Primera División - preview 9. kola

24.10.2014, 08:52, aktualizováno 26.10.2014, 08:39
Previews
Sevilla může využít výsledku včerejšího El Clásica a dotáhnout se na vedoucí Barcelonu, k čemuž ji postačí tři body z domácího zápasu s Villarrealem. Na čelo se tlačí také Atlético, na které čeká malé madridské derby na půdě Getafe. Málaga přivítá Rayo Vallecano a Espanyol hostí La Coruñu...
Málaga CF - Rayo Vallecano  (neděle 12:00)
Zápasy mezi Málagou a Rayem Vallecano v poslední době představují brankovou explozi. Za poslední tři vzájemné duely padlo již 14 branek a každý fanoušek dobrého fotbalu bude doufat, že jejich příští střetnutí nebude výjimkou.

Novodobá historie vzájemných střetů od roku 2000 čítá mnoho zápasů, ale jenom jeden z nich skončil bezbrankovou remízou. Jinak se oba aktéři činí a své fanoušky nechávají poměrně často slavit vstřelenou branku. Po debaklu v Málaze se síly otočily a vyhrála zase Rayo Vallecano.

Na stadionu La Rosaleda v Málaze má větší štěstí domácí tým. Když se tu s Rayem utkal naposledy, padlo v zápase pět branek, všechny navíc do sítě hostů. Debut z říše snů v té chvíli prožil v dresu Malagy Mounir El Hamdaoui. Marocký reprezentant hattrickem potopil Rayo Vallecano v jednoznačném zápase, který se domácím musel líbit. Zapůjčení tohoto hrotového útočníka z Fiorentiny se tak Berndu Schusterovi začalo vyplácet již velmi brzy. Kromě něj se trefili ještě Francisco Portillo a Eliseu. Málaga tehdy svého soupeře jasně deklasovala, ale netušila, že zanedlouho bude ze stadionu svého protivníka odjíždět s podobně skleslou náladou.

Estadio Teresa Rivero, které se nachází v Madridu, se stalo svědkem potupné prohry Málagy, která inkasovala čtyři branky. V dresu Vallecana řádil především Iago Falque, jenž si připsal první dvě přesné trefy v tomto ročníku. Kromě něj se do sítě Málagy trefil také Anaitz Arbilla a Joaquín Larrivey, který proměnil pokutový kop. Málaga pouze nevěřícně dohrávala utkání a útěchou jí nebyla ani rána Oleksandra Jakovenka.

Ale zpátky do přítomnosti. V aktuálně rozehraném ročníku oba soupeři tvoří sousedy v tabulce, mezi nimi je rozdíl jen jediného bodu ve prospěch osmé Málagy. Ta si poradila s Granadou a naposledy byla Málaga také nad síly nováčka z Córdoby. Málaga si z hřiště soupeře odváží všechny body za pohodlnou výhru 2:1 díky brzkým brankám Samúa s Amrabatem, které až v samotném závěru zmírnil Nabil Ghilas. V dresu Málagy září mimo jiné mladík jménem Sergi Darder, který patří k hlavním oporám týmu trenéra Javiho Garcii.

Jediným plánem mladého záložníka je prozatím seniorský debut v reprezentaci a prodloužení smlouvy. V rozhovoru s deníkem Marca Darder poznamenal: "Mým snem je nastupovat za Málagu. Ve chvíli, kdy jsem poprvé vběhl na hřiště v tomto dresu, jsem věděl, že právě tohle je pocit, který chci zažívat, že tohle je dres, který chci nosit. Je jasné, že jsem neočekával, že dostanu tolik příležitostí. Ale o to větší radost mám z toho, jakým směrem se moje kariéra ubírá. Měl jsem i jiné nabídky, ale vedení týmu jsem jasně sdělil, že bych rád zůstal tady. Už pracujeme na prodloužení mého kontraktu," dodal Darder. Pomůže svému týmu k bodům i proti Vallecas?
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Rosales, Sánchez, Weligton, Antunes - Camacho, Récio - Samuel, Juanmi, Castillejo - Amrabat
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Toňo - Tito, Amaya, Morcillo, Insúa - Baena, Trashorras - Licá, Bueno, Kakuta - Baptistao
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.60 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Deportivo La Coruña  (neděle 17:00)
Patnáctá La Coruňa možná neprožívá ideální časy a start v elitní lize je pro ni možná těžší, než se čekalo, ale minimálně výsledek a především hra Deporu v posledním utkání naznačuje změnu k lepšímu. Espanyol na druhé straně hrál dobře, ale nevyšlo mu minulé kolo. Využije Depor jeho zaváhání?

Deportivo mělo za sebou sérii čtyř zápasů, ve kterých odešlo jako poražený celek. Nedařilo se mu výsledkově, propadlo se tabulkou až k hranici sestupu, a herně to také nebyla žádná sláva. V osmém kole jej navíc čekal naprostý favorit - Valencia. Málokdo čekal, že by Deportivo mohlo uspět. Přesto se mu to povedlo, a to ještě ve velkém stylu. Zasloužená drtivá prohra 3:0 srazila Los Che zpět na zem. Deportivo odstartovalo skvěle, když si krajní bek José Gayá v třicáté šesté minutě vstřelil vlastní branku. Ještě do přestávky stihl navýšit vedení domácích Lucas Pérez. Ani po změně stran se Valencia nedokázala vzchopit a třetím zásahem ji znemožnil Toche.

Je jasné, že z tábora Deportiva se po vyhraném utkání ozývaly nadšené hlasy. Radostí a štěstím zářil například Pablo Insua, který v zápase šéfoval svému týmu jako kapitán. V rozhovoru s novináři poodkryl tajemství nečekaného úspěchu. "Všechno se změnil proto, že jsme změnili naši hru. Více jsme napadali, hráli agresivněji, byli odhodlaní a šli si pro tři body. Když jdete do zápasu s nadšením, hraje se vám mnohem lépe. Pracovali jsme na sobě hodně tvrdě a konečně se to vyplatilo. Naším úspěchem bylo především to, že jsme překonali kritiku a táhli za jeden provaz."

"Já na tohle utkání budu hodně dlouho vzpomínat. Nejen proto, že jsme vyhráli nad Valencií nebo proto, že bychom hráli dobře po několika týdnech, ve kterých se nám nedařilo. Ale proto, že jsem dostal možnost dělat kapitána tomuto úžasnému týmu. Snil jsem o tom od malička, není to pro mě jen nějaký symbol. Jsem na to moc hrdý, protože je to skvělý pocit. Cítíte důvěru ostatních, to, že pro ně něco znamenáte. A toho si moc vážím," dodal Insua.

Katalánský soupeř si nejprve poradil Realem Sociedad, který porazil rozdílem dvou branek. Utkání mělo poměrně pikantní nádech a emoce byly cítit prakticky stále. V utkání padlo osm žlutých karet a sudí Mario Melero López jich mohl udělit mnohem víc. Utkání bylo rozhodnuto na okrajích utkání, v sedmé a poslední minutě zápasu. Utkání s Atléticem Madrid se mu už ale moc nepovedlo. Po dobře zahraných standardních situacích colchoneros se prosadili Tiago a Mario Suárez.

To sice brankáře Kika Casillu hodně mrzelo, ale zároveň dodal, že se tým musí povznést a dívat se do dalších zápasů s optimismem: "Věděli jsme, že proti Atléticu budou naše možnosti hodně omezené. Pro mě osobně je to jeden z nejlepších týmů ve španělském fotbale. Napadali nás po celou dobu, neustále tvořili hru a my se prakticky k ničemu nedostali. Příště budeme hrát lépe. Tvrdě na sobě pracujeme, máme skvělého trenéra, který z nás umí dostat maximum. Tenhle tým má na mnohem lepší výsledky a vím, že to ukážeme už proti Deportivu," sebevědomě dodává Casilla.

Když se před rokem utkaly tyto dva týmy naposledy, větší radost měl ale právě Depor. Po padesáti minutách se prosadil Bruno Gama, v devadesáté minutě se trefil ještě Portugalec Nélson Oliveira, takže tři body patřily Deportivu. Zopakuje dobrý výkon i po roce?
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - López, Colotto, González, Alvarez - Vazquez, Caňas, Sevilla, Montaněs - Alex - Caicedo
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Fabricio - Juanfran, Insua, Sidnei, Luisinho - Wilk, Medunjanin - Cuenca, Pérez, Fariňa - Cavaleiro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.30 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Villarreal CF  (neděle 19:00)
Další šlágr La Ligy se odehraje v Seville, kam zamíří ambiciózní Villarreal. Oba celky mají za sebou čtvrteční duely v Evropské lize a šťastnější v nich byl bezpochyby Villarreal. Na druhou stranu, úsilí v zápase s Curychem vynaložené by mu mohlo nyní chybět v dalším důležitém utkání o body.

Druhá Sevilla patří k nejpříjemnějším překvapením nového ročníku a tým se prezentuje velmi dobrými výsledky. Jeho stoprocentní bilance ale dostala zásah v posledním kole Evropské ligy, kdy Sevilla přijela do belgického Lutychu. S tamním Standardem svedla zajímavý souboj, v němž byla pasována na favorita. Sevilla však ani po devadesáti minutách nedokázala překonat obrannou linii domácího Standardu a do španělské metropole se favorizovaný tým vrací s jedním bodem. Hosté mohou žehrat snad jen na vlastní nervozitu a neschopnost zakončit dobře začínající akce.

Na ligové scéně se Seville daří o mnoho lépe. Po jasné výhře nad Deportivem La Coruňa poměrem 4:1 se jí povedlo také minulé kolo nejvyšší španělské soutěže. Sevilla nakonec dokázala překonat obranu Elche a z jejího hřiště si odvezla všechny tři body. Obě branky padly až ve druhé půli. Nejprve se podařilo skórovat Carlosi Baccovi, po něm skóre zápasu uzavřel Kevin Gameiro. V současnosti se Sevilla nachází na druhé příčce a na kontě má 19 bodů, přičemž Real Madrid ztrácí jeden bod a navíc jej čeká El Clásico.

Utkání se Standardem se jí ale nepovedlo, čehož oprávněně litoval trenér Unai Emery. Podle jeho názoru je sice Sevilla favoritem skupiny, ale to ještě neznamená, že jí půjde každý zápas. Po utkání s belgickým soupeřem Emery řekl: "Jsme v poměrně náročné a velmi vyrovnané skupině, to jsme věděli už po losu. Možná nás mnozí považují za jasné lídry, ale to nikdy neznamená, že bude vše snadné."

"Mrzí mě, že jsme nedokázali utkání se Standardem rozhodnout ve svůj prospěch, ale musíme se s tím vyrovnat a začít opět tvrdě pracovat. Proč jsem měnil tolik hráčů ze základu? No, potřebujeme rotaci, aby si někteří hráči odpočinuli. Tím, že hrajeme v Evropské lize, musíme najít nějaký systém, jak zvládnout více zápasů. Navíc si hráči jako Ever Banega s Iborrou zasloužili odpočinek. Chtěli jsme hrát s Krychowiakem, který nám dodává pocit jistotu v záložní řadě. Pracujeme na tom, abychom v každé soutěži a v každém utkání odevzdali maximum možností a pokoušeli se vždycky vyhrát," dodává trenér Emery.

Zatímco v pohárových kláních si Sevilla s Villarrealem připisují pravidelně tři a více branek pokud jde o vzájemná utkání, v lize se jim tolik branek střílet nedaří. Poslední duel mezi nimi skončil bez branek a nezaujatý divák bude doufat v mnohem aktivnější přístup s větším množstvím akcí. Tomu odpovídá forma Villarrealu, kterou tým trenéra Marcelina předvedl v minulém utkání Evropské ligy. Villarreal si nakonec poradil s Curychem jednoznačným skóre 4:1, i když průběh utkání zas tak jednoznačný nebyl a hosté několikrát zahrozili. O branky španělského týmu se podělili Cani, Luciano Vietto, Bruno Soriano a Giovani dos Santos.

Bruno Soriano je spíše sváteční střelec, ale když už se trefí, jeho branky stojí za to. Proti Curychu se Soriano trefil z přímého volného kopu, jehož rozehrávání bylo vzdáleno asi 25 metrů od brány soupeře. A trefu svého hráče chválil i trenér Marcelino. Po utkání jásal: "Bylo to krásná branka, dlouho jsme ji trénovali. Vím, že Soriano má na podobné rány talent, který jsme jen rozvíjeli. Vlastně se dost divím, že ho trenér Del Bosque nevzal na světový šampionát, protože Bruno je lídr a prokazuje své kvality už dlouhou dobu." Pomůže kapitán svému týmu k dalšímu úspěchu na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána?
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Beto - Coke, Pareja, Carrico, Trémoulinas - Mbia, Krychowiak - Deulofeu, Suárez, Vidal - Bacca
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Gabriel, Dorado, Costa - Gómez, Trigueros, Bueno, Cani - Uche, Giovani
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.30 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Atlético Madrid  (neděle 21:00)
Nedělní program a vůbec celé deváté kolo Primera División večer uzavře madridské derby mezi Getafe a Atléticem Madrid. O favoritovi není sporu, a nejen proto, že Atlético letos obhajuje ligový titul. Vzájemné zápasy těchto dvou celků totiž dlouhodobě vyznívají pro Colchoneros...

Getafe svého majetnějšího a slavnějšího městského soka dokázalo přehrát jen jedinkrát za posledních deset střetnutí, přičemž loňské zápasy dopadly zcela jednoznačně: 7:0 a 2:0 pro ligové šampiony. Přesto trenér Cosmin Contra věří, že tentokrát jeho svěřenci již uspět v boji proti favoritovi dokážou, a to s jedním velkým pokud. Nikdo v celé španělské lize totiž nejspíše nemá tak špičkově propracované standardní situace jako právě Atlético. Jestli se tedy Getafe podaří tuto hrozbu eliminovat, jeho šance na možný bodový zisk raketově stoupají.

"Je to fotbal, můžeme porazit kohokoli. Jsou velkými favority a zároveň se nachází pod tlakem, protože nemůžou ztratit další body, jestliže chtějí zůstat na dostřel Barceloně s Realem. Rád bych je viděl znovu bojovat o titul stejně jako loni, protože je to lepší pro soutěživost celé ligy. Ale samozřejmě věřím, že je dokážeme porazit," tvrdí Contra.

Aby toho však domácí dosáhli, měli by se pro jistotu vyvarovat přílišného množství rohových kopů nebo faulů v blízkosti vlastní šestnáctky. Co se kvalit Atlétika a jeho standardních situací týče, nebál se Cosmin Contra hovořit v superlativech: "Ve standardkách je to nejlepší tým na světě. Každý si je toho proti nim vědom a stejně proti nim vždy dokážou skórovat. Buď je tedy zbytek našich trenérů opravdu hloupý, anebo jsou vážně tak dobří."

Getafe půjde do zápasu poměrně dobře naladěno, jelikož v posledních týdnech se konečně po mizerné loňské sezoně i vstupu do té aktuální konečně začalo znovu dařit. Svědčí o tom i desáté místo, na němž před počátkem tohoto kola madridský celek figuroval. Hned sedm z deseti získaných bodů v této sezony si Controvi svěřenci připsali právě v posledních třech kolech. Atlético samotné se nachází ještě o patro výš, konkrétně jde o rozdíl sedmi bodů a pěti příček. A po výhrách 2:0 nad Espanyolem i debaklu 5:0 v Lize mistrů, který si odneslo Malmö, mohou jít ‚Atleti‘ do zápasu rovněž dobře naladěni.

Zvláštní příchuť bude mít tento zápas pro brankáře Miguela Ángela Moyu, jenž před touto sezonou přestoupil do Atlétika právě z Getafe.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Valera, Velázquez, Alexis, Escudero - Rodríguez, Lacen - Yoda, Sarabia, Hinestroza - Sammir
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Moyá - Juanfran, Miranda, Godín, Siqueira - Gabi, Suárez - Turan, García, Koke - Mandžukić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.00 - 3.75 - 1.53
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UD Almería - Athletic Bilbao  (sobota 16:00)
Máme tady další víkend plný akce ze španělských prvoligových trávníků a tím pádem také další možnost Athleticu postavit se zpět na nohy. Týden co týden se klub z Bilbaa potácí jak v domácí soutěži na hraně sestupu, tak v Lize mistrů. Nyní jej na domácím hřišti uvítá Almería.

Postup do milionářské soutěže v napínavém duelu s Neapolí byl pro Athletic obrovským úspěchem, jenže to, co následovalo, nechává na všechna pozitiva hodně rychle zapomenout. Naposledy Baskové podlehli Portu 2:1 a nachází se tak až na posledním místě své skupiny, daleko za svým portugalským sokem i Šachtarem Doněck. Zdá se tak, že ve zbytku skupinové fáze Ligy mistrů půjde z pohledu Athleticu už jen o boj o třetí místo s BATE Borisov a tím pádem kvalifikaci do jarní fáze Evropské ligy.

Celkem již nešťastná série baskického klubu bez jediného vítězství napříč všemi soutěžemi trvá již devět utkání v řadě, ovšem záložník Beňat Etxebarria tvrdí, že tyto okolnosti všechny v klubu jen činí ještě soustředěnějšími uspět. "Potřebujeme znovu začít sbírat body, ale naše kabina je v dobrém rozpoložení. Jsme naštvaní a ranění, jelikož v obou posledních zápasech jsme hráli dobře a akorát neměli potřebné štěstí, aby výsledek skončil v náš prospěch," připomenul Beňat také nedávnou remízu 1:1 s Celtou Vigo, kde měl jeho celek rovněž blízko ke kýžené výhře.

Almería je na tom v Primera División přesně o čtyři příčky lépe než její sobotní soupeř. Ani to však neznamená, že by snad Athletic byl snadnějším soustem, jak podotýká útočník andaluského celku Jonathan Zongo. "Vyhlížíme svou první domácí výhru v sezoně, ale Athletic není žádný malý klub. Mají skvělý tým, i když se zrovna nachází skoro na dně tabulky, a budeme muset zahrát hodně dobře, jestli chceme získat tři body."

"Bez ohledu na to, proti komu hrajeme, musíme předvést to nejlepší," pokračoval Zongo. "Je třeba hrát s patřičnou intenzitou a být silní."
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Rubén - Navarro, Dos Santos, Trujillo, Dubarbier - Thomas, Azeez - Silva, Verza, Méndez - Hemed
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Iraola, San José, Laporte, Balenziaga - Iturraspe, Rico - Susaeta, Marcos, Muniain - Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.30 - 3.30 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - FC Barcelona  (sobota 18:00)
La Liga napjatě očekává další souboj gigantů. Souboj, který s sebou nese množství emocí, slavnou historii a v posledních letech samozřejmě také karetní rošády. Jeden z nejsledovanějších duelů ve fotbalové historii hostí slavný stadion Santiago Bernabéu, na němž se v sobotu odehraje samotné El Clásico.

I kdybyste se zajímali o fotbal byť i jen několik týdnů, tento slovutný duel vaší pozornosti jistě nemohl uniknout. Jedná se o zápas s dlouhou tradicí, vzájemnou rivalitou obou znepřátelených táborů a sportovní hrdostí, která přesahuje nejen fotbal, ale svými kořeny sahá i do španělské kultury. Ještě nedávno byla španělská liga kritizována proto, že se jedná o věčný souboj dvou hegemonů, ve kterém je prakticky nemožné pro jakýkoli jiný tým stanout na trůně La Ligy. Od nástupu Atlética Madrid je toto označení sice neaktuální, ale již samotný podtext El Clásica označuje, jak moc je tato představa vžitá v myslích fanoušků, činovníků a samotných hráčů.

Oba týmy své generálky zvládly. Každý z nich navíc vstřelil tři branky v utkání, což je pro nadcházející vzájemný duel dobrá zpráva. V něm má Real Madrid Barceloně co vracet. Bílý balet sice utancoval svého soka ve finále Copa del Rey, když jej porazil těsně 2:1, ale na ligové scéně se mu příliš nedaří. Na Camp Nou se v minulé sezoně radovala Barcelona, kterou rozradostnily zásahy Neymara a Alexise Sáncheze. Real Madrid kontroval brankou Jesého Rodrigueze, ale minutu před koncem se s výsledkem něco dělá jen velmi těžko.

V březnu tohoto roku se počet branek ještě rozšířil, v utkáních jich padlo sedm. Byla to ale opět Barcelona, kdo se radoval ze tří bodů. Lionel Messi otočil díky dvěma pokutovým kopům stav utkání ve prospěch hostů z Katalánska a Realu opět zbyly oči pro pláč. Současná sezona nezačala z jeho pohledu příliš dobře, ale především díky fenomenálnímu Ronaldovi a jeho střelecké produktivitě se Real opět dostává do tempa. Potvrdil to také v Lize mistrů, když si bez problémů poradil s domácím Liverpoolem a nadělil mu tři branky.

Není divu, že výsledek i herní nasazení trenéra Carla Ancelottiho nadchlo. V pozápasovém interview zkušený Ital sdělil: "Můj tým hrál ve velké pohodě a ukázal vyzrálost. Vyhrát na Anfield Road nikdy není snadné, ale nám se to povedlo a doufám, že se bavili i diváci. Také Barcelona svou úlohu zvládla a zvítězila, takže oba týmy mohou být před tak velkým soubojem v klidu. Bude to velká show a já jsem moc rád, že na nás zbyly lístky," s humorem naznačil Ancelotti.

"Proč jsem střídal Ronalda? Je to jednoduché, nechtěl jsem v rozhodnutém zápase riskovat jeho zranění. Před námi je úžasný a velmi důležitý zápas, kde budeme jeho schopnosti opravdu potřebovat. Ronaldo odevzdal týmu vše, navíc skóroval a my jsme za jeho branku moc rádi. Hodně se mi líbil také Isco. Vždycky jsem věděl, co v něm je a proti Liverpoolu to dokázal," chválil mladíka.

Barcelona si před zraky svých fanoušků poradila s holandským Ajaxem, kterého potopily zásahy Neymara, Messiho a Sandra Ramíreze. Přesto vládne v jejích řadách pokora. Například i tak zkušený obránce, jakým je Dani Alves, před Clásicem prohlásil: "Nemůžu říct, že vyhrajeme. Samozřejmě bychom moc rádi, ale nebudu tu stát a chlubit se, že jsem favority. Uděláme všechno, co bude v našich silách. Víc ale slibovat nebudeme. Doufám, že budeme bavit diváky a na konci se radovat, ale jsme si vědomi síly našeho soupeře. Každopádně to bude výjimečné utkání a já jsem rád, že jsme ve formě," dodal zkušený Brazilec. Zopakuje jeho tým tříbrankový příděl na zápas?
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo - Rodriguez, Modrić, Kroos, Isco - Benzema, Ronaldo
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Bravo - Alves, Piqué, Mathieu, Alba - Xavi, Busquets, Iniesta - Pedro, Messi, Neymar
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.80 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Valencia CF - Elche CF  (sobota 20:00)
Valencia má co napravovat, protože v minulém utkání selhala na celé čáře a Deportivo La Coruňa jí nadělilo tři branky. Ambiciózní tým Netopýrů má další možnost usmířit si fanoušky díky zápasu s Elche, které rozhodně není favoritem tohoto duelu.

Na druhou stranu, to nebylo ani Deportivo. Po utkání s Atléticem Madrid se zdálo, že Valencii vše naprosto vychází. Týmu se dařilo, nad Atléticem svěřenci trenéra Nuna dokázali trochu překvapivě vyhrát a navíc je čekal bojující nováček. Netopýři se ale na vlastní kůži přesvědčili, jak může být fotbal bláznivý a nevyzpytatelný. Zasloužená drtivá prohra 3:0 srazila Los Che zpět na zem, vždyť šlo o jejich vůbec první porážku v nové sezoně. José Luis Gayá začal utkání velmi nešťastně, když si vstřelil vlastní gól. Pak už jen stačilo, aby se správně trefili Lucas s Tochém a překvapení bylo na světě.

Valencia sice musela spolknout hořkou pilulku, ale na jejím sebevědomí to, zdá se, nezanechalo trvalé šrámy. Samozřejmě, fotbal může být nepředvídatelný a nebezpečný, ale zároveň vám vždycky dá další šanci. Alespoň je o tom přesvědčen střední obránce Nicolas Otamendi, který se stal nedávno novou posilou ambiciózního týmu.

V rozhovoru pro oficiální klubové stránky argentinský stoper řekl: "Občas prostě nejde všechno tak, jak byste chtěli nebo očekávali. Někdy není fotbal ani fér, protože můžete být lepší než váš soupeř, ale stejně prohrajete. My jsme se snažili ukázat naše pozitiva a podle mého jsme se připravovali se stejnou chutí, energií a nadšením jako vždycky. Ale prostě jsme neměli ideální den. Na fotbale je ale krásné, že vám vždycky dá další šanci. Máte šanci na odvetu s každým dalším utkáním. Nás teď čeká Elche, které rovněž nesmíme podcenit."

"Jsme profesionálové a občas potřebujeme sebekritiku, podívat se do zrcadla a říct si, co bylo špatně. To jsme samozřejmě udělali, takže doufám, že jsme se už poučili a další zápas zvládneme lépe. Byla by škoda tak dobře rozehranou sezonu pokazit. Máme nový a poměrně mladý tým. Máme své cíle, které chceme splnit. Kromě zlepšení finanční stránky a zázemí chceme dělat radost fanouškům. Nejlepším způsobem, jak toho dosáhnout, je kvalifikace do Ligy mistrů. Poslední dvě utkání mimo náš stadion se nám nepovedla, ale teď to nesmíme vzdát a naplno bodovat," dodává Otamendi.

Elche je tým, který by Valencia mohla velmi snadno podcenit. V současné chvíli se Elche trápí na osmnácté pozici, což je místenka do druhé ligy. S Almeríou sice předvedlo poměrně dobrý výkon a odměnou mu byla remíza spojená s bodem, ale v minulém kole narazil mladý celek na zkušenou Sevillu, která neměla slitování. Sevilla překonala obranu Elche a z jejího hřiště si odvezla všechny tři body. Obě branky padly až ve druhé půli. Nejprve se podařilo skórovat Carlosi Baccovi, po něm skóre zápasu uzavřel Kevin Gameiro.

A ofenzivní záložník Víctor Rodríguez dobře ví, že s podobnými výsledky se Elche zachránit nemůže. Přesto jsou ale on i celá kabina odhodláni to alespoň zkusit. Když byl Rodríguez zpovídán deníkem Marca, řekl: "Hodně spolu mluvíme o tom, co je špatně a co bychom mohli napravit. Ale je to dlouhý proces, který se nespraví během týdne. Pracujeme, tvrdě trénujeme a trávíme spolu čas. Analyzujeme videa našich zápasů, abychom zjistili, co jsme mohli udělat lépe. V týmu vládne chuť dokázat, že patříme do první ligy a že není dobré nás odepsat."

"Do zápasů dáváme všechno, na hřišti bychom nechali i duši. Když ale procházíte těžkým obdobím, je snadné propadnout depresím a vzdát to. My ale nic takového neuděláme. Hrajeme na Mestalle, což je pro mnohé z nás velká výzva. Asi neexistuje hráč, který by tady nechtěl někdy hrát, i když jen jako soupeř. Osobně se mi Valencia moc líbí, má styl a dokazuje, že jde správným směrem. Nejedeme tam ale na výlet, chceme získat body," varuje mladý hráč. Podaří se jim to?
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Yoel - Barragán, Mustafi, Otamendi, Gayá - Parejo, Fuego - Rodrigo, Gómez, Piatti - Alcácer
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Herrera - Suárez, Roco, Lombán, Albácar - Angel, Mosquera - Alvaro, Rodriguez, Coro - Jonathas
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.00 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Eibar - Granada CF  (sobota 22:00)
Odvracet hrozbu pěti ligových porážek v řadě za sebou přijíždí Granada na půdu nováčka z Eibaru. Ten si svou historickou premiéru na prvoligové úrovni užívá náramně a dočkal se před sobotním zápasem i velké chvály od granadského kouče Joaquína Caparrose.

Caparros na své předzápasové tiskové konferenci oceňoval na svém soupeři především vliv, jaký Eibar svým zjevením má na kopanou ve Španělsku obecně. "Eibar dělá španělskému fotbalu obrovskou službu. Není to tak dávno, co se nacházeli v Segunda División B (španělská třetí liga dělená na regiony) a najednou jsou v Primera División. To hodně vypovídá o jejich sportovním i finančním managementu."

Trenér hostů dále přiznal, že jeho svěřenci jdou do zápasu "utrápení", jelikož se v posledních týdnech potýkají s otřesnou formou, ovšem dodal: "Těšíme se na hru a zároveň doufáme, že naše nadšení se nepromění v nervozitu. Půjde o náročný zápas v náročném prostředí, kde se náš soupeř začíná cítit čím dál silnější."

"Musíme být nadmíru pozorní, vyžaduje to jak kvalita soupeře, tak velikost tamního hřiště. Budou nás tam pořádně nahánět, takže potřebujeme zůstat koncentrovaní od začátku do konce. Půjde o vyrovnané utkání, kde sebemenší drobnost může rozhodnout o tom, kdo ztratí body," věští Caparros.

Přestože Eibar doposud bortí jakákoli očekávání a získal doposud slušných devět bodů, obránce Eneko Bóveda si dobře uvědomuje, že je stále co zlepšovat. Od prvního kola navíc Eibar na svém stadionu Ipurua nedokázal zvítězit. "S přihlédnutím k šesti inkasovaným gólům za poslední dva zápasy bychom mohli zlepšit naši defenzivní činnost. Doufáme, že zvládneme vyhrát a budeme moci slavit před našimi fanoušky."

"Mám Granadu opravdu rád, je to velmi dobrý tým," pokračoval obránce Eibaru. "Především jsou fyzicky silní a mají nadmíru kvalitní přímý styl hry se spoustou rychlých hráčů."

Domácí záložník Jon Errasti se kvůli svalovým potížím zápasu s Granadou nezúčastní, zatímco andaluskému celku budou chybět Luis Martins, Héctor Yuste a také Darwin Machis.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Irureta - Bóveda, Lillo, Albentosa, Dídac - Boateng, García - Saúl, Arruabarrena, Lara - Piovaccari
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - Nyom, Babin, Murillo, Foulquier - Rochina, Iturra, Rico, Piti - Córdoba, El-Arabi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.10 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Córdoba CF - Real Sociedad  (sobota 22:00)
Ve stínu tápání Athleticu se letos poněkud skrývá Real Sociedad, tedy další ambiciózní celek z Baskicka, který v posledních letech slavil úspěchy, ovšem v letošní sezoně paběrkuje. Trenér Jagoba Arrasate má aktuálně pozici přinejmenším nahnutou a proti nováčkovi z Córdoby by měl raději vyhrát...

První krev v podobě vyhozených manažerů již prolili právě Córdoba s Levante, kde skončili Albert Ferrer, resp. José Luis Mendilibar. Arrasate se momentálně jeví jako další pán na holení, vždyť jeho tým dokázal z dosavadních osmi ligových kol zvítězit jen jedinkrát. Přesto se kouč La Real může prozatím alespoň těšit důvěře svých hráčů. Jako první již dříve vyjádřil Arrasatemu podporu kanonýr Carlos Vela a nyní přispěchal na pomoc i záložník Xabi Prieto, jenž změnu na trenérském postu nevidí jako nic spásného.

"Chceme, aby náš tým začal vítězit, ale nepřejeme si žádné personální změny. Vina se nemůže svalovat jen na trenéra, stejně tak za to můžou hráči, ne-li víc," tvrdí Prieto. "Doufáme, že v sobotu zvládneme zvítězit a ukončit naši sérii. Nezapomněli jsme za tu dobu, jak hrát fotbal, jen je pro nás těžší jej předvádět v současné atmosféře."

Utkání na stadionu Nuevo Arcángel bude premiérou pro nového kouče Córdoby Miroslava Djukiće, jenž byl jmenován Ferrerovým nástupcem. "Mé první dojmy jsou velmi pozitivní, jsem se svou skupinou hráčů i jejich snahou spokojený," pochvaluje si někdejší trenér Valencie, kde se však příliš dlouho neohřál. Dále Djukić neopomněl zopakovat část svého projevu, který poprvé přednesl bezprostředně po svém jmenování do funkce: "zbavit hráče nervozity" z jejich aktuálního postavení na samotném dně tabulky.

"Potřebujeme zůstat klidní, pracovat a nezačít panikařit. Hráči Córdoby si ještě letos protrpí své, to musí být jasné každému, ale musíme v boji o udržení vědět, jak se s těmito nároky vypořádat," prohlásil Djukić. Srbský kouč na lavičce andaluského týmu má na výběr celý hráčský kádr vyjma krajního beka José Ángela Crespa, zatímco Jagoba Arrasate se stále musí obejít bez tria Elustondo, Rulli a De La Bella.
Córdoba CF - pravděpodobná sestava:
Carlos - Gunino, López, Deivid, Pinillos - Luso, Rossi - Fede, Borja, Fidel - Ghilas
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Zubikarai - Zaldua, González, Martínez - Bergara, Zurutuza - Vela, Canales, Castro - Agirretxe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.60 - 3.25 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Celta Vigo - Levante UD  (pátek 21:00)
Celta Vigo sice neoslňuje ustálenými výkony a ve formě klubu za poslední zápasy najdeme velké rozdíly, ale přeci jen jsou domácí jasným favoritem dalšího kola. Levante se nedaří venku ani doma a dvě výhry v posledních deseti zápasech hovoří poměrně jasně.

Za celých osm zápasů, které Levante zatím v tomto ročníku La Ligy odehrálo, se z výhry radovalo jen jedinkrát, když porazilo Granadu díky jedné vstřelené brance. Ani na minulé kolo nebude Levante vzpomínat v dobrém, protože se utkalo s Realem Madrid. Bílý balet je schopen nad Levante vyhrát i bez Cristiana Ronalda, ale s fenomenálním portugalským útočníkem je to zkrátka snazší. Real Madrid opět úřadoval a podle očekávání smetl Levante 5:0. Dvěma góly se blýskl právě Ronaldo, po jedné brance přidali Chicharito Hernandez, James Rodríguez a Isco.

Levante už na kritickou situaci reagovalo a první obětí byl samozřejmě trenér. Uvolněné místo převzal Lucas Alcaraz, který má se záchranou své zkušenosti. I to byl jeden z důvodů, proč byl prezidentem Quicem Catalánem tak vřele vítán. Na tiskové konferenci Alcarazovi nechyběla motivace ani odhodlání. "Není to snadné ani pro mě, protože jsem nahradil člověka, kterého znám a považuji za přítele. Vážím si ho, i když musím pracovat na jeho místě. Jsem ale odhodlán udělat maximum proto, aby se situace Levante rapidně zlepšila. A začít chci už proti Celtě Vigo."

"Setkal jsem se s vedením i hráči a je jasné, že v týmu nevládne úplně ideální atmosféra. Není divu, když se nacházíte v pásmu sestupu. Tuhle situaci znám a proto vím, co je třeba udělat, abychom se z ní dostali pryč. Sledoval jsem poslední zápasy Levante, protože jsem tušil, že bych mohl převzít pozici trenéra. Vím, jak hráči hrají, vím, že dělají co možná nejvíc pro záchranu, jen prostě něco nefunguje. Mým úkolem je přijít na to, co lze třeba změnit k lepšímu. Teď nás čeká Celta Vigo a to samozřejmě není snadný soupeř. My se ale nebudeme jen bránit," varuje nový trenér.

je přirozené, že po pětigólovém debaklu budou mít hráči chuť vybít si zlost na nejbližším soupeři. Zkušený útočník Joaquín Larrivey ale doufá, že to jeho Celtu ještě mine. "Proti Levante to bude hodně emotivní zápas. Soupeř je teď trochu zraněn a sami to znáte, jak se chová osoba, která se cítí v nebezpečí. Nevíte, co od ní čekat. Sledoval jsem jejich poslední zápas a upřímně doufám, že jejich zloba ještě chvíli počká, protože by to pak bylo velmi nepříjemné utkání. Levante je v tuto chvíli velmi nebezpečným soupeřem," uvědomuje si útočník Celty.

Tým z Viga v minulém kole narazil na Bilbao a nakonec si připsal bod. Baskům nestačilo brzké vedení zásluhou penalty Adurize, Celta totiž v druhé půli vyrovnala. Zasloužil se o to Nolito, díky němuž se oba soupeři rozešli s bodem v kapse.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Alvarez - Mallo, Cabral, Gómez, Planas - Krohn-Dehli, Radoja, López - Mina, Larrivey, Nolito
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Mariňo - Lopez, Rodas, Juanfran, Nikos - Diop, Camarasa - Xumetra, García, Morales - Casadesús
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.50 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona871022:022
2.Sevilla FC861115:819
3.Real Madrid860230:918
4.Valencia CF852117:717
5.Atlético Madrid852114:717
6.Villarreal CF842212:714
7.Celta Vigo834113:1113
8.Málaga CF83327:812
9.Rayo Vallecano832311:1211
10.Getafe CF83146:1210
11.Espanyol Barcelona82339:109
12.SD Eibar82338:109
13.UD Almería82337:99
14.Granada CF82245:128
15.Deportivo La Coruña821511:197
16.Real Sociedad81259:135
17.Athletic Bilbao81255:125
18.Elche CF81257:185
19.Levante UD81254:205
20.Córdoba CF80445:134

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (987)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nový tréner by mohol Levante hecnúť k lepším výkonom, ale na Celtu to nebude stačiť, jej ofenzíva si poradí s defenzívou Levante, 2:0

Reagovat
misinho7

jak to vyzera s Garethom? je nejaka sanca ze sa da dozajtra do poriadku?

Reagovat
madridcan
Reagovat
misinho7

skoda .. .

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
celeb

A mame tu dalsie ligove klasiko! V prvom rade sa tesim a dufam v pokracovanie pritazlivych zapasov, ktore zacali byt od odchodu Joseho dop...rec.

V rade druhov verim vo vyhru a golove predstavenie Luisa Suareza. Idealne kazdy juhoamerican gol, Messi 2

Reagovat
misinho7

a este Ronaldo 5 a budem spokojny 5:4 by bol pekny vysledok

Reagovat
madridcan

Bravo, Douglas, Alves, Adriano, Messi, Suarez, Neymar a Mascherano goly? TO snad nie

Reagovat
celeb

Douglas/Adriano by mali byt out. Zvysok moze, Bravo si zasluzi ;)

Reagovat
roman1978

další el clasico, to zas bude v álejích (zdejší diskuze) neblito

Reagovat
roman1978

nablito

Reagovat
madridcan

Nebude podla mna. Citim, ze to bude jedno z najkludnejsich El Clasic. Real Barcu zasluzene vycisti o dva tri goly, vsetci uznaju, ze to bolo zasluzene a bude klud

Reagovat
roman1978

tak určitěěě

Reagovat
Kokesh

Reagovat
10FKK

No a potom se probudíš, zjistíš, že to bylo naopak a šup na EF za kámošema plakat, jak jsou všichni zlí a zaujatí...

Reagovat
madridcan

Nemam rad take nepodarene remake ako napriklad Stopar alebo tvoj prispevok...

Reagovat
10FKK

Koho zajímá co máš rád? Věřím, že tu vaší nadutou chásku výsledek nepotěší a těším se na vaše výmluvy a plakání, jako po každé prohře s Barcelonou...

Reagovat
madridcan

A koho na druhej strane zaujima, ze comu veris alebo neveris? Vacsie plac ako po vasej prehre 1:3 doma v pohari si uz fakt neprecitas. Tak ste chceli penaltu za kazdu Pedrovu snahu cistit uchom koleno hracovi Realu Alebo este lepsi bol Alba, ktory si skoro zlomil vaz pri snahe co najlepsie dosiahnut faul na svoju osobu od Arbelou a tiez ste tu pisali o zakernostiach Naduta chazka ste tak akurat vy...uz sa tesim ako ta vasa najuzasnejsia obrana dostane tri-styri kusky.

Reagovat
10FKK

Po posledním ligovém EC jsem to po vás vysoušel tři měsíce...

Nebudu ti ani vypisovat všechny vaše simulace a prasárny, protože by to bylo sakra dlouhé... Jenom zmíním dvě za všechny: https://www.youtube.com/watch?v=vu174bMEVHc jedna z nejtrapnějších simulací po které se nechal ten váš drsňák tragikomik ošetřit!

https://www.youtube.com/watch?v=sBXO-loQ1Sg, https://www.youtube.com/watch?v=MvYC1zFI9ic nakonec jsem dal tři, protože jsou to krásné delfíní kousky které si hned zamiluješ!

Nějak nemůžu najít příspěvky culés píšící o tom, jak vás strašně seřežem... Spíš pokoru a respekt k síle soupeře, ale to vaše banda moc nezná...

Reagovat
Kokesh

Jak zrovna ty nebo Jiri muzete vedet neco o pokore a respektu k souperi? Mezi vasema radoby vtipnyma urazkama na adresu Realu, nekonciciho urazeni Crise atp....kdyz uz se ednou projevujete tak jak je o vas znamo, aspon tu nic nepis o pokore, bud tak hodny.

Reagovat
10FKK

Kokešku pleteš si dojmy s pojmy... K realu mám velký respekt i když ho jako nejprotěžovanější klub na světě a konkurenta milované Barcelony nesnáším. To samé u ronalda... Uznávám jeho fotbalové kvality, ale budu mu nadávat pro jeho trapné simulace a zkraty co předvedl např. s Godínem...

Navíc jsem psal o současnosti, kdy jste zkrátka na hrušce, machrujete a myslíte si, že nad vás není... Tak doufám (samozřejmě s pokorou vědom si současné síly a kvality nejdražšího fotbalového týmu všech dob), že vás Barca v sobotu z tý hrušky sklepe!

Reagovat
madridcan

Po mne, ale urcite nie

Nebudes mi vypisovat, ale aj tak sa tomu venujes. Citas po sebe? Neotvoril som ani jedno video, ale pisat, ze nas drsnak tragikomik sa nechal osetrit po tom, co Alvesa odniesli chudacika na nositkach po Pepeho zakroku, aby vzapati sa rychlo vratil do hry, tak to chce poriadny zaludok. Plus ublizenecke ksichty Pedra a Busa k tomu...TOP

A kto povedal, ze hovorim o tom, ze pisete o tom ako nas ,,serezete"? Ci to, kto je aky sa odvija podla toho, ako sa sprava den pred El CLasicom?

Neviem ci to nasa banda nepozna, ale ja verim svojmu timu.

Reagovat
10FKK

Samozřejmě! Ty si určitě uznal porážku, smeknul klobouk před umem Barcelony a ještě ji pochválil za skvělou taktiku...

Přečti si to ještě jednou a pomalu...

Vidím, že si, slušný demagog... Vybereš si půl věty co se ti hodí a meleš svou...

To si právě měl... Styděl by ses za to čemu fandíš... Porovnej si zákroky pepého a Cesca, než tu budeš trousit moudra...

Reagovat
madridcan

Mozno som nesmeknul klobuk pred umem barcy, ale v prvom rade som zjebal svojich. Ked bol Xabi taky dilino v poslednom Clasicu, ze si mysli, ze mu taky zakrok v pokutovom prejde, tak to je len a len nas problem. Ved si tu diskusiu najdi, neda ti tolko namahy a si precitaj co som tam pisal skor, ako si pri mne budes vymyslat kraviny.

U teba si nemusim vyberat polovicu vety. Som povinny otvarat tvoje videa? Nebude tam nic, co by ma prekvapilo. Reagoval som len nato, co si k tomu pisal. A opat, co mi tu tahas Pepeho a Cesca? Jaky Cesc zas? Vsak drz sa prvotnej diskusie alebo zmenme temu uz uplne. Mozes mi trebars povedat nejakych oblubenych filmoch alebo serialoch. To bude urcite plodnejsia debata ako kraviny, ze komu kedy kde bolo ublizene. O pravde svojej ta nepresvedcim rovnako, ako ty mna nepresvedcis o tej tvojej.

Reagovat
10FKK

Hledat to nebudu, to mě nebaví.. Pokud si jako jeden z mála uznal blbost xabiho, tak se ti hluboce omlouvám

Nebudu ti ani vypisovat všechny vaše simulace a prasárny, protože by to bylo sakra dlouhé...

Nebudes mi vypisovat, ale aj tak sa tomu venujes. Citas po sebe?

Začal si s tím ty... Videa jsou pěkná a kvalitně natočená... Pomůžou ti s realitou (v obou smyslech... )

Filmy, literatura a seriály asi nejvíc historické (Solženicin, Hitler a Stalin paralelní životopisy atd.) + fantasy (Píseň ledu a ohně, Pán prstenů, Gemell aj. a komedie (hlavně stará italská škola... Fantoci, Moji přátelé.. Markýz del Grillo atd., Vlasta Burian - génius! TBBT, Suits atd. Když už jsem v tom, tak muzika.. Iron Maiden, Metallica, Queen, Doors, Sex Pistols, Alice Cooper, Pink Floyd, The Exploited atd. atd.

Ok... Mír do zítřejšího večera

Reagovat
valloire

Až na ten tvůj špatnej výběr klubu jsi jako já.

Reagovat
10FKK

Ty sis vybral špatnej!

Asi proto spolu můžeme po prvotních pranicích celkem v klidu komunikovat... Stará škola... Dát si do zubů, pak si podat ruku a jít si to vyříkat do hospůdky... To těm mladým holkám asi nevysvětlíme...

Reagovat
madridcan

Valloire je v tomto vysraty, on uz ma zuby v pohari

Reagovat
10FKK

Trošku úcty ke staršímu!

Kousavej je někdy až běda...

Reagovat
valloire

Co to meleš Košičane? Já se s klokanem dokážu pohádat kultivovaně, to si všimni. Já ho respektuju, hájí si Barcelonu a on zase respektuje mě. Ze začátku to tak nebylo, ale inteligentní člověk pochopí, že vzájemné urážky nic neřeší.

Reagovat
roman1978

Reagovat
celeb

darmo sa snazis, masturbaciam nad krasnym nagelovanym telickom s bozskymi poozami nezabranis. Skoda, ze zajtra nehraju zas v ruzovej s kabelkami.

Reagovat
Visca el barca

Ty tu budeš blejt ze všech nejvíc, tak se uklidni ty moralisto

Reagovat
madridcan

Pozeram, ze Anglicka stopa v katalanskom srdci este stale boli Zaujimavy prispevok si si vybral na reakciu na mna, kedze v nom nemoralizujem a blejt budem jedine z toho, ze by som to prehnal s oslavou. Inak som uplne kludny ako si mozes vsimnut. Neboj sa, mozno aj ja tebe raz nahram na smec a prestane ta to tolko boliet

Reagovat
Visca el barca

Však on tě ten pád ze shora bude pěkně bolet, o to větší sranda to bude.

Budeš brečet jako na jaře

Reagovat
madridcan

Moze byt, ale to by som na jar musel plakat...vlastne mas pravdu plakal som. Od stastia po finale ligy majstrov

Reagovat
Visca el barca

No štěstí to bylo to je fakt

Reagovat
madridcan

V Lige Majstrov sme mali iba jedno stastie-vonku v Dortmunde. To sme postupili s osratymi trenkami.

Reagovat
Billy McClane

a stalo sa

Reagovat
smazaný uživatel

Kto piska Clasico hosi?

Reagovat
madridcan

Gil Manzano

Reagovat
Kokesh

Gil Manzano

Reagovat
smazaný uživatel

diky :)

Reagovat
smazaný uživatel

neviete náhodou aký ma priemer odpískanej penalty na zápas?

Reagovat
Kokesh

Nova reklama Crise, pro vsechny jeho hatery .] https://www.youtube.com/watch?v=36fYFSIDmv4

Reagovat
Pigeon

To přesně vystihuje současnou filmovou tvorbu. Efektů plná prdel a příběh, nebo hloubka žádná

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Mercury

to je teda strasna sracka (je mi fuk, ze jde o Cristiana)

Reagovat
Ángel di María 22

Je jedině dobře, že na el clásico bude Isco. Rozehrál se fantasticky, i když někdy kolem půlky až moc hazarduje, to bude muset v tomhle zápase omezit, respektive to posunout o 20 metrů blíž k bráně, ale jinak, lepší varianta než Bale. Je techničtěší a daleko víc pomáhá do defenzívy, navíc má super nadstavbu v podobě vedení míče směr brána soupeře, přijde mi, že se snaží to hru trochu zjednodušovat, narozdíl od toho, jak to dělal předtim (i když ani teď to neni uplně ideál, ale maká na tom).

Bude odpočatej Carvajal a snad i doléčenej Ramos. Marcelo asi hrát bude, vzhledem k tomu, že Fabio je po zranění a ještě si nekop. Varane nebo pepe vedle Ramose je skoro jedno, protože obě jsou úžasný varianty, ale Pepe hraje zatim bezchybně a má víc zkušeností, ještě bych volil klasiku.

Sestavu bych teda viděl: Iker - Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo - James, Kroos, Modric, Isco - Ronaldo, Benzema

Neberu nic jinýho než výhru. Už jsme doma na začátku zaváhali s Atléticem, to se nesmí opakovat. Narozdíl od toho zápasu už ale zase Carlo zakouzlil a dal ten tým dohromady, přestali jsme dostávat góly a sody dáváme dál, jasně, tenhle match může doapdnout jakkoliv, asi vždycky, ale pokud chcem brát titul v lize, jednoduše to zítra musíme dát.

Vamos Real iHala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Slysel Once again od MG?

Reagovat
Ángel di María 22

Jj, pecicka

Reagovat
smazaný uživatel

Silenej track.

Reagovat
10FKK

Varane se mi hodně líbil proti portugalsku, kdy ronalda v podstatě vymazal ze hřiště.. Tak budu asi radši, když to bude jak píšeš. S Iscem se mi bohužel líbíte mnohem víc...

Vůbec netuším co vymyslí Lucho za sestavu, protože jeho rotace někdy nedávám... Vidím to podle formy na: Bravo - Dani, Piqué, Masch, Jeremy - Bus, Ivan, Xavi, - Leo, Ney, Don Andrés.. Alba má sice lepší formu než Gerard, ale nemá centimetry a Iniesta na křídlo nepatří, jenomže proti vaší nabušený záloze bude zase hrozně platný.. No a cca v 60. minutě do unavený obrany El Pistolero! Ať vyhraje fotbal! Visca el Barca y Visca Catalunya!

Reagovat
-Carles-

Taká zostava by ma teda riadne nasrala Pique hrať proste nemôže, to by bola katastrofa.

Reagovat
10FKK

No jo, mám to taky tak, ale nemůžeme nastoupit bez hlavičkářů...

Reagovat
celeb

Isco je talent a mozno aj 2. Iniesta, ale zatial mlady a dost kazi. Proti LFC mal asi 3 dost skarede straty lopty, len vdaka neschopnosti LFC smerom dopredu to neskoncilo potrestane. To mohlo Real dost mrziet. Pripomina mi v tomto Thiaga pred odchodom, vyborny dopredu, ale obcas katasfrofalna minela dozadu.

V kazdom pripade skvely hrac. Zasluzil by si byt dlhodobo v zaklade.

Reagovat
10FKK

Reagovat
misinho7

ja v nom tiez vidim druheho iniestu len niekedy to hraje laxne a lahko straca co moze byt prote barce smrtiace ale stale sa zlepsuje tak snad zapracuje aj na tomto

Reagovat
smazaný uživatel

Contador je na soupisce FCB?

Reagovat
10FKK

To nevíš? tajný trumf LE! Pepemu ujede kdy si zamane!

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to pravděpodobně bude ta sestava. Novináři ve Španělsku o ní hodně mluví.

Reagovat
-Carles-

Že by ste mali náročných súperov sa tiež povedať nedá, takže prehnaný optimizmus a nálepka favorita na základe posledných zápasov je pre Barcu len dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Nominace na nejlepší gól La Ligy:

Gio Dos Santos proti Vale - https://www.youtube.com/watch?v=mwuGF23zK00

Cris proti Vale - https://www.youtube.com/watch?v=JcoMXSrf_PA

Messi proti Almerii - https://www.youtube.com/watch?v=WR8lnnRwrE0#t=84

Reagovat
smazaný uživatel

Gio

Reagovat
smazaný uživatel

To teda byly lepsi goly..

Reagovat
roman1978

ten messiho gol bude nějaký podvod. on přece neumí střílet z dálky

Reagovat
smazaný uživatel

občas aj motyka vystrelí

Reagovat
valloire

i slepé kuře zrno najde

Reagovat
technecium

taky si říkám jak je to možný, když jediný co umí tak je vést míč

Reagovat
Phillipinho

Hroznej vyber. Za me teda

http://m.youtube.com/watch?v=35oTWd1tFO0 Costovo nože

http://m.youtube.com/watch?v=FIpvBmKf1As pumelice Victora Sancheze

http://m.youtube.com/watch?v=B8aZFiYb1A0 primak Pedra Leona pred pulkou

Reagovat
SIRBRANIKE

Gio nič moc. CR7 nechutná nechutnosť a lá Ibra, ale u mňa po zhliadnutí gólu Lea z pohľadu spoza jeho chrbta, tesne vyhráva Messi o najmenší možný kúsok.

Reagovat
frankiefcb

CR

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Willy Wonka

To je nějaká oficiální anketa? Výběr nic moc, to nepadají ve španělské lize hezčí góly?

Reagovat
smazaný uživatel

1-4 a tuny slz k tomu ...Neymar zazáří neskutečným způsobem

Reagovat
smazaný uživatel

@MrAncelotti: "I think a lot about the game & putting a surprising line-up."

Že by nějaký překvápko?

Reagovat
madridcan

Vazne neviem ako moze prekvapit Napada ma Khedira, mozno Navas. Varane by napriklad pre mna az take prekvapenie nebol, ale Ramos-Pepe su asi jasna volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramose s Pepem potvrdil, že určitě budou a dost naznačil i Carvajala. Khedira mě taky napadl a tipnul bych si, že to bude právě on a odnese to James.. Isco-Kroos-Khedira-Modrič.

Reagovat
Kokesh

To snad ne. Zaloha Barcy uz neni co byvala a podobne komedie jako za Mourinha se snad uz nedoziji, i kdyz to samozrejme melo svuj efekt. Jamese chvalil i po Anfieldu a Sami toho vic prosedel a prolecil, nez odehral. Od zacatku sesony vsadil Carlo na jasnou sestavu a nechapu, proc by se to melo v EC menit.

Reagovat
smazaný uživatel

posuvat Modrica z miesta kde je snad najlepsi na svete a dat tam Khediru .

Reagovat
smazaný uživatel

Nekecal tam neco o Ramosovi v zaloze?

Reagovat
smazaný uživatel

to bol vtip na to, že mu SG povedal, že chce nastúpiť v útoku

Reagovat
Jerichoo

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš to snad ne už. Jako taky mě to napadlo a to jsem ani nevěděl, že o tom fakt mluvil, ale prostě tyhle experimenty si odbyl už loni a nemá cenu se do nich pouštět znova, když Ramos/Pepe na to prostě nemají palici.

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa , Nacho namiesto Marcela

Reagovat
Ángel di María 22

Nevim, co by bylo lepší, než očekávaná.. Khedira je tam zbytečnej si myslim, kór když nehraje Bale a jediný, co mě napadá, je ta levá obrana. Marcelo hrál drtivou většinu zápasů a teď měl zas jen 2 dny na odpočinek, takže Fabio/Arbeloa/Nacho?

Když už, tipnul bych si Arabelu.

Reagovat
Kokesh

Fabio urcite ne, kdyz ani netrenuje.

Reagovat
Ángel di María 22

Jsem myslel, ze jsem ho zahlidnul na nakejch fotkach na treninku, tak asi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Illarra

Reagovat
Dominator

Reagovat
Riviera Kid

Kdy končí Suarezovi ten trest??

Reagovat
smazaný uživatel

na EC už môže nastúpiť

Reagovat
Riviera Kid

Dík, nebyl jsem si jist:)

Reagovat
madridcan

Prekvapuje ma ten maly rozdiel v minutach...ale zas je pravda, ze ked Ronaldo bol este v United bolo El Clasico dvakrat do roka.

Reagovat
Switchback

Tak pokud Messi hrál o 7 El Clasic víc, tak to zhruba těch +- 700 minut vyplní ...

Reagovat
Switchback

( teda pokud není chyba někde v těch stats, za to neručím ale snad ne )

Reagovat
madridcan

Jaj vlastne tam je aj pocet zapasov Co tak z hlavy si pamatam, tak hned prve Clasico Ronaldo neodohral cele, lebo to bol prvy zapas po absencie od zakroku Diawaru a potom pred zapasom s United pri vyhre 2:1 doma nastupil nejak na polhodinu. Potom uz asi odohral cele zapasy.

Reagovat
Switchback

Ještě nenastoupil, když rozhodl Bale Copu tuším

Reagovat
madridcan

no jasne, ze som zabudol dat dodatok, ze bud hral alebo nie ale tak som to myslel no

Reagovat
Switchback

Reagovat
10FKK

Messiho nejoblíbenější soupeř... Fotky

Reagovat
Kokesh

21+12 je trosku masakr no

Reagovat
-Carles-

Proste nočná mora Madridu

Reagovat
SIRBRANIKE

pekné

Reagovat
sensei25

Velmi by som chcel aby sme porazili Madrid,ale ked vidim sucasnu formu Madridu,tak budem rad aj za 1bod,lebo naviac asi nemame.Bodaj by som sa mylil.A poptosim fanjsikov z nasich radov o pokoru,lebo pisat,ze ich rozbijeme je velmi odvazne a po zapase ak to nedopadne dobre tu budete pisat zasa sracky.Uz nech je zajtra a snad ma nasi chlapci prekvapia.

Reagovat
madridcan

Na viac nemate? To mi pride alibisticke. Stale vam svieti v kolonke inkasovanych golov 0. Ono je pravda, ze poriadny utok sa proti vam postavi asi druhy alebo treti krat tuto sezonu, ale sance su presne ako kurzy-iba trosku naklonene k Realu. A stale ste jeden z mala timov, ktory aj keby bol v srackach, tak sa dokaze na nas hecnut....ale aj tak vas rozbijeme

Reagovat
Switchback

to že tam svítí 0 gólů je celkem jedna velká haluz Navíc já taky z toho zápasu nemám moc dobrej pocit, remízu bych bral všemi deseti, no dokážu si i představit že nás přejedete rozdílem třídy ... uvidíme

Reagovat
madridcan

Neviem, nevidim kazdy vas zapas. VIllareal mal BRavo dobre postavenu branu, lebo konstrukcia zvonila casto a este som videl Malagu. TO boli fakt haluze. Potom som uz videl len fotku ako hrac Eibaru netrafil prazdnu branku.

Reagovat
valloire

3-0

Reagovat
10FKK

4:7

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre výhru Realu v El Clásicu

Reagovat
technecium

https://www.youtube.com/watch?v=M57KqVuOe2o

prej mu nejdou velký zápasy

Reagovat
Switchback

to někdo říká? pff

Reagovat
valloire
Reagovat
smazaný uživatel

este treba poznamenat:

http://fcbarcelona.cz/index.php?page=clanek&id=19938

MESSI JE V EL CLÁSICU MAŠINA NA ASISTENCE

Reagovat
valloire

a to je to hlavní, tak to má byť

Reagovat
technecium

Co to tady zas zkoušíš prosimtě? Lepší než je nemít

Reagovat
patas92

Bus už bude k dispozici?

Reagovat
patas92

ajo, expresska

Reagovat
vladis271

Luis asi v základe nebude, že?

Reagovat
dextroza_m

Budu odvážný a napíšu 2 : 4. Modric, Benzema - Neymar, Messi, Suarez, Suarez. S tím, že potečeme, dojde Luis a sestřelí je!

Reagovat
dextroza_m

jo a za tip eurofotbalu

Reagovat
Kily

no, pokud se za poslední rok nic nezměnilo v mých sázkařských neschopnostech, tak jsem se zrovna postaral o to, že nebude padat moc gólů a určitě se netrefí CR7

Reagovat
valloire
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

určitě jsi se zlepšíl...

Reagovat
2miguel1

.......Brazil Argentina Uruguai

....................Spain

...............Croatia Spain

Spain Argentina France Brazil

...................Chile

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Leoš Mareš...

"Každopádně jsem Ronalda zažil osobně na Old Trafford. A ten pocit, jak dostane míč do běhu a 70 tisíc lidí si v jeden okamžik najednou stoupne, je mrazivý až paralyzující. Nikde jinde jsem nezažil to, aby si všichni stoupli už jenom při přihrávce do běhu.

Baví mě, když někdo přeběhne hřiště za 10 sekund s míčem u nohy. Třicet minut je na mě trošku dlouho."

Reagovat
F.Torres

má pravdu ten chlapec

Reagovat
smazaný uživatel

můj tip: 3:1

Reagovat
-Carles-

1:3 (Benzema - Messi, Neymar, Messi)

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně se těším, snad nastoupí Luis

Tip: 2:4 (Benzema, James - 2x Messi, Iniesta, Neymar)

Reagovat
frankiefcb

on už může nastoupit?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

cítím, že někdo tady dostane po tlamě!

Reagovat
valloire

Cítíš správně. Bude to Suarez.

Reagovat
madridcan

51 kurz, ze SUarez pohryze Ronalda Uz to prehanaju, ale niekto sa toho urcite chyti

Reagovat
valloire

Jestlipak si ještě Luis Enrique vzpomene na ty krásný časy, kdy se upřímně radoval ze 4.gólu na Santiagu Bernabeu?

http://www.youtube.com/watch?v=kGgwCh0EuEg

Reagovat
smazaný uživatel

Každý byl někdy mladý a dělal blbosti, kterých pak litoval

Reagovat
valloire

Tohle bylo spontánní a od srdce. Později nastoupil holt rozum a prachy. Ale láska z mládí je věčná.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, mladická nerozvážnost a nevybouřenost musela ustoupit zdravému rozumu a vkusu

Reagovat
MadMrJacky

To tak bývá, že se hráč potřebuje někde rozkopat aby mohl zamířit do lepšího klubu

BTW: Figa nepřipomínej, to byly prachy :D

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro každý se občas zaprodá a dělá něco co nemá rád, než se vypracuje na vyšší úroveň a zajistí si práci snů.

Reagovat
smazaný uživatel

jedno jméno: Laudrup..

Reagovat
Phillipinho

Tak Lim je oficialne novym majitelem Valencie.

Reagovat
-Kopy-

Konečně a dneska by měl bejt na Mestalle, začíná nová éra Valencie, snad bude skvělá Z těch vyjádření co jsem četl, tak by jsme měli líbat prdel Salvovi, bez kterýho by to bylo v prdeli, strašnej sympaťák, líbil se mi hned od té doby co přišel, umí si získat lidi, fanoušky a ví co chce a dělá to vše pro Vale. Salvoooooo Salvoooo

Reagovat
smazaný uživatel

To tvoje nadšení je fakt kouzelný

Reagovat
-Kopy-

a to jako proč ?

Reagovat
Atlético de Madrid

většina nenaplavenejch fanoušků tradičních klubů sere zlostí, když je koupí miliardář a chce z nich udělat svojí hračku.. kolem Atlética se teď motá nejbohatší Číňan a já jen doufám, že ho nenapadne nás koupit a udělat z nás druhou Chelsea, to bych musel přestat fandit prostě

Reagovat
Israha

Větší peníze v dnešním fotbale téměř jistě znamenají větší úspěchy - a větší úspěchy chce pro svůj oblíbený tým snad každý fanda, ne?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

ježiši........

Reagovat
Israha

A nemám pravdu snad?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš...respektive ne tak doslova, to co jsi napsal je pravda, ale v kontextu s tím o co tu jde, to pravda není...Fanoušek, který nechá vyměnit historii, vášeň, zkrátka všechny klíčové hodnoty za úspěch, peníze a vítězství, není pravý fanoušek, ale obyčejný gloryhunter.

Jak řekl Kily, tato cesta je pro pravého srdcaře daleko horší než sestup do 3. ligy. Já takové fanoušky neuznávám

Reagovat
-Kopy-

hm a pro mě je fanoušek, ten co zůstane vždy věrný, ať se děje co se děje.

Reagovat
smazaný uživatel

O žádnou věrnost tu nejde momentálně

Reagovat
Kily

tohle nemá nic společného s věrností, ale s úrovní, zaházet tradici a historii klubu hnojem není zrovna nejlepší vizitka a radovat se z toho, jak to najednou vyhrává, umí každý. A radovat se a bránit to, co se na jiném klubu ještě donedávna kritizovalo, zavání bezcharakterností a bezpáteřností

Reagovat
-Kopy-

nikdo žádnej hnůj nehazí, nikde není napsaný, že se bude vyhrávat a Chelsea byla něco jinýho.

Reagovat
smazaný uživatel

zas na druhej strane, vaše tradičné vedenie vás poslalo do sračiek, z histórie sa stala len prázdna fráza, rovnako ako dostavanie Mestally...

ja osobne by som bol radšej keby Rayo kúpil niekto iný, niekto, koho by zaujmalo, čo robí futbalový klub... tí ľudia si to zaslúžia, títo naši mafiáni sú u nás od 90. rokov, majú tradíciu? rozkradli na tú dobu a na španielske pomery solídne fungujúci klub, dotiahli to až do krachu, zadĺžili ho, spôsobili živorenie, toto je tradícia a hodnoty klubu?

Reagovat
Kily

no vykreslil a ořezal jsi to moc pěkně, jenom jsi trochu zapomněl, že historii netvoří jenom špína, takže ani minimální důvod k pohnutkám a změně mého postoje

Reagovat
smazaný uživatel

ja ti nevyvraciam postoje

Reagovat
Israha

Počkej, počkej. Právěže gloryhunterství je úplně něco jiného, gloryhunter fandí jen tehdy, když se daří. A popravdě - tahleta správňácká póza ohledně odmítání bohatých investorů mi ve své podstatě připadá stejně divná jako to zmíněné gloryhunterství. Jednou tomu klubu fandím, a tak to zůstane za jakýchkoli okolností, a dvojnásobně v případě, když ty peníze mohou klubu pomoct obnovit dřívější věhlas.

Nepopírám, že vydřít si úspěchy z vlastních zdrojů je sympatičtější postup než si je koupit...ale na to v dnešním fotbale hrát nelze, aspoň teda ne dlouhodobě.

Reagovat
Kily

Jednou tomu klubu fandím, a tak to zůstane za jakýchkoli okolností, a dvojnásobně v případě, když ty peníze mohou klubu pomoct obnovit dřívější věhlas

taková pěkná forma onoho gloryhunterství

Reagovat
Israha

Potom to slovo asi chápeme každý jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty ho chápeš špatně..

Reagovat
Israha

Aneb ostatní mají svoji verzi a já mám pravdu . Ok no, pár lidí na internetu mě označilo za potenciálního gloryhuntera, to asi přežiju...máme na to jiný náhled, tečka.

Reagovat
misinho7

ja mam pocit ze to bude len otazka casu a postupne poskupuju aj tu nejaky miliardari kluby .. teraz bude na vzostupe Valencia ktora urcite urobi radikalne prestupy a myslim si ze aj na vas dojde a tiez pride bohaty majitel .. za par rokov to bude podobne anglickej lige co sa tyka bohatych majitelov a investovania penazi

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych fandit rozhodně nepřestal, ale asi bych se s tím nikdy nesrovnal, i když čas hojí rány a po nějaké době by to trochu vyšumělo..Rozhodně bych nebyl takhle nadšenej jako kolega o něco výš

Reagovat
-Kopy-

ani nevím kde začít, u nás ta situace byla nahovno několik let a i když se zpočátku zdálo, že to půjde vyřešit postupnym prodejem hvězd a prodáním pozemků Mestally, tak tomu tak nebylo...hráči se sice prodávali ale dluh šel dolu strašně pomalu a navíc postupně bylo jasný, že s prodejem nejlepších hráčů se prostě do LM nedostanem. Pozemky samozřejmě prodat za tu cenu co chcem nejdou...Samozřejmě, že nevim/e všechny věci okolo ale prostě to asi takhle dál nešlo a nic jinýho než prodej nezbýval a já Salvovi (stejně jako tipuju 80%-90% fanoušků Vale) věřím. Ze 6 ? společností dala ta Limova bezkonkurečně nejlepší nabídku a Salvo od začátku stál za Limem, takže pochopitelně jsme všichni spokojený, že vyhrál Lim a že se to teď konečně dotáhlo s Bankii.

Další věc, Chelsea je pro mě něco jinýho, prostě to byl průměrný klub a Abra z něj udělal top klub ale my už ten top klub jsme, takže u nás označení umělý klub či tým bez historie neuspějou.

Prostě o moc převažujou pozitiva, dostaví se konečně stadion, nebudou se prodávat nejlepší hráči, klub se stabilizuje...

No a k tomu poslednímu, přestat fandit ? wtf, to přece nejde, i kdyby nás koupil samotný ďábel, tak neopustím Vale, nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

To není pravda, top klub určitě nejste v posledních letech, Lim vás doslova letos vytáhl z totálních sraček..

Reagovat
-Kopy-

já se nebavim o posledních letech ale celkově a Lim u nás až do včerejška nebyl, tak nevim co tu říkáš o nějakých sračkách ?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže příliv letní posil není zásluhou Lima?

Reagovat
-Kopy-

Ano zařídil některé hostovaní, z toho vliv na výkony má Rodrigo a André ale rozhodně tě nemůžu nechat psát, že dva hráči, nás tahají ze sraček.

Reagovat
Kily

takže se Limovy investice do kádru začnou počítat až za rok v době, kdy bude klub vlastnit a všechna hostování se změní v nasmlouvané přestupy za poměrně značné peníze?

Reagovat
-Kopy-

já reagoval na to, že nás Lim doslova vytáhl ze sraček, to prostě není pravda, zatím za nás hrají dva jeho hráči.

Reagovat
Atlético de Madrid

Já bych nechtěl, aby někdo koupil Atlético, vymazal naše dluhy, dostavěl náš stadion (byť to neni problémem), koupil hvězdy a přinesl úspěch. Nechtěl bych, aby to byl nějakej Vietnamec, kterýmu se klub líbí, protože má nějaký jméno, bude za dobrou cenu a nikdo lepší zrovna nebyl na prodej. Já mám rád Atlético i se všem jeho nedostatkama a nechtěl bych, aby nějakej boháč zatřepal měčcem a nejdnou to bylo pryč. Za dluhy si totiž může klub sám, může za to jeho starý vedení, na který přímo navazuje současný vedení a je dobře, když za to ten klub taky nese zodpovědnost a musí se sám těžce vyškrábat nahoru sportovní cestou. Vale takhle nasekala hromadu dluhů, přišel borec, co s ní neměl do tý doby nic společnýho a nejdnou bude všechno růžovoučký... to mi přijde nechutný.

Jinak já bych taky asi nepřestal fandit, ale už v létě jsem zažil díky tomu šílenýmu utrácení pár tejdnů, kdy jsem moc neměl chuť se o Atlético zajímat, protože se mi hrozně nelíbilo, jakym způsobem ty přestupy probíhaj. Převzetí celýho klubu Limem by mi asi vzalo tu chuť na hooodně dlouho.

Chelsea nebyl zase až tak průměrný klub, na konci devadesátek vyhráli PVP, byli úspěšný v FA Cupu. To je ale naprosto vedlejší. Se současnou Valencií (a případně Atléticem) je spojujou ohromný dluhy, který se jeden z mnoha miliardářů rozhodl vymazat. Chelsea tehdy mohla dopadnout jako Leeds a to by bylo jedině dobře, myslim, že pokud klub nedokáže získat peníze z vlastních zdrojů (sportovně, prodejem hráčů, sháněním sponzorů...) a nedokáže splácet svoje závazky, tak si očistec v podobě bankrotu zaslouží. Fanouškům myslim nejde jen o úspěchy, ale taky o klubovou identitu, kterou tyhle týpci mnohdy uplně zničej.

Reagovat
-Kopy-

chtěl, nechtěl...prostě to tak je a já už k tomu svoje napsal, prostě plně podporuju Salva i Lima a jestli jsem tady za gloryhuntera, tak mi to nevadí, prostě to tak cítim a jsem rád, že co jsem viděl, tak i většina fanoušků ve Vale je na tom podobně jako já.

Reagovat
Atlético de Madrid

Že jsi z toho takovej nadšenej prostě, já bych ty rejpance od fandů soupeře asi taky těžko snášel, ale taky bych to nemohl hájit. Zvlášť když vidim, že se vyhrávat a umazávat dluhy díky Simeonemu dá i sportovní cestou.

Reagovat
-Kopy-

sem nadšenej, že se to konečně dotáhlo, že hráči budou vědět na čem jsou, že bude stadion atd...samozřejmě vidím i ty věci co tu říká Kily, ty a nebo nervák ale prostě převažujou ty pozitiva...Celkově prostě to je dobře pro Valencii a když je to dobře pro Valencii, tak je to přece dobře i pro fanouška Vale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Není o čem, prostě je porazíme. Madridistas tady jsou až moc nahoře, na druhou stranu po deseti letech je na ně nižší kurz tak možná proto

Reagovat
smazaný uživatel

Tohleto bude naprosto užasnej zápas..cejtím to v kostech :D Konečně mají oba dva týmy top formu Myslím si,že padne hodně branek ale víckrát bude lovit míč ze síte Casillas

Reagovat
smazaný uživatel

el tragico skončí kartovou prestrelkou pri famóznom výsledku 0:0, nedohrajú známi dementi z oboch klubov

penaldo si zlomí nehet a pokazí účes, kdessi sa dogrcá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Lepší je tým, který nemá ani na vlastní hráče

Reagovat
smazaný uživatel

najlepší nahrávač minulej sezóny je koho?

Reagovat
vladis271

spravte niečo ss prelozdelením za TV práva v lige a budú mať prachy aj oni. Ale to by potom tá prvá dvojka nemohla byť taká dominantná, že.

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo má prachy, ale málo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno. Co to tady tlapeš? Po dlouhé době se na to všichni můžeme těšit. Jako nevím co chtít víc, než opravdový Bílý balet proti neznuděné nepředvídatelné Barceloně. Jako dost možná to podlehne taktice, ale tyhle provokačky, nevím, jsou na hovno.

Reagovat
Dominator

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

3:1 (3xCR - Rakitic)

Reagovat
smazaný uživatel

Na internetu se právě střetlo několik desítek radikálních příznivců Realu Madrid a Barcelony. Tyto dva kluby se dnes utkají v Madridu od 18 hod. Zhruba před hodinou se několik jedinců z řad české Barcelony pokusilo napadnout v diskuzi české fanoušky Realu. Na atak odpovědělo zhruba 10 příznivců Realu srdíčkem spojeným se zkratkou CR7. Během dne se očekávají i další výtržnosti spojené s tímto utkáním.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk se pomalu víc těší na diskuze tady na EF než na fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
CHONG
Reagovat
smazaný uživatel

16:07 Breaking news: Cristiano Ronaldo právě začal s přípravou svého účesu na dnešní El Clásico

Reagovat
F.Torres
Reagovat
madridcan

Ked zacnes anglickym spojenim, tak to bude podla teba zaujimavejsie?

Reagovat
smazaný uživatel

of course, že je to zaujmavejšie

Reagovat
smazaný uživatel

obecně určitě ne, ale pro množství zdejších potenciálních čtenářů mého příspěvku jistě ano

Reagovat
CHONG

Zlatá mříž hadr.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc se těším jak na mač, tak případně na Suaréze. Lucho říkal, že hrát bude, ale ještě neví, jak dlouho. Bylo by hezké, kdyby to celé třeba nějakým pěkným gólem rozhodl.

BARCA, BARCA, BAAAAAAAAAAAAAAAAARCA!!!

Reagovat
Kokesh

Mate pro nej nachystany XXL dres?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nech si tyhle diletantské vtípky na někoho, kdo je na ně zvědavý. Jsem tady kvůli fotbalu.

Reagovat
Kokesh

Ooo dnes to bude vazne, az na krev. Tak to se taky tesim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

tomu sám nevěříš

Reagovat
Kluivert9

JJ, snad nebude Carvjalovi moc malej, až si ho se Suarezem vymění...

Reagovat
Kokesh

Ten Carvajal, ktery ma 70 kg i s posteli? Ale chapu, asi to dela jeho kulaty oblicej.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď koukám na BVB a musím teda říct, že Gundogan má nadváhu jak prase. Občas mu jsou pod dresem vidět i faldy. To je docela síla.

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund zase prohrává, to už není možný.... přitom v LM celkem jedou.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

A nedá se říct, že by prohrávali nezaslouženě. První půlku byli asi o fous lepší, než soupeř, ale ve druhé půlce už měl Hannover 3 gólovky. Můžou být rádi, že mají Weidenfellera.

Reagovat
smazaný uživatel

Dost je brzdí zrannění, ono to není lehký když se jim naráz zraní půlka základu (nevím jak jsou na tom teď, ale byly časy kdy jim fakt půlka základu chyběla).

Reagovat
alcantara

Suarez vraj v zaklade

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
el Principito

Unofficial: Luis Suarez will start for Barcelona today

Reagovat
Dr. Admess

Snad bude. Horší jak Pedro nebo Munir nebude.

Reagovat
Mercury

Reagovat
Kokesh

To uz psali vcera, nic noveho.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nechápu, o co ti jde. Ikdyby ta informace byla stará týden, tak je pořád kvalitnější, než ten tvůj vejžblebt. Se vzpomatuj a nekaž to tady nám ostatním.

Reagovat
Kokesh

V klidu Jiri, neznam te takovyho. Nejaky agresivni po ranu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

žiadne prekvapko

Reagovat
Kokesh

Ocekavana.

Reagovat
alcantara

Real Madrid: Casillas; Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo; Kroos, Modric, Isco, James ; Cristiano Ronaldo y Benzema.

Reagovat
LAM

Jinak pro Suareze to bude hrozně těžký.Hodně nerozehranej a úplně nesehranej hned na EC.Dle mě začne hrát na 100% až někdy na jaře,kdy se sehraje s hráči.

Reagovat
Dr. Admess

Podle mě dneska ho nic jinýho nečeká než stát na obranný linii a nabíhat si na pasy Messiho a pak už jen ty šance proměnit.

Reagovat
Kluivert9

Určitě měl dneska začít z lavičky.

Reagovat
Miguel19

Já očekávám válec hned od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě to nebude hned ideální, ale ikdyby hrál na 70 %, tak je to pořád strašná síla.

Reagovat
smazaný uživatel

Real bez překvápka. Klasická sestava.

Reagovat
madridcan

Once del Madrid OFICIAL: Casillas; Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo; Isco, Kroos, Modric, James; Cristiano y Benzema

Reagovat
Mercury

Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Mathieu - Xavi Busquets Iniesta - Suarez Messi Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

paráda! to se mi moc líbí, ta odvaha zkusit i naprosto neprověřenou variantu Real vůbec nebude vědět, jak to budeme hrát

Reagovat
Mercury

Tak neprověřený je jen Suarez. A možná Mathieu nalevo, ale to zas tak velký risk není, vzhledem k tomu, že tam odehrál spoustu matchů ve Valencii. Naopak záloha jako za starých časů

Reagovat
smazaný uživatel

Budete hrát 4-3-1-2, který hrajete už od začátku sezony. Akorát dneska tam konečně zapadne ten poslední dílek, kvůli kterému se to rozestavení v prvý řadě měnilo.

Reagovat
alcantara

Bravo - Alves Pique Mascherano Mathieu - Xavi Busquets Iniesta - Suarez Messi Neymar

Reagovat
el Principito

Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Mathieu - Xavi Busquets Iniesta - Suarez Messi Neymar

Reagovat
madridcan

Bez Raketu? To je celkom prekvapenie nie?

Reagovat
smazaný uživatel

docela jo, ale Xavi poslední dobou hrál velice dobře. Je pravda, že klasická záloha Xavi, Busq, Iniesta už nebyla snad rok

Reagovat
smazaný uživatel

jj naposledy s Rayom...

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Rakitiće?

Reagovat
Atlético de Madrid

Po zveřejnění obou sestav tipuju výhru Madridu 5:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hntlyl

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

kde je kruci Alba?

Reagovat
Mercury

taky mi chybí. Ideální obrana by byla Alves, Mascherano, Mathieu, Alba. Naopak jsem rad za tradicni zalohu. Rakitic urcite do hry zasahne i tak.

Reagovat
Dr. Admess

Místo Iniesty or Xaviho měl jít asi Rakitić. Jinak s tím problém nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak sestava zajimava. Mne osobne se nelibi

Reagovat
MadMrJacky

Co je vůbec s tím Vermaelenem? Uzdraví se někdy?

Reagovat
Mercury

vzdyt dosel z Arsenalu...

Reagovat
MadMrJacky

Právě proto bych čekal nějaké zlepšení zdravotního stavu...

Reagovat
Kluivert9

Pique

Reagovat
smazaný uživatel

Lucha nechápu. V zápase, kde bychom mohli Rakitiće využít asi nejvíc, ho nechá sedět. Docela mě bude zajímat, jak to Xavi s Iniestou budou dávat dozadu.

Reagovat
LAM

On hlavně Sergio bude muset dávat pozor.Třeba na jaře bránil totálně na ho...Tohle je hodně ofenzivní sestava.

Reagovat
smazaný uživatel

To je právě to - Raketa pomáhá dozadu výborně a zrovna dneska by to bylo potřeba. A ono ne ... Lucho tam nacpe Xaviho a Iniestu. To prostě nechápu. Jestli mu to vyjde, tak prosím, ale v mých očích je to velká chyba.

Reagovat
MadMrJacky

To že tam není momentálně nejlepší záložník a dá tam místo něj bez formy hrajícího Iniestu taky nechápu. Suaréze bych ještě pochopil, ale Piqueho ne...

Na druhou stranu, je fakt že je to přece jen clásico, kterých si Iniesta, Xavi a Pique odehráli dost, takže nejspíš rozhodli zkušenosti. Uvidíme po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

s tím Iniestou máš pravdu...ale tak třeba dneska zabere

Reagovat
MadMrJacky

No je to úplně jiný zápas... mohl by

Reagovat
-Kopy-

Suarez Fakt jsem ho nečekal v základu ale horší než Pedro snad ani bejt nemůže, takže proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

Dáme tipovačku? Já bych to viděl na 3:3. Zápas, ve kterém hraje na obou stranách jeden DM, a to je ještě k tomu Sergio ... To se fakt nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

2-2

Reagovat
-Kopy-

4:4

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hntlyl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

5:2, Sergio fakt neni dobrej DM, když tam na to bude pomalu sám.. jinak v tomhle Clasicu v základu bude 5 debutantů, což je nejvíc od tý manity, co Real dostal 4 roky zpátky.. tehdy měl Real 4 debutanty proti Villovi z Barcy, letos je to 3:2 pro Barcu...takže tušim odvetu

Reagovat
smazaný uživatel

to je to jediné, co může hrát pro tu dvojku, co dneska nastoupí - prostě vědí, jak se el clásico hraje. Mohl Lucho na Raketovi vidět nějakou nervozitu nebo tak něco ... eh ... jinak si to fakt nedokážu vysvětlit.

Reagovat
smazaný uživatel

snad jen 3-0

Reagovat
Mercury

4-2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

u nas aj ofenz . hraci vedia obranovat 4-0

Reagovat
Dr. Admess

1:2

Reagovat
Kluivert9

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt jsi v životě neviděl hrát Kroose a Modriče?

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
vocasisko

noco

0:5

Reagovat
smazaný uživatel

zapoměl jsem napsat, že koho tip bude nejvíc mimo, bude dělat Cristianovi po zápase děvku.

Reagovat
smazaný uživatel

jiri - fcb 25.10.2014 16:45

Nech si tyhle diletantské vtípky na někoho, kdo je na ně zvědavý. Jsem tady kvůli fotbalu.

To vidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem chtěl být na chvíli slušný, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

jsem v klidu

Reagovat
X-bano-X

2:3

Reagovat
F.Torres

3:1

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jdeme na ně HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro výhru Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Ani komentátoři na Sport TV si nedokázali představit, že by nehrál Raketa.

Reagovat
vocasisko

možná by sport.tv udělali líp, kdyby ten předtočenej "preview" do vysílání vůbec nedali

Reagovat
smazaný uživatel

proč? Jediná chyba tam byla stejně ta, která šokovala všechny i tady. Já kvituju, že jsou kluci přímo na stadecu a že tam vyslali zrovna tyhle dva.

Reagovat
vocasisko

chyby tam byly 2 a v podstatě o těch 2 chybách byl celej ten "preview" první chyba byla Suaréz, druhá Rakitič

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda, že u toho píšu, takže jsem se třeba přeslechl, ale oni tam říkali, že bude Suarez hrát, ne?

Reagovat
vocasisko

říkali, ale mluvili o tom, že to vidí tak na 10 nebo 15 minut

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
vocasisko

a ještě tam tuším mluvili o Ronaldovi a řekli, že dal tuto sezónu 13 gólů ... což je 3tí chyba ... ale to je fuk

Reagovat
X-bano-X

Možno prvých 10-15

Reagovat
vocasisko

to že jsou na stadecu to je jiná, za to jsem taky rád

Reagovat
Ángel di María 22

Naše očekávaná, kanibal na straně soupeře trochu překvapil hned od začátku, libovka, že nehraje Rakitič!

Tipuju 2:1. Jestli tohle clásico prohrajem, tak končí boj o titul, to nesmíme dopustit. Prosim, ať nejsou žadný z těch nejdůležitějších momentů špatně posouzený, at to sudí zvládne a ať to nezabije nějaká brzká červená.

Hala Madrid!!

Reagovat
Atlético de Madrid

Žádnej tým v dějinách španělský, anglický, italský nebo francouzký ligy nazahájil sezonu 9 čistejma kontama. Rekord čistejch kont v řadě je v těhle soutěžích 14, který drží United (Van der Sar), ve Španělsku je to 12 Atlético (Abel).

Reagovat
smazaný uživatel

a přitom Bravo a ta obrana není nic extra.. navíc samí nováčci..

Reagovat
smazaný uživatel

když vidím ty záběry z loňska, kde byl Xabi a DiMa ... uf, ještě, že už jsou pryč.

Reagovat
Ángel di María 22

Xabi, o kterym jste jednotně hlásali, že už na to nemá Najedno utočka, piruetka, že?

Doufám, že vás Isco a James vesmírně vymotaj dneska

Reagovat
smazaný uživatel

hlásat může kde kdo kde co, ale pravda je ta, že jsem rád, že je pryč ...

... a v Mnichově si prý nestěžují.

Reagovat
Kokesh

Coz v Arsenalu a Chelsea v pripade Alexise a Cesca taky ne, ze.

Reagovat
vocasisko

u Cesca hlavně záleží jak bude jeho forma vypadat někdy od ledna do konce sezóny

protože první poloviny sezóny měl i v Barce vždy famózní

Reagovat
alcantara

Ta zaloha uz zdaleka nema taky pohyb ako kedysi, na druhej strane by tych debutantov s Rakiticom bolo mozno az prilis, o moc lepsie to teda zlozit ani nemozme. Do toho Suarez, ktoreho Pedro defenzivne predci, Pique v obrane, ktory je pomalsi, ako kedykolvek predtym. Uvidime, co Lucho zamysla, snad ma dnes prvykrat v sezone presvedci.

Visca el Barça!!!

Reagovat
Woods

dufam, ze Luis uhryzne Kristinku

inak Barca dnes musi vyhrat

Reagovat
Kluivert9

Právě naopak, Real musí, Barca může

Reagovat
bayern987

Reagovat
C-M@ster

Na jakým streamu se budete dívat? Pojede el classico na streamsp?

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keby sme prehrali tak stale to bude iba o 7 bodov a 29 kol do konca ligy . Tak zrovna vyhrat nemusime za kazdu cenu . Ale vyhrame

Reagovat
smazaný uživatel

A co se týká absence Alby. Tam tuším, že Lucho prostě dal do sestavy jednoho hlavičkáře navíc. To se nám může hodit.

Reagovat
Rip

Co vsadit Real +2,5golu nebo Suarez +1,5pokusaných hráčů?

Reagovat
vocasisko

záleží, co z toho ti příjde víc vtipný

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Sopcast nebo jiný stream????

Reagovat
Svatej

Chtěl bych vas poprosit, chci pres prohlizec na xboxu sledovat zapas ( notebook je v tahu) , ale minule mi prekazely reklamy, ktery nesly vypnout, a tudiz ani zapnout stream... Mate nejakou radu?

Reagovat
smazaný uživatel

jojo

Reagovat
Masi
Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký flash?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Ed_Hazard

na wiziwig žiadne streamy?? fucky this shit, pošlite niekto pekný stream hoši

Reagovat
monty25

Tak doufám, že si po té hrůze od Liverpoolu spravím chuť... Budu spokojený, když Barca vyhraje a Suárez nikoho nehryzne.

Reagovat
Trand

Nemyar krásně.

Reagovat
smazaný uživatel

PICOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Miguel19

Pojdme. Hodně gólů, hádek atd., prostě klasika..

Reagovat
vocasisko

Suaréz, Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Neyyyyyyyyyyy

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar nádherně.

Reagovat
placa

gooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebovali schladit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Góóóóól!!! Neymaaaar

Reagovat
DonAndres

Gooooooooooooooooooooooooooooooool kurva aaa

Reagovat
Miguel19

A je tam první

Reagovat
F.Torres

Chyba jak od žáků... no nic, přestřílí je..

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa, ten spolukomentátor řve, jako by si přivřel koule do šuplíku

Reagovat
vocasisko

ne, tyto skoky prostě rozhodčí, co píská Clasico nesmí pískat

Reagovat
smazaný uživatel

Parada a jedem dalsi!

Reagovat
Atlético de Madrid

Pepe s Carvajalem to odbránili fakt libově

Reagovat
Dominator

Reagovat
smazaný uživatel

v PD není sprej??

Reagovat
Miguel19

Nejsou prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč to neobjednají dohromady třeba s Portugalskem jako Dáša s tou Maďarkou?

Reagovat
Miguel19

To víš, Dáša je schopný člověk

Reagovat
F.Torres

Už to zase začíná, spalování od Realu...

Reagovat
smazaný uživatel

Za toto nedá kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Leos reznik

Reagovat
vocasisko

trapas rozhodčí

Reagovat
Switchback

Kroos

Reagovat
smazaný uživatel

a už měl byt venku

Reagovat
monty25

Ale Real teda tlačí...

Reagovat
Ed_Hazard

aby tom to upresnil, trhá vás v zuboch

Reagovat
monty25

No ale hraje se na góly.

Reagovat
Ed_Hazard

ale krásne barce kúrime, zachvilku otočíme

Reagovat
smazaný uživatel

No ty kundo, to je tlak. To asi neustojime

Reagovat
Trapper

Benzemoooo

Reagovat
Miguel19

Dobře jim dávají tedka

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema no to mě poser.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Barcelona vůbec neví, fakt by to chtělo gol.

Reagovat
placa

ty kráááávo

Reagovat
smazaný uživatel

mám pocit, že nás tlačia

Reagovat
Switchback

Reagovat
-Carles-

Bravo má tie brvná predplatené

Reagovat
F.Torres

Normálně ta braca musí se štěstěnou šukat, jinak to není možný jako.. Snad se to otočí, pač to už není možný

Reagovat
vocasisko

otočí no, za chvíli začne tlačit Barca a začnou padat góly

Reagovat
smazaný uživatel

Real za deset minut víc akcí než my za dva zápasy

Reagovat
Dominator

Reagovat
Trand

Arsenal to stejný.

Reagovat
smazaný uživatel

já se celkem těším až přijedete do Madridu

Reagovat
smazaný uživatel

Já celkem ne ty jo Narovinu, beru jakoukoli pro hru o 2 goly

Reagovat
Tywin Lannister

barcelonský mrdky zas neuvěřitelnej luck, real jim zatim nedá čuchnout a prohrává

Reagovat
smazaný uživatel

Celej den nedělám nic jiného, než s tebou souhlasím.

Reagovat
Tywin Lannister

Reagovat
smazaný uživatel

2 dementi asi no

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar pěkně.

Reagovat
off-olda

Reagovat
Atlético de Madrid

fakt má na sobě Enrique tenisky?

Reagovat
smazaný uživatel

swag

Reagovat
smazaný uživatel

Jako doufáme, že něco dokážeme dlouhými nákopy?

Reagovat
monty25

Komentátor na tom beIN je vždycky tak luxusně vzrušenej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatej Čapek.

Reagovat
Tywin Lannister

ten emočnější z těch komentátorů slušně prorealovskej

Reagovat
drussbarb

Real neskutečný válec, třesu se

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to svádí k fakt parádnímu zápasu, snad se nezačne prasit a válet...

Reagovat
vocasisko

to musí být gól sakra

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

fuuu, what a miss

Reagovat
placa

Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Leos wtf ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Messík

Reagovat
kiwwi

Busquets zatial fantasticky

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný, ale je na to v tý záloze sám.

Reagovat
smazaný uživatel

tyvoleee...

a Suarez mohl mít 2. áčko..

Reagovat
Miguel19

Pěkná penalta pro Real..

Reagovat
Kokesh

Njn skoda ze nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

James

Reagovat
Side

šulin Pique

Reagovat
kiwwi

Ccris

Reagovat
vocasisko

Ronaldo

Reagovat
off-olda

Ronaldo

Reagovat
-Carles-

Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

A Cristiano to zase zkouší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
placa

tak Real uz 2x zkousel penaltu no

Reagovat
Mercury

CR...to snad ne

Reagovat
DonAndres

Kristáno Penaldoo

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo cekal od Ronalda neco jineho ?

Reagovat
Yanek

Busquets do něj ale celkem vletěl, to se klidně dalo pískat.

Reagovat
off-olda

Ale notak...

Reagovat
monty25

Nechal tam ruku, ale Ronaldo si pro to vyloženě šel...

Reagovat
smazaný uživatel

však si tam šel pro penaltu, jak narazil do Busquetse tak spadl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Spíš Ronaldo vletěl do Busquetse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jen stál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Do prdele tak snad dám žlutou ne

Reagovat
mojmira

Krysa za tu dobu co měla stopku docela přibrala ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Enrigue za ten přístup hráčů Barcelony k bránění.. blok jak kráva... ale ta rychlost..

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, jak prožívá ten spolukomentátor třeba přípravu večeře

Reagovat
smazaný uživatel

u Barcy pořádně útočí "3 hráči", ale stejně je to nebránitelný

Reagovat
Kokesh

To co hraje Barca by vyhovovalo spis nam. Hodne chybi brejky.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně stejná situace, jako s Marcelem.

Reagovat
vocasisko

Reagovat
kiwwi

Carlo si dava Tic-Tac a komentator ze si musi pomoct praskami lebo je to obrovsky tlak

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Reagovat
10

To, jak se Ronaldo dokáže pravidelně ještě během pádu kouknout na rozhodčího, je vážně působivý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salaminoo

hnus fotbal, neběhá se, chodí se..

Reagovat
kiwwi

Pique

Reagovat
smazaný uživatel

Pique je taky dobra pica. Proc vubec hraje ?

Reagovat
Trand

Pique.

Reagovat
off-olda

To je kokot ten Pique

Reagovat
vocasisko

ale proč si kurva Pique lehá? proč? co to má za smysl? jak si toto může dovolit profesionální fotbalista?

Reagovat
Ed_Hazard

hahaaa kokotko Pique celý zápas je trapný konečne sa mu to vypomstilo...teraz CR treba dať GOAL

Reagovat
monty25

Hm, tak ta byla jasná.

Reagovat
Atlético de Madrid

Problém Barcy je, že jim tam chybí jedno pořádný CM. Xavi s Iniestou jsou bohužel jen posouvačema míčů, hrozně dlouho vymejšlej a pak daj jednoduchej pas na volnýho spoluhráče. Chybí někdo jako Modrič, kterej když nemá komu nahrát, tak udělá kličku a balon vyveze. Smůla je, že tuhle roli hraje v Barce Messi nastupující stále jako hroťák, což má za následek, že občas vytlačí z pozice Xaviestu a zároveň chybí hráči v útoku. Takže v podstatě ten samej problém co loni, akorát je tam lepší Neymar a výbornej Suárez. Ten Rakitič hodně chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

chybí nechybí... Rakitič je přesně ten typ (já vím, že ho tam máš..)

dneska nechápu, proč hraje DonAndres.. Xaviho bych postavil stůj co stůj...

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb jak se Pique brankářem stal.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL CRISTIANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORONALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Pique strašná pitchovina. Fakt strašná.

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, Pique ty si mrdka, fakt. Vole ten balon byl uplne ztraceny a ten si tam zahraje rucku. Proc ne, diky piciku.

Reagovat
Tywin Lannister

real zaslouženě

Reagovat
C-M@ster

Penaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Pique

Reagovat
Kokesh

Cristianoooooooooooo

Reagovat
monty25

Teplice dostaly na 3:2 a Barca na 1:1.

Reagovat
Nikikrew

jasna no

Reagovat
Miguel19

Piguebauer

Reagovat
Kokesh

No vydrzela jim ta nula dele nez jsme cekali.

Reagovat
placa

Pique je fakt neskutečnej dement, uz mohla byt klidne jedna penalta po tom jeho dementnim stahnuti

Reagovat
smazaný uživatel

za tamto bych ho vyliskal, snad mu to někdy písknou

Reagovat
smazaný uživatel

prostě nepřemejšlí.

Reagovat
Mercury

Snad jeho poslední Clasico, jeho výkony jsou v poslední době fakt otřes.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli Realu něco závidím, tak jsou to beci.. Marcelo, Carvajal... skvělí hráči..

Reagovat
smazaný uživatel

jj Marcelo ta lajna kde jsou s Alvesem, to je lajna tragedu

Reagovat
smazaný uživatel

směj se jak chceš... sice se semtam zapomene vrátit.. (nicméně s Carlem v zádech bude jistej).. jako fotbalista on je parádní.. skvělej nástupce R.Carlose..

Reagovat
smazaný uživatel

já bych s tebou souhlasil tak před rokem a půl. On fakt není nic extra poslední dobou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

sudi ale za kazdu chujovinu zlta karta

Reagovat
jenage

Jenom ať je kartuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Karty zatím dává dobře..

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
F.Torres

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně stejným metrem

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

penaldo ako inak

Reagovat
smazaný uživatel

To jí kvůli tobě neměl dát nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Takze Real nici,my betonujeme. 3 zluty karty za polocas. Pique curak, Messi nedava tutovky. Hm hm

Reagovat
Miguel19

4

Reagovat
smazaný uživatel

omg...este lepsi no

Reagovat
Ed_Hazard

real nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Real nici

Reagovat
Ed_Hazard

mm zle som rpečítal

Reagovat
smazaný uživatel

Carvajal (i když ten gól byl jeho s Pepem) je skvělej. Marcelo detto.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo je bozi. Alves je oproti nemu houno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by nebyl Pepe aby v důležitém zápase něco neudělal Dani krom toho v pohodě.

Reagovat
Kokesh

To je trenuje Mourinho nebo co?

Reagovat
vocasisko

Alvés a jeho lážo plážo

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký je kurz na to, že se Suaréz zakousne ?

Reagovat
smazaný uživatel

takový jako počet lidí co se zasmálo tvému vtipu

Reagovat
nani92

51 že Ronalda

Reagovat
masly008

1,2 víc nebude

Reagovat
nani92

Jamesa maju všetci v pi*i, aj spoluhráči aj protihráči

Reagovat
20fredy20

Penaldo strasne trapny on ako ma ziskat zlatu loptu ? pride super a absolutne nulovy

Reagovat
Miguel19

Kdo teda? Messi, protože dal dneska gól?

Reagovat
smazaný uživatel

n Ribery

Reagovat
Kokesh

Kdo dal gol?

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez.

Reagovat
C-M@ster

Di Maria

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne Iniesta se k nam uz asi nehodi. Tuhle sezonu je to strasny, jako by ani nevedel kde a co hrat. Takova skoda ...

Reagovat
Mercury

S Ajaxem hrál skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

1 z 50ti zapasu. Nevim, proste tuhle sezonu je to fakt spatny. Je absolutne nevyrazny...

Reagovat
smazaný uživatel

škodaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyt toho golu Neye, tak je to k placi. Real nam dava neskutecnou bidu...

Reagovat
smazaný uživatel

to si teda nemyslím...

Reagovat
DonAndres

Co to plácáš?

Reagovat
C-M@ster

Co ta Messiho obršance?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co ty jsi zač, prosímtě? Mimo toho gólu měl Messi jasnou gólovku a další akce jsme nedotáhli, ale byly tam. Ty jsi věčný pičátor na všechno a všechny.

Například by mě zajímalo, proč nepochválíš Daniho za to, jak vymazal Cristiana, který se nakonec musel přesunout na druhou stranu?

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano se tuhle sezonu přesouvá na druhou stranu poměrně pravidelně. Neřekl bych, že to je Alvesem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to sem se ted chystal napsat, ze Dani nekolikrat skvele stopnul Ronalda.

Reagovat
C-M@ster

Dej si KitKat

Reagovat
smazaný uživatel

A vubec, kdyz je na co picovat, tak picovat budu. Treba na Piqueho je proc picovat, na Messiho, ze neda z metru gola. Iniesta neviditelny, Xavi jen takova posouvacka. Mathieu hraje skvele, Suarez na to, ze je to jeho prvni match dost dobry(uz mohli mit 2 Acka, Messi odmitl). Bus hraje taky dost dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Pigue

Reagovat
smazaný uživatel

moc se nesměj, podle goalu za něho chystáte 25 mega

Reagovat
Miguel19

Jj

Reagovat
FUnk

urychlene prodat

Reagovat
Tywin Lannister

Isco je spolu s Oscarem asi nejlépe bránící AM na světě

Reagovat
Miguel19

Isco měl dneska 3 trapné ztráty, ze kterých Barca měla dát 2 branky..

Reagovat
Ed_Hazard

hlavne Isco už viac menej nie je AM

Reagovat
smazaný uživatel

Real Barca - neskutecny zapas, nadhera. Nerika se mi to lehce, ale podobne vykony z obou stran v soucasne PL nejde videt

Reagovat
LGT

Jediná Chelsea by s něma možná něco uhrála no..

Reagovat
smazaný uživatel

To jenom mozna, treba uvidime v LM. Ale spis mi jde o zapas celkove, nahoru dolu a vykony z obou stran famozni...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když si vzpomenu, jak sme dneska hráli my...

Reagovat
smazaný uživatel

S trochou štěstí podobný zápas bude i zítra, samozřejmě bez těch diveů ..

Reagovat
smazaný uživatel

Na zitrek jsem zvedavy Ale diky bohu za divery v PD, prozatim muj posledni argument ve prospech PL

Reagovat
vocasisko

Pique a Xavi dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Piqué je úplně tragický, vůbec bych se nedivil, kdyby tam LE poslal Albu a Mathieua stáhnul na stopera.

Reagovat
Mercury

kez by

Reagovat
celeb

2x lavy stoper tazko. To uz skorej Bartra. Najskor vsak stopera striedat nebude.

Prijde Rakitic a potom podla priebehu zapasu.

Sme neskutocne nalozeni zltymi kartami, treba ratat s najhorsim. Snad ten magor nezapiska dalsiu penaltu pre Madrid, Kristinka sa este minimalne 2x hodi.

Reagovat
F.Torres

Škoda, Real o fous lepší, o něco víc šanci a ty penalty už měli být 2 a Pique měl být venku. Jinak role se otočili, Real hraje, Barcelona prasí

Reagovat
LAM

Myslíš za ten film Ronalda?

Reagovat
placa

Tak jestli ta ruka Piqueho tak pak i ta Ramose

Reagovat
F.Torres

jo určitě, koukni na pravidla, než zašneš tady něco plácat bokem...

Reagovat
smazaný uživatel

Za toho stáhnutí Benzemy.

Reagovat
placa

Jo, to je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Otazník.

Reagovat
LAM

Já vim že jste zvyklý kopat hodně penalt.Ale vy by jste opravdu chtěli pencli za každej kontakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

To byla jasná penalta..

Reagovat
celeb

jasne, 90kiloveho Benzemu zastavila ruka Piqueho tak, ze sebou musel smarit na zem. A kedze to bolo este pred 16tkou, tak jasna penalta. To, ze Marcelo obomi rukami smaril Neymara na zem zas bolo jasne filmovanie Neymar mal dostat 2. zltu.

Reagovat
placa

jako Benzema to prihral, ale od Piqueho naprosty fail

Reagovat
F.Torres

nedal mu náhodou ještě nohu do běhu? přenost má naprd, takže sem to neviděl na 100% ale nebyly v tom jen ruce..

Reagovat
Trand

Tohle ale byla celkem jasná penalta, jen tam nemusel Benzema tak vtipně nadskočit.

Reagovat
Ángel di María 22

Ta byla ale uplně jasná.

Reagovat
F.Torres

za něco takovýho ste kopali proti AC za faul Nesty..

Reagovat
F.Torres

na to sem zapomněl.. to se taky dalo fouknout..

Reagovat
F.Torres

Kdybys byl všímavej, tak bys věděl, že to byl kontakt s Busq... Pique tam jednoznačně zahrál rukou, kterou měl od těla dost daleko.

Reagovat
placa

A co ty 2 slapaky na Messiho a Neymara?

Reagovat
F.Torres

na Neymara šlapák?

Reagovat
placa

myslim, ze nekdy v 10. minute, jak pak hnedka po tom Neymar fauloval

Reagovat
F.Torres

to nebyl ale šlapák, vždyt ho nabral zezadu..

Reagovat
placa

aha, je to mozny, kazdopadne mi to prislo jako docela ostry faul

Reagovat
F.Torres

právě že naopak, on si snad víc ublížil tím pádem na zem...

Reagovat
placa

dobre no, asi mas lepsi pamet

Reagovat
sensei25

Real hraje?Možno prvých 15-20 minút. Herne sme jasne lepší. Na šance to je asi´=

Reagovat
F.Torres

tak jo, pinkáte si to, ovšem šance měl větší Real, na držení míče se nehraje, jedinej kdo je z Barcelony nebezpečnej je Neymar... Messi zatím je v jeho stínu, naštěstí...

Reagovat
smazaný uživatel

Velka skoda sanci ale verim ze vyhrame .

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělej zápas zatím. Tempo jaxviňa, neodpískaný pencle na obou stranách, spálený tutovky (Benzema!). Prostě Clasico jak řemen. Vamos Real!

Reagovat
smazaný uživatel

vražedné tempo to se musí nechat HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Pique je parodia na stopera, co podnecuje jeho hype vo futbalovom svete? Prijemny vzhlad a vztah so Shakirou?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Býval to naprosto úžasný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

2 sezony? Lebo posledne je neskutocne tragicky

Reagovat
Kily

dlouho se hráči v těch dresech neviděli, tak do dvou ligových zápasů namačkají všechnu fotbalovost, která kdysi byla rozdělena do sedmi utkání

Reagovat
F.Torres

Co se týče hráčů, tak Carvajal a Marcelo hrajou suprově. Marcelo jede dopředu, Carvajal si celkem dává pravou stranu. Nejvíc se mi ovšem líbí Luka, neskutečný hráč, fakt klobou dolů před ním

Reagovat
smazaný uživatel

GOLLLLLLAAAAAAAASSSSSSSSSSSOOOOOOOOOOOOOO PEPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
sensei25

Kombinačne sme jasne lepší,na šance to je asi rovnako.škoda tej ruky Piqueho,ale tak čo už. Neviem ako vy ale tak dobré clasico som už dlho nevidel,žiadne zbytočné keci,rozhodca to má pod kontrolou. Rakitič in.

Reagovat
smazaný uživatel

Kombinacne sme jasne lepsi ? lol

Reagovat
sensei25

no môj názor je že áno,kombinačne sme lepší ako Real dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Praveze dnes si s nami real kombinacne vytira prdel...

Reagovat
Woods

kristina je strasne vtipna ... ta je viac na zemi ako na nohach a uz konecne dostal aj svoju obligatnu penaltu tak teraz treba poskusat par skokov do vapna ...raz to vide urcite....

Reagovat
20fredy20

Real Penaldid po kazdom prieniku do 16 zacnu vyplakavat penaltu

Reagovat
Miguel19

No, čekal jsem to lepší, ale oproti tomu labůžu Sunderland vs. Arsenal je to balzám na duši..

Ještě tak 3 branky by to chtělo. Ale ať vyhraje spíš Real, ať je ta liga ještě zajímavá..

Reagovat
Miguel19

U branek individuální chyby. Carvalaj a Piqué..

Reagovat
Kily

4:2 by se mi moc líbilo, teď o poločase doufám, že Enrique nestáhne Piquého

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou je to velice dobrý zápas.

Reagovat
Miguel19

Dobrý zápas to je, ale já to čekal ještě lepší..

Reagovat
smazaný uživatel

Do takovych zapasu snad uz pravidelne Varane misto Pepeho..

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný el clásico. Hrozně se mi to líbí. Po dlouhý době je Real fotbalovej, ale vzadu slabej, takže je ten zápas pěknej na pohled.

Do druhý půlky by měl jít Iniesta dolů. Neříkám, že hraje vyloženě špatně, ale prostě potřebujeme do zálohy někoho, kdo by to tam se Sergiem držel.

Všíml jsem si jedný věci - Real prakticky není schopný sebrat Barce balon. Prostě tam na to nemají hráče. Toho je třeba využít.

Sudí docela dobrý, ale poměr žlutejch by mohl být trochu jiný. Kroos tam kartu mohl mít taky a Isco taky. Jeho faul se ani nepískal. Penalta jasná.

Pique je ... prostě hloupý. Tohle udělat v clásicu je nepochopitelný. Vůbec nic to neřešilo a nic by to ani nemohlo vyřešit. Prostě noplusultrapičovina.

Dani naopak první půlka hodně dobrá. To samé Sergio.

Reagovat
Ángel di María 22

Marcelo je vynikající.

Jsme lepší, ohromná škoda toho dvojbřevna Benze

Uplně bych se na ně vysral, odbránil to jak proti Bayernu a z brejku jim dáme golaso jak nic, žádný šílení, jinak to zas bude jak loni v lize. Hlavně poctivě vzadu.

Reagovat
sensei25

ste lepší?A v čom...pomer šancí asi rovnaký...kombinačne je to s vami bieda...podla mna sme boli o malinky kusok lepsi,futbalovejsi...ale tak to je moj nazora asi sa nezhodneme...xD

Reagovat
Ángel di María 22

Ono je to vlastne uplne jedno, rozhodujici cast zapasu je teprv pred nama.

Reagovat
sensei25

nech to dopadne akokolvek,toto je asi prve klasiko bez diskusii a hra sa futbal...vyborny zapas zatial...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
placa

Ale simulaci je stale hodne

Reagovat
smazaný uživatel

Teda jak jsem Barcelonu nesledoval, tak dneska mě vyloženě praštil do očí "výkon" toho Mathieua. Takové dřevo tam mezi těmi techniky prostě nelze přehlédnout. Bez urážky.

Reagovat
drussbarb

jj, odskakuje mu to hrozně

Reagovat
F.Torres

na co techniku, když se nebojíš a umíš to rozběhat... to na krajního obránce stačí..

Reagovat
smazaný uživatel

No právě mi přišlo, že dvakrát tam absolutně nezpracoval jednoduchou nahrávku. Jinak dělá dobře, že už nic nevymýšlí a radši odevzdává míč rovnou spoluhráčům. A že by to rozběhal, hm, nepřišlo mi, že by třeba rychlostně někoho převyšoval, spíše naopak. Vůči těm Marcelům je to fakt kontrast.

Reagovat
F.Torres

No tak když porovnáš pravou a levou stranu Barcelony, tak to je neskutečnej rozdíl. Ta levá (Geymar + kuřák) si to dávají celkem s lehkostí, na pravo naopak jsou hodně slabý..

Reagovat
drussbarb

Jinak Pique opravdu velmi špatný, přes něj tam ještě něco spadne

Reagovat
MadMrJacky

Postřehy z první půle.

Rychlý gól zápasu hodně prospěl, po něm Real nastavil takový zámek, že ani nevěřím, jak to mohlo skončit bez vyrovnání. Postupně se hra vyrovnávala, šance byly na obou stranách, ale přece jen je Real dravější a o něco málo lepší. Jak tu psal F.Torres, opravdu mě taky napadlo, že role byly prohozeny. Bohužel Barca slovo protiútok ani nemůže znát, protože do takový klece se dostanou jednou dvakrát za rok.

Ještě kdybych se měl dostat k porovnání Messi - Ronaldo... Za mě oba zatím nuloví. Messi na jeho poměry nic moc nevymyslel a zase spálil celkem solidní šanci (i když tady Iker zavzpomínal na stará léta) a Penaldo sice dal, ale kvůli těm pokusům, skokům rozhazováním rukama... nevím, oba toho ale imho předvedou víc v druhém poločase

Reagovat
MadMrJacky

Ještě bych podotkl, že pokud za Piqueho někdo nabízí, klidně prodat. To už nebude jen výpadek formy, mám ho rád, ale je strašnej.

Mathieu na levý straně v Barce strašně nevyužitý. Přesunul bych ho na stopera a místo Gerarda bych poslal Jordiho

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný zápas. Zápas, kde by byla vidět větší lehkost se momentálně nedá odehrát.

Reagovat
Ed_Hazard

btw, u ólu Neymara to nebola až taká chyba Carvajala, ten si to pozične po spracovaní lopty ustrážil (rýchla kľučka sa už nedala brániť), skôr Pepe tam vletel ako zmyslov zbavený, mal byť o 2 kroky posunutý bližšie k Ramosovi, potom by si ho Neymar takto nedal

Reagovat
F.Torres

Jasná chyba Pepeho, on má hlídat střed...

Reagovat
F.Torres

Neymar už byl dávno v pohybu směr doprosřed a pepe pořád mával rukama a šel pohybem proti němu, i když stál asi 4m od něj.. prsotě jasnej fail pepeho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

presne tak, ale teraz to odčinil

Reagovat
Foppy

U jeho gólu sem neřval "gól", ale "odpuštěno"

Reagovat
sensei25

A inak Suaréz hrá vyýborne nato že pauzoval 4 mesiace.Oproti Pedrovi nebo a dudy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Jinak samozřejmě clásico technikou a fotbalovostí týmů, vyhecovaností, absolutní TOP zápas. Baví mě to.

Reagovat
placa

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitou je to nejlepší zápas, který můžeme vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cizinkx

Pique, aneb záruka na skvělou podívanou...Ten hráč je naprosto otřesný, průměrný či dokonce podprůměrný...Člověk se až diví, jak ty jeho výkony jdou rok od roku ke dnu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byla žlutá, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

drz hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Super zápas, Pique a Iniesta prosim dolu... Jinak jestli by baletky chtěli penaltu za souboj Pique - Benzema, tak asi zapomínaj na Marcela, jak stáhl Neymara... Sudí

Reagovat
smazaný uživatel

Modrič žlutá.

Reagovat
smazaný uživatel

J.Rodriguez se tam mota jak spina v kyblu, uplne ztracenej.

Reagovat
monty25

Do hajzlu

Reagovat
vocasisko

PIČOOOOOO! KDYŽ JE BALON V POKLIDU UPROSTŘED HŘIŠTĚ TAK Z TOHO PROSTĚ NEMŮŽE, NEMŮŽE BÝT BREJK REALU, TO JE ZÁKLAD PROSTĚ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

faul ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Co jinyho. Penalta a gol z rohu.

Reagovat
Miguel19

Opičák

Reagovat
Kokesh

Pepeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

PPPPEEEEEEEEPPPPPPEEEEEEEEE

Tohle zahřeje. Zrovna on.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepíček

Reagovat
Kokesh

Nadhera ty trpasliky trestat z rohu, tak to ma byt. Navic kdyz je Kroos i Luka kopou tak fantasticky.

Reagovat
smazaný uživatel

He he, ani tohle není faul?

Reagovat
smazaný uživatel

Neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

nebrec furt kokote uplakany

Reagovat
misinho7

Carvajal je top

Reagovat
smazaný uživatel

wow, pěkně.

Reagovat
Billy McClane

A teraz ich dorazit z protiutokov

Reagovat
Dominator

Iker

Reagovat
misinho7

Iker dnes parada

Reagovat
placa

oba brankáři

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ta šance Messiho v prvním poločase

Reagovat
smazaný uživatel

Messi dneska docela bida.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, fakt to hodne sere. Snad se aspon jednou urve...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Looooool? Však by šel Suárez skoro sám

Reagovat
masly008

ale simuloval.měl jít a ne lehat

Reagovat
smazaný uživatel

A jedem.

Reagovat
wiggum

Dobrý facan.

Reagovat
mimi_united

Kroos a Luka

Modrič génius a Toni ešte o level vyššie

Reagovat
Darren Fletcher

nejak malo oslavnych komentov na gol realu. skoda

goooool

Reagovat
misinho7

Simulant kusac ....

Reagovat
vocasisko

demence

Reagovat
Counter

Krásně

Reagovat
smazaný uživatel

Iniestův gól.

Reagovat
smazaný uživatel

TOHLE JE TAK UBOHY :D mame roh a za 5 sekund dostaneme gola

Reagovat
patas92

Omg

Reagovat
C0br

Isco

Reagovat
Switchback

Pískej konec

Reagovat
smazaný uživatel

PROSTE V PICI

Reagovat
vodka

Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pičoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, absolutní TOP

Reagovat
Darren Fletcher

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLAAAAZZOOOOOO

Reagovat
off-olda

Iniesto, ty jsi čurák zasranej

Reagovat
smazaný uživatel

LEEEEGGGEEEENDDDDDAAAAAAA

Reagovat
kiwwi

tak toto Iniesta solidne posral

Reagovat
smazaný uživatel

krásný útok

Reagovat
SIRBRANIKE

Teraz ma Iniesta fakt nasral.

Reagovat
misinho7

Isco dnes najbojovnejsi vykon aky som videl

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona je trapna

Reagovat
monty25

Tak to už bude těžký.

Reagovat
F.Torres

BÍLÝ BALET

Reagovat
vocasisko

co tam dopiče Mascherano dělal, proč tam letěl jak smysluzbavenej?, všechny 3 góly stoperů, to je tragedie

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta

Reagovat
Miguel19

Iniesta

Reagovat
Darren Fletcher

a zajtra tu vyhru celu otocim na naaaaas

Reagovat
smazaný uživatel

INIESTA...ty vole...proč?

Reagovat
Kokesh

A jedemeee .] Kariiiiim

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je proste umeni Barcy. Kopat roh a za 5 sekund dostat gola, proste WTF. Visca el Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny tři kusy jsme jim darovali.

Reagovat
F.Torres

NESKUTEČNÝ OPRAVDU BALET

Reagovat
blaugrana

Pique s Iniestom na hrad.

Reagovat
smazaný uživatel

Karim je v strašné pohodě

Reagovat
Miguel19

Už sem chtěl psát, jak to Isco posral...ta přihrávka byla hrozná

Reagovat
smazaný uživatel

hele nebyla...

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak podme aspon 6-1 at to stoji za to.

Reagovat
Yanek

Benzín clinical finish

Reagovat
Side

co tím jako Iniesta zamýšlel?

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta ma v pici, ten uz par zapasu trolluje.

Reagovat
smazaný uživatel

není jedinej

Reagovat
Darren Fletcher

iniesta a pique sa potrebuju prebrat? sup s nimi na old trafford, za akciovu cenu dvojbalik

Reagovat
ACSMan

Nečekal bych že zrovna dnes bude Barca bezzubá

Reagovat
celeb

Iniesta neskutocne. Horsi od zapasu k zapasu. Po MS uplne odisiel. Strasne.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna po ms?

Reagovat
celeb

minulu sezonu bol praveze jeden z pilierov. Ten pad formy je fakt neskutocny. Ak mam byt presny, mozno prve 2 zapasy este hral dobre, ale uz zaciatkom septembra to zacalo byt signifikantne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nasazení Xaviho a Iniesty skončilo tak, že šel Xavi dolů v šedesáté a Iniesta daroval soupeři gól. Tohle nebyl dobrej tah, Lucho.

Reagovat
misinho7

Ked sa vrati bale tak by som dal jamesa dole a isco miesto neho a bola by parada

Reagovat
MadMrJacky

Zrovna James dneska nehrál vůbec špatně, když to srovnám s jeho začátkem...

Reagovat
Miguel19

Benzema je skvělý. Pro Real , že se zbavil toho horšího útočníka..

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju když Barca musí změnit tikitaku na něco jinýho a neví jak na to

Reagovat
F.Torres

Škoda že Barcelona má Masche, ten jim drží celou obranu, bez něj by to byl jen pytel sra*ek...

Reagovat
smazaný uživatel

Benzovi by měl Florentino koupit všechny prostitutky světa, lepšího útočníka si nemůžou přát.

Reagovat
misinho7

Reagovat
drussbarb

Real vyhrává osobní souboje, jsou rychlejší, přímočařejší, já se bojím ani ne prohry, ale spíš debaklu. Jo jo, liga je liga, náskok je pryč, Real dneska jednoznačně . Pěkný fotbal

Reagovat
blaugrana

Prestarnutá záloha v čele s vyslúženým Xavim a "wtf Iniestom"...s ňou to fakt nepôjde.

Reagovat
smazaný uživatel

však tam měl Kroose takhle nechat vyniknout Alvese

Reagovat
smazaný uživatel

Vystřídá Xaviho...kterej to tam celkem držel... Andrés mě mrzí, ale nemůže hrát. Je potřeba obměna, kterou Real očividně zvládl na jedničku s hvězdičkou. Momentálně asi doopravdy nejlepší team světa.

Reagovat
F.Torres

real moc u akcí přemýšlí, musí to zjednodušit a zrychlit, pak to bude ještě lepší..

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě to "bránění" Iniesty po tý chybě.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten flame na Iniestu je směšný... už to prostě není, co bejvalo, ale on nikdy nebyl žádnej výbušnej hráč, prostě nežnej umělec... a zas tak zle taky nehraje.. chyboval? chyboval.. ale není to jen o něm..

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

nechutný klub, hnsuní gloryhunteri

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby Luisito hrál za Real tak tu teď skáčeš radostí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Co to?

Reagovat
off-olda

Ježiš Pedro, to měli radši hrát v 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Nepoznam lepsieho technika nez Isco

Reagovat
smazaný uživatel

jn na lavicce se to bude hezky koukat na drevo baleho

Reagovat
misinho7

James dole isco miesto neho a rychlik gareth ma kriflo

Reagovat
Mercury

To moc hráčů neznáš.

Reagovat
misinho7

Okrem ronaldinha ma nikto iny nenapada

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Příště záloha Masch - Bus - Rakitic, klidně i Masch-Bus/Rakitic-Messi a dopředu 3 útočníky. Nasazení Messiho trvale do zálohy by nám mohlo teď vcelku rychle vytrhnout trn z paty, pokud Lucho neplánuje využívat Rafinhu.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf? Proč stáhl jejich nejlepšího hráče?

Reagovat
monty25

No, nebudeme si nic nalhávat. Real je jasně lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucho neskutecny fail sestava. Pique ? Xavi + Iniesta ? Pedro do hry misto Suareze, co se snazi ? Proc nestahne dolu tragickeho Messiho ? Dneska je to fail za failem.

Proste Messi z metru neda tutovku, Pique trolluje, Iniesta ma v pici. Fakt bida.

A pod jiricku, sem strasny fanousek a vecne picuju ♥

Reagovat
drussbarb

Barca mi připadá od vedoucího gólu naprosto bezradná, neví, co mají hrát, je to celkem děs

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď s tebou musím souhlasit. Ale tohle už jsem psal před mačem.

Reagovat
Miguel19

Barca vůbec neví.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez ve svém prvním zápase za Barcu nejlepší hráč svýho týmu a to rovnou proti Realu...

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší mi nepřišel, ale dobrý byl

Reagovat
misinho7

Nepametam si kedy sme posrali tolko protiutokov

Reagovat
celeb

OMG, uz vidim ako nam spoluprace Iniesta Pedro prinesie vyrovnanie. Do 10 minut najneskor. To tam nechava Andresa si to ako vytrpiet do konca?

Reagovat
vocasisko

když mě něco bolí a chci střídat, tak prostě jdu střídat za čáru a ne, že si sednu do prostřed hřiště a čekám, než se přeruší hra ne?

Reagovat
smazaný uživatel

mu nic není.. prostě sebevědomí bod nula...

Reagovat
smazaný uživatel

trolling...to pisu furt, ale po tom zakopnuti si krasne odkraci za tu lajnu, bozi

Reagovat
Atlético de Madrid

No, ten Xavi měl alespoň tu výhodu, že to tam držel pohromadě, i když nic nevymyslel. Teď jsou uplně v prdeli, snad každej třetí záložníka Barcy dotek ústí ve ztrátu. Real dobře presuje, ale hráči Barcy jsou naprosto neschopný si s tím poradit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady to máte. Nadáváte na Andrésa a takto to dopadne. Dobře vám tak.

Reagovat
Switchback

hm, to bude ještě nálož

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo hrůza

Reagovat
F.Torres

Musí se dát trochu víc dohromady a lépe se sehrát, pak Benzín s Ronaldem bude nejelpší útočné duo celé historie. Celkově Benzema je dneska výbornej. Nejlepší na hřišti

Reagovat
drussbarb

Fakt celé historie?

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi hrac Barcelony Neymar, skoda, ze je v tom sam

Reagovat
smazaný uživatel

a Masch musi hrat DM, inak je ta zaloha v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je, že bez Mascherana v obraně by naše obrana byla next level příšerná.

Reagovat
Miguel19

Iniestu už to evidentně nebavilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pique plz stahp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pique už by si měl fakt převlíct dres. Že hraje za ně, už si stejně musel všimnout každý.

Reagovat
drussbarb

je otřesný

Reagovat
smazaný uživatel

Pique je fakt na pěst, ale neskutečné něco

Reagovat
smazaný uživatel

Piqué retard

Reagovat
smazaný uživatel

Pique... v prdeli..

Reagovat
smazaný uživatel

Pique je opravdu parodie na fotbalistu - neskutečné, že může být v kádru Barcy a ještě v základu

Reagovat
placa

Pique to snad sabotuje ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ta dravost, energie, nadrženost...smekám

Reagovat
drussbarb

taky, klobouček

Reagovat
drussbarb

teď už to není napínavé, místo sledování fotbalu je čas psát. Dneska bych Barcu popsal, jako vysvlečenou do naha, tohle jsem naposledy viděl v semi pro Bayernu. Dneska bych chtěl být fanoušek Realu. Jinak ti optimisti, kteří tvrdili, že Barca Real spláchne, se ... spletli

Reagovat
drussbarb

hlavně mi u Barcy naprosto chybí napadání, v obraně je to průchoďák

Reagovat
Miguel19

Ten Pique je chcípák to není možný

Reagovat
F.Torres

Naložte jim, za ten výkon si to zaslouží, takže pětku!!

Reagovat
Ed_Hazard

"...and Pedro doing his best Jackie Chan"

Reagovat
smazaný uživatel

Pique sa uz chce vratit domov, privitame ta

Reagovat
Miguel19

Dyť by byl u vás nejhorší..

Reagovat
drussbarb

jen si ho vemte

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna dneska musí Messi hrát taklhle špatně? Proč zrovna dneska?

Reagovat
Kluivert9

Ten Pique je fakt vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

On kdyby na stoperu hrál Mathieu a nalevo Alba, tak by to taky mohlo vypadat trošku jinak. Díky bohu za ty dary

Reagovat
drussbarb

Reagovat
smazaný uživatel

co je vůbec Albovi? celkem nešťastnej tah.. Mathieu hraje dobře..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Dárečkář Lucho..

Reagovat
smazaný uživatel

silou vůle je to ten 3:1..

Reagovat
smazaný uživatel

suáreza nemal dávať dole, tak geniálny hráč s chuťou hrať futbal mal hrať celý zápas...

Reagovat
Kokesh

To jak bojujeme jeden za druheho a pomahame navzajem v soubojich.Nadhera.

Reagovat
drussbarb

opravdu hrajete parádně, to je ... koncert

Reagovat
F.Torres

Chybí Bale, tato hra by mu vyhovovala

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle fakt boli. Ja uz nevim, zacalo to Luchem, pres Messiho, Piqueho. Dneska nas proste prejeli. My hrajeme 4-1-3, Iniesta a Xavi tam slouzi jako takove posouvacky. My potrebujeme kreativniho zaloznika. Z obrany snad pochvalit jen Daniho(neskutecne vymazal Pusinku), Masch hraje taky fajn, ma cteni hry, krasne skluzy ( rad bych ho konecne videl na DM). Neymar az na gol nic moc. Messi naprosta bida, fakt bida. Suarez prvni match a z utoku nejlepsi hra. Iniesta je kapitola sama o sobe. Co se s nim stalo, bozsky hrac a ted ? No nic, furt povedeme ligu, nic neni ztraceno.

K Realu toho moc neni co rict, tam hraje kazdy skvele. Od Ikera, co nasel ztracenou formu ? Pres obranu, zaloha neskutecna, beci to tam hobluji neskutecne. Prechod do utoku, kombinace, proste totalni vyuka(predevsim v druhem polocasu).

Pri pohledu na stridani Pedro za Suarez tak fakt uz placu, jako by nas takovy kopyto melo spasit ?

Reagovat
drussbarb

Reagovat
nani92

Ronaldo toho dnes dosť posral

Reagovat
placa

Ale Ronaldo i Messi dneska nic moc

Reagovat
Atlético de Madrid

Ježiš ty brejky Realu Dobře provedli jeden z deseti

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, toto se musí trestat

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo měl sobčit.

Reagovat
Miguel19

Ronaldo je hroznej ale..

Reagovat
smazaný uživatel

ty brejky Realu sou šílený, za pár vteřin v šanci

Reagovat
Kokesh

Tragedie Crisi, dnes jsi zajebal snad vsechny protiutoky...

Reagovat
Free_player

achjo to je lamství .... no nic jdu se vožrat .... Iniesta, Pique fakt děs

Reagovat
smazaný uživatel

vožrat jako kvůli dnešnímu mači?

Reagovat
Free_player

jasně že bych šel i tak ale kvůli dnešnímu zápasu pudu asi dřív ....

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem se lekl... je to jen fotbal

Reagovat
drussbarb

Kurník, mně došlo hulení a je to jen dobře, to by ta deprese byla ještě horší

Reagovat
vocasisko

Real se ani u toho bránění neunaví, když jim stačí si pouze dobře stoupnout ...

Reagovat
drussbarb

Toto je taková ta negativní klasika Barcy, ale Real, když potřeboval (když prohrával), tak dokázal Barcu opravdu drtit, ještě štěstí, že už jen brání, to by snad byla manita

Reagovat
smazaný uživatel

Illarra. Isco si to vyvolávání zasloužil, dneska naprosto boží.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema dneska jasný MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

půlka hráčů Realu výborné výkony..

Reagovat
smazaný uživatel

Vsichni krom Pepeho, Jamese a Ronalda, ale ti zas byli u golu.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Ed_Hazard

neskutočné aký má Benz prvý dotyk s loptou a krytie lopty

Reagovat
smazaný uživatel

Legendaris

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema hraje takhle skvěle všechny zápasy?? Pro mě dneska jednoznačně MOTM.

Reagovat
smazaný uživatel

jak kdy, on toho hlavně dost obětuje pro Ronalda. Občas ale taky pálí jak může

Reagovat
smazaný uživatel

S touhle vypadne Barcelona z LM s prvním silnějším soupeřem, bohudík. Proti PSG i dneska Realu velmi slaboučká

Reagovat
smazaný uživatel

do piče ale už

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle proste byl od zacatku strasny fail od Lucha, ta sestava si rikala o vyprask od prvni minuty. Pique, Iniesta, Messi to je bida. U Piqueho je to bezna vec, Iniesta poslednich nekolik zapasu taky dost spatny. Messi ikdyz hraje tuzku, tak furt se muze jednou urvat a neco tam soupnout, ale dneska naprosto nic, nic ! Muzeme byt radi, ze odjedeme jen s trojkou, Real nam taky mohl dat peknou naloz....a taky to mohlo byt vsechno jinak s poradnou sestavou a kdyby se Messi dobre vyspal

Reagovat
smazaný uživatel

Pique, Iniesta, Messi...to tu krom mě nikomu nepřijde vtipnej ten Mathieu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

nakonec jsem rád, že jsme nedostali víc, ono to opravdu smrdělo větším debaklem

Reagovat
smazaný uživatel

tvl škoda, že tak zajebáváme ty protiútoky...mohlo to byt klidně 5-6 gólů

Reagovat
hntlyl

Boha ale ty kontry... To mohla byt desitka

Reagovat
blunted

Dvacitka!

Reagovat
hntlyl

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně by to bylo hudrování generálů po boji, ale dneska jsme už před zápasem věděli, že děláme blbost. A přesně ty věci, který jsme "inovovali" se nám vymstily. Takže se z toho musíme poučit. Dva barokáři spolu ve středu pole už ne, bohatě tam stačí jeden. Piqueho jediná devíza je jeho výška. Dál netřeba nic psát.

Góly jsme si dneska dali sami a posadili Madristy do sedla. To se už taky nesmí opakovat.

Suaréz nehrál vůbec špatně.

Líbejme ruce Rafovi, že neodvedl Mashe do Neapole, protože bez něj bychom byli ouplně v řiti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem si užil, prohra zamrzí... Ale daleko víc by mě nasralo, pokud by se z toho Lucho nepoučil, to musí bejt vichr. Jestli tam bude pořád sázet stejnou sestavu a la Wenger, hodně by mě zklamal. Pořádně to proházet, Stopeři Bartra - Mathieu, Masch do zálohy. Jediný pozitivum dnešního večera je Suarez, teď jen ho pořádně využít...

Reagovat
drussbarb

Reagovat
drussbarb

Masch prostě MUSÍ hrát na DM

Reagovat
X-bano-X

Tak neviem ale dnes Bus do rozhodnutého výsledku bez jedinej chybičky a to vybojoval celkom dosť lôpt.

Reagovat
herbage

nemyslíš si jirko, že není něco pravdy na tom, co jsem tu tehdy před dvěma měsíci napsal a kvůli čemu ses ty a jiní culés tak vztekali? Real hrál dneska jako tým, hráči o sobě věděli, byla tam dravost, rychlost, přesnost, síla i technika, tedy přesně ty atributy, které vás zdobili při nástupu Guardioly a díky čemu jste tak dlouho dominovali domácí i evropské scéně. Zato vy předvádíte takové nemastné, neslané profesorské výkony, že se trápíte i proti slabším týmům, které byste dříve přejeli rozdílem třídy a zápasy vám vyhrává nesmírná individuální kvalita. Proti dobře organizovaným celkům na podobné úrovni se však projeví, že té úrovni z minulosti již zkrátka nedosahujete a že tomu chybí pohyb, přesnost i myšlenka. Když vidím hráče jako Mathieu nebo Rakitić, tak nemyslím si, že ti by vás mohli pozvednout na předchozí úroveň. Naopak Real má dokonale poskládanou osu týmu s velkou perspektivou, vhodně doplněnou o mladé, technické hráče

Reagovat
celeb

hodnotis celkom presne posledne 2 sezony. Od nastupu Lucha sa to vsak dost zmenilo, stroj zacal fungovat, hraci behat, Messi z pravej strany, kde zacinal, zdvihal hru. Zial v oboch dolezitych zapasoch sa Lucho zlakol a naordinov neskutocne konzervativnu zostavu... a oba sme prehrali. V oboch siel dobry Xavi dole a tragicky Iniesta ostal. V oboch zapasoch hral Mascherano stopera.

V Madride sme dnes odohrali dobry 1. polcas, v 2. po gole Pepeho a po striedani Xaviho sa nam ro rozsypalo. Snad sa Lucho pouci. Obavam sa vsak 1 veci. Luis na pozicii Pedra/Munira nam da taku kvalitu, ze mozme dominovat v PD, hrat dobre v LM a vyhneme sa tak potrebnym zmenam v obrane/strede pola, ktore nas nakoniec mozu velmi boliet ku koncu sezony.

Reagovat
celeb

a co sa tyka hracov, tak ako sme na Jeremyho nadavali ked prisiel, tak sme prekvapeni z jeho vykonov. Rakitic takisto spociatku vyborne. Akurat mal hrat stale zaklad, tie oscilacie v poslednej dobe mu nepomohli. Problem je inde a je dlhodoby. Neschopnost spenazit nepotrebnych hracov (Affelay, Krkic, Song, Cesc, ... odisli za smiesne sumy, pripadne ani neodisli).

Nakupit hracov na potrebne posty: 3 roky!! bez laveho stopera, kedze Puyol sa urcite zranil posledny krat a Mascherano to nejak zatiahne. Neexistencia kvalitnej nahrady za Alvesa, nezmyselne posilovanie do preplneneho stredu (Song, Cesc), obrovska rotacia a neistota hracov. Dopadlo to tak, ze Xavi s Iniestom, ktori mali byt nahradzani nedali priestor Cescovi a Thiagovi, ti odisli a momentalne ked nam vekom odchada Xavi a Iniesta je bez formy, nemame to kym nahradit.

Co si budeme hovorit, horsie s nakupmi je snad len Liverpool a vy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

plus jak si říkal, že to není Fifa, kde se vezme věk a atributy hráče a nacpou se všechny hvězdy do základní jedenáctky, tak já se dneska u té "Fify", kterou předváděl Real, celkem slušně bavil

Reagovat
smazaný uživatel

Real super výkony,vrátane tohto,klobúk dole. Moc tímov ich nebude schopných zastaviť,teoreticky ma napadá len atletico,chelsea alebo bayern...

Reagovat
sensei25

Stále sme prvý a to je podstatné. Aj keď dnešná prehra ma mrzí. Keby majú v sebe všetci naši hráči takú dravosť ako Suaréz,tak by to bolo fajn. Dnes prístupom náš najlepší hráč. Pique katastrofa,neviem prečo nehral Bartra s Mathieom na stopérovi a Alba naľavo a Masch DM...hned by to bolo lepšie...je to ťažké,ale nič iné ako napísať do Madridu gratuláciu nezostáva....hlavy hore,tak ako sme zakopli dnes my,zakopne aj Madrid,ešte je dokonca strašne vela zápasov....

Reagovat
drussbarb

vidím to stejně

Reagovat
celeb

Radsej nech zahravame tie rohy na kratko, toto je fakt katastrofa. Z nasich poslednych 3 rohov boli 3 nebezpecne protiutoky realu, 1 gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Messiho přímáky na konci zápasů.....

Reagovat
smazaný uživatel

Messiho přímáky celkově..

Reagovat
Atlético de Madrid

no, 19 gólů za poslední 3 roky není zase tak málo

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar je kope lépe

Reagovat
Atlético de Madrid

to asi jo, ale Messi v nich určitě neni špatnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Messi zhodnotil svůj dnešní výkon..

Reagovat
monty25

Messi jenom podtrhl svůj nevýrazný výkon. To u něj v El Clásicu nebývá zvykem...

Reagovat
smazaný uživatel

Messi ty přímáky na konci zápasu kope strašně strašně

Reagovat
Darren Fletcher

ano ano, messi toho zarru prekona na SB, to bude radosti, anooo

Reagovat
smazaný uživatel

co to zas bylo?

Reagovat
off-olda

Messi přesně jako ve finále MS. V posledních sekundách standartka a šup do 56. řady Snad se dočkám dnů, kdy tohle začne kopat Neymar!!!

Reagovat
F.Torres

Mesííííí, prostě klasika, on ty standartky na konci zápasu posere snad vždycky naschvál

Reagovat
smazaný uživatel

Luka dnes parádní zápas

Reagovat
drussbarb

Příště prosím o sestavu: Bravo, Alves, Bartra, Mathieu, Alba, Masch, Rakitič, nevím , Messi, Suarez, Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

dneska se navzájem opalcujem

Reagovat
drussbarb

To jo, ale Gruppensex kvůli tomu dělat nemusíme .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sensei25

Messi hral biedne čo aj Ronaldo. Obidvaja nula bodov.

Reagovat
Kokesh

Nula bodov? .]

Reagovat
misinho7

Byt tam bale miesto jamesa ta vyhrame aj o 5 golov

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě toho, že hrál velice dobře dozadu, tak James určitě nebyl hráč, který zadrbal nejvíce akcí. Naopak ho hráči často přehlíželi - vše na Ronalda.

Reagovat
DelPiero137

to sa mi nepacilo, vsetko na CR7 aj ked boli lepsie postaveny hraci. Preto sa mi pacilo ked James sa nesral a zacal strielat.

Reagovat
Kokesh

Karty byly rozdany jasne. Cil splnen. Skoda jen zkazenych nadhernych akci v podobe brejku, jinak nemam co vytknout. Takhle hraje Madrid, dekuji Carlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co jim Enrique o poločase řekl? to byl výkon, jako bychom hráli v devíti hráčích

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej mač, v první půlce vyrovnaný, ve druhé Real o dost lepší, Barca už neměl skoro nic. Carvajal, Marcelo skvělý, Ronaldo víc než špatný, ale tak každej má někdy blbej den. Messi taky celkem kulový, Xavi tam fakt už nemá co dělat. Real

Reagovat
Atlético de Madrid

Luka Modric didn't misplace a single pass during El Clasico today (41/41).

...

Asi po XY letech předvedl Real opravdu výrazně lepší passing game než Barcelona. Fakt neskutečně ta záloha šlapala.

Reagovat
alcantara

To je blbost, ved rezia ukazovala cez zapas statisitku 44/49 alebo tak nejako.

Reagovat
Atlético de Madrid

to nevim, ale Squawka i 442 píšou tohle

Reagovat
F.Torres

taky jsem něco takovýho viděl..

Reagovat
F.Torres

celkově měl 89% úspěšnost

Reagovat
Tywin Lannister

měl 44/49

Reagovat
F.Torres

Paráda, celkově lehčí zápas jak s Liverpoolem. Barca kousala jen na začátku, ale Messiho spálená šance byla snad jejich poslední šance a pak už to byla hra jen jednoho týmu. Zasloužený výsledek by byl tak 7:2, škoda že Real ty brejky tak kazil, at už Ronaldo, Marclo, James...

Na konci celkem chyběl Bale, ten by se v tom vyloženě vyžíval a věřím, že ten výsledek by byl ještě přívětivější. No nic, nahradí si to chlapec ušatej na NC

Každopádně výhra super, tým zašíná šlapat už na 90%, ale je pořád co vylepšovat.

Dneska bych vyzdvehnul 3hráče - Ramos, Marcelo, Benzín, kterej byl MOTM

Reagovat
drussbarb

nepřeháněj, spíš než 7:2 by tomu odpovídalo 6:2

Reagovat
smazaný uživatel

Oni zvolili hráčem zápasu Marcela?

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

messi kdessi????

Reagovat
misinho7

Tolko skazenych brejkov z nasej strany som este nevidel ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo a Iniesta je v současnosti adept hluboko na lavičku náhradníků, hraje jakoby byl pět let za zenitem

Reagovat
migwel

.... Domácí a padne 3 a více gólů, výhra domácích, padne 3 a více gólů ... YES

Reagovat
Tywin Lannister

tohle byla nádhera, ten výkon Realu. Opravdu pastva pro oči. Není tým, jehož hra by se mi líbila více. Skvělý protiútioky, výborný kombinačně, neuvěřitelný individuality, skvělá technika a to vše v rychlosti.

Isco je možná nejlépe bránící AM na světě, Modrič s Kroosem patří mezi top 5 CM, Benzema dneska bezchybný a do toho skvělý výkony Pepeho, Marcela a Carvajala.

Reagovat
Kokesh

Dnes jsme si je rozebirali jak oni nas par let tomu. Nevim, cim by nas dnes mela Barca prekvapit. Dva tezky zapasy v jednom tydnu s naprostym prehledem a skvelymi individualnimi vykony. Doba bez Xabiho a Angela, hrat bez Garetha....a bavi me to cim dal vic.

Reagovat
drussbarb

tak tak, byla to rozborka

Reagovat
Darren Fletcher

dva? na anfielde to bola prechadzka, s vynimkou prvych 15 minut

Reagovat
Switchback

No nic, krutá realita ... první poločas ještě šel, prvních 15 minut nás real strašně tlačil, pak už to bylo vyrovnanější ... celkově za ten první poločas byl real o trochu lepší ... ale druhej poločas tragédie ... panebože, však nám mohli dát klidně 7 z těch protiútoků ... neskutečný ten jejich přechod, akorát finální fázi u nich vždy někdy ,,posral,, ... a naše rohy jsou tutovečka, žádná šance z nich a akorát nahrajeme Realu na protiútok, bída prostě ... jinak za Barcu dnes nejlepší asi Neymar, Suárez hrál taky fajn, nejhorší Pique a Iniesta, Messi dnes hodně pod svým průměrem ... za Real nejlepší Benzema a Isco ale tak u nich hrála většina dobře ... jinak rozhodčí celkem pohoda, podle mně někdy akorát přísné žluté a některý rozhodnutí ale nic co by nějak ovlivnilo zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Jinak Messi by měl předat štafetu Neymarovi, už na to nemá a Neymara jen brzdí. Neymar by měl zarávat standartky a měli by to postavit na něm. Snad to ovšem bude trojice Iniesta, Xavi a Messi brzdit co nejdéle. Dochází jim pomalu síla a jestli je budou pořád stavět a neuvědomí si, že už jejich sláva je dávno pryč, tak barca bude pořád pokulhávat..

Reagovat
Atlético de Madrid

Messi na to ve 27 nemá

Reagovat
F.Torres

o proti neymarovi ne, už ho přerostl a zatímco Messi jde dolů, Neymar pořád roste. Nemá na to z pohledu lídra týmu. Už by to měli postavit kolem Neymara prostě..

Reagovat
C-M@ster

co s tím má společné věk?

Reagovat
Atlético de Madrid

no tak nic jinýho než že by zestárnul se mu od dob, kdy vyhrával 4 zlatý míče nestalo hraje o drobet jinak, má větší výkyvy formy a Barca šla dolů, ale že by na to neměl se mi jako uplně nezdá.. furt je to mnohem lepší hráč než Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak, kdybych napsal, že to máte začít víc stavět na Benzemovi, protože byl dneska lepší, než Ronaldo

Reagovat
F.Torres

Řekl bych, že hra Realu nejvíce leží na dvojici Kroos, Modrič

Reagovat
C-M@ster

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Cizinkx

Jediný s čím se dá souhlasit je Xavi, iniesta(Xavi je jasný), ikdyž ten hrál poslední dobou celkem fajn. Iniesta se snad probudí.Byla by to škoda..Ostatní je blábol, a žvatlání do větru klasicky .

Reagovat
herbage

to je blbost, Neymar má děsně moc laciných ztrát a když se snaží vzít odpovědnost na sebe, vezme míč, jde doo dvou, třech hráčů a ztratí balón. Messi když už se do takových akcí pustí, tak má mnohem méně ztrácí a nebo je z toho faul, zatímco Neymar toho méně ustojí. Navíc Messi vidí lépe postavené spoluhráče a má preciznější přihrávku, Neymar často odfláklou přihrávkou nebo kličkou navíc zadrbe slušně rozjetou akci, Messi je více efektivní a hraje víc účelně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

V Brazilii to je na něm a útok celkem šlape. Měli by to minimálně zkusit, jelikož dneska měli 2 golovky, z toho jedna po neskutečným zaváháním pepeho, což je hodně velká slabota..

Reagovat
DelPiero137

Pekny, futbalovy zapas. Rozhodca to zvladol skvele (mozno usetril Real v polcase o 2 zlte). Muz zapasu Marcello, bez neho bola trojica v predu odrezana. James sa pacil, ten to dnes odjazdil. Od Krossa a Isca som caka viac genialnych prihravok, uvolneni ale Real si poradil a rozohraval pekne do sirky.

Obranna cinnost az na inkasovany gol na jednicku. Tolko peknych sklzov, odobranych lopt som uz davno nevidel.

Barca mohla dorazit Real ked viedla a prejst na drzanie lopty. Dalo sa cakat ze Real skoruje, hlavne centre a standardtky robili problemy.

Messi, Neymar a Ronaldo su pani, to vidno na ich hre. Bez nich klesaju obe muzstva o triedu dole.

Reagovat
-Kopy-

Alves; Barragan, Mustafi, Otamendi, Gayà; Javi Fuego, André Gomes, Parejo; Piatti, Rodrigo, Alcacer.

AMUNT

Reagovat
MadMrJacky

Tak bohužel, druhý těžký soupeř, druhý nezvládnutý zápas.

Gratulace madridským, tady nebylo o čem, rozdíl třídy.

A na závěr malý paradox. Jak jsme byli zvyklí dívat se na Messiho s Ronaldem jak rozhodují přesně tyhle zápasy, tak dnes oba naprostá bída. Messi jedna dobrá nahrávka Neymarovi, Ronaldo jedna dobře kopnutá penalta. Toť od nich vše

A na druhý závěr. Suaréz bude vynikající!

Reagovat
F.Torres

No Ronaldo byl rozhodně lepší jako. Zamotal se do ty akce jak dal Benzema gol a nebyl on, kdo náhodou vybojoval ten roh, po kterým pepe dával gola?

Reagovat
MadMrJacky

Tak jak jsi řekl, zamotal se tam a roh vybojoval tím, že z dobré šance napálil bránícího hráče... Ale je pravda, že dneska stál prostě na vítězné straně, takže asi lepší. Z individuálního hlediska, toho ale strašně moc zkazil

Reagovat
Foppy

Tak já sem si prvně taky myslel, že to tak jako hodil na Jamese, ale z opakovačky je vidět, že to udělal moc hezky technicky - přihrávka mu nešla úplně dobře do běhu - jedním dotykem za sebe, druhým přesně do strany a akce plynule běžela dál. James pak jeden dotyk zpracování, jeden přihrávka, Benzema z první gól.

Reagovat
SIRBRANIKE

Mne sa hlavne páčila Ronaldova oslava po tej jeho penalte. Ako, nerozbil som nič, ale strašne som nadával. Ani nebudem písať čo som hovoril.... Ja byť vtedy na ihrisku v drese Barcelony, tak dostanem červenú.

Reagovat
hntlyl

Reagovat
Ángel di María 22

Jako dobrý, 3:1, jsem spokojenej se třema bodama, Barcelonu jsme nakonec totálně přejeli.

ale...

Na to, že brejky máme spolu s BVB asi nejlepší na světě, to dneska byla z tohohle pohledu bída, jakou jsem ještě snad nezažil. My alespoň trochu dobře vyřešít půlku těch akcí, tak jsme jim dneska dali osmičku jak nic.

Krásně se ukázalo, jakym luckem a brankovejma konstrukcema držela Barcelona v lize to čistý konto. Jejich obranná hra je naprosto směšná, v LM silnější PSG 3 kousky, my dneska taky a to jsou 3 fakt málo.

Celej tým úžasnej, speciální palec pro Isca Benze (MOTM) a Luku Modriče - tohohle chlapíka já miluju, ten umí všechno a ještě do toho dává 110%

Takže dík chlapci, za krásnej fotbal, ale měli jste jim naložit na cestu do Katalánska víc.

Hala Madrid!

Reagovat
hntlyl

Reagovat
Tywin Lannister

jen s tou osmičkou jako nic to trochu přeháníš, nicméně spolu s Bayernem proti AS to byl letos nejsuveréněšjí výkon co jsem viděl

Reagovat
Ángel di María 22

To bylo takový hektický vyjádření, myšleno nálož. Těch 6 reálně určitě.

Reagovat
Visca el barca

nehledě na to jak Madrid dobře hrál, tak byl cristiano nejhorší na hřišti z bílejch. On ty zápasy proti Barceloně prostě neumí a nebejt penalty tak byl k ničemu.

Reagovat
Billy McClane

Netahal on nahodou proti vam sest golovu seriu?

Reagovat
valloire

chce to trochu cvičit .....paměť

Reagovat
Visca el barca

Tak zas klid, taky mohl dát messi na dva nula a tyhle hovna bys tu nepsal, ligu vedem my a neni nikde daný, že tenhle výsledek byl k hovnu jako nám dvě předešlí el clasika. Tak namachrovaný fanoušky snad nikdo na světě nemá. Už se těšim až si nabijete hubu, protože ten komplex z předešlý pepovi ery je fakt velkej

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě muž zápasu Benzema. V závěsu jeho spoluhráči, do jednoho. Tam nebyl slabý výkon. Silný Real, Atlético beton na ně.

Reagovat
Kokesh

Kdo jiny. Ten kluk dnes strcil vsechny svetovy esa do kapsy, na Anfieldu nejlepsi tez.

Reagovat
smazaný uživatel

V suchým triku.

MOTM Benz.

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta Jednou Madridista, navzdy Madridista.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cizinkx

Tak už víme, proč Lucho vybral takovou sestavu

Reagovat
celeb

Zasluzene, nas 2. polcas bol katastrofalny.

Trochu ma nasral Lucho, ktory dal dinosauriu zostavu: Alves - Pique - Mascherano, akurat Jeremy namiesto Albu koli vyske ( navyse Alba je dost mimo od MS), stred rovnaky spred 5 rokov, vpredu Luis - OK. Uplne sa nam to rozpadlo po stiahnuti Xaviho - to bola neskutocna minela. Chudak Iniesta je totalne mimo formy uz dlhu dobu, nemal dobry zapas a 3. gol bol vyustenim jeho mizeriee.

Jedine rozumne striedanie bolo Iniesta -> Rakitic s tym, ze sa Xavi presunie dolava, pripadne odvazne striedanie Iniesta -> Roberto. V tomto je majster Pep, ktory by sa nebal striedania Iniesta -> Barta a presun Mascherana dostredu. Moznosti je viacej, treba to vsak skusat v zapasoch, min. vtedy, ked je rozhodnuty stav a nie stale testovat 10x jeden variant s di Robertom.

Suarez -> Pedro : ovela vacsiu sancu skorovat mal samozrejme Luis, nie je sice zohraty s timom, ale to mu nezabranilo sa dostat do viac sanci ako Pedro, navyse jeho efektivita je uplne inde. Pedro hra hovno celu sezonu (ak sa dostane na travnik), v klasiku to nemohlo byt inak.

No skoda, najhorsie zo vsetkeho je, ze sme Real posadili na kona. Toto nas bude este dost mrziet.

Reagovat
smazaný uživatel

střídání je k ničemu, když ty naše primadony nechtějí běhat

Reagovat
celeb

v prvom polcase Messi jazdil prdelou po trave, sklzacky sprinty, ... v 2. polcase si braval loptu zo zadu, ale ked ju nie je kam posunut, ...

Nam uplne/absolutne/totalne odpadol stred pola. Lopty do sestnastky prichadzali takmer vylucne centrami od Alvesa. Snazil sa trochu aj Rakitic, to uz bol vsak Real na koni, pozorne branil a vychadzal do protikutokov. Proti takemu timu musis mat kvalitu vsade. 3 hraci sa mozu aj rozkrajat a nespravia nic.

Reagovat
smazaný uživatel

4-4-2 som fakt rad vyborny vykon a nechcem vediet ked sa kazdy hrac dostane do formy ako budeme hrat v marci

Reagovat
Masi

Tohle rozestavení je fakt super. Navíc máme díky Garethovi, Samimu a Raphaelovi krytou kvalitně celou řadu. Tohle by byla škoda kdyby letos žádná trofej nevyšla.

Reagovat
Kluivert9

Dneska se Barca porazila víceméně sama, škoda.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
-Kopy-

goooooooooooooooooool Mustafiiiiiiii

Reagovat
-Kopy-

snad budíček, do teď hrozná bída od nás

Reagovat
-Kopy-

goooooooooooool Daniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
-Kopy-

dva góly z rohu za 18. minut si hrajem na Atlético ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Nádhera. Přesvědčivé vítězství a navíc jsme nedovolili Messimu překonat rekord v našem chrámu. A jak to ze začátku sezóny vypadalo na průser, tak teď je z nás zase solidní válec, Carletto je prostě génius, okamžitě prodloužit smlouvu.

Jsme nejlepší na světě. HALA MADRID!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom ještě k Realu... U nich žádný hráč není zbytečný. U nás takoví dnes nastoupili minimálně 2.

Reagovat
misinho7

Carlo vie ako vyuzit hracov , je neskutocne ako pre kazdeho vie najst miesto a dostat z nich maximum a pritom nehraju ani na svojej primarnej pozicii

Reagovat
-Kopy-

Pacooo

třetí gól z rohu

Reagovat
Bayernista18

Takový kiksy ta obrana Barcy ...

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace do madridu. Jak soutez byla rozjeta dobre, naraz to nevypada tak skvele. No nic z chyb se poucit a jedeme dal. Kazdej prerod neco stoji... jen si vzpomenu na Tita. Skoda, veril jsem mu, ze to bude novej Guardiola.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ángel di María 22

Mohlo by Getafe uhaluzit boda, co si budem povídat

Reagovat
Jerichoo

Marcelo vcera

Reagovat
valloire

Paráda. Takhle hraje Bílý balet. Jen mi mrzí, že je nedokážeme úplně dorazit. Ty brejky

Reagovat
SIRBRANIKE

No, to máš pravdu. Mohla to byť kľudne odveta za 5:0 a 6:2 Hrali sme úplne strašne.

Reagovat
Phillipinho

Co to tam ten komentator placa. Vzdyt Iborra ani Banega nepatri do zakladu a jsou o tridu niz nez Krychowiak a Mbia.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to říkal?

Reagovat
Phillipinho

Praveze asi Sterba, to me prekvapilo. Rikal takovyh to jako- "snad jejich absence nebude znat" nebo "ale samozrejme i oni si musi odpocinout"

Reagovat
-Kopy-

Štěrba to utkání vůbec nekomentuje.

Reagovat
Phillipinho

Spolukomenator je Jíra a hlavni je kdo?

Reagovat
-Kopy-

To nevim, ale Štěrbu poznám podle hlasu a to on neni...třeba to na konci řeknou

Reagovat
Pipo123

Hodne prísna penalta

Reagovat
Phillipinho

Jako asi jo, chudak Giovanni teda....

Reagovat
smazaný uživatel

ale bola, nesikovnost hraca, bohuzial....

Reagovat
Atlético de Madrid

Reagovat
Atlético de Madrid

Ramos nejlepším obráncem ligy? Keylor nejlepším brankářem?

to nemůže obhájit ani žádnej madridista prostě, že všichni čtyři obránci Atlética měli lepší sezonu než Ramos je nad slunce jasný.. LFP looooooooool

Reagovat
hntlyl

Reagovat
valloire

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele