Primera División - preview 7. kola

02.10.2015, 08:54, aktualizováno 04.10.2015, 08:54
Previews
Ve Španělsku se vše chystá na velké madridské derby, ještě než k němu ale dojde, odehrají se jiné tři zápasy. Valencia začíná nacházet půdu pod nohama a zlepšené výsledky jede potvrdit do Bilbaa, Villarreal se představí na půdě Levante, už v poledne proti sobě nastoupí Rayo a Betis...
Rayo Vallecano - Real Betis  (neděle 12:00)
Nedělní program sedmého kola La Ligy začne souboj Raya a Betisu. Madridští se potřebují otřepat z těsné porážky na půdě Sevilly, nováček soutěže by naopak rád navázal na venkovní výhru s Gijónem.

Rayo mělo letos rozpačitý vstup do sezóny. Tým Paca Jeméze získal z prvních tří kol pouhý jeden bod a po relativně vydařené loňské sezóně, kdy Blesky obsadily jedenácté místo a vyhnuly se bezprostřednímu boji o záchranu, to vypadalo na další složitou práci pro pětačtyřicetiletého charismatického kouče, jenž u týmu působí od roku 2012. V dalších dvou kolech ale Rayo bodovalo naplno, což odneslo Jemézovo rodiště Las Palmas a poté i Gijón. Po neúspěchu v Seville teď čeká Vallecanos třetí utkání proti loňskému kvalifikantovi ze Segunda División.

"Betis je týmem, který si je dobře vědom svých chyb z minulosti. Udělali ale skvělý pokrok a dobře posílili kádr. Pokud budeme chtít vyhrát, musíme hodně běhat a vyvarovat se zbytečných chyb. Oni mají v průměru starší a zkušenější hráče s velkou kvalitou. To může být pro Betis výhoda," uvedl před zápasem Jémez.

Hosté se po návratu mezi španělskou elitu dočkali v minulém kole první výhry na hřišti soupeře, když si poradili s Gijónem v poměru 2:1. Zápas byl pro zelenobílé hodně důležitý, neboť se jednalo o potencionálního soupeře Melova výběru pro boj o záchranu a navíc museli Sevillští otáčet nepříznivý stav. Po celkově druhé výhře v sezóně však Betis poskočil na pohodlnou dvanáctou příčku, o bod před svého nadcházejícího soupeře.

V neděli se musí Rayo obejít bez dvou potrestaných hříšníků Amaye a Patricka Eberta. Mel bude na druhé straně v Madridu postrádat daleko více hráčů. Ke zraněným Digardovi a Van Wolfswinkelovi se dva dny před utkáním přidal ještě zkušený záložník Joaquín Sánchez, který si na tréninku poranil kotník. Utkání začne ve 12:00, hlavním sudím bude Ignacio Iglesias Villanueva.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Toňo - Rat, Llorente, Castro, Tito - Trashorras, Baena - Embarba, Jozabed, Bebé - Guerra
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Varela, Westermann, Bruno, Piccini - N'diaye - Cejudo, Portillo, Ceballos, Joaquín - Castro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.60 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Valencia CF  (neděle 16:00)
Domácí Athletic Bilbao si potřebuje spravit náladu po neúspěchu v pohárové Evropě. Nevybral si pro to ale právě snadného soupeře, protože jej čeká ambiciózní Valencia. Té se naopak poslední dvě utkání povedla.

Bilbao se stále více propadá do krizové situace. Již nyní je až na 17. místě a na kontě má pouhé čtyři body. Nyní ji navíc čeká velmi silný soupeř. Bilbao se chtělo upínat alespoň k Evropské lize, do níž se nesnadno dostalo přes slovenskou Žilinu. Dokonce baskickému týmu vyšel parádně první zápas v ervopských pohárech, když si poradil s Augsburgem. Ve čtvrtek večer tak jel k utkání s Alkmaarem v dobré náladě. V Nizozemsku však potvrdil, že jeho aktuální forma rozhodně není dobrá.

První poločas ještě branku nenabídl, ale ve druhém padly góly hned tři. Jako první se prosadil domácí Markus Henriksen, který rozjásal nadšené diváky. Těm bylo ještě veseleji poté, co si vlastní branku vstřelil Eneko Bóveda. Athletic dokázal alespoň kosmeticky upravit, když se patnáct minut před koncem utkání prosadil zkušený střelec Aritz Aduriz. Víc už ale Athletic nestihl a odjel poražen. Tím jen potvrdil, že v současné době podává velmi matné výkony.

Z posledních pěti zápasů ve všech soutěžích dohromady dokázali baskičtí Lvi vyhrát jen jedinkrát, právě v Evropské lize proti Augsburgu. Ani poslední ligové klání nelze brát jako zvládnuté, protože Bilbao se v něm rozešlo bez branek s mátožným Realem Sociedad San Sebastian. Přesto, že se diváci vždy těší na Evropskou ligu, trenér Ernesto Valverde dopředu varuje. Pro jeho tým je prý nejdůležitější liga.

V rozhovoru pro deník AS zmínil: "Jsme moc rádi, že jsme se do Evropy dostali. Ale nesmíme zapomínat na to, že náš hlavní zájem spočívá v La Lize. Právě v lize chceme dlouhodobě podávat skvělé výkony. Evropskou ligu bereme jako takovou nadstavbu. Musím proto dělat některé změny v sestavě, abych střídal hráče. Pokud vyhrajeme, budou mne za to chválit. Když bychom prohrávali, pak se to otočí. Teď v neděli nás čeká hodně náročné utkání s Valencií a my se na něj už moc těšíme. Bude to skvělý, ale velmi náročný zápas," uvědomuje si Valverde.

Valencii se rovněž nedaří úplně podle představ. Týmu chybí návaznost na dobré výkony a schopnost potvrzovat svůj potenciál. I proto jsou Los Che až na osmém místě v tabulce. Daří se jí alespoň v Lize mistrů. Zatímco první kolo proti silnému Zenitu Petrohrad jí nevyšlo, s Lyonem si naposledy poradila. Stejně jako proti Granadě jí k tomu stačila jediná branka, šťastným střelcem se stal Sofiane Feghouli. Trefí se i nyní? Valencia má několik zraněných. Mimo hru jsou José Gayá, Enzo Pérez, Diego Alves nebo Aymen Abdennour. Domácím nepomohou Ramalho s Muniaínem.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Marcos, Laporte, Etxeita, Balenziaga - José, Beňat - Susaeta, Garcia, Merino - Aduriz
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Jaume - Barragán, Mustafi, Vezo, Orbán - Danilo, Fuego, Parejo - Bakkali, Negredo, Rodrigo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.30 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Levante UD - Villarreal CF  (neděle 18:15)
Přestože si drtivý kus pozornosti fotbalové veřejnosti ukousne prestižní madridské derby mezi Atléticem a Realem, zaslouží si význačnou zmínku také souboj Levante s Villarrealem. A to nejen proto, že se druzí jmenovaní momentálně nachází ve výtečné formě na samotné špici Primera División...

Žlutá ponorka díky vysoce ceněné výhře nad již zmíněným Atléticem proklouzlo před všechny ostatní kluby ve Španělsku a nyní se bude snažit vydobyté pohádkové postavení co nejdéle uchovat. Na stadionu Ciutat de Valencia při lokálním měření sil to ovšem bude větší oříšek, než jak by mohlo aktuální postavení obou celků v tabulce napovídat. Levante je sice posledním mohykánem, co se nuly na kontě počtu ligových vítězství týče, ovšem jejich snaha uspět v derby bude o to větší a svědčí o tom také nastolené předzápasové rituály.

Hráči valencijského klubu totiž v nastalé krizi sáhli k osvědčeným pořádkům z doby pod vedením Luise Garcíi, kdy alespoň jednou měsíčně vyrazili na společnou večeři, utužili týmovou morálku a případně si neformální cestou vyříkali cokoli potřebného. Podobná praktika zůstala ve větší či menší míře uchována i pod dalšími příchozími manažery a nyní s Lucasem Alcarazem tomu není jinak. Cílovou destinací se stala valencijská restaurace Mas Blayet, kde se sešli hráči, trenér i zbytek klubového personálu.

Přece jenom po sedmi kolech bez jediného prvenství již v Levante bijí zvony na poplach - nakopnout sezonu zrovna v prestižním souboji proti Villarrealu a odlepit se ze dna tabulky by pro týmovou morálku udělalo divy. I budoucnost kouče Alcaraze by okamžitě byla v daleko menším ohrožení. Na hřišti k tomu však nepomůže obránce Trujillo, jenž se bude přinejmenším dva měsíce zotavovat z vážného poranění oka, které utrpěl v zápase proti Getafe. Chybět bude také druhá letní posila z Almérie Verza, jenž se ještě nestihne vrátit do plné přípravy po svalových potížích. Návrat na soupisku tak alespoň hlásí kapitán Juanfran.

Villarreal potvrdil své výtečné rozpoložení také ve čtvrtek, když porazil v domácím prostředí Viktorii Plzeň sice v těsném poměru 1:0, ovšem herně svého českého soka přehrál na plné čáře. Nyní Žlutou ponorku čeká náročný úkol přeorientovat se zpět na domácí soutěž a po třech dnech podstoupit náročný zápas s lokálním rivalem. "Všichni víme, jak na tom v tabulce jsme, ale to samo o sobě neznamená, že vyhrajeme," varuje trenér Marcelino a správně jako příklad uvádí Real Madrid, který překvapivě remizoval na vlastním stadionu s Malagou.

"Levante je známé svým rozestavením 5-3-2, které se rychle dokáže stáhnout a nutí soupeře tvořit hru," popisuje Marcelino kvalitu soupeře. "Je náročné nachytat je z protiútoků nepřipravené. Mají dobrou ofenzivní strategii, dobré centry, nyní sice s nízkou efektivitou, ale to se může kdykoli změnit. Nesmíme udělat ani jednu chybu."
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Rubén - Morales, Navarro, Feddal, Juanfran, Toňo - Simao, Mari, Camarasa - Casadesús, Deyverson
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Aréola - Mario, Bailly, Ruiz, Costa - Nahuel, Trigueros, Bruno, Castillejo - Baptistao, Soldado
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.33 - 3.40 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - Real Madrid  (neděle 20:30)
Dlouho očekávané derby mezi dvěma nejslavnějšími madridskými kluby je tady. Zápas mezi Atléticem a Realem Madrid bude tentokrát hostit stadión Vicente Calderóna, přičemž domácí rozhodně nejdou do zápasu jako favorité.

El Derbi madrileño se v neděli přesune na jižní stranu hlavního města Španělska, kde na svého odvěkého soupeře čeká vždy ambiciózní Atlético Madrid. Šampioni z předloňské sezóny vedení opět charizmatickým Diegem Simeonem se však aktuálně nenacházejí v top formě. V minulém ligovém kole prohrála parta kolem kapitána Gabiho zápas na půdě Villarrealu a v Lize mistrů pak podlehla před vlastními fanoušky s Benfice 1:2.

Atleti neradi vzpomínají na neúspěšná vystoupení proti svým městským rivalům v Lize mistrů, kde v sezóně 2013/2014 podlehli Realu v dramatickém finále 4:1 a v minulém ročníku museli od svého soupeře zkousnout vyřazení už ve čtvrtfinále milionářské soutěže. To bylo zároveň poslední vzájemné střetnutí obou týmů. Ligové souboje vycházejí pro domácí daleko lichotivěji, vždyť Bílý balet zvítězil nad Atléticem v La Lize naposledy v dubnu 2013, od té doby Atleti proti Los Blancos vždy bodovali, z toho dvakrát brali plný počet.

Aktuálně trápí Cholův výběr především malá střelecká potence. Rojiblancos vstřelil v této sezóně pouze dvakrát více než dvě branky v utkání a v posledních dvou nepovedených vystoupeních zaznamenali pouhou jednu přesnou trefu. Stále se hledá navrátilec Torres a slibná posila Jackson Martínez ještě naplno nerozvinula svůj potenciál. Střelecky tak táhne mužstvo prozatím pětigólový Antoine Griezmann, jenž by měl v neděli po boku Torrese vést ofenzivní vozbu domácích.

V to je asi největší rozdíl mezi oběma mužstvy, Real totiž v probíhající sezóně nastřílel svým soupeřům úctyhodných dvacet branek a rovnou polovinu má na svědomí Cristiano Ronaldo. Portugalský kanonýr stál rovněž u poslední výhry Realu na hřišti Malmö a díky dvěma brankám se stal nejúspěšnějším střelcem Realu Madrid v historii. Ronaldo má na svém kontě nyní 324 branek v bílém dresu, což je o jednu více než nastřádal legendární kapitán z éry Galácticos Raúl.

"Jsem opravdu šťastný. Nejdůležitější je výhra týmu, ale nebudu lhát. Opravdu jsem toužil po Raúlově rekordu," uvedl třicetiletý útočník. "Derby je vždy velmi složitý zápas a na Atléticu se nikdy nevyhrává lacino. Je to top tým, ale my jsme na ně připraveni. Hodně mě překvapila jejich porážka ve středu," doplnil Ronaldo.

V dresu hostů by se vedle Ronalda mohl objevit navrátilec do sestavy Gareth Bale. Šestadvacetiletý Velšan chyběl Bílému baletu v posledních třech utkáních, jelikož laboroval se zraněným lýtkovým svalem, ale nyní je už fit stejně jako zkušený Sergio Ramos. To už ovšem neplatí o Jamesi Rodríguezovi, kterého stále limituje zranění stehna. Na druhé straně se domácí musejí obejít bez Kokeho.

Madridské derby startuje od 20:30, utkání bude řídit Alberto Undiano Mallenco.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Luís, Godín, Giménez, Juanfran - Óliver, Tiago, Gabi - Griezmann, Torres, Correa
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Marcelo, Ramos, Varane, Carvajal - Kroos, Modrič - Ronaldo, Bale, Isco - Benzema
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.20 - 3.30 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - FC Barcelona  (sobota 16:00)
Na stadionu Ramona Sáncheze Pizjuána je neveselo truchlivo. Domácí Sevilla se noří stále hlouběji do krizové situace, což se projevuje v Primera Division i v Lize mistrů. Teď ji navíc čeká jeden z nejnáročnějších možných soupeřů - Barcelona.

Fotbalový svět zajímala především jedna otázka. Jak se Barcelona vypořádá s absencí Lionela Messiho? Hráč, který k Barceloně neodmyslitelně patří a je její hlavní hvězdou, je zraněn. Podle prognóz lékařů navíc jeho absence nebude kratší než 6 týdnů. Mnozí si pak kladou otázku, kdo Messiho zastoupí a jaký dopad bude mít jeho absence na hru celého týmu. První zápasy bez Messiho naznačují, že Barcelona sice ztrácí ladnost a zabijácký instinkt, ale vyhrávat že nezapomněla.

Po zdrcující a nečekané porážce od Celty Vigo se Barcelona - ještě s Messim v základní sestavě - rozhodla vybojovat tři body proti nováčkovi z Las Palmas. Ačkoli see Lionel Messi už po deseti minutách zranil a nahradil jej Munir El Haddadi, Barcelona přesto vyhrála. Pomohl jí k tomu uruguayský sniper Luis Suárez, který se teď bude o pozici hlavní hvězdy dělit s brazilským esem Neymarem. Suárez se trefil dvakrát a to stačilo k výhře 2:1. Což proti nováčkovi sice není nijak přesvědčivý výkon, ale tým ukázal, že vyhrávat umí i bez Messiho. A potvrdil to také v Lize mistrů.

Na stadionu Camp Nou přijel Bayer Leverkusen, který je především v pohárové Evropě ve formě. A potvrzoval to také ve vzájemném duelu s Blaugranas, protože utkání hodně otevřel a hrál s domácími vyrovnanou partii. Dokonce se dostal do vedení, když se trefil Kyriakos Papadopoulos. Barcelona ale napnula všechny své síly a byla za to odměněna. Rovněž nyní to nebyl přesvědčivý výkon, přesto však na tři body stačil. V dramatické koncovce se nejprve prosadil Sergi Roberto a o dvě minuty později otočil výsledek na stranu pro domácí opět Luis Suárez.

Právě k Sergimu Robertovi jako střelci vyrovnávací branky upíná naděje zkušený defenzivní univerzál Javier Mascherano. Argentinský reprezentant Robertovi a jeho schopnostem věří a doufá, že z něj vyroste skvělý hráč. V rozhovoru pro média sdělil: "Byli jsme trochu na dně, ale výsledek se nakone dostavil. Fotbal je o emocích, náhodě a momentální formě. Věřili jsme, že Sergi Roberto má týmu co dát a nakonec se to splnilo. Měl s námi skvělou přípravu před sezonou a sbíral zkušenosti. Jednou z něj bude skvělý hráč a velmi platný záložník pro hru Barcelony."

Mascherano už se tak těší na duel se Sevillou. "A co se týká Sevilly, víme, že je to hodně důležité klání. Chceme jej vyhrát a pak na chvíli odpočívat a doplnit stavy, protože je hned potom reprezentační pauza. Pokud proti Seville vyhrajeme a získáme tři body, pomůže nám to do budoucna. Navíc tím posílíme své sebevědomí," dodává Javier Mascherano.

Barceloně se povedlo vstřelit alespoň dvě branky Seville v posledních osmi vzájemných duelech ve všech soutěžích dohromady. V poslední době platí Sevilla za tým, který prochází velkou krizí. A to jak v La Lize, tak v Lize mistrů. Po odchodu mnoha opor se noví hráči ještě nestihli plně aklimatizovat, takže Sevilla po bídném startu do sezony okupuje až šestnáctou příčku s pouhými pěti body na kontě! Naposledy v Primera Division sice vyhrála nad Rayem a její sebevědomí stouplo, jenže pohárová Evropa k ní byla hodně nemilosrdná. Po špatném výkonu si Sevilla odvezla porážku 2:0 z Turína.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Coke, Andreolli, Kolodziejczak, Trémoulinas - N'Zonzi, Krychowiak - Reyes, Iborra, Krohn-Dehli - Gameiro
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
ter Stergen - Roberto, Pique, Bartra, Adriano - Rakitić, Busquets, Mascherano - Suarez, Neymar, Sandro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.33 - 3.80 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Granada CF - Deportivo La Coruña  (sobota 18:15)
Deportivo La Coruňa je dalším příjemným překvapením La Ligy. Tradiční tým se drží v první šestici a za dosavadní průběh ligy prohrál jen jednou. Nyní jede na půdu Granady, jejíž útok nevzbuzuje příliš obav.

Granada jakožto poslední celek tabulky je týmem, se kterým se teď budou všichni měřit moc rádi. Granada za šest zápasů vyhrála jen jednou, její obrana je průchozí a útok neviditelný. Za poslední tři domácí zápasy inkasovala Granada vždy alespoň tři branky, což útočníci Deportiva La Coruňa vítají s otevřenou náručí. Hned čtyři poslední duely Granada prohrála a v minulém klání musela vydat mnoho sil. Utkala se s Valencií, která hledá vhodné oponenty. V zápase uplynulo něco víc než 25 minut a jedinou branku utkání vsítil obránce Los Che Shkodran Mustafi.

Přesto se Granada trochu symbolicky upíná právě k zápasu s Deportivem La Coruňa. To je totiž tým, který nad Granadou za poslední tři roky nevyhrál ještě ani jednou! Ze čtyř dosud odehraných klání se Granada radovala dvakrát, stejný počet padl na remízy. Nyní má Deportivo velkou šanci na to, že tuto nepříznivou bilanci změní. Galicijskému klubu se totiž výtečně daří. V šesti odehraných utkáních nasbíral velmi sympatických 11 bodů, což mu stačí na šesté místo.

Jedinou porážku si Depor připsal po utkání se Sportingem Gijón, v němž naprosto zaspal první minuty a za deset minut prohrával už o dvě branky díky akcím Tonnyho Sanabrii. Něco takového už trenér Victor Sánchez nechce zažít. Před zápasem sdělil: "Vstoupili jsme do toho zápasu o deset minut později, než náš soupeř. Něco takového už se nesmí opakovat. Teď se nám daří a je to především díky tomu, že se snažíme z hráčů dostat maximum. Všichni táhnou za jeden provaz. Nacházíme se na šestém místě, ale naše priority se nezměnily. Stále se snažíme v prvé řadě o záchranu.

"Minule jsme si vedli skvěle, vstřelili jsme tři góly a hráli jsme dobrý zápas. Viděl jsem, jak hráči bojují, i když soupeř hrál velmi dobře a tvrdě. Po zápase jsem je pochválil, protože odevzdali všechno a hlavně nám to přineslo body. Chceme na náš výkon navázat, i když se budeme muset obejít bez výhody domácího prostředí. Snad se nám to povede i tentokrát," dodal Sánchez.

Jeho tým zůstává jasným favoritem tohoto utkání. Deportivu se povedlo i minulé utkání, ve kterém se konečně probudil jeho útok. Po dvou brankách do sítě Realu Betis se Sánchezovi hráči chopili příležitosti na tři body i proti Espanyolu Barcelona a nastříleli mu tři branky. Hrdinou se stal zkušený útočník Lucas, který nasázel dva góly. Povede se mu něco podobného i proti Granadě?
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Fernández - Lopes, Babin, Lombán, Biraghi - Rico, Krhin, Márquez - Success, El-Arabi, Rochina
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Lux - Laure, Sidnei, Arribas, Navarro - Borges, Mosquera - Juanfran, Fajr, Alberto - Pérez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Espanyol Barcelona - Sporting Gijón  (sobota 20:30)
Sportingu Gijón se možná příliš nedaří, ale na další utkání se ohromně těší. Pojede totiž na Estadi Cornellà-El Prat do Barcelony, odkud si minule odvezl tři body za skvělý výsledek 3:0. Domácí však jsou velmi nevyzpytatelným soupeřem.

Nováček soutěže trpí v zápasech první ligy nedostatkem kvality i vůle, jak se zdá. Hned na úvod sice uhrál remízu i se slovutným Realem Madrid, ale od té doby se mu příliš nedaří. Prohrál dokonce poslední dva zápasy. Nejprve padl ve Vallecanu, v minulém kole si neporadil s dalším nováčkem Realem Betis. Na stadionu El Molinón sice domácí jásali jako první, když se prosadil Carlos Castro, jenže hosté otočili vývoj utkání ve svůj prospěch. Minutu po změně stran pálil přesně Joaquín, následně pak rozhodl Rubén Castro.

Kde je chyba? Podle trenéra Abelarda Fernandeze by se hráči měli naučit vyhrávat jakýmkoli způsobem, třebaže to nebude na pohled hezký fotbal. Po zápase trenér Fernandez zmínil: "Máme několik hráčů, kteří postrádají prvoligové zkušenosti. A to se hodně projevuje. Možná se musíme naučit nehrát tak hezký fotbal, ale vyhrávat. Snažíme se vyhrát pomocí kombinací a tvořivé hry, ale možná bychom měli do zápasu dát více vůle a bojovnosti. Sestavu vybírám vždy podle toho, kteří hráči by na toho kterého soupeře mohli platit," osvětluje trenér Fernandez.

Espanyol je hodně nevyzpytatelný soupeř. Celek z katalánské metropole sice dokázal vyhrát nad Realem Sociedad San Sebastian nebo nověji nad favorizovanou Valencií, ale dokáže rovněž ztratit i tehdy, když je jasným favoritem. Důkazem může být minulé kolo, v němž Espanyol nenavázal na dobrou formu a podlehl Deportivu La Coruňa. A to především po zápase, který byl odevzdaný, postrádal ze strany Espanyolu tempo i bojovnost. Obranná linie nefungovala a dostala tři branky, útok Espanyolu prakticky neexistoval.

Červenou kartu navíc obdržel Papakouli Diop a demonstroval tím marnost výkonu Espanyolu. Ani trenér Sergio Gonzalez nebyl moc nadšený. Po zápase soptil: "Hráli jsme hrozně. Depor nás převyšoval ve všech aspektech. A nejvíc mne mrzí to, že jsme nebojovali. Byl to odevzdaný výkon plný chyb, se kterými musíme něco dělat. Příště chci vidět nápaditost a bojovnost," dodal trenér Gonzalez.

Kdysi se Espanyol opíral alespoň o dobrou domácí formu, dnes to však už neplatí. Za posledních deset zápasů v Barceloně Espanyol nastřílel méně než 2 branky celkem osmkrát! Sporting Gijón navíc proti Espanyolu branky nedostává. Čisté konto proti němu udržel v pěti zápasech ze sedmi. Vyhrál i minule, když si nechal tři branky do druhé půle. V ní se postupně trefili Adrián Colunga, Oscar Trejo a Mate Bilić, který uzavíral skóre utkání. Podaří se Espanyolu osobní vendeta?
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Pau - Arbilla, Roco, González, Duarte - Caňas, Sánchez - Pérez, Asensio, Álvarez - Moreno
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
García - Lora, Bernardo, Hernandez, Canella - Halilović, Cases, Álvarez, Jony - Guerrero, Sanabria
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.30 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Málaga CF - Real Sociedad  (sobota 22:00)
Málaga stále klesá tabulkou. Nyní se bude snažit zastavit svůj pád proti týmu, který konečně našel svého střelce. Hlavní hrozbou pro domácí bude útočník Imanol Agirretxe, který má na kontě čtyři branky.

V Málaze už dlouho čekají na první branku nového ročníku. Marně. Málaga je totiž jediným týmem La Ligy, který ještě ani jednou neskóroval. Co na tom, že rovněž moc neinkasuje a zatím dostal jen tři branky. Stále to stačí jen na umístění mezi třemi sestupujícími týmy. Tradiční tým La Ligy klesá a jeho herní projev je zvláště v přední linii prachbídný. Ukazuje se také, že absence tvořivého hráče, kterým byl mladík Sergi Darder, je velmi citelná. Málaga nejenže šance neproměňuje, ale připravuje si jich jen velmi málo.

Málaga sice překvapila v minulém kole, když ukočírovala hvězdný Real Madrid, ale ani bod jí příliš nepomáhá. Opět se diváci v zápase Málagy gólu nedočkali. A to přesto, že utkání nedohrál hostující Nordin Amrabat. Marocký záložník dostal červenou kartu a nechal své spoluhráče dohrávat patnáct minut v oslabení. To však nebyla jeho jediná smůla. Zkušený hráč si totiž poranil koleno a na marodce stráví minimálně dva měsíce. A to je další zásah do plánů trenéra Javiho Gracíi.

Ani proti Realu Sociedad to Málaze nikdy moc nestřílelo. Za poslední čtyři duely se diváci nikdy nedočkali více než dvou branek v zápase. Naposledy si Málaga na svém stadionu La Rosaleda s Realem Sociedad body jen rozdělila, když se trefili Récio a hostující záložník Rubén Pardo. Domácí prostředí Málaze příliš nepomáhá, protože před vlastními fanoušky na slavném stadionu nevyhrála už v osmi zápasech v Primera Division! Teď by ráda konečně prolomila tabu vstřeleného gólu. Přivítá totiž nevýrazné Moyesovo mužstvo.

To zatím vyhrálo jen jednou ve všech šesti kolech. Kromě toho nasbíralo tři remízy, což mu stačí na 12. pozici. Po výhře nad Granadou si tým trenéra Moyese připsal bod za remízu s Bilbaem. Na stadionu Anoeta nepadla ani jedna branka. To trenéra Moyese viditelně mrzí, protože po zápase řekl: "Špatně kombinujeme. Postrádáme přesnost v zakončení a při standardních situacích. Měli jsme tam několik šancí, ale žádnou nedokážeme dotáhnout do konce. Ve druhé půli jsme se sice zlepšili, ale tohle rozhodně nesmí stačit. Bylo to derby, vypjaté, takže jsme ztratili hodně sil."

"Teď se musíme sjednotit a dát rychle dohromady. Čeká nás náročný soupeř, který sice ještě neskóroval, ale minimálně jeho obrana funguje skvěle. Navíc v minulém utkání dokázal remizovat s Realem Madrid. Potřebujeme zhodnotit minulé klání a nabrat síly," dodal trenér David Moyes. Najdou jeho hráči síly v Málaze?
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Rosales, Angeleri, Weligton, Torres - Récio, Tissone - Tighadouini, Fornals, Carlos - Charles
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Zaldúa, Reyes, Martínez, Bella - Illarramendi, Granero - Vela, Zurutuza, Canales - Agirretxe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.10 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UD Las Palmas - SD Eibar  (sobota 22:00)
Sobotní program sedmého kola Primera División uzavře utkání Las Palmas s Eibarem. Zatímco domácí nováček má zatím výsledky jako na houpačce, Eibar letos válí, a to zvláště na hřištích soupeře, kde ještě ani jednou neprohrál.

Není tak divu, že kouč Las Palmas Paco Herrera na předzápasové tiskové konferenci hlásal na adresu baskického soupeře jen slova chvály. "Zatím jsou ve venkovních zápasech nedostižní, nachází se ve stavu nebývalé formy. Budeme muset zopakovat náš výkon proti Seville (kdy celek z Kanárských ostrovů překvapivě zvítězil 2:0) s totožným nasazením, nástupem, soudržností, aniž bychom si nechali prolomit obranný blok. Musíme bojovat o každý míč, čeká nás spousta duelů."

Herrera dále poznamenal, že Eibar alternuje mezi rozestavením 4-2-3-1 a 4-1-4-1, ovšem vždy s jediným hrotovým útočníkem a zbytkem týmu, oplývajícím rychlostí. "Je to obávaný protivník a je třeba k němu chovat značný respekt, ale zase ne větší než proti Seville," zdůraznil trenér ostrovního celku.

V Las Palmas se budou muset obejít bez dua Antolín Alcaraz - Hernán Santana, které sužují svalové potíže. Nahradit prvního jmenovaného by měl David García, záskok za Hernána Herrera dle vlastních slov stále zvažuje. Dále se domácí kouč pozastavil nad kvalitou trávníku na tréninkovém hřišti Barranco Seco, stejně jako na stadionu Gran Canaria. V příštích dvou týdnech má hráče čekat přesun na jih do Maspalomas, kde budou moci pokračovat v dennodenní tréninkové dřině, zatímco travnatý porost na jejich obvyklých hřištích dostane příležitost se vzpamatovat.

Kmenový útočník Atlética Madrid Borja Bastón letos hostuje právě v Eibaru a podobně jako jiný "nechtěný" kanonýr Leo Baptistao se těší na úvod sezony výtečné formě, kterou zatím stihnul přetavit v tři gólové trefy a je tak nejlepším střelcem baskického mužstva. Před výjezdem na Kanárské ostrovy třiadvacetiletého Bastóna vyzpovídal deník Marca. "Je na místě jít si pro tři body. Musíme tam nastoupit s tímto přístupem a očekáváním, jsem si navíc jistý, že na to také můžeme dosáhnout."
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Varas - Simón, Artiles, García, Bigas, Castellano - Wakaso, Roque, Culio - Araujo, Viera
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Riesgo - Capa, Ramis, Santos, Juncá - García - Keko, Escalante, Adrián, Berjón - Bastón
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.30 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Celta Vigo - Getafe CF  (pátek 20:30)
Celta Vigo v minulém kole zaváhala, ale o to větší je její motivace. V příjemném prostředí stadionu Balaídos uvítá aktuálně čtvrtý celek tabulky hosty z Madridu. Getafe ale přijíždí posíleno posledním dobrým výsledkem.

Celta je stále milé překvapení probíhající sezony Primera Division. Je to jeden ze tří týmů, které ještě neprohrály, což z ní dělá společníka Realu Madrid a Villarrealu. Ke čtyřem výhrám Celta Vigo přidala dvě remízy, tu poslední pak v minulém kole. Na Estadio Municipal de Ipurua přijížděla jako jasný favorit, ale zaspala úvod utkání. Domácí Eibar v něm totiž vstřelil branku už po třech minutách! Celta se pak vrhla do útoku, jenže dlouho obránci Eibaru odolávali. Až se hostům povedla jedna akce zakončená Iagem Aspasem a bylo srovnáno.

Ze začátku utkání sice trenér Celty Eduardo Berizzo nadšen nebyl, ale líbila se mu odpověď jeho svěřenců na inkasovanou branku. Po zápase tedy hodnotil přístup svých hráčů pozitivně. V rozhovoru pro novináře sdělil: "Získali jsme bod na hřišti, kde se nehraje právě snadno. Bylo to náročné utkání, protože jsme inkasovali hodně brzo. Ale to se občas stává. Začali jsme pak soupeře tlačit a mohli i vyhrát. Měli jsme hodně šancí a moc se mi líbilo, že moji hráči nevzdali utkání, když se nevyvíjelo podle našich představ," vyzdvihl Berizzo.

"Teď nás čeká další nepříjemný soupeř. Naší výhodou je fakt, že hrajeme před vlastními fanoušky, kteří nám vždycky hodně pomáhají a podporují nás. Teď máme alespoň další zkušenost, se kterou můžeme pracovat. Doufám, že se nám proti Getafe bude dařit minimálně stejně dobře a začneme trochu aktivněji. Klíčem bude koncentrace a aktivita hned od úvodu," dodal trenér.

Ten bude mít k dispozici téměř kompletní kádr, ze kterého vypadli jen tři zranění. Rubén Blanco, Andreu Fontás a Augusto Fernández jsou zraněni, John Guidetti musí doléčit chřipku. Na straně soupeře bude scházet jen jeden zraněný, Roberto Lago. Zdravotní stav Mehdiho Lacéna bude potřeba ještě analyzovat. Getafe musí pracovat zejména na tom, aby vyhrávalo utkání mimo své hřiště. Posledních sedm na půdě soupeře totiž prohrálo. Na domácím hřišti se naopak daří Celtě, která zde v posledních čtyřech utkáních vždy nastřílela alespoň tři branky.

Getafe vstoupilo do sezony katastrofálně a po třech kolech nevyhrálo ani jednou. Pak se však situace začala zlepšovat a za poslední tři utkání Getafe dvakrát vyšlo jako vítěz. Po prohře od Atlética Madrid se Getafe dařilo proti Levante. Celých 80 minut se prakticky nic nedělo, pak se ale trefil Álvaro Vazquez a v nastaveném čase přidalo Getafe ještě další dvě branky! Povede se mu nyní stejný konec utkání i proti favorizované Celtě?
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Jonny, Gómez, Cabral, Mallo - Wass, Radoja, Hernandez - Nolito, Aspas, Orellana
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Suárez, Vergini, Alexis, Vigaray - Rodriguez, Medrán - León, Lafita, Rodriguez, Vázquez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.50 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Villarreal CF651012:416
2.FC Barcelona650111:715
3.Real Madrid642014:114
4.Celta Vigo642015:714
5.Atlético Madrid64029:312
6.Deportivo La Coruña632111:611
7.SD Eibar62318:69
8.Valencia CF62313:29
9.Espanyol Barcelona63036:149
10.Real Betis62225:98
11.Rayo Vallecano62136:107
12.Real Sociedad61325:46
13.Getafe CF62046:86
14.UD Las Palmas61236:75
15.Sporting Gijón61235:75
16.Sevilla FC61235:105
17.Athletic Bilbao61145:94
18.Málaga CF60330:33
19.Levante UD60335:123
20.Granada CF61054:123

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1090)

Přidat komentář
-Carles-

Tak aspoň jedna dobrá správa, Bravo je pripravený na zápas. Taktiež Alba by mal byť konečne 100% fit. To sú skvelé správy pre našu defenzívu, ktorá bude s nimi o level istejšia.

Reagovat
smazaný uživatel

U Brava je to dar z nebes. Alba je taky výborná zpráva, protože by měl posadit Jeremyho, ale já se u Alby bojím, že se zraní zas. On to tak prostě má.

Reagovat
smazaný uživatel

Širší nominace na zlatý míč - http://uploads.fcbarca.com/uploads/files/00.jpg

Jinak mezi členy Lopéz. Btw četl jsem, že má co dočinění s tím, že Busquets na tomto seznamu není (aby Barca neměla víc hráčů než Real). Jedeš Flo

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard alebo Kane. Není o čom.

Reagovat
misinho7

samozrejme....inac by tam bola cela barcelonska jedenastka, este aj Douglas...ach Flo Flo preco to robis barce

Reagovat
-Carles-

Tak hlavne že tam je Coutinho alebo Willian a iné zázraky, keď chýba Busquets.

Reagovat
misinho7

Coutinho sam taha Liverpool, on tam je zasluzene ale Willian nie no

Reagovat
-Carles-

To bol len príklad Busquetsa môžeš dať do top 10 za tento rok a nikto nemôže povedať ani slovo. A on nie je ani v top 59

Reagovat
Ed_Hazard

Čomu sa čuduješ? Každému sa pri mene Busquets vybaví hneď slovo simulant. Proste mu tú formu neuverili

Reagovat
smazaný uživatel

netvrdím, že tam má být celá 11 Barcelony, ale že tam není Busquets a třeba i ten Piqué je strašnej fail...

Reagovat
CHONG

Franco zase úřaduje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, Francova éra už skončila, teď úřaduje Peréz.

Reagovat
CHONG

V tvojí hlavě určitě

Reagovat
smazaný uživatel

A co jinak? Posune se letos hlasování a hodíte si na oficiální web nějakou hezkou pohádku, o tom jak by to měl vyhrát božský Cristiano z Madeiry?

Reagovat
CHONG

Snad jo, ať zase pukne pár katalánských hlav

Reagovat
smazaný uživatel

Bus bol v minulej sezone snad najlepsie CDM na svete, nechapem ze tam neni

Taktiez fail je nezaradenie Piqueho, ktory bol vzdy v nejakych jedenastkach sezony PD, UEFA alebo FIFA a to hraval vacsinou sracku, ale v minulej sezone bol najlepsi obranca Barcy a jeden z najlepsich stoperov Barcy a teraz tam neni

Z Barcy mi tam moc nesedi Iniesta, urcite by si to zasluzili skor hore menovani Busquets a Pique.

Real trosku nechapem, nevyhrali ani jednu trofej a maju vo vybere rovnako hracov ako tim, ktory vyhral treble, to je trosku fail Navyse Bale v sirsom vybere, neskutocne

Mnoho mien je tam potom len pro forma, ale do TOP 10 hracov by som vybral Messi, Neymar, Suarez, Ronaldo, Tevez, Lewandowski. Muller, Neuer, Hazard, De Bruyne.

Vitaz urcite Messi, druhy Ronaldo alebo Suarez. Stvrty zrejme Neymar.

Reagovat
smazaný uživatel

K Piquemu malo byt jeden z najlepsich stoperov na svete

Reagovat
misinho7

v top 10 jednoznacne musi byt James vzdy ked hraje podava neskutocne vykony, napr miesto Teveza alebo Kevina...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak James bol na jar pomerne dlho zraneny. Co sa tyka jeho vykonov tak urcite hra dobre, ale skor proti slabsim timom v PD. Vo velkych a tazkych zapasoch v tomto roku v PD, LM ci na Cope ma teda nejako neoslnil. To ze je v tom sirsom vybere je OK, ale do top 10 teda ani zdaleka.

Tevez bol podla mojho nazoru najlepsi hrac Serie A, vyhral double a dotiahol Juve do finale CL. On v top 10 musi byt.

De Bruyne bol suverenne najlepsi hrac Bundesligy, myslim ze tam spravil aj nejaky assist rekord. Ale hlavne hral naozaj skvele, vzdy ked som ho videl hrat tak bol proste fantasticky a dokazal z hracov vedla seba spravit o level lepsich. Navyse vyhrali suverenne Pokal. Skratka Kevin by si to podla mna zasluzil viac ako James.

Reagovat
misinho7

ani zdaleka je velmi smiesne no on je v top 10 hracov sucastnosti a co sa tyka sezony tak ju mal velmi dobru skoda len tie caste zranenia.....to ze hra dobre iba proti slabsim superom snad srandujes, on je pre nas asi najdolezitejsi hrac spolu s Cristianom a Modricom a jeho vplyv na hru je neocenitelny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja proste Jamesa hodnotim ako nie fanusik realu, preto mam nanho iny nazor ako ty On je urcite vyborny hrac, s Ronaldom, Benzemom a Modricom je pre Real urcite klucovy, ale urcite tento rok nepodaval take vykony aby bol v top 10 hracov na svete.

V CL teda nevynikal ani v jednom zapase na jar. Na Cope bol uplne marny. Sice hral dobre v mnohych zapasoch PD, ale to podla mna nestaci do top 10, hlavne v konkurencii tych hracov ktorych som vymenoval.

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu prvnímu odstavci.. to je sice pěkný, ale klidně ti dám ruku do ohně za to, že takhle se pak ty trenéři/kapitáni/novináři vůbec nerozhodují. James šanci na TOP 10 rozhodně má (a imho tam i bude).. loni hrál výborně, nastřílel pár wondergoalů, je to poster boy.. to si myslím, že těm týpkům, co rozhodují bude stačit.

Reagovat
mistr129

Tak tak, James místo Teveze a je to ono

Reagovat
smazaný uživatel

Z tý anglický ligy je tam docela hodně překvapivých jmen. Se přiznám, že jsem některý ani neviděl hrát.

Reagovat
misinho7

wilfried nehra ani v city ale je v nominacii WTF ...kto robi tie nominacie preboha

Reagovat
smazaný uživatel

Ta anketa je fakt nedá brát vážně. Takže Ospina, Vargas, Atsu(!!), Okazaki, Medel a nebo hráč ze třetí anglický ligy na úkor takovýho Buffona, Bonucciho, Boatenga, Silvy a klidně i toho Piquého nebo Busquetse. Nechápu.

(i když je možný, že pro tenhle výběr platí nějaký divný pravidla a proto se tam tyhle hráči dostali)

Reagovat
misinho7

Reagovat
Kily

hrály se kontinentální šampionáty v Jižní Americe, Africe a Asii, místo kvalitativně lepších hráčů, kteří stejně nemají šanci na přední umístění, se tam dala jména Asiatů, Afričanů a Jihoameričanů, aby to vypadalo zajímavě i pro ně

Reagovat
Billy McClane

Toto nieee

Reagovat
smazaný uživatel

Čopak mojko?

Reagovat
mistr129

Nejdřív to vypadlo chytře. Poprvy jsem se začal smát u Williana s Costou. Jen jsem přestal, už tam byli Depay s Ospinou. No a za Coutinhem je to už kromě Medela,Kanea a Lacazetta úplně k smíchu. .

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Sofiane Feghouli má s Valencií kontrakt jen do konce probíhající sezóny, přičemž se začíná čím dál více spekulovat o jeho odchodu. Sám alžírský reprezentant nyní přiznal, že jedná s Barcelonou. "Můj agent jednal s Barcelonou, sám se ale nyní soustředím jen na Valencii. Ta má stejně jako já zájem na prodloužení smlouvy," řekl ke spekulacím Feghouli

Tak ako backup a hrac ktory ma nahradit Pedra by to bola vyborna volba. Ci uz v lete zadarmo alebo v zime za par mega, to by bol perfektny kauf. Vzhladom na vek urcite este lepsia volba ako Nolito.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako v našem stavu mám tendenci brát každýho, takže mě i tohle možná ovlivnilo, ale byl by zajímavá alternativa.

Jiná otázka je, proč by zrovna jeho Valencie pouštěla.

Reagovat
-Carles-

Pretože jeho agent nie je Mendes a na jeho miesto môže prísť niekto kto ním je

Reagovat
smazaný uživatel

A jo vlastně.

Jsem si na ten šystém ještě nezvykl.

Reagovat
smazaný uživatel

Je nepochopitelne ze je oktober a on este nepodpisal novu zmluvu. Proste vedenie Vale je v riti a skor si myslim ze ho Mendes radsej pusti, aby si na jeho miesto mohol kupit svojho hraca za 30-40 mega a nejakym sposobom asi prepral cez Lima peniaze, no proste ktovie ako im to tam funguje

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle mě to nedává žádný smysl, ani se mi do herního profilu Barcy vůbec nehodí. Ale jestli bude zadarmo, tak kdo ví...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad predlzi.

Reagovat
CHONG

Náročné utkání čeká o víkendu madridský Real. Ten k ostře sledovanému derby zajíždí na půdu městského rivala Atlética, spolehnout se pak bude moci i na Jamese Rodrígueze. Ten oproti původním předpokladům zvládl vyléčit zranění stehenního svalu a bude "Bílému baletu" k dispozici

Miláček je zpátky

Reagovat
-Carles-

Qatar údajne ponúka zmluvu na 70 mega ročne

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli dostává MU od Chevroletu 120, tak bychom tohle brát určitě neměli.

Reagovat
10FKK

ročně?

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ, ale časom mesačne :-)

Reagovat
10FKK

Reagovat
-Carles-

120?

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
patas92

Samper v nominaci na zítřejší zápas béčka Do A-týmu se tak připojí asi Cámara (neznám)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten musel Luchovi něco hodně hroznýho udělat.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mnohem horší je, že to béčko funguje katastrofálně a tím pádem je to pro Sampera ztracený čas. Ale jsem rád, že i tak zůstává stále nad věcí. Sympaťák. Ale Lucho prostě důvěru mladým nedá, na to už si musíme zvyknout.

Reagovat
valloire

U příležitosti toho, že je poprvé v historii v čele ligy Villarreal - historické pořadí :

Real 1006, Barca 653, Atlético 253, Bilbao 159, Valencie 153.....Villarreal 1.

Daňoví podvodníci mají co dohánět....

Reagovat
10FKK

Ještě že máš tu historii!

Reagovat
valloire

ta je poučná

Reagovat
10FKK

O tom není sporu, bohužel zkušenosti jsou nepřenosné... Ale o to nejde. Nebýt historických úspěchů, tak bys asi prasknul!

Reagovat
valloire

Noooo, asi ne, beru to s nadhledem. Pro ty zkušenosti....Holt občas něco vyhraje i Barca, stane se.

Reagovat
10FKK

zase to máš obráceně...

Reagovat
valloire

Z hlediska tý historie ani ne.

Reagovat
10FKK

Reagovat
Kokesh

Predstav si, ze ji mate i vy.

Reagovat
10FKK

Já vím Bohumile, o to více vás sere posledních deset let..

Reagovat
smazaný uživatel

Njn Francova éra.

Reagovat
valloire

jj, taky jsem si říkal, že těch 253 kol Atlética v čele je hodně

Reagovat
X-bano-X

To je suma utratena na posily/tyzden v cele ligy?

Reagovat
valloire

Real s Barcelonou si co se týče utrácení za posily nemají co vyčítat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Jo, to je sice hezký, ale jak chceš spočítat spravedlivě milion za Cruyffa nebo 3 za Maradonu? Dáš to do stejnýho balíku s Ronaldem? Ale i tak jste 3. Historicky i před Chelsea, která samozřejmě před Abramovičem tolik neutrácela. Historicky skoro v každý sezoně nejvíc utráceli Real, Barcelona, Juventus, Inter, AC a MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Je otázkou času než Manchesterské kluby a třeba i PSG Barcu předběhnou.

Reagovat
Billy McClane

Tak samozrejme sme väcsi a uspesnejsi klub, ktory ma zakonite aj viac sponzorov. Mozeme si to dovolit

Reagovat
smazaný uživatel

A taky máte nejretardovanější fanoušky.

Reagovat
Billy McClane
Reagovat
Kokesh

Tahle panenka ma fota snad se vsemi kluby, bohuzel vcetne nas.

Reagovat
smazaný uživatel

nemá

Reagovat
valloire

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Visca el barca

Tak škoda, že to vše nahrabali před 60 lety

Reagovat
Ángel di María 22

Asi jsem radši, že derby neuvidim. To bude zas hroznej fotbal

Nějak ale věřim Seville, že by mohla s Barcelonou neprohrát, tak snad, i přes tu bídu.

Reagovat
vitasrp

Netýká se to sice dnešního duelu ve španělské lize, ale obecně se to sem určitě hodí. Kdyby měl kdokoliv zájem si přečíst mou analýzu dosavadní hry Realu Madrid v letošní sezóně, může tak učinit zde.

http://www.sportinak.sk/analyza-benitezovmu-systemu-robi-problemy-ne-branenie-ofenzivneho-tria

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Precitane az do konca . Je zaujimave ze Ancelotti prehral z 4-3-3 uplne vsetko pretoze ta 3clenna zaloha ten tlak nezvladne a cely priestor nevykrije uplne . Ake mal Carlo problemy take bude mat aj Rafa ( ak nie este vacsie ) .

Je zaujimave ze Rafa hodil Jamesa / Isca na pravu stranu cim vlastne na lavej strane Marcelovi "odobral" hraca ktory ho za neho zaskakoval a stahoval sa k nemu a vypomahal mu . To zrejme po novom bude robit Kroos .

Cholo si ako zvycajne namiesa svoje 4-4-2 . Celkom pre Real hra vyhodu ze sa zranil Koke a na pravu stranu asi bude musiet ist Correa / Saul ( To som celkom zvedavy ako Cholo za ten 1 mesaic vypracoval defenzivne Olivera Torresa a Correu )

Reagovat
-Carles-

To že Koke derby nestihne predsa nie je isté.

Reagovat
Kokesh

No neni ani v nominaci repre. Bude prekvapeni, kdyz bude hrat..

Reagovat
smazaný uživatel

"Aby ovšem nebyla středová dvojice přetížená, je potřeba, aby při přechodu do defenzivní fáze pravý krajní hráč (Isco) stahoval velmi blízko svým kolegům, vypomáhal jim s bráněním a vytvořil společně s nimi středovou trojici, která je schopna o něco lépe pokrýt požadované prostory.

I tak ale zůstává tento blok poněkud nestabilní – klade poměrně velké nároky na disciplínu hráče na pravé straně, zároveň po každé ztrátě balónu nějakou chvilku trvá, než se Isco přesune ke středové dvojici – a právě v těchto momentech by soupeř mohl své hráče dostat do prostoru mezi linie mezi trojúhelníkem hráčů Isco – Modrič – Carvajal.

Ale i ve chvílích, kdy Real onen tříčlenný blok bezpečně zformuje, existuje poměrně vysoká šance k vytvoření individuálních soubojů 1 na 1, případně přečíslení 2 na 1 na stranách hřiště. A bude tedy rozhodně zajímavé sledovat, jak bude Benitez reagovat v soubojích s těmi nejlepšími celky, se kterými se jeho tým doposud neměl možnost setkat."

To je presne ten duvod, proc Carlo se 4-4-2 drtil uplne vsechno a se 4-3-3 (kde ta utocna trojka fakt vubec nebranila) neporazil nikoho silnyho. Bale to svyma trapnyma vykonama sice jeste umocil, ale i tak byl problem hlavne v tom, ze se proste dozadu ani nepohl, nez ze hral hovno.

Jinak ted tomu zlepseni hry zmena rozestaveni asi fakt prospiva, ale jinak proste chybi James a Iscovi zase forma (ti dva poslu byli hrozne dulezity pro spojeni zalohy a utoku a prechodovou fazi), navic ho Benitez neumi vyuzit. A hlavne nejaky nasazeni a chut dat gol, vzdyt ty dva posledni zapasy na Bernabeu si ti hraci odehrali pomalu v treninkovym tempu, proti Malaze byl prvni polocas uplna ztrata casu. Carlo doma drtil prumeraky i Bejlem, a to uplne hladce (dokud ty hrace nevyzdimal, tak nebylo o cem)..

Jinak po zraneni JR10 & GB11 tu levou stranu za Marcela jisti Kova, ale predtim to mel na starost Kroos a vypadal u toho hodne komicky.

Reagovat
Kokesh

James stopro, nejdulezitejsi hrac pro spojeni utoku a zalohy.

Reagovat
smazaný uživatel

S Iscem oba. Kdyz byl loni James na marodce, tak Isco byval nejlepsi hrac tymu a jak se pak James vratil, tak byl nejlepsi on, zatimco Isco sel dolu. Jinak Isco byl aspon pod Carlem dulezitejsi pro ten prechod i jako spojka, je to lepsi zaloznik, silnejsi v mezihre (az po vapno, kde zacina vypadat docela neschopne) a ta role vodonose pro BBC mu sedla vic. Naopak James kdyz hral napravo a nemusel litat o 30 metru bliz ke sve brane, tak se u nej projevila jeho genialita nejvic. Sbiral jeden bod za druhym a byl skoro u vseho. Podle me Isco ty akce hlavne rozjizdi a dostava do prostoru bliz k vapnu (to je jeho nejvetsi kouzlo), kde pak uraduje James finalni a predfinalni fazi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak diky obema jsou urcite silnejsi i beci, jak dozadu, tak dopredu. A Marcelo s Carvajalem tomu prechodu taky daji hrozne moc.

Reagovat
Kokesh

Za chvili opet Marcelo s Danilem .]

Reagovat
Kokesh

No prave. James ma vlastnost Crise nebo treba Bale. Je proste u vseho nejdulezitejsiho, umi si najit spravne misto...a i kdyz se nedari, i tu minimalne jednu golovou akci umi udelat. Kdyz se budeme bavit o plne palbe, tak Isco nemuze Jamese posadit ani kdyby chtel.

Reagovat
smazaný uživatel

A Isco je zas lepsi v mezihre, vic pomaha zaloze, je v tymu nejlepsi 1v1, lip brani, vic pomaha zakladani akci a prechodu do utoku. Samozrejme mluvim o tom, kdyz ma formu a spravne se vyuziva, coz teda Benitez absolutne nezvlada. Loni ve forme tahal tym minimalne stejne jak James, i kdyz nemel statistiky. Takze jsme si zopakovali to, co jsem napsal. Pro me je to James = Isco, oba jsou skveli, navic si spolu hodne rozumi a to, co chybi jednomu, doplni ten druhej. A muj nazor na to posazeni.. zalozi na situaci. Loni byl Isco lepsi jako pracant pro BBC a mel jednoznacne hrat on, letos je to zas "boj" o RW a tam je to jednoznacne pro Jamese.

Reagovat
Kokesh

Jo, ale v zakladu s Kroosem a Modricem Isca nepotrebujeme, tam se proste a jednoduse hodi James .] A ted jeste vice s tim, co chce Rafa hrat. Tomu co je pomohl urcite hodne kvalitrni kadr, chut Isca bojovat o misto a Carlo. Jinak by to byl stirek s mozna vice goly a jeste krasnejsimi pruniky, ale ne tak komplexni zaloznik co se z neho stal.

Jjo ve forme kazdopadne, ale jak pisu, James ten potrebny bodik udela vzdy i bez ni. Ale chci opet zazit Isca, kdy mu tleskaji fans i na souperovym stadionu, to je jasna. Jeho nejde nemilovat.

Reagovat
Kokesh

Neprecetl jsem si tvou posledni vetu a pises to samy co ja.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro jo, jen loni se tam proste vic nehodil ani nahodou, navic jako vodonos za BBC hodne dlouho vylozene trpel. A to, ze Isco neni potreba, kdyz je tam Modric a Kroos, je asi stejne pravda, jako ze Iniesta nebyl potreba s Busquetsem a Xavim.

Reagovat
Kokesh

Loni se ve 442 nehodil Bale, to vime vsichni, ale James by u Carla Isca kdykoliv posadil, coz bylo i videt. Jo, ale my nejsme Barca.

Reagovat
CHONG

James je schopný posadit kohokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Posadil, ale ne diky vykonum. Asi jako Danilo po priprave posadil Carvajala. Takze tak.

Reagovat
Kokesh

Tak to snad neeeeeee, to uz zachazime do absurdna.

Reagovat
smazaný uživatel

To je realita, ale kdo videt nechce, nevidi. Ja doufam, ze jednou Carlo napise nejakou knizku nebo neco. Isco byl do navratu Jamese o tridu nad vsema, takze kdo normalni by ho okamzite po navratu pokemona posadil? Takhle to proste nefuguje. Iscovi to psychicky dost ublizilo a pak o tom v jednom rozhovoru i sam mluvil.

Reagovat
Kokesh

V jakym? Ten bych si rad precetl....

Reagovat
smazaný uživatel

Zkousel jsem to najit, ale nenasel..

Reagovat
Xavi

Reagovat
Kokesh

Jasny, ze diky vykonum. Loni v prvni sezone byl pro me celkove nejlepsi hrac sezony. O tom proste ani nehodlam diskutovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne ne diky vykonum na CM. Nevim, co tady zkousis, kdyz Isco je nejlepsi v zaloze a James kolem vapna soupere.

Reagovat
smazaný uživatel

videl si jesen Jamesa a hlavne Jamesa na LCM ? tam mal 800 minut 2+1 po hernej stranke ani nemusime bavit .

Rozlisujme 2 Jamesov pretoze to co hral na LCM bolo celkom nedostatocne . Hlavne ta suhra Marcelo + Isco tam sa proste James nechytal .

Reagovat
smazaný uživatel

Ten boj o RW bude hodne komicky pretoze aj na Jamesa pride mraz ako sa hovori . On v tom systeme je skoro to iste ako ten Ancelottiho boj o LCM . Jamesove branenie , 1vs1 , presing sa nevyrovnaju Iscovi . Ono to sice bude proti uplnym outsiderom vidiet ale proti tazkym superom to bude ine .

Reagovat
smazaný uživatel

Mas recht.

Reagovat
technecium

Pěkné, ale víc se mi líbila analýza Guardioly

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3257538/Cristiano-Ronaldo-receives-special-award-breaking-Real-Madrid-goalscoring-record-Santiago-Bernabeu-ceremony.html

Peréz s Ronaldem rozjíždí akce už na začátku října? Celkem laciné, ale co mu taky zbývá, když na hřišti je od Messiho na míle daleko... Btw jsem zvědavej, jestli se letos zase posune hlasování o GB (stejně jako v 2013). Btw to, že na takový akce pořád tahá syna a matku jasně dokazuje, jak se snaží ovlivnit média.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně mi prosím nepiště, že to bylo kvůli vyrovnání Raulova rekordu.... naco by tam tahal rodinu a trofeje?

Reagovat
smazaný uživatel

Btw jsi dement.

Reagovat
Kokesh

Lepsi je prijit v kostickovanym obleku a ovlivnovat modni navrhare.

Reagovat
Kokesh

Mimochodem, byla to "oslava" za ucasti nejblizsich / tedy hracu i rodiny. Jestli to nedokazes pochopit, tak nevim. To se meli zavrit v komore a udelat selfie s predavanim?

A nesnazi se ovlivnit media. Jen je pro neho rodina vsim. Precti si o nem par radku, vztah k jeho matce apod. a nemel tady hovna, bud tak hodny.

Reagovat
LAM

Letos je to jedno.Podle mě by to mělo bejt jedno z nejjednoznačnějších Messiho vítězstvích.

Reagovat
CHONG

Ty jsi opravdu paranoidní dement.

Reagovat
smazaný uživatel

WTF, ty si ožralej?

Reagovat
CHONG

Tohle je vrozená demence, alkohol takovou moc nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se fakt absolutně nechápu, co za tím hledáš? Prostě Ronaldo překonal Raúla a stal se nejlepším střelcem v celý historii Realu, tak se mu udělal takový menší obřad.. co to je na tom tak strašně divnýho?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne Jako jo, sorry přehnal jsem to... Ale takovej já prostě jsem - paranoidní. Já Ronalda respektuju, dokázal skvělé věci, překonal řadu rekordů, s Messim si už cca 7 let jedou vlastní ligu, kdy se jim skoro žádný hráč nepřibližuje (občas Iniesta, Xavi, potom Ribéry), ale nemám ho prostě rád. Ty jeho oslavy gólů, simulování, frustrace, v poslední době i třeba hrubost (což souvisí s frustrací) nebo třeba i na vyhlašovaní GB či jiných cen kyselý ksichty (nebo se rovnou vůbec neúčastní, to Messi přijel vždy když byl nominovanej)...

Já i věřím, že v soukromí je to pohodář, ale mě zajímá co dělá na hřišti (tady bych to mohl srovnat se Suárezem, na hřišti je to strašně nesympatický poupeř, ale v týmu by ho chtěl snad každej... no a v osobním životě je to prý strašněj pohodář a rodinej člověk). Shrnu to, respektuju Ronaldo, nemám ho rád, přestřelil jsem, omlouvám se. (píšu to jako reagkci na tebe, protože mi připadáš jako jeden z těch normálněích).

Reagovat
CHONG

Když jsme u těch omluv, tak já se omlouvám za svůj komentář níže, to jsem přesral, po čtrnácti hodinách v práci jsem přišel domů, přečetl si tu tvoji paranoidní sračku a bouchly ve mně saze, každopádně to už bylo ode mě fakt přes čáru, promiň.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Ty si dneska proste za sto bodov

Reagovat
CHONG

A každý normální člověk by si na tak významnou událost vzal rodinu, je jenom tvůj problém, že krypla jako jsi ty šoupla matka do děcáku, ale těžko se jí divit, porodit takovou trosku musí být velké zklamání, být na jejím místě tak seru na děcák a jebnu tě do popelnice.

Reagovat
Kokesh

Mas to zapotrebi? Libi se mi tvoje trefnost a vtipnost, ale s takovymi urazkami na internetu mam vzdy zafixovany jen...tebou zminene trosky.

Reagovat
CHONG

Může být, já taky nejsem o nic menší dement, než peterson91, akorát nemám problém si to přiznat.

Reagovat
CHONG

Nehledně na to, že já morální troska jsem, takže si takové výkřiky můžu dovolit

Reagovat
misinho7

wtf ty si asi padli na hlavu

Reagovat
technecium

Dobrej troll

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

James nakonec zřejmě přijde o derby

V Madridu se zítra hraje derby mezi Atléticem a Realem a Bílému baletu nakonec zřejmě bude chybět James. Kolumbijský záložník původně doléčil svalové zranění a měl hrát, podle posledních zpráv si ovšem problém obnovil a utkání bude sledovat jen z tribuny

ach kurva

Reagovat
CHONG

Piča, zkurvené reprezentační přáteláky

Reagovat
Switchback

Reagovat
Kenneth

Hmm hezky. Stoperi jsou na tom jak? S Nachem tam ani nemusime jezdit.

Reagovat
misinho7

Ramos by mal byt ok...ak by nebol tak to nema vyznam, naposeldny s Nachom sme s nimi schytali 4ku...

Reagovat
smazaný uživatel

zranenia su proste svina

Reagovat
misinho7

kurva ale ten James je dost nachylny na zranenia...taky vyborny hracik ale furt vypadne na mesiac dva kvoli niecomu ..chcelo by to konecne uz sezonu bez dlhsich vypadkov kvoli zraneniu

Reagovat
LAM

Jsou hráči kteří jsou prostě náchylnější na zranění.Vem si kde mohl bejt takovej Rosický.Spíš by měli mít takový hráči menší zátěž aby se zraněním předcházelo.

Reagovat
CHONG

Rosa už je extrém, takhle Miláček snad nedopadne.

Reagovat
misinho7

tak snad to nebude Jamesov pripad, chalan je jeden z najlepsich a ma sancu byt v blizkej buducnosti uplne najlepsi az skonci Ronaldo a Messi, tak snad ho tie zranenia neznicia a nezastavia jeho zatial vyborny vyvoj

Reagovat
smazaný uživatel

prepac ale tento hype Jamesa je proste neskutocny chapem ze ty s Chongom ho mate radi, ale zas odtial potial

Reagovat
CHONG

A nemá snad šanci být tím úplně nejlepším? Potenciál na to určitě má.

Reagovat
Visca el barca

Tak na Neymara rozhodně nemá

Reagovat
CHONG

To bych úplně netvrdil

Reagovat
Visca el barca

V tuhle chvíli rozhodně ne

Reagovat
CHONG

To je fakt, v tuhle chvíli je James zraněný

Reagovat
smazaný uživatel

On je urcite sikovny hrac a vyborny futbalista. Neviem si vsak predstavit ze v konkurencii jeho rovesnikov ako Neymar, Hazard, Griezmann, De Bruyne, Muller ci Coutinho by prave James mal byt tym najlepsim. Ale ak mas teda iny nazor tak ho respektujem.

Reagovat
CHONG

Tak já netvrdím, že tím nejlepším bude, jen říkám, že má šanci jím být.

Reagovat
smazaný uživatel

v pohode

Reagovat
misinho7

aky hype? uz teraz je jeden z najlepsich, je neskutocny rozdiel ked hrame s nim a bez neho..v top 10-15 je uz urcite a ten potencial ma, predpovedalo sa ze boj o zlatu loptu v buducnosti bude medzi Neymarom,Hazardom a Garethom ale Bale spanielsku ligu az tak nezvlada a uz sa to asi ani velmi nezmeni aj ked ja mu verim ze tato sezona bude jeho, zatial zacal dobre...no ale miesto neho podla mna ten suboj bude zvadzat prave James

Reagovat
Visca el barca

Prostě tam zas nevyhrajete, ale to víme už od losu

Reagovat
CHONG

Proč si už dávno neválíš šunky na Seychelách? S takovými schopnostmi přeci musíš Tipsport podojit jak kozu.

Reagovat
Visca el barca

Tak upřímně, ty si myslíš, že vyhrajete ?

Reagovat
CHONG

Tak rozhodně nehodlám mít poraženecké řeči ještě před zápasem, sice ta naše bilance proti nim je tristní, ale každý zápas je jiný, navíc my jsme Real, kamkoliv jedeme, tak tam musíme jet s tím, že je v našich silách vyhrát.

Reagovat
Switchback

Reagovat
Visca el barca

Tak to je jasný, tohle beru.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele zatím bych byl v klidu, hlásí to akorát nějaký kolumbijský rádio. James sice dneska netrénoval, ale dokud neřekne Rafa, tak nic není definitivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Benítez: "James got a knock to his injury, He wont be able to play tomorrow or to join Colombia NT camp,"

Reagovat
Switchback

Atleti aspoň remízu, snad neprohrají doma 2x po sobě

Reagovat
LAM

No ale nemaj nijak dobrou formu,ale je možný že se na derby hecnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Alves nehraje ikdyž je zdravej?

Reagovat
smazaný uživatel

Před zápasem na Juventusu bych napsal, že těch 4,2 na Sevillu má ohromné value, ale tam teda dostali pořádně na prdel - ani snad ne výsledkově, ale herně to bylo o dva parníky.

My jsme na tom fyzicky zle, ale dneska na Pizjuánu nějak podezřele moc věřím ve výhru. Tak snad.

Reagovat
smazaný uživatel

A naši sestavu bych viděl: Bravo - Dani, Pique, Mash, Alba - Sergio - Raketa, Sergi Roberto - Munir, Luisito, Ney

Reagovat
LAM

Ani jiná bejt nemůže.Na lávce bude Bartra,Mathieu,Sandro a Gumbau

Reagovat
smazaný uživatel

vsetko ostatne ako vyhra na Seville by bola pre vas akurat blamaz v tejto situacii.

Reagovat
CHONG

Filmové a seriálové OT: Viděl jste někdo Gangster Ka a sledujete někdo Vinaře?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne a ne, ale doporučuji seriál Narcos, který cca před měsícem odvysílali na Netflixu. Má to 10 dílů (45 - 55 minut, jak který díl) a je to o Pablu Escobarovi. ČSFD po 900 hodnoceních 95%, IMDB 35 000 hodnocení a 9.1/10.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi

Reagovat
Kokesh

Bez debat, už čekám na druhou sérii. Pablito.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar je prostě zlatíčko:

http://bit.ly/1LpiXqh

Utuže se nám ten kolektiv Utužuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, strašný zlatíčko, že se vyfotil s trikem, který mu Mundo strčilo do ruky.

Reagovat
Visca el barca

Starej se spíš vo miláčka

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za radu, ale já se budu starat o co chci.

Reagovat
smazaný uživatel

bolí to, co?

Reagovat
smazaný uživatel

čo má bolieť?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Reagovat
Kenneth

Dospělý člověk tohle. Neuvěřitelný magor.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mají fandové královského klubu tak silné nutkání někoho sprostě napadat?

Reagovat
CHONG

Protože jsi idiot.

Reagovat
Visca el barca

Protože jsou v našem stínu nějaký pátek a neunášejí to

Reagovat
smazaný uživatel

Barca je papírově v největších sračkách za posledních x let, ale stejně to na ně stačí. Jo, docela se nedivím, že jim takhle tečou nervy.

Reagovat
Visca el barca

Přesně tak

Reagovat
CHONG

Sezóna je teprve na začátku

Reagovat
Kenneth

Ty vaše "papírové sračky" si vytvaříte leda tak ve vlastních hlavách ty šašku.

Reagovat
smazaný uživatel

Když přicházel, tak Madristi říkali, jak si nemůžou s Messi sednout a jak to bude skřípat. A oni jsou přitom ohromní kámoši a Ney Messiho ohromně uznává.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak tohle mě teda bolí, aha ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi vysvětli, proč se snažíš shodit tak pěkný gesto.

Reagovat
smazaný uživatel

http://tinyurl.com/p7fw2tr

Neskutecny zlaticka.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem pouze na pravou míru uvedl, že Neymar k tomu byl v podstatě "donucený" novinama, kde byl původně kvůli úplně jiný věci (100 odehraných zápasů za Barcu). Nebylo to z jeho hlavy, takže kvůli tomu fakt není důvod ho nazývat zlatíčko. Navíc to gesto je dneska úplně běžný.. nějaký velkej znak tužení kádru to taky fakt není. Takže spíš než o to gesto samotný mi jde o to tvoje podání. Kdybys napsal "Ney ", tak to přejdu bez povšimnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si naprosto jistý, že napsat to tak, tak se ozvete stejně. U některých mě to nepřekvapilo. U tebe jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses teda taky madridista, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

ty kurva ostaň zranená, teraz budem hviezda JA

Reagovat
Kenneth

Reagovat
CHONG

Reklamní kampaň před Zlatým míčem, celkem laciné

Reagovat
smazaný uživatel

CHONG02.10.2015 23:13

Ty jsi opravdu paranoidní dement.

[reagovat]

Koukám, že jsi zvedl tu hozenou rukavici.

Reagovat
CHONG

Vidím, že záměr toho komentáře jsi nepochopil, i když byl podpořen tím smajlíkem, ale nějak mě to u tebe ani nepřekvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

Záměr toho komentáře je jasný každýmu - prostě jsi chtěl ukázat, že jsi stejný, jako ten kterýho kritizuješ. Ne-li větší ...

A nutno říct, že máš docela pravdu.

Reagovat
CHONG

V podstatě máš pravdu, záměrem bylo ukázat, jak dementně taková vyjádření vypadají a bylo mi jasné, že když bude pocházet z druhé strany barikády, tak se toho chytneš

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen koukám jak velký vlny takováhle fotka může udělat v Madridu.

Reagovat
CHONG

Fotka samotná ne, spíš tvá onanie nad ní

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ten byl

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba gólmana

Reagovat
Switchback

naštěstí byl stejně k ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

zachránime sa o skóre a tento gól nám k tomu pomôže

Reagovat
Switchback

Silne pochybuji, že vy budete hrát o záchranu ale ok no

Reagovat
smazaný uživatel

tak fandi

Reagovat
smazaný uživatel

http://bit.ly/1YX86YA

Docela dobrá sestava by to byla.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska pokud vyhrajem na Seville tak to bude fakt zázrak. Jsem zvědavej jak to Luis postaví tipoval bych TS - Alves, Pique, Masch, Alba - Rakitič, Busq, Roberto - Neymar, Luis, Munir.

Reagovat
smazaný uživatel

zázrak? Sevilla je uplně v prdeli, vítězství je dnes povinnost, žádný zázrak. Zranění nezranění, pořád jsme Barcelona, tak pryč s tím poraženectvím.

Reagovat
smazaný uživatel

v prdeli sice je, ale na Pizjuanovi bylo vždycky těžký výhrat

Reagovat
smazaný uživatel

i marný Juventus je porazil 2:0 jak nic...

Reagovat
LAM

Sevilla je doma vždy o 100% lepší.Očekávám strašně těžkej zápas.Vždyť jsme měli bez Messiho problém porazit doma i Las Palmas.

Reagovat
Xavi

Podle mě bude Sergi Roberto v záloze zas ztracený. Já bych ho dal na pravého beka, Mathieu na stopera Masch v záloze a možná Alvés falešné křídlo.

Reagovat
-Carles-

Mal by už chytať Bravo.

Reagovat
smazaný uživatel

zázrak vyhrať na Seville s hviezdnou zostavou a utokom Neymar - Suarez ? To si robis srandu nie ? videl si čo v poslednych kolach Sevilla predvazda?

Reagovat
Ángel di María 22

Celta klasicky porazila (rozsekala) Barcelonu a může spokojeně jít do hoven. Jak dlouhá série marnosti to byla loni?

Reagovat
alcantara

klasicky?

Reagovat
Ángel di María 22

To je mysleno v ty souvislosti, ze kdyz vas porazila, tak hned mela serii neuspechu a padu v tabulce.

Reagovat
Kily

10. kolo 01.11.2014 20:00 FC Barcelona - Celta Vigo 0:1

11. kolo 08.11.2014 22:00 Celta Vigo - Granada CF 0:0

12. kolo 23.11.2014 12:00 Rayo Vallecano - Celta Vigo 1:0

13. kolo 29.11.2014 22:00 Celta Vigo - SD Eibar 0:1

14. kolo 06.12.2014 20:00 Real Madrid - Celta Vigo 3:0

15. kolo 13.12.2014 22:00 Málaga CF - Celta Vigo 1:0

16. kolo 19.12.2014 20:45 Celta Vigo - UD Almería 0:1

17. kolo 03.01.2015 18:00 Sevilla FC - Celta Vigo 1:0

18. kolo 10.01.2015 20:00 Celta Vigo - Valencia CF 1:1

19. kolo 17.01.2015 22:00 Espanyol Barcelona - Celta Vigo 1:0

20. kolo 26.01.2015 20:45 Getafe CF - Celta Vigo 2:1

21. kolo 31.01.2015 22:00 Celta Vigo - Córdoba CF 1:0

22. kolo 07.02.2015 22:00 Real Sociedad - Celta Vigo 1:1

23. kolo 15.02.2015 21:00 Celta Vigo - Atlético Madrid 2:0

Reagovat
Ángel di María 22

hehe

Reagovat
valloire

7 zápasů potom nedali gól To musí Barcelonu a její fandy bolet.

Reagovat
Switchback

Strašně no, jestli nás má tohle bolet, tak to potom jo ... aspoň, že titul to trošku zahojil ( nebo pro tebe treble )

Reagovat
valloire

tak jestli nás - madridisty - bolí Ney s tričkem ánimo Messi....

Reagovat
smazaný uživatel

hádám, že po tom treblu ani neví, že ten zápas byl.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Diego2

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio Rico, Coke, Andreolli, Kolo, Trémoulinas, Krychowiak, N'Zonzi, Krohn-Dehli, Iborra, Vitolo y Gameiro.

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo, Robeto, Mathieu, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Rakitic, Munir, Neymar y Suárez.

Reagovat
vocasisko

Bravo-Sergi Roberto, Piqué, Mathieu, Alba-Sergio, Mascherano, Rakitic-Munir,Suárez,Neymar

Reagovat
el Principito

hm, tak že by S. Roberto postupně vytlačil Daniho? je fakt, že tam hraje zatim famózně

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre defenzivne postavena zostava, idealna na ihriska superov.

Reagovat
LAM

Možná,ale vždy když hrajem s dvěma DM tak stojí hra za ho.no.

Reagovat
smazaný uživatel

To preto, ze sa snazime vzdy dominovat hre a nie len hrat na vysledok.

Reagovat
LAM

To asi proto že ani jinak hrát neumíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Mash se Sergem v záloze zatím nikdy nefungovalo, ale na ten superstřed Sevilly by to mohl být i dobrý krok.

Sergi Roberto nakonec starting RB ... Kdo by to kdy čekal.

Reagovat
LAM

Tak Dani se zatím po tom zranění nedostal do dobrý formy a navíc mu chybí Messi se kterym je vždy o dost lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hodne zajimava a tezko citelna sestava, jsem zvedavy jak to bude realne na hristi vypadat. 4-3-3, 3-4-3 nebo dokonce 3-4-1-2 s Neymarem na "10"?

Reagovat
Xavi

Já bych řekl, že klasické 4-3-3 s Mascheranem na DM.

Reagovat
vocasisko

jop

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na zacatku na 90% ano, ale v prubehu zapasu se s tim muze dost zahybat. A je velka vyhoda, ze mame v dnesni sestave tak variabilni hrace.

Reagovat
Xavi

To jo, Masch se může stáhnout na středního obránce a třeba Pique může jít na steč. Nebo Alba může lítat ve předu, Mathieu se stáhne na jeho pozici, za Mathieu zaskočí Masch atd.

Reagovat
Xavi

Takže jak jsem říkal. Akorát je tam Munir a Alves na lavičce.

Reagovat
LAM

Kdo by to řekl před sezonou že budem takhle nastupovat na jednom z nejtěžších stadionů.Navíc mám pocit že jsme nikdy neměli slabší lavičku.

Reagovat
LAM

Dajto má nějaký internetový vysílání?

Reagovat
Switchback

Reagovat
Xavi

Reagovat
LAM

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakej hd stream prosím

Reagovat
smazaný uživatel

sevilla zase s Gamerirom? Preco neda sancu Immobilemu od zaciattku? Ten Emery zacina byt poriadne zatrpknuty.

Reagovat
smazaný uživatel

Gameiro je odskúšaný útočník, Immobile nič nepredviedol, nemá dôvod hrávať

Reagovat
smazaný uživatel

Juj, Sergi.

Reagovat
bartlu

hm, na tom dajto sou nejaci realisti, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez

Reagovat
Dr. Admess

Ney

Luis

Reagovat
bartlu

Ney Ale Luis dobre zadrbal

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti dam ofside.

Reagovat
vocasisko

byl

Reagovat
bartlu

S tím Bravem přišla jistota, snad i v LM začne chytat....

Reagovat
smazaný uživatel

Bravíčko borec, Stegen by se v půlce cesty zastavil a měl by další gól na hrbu

Reagovat
Jordi Alba

?

Reagovat
Jordi Alba

Aha, asi pískal faul ?

Reagovat
vocasisko

to je piča ten Pique

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Pique

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bartlu

WTF Pique ?

Reagovat
Switchback

Reagovat
Ángel di María 22

Ty pico.

Reagovat
smazaný uživatel

to je vtip?

Reagovat
Kluivert9

Tak to si snad děláte prdel

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

to jako vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

proč tam blb nejde skluzem woe?

Reagovat
Miguel19

Proč tam Piqué nehodil skluz

Reagovat
Switchback

Co se tam ten tragéd furt válí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Neymarove primáky ale božie, zakaždým to zaváňa gólom.

Reagovat
bartlu

Přesně, kope to fakt skvěle, snad mu to Leoš bude občas nechávat.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Pique naprosto podcenil.

Reagovat
blaugrana

Neymar na Messiho poste zatial skvele. To je Neymar z Brazilskej repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně Neymar hraje parádně. Messiho post zvládá výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Pique se té šance regulérně zalekl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

ach jo

Reagovat
-Carles-

Dnes je tá koncovka fakt na hlavu

Reagovat
bartlu

Luis omg, už zase

Reagovat
blaugrana

Pique bol v offside. Preto to nedorazal.

Reagovat
JM

Určitě

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
bartlu

naprostá blbost, když už by byl v tom offside, tak tam neměl vůbec jít...tak i tak by to písknul

Reagovat
Teoretik

Reagovat
blaugrana

Dotkol sa snad lopty?

Reagovat
bartlu

Ale tím jak tam běžel se zapojil do hry a měl snad úmysl hrát, ne?

Reagovat
vocasisko

Reagovat
blaugrana

Uz som videl, ked sa to na zaklade toho piskalo, ale aj nepiskalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Cenu traged kola vyhrava kopyto Pikét

Reagovat
smazaný uživatel

Luisito dneska v koncovce úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

kde to kukas ?

Reagovat
smazaný uživatel

dajto

Reagovat
smazaný uživatel

To je jebnuty komentator.

Reagovat
smazaný uživatel

žlutá? Za co doprdele?

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátoři na Dajto oba Realisti. Na to dám krk.

Reagovat
bartlu

Jak říkáš, už sem to taky zmiňoval.

Reagovat
Ed_Hazard

Uz len henti dvaja

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se líbí to jejich: "A teď honem dozadu" vždy, když jde Barca dopředu. Ostatní komentátoři by si přáli gól, ale oni fandí obraně a mávají madridskou šálou nad hlavou.

Reagovat
roberos

Souhlas - ale říkali o Messim že je nejlapší hráč na světě a to je muselo bolet!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ti slováci jsou na pěst... už jsem to psal při prvnim přenosu, kde ty chudáky sebrali.... komentování na úrovni "knajpa po sedmi kouscích"

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Obrana Sevilly je hrôzostrašná, N'zonzi kvalitne tvorí rychle protiútoky, škoda pre Sevillu, že tie barcelonské

Reagovat
smazaný uživatel

Mathieu to tam dnes pěkně hasí

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci to zakřiknout, ale Bravo po zranění je o 200 % jistější, než Stegen v plným řápřahu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Zatiaľ sa zdá, že prítomnosť Brava je pre defenzívu úplne zásadná.

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto jak PÁN

Reagovat
smazaný uživatel

Luisito teď krásně.

Reagovat
smazaný uživatel

Alba je strašlivě marný

Reagovat
Ed_Hazard

Inak kde su placuci cules stazujuci sa na nelogicke vybery zapasov na Dajto? Ci Sevilla vs Barcelona je zaujimavejsi zapas ako Atletiko vs Real?

Reagovat
Jordi Alba

No, Já spíš souhlasím, že tam mělo být Madridské derby.

Reagovat
Ed_Hazard

Ako mne to je viac menej jedno, ak mam cas pozrem si jak Real, Barcu, Rayo alebo Celtu, to bola hlavne narazka na niektorych plackov co to tu neunasali prve kola novej sezony

Reagovat
Kluivert9

Dávat 4 týden v řadě Real už asi přišlo trpaný i jim.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
-Carles-

Hrajú predsa víťazi LM a EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Spred 4? mesiacov.....momebtalne to je lazeret vs tragedi

Reagovat
Jordi Alba

Navíc podle komentářů mě překvapuje, že někdo chce, aby se to dávalo tam.

Reagovat
roberos

Atletico -Barca taky Dajto nedala a radši vysílala Real se slabochom!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Pravda a co? Zda sa ti ze tu citi niekto potrebu toto komentovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Raketa je nahecovaná jako svině a dává do toho všechno, ještě mu něco může vyjít

Reagovat
Switchback

Sevilla může být ráda, že je ráda ... škoda

Reagovat
smazaný uživatel

čas 45:13 a on to ukončí před rohem. Borec ...

Reagovat
roberos

Realu by nechal 3 rohy

Reagovat
smazaný uživatel

8

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli barca uhaluzí aj tento zápas tak už nevim

Reagovat
bartlu

Uhaluzí?

Reagovat
LAM

jj hroznej haluz dvě tyče

Reagovat
smazaný uživatel

1 STŘELA NA BRÁNU

Reagovat
Kluivert9

Ty už nevíš dlouho...

Reagovat
smazaný uživatel

Vitolo nevládze už asi 5 minut, asi ho necha mozno par minut a ocakavam Konoplyanku.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas bavi, vykon Barcelony tesi, snad vyhrame.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatial super polcas. Zo strany na stranu, vela sanci, vela vtipnych momentov velmi sa bavim

Reagovat
bartlu

Bravo, Roberto, Ney dneska nejlepší, hlavně u Brava je to jistota, i obrana se zlepšila, asi si to umí ukočírovat a sedím jim to tak. Ney dopředu neskutečný, motá to tam hezky a Messiho důstojně zastupuje, škoda Luise a jeho tutovek.

Do druhé půle bych nic neměnil, Ney dá góla a podle mě i Luis, 2:0.

Reagovat
blaugrana

Bravo, Mathieu, Raketa, Bus a Ney paradne. Skusil by som Daniho miesto Munira.

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Munir nehraje špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Marná sláva, pořád je velký rozdíl mezi Messim a Neymarem v tom, že Neymar si sám zakončení nevytvoří...vymotá, pronikne, ale nezakončí. Ne náhodou dává góly v 90% tak, že dostane přihrávku stylem sám na brankáře a placírou na zadní tyč.

Reagovat
bartlu

OT: Kliment 63.minuta přišel na hřiště a 64. už góla na 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
Kluivert9

Dneska bude: Kliment, Kliment, Kliment

Reagovat
smazaný uživatel

Kliment zničil Kadeřábkův Hoffenheim

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon docela dobrý - hlavně ofenziva se mi strašně líbí. Hrajeme to rychle dopředu bez nějakejch kudrdlin, s čímž má Sevilla ohromné problémy. Dozadu to je slabší a Andalůzané se dostávají k velkýmu počtu rohů, ale myslím si, že vlastně šanci neměli ani jednu. Možná se dá počítat Gameiro po tom dlouhým balonu, kde vyběhl Bravo hodně do úhlu a v klidu to zlikvidoval.

My jsme naopak měli dopředu jednu superšanci, kdeuž bylo 99 % gólu hotovýho, ale neskutečná smůla to jedno procento nedovolila udělat. Dál měl další ohromnou šanci Luisito. Dál tam měl pěknou pozici Munir. Luisito pak pěknou střelou trefil břevno ... Určitě jsem i něco zapomněl.

Nejlepší na place je zatím trojlístek Sergio, Raketa a Neymar. Parádné výkony zatím.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Souhlas. Ještě bych teda určitě pochválil i Brava, který defenzivě dodává obrovský množství klidu a skvěle zakládá nebezpečné brejkové situace, ať už výhozy nebo výkopy. Jinak koukám taky poprvý na Dajto a přijde mi to úplně v pohodě, komentátor slušný a Slovák jako expert super, je vidět že má přehled. Neymar úplně boží, jsem rád že on ani Luisito nejedou na repre, dokážou potrénovat a dostat se do ještě větší pohody. Budeme je hodně potřebovat.

Reagovat
valloire

Bohužel ale mají na sobě madridské šály. Tuto je jistý.

Reagovat
blaugrana

Furt dokoola omielat to iste a kritizovat. To je komentatorsky odpad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Golasoooo

Reagovat
Switchback

Ještě tenhle šašek, achjo

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

a je to podprůměrný výkon, podprůměrný výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Alba vypustil a Jeremy prostě tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

gol gol Sevilla dala gol

Reagovat
blaugrana

Zasa to iste ako v superpohare.

Reagovat
smazaný uživatel

A JE TO TADY NADHERNEJ GOOOOOOOOOOL, KURAK MATHIUE ZASE NESTIHAL A PIQUE DALSI CHYBA JAK SVINA ALE NA TO SME U NEHO ZVYKLY

Reagovat
Jordi Alba

Ty už fakt nebudeš přepínat na Dušana ? Teď ani minule ..

Reagovat
madridcan

Co sa stalo s tym suverejnym Mathieum cez leto?

Reagovat
smazaný uživatel

Alba už si dnes podobně zahrával tak pětkrát, ted se mu to vymstilo

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
madridcan

,,Toto je lavicka Barcelony. Bartra(chvilka ticho) a neznami mladici..."

Sport Tv ma bude dlho mrziet...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bartlu

trapas

Reagovat
smazaný uživatel

Kun trha, Barca tece. Tak to ma byt.

Reagovat
Ángel di María 22

Golasoooo

Reagovat
smazaný uživatel

A DALŠÍÍÍÍÍ BARCELONA NESKA DOSTALA 2X TOLIK GÓLŮ CO REAL ZA CELOU SEZONU

Reagovat
smazaný uživatel

dušan je len jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně, že hrajeme dobře a Neymar hraje jak Messi, že áno

Reagovat
bartlu

nic no, nasi stoperi pique a traged tam cumi jak kkti...jebat, chcipnete

Reagovat
JM

Skutečný fanda

Reagovat
bartlu

tymu fandim, ale pique s debilkem to posrali

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
misinho7

tak zajtra bude aj ten bod mat cenu zlata dufam vo vyhru ale tak aj ten bod nebude na skodu ak barca dnes zavaha

Reagovat
smazaný uživatel

to je ficak

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Búra, dejte jim búúúúúra, Sevilla dejte jim búra

Reagovat
roberos

Aby Atletiko nedalo zase Realu: 4:0 ha,ha..

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhernej kus, ale zase Jeremy úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo

Reagovat
madridcan

Lucho Enrique...ok, bude sa to dat pozerat aj bez zvuku asi

Reagovat
Hristo Stoichkov

Naprosto normalni oznaceni, co je na tom spatne?

Reagovat
alcantara

Reagovat
RKBoy

Real jasný titul..toto nemože posrať ani to nemehlo Benitez.

Reagovat
smazaný uživatel

Alba

Reagovat
LAM

Bohužel je vidět kde jsme bez Messiho.Nebejt on v Barce tam máme maximálně třetinu titulů.

Reagovat
bartlu

nebejt luis kopyto, tak vedeme 2-0 a ten zapas je uplne jinaci

Reagovat
smazaný uživatel

ale přece Neymar hraje jako Messi a navíc má lepší penalty a přímáky...ale na výsledku to nějak není vidět

Reagovat
roberos

Neymar není Messi bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý tvrzení po jednom nepovedeným zápase, kterej ještě ani neskončil...

Reagovat
LAM

Hra je vidět.Messi je naprosto jinde než všichni fotbalisti a my ho nedokážem nahradit

Reagovat
MadMrJacky

Hoši klid, už tam jde Sandro. Všechno bude v pořádku

Reagovat
roberos

Bohužel nemáme formu a Messi strašně chybí a.Mathieu je jako slon v porcelánu navíc strašně pomalý. No vidím na další porážku. Lucho střídá když je pozdě. Bože a´t se vrátí bůh - Messi!

Reagovat
smazaný uživatel

Jeremy si snad už odpočne na dýl. Stál nás už letos dost gólů Naprosto šílený podzim od něj.

Reagovat
PP

Mathieu - Barcelona 2:0..

Reagovat
smazaný uživatel

a to tam toho v prvním poločase tolik zachránil...obětní beránek no

Reagovat
smazaný uživatel

co tam zachránil? Já vím o jednom zákroku, kterej vyplýval z další jeho chyby.

Reagovat
PP

on umí dobře vystoupit, ale bránění v lajně má prostě katastrofální..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel som prvy gol, ale vyzera to, ze to sevilla udrzi. to by bola pre nich dobra facka, keby este takto utrapena barcelona vyrovnala.

Reagovat
CHONG

My jsme takoví kokoti, že posíláme těmhle těmhle tragédům vítr do plachet remízami se soupeři jako je Gijon a Málaga

Reagovat
Kenneth

Navíc zápasy které jsme měli v součtu vyhrát tak 12:1. Tu Malágu nepochopím nikdy.

Reagovat
CHONG

Ten zápas mě bude ve snech strašit ještě dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

čonku, já s tebou souhlasim, svět se zbláznil....Ale zejtra s bodama počítat nemůžete

Reagovat
PP

to jste.. předseda, klub, fandové.. sakumprásk

Reagovat
CHONG

* prezident

Reagovat
Kokesh

Mathieu mu asi coach Messi zakázal kouření, to je propad formy jako prase.

Reagovat
Mishko

"to je šupa"

Reagovat
smazaný uživatel

Kurna, to ako chytil ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvoe, takhle tendenční moderování už jsem dlouho neviděl :D

Každopádně vyhrát se mělo v první půli, díky Shakiro...

Reagovat
bartlu

ty vole skodaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Otocime, musime otocit.

Reagovat
valloire

Rico

Reagovat
smazaný uživatel

ah né já se opiju, celej den ležim s kocovinou a nestihnu svadit tu čistou jedničku, kterou jsem opravdu předvídal ! 3:1 konec...Messiku odejdi z tohodle hroznýho týmu, fakt navíc tam sou zmrdečci typu Alba, Alvez, Neymar a Suarez...odejdi jinam po sezoně, vyzívám tě ! Chci tě vidět v anglii, klidně i do City běž, s Kunem bysis to hezky dával, nejinak jak s Neymarem, vlastně možná i líp....uteč....uteeeeč

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Magic player

Reagovat
smazaný uživatel

Trhaj Suarez.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

RICO

Reagovat
bartlu

to je v hajzlu...toho gola nedame ani kdyby tam byl messi...

Reagovat
Jordi Alba

Rico.

Reagovat
smazaný uživatel

Kun 12 minut = 4 goly.

Reagovat
smazaný uživatel

nuda, na Lewu nemá

Reagovat
bartlu

a de bruyne vyhraje krale asistenci i v anglii

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, Premier League.

Reagovat
smazaný uživatel

jenže on je taky na baterky, jednou má zápas kde je Bůh, ale pak zase 5 kde hraje tužku...já myslel že bude lepší...Osobně si stejně myslim, že jakej má City finanční potenciál, tak nemá TOP hráče a celkově ten tým mi příjde béčkovej, ale jen můj názor...Jsou tu zas tací, kteří myslí že KOmpany je nejlepší stoper na světě, a Touré v záloze bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

Další mač naprosto strašná koncovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar si konečně vzpomněl, že je útočník

Reagovat
smazaný uživatel

Rico

Reagovat
smazaný uživatel

proč začnem hrát, až když tečem 2:0? stejné jak s Leverkusenem

Reagovat
Teoretik

a s Celtou. Prostě na to jebou

Reagovat
smazaný uživatel

upřímně taky nechápu, proč se týmy vždycky nesnažej na 100% ze začátku, kdy sou plný síly, nefouknou tam jeden, dva fíky a pak mužou hrát teprv na půl plynu...prostě ze začátku hrát tak, jako když hrajou v zápase kdy třeba prohrávaj 0:1 v 75´ a musej vyhrát aby měli titul. Vzpomenu třeba 2009 v SF Interu vlastně celej zápas, kdy doháněli, nebo na Celtic parku, kde prohrávali 0:2 a ten tlak v poslední čtvrthodině byl enormní.

Reagovat
smazaný uživatel

no ... penalta.

Reagovat
bartlu

taková se píská jen klepinhovi...každopádně já bych to nepísknul

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť ho stáhl rukama na zem. Co s tím měl Luis dělat?

Reagovat
bartlu

nepadnout tak lehce...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten obránce měl štěstí že nebyl kousnut do kulí...

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to znít dovině, ale tohle je jeden z nejlehčích zápasů na Pizjuanu, co pamatuju.

Reagovat
Dr. Admess

Přitom první poločas byl fakt luxusní, ale letos jsme neefektivní jak sviňa.

Reagovat
Ángel di María 22

Kun 5. Tak ještě jeden Ale stejně budou City zas špatný, to je na tom nejlepší.

Reagovat
Switchback

z lavičky no.

Reagovat
smazaný uživatel

Pellegrini debilek, skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

koho máme dalšího venku? to budou ještě pekla ty voe

Reagovat
10

taková "penalta" pro Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta

Reagovat
Ángel di María 22

Tak rozhodčí pomůže, viď

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jeden, ještě jeden !

Reagovat
smazaný uživatel

to je na sevillu !! nasrat barcelona...

Reagovat
blaugrana

Daj sa liečiť.

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
valloire

Reagovat
Switchback

jasná ruka

Reagovat
Switchback

ale stejně nedáme penaltu

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Šmarjá pano.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jedem Barca, jeste jeden !!!

Reagovat
blaugrana

Daj sa liečiť.

Reagovat
smazaný uživatel

keby toto odpiskali madridu tak by bol rozhodca za kkta

Reagovat
roberos

Realu se písklo všechno - ty jsi na Penalda a jeho pády a vynucuvání penalt zapoměl chlapče?

Reagovat
valloire

A když Barca nemůže penaltička pomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roberos

na Real jeho pentle Penalda ale nemáme - každej třetí zápas pentle.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Ángel di María 22

Co to je za tlačenku najedou?

Reagovat
smazaný uživatel

Emeryho je mi trochu lito, ale jedem, Barcoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to že ta ruka nebyla ve vápně tak penalta správně...

Reagovat
Ángel di María 22

Takže jsi vlastně napsal "až na to, že to neměla bejt penalta, byla penatla odpískaná správně"

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak no...

Reagovat
smazaný uživatel

ruka pri tele na hranici 16skty. to uz ani pravda neni

Reagovat
Kenneth

Na Piquého pískají už i v Seviile

Reagovat
smazaný uživatel

Daleko jasnější byla na Luise. Taková "ruka" se nepíská.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se nic mimo vápno nemá pískat jako penalta...

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Dr. Admess

To není možný..

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro

Reagovat
vocasisko

to mě poser

Reagovat
Ángel di María 22

Musí se uznat, že tu tyč trefil příkladně

Reagovat
bartlu

pico dalsi tycka, MRDAT

Reagovat
Jordi Alba

Jáj.

Reagovat
smazaný uživatel

Co za vocase dalo tu tycku??

Reagovat
MadMrJacky

To už je fakt regulérní pech...

Reagovat
smazaný uživatel

prázdná brána a on trefí tyč, to je fakt k posrání

Reagovat
smazaný uživatel

Další tyč. tohle je fakt kouzelný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Sandrooooooooo vrať se do béčka

Reagovat
smazaný uživatel

Uff.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Kliment by to dal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sevilla neskutocne rychlo straca loptu a potom to takto vyzera. chyba tam teraz Banega

Reagovat
valloire

Messi chybí.....tu penaltu by zazdil

Reagovat
Dr. Admess

Shit, tohle fakt je prokletí.

Ale my stejně ten titul uděláme.

Reagovat
valloire

Reagovat
bartlu

vole ja fakt vytecu...tolik sanci do prdele

Reagovat
valloire

ty vole, to je tlak

Reagovat
smazaný uživatel

to je neuvěřitelně neuvěřitený

Reagovat
Kokesh

Tak tohle offside nebyl...

Reagovat
Ángel di María 22

Jako, že bude mít Barcelona po 7 kolech skóre 12:9, to jsem teda fakt nečekal

Ale je dobře, že se totálně marná Sevilla chytí v takovymhle zápase

Reagovat
Kenneth

Jj 12:9, ale stále jsme za nima.

Reagovat
Ángel di María 22

Tak my máme na lavičce jinej handicap, s tim se počítalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla sa chytila s nami, teraz to bude krasojazda za titulom v EL a 4. miestom v lige

Reagovat
10

v LM teď ve středu byla naprosto tragická a měla 1 střelu na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Je Dybala podobnejsi Tevezovi nebo Aguerovi?

Reagovat
10

za mě jednoznačně Aguerovi

Reagovat
smazaný uživatel

Videls ted Kuna proti Chelsea, ne? Ma taky takovej pohyb do koncovky, jestli chapes, co myslim? Zvladl by sam hrota?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jeste jedna otazka. Je lepsi a bude do budoucna lepsi nez Icardi? Co myslis?

Reagovat
10

co je cílem tohodle výslechu, resp. proč tě to tak zajímá?

Aguero v jeho věku dával víc gólů, ale zase hrál ve Španělsku, který by i Paulitovi určitě sedělo ještě víc...Icardi je úplně jinej typ hráče, za Dybalu bych ho ale rozhodně neměnil

Reagovat
smazaný uživatel

Mam takovy hrace rad, to je vsechno, tak jestli se ho vyplati sledovat, protoze Kun je buh. Jinak dik, ale myslel jsem, ze toho zkusis napsat vic.

Reagovat
smazaný uživatel

v LM sa šetria sily, uhrajú 3. miesto a pôjdu si pre titul v EL, veď to tam píšem

Reagovat
Ángel di María 22

No, nevim, na Juventusu prej hrála hrozivě.

Reagovat
smazaný uživatel

kua, EL neni LM

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
CHONG

Každý holt nemůže mít v bráně boha z Kostariky.

Reagovat
Kenneth

Tuhle Barcelonu by si Carletto i Mourinho povodili jak slepýho koně, Tučnák z toho udělá drama.

Reagovat
Ed_Hazard

S prvou castou suhlas. Ako to dopadne s druhou uvidime az na konci sezony, tak klud

Reagovat
CHONG

O Carlettovi vůbec nemluv, vždycky si vybavím tu Pérezovi tiskovku s novým impulzem a akorát se naseru.

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

Sevilla uz melie z poslednych. Vydrzaaaat

Reagovat
vocasisko

no nic

Reagovat
roberos

Vedení Barcy může za to že tam nemáme koho dát - Munírové,Sandrové apod.by v žádném lepším klubu nehráli a u nás takový dřeváci hrají základ.

Reagovat
Dr. Admess

Proč takoví lidi fandí Barçe... Nebo jsi snad jen zapomněl na zákaz registraci nových posil?

Reagovat
roberos

O tom věděli a mohli přivést o 2-3 hráče víc ještě před zákazem a navíc některé hráče na hostování mohli stáhnout a ne pustit nebo prodat. Munír a sol mají tak na to hrát za Granadu apod.

Reagovat
smazaný uživatel

roberos je val

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar je a bude proste zpicenej sobec..

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
loki5

No dneska teda rozhodně nesobčil.

Reagovat
smazaný uživatel

A co to prdevadel v nastaveni? Misto toho, aby hral rychle, tak se postavil, pred nim 3 obranci, stal stal stal.. pak udelal dve klicky a vypalil 20 metru nad branu..

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar bol dneska vas najlepsi hrac. okrem neho by som vyzdvihol Roberta, Busquetsa a Rakitica.

Reagovat
smazaný uživatel

Nas

Reagovat
valloire

Sevilla paráda

Reagovat
Ed_Hazard

Sevilla Rico

Reagovat
JM

Reagovat
JM

Tak nakonec nestačila ani penalta nepenalta. To je dobře, moc dobře...

Reagovat
Jordi Alba

To je tragédie tato sezóna.

Reagovat
loki5

No tohle byl hodně smolný zápas, ale snad to alespoň nakne Sevillu a začne zase hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

když začnou hrát až za stavu 2:0, tak to není žádná smůla, ale lenost

Reagovat
loki5

Smůla jsou 3 tyče a neproměněné šance. Ale je to tak jak říkáš. Měli takhle začít hrát o dost dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře nám tak, s takovýma trapnýma výkonama budeme prohrávat každý druhý zápas

Reagovat
Dr. Admess

A ty už si dej facku a nebuď tak nenažranej fanda.

Reagovat
smazaný uživatel

Prohra s Bilbaem o 4, prohra s Celtou 0 3 a prohra se Sevillou, která je absolutně bez formy...o víc než jeden gól jsme zatím porazili jenom doma Levante. A to je teprve začítek sezony. Nepřipadá mi to moc košér na vítěze treblu.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky do Sevilly.

Reagovat
CHONG

Když jsem byl v červenci v Andalusii, tak se dušovali, že Sevilla Barcelonu porazí, díky, že držíte slovo

Reagovat
smazaný uživatel

kam chodíš?

Reagovat
CHONG

Byl jsem v El Rompidu, přistávali jsme v Seville.

Reagovat
smazaný uživatel

ou, podľa obrázkov nič pre mňa, taká dovolenková dedinka s peknou plážou či?

odporúčam ten istý záliv, len druhý koniec, mesto Cádiz, história, žúry, more...

budúci rok, skúsim costa de la muerte, asi to nebude moc na kúpanie, ale vyblbnúť v oceáne sa bude dať poriadne

Reagovat
CHONG

Ten popis sedí, já takové dovolené preferuji, klídek, pláž moře, víno, relax. Letos červenec El Rompido, září Menorca, tam to bylo obdobné, akorát tam bylo bohužel dost Čechů, ale jinak super.

Jinak díky za tip, o Cádizu už jsem taky přemýšlel, tak to možná příští rok prubnu.

Reagovat
smazaný uživatel

tiež nemám rád slovákov/čechov na dovolenke...

ja zas preferujem štýl, more, chlast, žúrka, pamiatky, žúrka, more... neviem prečo ale po takejto dovolenke si dám deň, dva voľno a som oddýchnutý... každopádne každému ako vyhovuje

Cádiz je dosť známy nočným životom, takže skôr ako výlet

Reagovat
CHONG

To zní dobře, já poslední dva roky preferuji spíše klidné posezení ve vinárně, takže pořádný noční život bude takový návrat do vysokoškolských let

Reagovat
roberos

A prý porazí i Real!

Reagovat
Dr. Admess

Ach, vy fandové... Dělat takovou tragédii z toho, že se prohrálo na Pizjuánu.

Tak se prohrál jeden zápas, na těžkým stadionu, pravidelně to jsou jedny z nejtěžších zápasů v sezóně, vyhráli jsme už na Vicente Calderónu i Bilbau, doma porazili tu Málagu, tak holt jeden jsme teď nezvládli, tak z toho nedělejte hned ztracenou sezónu.

Fakt, někteří nenažraní pseudofanoušci.

Já si jen užívám vidět v akci plno odchovanců, kteří dokážou být herně lepší, to že prostě teď jsme neefektivní jak sviňa je daň za loňskou sezónu, kdy jsme naopak efektivní byli. Ale to se zase prolomí a s návratem Lea si pro ten titul v klidu dojdeme.

Visca el Barça y Visca Catalunya!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

o titulu bych určitě nemluvil, ikdyž je fakt, že máme zápas proti největšímu konkurentovi úspěšně za sebou.

Mně je úplně fyzicky zle z toho, co tady dokáží někteří takyfandové napsat, ale s tím už se musíme naučit žít. Holt fandí, když se daří. Když se nedaří, tak nadávají.

Reagovat
Kokesh

Skace ti na to jeste nekdo, Jirko?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Je tam spousta individualnich chyb a forma nekolika (hlavne defenzivnich) hracu je dost bidna, ale v otazce pristupu neni moc co vytknout.

Reagovat
Dr. Admess

Mně taky a moc... Nepochopím. Přitom vloni ten start byl snad ještě horší (nebo celkově prostě taky bídnej), tak bych čekal, že se i poučí. A ono nic.

Reagovat
Murena

Zahozené šance nás stály úplně zbytečně body.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledok pre Barcelonu nespravodlivy, ale kazdy fanusik fotbalu musi byt spokojny.

Reagovat
loki5

To ano zápas to byl super od začátku do konce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, jdu se osprchovat - jsem spocenej víc, než ti hráči na place. Zápas sice jízda, ale bod ani jeden. Hrozná škoda. Tahle Sevilla byla hodně špatná.

3 (vlastně 4) tyče a mraky gólovek a je z toho jeden gól z penalty. Uff.

Nejlepší na place nakonec Rico a jeho branková konstrukce. Od nás to byli Ney, Raketa, Sergio a Mash. Ale dobře hráli i Bravo, Sergi Roberto. Celkově povedený výkon. Snad nás takhle smolná prohra nesloží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Snad jo

Reagovat
stas87

Pozdravujem klauna bana. Nabuduce snad nebudes za klauna.

Reagovat
X-bano-X

Keď už ti chýba charakter, tak snáď to dokážeš zalepiť peniazmi Ešte raz gratulace k výhre.

Reagovat
stas87

Nestihol som to dat. Od 15:30 mi ide BL a ja som si myslel ze hraju az vecer. Co sme si to sme si,uz je to prec.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale kdo ten zápas viděl, potvrdí, žes měl nadpozemský štěstí. Vysmívat se tady pak někomu je na úrovni nejhloupějších Madristů.

Reagovat
Kokesh

Nadpozemsky Jirko? Vas nastartovala penalta, bez ni by jste jeste v 90 oblehali a nic z toho...a ke konci jeste zapiskany offside na Reyes, ktery nebyl a sel sam...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, nadpozemský. První půlku neměla Sevilla nic a vlastně dala góly ze dvou prvních šancí, co měli. Do té doby už měla Barca minimálně 5 šancí a dvě tyče za sebou. Po penaltě už to byl takový ohňostroj ofenzivy, která se vidí velmi málo.

Reagovat
Teoretik

To je nesmysl, naopak Bravo párkrát pěkně zachránil. První půli byla Sevilla možná i o trochu lepší. Druhou půli jsme začali řádit po tom, co jsem dostali druhej gól, ale to už bylo pozdě čerta honit, tak se mělo hrát od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Si tak říkám, co asi tak pěkně zachraňoval Bravo, když měla Sevilla v první půlce 2 střely na bránu ...

Sevilla měla v první půlce velké množství rohů, ale nebezpečnou šanci měla jednu, když teda budu počítat to, jak Gameiro zakončoval skoro z nulového úhlu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jseš neuvěřitelnej pokrytec... Do Realu si kopneš po každý ztrátě a teď tady budeš moralizovat.

Kdyby takhle Sevilla hrála proti nám, tak by to byl životní výkon všech hráčů Sevilly, neschopnej Penaldo a "Realisti se furt vymlouvaj na zranění". Ale užij si to

Reagovat
smazaný uživatel

penaltička bola?

Reagovat
stas87

Ja som to ale nedal !!! A na bana som si spomenul po utorku. Na Seville sa nehra lahko a ked som videl v utorok ze na nu je 3,75 a na 1X je 1,86 tak mi to prislo nezmyselne vysoke.Ked som ten komentar napisal,tak Bayer mal sancu na pojistku na 2:0 a vzadu vam to horelo.To ze ste to otocili v druhom polcase je uz ina vec.

Reagovat
smazaný uživatel

já vím, proč jsi zmínil Bana, ale jde mi o to, že ta výhra byla tak haluzová, že prostě není na místě někomu dokazovat, že neměl pravdu.

Reagovat
stas87

Ono mozno bude problem aj v tom ze bano po vasom obrate si prisiel kopnut do mna..a ja som sa v tom mojom komentu v utorok Barce nevysmial a vzniklo z toho toto.Tebe prisla jeho reakcia na mna adekvatna? bano si zacal,nie ja.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
X-bano-X

Tak tu sa patrí pogratulovat stastovi. Snáď naložil za barák

Inak parádny zápas. Trochu smolný ale to k tomu tak nejak patrí. Sevilla si ten zápas vydrela. Bojovali až do konca a vyplatilo sa. U nás sa prejavili absencie, taký Suaréz tam v 28 minúte nožičkami ledva prepletal. Škoda, musíme ísť od zapasu k zápasu a snáď sa cez to nejako prehryzieme

Reagovat
smazaný uživatel

a přístě máme venku "oblíbené" Getafe, to bude s touto formou taky sranda

Reagovat
roberos

To jo ale my budeme i Vallecanem a Eibarem doma co dělat - vzpomeň na Las Palmas!

Reagovat
Switchback

fakof

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Barcelonu je po herní stránce ta prohra krutá, ale na výkon se fotbal nehraje, za ty zahozený šance by měl trenér svoje hráče profackovat, to se nedá nazývat smůlou, ta ani ve fotbale neexistuje...ale aspoň bude sranda, fanoušci Barcelony se budou hroutit a odvolávat Enriqueho a fanoušci Realu začnou slavit titul...

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla coach Emery wins his 1st game as a coach against Barcelona, in the 20th game.

Reagovat
roberos

Bez Messiho a Inniesty a navíc nefungující obrany ( za to může celý tým) budeme často ztrácet. Naši soupeři to vycítily a hrajou víc otevřenou hru než když je tam Leo.

Reagovat
Xavi

Takové nervy už jsem dlouho neměl. Zestárl jsem tak o deset let.

Reagovat
Robbie

Barcelona brečí že měli zraněnýho Messiho,niestu předtím Albu,Alvése, ale jinak nikoho ze základu a Real má/měl Danila,Pepeho,Ramose,Jamesa a G.Balea

Reagovat
smazaný uživatel

Real všechny tyto hráče dokáže nahradit, Barca s aktuálním kádrem hodně těžko. Jinak pokud vím, tak Ramos a Danilo zas tak dlouho nechyběli.. Jo a u Barcy si zapomněl, že byl zraněnej i Bravo, ze začátku sezóny chyběl 4 zápasy Neymar...

Reagovat
smazaný uživatel

600. pre Rayo

Reagovat
DelPiero137

Vazne nikto nebude vysielat Atletico-Real?

Reagovat
sensei25

Nevadí,fandíme ďalej.

Reagovat
Switchback
Reagovat
X-bano-X

Reagovat
bartlu

Chlapec se rozehrava k neskutecnym vykonum, doufam, ze si ho nenechame utect, potencial ma veliky a co sem ho parkrat videl, tak se mi moc libi, dravy, technicky, fakt z nej muze vyrust perfektni hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

malaga se nejak rozstrilela

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Absencia Amrabata im pomohla

Reagovat
X-bano-X

Výborný futbal v Malage

Reagovat
smazaný uživatel

proboha, vyražte toho příšernýho Skota.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Ani ho nemali brať, je to tragéd

Reagovat
madridcan

S kludom sme mohli ist do derby, ale niee niee...treba to dojebat s Malagou. Kazdopadne na vecer sa tesim a bude to rovnaka oslava futbalu, ako bol prvy slager tohto kola.

Reagovat
habinity

Piatok asi o 4 rano mi ukradli v bratislave cast ruzinov skoda octavia rs combi cierna metaliza 2013 rok..spz bolo ceske 1 bc6395 za pomoc dakujem

Reagovat
madridcan

Prepac, nechcem sa smiat z cudzieho nestastia, ale ten koniec vyznieva tak, akoby si podakoval zato, ze ti ju ukradli

Reagovat
el Principito

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

na Betis vieme zahrať, z posledných 5 zápasov sme 4 vyhrali, jeden remizovali, kua, takže potiahneme šnúru ďalej...

Toňo - Nacho/Tito, Llorente, Zé, Rat - Baena, Trashorras - Embarba, Jozabed, Bebé - Guerra

Aupa Rayo!!

Reagovat
Ed_Hazard

Ty vole čo je dnes za deň, že je toľko vynikajúcich zápasov? Od telky ma nikto nedostane

Reagovat
Robbie

achjo, James Rodriguez sa nielenže nevráti včas na derby, ale ešte si spôsobil ďalšie problémy obnovením zranenia. Podľa prvých odhadov by mohol stihnúť zápas s PSG. Skoré uzdravenie!

Reagovat
smazaný uživatel

zas tie kokotiny s rozohrávkou...

Reagovat
smazaný uživatel

kurva Westerman, takýto brejk

Reagovat
smazaný uživatel

to je za to, že nehrá Číňan (keď sa hrá pre Čínu)

Reagovat
smazaný uživatel

pravý bek miesto Nacha, diváci by nás milovali

Reagovat
smazaný uživatel

v Číne určite

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak do toho nikto iný nedáva prachy

Reagovat
Kenneth

Po 7 kolech maji Katalanci na konte 5 penalt.

Reagovat
madridcan

Takze teraz to je o tom, ze vela utocia. Ked ma take obdobie Real, je to o Penaldovi!

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Switchback

On je taky rozdíl, za co je ta penalta ve většině případů udělena

Reagovat
smazaný uživatel

za ruku pred šestnástkou?

Reagovat
Switchback

to většina tam není nadarmo, ťunťo, navíc jsem se ani nedíval, jestli to bylo vážně před 16

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

no neni, také ruky sa pískajú?

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

borec je na hraně 16ky a střela Neymara dost možná letěla na bránu, písknout to mohl / nemusel, nevím co na tom nechápeš

Reagovat
smazaný uživatel

ja všetko chápem

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Reagovat
Switchback

copak

Reagovat
valloire

vaše je vždycky v pořádku, naše ne...je to tak?

Reagovat
Switchback

to jsem nenapsal

Reagovat
valloire

v podstatě ano

Reagovat
Switchback

ve tvojí hlavě

Reagovat
valloire

ani ne

Reagovat
Phillipinho

Dnes naprosto paradni matche. Z La Ligy

Athletic:Vale- Baskove maji zpatky Iturraspeho a Williamse, uz jim chybi pouze Muniain. Vale dost oslabena- Gaya, Abdennour, Enzo mimo hru, ale zase se jim vraci Gomes a prava strana Cancelo-Feghouli hraje excelentne. Myslim, ze Vale tesne vyhraje.

Atletico:Real- Osobne nam moc neverim, Koke zapas nestihne a v poslednich 2 zapasech se ukazalo, jak moc je pro nas dulezity. Cholo nastinil, ze mozna nastoupi s formaci 4-3-3 a ma v zakladu 2 otazniky- Jackson/Torres a Correa/Carrasco. Osobne ocekavam Torrese, ktery to na hrotu fantasticky odmaka a potom prijde Jackson. Vzhledem k tomu, ze Carrasco nastupuje velmi malo a v zakladu jeste nebyl, tak ocekavam Angelita. Real bez Jamese, ale uz s Ramosem a Balem, u kterych Benitez nepotvrdil, jestli budou v zakladu. Doufam v body, ale vykon musi byt o 100 procent lepsi nez proti Benfice.

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic 2-0 Vale

Atletico 2-2 Real

Reagovat
Switchback

až čtyry góly jo? to by bylo fajn ...

Reagovat
smazaný uživatel

nech sa už konečne vyserú na tie krátke rozohrávky, keď sú v okolí 3 metrov 3 hráči súpera

Reagovat
smazaný uživatel

Jozabed, kua čo si videl v telke Florenziho?

Reagovat
smazaný uživatel

územná prevaha a nebezpečný sme ako krabica mačiatok

ďalší zápas a lá Deportivo

už si pripadám ako keby som fandil veľkoklubom, každý kto dojde na náš štadion príde brániť a hrať na brejky, jeden prejde a stiahne sa ešte hlbšie

na krídle nám hrá sebecký portugalec, ktorý dal gól v minulom kole, tak teraz striela z každej pozície...

ani oživiť to neni čím, pôjde tam zbytočný Lass? kua, mali sme vypustiť čangčonga

Reagovat
Switchback

Betis mohlo to být 0:2, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

2:0?

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pacovi už fakt jebe? nechá Bebého a dolu pošle Adriho? za Lassa...

Reagovat
smazaný uživatel

kua, Zé

najskúsenejší stopéri, Amaya, Zé takéto kiksy v zadu... ani nemusia útočiť, stačí len čakať na tieto kiksy

Reagovat
Switchback

Zaslouženě

Reagovat
Skip 2 My Lou

Reagovat
smazaný uživatel

pozeral som iba poslednych 25 minut, ale to mal betis za stavu 0:2 viac sanci ako Rayo, cize asi zasluzene

Reagovat
smazaný uživatel

klasické bezzubé držanie lopty proti zalezenému súperovi, naša domáca klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Pome kluci, konečně Bakkali v základu místo Piattiho a Gomes na AM

Reagovat
blaugrana

Vale pekné dresy, i keď ta farba...

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Parejo

Reagovat
Phillipinho

Parejo skvelej primak

Reagovat
-Kopy-

ten se povedl

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic si to dava pekne, kukam paralelne arsenal aj athletic a inac cudujem sa ako mozu bojovat o zachranu, ved hraju vzdy dobre ked som ich pozeral

Reagovat
smazaný uživatel

ta valencia, to je marnost nad marnost, hlavne v obrane, asi se jim vraci to lonsky posledni kolo, s takovym tymem hrat takovejhle fotbal... no nevim nevim jak dlouho jeste nuno vydrzi, apropo by me zajimalo ci kun je tenhle chlapik, protoze mi prijde divny, ze takovejhle zacinajici trener dostal zrovna valencii

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslím, že každý fanúšik Valencie musí byť spokojný. Jediné čo tomu chýbalo bol lepší výkon a lepší výsledok. Tréner Spiríto môže byť s mužstvom spokojný

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Až príliš irónie.....

Reagovat
smazaný uživatel

Dava nejaka tv la ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

Simeone goes with: Oblak; Juanfran, Godín, Giménez, Filipe; Gabi, Tiago, Oliver; Correa, Fernando Torres, Griezmann

Reagovat
smazaný uživatel

Oblak; Juanfran, Godín, Giménez, Filipe Luis; Gabi, Tiago, Oliver Torres; Correa, Griezmann y Torres.

Reagovat
smazaný uživatel

Keylor; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Casemiro, Kroos; Isco, Modric, Cristiano y Benzema.

Modric

Reagovat
smazaný uživatel

A kurva jebe mi Gareth na lavicke

Reagovat
Ed_Hazard

?

Reagovat
smazaný uživatel

myslel som si ze Luka sedi ked som videl Caseho

Reagovat
smazaný uživatel

pekne defenzívne a s 11 hráčmi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá náhodou, namažem si je na chleba jak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimava.

Reagovat
smazaný uživatel

4-3-3

Reagovat
smazaný uživatel

mohlo to byť pekných 4-4-2 ale bude to zase 4-2-3-1

Reagovat
smazaný uživatel

4-4-2 by to bolo keby siel Modric na pravu stranu .

Reagovat
smazaný uživatel

v to dúfam

Reagovat
Ed_Hazard

Snaď si enmyslíš že bude hrať Luka na kraji zálohy Teda, snaď nie Podla mňa 4-3-3 s trápiacim sa Iscom na pravom krídle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Pôjde začiatkom druhého za Casemira, ten sa podla mňa bez žltej neobíde

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně s tou žlutou máš pravdu, čekám ji do 10 minut.

Reagovat
teenz

Konečně pořádnej hráč.

Reagovat
Ed_Hazard

tiež

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dava to niekto v tv?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

BALEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

to bolo jasne ze po zraneny ho nedrbne hned proti atletom

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

no ...

Reagovat
misinho7

Gareth tam vleti ako zolik ale skoda toho Jamesa, Isco je poslednej dobe viac mimo..hodil by sa miesto neho

Reagovat
smazaný uživatel

Bale nehraje, šance na výhru se zvýšila o 50%

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robbie

po téhle sestavě sem volal proti Atleticu, dneska tam potřebujem řezníka Casemira

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavy na noveho Aguera celkom dobru formu v repre aj v poslednych zapasoch .

Reagovat
Robbie

kde je nový Aguero ?

Reagovat
smazaný uživatel

Angel Correa

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Žltá ponorka...... Zápas blbec, som čakal stratu, ale prehra... Aj v 10 mali hrať na remku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak poradte, co vsadit? Neprohru Atletica? Vyhru Realu? Remizu? Over/ Under? Hm?

Reagovat
patas92

Oba gól...nevěřím, že Navas udrží další nulu

Reagovat
smazaný uživatel

2-2

Reagovat
Ed_Hazard

počet rohov 10+ alebo 11+

Reagovat
Ed_Hazard

plus Benz dá góla

Reagovat
smazaný uživatel

Cervena karta za 2,2?

Reagovat
Switchback

Penaltu

Reagovat
Ed_Hazard

Barcelona hrala včera..

Reagovat
Robbie

přesný výsledek 1:0 C.Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím vás, dá se někde Atletico - Real sledovat v TV, popřípadě máte někdo stream?

Reagovat
Switchback

http://freefootylive.net/badsunday/ tady to bude, v žádná česká/slovenská tv to nedává.

Reagovat
smazaný uživatel

HD stream na druhý největší zápas po Clásicu?

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Choreo Přijel Real, tak si toho važte !

Reagovat
smazaný uživatel

Paul Clement

Reagovat
smazaný uživatel

Undiano Jsem zvědav

Reagovat
smazaný uživatel

Mendieta "konťol the game

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme si užít ty poslední chvíle bez čelenky. #Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Na Canal+ spanielskom to komentuje dobry komentator, aj ked nerozumiem po spanielsky, dobre tomu dava atmosferu, lebo inak ti spanieski komentatori su slabucki

Reagovat
smazaný uživatel

Keylor

Reagovat
smazaný uživatel

Navas nehraj sa na Stegena

Reagovat
smazaný uživatel

Dneskam konecne 4-4-2 na tej lavej strane je Modric

Reagovat
smazaný uživatel

4-2-3-1

Reagovat
smazaný uživatel

Kariiiiiiiiiiim

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Billy McClane

GOOOOOOOOOOOLLL

Reagovat
aither

Atleti špatní

Reagovat
smazaný uživatel

Karim

Reagovat
smazaný uživatel

VAMOOOOOOOOOS

Reagovat
smazaný uživatel

L E G E N D A

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Carvajal.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzemaaaaa!!! Dani parádně

Reagovat
Jerichoo

Carvajal fantázia

Reagovat
smazaný uživatel

krasna center a ta hlavicka, parada

Reagovat
Ed_Hazard

a bola aj ručička vo vápne.....o takú pecku ale my narozdiel od culés nestojíme

Reagovat
patas92

Však ji měl u těla

Reagovat
smazaný uživatel

nebola

Reagovat
bartlu

nemluv za klepinha !

Reagovat
smazaný uživatel

ten Correa je dobrý, kdyby uměl líp střílet a mířit, tak má dva góly

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je tam navíc...fakt se těším na den, až odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

CHlapci, Atletico keby nezacalo tak priposrato, ale ten Torres v utoku to je strašné, ten chlap hraje snad už len za zásluhy. Nemá na to.

Reagovat
Jerichoo

Gimenez slušný zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

ramos

Reagovat
Switchback

Stejně ji nedá, Navas je bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

dobrou

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
hntlyl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdybych mel klobouk, smeknu

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
teenz

Tak teď je Ramos největší komik. Zlatej Pepe.

Reagovat
C0br

ramos

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos 2 chyby

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

hehe

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos chuj proste

Reagovat
smazaný uživatel

komedia

Reagovat
madridcan

Boha Ramos

Reagovat
misinho7

ramos zas chyba proti atletom..to je taky debil neskutocny

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

jasná..není o čem

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio klasik.

Reagovat
jiriczeQ

jak říkám, Ramos nejpřeceňovanější hráč všech dob..fakt jsem na něho alergický

Reagovat
Fairplay

Sergio

Reagovat
teenz

NAVAAAS

Reagovat
bartlu

ty vole, griezmann vykap...kazdopadne Navas je skvelej golman, az je mi lito, ze ho po sezone vyzenou

Reagovat
smazaný uživatel

KEYLOR!!!! boze to je frajer jako emoce k Ikerovi stranou, ale ten mel byt jednicka hned po prichodu

Reagovat
smazaný uživatel

Navaaaaaaas!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Navas je klasa

Reagovat
smazaný uživatel

KEYLOOOOOOOOOOOR

Reagovat
misinho7

Navaas ..to je boh najlepsi na svete aktualne bez pochyby

Reagovat
Jerichoo

Ramos panebože Ešte že máme toho démona

Reagovat
Fairplay

Keylor <3

Reagovat
smazaný uživatel

ty pico to je buh.. to je mimozemstan.

Reagovat
patas92

Ramos Keylor

Reagovat
smazaný uživatel

On je naprosto nereálnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Navas je bůh

Reagovat
stas87

Fantasticky zaber na Beniteza a za nim cca 20 sikmacov.

Reagovat
smazaný uživatel

Navas dobrý šílenec, ta penalta nebyla špatně koplá

Reagovat
smazaný uživatel

práveže bola

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne, toto si atletico zaslúžilo, za ten torresov trapas pred tou penaltou

Reagovat
smazaný uživatel

Kto by povedal ze Keylor bude v novej sezone drzat Real tam kde je, neskutocna forma

Reagovat
smazaný uživatel

ty pico Correa

Reagovat
CHONG

Bůh z Kostariky

Reagovat
Ed_Hazard

Perez kurva v lete zdvojnásobit plat a kúpit villu v Madridu Keylor

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Ja som hneď vedel, že si Benitez namaže Chola na chleba, Griz

Reagovat
smazaný uživatel

faktor Navas

Reagovat
patas92

Correa je naprosto fantastický

Reagovat
smazaný uživatel

Correa zatial najlepsi hrac na ihrisku, ked di maria stal 80 milionov tak tento stoji minimalne tolko

Reagovat
smazaný uživatel

Navyse Keylor kazdym takymto zakrokom ukazuje Perezovi aky je to neskutocny cock

Reagovat
smazaný uživatel

to má Griezmann za to, že si změnil účes

Reagovat
smazaný uživatel

ted ta keylorova rozehravka po zemi, to chtel?

Reagovat
smazaný uživatel

Rapha parádne

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl za....

Reagovat
Ed_Hazard

Bez karty?? Case si ho ešte podá cez zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Už mu ukazoval co ho čeká

Reagovat
Fairplay

Rozhodčí na to přímo koukal, takovou žlutou kartu by neměl přehlídnout

Reagovat
smazaný uživatel

Preboha dajte to tragickeho Torresa dole

Reagovat
sensei25

V akej krajine to žijeme,keď takýto zápas musíme pozerať cez stream boha. To nemohli dať minule Barcu-Atletico a dnes Real-Atletico? DAJTO CHODTE DO PICE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Co sa Torres rozculuje na ofsajd? Ze jeho krasne zakoncenie 12 metrov sikmo od brany nebude v statistikach zapasu?

Reagovat
smazaný uživatel

jinak male OT, a uz tady asi i bylo, ale nemuzu si pomoct.. ten tučnákův asistent vypada nejvic jak Jarda Jágr

Reagovat
smazaný uživatel

doprdele

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, a je to tady..

Reagovat
smazaný uživatel

Navic dneska je to hlavne jeho zapas. Achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Jjo, hrál výtečné

Reagovat
smazaný uživatel

dalsie zranenie, neskutocne

Reagovat
misinho7

kurva dani out...alvaro..to dopadne a sme v riti

Reagovat
Jerichoo

daj si facku

Reagovat
smazaný uživatel

Dani zraněnej takže hrajem v 10...

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa néé

Reagovat
teenz

Arbs.

Reagovat
CHONG

Do píči

Reagovat
Robbie

tvl už těma faulama na Carvajala přehánějí, a už je to tady, nééééé Arabela

Reagovat
Fairplay

Tak to je konec

Reagovat
Ed_Hazard

klasické Atletoviny....prasce z okresu

Reagovat
misinho7

kedy bude spat Danilo? lebo alvaro je najhorsi hrac v kadri on vobec na nas uz dlhu dobu nema...to bude druhy polcas...

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

panika

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Nafackuj si.

Reagovat
misinho7

chces tvrdit ze alvaro je dobry? sak podla mna on nevie co je to sprint ci beh, stoji staticky na pravej strane a nahrava to dozadu...a co sa tyka branenia tiez nie je uz nejky top nestiha atd..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses buh.

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosím ťa, Alvaro bol vždy (spoľahlivý) defenzívny pravý bek, šprinty predvádzal možno tak do 25

Reagovat
teenz

Pojď.

Reagovat
Kenneth

Arbeloa je jeden z největších sympatáků a dříčů v týmů. Pravý Madridista. Nikdy bych ho za toho brazilskýho pokemona nevyměnil...

Reagovat
teenz

Reagovat
CHONG

Reagovat
misinho7

ja netvrdim ze nie je sympatak ci madridista....ale teraz sa bavime o futbalovych kvalitach

Reagovat
teenz

Které si popsal úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pockej, az ted odehraje dva dobry zapasy. Zrazu najlepsie RB na svete.

Reagovat
teenz

Reagovat
misinho7

o alvarovi uz rok aj daco tvrdim ze nie je dobry na real a to moze odohrat aj 5 dobrych zapasov..ale uz nato nema....

Reagovat
teenz

Teď se bavíme o Alvárovi, ne o Garethovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jaaj, v klidu, dyť je stejně repre pauza. Co je Danimu nevíme, ale je klidně možný, že po pauze budou k dispozici oba. Jde jen o to to dneska nějak dokopat no..

Reagovat
madridcan

V time, kde si hyckas Balea nemoze byt Arbeloa najhorsi hrac

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

teenz?

Reagovat
teenz

To jsem nebyl já, One ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

...tak hadat sa o Garethovi znova nejdem, tuto sezonu zatial celkom dobra od neho teda do toho zranenia a prirovanavat svetoveho hraca co nicil Premier league, dal goly vo finale Copy a LM ,hral dobre v prvej sezone u nas a sam taha maly Wales.. k Alvarovi..to je uz ina trufalost

Reagovat
Kenneth

Bale je je slabina týmu, to ti řeknou i ty blbé statistiky. Za Carla a jeho 4-4-2 s Jamesem to šlo vidět nejlíp.

Reagovat
smazaný uživatel

Hral fantasticky prvni sezonu.

Reagovat
misinho7

citat nevis? hral dobre v prvej sezone...vidis tam slovo fanasticky?

Reagovat
patas92

nenech se rozhodit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chlape nato ze mas 19-20 rokov tak tu vzdy neskutocne stresujes a panikaris ty si proste ako baby na vysokej skole pred skuskou

Reagovat
smazaný uživatel

"já to vůbec neumím... já se to učila jen týden"

Reagovat
smazaný uživatel

Real má na té pravé straně jednoho loupežníka za druhým.

Reagovat
smazaný uživatel

To Atlético v Juanfranovi taky. Člověk by řekl, že maj ty praví beci snad předepsanej vzhled.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůza, každopádně baron Gorc z tajemného hradu v Karpatech by měl radost.

Reagovat
jiriczeQ

Ronaldo příšernost..

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo sice dal v jednom zápase pět fíků, ale jinak koukám, že jeho forma pořád není nic moc...

Reagovat
misinho7

no u atletov na ihrisku velmi vynikat ani nebude tam to musi pretrpiet

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť messi taky nebyl včera vůbec vidět

Reagovat
smazaný uživatel

To studio na SkySports, kuchyně

Reagovat
Kenneth

Navas je bůh. To je hozená rukavice Perézovi..

Reagovat
Kokesh

A Modric prý nehraje to co pod Carlem...naprosto špičkový výkon.

Reagovat
Kenneth

Kroos nehraje zatím to co pod Carlem. Má horší rok.

Reagovat
Kokesh

Casemiro je před obránci do takového zápasů lepší volba. Prostě nemá Toni tolik míčů, nedostane se do své hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Modric a Carvajal nejlepsi.

Reagovat
Ed_Hazard

Modrič si to užíva od prvej minuty parádny výkon zatial

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ super polčas, všetko až na Ramosa pod kontrolou, najlepší Keylorcasillas, Raphabauer a Danilahm ... predpokladám, že v 2.polčase sa zobudí aj CR a keď sa Ramos zase nepokusí sabotovať našu výhru, tak to bude v suchu

Reagovat
patas92

Real zatím slabota. Celkově je to na poměry těch týmů hrozný fotbal. Snad Atleti ukopou aspoň remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas zatial velmi bojovny, ale moc futbalovej krasy nepobral. Kazdopadne Benzom gol nadherny a Navasova chytena penalta tiez ako z velkej knihy. Za Real sa mi najviac paci Modric, Navas a Marcelo. Ramos tragedia. Ronaldo na tej lavej zalohy akoby sa mi nechcelo hrat. Absolutne mu to tam nejde.

Atleti zatial klasicky vykon. Correa najlepsi na place. Grizzi proste pencle musi davat. Torres neskutocne slaby, ten jeho vykon je jedna tragikomedia Cholo ho musi dat dole a hodit tam Jacksona, ten sa uz niekedy musi chytit.

Reagovat
Ed_Hazard

Najlepší hráč prvého počlasu out To je pech kurwa. Troška ma straší čo to urobí z výkonom v druhom polčase, hlavne keď je na druhej strane odpojený Marcelo hrajúci opäť v hlbokom šedom priemery. CR už asi klasicky bieda a Ramos si tam občas predvádza velmi odvážne kúsky Snaď príde čím skôr Mateo, ten by tomuto zápasu svedčal náramne. A myslím že aj Vazquez alebo ten Bale no.

Podme do nich a pridajme čím skôr druhého gola

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo hraje dneska strašně jakoby defenzivně. Jakoby měl pokyny až tak se necpat dopředu a raději zůstat více vzadu. Bohužel to celé té hře škodí, protože místo aby dostal míč někam do křídla, tak mu záložníci můžou nahrát leda zpět...

Reagovat
Ed_Hazard

Ribery22 by ti vysvetlil že Marcelo má práve ofenzívne úlohy a nemá čas na defenzívnu robotu

Marcelo je proste mimo v poslednej dobe a práve dnes ej ten zápas, kedy by nám bodlo aby sa prebudil

Reagovat
Jerichoo

vy tu máte niektorí normálne vlastný svet

Reagovat
Ed_Hazard

Pokial sa ti zdá Marcelov výkon v pohode, mal by si sa zamerať na iný šport..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses zalud.

Reagovat
Robbie

to je dobře, poslední dobu hořel v obraně

Reagovat
Kokesh

Btw byl to Corea kdo proslapl Casemira? To uz klidně mohl být venku...plus Godin žlutou za hru rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to bereš takhle, tak pak mohl být venku i Ramos za tu maškarádu ve vápně.

Reagovat
Kokesh

Však dostal žlutou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak čistě podle pravidel je to zmaření jasné gólové šance, takže redka mohla být. Ale taky bych jí nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

No však mě právě šlo o to, že to jasná gólovka nebyla. Ten hráč Atlética si ten míč píchnul dost na hovno, rozhodně se nedá říct, že by byl v nějaký dost výrazný šanci, kdyby ho Ramos netrefil.

Reagovat
smazaný uživatel

+ tam byl za Ramosem ještě Varane.

Reagovat
smazaný uživatel

jj Correa

Reagovat
CHONG

Celkem sebevražedný počin, prošlápnout Caseho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nando neskutocne bavi

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmějte se Torresovi...teď určitě přihrával...

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečná krysa ten Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

osle

Reagovat
smazaný uživatel

tva mama je krysa

Reagovat
smazaný uživatel

Tyyyy, teď jsi mi to natřel. Typický puberťácký fakan

Reagovat
smazaný uživatel

22-ti letej

Reagovat
smazaný uživatel

Nooo, to jsi teda velký kluk

Reagovat
smazaný uživatel

nj, o deset před tebou...

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci kolik vás tu je takhle před večerkou?

Reagovat
patas92

Correa?

Reagovat
smazaný uživatel

Correa dolů? Simeone se zbláznil...

Reagovat
smazaný uživatel

práveže nezbláznil, veľmi ľahko môže dostať druhú

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za co mu dal kartu?

Reagovat
smazaný uživatel

protože rozcuchal Torrese

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos pekne mu to rozhodca spapal

Reagovat
Switchback

se ho sotva dotknul, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna vobec

Reagovat
Ángel di María 22

Dela si ten rozhodci prdel? Varane ani Casemiro nebyly fauly a on oběma dá žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

posledne 3 zlte karty, cize Varane, Juanfran a Casemiro boli uplne mimo, Undianovi zas prepina

Reagovat
smazaný uživatel

Case žltá? wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

to je magor ty vole čistý souboj a on to pískne a dá kartu

Reagovat
smazaný uživatel

co to tam doprdele ted piska, Varane ani Casemiro vubec nemeli dostat kartu, natoz po "faulu" Case jsme mohli jit do sance!!!!

Reagovat
Jerichoo

Rozhodcovi ide

Reagovat
Fairplay

Za co? Vždyť mohl Benzema jít sám na bránu:?

Reagovat
smazaný uživatel

Undiano je maogr, ale to už všichni ví. Casemiro žlutá, za co ?

Reagovat
misinho7

co to piska ten debil..case cisto

Reagovat
smazaný uživatel

Simeonova hra začíná....to jsou ty jeho kecy před sezonou o rozhodnutém titulu...sudí začíná tahat za provázky

Reagovat
CHONG

To je zmrd, čistý souboj

Reagovat
Switchback

RELEASE THE BEAST

Reagovat
Ed_Hazard

To je debil Čistá lopta, Fillipe ho iba rpeskočil

Reagovat
smazaný uživatel

Bale přichází připravte se na nejhorší...

Reagovat
Switchback

0:3 FT

Reagovat
Robbie

Ronalda stáhnout a dát Balea

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Ronaldo nehraje...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Robbie

bohužel nemá Benítez koule

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle nemá koule nikdo. On a Messi jsou v těchto momentech nestřídatelní prostě....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi Ronaldo ide konecne do hry, parada

Reagovat
Ed_Hazard

Bale zvýši na 0:2...

Reagovat
Ángel di María 22

Vedeme na Calderonu 1:0, posleme tam jednoho nebraniciho hrace za braniciho, logic

Reagovat
Jerichoo

a vynadáme Arbeloovi ked bude skrz toho nebraniča horieť

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldovi všechno strašně dlouho trvá, mi příjde..

Reagovat
teenz

Tak a dohráli jsme.

Reagovat
Ed_Hazard

Ronaldo už ale začína byť na príťaž....to je strašné niečo..

Reagovat
smazaný uživatel

z čuníka to leje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska uz bych mu normalne nafackoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty brejky jsme měli dobré snad jen za Mourinha....

Reagovat
Robbie

ty vole Benítezi, kurva střídej pořádně, první mělo být Ronaldo za Balea a ted Kroose za Kovačiče, kurník

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Casemiro dneska dobrý. Regulérně ukazuje, že proti těm TOP týmům má v sestavě místo.

Reagovat
smazaný uživatel

hm to sa Tonimu urcite pacit nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

piča se mi zrovna sekl stream

Reagovat
smazaný uživatel

to je debil ten arbeloa

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa...

Reagovat
smazaný uživatel

no jo Arbeloa

Reagovat
-Carles-

Reagovat
misinho7

tu mate svojho alvara....

Reagovat
Ed_Hazard

To je za to ako ta tu všetci zanho zjebali Pekná facka

Reagovat
misinho7

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Vietto je prostě skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jackson luxusne prenikol

Reagovat
One-Real

Alváro.

Reagovat
smazaný uživatel

odprichodu Garetha uz iba branime . Zase to cele posral

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa to takticky posral. Miesto toho aby ste dali druhy poistovaci gol hrate celu druhy polcas sracku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Rafa a taktika v jedné větě, to je celkem směšné spojení

Reagovat
Ed_Hazard

Som na vážkach či to nemá niečo dočinenia s tým, že námAtleti odpravili najlepšieho hráča 1 počlasu (Daniho) a Rafa namiesto tragického Ronalda stiahol radšej behavého isca a celkom slušného Benzemu

Momentálne nám po ihrisku behá znechutený Ronaldo, Ramos a Bale po zranení, Alrbeloa ktorý má už najlepšie za sebou a rovnako mimo formu Marcelo. Za remízu budeme ešte radi

Reagovat
el Principito

Reagovat
misinho7

Reagovat
Fairplay

Reagovat
misinho7

som tu schytal zato ze som si nanho otvoril usta a hned jak som predpokladal..posral to ...

Reagovat
Fairplay

Jasná červená teď pro Griezmanna

Reagovat
Switchback

strašně to píská dneska

Reagovat
smazaný uživatel

no.. pískat se asi dala

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo to snad neni pravda

Reagovat
smazaný uživatel

tohle se dalo s ledovým klidem fouknout....

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný kokot Ronaldo, zas tam zkouší padat, bych mu pouštěl povinně Rugby.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo trapas

Reagovat
misinho7

omg sak to sa dalo piskat

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

od kdy se píská čisté odtlačení tělem? nebyly tam ani ruce, nic

Reagovat
Fairplay

Nebyly tam ruce

Reagovat
patas92

Vždyť neměl nejmenší snahu hrát balón, tohle není hokej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

skôr Godín slušný výmaz

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal ramenem do zad...to se ve fotbale opravdu nesmí...

Reagovat
patas92

Godin je taky dobře vygumovaný, tohle se klidně mohlo písknout

Reagovat
sensei25

Dufam,ze Real vydrzi az do januara hrat tuto sracku.

Reagovat
Manik...

Hlavně, že jsi Arbeolu pořád držíme, já už po jeho vyhazovu volám 2 roky

Reagovat
misinho7

nepis to radsej bo ta tu vsetci zjebu ze si otvaras usta na svateho alvara ...

Reagovat
smazaný uživatel

už si postavil sochu Garethovi?

Reagovat
One-Real

Bůh, 1 špatný dělník, 7 dělníků a 2 stojáci.

Reagovat
smazaný uživatel

To je výmaz ten Godin. V obou soubojích šel jen po Ronaldovi a na míč se ani nedíval. A to první navíc v 16tce...

Reagovat
Phillipinho

Ale ciste telem ty kokote

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak z papíru

Reagovat
Matić

Arbeloa je snad ještě horší než momentální Ivanovič

Reagovat
Manik...

... a to už je hodně silné kafe

Horší je, že Ivanovič je jenom totálně z formy a má nějaký výpadek, který jsem u něho ještě nezažil, ale Arbeola takhle hraje pořád

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa je taky třetí možnost do obrany, Ivanovič je vaše jednička

Reagovat
Matić

však to já nepopírám.

Reagovat
misinho7

arbeola uz minimalne rok nema co u nas robit, je to srdciar a madridista ale tak nato sa nehra...ked raz nato nema tak prsote tam nema co robit, posral to on a vdaka nemu sme prisli o dva body

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
Manik...

V konečném důsledku nám mohou hodně chybět...

Reagovat
patas92

Keylor

Reagovat
Fairplay

Navas

Reagovat
smazaný uživatel

Bejl s Ronaldem oba na pokutu

Reagovat
Ed_Hazard

Bale je po zranení. Ronaldo v "plnej forme".

Reagovat
teenz

Bale hraje stejně po i před, tam neni rozdíl.

Reagovat
misinho7

Reagovat
teenz

Ok dobře, dokáže hrát ještě větší sračku občas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Túto sezónu nebol vyložene zlý, tak si na súdy počkajme ešte niekoľko mesiacov

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Navas je toto vobec mozne ???

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldovi drbe uz nacisto?

Reagovat
Jerichoo

Keylor

Reagovat
smazaný uživatel

Keylor, Casemiro, Luka

Karim, Isco, Varane, Dani

Ronaldo

Arbeloa, Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Dani ma byt v

Reagovat
smazaný uživatel

výkon nulový, bohudíky za dob..... teda bohu Navasovi

Reagovat
smazaný uživatel

zasloužená remiza

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

beru

Reagovat
-Carles-

Remíza dobrá

Reagovat
Switchback

Jou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

barca tam s větší sračkou dokázala uhaluzit 3 body, škoda že se nám to taky nepovedlo no...

Reagovat
patas92

Barca tam odehrála jeden z nejelpších zápasů pod Enriquem a Atleticu nedala vůbec čuchnout, ty sračko. Real za ten bod může být ještě relativně rád.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole viděl si vůbec ten zápas nebo to je jen výplod tvojí demence ? já snad žasnu...

Reagovat
el Principito

sračku jste hráli dneska vy

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes vsetci mozu bozkavat ruky Navasovi ten prekonal aj Modricov vykon . Atletico lepsie

Reagovat
teenz

Můžeme bejt rádi i za bod. Nikdy prostě nebudem vyhrávat duležitý zápasy, pokud bude tým/trener jakej je. Nemáme na to.

Reagovat
Ángel di María 22

To bych zas netvrdil. Carlo to dokázal, ale na Atleticu pak taky hořel. Benítéz bych právě řekl, že s náma dokáže porazit kohokoliv uplně v klidu, u něj jsou na hovno spíš ty ztráty s dementama.

Reagovat
teenz

No nevím, pokud budeme hrát s dvouma hodičema, tak těžko.

Reagovat
Ángel di María 22

To se hralo i za Carla a vyhrala se LM. S tim už nejde nic dělat, no, ale kádr je širší a pokud se Rafa vyvaruje těch zbytečnejch ztrát, tak to jít může, i když oba víme, že ideál to v žádnym případě neni. Jen lze doufat, že Bale aspoň bude dělat nějaký body.

Reagovat
teenz

Jenže Carlo udělal titul, kdy Ronaldo chtěl hrát a Gareth ještě podával nějaký výkony. Teď jsou oba maximální přítěž.

Reagovat
smazaný uživatel

Branit polocas 1:0 a pak udelat takovy stridani, to je teda dobrej zacatek.

Reagovat
Ángel di María 22

No zacatek to dobrej neni, ale Isco hraje celkem hovno, James nakonec nebyl, Atletico je doma fyzicky silnejsi nez my a ja jsem posledni, kdo by se jen tak zastaval Beniteze, ale prijde mi to lepsi, i kdyz trosku pres sracku nakonec i docela smolne prohrat, nez co predvadel v posledni dobe Carlo. Tam stal za zminku jen ten vysledek 0:0 z LM a to jen prvni pule, kdy se hralo dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Isco nema formu, ale jsou u nej dulezity porad dve veci. Neztraci balony a skvele brani, vzdyt tam nekdy v 60. minute daval tak 70ti metrovej sprint dozadu postupne asi za trema hracema Atletu. A Carlo tam mel proste Balea, prohraval s nim v sestave i doma proti nim a jak pak v LM nehral, tak najednou zalouzene vyhral, Atletico nemelo zadny sance a Chicharito krom golu asi 2-3 tutovky spalil. Bud ho tam nemel davat, nebo nemel sundavat Ronalda. Kazdopadne ta taktika byla od zacatku druhyho polocasu jasna, klasicka udrzovacka Mourinha.

Reagovat
smazaný uživatel

* mel sundat Ronalda

Reagovat
Ángel di María 22

V tom, jak mel takticky v tom zapase potvrzovat ja souhlasim. Mohlo se vyhrat. Ale na druhou stranu, ta remiza je zaslouzena a neni to jen proto, ze bychom nechteli hrat, Atletico doma porazit zkratka lehky neni. A kdyby nebyl Ronaldo s Balem dneska na parku, tak by taky v zaveru z tech brejku gol vyresit mohli 1vs1.

O Iscovi a jeho prinosu dozadu a pro stabilutu hry nerikam ani slovo, ja to psal hlavne proto, ze kdyz je z formy a neni James, tak nemuzes po tom tymu chtit, aby krasnym fotbalem prehraval na Calderonu Atletico. Proto se ty udrzbe dneska az zas tolik nedivim.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me bylo Atletico dneska hodne hratelny. Chybi jim Arda a Koke, nemeli dneska do tech stridani skoro nic. Jak to Benitez protocil, tak z toho byl najednou chaos.

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico lepšie druhý polčas, prvý my ... zaslúžená remíza

Reagovat
smazaný uživatel

Bale pořád ve formě, teď mu stači i těch 30 minut na to, aby Real zase nevyhrál. Jak on to jenom dělá..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Parádně vygradovaný zápas, konečně zápas ve kterém Jackson a Carrasco oživili hru. Keylor neskutečný, naštěstí měl u toho gólu trošku smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

misinho bij se za mě

Reagovat
Visca el barca

Atletico lepší Z tohodle realu vážně nejde strach. Vydržet do zimy a na jaře hurá pro titul

Reagovat
madridcan

Zato o vas nahral Separ prvy album s nazvom Buldozer

Reagovat
Visca el barca

My se šetříme

Reagovat
teenz

Reagovat
CHONG

Kdežto z vás jde strach jak z Jasona Voorheese.

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez dobrej. Bud se neda divat na prvni polocas, nebo na druhej. Hnus. Branit s takovym tymem 1:0 jak Mourinho s Chelsea, s tim at jde do prdele.

Reagovat
CHONG

Herně sračka, Rafa je máslo, Cristiano je na facku, Sergio je komik a Alvaro se regulérně posral v kině, nakonec dobrý bod a to jenom díky Keylorovi, ten chlapík je neskutečný, jsem rád, že se potvrdila má slova, že DDG není vůbec potřeba takže díky Bohu za pokažený fax a doufám, že Pérez nemá zamlžené brýle dobře to sleduje a nebude zase v létě vymýšlet nějaké pičoviny.

Vamos Keylor!

Reagovat
smazaný uživatel

čonku, já tě začínám mít snad rád, za mě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele