Primera División - preview 30. kola

18.03.2016, 08:46, aktualizováno 20.03.2016, 08:59
Previews
Atlético v sobotu překvapivě podlehlo Sportingu a nabídlo šanci svým dvěma rivalům - Barcelona se dnes představí na půdě Villarrealu, Real Madrid hostí Sevillu. Valencia přivítá Celtu, celý neděnlí program začne v Barceloně, kde Espanyol změří síly s Athleticem...
Espanyol Barcelona - Athletic Bilbao  (neděle 12:00)
Fotbalovou neděli ve Španělsku zahájí souboj Espanyolu s Athleticem. Katalánci stále bojují zuby nehty o udržení a každý bod je pro ně velmi cenný, proti rozjetému Athleticu to ale budou mít těžké. Baskové už v lize čtyřikrát v řadě zvítězili a navíc si v týdnu připsali i postup v Evropské lize.

Espanyol už ve své historii zažil povedenější sezónu. Modrobílí okupují před nadcházejícím kolem až patnáctou pozici a od prvního sestupového místa je dělí čtyři body. Věci se ale na Estadi Cornellà-El Prat začínají měnit k lepšímu. Kouč Espaynolu Constantin Galca konsolidoval kádr a výsledkem jsou tři vítězství a jedna remíza z posledních pěti utkání. Barcelonští doma porazili Deportivo a k tomu si vyšlápli na Gijón a Rayo. Minulý víkend pak Katalánci dokázali bodovat na hřišti Granady a proti tabulkovým rivalům tedy nezklamali.

"Proti Athleticu musíme být silní. Tvrdě jsme celý týden trénovali, jelikož víme, že Athletic prožívá dobré období. Daří se jim teď vyhrávat těžká utkání a Aduriz je zase ve skvělé formě," uvedl před utkáním Galca, jenž ovšem neprozradil, zda do utkání nasadí dvojici Caicedo, Asensio, kteří v nedávné době laborovali se zraněními.

Athletic bude v utkání v Barceloně favoritem. Baskům se v nedávných zápasech opět začalo dařit a předvádí mocný tah na pohárové příčky. Aktuálně Lvi okupují šesté místo a mají velkou příležitost předskočit pátou Sevillu, která bude bojovat o body na půdě Realu Madrid. Z posledních čtyř kol vytěžili svěřenci Ernesta Valverdeho plný počet bodů a k tomu přidali i postup do čtvrtfinále Evropské ligy, když na půdě Valencie vybojovali postupovou prohru 1:2. Klíčovou branku na rozdíl jednoho gólu vsítil patnáct minut před koncem Aritz Aduriz, jenž se po hattricku proti Deportivu opět přihlásil do role gólového tahouna Athleticu.

Hostující kouč bude postrádat trojici opor. Do zápasu nebude moci zasáhnout Iñaki Williams, Ibai Gómez a Iker Muniain. Třiadvacetiletý Muniain si přivodil zranění ve čtvrtek v zápase s Netopýry, ale jeho absence naštěstí pro Basky nebude příliš dlouhá. "Ikerovo zranění není vážné. Nebude chybět déle než tři týdny," uvedl Valverde.

Zápas začíná již ve 12:00, utkání bude řídit Eduardo Prieto Iglesias.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.40 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Villarreal CF - FC Barcelona  (neděle 16:00)
Barcelona může udělat další důležitý krok k zisku mistrovského titulu. Po nečekané ztrátě Atlética mají Blaugranas šanci rozšířit svůj náskok na čele tabulky už na propastných jedenáct bodů. Na hřišti Villarrealu to ale nebudou mít Barcelonští jednoduché. Čtvrtý celek tabulky už na svém hřišti potrápil nejednoho favorita.

Katalánský velkoklub má letos nakročeno k obhajobě triumfu v La Lize, Lize mistrů i Španělském poháru. Luis Enrique tak jako manažer může vstoupit do historie, kam se už jeho svěřenci zapsali neuvěřitelně dlouhou sérií bez porážky, která po středečním triumfu nad Arsenalem čítá již osmatřicet utkání. Naposledy nezvítězili Blaugranas začátkem února v odvetném utkání semifinále Copy del Rey s Valencií, kdy v exhibičním tempu obhajovali vedení 7:0 z prvního zápasu. Před soubojem proti Žluté ponorce, kterou na začátku sezóny porazili Enriqueho svěřenci 3:0, tak nemůže být jasnějšího favorita.

"Proti velkým týmům se nám na El Madrigalu letos daří. Musíme hrát s nejvyšším nasazením a bez chyb po celých devadesát minut. Nesmíme jim dát vydechnout ani na chviličku," odhalil recept na favority domácí útočník Roberto Soldado. "Je to nejlepší tým na světě. Bude složité zastavit jejich útok, přestože máme velmi solidní tým. Jejich útočná trojice je navíc doplněná skvělými hráči ze středu pole, kteří hrají opravdu výjimečně dobře," smekl před soupeřem třicetiletý fotbalista se zkušenostmi z Realu Madrid, Valencie nebo Tottenhamu.

Villarreal se navíc nemůže chlubit nijak dobrou formou. Domácí jdou do zápasu po třech kolech bez výhry. Na El Madrigalu navíc Marcelinův výběr naposledy podlehl i slabému Las Palmas. Vydřená remíza 0:0 ze čtvrtka na půdě Leverkusenu, která znamenala postup do čtvrtfinále Evropské ligy, tak je v kontextu posledních týdnů velmi výrazný úspěch. Ten by mohl Villarreal nabudit k podobnému výkonu, jaký domácí fotbalisté předvedli před vlastními fanoušky proti Realu Madrid, Seville, Neapoli nebo Atléticu. Ve všech těchto zápasech totiž dokázala Žlutá ponorka papírového favorita porazit. "Věřím, že se Barcelona zařadí mezi týmy, nad kterými jsme tady už letos dokázali zvítězit," zakončil optimisticky Soldado.

Potencionální výhra proti Villarrealu by hostům mohla dát rozhodující náskok před klíčovými zápasy sezóny, které přijdou po blížící se reprezentační pauze. Po ní se totiž Katalánci střetnou s Realem Madrid, v Lize mistrů s Atléticem, a pak budou následovat těžké zápasy v Primera División proti Realu Sociedad a Valencii. Potvrdí Barca znova roli favorita, nebo Villarreal opět prokáže svou sílu? To se dozvíme v neděli od 16:00, hlavním sudím bude José Sánchez Martínez.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 8.50 - 5.00 - 1.36
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Valencia CF - Celta Vigo  (neděle 18:15)
V dalším zajímavém souboji třicátého kola La Ligy na sebe narazí Valencie a Celta Vigo. Valencie se pod koučem Gary Nevillem stále hledá a po prohraném derby a vypadnutí z Evropské ligy si bude bude chtít zlepšit pošramocenou pověst. Celta by naopak ráda navázala na zlepšené výkony a vrátila Netopýrům debakl z posledního vzájemného utkání.

Valencijští už nejspíš ani nedoufají, že by se jejich vystoupení v letošním ročníku La Ligy mohlo hodnotit kladně. Před 30. kolem okupují Netopýři až dvanáctou příčku a stále více se zdá, že je v poslední době Primera División pro ostrovní trenéry zakletá. Po neúspěšném působení Davida Moysese v San Sebastianu nyní prožívá Gary Neville u Netopýrů jeden neúspěch za druhým. Minulý týden si borci z Mestally uřízli pořádnou ostudu, když podlehli v městském derby poslednímu Levante. Ve čtvrtek navíc vypadli z Evropské ligy poté, co se jim doma nepodařilo uhájit proti Athleticu postupový výsledek a po gólu Adurize v 75. minutě se se soutěží museli rozloučit.

Neville tak je opět pod velkým tlakem a další neúspěšný výsledek proti Vigu by mohl už povážlivě rozkývat jeho trenérskou židli. "Ve čtvrtek jsem byl velmi zklamaný, ale zápas jako takový se mi líbil. To jsem také řekl hráčům. Scházela nám větší intenzita a nasazení. Musíme zkrátka více bojovat. Čtvrtek nám ukázal, čeho jsme jako tým schopní a tento výkon budu považovat za minimální standard," komentoval zápas proti Athleticu Neville. "Bylo by chybou si myslet, že už není o co bojovat. Všechny týmy, které ještě nemají 40 až 42 bodů, mají o co bojovat," dodal Neville.

Celta sice už dosáhla teoretické mety pro záchranu, ale její ambice stále leží na pohárových příčkách. Na ně Galicijským nyní schází dva body a potenciální výhra ve Valencii by tak pro Vigo mohla v konečném účtování znamenat mnoho. "Jistota záchrany nám udělala radost, osvobodila nás. Máme představu, že se ještě dokážeme posunout tabulkou vzhůru třeba až na příčky pro Ligu mistrů. Reálně však můžeme myslet na to, že ještě budeme konkurovat Seville a Athleticu o pozice pro Evropskou ligu. Naše výkonnost, kterou si držíme po celou sezónu, nám dává víru, že má naše práce smysl. Toto vědomí by nám mohlo rozvázat nohy," uvedl před utkáním kouč hostů Eduardo Berizzo, jehož tým v první polovině sezóny prohrál s Netopýry na svém hřišti vysoko 1:5.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.50 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - Sevilla FC  (neděle 20:30)
Hráči Realu Madrid mohou využít zaváhání svého městského rivala a v atraktivním souboji se Sevillou získat tři body, které by jim pomohly zmenšit čtyřbodovou ztrátu na druhé místo. Real jde do zápasu po čtyřech důležitých vítězstvích v řadě a chce odčinit porážku z posledního vzájemného zápasu. Andaluasné mají naopak v plánu Bílý balet překvapit a ještě zdramatizovat souboj o klíčovou čtvrtou příčku.

Mužstvo vedené Zinedinem Zidanem se po prohraném derby s Atléticem rychle vzpamatovalo a díky sérii čtyř vítězných zápasů v týmu opět zavládla dobrá nálada. Los Blancos jasně zvládli duely se soupeři za spodní poloviny tabulky a navrch přidali exhibiční výsledek s Vigem. V Lize mistrů pak Real hladce postoupil přes AS Řím do čtvrtfinále milionářské soutěže. Díky prohře Atlética v Gijónu navíc Real může nyní vylepšit svou pozici na bronzové příčce a dotáhnout se na rozdíl jediného bodu od konkurenčních Rojiblancos. To vše by navíc bylo velmi důležité pro rozpoložení týmu před dalším El Clásicem, které je na programu ihned po reprezentační přestávce.

Při té si může pořádně odpočinout Karim Benzema, jenž už je připraven nastoupit do ostrého zápasu stejně jako jeho tradiční spoluhráči z útoku známí pod zkratkou BBC. Francouzský útočník se opět nedostal do francouzského reprezentačního výběru nejen kvůli nedávnému zranění, ale i díky dobře zdokumentované kauze vydírání uvnitř francouzského reprezentačního výběru. "Nezajímám se o to detailně. Stále ještě probíhá vyšetřování. Pro mě je nejdůležitější, aby se hráč maximálně soustředil na nejbližší utkání. Mentálně je na tom dobře stejně jako fyzicky. Chci, aby nepřemýšlel o ničem jiném než o fotbale," komentoval aktuální dění okolo Benzemy Zidane, jenž nemůže kvůli kartám nasadit Ramose a Pepeho.

Sevilla ale rozhodně nechce hrát roli zahřívacího soupeře před El Clásicem. Andalusané zaslouženě nabrali sebevědomí po úspěšném vstupu do druhé poloviny sezóny, když v posledních jedenácti utkáních prohráli v domácí lize jen s Barcelonou. Sevillistas už navíc vědí, jak chutná výhra nad Bílým baletem, vždyť v posledním vzájemném utkání dokázali svého nadcházejícího soupeře zdolat 3:2. Na Santiago Bernábeu to je však pro Sevillské jiná písnička. Emery zde při svém působení na lavičce Sevilly ještě nevyhrál a kvůli četným absencím to na velký úspěch nevypadá ani nyní.

Kouči Sevilly totiž schází mnohé opory včetně Evera Banegy nebo Konopljanky. "Stojí před námi velká výzva. Čelíme velmi silnému soupeři, jehož budou na jeho stadionu silně podporovat fanoušci. Máme ale šanci ukázat, jak se náš tým za poslední dobu zlepšil a posunuje se kupředu. Zítřek pro nás bude příležitostí ukázat, co v nás je. Překážky nás jen více motivují k úspěchu," prohlásil Emery, jenž s týmem ve čtvrtek slavil v Evropské lize hladký postup do čtvrtfinále přes Basilej.

Zápas startuje od 20:30, utkání bude řídit Javier Estrada Fernández.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 5.50 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sporting Gijón - Atlético Madrid  (sobota 16:00)
Madridské Atlético ještě nevzdalo boj o titul a nadále pronásleduje vedoucí Barcelonu. Další tlak na ni může družina trenéra Diega Pabla Simeoneho vytvořit už v sobotu, kdy se utká se Sportingem Gijón. Má to ale jeden háček, protože Sporting na domácí půdě s Atléticem hrát umí.

Na první pohled jasné utkání skýtá několik nebezpečí. Prvním z nich je fakt, že se Atlético musí rychle vzpamatovat z náročného programu. Colchoneros mají za sebou těžký a především dlouhý duel Ligy mistrů, ve kterém se střetli s nizozemským PSV. A bylo to utkání hodně vyčerpávající. Atlético totiž v prvním duelu jen remizovalo a rozuzlení tak musela přinést až odveta ve Španělsku. Jenže za 90 minut nedokázal ani jeden tým vstřelit gól.

Nakonec musely rozhodnout pokutové kopy a v nich bylo šťastnější právě Atlético. Respektive neproměnil Luciano Narsingh a následně se trefil obránce Juanfran. Cesta do finále Ligy mistrů díky tomu pro Colchoneros pokračuje, zatímco odvážný nizozemský celek končí. Teď však musí Atlético načerpat rychle síly a doplnit stavy na dalšího protivníka. Bude jím Sporting Gijón a jeho stadion.

El Molinón Atléticu příliš štěstí nenosí. Minulá návštěva madridského giganta skončila remízou 1:1 a předtím dokonce Sporting Atlético porazil! O jedinou branku duelu, který se hrál v roce 2011, se postaral útočník David Barral. Od té doby se na obou stranách barikády změnilo mnohé a oba týmy táhnou jiní hráči. Sporting se snaží udržet v La Lize a pomoci mu k tomu má také mladý talent Antonio Sanabria.

Hráč, který po odchodu z Barcelony zakotvil v římském AS, se v hlavním městě Itálie neprosadil. A tak před sezonou odešel hostovat do Sportingu. Zdá se, že to byl skvělý tah, protože Sanabria dostává prostor a táhne svůj tým. Čerstvě dvacetiletý útočník nasázel ve dvaceti utkáních deset branek a není divu, že o něj usiluje mnoho dalších klubů. Ve hře je také setrvání Sanabrii v AS Řím.

Hráčův agent Raúl Verdú pak řekl: "Myslím, že v budoucnu bude skvělým fotbalistou v nějakém velkoklubu. Problémem je, že když jako mladý kluk hrajete v nějakém velkém klubu, kde je mnoho jiných útočníků, nemáte moc šancí zářit. Teď ale Antonio odešel do Sportingu, daří se mu a dokazuje, že má velký potenciál. V Gijonu je mnohem snazší zazářit, protože dostáváte víc prostoru. Do dvou let z něj může být hvězda. Teď se chce soustředit jen na Sporting a na to, aby se zlepšoval," popsal Verdú pro Tele Radio Stereo.

Posledních pár zápasů ale nezáří ani Tonny Sanabria. A s ním logicky padá i forma celého týmu. Za posledních pět utkání Sporting prohrál čtyřikrát a jednou remizoval. Bez bodů se musel obejít také v minulém kole, kdy nedokázal vstřelit ani jednu branku Málaze. Celé utkání tak rozhodl jedinou trefou domácí Juanpi Añor. To Atlético zvládlo minulé kolo La Ligy výtečně a nasázelo tři branky Deportivu. Trefili se Saúl Ňíguez, Antoine Griezmann a Ángel Correa.

Právě Griezmann je jedním z hvězd, na které Atlético hodně spoléhá. Francouzský útočník, který se soustředí také na EURO, k tomu říká: "Jsme teď plní dojmů, protože jsme ve čtvrtfinále Ligy mistrů. Ale podstatné je vítězství v jakékoli soutěži. Chci poděkovat našim skvělým fanouškům, protože pokud nás budou podporovat stále tak jako dnes, pro každého budeme hrozně těžkým soupeřem," dodal Griezmann.
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Vranjes, Hernandez, Meré, López - Álvarez, Mascarell - Carmona, Ndi, Jony - Sanabria
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Giménez, Hernández, Luis - Koke, Fernández, Gabi, Saúl - Vietto, Griezmann
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.50 - 3.75 - 1.53
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Granada CF - Rayo Vallecano  (sobota 18:15)
Souboj na ostří nože uvádí Estadio Nuevo Los Cármenes, na kterém hraje své domácí zápasy Granada. Ta v sobotu hostí Rayo Vallecano, které je ohrožené stejně jako ona. A Granada už dlouho touží po výhře nad svým sokem.

Boj o všechno, tři body, které mají váhu minimálně šesti. Proč? Protože hned tři týmy mají aktuálně na kontech 27 bodů a dělí je jen skóre. Přičemž jeden z nich už je namočen do sestupových starostí přímo. To znamená, že kdo ztratí, riskuje pád do nicoty. Možná přeháním, ale každému je asi jasné, že tady nikdo body ztrácet nechce. A o to víc, když se jedná o souboj s přímým konkurentem.

Rayo Vallecano je na 16. místě, ale musí co nejrychleji začít řešit svou obrannou (ne)činnost. Defenzíva Raya je opravdu téměř neviditelná, protože nikdo v soutěži neinkasoval větší počet branek. V kolonce, kde chce mít každý tým co možná nejmenší číslo, svítí hrozivých 61 gólů! To i poslední Levante dostalo o devět branek méně. Přitom to na první pohled vůbec zle nevypadá, protože Rayo za posledních deset duelů zvládlo prohrát jen dvakrát!

V minulém kole si rozdělilo body s Eibarem, což rovněž není špatný výsledek. To hostující Granada má mnohem větší starosti, co se týče výsledků. Z deseti posledních utkání prohrála už šest a ani minulé kolo jí moc nevyšlo. Konečnou remízu 1:1 ale nejspíš brala všemi deseti i přesto, že se ujala vedení. Domácí David Barral byl totiž vyloučen už po 28 minutách hry a Espanyol byl hodně blízko třem bodům.

Dalším důvodem, proč chce Granada konečně vyhrát právě nad Rayem, je fakt, že se jí to už dlouho nepovedlo. Poslední čtyři vzájemné duely vyhrálo Rayo Vallecano a dohromady v nich má skóre 9:3. Když se radovala Granada naposledy, tak se psal prosinec 2013. V Madridu se tehdy trefili Fran Rico a Riki. Granada by teď podobný výsledek moc ráda napodobila a vsadila při tom třeba na chabou defenzívu Raya.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Fernández - Lópes, Costa, Babin, Biraghi - Rochina, Doucouré, Rico, Success - El Arabi, Peñaranda
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Yoel - Tito, Castro, Amaya, Quini - Iturra, Trashorras - Hernández, Jozabed, Bebé - Miku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.50 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Sociedad - UD Las Palmas  (sobota 18:15)
Pro Real Sociedad San Sebastian nastává čas, aby se konečně probral z letargie. Pokud nechce znovu klesnout a začít se strachovat o svou prvoligovou příslušnost, pak je nejvyšší čas. Los mu totiž přidělil více než hratelného soupeře.

Domácí Real Sociedad už dlouhé čtyři zápasy čeká na plný bodový zisk. Ten zatím stále nepřichází a fanoušci už zase začínají být trochu nervózní. Rádi by totiž viděli svůj tým ve vyšších patrech tabulky. Aktuálně desátý celek La Ligy má na kontě 35 bodů a na osmý Eibar ztrácí v tuto chvíli jen dva body. Zároveň ale dobře ví, že i situace pod ním je velmi napěchovaná a každé další zaváhání by jej mohlo srazit dolů.

Las Palmas je od něj vzdáleno jen pět bodů, ačkoli mu patří až 15. příčka. Navíc se zdá, že poslední dobou Las Palmas zabralo a našlo recept, jak zvládat náročný program elitní španělské ligy. Za posledních pět utkání se Las Palmas radovalo hned třikrát z výhry! Mezi vítězná klání patří i duel ze začátku bnřezna, v němž Las Palmas drtivě vyhrálo nad Getafe. Svému spolubojovníkovi o záchranu nadělilo hned čtyři branky.

A vyloženě Las Palmas nezklamalo ani v minulém kole. Jeho Estadio Gran Canaria navštívil věhlasný Real Madrid, který se také rychle dostal do vedení. Už po čtyřiadvaceti minutách zamířil přesně obránce Sergio Ramos a zdálo se, že začne další velká rošáda. Jenže domácí se nevzdali a svého slavného soupeře docela trápili. Výsledkem bylo dokonce srovnání, které pár minut před koncem zařídil Willian José. Výhru sice Realu vystřelil Casemiro, ale Las Palmas se za výkon rozhodně stydět nemuselo.

Trenér Quique Sétien doufá, že něco podobného jeho svěřenci předvedou také proti týmu, který rozhodně takové hvězdy nemá. Před duelem Setien zmínil: "Chceme pracovat na tom, abychom byli jistější. Když se situace nevyvíjí dobře, máme sklon panikařit. Minule se nám to ale podařilo zlepšit a já doufám, že v tom budeme pokračovat. S Realem Sociedad to nebude snadné, ale musíme se pokusit o body," přeje si trenér.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Elustondo, Reyes, Martínez, Yuri - Prieto, Illarramendi, Pardo - Bruma, Jonathas, Oyarzabal
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Varas - García, Aythami, Lemos, Garrido - Tana, Montoro, Roque - Momo, José, Viera
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.75 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo La Coruña - Levante UD  (sobota 20:30)
Levante je posilněno skvělým výsledkem z minulého kola, ve kterém vyhrálo městské derby. Teď jej čeká další náročný úkol, protože chce o body obrat Deportivo. La Coruña však nyní nemá moc dobrou formu.

Oba týmy na sebe narážejí v době, kdy je jejich forma dost rozdílná. Zatímco Levante se ještě nevzdává a s každým dalším kolem se stále více snaží udržet se mezi španělskou elitou, forma jeho sobotního soupeře je přímo katastrofální. Celek z Valencie za posledních pět duelů prohrál jen dvakrát, domácí Deportivo čtyřikrát. Levante stále ještě myslí na záchranu, Deportivo bude muset něco rázně změnit, aby se nemuselo zapojovat do bojů o přežití.

Hostující Levante se ještě nevzdává a vidět to bylo z posledních duelů. Po remíze s Realem Sociedad San Sebastian čekalo Levante městské derby s Valencií. O favoritovi nemohlo být sporu, třebaže Netopýři zažívají mnoho špatných výsledků. Levante ale ukázalo charakter a obdivuhodnou bojovnost, protože Valencii porazilo! Jedinou trefou o tom rozhodl italský útočník Giuseppe Rossi. Velmi často zraněný fotbalista v Levante oproti Itálii pookřál a rád by pomohl klub zachránit.

To ostatně řekl i jeho agent, který v rozhovoru s médii naznačil: "Návrat do Fiorentiny určitě nemohu vyloučit. Nebráníme se ale ani setrvání. Budoucnost teď řešit nebudeme, protože Giuseppe se teď soustředí jen a pouze na Levante. Je tady šťastný, protože nastupuje pravidelně, má herní praxi a tým na něj spoléhá. Hodně mu pomáhá také vřelá atmosféra, kterou cítí v kabině i u diváků," dodává Andrea Pastorello.

Levante má oproti domácím také tu výhodu, že jeho počty jsou mnohem výraznější. Zraněni jsou totiž jen Ivan López a obránce Toño. Situace v kádru domácích je mnohem složitější, neboť Depor postrádá hráče jako Sidnei, Fabricio, Juan Dominguez, Alberto Lopo, Manuel Pablo nebo Stipe Pletikosa. Zmíněné absence se odrážejí také na formě, kterou Depor prohloubil ještě více v minulém kole, kdy dostal tři branky od Atlética. Zlomí svou krizi proti poslednímu týmu tabulky, nebo Levante spasí Rossi?
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Lux - Juanfran, Navarro, Arribas, Luisinho - Mosquera, Borges - Cani, Alberto, Fajr - Pérez
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Mariño - Lerma, Feddal, Medjani, Juanfran - Verdú, Mate, Verza, Morales - Rossi, Deyverson
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.40 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - Málaga CF  (sobota 22:05)
Před Realem Betis stojí další náročný úkol. Chce se doma ukázat před vlastními fanoušky a omluvit se za poslední nevydařené kolo. Proti bude navíc Málaga, která má skvělou defenzívu a je velmi těžké proti ní skórovat.

Jen 28 branek. To je přesně počet, který obránci Málagy včetně brankáře Kameniho dovolili svým soupeřům. Málaga se dlouho potácela v problémech, ale ty spočívaly na druhé straně hřiště. Obrana Málagy byla chválena i v dobách, kdy se jejím útočníkům vyloženě nedařilo. Takže když své trápení prolomili a začali alespoň trochu pálit ostrými, již nic Málaze nebránilo v jejím postupu tabulkou. Pevná obrana ji zdobí dosud a dá se očekávat, že Betis čeká náročná práce.

Vydržela také v minulém kole La Ligy, ve kterém se Málaga utkala s nebezpečným Sportingem Gijón. A nakonec rozhodla jediná trefa, o níž se postaral domácí Juanpi Añor. Sporting se sice až do konce utkání snažil vstřelit gól a srovnat, ale obránci Málagy vydrželi. Teď je Málaga na 9. místě a na kontě má již 36 bodů. Na pohárovou Evropu sice může s největší pravděpodobností zapomenout, ale to i na nechtěný sestup.

Takže je jasné, že s prací trenéra Javiho Gracii je vedení spokojeno a prodloužilo s ním smlouvu. Sám Gracia ví, že před sebou má ještě hodně práce. Médiím popsal: "Jsem nadšen z toho, že jsem v klubu jako Málaga. Je to významný a tradiční klub, který má ambice a jasnou vizi. Každý tu pracuje na sto procent a já nebudu výjimka. Cítím se zde jako doma, jsem spokojený a těší mne, že je má práce oceňována. Chci tu ukázat ještě velké věci," neskrývá Gracia nadšení.

Teď je pro Graciův tým důležité, aby navázal na minulé kolo. Proti totiž bude mít soupeře, který si potřebuje napravit reputaci. Real Betis na Estadio Manuel Ruiz de Lopera chce ukázat, že minulé kolo byla jen shoda náhod. Béticos totiž prohráli s Athleticem Bilbao a ani jejich hra nebyla moc vábná. Dvě branky Bilbaa vstřelil Sabin Merino, o jednu se postaral Mikel Rico. Korekce v podobě gólu Rúbena Castra už Betisu nijak nepomohla.

Betis je nyní na 12. místě, ale nic rozhodně není ztraceno. Na hosty z Málagy totiž ztrácí jen dva body. Za posledních pět zápasů navíc prohrál jen jednou, právě v minulém kole. Betis by rád navázal na poslední vzájemný duel proti Málaze, který na jejím stadionu těsně vyhrál. Šťastným střelcem se na začátku listopadu minulého roku stal Rubén Castro a na něj budou hráči spoléhat také nyní. Na svém kontě má zkušený Španěl už 15 ligových branek za 29 zápasů! Rozšíří svou sbírku i proti hostům?
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Montoya, Pezzella, Gonzalez, Vargas - N'Diaye, Ceballos - Joaquín, Fabian, Musonda - Castro
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Ochoa - Rosales, Albentosa, Weligton, Torres - Juanpi, Recio, Camacho, Castro - Charles, Cop
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.20 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - SD Eibar  (pátek 20:30)
Getafe se stále snaží zachránit se, ale jeho snaha vychází s každým dalším kolem stále více do prázdna. V krátké době se mužstvo muselo vypořádat s několika debakly a bude si chtít zachovat šance na záchranu alespoň proti Eibaru.

Obránci Getafe prožívají snad ještě horší noční můru, než jakou si představují jejich fanoušci. Právě obrana madridského celku dostává v posledních utkáních hodně zabrat a je právě tím důvodem, proč se Getafe potácí na kraji propasti. Aktuálně je madridský celek až na 18. místě, což už je místo sestupové. Na kontě Getafe je nyní 27 bodů a ty nijak zázračně rychle nepřibývají.

Dalším faktorem, který se z velké části podílí na neúspěchu Getafe, je absence schopných střelců. Zvláště patrné je proto, že žádný celek La Ligy v této sezoně nevstřelil méně branek než Getafe. Spolu s ním jeho 27 přesných zásahů sdílí ještě Betis a poslední Levante, což opravdu není dobrá vizitka. Gólově na prázdno vyšlo Getafe za posledních deset zápasů už sedmkrát a dál tak bojuje především s neproduktivním útokem.

Moc slavně Getafe nedopadlo ani v minulém kolo. Málokdo čekal vyrovnanou partii s bodovým ziskem, protože soupeřem madridského celku byla rozjetá a vedoucí Barcelona. Ale šest branek rozdíl byl opravdu moc. Zvláště v případě, když vezmeme v úvahu hodně mátožný projev a tragikomický výkon Getafe. Dvakrát se prosadil brazilský kouzelník Neymar a po jedné brance přidali i Munir, Turan a Messi.

Také Eibar má s Barcelonou nedávnou zkušenost. A ani v jeho případě nebyla moc pozitivní, protože Eibar dostal od katalánského mistra čtyři branky. Minulé kolo už Eibaru vyšlo o trochu lépe, protože dokázal remizovat s Rayem Vallecano. Utkání na Estadio Teresa Rivero pro něj nezačínalo moc dobře, protože se už po sedmi minutách domácí dostali do vedení. Branka Gonzala Escalanteho nakonec znamenala dělbu bodů, i když Eibar dohrával bez vyloučeného Josipa Radoševiće.

Ten tak nebude moci nastoupit proti Getafe. Eibar je stále na osmé příčce, i když poháry se mu každým kolem více a více vzdalují. Aktuálně má 37 bodů a na poslední místo do Evropské ligy jich ztrácí už deset. Bilance mezi Eibarem a Getafe je poměrně vyrovnaná, protože ze sedmi soutěžních utkání, které spolu oba celky kdy uhrály, se body jednou dělily a třikrát se radovalo každé mužstvo.

Trenér Jose Luis Mendilibar ví, že jeho tým bude muset zabrat, aby se mohl posunout nahoru. Před utkáním poznamenal: "Náš soupeř sice neprochází moc dobrou formou, ale to se může změnit. Právě proto musíme zůstat ostražití a maximálně se snažit. V naší lize není lehkých zápasů, takže nás nečeká nic snadného," ví Mendilibar.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Suárez, Velázquez, Cala, Pereira - Medrán, Lacén, Rodriguez - Víctor, Vázquez, Sarabia
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Riesgo - Capa, Ramis, Pantić, Juncá - Adrián, García, Escalante, Inui - Enrich, Bastón
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.25 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona29243284:2275
2.Atlético Madrid29214445:1267
3.Real Madrid29196483:2863
4.Villarreal CF29158635:2353
5.Sevilla FC29139743:3148
6.Athletic Bilbao291451047:3747
7.Celta Vigo291361041:5145
8.SD Eibar291071241:4137
9.Málaga CF29991128:2836
10.Real Sociedad29981237:4035
11.Valencia CF298101133:3434
12.Real Betis298101127:3934
13.Deportivo La Coruña29615837:4233
14.Espanyol Barcelona29951529:5532
15.UD Las Palmas29861531:4230
16.Rayo Vallecano29691439:6127
17.Granada CF29761630:5427
18.Getafe CF29761627:5127
19.Sporting Gijón29661730:5124
20.Levante UD29661727:5224

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (707)

Přidat komentář
10FKK

1 pro Listera...

Reagovat
smazaný uživatel

2 pro kocoura

Reagovat
technecium

Majzlik!

Reagovat
Billy McClane

Wolfsburg Bude to sice tazky zapas ale pome hatery, zase tie horuce lopticky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda ,že jste zvyklí na Apoel, Galatasary, CSKA , Schalke, ale i tento jak říkáš těžký zápas musíte zvládnout.

Reagovat
celeb

praveze nemusia

Reagovat
smazaný uživatel

No my bychom samozřejmě byli rádi ,kdyby nezvládli,ale na ně je samozřejmě velký tlak a myslím,že je to soupeř,kterého vyřadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, dvojice nic moc teda. Souboj ropáků jsem chtěl, ale zbytek dost meh. Wolfsburg je sice ok, semifinále by mělo být povinnost, ale chtěl sem někoho z těch větších soupeřů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne tak Flore.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že Pérez s tím má cokoliv společnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi to přijde zvláštní,ale když se to opakuje rok co rok, tak už je to prostě divné.

Reagovat
misinho7

aha tak floro potom nam naschval losoval BVB, Bayern ci atletov hej? lebo oni su easyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ve fázi,kdy už v osudí zůstaly jen tyto kluby už jste i při největší snaze dostat Apoel nebo Galatasaray nemohli.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Xavi

To Getafe na 18. místě, to je, jak kdybych se díval na západ slunce nad Grand Canyonem.

Reagovat
Mateo16

Nominacia Spanielskej repre . HMMMM Niako nevidim Saula .

On tam zobral Sergiho Roberta to je konec

Reagovat
smazaný uživatel

Miláčik je jeden z najlepsich hracov Barcy tento rok. Ked sa nevyznas tak sa nevyjadruj

Reagovat
smazaný uživatel

sergi je tam zasluzene...skorej sa divim, co tam robi nacho, bartra, pedro a preco tam nie je napriklad carvajal (aj ked ten post je pokryty uz slusne)...ked mam byt teda uz objektivny

Reagovat
misinho7

tak ako nezobrat Daniho a Nacha je fail ale co uz...Juafran je Del bosqueho oblubenec ale Carvajal je uz urcite lepsi ako pominule roky bol juafran velmi dobry ale mam pocit ze tento rok trosku siel dole...mozno sa mi len zda ale mam taky pocit

Reagovat
Billy McClane

Atletico dostava moc golov alebo z coho vyplyva ten pocit?

Reagovat
misinho7

z jeho hry celkovo neviem pominule roky mi prisiel lepsi ale mozno to je len moj pocit..nesledujem atletov az tak casto mozno ma nejaky fanusik atletov vyvedie z omylu

Reagovat
celeb

tam ja akoze fakt vazba Bartra

Reagovat
smazaný uživatel

Očividně ti facka při EC nestačila.. jinak není se čemu divit, Sergi hraje letos dobře.

Reagovat
Kokesh

Bosque vyzdvihoval jeho univerzalnost, urcite letosni velke prekvapeni. V Barce by ale momentalne jako fotbalista vypadal i Kohak...

Reagovat
misinho7

Inac tie informacie o Jamesovi a Iscovi naberaju na obratkach..teda o ich predaji...ako nechcem nic tvrdit ale jeden z nich je isty, lebo hazard pride nato by som dal ruku do ohna...snad sa James preberie nechapem co sa mu stalo, prve to boli vyhovorky na rafu ale ani teraz nic moc nemaka nic...snad sa spameta, Isco neviem no on je vyborny ale mam pocit ze mu nevieme najst proste ten spravny post ja mam tusak ze to bude James Isco OUT a Hazard Pogba IN ..sice obrovska investicia ale kedze mame potom BAN tak perez to roztoci

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

Football manager ruleeez

Reagovat
misinho7

urcite niesom toho zastanca ale zatial tomu vsetko nasvedcuje a to nehovorim ze nas prezident je PEREZ a vieme ze ten nema problem predat hocikoho a kupit hocikoho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Real Madrid nema na Pogbu + Hazarda peniaze . A kludne to moze Florentino pretocit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

? pokud nebude prodavat tak na ne penize nema. kdyz kupoval Bale tak musel taky prodat ozila aby na to meli.

Reagovat
Kluivert9

Zaplatí se do dvou dnů z dresů...

Reagovat
Spalovač šancí

A z pogba-paruk

Reagovat
celeb

hocico, len to nie, problem s peniazmi fakt nemaju

Reagovat
Ed_Hazard

Neblázni Ale je možné že si to jeden z nich na konci sezóny vytrucuje (ani by som sa nečudoval)

Reagovat
Hachim Mastour

Ak príde Pogba, tak sa rozlúč s Kroosom.

Reagovat
Jordi Alba

Isca za kolik ?

Reagovat
smazaný uživatel

25mil euro

Reagovat
Jordi Alba

Bereme.

Reagovat
smazaný uživatel

Prý má v smlouvě, že nesmí přestoupit do Barci

Reagovat
Jordi Alba

Jej, to by byla škoda, v záloze máme sice plno, ale přál bych si ho u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže by ho Real prodal vlastně ještě za méně než za kolik ho kupoval z Málagy jo?

Reagovat
ADM

Co by ste pre nas neurobili

Reagovat
smazaný uživatel

03.03. Real Madrid prý stanovil cenu za Isca

Isco je neustále spojován s odchodem z Realu Madrid, nejvíce se pak jméno španělského záložníka objevuje ve spojení s kluby z Premier League. "Bílý balet" pak již podle posledních zpráv stanovil cenu, za kterou by nechal 23letého záložníka odejít a to konkrétně za sumu ve výši 25 milionů eur. (transfermarketweb.com)

Reagovat
Billy McClane

transfermarketweb.com to prebral od sport.es takze to bude urcite pravda

Reagovat
YNWA__MSN

tvl kdy konečně vyhodí Valencie toho Nevila?:DD ale aspon se dá sázet proti ní

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.forcabarca.sk/clanok/20566/roig-villarreal-by-s-messim-vyhral-ligu

"Messi je lepší ako Cristiano Ronaldo, je to najlepší hráč v histórii. S Messim by Villarreal pokojne vyhral La Ligu. Neboli by sme šampióni so 100 bodmi, ale boli by sme na vrchole."

Je potesujuce vediet, ze i vo Villarreale vedia, ako sa veci maju.

Reagovat
valloire

prostě mu před vzájemným zápasem koukají z vašeho zadku jenom jeho rejboky

Reagovat
smazaný uživatel

29. pro 300. pro barcu

Reagovat
Mateo16

Asensio dostane šanci v Realu Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Musi na hostovacku este a znamenalo by to odchod Jeseho

Reagovat
smazaný uživatel

v tom ze sa musi vyhrat este inde suhlasim pochopil som ten tvoj prispevok trosku inak, prepac

Reagovat
Kokesh

Barca ma nakroceno na neskutecnou snuru vyher...sice ted dva tezsi zapasy, ale da se rict proti souperum na ktery umi...pote uz mohou opravdu pomalu slavit, to trio je tak hladovy, ze zbytek zvladnou s prstem v nose.

Reagovat
Ed_Hazard

"Pořádně tučnou pokutu bude muset dle informací Folha de S.Paulo zaplati barcelonský Neymar. Ten byl údajně federálním soudem v Rio de Janeiru shledán vinným z daňového úniku a celkem bude muset splatit 45,9 milionů eur."

Inak pôžičky sú teraz fakt s krásne nízkymi úrokmi, to by bola určite cesta.

Reagovat
smazaný uživatel

pekne sa to hemzi podvodníkmi. Benzema je zase zapleteny do prania spinavych penazi a drog, no pekna reklama pre klub. Predat a do zakladu Morata

Reagovat
Ed_Hazard

Pranie špinavých peňazí a drogy? To odkedy?

Reagovat
smazaný uživatel

vygoogli si

Reagovat
One-Real

Podle Libération soudce Van Ruymbeke vylučuje bezprostřední účast Karima Benzemy, který má být pouze svědkem. Během výslechu ale mnohokrát padalo jméno francouzského fotbalisty a jeho nejbližších.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypovídá to ale o tom, s jakými lidmi se stýká.

Reagovat
Ed_Hazard

To vedelo veľa ludí už pri prestupe do RM.

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo bude v lete tlacit na prestup aby to zaplatil

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema mu mozno pozicia bezúročnú

Reagovat
Kluivert9

Benzema prodá ještě pár sáčků a snad mu půjčí

Reagovat
Ed_Hazard

TO by musel predať kontajnery

Reagovat
smazaný uživatel

Rafinha dostal zelenou. Minimálně o měsíc dřív, než jsem čekal. Uvidíme, jak nám bude ještě letos prospěšný, ale u něj je hlavní, že si ještě letos kopne. V létě potrénuje a příští sezonu by do toho mohl zase šlápnout.

Reagovat
ADM

Dávam mu max 90 minút do konca sezóny (3 zápasy po 3 sezóny)

Reagovat
smazaný uživatel

he?

Reagovat
madridcan

Vypocitaj to percentualne!

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
teenz

Reagovat
ADM

Preboha chcel som napisat 3 zapasy po 30 minut

Reagovat
Hristo Stoichkov

V záloze teda vzniknul nečekaným progresem Sergiho Roberta pěkný přetlak a Rafinha bude podle mě společně s Munirem i součástí rotace MSN, což může být v tom našlapaným programu fajn zlepšení oproti Munirovi se Sandrem na podzim.

Reagovat
kylo ren

Na Karima Benzemu se to jenom sype. Zatímco se stále řeší jeho kauza s vydíráním spoluhráče Mathieua Valbueny, přichází žurnál Libération s dalším obviněním, které se útočníkovi Realu Madrid věší na krk. Benzema má být nově zapleten také do skandálu spojeného s praním špinavých peněz a pašováním drog

Reagovat
smazaný uživatel

tak blbej snad ani nemuze byt, nebo spis si nedokazu predstavit proc by to delal, kdyz ma penez dostatek a i do budoucna jistotu

Reagovat
smazaný uživatel

ale prdel by to byla

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za expresky? uz je to tu jak na blesk.cz

Reagovat
kylo ren

Reagovat
madridcan

V jeden den tu prislo, ze Neymar aj Benzema vyhrali, aby opat v jeden den sa obaja zacali riesit.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý jsou okolnosti zveřejnění týhle kauzy.

1) Benzema byl na výslechu v týhle kauze už 2 měsíce zpátky. Tehdy to nikoho nezajímalo.

2) Před pár dny předseda vlády řekl něco o tom, že Benzema není správný příklad pro ostatní a že by neměl reprezentovat na EURU. Benzema ho odpálkuje na Twitteru.

3) Za pár dnů se dostane ven info o týhle kauze. Náhodou zveřejněný novinama, který jsou hlásná trouba politický strany, jejíž členem je právě ten předseda vlády.

Jinak jeho táhne dolů to v jakým prostředí vyrostl a jaký si tam udělal kámoše. Já prostě nevěřím tomu, že je nějaký ludsky odpad, co by takový věci dělal záměrně, on je v jádru možná fakt dobrej kluk. Jen je fakt prostě úplně vypatlanej..

Reagovat
Jerichoo

presne, ja si tiež myslím, že on je taký jednoduchší chalan

Reagovat
smazaný uživatel

Je to opravdu zvláštní,on má třeba chování na hřišti výborné, do konfliktů se téměř nepouští,i když je jako útočník okopáván i provokován(Ney by se od něj mohl učit) , jeho herní inteligence je také vysoká, a v civilu páchá takové kraviny.

Reagovat
smazaný uživatel

ticha voda brehy myje

Reagovat
smazaný uživatel

....mele

Reagovat
Kokesh

Za RM treba ma jen 5 zlutych za 6 sezon, v profesionalni kariere myslim jeste cervenou nedostal vubec. Pro predstavu Neymar uz jich ma 16 a Suarez 7...

Reagovat
smazaný uživatel

což ale taky souvisí s jeho salámovou povahou. Jemu je prostě všechno jedno.

Reagovat
Spalovač šancí

Neymar 16 červených? To je mazec ...

Reagovat
Kokesh

Zlutych, jen za Barcu...

Reagovat
Spalovač šancí

Aha. Ta formulace spíše sváděla k červeným. A protože u Suareze 7 červených za kariéru je tak nějak uvěřitelných, tak jsem to bral u Neymara taky tak:)

Reagovat
Kokesh

Ja bych si netroufl mluvit o vypatlanosti. Vsechny kauzy kterymi prosel, hlavne ta prostitutka, Valbuena, nyni novinka nade mnou, nevypovidaji o iteligenci, spise o zpusobu zivota. Jak sam pises, dost mozna ho stahuji lide, s kterymi vyrustal, dost se zajima o francouzskou hiphopovou scenu, kde tech podivnych individui budou asi mraky...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je ta francouzská alespoň z poloviny jako ta česká...

Reagovat
smazaný uživatel

takže chceš říct, že když se schází s dementama, poslouchá dementy a chová se stejně jako oni jako dement, tak není vypatlanej?

Reagovat
Kokesh

A politici, kteri se za zady schazi s mafiany, tunelari, atd. jsou taky vypatlani? Nebo kdyz mas oblek a kravatu je to neco jinyho? On je povodem muslim, Alziran, ma 8 sourozencu...jak je znamo, ti drzi od pri sobe. Nechci rikat gangy, ale proste od mala vyrustas a stykas se "svymi"...

Reagovat
Kokesh

A to pak vidis, kolik profesionalnich fotbalistu ma ve svem "stabu" narvano nekoho z rodiny....ne ze by byli lepsi, nez ti opravdu profesi zdatni, ale proto, ze jim mohou verit...

Reagovat
celeb

mohol by s Aurierom (keby nedal prednost v repre Slonom) zalozit tienovu Franacuzsku repre.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

cudujem sa, ze ten specialista po rokoch bez titulu a tych priemerných nákupoch este zohrieva lavicku. Ten klub potrebuje nového majitela a nielen to.

Reagovat
Kincl

To jako fakt Mascherano nedal za Barcu ještě gol?

Reagovat
Hachim Mastour

Vlastné góly sa nerátajú ?

Reagovat
smazaný uživatel

To je vrchol demence, vysílat La Ligu jen pro slovensko s českým komentářem

Reagovat
smazaný uživatel

Griezzman uplne presne.

Reagovat
Switchback

Gijon zabrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooool Gijon.

Reagovat
Switchback

GÓOOOOOOOOOOOOOOOOOOL, Udržet borci

Reagovat
smazaný uživatel

To je mega chuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Switchback

GOL GOL GOL

Reagovat
smazaný uživatel

OJoJoooj

Reagovat
smazaný uživatel

Klop klop, Barcicko, titul sa blizi.

Reagovat
el Principito

díky do Gijonu titul už je fakt blízko, snad jim ty body pomůžou i k záchraně

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak Atletico mi prave odjebkalo tiket, ale až tak mi to nevadí . Vyzerá to tak, že túto sezónu pošetríme hráčov v lige.

Reagovat
roman1978

Paráda. Jdeme slavit titul

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě brzdi ,ale je to super!!!

Reagovat
roman1978

Tohle je tutovka. Už se fakt nebojím.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se přestanu bát,když zítra vyhrajeme!

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kluivert9

Pokud zítra vyhrajem, tak už to vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

tvl ty socky maj taky formu podle pocasi, minule varili celtu venku a dneska na anoete tezka bida s palmama..

jinak sporting pekne, treba se jeste zachrani

Reagovat
smazaný uživatel

penalta!!!

Reagovat
smazaný uživatel

pome betis este 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Co je přesně s Andrésem? Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Official: Iniesta has muscle discomfort and won't be available for the game against Villarreal tomorrow.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, myslel jsem i jaká bude asi doba léčení.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to netuším, ale dnes hrát určitě nebude (nebyl nominován) a pak je repre pauza, kde nebyl taky nominován. Podle mě to nic vážného není. Myslím si, že na Real bude zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, v repre teď není ,což je dobře.Na repre jsem za ty roky,co se tma vždy někdo zraní alergický.

Reagovat
smazaný uživatel

..tam..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Lucho mluvil o tom, že to není nic vážnýho, jedná se spíše o preventivní opatření, jak to u Andrese často bývá. Asi by mohl hrát i dneska, ale jsme v pozici, kdy nepotřebujeme riskovat, zvlášť před náročnou LM s Atlety, které budou prioritou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať spočne, myslím ,že Arda či SR jsou jej při účasti ostatních hráčů základu schopni dobře nahradit.

Reagovat
-Carles-

Gijón nám to včera dosť zjednodušil, dnes v pohode stačí aj remíza.

Reagovat
ADM

Ja by som bol rád za víťastvo, takisto proti RM .. a tam by to už dalej mohlo byť dosť v pohode

Reagovat
dextroza_m

RM musíme zničit, doufám, že dostanou bůra

Reagovat
Billy McClane

Preto by bolo pre Real dobre stretnut v Lige majstrov Barcu. Pretoze pripadny postup Realu by bol pre Barcu velkou ostudou, kym vypadnutie Realu by sa tak nejak ocakavalo.

Cules (nie len tu na fore) maju momentalne vo svojich hlavickach len znicujuce vyhry o to viac bude boliet najblizsi pad

Reagovat
misinho7

tak tak oni robia z realu snad nejake Malmo abo co...kolko by nam davali...preto som ich chcel v LM, kebyze ich vyradime hned by im schladli....tak snad vyhrame to El Clasico..scie pojde uz len o cest ale aj tak

Reagovat
smazaný uživatel

no s tou cukrovou zálohou budem rad ked nas neprekombinuju

Reagovat
patas92

Jj, pro váš úplně win-win situace, stejnou taktiku byste měli praktikovat každý rok

Reagovat
patas92

*reakce spíš na Blba McClanea

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Strašná ostuda, vypadnout s Realem, no

Reagovat
smazaný uživatel

oni jsou strašně hloupí

Reagovat
Ed_Hazard

Vy si vždy nechávate zadné vrátka, ktoré použijete, ak je to treba. Inak používate slová ako že dostaneme búra, Real zničíte a podobne. Narozdiel od Culés sú madridisti momentálne v pokoji, tak trocha sa očakáva vypadnutie už v semifinále

Reagovat
smazaný uživatel

No minimálně některý zdejší by pěkně stáhli ocasy. Nedělej že ne. Jakkoliv máte úspěšnou sezonu, tak to vypadá, že některý sezona Realu zajímá úplně stejně, ne-li ještě víc. Vypadnutí s Realem, po tom co se mu tady většina vašich fanoušků 3/4 sezony směje, by určitě bolelo.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Stoprocentně by bolelo. Každý vypadnutí (a zvlášť s váma) pochopitelně bolí. Stejně jako by bolelo vás, jakkoliv se stavíte do pozice outsiderů, kteří nemají co ztratit. Hrajete podle mě o víc, než si připouštíte.

Reagovat
Ed_Hazard

Tak to si úplne mimo

Reagovat
ADM

Nie je. Ak by ste vyhrali LM, všetko by bolo zabudnuté (aj Perézovi) a fanúšikovia (aj tu) by totálne zmenili postoj k celej sezone...

Reagovat
Ed_Hazard

Ježiš, to je nenormálne ako dobre poznáte dianie vo svojom týme, dianie v Reale a po novom aj dianie v hlavách všetkých fans To už zaváňa diagnózou

Reagovat
smazaný uživatel

Carlovi byla prominuta dvakrát prokaučovaná liga za jeden titul v LM (a ještě se z něj dělal nejlepší trenér na světě ), tak proč by tomu teď mělo být jinak?

Reagovat
Ed_Hazard

Lebo to bola sakramentsky rozdielna situácia? Vyhrala sa La Decima o ktorú sme sa pokúšali 12 rokov a na ten futbal bola (väčšinou) radosť pozerať. Pri Carlovi bola situácia jasnejšia, sedel tam celú sezónu. Táto sezóna je rozjebaná Rafovými magickými trikmi a následnou zimnou výmenou za Zidana, ktorý trénuje A tým prvý krát v živote. Navyše momentálne to je po hernej stránke trápenie a to vidí každý madridista. Porovnávaš neporovnateľné. Zase..

Reagovat
ADM

Nenormálne je skôr to, že už sa s vami nedá diskutovať v žiadnej rovine. Všetci sa máme vzájomne za idiotov jak malé deti.

Reagovat
valloire

to je život

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Situace není jiná, než kterýkoliv jiný rok. Fanoušci Realu sledují Barcelonu stejně jako kdy jindy, stejně tak fanoušci Barcelony sledují Real. Pravdou je, že Real je prostě Real a to kolem je jen popíchnutí k tomu, že zkrátka jsme momentálně lepší, že se vám to tam dost sype, ale pořád jste druhý největší klub ve Španělsku a to je třeba respektovat a ten respekt žádné vtípky nesníží.

Prohra s Realem bolí vždy, za jakýchkoliv okolností a nikdy to není ostuda.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
dextroza_m

neříkej hop, dokud nepřeskočíš, ale ty Vaše výkony jsou fakt bída... A pokud doufáte v LM, tak jste naivky. REAL NA TO NEMÁ!

Reagovat
smazaný uživatel

pockaj az ked skonci Perez a potom Messi

Reagovat
dextroza_m

pořád se vymlouváte na Peréze, nezajímá mě to... Taky Vám necpeme, že máte tituly Lm z doby, kdy to hrálo 8 týmů... Až skončí Messi, bude Neymar.

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by byla výhra super, ale jak píšeš jelikož Atleti ztratili, tak i remíza bude stačit. Dnes tam LE asi pošle plnou sestavu, jen se dá spekulovat, jestli Iniestu nahradí Arda či Roberto. Taky bych nevyloučil, kdyby nehrál Suárez kvůli hrozící 5. žluté. Zbytek myslím, že je jasný: Bravo - Alvés, Piqué, Mascherano, Alba - Rakitić, Sergio, Arda/Roberto - Messi, Suárez/Munir a Neymar.

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza by za dané situace nebyla tragédií, ale chce to hrát na vítězství a vyhrát,tak aby jsme šli do EC v pohodě!

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já doufám a zároveň věřím, že půjdeme jednoznačně za výhrou, nemáme důvod spekulovat nad čímkoliv dalším. V tý formě a s dnem odpočinku navíc (podle mě dost zásadní věc vzhledem ke kvalitě a intenzitě hry Bayeru) máme v rukou trumfy, které snad dokážeme využít. Navíc Marcelino po těchto těžkých zápasech v EL hodně rotuje, sám jsem zvědavý, s čím dneska přijde. Klidně může někoho pošetřit na hodně náročný závěr sezony, protože porazit Barcu je v současnosti dost těžkým oříškem. Spíše si myslím, že je v plánu "obětovat" Socky mezi dvěma zápasy s Atlety, které budeme potřebovat odehrát v maximální intenzitě.

Reagovat
-Carles-

Za výhrou pôjdeme, neverím že by sa Lucho alebo hráči uspokojili s remízou. Ale remíza nebude zlým výsledkom vzhľadom na situáciu v tabuľke. Na druhej strane nás čaká repre pauza, takže dnes sa sily nijak extra šetriť nemusia. Akurát by som bol rád keby Luisito dnes vôbec nenastúpil, to riziko vykartovania na Real nie je treba podstúpiť.

Reagovat
Phillipinho

Sevilla dnes bohuzel bez sance. Emerymu chybi 5 z 9 nejvic pouzivanych hracu.- Vitolo, Banega, Krohn-Deli, Konoplyanka, Nzonzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujimave, ze za posledne roky v Barce vyrazne neupadol ziaden hrac, akurát ten ukrajinsky stoper, Tello a Douglas, zato u nas Kaka, Kroos to flaka, James flamovanie, Benzema obvinenia, CR pretahovanie s Marocanom. Barce sa drzia vsetci klucovi hraci, to nechapem

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašná hloupost.

Kaká se neprosadil ok. James letos nemá formu, ale tak furt je to "jedna" sezona, nic hroznýho.. Bale se z tý hrozný druhý sezony taky oklepal, tak proč by nemohl James? Benzema obvinění - a co jako? V Barceloně mají k obviněným hráčům, už dokonce i hráče odsouzený, to je ještě o level dál. Kroos lol. Cristianovi mega lol. Proč je jako !domnělý! nabrnknutí nějakýho Maročana známka úpadku nebo nějakýho skandálu?

Reagovat
smazaný uživatel

to s tym Marocanom bol joke. James, Ozil vecierky, pokuty a prvy menovany aj nadvahu. Je to hrac jedneho sampionatu, na zaklad v Reale nema. Na Benzemu sa toho sype akosi vela a to som este nespomenul pomer s tou nedospelou prostitútkou. Klubu to nerobi najlepsie meno. Kroos mal urcite obdobie fajn ale teraz to flaka, nebrani, nebojuje.

Reagovat
Hristo Stoichkov

No, myslím že nahrazení Kroose někým zodpovědnějším vás může solidně nakopnout. Trochu bych to přirovnal k situaci Cesc-Rakitič, která také vypadala jako docela nesmyslná, ale účel splnila stoprocentně.

Reagovat
Mateo16

Problem neni v konkretnom hracovi . Problem je v psychyke , fyzicke a pristupu celej 11stky . Od Navasa az po CR .

Reagovat
smazaný uživatel

no ked niekto ako prave Kroos flaka, spomeniem trebárs ten gol proti Atleticu a na tej pozicii nedokaze branit tak ako sa uspiet? problem je v tom, ze sa presadzuje marketing na ukor sportu tot radsej kupime ofenzivne ladeneho Kroosa lebo je pekny, bude predavat dresy a nacpeme ho niekam aby hral a aj tam kde nato nema podobne ako Beckham. Dalsi pripad James, hrac jedneho sampionatu, pekny vyzor, velka suma, miesto v zostave. uplne to staci na predaj suvenirov. to, ze pomaly kadza sezona rozlicny koncept, trener, styl, sportovy prinos ide do prdele ale hlavne, ze prosperujeme a niekto si pcha miliony do vacku

Reagovat
Mateo16

1. Lucas 12.5 km za zapas rekord

2 Kovacic , Isco

3 Kroos

Najmenej Bale 8 km

Asi tolko ze to Kroos flaka . Kroos pekny

Reagovat
smazaný uživatel

ked cely zapas poklusavas a semtam pridas tak naco ti to je ked vytvoris dieru v strede pola a potom znova poklusom a kludnym tempom sa vracias naspat? naco ti to je ked nejdes poriadne do suboja, nepokryvas ofenzívnych hracov? toto je to flakanie, on sa na post posledného medzi obranou a zálohou nehodi

Reagovat
vilp

I_love_RealMadridCF21.07.2014 20:45

James je skvely hrac a jeho progres je velmi vysoky. Skvely prehlad, prihravky, dribling, krestivita a ako CAM je najlepsi strelec MS v takom veku. Dalsi z vyborne vyzerajucich hracov, marketingovo velky ulovok, len taka neobjavena Kolumbia ma vyse 50 mil obyvatelov.

I_love_RealMadridCF13.07.2014 20:27

James uz v Porte aj v Monacu ukazoval, ze ma velky talent. Vie hrat AM, stiahnuteho utocnika aj kridlo. Uvidime ci dosiahne potencial Messi s CR ale uz v tak mladom veku je velmi dobry a to este neni na najvyssej urovni.

Tak jak je to s tím Jamesem? Ukazoval velký talent už před MS? Neukazoval. Máš v tom trochu bordel.

Reagovat
smazaný uživatel

a kto mal vediet v tom case, ze jeho nedostatky sa prejavia teraz? ano ma skvely prehlad, kreativita ale nema rychlost a celkovo nenaplna to co som do neho pred prichodom vkladal. na 80 mil. je to malo. a to, ze dosiahne potencial CR a Messiho, no zatial nema ani na Isca.

Reagovat
vilp

A to by měl být kdo?

Reagovat
patas92

karma

Reagovat
misinho7

wtf ty i strasne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

vygoogli si clanky a pozeraj zapasy

Reagovat
Switchback

Dnes to zrovna neuvidím A co s tím Suárezem? asi ho tam dá hned od začátku, co? já jen, že pokud dostane žlutou tak bude sedět na el clasico, tohle moc borci nepořešili ...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bych to klidně dal takto: bravo, Vidal, Pique,Masche,alba, Raketa,Sergio, Arda, Ney, Messi, Sergi..

Reagovat
Ed_Hazard

Čo je s Luisom? Či len šetrenie?

Reagovat
ADM

Má 4 žlté

Reagovat
Ed_Hazard

Aha, super teda, snad nenastúpi

Reagovat
Switchback

Hrozí mu stopka no, by se pak další kolo nemohl podílet na tom výprasku

Reagovat
Ed_Hazard

Tak Luis by bol obrovská strata, to je jasné. Proti Realu mu to sype neskutočne. Dáva góly prakticky z hovna, neskutočné nervy mám nanho v posledných Clásicách

Reagovat
smazaný uživatel

chybí ti tam Munir

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom vtipného? Munir má formu, měl by být v základu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jestli šetřit Luisita, tak si určitě Munir další šanci zaslouží.

Reagovat
Jordi Alba

Munir má formu ..

Reagovat
smazaný uživatel

Luis bude hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Espanyol je opravdu soubor

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči Espanyolu už proleželi půl hodiny, úplně si vzpomínám na zápas asi před osmi lety na NC. Prohráli jsme s převážně ležícím soupeřem 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo - SergiRoberto Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Arda - Messi Suarez Neymar

Hm tak přece jen překvápko.

Reagovat
alcantara

Vidal?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, nedokážu si to vysvětlit proč mu LE nedá šanci v těžším zápase.... zatím hrává jen v lehčích zápasech a především doma na NC.

Reagovat
alcantara

Neurobil to prvykrat, zaroven tomu trochu nerozumiem, nemam pocit, ze by Aleix horel, naopak. Slusny vpredu, slusny vzadu.

Reagovat
10FKK

Dává minuty všem...

Reagovat
ADM

Tiež som dúfal, že bude dostávať viac priestoru.. Alves nie je túto sezónu úplný top, a skúsil by som ho aj na Albovom mieste

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

V základu od doby, kdy může hrát, nastoupil přesně v 6 ligových zápasech ze 12. To mě v konkurenci mnohem lepšího než loňského Alvése (!) a živou vodou politého roberta opravdu nepřipadá jako nedostatek příležitostí, natožpak ignorování ze strany trenéra .

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto tam hraje slušně, je to ale hráč do zálohy a své minuty by si měl vybojovat tam ,třeba dnes by se tam určitě půlhoďka našla, vzadu musí hrát Vidal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Tak co, dostane Luis kartu? Prijimam stavky

Reagovat
ADM

Dostane. Aký je kurz?

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmí

Reagovat
smazaný uživatel

jisté je, že kartu dostane Arda

Reagovat
Jordi Alba

A možná ne jednu, teda pokud to hned nebude redka.

Reagovat
valloire

VOKNO DO HISTORIE

1980

-odvety čtvrtfinále evropských pohárů 19.3. :

PMEZ

Real - Celtic 3-0 (45.Santillana, 55.Stielike, 85.Juanito)

Před 110000 diváky museli domácí dohánět dvou brankovou ztrátu z prvního zápasu a po velkém tlaku rozhodl pět minut před koncem Juanito. Celtic měl své šance v prvním poločase, ale neproměnil je.

Dynamo Berlín - Nottingham 1-3 (Terletzki - Francis 2, Robertson)

Ajax - Strasbourg 4-0 (Schoenaker, Arnesen, Lerby, La Ling)

Hajduk - Hamburger 3-2 (Vujovič, Djordjevič, Primorac)

postupují Real, Nottingham, Ajax a Hamburger

PVP

Valencia - Barcelona 4-3 (Saura 2, Bonhof, Kempes - Canito 2, Landaburu)

Barcelona vedla 2-1, ale domácí pod trenérem Di Stefanem potvrdili roli favorita a otočili zápas až na 4-2.

Nantes - Dynamo Moskva 2-3

Goteborg - Arsenal 0-0

Juventus - Rijeka 2-0 (Causio, Bettega)

postupují Valencia, Nantes, Arsenal a Juventus

UEFA

Bayern - K'lautern 4-1

M'gladbach - St.Etienne 2-0

Zbrojovka - Frankfurt 3-2

Lokomotiv Sofia - Stuttgart 0-1

postupují Bayern, M!gladbach, Frankfurt a Stuttgart

-nejlepší střelci PMEZ 1955-1980 : 1. Di Stefano 49, 2. Eusebio 47, 3. Puskas 36, 4. G.Muller 34, 5. Gento 31.......11. Adamec 18

-La Liga 25.kolo : Burgos - Barcelona 0-0, San Sebastian - Betis 0-0, Salamanca - Real 1-1, Sevilla - Valencia 2-1...

1. San Sebastian......38

2. Real......................38

3. Gijon.....................31

8. Barcelona.............24

18. Burgos...............18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
misinho7

inac odkedy ty vlastne sledujes real? rok myslim

Reagovat
valloire

85

Reagovat
misinho7

aha ale tak predpokladam ze pocas komunizmu si toho vela nenapozeral asi len vysledky a tak nie ? preto by ma zaujimalo ako si sa vlastne dostal k fandeniu realu ked si ich asi ani poriadne vtedy nemal moznost vidiet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

pre teba asi nieco nepochopitelne ked si zacal fanit barce tipujem az za cias Guardiolu teda az po uspechoch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

to je gloryhunter jak vyšitej

Reagovat
smazaný uživatel

Tady musím udělat změnu.

Ty jsi starý historik a byl jsi schopen vypátrat hodně. Už jsem tu psal ,od kdy Barce fandím, tak to najdi,pls. Děkuji.

Reagovat
valloire

1973? A jak můžeš fandit Barce, když jsi nekoukal na žádný ligový utkání? To nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Cruyff, Neeskens. Ale ke sledování nebylo skoro nic, takže nikde nepíšu ,že ten tým byl nejlepší.

Reagovat
valloire

Napsat bys to i tak mohl, kdyby byl ne? A pozná se to podle výsledků. Takže jinak...jsi starší a já tu nejsem nejstarší. Ale jo, chápu, že kvůli Cruyffovi se dalo začít fandit. A taky ti je jasný, že posoudit hráče se dá i z výkonů na MS, v pohárech plus nějakej sestřih a nemusíš koukat na úplně každej ligovej zápas.

Reagovat
valloire

Normálně, sympatie a rozdrcení Anderlechtu 6-1 v UEFA a fantastickej fotbal. No a Hugo Sanchez. Na ligu nekoukal nikdo, max góly. Ten pod tebou si určitě myslí, že má generace nemohla nikomu fandit, páč neviděla ligový utkání. To ale do roku cca 2000 nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

tak ja som to mal lahsie, tusim okolo roku 2004 ma moj oblubenec David pritiahol k zapasu Realu, videl som jeden zapas a bola to laska na prvy pohlad

Reagovat
valloire

takhle nějak to funguje. Jenom vím, že okolo toho roku 1980 by tu Barceloně nefandil nikdo. Směšnej klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

To nevíš, Já třeba ani v tom roce ještě nežil.

Reagovat
misinho7

tak to asi 99% ludi tu...

Reagovat
valloire

vím

Reagovat
roman1978

ehm

Reagovat
valloire

No jo no...dost to nechápu tu Barcelonu, já tenkrát fandil Liverpoolu. O Barceloně se psalo celkem ve špatným smyslu. Rozmařilí, utrácí, arogantní, někdy i ke konci tabulky.... Ty musel bejt rebel...

Reagovat
roman1978

už jsem to psal. viděl jsem nějaký dokument tenkrát. celý a pravdivý dokument, bez jediné lži či desiluze. dokument o útlaku, dokument o hrdosti, o bílém zlu. a jako tak nějak podobně jsem to zažíval (v daleko menší míře) u baníku. nebylo co řešit.

je to jasné - dobro proti zlu a útlaku a centrální moci

baník x sparta

barca x bílé zlo

Reagovat
valloire

Baník vs. Sparta jasně. Bůhví cos viděl v tom druhým případě. Já teda nic. Já viděl jenom fantastickej fotbal.

Reagovat
roman1978

jednou prozřeš

Reagovat
valloire

Na to už jsem vole trochu starej.

Reagovat
patas92

Takže glolryhunter jak vyšitej

Reagovat
patas92

*glory

Reagovat
technecium

Reagovat
ADM

podla mna od 19. storočia

Reagovat
CR7RONALDO

Už to cítim, jak Suarez dnes dostane kartu

Reagovat
CR7RONALDO

Už to cítim, jak Suarez dnes dostane kartu

Reagovat
CR7RONALDO

Zase nespravodlivosť

Reagovat
Ángel di María 22

Villareal bude pro tu Spartu neřešitelnej úkol, jak teď rozebrali Barcelonu jak malý kluky To nepujde, jsou moc dobry.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
misinho7

to barca este hra s atletmi?

Reagovat
CR7RONALDO

V lige nie

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Raketa

Reagovat
smazaný uživatel

Bakambuho som pred sezonou odpisoval, ale v tomto rovniku hra v La Lige aj v EL fantasticky, to bol vyborny nakup Ponorky

Reagovat
smazaný uživatel

a je tam, ardovka jak vyšitá

Reagovat
Jordi Alba

Arda nečekaně.

Reagovat
ADM

Obidve zlte

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je bestie, zlomil jakési holce v publiku ruku

Reagovat
Ángel di María 22

Velká sranda

Reagovat
patas92

Kdyby mi Messi při střele zlomil ruku, tak by to byl jeden z nejlepších okamžiků v mojem životě

Reagovat
Ángel di María 22

Gratulace.

Reagovat
patas92

Ještě se to nestalo (sorry, že sem to nenapsal víc pro debily)

Reagovat
Ángel di María 22

Přeju ti, ať se ti ten štastnej zážitek jednou vyplní.

Reagovat
patas92

Dík, budu tě informovat

Reagovat
Ángel di María 22

Třeba ti zlomí obě, to bys byl ještě radši a já taky. Win win

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by sis ho hned pohonil...oh wait

Reagovat
smazaný uživatel

snad nie je clanok kde by si nespomenul "honenie" nedostatok ci prebytok?

Reagovat
misinho7

tak to potom by si mal biedny zivot

Reagovat
ADM

To bude asi zapastie, nezavidim

Reagovat
Jordi Alba

Jaj ?

Reagovat
patas92

Jak to ta zlatokopka fejkuje, aby se s ní Messi po zápase vyfotil a dal ji dres

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt jej asi zlomil ruku chuderka no

Reagovat
CR7RONALDO

Ronaldo ked vtedy zlomil chlapcovi ruku, tak po zápase mu dal dres podpísaný všetkými hráčmi, tak som zvedavý ne Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Messi jí dá něco lepšího, tedy nabídku práce v továrně Nike.

Reagovat
celeb

zlavu na spermie

Reagovat
CR7RONALDO

Nespravodlivé

Reagovat
ADM

Taky je zivot

Reagovat
patas92

golasoooo

Reagovat
smazaný uživatel

RAKETÁÁÁÁÁÁÁ

Reagovat
smazaný uživatel

je to taaam

Reagovat
Jordi Alba

Raketa Rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

bochánek od Messiho Suarézův vydřený souboj

Reagovat
smazaný uživatel

Raketa vede s Munirem drsný souboj o čtvrtého nejlepšího střelce

Reagovat
Mateo16

Teraz by ma zaujimal ten nazor ze Villarreal je defenzivny klub .

Reagovat
CR7RONALDO

Ked existuje spravodlivosť, tak Barcelona dnes nevyhrá

Reagovat
Ángel di María 22

Pique jak to zastavil rukou Už měl být venku.

Reagovat
ADM

Ta prva situacia z ktorej ma kartu nebola na zltu. Aspon teda zo zaberov co ukazovali

Reagovat
celeb

1. absolutne nebola. 2. bola jednoznacne. Obe vyriesene zle, v celku spravodlivo. U spanielskych rozhodcov standard.

Reagovat
celeb

oboma

Reagovat
valloire

Basketbal

Reagovat
smazaný uživatel

Piqué už se mohl červenat

Reagovat
Jordi Alba

Budu se opakovat, ale to je fakt ubohost, ty rozhodčí ve Španělsku.

Reagovat
Spalovač šancí

Však ty jim taky moc nepomáháš věčným simulováním

Reagovat
Jordi Alba

Právě, že pomáhám, jen chci aby se díky tomu ten rozhodčí naučil rozeznat, co je faul a co není.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi si ho hezky namazal

Reagovat
CR7RONALDO

Toto už neni možné s tými rozhodcami

Reagovat
ADM

Rozhodca dnes absolutny traged

Reagovat
CR7RONALDO

Lopta čistá to bola

Reagovat
vocasisko

Kdo jí nedá?

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Trafil nohu prvú, neplačte.

Reagovat
Ángel di María 22

Panalta Tak za tohle, ať jde Barcelona do prdele, teď je mi obrovsky líto Villarealu, to je pro ně křivda, ale uplně nesmyslá, vždyť to bylo vidět uplně odevšaď, že hrál gólman míč. Ostuda.

Reagovat
ADM

Jj my mame ist do prdele lebo rozhodca jebe cely zapas

Reagovat
Ángel di María 22

Rozhodca taky, no

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

proč Barcelona? vždyť tahle neskutečná chyba jde 100% na hlavu sudího

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, Barcelona si to pískla sama.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Visca el barca

Nebreč, vy dáváte góly z metrovejch ofsajdů

Reagovat
smazaný uživatel

áááá, jak ho poslal, nádhera!

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca

Reagovat
celeb

Ako otrasny vykon rozhodcov.

Reagovat
celeb

ako v tejto forme by sme v suchom triku vyhrali bez toho, ak sa nam nieco vracia z minulosti, tak v nespravnu chvilu.

Zbytocne budu podmornici citit horku pachut v ustach.

Reagovat
smazaný uživatel

neee, Neymar ne

Reagovat
CR7RONALDO

Túto sezónu to má Barcelona už dopredu zaplatené

Reagovat
celeb

Perez nam dal uver.

Reagovat
valloire

penalta

Reagovat
Mateo16

serem na to . to je neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

tak ok

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný sudí - neuvěřitelný zářez pro Villareal

Reagovat
patas92

Reagovat
misinho7

lol kolko uz mala Barca tych penalt? a tato absolutne nemala byt... ach jej

Reagovat
smazaný uživatel

Len si zrátaj koľko sme ich nemali.

Reagovat
CR7RONALDO

21 alebo 22

Reagovat
vocasisko

Asenjo vzal teda prvně balón, to stoprocentně. Zas je ale třeba si uvědomit, že kdyby Neymara nepodrazil, tak Neymar zakončuje do prázdné.

Reagovat
Ángel di María 22

Proč by si to měl uvědomovat, když vzal míč?

Reagovat
vocasisko

Vzal míč a pak Neymara, přičemž, kdyby vzal jen míč tímto způsobem, tak to Neymar dobéhne a dává do prázdné. Každopádně bych to nepískl.

Reagovat
X-bano-X

On tu loptu ale v moci nemal.

Reagovat
Ángel di María 22

Je to gólman, né Gandalf.

Reagovat
vocasisko

Balón se skoro zastavil v dráze Neymarova běhamu a Neymar by u toho balónu prostě byl.

Reagovat
X-bano-X

Nj prísna, veľmi prísna

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar Rozhodca to snad neni mozne co sa piska v PD

Reagovat
alcantara

Neymaaaar, úplne zaslúžene

Reagovat
Rage

Proč se tyhle zápasy vůbec hrajou...když se pak píská tohle, to je prostě maras, rovnou té Barceloně dejte titul před sezonou....

Reagovat
-Carles-

Tie Leove prihrávky, dokonalosť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

peníze peníze peníze

Reagovat
ADM

Lepsia investicia ako napr Bale no

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je nejbohatší?

Reagovat
Kluivert9

Snad ti ten invalidní důchod brzo přijde...

Reagovat
Jordi Alba

Gól

Reagovat
smazaný uživatel

Realisti vylézají z děr...starejte se radši o svoje třetí místo

Reagovat
celeb

tolko madridskych slz bez uzitku pretecie licami. Chcelo by to start-up projekt na nejaku elektraren, nech to nevyjde navnivoc.

Reagovat
misinho7

na to si mal mysliet po lose LM vtedy by sa ta elektraren hodila viac, naplakali ste sa aj za nas

Reagovat
celeb

tam sa z vas vsetci rehotali, ze to nie je mozne, aky mate luck. Nikto nerumazgal, az na 1 tipka z BL, ktory nadaval, ze Wolfsburg dostal najlahsieho mozneho supera ...

Reagovat
misinho7

ze rehotali ...jasne vsetci vyplakavali..ze to nie je mozne a ze perez zaplatil a ze boli vyhriate lopticky a ze neviem co...jasne to je smiech...

Reagovat
celeb

barcelonske vyplakavanie po lose:

-Carles-18.03.2016 12:22#

to už proste nebude náhoda

SIRBRANIKE18.03.2016 17:48#

Free_player18.03.2016 12:16#

těžkej výsměch ... úplně jsem věděl jak vytáhnul první Wolfsburg, že pudou proti Realu

Reagovat
celeb

najlepsie aj tak toto:

20fredy2018.03.2016 12:24#

Wolfsburg ine stastie suverenne najslabsieho supera dostali

Reagovat
misinho7

vazne tu mam zacat kopcit komentare kde sa pisalo o nahriatych loptickach atd?

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Real má skvělýho novýh mladýho progresivního kouče, mají v LM soupeře, který jim dává velkou pravděpodobnost postupu do semifinále, mají nejlepšího střelce ligy i LM, ale jeho fandové místo toho, aby si těchto privilegií užívali, tak chodí plakat pod zápasy Barcelony.

N E P O C H O P I T E L N É ...

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

nuz je na to k nicomu ked sedi vo vedeni futbalovy neodbornik. my si pockame na jeho odchod a potom aj Messiho

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

, jako bych už to někde slyšel!

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murena

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Trochu zbytocne pospinenie inak zasluzeneho titulu, a ze bolo toho celkom dost. Ten pocet penaliet, to je fakt extrem.

A rozhodca dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Drvivá väčšina našich penált túto sezónu bola úplne zaslúžená, nie je to náš problém, že nás súperi nevedia inak zastaviť.

Reagovat
smazaný uživatel

nebýt toho počtu penalt, tak by nebylo ani to jediné, kvůli čemu se nám můžete letos smát - úspěšnost jejich proměňování.

Reagovat
Billy McClane

Vzdy sa este mozeme smiat fanusikom aki su jebnuti.

Reagovat
celeb

klasika LaLigy, tragicka rozhodcovska 3ka. Vacsinou poskodi, niekedy pomoze. Na 2. stranu Pique ma po spravnosti 1 zltu a bola 1 penalta. Akurat po inom zakroku na Neymara (kde to na 1. krat vyzeral dost dive, ale v spomalenom zabere bolo vidiet, ako obranca tvrdo hlavou brani prechodu Neymara - tam penalta nakoniec mala byt).

Reagovat
smazaný uživatel

penaliet

Reagovat
Phillipinho

Jak ten sudi mohl pisknout penaltu? I sam Neymar vedel, ze to byl cistej zakrok.

Reagovat
ADM

Ak to vedel, mal to rozhodcovi povedať. To by bola ta najlepšia odpoved na výkony rozhodcov

Reagovat
smazaný uživatel

ohromná chyba. Na druhou stranu mu v tom rozhodování měl pomoct postranní, kterej to musel vidět líp.

Reagovat
Ángel di María 22

Letos je to vtipná sezóna ze všech stran, no Chudáci ponorka, ale snad to 4. místo a LM i tak udrží, určitě si to zaslouží. Marcelino je skvělej kouč.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí nezvládá.

Reagovat
CR7RONALDO

Ale 21 penált za sezónu musí byť rekord a z toho 10 nepremenených to tiež, rozhodci sa každopádne túto sezónu vyznamenali

Reagovat
misinho7

barca ma isty titul a to im musi akoze pisat aj taketo penalty? uz je po zapase co je skoda lebo Villareal hral dobre...

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Pokud by se výsledek v 2. poločase neměnil, nebo by se přidal nějaký gól od nás, tak bych dal okolo 60. minutě dolů Luise, ať nedostane žlutou.

Reagovat
blaugrana

Pan Sumavy...kolko ti elity platia za to, ze tu zo seba non stop robis cicinu?

Reagovat
Billy McClane

Rozhodca tlaci Barcu, aby Real skoncil treti a mal istu LM

Reagovat
ADM

Kampaň!

Reagovat
smazaný uživatel

Raketa je dnes skvělá - útočí, brání, odebírá míče, je všude

Reagovat
smazaný uživatel

zato Arda je opět těžce ztracený a trápí se, až je mi ho líto

Reagovat
ADM

Alibistické prihrávky na najbližšieho hráča Moc by som sa nečudoval, keby sme po sezóne menili

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zvlášť vtipně to vyzní ve srovnání s Denisem, který na 90% bude příští rok jeho konkurentem.

Reagovat
-Carles-

Arda do Číny za 100 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Čemu se divíš?

Reagovat
smazaný uživatel

to byla reakce na to, že jsem něco podobnýho zrovna psal.

Reagovat
patas92

Aby pak v té 3 členné záloze neměl stejné problémy jak Arda

Reagovat
smazaný uživatel

Musím souhlasit i jako ohrmný Ardista. On prostě jakoby někde na cestě mezi Madridem a Barcelonou ztratil veškeré seběvědomí. On má fantastické přihrávky (což už u nás několikrát ukázal), ale málokdy se odhodlá ji dát. Místo toho je posunovačem balonů.

Má šanci do konce sezony, aby se probral, protože od příštího ročníku bude mít na svoje minuty další konkureni v Rafinhovi a minimálně jednoho z dvojice Halilović Suárez.

Reagovat
Atlético de Madrid

Jednou jsem psal, ze Arda vyhori a pujde po pul roce pryc, tak jsem s ohledem na tuhle diskusi zvedavy

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, to bude zajímavý. Jeho jediný prozatímní přínos je ten, že Iniesta může častěji odpočívat. Jinak fakt nenabídnul vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně mě teda, spíš než to rozhodnutí zapískat penaltu, víc překvapilo to, že Barcelona tu penaltu vůbec dala. Že jsou sudí ve Španělsku tragédi, už víme, ale proměněná barcelonská penalta je taková přírodní anomálie, něco jako polární záře...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť mají 50% úspěšnost minule nedal Leo, tak dnes to bylo jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí mohl jako pentli posoudit jak tu situaci na Neymara, tak i tu na Messiho. Místo toho foukl pentli za 100%ní čistý zákrok. Neskutečná debilita.

Reagovat
smazaný uživatel

To nikoho nezajímá

Reagovat
houdic

Tak to radši tuhle než ta první Neymarova...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda musím - Denis Suárez skvělý. Toho prostě musíme stáhnout zpátky.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nalevo mu to sedí ještě víc, ale dneska je úžasný. To bude parádní posila na několik postů.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevím, dobrý je o tom žádná, jenže kdyby se vrátil zpět, tak nebude hrát tolik co ve Villarrealu.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Hej Bola, co jsi to říkal o těch penaltách, ta dneska byla,co??

Reagovat
celeb

Arda nejaky priposrany. Oproti tomu zivlu z Atletika mi prijde, ze si neveri ... nieco ako Sergi Robero minuly rok. Pritom kvalitou na to jednoznacne ma, len si to musi usporiadat v hlave.

Reagovat
ADM

Rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado fauloval první ...

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Lucho.

Pique byl zralý ...

Reagovat
ADM

Mathieu za 5 minut tiež

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí ve druhý půlce všechno proti Barce. Kde jsou teď ti madridští horlivý zastánci spravedlnosti?

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

Reagovat
JM

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arda takový juniorský výkon - nepomohl, neublížil.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
valloire

golaso

Reagovat
patas92

Alba je úplně tragický a Lucho mu tam ještě hodí Jeremyho

Reagovat
smazaný uživatel

Lucho je amater

Reagovat
Jordi Alba

Už to začíná, Mathieu ..

Reagovat
ADM

Neymáááááár

Reagovat
smazaný uživatel

Nastoupil Jeremy a hoří nám pod nohama tráva.

Reagovat
smazaný uživatel

aaa Neymare ty voleee

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar si je teďka krásně povodil.

Reagovat
ADM

2-2

Reagovat
ADM

Mathieu vlastný gol

Reagovat
smazaný uživatel

chytilo to kurevské grády

Reagovat
blaugrana

Skurveny kolohnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeremy

Reagovat
Jordi Alba

To Jeremymu ještě chybělo no.

Reagovat
patas92

Tvl on tam je úplně sám, nikoho ani nemusí hlídat To už od něj není ani vtipné

Reagovat
smazaný uživatel

vlastmní gól rukou, to je bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Jeremy u nás chce skončit za každou cenu.

Reagovat
valloire

něco jim tam spadlo

Reagovat
-Carles-

Jeremy

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu sa hovorí žolík z lavičky

Reagovat
smazaný uživatel

Vratil som sa z vyletu, zapnem Tv, 0:2, zaciatok druheho polcasu. A uz je 2:2

Reagovat
valloire

Barcelona je pod drtivým tlakem.

Reagovat
smazaný uživatel

může za to Neymar, ne Mathieu...kdyby dal gól, tak je vymalováno

Reagovat
misinho7

zeby prisla spravedlnost?

Reagovat
smazaný uživatel

když se podívám na tabulku, tak vidím, že už dávno přišla

Reagovat
patas92

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

,jim už asi stačí i tohle.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Kluivert9

Na Santiago Bernabeu spadl meteorit?

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

LOL Fanoušek Realu Madrid a největšího simulanta bude psát něco o spravedlnosti.

Reagovat
ADM

Toto bol presne ten zápas kde mal ísť za Ardu na plac Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

já bych neřekl, že je chyba v záloze. Ta fungovala s Ardou i bez něj. Spíš prostě nastoupil Jeremy, kterej dělá kiksy. Jsem si jist, že si to spoluhráči uvědomují a jejich výkon to ovlivňuje.

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrajeme

Reagovat
celeb

OMG Alves ... strasny vykon.

Reagovat
smazaný uživatel

klasický prasák Pina

Reagovat
smazaný uživatel

Ztráta bodů před tou neskutečně náročnou sérií zápasů, co nás po repre pauze čeká, je to nejlepší co nás mohlo potkat Po těch profesorskejch výkonech zas trochu spadnou z hrušky a uvědomí si, že je potřeba začít makat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

My sme poslali na ihrisku Béčko?

Reagovat
ADM

Výborne to hráme na dlhé prípadne centrované lopty

Reagovat
valloire

penalta

Reagovat
ADM

Grc. Zaslúžené..

Reagovat
celeb

asi tak, lozeniek sme mali viac, ale taky slaby stred pola sme nemali ani nepamatam.

Villareal zahral vyborne, napriek tomu sme mali vyhrat - toto pada na tie 2 striedania Lucha .. stalo sa, mame naskok, nic sa nedeje. Atleticu sme odskocili o bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže on byl Pique zralý na redku (chyběl by v clásicu), takže ho Lucho dobře sundal. Že Jeremy zahrál jeden ze svých patmatovských zápasů, už je trochu jiný problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Piqué v ohrožení by byl pořád lepší než Mat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže pak bys měl Mata v clásicu, což by byl prostě průser.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak trochu toho rizika se nést musí a udělat hned dvojí střídání do obrany bylo fatální, navíc to přišlo hodně brzy. Piqué by si snad pozor dal. Nebyla to samozřejmě nejhorší věc,mě osobně štve nejvíc Neymar, tolik zbytečných ztrát ,ze kterých byly nebezpečné protiútoky a taková laxnost se nevidí. Svůj zlý den si teda vybral i Bus. Věřil jsem ve víc, ponorky měli za sebou také zápas v EL.

Reagovat
celeb

za celu sezonu je vykon Jeremyho tragicky, tu sa asi zhodneme. Avsak v poslednych zapasoch sa to uz vyrazne lepsi, proti Arsenalu to bolo dokonca snad aj dobre (3), az chvalitebne (2). Stiahnutie Piquenbauera bol spravny krok, na EC ho treba. Problem by som videl v tom 2. striedani, ktore slo hned po tom a bolo na tej iste (lavej) strane. Rozhodilo nas to a hned sme dostali gol. Ten dalsi vlastenec Jeremyho bol proste smolny. Tam tazko davat vinu jemu, ci Albovi/Bravovi.

Problem toho 2. striedania bol este dalsi. Ardovi nepomoze, ked je stiahnuty ... potrebuje hrat a dostat sa do formy, zvyknut si na hru, on na to proste MA! A dalsi aspekt, SR zahral na jeho mieste este o dost horsie nez Arda a taktiez mu to nepomohlo. Doplatili na to obaja a cely tim s nimi. Zopakujem sa, stred pola najhorsi za dlhu dobu.

Reagovat
celeb

*pravej

Reagovat
celeb

A este k tej zalohe, mame tam len 3 hravov, Rakitic lietal ako raketa spredu dozadu - super vykon. Arda (pod)priemer (SR este horsie). Tu nas nezachranil Busq svojim standardne nadpriemernym vykonom, lenze ten chalan toho ma nalozena ako kon zapas-co-zapas a nikto to ani neoceni. Pre nas je Busquets zivotne dolezity, a ked nepoda extra vykon (jeho standard), tak mu musia pomoct ostatni. Dnes sa pridal len Rako a nestacilo to. Na jeho strane bolo 1 matne kridlo a zaloznik na 2. strane nic moc. Navyse sa este aj Messi stahoval do stredu ... prislo mi, ze sa nieco testovalo a moc to nevyslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná plichta .

gratulace Ponorkám k výbornýmu výkonu.

Lucho, prosím, prosím, prosím ... Jeremyho už ne. PROSÍM!!!

Reagovat
celeb

povedal by som, ze zo striedajucich hracov nebol ten horsi ... ten vlastny gol bola smola, z blizka ho nastrelil Alba, potom ten kiks, ked bol faulovany a vyzeralo to s nami zle nedobre.

Dnes sme nevyhrali nie koli Jeremymu ako koli striedaniam. SR bol lepsim lavym backom ako Alves, Arda (napriek dost matnemu vykonu) bol lepsim pravym zaloznikom ako SR. Napriek tomu remiza je ok, aj ked po vedeni 2:0 zamrzi.

Reagovat
dextroza_m

Zasloužené, bohužel dnes nám chyběla asi motivace nebo nevím... Ale důležité je, že kola ubýhají a my jsme pořád na špici, VISCA!

Reagovat
smazaný uživatel

Ztráta, která moc nevadí...jednou přijít musela a náskok jsme i tak zvýšili

Jinak dnes velice špatný Neymar, neskutečně předržoval míč a hodně akcí tím zadrbal

Reagovat
smazaný uživatel

,ale i další byli katastrofální, nadprůměrného hráče dnes těžko najít. Snad to má být vzpamatování před dalšími boji.

Reagovat
blaugrana

Turan, Mathieu by si uz do konca sezony nemali kopnut.

Reagovat
roberos

Správně Turan je pomalý a každý zápas dostane kartu! Mathieu největší dřevák . který hrál za Barcu !

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepším Blaugrana na place dneska Denis Suárez. Úžasný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, jestli minule zahrál špatně nebo se od té doby tak zlepšil, ale hodně mě dnes překvapil

Reagovat
Kluivert9

O další bod blíž titulu, Suarez bez karty... já to beru

Reagovat
roberos

Mathieu zavinil oba góly a hořel jak papír ! bod je ale nakonec dobrý. Dnes se hrály jen průměrně a dost profesorsky. Kdyby nepřišel Mathieu,který hraje každý druhý zápas mizerně - tak jsme vyhrály . Musíme koupit hlavně stopéra a to nemotorný dřevo Mathieu prodat !

Reagovat
celeb

1. gol ma na svedomi Alves, po tom, co uplne zbytocne stratil loptu (ked ju dostal nebol nikto 5m okolo a mal kopec casu). Naslednes zlyhala cela obrana, Rakitic, Mascherano (chcel faulovat Suareza, ale bol nedorazny) a ze bol pri vyrazeni lopty od Brava Bakambu najblizsie ... tu by som zas vsetko na Mathieua nehadzal.

Reagovat
smazaný uživatel

jenže se podívej, jak obrana pracovala před Jeremym a po jeho nástupu. To prostě je nebe a dudy. On tu naši loďku vždycky rozklísá a mnohdy i potápí. To už není náhoda.

Reagovat
celeb

urcite je Pique kvalitnejsi stoper. Ale mozme tvrdit ako fungovala obrana za SR a ako potom, ako dosiel Alves? Navyse aj jeho dnesne centre a nepochopitelne straty lopty ...

Urcite je Jeremy nasa slabina tuto sezonu, ale dnes bol aj horsi hrac v nasom drese.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Dobrej match, já jsem spokojenej. Jeremy to podělal, ale co už. V tuhle chvíli si to můžem dovolit On to Real nebude mít večer o moc lehčí, ikdyž hraje doma no

Reagovat
smazaný uživatel

A zase...

Barcelona ztratí/je horší a přichází z úst jejich fanoušků velké gratulace soupeři jak perfektně hráli a barcelonští s tím nemohli vlastně nic dělat.

Jakmile se to týká Realu, tak tady opět fanoušci barcelony vyhazují Zidana, vysmívají se hráčům jak mohli ztratit s nějakýma lemplama nebo že hrajou tužku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Keylor, Danilo, Varane, Nacho, Marcelo, Casemiro, Modric, Kroos, BBC.

Reagovat
Mateo16

No preco nehra James je zahada sveta . On ho setri a potom ho neda . Pred EC celkom sila Casemiro 1 zlta od stopky . Benzema po mesiaci aj pol

Reagovat
smazaný uživatel

snáď nebude Case často rozohrávať ...

Reagovat
Mateo16

To je jedno Zltu dostane urcite

Reagovat
misinho7

zaujimava takto by sme mohli hrat s tym DM ale s tym zeby v lete risiel niekto kvalitnejsi ako Casemiro Kante napr...neuveritelny je tuto sezonu, mohol by to byt taky nas novy Makelele

Reagovat
misinho7

inac po dlhej dobe BBC spat..tak snad budu trhat ako im to islo tie ich zapasy ked hrali spolu

Reagovat
smazaný uživatel

tvl valencia, ja se poseru, akorat tam dal negreda

Reagovat
One-Real

To je neuvěřitelná bramboračka, co předvádí Vale. Absolutní chaos na hřišti.

Reagovat
misinho7

neviete o nejakom dobrom streame co bude ?

Reagovat
smazaný uživatel

Emery to mal kvoli kartam a zraneniam dnes velmi narocne na poskladanie, zaujimave je aj to, ze jedinym cistokrvnym ofenzivnym hracom je Gameiro, no som zvedavy na ich vykon v ofenzive

Reagovat
misinho7

neikto stream?

Reagovat
Ángel di María 22

Wow Benze je jinde, ten musí zůstat. To je stálice prostě

Reagovat
smazaný uživatel

Uf, Benze.. já četl Bale a dobrou minutu jsem vůbec nechápal.

Reagovat
misinho7

Bale + Karim

Reagovat
Kokesh

Kariiiiiiiiiiiiiiiiim world class

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda

Reagovat
Hachim Mastour

Karim

Reagovat
Jerichoo

ZABIJAK!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda je zpátky.

Reagovat
One-Real

Kral je zpatky :)

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika..

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nás okradli o regulární branku....

Reagovat
smazaný uživatel

o metr v jasné situaci...

Reagovat
CR7RONALDO

Barcelona to má všetko podplatené

Reagovat
Ed_Hazard

To už je na zamyslenie, kokoti v žltom...

Reagovat
Ed_Hazard

Poprípade oranžovom

Reagovat
Al Capone

sudí..dneska už druhý "ofsajd"

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, jasně regulérní gol a on mávne offside

Reagovat
Kokesh

Takhle svezi a zdrave vyhecovany Real jsem prvnich dvacet minut dlouho nevidel...Bale ma vynikajici pohyb a Kroos vice nahore je uplne jiny hrac.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Hachim Mastour

A to vďaka Casemirovi

Reagovat
One-Real

Doma jsme v uvodech duelu neuveritelne silni, ale Sevilla pressujici ve dvou lidech a branici na x metru nam to dost ulehcuje, chybi jim v podstate cela zaloha. Vitolo, Krohn, Banega, NZonzi.

Reagovat
Kokesh

Nam chybi taky par hracu ze zakladu plus navratilci po zraneni...po delsi dobe to ale neni o nich, ale o nas. Systemove to slape a nevypadame, jak kdyby jsme se sesli den pred zapasem...hlavne zaloha hraje, k ni vypomana dnes obetavy a vyborny Bale.

Reagovat
One-Real

S tim uplne nesouhlasim, hrajeme nastesti hodne rychle dopredu, ale dozadu je to dost zranitelne. Vepredu napadame hodne vysoko v peti, coz vypada super, ale jakmile tohle Sevilla zneuzije 1-2 rychlymi prihravkami, tak jdou do precisleni a zatim jim to vubec nevychazi hlavne proto, ze se jim ofenziva rozpadla. Jako kouka se na to pekne.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, Real do teď hraje parádně!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo nějaký opálený.

Reagovat
misinho7

nemate dajaky dobry stream..vypadol mi taky slabsi ...

Reagovat
smazaný uživatel

Mega chuj.

Reagovat
smazaný uživatel

To je penalta!!

Reagovat
Ángel di María 22

Keylor v suchym.

Reagovat
Ed_Hazard

To čo pískol

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ten sudí je líznutej trošku ne?

Reagovat
smazaný uživatel

byla no.

Reagovat
Magic player

Navaaaaaas.

Reagovat
smazaný uživatel

Batman

Reagovat
smazaný uživatel

Letos není lepšího golmana než právě Navas!!

Reagovat
smazaný uživatel

Claudio Bravo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Penaltový demon, bude mi chýbať

Reagovat
smazaný uživatel

neodide

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekal jsem od Navase nic jinýho.

Reagovat
teenz

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH NAVAS KRÁL

Reagovat
Ed_Hazard

Tam máš ty oranžový katalánsky buzerant

Reagovat
smazaný uživatel

jasná penalta, stupidita od Raphu, Keylor boh

Reagovat
Ed_Hazard

Jak jasná? Tak sito ako ho držal Rafa, držal Rafu iný hráč Sevilly. Rafa ho fauloval až potom keď nestíhal.

Reagovat
smazaný uživatel

no bola jasná, držal ho za dres

Reagovat
Magic player

Je tady fakt nekdo kdo chce koupit De Geu a Keylora odstavit na druhou kolej, nebo prodat?

Reagovat
Kokesh

Perez.

Reagovat
Kokesh

A mozna i ja. Chci si dobirat ATM a sebyka.

Reagovat
teenz

To si Navas nezaslouží.

Reagovat
Magic player

Reagovat
misinho7

Casemiro je dnes paradny

Reagovat
Hachim Mastour

Takto by to malo byť vždy Casemiro a pred ním dvaja ofenzívni záložníci.

Reagovat
Ángel di María 22

Ty vole ti rozhodčí jsou dneska kurvy, to neni možný

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí je normální magor

Reagovat
smazaný uživatel

jasná penalta podle jeho dnešního měřítka

Reagovat
smazaný uživatel

Obrali real o 2 goly a penaltu!

Reagovat
One-Real

Benzema je dneska neuveritelne hladovy.

Reagovat
vilp

BBC celkově slušný výkon, jen aby pak zase nebyli k smíchu v Clásicu.

Reagovat
misinho7

tie Garethove centre cez celu polku ihriska na milimeter presne

Reagovat
teenz

Reagovat
Kokesh

Nespletl sis palce?

Reagovat
Ángel di María 22

Vsak to je ironie

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Bale dnes najlepší

Reagovat
misinho7

Reagovat
racet

Nedivate se nahodou nekdo na stream od Sky Sports?

Reagovat
teenz

Reagovat
racet

Slysis tam taky rvat porad nejake decka nebo jsem divny jenom ja?

Reagovat
teenz

Tak to si jen ty, mám to ok.

Reagovat
racet

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi, já to taky slyšel.

Reagovat
racet

Porad je tam slysim, pripada mi to jak prenos z Pribrami

Reagovat
misinho7

toto malo byt uz minimalne o 3 goly...neuznali nam regularni gol a cistu penaltu taku aku piskli proti nam...

Reagovat
misinho7

Gareth s Karimom dnes najlepsi zatial

Reagovat
Ángel di María 22

Bale začíná hrát "ne uplně na hovno" bych to nazval.

Reagovat
Hachim Mastour

On tak hrá už od začiatku sezóny.

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

ehm chces povedat ze tuto sezonu hral zatial uplne hovno? sak zatial patri k tym najlepsim ak hodnotime celu sezonu ja mam pocit ze po tych 2 rokoch si asi konecne uvedmol ako sa ma hrat a pohybovat v PD ..bolo nacase

Reagovat
teenz

Reagovat
Jerichoo

lebo nevymýšla pičoviny a centruje

Reagovat
Hachim Mastour

Nesmiernu radosť mi robí Kroos a Casemiro.Vlastne, celý Real.

Reagovat
One-Real

Vic tymu jako je Sevilla a min Villarrealu a ono to pujde.

Reagovat
Mateo16

Reagovat
One-Real

Ze to zrovna ty nepochopis.

Reagovat
Ángel di María 22

Casemiro je mongol, fakt Dobře, že se vykartoval.

Reagovat
Ed_Hazard

On si myslel že si ten hráč Sevilly kryje loptu, očividne si nevšimol že mu ušla To je frajer..

Reagovat
One-Real

To je jedinej logickej duvod, proc ho tam dneska Zidane dal.

Reagovat
Mateo16

ZK to som vedel a pre taku kktinu

Reagovat
CR7RONALDO

Danilo

Reagovat
Magic player

Casemiro je totalni guma.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo tazsi super a zasa nic, aspon zatial.

Reagovat
misinho7

hlavne ze Seville dal najviac golov

Reagovat
smazaný uživatel

A buzna penalta.

Reagovat
Jacks11

Co to zkouší to tlusté prase Casemiro?

Reagovat
smazaný uživatel

Modric simulant, buznicka drevak.

Reagovat
misinho7

po vasej dnesnej penalte hovorit ze Modric je simulant je uz naozaj vela

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Ed_Hazard

Luka si pre nu prišiel, velmi skúsene

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
CR7RONALDO

Hanbi sa

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nadáváte na Modriče, nebyla snad??

Reagovat
Jerichoo

to len jeden duševne slabší jedinec

Reagovat
misinho7

Reagovat
JM

Reagovat
Kokesh

Uplne jasna samozrejme.

Reagovat
CR7RONALDO

Inač túto sezonu už druhu penaltu prekopol a to sa mu doteraz nestalo ešte ani raz v živote

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Ale rit.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

cítil jsem, že to nedá.

Reagovat
misinho7

ak toto dneska nevyhrame tak to bude riadny pruser po tom dobrom vykone

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně!!! na neuznané regulérní goly 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

no ty vole..to je chyb ze strany sudích až to není možný i na španělské poměry

Reagovat
smazaný uživatel

penaltový génius

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takto viem priame kopat aj ja.

Reagovat
ADM

Viem, prečo ju Ronaldo prekopol, ale nepoviem.

Reagovat
misinho7

nikto to vediet ani nechce..

Reagovat
ADM

o 30 rokov o tom napíše Historické okienko a just to spomeniem

Reagovat
Kokesh

Reagovat
misinho7

jooo Cris

Reagovat
smazaný uživatel

golazoooooooooooooooooo

Reagovat
Ángel di María 22

Cris, omluva

Reagovat
Ángel di María 22

Jinak Kroos dneska

Reagovat
racet

Mne se zase libi Benzema,necekal jsem takovy vykon po zraneni a celkove kvuli vsemu,co se kolem neho delo

Reagovat
Ángel di María 22

On hraje dobre defacto porad, moc vypadku nema ted, ani zraneni neni znat.

Reagovat
racet

To bez debat, ale myslel jsem si, ze se to na nem celkove podepise vice. Nicmene jsem rad, ze jsem se spletl..

Reagovat
teenz

On to má v piči, v klídečku.

Reagovat
racet

Jako na jednu stranu je to dobre, ale stejne by me zajimalo jestli to neni jen takova poza pro verejnost

Reagovat
teenz

Podle me je to jeho povaha, takova "no stress".

Reagovat
CR7RONALDO

Aspoň volačo, ale tá penalta sa aj tak nedá ospravedlniť

Reagovat
misinho7

Gareeeeeeeeeeeeeeeeeth

Reagovat
misinho7

Kroos konecne nehra daco ako DM a hned hraje inac

Reagovat
smazaný uživatel

áághhhhhhh

Reagovat
misinho7

BBC spat po dlhej dobe a hned kazdy golik

Reagovat
smazaný uživatel

big black cocks

Reagovat
Ángel di María 22

BBC komplet, letos je to od nich společně nějaký lepší, když už spolu hrajou.

Reagovat
vilp

Jenom jim pořád chybí větší skalp.

Reagovat
misinho7

Gareth dnes

Reagovat
teenz

Reagovat
racet

Reagovat
Kokesh

Vyborny vykon.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Buznicka goly bud proti slabym alebo z penalt alebo za davno rozhodnuteho stavu alebo z doklepov do prazdnej brany.

Reagovat
Ed_Hazard

To si snad vymenoval všetky možnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký komplex??

Reagovat
teenz

A nebo hlavou, nebo levou, nebo pravou...

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je krásně vidět ta absurdita těch argumentů, protože aby se to teda počítalo jako gól, tak ho vlastně musí dát proti TOP týmu, po sólu přes 5 hráčů a musí být vítězný. Když ho dá jakkoliv jinak, tak se to nepočítá. A i když ho takhle dá, tak tu je furt klasický "ježiši, on dělá zas tu teplou oslavu"..

Reagovat
misinho7

asi tak..vlasten podla happylight by sme nemali ratat asi iba gly proti Barce a mozno Atletom..ine su vlastne na nic

Reagovat
misinho7

by sme mali ratat*

Reagovat
ADM

Tu oslavu fakt nemám rád

Reagovat
smazaný uživatel

Teplousska oslava.

Reagovat
Ángel di María 22

Co ten Isco?

Reagovat
misinho7

zacinam mat onho strach..ked to nejde uz ani pod Zizum

Reagovat
vilp

Celou dobu se tady volá po rotaci a když to konečně začne trenér praktikovat, tak tady najednou budeš panikařit? O Kovačiće s Carvajalem náhodou strach nemáš?

Reagovat
misinho7

tak Kovacici urcite nema taku poziciu ako Isco to vidi kazdy

Reagovat
Kokesh

Vzdyt mel ze zacatku plnou minutaz...neodpistujte hrace po par zapasech, Zizu hleda moznosti. Skoda, chtel jsem videt Clasico s Casemirem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

až na toho Caseho

Reagovat
misinho7

toho Casemira som tam chcel vidiet aj ja

Reagovat
One-Real

Jen to ne, do 20 minuty by byl venku.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kokesh

Aha, on muze hrat.

Reagovat
hntlyl

jo, myslím že je jasný, že bude v základu

Reagovat
misinho7

moze?

Reagovat
Ed_Hazard

Case by proti Barce vyhorel na plnej čiare..

Reagovat
smazaný uživatel

ten je tam jediny snad co dokaze do tela a hrat s nasadenim, kvalitativne zatial nato nedorastol

Reagovat
racet

Nevim proc,ale ten James se mi strasne zprotivil

Reagovat
smazaný uživatel

karimův večer teprve začíná

Reagovat
Magic player

Jeseeeeeee

Reagovat
One-Real

Jen to udelej Florentinovi tezsi Keylore, jeste se nauc rozehravat, prived nas k triumfu a treba to nemas predem prohrany :)

Reagovat
vilp

Pokud se trochu poštěstí s načasováním formy týmu, tak on je tu LM klidně schopný vychytat.

Reagovat
smazaný uživatel

suchý triko

Reagovat
vilp

Varane neskutečný TGV.

Reagovat
misinho7

James ale nic moc no

Reagovat
smazaný uživatel

to si si vsimol az teraz?

Reagovat
valloire

mi sme vihrály

Reagovat
CHONG

Pěkný zápas, ale jestli půjde Keylor v létě od válu, tak příští sezónu bojkotuji, protože to by fakt bylo něco naprosto neomluvitelného.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

pôjde, DDG je jasná voľba

Reagovat
CHONG

Jebat na celého DDG, jestli si místo v základní sestavě nezaslouží ani nejlepší hráč sezóny, tak to fakt nemá smysl.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To by bolo spíš něco naprosto typicky florentinovskýho.

Reagovat
misinho7

Reagovat
-Carles-

Na tvojom mieste by som sa s tým už začal zmierovať, je to tutovka

Reagovat
patas92

píšu si

Reagovat
Magic player

Reagovat
smazaný uživatel

Perez najde dalsieho ulizaneho manejkyna aj do brany holt ved casopisy, suveniry, dresy letia a nemusi mat ani taku kvalitu. zvykli sme si

Reagovat
smazaný uživatel

chcem sa spytat co je to za kktinu hovorit o niekom ako CR kto sa geluje, stara o seba, chodi ako manekyn ze je gay, teply, buzna a pod.? buzerant je niekto kto sa sprava vytocene a aj vzhladovo nie? tiez nechapem niektorých ludi, ze sa trochu upravim a uz picuju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

ty tomu rozumíš?

Reagovat
valloire

asi je z komunity

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

komunita metrosov, narcisov a muzov starajúcich sa o seba...nie gayov

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele