Primera División - preview 35. kola

01.05.2015, 08:30, aktualizováno 04.05.2015, 08:23
Previews
Ze španělské ligy letos sestoupí Córdoba a hodně dramatický bude boj o to, které dva celky jí o patro níže doprovodí. Sestupové pozice může po dnešku opustit Almería, a to za předpokladu, že si doma poradí s Celtou Vigo...
UD Almería - Celta Vigo  (pondělí 20:45)
Pondělní dohrávku pětatřicátého kola La Ligy obstará souboj osmnácté Almeríe s devátým Vigem. Domácí drží naděje na záchranu především díky zápasům na vlastním hřišti, ovšem Celta poslední dobou šlape a na půdě Andalusanů bude chtít tři body.

Almerienistas ještě záchranu v Primera División nezabalili a před vlastním diváky vyhráli dvakrát za sebou. Díky tomu se Andalusané téměř dotáhli na Deportivo a nyní mají šanci konečně se vymanit ze sestupových pozic. K tomu ale musí porazit silné Vigo, což už se jim v posledním vzájemném utkání dokonce podařilo. Nyní však musí totéž předvést pod nedávno jmenovaným koučem Sergi Barjuánem.

Není divu, že domácí fanoušci i hráči čekají dobrý výsledek. "I když víme, že ještě budeme mít další možnosti k záchraně, tuhle příležitost si nechceme nechat ujít. Chceme uspět ve všech posledních čtyřech kolech, teď ale pro nás existuje jen pondělní mač," uvedl před zápasem domácí středopolař Fernando Soriano.

Hosté nejsou zdaleka pod takovým tlakem jako jejich soupeř. Hrají v pohodě, nerozhodila je ani nešťastná porážka s Realem 2:4 a v posledním kole si poradili i s konkurenční Malagou 1:0. Dobrou sezónu by tak mohli Galicijští ještě zakončit nečekaným úspěchem.

"Toužíme dosáhnout sedmého místa, proto si myslíme v Almeríi na výhru. Hrát v pohárové Evropě je pro nás velký sen. Samozřejmě bychom také rádi, aby se v lize udrželo Deportivo a my jsme si znova mohli zahrát galicijské derby. Celkově ale situaci ve spodních patrech tabulky neřešíme," komentovala nadcházející zápas vycházející hvězda útočník Santi Mina, jenž se minulý víkend stal nejmladším fotbalistou za posledních deset let, který dal gól Realu Madrid.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.40 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Espanyol Barcelona - Rayo Vallecano  (neděle 12:00)
Souboj dvou téměř sousedů v tabulce uvádí stadion Cornellà-El Prat, na němž své domácí zápasy hraje Espanyol Barcelona. Katalánský celek uvítá v zajímavém zápase Rayo Vallecano, které zoufale chce body. Oba celky jsou posíleny výsledky z minulého kola.

Domácím se v něm podařilo urvat tři body v zápase proti Granadě. Byly to přitom docela nervy, protože rozhodující gól padl až krátce před koncem utkání. Espanyol vstřelil první branku přesně před odchodem do šaten, když se prosadil kapitán a ikona týmu Sergio Garcia. Dvacet minut před koncem se ale začínalo od nuly, protože se prosadil Diego Maínz. Jenže ani za tohoto stavu se Espanyol nevzdal a pokračoval v ofenzívě. Snaha se mu vyplatila šest minut před koncem utkání, když se prosadil Paco Montañés a rozhodl o tom, že tři body si budou brát hosté.

I díky této výhře je Espanyol na průběžném desátém místě, což je pozice, na kterou je za poslední roky poměrně zvyklý. K pohárům to je daleko, o sestup se katalánský celek obávat také nemusí. Jedinou výraznější absencí pro domácí tým je obránce Felipe Mattioni, obránce barcelonského klubu si poranil stehenní sval a jeho absence se protáhne ještě déle, než se původně čekalo. To Vallecano je v trochu horší pozici. Rayo se poslední dobou trápí a za posledních pět zápasů vyhrálo jen jednou.

Hráči Raya stále ještě pamatují na nešťastný zápas s Celtou Vigo, ve kterém inkasovali dokonce šest branek! V minulém utkání se jim ale dařilo mnohem lépe, protože překvapili jednoho velkého favorita. Rayo na domácí půdě uvítalo ambiciózní Netopýry, ale ti nakonec odjeli z Madridu jen s jedním bodem v kapse. Domácí poslal do vedení Adrián Embarba, ale ve druhé půli srovnal na konečných 1:1 Daniel Parejo. Zápas byl hodně emotivní a diváci se nakonec dočkali jednoho vyloučení na každé straně. Dokáže Rayo navázat na dobrý výkon?

Když se oba celky utkaly naposledy, ze tří bodů se na stadionu Teresa Rivero radovali hosté z Katalánska. Za hosty se trefili Lucas Vázquez a Sergio García, domácí kontrovali brankou Lea Baptistaa. V další tři body a dobrý výkon doufá trenér tehdy poraženého Raya Paco Jémez. Na tiskové konferenci se vrátil k zápasu s Valencií a médiím řekl, co by rád viděl v nadcházejícím duelu. "S Valencií jsme uhráli bod, i když nám hodně pomohla chyba jejich brankáře. Ale výkon celého týmu se mi líbil a doufám, že teď uvidím něco podobného. Espanyol bude hodně těžkým soupeřem, protože se mu daří na domácí půdě, má skvělé fanoušky a s jejich podporou hraje mnohem lépe. Musíme být koncentrovaní po celý zápas," dodal trenér Jémez.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 4.00 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Granada CF  (neděle 17:00)
Getafe se bude snažit dát zapomenout na debakl z Camp Nou a připsat si jedenácté vítězství v této sezóně. Madridští hostí předposlední Granadu, která v tomto týdnu propustila kouče Resina, což je asi poslední pokus zachránit andaluský tým mezi španělskou elitou.

El Geta se navzdory šestigólovému výprasku z minulého kola nemusí tolik obávat o svou budoucnost v Primera División. Tým Pabla Franca nastřádal už šestatřicet bodů a na sestupové místo si zatím hlídá vcelku luxusní osmibodový náskok. Ten však ještě nemusí stoprocentně zajistit záchranu, a pokud by měli domácí prodloužit třízápasovou sérii porážek ještě o pár kol, i oni by se na konci sezóny mohli ocitnout v ohrožení. Domácí zápas proti Granadě by tak měl ukázat, jak si Getafe stojí v porovnání s nejnižšími patry tabulky.

Obě mužstva se dobře znají a jejich vzájemná blance je poměrně vyrovnaná, nicméně nedělní zápas by mohl být trochu odlišný. "Nejsme si úplně jistí, co po výměně hlavního kouče můžeme od soupeře čekat. Jasně, že si uvědomujeme, že nový trenér nemůže zapracovat nový koncept během pár dnů, ale Granada na hřišti určitě nechá maximum, aby tenhle zápas vyhrála," uvedl před utkáním Pablo Franco.

Muž, který má zachránit Granadu od sestupu se jmenuje José Ramón Sandoval. Sedmačtyřicetiletý rodák z Madridu, jenž sbíral své trenérské zkušenosti například v Rayu nebo Sportingu Gijon, se týmu oficiálně ujal v pátek a sám nejlépe ví, jak složitý má před sebou úkol.

"Záchrana bude těžká, ale není nemožná. Pro mě osobně je to velká výzva a já se takových úkolů nelekám. Působit u klubu jako je Granada mě rozhodně posune v kariéře, zvláště pokud by se nám podařilo udržet se v Primera División," uvedl Sandoval. Tomu by mohl udělat radost návrat stopera Jeana-Sylvaina Babina, který mužstvu chyběl v posledních čtyřech zápasech. V kádru domácích je v ohrožení pouze start zraněných Diega Castra a Pabla Sarabii.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Escudero, Alexis, Velázquez, Vigaray - Rodríguez, Lacen - Castro, Sarabia, León - Babá
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - Folquier, Mainz, Babin, Nyom - Iturra, Pérez - Lass, Piti, Ibáňez - El-Arabi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.30 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - SD Eibar  (neděle 19:00)
Ambiciózní Valencie má po minulém kole co napravovat a navíc ji mohou posílit i sobotní zaváhání jejích ústředních rivalů v boji o kvalifikaci do Ligy Mistrů. Tak jako tak bude pro Los Che domácí zápas s potácejícím se Eibarem jedním z kategorie střetnutí, kde cokoli jiného než vítězství bude považováno za zkrat a zbytečnou komplikaci.

Ve vloženém čtyřiatřicátém kole Primera División totiž Netopýři zaváhali na půdě Raya Vallecana a remízou 1:1 umožnili páté Seville, aby se na ně v tabulce bodově dotáhla. Andaluský klub však v náročném zápase s Realem Madrid tuto sobotu prohrál 3:2 a umožnil valencijským, aby si znovu tři kola před koncem vytvořili důležitý náskok. K tomu všemu navíc doma remízově zaváhalo i Atlético Madrid, a tak by výhra nad Eibarem posunula Valencii na vzdálenost čtyř bodů od třetího místa.

Domácí trenér Nuno se na předzápasové tiskové konferenci věnoval právě onomu zklamání z madridského předměstí Vallecas. "Mohli jsme dosáhnout i na jiný výsledek. Už jsme si prošli, v čem se ještě potřebujeme zlepšit, teď je třeba pokračovat na naší cestě. Zbývají ještě čtyři finále, čtyři zápasy, které zobrazí výsledek naší celoroční dřiny."

"Zítřek je prvním krokem, chceme uspět a získat na Mestalle tři body,"
pokračoval Nuno. "Pak se připravíme na to, co bude následovat." Portugalskému kouči na lavičce Valencie určitě neuniklo zmíněné sobotní utkání Sevilly s Realem Madrid, ovšem ne ani tak proto, že by chtěl vidět zaváhání Andalusanů, jako spíš zkoumat hru Bílého baletu, s nímž Valencii čeká ostrý duel příští týden.

Eibar v minulém kole podlehl doma Seville 1:3 a zůstává nebezpečně blízko sestupovému pásmu, které před začátkem pětatřicátého kola zívalo na baskického nováčka pouze dva body daleko. Bilance třinácti proher z posledních patnácti zápasů má opravdu patrné znaky pádu o ligu níže, ovšem s podobnými potížemi se potýká na dně tabulky více týmů.

Valencii budou možná chybět Pablo Piatti s Rubénem Vezem, zato Rodrigo Moreno se může objevit v sestavě, přestože byl v minulém kole vyloučen. Karetní tresty totiž byly ve Španělsku odloženy, neboť kvůli pátečnímu státnímu svátku neměla tamní fotbalová federace čas na to, aby je již schválila. Na straně hostí budou chybět Ángel Rodríguez a Jaime Jiménez, zatímco start Raúla Navase zůstává v ohrožení.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.18 - 7.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Málaga CF - Elche CF  (neděle 21:00)
Nedělní program pětatřicátého kola španělské nejvyšší soutěže večer uzavře souboj Malagy s Elche, kdy se oba kluby nacházejí v lepší pozici, než možná samy před sezonou očekávaly. Zatímco první jmenovaní dokonce atakují příčky zajišťující evropské poháry, Elche v posledních kolech sbírá jedno vítězství za druhým a záchranu má takřka na dosah ruky.

Zvláště nedávná výhra 4:0 nad Deportivem la Coruňa musela rozjařit všechny příznivce celku z Alicante, který má nyní čtyři kola před koncem slušných sedmatřicet bodů a okupuje třináctou příčku, již před začátkem tohoto kola dělilo od sestupu celých osm bodů. Přesto trenér Fran Escriba rázně varoval, že stále není nic hotovo: "Bylo by od nás velmi hloupé, kdybychom nyní přišli o nasazení, zvláště když zvážíme, jak tvrdě do toho ještě v závěru naši rivalové půjdou."

Výhra v Malaze by pro Elche byla takřka definitivní stvrzenkou setrvání v Primera División i pro příští ročník a Escriba připustil, že jeho svěřenci se již velmi těší, až letošní dramatické sezoně konečně vtisknou na závěr trochu klidu. "Panuje u nás s blížícím se koncem sezony určité nadšení. V tomto klubu nejde jen o osmatřicet zápasů, daň si tady vybírá i řada dalších věcí," naznačil Escriba dlouhodobé potíže s nevyplacenou mzdou, a to i přesto, že hráči na úvod sezony odsouhlasili plošné snížení svých platů.

Malaga je na tom sice výsledkově i tabulkově v rámci celé sezony daleko lépe, ovšem s momentální formou svého soka (tři výhry z posledních čtyř kol) se měřit nemůže. Andalusané totiž na vítězství čekají již sedm zápasů a vážně jim hrozí, že nakonec o Evropskou ligu pro další sezonu přijdou. Proto se dá očekávat napínavý duel, kde oba týmy půjdou hladově za vítězstvím, a jen velmi těžko odhadovat, kdo z něj vyjde lépe. Javi Gracia na lavičce Malagy má k ruce prakticky celý kádr bez zraněných, zatímco hosté se musí vypořádat s absencemi Josého Ángela Alonsa a Edú Álbacara.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Córdoba CF - FC Barcelona  (sobota 16:00)
Lídr tabulky má na svém kontě stále náskok dvou bodů před dotírajícím Realem Madrid, ale nesmí udělat chybu. Jediné zaváhání na té či oné straně by mohlo hodně napovědět o konečném postavení a šancích na titul. Před Barcelonou je nyní poměrně snadná práce, když jede na půdu Córdoby.

Córdoba musí bojovat o samotné přežití v La Lize a zatím se jí to vůbec nedaří. Z poslední příčky nese na svých zádech všechny ostatní celky ligy a na záchranu jí schází ještě devět bodů. V dalším kole ji nečeká nic snadného. Uhrát body proti rozjeté Barceloně na první místě je spíše "Mission: Impossible". Využít by alespoň trochu mohla faktu, že se Barcelona bude jedním okem dívat po nadcházejícím veledůležitém utkání Ligy mistrů. V semifinále nejslavnější klubové soutěže světa se utká s Bayernem Mnichov a chce mu oplatit dva roky starý výprask 0:7.

Teď se ale musí soustředit na zápas s Córdobou. A hráči sami vědí, že případné podcenění by je mohlo přijít hodně draho. Mladý obránce Marc Bartra je rovněž přesvědčen o tom, že jeho spoluhráči nesmí ztratit koncentraci a domácí Córdobě dovolit zaútočit. V rozhovoru pro oficiální klubové stránky Bartra zmínil: "To nejlepší, co můžeme udělat, je plně se soustředit na další zápas a na nic jiného. Teď nás nesmí zajímat nic jiného než Córdoba. To nám trenér Luis Enrique pořád říká. A je pravda, že by nám to mohlo hodně pomoci. Snažíme se podle toho řídit pokaždé, když jdeme na hřiště. A podívejte se, kam nás to dostalo - jsme ve hře o tři trofeje."

Barcelona neprohrála už patnáct zápasů za sebou, naposledy nestačila na Málagu. Ale to se psal únor. Od té doby Barcelona vyhrála 14 zápasů, nastřílela v nich úctyhodný počet 41 branek a dostala jich jen osm! A to si pochvaluje i Bartra: "Naše defenzíva je nyní pevnější, pracujeme na tom každý trénink. Je jedno, kdo stojí proti nám, my se připravujeme vždycky nejlépe, jak umíme. Když máme v zádech dobrou defenzívu, umíme se lépe soustředit na střílení branek. A na pohybu našich útočníků je vidět, že si věří," dodal mladý obránce.

Vidět to bylo i v minulém utkání Blaugranas. Tým trenéra Luise Enriqueho si poradil bez větších potíží s Getafe a deklasoval jej šesti brankami. Bylo se na co dívat, protože po dvou brankách dali Luis Suárez a Lionel Messi. Jednu přidali Xavi a Brazilec Neymar, takže Getafe odjíždělo domů ve značně zkroušené náladě. Není divu, že trenér Enrique po zápase popsal svůj tým jako "nezastavitelný". Jakým skóre potěší jeho hráči své fanoušky tentokrát? Forma Córdoby totiž nasvědčuje další velké kanonádě.

Córdoba nevyhrála už šestnáct zápasů, protože se naposledy radovala z výhry 12. ledna! Od té doby neustále prohrává a za posledních deset utkání si připsala jen dvě remízy. Z minulého utkání rovněž odcházela jako poražený celek. V zápase s Levante rozhodl jedinou brankou David Barral. Na Córdobu rád vzpomíná především kanonýr Barcelony Luis Suárez, protože právě do její sítě se po svém přestupu z anglického Liverpoolu prosadil poprvé. Od té doby dal dalších dvanáct branek. Když se oba celky utkaly naposledy, domácí Barcelona nastřílela Córdobě pět branek. Předtím na sebe narazily ještě v rámci Copa del Rey, to si Barcelona poradila v součtu obou zápasů 7:0.
Córdoba CF - pravděpodobná sestava:
Carlos - Crespo, Deivid, López, Edimar - Krhin - Bebé, Cartabia, Borja, Fidel - Andone
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Bravo - Alves, Piqué, Mascherano, Alba - Rakitić, Busquets, Iniesta - Messi, Suárez, Neymar
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 26.00 - 11.00 - 1.08
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - Athletic Bilbao  (sobota 18:00)
Mohlo by se zdát, že obhájce ligového titulu z Atlétika Madrid již ve zbytku sezony nemá pořádně o co hrát. Momentální třetí místo totiž z obou stran doprovází značný bodový rozdíl, a tak je vysoce nepravděpodobné, že by se madridský klub na konci sezony umístil jinde. Takový názor by se však setkal s odporem trenéra Diega Simeoneho, jenž si příjezdu Athleticu cení nad zlato.

I když je jen otázka času, kdy Atlético matematicky ztratí šanci na obhajobu ligového titulu, zůstává Simeone skálopevně přesvědčen, že i na letošní sezonu lze být po právu hrdý: "Míříme za kvalifikací do Ligy Mistrů potřetí v řadě, což náš klub nedokázal ani jednou ve více než sto letech své historie. Lidé, kteří se na nás chodí dívat, musí vědět, jak moc potřebujeme jejich podporu, účast a zapálení do zápasu, protože už skoro šest měsíců tady odvádíme vysoce důležitou práci."

"Prošli jsme si řadou hráčských změn a náš tým nadále soupeří na čele. Ještě jednou opakuji, že zítřejší zápas je důležitější než ten s Barcelonou,"
prohlásil Simeone na své páteční konferenci v souvislosti s posledním domácím ligovým zápasem této sezony, kdy na stadion Vicenteho Calderóna zavítá aktuální lídr ligové soutěže.

Atlético momentálně na katalánský velkoklub ztrácí propastných devět bodů, sedm pak od druhého Realu Madrid. Čtyři kola před koncem se již takováto ztráta bude dohánět jen velmi těžko a málo je Atlétiku platné, že drží již jedenáctizápasovou šňůru bez porážky. Z posledních sedmi kol navíc červenobílí vítězně ovládli hned šestici ligových zápasů.

Athletic půjde do zápasu z osmé příčky a nadále tak zůstává v přímém boji o kvalifikace do příštího ročníku Evropské ligy. O jeho motivaci ostatně svědčí zisk sedmi bodů z posledních možných devíti. V tomto týdnu navíc kapitán Andoni Iraola oznámil, že po sezoně v klubu po dvanácti letech věrné služby skončí. Dvaatřicetiletý obránce za tu dobu nastoupil do více než pěti set utkání. "Posledních pár let jsem prodlužoval smlouvu rok co rok. Měl jsem jasno, že jsem si na tohle vybral ten správný moment, jsem takto rozhodnutý již od začátku sezony. Nevím, kam mě budoucnost zavede, s ničím teď nespěchám," doplnil Iraola.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.50 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Real Madrid  (sobota 20:00)
Šlágrem pětatřicátého kola La Ligy bude souboj Sevilly s Realem Madrid. Obě mužstva jsou ve skvělé formě, což prokazují doma i v pohárové Evropě. Sevilla aktuálně sahá po čtvrté příčce, Los Blancos se snaží nahánět první Barcelonu. Není proto pochyb, že pokud bude chtít Real i nadále živit naděje na titul, musí na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána předvést top výkon.

Real Madrid opět prokazuje na konci sezóny svou nesmírnou kvalitu. I přes četná zranění dokázali hráči z lavičky vybojovat důležitá vítězství a udržet Bílý balet ve hře o titul z Ligy mistrů i z domácí soutěže. Ve španělské lize však musí doufat, že Barca v následujících čtyřech kolech ztratí a Madridští tak budou moci smazat dvoubodové manko. Aktuálně Real drží osmizápasovou sérii bez porážky a v lize má za sebou šest utkání s plným počtem nasbíraných bodů. Vše ale může být ztraceno právě nyní na stadionu v Seville, kde Los Blancos už dvě sezóny v řadě prohráli.

"Bude to těžké stejně jako všechny naše zbývající zápasy. Nyní je pro nás nejvíc důležité právě sobotní utkání. Sevilla je výborný tým, který svou sílu prokazoval celou letošní sezónu. My bychom však rádi pozlobili Barcelonu a získali tyhle nesmírně důležité tři body a ještě zabojovali o titul," prohlásil před zápasem kapitán Realu Iker Casillas.

Soustředění na zisk domácího titulu pro Bílý balet nejspíš není úplně na prvním místě, jelikož svůj osud ve španělské lize nemají Madridští zcela ve své moci a navíc mají v Lize mistrů šanci zapsat se do dějin. "Pokud bych si měl vybrat jeden z těch titulů, volil bych Champions League. Naši fanoušci si cení úspěchu v Evropě a navíc vyhrát titul v Lize mistrů dvakrát za sebou se ještě nikdy nikomu nepodařilo. Je to pro nás obrovská výzva," vyjádřil názor kabiny Casillas.

Toho by mohla využít Sevilla, která se zuby nehty drží v boji o čtvrté místo zajištující start v milionářské soutěži. Andalusané se díky ztrátám Valencie v minulém kole na Netopýry bodově dotáhli a boj o důležitou příčku je tak v závěru sezóny zcela otevřen. V domácí soutěži Sevilla neprohrála deset utkání v řadě a sebevědomí si zvedala i v Evropské lize, kde si ve čtvrtfinále poradila se Zenitem Petrohrad. Šance na bodový zisk proti Realu Madrid tak pro Emeryho tým vypadají docela nadějně.

"Jsem se svým týmem velmi spokojený. Každý se chce zapsat do historie tohoto klubu. Máme v La Lize jasné cíle a jeden velmi konkrétní rovněž v Evropské lize. Každé utkání je tak nyní speciální. Sobotu si chceme užít. Je mi jasné, že vyhrát bude nesmírně těžké, ale my se o to pokusíme," neskrýval Unai Emery své nadšení po posledním vítězství Sevillských na hřišti Eibaru 3:1.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Trémoulinas, Kolodziejczak, Carrico, Coke - Krychowiak, Banega - Reyes, Iborra, Vidal - Bacca
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Marcelo, Varane, Pepe, Carvajal - Isco, Kroos, Ramos, Rodríguez - Ronaldo, Chicharito
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 4.00 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Deportivo La Coruña - Villarreal CF  (sobota 22:00)
Villarreal si čtyři kola před koncem nejspíš přeje, aby sezona co nejrychleji skončila. Tak jednoduše to však nefunguje, a tak svěřenci trenéra Marcelina musí zatnout zuby a protrápit se závěrečnými koly Primera División pokud možno s protržením příšerné série bez vítězství. První šanci k tomu Žlutá ponorka dostane na hřišti Deportiva la Coruňa.

V Galicii se bohužel nepředstaví brankářská jednička hostí Sergio Asenjo, jenž si v minulém kole ošklivě poranil vazy v koleni, a sezona pro něj již skončila. Přidal se tak k celé plejádě zraněných hráčů Villarrealu, jmenovitě zde figurují Denis Čeryšev, Bruno Soriano, Mateo Musacchio, Giovani dos Santos a Ikechukwu Uche. Přesto kouč Marcelino vyzývá k tomu, aby jeho hráči všechna příkoří překousli a poprvé za posledních devět kol dokázali zvítězit.

"Je očividné, že si procházíme špatnou sérií, nepřestáváme selhávat místo vítězství a sbíráme další a další zraněné. Doufám, že to už brzo skončí," posteskl si Marcelino na předzápasové tiskové konferenci. "Pravdou je, že tohle je pro nás velmi obtížné a problémové období. Ale musíme se sebrat, i když nás to ovlivňuje. Nemůžeme se na nic vymlouvat."

"V životě jsou i horší věci, musíme se s našimi zraněními smířit, je to jen součást fotbalu,"
pokračoval lodivod Žluté ponorky. "Proto se hráči, kteří jsou ještě zdraví, musí snažit a soustředit na to, o co tady bojujeme."

Přesto všechno se však Villarreal stále drží relativně pohodlně na šesté příčce, která mu zajišťuje kvalifikaci do příštího ročníku Evropské ligy. Na sedmou Malagu totiž drží šestibodový náskok. "Jsme přesvědčení, že dokážeme porazit kohokoli, pokud budeme pokračovat v dřině, s jakou jsme se prezentovali, a proto půjdeme i na Coruňu s cílem vyhrát," slibuje Marcelino.

Depor má na rozdíl od svého sobotního soka pouze jediného zraněného hráče, a to Cezaryho Wilka. To ovšem nijak neubírá na závažnosti situace galicijského klubu, který se potácí na hraně sestupu. Osmnácté místo je spolu se sérií dvanácti zápasů bez výhry smrtící kombinace, která již odstartovala protesty fanoušků. Padesát příznivců Deportiva totiž po nedávném debaklu 4:0 s Elche vtrhlo na klubový trénink a jasně dalo najevo, co si o momentálním rozpoložení svého milovaného klubu myslí. Deportivo má rozhodně co napravovat a času na zlepšení razantně ubývá.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.30 - 3.30 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Sociedad - Levante UD  (pátek 20:45)
Levante se zoufale snaží dostat se co možná nejdál od sestupové propasti. Aktuálně má náskok sedmi bodů, což ale v žádném případě nemusí stačit. Levante je ale poslední dobou v dobré formě a rádo by využilo toho, že Realu Sociedad San Sebastian se příliš nedaří.

Domácí celek za posledních deset zápasů vyhrál jen třikrát. Nedařilo se mu ani v minulém klání, protože na remízu s Villarrealem navázal Real Sociedad zase jen remízou. Nutno podotknout, že Real byl proti baskickému Bilbau velkým outsiderem, takže konečná dělba bodů se dá považovat za úspěch. Favorizovaný Athletic šel do vedení krátce po změně stran po proměněné penaltě Aritze Adurize. Hosté hráli o deseti, ale i v oslabení dokázali vyrovnat. Prosadil se dobrou ranou De la Bella.

Trenér David Moyes byl sice po utkání spokojen, ale již vyhlížel další střetnutí. V pozápasovém rozhovoru s novináři sdělil: "Museli jsme dotahovat skóre zápasu a navíc jsme dostali branku z penalty. Takže to pro nás nebylo snadné a museli jsme se hodně snažit. Ale věděli jsme, že při troše štěstí se nám může podařit nějaký bodový zisk a šli jsme za tím. Zlepšili jsme rozehrávku a napadání."

"Bod samozřejmě bereme. Ale v dalším utkání jich chceme mnohem víc. Náš soupeř se sice zlepšuje, ale my důvěřujeme v podporu našich fanoušků, kteří jsou naším dvanáctým hráčem. Hrajeme doma a i když to bude hodně náročné utkání, musíme jej zvládnout. Rozhodne větší koncentrace a to, zda budeme táhnout za jeden provaz," dodal někdejší manažer Manchesteru United Moyes.

Když bychom se dívali striktně na formu z posledních týdnů, pak by Levante bylo jasným favoritem. Aktuálně patnáctému týmu tabulky se povedlo porazit Getafe a v minulém kole tento úspěch napodobilo. Poradilo si s hostující Córdobou a také v tímto utkání rozhodovala jen jediná branka. Radoval se z ní David Barral. Jinak ale s nějakou opulentní naloží branek a fotbalové krásy nepočítejte - z pěti posledních střetu hned 4 skončily remízou.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Martinez, González, Martinez, La Bella - Granero, Pardo - Prieto, Canales, Vela - Agirretxe
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Marino - López, Vyntra, Ramis, Juanfran, Toňo - Simao, Camarasa, Morales - Casadesús, Barral
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.60 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona34273497:1984
2.Real Madrid342716102:3082
3.Atlético Madrid34236565:2675
4.Valencia CF34209561:2669
5.Sevilla FC34216763:3869
6.Villarreal CF341411944:3153
7.Málaga CF341381336:4047
8.Athletic Bilbao341381334:3847
9.Celta Vigo341291340:3845
10.Espanyol Barcelona341291341:4345
11.Rayo Vallecano341331839:6242
12.Real Sociedad349131237:4440
13.Elche CF341071731:5737
14.Getafe CF341061828:5236
15.Levante UD34981732:6035
16.SD Eibar34871929:4931
17.Deportivo La Coruña346111729:5629
18.UD Almería34871929:5528
19.Granada CF344131722:6325
20.Córdoba CF343112021:5320
Bodové odečty
UD Almería-3za dluh za přestup hráče

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (983)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je síla , PD denně!

A jdeme do dalšího finále, ve vítězství v Cordóbě věřím! A také v hladký průběh bez zranění a vykartování. A také Sevilla snad bude bodovat.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.goal.com/en/news/12/spain/2015/04/30/11294462/new-tv-deal-ends-barcelona-and-real-madrid-monopoly?ICID=HP_HN_2

Vyzerá to tak, že deľba peňazí z TV práv by mala byť v Primere viac vyrovnaná. 50% delené rovnako, ďalších 50 podľa výkonnost a popularity.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne

Reagovat
smazaný uživatel

Hele a jak podstatnou část příjmů tvoří tahle TV práva?

Reagovat
roman1978

http://fcbarcelona.cz/index.php?page=clanek&id=21955

a prý, že argentinci nemají rádi messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Rádi ho mají, ale Maradona a Kempes jsou pro ně takoví ti "kluci z ulice", kteří vybojovali tituly Mistra světa a Messi je takový ten "třetí vzadu".

Reagovat
valloire

Nebál bych se říct i takový ten pátý vzadu.

Reagovat
valloire

Místo Mascherana Ardiles a Di Stefana asi berou jako Španěla či co. Jako důkaz lásky bych to ale fakt nebral.

Reagovat
technecium

Di Stefa kdo? Asi budeš jediný, kdo ho považuje za lepšího jak Messi...

Reagovat
valloire

nezbláznil ses?

Reagovat
technecium

A ty?

Reagovat
valloire

Alfredo je Alfredo. Takže ne.

Reagovat
technecium

Leoš je prostě Leoš, takže ty jo

Reagovat
CHONG

Zítra nás čeká extrémně těžká práce, ale věřím, že budeme těžit z Miláčkovi formy, Cristiano se střelecky probudí a zvládneme to, musíme na zlo tlačit až do posledního kola.

Reagovat
-Carles-

Miláček je Illarra?

Reagovat
CHONG

To se ptáš vážně nebo to má být pokus o fór?

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Leo Rekordman

Illara je nas milacek

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
roman1978

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To se vážně ptáš? Chong jej má nejen na zdi v pokojíčku,ale i v každém zdejším příspěvku.

Reagovat
CHONG

Nejenom v pokojíčku, taky na zdi v kanceláři

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vzhledem k tomu jaká je tvá každodenní náplň práce bych tomu věřil.

Reagovat
CHONG

Z 90% veřejné zakázky, z 10% nekalá soutěž, ale je důležité vyzdobit si pracovní prostory dle svého gusta

Reagovat
smazaný uživatel

, a kolik hodin či minut činí těch 100% ? A kdy ? Zde nelze vysledovat ,že by jsi chvilku v diskuzi chyběl!

Reagovat
CHONG

Ono je to jednoduché, já mám pracovní dobu od 9 do 6, ale do kanceláře chodím už na osmou a odcházím většinou kolem osmé a díky tomu se během dne skoro vždycky chvilka na diskuzi najde

Reagovat
smazaný uživatel

Ale už ne na práci, ale ty se svým šarmem a verbální dovedností jsi to vždy na někoho schopen svalit ,tomu pevně věřím,nebo spíš dle zde stráveného času a doručenému přínosu vím.

Reagovat
CHONG

Řeknu ti to takhle, jsem v kanceláři 14 měsíců a absolventů právnických fakult je jako máku, navíc můj šéf razí jednoduché heslo, že důležité jsou jen výsledky, takže si troufnu tvrdit, že nějaké asi mám

Reagovat
roman1978

jakým způsobem chcete na sebe tlačit až do posledního kola?

Reagovat
CHONG

Jsi rozený komik.

Reagovat
smazaný uživatel

máte niečo spoločné

Reagovat
CHONG

Vítej do party.

Reagovat
roman1978

tak.........všechno, co dělám, dělám dobře, jsem ve všem nejlepší.

a hlavně strašně skromný

Reagovat
CHONG

A taky vtipný

Reagovat
smazaný uživatel

Všetky klúčové sobotnajšie zápasy na Sport 2. Takže som zase vyradený z hry.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ángel di María 22

Jestli nastoupime na Pizjuánu v takovym tempu a zaujeti, jak prvni zapas LM na Atleticu, tak si myslim, ze to dobre dopadne. Pokud ne, tak neverim, ze tam jsme schopny vyhrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba v Seville vyhrajete. Ale to, jestli se budou radovat všichni, záleží na tom, kolikrát a jestli vůbec se trefí muž Já, já já, jenom já. Jinak to pro něj bude jako prohra, bez ohledu na konečný výsledek. http://futbol.as.com/futbol/2015/05/01/primera/1430443319_021903.html

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý, žes Ronalda vytáhl.

http://imgur.com/a/PYxrc

http://i.imgur.com/s5GIiay.jpg

Myslím, že tohle by mělo tu debatu o Arbeloově gólu ukončit. Možná tam měl moment frustrace, jenže ten trval tak maximálně desetinu vteřiny. Zbytek už byla normální radost z gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty momenty frustrace má v každém zápase ,kdy se mu nedaří dát gól a ještě větší pokud mu jej někdo vyfoukne jako teď Alvaro nebo před pár týdny Bale. Chápu ,že na tom nic závadného většina madridistů nevidí ,ale jsem rád,že jich to už pár začíná vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

ta "radost z gólu" má být ten křečovitý úsměv?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

To jsou zase srance.

Reagovat
Visca el barca

LIGA BBVA poslala všem týmu krom Barcelony a Realu Madrid dotazníky, na kterých je napsané koho by chtěli za vítěze LIGY BBVA 14/15 a hlasování dopadlo takhle: (hlasovali všichni hráči prvního mužstva, pak se výsledky sečetli)

Atletico Madrid - FC Barcelona

Valencia CF - FC Barcelona

Sevilla CF - FC Barcelona

Villarreal CF - FC Barcelona

Malaga CF - Real Madrid

Athletic Bilbao - FC Barcelona

Celta Vigo - FC Barcelona

EspanyolBarcelona - Real Madrid

Rayo Vallecano - Real Madrid

Real Sociedad - FC Barcelona

Elche - Real Madrid

Getafe - Real Madrid

Levante - FC Barcelona

Eibar - Real Madrid

Deportivo - FC Barcelona

Almeria - FC Barcelona

Granada - Real Madrid

Córdoba - FC Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej pokus.

Jednak proč by tohle liga dělala, co by z toho jako měli? Dál proč by vyndavali R+B, když jsou TEORETICKY ve hře o titul ještě další 3 týmy? Jsou v tom dost velký logický lapsy, takže sis to buďto trapně vymyslel nebo si někomu naletěl..

Reagovat
hntlyl

Facebook FC Barcelona - CZ/SK, neskutečný

Reagovat
Visca el barca

Sere tě to co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dáš nějakej zdroj? Jinak seš prachsprostej lhář a nic víc.

Reagovat
Visca el barca

Já si to nevymyslel, není proč

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli sis to nevymyslel, tak to snad podpoř tím zdrojem ne? Pokud máš čistý svědomí, tak to je to nejmenší, co můžeš udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, co tě na tom tak sere. To, že ostatní kluby nemají moc Real rádi, je přece jasné. Jediná oblast, kde je Real jakž takž populární, je Andaluzie.

To, že liga rozeslala nějaký dotazníky, asi není úplně pravděpodobné, ale ty výsledky by mohly být tak, jak jsou v tom příspěvku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tady vůbec nejde o nějaký obhajování Realu..mně vadí, že si sem týpek hodí nějakej "průzkum", ze kterýho smrdí faleš na sto honů a když si mu řeknu o zdroj, tak se začne vykluzovat jak lasička. Já ho chtěl jen odhalit, nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

částečně chápu, ale stejně si myslím, že tě spíš nakrklo to celkové protiRealské vyznění té "ankety".

Reagovat
smazaný uživatel

práveže sú to sračky...

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
valloire

ty jsi klaun

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Určitě si budu něco vymejšlet, normálně jsem to zkopíroval ze stránky, jako to dělá každej druhej. Jen opět bílé zlo se začalo čertit, ať je to pravda či ne

Reagovat
CHONG

A ten zdroj, o který jsi byl požádán?

Reagovat
Visca el barca

Takhle, skopíroval jsem to z facebooku. Většinou jsou na tý stránce zajímavý věci. Ač je to pravda nebo ne, tak jedna věc se ukázala. Tvé bílé kamarády to docela nakrklo a tak to má bejt:)) Jinak ten článek není daleko od pravdy, máte v týmu Cristiana a toho nesnášej všichni, tak proč se pořád tak divíte

Reagovat
Billy McClane

A sme doma

Reagovat
misinho7

no daj zdroj ....to z FB tu mozeme hadzat vsetko mozne...

Reagovat
CHONG

Co přesně by na tom mělo fandy Realu srát?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak vůbec to nechápu , vždyť vy přece čím nenáviděnější tím lépe.

Reagovat
CHONG

Je to tak, nenávist tě vybičuje, je to nejsilnější cit.

Reagovat
smazaný uživatel

Silnější než láska k milovanému ?

Reagovat
CHONG

Občas ano, láska je vrtkavá mrška, ale nenávist je většinou stálá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v lásce k miláškovi jsi snad věrný , nebo už jsi někoho měl před ním ?

Reagovat
CHONG

Jamese jsem si strašně oblíbil, to nepopírám, to označení Miláček mělo být původně krátkodobou záležitostí, při jeho návratu po zranění, ale hrozně mě pobaví, jak sem vždycky naběhnou rozezlení homofobové a začnou mi nadávat do buzerantů, tak v tom označení pokračuji dál, aby puklo pár hlav

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo Vallecano - Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

To jakože v Rayu to přejí spíš Barce?

Reagovat
Ángel di María 22

Ne.

Reagovat
sensei25

Súčasťou prestupu Reusa do Realu má byť Jesé. Čo si o tom mylite realisti,aj keď to je zatiaľ iba špekulácia.

Reagovat
misinho7

bral by som vsetkymi desiatimi Jese teraz upada uz to nie je on.. a MArco je jedno z najlepsich kridel , sympatak ale jeho problem su caste zranenia..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Kde to psali, na opilci.cz?

Reagovat
sensei25

www.chongjekokot.com

Reagovat
CHONG

Webová stránka není dostupná

Reagovat
Kluivert9

Momentálně nefunkční, ale evidentně pravdivá

Reagovat
CHONG

A taky neexistující

Reagovat
smazaný uživatel

Správce se omlouvá za nefunkčnost pro přetížení.

Reagovat
CHONG

Jedeš

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji.

Reagovat
CHONG

Rádo se stalo, líbí se mi, jak moc ti ležím v žaludku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak víš nejsem sám ,snažíš se o co největší neoblíbenost a tvůj souboj s valoárem je něco jako letošní vyrovnanost v boji o titul v PD.

Reagovat
CHONG

Jak píši níže neoblíbenost u culés je pro mě vyznamenáním

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu ti dopomáhej satan.

Reagovat
CHONG

Ďábla do toho netahej, na toho si nepotrpím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejsi až takový narcis jako ..... jsem si myslel.

Reagovat
drussbarb

Ty jsi mi teda koncipient. Jestli ti TOHLE dělá tak dobře, tak si to užívej, zlato

Reagovat
CHONG

Co má moje profese společného s mými libůstkami v osobním životě?

Reagovat
drussbarb

Nevím, jaké další libůstky máš ve svém osobním životě (wannabe?) macha, ale tvé diskuzní libůstky mají s tvou profesí společné vše, protože o právnících nemám nejlepší mínění. Ale ve vás "právnících" se nevyznám, takže si nejsem jistý, jestli je koncipient už ostrý právník nebo nějaký čekatel, který si musí nejdřív odkroutit nějakou praxi. Ale namistrovaný jsi jako bys byl předlohou seriálu Suits ... Nechci házet do jednoho pytle všechny právníky (u nás jsou právníci naprosto v pohodě) nebo fandy baletu, nad tebou si musí ťukat nad hlavou i další absolventi práv fandící Realu

Reagovat
CHONG

Tak mně jsou ostatní absolventi práv fandící Realu celkem lhostejní, já jsem samostatný člověk, nikoliv součást nějaké masy, vystupuji zde pouze sám za sebe.

Reagovat
drussbarb

Já ti jen odpovídal na spojitost tvých zálib a tvé profese. Jinak doufám, že ti mínění komunit ve tvém osobním životě není tak lhostejné jako tady, protože život bez přátel, případně partnerky, je smutný. Ale to pochopitelně neznamená, že slušný člověk, který není arogantní atd., nemůže být zároveň asetivní, samostatný nebo úspěšný, víš? Tak, toto rozhřešení máš zdarma, příště za poplatek. Tak, a teď Bola, tomu jsem cca před půl rokem chtěl napsat něco podobného. Ach, jo, jak může být někdo tak krásný, úspěšný, svalnatý a zároveň skromný jako já ...

Reagovat
CHONG

Je to ale zcestné, protože pro profesi jsou důležité jen výsledky v ní, nikoliv "libůstky na internetu". Jinak partnerku nemám, nejsem vztahový typ, monogamie mi moc neříká a jsem rád neomezeným pánem svého volného času, navíc nejsem moc příjemný člověk a trávím zhruba 14 hodin denně prací. Přátel mám dost, občas i víc než je mi milé.

Reagovat
drussbarb

No pokud máš kamarády, tak je hádám vše v pořádku . Zbytek jsem tak nějak popsal výše, opakovat se mi to nechce a hlavně pokud opravdu děláš s paragrafy, určitě umíš precizně chápat psaný text a výborně argumentovat a já se tu od tebe nechci nechat ztrapnit (tj. zaplácnout se plácačkou jako otravná masařka). Nechť je toto můj příspěvěk v tomto vláknu, abych dokázal, že mám pevnou vůli a že dokážu odolat tvým mindgames. Tak se měj, jdu si přeměřit penys

Reagovat
CHONG

Měj se a hodně zdaru při měření

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Pár zpráviček:

Messi bude podruhý otcem. Prý to má být kluk jménem Benjamin. Pokud kluci podědí jen polovinu tátových fotbalových genů, tak máme v budoucnu vystaráno.

Vietto má klauzuli 20 mega euro. Klub s ním bude v průběhu května jednat o změně smlouvy a zdvojnásobení jeho výkupky. Jestli ho někdo koupí za těch 20, tak je to steal jak prase. Zájem máme prý my, Atleti a pak kluby z Anglie. Můj názor je ten, že ho koupí Cerezo.

V síti našich skautů se prý objevilo staronové jméno - Kevin de Bruine. Prý se o něj zajímal klub už v minulosti, ale on si prý při přestupu z Chelsea vybral Německo. Momentálně se o něj klub zase začíná zajímat. Problém je nejen vysoká přestupová suma (Wolíci ho kupovali za 20 mega a ještě ho zhodnotili ...), ale i zájem PSG a obou klubů z Manchesteru. ................... Já nevím - on je výborný a uričitě by se nám do našeho novýho herního stylu hodil, ale pokud kupovat drahou posilu, tak Reuse nebo Vietta.

Braida se rozhovořil o Pogbovi - prý se mu hodně líbí, ale to i jiným klubům. Marotta prý řekl, že je hypotéza, že má Pogba s někým (no s kým asi ...) dohodu od roku 2016.

Reagovat
sensei25

Ja hovorím od začiatku,že Pogba si na nás počká. To by bol skvelý prestup, pretože naša záloha je v podstate priemerná oproti top klubom. Ťahá nás Messi,Neymar a Suarez. Bez nich by sme neboli tam kde sme. V lige by sme nebojovali o titul,v pohari už by sme boli out a to iste v LM. JE až neuveritelne,že s takou zalohou sme v boji o 3 trofeje.

Reagovat
Phillipinho

Nevim, jestli ma Vietto uz ted na velkoklub. Prvni polovinu sezony mel vybornou, ale od zacatku jara je tragicky...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
stas87

Ak by ho Atletico vykupilo,skusil by Simeone hrat s nim a s Griezmannem na hrote?Mandzukic by sedel a siel by do hry podla vyvoja skore.Alebo Vietto na AM,na jednej strane Koke a na druhej Arda.Utok Mandzukic-Griezmann,moc ofenzivne,vsak?

Reagovat
Phillipinho

Myslim si, ze Vietto s Grizim by spolu asi nehrali. Cholo tam spis chce jednoho robustniho utocnika. Tu variantu 4-1-3-2 bych taky asi nevidel moc realne. Cholo spis na jedne z poslednich tiskovek naznacil, ze Koke se casem z kridla posune hloubeji do zalohy.

Reagovat
Atlético de Madrid

Vietta za 20 mega bych teda fakt nechtěl, potřebujeme něco trochu jinýho

Reagovat
misinho7

http://www.marca.com/en/2015/05/01/en/football/real_madrid/1430480072.html?cid=SMBOSO34503&s_kw=facebookCM&t=397923064

Dovody preco nenastupil Martin ale Nacho sice mi bolo luto ze ho tam nedal ale ked som si precital ten clanok tak to dava zmysel

Reagovat
Billy McClane

Ved sme ti to hovorili.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem - Pogba by prý měl být připraven na Real.

Reagovat
misinho7

nemal

Reagovat
smazaný uživatel

četl jsem jak na Marce, tak na Mundu, že prý úspěšně prošel nějakými testy a hrát by měl.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.marca.com/2015/05/01/futbol/champions_league/1430477981.html

je zvláštní, že když čteš ty noviny, tak tam přehlídneš tak důležitý článek.

Reagovat
misinho7

tak rano niekde bolo zeby nestiha...ale tak asi pravda je ina

Reagovat
Billy McClane

Dneska ides.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem - Američani přijeli na MS s opravdu hodně čajovým mančaftem. Oni nikdy neměli ty největší hvězdy, ale letos jim nepřijel vůbec nikdo. Naprosto nezajímavý tým. Docela by mě nepřekvapilo, kdyby dostali naklepáno a hráli o záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak obranu maj víc než solidní, tam tu kvalitu víceméně mají. Gólmani trága, útok maj zajímavej. Pár solidních NHLerů jako Lee, Bonino, ale hlavně mladíky Eichela (letošní dvojka na draftu), Larkina (loňský první kolo). Ale jako celkově jo no.. ten tým maj slabej, hlavně když si to člověk srovná s Kanadou, která má nejsilnější tým za poslední roky. Ale třeba já jsem na ně fakt zvědavý, oni fakt můžou skončit kdekoliv od sestupu z elitní skupiny po 1/4 finále i výš.

Reagovat
smazaný uživatel

tak první třetin s Finama vyhráli hlavně díky tomu gólmanovi

Reagovat
Kily

první třetinu odehráli dobře, nemít Finové ty dvě přesilovky, tak se skoro k ničemu nedostali

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo, ale Amíci hrají výborně. Tím pohybem Finy (!!!) úplně ničí.

Reagovat
Billy McClane

A zase somarina. Mena nie su vsetko. Ten tim je dobre zostaveny, je tam vela vysoko draftovanych hracov, ktori su mladi a budu bojovat ako levi. Stvrtfinale si v pohode uhraju.

Reagovat
CHONG

Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Už i expert přes hokej, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

he he, hodinu a půl nic, a pak 3 během 7mi minut. Náhoda ...

Reagovat
smazaný uživatel

To je určitě nějaká antijirikovska kampaň mimochodem - jo, náhoda

Reagovat
smazaný uživatel

nepochopils

Reagovat
hntlyl

7mi

Reagovat
valloire

jako v cirkuse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

http://www.marca.com/2015/04/30/futbol/1430419228.html

Collet: “Se ha roto la vergüenza que separaba al fútbol español”

Tebas: Nace una nueva Liga, es una decisión histórica"

http://www.marca.com/2015/05/01/futbol/1430467483.html

Konecne

Reagovat
LAM

Od kdy to má platit?A kolik asi Barca s Realem dostane podle novejch regulí?

Reagovat
roberos

Hezká kritika od fanoušků Realu z jejich stránek :

čas 30.04.2015 20:48:04

Hudson

Kamenujte mě, ale CR me štve čím dál tím víc. Celej tým maká na něj, šancí má mraky, máchá rukama na rozhodčího po každým kontaktu, v brejku nenahraje do šance, (Chicharitovi) radši to napálí na tribunu. Chlapec by potřeboval trošku sundat hřebínek, od doby co dostal Zlatej míč je o třídu až dvě pod Messim, jako vždy, když udělá individuální úspěch. Ať si kdo chce co chce říká, jsem přesvědčen, že mu jde hlavně o jeho úspěchy. Na Messim je vidět, že má radost z fotbalu a gólů ostatních. Na CR je vidět, že ho góly ostatních moc neinteresují, ať znamenají cokoliv a jakýkoliv úspěch.

ckyShot čas 01.05.2015 10:14:13

LuckyShot

"Messi by byl v jiné lize nulovej" .. "Nikde jinde než v Barcelony by se neprosadil". Bláá Bláá, smějete se fanouškům Barcelony, jak melou furt ty svoje kecy, že Ronaldo je sobec, narcis a podobě, že to není týmový hráč, ale někteří jsou tu úplně stejní. Jak ohraná deska. Furt, že Messi by byl jinde nulový a přitom to nemůžete ani vědět. Jinak Ronaldo je v současné době hodně pod svým průměrem a ani by mi to nevadilo, protože tým i tak vyhrává, ale vadí mi jeho projevy na hřišti. Je jasné, že pokud ho nějaký mladý hráč miluje, tak kvůli tomu ho milovat nepřestane, ale rozhodně to nepůsobí vůbec dobře. Ač to nerad říkám, tak Messi je v současné době daleko před Crisem a co víc, on z gólů ostatních má radost.

Reagovat
misinho7

to vazne ides tu vytahovat take bludy?este vacsie zumpy bo som mohol tu kopcit z forcabarca...

Reagovat
Billy McClane

Staci citat roberosa, ked nekopiruje

Reagovat
roberos

Na stránkách Barcy se o Messim nic špatného nepíše jako o Ronaldovi u fans Realu. Takže žádné bludy ale názory fans Realu a já se připojuji.

Reagovat
CHONG

Tak v tom případě je to ložené

Reagovat
roberos

Tak sem něco dej ze stránek Barcy o Messim a přeju tě moc úspěch při hledání!!! ha....

Reagovat
smazaný uživatel

Valloire jeb na to

Reagovat
roberos

Jen ať napíše nějaký blud - jak je Ronaldo týmový hráč atd. Všiml jsem si jedné věci při brance Realu proti Almerií-Ronaldo kráčí od branky a za ním se radují spoluhráči z gólu a jeden vrhne chvilkový pohled na Ronalda před sebou - ten pohled říkal vše !

Reagovat
CHONG

A co myslíš, poškodí mu přístroj v posilovně, otráví mu vodu v láhvi nebo ho v noci ubodají před stadionem?

Reagovat
10FKK

Asi ne, ale tobě by mohli...

Reagovat
CHONG

Vidím, že tady odvádím dobrou práci, čím víc mě culés nesnáší, tím víc se cítím vyznamenán.

Reagovat
10FKK

Moc si nefandi... Tebe nesnáším asi stejně jako vlezlou mouchu... Nic osobního, vezmu plácačku a je po problému. Jenom mě udivují koníčky některých lidí (údajně vysokoškolsky vzdělaných) potom se nemůžeme divit, že se svět řítí do prdele.

Reagovat
CHONG

Tak tu plácačku vezmi a ten ten problém vyřeš

Reagovat
10FKK

Reagovat
CHONG

No jo, tlučhuba, já to věděl

Reagovat
10FKK

Nemám mouchu a na dementního koncipienta je asi plácačka málo..

Reagovat
CHONG

"Tebe nesnáším asi stejně jako vlezlou mouchu... Nic osobního, vezmu plácačku a je po problému"

Tak kde je problém?

Reagovat
10FKK

Ve tvé hloupé a samolibé hlavě.. Stejně jako moucha seš otravnej a hrabeš se v hovnech, ale den nikomu neotrávíš, jenom bohužel nikdo nevymyslel plácačku na debily, tak se snažím vlákna ve kterých smrdí chongovina přeskakovat a pouze tehdy, když mám chuť vzít plácačku na otravnou mouchu tak reaguju na tvoje dementní příspěvky. Ještě něco jednoduchýho potřebuješ vysvětlit?

Reagovat
CHONG

Je to sice pěkná metafora, ale bohužel pro tebe naprosto neúčinná, plácačka mouchu zabije, tvá reakce mi nezpůsobí ani tu nejtitěrnější újmu

Reagovat
10FKK

Ale kdopak ti chce ubližovat hlupáčku? To seš opravdu takovej tupec, že nevíš co znamená slovo ''jako''? Ty se zřejmě umlátíš sám, jako spousta tobě podobných samolibých frajerů před tebou a bohužel i po tobě, držím ti palce..

Reagovat
CHONG

Ty jsi komická postavička, vždycky něco plácneš a když to docvakne, že je to kokotina, tak nazuješ brusle a jedeš, o mě se neboj, frajer jako já si poradí

Reagovat
10FKK

Jj já jsem komik co si nazuje brusle a ty si největší frajer v Bráníku! Proto se ti posmívá půlka EF, ale pro hloupou bílou menšinu seš king a toho se drž, to je důležitý!

Reagovat
CHONG

Přesně tak, není důležitá kvantita, ale kvalita

Reagovat
roman1978

to si nemyslím

Reagovat
CHONG

To je mi fuk

Reagovat
roman1978

To si nemyslím

Reagovat
CHONG

To je mi fuk

Reagovat
roman1978

to si nemyslím

jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne,jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne,jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne, jo, ne,

Reagovat
CHONG

Díky, že jsi to shrnul.

Reagovat
roman1978

nz

Reagovat
valloire

Reagovat
drussbarb

Kdyby mu tu nikdo neodepisoval, uschl by. Ale ono je tak těžké mu nic neodepsat ...

Reagovat
CHONG

Slabá vůle

Reagovat
drussbarb

Sám jsem toho příkladem

Reagovat
CHONG

Neřekl bych, já prostě píšu co chci a reaguji na koho chci.

Reagovat
drussbarb

Jsi prostě chlap, jak se patří, aspoň tady

Reagovat
CHONG

O to nejde, ale tvá slabá vůle spočívá v tom, že si uvědomuješ, že kdybys na mě nereagoval, tak jsem nahraný, ale stejně si nemůžeš pomoci, kdežto já nic takového neřeším.

Reagovat
drussbarb

Reagovat
drussbarb

A přesně tohle je pro některé gró anonymní "diskuze"

Reagovat
patas92

Ne že bychom tě nesnášeli. Spíš nám jsi k smíchu.

Reagovat
CHONG

To jsem rád, aspoň máš v životě nějakou radost

Reagovat
patas92

V životě mám dost radosti i bez tebe

Reagovat
CHONG

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roberos

To ne, ale jsem rád že nefandím Realu při chování CR7 bych se styděl. Fotbal je týmová hra a Ronaldo to asi dobře nechápe - měl se dát na tenis když mu jde o jeho statistiky a to mu jde!

Reagovat
valloire

Reagovat
roberos

Nech ty smajlíky a něco napiš - aha ono není co ? když fandíš CR16 a jeho ubohému chování.

Reagovat
valloire

Reagovat
JM

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro titul Barcelony

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

o 2 smajlíky vedle, ale neva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Billy McClane

Iba jak titul pre najspinavsi klub s najväcsimi kauzami.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
asskicker

Tupelo Billy fandiaci klubu pakutujucemu s Francom, kde mesto muselo davat peniaze klubu atd. niekoho vola najspinavsi

To je podobna kokotina ako tvoje porovnanie Espanyol - Getafe/Rayo

Reagovat
Billy McClane

Franco tu uz dlho nebol

Reagovat
roman1978

no a co? tak si můžeme vzít vraždu prezidenta barcelony. tak si můžeme vzít návštěvu policie v kabině a nařízení, že nesmí vyhrát atd atd atd. ty nejšpinavější klube. že má to bílé zlo podloženy základy klubu a celé historie v nekalých praktikách a teď je ve vedení největší mafián, to ti asi vůbec nevadí. že peréze nikdo neobvinil, ještě neznamená, že to není podvodník a mafián. akorát se ho všichni bojí. jinak by zkončili v cementu v základech nového bernabea. a bernabeu je další takový. obyčejný nácek, který udělal loreal. dále město madrid, kdyby už několikrát nesplatilo lorealu celý dluh, tak by ten paklub už dávno neexistoval. a ty tu budeš něco psát o špinavém klubu?

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
roman1978

duchaplný komentář

tipuji, že ti to za reakci nestojí a tudíž jsi se zmohl jen na toto.

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Kenneth

Tak snad za 3 body a napeti az do posledniho kola.

Reagovat
blaugrana

Kedy naposledy prehrala Sevilla doma? Historia evysledkov tak d´aleko očividne nesiaha.

Reagovat
LAM

S náma minulej rok 1:4.Snad dnes předvedou opět skvělej zápas a nějaký body získaj.

Reagovat
Kily

05.04.2015 15:03 - Sevilla vytvořila klubový rekord

Sevilla včera porazila 2:0 Athletic a svou sérii bez porážky na vlastním stadionu prodloužila už na 31 zápasů, čímž vytvořila rekord. Španělský klub doma naposledy padl 13. března loňského roku v duelu Evropské ligy s Betisem, od té doby vyhrál 26 utkání a v pěti se se soupeřem rozešel smírně.

Reagovat
blaugrana

S´koda, že tu sériu neukončila Barca.

Reagovat
Ed_Hazard

Hmm to sú slušné čísla

Reagovat
valloire

Je třeba, aby ta serie skončila.

Reagovat
Kluivert9

Příště.

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

Dnes to vyzera zaujimavo mozno znova Ramos pojde do stredu ako proti ateltom.. ja si myslim ze to je vyborna varianta proti atletom vysla, ten stred pola by sme potom neskutocne mali zaisteny a tazko by cez neho presli lebo mat tam Illaru tak to ani nemusime nastupit je to traged a uz ho mali davno vykopnut.... dalej Gareth je zdravy a mozno nastupime v utoku vo zlozeni Cristiano Gareth tiez zaujiamva moznost pretoze Sevilla to urcite nezavrie uplne cize v pripadnom brejku by to bola velka vyhoda mat takyto utok ale tak snad to nejak Carlo vymysli a vyhrame

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos proti Atleticu bol fail od Ancelotti . Nefungovalo nic . Zbytocnych strat a neprestnych prihravok mal snad najviac . Isco a James na kraji odstrihnuti od hry . Podpora utoku az na 1 hlavickovy suboj tiez nic .

Mal celkom stastie ze sme vyhrali .

Reagovat
misinho7

tak asi sme pozerali iny zapas.. ja som citil ze sme totalne isty vzadu , do nicoho sme atletov nepustili v strede pola sme vyhrali vsetky hlavicky..tak isto pojdeme proti Juventusu a verim ze aj dnes.... koho ineho tam dat? trageda Illaru? nerozhohraneho Lucasa? ...s ramosom to tam bude iste

Reagovat
smazaný uživatel

S tim ze to Sevilla urcite nezavre bych si tak jistej nebyl, nezapomen jakym zpusobem vloni Real prohral na Pizjuanu.

Reagovat
sensei25

Ramos na DM je tragický. Výhra ti zalepila oči.

Reagovat
Atlético de Madrid

"Mohlo by se zdát, že obhájce ligového titulu z Atlétika Madrid již ve zbytku sezony nemá pořádně o co hrát. Momentální třetí místo totiž z obou stran doprovází značný bodový rozdíl, a tak je vysoce nepravděpodobné, že by se madridský klub na konci sezony umístil jinde."

já nevim, ale my pořád máme docela těžký zápasy a s Barcelonou i v Levante klidně můžeme prohrát, přičemž body s Athleticem taky nebejvaj zrovna zadarmo

Reagovat
Billy McClane

Ved je to napisane dobre. Proste skoncite treti a realne vam na to staci jedna vyhra zo styroch zapasov, takze nie je co riesit.

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak kdyz vyhrajeme jeden zápas, ostatní prohrajeme a Valencia vyhraje třikrát, tak o tu pozici přijdeme, což samozřejmě neni moc pravděpodobný, ale pořád si to uplně krásně dovedu představit, hrajeme poslední dobou fakt sračku

Reagovat
Billy McClane

Si zbytocne ustrachany. Jasne lopta je gulata...ale ja si myslim, ze tu uz nie je co riesit a v pohode si to uhrate. Uz dnes date Baskov a snad budes mat jasno

Reagovat
Atlético de Madrid

Rozhodně ty body jsme schponý získat, jenom si nemyslim, že je to něco jistýho. S Barcelonou jsme vyhráli jeden zápas z posledních patnácti, na hřišti Levante jsme už čtyři zápasy v řadě nevyhráli a na hřišti Granady jsme poslední roky buď nevyhráli nebo vyhráli o gól. S Athleticem nám to teda jde poslední dobou mimořádně, ale i tak to není jednoduchej soupeř. My ty body s určitostí získáváme víceméně jen doma proti slabším soupeřům, venku je to pokaždý velká neznámá a zrovna teď máme doma jedno přetěžký mužstvo a venku dvě mužstva, se kterýma je to vždy složitý.

Reagovat
Billy McClane

Ja si myslim, ze je velmi pravdepodobne, ze po dnesku uz bude o prvych troch miestach rozhodnute. Staci ak Real strati v Seville, vy date Athletico a mozu sa rozdat medajle

Reagovat
smazaný uživatel

Barca dneska bude nadělovat !

Reagovat
smazaný uživatel

čo je na tom vtipné ?

Reagovat
drussbarb

Kurník, poďme dneska vyhrát! A Sevilla by dneska mohla uhrát plichtičku

Reagovat
valloire

NE

Reagovat
drussbarb

Copak? Šak neříkám, že vás musí Sevilla zrovna porazit

Reagovat
roman1978

ale mohla by

Reagovat
roman1978

jo

Reagovat
roman1978

dežavi?

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
drussbarb

Pěkně Slováci, aspoň, že tak

Reagovat
roman1978

koho to zajímá? ať čoboli poztrácejí co nejvíc.

Reagovat
drussbarb

Já fandím Čechoslovákům, naše vzájemné finále by krásně naštvalo hokejový zbytek světa

Reagovat
misinho7

tak tak...

Reagovat
roman1978

já ne. můžou si za to sami. to ta jejich vyjádření a blbé kecy. co vím, tak jsme jim dlouho fandili i po rozdělení republiky. ale měli tolik keců a prohlášení, že si zprotivili spoustu, do té doby ještě i jim fandících, fanoušků u nás. teď, ať klidně prohrají úplně všechno a táhnou zpátky do maďarska nebo na ukrajinu.

Reagovat
drussbarb

Takže jim nepřeješ kvůli jejich arogantním kecům? A to jsi mluvil se všema Slovákama nebo jsi jen sledoval zapálené diskuze některých tupců z východu na blesk.sk? Já se snažím nezobecňovat ostatní, dokonce ani fandy Realu. Snad jen u jednoho etnika je zobecňování v pořádku, ale ti jsou tady i na Slovensku. A nezapomeň, že Slovenky jsou vedle našich holek nejkrásnější bytosti na Zemi a k tomu ty ze západního Slovenska mají neskutečně rozkošný přízvuk

Reagovat
CHONG

Kde se to vůbec vzalo, ten blud o tom, že Češky a Slovenky jsou nejhezčí ženské, Španělky je strčí do kapsy s naprostým přehledem

Reagovat
Kluivert9

Na Polky nemá nic

Reagovat
CHONG

Tak Polky a Rusky jsou taky fajn, ale já na ty slovanské holky obecně zase tak nejsem, pro mě Latina, pak dlouho nic a pak Asiatky.

Reagovat
drussbarb

No pokud znáš ty top asiatky z porna, tak tě chápu. Já ale viděl pár normálních asiatek a ... nic moc teda. A když jsem byl v cizině, tak jsem neviděl ani zdaleka tolik krásek jako když jedu v Brně do práce a čekám na šalinu na hlaváku . Ty jsi fakt expert, ještě mi řekni, že ti nechutná naše světlá dvanáctka a hodím po tobě chrchel

Reagovat
roman1978

tak, v brně žádná skvělá dvanáctka není. teda pokud někde nemají plzen a nebo radegast.

Reagovat
drussbarb

Ach bože, teď mě sereš víc než CHONG a Valloire dohromady ... V Brně není dvanáctka a chutná ti Plzeň a Radegast, to je horší, mnohem horší než fandit Realu!!! Poutník, Krakonoš, Chotěboř, Polička, atd., toto je pivo, místo těch tvých piv si dám radši kofolu

Reagovat
roman1978

však poutník, krakonoš atd jsou kofoly.

Reagovat
drussbarb

BAN

Reagovat
roman1978

ty jsi fakt nepochopil, že si z tebe jen utahuji? předevčírem jsem byl v brně a někde byl vstup 70,- a mohl jsi vypít poutníka, kolik jsi chtěl. dal jsem si 9 a šrot domů.

Reagovat
drussbarb

No proto, pamatuju si jednoho strašně chytrého diskutéra z idnesu (nick "camp nou"), který strašně odborně chválil Plzeň a plival na "okresní samosery", máš jediné štěstí

Reagovat
roman1978

ale jen tak mimochodem, já mám rád i plzničku a radegast. prostě si vždy objednám 5deci piva a je mi dobře.

Reagovat
drussbarb

BAN

Reagovat
valloire

Reagovat
drussbarb

No tys tu chyběl. Plzničku

Reagovat
CHONG

Já pivo nepiji. Jinak třeba v Praze se dá potkat spousta opravdu pěkných Asiatek. A ve Španělsku každoročně za ty tři týdny potkám víc krásných holek než v ČR za celý zbytek roku

Reagovat
drussbarb

"Já pivo nepiji". Ok, tak to nepij, stejně po něm rostou kozy a pupek

Reagovat
CHONG

Moje řeč, dám si radši láhev růžového vína

Reagovat
drussbarb

Reagovat
drussbarb

Já bych chtěl mít tvůj naprostý přehled

Reagovat
CHONG

Nejsi sám

Reagovat
valloire

Reagovat
celeb

spanielky??

Penelope Cruz je vynimka, 90% spanielok su male pocerne zenusky, ktorym sa huba nazastane ani ...

Reagovat
dextroza_m

Španělsky?? Už jen ten jejich žabí hlas a tvrdé dlouhé černé chlupy všude, fuj

Reagovat
drussbarb

Reagovat
misinho7

tak tie diskusne zumpy na strankach ako cas,topky blesk by som necital podla toho sa to hodnotit neda ale inac suhlasim, nemoze niekto hodnotit cely narod na zaklade nejakych kecov par ludi... a neviem preco si spomenul vychod.. ja som z presova a nemam pocit zeby tu boli blbi ludia.. mozno dalej ako je svidnik, stropkov a tak kde vladnu smeracke istoti a ovce ktore volia smer su trosku mimo ludia tam je to hroza no... ale napr taky presov a kosice urcite niesu ziadne vymlete mesta...

Reagovat
drussbarb

Já mluvil o přízvuku, u těch několika slovenek z východu (jednu si vzal kamarád za ženu) se mi zdálo, že mají příliš pisklavý přízvuk ..

Reagovat
roman1978

já myslel vyjádření idiotů jako škrtěl, hamšík, šatan, golonka, martykán apod.

češky a slovenky rozhodně nejsou nejkrásnější holky na světě. už třeba v polsku je to jedna kráska vedle druhé, to třeba i v kolumbii apod. přízvuk mají sice slovenky hezký, ale to je mi jedno.

takže ještě jednou, slováci, vypadněte už ve skupině.

Reagovat
drussbarb

No v USA jsem dělal v zábavním parku, potkával jsem doslova tisíce holek denně a připadalo mi, že když jsem potkal pěknou holku, většinou mluvila slovansky. Ale proti gustu ... v Kolumbii sem třeba nebyl

Reagovat
roman1978

tak ono v usa taky není o co stát. já když jsem se na první pohled fakt zamiloval, tak to byla češka a nebo polka.

Reagovat
Billy McClane

Tak zalezi na tom od koho a tiez ake vyjadrenia a blbe kecy si z toho vytiahnes. Je vela Cechov, ktori kydaju na Slovakov ale v zivote by som si ich ako narod nedovolil odsudzovat. Z osobnej skusenosti viem, ze napriklad v USA sme povazovani a aj my sami sa povazujeme stale za spolocny narod. Najmä ked si v zahranici dlhsiu dobu sam, tak je to skvely pocit ked zacujes odniekial slovencinu alebo cestinu

Reagovat
misinho7

blbe kecy ma jedna aj druha strana...ale hlavne ze na tejto stranke mas najhorsie kecy ty...

Reagovat
roman1978

a co myslíš, nastoupí dneska martin? vždyt jsi tupý vychodnar, tak jak to můžeš posoudit? šukáte tam ovce a prý svidnik, stropkov - stejná žumpa

Reagovat
misinho7

sranda ze ty sa vyjadrujes o mojej inteligencii a pritom ty si tu za najvacsieho blbca... tipujem ze si nejaky trtko za pasom co nema co robit tak si vylieva svoju zlost zo svojho zniceneho zivota tu... tlieskam ti

Reagovat
roman1978

nerozumím ti. nevím, co to znamená. zkus to česky.

Reagovat
misinho7

tak potom mi je ta luto ked nerozumies textu v ktorom az na jedno slovo(trto=blbec,trulo,atd...) by kazdy cech rozumel vsetkemu... mozno neovladas ani svoj jazyk poriadne... teda za pasom ti ho netreba...

Reagovat
roman1978

nevím, co znamená trtko za pasom.

Reagovat
JM

Reagovat
drussbarb

Ale no tak, já bych uměl jmenovat jiné "experty"

Reagovat
misinho7

ja myslim konkretne tematiku cesko-slovensko... v tomto tu vycnieva aspon v PD sekcii

Reagovat
roman1978

tak si jdi na slovenský web

Reagovat
misinho7

netreba..prezijem tieto tvoje vylevy

Reagovat
roman1978

copak, na forcabarca.sk se ti nelíbí?

Reagovat
drussbarb

Tak tam se nelíbí ani mně

Reagovat
drussbarb

Tak to jo. A ještě tématika o pivu

Reagovat
misinho7

aj tak skoda toho bodu...tolko sanci co sme mali.... pomer striel 42:19 pre nas

Reagovat
Leo Rekordman

ale za tu prvu tretinu si mozu sami,to bola tragedia

Reagovat
misinho7

no tam to bola hruza... ale potom sme hrali podla mna vyborne kebyze premiename sance tak nehrame ziadne predlzenie... ale co uz no , brankar mal svoj den a nasi utocnici nie ale aspon ze je tam vyhra

Reagovat
misinho7

trosku ma sklamal Majo, cakal som od neho viac..inac Kopecky je podla mna traged ani v NHL nic nehraje aj tu je totalne zbytocny.... zajtra sa tesim na Tatara, ten nam riadne prida na sile

Reagovat
Leo Rekordman

majo sklamal,aj tie tie najzdy boli lacne

Reagovat
blaugrana

C´o tam po výkone. To čo dnes dával Janko Lašák s tým druhým komediantom...to bola extra class.

Reagovat
misinho7

tak ja mam radsej take uvolnene komentovanie ako strojove..niekedy im tie hlasky aj vysli

Reagovat
blaugrana

Ja tiež, ale tak nejakú úroven´ by to mať mohlo.

Reagovat
misinho7

Barcelona vraj ma zaujem o Verattiho... ale kurnik nech si beru toho Pogbu , Veratti musi ist k nam

Reagovat
blaugrana

To sa vie už vyše roka, takže žiadna novinka.

Reagovat
Kluivert9

Tak je zájem a zájem... Zájem možná máme, ale bude nám to prd platný (stejně jako vám).

Reagovat
misinho7

nam nie Pobga do PSG a oni tym padom budu musiet predat niekoho za velke love a my vtedy uchmatneme Verattiho

Reagovat
Kluivert9

Sni dál

Reagovat
misinho7

uvidime

Reagovat
Kluivert9

To že někoho budou muset prodat, neznamená, že zrovna jejich nejdůležitějšího a nejperspektivnějšího hráče Až už vůbec ne kvůli Pogbovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Di Maria, tomu bych i věřil víc, MU ho střelí i za takových 45.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozaj ? Lebo pokail PSG kupi Pogbu tak Marco pojde .

Reagovat
Kluivert9

A nějakej rozumnej důvod, proč by horším Pogbou nahrazovali lepšího, jejich hrou prověřenýho Verattiho a ještě na to finančně dopláceli?

Reagovat
smazaný uživatel

Hovoris tu o time ktory nemal problem dat 50 mega za Luiza . Ked citam Di marzia a ten zaujem PSG o Dybalu ( 50 mega ) a Pogbu ( 100 mega ) .

Budu mat znova problem s FFP kludne mozu tych 100 mega zaplatat ked predaju Cabaya , Cavaniho , Pastoreho , Lavezziho ale to bude znamenat prichod dalsich hracov a dalsie peniaze . To je suboj do nekonecna .

A Marco ma najvacsiu financnu hodnotu ktora by mohlo aspon trosku zaplatat 100 mega .

Reagovat
Kluivert9

Že dali 50 mega za Luiza? No a co? Nějak sem si nevšiml, že by kvůli Luizovi prodali Silvu... prostě to byl jen další pokémon, kvůli kterýmu nikoho neprodávali... a stejně tomu bude i letos. Určitě si to spočítají tak, aby nejdůležitějšího hráče prodávat nemuseli. Ale namlouvejte si co chcete

Reagovat
smazaný uživatel

Keby to bol dalsi pokemon pri ktorom by nemuseli nikoho predavat tak Angel uz hra v PSG . 1 doleziteho hraca vymenia dalsim . Ako my pri Angel - James .

Reagovat
misinho7

tak tak... ona ta vymena mozno nedava zmysel ale je tu viac vyhod ktore hraju pre Pogbu, je francuz dokonca z Pariza cize jeden taky dovod a taktiez ma vacsi marketingovy potencial ako Veratti

Reagovat
drussbarb

A co takhle Veratti + Pogba do Barcy? Potřebujeme trošičku posílit zálohu, než Halilovič dozraje v Béčku

Reagovat
misinho7

totalne neralne.. veerim ze date za dvoch hracov 120-130 milionov dokopy a to este musite kupit praveho obrancu ked odide dani

Reagovat
Kluivert9

Tak dneska v plný palbě

Reagovat
Kluivert9

Darmiana sleduje i Barcelona

Barcelona se údajně zajímá o Verrattiho

Barcelona sleduje i Cédrica Soarese

... to je snad letos s těma spekulacema ještě horší, než bez banu

Reagovat
misinho7

a nakonec dojde nejaky bernandinho z argentiny, osvedceny 25 rocny talent ktory bol skautovany a urcite ma nato hrat za barcu

Reagovat
Kluivert9

... a zase to bude stačit na to, skončit před váma no

Reagovat
misinho7

mozno v lige hej.. v europe nie

Reagovat
valloire

Všechny sleduje Barcelona. Všechny !!!

Reagovat
Rattlesnake

ney

Reagovat
vocasisko

Diego Alvés

Reagovat
One-Real

Cordoba je fakt šílená, tam se nedá moc divit že se tak rychle pakují.

Reagovat
Kluivert9

Diego Alves ještě 5x to zopakuj...

Reagovat
vocasisko

tohle bude hodně velký trápení ...

Reagovat
Ed_Hazard

neblázni, Cordoba drží zatial nulu iba vďaka dobrej konštalácii hviezd

Reagovat
misinho7

snad ta konstalacia hviezd vydrzi 90 min

Reagovat
Ed_Hazard

zatial to je dosť haluz, Cardóba mi príde ako najamatérskejší tým v PD u nich je umenie dať 3 prihrávky po sebe ale tie 2 úniky po ľavej a pravejs trane mohli boli nádejné.....na druhej strane šťastie v podobe zle umeistnenej Missiho strele

Reagovat
misinho7

no bola by sranda kebyze verili sme v zazraky Valencie,espanyolu a teraz verim atletom a nakoniec ich obere o body posledny tim... ale my by sme to kalsicky dojebakali vecer ked by sme aj my stratili

Reagovat
Ed_Hazard

mám pocit že to dojebkáme aj tak ja som prestal veriť po strate s Villarealom

Reagovat
misinho7

pokial su tam stale 2 body tak verim samozrejme ak by sme dnes stratili uz je to nerealne... ale Carlovi liga nikdy nesla no , nevyhral ich moc ale zas LM vyhral velakrat vedel Perez preco ho berie... 12 rokov sme ju nemohli vyhrat a teraz mozno ju vyhrame dvakrat po sebe ako prvy tim not bad

Reagovat
Jordi Alba

Tak dnes to budou zase nervy.

Reagovat
technecium

Áááá to by byl nádhernej gól, kdyby to dal k tyči

Reagovat
valloire

ale nedal, protože je to dřevák

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

zakončení slabé... ale jak se tam prokličkoval, to bylo neskutečné

Reagovat
Rattlesnake

leo škodovka

Reagovat
drussbarb

Messiiii, to je škoda. Mimochodem, copak to má Messi za komedii na pravé ruce?

Reagovat
misinho7

nejake nove ma?

Reagovat
drussbarb

Spíš je to malůvka nebo freska. Byl by frajer, kdyby si nechat udělat námořnickou kotvu, ale to, co tam má, je jako od kolotočářů. Koneckonců, stejně jako kotva

Reagovat
smazaný uživatel

To tetování je hrozný

Reagovat
Ed_Hazard

Kvôli nemu to Messi nedal, jeho pokožka bez známky atramentu bola zdrojom toho božského umu........niečo ako ako Chandlerova tretia bradavka

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

On má myslím už 2 roky na noze vytetovaný ruce jeho syna

...ale je pravda, že od tý doby ho Crtistiano válcuje, takže na tý teorii něco je

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha tady se sešli 2 nejnudnější týmy, už jim někdo řekněte, že se hraje fotbal.

Reagovat
valloire

Hroznej fotbal. Odcházím na skutečný nátlakový celoplošný moderní agresivní fotbal evropského formátu v podání Viktorie Plzeň.

Reagovat
drussbarb

No není to moc k dívání ...

Reagovat
valloire

stejně vyhrajete, tak co už

Reagovat
drussbarb

Jen aby

Reagovat
valloire

jj, bylo to drama

Reagovat
misinho7

Inac Barca v plnej sile...myslel som ze dnes budu setrit na LM

Reagovat
Switchback

Není čas se šetřit, jde o vše.

Reagovat
One-Real

Podle mě Bayern s těmahle absencema přejedou, Pep se asi držení míče nevzdá a ti tři jsou šíleně silní, navíc i když Barca nemá zálohu jak dřív, tak běhat vydržejí.

Reagovat
misinho7

tiez si myslim Robben,Ribery, Lewa su obrovske straty..vlastne aj Alaba este a Schweinsteiger...vlastne u nas ako keby nehrali Karim,Ronaldo,Bale/James,Kroos a Marcelo..to by sme mohli zabalit

Reagovat
technecium

Bayern má ale širší kádr než vy

Reagovat
misinho7

to je pravda, ale nedosahuju kvalit tych zo zakladnej XI

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bayern má na lavičce hráče, co je dokáží nahradit. To se u nás říct nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Cordoba to nemůže vydržet.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Ed_Hazard

Alves bráni strašne zvláštne. Dúfam že prijme novú zmluvu

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho Suareze se taky stal pěkný potápěč

Reagovat
drussbarb

Kde je ta doba, kdy Messi kopak přímáky jako bůh

Reagovat
Jordi Alba

Raketááááááááááááááááá.

Reagovat
vocasisko

Raketa

Reagovat
roman1978

to to trvalo

Reagovat
drussbarb

ANO, ANO, ANOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Leo je prostě blázen...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako né, že by nebyl ale popravdě ta přihrávka nebyla nic zázračného.

Reagovat
smazaný uživatel

protože už jsme si na to od něj zvykli... to tomu ale neubírá na genialitě

Reagovat
smazaný uživatel

omg, že já se vůbec bavím s fanouškem německé repre

Reagovat
smazaný uživatel

.. to se raději ani nebudu snažit pochopit

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Není co pochopit prostě němci

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Kluivert9

Konečně

Reagovat
Rattlesnake

rakva

Reagovat
technecium

Tak přece jen existuje spravedlnost

Reagovat
drussbarb

Jinak Messi opravdu umí vytvářet spoluhráčům slušné šance, v tomto patří ke špičce. Možná bych řekl, že je v tomto lepší než všichni jeho konkurenti

Reagovat
smazaný uživatel

Je chybou, že Luchov systém neumožňuje Rakiticovi strieľať častejšie. Keď sa do toho oprie vždy z tho niečo je. Takisto na priame kopy by mal chodiť.

Reagovat
Switchback

Já bych na přímáky rád uvítal i Suáreze ale těch variant je tam strašně moc no

Reagovat
roman1978

hm

a už to jede

Reagovat
vocasisko

Iniestova první asistence v lize?

Reagovat
technecium

Don je zpět

Reagovat
drussbarb

Uffff

Reagovat
Jordi Alba

Suarééééz.

Reagovat
Rattlesnake

suarezitooo

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli letos Barcelona ten Bayern nezničí tak je to trapas i kdyby vyhráli ligu i pohár.

Reagovat
Kluivert9

Bez obrany a bez zálohy to jde?

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern hraje letos hovno, takže Barcelona letos musí povinně. Taky budu Barce fandit jako menšímu zlu

Reagovat
MadMrJacky

Prosímtě zalez už

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý gól som prepásol, stál za to?

Reagovat
Rattlesnake

maestro kromobyčejně načechral na suareze. čili stál za to

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

Pekné, dobre že sa Iniesta na koniec sezóny prebudil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nechápem čo je to za mesto, ked na štadion, ktory ma cca 21 000 kapacitu pride na Barcelonu poloprazdne hladisko. Snad vsade na vsade by sa vypredal stadion,.

Inax Messi ten priamy kop fakt nikomu nenecha. On ma snad 2. nahorsiu bilanciu priamych kopov v lige..

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ne, aky padol gol ? ved som to vypol v 47 minute

Reagovat
Switchback

Góly zatím co padly, kdyby někdo neviděl

https://streamable.com/uva4

https://streamable.com/6pp7

Reagovat
blaugrana

Krista Boha Jeho. Ale som bol vytočený, kým sme nedali gol Neymara by som dneska zasa vylískal. Ten je ako den´ a noc Boah jeho. Dnesa páli, čo sa dá. Alves, Don, Messi parádne, Luis o5 ako buldog a Raketa MoTM zatiaľ. To len ten feťák na sporte môže zajebať, že je najslabší na ihrisku.

Reagovat
smazaný uživatel

No Rakitic do gólu neviditeľný, kazil dosť prihrávok a zdal sa aj dosť pomalý. Ja si myslím že by mu viac sedela tá Iniestova pozícia na ľavej strane.

Reagovat
blaugrana

Je to bijec. Tiež sa mi nezdal na začiatku sezony, ale ta jeho bojovnosť, nasadenie a práca dozadu. Je to taký lepší Keitič a tu rolu plní na 100%. Na útočné úlohy sú tam 4 top hráči + Dani a Jordi, takže je to ok.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, Neymar je dnes na facku ale Messi, Raketa a Suárez zařídili, že bude druhý poločas bez nervů

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitič MOTM ??? dobrý vtip ... najlepší zatiaľ Messi a dobre zahral Busq a v podstate aj krajní beci, ktorí to pekne dopĺňajú po krídlach a sú naozaj aktívni. Raktič nehrá žiadnu hitparáu a jeho rohy sú tragické. Takisto veľ zbytočných nepresných rozohrávok od stopérov. Ale výsledok odpovedá hre čiže spokojnosť

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře si naběhl a nekompromisně zakončil (žádná "neymarovka po zemi"). I kdyby neudělal nic jiného, tak je jeden z mužů zápasu

Reagovat
blaugrana

Ta Donova pravačka, to je ako Fedexov forehand.

Reagovat
roman1978

to je tak špatný hlavičkář

Reagovat
I am Mancunian

messi aka hlavicka , on je z inej planety

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavička ve výšce koulí normálního člověka? To je opravdu jiná planeta

Reagovat
roman1978

to už je i rozdíl v tom, v jaké výšce se hlavičkuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi rád pícháš hnědky že?

Reagovat
drussbarb

No jestli z toho opravdu pochopils, že píchá hnědky, tak je s tebou něco špatně, můžeš mít nick dobrý jak chceš

Reagovat
roman1978

tak určitě, kdo ne?

Reagovat
CHONG

Tak občasné číslo do zadku nemůže uškodit.

Reagovat
drussbarb

A k tomu si dát sklenici kvalitního růžového vínečka. Ale v pohodě, můj nej kámoš je gayus, jak tomu říkáme, takže no offense

Reagovat
CHONG

Ženské snad zadek nemají?

Reagovat
roman1978

přesně

Reagovat
drussbarb

Já beru zadek jako výsostný chrám pro hovínka, pro rostlináře jako výtrusnici. Ale jinak máš recht, jak jsem viděl hnědku, hned jsem přeřadil na gayfriendly filosofa

Reagovat
CHONG

To děláš chybu, anál je výborná věc, měl jsem to to štěstí, že ho po mně pár slečen dokonce vyžadovalo.

Reagovat
drussbarb

Možná to na staré kolena změním, mě to fakt neláká, ani v pornu na to nečumím

Reagovat
Rattlesnake

leoooo

Reagovat
Kluivert9

Pěkně

Reagovat
Jordi Alba

Leoo.

Reagovat
CHONG

Takhle se hraje o záchranu? Hybaj do druhé ligy, saláti

Reagovat
smazaný uživatel

dnes to je jedno, my potrebujeme vyhrať ...

Reagovat
CHONG

Tak my už musíme vyhrát všechno, ale doufal jsem, že budou dneska hráči Cordóby jezdit po prdeli, plivat krev a padat na držky, ale asi chtějí do druhé ligy, no, tak ať to mají.

Reagovat
roman1978

proč se vysilovat v předem prohrané bitvě?

Reagovat
CHONG

Žádná bitva není dopředu prohraná.

Reagovat
smazaný uživatel

stačí, že vyhráme všetko a Atléti porazia Barcu

Reagovat
CHONG

To jo, ale já tomu Atléticu moc nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

nič iné nezostáva, keď sme si prehrali zápas s Barcou

Reagovat
CHONG

Hlavní průser byla domácí remíza s Ponorkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Leo

Reagovat
Rattlesnake

daniho centrování šlo nahoru o 180 stupní, ať mě psi sežerou

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna lastovička leto nerobí... Stále ma parádne serie. Tá strela 20 m vysoko v prvom polčase bol typický Alves.

Reagovat
smazaný uživatel

No asi sa ma snaží prsvedčiť o opaku. 2 lastovičky...

Reagovat
Rattlesnake

to není možný

Reagovat
Rssa

Ta obrana Cordoby

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sa nám Cordoba zosypala ako Getafe minule. Som zvedavý koľko dostanú.

Reagovat
misinho7

dnes to bude debakel... Messi dnes 3 goliky jak nic

Reagovat
Jordi Alba

Sua.

Reagovat
roman1978

kde se to zastaví?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
roman1978

daniho někdo začaroval? výkon jako z kdysi.

Reagovat
celeb

presne. Sice posledny klub z LaLigy, ale aj tak vykon z uplne inej galaxie, resp. pre Daniho lepsie sedi prirovnanie z inych sezon.

Bud bol pred podpisom zmluvy pod stresom, alebo motyka vystrelila. Uvidime v stredu.

Reagovat
smazaný uživatel

Alves

Reagovat
Atlético de Madrid

Jestli bude Suárez dávat góly tímhle tempem, tak brzo začnou lidi tvrdit, že je lepší než Messi

Reagovat
Atlético de Madrid

Jinak Messi je vzhledem ke svojí výšce výbornej hlavičkář btw, to fakt nevím, proč mu někdo vyčítá

Reagovat
smazaný uživatel

Protože přece nemůžou říct, že je dobrej...

Reagovat
misinho7

tak tak.. zachvilu bude vraj lepsi nez Messi a Cristiano... apritom bez Messiho by nedal polku svojich golov...ale inac som zvedavy na budu sezonu lebo ak to takto bude pokracovat tak Suarez bude bojovat o korunu strelcov s Ronaldom miesto Messiho ktory sa stane dvorny nahravac

Reagovat
teenz

Reagovat
misinho7

a neni to pravda?

Reagovat
Atlético de Madrid

Nemyslim si, Messi stále dává i nejvíc gólů z celýho týmu a při tom stačí být i nejlepší nahravač a tvůrce hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a dokonce nejen z celého týmu, ale ve všech kategoriích, co jsi zmínil je vůbec nejlepší na světě..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak lepší než Cristiano už je nějakou chvíli.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Atlético de Madrid

Hraje líp od začátku roku, ale zase bych to nepřeháněl

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano žije z minulosti.

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

leda tak v tvojej hlave

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
I am Mancunian

neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sa všetci snažia,aby dal ten gól!

Reagovat
roman1978

ney ney

Reagovat
technecium

Ten Neymar hraje jak by hrála Sinusoida

Reagovat
Rssa

Co víc chce?

Reagovat
roman1978

to by dala i moje segra

Reagovat
misinho7

Nema suarez uz viac golov v tomto roku jak Ronaldo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kolik mají?

Reagovat
roman1978

zkus použít internet

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez: 20

Ronaldo: 18

Neymar: 18

Reagovat
Jordi Alba

Pique. :) Super gólový obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm 3 góly hlavou dneska..

Reagovat
smazaný uživatel

Zasa to blbé striedanie útočník za záložníka. Už asi gól nebude..

Reagovat
vocasisko

Reagovat
vocasisko

Ney

Reagovat
Jordi Alba

Krása, krása.

Reagovat
roman1978

ted se mel neymar nastvat a dát mu pesti

Reagovat
drussbarb

Pěkné 3 body jsou doma, ale je to fotbal jako ze Simpsonů

Reagovat
Switchback

Sobec

Reagovat
Rattlesnake

a teď ti zklaplo.

Reagovat
Switchback

Mně určitě ne, jen jsem na něco narážel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
roman1978

tak určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Messi sa zahral na Ronalda Chudák Neymar...

Reagovat
smazaný uživatel

Bez prdele mu vyzral gol... to se nedela

Reagovat
smazaný uživatel

No jeste ze mu nechal tu pencli...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Atlético de Madrid

Barcelona: No team has scored more headed goals in Europe’s top 5 leagues in 2015 than Barcelona (8)

pěkně

Reagovat
technecium

Lítající liliputáni

Reagovat
Masi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teď vše na Suáreze, 2-gólových zápasů už bylo dost, je čas na hat-trick!

Reagovat
smazaný uživatel

A mas to :P

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Messi je sobec, fůůůůj

Reagovat
roman1978

hrozný

Reagovat
Jordi Alba

Pencle.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak som zvedavý či mu to MEssi nechá

Reagovat
roman1978

messi je prostě gentleman

Reagovat
misinho7

Messi mu to nechal?

Reagovat
Kluivert9

Není to Ronaldo, no...

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, v téhle sezóně už po druhé.. ale na podzim Neymar nedal.

Reagovat
CHONG

Ví, že by to zase nedal.

Reagovat
Visca el barca

Křeč a závist, že váš hráč je sobeckej parchant co má celej Madrid v píči a myslí jen sám na sebe

Reagovat
CHONG

Což bylo krásně vidět třeba po odvětě se Schalke

Reagovat
Visca el barca

A nebo minulej víkend viď ?

Reagovat
CHONG

Nicneřešící zápas s Almérií ve kterém předvedl chabý výkon je opravdu relevantní vzorek

Reagovat
Visca el barca

Tak ono postupovat dál v lm je pro něj důležitý, za osmifinále zlatej míč nevyhraješ

Reagovat
Jordi Alba

Krása, vrátil mu gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl ji nechat Luisovi .

Reagovat
smazaný uživatel

Messi kašle na Ronalda!

Reagovat
roman1978

on na něj kašle celou dobu

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
drussbarb

Hups

Reagovat
misinho7

Ten utok Barcelony je paradny.. ked takto budu pokracovat tak na konci roku vsetci budu mat po 60 golikov

Reagovat
bayern987

To je něco...

Reagovat
vocasisko

hattrick

Reagovat
Atlético de Madrid

To je pěkný, Messi mohl jít zase do čela tabulky střelců, ale nechal tu penaltu

Reagovat
Rattlesnake

už je včele

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je: 40-39 pro něj.

Reagovat
drussbarb

Ne, to dělá kvůli tomu, že je moc lakomý na to, aby dělal charitu nebo aby měl dobré PR poradce. Takže mu nezbývá nic než to, aby se na hřišti choval normálně

Reagovat
smazaný uživatel

je to borec

Reagovat
Atlético de Madrid

tak nic, tak je to sobeckej parchant, měl mu to nechat i před tím

Reagovat
smazaný uživatel

Bál sa penalty

Reagovat
misinho7

pici to si uz robia prdel

Reagovat
Kluivert9

Hattrick hero

Reagovat
vocasisko

mrdnite tam ještě ten jeden, ať se Dušan posere

Reagovat
technecium

Reagovat
Xaviercreus

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Nepiš o něm, on žije z toho, že jej tu někdo zná jménem

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
roman1978

jsem zvědav a popravdě se už moc těším na komentář toho degeše dušana

Reagovat
Jordi Alba

Sua.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně

Reagovat
smazaný uživatel

pozeram, ze liga sa vyrovnava

Reagovat
smazaný uživatel

kludne sa pozri o 20 00 to bude viac nez vyrovnane .

Reagovat
misinho7

Reagovat
Kluivert9

JJ, ve sranda lize už má Chelsea dávno jistej titul, ale tady to bude boj do posledního kola

Reagovat
misinho7

Reagovat
Atlético de Madrid

já nevim jestli narážíš na Premier League, ale já si třeba těch výher o 5 gólů pamatuju relativně hodně

Reagovat
misinho7

pozri si s kym hrala Barca .poseldny tim tabulky... o 20 00 to bude iny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Před zápasem byl mezi týmy 64 bodový rozdíl, podle komentátora nejvyšší v historii La Ligy. V takový Anglii dává osmičku i Manchester Arsenalu.

Reagovat
Xaviercreus

Messi je prostě frajer Sua hattrick ještě Pedro by se mohl trefit

Reagovat
smazaný uživatel

A Cordoba si iste v 40tej minute mysleli - aký sme len dobrí.

Reagovat
misinho7

ten utok Barci..Messi si to tam pinka s Neymarom ci suarezom a Ronaldo s drevom z mexika ten ked terza pozera barcu musi plakat

Reagovat
Leo Rekordman

a ked nie z mexika,tak z walesu

Reagovat
Atlético de Madrid

Jinak 8:0 je děleně nejvyšší venkovní výhra v historii soutěže, Barca porazili rovněž 8:0 Las Palmas v roce 1959 a Almeríi v roce 2010.

Reagovat
misinho7

Ale tu je ten velky rozdiel. U nas mam pocit ze chut davat gol ma iba Ronaldo aj v stredu stale chcel hrat dopredu utocit strielat ale ostatni uz zapli treningove tempo a srali nato...v Barce to trio chce davat stale goly , nemaju tam jedneho hraca hladneho po goloch ale troch svetovych naozaj ten utok maju bozsky to musim uznat

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
roman1978

dalších 6 fíků tohoto magického útoku. tleskám

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu někde Dušan z Orlové?? Něco jsem od něj četl, jakože Barcelona nedokáže vyhrát o 8 golů?? 8:0 VENKU v suchým triku

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
drussbarb

Ten už napsal svou všemi očekávanou esej a rozepíná si poklopec v očekávání toho, jak si jej aspoň někde někdo všimne. Chudák

Reagovat
2miguel1

chlapci sa nam nejako rozbehli

tuto sezonu si ideme po treble

Reagovat
Jerichoo

ty by si mal radšej byť ticho kamarát

Reagovat
smazaný uživatel

Oslava fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Holt na 9 este nemaju

Reagovat
drussbarb

Jsem jediný, komu připadá brankář Cordoby jako zarostlé dvojče Valdése? Nemyslím schopnostma, ale ksichtem

Reagovat
smazaný uživatel

aj mne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je proste famózne suarez hattrick, messi parádna hra a prenechana penalta Neymarovi. Oni si idú svoju ligu a hlavne Messi ukazuje ako mu nie je prvoradé Pichichi ale dobrá nálada a pohodicka v tíme.

Reagovat
smazaný uživatel

barca krasa ..0:8 proste parada...MSN 6golov ..to je masaker , Ney nechal leovi druhy gol , ked si leo asi zakrical, potom Leo krásne prenechal Neyovi penaltu, vidno ze Pichichi pre neho velmi nezaujima

Reagovat
Visca el barca

Messi je král !!!! :))) tohle by pan narcis v životě neudělal Krása Barca !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a este v takom momente pred koncom sezony, mohol ronaldovi odskocit na dva goly, mohol dat hattrick a on prenecha penaltu neyovi..proste genius, gentlman, timovi hrac..proste najlepsi hrac na svete Leo Messi

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Kluivert9

Messi v čele tabulky střelců, takže Ronaldo se z toho bude moct posrat a ještě víc hrát na sebe. Věřím Seville teď ještě víc

Reagovat
smazaný uživatel

CR ide o Pichichi , Leovi o titul :) asi si obaja pridu na svoje

Reagovat
JM

Reagovat
JM

Reagovat
CHONG

Vidím, že pro culés by byl život bez Cristiana vážně složitý

Reagovat
MadMrJacky
Reagovat
CHONG

Nasraný ze svého chabého výkonu, co má být?

Reagovat
MadMrJacky

Někomu by to při výhře 3:0 až tak nevadilo ne?

Reagovat
CHONG

Pokud by tohle předvedl třeba po výhře 3:0 v semifinále LM, tak by to bylo na pováženou, ale po nicneřešíčím zápase s Almérií se taková reakce dá od perfekcionisty čekat a nijak mě to neuráží.

Reagovat
smazaný uživatel

Perfekcionismus s tím nemá co dělat. Tým pro něj není na prvním místě, to je vše a nejvíce se takové věci ukazují právě v nic neřešících zápasech.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Je krásné, jak se tady prezentuješ jako egoista a ještě se za to nestydíš. Máš nastavené určité hodnoty, vyznáváš určité řády a dle všeho jsi typ, který by bez váhání upřednostnil své vlastní zájmy před zájmy své firmy a vůbec by mu to nebylo líto, ale když to stejné vyznává Ronaldo a někdo na to poukáže, tak je to pro tebe hodno výsměchu?

Reagovat
CHONG

Firma je moje, takže toto řešit nemusím, jinak hodné výsměchu jsou mi spíše tvé rozbory z vody

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, tak si to ujasněme tak, abys to chápal i ty.

Když já napíšu svůj názor, že tým pro něj není na prvním místě, i když hodně věcí potvrzuje nepřímo má slova, je to kravina hodna výsměchu.

Když ty nebo jakýkoliv tvůj bílý kamarád napíšete, že tým je pro něj přednější a opřete si o pár událostí, které nepřímo vaše slova potvrzují, tak je to prostě pravda.

Jo, já jsem k smíchu

Reagovat
CHONG

Přesně tak, jsi

Reagovat
Atlético de Madrid

Já si myslim, že když hraješ fakt piču a tvůj tým stále vyhrává, tak budeš nasranej z toho že hraješ piču. Mně to přijde normální a nevylučuje se to s tím, že bych nepřál svýmu týmu výhru.

Reagovat
Jerichoo

Ticho pan Bola mu vidí do hlavy a vie to jednoducho vyčítať

Reagovat
smazaný uživatel

Nic se ale nevylučuje s tím, že jeho potřeby nejsou pro něj přednější, než potřeby týmu. Není to poprvé ani naposledy a viděli jsme jej už více naštvaného po vyhraném zápase, kde nedal branku, než po prohře. Nedokázal se radovat ani ve finále LM při vítězné brance a své nic neřešící penalty nebo doklepávání do prázdné za rozhodnutých stavů slaví více, než pohledné akce či důležité branky spoluhráčů a to je prostě fakt.

Tým pro něj na prvním místě zkrátka není, což ale neznamená, že se netěší z jeho úspěchů. Hrozně bych s ním chtěl vidět rozhovor, kde se jej někdo zeptá, že kdyby si mohl vybrat, jestli v letošním roce získá ligový titul nebo dostane za tento kalendářní rok Zlatý Míč, co by si vybral. Hrozně by mě zajímal jeho obličej, než by samozřejmě řekl titul.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
misinho7

takuto otazku sa ho uz pytali tisickrat.. povedal ze jasne ze titul, ale samozrejme chce byt aj najlepsi invidualne ja na tom nic zle nevidim, tuzba byt najlepsim ta robi este lepsim a pohana to dopredu.. keby nemal toto tak nema uz 3 zlate lopty

Reagovat
Visca el barca

Hlavně on kolikrát hraje píču a pak dá gola z dorážky, či penalty a je vysmátej. Takže ano jde mu jen o jeho goly. Nic víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
CHONG

A co teda to Schalke?

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
MadMrJacky

Ok, to beru

Reagovat
smazaný uživatel

Radovat se z vítězství v semifinále LM moc těžké není, protože postup sebou přináší i prestiž pro hráče samotné, obzvláště pro největší hvězdy. Tyhle malé zápasy ukazují, jak na tom hráč je, tak jako ukazuje charakter člověka to, jak se chová k lidem ,,pod ním''.

Reagovat
CHONG

Napiš o tom článek do Psychology Today.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, ale konkrétně tohle téma tam bylo již několikrát probráno odshora až dolů.

Ale dobrý, vtípek.

Reagovat
CHONG

To sice ano, ale odborník tvého formátu by to této problematiky jistě vnesl další pozoruhodné poznatky.

Reagovat
smazaný uživatel

To jistě ano, stejně jako ty umíš určitě udělat dobré kafe.

Reagovat
CHONG

Kávu nepiji

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo ti taky neřekl, abys jí dělal sobě

Reagovat
CHONG

Pravda, když jsem na návštěvě u našich, tak jim ji uvařím rád

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš to je fakt kokot. Toto predvádzať po výhre...

Reagovat
smazaný uživatel

Protože by měli v TOP2 hráčích světa 100 % zastoupení.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně to Messi naaranžoval, to zase bude vytrhanýho obočí, až vyhraje Pichichi díky Arbeloovi.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
blaugrana

Najdivnejšia vec v tomto zápase bola ta, že dva goly padli po centroch Alvesa.

Reagovat
celeb

a ze celkovo hral dobre, povedal by som az velmi dobre. Takyto vykon som u neho nevidel snad rok. Zeby z neho opadla nervozita ohladom novej zmluvy?

Reagovat
blaugrana

Aj proti PSG na CN hral skvele. Musí ostať. Ta pravá strana by bez neho nebola pravou stranou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pozornejšie sleduj. Aj v Clásiciu hral druhý polčas úžasne a celkovo jeho výkony v tomto roku sú nadpriemerné.

Reagovat
celeb

coooo ?

vynechal som max 2 zapasy za sezonu a dovolim si tvrdit, ze ako pravy obranca je Dani nasou najvacsiou slabinou a zaroven je najhorsim pravych obrancom z top klubov. Tato sezona je vyslovene katastrofalna z jeho strany a jeden dobry zapas proti uz istemu zostupujucemu to nemeni. Navyse proti PSG zahral obstojne aj Montoya a to vonku, kde sa lamal chlieb, nie doma, kde uz bolo zakratko vymalovane.

Zufalo potrebujeme kvalitneho praveho kridelnika a nastastie to vie aj vedenie a v januari 2016 urcite niekto dojde. Dani uz len ako backup. Na viac to nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

Odegaard neskutecna akce. Skoda. ze ten tym je tak na hovno.

Reagovat
misinho7

co urobil? si ich nejak potocil?

Reagovat
misinho7

ale ten tim je naozaj strasne na hovno... do acka asi Martin v 16nastich nepojde cize asi hostovacka niekde do ligi

Reagovat
blaugrana

Titul pre Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Titul pre Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Titul pre Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Titul pre Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

a Ramos na DM

Reagovat
CHONG

Naopak dobrý krok, lepší než kdyby tam zaše šaškoval Illara.

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam, že to bude 5-3-2

Reagovat
smazaný uživatel

toto teda dobry krok neni

Reagovat
LAM

se uvidí až po zápase.

Reagovat
CHONG

Proti Atléticu to fungovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

a v com ? prvy polcas hotova tragedia . Jedine stastie ze prechod Atletica do utoku bolo strasne a efektivita zbytocnych strat nulova .

Reagovat
CHONG

Uvidíme dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak. To fungovalo hlavne dozadu. Ale stejne hlavne kvuli tomu, ze nehral Gareth, nebylo 4-3-3 a Simeone si hral na Mourinha. Jinak staticky az hruza a Ramos z mista nahraval vsechno stoperum nebo Kroosovi. Takovej Lucas aspon beha.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Takze na Juve s Ramosom na v strede pola . Uzasne .

Reagovat
smazaný uživatel

Illarra sa pochoval sám ...

Reagovat
smazaný uživatel

stale je sanca ze tam da Isca . ako to bolo ked chybal Modric .

Reagovat
smazaný uživatel

tak ak bude Bale zdravý v utorok, tak nastúpi, snáď dostane prednosť Isco pred Pepem

Reagovat
CHONG

A jak bys to hrál ty, s otřesným Illarou nebo stáhneš Miláčka z křídla do zálohy a na křídlo dáš po zranění se vracející ho a bez formy hrajícího Garetha?

Reagovat
misinho7

v utorok Ramos v strede pola a gareth v utoku s Cristianom miesto chicu Isco hrat bude

Reagovat
smazaný uživatel

Easy win.

Reagovat
misinho7

vyborna zostava Gareth ich dorazi v druhom polcase,

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
stas87

Banega v slusnej forme proti Rayu to rozdaval moc pekne.Kto hra namiesto Vidala?Iborra?

Reagovat
Phillipinho

Vidal patri do idealniho zakladu Emeryho. Iborra hraje vetsinou misto Mbii a misto Reyese hraje Vitolo, ale ten je po zraneni, tak je na lavce.

Reagovat
sensei25

Snáď sa Sevilla neposerie už pred zápasom. Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

Lionel Messi this season in La Liga:

The most goals: 40

The most assists: 18

The mos key passes: 90

The most successful dribbles: 159

Reagovat
blaugrana

Reagovat
opretis

ten Sigéééra jak se tam furt hlásil a všicni na něj kašlou

Reagovat
Kenneth

33 stupnu v Andaluzii. Trosku zavist.

Reagovat
smazaný uživatel

V Seville je opravu hodně teplo. Byl jsem tam na konci října a v 9 hodin 30 stupňů

Reagovat
Kenneth

Taky tam chci jet na dovolenou nekdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Thiagov gol mal platit. Ale tak stava sa.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ideme na to, ak tu má niekto vyhrať, tak majster

Reagovat
X-bano-X

Atletico ale uz hralo?

Reagovat
smazaný uživatel

nepochopil

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kenneth

Porad bude ty primaky kopat tak na picu....

Reagovat
smazaný uživatel

nechaj to už kopať Toniho

Reagovat
Kenneth

Ancelotti proste nema koule. Jiny trener by uz na to priradil nekoho jinyho.

Reagovat
teenz

On má pech.

Reagovat
misinho7

Kurnik Cris

Reagovat
smazaný uživatel

škoda brejku

Reagovat
Aldeano

Zatím teda strašné ze strany Realu...

Reagovat
smazaný uživatel

milión nepresností na oboch stranách, mali by sme to využiť ...

Reagovat
smazaný uživatel

nechápem, ako môže komentátor sledujúci španielsku ligu povedať, že James túto sezónu nedostával dostatok priestoru

Reagovat
misinho7

No to i minule na ct splietali ze james a isco nehravali vela asi nam v zaklade hraval illara abo co...

Reagovat
smazaný uživatel

na ČT ma to neprekvapuje, nemôžu sledovať všetky ligy, ale týpek, čo každý týždeň komentuje španielsku ligu?

Reagovat
Aldeano

To jsem taky koukal, když Bosák říkal, že se hodně čekalo od Isca, ale od svého příchodu ho hvězdy nepustí na hřiště...

Reagovat
smazaný uživatel

Což je částečně pravda... Isco využívá zranění svých kolegů (Modrič 2x, Bale, James)

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla je jinde ale bojim se ze ta konecna faze je bude mrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

No dneska mu to absolútne nešlo ale aj tak nejakým zázrakom za minútu dva góly ... v tomto je fakt super ho mať v tíme ... často tá hra od neho je skôr kontraproduktívna pre tím ale potm sa výkupi dobrým nábehom a gólom

Reagovat
DelPiero137

Skoda ze Real nejde na Sport1 ale na dvojke...

Reagovat
smazaný uživatel

tu je vždy český stream http://www.livesportstream.tv/en/main

Reagovat
DelPiero137

Zaujimava stranka, uz mi to bezi vedla hokeja dik

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

Na sport1 se na tu mazanici nedá dívat..... nepoznáš ani kdo má balón... Buď rád za 2HD, aspoň trochu je to poznat kdo tam běhá...

Reagovat
Kokesh

Proti Atletum ok, sestava se vyplatila. Mozna i dnes proti Seville...ale strasne me to mrzi, ze se uchylime k necemu podobnemu na Pizjuanu. Bez Karima, Bale, Modrice...ok, vse beru. Jenze my v posledni dobe neumime hrat do plnych. Cekame tedy na ubraneni jejich akci, aby jsme se pak presunuli lenochodim tempem pred jejich kasu a co? Achjo, jeste ze se hraje i hokej.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
misinho7

Boha Ronaldo premienaj uz

Reagovat
Jackmaker1989

Ako fanúšik Realu - hráč, ktorý nám najviac škodí posledné zápasy je jednoznačne Ronaldo! Stále som veril, že to nie je až taký sebec a alibista, ale Messimu nehrabe ani po členky v tomto. Je to skvelý hráč, ale druhý najlepší v histórii.

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Ronaldo posledni zapasy vypada jak 35ti lety fotbalovy duchodce. To je neco strasnyho...

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon neco.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

Cris

Reagovat
misinho7

Kraaaaaal

Reagovat
sensei25

Emery ty ko.kot pol hodinu cakaj,kym ho osetria. Uz davno mal byt striedany.

Reagovat
smazaný uživatel

Iscův centr.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ángel di María 22

Ronaldooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Isco

Reagovat
misinho7

A criiis ukazuje hejterom znova najlepsi z najlepsich

Reagovat
sensei25

najvacsi z najvacsich..to nemusi ani dokazovat...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Switchback

tomu sám nevěříš

Reagovat
misinho7

Verim...veria tomu aj odbornici ktory ho posledne dva roky zvolili za najlepsieho

Reagovat
Visca el barca

Však tomu je už konec

Reagovat
sensei25

nechaj ho...dokym nebol ROnaldo v Reale,ani nevedel co to Real je...to je taky fanusik..

Reagovat
misinho7

aha a preto fandim realu od roku 2005 vdaka beckhamovi a robinhovi..

Reagovat
smazaný uživatel

toto musí byť demencia proste ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ciernyribiz

ty si fanusik ako sa patri len kritizovat a kritizovat

Reagovat
smazaný uživatel

A co je ti po tom? Si u toho treba vyhon a neotravuj.

Reagovat
ciernyribiz

si inteligentny fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Diky.

Reagovat
sensei25

Este cely druhy polcas cakaj,kym ho budu osetrovat...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

MAJSTRIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

obrana Sevilly, to je komedie jak víno

Reagovat
smazaný uživatel

tak a teraz neprejebabrať druhý polčas ako klauni

Reagovat
Switchback

... a nebo začít už v prvním

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

2:0, hezký.. ale Barcelona takhle vedla taky, tak snad nedopadneme stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

4-4-2 zatim vyhrava vsechny tezky zapasy. Neni o cem.

Reagovat
smazaný uživatel

dokonca 4-4-2 s Ramosom > 4-3-3 s Baleom

Reagovat
teenz

Gareth <-> DiMa.

Reagovat
Ed_Hazard

pravda Gareth je p*ča oproti Angelovi

Reagovat
JM

Reagovat
Dr. Admess

A proměnit!!

Reagovat
misinho7

Ramos zas mu preplo ..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Jackmaker1989

Ramos ty si vymaz

Reagovat
smazaný uživatel

Boze to je kokot.

Reagovat
ciernyribiz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Marcelo Ramos sa mu moze ist podakovat.

Reagovat
Aldeano

Hmm Ramos....

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos a jeho moment.. klasika.

Reagovat
sensei25

Kurwa,dobry futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramosa chceme proti Juve

Reagovat
Ángel di María 22

Klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

tohto idiota nikdy nepochopím ...

Reagovat
Jackmaker1989

Pepe je o tri úrovne vyššie, okrem toho, že spraví niekedy chybu, tak nemá takéto skraty, myslím zbytočné penalty. Samozrejme svoje momenty má, ale to čo predvádza ramo v týchto dôležitých zápasoch, tak to je na facku.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe nie je o nič lepší ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jackmaker1989

Nie je, ale nerobí takéto fatálne penalty. Toto nie je prvá od ramosa a je kapitán/po ikerovi/

Reagovat
smazaný uživatel

Nerobi? Se prober.

Reagovat
Aldeano

Ale v záloze zahraje lépe.

Reagovat
Kenneth

Ramos...

Reagovat
blaugrana

Pyčo sEvfijaa jedeeemmm. virovnaME !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

bohvie ci sa ronaldo tesil viac z toho, ze real vyhrava alebo, ze predbehol lea

Reagovat
JM

Reagovat
MadMrJacky

Někdo odkazy na videa gólů? Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla - Real Madrid je fakt zaujímavý match. Aj keď výsledok zatiaľ neodpovedá predvedenej hre, Sevilla by nakoniec nejaké body uhrať mohla. O polčasovom výsledku asi rozhodlo to nezmyselné čakanie Emeryho na Krychoviaka kde Sevilla dostala dva zlepené góly oslabovke. Najlepší na placi mi príde Mbia Vidal a z Realu možno James alebo Kroos. Naopak najsalbšími hráčmi Banega a Ramos ... Ronaldo sa vykúpil vstrellnými gólmi ale inak od neho tiež slabota. Som zvedavý na druhý polčas

Reagovat
smazaný uživatel

Rychlo treba dat na 1-3 . Pretoze poslednych 20minut to vidim na 4-3-3

Reagovat
smazaný uživatel

ja na 6-3-0

Reagovat
smazaný uživatel

Inak prečo hrá Ramos DM/CM ... veď on je úplne dezorientovaný na tom poste. Mne príde, že na ten post absolútne nestíha a vôbec mi tam nesedí ... takto chcete hrať aj v Taliansku ?!

Reagovat
Aldeano

Snad ne. Na DM zahraje lépe Pepe i Varane...

Reagovat
smazaný uživatel

Mne príde Pepe ďaleko zodpovednejší hráč, ktorý si je vedomý toho v čom je skvelý a kvôli čomu ho tím potrebuje. Napoak Ramos mi príde ako hráč, ktorý sa proste nechá uniesť a tým trpí celé mužstvo ... tiež ma tie svoje blikance ďaleko častejšie ako Pepe

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
smazaný uživatel

v Taliansku už snáď bude Bale a Isco v strede, dnes tam je z nutnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Preto ma to napadlo lebo to Ancelotti skúšal aj S Atlétmi a tam mu to tak nejak vyšlo ...

Reagovat
smazaný uživatel

je to len z nutnosti, nemáme momentálne ani 4 schopných záložníkov, škoda, že sa Illarra odpálil sám

Reagovat
sensei25

Sevilla ma nato aby vyrovnala,no moc tomu neverim. Real si to uz postrazi. Skoda toho Krychowiaka,Emery to poje.bal,mal striedat hned a nie cakat 5 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím že barcelonští zase jedou - opět samej trenér tady.... za všechno může to že hráli v 10ti... No aspoň že to máte na co svést :D

mimochodem, to podkopnutí Ronalda v cca 20 minutě se dalo taky fouknout, ale rozhodčí na to neměl koule....

Reagovat
Switchback

jojo

Reagovat
smazaný uživatel

btw: bude se někdo dívat na Mayweather vs Pacquaio? Nebo to zde nikoho nezajímá?

Reagovat
teenz

Jasně, že bude.

Reagovat
smazaný uživatel

a komu to přeješ?

Reagovat
teenz

Oba dva mám rád, každopádně to přeju víc Mannymu. Každopádně asi vyhraje nadupanost MoneyTeamu. Co ty ?

Reagovat
teenz

Hm, čumět na fotbal a psát příspěvek o jiném tématu mi dělá problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze srdce přeju Pacmanovi, ale obávám se obávám, že to Floyd vyhraje na body..

Reagovat
teenz

Bude to úžasnej zápas.

Reagovat
ADM

Čo je na tom športe úžasné? Nejak ma to stále obchádza

Reagovat
teenz

Těžko vysvětlovat, k tomu musíš mít cit. Stejně jako k fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

já zase až tak nejsem milovník boxu, ale tenhle zápas je možná jeden z největších v historii. O tom budou mluvit lidi možná i za sto let

Reagovat
ADM

No ved práve, rozumiem dolezitosti toho zápasu a prečo tomu ešte viac nerozumie, že ma box v športovom svete také miesto, že ten zápas vynesie aktérom neskutočné miliony a navyše o 50 rokov budem o nom ešte stále počúvať

Reagovat
smazaný uživatel

nesledujem to, prečo je taký úžasný?

Reagovat
smazaný uživatel

ve zkratce: 2 nejlepší boxeři téhle generace jdou proti sobě. Všichni tenhle zápas chtějí už asi 7 let. Nikdy se to nepodařilo uskutečnit, až teď.

Floyd je zatím neporažen: 47-0

Pacquaio má ještě o 10 výher víc na kontě, ale za to i pár porážek.

Fanoušci po celém světe už léta diskutují kdo je lepší.... teď půjdou proti sobě a konečně se to dozvíme

Reagovat
teenz

Dva nejlepší boxeři, kteří dokázali získat titul v několika váhách.

Reagovat
teenz

No a samozřejmě do dovršuje Mayeho kontroverzní povaha, buď ho miluješ nebo nenávidíš. Asi jako s Crisem. Je to dříč (asi jako každej ve vrcholovém sportu), ale taky to dává pořádně najevo.

Reagovat
I am Mancunian

o kolkej boxuju ?

Reagovat
teenz

3:30 to začíná myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kokos, Real - Sevilla , CZE - ISL , CZE - LAT ani nevím co sledovat...

Reagovat
stas87

Ten druh mac je v akom sporte?

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal, na Sport 2 o poločase mezi Realem a Sevillou tam byla ukázka kolik to je o poločase, bylo to 2-1 pro nas po jejich vlastnaku...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo opakovani :D

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla slušne zatlačila ...

Reagovat
CR7RONALDO

Ale ten Cris by s tými to fakt mal prestať kopať

Reagovat
CR7RONALDO

* ´´S tými´´ tam nemalo byť

Reagovat
Aldeano

Pepe

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
Ángel di María 22

Čelenka dobrej centr Criiiiiis

Reagovat
misinho7

Kurva bale pride hned centrik jak voci a Ronaldoooo..este stale pochybnosti ?

Reagovat
ADM

Reagovat
Aldeano

Hattrick

Reagovat
Aldeano

A snad hotovo a 3 body

Reagovat
celeb

strasne komplikovane riesi Sevilla finalnu fazu. Zo slubnej situacie sa dostanu do dobrej sance, ale potom to zadrbu zbytocnymi nahravkami na spoluhracov v horsich poziciach, nez su sami. Real by z ich sanci dal 5 golov. Pripomina mi to nasu hru z 2-3 minulych sezon.

Reagovat
smazaný uživatel

MAJSTRIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldoooooooooooooo!! nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Bale parádní centr, Cris parádně umístěná hlava. Paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

nadpozemská hlavička toto v záklone, na zadnú tyč, ponad brankára ...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ADM
Reagovat
sensei25

skôr brankár je poleno ako nadpozemská hlavička....jediné možné miesto kam mohla ísť a aj tak prelobuje brankára...tupé poleno ten brankár

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
JM

Reagovat
valloire

Reagovat
celeb

nebraneny na patke prekonal brankara, uuuzasneee.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně.. nechápu, co to tady ty šašci zkoušej. To umístění, na to v jaký pozici zakončoval, bylo naprosto geniální.

Reagovat
smazaný uživatel

klaunov ignorujem ...

Reagovat
hntlyl

nadpozemskou hlavu dal přeci dnes Leoš

Reagovat
sensei25

Emery to dnes dojebal. 70 minuta a on strieda prvy krat za nepriazniveho stavu a pritom vidno,ze Sevilla pomaly stratila tempo. A o tom Krychowiakovi sa nejdem radsej vyjadrovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

strasne chyby obrancov. 3ja su tam a ani na nho nepozru. Otrasna obrana.

Reagovat
smazaný uživatel

CRko musí mít už v kariéře dohromady tak 100 gólů

Reagovat
smazaný uživatel

*hlavou

Reagovat
Aldeano

Reagovat
sensei25

NO bude to ešte veľmi zaujímavé. Mám pocit,že my ešte stratíme nejaké body.A zároven mám pocit,že Real už nestratí. Snad sa mylim.

Reagovat
Aldeano

Snad se bude hrát o titul až do konce

Reagovat
ADM

Ak nám vydrží forma, Atletico nie je až taky postrach ako minulý rok...ale bude to ešte velmi zaujímave

Reagovat
Switchback

On nakonec bude asi fakt rozhodující ten zápas s atletama

Reagovat
celeb

najviac verim prave Valencii. Dostava ovela menej golov ako Sevilla a navyse proti Realu su to vzdy velmi kvalitne zapasy. Sevilla v zajomnych zapasoch nevyhrala/remizovala s Realom uz velmi davno.

Ako nehraju zle, ale pokial z kopca sanci premenia 0 a ignoruju jedneho z najlepsich strelcov planety pri braneni, tak to tak aj vyzera. Navyse ten cirkus s Krychowiakom sa im urcite oplatil.

Reagovat
Billy McClane

Sledujete tu vy niekto tu la ligu? To je take tazke pozriet si posledne vzajomne zapasy Sevilly a Realu?

Reagovat
celeb

posledne 3 zapasy prehrali. Superpohar a 2x ligu. Posledna vyhra v minulom roku este s Rakiticom. Ako nehraju zle, ale potrebuju strasne vela sanci na gol (vedia si ich vypracovat) a dostavaju velky pridel golov. Valencia mi prijde kompaktnejsia, ale nehram sa na odbornika v tomto. Sevilla je ako Emery, impulzivna, vybusna, zbrkla

Reagovat
Billy McClane

Ale v lige sme u nich posledne dve sezony prehrali. Len mi to proste nepride, ze "Sevilla s Realom nevyhrala uz velmi davno"

Reagovat
ciernyribiz

ronaldo sa neradoval s celym trenerskym timov...to si ako mohol dovolit? aspon budu ochotnici mat o com diskutovat ked uz ma kral hattrick

Reagovat
sensei25

ochotnici nás nazýva fanušik najvacsieho simulanta....strasny kokot z teba

Reagovat
ciernyribiz

dakujem dufam ze dostanes ban

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně že 30 zápasů doma neprohráli

Reagovat
ADM

Kampaň

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
sensei25

Teraz už je neskoro.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

moc hezká akce

Reagovat
Jackmaker1989

Remízka ešte bude

Reagovat
celeb

Inak Mbia je magor, necudoval by som sa, keby este niekoho zrakvil. Ramos zrejme len predjedlo.

BTW: striedanim Krychowiaka si Emery uzasnym sposobom nasral na hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Gameiro, to je hlava woe

Reagovat
celeb

pekne, zeby predsa?

Reagovat
smazaný uživatel

Bale joga bonito tyvole..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
misinho7

Daval si ich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

se tam motal jak madar v kukurici

Reagovat
Ed_Hazard

Co urobil?

Reagovat
Aldeano

Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Illarra

Reagovat
celeb

Gameiro je chuj. To naco cakal !

Reagovat
smazaný uživatel

faaaaaaaaak

Reagovat
Aldeano

Ouuuu....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Ale Marcelo dnes není zrovna moc jistý....

Reagovat
celeb

oni snad to 4. miesto asi ani nechcu

Reagovat
smazaný uživatel

stačí im vyhrať EL ...

Reagovat
ADM

No jo určite si v šatne povedali že jebu na to ved predsa stačí vyhrať EL

Reagovat
smazaný uživatel

to som nepovedal

Reagovat
ADM

Ved ja nič nevravím, len si predstavujem tu situáciu ak by sa stala a smejem sa..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
celeb

staci vyhrat EL, pohoda - klidek - tabacek

Reagovat
smazaný uživatel

fo real ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no Sevilla si tu ligu mistru zaslouzi:))) idealne všech 5 klubu z primery:))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

emócie

Reagovat
sensei25

No Real nič moc teda. Kurwa ale je to napínavé.

Reagovat
misinho7

Je to tam

Reagovat
smazaný uživatel

V suchým triku

Ronaldo bůh

Reagovat
smazaný uživatel

U mě v mokrém triku...

Reagovat
CHONG

U mě skoro i v mokrých trenkách.

Reagovat
smazaný uživatel

A to Miláček nedal ani gól!

Reagovat
CHONG

Ale Král dal tři

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jsi včera zahýbal. Máš štěstí ,že sem Chámes tak moc nechodí.

Reagovat
CHONG

On by to pochopil, Král je Král

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň měli posledních deset minut stahlé půlky strachy, když už nic

Reagovat
smazaný uživatel

JE TO TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM VAMOOOOOOOOOOOOOOOS #MAJSTRI

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to hotové nebo ještě má Barca šanci?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

uffffffffffff .... Ramosa uz v zivote v zalohe nechcem vidiet . Uplne pohodova vyhra 2-0 sa zmenila na dramu pre jeho blbost .

Tato vyhra venovana Valencii do LM

Reagovat
smazaný uživatel

Tam nebyl problém v tom že by hrál v záloze, ale že po jeho zákroku přišla penalta...

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli té penaltě? Jinak si to tam dle mě odehrál a to líp než kdyby tam byl Illara.

Reagovat
Kenneth

Diky bohu...

PS: Illara je proste pi.ca...

Reagovat
stas87

Tazko vybojovane tri body.Podobnny zapas ako na Balaidose,Real opät efektivnejsi ako domaci.Uz som tam ten vyrovnavajuci videl,skoda..A Ikerovi ten suboj s Iborrom bol tvrdy,no nehodil sa o zem a nezdrziaval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A šup zpátky na stavbu

Reagovat
Kluivert9

Snad ti nebude pršet...

Reagovat
aither

Škoda, Ronalda jsem posledních 10min neviděl, ale dal hattrick tak to asi vodil

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes bol úplne kľúčový (strelecky) ale nevodil si to teda ani náhodou ...

Reagovat
sensei25

Všetci povinne pozerať hokej a fandiť čechom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ze Sport 2 na ČT sport

Reagovat
Al Capone

stačí že už jsme my vyhráli. Češi mě nezajímají.

Reagovat
celeb

Sevilla potrebuje kvalitneho zakoncovatela a stopera, pokial chcu hrat LM. Maju mensiu marodku, ale zrovna tieto posty nemaju dobre poriesene celu sezonu, a to sa im este podaril ten Bacca. Lenze ten je v poslednej dobe mimo formy a okrem neho v tom time niet toho, kto by dal gol z dobrej sance. Dalsi v rade je Gameiro so 7 golmi a to je velmi velka medzera. Hostovacka Munira/Sandra by mohla byt vyhodna pre naj aj ich.

Reagovat
celeb

*nas aj pre nich.

Reagovat
Phillipinho

Jezisi to je hloupost . Zranil jsem jim nejlepsi stoper Pareja, to je pro ne ted trochu problem. Jinak to, ze jim chybi kvalitni zakoncovatel je neskutecna blbost. Bacca je 4. nejlepsi strelec PD. S temi 20 goly by byl na cele strelcu v Anglii spolecne s Aguerem. No a pak maji samozrejme Gameira, ktery je asi momentalne nejlepsi zolik v Evrope. Za 1600 minut nastrilel 15 golu. Navic i 3 utocnik Aspas ma 10 golu a to posledni dobou vubec nehraje. Takze ne, opravdu pozici hrota nemaji spatne obsazenou. Naopak patri k nejlepsim v PD

Reagovat
Phillipinho

Jo a Sandro ani Munir na Sevillu v zadnym pripade nemaji. Docela mi dela i problem najit v PD klub, kde by hrali zaklad....

Reagovat
celeb

Toho Baccu v mojom prispevku nevidis, alebo nechces vidiet? V poslednych zapsoch je z formy (len penalty) a zrazu nema kto davat goly. Navyse to vyzera, ze ani jeho si neudrzia do dalsej sezony. Ak chcu uspiet v LM bez sirsieho kadra sa nezaobidu.

Ale asi pisem fakt blbosti, lebo Sevilla ma integalaktickym nedorozumenim poriadny nadpriemer inkasovanych golov na svojej pozicii v tabulke a najlepsi zolik na planete zahodil aj nemozne a Aspas dal v LaLige vseho-vsudy 2 goly, pricom ti samozrejme netreba pripominat, ze v Seville len hostuje a za 2 mesiace sa vracia do Liverpoolu.

Prepac, ze som sa vobec ozval.

Reagovat
smazaný uživatel

celeb, je dobre, ze si sa ozval, ale nabuduce sa prosimta s podobnych prispevkom neozyvaj. Baca sice nema formu, ale o poziciu na ihrisku sa bije s Gameirom, ktori pri vsej ucte k hracom ako Sandro a Munir. Tito dvaja nemaju na Sevillu. V sucastnosti pre nich by bolo idealne hostovanie v La lige , lenze povedzme si uprimne. Ktore muzstvo v La lige ich bude stavat do zakladu ? Mozno aj ziadne. Pozri sa ako dopadol Deulofeu. Ten takmer vobec nehraje a v Barcelone ho urcite povazuju za lepsieho hraca ako Sandro ci Munir. Tito dvaja spomenuty nehostuju iba kvli jednej veci a sice ze by sa v muzstve La ligy nepresadili do zostavy.

Reagovat
celeb

Deulofeu nehrava skor koli svojej povahe a obrovskemu egu. Skoda, ze neostal v Evertone. Tvrdenie, ze Munir so Sandrom by sa nepresadili do zostavy klubu hrajuceho LaLigu je take ... vesele

Reagovat
smazaný uživatel

Videl si vobec Munira a Sandra hrat v U21 ? Kde nemaju najlepsich hracov na svete . To je neuveritelna tragedia .

Za posledne roky je Munir so Sandrom asi to najhorsie co ste vyprodukovali .

Reagovat
Billy McClane

Najlepsie je ako talcili aby Munir odohral par minut za spanielske acko aby uz potom nemohol hrat za Maroko. A ono to boli dost mozno jeho prve aj posledne minuty za reprezentaciu...hold asi sa trochu unahlil s tym vyberom Za Maroko mohol pravidelne reprezentovat.

Reagovat
smazaný uživatel

niečo ako u vás Jesé

Reagovat
Kluivert9

Toho dokonce madristi cpali na MS

Reagovat
CHONG

Minulou sezónu hrál skvěle a na MS klidně jet mohl.

Reagovat
Kluivert9

Aha, tak některý to ještě nepřešlo

Reagovat
CHONG

Pravda, bez něj hrálo Španělsko úchvatně, byla by škoda, kdyby jim to to kopyto zkazilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kludne by tam hral lepsie ako niaky Navas . To by zvladol snad aj Gerard

Reagovat
Kluivert9

Je fajn, že máte taky nějakýho odchovance, ale chtělo by to trochu soudnosti a ne cpát každýho do repre po třech gólech

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses klaun.

Reagovat
Kluivert9

A co seš ty, to ví všichni

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste aby ne. Jen premyslim, jestli ses vetsi blb ty nebo Bano.. a nemuzu se rozhodnout.

Reagovat
Kluivert9

Máš štěstí, že máš za konkurenci Dušana a Valloira. Bronz ale taky určitě bereš

Reagovat
valloire

mě si neber do huby blbečku

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

To máš zato ,že jsi napsal první Dušana

Reagovat
roman1978

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
X-bano-X

To aby si si nechal poradiť, nicko Papagáj vypelichaný

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
misinho7

sam Del Bosque ho chcel brat , mal velku sancu ale tak sa zranil

Reagovat
X-bano-X

to že povedal že má šancu o to zabojovať v reči merengues znamená že ho tam lesák chce?

Reagovat
Kluivert9

Říct, že je absolutně bez šance by vypadalo celkem divně, no.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Porovnavat Jeseho a Munira .

Reagovat
smazaný uživatel

hele nevím... ale mě Jesé přijde šíleně vyhypovaný. Podle toho, jak ho tady fanoušci madridu chválí, tak jsem si myslel, že je to nějaký mega talent...ale pak vždycky, když ho vidím, tak zahraje maximálně průměrně.

Reagovat
Kluivert9

Asi tak. Když se dívám na jeho loňskou sezónu, tak to byla ještě větší komedie než sem si myslel... http://www.eurofotbal.cz/hraci/jese-16556/kariera-klub/?data=286-1795-88 Za tohle na mistrovství světa Hold madristi no

Reagovat
hntlyl

124 minut na gól, pěkný.

Reagovat
Visca el barca

Tak tak

Reagovat
Hristo Stoichkov

Loni měl našlápnuto opravdu výborně, zas není potřeba ho tak shazovat. Nominaci by si zasloužil, jako žolík ze střídačky mohl být dost platný.

Reagovat
smazaný uživatel

Minuly rok hral lepsie ako Bale . Tento rok je mal tazke zranenie 8 mesiacov teraz sa dostat do formy je tazke . A Ancelotti s Jesem zameta zem a vobec mu nepomaha . Nutne potrebuje hernu prax .

Sorry ale mne tieto komentare pride strasne vtipne ako aj s Moratom minuly rok fanusikovia FCB / RM sa smiali a teraz ma zaklad v Juventuse a cislo 1 na hrot pre Spanielsku repre .

A to Jese je vacsi talent .

Reagovat
-Carles-

Hrať lepšie ako Bale ale nie je nič výnimočné, takých je Primere za tri vlečky.

Reagovat
Billy McClane

Co ma s tym spolocne Jesé? Ide o to, ze vsetci chceli aby si odbyl debut za acko, aby uz nemohol nastupit za inu reprezentaciu. Moze to byt dobry hrac, ktory by hviezdil za Maroko. V spanielskej repre ma tie sance nizsie.

Reagovat
Phillipinho

Tak o Sandrovi se snad nemusime bavit. Ten na Primeru nema a opravdu kazdy tym PD ma na hrotu lepsiho hrace. Munir by prece jenom nekam na hostovacku do Primery pristi sezonu mohl, ale jeho herni vytizeni urcite nebude vysoky.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
celeb

6 mustiev LaLigy ma najlepsieho strelca timu s osem a menej golmi. To si vazne myslite, ze by Munir so Sandrom nedali? To, ze su v sucasnosti tam, kde su je tim, ze vobec nehraju, co im v ich veku rozhodne neprospieva. Neviem preco z nich robite az takych tragedov a zaroven z trenerov/funkcionarov U21 takych idiotov, ze ich napriek tomu povolali.

Ale ok, beriem spat. Sevilla si udrzi Baccu, posilnovat nepotrebuje a to, ze dostali o 58% !!! viac golov ako atletico/valencia je statisticka odchylka

Radsej odstupim a budem to sledovat. Podobnu diskusiu som tu mal v januari s Cordobou, kde ked som vravel, ze zostupia, tak ma vsetci podobne zdrbavali a smailikovali. Zvlastne, ze teraz su ticho ako vos pod chrastou. Do uvidenia!

Reagovat
stas87

Sevilla ma hotovych a skusenych hracov,absolutne nepotrebuju ak Sandra,tak Munira.Ked pojdu hostovat do timov z dolnej polovice,tak im nejake minuty daju.Ked ale pojde o zivot,tazko to postavi na tychto dvoch.Radsej v zime zoberu na hostovacku skuseneho hraca a toho podrzi v zakladnej zostave.A dost pochybujem,ze z nich dvoch bude niekto odvareny len preto,ze su hraci Barcelony.Aj taky Jemez by im sancu nedal,ak by boli horsi ako hraci ktorych by mal k dispozicii.

Reagovat
smazaný uživatel

celeb, tvoj problem je ze sa nechat uniest, tym, ze tak Sandro ako aj Munit nastupuli za barcelonu, ale to im robi status hracov. lenze 21, pri vsej ucte, ak sa pozreme aky hraci hrali za 21 niekedy. To je hype. On ten hrac ma meno ako talent, ale nema este taku kvalitu. Namozes porovnavat kvalitou Alexa Vidala a Sandra alebo Munira,.

An Deulofeu ma ego, ale nerobme zase z hracov co neprihravaju sebcov za kazdu cenu, su hraci, ktori nemaju periferne videnie a na to trpia, nevedia umne prihrat. Deulofeu to nevie, skratka su lepsi a preto nehra. Aj Gai Assulin a Cuenca, Fontas boli supertalneti Barcelony a kde su teraz.

Reagovat
celeb

ukaz mi 1 post, kde som z nich robil supertalentov. Vy tu pisete, ze nemaju na to hrat v zaklade timu z LaLigy, na co ja oponujem tym, ze min 6 timov mam top strikera s 8 a menej zasahmi, co by podla mna zvladli.

Reagovat
Billy McClane

Lenze je ine zvladnut 8 golov za Barcelonu a 8 golov za Cordobu.

Reagovat
celeb

vazne?? Tak to meni celu diskusiu. Kedze Sandro s Munirom maju v Barce 3000 minut a 8 golov ... pockat, o com diskutujeme?

Reagovat
Phillipinho

Ja nechapu kde beres to, ze ma Sevilla uzky kadr? Vzdyt oni maji naopak siroky a kvalitni kadr. Emery si muze dovolit rotovat sestavou a na EL zpravidla nasazuje sestavu z poloviny jinou nez v PD a i tak, stale postupuje dale. Takovymi zakladnimi stavebnimi kameny bych rekl, ze jsou Bacca, Vitolo, Krychowiak a Pareja, kteri hraje nejvice. To, ze mimo idealni zakladni sestavu zustavaji takovy hraci jako Gameiro, Reyes, Suarez, Mbia a dokonce na tribune Aspas s Deulofeuem svedci o velky sirce kadru.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Určitě, navíc nevidím jediný důvod, proč by měli někomu rozehrávat a zhodnocovat hráče, ať už je to kdokoliv. Tým kvalit a ambic Sevilly to nemá zapotřebí. Škoda, že se Primera vůbec dostala do takovéto situace, snad se to po přerozdělení TV práv vrátí do normálu a tato hostování se budou dělat jen do menších klubů v druhé půlce tabulky.

Reagovat
celeb

keby si vybral hlavu z piesku, tak by si videl tych dovodov viacej. A asi videli aj v Seville, ked vzali Deulofeua. Sucasne hostovacky ponukaju rovnicu s viacerymi rieseniami odvijajucich sa od vykonu samotneho hraca. Od prednostneho prava na odkupenie za pevne stanovene sumy, po pravo na spatne odkupenie pre matersky klub za velmi slusnu ciastku, ktora sa da pouzit inde. Navyse pokial hra klub viacero sutazi, je dobre mat niekoho lacneho v zalohe. Tych dovodov je kopec, preto hostovacky stale funguju a vyuzivaju ich aj timy tipu Porto (Tello).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hej lidi, jak to je v PD? Kdyby Real i Barca měli na konci sezony stejně bodů, tak vyhrává Barca, protože má větší gólový rozdíl, anebo Real, protože má s Barcou lepší bilanci ve vzájemných zápasech?

Reagovat
Kily

Real

Reagovat
smazaný uživatel

Takto sme mali hrat aj za tie 2 tyzdne kde sme postracali zbytocne body, tak isto aj proti Atleticu tak ako v LM. Ked hraci idu naplno tak dokazu porazit aj najtazsieho supera. Mame lepsich hracov a hlavne zalohu ako Barca, toto sme mali vyuzit. Viac rotovat, udrzat El Classico kde sme boli lepsi. Do dalsej sezony posilnit posty, hlavne na stred pola.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl bych tě prosím poprosit o to, jak by podle tebe měla vypadat sestava Realu Madrid v další sezóně? Děkuju.

Reagovat
Billy McClane

Teba musia v skole strasne sikanovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle čeho soudíš, Billy?

Reagovat
stas87

Pekne gesto od domacich.Spomenuli si na Jarqueho a v 21.minute mu zatlieskali.

Ako zatial hralo Rayo?Zapol som to az v 18.minute.

Reagovat
blaugrana

Ta spomienka sa koná v každom zápase.

Reagovat
stas87

Vdaka,nevedel som. Gol moc pekny,krasna kombinacia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Treba makať

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pro Barcu

Reagovat
Ed_Hazard

....v konkurze

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si unikát. Ještě jsem tu neviděl člověka, co by si na kulatý číslo nahrál 3 příspěvkama.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť to dělám běžně

Reagovat
teenz

Reagovat
Kily

já viděl i nahrávku dvaceti a stejně z toho nakonec nic nebylo, protože jsem tu tisícovku tehdy za trest vyžral já

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Robbie

Ancelotti je strašnej kretén, snad už vypadne, udělal víc škody než úžitku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele