Primera División - souhrn 2. kola

29.08.2014, 21:59, aktualizováno 01.09.2014, 00:51
Komentáře a souhrny
Barcelona urvala tři body ve Villarrealu a zůstává jediným šestibodovým týmem, protože Real Madrid slehl v San Sebastianu. Valencia jasně porazila Málagu, tři body mají rovněž Athletic, Sevilla, Getafe a Atlético, remíza byla k vidění v Córdobě a nakonec i v La Coruni a Elche...

Elche CF - Granada CF 1:1

31.08.2014 23:00

Góly: 90+1. David Lombán - 81. Fran Rico

Elche vybojovalo zaslouženou remízu 1:1 s Granadou po brance Davida Lombána v první minutě nastavení a svěřenci Frana Escribá tak mohou slavit první bodový zisk v sezóně. Granadě k zisku tří bodů nakonec nepomohla branka Frana Rica z 81. minuty, obě si tak mužstva připisují pouze bod.

Utkání bylo od úvodního hvizdu poměrně vyrovnané, přičemž mírně aktivnější byli domácí. Na pořádnou akci si diváci na stadionu Manuela Martíneze Valera museli počkat do 27. minuty, kdy se ve velké příležitosti ocitl aktivní Rodrigues. Ten po úspěšném úprku hned čtveřici obránců však pouze prověřil schopnosti vyběhnuvšího gólmana hostů Roberta Fenándeze. Podobně nebezpečně se však vzápětí prezentoval i celek z Granady. Dlouhý nákop zachytil v pokutovém území Elche El-Arabi, jehož lob se ale s úspěchem nepotkal. Míč poté ještě zůstal na kopačkách hostů, ale další pokus El-Arabiho vykryl pohotovým skluzem obránce Albacar. Elche ještě mohlo dát gól do šatny, kdyby ve 43. minutě po rohovém kopu neposlal Roco v dobré příležitosti míč nepochopitelně vysoko nad.

Po změně stran se o slovo opět přihlásil Enzo Roco přezdívaný "El Tanque", proti jehož dalekonosné ráně ze 48. minuty musel Roberto vytáhnout prvotřídní zákrok, aby míč vytěsnil ze šibenice. Granada odpověděla o deset minut později akcí Pitiho, jehož centr se snesl do míst, kam nabíhal střídající Folquier, a nechybělo mnoho, aby francouzský obránce uklidil míč do odkryté branky.

Na góly si více než dvacet tisíc diváků muselo počkat do poslední desetiminutovky zápasu. Většina stadionu ovšem nejásala, když hostující Rico přebral zadovku od Isaaca a z úhlu propálil polského gólmana ve službách Elche - 0:1! Domácí se po obdržené brance nadechli k závěrečnému náporu, který rezultoval alespoň ve vyrovnávací branku. Ta ovšem přišla až na poslední chvíli. Na ukazateli svítila první minuta nastavení, když dalekonosný volný kop Albácara dopadl přesně na nohu nabíhajícího Lombána, který z blízka propálil gólmana Roberta - 1:1! Více už se do zápasu nevešlo, takže se v Elche nakonec body dělily rovným dílem.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Rayo Vallecano 2:2

31.08.2014 21:00

Góly: 7. José Rodríguez, 90+5. Isaac Cuenca (pen.) - 40. Alberto Bueno, 73. Alberto Bueno

Deportivo na poslední chvíli zachránilo remízu proti Rayu díky penaltě Isaaca Cuency v 5. minutě nastavení. Díky výsledku 2:2 si tak nováček soutěže připsal první bod v sezóně a před reprezentační pauzou nebude na horším než šestnáctém místě. Naopak Blesky mohou litovat, že nedotáhlo do konce obrat v utkání i přes dva přesné zásahy Alberta Bueny.

Deportivo mělo skvělý start do zápasu, hned v 6. minutě mohl z rychlého protiútoku skórovat Toché, jenže jeho lob Álvarez famózně vytlačil mimo branku. O minutu později ale přišla fatální chyba obrany Raya, když senegalský obránce Ba poslal svému brankáři míč příliš pomalu. Toho využil napadající José Rodríguez, jenž bez problémů otevřel skóre zápasu - 1:0!

Pak už ale pro hosty přišly daleko lepší chvíle. Ve 21. minutě Manuchova přízemní rána z první skončila jen těsně vedle Luxovy branky a další dobrou příležitost si v průběhu druhé půle ještě vypracoval aktivní Kakuta ve 29. minutě. Na druhé straně pak v 36. minutě Toché z šesti metrů nepochopitelně minul zívající branku, čímž zahodil šanci na vedení 2:0. Pět minut před koncem první půle pak přece jen udeřili hosté. Po rychle rozehraném přímém kopu na pravé straně skvěle odcentroval Aquino a špatně bráněný Alberto Bueno zamířil hlavou přesně k tyči - 1:1!

V druhé půli se na vyloženou šanci ať na jedné či druhé straně čekalo poměrně dlouho. Sérii nepřesností utnul až průnik Fariňi do vápna madridských, ale Álvarez pokus argentinského středopolaře hokejovým způsobem vyrazil mimo nebezpečí. Na opačné straně pak přišla opět chvíle pro spolupráci hostujících Aquina a Buena. Aquino opět v pozici přihrávajícího našel přesným pasem nabíhajícího Buenu a ten v pádu poslal Vallecas do vedení 1:2!

Deportivo však zbraně nesložilo a to se domácím hráčům vyplatilo v nastavení. V 93. minutě totiž ve skrumáži před gólmanem Álvarezem zahrál rukou smolař utkání Abdoulaye Ba. Rozhodčí neváhal, ukázal Baovi žlutou kartu a k nařízení penaltě se postavil Isaac Cuenca, jenž nedal Álvarezovi šanci - 2:2! Deportivo tak na poslední chvíli zachránilo s papírově přijatelným soupeřem alespoň bod, Rayo si na první vítězství v sezóně musí ještě počkat.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Real Madrid 4:2

31.08.2014 21:00

Góly: 35. Iñigo Martínez, 41. David Zurutuza, 65. David Zurutuza, 75. Carlos Vela - 5. Sergio Ramos, 11. Gareth Bale

Real Madrid nečekaně padl na hřišti San Sebastianu 4:2 a na Barcelonu v tuto chvíli ztrácí tři body. Bílému baletu nestačilo ani brzké vedení 2:0, jelikož domácí srovnali krok ještě do poločasu. O osudu utkání rozhodly branky Zurutuzy a Carlose Vely v druhém dějství. Real tak bez Cristiana Ronalda v sestavě opět padl, naopak domácí si po deseti letech zopakovali, jak chutná porazit slavný Real Madrid.

Po propadáku proti ruskému Krasnodaru se ze strany San Sebastianu nečekal proti úřadujícímu vítězi Ligy mistrů žádný zázračný výsledek. A první minuty také naznačovaly, že si Bílý balet přijel pro vysoké vítězství a potencionálně i vedení v La Lize. Hned ve 4. minutě šel totiž Real do vedení, když povedený centr Toniho Kroose usměrnil za záda zkoprnělého Zubikaraie veterán Sergio Ramos - 0:1! O pouhých sedm minut později bylo v táboře Carla Ancelottiho ještě veseleji, jelikož vedení Bílého baletu zdvojnásobil Gareth Bale po přízemní přihrávce Modriče. Při krásné akci si Bale pohrál s jedním z domácích obránců a povedenou střelou k tyči si připsal první trefu v letošním ročníku - 0:2!

Real Sociedad byl zralý na ručník, jenže zaplněné ochozy ani samotní hráči nechtěli dát Realu vítězství zadarmo. Nebýt však skvělých zákroků brankáře Zubikaraie proti Baleovi a Marcelovi v 19. a 25. minutě, nepomohla by domácím ani svěcená voda. Baskové se tak díky svému gólmanovi mohli nadechnout k pořádné ofenzívě, která v 27. minutě rezultovala ve vyloženou šanci Granera, jemuž ve skórování zabránil až obětavý skluz Ramose. Před koncem poločasu se však domácí přece jen dostali do sedla.

Psala se 35. minuta, když Prietův centr z rohového kopu dopadl po teči až k Iňigo Martínezovi, který na zadní tyči neměl problém pohodlně zakončit - 1:2! A to nebylo ze strany domácích rozhodně vše, ve 41. minutě se na levé straně dobře uvolnil domácí De La Bella, jenž ve vápně přesným centrem vybídl ke skórování Zurutuzu. Ten se prosadil i přes obětavě bránícího Marcela a díky dvěma slepeným brankám Realu Sociedad tak začínal druhý poločas za nerozhodného stavu 2:2.

Domácím vydržela euforie ze dvou vstřelených branek i v druhé půli. Hned ve 48. minutě se ke skórování tlačil domácí Agirretxe, jemuž ale zkazil radost s vypětím všech sil pohotový Casillas. Agirretxe mohl o pár chvil skórovat znova, ale už poněkolikáté zachránil Real skvělým zákrokem Sergio Ramos. Baskové svého soupeře válcovali a v 65. minutě přišla zasloužená odměna. U třetí branky domácích byl znova aktivní Prieto, jenž tentokrát našel ve skvělé pozici střelce druhé branky Zurutuzu a ten ve skluzu a plné rychlosti nedal Casillasovi šanci - 3:2!

Real Madrid musel nyní dotahovat, jenže si nevytvořil žádnou kloudnou akci. Zato domácí hráli, jako by jich na hřišti bylo dvakrát tolik. O konečném výsledku utkání rozhodla další standardní situace v 76. minutě. Při rohovém kopu domácích se ze skrumáže odrazil míč až ke kopačkám Carlose Vely, jenž z otočky nekompromisně zavěsil pod břevno - 4:2! Hosté byli jako opaření a do konce zápasu si už vytvořili pouze jednu větší příležitost, když v nastavení vybojoval míč ve vápně domácích Benzema. Jeho rána z otočky se však pouze otřela o Zubikarairovu tyč. Domácí tak rázně odpověděli na údajný pokles formy, Real Madrid se na druhé straně opět přesvědčil, jak důležitou postavou je pro něj Cristiano Ronaldo.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - FC Barcelona 0:1

31.08.2014 19:00

Góly: 82. Sandro Ramírez

Barcelona vydřela těsnou výhru 0:1 nad Villarrealem a se dvěma vítězstvími a žádnou obdrženou brankou se posunula na prozatímní první místo. O zisku tří bodů pro Blaugranas rozhodl v 82. minutě teprve devatenáctiletý útočník Sandro Ramírez, Žlutá ponorka na druhé straně i přes velkou snahu skončila s prázdnýma rukama.

Do zápasu vstoupili lépe hosté. Už ve 4. minutě se po přihrávce Rakitiče hnal do šance Messi, ale jeho přízemní pokus zneškodnil domácí gólman Asenjo. Do ještě lepší příležitosti se po čtvrt hodině hry dostal hbitý Pedro, ale Asenjo opět ukázal své umění a podržel svůj tým podruhé. Přestože měla Barcelona místy převahu na míči až 75 %, i domácí dokázali pořádně zahrozit.

Ve 24. minutě se po rohovém kopu na zadní tyči vynořil nikým nehlídaný Ruiz, jenže v obtížné pozici nedokázal míč nasměrovat na správné místo. Blaugras však přispěchali s okamžitou odpovědí, po další standardní situaci ve 28. minutě vyslal Messi na Asenjovu bránu nečekanou střelu, která po odrazu ve skrumáži skončila na pravé tyči! Villarreal poté přiostřil obrannou hru a už daleko aktivnější Barcelonu k ničemu vážnějšímu nepustil. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Po změně stran si domácí uvědomili, že to proti Barce nepůjde jen s totální obranou a své řady vysunuli více na stranu svého soupeře. Z mírného tlaku domácích se mohl v 51. minutě zrodit kuriózní gól, když si Mathieu neporadil s prudkým centrem domácích a míč zamířil na bránu barcelonského brankáře Brava. Balón však pouze orazítkoval tyč a vrátil se z pohledu barcelonských do bezpečí. Zkušený obránce, jenž v létě přišel do Barcelony z Valencie, se pak v 62. minutě ukázal v lepším světle. Mathieu mohl přetavit další rohový kop Katalánců ve vedoucí branku, kdyby se mu do rány nevrhl obětavě Ruiz.

V do té doby největší šanci zápasu se pak opět ocitli hosté. V 68. minutě se však Asenjo opět vyznamenal, když prakticky sám fantastickými zákroky zneškodnil rychlý protiútok Neymara s Messim! Villarreal si ale také vypracoval svou velkou šanci jít do vedení. Rána Piny ze 72. minuty se však po odrazu od tyče nakonec do branky nevlezla a následná dorážka šla mimo. Obě strany se v těchto minutách zuřivě přetahovaly o vítězství, které mohlo spadnout do klína oběma mužstvům.

Šťastnější však byli nakonec Blaugranas. V 82. minutě totiž obrana Villarrealu byla nucena kapitulovat. Nejprve se k nebezpečné střele dostal po skvělé individuální práci Messi, jemuž se podařilo z úhlu prostřelit Asenja a na brankové čáře pak míč dorazil do branky střídající mladíček Sandro Ramírez - 0:1! Villarreal poté pochopitelně vrhnul všechny síly do útoku, jenže čas se Žluté ponorce velmi rychle krátil a kýžený zvrat už nepřišel. Barcelona tak díky Sandrovi, jenž prožíval svůj debut v soutěžním utkání, urvala na svou stranu důležité tři body.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Sevilla FC 1:2

30.08.2014 23:00

Góly: 61. Cristhian Stuani - 34. Carlos Bacca, 57. Vicente Iborra

Espanyol za sebou neměl příliš dobrý závěr sezony. A lepší nebylo ani první utkání španělské elitní soutěže. Hráči z katalánské metropole proto doufali, že proti Seville se jim bude dařit o něco lépe. Veškeré naděje jim ale vzal střelec jménem Carlos Bacca.

Sevilla byla příliš velkým soustem, což se projevovalo po celé utkání. Už na začátku se Aleix Vidal vydal skrz obranu soupeře a kdyby jeho centr byl alespoň o něco přesnější, mohlo být s Espanyolem zle nedobře. Reputaci si nenapravil ani evergreen Sergio García, který nepotrestal chybu obranné linie soupeře. García už Espanyolu vystřílel mnohá vítězství, ale dnešní utkání si za osobní rámeček nejspíš nedá. Po nahrávce od Montaněse měl v podstatě jen namířit míč do opuštěné brány, ale místo toho pálil do brankové konstrukce!

Jak by měl útočník v podobných situacích postupovat, to mu ukázal Carlos Bacca. Nejprve se ceněný sniper probil až do vápna, kde zakončil nepřesnou ranou. O mnoho lépe už vypadala spolupráce s Cokem, který poslal do vápna střílený centr. Zničehonic se u míče objevil právě Bacca, jemuž podobné akce nedělají zásadní problém. Střelec Sevilly si počínal chladnokrevně a poslal svůj celek do vedení - 1:0.

První půle skončila bez větší náchylnosti k dramatům, takže se spokojení fanoušci Sevilly mohli v klidu odebrat k občerstvení. Propagační projektil zkoušel hned po skončení pauzy Fernando Navarro, ale jeho pokus taktak doklouzal ke Casillovi. Sudí Alberto Undiano Mallenco měl poměrně snadné rozhodování o dalším vývoji, když brankář Casilla fauloval pronikajícího Baccu. A to neměl dělat, neboť z následné standardní situace se míč od Denise Suareze snesl na hlavu Vicenta Iborry a ten už si věděl rady.

Vzpamatování se z šoku, kterým inkasovaná branka byla, ale Espanyolu netrvalo vůbec dlouho. O pár minut později si do vápna naběhl Stuani, jehož našel skvělým pasem Victor Sánchez. Christian Stuani už měl poměrně snadnou úlohu a na zadní tyči bez problémů snížil - 2:1.

Sevilla má ale v záloze několik es, které postupně vytahovala. Nejprve jím byl Ever Banega, který nahradil unaveného Suareze. A namísto Vitola se do sestavy dostal také barcelonský zázrak Gerard Deulofeu. A právě tento mladík se posléze dostával do zakončení, jenže obránci soupeře mu věnovali dostatek pozornosti, takže někdejší hráč Evertonu se nedokázal prosadit. Ever Banega hodně chtěl ukázat, že se umí prosadit i střelbou z větší vzdálenosti a několikrát zaměřoval. Nikdy ale jeho pokusy nebyly přímočaré a chyběla jim přesnost.

Deulofeu ve snaze o rychlý kontr neobešel Alvara a následně pálil mimo. Mezi tři tyče se netrefil ani Nicolas Pareja, který svůj projektil v posledních fázích zápasu namířil jen do tyče! Espanyol padl, Sevilla může slavit.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - SD Eibar 2:1

30.08.2014 21:00

Góly: 11. Miranda, 25. Mario Mandžukić - 34. Abraham

Trenér Diego Simeone trénoval svůj tým již posté. A bylo to jubileum nejen významné, ale také vítězné. Sice se nováčkovi z Eibaru podařilo skórovat a umazat nulu na kontě brankáře Miguela Angela Moyy, ale díky dvěma brankám se přeci jen radovalo zkušenější Atlético.

Stíhací jízda za obhajobou mistrovského titulu se Atléticu zdařila, i když tým trenéra Diega Simeoneho zdaleka nebyl tak suverénní. Po půlhodině již Colchoneros vedli o dvě branky. Třebaže hosté dokázali vstřelit jednu branku, srovnat se jim už nepovedlo. Novou sezonu v první lize tak začínají prohrou.

Jak si asi Atlético povede po odchodu tolika hvězd? Vždyť kádr mistra opustili střelec Diego Costa nebo brankář Thibaut Courtois. Odpověď je následující - suverénní to nebylo, ale účelově hrající Atlético se může radovat ze tří bodů. A vzhledem ke zvýšené koncentraci nových hráčů je jasné, že právě tohle byl hlavní účel dnešního zápasu. V jeho počátcích nastoupil například Moyá místo Oblaka, šanci dostali útočník Mario Mandžukić nebo francouzský talent Antoine Griezmann. Ráz utkání ale dnes určovaly standardní situace, především pokud jde o Atlético.

K rohovému kopu se postavil Koke, zamířil a přesným centrem na první tyči našel nabíhajícího Mirandu. Ten prokázal skvělý výběr místa, naskočil si na centr ze strany a přesně zakončil - 1:0.

Albentosa posléze fauloval Mandžukiće a ten mu to vrátil i s úroky. Na centr Gabiho si totiž naběhl přesně do míst, kam brankáři soupeře neradi dostávají míč. Vybral si místo, vyskočil a skóroval - 2:0.

Eibar se ale v žádném případě nehodlal vzdát. Nejprve se zpátky do zápasu pokoušel dostat díky akci Lara, kterého vychytal perfektně zasahující Moyá. Ani ten ale neměl na zastavení skvělé akce Abrahama. Ten si narazil míč se spoluhráče, proběhl k pokutovému území, tam se mu míč vrátil a Abraham jej z první poslal výtečně kolem brankáře Moyy až do šibenice.

Do druhé půle nastoupilo v převaze opět Atlético, které si bylo vědomé proměnlivosti jednogólového vedení. V mžiku se může změnit na srovnání, popřípadě na prohru. Koke se hodně snažil, aby jeho rána byla sklopená a zamířila pod břevno, ale přesto se tam jeho pokus nevešel. Druhá půle už mnoho vzruchu nepřinesla. Do zakončení se dostával pouze obránce Diego Godín, oceňovaný Uruguayec byl ale po centru Gabiho hodně tísněn.

Gabi si neodpustil faul a mohl toho hořce litovat. Stačilo, aby hlavičkující obránce Eneko Bóveda mířil trochu přesněji. Na stadionu Vicenteho Calderóna mohlo být ještě veselo, kdyby Godínovu hrubku v nahrávce lépe využil Angel Rodríguez. Ten se sice hnal sám na brankáře Moyu, ale nakonec příliš dlouho váhal se způsobem zakončení.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Levante UD 3:0

30.08.2014 19:00

Góly: 32. Aritz Aduriz, 51. Ander Iturraspe, 76. Iker Muniain

Baskický Athletic dnes zvládl utkání s Levante bez problémů a díky své aktivitě si ze zápasu odnesl tři body. Dalo by se říct, že za každý z nich nadělil soupeři jednu branku, takže se, minimálně co se týče hry domácích, bylo na co dívat. O branky se postarali útočník Aritz Aduriz, Ander Iturraspe a také hvězdný mladík Iker Muniaín.

Domácí tým od začátku ukazoval, že body nikomu rozdávat nehodlá a zatlačil svého soupeře před šestnáctku. Nejprve zprava nebezpečně centroval de Marcos, po něm míč vracel do šestnáctky Rico a před nabíhajícími protihráči musel zachraňovat brankář Fernández. Po standardní situaci Beñata Etxeberriy se na hranici šestnáctky srazili dva hráči Athleticu.

Do další zajímavé pozice se pokoušel Muniaína dostat Aritz Aduriz, ale Levante se dobře vrátilo a jeho obrana míč odvrátila. Domácí Lvi se dostali do první velké šance zápasu, když Ibai Gómez skvěle potáhl míč po straně, obránce na jeho kličky nebyl vybaven a následně sledoval, jak se kulatý nesmysl snáší pomalu na hlavu naskakujícího Aritze Adurize. Ten však míč do sítě nedopravil.

Beňat Etxeberria byl následně faulován, Baskové velmi rychle rozehráli a k míči se dostal de Marcos. Ten našel centrem Adurize, který by míč doklepával do prázdné brány. To mu však nebylo dopřáno, protože se na poslední chvíli skvěle ukázal brankář Fernandez. Sotva uplynulo pět minut, a už si Baskové míč znovu rozdávali s rychlostí blesku. A těžil z toho opět vytáhlý a snad všudypřítomný útočník Aritz Aduriz. Ten dokonce dostal míč do sítě, ale nebyl uznán z důvodu ofsajdového postavení.

Na Aritze Adurize si měli obránci Levante dávat větší pozornost, ale snaha trenéra upravit vcelku hlasitě taktické pokyny se nesetkala s úspěchem. Výsledkem byla situace, kdy aktivní záložník Ibai Gómez rozehrál rohový kop na bližší tyč, kam si naběhl opět Aduriz a poslal míč do sítě. Tentokrát regulérně, 1:0 pro domácí.

Ještě před koncem první půle se pokoušel prosadit Ibai Gómez osobně, ale tentokrát nemířil tak přesně. Standardní situace ale jemu i celému týmu šly náramně, což bylo vidět pět minut po změně stran. Ibai Gómez nacentroval před bránu, tak si vyskočil do vzduchu Ander Iturraspe a Fernandez neměl nárok zasáhnout - 2:0.

Rohový kop mohl vyjít také na druhé straně, kde se po centru Xumetry musel proti nebezpečné hlavičce El Zhara blýsknout Iraizoz. Svůj díl práce ale odvedl a navíc byla hra již přerušena. Aktivním hráčem Basků byl také zkušený Balenziaga, který má sice spíše defenzivní úkoly a Iraizozovi hodně pomáhal, ale stíhal také útočit. Ani jeho rána ale nezamířila mezi tři tyče. O mnoho lépe už si vedl Iker Muniaín, který dorazil do opuštěné brány ránu mladíka Unaie Lópeze, jenž debutoval v nejvyšší soutěži. Tu sice Fernandez zprvu kryl, ale na dorážku Muniaína už neměl.

Obrana Levante se měla co činit, protože nestíhala posun Aritze Adurize. Ten nakonec obešel i brankáře Fernandeze, ale vracející se obránce mu zkazil radost. To znamená, že Baskové v klidu utkání dohráli a bez větších problémů zvládli uhlídat nulu na svém kontě. Po dvou utkáních tak Athletic zatím tráví nějaký čas na čtvrtém místě. Baskický celek může těšit především dobrá defenzivní složka, která zabránila Levante skórovat.

Více informací k zápasu

Córdoba CF - Celta Vigo 1:1

30.08.2014 19:00

Góly: 60. Federico Cartabia - 52. Fabián Orellana

Nováček první španělské ligy se štěstím vyválčil cenný bod za remízu s Celtou Vigo. Hosté byli sice po většinu utkání aktivnějším týmem, ale stačila malá chvíle nepozornosti a zdánlivě bezbranný a nezkušený tým dokázal srovnat. Dělbou bodů také utkání skončilo.

Hosté podnikli první zajímavý útok již po pár minutách. Larrivey se dostal s míčem do vápna, ale jeho přihrávka poté jen neškodně proletěla před domácí bránou. Celta Vigo se ale nevzdala a Nolito hledal přihrávkou dobře postaveného Orellanu. Někdejší zázračný hoch ale přihrávku nezvládl zpracovat, protože mu v tom zabránil Pantić. Celta byla celkově aktivnější již od prvních minut a kdyby Orellana přesněji přihrával, mohl poslat nabíhajícího Nolita do velké šance. Nutno dodat, že Celta si míč hlídala a na jejím projevu bylo jasně znát, že ona bude tím dominantním týmem, který se pokusí určovat tempo hry.

O chvíli později se Orellana málem radoval z vedoucího gólu, ale radost mu zkazil brankář Carlos. Celta sice díky rychlé kombinaci vyšachovala soupeře ze hry, ale nakonec její snaha nebyla úspěšná - brankář Córdoby ukázal brilantní reflexy a ránu vyrazil do míst, kde už se nikdo z protihráčů nevyskytoval. Hosté mohli brzo vést, ale Nolito zakončoval Larriveyovu střelu do prázdné brány z ofsajdového postavení.

Prapor Córdoby v bílém pozvedl až Cartabia, který se odhodlal ke střele. Nikdo z protihráčů se mu do cesty nepostavil, takže rychlík Cartabia se nerozpakoval a s míčem si to namířil do vápna. Krátce před ním vypálil a jeho skákavá rána prosvištěla kolem tyče soupeřova brankáře. Pět minut po změně stran se snaha Celty vyplatila, protože hosté šli do vedení. Postaral se o to Fabián Orellana, který si duchapřítomně naběhl na kraj pokutového území, kam mu adresoval nahrávku Nolito. Orellana poté, možná trochu bláhově vypálil. Brankář Carlos ale dnes neměl zcela svůj den a míč propustil za svá záda.

To ale nebylo vše, protože Córdoba se rychle chtěla vzpamatovat. Pomohl jí k tomu Rossi, který odcentroval do vápna, kde Havenaar sklepl balón pro nabíhajícího spoluhráče. Tím byl aktivní Federico Cartabia, jenž si míč urychleně zpracoval a bez větších rozpaků jej napálil k tyči - 1:1.

To Celtu trochu zaskočilo, protože hosté evidentně nepočítali s jakýmkoli odporem ze strany nováčka. A tak i když se Orellana s Nolitem hodně snažili a vyměnili si několik zajímavých přihrávek, jejich snaha nakonec ke gólu nevedla. Naopak zabrala Córdoba. Xisco dostal přihrávku do vápna, kde však nestihl zakončit, protože si míč nezpracoval ideálně a díky snaze Cabrala se k zakončení nedostal. I díky jeho zákroku se Córdoba rozešla s Celtou smírně.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Málaga CF 3:0

29.08.2014 22:00

Góly: 31. Paco Alcácer, 45. Dani Parejo, 56. Pablo Piatti

Trenér Nuno Espírito Santo si na lavičce Valencie připsal úspěšný domácí debut, když jeho svěřenci pohodlně přehráli oslabenou Málagu a zvítězili 3:0. Nadějný vstup hostů do utkání zchladilo brzké vyloučení Sergiho Dardera, jejž Netopýři ve zbytku zápasu beze zbytku využili. Nejprve se trefil útočník Paco Alcácer, poté ještě před odchodem do kabin navýšil vedení Los Che Dani Parejo a krátce po změně stran dal výsledku konečnou podobu Pablo Piatti.

Vše přitom mohlo být úplně jinak, kdyby v úvodu utkání zužitkoval tlak Málagy Roque Santa Cruz, ovšem paraguayský útočník zpoza šestnáctky poslal svůj střelecký pokus těsně vedle. Na druhé straně se jako první k ohrožení soupeřovy branky dostal Sofiane Feghouli, když dobře načasoval svůj náběh na centr levého beka Josého Gayá. Následný pokus alžírského reprezentanta z bezprostřední blízkosti však nakonec skončil několik decimetrů mimo tyče.

Hosté nicméně záhy utrpěli jinou ránu, a to když za svou nešikovnost uviděl Sergi Darder rovnou červenou kartu. V sedmadvacáté minutě totiž takto vysokou nohou zasáhl do souboje o míč s Parejem , což z pohledu rozhodčího znamenalo tvrdý trest v podobě rudého kartonku. Netopýři pak navíc početní výhody využili takřka okamžitě, což ještě přispělo ke kolapsu jejich soupeře.

Aktivní Gayá našel v šestnáctce volného Alcácera, jenž přízemní ranou do růžku branky stylově oslavil svou čerstvou nominaci do španělského národního týmu. Naději na rychlý zvrat zápasu poté odvrátil Diego Alves, když si poradil s dobrou ranou Ricarda Horty. Ještě do poločasu navíc přišel pro hosty druhý knokaut...

Rychlý útok domácích zkusil rozvinout finální přihrávkou Feghouli, což sice stoper Weligton dokázal odvrátit, ovšem tak nešikovně, že míč zasáhl vleže rukou. Nařízenou penaltu pak sice Dani Parejo neproměnil, ovšem Carlose Kameniho stejně vzápětí překonal z dorážky vlastní střely.

Když už se po změně stran Málaze přece jen zásluhou Juanmiho podařilo alespoň snížit, byla gólová akce neuznána z důvodu domnělého postavení mimo hru, které opakované záběry vyvrátily. Hřebíček do rakve nespokojených hostů pak přidal Pablo Piatti, ovšem bylo na co koukat. Celou akci nastartoval Feghouli přihrávkou na Alcácera, jenž z hranice šestnáctky vybídl ke střele Piattiho. Jeho prudká rána z halfvoleje skončila až v síti vzdálenějšího růžku branky, čímž Valencie stylově uzavřela svou letošní domácí premiéru, jakkoli byl konečný výsledek pro Malagu krutý.

Více informací k zápasu

Getafe CF - UD Almería 1:0

29.08.2014 20:00

Góly: 29. Álvaro Vázquez

Někdejší útočník velšské Swansea Álvaro Vázquez se postaral o domácí výhru Getafe nad Almérií, vůbec první v novém ročníku Primera división. Zatímco na hostování v Premier league se Vázquez nedokázal prosadit ani jedinkrát, střeleckou smůlu protrhl po návratu do Madridu hned ve svém druhém zápase.

Obě strany šly do zápasu s o to větší touhou zvítězit, jelikož v prvním kole ani jeden z nich naplno nebodoval. Domácí po výprasku na Celtě Vigo měli přece jen o trochu více co napravovat, na rozdíl od Almérie, která nešťastně přišla o vedení nad Espanyolem až v 94. minutě. Vzájemné zápasy navíc rovněž hovořily pro Getafe, to se svým andaluským soupeřem neprohrálo ani v jednom z pěti předchozích měření sil.

Lepší start si připsali svěřenci Cosmina Contry a zasloužili si jít do vedení těsně před odehráním půlhodiny první půle. Kolumbijský křídelník Fredy Hinestroza unikl po levé straně, povedeným centrem způsobil zmatek v obraně hostí, čehož ve skrumáži využil dobrým náběhem na přední tyč Vázquez a pohotově hrudí usměrnil míč do sítě. Domácí gólman Vicente Guaita si pak těsně před odchodem do kabin připsal důležitý zákrok, když vytěsnil dobře umístěnou ránu Jonathana Zonga po rohovém kopu.

A někdejší brankář Valencie se musel činit i po změně stran. Uběhlo sotva deset minut a už musel rychle padnout k zemi, aby zachytil střelu Tomera Hemeda z bezprostřední blízkosti. Poté na chvíli došlo k přerušení hry, neboť Hinestroza si poranil rameno a pomalu musel opouštět hřiště ve zjevných bolestech. Osm minut před koncem pak mohl pojistit vedení Getafe Pablo Sarabia, když mu spadl k nohám tečovaný centr, ovšem španělský mládežnický reprezentant se s volejem nedokázal vejít mezi tři tyče.

V samotném závěru pak dostal poslední možnost k vyrovnání thajský útočník ve službách Almérie Teerasil Dangda, jenže z hranice šestnáctky nedokázal odražený míč poslat správným směrem. Getafe si tak připsalo do tabulky důležitou výhru 1:0, kterou si nakonec s odstupem zasloužilo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona22004:06
2.Valencia CF21104:14
3.Celta Vigo21104:24
4.Granada CF21103:24
 Sevilla FC21103:24
6.Atlético Madrid21102:14
7.Athletic Bilbao21013:13
8.Real Sociedad21014:33
9.Villarreal CF21012:13
10.Real Madrid21014:43
11.SD Eibar21012:23
12.Getafe CF21012:33
13.Málaga CF21011:33
14.Rayo Vallecano20202:22
15.Deportivo La Coruña20113:41
16.Espanyol Barcelona20112:31
17.UD Almería20111:21
18.Córdoba CF20111:31
19.Elche CF20111:41
20.Levante UD20020:50

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (425)

Přidat komentář
-Kopy-

První místo

Reagovat
smazaný uživatel

na konci sezóny

Reagovat
-Kopy-

Výkon a všechno ani moc nechci hodnotit, protože to bylo ovlivněný výkonem rozhodčího, pěkně zařízli Malágu, minulá sezona byla od rozhodčích hrozná a letos to vypadá, že to bude ještě horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Pred týždňom ale Malage rozhodcovia výrazne pomohli k 3 bodom, len sa im to teraz vrátilo.....a to som im po tom minulom zápase fakt prial. Valencia v pohodičke dnes

Reagovat
smazaný uživatel

ještě by to mohli celý vykompenzovat a zaříznout valencii v Katedrále.

Reagovat
Kily

Lim má za ušima, netřeba kupovat super hvězdné posily za stovky milionů, protože stačí pár tisíc pro rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Parejovi sluší ta desítka

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál Luis Alberto?Předem děkuji.

Reagovat
david_villa7

Ze začátku byl nebezpečný a byl celkem vidět, ale postupně se vytrácel (čemuž ale výrazně pomohlo to že Málaga šla do 10-ti)

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za odpověď

Reagovat
smazaný uživatel

podat v 81. minute livestavku, ze nepadne gol s kurzom 1.8, diky vale a malaga

Reagovat
smazaný uživatel

Ti rozhodčí to je neskutečná tragédie. Za tohle dávat rovnou redku?

Reagovat
-Kopy-

a na začátku druhého poločasu šel sám hráč Malágy na brankaře a oni pískli ofsajd, když byl o metr !! před posledním obráncem....

Reagovat
smazaný uživatel

No s Malagou to zatím solidně mává. V prvním zápase druhé půle hlavní lehce tlačil Athletic, aby pak Athleticu neuznal regulérní branku. Teď tohle. Ti rozhodčí to asi nedělají schválně, to musí být nekvalita a demence.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes nemá cenu výkon Atlética rozebírat. Utrpělo se vítězství. Výkon Eibaru velice sympatický, i když obranu mají dos slabou. Ale měli větší držení míče a prý i o 100 přihrávek více. Je to zahanbující, hráli jsme doma. Chvílemi se ozýval pískot. Neřekl bych vydřené, ale spíše nezasloužené 3 body. I takové zápasy jsou. Atlético !!!

Reagovat
smazaný uživatel

ten výkon bol tragický, vela bojovnosti tak ako vždy, ale kreativita a pokoj na nohe chýbal. Lavý obranca nevie vôbec útočiť ako Filipe a Suarez robi vela individualnych chyb pri prihravkach. Vela asi zohrava to, ze Simeone nie je na lavicke

Reagovat
smazaný uživatel

eibar slabouckej, budou mit obrovsky problemy udrzet primeru. spis je k podivu ta sracka, co tam predvedlo atletico - v tom by vyniklo i slovacko...

Reagovat
smazaný uživatel

dpc co tu ryješ zrovna do Slovácka?

Reagovat
smazaný uživatel

Slovacko?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak slaboučkej... Errealu doma porazili celkem s přehledem. Neodepisoval bych je.

Reagovat
smazaný uživatel

To Slovácko si netrefil, ti hrají spolu s Pzní nejlepší fotbal v SL.

Reagovat
smazaný uživatel

kurva prvni random klub, kterej me napadne, a hned se tady spusti takovej povyk

Reagovat
smazaný uživatel

Eibar ide pekne, dnes nebol ďaleko od bodu. Atléti góly len zo štandartiek, tak bude pozoruhodné sledovať ako zapracujú na hernej stránke. Inak Oblak nie je fit alebo bude dvojka? A čo nehráva Tiago? Veď chcel ísť preč, ostane a nebude hrať? Tiež mi to nesedí nejako no.

Reagovat
smazaný uživatel

simeone udelal moyu jednickou - momentalne mame asi nejdrazsiho nahradniho golmana na svete. dokonce se proslycha, ze jsme chtel jeho prestup nedavno dodatecne zrusit a vratit ho benfice...

tiago zacal sezonu jako trojka do dvouclennyho stredu zalohy, ale pokud bude mario pokracovat ve stavajicich vykonech, tak je jen otazkou casu, nez ho posadi...

Reagovat
Murtago

Zase tu je ten ksicht Adurize.

Reagovat
madridcan

Dnes ho nahradi Bale neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Manucho

Reagovat
smazaný uživatel

To nemáte inú fotku Aduriza ? ved vyzerá ako vosková figurína

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je na tom Munain vlastne? Dva roky zpatky si ho pamatuju jako uz hodne dobryho hrace, zlepsil se od ty doby jeste? Proc je jeste porad v Bilbau?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mne se moc nezlepšil, stagnuje. Proč je ještě v Bilbau? A kde by měl jako být? Proč byl Fran Yeste téměř celou kariéru v Bilbau, ačkoliv ho chtěl třeba Real Madrid?

Reagovat
sensei25

Real chce Chicharita? Je odpadávam....xD

Reagovat
smazaný uživatel

Přestupák Realu je vůbec v hodně pohledech nepochopitelný. Prodají odchovance Moratu, a pak hledají na jeho flek jinýho drahýho pokémona. Rozvrátili si střed pole ...

Reagovat
sensei25

kedy presne končí prestupák?Dnes o polnoci?

Reagovat
smazaný uživatel

zítra

Reagovat
sensei25

takže zajtra o polnoci sa trh uzavrie?

Reagovat
smazaný uživatel

myslím si, že jo. My máme asi hotovo, byť být to na mě, tak bych zauvažoval, jestli fakt nepřivést ještě jednoho záložníka. Přecejenom nebudeme moct víceméně 2 roky nakupovat ...

Reagovat
sensei25

ja som spokojný...trošku viac kvality mohlo byť na stopéroch,ale tak o Jeremyho sa nebojím,ten je výborný a Verma netuším...a zálaho je výborná,dnes hrá Xavi,tak sa trošku bojím,ale tak snáď to zvládneme aj keď mi niečo hovorí, že to bude remízka....

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidí se, co Jeremy. Zatím vypadá nadějně, ale pořád ho ještě pořád neprověřil těžký mač. Já zase věřím Vermovi. On prostě nemůže být špatným krokem při té ceně, kterou jsme za něj dali.

Taky jsem čekal na stopera nějakou superbombu, ale nakonec můžeme být docela spokojení s tím, co se přivést podařilo.

Reagovat
sensei25

ale keď si vezmeš za koľko šiel Benatia do Bayernu,tak sa mi chce plakať, že nie je u nás.. a tých prstupov bolo viac čo sme dodrbkali...

Reagovat
smazaný uživatel

Benatia ... Benatia ... Benatia ... To slyším furt. Ale podívej se, co kdy přišlo z Itálie, a co jak dopadlo. Já jsem na tohle obezřetný. Ze Seria A do PD je to asi největší rozdíl. Tam je to jak nebe a dudy ...

Reagovat
sensei25

to je hráč, ktorý sa presadí hocikde...ja som zasa rád,že neprišiel ten Cuadrado...veľmi drahý a keď som ho videl na MS ako soluje,tak radšej nech je vo Fiorentine...

Reagovat
smazaný uživatel

a co se týká Realu, tak ten by měl jednoho až dva hráče ještě přivést. Devítku a nějakýho D(C)M. Asi už to nebude Vidal, ale někdy typu Parejo by být mohl. Na devítku jsou na trhu zajímaví hráči. Tam jde jen o to vybrat toho nejvhodnějšího. Ale jestli přivedou Hráška, tak to od nich bude dovršení frašky. On není vůbec špatný, ale když se utopil v konkurenci u United, tak co chce dělat v Realu?

Reagovat
sensei25

nech si privedú hocikoho je mi to jedno...oni mali namakaný tím a takto si ho dojebkajú počas prestupového obdobia...namiesto doplnenia kádra robia obrovské zmeny...dnes tiež vyhoria bez Ronalda...

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas - Kroos neKroos ... Real je slabší. A o dost. Popravdě si myslím, že by to teď už nezachránil ani ten Vidal.

Reagovat
sensei25

Kroos je fajn,ale načo by bol nám?Na nič..ten ma netrápi..serie ma ten benatia,felipe luiz aj aggera sme mohli skúsiť...bude dnes hrat ten douglas?Som na neho strasne zvedavy

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě třeba Kroos přinese jistou stabilitu až tu pověstnou německou stojovst, navíc má dobrou střelu ... Jasně ztratíme DiMara, to mě štve, plus teda ta bomba v případě Xabiho , ale pořád zavisí, jak to Carlo vyřeší.

Střed Kroos-Modrič-Khedira sice nevypadá na papíře úplně špatně, co se týče vyvážení of/def, ale podle mě by byl pomalý a málo dravý. Co bylo slyšet na Isocvu adresu (i když pořád jeden zápas), tak pokud se neprobere a nevzpamatuje se, tak přechod neurychlíme.

Mám strach, že proti silnějším soupeřům, budu hrát jako proti Bayernu v semifinále LM, nadneseně řečeno. Sranda je, že by nám teď nejvíce prospěl fakt asi Vidal . A na back-up bych už klidně Chicharita snesl, aspoň by neměl problém sedět a jako žolík ukázal, že je dobrý. Pokud se rozehraje Morata, tak by nebyl problém ho střelit.

Jinak ty tahy ukazují, že půjdeme vyrovnanější formou než loni. Tam si to mimořádně sedlo, ale byly zápasy kdy to DiMarovi otrávili, Marcelo lítal jako splašený a měli jsme probémy. Uvidíme snad chce Carlo minimalizovat ztráty a urvat ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

stred Kroos - Modric - Khedira podla mna nebude pretoze tu je 80 m e ( ktore v zaklade bude ) .

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni Jamese strašně podceňujete. Je to hráč s naprosto překvapivým řešením herních situací. Jak bude pro Real užitečnej ukázal proti Uruguayi, protože Real bude hrát v Primeře spoustu podobnejch zápasů.

Ale pro konfrontaci se sobě rovnými by se Realu jeden pracovitej defenzivní záložník samozřejmě ještě hodil. I tak si myslím, že bude Real letos mnohem silnější, než loni, kdy to nebyla žádná sláva.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže problém je, že aby tohle nabídnul, tak potřebuje být správně využit. Nejlepší zápasy, ať už za repre nebo Monaco (nevím jak v Portu) odehrál na desítce pod hrotem. Tohle mu Carlo nabídne v minimu zápasech, navíc ten systém pořádně neznají ostatní.

Já bych si klidně přál Luize Gustava. Na Mundialu nejlepší z Brazilců po Neymarovi. Kdyby ho v Bayernu nenahradil JaviMar, tak je z něj hvězda ... A kdyby přišel pod 30 (buďme realisti), tak je to super nákup a s posilováním můžeme být spokojeni. S odchody sice ne, ale podle všeho se tam moc změnit nedalo (i když nechci obhajovat vedení,protože ty verze jsou dvě)

Reagovat
smazaný uživatel

Gustavo by mohl být solidní druhej Makelele.

Reagovat
smazaný uživatel

Gustavo (Sami)-Kroos (Illara)-Modrič(Isco/Jamés) - v závorce jsou hráči orientačně.

To by třeba nevypadalo vůbec zle, i když do dravosti a rychlosti přechodu dopředu to bude pořád slabší. Ale o to ani nejde, protože tak rychlé jako minulý rok by to nebylo ani s Vidalem, natož někým jiným. Každopádně dozadu by to bylo možná lepší. Pohyblivý tacklemaster Gustavo, plus k tomu solidně zastupující a svědomitý Kroos a snaživý Modrič. Ten blok by ještě získal na pohyblivosti a rychlosti. Bohužel si myslím, že to je utopie a bude to vypadat nějak jinak. Těch variant bude více.

Reagovat
smazaný uživatel

Rychlý to bude, protože Kroos a jeho dlouhý pasy. (Proti Seville to ukázal.) Podle mne by to proti proaktivním soupeřům šlo i bez Benzemy s Jamesem na desítce a Ronaldem a Balem jako útočníky. Záloha Kroos - Khedira, Modrič. Ačkoliv tam pořád ten DM chybí jako sůl.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle nějak podle mě uvažuje Carlo, bohužel až na to, že tam DM chybí. Respektive on to ví, ale bude se to snažit nějak zastřít defenzivnějšími instrukcemi. Bůh ví, jak na tom je s přestupy a nakolik si může říct o další posilu (marketignově nezajímavou) a Gustava dostat.

Všechno tomu nasvědčuje, i to, že nechce hrot. Každopádně je to na hraně, přijdou tři zranění v útoku a jdeme se klouzat. Proto bych byl rád, kdyby se Florentino hecnul a přivedl Hráška (čti když přijde hrot, tak to bude Falcao nebo Negredo) a Gustava (stejný případ: Vidal, Pogba, ale na to má málo času, než aby něco takového za x miliónů spáchal).

Kdyby přišli oba tak jsem v klidu, takhle to bude záležet na shodě hodně událostí, formě Cristiana, Toniho nedotknutelnosti zraněními, Modričově formě a výbuších našeho nejlepšího stopera.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že takhle je Madrid v záloze poměrně zranitelnej. Jakmile někdo vypadne, zejména Kroos, vznikne problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Isco si takto uz nekopne a Illarra tiez a aj Jese .Vsetci zabudate na to ze Ancelotti nerotuje . A Modrica presuvat z postu kde je najlepsi na svete je dalsia blbost .

Reagovat
madridcan

On neni vubec spatny? Ja neviem co na nom ty alebo hocikto iny, kto ho chvali, vidi. Podla mna to je neskutocne precenovany hrac a nechapem, ze co este robi v Manchestri. Mozno by do Realu a celkovo PD zapasoval, ale len velmi nerad by som ho videl v nasom bielom drese. To vobec nie je istota v zakonceni aku potrebujeme. To nebol ani Higuain, ale ten aspon makal pre tim. Toto mi k Hrachovi neide. To uz radse ten Falcao, ktoreho som vzdy v Reale chcel...jeho a Ibru.

Reagovat
smazaný uživatel

Viz. dole imp. Nechválím ho, ale je to ideální back-up plus hráč do kabiny. Pochybuju, že by remcal, že hraje Karim. Navíc góly z lavičky dávat umí, pár by jich vstřelil nebo přidal pojistku. A něco takového potřebujeme. Kdyby přišel za pár šupů, nebo na hostování, tak by nebyl problém.

Podle mě Hrášek v United nemaká, protože to má znechucený. Když dostal šanci na MS, tak se za Mexiko celkem bil. Falcao je sice úžasný útočník, ale pro nás nahovno. Bude chtít sedět? Ne, nebude. A do naší sestavy je klíčový Karim kvůli křídlům. Mezihrou si oporti Hráškovi nijak nepomůžeme ...

Varianta 3. - Negredo. Záleží za kolik, plsu jsem ho dlouho neviděl, takež nevím, co od něj čekat.

PS: Ibru jsme si taky vždycky tajně přál, ale to zůstane nevyslyšeno a teď momentálně je to dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

teba je tu skoda ked ani nechapes odchod Moratu .

Reagovat
smazaný uživatel

tak mi to osvětli. Proč jste pustili svého hráče, který by byl výborná náhradní devítka, a proč teď sháníte nějakou náhradu?

Reagovat
smazaný uživatel

Alvaro potreboval co najviac hrat . Mal odohrateho iba 800 minut .Musel odist .Real ho nikdy nechcel predat do Juventusu chceli ho predat do timu kde by hral zaklad (Wolfsburg ) . Ale Alvaro vsetko odmietol a chcel iba do Juve .

Ancelotti ziadnu 9 nechcel ( a ani moc nechce ) . Po prichode Jamesa povedal ze moze ist Isco ci James hrat falosnu 9 .

Reagovat
sensei25

Isco na falosnej 9 je hrozny. Tadial cesta asi nepojde. To skor ten James

Reagovat
smazaný uživatel

A to bude Morata mít v Juve ve společnosti Ferdy, Carlitose a dalších větší šanci hrát? TO jako myslíš fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

To je jeho blbost ze si vybral Juve . Ale na pozicii bude mat iba Ferdu . Ktory ma svoje roky urcite zahra viac minut ako u nas . A neviem ako je na tom Ferdove zdravie .

Reagovat
smazaný uživatel

tak jinak - Real prodal (dle tebe) Moratu proto, aby víc hrál ...

... ale prodal ho do Juve, kde má šanci hrát minuty zhruba stejnou, jako by ji měl u vás.

Resume: pořád to nechápu ... a pořád je mě zde nejspíš škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

"stejnou " . On ma na pozicii iba Ferdu ktory ma 29 rokov . A minulu sezonu zahral 3000 minut takze Alvaro ma sancu na cca 2000 minut + - . A nehovoriac o zraneniach .

Reagovat
smazaný uživatel

Real chtěl prodat Moratu, aby si víc zahrál, nabídky byly od Wolfsburgu, Juve, Villarealu a dalších. MORATA samotný si vybral Juve. Popravdě od tý doby, co přišla nabídka od Juve, nechtěl slyšet o jiným týmu a všechny nabídky odmítal. Tak moc chtěl do Juve. Mluvilo se o tom, že tam měl nějakou dohodu s Contem, který mu musel slíbit dostatek minut. S Allegrim to všechno padlo, ale asi i on Moratu dokázal přesvědčit, že si zahraje dost.

Ideální to není, nadávalo se na to tady celý léto, ale když to tak Morata chtěl, tak ať to tak má. Samozřejmě celý tý situaci ještě uškodilo, že se Morata hned zranil, takže teď nemá žádnou přípravu, navíc Juve teď shání ještě dalšího útočníka (i když je možný, že hrajou na 2 hroty, nevím jak teď pod Allegrim hrajou), což mě znepokojuje ještě víc.

Reagovat
smazaný uživatel

takže je to zase Moratova chyba ...

Nepřipadá ti, že ty vaše přestupy jsou tak nějak dle vás převážně hráčské chyby? Nekupí se to trošku? DiMa chtěl moc peněz a Florentino mu je z principu nedal ... Morata přestoupil ze své iniciativy špatně do Juve ... Nevím, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty do toho nikdy přes média nevidíš úplně ... Třeba DiMar je chyba vedení z takových 70-80 procent, protože pravděpodobně přitáhli Jamése ještě předtím, než chtěl odejít a dali mu větší plat, což prostě nesnesl a při tom, jaké ego většina fotbalistů (nebo někteří velmi dobře vydělávající lidé) mají, přestoupil.

Xabi chtěl podle všeho novou výzvu. Měli jsme ho přesvědčit, aby třeba ještě rok zůstal, ale to chceš toho hráče držet násilím?

Morata prostě chtěl do Juve sám, i když mu všichni doporučovali jiné týmy a Real ho chtěl prodat do Německa... On sám si to vydupal, to prostě nezměníš, že podle všeho to bylo takhle. Dlší důvody proč odešel viz. dole

Reagovat
smazaný uživatel

Protože by v Realu nikdy nedostal šanci ukázat, jestli na to fakt má, nebo ne. Ten trenér, který by na něho vsadil v dalších třech letech jako jedničku, by byl odepsaný. Jeho chyba, že si nevybral Bundesligu, kde by měl základ skoro jistý.

Reagovat
smazaný uživatel

Chicarito by mi nevadil, má jít jen o hostování s případnou opcí. Sice je teď v United naprosto příšerný, ale třeba mu změna prostředí pomůže. Osobně se sice jen posune z lavičky na lavičku, ale aspoň bude hrát za (momentálně) lepší tým. Nějaký remcání se od něj čekat nedá, nějaký góly dá. Ideální backup, který je teď prostě potřeba.

Reagovat
sensei25

*Ja

Reagovat
sensei25

A čo je s Ronaldom,keď dnes nehrá? JA ho nechápem, proti Cordobe sa tlačí do hry namiesto toho aby oddychoval a proti San Sebastianu nemôže.

Reagovat
sensei25

Môže dnes za nás nastúpiť ten Douglas? Rád by som ho videl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je v nominácií ešte.

Reagovat
sensei25

A ešte jedna otázočka? Prestupové obdobie končí dnes o polnoci?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Sky Sports čítam Monday Deadline tak som teraz mimo, ja som bol v tom že je prestupové do konca mesiaca teda dnes do 23:59.

Reagovat
sensei25

to som si myslel aj ja...vraj to je až zajtra do polnoci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono je to asi tak, že ve Španělsku se stejně moc nepracuje, tak je jedno, jestli to skončí o víkendu, nebo v pracovní den.

Reagovat
Kily

pokud poslední den srpna vychází na víkend, tak se konec přestupového okna kvůli lepším komunikacím posouvá na nejbližší první pracovní den, loni byla 31.8. sobota a přestupovalo se až do pondělní půlnoci

Reagovat
sensei25

aha...dakujem za vysvetlenie

Reagovat
smazaný uživatel

Platí to ale pre všetky TOP ligy v Európe?

Reagovat
Kily

jj

Reagovat
Ferguson6

Však ani zajtra nie je pracovný deň

Reagovat
smazaný uživatel

v Česku ano

Reagovat
Ferguson6

prestupové obdobie sa riadi českým kalendárom?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ani slovenským ....štátny sviatok je len u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

Good for us, môžeme sledovať deadline day od rána do polnoci

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti do ligové sezony nevykročili nijak jistou nohou. Docela překvapení pro mě. Hlavně ta nestabilita se středem pole. To byla vždycky část hřiště, kterou měl Cholo skvěle obšancovanou.

Reagovat
-Carles-

Chce to len čas, pôjdu hore.

Reagovat
Atlético de Madrid

pro všechny hypery a gloryhuntery je to překvapení, pozorný fanoušek to ale očekával

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic na novym San Mames:

23 zapasu, 23x jsme skorovali, 8 cistych kont

16 vyher

4 remizy

3 prohry (2x Atletico, 1x Espanyol)

53 vstrelenych golu (prumer 2,3 na zapas), 21 obdrzenych (prumer 0,9)

Ze 14 zapasu, ve kterych jsme prvni vedli jsme 11x vyhrali, 1x remizovali a 2x prohrali (oba zapasy proti Atleticu)

Z 9 zapasu, ve kterych jsme jako prvni prohravali jsme 9x vyhrali, 3x remizovali a 1x prohrali

Reagovat
smazaný uživatel

oprava pro posledni statistiku, 5 vyher

Reagovat
smazaný uživatel

Pevné hradby nového San Mames doma ste boli silný vždy, čo si pamätám. Veľmi sa mi páči chlapec Unai Lopez má veľký potenciál, a Ibai Gomez by mal hrať jednoznačne základ je fantastický.

Reagovat
sensei25

máte nádherný štadion...a tá atmosféra...u nás je to ako v divadle,také o ničom...ešte dobrá atmoška je na Atelticu Madrid

Reagovat
Ferguson6

Mohol by si to posunúť na dokončenom a dostaneš 2 zápasy, 2 výhry a skóre 6:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky fakt ale ta statistika je za prvni rok

Reagovat
Kenneth

Ten stadion je uzasny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jste zabijáci, sice historicky rivalové, ale nejde Vám třeba LM nepřát. Kdyby se vrátila doba, kdy bylo ve Španělsku více TOP týmů, tak by to bylo super. Vedle nás, věčně druhých a zamindrákovaných špinavců, Atlética vidět ještě Vás s Vale by bylo super. Škoda třeba Deporu a toho, jak dopadl no

Reagovat
Elliasson

Proč nás vidíte jako zamindárkované špinavce? O CSKA si s tebou rád pokecám, ale tohle slyšet na adresu Atletica? Tohle bych neřekl ani o Realu ani o Spartaku.

Reagovat
smazaný uživatel

On nemyslel Atletico.

Reagovat
Elliasson

A jó, tak to se omlouvám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21
Reagovat
smazaný uživatel

Byl krásnej. Jak z playstationu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
blaugrana

To že dá Alves 10 presných centrov za zápas je menej pravdepodobné, než to, že na Slovensku skončí korupcia.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda pánové Marcelino a Enrique, vám se ten fotbal jako líbil?

Reagovat
-Carles-

Zápas ťažký, čakal som skôr remízu, takže úplná spokojnosť.

6 bodov na konte, paráda Spolupráca Lea s Neymarom opäť priniesla ovocie, pevne verím že v tomto trende budú pokračovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Mít tam Barcelona Suareze, tak vyhraje rozdílem třídy. Villarreal zklamání, ale přesto už jsem si začínal myslet, že budu psát o nadlidském výkonu stoperské dvojice. Barcelona jde správnou cestou, líbí se mi jak hrají a jakou mají odvahu s mladými hráči.

Reagovat
X-bano-X

Mám z toho rovnaký pocit. Stále sú tam veci, ktoré by sa dali spraviť lepšie. Hráči ktorí by si možno zaslúžili viac dôvery, každopádne nastolená cesta ukazuje na správny vietor.

Reagovat
Ed_Hazard

Bale pičo

Reagovat
smazaný uživatel

http://youtu.be/gGk9aZaoBA8

To je uplne ina dynamika, iny zivel.

Reagovat
smazaný uživatel

Rok 2008 už je dávno pryč a Alvésovi není 25, ale 31!

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavne ma za sebou 2 sezony nic nerobenia na treningu, by som povedal.

Reagovat
Lamskej#RMCF

škoda, Barca si to uhaluzila...ponorky je mi líto..zvláště pak te tyčky a zatím nám to jde i bez Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

Asi i líp než s...?

Reagovat
Lamskej#RMCF

Ramos už mohl mít hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Ten přímák kopnul výborně, nechápu, proč je u vás pořád kope Ronaldo, máte lepší exekutory.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že má Ramos rád góly na obou stranách.

Reagovat
smazaný uživatel

jo uhaluzila ...

Reagovat
Lamskej#RMCF

a ne snad ?

Reagovat
smazaný uživatel

ne....

Reagovat
smazaný uživatel

No a co ty dvě tyčky domácích? Nebo šance v nastavení? Extra přesvědčivý vítězství to teda nebylo.

Reagovat
X-bano-X

Ale prosím ťa. V čase keď padla prvá tyčka už dávno mohlo byť 0:3. Opticky ich barca tlačila snáď 75-80 minút.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale že by si vypracovala nějaký šance se moc říct nedá. Kromě messiho to bylo dopředu docela zoufalý.

Reagovat
X-bano-X

Cez Messiho šlo všetko nebezpečné, no trebárz v prvom polčase nabil krásne Munirovi. Ono to znie síce dosť zle ale keď si vezmeš že sa hralo bez Suaréza, Neymara a Iniestu a aj napriek tomu proti bloku 10 hráčov sa šance vypracovali.....

Reagovat
Lamskej#RMCF

abychom těch zahozenych šanci nelitovali...

Reagovat
smazaný uživatel

Cerci - Atlético.

Reagovat
Lamskej#RMCF

omg..mohlo to být 0:4 ..je to 2:2 ...

Reagovat
smazaný uživatel

No je fakt že vaše obrana nejjistějším dojmem nepůsobí. Ta penalta za Carvajaluv loket v obličeji hráče Errealy při hlavičkovým souboji se pískat dala a imo měla. A Erreala strašně snadno prochází střed hřiště. Ale 0:4 to bejt klidně mohlo, to ano. Od Madridu mnohem sympatičtější hra než dřív.

Reagovat
Foppy

Pencle podle mě určitě ne, on mu tam dal takovou stoličku a podle mě ho ani netrefil rukou, ale spíš tělem zezadu do hlavy. Každopádně ale zatím bohužel zasloužená remíza - vpředu docela ok, vzadu hoříme - hlavně Carvajal a záloha se nevrací a nechává tam místo - viz výklus Kroose a Modriče před prvním gólem

Reagovat
smazaný uživatel

Já to viděl jen v malým okně internetovýho streamu. Komentátoři o ní ale spekulovali.

Reagovat
X-bano-X

Z Errealy mám veľmi divné pocity. Už prvé kolo to bola zaslúžená prehra a dnes síce proti Realu, no takto nezachytiť nástup je na facku. Ešteže s to Ramos včas uvedomil a zrovnal hru

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No a Carvajal ven, ne?

Reagovat
Lamskej#RMCF

hrůza...obrana žádná...80 milionový chlapec opět neviditelný..ze začátku sme to mohli mít v kapse a momentálně si nezasloužíme ani bod...

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, je to tak. Socky se sice obdivuhodně zvedly, ale vy jste to nepochopitelně vypustili.

Reagovat
Raul07

Strašidelnost

Reagovat
smazaný uživatel

real uz prehrava 2:4 a barcelona vyhrala po srACKovom vykone vitaznym golom pred koncom. To musi fanuskov realu pekne nasrat

Reagovat
sensei25

vykon bol viac nez dobry,len Villareal nechcel hrat,tak to je tazko hrat proti stene...

Reagovat
smazaný uživatel

inak tie ružové dresy sú vo večernom zápase celkom pekné

Reagovat
smazaný uživatel

No, před sezónou jsem říkal, že tuhle sezónu beru jako Ikerovu sezónu pravdy, dneska ukázal, kudy se to začíná ubírat. Po tomhle výkonu středu obrany tam už snad v nebližší době Varanea nejde neposlat. Pokud od příště začne nastupovat na postu defenzivního záložníka defenzivní záložník, jde tuhle prohru považovat za jeden dílčí neúspěch, který v rámci ligové sezóny nic moc neznamená a zákonitě prostě musí přijít, pokud ne, příjdou další facky.

Reagovat
DeformFCB

bez Xabiho ani ťuk

Reagovat
Miguel19

Takže zítra Čech, Pogba, Vidal, Falcao, Hummels..

Reagovat
Ángel di María 22

Jestli kvůli tomuhle zápasu přivedeme pořádnýho střeďáka typu Vidal/Matuidi, tak budu rád, že to takhle dopadlo

Rozpustit zálohu, která vyhraje Ligu mistrů, to neni jen tak, to se holt musí umět. Ale tak co, je to aspoň prdel, jinak by byla nuda, tak bychom pár let vládli, to zas ne, musí bejt nějaká challenge. S Carlem to vůbec vypadá, že spíš v lize úspěšný nebudeme obecně, takže já letos věřim v obhajobu LM, podle mě budem zas v novym roce strašnej válec.

K dnešnímu zápasu asi tolik, že to mělo bejt 0:4 a nebylo by o čem, vždyť nevěděli na začátku, kde je sever, takže prokaučovat takovejhle zápas a ještě k tomu se zatim ultratragickym Sociedadem, to je vážně ostuda jako prase pro nás Měli bychom se přes repre pauzu vážně zamyslet a Florentino by se měl aktivně zamejšlet už teď, koho zejtra přivede.

Hala Madrid, navždy

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, kupte zas někoho za dvě miliardy a pak zase břečte a přemejšlejte o dalších hráčích

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní tyhle večerní výsledky. I když pro Rayo je to dost kruté. Ale Depor musí sbírat bod, body. O Rayo se nebojím, zlepšili se i dozadu a v útoku jsou výborní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Rayo se letos v pohode zachrani. Maji kvalitni kadr.

Reagovat
nani92

s Falcaom by to skončilo 4-5

Reagovat
smazaný uživatel

Fantazie, kolik byl kurz za stavu 0:2? Lepší večer už ani být nemohl...

A James Rodriguez? Kolik, že to stál? Toho hráče bych do Barcy nechtěl ani zadarmo, zlatej Suarez...

Reagovat
smazaný uživatel

No však počkej až vás tam zas pohryže tak si to rozmyslíte.

Reagovat
blaxo

První poločas až do gólu socek super, kdyby Kroos dal třetí, tak už možná byl konec, takhle dali gól a chytli se. Druhej poločas strašný, motali se tam jak kdyby spolu hráli poprvé, u toho čtvrtýho gólu bych pochopil že rukama rozhodí Pepe a Ramos který to dělaj pořád, ale že tam začne brečet i Iker místo aby chytal, to ať jde někam. Perez má co chtěl, Ancelotti tam ani nemá koho poslat na vystřídání, navíc bez DM, tahle sezona asi nebude naše.

Reagovat
smazaný uživatel

namazat-na-chleba

Reagovat
madridcan

Dufam, ze ked Perez videl tych 13 zmatenych Hubba-Bubba, tak s tym zacne nieco robit. Lebo taku na picu zalohu nemalo ani Polsko v 39tom kurva gauc...

Reagovat
smazaný uživatel

vyměnit prezidenta... není možný takhle rozmrdat tým co vyhrál La Decimu

Reagovat
smazaný uživatel

hodím to i do souhrnu:

Zcela zaslouženě toto není tým ale cirkus. Po vítězství LM, když všechno začalo šlapat a já sem byl přesvědčenej, že tato sestava bude kralovat ještě nějakej čas, se prodají 2 pilíře - Xabi a ADM. To může vymyslet jenom čurák. Zcela se ukazuje že Isco není adekvátní náhrada jak mě tady místnívědma Zupillo tvrdil, zatím na to nemá a kromě sólování a zpomalování hry nic neumí. Další kašpaři včele s Fildem, kterej by snad obhájil i kdyby Real prodal Crise, psali, že Xabi je vlastně starej a je na hovno. Ten tým je absolutně v hajzlu - James neví co má hrát a Bale se jeví jako dobrej propadák, absolutně nic nepředvádí - jen mě zase nezapoměntě napsat, že vlastně rozhodl Copu a finále LM - uvědomte si, že dal pouze vítěznej gól, a hlavně v LM, kdyby to nebyl on byl to někdo jinej = jeho přínos za ty prachy solidní provar. Ač zas bude většina z vás zastávat se Benzemy, jak je důležitej pro naši hru, tak to je celkem k ničemu, když má jako Ozil často nevyrovnaný výkony. Myslím, že potřebujem lepšího snipera. Když to shtnu: tým neví co má hrát, Isco nenahradil ADM, James je k ničemu, Xabi chybí jako blázen a znovu se sehráváme. A ještě nění září a už znovu ztrácíme 3 body na čelo ligy. Katastrofa a znovu říkám nezapoměň Fildo zase napsat jak je všechno v pohodě. Toto je průser vedení a Peréz by měl rezignovat. Fakt cirkus

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď hysterický.

Reagovat
smazaný uživatel

su vytočenej jak nikdy. A to sem si jak kokot ještě v červnu pochvaloval jakej máme mančaft a že napodobíme teď Pepkovu Barcelonu a budeme s tímto materiálem kralovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit, že někoho zítra ještě urvete na DM/CM.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jako fanoušek Barcelony, musim s tebou souhlasit. Nechápu jak jste mohli pustit ADM, pro mě po CR7 jasně váš nejlepší hráč (tak nějak jsem toužil, aby skončil u nás, ale my na něj neměli prachy). Navíc koupil Jamese za takovej balík, to se jeví jako slušnej provar...Benzema se mi vždycky líbil, je to klasickej sniper, ale když s ním nejste spokojený, tak by Vás spasil už jedině Zlatan

Reagovat
smazaný uživatel

jj podle důležitosti za loňský rok bych to viděl: 1) CR 2)Modric 3)ADM 4)Xabi 5)Sergio..... a Xabi s ADM jsou pryč Benzema je dobrej, ale sere mě jeho nevyrovnanost, asi potřebuje konkurenci

Reagovat
10FKK

Reagovat
RMCF

Ta díra ve středu po tom starém a pomalém Xabim (jak se tady o něm píše) byla obrovská... průchoďáka jako za dob Gutiho, kdy si z nás dělali v evropě dobrý den kdekdo...

Reagovat
Liquid

ten Iker teda hraje se a on začne mávat rukou, že byla ruka stupidní chování a ty dresy teda šílenost, Real chtěj druhými dresy asi trumfnout Barcu z loňska

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a Iker by se měl zamyslet jestli není už starej. On v tom malým vápně vyloženě plave, takhle to nejde.

Reagovat
Mercury

Jak si mohli dovolit prodat na konci prestupaku zrovna Angela a Xabiho to asi nikdy nepochopim. Ale dik za to. Jinak dresy fakt spickove, jsem se bavil

Reagovat
smazaný uživatel

Co je ten Cerci zač?

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu samostatný článek o Cercim.

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
madridcan

vynikajuci hrac...viac sa rozpisovat cez mobil nebudem, ale nechcel som aby isiel k Atletom

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych poděkovat vedení Realu Madrid za to co udělali s klubem, který jsem měl tak moc rád Prodat dva sympatické hráče, kteří za klub bojovali a koupit předraženého stoupu z Francie co odehrál jeden dobrý turnaj, to je sen každého fanouška. Btw kurva je takový problém natrénovat bránení rohů?

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem - prý jsme se vykašlali na La Masíu a vsadili na nákupy, ale v nové sezoně jsme dali 4 kusy a všechny dali odchovanci. Kdo z vás to má?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď máte dva roky utrum, protože si kupujete odchovance po celém světě. Ale při kvalitě vaší přestupový politiky to není trest, spíš odměna.

Reagovat
smazaný uživatel

No ... něco na tom bude.

Reagovat
smazaný uživatel

My máme 4 kusy a "jen" 3 dali odchovanci no

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, nám se Aritz nepočítá. Takže máme jen tři.

Reagovat
Free_player

dobrej náklep ..... Real - ale Sociedad

Reagovat
Miguel19

Tvl Luštěnina fakt do Realu Tak to je komedie..

Reagovat
misinho7

Kto ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrášek. Chicharito.

Reagovat
Rattlesnake

Pibito 2. čili o hovně.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak dufam ze niekto nepride . Verim tomu ze to takto moze fungovat . Vidim iba 1 chybu . Chyba Xabi ( na ktoreho Kroos zdaleka nema ) ale nevadi da sa na tom zapracovat .

Reagovat
misinho7

Lebo kroos nema hrat jeho poziciu , vobec to nie je jeho pozicia

Reagovat
Kokesh

Vsak to bude fungovat, o to taky strach nemam, ale chce to opravdu cas. Bohuzel Cris nedolecil sve problemy, potreboval vetsi pauzu, s nim by jsme to neresili, nebo by to aspon neslo tak videt...

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam, že tí naši umelci zas prechlastali celú cestu do Viga, lebo inak si to neviem vysvetliť čo tam predvádzali...

Ba chlapík má na to, aby hral niekde úplne inde 80 minut hrá ako Nesta v najlepších rokoch a 10 min človek sere kocky, že čo zas vyvedie

neviem, či je to nejaký nepochopený taktický zámer ale je fakt nutné aby pri každej rozohrávke mali loptu všetci 4 obrancovia? súperovi stačí pokryť Trashorrasa a obrana nevie čo s loptou, Baena tiež nie a potom to vyzerá tak, že nás Depor pritlačil...

DM potrebujeme ako soľ, Baena je na lavičku dobrý ale na základ nemá

Leo sa musí vyhrať

Bueno je proste fenomén, 2 góly, vybavená vec

Aquino, fakt netuším prečo sa ho tí žltí tragédi zbavovali, fakt výborný hráč

Kakuta, miláčik tribún, technicky asi najviac vybavený hráč, akurát musí dávať loptu skôr od nohy, lebo príde o členky... ale čo ma najviac prekvapilo bola jeho defenzívna práca, chlapík nevypustil súboj bojoval od zástavky po zástavku

pred zápasom by som bod bral, za tento trapný výkon sme si 3 body nezaslúžili aj keď sme k nim mali blízko

inak čurák večera je jednoznačne Cuenca, blbeček čo si myslí, že keď je z Barcelony sa z neho každý posere, keby sa staral o hru, tak môže hrať úplne niekde inde, nie on sa sústredí na to, ako zo seba spraviť čo najväčšieho idiota...

každopádne sme bez prehry

AUPA RAYO!

Reagovat
smazaný uživatel

Jose Rodriguez dal gol

Reagovat
smazaný uživatel

super, hlavne, že ho 60 minute striedali lebo pri Buenovi vyzeral ako prípravkár alebo nejaký náhodný okoloidúci

viedol vyrovnaný súboj s Baenom o tragéda večera, našťastie my nemáme žiadne, DM takže Raúl to dotiahol až do konca

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

to opejkáte na pneumatice?

Reagovat
smazaný uživatel

To je Anoeta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je taky taková pneumatika.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Lionel Messi nenastoupí za Argentinu k přátelskému utkání v Německu. Barcelonský útočník sice odehrál celý dnešní ligový zápas ve Villarrealu, argentinský svaz ale následně oznámil, že bude národnímu týmu chybět kvůli problémům s přitahovačem stehenního svalu.

Tak snad to nebude nic vážnýho a 13.9 proti Bilbau zas přidá další gol.Zatim hraje na začátku sezony skvěle.

Reagovat
el Principito

myslim, že to nebude vážný, možná i trochu taktika ... zápas dohrál. je lepší když si odpočine, i když mě to mrzí, že ho neuvidim, na ten zápas se jedu podívat

Reagovat
LAM

tak to naštve.Ale jinak je to dost reálný že se mu prostě nechtělo.To se uvidí v příštích dnech.

Jinak nám teď hodně hráčů zůstává v Barceloně a mohli by to využít jako další přípravu.Messi,Suarez,Xavi,Iniesta,Alves,Pique,Mathieu i Ter Stegen zůstávaj v Barceloně.

Reagovat
el Principito

mathieu byl donominovanej místo koscielneho

Reagovat
smazaný uživatel

Ať klidně góla dá, hlavně když Aritz dá dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Mbia späť v Seville....tak to je prekvapujúce po tých rečiach ktoré mal, ale super pre Sevillu aj pre ligu, že tu ostal.

Reagovat
smazaný uživatel

dyt odchazi do QPR, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Realek

Reagovat
Kokesh

Ofiko Chicharito. Za dva mice.

Reagovat
smazaný uživatel

+ 22 mega opce. Celkem dost, doufám, že se nekoupí. To by musel jó hodně překvapit.

Reagovat
Kokesh

Nekoupi, to bude neco jak Ade. Takovyho hrace do Realu opravdu ne. Nebo jak pises, treba opravdu prekvapi...

Reagovat
madridcan

Na zaciatku minulej sezony(vlastne prakticky vsetky zapasy az do El Clasica v Katalansku) som bol velmi skepticky a dovodom bolo hladanie miesta Baleovi. Ono sa to nejak zohralo, vykrylo a nakoniec to viedlo k uspechu. Lenze teraz je na mieste otazka, ze kam smerujeme? Prestava fungovat uplne vsetko a uplne kazdy, koho dneska privedieme, bude ako spasa. Ci uz lacnejsia atlernativa v podobe Gustava alebo drahsia v podobe trebars Vidala(ale tu by muselo byt nenormalne rychle jednanie, co mi k hracovi jeho rangu neide).

Je smutne, ze ako jeden zapas ukazal zrkadlo celemu Realu, ze ako vyzerame bez Angela a Xabiho. Mohli sme sa hrat na hrdinov a smiat sa Bayernu, ze ako zaobstaral Xabiho a zbavil sa Kroosa. Ale my dopadneme uplne rovnako. Fajn, je to len druhe kolo, ale ako sme boli spokojny, ze s takymto kadrom ideme bojovat este o styri trofeje, tak sa mozme chytat za hlavu teraz bez Angela a Alonsa, ze ako chceme bojovat o tie styri trofeje?

Pri stave 2:2 si tak v hlave premietam, ze koho tam Carlo nasadi z lavicky, aby to zmenil? A ono....kde nic, tu nic ziadna alternativa. Vzdy sme sa mohli ukludnit Iscom, ale zrazu je Cristiano(a dlhodobo Jese samozrejme) doma a mozme si trhnut domov. Ulakomili sme sa na ceny pri Moratovi a di Mariovi(tu aj pri plate) no a teraz budeme pykat.

Pred prestupovym obdobim sme mohli byt spokojny a mohli sme si dovolit niekoho pustit. Ale my sme sa v konecnom zuctovani zbavili uplne vsetkych hracov a teraz by mi aj Casemiro prisiel ako uzasna zaloha na lavicku. Neviem ci toto vsetko robime pre Illarru, aby sme mu ukazali, ze s nim ratame a mu verime, ale vybrali sme si velmi velmi zlu cestu. Plus k tomu pripocitat nenazranost Realu Madrid po hviezdach MS a vo vysledku mame tim, ktory bude mat velmi velke problemy ak s tym dneska nieco neurobi.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je, jestli byste s Xabim a ADM na Anoetě dneska vyhráli. Dneska to bylo hlavně asi o přístupu a poctivý práci. Papírově jste přece na každém postu měli lepšího hráče, než Sociedad - možná až na Iniga Martineze/Pepeho a Xabiho Prieta/Isca.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
madridcan

Vies, nemam rad take veci, ze co by bolo keby. Nastupili by v zaklade a bolo by to fakt po jedenastich minutach 0:2? Alebo by naskocili z lavicky po polcase a vyhrali by sme 5:2? Papier ma absolutne nezaujima. Papierovo sa nam moze teraz rovnat iba velmi malo timov, ale zase sme to uplne cele rozkopali a mozme si to stavat opat od zaciatku. Zvykanie na Jamesa, Kroosa, bez Xabiho, di Mariu a niektori proste maju v hlavach to, ze by ich jeden z nich zastupil/kryl chrbat. Ronalda do toho ani tahat nemusim, horelo to vzadu a ked uz sme pri keby, tak by som sa mohol vyhovorit aj na to premienanie sanci z nasej strany.

Miesto toho, aby sme chytili zaciatok, tak opat saskujeme a budeme sa zohravat jak uplni chuji v sutaznych zapasoch. Cela priprava(s vynimkou financnej situacie) ide takto rovno do riti a sme presne tam, kde sme boli minuly rok s Garethom.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, jenže ona není úplně pravda, že vám to loni fungovalo. A nemůžeš se divit Perezovi, že nebyl po loňský sezóně spokojenej. LM vyšla, ale ligu vám vyfouklo Atlético a Barca a to pro něj muselo být dost hořký, zvlášť když mohl být double a zvlášť když jste si to pohnojili úplně zbytečně. A ta úspěšná hra z LM se do ligy úplně přenést nedá, protože v Lize musíte soupeře přehrávat.

U Pereze je to zřejmě něco jako obsese, potřebuje to nejlepší. Jste jak Británie v seriálu Yes Prime Minister. "Trident je nejlepší a Británie má mít to nejlepší."

Neříkám, že nemáš pravdu a že natolik přebudovat tým není chyba. Je to chyba. Na druhou stranu ta dnešní prohra nebyla způsobená přestavbou. Proč? Protože jste po pěti minutách vedli 2-0. Real Sociedad byl na lopatkách.

Reagovat
madridcan

V niecom mas pravdu, ale nemozem s tebou uplne suhlasit. Ta hra nebola sice uplne uzasna, ale nejak sme to vzdy doklepali. Takto-na jednej strane si spominam, ze som si tak v aprili povedal, ze kedy o takomto case Real Madrid siahal po treble? Rok dozadu sme na Barcu pozerali Hubblovym teleskopom, dva roky dozadu sme neboli v pohari, potom zase LM, pohar, liga bla bla bla az by sme sa dostali k osemfinalovym konecnym zastavkam v LM. Na strane druhej-ake boli tie postupy v LM? DOrtmund vonku s osratymi trenkami a zrdou Missitharyna, finale v hodine dvanastej.

Uplne viem, ze tuto sezonu by si na seba ten tim tak zvykol, ze by mohli hrat na seba aj s paskami na ociach. A pri superoch, kde jeden prestavuje tim a druhy sa pripravil o opory, by sme boli tak dominantny, ze by ten titul kvapol uz niekedy v aprili nam do narucia. Lenze citime potrebu sa oslabovat a posilnovat na miestach, kde sme sa oslabovat/posilnovat nepotrebovali a nemali.

Ale aby som uplne nekritizoval-co som fandil aj fandim-vzdy budem verit Realu. Aj keby sme s tym, co mame, mali hrat celu sezonu. Ale nejak si uplne neviem zvyknut na nase hrdinstvo zbavit sa podstatnych hracov. Respektive...zvykol som si...ale v takychto chvilach ma to vzdy dobehne a vysmeje sa mi to do ksichtu.

Reagovat
Kokesh

Hlavne, at uz nikdo neodchazi, jako napr. Arbeloa. Ona ta zaloha, ci konkurence na dalsi post se mi zda totiz cim dal tim vic potrebnejsi. At Carlo zkusi posadit Ikera, Pepeho, Carvajala...Navas, Varane i Arbeloa jsou vyborny nahrady, horsi nez dnes to nemuze byt.

To samy pro Karima. Dnes mel jit v 60 dolu, jenze za koho ho vystridat? Chicharito nakonec bude dobra volba. Dravec, kterymu staci par minut na gol....jak uz jsem psal, chybi mi v kadru bojovnici, vitezny typy jako Cris, co nechteji nikdy prohrat. Videt plouziciho Karima, Jamese ktery se trapi, Kroose a Modrice co se hledaji...opravdu mam rad emoce ve fotbalu/nebo aspon to musi byt znat na vykonu tak jako pri ADM.

Ale pujde to, nemam strach. V LM budeme opet valec, jen o ligu mam obavy...

Reagovat
madridcan

Prave...my chceme asi prekopat system, aby sme boli o to prekvapivejsi v LM a nemohli si na nas zvyknut alebo co. Lenze ja mam tento rok LM viac menej uplne v riti. Vies velmi dobre, ze uplne v riti myslim tak, ze nechcel by som, aby to bola pre Real priorita. Zabojovat, ale ked to nepojde nic sa nedeje...postup zo skupiny a hlavne porazit Liverpool-to je moja priorita co sa tyka LM.

Chcem ligu. Kedy ju ziskat ako po tom, co Atletico vyjebalo s dvoma intouchables a Barca to vnima rovnako ako my? Kazdu zbytocnu prehru v lige, aka bola ta vcera, budeme vnimat takto. Uplne nasraty.

Reagovat
Kokesh

Mam to stejne, kazdy vi, jak je tezke obhajit LM. Letos to mela byt jasna liga, neprodat nase klicove hrace, pevne bych v to veril. Bohuzel jsme opet se vsim na zacatku a nase skepse je opravnena.

Reagovat
raduinho

Real

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho a Courtois

Reagovat
smazaný uživatel

centr Toniho Kroose usměrnil za záda zkoprnělého Zubikaraie veterán Sergio Ramos - 0:1!

vážně ??? vždiť mu je 28

Reagovat
smazaný uživatel

možná je to myšleno jako válečný veterán, to můžeš být i ve 25

Reagovat
bayern987

Nechápu co je k smíchu....

Reagovat
smazaný uživatel

veterán Sergio Ramos

Reagovat
Leo Rekordman

?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Doufám, že mě tu nesežerete, neznám žádné diskuzní forum o autech tak t ohodím sem.

Může mi pls nějaký zkušený řidič poradit, jestli se vyplatí auto s benzínovým motorem nebo naftovým pokud jezdím do práce asi 15x za měsíc? Cesta tam a zpět je asi 75 km. Naftovým motorům prý nesvědčí krátké trasy a benzín se vcelku prodraží. Pokud má někdo zkušenosti prosím poraďte.

Reagovat
Dr. Admess

Druhé kolo za námi. A...

...dostali jsme nejméně gólů.

...nikdo víc gólů jak my a dalších pár týmů nedal.

...jsme první už nejen díky skóre, ale už i bodově.

...hlavní konkurent v boji o titul ztrácí "až" tři body.

...Leo na prvním místě v tabulce střelců.

...všechny čtyři góly dali odchovanci.

...máme za sebou vítěznej zápas na El Madrigalu, kde to bývá pravidelně jeden z nejtěžších zápasů sezóny.

Jo, tohle já beru všema deseti. A přál bych si letos dát tu ligu klidně cestou start-cíl.

Visca el Barça y Visca Catalunya!

Reagovat
dextroza_m

druhé kolo....

Reagovat
kubys

Messi mi zase přijde hladový, výborný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi, že zase něco zhodil. Velkou část minulý sezony mi připadal jak zpomalený film. Teď už zase má ty rychlý první kroky, kličky, změny směru. Prostě má zase tu svojí lehkost.

Reagovat
kubys

Mě napadají 3 důvody, proč ta změna.

1) Sám si řekl, že to nebylo ono, zapracoval na sobě přes léto, případně zase našel nějakou tu svou vášeň.

2) Překonal zdravotní problémy. Mnohokrát jsem četl, že má něco se žaludkem. Pokud mu po nějaké době v zápase začalo být blbě, tak se už dopředu podvědomě šetřil, aby ten zápřah zvládl. (Stejné problémy má třeba Boasson Hagen, proto v dlouhých závodech, kde by měl excelovat, je tak mimo)

3) Opravdu měl Martina pod prstem a po nástupu Lucha mu možná bylo i sděleno, že to pro něj může být konečná.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Tomuhle moc nevěřím, protože na to prostě neměl čas. MS končilo v půlce července. To měl na přípravu tak měsíc. To by musel makat opravdu hodně, aby to bylo takhle znát. A to vůbec neřeším, že si taky za ten měsíc musel oddychnout.

3. Tatu pod palcem mít klidně mohl, ale nevěřím, že mu někdo něco naznačil, protože podepsal několikrát novou smlouvu, čímž mu vedení dávalo najevo, že za ním stojí. A že by byl Lucho takový bouchač, že by nastoupil jako zelenáč na místo kouče, a jako první by pohrozil největší hvězdě, že půjde ... To by bylo hodně neobvyklý (ale ne nemožný)

2. Spíš to bude tenhle bod. On fakt na tom hřišti několikrát blil, a neblil určitě z toho, že by jezdil víc, než ostatní. Tady asi bude zakopaný pes.

Pokud to fakt byl bod 2, tak je jen otázka, jestli tyhle zdravotní trable porazil nafurt, nebo se mu to zase vrátí. Moc nevěřím, že by s něčím bojoval rok a půl, a najednou by to z ničeho nic porazil za jeden měsíc volna.

Tak jako tak - hraje dobře, takže je docela zbytečný spekulovat, proč tak hraje.

Reagovat
kubys

Dokud bude rozdávat radost, tak to bude fajn. Ještě by to chtělo, aby se Bus vzpamatoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio se prostě musí vrátit nohama na zem. Když to šlo u Messiho, Xaviho nebo Piqueho, tak to musí jít i u něj. Co předvedl v minulým kole, přesně ukazuje, co má v hlavě - nezodpovědnost a namyšlenost. A tohle se musí změnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Musel jsem si dát noc na rozmyšlenou, protože tak nasranej jak včera sem nebyl už hodně dlouho.

Pochopím když puknem a nechají na hřišti všechno, ale tohle ? 20. minut úžasných a zbytek odchozenej - katastrofa. Pokud nedoplní ještě tým tak o 3 borce,aby byla nějaká konkurence tak můžeme jít leda do prdele a né na titul, na druhou stranu lepší facka teď než když se láme chleba. Obranná hra katastrofální, Marcelo jak namalovanej a Cháméz s Benzemou škoda slov. A Arbeloa, ten by si nezahrál ani v Mělčanech na škváře. Horší výkon předvést nemůžeme, takže Hala Madrid do dalších kol.

Reagovat
dextroza_m

Sladké probuzení... viděl jsem za stavu 0 2 a říkal,že to je hotovka... co se stalo s Růžovým Baletem?

Reagovat
smazaný uživatel

prehrali

Reagovat
sensei25

Prestupové obodobie končí dnes o 23:59?

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
sensei25

no tak my už neprivedieme asi nikoho. Som zvedavý čo Real. Ale nechať si všetko na posledné hodiny je dosť čudné. Uvidíme či príde ten Falcao a Vidal/Pogba.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím je klid, ale tak ... je ráno. Zubi už se stejně asi uložil k zimnímu spánku.

Reagovat
sensei25

už sa neviem dočkať na Suaréza...

Reagovat
smazaný uživatel

můj miláček to asi nikdy nebude, ale pravda je, že to je posila jako hrom. Nebo možná jako dva hromy.

Reagovat
smazaný uživatel

he he, zrovna před pár minutama začal na Marce online posledního dne přestupáku.

Reagovat
sensei25

ja to sledovat nejdem,je mi ukradnute čo iné mužstva kupuju...a my zrejme už nekúpime nič...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně by mě zajímala náplň Zubiho práce teď, když máme BAN na přestupy ...

... ale trochu se bojím, že bude dělat furt to samé ...

Reagovat
sensei25

som rád,že máme ban...bude ušetrené...dá šancu odchovancom...nič lepšie sa nám ani nemohlo stat...a trofeje?Ak pridu pridu,ak nie,nic sa nedeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle rok to vidím stejně, ale do budoucna to prostě k těm trofejím nasměrovat musíme. Dali jsme se na tuhle cestu, takže nemůžeme teď couvat. Jak bys chtěl vysvětlit sponzorům, že platí neskutečné peníze klubu, který nevyhrává trofeje?

Navíc - v Messiho době prostě nemůžeme mrhat jeho talentem na boj mimo trofeje. To se prostě nedělá. Musíš mít respekt i k jeho kariéře.

Reagovat
Ferguson6

To čakáte, že s týmto tímom Barcelona nemôže bojovať o trofeje, kvôli tomu banu? Píšete ako keby ste v tíme mali Messiho a 24 podpriemerných hráčov, ktorí nemajú na viac ako stred tabuľky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já to beru tak, že jsme udělali změny na klíčových postech - kouč, gólman, první stoper, CM, takže si to bude teprve sedat. Takže trofeje vyloženě letos nevyžaduju.

Jeden místní dokonce označil barcelonskou šanci na titul v LM jako podobně vysokou, jako má třeba Basilej. To je sice trochu extrémní názor, ale mě se tahle pozice líbí. Zase po čase si uvědomíme, že výhry nejsou automatické a trofeje jsou svátek. Někteří z našich řad to potřebují jako sůl.

Reagovat
smazaný uživatel

A už to začíná - Vicky prý možná do Liverpoolu.

Reagovat
sensei25

Vyzerá to tak,že Negredo pôjde do Valencie a Falcao do City.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, prý to takhle bude.

Teď vyskočilo, že by mohl Čechýno do Monaca. Já bych mu přál přestup, ale měl jít do nějakýho TOP klubu. On na to furt má a s jeho životním přístupem mít ještě docela dlouho bude. Monaco je už tak na hraně - není to špatný, ale má ještě na víc.

Reagovat
sensei25

Monaco bude do dvoch sezon v 2 lige

Reagovat
smazaný uživatel

Ve druhé ne, ale že se jim to tam rozpadá, je jasný každýmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Negreda ať si nechají my chceme toho Falcaa

Reagovat
smazaný uživatel

a budete mu platit čím? Pozemky pod Mestallou?

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy sa bude hrat o trofej SB ??

Reagovat
smazaný uživatel

benzema uplna tragedia snad pride aspon ten chicharito lebo odohrat celu sezou s jednym utocnikom je uplna blbost

Reagovat
sensei25

my hráme bez typického hrota už od čias zlatana a ide to...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni hrají tak, že tam ten hrot funkci má.

Reagovat
sensei25

ved rozumiem,iba som chcel trosku podpichnut...sorry...ja si myslim,že Benzema je skvely...neviem co si od neho vcera cakal,ked cely vas tim hral po 30 minute hrozne

Reagovat
smazaný uživatel

hrali vsetci zle ale benzema hra uz 5 zapas jednoduch potrebuje konkurenciu..nejdu mu ani streli ani prihravky...a ze by nejake sance vytvrala pre ostatnych sa povedat neda

Reagovat
sensei25

v tom máš pravdu...Benzema je trošku lenivec a to je škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

presne real a barca ma uplne iny styl..jednoducho muzstvo ako real nemoze mat jedneho hrotaka...vcera to bolo pekne vidiet ronaldo jese zraneni a tam nemal ist kto hrat do utoku...a davat isca alebo jamesa na hrot je blbost lebo to fungovat nebude...perez to neskutocne posral rozbit fungujucu zalohu..5 zapasov sutaznych a ja som benzemu nevidel aby mal nejaku dobru sancu prihravku absolutne nic okrem toho jedneho golu

Reagovat
sensei25

romaldo je na hrote tragicky...to skor zamrzi predaj moraty

Reagovat
smazaný uživatel

ved prave aj jese tam nehral moc dobre lepsi je ked hra z kridla..neviem co budeme robit ked sa zrani benzema

Reagovat
sensei25

na 99,9% k vám pride CHicharito....

Reagovat
Miguel19

S Luštěninou si fakt pomůžete

Reagovat
smazaný uživatel

Toby fakt do Southhamptonu. Chjo, to je z jeho strany tak strašně předčasný.

Mohl jít alespoň do té Andalusie.

Reagovat
smazaný uživatel

pche majú lepšieho Arribasa

Reagovat
The Krupy

Real Madrid have closed the deal for Chicharito Hernandez. The parties reached an agreement, he will join on loan with €22M option to buy. He will earn €3.5M per year. The Mexican striker is expected to arrive in Madrid tomorrow. Ancelotti’s new offensive reinforcement arrives from Manchester United.

Di Marzio

Reagovat
sensei25

Chicharito je podobný ako Pipo Inzaghi. Obaja sa narodili v offside.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je od Florentina tak zvláštní přestupák.

Reagovat
smazaný uživatel

Guarín k netopýrům doufám, že to vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

pada vam ale Negredo . Asi zostane v City .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je ještě lepší

Teď by mohl konečně Lim vrazit pořádný balík do nějakého top útočníka. Machroval s pěnězma tak ať přeplatí Falcaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sensei25

MAN U uvažuje nad Falcaom?

Reagovat
smazaný uživatel

Insua -> Rayo

Scepovič -> Getafe

Viera -> Liége

Reagovat
smazaný uživatel

Viera Ten dopadol

Reagovat
smazaný uživatel

bude hrať EL, či bude hrávať niekde na spodku tabuľky alebo na špici belgickej ligy je asi jedno... každopádne je neskutočné jak s ním netopier vyjebáva

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ked tam vidim toho tragickeho Piattiho .Velka skoda .Mohol ostat aspon v La lige .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Piatti není vůbec tragický ale Viery je škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Povecme na rovinu Feg. je niekde inde . A na lavicku je ho fakt skoda aby zaberal miesto mladym ( De paul , Gil ,) . Tak kludne mohol Viera ostat .

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao jde hostovat do MU, letí na zdravotní prohlídku.

Reagovat
sensei25

to by bolo super,mám rád ManU a držím im palce až sa im darí...k

Reagovat
smazaný uživatel

Oni ale Falcaa nepotřebují. Ačkoliv prej RVP možná bude muset na operaci, potom by to smysl dávalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Supr nooo. Takový skvělý hráč a teď se zajebe v týmu, který brzo bude měnit trenéra. Mám rád MU ale pochybuju, že je zachrání Falcao nebo LVG.

Reagovat
sensei25

ked sa im uzdravia hraci a trosku sa zohraju,tak ManU bude velmi,ale velmi tazky super...chce to len cas

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě se sehrajou a budou válcovat. Ale myslím, ýe Falcao se tam bude akorát trápit pochybuju, že mu PL sedne tak rychle.

Reagovat
sensei25

Kam prišiel,tak tam bol hviezda. Myslím si,že hráč ako je on sa presadí hocikde. Určite nebude horší ako RvP

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli se na Marce někdo nezbláznil, ale už ve druhý zprávě tam vyskočil Falcao do červenýho Manchesteru. Je to vůbec možný?

Reagovat
sensei25

Vraj letí na prehliadku.

Reagovat
smazaný uživatel

Marca je odpadkový kôš

Radamel Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

http://sport.aktuality.sk/c/173598/cristiano-ronaldo-pichol-do-osieho-hniezda-isiel-by-som-za-to-do-vazenia/

Na mieste protekcneho chlapecka by som sa nepustal do tychto diskusii.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď tu zas bude nablito.

Reagovat
smazaný uživatel

aktuality to si na tom tak zle ze citas take clanky

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžeš věřit každému slovu co tam napíšou. Takové články jsou přesně od toho aby vyvolali flame. Já si myslím, že Messi určitě táhl svůj nároďák a dotáhl je až do finále (kde bohužel opět zvítězila temná strana). Ale rozhodně nejlepším hráčem šampionátu nebyl. To nic nemění na tom, že je to vyjímečný fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

jj to su tie aktuality .sk kde je Angel Correa utocnik Realu madrid a Isco hracom Liverpoolu ?

Reagovat
sensei25

Tak vraj je to už isté,že Falcao je v ManU na ročnom hostovaní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jooo. Já jsem se lekl , že ho koupili.

Reagovat
misinho7

naco nam hraska.. chcelo to poriadnu konkurenciu pre Karima a ne len lestica lavicky takto dodrbany prestupovy som nevidel uz strasne dlho z nasej strany

Reagovat
misinho7

inac my mame po dvoch zapasoch 3 body , co je ale horsie dalsi hrame s atletami a to pri nasej obrannej hre prestavam verit vobec v 3 body mozno ani v jeden

Reagovat
sensei25

ak bude Ronaldo fit,tak nad Atleticom vyhrate,ak bude out tak vam moc neverim..

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti se hledaj.

Reagovat
misinho7

tak derby je vzdy ine vedia sa nahecovat a vedia ako na nas hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme, je pravda, že Sociedad se před včerejším zápasem taky hledal.

Reagovat
sensei25

Aká je šanca že pôjde k Vám Vidal,alebo Pogba?

Reagovat
Atlético de Madrid

Všimli jste si, jak si tam včera Zuratuza dělal co chtěl v prostoru, kde měl bejt Kroos? A to byl Zuratuze, co s nima udělá Messi...

Reagovat
misinho7

lebo Kroost tam nema co robit tam mal byt proste Xabi alebo nejake to DM a nie Kroos on ma byt viac vpredu s Modricom

Reagovat
Atlético de Madrid

Kroos s Modričem se jednou sehrajou, ale vidim to tak na dva měsíce a do tý doby tam ty problémy budou...navíc evidentně nefunguje stoperská dvojice a komunikace mezi Casillasem a stoperama taky vázne

Reagovat
misinho7

ale tam treba niekoho kto ich bude istit lebo vcera si vsetci vyhebli do utoku a v obrane Pepe a ramos k Ikerovi sa uz nevyjadrujem , na mna uz posobi tak porazene ten jeho pohlad proste ani tie vykony niesu nic moc , verim ze proti vam nastupi Navas

Reagovat
sensei25

Cassilas je nulový...ked kopu superi roh,tak trpnem co vyvedie,lebo jeho vybehy su katastrofalne...nechápem čo on robí v bráne...mám pocit,že v Reale je dusno a on je hlavna príčína...

Reagovat
misinho7

uplny suhlas , kazda standartka je u nas 50 % sanca ze dostaneme gol a ked je v brane Iker tak sa to je este aj viacej percent no on mal vraj problemy s Arbeoulou a Xabim

Reagovat
sensei25

včera vraj nebol ani jeden gol jeho,to nepopieram...ale na nom tu neistotu uplne vidiet...ak by sme hrali vcera klasico,tak vas rozdupeme na prach,ale vy sa zlepsite,chce to len cas a zdraveho ronalda...

Reagovat
RMCF

Ona ta stoperská dvojice má problemy hlavně kvuli té dalnici před nima...

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetko to bola kroosova chyba . On je nahrada za Xabiho . Toto proste musi zlepsit inak by som tam dal aj Illarru .

Reagovat
Ángel di María 22

Je to celkem jednoduchý, ten zápas s váma defacto už teď může rozhodnout o tom, jestli na jaře budem hrát z největších trofejí jen o LM nebo i o ligu. Já věřim, že my do Vánoc ten tým dáme do pucu i s touhle zálohou, co je k dispozici, ale bude to trvat, uplně zbytečně jsme si rozjebali sezónu už nazačátku.

A nechápu, ale absolutně nechápu a byl bych rád, kdyby mně to někdo vysvětlil, co je doprdele s Jamesem. On vypadá jak loni na začátku Bale a s tim rozdílem ještě, že je pomalej. Za Kolumbii mi přišlo, že umí zrychlit, má super techniku a ví na tom hřišti, tady zatim chápu, že si musí zvykat na jinou pozici, ale to mi neřikej, že i tak se rychle neumí vyhnout hráči nebo udělat dobrou kličku, solidně přihrát, to by snad předvést mohl. Ale ne, zatim je tragickej, ale hlavně, že musí hrát všechno.

Reagovat
misinho7

tiez nanho pozeram ze WTF , spracovava si loptu neskutocne dlho a klucky ziadne , prava noha neexistuje , sak kolko krat uz spadol len kvoli tomu ze sa musel cely vytocit na lavu nohu aby mohol s nou nahravat pretoze prava noha neexistuje

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

strasna skoda ho a este aj Angel .. ach taky nasraty s prestupoveho som dllho nebol , ach ani tak skoro sa s toho nespametam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Zrádce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ak bude hrať Real takto aj proti Live tak to bude ďalší debakel

Reagovat
teenz

Jednou se dostanete do LM a už takhle zostra jo.

Reagovat
misinho7

len zeby ste debakel nedostali vy

Reagovat
CHONG

Po x letech jste se vydrápali z kanálu a hned máte keců jak opice chcaní.

Reagovat
smazaný uživatel

Boze moj, priznajte sa aspon, videli ste nejaky zápas LFC v tomto roku ? Neviem, čo je smiešne na tom, čo som napísal vyššie. Real bol včera v obrane tragický a AK bude hrať tak isto ( čo netvrdím, že bude, ja budem rád za každý bod proti vám ) tak si z tej obrany Sterling so Sturridgom spravia trhací kalendár. Fakt nechápem to podcenovanie LFC...

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Prezijeme FCB Messiho a Neymara a ako mame sa bat Sterlinga a Daniela ??? Chod si tie sracky pisat do PL .

Reagovat
teenz

Hlavně se mi líbí představa Ramos X Sterling.

Reagovat
smazaný uživatel

este ze nenapisal Maria

Reagovat
smazaný uživatel

:D Messiho teda riadne prezivate... 21 golov je tusim rekord vo vasich vzajomnych zapasoch s Barcou a Neymar pokial viem tak rozhodol El Clásico pred rokom na jeseň

Reagovat
madridcan

Nerozhodol

Reagovat
CHONG

Hmmm, tak já ti teda budu věřit.

Reagovat
misinho7

ja si vase zapasy pozeram casto a neposobite ako nejaky tim ktory by nas mal roztrhat uz nemate kusaca a Sterling aj Sturidge sa daju ubranit v pohode a vcera sme si to prehrali my tim ze za stavu 2:0 sme nedali tie sance co sme mali ale namiesto toho sme prestali hrat a bolo

Reagovat
smazaný uživatel

v tom súhlasím, keby ste premenili šance za stavu 2:0 mohlo byť po zápase, ale nemôžem si pomôcť tá obrana bola aj tak riadne tragická.. pokial vám nepríde nejaké DMko tak odchod Xabiho budete ešte riadne ľutovať

Reagovat
smazaný uživatel

Také s tebou nesdílím tvůj přehnaný optimismus, Real nikde nehraje dlouhodobě špatně a povyšovat se na něj dlouho dopředu je mimo mísu. Hráli špatný zápas , ale to není důvod k tomu si myslet , že jej nyní kdokoliv porazí.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool nie je "kdokoliv" a opäť hovorím, napísal som AK budú hrať takto , nie že ich Liverpool naisto, za každú cenu porazí

Reagovat
smazaný uživatel

A já opět říkám , proč vypisovat , že dám Realu debakl ? Úspěchem každého týmu je Real porazit , ale myslet při tom na debakl je zcestné. Záměrně jsem napsal " kdokoliv " , ale samozřejmě jsem nechtěl Liverpool ostouzet .

Reagovat
smazaný uživatel

No moc bych nemachroval... Že se jim povedlo pár zápasů... to Baníku taky a jak dopadl se slovanem

Reagovat
sensei25

ROnaldo je 75%percent úspechu Realu,ak bude zdravý,dokáže vás porazit sám.

Reagovat
Kokesh

Tak kdo? Ještě je čas...

Reagovat
teenz

Casemiro zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

v Porte hra paradne .

Reagovat
CHONG

Xabiho vina, měl hned po sezóně říct, že chce jít do prdele a mohli jsme si Casemira nechat.

Reagovat
teenz

To neni jen jeho vina, podle mě to vše navazovalo na vše. Bohužel.

Reagovat
CHONG

Odejít takhle narychlo na konci přestupáku, tím mě teda pěkně nasral.

Reagovat
teenz

To rozhodně, ale určitě to neni jen tak. Podle mě to celé začalo Angelem, popíchnul to Iker a už to vezlo. Pak se neni čemu divit, že přišla 2x lepší nabídka a on jí vzal. Nemám mu to úplně za zlé, mohl být větší madridista, ale ..

Reagovat
CHONG

Jestli je to pravda s tím Ikerem, tak mě začíná dost sířit, že jsme radši neposlali do háje jeho místo Diega.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Ako minuly rok Kaka

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

zbytocne kupovat noveho hraca do stredu pola .

Reagovat
misinho7

podla mna nikto ale dufam ze o 12 pride sprava ze Vidal ide k nam

Reagovat
Ángel di María 22

Prej nikdo. Budeme se sehrávat a pod stromeček v prosinci dostaneme teprv TÝM.

Reagovat
Puskas

Real slehl?

Reagovat
sensei25

To Chicharito je na dnes z vašej strany všetko?Tomu sa mi nechce veriť.

Reagovat
misinho7

ani mne vzdy sa nadavalo na Pereza ze nakupuje drahe hviezdy a zbytocne je tam vela hviezd tak on teraz zmenil taktiku a tim oslabil a kupil nadpriemerneho hraca za 80 m. sikula ten florentino , oslabuje tim a kupuje za velke peniaze iba nadpriemerneho hraca , fikusnik jeden ...

Reagovat
sensei25

este niekto k vam pride,ale či to bude Vidal,Pogba,tak o tom pochybujem...

Reagovat
sensei25

Zas to berte tak madridisti,že ste toto prestupové obdobie minuli najmenej euri. Neviem či nie ste ešte aj v pluse.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos v plusu a na příští rok jim zakážou přestupy a jsou úplně v knedli.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco stale hadzes sracky vlastneho klubu na ostatne ?

Reagovat
RMCF

Ty vole, proč sme stop přestupu nemohli dostat my s platností už toto léto bez možnosti odvolání... Když sem to tu psal v době, kdy se začal probírat BAN Barcelony, tak sem ještě nevěděl co za tragickej přestupák přijde v létě...

Reagovat
smazaný uživatel

No ale jen si to představ. Letos půjdete do sezony s touhle zálohou. Vyhoříte jak toaleťák ... A někdy v květnu vyjde zpráva o BANu na přestupy. To bych se asi uřehtal.

Ne, nebudu už tak krutej. Zrovna Tobě fakt nic špatnýho nepřeju. Stejně si myslím, že jsi v životě udělal strašnou chybu. Měj jsi být Cule, sakra ...

Reagovat
RMCF

Jako děcko jsem přál oběma, ale Raúl rozhodl.... a pak se mě to ještě úžasně sešlo se Zidanem a FIgem... Tak stopka v květnu by se vyřešila odvoláním jako u Vás...

Reagovat
smazaný uživatel

nevěřím, že by se nechala FIFA vojebat dva roky po sobě stejným způsobem. To by si ošetřili.

Reagovat
RMCF

Tak musíme někoho koupit ještě dnes... Tak na poslední chvílí Jubemntus už asi nevykradem, tak bych byl spokojenej asi i s tím Luisem Gustavem...

Reagovat
smazaný uživatel

čas se krátí, ale ještě pořád můžete udělat Ramosstory.

Reagovat
RMCF

tjn, ale hlavně nevěřím, že by teď někdo pustil špičkovýho fyzickýho DM/CM

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si skoro jistej, že když byste dali fakt velkou raketu do Turína, tak vám jednoho z těch dvou pustí. Ale musela by to být raketa velká jak Cristianovo ego.

Reagovat
valloire

Tak se odvoláme jako vy a budeme nakupovat vesele dál. A mimochodem...ty jsi chybu neudělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Micah Richards do Florencie?

Reagovat
smazaný uživatel

Od rána jediná spekulace týkající se Barci. Už jsme asi fakt skončili.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

, Iker byl včera nástupce. , nic ve zlém ( Ale Diego Lopéz by něco chytnul).

Reagovat
smazaný uživatel

To je klasický pohled na Zubiho celoroční činnost.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
DreamTeam

Me by zajimalo,kde jsou vseci ti kecalisti,kteri James pravidelne sledovali uz v Monaku.Jaky je to super hrac Tohle poleno nema ani na Synot ligu.Vzdyt on si neumi ani zpracovat balon. Do Castilli s nim

Reagovat
sensei25

Vidíš a ja si toto nemyslím iba o Jamesovi,ale aj o Baleovi a Alexisovi. Sú to dreváci s problém spracovania lopty,vedenia lopty,premienanie šancí. Proste hodný tak 30M ani o cent viac.

Reagovat
DreamTeam

Tak Balea je v tomhle uplne jinde nez James.Ale samozrejme zadna spicka to taky neni.Jenze ten pocet asistenci a golu to bohate vyvazi.James je hrac uplne k nicemu.Jen ho nekde postavit a cekat, ze se k nemu odrazi balon,aby ho moh doklepnout.Kolem 30stal DiMaria coz je nesrovnatlne lepsi hrac.Pokud je tohle vsechno co James dokaze ma cenu tak 10

Reagovat
misinho7

Bale je na inej urovni , sice to nie je technik ala ronaldinho ale jeho goly a asistencie hovoria sami za seba...ale vie aj technicke finesi napr vcera ten gol ked dal prve jaslicky a tak pekne zakoncil

Reagovat
sensei25

nikdy ma v PD nepresvedčí,tak ako v PL....

Reagovat
misinho7

Tak pl mu sedela viac , ten otvoreny styl bol cisto prenho . Tu vacsinou musi dobijat branu a to nie je na jeho styo , ale ja som s nim spokojny , sice herne to nieje vzdy ono ale goly a asistencie ma minulu sezonu mal paradne cize tu nie je co mu vytknut

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím velká spokojenost , hráli jsme dobře , tradičně kvalitního fotbalového soupeře jsme pohybem a presingem donutili hrát obranně , dominovali na míči i v počtu šancí a střel.

Naopak naši největší soupeři se zatím trápí , Atlety jsem neviěl , ale Real předvedl něco , co asi žádný jejich fanoušek nepamatuje. Vyhraný zápas a pak takové fiasko s absolutně špatným výkonem a neschopností na vývoj utkání jakkoliv zareagovat.

Nicméně nelze nic přehánět , Real se rozhodně zvedne a my musíme hledět jen na sebe.

Reagovat
sensei25

úplny súhlas.Je to len začiatok,my stratíme tiež a nie jeden krát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ztratíme určitě , to by jinak nešlo , jde o to ztratit co nejmíň a v počátku sezony co nejpozději.

Důležité je udržet tu herní koncentraci ,která se mi líbila a také věřit ve štěstěnu(zdraví , proměňování šancí) . Také bych byl rád , kdyby Realu to nešlo tak jako dosud , pořád nemůžu uvěřit tomu , že letos vedli takovou přátelskou přestupovou politiku.

Reagovat
sensei25

Ja nemôžem uveriť tomu,že Madrid už s nákupmi toto okno skončil...to som si myslel ako zubi zle nakúpil a nakoniec sme posilnili viac ako madrid...už sa teším na claciso...celý týžden čakat na vikendove zápasy ma zabija....

Reagovat
X-bano-X

Tabuľka na 10 a 11 mieste vyzerá teda jemne komicky

Reagovat
smazaný uživatel

taky si říkám, že Eibar zatím úplně nenaplnil svůj potenciál.

Reagovat
X-bano-X

Plece pri pleci, dvaja giganti

Reagovat
10FKK

Máme za sebou dvě kola a zatím se mi to líbí! Barca pod LE je opět na správné cestě ze které pod Rourou a Martinem malinko ustoupila! Lucho je velmi náročný trenér podobný Pepovi a to je to co Barceloně svědčí!

Nad posilama tu někteří ohrnovali nos, ale zatím to vypadá na velmi dobrou volbu. Bravo vypadá jako zkušený flegmatik, který se nerozklepe před nikým a André se už zapojil po zranění.

Mathieu je přesně ten tip stopera, který loni chyběl - důrazný hlavičkář, který je navíc velmi rychlý a obratný! Vermalen se pomalu zotavuje ze zranění na což má čas i díky solidním výkonům ostatních stoperů.. U Douglase nevím... Na videu vypadá dobře, ale nechám se překvapit.

Do zálohy přišel Rakitič a to je po nevýrazných výkonech Fábregase a unaveného Xaviho balzám na moje nervy! Tento borec vypadá, jako by hrál za Barcu od narození! Rafinha zatím vypadá trošičku zakřiknutě a snaží se nic nezkazit, ale do obrany 100%!

Samostatná kapitola je Suaréz... Mohl by to být největší průser v dějinách klubu, ale něco mi říká, že nám předvede tu nejlepší verzi a bude tím kladivem, které jsem postrádal od odchodu Ibry! Mladíci z akademie ukázali, že umí a s dobrým vedením je o budoucnost postaráno..

Neodpustím si malé rýpnutí do bílé chásky! Před měsícem tady spřádala plány na dynastii, která ovládne Španělský i Evropský fotbal minimálně na pět let. Stačil odchod jednoho náladového byť dobrého hráče + útěk na jaře marného Xabiho a malá lekce od Socek, že není nic zadarmo a najednou je vše jinak... Sezóna v řiti, kádr (mimochodem nejdražší v dějinách fotbalu) na dvě věci atd. Hoši vy jste fanoušci na pičku jenom, když se daří! PS: Ty růžové dresy jsou nejhnusnější co jsem kdy viděl! No možná ještě HZDS sparty...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas , až na toho Xabiho , nevzpomínám si na jeho horší jarní formu ,ale on dával hře neskutečný řád a na rozdíl od třeba Xaviho či Kroose i spád, jeho přihrávky byly nejen přesné ,ale hlavně smysluplné , vzpomínám si třeba v uplynulých sezonách jak vypadala hra Realu s ním či bez něj,myslím, že jim bude chybět stejně jako ADM.

Reagovat
10FKK

Už to nebylo ono. Ubylo přesnosti, přibylo faulů a hrubých chyb..

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám , nevzpomínám si , ale Real jsem sledoval , tak nevím ,myslím , že byl platný a je nezastupitelný pro jejich dosavadní hru , budou ji muset dost změnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně , Barca se musí soustředit na svou hru , pokud udrží koncentraci a zaujetí pro hru , mělo by to být dobré! Moc jsem rád za Rakitiče ,ten je fakt všude a jsem pro poskytování spousty času Rafinhovi , má velký potenciál. Nejdůležitější je ale zápal Messiho , pokud bude Leo aktivní , vždycky to uhrajeme , i když nedá gól . Jako v neděli , prostě ho "pouze" zařídil.

Reagovat
10FKK

jj, ale sám to neutáhne..

Víš co nechápu? Neymara. V repre dá góly i z pološancí a v lize má horší proměňování než Pedrito... Jestli je přemotivovanej, nebo čím to je...

Reagovat
smazaný uživatel

Není v takové pohodě, v repre je někdo ,tady je ve stínu Messiho a v podstatě i Iniesty , takže nemá potřebný klid , snad se to zlepší ,také nemůže být pořád zraněný.

Reagovat
valloire

Tak nevím jak ostatní, ale já jsem v klidu a mám nohy na stole. Dynastie bude, už začala.

Reagovat
10FKK

Na kterým kanále?

Reagovat
valloire

na všech, co dávaj finále LM příštích pár let

Reagovat
10FKK

s Perézem?

Reagovat
valloire

áno

Reagovat
10FKK

Jestli se nedá uplakánek do kupy a nenaučíte Kroose bránit, tak budete mít problém postoupit ze skupiny...

Proč kupoval Peréz za 40 Ilaru? Lavičku mu mohl leštit dorostenec zadarmo..

Reagovat
valloire

CR se dá do jara do kupy určitě a Kroos bránit umí a ještě to vylepší pod Karlem. Illara nevím, má poslední sezonu něco ukázat.

Reagovat
10FKK

Nj, ale skupiny končí na podzim...

Reagovat
valloire

Skupiny Real Madrid příliš nevzrušujou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele