Primera División - preview 25. kola

19.02.2016, 08:57, aktualizováno 21.02.2016, 08:40
Previews
Barcelona si v sobotu na své konto připsala další výhru, navýšila už tak velký náskok a dnes bude sledovat, jak si povedou její madridští konkurenti. A ty nečeká nic snadného, Real cestuje do Málagy, Atlético zase hostí Villarreal. Rozjetá Sevilla chce formu potvrdit proti Rayu, lepšící se Valencia hostuje v Granadě a velkou pozornost tradičně poutá baskické derby...
Rayo Vallecano - Sevilla FC  (neděle 12:00)
Vallecanos bojují o přežití a v neděli je čeká těžký mač pětadvacátého kola La Ligy proti FC Sevilla. Blesky mohou spoléhat na výhodu domácího prostředí, kde už dvakrát v řadě zvítězily. Proti pátému celku tabulky, který navíc drží skvělou sérii šesti kol bez porážky, to ale budou mít nadmíru složité.

Rayo hrálo několik sezón v klidném středu tabulky, v probíhajícím ročníku ale musí Paco Jémez, který působí v pozici hlavního kouče Madridských už čtyři roky, řešit záchranářské starosti. Aktuálně patří jeho výběru až patnáctá příčka a od první sestupové pozice jej dělí tři body. Rayo se z přímého sestupového ohrožení vymanilo teprve nedávno a výrazně mu k tomu pomohla domácí vítězství proti Vigu a Las Palmas, k nimž Jémezův tým přidal i dvě cenné venkovní remízy.

Zlepšená forma by měla být základem úspěchu i v neděli proti Seville, nicméně hosté přijíždějí na Estadio Teresa Rivero ve skvělé formě. Vždyť Sevillští sehráli skvělé představení v domácím poháru, v lize neprohráli už sedm kol a navíc si zlepšili sebedůvěru i na evropské scéně, když ve čtvrtek zdolali na své půdě Molde. I přes nevelké šance svého klubu zůstává Jémez v bojovné náladě. "Sevilla bude těžký, těžký oponent. Je to finalista Copa del Rey a navíc se zkušenostmi z Ligy mistrů. Souboj s nimi nás donutí hrát na hranicích našich možností. Stále věřím, že jsme to nejlepší z nás v letošní sezóně ještě nepředvedli. Každý den trénujeme lépe a nabíráme sebevědomí. Zítřek pro nás bude velkým testem," uvedl temperamentní kouč.

Svěřencům Unaie Emeryho se daří skutečně výborně. Ustálená sestava v druhé polovině sezóny už přinesla první ovoce v podobě účasti ve finále Španělského poháru, Andalusané se rovněž posunuli na pátou příčku v tabulce Primera División a navíc nejsou bez šance zkomplikovat čtvrtému Villarrealu cestu do Champions League. Třešní na dortu je pro Sevillské jejich působení v oblíbené Evropské lize. Po čtvrteční výhře 3:0 nad norským soupeřem mají výrazně nakročeno mezi nejlepších šestnáct týmů a není vyloučeno, že 18. května zvednou v Basileji potřetí za sebou trofej pro vítěze této soutěže.

Pro hostujícího lodivoda by ale bylo kontraproduktivní snít o velkých vítězstvích v předvečer dalšího ligového utkání. I proto se Emery snaží držet své hráče i realizační tým nohama na zemi. "Hrajeme tři soutěže, v nichž se snažíme předvádět co nejlepší výkony. V lize bychom potřebovali napravit naší reputaci, co se týče venkovních utkání. Potřebujeme udržet pátou příčku, abychom se mohli dívat směrem nahoru. Proti Rayu čekám těžké utkání, z našich fotbalistů se proto musí stát válečníci," uvedl před zápasem čtyřiačtyřicetiletý manažer, jehož tým jako jediný společně s Las Palmas stále čeká na premiérové vítězství v sezóně na hřišti soupeře.

Utkání startuje už ve 12:00, role hlavního kouče se ujme Javier Estrada Fernández.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.60 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Málaga CF - Real Madrid  (neděle 16:00)
Real Madrid má za sebou utkání Ligy mistrů, které ho stálo hodně sil. Nemá ale moc času na oddych, protože ho už v neděli čeká další důležitá zkouška. Jede do Málagy, aby získal tři body a udržel se v kontaktu s čelem La Ligy.

Trenér Zinedine Zidane udělal zase další krok k tomu, aby jeho angažmá brali lidé pohybující se kolem fotbalu vážně. Ne jako legendu, která byla nouzovým plánem po neúspěchu zkušeného Rafaela Beníteze, ale jako mužem s vlastním rukopisem. Jako někoho, kdo má dostatek talentu trénovat, dostatek charakteru vyhrávat v Realu Madrid a dostatek odvahy při jednání s hvězdnými hráči.

Na těch je Real Madrid dlouhodobě postaven. Koneckonců, byla to právě individuální kvalita, která pomohla Realu Madrid také v minulém soutěžním utkání. V něm cestoval slavný celek do Říma, aby se na Stadio Olimpico utkal s domácím AS. Dlouho se přes jeho obranu nemohl dostat, ale ve druhé půli se mu to nakonec povedlo. Rozhodla individuální kvalita zvaná Cristiano Ronaldo, který zaznamenal krásný gól. Druhý zásah měl na svědomí Jesé, takže Real Madrid má do domácí odvety pozici mnohem snadnější.

Teď je úkolem trenéra Zidana přeorientovat hráče na domácí boje o La Ligu. Do Ligy mistrů Real Madrid dlouhodobě patří a pokouší se o další titul, ale klub v takovém postavení a s takovými možnostmi bojuje samozřejmě i na domácí frontě. Tam je jeho hlavním vyzyvatelem klasický soupeř, Barcelona. Kromě ní se ale o titul Primera Division uchází také madridské Altético, kterému se sezona zatím daří.

A to dokonce tak moc, že Bílý balet zaostává o jeden bod za Colchoneros a patří mu tudíž třetí příčka. Pro slavný celek to není nic příjemného a nyní se mu naskýtá ideální šance, jak získat tři body. Real díky zápasu v Římě porazil obecné smýšlení o tom, že venku se mu vyhrává hodně těžko, navíc se zbavil i prokletí o italské půdě, na které se mu nedařilo. Teď jej čeká další výlet mimo Madrid.

Podle mladíka Jesého má Real veškeré předpoklady, aby vyhrával. "Máme trenéra na top úrovni, takže si věříme. Zidane přispívá k našemu sebevědomí, je to skvělý trenér a známá tvář. Má vlastní styl hry, vlastní nápady a doufám, že pod ním vyhrajeme hodně titulů. Trenér Zidane mi pomohl v mé první sezoně a s hráči všeobecně pracuje výborně. Máme za sebou náročné utkání Ligy mistrů a před sebou další výjezd, ale jsem přesvědčen, že to zvládneme."

Při posledním zápase mimo Santiago Bernabéu Real trochu pozapomněl na střelecké hody a Granadu porazil 2:1 až gólem pět minut před koncem. Málaga se zvedá, pověst týmu s neschopnou ofenzívou se rozpouští a Málaga se bude chtít ukázat. Teď se navíc nemusí bát zraněného Garetha Balea, do hry nemůže nastoupit ani Raphaël Varane, který pyká za vyloučení proti Bilbau.

Málaga vzpomíná na prosinec 2012, kdy se jí naposledy povedlo Real Madrid doma porazit. Skóre tehdy shodou okolností otevíral mladík Isco, který dnes patří k oporám na druhé straně barikády. Ani při minulém střetu Málaga neudělala ostudu, protože s Bílým baletem remizovala bez branek. Velký duel ji čekal také v minulém kole, když se utkala s Villarrealem. Tam už konec nebyl tak šťastný a Málaga prohrála 1:0. Dočká se teď tří bodů?
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.75 - 3.80 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Granada CF - Valencia CF  (neděle 18:15)
V dalším zápase pětadvacátého kola zajíždí probuzená Valencie do Granady. Andalusané se po páteční výhře Levante propadli na samotné dno La Ligy, a proto touží po třech bodech. Netopýři se ovšem probouzejí po dlouhém spánku k pořádnému rozletu a Gary Neville si brousí zuby na druhé ligové vítězství.

Granada prožívá hororovou sezónu. Andalusané jsou před zápasem s Valencií nejhorším týmem Primera División, když po čtyřiadvaceti kolech nastřádali pouhých dvacet bodů. V pátek si Levante připsalo důležitou výhru 3:0 proti Getafe a díky lepšímu skóre poslalo na dno tabulky právě Granadu. Domácí tak musí v neděli bodovat, aby se udrželi v kontaktu se svými konkurenty v boji o záchranu.

"Musíme se koncentrovat na 110 procent, abychom dosáhli vítězství, což je nyní nejdůležitější. Musíme myslet jen sami na sebe, jak nejlépe utkání zvládnout a ubránit naše soupeře. Nacházíme se ve chvíli, kdy je potřeba maximálně eliminovat naše chyby. Beru tenhle zápas jako příležitost zahrát si zápas o bytí nebytí. Pokud splníme všechny naše úkoly, jsem si jist, že zvítězíme," burcoval své spoluhráče před zápasem domácí obránce Ricardo Costa, jenž v minulosti po čtyři roky oblékal právě dres Valencie.

Hosté se po důležitém obratu v minulém kole proti Espanyolu konečně probrali z výsledkového tápání a ve čtvrtek předvedli ozvěny skvělé loňské sezóny. V prvním zápase vyřazovací části Evropské ligy deklasovali Rapid Vídeň na svém hřišti vysoko 6:0 a prakticky si tak zajistili účast mezi nejlepšími šestnácti týmy této soutěže. Není divu, že po dvou výhrách v řadě hledí hosté na zápas proti jednomu z nejslabších účastníků La Ligy se sebedůvěrou.

Navzdory tomu ještě Gary Neville mírní přílišný optimismus. "Doufám, že jsme nastartovali pozitivní sérii, ale bylo by nebezpečné uvažovat o tom, že jsme prožili nějaký zásadní obrat. Nikdy jsem se na dílčí výsledky nedíval jako na zlomové body - někdy se prostě nedá vysvětlit, proč jsme v minulých utkáních nevítězili podobně," uvedl Neville, jenž právě ve čtvrtek oslavil své jednačtyřicáté narozeniny.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.20 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Athletic Bilbao - Real Sociedad  (neděle 18:15)
V neděli je v Bilbau naplánováno prestižní baskické derby mezi domácím Athleticem a hosty ze San Sebastianu. Domácí jsou z tabulkového hlediska favority, ale Real Sociedad naskočil na vítěznou vlnu, která nyní čítá tři výhry v řadě. I proto si tým Eusebia Sacristána věří na úspěch.

První derby mezi dvěma historicky nejúspěšnějšími kluby Baskicka se sehrálo už v roce 1909. Vzájemná střetnutí obou mužstev v lize a poháru měli diváci možnost vidět už stosedmapadesátkrát, přičemž lepší bilanci má Athletic, jehož fanoušci se z vítězství mohli radovat v třiašedesáti případech. V neděli napíší aktuální výběry Realu Sociedad a Athleticu další kapitolu do bohaté historie baskického derby.

Utkání neztrácí na atraktivitě ani bojovnosti, přestože poslední čtyři derby nenašla vítěze. Pro obyvatele regionů Gipuzkoa a Bizkaia se stále jedná o fotbalový svátek. Domácí vstupují do utkání po skvělém představení v Evropské lize, kde na půdě Olympique Marseille vybojovali slibnou výhru 1:0. Spravili si tak chuť po víkendové porážce od Realu Madrid (2:4). V případě úspěchu proti Realu Sociedad by se Lvi mohli vrátit na pohárové příčky, odkud je v minulém kole vystrnadil jiný baskický klub SD Eibar. Domácí kouč Ernesto Valverde proto chce potvrdit roli favorita a na padesátitisícovém San Mamés konečně oslavit vítězství nad regionálním rivalem.

"Oni teď prožívají výborné období. Hodně se v posledních zápasech zlepšili. Hrají jako tým velmi kompaktně, jejich řadami se velmi těžko prochází a dokáží velmi rychle zaútočit. Porážka 5:1 na El Molinónu je probudila a od té doby hrají mnohem jednodušeji," uvedl na adresu svých soupeřů Valverde.

Real skutečně jakoby nabral druhý dech. Po ostudném výkonu proti Gijónu se Sacristánovi svěřenci rychle otřepali a třikrát za sebou zvítězili. A to ve velkém stylu. Betisu, Espanyolu a Granadě nasázeli modrobílí celkem deset branek, přičemž obdrželi pouhý jeden gól. Fotbalisté ze San Sebastianu už tak dýchají na záda Deportivu a případná čtvrtá výhra v řadě by je mohla posunout už na devátou pozici.

"Derby přišlo opravdu v pravý čas. Nacházíme se v nejlepší formě v dosavadním průběhu sezóny. Po třech výhrách máme zpět naše sebevědomí a na San Mamés si věříme na vítězství. Víme, že nedělní utkání bude důležité, na druhou stranu se snažíme nenechat se příliš unést. Dostali jsme se vzhůru ze spodní poloviny tabulky, pokud ale prohrajeme v dalších dvou kolech, můžeme být zase rychle zpět, kde jsme byli," komentoval situaci svého klubu hostující Asier Illarramendi.

Odpověď na otázku, kdo se stane novým fotbalovým králem Baskicka, se dozvíme v neděli od 18:15, zápas bude z pozice hlavního sudího řídit José María Sánchez.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Balenziaga, Laporte, Bóveda, De Marcos - Beňat, San José - Susaeta, García, Williams - Aduriz
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Yuri, Martínez, Mikel, Elustondo - Pardo, Reyes, Illarramendi - Oyarzabal, Jonathas, Vela
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.50 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Villarreal CF  (neděle 20:30)
Na stadionu Vicente Calderón se v neděli večer odehraje velmi atraktivní duel dvou týmů, které živí naděje na Ligu mistrů. Blíže k ní má samozřejmě Atlético, jehož hlavním cílem bude vyhrát a potopit tak Žlutou ponorku.

Chystá se souboj dvou účastníků evropských pohárů, kteří doufají, že si nejcennější evropskou fotbalovou soutěž zahrají i příští rok. Atlético je v Lize mistrů jako doma a další ostrý test jej čeká v týdnu. V rámci prvních zápasů vyřazovací fáze zavítá do Nizozemska, kde se utká s nebezpečným PSV. Do té doby se ale musí koncentrovat na duel v Primera Division, který pro Atlético také nebude snadný.

To Villarreal už má svůj první duel v Evropské lize odehrán. A k překvapení mnohých to zvládl poměrně dobře. Ve čtvrtek večer totiž dokázal to, co v Evropské lize za letošní sezonu ještě žádný celek - porazit italskou Neapol. A kdyby jen porazit, ale on od ní nedostal ani jednu branku! Tým, který má ve svém středu obávaného a v životní formě hrajícího Gonzala Higuaína, vyšel střelecky na prázdno. Jedinou brankou rozhodl utkání mladík Denis Suárez.

Jednalo se tak o druhou výhru na El Madrigalu v řadě a se stejným výsledkem. Zatímco doma se Villarrealu daří, venku už to tak slavné není. Mimo svůj stánek se Villarreal za poslední dva duely dočkal jen dvou hubených remíz s Espanyolem a Bilbaem. Přesto se Villarreal dokázal udržet na čtvrtém místě a od Realu Madrid jej dělí jen pět bodů. Minulý zápas La Ligy mu taktéž vyšel, když o výhře nad Málagou rozhodl jedinou brankou Roberto Soldado.

Sám zkušený útočník před utkáním s Atléticem prozradil: "Máme za sebou náročné utkání v pohárech a před námi další takové. Je pravda, že se nám mnohem lépe hraje doma, takže musíme pracovat na tom, abychom dobré výsledky vozili také ze hřišť soupeřů. Teď to proti Atléticu bude hodně složité, protože máme málo času na regeneraci. Ale rozhodně se nevzdáváme, máme skvělý tým a věříme si."

Poslední střet s týmem trenéra Diega Simeoneho se Villarrealu povedl skvěle, protože na El Madrigal díky brance Lea Baptistaa zůstaly všechny tři body. Teď by Villarreal rád zopakoval podobný výsledek. Nepomůže mu k tomu ale Jonathan dos Santos. Mexický záložník Villarrealu si v duelu s Neapolí zranil stehenní sval a musel střídat. Ani Atlético nebude mít kompletní tým k dispozici, protože zraněni jsou ofenzivní fotbalista Yannick Ferreira-Carrasco, který má zraněný kotník spolu s obráncem Josém Giménezem.

Atlético se těší dobré formě, i když ani madridský celek se nedokázal vyhnout některým klopýtnutím. Jako například duel v Copa del Rey s Celtou Vigo nebo později zápas s Barcelonou, jíž v rámci ligy těsně podlehl. Po Eibaru přišlo na řadu utkání s Getafe a to už Atlético také zvládlo. Velkou radost měl především Fernando Torres, který se prosadil už po dvou minutách a nakonec to byla jediná branka utkání.

Sám kanonýr sice nepatří do základní jedenáctky, ale odcházet se rozhodně nechystá. Jak sám říká: "Mám několik nabídek z Číny a jiných zemí, ale teď není vhodná doba na to, abych se věnoval jiným nabídkám. Očekávám, že tu zůstanu. Chci tady s Atléticem ještě něco vyhrát. Jsem tu moc spokojený, cítím se jako doma a doufám, že i ostatní jsou spokojení se mnou. Hrajeme dobře a máme skvělou partu, tak proč bych odcházel jinam?"
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.00 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Las Palmas - FC Barcelona  (sobota 16:00)
Po úspěšném výletu do Gijónu čeká Barcelonu další cesta na hřiště tabulkově značně vzdáleného soupeře. Fotbalisté Las Palmas okupují první sestupovou příčku a proti obhájcům titulu budou jejich šance velmi limitované. Barcelonští by tak mohli opět rozšířit klubový rekord v počtu neprohraných soutěžních utkání v řadě.

Blaugranas si ve středu s lehkostí poradili s Gijónem, který na jeho hřišti porazili 3:1, a v tabulce Primera División už mají šestibodový náskok na druhé Atlético. Vysněná obhajoba titulu se tak každým kolem přibližuje a nyní by k ní měli udělat Enriqueho svěřenci další krok. V pětadvacátém kole totiž Katalánci narazí na trápícího se nováčka La Ligy Las Palmas a nic jiného než výhra úřadujících šampionů se nejspíš nedá čekat.

Barcelonští neprohráli dlouhých jednařicet soutěžích utkání v řadě a v La Lize drží už sedm kol dlouhou vítěznou sérii. Ve skvělé formě je Messi, jenž v posledních deseti utkáních vsítil dvanáct branek a v posledním zápase v Gojónu si připsal jubilejní 300. a 301. gól v La Lize. Skvěle to pálí i nejvytíženějšímu hráči Enriqueho výběru - Luisi Suárezovi. Ten se rovněž trefil ve středu proti Sportingu a v tabulce střelců má třígólový náskok na druhého Cristiana Ronalda.

Aktuální forma by tedy měla být bezesporu na straně hostů. Fotbalisté Las Palmas ale umí překvapit a to zejména na domácím hřišti, kde už dokázali bodovat s Malagou nebo porazit Celtu Vigo. Luis Enrique by tak tým Quique Setiéna neměl podceňovat navzdory tomu, že Los Amarillos prohráli poslední dvě ligová utkání.

V kádru Las Palmas lze najít i dříve nadějného útočníka Bacelony Sergia Arauja. Ten odehrál za barcelonské béčko 34 utkání, v nichž nastřílel celkem sedm branek. Odchovanec Bocy Juniors, který na konci ledna oslavil čtyřiadvacáté narozeniny, má s ostrovním klubem podepsanou smlouvu do roku 2020. V letošní sezóně však dal zatím jen tři branky a v základní sestavě jej nahradil Willian José. Otec a zároveň hráčův agent tak už pohrozil Setiénovi odchodem, pokud jeho syn nedostane více příležitostí. Araujo má totiž údajně nabídky z Číny. Aféru hráč tento týden označil za "nedorozumění" a přiznal, že se na podmínky La Ligy musel přizpůsobovat více než jeho spoluhráči.

Uvidíme, jestli se rozklížená soudržnost v domácím kádru projeví na hřišti i potřetí v řadě. Zápas začíná v sobotu v 16:00, hlavním sudím bude Carlos del Cerro Grande.
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Varas - Garrido, Bigas, Aythami, García - Momo, Roque - Viera, Tana, El Zhar - Willian José
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Bravo - Alba, Mathieu, Mascherano, Alves - Iniesta, Sergi Roberto, Turan - Neymar, Suárez, Messi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 15.00 - 7.50 - 1.18
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Espanyol Barcelona - Deportivo La Coruña  (sobota 18:15)
Deportivo La Coruña pomalu začíná být známé jako mužstvo specializující se na remízové výsledky. Právě dělba bodů se v poslední době stává nedílnou součástí utkání galicijksého celku, kterému se kvůli tomu vzdalují pohárové příčky. Teď je na řadě utkání v Barceloně.

Úlevou může hostům být alespoň fakt, že je nečeká střet se slavnou Barcelonou. Ta na remízy nehraje, takže by se asi Depor musel obejít bez bodů. Naopak, dalším soupeřem pro Depor bude Espanyol, který zažívá všechno, jen ne radost a postup tabulkou. V krizi se cotiá kádr, jeho vyhlídky i naděje trenéra Galcy na dlouhodobější kontrakt.

A co že může za tak špatnou situaci? Především je to špatná série a herní křeč, kterou katalánský celek prožívá. Za posledních deset soutěžních utkání nevyhrál ani jednou a jen dvakrát odcházel alespoň s bodem na kontě. To vskutku není povzbudivá bilance. Největší starosti pak Galcovi dělá obranná fáze. To bylo dobře vidět zejména z posledních tří zápasů. O tom, že Espanyol dostane více branek od Realu Madrid, se tak nějak vědělo dopředu.

Ale že mu pět gólů nasází i poměrně neškodný Real Sociedad, to už bylo moc. Dojmy z prostupné obrany nespravilo ani minulé kolo, ve kterém Espanyol prohrál 2:1 s mátožnou Valencií. Španělské deníky jako třeba AS tak začaly spekulovat o tom, jak dlouho ještě trenér Galca zůstane opravdu trenérem katalánského týmu a kdo že by jej mohl nahradit. Jedním z těchto jmen je například José Antonio Camacho.

Constantin Galca má další šanci se vzchopit proti Deportivu, kterému se v poslední době také moc nedaří. Respektive, body si vozí, ale jen po jednom. Na kontě má už pět remíz v řadě, což není moc potěšující zpráva. Bod bral Depor také v minulém kole, když na Estadio Riazor uvítal Real Betis. Od patnácté minuty sice vedl, ale ani to mu nakonec nestačilo k výhře. Situace se musí změnit a vědí to i hráči.

Depor si postupně rozdělil body s týmy jako Real Sociedad, Valencia, Rayo Vallecano, Sporting Gijon a Real Betis. Lucas Pérez k tomu naštvaně říká: "Hrozně mě mrzí, když jsme takhle blízko k výhře, ale nakonec z toho nic není. Neznám tým, který by předem do utkání šel s tím, že chce jen remízu. Ale z našich posledních výsledků to vypadá, že tak hrajeme.

"Přitom jsme do všech zápasů nastupovali s jasným cílem vyhrát. Děláme všechno pro to, abychom zvítězili, pracujeme a na našem přístupu se nic nezměnilo. Už je to asi v našich hlavách, že si tak moc nevěříme," uvažuje Pérez. Dočká se Deportivo změny, kterou nutně potřebuje, nebo se probere Espanyol?
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Pau - López, Duarte, Gonzalez, Álvarez - Sánchez, Diop - Asensio, Moreno, Burgui - Caicedo
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Lux - Juanfran, Sidnei, Arribas, Navarro - Mosquera, Bergantiños - Cartabia, Alberto, Fajr - Pérez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.30 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Betis - Sporting Gijón  (sobota 20:30)
Real Betis hostí návštěvu z Gijónu a my všichni můžeme v zájmu dobrého fotbalu doufat, že na Estadio Manuel Ruiz de Lopera padne opět mnoho branek. Je to totiž poměrně běžná záležitost.

Kořením fotbalu a jedním z faktorů, které nás na této hře s kulatým nesmyslem přitahují, jsou góly. A v duelu mezi Realem Betis a Sportingem Gijón jich tradičně padá poměrně dost. Například v minulém střetu těchto dvou celků jsme se dočkali šesti branek! Výhru ale nepřinesly ani jednomu týmu, protože padly tři branky na každé straně. Za Sporting se dvakrát prosadil mladík Halilović, hrdinou hostí byl Ricky van Wolfswinkel.

Teď se oba celky potkávají znovu i v lize a nedá se říct, že by byly v dobrém rozmaru. Real Betis dokázal za posledních deset utkání ve všech soutěžích dohromady vyhrát jen jednou, což není moc příjemná bilance. V minulém kole si rozdělil body s Deportivem, ačkoli jako první inkasoval. Aktuálně se Béticos pohybují na 14. místě, nebezpečně blízko nad sestupovou propastí. A na svém kontě mají jen 26 bodů.

Jedním z hráčů, kteří se v minulém kole prosadili střelecky, je i Charly Musonda. Hráč, který v Betisu hostuje z Chelsea, je podle týmového manažera Brugg Davyho Rigauxe potenciální hvězdou. "Je jedním z největších talentů, jaké jsem kdy viděl. Už ve třinácti prokazoval, že z něj bude obrovská hvězda. Myslí mnohem rychleji, než většina hráčů a vždycky přesně ví, co má v dané situaci udělat. Doufám, že se v Betisu rozehraje a do Anglie přijde jako hvězda," přeje si Rigaux.

Teď Musonda a spol. otestují Sporting Gijón. Ten se ocitá na ještě horším místě, neb mu patří 16. příčka s náskokem pouhých dvou bodů na sestupovou zónu. Ani minulé kolo neznamenalo zlepšení, protože Sporting bez zraněného kanonýra Antonia Sanabrii nestačil na favorizovanou Barcelonu. Trenér Abelardo pak přiznal, že Barcelona spolu s Lionelem Messim jsou jako z jiné planety, ale zároveň bude muset co nejrychleji najít správný rytmus, má-li se Sporting zachránit. Zatím se mu to moc nedaří.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Montoya, Pezzella, González, Vargas - Musonda, N'Diaye, Petros, Kadir - Wolfswinkel, Castro
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Vranjes, Hernandez, Meré, López - Rachid, Álvarez - Carmona, Halilović, Jony - Sanabria
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.30 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Celta Vigo - SD Eibar  (sobota 22:05)
Celtu Vigo čeká hodně náročný úkol. Musí se dostat z krize výsledkové i herní, pokud chce znovu bojovat o trochu vyšší příčky. V posledních týdnech ji štěstí opustilo, čehož bude chtít využít neoblíbený soupeř týmu z Viga, Eibar.

Poslední výhru Celta okusila na konci ledna. To si v Copa del Rey poradila s Atléticem Madrid. Nakonec jí to ale k finále nepomohlo, protože v další fázi dostala čtyři branky od Sevilly a finále bude sledovat od televize. A pokud jde o La Ligu, tak v ní Celta vyhrála naposledy 16. ledna, když zvládla přestřelku o sedmi brankách s Levante. Teď se na Estadio Balaídos představí Eibar, který také nebude zrovna snadným soupeřem.

Celta se dostala do centra dění po minulém kole. Jako by nestačilo, že jí Barcelona doma roznesla jasně poměrem 6:1 a defenzíva Celty byla opět v nedbalkách. Ještě k tomu se o zápase bude dlouho mluvit proto, že v něm došlo k mnohokráte zmiňované a rozebírané (ne)penaltě Messiho. Ten místo obvyklého zakončení nahrával Neymarovi a nakonec se stal přesným střelcem Luis Suárez.

Barcelona tak jen navýšila další starosti na hlavu trenéra Berizza, který jich má už tak hodně. Sám po zápase poznamenal: "Penalta nebyla v rozporu s pravidly, nepovažuji to za ukázku despektu, jak se někdo snaží říct. Spíše mne trápí, kolik gólů jsme dostali, než způsob, jak nám je Barcelona dala. Sami jsme Barceloně tu výhru hodně usnadnili a naše obrana nepředvedla moc dobrého. Na tom musíme pracovat," uvědomuje si Berizzo.

Jenže s Eibarem nemá Celta moc dobré zkušenosti. Oba týmy spolu zatím sehrály devět soutěžních utkání a Celta na to nerada vzpomíná. Z výhry se totiž radovala jen jednou! Před necelým rokem v Eibaru zvítězila o jednu branku, v 6. kole letošní sezony se body dělily. To se Eibaru zas tak často nestává, protože si zatím připsal jen šest remíz. A v jeho zápasech navíc padá hodně branek.

Spíše ale do vlastní sítě, což vadí i hlavnímu trenérovi. José Luis Mendilibar před utkáním zmínil: "Inkasujeme až příliš často. Prohráli jsme tři zápasy v řadě a nebýt toho posledního, tak jsme náhle kolem desátého místa. To se nám nesmí stávat. Naše obrana sice inkasuje, ale na vině je celý tým. Nehráli jsme v těch zápasech tak jistě, chyběla nám koncentrace a jednoduchost," vyjmenovává Mendilibar hlavní problémy.

Eibar je sice stále šestý a vzhledem k tomu, jak mizivé jsou jeho zkušenosti s první ligou, je to stále úspěch. Ale za posledních pět zápasů vyhrál jen dvakrát, v minulém kole si doma poradil s Levante. Jeho soupeř z Viga je na osmé příčce, ale oba týmy dělí jen jeden bod. Bude se po tomto kole měnit pořadí obou celků, nebo se Eibar naučí neinkasovat tak často?
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Mallo, Cabral, Gómez, Jonny - Wass, Díaz - Beauvue, Hernández, Aspas - Guidetti
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Riesgo - Capa, Santos, Ansotegi, Juncá - Escalante, Radošević - Jota, Adrián, Inui - Bastón
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 4.00 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Levante UD - Getafe CF  (pátek 20:30)
Levante má další velkou šanci, jak se odpoutat od samého dna La Ligy. V páteční předehrávce 25. kola uvítá na domácí půdě Estadi Ciutat de València madridské Getafe, kterému se zatím také moc nedaří.

Levante mělo zatím 24 zápasů na to, aby předvedlo, že si zaslouží zůstat v první lize i pro příští ročník. Zatím se mu to ale moc nedaří. Levante stále okupuje až poslední příčku La Ligy, na kontě má jen 17 bodů a jeho herní projev se každým kolem usazuje v nefunkčním stereotypu. V minulém kole Levante opět vyšlo střelecky na prázdno, protože domácí Eibar dobře hlídal zadní linie a sám vstřelil dvě branky.

Alespoň je pozitivní nálada, jaká panuje v týmu. Trenér Rubi i jeho svěřenci jsou odhodlaní bojovat až do úplného závěru. "Šli jsme do zápasu aktivně a vypracovali si i první dvě velké šance. Jenže jsme je neproměnili, ale Eibaru se to povedlo hned z protiútoku. Jsem rád, že mí chlapci bojovali až do konce zápasu, protože to ukazuje na jejich charakter. Doufám, že jsme se poučili z tohoto utkání."

"Naše postavení není úplně nejlepší, ale jsme odhodlaní bojovat. Vždycky svým hráčům říkám, že když tvrdě pracují, výsledek se vždycky dostaví. Jen musíte být trpěliví a pokračovat v práci. Vím, že se nám některé věci nedaří, ale s týmem je probíráme a snažíme se je napravit. Teď jen poslední dobou nemáme moc štěstí," poukazuje trenér Rubi.

Getafe prožilo skvělý začátek nového roku, kdy vyhrálo tři zápasy po sobě. Jenže v poslední době jej štěstí také opustilo. Už čtyřikrát odcházeli hráči madridského celku poražení a v minulém kole tomu nebylo jinak. Už po dvou minutách se v náročném utkání s Atléticem trefil Fernando Torres a po zbytek utkání se už hráči trenéra Simeoneho spokojili s hubenou výhrou.

Teď je na řadě duel s Levante, se kterým má Getafe vzácně vyrovnané statistiky. Při posledním měření sil se radovalo právě Getafe, které zvítězilo i díky dvěma brankám Vázqueze jasně 3:0. Podaří se mu využít mizérie posledního týmu tabulky?
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Mariño - Lerma, Navarro, Feddal, Toño - Mate, Verza, Camarasa - Morales - Deyverson, Rossi
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Suárez, Vergini, Cala, Vigaray - Rodríguez, Lacén - León, Rodriguez, Sarabia - Vázquez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.40 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona24193265:1960
2.Atlético Madrid24173435:1154
3.Real Madrid24165370:2353
4.Villarreal CF24146430:1848
5.Sevilla FC24117634:2440
6.SD Eibar24106838:3136
7.Athletic Bilbao24105935:3435
8.Celta Vigo24105935:4235
9.Deportivo La Coruña24614433:3032
10.Real Sociedad24861034:3430
11.Málaga CF24861021:2130
12.Valencia CF24610828:2528
13.Getafe CF24751226:3626
14.Real Betis24681018:3326
15.Rayo Vallecano24661232:4924
16.Sporting Gijón24651327:4123
17.Espanyol Barcelona24641421:4822
18.UD Las Palmas24561323:3821
19.Granada CF24551425:4920
20.Levante UD24451521:4517

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (813)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro Barcu

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

3. Pro Real

Reagovat
smazaný uživatel

A naše vítězství v Las Palmas! Visca el Barca!

Reagovat
dextroza_m

Jak jinak

Reagovat
smazaný uživatel

A nevím jestli můžeme napsat pro bodovou ztrátu našich soupeřů,aby to zase nebylo přes čáru.

Reagovat
10FKK

jj opatrně, fans realu 04 jsou citlivky..

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
CHONG
Reagovat
smazaný uživatel

Getafe - Levante milovníci Primery si prídu na svoje

Reagovat
smazaný uživatel

Varanovi to odvolání neprošlo. Paráda, takhle fakt seriózně riskujeme, že si jeden z dvojice Ramos/Carva nechá dát žlutou a proti Atléticu hrát nebude. V neděli musí hrát Danilo, ale Ramos prostě bude hrát tak jako tak, protože stopeři jsou až na kost.

Reagovat
Switchback

Dalo se čekat ( to s tím odovláním )

Reagovat
Switchback

odvoláním

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se to dalo čekat? Jedině s ohledem na nekompetentnost těch,kteří o tom rozhodují.A rozhodují o tom zřejmě idioti nejen ve Španělsku. Za evidentně nafilmovaný pád Robbena dostal ČK ,která nemusela být(nebyl posledním hráčem) Šimůnek a komise mu dala zápasy dva.

Za brutální faul na Messiho napřed dali Luis Filipemu 3 zápasy a pak mu dva odebrali(! ).

A teď za dvě dle mě neoprávněné žluté(faul tam byl,ale úder loktem nikoli) Varanemu aspoň jednu neprominou.

K smíchu.

Reagovat
valloire

vidíš, a Busketa nedostal nic, vůbec nic, tak ne

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Generalní Gladiator

Laporte:

V současné době jsem v Athleticu, kde se soustředím jen na tuto sezónu. Barça je nejlepší tým na světě, ale v tuto chvíli neexistuje žádní konkrétní nabídka. Nikdo mě přímo nekontaktoval," řek v rozhovoru pro portál football359 21letý Francouz, jehož výkupní klauzule je 50 milionů eur.

Reagovat
smazaný uživatel

50 mega je a hráče, který se ještě neukázal na nejvyšší úrovni, hodně. Navíc by to bylo přes klausuli takže si přičti daně a hlavně to, že bychom si mohli pohněvat kamarády z Athleticu ...

V létě po stoperovi půjde hodně bohatých týmů, ale takový Benália by po neúspěšné sezoně v Bayernu nebo Otamendi po tom samém v City by mohli být za dostupné peníze.

Reagovat
patas92

Oba jednosezónní hvězdy, kteří v té další docela vyhořeli....To už radši 50 za Laporteho

Reagovat
-Carles-

To už radšej 50 za Marquinhosa.

Reagovat
teenz

To je totiž tutovka.

Reagovat
smazaný uživatel

PSG pošle Barcu (stejně jako kohokoliv jiného) do prdele.

Reagovat
teenz

No právě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

A navic poslou nabidku na Lea.

Reagovat
-Carles-

Jo, presne o tom píšem.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby Aymeric nedopadl třeba jako Ginter v Dortmundu. Letos není zdaleka tak dobrej, jako loni. Athletic je pro něj na další dvě, tři sezóny ideální. 50 milionů by bylo fajn, ale koho za ně do obrany přivést?

Reagovat
patas92

Kým ho nahradíte už není můj problém

Reagovat
smazaný uživatel

Kupte radši Dmytra, letos bude levnější než minule.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho bral i za stejnou cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aby platil on.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Souhlas, Athletic ještě nepřerostl. Navíc mi ani typologicky nesedí k Piquému, tam by byl Marquinhos ideálním nástupcem Mascheho. Což ale nic nemění na tom, že nevěřím tomu, že ho PSG zobchoduje.

Reagovat
smazaný uživatel

ale no ...

Reagovat
patas92

Tak Otamendi je podle mě fakt strašně přeceněný. On v Portu nikdy nebyl žádný materiál pro velkoklub a jedna dobrá sezóna ve Valencii na tom očividně nic nemění, protože teď v City je strašně komický. Navíc už je docela starý a na Barcu ani podle mě nemá techniku....Benatiu jsem viděl hrát možná 2x, ale ten jeho příběh je tomu Otamendiho dost podobný

Reagovat
Generalní Gladiator

otamendi by jako trojka nebyl špatnej, ale barca by potřebovala někoho mladého, kterej by dokázal vyrůst vedle piquého, a jednou převzít jeho roli.

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi má skvělé předpoklady nahradit Mashe. Ale bojím se, že pro Pepa to bude důležitý hráč.

Reagovat
Generalní Gladiator

nemá dostatečně kvalitní rozehrávku, a při absenci piquého, by hrál ve dvojici s mascem?Chce to někoho mladého,příští sezonu dostane na zapracování, masce by ještě příští rok mohl zvládnout na přijatelný úrovni a mohli by oba rotovat.

Reagovat
celeb

praveze rozohravka je asi to jedine, co ho stale este zdobi. A spolahlivost dozadu sa mu vrati. Dla mna ostane v City.

Ja som za Marquinhosa, je v PSG ako 3. stoper a nepaci sa mu to, uz minule chcel odist. Sanca pre nas je.

Reagovat
Generalní Gladiator

v city jsem ho viděl dělat strašidelné kiksy při rozehrávání..marquinhose hoří ve vzduchu,je nesmírně subtilní postavy,lehko odstavitelný a je dost splašený v pokut.území, ale to poslední se dá odstranit větší herní praxí..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rozehrava praveze spatne... to, ze se mu povede jedna 20 kolmice za polocas neznamena, ze dobre rozehrava. V Anglie je to hriste "sirsi" a dopredu to ten Otamendi obcas zkousi, ale jako nic konstruktivniho to neni.

Reagovat
smazaný uživatel

*20 metrova

Reagovat
Kokesh

A co RB? Ocekava se od Daniho dodrzeni smlouvy, tzn. jeste jedna sezona...pote Vidal? Ja vidim v Arsenalu jednoho strasne talentovaneho domaciho hrace pro vas post, vhodnejsiho asi neni...

Reagovat
teenz

Reagovat
-Carles-

Určite Vidal, už teraz sa mi zdá lepší ako Dani. Bellerín má ešte čas, možno budúce leto

Reagovat
patas92

Tak za 3 roky

Reagovat
Hristo Stoichkov

Myslíš, že budeme po eventuálním odchodu Daniho takto doublovat? Smysl mi to nedává, u vás se to neosvědčilo (Coentrao ani Danilo), navíc Bellerín má před sebou ještě dlouhou cestu, aby se na ten level dostal. Aleix přesvědčil, naprostá spokojenost s jeho výkony, nemá smysl se pouštět do nějaké ságy s velkoklubem, který nepotřebuje prodávat.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

U vás to je celkom problém so zháňaním stopera. Myslíš že bude treba vodcovský tip, ktorý si to bude riadiť alebo iba niekto do dvojičky k Mascheranovi/Shakire?

Reagovat
smazaný uživatel

oni daju na piatok vecer zapas Levante Getfe ja nechapem, preco nedaju nejaky atraktivnejsi zapas, ved napr. Atletico malo volny tyzden , kludne mohli dneska hrat. a vsetko zase nadrbu na nedelu poobede.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to nebude tím, že Ponorka neměla volný týden a asi by nechtěla hrát ve čtvrtek večer doma a v pátek večer v Madridu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Diego2

Reagovat
smazaný uživatel

tunak,.. za toto ta uznavam. davam ti palec

a ti ostatni pod tebou, co tu dali smajliky su jedbnuti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

spravne ...a perez vysle real do ameriky aj do azie

Reagovat
smazaný uživatel

a ronaldo samozrejme prida aj afriku...

Reagovat
misinho7

to je uz zufalost z tvojej strany

Reagovat
roman1978

Reagovat
-Carles-

Veľmi rozumné rozhodnutie, leto bude aj tak nabité futbalom pre väčšinu hráčov. Ideálne bude keď sa všetci vrátia z turnajov priamo do Barcelony.

Reagovat
teenz

Najmä Baleova strata je v Madride citeľná. Vo včerajšom zápase Ligy Majstrov si „Biely balet“ síce s Rímom poradil, no okrem madridských médií to nikto nevidel nejak obzvlášť ružovo. Zverenci Zinedina Zidana robili až priveľa chýb v rozohrávke, viacero hráčov podalo výkon pod svoje možnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

to o baleovi je blbost, ale ten zbytek pravda je, ne?

Reagovat
teenz

Však jsme v Itálii nevyhráli několik let, ze začátku nás dokázali potrápit (ale to asi každý čekal, že nebudem pod novým nezkušenym trenerem drtit Evropu) a pak už to bylo naše tempo a šance prišly. Chyba a nepřesnosti jsem viděl jen ve finální fázi, kdy si to chtěli dávat z první. Jinak Toni i Modrič jeli jak stroj.

Reagovat
vocasisko

Já nechci nějak rejpat, ale nikdy jsem prostě nepochopil, jak to, že třeba Real před deseti lety (složený samozřejmě z úplně jiných hráčů) nevyhrál v Itálii s nějakým Italským týmem, ovlivní to, jak si soućasný Real bude v Itálii počínat.

Reagovat
vilp

Jenže ty zápasy s Milánem nebo Juventusem nejsou nijak historický.

Reagovat
smazaný uživatel

Být proti vám ve finální fázi jen o kousek lepší tým, tak jste protekli.

Salah si Marcela na svý straně mazal na chleba celej zápas a ve druhé půlce už jste začali mít problémy i s udržením defenzivního středu pole, kde před stoperama byla děsná díra (Modrić).

Jestli tohle byla vaše hra, tak nevím ...

Reagovat
teenz

Však jsme dominovali mimo začátku, kdy jsme se dostávali do tempa. To snad nejde zpochybnit, hrajeme s bekama hodně ofenzivně a to se musí samozřejmě zlepšit. Ale to je vše vývoj a na první zápas v LM je to pro Z.Z. velice dobrý debut.

Jejich smůla, že mají nekopy a Salah neumí využít svojí rychlosti.

Reagovat
smazaný uživatel

dominovali? Tak už nic.

Reagovat
teenz

Chceš mi říct, že jsme neměli dominantní pasáže ? Tim myslim dost pasáží ?

88% úspěšnost nezní jako bychom byli nepřesní a držení míče 61%.

Reagovat
smazaný uživatel

takže dominance se počítá na úspěšnost a četnost přihrávek? To mi zní jako oddaný žák Pepovy školy.

Já ti na to můžu říct že první střelu na kasu jste měli někdy v padesáté minutě, kde do středu kasy vystřelil šmudlu Benzín. Kolik jste do té doby měli dominantních pasáží, nevím ...

Reagovat
teenz

A jak jinak by si definoval dominanci ?

Ano první střelu měl Benz, ale od 15-20' min jsme jasně drželi míč a diktovali.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to přece bylo dáno taktikou ASR ... Oni takhle prostě hrají a hrají to dobře. Selhala jim finálka. Kdyby ne, tak tady nečtu nic o dominanci, ale o neplodné snaze a o nulové invenci směrem dopředu.

Nicméně je to vlastně jedno - tobě se to líbilo a mě ... vlastně taky. Oba můžeme být spokojení.

Reagovat
teenz

Na kdyby se nehraje, to bys mohl vědět.

Reagovat
smazaný uživatel

Na kdyby se nehraje? Ty mi tady vyprávíš pohádku o dominanci a pak to zaklincuješ takovouhle kravinou?

Reagovat
teenz

To ty tu meleš něco o nepřesnosti, kterou jsem ti vyvrátil a dominance tam byla v několika pasážích. Dal jsem statistiky, dál s tebou končim sandálisto.

Reagovat
smazaný uživatel

o nepřesnosti? Kde jsem psal něco o nepřesnosti?

Reagovat
smazaný uživatel

A ohledně té dominance jsi psal, že jste dominovali kromě začátku ... Pravda je ta, že jsi nenapsal, jak dlouhý ten začátek byl, ale nepočítám, žes myslel 50 minut.

A vy jste nedominovali ani potom, takže fakt nevím, o čem jsi to psal.

Reagovat
teenz

Od nějaký 20' jsme měli míč jasně.

O nepřesnosti psal ten server, to jsem si spletl. Sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, měli jste míč ... to je to, co AS chtělo. Chodilo pak do protitoků, který jim až na finále šly.

Oni hráli dobře takticky a vy jste dominovali ... Tomu se říká, že se vlk nažere a koza zůstane celá.

Reagovat
valloire

Já teda nevím Jirko o co ti jde? Vždyť jsme je rozdrtili 2-0 a vyhlížíme soupeře pro čtvrtfinále. Zbytek není směroplatnej.

Reagovat
technecium

Rozdrtili 2:0 To smrdí defenzivní dominancí

Reagovat
valloire

Zkušený mužstvo dá přesně tolik gólů, kolik na vítězství potřebuje. To nepotřebuje hysterický výsledky 3:1 a tak podobně. Takový výsledky jsou naopak znakem nezralýho mužstva

Reagovat
technecium

Těsně vedle

Reagovat
teenz

420 přihrávek oproti 750

Reagovat
10FKK

Reagovat
Kokesh

Jiri, prosim te...

Neoblibena italska puda, trener bez potrebnych zkusenosti...kdo cekal diktovani tempa 90 minut, asi si ma poustet vase zapasy ze zaznamu.

Tymy jako Rim, pokud nevyuziji sve domaci prostredi na maximum, prakticky v podobnych zapasech nemaji sanci. Realu a Barce se to stava nekolikrat za sezonu, ze souperi neumi promenit tutovky...proto mame na nasi strane hrace jako Cris, Karim, Bale, Messi, Suarez, Neymar, kde i jeden muze mit horsi den, ale ostatni ho pokazde zastoupi.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli jsi si všiml, tak jsem psal vaší defenzivní stránce hry. O útoku se nikdo nebavil - ten dal gól z první šance a využil se skoro na 100 %. To defenziva vám hořela slušně.

Reagovat
Generalní Gladiator

neřekl bych pod svoje možnosti, to je příliš přísné hodnocení, podle mě to hodnocení dost ovlivnilo to, že to nebyla žádná extra podívaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, zajtra bez Lucasa...

Reagovat
LAM

Docela se bojim zápasu v Las Palmas,protože zápasy před LM nikdy nehrajem na 100%.

Ale i tak bych nechal odpočinout z MSN aspoň Suareze protože hraje skoro pořád a z útoku toho namaká nejvíc.

Jinak už v letošní sezoně zaznamenal 40 opravdu zatím paráda.Messi od začátku roku taky v parádní formě,tak by se mohl konečně chytit i Ney a konečně by mohl začít proměňovat šance.

Sestava bude asi-Bravo-Alves,Bartra,Matheiu,Alba-Mascherano,Roberto,Iniesta,Arda-Neymar,Messi.

7 bodů náskoku je velmi dobrejch tak to zbytečně nepodělat.Real by možná mohl ztratit na Malaze.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně důležitý zápas, měli bychom ten náskok prostě potvrdit,a ne o něj hned přijít,ale je pravda,že toho odpočinku není a každý soupeř vyžaduje stoprocentní úsilí i koncentraci a to je hrozně těžké v tom zápřahu.

Real si myslím,že mít v Andalusii problémy bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra vůbec nevím, jakou LE zvolí sestavu... jestli dá plnou palbu a pokusí se co nejdříve rozhodnout a následně stáhnout 3 hráče nebo to nějak pokombinuje... Na Arsenal bude asi plná palba, takže ter Stegen - Alvés, Piqué, Mascherano, Alba - Rakitić, Busquets, Iniesta, Messi, Suárez a Neymar. Dalo by se spekulovat snad jen o Alvésovi, který poslední dobou hraje hůř než Vidal, ale Vidal zase nemá zkušenosti z LM.

Na Palmy bych to asi viděl takto: Bravo - Vidal, Mascherano, Mathieu, Alba - Arda, Roberto, Iniesta, Messi, Suárez (mohl by ho pošetřit, ale moc tomu nevěřím), Neymar.

Reagovat
smazaný uživatel

na titul uz moc neverim. dokazali sme uz kadeco otocit ale Barca v tejto kvalite a velkej forme tazko prenecha body. jedina velka vyhoda, ze pride na nich skorsie unava, kriza a tam by nejake body postracali

Reagovat
Kokesh

Bez Varaneho, parada, netreba riskovat dalsiho suspendovaneho hrace na Atletico. Mozna i bez Jamese, nechapu co vsichni maji s tema ramenama.

Gareth pravdepodobne nebude ani na Atlety, celkove uz 11 zraneni v RM, neskutecny rozdil mezi nim a Crisem.

A Rafa se rozhodl promluvit o jeho pusobeni na SB, coz ho bude asi stat nejaky ten milionek...mel to zakazane Tottenham, Mou, Carlo...ale jeho agent to vyvratil, no uvidime.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš mi říct nějaký rozumný důvod, proč nemůže trenér popsat svoje působení v nějakém klubu? Zvlášť trenér, který schytává kritiku a výsměch ze všech stran.

Reagovat
Kokesh

Moznost dezinpretace? Perez rekne svou verzi, druhy zase svou...ja osobne v tom nevidim tez nic spatneho, otazka je co je ve smlouvach, ruzne sankce a nevyplaceni penez za poruseni.

Reagovat
smazaný uživatel

jenže to je asi ono - Florentino řekne svoji verzi. A trenér? Ten neřekne nic, protože mu Flore dal do smlouvy náhubkovou pokutu. A fandové? Ti tomu zatleskají, protože jim je putna, že je v klubu bordel, ale jsou rádi, že se o tom nesmí mluvit. Paráda.

Reagovat
Visca el barca

Peréz je blb a dokud tam bude, tak budem jedničky

Reagovat
teenz

Ty si vtipnej vidláček.

Reagovat
smazaný uživatel

osobní útoky ... To od vás už znám. Vždy přijdou, když už nemáte co říct.

Reagovat
teenz

V každý lepší práci (nevim jestli si to zažil, tak tě rád poučím, dneska to bude zadarmo ještě) jsou to normální dodatky ve smlouvě. Kdy musíš po odchodu zachovat mlčenlivost nebo nesmíš přijít k nějaký konkurenci. CO JE NA TOM PROBOHA K NEPOCHOPENÍ ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to já nikde nepopírám. Když jsi manažer, který mí interní informace, které by mohly firmě odlákat nějaké partnery, tak je jasné, že si to firma ohlídá, aby se to nedostalo ven. Odcházející manažer za to dostane královsky zaplaceno.

Ovšem nechápu tohle u tak mediálně profláknuté funkce, jako je trenér velkého klubu, který vlastně denodenně dělá pod kamerama. A pokud je tenhle trenér ještě vláčen blátem, jak je neschopný a proč už musel vypadnout a co všechno podělal, tak nevidím důvod, proč by se ten trenér nemohl bránit.

Reagovat
teenz

Trener ma tech informasti dost na to, aby mel podobnej dodatek ve smlouve.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako třeba jaké? Kolik udělá kdo kliků, kdo udělá kolik Teqil po zápase? Nebo třeba kdo je takovej podrazák, že chodí skoro denně na kafíčko k prezidentovi ...?

Reagovat
teenz

Ok, trener totiz jen dochazi na treninky a na zapas. Nic vic.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zkus hodit pár informací, kterýma by mohl trenér opravdu poškodit svůj bývalý klub.

Reagovat
Jardin

Reagovat
Visca el barca

Tak to jo ty chytráčku. Jinak chceš mi vyvrátit, že nejsme jedničky ?

Reagovat
teenz

S tebou se nikdo nebavi.

Reagovat
Visca el barca

ok, tak tady poučuj dál

Reagovat
patas92

nezvládáš

Reagovat
Kokesh

Njn, Levy uz mohl davno predstoupit a ukazat, kde je pravda u Garetha, ale...tohle bohuzel neni jen u Florentina, prijde mi to jako normalni praxe klubu a jejich smluv...

Vsichni tri meli nedokoncene smlouvy, nikdo asi nechce prijit o sve penize kvuli par vetam, po kterych se ti ulevi nejen dusevne, ale take v penezence. Spoustu veci se nikdy nedozvime, mozna je to jen dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

rozlišoval bych smlouvu a přestupovou částku - pokud se kluby dohodnou, tak to respektuju. Na našem příkladu je vidět, že ikdyž tu částku zveřejníš, tak to nemusí být tak úplně pravda ...

Ale trenér, kterej bude ještě někde žádat o práci, a je teď vláčen od vás blátem, aby se nemohl obhájit? To fakt nechápu. A už vůbec nechápu, že to schvalujete vy jako fandové ...

Reagovat
Kokesh

Vzdyt je to stejny, Rafa a RM se taky dohodl, jelikoz podepsal smlouvu. Klauzule o mlcenlivosti jsou fakt bezna praxe.

To, co rekl v TV bych stejne jako kritiku nebral, rekl jen jak se veci maji a jak je tezke byt v RM v pozici trenera...stejne uz mu to muze byt jedno, Carlo i Mou ( ) mozna nechteli poslapat cesticku v podobne mozneho navratu, ale Rafova zivotni prilezitost uz skoncila, dalsi nebude.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

neymar po sezone predlzi zmluvu...

Reagovat
smazaný uživatel

to říká už od Vánoc. To jen novináři to nechápou.

Reagovat
vilp

Když hraje Cristiano, tak to nemá chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako tak sa dá pochopiť LM a EL, ale La Liga prečo? Veď zápasy ktoré dáva Dajto nevysiela v ČR nikto iný.

Reagovat
smazaný uživatel

"Radost se dívat"

Reagovat
smazaný uživatel

Super STV vybrala budúcu stredu zápas PSV - Atlético

A v utorok na ČT Arsenal - Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
Free_player

tak s Čechem to byla jistotka, že to budou vysílat

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež som s tým takto rátal.

Reagovat
valloire

Kanadské bodování Ligy mistrů říká, že bohovi z Madeiry nikdo nesahá ani po kotníky. Liga mistrů je největší klubová soutěž a kraluje v ní Král - nejlepší současný fotbalista planety Cristiano Ronaldo. 60-35 je o flotilu letadlovejch lodí a ten druhej Dřevák si tak akorát může spravit statistiky proti Granadě a spol. Bůh je jenom jeden. CR7

Reagovat
10FKK

Roberos vol.2

Reagovat
Visca el barca

Ale notak Leo byl ty 3 roky, kde nabral ten náskok vždycky zraněnej Stejně ho předběhne celkově. A to se pak Kikinek rozpláče

Reagovat
Visca el barca

Já bych tu ligu mistrů radši 4 krát vyhrál, než dával hatricky malmo Ty ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to madristi nepochopí

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

To asi každej

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se bude ptát kdo, že byl zraněnej? Ikdyž je to zase jen výmluva

Reagovat
Visca el barca

Výmluva to není, to je fakt. Jako je fakt, že potřeboval na ty góly mnohem míň zápasů za celou karieru. Nebo se budete vymlouvat, že hrál ronaldo zálohu ? Leo ho stejně předběhne. Tohle je jedna z věcí co nás nechává naprosto klidný. A ještě si letos dojdem pro ušatej pohár

Reagovat
smazaný uživatel

Víš jak to většinou dopadne když machruješ dopředu

Reagovat
Visca el barca

Blbě já vím, tohle dělat nebudu Jen provokuju.

Reagovat
smazaný uživatel

ked uz sme pritom kanadskom bodovaní tak Messi 102zapasov 80+23 = 103 bodov ...1,01 bodu na zapas Ronaldo 128zapasov 89+30 = 119 bodov 0,93 bodu na zapas....a tak ja osobne by som radsej vyhral 4x ligu majstrov vo veku 28 rokov..ako mal 31 bol najlepsi strelec a vyhral ju len 2x ...a k tej zalohe...to skor messi ju hra :)

Reagovat
technecium

Reagovat
Visca el barca

Však to my víme, že toho Leo zvládne podstatně víc. A na konci kariéry bude mít těch gólů víc Proto arogantní Cristiano bude v madridu klidně do 35, aby ho nedejbože v těch gólech nepředběhl. Messi to má v píči. Už jen tím jak rozdává penalty na počkání. On moc dobře ví, že je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je Leo

Leo má rád týmové trofeje

Lea nezajímá nahánění branek kvůli individuálním trofejím

Leo je chytrý

(Ronaldo) Buď jako Leo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

jo, Lea nezajímá nahánění branek kvůli individuálním trofejím.....pffff a copak nám to dělal 2012?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi tu vrchní odborník na historii a Messiho, tak proč se ptáš?

Reagovat
valloire

ptám se tebe, vypadá to, že zapomínáš

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě nejsem ve tvém věku, aby mi paměť vynechávala a já si tak musel pravdu upravovat o výplody své vlastní fantazie.

Je rozdíl udělat to jednu sezonu, kdy už o nic nejde a na dosah je rekord, o kterém se Ronaldovi ani nikdy nesnilo, jak daleko je to u něj od jeho možností a dělat to rok co rok, mnohdy na úkor týmu, který to kolikrát stálo body velmi důležité pro celkové umístění týmu.

A netřeba se bavit, kdo věkem dozrál a plně se podřizuje týmu, což přináší úspěchy a kdo naopak doslova kope nožičkami a mlátí pěstičkami kolem sebe a tým je mu stále více u zadku.

Reagovat
valloire

Takže Ronaldovo góly nás stáli body....No, velmi odvážné. Já myslel, že fotbal se na góly hraje a když jich někdo dává tolik, body by to tým stát nemělo, ba naopak. A copak vám to přináší úspěchy? Začnu 2012, kdy bylo jasný, že jenom gólama si může Messi jít pro Zlatý míč po prohraném Clasicu v lize, které rozhodl Ronaldo. Dal do toho tolik úsilí, že se zranil a stálo vás to následující sezonu. LM jste pak vyhráli až loni po tom, co se musel z týmu pakovat odchovanec Pedro kvůli Suarezovi za balík. Není to tak dávno, kdy jste tady všechny přesvědčovali, že Barcelona staví na odchovancích co svět světem jest. Já vám to vyvracel a byl jsme špatnej. A kde jsou teď ti noví Xavi, Busquets, Iniesta a bauerové v obraně? Nikde, nakupuje se. LM vám nevyhrál Messi, ale nákup superhvězdy do útoku a ten fakt, že úplně každej váš soupeř měl zraněný klíčový hráče. Možná by se vám to povedlo i tak, ale bylo by to o hodně těžší. Potřebujete spadnout z hrušky, myslím fandy, protože co tu předvádíte s Ronaldem, je nechutný a pak se divíte, že se vám to vrací.

Reagovat
10FKK

ty už si se z toho Messiho definitivně zbláznil!

Reagovat
valloire

Ty vole, vy řešite Ronalda úplně furt i po vyhranejch zápasech a já se nemůžu v reakci na Bolu zmínit? Si děláš kozy ne?

Reagovat
10FKK

Ronalda řeší tvůj stejně nablblej soused ty úplně stejně trollíš Messiho a navíc většinou se tu řeší cr úlety, kterých je stále víc

Reagovat
valloire

úlet jsou góly?

Reagovat
10FKK

Reagovat
valloire

Já jenom, že se tu řeší góly, který dal, komu, jakým způsobem, komu je nedal, komu jich dal moc, komu málo bla bla bla a řeší to stejný paka, který se pak diví tomu, že se někdo dá jiný statistiky anebo se vygebí Messimu za pentli anebo tomu, že když rozehraje penaltu, tak to opravdu není supergeniální věc hodná 10 minutového orgasmu Hudsona.

Reagovat
Generalní Gladiator

nám se nic nevrací,my jsme vysmátý, užíváme si naprosto galaktickej,nejkreativnější a nejnnápaditější fotbal nejlepšího útočného tria všech dob,vedeného hráčem, kterej vyhrál víc zlatejch míčů,než real titulů v lize za posledních deset let, my máme nohy na stole a vyhlížíme finale cdr, další titul v lize a.....

Reagovat
valloire

......a pak bude následovat tvrdý pád....kromě toho, nejlepší útočný trio je samozřejmě Pelé-Tostao-Jairzinho a samozřejmě jenom Paco Gento má víc PMEZ než všechny týmy Barcelony za celou dobu a víc než půlku titulů v lize....

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrát sis o nich přečetl?

Reagovat
valloire

každej večer před spaním

Reagovat
Generalní Gladiator

ta galaktičnost,neuvěřitelná kreativita a fotbalová fantazie, která je obdivována ve všech koutech světa, tě psychicky vyndává, ještěže máš na to lék..všichni jsme spokojení, my si týden co týden můžeme užívat ten novodobý skvost a ty zase vzpomínat a vzpomínat.

Je to jako s ženama, je lepší si užívat, než vzpomínat,ale..jo vlastně ten paco gento

Reagovat
valloire

Jasně, vás to vůbec nesere, ale vydávat studii o tom, jak bylo Barceloně ubližováno, to jo. Nikdo v celý historii fotbalu tohle nikdy neudělal, jenom vy. To o něčem vypovídá.

Reagovat
Generalní Gladiator

hoď kamenem, kdož jsi bez viny

Reagovat
Generalní Gladiator

každej tým má svoje klady a zápory, to že Barcelona někdy pláče/plakala se mi nelíbí, ale pak spustí messi na hřišti to svoje, a to okouzlení fotbalem zažene všechno zlé někam daleko do kouta.

Reagovat
valloire

No tak aspoň, že jsi si toho vědom, takže nejsi tak ztracenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi chorý, dědku.

Reagovat
valloire

krásnej argument, mně stačí ale

Reagovat
sokar

Valle uz starnes, co ma Pedro spolocne so Suarezom

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tím bych si jistý teda nebyl (že bude v Madridu do 35). Obávám se, že půjde do PSG, kde mu to bude padat ještě více... stačí se podívat na Zlatana, který hraje v PSG od 31 a má tam 134g v 162z (0,83 ratio). Taky by tam vyhrával daleko víc domácích trofejí, LM je už jiný kafe. Zlatan bude mít 4. ligu za 4 sezóny + tam vyhrál dalších 5 trofejí a ještě hrají letos pohár a LM.

Reagovat
Visca el barca

ale v LM už mu to tak padat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Oba víme, že záleží dost na soupeřích.. vždyť letos měl 11 gólů už po skupině a to třeba loni měl nejlepší střelec 10 gólů za celou sezónu (Messi, Neymar, Ronaldo). Navíc těch 11 gólů dal ve 4 zápasech, proti PSG neskóroval.

Reagovat
roberos

To ví každý rozumný a nezaslepený člověk !

Reagovat
valloire

penalty rozdává, protože je dost často nedává

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo má v LM jen 20 asistencí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak na TM píšou 31 (tam počítají i non-opta asistence) a na další stránce jsem našel 25. Každopádně to je fuk, protože Messi má lepší čísla a navíc LM vyhrál 4x.

Reagovat
smazaný uživatel

Raději to napíšu, než mě někdo vezme za slovo.. lepší čísla myšleno vztažený na zápasy resp. na minuty. Samozřejmě, že Ronaldo má aktuálně o 9 gólu více, ale je to dané tím, že má o 20 zápasů resp. o 2105 minut více.

Reagovat
Visca el barca

Však jasný a to si těch devět nahrabal na podzim proti lůzrům

Reagovat
roberos

Ano tam se málem roztrhl - chudáci hrály oslabení a odevzdaný a on si na nich honil góly a v důležitých zápasech - nic a nic !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

tak jsme se tu navzájem utvrdili v genialitě Lea

Reagovat
LAM

Ty jseš hroznej kokot Jestli ti je fakt už tolik kolik říkáš a pak meleš takový sračky,tak je to hodně smutný.

Reagovat
smazaný uživatel

Nereagujte na něj.

Reagovat
roberos

On ví že Messi je o parník ( nebo 2) před Ronaldem a takco mu zbývá - než psát ódy o CR7.

Reagovat
Visca el barca

Kdy začnem vůbec s rekonstrukcí stadionu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Inak zaujimave je , ze Messi za celu svoju karieru odohral o 160 zapasov menej ako Ronaldo a ma o 21 asistencii viac :)

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo ale v Manchesteru bránil

Reagovat
Visca el barca

Teď pro změnu doklepává

Reagovat
Kenneth

A diskuze c. 555600 na tema Ronaldo vs Messi. To uz je proste nemoc.

Reagovat
Visca el barca

začal to Váš král ale

Reagovat
Kenneth

Teoreticky i vas.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Murena

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roberos

Reagovat
roberos

A kdyby se počítaly jako v hokeji tak jich má o 100 víc. Messi kolik gólů vytvoří !!! sakra to je číslo i když se mu asistence nepřipíše , tak kolikrát to byl on kdo ten gól zařídil !! A na to Ronaldo nemá !

Reagovat
valloire

a nastupují vytvořené šance

Reagovat
roberos

Správně na to CR se svou přešlapovačkou na místě ( ani patník u silnice by s ní neobešel ) a neschopností přihrát ( i neochotou - radši střílet bánu bohu do oken) prostě nemá!

Reagovat
valloire

https://youtu.be/g4L4zTMsTWo?t=66

patník asi ne, ale Piqueho ano

Reagovat
Magic player

Tak z Piqueho si Cristiano dela trhaci kalendar u roky.

Reagovat
valloire

vždyť jo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na patníky máte jinýho experta.

https://www.youtube.com/watch?v=YOhegSZDYe4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej jak jako v hokeji? To myslíš 2. asistence? Wow, tak tohle je novinka, tohle tu ještě nebylo, to jsme narazili na nový dno.

Reagovat
valloire

Reagovat
roberos

To by CR vůbec nestíhal - to by mu čekání ve vápně nestačilo !

Reagovat
vocasisko

A co teprve +/- body. Messi je totiž ve hře furt a tak by byl hodné v plusu. Ronaldo je proti silným soupeřům neviditelnej, takže se mu to v těch zápasech nepočítá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká je šance, že 2 lidi ze stejného paneláku, dojdou ve stejný čas na stejné fórum a oba píšou hovna? To si fakt ještě někdo myslí, že valloire ≠ roberos?

Reagovat
Israha

Ser na ně, řeš fotbal.

Reagovat
Jordi Alba

* něj, ale jinak máš pravdu.

Reagovat
Israha

A není to fuk, jestli jsou dva nebo jeden schizofrenní? Plno lidem tady tyhle dvě ID leží v žaludku, ale stejně při každém tématu okolo Realu/Barcy někdo začne řešit, co na to roberos nebo jestli už valloire přijel z Šumavy . To je úplně uhozené, být takhle posedlý nějakýma lidma, které znám jen z anonymní diskuse...

Reagovat
Switchback

Mně spíš fascinuje, že ještě nemá ban ... jasný, každej tu čas od času napíše hovadiny a vyvolává zbytečný hádky ale valloire/roberos jich tu vyvolá 90% a vždycky mu na to někdo skočí a je tím prospamovaná celá diskuze ... navíc jestli tomuhle človíčkovi má bejt +- 45 let, tak je to o to víc smutný

Reagovat
Atlético de Madrid

Ja si spis rikam, jaka je to blbost. Roberos se registroval skoro o dva roky driv nez valloire. Pohledem do ownysearch muzeme videt, ze uz v te dobe se prezentoval stejnym zpusobem. Chyby v interpunkci, preklepy, mezery pred vykricniky a otazniky. Valloire ma oproti tomu uplne v pohode gramatiku a jeho texty jsou z jazykoveho hlediska v poradku. To by musel byt fakt extremne divny clovek, kdyby sem psal dva roky s mnoha stylistickymi a gramatickymi chybami, aby se pak rozhodl, ze si ke svemu prasacky pisicimu nicku zalozi alterego, ktere pise uhlednym stylem. Nemluve o te wtf skutecnosti, ze by nekdo chtel hadat se na online foru temer nonstop sam se sebou. Pokud by tam nebyl faktor te stejne IP (a to je z technickeho hlediska vysvetlitelne), tak by to nikdy nikoho ani nenapadlo.

Reagovat
Atlético de Madrid

Navic valloire se snazi alespon pouzivat argumenty, zatimco roberos je proste troll, ktery pise picoviny.

Reagovat
roberos

Ty jsi troll ! Já píšu argumenty a statistiku, tak jak je.

Reagovat
technecium

Reagovat
alcantara

"argumenty". Trollovia su obaja, to maju spolocne, len kazdy inym sposobom.

Reagovat
valloire

jo argumenty, které vám ale moc nevoní, což chápu

Reagovat
10FKK

Spíš píčoviny...

Reagovat
valloire

já ti dám píčoviny, relevantní fakta to jsou....

Reagovat
10FKK

pičoviny světovýho formátu!

Reagovat
valloire

Messi ti zatemnil rozum.

Reagovat
10FKK

tobě vole...

Reagovat
valloire

Mně ne, já na něj mám hodně realistickej názor.

Reagovat
10FKK

To jo, ale ve tvý realitě... Celej svět se plete a ty jedinej máš pravdu...

Reagovat
valloire

celej svět dle vás, ta druhá půlka má podobnej názor

Reagovat
10FKK

Jj a ty si letadlo..

Reagovat
valloire

Já a Ferguson.

Reagovat
valloire

aspoň tobě to pálí. Koneckonců se to tu probíralo před týdnem, ale evidentně to jistejm individuím nestačilo...

Reagovat
Ed_Hazard

Klobúk dolu ale pred vami dvomi. Dokázali ste postaviť na nohy dve republiky a momentálne nikto nemá páru, čo ste obaja zač

Reagovat
valloire

Já jsem prostý fanda nejslavnějšího klubu světa a milovník hor. Co je on, je myslím jasný.

Reagovat
10FKK

oba trollové...

Reagovat
valloire

sám si rea le

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

A nechceš jet na hory? Třeba do léta aspoň.

Reagovat
valloire

V zimě mi to nebaví. A když jednou vyjedu, tak se ti stejská a ptáš se kde jsem.

Reagovat
Magic player

A i tak vetsi magori jsou stejne ti, kteri na ty evidentni provokace dokola reaguji, vikend co vikend, jak pres kopirak.

Reagovat
Israha

Ale ruku na srdce - skoro každý si obdobím, kdy vyhledával internetové hádky, prošel...a u někoho trvá dodnes.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu, toho si moc nevšímám.. taky je ještě možnost, že to jsou 2 známí lidi, co jsou domluvení a chodí trollovat.

Reagovat
valloire

Reagovat
roberos

JInak si ty svý překlepy ( a že jich v tom článku je) a chyby po sobě hned přečti . IP můžu dát z Ruska.... třeba. Nepiš o gramatice někoho,když sám ji máš v prdeli!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, ale že mají stejnou IP je až moc velká náhoda, přestože je to technicky vysvětlitelné

Reagovat
technecium

Glum

Reagovat
patas92

Nezapomínej ale, že mluvíš o 50 letém asociálovi, kterého tahle internetová pozornost sexuálně uspokojuje

Reagovat
Magic player

Ale ta ruka, ktera ho takhle uspokojuje, patri vam.

Reagovat
patas92

Mně ne

Reagovat
valloire

no fuj, nejsem Barca1

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Alebo si jeho druhé alterego

Reagovat
valloire

jaká je šance, že ti zapne mozek?

Reagovat
smazaný uživatel

žádná

Reagovat
valloire

To je ale velmi, velmi smutné petersone. Budu se za tebe modlit k bohu.....z Madeiry

Reagovat
Switchback

To je zase diskuze Jinak k zápasu - bylo by fajn na palmas vlítnout a zkusit už rozhodnout v prvním poločase a druhej nějak dohrát ... + uvidíme, jestli lucho někoho pošetří.

tip:1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Šetření jsou Piqué (LE ho nenominoval) a Busquets (5 žlutých). Asi tam pošle Iniestu s Albou, kteří minule nehráli a Ardu, který nebude hrát v LM (má ještě stopku z loňska). Osobně to vidím asi takto: Bravo - Vidal, Mascherano, Mathieu, Alba - Arda, Roberto, Iniesta - Messi, Suárez a Neymar

Reagovat
Switchback

To by šlo, snad to akorát kuřák neposere, poslední zápas zahrál fajn

Reagovat
smazaný uživatel

On je na CB celkem v pohodě (jako minule udělal chybu, ale to se může stát). Na LB nestíhá vůbec.

Reagovat
Generalní Gladiator

přesně tahle sestava I bude,to je jasnačka, lucho neriskne postavit munira místo suareze

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsou tam varianty - Alvés může hrát místo Vidala, Maschn může jít na DM a na stopery hrát Mathieu + Bartra/Vermaelen.. může tam poslat Munira/Sandra na úkor někoho z MSN (ale tomu moc nevěřím). Jen doufám, že tam nepošle Ivana, ten je jeden z nejvytíženějších hráčů.

Reagovat
Generalní Gladiator

čekám,že alves bude proti arsenalu, takže ted vidal, ale zase je možné,že když nebude piqué,bude chtít co nejvíce sehranou obranu,aby vyvážil tenhle handicap,ale prav.obr., nás nijak netrápí momentálně

Reagovat
roberos

Já bydlím v bytovce a bydlí tam čtyři rodiny ( a mezi nima určitě žadný Vaillore neni) - v žádném paneláku nebydlím a já kolikrát na Vailloreho reaguji i druhý den ( ne ve stejnou dobu ) a už jsem tu to několikrát vysvětlovat ,že nemáme nic společnýho! tak ještě jednou pro tebe a doufám že už naposled !!!!

Reagovat
valloire

někde u Alberta?

Reagovat
roberos

Tobě to prozradím ! V Plzni to není.

Reagovat
valloire

a víš, že do Plzně se počítají i okrajový sídliště, že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

byt na tvojom mieste radsej sem ani nechodim. citat tu porovnania s valloirom a pod. sa kazdemu nechce. beztak by si tu nechybal, aspon tu clovek nemusi obchadzat tie tvoje debilne komentare

Reagovat
roberos

A ty tvoje blafy chce někdo číst ?

Reagovat
drussbarb

Jako pro případ, že to opravdu nehraješ a jsi opravdu opravdový, jak se tu prezentuješ, tak ti musím říct pravdu. Tvoje blafy patří mezi úplně to nejhorší, co se tu dá přečíst, tak se na to vykašli (nebo si změň nick a zkus to znova a líp, tady je možné všechno a nepotřebuješ umět čarovat) a už sem nepiš a zkus dělat něco jiného. Opravdu tu nikomu chybět nebudeš, aspoň v tom dospělém slova smyslu. Možná, že to pochopíš od fanoška klubu, kterého máš v oblíbených, ale opravdu jsi otřesný. Fakt. Promiň

Reagovat
drussbarb

Ale gramatiku mám horší než ty, to uznávám

Reagovat
mistr129

Nevím že furt s valloirem řešíte Ronaldo/Messi. Fotbal je týmový sport a v současnosti platí Barca > Real, tak není potřeba reagovat

Reagovat
LAM

Stačí dodat Messi z Barcou 7 ligových titulů,CR s Realem 1

Reagovat
Generalní Gladiator

6 né?

Reagovat
valloire

Ok, co takhle řešit jiný oblíbený téma. Pelé o parník > Messi. Stačí dodat Pelé 3x mistr světa, Messi zero, nic, die null

Reagovat
smazaný uživatel

Miro Klose > Pelé

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

Miro nemá 3 tituly. 3 tituly má jedině O Rei.

Reagovat
smazaný uživatel

Miro má viac +/- bodov, viac trestných minút a v hodonotení úspešnosti zákrokov je vysoko nad 95% čomu sa Pelé ani nepribližuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Zkušený hráč dá přesně tolik gólů, +/- bodů a zákroků, kolik na vítězství na MS potřebuje. Ten nepotřebuje hysterickou 95% úspěšnost a tak podobně. Takový věci jsou naopak znakem nezralého hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Miro ich dal presne toľko aby sa stal nesmrteľnou legendou majstrovstiev a zatienil všetkých útočníkov, ktorý si dovolili na MS štartovať... niektorí neznabohovia by to mohli nazvať znakmi nezralého hráča ale toto jedine potvrdzuje jedno, tento rodák z poľského Opole je FENOMÉN...

pýšiť sa, resp. povyšovať úspechy kolektívu nad jednotlivým prínosom konkrétneho hráča je smutné

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

drzej je dost, překonat Fenoména je do nebe volající

Reagovat
smazaný uživatel

kráľ je mŕtvy, boh žehnaj Mirovi

Reagovat
Switchback

Tak jinak, porovnej si trofeje dvou nejlepších hráčů poslední doby a uvidíš ten parník ...

Reagovat
valloire

jako s Pelém?

Reagovat
Switchback

Messi je u tebe nejlepší, společně s Pelém? dobrý vědět

Reagovat
valloire

neni ani v desítce já myslel, že chceš srovnávat s Pelém...

Reagovat
Switchback

šup šup nezakecávej, chci tu vidět to porovnání týmových trofejí Messiho a C.Ronalda od jeho příchodu do Realu

Reagovat
smazaný uživatel

aj pohonkávaš nad messim alebo len na internete sa takto prejavuješ?

Reagovat
Switchback

jdi o dům dál

Reagovat
smazaný uživatel

Mě vždy baví, jak se tenhle kašpar pořád snaží působit neutrálně, když jde o tyhle rozbroje, ale pokaždé a rád kope jen do Barcelony a jejich fanoušků.

Reagovat
Switchback

taková klasika

Reagovat
smazaný uživatel

ale pán psychológ...

bez tvojich nič nehovoriacich sračiek by to tu nebolo kompletné, vitaj

Reagovat
smazaný uživatel

A nemám pravdu, moulo?

Reagovat
smazaný uživatel

prečo tie silné výrazy, pán psychológ... zas sa ventiluješ na internete?

Reagovat
smazaný uživatel

Silné? Právě naopak, výrazy slabé, hodny ke tvému zdejšímu působení.

Reagovat
smazaný uživatel

už si nudný, umri...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

k m8

Reagovat
valloire

mě by spíš zajímal počet případných trofejí od jeho případného přestupu na ostrovy

Reagovat
technecium

Reagovat
Switchback

mě ani ne, tohle se dá lehce porovnat, dva nejlepší fotbalisti posledních pár let, hrající za dva nejlepší kluby ve španělsku ale z neznámých důvodů se ti to chce porovnávat, chápu ...

Reagovat
roberos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Christoph Kramer - 1 titul mistra světa

Cristiano Ronaldo - 0 titulů mistra světa

Kramer > Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

valloire vs. messijugend vol 524875

Reagovat
el Principito

Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Mascherano Mathieu Alba - Arda SergiRoberto Iniesta - Messi Suarez Neymar

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem teda Vidala, ale může být.

Reagovat
el Principito

aby ho tam Lucho nedal proti Arsenalu

Reagovat
technecium

To by bylo jedině dobře. Jeho finální fáze je trochu jinde než ta Alvesova

Reagovat
smazaný uživatel

To teda nevím, vždyť on LM nikdy nehrál. Tam bude asi opět Alvés a Vidal potom proti Seville.

Jinak jsem rád, že nechal odpočinout Rakitiće.

Reagovat
Ángel di María 22

OK. Stačilo prolítnout.

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium
Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad se to povede, to bude potom někdo hodně smutný.

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire
Reagovat
smazaný uživatel

Dát sám sebe na 2. místo, hodně velký sebevědomí.

Reagovat
valloire

Ani ne. Zařídil mistra světa poprvé od doby Pelého podobně jako Maradona a jako fotbalista byl excelentní. To jeho pořadí se mi celkem líbí.

Reagovat
Switchback

No Zico no party a ten Ronaldo? eh

Reagovat
valloire

Zico holt svou šanci promarnil. Z mnoha důvodů, proto tam není. A co máš proti Fenoménovi? Ten je jasnej. Mý pořadí je stejný s Romáriovým, akorát Romária mám trochu níž. Aspoň je vidět znalec.

Reagovat
technecium

Já se tak strašně těším, až Messi po ukončení kariéry bude od FIFA vyhlášenej jako nejlepší hráč všech dob a ty se posereš

Reagovat
Switchback

to spiš mrdne Pelému jestli tu ještě teda bude, no

Reagovat
technecium

Tomu mrdá poměrně často, viz Vasconcellos

Reagovat
roberos

Správmě

Reagovat
technecium

Reagovat
drussbarb

Ty nejsi zdaleka takový případ jako Roberos, ale o to jsi smutnější. Fakt

Reagovat
valloire

ty máš taky lepší gramatiku než ten vosel

Reagovat
patas92

Proboha, Kily, zabanuj už toho pošuka

Reagovat
valloire

z vás rostou demokrati jedna báseň

Reagovat
patas92

Myslím, že hlasovat o tom nechceš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

o hlasování to není

Reagovat
Visca el barca

Romário Ač hrál za Barcu, tak jeho žebříček je výsměch.

Reagovat
smazaný uživatel

Jejda, tie spatacke dresy.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaciatok zapasu vo vysokom tempe.

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooool

Reagovat
Switchback

To je prostě bůh

Reagovat
technecium

Kannibáááál > CR

Reagovat
Dr. Admess

Luisitooo

Reagovat
Kokesh

To je fakt nadhera...Andres.

Reagovat
smazaný uživatel

lup ho tam konečně rychlý gól

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tahle šablona je fakt parádně natrénovaná

Reagovat
smazaný uživatel

Můžete prosím někdo hodit nějaký dobrý stream?

Reagovat
Rattlesnake
Reagovat
technecium

Nemáte někdo nesekavej link?

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Já tuhle stránku znám (dívám se tu vždy), ale dnes mi to nejde dát na celou obrazovku

Reagovat
mistr129

já to vždycky zkopíruju do dalšího okna a přiblížím, úplně celý mi to taky nejde

Reagovat
Switchback

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana.

Reagovat
smazaný uživatel

Omg

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Generalní Gladiator

pánové, kterej tým hraje nejlepší fotbal ve španělsku? kterej tým dělá největší radost svým fanouškům? a způsobuje vrásky na čele fans rádoby rivala?

Reagovat
smazaný uživatel

Real Oviedo

Reagovat
Kokesh

U Alby bych rekl, ze ma snad nejvice zkazenych offsidu...ten tu lajnu neumi drzet ani za mak.

Reagovat
Switchback

Reagovat
Jordi Alba

Ale za asistenci pochvala nepříde.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ofenzivní drží určitě líp, ale tam je to víc ovlivněný načasováním přihrávky.

Reagovat
valloire

gol

Reagovat
Ed_Hazard

Zatial sympatický výkon od Las Palmas, Len škoda že vydržia max do 20. min. Toto "kúsanie" sa mi ale páči na Priemere. Viac menej všetky tými v lige majú šikovných a technických hráčikov.

Reagovat
ADM

Už aby bol druhý polčas

Reagovat
Switchback

Reagovat
Switchback

To musí dávat

Reagovat
technecium

Jeho klasický problém.

Reagovat
Generalní Gladiator

messiho kopací technika-nemá konkurenci

Reagovat
ADM

Arda je strašná brzda

Reagovat
blaugrana

Rak na plac. Ta zaloha, to je hnus. Stoperska dvojka tiez smutna.

Reagovat
mistr129

no, mluvit o dvojici když tam je Mathieu...

Reagovat
technecium

Hrajem na kolmice od stoperů? Tak ať hraje stopera Leo

Reagovat
technecium

NEymar!

Reagovat
Ed_Hazard

Neskutoční haluzáci

Reagovat
mistr129

Reagovat
Ed_Hazard

kludne mohlo byt 1:2. Namiesto toho to nejako dokotúlate pred bránu a dokopnete z metra. Troška kruté pre Las Palmas, ale tak časom by aj tak odpadli.

Reagovat
Jordi Alba

Hlavně možná ofsajd.

Reagovat
ADM

No ved aj je 1:2

Reagovat
Murena

Reagovat
Ed_Hazard

Vieš ako som to myslel. Ale ano dojebal som to!

Reagovat
mistr129

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Strašnej tank ten Suárez, prostě neskutečnej

Reagovat
Jordi Alba

Uff, ale brankář ten zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

jwe to tam kua!!!!!!!!!!! zase bůh Suárez!

Reagovat
Hai

Reagovat
blaugrana

Luis je velky paaaaaan. A Eisele so Zemanom.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na ten ofsajd pěkná akce...

Reagovat
ADM

Arda dnes nedohrá...

Reagovat
smazaný uživatel

Uz sa pripravuje Rakitic

Reagovat
Switchback

Ardu vystřídat o poločase

Reagovat
Imago

Arda nemá šanci dohrát...

Reagovat
valloire

Turan out

Reagovat
smazaný uživatel

já sem říkal, že to s ním nebude až tak žhavé...někteří ho po jednom a půl zápase pasovali na to, že navždy vyhodí Raketu ze sestavy

Reagovat
valloire

Barcelona byla v závěru poločasu pod drtivým tlakem.

Reagovat
roberos

Ty máš divnou představu o drtivém tlaku . Až bude Malaga 1 minutu před bránou Realu,tak taky se hodím blud o drtivém tlaku Malagy!

Reagovat
valloire

nevotravuj

Reagovat
blaugrana

Turan velke sklamanie. Cakal som, se to bude gladiator stredu pola, ale je zatial len flopom stredu pola. A Dani by sa mal nad sebou tiez zamysliet. Javiera s Mathiem ani nejdem komentovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Turan je dobrý na domácí zápasy, venku ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Ale notak. Dnes jsou důležité 3 body. V Londýně budem hrát o level líp

Reagovat
smazaný uživatel

Palmas taky odpadne, nemají na to, aby hráli takhle agresivně celý zápas

Reagovat
Atlético de Madrid

Arda je tak strasnej? tak to je mi lito :(

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
technecium

Celkem hloupě fauluje, ale vytvořil dobrou příležitost pro Iniestu. Nehodnotil bych ho jako nejhoršího, víc mi vadí Alves a souhra stoperský dvojce

Reagovat
smazaný uživatel

Alves je hrozny

Reagovat
technecium

Však to píšu

Reagovat
smazaný uživatel

Sak ja to len potvrdzujem.

Reagovat
Imago

Zatím to není úplně jeho zápas, ale hodnotit jej po měsíci ,,ve službě" není to pravé ořechové. Osobně mu věřím, že tou posilou a variantou na střed bude více než platný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Nikdy jsem si nemyslel, ze se tam do toho fotbalu hodi. On ma samozrejme bozi techniku, ale jinak vzdycky strasne predrzoval mic a smerem dozadu nestihal. Na Barcelonu malo komplexni hrac.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Switchback

Tak ses dočkal a ozval ses až v zápase, kterej se mu moc nepovedl ... gratuluji

Reagovat
Atlético de Madrid

On vetsinou roste, kdyz kolem nej hraji ostatni dobre, ale kdyz se tymu nedari, tak jeho slabiny jeste vic vyniknou. U nas byl v tech nejlepsich zapasech pravielne nejlepsi a v tech nejhorsich zapasech pravielne nejhorsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehral zle. Len trošku prasil, takže LE ho dal dole nech to nedosere redkou + potreboval vyvážiť zálohu, tak musel ísť hore Rakitič. Celkovo mi ale prišlo, že odohral nadpriemerný polčas.

Reagovat
roberos

Je vidět,že šetříme síly. Hráči myslí na Arsenal.

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no, taka sanca

Reagovat
blaugrana

Luis. Dopixe omg lol.

Reagovat
mistr129

LUISII

Reagovat
I am Mancunian

suarez

Reagovat
ADM

Alvesa naozaj posadiť aspon na 3 zápasy

Reagovat
mistr129

Ten Vieira má na víc než na Las Palmas, slušnej hráč

Reagovat
blaugrana

Nepritomnost Busa a fakt, ze sa nema kto zatiahnut medzi stoperov a rozohrat je zalostny.

Reagovat
ADM

Tá naša obrana vonku to už je niekolko zápasov poriadny tragikomix

Reagovat
technecium

Bože Bože Bože... Proč to kurva prostě nenapálí do hřiště

Reagovat
mistr129

hlavně nechápu tu Raketovu přihrávku

Reagovat
technecium

To mám na mysli

Reagovat
mistr129

aha, já myslel že mluvíš o Claudiovi

Reagovat
smazaný uživatel

Taka sanca

Reagovat
smazaný uživatel

hrůza, busquets pique na hřiště nebo to nedopadne...

Reagovat
smazaný uživatel

jo aha oni nejsou ani na lavičce.. tak aspon pryč toho mathiea

Reagovat
technecium

Znova se ukazuje důležitost a nenahraditelnost Busquetse. On tvoří z té sestavy kompaktní celek. Takto to je obrana, záloha a útok zvlášť.

Reagovat
ADM

Hm, toto nie je záloha

Reagovat
technecium

No bez něj tam záloha není

Reagovat
smazaný uživatel

Hrame rozumovy futbal a posledne minuty si nasi len analyzuju hru. Nic viac nic menej.

Reagovat
smazaný uživatel

Las Palmas je jasně nejsilnější tým, proti jakému jsme tento rok zatím hráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Futbalovo boli vynikajúci ale treba uznať, že nám niektorí kľúčovi hráči nastavili mám v piči mód. Každopádne veľká pochvala Palmám

Reagovat
valloire

hezkej šlapák, red nikde?

Reagovat
technecium

Bys nám chtěl pomoci, že nenecháš hrát Alvese?

Reagovat
blaugrana

Alba ty chod tiez uz dop...

Reagovat
I am Mancunian

messi toto nebolo bozske

Reagovat
technecium

Co provedl?

Reagovat
REPLIKATOR

Brejk 4 na 2. Místo nahrávky držel balon než ho o něj obrali obránci.

Reagovat
technecium

Reagovat
ADM

Čakal na Mascherena aby mu to dal pred prázdnu bránu

Reagovat
REPLIKATOR

Messi

Reagovat
dextroza_m

To je bída.. Dnes hrůza..

Reagovat
ADM

Barcelona dnes moderným agresívnym celoplošným nátlakovým futbalom zdruvujúco zničila súpera. Súper bol celeý zápas pod zdrvujúcim tlakom. Najlepší kanonier súťaže opäť úradoval. Barcelona vyhrala adekvátnym výsledkom, ktorý odzrkadluje vyzretosť mužstva.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar to je vůl

Reagovat
Ed_Hazard

Škoda, Las Palmas ale Ten futbal im chutil, bolo vidieť, že si to dnes užívajú.

Reagovat
blaugrana

Ty vole to su zapasy toto. Zas o 15 rokov starsi.

Reagovat
Jordi Alba

Už je konec.

Reagovat
mistr129

TYVOLE!!! DVA MU TAM NABÍHAJ A ON TO NARVE DO GOLMANA

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně dnes Barcelona projevila svojí vyzrálost, když zvítězila pouze rozdílem jedné branky

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Switchback

Zkušené mužstvo

Reagovat
valloire

Vyhrát s odřenýma ušima 2:1 není žádná výhra. Bombarďáci je prostě rozstřílej a jdou vod toho. To je výhra.

Reagovat
technecium

Teď jsi znehodnotil celý svůj dříve budovaný trolling. Měl jsi na víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná ti i začnu věřit, že jsi fakt starej a ne jenom úplně blbej, když takhle zapomeneš a popřeš své předchozí bláboly

Reagovat
10FKK

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

zlaté tři body, dneska si Palmas zasloužilo klidně i vyhrát

Reagovat
valloire

haluzáci...tridente sami na gólmana a nic

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl si to náhodou ty, co všude do komentářů, když barca zdrtila soupeře, psal, že zkušené mužstvo dá tolik golů kolik potřebuje

Reagovat
One-Real

Hodně důležitá výhra pro Barcu Všichni víme, že hrát celou sezónu úžasnej fotbal a drtit každej tejden zkrátka možný není, ale trofeje dělají tyhle zápasy. Dobře si to pamatuju z mistrovský sezóny, jak jsme se kolikrát venku natrápily. Trošku mě nechává klidným ten stále vysokej počet venkovních zápasů Barcelony, ale už se to pomalu tenčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že toto bola jedna z najdôležitejších výher v rámci ligy. Keď sa nestratí ani v takýchto zápasoch keď hráči hrajú v podstate vkuse a myslou sú už v ťažkých dueloch LM, tak v tých ďaľších zápasoch to je pravdepodobné menej.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Zbývá nám odehrát sedm venkovních zápasů a Realu 8.

Reagovat
Visca el barca

já bych řekl, že takhle zkušené mužstvo jako Barca, by si to nemělo už nechat ujít

Reagovat
smazaný uživatel

No snad ne, vypadá to výborně,ale když vezmeš že máme o zápas víc,tak to zase není takový náskok,i když vypadá pěkně. Jsou to dva zápasy a přitom jich zbývá 13. Je pravda,že pro soupeře by už při našich dalších úspěších mohlo být každé další zaváhání osudné.

Reagovat
Mateo16

Stale ten rozdiel 8 bodov neni ziadne terno 1 prehra a 1 remiza + EC a sme pred vami .

Reagovat
Imago

Výkon strašný, tři body vydřené, hráči už psychicky byli v Londýně, uvidíme, co se předvede tam...

Reagovat
Ed_Hazard

Čo stále spomínate ten Londýn? To ste z Arsenalu tak zosraný či o čo tu ide?

Reagovat
Switchback

Reagovat
Imago

Jasně, říká se pokora...

Reagovat
Imago

* tomu

Reagovat
smazaný uživatel

nechaj táák ...

Reagovat
technecium

Kdyby tam Suaréz nezahodil ty dvě tutovky, tak to budem hodnotit jinak, ale takhle nemůžu jinak, než že to byl nejhorší výkon od Novýho roku. Asi byli všichni duchem v Londýně a Neymar měl vyhoukáno z tý Missky, kterou tam na začátku předváděli.

Reagovat
smazaný uživatel

dulezite ze mame 3 body a nikdo se nezranil, dalo se s tim asi počítat , že budem hrát na píču

Reagovat
smazaný uživatel

MSN v druhom polčase neskutočná sračka. Najhorší výkon tohto tria, čo pamätám. Obzvlásť Messimu bolo všetko jedno. Neymar tiež úplne inde len nie na zápase a Luis je Luis. Bude tam lietať ako šarkan ale polovica jeho dotykov rovno súperovi. 1. polčas hrali všetci traja ok ale druhý, to už nechcem vidieť. Zbytok tímu veľká pochvala za bojovnosť a nasadenie. Veľmi dôležité a ťažko vybojované 3 body. Las Palmas rozhodne nieje tím na zostup. Hrali naozaj veľmi dobrý foutbal. Prajem im záchranu. Tak hor sa do Londýna. Tam to bude o niečom inom. Visca el Barca.

Reagovat
Generalní Gladiator

tak, nejhorší máme za sebou, brutálně nahuštěnej program, kterej vyplývá z toho, že vyhráváme každou soutěž,v každé postupujeme až do finale,všechny soupeře necháváme za sebou a pak máme spoustu zápasů.ted se to trošku zklidní, na ty bílé šašky máme 10bodů, ikdyž kvalitativní rozdíl je značně větší, a na atlety, což je neáš hlavní soupeř-9b. uvidíme,kolik to bude po zítřejších dohrávkách.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitativny rozdiel je znacne vacsi

Reagovat
smazaný uživatel

s vousama vypadal líp

Reagovat
ADM

Leonidas

Reagovat
teenz

Reagovat
ADM

ale možno sa mu tam už niečo množilo Ale isto to nie je moc pohodlne, musí to svrbieť, určite aj vadiť v niektorých prípadoch, partnerka si to asi tiež moc nešla

Reagovat
teenz

To uričtě, oni to už mají s Danim nebo Iscem hodně přehanný.

The Game to měl dobrý http://www.rapbasement.com/wp-content/uploads/2015/04/The-Game-Sticks-Up-For-Drake-On-Instagram.jpg

Reagovat
ADM

The Game ma podla posledných príspevkov na instáči dobré aj niečo ine

Reagovat
teenz

Nemusim ani zapínát ig a tušim o čem je řeč.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
OranžováKarkulka

Budete se tu někdo dívat na Celta - Eibar?

Reagovat
Phillipinho

Dneska super zapasy. Na baskicky derby jsem tradicne moc zvedavej....

Reagovat
Robbie

ráno na Real 1,80 a ted 1,88

Reagovat
Kily

absence Benzemy

Reagovat
smazaný uživatel

vsaď remízu

Reagovat
Atlético de Madrid

Suárez je fakt unikát. Pokud vyhraje Zlatou kopačku, stane se po Ronaldovi druhým člověkem, který ji vyhrál ve dvou ligách. Navíc podle starého systému, kdy se počítaly čistě góly bez koeficientu, by už yvhrál třetí Zlatou kopačku ve třech zemích. To je naprosto bezprecedentní. Pokud vim, tak jediný hráč, který před tím vůbec dokázal být nejlepším ligovým střelcem ve třech evropských zemích, je Van Nistelrooij.

Reagovat
Ángel di María 22

Hmmm, bez Benze ty zápasy jsou většinou na hovno, kór venku. Nacho na stoperu.. Karetní vykřičníky vůči Atléticu. Podobně těžkej zápas jak na AS. Jakákoliv ztráta je v týhle fázi konečná, tak uvidíme.

Reagovat
ADM

Teoreticky ak by ste teraz stratili body a buduci tyzden remizovali s atletmi (a my naplno bodovali) bolo by to pre nás už celkom dosť dobre. Ale na druhej strane by to mohlo mať zly dopad na naše vykony v inych sutaziach .. v Lige by sme hrali proti slabším len na výhru a udržbu a proti silnejším (LM, vy, Villareal, Copa atd) by sme sa nevedeli dostať do tempa

Reagovat
Switchback

Navas; Carvajal, Ramos, Nacho, Marcelo; Isco, Kroos, Modric, Kovacic; Jese & Cristiano

Reagovat
Ed_Hazard

XI vs Malaga. Zaujimavo poskladané, aspon že je na pravom kraji Dani. Uvidíme čo ukáže trojlístok CR- Jesé - Isco.

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpl1/t31.0-8/12747875_10150982860409953_7303608724723437788_o.jpg

Reagovat
Switchback

Co je vůbec Benzemovi?

Reagovat
Ed_Hazard

Kocovina

Reagovat
smazaný uživatel

nebo zas někde někoho natáčí

Reagovat
One-Real
Reagovat
valloire

Nastupuje Real Madrid. Soupeř bude rozdrcen.

Reagovat
roberos

Real nestíhá a to jasně!

Reagovat
Mateo16

Napokom Isco hra F9

Reagovat
Magic player

Isco kraaaasny dribling ve vapne ted. Jestli se bude do takovych prostoru dostavat pravidelne, muze to byt nase silna zbran.

Reagovat
smazaný uživatel

To je kolosalny kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi dreveny chuj, co nevie premienat sance.

Reagovat
smazaný uživatel

Do piče to jsou dementi, takový parádní kurz na Malagu první do půlky a oni zajebou takové dvě tutovky.

Reagovat
One-Real

Navas a jeho kopaci technika. Z balonu na nasich kopackach se stavaji vzdušné nepresne speky do souboje, tohle nas stoji silene sil.

Reagovat
Magic player

No, my mame zatim z prdele kliku... Nutno podotknout, ze vsechno jsou to sance po nasich lacinych ztratach, kdy chodi Malaga do otevrene obrany. Kova strasny, skoro kazdy balon ztrati.

Reagovat
smazaný uživatel

Real nestíhá, ale neprasí

Reagovat
roberos

Real nestíhá 3:0 pro Malagu už mělo být!

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
valloire

Malaga klade odpor, nicméně to nebude nic platné.

Reagovat
roberos

A něco pro Vailloireho, Real pod obrovským tlakem!

Reagovat
valloire

Malaga prasí

Reagovat
technecium

Jak to sem Val valí jak z dvouhlavňovýho kulometu

Reagovat
Hokaido

Reagovat
roberos

Křivák Ronaldo si zase chtěl vymodlit penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

co to melo byt ted od penalda?

Reagovat
smazaný uživatel

Ukazoval loket. Nevím, z toho záběru bylo vidět velký hovno jestli to přihrál nebo ne.

Reagovat
r3

Gol.

Reagovat
roberos

Gól z ofsajdu !

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldooooo

Reagovat
Ángel di María 22

Cristianooooooooo.

Takže teď po sobě góly Bilbau, Římu a Málaze

Reagovat
Switchback

Velké týmy

Reagovat
Ángel di María 22

Já vim, že teď už se ve vaších očích z těhle týmů stávaj ty slabý, ale to neni můj problém

Reagovat
valloire

To máme kvůli vám a těmhle kecům hrát každej tejden proti Atleticu a Barceloně?

Reagovat
valloire

goooooooool goooooooooool Real Madrid CF gooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd pojebanci :: ::

Reagovat
One-Real

Rozhodci.

Reagovat
smazaný uživatel

byl tam,

Reagovat
valloire

Cristiano Ronaldo gol. A protivná strana zmlkla.

Reagovat
Ángel di María 22

Ale hra je špatná. Malaga hraje dobře pressing a my si to komplikujeme vzadu. NAvíc bez toho Benze na hrotu tam nehraje defacto nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo a dal uz to zname...

Reagovat
smazaný uživatel

První gól možná ofsajd, ale penaltička jasná.

Reagovat
r3

Reagovat
smazaný uživatel

Teplosik

Reagovat
valloire

Malaga je pod drtivým tlakem.

Reagovat
roberos

Perez mázl zase rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ľahšiu situáciu už ten postranný nemohol mať. Rozhodcovia proste katastrofa ... Tá penlata to je len ďaľšia komédia

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť byla jasná.

Reagovat
Magic player

Vsak ta penalta byla jasna.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta bola, kontakt jasný ale céersedmička ako tam zase sebou hodil o zem ... proste komediant.

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

vy oba

Reagovat
smazaný uživatel

dobree.. chcipni cpico madeirska

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo

Reagovat
Switchback

A není to aspoň třetí neproměněná penalta od cé er sedmičky proti malaze? nebo si to pletu s někým jiným ?

Reagovat
valloire

možná s Messim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
technecium

Reagovat
Masi

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

druhá

Reagovat
smazaný uživatel

Já si minimálně jednu pamatuju taky. Kameni je proti Realu vždycky úplně nadpozemský.

Reagovat
Switchback

Co jsem teď rychle koukl, tak tohle byla jeho třetí neproměněná proti Malaze, Kameni celkem frajer ...

Reagovat
Ángel di María 22

Vyber si u vás kterýhokoliv z těch 3 komediantů vepředu, ani jeden to kopat neumí

Reagovat
LAM

Ale každej je lepší než ten váš simulant

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo dive

Reagovat
roberos

Dřevák Penaldo - další jeho neproměněná penalta !

Reagovat
Al Capone

Cris sportovně za ten ofsajd zahodil

Reagovat
roberos

Jo on je ten pravý,ten co nafilmoval už řadu penalt !

Reagovat
valloire

Ronaldo nedal gol.....asi kouká na Dřeváky z tridentu

Reagovat
roberos

Když to nevíš už nedal od lońska nedal Penaldo 5 penalt - dřevák!

Reagovat
patas92

Real vede v těžkém zápase, Teploušek ti dal gol, ale ty stejně musíš hned zmínit Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

A buzeranti od vás to nedělají?

Reagovat
patas92

a jak u toho fňukáte...

Reagovat
valloire

mám ve vás velkou inspiraci a kromě Viktorie Plzeň a jejich tragickejch penalt, mě nikdo jinej, kdo je na tom podobně tragicky, nenapadl

Reagovat
smazaný uživatel

skodaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Malága má neskutočne trápnu koncovku ale jej stred hrá parádne. Real si vedenie vôbec nezaslúži ale tak to býva ... rozhodca slabší a pripískáva Madridu ale to je len ďaľšia klasika. V Reale ani neni koho chváliť ... ďaľší slabý výkon ale za Zidane sa na to dobre pozerá alebo nejaký takýto kec si tu prečítame, takže pohodaa

Reagovat
r3

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas se vším

Reagovat
valloire

Sportovně třeba přiznat, že brankář Malagy Kameni je famozní

Reagovat
smazaný uživatel

uf

Reagovat
valloire

Keylor Navas likviduje s přehledem všechny pošetilé pokusy soupeře.

Reagovat
Jordi Alba

Ty seš fakt týpek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo neumí kopat penalty - proto nikdy lepší než Messi nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ČOP to je megatragédny hráč ... neuveriteľné. Horta takisto ... Aňor sa dá ale koncovka tiež úplne mimo ... behajú, makajú a potm to dodrbú alá Salah.

Reagovat
smazaný uživatel

Real by seměl toho svého brankáře co nejdříve zbavit nebo ho alespoň posadit a přivést nějaké velké jméno.

Reagovat
smazaný uživatel

nedaldo

Reagovat
smazaný uživatel

a takyto ofsajd piskne, bujak

Reagovat
roberos

Rozhodčí jasně mázlý - vymyslí ofsajd aby Real zachránily.

Reagovat
smazaný uživatel

Trénerovi Malágy, to je paráda aké výkony predvádzajú na Rosalede proti favoritom. Veľmi potrápili Barcu a dneska sú tiež zatiaľ lepší proti Realu.

Reagovat
roberos

Ronaldo neumí zpracovat přihrávku - slabá technika .

Reagovat
Switchback

Ronaldo bohužel slabý už i na penalty ... po sezóně se bude pakovat a Real bude moci opět přemýšlet na ligový titul

Reagovat
smazaný uživatel

Ako po takejto hernej tragédii môže Real viesť, to je neuveriteľné. Proste útočníci Malágy sú asi nachlastaní alebo čo ...

Reagovat
technecium

No, že to říkáme zrovna my po včerejšku

Reagovat
Switchback

My si to jednou za čas můžeme dovolit

Reagovat
smazaný uživatel

Včera boli Palmy dobré to áno ale my sme hrali tiež relatívne kvalitne aspoň prvý polčas, kým sme sa dostali do vedenia. Potm to bolo o bojovnosti ale tento Real snáď ani neni angažovaný do zápasu. Žiadna intenzita, invencia, individuálne majstrovstvo a ako čerešnička totálna dezorganizácia obrany. Takto zle sme my hrali len na Celte a dostali sme výprask.

Reagovat
technecium

Nesouhlasím s tebou. Já včerejší druhý poločas vypnul, protože celý Tridente se na to TOTÁLNĚ vysralo. Hráli jsme daleko hůř než na Celtě. Tam jsme sice dostali výprask, ale taky jsme si vypracovali velkou řadu příležitostí. Tam ten zápas mohl taky klidně dopadnout 4:4 a nikdo by se nedivil. Včera na Mallorce jsme si asi i zasloužili prohrát. Ne kvůli předvedený hře, to ne, šance jsme taky měli, ale kvůli přístupu.

Reagovat
technecium

Teda na Kanárách, trošku zatmění

Reagovat
smazaný uživatel

Veď ale ty totálne zabúdaš na to, že na Celte sme prehrávali a vedeli sme, že potrebujeme doťahovať skóre a vtedy nebol ani náskok v lige a ani mega náročný program. Včera všetky tieto faktory boli a ešte k tomu sme po relatívne dobrom 1. polčase viedli. Bolo jasné, že sa pôjde na úsporný režim ale vyložene zle hralo len MSN. Zbytok tímu pracoval a makal až do poslednej minúty.

Reagovat
technecium

No a o to mi jde. Já nesnáším, když na to v mužstvu někdo sere. Radši prohrát, ale se vztyčenou hlavou, že jsme hráli na hranici možností, než třeba odchodit půl mače. Já vím, že je to strašně alibistický, ale když už údržbu, tak ať stáhne Suaréze a Neymara, co vymýšlí píčoviny, pošle tam dva záložníky a hurá bago půl hodiny jak za Pepka. Ne že bude 7 lidí dřít a 3 stát na soupeřově půlce. To mě fakt vytáčí.

Reagovat
valloire

Před koncem poločasu si Cristiano vyloženě pohrál se 4 hráči soupeře. Dneska je při chuti a očekávají se další góly v síti soupeře.

Reagovat
roberos

Buď soudný. Ronaldo si nepohraje nikdy se 4 protihráči ( na to nemá) on neumí kličku a přešlapovačkou na místě neobejde ani patník.

Reagovat
roberos

Napsal mi kámoš co fandí Realu cituji : Koledujeme si a ti rozhodčí jsou fakt odpad. Tolik blbostí co píská, to je síla, zatím hlavně v náš prospěch, nemůžu si pomoct.

Reagovat
el Principito

valloire?

Reagovat
smazaný uživatel

valloire psal?

Reagovat
roberos

Ten jen píše jen, jak Real každého rozdrtí a Ronaldo je nej.

Reagovat
smazaný uživatel

je to taak ... kamarát asi používa oči a mozog pri sledovaní

Reagovat
smazaný uživatel

valloire?

Reagovat
smazaný uživatel

Se ti moc nepovedlo. Každýmu je jasný, že ty rozhodně žádný kámoše nemáš.

Reagovat
Ángel di María 22

Cristiano si to maže na chleba, akorát tu penaltu měl dát.

Jinak je to samozřejmě po tý LM od všech špatnej zápas, ta sestava bez Benze a Varana navíc hodně nekompaktní, v obraně je to díky pressu nervózní, Nach orozehru nemá a Ramos dnes dělá píčoviny, takže jsme hned pod tlakem. A jinak mám Keylora hodně rád, ale čistě po sportovní stránce přinese DDG rozehrou uplně jinej level přechodu do útoku. A reflexy maj na stejnym levelu. Asi by se to fakt vyplatilo.

Reagovat
el Principito

maže na chleba? vždyť je tragickej

Reagovat
roman1978

Reagovat
Ángel di María 22

Myšleno gólově a hlavně nejen dnes. Co víc můžu po hráči chtít, když celej tým hraje na hovno - aby on uplnetl z hovna bič a rozhodl? Ronaldo dělá rozdíl i v zápasech, kde se nedaří. Cenim

Reagovat
smazaný uživatel

Gólik z ofsajdu, ktorý by videl asi aj Fetty Wap zo zavretým zdravým okom a zajebaná penalta. Plus môžme ešte zarátať tých jeho osme dotykov za polčas ... Maže si to na chleba neskutočne a totálny difference maker

Reagovat
Ángel di María 22

Ty seš jednoduchej člověk až to bolí, hele Radši to měl nedat a mělo to být 0:0.

Reagovat
roman1978

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
roman1978

Reagovat
One-Real

Hrajeme hodně daleko od sebe, znamená to nebezpečí takřka ze všech situací, vůbec tam není zdvojování, dostupování hráčů, přesun v bloku. Na organizaci defenzívy musí Zizou zapracovat, pak věřím že bude úspěšný. Navas je jako den a noc. Podržel důležitými zákroky, ale ty ztráty jasných míčů po jeho nákopech nás stojí hodně sil, kor venku. Malaga hraje hezky houževnatě, jsem rád že se probudili.

Reagovat
roberos

A kolik on rozhodl důležitých zápasů 1 nebo 2 jinak dával góly slabším na 4:0 apod. Buď objektivní!

Reagovat
One-Real

Navas? Moc ne.

Reagovat
Phillipinho

Camacho je neskutecne nedoceneny hrac. Opet perfektni vykon od nej

Reagovat
smazaný uživatel

Doteraz nechápem prečo vtedy odišiel z Atlética ...

Reagovat
valloire

a má hodně sympatický jméno

Reagovat
roman1978

Reagovat
roman1978

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Slabota. Málaga je fakt dobrá, jen ji shazuje to samý co ve středu AS. Naprostá dřevěnost před bránou. Jediný pozitivum od nás je Navas. Všiml jsem si, že od tý doby, co přišel Zidane tak víc chodí z brány a je v tom neskutečně božský. Na druhou stranu se zapojuje víc do rozehry, v čemž je teda neskutečně slabý, ale to už tu bylo psaný stokrát, to není třeba zmiňovat.

Reagovat
One-Real

Každopádně, včerejší Las Palmas, dnešní Malaga, výkony Raya, Betisu a dalších proti "velké trojce" dokonale rozbijí ty iluze o slabé kvalitě spodní poloviny tabulky. Všechny ty týmy jsou schopné složit za minimální prostředky parádní tým a minimálně doma potrápit každého otevřenou hrou, technickými kousky a celoplošným napadáním. Ty debakly souvisí i s mentalitou jižanů, kdy po 2-3 góle svěsí hlavy, což se na Ostrovech v takové míře nestane.

Reagovat
technecium

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
valloire

Reagovat
Magic player

Reagovat
smazaný uživatel

"Slabším" týmům chybí kvality jednotlivců, kteří by ty zápasy rozhodovali

Reagovat
smazaný uživatel

takový kecy, že Barca/Real/Atleti ničí všechno 5ka zápas co zápas očividně nemají moc nekoukaný... každý venkovní zápas bývá těžký

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Xavi

Reagovat
2miguel1

Pískla sa už penalta proti Realu tuto sezonu či mi niečo uniklo?

Reagovat
smazaný uživatel

V lige sa pískli Atléticu a Betisu, obe Navas chytil. V Lige majstrov jednu proti nim kopal Šachťar.

Reagovat
valloire

správná otázka zní, kolik se jich pískalo proti Barceloně

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

2 - v lige proti Celte a v LM proti Rímu

Reagovat
loki5

Celta kopala penaltu před 14 dnama

Reagovat
loki5

vlastně před týdnem :-D

Reagovat
valloire

já vím, půl sezony v lize bez penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Proti vám naposledy bola odpískaná proti Atléticu. S kým to hrajte nabudúce?

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa by si to za takovýhle výkon slízl ...

Reagovat
technecium

Reagovat
roberos

Reagovat
Switchback

Zidane za to ale nemůže, těží z práce Benitéze ....

Reagovat
smazaný uživatel

Nezabúdaj, že sú na ten Zidanov futbal zle kondične pripravený kvôli hroznej práci Benitéza ...

Reagovat
Switchback

Samozřejmě, je potřeba mít každou sezónu výmluvu na neúspěch

Reagovat
smazaný uživatel

To je úplne jasné ale

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

žije

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa měl možnost si v létě přivíst útočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

v zimě se nepřestupuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Prakticky ani ne, navíc když přišel v lednu...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

O Jesého kličkách jsem četl včera v Blesku, to je tak hrozně čitelný.

Reagovat
roberos

Ty fauly rukama Ronalda je hnus,kdy konečně bude dostávat karty !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Nikdy, je nevinnej.

Reagovat
Hachim Mastour

No, today it´s called WWE.

Reagovat
One-Real

Snad tam pošle Vazquéze, do unavený obrany bude směrem dopředu stejně nebezpečný jako Jesé a dozadu je zodpovědnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh

Reagovat
smazaný uživatel

máš ho tam

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane si to tady asi čte

Reagovat
One-Real

Už můžu s pravdou ven, jsem Zidane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Čop je proste frajer ...

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

Inak kto sleduje Málagu ? Neviete niečo o to mladíkovi Mastourovi. Nejak nedostáva príležitosti a to som očakával, že by sa v tej ich ofenzíve mohol presadiť.

Reagovat
teenz

YT hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn ale príde mi, že ani nedostal poriadnu šancu. Technika fantastická, mal aj prehľad a hlavcne je ešte tvárny (kvôli veku).

Reagovat
smazaný uživatel

justice pico!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Murena

Konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Raul Albentosa Redaááál!!

Reagovat
One-Real

Zasloužený, teď se ukáže jestli v ten titul pořád věříme.

Reagovat
smazaný uživatel

To už sa muselo stať. Toľko šancí som proti Realu snáď ani nevidel nejaký tím vytvoriť (okrem Barcelony) . Zaslúžene

Reagovat
teenz

No jo, to je jasný. Bez Garetha se to hraje těžko.

Reagovat
valloire

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Isco si tam vyklusává

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč Realu je zralý fotbalisat,který nemusí běhat rychle.

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Čas naložit na další gól Realu.

Reagovat
valloire

polibek smrti

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, nemůžu říct, že by mi to bylo líto ...

Reagovat
valloire

vím

Reagovat
One-Real

Tak kdo. Ronaldo pro přihrávce Vazquéze nebo James s wonder goalem?

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano z pentle

Reagovat
Hachim Mastour

Chamés

Reagovat
smazaný uživatel

už to mám i naloženo

Reagovat
smazaný uživatel

fuu, už aby tam byl DDG

Reagovat
One-Real

Borja do hry a uvede se gólem.

Reagovat
One-Real

Ty vole, ti toho Benzemu hodně vychvalují, Na to vážně nejsem zvyklý.

Reagovat
Hachim Mastour

Ja chcem vidieť Mastoura.

Reagovat
Hachim Mastour

neni na lavičke . . ok

Reagovat
smazaný uživatel

Willy teď trochu wondersave ...

Reagovat
valloire

penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Jeee, cirkusanti remizuju.

Reagovat
Jordi Alba

Hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no proč nakonec ne, že?

Reagovat
valloire

Tak nic, ligu teda vypouštíme.

Reagovat
roberos

Neplácal jsi tady o rozdrcení soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Liga je podřadná soutěž podobně jako CdR.

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sin titulo maricones!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Barca to má v kapse

Reagovat
mistr129

Zkušené mužstvo dá přesně tolik gólů, kolik potřebuje

Reagovat
smazaný uživatel

valloire pise, ze ligu vypousti, takze dali presne tolik kolik potrebuji

Reagovat
Murena

paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Od Realu rovnaka tragedia ako Barca v Malage pred par tyzdnami. Barca ma vsak Messiho ktory rozhodol, Real ma zas Ronalda, ktory tu penaltu vzdy neda vtedy, ked to jeho tim najviac potrebuje

Reagovat
roberos

Ronaldo je přece rozdílový hráč ! ale já si nevšiml,že by rozhodl důležité zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě LM a Zizu balí kufry

Reagovat
smazaný uživatel

Možná ,že když neporazí Atlético......?

Reagovat
smazaný uživatel

To už by bylo moc přísné

Reagovat
roberos

Opravdu ten Real venku pod Zidanem šlape. Svádělo se to na Benitéze a teď bude muset Zidane ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsou unavení,když hrají středa - neděle ,ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Real prokázal, že je mnohem vyzrálejším mužstvem než Barcelona a zkušeně nastřílel stejný počet gólu jako jeho soupeř

Reagovat
valloire

Mi sme nevihrály

Reagovat
10FKK

A hrajete celoplošnou sračku světovýho formátu!

Reagovat
smazaný uživatel

to sa mi paci

Reagovat
smazaný uživatel

V tejto situacii uz bude tazke zabojovat o titul, zatial v tejto sezone Barca zasluzene ide na titul. Opat sme si to posrali vedenim, novy trener, nova taktika, system, zbytocne stratene body. Preco ked dokaze Barca hrat pod novym trénerom svoju taktiku, svoju hru, preco aj my nedokazeme hrat vlastny styl? ked to porovname mame lepsich stoperov, o nieco lepsi stred pola ale uplne rozdielovi su MSN proti BBC. Messi je tuto sezonu lepsi ako CR, Neymar o nieco lepsi ako Bale ale hlavne Suarez o dost golovejsi ako Benzema. Barca ma hlavne Messiho a Suareza, ktori rozhoduju najtazsie zapasy, my mame len CR. Tu sa musi spravit zmena.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě se podívej,kolik potřebuje minut na gól Benz a kolik CRy.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema je skor ako spojka medzi hrotom a ofenzívnymi zaloznikmi. Vzdy mi u neho chybalo viac golov, neni to ten kanonier ako Suarez.

Reagovat
smazaný uživatel

Je jiný,ale mně se líbí,myslím,že u nás by mu to sedělo. Není takový zabiják jako Luis,ale je to jeden z nejinteligentnějších hrotů a nevadí mu dělat Ronaldovi nosiče vody a jeho vlastních úspěchů.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez nepatri medzi sympatických hracov ale jeho kvalitu by som v pohode menil za Benzemu. Vy mate u MSN viac golovejsich hracov a ti hraju na svojej prirodzenej pozicii. U nas je trebárs Bale naucene prave kridlo.

Reagovat
sensei25

V čom je Kovačič výnimočný?A Jese?Okrem behanie smerom dopredu,dozadu a do strán vie aj niečo iné?

Reagovat
smazaný uživatel

Jesé má třeba velice slušný zakončení, což jsme mohli vidět ve středu.

Reagovat
vilp

Kovačić je skvělý, jen hrál dnes svůj nejhorší zápas sezony. Kdybych měl po včejšku hodnotit Messiho s Neymarem, tak bych měl stejnou otázku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kovacic o ktorého mala zaujem aj Barca vynika technikou, prehladom, dokaze podobne ako Modric 1 na 1 a precislit supera, prihravka. Jese sa pomaly dostava do starej formy, je ozaj dobry v technike, vedeni mice ale aj zakonceni, mal by popracovat na prihravkach

Reagovat
roman1978

podle čeho soudíš, že o nějk měla zájem barca? to někdo z vedení klubu ti dal vědět?

Reagovat
smazaný uživatel

Někde jsem to taky kdysi četl,zájem jsme měli.

Reagovat
sokar

to že sa na zápase objavia skauti ešte neznamená hned aj záujem, mohli sa opýtať Interu koľko by zanho chceli alebo aj hráča sa mohli opýtať či by mal záujem prestúpiť ale to ešte neznamená že má klub o hráča nejaký ohromný interes

Reagovat
smazaný uživatel

To samozřejmě nevím,jak byl velký zájem,ale těch článků bylo ve více období několik.

Reagovat
roman1978

jestli se to bere podle toho, co jsme četli, o koho jsme měli zájem, tak má barca dvacet prvních týmů

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte Ronaldovu fotku i sem, pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Oblak, Filipe, Savic, Godín, Juanfran, Gabi, Saúl, Koke, Correa, Torres y Griezmann.

Areola, Mario, Bonera, Víctor Ruiz, Bailly, Rukavina, Bruno Soriano, Pina, Castillejo, Soldado y Bakambu.

Reagovat
off-olda

OT: Trabzonspor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozná špína ten Isaac Succes

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa to nahodou pacilo, jak dal dole Alvesa.

Reagovat
smazaný uživatel

Santi Mina opět

Reagovat
vodka

jak je sakra možné, že valencia tak stupidně odevzdává balon, úplně stupidní chyby...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem opět předvedli naprosto odporný výkon. Naštěstí to stačilo na 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, bola to velka bieda z nasej strany

Reagovat
smazaný uživatel

800. pro úspěšnou Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas zatial nuda, sice vela bojovnosti, ale aj vela nepresnosti. Tip 1:0 v 84. minute

Reagovat
smazaný uživatel

83.

Reagovat
smazaný uživatel

tip 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bakambu tutovečka jak hrom

Reagovat
smazaný uživatel

nepochopitelny zakonceni..

Reagovat
celeb

no co, uhaluzia to atleti v poslednych minutach ako zvycajne?

Reagovat
ADM

snad nie

Reagovat
ADM

Reagovat
Murena

paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Zasluzena ramiza Barca do trhaku, o tyzden to moze byt pre Culés este veselsie

Reagovat
dextroza_m

Tak už v titul věřím na 90%, musela by se přihodit nějaká šílená věc, aby jsme to nezvládli... Ale pro mě bude stejně nejvíc obhájit LM... A nejlépe rozprášit pusinky ve dvou zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

nejvíc je titul, protože je to důkaz, že seš nejlepší v nějaké dlouhodobé soutěži.

LM by byl zajímavý bonus, ale já v něj spíš doufám, než věřím. Tam se může stát cokoliv.

Reagovat
vladis271

a ked sme pod PL písali, že titul v lige je pre každý anglický tím a jeho fans viac ako LM tak ste sa chechtali, že ste sa za bruchá chytali. pokrytci.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám tohle pořadí dlouhodobě a nemíním na tom nic měnit, takže já pokrytec nejsem.

Tam se ti lidi smějí ale trochu něčemu jinýmu - vy jste tam obhajovali vaše neúspěchy v LM tím, že je pro vás liga přednější. Z toho vychází, jako byste se snad chodili do LM šetřit. Něco jako před pár lety cpali do diskusí Italové, kteří zase obhajovali svoje neúspěchy tím, že pro ně EL není nic ...

Reagovat
dextroza_m

Pro tebe je nejvíc titul - ok - ale pro mě ne, tak to do mě netlač profesore

Lm nikdo neobhájil, proto je nejvíc a nejtěžší.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, pravda - naspal jsem to docela striktně. Ale bylo to fakt vyjádření názoru. Nic ti necpu.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně nám ten náskok v lize může přinést tu výhodu, že můžeme v lize trochu pošetřit síly. Už to není souboj o každej bod a každou ztrátu.

Navíc konkurenti ztrácejí, což je v celé té situaci to nejpozitivnější - nedrží nás pod kdovíjakým tlakem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele