Primera División - preview 4. kola

19.09.2014, 08:24, aktualizováno 22.09.2014, 08:38
Previews
Čtvrté kolo nejvyšší španělské soutěže se v pondělí dohrává jedním zápasem mezi Getafe a ambiciózní Valencií. Zatímco domácí zažívají velmi průměrný start do nové sezóny a zatím získali jenom tři body, tak Netopýři budou chtít přidat třetí vítězství...
Getafe CF - Valencia CF  (pondělí 20:45)
Valencia přijede do Madridu, aby zde sehrála utkání s domácím Getafe. A zatímco hosté přijíždějí v dobrém rozmaru a na vrcholu tabulky, domácím se hrubě nedaří. V minulosti ale Netopýry dokázali několikrát potrápit. Odveze si Valencia body, nebo ji čeká první prohra v sezoně?

Valencia zažívá skvělý vstup do nové sezony. První utkání sice jen remizovala se Sevillou, ale od té doby sbírá všechny tři body. Tři góly nadělila Málaze, stejný počet dostal také Espanyol. Ten Valencii alespoň jednu branku také vstřelil. Jinak se ale dá říct, že trenér Nuno odvádí skvělou práci a Valencia opět baví fotbalem. Daří se jí v útoku i obraně. A to ještě stále čeká na zraněného Alvara Negreda, který chce ve španělské lize restartovat svoji reputaci, jež v Manchesteru City poněkud upadla. Nyní čeká Netopýry těžký test proti soupeři, který naposledy nad Valencií zvítězil.

Ve Valencii se samozřejmě také najdou hráči, kteří nejsou právě spokojení se svým herním vytížením. Jedním z nich je Carles Gil, který plní roli hráče, jež střídá s koncem utkání. Na tiskové konferenci mimo jiné záložník Valencie poznamenal: "Je to trochu zvláštní pocit. Vím, že se na hřiště dostávám až ve chvíli, kdy je utkání prakticky rozhodnuté. A to se nelíbí nikomu. Chci na sobě pracovat a potřebuji prostor. La Liga je ale dlouhá a stát se v ní může cokoli. To poslední, co teď můžu a chci udělat, je svěsit hlavu a rezignovat. Naopak, chci hrát co nejlépe a pomáhat týmu."

A Gil je přesvědčený o tom, že je v jeho silách dostat se do základní sestavy. Odmítá navíc přestupové spekulace, podle kterých chtěl Valencii v nedávno skončeném přestupovém období opustit. "O přestupu bych přemýšlel, kdybych si myslel, že na to nemám, nebo že se mi tu nebude dařit. To mě ale ani nenapadlo, protože se tu všichni ke mě chovají skvěle a já si myslím, že můžu být platným hráčem. Začátky pro mě byly velmi náročné, protože jsem se zranil a nemohl jsem hrát. Teď je ale všechno v pořádku a já se cítím skvěle."

"Každý z nás jde do sezony s nějakým očekáváním. Jako celek chceme vrátit Valencii do pohárů, kam patří. Je to slavný a velký klub, který si zaslouží to nejlepší. Mám pocit, že s tímto manažerem můžeme dokázat velké věci. Mám i své osobní cíle, mezi které patří co nejvíc pomoci týmu a zlepšovat se po individuální stránce. Chci sbírat minuty a pracovat na sobě. Vím, že na to mám," zakončuje Gil.

Proti Getafe to ale on ani jeho spoluhráči nebudou mít snadné. Na první pohled se sice madridskému celku nedaří a nyní se pohybuje těsně nad sestupem, ale v týmu přesto vládne dobrá nálada a především odhodlání. To potvrzují i slova ofenzivního hráče Freddyho Hinestrozy. "Valencia je velmi dobrý tým, hraje skvělý fotbal a daří se jí. To ale většina top týmů dělá. My musíme soupeře přinutit, aby nás respektoval. A k tomu vede jediná cesta - musíme ji dostat pod tlak. My samozřejmě uznáváme kvality Netopýrů, ale na oplátku žádáme to samé od každého oponenta."

"Liga pro nás nezačala nejlépe, to musíme uznat. Představovali jsme si jiný začátek, i když třeba mě se individuálně daří. Rád bych ale, aby se vedlo celému týmu a fanoušci se mohli zase bavit. Mrzí nás, že jsme tak propadli proti Seville. Nejen že je Sevilla velmi dobrý tým, ale zároveň se na jejím stadionu těžko hraje. Rádi bychom, aby to každý soupeř mohl říct i o nás. Jeden gól jsme dostali i kvůli mojí chybě. Ale tohle je fotbal a někdy se občas věci spiknou proti vám," dodává kolumbijský hráč.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaíta - Arroyo, Naldo, Alexis, Escudero - Rodríguez, Míchel - Sarabia, Lafita, Sammir - Alvaro
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Barragán, Vezo, Otamendi, Gayá - Parejo, Fuego - Rodrigo, Gomes, Piatti - Alcacer
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.80 - 3.30 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Sociedad - UD Almería  (neděle 12:00)
Je sice teprve začátek nové sezony, ale Real Sociedad nám už nyní ukázal od všeho trochu. Překvapivá prohra s Eibarem v prvním kole, ještě překvapivější demolice Realu Madrid v kole druhém a k tomu parádní comeback na půdě Celty Vigo, kde z nepříznivého stavu 2:0 vytěžili Baskové alespoň bod. Jak to bude vypadat v nedělní poledne proti Almérii?

Jako by Sociedad vždy naplno zapnul až poté, co prohrává o dvě branky. Proti Realu Madrid z toho nakonec byla strhující výhra 4:2, ve Vigu alespoň výsledek 2:2. A obránce Iňigo Martínez by se podobnému vývoji zápasu už do budoucna raději obloukem vyhnul. Pozornost by se podle něj měla věnovat především brzkému zisku míče zpět a okamžitému útočení, než nutnosti dobývat po valnou část utkání připravenou defenzivu soupeře, který už v zápase dávno vede.

"Je pravdou, že v určitých momentech během soupeřovy herní dominance si uvědomíme, jak se nám nedaří a raději zalezeme zpět a bráníme se. Některé kluby takto fungují pravidelně, ale ne my. My máme dostatečně kvalitní hráče na to, abychom udrželi míč na vlastních kopačkách a to by mělo být naším cílem," burcuje Martínez.

Trenér Jagoba Arrasate bude mít výjimečně proti Almérii k dispozici všechny své čtyři útočníky, jelikož Carlos Vela i letní posila Alfred Finbogason se vrací po zranění do hry. Andaluský sok Sociedadu se tak má na co těšit, ovšem zároveň nutně potřebuje bodovat, aby co nejdříve unikl z krize, která jej provázela po valnou část úvodu loňské sezony. Svěřenci Francisca Javiera Rodrígueze si doposud připsali na konto pouze dva body.

"La Real nás prověří pořádně, nejspíše víc než naši předchozí tři soupeři (Espanyol, Getafe a Córdoba)," prohlásil trenér Almérie. "Ale během týdne jsme pořádně potrénovali, věříme ve své šance a jsme připravení podat dobrý výkon. Když se nám to podaří, můžeme soupeře zaskočit."

S jedinou výjimkou zraněného záložníka Corony má Rodríguez k dispozici celý hráčský kádr.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Zubikarai - Zaldua, Elustondo, I. Martínez, De la Bella - Bergara, Pardo - Granero, Prieto, Canales - Vela
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Rubén - Navarro, Dos Santos, Trujillo, Dubarbier - Verza, Thomas - Wellington Silva, Soriano, Méndez - Hemed
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.50 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Rayo Vallecano  (neděle 17:00)
Rayo Vallecano se v neděli odpoledne utká s Villarrealem a pokusí se napravit dojmy z posledního nepodařeného zápasu. Ani Villarreal ale nemá příliš důvodů k jásání, protože ani jemu se nedaří. Navíc musí svou pozornost dělit mezi náročný program La Ligy a Evropské ligy.

Rayo Vallecano nezvládlo poslední duel s Elche a prohrálo. Na trefu Edua Albacara dokázal ještě odpovědět Gael Kakuta, ale Elche díky brankám Jonathase a Pedra Mosquery přeci jen utkání zvládlo lépe a ani snížení na konečných 3:2 v devadesáté minutě Rayu nepomohlo. Není proto divu, že trenér Paco Jémez nebyl ve své kůži a hráčům měl co říct.

Jediným řešením podle Jémeze je, aby se jeho hráči co nejdříve smířili s porážkou, vzali si z ní ponaučení a posunuli se dál. Důvodem k porážce podle něj byla chvilková nepozornost a především množství individuálních chyb, které soupeř trestal.

Po utkání Jémez prohlásil: "Musíte umět nést své porážky a využít je k poučení. Když to nezvládnete, budete na dně po každém selhání. S kýmkoli můžeme prohrát, kohokoli můžeme porazit. Když si tohle uvědomíme, bude se nám hrát lépe. Chyběla nám lehkost, příliš jsme se soustředili na to, abychom podali dobrý výkon. A to se nám také vymstilo."

Jémez našel také pár důvodů, za které své hráče pochválit. Líbilo se mu nasazení a touha s výsledkem něco udělat, i když nezbývalo moc času nebo sil. Do příštího utkání by ale rád pracoval na tom, aby jeho hráči nedělali příliš mnoho chyb. "Když to vezmu celkově, tak jsem spokojený s tím, jak jsme se snažili. To není náš problém. Ten spočívá v chybách, které děláme na obou koncích hřiště. V obranné i ofenzivní fázi se musíme zlepšit. Líbí se mi to nadšení, ale chybí nám kvalita a klid v zakončení."

"Nechci hledat výmluvy, proč jsme prohráli. Všichni to víme, řekli jsme si, na čem máme pracovat a známe také způsob, jak se zlepšit. Vidím ale, že se hráči snaží, že dominují a daří se nám třeba i držet míč. Máme pasáže hry, kdy diktujeme tempo utkání. Pak ale přijde jedna chyba a soupeř ji potrestá. My se musíme učit trestat chyby našeho protivníka," dodává trenér Jémez.

A Villarreal je tým, který v poslední době chyby rovněž dělá. Vyhrál sice o dvě branky nad Levante hned v úvodním utkání sezony a vzápětí nastřílel čtyři góly Astaně, čímž se dostal do Evropské ligy, ale od té doby se mu v La Lize nedaří. Po těsné porážce od FC Barcelona, o které rozhodl mladík Sandro Ramírez, si Villarreal jen rozdělil body s Granadou.

V tomto utkání mu nedělala problémy defenzíva, ale neschopnost zakončit své útočné akce. Utkání navíc postrádalo náboj a pevný rytmus, oba týmy si spíše vyměňovaly míč bez touhy ujmout se vedení. A trenér Marcelino dobře ví, že s takovou hrou by se Villarreal nikam nedostal ani v jedné soutěži.

"Utkání s Granadou se nám naprosto nepovedlo. Možná jsme byli myšlenkami už v dalším utkání Evropské ligy, ale musíme být koncentrovaní. Celý tým chápe filozofii, kterou se ubíráme. Chceme hrát každý zápas naplno, jako by byl naším posledním. A je jedno, kdo stojí proti nám. Máme dobrý tým s mnoha skvělými hráči, tvoříme dobrou partu a jsem si jist, že brzy najdeme svůj rytmus," dodává trenér Marcelino.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Musacchio, Gabriel, Marín - Cani, Pina, Bruno, Cheryšev - Vietto, Moreno
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Alvarez - Tito, Castro, Ba, Insua - Baena, Trashorras - Pozuelo, Bueno, Kakuta - Baptistao
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.33 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Córdoba CF - Sevilla FC  (neděle 19:00)
Nováček z Córdoby prožívá nelehký úvod ve španělské nejvyšší soutěži a nic jednoduchého jej nečeká ani ve čtvrtém kole. Na stadion El Arcángel totiž zavítá šampion loňského ročníku Evropské ligy a jeden z hlavních adeptů na pronásledování velké španělské trojky, tedy Sevilla.

Nedělní utkání bude o to zajímavější, že půjde o lokální andaluské derby. Domácí celek i po třech zápasech stále čeká na svou první výhru v nové sezoně, ovšem pozitivem zůstává, že Córdoba doposud prohrála jen jedinkrát, a to ještě na půdě Realu Madrid. Není divu, že trenér Albert Ferrer stále vidí převládat pozitiva a věří, že jeho hráče čeká úvodní výhra za rohem.

"Obecně vzato jsem velmi šťastný, jelikož nás prověřili nelehcí soupeři, a mám z toho dobré pocity. Věřím tomu, že první vítězství není daleko, což by pro tým bylo samozřejmě také velmi dobré," prohlásil trenér Córdoby.

Někdejší obránce Barcelony či londýnské Chelsea pak na adresu favorizovaného protivníka pokračoval: "Sevilla je velmi silný a pevný tým, který navíc tvrdě dře. Jejich obrana připustí minimum šancí. Jsou vzadu dobře organizovaní a ani záložníci se nenechávají často nachytat mimo svou pozici. Vepředu pak mají ohromnou kvalitu s rozdílovými hráči."

Dosavadní výsledky Sevilly ostatně Ferrerovi dávají zapravdu. Po úvodní remíze s Valencií dokázal celek Unaie Emeryho zvítězit jak na Espanyolu, tak doma s Getafe, a vyhříval se před začátkem čtvrtého kola na špici tabulky jen dva body od vedoucí Barcelony. K tomu navíc Andalusané přidali i úspěšné vystoupení v Evropské lize, kde na úvod skupinové fáze přehráli rotterdamský Feyenoord 2:0.

Přesto Emery ví, že jeho hráče nečeká po čtvrtečním zápase v Córdobě žádné vřelé uvítání. "La Liga nám na neděli dodala velmi důležité utkání a my víme, jak na něj. Už je to nějaký pátek, co jsme proti sobě stanuli naposledy, budeme potřebovat každého, abychom zajistili patřičnou týmovou sílu," burcuje španělský kouč.
Córdoba CF - pravděpodobná sestava:
Carlos - Gunino, López, Pantic, Crespo - Garai, Rossi - Fede, Borja, Fidel - Havenaar
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Beto - Coke, Pareja, Carriço, Trémoulinas - Iborra, Krychowiak - Vidal, Suárez, Vitolo - Bacca
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.80 - 3.30 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Levante UD - FC Barcelona  (neděle 21:00)
Na Estadi Ciutat ve Valencii bude v neděli večer k vidění souboj prvního s posledním celkem tabulky. Domácí Levante přivítá slavnou Barcelonu a lze očekávat podobnou kanonádu jako při výletu Realu do Córdoby. Hosté se však nejspíš budou muset obejít bez své největší hvězdy Lionela Messiho.

Levante prožívá jeden z nejhorších vstupů do sezóny v moderní historii klubu a před zápasem proti aktuálně vedoucímu týmu La Ligy bude bezesporu hrát roli výrazného outsidera. Útočná síla Levante se bez přehánění rovná nule - svěřenci José Mendilibara totiž stále ještě nevstřelili v nové sezóně branku - a obrana dostala ze tří zápasů pět gólů, což je výrazný ligový podprůměr. Dosavadní statistiky obou mužstev nemohou být více rozdílně, vždyť zatím stoprocentní Barca nasázela svým soupeřům ve třech utkáních šest branek a na prvního pokořitele své defenzivy stále čeká.

Levante však v minulém kole zabralo a díky nadmíru bojovnému výkonu si přivezlo bod z Malagy za remízu 0:0, takže na kontě Valencijských konečně přestala svítit nelichotivá nula. Přesto Les Granotes stále okupují poslední příčku a před zápasem s Barcelonou to rozhodně pro domácí nevypadá na strmý vzestup tabulkou. Není proto divu, že se aktuálnímu stavu svého klubu domácí lodivod elegantně vyhnul.

"Jsem přesvědčen, že Barceloně znepříjemníme hru. Chceme vyhrát. Já osobně chci zvítězit, aby se hráči cítili víc sebejistě. Porovnávat statistiky je před takovým zápasem vždy dost složité, jsou zkrátka nahoře a my úplně dole. Máme ale šanci si pořádně zvednout sebevědomí a získat optimismus do dalších utkání," uvedl před zápasem Mendilibar, jenž se vyjádřil i k formě Blaugranas. "Jsou daleko agresivnější. Možná ještě víc, než když byl jejich trenérem Guardiola. Nyní dokáží velmi rychle získávat ztracené míče a to i daleko od své branky," dodal domácí lodivod.

Na straně Barcelonských ovšem nejsou jen aktuální statistiky do jisté míry zkreslené malým množstvím odehraných zápasů. Na Levante se Kataláncům dlouhodobě daří, vždyť zde neprohráli od ročníku 1964/65 a právě na Estadi Ciutat de Valencia vybojovali jistotu mistrovských trofejí v sezónách 2004/05 a 2010/11. Z posledních čtyř vzájemný soutěžních zápasů Barcy a Levante navíc drží Katalánci impozantní skóre 17:3.

Hosté se však ve Valencii možná nebudou moci spolehnout na největšího tahouna své útočné řady Lionela Messiho, jenž se potýká s drobnými zdravotními komplikacemi. "Přijít o hráče, jako je Messi, nás zasáhne, stejně jako by to zasáhlo jakýkoli jiný tým. Pokud by mohl hrát každou minutu v každém zápase, hrál by, jenž to není možné. Snažíme se, aby z jeho hry profitoval celý tým," uvedl kouč Barcelonských Luis Enrique, jenž se svým týmem v týdnu těsně zvítězil na půdě APOELu Nikósie a prodloužil tak neporazitelnost Barcy v soutěžních utkáních už na devět zápasů, přičemž v letošní sezóně ještě Katalánci neztratili na žádné frontě ani bod.

Navzdory ztrátě Messiho si však hostující kouč na tiskové konferenci i zažertoval. Na otázku, jak se vypořádává s tolika slovy chvály ohledně svého příchodu k mužstvu, odvětil: "Příliš chvály vás může v konečném důsledku oslabit, to je motto, kterým jsem se řídil jako hráč i jako trenér. Naštěstí mě má manželka kritizuje za vše, co dělám, takže po příchodu domů se hned octnu nohama na zemi." Jestli bude utkání Barcy proti Levante taková selanka, jak se na první pohled zdá, bude jasné v neděli od 21:00, hlavním sudím bude José Luis González.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Jesús - Nikos, Vyntra, Navarro, López - Simao, Camarasa - Morales, Pérez, Xumetra - Barral
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Bravo - Alba, Mathieu, Mascherano, Alves - Iniesta, Busquets, Rakitič - Pedro, Messi, Munir
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 15.00 - 7.00 - 1.17
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Deportivo La Coruña - Real Madrid  (sobota 16:00)
Realu Madrid se zatím tato sezona absolutně nedaří a po třech kolech má stejný počet bodů. Ty mu stačí jen na třinácté místo. Na druhou stranu, drtivá výhra v Lize mistrů nad Basilejí by mohla týmu trenéra Carla Ancelottiho prospět a ukázat, že matné výkony z La Ligy jsou zapomenuty.

Deportivo nepatří mezi právě oblíbené soupeře Bílého baletu. Když se tyto dva týmy utkají na Santiago Bernabéu, obyčejně je z toho jasná záležitost ve prospěch Realu. Ale Estadio Riazor je jakoby zakleté. Real sice pravidelně vyhrává i zde, ale jeho hra již není tak suverénní a často se musí o tři body obávat. Vzhledem k tomu, že v La Lize se Real spíš potácí, je možné, že se Depor zaslouží o překvapení kola.

Samozřejmě i Real Madrid má několik důvodů k optimismu. Tím posledním je utkání Ligy mistrů proti Basileji. Bílý balet deklasoval soupeře z Basileje jednoznačným skóre 5:1 a trenérovi Carlu Ancelottimu se může dýchat o trochu lépe. Basilej sice nepodala špatný výkon, ale Real tvrdě trestal každé její zaváhání. Celé utkání načal vlastním gólem český obránce Marek Suchý, na kterého později navázali gólově produktivní Gareth Bale s Cristianem Ronaldem. O chvíli později přidal čtvrtou branku James Rodriguez.

Merengues nezlomila ani branka Derlise Gonzáleze, který překonal Ikera Casillase. Poslední měl opět Real a ke své úlevě to byl Karim Benzema, který nekompromisní ranou pod břevno stanovil konečný výsledek zápasu. Právě osoba Ikera Casillase byla hodně diskutovaná a nebylo jasné, zda si trenér Carlo Ancelotti troufne nasadit jej do základu. Nakonec se rozhodl, že dá Casillasovi ještě šanci a dobře udělal. Casillasovi zápas vyšel a i když na něj ze začátku někteří fandové pískali, postupem času si je Casillas získal na svou stranu.

Reprezentant španělského výběru byl kritizován za několik individuálních chyb, které se projevily například v posledním madridském derby s Atléticem, které i díky Casillasovi vyhrálo právě Atlético. V tomto utkání se na adresu španělského brankáře poprvé ozýval hlasitý pískot z vlastních řad. Dlouholetá opora Realu se ale pokouší vyrovnat s tlakem a stále má mnoho obdivovatelů. O jeho kvalitách je přesvědčen i jediný muž, který jej v zápase Ligy mistrů překonal. Dvacetiletý Paraguayec Derlis González mimo jiné poznamenal: "Podle mého názoru Casillas byl, je a stále také bude tím nejlepším brankářem na světě."

Svého brankáře se zastával i trenér Carlo Ancelotti. O něm se sice mluví v souvislosti s odchodem z Realu Madrid, ale italský stratég se soustředí jen na práci. "Pískot? Já slyším jen to, když lidé zpívají ,Jakpak bych tě mohl nemilovat'. Raději jsem v životě pozitivní. Každý znervózní, hráči také. Je to přirozené, když prohrajete derby. Mě nevyjímaje, nejsem zvyklý prohrávat s Realem dva zápasy v řadě," uvedl trenér Bílého baletu. Stane se vyhrané utkání zlomovým bodem, od kterého se hráči "odpíchnou"?

Deportivo prožívá také trochu smolný začátek ligového kalendáře. V prvním utkání svěřenci trenéra Victora Fernándeze prohráli s domácí Granadou těsně o gól, později remizovali s týmem Rayo Vallecano. Napotřetí jim to už ale vyšlo, když utkání s nováčkem z Eibaru rozhodl jediným gólem mladý záložník Juan Dominguez. A v nastaveném trendu zlepšující se formy by Depor rád pokračoval.

Trenér Fernández po utkání jásal: "Zlomili jsme prokletí, skórovali jsme a vyhráli. Jsem nadšený, že nám to konečně vyšlo. Tohle vítězství všechno mění, teď se soustředíme na dalšího soupeře. V kabině je cítit lepší atmosféra, lépe se nám dýchá. Děkuji i fanouškům za to, že nás podporovali i přesto, že se nám první dvě utkání příliš nepovedla," dodává vděčný stratég.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Lux - Laure, Lopo, Sidnei, Luisinho - Bergantiňos - Juanfran, Medunjanin, Dominguez, Cuenca - Postiga
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo - Modrić, Kroos - Bale, Rodríguez, C. Ronaldo, Benzema
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 10.00 - 6.00 - 1.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Athletic Bilbao - Granada CF  (sobota 18:00)
Athletic Club čeká první zatěžkávací test, jak si dovede v rychlém sledu poradit s dvěma náročnými soutěžemi najednou. Po remíze se Šachtarem Doněck na úvod skupinové fáze Ligy mistrů totiž k sobotnímu zápasu domácí soutěže přijíždí do Bilbaa Granada.

Středeční bezbranková dělba bodů s ukrajinským mistrem byla pro Athletic velkým svátkem, vždyť naposledy v milionářské soutěži figurovali před dlouhými šestnácti lety. Nyní je však třeba soustředit se zpět na ligové povinnosti. Podle slov trenéra Granady Joaquína Caparróse ovšem zavrhl možnost, že by snad jeho celek měl v tomto ohledu jakoukoli výhodu.

"Hráči Athleticu prožívají každý zápas na maximum. Jsou to fotbalisté, kterým jen navléknutí jejich dresu se znakem na hrudi a přičichnutí k trávníku na San Mamés vlije do žil novou energii. Najdou sílu i tam, kde by žádná neměla vůbec být," respektuje Caparrós příkladný přístup soupeře, jehož sám v minulosti koučoval.

"Jsme si jistí, že půjde o náročný zápas proti týmu, který se ztotožňuje se svými příznivci, a ti jsou na jejich pohodlném stadionu vždy na správné straně," dodal trenér Granady. Přesto však věří, že se zpátky do Andalusie mohou jeho svěřenci vrátit s plným počtem bodů. "Potřebujeme být přirození, stejný tým jako každý týden - je nutné pokračovat v růstu a získávání sebevědomí k tomu, co děláme. Když se nám dařit nebude, čeká nás zlý den."

Nutno dodat, že formě se granadští těší, a to více než dobré. Doposud ještě v domácí soutěži neprohráli a s pěti body po úvodních třech kolech mohou být se vstupem do Primera división spokojeni. Ze zranění se ovšem stále plně nezotavil útočník Youssef El-Arabi, jehož Caparrós raději nechal mimo zápasovou nominaci. Ani Athletic na tom zdravotně není stoprocentně. Mladého Agera Aketxeho hned při svém debutu proti Doněcku vyřadil zlomený prst na noze minimálně do listopadu. Jeho ofenzivní kolega Ibai Gómez rovněž není plně fit kvůli svalovému zranění, což znamená nejspíše šanci pro Markela Susaetu návrat do základní sestavy.

Zatímco v Evropských pohárech si Athletic dělá dobré jméno, když přešel v kvalifikačním předkole přes Neapol a naposledy urval alespoň bod proti ukrajinskému hegemonovi, domácí soutěž tak růžově zrovna nevypadá. S třemi body po třech ligových kolech může být Ernesto Valverde spokojen jen těžko, což z domácího zápasu proti Granadě dělá jedno z oněch povinných vítězství, jichž však nebývá žádný med dosáhnout.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Iraola, Gurpegi, San José, Balenziaga - Iturraspe, Rico - Susaeta, Beňat, Muniain - Aduriz
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - Nyom, Babin, Murillo, Carlos - Piti, Iturra, Rico, Rochina - Ortuňo, Success
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Celta Vigo  (sobota 20:00)
Atlético se musí rychle vzpamatovat z nečekané prohry proti Olympiakosu a veškerou pozornost opět nasměrovat na domácí soutěž. Do Madridu totiž přijede nevyzpytatelná Celta Vigo, která letos ještě nepoznala porážku. Domácí se musí stále obejít bez svého kouče, jenž si odpykává disciplinární trest, a navíc proti Vigu nemůže hrát ani největší letní posila Mario Mandžukič.

Atlético zažilo v tomto týdnu vůbec první soutěžní porážku v tomto ročníku, když na půdě řeckého Olympiakosu Pireus prohráli svěřenci Diega Simeoneho v poměru 2:3. Díky nečekanému výsledku se tak Madridští budou muset ještě hodně ohánět, aby postoupili ze základní skupiny Ligy mistrů a případně měli šanci zopakovat finálovou účast z minulé sezóny.

Kromě toho se v Řecku zranil Mario Mandžukič, jenž má zlomený nos a musel se následně podrobit operaci. Osmadvacetiletý chorvatský střelec sice utkání dohrál a dokonce i skóroval (hlavou!), ale po bližším vyšetření v madridské nemocnici by měl být mimo zápasovou zátěž přibližně dva týdny.

"Ta úterní porážka samozřejmě bolí. Opravdu jsme chtěli začít Ligu mistrů dobře, ale to se prostě nepovedlo. Teď nás čeká další zápas a my se opět chceme proti Vigu dostat na vítěznou vlnu. Bude taky hodně důležité, abychom vyhráli doma a zůstali tady silní," uvedl před zápasem mladý záložník Rojiblancos Koke.

Poměrně velká pozornost před sobotním zápasem byla rovněž upřena na trenéra domácích Diega Simeoneho, který v tomto týdnu oslavil 1000. den na lavičce Atlética Madrid. Kouč, jenž toto jubileum symbolicky stráví mimo své obvyklé pracoviště kvůli tvrdému disciplinárnímu trestu, poskytl rozsáhlé interview pro Canal+.

"Vítězit je pro nás způsob života. Tvrdě na každé výhře pracujeme. Naše filosofie se nemění. Největší výzvou pro mě je letos přebudování kádru, ale jádro týmu zůstává stejné. Costa už tu sice není, ale máme dalšího skvělého střelce v Mandžukičovi a s ním můžeme hrát velmi dobře. Připomíná mi Falcaa, přestože ty dva nechci úplně porovnávat," řekl El Cholo a nevyhnul se ani dotazům na své často až příliš vznětlivé chování. "Já jsem udělal chybu a my všichni za ni platíme. Sledovat zápasy z pozadí je to nejhorší, zejména ztráta přímého kontaktu s hráči na hřišti. Z výšky v tiskovém centru samozřejmě vidím více z naší hry, ale bohužel nemám prostředky, abych s tím něco udělal," uzavřel Simeone.

Hosté z Viga si neužívají v takové míře záři reflektorů, jako obhájci titulu, ale to by paradoxně mohlo hrát před sobotním utkáním v jejich prospěch. Nenápadné mužstvo už v loňské sezóně ukázalo, že si dokáže poradit i s věhlasnými soupeři, když například zhatilo naděje na titul Realu Madrid. Letos navíc ještě tým vedený Eduardem Berizzou ještě neodešel z žádného utkání bez bodu a drží se na lichotivé páté pozici hned za svým nadcházejícím soupeřem. Galicijští si připsali hned na úvod vítězství s Getafe a bod si odnesli z venkovního zápasu v Córdobě i domácího střetnutí se silným San Sebastianem. O výhru nad Basky navíc Célticos přišli až v druhé minutě nastavení.

"Opravdu se na tento zápas těšíme, jako ostatně každý týden. Přesto po tom, co se stalo v minulém kole možná ještě trochu víc. Atlético nám naši hru rozhodně neusnadní, ale jsme připraveni nechat na hřišti vše," uvedl před zápasem Jonny Castro, jenž byl nešťastným autorem vyrovnací branky v utkání s Realem Sociedad. Zápas s Atlética s Celtou startuje v sobotu ve 20:00, hlavním sudím bude Juan Martínez Munuera.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Moyá - Siqueira, Godín, Miranda, Juanfran - Koke, Suárez, Gabi, García - Griezmann, Jiménez
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Planas, Fontás, Cabral, Jonny - López, Radoja, Krohn-Dehli - Nolito, Lerrivey, Orellana
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.20 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Málaga CF  (sobota 22:00)
Espanyol se pokusí napravit si reputaci v sobotním zápase 4. kola La Ligy proti Malaze. Barcelonští stále čekají na první vítězství v ročníku a měli by dojít k zásadní změně své hry, pokud nechtějí jít ve šlépějích Betisu Sevilla. Malaga naopak své první tři body už získala, ale příliš důvodů k optimismu zatím na jihu Španělska také nemají.

Espanyolu se vstup do nové sezóny vůbec nevydařil. V prvních třech kolech tým kolem kouče Sergia Gonzáleze získal pouhý jeden bod a v posledních dvou zápasech navíc schytal porážky od Sevilly a Valencie. Hůře už je na tom jen Levante, takže se oprávněně začalo spekulovat, zda nebude mít trenérská kariéra Gonzáleze v Katalánsku jepičí život. Třináctý celek loňské sezóny tak bude chtít bezesporu za každou cenu bodovat, aby opustil nebezpečná patra tabulky a uklidnil rozkymácenou židli pod svým koučem.

González svému týmu věří. "Naše chyby jsme eliminovali a na zápasu s Malagou si plně věříme. Hráči si uvědomují, že v utkáních nedosahují takové úrovně jako na tréninku. Věříme ale, že náš zápas s Malagou bude bodem zvratu. Všichni musí ovšem velmi tvrdě pracovat, aby se to stalo skutečností," řekl reportérům domácí lodivod, jenž rovněž odmítl spekulace, zda není na svou funkci příliš nezkušený. "Jsem mladý, ale tuhle práci jsem dostal, protože jsem si ji zasloužil," uvedl sedmatřicetiletý kouč, který u týmu v létě nahradil velezkušeného Javiera Aguirreho.

González pro zápas s Malagou povolal do mužstva středopolaře Alexe Fernándeze a do A mužstva přesunul z B týmu i stopera Erica Bertranda. Do týmu se po zranění rovněž vrátil Rafael Fuentes, přestože jeho zdravotní stav ještě nedovoluje plné zápasové zatížení. "Ještě není stoprocentní, ale jeho přítomnost nám přidá na síle. Je hodně důležitý v kabině," řekl González.

Malaga přijíždí do Barcelony po dalším zklamání, když v minulém kole uhrála s posledním Levante jen bezbrankovou remízu.

Hosty rovněž trápí slabá střelecká produktivita, vždyť ve třech ligových utkání dali svěřenci Javi Graciijen jedinou branku. Aktuální čtyři body na kontě a jedenácté místo v tabulce je tak pro Los Boquerones ještě velmi lichotivý výsledek. V Barceloně bude Graciovi chybět zraněný Pablo Pérez a také Arthur Boka, jenž se ještě nevrátil z plnění reprezentačních povinností.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - Fuentes, González, Colotto, López - Caňas, Sánchez - Montaňés, Sevilla, Stuani - García
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Antunes, Weligton, Sánchez, Rosales - Darder, Camacho - Juanmi, Alberto, Horta - Santa Cruz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.10 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Elche CF - SD Eibar  (pátek 21:00)
Loňský nováček vyzve toho letošního - i tak by šlo ve zkratce charakterizovat páteční předehrávku Primera División mezi Elche a Eibarem. Hosté se nacházejí v poněkud nevýhodné situaci, zatímco Elche se zdá být po úvodní prohře od Barcelony na vzestupu.

Baskický trpaslík, který hraje španělskou nejvyšší soutěž poprvé v klubové historii, totiž předchozí třetí kolo s Deportivem La Coruňa pro změnu dohrával až v pondělí tohoto týdne. Času na odpočinek a přípravu k dalšímu zápasu tak bylo o poznání méně, než je jinak obvyklé. Ángel, letní posila Eibaru z Levante, tento fakt okomentoval slovy: "Je to pořádně podivný týden. Jen málokdy v pondělí a pak hned v pátek."

Sedmadvacetiletý útočník doposud ani jednou soupeřovu síť neprotrhl, a kdy jindy tak učinit, než proti svému bývalému zaměstnavateli, kde dříve strávil dvě sezony... "Zápas s Elche bude skvělý. Čeká nás náročný zápas, ale jdeme si i tak pro výhru. Doufám, že skóruju. Jako útočník musím být trpělivý. Žijeme ze vstřelených gólů a já momentálně nemám ani trochu štěstí. Tak jako tak to je jen otázka času, snad už na to brzy dojde."

Elche si v minulém kole připsalo první výhru sezony, když v přestřelce na půdě Raya Vallecana triumfovalo 3:2. Díky remíze s Granadou z kola minulého je navíc v tabulce aktuálně o bod nad svým pátečním soupeřem. Svěřenci Frana Escriby mají stejně jako loni jediný cíl - udržet se v nejvyšší soutěži. Hodilo by se využít aktuální dobré formy, což si uvědomuje křídelník Garry Rodrigues.

"Sezona má ke svému konci ještě hodně daleko, ale každý bod je důležitý už nyní. Pokusíme se proti Eibaru zahrát dobře a na domácí půdě zvítězit. Naši fanoušci jsou famózní, vždy pevně stojí za svým týmem. Jejich podpora je výtečná jak na stadionu, tak mimo něj."

"Máme dobrý kádr a pokud budeme nadále tvrdě pracovat, myslím, že našeho cíle (zachránit se) dosáhneme o poznání dříve než loni," dodal Rodrigues.
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Tyton - Suárez, Roco, Lombán, Albácar - Mosquera, Adrián - Rodrigues, Rodríguez, Coro - Jonathas
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Irureta - Bóveda, Albentosa, Navas, Abraham - Errasti, García - Capa, Arruabarrena, Lara - Ángel
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.00 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona33006:09
2.Valencia CF32107:27
3.Sevilla FC32105:27
4.Atlético Madrid32104:27
5.Celta Vigo31206:45
6.Granada CF31203:25
7.Real Sociedad31116:54
8.Villarreal CF31112:14
9.Deportivo La Coruña31114:44
10.Elche CF31114:64
11.Málaga CF31111:34
12.Athletic Bilbao31023:33
13.Real Madrid31025:63
14.SD Eibar31022:33
15.Getafe CF31022:53
16.Rayo Vallecano30214:52
17.UD Almería30212:32
18.Córdoba CF30212:42
19.Espanyol Barcelona30123:61
20.Levante UD30120:51

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (485)

Přidat komentář
DonAndres

Něco mi řiká, že Real opět ztratí. Vidim to na 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

real vyhraje, mě by nepřekvapila ztráta atletica

Reagovat
DonAndres

I to je možný, rozjetá Celta umí překvapit. Hlavně abychom se v Levante netrápili jako loni

Reagovat
DonAndres

btw 22.10. hraje Real na Anfileld a hned 25. je El-Clássico. Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

a vy Ajax

Reagovat
Billy McClane

Klasika, pre nas nic nove pod slnkom

Reagovat
homeles8

Reagovat
hntlyl

Reagovat
misinho7

bol si blizko tipovanie ti ide

Reagovat
X-bano-X

Dnešný zápas bude parádička.

Reagovat
smazaný uživatel

21.09. 21:00 Levante UD - FC Barcelona. Barca skore 6:0, Levante skore 0:5 ale aj tak mam silny pocit ze to bude narocny zapas a Levante to neda len tak zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc loni v lize tam Barca remizovala.

Reagovat
madridcan

Najvacsia zbran Levante prestupila do Realu Madrid...uz sa nicoho bat nemusite.

Reagovat
madridcan

Inak musim pochvalit Barcelonu za uzasne zvladnute rotacie. Real nerotuje prakticky vobec a aj zajtra to vyzera na klasiku. Som velmi zvedavy, ze dokedy to bude fungovat. Na druhej strane je mi vsak jasne, ze Real musel roztrieskat Basel, aby sa ludia trosku ukludnili a tak musel dat do zakladu to najlepsie/najdrahsie co ma...

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon sice nic moc, ale na druhou stranu 3 body jsou a pošetřilo se 5 ze 6 hráčů, kteří hráli předešlé 3 zápasy v lize celý zápas (Bravo, Alba, Mathieu, Busquets, Rakitic).

Reagovat
DonAndres

Mnozí věhlasně nadávali, co to Barca hrála ve středu za "nesmysl", ale já jsem za ten nesmysl rád, protože debutovali 4 hráči, zahral si Adriano, Bartra, S. Roberto (ikdyž nepřesvědčil). Největší spokojenost samozřejmě Sergi Samper, to je budoucí Busquets.

A máš pravdu s tím, že Real příliš nerotuje. Nechápu proč nestaví Illaru, Varaneho, Isca a Nacha častěji.

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo chýba v nominácii Dungu na priateľské

Reagovat
madridcan

Chelsea manager Jose Mourinho has suggested that he would jump at the chance to return to former club Real Madrid.

Mourinho spent three years in the hotseat at the Santiago Bernabeu between 2010-13, winning the 2012 Liga title and 2011 Copa del Rey.

However, a failure to secure a Champions League trophy - Real were eliminated in the semi-finals in all three of Mourinho's seasons in charge - ultimately cost the Portuguese coach his job.

Chelsea moved to bring Mourinho back to Stamford Bridge quickly and after a third-place finish in a campaign of transition last term, the Blues are red-hot favourites for this season's Premier League title.

Though expressing delight at fulfilling a career goal in securing league titles in England, Italy and Spain, Mourinho has suggested he has unfinished business in the Spanish capital.

He told TVI: "If I could go back today, would I go to Real Madrid? Yes. Clearly, yes.

"It was an experience as a coach and as a man, I would again repeat [my time there], without thinking twice.

"I left Real Madrid with a fantastic relationship with the president, the executive director and the entire club after making a decision which was best for my career.

"You won't hear me talk about what happened in the past, whether it be positive or negative.

"I am a happy man [at Chelsea], I am going to matches and training with great joy and I am not a person who likes to be talking about the past.

"This is the only time that I'm not thinking about the next stage of my career. Before I always thought about what would come next.

Reagovat
10FKK

Nestraš! Na EC se dá zase koukat a řeší se fotbal bez jeho prasáren...

Reagovat
misinho7

jeho strasne urcite stve ze nevyhral tu LM sice vyhral ligu ale LM bola ta hlavna trofej ktoru kazdy v madride chcel a on to nedokazal .. a urcite by rad prisiel znova spat a dokazal cosi viac a hlavne vyhral tu LM sice uz nie La Decimu ale to je jedno

Reagovat
alcantara

"You won't hear me talk about what happened in the past, whether it be positive or negative."

Hned som si spomenul na plakanie ohladom Barcelony. Hrozne sracky vypusta z ust tato placuca babika...

Reagovat
smazaný uživatel

Asked specifically whether James suits the 4-3-3 shape favoured by coach Carlo Ancelotti as well as Di Maria did, Perez appeared to not think the question entirely relevant. "I do not know how James plays," he said. "But he had a great World Cup and we wanted him here."

Yep, tohle prostě podtrhuje ten přestupák. Bravo Flo, bravo.

Reagovat
smazaný uživatel

to je magor

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

takže zajtra by mal chytať Iker, v základe aj Karim (Hrášok z lavičky), možná je aj nejaká rotácia v zálohe, minimálne Rapha by mal hrať

Reagovat
smazaný uživatel

We need to display a more regular performance during the full games, but I don't think the physical condition of our players is the cause of our worse second halves. Some players are at a great level, like Kroos or Benzema. Others, like Bale or Modric, need to improve their physical condition a little, but we will get through this.

Tohle mě zaujalo. Bale nebyl na MS, odehrál celou přípravu a stejně má problémy s kondicí?!

Reagovat
Kokesh

Letos se lze uz od pocatku pripravy...

Reagovat
Kokesh

Ale i tak spise nemyslel fyzicku...

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

deportivo to na real vie, takze 2:1 :)

Reagovat
smazaný uživatel

Deportivo 2 body od sestupu, Real dokonce pouze 1 bod od sestupu... výhra bude mít pro oba týmy cenu zlata

Reagovat
sensei25

Elche mi včera odje..balo tiket za 7100e kurwa...a to som hral 1x a oni prehrajú s Eibraom 2-0 dementi drbnutý

Reagovat
Emqick

Myslíte, že kdyby došlo k tomu referendu v Katalánsku, které by mohlo tedy znamenat odtržení od Španělska, znamenalo by to i narušení La Ligy? Jakože by Barca, Espanyol a já nevím, kdo dál, nemohli hrát La Ligu, potažmo ani LM..

Reagovat
smazaný uživatel

To referendum se v listopadu bude konat, ale španělská vláda ho považuje za nezákonné a nebude na něj brát zřetel. Narušení to znamenat může, jednu dobu se celkem reálně uvažovalo o tom, že by Barcelona mohla v případě odtržení hrát Ligue 1.

Problém je v tom, že k tomu odtržení formálně nedojde, protože Španělsko ho neuzná. A nebude v tom samo, Belgie má problém Vlámové vs. Valóni, Francii se chce trhnout Korsika, Itálii Sardínie a Padánie, Britové se strachovali o Skotsko, v Moldavsku se chce trhnout Podněstří, na jihu Slovenska zas jsou problémy s maďarskou menšinou, na Kypru s Turky atd.

Pro řadu států by to byl zkrátka nebezpečný precedens, který si nedovolí podstoupit, pokud by si v listopadu Katalánci odhlasovali nezávislost, budou schválení maximálně nějakou nevýraznou většinou zemí, neschválí je Španělsko a velmi pravděpodobně ani řada dalších velmocí, Katalánci budou mít problémy dostat se do jakékoliv mezinárodní organizace nebo společenství, což je prakticky neřešitelný problém při vzniku nového státu, protože nemůžeš s nikým obchodovat a vlastně ani pořádně fungovat.

Bude to ještě hodně zajímavé, může z toho být celkem značný konflikt, doufejme, že jenom politický. Nikdo pořádně neví, co se bude v tomto ohledu dít. Fotbal je v tomto případě až druhý v řadě, řeší se vůbec, jak by se vlastně za těch okolností mohlo vůbec fungovat a žít.

Reagovat
-Carles-

Na juhu žiadne problémy s maďarskou menšinou nie sú, pokiaľ si aj niečo zachytil v médiách tak sú to len prázdne reči politikov, ktoré obyčajné obyvateľstvo na juhu nezaujímajú.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ale pořád je to vnímáno jako potenciální ohnisko napětí.

Reagovat
-Carles-

Je tu jeden zásadný rozdiel. Maďari už vlastnú krajinu majú, čiže stačí prekročiť Dunaj a môžu byť "doma" pokiaľ chcú, takúto možnosť nemajú Katalánci, Škóti, Baskovia, atď. Ako potenciálne ohnisko je to vnímané len vďaka skrachovaným politikom.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, já taky netvrdím, že situace Katalánců ve Španělsku je stejná jako situace Maďarů na Slovensku, ale zas tvrdit, že Maďaři a Slováci na jihu Slovenska žijí v harmonii a potenciálně nemůže dojít ke konfliktům, to by asi nebylo úplně přesné.

Reagovat
smazaný uživatel

o tom južnom slovensku vieš z vlastnej hlavy?

Reagovat
stas87

nie on tam zije predsa ma to z prvej ruky..dalsi jeho nezmyselny drist

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to myslíš tak, že tam žiju nebo mám nějakou přímou zkušenost, tak ne, jenom jsem o tom četl už ve vícero médiích a i na celkem oficiálních jednáních třeba v rámci Evropy nebo tak, se o tom mluví s opatrností, že potenciálně by tam mohlo dojít ke konfliktům. Už jsem psal, že bylo přehnané psát, že tam jsou problémy, ale zase na druhou stranu potenciálně tam je řada rizik. Alespoň tak se to vnímá v evropském kontextu.

Reagovat
smazaný uživatel

aňo

Reagovat
kubys

Jo ty vole, s Maďary je problém, ale v Rumunsku.

Reagovat
stas87

tak ale to ide len o jednu oblast,okolo Kluze

Reagovat
kubys

No já neříkám, že jde o něco jiného než Sedmihradsko, ale pokud bych měl najít nějakou separatistickou hrozbu s nima spojenou, tak to nebude na Slovensku.

Reagovat
Billy McClane

Fildo s tymi Madarmi to bol ale strasny ulet

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak by mě celkem zajímalo, jak může na jednu stranu Pérez tvrdit, že Real Madrid má dluh něco přes 70 milionů euro a pořád ho snižuje a na drhou stranu zase prosakovat, že dluhy Realu jsou 600 milionů euro a za minulou sezónu se o 11% zvýšily. To je "trošku" neshoda...

Reagovat
-Carles-

Dluhy Realu Madrid přesáhly 600 milionů eur (16,5 miliardy korun). I proto úřadující vítěz Ligy mistrů za poslední rok podle španělského listu AS prodal některé hráče - Gonzala Higuaína do Neapole, Mesuta Özila do Arsenalu a Ángela Di Maríu do Manchesteru United. Hlavně nedávný odchod argentinského záložníka na Old Trafford fanoušci Realu nelibě nesli. Dluhy "Bílého baletu" činí 602 milionů eur a oproti loňsku vzrostly o 11 procent, zatímco příjmy byly vyšší jen o pět procent. Prezident klubu Florentino Pérez nedávno odhadl příjmy na 604 milionů eur, nakonec jsou 550 milionů. Finanční kondici Realu by měl vylepšit prodej práv na přejmenování stadionu Santiaga Bernabéua. Podle AS je získá společnost Fly Emirates, kterou už Cristiano Ronaldo a spol. propagují na dresech. Pérez nedávno ocenil tato práva na 400 až 500 milionů eur.

Čo to? Nehrdili sa tu nedávno fanúšikovia, že ten dlh už nedosahuje ani 100 miliónov?

Reagovat
smazaný uživatel

kolik má dluh FCB???

Reagovat
-Carles-

Približne rok dozadu som čítal o sume okolo 400 miliónov.

Reagovat
el Principito

dluh Barcelony by měl podle poslední výroční zprávy být 287 mil.,, za poslední 4 roky se ho podařilo snížit o 113 mil., zisk v posledním roce byl 41 mil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://swissramble.blogspot.cz/2012/04/truth-about-debt-at-barcelona-and-real.html

V podstatě jde o to, že si každý definuje jinak, co je to vlastně ten "dluh", takže obě čísla jsou defakto pravdivý. Florentino se samozřejmě bude snažit, aby to vypadalo pro Real co nejlíp a naopak AS a ostatní bulvární plátky se budou snažit vyhrabat nějakou definici, která jim vyplivne co největší čísla. V tom článku to je hezky popsaný a dokonce je tam srovnání s anglickými kluby, který na tom jsou za stejných podmínek ještě hůř než R+B. Ale je to cca 2 roky starý, tak nevím, jak to je dneska.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Billy McClane

Odrazu to palcujes, pritom vyssie si si chcel zase len podrypnut aj ked dobre vies ze je to tak ako to napisal imp.

Reagovat
Kluivert9

I přesto, že by mělo jít jen o jiný výklad, je ten rozpor hodně hodně velký.

Reagovat
smazaný uživatel

Je, to nepopírám. Ale v tom článku to je popsaný, do těch pasiv se počítají naprosto nesmyslně např. i plánovaný výnosy z prodeje lístků, což je prostě naprostá kokotina. Dál se tam počítá čistě částka, co klub utratil za koupi hráčů, ale prodeje se už v potaz neberou. Což je celkem vtipný a plně to ukazuje demenci ČTK, která si v tý expresce o prodejích normální mluví.

Pro mě je tam důležitá věta - "Of course, if you wanted to make a club’s debt look as bad as possible, then you would absolutely use the total liabilities definition.", což je přesně to, co se tady stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

liabilities nie sú pasíva ... čo sa týka tých plánovaných výnosov z predaja lístkov, tie tam musia byť, keďže ide o účtovníctvo; to, že to (celkové záväzky) médiá používajú ako hodnotu dlhu, je vec druhá

Reagovat
smazaný uživatel

Ty liabilities jsem bral z wiki. Z anglický mě to přesměrovalo na českou s pasivama a dál sem to nezkoumal. Moje chyba, no.

Reagovat
smazaný uživatel

v pohode, o nič nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Měla by jste začít pořádně nakupovat ty dresy Jamese

Reagovat
smazaný uživatel

to bych si radši koupil dres Varana nebo Carvajala

Reagovat
smazaný uživatel

Povedz mi aky je to pocit sem postnut expresku bez toho aby sa clovek zamyslel co sa tam pise a co nie a potom tak zo seba urobit sasa?

Reagovat
smazaný uživatel

Opět nulová rotace. Varane místo Pepeho, Arbeloa místo Nacha.

Reagovat
smazaný uživatel

Čekám, že rotovat se +- začne až začne Copa a MS klubů.

Reagovat
Kenneth

Ale musí se přece sehrát ne.

Reagovat
Kenneth

Mimochodem jestli má bejt tohle ta ideální formace do těžkých zápasů, tak myslím že na nějakou obhajobu můžeme hodně rychle zapomenout.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nejak očakávané, snáď však konečne budeme viesť nejak o 2 góly a v 60. by snáď mohol ísť dole Luka

Reagovat
smazaný uživatel

inak, podľa mňa dnes bude jazýčkom na váhach Marcelo a jeho ofenzívny výkon

Reagovat
smazaný uživatel

No dufam ze Isco a Illarra poziadaju o prestup v zime .

Reagovat
smazaný uživatel

přestaň psát sračky prosímtě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

JR10

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten byl!

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle dává goly průměrný hráč kokoti !

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jeden hezčí gól jak druhej.

Reagovat
smazaný uživatel

bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd.

Reagovat
C0br

si řikám

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 2-3 metry no. Tohle pomezní fakt posral.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas chápu, že to přeběhnutí gólmana s obráncem je prostě matoucí.

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo pri tretom gole ci kto?

Reagovat
Kenneth

Varane hodně dobrý .

Reagovat
smazaný uživatel

Necekane. A Bale hodne spatny.

Reagovat
smazaný uživatel

to kde utekal brankar la corune pri tom tretom gole, do satne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak byl tam vcas, jenze si tam pak davali nesmyslne prednost..

Reagovat
misinho7

Dneska uplne vyborny vykon kazdy hraje to co ma a Jamesov gol a Varane dens ukazuje ze ma nato hrat zaklad pretoze dnes to je uplne suverejny vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Varane - Ramos je podle mě naše nejsilnější složení stoperské dvojice.

Reagovat
ACSeRw!n

Pepe je kamarad Cristiana a jeho slovo ma u Carla urcite taky vahu.. sice od Zidana budou zase tlaky na Varana, ale ten je prece jenom mladsi a bere mensi prachy

Reagovat
misinho7

Pepe je sice stale vyborny ale radsej by som bol kebyze viac sanci dostava Varane , ked sa s Ramosom zohraje tak ako Pepe so Sergiom takto bude bezkonkurencna obrana a budeme mat vystarano na vela rokov

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ pohodový polčas, aj keď k tomu pridáva tragický Depor, najlepší zatiaľ Luka s Raphom, nadštandardný aj Karim ... snáď prídu čo najskôr do hry Isco s Illarrom

Reagovat
smazaný uživatel

na CR7 si nějak zapomněl....

Reagovat
smazaný uživatel

nejaký excelentný mi nepríde, skôr štandard

Reagovat
smazaný uživatel

tak oproti minulým zápasum je to o něco lepší... jinak jo máš pravdu standartně výborný...

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto ruka nebola

Reagovat
Kenneth

Že ruka. Stadion zařve ruka, rozhodčí klasický neviděl, tak se z toho posere a pískne to. Španělsko....

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pomezní na straně, kde teď chytá Iker je nějaký nafetovaný, ne? Nejdřív přehlédne evidentní ofsajd při našem třetím gólu, pak si vymyslí ruku a nechá za ni nařídit penaltu a pak si zas vymyslí ofsajd a přeruší akci Deporu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Illarra

Reagovat
smazaný uživatel

Karim?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to Ancelotti konečně pochopil a pošle na hřiště defenzivního záložníka! Škoda, že k tomu potřeboval čtyřgólový debakl na Anoetě a reálnou hrozbu ztráty třígolového náskoku na Riazoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Ho sunda zrovna kdyz hraje dobre.

Reagovat
Kenneth

Druhý poločas a Modrič s Kroosem jsou zase v jiném světě.. Ale tak co se dá dělat když je Xabi kokot no...

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi se nechal zlákat temnou stranou síly

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bale prostě hraje strašný hovno, momentálně mě sere víc jak James (byť ten se herně dost zvedá, musím uznat), ale ten gól nebo asistenci vždycky nějak vykouzlí.

Reagovat
smazaný uživatel

Luka dnes TOP, ten Bazilej mu strašne pomohol

Reagovat
smazaný uživatel

presing Illarru a asistencia Isca ... dúfam, že sa Carletto pozeral

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně doufám, že si uvědomí, že s Kroosem na defenzivním záložníkovi dopadneme proti top týmům špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale s Illarrou to nebude o moc lepsi. Ja jsem rad, ze tam s Kroosem pocitaji a nechaji ho hrat, aspon si zacne zvykat a jednou to bude super.

Reagovat
Kenneth

Jo? On podle mě vůbec nemá parametry na to, aby někdy začal pořádně bránit.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak! Není to nic osobního proti Kroosovi, ale za ním tam prostě vzniká strašná mezera a silnější týmy nás za tohle vytrestají.

Reagovat
smazaný uživatel

A s Illarrou ne? To mas potom slabou pamet. Staci si vzpomenou na finale LM a to, jak mu Carlo ani za boha neveril.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to neberu tak, ze hraje Kroos jak buh, ale ze toho nabizi mnohem vic nez Illarra.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ale u Illary to byl jeden kiks, kdežto u Kroose je to o způsobu hry. My prostě nemůžeme čistě hypoteticky nastoupit do semifinále Ligy mistrů na Stamford Bridge se zálohou James - Kroos - Modrić. To si z nás Mourinho vyloženě udělá prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Illarra tam lip nezahraje, to neni o jednom kiksu.

Reagovat
Kenneth

Nezahraje, protože to vůbec není typ jako Xabi. On se pohybuje úplně v jiném prostoru. Real protože nemá žádného čistýho defenzivního štíta. Proto taky čekám propadák v LM letos.

Reagovat
smazaný uživatel

No, s tim (prostorem) zas tak nesouhlasim, protoze tam nehraje hlavne kvuli tomu, ze ho tam Carlo nechce. Vzdycky ho da radsi k Xabimu a Kroosovi nez k Modricovi nebo Khedirovi.. v jeho pripade bych resil uplne jiny vlastnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi tam ze současného kádru nejlépe sedí Illara, že nemáme nikoho lepšího, je věc druhá. Považuju to z hlediska vedení za velké fiasko, že nikoho nepřivedli po odchodu Xabiho. Nějaký čas tam ještě byl, ale podle Péreze máme defenzivního záložníka pořešeného osobou Kroose.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak oni ho tam kupovali, to je jasny. Illarra vyhorel, Kroos byl k mani a ten prestup byl hotovej jeste pred tim, nez si DiMa s vedenim posilali behem MS ty svoje psanicka. Kdyby neodesel Xabi, tak by podle me Illarra sel hostovat. A ze 5 minut 12 toho dojednat moc neslo..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Illara ještě nevyhořel, protože na to neměl čas. Nedostal adekvátní šanci, takže těžko můžeme soudit.

Reagovat
smazaný uživatel

Co mi zbyva, nez tomu verit? Prave parametry od zacatku ukazoval lepsi, nez jsem cekal, problem je v celym systemu a taky tom, ze s nim hraje Luka a James.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano!

Reagovat
smazaný uživatel

konečně hattrick !!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
hntlyl

James

Reagovat
smazaný uživatel

zase Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, kde byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta naše defenzivní činnost je prostě šílená. Mít po zápasech s Realem Sociedad, Atléticem a Deporem na kontě 8!! obdržených gólů...

Reagovat
ACSeRw!n

JH14

Reagovat
smazaný uživatel

Chichariiiitttoooooo

Reagovat
Kenneth

Ti jebe Hrach

Reagovat
smazaný uživatel

Chicha.

Reagovat
Darren Fletcher

Chica.

Reagovat
ACSeRw!n

to je frajer

Reagovat
smazaný uživatel

2:8 to mě poser

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutecny.

Reagovat
MadMrJacky

slušnej válec

Reagovat
smazaný uživatel

pohodička ... teraz Elche

Reagovat
misinho7

neskutocne som rad ze Chicu ten chlapec je sympatak a dneska z dvoc hstriel dva goly len tak dalej

Reagovat
Kenneth

No jo no, škoda jen že se Peréz udělal tak debilní deal s United.

Reagovat
smazaný uživatel

Isco a Varane super, snad budou hrat vic.

Reagovat
smazaný uživatel

proti Elche by mohli, spolu s Illarrom

Reagovat
misinho7

Reagovat
migwel

pocity rádoby - odborníků skončili a nastala krutá realita...

Reagovat
smazaný uživatel

jojo máš pravdu, protože tento zápas má fakt velkou vypovídající hodnotu

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, momentálně máme suverénně nejlepší útok a nejhorší obranu v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak Depor má vlastně horší obranu.

Reagovat
misinho7

ale zas clovek ma radsej taketo divoke vysledky ako tento ci 5:3 a tak ako nudne 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

raz za 20 zápasov áno

Reagovat
Kenneth

Jinak CR i po 168 zápasech pořád nad průměrem golu na zápas.

168 zápasů - 182 golů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Dnes bolo vidiet ten rozdiel ked Isco nesebcil ked to dava hned od nohy tak to bolo ine , tusim mal dva asistencie ci?

Reagovat
smazaný uživatel

dve

Reagovat
misinho7

nj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Pěkně Real, dobrej koncert

Reagovat
LAM

Doufám že mi nebudem hrát na Levante další sračku a začnem fotbalem koneně bavit.

Reagovat
Foppy

Kdykoliv vidím podobný komentář, ať už od fans Barcy nebo v případě vašich zápasů od fans Realu, vždycky si říkám, že aspoň někdo normální, kdo se prostě jen baví fotbalem, existuje...

Reagovat
misinho7

inac Gareth dneska slaby vykon a dva fiki on nema chybu v tomto on vacsinou nic nehraje ale gol ci asistenciu ma

Reagovat
sensei25

toto nie sú mužstva,ktoré môžu preveriť Real....zápas,ktorého výpovedná hodnota je nula...

Reagovat
Kluivert9

To možná jo, ale zápas a podívaná to byla luxusní...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Sevilla loni byla jeste minimalne o tridu vys.

Reagovat
sensei25

na pozeranie zápas super to je pravda...

Reagovat
madridcan

Pablooooo...gol roka

Reagovat
misinho7

tak zajtra snad levante potrapi Barcu tam nikdy niesu lahke zapasy

Reagovat
Ángel di María 22

Tak jsem zavzpomínal na 3 sezóny pod Mourinhem a přestože jsme odehráli spoustu uzasnejch zapasu, tak mně utkvěl v paměti, možná trochu překvapivě, hlavně začátek zápasu proti Villarealu z mistrovský sezóny 11/12.

http://livetv.sx/en/showvideo/77662_real_madrid_villarreal/

Doporučuju podívat se na prvních 15 minut, to je pro mě naprosto úžasnej fotbal. Napadání uplně jak z jiný galaxie, energie, super akce, 2 góly a naprostá dominance, tam se člověk fakt nenudí ani vteřinu. Pak ve 30. minutě ukázkovej brejk po ubránění rohu na 3:0 a pak už je to celkem nuda, druhá půle byla údržba. Ale vážně, prvních 15 minut, pro mě ideální fotbalověj výkon - samozřejmě to nejde udržet celej zápas, jen jsem si vzpomněl, že mě to tehdy tak bavilo, až jsem si ten zápas teď zpětně dohledal. Koukněte

Reagovat
smazaný uživatel

kaká

Reagovat
smazaný uživatel

pekné vidieť aj Diega v bráne ponorky

Reagovat
smazaný uživatel

Nominace Barcelony na zápas s Levante: Ter Stegen, Bravo, Montoya, Douglas, Dani Alves, Mathieu, Piqué, Mascherano, Jordi Alba, Sergio, Sergi Roberto, Xavi, Iniesta, Rakitič, Munir, Sandro, Messi, Neymar, Pedro.

Chybí tedy: Masip, Vermaelen (stále nejsou fit), Bartra, Adriano (nevešli se do nominace) a Rafinha (bolest stehna).

Reagovat
Phillipinho

Lucho vezme jednoho levyho beka a tri pravy beky . Ale Montoya umi kdyztak na levo zahrat, kdyby se nahodou Alba zranil.

Reagovat
smazaný uživatel

Já spíš nechápu proč je v Áčku 23 hráčů, tzn. že pokud budou všichni zdraví, tak se vždy 5 hráčů nedostane ani na soupisku. 3 golmani jsou úplně zbyteční, 3 praví obránci taky..

Reagovat
10FKK

Ban na přestupy...

Reagovat
smazaný uživatel

3 gólmani jsou povinný, to má každý tým.

Reagovat
vocasisko

no.... ne

Reagovat
vocasisko

teda alespoň pokud byl ta pomyslná trojka Oier/Mino, tak normálně chytali za Béčko

Reagovat
Visca el barca

Dnes si jdeme pro 3 body a upevnění lídra La Ligy!!!!!! Visca el Barca

Reagovat
technecium

Dnes to idím na to, že odpočívat bude Messi

Reagovat
ADM

Aj ja by som prijal takú možnosť - plná palba okrem Messiho. Stav tak 2:0 a potom Messi od nejakej 70 minúty nech skúsi nejaké indiviuálne akcie do unavenej obrany.

Reagovat
LAM

On nepotřubuje šetřit,protože toho zas tak moc nenaběhá Navíc bez něj jsme toho letos moc nevymysleli.Má prsty v každym golu co jsme dali a když ho šetřit,tak bude stačit vystřídat v 70 minutě za rozhodnutýho stavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to udělal následovně: následující 2 venkovní ligový zápasy (dnes Levante a příští středu Malaga) bych ho dal do základu a poku by byl dostatečný gólový náskok, tak bych ho vystřídal (cca 20-30 minut před koncem) + doma v lize proti Granadě bych mu dal volno (už jen kvůli tomu, že následovat bude zápas venku s PSG).

Reálně to bude asi takhle: všechny 3 zápasy odehraje buď celý nebo téměř celý.

Reagovat
smazaný uživatel

když to shrnu, tak včera, výsledek sice pěkný, ale neřekl bych že Real hrál něco extra, spíš to bylo zapříčiněno tím že Depor hrál totální sračku, obrana neustále strašná

Reagovat
alcantara

Bravo, Alves, Alba, Mathieu, Mascherano, Rakitic, Busquets, Iniesta, Messi, Pedro y Neymar

Reagovat
Switchback

Ter Stegen achjoo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako môže mať niekto rád Barcu aj Chelsea..to nejde dokopy predsa.

Reagovat
Switchback

Líbil se mi jejich fotbal, ještě když tam hrál Gudjohnsen ... teď už všichni ti sympaťáci odešli ... ale není to tak, že bych jim nějak fandil, spíš se mi líbil jejich fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

aha. no, s tým by sa aj dalo súhlasiť.

Reagovat
vocasisko

a co je vlastně na Bravovi špatnýho?

Reagovat
Switchback

asi nic ale rád bych tam viděl Stegena no

Reagovat
vocasisko

chytal ve středu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo stále Maskeráno na stopérovi? Nechápem.

Reagovat
Phillipinho

Protoze je stale na stoperu kvalitnejsi nez Bartra a Pique.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
Kenneth

Abu Dhabi Santiago Bernabeu ... Velebnosti jdu blejt...

Reagovat
smazaný uživatel

to se tak jako má vážně jmenovat?

Reagovat
smazaný uživatel

to je hnus..

Reagovat
smazaný uživatel

Dluhy holt musí platit i Florentino. A že se mu to zatím vůbec nedaří, ví každý ...

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ono to ke smíchu ani není, Real nám jen ukazuje cestu, po které se zanedlouho vydáme...

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Qatar Nou Cam Je to v hajzlu no, kdyby se radsi vysrali na ty jejich Suareze, Jamese a Bejly..

Reagovat
smazaný uživatel

tak pokud by se to jmenovalo jen tahkhle, tak by to byla možná ta dobrá varianta. Dá se jich vymyslet o dost víc horších.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dobrá? Máme hlavní reklamu vepředu na dresu, na zádech Unicef a nově i na rukávu. Kam se kde podíváš, tam je vidět Katar (nemám nic proti této zemi, pro mě je to reklama jako každá jiná) - od tréninkových dresů, přes Nou Camp a obecně celé sportovní areály. Už tomu chybí jenom název stadionu. Nebo snad najdeme místo i v názvu klubu? Já jsem tedy hodně proti. Radši obětuji hvězdy než hodnoty, na kterých byl klub postaven a dlouhé roky se úspěšně dodržovaly.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tos blbě pochopil. Já navazoval na ten tvůj příspěvek, že prostě půjdeme cestou Madridu. A já jsem hodnotil to případné jméno Qatar jako jedno z těch lepších. Jak píšu - vymyslel bych mraky horších.

Reagovat
sokar

Nou Qatar Camp

Reagovat
kubys

Anebo Nou Qatar případně Camp Qatar.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prosim máte někdo stream na Barcu ? Ale ne HD (PC mi to nedává) ...díky

Reagovat
Switchback

tyvole ...

Reagovat
smazaný uživatel

tyjo, kde sou všichni ? pod souhrnem taky mrtvo...

Reagovat
stas87

este sem volaj tych exotov ked je tu po dlhom case slusna diskusia

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Zase pomaly prechod a uplne bez pohybu ako v minulej sezóne

Reagovat
2miguel1

tomu Danimu to už fakt je.be?

Reagovat
Switchback

Aspoň, že tak ...

Reagovat
sensei25

Krista poslite toho Alvesa uz do k.o.k.o.t.a...drevak zasrany ma iba rozculuje...robi vsetko naopak...dement blbý

Reagovat
Switchback

klid

Reagovat
sensei25

aký klid?Ten hráč mal byť už dve sezony dozadu preč a ked ho tam teraz vidím,tak ma ide roztrhnut od jedu....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
technecium

goláááso kanonýr a nahrávač

Reagovat
smazaný uživatel

achjo máte někdo ten stream kterej by se nesekal a nebyl by HD prosím ?

Reagovat
Switchback

taky bych prosil

Reagovat
stas87

pozeraj na bete nie?alebo si tam zaloz ucet ak nemas,ja si zalozil,dal 200 a nemam potrebu podavat,tie dve kila tam stale mam

Reagovat
smazaný uživatel

bete ? to je co ? já převážně koukám na něco z nabídky atdhe.net , jsou tam většinou odkazy na SkySports, takže super, anglickej komentář a kvalita mi nevadí že je to jak videa ze starších mobilů, já to zas v HD nepotřebuju...no...a hlavně mě můj předpotopní PC HD videa nedává

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
stas87

bet365...som myslel ze nemusim vysvetlovat tak tych stranok je plno-atdhe,live.tv.ru,sportlemon,wiziwig...ja sledujem prevazne len BL a tu mam na ESplayeru,za 3 ecka mesacne v suprovej kvalite jedine negativum je ze ked sa hra sucasne v sobotu 5 zapasov tak len jeden ktory ide na ES2 je komentovany,ostatne nie ale zvykol som si

Reagovat
smazaný uživatel

aha, dík...no mě ty přenosy na sázkařskejch stránkách děsně sekaj...ono je to asi timhle compem..mam zděděnej děsnej shit, kterej sem den musel dávat do kupy, aby to nějak šlapalo...no nejsou prachy, všechno padne na pivu :) a sázky se nedařej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

skoda prihravka za obranu ten brankar uz to takmer mal,no neudrzal..mohlo Levante udrzat do polcasu remizu

Reagovat
smazaný uživatel

žádná taká ...PSG ještě dva fíky pojistný (Zlatánek si ještě dá) a Barča ještě taky dva...ať dneska trhám jen 5 tiketů z šesti (samozřejmě převážně díky ManU ) ..ale i přes to, kdyby mi vyšel jen tenhle, byl bych 30kč v plusu bilančně :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Messiho pas

Reagovat
smazaný uživatel

že já ho tam čekal na tom nahrávačovi tudle sezonu jede Leo náhravačskou :) a co nevidět to tam začne padat i jemu, to je prostě zákonitost ,)

Reagovat
smazaný uživatel

Možná už se celej systém přiipravuje na příchod Suareze, kterej asi bude hrát devítku.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jak říká komentátor. Hráčům Levante sudí karty nedává a Mash ji dostane za první tvrdší zákrok. Zvláštní metr.

Reagovat
sensei25

Nemate pocit,že Neymar sa snazi menej padat?

Reagovat
smazaný uživatel

já bych řekl, že všichni naši.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar jich da letos minimalne 30.

Reagovat
sensei25

Messi je skvely nahravac,takze asi ano.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jako v lize? Tomu nevěřím, je to dost podmíněný tím, že vydrží zdravý...v což bohužel nemám důvěru. Plus by se dala zohlednit i další hlediska.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim v lize, ale celkove, a to prave kvuli tomu zdravi, jinak by jich mohl dat i vic. Jinak jaky dalsi hlediska myslis?

Reagovat
-Kopy-

Neymar jak se dneska snaží všechno ustát

Reagovat
-Carles-

Leo a Ney opäť

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná. A dokonce tam byl ten faul od dvou hráčů naráz.

Reagovat
vocasisko

červená?

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

pencleee ? :O já to sleduju jen skrze Livesport

Reagovat
patas92

to je vůl

Reagovat
-Kopy-

červenou ? ten rozhodčí je na fetu ne ?

Reagovat
Switchback

Leo

Reagovat
smazaný uživatel

jak to kopnul ? Fakt nějak blbě ?

Reagovat
Switchback

no netrefil branku ( jak už jsem dole psal ) a myslím, že celkem o dost ... ale seká se mi to moc, tak si jistej nejsem

Reagovat
sensei25

Nevadi Leo. Proti kopacom z Levante nas zahodena penalta boliet nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak ta červená je divná, no. Sudí to vyhodnotil tak, že Messimu zhatil gólovku.

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

uááá kdo to kopal ? Leo ?? To by bylo po jaký době, kdy Leo nedal penaltu...snad 2 sezony...ale fakt.

Reagovat
Switchback

jo a netrefil vůbec bránu

Reagovat
smazaný uživatel

ooou tak netrefení brány při pencli, to nepamatuju...naposledy pamatuju břevno v SF s chelsea 2012...jinak...prostě je to divný, ale podle mě on všechny penalty potom prostě dal a nebylo jich málo...

Reagovat
smazaný uživatel

taktiez superpohar s atleticom minuly rok...

Reagovat
smazaný uživatel

tyjo, tak to si už fakt nevybavuju no, ale věřim ti.

Reagovat
madridcan

to je tak, ked reagujem skor ako docitam vlakno...

Reagovat
madridcan

Naposledy si vybavim tusim superpohar proti Atleticu minuly rok. Co sa tyka jeho zraneni minulu sezonu by to mozno bolo aj realne, ze ta bolo naposledy.

Reagovat
smazaný uživatel

To vážne ?

Reagovat
Kluivert9

Uplne jasna, ale Messi dneska evidentne radsi nahrava.

Reagovat
patas92

uuuuuuuuuuuu

Reagovat
vocasisko

jo! konečně mu to tam padlo

Reagovat
smazaný uživatel

Raketaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Tohle nám chybělo jak prase.

Reagovat
Kluivert9

Pekne Raketa.

Reagovat
sensei25

A dúfam,že Levante za tú sračku čo hrajú zostúpi.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou strašný kecy tohleto. Ten tým má omezené možnosti a dle toho i hraje.

Reagovat
Fairplay

Na druhou stranu zrovna z těch chudších klubů to lze přát Eibaru, Rayu... Ale Levante jsou hrozní řezníci a kopáči.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to cítím tak, že Levante nebo Osasuna sice jsou bojovníci, ale prostě mají ty zápasy s nima kouzlo.

Eibar teď těží z nováčkovského nadšení. Tam se to nedá nějak zhodnotit. Rayo obdivuju. Nefandím jim, ale obdivuju, jak to tam dokáží na koleně flikovat.

Reagovat
Fairplay

Jako je to obdivuhodné, celkově je až pozoruhodné, jak dokáže ta liga konkurenceschopně fungovat, když finančně je to propastně rozdílné. Ale jako fanoušek Realu zkrátka Levante nemusím, přijde mi jejich hra až zákeřná či přemotivovaná.. Na Eibar jsem zvědavý, zatím je to příjemné oživení, snad je ta týmová síla neopustí.

Reagovat
smazaný uživatel

já nebudu připomínat Mourinhovu éru. A to měl úplně jiné možnosti ...

Prostě jsou to bojovníci. Jak píšu - maj to tak nastavené a hrají to dle jejich možností. Má to kouzlo.

Reagovat
alcantara

Reagovat
sensei25

Raktic bol asi nas najlepsi kauf za hodne dlhu dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

...ten Halilovič, mladíček, ten je zatim v béčku ?

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
sensei25

hej je,snad ho do dvoch sezon uvidim v A-cku

Reagovat
smazaný uživatel

dopr já chci streaaaaam :((( a to jsem po pul hodce hry si rekl, ze se s tim hold smirim, ze fotbal nic moc, od Levante hradby a hra nic moc rychlá...achjo :/

Reagovat
smazaný uživatel

trapko nedal penaltu

Reagovat
sensei25

trapko je Andrejo...

Reagovat
sensei25

boha ked vidime tie Alvesove centre,tak sa mi da grcat. To ja som nikdy nehral prvu ligu(max3)no tie centre som mal asi 5x presnejsie...kopyto brazilske,ber sa kade lahsie uz prosim ta..neprinesies nam uz absolutne nic...

Reagovat
alcantara

Presne tak sa treba chovat k legende

Reagovat
sensei25

legenda?Niečo mi ušlo?

Reagovat
alcantara

Evidentne jo. Lepsich RB Barcelona vo svojej historii vela nemala, pokial mozno nejakeho...

Reagovat
Rattlesnake

zambrota...

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

V Barceloně? Určitě ne. To už radši Julian, a ten lepší než Dani nebyl.

Reagovat
Rattlesnake

v té době se na RB točili belleti s oleguerem, čili mi příchod zambrotty přišel jako malé zjevení. kvalitativně si s danim můžou vklidu potikat.

Reagovat
Rattlesnake

*mohli, eh.

Reagovat
sensei25

tak dakujem "legende" za jeho služby..je najvyšší čas opustiť FC Barcelonu a hladat si nejake muzstvo,kde sa presadiš...Katar,Usa,Cina...

Reagovat
smazaný uživatel

hele, viděl jsi zápasy, ve kterých hrál místo Daniho Montoya?

Reagovat
smazaný uživatel

No to slovo jsem už dost vysazený, ale legenda Barci asi je. Byl u všeho důležitého. A je to jeden z nejdominantnějších beků své éry.

Reagovat
alcantara

Jasne, ze je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sensei25

no veruje to neskutočný bek,namiesto v obrane je stále vpredu nasačkovaný a všetko čoho sa dotkne je v pi.ci..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť to není pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

76 % držení balonu?

Reagovat
Kluivert9

Lea bych v 60 minute vystridal.

Reagovat
LAM

nesmysl.Ten musí dneska dát gola jinak bude hodně naštvanej.Vždy když je delší dobu bez gola tak to na něm je vidět.

Reagovat
stas87

tu cervenu nepochopim,Levante predsa trest dostalo tym ze super bude kopat penaltu,dost necitlive a to si rozhodca neobhaji

Reagovat
sensei25

obhaji si to bez najmensich problemov...fauloval ho v 100% sanci..

Reagovat
stas87

kludne stacila zlta..nesiel sam na brankara predsa..a bol blizko brankarovi nie?tym samozrejme nepisem ze cervena sa ma dat len ked ide sam na brankara ale tato mi pride dost kruta,v podstate tym ukoncil zapas aj ked ju Messi nepremenil

Reagovat
smazaný uživatel

já bych teda řekl, že nepřijít ten faul, tak by v situaci na samotnýho brankáře byl.

Reagovat
stas87

no bol by blizko a dobiehal tam hrac domacich-c.5,otazka je ci by stihol pripadnu strelu zblokovat

Reagovat
smazaný uživatel

nie je to rozhodcom, ale hlupym pravidlom....

Reagovat
smazaný uživatel

obhájí si to naprosto v pohodě. Dala se dát, ač bych ji nedal ani já.

O tom obhajování - sudí si v Primeře obhájí skoro všechno. Svaz si svoje ovečky ochránil i při daleko daleko větších chybách.

Reagovat
stas87

ja pod PD nastastie tolko nechodim ale pamätam si zapasy LM ktore dojebali rozhodcovia so Spanielska aj Portigalska,oni to nevedia a ja mam vzdy strach ked vidim ze im UEFA da piskat nejaky dolezity zapas..co sa tyka PD tak tam skor hviezdi praporkari ci sa mylim?

Reagovat
smazaný uživatel

tam hvězdí všichni sudí. Je jim jedno, jestli mají píšťalku nebo praporek. Dokáží to doyebat úplně vždy.

Reagovat
stas87

chyby sa v BL zacina objavovat castejsie v poslednom case no ale asi to nebude tak spatne ako v PD..zväz si najde vzdy nejaku vyhovorku ako to obhajit?ci treba daju 5 zapasov stopku?

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně je obhajují. Co já vím, tak do ledničky poslal sudího za vyloučení Cristiana. To bylo ale na 3 týdny. Jinak dokáží obhájit hodně.

Reagovat
stas87

kto tam tomu sefuje?byvali rozhodca?a ked sa klub/hrac odvolaju tak napali este väcsie tresty alebo naopak znizi kedzafunguje sebarelfexia?

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to máš těžké. I na svazu najdeš prostě lidi spjaté s velkýma klubama a já jsem si skoro jist, že tam prostě jsou i jasné zájmy. Ono není normální, když v disciplinárce sedí socios nějakýho klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Obaval som sa po pol hodinke, ze to bude zase zapas ako proti Ponorke alebo Bilbau. Po Neyovom gole trosku opadol tlak a sice Messi nedal penclu (dost to kopol vedla ), nic Rakitic tam opat fukol dalsi a druhy polcas si to snad Barca postrazi. Dufam ze do Malagy pojde Barca s cistim stitom v kolonke inkasovanych golov

Reagovat
Switchback

Nedostal tu červenou za nějaký kecy třeba ještě? protože jinak to nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

co nechapes? ...fauloval v 100% sanci...je to hlupe pravidlo o dvojitom potrestani, ale zatial je to tak...

Reagovat
Switchback

asi máš pravdu, s tím že to nechápu, jsem to přehnal ... ale fakt mi to přijde krutý - > hloupý pravidlo jak říkáš no

Reagovat
smazaný uživatel

mozno tam aj nejake kecy po faule boli

Reagovat
celeb

Pedro by mal ist prec. Ten chalan proste nema sebavedomie a to, ze sa je do utoku 3. (a tlacia sa dalsi mladici), ho odrovnava. Navyse sa mu nedari, vsetko robi zle. Po prichode Suareza ho lavicka odrovna uplne. Mal by ist niekde inde, kde si zahra. Kludne hostovacka s opciou.

Daniho na ploche nechapem. On sa vie este niekedy vyhecovat na dolezity zapas, ale davat ho na Levante ... . Dufam, ze sa konecne odskusa nase nove brazilske kridlo, Takisto Pedro dole co najskor. Kludne dole aj Sergio, dnes je nejaky nemastny-neslany, navyse ma zltu.

Reagovat
alcantara

Messi's previous penalty miss was against Real Betis in La Liga on 5 April 2014.

Messi's penalty record for Barcelona:

- 54 taken

- 43 converted

- 11 missed (including tonight)

Reagovat
Mercury

To bych čekal, že má větší úspěšnost.

Reagovat
smazaný uživatel

protože poslední dobou je opravdu dává s přehledem..resp. poslední 2,3 sezony, tak to asi mate.

Reagovat
smazaný uživatel

a stats od dubna 2012 ? už chci asi moc co :)

Reagovat
Ángel di María 22

80% úspěšnost hodně nic moc.

Reagovat
Fairplay

Každá pátá, to mi přijde celkem hodně

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát by mě zajímalo, v čem je zakopaný pes v tom našem zlepšení obrany. To fakt způsobil jen nákup Mathieuho? Vždyť my nepouštíme soupeře skoro ani ke střele nebo šancím vůbec. To je prostě jak nebe a dudy.

Reagovat
celeb

tak zrovna v zapase s Levante, ktore este tuto sezonu neskorovalo by som tento fakt nepodtrhoval.

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad jsme hráli předtím i s jinými soupeři, ne ...

Reagovat
celeb

jasne, ja to vidim tiez, len mi prislo vtipne to spomenut teraz

Dovod je jasny, mame konecne laveho stopera, ktoreho sme doteraz jednoducho nemali. Carles bol stale zraneny a Masch nie je stoper. Navyse dost siel dolu aj Pique, takze casto bol nasim najlepsim stoperom Bartra. Stale to vsak nie je ziadny zazrak. Tlaci nas pravy bek a zisila by sa aj zaloha za Jeremyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

novej trenér? jen tipuju..

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar chtěl hrát dál, tak to asi nebylo nic vážnýho.

Každopádně nechápu Lucha, že vystřídá toho nejlepšího z našeho útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to chápu , ležel tam jak ocas bez náznaku života , tak bych asi v tom dešti čekal , že je to vážné. A navíc Neymar je na zranění náchylný , včera to v tu dobu už vypadalo na tři body , tak jej pošetřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Já teď moc nechápu, proč tam protestujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím , ale Barcelona hraje směrem dopředu to samé, proti lepším týmům budou mít problémy, jejich hra strašně stojí na Kdessim a Geymarovi. Škoda toho brejku jak ten borec z Levante přesprintoval bezvlasého Mathieua a přihrával dalímu spoluhráči. Měl radši střílet. Letos se jich vůbec nebojím, Mascherano s Mathieum je srandovní stoperská dvojice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Tak hlavne, ze Real nahani strach vsem... A kdo ze dostava 2 goly kazdej zapas?

Reagovat
Rattlesnake

Kdessi

Reagovat
smazaný uživatel

wow super

Reagovat
smazaný uživatel

Real prohrál proti Atleticu které si na vás v minulé sezóně totálně smlslo. Nechali vás čuchnout Alexisovým golem do šibenice a pak vás pěkně z rohu potrestalo. Barcelona s Atleticem nebyla schopna minulou sezonou nic uhrát. A prohra se San Sebastiem kdy tam Barcelona vyhrála? 2006? Real měl na začátek těžké zápasy narozdíl od Barcelony.

Reagovat
Kluivert9

Ten San Sebastian je fakt terno... treba naposled vcera je vyskolila Almerie.

Reagovat
CHONG

Carletto to během pár týdnů sehraje a pak budeme zase nahánět strach celé Evropě, stejně jako vloni, jen dočkej času, jako husa klasu

Reagovat
Kluivert9

Urcite se sehrajete. Otazka je, jak to budete zvladat bez cistokrevnyho DM.

Reagovat
CHONG

V zimě nějaký čistokrevný DM určitě přijde, do té doby musíme holt každého soupeře přestřílet.

Reagovat
smazaný uživatel

lógr? Věštecká koule? Hvězdy?

Reagovat
CHONG

Selský rozum, pro tebe věc zcela neznámá

Reagovat
smazaný uživatel

já ti nevím, ale proč nepřišel už teď? Ne, sorry, to je ten selský rozum. Už nic.

Reagovat
CHONG

Já ti nevím, třeba kvůli tomu, že se na to Xabi vysral tři dny před koncem přestupáku a už se nestihlo nic dojednat, jen tipuji.

Reagovat
smazaný uživatel

3 dny jsou strašně dlouhá doba. Pokud by Florentino chtěl, tak někoho koupil.

A Xabi taky neodešel ze dne na den. Minimálně náznaky už museli v Madridu vidět. Nevěřím, že takovýhle srdcař najednou práskne dveřma. Tak to prostě nechodí.

Reagovat
CHONG

Tři dny nejsou moc dlouhá doba, na to sehnat špičkového DM a podle Florentina i Carletta byl Xabiho odchod typu ze dne na den. Jde vidět, že bez čistokrevného DM to v těžších zápasech půjde těžko, v zimě už to Flo nepodcení.

Reagovat
smazaný uživatel

zobete mu z ruky. Vám vždycky něco nabulíkuje ...

Reagovat
CHONG

Tak když to říkáš ty, tak to bude určitě pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, tak když si to zrekapituluješ, tak tam fakt přece něco smrdí. Nebo kecají všichni okolo Florentina.

Ale ne, už toho nechám. Nebudu ti brát tvýho boha.

Reagovat
CHONG

O Cristianovi nepadlo ani slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo, aha

Reagovat
madridcan

Napriklad taky Luis Gustavo o ktorom sa hovorilo najviac dostupny bol a urcite by vymenil Vlkov za Real Madrid. Hoc by som z neho nadseny nebol, tak vzdy by to bolo lepsie ako nic. K nemu sa budeme obracat aj v zime, lebo najst kvalitneho DM, ktory nehra Ligu Majstrov bude tazke. Alebo sa nato vsetko vysereme a cez leto sa sustredi vsetka pozornost do Juventusu.

Reagovat
Kluivert9

Takze pak sehravani no.2...

Reagovat
CHONG

To už půjde ráz na ráz.

Reagovat
vocasisko

au au au

Reagovat
smazaný uživatel

Je srandovní , my se také smějeme s nulou na kontě. A jsme rádi ,že ta vážná stoperská dvojice už má s Ikerem na kontě osm gólů za čtyři zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi prostě chce na góly nahrávat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak on nahrával i tehdy, za zápas sezony zpátky měl skoro vždy dvě gólovky. To se spíš začalo chtít těm druhejm je konečně proměňovat !

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

mam hodně velký očekávání ze spolupráce Messi-Suarez...protoze to je fakt hroták a zakoncovatel number 1 na svete...jemu to tam Messi bude servírovat jak na běžícím pásu..to bude panečku Neymar bude mít taky progres doufám.

Reagovat
patas92

Messi si řekl, že teď překoná všechny rekordy v asistencích? Může být

Reagovat
alcantara

Sebec Messi

Reagovat
smazaný uživatel

tak super, ještě mi snad Zlatánek pojistí a alespoň si zahojim to nasrání na United z odpoledne ...a na tenhle match se těšim na opakovačky, stream už vzdávám. idyyyž...teď mě napadlá spásná myšlenka...hokeje a sparty už skončily, mohl bych naklusat do našeho pajzlíku a vidět posledních 15minutek a hlavně opakovačky 0:) TO je nápad...kéž by tam nelilo...

Reagovat
patas92

krása

Reagovat
smazaný uživatel

týmová práce. Jsem si skoro jist, že takhle kolektivní koncovku nikde jinde nemají.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na to je ještě dost brzo, ale oproti loňsku to opravdu vypadá na velký pokrok.

Reagovat
Dr. Admess

Sandro a Jordi

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Leo? Dá kusa? Nebo bude ztrácet na Boha z Madeiry 3 kousky ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Messimu bude na konci sezony stacit nejaka timova trofej,Ronaldovi len strelecka Messi uz nepotrebuje nahanat golov,skor trhne rekord v asistenciach za sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

BTW Ronaldo těch asistencí ma taky už letos docela dost...

Reagovat
stas87

ty si troll takze s tebou debatovat nebudem a smej sa kolko chces

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Tady máš první, neboj časem začne pálit ostrými.

Reagovat
Atlético de Madrid

Z Messiho se hlavne stava spis playmaker... Pokud bude hrat tak jako vcera a spis ridit hru tymu, muze si buh z Madeiry klidne vyhravat Pichichi...

Reagovat
smazaný uživatel

Tam má být buch , ta přezdívka je podle těch řach , které střílí. . Ale jinak jsem rád , že to někdo nezaujatý takhle vidí.

Reagovat
Atlético de Madrid

Ja zaujatej jsem, Messiho ma vic a vic rad a Ronaldo me cim dal tim vic sere Messi je podle me celkove lepsi fotbalista, je to lepsi utocnik a komplexnejsi hrac...a jsem rad, ze se zacina pretvaret spis v tvurce hry nez ve strelce. To by totiz Ronaldo nikdy nedokazal a jen to potvrzuje Messiho komplexnost

Reagovat
-Kopy-

a já ti jako nezaujatej mužu říct, že Ronaldo je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta Ronaldova schopnost vykličkovat na malém prostoru a bez rychlosti a předložit spoluhráči nezištnou přihrávku nebo chytře zakončit je neoddiskutovatelná.

Reagovat
Xavi

Ronaldo se hlavně neustále chová jak totální dement. Nechápu lidi, co ho žerou, vždyť je totálně trapnej, ty jeho gesta atd. vždyť to je strašny.

Jak teď proti Deporu dal ten první gól, hned vytáhl trapny gesta, jako že je otřesenej a pak až všichni odešli, tak si ještě poskočil a udělal tu svojí megatrapnou oslavu, co si zas vymyslel. Tohle by třeba Messi nikdy neudělal.

Nechápu, jestli to jako nevidíte nebo vám to příjde normální?

Reagovat
smazaný uživatel

kolko ludí tolko chutí...

Reagovat
Xavi

Však ok, já se nedívím, že třeba fans Madridu nebo Manchesteru ho mají rádi, já osobně ho třeba strašně obdivuju, jakej je to profesionál, na něm jde fakt strašně vidět, jak maká, to je obdivuhodny, ale to chování je prostě strašny.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

, mně se nejvíc líbí , jak se umí rozplakat. Fotbalista to samozřejmě je a je mi dost jedno , že jej spousta fans považuje za lepšího než Messi , stejně to nejde změřit ,ale to chování , naplákání , simulace a sebestřednost jsou děsivé.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ja s tebou suhlasim, aspon co sa tyka toho herectva, divadielka a filmovania. Pride mi ako taky slizky herec, ktory to s tou teatralnostou niekedy az moc prehana. Avsak pre Madridistov je boh, cize to zrejme takto nevnimaju... A futbalista je svetovy, o tom nie je snad pochyb.

Reagovat
10FKK

Reagovat
SIRBRANIKE

Mňa na ňom fascinuje , jak reaguje na vstrelený gól svojich spoluhráčov ( napr.: neskutočná strela Jamesa LaCoruni )

Reagovat
10FKK

Pro polobukvice s oholenýma řitěma v růžovoučkých tangách a nagelovanýma vláskama je to bůh..

Reagovat
smazaný uživatel

A už ho tam dal.

Reagovat
Rattlesnake

no sláva.

Reagovat
Kluivert9

Kocka a mys.

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi sice hraje stále s hlavou nahoře, ale co z toho, když pak stejně VŽDYCKY posune balon dozadu nebo do strany ...?

Reagovat
smazaný uživatel

než to dopíšu, tak Xavi vypustí takovou kolmici.

Reagovat
2miguel1

on a bohužial Iniesta maju ten Pepov spomalovací efekt...Messi adaptovaný,Sergio adaptovaný,Neymar,Rakitic,Alba adaptovaný ..Dani v lese

Iniesta nezahral este ani jeden podareny zapas tuto sezonu...Mascherano na stoperovi, to je take mrhanie jeho kvalit v zalohe až to pekne neni...Masch-Sergio-Rakitic, to proste nemoze nefungovat

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na ty unavené obrany by mohl být platný. Nakonec jsem rád, že zůstal a trochu překvapen, že tuto roli přijal. Snad nám pomůže překlenout toto dočasné období, než se vyladí Rafinha a doroste Halilovič či někdo další. A za odměnu zadarmo odejde poznat jinou životní kulturu.

Reagovat
Kluivert9

Roberto je spatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tuctovej hráč, kterej nepomůže a neublíží. Typická vycpávka.

Oproti tomu Samper nastoupil a hned zaujal. To je trochu jiná liga.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
celeb

DiRoberto krasna seria 10tich prihravok za sebou dozadu. Hlavne aby nieco nepokazil (ako hned po svojom prichode na ihrisko). Nepaci sa mi tento jeho pristup k hre. Ocakavam od neho ovela viac kreativity. Nekonecne prihravky dozadu sme si uzivali posledne 2 sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně. A přitom už to není (nemá být) žádný vyjukaný mladík. S áčkem už nastupoval loni.

Reagovat
Hristo Stoichkov

No, když člověk vidí Denise Suareze, kterého jsme odložili na hostování... Ehm, snad bude brzo zpět, zvlášť s tím banem na přestupy.

Reagovat
smazaný uživatel

a tak to bylo asi spojené s Raketou ...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, navíc je to i pro nás výhodné, protože tam má dost prostoru pro svůj vývoj. Stejně jako Rafinha loni v Celtě

Reagovat
smazaný uživatel

já bych byl jen obezřetný ohledně jeho smlouvy. Jestli podepsal na 4 roky (dle wiki), tak po tom dvouletém hostování přijde rok před koncem kontraktu. To už taky nemusí figurovat Barcelona v jeho dalších plánech ... Zubi by měl na tohle zamakat.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak já očekávám, že ho Sevilla vykoupí a my na to (snad) budeme reagovat zpětným odkupem, ty částky jsou směšný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu spát. Brou

Reagovat
smazaný uživatel

A jen info - jaký jsou částky za zpětný odkup?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tuším, že to bylo 6 mega pro Sevillu a 9 pro nás. Férový obchod.

Reagovat
smazaný uživatel

takže dáme 3 mega za to, že nám ho bude Sevilla dva roky vychovávat. Jo, tohle se mi líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Uplny protiklad Thiaga. Pri nom som sice par krat vypenil, ked spravil uplnu koninu a vzadu bolo 'vzruso', ale dopredu bol vyborny. Nebal sa, skusal sa, a prave tym sa neustale posuval dopredu. Minuly rok v Bayerne ziaril. Som si isty, ze ak bude v poriadku, bude motorom Bavorov.

No nic, dR dostava sanci za troch. Ak sa nepreberie a nezacne konecne hrat (nie posuvat), v Barce skonci.

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě osobně jsou tyhle jemu věnované minuty špatnou investicí. Buď v něm je něco, co není na hřišti vidět, a rozvine se to později, což je asi názor barcelonských trenérů. Nebo mám pravdu já, když na to prostě nemá. A je jedno, jestli na to nemá fotbalově, nebo hlavou.

Reagovat
Hristo Stoichkov

No, na začátku vypadal celkem solidně. Asi doplatil na malou herní praxi. Zamrznul někde mezi béčkem a prvním týmem, to se prostě stává, zvlášť ve velkoklubu s tak silnou akademií. Ty minuty pro něj jsou spíš odměnou za nekonfliktnost a poctivou práci na tréninku. Jak už si tady tvrdil, takový kus, který nepomůže ani neublíží. I takoví jsou v kádru potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo, ale za mě bych prostě furt koukal spíš dopředu než dozadu. Spíš bych ty minuty věnoval někomu, kdo má větší šanci se prosadit. Ale jsem v tomhle asi docela tvrdý, no.

Reagovat
Hristo Stoichkov

On těch minut zas tolik mít nebude, před nim jsou Rakitič, Iniesta, Xavi či Rafinha. Halilovič má ještě čas, není důvod v tomto případě nějak kritizovat.

Jaký máš názor na Pedra?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechat dohrát sezonu a pak se uvidí, ale za mě asi nechat. On je taková ta jistota, kterou můžeš postavit a víš, co ti odvede. Navíc mu nevadí pozice na lavce ...

Reagovat
celeb

neviem. Pedro ma pravidelne raz za sezonu niekolko tyzdnove obdobie, ked vyzera nadejne, dava goly (premeni aspon nieco), srsi aktivitou dopredu/dozadu, vyborne nahrava ... a potom to skonci.

Uz iba hyri aktivitou, ktora je vacsinou k nicomu. Ked sa dostane do sance 1 na 1 tak nezmyselne nahra nikomu, vbehava do ofsajdov, zavadzia si so spoluhracmi.

Ja by som ho poslal do Sevile/Valencie/Vilarealu - ak by bol o nho zaujem. Pri pravidelnom nastupovani by mohol byt platnym hracom timu PD.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tomu vůbec nerozumím, nepamatuji si, že by předvedl něco, čím by si vysloužil tolik šancí.

Reagovat
Kluivert9

Nejslabsi hrac kadru.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak, no ...

Reagovat
Kluivert9

Neser :-D

Reagovat
2miguel1

to skore s tou nulou je fantazia

Reagovat
smazaný uživatel

uáááááááááá člověk si odběhne a .....já to seru, už nesázim ..dneska teda černá neděle...

Reagovat
smazaný uživatel

To si tu psal už před půl rokem

Reagovat
smazaný uživatel

tak pokud má černý jen neděle, tak má ještě 6 dnů, ve kterých si může ty prachy vyhrát zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

blbý je, že sázim převážně jen soboty neděle když jdou ligy no ale teď bude kolo v týdnu...a ta LM se mi příště už musí povést. samozřejmě jsem to tak nemyslel, že sázet už nebudu 0:o)

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem měl dlouhou pauzu, teď sem to zase rozjel a jak to dopadá...nevim, asi moje blbost, Lyon se už zase zvedá a francouzská liga je hrozná na sázky...Teď už je to jedno beztak nebudu mít co sázet...Dřív mě vždycky zahojila LM, která mi hodně tipařsky šla, dneska ani to už...člověka to tak nasere, když mu ostatní zápasy vyjdou s takovym přehledem, viz dneska barca včera real (a posraný od bayernu) aj. zápasy dokonce i trefený handicapy apod. a posere mu to zpravidla jeden zápas, jeden gól...Žel nemam kapitál, abych sázel za 10 000 kurz 1,2 (klidně dva zápasy) a měl z toho v 90% případů dva litry zisk...jednou snad ,)

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitić naprosto předchází má očekávání, jeho hra bez míče je skvělá. Stejně tak musím nakonec smeknout před Luchem a jeho rozhodnutím poslat Deulofea na hostování, sázka na Sandra s Munirem mu vychází perfektně, i tak ale doufám, že se Gerard do klubu vrátí. Jinak by mě zajímalo, jaký je problém s Bartrou, evidentně nemá důvěru už u třetího trenéra a momentálně nedostává minuty ani při zranění Vermaelena.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jeho hra bez míče a jeho celkový přínos jsou nad očekávání ,všiml jsem si ale , že mu občas míč dělá problémy, to mě překvapilo. Navíc včera jsme narazili na čisté betonáře a docela jsem byl nemile překvapen , že jsme je (hlavně v deseti) nedokázali víc rozebrat . Samozřejmě terén a počasí byly spíš na to , aby se od stavu 0:3 vše dohrálo s držením míče na půlce , ale i tak se mi zápas moc nelíbil a nevím jestli jsme na tom tak dobře , jak zatím tabulka naznačuje. Silnější soupeři nás můžou hodně překvapit..

Zase se ukázalo jak pravidlo o trojím potrestání za běžný fau l( penalta , ČK , stop v příštím zápase) postrádá jakoukoliv logiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to, že to postrádá logiku?! Faul v pokutovém území = penalta. Zmaření 100% šance = červená. To, že včera nedošlo k naplnění podmínky č. 2, je už jiná věc, ale to je dáno španělským rozhodčím, ne pravidly. Logiku by postrádalo spíš neudělení červené jenom proto, že se to stalo v šestnáctce a že bránící tým "je už dost potrestán penaltou"... Navíc penalta není automaticky gól, jak bylo včera vidět a jak ukazuje statistika Messiho penalt.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě to prostě logiku nemá , faul by měl být, co se karet týče posuzován podle charkteru , tzn. hrubý , zezadu apod.,ale pokud to je obyčejný faul jako včera , má být odpískán a za něj prostě přímý kop nebo penalta,podle toho kde se nachází ,ale červená a ještě ten hráč příště nehraje je na mě moc a myslím ,že nejen na mě,slýchám o této polemice prakticky pořád. To , že z toho není gól přece je zcela vedlejší. Jaká je, prosím tě , statistika Messiho penalt?

Reagovat
smazaný uživatel

alcantara 21.09.2014 22:02. každou pátou nedal

Tu s tebou souhlasím, měla být penalta a hotovo, Messi nebyl v až tak vyložené šanci, ten obránce by mu to možná ukopl. Ale jinak to pravidlo jede podle logiky, zabráníš gólu (faul ve vyložené šanci, ruka na brankové čáře) - dostaneš červenou. Je-li to v šestnáctce, bude penalta. Nic nelogického v tom není. Jde jenom o sudí, aby to vyhodnotil správně.

Že si potom někdo stěžuje, že rozhodčí zkazil zápas, to nemá logiku. Má si stěžovat na toho hráče, který to způsobí.

A že následuje trest na jeden zápas? To se bude posuzovat podle toho, jestli se ten zákrok udál v šestnáctce nebo mimo? Asi ne. To by se mělo řešit podle zákroku samotného, ne místa.

Reagovat
smazaný uživatel

Trest na jeden zápas podle mě v případě nedělního zápasu bude,i když šlo o nejobyčejnější faul.Tady to především postrádá logiku,tady se jedná o trojí potrestání. A stále si stojím za svým ,že pokud je takováto situace v pokutovém území , měla by být karta udělena pouze v případě , že si ji ten faul svou hrubostí zaslouží , nebo je to třeba opakovaná ruka. Ona se dává i za obyčejný faul v šestnáctce, kdy navíc evidentně nešlo o zastavení vyložené šance, žlutá karta , to mi příjde postavené na hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Za zastavení vyložené šance se dává červená, žlutá je za slibně se vyvíjející akci. To, že to sudí velmi často špatně vyhodnotí, není chybou pravidel. Například ve Španělsku je celkem běžné, že se dává žlutá za téměř každou ruku, i když to pravidla vůbec nepřikazují.

No jak už jsem psal, v neděli to bylo špatně vyhodnoceno rozhodčím, pravidlo samo o sobě je naprosto logické.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně tologické nepříjde, penalta je dostatečně velký trest., jsem zvědav jestli federace odmaže tu červvenou Vyntrovi, Levante o to zažádalo. Udělování žlutých karet ve Španělsku je samozřejmě samostatnou kapitalou světového fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Zapas nakoniec v suchom triku, comu vsak dopomohla aj ČK (podla mna trosku prisna). Inak ale zapas bez problemov.

2. Sergi Roberto pre mna velke sklamanie Viem ze nedostava moc sanci v Acku, ale vzdy ked nastupi, hra podla mna priemerne az podpriemerne. Taky Munir, Sandro, Samper zaujali hned a to maju odohratych niekolkonasobne mensi pocet minut. Sergi by zrejme mal ist v zime na hostovacku.

3. Velmi som sa tesil na Rafinhu, ale zatial mu Lucho, perekvapujuco, moc neveri a skor preferuje Sergiho R.

4. Zapas v stredu v Malage celkom klucovy, ak ho Barca zvladne, ma az do Clasica pomerne dobry los Granada (H), Rayo(A), Eibar(H) a moze sa pripravit, aj herne aj strelecky na Real, tiez sa moze posetrit par hracov na LM a opat to dobre rotovat.

Reagovat
smazaný uživatel

malo ist do suhrnu

Reagovat
10FKK

Musím ti trošku oponovat.. V suchom triku to nebylo ani náhodou, protože lilo jako z konve!

Sergi je z formy, ale včera už jsem viděl náznak zlepšení. Je to dříč a dává do hry všechno, bohužel neunikne porovnávání s Xavim a Donem, proti kterým vypadá 90% fotbalistů, jako kopyta..

Rafinha má drobné potíže se svalem, ale když už jsme u něj, tak je na tom s formou podobně..

Reagovat
misinho7

Tak zajtra Navas som zvedavy no ak nic nezbabreme mal by zacat s cistym kontom

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra má chytat Navas? To už je rozhodnuto?

Reagovat
misinho7

Carlo to vraj povedal na tlacovke ze zajtra dostane sancu

Reagovat
Ángel di María 22

Paráda. Já Ikera mám hrozně rád, ale co je moc, to je moc. Keylor si minimálně šanci zaslouží, snad bude mít čistý konto.

Reagovat
-Kopy-

Alves; Barragán, Vezo, Otamendi, Gayà; Fuego, Parejo, André Gomes; Rodrigo, Piatti a Alcácer.

Klasika, tak jedem

Reagovat
-Kopy-

pacooooooooooooooo

Reagovat
-Kopy-

taková střela ve skluzu, to je neskutečnej borec a ten věk a odchovanec, boží

Reagovat
-Kopy-

oooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

krásna akcia

Reagovat
-Kopy-

taková akce, kam se hrabe Barca Rodrigo má neskutečnou techniku, Paco asistence a André Gomés první gól za nás.

Reagovat
smazaný uživatel

skvele sa otočil okolo toho hráča pri čiare

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
alcantara

Takze Bacca a Paco v lete smer Premier League, vidim to tak...

Reagovat
-Kopy-

nikdy

Reagovat
alcantara

Snad budes mat pravdu, Kopy

Reagovat
Phillipinho

Tak pokud Lim dotahne koupi klubu, tak by odejit nemel. Valencia uz by nemela prodavat svoje nejlepsi hrace, aspon to tvrdi Salvo.

Reagovat
-Kopy-

rodrigoooooooo

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
DieFohlenBMG

udělal to, co si myslim, že udělal?

Reagovat
-Kopy-

ne

Reagovat
DieFohlenBMG

za co dostal tu žk?

Reagovat
-Kopy-

pět vteřin po rozehře fauloval

Reagovat
alcantara

Inak nevies, preco to nebezi na Sport 2, vynimocna situacia a budu pondelky pravidelne davat, alebo nie?

Reagovat
-Kopy-

nevim, nechápu proč hrajem v pondělí, když je v týdnu vložené kolo a nechápu proč to dneska nejde v tv ale ve čtvrtek a v neděli už v tv půjdem...

Reagovat
Kily

výjimečná ne, mám pocit, že pondělní dohrávky se z nabídky vypařily už s postupem loňské sezony, možná mají omezený počet přímých přenosů na kolo a díky tomu, že se každý zápas hraje v jinou dobu, je vyčerpají během soboty a neděle

Reagovat
Phillipinho

Vetsinou davaji 6 zapasu za vikend no plus 1 zapas Segundy. A pondelni dohravky uz Sport TV myslim prestali uplne vysilat.

Reagovat
Kily

Reagovat
DieFohlenBMG

taky dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Ideme. Sice zatial sme mali lahky los ale aj tak skore 10:2 po 4 kolach .... parada .... to fandenie Vale sa mi začina vyplacat a "moj klub" mi po dlhom čase robi radosť.. zatial... nech to vydrži.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele