Primera División - preview 26. kola

26.02.2016, 08:47, aktualizováno 28.02.2016, 08:24
Previews
Ve Španělsku se dnes první prvoligová akce bude sledovat již během oběda, když od 12 změří síly celky Levante a Villarrealu. Později odpoledne si osmifinále Evropské ligy nacvičí Athletic s Valencií a navečer Deportivo v La Coruni pohostí Granadu. Nedělní program završí šlágr jako vyšitý: duel Barcelony se Sevillou...
Villarreal CF - Levante UD  (neděle 12:00)
Žlutá ponorka dokázala postoupit přes favorita v rámci Evropské ligy, což ji stálo hodně sil. Teď se musí rychle koncentrovat na boje v Primera Division, protože dalším soupeřem bude zoufalé Levante.

Asi není namáhavé určit, kdo bude jasným favoritem tohoto duelu. Villarreal hraje v pohodě, má formu a dokáže překvapovat i mimo španělskou půdu. Před nedávnem by jej jen málokdo pasoval do role favorita v duelu Evropské ligy proti italské Neapoli. Ta měla v podstatě vše na to, aby se dostala až do finále. A to včetně ve Španělsku dobře známého střelce Gonzala Higuaína v životní formě.

Ani on však nakonec nestačil Partenopei k tomu, aby přes Villarreal přešli. Naopak, první duel na El Madrigal rozhodla jediná branka, kterou v závěru utkání vstřelil mladík Denis Suárez krásnou ranou z přímého kopu. A krásnou branku vstřelil Villarreal také v odvetě. Sice po brance Marka Hamšíka prohrával, jenže situaci ustál a ve druhé půli vyrovnal na konečných 1:1 Tomás Pina střelou, která mnohé překvapila.

Villarreal dokázal ustát i tlak a opět potvrdil, že se jeho defenzíva neustále zlepšuje. Nadšený byl i trenér Marcelino, který po utkání zmínil: "Dokázali jsme skvělou věc. Navíc jsme vydrželi velký tlak, kterému jsme byli po celé utkání vystaveni. Jsem hrdý na to, co moji chlapci dokázali. Ale tím to nekončí, už brzy nás čeká zápas v La Lize. Ani Levante pro nás nebude snadným soupeřem," uvědomuje si Marcelino.

A dobře ví, proč to říká. V kádru Levante je totiž hráč, o jehož kvalitách nemusí Villarreal nikdo zdlouhavě přesvědčovat. Jmenuje se Giuseppe Rossi a jméno si udělal právě ve žlutém dresu. Lednová posila Levante se stala miláčkem fandů Villarrealu mezi léty 2007 a 2012. Pokud se Rossi nepohyboval na marodce, patřil k nejnebezpečnějším hráčům celé ligy, a Villarreal z toho těžil. Sám italský útočník už se na utkání velmi těší.

V rozhovoru pro deník Marca poznamenal: "Na Villarreal i dobu strávenou tam mám mnoho dobrých vzpomínek. Vždycky budu zavázán klubu, fanouškům a prezidentovi Fernandovi Roigovi. Pokud dám gól, jsem si jistý, že jej nebudu slavit. Samozřejmě bych moc rád skóroval, ale z respektu bych jej neoslavoval. Nepřekvapuje mne, jak dobře na tom teď Villarreal je. Mají mladé hráče a prožívají skvělou sezonu," uznává zkušený Ital.

Minulé kolo se lépe povedlo právě jeho novému týmu. Zatímco Villarreal generálku na evropské poháry moc nezvládl a remizoval s Atléticem Madrid, Levante se konečně dočkalo zlepšených výsledků. Getafe přejelo naprosto jasně, nasázelo mu tři branky a jednu z nich dal právě Pepito Rossi. Levante potřebuje body jako sůl, nebo mu patří až předposlední příčka a na jeho kontě je jen 20 bodů.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.60 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Athletic Bilbao  (neděle 16:00)
Šestadvacáté kolo La Ligy nabízí řadu atraktivních soubojů a jeden z nich se odehraje také na stadionu Mestalla ve Valencii. Domácí Netopýři pod Gary Nevillem konečně naskočili na vítěznou vlnu a po destrukci Rapidu Vídeň si brousí zuby i na Athletic, který tento týden rovněž slavil postup a bude soupeřem Netopýrů i v osmifinále Evropské ligy.

Gary Neville se na lavičce Valencie už už blížil neslavnému konci, jeho mužstvo se však dalo včas dohromady a začalo konečně vyhrávat. Klíčovým bodem bylo pro Netopýry těsné vítězství proti Espanyolu, po němž už následovala jen samá vítězství. Sebevědomí nabrali Valencijští v Evropské lize, kde si s lehkostí poradili s Rapidem Vídeň (6:0 a 4:0) a následně si přivezli i pro psychiku velmi důležité tři body ze hřiště Granady. Nyní čeká Valencii delší potýkání se silným Athleticem. Osud totiž chtěl, že se Netopýři střetnou se Basky v domácí soutěži a poté i v osmifinálovém dvojzápase Evropské ligy.

Nedělní podvečer tedy hodně napoví i o tom, jak by mohly dopadnout oba kluby v pohárové Evropě, pro oba kouče je ale samozřejmě nejdůležitější nejbližší utkání. "Můžeme odehrát tento zápas sebevědomě, jelikož máme za sebou několik důležitých výher. Bez ohledu na nasazenou jedenáctku půjdeme jednoznačně za třemi body a budeme chtít odehrát dobrý zápas. Mají výborné hráče, bude to velký test našich schopností. Soustředíme se však především sami na sebe. Věříme si," uvedl před zápasem viditelně povzbuzený Neville.

Athletic sice neprošel do osmifinále EL s takovými fanfárami jako Valencie, Baskové si ale nakonec poradili se silným Olympiquem Marseille, když po venkovním vítězství 1:0 přidali Lvi domácí remízu 1:1. Postup vystřelil Athleticu v 81. minutě střídající Sabin Merino, pro nějž to byla letošní premiérová branka v Evropské lize. Svým postupem Athletic potvrdil současnou nadvládu španělských týmů v Evropě, vždyť zatím všichni reprezentanti Primera División v evropských pohárech uspěli a drží se ve hře o velké trofeje. Jeden ze španělských celků ale v osmifinále Evropské ligy stoprocentně skončí.

"Podobná věc se nám v tomto ročníku stala s Barcelonou a Villarrealem. Samozřejmě budeme bojovat se stejným úsilím, ale pro diváky může být nudné sledovat stále stejné týmy. Bude to naprosto otevřený souboj a pro nás to bude jeden z nejdůležitějších zápasů sezóny, přestože jsme si oba asi přáli jiného soupeře," postěžoval si Valverde. Utkání začíná v neděli od 16:00.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.20 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo La Coruña - Granada CF  (neděle 18:15)
Granadě začíná nový život. Pod vedením nového trenéra se pokusí zlepšit své dosavadní výkony a zachránit se. První překážkou na cestě k záchraně je Deportivo, které umí být hodně nebezpečné.

Granada má nového kormidelníka. Vedení klubu ztratilo trpělivost s trenérem Ramonem Sandovalem, který neměl v posledních týdnech rozhodně snadné spaní a dokonce ani vlastní přívrženci jej již nepodporovali. Není se čemu divit, protože Granada klesla až na poslední místo La Ligy a kupí porážku na porážku. Je pravda, že 17. Sporting Gijón na ni má náskok jen čtyř bodů, což rozhodně není nepřekonatelná propast.

Ani minulé utkání nebylo pro Granadu snadné, protože na Estadio Nuevo Los Cármenes přivítalo zlepšující se Netopýry z Valencie. Těm nakonec stačily dvě branky na těsnou výhru, protože domácí zabrali až příliš pozdě. Místo trenéra Ramona Sandovala bude už v utkání s Deporem sedět na lavičce novic José Gonzalez. A jeho jmenování vzhledem k minimu zkušeností někteří fanoušci nesli hodně špatně.

Sám trenér si z toho ale příliš těžkou hlavu nedělá. Jak říká: "Chápu, že někteří fanoušci mají obavy. Neznají mne, tak je to pochopitelné. Já chci ale přesvědčit výsledky místo planých řečí. Věřím tomuto týmu a doufám, že dokážu své názory vštípit hráčům. Je pravda, že trenér přispívá k chodu týmu, ale na hřišti rozhodují především hráči. Já těm svým věřím a doufám, že se brzy zlepšíme. Malé týmy si nemohou dávat mnoho cílů, takže ten náš je skromný - zachránit se," má jasno nový trenér.

Pro Deportivo La Coruña tedy žádná snadná situace, protože s novým trenérem zpravidla přichází nový impuls a snaha ukázat se. Deportivo navíc není v nijak dobré formě. Hráči nedávno říkali, že mají dost remíz a chtěli by jiný výsledek. V minulém kole se jim přání splnilo, i když zřejmě ne tak, jak by si přáli hráči či snad jejich fanoušci.

Po několika remízách se konečně dočkali jiného výsledku, ale byla to prohra. Tým z Galicie totiž prohrál s Espanyolem o jednu branku, jíž měl na svědomí Marco Asensio. Dokáže teď Deportivo La Coruña konečně vyhrát, nebo zapůsobí kouzlo nového trenéra?
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.50 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Barcelona - Sevilla FC  (neděle 20:30)
Vedle madridského derby bude dalším tahákem šestadvacátého kola La Ligy také souboj mezi Barcelonou a Sevillou. Blaugranas se těší skvělé formě, kterou potvrzují ve všech soutěžích, a budou v domácím prostředí favoritem. Sevilla však také hraje výborně a navíc je zatím posledním klubem, který nad Barcou slavil v této sezóně vítězství.

Barcelona má fenomenální formu a její série zápasů bez porážky se pomalu blíží páté desítce. V neděli tak mohou Katalánci vyrovnat španělský rekord Realu Madrid ze sezóny 1988/1989, jenž čítá čtyřiatřicet utkání. V současnosti není většího kandidáta na španělský titul a v Lize mistrů si navíc tým Luise Enriqueho zadělal na postup do čtvrtfinále, když na hřišti londýnského Arsenalu vyhrál přesvědčivě 2:0. Dvěma brankami do sítě Petra Čecha se blýskl Lionel Messi, který po krásné trefě v 71. minutě přidal i proměněný pokutový kop. Blaugranas tak už mohou pomalu vyhlížet soupeře do čtvrtfinále.

Ještě před odvetou ovšem musí Katalánci potvrdit svou dominanci v domácí soutěži. V cestě jim v neděli večer bude stát Sevilla, tedy klub, který jim v sedmém kole uštědřil na vlastním hřišti porážku 1:2. O motivaci tak bude mít Enriqueho skvadra bezesporu postaráno.

"Myslet si, že máme všechno v kapse, by byla obrovská chyba. Pokud bychom tomuto pocitu podlehli, bylo by to hodně nebezpečné. Stále máme velký prostor pro zlepšování. Na cestě k titulu potřebujeme zítra tři body. Budeme bojovat s největším nasazením, dokud nebudeme jistými šampióny," zůstává nohama na zemi Enrique. "Sevilla je velmi silný tým. Známe je velmi dobře. Poslední dobou se hodně zlepšili a dlouhodobě se pohybují vysoko v tabulce. Disponují rovněž trenérem, jenž má o fotbale jasno," uvedl domácí lodivod.

Sevillistas v týdnu oslavili postup do osmifinále Evropské ligy, když i přes porážku na půdě Molde FK jdou dále díky lepšímu skóre z prvního utkání. Porážka z Norska jen potvrzuje fakt, že se pátému celku La Ligy ve venkovních zápasech vůbec nedaří. Na tři ligové body ze hřiště soupeře stále čeká, přičemž v posledních třech zápasech mimo domácí stadion uhrál samé remízy. Pokud by se jich dočkal právě na Camp Nou, vyvrátil by tuto statistiku opravdu ve velkém stylu.

V dresu domácích se vinou zranění nemůže objevit jen Rafinha, zato Unai Emery musí řešit hned několik absencí. Zranění jsou Nicolas Pareja, Beto, Krychowiak a Marco Andreolli a navíc kvůli kartám nemůže hrát ani druhý nejlepší střelec týmu Ever Banega. Zopakují Andalusané svůj výkon ze sedmého kola, nebo se v Katalánsku bude chystat další přepisování historických tabulek? Zápas začíná ve 20:30, v roli hlavního sudího se objeví Santiago Jaime Latre.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.20 - 7.50 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Atlético Madrid  (sobota 16:00)
Všechny oči španělských fanoušků kvalitního a napínavého fotbalu se v sobotu budou upírat především do Madridu. Na stadionu Santiago Bernabéu se odehraje dost možná klíčový zápas v boji o čelo La Ligy. Držte si klobouky, je tu Derbi Madrileño.

Madridské derby sice postrádá takovou historii nebo vyhraněné názory jako populární El Clásico, ale rozhodně jde o souboj ambiciózních týmů, jejichž sestavy jsou nabité těmi největšími hvězdami. Další kapitolu napíše tento příběh v sobotu odpoledne a bude bezesporu ozdobou nejen sobotního programu. Důležité bude toto utkání také pro trenéra Zidaneho, který stále ještě sbírá zkušenosti. Proti němu se postaví uznává stratég Diego Simeone, který svého soupeře rozhodně nebude šetřit.

Poslední týdny však ukazují, že za Zidaneho jmenováním do funkce trenéra prvního týmu Bílého baletu nestojí jen pozlátko, nutnost nebo snad nedostatek kvalitních náhradníků po odchodu španělského trenéra Rafaela Beníteze. Zinedine Zidane dokázal, že si umí poradit i s velkým tlakem a už za své krátké angažmá dokázal prolomit jedno tabu. S Realem Madrid zvítězil na nelehké italské půdě, kdžy porazil římské AS. Do odvety na domácí půdě půjdou jeho svěřenci s lepší náladou i skóre. Návrat na ligovou scénu se mu ale příliš nepovedl.

Real Madrid chtěl dokázat, že konečně našel recept na vyhrávání i na hřištích soupeře. V Itálii to sice fungovalo, ale Primera Division radost Bílému baletu trochu pokazila. Výlet do Málagy se totiž tak úplně nepovedl, protože domácí si dokázali s jasným favoritem body rozdělit a ještě k tomu dotáhli nepříjemné manko. Po třiceti minutách se sice prosadil Cristiano Ronaldo, jenže ve druhé půli domácí srovnali. Postaral se o to Raul Albentosa a domácí slavili cenný bod.

Pikantní věcí na celém utkání spočívá v tabulce. Atlético je na druhém místě a nejbližším jeho soupeřem je právě městský rival. Real Madrid totiž ztrácí na Atlético jen jeden bod. A podle prezidenta La Ligy nic Realu nebrání, aby se dostal na první místo. Javier Tebas mimo jiné prohlásil: "Real Madrid nemá na Barcelonu zas tak velkou ztrátu a po tomto kole může přeskočit dalšího rivala. Doufám, že nás čeká zajímavé a napínavé utkání, protože přesně to diváci od takových hráčů očekávají," myslí si Tebas.

Oba týmy mají ofenzivní fotbal v DNA. Také Atlético se hodně atraktivní hře přibližuje a velkou zásluhu na tom kromě trenéra Simeoneho má především francouzský hračička Antoine Griezmann. Ten dlouhodobě táhne ofenzívu Colchoneros, ale v posledních sedmi duelech dal jen jednu branku. A pochopitelně se v tisku ozývají otázky, proč to tak je. To ale mladého útočníka příliš netrápí.

V rozhovoru pro deník AS zmínil: "Když se mi dařilo, už tehdy jsem říkal, že někdy máte dobré dny a jindy zase špatné. Teď prostě nadchází to období, kdy se mi moc nedaří. Doufám, že se to brzy protrhne, ale pokud ne, nic se neděje. Není to tím, že by se tu něco změnilo. Tým se snaží celou tu dobu, v tom problém není. Ale fotbal je často o štěstí. Někdy máte dobrou sérii, jindy se zase nedaří. Teď jsem delší dobu nedal žádnou branku, ale neztratil jsem chuť ani optimismus," slibuje mladý Francouz.

Real Madrid dlouho postrádal portugalského obránce Pepeho, který se konečně zapojil do tréninku. To konečně platí také pro francouzského střelce Karima Benzemu. Historicky je mírným favoritem Atlético Madrid, které s Realem padlo za posledních deset utkání jen dvakrát. Atlético si navíc chce napravit reputaci po remíze z Eindhovenu.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Isco, Kroos, Modrić - Rodriguez, Benzema, Ronaldo
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Giménez, Godín, Luis - Saul, Fernandez, Gabi, Koke - Griezmann, Torres
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.50 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Celta Vigo  (sobota 18:15)
Sobotní program španělské La Ligy pokračuje zajímavým střetem mezi domácím Getafe a hosty z Viga. Zatímco domácím se naposledy nic nedařilo, Celta zvládla důležitý duel s Eibarem a udržela si pohárové příčky.

Getafe se ocitá v krizi, protože jeho série utkání bez výhry se prodlužuje každým zápasem. V Madridu se teď nejspíš hodně modlí o to, aby tato smutná série co nejdříve skončila. Poslední týdny jsou totiž pro fandy Getafe hodně náročné. Už pět posledních utkání za sebou Getafe prohrálo, navíc ve čtyřech z nich nedalo Getafe ani jednu branku. A to už je důvod k zamyšlení. To evidentně udělal trenér Fran Escriba poté, co jeho tým tak ostudně prohrál s Levante.

Utkání se odehrálo v minulém kole a Getafe do něj vstupovalo jako mírný favorit. Jenomže na konci utkání svítilo na tabuli hrozivé skóre 3:0 ve prospěch domácího týmu, jenž je předposledním celkem La Ligy! A trenér Esriba se hodně zlobil. Po utkání mimo jiné zmínil: "Pokud hrajete tak hrozně, nic jiného než prohru si nezasloužíte. Stydím se za to, jak jsme hráli. Nedokázali jsme se soustředit, hráči nepředvedli nic z tréninků. Tohle se musí změnit," hlásá Escriba.

Alespoň malou útěchu může jeho celek cítit v tom, že se za posledních pět vzájemných duelů Celta Vigo radovala z výhry jen jednou. Dvakrát pak vyhrálo právě Getafe. Dvakrát se body dělily, stejně jako v minulém vzájemném duelu na půdě Celty Vigo. V jejím kádru visí otazník nad několika hráči. Zdravotní stav zatím není stoprocentní zejména u dvojice Claudio Beauvue a Marcelo Díaz.

Právě Marcelo Díaz přestoupil do Celty teprve nedávno, když přišel v lednu z Hamburku. A své rozhodnutí si zatím enormně pochvaluje, třebaže se týmu poslední dobou nedaří. Prvních 90 minut si i kvůli delšímu zranění připsal teprve v posledním kole, ale zato se rovnou jednalo o povedenou premiéru. Celta totiž přerušila smolnou sérii utkání bez výhry, která trvala pět utkání. O body zápasila s Eibarem a důležitý byl tento duel především proto, že se hrálo o evropské poháry!

Celta nakonec ostře sledovaný zápas zvládla lépe, Eibar totiž zabral až příliš pozdě a hrdinou se stal domácí útočník John Guidetti, který vstřelil hned dvě branky. I díky tomu je Celta na šestém místě a Eibar na ni ztrácí dva body. To samozřejmě neznamená, že by Celta mohla vydechnout, protože teď ji čeká další náročná zkouška. A uvědomuje si to i zmíněný Marcelo Díaz, který si život ve Vigu užívá plnými doušky.

Sám říká: "Zamiloval jsem si španělský fotbal a fotbal ve Vigu zvláště. Cítím se tu skvěle, vše si užívám a po prvních dnech se už ničeho nebojím. Trochu mě přibrzdilo zranění, ale všichni kolem mě hodně podporují. Těším se na každý nový den tady, jsem spokojený a zvykám si na nové prostředí," doslova září Díaz.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Suárez, Velázquez, Cala, Pereira - Rodríguez, Lacén - León, Rodríguez, Sarabia - Vázquez
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Mallo, Cabral, Gómez, Jonny - Wass, Hernández - Orellana, Aspas, Nolito - Guidetti
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.90 - 3.30 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sporting Gijón - Espanyol Barcelona  (sobota 18:15)
Espanyol v minulém kole ukončil dlouhou sérii bez vítězství a nyní zajíždí potvrdit nový kurz do Gijónu. Domácí ale bojují všemi prostředky o záchranu a od katalánského celku je dělí jen jediný bod. Proto by Gijónští chtěli využít dobré formy na El Molinónu a přeskočit své tabulkové rivaly.

Sporting hraje v posledních týdnech velmi dobře, vždyť z posledních šesti ligových utkání prohrál jenom s Barcelonou a díky zisku devíti bodů za dvě výhry a tři remízy se posunul z předposlední příčky mimo sestupové nebezpečí. Aby svěřenci Abelarda Fernándeze opět nespadli do sestupového bahna, měli by s Espanyolem minimálně bodovat, jelikož je dělí od osmnáctého Las Palmas rovné tři body. Skvělým počinem pro domácí by pak bylo zopakování výsledku z posledního vzájemného utkání. V něm červenobílí porazili Katalánce na jejich půdě 2:1.

Gijón vyhrál nad Realem Sociedad a Valencií a poté uhrál remízy s Deportivem a Rayem. Porážka s mistrovskou Barcelonou se všeobecně čekala, takže v sobotu budou mít červenobílí opět šanci potvrdit, že si z El Molinónu udělali nedobytnou tvrz.

"Důležitost utkání s Espanyolem je nezpochybnitelná, jelikož je to náš přímý rival. Úspěšně změnili rozestavení a v minulých dvou kolech hráli vemi dobře. Proti Valencii si nezasloužili prohrát a v miunulém kole porazili Deportivo," komentoval formu svého soupeře Abelardo, jenž se v zápase musí obejít bez opory týmu Sergia Álvareze. Naopak do normálního tréninku se zapojil Sanabria, který by měl být pro zápas k dispozici.

Espanyol skutečně v minulých dvou kolech zabral a alespoň na chvíli zabrzdil pád do sestupového pásma. Rumunský kouč Galca posílil střed hřiště při rozestavení 4-2-3-1, díky čemuž Espanyol inkasoval je jednu branku z posledních dvou zápasů. To je velký rozdíl oproti předchozím utkáním, v nichž Espanyol dostával vysoké příděly. Jen do Realu Madrid a Realu Sociedad obdrželi modrobílí celkem jedenáct branek. Stále ovšem platí, že Espanyol nedokáže střílet góly. V roce 2016 mají Barcelonští na kontě jen šest ligových branek a v celé lize střílí hůře už jen Betis. A tato nechvalná statistika se nejspíše nezmění ani proti Sportingu, jelikož bude hostům kvůli kartám chybět nejlepší střelec týmu Felipe Caicedo.

Který z týmů si pohlídá pořadí mimo sestupové pásmo a kdo se naopak bude muset i po šestadvacátém kole La Ligy zaobírat sestupovými starostmi? To napoví výsledek zápasu, který začíná v sobotu od 18:15.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.10 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - Rayo Vallecano  (sobota 20:30)
Domácí Betis v sobotu nastoupí v důležitém souboji proti Rayu. Blesky mají šanci proti svým tabulkovým rivalům odskočit od sestupového pásma, zelenobílí by se naopak mohli vrátit do klidného středu tabulky.

Betis se po svém návratu mezi španělskou fotbalovou elitu drží v bezpečné vzdálenosti od sestupových příček a i do zápasu s Blesky jdou domácí v roli tabulkově lépe postaveného týmu. Od jejich nadcházejících soupeřů je ale dělí pouze dva body, takže lze očekávat velmi vyrovnané utkání. Sevillští tři zápasy neprohráli a připsali si na svém stadionu i cennou výhru nad Valencií, zápas s kluby ze spodních pater tabulky ale v poslední době mužstvu Juana Marina nevoní. Real v tomto kalendářním roce prohrál s Getafe a v minulém kole ztratil doma body s Gijónem po remíze 1:1.

Proti Madridským tak chtějí zelenobílí znovu bodovat naplno a nejlépe zopakovat svůj triumf ze sedmého kola. Tehdy zvítězili nad týmem Paca Jémeze 2:0, když se trefili Westermann a Rubén Castro. Sobotní utkání může mít ovšem i vzhledem k dobré formě hostů docela jiný scénář. Domácím bude totiž chybět kvůli kartám Alfred N'Diaye, o němž Merino mluví jako o "skvělém hráči, jehož absenci tým hodně pocítí".

Rayo jde do zápasu s velmi slušnou šestizápasovou sérií bez porážky. Díky ní se Madridští vymanili z přímého ohrožení sestupem a mohou tak daleko volněji dýchat se čtyřbodovým náskokem na první sestupovou příčku. Během úspěšné šňůry si Blesky připsaly výhry proti Celtě a Las Palmas a navíc si odnesly cenné remízy ze zápasů se Sevillou, Deportivem nebo Valencií. Betis by tak patnáctý celek tabulky rozhodně neměl podceňovat.

"Očekávám podobné utkání, jako na stadionu Benita Villamarína sehrál Gijón. Nastupujeme proti celku, který požene dopředu pětačtyřicet tisíc lidí a my tomu nesmíme podlehnout. Mají hodně talentovaných hráčů a navíc mají vepředu výborného Rubéna Castra, který nám určitě budě dělat starosti," uvedl před utkáním kouč Raya Paco Jémez, jenž by měl opět vsadit na nedávný objev - venezuelského útočníka Mikua. Ten se trefil pokaždé v posledních pěti utkáních.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.20 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Sociedad - Málaga CF  (sobota 22:05)
Real Sociedad se vzepjal k odvážným a výrazně lepším výkonům, které někdejší trenér David Moyes může jen tiše pozorovat z dálky. Prodlouží Sociedad svou sérii i proti zlepšující se Málaze, nebo se budou radovat hosté?

Real Sociedad dlouho působil jako celek, který se smířil s bojem o záchranu bez výraznějších snah změnit svůj herní styl nebo špatné postavení. Chvíli po odchodu trenéra Davida Moyese se ještě tým trápil, ale v posledních týdnech se cosi zlomilo. Celý tým nyní hraje kompaktně, jednoduše a především účinně. Jeho hra má řád a dokáže vyhrávat i proti mnohem silnějším soupeřům. Teď je zkrátka ideální čas přejít do útoku.

K evropským pohárům totiž nemá Real Sociedad vůbec daleko. V současné chvíli je na solidní deváté příčce, přičemž mu na šestou Celtu Vigo schází jen pět bodů! Za tři poslední utkání nedostal ani jednu branku a ještě úchvatnější je jeho skóre z těchto zápasů - 9:0! V minulém kole navíc La Real dokázal, že si umí poradit i s hodně nebezpečným soupeřem. V rámci baskického derby se vydal do Bilbaa a odjížděl jako vítěz. Jedinou branku utkání měl na svědomí útočník Jonathas a Bilbao doma prohrálo.

A z výsledku je nadšen také záložník a jeden z veteránů v týmu, Xabi Prieto. Zkušený hráč uznal: "Bilbao bylo hodně těžkým soupeřem, protože je zkušenější a po delší dobu bylo v tabulce před námi. Ale my jsme hráli odvážně, nebáli jsme se a věděli, že můžeme uspět. Naše sebevědomí poslední dobou stoupá a doufám, že se nás bude štěstí i nadále držet. Samozřejmě jsme tam měli pasáže, kdy jsme nehráli lépe, ale po skončení zápasu na sebe můžeme být právem hrdí," dodal Prieto.

Real Sociedad San Sebastian se teď pokusí odrazit nápor Málagy, což nebude vůbec snadné. Na výhru proti ní totiž čeká už tři zápasy, tedy více než dva roky. A dobře si pamatuje zejména návštěvu Málagy, při které dostal tři branky. Zkušený Brazilec Charles dal v dresu Málagy doposud devět branek, ale rovnou třetinu z nich zasadil do sítě Realu Sociedad. V minulém kole sice Málaga tři body nezískala, ale nemusí ji to zas tak moc trápit. Remízu totiž uhrála se samotným Realem Madrid a nedá se říct, že by byla výrazně horším týmem.

Málaga je sice nyní až na 12. místě, ale situace se může velmi rychle změnit. Na Real Sociedad totiž ztrácí jen dva body, takže v případě výhry by jej mohla vystřídat. Málaga bude zjevně opět sázet především na dobrou obranu. To je ostatně její hlavní zbraň, protože pouhé tři týmy v celé lize se mohou pyšnit lepší obranou. Prolomí ji právě Real Sociedad?
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Zaldúa, González, Martínez, Yuri - Pardo, Reyes, Prieto - Bruma, Vela, Oyarzabal
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Rosales, Albentosa, Weligton, Boka - Juanpi, Recio, Tissone, Fornals - Charles, Cop
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.30 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Eibar - UD Las Palmas  (pátek 20:30)
Las Palmas čeká boj o přežití, který začíná už v pátek večer. Právě tehdy se totiž hraje předehrávka 26. kola nejvyšší španělské ligy, ve které bojující Las Palmas jede do Eibaru.

Estadio Municipal de Ipurua se stane již v pátek večer dějištěm duelu mezi domácím Eibarem a bojujícím nováčkem La Ligy. Eibar je kupodivu stále sedmý. Což je co říct, vzhledem k jeho součané formě. Eibar totiž za deset posledních duelů vyhrál jen čtyři zápasy! Po sérii tří prohraných duelů s tragickým herním projevem se zdálo, že se Eibar opět vzmáhá. Porazil totiž Levante. Když se ale zdálo, že se vše obrací k lepšímu, nastalo opět zklamání.

V minulém kole totiž Eibar opět prohrál. Nestačil totiž na domácí Celtu Vigo. Podcenil zejména úvod zápasu a zabral až tehdy, když už prohrával o tři branky! Blýskl se zejména domácí útočník John Guidetti, který se prosadil dvakrát. Pozdní zásahy Berjóna a Inuiho se už "nepočítaly", protože nepřinesly bodový zisk. Z tohoto pohledu tedy pokračuje trápení Eibaru, který stále ještě žije z povedeného nástupu do letošní sezony.

Domácí trenér Jose Luis Mendilibar přiznal, že jeho tým musí ještě hodně pracovat. V rozhovoru pro média poznamenal: "Je pravda, že se mi naše hra v posledním utkání nelíbila. Inkasujeme velmi často především kvůli nepozornosti. Špatně se koncentrujeme, což nám může jedině uškodit. Potřebujeme najít recept na to, jak nastoupit do zápasu ostře a s chutí," dodal trenér Mendilibar.

Las Palmas na tom ale rozhodně není lépe. Co hůř, je třetí od konce a to znamená jediné - boj o záchranu. Možná to mnohé lidi překvapí, ale v posledních třech utkáních si Las Palmas dvakrát dokázalo s Eibarem překvapit. V posledních deseti zápasech napříč všemi soutěžemi se Las Palmas dočkalo tří bodů nebo radosti z výhry jen dvakrát!

A ačkoli je rozhodně outsiderem i tentokrát, neskládá zbraně. Trenér Quique Sétien je odhodlán bojovat. Sám říká: "Doufám, že se nám podaří vyhrát. Potřebujeme tři body jako sůl. Paradoxně se ale nejlépe cítíme, když od nás nikdo nic nečeká. Tvrdě pracujeme na tom, abychom našim fanouškům mohli servírovat ten nejlepší fotbal, který přináší výsledky. Je pravda, že si v některých ohledech stále zvykáme na kvalitu první ligy, ale musíme ze sebe vydat to nejlepší," dodal trenér Sétien.

Jeho celek se bude muset obejít bez několika hráčů. Mimo hru bude záložník Hernán, který si obnovil zranění stehenního svalu. Kromě něj Las Palmas vyřadilo z kádru Nauzeta Alemána kvůli jeho návštěvě nočního klubu a následné rvačce. V týmu Eibaru není zdravý Keko, který si během tréninku natrhl stehenní sval.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Riesgo - Capa, Santos, Ansotegi, Juncá - Escalante, García - Jota, Adrián, Inui - Bastón
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Varas - Garcia, Aythami, Bigas, Garrido - Viera, Roque, Tana - Zhar, José, Momo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.60 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona25203267:2063
2.Atlético Madrid25174435:1155
3.Real Madrid25166371:2454
4.Villarreal CF25147430:1849
5.Sevilla FC25118636:2641
6.Celta Vigo25115938:4438
7.SD Eibar25106940:3436
8.Athletic Bilbao251051035:3535
9.Real Sociedad25961035:3433
10.Deportivo La Coruña25614533:3132
11.Valencia CF25710830:2631
12.Málaga CF25871022:2231
13.Real Betis25691019:3427
14.Getafe CF25751326:3926
15.Rayo Vallecano25671234:5125
16.Espanyol Barcelona25741422:4825
17.Sporting Gijón25661328:4224
18.UD Las Palmas25561424:4021
19.Levante UD25551524:4520
20.Granada CF25551526:5120

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1014)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro Barcu

Reagovat
valloire

ty vole, ty na to tady čekáš

Reagovat
smazaný uživatel

26.02.2016 08:47 - vydání článku

26.02.2016 09:16 - můj komentář

Nikdo nic nepsal, tak jsem se rozhodl začít.

Reagovat
Switchback

Správně

Reagovat
CHONG

A začneš to takovým hnojem

Reagovat
smazaný uživatel

Věc názoru.

Reagovat
valloire

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Manik...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=qcLtl_HYziA Simeone v stredu proti PSV, ten jeho zápal pre hru aj na lavičke proste zboznujem

Reagovat
smazaný uživatel

Guti: Neymar deserves an Oscar for best actor

Ja myslim, ze za celozivotne dielo by to mal dostat skor Gelousek.

Reagovat
smazaný uživatel

Guti je Pique v bílých barvách.

Reagovat
Sergi Samper

Piqué ale troluje, Guti nezvládá

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Reagovat
Rssa

Reagovat
raduinho

Guti je lama.

Reagovat
Murena

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo za "celozivotne dielo", Neymar zas ocenenie "skokan roka"

Reagovat
smazaný uživatel

*Neymar deserves Oscar

Reagovat
smazaný uživatel

Měli bychom vrátit Andaluzanům tu prohru z venku. Hlavně teda za ty kecy, že byla zasloužená ...

Docela se bojím, jak Atleti budou stíhat běhat. Hráli ve středu v LM a hned zase v sobotu liga. Naopak Real měl celý týden na přípravu. Nejlepší by byla plichta, ale samozřejmě musíme přát bratrům Atletům.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak měl bys přát tomu,co je nejlepší pro Barcu a ne nějakým bratrům atletům, já jsem na nich a hlavně od nich nic bratrského neviděl. Když mohli a rozhodčí tomu byl ochoten asistovat (CdR) ,tak nás masakrovali. A bratr Luis Filipe?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to naši bratři ve zbrani. Luis Filipe je jeden z oblíbenců. Jeden hnusnej zákrok na tom nic nemění. On takový není.

Reagovat
CHONG

Bratři jsou to možná tak v tvojí hlavě, tím to končí

Reagovat
patas92

Asi jako tvůj bratr JM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

A proto byl ten imaginární bratr na posledním srazu RM v Praze

Reagovat
patas92

To byla nějaký random člověk, kterého si tam vzal za tímhle účelem

Reagovat
CHONG

OK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Jirko, nebuď zas jak malý. Tady každý bojuje za sebe a absolutně ne za nikoho jiného. Tím,že to nebýval náš největší soupeř,ale velký pro městského rivala neznamená ,že bojujeme společně. A poslední tři roky spolu bojujeme ještě víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to fakt myslíš všechno vážně, že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty je tam máš v oblíbených jen pro legraci, no to je k popukání!!!Kam ty na ty žerty chodíš!

Reagovat
smazaný uživatel

mám je v oblíbených, protože jim přeju úspěch. Co je na tom k popukání?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co jsi teda myslel nevážně?

Reagovat
smazaný uživatel

ty bratry, vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, bratře, je to dost složité,pochopit tvoje pochody,vážně , nevážně .

Reagovat
valloire

on je ultras, tos ještě nepochopil?

Reagovat
misinho7

Marcelo out ...snad to dame snad ani Atleti nepretrhnu Zidanovu neporazitelnost zatial

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je ještě out? Pepe i Bale? Benzema byl myslím taky špatný,ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, dneska netrénoval no, takže už to je definitivní nejspíš.

Jsem zvědavý jak se to poskládá, ale imho je jasný, že Zidane vybere tu nejhorší možnou alternativu s Danilem na RB a Carvajalem nalevo. Radši Nacho nalevo s Danim klasicky napravo nebo klidně i Vázqueze jako beka, hlavně ne to brazilskýho panáka.

Reagovat
CHONG

Z hlediska celé ligové sezóny je hotovo, katalánci už nám čuchnout nedají, ale když už nemůžeme mít bonboniéru, bylo by pěkné dostat aspoň dva bonbóny v podobě výher nad Atlety a katalánskou svoločí.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že vás za tu namyšlenost a nadutost atleti klepnou.

Reagovat
roberos

Reagovat
CHONG

V nic jiného bys nedoufal, ani kdyby mé příspěvky přetékaly pokorou a skromností, tak nevím, na co si hraješ

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak to do toho fandění jim dá úplně novou šťávu, no ...

Děláš to dobře, dezerte.

Reagovat
CHONG

Co vám dává nebo nedává novou šťávu je mi celkem buřt, Bořku.

Reagovat
valloire

Pompo, Jirka je strýček Pompo.

http://img.ceskatelevize.cz/program/porady/901260/foto/200351951650017_02.jpg?1080747060

(Foto z roku 2013 před Clasicem na Realu. Rumburak se diví, proč Jirka zahradničí. Jirka je vpravo.)

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,běž se podívat na report přímo pod tento zápas. Ale ty a tobě podobní mě vždy vrátí na zem a uvědomím si, proč to vaše mužstvo tak nemám rád.Nadutost od A do Z.

Reagovat
CHONG

Co naděláš, ze všech nemůže na všechny strany vyzařovat pokora a úcta k soupeři tak, jako z culés.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím,ale je to škoda.

Reagovat
CHONG

Ani ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslel jsem pro tebe , ale pro tu slušnost mezi lidmi. Ale tady už asi budeš muset použít překladač.

Reagovat
CHONG

Ani tak ne, pokrytectví je i bez vás víc než dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepoužil.

Reagovat
CHONG

Nebylo třeba

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel ano,pokud nevíš co je to slušnost,bylo by dobré ,aby ti něco pomohlo.

Reagovat
CHONG

Myslíš pseudoslušnost

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš to pokrytectví, když jsi odsoudil ostatní za to, že nadávali Rafovi za jeho postavu a pak jsi dělal to samé? To bylo úplně epický.

Reagovat
CHONG

Přesně to myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už vím ,co je pseudoslušnost.

Reagovat
CHONG

To nepochybně, už ji taky předvádíš nějaký ten pátek, tak by bylo zvláštní, kdybys to nevěděl

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,na tobě šlo předvádět pouze zásadní absenci slušnosti.

Reagovat
CHONG

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

A ty bys nechtěl ,aby se o tobě říkalo ,že jsi slušný člověk?

Reagovat
Mercury

On si zakládá na tom, že je hovado. Pak de facto odpadá nutnost řešit veškeré morální otázky a je se sebou spokojen. Když jsem tuhle jeho zbabělou a zvrácenou taktiku přístupu k životu pochopil, na další diskuzi jsem s úsměvem rezignoval.

Reagovat
CHONG

Nemáš tak úplně pravdu, já si na tom nezakládám, jen mi nevadí, když si to o mě myslí ti, na kterých mi nezáleží

Reagovat
smazaný uživatel

zeptal bych se tě, kolik je těch lidí, na kterých ti záleží, ale nechci tě uvíst do rozpaků.

Reagovat
CHONG

Už jsem ti to psal níže, jsou čtyři

Reagovat
smazaný uživatel

Když si to o tobě někdo nemyslí,tak s tím nic neuděláš,ale uděláš mnoho s tím,aby sis to mohl říct sám o sobě. Ale obviňovat někoho z pseudoslušnosti a pak zde přiznat ,že jsi slušný k těm,kterým musíš a na ostatní s.. je vedle obecné absence slušnosti i pseudoslušnost sama.

Reagovat
CHONG

To nepopírám, pseudoslušnosti se občas prostě nevyhneš, zvláště v zaměstnání, tady se jí ale vyhnout můžeš, je tady řada takových, co jsou rádoby slušní, pak se něco přihodí na hřišti, bouchnou jim saze a slušnost jde stranou, já ji tady odsunul hned z počátku.

Reagovat
smazaný uživatel

V každém bouchnou saze, myslíš ,že já jsem vždy klidný ,když to od vás čtu. Ty sem ale přijdeš a primárně začneš urážet,to je něco jiného.

Reagovat
CHONG

Vždyť to taky píšu, že jsem ji odložil hned stranou, ona slušnost je pěkná vlastnost, ale ne v současném světě, znám pár případů ze svého blízkého okolí, kdy se slušnost změnila v slabost a ostatní si s tím dotyčným začali vytírat prdel, protože tu slabost viděli, o mně sice možná budou lidi říkat, že jsem svině, ale nedovolí si vytřít si se mnou prdel, protože ví, co by následovalo, a o to jde.

Reagovat
patas92

Co by následovalo?

Reagovat
CHONG

Stejná mince

Reagovat
patas92

Nuda

Reagovat
smazaný uživatel

To je právě ta mejlka v tobě,slušnost se nikdy nemůže změnit ve slabost,jsou to dvě odlišné věci. Slušným můžeš zůstat,i když všem ukážeš,že si s tebou nikdo nebude .....

Reagovat
CHONG

V tom jsi právě naivní, ale budiž, je to tvůj pohled a svým způsobem ti ho závidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu jsem pozapomněl na tvou profesi,je to smutné,ale bohužel tady je absence morálky a slušnosti úplná.

Reagovat
CHONG

To je zbytečné generalizování.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně jsi to napsal, nevím ,proč se zrovna s ním tak snažím,ale vždycky mi přišlo ,že on je z těch dvou vlajkových lodí slušnější než valloire.

Reagovat
CHONG

Tak to abych přiložil pod kotel.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bys zde opravdu sklízet to,co valloire? Nevěřím, přidal bys pod kotel už dávno. Ale jestli ano,tak to udělej, bude to i pro mě lehčí.

Reagovat
CHONG

A ty si vážně myslíš, že to valloireho nějak vnitřně drásá nebo, že by to drásalo mě?

Reagovat
valloire

já z toho mám deprese a potřeboval bych nějakýho psychologa. Snad mi tady někdo pomůže, jestli tu takovej někdo vůbec je...

Reagovat
CHONG

Někdo? Tady je přeci Bola, reinkarnace Freuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč se pak rozčiluješ,když ti tvé žvásty a lži někdo připomene?

Reagovat
smazaný uživatel

Na deprese je psychiatr, blbe.

Reagovat
valloire

petr nebo pavel

Reagovat
patas92

valloire nebo Roberos

Reagovat
valloire

mozek nebo demence

Reagovat
valloire

Real nebo Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

To už chceš moc.

Reagovat
CHONG

Já ti to řeknu takhle, já jsem slušný vůči lidem, které mám rád a na kterých mi záleží a pak jsem slušný na ty, na který slušný být musím (klienti apod.), ale na ostatní seru, u těch je mi fakt srdečně jedno, co o mně říkají.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou obecný kecy těch největších sviní.

Nalháváš si něco, co není pravda. Prostě jsi svině. Nějaký kecy, že jsi na některý lidi hodnější, jsou jen úlitbou vlastnímu svědomí.

Nicméně buď klidný - těmto sviním nikdo do očí neřekne, že jsou svině, protože se jich ostatní lidé většinou bojí ...

... ale protože mě nijak ublížit (nemyšleno fyzicky) nemůžeš, tak já ti to můžu říct takhle z klávesnice do klávesnice - ty jsi svině.

Reagovat
CHONG

To je tvůj úhel pohledu a já ti jej vyvracet nehodlám

A jinak se pleteš, ne každý je srábek za klávesnicí jako ty, pár lidí mělo odvahu říci mi to do očí, problém je v tom, že mi to nevadí, mně na tomhle světě záleží na čtyřech lidech a u těch jsem přesvědčen, že si to nemyslí

Reagovat
smazaný uživatel

Není to málo?

Reagovat
CHONG

To už je subjektivní věc, pro někoho možná jo, pro mě nikoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Připomněl jsi mi Cimrmanovo : A není to málo, Antone Pavloviči?

Reagovat
fefo

No ked som videl tu obranu naposledy v zapase s Malagou, byt fanusikom Realu, rozhodne by som sa zapasu s Barcelonou obaval. Pri momentalnom rozpolozeni by si Real koledoval o historicku ostudu. Jedinu sancu pre nich vidim v tom, ze liga uz bude v aprili rozhodnuta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Remizka v madridskom derby bude pre Barcu vysnena. V nedelu potom doma vycerpana Sevilla s Emerym, ktory to na Barcu moc nevie a vynimka na jesen len potvrdzuje pravidlo

Co sa tyka prace so zranenymi vidim medzi Barcou a Realom obrovsky rozdiel. Zatial co v Barce sledujem posledne obdobie trend, ze polozraneny hrac, resp. hrac ktory pred zapasom nie je uplne 100% fit nebyva zvycajne ani na lavicke, zatial co v Reale, hrac v rovnakej situacii zväčša nastupuje okamzite do zakladu a nedostava sa mu ziadnemu preventivnemu oddychu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ta španělská bilance v evropských pohárech je naprosto neuvěřitelná. Dominance

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A to je ještě škoda duelu Bilbao- Valencia,hodně jsem si přál,aby na sebe nikdo ze Španělů nenarazil,naopak jsem si přál španělsko-anglický souboj.

Reagovat
roman1978

ten guti je těžká piča. holt vypatlaný madrista

ale vlastně, u nich je to normální

Reagovat
JM

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

no tak isto ako Pique..

Reagovat
roman1978

to v tom fakt jako nevidíš rozdíl?

Reagovat
vladis271

aky?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíš zrovna na jejich úroveň,ne?

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Switchback

Výhra je povinností, doma už ztrácet nemůžeme, navíc Sevilla je venku očividně tragická ... Real už bych z boje o titul vyřadil, ti klasicky proti lepším soupeřům poztrácej ale ten bodík by zítra s atletama uhrát mohli

Reagovat
smazaný uživatel

103. proti banu Dušana z Orlové

Reagovat
ADM

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

On dostal ban? a proč? Vždyť jen pomáhá lidem zbohatnout

Reagovat
smazaný uživatel

*PROTY

Reagovat
ADM

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem pro , jeho inteligence je sice určitá,ale pokud se nedopouští nějakých sprosťáren, jeho BAN nechápu. Co potom Chong,valloire,teenz apod.? To je trochu úsměvné.

Reagovat
valloire

Co tu jmenuješ lidi s jiným názorem než máš ty fašoune? Velmi rozšířený jev mezi culejugend. Jestli se ti nelíbí, že ti někdo pohaní klub, tak mazej na stránky forcabarca nebo jak se ten odpad jmenuje.

Reagovat
smazaný uživatel

nezvladas

Reagovat
valloire

tyhle zasraný bonzácký způsoby teda fakt nezvládám

Reagovat
smazaný uživatel

To,že jsi hulvát a drtivá většina příspěvků ,které považuješ za diskuzní, je napadání Messiho a Barcy a sám se chováš jako fašista, když se někdo otře o Real, by nebyl problém ,pokud bys k tomu často nepřidával výrazy opravdu vulgární. Po BANu na Dušana jsem přestal rozumět zdejším pravidlům,protože se tu vyskytuje velká spousta vulgarit ,které většinou nejsou ani mazány a pokud ,tak tito přispivatelé banováni nejsou. Zatímco .....a to už bych se opakoval.

Reagovat
valloire

Správně volená vulgarita neškodí, navíc pokud je ti známo, já nikomu nenadávám. Ale samozřejmě si nenechám nic líbit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nikomu nenadáváš úplně stejně jako nikdy nelžeš. Začínáš mně bavit.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

konecne ho ma, z tech jeho omalovanek me bolely oci

Reagovat
Ed_Hazard

Fakt "ukradneme" Castille Mayorala v dôležitom zápase len preto, aby si to 90 min odsedel na lavičke?

Reagovat
smazaný uživatel

Alonsovi hrozí ve Španělsku soud za krácení daní

Zavriet jeho i cely Real Madrid az zcernaju.

Reagovat
Ed_Hazard

Trapák

Reagovat
smazaný uživatel

Bývalý hráč Realu - to je v pořádku, ale když je to Messi nebo Mascherano, tak je tu zástup baletek.

Reagovat
Al Capone

Není to v pořádku...ale to nic nemění na tom, že máte v týmu několik zlodějů a kanibala

Reagovat
smazaný uživatel

A ty děláš, jak kdyby ve vašem týmu hrál samý svatoušek... Máte tam Pepeho, Ramosa (ikdyž se už celkem zklidnili), dále simulanta a zároveň zákeřně hrajícího Ronalda, kriminálníka Benzemu a mohl bych pokračovat dál. A co se týče Suáreze, tak nevím jak ty, ale já jsem nesmírně rád, že kope právě za Barcu.

Reagovat
Al Capone

*kouše

Reagovat
smazaný uživatel

Cháron Chámes.

Reagovat
X-bano-X

Som zvedavý či sa na neho usporiada rovnaký hon ako na Messiho.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Ángel di María 22

Tak Xabi je dement, to víme

Reagovat
Phillipinho

Cholo zase planuje zalohu se 4 pomalymi CM. Ok, tak tohle uz podruhy videt nemusim....

Reagovat
smazaný uživatel

Dej tomu šanci :) Proti Barce to bylo do vyloučení strhující.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím,že Cholo zase ví co dělá. Nejdůležitější bude,abyste dlouho drželi dobrý stav,fyzických sil totiž nebude nazbyt a vedení Realu by vám jich ubíralo ještě víc.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

no nevím, v Seville nehraje ani Konopljanka...

Reagovat
Al Capone

No tak konečně opravdu těžký maž pod Zidanem...snad to zvládneme

!HALA MADRID!

Reagovat
misinho7

AS?

Reagovat
Ed_Hazard

Ne, skutočná previerka bude až dnes.

Reagovat
Al Capone

Ne, AS není ani zdaleka tak silné jako Atlético.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
misinho7

neviem co je na tom smiesne vonku AS..vy ste tam ani nevyhrali cize tak

Reagovat
madridcan

Ronaldo dal gol, vyhrali sme...Rim uz sa nerata.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale všiml sis,že reaguješ na našeho ,ale dva vaši měli ten stejný názor.

Reagovat
madridcan

A dvaja nasi maju rovnaky nazor ako ja a co ma byt?

Reagovat
smazaný uživatel

V této diskuzi vidím jen jednoho,který má stejný názor. Má být to,že se (i dle mě) dá počítat ATM těžší než AS,dva kluci od vás na to zareagují a ty reaguješ na smajlíka Barcy Ronaldovsky podrážděným komentem.

Reagovat
Kluivert9

Řím má k Atléticu hodně daleko, o čemž se i teď sám přesvědčuješ

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Andy, prožíval jsem to taky.

Reagovat
Switchback

to si někam uložte na delší dobu ...

Reagovat
misinho7

do maja staci

Reagovat
valloire

Reagovat
Switchback

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Co bude v máji?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Neunášaš?

Reagovat
smazaný uživatel

Neunáší ten váš jeden pohár? Proč by to tak mělo být? Chápeš nelogičnost tvého dotazu? My sbíráme tolik trofejí,proč bychom měli brečet? Nebo jste za těch posledních deset let vy,kdo je v pohodě?

Reagovat
Ed_Hazard

Teraz sa zhlboka nadýchni, ty pán logika a daj si 20 drepov. Odpoveď na prvú vetu - netuším čo neunáša, tiež by ma to zaujímalo. Ale je jasné, že niečo nemôže prekúsnuť, inak by na madridcanov odkaz nereagoval takouto nezmyselnou 3,14čovinou

Reagovat
smazaný uživatel

To přece není o neunášení,pane nelogiko. Prostě ukazuje naše trofeje stejně jako madridčan ukazuje tu vaši. Ano, je to možná zbytečné,ale tím ,že se ozýváš tímto způsobem , logicky vyvoláváš ty mé otázky. je to jako kdybys mi řekl,že máš na komoře deset milionů a já se tě ptal,jestli neunášíš , že já mám jeden.

Reagovat
Ed_Hazard

Čo to má ale s Barcelonou sakra spoločné? Keby sem dal nejaký Atlet obrázok s tým výpraskom 4:0 tak by to bolo logické a možno aj vtipné. Toto je ale čistý trapas z vašej strany, netuším čo tu vlastne obsmŕdate. Keď to nedokážeš pochopiť, tak sa nemáme o čom baviť.

Reagovat
LAM

hrozně neunáším tuhle éru no

Jak vidim tak i ty jses zařadil mezi ty blbce co tu poslední dobou uměj napsat jen neunášíš

Reagovat
Ed_Hazard

Akú éru preboha?

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste fakt retardovaní, to už není možný tohle

Reagovat
Ed_Hazard

Éru Atletika? Ja to beriem ako plus, aspoň je väčšia konkurencia a La Liga je zaujímavejšia

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže LAM tady hodil Messiho vyhraný trofeje, pravděpodobně aby si rýpnul.. nevím, že by se bavil o Atletoch.

Reagovat
Ed_Hazard

Koho tu zaujíma nejaký Messi alebo Barcelona? Madrican si rýpol do Atletov, tak mi nie je jasné načo sem tvoj kolega pchá niečo o Messim. Uplne wtf a mimo reakcia, len aby ste si zase honili na niečom ego.

Proste adios, čau a vráť sa aj s messijugend zajtra pred bitkou s ponorkou. Momentálne tu nikoho nezaujímate a len vyvolávate dalšie debaty oničom ako každý jeden boží deň pod každým článkom v PD a bohužiaľ aj v ďalších sekciách (nehovorím, že to robíte iba vy, za golierom majú aj madridisti).

Reagovat
smazaný uživatel

Pane bože.. drtivá většina příspěvků je tady založených na rýpání a provokacích. Není to tak dávno, co tady madridcan dával často odkazy s vtipnými a provokujícími obrázky.. no a teď si zase rýpnul LAM.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ti za 10 let vyhrát 2x treble a 2x double LM + liga nepřijde jako dobrý období, tak už fakt nevím.

Reagovat
roman1978

to neřeš. je to retard.

NEUNÁŠÍ

Reagovat
smazaný uživatel

Ser na to.

Reagovat
smazaný uživatel

Saúl začíná být po Tiagově zranění platnější než Koke. To je na jednu stranu super, na druhou stranu je to spíš Kokeho stagnací.

Reagovat
smazaný uživatel

Kokeho výjimečnost se ale ve velkých zápasech většinou v nějakém momentu projeví, tak doufám, že nějaká standartka se ujme.

Reagovat
Mateo16

Skor by vas malo trapit ze nehra Carrasco . Oliver na tej lavej strane je priserny .

Reagovat
smazaný uživatel

Óliver na levej straně? Já si nevzpomínám, kdy by tam hrál.

Reagovat
Phillipinho

Oliver nalevo nehraje.

Reagovat
misinho7

keby sa hralo este o titul mal by tento zapas ovela vacsi naboj ..skoda no teraz to je da sa povedat len suboj o 2 miesto

Reagovat
LAM

Stále je ve hře příliš moc bodů aby bylo rozhodnuto.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak , stále je o co hrát !!! 39 bodů je opravdu hodně. A u všech soupeřů se dá ztratit,stává se to všem favoritům.

Reagovat
misinho7

to na tom dajto ako vyberaju zapasy? oni mozu hocijaky ci ich limituje digi sport? lebo ako nevybrt real vs atleti to chce riadnu guraz... tusim aj ked hrala barca s atletmi tiez ich nedavali, asi maju nieco proti zapasom s atletmi abo co..

Reagovat
Switchback

Digi mají prvý výběr a vybrali si Real - Atleti

Reagovat
misinho7

aha tak to je uz pochopitelne

Reagovat
celeb

digi ma pravo 1. vyberu zapasu z kola, potom vyberie 1 zapas dajto a zvysok ostava pre digi

Reagovat
Kokesh

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už jsem ze zápasu nervozní stejně jako bychom hráli my. Není divu ,při dobré konstelaci by na nás oba soupeři mohli ztratit další dva body.

Visca el Barca!

Reagovat
Mateo16

Juanfran, Giménez, Godín, Filipe; Augusto, Gabi, Koke, Saúl; Griezmann y Fernando Torres

Navas; Carvajal, Ramos, Varane, Danilo; Kroos, Modric, Isco; James, Benzema, Ronaldo.

Reagovat
misinho7

atletom staci jedna vec...chodit cez Danilovu stranu a maju obrovsku sancu

Reagovat
smazaný uživatel

Směješ se už před zápasem?

Reagovat
smazaný uživatel

Pravděpodobně se směje Torresovi. Nu což.

Reagovat
misinho7

nemal to robit..uz to vidim jak nam Torres jebne gol..

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to mně nenapadlo, on přece proti Realu docela uspěl,ne? A pokud bude chodit na Danila,tak zase není bez šance.

Reagovat
Mateo16

zaloha ti nepride staticka a to iste ako proti PSV ?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže záloze ses smál. Statická je, ale ekvivalenty tohohle cizího slova jsou i pevný, klidný, stálý. Takže do tohohle zápasu ideál, koneckonců tahle záloha terorizovala 25 minut v neuvěřitelném tempu Barcelonu. Do zápasu proti Getafe by to nevhodná záloha byla.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Škoda YFC, takový hráč by se v druhým poločase určitě hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

S YFC místo Torrese a Tiagem místo Augusta by to bylo vůbec to nejsilnější. Takhle se musíme spokojit s jejich nedokonalými alternativami. Ale nepochybuju, že do toho Torres dá všechno a Augusto není tak výrazný, ale je to daleko variabilnější hráč než Tiago.

Reagovat
Phillipinho

Jo jenze to byla na place Carrasco, kterej to dokazal potahnout nekolik metru. Dneska bude strasne chybet. Dozadu to bude dobry, ale bojim se, ze smerem dopredu budeme jalovy. Za Augusta jsem rad, naposledy pred zranenim proti Barce byl perfektni.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom inkriminovaném prvním poločase to ani netahal, spíš dával rychle od nohy v kooperaci s Filipem. Cenný byl především v napadání než v potáhnutí míče. S míčem vyzněl až v druhé půli, kdy ho malá podpora nutila do tahu. To napadání teď zastane na straně Griezmann. Torres předpokládám bude hrot. Co tomu bude chybět, to bude asi ta variabilita, na NC si totiž Carrasco měnil s Griezmannem nebo Saúlem či Kokem často pozici. A tu jsme viděli na hrotu Kokeho, aby tam byl za chvíli Carrasco či Griezmann. Tam byla síla v tom prolínání. S Torresem to takové nebude, to je přeci jen klasický útočník, který bude stát na prostředku. Pochybuju, že by se ho snažil Cholo dimenzionálně změnit.

Reagovat
One-Real

Bude záležet na výkonu jednotlivců, ale letos nás často stačí "odstát". Dneska to bude ochuzené o průniky a výpady Marcela, tak snad nás potáhne záloha od začátku.

Reagovat
Mateo16

Uvidime pod Zidanom doma sme neuveritelny . Dnes verim ze Isco a James to rozhodnu .

Reagovat
smazaný uživatel

Klíčový bude Modrič. Ten je schopen sám i tu superpevnou defenzívu podělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético nejsilnější možná.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

No já bych tam radši možná dal toho Vietta,ale věřím ,že Cholo ví co dělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ví co dělá. Vietto sice zesílil, ale v soubojích odpadává. To Torres je sice někdy schopný se o míč přizabít, ale do soubojů půjde s daleko větší intenzitou. A Griezmann sice na Viettově práci částo participuje, ale Varane s Ramosem by ho fyzicky zničili.

Reagovat
Ed_Hazard

To sa Vietto už zlepšil? V každom zápase čo som ho videl, absolútny priemer

Reagovat
smazaný uživatel

Zlepšil. Griezmann z něho jednu dobu kurevsky těžil. Akorát mu prostě jako všem našim útočníkům chybí góly. Hypoteticky mohl pár brankami Jacksonovi, Torresovi či Correovi odskočit už daleko dřív. A být numero due. Takhle je pořád na stejné úrovni jako Torres a Correa.

Reagovat
Phillipinho

Herne je to lepsi. Silnejsi v soubojich, udrzi mic, daleko vic si veri. Jenom ty goly neprichazeji....

Reagovat
smazaný uživatel

Gól by moc potřeboval. Na Philips Stadionu byl po vystřídání dost frustrovaný a oproti jiným zápasům už to dával i dost najevo.

Reagovat
Ed_Hazard

Díky obom. V ponorke bol parádny, tak mi ho bolo celkom ľúto keď keď bol na jeseň v takej strašnej forme.

Reagovat
Mateo16

Prva sezona pod Cholom v nasledujucej pojde hore

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by.

Reagovat
smazaný uživatel

On si tu formu trochu přenesl. Tohle plus změna prostředí se na podzim rovnalo tragédii.

Reagovat
Ángel di María 22

Danilo Ale prostě neni kde brát, i když já bych tam dal radši i Nachos.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

kde to dávaj, prosím?

Reagovat
Switchback

Digi sport 3

Reagovat
misinho7

neni nato nejaky stream?

Reagovat
roman1978

není

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kluci, tak hlavně ať vidíme důstojné derby. Mohlo by se dohrát v dvaadvaceti lidech. Atletiii!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Real 3 redky

Reagovat
roman1978

takový rozhodčí ve španělsku neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla škoda. Když hrajou ty tři kluby mezi sebou 11 na 11 tak je to vždy parádní fotbal, pak spíš fraška. Dneska mám chuť na pořádný fotbal s výbornou defenzívou od Atletů a se smrtícími brejky.

Reagovat
Mateo16

Isco tam ma pripravenu jednu pre Gabiho

Reagovat
smazaný uživatel

jelikoz tu neni dusan, tak vam dam tipy, a jelikoz nejsem madridskej krkovicka, tak i zadarmo http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MDI2NDU4NTY3NDUwMDrqexbOadwhTKgsmbw%3D&kind=MAIN

Reagovat
roman1978

Reagovat
Ángel di María 22

Jedinej zápas ve Španělsku, na kterej jsou stejně natěšený fanoušci Realu, Atlética i Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

zapas dvou tymu z dnes jiz nevyznamneho mesta plneho ouradu, byrokratu a vselijake luzy, katalanske fanousky fakt nezajima

Reagovat
Ángel di María 22

Ja myslim, ze zajima

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když to bereš takhle, tak je bezvýznamné celé Španělsko v evropském kontextu.

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

Nastupuje Real Madrid CF. Soupeř bude nemilosrdně rozdrcen.

https://www.youtube.com/watch?v=X3fCc4eeQmg

Reagovat
smazaný uživatel

A je po zápase

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Kravina. Proč video o 19cti hráčích. Už vím, aby Danilo zapadl a ten patos tak nevypadal tak trapně. Ok.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
valloire

Nastupuje Atlético Aviacon.

https://www.youtube.com/watch?v=ogFC9Z0UxAI

Reagovat
misinho7

nemate niekto dobry stream ?

Reagovat
masly008

Reagovat
misinho7

diki moc

Reagovat
smazaný uživatel

paradni. 1000x lepsi nez ty mrdky z frombar.tv

Reagovat
vilp

Kde jsou ty časy, kdy se tyhle zápasy hrály v 8 nebo 10 večer.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Ma to jednoznacne lepsi celkovou atmosferu vecer.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak Asie vladne svetu a tam ted tech 22h je..

Reagovat
smazaný uživatel

bylo by toi deální.. parádní fotbal a pak výsadek někam do ulic.. ale dnes z toho tak či tak nic nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad Real aspoň remizuje, aby udrželi to krásné třetí místo

Reagovat
pepinho2

Ten komentátor na bein

Reagovat
smazaný uživatel

ray hudson je strasna pica

Reagovat
pepinho2

Krásnej stream a musel jsem to vypnout..

Reagovat
N.Gin

wonderfull :D

Reagovat
smazaný uživatel

MAGISTERIAL

Reagovat
Hachim Mastour

Zidanovi došlo, že bez Balea by Real mal hrať 4-4-2

Reagovat
smazaný uživatel

a jedeeem

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo dobré,Kroos brání ve hře a faul Torrese.

Reagovat
Fairplay

Danilo

Reagovat
Ed_Hazard

Za tých 5 min zatial super. Výkon ale radšej zhodnotíme až po zápase.

Reagovat
Robbie

stejně zápas o ničem, je jedno jestli Real skončí druhý nebo třetí

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern mi prisiel atraktivnejsi zapas.

Reagovat
celeb

Griezman vyhrava lopty a z tazkych pozicii perfektne nahrava ... iba aby jeho spoluhraci loptu okamzite stratili.

Reagovat
Hachim Mastour

Modrič nevie prihrať ľavou nohou.

Reagovat
smazaný uživatel

hoďte sem kvalitní stream, díky

Reagovat
celeb

http://arenavision.in/av14 acestream EN (Roy)

Reagovat
celeb

Pri tychto ostro sledovanych zapasoch za 12 minut narastla Griezmanova cena o peknych par percent. Zacina Atletico nebezpecne prerastat. Zatial najjagavejsi klenot na ihrisku.

Reagovat
Billy McClane

To je kolotoc

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi někde na pouti?

Reagovat
Billy McClane

Bol som dva tyzdne na Kanaroch, pred par dnami som sa vratil.

Reagovat
misinho7

James je nes desny

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Mateo16

James ten musi mat snad presnost prihravky 50 %

Reagovat
Ángel di María 22

Tohle uz je od Chola fakt moc. Tohle je jen prehustenej beton, kde nejsou ani naznaky toho, ze by vubec Atletico mohlo neco predvest dopredu. Je mozny, ze i dneska gol treba uhaluzi, ale s tim tymem 2 roky zaptky tohle nema nic spolecnyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, Arda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robbie

James už 6 ztratil míč, nevím jestli má Realu co nabídnout v budoucnu, sice dává pěkný góly, ale nemá žádnou vyjímečnost

Reagovat
misinho7

hlavne je neskutocne ale neskutocne pomaly jemu trosku daju loptu do behu a uz ju nestiha

Reagovat
smazaný uživatel

http://patas17.rajce.idnes.cz/Fotbalove_kresby#bar.jpg

nevim jestli vam to taky doslo do zprav, ale pekne to kreslí ten chlapec , hm?

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

si frajer

Reagovat
patas92

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

kolik ti bylo kdyz si zakladal ucet? 5?

Reagovat
patas92

6

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robbie

nechci nic říkat, ale tento znak dokáže každý nakreslit

Reagovat
Manik...

Zrovna Barcelona mi nepřijde lehká. Navíc on nakreslil i všechny kluby z PL. kde mi ty znaky opravdu připadají hodně složité na nakreslení

Reagovat
Manik...

Taky jsem chválil

Reagovat
JM

Zoufalec

Reagovat
misinho7

ale Danilo dneska zatial velmi dobre najvacsie prekvapenie zatial

Reagovat
Switchback

dobře hraje zatím

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
CR7RONALDO

Ked dá Cris teraz gól tak vyskočím von zo okna

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo trafil branu.

Reagovat
Ed_Hazard

Pekne Cris

Reagovat
smazaný uživatel

Ta byla přísná ...

Reagovat
CR7RONALDO

škoda, ešte jeden a už to padne

Reagovat
celeb

Godin moze podakovat za zltu tomu tipkovi, co to uplne nezmyselne zasunul za ciaru, pricom mal Ronalda za sebou a lopta by tam za 1-2 sekundy dosla tiez.

Reagovat
CR7RONALDO

Karim mi príde strašne spomalený

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne hraje hrozne na sebe... posledni dobou to zacal delat nejak podezdrele casto

Reagovat
CR7RONALDO

Aj to

Reagovat
smazaný uživatel

Atletům ji dá za všechno. Seká to strašně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím Atleti nic moc taková lepší Sevilla

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dostali ten zápas tam, kde ho chtěli mít. Jako pokaždé v derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Tak je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně nereagujte a nezačněte diskutovat s tím fanatikem jirkou.. třeba ho pak psaní těch sraček přestane bavit

Reagovat
smazaný uživatel

Na něho reagují jenom dementi, kteří stejně jako on tady v životě nenapsali jediný smysluplný výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

*příspěvek samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

stejně mě ale nepřestane překvapovat... dostali DVĚ žluté karty, obě zcela po právu, a borec ti napíše "Atletům ji dá za všechno. Seká to strašně." nemoc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Real nudi.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně grizzy!

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti čím dál lepší. Líbí se mi to.

Reagovat
Switchback

Co by bylo nejlepší, asi remízka, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Barcu asi jo. Ale tak fandíme Atletům. To je jasné.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Hristo Stoichkov

Navíc fandit remíze, tak si ten fotbal vůbec nedokážeš užít. Aspoň já ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, nehejtuj ten Real takhle ...

Reagovat
Switchback

jsem nepsal že ,,fandím,, remíze ale co by bylo ve finálním zúčtováním nejlepší ... no radši nic

Reagovat
Billy McClane

Co je toto kurva za otazku. Keby sme boli 10 bodov za Barcou a Atletico len bod, tak jednoznacne fandi Atletom.

Reagovat
Switchback

Reagovat
Billy McClane

No vidis

Reagovat
Billy McClane

Ono to len dokazuje, ze on nefandi Barce ale hlavne hejtuje Real

Reagovat
smazaný uživatel

nervy?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

zeptám se i tebe - kdyby to bylo naopak - fandíš Barce?

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to bylo naopak, tak ty fandíš Barce?

Reagovat
Billy McClane

Mne ide v prvom rade o Real, takze ano samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

fandil bys Barce?

Tak tohle si uložím.

Reagovat
Billy McClane

Keby to malo pomoct Realu, tak preco nie. Nechapem co je na tom tak divneho, musis mat v sebe fakt strasnu zast.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle na Luchovi obdivuju nejvíc - ať hrají v jakékoliv sestavě, tak ty jeho mančafty dokáží ty zápasy takhle opanovat.

Reagovat
Ed_Hazard

Neviem si pomôcť, ale uplne z našej hry zmizol moment prekvapenia. Viac menej máme hru pod kontrolou, ale vo finálnej fáze to vlastne k ničomu nie je. James dolu, Kova hore. Skúsil by som aj Lucasa, ten by mohol byť dobrou voľbou okolo 60 min.

Reagovat
Ángel di María 22

James je mimo, teď budu velkej kacíř, ale to už by tam byl platnější i Bale. Hra je statická, ani Isco dneska nemá momenty, kdyby zkusil něco rozdílovýho, měl tam jednu průnikovku do "ofsajdu", jinak je to od všech ohromně na háku přístup, kombinace bez překvapení.

Reagovat
Ed_Hazard

Presne. Ono to je pravdepodobne tou kombináciou koncentrovanej obrany Atletov so všetkým čo sa dialo v posledných týždňoch/mesaicoch v Reale. Dosť priposraný výkon.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
X-bano-X

Ako v čom máte hru pod kontrolou? Že na nich strácate bod, hráte doma a nemali ste ani jednu čistú šancu za polčas?

Reagovat
smazaný uživatel

Defenzivní dominance El Chola.

Reagovat
Ángel di María 22

Jak mohl Gabi za ten horor nevidět kartu já nepcohopim. Ale jinak je to hrůza, Atletico si něco dovolilo až posledních 5 minut, jinak jsou uplně trapný. A mně přijde, jakoby nám to derby bylo jedno, vlažnej výkon, ťukání kolem vápna, sice je to tam zahuštěný extrémně, ale to nasazení neni 100%, to je k zamyšlení. Obecně hodně podivný derby, vůbec to nemá náboj, jen pár soubojů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

no ako som hovoril..prakticku uz ide skoro iba o cest titul sanca tam uz je skoro nulova pri sucasnej forme barcelony takemr ziadna

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi hrozný alibista.

Reagovat
Ángel di María 22

Vidíš ten výkon? Koukni třeba, jak jsme hráli v prvnim zápase play-off LM na vaší půdě loni. To byl diametrálně odlišnej přístup a dynamika. A to jste hráli doma. Tak si představuju objovnost a nasazení v derby, rychlost kombinací. Dneska je to od nás příšernost, tohle skončí 0:0.

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co má Simeone dělat? Má zraněného YFC a chlap jako DC tam není. Torres bojuje, ale nic navíc neudělá. Aspoň s YFC, ideálně s DC by to bylo dost podobné jako před dvěma rokama.

Reagovat
Ángel di María 22

Mně je jedno, co má Simeone dělat, mně jde o nás. Vy bráníte dobře prakticky každej zápas, ale dopředu to je horší a horší. Tak ja chci videt ten alibismus, kdyz chci, abyhom hrali lip nez jako to, co ted predvadime za mongolskej vykon.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to je přirozené, že chceš vidět od Realu lepší výkon. Ale ty debilní kecy okolo jsou zbytečné.

Reagovat
smazaný uživatel

ta hrůza vám zatím povolila jen jednu střelu na bránu a jednu pološanci, jinak nemáte nic, střed zavřenej, křídla zdvojený, náznaky přečíslení jen když Atleti ztratí balon..ono každej není tak naivní aby přijel hrát na San Bernabeu fotbal jako Vallecano, El Cholo vás má zatím pod palcem

Reagovat
roman1978

Reagovat
Ángel di María 22

Myslel jsem pochopitelně hlavně dopředu, akorát vidláci jako jiri-fcb to nechapou. Dozadu jsou Atleti vzdycky dobry, ale dneska jim to usnadnujeme hodne, vlastne se snama jen hejbou ze strany na stranu v bloku a ani nemusi resit naky osemetny situace.

Reagovat
hntlyl

https://pbs.twimg.com/media/CcO2CC6W0AA1hMS.jpg:orig

Atletům ji dá za všechno!!! Seká to strašně!!!

Reagovat
misinho7

zatial nic moc a hlavne James je tam strasne desny..ja by som tam dal teiz Kovu naopak Danilo dnes velmi dobre snazi sa no chlapec

Reagovat
One-Real

Cristiano zavřený u lajny, přesně tam ho potřebují, aby nebyl nebezpečný. Dneska bez Marcela jsme na lajnách šíleně čitelní, Dani má dost starostí směrem dozadu a Danilo proti zavřené obraně neumí (předskoky a prvních pár kroků má super ). Na krajích nás zdvojují a střed je celkově přehuštěný. Ve zhušťování prostoru, přesunu v bloku a kompaktní obraně mají minimum konkurence, místa tam je minimum. Torres učesaný Raúl García.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Nandem pěkně

Reagovat
vilp

James hrozný až děs. Ale ta zdejší logika - hráč nemá formu, musíme ho prodat - je hrozně legrační. Jinak zpomalený mi přijde celý Real, všechno je to hrozně zbytečně rozvážný, chybí tomu větší agresivita, pohyb, od Isca s Modrićem nějaký překvapivý potáhnutí balonu. Zatím mi to připomíná PSG proti Chelsea, pomalá optická převaha bez šancí.

Reagovat
valloire

Soupeř byl pod drtivým tlakem. Gól visí ve vzduchu.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
valloire

!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak maximálně otazník nad váma visí.

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hyrax

Reagovat
supporter

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý zatím. Výborní jsou Saúl, Augusto a Danilo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak podle AdM jste úplně trapní, no ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jim to je jedno to derby.

Reagovat
Ed_Hazard

Až na Ronaldov priamy kop, následnú strelu Karima a Griezovu strelu celkom nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Ale, Mirečku. Fotbal není jenom o střelách a gólech.

Reagovat
Ed_Hazard

Sry, prečítal som "Dobrý zápas" namiesto "Dobrý zatím"

Reagovat
smazaný uživatel

on asi hodnotí výkon a vyhlídky svýho týmu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jste opravdu precizní. Musím se přiznat, že jsem vám tak nevěřil vzhledem k tomu, že jste byli znevýhodněni středeční LM.

Reagovat
smazaný uživatel

což se ale určitě projeví spíš až na tom druhým poločasu. Tam se ukáže, kolik síly v nohách jim ještě zbylo.

Reagovat
Mateo16

Pripomina mi to Guardiola vs Mourinho a fanusikovia FCB fandia Mourinhovi .

Reagovat
roman1978

Reagovat
Al Capone

to je zase bída...Atlético je jasně lepší.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

chlapci ten cesky komentator co kometuje madridske derby na digi, to je traged, ten clovek to komentuje ako zaspaty, ten je sanca, tak to zisti par sekund po nej a potom stisi hlas ako keby sa tomu cudovaj. nech idu do riti aj s takymito komentatormi, zlate Dajto

Reagovat
roman1978

Reagovat
Generalní Gladiator

zatím docela nuda,čekal bych,že tým,kterej tréhuje zidan, bude předvádět uplně jinej fotbal

Reagovat
Al Capone

No cosi budeme povídat, proti silným je to bída. Proti týmům jako je Atlético, Barca apod máme hrát na protiútoky a ne se snažit držet míč když na to očividně nemáme... Bayern má ještě noční můry z našich protiútoků, ale my "logicky" musíme od nich upustit...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ed_Hazard

Mayoral na plac?

Reagovat
smazaný uživatel

Mayoral

Reagovat
smazaný uživatel

Benzín dolů? Asi ještě není OK po tom zranění, ne?

Reagovat
misinho7

Mayoral hore Karim dole asi je zraneni stale

Reagovat
vilp

Tak už je jasný, kdo to rozhodne. Ale upřímně bych se tomu moc nedivil, proti Atléticu mnohem lepší volba na hrot než Benz, podobně jako Chicharito.

Reagovat
vilp

*typově lepší

Reagovat
Mateo16

Mayoral pod Synu

Reagovat
valloire

Nastupuje Borja Mayoral. Voblak zapláče.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

mohol by zopakovat to svoje solicko z juniorskej ligi majstrov

Reagovat
Mateo16

Cris pre teba prihravka je fakt nieco co nepoznas

Reagovat
Ángel di María 22

Mayoral, to je dobře, zasloužil si pořádnou šanci, čekal dlouho, Zizou může zkoušet

Škoda teď Cris, první gólovka, měl dát.

Reagovat
Hachim Mastour

James

Reagovat
smazaný uživatel

James je fakt šíleně pomalej

Reagovat
Switchback

James jak to dojebal a jak je pomalej

Reagovat
Ángel di María 22

James udělá 5 kroků v řadě a umírá Nebojim se o něj, ale teď je mega z formy, na základ to neni.

Reagovat
smazaný uživatel

James je hrac jedneho sampionatu, na Real vôbec nema a uz vôbec nie za 80 mil.

Reagovat
Aldeano

Jen je bez formy, nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

konsky kkt bez formy, uz v Monaku hral nic. ten hrac nema rychlost, tah, dribling, slabota oproti Di Mariovi

Reagovat
smazaný uživatel

"uz v Monaku hral nic"

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, letos je nemá formu, ale Monako tu sezonu spolu s Falcaem táhl a po Falcaově zranění ho táhl 2x tolik. Tuhle formu si pak přenesl na MS, kde to bylo logicky nejvíc vidět. A troufnu si říct, že tu špičkovou formu si udržel i první sezonu v Realu.

Reagovat
vilp

Tak tenhle už vyhazoval i Casillase, Coentraa, Pepeho, Ramose, Xabiho, Kroose, Balea nebo Benzemu. A když Xabi chodil do soubojů a v lize měl na minutu nejvíc počet zisků, tak ho tady taky prodával. Kdo chce brát někoho takovýho vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

za tych par asistencii a este menej golov dost malo nato aby hral za Real ale hlavne, ze dresy sa predavaju

Reagovat
vilp

http://efsearch.owny.cz/?a=I_love_RealMadridCF&s=predat&f=&t=&o=n

Radši se nad sebou zamysli. Za týden to zas bude Isco s Modrićem.

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooool

Reagovat
patas92

krása

Reagovat
Hachim Mastour

Grizi pls Do Arsenalu príď.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

To je podvod

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda.

Reagovat
patas92

Nejsou 50. léta

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Switchback

Griezmann tu celou akci zahrál jak úplnej bůh

Reagovat
-Carles-

Grieeez

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Jednoznacne lepsia sedmicka na ihrisku - AG7 >> CR7

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byl mazáckej gól

Reagovat
Ed_Hazard

Obrana

Reagovat
dextroza_m

Bílá půlka mlčí

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

to co bolo? zase medzi obranou a zálohou galakticky priestor ale hlavne ze chodiaci Kroos opat klusal! Ten tam nema co robit

Reagovat
Hachim Mastour

Neviem čo je na tom prekvapujúce.Toto je úplne bežné od odchodu Xabiho.

Reagovat
smazaný uživatel

ale dresy sa predavaju, to je hlavne. nedaju sa tie volby urychlit? aby Perez konecne zmizol

Reagovat
Aldeano

Jo, zrovna za odchod Xabiho může Pérez

Reagovat
smazaný uživatel

Gól!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ames zmizni z Madridu! Priemerak pojebany

Reagovat
smazaný uživatel

Zeptej se čonga jaký je to miláček!!!

Reagovat
Manik...

Znalec

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíte,že když to tak skončí Zidane skončí?

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Kroos se na to trochu vysral

Reagovat
Hristo Stoichkov

Klasicky, bez míče je hodně slaboučký, což teda krásně maskuje diktováním na míči.

Reagovat
smazaný uživatel

ten nema co na DM robit, ved sme priechodni, nema to tam kto pokryvat, zastavit protihraca

Reagovat
dextroza_m

Kde jsou Ti fandové, co tady mleli, že stačí vyhrát vše dokonce?

Reagovat
smazaný uživatel

hehe

Reagovat
smazaný uživatel

Carvajal tam při tom gólu nechal tu stranu úplně volnou.

Reagovat
celeb

Zasluzene, Navas nemoze carovat donekonecna

Reagovat
smazaný uživatel

asi ta prověrka ultrasilným AS nestačila...

Reagovat
dextroza_m

Oni hrají jenom na Lm, La liga a CdR je pro Real bezvýznamná trofej

Reagovat
Aldeano

Reagovat
patas92

Ronaldo nestíhá a prasí

Reagovat
misinho7

James je desny..ja skor zacinam mam pocit ze nepojde ani Cris ani Gareth ale on a pride Hazard hlavna ta Jamesova rychlot je sialene hrozna, tolko sanci co by mal keby ju mal aspon priemernu ale on je neskutocne pomaly

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak este pred mesiacom a pol si mu daval Zlatu loptu

Reagovat
misinho7

hovoril som ze ma potencial ale po tych problemoch co ma v kabine s veciarkami atd, asi ma aj nadvahou tak..neviem neviem..keby hral aspon svoje ale poslednej dobe nic moc

Reagovat
Generalní Gladiator

zidan to přeci popřel,takže to určitě není pravda

Reagovat
Manik...

Je jenom z formy. Minulý rok jsme ho všichni milovali, protože byl dokonalý. Jen se chvíli nedaří a hned je to kokot...

Reagovat
smazaný uživatel

kedy bol dokonaly? je to len marketingovy typek co sa predava ale ako hrac s výnimkou jedneho MS lepsi priemer. Uz v Monaku nemal extra cisla, keby vyzera jak Di Maria, myslis, ze si ho Perez vsimne?

Reagovat
CHONG

Reagovat
Manik...

Reagovat
-Carles-

James Aspoň môže ísť skôr na pohárik.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo byl lepší první půlku? nějaký šance?

Reagovat
smazaný uživatel

Griz si to maže na chleba.

Reagovat
Jacks11

Zidan out

Reagovat
dextroza_m

Valoár tady bude až zítra, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo ale když toto proti Barce hrála Chelsea tak to byl hunsný autobus a destrukce fotbalu, když to samé hrajou Atleti proti Realu tak je to ultrkrásný fotbal a kdejaký šupák co umí dorazit míč v jasné šanci je bůh

Reagovat
dextroza_m

Viděl si ten gol troubo?

Reagovat
smazaný uživatel

Není to krásnej fotbal, ale dlouhodobě to na nás funguje, tak proč by to měli měnit?

Reagovat
smazaný uživatel

Však já netvrdím nic že by to měl měnit, jde mi o to , že někteří si nevidí do pusy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono je to taky něco jinýho. Chelsea tehdy hrála autobus, ale měla obrovský štěstí, Barca by 9 z 10 takových zápasů vyhrála. Atletico má dneska víc šancí a v podstatě nás do ničeho nepustili a sami měli spoustu šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

zatial 1 strela na branu (Ronaldo z priameho kopu) a 2 rohy - a tu sa niektori cuduju, ze Real nevyhrava

Reagovat
celeb

Realu sa zlte nedavaju, nechapem akoze to komentatori nepoznaju.

Reagovat
valloire

Za co? Ty vole za co?

Reagovat
dextroza_m

Neboj, ten třetí flek dáte... Snad

Reagovat
smazaný uživatel

Dáme, první dva místa Atletica a Villarealu necháme

Reagovat
Salfovic

Reagovat
CHONG

Třetí místo v lize a ban na nákupy, Pérez v létě zbourá trh

Reagovat
dextroza_m

stoupne dluh Španělska o 10% :-))

Reagovat
patas92

Torres

Reagovat
dextroza_m

Co ta Slavie, uděláme z nich jenom červené nebo bílé?

Reagovat
patas92

Těžko říct, ale ten výsledek se Zlínem bych moc nepřeceňoval...Každopádně ten kurz na Baník se zkusit musí

Reagovat
smazaný uživatel

Modrić žlutá nic?

Reagovat
smazaný uživatel

za co?

Reagovat
smazaný uživatel

zdržování hry.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by bylo hodně přísný. já jsem myslel, že mu jí dá.. ale to by byla chyba..

Reagovat
smazaný uživatel

Když si jde stoupnout hráč takhle před balon, tak s tou žlutou musí počítat.

Reagovat
valloire

Za co? Ty vole za co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty? Kopačka do hlavy nic?

Reagovat
teenz

Reagovat
Aldeano

To je tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

To Atletico

Cholo

Reagovat
dextroza_m

Mayoral, to je ten talent z B?

Reagovat
smazaný uživatel

ano hra 1. zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Isco

Reagovat
vilp

Co víc chce?

Reagovat
dextroza_m

míč na brankovou...

Reagovat
misinho7

Cristiano neda dva tutovky... jedine pozitivum dnes zatial Mayoral celkom dobre hraje

Reagovat
dextroza_m

jj, docela se na to dá koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Fanousci Barcelony jsou opravdu ubohe postavicky kterym snad dela dobre kdyz se verejne ztrapnuji :D

Reagovat
smazaný uživatel

Zato ty jsi se tímhle veřejně vyznamenal. Gratulace.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ty jsi presne ten priklad proc jsou tu fanoušci barcelony za takove tupce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nemám je rád, ale toto je pro všechny fanoušky Barcy obrovská urážka.. Někteří si to nezaslouží fakt abys je házel do jednoho pytle s tím individuem.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň bys mohl reagovat jen jedním nickem..

Reagovat
celeb

Isco uz 2. krat skrat pri prehravani. Zidanovi patri za to, ze to predvidal/videl a zareagoval.

Reagovat
Generalní Gladiator

Ronaldo bojuje jak lev o další zlatý míč, nepoznávám ho

Reagovat
Robbie

to už není normální, Real nato jaké má hráče tak ty hráči neustále furt v důležitých zápasech vyhoří, tohle už není náhoda, finále LM s Atleticem byla obrovská haluz

Reagovat
smazaný uživatel

Griz je na place před ostatními o hodně velkej parník.

Reagovat
valloire

Atletico nestíhá a prasí.

Reagovat
-Carles-

Valloire nezvláda a žvaní.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Generalní Gladiator

remíza bybyla lepší, no nějak se neumim donutit jim přát

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
patas92

Tohle je ale penalta, ne?

Reagovat
Switchback

rozhodčí jí nepískl takže ee

Reagovat
Imago

Byla...

Reagovat
misinho7

penalta jak voci...

Reagovat
Hachim Mastour

To choj ako dopi*e

Reagovat
Ángel di María 22

To neni penalta jo? OK

Reagovat
valloire

Sudí je podplacený

Reagovat
Manik...

Jasná penalta

Reagovat
valloire

Holt nejsme na Camp Nou.

Reagovat
Jordi Alba

Vám by jí tam pískl proti nám, có ?

Reagovat
Kluivert9

Nejste, proti Barce by ju pískl hned.

Reagovat
smazaný uživatel

Očekával,že to bude jak proti Barce.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
misinho7

jak inac...nespravodlivost..uz sme si zvykli no...

Reagovat
patas92

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murena

Reagovat
misinho7

samozrejme barca zaplatila rozhodcu...o tom nie je rec....urcite nieco dala aj atletom ako motivacne....urcite nam aj v noci poskodila ihrisko..nema to vyznam..dokym to budu robit biele kralovstvo nikdy nebude vladnut nema to vyznam toto ...zabudol som spomenut ze maju urcite aj podiel na zlych Jamesovich vykonohc o tom ziadna

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už hejtuješ i sám sebe?

Reagovat
misinho7

uvadzam veci na pravu mieru..vela ludi do zakulisia nevidi samozrejme a budu si mysliet ze Barca je taka dobra ale treba im otvorit oci, som taky zvestovatel

Reagovat
MadMrJacky

Ta frustrace se na tobě dost špatně podepsala

Reagovat
smazaný uživatel

Je to vážné, není tu někde lékař?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

kam sa hrabe konšpiračná o 11. septembri

Reagovat
Jordi Alba

Pobavil.

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
raduinho

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
2miguel1

U tychto zapasoch sa realu davaju dve odpovede. Ze Zidane nato nema a ze im chyba typicky DM

Reagovat
smazaný uživatel

Na Atlety neuměl ani Carlo a ten rozhodně na Real měl.

Reagovat
placa

Mne to teda rozhodne neprislo jako jasna penalta, Danilo to dost prihral, ale piskat se asi dala...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Celkem jasná, no

Reagovat
Manik...

Kašlat na rozhodčího. Ve Španělsku jsou prostě úplně otřesní

Reagovat
valloire

Okradli Bílý balet za bílého dne.

Reagovat
Jordi Alba

Okradli Bílý balet za bílého dne, když byl faulován cikán.

Reagovat
raduinho

Benitez > Zidane

Reagovat
CHONG

Tlustější je určitě.

Reagovat
Generalní Gladiator

=

Reagovat
Robbie

dokud v Realu budou takový hráči co jim to je jedno tak Real nikdy nic nevyhraje, to už není trenérem, ale hráčema

Reagovat
smazaný uživatel

Idealna by bol este remizka, ale vzhladom na narocnost programu urcite lepsie 3 body pre Atletov nez Real

Reagovat
smazaný uživatel

je to jednoduchý, buď na to máš nebo ne a Real na to nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoření nových a nových nicků ti nikdo nežere Jirko

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď seš fakt vedle

Reagovat
SIRBRANIKE

Ty si sa kedy registroval?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Tak jdu na pívo, doufám, že ufňukánci vyrovnají...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, jak mi bylo 14 tak jsem taky pil jak duha Jirko

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Danilo je příjemný překvapení dneska. Aspoň něco.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
celeb

Na Bernabeu vyhlasili evakuaciu?

Reagovat
raduinho

Fanoušci na baterky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno, chtěj se vyhnout zácpám. Na velkých stadionech úplně normální.

Reagovat
patas92

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

při derby zcela standartní chování

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
misinho7

ze hovori fanda chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Gabi

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ne

Reagovat
2miguel1

Real je slabučký

Reagovat
Jacks11

ten špek co tam teď mával takhle si představuji valloira

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Radši si nás nepředstavuju. Kdybyste třeba věděli, jak jsem hnusný já, tak tu mám peklo. Ale zase na druhou stranu, jsem hodný

Reagovat
valloire

To máš teda smůlu. Já jsem holohlavý lehce nabušený hovado. Kdybych vypadal jako špek, tak se v horách ani nedojdu ubytovat.

Reagovat
el Principito

tomu hovadu bych i věřil

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo z 40m z otočky, to je fakt dement

Reagovat
smazaný uživatel

moc na výběr neměl

Reagovat
smazaný uživatel

:D no hráči United nedají branku ani ze 40cm, takže pořád dobrý :D

Reagovat
CHONG

40 metrů, ty bys potřeboval silnější brýle, zdá se mi.

Reagovat
misinho7

je velka skoda ze si sa este nedostal k cislam v skole, neviem ci matematiku v prvom rocniku vynechavaju alebo ako alebo si este v skolke ale 40 metrov a 17-18 je rozdiel ak si si nevsimol kde stal

Reagovat
misinho7

Dnes to bolo jasne. Jasny takticky zamer Zidana prehrat tento zapas lebo ak by sa mu tuto sezonu podarilo vyhrat ligu tak Rafa by si samozrejme ukrojil s kolaca a bral to tak ze aj on ma na tom zasluhu a to Zizu nechce pripustit, jednoznacne chce skoncit 3 aby ukazal ludom ako zle koucoval Rafa Real a buducu sezonu to naplno rozbali. O tom ziadna. neskutocne genialny je ten Zizu tlieskam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Zidane

Reagovat
valloire

Ligu vypouštíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

letos jedem Copu...oh wait

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti v suchým triku.

Reagovat
celeb

Tak snad sa Real pobije s ponorkami o priamy postup do LM.

Reagovat
CHONG

Sráči

Reagovat
Hristo Stoichkov

Saúlito je strašný dělo, snad ho Pepek neukradne.

Reagovat
vilp

Nemyslím si, že to bylo zasloužený. A nemyslím si, že do toho hráči Realu dali všechno, jako by to měli při té ztrátě na Barcu pěkně na párku. Atlético gól z jedné tutovky, Cristiano nic ze dvou, tahle prohra jde na jeho hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético gól ze dvou tutovek.

Reagovat
smazaný uživatel

takže AS Řím už není stejně silný tým jako Atlético?

Reagovat
Kluivert9

Asi ne Co na to misinho7?

Reagovat
misinho7

porovnavat LM kde barca plati rozhodcom menej ako v lige je velmi takze tym padom sa aj zvysuje uroven timov, z hypotetickeho hladiska to zober tak ze AS je slabsie v skutocnosti ale ked doplati barca rozhodcom stava sa silnejsim Alteti su silnejsi a po doplateni su este lepsi cize celkovo musim uznat atleti <as ale ak by som nebral uplatky tak je as vonku len trosicku slabsi..

Reagovat
smazaný uživatel

pocul som ze Barca plati rozhodcom bez bločku, k*rvy daniarske odrbavačské

Reagovat
misinho7

o tom som pocul i ja samozrejme nechcel som to velmi rozmazavat uz aj tak je na vas dost spiny, snazim sa byt ohladuplny

Reagovat
smazaný uživatel

zastřel se už

Reagovat
misinho7

aa vidno ze si stratil vieru a cestu..taketo slova by som na tvojom mieste nepouzival priat niekomu smrt.. zajtra povinne do kostola treba ist a hladat cestu budem ti drzat palce

Reagovat
smazaný uživatel

si taky dobrosrdecny, musis byt Madridista

Reagovat
misinho7

o tom niet pochyb samozrejme vo volnom case ked rozdavam jedlo bezdomovcom v krizovych centrach a niektori sa priznaju ze su Cule tak im dam o varesku viac polievky srdiecko na spravnom mieste

Reagovat
uff

Pekné od teba a dúfam že nezabúdaš ani na vašich. Tých tam ale musí byť plný ústav. Obdivujem ťa toľko dobrosrdečnej roboty.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes si uz kazdy lepsi tim na Bernabeu spravi z Realu trhaci kalendar

Reagovat
celeb

Zemetrasienie?

Nie, len niekomu padli nohy zo stola.

Reagovat
Kluivert9

Letos už spadl celej stůl...

Reagovat
roman1978

tak, bublina zidane splaskla. ronaldo se opět prosadil proti silnému soupeři.

takticky velice vyvážený výkon od chola.

každá prohra té bílé lůzy potěší. jen tak dále zidou

Reagovat
CHONG

Zrovna dneska je to s tím Ronaldem hrozná blbost, to, že nedal tutovky nemá nic společného s kvalitou soupeře.

Reagovat
roman1978

to nevadí. jen to těší

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

bublina? nas keby trenoval aj najlepsi manager tak to nedame lebo tam Perez presadzuje marketingových hracov ktori musia hrat aj na odlisnych postoch len aby hrali a predavali sa

Reagovat
fefo

konkretne dnes hral kto namiesto koho?

Reagovat
roberos

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane přetěžuje Kroose, který už jenom tahá nohy! Zidane ven!!!!

Reagovat
roberos

Reagovat
smazaný uživatel

, Kroos mi opravdu přijde hrozný.

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane ven?

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

jen se ptam..

Reagovat
celeb

ako on tam v 1. rade este nemal ist, nech si hovori kto chce - co chce, on este nemal taku pripravu/prax/skusenosti, aby mohol ist trenovat velkoklub ako Real. A prirovnanie k Pepovi smrdi, lebo aj na nizsiej urovni mal Pep toho odtrenovane ovela viac (aj s licenciou).

Prave toto predcasne nasadenie Zidana do A timu ho moze ak trenera odstrelit.

Ale z vasho pohladu, uz je tam, treba mu drzat palce, ze to zvladne ... ale ma to (a hlavne bude mat) kurewsky tazke.

Reagovat
smazaný uživatel

urcite souhlas, angazovat ho byla blbost

Reagovat
uff

Verím tomu že neodstrelí. On nemohol už nič zachrániť. Uvidíme či ostane aj na novú sezónu ako prvý tréner.

Reagovat
One-Real

Ostuda, čekal jsem že si pro to půjdeme od první minuty, že se o to porveme a nakopneme zase tu zdravou agresivitu. Dnešní přístup je zklamaní, bez Pepeho a Marcela tam je zase o dva hráče dýchající za Madrid méně. Kostra srdcařů, která ostatní strhne. To tam dneska vůbec nebylo. Hrálo 11 skvělých fotbalistů, ale každý si hrál svůj zápas. Potěšilo mě, že tam Zidane poslal všechny Borju, Lucase a Jesého, ten aspoň vypadal, že mu to není ukradené. Před další LIGOVOU sezónou má Zizou hodně práce, LM vidím pořád optimisticky. Hala Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Jesé je slaboučky a Danilo dobře nahradil Marcela...

Reagovat
celeb

presne tak! Vsetci madridistas idu Danilovi urazit hlavu a pritom je to casto jeden z najlepsich na ihrisku, Bale detto.

Najvacsia sranda bola, ked komentatori na Sky? vraveli, ze zo sekretariatu RM dosla sprava o tom, ze sa Real bude snazit za kazdu cenu dostat DDG

Ale vlastne, preco nie, aspon cirkus pre ostatnych.

Reagovat
Generalní Gladiator

hmm,takže real v lize definitivní konec, škoda, že nebyla plichta..atleti druhou půli bavili víc než domácí.Hlavně griezman si dnes namazal domácí obranu na chleba, když porovnám jeho výkon, s hvězdami realu, není tam nikdo, kdo by se mu jen přiblížil, nejlepčí týpek na place.zidan dost bezradnej, vedle simeoneho působil jak trenér z okresního přeboru, jenom líp voháklej. zítra vzhledem k dnešnímu výsledku musíme za tři b.

Reagovat
Gunner91

Musim jako nestrany fanousek, ktery se dnes dival hlavne aby videl kvalitni fotbal, rict ze takove rezniky jako Atletico jsem dlouho nevidel a to se divam na PL, o ktere 90% fanousku spanelske ligy tvrdi jak je to liga nekopu a okopavacu.. Neodpiskana 100% penalta a to co predvedli Correa s Gabim na konci, o tom snad ani nemluvim.. Zlaty Stoke!

Reagovat
smazaný uživatel

ta penalta nebola, druhy hrac chcel proste padat na zem nemal zaujem hrat. Correa mal videt cervenu, to je asi jasne, rozhodca mal nalozene v gatiach.

Reagovat
Gunner91

Ta penalta jak v tom byl Danilo, sahal po balonu a Gabi mu vjel mezi nohy a poslal ho k zemi? To nevim co vic by mel udelat aby to rozhodci odpiskal? Tohle by bez zavahani piskli i v Anglii..

Reagovat
smazaný uživatel

nevim co piskaju v anglii, lebo ich ligu nekukam, ale podla mna Gabi proste iba spravil protipohyb, ako keby ocakaval suboj pleco na pleco a Danilo namiesto toho povolil a spadol, , ta noha tam bola skor nahodne, teoreticky sa to dali pisknut, ale zo strany Danila tam nebola vobec snaha hrat loptu, vyslovene cakal na kontakt a padal.

Reagovat
Gunner91

Tak nevím jak jsi to viděl ty, mě to z toho opakovanýho záběru za lajnou přišlo, že se Danilo natahoval pro balon a Gabi mu nohou, i když možná náhodně, každopádně šel mezi nohy a to ten pád zapříčinilo.https://www.youtube.com/watch?v=BrvkIIb3F9s

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to přišlo spíš jako srážka než jasná penalta,ale je pravda,že bezdotykových penalt už Ronaldo kopal hodně ,aby pomstil vlastní ublížení . A slavil jako mstitel.

Reagovat
Gunner91

Tak ale to už sem taháš trošku něco jinýho, tohle ti vyvrátit určitě nemůžu Tady si myslím, že i když to může být braný jako srážka, Gabi tam šel strašně nešikovně a narozdíl od Danila si podle mě nepochopitelně nevšímal balónu i když měl k němu podle všeho blíž.. Můj názor chyba Gabiho a penalta to být měla.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl spíš mohla.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj. Nestranný fanoušek. A to co dělal Ramos jsi neviděl. Tleskám.

Reagovat
Gunner91

Vyloženě žádnou prasárnu, jakou předvedl Correa jsem tedy neviděl.. Je ale pravda, že jsem se díval na hotelu a stream se se mi asi 3-4x na pár minut zasekl.. Každopádně to nic nemění na tom jak hrálo Atletico a do těch soubojů lítali jako utržený vagóny a horších zákroků tam mohlo být daleko víc.. Mysli si o mě co chceš ale čekal jsem od nich teda hezčí fotbal

Reagovat
Gunner91

Nehledě na to, že to že je Ramos hovado musí vědět snad i ten nejzarytější fanda Realu

Reagovat
smazaný uživatel

No to by ses divil.

Reagovat
Gunner91

Obránce to je rozhodně nadprůměrnej, ale kolikrát mám pocit, že je to ještě větší zvíře než Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe míval velké ústřely, Ramos je hov.do konstantněji.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos např. v závěru pěkně nechutně sundal Gabiho.

Reagovat
One-Real

To byla podle mě "odplata", za tu strkanici předtím. Klasický Ramos.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukni někdy na Espanyol, to je snad ještě horší.

Reagovat
roberos

Tak Ronaldo je na lepší dobře bránící tým k ničemu. CR nemá co v takových zápasech nabídnount , CR nic nevymyslí ani neobejde,aby došlo k přečíslení .

Reagovat
smazaný uživatel

problem bol v tom, ze okrem CR tam na konci zapasu nebolo nikoho, kto by sa k nemu pridal. Jediny Jese tam tahal po krajoch lopty ale efektivita ziadna. Ronaldo mal premenit tie svoje 2 sance. V takychto zapasoch, treba byt maximalne efektivny.

Reagovat
Mateo16

Hracov proti betonu nemame ak nevide zapas Modricovi , Iscovi tak to ide do prdele . Ale prekvapenie Borja zahral paradne co som necakal .

Reagovat
smazaný uživatel

ten ukzal viac jak ten kkt James

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co smích,snad tě nepřešel!

Reagovat
roberos

REal umí hrát jen na brejky. Na zhuštění prostor v Realu nikdo hrát neumí. Lídr Ronaldo je ukázkový případ.

Reagovat
smazaný uživatel

Přál jsem si pro vývoj v tabulce remízu,ale vidět Real prohrát je vždycky krásné. Kdy jsme to viděli naposledy, v poslední době jen remizovali a taky vyhrávali.

Pokud zítra vyhrajeme , měl by být Real ze hry. Jsem dost překvapený,že to Atlético dalo, zas tak dobře nehráli,ale Real byl fakt marný. Myslím,že takhle špatně jsem je dlouho neviděl hrát.

Vyhoďte toho Zidaneho! Je někdo pro návrat Rafy? Já ano!!

Reagovat
celeb

ja zas nechapem, ako vsetci (este aj z LaLigy) nezmyselne podcenuju atletov. Keby mali naspat Costu, tak by titul najskorej vyhrali oni. Ich defenziva je dychberuca a zraza ich akurat nepremienanie sanci a zly odhad v Martinezovi (ktoreho sa im vsak nedavno podarilo predat za sialene dobre $$$). Ten tim je silny hracmi a este silnejsi psychicky skrz Chola. Ak si atleti udrzia Griezmana, stoperov a zozenu top class strikera (co atletico paradoxne nikdy nemali problem), tak nabuduci rok idu na titul.

Reagovat
celeb

keby si atleti udrzali Costu a Turana ...

Reagovat
Phillipinho

Arda absolutne nechybi. Costa hodne ....

Reagovat
smazaný uživatel

podcenuju ich preto lebo su chudobni. je to logicke. prijmy realu a barcelony su rocne 3 krat vyssie ako u Atletica.

Reagovat
celeb

chudobni ... ako samozrejme nemaju prijmy Barcy a Realu (co je IMHO skoda), ale grosom nikdy nesmrdeli. Problem bol skorej opacny, sialene zle hospodarenie az rozkradanie klubu, ked im hrozil velmi realne bankrot. S prichodom Chola na lavicku sa vsetko akoby zazracne otocilo a ak vydrzia, tak aj skrz LM a tradicne dobry scouting sa im snad podari mat financie pod kontrolou. Este by to chcelo, aby LaLiga predavala svoje TV prenosy aspon radovo podobne s PL a k tomu ferovejsie rozdelenie prijmov za ne, aj ked vacsina ludi chce vidiet prave Real a Barcu, ale tieto 2 kluby by to mali zvladnut zadotovat so znizenymi podielmi a celej Lige by viac penazi prospelo uz len koli tomu, aby anglani nevykupovali hracov ako dochodci zlavneny tovar v supermarketoch.

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu, ze by mali troska solidarnejsie rozdelit prijmy z predaja tv prav, ale urcite nie takym rovnostarskym sposobom ako v anglicku. pre barcelonu a real by to znamenalo, ze najvacsie hvezdy tychto klubov by odisli, co by ligu oslabilo. skor by mali podpisat lepsi kontrakt, ved neni mozne aby anglicka liga mala tolko prachov z tv a la liga porovnatelne s nejakou talianskou alebo neviem, pripada mi to absurdne

Reagovat
celeb

ak by sme dostali hoc aj polovicu z toho co PL, tak aj pri rovnakom rozdeleni (co je IMHO blbost) by sme dostali viac ako teraz. Problem nie je v kluboch Barca/Real/Atletico/Vale/Sevilla ... ale v prave vo vedeni samotnej ligy. Na to, aka je kvalitna zaraba strasne malo. Financie za prava by mali byt odstupnovane podla poradia v tabulke, ale nie az s takymi odstupmi. V provom rade treba pomoct lige, aj keby mali na to Real s Barcou na par sezon trochu doplatit. Ono by sa to potom velmi rychlo vratilo naspat.

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu, ze vedenie ligy je marketingovo negramotne, ale real a barcelona rozhodne nemozu dopaltit rezdelenim tv prav odchodom suareza neymara atd. to by bola cesta do hrobu. chce to zasluhove rozdelenie podla umiestnenia, ale to, ze bude getafe a levante predavat svojich hracov do stoke a crystal palace, tomu ani tv prava nezabrania, ked im chodi na stadion 6000 ludi, bohuzial. hlavne , keby to rozdelenie pomohlo klubom ako sevilla, atletico, to by bol uspech.

Reagovat
smazaný uživatel

ale inac s hentymi utocnikmi mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na zisk titulu je neodepisuji,jestli jsi to tak pochopil,ale snad je obecně známo,že to žádný drtič není,Real ,i když hrál zle je hodně přehrával a v proměňování šancí bylo dnes Atlético efektivnější, Real tak 3-4 dobré příležitosti měl,Atletico využilo první příležitost a zalezlo ještě hlouběji a fotbal z jejich strany dost skončil,byť tam potom mělo šance,ale ty pramenily z otevření obrany Realu a hlavně z jejich psychického zmaru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane je tam len figurka. Pokial musia hrat marketingovi hraci a ti s cenovkou tak Zidane s tym nic nenarobi. Vyhodit musíme Pereza.

Reagovat
roberos

Ten Real je ale slabý.ještě teď mě bolí oči z jejich hry bez myšlenky a schopnosti něco vytvořit .

Reagovat
smazaný uživatel

TOP !!!

Saúl v zápasech s Barcelonou a Realem během pár týdnů ukázal čeho je schopen. Byl všude, na míči skvělý, tvrdý jak žula, atletický.

Beci standartně dobří. Godín trochu nejistý. Gimenez určitě dneska lepší. Oblak pohoda.

Augusto se přiblížil výkonům Tiaga. Pěkně. Gabi a Koke těžkopádní, ale ti co udělají práce, to je masakr. Koke se taky ve druhém poločase zvedl konečně i herně.

Torres docela zbytečný. Na tuhle úroveň už nemá. Je platný, to jo. Asi jako Raul Garcia, ten byl taky platný. Absolvuje souboje, napadá, ale tady by to chtělo někoho pořádného. S takovým Diegem Costou by ten tým byl úplně jinde.

Real bezzubý. Nejlepší Danilo a asi Ronaldo. Který už není tím efektním a efektivním Ronaldem, ale je třeba si uvědomit, že mohl mít klidně 2 góly.

Clos Gomez velmi dobrý. Ani jednou nepodlehl tlaku SB. Tleskám. Chyby vidím v neudělení žluté Gabimu a Ramosovi. A penalta na Danila sice jednoznačná nebyla, určitě ne z prvního pohledu, ale pískat ji určitě mohl.

Reagovat
JM

Však Ramos kartu dostal, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl dostat už dřív. Měl tam minimálně dva zákroky. První poločas Torres do zátylku, pak Grieze sestřelil tělem, pak na něho ještě šlápl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to on má každý vypjatější zápas a někdy tu kartu nedostane vůbec.

Jinak gratuluji, ta defenzíva je nepřekonatelná, není divu ,že jsme vám nedali gól ani proti devíti.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a jestli jsou Atleti zkurvená hovada, tak Ramos je atrapa na zkurvená hovada. A imitace je většinou nedůstojná, jako tenhle blbeček.

Reagovat
sensei25

Kroos hráč o ničom. James pomalý ako môj starký a Isco je vozič na n-tu. Ten hráč brzdí každý jeden útok,keď má loptu. Chvalabohu,že je u Vás a nie u nás,lebo by ma jeblo z neho. Mali sme Fabregasa spomaleného a to mi stačilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uz konecne poslite toho deda Pereza do dochodku. toto je na smiech hentak riadit po sportovej stranke klub. Jeden priemerak da na MS goly a uz sa odrazu kupuje ako jeden z najlepsich hracov. James ma akurát tak na AC Milano. ziadna rychlost, tah, je pri nom super a James strati loptu, ved on okrem strely a par nahodnych golov nic nehra. ale staci mat dobry face aby sa predavali dresy, to staci. nechapem ked sa nam dari v basketbale kde sa Perez nemiesa do sport. politiky, preco sa to neda vo futbale?

James na Real nema, Kroos sa flaka, dozadu nebrani, naco hra posledného v zalohe? naco sa kupoval Bale ked na jeho pozicii hral CR? vsade len marketing, aby hrali ti najkrasnejsi a zeny sa mali naco divat, kupovat dresy, suveniry a Perez mal na dalsie vily

Reagovat
Imago

Ty kráso, někteří jste fakt jak korouhve ve větru, při výhrách je idealizujete jako bohy, a při prvním nepodarku pokud možno rozprodat celý tým i se stadionem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja som ten kto tu pise aby sme kupili poriadne DM, keby sa dal hrac typu Saul z Atletika. James je hrac jednych MS a Kroos okrem rozohravky je strasne lezerny, ziaden suboj. necudovat sa, ze v Bayerne nehral

Reagovat
smazaný uživatel

Saúl není DM.

Reagovat
smazaný uživatel

nechytaj sa za zbytocne slovicka, je to makac, jeho vsade

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, vím, co jsi tím chtěl říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je, jestli by se na něho nepískalo, když někdy není schopný zpracovat míč. Dnešní zápas byl skvělý, podobně jako s Barcelonou, takže jeho strop je zatraceně vysoko, ale jsou i zápasy, kdy je špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl bys vědět, že když musí tvořit, je špatný. Mu vyhovuje nutnost. Ke skvělým výkonům ho dotlačí skvělý soupeř. Když má víc možností jak situaci vyřešit proti slabším, pak se naplno ukážou jeho nedostatky.

Reagovat
smazaný uživatel

toto sa nam casto stava a tam potrebujeme takého hraca ktory dokaze prepojit obranu so zálohou, nabeha, vybojuje. jedneho pri 4-3-3, dvoch pri 4-2-3-1 https://streamable.com/aprz

Reagovat
technecium

Reagovat
vocasisko

To je tak geniální, jak tam Atleti dokázali ze situace 3 na 6, udělat situaci 4 na 3. Protože Kroose, Isca a Danila, bych v té situaci vykázal ze stadiónu, protože určitě neměli platnou vstupenku na zápas

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ten Kroos neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

Pani, tu sa nic nezlepsi pokial neodide Perez. zase nejaky Hazard ktory podobne ako Bale nema kde hrat a podobných marketingových pokemonov. dakujem stacilo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme se pobavili a teď už myšlenky na zítra. Sevilla je jeden z nepříjemných soupeřů,ale zítra snad na domácí půdě budeme mít motivaci v poslední prohře s nimi (1:2) , vyrovnání rekordu a taky v tom videu ala IS(!)

myslím,že všichni jsou v pořádku ,tak rotace snad minimální. Máme o dva dny víc odpočinku, i když Emery v Norsku taky dost šetřil síly.

Reagovat
celeb

Bravo

Aleix, Troll, Verm, Alba

Raketa, Busq, Don (2. polcas Arda)

MSN

Reagovat
smazaný uživatel

Arda do základu a pak OK

Reagovat
celeb

ja som za, ale na Lucha by to bolo moc zmien. Necudoval by som sa obrane Alves, Pique, Masch, Alba.

Reagovat
ADM

Arda na základ ešte veľmi nemá. Ale samozrejme by som to tiež rád prerotoval, ale aby to nedopadlo tak ako v Las Palmas, že zas bude musieť isť cez polčas dole

Reagovat
smazaný uživatel

mal žltú

Reagovat
ADM

No ved práve, narážam na to že robil faul za faulom.

Reagovat
smazaný uživatel

Arda na základ má a už to několikrát ukázal. Tenhle zápas by měl hrát on.

Reagovat
ADM

Tak na základ má, nie je to žiadne Béčko, ale herne mi nejak neulahodil zatial

Reagovat
celeb

rozhodne na zaklad ma, ale to aj Raketa, Busq, Don a zrejme uz aj Sergi Roberto. Ked sa vrati Rafinha, budu to priemne problemy poskytnut im vsetkym dostatok minut, aby sa udrzali vo forme.

Najvacsi problem momentalne mame s alternativou k Albovi. Jeremy sice zahral posledny zapas obstojne (snad 1. v tejto sezone a nepovedal som dobre) a moze tam (ako vsade inde na ihrisku) zahrat aj Sergi Roberto, ale v pripade zranenie/trestu/poklesu formy Albovi mame problem. Najlepsie by bolo zobrat si spat Bellerina z Arsenalu a preskolit ho na lavu stranu.

Reagovat
mistr129

radši bych Gayu, z něj bude jednou TOP 3 levý bek

Reagovat
loki5

Koukám že kdykoliv má valloire nějaká silná prohlášení odrcení souprře nebo prasení měl by si člověk vsadit proti Realu

Reagovat
blaugrana

Villarreal nastúpil v nejakej divnej zostave.

Reagovat
smazaný uživatel

Bakambu a Vojak hraju takmer kazdy zapas. Treba ich trosku nechat oddychnut, ved stale bojuju o EL a budu aj o 3. miesto

Reagovat
Phillipinho

S tim jejich tezkym losem a ucasti v EL bude jeste velky boj, aby uhajili 4. flek, ackoliv si myslim, ze to zvladnou.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To zvládnou, hlavně teda díky tomu, že vyhrávali zápasy, ve kterých byli bez jiskry. A bylo jich dost. Sevilla je venku hodně špatná a EL bude hrát taky. Nikdo jiný už je ohrozit nemůže.

Reagovat
houdic

Mohl by nechat oddechnout i Bruna, je to sice klíčovej hráč, ale ve středu bude potřeba víc než na tyhle dřeváky... Nebo ho teda mohl aspoň po půli stáhnout, když viděl jaký jsou Levanťáci tragédi, takhle si zbytečně koleduje že se zraní...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Však je to klasická Marcelinova rotace. Po čtvrtečním těžkým mači v Neapoli se nic jinýho čekat ani nedalo, když už teda musejí hrát polední zápas.

Reagovat
Phillipinho

Marceloni rikal, ze jsou vsichni hodne unaveni, navic v tydnu hrajou na Balaidosu, coz bude sakra tezkej a dulezitej zapas pro ne.

Reagovat
netopier

Inak keď už budú Baskovia vo Valencii tak mohli doobeda odohrať aj to osemfinále EL nech ušetria na cestovnom

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/7QXHU-b4Obk

Je Alves najlepsi pravy obranca v historii ?

Reagovat
smazaný uživatel

nevim no.. Cafu mi pride lepsi

Reagovat
ADM

Toto v tejto sezone vidime velmi malo

Reagovat
Carrick

Tím je Lahm.

Reagovat
technecium

Není

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Ťažko povedať, napr v defenzívnej činnosti určite nie. V ofenzíve to už je iná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cafu

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Jacks11

Jestli chce real madrid ještě někdy vyhrávat trofeje a být pro Barcu konkurenceschopný tak se musí zbavit té rakoviny Ronalda, která rozežírá tým zevnitř. Dovolit si kritizovat spoluhráče a kamarády je opravdu ubohost, zvláště když on sám nehrál nic! Neni náhoda, že MSN fungují jako stroj, když se vzájemně respektují a jsou to kámoši, není možné, aby někdo zkazil přihrávku nebo střelu a Messi říkal, kdyby byli všichni stejný jak on tak se vyhrává..

Reagovat
mistr129

Jestli myslíš to: "Kdyby byli všichni spoluhráči jako já, byli bysme první", tak to novináři překroutili, on řekl, že je sužují zranění, a kdyby co se týče zranění byli Pepe, Benzema, Bale a další jako on, mají titul

Reagovat
Jacks11

hahaha na Barcu byli komplet a dostali 0:4 o titulu si může real nechat zdát, díky solistovy CR

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Negredo To je teda kanonier.

Reagovat
smazaný uživatel

Muniain

Reagovat
smazaný uživatel

ten negredo je tam jako zaskodnik ne? uz nekolikata jasna tutovka za posledni zapasy

Reagovat
netopier

Ale výber miesta má dobrý, len to riešenie situácií

Reagovat
smazaný uživatel

Předběhne ještě Villareal pusinky?

Reagovat
technecium

Jasně, předběhne!

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem si chtěl přečíst

Reagovat
celeb

https://streamable.com/76me - LVG sa zapise do historie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Dominator
Reagovat
smazaný uživatel

Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

Gary netusi.

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole to snad neni mozny, 0:2, odskocim na chvilu a uz 0:3...hrozny masla

Reagovat
smazaný uživatel

Presne a to som mal staveny tiket na tento zapas posledny 1x, hovorim si ako to fajn drzia, kuknem o 10 min. a 0:3, som si myslel, že zle vidim .

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe, to je fakt moc. Přitom mohli v pohodě vyhrát . Díky Negredo, Parejo, Mino. Jakmile odešly síly Enzovi, odešla i hra Vale.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, Mustafi se Santosem se při tom prvním gólu taky předvedli.

Reagovat
houdic

Jak hraje Cheryshe?

Reagovat
houdic

V

Reagovat
smazaný uživatel

Cheryshev nehraje uplne zle, ale na Valenciu nema kvalitu. technicke nedostatky, technika nic moc, jeden na jedneho nic moc. ovela lepsie keby namiesto neho hral Bakkali. Cheryhev je len taky bojovnik, bez potencialu.

Reagovat
houdic

To je divny. Vloni byl ve Villarrealu mezi trema nejlepsima hracema a jako drevak mi neprisel.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt byl u ponorek dobrý,teď jsem jej neviděl, nechce se mi tomu věřit,myslel jsem,že u Los Che by to právě on mohl zvednout.

Reagovat
smazaný uživatel

V prvním poločase hrál dobře, ve druhém se prohodil s Minou a to už tak vidět nebyl, ale herně má mnohem větší přínos než Piatti a narozdíl od Bakkaliho umí i bránit.

Reagovat
smazaný uživatel

vsechny goly po neskutecnych chybach, podle me se uplne prestali koncentrovat hned po tom 1. golu a alves taky nic nechytil..garryho valec jede dal, jsem zvedav co bude dal, dulezity 3 body odevzdany athleticu

Reagovat
smazaný uživatel

oooo Gary, Gary...

Reagovat
smazaný uživatel

800. pro Depor

Reagovat
vocasisko

Bravo-Vidal, Pique, Mathieu, Alba- Sergio,Roberto,Arda- MSN

Takže adi víc změn, než se čekalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo - A. Vidal, Piqué, Mathieu, Alba - S. Roberto, Busquets, Arda - Messi, Suárez, Neymar Jr.

No,nevím jestli proti Seville je možné hrát bez Andrése i Rakiho zároveň? K tomu na lavce Masch.....

Reagovat
smazaný uživatel

Bojím se,abychom neměli problém v záloze, Sergi zastane dozadu hodně,v tom Rakiho skoro nahradí, aale to spojení mezi zálohou a útokem a rovnováhu hře tomu jako Ivan nedá. Arda mi nepříjde ,že by byl ve své kůži,ta adaptace asi chce hodně dlouhou dobu ,atypickému fotbalu se každý hned nepřizpůsobí,pro mě zatím nenaplňuje očekávání,naopak je plní Aleix a jsem rád,že dnes hraje.

Reagovat
ADM

Fu, tak toto smrdí prokaučom. Ked uz tam chcel tolko zmien Lucho, tak jeden z dvojice Iniesta/Rakitic tam mal byť a Roberto na miesto Messiho a Messi namiesto Suareza

Reagovat
smazaný uživatel

Hrame doma, klud.

Reagovat
smazaný uživatel

No,já moc klidný nejsem, měl tam dát Rakiho s Ardou a Andrése s Robertem až po půlhodině. Andrése v případě jistoty vůbec.

Reagovat
ADM

Takze prvý polčas ani hovno a druhý 6 golov?

Reagovat
smazaný uživatel

No s touto sestavou první poločas nerozhodneme.

Reagovat
smazaný uživatel

miláčik v zaklade

Reagovat
smazaný uživatel

To je Chámes,ne?

Reagovat
smazaný uživatel

pfff, chames je drevak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koho tím myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Predsa Miláčik, Sergi Roberto

Reagovat
smazaný uživatel

Jiný výraz by se mezi chlapy nenašel?

Reagovat
smazaný uživatel

co ti na tom vadi? ved kazdy moze mat v time svojho milačika nie?

Reagovat
Lemond Laws

Barca strema?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rattlesnake

arda zase začíná...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
blaugrana

Konecne nekomentuje ten blb Eisele.

Reagovat
smazaný uživatel

Dvakrat konstrukcia brany, skoda.

Reagovat
aither

Škoda

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

dneska je to sama komedie

Reagovat
smazaný uživatel

To mi připomíná ten podzimní mač

Reagovat
Switchback

To zase bude něco jako ten první zápas proti Seville ...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
X-bano-X

tsssss

Reagovat
smazaný uživatel

Vitoloooo.

Reagovat
patas92

lol

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

úplně stejně jako v Seville

Reagovat
valloire

Gol. Sevilla právě vstřelila branku.

Reagovat
smazaný uživatel

ale akce nádherná

Reagovat
REPLIKATOR

Ardův hráč. Kdyby nevyklusával, tak ho měl.

Reagovat
blaugrana

Kde je zaloha? Videl ju dnes niekto? No hovoriac o prvych polcasoch ako cez kopirak. A kombinacia Arda + Roberto. Ach

Reagovat
Ed_Hazard

To je neuveritelne čo všetko prejde Culés. Nepresná prihrávka aj tak prejde na spoluhráčov, zblokované lopty sa vracajú presne na nohu. Ja to nechápem proste, im pomáhajú aj nebesá Tým nechcem nejako degradovať ich formu, tú majú perfektnú, ale to šťastie na kopačkách proste treba tiež a práve to rozhoduje o dosahovaní úspechov.

Medzitým Sevilla goooooool

Reagovat
patas92

Jj, štěstí. A k němu ještě Jágr a náhoda, viď

Reagovat
Ed_Hazard

A zase, pri prieniku Neymara. Ako sa mohla preboha dostať lopta až k Vidalovi, ktorý potom odcentroval? Veď to je šialené Do polčasu ale otočíte, takže klud.

Reagovat
patas92

Já sem v klidu

Reagovat
Ed_Hazard

Neubehla ani minuta...

Reagovat
One-Real

1 branku vstřelí Sevilla, zápas vyhraje Barcelona. Byl tam kurz 6,8, hlavně že na to čumim a nedám to.

Reagovat
X-bano-X

joooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Zastupca Boha na Zemi.

Reagovat
vocasisko

Olalala

Reagovat
smazaný uživatel

Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
patas92

Král

Reagovat
Rattlesnake

hoho

Reagovat
Jordi Alba

Leo luxus

Reagovat
ADM

v tejto sezone je to priamo-kopový-zabijak

Reagovat
smazaný uživatel

leoš

Reagovat
MadMrJacky

To je blázen

Reagovat
kiwwi

wau, precizne kopnute...momentalne v tejto discipline nema konkurenciu...fakt najlepsi vo vsetkom

Reagovat
smazaný uživatel

i jak píše dole marty... mám pocit, že Messi tolik přímáku nekopal dřív? možná jsem to jen míň sledoval

Reagovat
kiwwi

on to kopaval aj Xavi...teraz uz len vylucne on a to je tam Neymar a Suarez, ktori to kopu tiez na top urovni...ale tomuto sa neda konkurovat, ked z kazdeho priamaku ohrozi branu

sak tuto sezonu uz dal z priamakov asi 5 golov a trafil neviem kolko konstrukcii brany

Reagovat
ADM

Xavi dal gol raz za 2 roky to bola fakt tragedia

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rico. Měli si vzít Ochou z Malagy.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikátej letos z přímáku?

Reagovat
X-bano-X

5-6 tak nejako

Reagovat
smazaný uživatel

Mazec

Reagovat
ADM

6

Reagovat
smazaný uživatel

6. Zlepšil se v nich hodně.

Reagovat
ADM

on v nich bol výborný aj predtým, hlavne teda v presnosti, vždy to lietalo okolo vinkla, ale strela bola dosť slaba takze sa brankár stihol premiestniť

Reagovat
-Carles-

Začal ich viac trénovať.

Reagovat
ADM

tak to je jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Zlepšil. Tím nechci říct, že dříve je kopal špatně, to vůbec ne. Jen prostě je více proměňuje. Dokazuje to i statistika: Messiho góly z přímáků za Barcu podle sezón (22 celkem, jinak v kariéře jich má 25).

08/09 = 1

09/10 = 2

10/11 = 1

11/12 = 3

12/13 = 4

13/14 = 3

14/15 = 2

15/16 = 6 *stále probíhá

Reagovat
valloire

Na Krále Arthura furt málo.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelné..

Reagovat
Jordi Alba

Leo a jeho přímáky proti Seville.

Reagovat
roberos

Reagovat
smazaný uživatel

tak to byl jeden z nejlépe kopnutých přímáků za poslední dlouhou dobu, jak od DelPiera v nejlepší formě

Reagovat
smazaný uživatel

Turan převzal roli alibistickýho posouvače balonu na nejbližšího spoluhráče?

Beru to, nehrál dlouho, ale tyhle připosr*ný výkony už mě nebaví.

Reagovat
Jordi Alba

Busquets jako vždy prostě parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl po té svojí slavné scénce s koukánim při simulaci ještě podobnou eskapádu, nebo to u něj byla prostě mladická blbost?

Reagovat
ADM

Momentálne to nie je simulant, skôr hovorca u rozhodcu.

Reagovat
Jordi Alba

Už nesimuluje, teda aspoň dle mého názoru.

Reagovat
MadMrJacky

Nic hroznýho už ne. Proto moc nechápu, že často je braný jako nejméně sympatický hráč Barcy...

Reagovat
smazaný uživatel

má strašně moc ztrát

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hraje 2 role, přebírá i to, co by měl dělat Sergi.

Reagovat
patas92

Dneska mi to od něj přijde slabší.

Reagovat
blaugrana

Mal minimalne 4 straty, po ktorych sla Sevilla do brejku. A zbytocne obcas vymysla.

Reagovat
Jordi Alba

Tak když je tam Arda, kterej zatím jediný, co udělal bylo to, že asi 2x fauloval.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to lídr zálohy, hraje výborně, jen prostě nemůže stíhat spojovat obranu se středním pásmem i střední pásmo s útokem.. do toho bránit při ztrátě míče, ucpávat prostory, ale být v aktivním postavení.. Šílený, co mu tam předvádí Sergi a nepomáhá mu ani Arda.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Prohoď Ardu se Sergim a budu souhlasit.

Reagovat
smazaný uživatel

Arda to schytává taky, je fakt špatnej.. Bojí se vytvořit aktivní postavení, přejít přes hráče a pronikat mezi hráče.. Což je na tý pozici prostě potřeba, když takhle zhustěj prostor. To já všechno samozřejmě vidím, ale tenhle prvek při jeho neschopnosti na sebe vezme Neymar i Messi, zatímco za Sergiho to odsírá jenom Bus.

Reagovat
blaugrana

Bus ma dnes pekne serie. A Arda? Snad zanho pride pobuka z Ciny

Reagovat
dextroza_m

sazky? Bude druhy poločas kolotoč??

Reagovat
Switchback

Reagovat
off-olda

Chjo... Vraťte mi produktivního Neymara.

Reagovat
roberos

Neymar dost kazí a zpomaluje hru, ale on zas půjde nahoru!

Reagovat
smazaný uživatel

Každý chvilku tahá pilku.

Reagovat
roberos

S.Roberto v záloze nic moc ( už 3 zbytečné ztráty) a není to poprvé ! on byl jako pravý bek dobrý ,ale tam měl víc prostoru. Roberto je v záloze jen průměr a Rakitiče nemůže nahradit.

Reagovat
ADM

Tentokrát musím súhlasiť, na kraji obrany sa mi páčil ovela viac. Toto je uz jeho 2-3 o ničom výkon v zálohe

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz se dostaval vice do zakladu, tak i v te zaloze se mi libil.

Zaloha s Turanem a Robertem je momentalne tragicka...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Další luxusní přímák, navíc gól na brankářovu stranu potřeboval, protože už mu začali chodit dost najisto přes zeď. Herně tradiční první poločas, tak snad přidáme i klasický druhý.

Reagovat
roberos

Messi je prostě génius.! a navíc dobře hraje. Messi od Ledna 17 gólů a 7 asistencí ! vypadá to, že to rozehrál na další GB.

Reagovat
celeb

Problem zalohy je skor, ze su tam 2 novi hraci a k tomu aj Aleix pre Robertovi. Lepsie by bolo, keby v zalohe bol len 1 novy hrac, to je vsetko. Zapracovavat postupne, tazke to ma hlavne Roberto s novym Aleixom - ktory je inak z nich 3 najlepsi.

Reagovat
roberos

Ano to je pravda,ale Vidal vzadu taky dnes hoří.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se Rafinha vrati do formy jako pred zranenim, tak pro Turana zbyde jen lavicka...

Reagovat
Rattlesnake

rafinha taky není nějaký big-boss-mastermind co z každého převzetí mičudy udělá tutovku

Reagovat
smazaný uživatel

ale sedí více herně do Barči

Reagovat
Rattlesnake

s Donem se ani jeden nemůže rovnat. zatím ani zdaleka.

Reagovat
roberos

Škoda že Leo nedal ten gól ztoho rohu ( to by bylo něco) a zazvonila jen tyč.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebol ofside ?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
off-olda

Škodáááá Ney

Reagovat
celeb

Troll-oo-looooo

Reagovat
celeb

to zas budu smajliky na twitri

Reagovat
smazaný uživatel

golasooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
CR7RONALDO

Offside

Reagovat
Switchback

Reagovat
off-olda

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Jordi Alba

?

Reagovat
Jordi Alba

Piqueeee

Reagovat
REPLIKATOR

Válec

Reagovat
blaugrana

Geryyyyyyyyyyyyyyy, toto už je preňho špecifické.

Reagovat
roberos

Zase Messi,Suaréz u gólu - Ať se Ronaldo dívá a učí ( ale nemá na to chudák) jak se přihrává spoluhráči a ne napalují obránci což by on v této situaci udělal!

Reagovat
off-olda

Reagovat
valloire

di už do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

valloire nezvládá a nadává

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Vždyť má pravdu. Ať roberos čumí na fotbal a netahá do toho Ronalda.

Reagovat
el Principito

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
CR7RONALDO

Gameiro

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo Bravo

Reagovat
Jordi Alba

Bravo

Reagovat
off-olda

Neymare

Reagovat
celeb

Busq je dnes dost lezerny, dal by som tam Mascherana, nech sa vykartuje, ale predtym do zalohy Rakitica a stiahnut Albu (Roberto na LB) - ak dame este 1 gol.

Reagovat
PP

Pffff... krásný match.. Sevilla že chce hrát fotbal!

Reagovat
-Carles-

Neymar a smolná koncovka opäť

Reagovat
blaugrana

WTFFF???????????Vidal???????????

Reagovat
patas92

Nechápu

Reagovat
ADM

Iniesta

Reagovat
Rattlesnake

lex luthor

Reagovat
off-olda

Suárez

Reagovat
Jordi Alba

2. Mascherano.

Reagovat
patas92

Takový albín

Reagovat
REPLIKATOR

Skinhead Iniesta

Reagovat
CR7RONALDO

Jak padol

Reagovat
valloire

odpíchlej Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Tchoříčku, ahoooooj!!! jsem tu dlouho nebyl, abych polaskal tvýho Alzheimera... Tak ještě jednou, protože sis asi zapomněl léky na Šumavě - Tvůj spolek bílých vesnických herců hrál včera... Hrálo se městské derby, kde jste po ubohém výkonu prohráli 1-0 a tím jste na 99% přišli o šanci vyhrát ligový titul.

Reagovat
valloire

vodpal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jacks11

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
off-olda

Suárez

Reagovat
patas92

Reagovat
PP

Ten Bus je herně prostě neskutečný..

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Rattlesnake

Leošův backaking dneska

Reagovat
Rattlesnake

*backchecking

Reagovat
off-olda

Suárez

Reagovat
PP

Ale Iniesta u čeho byl, tak to posral.. Málokdy pamatuju u něj špatnou přihrávku za celý zápas, ale dnes - 4. kiks??

Reagovat
vocasisko

Mně příjde Neymar totálně vyšťavenej.

Reagovat
ADM

Ja sa im ani nečudujem, predvádzať svoje najlepšie výkony každé 3 dni, to je neskutočne na hlavu postavený program. Ten futbal ta nemoze ani tak baviť

Reagovat
valloire

na to doufám dojedete

Reagovat
smazaný uživatel

Vy už jste dojeli, tak z toho kanálu ani nevylejzej do příští sezony

Reagovat
ADM

valloire nezvláda a žvaní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Supr, velmi důležité 3 body.

Reagovat
Murena

Reagovat
Ed_Hazard

A o tomto to je. Vyhrať aj zápasy proti dobrému súperovi, ktorý má proti tebe kopec slubných šancí. Sevilla by si ten bodík zaslúžila.

Reagovat
blaugrana

MOTM neoddiskutovateľne Gery. Za ním Leo a za druhý polčas aj Bus. Claudio o5 podržal, Aleix paráda a Luis.

Reagovat
valloire

2-1

Reagovat
blaugrana

Reagovat
_Blind_

Prostě zkušené mužstvo.

Reagovat
valloire

2-1 není žádná výhra. Bombarďácí je prostě rozstřílej a jdou od dom. To je výhra.

Reagovat
blaugrana

Barca bola doma.

Reagovat
vocasisko

2-1 > 0-1 :-*

Reagovat
LAM
Reagovat
smazaný uživatel

zakoncovanie, tvorba hry, asistovanie, dribling, priame kopy, v tomto vsetkom je momentalne najlepsi, ci takmer najlepsi na svete a ma snad vsetko co ma mat kompletny ofenzivny hrac je to legenda a o triedu pred vsetkymi zvysnymi futbalistami, najma ked si predstavim, ze kazdy svetovy kvalitny ofenzivny hrac ma tak 2 maximalne a ojedinele 3 z tychto atributov

Taktiez je az neskutocne ako daleko je momentalne pred Ronaldom, najmä vtedy, ked su stale obaja porovnavani ako dvaja najlepsi hraci tejto doby. Zatial co Messi je skoro najlepsi vo vsetkych zmienenych atributoch, Ronaldovi uz zostalo iba to zakoncovanie a napriek tomu, ze v mladosti bol aj vyborny dribler, nahravac ci exekutor priamych kopov, v sucasnoti vsetko podmienil iba zakoncovaniu, kde v momentalnej ligovej sezone uz ani zdaleka nedosahuje tych kvalit, priemerov a zabijackeho instinktu co v minulosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Na CR uz prichadza zenit ale som zvedavy az to postihne Messiho tak Barca skoncila

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
roberos

Důležitá výhra ! a teď je titul hodně blízko.

Reagovat
Atlético de Madrid

Neskutečný, on se ten Messi snad ještě naučí kopat přímáky líp, než kdy kopal Ronaldo. Každá jeho střela jde na bránu nebo těsně vedle ní. Za posledních pár let taky strašně zlepšil střely z větší vzdálenosti, když už to někdy zrovna zkouší, často je z toho taky gól. Ještě by se měl naučit kopat ty penalty a už bude ovládat špičkově snad všechny druhy zakončení.

Reagovat
valloire

všechny ne, to uměl jenom .....

Reagovat
roman1978

pacanda

Reagovat
valloire

Pacanda s Pelém

Reagovat
ADM

Neviem už, kde je tá štatistika, ale Messi má najviac golov spoza 16ky za niekolko rokov dozadu. Dokonca okolo +-10 viac ako Ronaldo

Reagovat
Sergi Samper

To si ale myslím že byla jen statistika z la ligy. Ronaldo to nejvíc práskal za utd.

Reagovat
Atlético de Madrid

Ono je to taky relativní. Třeba Ronaldo má určitě víc gólů z takové té extrémní dálky. Z víc jak 30 metrů Messi totiž snad ani nestřílí, respektive jsem to snad ještě ani neviděl.

Reagovat
valloire

Messi střílí umístěný a ne víc jak cca 18-20 metrů.

Reagovat
technecium

Tenhle byl takovej Beckhamovskej

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pro Barcu

Reagovat
valloire

jak na to čeká

Reagovat
10FKK

Jak real na titul

Reagovat
valloire

to je provokacééé

Reagovat
10FKK

Nn, pravda Vlastíku..

Reagovat
valloire

http://4.bp.blogspot.com/-Zbwhhk38e9c/U7wizPVl1II/AAAAAAAAdUE/qb-Ks14syiU/s1600/Pele-World-Cup-Trophy-Rolex-Day-Date.jpg

co myslíš, jak dlouho bude čekat Messi...... ( se nedočká, protože je Dřevák)

Reagovat
10FKK

To je mi jedno, fandim Barce a Španělsku... Zkus něco lepšího

Reagovat
valloire

Ale není ti to jedno, nekecej. Plakát Lea na zdi, tvůj idol a nemá mistra světa....To tě musí srát.

Reagovat
10FKK

Můj idol byl Platini a na plakáty sem nikdy nebyl. Jediná věc na zdi je znak Barcelony, které mi ručně vyrobil kamarád. Zase nic, ale nevzdávej to!

Reagovat
valloire

Platini byl dobrej Já mám na zdi Tre Cime di Lavaredo, Barcelonu bych si tam nedal.

Reagovat
10FKK

Dárek k narozeninám a dělal na tom 30 hodin! V pracovně se krásně vyjímá... Pěkný šutry!

Reagovat
valloire

ale jo, je vidět, že jsi fanda

Reagovat
10FKK

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele