Primera División - preview 5. kola

25.09.2014, 09:12
Aktuality
Doposud předposlední Espanyol si bude chtít vylepšit chudou bilanci proti Getafe, které si rovněž nemůže dvakrát vyskakovat. Rozjetá Valencia následně přivítá poslední Córdobu...
Espanyol Barcelona - Getafe CF  (čtvrtek 20:00)
Estadi Cornellà-El Prat v Barceloně by se měl naplnit ve čtvrtek večer, protože domácí hráči budou určitě podporu z hlediště potřebovat. Utkají se totiž s týmem, který rovněž sídlí na příčkách kolem nebezpečné zóny sestupu, takže bodový zisk by nemusel být tak těžkou záležitostí.

Ani jeden z týmů se nenachází v žádné záviděníhodné situaci. Začněme domácími. Ti totiž na první výhru i po čtyřech kolech stále ještě čekají! Espanyol nejprve remizoval s Almeríou, následně těsně prohrál se Sevillou. Dalším na řadě byli Netopýři z Valencie, kteří roztáhli křídla a zastínili hostům z Katalánska šance na body díky třem brankám. Ani na čtvrtý pokus Espanyol neochutnal slast plynoucí ze tří bodů. Díky brance Felipeho Caiceda sice vedl nad Málagou, ale nakonec se body jen dělily. Ve třetí nastavené minutě zápasu totiž na konečných 2:2 srovnal hostující Duda.

A tento výsledek Espanyol hodně bolel. Přijít v nastavení o těžce vybojovanou výhru je vždycky nápor na psychiku hráčů a kabina Espanyolu to nijak nepopírá. Po utkání se médiím svěřil například záložník Víctor Sánchez, který řekl: "Hodně nás to mrzí, protože jsme měli na dosah první výhru. Neřekl bych, že rozhodčí v poslední době pískají proti nám nebo soupeře nějak protěžují, ale když se na ty zápasy podíváte, tak je jasné, že štěstí se nás v prvních čtyřech utkáních příliš nedrží," zlobil se Sánchez.

"Proti Málaze jsme nehráli špatně, rozhodně jsme si zasloužili víc. Byli jsme na koni a myslím, že jsme měli vyhrát. Dostali jsme se do mnoha šancí, ale připravila nás o body chvíle nepozornosti. Nebýt chyby v závěru, tak jsme vyhráli. Takhle musíme spoléhat na další utkání. Potřebujeme bodovat, protože se nám zatím nedaří. Líbí se mi ale, že se tento tým prezentuje takhle dobře. Některé hráče jsme ztratili, ale noví přišli. Když budeme pokračovat v takové hře, nebudeme ztrácet dlouho. Jednou se naše smůla musí změnit, tak proč ne teď?" ptá se Sánchez.

Getafe už jedno vyhrané utkání má za sebou, když se mu podařilo zvítězit nad Almeríou. Jinak ale také ztrácí a v tabulce se nachází jen o dvě příčky nad Espanyolem. Poslední utkání se Getafe také nepovedlo, protože prohrálo s Valencií. V kabině Getafe je hodně zvláštní atmosféra, protože jeden z jejích hráčů má zákaz hry. Pedro León se stal prvním fotbalistou, který ve španělské lize doplatil na zavedení platových stropů.

Vedení soutěže odmítlo nejlépe placeného hráče Getafe pro tento ročník zaregistrovat, protože klub z předměstí Madridu by tím porušil nově zavedená pravidla finančního fair play. Podle nich mohou týmy na platy hráčů vydat maximálně 70 procent ze svého rozpočtu. Getafe smí v této sezoně vyplatit hráčům dohromady 17 milionů eur, což by se zapsáním Leóna na soupisku překročilo. Getafe tím přišlo o jednoho z klíčových hráčů. Jak se mu podaří vypořádat se s jeho absencí proti relativně neúspěšnému soupeři?
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - López, Colotto, González, Alvarez - Sánchez, Canas - Vazquez, García, Montaňés - Caicedo
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Arroyo, Naldo, Alexis, Escudero - Rodríguez, Míchel - Sanabria, Sammir, Lafita - Alvaro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.60 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Valencia CF - Córdoba CF  (čtvrtek 22:00)
Nejen dobrá forma a výtečné postavení v tabulce hrají momentálně do not Valencii. Další skvělou zprávou je blížící se návrat Álvara Negreda do hry, španělský reprezentační útočník již ve středu zvládl první tréninkové zatížení s prvním týmem. Na domácí zápas s Córdobou to ovšem bude pořád brzy, debutovým cílem je až říjnová fáze sezony.

Ne že by absence Negreda, jenž na jihovýchodě Španělska hostuje z Manchesteru City, měla na Valencii negativní vliv. Tři výhry a cenná remíza ze Sevilly znamenají přední umístění a vysoké sebevědomí, což naposledy poznalo Getafe při prohře 3:0. Nový trenér Nuno Espírito Santo naordinoval svému týmu ofenzivní hru, která hráčům očividně vyhovuje, jelikož už dokázali vstřelit skvělých deset branek za čtyři odehraná kola.

"Pracujeme na tom při tréninku každý den," tvrdí o ofenzivních hrátkách Valencie André Gomes. "Dříve jsem říkal, že potřebuju poznat své spoluhráče o trochu víc, nyní si myslím, že už to začíná přicházet." Soudě dle Gomesova gólu Getafe po zdařilé kombinační akci nejspíš hráč na hostování z Benfiky jen tak nemluví do větru. "Jdeme zápas od zápasu, nyní se soustředíme na čtvrtek a domácí vítězství. Podpora fanoušků bude důležitá," dodal Gomes.

Nováček z Córdoby má momentálně úplně jiné starosti. Na dně tabulky stále bez ligového vítězství s dvěma body na kontě budou mít co dělat, aby se na konci sezony vyhnuli sestupovým vodám. Naposledy Andalusané v regionálním derby podlehli na domácí půdě Seville 2:1 a obránce Iago Bouzon má jasno v tom, že bez zisku tří bodů to jednoduše nepůjde. "Vítězství jsou důležitá," potvrdil bek Córdoby svatou pravdu a k výletu do Valencie dodal: "Musíme být skromní, ale zároveň se nebát nikoho."

Díky středečnímu zaváhání Barcelony v Malaze má Valencie dokonce šanci v případě vyšší výhry jít po pěti odehraných kolech na první místo tabulky. Bodově by se o něj kromě Katalánců dělila ještě se Sevillou, která už má poslední ligové kolo za sebou a rovněž doposud ztratila pouze dva body.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Barragán, Mustafi, Otamendi, Gayá - Parejo, Fuego, Gomes - Feghouli, Alcácer, Piatti
Córdoba CF - pravděpodobná sestava:
Carlos - Gunino, López, Pantic, Crespo - Ekeng, Rossi - Borja, Abel, Fidel - Havenaar
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.00 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Eibar - Villarreal CF  (středa 20:00)
Nováček ligy Eibar přivítá ve středu silný Villarreal. Domácí si po venkovním vítězství nad Elche myslí na další body, Žlutá ponorka je však v závěsu za první trojkou a rozhodně si nedá vzít body lacino.

Eibar vloni vyhrál druhou ligu a nyní si užívá společnost nejlepších týmů ve Španělsku. Ani v la Lize se ale tým z baskického městečka rozhodně neztrácí. Nepovedený výkon proti Deportivu svěřenci Gaizky Garitana nahradili výbornými výsledky v zápasech se San Sebastianem a Elche, takže je nyní Eibar se šesti body na lichotivém devátém místě. Zápasy s daleko ambicióznějšími kluby, jako je třeba právě Villarreal, si tak mohou domácí vychutnávat. "Tohle je Primera a to je přesně, o co jsme v loňské sezóně bojovali. Užíváme si takhle nabitý program," odpověděl obránce domácích Bóveda na otázku, jak se mužstvo vyrovnává s porcí tří ostrých utkání v deseti dnech.

Ještě nabitější kalendář má letos Žlutá ponorka. Kromě Primera División a španělského poháru, musí fotbalisté Villarrealu letos zvládat ještě zápasy na evropské půdě, což zákonitě musí být pro tým, který ještě v roce 2013 hrál Segunda División, tvrdý oříšek. Tým kolem kouče Marcelina to zvládá prozatím skvěle. V La Lize ztratil všechny body jen s Barcelonou a v Evropské lize si minulý týden přivezl cennou remízu 1:1 ze hřiště Borussie Mönchengladbach.

"Šli jsme do zápasu s Borussií s menším časem na odpočinek než náš soupeř. Oni hráli v pátek a my v neděli. To se nám stává často a my se s tím musíme smířit. Rozdíl 24 hodin by byl přijatelný, ale o 48 hodin delší čas na regeneraci už činí velký rozdíl, když navíc musíme cestovat po Evropě. Musíme se s tím vypořádat a přijmout to jako fakt, ale jednoduše nemáme dost času na odpočinek," postěžoval si novinářům Marcelino. Ten také poodhalil, že bude točit se sestavou vzhledem k očekávanému sobotnímu střetnutí s Realem Madrid na domácí půdě.

Marcelino proti Eibaru nemůže počítat se zraněnými Giovani dos Santosem, Jaume Costou, Bojanem Djokičem, ani Doradem. Naopak po lehkém svalovém zranění je opět připraven naskočit do hry obránce Victor Ruiz. Jediným zraněným hráčem Eibaru je před utkáním útočník Manu del Moral. Zápas startuje od 20:00, hlavním arbitrem bude Fernando Teixeira.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Irueta - Abraham, Navas, Albentosa, Lillo - García, Errasti - Saúl, Arruabarrena, Capa - Ángel
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Marín, Gabriel, Musachcio, Rukavina - Cheryshev, Bruno, Trigueros, Espinosa - Uche, Vietto
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.20 - 3.00 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Rayo Vallecano - Athletic Bilbao  (středa 20:00)
Zatímco v pohárové Evropě sklízí Athletic na úvod sezony značné úspěchy, domácí soutěž je úplně jiná kapitola. S třemi prohrami ze čtyř ligových kol se Baskové drží jen taktak nad oblastí sestupu, a tak jejich výlet do Madridu na půdu Raya Vallecana dostává punc životně důležitých tří bodů.

Naposledy Athletic doma v Bilbau podlehl 0:1 Granadě, vedené jejich bývalým koučem Joaquínem Caparrósem. Současný trenér hrdého baskického klubu Ernesto Valverde tak velmi dobře ví, jak rychle by to chtělo nepříznivý vývoj otočit. "Odjíždíme s potřebou bodovat, protože z posledního kola nemáme nic a po čtyřech týdnech ligová tabulka začíná leccos napovídat," poznamenal Valverde k současnému patnáctému místu. "Jsme blízko dna tabulky a chceme to, co si přeje každý klub zdola - nic jiného než vítězit."

Ani aktuální potíže ovšem Valverdeho nepřinutí výrazně točit sestavou, natožpak pozměnit styl hry. Ostatně v prvním kole s Malagou měli Baskové velmi blízko k remíze díky krásné (a velmi sporně neuznané) gólové hlavičce brankáře Iraizoze, s Granadou je pak přišla draho jediná chyba jinak spolehlivého Iturraspeho. "Jsme už v září a nedávno vyřadili z Ligy mistrů Neapol. Nemám žádných pochyb o našem herním podání, které nám dalo tak moc."

I Rayo by jistě uvítalo, kdyby se mohlo přiživit na mizerném vstupu Athleticu do nové sezony, a samo uniklo ze spárů sestupových vod. Na svou první výhru ostatně svěřenci Paca Jémeze stále čekají, naposledy utržili divokou prohru na Villarrealu 4:2. "Děláme spoustu věcí správně, ale jsme všichni frustrovaní, protože už jsme měli mít výhru na kontě. Musíme dále hledat cestu k tomu, abychom méně inkasovali, neboť v útoku si vedeme dobře," poznamenal Jémez k bilanci Raya, jež činí šest vstřelených branek za čtyři odehraná kola. "Jakmile najdeme tuto rovnováhu, jsem si jistý, že začneme vítězit."

Zatímco domácím budou chybět pouze stoper Amaya s brankářem Cobeňem, Athletic se musí obejít bez útočníka Ibaie Gómeze. Zato Aymeric Laporte naopak po návratu ze zranění bude Baskům opět k dispozici.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Tito, Castro, Morcillo, Insúa - Baena, Trashorras - Aquino, Bueno, Kakuta - Baptistao
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Marcos, Gurpegi, Laporte, Balenziaga - Iturraspe, Rico - Susaeta, Beňat, Muniain - Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.40 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UD Almería - Atlético Madrid  (středa 20:00)
Atlético bude po dvou ztrátách hledat v Almeríi ztracenou sebejistotu. Madridští totiž o víkendu pouze remizovali s Vigem, a pokud by vykazovali podobné výkony jako v posledním týdnu, na obhajobu titulu by to určitě nestačilo. Almería naopak v posledním kole vydolovala všechny body v San Sebastianu a brousí si zuby na dalšího favorita.

V loňské sezóně museli fotbalisté Almeríe čekat na první výhru v ročníku až do jedenáctého kola. Letos se už týmu vedenému Franciscem Rodríguezem naplno vyplácí zkušenosti nabrané v minulé sezóně a první výhra přišla pro podceňované Andalusany už po čtyřech kolech. Nečekané vítězství 2:1 proti Realu Sociedad přišlo po třech ne zcela přesvědčivých výsledcích, ale o to lépe se bude nyní Almeríi dýchat, jelikož se domácí rázem vyhoupli až do horní poloviny tabulky.

"Do zápasu s Atléticem vstupujeme po důležitém vítězství v San Sebastianu, odkud se odvážejí body vždy těžko. Morálka je teď na dobré úrovni a máme sebejistotu i pro tohle utkání," zhodnotil stav svého mužstva Rodríguez, který vloni dokázal doma Rojiblancos nečekaně porazit 2:0. "Když hrajete proti týmu jako je Atlético, nestačí mít jen odvahu a odhodlání, je důležité také hrát chytře a disciplinovaně. Oni jsou zvyklí hrát na top úrovni každý týden a disponují skvělými individualitami. My musíme hrát na 100 %, ne abychom pouze blokovali jejich útoky, ale abychom taky dokázali kontrovat. Navíc budou extra motivovaní po remíze s Celtou," dodal domácí kouč

Madridští skutečně potřebují velké vítězství jako sůl. Nejlépe takové, jaké si připsali jeho hlavní konkurenti na titul - Barcelona i Real - v minulém kole. Almería se k tomu zdá být ideálním soupeřem, jenže výkony madridské obrany se musí razantně zlepšit, což po zápase s Vigem potvrdil i kouč Rojiblancos Diego Simeone. "Takové góly, jako byl ten první, si musíme zkrátka odpustit. Je pravda, že dva z posledních tří gólů jsme inkasovali z pokutových kopů, to však nic nemění na tom, že dostáváme laciné branky."

Před zápasem se pak kouč hostů rozhovořil poněkud šířeji. "Letos jsme pod daleko větším tlakem než vloni. Vy od nás vyžadujete víc, naši fanoušci očekávají pokaždé vítězství. To je samozřejmě dobře, a je velký úspěch, že jsme se dostali do této pozice. Na druhou stranu se musíme zlepšit jako tým, jelikož v minulých zápasech se projevily chyby, které zavinila naše hra jako celku. Bude důležité nedostávat tolik branek, pak budeme mít daleko větší šanci na úspěch. Doufám, že už brzy budeme opět hrát vzadu s nulou," uvedl El Cholo.

V Almeríi bude Simeonemu opět chybět střelec Mandžukič a mimo hru je rovněž Cristian Rodríguez, který se vypořádává se zraněním lýtka. Domácím na druhé straně nepomůže Thomas Partley, jemuž hostování zakazuje hrát proti mateřskému klubu, a chybět bude také zkušený záložník Corona. Utkání začíná ve 20:00, hlavním sudím bude Jesús Gil Manzano.
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Rubén - Dubarbier, Trujillo, Dos Santos, Navarro - Soriano, Verza, Azeez - Méndez, Hemed, Jonathan
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Moyá - Ansaldi, Godín, Miranda, Juanfran - Koke, Tiago, Gabi, Turan - Griezmann, Jiménez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.00 - 4.00 - 1.53
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Granada CF - Levante UD  (středa 22:00)
Granada si užívá přímo výtečný start do nového ročníku Primera División, a poslední kolo to jen podtrhlo. Překvapivá výhra 1:0 na půdě Athleticu totiž znamenala zisk osmi bodů a udržení letošní neporazitelnosti. Proti Andalusanům nyní nastoupí Levante, tedy celek stále bez výhry a s otřesným skóre 0:10.

Přesto trenér domácích Joaquín Caparrós tvrdí, že právě zápas proti klubu z Valencie, kde sám dříve působil, bude tou nejtěžší prověrkou Granady v dosavadním průběhu sezony. "Zápas proti Levante je ten nejtěžší ze všech. Znám jejich kádr a bude to velmi náročné."

"Opravdu je třeba si na tento tým dát pozor, když čtyři nebo pět hráčů v šatně zatnou pěst a vezmou na sebe odpovědnost. I my budeme muset navýšit tlak, jestliže chceme uhrát dobrý výsledek," pokračoval Caparrós. Dále mohl už na veselejší notu neskrývat nadšení z nejlepšího vstupu Granady do nové sezony od jejího návratu mezi španělskou elitu v roce 2011. Stále je však podle něj na čem pracovat.

"Nikdo už nám tyhle body vzít nemůže, ale do dalších kol pro nás nemají žádný význam. Musíme tak začít od počátku a žít v dojmu, že potřebujeme bodovat stejně tak naléhavě jako Levante. Nikdo si nedovede představit, jak se v souvislosti s nimi cítím. Jsem členem tohoto klubu a stále je sleduju. Dali mi hodně a jsem za to každému z nich vděčný," poznamenal Caparrós ke svému dřívějšímu působení ve Valencii, kde Levante loni dotáhl až do horní poloviny tabulky.

Nástupce nyní granadského trenéra José Luis Mendilibar přiznal, že se jeho hráči musí především změnit v přístupu ke hře a prohlásil za svůj cíl přinutit je, aby Granadě znepříjemnili život. "Musíme za sebe nechat hovořit naše výkony na hřišti a ukázat charakter. Chceme být nepříjemným soupeřem a už jsme se o tom bavili. Jak v ohledu k defenzivě, tak vzájemné podpoře a ne jen rozptýlení napříč celým hřištěm," hledá Mendilibar chyby k nápravě situace.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - Nyom, Babin, Murillo, Foulquier - Carlos, Rico, Yuste, Piti - Success, Córdoba
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Jesús - López, Rodas, Navarro, Toňo - Diop, Simao, Camarasa - Morales, Barral, García
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.50 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Málaga CF - FC Barcelona  (středa 22:00)
O přestupové aktivitě Barcelony během léta bylo vyřčeno letos, a zdaleka mnohdy nešlo o chvalozpěvy. Přesto faktem zůstává, že pod novým trenérem Luisem Enriquem katalánský velkoklub doposud nejenže neztratil jediný bod, ale dokonce ani jedinkrát neinkasoval. O zlomení této výtečné bilance se ve středu pokusí na domácí půdě Malaga.

Ke čtyřem ligovým výhrám přidala Barcelona i nezáživnou dominanci a tři body za výsledek 1:0 v Lize mistrů nad kyperským APOELem. Tato stoprocentní bilance ve Španělsku po čtyřech kolech je teprve desátou v klubové historii, a vůbec první, kdy Katalánci udrželi ve všech případech čisté konto. Přesto Enrique dál vytrvale odolává nutkání okolí nechat se unést současnými úspěchy. Místo toho hledá prostor pro zlepšení.

"Teprve od března dál půjde poznat, kdo je aspirantem na boj o titul. Cílem je dostat se do tohoto bodu s příležitostí získat všechny trofeje. Ty se nevyhrávají v září, říjnu, listopadu, prosinci, lednu či únoru. Až v březnu uvidíme, kdo je v jaké pozici, aby na to dosáhl," kouká Enrique do budoucna.

"Minulý rok jsme viděli strhující ligové drama s třemi protagonisty. V této sezoně se velmi dobře jeví Valencie se Sevillou a Real Madrid s Atléticem se nahoře jistojistě znovu objeví," pokračoval trenér Barcelony s ohledem na aktuální tabulku, kde první dva jmenovaní ztráceli před začátkem kola na ligového lídra po dvou bodech, zatímco Atlético s Realem ještě o další dva, resp. o čtyři body více.

"Budeme se ještě zlepšovat v defenzivě," slibuje Enrique. "Je mi jasné, že dříve nebo později inkasujeme. V dosavadních zápasech se nám dařilo provádět věci, které se neukázaly být rozhodujícím, protože nás nestály gól, ale i tak je nutné pokračovat v práci."

Malaga rozhodně nedá kůži zadarmo. Z úvodních čtyř kol Andalusané nasbírali přesně pět bodů, když nejprve nečekaně porazili venku Athletic a poté k prohře s Valencií přidali dvě remízy proti Levante a Espanyolu. Trenér Javi Gracia nyní čeká ještě víc. "Rád bych viděl vylepšenou Malagu. V minulém kole jsem nezaregistroval příliš velký progres, i když jsme dokázali bodovat."

"Nemám rád pitvání se v minulosti. Potřebujeme přizpůsobit svůj styl hry a najít správnou cestu k tomu, abychom Barceloně uškodili tak, jak jen dokážeme, a udržíme silnou defenzivu,"
dodal Gracia na závěr.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Rosales, Sánchez, Weligton, Antunes - Camacho, Darder - Horta, Alberto, Amrabat - Santa Cruz
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Bravo - Alves, Mascherano, Mathieu, Alba - Rakitić, Busquets, Iniesta - Pedro, Messi, Neymar
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 8.00 - 5.25 - 1.33
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - Real Sociedad  (středa 22:00)
Rozjetá Sevilla se ve středu střetne s trápícím s Realem Sociedad. Domácí jsou na vítězné vlně v Evropě i doma a před vlastními fanoušky chtějí znova bodovat naplno. Real Sociedad však na silné soupeře umí a není radno jej podceňovat.

Andalusané dlouhodobě potvrzují, že španělský fotbal není zdaleka pouze o Barceloně, Realu Madrid, případně Atléticu. Loňský vítěz Evropské ligy letos zatím vyhrál všechna utkání až na remízu v prvním kole s Valencií. Nebýt tohoto výsledku, atakovali by svěřenci Unaie Emeryho první příčku. Minulý týden porazila Sevilla Feyenoord Rotterdam a o víkendu si lehce poradila rovněž s Córdobou. Doposud neporaženi tak nyní Sevillistas vyhlíží Real Sociedad, jenž rozhodně není v nejlepší kondici.

Baskové už stihli nechat v La Lize body, kde se dalo, a jejich jediným vítězstvím tak zůstává překvapivá výhra nad Realem Madrid ve druhém kole. Z posledních dvou utkáních v Primera División navíc tým Jagoba Arrasteho uhrál jen jeden bod za remízu ve Vigu a poté ostudně prohrál na domácí půdě s Almerií 1:2.

"Měli jsme hromadu šancí skórovat a čtyřikrát jsme trefili brankovou konstrukci, což prostě není normální. Liga se ale nezastavuje a v jejím průběhu vždy přicházejí horší a lepší okamžiky. Musíme si věřit, pokračovat v tvrdé práci a vytvořit si v Seville stejné množství šancí jako proti Almeríi. Jsem si jistý, že branky nakonec přijdou," uvedl pro klubový web útočník Realu Imanol Agirretxe.

Hosté budou ve svých řadách postrádat oporu zálohy Rubéna Parda. Na straně domácích bude kvůli zdravotním potížím chybět Barbosa, Gameiro a Cristóforo. Zápas začíná ve 22:00 a arbitrem zápasu bude Antonio Miguel Mateu.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Trémoulinas, Carrico, Parejas, Coke - Krychowiak, Iborra - Vitolo, Suárez, Vidal - Bacca
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Zubikarai - La Bella, Martínez, Elustondo, Zaldua - Granero, Bergara - Canales, Prieto, Vela - Agirretxe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 3.80 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Elche CF  (úterý 20:00)
Elche přijede ve vloženém kole španělské La Ligy do Madridu a čeká jej velmi náročný úkol. Domácí Real Madrid je totiž ve formě a každý jeho zápas slibuje množství branek v síti soupeře. Překvapí jej Elche, nebo Real dodrží standard v počtu vstřelených branek?

Bílý balet začal opět tančit. A jeho tempo je v posledních týdnech příliš vysoké. Zastaví se proti Elche? Provinční celek zoufale potřebuje body, aby zastavil svůj pád, ale při pohledu na několik minulých zápasů Realu Madrid se minimálně jeho obráncům nejspíš nedýchá snadno. Basilej prohrála poměrem 5:1, naposledy Deportivo La Coruňa dostalo osm branek. Pokud by Real pokračoval v nastoleném trendu, mohlo by se Elche "těšit" na dvoucifernou sumu.

Zvěsti kolem nepovedených týdnů Realu Madrid vystřídalo nadšení, když si Real suverénně poradil s Basilejí a po delší době - dvou prohraných utkáních v La Lize - získal tři body také na domácí scéně. Přesto muselo vedení odrážet myšlenky mnohých novinářů a některých fanoušků o tom, že trenér Carlo Ancelotti není pro klub ten pravý. Na tiskovou konferenci ped utkáním se italskému stratégovi nepřicházelo snadno, ale jeho slova jasně ukázala, že Real Madrid krizí netrpí. A pokud ano, odpovídá na ni pouze vstřelenými góly.

"Přesně jak včera říkal prezident, pro nás je důležitá jednota. Máme tři věci, které jsou důležité k úspěchu - klub, hráče i fanoušky. Když máte tyto tři věci sjednocené, je pak snazší dosahovat vytyčených cílů. Pokud mám mluvit o týmu, tak naše filozofie je jasně ofenzivní. Ale máme mnohé jiné možnosti. Například Asier Illaramendi nám dodává klid a více variant, poslední utkání odehrál velmi dobře a byl důležitým prvkem pro přechodovou fázi."

"Je jasné, že ne každý může hrát. Jsme velký tým a máme mnoho skvělých hráčů. Do základní jedenáctky by chtěl každý, ale to pochopitelně není možné. Někteří musí být více trpěliví. Co se týče Isca, tak na to, že hrál první sezonu za Real Madrid, se mu dařilo velmi dobře. Od té doby se nic nezměnilo - stále představuje budoucnost Realu Madrid. Ale je zde velká konkurence, takže samozřejmě nemůže hrát všechny zápasy."

"Před námi je vložené kolo a utkáme se s Elche. Ať už nám to jde nebo ne, nesmíme podcenit žádného soupeře. Každý nás může obrat o body a každý to minimálně zkusí. Pepe je zraněný a jeho stav je stejný jako včera. Cristiano Ronaldo sice nebyl úplně fit po začátku sezony, ale nyní je ve formě, cítí se dobře a bude hrát. Potřebujeme jeho kvality, protože pro nás je to rozdílový hráč. Je nutné, aby byl na hřišti, pokud chceme být nejlepší. Kromě něj mne těší také forma Jamese, který odběhal neuvěřitelné množství kilometrů," chválí Ancelotti své hráče.

Elche se naproti tomu může jen těžko měřit se slavnější sokem. Napovídá tomu také jeho sezona, která zatím vykazuje známky zklamání. Remíza s Granadou v prvním kole příliš nebolela, fanoušky potěšila také výhra nad Rayem Vallecano. Ale velkým šokem byla poslední prohra s nováčkem z Eibaru na domácí půdě, kterou zařídily branky Daniho Garcíi a Raula Albentosy.

Není divu, že trenér vítězného celku chválil své hráče. Gaizka Garitano po utkání s Elche prohlásil: "Jsem velmi spokojený s tím, jak si moji hráči poradili se soupeřem. Hráli přesně to, co jsem po nich žádal a celý tým výtečně bojoval. Pochvalu si zaslouží jednotlivci, ale především to bylo vítězství celku," liboval si Garitano. Elche mohlo smutnit. A dobrou zprávou pro něj není ani sestava Realu. V brance se sice neobjeví Iker Casillas, ale jeho náhradník Keylor Navas rozhodně není špatnou variantou.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Arbeloa, Varane, Nacho, Coentrao - Isco, Kroos, James - Bale, Chicharito, Ronaldo
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Tytoň - Cisma, Roco, Lombán, Albacar - Mosquera, Pasalić, Adrián - Rodrigues, Jonathan, Fajr
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.08 - 11.00 - 21.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Celta Vigo - Deportivo La Coruña  (úterý 22:00)
Celta Vigo má na domácí půdě Deportivu La Coruňa co vracet. Navíc si potřebuje udobřit fanoušky, kterým se po právu zdá, že jejich miláčci jsou spíše remízovým týmem. Tři body proti Deportivu ale nebudou snadnou záležitostí.

Proti domácím navíc hovoří statistiky. Pohled do historie ukazuje bolestnou pravdu, protože Celta Vigo nad Deportivem La Coruňa zvítězila naposledy v roce 2007! Od té doby se urodila jedna remíza a dvakrát vyhrálo Deportivo. V březnu minulého roku se tyto týmy utkaly naposled a Deportivo zvítězilo díky brankám Rikiho, Salvía a Salomaa. Ani tato výhra jej sice neudržela mezi elitou, ale tento ročník už Deportivo zvládlo svůj boj a opět hraje mezi nejlepšími.

Minimálně poslední utkání ale ukazuje, že to s kvalitou týmu nebude úplně snadné a Deportivo bude muset přidat, chce-li se zachránit. V minulém kole se La Coruňa utkala se slovutným Realem Madrid a toto utkání jí žalostně nevyšlo. Do sítě brankáře Germána Luxe se trefili Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, James Rodriguez a také novic Javier Hernandez. Celkový součet byl hodně negativní - Deportivu inkasovalo osmkrát a z tohoto debaklu se bude muset posbírat ve velmi rychlém čase. Vložené kolo La Ligy totiž nepočká.

V něm se Depor utká o body s domácí Celtou Vigo a je odhodláno zapomenout na tristní utkání s Realem. Alespoň to uvádí Alex Berganiños, který na tiskové konferenci před utkáním žádal, aby celý tým odpověděl na minulý nezdar tím nejlepším možným výsledkem.

"Celta je možná favoritem, ale ani to jí nepřinese body automaticky. Pokud si tisk a ostatní lidé myslí, že je Celta favoritem, tím je to pro nás lepší, protože můžeme jen a jen překvapit. Možná má Celta lepší vzájemné zápasy, ale já osobně mám například na naše střetnutí na stadionu Balaídos skvělé vzpomínky. Dokázali jsme tam vyhrát 3:2 a já nevidím důvod, proč bychom to nemohli zopakovat."

"Po té porážce s Realem Madrid se samozřejmě cítíme hrozně, byl to jeden z nejhorších zážitků mé dosavadní kariéry. Ale jestli jsem se při ní něco naučil, pak to, že můžeme vždycky podat lepší výkon. Nezáleží na tom, kam až spadnete, ale jestli najdete sílu se zase zvednout. A já vím, že v kabině taková touha je - my se umíme zvedat. Jedeme si do Viga pro body a chceme, aby naši fanoušci mohli sledovat zase svůj úspěšný celek. Proti Realu jsme udělali mnoho chyb a naneštěstí pro nás je Real tým evropského kalibru, který chyby trestá."

"Fanoušci jsou pro nás příkladem, protože nás podporují nehledě na to, zda se nám daří, nebo nedaří. Stojí za námi a je skvělé slyšet je. I když jsme prohráli o šest branek, stále nás podporovali. Je jen málo míst, kde tohle zažijete. A my si jejich snahy moc vážíme. Potkával jsem na ulicích lidi, kteří mi děkovali, že jsme to nevzdali a kterým se líbila moje snaha. A to přesto, že jsme dostali osm branek. Je to úžasný pocit," dodává Bergantiños.

Pokud jde o zranění, tak Celta Vigo má jednu dobrou zprávu. Do formy se dostává útočník Nolito, který znovu trénoval se spoluhráči. Hbitý španělský útočník doléčil svalové zranění a byl fit již v minulém utkání. Celta je zatím osmá, hosté přijíždějí na stadion Balaídos do Viga jako čtrnáctý tým tabulky. Na kontě mají po čtyřech zápasech stejný počet bodů.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Alvarez - Mallo, Cabral, Fontás, Planas - Fernandez, Radoja, Krohn-Dehli - Orellana, Larrivey, Nolito
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Lux - Laure, Sidnei, Lopo, Luisinho - Bergantinos, Domínguez - Juanfran, Rodriguez, Cuenca - Postiga
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.60 - 3.75 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona440011:012
2.Valencia CF431010:210
3.Sevilla FC43108:310
4.Atlético Madrid42206:48
5.Granada CF42204:28
6.Villarreal CF42116:37
7.Real Madrid420213:86
8.Celta Vigo41308:66
9.SD Eibar42024:36
10.UD Almería41214:45
11.Málaga CF41213:55
12.Real Sociedad41127:74
13.Elche CF41124:84
14.Deportivo La Coruña41126:124
15.Athletic Bilbao41033:43
16.Getafe CF41032:83
17.Rayo Vallecano40226:92
18.Espanyol Barcelona40225:82
19.Córdoba CF40223:72
20.Levante UD40130:101

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (681)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro vítězství Elche a Barcy!

Reagovat
smazaný uživatel

To Elche asi neklapne, ale to je jedno. Musíme vyhrávat my, a pak uvidíme, na co to bude stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím ,ale uznej , že by to bylo pěkné.....

Důležitější je naše výhra v Málaze, to nebude med......

Reagovat
smazaný uživatel

Tam čekám vysoké vítězství Madridu. Oni tyhle zápasy budou dávat velkýma přídělama, ale jak přijde něco těžšího, tak vyhoří jak papír. Psal jsem to už před sezonou - jestli chce hrát Real s tímhle středem, tak uděljí rekord ve vstřelených gólech, ale skončí 3. v tabulce.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně náš rozpis - středa, neděle, středa, sobota, úterý, sobota ... To je maso. Tam prostě vyšlo časově všechno úplně na hovno. Jestli dobře počítám, tak za 18 dní máme 6 zápasů. Tohle se stát Mourkovi, tak se z toho zjančí.

Reagovat
smazaný uživatel

a jen řeknu, že ten poslední mač nám klidně mohli dát na neděli. Nebo teda takhle - doufám, že nám to na tu neděli ještě dají.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta zápasová zátěž je šílená ,ale příjde mi ,že letos máme vedle lepšího začátku také širší kádr,který může hrát , Lucho se navíc nebojí sestavou zarotovat a vychází to. Jen by ještě bylo potřeba občas posadit Messiho v těch rozhodnutých nebo slabších zápasech(např. první kola CdR) , není to stroj a už víme,že se může dlouhodobě zranit, myslím ,že na to vloni v PD dojel Real a pokud Ronalda také občas neposadí ,může na to dojet znovu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
DonAndres

Sem zvědavý jak moc bude Ancelotti rotovat a jak si s Elche poradí. Doufám že jim Elčani nedají nic zadarmo

A zítra na Málaze vyhrajeme 0:4

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s takovým výsledkem bych byl hodně opatrný, Málaga není Levante a jestli bude chybět Rakitič, tak záloha nebude v defenzívě tak absolutní jako dosud.

Šance Elche se samozřejmě limitně blíží nule , můžeme doufat ,že protočená sestava se bude hůř skládat a že Elche bude mít i trochu štěstí , které jim v loňské sezoně ukradl Munis Fernandez, když je nechutně zařízl., Ale tato pravděpodobnost je dost malá, zvláště když Real ztrácí , jistě zase pomůže jiný dobroděj. A navíc budou mít zítra v bráně gólmana, který chce chytat. A k tomu udělá Ronaldo buch! A bude to .

Reagovat
alcantara

Neymar a Rakitic bez treningu, Rafinha stale nie je stopercentny... Bude to horuce zajtra, zrejme s Xavim a Munirom.

Reagovat
smazaný uživatel

, to jsou věci ,které bohužel mají největší vliv na úspěšnost sezony.

Reagovat
Kluivert9

V případě absence Rakitiče bych chtěl zálohu: Mascherano - Busquets - Iniesta. Ale to je asi nereálný.

Reagovat
smazaný uživatel

rovnako

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že to Malaga zítra zvladne

Reagovat
ADM

Skóre 11:0 z toho Messi 3+6. A to sme sa chceli zbaviť Messidipencie

Reagovat
smazaný uživatel

3+5 nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ,3+5 , ta šestá asistence je z LM.

Reagovat
smazaný uživatel

po dnešku asi do pásma zostupu, Burger zaremizuje s Espaňolom

smutné, že autor nikde nespomenul, galícijske derby Depor vs. Celta, pritom aj http://www.insidespanishfootball.com/ čo je asi hlavný zdroj pre preview píše skoro v každom článku o zápase, že sa jedná o Galician derby...

Reagovat
Masi

Není to holt Counter no

Reagovat
Xavi

Na galicijské derby se dost těším.

No a že to nevzpomenuli... Tak nějak mě to nepřekvapuje.

Reagovat
Phillipinho

Skoda, ze se dneska hraje na Balaidos, a ne na Riazoru, tam precejenom panuje lepsi atmosfera. Jinak ocekavam vyhru Celty.

Reagovat
Xavi

Na Balaidos to má taky svoje kouzlo. Určitě tam bude plno.

Celta je ve formě a Depor nic moc, ale je to derby a tam se může stát všechno.

Reagovat
Phillipinho

Plno snad bude no, ikdyz hraci cas je v 22:00 . Mas pravdu, kdy jindy se ma Depor zvednout nez v galicijskym derby.

Reagovat
smazaný uživatel

keby hrali na Riazore tak by to bola remízka, takto ich Celta vymrdá

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Messi ma za poslednych 5 sezon v PD 66 asistencii, co je priemer 13,2 asistencie na sezonu. V tejto sezone ma zatial 5 asistencii zo 4 zapasov. Ak by sa mu darilo v podobnom tempe, mohol by dat v jednej sezone 25+ golov a 25+ asistencii, co sa zrejme este nikomu v top EU lige nikdy nepodarilo.

Reagovat
-Carles-

Ja čakám že sa tohto tempa bude držať, príchodom Suareza to môže nabrať ešte väčšie obrátky. Zdravotné problémy pominuli a opäť má v sebe ten drive z predošlých sezón.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, s Luisom by to mohla byt kludne asistencia na zapas a som si isty ze mu Leo jednu-dve golovky v zapase pripravi.

Reagovat
smazaný uživatel

na asistence ti sere pes.. Ronaldo má ze 7 zápasů 8 golů plus několik asistenci, a kdyby Benzema proměnil to, co mu připravil, tak by to na byli stejně i s těmi asistencemi. Suverénně nejlepší hráč planety...

Reagovat
Phillipinho

Psal si nekdy tady v diskuzi o necem jinym nebo nekom jinym nez o Bohu z Madeiry?

Reagovat
smazaný uživatel

jo ještě sem tu řešil kousaní nehtů Messiho při Bayernu a to, že má velkou hlavu na malé tělo.

Reagovat
smazaný uživatel

ignoruj ho

Reagovat
asskicker

Ty si tu s valorom suverenne najvacsi cock planety...

Messi 4>Delfin 2

Reagovat
smazaný uživatel

díky, konečně nějaká pocta...

Reagovat
madridcan

Co ma Neymar dvakrat?

Reagovat
asskicker

delfin je CR, Neymar je delfinik, ten sa od CR este ma co ucit, nie len co sa tyka schopnosti ale aj simulovania.

Reagovat
smazaný uživatel

vyhráváš cenu idiota dne. Prý. že Geymar se má co učit o simulovaní, když dle něho vznikl i díl v Simpsnakách...

Reagovat
sensei25

už viac nepíš prosím ťa,lebo robíš zo seba iba dementa..tvoje komentáre majú nulovú hodnotu a iba v nás vyvolávaš pocit, že nie si kompletný...

Reagovat
smazaný uživatel

ne neboj, budu psát dál a dál se těšit na přihlouplé reakce od fans FCB...

Reagovat
10FKK

Vem si prášek a uklidni se s rozdáváním vlastních ocenění, zatím můžeš studovat co už ten tvůj idol naskákal..

https://www.google.cz/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=ronaldo%20dives%20manual

Reagovat
smazaný uživatel

hej, ty vole, když to vidíš takhle všechno u sebe ...

Se divím, že mu to sudí pořád žerou.

Reagovat
10FKK

To se nediv, jsou za tím léta pilování, dřiny a odříkání!

Být rozhodčím, tak mu nepísknu vůbec nic, už jen proto, že ze všech rozhodčích dělá kokoty, i když ve Španělsku to má snadné..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jde o to, že si sudí na některý hráče prostě dávají pozor a nefouknou jim někdy i to, co faul je, ale zrovna Cristianovi to žerou furt dál. To je to, co nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

k bohovi se musí rozhodčí chovat s respektem, snad chápeš

Reagovat
smazaný uživatel

však jasně

Reagovat
smazaný uživatel

ty máš así velké mindráčky, že musíš kvůli němu použit dokonce google. Wau, navíc jsem překvapen, že jsi ten odkaz dokázal zkopírovat, máš můj obdiv...

Reagovat
10FKK

Už si to nastudoval ty mindráčku? To je hnus co? Fandit takovýmu simulantovi, že se nestydíš..

Reagovat
smazaný uživatel

sorry bro, já nevím, jak to zkopčit, takže mám smůlu, počkám až EF zavedene sci-fi záležitost tzv. klikací odkazy..

Reagovat
10FKK

Messi je najlepším hráčom na svete a pravdepodobne všetkých čias. Radosť ho sledovať.

Frank Lampard, hráč Manchester City

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je nelepší hráč na světe, radost ho sledovat

Slash bývalý člen GNR

Reagovat
smazaný uživatel

o tom bys mel neco vedet kretene, kdyz fandis barce

Reagovat
10FKK

Další gigant.. Máte sraz dementů? Tak to nebudu rušit..

Reagovat
smazaný uživatel

ty ten sraz. ale vedeš ne?

Reagovat
10FKK

Kdepak, ale pokud nemáte vůdce, tak zkus fildu95, ten je chytřejší než ty, tak ti alespoň pomůže s tím kopírováním..

Reagovat
smazaný uživatel

ne ja chci tebe, už si se osvědčil a pro mě je hlavní to, že umíš kopírovat. Bereme tě...

Reagovat
Woods

to si mozu mysliet len degesi z madridu kt sa utesuju poslednou zlatou loptou ... celkom bych tej buznicke doprial cervenu kartu v dnesnom zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Na tomhle se vždycky hezky pobavím.

Reagovat
smazaný uživatel

na preview?

Reagovat
smazaný uživatel

ee, hádej dál.

Reagovat
smazaný uživatel

taky no, jak porad dokazujes jaky si kkt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Neví někdo proč DonJuan smazal svůj účet tady na EF?

Reagovat
alcantara

Ved este v nedelu tu bol

Reagovat
rufus

No právě, ale účet už stihl smazat.. Nikde sem si nevšiml, jak by psal o tom, že to tu balí..

Reagovat
alcantara

Heh, akurat to vidim. Tak nie kazdy ma tu potrebu pochvalit sa svojim koncom. Kazdopadne dalsi ubytok kvality a slusnej informovanosti, dementi maju cestu otvorenu... Skoda.

Reagovat
rufus

Přesně tak.. Už tak dost šílený diskuze pod PD ztrácejí dalšího rozumnýho uživatele. Moc jich tu už nezbývá.

Reagovat
SIRBRANIKE

škoda

Reagovat
Kenneth

Podívej se nad sebe a máš odpověd. A Kily zase jenom nečinně čumí...

Reagovat
Kily

nj, po těch letech už na vaše blbečkovské debaty nemám síly a čas

Reagovat
rufus

zrovna ty něco říkej o kvalitě příspěvků..

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Navas v bráně, hodně se na ten zápas těším.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se Ikerovi divím. Nemá na to, nadávají mu ... A on přesto neodejde. A přitom kdyby odešel někam do tepla, tak ho tam budou nosit na rukou, ikdyby nakrásno chytal bídu.

A popravdě - to pískání na něj od vás taky není zrovna hezký.

Reagovat
Atlético de Madrid

na co proboha Iker nemá? vždyť špatnej je akorát posledního půl roku, to automaticky znamená, že na to nemá? a to se mu ještě divíš, že se kvůli pár měsícům nechce vysrat na klub, kde hraje pětadvacet let?

Reagovat
misinho7

Reagovat
celeb

Hlavne by mal vkuse chytat, nech znova naberie formu. To, ze bol opat na lavicke mu vobec neprida.

Reagovat
misinho7

ale netaraj ze nato nema , sice to uz neni Iker spred 4 rokoch napr ale stale je to spicka brankar ktory bol neviem kolko rokov nepretrzite najlepsim brankarom sveta nemoze z roka na rok zrazu upadnut na priemer , proste mu to nejde robil dost kiksov ale teraz sa to znova zlepsuje

Reagovat
alcantara

Ja sa mu nedivim, naopak ho obdivujem za to, aký je to srdciar s zostava aj napriek tomu, že ho niektori z tych fans, čo mu roky zobali z dlane, posielaju do teplych krajin. Pritom mohol kludne zvolit lahsiu cestu vo forme arabskych susnov a bol by tam za Boha. Ja neviem, ale to ze nastupuje, nie je jeho chyba, tomu, zeby tlacil na ancelottiho cez pereza, nechcem verit.

Reagovat
Mada

Reagovat
misinho7

Mam pocit ze dnes ustedrime superovi znovu dalsi golovy masaker chlapci su hladny po goloch a vidim to na 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Naložil jsem za 2,25, že dají oba týmy gól. To beru skoro jako tutovku.

Tipnu tak 5:2

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě dalších 2,25 na to, že padnou víc než 4 kusy.

Vyjít to nemusí, ale zajímalo by mě, kdy si sázkovky uvědomí, že ty góly dostáváte v každým mači. To se prostě musí zkoušet.

Reagovat
misinho7

tak praveze dnes vidim zatial najvacsiu sancu ze nedostaneme gol bude tam aj Navas a verim ze sa bude dnes chciet spravne ukazat a po dalsie hrajeme doma, Elche nieje nejaky silny super a myslim si ze dnes si ustrazime ciste konto

Reagovat
Kily

vzhledem k tomu dalšímu programu Realu tohle celkem zavání šetřením sil a v případě dobrého prvního poločasu následně absencí koncentrace po změně stran, tam by Elche na ten gól mohlo mít hned několik velkých šancí

Reagovat
misinho7

jak poznam Carla tak velmi setrit nebude aj ked pepe a ramos su asi zraneni cize tam bude pravdepodobne Nacho a Varane a este v predu by mal nastupit Chica .. a co sa tyka zalohy tak neviem ci Carlo konecne tam nieko prerotuje alebo zostane vsetko po starom

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyby jo, tak ten kurz je velmi lákavý.

Reagovat
LAM

Někdo tu řešil kolik má Messi asistencí a po tom co jsem se podíval na youtube,mi vyšlo číslo 142 Celá neuvěřitelný na útočníka v 27 letech.Pokuď bude mít tuhle úlohu letos celou sezonu tak může udělat nějaký šílený číslo na konci.

https://www.youtube.com/watch?v=HWQsX58qWA4

Přikládám jedno video kde je tahle skvělá schopnost vidět.Jinak,myslíte že kdy běhal po trávníkách útočník s lepší přihrávkou?

Reagovat
smazaný uživatel

asistence, asistence, asistence Měl by se raději začit učit kopat penalty a trochu běhat, proti Levante to ještě možná stačí, aby si pak proti Bayernu zas nekousal nehty...

Reagovat
LAM

Ty se živíš jako profesioální dement ne?Od tý doby co jsi tady tak umíš jen nadávat a psát debilní komenty.Myslim,že nikdo tady opravdu nechce s tebou debatovat,tak radši odejdi.

Reagovat
Israha

Nekrm trolla...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Ale má pravdu Až na ty penalty to se mu nepovedlo po dlouhý době.

Reagovat
smazaný uživatel

tak proč se mnou debatuješ???

Reagovat
Atlético de Madrid

hlavně na tohohle člověka prosim nereagujte, ještě nenapsal nic konstruktivního... a nikdy nenapíše nic konstruktivního a nikdy si nenechá nic vysvětlilt, prostě patologickej troll

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, oni zareagují, pravda vždy bolí...

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocne pasy ale je az neuveritelne co niektori jeho spoluhraci dakazali zahodit

Reagovat
LAM

Tak byl problém dlouhodobě.On každou sezonu vytvořil obrovskej počet golovek ale ostatní vždy zaperlili

Reagovat
misinho7

Hmm zostava zaujimava ale skor ma stve ze nehra Chica od zaciatku ale aspon konecne hraje od zaciatku ISco a Illara

Reagovat
smazaný uživatel

Navas - Dani , Ramos , Varane , Marcelo - Kroos , Illarra , Isco - CR7 , James , Bale

Reagovat
LAM

Jste psali že budete rotovat,ale nějak velká rotace to není.Jsem zvědavej jak dlouho ti hráči vydržej s formou a se zdravým.

Reagovat
smazaný uživatel

je tam Varane , Isco , Illarra to je mega rotacia

Reagovat
LAM

To bude mít vybráno až do repre pauzy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10FKK

Na Carla je to veletoč...

Reagovat
Kenneth

Proboha proč tam nedal toho Hracha.

Reagovat
misinho7

som myslel ze ked posadi Benzemu tak tam da Chicu

Reagovat
Ed_Hazard

čo ti jebe tá záloha len fakt škoda Jamesa, bude sa tam iba tráápiť, posadil by som Balea a poskladal to CR - Santi - James

Reagovat
smazaný uživatel

S Coentraem něco je? Proti Baselu hrál Marcelo, o víkend taky a dneska zase.

Reagovat
smazaný uživatel

S Fabiom sa asi pocita proti Elche . Dneskam by bol zbytocny proti Elche ked je taky IP .

Reagovat
smazaný uživatel

* Villarealu

Reagovat
smazaný uživatel

Je na lávce.

Reagovat
smazaný uživatel

stream?

toto ani toto enjede

http://zonasports.to/canal-1.shtml

http://www.ustream.tv/channel/canalesx1

jsem na jiném kompu, je chyba u mě?

Reagovat
smazaný uživatel

už jede

Reagovat
Ed_Hazard

1:56 a Illara 3 vybojované lopty..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca

Reagovat
patas92

Reagovat
-Kopy-

goooool

Reagovat
smazaný uživatel

Karma.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za pebaltu pro boha

Reagovat
smazaný uživatel

no tá bola jasná

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Keylor, ale tá penalta bola nechytateľná, škoda, gratulujem jiri

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo

Reagovat
patas92

rudá, ne?

Reagovat
Ed_Hazard

divná pecka.....ale jasná no,,, Cris si to nemal spracovávať, lopta mala ísť z voleja preč

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf bez cervenej???

Reagovat
smazaný uživatel

to si robí Marcelo prdel?

Reagovat
Al Capone

toto byla penalta? Opět jde vidět kvalita španělských sudích...

Reagovat
patas92

Reagovat
Al Capone

Ronaldo fakt nemůže za to, že mu tam nějaký osel vletěl.

Reagovat
patas92

...Ronaldo měl přednost, nebo co?

Reagovat
Al Capone

Tak odkopával balon. A vletěl do něho soupeř takže Ronaldo za nic nemůže.

Reagovat
patas92

Balon netrefil, nakopl protihráče, takže může

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOL JAMES JE PANKO

Reagovat
-Kopy-

brankař

Reagovat
smazaný uživatel

nádherná akcia

Reagovat
Al Capone

Gareth

Reagovat
Woods

Bale je frajer jeden z najvacsich sympatakov v Reale

Reagovat
smazaný uživatel

s tímto účesem určitě

Reagovat
smazaný uživatel

jasně

Reagovat
smazaný uživatel

ti jebe ?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
patas92

Marcelo

Reagovat
smazaný uživatel

Trapas roka

Reagovat
smazaný uživatel

To je komedie

Reagovat
C0br

Reagovat
C0br

tak to je nejkomičtější penalta za dlouhou dobu

Reagovat
alcantara

Reagovat
Al Capone

Marcelo..ale aspon nám vrátil tu jejich "penaltu"

Reagovat
smazaný uživatel

Nenadávam, ale musím povedať, že Marcelo je proste kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneskam je rozhodca najebany inak si tie penalty neviem vysvetlit

Reagovat
smazaný uživatel

byla nebo ne? nešlo to vidět.. brnkl ho přes tu nohu jak to dobíhal?

Reagovat
smazaný uživatel

Španělští rozhodčí, to je fakt kapitola sama pro sebe, každé kolo nějaké fatální selhání, katastrofa s velkým K.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
alcantara

A teraz mi povedzte čo je to za drogy...

Reagovat
smazaný uživatel

proč Ronaldo přestal dělat ten svůj zasekávací rozběh?

Reagovat
smazaný uživatel

No ale teda tohle bylo něco neuvěřitelnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

nebrec kemko

Reagovat
Ed_Hazard

ale Cris nechytateľne

Reagovat
patas92

Jak se potom ještě radoval, debílek Ronaldo jakbysmet

Reagovat
smazaný uživatel

se nemuze jako radovat z golu ty blboune?

Reagovat
patas92

Z takového? Já bych se moc neradoval

Reagovat
Mishko

ty si vieš tak hovno predstaviť ako by si sa zachoval, lebo taký zápas si hral maximálne na Playstation 2, keďže sedíš za počítačom a liečiš si tu akurát tak mindráky

Reagovat
patas92

Na jakou barvu teď myslím?

Reagovat
smazaný uživatel

si blbej no

Reagovat
Al Capone

Fanoušek Baníky a Barcelony. To je kombinace

Reagovat
Foppy

Tak vzhledem k tomu, že mu předtím odpískal takovou pencli, tak bych řekl, že v tom byl i kus zadostiučinění...

Reagovat
smazaný uživatel

SUPERCRISTIANOOOOOOOOOOO

Reagovat
Kenneth

Nejhorší rozhodčí v Evropě no. Udělá pičovinu, tak si to kompenzuje ještě větší pičovinou...

Reagovat
alcantara

Veď tá prvá bola jasná a aj pri druhom zákroku to bolo tuším vo vápne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved CR odkopaval loptu

Reagovat
alcantara

Lenze ju neodkopol. Aj pri klzacke chce kazdy vypichnut loptu, ale ked trafi hraca, je z toho penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak.

Reagovat
Woods

Penalto to dal

Reagovat
Kenneth

A Messi zase nic...

Reagovat
Al Capone

A co Pessi?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

obe penalty jasné, aj keď tá Marcelova by sa asi v Anglicku nepískala, ale bol tam jasne skôr, rovnako Elche tá prvá

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná? ved sa ho doslova ani nedotkol

Reagovat
smazaný uživatel

ktorá? pri oboch bol kontakt

Reagovat
smazaný uživatel

Či myslíš ten marcelov faul? Ja že ten skok pri penalte pre Real

Reagovat
smazaný uživatel

myslím penaltové zákroky, obe boli posúdené v rámci pravidiel

Reagovat
smazaný uživatel

oba*

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ked bol hento faul na Marcela tak to uz je naozaj výsmech futbalu

Reagovat
smazaný uživatel

no bol, hráč Elche neskôr pri lopte

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ved sa ho vôbec nedotkol

Reagovat
smazaný uživatel

dotkol

Reagovat
smazaný uživatel

zajdi na ocni kemko

Reagovat
Ed_Hazard

170. za španielsku ligu s anglickými rozhodcami

Reagovat
Al Capone

Bůh z Madeiry

Reagovat
smazaný uživatel

penaldo again and again

Reagovat
-Kopy-

Cris

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DEL REAL MADRIIIIIIIIIIIIIID NEZASTAVITELNÝ CRISTINOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

He he, tak ještě dva a bude vejvar jak prase.

Reagovat
patas92

To ti dojde. Kolik si vsadil?

Reagovat
smazaný uživatel

Suchý triko.

Reagovat
Miguel19

alcantara21.09.2014 16:34

Tak s rozhodcami to nebude u nas az take zle...

Reagovat
alcantara

A?

Reagovat
smazaný uživatel

Isco vybornej, musi hrat misto Jamesa zaklad

Reagovat
smazaný uživatel

prijde me ze CR si nejvic na hristi po odchodu Ozila a ADM rozumi s Iscem + marcelo na leve strane

Reagovat
smazaný uživatel

ty kks sak james hraje posledni zapasy jak sefko

Reagovat
smazaný uživatel

lepsi se, ale Isco lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

zatial cakaam viac .

Reagovat
smazaný uživatel

je to druhej Iniesta, mrkni na ten pohyb, měl nejvíc přejití 1v1 za poločas ze všech hráčů, CR ho vyhledává a rád si s ním narazí, protože do narážečky je skvělej. Když nesóluje a hraje pro tým, tak právě jeho vidím jako náhradu ADM. Takže James tam pořád jaksi překáží. Btw. dneska mě dost alibistickej přijde Kroos, chybí tomu kolmice..

Reagovat
misinho7

James prekaza? dneska hraje vyborne a ma aj asistenciu na prvy gol , mne sa paci dnes velmi a aj minuly zapas to bolo vyborne z jeho strany

Reagovat
smazaný uživatel

překáží ve smyslu, že ho není kam zařadit. Je to 11./12. hráč

Reagovat
smazaný uživatel

4-3-3 to bude JR-Toni-Luka a v 4-4-2 Isco, Toni, Illarra, JR

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych hrál klasiku 4-3-3 s tím že v záloze Isco a v útoku místo Balea Jamese. Bale bych posílal do unavených obran kolem 70 minuty. Prostě mě přijde, že je blbost aby Isco seděl a jeden z dvojice Bale James hrál místo něho. Víc mě sere Bale, kterej mimo góly nic nemá

Reagovat
smazaný uživatel

1) góly rozhodujú zápasy

2) JR nie je taký gólový ako GB

Reagovat
smazaný uživatel

cakam vatsiu dravost . A tie alibisticke prihravky su nahovno . Teraz hra pod svoje moznosti . 2 polcas bude lepsi .

Reagovat
misinho7

James hraje paradne ten urcite musi hrat zaklad strasne sa zlepsil , ISco hra tiez dobre tam vidim proste jedine riesenie pravidelnu rotaciu

Reagovat
smazaný uživatel

píšu dost se zlepšil a začíná to vypadat. Za současné situace mě prostě nejlíp vychíízí základ Isco+James a Bale lavička

Reagovat
C0br

hmm, hezky jim rozhodčí přesprejoval kopačky

Reagovat
smazaný uživatel

luxus akce

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ pohodičkový zápas, trochu to skomplikoval zlý prvý dotyk CR vo vápne, ale našťastie sme nespanikárili a ideme si svoje zaujímavý je hlavne ten prechod na 4-4-2, ktorý by som sa nebál zahrať proti Barce, hlavne Illarra je tam geniálny a istejší, keď má pri sebe Kroosa, ktorému to tiež prospieva, že má vedľa seba klasický štít

Reagovat
smazaný uživatel

BAle na hrote nie naozaj nie .

Reagovat
smazaný uživatel

ale áno

Reagovat
smazaný uživatel

zas se tam nachomítl ke gólu, jinak jsem od něj nic neviděl, přínos pro hru žádný.

Reagovat
misinho7

Ale Bale je naozaj zaujimavy nehra nejak dobre ale i tak ten gol da a teraz je dokonca aj druhy najlepsi strelec v lige

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

50 penaltis tirados por Cristiano en el Madrid: 46 marcados y 4 fallados. 54 penaltis de Messi en el Barça: 43 marcados y 11 fallados.

Reagovat
smazaný uživatel

no to je tá kopacia technika

Reagovat
alcantara

Tak trela a celkovo zakoncenie je vyborne, stara znama vec ako to, ze rano vyjde slnko

Reagovat
smazaný uživatel

to tak sedí

Reagovat
alcantara

https://vine.co/v/O7jz02Ad57B

Neni to upravene nahodou? Az taky wtf sa mi to v televizii nezdal

Reagovat
smazaný uživatel

Isco To je plejer.

Reagovat
smazaný uživatel

isco iniesta dribling

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, krásně Bale- james mohl mít kus

Reagovat
smazaný uživatel

druhej poločas ve znamení dominance Isca ve středu hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Znova a znova - Iscův first touch a dribling je prostě naprosto lahůdkový. Na to je fakt krása koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

absolutní dominance, připomína mě Kaká v nejlepších letech. Dlouho sem neviděl že by tak někdo vládl středu... Zatím je to ale 20 minut, kéž by to bylo celou sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Jen zlepsit finalni nahravku a vic hrat..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kolko zadrbal prihravok . A dravost mi proste chyba .

Reagovat
Mercury

Ty vole ta penalta byla prostě boží

Reagovat
smazaný uživatel

nechípu Baleho nechá stáhne Jamese

Reagovat
smazaný uživatel

penaldo

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že se Messi kouká

Reagovat
smazaný uživatel

kašli na to už

Reagovat
smazaný uživatel

ty pičo ale nechytatelně. neskutečný nemůžu jinak, než: Bůh z Madeiry

Reagovat
sensei25

Ronaldo je padavka.Klesa u mna stale viac a viac.

Reagovat
smazaný uživatel

jako 99,99% jiných hráčů = ucítil kontakt, prostě spadl. co chceš jinýho?

Reagovat
sensei25

Nic,iba hovorim.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se s tím vyrovná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

z toho musi byt riadne v pici

Reagovat
sensei25

Nie som z toho nikde,iba hovorim.Nechapem naco reagujes.

Reagovat
smazaný uživatel

ja reaguju na tebe ale ty me pises veci uplne z cesty

Reagovat
sensei25

Z cesty tu pises mozno tak ty.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle Kroos proti Brazilii daval s prehledem

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že to zítra Malaga zvládne

Reagovat
sensei25

Raz to prist musi.

Reagovat
smazaný uživatel

pozeram, ze tebe kvalitne jebe s tou malagou...

Reagovat
smazaný uživatel

Vajčák tak snad potvrdí roli favorita a zítra za 3 body

Reagovat
sensei25

Precitaj si pionierove komentare na sport.sk a pochopis hned co to je za chuja.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl i tady jsou Vajcelonské bukvice ze sport.sk?? :DD nevěřím :D

Reagovat
sensei25

si tu apr mesiacov,ale tvaris sa ako keby si tu bol starý mazák...id si pekne na sport a tam si pis sracky...dement blbunky

Reagovat
smazaný uživatel

Bale ty píčo sólistická

Reagovat
smazaný uživatel

nenahraje

Reagovat
sensei25

Bale je technik proste....kopyto,ma jedno stastie ze je to extremne rychle kopyto,inak nula bodov

Reagovat
smazaný uživatel

2 golovky mohl vytviorit, ale nenahraje a nenahraje

Reagovat
sensei25

Ja by som ho v time nechcel ani zadarmo.Pre mna to je atlet a nie futbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nevím čemu se směješ má pravdu. To jen zaslepení madridisti to nevidí

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Bale je sasek proste..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem to vedel. Dobre ja.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapem kam sa uberá tento trend piskania. Hráč zacíti čo i len slabucky dotyk a hned, uplne neprirodzene, padá rukami napred a píska sa penalta a je jedno či to správy Ronaldo alebo Neymar, je to jednoducho smiešne a považujem to za nechutné filmovanie. Pomalicky sa vo futbale piskaju fauly častejšie ako v basketbale a za chvilku sa z tohto stane bezkontaktny šport.

Reagovat
smazaný uživatel

Spraví* (autocorrect)

Reagovat
Al Capone

Na jednu stranu máš pravdu. Ale na tu duhou ono v rychlosti stačí i malý kontakt aby hráč spadl. Je to těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí, ale ked vidis ze hráč po kontakte spraví 1-2 kroky a až potom si uvedomí že môže radšej skúsiť padnúť pre penaltu je to smiešne...

Reagovat
Al Capone

Tak to je samozřejmě jiná.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by řekl Sergio Busquets - inteligentní a přemyšlívý hrač

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

konečně nahrál a Penaldo je tam

Reagovat
smazaný uživatel

uuu goooooooooooooolasoooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

hmm 7 golů za dvě utkání, co na to říct

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiaaaaanoooo!!!!!

Reagovat
Al Capone

Prostě Bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Gól proti Atléticu, hattrick proti Basileji, hattrick na Riazoru a 4 góly Elche - 4 zápasy, 11 gólů, za posledních 3 jich má Cristiano 10!! NEUVĚŘITELNÉ!

Reagovat
smazaný uživatel

počky proti Basileji měl 1+1

Reagovat
smazaný uživatel

4 zápasy - 9 gólů. 2,25 gólu na zápas, asistence jsem nepočítal.

Reagovat
Atlético de Madrid

kdybych neviděl Messiho sérii v sezoně 11-12, tak bych taky řekl, že neuvěřitelné

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi celkem šumák, co bys udělal.

Reagovat
Atlético de Madrid

tak jen, že se tomu dá celku v pohodě uvěřit, když jsme viděli už něco lepšího

Reagovat
smazaný uživatel

tak urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, neviděli. Cristiano má mimochodem více hattricků v La Lize než Messi a to ji hraje o 5!! sezón kratší dobu. Takže si běž tyhle kecy vést jinam, já se raduju z vítězství Realu a fantastických výkonů Cristiana z posledních zápasů. Tvá onanie nad Messim mě jaksi míjí.

Reagovat
smazaný uživatel

jebat na tuto falešnou rádobyobjektivní loutku

Reagovat
Atlético de Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

běž si radši nastudovat nějaký čísla, aby sis myslel jak tomu rozumíš

Reagovat
Atlético de Madrid

Jsi útočný.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne je to kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ste se tady pěkně sešli, ještě marty a máme všechny tři pseudoodborníky eurofotbalu

Reagovat
Atlético de Madrid

Já vim moc dobře, že má Ronaldo víc hattricků než Messi no, on má dokonce i mírně lepší průměr gólů na zápas v La Lize, od toho roku 2009 :) já tu nad nikym neonanuju, jen jsem zareagoval na to, že to je neuvěřitelný, když od Messiho jsme například viděli sérii 4-1-3-5-21-3 během jednoho měsíce, takže je to v pohodě uvěřitelný a už jsme viděli lepší :))

Reagovat
Atlético de Madrid

* 4-1-3-5-2-1-3

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, jak ti píše kolega nade mnou (a rozhodně v tom není sám). Běž s tou svojí rádoby objektivitou do p....e. A to teď mluvím spíš všeobecně, i když v tomto případě to sedí taky.

Reagovat
Atlético de Madrid

jakou rádobyobjektivitou?

Reagovat
smazaný uživatel

No, s tím, jak se tady snažíš působit objektivně a přitom ve skutečnosti v sobě dusíš zášť a snahu ponížit výkony a výsledky některých hráčů/klubů, které nemáš rád. Poslední dobou se to začalo projevovat celkem jasně. To je jedno, ráno vstávám na přednášku, nemám náladu to tady řešit, koneckonců, ty jsi na mě zbytečně reagoval jako první.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

mně tu nejvíc fascinuje, jak se některý lidi nemůžou trošku povznést nad argumenty, který se jim nelíběj jsem si jen dovolil poznamenat, že jsme tu už měli výkony ještě o level lepší, abych sem přidal trošku jinej úhel pohledu do debaty o Ronaldově fantastickym startu do sezony a reagoval jsem na jeho největšího fanouška :))

Reagovat
smazaný uživatel

o level výš? Asi máš pravdu, 17 golů v nejtěžší soutěži světa je ještě o level výš...

Reagovat
Atlético de Madrid

no to já neřešim, 17 gólů v LM je pochopitelně víc, než kdy Messi dokázal :) řešim tady tu sérii zápasů, která v kontextu levelu těhle dvou hráčů neni zas až tak výjimčená, oni to takhle maj pořešený a čas od času ty hattricky někomu nasypou

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde spíš o to, že ty to děláš naprosto účelově a skoro vždycky útočíš na Real nebo Ronalda. A jinak z tohoto úhlu pohledu je mi to fakt šumák, jestli jako myslíš, že jsem teď v jednom ohni, tak fakt ne. Jen jsem na to reagoval, protože to tady od tebe čtu celkem často a je to v přímém rozporu s tím, jak se tady snažíš prezentovat.

Reagovat
Atlético de Madrid

jak se tu snažim prezentovat a s čim je to v rozporu, co mi to povídáš? to je asi jako ta tvoje pohádka o Messim, kterej je ve skrytu duše psychopat (a projevuje se to v momentech, kdy krátí stát na daních a vráždí míčem publikum) a ve skutečnosti se prezentuje jako hodnej kluk nikdo se takhle nereprezentuje, já třeba píšu co uznám v danym momentě za vhodný, Messi taky dělá to, co uzná za vhodný... a je tvůj problém, jak to na tebe působí a že jsi zklamanej, když se chovám jinak než jindy...

Reagovat
smazaný uživatel

pohádka? To jsou fakta, Zlatan by mohl povídat, Messi je záludná kurvička už od pohledu..

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle dezinterpretace si můžeš zkoušet na někoho jiného. Jde o to, že pro Messiho vždycky aktivně argumentuješ tak, aby daný spor v diskuzi vyzněl pro něj. Někdo vyzdvihne jakýkoliv počin Cristiana - ty se hned snažíš vypíchnout něco, čím bys to mohl shodit. Naopak to neděláš. Jenom v případě, že ti na to někdo položí přímý dotaz, tak reaguješ, nikdy ale neděláš to, že bys na Messiho úspěch, přidal nějaký protiargument. To děláš jen v případě Cristiana. Jinak je mi to jedno, reaguju na tebe, protože jsi reagoval ty na mě, ale takhle se tady prostě chováš. Nikdy neřekneš a i b, když víš, že b by mohlo pomoct spíš Cristianovi. A snažíš se to zaobalit, aby to vypadalo objektivně - toť tvoje rádoby objektivita. A to platí i ohledně Realu Madrid jako klubu. Spousta lidí ti to tady píše a zdaleka nejde jen o fanoušky Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak máš samozřejmě pravdu, chovat se tady můžeš v rámci pravidel, jak chceš, pak mi ale nepiš, že jsem nějaký "onanista nad Ronaldem" nebo "hater Messiho", když sám děláš totéž v bledě modrém, akorát mnohem sofistikovanějším způsobem.

Reagovat
smazaný uživatel

Proste mu nesahej na Cristiana.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě je objektivnější než ty.

Reagovat
smazaný uživatel

On je subjektivní a vnímá to jako fanoušek Atlética a je stejně subjektivní jako kodokoliv tady. Akorát čas od času vytáhne pár čísel a statistik, které sleduje. Nehledě na to, že je občas vyloží, jak se mu zrovna hodí a ta vaše partička (nemalá část se mu podepsala nad tvým příspěvkem), to žere.

Reagovat
Atlético de Madrid

jo, vnímám to jako fanoušek Atlética a v životě jsem o sobě neřekl, jak jsem objektivní čísla sem tahám, protože to většinou někomu přijde zajímavý (většinou teda lidi reagujou kladně..)

Reagovat
asskicker

Ty budes pisat o tom, ze si niekto veci vyklada ako sa mu hodi ked si na to expert ty

Nikdy neřekneš a i b, když víš, že b by mohlo pomoct spíš Messimu. A snažíš se to zaobalit, aby to vypadalo objektivně - toť tvoje rádoby objektivita - zase to sedi na teba fildik

Onanator nad Ronaldom, to si, to iste ako ehmmm len mas vacsiu slovnu zasobu.

A nezabudaj, Ronaldo ma deti radsej ako Messi, ved preto si jedno aj kupil

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, na experta jsem si tady nikdy nehrál, k tomu tvému papouškování nesmyslů v rámci zbytku reakce se už ani nemá smysl vyjadřovat.

Reagovat
Visca el barca

Jak může mít CR lepší průměr za stejnej počet let co je v La Lize jak Messi ? Když teď koukám ho CR předčil jen v loni a jedné další sezoně. Nehledě na to, kdybych počítal všechny soutěže dohromady tak byl lepší jen loni .... Jinak přijde mi to jak přes kopírák jako vloni, na CR hraje celej tým a on si honí goly proti týmům jak je Elche atd jelikož vidí zlatej míč. A to je tak asi jediný o co mu celou dobu jde

Reagovat
smazaný uživatel

dneska ani neusneš co?

Reagovat
smazaný uživatel

To uz jsem dlouho necetl..

Reagovat
smazaný uživatel

Za to Messi dává goly Bayernu a tak

Reagovat
Visca el barca

Real Hatrick ? Povedlo se CR někdy dát hatrick Barce ? Asi ne že ? A to, že byl golovější jen loni je holej fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus horké mléko, to na spaní pomáhá.

Reagovat
Visca el barca

Já jsem naprosto v klidu, jen jsem se ptal na ten průměr někoho jiného než tebe. Tuhle dvojku řešit nemusim jeden rok neděla z CR lepšího hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

No penaltový hattrick Ne nepovedlo, ale Barce dává goly často. Jinak Ronaldo dává goly všem Messi hlavně paštikám z ligy. Ikdyž teď tady letí asistence vlastně

Reagovat
Visca el barca

Že dává goly všem ? Ale notak :) v těžkých zápasech je většinou neviditelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak jako Messi V LM dal snad každýmu gol

Reagovat
smazaný uživatel

17 golů v LM, proti Bayernu extrémně duležitá akce v prvním zápase + dva goly v druhém...wake up

Reagovat
Visca el barca

Jo von vás vlastně Messi v semi nevyřadil viď Ano CR má teď formu, ale to děláni z něj nadčlověka je poněkud trapné, ikdyž chápu, že po 4 letech kralování Lea si ten rok musíte užít

Reagovat
smazaný uživatel

Už to budou dva roky A bude to pokračovat dokud se Ronaldo nevrátí kralovat zase zpátky do anglie a to je věc druhá. Tam bych chtěl vidět toho krpatýho

Reagovat
technecium

Messi nemůže za tvůj život bez sexu

Reagovat
misinho7

Reagovat
CHONG

To je ale snůška krávovin.

Reagovat
smazaný uživatel

a to ještě sám rozhodl superpohár proti Seville... Zatímco předloni se dalo pochybovat jestli je nej na světě. Tak za loňský rok a za letošek může pochybovat jen blázen. A že neuspěl na MS na to nic nezmění. Dominuje tak jako Messi dominoval v roce 2009. Momentálně jsou fotbalový trávníky jeho

Reagovat
smazaný uživatel

3 zápasy 18 gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ZA to treningove tempo druhy polcas by som daval pokuty !! .

Reagovat
Al Capone

Je teprve začátek sezony a když to soupeř dovolí tak proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

vsetci tu nadavate na Balea ale on dneska gol a asitencia prsote jeho klasika neskutocne ze ten chlap aj ked hraje hovno tak vzdy da gol a prida asistenciu ... ale ta asistencia bola luxusna jak sa uvolnil

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jen nechapu, ze furt pises o tom, ze vlastne hraje hovno, a pak ho davas hned za Messiho a Ronalda. A mimochodem, ja osobne bych byl radsi pro to, aby hral dobre a nemel statistiky, ty bych chtel zase radsi od utocnika.

Reagovat
misinho7

az neprehanajme za Ronalda a Messiho ho nedavam radim ho do Top 10 kde urcite je a keby este aj k tym golom aj pridal nieco herne naviac tak je v Top 5 ale teraz to je akurat v TOp 10 proste ta najuzsia svetova spicka

Reagovat
smazaný uživatel

V kategorii Dzeko a spol.

Reagovat
misinho7

Reagovat
CHONG

Haters gonna hate.

Reagovat
smazaný uživatel

no on ale momentálne útočník je

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Presne 122 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

pre mňa aj celú minulú sezónu, záleží, čo je podľa definície útočník

Reagovat
misinho7

on tej utocnik vlastne je dnnska hral vlastne hrot a svoju ulohu splnil na jednicku .. cize spokojnost

Reagovat
Phillipinho

Nolito

Reagovat
loki5

Real mizerný vstup do sezóny. A Ronaldo famózní vstup do nové sezóny. Jen koukám 9 gólů a 3 pentle za pět zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

4 zapasy

Reagovat
loki5

zapoměl jsem že jeden zápas nehrál.

Reagovat
sensei25

No uvidíme ako vám to bude pálit cez víkend vo Villareale. Takéto tímy vás a ani nás nemôžu preverit.

Reagovat
CHONG

Dneska v suchým triku, James se mi začíná líbit, jde hodně nahoru, Gareth je neuvěřitelný, klidně může hrát bramboračku, ale ty dva kanadské bodíky stejně vždycky udělá a Cristiano to je škoda mluvit, prostě Bůh z Madeiry

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem Session9 a neskutečná chujovina , mrkni pak na toto: naprostej luxus (nedívej se na trailer)...http://www.csfd.cz/film/306043-cara-oculta-la/

Reagovat
CHONG

Díky za tip, vypadá to dobře, Session 9 se ti nelíbilo jo? Já mám ten film hodně rád, ale tak sto lidí, sto chutí.

Reagovat
smazaný uživatel

session považuju za odpad. Zoufalá hudba, vůbec sem se té léčebny nebál, jen tam chodili jak kašpaři sem tam toto točit Wan tak se poseru jen z toho prostředí. Nelogicky se chovající a nesympatičtí herci, pointa o ničem. Prostě protrpěná hoďka a půl. Ten můj film je skvělej, ale nečti komentáře + nedívej na se na obrázky a trailer = celý jeho kouzlo spočívá v zajímavým námětu, kterej tě musí překvapit. Na ulozto nebo webshare je krasna verze v ěpanělštině už s nahranýma titulkama, tak stahuj tam :) pro mě nejlepší thriller za poslední dobu :)

Reagovat
CHONG

Tak on Session 9 hlavně není horor, je to mysteriózní snímek, vlastně smutný příběh chlapíka, na nějž má depresivní pracovní prostředí, přepracování a únava totálně zničující dopad a ty audionahrávky jsou skvělé, ale jak říkám, proti gustu...

Reagovat
smazaný uživatel

to je možná to, tam byl totálně nevyužit potenciál prostředí. Audionahrávky byly výborný, ale nějak jsem nepochopil souvislost s filmeme (jakože hl. hrdina měl taky 2 osobnosti + proč tam byly záběry na jeho domov, jak zmlátil starou nebo co)

Reagovat
CHONG

Díky naprostému psychickému a fyzickému vyčerpání u něj došlo k rozdvojení osobnosti, díky čemuž vyvraždil svou rodinu, obdobně jako ta malá holka z těch nahrávek, vše je řečeno poslední větou z těch nahrávek: A kde žiješ ty, Simone? Já žiji ve slabých, nemocných a zranitelných.

Reagovat
smazaný uživatel

aha , tak to pak jo. Já to bral jako horor a asi po 15 minutách mě to nebavilo, protože to horor nebyl a tak už sem to možná nevnímal. Pochopil sem že byl rozdvojená osobnost, pochopil sem to i u té holky, jen mě nedocvaklo že ta holka zabila celou svou rodinu

Reagovat
CHONG

Věřím, že když do toho jdeš s tím, že to bude čistokrevný horor, tak budeš kulantně řečeno zklamaný, je to trochu o něčem jiném.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Nejvíce gólů v La Lize v roce 2014:

Messi (23), Cristiano (22), Aduriz (14) y Nolito (14)

Ronaldo díky tý brankový erupci už skoro dotáhnul Messiho

Reagovat
Visca el barca

Já si stejně myslím, že na konci sezony bude mít Leo víc golů....CR zas jede v tuhle chvíli, protože cejtí zlatej míč, kterej si podle mě za rok 2014 nezaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

tohle už je neuvěřitelný jj 17gólu v LM a dvě trofeje je málo. Kdyby Neuer vyhrál s Bayernem LM tak neřekne, ale NIKDO nebyl letos lepší. a MS v tomto taky nerozhodlo, nikdo tam nezazářil. Jenom za Argentinu byl lepší DiMária, než Messi

Reagovat
Visca el barca

Jenže těch 17 golu nedal za rok 2014, takže prostě ne.... V semi a finále táhl, Real úplně někdo jinej než Ronaldo. Loni neměl ani jednu trofej a začal válet přesně v tuhle dobu a pak se mu povedla baráž a dostal to. A sám uvidíš, že ho nevyhraje, už loni se museli hlasy opakovat. Proč asi že?

Reagovat
smazaný uživatel

ještě bys mohl napsat počet zápasů, když chceš být tak moc objektivní

Reagovat
celeb

len nech tam preboha nenapise pocet penalt. Treba si tie statistiky nastavit tak, aby bieli chlapci mohli onanovat nad 'bohom z Madeiry'.

Je nejaka statistika, kolko penalt si Ronaldo vylietal?

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Zase se tady ukázala klasika. atletico de madrid předvádí svou "objektivitu" a je to přesně jak píše Filda, dělá to moc chytře toto se samozřejmě líbí hloupé skupince cúles (kam řadím Carlese, Jiri fcb, Patas92,Kluivert9, a dám ruku do ohně za to, že jeden z posledních dvou jmenovaných je Bola) která atleticovi palcuje jakoukoliv pičovinu proti Realu. Kdybyste si vzali příklad z alcantary, nebo Brian19, Rssa, to jsou aspoň důstojní fanoušci, kteří obhajujou svůj klub a zároveň uznají kvalitu soupeře, ne jak Vy. Ale těhle uživatelů je jak šafránu, v Anglii je to Swarley, Vitarsp, v Itálii Jajinek, atd. Bohužel našemu táboru zase kazí renomé výplach Artois,

Pak se zase musel ukázat pseudofanoušek Realu Ribery22, kterej ve skutečnosti Realu vůbec nefandí, a při každé příležitosti si musí kopnout a neustále zdůrazňovat, že Messi je vlastně lepší než CR - je to takovej trojskej kůň.

Kvůli těmto kréténům často uvažuju jestli sem mám psát (vím, že mě teď vypičujete ať jsem teda nelezu, že su stejná pička jako Vy). Naštěstí jsou ve španělsku i normální fanoušci píšící k věci vedle výše zmíněných: madrican,Kily, Kopy, angel di maria, undud, imp , CHONG (aspoň je upřímnej ).. to jen co mě napadlo.... Klidně se mě vysmějte že su moralista a sráč, ale cítil jsem potřebu to napsat. HOWGH

Reagovat
smazaný uživatel

"neustále zdůrazňovat, že Messi je vlastně lepší než CR" Tak to je hodne dobry.

Reagovat
CHONG

A sakra, někdo o mně napsal, že jsem normální fanoušek, no nic budu muset přitvrdit

Reagovat
Atlético de Madrid

člověče, vždyť mám v nicku i název svýho oblíbenýho klubu, tak proč mi tu s Fildou podsouváte, že si hraju na objektivního nebo co? ještě píšeš, že to dělám chytře, Filda napsal, že sofistikovaně, navíc se mi na to teda lepí ti hloupí culés - díky vám si připadám jako zločineckej mastermind,jak z bondovky tyve

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, ze začátku psals velice rozumně, ale jak ses tady vybarvil při superpoháru Atletico-real snad nemusím dohledávat a kopírovat to sem

Reagovat
celeb

jj, sviniar jeden nefandil Realu. Neviem ako si to dovolil.

Inak pekna snaha o objektivitu. Do skupinky hlupych cules narves Carlesa . Skupinku hlupych cules nevypises - asi netreba, alebo nie je. Chong, Imp v skupinke obohacujucej Primera sekciu

Ak je 1972 datum narodenia, tak lepsie to uz nebude. Uprimnu sustrast.

Reagovat
celeb

*madristas v 2. skupinke

Reagovat
el Principito

kdo je ročník narození 1972?

Reagovat
celeb

"ak je .." - cize iba tipujem z nicku.

Ale moze to byt klamanie telom, kedze Scouser ma ako hlavny klub Real a LFC az v 2. vlne.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč zas já? To už je další člověk, co mě má za nějakýho vandala a přesto tu nějaký hádky a provokativní příspěvky produkuju v minimální míře.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš mé svolení strčit do ohně tu ruku, kterou nepíšeš.

Reagovat
Kluivert9

Máš v tom solidní průjem.

Reagovat
patas92

Máš mé svolení strčit se do honě celý.

Reagovat
Infi

takový rozbor uživatelů pro nic

Reagovat
2miguel1

Neskutočné

.

Neskutočne, že pozeráte futbal hodiny a môžete napisať ze Messi je taký dobrý ako Ronaldo, tobôž Ronaldo je lepší .... mne niekedy až rozum zastavuje keď to niekto napíše ... Ronaldo, keby teraz ide oproti Leovi, tak ho nedobehne, ani keby dal teraz 5 hattrickov posebe Elche,Gijonu a podobným ... neverím tým, čo to píšu, lebo nakolko pozerate futbal, musí vam byť jasne že Messi je uplne niekde inde, len to proste nepriznáte...Messimu stači spraviť jeden pohyb, jednu akciu, na ktorú sa nikto, ani Ronaldo nechytí..

Ronaldo je perfekcionista, nenávidím ho a zároven milujem za jeho povahu, zlatú loptu má za minulý rok úplne zaslúžene, neskutočný pracant, milujem takých ludí..proste prvý na tréningu,posledný z tréningu, nič nenechá na náhodu, všetko vybojované, len prosim nepíšte tu uz ze je lepší ako Messi, lebo jednoducho nieje a aj vy to viete

Messi je len jeden, Messi je najlepší hráč za éru futbalu, pri tejto náročnosti futbalu v 21.storočí aby takto niekto vynikal..

Reagovat
alcantara

A myslis, ze teraz to rozseknes?

Reagovat
2miguel1

tu nikdy ...Ronaldo je vyššie ako Bale Neymar Suarez, ale proste je v tomto balíku hráčov ...kristepane ale určite nieje s Messim

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

já nevim tvl, ale viděl jsem Messiho vloni proti Atlétiku několikát, viděl jsem ho předloni proti Bayernu, viděl jsem ho na MS, můžeš mi teda vysvětlit, proč podle tebe nejlepší fotbalista historie, budoucnosti, paralelní minulosti i budoucnosti a časoprostoru v černé diře neudělal nějaký zázrak? Proč se jenom potuloval po hřišti a kazil. Proti Atleticu nebyl schopen příhrát na metr? Povídej jsem zvědav. BTW Messi je v nejlepších letech..

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda.... obecně poslední 2 roky je nic moc... ta jeho dominance z let 2009-2012 je už pryč a už na ni nikdy nedosáhne. Teď prostě dominuje a ještě pár let bude CR7 a pak to převezme Neymar

Reagovat
Visca el barca

Tak on zrovna Cris za těch x zápasů na začátku této sezony proti Atleticu taky nic nepředvedl že ? Ale dost už, má prostě v tuhle chvíli lepší formu,A t s tim ploužením, pod Luchem s to stále víc a víc zlepšuje. Nemám o něj strach. Ty si vytnul zápasy co se mu nepovedly. Taky jsem viděl x zápásu Relu kde Ronaldo zkazil co mohl. Je to furt dokola, jen nevím co tu budete vyvádět, až ten zlatej míč prostě nevyhraje

Reagovat
asskicker

Ty nevis? Ta ta presne vystihuje.

Reagovat
smazaný uživatel

trapné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Neskutečné

Neskutečné, že sleduješ fotbal hodiny a můžeš napsat takovou hovadinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byla aspoň pořádná onanie, kde kupuješ ten matroš?

Reagovat
smazaný uživatel

to si sem prekopiroval z pred 2-3 rokov? lebo to, ze Messi je niekde inde mas pravdu. Vykonnostne siel dole

Reagovat
technecium

Já to vidím podobně. Ronaldo je dokonalý prototyp profesionála. Má vypracované, udřené góly, popřípadě udělané nekompromisními ranami a přesnými zakončeními. Messi není dokonalý profesionál, Messi je dokonalý fotbalista. Žádný hráč nikdy neměl tak neuvěřitelně dokonalé fotbalové myšlení. Jeho góly většinou nejsou o tvrdých nechytatelných projektilech, ale o fotbalové genialitě, kterou z minulých hráčů pobral snad jedině Ronaldinho. Ty geniální obloučky, úžasné kolmice za obranu, obstřely atd atd...

Tato diskuze nemá smysl, zaslepení budou zaslepení a pravdu si nepřiznají. Ono asi vyjádření hlavních fotbalových individualit jim nestačí

Reagovat
technecium
Reagovat
smazaný uživatel

Když se tak dívám na příští zápasy, pak není nereálné, abychom šli do zápasu s Madridem bez obdržené branky.

Jinak dle sestav si všímám, že Grimaldo hraje v béčku vpravo. Dává to smysl vzhledem k tomu, že tam za rok bude Montoya a Douglas, zatím co vlevo je světová špička Alba a jako možné náhrady Mathieu a Vermalen. Snad Grimaldo naplní svůj potenciál.

No a s Malagou beru jakoukoliv výhru, nejlépe s čistým kontem a další ukázkou nesobeckosti Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že jsi myslel bez ztracenýho bodu, protože bez obdržený branky je docela sci-fi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bez bodu taky, to je jasné Nemyslím, že nás teď čekají soupeři, kterým nebudeme schopní dát alespoň jeden gól, ať se to bude srát jakkoliv.

Plný počet bodů, žádná obdržená branka, nejlépe nějaké dvě kanonády mezi tím a budu spokojený

Reagovat
sensei25

Real sa pomaly rozbieha, aj keď tieto gólové nádielky nemajú žiadnu výpovednú hodnotu, nakoľko súperi, ktorým uštedrili debakel sú oproti madridu 3triedne mužstvá. So silnejšími v tejto sezóne neuhrali ani 1 bod(San Sebastian,Atletico MAdrid). Kľudne môže Real zakopnuť už tento víkend. My zasa dnes. Mám pocit, že dnes to bude X,bodaj by som sa mýlil.

Reagovat
smazaný uživatel

Se Sebastianem a Atléticem můžeme v klidu prohrát i my. Jsou to nevyzpytatelní soupeři, ale je pravda, že se v těch zápasech ukázalo, co v Realu nefunguje a co se očekávalo, že nebude fungovat. Do El Clásica mají rozhodně těžší soupeře, kde může hodně kousat doma i Levante, které bude mít v tu dobu pravděpodobně už nového trenéra Před zápasu s námi mají Liverpool, my doma Ajax. Naše největší letošní zkouška přijde v Paříži a pak až do zápasu s Realem nic. Máme šanci stále vylepšovat i to, co funguje. Hlavně jít na Real s plným počtem bodů.

Dnes to vidím na jasnou výhru. Možná ne výsledkem, ale herní převahou určitě.

Reagovat
sensei25

ja to dnes vidím na stratu bodov.Malaga sa vyhecuje na takýto zápas a ak nebude hrat rakitic,tam mam obavy.

Reagovat
sensei25

Ak to dnes zvládneme,tak do El Clasica nečakám žiadnu stratu. A Real prehráme si myslím,ten ťaží z individualít,systém si rozbili prestupmi.

Reagovat
sensei25

Ak to dnes zvládneme,tak do El Clasica nečakám žiadnu stratu. A Real prehráme si myslím,ten ťaží z individualít,systém si rozbili prestupmi.

Reagovat
sensei25

Ospravedlnujem sa,neviem prečo mi to tu dalo 2x.

Reagovat
smazaný uživatel

tento zápas sa dá jedine uhaluziť... alebo skúsiť Ba na DM, lebo Baena je paródia

a už by sa mohol chytiť Leo

Reagovat
Darren Fletcher

aký je kroos v reale?

Reagovat
10FKK

Marný do obrany, do kombinace slušný a pasy výborný.. Chtějí z něj udělat Alonsa 2.0, ale on se na to moc nehodí a na jeho post je tlačenice..

Reagovat
Foppy

Zas až tak marný dozadu není. Na jednu stranu nezvládá pokrývat přihrávky z křídla do druhé vlny, kde mezi stopery a zálohou bývala ze začátku sezóny hrozná díra, na druhou stranu ale slušně odebírá balóny a má výbornou předvídavost. A narozdíl od většiny tady si myslím, že by z něj klidně bylo i hodně slušné CDM se skvělou rozehrávkou... Dokud mu ale carlo nepřepne v hlavě vypínač s nápisem "i protihráče 25m od naší brány a blíž netřeba nechávat jen stoperům", tak myslím bude fungovat jako slušný box-to-box. Já jsem s ním zatím velmi spokojený

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10FKK

Čemu?

Reagovat
Kluivert9

Pravdě.

Reagovat
Darren Fletcher

dik obom

Reagovat
10FKK

Lucho nenominoval Daniho s Jeremim.. On se s tou rotací vážně nebabrá...

Reagovat
Phillipinho

borec

Reagovat
smazaný uživatel

Bartra na plac a méně nepovedených centrů, krása!

Reagovat
patas92

Reagovat
vocasisko

OT: Béčko hraje přátelák s Indonéskou U19

sestava

Ondoa, Roberto Costa, Vermalen, Macky, Juan Cámara, Pol Calvet, Babunski, Gumbau, Kaptoum, Halilovic y Luis Suárez.

https://www.youtube.com/watch?v=ibEsE54e4IU

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Vermalen gól

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvé vidím Barcelonu s výškovou převahou

Reagovat
smazaný uživatel

Pol Cavet má kolem 182cm a působí tam jako Peter Crouch

Reagovat
vocasisko

Suarez 2:0

Reagovat
vocasisko

ta koncovka

Reagovat
smazaný uživatel

Sice jen jeden poločas, ale Vermalen už vypadá připraven po fyzické stránce. Suárez vypadá, že má tři čtyři kila navíc, ale pořád mu to běhá. No a Halilovič, krása!!! Jen více zkušeností a příští rok do áčka další Iniesta

Reagovat
10FKK

Jj Luis s Halilovičem si to pěkně dávaj! Už to vidím s Leem, Neyem a Donem... Chudáci co to budou bránit.

Reagovat
smazaný uživatel

Je opravdu styl fotbalu Barcelony tak unikátní? Dostala se ke mně zajímavá studie, která porovnává pomocí zajímavé metodologie (zaměřené na způsob přihrávek) styly jednotlivých týmů v pěti největších evropských ligách.

Ukazuje se, že Barcelona opravdu má statisticky signifikantní rozdíly ve svém stylu nejenom v porovnání se stylem jiných lig, ale taky ve Španělsku (analýza 380 zápasů a více než 250 tisíc přihrávek) a tvoří v podstatě jediný a hodně výrazný outlier v téhle oblasti.

Pro zájemce kompletní studie zde http://arxiv.org/pdf/1409.0308v1.pdf

Reagovat
Kluivert9

Zajímavý

Reagovat
el Principito

chtěl bych mít tvoje starosti

Reagovat
technecium

Vypadá

Reagovat
celeb

davame mu najest, nech netrpi hladom na travniku a neposkuluje po superovych obnazenych koncatinach.

Reagovat
vocasisko

Bravo, Montoya, Mascherano, Piqué y Jordi Alba; Rakitic, Busquets, Iniesta ©; Pedro, Messi y Neymar.

Reagovat
vocasisko

tak obrana nakonec

Douglas,Pique,Bartra,Alba

Reagovat
patas92

Wow Douglas, na to toho sem vážně zvědavý

Reagovat
patas92

a asi nebudu sám

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že nejvíce zvědavý bude sám Douglas

Reagovat
vocasisko

tak samozřejmě, zatím se všechny Luchovy posily jeví, jako skvělá volba, takže jestli zaujme i tento týpek, tak to bude fantazie

Reagovat
patas92

Tak ale ostatní posily byli vesměs prověření hráči okamžitě do základu, tady vůbec nikdo neví, co čekat

Reagovat
Kluivert9

Podle 1 zápasu stejně moc nepoznáme. Vůbec bych se nedivil, kdyby byl skrz nervozitu dnes nejhorší hráč.

Reagovat
celeb

no Lucho sa fakt s tym neserie. Zda sa, ze silou-mocou chceme zlomit to prekliatie o neobdrzanom gole. Akurat Alba pravidelne hrava. Pridavam sa k zvedavcom.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečné, pokud to bude zase s nulou

Reagovat
el Principito

Barcelona line-up (official): Bravo - Douglas Bartra Pique Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Pedro Messi Neymar

Reagovat
-Carles-

Bartra

Reagovat
10FKK

Tak jestli tahle obrana uhraje nulu, tak se Lucho někomu, nebo něčemu upsal..

Reagovat
smazaný uživatel

hm, Athletic nám daroval gól, inak nič...

Leo srdiečko

snáď ho ten gól nakopne k výkonom, ktoré predvádzal pred tým ako ho zničil ten argentínsky gestapák

Reagovat
Phillipinho

Tak v zakladu Malagy chybi tri ofenzivni zaloznici, kteri predtim hrali zaklad ve vsech zapase-Alberto,Juanmi,Horta. Zajimavy....

Reagovat
smazaný uživatel

Manucho krásny výskok

Reagovat
smazaný uživatel

KAKUTA LEOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Ty obtisky rukou

Reagovat
-Kopy-

ten mu dával

Reagovat
smazaný uživatel

kua, je to tam

prvá výhra, vybojovaná, ale je

AUPA RAYO

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Phillipinho

Leo se zacina rozjizdet

Reagovat
blaugrana

Am snáď inač ako po štandartke túto sezónu gól nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedroooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro

Reagovat
celeb

Pedro, najvacsi super Pedra :)

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za roh ? Vsichni stoji v malem vapne...

Reagovat
celeb

Messimu sa na Rosalede zvykne darit, snad sa hecne aj dnes.

Reagovat
ADM

Nuda

Reagovat
ADM

Už ma ten futbal postavený na 70% držaní lopty a 2 šanciach za zápas vážne prestáva baviť

Reagovat
blunted

Myslis ten fotbal, kde je jedem tym celej zalezlej a jen ceka na brejk? Jo, me taky.

Reagovat
ADM

Ano, ale aj my by sme mohli hrať asi tak 14x rýchlejšie

Reagovat
10FKK

Hrál si někdy fotbal v písku? Na tomhle se moc rychle hrát nedá.

Reagovat
ADM

Nevedel som že v najvyššej španielskej lige si toto môžu dovoliť

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje Mathieu a naše poziční hra o poznání horší.

Reagovat
-Carles-

Tak tento "offside" si rozhodcovia mohli odpustiť...

Reagovat
patas92

Hodně těsný, ale asi byl

Reagovat
2miguel1

K tej prihrávke do strany pred 16nastkou na Albu sa pravidelne dostaváme tri, štyrikrat za polčas a dohromady tak z toho dáme tak dva goly za sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Douglas je zatím ... ehm ... hodně slabý.

Reagovat
smazaný uživatel

smerom dopredu nic, posobi ustrachanym dojmom...

Reagovat
2miguel1

ešte sa boji nieco vymyslet aby nepokazil

Reagovat
patas92

Já to teda čekal ještě horší

Reagovat
celeb

no aspon nebude vycnievat na tom poste.

Reagovat
ADM

Velebnosti já jdu blejt

Reagovat
smazaný uživatel

Opat pomalá nuda. Malaga sice zaparkovala bus, Barca však hrá pomaly a po každom utoku im dovolí ten betón opat postaviť. Inak všetko bez pohybu, Douglas velmi slaby-len si nabehne do krídla a potom prihrava naspäť. Ak sa to nezrychli, dnes to 3 body určite nebudú.

Reagovat
-Carles-

Douglas zatiaľ dosť vyplašený, väčšina prihrávok smerovala dozadu k záložníkom. Tam by to chcelo trocha viac odvahy aj za cenu straty lopty, inak je tam úplne zbytočný.

Nečakal som takú nudu, ale Malaga bráni výborne, od nás opäť klasické obliehanie pevnosti. Chcelo by to trocha zrýchliť a viac zariskovať v útočnej fáze.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je to slabé. Víceméně nám chybí zisky balonu a rychlé otočení do útoku. Dále děláme strašný spousty nepřesností a to i v docela jednoduchejch herních situacích. Messi dneska pokrytý. Douglas zatím bojácný - měl tam na svý straně několikrát otevřený prostor, ze kterýho by Dani těžil. On zaseknul balon a vrátil za sebe, čímž tu akci úplně zabije. Naopak dozadu tam po jeho straně nic neprošlo.

Naopak líbí se mi Alba a hlavně Iniesta. Konečně od něj slušnější výkon.

Do druhý půlky budeme muset přidat, protože Málaga si tam ten gól sami nedají.

BARCA, BARCA, BAAAAAAAAAAAAAAAAARCA!!!

Reagovat
patas92

Andres v této sezóně jak vyměněný (ve špatnym slova smyslu)

Reagovat
celeb

Pedro neviditelny, ked uz sa dostane do sance, tak ju zazdi. Munir/Sandro na jeho miesto. Rad by som videl Mascherana v zalohe.

Reagovat
2miguel1

pokial hrame vonku s Pedrom, hráme prakticky s desiatimi hračmi ...chcem vidiet zalohu ...Masch-Sergio-Rakitic ....Iniesta sadnut si za Xavim, dat loptu Malage, nech aj ona hrá ...potom to hrať aspon trochu do otvorenej obrany ...z našich ligových golov este ani jeden nepadol z titi taka...spomalenie hry= celkom isto žiadna šanca ....cez 70% possession je strasne vela, kontraproduktívne ...dufam ze to tam uz niekedy niekto pochopí

Reagovat
ADM

Ak mám byť úprimný, mne sa tá zmena pod Enriquem zatiaľ vôbec nepáči. Čakám že si to ešte sadne ale nevidím to doteraz vôbec tak pozítivne ako ostatní tu. Hra je len o niečo priamočiarejšia a rýchlejšia ale zdaleka nie taká zmena aku som si predstavoval a čakal. Záloha mi pripadá miestami vypojená a do útoku sa ide len cez krajných obrancov alebo cez Messiho = naša najväčšia zbraň je zabitá niekde pri polkruhu a takmer pri každom útoku je on za 16kou a do 16ky ide Neymar a Pedro/Sando/Munir- neverím že to je jeho nápad ale taktika.

Reagovat
2miguel1

trochu zlepšenie tam je, ale myslim si, že nieje zapričinene Enriquem, ale kúpov Rakitiča...musi dat Mascherana do zalohy a posadit Iniestu

Reagovat
ADM

Rakitiča som nemal nasledovaného ale čakal som od neho viac kreativity navyše ked Iniesta je totálne mimo. Od začiatku sezóny je náš jediný tvorivý hráč Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro. Ta klička byla vidět už 2 vtiřiny dopředu

Reagovat
2miguel1

.ja sa na toho Pedra nemozem pozerať

Reagovat
sensei25

Pedro,Neymar dole a Sandro,Munir na plac...ale hned,lebo mi je z ich vykonu do placu....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole

Reagovat
sensei25

?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně se tak stalo..

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ale tady končí sranda. My vůbec nehrajeme.

Reagovat
sensei25

Konečne strieda,dufam,že pojde dole Pedro.

Reagovat
sensei25

Asi ma pocul,lebo idu obaja na plac....xD....

Reagovat
sensei25

Vie mi niekto vysvetlit ako je mozne ze proti nam hra kazdy autobus a proti Madridu,ktory si to dava s palcom v nose nikto?Nechapem logike tych muzstiev boha.

Reagovat
Phillipinho

Ale vzdyt Malaga hraje docela aktivne, to je chyba Barcy, ze jdou dopredu pomalu a Malaga se stihne zatahnout do bloku vcas.

Reagovat
Phillipinho

Tohle fakt beton neni . Tlaci jak svine a pri rozehravce Brava zustavaji na utocny polovine...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak.

Reagovat
sensei25

Mladici to rozhodnu,citim to v kostiach.

Reagovat
smazaný uživatel

Divím se Neymarovi že se na to v Barce nevysere

Reagovat
smazaný uživatel

že toho Neymar dneska předvedl zakopával o sebe a snad ani jedna klička mu nevyšla...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, já teda vidím Douglase poprvní, ale nezdá se mi vůbec.

Reagovat
el Principito

poprvní

Reagovat
sensei25

je to jeho prvý zápas,čo si od neho čakal?

Reagovat
patas92

Ok, v druhém poločase to je od Douglase regulérní tragedie

Reagovat
ADM

Vidím, že som urobil dobre ked som si druhý polčas už nepustil

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Andres prostě neakceptuje, že dáváme balon dřív od nohy. Mazlí se s tím a pak ztrácí ...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře ho chytil za hubu

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak todle uznaj i madrdáci že za todle jasná redka .....

Reagovat
vocasisko

ono se snad vyhrává, že tam zas hrajou takovou komedii?

Reagovat
smazaný uživatel

bez střely na kasu? No fuj.

Reagovat
sensei25

Dnes tragický výkon...veľmi,ale veľmi tragický

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak, na druhou stranu, dobře že hráli tak špatně a ještě z toho vytěžili jakýs takýs dvě pozitiva (stále držej nulu a maj bod z venku)...takže tak...Kdyby hráli takhle proti lepšímu týmu, nebrali by ani ten bod nejspíš.

Reagovat
ADM

Ono sa deje presne to, čoho sme sa báli. Prvý zápas sezóny - skvelý futbal plný pohybu a nových prvkov. Tak ako za Martina proti Levante (7:0). A ako postupuje čas, pomaly to zas upadá.

No dosť bolo kritizovania, snad s tým Enrique čim skor niečo urobíme, musíme hrať rýchlejšie a hlavne kreatívnejšie kurňa

Reagovat
sensei25

Ach boha Alba ty vemeno blbé...

Reagovat
sensei25

to nemala byť reakcia na tvoj komentár...xD

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá už Bravo nějakej rekord?

Reagovat
Switchback

Úplně strašný ... fuj

Reagovat
celeb

dnes som videl snad najslabsieho Iniestu vobec.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim...Navíc jeden z nejhorších zápasů Barcelony snad za 5 let co se týče ofenzivy - konkrétně tvorba šancí, útočný centry, náběhy, přechody do útoku, střelba (nulová)...No děs...Ani tu radost ze vsazenýho X nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě Neymar nulovej...Messi..ten taky nebyl téměř vidět, ale balony rozdával pěkně a on v podstatě byl u všech zrychlení hry, kdy udělal jednu, dvě kličky, hodil to na křídlo a nabíhal si do vápna, takže ikdyž bych u něj mohl bejt subjektivní, protože ho mam hodně rád, neviděl jsem v jeho výkonu chybu...Lítat víc nemohl, byl totálně pokrytej 4ma hráčema kolem, musel se hodně stahovat dozadu a chodit si pro míče.

Reagovat
celeb

Mne to tak prislo, akoby sa nikomu ani nechcelo. Sergio alibisticky (ako snad vsetky zapasy od MS), Iniesta detto. Neymar s Messi sa aspon snazili (ako-tak). Pedro tiez, ale to je Pedro. Ked prisli 2 nove hroty/kridla, zrazu im nemal kto davat loptu. Don Andres neuveritelne chybal. Tipol by som, ze Lucho to uz videl, ale mal uz po striedaniach.

Uz aby bol Rafinha zdravy a tvoril alternativu Iniestovi, ak sa podobne vykony nedajboze zopakuju. Mozno by stalo aj vysunut Busquetsa viac dopredu a na jeho miesto dat Mascherana. Dnes nam odisiel stred. A este bolo vidiet, ze Daniho centre fakt mozu chybat.

Bod z Malagy beriem, tragedia to rozhodne nie je, narozdiel od herneho prejavu.

Reagovat
smazaný uživatel

...a možná i alternativka dát Masche do zálohy a Busqa nechat tam kde je. Nebo jak říkáš, protože Masch se rád vrací...Vždyť ty výkony jeho na MS byly bez diskuzí, jednoznačně jeden z nejlepších hráčů celýho šampionátu.

Reagovat
celeb

pevne verim, ze ho tam co najskor uvidime. Mozno by Busqovi oddych prospel. Uz niekolko sezon ide v podstate non-stop.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

zalez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako.. jeden smajl a už boucháte?

Reagovat
Switchback

když mě je z toho dnešního výkonu fakt blbě

Reagovat
Switchback

mně

Reagovat
celeb

1+1+1+1 != 1

slaby troll, mizerny poctar.

Ale bol si oznaceny za obohacujuci faktor PD. Scousera1972 si urcite potesil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ále.. moc to hrotíte. Vyskakujete tu jak čertíci z krabičky kvůli čtyřem (right?) pitomejm emotikonům. Jako přiznávám, že to nebylo nic obohacujícího, ale zase to nebylo nic hroznýho. To chce klid.

Reagovat
celeb

a tak ja som kludny, z toho, co sa tu vynorilo po skonceni si fakt biela vrana.

Reagovat
smazaný uživatel

hm... ty seš řádně vylízanej.

Reagovat
celeb

tak rychlo skoncila tvoja pseudointelektualna pretvarka? Navrat k primitivizmu dlho netrval.

Reagovat
smazaný uživatel

jaká přetvářka? Já sem napsal co si myslím a zároveň vím, že mě tady dooost lidí nemusí. Su vulgární a občas zarýpu, ale snažím se psát k věci.

Reagovat
sensei25

si palce dával aj po san sebastiane a atleticu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, proč bych to dělal?

Reagovat
sensei25

tak čo tu teraz palcuješ ako prijeblý?

Reagovat
smazaný uživatel

Že bych měl třeba radost, že konkurent v boji o titul ztratil? Na to není nic špatnýho ne?

Reagovat
smazaný uživatel

lebo si cigan

Reagovat
ADM

Ty budeš inteligent

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ten počet smajlů značí vaši bodovou ztrátu?

Reagovat
Ángel di María 22

Jj, z 6ti bodů na 4.

Reagovat
sensei25

do konca sezony zakopnete ešte x krat a my tak isto..

Reagovat
smazaný uživatel

A další.. jako kdybych byl někdo jako dolar, kdo si ty reakce na provokativní komentáře vyloženě užívá, tak mám teď orgasmus. Jeden pitomej smajl a vy tu vyskáčete rovnou tři.

Reagovat
sensei25

kašli nato,sú to momentálne emocie,zajtra sa nato clovek pozrie v klude a bude vsetko fajn...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

pfff 4 smajly

Reagovat
CHONG

Nevinný smajlík a jak trávníkářům hned bouchly saze, pěkný pohled

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jednou nevystřelit na bránu to se jen tak nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

Ked som si myslel, že najhorsie výkony Barca podávala za Tata, ten dnešný bol jeden z najhorsich, odkedy sledujem Barcu. 0 striel na bránu? WTF?

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

musim souhlasit...a to Barcu pravidelně sleduju od 2006 (od 2008 a nástupu Messiho v podstatě každej zápas)

Reagovat
vocasisko

co toto dopíče bylo

Reagovat
ADM

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Takhle by to šlo

Reagovat
sensei25

dnes tragický výkon,ale aspoň je bod...vy ste mali tragické dva zápasy a nebol ani ten bod...

Reagovat
Switchback

však je to Chong

Reagovat
sensei25

s ním sa dá diskutovať práveže

Reagovat
Switchback

fákt? však píše nějaký provokaterský kecy všude, co jsem koukal

Reagovat
CHONG

Přesněji řečeno jsme měli dva tragické poločasy, které nás stály šest bodů, ale aspoň jsme vystřelili na kasu

Reagovat
sensei25

je jedno,či vystrelím 10x a mám 0 ,alebo 0 striel a mám 1bod?

Reagovat
CHONG

Bod sem , bod tam, těch je ve hře ještě dost, užívám si tu sračku, kterou jste dneska předvedli, snad v tom budete pokračovat i nadále

Reagovat
sensei25

takýto tragický výkon asi nepôjde len tak lahko zopakovat...xD

Reagovat
CHONG

Musíme věřit a doufat

Reagovat
sensei25

sám tomu neveríš...dnešný zápas však ukázal,že v boji o titul to bude extrémne ťažké...v LM asi nemáme šancu,mám pocit,že sme krok vzadu s top klubmi v europe...ale tak asi to chce vsetko cas...

Reagovat
ADM

Ono doslova budeme o krok pozadu, pretože sme strašne pomalí

Reagovat
CHONG

Když už nemáš v co věřit, věř v naději

Reagovat
smazaný uživatel

víš co, ale kdy jste naposledy hráli proti takovýdlemu betonu ? Já vim, málokdy a plyne to i ze systému hry, jenže kdyby se ten váš protivník prostě rozhodl, že nepůjde dál jak 15m za jeho vlastní vápno, tak....Na druhou stranu máte 10x přesnější hráče a stejně tak lepší hlavičkáře jak na distribuci centrů, tak na zúročení dobrýho centru

Reagovat
Phillipinho

O jakym betonu to mluvis? . Druhej polocas Malaga jednoznacne lepsi. Presovali, pri rozehravce Brava zustavali na utocny polovine. Tohle brton opravdu nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já dal dohajzlu včera na fotbálku v tělocvičně s nenafouklym futsalákem a s mejma děravejma botama víc přesnejch centrů (byť na 3-4x menší vzdálenost, ale každej tam by měl bejt nejmíň 1000x lepší fotbalista, než já) než většina hráčů Barcelony dneska....

Reagovat
ADM

No, je velmi pekné hlavne to, že hráme na centre snád viac ako minulé roky a to je náš výškový priemer snád 170,4 cm...

Reagovat
smazaný uživatel

já si myslim, že to pramenilo z beznadějnosti...dneska se hrálo v podstatě jen po křídlech, Alba byl u míče nejvíc ze všech a jeho centry mi připomínali katastrofu jménem Alvez. A když už se po poločase vědělo, že klíč budou ty křídla, tak on to vyřešil jen nasazením Adriana, kterej je nerozehranej a vlastně je to cip, kterej pochybuju, že by hrál áčko v Malaze. Nikdy mě nepřesvědčil za X let co tam je...

Reagovat
Ángel di María 22

Takže Vale po tomhle kole na první místo?

Reagovat
Switchback

to je fuk, stejně si to rozdá real x barca

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak dneska je to fakt výkon k zamyšlení. Asi jsem ještě nezažil, abychom netrefili prostor branky.

Hodně těžko se dneska hledá nějaký pozitivum, ale čistý konto jím určitě je. Pak ještě jakž takž se dá pochválit akčnost Alby a defenzivní práce Rakety, ale tím to po hříchu končí.

Obrana nejistá. Opět jakýkoliv nakopnutý balon ohromný problém. Poziční hra těchhle dvou stoperů je strašlivá. A byť jsou oba vysocí, tak si je tam Amrabat dokázal i se svojí postavou odstavovat, jak se mu chtělo.

Ale komu věnuju zvláštní odstavec, to je Douglas, protože to byla, panečku, velká bída. Ale já se obávám, aby to nebylo jen špatným výkonem ... Tam nebylo nic fobalového.

Do příště se musíme dát dohromady. Jeden špatnej výkon nic nemění.

No a ještě poznámečka k trávníku - byl opravdu strašný.

No a závěr patří Málaze. Gratulace k výbornýmu výkonu a zaslouženýmu bodu. Dokonce se nebojím říct, že byli i o kousek lepší, a to se fakt často nestává. Ještě jednou gratulace a užijte si to.

Reagovat
CHONG

Zase trávník, vy jste ale smolaři

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdůležitější je vybrat si z dlouhýho textu jeden řádek, aby mohl ukojit svoji potřebu.

Reagovat
C0br

od Messiho hezká etuda

Reagovat
sensei25

etuda?Si bol slepí alebo čo?Ten hráč mal dostat redku.Tak aspon trosku objektivnosti ty etuda.

Reagovat
C0br

To měl dostat? Ale proč to Messi trapně přihrává? To on přece nikdy nedělá

Reagovat
sensei25

Či to prihral je uplne jedno,cista cervena,neviem co tam ten rozhodca saskoval.

Reagovat
smazaný uživatel

bože, ty si dement

Reagovat
smazaný uživatel

nekrm trolla.

Reagovat
Mada

Reagovat
celeb

Fuuha, kolko certikov sa vyrojilo z krabicky. Vitajte v PD sekcii.

Reagovat
2miguel1

celkom očakávaná hra vonku od Barcy proti Malage ...Malaga je v baliku týchto týmov v La Lige, ktoré sú na jednej strane silné doma, ale bez akejkolvek tužbe hrať futbal - Valencia,Sevilla,Atletico,Real Sociedad,Bilbao,Espanyol ...vonku budeme mať s tymito týmami najvacsie problémy, ak teda bude hrať Iniesta,Pedro,Dani ....vonku proti týmto superom si to žiada zalohu Masch-Sergio-Rakitic, s maximalnym 60% possession...čím menej tým lepsie...Real chce doma hrať futbal, to nam vyhovuje, tam moze hrat pokojne Iniesta ale inak je to nepredstavitelne aby hral napr. proti Bilbau vonku Iniesta ....doma je to dosť jedno, tam to vieme rozprúdiť...ale ešte raz, vonku proti superom, ktorí vedia brániť nesmieme niečo vymyšlať, nech hrá super, inak budeme mat 0 striel na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen nevím, kde jste vzali tu ohranou písničku, že snad Málaga nehrála fotbal. Naopak byla druhou půlku lepší jak my. A stačilo jim na to jen to, že si stoupli v šiku na naši půlku a přistupovali k našim stoperům, kteří prostě neměli možnost rozehrát, tak jen odkopávali.

Ale zpět - Málaga určitě nebyla nijak zalezlá. Naopak hrála jeden z nejofenzivnějších fotbalů proti Barce za poslední dobu.

Reagovat
el Principito

Reagovat
sensei25

Vidíš,ja mám zasa opačný názor. Podla mna hrala malaga sračku,presne takú,ktorá na nás platí..

Reagovat
2miguel1

no ona hrala futbal, ale ked sme išli do šance, tak bola dobre sformovana, Levante nebolo a nebude ani Elche,Granada,Eibar,Celta ....

.

take Atletico,Sevilla už má kvalitu na to, aby na jednej strasne doma hrala futbal( avšak v žiadom prípade nie tak ofenzívne ako proti Barce alebo Realu) na druhej strane perfekne bránenie ktoré nam neprinesie žiadnu šancu do sformovanej obrany

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to tady tak sleduju, tak musím zkonstatovat, že vám to tady jirka strašnu kujví.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty by si měl radši začít hrát NFL fantu. Poslední přihlášení někdy v červenci, jsi kandidát na vyhazov.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhoďte mě. Bez diskuse. Já jsem furt čekal, kdy mě to chytne, ale tak nějak pořád nic. Jsem ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak napiš Chazymu tady zprávu nebo to oznam aspoň tam v diskuzi.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/seezn-267129/?forum=1#forum

Reagovat
Kily

kolik tomu průměrně jeden hráč ve skupině věnuje času za jeden týden?

Reagovat
smazaný uživatel

To fakticky záleží na tom, kolik tomu ten člověk chce věnovat času. Samotný proces nastavení sestavy ti zabere tak půl minuty a to je vlastně jediná věc, která je nutná udělat jednou ve čtvrtek nebo v neděli, podle toho, kdy ti ty tvoji hráči hrajou. Samozřejmě se zraněníma a bye weekama se ta doba trochu protáhne, protože najednou přichází na řadu strategie, jestli si toho hráče nechat nebo ho dropnout a vzít si jinýho atd.

Kolem a kolem... 5 minut/týden na udělání těch základních úkonů. Samozřejmě, když člověk chce, tak se s tím dá hrát hodiny.. zkoumat který WR má ten nejlepší matchup proti slabý secondary a podobný blbůstky.

Reagovat
Kily

přesně to jsem si chtěl přečíst, znám se až moc dobře a tolik času opravdu nemám

Reagovat
Switchback

Fakt už to chce toho Suáreze

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě dovětek - ať je Dani jakej chce, tak je to pořád nejlepší náš pravej bek. Před Montoyou o parník. Před Douglasem o půl moře.

Reagovat
sensei25

ja sa budem radšej dívať na nevýrazneho obrancu v ofenzíve menom Douglas ako neobrancu s nepresnými centrami menom dani alves...

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus si zítra v klidu pustit ten zápas ještě jednou a soustřeď se při tom na počínání Douglase. Já jsem se na něj dneska zaměřil. Nepříjemný pohled.

Reagovat
sensei25

a skús si nabudúce pozrieť alvesa,ktorý je namiesto v obrane stále v útoku,dáva jeden nepresný center za druhým. Nepríjemný pohlad. Radšej nech tam je Douglas,ktorý bude dobrý na poste ktorý ma hrat a to je obrana a nie vyletnik,ktorý centruje a pritom pri nasej vyske to nema ziadny zmysel.

Reagovat
celeb

lenze on bol strasny aj dozadu. Vsak preto po tej serii kiksov ho Lucho radsej nahradil Adrianom (a to uz je co povedat). Montoyu som davno nevidel hrat, kedysi bol slabsi dopredu (oproti Douglasovi hviezda), ale vzadu sa mi zdal byt istejsi nez Dani. Pravy bek nas bude tuto sezonu dost palit.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvědav co budete počítat, když už nejsou ani ty asistence

Reagovat
sensei25

počet kktov z konkurečného klubu ako si ty napr...jáj bože rypák blbunký....

Reagovat
smazaný uživatel

klídeček a zhluboka dýchej. Nádech, výdech a tak několikrát pokračuj...

Reagovat
smazaný uživatel

já mam takovou chuť ti natankovat do břicha, vyrazit ti dech a todle ti říkat :) že sem agresivní ? Jo sem...začínám bejt, protože takovýdle buzerantíci a trotlíci mě tu agresivitu přiživujou

Reagovat
smazaný uživatel

posílám pusinku

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

nejsem gay, promiň. Nemam doma plakát s Ronaldem a nenosim patku, nefotim se před zrcadlem a nedávám si ty fotešky na FB, nenosim teploušký bundičky, nejlépe růžovoušký..zkrátka - nejsem ty

Reagovat
smazaný uživatel

prostě jsi drsný mužský, takoví mě rajcují nejvíc puso .)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Vidím, že v katalánských kanálech to klokotá jak v zavřeném papiňáku, to je dobře

Reagovat
smazaný uživatel

promiň, ale jak mam reagovat na tohodle trotla ? Jestli s nim sympatizuješ, tak.... já už to balim, todle je marný

Reagovat
CHONG

Je mi celkem jedno na koho reaguješ, jde spíš o to jakým způsobem a nejenom ty, nahoře nevinný smajlík a je tam z toho hotový poprask na laguně, je to milé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ne asi

Reagovat
Billy McClane

Ako tak narychlo prezeram diskusiu, tak mam pocit ze eurofutbal uz objavili individua zo sport.sk. Velka skoda a pritom sa to da tak lahko vyriesit

Reagovat
sensei25

no je to smutne....pionier je jeden z nich,hrozny deges..

Reagovat
Billy McClane

Ja len ziram co to tu je za sebranku.......astorias, asskicker atd. to chce proste dozivotne bany a bude klud. Je to par ludi, ktori tu potom odradzaju ostatnych prispievat. Jako nevravim, ze je zle ked si tu niekto rypne, ale toto su uplne primitivne reakcie, ktore sa nedaju citat

Reagovat
smazaný uživatel

hele ono se to píše artorias .) a pokud se ti tu nelíbí, zkus nabrat směr Slovensko .)

Reagovat
smazaný uživatel

hele trochu to zní jako retard, ale jen trochu...Nicméně ty se tak chováš, takže si to klidně na retarda změň, pak to bude už správně

Reagovat
celeb

a stari mazaci sa radsej nezapajaju, a vobec sa im necudujem.

Pripadne uz rusia ucty.

Trendom su kinder-ucty, prispevky max 2 riadky, casto viac smailov nez slov.

V diskusiach je 90% balastu, clovek aby len scrolloval, ci sa nieco zaujimave neobjavi.

Reagovat
smazaný uživatel

no, neni se čemu divit...Já už chodim spíš na PL, tam je sice taky tucet dementů, ale veletucet normálních diskutujících...Ikdyž to spíš jen čtu, protože nemam znalosti...Dyť co tu bude zase blitek na El Clasico (ty diskuze už odmítám navštěvovat dlouho)...

Reagovat
madridcan

Ja mam pocit, ze Liga Majstrov priviedla novu vlnu fanusikov. To iste sa dalo vidiet pri dominantnej Barcelone. Je len malo uzivatelov, ktori chcu ,,prerazit" fundovanymi nazormi. Radsej si vyberu cestu trollovania a demencie. Je to rychlejsia cesta dostat sa do povedomia.

Reagovat
ADM

Alebo sú ti ludia chyby v Matrixe

Reagovat
misinho7

tiez mam ten pocit

Reagovat
smazaný uživatel

Nutno říct, že ta vaše nová vlna fandů je plná opravdové kvality. Docela závidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, prostě, ty jsi jeden z nich, o nich se tu nahoře baví. Normálně diskutují o fanoušcích Realu a Barcelony, jak jsou strašný, teda někteří a ty si musíš kopnout do Realu. Promiň, nechci nikoho urážet, ale ty jsi neskutečný idiot. Každý tvůj koment, je prostě hovadina.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna věc je do někoho rýpat, protože to je rival a druhá je neustále urážet jak klub, tak i hráče.

Jiří už je pojem, lidi mu nadávají, ani neví proč a on to ví, proto si rád rýpne ještě jednou navíc, přitom třeba CHONG stabilně předvádí mnohem horší podívanou. Ale zase, nevidím na tom nic vyloženě špatného, opravdu ty diskuze ničí jen lidi jako artorias atd.

V PL je to kiwwi, v PD Jiří. V obou těch sekcích jsou ještě horší, ale ti dva už jsou profláknutí, tak se každý drží jich a na zbytek kašlou.

Reagovat
ADM

Jednoznačne mi v zálohe chýba Cesc .. tedo jeho verzia z prvých polovíc sezón. Aj ked dnes by to asi nevytrhol ani on.

Reagovat
Infi

Tahle diskuze fakt stojí za to

Reagovat
-Kopy-

Dneska to smrdí podceněním jak nikdy ale nebudeme pesimisti Skoro všechno je super, výsledky jsou, hra se zlepšuje, Lim se blíží, Negredo se uzdravuje rychleji než se čekalo, v kabině je skvělá parta, takže dneska by to měla bejt jízda, navíc za Córdobu nemůže nastoupit náš Fede, kterej je asi zatím jejich nejlepší hráč.

V nominaci není zase Joao to jeden z mála mínusů, je úplně odstavenej Odpočívá Vezo a v trestu Rodrigo a Rodrigo

Jsem zvědavej na rotaci, já bych nechal odpočívat Gayu, Fuega a Piattiho

Alves - Barra, Mustafi, Otamendi, Orban - Augusto, André, Parejo - Feg, Paco, Gil

AMUNT

Reagovat
Woyta

Augusto podle mě docela risk nechat ho hned hrát od začátku, spíš bych ho tam podle vývoje poslal na začátku 2. půle. Ten jeden poločas by Fuego určitě ještě zvládl...

Reagovat
Kluivert9

Kdy konečně začne hrát Cancelo? Ten Barragán je ve vaší sestavě jak pěst na oko.

Reagovat
-Kopy-

Cancelo má čas, je hodně mladej ale zahraje si dost, s JP se evidetně nepočítá a Barra všechno neodehraje...ale tuhle sezonu zatím Barra držák, bez chyby

Reagovat
Phillipinho

Na Augusta jsem strasne zvedavej, doufam, ze dneska bude misto Fuega hrat . Na videu se mi strasne libil.

Reagovat
smazaný uživatel

Se k tomu snad dneska konečně dostanu, tak očekávám dobrý výkon.

Joao musí v zimě odejít, tam něco nebude v pořádku. Nechce se mi věřit, že výkonostně není lepší než Barragán. Uvidíme co Mustafi, z toho mála co jsem viděl, mě zatím Vezo moc nepřesvědčil. Tak snad z něj nebude druhý Dealbert.

Reagovat
smazaný uživatel

Sledoval včera někdo barcelonu??? teď jsem četl článek, že po 11 letech nevystřelili na branku, nevím jaká je ofic. statistika. jen se chci zeptat, ta hlavička pique(téměř gólová) se jako střela nepočítá nebo co to má být???

Reagovat
Kluivert9

Piquemu byl odpískanej faul, takže nepočítá.

Reagovat
smazaný uživatel

ajo, sorry

Reagovat
Phillipinho

Tak doufam, ze se Cancelo ukaze a vytlaci Barragana....jinak mohl tam byt Augusto, skoda.

Reagovat
Ángel di María 22

El Valencia jugará de inicio con: Alves; Cancelo, Mustafi, Otamendi, Gayà; Javi Fuego, Parejo, André Gomes; Feghouli, Piatti, Alcácer

Reagovat
-Kopy-

Cancelo ale proč nehraje Orban

Reagovat
Ángel di María 22

Feghouli nadherny uvolneni a centr. Paco

Reagovat
Ángel di María 22

To je válec

Reagovat
Phillipinho

To teda

Reagovat
Kluivert9

Sme vedle.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Parejo hrá AM? a čo je s Negredom?

Reagovat
smazaný uživatel

aha otázka o Negredovi sa ruší

Reagovat
smazaný uživatel

ešte doliečuje nejaku zanartnu kostičku ...zranenie ktore si privodil začiatkom leta .... na socky by už mohol byť pripraveny

Reagovat
smazaný uživatel

ďakujem

Reagovat
Phillipinho

Ne, hraje CAM v rozestaveni 4-3-3.

Reagovat
smazaný uživatel

ďakujem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele