Primera División - preview 6. kola

26.09.2014, 08:46, aktualizováno 28.09.2014, 08:50
Previews
Valencia si dnes bezesporu dává za cíl vrátit se na čelo tabulky Primera División a v cestě jí bude stát tápající Sociedad. Již k obědu program španělské nejvyšší soutěže servíruje duel Getafe s Málagou, po němž přijdou na řadu týmy Deportiva a Almeríe. Veškeré víkendové válčení společně završí fotbalisté Córdoby a Espanyolu...
Getafe CF - Málaga CF  (neděle 12:00)
Stejně jak mizerně minulou sezonu uzavřeli, tak i načali sezonu novou. Řeč je o Getafe, které se loni jen stěží zachránilo v nejvyšší španělské soutěži, a nyní po pěti kolech figuruje na předposlední devatenácté příčce. Nejbližší šancí, jak se vymanit ze sestupových vod, je výhra nad Malagou.

"Nikdo samozřejmě nemůže být spokojený s tím, jak hrajeme," nebere si servítky záložník madridského klubu Míchel Herrero. "Ale na všem zlém se dá najít i něco dobrého. Dosavadní zápasy nás mnohému naučily, což nám dobře poslouží. Nemůžeme ztratit víru v sebe sama."

"Proti Valencii to bylo obtížné, ale s Espanyolem jsme měli gólové příležitosti," vrací se Míchel k nedávným ligovým prohrám. "Nedokázali jsme je proměnit, a když jsme byli v nejlepším, tak skórovali oni. To nás poškodilo. Nezasloužili jsme si prohrát 2:0, jenže takový někdy fotbal dokáže být. V neděli máme naše malé finále s Malagou, šanci na odplatu a výhru v dalším kole."

Ve všech posledních třech zápasech Getafe dokonce ani jedinkrát nevstřelilo gól, ovšem Míchel správně podotknul, že do jisté míry má na tuto trapnou vizitku vliv zranění útočné jedničky Álvara Vázqueze, jenž má potíže s klíční kostí. "Jde o velmi podstatnou ztrátu, protože v přípravě byl naším nejlepším útočníkem."

Malaga může poněkud paradoxně jet do Madridu se sebevědomím na výši. Sice od prvního kola Andalusané nedokázali ani jednou zvítězit, ovšem zároveň jen jedinkrát prohrát. Naposledy dokonce na domácí půdě udrželi na uzdě giganta z Barcelony, jako první ze všech soupeřů katalánského velkoklubu.

Záložník Nordin Amrabat připustil, že hlavním cílem v minulém kole bylo vymazat ze hry ofenzivní hru svěřenců Luise Enriqueho, ovšem zároveň slíbil, že proti Getafe už dojde na větší kreativitu směrem dopředu. "Možná jsme nehráli žádný skvělý fotbal, jenže když hrajete proti Barceloně a získáte bod, na ničem jiném už nezáleží."

"Hráli jsme velmi defenzivně, a proto také Barcelona neskórovala, ale v neděli s Getafe doufáme, že budeme hrát dobrý fotbal a zvítězíme," dodal Amrabat. Opora zadních řad jeho klubu Vitorino Antunes, bude Malaze v nedělní poledne chybět kvůli svalovému zranění. Na opačné straně mimo zmíněného Vázqueze absentují také Pedro León a možná i Lacen s Hinestrozou.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Valera, Naldo, Alexis, Escudero - Rodríguez, Míchel - Hinestroza, Sarabia, Castro - Yoda
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Rosales, Sánchez, Weligton, Torres - Darder, Camacho - Amrabat, Duda, Alberto - Santa Cruz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.88 - 3.20 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Deportivo La Coruña - UD Almería  (neděle 17:00)
Nikdo letos ve Španělsku zatím nedostal více gólů než Deportivo La Coruňa. Pravda, významný vliv na tom má jediný výpadek s Realem Madrid, který se na skóre podepsal hned osmi inkasovanými brankami, ovšem ani další výsledky nebyly doposud nijak zářné. Nyní se ligovému nováčkovi postaví do cesty Almería.

Po krutém debaklu s Realem 8:2 navíc přišla neméně potupná domácí prohra s regionálním rivalem z Celty Vigo. Depor se tak nachází jen těsně nad trojicí sestupujících, přesto jeho trenér Víctor Fernández tvrdí, že jeho tým už není tak daleko od toho, aby si konečně naplno sednul, potřebuje jen trochu více času...

"Víme, jak dokážeme hrát a co chceme. Jsme jako malé dítě, novorozeně, které potřebuje spoustu času k tomu, aby mohlo vyrůstat. Víme, co chceme, myslím, že také víme, jak se k tomu dobrat, a máme i potřebné prostředky a ambice k tomu, abychom toho dosáhli," slibuje horlivě Fernández. "Nechceme znovu agónii druhé ligy, toužíme po užívání si prvoligového ráje."

Na galicijskou půdu v neděli zavítá Almería, což je dle Fernándezových slov soupeř, jenž se může rovněž pohybovat na hraně sestupu, a proto bude právě jejich vzájemný duel klíčový. Navíc po traumatizujícím dvojzápase s Realem a Celtou je třeba znovu pozvednout týmového ducha.

Hosté mají momentálně o jediný bod více než jejich nadcházející soupeř. I proto trenér Francisco Rodríguez nemíní Depor podceňovat. "Mají hráče jako Hélder Postiga, Juanfran, Silvinho a Alberto Lopo, zkušené fotbalisty ze španělské ligy, kteří už zde odehráli spoustu zápasů. Život na hřišti nám dovedou znepříjemnit a my tak musíme být realističtí a dobře vědět, co od utkání čekat."

Špatnou zprávou pro Deportivo je momentální hráčská marodka. Proti Almérii se na hřišti neobjeví Diogo Salomao, Lucas Pérez i Juan Domínguez a otazníky visí také nad starty Luise Fariny, Pabla Insúy a Ivana Cavaleira. To Almería podobným problémům čelit nemusí.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Lux - Laure, Lopo, Sidnei, Luisinho - Bergantiňos - Juanfran, Medunjanin, Rodríguez, Cuenca - Postiga
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Rubén - Navarro, Dos Santos, Trujillo, Dubarbier - Azeez, Verza - Jonathan, Thomas, Méndez - Hemed
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.40 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Sociedad - Valencia CF  (neděle 19:00)
Real Sociedad se znova pokusí vzkřísit svou loňskou formu. V neděli na svém stadionu přivítá Netopýry z Valencie, se kterými před vlastními diváky neprohrál třikrát v řadě. Baskové však mají aktuálně mizernou formu, naopak Valencie válcuje jednoho soupeře za druhým.

Baskové nezvládli poslední dvě ligová kola a nyní se hrdé mužstvo krčí až na čtrnáctém místě tabulky. Tým trenéra Jagoba Arrasteho se po nečekané porážce od Almeríe nevzchopil ani proti Seville a z Andalusie si odvezl porážku 0:1. Bojovnost se domácím rozhodně nedá upřít, jenže se nedaří v koncovce. Útočníci Vela s Agirretxem se zasloužili v šesti zápasech o pouhé tři branky, navíc v posledních dvou zápasech jen jedinkrát. Odchod nejlepšího střelce Antoine Griezmanna se tak ukázal být pro útočnou vozbu San Sebastianu prozatím nenahraditelnou ztrátou.

"Zápas s Valencií bude těžký, to víme. Daří se jim. My ale chceme hodit všechny starosti ohledně našich špatných výkonů za hlavu. Pro nás půjde v utkání o hodně, musíme změnit naši dynamiku. Tři body by nám pomohly po psychické stránce a konečně bychom se posunuli tabulkou vzhůru," uvedl před zápasem obránce Realu De La Bella, jenž byl smutným autorem úvodní branky v zápase proti Almeríi.

Na opačné straně panuje naprosto odlišná nálada. Valnecie má start do sezóny jako hrom, v prvních šesti kolech ztratila pouhé dva body a dokonce se bodově dotáhla na první Barcelonu. Řádění Los Che už odnesli Espanyol, Málaga, Getafe a Córdoba, přičemž všechna mužstva si od Valencie vysloužila stejný gólový příděl tří branek. S vynikajícím skóre 13:2 teď vyhlíží Netopýři další kořist.

"Jsme nesmírně hladoví po vítězství a v neděli chceme opět prodloužit naši výbornou sérii. Půjdeme za třemi body," uvedl před zápasem Shkodran Mustafi, jenž přišel do Valencie v létě ze Sampdorie a svou premiéru v novém dresu si odbyl ve čtvrtek proti Córdobě. Německý reprezentant nicméně zůstává nohama na zemi. "Nemůžeme ale dovolit, aby nám první úspěchy stouply do hlavy. Musíme být opatrní. Bodový zisk ještě v tuto chvíli není rozhodující, takže nemáme povinnost bodovat za každou cenu. K tomu, abychom se prali o titul s týmy jako je Barcelona nebo Real Madrid musíme urazit ještě dlouhou cestu."

Domácím budou proti Valencii chybět Zurutuza, Pardo a Rulli. Na straně Valencie se kvůli zranění neobjeví pouze Negredo. Zápas začne v 19:00, utkání bude řídit Ignacio Iglesias Villanueva.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Zubikarai - De La Bella, I. Martínez, González, Zaldua - Bergara, Granero - Castro, Canales, Vela - Agirretxe
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Gayá, Otamendi, Mustafi, Cancelo - Gomes, Fuego, Parejo - Rodrigo, Alcácer, Feghouli
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.30 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Córdoba CF - Espanyol Barcelona  (neděle 21:00)
Sedmé kolo La Ligy zakončí souboj Córdoby s Espanyolem. Domácí, kteří stále čekají na první výhru v sezóně, by nejradši úplně vymazali poslední dvě kola, naopak Espanyol chce na půdě nováčka potvrdit vzestup formy.

Po slavném návratu Córdoby mezi španělskou elitu, na který se na Andalusané načekali dlouhých dvaačtyřicet let, se Blanquiverdes stále hledají. Kouč Albert Ferrer sice vytáhl Córdobu ze Segunda División, nicméně i on stejně jako jeho tým trpí těžkým nedostatkem zkušeností. Ty přijdou s postupem sezóny, ale aby se vystoupení nováčka nezvrtlo v tragédii, musí Ferrerův výběr konečně začít ve větší míře sbírat body.

Córdoba doposud podlehla Seville, Realu Madrid i Valencii a jediné dva bodíky si připsala za shodné remízy 1:1 s Vigem a Almerií. Domácí tak vstupují do zápasu s Espanyolem v pozici posledního celku tabulky, což pro nováčka ligy musí být velmi složitá pozice. "Pokud budeme hrát s tak malým nasazením, nemůžeme vyhrát. Musíme si důkladně promyslet naše nedělní vystoupení, aby se podobné chyby znova neopakovaly. Kvalita Primera División je nesrovnatelná s druhou nejvyšší soutěží, nesmíme proto takto lacino ztrácet body," povzdechl si na tiskové konferenci domácí lodivod.

Espanyol je na tom zatím o poznání lépe. Pomalý start sice neumožňuje Kataláncům shlížet na své soupeře z vrchních pater tabulky, poslední dva zápasy však ukázaly, že se v táboře Barcelonských možná blýská na lepší časy. Sergio González so po svém letním příchodu k mužstvu dočkal ve čtvrtek svého premiérového vítězství v La Lize, když na svém hřišti porazil Getafe 2:0.

"Věřím, že toto vítězství je první z mnoha, které brzy přijdou. Myslím, že to pro nás byla důležitá výhra, tým může hrát ve větší pohodě. Výborně hráli Garcia, Stuani a Felipe Caicedo, kteří to našemu soupeři hodně ztížili. Jsou velkým přínosem pro celé mužstvo," pochválil své svěřence Sergio. Ten však proti Córdobě nemůže počítat s Rodríguezem, Álvarezem a Montáňesem. Na druhé straně bude chybět jen López Silva.

Střet dvou bývalých hráčů představujících dnes novou generaci španělských trenérů se odehraje v neděli od 21:00. Utkání bude řídit Santiago Jaime Latre.
Córdoba CF - pravděpodobná sestava:
Carlos - Crespo, Bouzón, López, Gunino - Garai, Rossi - Vico, Fede, Borja - Ghilas
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - Fuentes, González, Colotto, López - Sevilla, Caňas, Sánchez, Vásquez - Caicedo, García
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.25 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Villarreal CF - Real Madrid  (sobota 16:00)
Real Madrid zažívá emotivní a výjimečnou sezonu. Po krátkodobém výpadku na začátku sezony se zdá, že Bílý balet nalezl svůj rytmus a opravdu začal tančit. Tři poslední utkání byla pro zaujatého i nezaujatého fanouška skvělou podívanou. Nyní schopnost Ancelottiho mužů otestuje Villarreal.

Po utkání Ligy mistrů Realu Madrid se švýcarskou Basilejí byl slyšet názor, že tento zápas by mohl být zlomovým bodem, od kterého se hráči blancos odrazí a začnou vyhrávat. Nebo přinejmenším hrát. Zdá se, že tato domněnka vůbec nebyla vzdálená realitě, protože právě výhra 5:1 na otevřené scéně hráče motivovala k maximálním výkonům. Ty odnesli další dva soupeři, protože Real Madrid naděloval.

Deportivo La Coruňa obdržela osmigólový příděl, jejím hlavním katem se stal portugalský kouzelník Cristiano Ronaldo. Ten byl sice začátkem sezony zraněn a jeho zdravotní stav zdaleka neodpovídal jeho možnostem, ale zdá se, že s příchodem Ronalda stoupá také celý tým. Portugalský útočník se ve čtyřech zápasech Primera Division trefil již devětkrát! V minulém utkání opět předvedl one-man show, když utrápenému Elche vstřelil rovnou čtyři branky a přispěl k pětigólovému výprasku. Připíše si další góly do sítě renomovaného Villarrealu?

Tento souboj bude muset vynechat několik hráčů na obou stranách. Denis Čeryšev bude sledovat zápas Villarrealu s Realem Madrid jen z tribuny. Ruský fotbalista ve Žluté ponorce hostuje právě z Bílého baletu a součástí dohody je klauzule, podle níž ke vzájemnému duelu obou týmů může nastoupit jedině v případě, že Villarreal zaplatí 250 tisíc eur. Vedení se nakonec rozhodlo této možnosti nevyužít. Na opačné straně se do hry nejspíš nepodívá Pepe. Portugalský obránce ještě nedoléčil svalové zranění a do utkání nejspíš nezasáhne. Do brány by se teoreticky mohl postavit opět brankář Casillas.

Ten byl v nedávné době kritizován dokonce vlastními fanoušky a možná i proto se trenér Carlo Ancelotti rozhodl dát šanci nové posile Keyloru Navasovi. Ten v utkání s Elche inkasoval jednou. A k výkonu mu gratuloval také jeho spoluhráč Casillas. Jeho každotýdenní "společenská rubrika" na internetu se rozrostla o pochvalné komentáře na adresu Navase. Casillas v ní chválí události minulého týdne a také vybírá nejlepší filmy španělské kinematografie.

Nyní napsal: "Včerejší výsledek proti Elche pro nás hodně znamenal. Předvedli jsme v minulých týdnech několik dobrých utkání a chtěli jsme v naší sérii pokračovat. Věděli jsme, že nemůže soupeře podcenit. Skvělou práci odvedl Cristiano Ronaldo, který je zkrátka fenomenální. To, co pro nás dělal, je úžasné a já jsem moc rád, že ho máme v týmu. A pochvalu zaslouží také můj kamarád v bráně. Keylor odvedl skvělou práci a já mu chci pogratulovat k debutu v našem dresu," chválí zkušený španělský gólman.

Villarreal se právem obává formy celého Madridu. Villarreal se totiž výhry nad Bílým baletem dočkal naposledy v roce 2009! Tentokrát by rád, aby mu jeho snahy vyšly lépe. Alespoň to tvrdí střelec Ukechukwu Uche. Na tiskové konferenci před utkáním na El Madrigal Uche zdůraznil: "Tentokrát už to musí vyjít, moc po výhře toužíme. Už je to velmi dlouho, co jsme naposledy vyhráli," míní Uche.

"Utkání s Realem Madrid v sobě vždycky mají velký náboj a pro každého hráče jsou něčím speciálním. Doufáme ale, že se nemá povede získat tři body. Nejsme na tom v tabulce zrovna nejlépe, ale teď je ideální čas to překonat. Bude to samozřejmě těžké, ale my Real můžeme porazit a také to máme v plánu. Víme, že musíme odevzdat minimálně sto procent, aby se nám to povedlo, ale jsme ochotní vypustit i duši pro výhru," dodává Uche. Podaří se jeho týmu tento cíl naplnit?
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Rukavina, Gabriel, Musacchio, Marín - Espinosa, Trigueros, Bruno, Gómez - Vietto, Uche
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Rodríguez, Kroos, Illarramendi, Isco - Bale, Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.75 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Barcelona - Granada CF  (sobota 18:00)
Barcelonu čeká v týdnu atraktivní souboj, když v rámci Ligy mistrů cestuje do Paříže. S tamním PSG se bude chtít utkat o prvenství ve skupině a na utkání se těší množství fanoušků dobré ho fotbalu, ale ještě před tím se blaugranas musí soustředit na svého nejbližšího soupeře - Granadu.

A že proti Barceloně jde odehrát dobré utkání, to ukázal zápas s Málagou. Ta si dokázala poradit i s největšími hvězdami soupeře a nechalo si doma bod za bezgólovou remízu. Granada by ráda tento výsledek napodobila, ale v posledním utkání se její sebevědomí moc neozývalo. Granada totiž o gól prohrála s Levante a nenavázala na dobrý výkon z utkání proti Bilbau.

Barcelona nedokázala udržet stoprocentní bilanci a s Málagou se rozešla bez branek, načež kouč Blaugranas Luis Enrique nehledal pro výkon jeho svěřenců omluvy. "Je před námi ještě hodně práce. Jsme však na dobré cestě," prohlásil Enrique. "Je to o hledání řešení a ne výmluv. Kritiku si necháme do šatny," doplnil nový kormidelník Barcelony, která má v současné chvíli stejný počet bodů jako Sevilla a a Valencia. V Primera División se s těmito kluby dělí o první příčku se třinácti body.

Velkým tématem ve španělském prostředí je Luis Suárez a zejména jeho zdravotní stav. Některá média jej prý vyfotografovala z úhlu, ve kterém se zdá, že Suarez přibral o několik kilo. Mladý útočník kvůli trestu nemůže nastupovat za první tým Barcelony, zahrál si tak alespoň za rezervu, která nadělila indonéské reprezentaci do 19 let šest kousků. Pod dva z nich se přitom podepsal bývalý kanonýr Liverpoolu, který je mimo hru až do 25 října. "Jsem vděčný týmu a trenérovi za příležitost, abych se mohl vrátit na trávník," prohlásil Suárez, jenž absentuje za kousnutí Giorgia Chielliniho.

Granada padla v utkání s Levante a trenér Joaquín Caparros se hodně zlobil. Na tiskové konferenci po zápase mimo jiné řekl: "Neukázali jsme téměř nic z toho, co jsme chtěli. Něco jsme si řekli a nedodrželi to. Chyběla nám jiskra, snaha něco hrát, intenzita a náboj. Pokud bychom tohle chtěli zopakovat proti Barceloně, můžeme zapomenout na dobrý výsledek. Mrzí mě, že se utkání takto vyvíjelo, ale opravdu jsme si tři body nezasloužili," litoval Caparros.

Caparros se snažil s výsledkem něco udělat a na hřiště poslal třeba Successe, ale ten mu paradoxně žádný úspěch nepřinesl. Přesto nad ním trenér neláme hůl a jeho schopnosti si pochvaluje. "Je to typ hráče, který neustále běhá. Má skvělou střelu a s míčem je velmi nebezpečný. Vyhovuje našemu systému a do týmu zapadá bez větších problémů. Líbí se mi jeho styl," dodává Caparros.

Barcelona postrádala v prvních zápasech Xaviho a trenér Luis Enrique byl za tento tah kritizován, ale naposledy se vyjádřil velmi jasně: "Jsem zodpovědný za sestavu. Tohle je můj tým a já budu určovat, kdo bude hrát. Nikoli média nebo fanoušci. Pracujeme s týmem každý den a víme, kdo by měl hrát. Xavi je vynikající hráč a já jsem rád, že ho mám v týmu. Nemáme spolu žádný problém. Rozhodneme o sestavě až před zápasem. A samozřejmě nebudu říkat, kdo se v ní objeví. Mohl by to být i Xavi. Každý má v týmu svou pozici a je to záležitost jen a jen týmu. Xavi je důležitou součástí našeho týmu," uzavřel trenér Enrique.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Bravo - Montoya, Mascherano, Pique, Alba - Rakitić, Busquets, Iniesta - Pedro, Messi, Neymar
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - Nyom, Babin, Murillo, Foulquier - Carlos, Rico, Yuste, Piti - Success, Cordoba
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.10 - 9.00 - 21.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Sevilla FC  (sobota 20:00)
V Madridu se představí Sevilla, která má ambice na první příčky. Nemá k nim daleko, protože má za sebou velmi povedenou sérii zápasů, které jí vynesly tři body. Remizovala pouze v prvním kole na domácí půdě s Valencií. Od té doby je úspěšná, ale velká zkouška ji čeká právě dnes. Utká se totiž s Atléticem Madrid, které je jedním z favoritů na obhájení prvenství.

Colchoneros zdaleka nejsou tak suverénním týmem, který v minulé sezoně dokráčel až na trůn v La Lize a trápil také městského rivala ve finále slavné Ligy mistrů. Simeoneho tým začíná klopýtat a navíc se musel vyrovnat s několika významnými odchody. Množství klíčových hráčů dokázalo Atlético nahradit, ale samozřejmě si noví hráči potřebují zvyknout na systém, spoluhráče a také poněkud náročný program.

Trenér Diego Simeone je trenérem úspěšným, ale jeho úspěch není zadarmo. Trenér Simeone vyžaduje určitou disciplínu a náročnou přípravu od svých svěřenců celkem pravidelně. Na druhou stranu, Atlético vyhrává. Madridský celek zvládl také poslední utkání na půdě Almeríe a zapsal si tři body, čímž se vrátil na průběžnou druhou příčku. "Jsem rád, že se nám podařilo vyhrát. Jsou to pro nás cenné tři body," pochvaloval si po zápase Simeone. Ten je na lavičce teprve necelé tři roky, přesto s týmem vyhrál už sto zápasů. Jubilejní výhru argentinský kouč zaznamenal právě na půdě Almeríe, odkud si jeho tým odvezl body za výsledek 1:0.

Trenér Simeone je častým terčem španělských novinářů a v rozhovoru pro deník La Nacion byl zpovídán také ohledně jubilejní výhry. "Užívám si každou minutu, kdy jsem s týmem. Jsme úspěšní a to je dobře, ale zároveň si uvědomuji, že možná bude trvat velmi dlouho, než se nám povede zopakovat podobný výsledek. V minulé sezoně jsme dokázali vyhrát La Ligu, čehož si ohromně vážím. Doufám, že také tentokrát skončíme hodně vysoko."

"Klíčem k úspěchu je především tvrdá práce, která se ale postupně vyplácí. Důležité je, že se lidé baví a to myslím, že je naše výhra. I kdyby nic jiného, tak jsme ukázali španělskému fotbalu, že můžete porazit i tým plný hvězd, když hrajete jako jeden tým. Dokázali jsme držet krok s Realem Madrid nebo Barcelonou. Lidé si navíc užívají náš styl fotbalu. Teď ale není čas na to, abychom se zastavili a slavili naše úspěchy. Musíme dál bojovat a toužit navazovat na naše výkony. Bez této touhy můžeme celé naše zaměstnání zabalit," uvědomuje si Simeone.

V sobotu večer čeká jeho hráče další velký test charakteru i schopností. Sevilla vyhrála pět z posledních šesti zápasů a je ve formě. Klíč k úspěchu podle trenéra Unaie Emeryho tkví v tom, že jeho tým musí eliminovat silné stránky soupeře. A tou nejpřednější je obrovský hlad po úspěchu a výhře. Na tiskové konferenci před utkáním Emery zdůraznil: "Atlético se hodně změnilo. Od doby, co mu šéfuje Diego Simeone, nikdy nevíte, s čím přijdou. Každý zápas se zlepšují, neustále vás překvapují. Líbí se mi jejich styl, dobře se na ně dívá," chválí Emery soupeře.

"Pamatuji si, když vyhráli v Barceloně. I přesto s Barcou zacházeli dobře a říkali o ní, že právě Barcelona je favoritem. Stejně se chovali i ve chvíli, kdy prohráli Ligu mistrů s Realem. Nikdy jsem neslyšel žádné výtky oproti rozhodčím, žádné svalování viny na někoho jiného. Jednali férově a se ctí. To se dnes moc nevidí, takže je dobré, když to umíme na ostatních ocenit," sklání se Emery před silou charakteru Atlética.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Moyá - Juanfran, Miranda, Godín, Siqueira - Turan, Gabi, Suárez, Koke - Mandžukić, Griezmann
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Beto - Coke, Pareja, Carrico, Trémoulinas - Krychowiak, Iborra - Vitolo, Suárez, Vidal - Bacca
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.75 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - SD Eibar  (sobota 22:00)
Ani vložené páté kolo španělské ligy nezměnilo nic na tom, že se Athletic nachází v úvodu nové domácí sezony v hluboké krizi. Prohra na půdě Raya Vallecana měla dokonce za následek, že celek z Bilbaa se čtyřmi porážkami a jedinou výhrou momentálně figuruje na sestupové příčce. Další možností, jak udělat první krok při snaze postavit se zpět na nohy, bude sobotní derby s Eibarem.

Když Athletic naposledy prohrál všechny úvodní tři venkovní zápasy, datovala se sezona 04/05. Za přihlížení současného trenéra Basků Ernesta Valverdeho, tehdy ještě jako záložníka, to odnesl vyhazovem kouč Javier Clemente. Zdá se však, že historie se v tomto případě neopakuje - Valverde se nadále drží ve své funkci a nabádá všechny s klubem spojené, aby nepanikařili. "Je příliš brzy na to, abychom hovořili o jednotlivých zápasech jako pohárových finále."

"Prohráli jsme příliš mnoho utkání a ligová tabulka nelže," poukazuje Valverde na to, že od čtvrtého celku loňské Primera División se přece jen čekají lepší výkony. "Jsme v této pozici, protože jsme leccos nedělali správně, ale upřímně věřím, že to vzhledem k našim odehraným zápasům nebylo logické. To však není žádná útěcha. Jsme na dně a potřebujeme vytrvat s naší hrou, abychom se pokusili zvrátit balanc na naši stranu."

Na papíře by se mohlo zdát, že příjezd Eibaru, ligového nováčka, lokálního rivala a nejmenšího celku z celé ligy, je pro Athletic v podstatě ideálním k nakopnutí sezony. Valverde to však vidí jinak: "Nemají co ztratit a přijdou k nám s nadějí, že dokážou něco velkého. Je to také samozřejmě derby, takže řeči o nějakém favoritovi můžeme rovnou vyhodit z okna."

Pravdou je, že Eibar se po vydařeném úvodu sezony nachází na výtečném devátém místě se sedmi body. Na San Mamés se hosté budou muset obejít bez zraněného Manú del Morala a možná také obránce Eneka Bóvedy. Athletic pak možná bude postrádat stopera Gurpegiho, zatímco Ibai Gómez by se měl znovu vrátit do hry poté, co kvůli svalovým potížím vynechal poslední dva zápasy.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Marcos, Gurpegi, Laporte, Balenziaga - Iturraspe, Rico - Susaeta, Beňat, Muniain - Aduriz
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Irureta - Lillo, Albentosa, Ekiza, Abraham - Boateng, García - Nieto, Arruabarrena, Saúl - Ángel
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 3.60 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - Rayo Vallecano  (sobota 22:00)
Souboj dvou celků s podobným vstupem do nové sezony nabídne sobotní večer po dvaadvacáté hodině, když do Valencie na stadion Levante přijede Rayo Vallecano. Oba celky až do pátého kola musely čekat na svou první ligovou výhru, oba se právě v kole pátém dočkaly.

Zatímco Rayo doma překvapivě přehrálo Athletic 2:1 díky dvěma zásahům Lea Baptistaa, Levante zase nepříjemně šokovalo Granadu, kde díky skvělému individuálnímu gólu Rubéna Garcíi zvítězilo 1:0. Šlo o vůbec první zásah valencijských v letošním ligovém ročníku, a hned vítězný. José Luis Mendilibar si na své první brankové zavýsknutí musel počkat dlouhých 415 minut herního času.

Dá se tak očekávat, že nyní bude otřepané Levante nastupovat s podstatně jiným sebevědomím, než jak tomu bylo doposud. Aspoň tak to vidí trenér Vallecana Paco Jémez. "Jsou nyní ve stejném postavení jako my. Vědí, že se dá dostat do pohodlnější pozice během pár zápasů. Budeme si muset počkat, s čím na nás Levante vyrukuje - jestli budou chtít vyčkávat, nebo po nás půjdou. Tak jako tak vím, že půjde o soutěživý a intenzivní zápas."

Jémez dále pokračoval: "Když nemáte na startu takové výsledky, jaké byste čekali, skončíte jen tím, že si na sebe přikládáte více tlaku. I když do konce je stále daleko, tento výsledek dokáže uklidnit naše nervy. Každý zápas je důležitý, ale tenhle s Levante je nyní nejdůležitější, stejně jako příští kolo. Když vyhrajeme, dostaneme se ještě do mnohem lepší pozice a budeme se moci těšit na vrch, ne spodek tabulky."

Kromě nevýrazných výkonů na hřišti tíží poslední dobou Levante i něco jiného. Protikorupční oddělení španělské vlády totiž momentálně vyšetřuje zápas valencijských s Realem Zaragozou z května 2011 za možné ovlivňování výsledku. Trenér José Luis Mendilibar na to prohlásil, že doufá "spatřit den, kdy se věci jako tahle bude brát vážně a něco z ní i vzejde."

"Doufám, že pravda vyjde najevo také o větších klubech. V jiných zemích jsme měli možnost vidět velké kluby s bohatou historií sestoupit. Jít po malých klubech je jednoduché," stěžuje si na dvojí metr Mendilibar. Jeho brankářská jednička Cristián Álvarez si kvůli poraněnému svalu proti Levante nezachytá, mezi třemi tyčemi jej nahradí Miguel Toňo. Na straně domácích se do hry po odpykání karetního trestu vrací obránce Loukas Vyntra.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Jesús - López, Rodas, Navarro, Toňo - García, Camarasa, Diop, Morales - Barral, Casadesús
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Toňo - Tito, Castro, Ba, Insúa - Baena, Trashorras - Licá, Bueno, Kakuta - Baptistao
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.20 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Elche CF - Celta Vigo  (pátek 21:00)
Primera División pokračuje o víkendu šestým kolem, které odstartuje soubojem mezi Elche a Celtou Vigo. Domácí v týdnu dostali pětigólový příděl od Realu Madrid, ze kterého se chtějí vzpamatovat prvním vítězstvím před vlastními diváky. Célticos však začátek sezóny vychází na jedničku, vždyť ještě letos nenašli přemožitele.

Elche má na začátku sezóny velmi složitý los. V prvních pěti kolech dostali Los Franjiverdes Barcelonu i Real Madrid a navíc měli příležitost hrát doma jen dvakrát. Na Estadio Manuel Martínez Valero tým vedený Franem Escribá nejprve remizoval s Granadou 1:1, když alespoň bod pro domácí vystřelil v nastavení Lombán. Druhé domácí vystoupení se pak Elche povedlo ještě méně, relativně hratelný Eibar zde zvítězil hladce 2:0, což jistě pošramotilo sebevědomí Franjiverdes před zápasem na San Bernabéu. V úterý Real bez problémů rozdrtil Elche 5:1. Domácí však musí poslední výsledky hodit za hlavu a najít jako první ten správný recept, jak porazit silné Vigo.

"Musíme na to vše zapomenout. Jsem přesvědčen, že potřetí za sebou neprohrajeme. Hráči jsou si plně vědomi důležitosti zápasu," uvedl pro deník Marca Fran Escribá, jenž si se svým týmem připsal první letošní vítězství na stadionu Vallecas ve třetím kole. Domácí lodivod se zmínil také o svém nadcházejícím soupeři. "Jsou o krok napřed před šesti sedmi týmy ohroženými sestupem. Vloni jsme je porazili v obou utkáních, ale letos mají skvělý tým," dodal Escribá.

Celta přijíždí do Alicante po výborných pěti zápasech. Morálku hostů navíc povzbudila úterní výhra nad jejich galicijskými rivaly z La Coruňi v poměru 2:1. Kromě posledního úspěchu se může mužstvo kouče Eduarda Berizzy pyšnit také remízou 2:2 s Atléticem nebo domácím vítězstvím 3:1 nad nevyzpytatelným Getafe. Střelecky táhne mužstvo ofenzivní trojice Nolito, Larrivey, Orellana, kteří nastříleli po třech brankách.

"Teď se nám daří výborně, ale nesmíme polevit, abychom tuhle sérii protáhli co nejdéle," uvedl před zápasem Nolito, jenž byl architektem posledního vítězství Celty. Zkušený střelec dal první gól sám a na druhý přihrával svému parťákovi Joaquínu Larriveyovi. Hostující kouč se však bude muset proti Elche obejít bez útočníka Borjy Oubiňi, z domácího tábora naopak žádné ztráty hlášeny nebyly. Utkání začíná v pátek ve 21:00.
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Herrera - Albácar, Pelegrín, Lombán, Cisma - Adrián, Mosquera - Coro, Rodríguez, Rodrigues - Jonathas
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Planas, Fontás, Cabral, Mallo - López, Radoja, Krohn-Dehli - Nolito, Larrivey, Orellana
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.40 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Valencia CF541013:213
2.FC Barcelona541011:013
3.Sevilla FC54109:313
4.Atlético Madrid53207:411
5.Real Madrid530218:99
6.Celta Vigo523010:79
7.Villarreal CF52217:48
8.Granada CF52214:38
9.SD Eibar52125:47
10.Málaga CF51313:56
11.Espanyol Barcelona51227:85
12.UD Almería51224:55
13.Rayo Vallecano51228:105
14.Real Sociedad51137:84
15.Deportivo La Coruña51137:144
16.Elche CF51135:134
17.Levante UD51131:104
18.Athletic Bilbao51044:63
19.Getafe CF51042:103
20.Córdoba CF50233:102

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (542)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to je preview ne souhrn

Reagovat
smazaný uživatel

pri súčasnej forme Celty tam zabodujú, dúfam, že vyhrajú aj Larriveyovým pričinením

Reagovat
smazaný uživatel

Do El Clásica udržet minimálně ten čtyřbodový náskok děj se co děj. Ideální by bylo i vynahradit fanouškům to NIC s Malagou a dát vše do ofenzívy. Jelikož ale jedeme příští týden do Paříže, kde bude první letošní opravdová zkouška, tak to vidím na nezáživnou výhru 2:0... nebo se Leo utrhne, dá hattrick a na další dvě branky přihraje

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslím, že se zase bude válet po zemi a nadávat protihráčům do zkurvysynů....

Reagovat
DonAndres

a já si zas myslim, že je tvůj názor většině zdejším u holý prdele

Reagovat
smazaný uživatel

asi ne, když na něho musíš reagovat...

Reagovat
Ranoth

ted si ho dostal chudaka

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, ale úplně ho zničil.

S těžkým srdcem musím oznámit, že DonAndres dnes v ranních hodinách spáchal sebevraždu.

R.I.P v pokoji kamaráde

Reagovat
smazaný uživatel

konečně nějaké dobré zprávy po ránu....

Reagovat
technecium

Messi nemůže za tvůj život bez sexu

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Tobě vadí válení se po zemi u fotbalistů? Hmm, zrovna u tebe je to vtipné, nemyslíš? Ne, ty fakt nemyslíš S těmi zkurvysyny to je blbé, víš jistě, že to Messi opravdu řekl, příp. co tomu předcházelo?

Reagovat
Ángel di María 22

Tak, teď my vyhrát na Madrigalu a Vale na Anoetě. I Bilbao by konečně mohlo zabrat...

Reagovat
DonAndres

Reagovat
10FKK

Jenom z tribuny bude Denis Čeryšev sledovat zápas Villarrealu s Realem Madrid. Ruský fotbalista ve Žluté ponorce hostuje právě z Bílého baletu a součástí dohody je klauzule, podle níž ke vzájemnému duelu obou týmů může nastoupit jedině v případě, že Villarreal zaplatí 250 tisíc eur. Vedení se nakonec rozhodlo této možnosti nevyužít. (insidespanishfootball.com) Tak už tenhle debilní zvyk dorazil i do Španělska To sem si naivně myslel, že to je připosranost malých českých klubů..

Něco chutného pro plačkonauty... https://www.youtube.com/watch?v=lvT38oyFHDY Ani první, ani druhý ........

Reagovat
smazaný uživatel

zase mistr komplex v akci. Nemusíš se bát, Za rok to zas bude jinak. Messi přesedlal na simulovaní a nadávaní a sbíraní asistenci

Reagovat
patas92

Takže Ronaldo dá za sezónu (cca 60 zápasů) nějakých 140 gólů, aby to bylo za rok jinak?

Reagovat
smazaný uživatel

stačí, když bude Messi pokračovat v současným tempu :) a Ronaldo se ani moc snažit nemusí, navíc ty jeho počty tam jsou jaksi pofidérní...

Reagovat
patas92

I kdyby za sezónu nedal jediný gól, tak by jich Ronaldo musel dát 90, aby se mu průměrově rovnal. Takže by se Ronaldo měl sakra snažit.

Reagovat
smazaný uživatel

kde jsem psal něco o CR7? Psal jsem, že za rok to může být všechno jinak, což se současnou formou Messiho může být pravda, třeba klesne za Bastena apod. Navíc ty počty to youtubera jsou jakési divné...

Reagovat
patas92

Počty jsou z Munda, ale jestli máš lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

kontrolovat se mi to opravdu nechce a ono je to jedno, tohle je stejně statistika k ničemu, jak jsem psal Messi hraje celou kariéru na jednom postě v jednom klubu, CR7 začínal ve Sportingu jako klasické křídlo až v Realu hraje více útočně, oba víme, že teď už má lepší průměr v Primera Division než Messi....

Reagovat
smazaný uživatel

ty si fakt debilko

jasne, že má lepší priemer, keď Messi hrá Primeru od 17 + vtedy hrával na pravom krídle

Reagovat
smazaný uživatel

tech par zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

debilko, na pravom krídle hral Messi ešte v sezóne 09/10 potom začínal byť skúšaný na hrote

Reagovat
smazaný uživatel

debilko, jeho problém, že nedavá na křídle tolik golů jako CR7... Jinak to nebylo pevné křidlo, ale rotace s Etoem...

Reagovat
smazaný uživatel

Messi nedáva toľko gólov a predsa ich má viac ako Ronaldo, fakt debilko

Reagovat
smazaný uživatel

debilko, co tak se podívat na statistiky, když hrál na křídle? Až na hrotu pak přepisoval rekordy. Fakt debilko, ani statistiky si nenačte

Reagovat
smazaný uživatel

vidíš to, išiel na hrot, prestal behať a dal viac gólov ako Ronaldo...

Reagovat
smazaný uživatel

no přesně tak, zatímco CR7 zůstvá pořád útočným křídlem...

Reagovat
smazaný uživatel

..., ktoré dalo menej gólov v Primere

Reagovat
smazaný uživatel

neříkej? fakt? to je docela překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja som čakal od Ronalda viac

Reagovat
smazaný uživatel

taky mě zklamal, myslel jsem, že má v Primera daleko více golů než Messi, když odehrál víceméně stejně zápasu, dokonce možná i více než Messi. Hamba mu...

Reagovat
smazaný uživatel

aha, ty si myslel...

Reagovat
patas92

Messi taky začínal jako křídlo a teď hraje dost z hloubky, kdy jsou nad ním vždy minimálně 2 hráči. A i když hrál devítku, tak zdaleka nehrál tak vysoko, jak hraje Ronaldo v Realu. Ale nevím, proč se s tebou, hlupákem, vůbec o tomhle bavím.

Reagovat
smazaný uživatel

hraje z hloubky, protože neběhá

Reagovat
patas92

A i tak má lepší průměr než maratonec Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasně, když nezvedl prdel z Barcelony, kdyby hrál nějako jinou ligu, tak není ani v první pětce Si ho vypěstovali jako rajče, narvali do něho hormony, to se mu to pak hraje, až se prosadí jinde, tak ho budu pasovat k nejlepším hráčům historie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je fakt no.

Messi celý život v Barceloně, to prostě popřít nejde. No a Ronaldo se dokázal prosadit i v podprůměrném Manchesteru, prostě kabrňák

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorší je, když člověk neumí používat sarkazmus

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je horší, když jej někdo nechápe + neumí sarkasmus napsat správně.

Reagovat
smazaný uživatel

Neumím napsat? a víš, že je správně obojí? Jestli ty bys nepotřeboval tu koňskou dávku inteligence...

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice možné, ale k českým patvarům jako filozofie, sarkazmus atd. se uchylují spíše méně inteligentní jedinci. On to ostatně jeden z nich musel taky zavést, jinak nevidím důvod. Žádný profesor nebo student psychologie, případně trochu více inteligentní člověk by nikdy nenapsal sarkazmus.

Jinak kousek výše jsi napsal ,,hamba mu''. Tahle verze je taky správná, co ty tupče?

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle přísvěvek opravdu myslíš vážně nebo je to trolling?

Reagovat
smazaný uživatel

Piš si dále jako debil (jako debil píšeš pořád, teď myslím pravopisné chyby), mně je to putna.

Reagovat
smazaný uživatel

mohl bych se zeptat, opravdu to myslíš vážně a netrolíš? Jelikož pokud to myslíš vážně, tak je to už pomalu na ústav...

Reagovat
smazaný uživatel

Já v ústavu občas pracuji a lidé jako ty tam dost často říkají právě doktorům, že potřebuji vyšetřit.

Takže opět, díky za kompliment.

Reagovat
smazaný uživatel

utíráš posraný zadky co???

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, já jsem ten co druhé posílá utírat zadky.

Tak to prostě v životě chodí. Jsou lidi jako ty, kteří zadky utírají a lidi jako já, kteří ti vyberou zadek, který utřeš.

Ale už dost, zase jsem s tebou ztratil až zbytečně moc času pro nic. Jsi zkrátka moc hloupý a to mě nebaví, ahoj.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty jsi velké kápo přes utíraní zadků a to tam chodíš jen za čas, jak píšeš. Máš můj respekt..

Reagovat
patas92

A to ho schválně vypiplali neběhajícího. Kdyby i běhal, to byl ještě nezastavitelnější a tobě by nejspíš pukla hlava. Škoda, že se tak nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

oni ho vypiplali ako behajúceho, potom sa rozhodli ho piplať nebehajúceho ale gólového a okolo 33 z neho začnú piplať brankára

Reagovat
smazaný uživatel

spíše bankéře, už má zkušenosti s krácením daní apod...

Reagovat
smazaný uživatel

nj škoda, že neexistují homony na běhaní

Reagovat
patas92

Nebo na inteligenci, koupil bych ti koňskou dávku.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak samozřejmě to srovnávat může IQ nula, jelikož jediný Messi hraje celou dobu za jeden klub...

Reagovat
10FKK

cristiano ronaldo není ani nejlepší Ronaldo!

Reagovat
madridcan

,,Tak už tenhle debilní zvyk dorazil i do Španělska"

Real toto robil vzdy. Jedine, co sa zmenilo je to, ze si moze klub zaplatit ci budu hrat. Niekedy Real nedaval ani tuto moznost a hrac proste nastupit nemohol.

Reagovat
10FKK

Dík za info.. To bych u velkoklubu nečekal, řešil se Courtois, ale to byla čukotka s mouřenínem, tak se to tak nějak dalo čekat, protože ten nic nepodcení..

Reagovat
madridcan

Ale Courtois nakoniec aj tak hral Takymto malym rybam a hlavne, kde je opcia to Real nedovoli. Pri takom Ozilovi alebo di Mariovi by si nic take cakat nemohol. Zazil si to uz Negredo, Soldado, Granero, Parejo, tusim aj Pedro Leon alebo Sarabia

Reagovat
10FKK

Nelíbí se mi to..

Reagovat
Kenneth

Proti vam bude moct Deulofeu hrat?

Reagovat
10FKK

Nevím to stopro, ale myslím že jo.. Nechci se hádat, ale mám pocit, že Barca tohle neřeší.. Bojan za Ajax hrál, když byl v AC, tak taky, ale tam si nejsem jist hostováním..

Reagovat
X-bano-X

Rafinha mohol, Fontas mohol, Botia mohol, takze asi aj Deulofeu bude moct.

Reagovat
Kenneth

Dik.

Reagovat
smazaný uživatel

Deulofeu je bublina, nebezpečnejší je Denis Suarez

Reagovat
Kluivert9

Proč by ne

Reagovat
Kenneth

Normalne sem se zeptal, tak si strc toho svyho smajlika do pice...

Reagovat
Kluivert9

Tam už mám tebe

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Atlético de Madrid

Nutně musíme zabrat a Sevillu porazit. Nemůžeme připustit, aby nám utekla hned ze začátku, zvlášť, když je tu i silná Valencie. Tohle je zatim asi náš nejdůležitější zápas ligový sezony, protože Sevilla je mnohem spíš náš konkurent než Real Madrid. Tak doufám, že se na ten zápas připravíme stejně jako na Real a že nepřipustíme nějaký překvapení (z posledních 35 domácích zápasů jsme prohráli 1). Musíme si je prostě držet za sebou, opak by klidně mohl znamenat velkou bitvu o místa v LM a klidně i naše vypadnutí (byť tomu spíš nevěřim, pořád máme lepší kádr a lepšího trenéra než Sevilla i Valencie).

Reagovat
Kenneth

A zase priposranej .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

tak teď tam jsou dva týmy, který maj lepší formu než Atlético a dva týmy (R+B), který velmi pravděpodobně budou okupovat první dvě místa tak jako tak.. nevim, jak to vidíš ty

Reagovat
Kenneth

Ze ta trojka si to zase rozda o titul a zbytek klasicky odpadne. Mame za sebou 5 kol proboha...

Reagovat
Atlético de Madrid

to si nemyslim, spíš si to rozdá R+B o titul a my o třetí a čtvrtý místo se Sevillou a Valencií.. a řikám, že nesmíme ztratit v úvodu, jinak by se to mohlo vyvinout všelijak

Reagovat
smazaný uživatel

ta vaša bublina čoskoro splasne

Reagovat
Ángel di María 22

Snad dostanou na Mestalle co proto. Budou po Juventusu unavený, to musíte dát.

Reagovat
Atlético de Madrid

jaká bublina? však my sme spokojený s čimkoliv co nám zajistí příští rok LM a píšu to tu od začátku

Reagovat
Ángel di María 22

Tak právě třeba bublina LM, až tam přestanou padat góly ze standartek, tak vám zbejvá jen hrát na 0:0.

Reagovat
Atlético de Madrid

jo, to pochopitelně no, proto se právě bojim, že zaspíme úvod sezony (byť se mi Kenneth směje..)

ale góly ze standardek jsou doufám jen překlenovací období mezi odchodem DC a nalezení novýho způsobů střílení gólů díky Mandžukičovi, Griezmannovi a Cercimu, což je dost velká útočná síla, jen se musí nějak sehrát

Reagovat
Foppy

Já si taky myslím, že si to časem sedne... Hlavně Griezmann se ještě o dost zlepší, přestože už teď je podle mě od vás možná nejlepší. A sním se poveze i Mandžukič

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát na 0:0 není žádná ostuda

Reagovat
Foppy

Teď sem si přečetl rozhovor s Ronaldem po Elche a mile mě překvapil s odpovědí na otázku týkající se té penalty proti Realu: "I když jsem protestoval u rozhodčího, musím se přiznat, že jsem fauloval. Penalta přišla velmi rychle, ale rozhodčí na ní měl právo." Sice chápu, že při případné remíze/prohře by možná mluvil jinak, ale i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Michael Cox: "Diego Simeone's appointment has done wonders for the side; Atletico became possibly the most organised side -- particularly without the ball -- in the history of football."

Reagovat
Kokesh

Cris na Madrigalu pokazde skoroval. Bale si zase minuly rok proti nim pripsal debutovy start i gol. Asi tutovky, ted uz jen skore.

Reagovat
MadMrJacky

Barca prý po Douglasově premiéře chce prodloužit smlouvu Alvesovi. S tou pravou obranou to vypadá zase pochybně

Reagovat
celeb

a ty sa cudujes? Po tom vykone by som okamzite pozval Daniho na poharik a ponukol mu dalsiu zmuvu do konca prestupoveho banu.

Reagovat
celeb

Rad by som vedel, ako sa ten Douglas vobed dostal do Barcy. Koho to bol nakup? Zubiho?

Reagovat
celeb
Reagovat
MadMrJacky

Nedivím se jim, jen se to mohlo v létě vyřešit trošku jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

Vpravo se zkouší v béčku Grimaldo. Alvés zůstane o rok déle a pak do áčka naskočí napevno další superstar z naší akademie a kraj v Barce i repre bude Alba - Grimaldo

Reagovat
smazaný uživatel

44. pre rozostavenie RM 4-4-2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale dnes to bude s Karimom 4-3-3

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se ukáže, jestli mají naše výkony opravdu stoupající tendenci, nebo jde většina úspěchu v minulých zápasech za (ne)kvalitou našich soupeřů. Nebude to sice ještě úplně stoprocentní test s top týmem, ale spoustu otazníků by nám mohl objasnit. Já jsem pořád na pochybách, i když jsme vyhrávali, měli jsme v obranné činnosti spoustu oken a nedorazů, které naši soupeři prostě jen nedokázali potrestat.

Reagovat
smazaný uživatel

...stěžuje si na dvojí metr Mendilibar. Jeho brankářská jednička Cristián Álvarez si kvůli poraněnému svalu proti Levante nezachytá, mezi třemi tyčemi jej nahradí Miguel Toňo.

Jemezovi bude chýbať Cristian

Licá sa proti Athleticu celkom predviedol, ale nechal by som hrať Aquina, v prípade potreby ho stiahnuť a poslať miesto neho Manucha

dneska s Levante vymrdá Kakuta

AUPA RAYO!

Reagovat
Phillipinho

Nechapu; proc posledni 2 zapasy Aquino nehral. Je to suverenne nejlepsi hrac Raya. Villarreal ho poslal na hostovacku. Tam musi bejt s nim nejakej problem; ve vykonnosti to neni.

Reagovat
smazaný uživatel

tak proti Villarrealu hrať nemohol, proti Athleticu chcel hrať Paco priamočiaro, tak hral Licá, ktorý odohral tiež dobrý zápas

a náš najlepší hráč je asi Kakuta

Reagovat
Israha

Coentrao není v nominaci proč? Zas zraněný?

Reagovat
smazaný uživatel

dost velka strata .

Reagovat
Israha

No to jo, ale zajímá mě důvod, nikde jsem nic nečetl.

Reagovat
smazaný uživatel

je zraneny

Reagovat
Phillipinho

Dneska to bude velkej souboj stredu hriste. My tam prostr musime dat Gabiho s Tiagem; hlavne ne Maria; kterej je totalne mimo. Gabi je sice z formy a Saul zahral proti Almerii skvele; presto bych mu od zacatku v takhle dulezitym zapase neveril. Doufam; ze Gabi zahrajr dobre; jinak proti tem dvema tankum Krychowiak a Mbia to bude strasne tezky. Predpokladam; ze tedy bude Mbia hrat; ikdyz tady je psan Iborra.

Reagovat
frankiefcb

OT: http://zpravy.idnes.cz/katalansko-vyhlasilo-dekretem-referendum-na-9-listopad-pgm-/zahranicni.aspx?c=A140927_122035_zahranicni_ptp#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6 Co si o tom myslíte? Za mě osobně je toto referendum nelegální, ale zase legitimní, jelikož koresponduje s přáním občanů Katalánska (ten poměr poslanců pro a proti je velmi značný). P.S: V případě Skotska jsem byl pro samostatnost, ale u Katalánců nemám informace proto nejsem na jedné ani druhé straně, ale myslím si, že právo na ot referendum by měli mít. Každopádně tohle referendum bude jede velký průser.

Reagovat
madridcan

Tiez nevidim poriadne do tejto problematiky, takze nebudem rozdavat rozumy, ale ked uz spominas referenda, tak by som chcel poukazat na jednu vec- Skotsko sa postavilo za svoju vec a hoc to nakoniec skoncilo v ich neprospech(alebo prospech), tak bola ucast takmer 85%. Na Slovensko sa picovalo ako vzdy na vsetko a v roku 2010 to vyustilo do referenda. Si pamatam, ze vtedy som bol vo fakt zlom fyzickom stave sa tahali so mnou horucky, ale doskriabal som sa do tej materskej skolky, aby som hlasoval. Potom vecer v spravach sa mi ucast kolo 20% vysmiala priamo do ksichtu. Ked sa niekde niekto na nieco odhodla a chce nieco zmenit, tak je problematika celeho statu, to len my tu vieme nad vsetkym krivit nos a ked dostaneme prilezitost co to zmenit, tak sa nato vysereme. Kritici od poldeci...

Reagovat
frankiefcb

Těch 85 % ve Skotsku to je opravdu masakr a velký respekt pro Skoty. + co vím lidé za nezávislot se nevzdávají, ale není to v duchu budeme útočit na ty, co volili NO, ptejme se proč volili NO a ukažme jim, že to YES by mohlo být lepší, ale respektujme je a jejich názory. To se mi velmi líbí. + je velmi zajímavé, i když prohráli tak SNP (Skotská národní strana) má za týden nárůst cca 40 000 nových členů (původně měli jen 25 000). Ti lidé jsou tam úplně na jiné úrovni a dokážou zapojit do dění v politice.

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Že oslabí Španělsko jako stát a destabilizuje se Katalánsko jako region. I kdyby Katalánsko samo vyhlásilo nezávislost, bude uznáno jen nevýraznou většinou států a to ještě jestli vůbec, bude pro něj velmi těžké, ne-li nemožné vstoupit do veškerých obchodních, hospodářských aj. sdružení a zdaleka ne jen jich, bez toho prakticky nemůžeš obchodovat, jsi v izolaci a jako stát téměř nemůžeš existovat.

Je reálné, že by z toho mohl vzniknout konflikt a je otázkou, do jaké roviny by mohl přerůst. Na jednu stranu si myslím, že Katalánsko nejde srovnávat se Skotskem ve Spojeném království, protože Skotové mají stejný rodný jazyk jako Angličani, Welšani a Severní Irové a mnozí se ani nepovažují za národ, narozdíl od Katalánců, kteří mají svůj jazyk a za národ se většinově považují. Na druhou stranu si myslím, že mají trošku růžové brýle, protože je rozdíl být součástí státního útvaru, využívat výhod, které ti to poskytuje a díky tomu růst, anebo oproti tomu se potom stát samostatným suverénním státem, vzít na sebe celé břemeno zodpovědnosti a všechno řešit sám. Katalánci podle mě tak trochu nevědí a neuvědomují si, do čeho jdou.

Ve Skotsku zvítězil pragmatismus a zdravý rozum nad emocemi, v Katalánsku o tom dost pochybuju. Z více důvodů - jižanská nátura, konflikt je vyhypovaný do vyšších dimenzí než v Británii, historie, atd.

Závěrem bych dodal, že v politické rovině ten konfilkt nevnímám promadridsky a je mi tak trochu jedno, jestli se Katalánsko odtrhne, dokonce bych s tím referendem i souhlasil, na druhou stranu chápu i španělskou vládu, že se nechce Katalánska vzdát, protože je to spolu s Baskickem a Madridskou aglomerací hnací motor celé španělské ekonomiky, hospodářství a vůbec Španělska jako státu. Uvidíme, jak se to celé vyvine...

Reagovat
frankiefcb

Já taky chápu Španělsko proč se toho nechce vzdát, ale také respektuji fakt, že národy by měli mít možnost si vytvořit svůj vlastní stát a nikdo by jim v tom neměl bránit. (Já to mám tak, že u národů, co svůj národní stát nemají, tak by měli mít právo si ho vytvořit, na druhou stranu, národy, které žiji na ciczím území a vůj vlastní stát by si odtržení od cizího státu neměli nárokovat pokud je daný stát nediskriminuje. No je to složité. U toho Skotska jsem pro nezávsilost z jednoho prostého důvodu i pragmatického, jelikož když vyhrajou volby UKIP nebo Konzervativci, tak to vůbec nekoresponduje s názory lidí ve Skotsku, kteří se jasně vyslovují proti stejně jsou přehlasovány. Z mého hlediska je chápu, ež si to chtějí dělat po svém, ale zase chápu staré lidí, kteří se vyslovili pro setrvaní, jelikož se báli a možná i oprávněně, že by na tom tratili. (Ve Skotsku dle deníku Guardian mladí volil samostatnost lidé nad 55 let to zlomili verzsu setrvání, uže jenom 16-17 let 71-29 pro ano a lidé nad 65 let 21-79 pro setrvání - velmi zajímavé)

Reagovat
frankiefcb

Sorry používám teď jenou klávesnici, na kterou jsem zvyklý, proto je to příšerné.

Reagovat
smazaný uživatel

presne, slobodu Kurdistanu

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Andalucia libre!!!

Reagovat
MadMrJacky

I když osobně bych to kataláncům přál, dávám tak 1% tomu, že se nakonec opravdu odtrhne. A nebude záležet na referendu, ale ať je region ekonomicky silný jak chce, tak narazí prostě na EU. Ti jim dali jasně najevo, že je neuznají, tím pádem Katalánsko nebude moci vstoupit do unie, respektive se z ní stane menší uzavřená ekonomika.

Chápu postoj Španělska, chápu postoj EU a chápu proč to chtějí katalánci. K odtržení ale nedojde, když sami katalánci nechtějí samostatnost bez EU. To je od nich dost rozumný krok, kterým si ale sami podepsali ortel pod španělskou vlajkou

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, Cristiano zaznamenal v dresu Realu Madrid za 5 sezón a kousek 22x hattrick a 3x se mu povedlo dát v jednom zápase dokonce 4 góly, to je něco šíleného...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Ved uz v tomto predbehol Messiho a odkopne o chvilku aj Zarru s Alfredom

Reagovat
Kokesh

A Raula v away gólech. Mašina.

Reagovat
ACSeRw!n

psycho

Reagovat
madridcan

Dufam, ze zostava bude kvalitna, ide sa fandit. Jeden z najtazsich zapasov sezony musime zvladnut

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal XI to face Madrid: Asenjo, Mario, Musacchio, V.Ruiz, Gabriel; Bruno, Trigueros, Cani, Moi Gomez; Vietto, Uche

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Iker - Dani, Rapha, Sergio, Marcelo - Luka, Toni, JR - BBC

Reagovat
roman1978

za vás hraje luca toni?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jinýho se asi čekat nedalo, když je Coentrao zraněný.

Reagovat
Jacks11

trapnej realek zatim neví čí je

Reagovat
smazaný uživatel

Zostrelte to lietadlo !

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Trapný pokus s tím letadlem.

Reagovat
ACSeRw!n

blbecci z MU no..

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutocne mi to pripomina minulorocny zapas

Reagovat
-Carles-

Vietto

Reagovat
ACSeRw!n

golazooo

Reagovat
valloire

Luuuuuuuuuuuuka

Reagovat
smazaný uživatel

Luka.

Reagovat
smazaný uživatel

Luka

Reagovat
Darren Fletcher

co to lietadlo, aky bol napis?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Come home Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Na Garetha fakt nemam slov znova lepsi super a znova je zrely na striedanie po 45 m

Reagovat
ACSeRw!n

nicitel opet skoruje

Reagovat
smazaný uživatel

wtf jaká žlutá tyvole

Reagovat
valloire

CCCCCCCCRRRRRRRRRRR Benzínnnnnnnnnnnn

Reagovat
vocasisko

docela krutý pro Villarreal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl to Jamesův šlapák?

Reagovat
smazaný uživatel

CR7

Reagovat
valloire

Uche

Reagovat
smazaný uživatel

Uche.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo nereálnej blok.

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ v pohode polčas, ale proti silnejším súperom to bude naozaj chcieť 4-4-2, pretože to tam okolo vápna stále občas zahorí

inak Karim zatiaľ super, tá asistencia bola riadne WTF od neho

Reagovat
smazaný uživatel

pre villareal smola, vyrovnany polcas...

Reagovat
smazaný uživatel

Lekce z produktivity. Real vytěžil z minima maximum, Villareal se dostává do vápna a k nějaký centrům/zakončení až moc lehce a často, ale až s podivem zatím neskórovali. Snad se v druhý půli ta obrana nějak srovná, dneska je to strašně rozlítaný.

Reagovat
Ángel di María 22

Pár věcí...

Cristiano je král, James se mi líbí každym zápasem víc a víc a poslední věc...Bale je uplně na hovno. Ten má štěstí, že má pak stejně vždycky 1+1, protože herně je to zatim naše jediný mínus v posledních zápasech.

Dneska hraje ponorka výborně. Oni jsou doma vždycky silný. Viděl jsem i ten souboj hned z kraje doma s Barcelonou a tam hráli daleko hůř, docela připosraně, stejně si vytvořili gólovky, trefili 2x tyč. Proti nim neinkasovat je i otazka štěstí, protože zkrátka umí hrát. My jim to ale ještě usnadňujeme a to hlavně krajní beci. Marcelo, ale hlavně Carvajal jsou uplně mimo pozičně. Přes Daniho to tam chodí jedna báseň, Vietto nebo někdo takovej si vždycky akorát oběhne beka, dostane příhru do rychlosti a z každýho centru pod sebe je problém, ještěže Marcelo udělal skvělej blok a taky, že Ikar chytá dneska dobře, vypdá jistě - snad jsem to nezakřikl.

Udělal bych 2 změny - Arbeloa za Carvajala a Illarra za Kroose, Toni zatim hraje uplně všechno a Illarra by se hodil, je potřeba to vystuit a né čekat na to, až nám daj kontaktní gól a pak se posírat u každý akce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana hori a hori Vsetko hori . Dneskam mozeme za ten vysledok dakovat Ikerovi a Marcelovi a tragickemu zakonceniu Vietta a Ucheho .

Gareth tolko zbytocnych strat a pokazenych kluciek Musi dole .

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, az sa divim, ze real este neinkasoval...

Reagovat
ACSeRw!n

to neni mozny, oni snad dneska gol nedaj

Reagovat
smazaný uživatel

Bale je neskutečně zoufalá figurka. Všude pozdě a není schopnej přejít 1v1

Reagovat
smazaný uživatel

zato James si to začíná solidně dávat, je fantastickej. jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

boze uz at je zdravy jese..... nikdy sem neveril ze uvidim v realu jeste take drevo jak je khedira...a bale je jeste 3x horsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Bravo, Alves, Mascherano, Mathieu, Adriano, Busquets, Xavi, Rakitic Munir Messi y Neymar.

Reagovat
Kenneth

Iker je příšerný. Všude je pozdě. Veškera jeho dominace je pryč, připomíná mi vyjukaného žáčka.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby tam dneskam nebol tak davno prehravame .

Reagovat
Kenneth

To je pravda, s prázdnou brankou zápas nevyhraješ.

Reagovat
smazaný uživatel

o com tu tocis.. dneska nemal ziadne velke chyby, mal tam dobre zakroky a Real ma problem uplne inde nez v brane.. pride mi ze na brankara ukazuju len ludia co nerozumeju futbalu.. je lahsie ukazat na 1 hraca a ten za to vsetko moze

Reagovat
el Principito

Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Mascherano Mathieu Adriano - Xavi Busquets Rakitic - Munir Messi Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo je taky splašený, kolik už finálních přihrávek pokazil .. ale ten obranej zákrok byl zase skill

Reagovat
Ángel di María 22

To nemůžem do prdele chvílema ten míč podržet? Jakou by udělalo změnu to sem tam 2 minutky přihrávat bez aktivity jít dopředu. üplně zbytečně ztrácíme, v takovejhle zápasech se musí hrát víc takticky, kór když vedeme.

Reagovat
smazaný uživatel

To chces od Jamesa asi moc aby podrzal loptu .

Reagovat
smazaný uživatel

to ma Ancelotti nariadene aby nehral s defenzivnym zaloznikom

Reagovat
Kenneth

Vidíš v sestavě Realu nějakého?

Reagovat
smazaný uživatel

ved nevidim, a o tom hovorim.. Realu tam chyba taky rozbijac ako Illarra ci Khedira

Reagovat
smazaný uživatel

Ten "Khedira je rozbíječ, DM, cokoliv.." bullshit musí přestat. On nic takovýho prostě není.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak to ma Real potom vecsie problemy nez som myslel..

Reagovat
smazaný uživatel

ale stale si myslim ze Khedira to zahra lepsie nez Modric ci Kroos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

s takouto zostavou bude mat Real problem aj proti lepsiemu priemeru, nie to este Atleticu ci Barce

Reagovat
smazaný uživatel

69 minuta a bale stále hraje a Isco na lavičce. Nedivil bych se Iscovi kdyby se na to tady vsral. Toto je prostě chyba Ancelotiho, že ho nestaví

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť jsou jinej post ne... (?)

Reagovat
smazaný uživatel

nevím James za Baleho a Isco na místo Jamese

Reagovat
smazaný uživatel

Uz tam posli Illarru a Isca . ZA Garetha a Kroosa

Reagovat
smazaný uživatel

s tímto Marcelem dostaneme od Bayernu tak pětku neskutečný dneska ti krajní beci

Reagovat
Ángel di María 22

KONEČNĚ STŘÍDÁ.

Reagovat
MadMrJacky

dívám se 5 minut, ale přijde mi, jako bych se díval na Chelsea s Barcelonou... obléhání šestnáctky jak chceš...

Reagovat
smazaný uživatel

JR konečne dole, tak a teraz 4-4-2

Reagovat
smazaný uživatel

No cakam som viac od Jamesa . dneskam nic moc . Ale co tam robi este Gareth

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Varane je dneska ("překvapivě") naprosto skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

Bale opravdu zkurví i elkementární přihrávku. Isco nejlepší na place a stejně nebude hrát další zápas základ

Reagovat
Ángel di María 22

Ufff. No, důležitý body, ale divim sem, že po takový době udržíme čistý konto zrovna v takovymhle zápase. Ať žije paradox.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam ze sme si nevycerpali stastie na dalsi mesiac

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově zápas nic moc, dostat težšího soupeře dostaneme dost gólů. Fantastickej brejk na 2:0, jak za starých časů. Dál výbornej Cristiano a skvělej Isco, kterej tam za pár minut udělal víc práce, než jiní za celej špíl. Modrič též výbornej... Kroos se mě moc nelíbí, snad se ale rozehraje a naváže na výkony v Bayernu a repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Kroosov problem je ten ze on neni ziadny defenzivny zaloznik.. potrebuje mat za sebou bud Illarru alebo niekoho ineho.. potom ide jeho vykon hore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Důležité tři bodíky v kapse

Ale nějak jsem nepochopil ten transparent v prvním poločase, proč by se měl Cristiano vracet do Funchalu?

Reagovat
vocasisko

to měl Xavi hrát v útoku nebo co tam ten komentátor plácal?

Reagovat
vocasisko

Mathieu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Munir

Reagovat
technecium

To byl tlak Sice nic z něho, ale to se mi líbilo

Reagovat
smazaný uživatel

Ta hra je posledni zapasy dost spatna...

Reagovat
2miguel1

....ale radšej Xavi ako Iniesta

Reagovat
culé

Gol hlavickou po centri z boku - to uz dlho nebolo

Reagovat
Switchback

Posledních 5 min. dost dobrejch ... Messi je fakt třída

Reagovat
monty25

Po dietě v Málaze to dneska vypadá na pěknou hostinu...

Reagovat
smazaný uživatel

Borci, jak padly posledni 2 goly ? Sem na chvili zmizel...

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
Switchback

aha, tam jsou gify u montyho, jsem si nevšiml

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ukazovali, že ten Messiho ofsajd-neofsajd byl dost těsnej, možná že vůbec nebyl.

Reagovat
valloire

tak to je jasný ne?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Munir ani hlavu nezvedl pri tom zakonceni

Reagovat
Kluivert9

Sergi Roberto jde na 30 minut přihrávat obráncům, super

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

KONECNEEEEEEEE MESSIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi a Dani tak teda kloboucek, to bylo skvele a Leos jen takova doklepavacka, ale potreboval to. Parada

Reagovat
vocasisko

to bylo jak za starých časů (3 roky zpátky)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak preci Dani nezapomnel uplne vse...

Reagovat
el Principito

náááádhera ... pěkně Dani

Reagovat
el Principito

Leo 400. gól za Barcu a repre dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bartra IN, Mascherano na DM? Že by konečně?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
el Principito

sborka - rozborka 5:0

Reagovat
Switchback

První Neymarův hattrick v lize?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo (2. za Barcu ale, v LM dal Celticu).

Reagovat
Kluivert9

Gareth Who?

Reagovat
misinho7

messi who? vies kde chod s takymi provokaciami ...

Reagovat
Kluivert9

Najednou

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Messi dnes 1+2, tuhle sezónu zatím v 7 zápasech 4+8.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi 4+7 (jednu v lizu mu nepočítají).

Reagovat
vocasisko

já nevím no, Xavi v tomto "systému" hraje líp, jak Iniesta

Reagovat
el Principito

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Dr. Admess

Fakt se nemůžu dočkat Suáreze. Nic proti Munirovi, Pedrovi, Sandrovi... Ale ti jsou prostě o minimálně dva levly níž a Messi v tomhle systému rozdává ty pasy neskutečně...

Reagovat
Switchback

Reagovat
Switchback

Reagovat
roman1978

messi neumí hlavou a pravou

Reagovat
Switchback

Tak potomhle ještě 2 zápasy a pak el clasico ... no kdyby ten rekord překonal zrovna v el clasicu, to by bylo něco

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik chybi jeste minut ,aby Bravo prekonal ten rekord ?

Reagovat
Dr. Admess

Skutečně se dívám na FCB? Skutečně jsme už skoro šest zápasů bez inkasovaného gólu?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Phillipinho

Moya-Juanfran Miranda Godin Ansaldi-Gabi Tiago-Koke Saul Arda-Mandzukic

Beto-Diogo Pareja Kolo Tremoulinas- Mbia Krychowiak Carrico-Vidal Bacca Vitolo

Reagovat
roman1978

zase rozhodčí pomáhá barce. jasná penalta

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Jono, 85. minuta 6-0. Zachranil nam 3 body

Reagovat
culé

Ak Barca nahodou vyhra titul, tak ju treba spomenut.

Reagovat
roman1978

jasně ovlivněný zápas

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Messi má v PD letos 6 zápasů 5 golu a 8 asistencí? Říkám to správně?

Reagovat
smazaný uživatel

asistence já z vás nemůžu, kolik má druhých asistencí a kolik má kanadských bodů?

Reagovat
roman1978

zalez šašku

Reagovat
smazaný uživatel

má recht, nikdy se tady asistence nepočítali. Najednou když gólově zaostává za Cristianem - což vás neskutečně žere, stavíte asistence jak v hokeji na stejnou úroveňjak góly - tj. 1 kanadský bod. Je to celkem trapný. (btw. vím, že se Messi stáhl a hraje jinou pozici, ale tak důležitý je, že to šlape a vedete ligu, čert vem kdo ten gól dá... takže abyste byli rádi, že máte systém, tak se tady oháníte asistencema a honíte triko nad Messim, jenom aby náhodou nebyl Cristiano lepší - to je přece nepřípustný

Reagovat
smazaný uživatel

Nildy sa asistnecie nepocitali ? Ale no.

Reagovat
smazaný uživatel

ne takto, abyste to zdůrazňovali pod každým ale pod každým článkem. Ta křeč jde cítit na sto honů

Reagovat
smazaný uživatel

místo aby oslavoval hattrick Geymara, tak oslavují asistence, já z těch tupců nemůžu

Reagovat
smazaný uživatel

to je taky pravda

Reagovat
ADM

Tak ono tie asistencie sa tu riešili už snad dva roky dozadu, ked mal Messi za sezónu 73golov plus niečo okolo 30 asistencii ... mal zhruba tolko kanadských bodov čo Stamkos v NHL

Reagovat
smazaný uživatel

pfff Stamkos, to je lamák...

Reagovat
ADM

2 sezóny dozadu najlepší hráč sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

to je historie, já žiji přítomnosti

Reagovat
ADM

Ty hlavne riešiš čo nie je potrebné, píšem o dvoch rokoch dozadu, kedy sa tu asistencie velice riešili, nechcem diskutovať s tebou a o tvojej prítomnosti, keď tu jebeš každú jednu diskusiu

Reagovat
smazaný uživatel

tak Neymar+ Messi máji dokonce o jeden gol více než Cris

Reagovat
Jacks11

Tý jo udělej se s Crise hlavně že má 3 s penalty a eště k tomu s trapnejch simulací

Reagovat
Switchback

O to ani tak nejde, to že někteří nedokážou uznat kvality Ronalda je věc druhá ale spíš ten šašek artorias tu píše neustále rádoby provokace ... samozřejmě bych byl rád kdyby dal Messi víc gólů ale když teď hraje jinou pozici a zatím to většinou šlapalo dobře, tak proč si stěžovat ...

Reagovat
smazaný uživatel

však o tom mluvím. Já bych radši vyměnil to, abychom byli 1. v tabulce za to, že těch10 gólů bude mít Messi a těch 5 Cris.

Reagovat
smazaný uživatel

provokace? Hlásám jen pravdu, čistou pravdu!!!!!!!!!!!!

Reagovat
MadMrJacky

celkově to porovnávání obou je trapný a hrozně subjektivní. Oba jsou hlavní postavou ve svých špickových klubech, takže objektivně to lze porovnávat snad jen právě podle toho jak se daří celému týmu. Loni to byl Ronaldo, fůru let předtím Leo. A dokud jeden toho druhého o nepřestřílí o 20 gólů za sezonu, tak je zbytečný se o něčem bavit...

A ještě zbytečnější reagovat na toho trolskýho a nemocnýho šaška

Reagovat
smazaný uživatel

Zkrátím tvůj příspěvek na 10 > 5

Reagovat
smazaný uživatel

tak fotbal neni u hracu jenom o golech ale o celkovym prinosu pro tym a tam je v utocny fazy dulezitejsi statistika gol+asistence. jestli bude mit messi 25golu + 25 asistenci tak to pro me bude mnohem lepsi statistika nez kdyz by 35 golu a 10 asistenci.a porovnavat dva hrace na konci zari je taky kravina,navic po ms kdy je to vzdycky pomalejsi rozjezd

Reagovat
smazaný uživatel

z koho nemůžeš? vždyť to je normální otázka..

Reagovat
roman1978

jdi si psát zpátky do pomocné školy. a neotravuj tady.

a taky prosím ostatní normální lidi. prosím, na tohohle idiota nereagujte. třeba mu to dojde a přestane psát ty hovadiny.

Reagovat
smazaný uživatel

proč už jsi teda napsal dva přívěsky k mé fundované otázce?

Reagovat
smazaný uživatel

V PD 5+6 (celkově má má 5+7).

Reagovat
roman1978

a toho komentátora bych zabil.

najmar, lájonel mesi, a serchi. idiot je to

Reagovat
culé

Xabi

Reagovat
smazaný uživatel

tady se pěkně ukazuje jak byl Neymar mnohem lepší nákup, než Bale.

Reagovat
2miguel1

na tomto zapase sa to presne neukazuje...ukaze sa to proti Atletiku,Valencií, v LM

Reagovat
smazaný uživatel

ukazuje se to celou sezonu a tady to jenom vyvrcholilo

Reagovat
culé

Este to chce cas.

Reagovat
ADM

Ono ten Bale ma prekvapuje každým zápasom viac a viac, gól a asistenciu dá skoro vždy, ale preboha on si spracováva prihrávku na dva metre. To som si v Anglicku nikdy nevšimol, tam to tak nevyniklo

Reagovat
CHONG

Až Neymar rozhodně dvě finále, tak možná

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodl jen jedno - Copu. Ta LM je vtipná jak to tady vytahujete, ke gólu přišel jak slepej k houslím a kdyby ho nedal on ak by to v tom prodloužení dal někdo jinej. Vloni hrál celkově lépe, ale letos je to bohužel naopak a padl ten Váš argument, že mu pomůže letní příprava. Balon zpracovat neumí doteď a pochybuju, že se to naučí. Přejítí 1na1 to sem neviděl ani nepamatuju. Takhle by to plus minus bylo ok, ale když k tomu připočtu tu cenu 90mega, tak to je průser jako hrom.Přitom Jesé je lepší a zadarmo

Reagovat
CHONG

Je jedno, jak k tomu gólů přišel, dal prostě vítězný gól a to už mu nikdo neodpáře

Navíc letošní sezóně teprve začala, Gareth se ještě rozjede a všem vytře zrak

Reagovat
smazaný uživatel

moc v to nedoufám bohužel, ikdyž se velice rád budu mýlit

Reagovat
CHONG

Na konci sezóny si na mě vzpomeň

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo

Reagovat
misinho7

minuly rok to bolo presne naopak .. a prosim uz do hajzl us tym hejtovanim . .v ksue len hejtujes neznasam takych fanusikov

Reagovat
smazaný uživatel

Minulý rok to bylo úplně stejné - Neymar hrál na podzim skvěle a madristi na Balea nedávali...

Reagovat
smazaný uživatel

jo ale celkově měl prostě Bale větší přínos - o trochu, ale měl. Navíc Neymar byl chvilu zraněnej pokud se nepletu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar měl podzim skvělej, spolu s Alexisem dokázali na 2 měsíce zaskočit Messiho a táhli Barcu i bez něj.. Ale jaro už měl špatný, bylo tam nějaký zranění a moc se mu nedařílo.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, zas tak si to nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

toto není hate, není nic špatnýho na tom si přiznat, že konkurent něco udělal líp. A nehejtuju tým - hejtuju Peréze, odchod ADM a Xabiho a Ancellotiho za to, že hráče nestaví podle výkonnosti, ale podle cenovky. Na to snad mám právo ne? Např. na Cristiana jsem nikdy neřekl ani slovo, na ho nedám dopustit. A jo máš pravdu, že minulej rok byl lepší o trochu Bale, než Neymar, ale letos tomu tak není a když k tomu přičtu repre statistiky, tak Neymar vítězí na celé čáře.

Reagovat
ACSeRw!n

No tak Neymar je momentalne nejvetsi hvezda a talent brazilskyho fotbalu. S tim se uprimne nakej kopac z Walesu nemuze vubec rovnat.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Leo Rekordman

Za prvu vetu

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Mnohem lepsi nakup?? Ty snad fetujes

Reagovat
10FKK

Vaší optikou rozhodně! Porovnej si prodeje dresů A to se ještě nebavíme o fotbale...

Reagovat
smazaný uživatel

když přihlédnu i k věku + repre výkonnosti - tak ano Neymar má potenciál větší - čili je to lepší nákup, konec konců nehledě na to, že byl i levnější

Reagovat
Billy McClane

levnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Aky potencial? Obaja su mladi a le Bale mal prvu sezonu rozhodne lepsiu ako Neymar co sa tyka golov a asistendii.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mě baví u fandů Realu.

Takže James potřebuje čas, protože Modričovi to taky trvalo rok, ale v porovnání Bale vs. Neymar je jasně lepší nákup Bale, protože měl první rok lepší čísla. On totiž Neymar rok nepotřeboval, vždyť jen oproti všem zmíněným hráčům přišel hrát fotbal na úplně jiný kontinent a to se člověk přizpůsobí rychleji

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
SIRBRANIKE

Ale porovnávať Bale vs Neymar tj ešte horšie ako CR7 vs Leo. Nemajú spoločné vobec nič. Technika, rýchlosť behu... / chcel som tam dať aj fotbalové myslenie a talent, ale to by už bolo moc... /

Reagovat
10FKK

Leo si v klidu dokráčel pro 2+2 a vystrčil na tupouny typu artoriase chlupatou prdel.. Xavi s Danim výborný výkon a Ney třešnička na dortu! Zapomněl jsem pochválit obranu!

Granada mile překvapila snahou o fotbal bez betonu a prasáren. Do druhého gólu nebylo nic jistého. Škoda ztráty ponorky, která byla lepší a měla víc šancí než real. Iker si bohužel vzpomněl na lepší časy..

Reagovat
Switchback

ale spíš Real dokázal prostě proměnit šance, jinak to bylo vyrovnaný

Reagovat
smazaný uživatel

prý 2+2 a kolik je to budů? 4? Dává se něco za asistence? Ne, tak jdi do pyče s asistencama...

Reagovat
celeb

kily by mohol obcas aspon najotravnejsie a najvulgarnejsie individua obcas zabanovat, toto individuum je hlboko pod uz aj tak nizkou urovnou PD sekcie.

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu bych se připojil,nenechte tady ty vulgarity, je to něco odporného.

Reagovat
valloire

A kdes byl byl, když tady váš guru častuje slušnýho Fildu slovy špína a hnída? Zameť si.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle na mě nezkoušej ,ty opravdu ne. Že tady často píšu culés , ať nechají urážek a ty jsi ten ,kdo ty urážky z druhé strany pravidelně pouští ,to už asi nevidíš,že? To je vše.

Reagovat
valloire

To si asi s někým pleteš. Já se k urážkám uchyluji pouze ve výjimečných případech. A jestli tvrdíš opak, tak prostě lžeš.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty si opravdu totalni hlupak.uz jsem ti to s asistencema vysvetloval u Ozila. pro nekoho je asistence hodne dulezita a treba pro me je pro celkovy prinos tymu stejne dulezita jako goly. tak at si to kazdy hodnoti jak chce(a o asistencich se vedou oficialni statistiky) a ty se slepe zamer jenom na pocet golu

Reagovat
smazaný uživatel

leo je pan

Reagovat
smazaný uživatel

co je z Levante, ten kádr zůstal téměř stejný a hrajou hroznou bídu

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že mi urobia tento rok radosť a zostúpia. Nikomu chýbať nebudú

Reagovat
smazaný uživatel

Keylor

Reagovat
Phillipinho

Vzdyt nedavaji goly . Za tohle fakt Keylor nemuze.

Reagovat
stas87

heeeeej to bola penalta sak mu brnkol o nohu,Rayo mohlo dat fik na 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Scouser ty magor, co sa stale navazas do Balea? Tomu hracovi staci proti priemernemu teamu odohrat 60% ale aj tak tu asistenciu ci gol da. Je to skvely hrac, rozhodne po CR a Messim tretim najlepsim hracom. Rozhodol nam Copu, nebyt jeho golu vo finale LM ktohvie ako by to dopadlo. Daj sa vypchat

Reagovat
10FKK

Ani v realu není třetí nejlepší...

Reagovat
smazaný uživatel

.. asi tak, jen v Realu ti vyjmenuje pět lepších..... není nic špatnýho si přiznat, že Bale se pro Real/Primeru nehodí a měl zůstat v Anglii.Je nemastnej, neslanej a za tu cenu to je sečteno podtrženo solidní výbuch

Reagovat
smazaný uživatel

ty si fakt pacient bez urazky. On sa k nam nehodi pritom statistiky za prvu sezonu lepsie ako Neymar a celkovo na prvu sezonu vyborne. Za neho hovoria cisla, za teba nesympatia a neobjektivnost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

3 najlepsi az nie ale v Top 10 urcite

Reagovat
10FKK

V realu..

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
misinho7

Zaujimave ze doteraz sa asitencie nebrali nejak vazne ale ked Ronaldo jednoznacne valcuje Messio v goloch tak zrazu uz tu mame pocitanie na kanadske body

Reagovat
Atlético de Madrid

Vždyť se to řešilo vždycky, akorát do konce roku 2012 měl Messi vždycky víc gólů i asistencí, tak nebylo potřeba argumentovat asistencema

Reagovat
misinho7

no asistencie sa nikdy velmi neriesili pri otazke ich dvoch.. ale tento rok ho ROnaldo totalne sfukne a uz vidim ako tu budu Cules vytahovat ze mesi mal ale o xy asistencii viac atd..

Reagovat
-Carles-

Jak sfúkne? Dal sedem gólov Elche a Deporu, čo sú tímy z chvosta tabuľky a katastrofálnou defenzívou a už sa tu ide Ronaldo vyvyšovať ako o triedu lepší hráč. Navyše má Leo úplne iné úlohy na ihrisku ako Ronaldo.

Reagovat
misinho7

ale tie goly dal neboj sa on ich da este aj inym timom a nieco si necha aj pre vas ale mas uplne v riti ci da gol Tatranu prešov abo Bayernu , na konci ked sa zratavaju goly nikto nepozera ze komu ich dal

Reagovat
valloire

Zajímavý je, že když dá Messi hattrick Osasuně, tak se tu člověk dočte i to, že je nejlepší hráč historie a když CR, tak to jsou týmy z chvostu tabulky.

Reagovat
Kluivert9

Tady toho je zajímavýho...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zase kecáš, řešilo se to tady už v roku 2011, kdy měl Messi po sezoně 2010/2011 53+24.. Ale to jsi tu asi ještě nechodil (podle datumu registrace).

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé, že u Messiho se o asistencích mluví od jeho osmnácti

Reagovat
Atlético de Madrid

S roustoucím počtem Messiho gólovejch nahrávek mi přijde zajímavá ta debata Messi vs Ronaldo Počítání asistencí nemá smysl z hlediska nějakýho ocenění, ale z hlediska hodnocení komplexnosti toho hráče. Ukazuje to schopnost hráče připravit góly pro svoje spoluhráče. Ještě přesnější je statistika vytvořenejch šancí, ale to sleduje ještě mnohem míň lidí.

Hodnotit, jestli je Messi nebo Ronaldo lepší je totální kravina, každej drží mraky rekordů, každej dokázal hrozně moc věcí a každej teď má v týmu jinou roli. Proto bych ani Zlatý míče neudílel, je to marketingová píčovina a nehodnotil bych oficiálně nic, co nejde změřit, protože se na tom nikdy nejde nijak dohodnout. Ronaldo je momentálně lepší kanonýr - do roku 2012 dával pořád víc gólů Messi, pak se to obrátilo, to CR nikdo nebere. Messi je zase suveréně lepší playmaker, kterej hru týmu ředí z větší hloubky, rozdává pasy, nahrává na góly. Porovnat, kdo z nich je teď lepší nejde, nevim, jak by se to jako dalo udělat...

Jinak tady je jedno statistický porovnání komplexnosti, ze kterýho vychází líp Messi:

http://fivethirtyeight.com/features/lionel-messi-is-impossible/

Můžete si to přečíst a napsat na to svůj názor, rád se o tom pobavim. Zároveň určitě existujou i porovnání, ve kterejch vyjde líp Ronaldo, jde o to, jak se k tomu člověk postaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ta onania nad Messim .

Reagovat
Atlético de Madrid

to neni onanie nad Messim woe, píšu sem článek, ve kterym porovnávaj různý statistický ukazatele a chci se o něm bavit :))

Reagovat
smazaný uživatel

Ide o to ze uz o nom pises skoro kazdy vikend ( A vzdicky v prospech Messiho ) . A zbytocne tu rozvadzas diskusie Ronaldo vs Messi 125525 krat .

Reagovat
Atlético de Madrid

Dyť to neni pravda, nedávno jsem se tu rozplýval nad počtem Ronaldovo gólů

Reagovat
Ángel di María 22

Ty píšeš, že porovnávat kdo je lepší je kravina, ale každej tejden sem házíš názory a statistiky na porovnávání těch 2. Tak to dělej na něco jinýho, furt nerozpoutávej debatu Ronaldo vs Messi, kdo to má furt číst, když je půlka diskuze hádka o takový nepodstatný věci.

Reagovat
Atlético de Madrid

No porovnávat to z hlediska "kdo je lepší, kdo je horší", z hlediska "kdo má lepší úspěšnost střel z dálky" je to docela zjaímavý

Reagovat
Ángel di María 22

Jjjjj, a ty reakce lidí na to budou určitě samej věcnej příspěvek. Trochu zamyšlení, nechcem tady z toho žumpu, tak nepodporuj směr diskuze, kterej vede do hoven.

Reagovat
smazaný uživatel

Přispěl do diskuze skvělým příspěvkem, navíc jej obohatil o článek, který jsem já osobně nečetl a dozvěděl jsem se spousty zajímavých věcí.

To máme jako v PL omezit diskuze na 250x gooooooool, 250x a 250x OT? Messi a Ronaldo, Barcelona a Real, to je PD, souboj gigantů na všech frontách. Myslím, že i buddhističtí mniši se kvůli tomu hádají do krve

Reagovat
Atlético de Madrid

ty děláš z místních lidí debily? o_O

Reagovat
10FKK

Ser na ně! Jejich mýtus dostal další ránu, tak jsou z toho zjančený a kopou kolem sebe..

Jen víc takových příspěvků a je úplně jedno kdo z nich vyjde vítězně.. Pro fanoušky fotbalu jsou to neskutečně zajímavý informace a trotlové budou kydat i na Dalajlámu..

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Ángel di María 22

To je uplně irelevantní, i chytrej člověk se může přít o píčovinách. Mně je to už fuk, hádejte se tu o tom třeba každý kolo

Reagovat
madridcan

dost skoro teda

Reagovat
Ángel di María 22

Přijde mi, že to tolik už nebylo, ale v poslední době se to zas rozjelo ve velkym.

Reagovat
madridcan

Vzdy toho bolo plno...

Reagovat
Atlético de Madrid

Nicméně se mi tam líbí i to porovnání střel mimo vápno, ze kterýho vychází Messi statisticky mnohem líp, byť většina lidí používá střely z dálky jeko jeden z hlavních argumentů pro Ronalda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To mě právě vždy rozesmávalo Ronaldo umí z dálky maximálně tak mnohem lépe ohrozit fanoušky za bránou, ale více branek odtamtud dával vždy Messi.

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Klauni mají důkaz a stejně.... no vlastně.... klauni.

Reagovat
10FKK

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

presne pri tomto porovnaní som sa cyhtil za hlavu a pomyslel si svoje o jej pravosti to snad nemôžeš myslieť vážne, Messi dá gól mimo vápna jedine z priameho kopu

Reagovat
C0br

Blbost, Messiho nejlepší střela je technická k levé tyči z osy hřiště, metr dva za vápnem.

Reagovat
migwel

To že Messi padá svou výkoností dolů je známá věc, teď jede o to jak padající hvězdu tak nějak omluvit... tak vymyslíme statistiku s přihrávkami... a budeme tvrdit že útočník sice dává méně gólů, ale komplexně díky přihrávkám je lepší... a tuhle bublinu budeme mediálně nafukovat aby se dala do podvědomí a vytvořila mýtus že přestože dává méně gólů vyzrál a jeho fotbalové myšlení je "geniální" ....

Reagovat
Cizinkx

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi bratr artoriase, ne?

U Messiho se mluvilo vždy o asistencích, protože to u něj v drtivé většině není nějaké přiťuknutí někde čtyřicet metrů od brány, ale 70% golu.

A ano, až letos se díky nově vymyšlenému blábolu o asistencích začalo trochu více nahlas mluvit o genialitě jeho myšlení. Myslím, že ty uvozovky jdou použít spíše u tebe, ty ''génie''. Teď si alespoň nemusíš lámat hlavičku s tím, jestli to byla ode mne ironie nebo ne.

Reagovat
10FKK

oni jsou trojčata, ještě s chongem...

Reagovat
smazaný uživatel

Chod s tvojimi statistikami do prdele, kto ma a bude mat Zlatu loptu? CR a preco? Lebo ta sa udeluje najlepsiemu. Neni o com

Reagovat
Atlético de Madrid

Zlatá lopta je blbost a vyhlašování nezměřitelnejch věcí je taky blbost. Názor nějakejch novinářů z celýho světa mě moc nezajímá, když je prostě neznám a nevim, jak to posuzujou...

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš tu trofej, která je fraška, dokud jí dostával Messi a jasným důkazem toho, jak to je, když jí dostal Ronaldo?

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdemu musi byt jasne, ze za rok 2010 to nebola fraska ale megafraska

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, měl jí vyhrát Sneijder, druhý měl být Milito a třetí Francesco Toldo,

Reagovat
CHONG

Třetí měl být Robben, jinak souhlas.

Reagovat
10FKK

Největší ultramegafraška bylo posouvání hlasování...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
10FKK

Reagovat
Kluivert9

Vždyť GB je nespravedlivá fraška

Reagovat
10FKK

Jenom, když vyhraje Leo...

Reagovat
valloire

Můj názor je, že je Ronaldo lepší. Howgh.

Reagovat
10FKK

Mýliti se je lidské..

Reagovat
valloire

Ano. Jsi člověk.

Reagovat
10FKK

A ty?

Reagovat
valloire

Reagovat
10FKK

Luxusní rozborka! Hrozně by mě zajímal takový přehled u bývalých hráčů (Pelé, Maradona, Zidane, Platini, Cruijff, Di Stéfano, Garrincha, Kubala, Best, Cantona aj.)

Když to člověk vidí v grafech, tak je to ještě neuvěřitelnější..

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano by měl určitě lepší statistiky v hlavičkování, ale to je asi tak vše.

Reagovat
C0br

Tak jsem to konečně pročetl a pro mě nejvíce vypovídající statistika (points per possession) vychází skoro identicky. Autor se tam okatě snaží přejít Messiho ztráty jako bezvýznamné i přesto, že věnoval půlku článku úspěšnosti střelby a vyzdvihování Messiho v tomto ohledu i přesto, že ztráta míče a nególová střela ústí ve stejný výsledek.. Ohledně té střelby by mě zajímala procenta hlaviček, kde iniciace ztráty míče technicky nastává už v době centru. Taky mi chybí celkové srovnání množství doteků s míčem obou dvou.

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Podařený centr samozřejmě není ztráta míče.. Nególová střela není ztráta míče, je to zakončení akce.

Reagovat
Kenneth

Diskuze Ronaldo vs Messi Part 1558

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10FKK

A zase dostala plačka na prdel...

Reagovat
smazaný uživatel

Padajuci Messi v roku 2014 statisticky lepsi nez traposik.

Reagovat
misinho7

mas pocit ze ma viac golov? nie...

Reagovat
smazaný uživatel

Messi 37 golov a 18 asistencii

Traposik 40 golov a 11 asistencii

Reagovat
smazaný uživatel

Messi, vitaz Zlatej lopty 2014

Reagovat
valloire

Když dá Adidas nějaký větší prachy, tak asi jo.

Reagovat
CHONG

Krásně ty ukazatele pro zisk GB obměňujete, příště to dejte podle počtu šavlí na trávník, ať to má v kapse

Reagovat
10FKK

Do teď jsem si myslel, že je artorias větší dement než ty... Gratuluju!

Reagovat
CHONG

Reagovat
misinho7

Ronaldo ma viacej golov a vyhral LM , Copu ,najlepsi strelec ligy a LM .. vies kde moze ist Messi s tymi asistenciami ale tebe to asi nema vyznam vysvetlovat lebo mam pocit ze si len dalsi provokater

Reagovat
misinho7

no uz zaciname s kanadskym bodovanim...

Reagovat
Free_player

trošku zlepšení nálady po tý nudě proti Maláze .... Neymar Messíííí Rakitič - z něj mám velkou radost ...

Reagovat
valloire

Pár čísel do diskuze.

Za poslední rok (2013 podzim - 2014 podzim)

Ronaldo 5612 min. - 75 gólů - 74,8 min/gól

Messi 5367 min. - 53 gólů - 101,3 min/gól

Víc mně nezajímá. Není o čem. Ronaldo v suchým triku.

Reagovat
smazaný uživatel

mňa zaujíma zase úplne niečo iné a asi tu budem za divného človeka

za posledný rok:

Ronaldo - 1 LM, 1 CdR

Messi - 0 LM, 0 CdR

Reagovat
valloire

Takže zase v suchým triku. I tahle statistika tu vždy byla jako hlavní. Trofeje a góly. Teď vládnou asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

tak u cules vladne vzdycky jen to co se hodi

Reagovat
smazaný uživatel

My ale pořád nevytahujeme zlatý míč, my se jen vyjadřujeme k tomu JEDNOZNAČNĚ nejlepšímu fotbalistovi. Já si totiž moc dobře pamatuji, když měl Messi MNOHEM lepší čísla než Ronaldo a přesto nebyl jednoznačně nejlepší, protože Ronaldo umí lépe hlavičkovat.

Messi dá pět branek Leverkusenu - No jooo, trapný Leverkusen, to se mu to nahání góly.

Ronaldo dá čtyři goly Elche - No ty pi*o, el spectaculare Ronaldo, nejlepší hráč na světě o deset parníku, šest letadlovým lodí a čtyři titaniky.

Chápu, že se špatně poslouchá to o těch asistencích a že nejsou vůbec důležité. Ostatně jak Filda trval na zlatém míči pro Ronalda při stejném počtu gólu společně s Messim, protože měl o brutálních asi 30 minut méně než Leo. Srát na dvojnásobný počet asistencí Messiho, těch třicet minut navíc pro Messiho při stejném počtu branek bude navždy zapsáno černým písmem v análech historie udělování zlatého míče... a v análu Fildy.

Pokud vím, tak se tady Ronaldo dost často chválí, po střeleckých koncertech se uznají kvality, ale Messi je trapák, má ,,o branku méně a dvě asistence více''. Jak culíci. Zlatý míč je za tři měsíce a Ronaldo to má jisté, protože dva dobré zápasy s Elche a Deportivem. Pokud někdo váhá se svým hlasem, chleba se bude lámat v El Clásicu.

Reagovat
10FKK

Reagovat
valloire

Přesně tyhle statistiky jsou ty nejdůležitější a dávali se tu ve prospěch Messiho vždy. A ty čísla jsou teď o parník lepší u CR. A je mi fuk, jakou pozici, či úkoly má na hřišti Messi. A já jsem ten poslední, co by říkal po Elche, že je CR nejlepší v historii, jak se to většinou říká po nějakém Messiho hattricku. To na tom kritizuju. A GB? No uvidíme, víme jak to je. Podle kritérií nastavených posledních 5 let by to měl dostat Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Má o kolik tento rok lepší čísla? Pět branek? Ok, pět branek více, o deset asistencí méně = Messi měl přímý podíl na více brankách.

Je ti fuk úloha na hřišti, jak je kdo bráněný, kdo má jaký přínos pro svůj tým? Tak to nejsi moc veliký fotbalový fanda. Já si užívám hru obou, zlatý míč budu řešit, až to bude aktuální a asistence jsou, vždy byly a vždy budou pro mě důležité, protože obzvláště ty Leovi jsou minimálně polovina gólu.

Reagovat
valloire

Tak jako v tenise, což je spravedlivý, počítám statistiky za posledních 12 měsíců. Uvidíme, jak to bude na konci roku. Jak je kdo bráněný - CR nikdo nebrání že, proč taky, když střílí většinou na tribunu ne? Přínos pro tým - vždycky jsem myslel, že góly znamenají dost velký přínos. A je jasný, že když nahrává LEO, je to vlastně vždy gól a když ne, ten kdo nedá, je dřevák.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i ten největší fanatik... čti Filda... musí uznat, že rozdíl mezi bráněním Messiho a Ronalda je úplně odlišný. Jasně, může za to i jejich postavení, protože na křídle se asi tři čtyři hráči k Ronaldovi neseběhnou, ale i tak. Jsou to věci, které opravdový fotbalový fanda nemůže přehlížet. Je tam hodně věcí, není to jen o brankách a nikdy nebylo. Nebereš to, nemá cenu to řešit.

Reagovat
valloire

No ale já to právě beru. Jenže EF mě naučilo něco jinýho. Čísla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ste tady fakt jak nemocní už s tím..

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
valloire

Začal to Atletico. Je třeba to uvést na pravou míru. Když měl ty čísla lepší Messi, bylo to tu po každým kole. V tradici tedy nutno pokračovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10FKK

Nic nezačal.. Dal sem neskutečně zajímavý rozbor, kde jsou třeba zajímavá čísla u Karima na kterého spousta lidí nadává...

Reagovat
valloire

Ale začal. Co čekal? A na Karima já teda nenadávám.

Reagovat
10FKK

Dal na fotbalovou stránku luxusní rozbor fotbalových dovedností... To je fakt hnus, lepší číst o tom, který gelíček líp tuží...

Ty ne...

Reagovat
CHONG

Největší sranda na tom je to, že diskuze o gelu apod. tady pravidelně rozpoutáváš ty

Reagovat
10FKK

Jdi ty brepto..

Reagovat
valloire

Ok. Je to zajímavý, to ano. A chtěl pak znát názory ostatních. Tak mu je napsali. A vzápětí si tu někdo stěžuje, že se to tu řeší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je strašné, to je hnus, furt Messi vs C.Ronaldo, neskutečně otravý všem diskuzi

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já vás fanoušky Realu uvedu trošku do reality

...

1 proti Cordobe (z ofsajdu)

1 proti Atléticu (z vymyšlený penalty)

3 proti Deportivu (1. gól normální, druhý do prázdné branky jak jinak a třetí díky chybě brankáře)

4 proti Elche (2x z penalty jak jinak, hlavička pěknej gol a poslední gól jak jinak než z malýho vápna sám na golmana)

1 proti Villarrealu (jak jinak než do prázdný)

To je opravdu výborná bilance

Reagovat
CHONG

Máš pravdu, 10 gólů v 5 zápasech je opravdu výborná bilance

Reagovat
smazaný uživatel

ten druhy gol proti la coruni bol z jasneho ofsajdu, tak 2 metre, rozhodca to nepochopitelne nepostrehol...

Reagovat
smazaný uživatel

to už ani nepíšu

Reagovat
valloire

takže má vlastně jenom jeden gól. No ty vole, takže když má o letadlovou loď CR víc gólů, budeme posuzovat, jak je dal. Tak takhle dementní koment jsem tu dlouho nečetl.

Reagovat
smazaný uživatel

o tvůj názor se nikdo neprosil, radši ze sebe udělej klokana a vypadni

Reagovat
valloire

Možná,ale ty pokračuj ve svých rozborech gĺů CR. Velmi poučné A já fandím Bohemce od roku 78, takže ze sebe nic dělat nemusím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně

Reagovat
valloire

To je tak jasný, jako ranní obloha v Tatrách po sněhový bouři předešlýho dne.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bylo z toho slabšího soudku

Reagovat
valloire

Kolik takovejch dnů jsi zažil?

Reagovat
Atlético de Madrid

jakoby to nebylo jedno, v příštích dvou kolech může dát 7 gólů Messi a zase to bude uplně obráceně

Reagovat
smazaný uživatel

Mně bude stačit, když na sedm branek nahraje. Jasně, bude to sráč, protože nedal branku, ale i tak bych to rád

Reagovat
smazaný uživatel

to uz je fakt neuveritelne co tu predvadzaju fan FCB

Reagovat
smazaný uživatel

A dost. I'm out.

Reagovat
valloire

Tak to obrátíme...Messi má 400 gólů za Barcu. Respect Jenže když si uvědomíme, že jich dal 350 po doklepnutí do prázdný branky, už to tak hustě nevypadá. Taže těch normálních má 50. A to je celkem bída.

Reagovat
vocasisko

400 za Barcu ještě nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Má jich 400 celkově.

Reagovat
smazaný uživatel

401

Reagovat
smazaný uživatel

401*

Reagovat
smazaný uživatel

A na 390 z nich mu nahrál Xavi, kterému v tu chvíli přihrál Iniesta.

Proti Stoke by si ani neškrtl a dokud neudělá LM s Drážďany, nikdy jej nebudu respektovat

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem hodný O:-)

Reagovat
madridcan

Viem, ze by to znamenalo tvoje nadcasy, ale banovat sa nechystas?

Reagovat
Kily

možná až bude hnusně a nebude mi moc vonět kolo, sice jsem chtěl přes zimu sem tam zajít na hokej, ale sezení na prdeli u notebooku a sledování diskuzí plných výkalů zní ještě lépe...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě neumí hlavičkovat a kopat přímáky. Jinak už je to vše ne?

Reagovat
valloire

Není. Neumí nůžky a ze 30 metrů nedokopne na bránu. Tak vidíš, že CR je prostě lepší. I když vlastně většina jeho gólů je z ofsajdu, z penalty nebo do prázdný brány.

Reagovat
valloire

Tak já se na to snažím dívat dejdikovou optikou.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, to mám úplně na párku dneska

Reagovat
10FKK

Přečti si to od Atletica, je tam vyvrácena spousta bílých pohádek.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

proti Cordobe z ofsajdu vymyslená penalta

Reagovat
vocasisko
Reagovat
smazaný uživatel

A nebude to tím, že se tam sčítá ten minut víc a není to rozdělený na jednotlivý minuty jako ty předchozí?

Reagovat
vocasisko

tak v první řadě jde o to, že se v té době většinou zápasy dohrávají

v druhý řadě je docela prdel, že tu dost lidí o Messim říká, že je línej na krok a přitom dává nejvíc gólů ke konci zápasu

Reagovat
Kluivert9

Už se ti podařil zjistit termín draftu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, čekám na to, stejně jako ostatní. Znepokojuje mě, že na yahoo je furt nastavený dnešek a všichni v diskuzi říkají, že dneska určitě není. Takže čekám, že se to dneska nějak vyřeší.

Reagovat
Kluivert9

Jn. Nevím, proč je kolem toho měsíc taková komedie... stačilo by do diskuze nadhodit 5 datumů a hlasovat. Zkoušel sis tu aukci? Solidní kravina...

Reagovat
smazaný uživatel

Hraju NFL fantu a tam nedraftujeme jinak než aukcí. Hlavně jestli sis to zkoušel na yahoo, tak tam pravděpodobně byli tak 2-3 živí lidi a zbytek boti. Boti jsou v aukci zlo..hážou úplně nesmyslný částky atd. Ten skutečný draft bude jiný (pokud teda bude dobrá účast, 1-2 boti ani tolik nevadí).

Hlavně pokud si nikdy takhle nedraftoval, tak asi 2 základní rady:

1) vyvolávat zásadně hráče, který nechceš, aby si ostatní vyplácali rozpočet na hráče, který tě ani tolik nezajímají. My tu ligu máme tak širokou a hraje takových hráčů, že dřív nebo později někdo ty hráče, který chceš, určitě někdo vyvolá.

2) udělej si rozpočet, aspoň základní rozdělení těch 200 dolarů, kolik chceš utratit za obránce, útočníky, gólmany a snaž se toho nějak držet

Jo a připrav se na to, že to bude fakt dlouhý, 16 týmů x 23 hráčů = 368 draftovaných hráčů. Takže tak 3-4 hodiny určitě, pak ke konci už to půjde rychlejc, protože budou všichni hráče chodit za dolar, protože nikdy už nebude mít prachy, ale stejně, jak říkám, 3 hodiny minimum.

Reagovat
Kluivert9

Jo zkouším to na yahoo, kde je minimum fyzickejch lidí a jak píšeš, čekám to úplně jiný. Zásada 1 mě napadla hned a používám ji. Vyberu nějakýho pomatence, bot za něj hodí 20 dolarů a je to. Ale jak píšeš, očekávám to úplně jiný. No rozpočet si udělat můžu, ale spíš sázím na flexibilitu, protože čekám, že třeba o gólmany bude velkej boj a průměrný částky, který jsou tam uvedený a podle kterých si to poskladám, stejně nebudou asi moc odpovídat realitě. No pokud nevyberou nějakej stupidní den a čas, tak doba trvání není problém.

Reagovat
Kluivert9

To se fakt v každý diskuzi musí řešit Messi a Ronaldo? Že Ronaldo umí dávat góly a dává jich hodně ví každý, a že Messi má od nové sezńy na hřišti novou úlohu, při který už nebude dávat 90 gólů za rok, ví taky každý. Tak proč každej týden číst a řešit jestli je 9+2 víc něž 4+8, nebo 6+3 víc než 1+10 Prostě jsou oba pro své týmy nepostradatelní (každý jiným způsobem) a tečka. Není poitřeba to zdůrazňovat a číst každej týden.

Včera skvělej zápas Atlético - Sevilla a není tady k tomu jedinej příspěvek. Hlavně že je tady soupis všech statistik Messiho a Ronalda za celou jejich kariéru (jako každej týden )

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Dost trapne hovorit, ze Messi vyhra Zlatu loptu. Ten bude rad, ze za uplynulu sezonu bude nominovany v Top 3. Pre mna kandidati CR, Schweini, Neuer.

Reagovat
CHONG

Tak to vypadá, že v Katalánsku otevřeli stavidla a z kanálů vyplula čerstvá várka exkrementů.

Reagovat
smazaný uživatel

JM pls...

Reagovat
CHONG

Vidím, že tebe ten proud taky vyplavil na denní světlo.

Reagovat
Phillipinho

Dneska se dost tesim na Netopyry. Minule proti Cordobe vybornej vykon, jsem zvedavej jestli navazou na Anoete, tam by to melo byt samozrejme tezsi. Piatti je mimo nominaci a mel by nastoupit v zakladu Gil . Treba rict, ze naprosto zaslouzene, proti Cordobe po prichodu mimoradny vykon.

Jo a jinak s tim Messi vs Ronaldo je to fakt uz prehnany. Slagr kola Atletico vs Sevilla ve vyborne atmosfere na Calderonu a neni tady zadny prispevek. Fanousci Atletu jsou na svych strankach v chatu, to je jasny.

Reagovat
smazaný uživatel

na sport1 zacina barcelonska exhibicia, srdecne vsetkych pozyvam

Reagovat
madridcan

To si s radostou necham ujst

Reagovat
valloire

Dík. Jdu na ale na kolo. Radši.

Reagovat
migwel

... nádhera ... až to zase Messimu nepůjde - stačí ho chytit pod krkem a zatřást sním... pak to zase tuny článků a statistik o oživlé mrtvole...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že to musel udělat hráč soupeře. V Barceloně na to bohužel nikdo nemá. Jednou mu Tello odmítl políbit prsten, když přišel do šatny a Leo ho pak prý dost sjel, až se Tello rozbrečel. Deulofeuovi se pořád smál, že moc krásně nahrává, že je fagala homouš a on proto přestal nahrávat úplně, díky čemuž se mu pořád nedaří dostat do áčka. No a vrchol všeho byl, když přišel do kanclu, dal Pepovi devítku k hlavě a řekl - Buď Ibra nebo já! Dávám na jeho pozici mnohem více branek, do toho tam zvládám skvěle tvořit hru, navazuji na sebe více protihráčů a celkově jsem tam mnohem platnější. Vím, že je proto blbost mě dát na jeho pozici, ale Ibra nemá nabitý kvér, já ano.

Je to zakrslé hovno, co neumí dávat branky. Všichni víme, že 10+0 je mnohem více než 0+20!!!

Tak a jdu obědvat. U stolu zadělám na mír svým tofu na katalánský způsob s madridským salátem

Reagovat
madridcan

Take dlhe, pritom taka sracka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak to je klasicky Bola

Reagovat
smazaný uživatel

jak tady dlouho nebyl tak už tady chyběl, sem si říkal, že Katalánci ztratili jedinýho člověka co se hádá aspoň s argumentama

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Pro někoho dlouhé, pro někoho krátké a třicet vteřin práce.

Pro někoho sračka, pro někoho nesmrtelná pravda, pokud to napíše bulvár nebo Ibra.

Pro někoho pokus o vtip, pro druhého poukázání na demenci některých lidí.

No a pokud se to tobě nelíbí, pak mi to žíly netrhá, protože tvému humoru a dávání obrázku taky zrovna dvakrát neholduji.

Live long and prosper./

Reagovat
smazaný uživatel

No tie poznamky na Deulofea a pod vyzeraju ako cisty bulvar

Reagovat
madridcan

Co ja viem, ci nelibi. Je to skor len dalsia ubohost uz do tak ubohej diskusie.

Reagovat
C0br

"If Cristiano Ronaldo is like Michael Jordan, then Messi is like Wilt Chamberlain, who scored 100 points in one game," the Barca coach said at a press conference.

Tak už i Enrique uznal, že Cristiano je lepší, takže tohle je oficiální konec debaty

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Chamberlaina bych chtěl vidět stát vedle Messiho

Reagovat
sensei25

Nikdy som nepochopil debaty o najlepsieho hraca v historii.Co tam po nejakom Pelem,ktoreho som videl hrat tak akurat na rozmaznanych zaznamoch. Nikdy sa nepozeram na minulost,lebo pre pritomnost a buducnost je pre .na nepodstatna. Najlepsi hrac na svete v bol v urcitom obdobi ZiDan,Rivaldo,Robaldinho.Dnes je pre mna najlepsim hracom Messi a Ronaldo.Ked snoncia s futbalom tak sa najde opat nejaky talent,ktory bude pre mna aktualne top.Som rad,ze som zazil Zidana,Rivalda,Ronaldinha,Messiho,Ronalda.Skvely hraci no povedat,ze jeden z nich je najlepsi hrac v historii je silna kava.Pre mna su vsetci top,ktprych som obdivoval a mal moznost ich vidiet ked uz nie live tak aspon v TV.

Reagovat
sensei25

Sorry za chyby,jebly mobil..xD

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavne srovnavat hrace v ruznych casovych obdobi je blbost,tam se jedna pomalu o uplne jiny sport.ale vzdycky se bude srovnavt. i kdyz je zajimavy ze u messiho se resi jestli je nejlepsi v historii a u ronalda jestli je lepsi nez messi. ale oba to jsou uplne rozdilny hraci a maji jiny prednosti a kazdymu se libi neco jinyho. me se treba libi jako to popsal ferguson.rekl neco v tom smyslu ze ronaldo je super hrac atd ale kdyz se messi dotkne mice tak je tam neco magickyho. ten to podle me vystihnul dobre. me se messiho styl libi vic,a neni to tim komu fandim, protoze mam pocit ze tam je neco nepopsatelnyho navic.je to mozna jeho vedeni a prace s micem.

Reagovat
valloire

magickýho jděte už do ....

Reagovat
smazaný uživatel

Pro fanoušky Barcelony - Pro fandy Realu bude vždy lepší Ronaldo.

Pro fanoušky Realu - Pro fandy Barcelony bude vždy lepší Messi.

Pro ostatní - Ano, budeme se hádat pod každým zápasem.

,,Fotbal je hra, kterou hraje Messi s Ronaldem a vždy bude Messi lepší'' - Gary Lineker

Reagovat
smazaný uživatel

Od fanouška Barcelony to je opravdu vypovýdající..

Reagovat
C0br

to ý

Reagovat
smazaný uživatel

Nech mě, teď sem vztával..

Reagovat
smazaný uživatel

vstával*..

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Barcelony nelžou

Reagovat
CHONG

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime kolko oni dvaja vydrzia na vrchole, avsak Messi vyzera byt slabsi, menej rychly a nema tu vybusnost ako kedysi. Ale uz teraz sa zacinaju ukazovat velke talenty z nich asi najviac talentovani su Mastour a Odegaard

Reagovat
Kluivert9

Těch už bylo...

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že po skončení (nebo úpadu forem) Ronalda a Messiho tu dlouho dobu nebudou tak dominantní hráči jako tito 2 (aby dávali rok co rok 40+ gólů, nebude se stávat aby Pichichi vyhrál hráč s 50 ligovými góly, vyhrávali veškerá invidální ocenění atd..).

Reagovat
smazaný uživatel

tak stači se kouknout jaká je mezera mezi nima a ostatníma a určitě to neni kvůli tomu že je ted slabá konkurence.a neřekl bych že před 10-15ti lety byli rozdílný podmínky a ani takový útočníci jako treba ronaldo se jim aspon trochu priblizil jenom jednou.a ted se treba dlouho mluvilo ze hazard na ne bude mit a vyrovna se jim a uz ubehlo par sezon a ani se jim neblizi

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak Hazard hraje, Chelsea nesleduju, ale číslama se jim nikdo neblíží (občas se trochu přiblížil Zlatan nebo minulý rok Costa, ale i tak Messi měl víc gólů než on a to 2 měsíce nehrál).

Reagovat
smazaný uživatel

taky chelsea moc nesleduju ale kdyz tam prichazel tak byl povazovan za hrace co se jim muze vyrovnat a rekl bych ze se ani zdaleka neblizi kvalite ronalda v united. a to je prave ten rozdil ze kdyz maj hraci jako zlatan nebo costa super zivotni sezonu tak se priblizi k jejich mene povedeny sozone.

Reagovat
Ángel di María 22

Diego Alves; Barragán, Mustafi, Otamendi, Gayá; Javi Fuego, André Gomes, Parejo; Rodrigo, Carles Gil y Alcácer

Gil si to za minule bezesporu zasloužil. Snad to bude dobrej fotbal a vítězství Vale. Asi ale tipuju plichtu.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Ángel di María 22

Nádherná akce. Giiiil

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
DieFohlenBMG

efektivita

Reagovat
Ángel di María 22

Alves chytá skvěle zatim.

Reagovat
-Kopy-

Takhle chytá pořád Jediná jeho slabina jsou výběhy občas no.

Reagovat
-Carles-

Čo sa to s tou Valenciou stalo?

Reagovat
Kily

zaprodala se

Reagovat
-Kopy-

takhle se nechat zatlačit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele