Primera División - preview 34. kola

28.04.2015, 08:46, aktualizováno 30.04.2015, 08:47
Previews
Valencia se může vítězstvím na hřišti Rayo Vallecano posunout na čtvrtou příčku. Důležitý souboj čeká sestupem ohroženou Granadu, která přivítá Espanyol...
Rayo Vallecano - Valencia CF  (čtvrtek 20:00)
Čtvrtá Valencia si dělá zálusk na třetí místo, které obsadilo Atlético Madrid. Na Colchoneros ztrácejí Netopýři jen čtyři body. Zároveň se ale musí rozhlížet a dívat přes rameno, protože se na jejich pozici tlačí pátá Sevilla. Možnost uniknout svým pronásledovatelům na vyšší rozdíl nabízí Netopýrům duel s domácím Rayem Vallecano.

Valencia utrpěla těžkou porážku, která jí zbavila myšlenek na třetí místo, když nestačila na vedoucí tým tabulky La Ligy. Do duelu s Barcelonou sice vstupovala plná nadějí, ale nakonec jí zbyly spíše slzy pro pláč. Domácí hráči se trefili na začátku a na konci zápasu. Hned z první akce utkání se trefil domácí střelec Luis Suárez a v nastavení druhé půle pečetil výhru Katalánců Lionel Messi poslední brankou na 2:0.

Valencia se z toho ale poměrně rychle dokázala vzpamatovat a v dalším utkání už opět excelovala. Granada možná při návštěvě starobylého města plánovala ukořistění nějakých bodů, ale to se nekonalo. Valencia na svém stadionu nenechala Granadu skoro ani hrát a nakonec hosté odjížděli se čtyřmi brankami ve své síti. Skóre otevřel Javi Fuego, následně se z penalty trefil Parejo a z branek se na konci utkání radovali také domácí Sofiane Feghouli a Alvaro Negredo. Valencia tak znovu potvrdila své ambice i schopnost sehrát atraktivní utkání se třemi body na kontě.

Není divu, že trenér Nuno Esprito Santo po zápase své hráče chválil. Líbila se mu divácká kulisa, výkon jeho týmu i fakt, že ani ke konci utkání jeho hráči nepřestali s napadáním a ofenzivní podívanou. "Bylo to skvělé utkání a já jsem moc rád, že se nám takhle povedlo. Bylo důležité zvládnout tento zápas se ctí a co nejlépe. Hráči se potřebovali znovu dostat do tempa první ligy a znovu v sobě objevit sílu, kterou měli před zápasem s Barcelonou. Ani ten nebyl zas tak hrozný, abych jim spílal, ale když prohrajete, vždycky to s vaší psychikou něco udělá," dodal Nuno.

"Je skvělé, že se nám to utkání povedlo, navíc jsme hráli na domácím hřišti. Diváci vytvořili skvělou kulisu a já jsem moc rád, že se nám povedlo vyhrát. Byly to důležité tři body do tabulky. I když jsme prohráli s Barcelonou, naše priority se nemění. Chceme zakončit sezonu na co možná nejlepší pozici a nakonec se kvalifikovat do Ligy mistrů. Máme skvělé vedení, které nám nedává ultimáta a nějaké přemrštěné požadavky, ale spolupracuje s námi a nechává odpovědnost na nás. To nás ještě víc motivuje. Každý z hráčů odevzdává maximum a já jsem rád, že se nám daří jako jednotlivcům i jako skupině," dodává Nuno.

Teď Nunovi svěřence čeká náročné utkání s Rayem Vallecano. To je vítaná zpráva pro střelce Valencie, protože Rayo je pověstné tím, že dokáže inkasovat velké množství branek. To, že Rayo dostalo šest branek od Barcelony, ještě nikoho zas tak moc nepřekvapí. Ale to, že stejný počet dostalo i od Celty Vigo, s tím už počítal málokdo. Rayo Vallecano sice pak vyhrálo o dvě branky nad Almeríou, ale v minulém kole se jí opět nedařilo. V Seville totiž Rayo Vallecano padlo. O domácí vítězství 2:0 se postarali už v prvním poločase Iborra a Carrico. Podaří se Rayu odčinit minulou porážku, nebo si Netopýři s chutí zastřílí a přiblíží se vysněnému třetímu místu?
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.20 - 3.80 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Granada CF - Espanyol Barcelona  (čtvrtek 22:00)
Čtvrteční večer bude ve španělské první lize v režii souboje Granady s Espanyolem. Zatímco první jmenovaní se nachází v zoufalé pozici na sestupových příčkách, barcelonský klub může stále po očku pošilhávat po kvalifikaci do příštího ročníku Evropské ligy.

K tomu však Espanyol potřebuje produkovat lepší výkony, než jaký předvedl v minulém kole s Barcelonou. V rámci ostrého katalánského derby totiž favorit svého soka nepustil takřka k ničemu, přestože se hrálo na stadionu Espanyolu, a prohra 2:0 byla ještě relativně milosrdná. Není tak divu, že obránce Anaitz Arbilla potvrdil, jak moc byl celý tým zklamaný ze svého výkonu. "Nepředvedli jsme se zrovna v nejlepším světle, protože jsme všichni očekávali, že předvedeme víc."

"Nebyli jsme ale schopní ani podržet míč nebo vysoko napadat, ale tady je třeba pogratulovat našemu soupeři, protože byl prostě lepší než my," hodnotil Arbilla. "Musíme na ten zápas zapomenout, posunout se dále a začít znova od začátku."

Výlet na stadion Nuevo Los Cármenes nabízí Espanyolu šanci postupovat přesně podle slov svého krajního beka, neboť jej oproti Barceloně čeká tým z opačného patra tabulky. Poté Katalánci hostí doma Rayo Vallecano a Arbilla potvrdil, že jedině vítězství v obou těchto zápasech může udržet naději na předskočení Malagy a umístění na sedmé příčce, která skýtá možnost kvalifikovat se do evropských pohárů.

"Náš cíl nyní závisí na výhře těchto dvou utkání, přesně jako se nám povedlo před dvěma týdny. Měli bychom být sebevědomí, protože si myslím, že máme na to je porazit," dodal na závěr Arbilla. Jeho kouči Sergiu Gonzálezovi chybí na soupisce pouze Felipe Mattioni a Héctor Moreno, jinak si může vybírat z plného kádru. Na opačné straně má Abel Resino daleko větší starosti s poskládáním sestavy, neboť bude postrádat Silvestreho, Murilla, Márqueze, Insúu i Péreze. Přitom již není času nazbyt, Granadě nyní pět kol před koncem schází na záchranu čtyři body.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - Nyom, Cala, Mainz, Martins - Rico, Pérez - Candeias, Piti, Ibáňez - Success
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - Arbilla, González, Colotto, Duarte - Vázquez, López, Sánchez, Álvarez - García, Caicedo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.10 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SD Eibar - Sevilla FC  (středa 20:00)
Souboj dvou týmů z opačných konců tabulky nabídne zápas v Eibaru, kam ve středu zavítá v rámci čtyřiatřicátého kola ambiciózní Sevilla. Zatímco Andalusané se těší v poslední době výtečné formě a nadále mohutně usilují o umístění mezi nejlepší čtveřicí španělských klubů, stejně jako o obhajobu prvenství v Evropské lize, eibarští mají podstatně přízemnější starosti - zachránit se.

Sevilla, která před tímto kolem ztrácela na čtvrtou Valencii pouhé dva body, po očku již pošilhává po nadcházejícím víkendu, kdy doma přivítá favorizovaný Real Madrid. Na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána letos andaluský celek doposud nepoznal porážku, a právě návštěva Bílého baletu bude dost možná největším zatěžkávacím testem této statistiky. V tuto chvíli však do hry vstupuje trenér Unai Emery, jenž musí své hráče dostatečně dostat do latě, aby v myšlenkách nepředbíhali a nejprve si poradili s méně atraktivním Eibarem.

V nadcházejícím týdnu pak za do Sevilly zavítá italská Fiorentina na první semifinálový zápas Evropské ligy. Na dotaz, zda se Emeryho svěřenci soustředí na zápas proti Realu, španělský kouč rázně odpověděl: "Zaprvé, tohle (tyto řeči o Madridu) pocházejí z médií. Zadruhé, žádný z našich hráčů nebude odpovídat na žádné dotazy ohledně Realu Madrid nebo Fiorentiny. Zatřetí, tři body z utkání proti Eibaru jsou stejně tak důležité jako body proti Realu Madrid."

"O důležitosti Fiorentiny se můžeme bavit i později," pokračoval Emery. "Naše snaha dostat se do Ligy Mistrů spočívá na tom, co předvedeme zítra na Eibaru. Pokud tam nezvítězíme, začnou se našim šancím pomaloučku zavírat dveře." Kouč Sevilly dále připustil., že náročný zápasový program si u jeho hráčů žádá daň v podobě řady zranění, vždyť zápas proti Realu bude pro Andalusany již čtvrtý za posledních deset dní. "Došlo k nashromáždění vyčerpávajících zápasů a my si s tím musíme u hráčů poradit a dohlédnout na jejich regeneraci. Doufám, že už všichni vydrží zůstat fit, ale riziko zranění přetrvává. Zkušenosti nám praví, že musíme naší soupisce věnovat zvýšenou péči."

Emery také trval na tom, že nemá v plánu pošetřit před zápasem s Realem hráče jako Carlos Bacca či José Antonio Reyes, které dělí od vynucené absence v příštím kole jediná žlutá karta. "Nejsem toho názoru, že by absence hráčů se žlutou kartou byla až tak důležitá," prohlásil Emery, jehož základní jedenáctka se každopádně bude muset obejít bez ofenzivního tahouna Vitola s brankářem Betem. Eibar se mezitím nadále musí obejít bez útočníka Ángela Rodrígueze a brankáře Jaimeho Jimeneze. S pouhými dvěma body od sestupu se již Baskové musí co nejdříve výsledkově vzchopit, ovšem proti Seville to budou mít neuvěřitelně těžké.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 3.70 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - UD Almería  (středa 20:00)
Real Madrid čeká po důležité výhře ve Vigu Almería. Domácí stále stíhají první Barcelonu, zatímco Andalusané bojují o přežití mezi španělskou elitou. Nesporným favoritem je proto Bílý balet.

Madridští po úspěchu v Lize mistrů nezaváhali ani v domácí soutěži a porazili Celtu 4:2. Dvěma góly se na výhře podílel Javier Hernández, jenž se v posledních zápasech stal velkou oporou ofenzívy Los Blancos. Svými výkony dokonce zastínil i Ronalda a španělská média jsou plná hráče, jenž do této chvíle v Realu spíše paběrkoval.

"Víc než cokoli jiného mi mé branky pomohly zase nabrat sebevědomí. Miluji fotbal a tohle mě nesmírně nabíjí. Pouze Bůh ví, kde budu příští rok. Pro teď jen plánuju užívat si vše, co přijde a pomáhat nejlepšímu klubu na světě. Prožil jsem zde i těžké chvíle, ale teď přišla moje příležitost. Neexistuje nic lepšího, než být na hřišti," komentoval poslední vývoj kolem své osoby sedmadvacetiletý Mexičan, na jehož umění bude Ancelotti spoléhat i proti Almeríi. Naopak chybět budou domácímu lodivodu nadále Modrič, Bale i Benzema a navíc se v posledním zápase vykartoval Sergio Ramos, takže příležitost znovu dostanou i další hráči z lavičky.

Almería bojuje o udržení, seč jí síly stačí. Po odečtu tří bodů za dlužné částky se Andalusané stále trápí na ohrožených příčkách. V posledním kole však Barjuánovi svěřenci zabrali proti Eibaru, když baskický klub porazili před svými fanoušky 2:0. Od prvního nesestupového místa okupovaného Deportivem je tak dělí už jen jediný bod.

Na Santiago Bernabéu ale Almerienistas se třemi body příliš počítat nemohou, naopak daleko důležitější bude, jak zvládnou následující dvě domácí utkání s Celtou a Málagou, neboť je už pak čeká pouze výjezd do Sevilly a další domácí souboj s Valencií. I kvůli těžkému losu by tak Almería všemi deseti brala z Madridu jakýkoli bodový zisk.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Marcelo, Pepe, Varane, Arbeola - Isco, Kroos, Illaramendi, Rdríguez - Hernández, Ronaldo
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Rubén - Dubarbier, Santos, Trujillo, Navaro - Verza, Partey - Espinosa, Corona, Jonathan - Hemed
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.06 - 13.00 - 29.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Celta Vigo - Málaga CF  (středa 20:00)
Domácí Celta se na stadionu Balaídos utká o body se svým skoro sousedem v tabulce La Ligy. Přijede sedmá Málaga, která se chce pokusit dostat do Evropské ligy.

Mezi pátou Sevillou a sedmou Málagou je neuvěřitelně velký rozdíl - celých 19 bodů dělí oba týmy. Čím to je? Málaga na svou pozici ztrácí až nepřiměřené množství bodů. Za posledních deset ligových zápasů vyhrála jen třikrát, naposledy si poradila s Córdobou. Ale to už je více než měsíc. Od té doby se jí opět nepodařilo vyhrát, protože třikrát remizovala a třikrát prohrála.

Po třech gólech od Realu Madrid se naděje hráčů i fanoušků Malagy upínaly k zápasu s Deportivem La Coruňa. Málaga sice dobře začala, když ji poslal do vedení Nordin Amrabat. Jenže domácí na stadionu La Rosaleda po hodině hry inkasovali, když na konečných 1:1 uzavřel skóre zápasu střelec Oriol Romeu. A trenér Javi Gracia měl po zápase hodně špatnou náladu.

"Sehráli jsme utkání, ve kterém jsme rozhodně byli lepší. A zasloužili jsme si více bodů. Hodně mě mrzí, že to nedopadlo dobře. Promarnili jsme obrovskou příležitost, protože chceme do Evropské ligy a remíza nám naše počty trochu kazí. Ale musíme se z toho co nejdříve poučit a soustředit se na naši práci. Chyběla nám koncentrace a důraz, jinak bychom utkání rozhodli mnohem dříve."

"Teď nás čeká výlet do Viga, kde musíme naplno bodovat. Je pravda, že za sebou nemáme moc dobrou sérii, ale nevzdáváme se. Chceme získat tři body i když víme, že to bude hodně náročné. V konečně fázi sezóny se rozdíly mezi týmy stírají a pokud se chcete dostat výš, musíte se zlepšovat lépe než ostatní týmy," dodal trenér Gracia.

Celta Vigo musela v nedávné minulosti přijmout jednu ránu, když prohrála s Realem Madrid. Celek z Viga ale umí rány také rozdávat, což dokázal v zápase s Rayem. V něm si s chutí zastřílel a nadělil soupeři celkem 6 branek! Pak následovala těsná výhra nad Eibarem. Celtě nakonec nebude chybět mladý španělský útočník Santi Mina. Ten se zranil v zápase s Realem, měl problémy s lýtkem, ale nakonec je v nominaci.

Když se oba celky utkaly naposledy, radovala se domácí Málaga, která vyhrála těsně 1:0. Předtím vstřelila svému soupeři branky dvě. V minulé sezóně se ale ukázalo, že Celta Vigo umí střílet poměrně dost branek v jednom utkání, když v Malaze vyhrála 5:0. Dvě trefy zaznamenal Álex López, po jedné brance si připsali Fernández, Nolito a Charles. Kdo z nich se prosadí tentokrát?
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.90 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Villarreal CF - Atlético Madrid  (středa 22:00)
Atraktivní střet z horních pater tabulky se odehraje ve středu večer na půdě Villarrealu. Na hřiště Žluté ponorky totiž dorazí Atlético, které se bude chtít pomstít za porážku z posledního vzájemného duelu. Rojiblancos by se plán mohl podařit, jelikož je oslabený Villarreal aktuálně hodně z formy.

Domácí nevyhráli v La Lize už sedm utkání v řadě a na šestém místě se drží jen díky bodům nastřádaným v první polovině sezóny. Marcelinovi svěřenci navíc utržili debakl v osmifinále Evropské ligy, když narazili na své konkurenty se Sevilly. Villarrealu především úplně odešel útok, vždyť z posledních sedmi neúspěšných vystoupeních ve španělské nejvyšší soutěži dal pouhopouhý jeden gól. Do utkání s třetím celkem tabulky tak jde jednoznačně v roli papírového outsidera.

Naopak obhájci titulu se rychle otřepali z vyřazení z Ligy mistrů od Realu Madrid a o víkendu si poradili s Elche lehce 3:0. Týmu Diega Simeoneho se v La Lize poslední dobou daří a díky pěti výhrám z posledních šesti kol si na bronzové příčce vytvořili slušný čtyřbodový náskok před čtvrtou Valencií.

"Můj tým pracuje opravdu velmi dobře. Jsem hrdý na to, co jsme dokázali i na to, že jsme opět v nejlepší trojici Primera División. Pokud by se Barca a Real ale dostaly do finále Ligy mistrů, lze říci, že jsme v nejlepší soutěži na světě. Tím více mě těší, že jsme hned v závěsu za těmi nejlepšími a občas je dokážeme pozlobit," uvedl pro klubový web Diego Simeone.

Hostům hraje do karet i široká marodka Žluté ponorky. Do zápasu nemohou ze zdravotních důvodů nastoupit Soriano, Musacchio, Marín, Čeryšev ani Uche. Kvůli kartám navíc stojí také Jonathan dos Santos. Na druhé straně má naopak Simeone k dispozici všechny opory. Výkop zápasu je stanoven na 22:00, hlavním sudím bude José Luis González.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Costa, Ruiz, Bailly, Mario - Gómez, Trigueros, Pina, Rukavina - Moreno, Campbell
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Gámez, Godín, Miranda, Juanfran - Koke, Tiago, Gabi, Turan - Griezmann, Mandžukič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.30 - 3.25 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Elche CF - Deportivo La Coruña  (středa 22:00)
Další šanci prchnout co nejdál z oblasti sestupu a zároveň potopit svého přímého konkurenta z ligové tabulky dostávají ve čtyřiatřicátém kole Elche s Deportivem La Coruňa. Souboj čtrnáctého s osmnáctým, které od sebe momentálně dělí pět bodů, již následuje jen mizivý prostor pro zaváhání.

Trenér Deportiva Víctor Sánchez del Amo před zápasem tvrdil, že je spokojen s tím, co jeho hráči předvedli po krátkou dobu pod jeho vedením galicijského celku, přestože Depor nedokázal zvítězit ani v jednom jediném utkání z posledních jedenácti. Podle Sáncheze proti Elche postačí předvést to samé, jako v předchozích zápasech, aby se prokletí prolomilo a Depor si připsal první výhru pod novým koučem, pro nějž půjde o zápas číslo čtyři. "Jsem spokojený, protože vidím, že tým rozhodně dělá pokroky. Měli jsme šance vyhrát všechny naše zápasy a stejně tak si půjdeme pro výhru i zítra."

"Pokud budeme pokračovat stejným směrem, jaký v tuto chvíli držíme, budeme schopní bodovat v každém zápase, který nám zbývá odehrát,"
věří skálopevně Sánchez. Naposledy se mu s Deportivem podařilo získat bod za nedělní remízu 1:1 s Malagou, kdy museli jeho svěřenci dotahovat skóre, a stejně tak hráči Deporu vyválčili remízy za výsledky 2:2 proti ambiciózním Villarrealu s Realem Sociedad. "Mám z toho vážně radost. Tým v těchto našich společných zápasech ukázal, že jsme schopní reagovat, překonat nepřízeň osudu, a to je známka psychické síly," pochvaluje si Sánchez.

Elche do zápasu vstupuje s prohrou 3:0 od Atlétika Madrid v zádech, která ukončila jeho nedávnou úspěšnou šňůru dvou výher v řadě. Trenér Deportiva si u svého středečního soupeře všiml především kvalitní obrany a velké formy Jonathase de Jesúse, jenž ve své debutové sezoně ve Španělsku nastřádal již deset branek a je jasně nejlepším střelcem Elche v letošním ročníku. "Elche je velmi organizovaný tým, který je náročné prolomit a vytvářet si šance. V útoku pak mají Jonathase. Najde se toho však ještě víc. Pokusíme se jejich přednosti minimalizovat a z jejich slabin naopak vytěžit co nejvíce," slibuje Sánchez del Amo.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.20 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Barcelona - Getafe CF  (úterý 20:00)
Větší z barcelonských týmů vyzve v boji o body menší z madridských klubů. Ačkoli o favoritovi tohoto střetnutí nemůže být pochyb, bylo to právě skromné Getafe, které dokázalo hned dvakrát po sobě udržet barcelonské hvězdy na uzdě a remizovalo s nimi. Připíše si třetí úspěch v řadě?

Boj o čelo La Ligy je stále více než otevřený, protože oba hlavní rivaly dělí jen dva body. Kdo zaváhá, ztratí cenné body. A protože Real Madrid na druhém místě hraje svůj zápas až ve středu, jeho rival z Katalánska by se rád odpoutal na pět bodů. Proti bude městský rival Realu, Getafe. Problém je, že na rozdíl od Barcelony se Getafe v poslední době vůbec nedaří.

Blaugranas prohráli za posledních deset zápasů La Ligy jen jedno jediné utkání, zatímco Getafe z posledních tří duelů vytěžilo je bod. Barcelona by ráda vyhrála 23. ligovou trofej, ale k tomu má ještě poměrně daleko. Andrés Iniesta nazval období, které je před ním a jeho spoluhráči, jako pět posledních finálových duelů. Barcelona by chtěla na domácím stadionu vyhrát a přiblížit se k zisku první ze tří možných trofejí v debutové sezoně trenéra Luise Enriqueho.

Barcelona neprohrála už devět zápasů v La Lize za sebou. Přispělo k tomu i minulé kolo, v němž si Blaugranas poradili s městským rivalem. Zápas byl hodně emotivní a dokonce jsme se dočkali jedené červené karty na každé straně. Gólově se prosadili Neymar a o pár minut později Lionel Messi. Espanyol nestihl adekvátně reagovat a Barcelona má opět jednoho krále. Tým trenéra Enriqueho pomalu vzhlíží k napínavému duelu Ligy mistrů, kde se střetne s Bayernem Mnichov. Teď ale musí své zraky ještě obrátit k Primera Division.

Jak hráči zvládají náročné tempo La Ligy a Ligy mistrů současně? Andrés Iniesta prozradil: "Je to hodně náročné, ale zároveň skvělé. Ty pocity, které zažíváte v obou soutěžích, jsou vždycky jiné. Jsme spokojení a motivovaní, abychom dosáhli na maximum. Pro nás je teď každé utkání jako finále. Máme jich několik před sebou, ale v žádném nesmíme udělat chybu. Musíme prostě vyhrát každý zápas, který je před námi. Bereme to vážně a snažíme se na sobě neustále pracovat, abychom se zlepšovali," dodal Iniesta.

Historie je samozřejmě na straně Barcelony, která v souboji s týmem Pabla Franca neprohrála v šesti posledních utkáních v La Lize. Navíc se Getafe aktuálně moc nedaří. Naposledy si doma neporadil s Levante, když jedinou branku utkání vstřelil Victor Casadesús. Předtím Getafe dostalo čtyři branky od Athleticu. Getafe nemůže počítat s Alvarem Vazquezem, který se podrobil operaci zraněného ramene.

To znamená, že Getafe bude v ofenzívě spoléhat především na Pabla Sarabiu. Tomu ale tento nepatrný tlak vyhovuje. Před utkáním Sarabia prozradil: "Všichni víme, jak náročné je hrát na Camp Nou. Ale musíme se pokusit uhrát tam co nejlepší výsledek. Víme, že proti nám stojí dost možná nejlepší tým světa, ale ani to nás nezastraší. V minulosti jsme už několikrát dokázali Barceloně vstřelit branku, tak proč ne teď?" táže se řečnicky Sarabia. Do zápasu by se mohl dostat i obránce Thomas Vermaelen.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Bravo - Montoya, Bartra, Mathieu, Adriano - Rafinha, Roberto, Pedro - Messi, Suárez, Neymar
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Arroyo, Velázquez, Alexis, Lago - Lacen, Felip - Leon, Hinestroza, Emi - Ivan López
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.04 - 17.00 - 41.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - Córdoba CF  (úterý 22:00)
Vložené čtyřiatřicáté kole španělské nejvyšší soutěže odstartuje v úterý, kdy se mimo jiné od desáté hodiny večerní utkají Levante s Córdobou. Oba kluby jsou až po uši namočené v sestupových vodách, a tak si pouhých pět kol před koncem nemohou dovolit další zaváhání.

Zvláště situace hostující Córdoby je již opravdu kritická a jen zázračné zmrtvýchvstání by ještě mohlo andaluský celek udržet v Primera División. Jeho momentální ztráta na první nesestupovou sedmnáctou příčku totiž činí propastných jedenáct bodů a i samotná matematická šance na záchranu se povážlivě snižuje. Levante do zápasu půjde z o něco bezpečnější patnácté pozice, jenže od pádu do druhé ligy jej aktuálně dělí pouhé tři body.

Valencijský celek se však zdá být na vzestupu. Svěřenci Lucase Alcaraze totiž dokázali triumfovat na hřišti Getafe, kde v neděli zvítězili 1:0, čímž přerušili sérii tří zápasů bez tříbodového zisku. "V naší bitvě o udržení v první lize to bylo důležité vítězství," pochvaloval si kouč Alcaraz. "V této fázi sezony je náročné vyhrávat. Tahle výhra nás dostala zase o něco blíže našemu cíli."

Trenér Levante také vyjádřil potěšení nad defenzivním výkonem svého týmu, který proti Getafe udržel čisté konto poprvé od devátého ledna. "Hráli jsme v obraně vážně dobře. Pracovali jsme na tom a byli odměněni. Ale musíme v naší práci pokračovat. Úterní zápas je velmi důležitý, potřebujeme všechnu pomoc, jaké se nám jen může dostat, protože každá chyba nás teď může odsunout do nebezpečného teritoria."

"Očekáváme těžký zápas proti rivalovi, který sem přijede namotivovaný k zisku tří bodů," zakončil Alcaraz, jehož tým bude usilovat o první domácí prvenství od šestého března. Córdobští ovšem na svou ligovou výhru čekají již od dvanáctého ledna, od té době získali pouhopouhé tři body. "Bude to už hodně náročné," shrnul záchranářské naděje Andalusanů trenér José Antonio Romero. "Stále je ve hře patnáct bodů, a tak se pokusíme získat nejvíc, co jen půjde." Jestli ne teď, tak už nikdy.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Mariňo - López, Vyntra, Ramis, Juanfran, Morales - Mari, Simao, Zhar - Uche, Barral
Córdoba CF - pravděpodobná sestava:
Carlos - Gunino, Deivid, Crespo, Edimar - Krhin - Bebé, Borja, Cartabia, Fidel - Ghilas
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.50 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Real Sociedad  (úterý 22:00)
Na programu vloženého čtyřiatřicátého kola La Ligy je i baskické derby. Na stadionu San Mamés v Bilbau se pokusí Real Sociedad vyvrátit papírové předpoklady a uspět proti lépe postavenému Athleticu. Prestižní souboj už dvakrát za sebou vítěze nenašel, domácí však mají šanci na klíčovou sedmou pozici, takže určitě půjdou za vítězstvím.

Athletic se po třech výpadcích zase vrací do své skvělé jarní formy a v posledních dvou zápasech si připsal plný počet bodů, když Valverdeho tým doma přejel Getafe 4:0 a následně vybojoval výhru 1:0 v Córdobě. Lvi tradičně hodně sází na domácí prostředí, na San Mamés neprohráli pětkrát v řadě a poradili si i třeba s Realem Madrid. Díky zlepšeným jarním výkonům se Athletic vyšvihl na aktuální osmou příčku pouze bod za Malagou, takže další start v pohárové Evropě mají domácí téměř na dosah.

Aby zopakovali letošní počínání v Evropě, měli by Lvi uspět v derby se svým odvěkým rivalem ze San Sebastianu. To se jim už ale delší dobu nepodařilo. "Po pěti derby bez vítězství už konečně chceme potěšit své fanoušky a zároveň zůstat v boji o sedmé místo. Každá série jednou končí a my uděláme maximum, abychom tuhle nepříjemnou statistiku zlomili. Pro oba kluby je to jeden z vrcholů sezóny, oba týmy chtějí vyhrát," uvedl před zápasem zkušený domácí Carlos Gurpegi.

K popření nepříznivých statistik z posledních pěti vzájemných utkání mají domácí ideální podmínky. Real Sociedad již pět v zápasů v řadě nevyhrál a Moyesovo družstvo ztratilo body i s Deportivem nebo Elche. Na druhou stranu je Real Sociedad mužstvem velkých zápasů a dokáže se proti silnějším soupeřům vybičovat k nečekaným výkonům.

"Athletic hraje o hodně lépe než na začátku sezóny, disponuje skvělými fotbalisty a celkově má vysokou kvalitu. Nemyslím si ale, že by derby mělo vyloženého favorita. My potřebujeme trochu zrychlit přechodovou fázi, v obraně jsme se už zlepšili, ale bohužel se to neodrazilo ve výsledcích. Do zápasu jdeme sebevědomě a s optimismem, víme však, že nás čeká tvrdá práce," komentoval nadcházející střet kouč Realu David Moyes.

Domácím bude chybět trojice opor. Kromě dlouhodobě zraněného Ikera Muniaina nemůže Valverde počítat s vykartovaným Etxeitou ani s Ibaiem Gómezem, který si v posledním zápase proti Deportivu ošklivě poranil rameno. Místo nich by tak měli dostat příležitost navrátilci Iturraspe a Balenziaga. Na druhé straně bude možná chybět hostům talisman Chory Castro, jenž zasáhl do všech pět posledních derby, ale na posledním tréninku se na hřišti neobjevil.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Balenziaga, Laporte, Gurpegi, Iraola - Beňat, José - Susaeta, Marcos, Williams - Aduriz
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - La Bella, Martínez, González, Zaldúa - Granero, Bergara - Canales, Zurutuza, Prieto - Vela
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.60 - 3.80 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona33263491:1981
2.Real Madrid33261699:3079
3.Atlético Madrid33226564:2672
4.Valencia CF33208560:2568
5.Sevilla FC33206760:3766
6.Villarreal CF331411844:3053
7.Málaga CF331381236:3947
8.Athletic Bilbao331371333:3746
9.Celta Vigo331191339:3842
10.Espanyol Barcelona331191339:4242
11.Rayo Vallecano331321838:6141
12.Real Sociedad339121236:4339
13.Getafe CF331061728:4636
14.Elche CF33971727:5734
15.Levante UD33881731:6032
16.SD Eibar33871828:4631
17.Deportivo La Coruña336111629:5229
18.UD Almería33871829:5228
19.Granada CF334131621:6125
20.Córdoba CF333111921:5220
Bodové odečty
UD Almería-3za dluh za přestup hráče

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (900)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dneska čekám zase nějakej rotačák. Dokonce bych se zamyslel, jestli nenechat odpočnout Messiho.

Každopádně po pěti těžkých mačích by mohlo být Getafe trochu odpočinkovým mačem.

Bravo - Dani, Bartra, Mash, Adriano - Sergio, Xavi, Rafinha - Ney, Suárez, Pedro

Reagovat
dextroza_m

NAopak Messi musí hrát každý zápas, to ho drží v rytmu. Dnes tam foukne hattrick jak nic. Nedivil bych se skore někde kolem 7-8 fíků.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si odvažuju tvrdit, že nedáme. Pokud by bylo skore příznivé, tak najedeme na úsporku.

Messi letos hraje o dost fyzicky náročněji, než minulé roky, proto by si i on nějaký odpočinek zasloužil. A když vidím ten program, tak je tenhle mač pro to nejvhodnější.

Reagovat
smazaný uživatel

lenze problem je v tom, ze rovnako ako aj Ronaldo, ani jeden z nich odpocivat nechce a ani Carlo ani Lucho ich proste neposadia

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Lucho ho posadí naprosto v pohodě. O tom jsem přesvědčený.

Jde vždy o to, jak se hráč sám cítí. Pokud necítí únavu, tak je jasný, že sedět se mu chtít nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

noo raz ho posadil a pomaly ho isli vyrazit, dobre si asi pamatas na januar

Reagovat
smazaný uživatel

tak to byla zaprvé úplně jiný situace v týmu (nejistota, panika, nepohoda), úplně jiná situace v tabulce (ztráceli jsme na Real, kterej tahal sérii ale 20ti vítězných mačů za sebou), do toho Real to kolo ztratil, což by mohlo otočit momentum v lize, takže jsme měli ten mač na Anoetě vyhrát za jakoukoliv cenu - tam jsme se neměli koukat doleva, doprava ... A hlavně - Lucho nechal sedět oba funkční střelce týmu (Luis tou dobou ještě byl mimo formu), což byla jedna z jeho dvou největších chyb v sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

no, uz len z toho ze ked vtedy Messiho posadil a Barca prehrala by si to v takej dolezitej casti sezony netrufol spravit opat a ak by Barca nebodaj stratila body, Messi,fanusikovia a Mundo by ho roztrhali zaziva

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
dextroza_m

Jenže udržovačka pro MSN je ta, že dává goly... Nevím co budou dělat s Luisem, Neyem a Leošem zároveň. Myslím si, že bude sedět Andrés a záloha bude Rafinha, Xavi, Busq.

Reagovat
smazaný uživatel

popravdě jsem ten tvůj příspěvek vůbec nepochopil

Reagovat
dextroza_m

tak jakýkoliv dotek této trojky je smrtící, takže udržování asi ani nepřipadá v úvahu a 1 gol za 10min hracího času se klidně může stát. Něco jako dal Real těch 9 : 1. A s tou zálohou jsem myslel, že tam nebude rozehrávající Andrés, který začííná být také dost nebezpečný a Rakitic, který umí vystřelit i ze střední vzdálenosti.

Reagovat
dextroza_m

Tvařím se samolibě...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tip ti vyšel,nevěřil jsem v takovou pohodu.

Reagovat
smazaný uživatel

To usuzuješ z posledních dvou vzájemných zápasů? Doufám,že k tomu všichni včetně Lucha přistoupí zodpovědně ,není lehkých zápasů ,i když pak často skončí jasným vítězstvím. Každý zápas je totiž finále a s rotací bych to neviděl tak divoce jako třeba Jiří.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom divokýho? Prostě by si odpočal Pique, kterej toho má odehráno taky velký kvanta. Alba hrát nemůže a odpočal by si ještě Messi. To jsou tři posty.

Reagovat
smazaný uživatel

Rotací jsou dle mě i Xavi a Rafinha ,rotovat by nemusel Jeremy ,s útokem souhlasím ,méně už s tím ,že by to Lucho dokázal prosadit. Lehké to nebude ,kluci madridští chtějí ,aby Real ,který je do Getafe odložil ,byl mistrem.

Reagovat
smazaný uživatel

tu zálohu beru tak, že nemáme vyhraný základ. Tam je Sergio na DM a před ním se to všelijak točí.

Jeremy by hrát mohl, to souhlas, ale zase chci, aby si zahrál i Bartra, takže kdy jindy, když ne teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Já Ti čéče nevím ,mám z dneška nějaký divný pocit ,ne že by mi předpovědi nějak vycházely,ale v té záplavě zápasů se vždycky najde nějaký blbec a my jsme si vybrali dost štěstí s Che. Tak bych nerad ,kdyby se něco stalo. Snad budeme bodovat a spoléhat na Vale a Sevillu,abychom nejeli na VC s nožem na krku. Alméria zítra jasná, to co předvedli u nás byla katastrofa.

Reagovat
livefan

Muzu se te zeptat jake jsou podle tebe sance Barcy proti Bayernu? Bohuzel nemam cas sledovat dve ligy, ale Barce jsem vzdycky pral, tak me to zajima

Reagovat
dextroza_m

45 - 55 pro Bayern.

Reagovat
Riviera Kid

obráceně

Reagovat
dextroza_m

proč myslíš? Většina faktorů hraje pro Bayern. Trenér, obrana, záloha... U nás útok, ale Bayernu útočí celý tým. Navíc se obávám nějakého komplexu z minule dardy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on ten váš útok úplně stačí, to je neskutečná trojka.

Reagovat
dextroza_m

to je zase pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bych měl pospat jarní hru Barcelony v LM, tak bych napsal že hraje v naprosté pohodě, hráči vědí co hrát a dokáží soupeře přehrát a to navíc v pohodě a beze stresu. Což bych o jarním účinkování Bayernu v LM napsat nemohl.

Pro mě je Barcelona mírným favoritem, letos hraje opravdu skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

to je taky pravda. Možná máte trochu pravdu, že se trochu podceňujeme. Jenže já prostě vím, jak nás Bavoři rozebrali minule, takže to se prostě na těch tipech podepíše.

Reagovat
Diego2

Ja nam teda vic verim jak pri poslednim semifinale proti nim. Nestoji cely nas utok uz jen na tom ci da gola Leo , myslim ze obranu mame lepsi jak minule a dokonce uz dokazeme dat i gola ze standartky. Zalohu mame sice horsi jak minule a horsi jak Bayern ale zase i diky tomu hrajeme primocarejsi fotbal. A naopak Bayern uz tak primocare jak hraval pod Juppem nehraje .

Dalsi otazka co v hlavach, existuje bud priposrani nebo totalni motivace spravit si jmeno.

Jsem moc a moc zvedavy a uz se na ten zapas tesim. Hlavne me ta konfontace zajima aby jsem videl na cem Barcelona fakt je.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas - bude to takový zrcadlo. Nakonec - kdo neporazí toho nejlepšího v soutěži, ten si titul nezaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ten trenér. Pepek zná v Barceloně a jejím fungování každou drobnost. My teda naopak známe Pepa, ale on je známý tím, že dokáže překvapit (viz 4-4-2 v odvetném clásicu v Madridu proti Pellemu ...), takže máme o dost větší pravděpodobnost, že překvapí Pep nás, než my jeho.

Obranu bych neřekl, že máme horší. Tam se jim minimálně vyrovnáváme. Zálohu nás válcují. Útok máme zase lepší my.

Ale mě děsí jejich standartky. Už před dvěma lety nás z nich zničili a Pep to ví. Nepřekvapilo by mě, kdyby na úkor lepší hry postavil co nejvyšší sestavu. Oni si standartky vytvořit dokáží a pokud by měli ještě nějakou vyšší sestavu, tak je to jen otázka času.

Já se v tom mači nejvíc těším na to, jak si jejich obrana poradí z trojzubcem, protože takový Dante proti někomu z našich ... to může být hlína.

Reagovat
smazaný uživatel

zhruba 60 ku 40ti pro Bavory

Reagovat
Robbie

jste alibisti

Reagovat
smazaný uživatel

to mi vysvětli. Co je na tomhle alibistickýho?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím ,že šance proti Bayernu lze těžko odhadnout , minule to byla tragédie ,ale oni dnes nejsou tak silní a my tak slabí jako tehdy. Nelze než je považovat za 50 na 50. Pro Tvůj pesimističtější typ spíš může hovořit domácí prostředí v odvetě.

Reagovat
Kluivert9

Tak Pique dostal volno

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.mundodeportivo.com/futbol/fc-barcelona/20150427/102949700900/mateu-a-messi-sobre-alba-puede-que-tengas-razon-pero-las-protestas-me-joden.html

Lahoz to prostě podělal. Z jeho slov je poznat, že to věděl už když Alba odcházel, ale to se těžko mění no. Prostě v něm bouchly saze. Stane se, ale měl by si to fakt hlídat, protože ze sebe dělá pak kašpara.

A Alba se nad sebou taky třeba zamyslí. Ono prostě není dobré nasrat všechny okolo. Pak mu to někdo spočítá, ikdyž v tu chvíli třeba neudělá nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Dani je prý před podpisem nové smlouvy. Detaily zatím nevypluly žádné.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby si řekl o funkci prezidenta, tak to musíme akceptovat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak horší prezident než Bart by nejspíš nebyl ...

Reagovat
smazaný uživatel

No a ještě něco, co jistě velmi potěší bílé kamarády - MU a Chelsea prý v létě půjdou po Baleovi.

Reagovat
Diego2

Strasne jsem zvedavy na cenu

Reagovat
smazaný uživatel

prý 105 mega euro. Ale to je samozřejmě kravina.

Reagovat
off-olda

Chelsea... To je hrozný nesmysl.

Reagovat
livefan

Taky si myslim. Chelsea potrebuje posily jinde.

Reagovat
Riviera Kid

No na pravo určitě.

Reagovat
off-olda

Tak ono záleží na Kvadrádovi. Pro něj a Chelsea bude příští sezona zlomová.

Reagovat
Miguel19

A k čemu by nám byl teda Bale

Reagovat
off-olda

Jo? Kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea má ten mančaft složený dobře. S trenérem, který by chtěl hrát fotbal byste mohli drtit. A zdůrazňuju, že to není rejp.

Reagovat
livefan

Tak oni na podzim celou PL válcovali, to na jaře zase začal José s tím hrozně takticky svázaným fotbalem. Měl štěstí, že letos City, Arsenal i United měli určité fáze sezony opravdu tragické, jinak by tu ligu takhle dominantně nevyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čistě statisticky je letos čelo PL druhé nejslabší za posledních 7 let (dál jsem nezkoumal).

Chelsea má momentálně 77 bodů (15 dalších bodů možných, ale to pravděpodobně nedají), druhý a třetí mají po 67 (12 dalších bodů možných)

13/14 to bylo 86, 84, 82

12/13 89, 78, 75

11/12 89, 89, 70

10/11 80 71 71

09/10 86, 85, 75

08/09 90, 86, 83

07/08 87, 85, 85

Reagovat
livefan

Je to tak, letos kromě Chelsea měly ty týmy opravdu dost často hluchá období. Mourinho rád a často mluví o konzistenci a tu Chelsea jako jedinej tým měla. Jinak Chelsea podle mě 85+ v klidu, Arsenal hraje ještě o 15 a ne jen o 12, i tak to nemění nic na tom, že letos ta špička byla opravdu slabá.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, sorry, o ten jeden mač jsem se překoukl.

Reagovat
livefan

To byl jen detail

Reagovat
livefan

Vtipné je, že liga "dvou týmů" má tu špičku vyrovnanější. PD je rok od roku zajímavější, strašně rád bych si na ní našel čas, ale bohužel se mi to zatím nedaří.

Reagovat
smazaný uživatel

ono je otázka, co chceš z fotbalu vidět, protože fandové anglickýho fotbalu většinou to, co mají rádi, ve Španělsku ne úplně najdou. Naopak se tam dějí ty věci, které vy rádi nemáte - strkanice, hádky, protesty ...

Já se vždy bavím, když některý "Angličan" přispívá k zápasu v Primeře.

Reagovat
livefan

Na to už jsem si tak nějak zvyknul Já zase obdivuji kvalitu hry mnohých týmů v PD, Rayo, Celta, Villareal, pár zápasů jsem shlédnul a opravdu se mohou pyšnit atraktivním fotbalem To bohužel často v zápasech týmů ze spodku tabulky v PL je strašná nuda, rozhodně to není nakopávaná plná osobních soubojů jak si mnozí myslí, ale myslím, že oproti PD to koukatelné zase tolik není

Reagovat
livefan

Určitě byste potřebovali hráče typu Modrič, někdo kdo dokáže té záloze diktovat tempo po celý rok a hlavně se neztrácí na jaře a v soubojích proti silnějším týmům jako Fabregas. Nevím jestli vám Ivanovič odejde, ale jestli ano, tak minimálně backup na RB s tím, že by se tam přesunul Azpi a Luis by šel do základu. Kdybyste nekoupili Cuadrada, tak někoho napravo k Willianovi.

Reagovat
livefan

Jinak pravděpodobně budete potřebovat i nějakého útočníka, protože jak Costa, tak Rémy jsou dost IP a jak znám Mourinha, tak Solanke ani Brown trojku dělat nebudou. A jít do sezony zase s Drogbou by byla blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsou to informace ze španělskýho tisku (píší o tom 3 ze 4 periodik, který si čtu), takže jsem to sem hodil. Jako nesmysl se to zdát může, ale já si naopak myslím, že pro Mourinhovskej fotbal je to naprosto perfektní hráč.

Ta tam udávaná cena je samozřejmě přestřelená, ale on asi úplně levný nebude. Jestli Florentino něco umí dokonale, tak prodávat hráče.

Reagovat
CHONG

No, ono to nakonec bude asi nejlepší pro všechny, my bez něj hrajeme lépe a dostaneme za něj nějaký ten fenik, Miláček bude moc hrát na křídle, kde je fantastický, Isco bude moct hrát základ, který si zaslouží a nebude muset šaškovat na lavičce a Gareth si bude ty kužely v PL vodit jak slepé koně a opět se mu bude dostávat úcty, kterou si hráč jeho kalibru zaslouží.

Reagovat
livefan

Bale když druhý rok nehraje na své pozici a jediných pár příležitostí, které dostal byl tenhle rok, kdy je totálně mimo se nedivím, že hraje úplnou tužku. Takže ty "ty kužely v PL" pro příště odpusť.

Reagovat
CHONG

No jo no, drobné popíchnutí Každopádně si myslím, že v PL by se zase vrátil na vrchol.

Reagovat
livefan

To rozhodně, bohužel jeho možný přestup je jen k United nebo City a ani v jednom z těhlech týmů bych ho vidět nechtěl.

Reagovat
CHONG

V City bych ho viděl rád

Reagovat
livefan

No furt lepsi City jak United. Ale podle me ze strany City zajem nebude

Reagovat
Leo Rekordman

no Isco hrat zaklad,James na kridle znie fajn,ale snad nikto ,ani ty neveris,ze ak by Bale odisiel za pekny balik,ze by neprisiel odrzu niekto podobnej cenovky do zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea, Danilo, Verratti.

Reagovat
Leo Rekordman

Veratti - Isco lavicka

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz Marco prijde, tak ho bude tocit s Modricem a Kroosem. Ty minuty pak budou rozdeleny jako u stoperu.

Reagovat
Billy McClane

Preco by ho PSG predavalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti nevim, Real zatim nekoupil moc nedostupnych hvezd.

Reagovat
Billy McClane

Ved hej, ale este ziadnu sme nekupili z ropnych klubov PSG, City a Chelsea. Jedina moznost je, ze by chcelo PSG mohutne nakupovat a nesplnali by pravidla fairplay. Preco by sa inak oslabovali o svojho najlepsieho zaloznika?

Reagovat
smazaný uživatel

Pre Pogbu

Reagovat
smazaný uživatel

Robben, James, Ancelotti.

Reagovat
Leo Rekordman

ano z ropnych to bolo,ale uplne ine situacie

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, uplne ine. Navic nevim, v cem je rozdil mezi ropakama a zajistenyma velkoklubama jako Bayern, Man Utd nebo Liverpool (kdyz byli jeste TOP).

Reagovat
Ed_Hazard

Pokial sa jedná o top kluby (či klasické, alebo hračky šejkov), tak tam už rozhoduje najskôr aj meno, história a určite aj sympatie. Samozrejme v prípade, že by dali všetci rovnakú ponuku

Reagovat
Ed_Hazard

Iný rozdiel tam proste nie je. Možno ešte lokalita, podnebie a životné podmienky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja myslim z pohledu prodavajiciho. Ti hraci, co jsem vypsal niz, byli vsichni klicovi pro dany zajisteny (coz neplati akorat u Kaka) velkokluby (Levy ze Spurs se tak aspon chova), ktery nepotrebuji prodavat.

Reagovat
Billy McClane

Robben sa pohadal s Mourinhom a ten ho chcel za kazdu cenu predat. Projekt v Monacu skoncil po roku a Ancelotti nie je futbalista. Kto dalsi?

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi, Modric, Kroos, Kaka, Bale, Ronaldo.

Reagovat
Ed_Hazard

Zidane, Figo, Ronaldo a tak ďalej a tak ďalej

Reagovat
Billy McClane

"ale este ziadnu sme nekupili z ropnych klubov PSG, City a Chelsea"

Povedz mi hraca, ktory bol klucovym hracom a hviezdou jedneho z tychto muzstiev a oni ho predali. A myslim hraca, ktory by siel vykonnostne hore, nie hracov typu Tevez, Balotelli, Robinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti seru na ropny kluby, mezi nima a velkoklubama neni rozdil. Proc bych mel delat rozdil mezi Verrattim a Cristianem, kteryho Man U prodalo? Resis akorat hovna. Kdyz ti Robben nebo James nestaci, tak ahoj.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze "preco by ManU Cristiana predavalo?"

Reagovat
Billy McClane

Pretoze 100 milionov boli vtedy aj pre MU obrovske peniaze. Ked sa ponukne PSG 40 za Verattiho, tak sa nam vysmeju. Oni predavat nemusia a len fairplay pravidla alebo riadne prestrelena ponuka ich moze obmäkcit.

Ved povieme si v lete.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, dosad si tam dalsi hrace.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Pozítří končí opce Realu na Hracha. Cena 20 mega. Madrid ho za tuhle cenu nechce, ale nechce ho ani LVG, takže to vypadá, že se oba kluby budou snažit se domluvit na nové ceně.

Podle mě to teda není hráč pro Real a to ani za poloviční cenu. Tam asi nejde ani o tu cenu, jako o to, jakýho hráče si přejí jako backupa na devítku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako backup je podle mě fajn. Pochybuju ale, že se to líbí jemu samotnýmu.

Reagovat
livefan

Ja souhlasim s jirim, podle me jako backup potrebuji jineho hrace. A urcite nebude chtit dalsi rok sedet na lavicce.

Reagovat
dextroza_m

to už ale Real ani UTD nezajímá. Dle mého by v UTD byl lepší jak RvP(bytostně ho nesnáším), jelikož alespoň běhá, místo toho nehyby.

Reagovat
smazaný uživatel

No UTD asi ne pokud se ho chtěj zbavit. Ale Real by to asi zajímat mělo...

Reagovat
CHONG

No nevím, v případě, že by to nakonec srazili na 10 míčů a Carletto by mu dával příští sezónu podstatně víc příležitostí, tak bych ho klidně bral, docela příjemně mě překvapuje, jak výkony, tak srdcem.

Reagovat
livefan

Já bych mu přál nějaký tým, který se pere třeba o EL. On si zaslouží hrát pravidelně

Reagovat
CHONG

Říkám, za předpokladu, že mu dá Carletto příští sezóny podstatně víc příležitostí, pokud se s ním počítá jen a jen na lavičku, tak ať jde radši o dům dál, to si nezaslouží.

Reagovat
livefan

Pochopil jsem to, ale furt byste s ním počítali spíš jako s dvojkou a nepočítám, že by tam byla taková rotace jako když tam byl ještě Benzema s Higuaínem Takže snad přestoupí jinam, i když bych mu tým kalibru Realu přál

Reagovat
CHONG

Uvidíme pozítří, no

Reagovat
livefan

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je ta deadline.. aspoň pro mě není tu absolutně žádný důvod si už na konci dubna zavazovat hráče, co nebude víc, jak backup. Ač by mi Chicha nevadil, tak prostě ideální by bylo to řešit až po sezoně, United teď mají v tý deadline na Real strašně velkou páku.

Nehledě na to, že kdyby přišel, tak by fakt byl problém s non-EU hráčema. Danilo, James, Chicha, Silva a možná se vrátí Casemiro. To jsou 2 hráči přes.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě si ho nevezmete. To by byla velká chyba. Prakticky byste si jedno místo v rotaci zaplácli hráčem, kterýmu moc nevěříte. Navíc nikdo neví, jestli u vás bud příští sezonu Carlo ...

Reagovat
smazaný uživatel

A jen abych to doplnil, tak Hráška United upíchnou v nějakým West Hamu nebo tak někde. To je tak nějak úroveň, na které bude stopro hrát a možná bude i hvězda.

Reagovat
livefan

Reagovat
off-olda

Co je to tady za one man show?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi zrovna velká přestávka na zakladce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rád že jsem tě pobavil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo, je to vtipné, no ...

Reagovat
kezba1

Reagovat
-Carles-

Som zvedavý či si dnes Leo sadne na lavičku, myslím že by mu pauza neuškodila. Ale skôr čakám že už odohrá všetky zvyšné zápasy od začiatku.

Bravo - Alves, Bartra, Mathieu, Adiano - Xavi, Mascherano, Rafinha - Messi, Suarez, Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Masip, Douglas, Pique, Vermaelen, Alba na tribúne. Takže Bartra určite bude hrať, škoda že Vermaelen nedostane aspoň pár minút. Roberto by mohol hrať na pravom CM, či sa tam hodí na LCM bol hrozný, na DM celkom fajn. A Messi by si mohol oddýchnuť! Namiesto neho Rafinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Odegaard v nominacii, Misinho incoming

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
CHONG

Lepší Messi je v nominaci proti Almeríi, snad dostane šanci, těším se

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi Messi? jebte uz na to

Reagovat
-Carles-

Konečne sa mu podarilo vyplakať si nomináciu?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba tam má klauzuli, že se po prvním zápase za áčko jeho plat zvedne na 120 tisíc ojro týdně... taky by sis to vybrečel.

Reagovat
MadMrJacky

Stejně je to od vás hezký. Odegaard je nový Messi, Isco nový iniesta. Líbí se mi, že vzhlížíte k takovým hráčům.

Reagovat
Mishko

Tak Iniestu snáď uznáva každý fanúšik španielskeho futbalu, dokonca ja som nemal najmenší problém mu v stoji tlieskať keď som bol na El Clásicu, to je proste legenda... A Messiho kvality musí uznávať každý fanúšik futbalu a je úplne jedno, či fandí Barcelone, Realu, Horním Počerniciam alebo Ružomberku (rovnako ako Ronaldove)

Reagovat
smazaný uživatel

Že by rozumný merengues? Ale nemáš pravdu ,že Messiho musí uznat každý. Většina z vás tu na něj plive. Je to hodně o osobních sympatiích a ty můžou zatemnit mozek,i když jsou jeho fotbalové kvality stejně jako ty Rońaldovy neoddiskutovatelné a vejdou do dějin.

Reagovat
Miguel19

Místní onanisté dosáhnou vyvrcholení..

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
misinho7

nastal den D .. mozem zacat spamovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Castilla v srackach,nacase spravit trocha bordel aj v acku

Reagovat
misinho7

? co ma s tym odegaard ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak tady byla řeč o Messim ...

Reagovat
misinho7

Pardon..tak co to mas madriskym messim ?

Reagovat
Leo Rekordman

to sa pytaj inde,co sa tam deje

Reagovat
misinho7

Marin ala madridsky Messi je pripraveny zajtra sa zapocne nova era , era ktora nastane po Cristianovi a Messim era Odegaarda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a je to tady - misinho dorazil ze školy.

Reagovat
misinho7

uz len par dni a konci mi skola... ide maturita

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze si si vybral dejepis!!

Reagovat
misinho7

Ale de informa a matika po anglicky biligvalista som...len ta matika to bude utrpenie...snad mi vyssie sily pomozu

Reagovat
smazaný uživatel

tak drzim palce

Reagovat
misinho7

Dik

Reagovat
Leo Rekordman

tiez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Kluivert9

V Getafe už mu určitě chystaj dres

Reagovat
Diego2

Reagovat
Cizinkx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

boze dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Jako beze srandy jsi mě rozesmál a tlemím se tady mezi kolegama jak dežo. Asi to vypadá dost blbě.

Reagovat
misinho7

Inac hrat bude naisto Keylor i Jese.. som zvedavy na zostavu.. asi to nebude nic svetoborne

Reagovat
Billy McClane

Odegaard to ma v Castille zrejme spocitane, kedze posledne zapasy uz nebyva ani nominovany a ziadne zranenie som teda nezaregistroval. Tie treningy s ackom mu asi viac uskodili ako pomohli. Evidentne nefunguje trenovat za jeden tim a hrat za druhy. A najlepsie je ze za odmenu je povalany do acka, pretoze Zizu ho u seba evidentne nechce

Kazdopadne to buduci rok vidim na hostovacku, lebo takto to nema zmysel.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě před pár dny jste tvrdili, že se nic neděje ...

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Billy McClane

Ja som tu pred par tyzdnami pisal podobny prispevok, tak sa netlam

Reagovat
Ed_Hazard

Fakt nebýva ani nominovaný? Ty vole tak to vyzerá na slušný trapas. Vie niekto niečo bližšie o tom? Pretože to vyzerá ako dost velký problém medzi Martinom a Zidanom, resp celou Castillou. A z to môže byť len kvoli jednej veci, že má Martin celú Castillu niekde a k ostatným sa správa buď povýšenecky alebo má proste o sebe vysokú mienku.

Reagovat
misinho7

Tak ze vraj ostatni chalani mu zavideli plat aj ten humbuk okolo neho...a on ma 16 kto vie ako sa k nim sprava...

Reagovat
Ed_Hazard

Pravda no, nejak sa mi nechce verit že tam medzi o 3-4 roky staršími chalanmi robí ramená. Navyše vyzerá ako tichý chalan (pre mňa osobne jediná vec, ktorou pripomína Missiho)

Reagovat
misinho7

tiez namna tak posobi ze to je taky tichy chalan.. ale kto vie no... zas ani nevie po spanielsky vlastne ta neviem ako by sa tam nad nimi povysoval

Reagovat
smazaný uživatel

povyšovat se snad nemusí jen verbálně

Reagovat
Diego2

Taky jako ten plat 16 letemu klukovi a hodit ho mezi "chude" ostatni nadejne hrace....

Reagovat
Leo Rekordman

nepisal si vyssie,co s tym ma vas Messi ?

Reagovat
smazaný uživatel

jaký má plat?

Reagovat
smazaný uživatel

Všude se vždy psalo o osmdesáti tisíci euro týdně. To samozřejmě vždy fanoušci Realu popřou, ale o žádném jiném platu se nikdy nepsalo, takžé...

Reagovat
smazaný uživatel

O jednom, nižším platu psaly nějaký norský noviny s vazbou na jeho předešlý klub.

S těma 80k euro přišly britský plátky, který nemaj absolutně žádnou vazbu ani na jeden klub.

Reagovat
smazaný uživatel

O nižším platu byl jeden článek.

80k euro se objevuje v ve zbylých 99,99999999999999999% článků.

Real měl už dost dlouho na to vyvrátit tu osmdesátku, ale neudělal to. Proč, když to vrhá na ně špatné světlo a dle všeho to dělá problém v Castille?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jeden článek. Což není ani tak divný, když si člověk vezme jakou kupní sílu mají tyhle všelijaký bulváry a jakou mají tyhle norský noviny, který dost dobře mimo Norsko nikdo nečte. Nehledě na to, že příběh o tom, jak Odegaard pobírá průměrný plat by asi tolik lidi nebral.

A že to Real nevyvrátil? No já nevím, bežná praxe u 99,9% klubů je, že se platy hráčů nezveřejňují, takže nevím proč by to u MO mělo být jinak. Kor, když ten "problém" vlastně ani není problém. Ty jeho nenominace byly jen lazy journalism od některých španělských plátků, který si ani nezjistily, že MO byl v tý době s repre. Ty jeho neshody s týmem se dají zas vyvrátit fotkama, kde je se spoluhráčema na večeřích a i kdyby měl nějaký problémy se zapadnutím, tak se to dá vysvětlit miliardou pravděpodobnějších věcí než tím, že mu závidí plat.

Reagovat
smazaný uživatel

To není o závisti. To je o tom, že procházíš nějakou organizací určitý čas a pak přijde někdo mladší a hned bere dvacetkrát více než ty, aniž by cokoliv v té organizaci ukázal.

Pro nic za nic nejsou v NHL jednotné platy pro nováčky, kde celkový výdělek záleží na hře jednotlivců díky bonusům. Mladí hráči by měli mít srovnatelnou pozici. Peníze ukazují, nakolik si tě klub váží a když ti dá najevo, že si nějakého mladého cucáka, který pro tvou organizaci zatím nic neukázal, váží dvacetkrát více, pak to zlou krev udělá chtě nechtě a nějaké večeře bych v potaz vážně nebral. Adrenalin v těle pořádně šlape při zápasech a trénincích, takže je menší prostor pro ovládání se a i z řad vašich fandů tu padlo, že mu v Castille moc nepřihrávají. Co se děje po zápasech a trénincích je tedy jedno, záleží na dění na hřišti.

Real je s tím platem zkrátka pro smích a tak jako byl jeden článek, že nebere osmdesát, tak byl i jeden článek, že Barcelona odmítla naslouchat jeho požadavkům přesahujícím sto tisíc euro... no a pak bylo tisíc článků s osmdesáti. Působí to dojmem, že kdo dal nejvíce, vyhrál, nic více.

Já si počkám, ono totiž jednou vyjde najevo, kolik bral.

Reagovat
misinho7

No to pisali niekde..ze on trenoval s ackom a potom prisiel na zapas castilli a bol yotalne mimo nezohraty a nimi...nikto mu nenahraval bolo to cele o nicom..dakde aj pisali ze niektori spoluhraci ho nemali radi kvoli platu a vsetkemuemu tomu humbuku okolo neho...tak snad pojde ten nas Messi niekde hostovat

Reagovat
-Carles-

Skôr je pravdepodobné že ho nemali radi kvôli hviezdnym manierom, pokiaľ by bol chalan v pohode, tak ho zoberú. On sa však správa jednoducho povýšenecky

"Náš Messi", to je proste komédia ako ho glorifikujete. Len taká malá poznámka, náš Messi nikam hosťovať nemusel

Reagovat
smazaný uživatel

za chvilku to dospeje az tak daleko ze ked sa bude rozpravat o Messim, tak nebudeme vediet ci o Leovi alebo o Odegaardovi

ale zas na druhu stranu by to fandovia Barcy mali brat ako kompliment, ved (nie len) Madridisti v nom vidia najvacsi talent sucasnosti a oni sami ho prirovnavaju k Messimu

Reagovat
-Carles-

Musí sa pridať aj valloire, inak to neberiem Ale ten si radšej zlomí ruku...

Pre mňa stále otázne, kde sa tá aura najväčšieho talentu vzala. Mne to stále príde len ako skvele zvládnutý marketing Ako chlapec určite nie je poleno, ale urobilo sa okolo neho až príliš veľké haló. A hlavne, všetky tieto 15-16 ročné "hviezdičky" väčšinou končia ako no name hráči.

Reagovat
misinho7

tak ta aura sa nevzalaasi len tak ked ho chceli vsetky spickove kluby chalan to urcite v sebe ma .. len teraz je to na nom co dalej, aleprve sa musi usadit... pametam si ze aj okolo Hallilovica bol taky humbuk jedneho casu

Reagovat
smazaný uživatel

No Halilovic je o dosť ďalej ako Oodegaard..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

je starsi

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

Pokial máš na mysli to že poslal do p*če trénera, keď ho vystriedal, tak máš pravdu. Martina toto možno ešte len čaká

Reagovat
misinho7

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
misinho7

maximalne dalej je tym ze je starsi ako spomenul Leo Rekordman.... inac posiela trenerov do pi.. nehraje atd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mam pocit, ze Yoeri oboch predbehne, momentalne je urcite dalej a okolo neho velky humbuk nebol.

Reagovat
misinho7

nevieme povedat ci sa sprava povysenecky.. ako som uz povedal nevie ani jazyk , posobi tak ticho ale kto vie...

Reagovat
Billy McClane

To je fajn, ze mas info z prvej ruky

Reagovat
-Carles-

To je len dedukcia z toho čo sa dostalo von, ale hej, mal som k tomu pridať ešte slovíčko "možno"

Reagovat
Billy McClane

Takze varis z hovna

Pokial viem von sa nedostalo nic, pretoze Real vydal ohladom Odegaarda informacne embargo a ziadne informacie okolo neho momentalne neposkytuje. Jedine raz Carlo povedal, ze potrebuje viac casu, aby sa naucil jazyk a usadil v Spanielsku.

Reagovat
misinho7

Reagovat
-Carles-

Tak je jasné že priamo z Realu takéto kontroverzné informácie vyliezať nebudú

Reagovat
Billy McClane

To je logicke. Preto sa budeme opierat o informacie, ktore vyjdu v munde a v sporte

Reagovat
roman1978

messi určuje sestavu, terorizuje mladé v kabině, povyšuje se nad ostatní, nechal vyhodit ibru atd atd atd. to je jen malý vzorek toho, co tady madristi berou jako jasnou a pravdivou věc. je v tom nějaký rozdíl?

Reagovat
Kluivert9

Messi a hostovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť byl zraněnej poslední 2 tejdny.. klid zas.

Reagovat
misinho7

hej? tak to je dobra sprava..lebo uz sa tu robila z toho neviem aka kauza

Reagovat
smazaný uživatel

to ani nevíte, že je zraněný?? tak jak ho pak sledujete atd atd??

Reagovat
Billy McClane

Fakt? To mi nejak uslo

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, měl poraněný žebra nebo co.

Reagovat
smazaný uživatel

Mels je to v tom nechat.

Reagovat
Ed_Hazard

Vole a ty nás tu dusíš Ja som tiež nevedel že bol zranený, hned sa mi v hlave začali hýbať konšpiračné koliečka

Reagovat
Ángel di María 22

To jsem zvědavej, jestli si to mimino zejtra kopne.

Reagovat
misinho7

Ked budeme vyhravat tak urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Plno nových příspěvků, tak jsem čekal nějakou informační bombu, a ona jen začíná nějaká nová éra ...

Reagovat
Ángel di María 22

Taky jsem čekal něco zajímavýho, ale koukám, že si tu psal povětšinou ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je křeč

Reagovat
smazaný uživatel

bud rad ze sa diskutuje, hlavne bez prilisnych vulgarit, osočovania a ze sa konecne neporovnava kto ma vacsi pínis, ci Messi ( ten Leo z Barcelony) alebo Ronaldo

Reagovat
misinho7

Aspon si spomenies na tuto diskusiu o 10 rokov ked nas messi bude preberat 4 zlatu loptu

Reagovat
MadMrJacky

A pořád mu budou 3 chybět na pravého Messiho

Reagovat
misinho7

uvidime.... predsa Messi ma 27 Cris 30 a stale to bude boj medzi nimi..som zvedavy kto to vyhra tento rok

Reagovat
CHONG

Tady je to stejně fajn, napíšeš tu největší možnou absurditu, kdy nazveš sedmnáctiletého floutka lepším Messim a culés ti stejně sednou na lep, ti kluci prostě nezkazí žádnou legraci

Reagovat
el Principito

Reagovat
patas92

Když u těch kravin, co tu vždycky píšete, jeden nikdy neví...

Reagovat
CHONG

Ale no tak, tady je snad každému jasné, že si z vás děláme prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

tak ono sa skor chytili vasi a par baletakov uz ho vidi ako najlepsieho hraca dalsich 10 rokov no

Reagovat
CHONG

Reagovat
Leo Rekordman

tiez mi to pride dost smiesne

Reagovat
CHONG

Směšné je to, že to berete vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Tady to bere vážně tak maximálně ten jeho hulibrk misihno.

Reagovat
Leo Rekordman

ja? ja sa bavim skor,ze to tu vasi podaktori beru vazne

Reagovat
patas92

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
MadMrJacky

Myslíte, že dneska nastoupí Vermaelen?

Reagovat
-Carles-

Nie je v nominácii.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak mimo Odegaarda bude zajímavý sledovat jestli nějaký minuty dostane i Mayoral. V Juvenilu to celkem drtí - 35 gólů v 30 zápasech, v tý LM pro mladý měl 7 gólů v 7 zápasech a trefil se i v jednom ze dvou zápasů, který odehrál za Castillu.

Reagovat
Billy McClane

Jeden z nich asi bude na tribune. Alebo este Llorente.

Reagovat
smazaný uživatel

On hra aj za U21 s Ansensiom .

Reagovat
smazaný uživatel

U19 a Marco hra uz za U21

Reagovat
misinho7

na toho Ansensia som zvedavy.. tie vraj obrovsky talent

Reagovat
Ed_Hazard

je to Asensio, kurňa!

Reagovat
Ed_Hazard

Dnes som prvý krát o ňom počul, štatistiky má ale slubné aj keď tie juniorské súťaže vedia riadne skreslovať.

Reagovat
smazaný uživatel

40 mega <3

Reagovat
misinho7

to by bol sen..ziaden Pogba ale Veratti ..ten stred by sme potom mali sialene nabuchany

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

jo, vy si vemte jeho a my Kovačiča!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Jenom 40 Mega? Pokud přetoupí přesně za 40 nebo míň, tak vám zatleskám

Reagovat
smazaný uživatel

To je "ŠPANĚLSKÝCH" 40Mega :) ono to bude možná i daleko víc, ale daně jsou daně :)

Reagovat
smazaný uživatel

orgazmyyy....

Reagovat
smazaný uživatel

PSG ho za 40 NIKDY nepustí, vlastne oni ho nikdy nepredajú, peniaze im netreba a Verratti je mladý a kvalitný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Dneska se musím učit (do školy už dááávno ne), kurník, ale radši si odpočinu u fotbalu. Jestli nebudou 3 body, tak neusnu. Tak poďte klucí vopálení!

Reagovat
Robbie

na kterou pípu Veratti když jich tam je dost Kroos,L.Silva,James,Isco a Modrič, Real tlačí bota jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Barça XI:

13 Bravo

22 Alves

15 Bartra

24 Mathieu

21 Adriano

5 Busquets

6 Xavi

12 Rafinha

9 Suárez

10 Messi

11 Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Brzo rozhodnout a potom trojzubec prostřídat...

Reagovat
smazaný uživatel

Až na toho Messiho jsem to trefil přesně.

Reagovat
technecium

Sháním anglickej link, buďte od té dobroty a udělejte mi radost

Reagovat
technecium

Tak si naserte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim, chtělo by to víc opakovaček... asi i za vápnem

Reagovat
Petřík-FCB

noha na čáře, tělo venku, takže spíš ne, ale ani hráči getafe nějak extra neprotestovali

Reagovat
smazaný uživatel

ve vápně určitě. Přepadl mu přes nohu. Já bych tohle nepískal, protože to jsou přesně ty situace, kdy si pro ni hráč dojde. Nicméně se to prostě píská.

Reagovat
technecium

no to jsem zvědavej

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Messi pěkně.

Reagovat
bayern987

Panenka!

Reagovat
bayern987

Ale penalta teda hodně přísná...

Reagovat
vocasisko

já myslím, že naprosto jasná

Reagovat
bayern987

Těžko říct, počkám si až to budou opakovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Nabehol si na tú nohu, ale obranca to tam proste v takýchto situáciách dať nesmie.

Reagovat
Mercury

Reagovat
valloire

Pfff, tohle dělal Antonín v 70.letech. Někdo se pouze vopičí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre. Bus prelomený, nervozita nehrozí, snáď im teraz naložíme.

Reagovat
vocasisko

Španělskej komentátor nezapomněl zmínit Panenku!

Reagovat
valloire

ani anglickej

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ten českej :D

Reagovat
roman1978

ted jsem to chtěl napsat

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak i ten arabak hulakal alah akbar Panenka

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
dextroza_m

já to slyšel ve Špa komentáři...

Reagovat
MadMrJacky

Lionel Panenka

Reagovat
smazaný uživatel

Hoho čo si dovolil to je pohodička v tíme proste

Reagovat
misinho7

a uz je po zapase dnes to vidim na debakel

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo len tak tak

Reagovat
roman1978

bravo

Reagovat
technecium

Nastoupit s takovouhle obranou na Bayern, dostanem pětku ani nemrknem

Reagovat
Riviera Kid

Ja teda Barcelonu nemam nejak nasledovanou, ale rekl bych, ze dva ze ctyr obrancu budou jiní

Reagovat
smazaný uživatel

Proste sú Bartra Mathieu ešte nezohraní, ale oni sa do toho dostanú.

Reagovat
CHONG

Tak snad to klapne

Reagovat
smazaný uživatel

a pokud nastoupí bayern s obranou jak na portu, tak dostane 8 ani nemrkne

Reagovat
kubys

Teď jsem přišel, může mi někdo vysvětlit, jak to vypadá, protože držení míče 84% mi přijde i za 20 min celkem moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe brání, ale pár šancí z brejku už měli. Barcelona obléhá, ale pěkný akce. Ten kousek tomu ještě chybí, ale už 2:0, takže spokojenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Luisito

Reagovat
technecium

Dooost Dobrý

Reagovat
valloire

Super akce

Reagovat
ADM

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
kubys

Luis, pěkně!

Reagovat
patas92

not bad

Reagovat
-Carles-

Messi

Reagovat
vocasisko

tak tohle, .... bylo úžasný

Reagovat
bayern987

Reagovat
Mishko

Jedno treba uznať - také premieňanie šancí, aké má Barcelona posledných 5-6 zápasov, je brilantné... Ostáva len dúfať, že im to až do finále LM v podobe El Clásica nevydrží

Reagovat
roman1978

tak to se i povedlo

Reagovat
ADM

Neymar zmenil účes a vyzerá jak 17 ročný

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší útok na světě.

Reagovat
patas92

10

Reagovat
valloire

Neymar

Reagovat
-Carles-

MSN

Reagovat
kubys

Neymar, masakr. Druhý poločas už očekávám jen údržbu.

Reagovat
vocasisko

už jsem čekal, že to Neymar zase těma kličkama ještě zadrbe

ale hezký, všechny tři góly moc hezký

Reagovat
misinho7

Pekne si to v tom utoku delia v nasom to zostava iba na Crisa... snad sa Gareth preberie keed tu zostane dalsiu sezonu a zacne davat goly ako minuly rok...

Reagovat
CHONG

Klid, máme Miláčka

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mishko

Gareth tu neostane... nemôže ostať... preč a doniesť Reusa, hoc aj prerobíme

Reagovat
roman1978

tak a to bychom měli. celý útok, wow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Dobrý fíky

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
ADM

Xaviiiiiii a z priameho kopu netrafí ani bránu

Reagovat
smazaný uživatel

v přímáku to musí dostat přes zeď. tady byla volná dálnice

Reagovat
kubys

Co to kurva?

Reagovat
vocasisko

no nazdar

Reagovat
smazaný uživatel

desat, desat !!!

Reagovat
technecium

Ten o tři napravo od alby byl Roura?

Reagovat
misinho7

ta to bude debakel

Reagovat
sensei25

Dnes easy win. Messi da dnes hattrick

Reagovat
valloire

Obrana Getafe je směšná. Jak si nedovolí se ani dotknout nějakýho katalánce.

Reagovat
roman1978

tak a teď hezky nastavit úsporný režim a taky vystřídat.

xavi

Reagovat
celeb

parada.

Reagovat
culé

Už MSN prekonali rekord?

Reagovat
Mishko

aký rekord?? však túto sezónu mali pred zápasom o 1 gól viac ako BBC

Reagovat
technecium

Rekord Etoo, Henry, Messi v počtu gólů za sezonu

Reagovat
Mishko

ale to asi nie je iba v lige, či

Reagovat
culé

celkovo, mali 99, MSN už vraj 100

Reagovat
smazaný uživatel

barcelonský rekord

Reagovat
culé

Etoo, Henry, Messi

Reagovat
-Carles-

BBC - 86 gólov

Reagovat
Mishko

ja som myslel že sa bavíte o La Lige

Reagovat
-Carles-

Majú presne 100 kusov

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro, Roberto, Munir ->

Reagovat
smazaný uživatel

munil seděl vedle alby v hledišti

Reagovat
smazaný uživatel

*Munir

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Suárezův gól úžasný. Neymar v suchým triku a Xavi pěkná střela.

Reagovat
patas92

nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez má tu koncovku naprosto úžasnou. To nejsou vůbec lehký pozice a ... krásný branky.

Reagovat
roman1978

a další

Reagovat
technecium

Pecka, snad si ten prach nevystřílej

Reagovat
Kluivert9

To sou dneska dardy

Reagovat
smazaný uživatel

Ajajaj, až mi je Getae ľúto, na začiatku nehrali zle ale už to zabalili.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě jich líto vůbec není. Kdo přeje titul Realu, zaslouží si ještě větší dardy.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Switchback

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
el Principito

Reagovat
-Carles-

Manita za 39 minút

Reagovat
Switchback

To je moc

Reagovat
smazaný uživatel

tak suarez sa do tej strely naozaj poriadne zahryzol.....))))))

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez krásně zatlačuje všem slzy vybrečené za Alexise.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem byl rád, že přišel..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byli ale blázni

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, ten rozdíl je možná ještě větší, než jsem čekal, a to jsem byl z jeho příchodu nadšený už v létě. Alexis je jeden z mých nejoblíbenějších hráčů, ale od Suárezovo nástupu se mi po něm vůbec nezastesklo, za mě nejlepší přestup za poslední roky.

Reagovat
misinho7

kolko ma suarez golov celkovo? a v roku 2015 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově 21, v 2015 18 (tuším, že to tak je.. na podzim dal tuším jen 3 góly).

Reagovat
misinho7

jaj ... som zvedavy ako bude pokracovat.. ci na konci roku nebude mat viac ako Messi alebo Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Dá dneska Suárez první hattrick za Barcu?

Reagovat
Kluivert9

Mohl by

Reagovat
smazaný uživatel

mohol by mu messi nechat nejaky ten priamy kop ked bude

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez je už i daleko jistější na balonu a v přihrávkách. Dneska byl u všeho důležitého, ne? Možná u Neymarova gólu nebyl.

Reagovat
sensei25

ON mu na ten gol nahral. Namiesto oxidovania na eurofotbale sa radsej pozeraj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe jedna velka hanba. Proti najslabsej Barcelone za posledne roky a daju sa takto strapnit. Mali by dat patku Bayernu a ten ich volakde vyprasi ako naposloedy

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

rubin kazan, ty mas dost

Reagovat
fefo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Tak ty jsi dobrý dement.

Reagovat
smazaný uživatel

tos ani nemusel číst komentář, abys to podle nicku zjistil

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
dextroza_m

Co to meleš...? Nejslabší Barcelona, která je před Vámi v lize, hraje finále poháru a je v sf LM? Je pottřeba zamést si před vlastním prahem....

Reagovat
Switchback

Messi nebuď furt zamračenej

Reagovat
kubys

Je to perfekcionista.

Reagovat
CHONG

No jo no, dal jenom jeden gól, tak je nasraný, je to sobec, kterému záleží jen na individuálních úspěších.

Reagovat
smazaný uživatel

To sedí na Ronalda jak ulité,Od "fanouška" Realu bych takový hejt nečekal

Reagovat
CHONG

"fanouška"

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes mi je až ľúto Getafe, Barca samozrejme perfektne. V druhom polčase to skôr vidím na nemecké derby, to by snáď mohlo byť vyrovnanejšie

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší poločas v sezoně? Řekl bych, že i jo.

Dneska je naprosto dominantní Suárez.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomuto sa hovorí oslava fotbalu

Reagovat
-Carles-

Je úžasné vidieť všetkých troch vo forme v tejto fáze sezóny, navyše Leo okrem streleckej produktivity vytvára haldy šancí. Tak ešte zostreliť Cordobu a poďme na Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Taky dobrý mastilové to Getafe ale Barca válcuje

Reagovat
smazaný uživatel

Od roku 2000 čo sledujem aktívne fotbal, si nepamat svetovejší útok ako je je útok Messi Neymar Suarez. A to som pochyboval , ked kupovali Suareza ze naco im je ked maju Alexisa.

Reagovat
dextroza_m

Dobrý den...

Reagovat
CHONG

Už je večer.

Reagovat
Atlético de Madrid

Proč s Barcelonou musíme hrát zrovna teď

Reagovat
smazaný uživatel

A o co jde? Třetí místo si i tak pohlídáte.

Reagovat
Atlético de Madrid

Protoze bych byl rad kdybysme je aspon jednou v sezone porazili

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, i za cenu dát titul Realu?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidím teď opakovačky z podzimu, tak má Luis tak 4 - 5 kilo dole na váze.

Reagovat
Atlético de Madrid

Best tridents in Spanish football:

[118] Cristiano+Benzema+Higuaín (11-12)

[101] Messi-Neymar-Suárez (14-15)

[100] Messi+Eto'o+Henry (08-09)

Reagovat
smazaný uživatel

17 gólů za mače? To asi ne. Škoda, že měl Luis 3 měsíce BAN, ale třeba to dají za rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano, Benzeme, Higuain veľmi spolu nehrávali.

Reagovat
smazaný uživatel

Keďže Benzema a Higuain sú obaja 9ky, ťažko hovoriť o nejakom tridente. Trident je LW, 9, RW. Započítaj tam Di Mariu, alebo kto vtedy hrával na rpavom krídle.

Reagovat
misinho7

no to asi daju

Reagovat
-Carles-

Hmmm, ostáva odohrať ešte jeden polčas a potom ešte 7, prípadne 8 zápasov. Tých 17 gólov nie je nereálnych.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, myslel jsem, že to je jen v lize.

Hm, tak to dát mohli.

Reagovat
Mishko

V lige to je 89, to nedajú, ale toto bude zaujímavé a tesné

Reagovat
culé

Ešte dnes

Reagovat
-Carles-

Reagovat
celeb

radost pozerat.. Slabsi super, ale vyborna nalada, konecne dobre zlozenie zalohy a MSN pri chuti. Bartra dnes ukazuje silne stranky, odoberanie lopty, predvidanie, pozicna hra - keby nebol tak strasne limitovany rychlostne, bol by z neho skvely stoper.

Rafinha vyborny, nenapadny, ale ma snad najviac odobratych lopt, vyborne sa vracia a pomaha obrane. Bravo uzasny zakrok, istota na rozdavanie.

Adriano uz trochu horsie nez zvysok, ako nahrada na 2 postoch je vsak stale uzitocny, a vlastne on nikdy nebol clen zakladu.

Najhorsi Alves. Strata uz v 2. minute, odskakuju mu lopty, 2 x v dobrej pozici mizerne vystrelil. Jeho posledny polrok je strasny. Tazko to zrejme posudzuju cules, ktori sa boja ako bude bez neho, ale s tymito vykonmi nemoze ist do dalsej sezony ani ako dvojka. Bud je v konstantnom strese pred podpisanim zmluvy, alebo uz odchadza definitvne, ako Ronaldinho, Alex, ..... proste brazilcania su na toto nachylni.

Ak sa uskromni s platom mensim ako Pique, Busquets, Alba, tak by som ho z vdacnosti zazmluvnil na 2+1. Hocico nad 6 mega rocne je pre klub uz zataz. Pri jeho vykonnosti si to jednoducho nemozeme dovolit. Navyse tipujem, ze ked Dani nebude hravat zaklad, jeho vykonnost bude este horsia. Hrat sa na Real vs Kaka fakt nemusime.

Reagovat
smazaný uživatel

Tie kecy, že vraj Bartra rýchlostne limitovaný . Veď on je jeden z narýchlejších stopérov, to čakáš že bude CB rýchlejší ako Bale, či čo?

Reagovat
celeb

co ???

Jeremy ho na 25 metroch predbehol a to mal Bartra naskok dobrych 5 metrov. On je fakt pomaly a to vobec neriesim Bale-a. On ma velke problemy s rychlostou a vyrovnava to prave svojimi ostatnymi prednostami, ktore su skvele.

Snaz sa pozerat vsetky zapasy Barcy a nie len cez ruzove okuliare.

Reagovat
smazaný uživatel

Však Mathieu je tiež extrémne rýchly obranca, on je najrýchlejší hráč Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

Všímám si jedný věci, kterou Lucho do naší hry zavádí. Učí jinak ofenzivní středopolaře bránit a oni to docela pobírají - jak Raketa, tak i Rafinha tý hře bez balonu hodně pomáhají.

Reagovat
celeb

Je to vidiet. Prave preto mame tento rok taky maly pridel golov. Skoda, ze Don Andres nie je mladsi, ze by to do neho vtlkol tiez. Stareho psa novych trikov nenaucis.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Paráda. Čekal jsem klidnou a pohodovou výhru a on je z toho nakonec takový koncert. Xavi, Luis

Reagovat
roman1978

Filda.95 11.07.2014 16:07-

Každý, kdo sleduje fotbal více než jen povrchně a racionálně se nad tímto transferem zamyslí, prostě nemůže dojít k jinému stanovisku než k tomu, že jde o nevýhodný obchod pro všechny strany.

[reagovat]

reakce místního odborníka a solidně rozehrané sezony na nákup suareze

Reagovat
smazaný uživatel

to trefil slušně

Reagovat
CHONG

Po bitvě je každý generál.

Reagovat
roman1978

jenže on byl generál už před bitvou. a hlavně to nenapsal jako jeho osobní názor, ale generalizoval to na všechny racionálně myslící lidi. a ještě to napsal tak, že každý, kdo má jiný názor, nerozumí fotbalu. prostě klasiská solidně rozehraná sezona.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě Filda a jeho klasické bílé sračky.

Reagovat
patas92

Fildo-sophy

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
patas92

král

Reagovat
smazaný uživatel

Ohhhhhhhhhhhhhh myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Dr. Admess

To seru..

Reagovat
technecium

pyčo další mrda

Reagovat
smazaný uživatel

ten si ho namazal na chleba woe

Reagovat
Kluivert9

Kde se skončilo, tam pokračujem

Reagovat
Switchback

Reagovat
-Carles-

102 kusov. Tak poďme aspoň na 110!

Reagovat
kubys

Nejlíp ještě dneska, ne?

Reagovat
-Carles-

jj

Reagovat
Kluivert9

Raději ať tam dá Pedra...

Reagovat
smazaný uživatel

jedeme na 10!!

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to vypadá, že m*dáme na údržbu, svět se zbláznil

Reagovat
smazaný uživatel

Však už sme v režime údržby od 4ho gólu, ale Getafe to aj tak nezvláda.

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro Barcu

Reagovat
Mishko

Trošku nerozumiem, prečo Lucho nikoho z toho tria nestrieda, v takomto zápase hrozí nezmyselný hrubý zákrok nejakého frustrovaného obrancu Getafe každú chvíľu

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro tam půjde za chvíli.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
technecium

Busquets je od poločasu dole

Reagovat
-Carles-

Sergi R. to tam pekne čistí

Reagovat
misinho7

Messi gol od 50ky a dorovnani Cristiana v pocte golov za seonu

Reagovat
celeb

Poprosil by som Neymar -> Pedro a Jeremy -> Thomas. Nebude lepsi cas na vyskusanie noveho stopera.

Reagovat
ADM

Neymar + Messi dole by som zas poprosil ja

Reagovat
smazaný uživatel

Thomas není na lavičce

Reagovat
celeb

jaj, pocul som, ze dostal zelenu od lekarov. Skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

to sice ano, ale je na tribuně

Reagovat
celeb

alebo Adriano -> Thomas a Jeremy na kridlo.

Reagovat
ADM

Ale Rafinha je s loptou smerom dopredu "marný"

Reagovat
smazaný uživatel

on je spíš takový mnohem horší Mascherano...moc mě ten hráč nebaví, na to jaká to prý měla být ofenzivní hvězda

Reagovat
smazaný uživatel

tak jeho bratr to není no... taky jsem čekal víc finálek..

Reagovat
ADM

TO je čo za striedanie???

Reagovat
ADM

Aha, skúšame novinku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
patas92

Dobré střídání Jen jim dát, co se do nich vejde

Reagovat
Switchback

Reagovat
Dr. Admess

Po Messim v záloze volám už dlouho. Dnes ideální možnost to zkusit.

Reagovat
ADM

Vyzerá to na podhrot... 4-2-1-3

Reagovat
-Carles-

Voľna pozícia na pravej strane, to je jeho.

Reagovat
technecium

Já bych takhle nastoupil na Bayern

Neymar-Suaréz-Pedro

Messi

Busquets- Rakitič

presing jako kráva

Reagovat
Mercury

tohle bych klidně někdy zkusil, ale proti Bayernu to asi není nejrozumnější čas.

Reagovat
technecium

Kterej jinej tým můžeš zničit napadáním a rychlejma akcema? Ale je fakt, že nevyzkoušený by to byl vabang

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale podme na ty hattricky

Reagovat
celeb

jednu vec Luchovi uznat musim. Vyskusal snad vsetky mozne kombinacie zlozenia zalohy a DiRoberto na DM s Rafinhom a Xavim/Rakiticom by mohlo fungovat a usetrit nam kopec sil proti 'slabsim' superom. Navyse obaja potrebuju hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jmenuje se Sergi Roberto, nauč se to prosím.

Reagovat
celeb

vykonam

Mal som pocit, ze ho obcas volaju di Roberto, ale mohlo sa mi to pliest.

Ze sa vola Sergi Roberto Carnicer som vedel.

Reagovat
ADM

Gi Roberto

Reagovat
ADM

Bol už Pedro pri lopte bližšie ako 40metrov od brány? parádne na neho serú

Reagovat
smazaný uživatel

teď si říkám, že je to vcelku škoda, že Barcu nesleduju

Reagovat
patas92

3 ze 4 hráčů, co Messi obešel, ho faulovali...a rozhodčí se na to dívá

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si to ti tři dávají ... Fantazie.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak na playstationu

Reagovat
patas92

Jinak nevíte někdo, jaký je Vickyho rekord v počtu nul v jedné sezóně PD?

Reagovat
kubys

Myslím, že 17 nul, ale celkový rekord drží Liaño.

Reagovat
patas92

Tak to už Valdese překonal, a hned v první sezóně. Pěkné

Reagovat
kubys

Tak ne, tak jsem se spletl. 20.

Reagovat
patas92

Nevadí. 20 bude mít po dnešku i Bravo

Reagovat
ADM

Budúcu sezónu poslať Rafinhu ešte na hosťovanie(ak zostane Xavi) a skúsiť D. Suaréza

Reagovat
smazaný uživatel

ee

Reagovat
ADM

Čo dáva hre dopredu Rafinha? Na jeho úkor môže hrať v zálohe Masch

Reagovat
-Carles-

Len to nie Rafinha je pracant, to je proste taktika a on musí plniť pokyny. Na ofenzívu sú tam iní...

Reagovat
ADM

Ale nie je to hráč do základu, a takého by sme do ďalšej sezóny potrebovali ak bude Iniesta nadalej "čajoví", i ked by to bol veľký risk... ale tak sa rodia hviezdy

Reagovat
smazaný uživatel

Rafinhov problém je, že hrá mimo optimálnej pozície. On sa najviac hodí na RW/AM. Nanešťastie to je Messiho pozícia, takže musí hrať na CM. Ale ak by sa Messi nedajbože zranil, Rafinha by bol najjlepšia náhrada.

Reagovat
celeb

najperspektivnejsi z mladych. V tejto sezone lepsi nez Iniesta, navyse postupne zapada do timu. Nevidim dovod.

Reagovat
ADM

Tento rok som lepší než Iniesta aj ja

Ako ja mu neodopieram jeho pracovitosť, presing, ale ak hľadáme záložníka, čo nahradí Xaviho/Iniestu, resp zastúpi úlohu Messiho, aby nemusel tvoriť každú akciu, tak Rafinha nie je ten ideálny hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Thiagov tien

Reagovat
smazaný uživatel

Rafo je super

Reagovat
Phillipinho

Suarez se vratit nemuze. V Seville je na hostovani na 2 roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafinha je pro mě velký zklamání, ale příští sezonu rozhodně zůstat musí. A snad se ukáže naplno.

Reagovat
smazaný uživatel

nee

Reagovat
Atlético de Madrid

Sudímu je asi Getafe dneska líto

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, jak to ten týpek chytil

Reagovat
Atlético de Madrid

Guaita hustě

Reagovat
smazaný uživatel

Ked udrzia ciste konto tak jeden rekord dnes predsa len zlomia

Reagovat
smazaný uživatel

nějak se to zaseklo, nudaaa

Reagovat
smazaný uživatel

To tým vystriedaním Xaviho, s 4-2-4 sa ťažko dajú robiť zázraky, 60te roky sú dávno za nami.

Reagovat
ADM

Dnes bol Neymar slabučký, ale dnes to nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec dohrávačka, ale první hodin ohromná spokojenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jsem teda nepochopil dvě Luchova střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda celkem jo, šli dolů tři hráči ze čtyř, co to nejvíc potřebovali a Suárez střídal v posledních třech zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Já spíš mířil na to, že trojzubec zůstal na hřišti komplet a vystavoval se zbytečnýmu zranění.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Atlético de Madrid

Chci vidět, kdo vyhraje Pichichi. Takhle těsný to už dlouho nebylo.

Reagovat
ADM

50:46 tiež nebol velký odskok...kludne to može dopadnuť 46:42 na jednu/druhú stranu

Reagovat
smazaný uživatel

11/12 ?

Reagovat
patas92

Spíš Ronaldo. Zítra od něj čekám minimálně 3 kusy.

Reagovat
misinho7

tazko..zajtra to bude slaba zostava.. ja to vidim zajtra na taku vyhru 2:0 maximalne

Reagovat
smazaný uživatel

Almería byla na NC strašná ,horší než včera Getafe.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě : Je mi to zcela fuk , individuální trofeje mě vždy nechávaly chladným . Takže ať má Ronaldo Pichichi , Chong miláčka a Barca tituly , to bychom mohli být všichni spokojení.

Reagovat
CHONG

Když Miláček rozhodne o našem letošním triumfu v LM, tak souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,jasně jsem mluvil , Ronaldo pichichi ,ty a tvoje láska spolu a my všechny tituly. Nebo by jsi jej nemiloval ,pokud nezajistí tituly?

Reagovat
CHONG

Tak Miláček je to už teď a to žádný titul nezajistil, tolik k odpovědi na tvou otázku, nicméně pokud nám zajistí letošní triumf v LM, tak budu celkem spokojený parchant

Reagovat
smazaný uživatel

naposled loni no...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Robben

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern dostane debakl a guardiola ven

Reagovat
ADM

"Ronaldo assisted Messi's first goal?"

Reagovat
smazaný uživatel

500. Pro ligový titul do Barcelony.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Villareal dneska prosím 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha existuje nějaká diskuze kde není každé 2 komenty jiri-fcb? Kdyby aspoň psal něco rozumného ale to je furt samé: 300. pro Messiho, 500. pro titul Barcelony. Ten člověk musí mít hodně zoufalý psí život

Reagovat
CHONG

Je to pitomec, ale zrovna za lásku ke klubu bych ho nehatoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho nehejtuju, jen mě vytáčí ten jeho švitořivý optimismus a potřeba psát komenty na úrovni nevyzrálého puberťáka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

O komentech na úrovni nevyzrálého puberťáka toho víš hodně, ty šašku s komenty nevyzrálého puberťaká, že?

Reagovat
smazaný uživatel

aneb potrefená husa...

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Skoda, ze sudi nepochopitelne vyloucil Gonzaleze a pokazil baskicke derby .. Socky me prekvapily dobrou hrou v deseti a tu plichtu si zaslouzili.

Reagovat
valloire

„V budoucnu se nejspíš nebude hrát na góly, ale vítězem se stane ten, kdo bude mít větší držení míče. V dnešní době stačí, abyste v této disciplíně dominoval, a už se ozývají hlasy, že jste hráli fantasticky.“ Jose Mourinho

Reagovat
-Carles-

„V budoucnu se nejspíš nebude hrát na góly" To má podla mňa napísané doma nad postelou.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
valloire

Fakt? A že Real drží rekord v nastřílenejch gólech za sezonu. A nemá ho Guardiolova Barcelona... Jak je to možné?

Reagovat
-Carles-

Zhoda okolností. Zrovna 11/12 považujem za najslabší ročník Primery za veľmi dlhú dobu, úroveň tímov v tej sezóne bola strašná. Ponorka dokonca vypadla do Segundy.

Ale tak hádam ten rekord nejdeš pripisovať Jožkovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ročník byl strašně slabej, ten rekord bych vůbec nepočítal, navíc hodně těch gólů bylo do prázdné...

Reagovat
valloire

to to trochu znehodnocuje

Reagovat
drussbarb

Chelsea má letos po City žeprý nejvíc branek a není moc lidí, které by jejich fotbalové pojetí bavilo. Tím nechci znehodnocovat počin Realu, jde mi spíš o Mourka

Reagovat
valloire

Ale v tý sezoně jsme hráli skvělej fotbal. Ale jak psal Carles, úroveň byla slabá no.

Reagovat
drussbarb

Jako jo, i Real pod Mourkem hrál jednu dobu dívatelný fotbal, uznávám. Ale kdyby se to převedlo na procenta, tak je Mourek zasloužilý člen cechů zednářů

Reagovat
valloire

Souhlasím. Taky považuju za nejslabší ročníky Ligy mistrů roky 2006, 2009, 2011. Úroveň těch týmů byla strašná. Barcelona to dokonce vyhrála.

Reagovat
-Carles-

Tak Guardiolova Barcelona 11/12 (a to byla ta sezona, kdy měli největší držení míče) zase drží evropskej rekord 190 gólů za jednu sezony ve všech soutěžích, to taky není uplně málo, no..

Reagovat
valloire

nevopisuj od Atletica....

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak Guardiolova Barcelona 11/12 (a to byla ta sezona, kdy měli největší držení míče) zase drží evropskej rekord 190 gólů za jednu sezony ve všech soutěžích, to taky není uplně málo, no..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Viděl jem letos Chelsea proti Arsenalu,City,United a PSG a pokaždý to byl hnusnej beton a snaha hrát na remízu.Je hezký že dokážou dávat goly slabejm týmům ale proti silnejm je to vždy nezáživnej fotbal.

Reagovat
drussbarb

Já to vidím podobně

Reagovat
technecium

Až ho potkám na ulici, vydloubnu mu oko a řeknu, že podle mě se v budoucnu lidi budou takto zdravit

Reagovat
drussbarb

Zrovna José by neměl vůůůbec zabředávat do diskuse o předvedené hře ...

Reagovat
valloire

Je lepší Messi, nebo Ronaldo?„Hodně lidí zcela správně říká Messi, a tenhle názor jen těžko můžete zpochybňovat,". Ale legendární Sir Alex má jasný důvod, proč upřednostňuje Portugalce Ronalda. „Mohl by hrát za Millwall, QPR, Doncaster Rovers, za kohokoliv, a dal by hattrick. Nejsem si jistý, že Messi by tohle zvládnul,“ vysvětluje Ferguson svou volbu.

„Ronaldo je obounohý, rychlý, skvělý ve vzduchu a statečný,“ vypočítává přednosti svého bývalého svěřence z Manchesteru United. „Řekl bych, že Messi je hráč pro Barcelonu,“

Alex Ferguson

......trocha osvěty z tisku....

Reagovat
X-bano-X

jj spýtam sa trénera, ktorý trénoval jedného z tých dvoch, kto je lepší Alebo trošku populizmu z vysočiny

Reagovat
valloire

Jj, z Vysočiny se na nás tady populismus valí proudem.

Reagovat
valloire
Reagovat
MadMrJacky
Reagovat
drussbarb

Spíš bych dal odkaz na video, kde udělal CR7 kašpárka z Piquého, když už ...

Reagovat
LAM

Takže vlastně říká že Messi je nejlepší

Ostatní je možná,kdyby atd...

Reagovat
-Carles-

„Ronaldo je obounohý, rychlý, skvělý ve vzduchu a statečný,“ To sú teda argumenty.

Reagovat
smazaný uživatel

Valloire za prezidenta

Reagovat
smazaný uživatel

No,s Dušanem a Chongem to bude mít hodně těžké!

Reagovat
10FKK

Zase poměřuješ pindíky? Nejsi na to už starej?

Alex je borec, ale málem jsem se počůral smíchy při čtení o ronaldově statečnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a teď zas trochu odlišný pohled - Kun nedal Cristiana do nejlepší jedenáctky historie. A to se mu tam dostali 4 Realisti (a Ronaldo, který v Madridu hrál taky) ...

Reagovat
smazaný uživatel

To Ferguson vyjmenoval ještě docela solidní týmy, ovšem třeba za takový Budějovice by asi hattrick nedal, vždyť by se k němu za zápas možná ani nedostal balón...Messiho bych rád viděl hrát i v jiným dresu, osobně si myslím, že by byl schopnej taky zazářit kdekoliv...

Reagovat
dextroza_m

protože ho trénoval? Co jiného má říct... ?

Reagovat
Leo Rekordman

„Hodně lidí zcela správně říká Messi"

Reagovat
smazaný uživatel

Odegaard a Mayoral na lávce, Llorente na tribuně. Tak snad se aspoň jeden z nich podívá do hry.

Reagovat
smazaný uživatel

NAVAS

ARBELOA PEPE VARANE COENTRAO

ILLARRA KROOS JAMES

JESE CHICHARITO CRISTIANO

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Kroosa to proste nejde .

Reagovat
smazaný uživatel

no aspoň, že sa tam dostal Jesé .. to už je podľa mňa megaúspech

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas, Marcelo, Silva, Nacho, Isco, Messi, Mayoral

Reagovat
LAM

Messi

Reagovat
smazaný uživatel

je tam

Reagovat
LAM

Kdo to vůbec vymyslel?Mě teda moc Messiho stylem hry nepřipomíná.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, podľa mňa nikomu ho nepripomína, len to je sranda

Reagovat
misinho7

tak to si ho asi nevidel uplne rovnake vedenie lopty , proste ten prehlad vsetko.. len ta rychlost je dost slabsia

Reagovat
Ed_Hazard

ale houbeles

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
drussbarb

Tak to se těším, až jej konečně uvidím v A-týmu

Reagovat
aither

Reagovat
One-Real

radši bych viděl Isca místo Kroose a Illarru na DMku, jinak fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

mam pocit ze to dnes bude utrpenie

Reagovat
misinho7

urcite to nebude debakel

Reagovat
Ed_Hazard

5:1

Reagovat
smazaný uživatel

Alvaro určite pridá nejaký gól do zbierky, aby ťa nasral

Reagovat
misinho7

no ja mam nanho averziu ale tak moze dat gol no.. aj tak su to podla mna jeho posledne zapasy... a po sezone sa pakuje

Reagovat
Ángel di María 22

Proc Kroos tvl.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu, doufám, že ho o poločase stáhne, ale známe Carla

Reagovat
misinho7

snad nejak rychlo ukopeme nejake tie goliky aby si dnes zahral aj Messi

Reagovat
smazaný uživatel

úplně na kokot

Reagovat
smazaný uživatel

niekto musi Messiho porekonat aj v pocte minut

Reagovat
smazaný uživatel

Kroos i James měli dneska sedět, hrajou pořád, navíc nechápu proč tam cpe hráče, kterého Orellana naprosto rozložil v neděli, to tam měl radši hodit Silvu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kroos samu vypomsti najblzsich 5 zapasov ( Sevilla , Juve , Vale , Juve , Espa ) . To je masaker .

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava na hovno

Reagovat
Phillipinho

Skoda, ze Almerii chybi Thievy, ten mohl Realu trosku zatopit. Pohodova vyhra Realu.

Celta vs Malaga by mohl byt hodne zajimavy match. Kdyz Celta vyhraje, priblizi se Malaze na 2 body a maji jeste sanci bojovat o 7. misto, z kteryho se mozna pujde do EL.

Eibar bude podle me hodne Sevillu pozlobit. Strasne dulezity zapas pro Sevillu, tipuju plichtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by to jmeno dneska dostat jeste na vyssi level.

Reagovat
Ángel di María 22

Jakoze by se v prubehu zapasu poblil nebo jak?

Reagovat
smazaný uživatel

To neni nic novyho.

Reagovat
smazaný uživatel

kluk to asi moc nepochopil

Reagovat
misinho7

Skoruje a stane sa Ronaldom

Reagovat
smazaný uživatel

Premení penaltu a stane sa Ronaldom*

Reagovat
Visca el barca

Ty seš prostě dement no

Reagovat
smazaný uživatel

nic novýho

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Ángel di María 22

Ty si beze mě už asi nedovedeš představit život

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes jedině zázrak,jaký se děje jednou za deset let by mohl způsobit zisk Almérie,moc jsem ji sice neviděl ,ale nedávno u nás předvedli výkon, který nebyl ani druholigový. Prostě nesmí strašně dlouho padnout gól,aby měli nějakou malou šanci.Pokud jej totiž dá brzy Real ,je jasno ,pokud ho dají hosté, Real přeřadí a do deseti minut je obrat.

Reagovat
misinho7

S tou zostavou co mame to bude bieda..jedine cris james a toni sa o daco pokusia ostatni mi tam pridu na nic

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby hra nebyla nic moc(Modrič) , rozdíl ve finální fázi a její efektivitě bude určitě 3+ .

Reagovat
smazaný uživatel

A dneskam nemoze CR dostat zltu . Inak proti Seville to bude zaujimave .

Reagovat
Ed_Hazard

Kvôli čomu mal výkop Javier Fernandéz?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi na plac ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Illara no ten je katastrofa...jese tiez ja nechapem tie jeho naivne klucky

Reagovat
Ed_Hazard

Po dnešku to vyzerá tak, že nad Illarom zlomím palicu aj ja. Pripadá mi myšlienkami uplne inde..

Reagovat
misinho7

Strasne marny hrac...len tam chodi nebojuje..prihrava dozadu a to aj tak casto nepresne

Reagovat
Phillipinho

Bacca uz 2 kousky....

Reagovat
misinho7

Je dobre rotovat...ale potom je ta hra nahovno..

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
-Carles-

Illarra zatiaľ dobrý trapas, či už výkon alebo ten pokus o penaltu

Reagovat
misinho7

On je sam velky trapas....velky fail ten prestup

Reagovat
Ed_Hazard

Na polčase Isco in - Jesé out, Odegaard in - Illara out

Reagovat
smazaný uživatel

Messi pujde v 80. za Chicharita, tipuju.

Reagovat
Ed_Hazard

Len to nie, snad padnú 2 rýchle góly a aspoň okolo 60 min skočí na plac. A za Chica pôjde ten Rajtoral či čo to je za týpka

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zapomnel na Nacha.

Reagovat
Ed_Hazard

Hmm teraz neviem, či mám stream spomalený na nižšiu rýchlsoť, alebo na to tak strašne sereme Almeria sa kludne dala bombardovať

Reagovat
misinho7

Jebeme nato...alw ta ked jediny hrac co sa snazi daco vymysliet je james ...

Reagovat
frank

V půli musí na hřiště Isco

Reagovat
smazaný uživatel

Dej tam Messiho a bez se radovat, Carlo.

Reagovat
misinho7

Messiho tam neda dokym nebude vyhravat aspon 2:0 a pri dnesnom vykone sa mozno toho ani nedockame

Reagovat
One-Real

Tohle je fakt do nebe volajici, kazdy zapas se pripravime o 3-5 zajimavejch standartek tim, ze je vsechny kope Ronaldo. 3 leti uplne pryc, jedna tesne nad, posledni vyrazi brankar a dalsi zapas zas.

Reagovat
smazaný uživatel

ale zase dnes tam na tie vzdialenosti nikto lepší nie je

Reagovat
-Carles-

Niekedy ale trafí brankára a on si loptu nechtiac hodí do siete.

Reagovat
smazaný uživatel

Nech uz niekto da gol . tomu Kroosovi da plnych 90 minut

Reagovat
Magic player

To je v prdeli, kdyz musi James pobizet Coentraa aby mu nabihal po lajne a nestal jak tele 3 metry za nim...

Reagovat
misinho7

Illara jese fabio totalne v pi.. To cele maju zostavu treba rotovat ale ked tam doatanu sancu hraci ktori tomu nic nedaju a seru nato takl to nema vyznam

Reagovat
-Carles-

Rotovať sa má počas celej sezóny, nie iba keď je plno zranených a vykartovaných. Bez zápasovej praxe to proste nejde.

Reagovat
Robbie

vsadil bych se že Horváth by místo Šmatlákomendiho hrál daleko líp

Real ještě ani jednu šanci, ten Šmatlákomendi umí něco jiného než přihrát na max 5 metrů a jinak než ne placírkou ? když přišel prý má blízko k Busquetsovi, to k němu mám blíž já

Reagovat
stas87

Sleduje niekto mac na Balaidose?Ja som teraz prisiel z futbalu..ako to doteraz vyzeralo?

Reagovat
smazaný uživatel

Amleria hra fakt vyborne .

Reagovat
Robbie

Almeria hraje výborně, Real hraje přímo tragicky

Reagovat
Robbie

hrajou hrozně, ale Real ještě hůře, Almeríe hraje výborně měl být otazník

Reagovat
Ed_Hazard

Ale houby, to my sme totálne tragickí..

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že se ptá na Celtu.

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

myslel som, že žartuješ a píšeš naschvál o nás

Reagovat
smazaný uživatel

nevedel som ze teraz sa hra este 1 zapas .

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš a ešte k tomu aj Eibar - Bacca

Reagovat
Phillipinho

Ja si to planuju o polocase zapnout. Vypada to na velky drzeni mic a nic z toho zatim....

Reagovat
stas87

Tak statistiky su dost nezuajimavy ukazatel.Necakal som,ze ked sa spytam na Balaidos,dostanem odpoved,ze Almeria hra vyborne

Reagovat
Phillipinho

To jsem taky nepobral no

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou volové, oni oba dva hážou aut zároveň no jo, bílý balet

Reagovat
X-bano-X

jj s 10 loptami budu hrat

Reagovat
Jerichoo

James dáva samé wonder goly

Reagovat
Ed_Hazard

Jesého má prečítaného aj môj kokršpaniel. To nie je možné že to stále skúška

Reagovat
misinho7

strasny je

Reagovat
One-Real

Jameeeeeees

Reagovat
smazaný uživatel

Kraasa

Reagovat
aither

To mohli udržet

Reagovat
Tomanatura

Ty kokot James

Reagovat
smazaný uživatel

ten byl

Reagovat
-Carles-

opäť do šatne ako s Celtou...

Reagovat
-Carles-

Ale pekne to trafil

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu.

Reagovat
Magic player

Kdyz je ted Modric zraneny, tak je proste James nas nejlepsi hrac, neni o cem.

Reagovat
misinho7

James je uzasny pometam si na tie hejty na zaciatku sezony a momentalne je nas najlepsi hrac ..zlata lopta caka o par rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Bůh. Ten kluk má na krásný góly fakt patent.

Reagovat
JM

Reagovat
Ángel di María 22

James je borec.

Jinak je to samozřejmě totální hnus, aboslutní vypuštění zápasu. Takovejhle výkon dokážu akceptovat jedině, pokud teď porazíme Sevillu, o čemž silně pochybuju. Illarra je na pěst, už ať je pryč z Madridu.

Reagovat
smazaný uživatel

Illara je hrozný, to máš pravdu no, ale kromě Ronalda, Jamese, a někdy Kroose to úplně flákají. Dal bych tam Isca s Marcelem... Na Sevillu musíme vlétnout v plné palbě jak to jen půjde no...

Reagovat
smazaný uživatel

tak sa ospravedlňujem Chamesovi aka Miláčikovi za to, že som si myslel, že ten gól na MS bola náhoda ... on to má fakt v sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se na Youtube na všechny jeho goly za Real, má jich 12 a aspoň 5 jich bylo výstavních...

Reagovat
smazaný uživatel

pamätám si všetky, ale až teraz ma presvedčil

Reagovat
Ed_Hazard

No prosím, ten chalan vie dávať iba výstavné góly

Reagovat
Robbie

dlouho sem neviděl tak komický výkon, je to hnus, hlavně Šmatlákomendi co to je za hráče ? to je hráč na úrovni divize naší ligy, hnus,hnus a hnus

Reagovat
CHONG

Miláček je prostě neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Znovu

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

buz

Reagovat
smazaný uživatel

James... Borec jak cip, má 12 golu a cca 1/2 byla trefena podobným způsobem

Reagovat
Leo Rekordman

James

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

James dává snad jen krásné goly neskutečně to opět trefil

Málokdo asi věřil, že bude takhle hrát. Ty prachy se vyplatily

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, ale já mu věřil, když se třeba koukneš na real-madrid.cz tak tam spousta lidí psala že je to nejhorší nákup od dob Kaká, a já se ho zastával a teď nám ukazuje proč je tady... Podle mě nejhorší nákup od doby Kaká je Illara, nemám proti němu nic osobního, ale hraje hrozně...

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Illaru zadarmo poslat někam pryč

Reagovat
stas87

Tak podla zostrihu tri akcie-dve v podani Celty,vdaka sekajucemu streamu som videl len slabe zakoncenie do stredu branky od domacich,druhu sancu uz nie.Sanca Malagy o dost väcsia tutovka,krasna prihravka medzi stoperov,spätna na nabiehajuceho hraca a ten zakoncuje tak kusok za penaltou,do zrde.Snad Celta zaberie a ten jeden gol da a vyhra.

Reagovat
misinho7

James je uzasny podla mna najlepsi hrac do 23 rokov spolu s neymarom

Reagovat
CHONG

Kdoví, jestli s ní Cristiano vůbec něco měl.

Reagovat
smazaný uživatel

No, psalo se to...

Reagovat
CHONG

Já vím, ale píšou se různé srance.

Reagovat
misinho7

Pameta, ai na tie reci ze jese by mal byt zaklad miesto garetha...sak on v sucastnosti nehral zaklad ani v castille

Reagovat
misinho7

By nehral

Reagovat
Ángel di María 22

Toni Kroos, miláček, jeho gól, díky mu

Reagovat
One-Real

At jde ten Ronaldo taky do hajzlu, ze by dosel Tonimu aspon podekovat a ne ze se otoci a jde pryc.

Reagovat
Ángel di María 22

Přesně to jsem si řikal. Kurva už ale.

Reagovat
Ángel di María 22

Aha, tak on to byl vlastňák. Tak to pak jo.

Reagovat
misinho7

Nedal ho on

Reagovat
One-Real

Tak nakonec vlastnak, ale stejne me tohle vytaci.

Reagovat
smazaný uživatel

veď to bol vlastňák

Reagovat
smazaný uživatel

40. Už to zase šupe...

Reagovat
smazaný uživatel

39.* byl to vlastní...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Kroose

Reagovat
misinho7

Co Ronaldo ukazoval tym prstom ? Nemal platit abo co

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastenec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Odegaard? Tak kdy, tipuju 75-80 min. Btw: komentátor neumí říkat přehláskované O?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepošle ho tam.

Reagovat
misinho7

Vlastnak ale uznali ho Ronaldovi

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že ne..

Reagovat
Ángel di María 22

Táhni, táhni ti řikám, ty bídáku jeden.

Reagovat
misinho7

Vyjebte uz toho illaru z realu...to je traged

Reagovat
Magic player

Tak James nahani hrace, Illara ma more casu aby ho zdvojil a bud zkusil tackle, nebo pockal az ho James obere zezadu, ale on to proste uhraje tak pitome, ze toho hrace sunda.

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf, co to bylo za skok od Varana

Reagovat
One-Real

Bale se musi prodat, James hraje dneska dobre, ale na tom kridle ma daleko vic sil na utoceni, kdyz se kazdy protiutok nemusi vracet a ten jeho vykon je jeste o 2 levly vejs.

Reagovat
misinho7

Jese proste nato nema..skoda no...Illara nato nemal nikdy toho nech vykopnu co najskor

Reagovat
smazaný uživatel

On toho Kroosa nevystriedal

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní výkon je na blití a to co předvádí Ilara a Jese je něco, co se v barvách bílého baletu nesmí znovu opakovat

Reagovat
smazaný uživatel

takže Toni ostáva ...

Reagovat
CHONG

Symbolické střídání, ze hřiště šel nejlepší a nejhorší hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Carla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Byl za střídání Illary...

Reagovat
smazaný uživatel

Rapha musí zlepšíť efektivitu ... minulé zápasy bieda

Reagovat
misinho7

Ronaldo je dnes nenormalne frustrovani zo svojich utocnich kolegov

Reagovat
CHONG

Vypusťte Martina

Reagovat
misinho7

Martin dnes nepojde

Reagovat
smazaný uživatel

Píííčooo buď odepíšu toho Illaru a dám více minut Lucasovi, nebo toho Brazilce vůbec nikam netahám. To byl zas nákup jak víno, pro tři až čtyři zápasy, kdy hrozilo, že by se mohl dostat na lavičku jako třetí možnost. A to ani nemluvím o tom, že tam byl pořád Sami. Tohle je na grc

Reagovat
smazaný uživatel

to je utrápený ,hrůza...

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Slyšel jsem dobře pískot na CR?

Reagovat
smazaný uživatel

nic nového

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo toto si strc do prdele . Keby to urobil niekto druhy sa tam ides rozdrapit .

Reagovat
smazaný uživatel

Herna inteligencia hracov Almerie je na zamyslenie..

Reagovat
Tomanatura

Ronalda bych vyliskal

Reagovat
smazaný uživatel

pre istotu sa spytam, co to znamena ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Je úžasnej, ale poslední dobou mě taky kolikrát dokáže nesrat. Fakt by jednu potřeboval na probrání.

Reagovat
-Carles-

Ale zato je statočný.

Reagovat
Ángel di María 22
Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
sensei25

NEviem ci tam ROnalda nejebne,Arbeloa mu ukradol gol...xD

Reagovat
Ángel di María 22

Povinný 3 body, nic víc, nic míň. O víkendu se rozhodne, cokoliv jinýho než výhra uzavírá titul.

Reagovat
sensei25

Aky bol nasraty ten Ronaldo z toho ze neskoroval on...to mi je za kokota

Reagovat
garruklol

Ronaldo nastvany, ze to Arbeloa dal pred nim.

Reagovat
smazaný uživatel

misinho here you go

Reagovat
misinho7

No jak si hovoril alvaro golik

Reagovat
misinho7

Co to je za striedanie? Ten carlo je magor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Ronaldo je neskutečnej trapák

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldovy oslavy spoluhráčových gólů.

Reagovat
Tomanatura

Javi Acko

Reagovat
smazaný uživatel

Bohaaa ani Messiho tam neda

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo bol fakt nasrany ze dal ten gól Arbeloa, neskutočne

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo regulérně nasranej.. No co, ať se vzteká.. Arbeloovi ten gól fakt přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně mu to nepomůže, Dani/lo ho pošlou do jiného klubu...

Reagovat
smazaný uživatel

chování Ronalda už mě přestává bavit

Reagovat
Leo Rekordman

CR

Reagovat
CHONG

To je sranda, jak culés hned hbitě vyskočili z kanálů

Reagovat
sensei25

a chong hned za nimi

Reagovat
CHONG

Já jsem tu celou dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Jirka chcípl? Nedělám si naděje, jen přání

Reagovat
smazaný uživatel

až tak ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sensei25

Ronaldo je frustrovany,pod urob nejaku chujovinu za zltu kartu..

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodl jsem se vám přinášet přestupové spekulace, které mám z tajného zdroje.

SPEKULACE: Gotze v létě odejde, hlavní zájem má Bastia a Leicester, cena by měla být okolo 2M Eur.

Reagovat
X-bano-X

goooooooool Celtaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo by potřeboval nějakou pichnu

Reagovat
stas87

N O L I T O ! ! !

Pekne sa hra Celty dvihla po prichode Larrieya a Miny.Charles trafil hlavou brvno,dorazka ide taktiez hlavou do zrde..uz uz som cakal ze Amrabat z brejku da fika a Celta padne.Oproti nedelnemu zapasu ale o level nizsie,to nie je prekvapenie. Udrzat.

Reagovat
Phillipinho

Ten boj o 7. misto se pekne dramatizuje

Reagovat
stas87

Primarne fandim Rayu,Celtu som videl len dvakrat..tak to vyznie dost cudne..ale su mi sympaticky,snad ma nebudu mat tu za gloryhuntera(ak to tak mam napisat).Skoda,ze Rayo nema sancu do toho boja viac prehovorit.

Reagovat
Phillipinho

U Raya je problem, ze oni proste nemaji sanci po kazde sezone udrzet kadr. V podstate ho cely musi v lete obmenit

Reagovat
X-bano-X

Celta hrá parádne. Síce má nevyrovnané výkony ale dobre sa na ich hru pozerá.

Reagovat
stas87

To ale nie je nic nezvycajne,kedze nemaju moviteho majitela.Hraju to na co maju a snazi sa hrat atraktivne.Mne to bohate staci,fandenie velkoklubom je podla mna o hovne.

Reagovat
smazaný uživatel

1.James

2.Varane

3.Ronaldo (i když nedal gól...)

Reagovat
smazaný uživatel

EDIT: Ronalda přesouvám tak na 6 místo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Penaldova frustrace po "prohraném" zápase je strašná, pro mě je to jako fotbalista legenda, jako člověk ubožák.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
CHONG

Z toho je jistě zdrcen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To si piš. On se snaží svůj obraz vytvářet k co největšímu uznání a poté ,co zjistil ,že na něj lidé nepískají kvůli tomu,že je mladý krásný a bohatý

Reagovat
smazaný uživatel

ale že je to sobecký zmetek, se rozhodl stát se lepším člověkem a každý takový koment na eurofotbal.cz jej píchne u srdce.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč bych měl plakat ,toho člověka je mi líto ,ale ne zase tak.

Reagovat
CHONG

Ne ty, já pláču nad tím, jak jsi zlý člověk

Reagovat
smazaný uživatel

To mě mrzí , promiň děvče.

Reagovat
CHONG

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
sensei25

Na ihrisku sa sprava ako dement. Mimo ihriska vsak moze byt pohodak.

Reagovat
sensei25

cital som to a preto si myslim,ze mimo ihriska moze byt fajn chlapik,no na ihrisku nenavidim jeho spravanie...myslim,ze mu to zbytocne ubera na sympatiach aj v radoch samotnych fanusikov Realu...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak ,tohle se fakt normálnímu člověku nemůže líbit ani když fandí Realu. Jen nemocný Chong v něm vidí Boha.

Reagovat
CHONG

Ten člověk toho udělal pro můj milovaný klub tolik, že nějaká jeho občasná hysterická reakce mi žíly opravdu netrhá

Reagovat
smazaný uživatel

Mezi vámi děvčaty je ta hysterie omluvitelná.

Reagovat
CHONG

Zopakuj to ještě párkrát, možná mě to pak urazí.

Reagovat
smazaný uživatel

Můj názor je ten že za to může chtíč dávat víc a víc gólů, všechno vyhrát, být nejlepší. Ale proč se všichni zaměřují na jeho chování. To nemají nic lepšího na práci, že ho musí furt urážet? Navážíme se snad my do Messiho (až na pár ocasů)? Taky furt nepřipomínáme jak nakopl míč do našich fanoušků...

Reagovat
Kluivert9

Jednou...

Reagovat
dextroza_m

jaj pravěk

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře že jsi to nepřipomněl ,my také nepřipomínáme 9 ČK CR16 za lokty a jiné a o nafilmovaných penaltách máme ve fanouškovském klubu úplně zapovězeno mluvit.

Reagovat
aither

To se říká o hodně hráčích, ale k čemu mi to je, já se koukám jak se chovaj na hřišti, co dělaj ve volnym čase mám v pí*i

Reagovat
smazaný uživatel

V rozhovoru se každý chová krásně , v ostřejších situacích je naštvaný ,že nedá gól a frustrovaný ,že ho dá spoluhráč, vždyť to je katastrofa a ubohost. Nemohu si jej prostě vážit ani když je to tak výjimečný fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty by sis ho nevážil ani kdyby nesimuloval a nevztekal se...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne? Jestli jsi to nečetl,tak jsem napsal,že je výjimečný fotbalista,takových si vážím pokud se aspoň trochu chovají normálně,ale tento sobec je silně přes čáru.

Reagovat
dextroza_m

Ronaldo není ta správná legenda Realu. To je Raul, nikdy jsem ho neviděl dělat něco podobného jak dělá mr.vytrhané obočí...

Reagovat
drussbarb

Nebo Zidane, Iker, ...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem legendu fotbalu , ke klubovosti jej nijak nepřiřazuju , legendou se stává za provozování svého nově zavedeného individuálního sportu v kombinaci s bezchybnou kosmetikou.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to skoda, pro me byl nejvetsi frajer stejne Zidane, skoda ze nekopne Ronadla do kouli a nerekne mu, at se vysere na simulovani a cumeni na sebe do zrcadla, prestane byt egoistickym zmrdem a vyuzije sve fotbalove geniality naplno

Reagovat
smazaný uživatel

Budeš označen za fandu Barcy a jako takový zavržen!

Reagovat
smazaný uživatel

dobre povedane

Reagovat
Phillipinho

Oblak-Juanfran Miranda Godin Gamez-Arda Tiago Gabi Koke-Griezmann Mandzukic

Asenjo-Mario Bailly Ruiz Jokic-Mario Pina Trigueros-Campbell Moreno

Tuhle sestavu Ponorky musi zdolat

Reagovat
smazaný uživatel

Culé, vyhoňte si nad tím že byl Ronaldo naštvaný, poprvé za zápas se Arbeloa dostane do 16-tky a dá gól, a když se tam Ronaldo snaží celý zápas tak ani hovn*, vy byte určitě byli štěstím bez sebe...

Reagovat
fefo

toto je uz ozaj debilita

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda... Jsem jeden z mála lidí co to mají v hlavě v pořádku na eurofotbalu...

Reagovat
fefo

Evidentne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si přečti různé články kde jsem psal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nad Ronaldem si podle sveho nicku honis max ty, ja ti to neberu, asi si pridavas do dvojky i Jamese, me je jedno jestli je Ronaldo buzik nebo ne, ale vadi mi kdyz se na hristi jako afektovany buzik chova. Ale asi je nastavny, se tesil ze si zase sunda dres a ohromi nas workoutem chudak jeho bejvalka, musi se ted divat na ty male svaly co maThe Rock

Reagovat
smazaný uživatel

Cris není podle jeho jména, chtěl jsem si dat jméno Cristallus, ale zkrátil jsem to na Cris... Než začneš plácat totální sračky, zeptej se... A co se navážíš do Jamese?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Diego2

Reagovat
dextroza_m

já bych si jen spočítal, kolik jsem vidělal a sebestředně se zasmál

Reagovat
smazaný uživatel

vidělal?

Reagovat
LAM

Ještě někdo bude říkat že je CR týmovej hráč? Jemu jde fakt jen o goly.Už chápu proč to Bealeovi v Realu tak nejde.Ví že kdyby dal gol,tak na něj bude CR naštvanej

Reagovat
One-Real

Tak zrovna produktivita je to co se mu vyčítá asi nejmíň.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
CHONG

Nějak ti do té teorie nezapadá odveta se Schalke.

Reagovat
roman1978

jedna vlaštovka jaro nedělá

Reagovat
CHONG

Reagovat
CHONG

Na to, že jsme hráli tak na 10%, tak nakonec slušný výsledek, nejlepší jako snad každý zápas po návratu po zranění Miláček, nejhorší jako vždy Illara a pak bohužel Cristiano, tomu se to dneska hrubě nevydařilo, snad si šetří ostré náboje na Sevillu a na Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím že hrál dobře, sice nedal gól, ale měl hodně dobrých přihrávek co měli skončit gólem...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja dufam ze Jese aj po dnesnom nie zrovna dobrom zapase zostane . Minuty uz tazko dostaneme . Kritika na jeho tricko bude velka snad to prekuse . A dalsiu sezonu hura do posadenia Garetha .

Snad sa nepostavi na hlavu ako Morata .

Reagovat
misinho7

Jese posafi garetha tak vo sne..garethovi sa vycitalo ze robi klucky kde si obhodi hraca..lenze garetnovi to casto vyjde lebo ma rychloat..ale jese sa snazi o to iste a vzdy strati

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta na Grizziho

Reagovat
smazaný uživatel

No asi měla být...

Reagovat
roman1978

uživatel ronaldo1771 čas 29.04.2015 21:42:25

to su ubožiavi ty z almerri hadzaju sa do rihravok na ronalda len aby nedal gol ..

i toto se dozvíme na real-madrid.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Oni jsou všude stejní?

Reagovat
misinho7

Tie komentare tam nema vyznam citat...to iste ked pojdes na forcabarca.sk ..totalne bludy

Reagovat
drussbarb

Reagovat
dextroza_m

s tím musím souhlasit, parta dětí...

Reagovat
smazaný uživatel

Forcabarca.sk vede pomyslnou ligu debilních komentářů 2 body před real-madrid.cz / Kappa

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

pred 8 hodinami ∙ 0lk0zeman

Komentár zo stránky Real-Madrid.cz:

Hej ale ty buzny pruhovaný od cirkusu jaký mají celou sezónu štěstí!!! Žádný zranění, pomáhá jim rozhodčí, náhodný góly. V LM odevzdané City, potom hrajou proti PSG s půlkou rezervy v základu kvůli zranění a kartám a teď hrajou proti Bayernu bez Alaby, Riberyho, Robbena, Badstubera a Lewy. Hej oni to snad vyhrajou ten treble židi!! Snad se jim zraní Messi.

Ani se nedivím že nás nemáte rádi když jsou mezi námi lidé bez mozku

Reagovat
roman1978

Reagovat
roman1978

uživatel Kazatel čas 29.04.2015 09:28:49

To je neskutocne ake stastie (alebo ja uz neviem ako to mam nazvat) maju Barceloncania. To Getafe sa ani nesnazilo hrat futbal do paroma, ani beton nevedia hrat kks. Sak oni nekladli ziadny odpor. Timy proti nam siahnu vzdy na dno svojich sil a na Cap Nou si to pridu odchodit neskutocne - polovicu zakladnej zostavi ani nezobral na zapas, zevraj ich setri na vikend, to co ma znamenat kua... A este aj tie goly co dali - no neskutocne co strela to gol a to taky ze za sezonu taky daju jeden, davno som nebol taky vytoceny - druhy polcas sa uz len prechadzali a setrili sily, kedy budu tatko hrat tie slabe timi aj proti nam??? Nikdy

a další

Reagovat
smazaný uživatel

No... To stejné jste psali když jsme vyhráli 9:1, takže 1:1

Reagovat
Phillipinho

Oblak je kral

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, toho si koupíme / Kappa - radši to sem napíšu, nechci si pak sem přijít a bylo by to samé

Reagovat
Phillipinho

Nandooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Diego Alves

Reagovat
stas87

Chytat na opacnej strane Tono,tiez by mal problem. Vale lepsia,su dost agresivny a na hracov Raya aj dost neprijemny v napadani.Fatau dobry vykon,obeha toho vela,len je strasne mäkky v subojoch. Kakuta na zaciatku dost sral na branenie,tak ho Jemez asi zjebal a odvtedy sa poctivo vracia.Cca v 25.minute bola statistika prihravok-Rayo malo 132/200 a Vale 85/162..to je najväcsi problem Valencie.Nepresnosti je tam dost.U tej Negredovej sance to bol ofsajd..a celkom jasny,no praporkar to neodmaval,nastastie to bola tazka pozicia a Negredo netrafil.

Reagovat
smazaný uživatel

Odmaval to. Ak keda myslis, tu cistu sancu co Negredo pred brankou zluftoval, tak to maval postranny ofsajd

Reagovat
stas87

Nie,par minut pred tym.To niekto z obrany nakopol na prave kridlo a odtial myslim prisla prihravka hlavou na Negreda.Tazka pozicia a on loptu poriadne netrafil.

Reagovat
-Kopy-

Slunko a nepřesné finální přihrávky to je důvod proč prohráváme no, jinak jsme lepší jak píšeš, snad to obratíme

Reagovat
stas87

Co chcu akoze hraci Raya reklamova?Ten hrac co bol v ofsajde nehra..a redka spravna,v 16ke to nebolo.Akurat som chcel Morcilla pochvalit,hral dnes dobra a dostane cervenu.

Reagovat
QooBo

Reagovat
QooBo

Nemam rad Pareja ale je kurva golovy tuto sezonu, aj ked nehra svetoborne ... A sudimu Vyriesil to spravne - cervena a priamy kop

Reagovat
QooBo

V zivote uz nepochvalim rozhodcu .. ta cervena Rodrigovi wtf ?

Reagovat
smazaný uživatel

krasny golik

Reagovat
-Kopy-

rozhodčí Rodrigo

Reagovat
stas87

Rodrigo Tono najprv ho fauluje Tono a nalozi mu,Rodrigo strati nervy a skopne ho..priamo pred rozhodcom.To vylucenie paradoxne pomohla Rayu,Kakuta to trafil skvele,Alves este lepsie vyrazil. Trash bohuzial minul.Je docela mozne ze to tam Rayo dotlaci a vyhra.

Reagovat
smazaný uživatel

Vies co je to skopnutie ? Asi nie. Lebo toto skopnutie urcite nebolo. Toto bol obycajny faul. Nic viac. Urcite to nebolo skopnutie.

Reagovat
stas87

Faul mimo hry,lopta v prdeli a Tono uz v suboji nepokracoval..a umysel jasny.Uz som za toto videl cervenu.

Reagovat
smazaný uživatel

razancia ziadna, takze ziadne skopnutie to nebolo. Ked chces niekoho skopnut musi tam byt razancia, musi to bolet. A nie ze tam prilozis nohu a dotycny vyskoci do vzdu a zacne sa zvijat. Rozhodca to nezvladol. Bol to normalny suboj chlapov, brakar si po troska udrel na zemi a rodrigo v zapati. Ziadna veda, vzajomny suboj malo sa pokracovat a nerobit zbytocny cirkus.

Reagovat
smazaný uživatel

za hento ČK ? vysmech

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to vypol, nema vyznam na to pozerat. Ten čech komentator co to komentuje na Sport 1 , je totalne traged, neda sa pocuvat, pripada mi ako zaspany, trepe neskutocne bludy. Ja nechapem ako moze takyto nezazivny clovek komentovat fotbal.

K fotbalu, nechapem zaco dostal Rodrigo cervenu kartu ani zo spomaleneho zaznamu, som tam ziadny zakrok na cervenu nevide.

Treba doplnit kader, lebo niektori hraci ako napr. Gomez potrebuju konkurenciu.

Reagovat
smazaný uživatel

Paco ty si ale pako

Reagovat
smazaný uživatel

Pako je velky pako to ano. Hlavne potom bude rozhadzovat rukami, ked mi niekto neprihraje. Toto bolo na facku

Reagovat
QooBo

Reagovat
QooBo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele