Primera División - preview 24. kola

12.02.2016, 08:39, aktualizováno 14.02.2016, 08:47
Previews
Real Sociedad s obědem přivítá Granadu, Sevilla si to rozdá s Las Palmas, Eibar s Levante a Atlético Madrid zajíždí na půdu Getafe. Barcelona posléze večer přivítá Celtu Vigo...
Real Sociedad - Granada CF  (neděle 12:00)
Už v pravé poledne rozehrají svůj souboj čtyřiadvacátého kola La Ligy Real Sociedad s Granadou. Basky povzbudila v minulém kole druhá výhra v řadě a nyní mají šanci upevnit své postavení ve středu tabulky. Granada se naopak stále trápí a okupuje až předposlední příčku. Jasnými favority tak budou domácí.

Fotbalisté ze San Sebastianu zahájili tento kalendářní rok daleko pozitivněji, než první polovinu sezóny. Pod vedením Eusebia Sacristána, jenž počátkem listopadu 2015 nahradil Davida Moyese, se Baskové pomalu vrací na příčky, na které patří. Modrobílí v lednu a únoru nashromáždili jedenáct bodů a prakticky odvrátili hrozbu boje o sestup. Konsolidace kádru po Moyesově působení tak probíhá v pořádku a fanoušci baskického celku se mohou opět těšit z dobrého fotbalu. Naposledy Real rozdrtil Espanyol na jeho hřišti vysoko 5:0.

Jediné, co domácího kouče před zápasem s Granadou trápí, je počet zraněných hráčů. Na pátečním tréninku chyběla hned čtveřice fotbalistů - Illarramendi, Xabi Prieto, Iñigo Martínez a Oier Olazabal. "Budu muset počkat do zítřka, abych se dozvěděl, se kterými hráči mohu v sobotu počítat. Navzdory tomu máme v plánu opět se posunout směrem vzhůru od sestupových pozic. To by nám dodalo větší klid a sebedůvěru. Jsme rádi, že můžeme našimi výsledky potěšit fanoušky, a chceme se s nimi radovat i v sobotu," uvedl Sacristián.

Granada bude nejspíš ráda za každý bodový zisk. Tabulková realita ale hostům velí hrát na vítězství, aby co nejdříve opustili sestupovou devatenáctou příčku. Andalusanům se hrubě nedaří, vždyť z posledních deseti kol uhráli slabých devět bodů. Klíčové zápasy s přímými konkurenty v boji o záchranu je ale teprve čekají. Ještě než začnou, potřebovali by svěřenci José Ramóna Sandovala co nejvíc bodů. Budou tedy doufat, že si domácí vyberou slabší den.

"Každý v týmu včetně nvých posil přispěje svým dílem pro záchranu v Primera División. Nově příchozí se do týmu integrují velmi dobře, ale musíme mít s nimi ještě trpělivost," řekl před zápasem Sandoval, jehož tým obohatili v poslední době Cuenca, Ricardo Costa nebo Abdoulaye Doucouré. Zápas na stadionu Anoeta začíná již ve 12:00, hlavním sudím bude José Luis González
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 4.00 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - UD Las Palmas  (neděle 16:00)
Rozjetá Sevilla bude v neděli usilovat o jedenáctou domácí výhru v řadě. Na Estadio Ramón Sánchez Pizjuán přijede osmnácté Las Palmas a čeká se hladká výhra domácích, kteří chtějí potvrdit pátou příčku v tabulce.

Sevilla si skutečně udržuje skvělou domácí formu. Tým Unaie Emeryho sice první dvě utkání před valstními diváky v La Lize prohrál, ovšem ve všech dalších zvítězil a na domácí půdě získal skalpy Bílého Baletu i mistrovské Barcelony. Aktuální forma Andalusanů je rovněž skvělá. Sevillistas ovládli semifinálový souboj Copy del Rey s Celtou a zahrají si finále proti Blaugranas. V lize si navíc drží náskok na šesté Bilbao a už jen velký pokles formy by je mohl připravit o evropské poháry v příští sezóně.

"Dosáhli jsme velkého úspěchu v poháru a nyní se musíme koncentrovat , abychom obhájili sůj kredit i v Primera División. Soustředíme se na každé utkání s maximální možnou energií. La Liga je naše mateřská soutěž, podle ní poměřujeme svoji konkurenceshcopnost a konzistenci ve výkonech," uvedl domácí lodivod. "Zítra si jdeme pro tři body, před našimi fanoušky chceme předvést dobrou hru. Celých devadesát minut se musíme snažit o náš nejlepší výkon," dodal Emery, jenž rovněž vyjádřil díky fanouškům za skvělou oslavu postupu do finále Copy del Rey.

Las Palmas hraje prakticky od počátku sezóny o záchranu. Zatím tým z Kanaárských ostrovů vyválčil jednadvacet bodů, což stačí jen na osmnáctou příčku. Útěchou může být nováčkovi soutěže pouze fakt, že do souboje o setrvání v La Lize je namočeno mnoho týmu. S náskokem pěti bodů od Las Palmas je v tabulce natěsnáno hned šest klub, takže boj o udržení bude ještě velká loterie. V neděli ovšem hosté nejspíš nemohou počítat s body a i remíza by byla velkým překvapením. Jejich postavení v sestupovém pásmu se tudíž pravděpodobně hned tak nezlepší.

Mrzet musela Las Palmas hlavně poslední porážka od Raya. Po ní se totiž rozhořel konflikt mezi rodinou a agentem útočníka Sergia Arauja a hlavním koučem, jenž aktuálně dává na hrotu přednost Brazilci Willianu José. "On trénuje skvěle, od samotného hráče jsem výčitky nezaznamenal. Často ale hráče ovlivní okolí, které vytváří spory i tam, kde nejsou. Pokud nebudu hrát, odejdu?Takovému vydírání se opravdu nepodvolím," konstatoval sedmapadesátiletý Quique Setién. Pokud by měly existovat v kádru Las Palmas takovéto spory, koledují si hosté v Seville o pořádný výprask.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.00 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Eibar - Levante UD  (neděle 18:15)
Forma Eibaru se s každým dalším hracím dnem zhoršuje a jeho postavení v tabulce klesá. Teď má ale Eibar výtečnou šanci, jak se vrátit na vítěznou vlnu. Přivítá totiž až poslední celek tabulky La Ligy, Levante.

Eibar se sice stále drží v dohledu příček znamenajících evropské poháry, ale zatímco jeho konkurentům se forma vrací, Eibar upadá. Nyní je na osmé příčce se ztrátou pouhých dvou bodů na Evropskou ligu, což by byl samozřejmě velký úspěch. V posledních týdnech se ale zdá, že se Eibar definitivně vzdává možnosti hrát poháry, respektive že mu dochází síly na boj s konkurencí.

Za posledních pět utkání ve všech soutěžích dohromady se Eibaru povedlo vyhrát jen jednou, ve všech ostatních případech pak prohrál! Od Bilbaa dostal pět branek, což byl velký šok. Jenže další dvě branky mu nadělila i Málaga, která rozhodně nepatří k ofenzivním týmům. A v minulém kole věci dopadly ještě hůře, ačkoli Eibar na hřišti favorizovaného Atlética Madrid vedl, když se trefil Keko.

Jenže po přestávce ze šatny vyběhly dva úplně odlišné týmy. Zatímco Eibar přestal běhat a dávat pozor, domácí zabrali. Výsledkem byly tři branky, o které se postarali pánové Giménez, Ñíguez a Torres. Pro zkušeného útočníka Atlética se jednalo o jubilejní stou branku v dresu Colchoneros, pro což ale měli hráči a fanoušci Eibaru jen málo pochopení. Eibar navíc není velkým favoritem ani proti Levante.

Tyto dva kluby se spolu moc často neutkávaly, a když už ano, tak převážně v Segunda Division. Právě tam se Eibar radoval ze tří bodů naposledy. Ale to už je hodně dlouhá doba, protože tou dobou se hrálo mistrovství Evropy v Portugalsku. Poslední utkání přineslo remízu, která by dnes zřejmě nikomu výrazně nepomohla. V novém roce sice Levante zabralo a už dvakrát vyhrálo, jenže z posledního místa jej ani šest bodů nedostalo.

Výhry nad Vallecanem a Las Palmas zatím nestačí, stejně jako nestačí Ital Giuseppe Rossi. Levante zatím ztrácí pět bodů na to, aby se dostalo mimo sestupovou zónu, jenže v posledních dvou utkáních mělo smůlu na soupeře. Po Seville prohrálo také s Barcelonou, která k němu ještě byla milosrdná a nadělila mu jen dvě branky. Zlepší své vyhlídky tým trenéra Rubiho právě v utkání s Eibarem?
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.50 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Atlético Madrid  (neděle 18:15)
Getafe uvítá na Coliseum Alfonso Perez madridské Atlético s vědomím, že je to jeho hodně neoblíbený soupeř. Zatímco Getafe se touží dostat do první desítky, Atlético by se rádo přiblížilo první Barceloně, která si zatím na čele buduje solidní náskok.

Atlético Madrid zatím úspěšně vzdoruje náporu konkurenčního Realu Madrid, který se jej snaží připravit o druhé místo. To zatím obsazuje parta kolem francouzského kanonýra Antoineho Griezmanna a pod vedením Diega Simeoneho se pokusí svrhnout z trůnu také katalánský velkoklub. Na první příčku Atlético ztrácí jen tři body, což není nepřekonatelná propast. Zvláště, když se Atlético utká s oblíbeným Getafe.

V roce 2015 bylo Atlético celkem suverénem a Barcelona měla co dělat, aby se před něj dostala. Jenže poslední dobou se Atléticu přestalo dařit tak často vyhrávat. Za posledních pět soutěžních utkání se tým trenéra Diega Simeoneho dočkal jen jedné výhry! Prohrál i čtvrtfinále s Celtou Vigo, čímž přišel o možnost zahrát si ve finále Copa del Rey. A v La Lize jej porazila právě první Barcelona, která tak navýšila svůj náskok.

V minulém kole se však Atlético Madrid dokázalo vrátit na vítěznou vlnu a zažehnalo opatrná slova o krizi. V utkání s Eibarem se mu znovu nepovedl první poločas, který Atlético Madrid v podstatě vynechalo. Po odchodu do šaten prohrávalo o jednu branku a muselo zapnout všechny motory, aby ve druhém dějství dokázalo vstřelit tři branky. To se mu díky Giménezovi, Saulovi a jubilantovi Torresovi nakonec podařilo.

Velkou postavou Atlética je samozřejmě šikovný Francouz Antoine Griezmann, který gólově i herně táhne ofenzívu svého celku. Sám hráč však odmítá řeči o tom, že by byl jedinou hvězdou Colchoneros. V rozhovoru pro média Griezmann řekl: "Nejsem jediným lídrem Atlética. Máme celý tým plný lídrů, kteří táhnou ostatní svým příkladem, schopnostmi a prací pro tým. Každý z nás dělá své maximum, abychom se zlepšovali."

"Naším cílem je úspěšná účast ve všech soutěžích, ve kterých nastupujeme. Nechceme jednu z nich podceňovat. Liga je pro nás důležitá, protože v ní nastupujeme každý týden. A z toho, jak se umístíme, pak pramení naše účast mezi evropskou konkurencí. Chceme vyhrát každý zápas proti jakémukoli soupeři. Nezáleží zas tak moc na tom, kdo nastoupí. Cílem je vždy, aby vyhrálo celé mužstvo," dodává Griezmann.

Proti Getafe bude Atlético opět favoritem i proto, že se mu proti Getafe daří. Deset posledních střetnutí vyhrálo právě Atlético a radovalo se také naposledy. V pátém kole letošního ročníku se dvakrát prosadil právě Francouz Griezmann a postaral se o tři body. Getafe se navíc nyní moc nedaří a jeho pozice je dost otřesena. Getafe po třech výhrách zažívá sérii tří porážek a v minulém kole se situace opakovala.

Málaga, na jejíž půdu Getafe zavítalo, má v letošní sezoně pověst týmu, který jen velmi těžko skóruje. To ale v utkání proti návštěvě neplatilo, protože se domácí trefili celkem třikrát. A všechny branky stihli dát v první půli. Teď se Getafe potřebuje nutně vykoupit, aby nesestoupilo ještě níž. Od pásma sestupu jej totiž dělí jen pouhých pět bodů, takže trenéra Frana Escribu čeká ještě velký kus práce. Poslední radost ze tří bodů proti Atlétům je stará téměř pět let.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.50 - 3.80 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Barcelona - Celta Vigo  (neděle 20:30)
Nezadržitelná Barcelona se v neděli utká s Celtou, která hledá ztracenou formu. Blaugranas se tak svému soupeři mohou pomstít za vysokou porážku 4:1 z minulého vzájemného utkání. Po postupu do finále Copy del Rey by se tak Luis Enrique, který ještě v roce 2014 vedl právě Vigo, mohl dočkat dalšího zadostiučinění.

Barcelonští se v probíhající sezóně drží skvěle na všech frontách a po středečním hladkém postupu do finále Copy del Rey přes Valencii se nyní chystají vrátit Vigu porážku z pátého kola Primera División. Vítězství proti úřadujícím šampionům si Vigo tehdy připsalo v rámci svého úžasného vstupu do nového ročníku, kdy nepoznali porážku osm kol v řadě. Nyní je situace zcela opačná, Galicijští bojují sami se sebou a Barcelona láme rekordy v počtu neprohraných soutěžních utkání v řadě. Po remíze na hřišti Los Che se klubový rekord zastavil na čísle dvacet devět a Enriqueho výběr by tento počet velmi rád zaokrouhlil.

Kouč Katalánců ale před zápasem upozor ňoval, že výhra nad Celtou by nemusela být tak snadná, jak se na první pohled zdá. "Jsou velmi nebezpeční, odvážní, dokáží dominovat ve všech aspektech hry a zároveň předvádějí atraktivní fotbal. Dokáží hrát skvěle na míči a myslím, že nám můžou pořádně zkomplikovat život," uvedl pětačtyřicetiletý Enrique.

Galicijští se musí potýkat nejen s odchody důležitých hráčů, jako byl například záložník Augusto Fernández, ale rovněž s řadou zranění. Aktuálně hostujícíu kouči Eduardu Berizzovi schází Nolito, Orellana, Fontas nebo Sergi Gómez. I proto hosté nemohou na Camp Nou očekávat podobný průběh hry, jako při jejich posledním vzájemném zápasem s Blaugranas. "Jedinou cestou jak zvítězit s jakýmkoli soupeřem, je udržet si svou identitu jako tým. Musíme být věrní našemu hernímu stylu, tedy tlačit na soupeře a bojovat o každý ztracený míč," nabádal své svěřence Berizzo.

Vyjde hostům ofenzivní taktika, nebo bude slavit Camp Nou rekordní třicátý zápas bez porážky? To se dozvíme v neděli od 20:30, hlavním sudím bude Alejandro José Hernández.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.08 - 11.00 - 26.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Athletic Bilbao  (sobota 16:00)
Real Madrid hostí na svém populárním stadionu Santiago Bernabéu baskický Athletic. Lvi z Baskicka doufají, že se jim povede zaskočit favorit a využít k tomu chtějí především jeho rozsáhlou marodku, která se týká nejedné opory.

Bílý balet čeká náročný týden. Milovníci tradičních bojů Ligy mistrů již netrpělivě vyhlížejí souboj mezi Zidaneho týmem a italským AS Řím. Nevyzpytatelný soupeř z hlavního města Itálie má nového trenéra a bude velmi těžké odhadnout, v jaké formě vlastně nastoupí. Teď je ale čas na dřívější duel, třebaže i ten bude stát mužstvo francouzské legendy hodně sil. Athletic je tým, který rozhodně není radno podcenit.

Athletic umí zaváhat, celkově se mu ale letošní sezona daří, což dokazuje i šestá příčka v tabulce. Je pravda, že na Ligu mistrů ztrácejí Baskové celých deset bodů, ale na druhou stranu, Athletic není zvyklý hrát na tom největším pódiu evropské kopané. A Evropská liga pro něj bude také úspěch. Po úspěchu na poli Getafe se Athletic představil proti Villarrealu.

Emotivní a hodně vypjaté utkání minulého kola nakonec branku nenabídlo, ale dočkali jsme se mnoha šancí a dvou červených karet. Teď má Athletic 35 bodů a hodlá pronásledovat pátou Sevillu. Athletic se však také musí otáčet, protože hned za ním je Celta Vigo a s odstupem pouhých dvou bodů pak i Eibar. Hodně by mu v tom mohl pomoci nejlepší střelec týmu, nestárnoucí útočník Aritz Aduriz.

Hráč, kterému bylo ve čtvrtek už 35 let, dal za stejný počet zápasů rovnou 25 branek! V čem spočívá jeho výkonnost i v tak vysokém věku? Sám říká: "Nemám žádnou magickou formulku, nic speciálního, co by mi snad pomáhalo. Pořád miluju fotbal, zápasy a tréninky. Nic se nezměnilo, stále si to užívám a pořád mám ten hlad po úspěchu. Samozřejmě mám určité cíle, ale spíše krátkodobé. Chci další den přijít a trénovat, nic víc."

Athletic má nevýhodu v tom, že ho trápí dost absencí. Hvězdný hráč Iñaki Williams a obránce Mikel San José si totiž musejí odpykat disciplinární trest, zraněni pak jsou veterán Raúl García a Ibai Gómez. Nejistý start je také u zraněných Xabiho Etxeity a Markela Susaety, takže trenér Ernesto Valverde má o čem přemýšlet. Něco podobného ale řeší také trenér Zinedine Zidane. Gareth Bale má poraněné lýtko, obránce Marcelo má vykloubené rameno. Drobné potíže má také duo Pepe a Danilo.

Bílý balet je i přesto jasným favoritem. A to i proto, že za posledních deset vzájemných duelů jej Athletic porazil jen jednou! Při poslední návštěvě Santiaga Bernabéua dostalo hostující družstvo potupných pět branek a obranu Realu nepřekonalo ani jednou. Skvělé skóre má Real Madrid doma také v posledních dvou zápasech. Sportingu Gijón a Espanyolu Barcelona totiž nastřílel úctyhodných jedenáct branek!

Velký podíl na tom má i portugalská ikona jménem Cristiano Ronaldo. Svého hráče samozřejmě chválí i trenér Zidane. "Ronaldo je nejlepší ze všech. Říká se o něm hodně věcí, ale v jádru je to dobrý člověk. Messi je jeho rival a rivalita je pro fotbal dobrá. To přece chtějí lidé vidět. My chceme podávat co nejlepší výsledky a především naše fanoušky bavit takovým fotbalem, jaký si zaslouží," dodává Zidane. Povede se mu to i proti Athleticu?
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Nacho - Isco, Kroos, Modrić - Rodriguez, Benzema, Ronaldo
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Bóveda, Etxeita, Laporte, Balenziaga - Beñat, Iturraspe - Marcos, Eraso, Susaeta - Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 5.00 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Málaga CF  (sobota 18:15)
Žlutá ponorka teď neprožívá zrovna dobré období a forma ji opustila. Málaga může tvrdit opak, protože po špatném začátku se jí začalo dařit a probudili se i její střelci. Přidají další branky v utkání s lídrem?

Villarreal působí dojmem týmu, kterému dochází dech. Ambiciózní celek nechce v příštím ročníku chybět v evropských pohárech, ale k tomu potřebuje zabrat. Vynořit se z vod stereotypu a letargie, aby se dostal zpět na vítěznou vlnu. Podobný impuls totiž tým trenéra Marcelina zoufale potřebuje. Za pět posledních utkání ve všech soutěžích dohromady se totiž Villarreal protrápil k jediné výhře.

Rozdílem jediné branky zvítězil nad Granadou a chtěl si tři body připsat i v minulém kole. Baskickému Bilbau ale gól vstřelit nedokázal, takže se oba týmy rozloučily s remízovým výsledkem bez branek. Přesto trenér Marcelino hodnotí tento výsledek pozitivně a snaží se hledat zlepšení. Po utkání sám prozradil: "S výsledkem jsem velmi spokojen. Je to pro nás více než bod, protože teď máme lepší vzájemné zápasy než Bilbao."

"To utkání vůbec nebylo snadné, protože se potkaly dva skvělé týmy, které hrají pohledný fotbal. Zároveň ale hodně pršelo a byl silný vítr, což jsou podmínky, ve kterých se opravdu nehraje snadno. Víme, že máme hodně práce před sebou, ale tento výsledek vítám. Doufám, že příště budeme schopni zapojit naše střelce. Utkání s Málagou také nebude snadné, ale jsem přesvědčen, že ho zvládneme," dodal Marcelino.

Málaga se doslova zvedla z popela a začíná se jí dařit. Za deset posledních soutěžních utkání se jí povedlo prohrát jen třikrát a body na jejím kontě neustále rostou. Už stačí na průběžnou desátou příčku, což je oproti katastrofálnímu úvodu skvělý posun. Na začátku sezony Málagu hodně trápila především ofenzíva, která v podstatě neexistovala. V minulém kole jsme ale viděli, jak velký pokrok Málaga udělala.

Po výhře nad Eibarem přivítala na své půdě Getafe a vedla si skvěle. Po gólu si připsali Juanpi, Christian Atsu a Charles, takže Málaga vlastní už 30 bodů. Přesto našel trenér Javi Gracia důvody ke kritice. "Vítězství nám pomohlo vidět více optimismu a naši fanoušci si utkání určitě užili. Jsem moc rád za to, co jsme předvedli a hráči do toho dali vše. Pokud se ale chceme vyvíjet, musíme pokračovat. A já budu tím prvním, kdo bude hráče kritizovat, pokud neuvidím maximum," dodává Gracia.

Málaga chce Villarrealu vrátit poslední výsledky. Už ve dvou minulých kláních se radovala Žlutá ponorka na úkor Málagy. Naposledy na stadionu La Rosaleda rozhodl jediný gól Fernanda Tissoneho, který se však trefil do vlastní brány. Povede se Málaze konečně nad Žlutou ponorkou vyhrát, nebo se Villarreal zase dostane do tempa?
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Areola - Mario, Musacchio, Ruiz, Costa - Santos, Bruno, Trigueros, Suárez - Bakambu, Soldado
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Rosales, Albentosa, Weligton, Torres - Juanpi, Fornals, Camacho, Horta - Charles, Cop
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.20 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Espanyol Barcelona  (sobota 20:30)
Valencie se v sobotu znova pokusí přetrhnout neúspěšnou šňůru ligových neúspěchů. Los Che na svém stadionu přivítají Espanyol, který se nejspíš nezadržitelně řítí do druhé ligy. Gary Neville by si tak mohl po deseti zápasech bez výhry konečně připsat tříbodový zisk a možná i odvrátit své případné odvolání.

Čtyřicetiletý Angličan se ujal funkce hlavní ho kouče Valencie pouze před dvěma měsíci, v La Lize je ale v současnosti jen málo trenéru, kteří by byli pod tak silným tlakem jako někdejší tahoun Manchesteru United. Neville nedokázal s týmem výhrát prvních deset utkání a navrch museli fanoušci Netopýrů zkousnout drtivou porážku 7:0 od Barcelony v semifinále španělského poháru. Tu Valencijští odčinili jen zčásti, když ve středeční odvětě remizovali s bracelonskými náhradníky 1:1. Sobotní mač tak dost možná rozhodne, zda si Neville svou španělskou anbázi ještě protáhne.

"Z mého pohledu je po tomto utkání před námi ještě čtrnáct zápasů a po sobotě nebude nic rozhodnuto. Pokud vyhrajeme, nebude to znamenat, že je všechno dokonalé. Nezměnili jsme nastavený kurz, nezměnili jsme způsob, jakým pracujeme. Věříme tomu, co děláme. Jsem přesvědčen, že naše smůla před brankou nemůže dále pokračovat," snažil se shodit tlak ze svých ramen Neville, jemuž budou v zápase chybět vykartovaní Gayá, Mustafi a Gomes.

Forma hostů ovšem není v porovnání s Los Chen o moc lepší. Espanyol zažil děsivý vstup do nového kalendářního roku, když ze šesti zápasů vytěžil pouhé dva body. V posledních dvou kolech navíc sklidil dva tvrdé výprasky od Realu Madrid a Realu Sociedad s vše říkajícím skóre 0:11. Psychicky tak na tom budou Katalánci snad ještě hůře než domcácí fotbalsité. "Tým si teď sáhl na dno. Prožíváme nejhorší období v sezóně. Hodně jsme si toho mezi sebou vyříkali a dohdoli jsme se, že budeme více tahat za jeden provaz. Společně pak určitě dosáhneme záchrany," uvedl pro klubový web obránce modrobílých Álvaro González.

Který z týmů dokáže konečně zvednout hlavu? Odpověď se dozvíme v sobotu od 20:30, hlavním sudím bude Carlos Del Cerro Grande.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Ryan - Cancelo, Abdennour, Aderlan, Barragán - Čeryšev, Pérez, Parejo, Feghouli - Alcácer, Rodrigo
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
López - Duarte, Ó. Duarte, Álvaro, JAvi López - Burgui, Diop, Sánchez, Asensio - Moreno, Caicedo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.65 - 3.75 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo La Coruña - Real Betis  (sobota 22:05)
Sevillský Real Betis v minulém kole překvapil Netopýry a chtěl by něco podobného zopakovat. Oproti Valencii se ale Deportivu daří alespoň neprohrávat. Co víc, Deportivo je remízovým králem La Ligy.

Estadio Riazor, na kterém své domácí zápasy hrává Deportivo La Coruña, se stane dějištěm další šance pro hosty. Real Betis rozhodně nemá takovou sezonu, jakou by si jeho fanoušci přáli. Dokonce se bojí o sestup, k němuž nemá daleko. Na 14. místě Primera Division na něj má náskok jen čtyř bodů, což není mnoho. Aby toho nebylo málo, s Deportivem moc hrát neumí.

Za posledních deset vzájemných duelů se Real Betis radoval z výhry jen dvakrát. Deportivo La Coruña je favoritem tohoto střetu také kvůli aktuální formě. Vítězství je sice v Deportivu nezvaným hostem a tři body už fanoušci hodně dlouho neviděli, ale Deportivo alespoň tak často neprohrává. Zkrátka je remízovým králem a v tomto ohledu se k němu v rámci první ligy nikdo ani nepřibližuje.

Deportivo má na svém kontě už 13 remíz! Pro srovnání, takový Real Betis se se svými soupeři smírně rozešel jen sedmkrát. I proto se Deportivo vytáhlo na současnou devátou příčku, což není zrovna selháním. V minulém kole se opět zrodila remíza, když se Deportivo utkalo se Sportingem Gijón. Sporting doma vedl už po půlhodině hry, ale krátce před koncem první půle srovnal na konečných 1:1 Luis Alberto.

A obránce Juanfran Moreno věří, že je jeho tým v dobrém rozpoložení. "Chtěli jsme se zachránit, to je náš hlavní cíl. A protože máme už 31 bodů, tak jsme oproti jiným týmům bojujícím o záchranu na nejlepší cestě. Jsem si dokonce více než jistý, že proti Realu Betis ještě vyhrajeme, takže se naše situace ještě zlepší. Tvrdě pracujeme, našli jsme vlastní styl a sedí nám tempo. Už se na Betis těšíme," zmiňuje Juanfran.

Přestože si je Juanfran jistý výhrou a doufá v ni, byla by chyba podcenit Real Betis jen kvůli tomu, že se pohybuje v nižších patrech tabulky. Valencia by mohla vyprávět, jak se hraje proti Béticos. Tým trenéra Nevilla totiž minulé kolo absolutně nezvládl a jen přidal množství kritiky a tlaku ke své smutné sérii. Betis nutně potřeboval vyhrát, aby zapomněl na porážku od Realu Sociedad. A to se mu povedlo.

Jedinou branku utkání s Netopýry měl na svědomí Rubén Castro, který se prosadil krátce po změně stran. Valencia už se nezmohla na odpor a ještě byl na konci utkání vyloučen její obránce José Luis Gayá. Realu Betis bude navíc se záchranou pomáhat i kanonýr Leandro Damião, který se stěhuje do Evropy. Jediný otazník visí nad útočníkem Joaquínem, kterého trápí svalové potíže.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Lux - Juanfran, Sidnei, Arribas, Navarro - Mosquera, Bergantiños - Cani, Alberto, Fajr - Pérez
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Montoya, Westermann, Gonzalez, Vargas - Musonda, N'Diaye, Petros, Cejudo - Wolfswinkel, Castro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.50 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sporting Gijón - Rayo Vallecano  (pátek 20:30)
Na stadionu El Molinón se představí hosté z Vallecana, kteří přijedou pro tři body. Stejný záměr mají samozřejmě i domácí, protože na svého pátečního soka ztrácí jen jeden bod.

Předehrávka 24. kola španělské nejvyšší soutěže nás zavede na stadion El Molinón v Gijónu, kde své domácí zápasy hraje Sporting Gijón. Oběma týmům jde o hodně, protože se aktuálně nalézají nebezpečně blízko sestupové propasti. Od ní je dělí jen pouhý jeden bod! Další motivací je i fakt, že se jedná o souboj dvou tabulkových sousedů. Těžko říct, kdo z týmů je v akutálně lepší formě.

Daří se totiž oběma. Začněme domácími. Sporting už tři utkání po sobě dokázal brát alespoň bod. V minulém kole se mu také dařilo, protože navázal na výhru nad Valencií alespoň bodem proti nebezpečnému Deportivu. Celé utkání rozhodl prakticky první poločas, ve kterém byly oba celky hodně živé a na první branku Jonyho odpovídal o chvíli později Luis Alberto. Teď má Sporting 22 bodů a bude doufat, že k nim brzy další přidá.

Rayo Vallecano je na tom ještě lépe, neb má na svém kontě o bod víc a porážky odráží déle než Sporting. Už poslední čtyři zápasy Rayo nepoznalo, jaké je to odcházet ze hřiště jako poražený celek. A v minulém kole se mu také dařilo. Tři body mu totiž v utkání s Las Palmas zajistily branky Mika a Bebého. Není divu, že po skončení zápasu zářil i trenér Paco Jémez.

Zkušený harcovník pak médiím sdělil: "Jsem moc rád, že se nám povedlo vyhrát a získat důležité tři body. Poslední dobou se nám daří a potřebovali jsme to jen promítnout do tabulky. Lidé nám teď říkají, že hrajeme lépe a dostáváme méně branek. Já si ale myslím, že se snažíme hrát dobře i tehdy, když zrovna nevyhráváme. Moji hráči byli úžasní a já doufám, že to zopakují i v příštím kole proti Sportingu," dodal trenér Jémez.

Tyto dva týmy toho spolu na poměry La Ligy zase tak moc neodehrály. Z celkových pěti utkání se v rámci první ligy utkaly jen třikrát a dvakrát z toho se radoval Sporting. V minulém měření sil byl ale šťastnější celek z Vallecana, který využil početní výhody.
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Vranjeś, Hernandez, Meré, López - Rachid, Álvarez - Carmona, Ndi, Jony - Guerrero
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Carlos - Quini, Tito, Llorente, Nacho - Iturra, Trashorras - Hernández, Jozabed, Bebé - Miku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.40 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona22173256:1754
2.Atlético Madrid23163434:1151
3.Real Madrid23155366:2150
4.Villarreal CF23136429:1845
5.Sevilla FC23107632:2437
6.Athletic Bilbao23105833:3035
7.Celta Vigo23105834:3635
8.SD Eibar2396836:3133
9.Deportivo La Coruña23613431:2831
10.Málaga CF2386921:2030
11.Real Sociedad23761031:3427
12.Getafe CF23751126:3526
13.Valencia CF23510826:2425
14.Real Betis23671016:3125
15.Rayo Vallecano23651230:4723
16.Sporting Gijón22641224:3622
17.Espanyol Barcelona23641320:4622
18.UD Las Palmas23561223:3621
19.Granada CF23551325:4620
20.Levante UD23451421:4317

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (992)

Přidat komentář
CHONG

http://www.realmadridcf.cz/clanky/marca-alvaro-arbeloa-odmitl-gigantickou-nabidku-z-ciny-3477

Herně už na Real sice bohužel nemá, ale většího Madridistu u nás snad nemáme. Leonidas

Reagovat
smazaný uživatel

snad zůstane co nejdýl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Přesto, že já to myslím vážně a ty ironicky, tak naše závěry jsou stejné, souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

proč ironicky? Já si přeju, aby u vás zůstal co nejdřív. Ty teda asi taky.

Prostě se jednou spolu shodneme.

Reagovat
CHONG

Ale oba dobře víme, že si to každý přejeme z jiného důvodu

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdílné důvody = ironie?

Reagovat
CHONG

Tak znovu, on to myslel ironicky, jako že jeho setrvání v Realu je pro Real vlastně oslabením, já to myslel vážně, protože je to Madridista jak řemen a mám ho rád. Very simple, no mystery.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak znovu : Řekl : Snad zůstane co nejdýl! Myslel to vážně ? Ano. Tedy mohl to v tomto případě myslet ironicky? Ne! Nemám dalších otázek.

Reagovat
CHONG

Nechápeš, nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

a kde u mě vidíš tu ironii?

Reagovat
CHONG

OK, tak možná se víc hodilo, že to myslíš sarkasticky, prostě ty si přeješ, aby zůstal jen proto, že to uškodí Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nooooó, chápeš.....

Reagovat
smazaný uživatel

nevidím ti do hlavy, ale já si to přeju proto, aby zabíral v kádru místo, na které by mohla dojít nějaká smysluplná posila.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jsi to myslel vážně. Chong prostě tvrdí ,že jsi to myslel ironicky. Je pravda,že Arbeloa se vůbec neštítil těch někdejších Mourinhových praktik, ale dnes už jej raději vidíme v kádru. Škoda,že takhle nenechali i Ikera,Cannavara,Carlose apod. To byli ještě větší madridisti.

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
patas92

Vy jich tam obecně moc nemáte, tak se musíte těšit i z takových

Reagovat
CHONG

Pár se jich najde, asi stejně jako u vás

Reagovat
patas92

Pár se jich u vás najde, ale v jiných klubech

Reagovat
CHONG

I v tom našem

Reagovat
patas92

Však jo, Arbeloa. Tím výčet asi končí.

Reagovat
CHONG

Pepe, Sergio, Marcelo, Dani, Nacho, Jesé.

Reagovat
patas92

Nic moc

Reagovat
valloire

Co Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo....

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ve finále Copy máme Sevillu. S něma, Atléticem a Athleticem je to vždy nejlepší. Čekám pěkný a gólový finále.

Jako dějiště bych zvolil Calderona.

Reagovat
smazaný uživatel

Real bude chtít pořádat,když je to Královský pohár.

Reagovat
CHONG

Není to bohužel možné, rekonstruujeme záchody.

Reagovat
smazaný uživatel

To jako ,že hráči mají pohovory s psychologem?

Reagovat
CHONG

To bohužel neklaplo, Bola neměl čas, točí v Dubaji jakési péčko.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to máš dnes už druhou shodu. Toho byste hodně potřebovali.

Reagovat
CHONG

Ani ne, péčka je na netu dostatek.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to víš? Ty se svým šarmem a podle mnohých okouzlujícím vzhledem se přece nemáš potřebu na něco takového dívat. Buď si zajdeš nebo teď máš navíc tu přítelkyni.

Reagovat
CHONG

To, že je internet porna plný je notorieta Navíc podívat se občas na pár pěkných lesbiček není na škodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik že máš doma těch přítelkyní?

Reagovat
CHONG

Jednu

Reagovat
smazaný uživatel

A bratr?

Reagovat
CHONG

Pokud vím, tak taky jednu

Reagovat
JM

Nezáviď

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

právě že ne. Opačně - oni nechtějí pořádat pohár, ve kterém by mohla vyhrát Barca titul. Jsou prostě pořád malej klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vím,oni nejsou malí , oni jsou prostě Real.

Reagovat
smazaný uživatel

A možná je to i proto ,že k této královské soutěži mají takový vztah,že chtějí aby její finále shlédlo co nejvíc diváků a ten kdo hraje nejatraktivnější fotbal,ať má výhodu domácího prostředí.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo loni.

Letos máme jako možnost Calderon, takže si myslím, že není o čem. I zeměpisně je Madrid tak nějak na půl cesty mezi soupeřícími městy.

Ještě bych pozval do lóže Florentina, aby pak zase nemusel jako socka gratulovat poštou na účet příjemce.

Reagovat
valloire

Gratulace je přesně taková, jakej je ten, komu gratuluješ.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale úplně špatná dedukce - gratulace je taková, jaký je ten, kdo gratuluje.

Řeknu ti příklad - na ulici ti nějaký ožrala začne nadávat a fackovat. Bude to proto, že jsi mentál, nebo proto, že on je nevychovanej asociální kořala?

Reagovat
CHONG

Tobě se to stalo, co?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, jak to s tím souvisí, ale nestalo.

Reagovat
CHONG

Aha, já myslel, že tě někdo na ulici začal fackovat, protože jsi mentál a ty sis na něm tady chtěl zchladit žáhu a nazval jsi ho nevychovaným asociálním kořalou.

Reagovat
smazaný uživatel

aha. Tak to jsi pochopil nesprávně.

Reagovat
CHONG

Ale mentál jsi, ne?

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

ne, tos zase pochopil špatně.

Reagovat
CHONG

No jo, dneska nějak nemám den.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možné. To se občas stane.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl mezi sarkasmem a ironií pozná dobře.

Reagovat
CHONG

To bys nebyl ty, abys mu nelezl do řiti

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Může to bejt Jirko proto, že si mentál a i proto, že je "nevychovanej asociální kořala" (nevychovanej asociální kořala ). A mentál jen pro vysvětlení jsi, že mu to dovolíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžou platit obě varianty, to máš pravdu. Na stranu druhou - když už někdo chce někomu k něčemu popřát, tak (ikdyby to byl mentál) by si měl zachovat nějaké dekorum a měl by popřát slušně. Teda ... pokud ten přející není taky mentál, že jo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne tak Floro.

Reagovat
valloire

Není. Byl to jenom fórek a jsem si jistej, že ho tak na druhý straně - tý temný - přijali.

Reagovat
smazaný uživatel

No jak tě tady vidím, tak ano, na tý temný straně ho opravdu přijali.

Reagovat
valloire

ale přijali ho v Barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

no tak co měli dělat? Někdo to zaplatit musel. Prostě moudřejší ustoupí ...

... když vezmu, že na naší straně je to Bart, tak to je fakt velká síla.

Reagovat
valloire

Byl to dobrej fór. Někdy se to (nejenom fotbal) bere všechno moc vážně.

Reagovat
valloire

Zajímavá dedukce. A jak velkej klub jste vy?

Reagovat
smazaný uživatel

my jsme velký klub, který jednou udělal velkou chybu, když odmítl pořádat Copu ...

Jsem ti vzal vítr z plachet, co?

Reagovat
valloire

Vzal, žes to přiznal. Zase na druhou stranu je to profláklý, takže ...

Reagovat
patas92

My jsme víc než jen klub

Reagovat
smazaný uživatel

ou, tak tohohle se šumavskej dědek chytne a udělá ti tady přednášku nesmyslů z historie.

Reagovat
valloire

to nejsou nesmysly, ale čistá, ničím nekalená pravda

Reagovat
smazaný uživatel

chápu, vale, chápu ...

Reagovat
valloire

Nic nechápeš. Já ti to tu dávám pěkně přehledně, starám se o to, abys na nic nezapomněl z tý historie, máš to hezky na podnose pod nos. A ty ho jenom vohrnuješ.

Reagovat
roman1978

z té historie, ohrnuješ,

na podnose pod nos?

Reagovat
valloire

Co mě voprajuveš? Jsi snad vopravář či co? Jak jsem napsal, tak to je. Nikdy jinak.

Reagovat
roman1978

protože čecháčci potřebují opravovat. protože je to tak, jak píšu já. a nikdy jinak.

může být spousta názorů, může být spousta argumentů, ale o tom, co je pravda, rozhodujeme my, STRANA!!!

Reagovat
valloire

Promiň soudruhu, ego a pocit vlastní neomylnosti mi zatemnilo mysl. Samozřejmě, že Strana má vždycky pravdu a tímto se kaji.

Reagovat
roman1978

Reagovat
valloire

Víš co je opravdu líto? Že jsem stihnul jenom pár pracovních schůzí za komoušů, než jsem šel sloužit vlasti. To byla sranda, nedovedu si představit, co by se mnou bylo, kdyby pokračovali a někdy náhodou prohlídli můj smysl pro ironii a sarkasmus.

Reagovat
roman1978

ten by byl zadupán do země a zůstal by tam. ale v dnešní době je fajn, že se o tom může už jen žertovat. já bych asi musel emigrovat, páč jsem dost nepřispůsobivý

Reagovat
valloire

nepřiZpůsobivý........áááááááááá, hned je mi líp

Reagovat
smazaný uživatel

vale, to jsi ale špatně pochopil. Vážím si tvých exkurzí do minulosti. Po vynásobení koeficientem -1 se pak ty informace blíží pravdě.

Reagovat
valloire

Ok. Ale...beze mě bys vůbec nevěděl, že Zico byl takovej bombarďák. A že Paco toho vyhrál tolik, že byste museli válcovat dalších 10 let, aby ho nějak frajer od vás dorovnal. A že vaše ikona a modla Johan zas takovej dobrej u vás vůbec nebyl. Atd atd....Takže koeficient udělej bez znamínka a prozříš.

Reagovat
valloire

My víme. Ví to už všichni. Cirkus.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by ste mohli dať tie nápisy Beko a Qatar menšie alebo názov štadiónu väčším ako mená sponzorov a trochu to z vonku vymalovať

Reagovat
valloire

Já bych to už nemaloval. Klucí co tam byli, říkali, že zbořit.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to bude ťažké, bude chýbať pilier defenzívy, vlastne jediný hráč, ktorý hrá v obrane a ako tak pri tom rozmýšla, čiže dnes yolo štýl Llorenteho a krajný bek Tito, aj keď Tito posledné zápasy na stopérovi hrával, ale vždy ho usperňoval Zé, takže čakám zmätky v obrane...

V zálohe Iturra, bojovnosť skúsenosti, hádam sa nenechá vylúčiť

ten arménsko-turecko-holandský krídelník je chorý a nie je nominovaný na zápas rovnako ako Javi Guera... takže dúfam, že Miku ukáže, že tie posledné zápasy neboli náhodné...

2:3 (Miku, Jozabed, Bebé)

Aupa Rayo!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

nejvetsi sympataci primery

Reagovat
netopier

Síce som videl len kúsok z 1. polčasu ale Rayo na mňa pôsobilo veľmi nezohrato. Vela nedorozumení a nepresných nahráviek... Smerom do zadu slabšie ale v útoku celkom pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

naša klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase od Arbeloi zpátky k fotbalu - v neděli bychom měli dát Celtě minimálně tak, jako oni nám na podzim. Budeme mít odpočinuté hráče a oni mají čtvrteční Copu v nohách.

Sestava standartní až na odpočívajícího Raketu.

Bravo - Dani, Pique, Mash, Alba - Sergio - Arda, Iniesta - MSN

Tip: 4:1, góly: 3 Neymar, Suárez

Reagovat
smazaný uživatel

Beru jakýkoliv výsledek za tři body , i když vítězství,které by nás pomyslně posouvalo do poháru by potěšilo. Myslíš,že nebude hrát Raki?? Přiznám se,že hru bez něj si dost těžko umím představit.

Reagovat
smazaný uživatel

V Copě proti Valencii byl na jeho místě Arda vynikající. Jeho nejlepší mač u nás zatím.

Navíc - Reketa odehrál zatím skoro všechno a hrál dokonce i tu (skoro zbytečnou) Copu ve středu, takže je to jediný čistý "áčkař" neodpočinutý. Já myslím, že je jasné, že hrát nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Arda je vynikající,ale je to zcela jiný typ než Raki. A na jejich rychlé protiútoky poteřbujeme mít i dobrou defenzívu. Ne,že by Raki byl nějaký sprinter,ale on si tu defenzivní práci v klidu dává i přes svou rychlost podobně jako Bus. Myslím,že ten záměr nechat jej hrát v CdR nebyl úplně prvoplánový,ale Arda měl menší potíž ,a tak zůstal doma. Teď teda možná má tu výhodu k nasazení do základu,ale bez Rakiho to jednoduché nebude. Dal bych jej i po těch 77 minutách z Mestally do základu a když to dobře půjde,tak co nejdřív za něj Ardu.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, ale já si myslím, že ač by Raketa byl do toho mače potřebný, tak hrát kvůli silám nebude. Minimálně do základu nenastoupí.

Navíc - Celta nemá kdovíjakou formu. Už dávno to není TA Celta z podzimu. Teď 4 mače za sebou nevyhráli, ligové 3 zápasy za sebou nevyhráli. V lize dokonce dostali dardu na Rayu a prohráli i na Palmách.

Reagovat
smazaný uživatel

nezapominejme ze nas Celta porazila a totalne prehrala, takze postavit chodce Ardu a chodce iniestu vedle sebe neni nejlepsi napad, ale zas pokud prezijeme prvnich 20 minut..

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomínám na to, ale už jsem psal důvody, proč postavit Ardu.

Reagovat
X-bano-X

Chodce iniestu......ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

no co si budeme namlouvat, iniesta sel po odchodu xaviho dolu jak herne tak fyzicky

Reagovat
X-bano-X

To je kec. Stale je top, co si dokaze vodit troch hracov supera ako nic.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta měl špatnou minulou sezonu. Tenkrát se uvažovalo, že se chýlí jeho angažmá ke konci. Nesedl mu Luchův přímočařejší herní styl, kdy se z obrany míč přes zálohu jen převalí na útočníky. Ale už na jaře byl o dost lepší a zvyklejší. Letos je Andrés už zase na vrcholu. Dozadu to nikdy nebude hitparáda, ale dopředu mu to šlape výborně.

Reagovat
patas92

Neřekl bych. Akorát se musel přizpůsobit trochu jiné hře. Už tolik nepředržuje balon a dává ho rychleji z nohy. Taky mi přijde, že se hodně zlepšil směrem dozadu, kdy hraje mnohem důrazněji, než je u něj zvykem....Pořád je nenahraditelný

Reagovat
smazaný uživatel

Není to ta Celta z podzimu,ale klidně může být,vím že jim pár dobrých hráčů chybí,ale přesto bych je nepodceňoval. Sestavu raději necháme na Luchovi,ale moc si to neumím bez Ivana představit. Když to vezmu jednoduše,Arda to co Xavi dozadu v žádném případě nezastane,a víš jaké jsme předtím měli problémy. S Ivanem mi to přijde jako by to nebyl jeden hráč,ale dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale Arda toho zastane dozadu o moc víc, než Xavi. To je naprosto jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

,tak to ses léta špatně díval a zřejmě jsi fotbal nikdy nehrál. Xavi nemá zdaleka Ardův důraz a sílu na míči,tam je Turek téměř srovnatelný s Messim,ale dozadu byl Xavi velký pomocník,nikdy podporu defenzívy nevypustil ,to Arda občas ano. Samozřejmě ,když brání,tak v soubojích je výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě posuzuju tu poslední Xaviho éru. Nemá smysl psát, co bylo kdy ...

Každopádně Xavi nikdy nebyl nijak moc velký pomocník do defenzivy. Jeho ohromný přínos byl, že dokázal diktovat hru na míči. Proto jsme se museli vždy snažit získat míč co nejdřív. Pokud se nám to nedařilo, byl problém.

Reagovat
smazaný uživatel

O primárním Xaviho přínosu jsem nepovažoval v tomto rozhovoru mluvit za předmětné . Mluvil jsem o defenzivních rolích největšího tvůrce historie.

On tam vzadu opravdu byl a jestliže se mu dařilo vyplňovat mezeru mezi zálohou a obranou tak to bylo při jeho možnostech to podstatné.

Reagovat
valloire

Ten největší tvůrce historie se pozná tak, že dokáže dát za zápas 300 přihrávek na 5 metrů?

Reagovat
roman1978

jo

Reagovat
valloire

tak to je pro mě rozčarování

Reagovat
smazaný uživatel

xavi nebyl dobrej, messi nebyl dobrej, misto guardioly to mohl trenovat kdokoliv, proc teda vsechno vyhravali?

Reagovat
smazaný uživatel

protože FIFA, UEFA, Ovrebo ...

... a hlavně proto, že Messi podváděl na daních.

Reagovat
smazaný uživatel

a FRANCO!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ten hlavně

Reagovat
smazaný uživatel

To si počkám na odpověď! Ale chytrý z ní nebudeš.

Reagovat
valloire

protože ostatní hráli hovno

Reagovat
smazaný uživatel

celej svet hral hovno pres pet let?

Reagovat
smazaný uživatel

nereaguj na něj

Reagovat
valloire

Vojeli ti starou či co? Nějakej nabručenej.

Reagovat
valloire

Co do toho zatahuješ zase Barcelonu a jak hráli nebo co...Jenom jsem se zeptal, jestli ten největší tvůrce historie byl Xavi. Neříkal jsem, že nebyl dobrej. Pak se divíte mejm odpovědím.

Reagovat
smazaný uživatel

nerikas, ze nebyl dobrej, ale pises, ze jen rozdaval prihravky na pet metru, aha

Reagovat
valloire

psal jsem, že dokáže, ne že jen, aha

Reagovat
smazaný uživatel

vyborne, uz si zacinas uvedomovat, ze umel i neco vic

Reagovat
valloire

hlavní ale bylo co nejvíc přihrávat furt a furt dokola

Reagovat
smazaný uživatel

jelikoz pamatujes i cruyffa, kterej to zaved, tak moc dobre vis, proc to tak delali a asi to az takova legrace nebyla, kdyz nikdo takovej ted v barce ani v repre neni

Reagovat
valloire

Děláš si srandu? Tohle už bylo dovedený do ad absurdum. Cruyff nebyl první. Jako trenér to zavedl, ale jako hráč vůbec takhle nehráli. První byl Lobanovskij a jeho Dynamo. Anebo Brazilci, ti to takhle taky uměli, uspat a udeřit. Barcelona dost často dřív jenom uspávala. Teď je to variabilnější a řekl bych. že i lepší a dá se na to koukat. Dřív to byl porod, i když účinnej.

Reagovat
Switchback

,,dá se na to koukat,, ... tak snad sis to nakládačku na Santiagu užil

Reagovat
valloire

to byl jenom přátelák a kousal se v knajpě stream, takže to šlo nějak mimo

Reagovat
smazaný uživatel

cruyff to zavedl v barcelone jako zaklad jejich dominance, z ktery tezil napriklad guardiola, nerekl jsem, ze to vymyslel... a prave xavi to cely ridil, to z nej minimalne jednoho z nejlepsich tvurcu dela, kdyz vidis, co pod jeho taktovkou uhralo spanelsko a barcelona a co uhrali oba vybery pred nim

Reagovat
valloire

no jo furt poprvé něco Barcelona párkrát vyhraje a je z toho keců

Reagovat
Afrokrecek

ty z tech vasich vyher mas kecy i po 50ti letech..

Reagovat
valloire

těch je ale o něco víc

Reagovat
Afrokrecek

my to mame alespon aktualni..

Reagovat
valloire

chápu tedy tu euforii, ale nechápu, že by ty aktuální výhry nějak mazaly historii

Reagovat
Afrokrecek

nemazou.. jen prepisujou a nikoho vyhry v 50 letech nezajimaji..

Reagovat
valloire

Kdo se opravdu zajímá o fotbal, tak ano. Je to tvář klubu, která ho formuje i v současnosti. Vás nemá co formovat, podle toho to taky vypadá. Jediný, co vás formovalo a formuje, je nenávist a ublíženost vůči Realu Madrid. Všechno ostatní ala víc než...jsou kecy.

Reagovat
Xavi

Seš blázen? Xavi za zádama se rovná, že seš bez balonu.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no. Proto měl Xavi v každým mači ten svůj obligátní jeden zisk míče ...

Reagovat
smazaný uživatel

koukám na whoscored a vidím, že jsem se moc nespletl - průměrně 0,9 zisků za zápas.

Reagovat
Sergi Samper

Tak kdoví jak je to tam počítano, ale Arda tam má 2,2 z první sezóny za ateltico a od té doby se taky nedostal přes 1

Reagovat
Xavi

Tomu už se nedá ani smát.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

arda zas ma xaviho prehled a klid na mici, to rakitic s micem je dost zmatecnej

Reagovat
smazaný uživatel

No to teda není,co blbneš, Ivan je jiný typ fotbalisty, Arda je v podstatě útočný fotbalista,Raki je spojený článek mezi Busem a útočnou horu. To je jako bys napsal,že je na míči zmatený Bus.

Reagovat
patas92

Heh, proti Busovi vypadá na míčí zmateně 99% záložníků (včetně Rakitiče)

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle bych to neviděl,ale přece nemůžeš brát 99% záložníků za zmatených. Navíc pořád je rozdíl v těch rolích , Raki sice není úplně ofenzivní jednotka,ale rozhodně se pohybuje hlouběji v nepřátelských územích než Bus,takže samozřejmě ta orientace je o hodně těžší.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak v stredu Gijon - Barca 18:30, Roma : Real 20:45, to vyzera na pekny futbalovy vecer

Reagovat
smazaný uživatel

spis podvecer

Reagovat
valloire

2-0, 0-2 a bude hezkej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

?

Reagovat
smazaný uživatel

Gijón už nesmie bodovať

Reagovat
valloire

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Taky dávám ? ,ty jsi přece vždycky fandil víc Realu než Barce(souboj s Gijónem na dálku bych pochopil).

Reagovat
smazaný uživatel

ja neznášam Realonu

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem si pobavil při čtení článku o srovnání, jestli by pro nás byl lepší Laporte nebo Marquinhos ...

... jak kdybychom si snad mezi něma mohli vybrat.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale stoper bude muset dojít. Když se podívám na Barcu:

Piqué (29, zatím v klidu)

Mascherano (brzo 32, kolik odehraje ještě sezón? 2?)

Mathieu (na podzim 33, jestli neodejde v létě, tak bych řekl, že příští sezóna bude pro něj poslední..)

Vermaelen (na podzim 31, ze začátku sezóny hrál slušně, asi bych si ho i nechal)

Bartra (25, v létě asi odejde, celkem jsem mu to přál, ale nevidím žádný zlepšení, pořád stejně splašený jako ve 20.. bohužel).

Reagovat
valloire

to bych neřešil, máte to pokrytý excelentně

Reagovat
smazaný uživatel

Ideálně by mohl dojít mladej stoper (ročník 1993 a mladší), který by zahrál jak levého stopera, tak i LB (těch pár zápasů co by Alba rotoval resp. by byl zraněný). Tím pádem by mohl odejít Adriano, počítám že teda odejde i Bartra. Horší je, že mě nikdo reálně nenapadá

Marquinhos i Laporte jsou oba 1994, ale oba mají smlouvu do 2019 a určitě obrovskou výkupku. Cosi se psalo i Giménezovi (ten je o rok mladší a smlouvu má do 2018), ale ten od Atletů neodejde.

Reagovat
-Carles-

Musacchio

Reagovat
smazaný uživatel

Já Villarreal nesleduji (kromě vzájemných zápasů s Barcou), takže nevím... byl by vhodný, aby plnil roli 3. stopera, s tím že do 2 let by nahradil Mascherana v základu?

Reagovat
-Carles-

Určite na to má aby Mascherana nahradil, už dlhodobo ukazuje veľkú kvalitu. Myslím že on je presne ten typ, ktorému prestup do veľkoklubu pomôže ísť s úrovňou ešte vyššie.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hlavně je to vůdce. A co si budeme povídat, jedna z mála dostupných možností. Laporte, Marquinhos, Giménez, Stones, Mustafi a další, to všechno jsou (skoro) nedostupní hráči. Dostupní teda za podmínek, kdy se o ně bije několik velkoklubů a vznikne z toho nesmyslný přehazování. Za poslední dva roky se z těch několika stoperů 20+ mega snad žádný neprosadil podle očekávání.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych počkal, jestli by se nezbavovali Citizens Otamendiho. Co jsem četl, tak je tam zatím hodně tragický.

Pokud by byla možnost koupit za cca 20 mega jeho, tak mám vybráno a jedeme dál.

Reagovat
-Carles-

Bude závisieť od Pepa. Nemyslím si že by sa ho chcel zbaviť, on kvality má len ten tým potrebuje mať jasnú tvár, čo sa jeho príchodom vyrieši. Na druhej strane je to celkom krysa a takých moc Pep nemusí, takže uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

já se právě bojím, že by to mohl být přesně stoper pro Pepa.

Reagovat
-Carles-

Futbalovo určite

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, o tom už jsem taky psal, u Pepa nikdo neví, ale při té konkurenci tomu dávám pouze teoretickou šanci. Určitě bych se zbavil Vermy a pokud bude chtít odejít kvůli minutám Bartra, zkusil bych Iñiga (rok do konce smlouvy).

D. Alvés, Aleix Vidal - Piqué, Musacchio, Mascherano, Iñigo - Alba, Mathieu

Samozřejmě Jeremy jako backup LB není ideální variantou, ale tam se těžko dá někdo sehnat (když Marcos Alonso prodloužil).

Reagovat
smazaný uživatel

Jeremy jako backup na LB není ideální variantou - on by tam totiž neměl být vůbec žádnou variantou. Co start to průser. To se už sakra nedá přehlížet.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, letos je to ještě umocněný tou strašidelnou formou. Ale nevidím na trhu moc možností. Dělat změnu jen pro změnu? Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Změnu pro změnu? Jeremy přece není změna pro změnu. Prostě je to jasná slabina, takže bychom se měli snažit ji posílit.

A že nevidíme možnosti? Nevidíme x zápasů z různých lig, takže nemůžeme mít ten rozhled, kterej by měli mít naši scouti. To mi nevykládej, že někde neběhá někdo lepší dostupný.

Reagovat
-Carles-

Mathieu preč, aspoň keby dozadu bol spoľahlivý tak sa dá prižmúriť že do ofenzívy má nulový prínos ale nie je. Samozrejme preč za predpokladu, že sa nájde adekvátna náhrada za slušný peniaz.

Reagovat
patas92

Reagovat
X-bano-X

Tak moj uplne top do buducnosti je dvojka inigo-Laporte.

Reagovat
patas92

Ten není zdaleka tak dobrý, jak se z něj dělá (dělalo)

Reagovat
smazaný uživatel

Stonese dej pryč..

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, stoper musí přijít, ale mě přijde vtipný, jak to tam bylo podaný tak, jak kdybychom vybírali mezi těma dvěma. Jakoby my jsme byli ti, kdo vybírá, který z nich má přijít. Pravda je taková, že budeme rádi, když za ně vůbec pošleme nabídky a když by o těch nabídkách alespoň chvíli uvažovali ... Já jsem po těch letech skeptický, že bychom byli schopni koupit to nejlepší, co na trhu běhá co se stoperů týká.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Marcose nesahat, ten se vrati domu

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar má pěknou ségru.

A taky prý dostal gigantickou nabídku od PSG - 40 mega euro. Neskutečný.

Reagovat
misinho7

lol tak na toto nema ani Floro...a potom pride ponuka z ciny ze dajme tomu okolo 80..a je vymalovnane

Reagovat
valloire

Nei Mongol potřebuje posily a dali by to.

Reagovat
smazaný uživatel

prd víme, kde je pravda. Kor když ve Francii by měla být nějaká ta milionářská daň, ne? Vařím z vody, ale bylo to něco jako 75 %. Jestli dobře počítám, tak by hrubýho musel mít 160 mega ročně.

Reagovat
X-bano-X

Celkom tomu nerozumiem. Ved je dane ze ak je hrac pod zmluvou, tak sa musi najprv oslovit klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono jsou to asi spíš všechno spekulace.

Reagovat
-Carles-

Celte dochádza dych, mimo toho zápasu na Calderóne, kde odohralo Atlético asi najhorší zápas sezóny sa potýkajú s veľkou stratou formy. Navyše stále bez Nolita.

Porážku zo začiatku sezóny musíme oplatiť, väčšina hráčov mala dostatočný odpočinok.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda je ,že to včerejší vódní pólo by normálního člověka odrovnalo na týden, snad na tom budeme se silami výrazně líp než oni.

Reagovat
Sergi Samper

Real dostane napráskáno

Reagovat
smazaný uživatel

Od Bilbaa? To by bylo po jedenácti letech. A bylo by to skvělé.

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt ne. Athleticu se na SB moc nedaří. Tady to vidím na čistou 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bych si dal radši jedno točený.

Reagovat
valloire

jj, to ti vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

holt nejsem jako dusan ,co vyhrava PETYKORUNY na favoritech

Reagovat
smazaný uživatel

Ale valoá má vždycky přesné tipy, podívej se na preview zápasů Barcy.

Reagovat
smazaný uživatel

vidíš to, ty prehrávaš 25 korún na blbostiach

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

tezko rict, ale rekl bych ze to odrazi jejicj klubove hodnoty a celkovy charakter muzstva

Reagovat
smazaný uživatel

já popravdě vůbec nevím, o co Karimovi šlo. Já tam nevidím vůbec žádný důvod, proč se takhle zachovat. Buď v tom fakt jede, čemu se hrozně špatně dá uvěřit při jeho příjmech, nebo si chtěl z Valbueny tímhle způsobem vystřelit, nebo už nevím. Tady logika selhává.

Reagovat
el Principito

třeba ti to valloire vysvětlí

Reagovat
smazaný uživatel

za 50 let, až to bude aktuální

Reagovat
smazaný uživatel

on musí vždy počkat, až vymřou pamětníci, kteří by mohli jeho nesmysly vyvrátit. Pak je king.

Reagovat
valloire

Už jsi to párkrát psal, takže se tě teda zeptám. Jaký nesmysly? Jmenuj.

Reagovat
Sergi Samper
Reagovat
valloire

to se týká úplně něčeho jinýho

Reagovat
smazaný uživatel

Takže se mašel jeden pravdivý výrok,a to tak ,že přímo potvrzuje s tím související pravidlo.

Reagovat
valloire

pochopíš, jak jsi si ty, a nejenom ty, naběhl? Jasně, že občas napíšu nějakej žvást, kterej ale normální necules pozná hned a vzápětí naběhne culestapo a už to jede.....

Reagovat
smazaný uživatel

ten to vysvětlí obligátně tak, že Messi neplatí daně ...

Reagovat
smazaný uživatel

A kauza Benzema je vytvořena na politickou objednávku.

Reagovat
smazaný uživatel

inak prečo ste menej úspešný klub ako Real?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Franco.

Reagovat
smazaný uživatel

svině jedna

Reagovat
valloire

protože hráli hovno

Reagovat
misinho7

to si snad robis prdel a co potom ake klubove hodnoty mate vy ? neplatici dani atd...

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych rekl spis ze bojovnici proti systemu

Reagovat
smazaný uživatel

atd znamená co? jinak pro tvou informaci, Mascherano i Messi nedoplacený daně zpětně doplatili...

Reagovat
JM

Nic jiného jim totiž nezbývalo

Reagovat
valloire

no a?

Reagovat
valloire

Jediná jejich klubová hodnota je brečet, jak jim v Madridu ubližujou. Vydali o tom dokonce zprávu.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, co máš proti charakteru toho mužstva ... Mají tam takový legendy a srdcaře, jako je Arbeloa ...

Franca na tebe ...

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
-Carles-

Tak či tak sa zachoval ako posledná špina.

Podľa mňa to video videl, takže kecá teraz. Neprekvapilo by ma, keby to je len na pokyn právnikov, takto má asi väčšiu šancu sa oslobodiť.

Reagovat
smazaný uživatel

vidím to stejně - viděl to a teď na pokyn právníka zatlouká.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hráč Realu a nikdy se nemohl zachovat nemorálně. (tohle je ironie Čongu).

Reagovat
patas92

To je retard, fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Messi oceněn za leden v lize. Jinak to ocenění absolutně nechápu, když ho od roku 2013, kdy to vzniklo, dostal jen jednou.

Viz - https://en.wikipedia.org/wiki/La_Liga_Player_of_the_Month

Reagovat
smazaný uživatel

lebo tí čo to udelujú sídlia v madride, to bude tým

Reagovat
smazaný uživatel

nech mě

Reagovat
smazaný uživatel

a taky to jsou kámoši s Francem ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak určite sú to fašisti keď tam pravidelne vyhrávajú atléti

Reagovat
smazaný uživatel

oni si tam celkově asi dělají z lidí srandu

Reagovat
valloire

protože hrál hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

podívej se na ty vítěze a dojde ti, že je to spíš nějaká parodie..

Reagovat
smazaný uživatel

já neříkám, že to vyhrávají špatní hráči, jen prostě nechápu, jak to funguje, když hráč, který má v lize 298 gólů, k tomu 117 asistencí, ligu vyhrál 7x a má za 23 měsíců pouze 1 ocenění...

Reagovat
valloire

Ronaldo byl v těch letech 13-14 nejlepší hráč světa a má taky jenom jedno. A brečíme tady furt a furt dokola?

Reagovat
smazaný uživatel

něčemu nerozumět = brečet? ok

Reagovat
valloire

Co jinýho? Brekot furt dokola. Jste teď úřadující šampioni všeho a furt Furt něčemu nerozumíte, furt ...co budete dělat, až spadnete z hrušky?

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo, no nic

Reagovat
valloire

Jak nic? Jeden brečí, že Filipe dostal jenom jeden zápas, ty, že má Messi málo hráčů měsíce, když je přece bůh fotbalu...neměl by to náhodou mít každej měsíc?

Reagovat
smazaný uživatel

ne neměl, teď mě nech, jdu si vyplakat rybník

Reagovat
roberos

Správně bůh fotbalu!

Reagovat
vocasisko

Ronaldo nebyl nejlepší na světě ani ty dva roky, než se Messi narodil. V té dobé ale vlastně byl nejlepší ta tvoje Vasektomie nebo jak se jmenuje.

Reagovat
valloire

tak mladej a ta paměť už neslouží

Reagovat
roberos

Ronaldo je hlavně marketingová značka - výkony za hovno,hraní na něj atd. ty už to víš a stejně meleš pořád jakej je to hráč.

Reagovat
roberos

Reagovat
smazaný uživatel

messi je od roku 2012 za zenitem

Reagovat
roberos

Reagovat
madridcan

Tak Prazaci, v stredu som tam

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

v gijone?

Reagovat
teenz

Reagovat
Ángel di María 22

Support level EF

Reagovat
patas92

Vemte s sebou i valloira

Reagovat
valloire

nemůžu a starej se o svůj gang

Reagovat
Kluivert9

Nemůže, musí ve středu smrdět tady a psát si sám se sebou

Reagovat
valloire

nenapíšeš tu nic jak je rok dlouhej, ale na tohle reaguješ...to je hezké

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

tak to je hustý

Reagovat
One-Real

Kova bude hrát namísto Isca proti Athleticu.

Reagovat
misinho7

setrenie?

Reagovat
smazaný uživatel

aj ronalda by trebalo posetrit, co myslis?

Reagovat
misinho7

..... teba by malo zaujimat ci sa posetri Messi...setrenie Ronalda nechaj na Zidana...

Reagovat
smazaný uživatel

Parádička, za těch pár minutek proti Granadě si to zaslouží. Jsem zvědavý jestli Zizou ještě vytáhne rotace i na nějakých jiných místech.

Reagovat
misinho7

Danilo za Carvajala s tym ze na lavo bude hrat Nacho, takto to tipujem teda

Reagovat
smazaný uživatel

Halilovic goooool.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Pamětník vs. Pamětník a 300 příspěvků uz v pátek.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Switchback
Reagovat
netopier

Tak tento víkend sa odohrá zápas medzi hluchým a slepým aneb Valencia vs Espanyol... Tak snáď to už konečne vynde na 3 body

Reagovat
valloire

Jedu na Šumavu. Kdyby mě někdo sháněl, tak jsem na Šumavě. Vrátím se pozdě v noci. Kdyby to někdo nevěděl, tak ze Šumavy.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
teenz

Reagovat
Hristo Stoichkov

A Roberos?

Reagovat
Ed_Hazard

Očividne máš zlé tušenie ohladom dnešného začínajúceho o 16:00

Reagovat
smazaný uživatel

Real ho nezajímá a Barca hraje až zítra.

Reagovat
Ed_Hazard

Mám tušenie že po tomto víkend môže náskok Barcelonský ešte narásť. Atelti stratia , Real by to mal snaď zvládnuť.

Reagovat
madridcan

Real vyhra o dva goly minimalne

Reagovat
madridcan

Opacne garde ako u teba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Nevíte někdo, kde je vallloire?

Reagovat
10FKK

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím přesně, kde je val, ale roberos jel na Šumavu a prej se vrátí až pozdě v noci.

Reagovat
valloire

Já jsem byl včera na Šumavě.

Reagovat
Visca el barca

Nějaký tipy dneska na vsázení ?

Reagovat
smazaný uživatel

zkusil bych Ponorky a Depor

Reagovat
Hristo Stoichkov

Athletic da gol v 1.pol.

Reagovat
Ed_Hazard

Chce tipy, nie vtipy

Reagovat
Murena

Reagovat
patas92

Dneska nevím, ale zítra Bolka - Baník 2

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney, Lukaku, Willian, Higuain, Auba, Benzema dají gol. Ale radši počkej na Dušana ten ti hodí tutovku.

Reagovat
smazaný uživatel

počkaj na Dušana...

Reagovat
smazaný uživatel

dušan má ale TYPY

Reagovat
Ed_Hazard

nosonohy - ako hodnotíš Diega Llorenteho? Vidím že sa mu zatiaľ darí nastupovať pravidelne a vsietil aj 2 cenné góliky.

Reagovat
misinho7

Ozil vraj odmietol novy kontrakt od Arsenalu a hned ho kontaktovala Barca...no ako Mesuta by som v Barce vidiet urcite nechcel

Reagovat
Ed_Hazard

Tomu moc neverím vzhľadom na jeho dobré vzťahy k Realu a hlavne niektorým chalanom v kabíne. Ale to odmietnutie novej zmluvy ma dosť prekvapilo..

Reagovat
misinho7

tiez som si to pomyslel, po tom co nas stale verejne podporuje a celkovo ma velmi dobre vztahy s hracmi...zoberme ho my spat

Reagovat
Ed_Hazard

Sice netuším kam by sme ho na trávniku postavili, ale v kabíne by to len prospelo. Párty po každom zápase A možno aj rped.

Reagovat
teenz

Bulvar.

Reagovat
el Principito

blbost .. do zálohy nikoho drahýho kupovat nebudeme, bude třeba stoper, možná levej bek a někdo za trojici MNS

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že to je jen klasická hra jeho agenta, aby mu v Arsenalu vyjednal co nejlepší kontrakt. Nic víc. A jestli ho Barcelona fakt chce, tak bez Florentinova požehnání ho stejně nedostane, protože při přestupu do Španělska má právo první volby Real.

Reagovat
misinho7

ale to by sme ho museli kupit my(teda aby ho neziskala barca ak to je pavda..)co samozrejme asi nie je realne pri sucasnom kadri

Reagovat
Hristo Stoichkov

Barca je úplně nesmyslná, nehodí se do systému, nejsou na něj peníze. Asi jedinými možnými zájemci jsou Man Utd a Bayern, ale myslím si, že v Arsenalu prodlouží. Bude to ale hodně drahá záležitost atakující Rooneyho.

Reagovat
smazaný uživatel

má NO-Barca klausuli.

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.fcbarcelona.cz/index.php?page=clanek&id=24484

Okrem utocnika by som nikoho nekupoval.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Musacchio, Iñigo Martínez (pokud se Bartra rozhodne odejít), Halilovič, Denis Suárez. Víceméně celé se to může pokrýt z odchodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne Iniga by som u nas rad videl, avsak v sucasnosti by som dal dalsiu sancu Vermaelenovi. Verim, ze s kvalitnymi treningami a stupnujucou sa zapasovou praxou, sa do toho opat dostane.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jako Iñigo není žádný TOP stoper, na kterýho měl našlápnuto, ale věřím tomu, že se ještě dokáže oživit, přestup celkem akutně potřebuje. Vermaelenovi nevěřím, je to papírák, na kterýho není zdravotní spolehnutí, navíc Mathieu je větší univerzál, ačkoliv letos je ve strašidelným stavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Halilović i Denis Suárez zpátky? Osobně bych bral buď jednoho nebo ani jednoho.. jen ať pěkně hrají. V Barca by si aktuálně moc nekopli. CM - Iniesta, Rakitić, Arda, Roberto + za chvíli snad Rafinha. Navíc může při velké marodce zaskočit Busquets. To je ideální stav. Vím, že oba zahrají křídlo, ale Neymar s Messim je tam stejně moc nepustí, takže asi tak.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak víceméně skoro celý kádr bude mít v létě velkou akci (Euro, Copa, Neymar olympiádu), vzhledem k tomu bude třeba mít k dispozici trochu širší kádr. Halilovičova budoucnost v Barce je podle mě na Messiho pozici s tím, že je navíc dost variabilní. Minimálně na přípravu bych si určitě ponechal oba a věřím tomu, že místo v kádru by si dokázali vybojovat. Denis hraje ve Villarrealu na křídle, sice trochu více z hloubky a není tak produktivní jak my na Neymarově pozici potřebujeme, ale jako backup parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím velkým turnajem máš pravdu, na EURU i Copě bude dost hráčů... myslím si, že Lucho si asi stáhne zpátky Denise Suáreze, prý se o něj pokoušel už teď v lednu a Haliloviće ještě nechá rok nebo klidně i 2 na hostovačkách. Přijde mi to i logický, jak píšeš Alen hraje na Messiho místě, který ho tam moc nepustí a imho pro něj bude lepší ještě hostovačka. Denis už bude mít za sebou 2 roky v první lize. Jinak hlavně ať dojde stoper a Lucho neudělá stejnou chybu, jak Tito - celý léto se přemlouval Thiago Silva (jednu dobu to vypadalo už trochu réálně), který stejně nedošel a nedošel ani nikdo jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně věřím, že to Lucho vyřeší rozumně... zatím teda nakupuje hodně rozumně a má to logiku. Až na Douglase, kterýho snad ani nechtěl a přivedlo mu ho vedení snad neudělal chybu. Možná ještě Vermaelen, ale ten ještě může být platný. Bravo (kterýho sám chtěl), ter Stegen (vedení), Rafinha, Mathieu, Arda a Aleix Vidal super nákupy. No a nákup Rakitiće a Suáreze na úkor Cesca s Alexisem byl masterpiece.

Reagovat
Ed_Hazard

Keylor - Dani, Varane, Ramos, Danilo - Modrič, Kovačič, Kroos - James, Benzema, Cris

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Iscem?

Reagovat
misinho7

setri sa

Reagovat
Ángel di María 22

Podle ocekavani. Snad nebude Danilo vypatlanej, jako vetsinou a nejak toho Marcela zastoupi, aspon dozadu.

Reagovat
Ángel di María 22

Goooool Ronaldo výtečně Takže od teďka se Bilbao nepočítá mezi lepší týmy, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, no můžu to vypnout

Reagovat
misinho7

ta de pockaj na Cules ktori povedia ze to je podpriemerne muzstvo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nikdo nic takovýho neříká, jenom tys je házel pod Depor...

Reagovat
Visca el barca

Vždyť je to blb, tak co

Reagovat
Ed_Hazard

Krásne ho tam uložil

Reagovat
smazaný uživatel

O Bilbau nikdo nic nepsal...

Reagovat
JM

Zatím...

Reagovat
misinho7

Ronaldooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Hachim Mastour

Ronalddooo !

Reagovat
One-Real

Link?

Reagovat
Ed_Hazard

wtf, prečo pýta meno a heslo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím mě to funguje.

Reagovat
Ed_Hazard

hmm, v chrome mi to vyhadzuje formulár pre prihlásenie, v mozzile ide v poho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo 6 gólů od Zarry

Reagovat
Switchback

takovej opožděnej dive, meh

Reagovat
smazaný uživatel

teď za tu nahrávku na Ronalda bych zabíjel..

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem se unáhlil..

Reagovat
X-bano-X

Goooool lolaci

Reagovat
smazaný uživatel

To je pech.

Reagovat
smazaný uživatel

Góool

Reagovat
Switchback

Varane, chá chá

Reagovat
smazaný uživatel

zas tak hrozná minela to nebyla.. prostě smůla

Reagovat
Ed_Hazard

Varane inak troška mimo, odeky je Pepe zranený a prišiel Zizou tak je v každom zápase strašne nervózny Z čoho vytvára kopec chýb.

Reagovat
misinho7

Varane ale sakra

Reagovat
Hristo Stoichkov

Není to čistě pravidlově červená pro Navase? Varane hrál naprosto vědomě malou domů. Ale bylo by to hodně necitlivý.

Reagovat
X-bano-X

Myslím že nie, tam sa dáva nepriamy kop a karta pre brankára.

Reagovat
smazaný uživatel

asi je to tak. ale třeba tady bych to tak taky neposoudil. tohle je ta situace, kdy by se pravidla neměly brát jen jako slovo boží.

věřím, že by se to hodně řešilo, ale takhle gól padl tak či tak. takže je to fuk.

Reagovat
Ed_Hazard

Prekvapil ma ale Dani na lavej obrane. Čakal som tam Danila

Reagovat
Visca el barca

Real

Reagovat
Switchback

Žlutá, rozhodčí

Reagovat
patas92

Ed Hazard, dobrý vtip co?

Reagovat
Ed_Hazard

joke, veď som hore písal že čakám stratu Realu aj Atletov

Reagovat
JM

Jede vám dajto na skylinku v ČR?

Reagovat
Al Capone

češi, taky vam nejde dajto v tv?

Reagovat
Visca el barca

Docela mě baví ten názor, že James má na to konkurovat Neymarovi

Reagovat
smazaný uživatel

tak misinho no

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Víš ,že je to Chongův dislektický bratr?

Reagovat
smazaný uživatel

vím, že je to Chogův bratr

Reagovat
smazaný uživatel

Chongův*

Reagovat
JM

A je to dYslektický, šašku

Reagovat
smazaný uživatel

Ze ofsajd Ronalda vsak ten bol skoro meter pred obrancom

Reagovat
misinho7

to uz nema ani cenu komentovat niekedy tie rozhodnutai spanielskych rozhodcov

Reagovat
Ángel di María 22

Danilo je nejvetší žebrák. Tenhle nákup je fakt jeden z nejhorších co jsem viděl.

Reagovat
Robbie

souhlasím, jeho strana jako by tam nebyla

Reagovat
teenz

Znam jeste jeden.

Reagovat
Hachim Mastour

Danilo

Reagovat
misinho7

cela prava strana riadne hori..

Reagovat
Hachim Mastour

Toni ho pekne pokryl.Typický CDM

Reagovat
misinho7

ta nasa obana hrozne hori

Reagovat
smazaný uživatel

Miláček.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

krásný

Reagovat
misinho7

Jamesssss uzasne

Reagovat
Hachim Mastour

Chamés

Reagovat
Magic player

To je boreeeeeeec. Jameeeeeees.

Reagovat
sensei25

To spomalene kopyto da vzdy pekny gol

Reagovat
Magic player

Reagovat
Switchback

Haluz

Reagovat
Ed_Hazard

A wonder goal shooter Konečne, pekný gólik

Reagovat
misinho7

kurna nech stireda toho Danila a da tam Nacha kurnik..sak ten je desny

Reagovat
CHONG

Miláček

Reagovat
misinho7

mateo dnes velmi dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobrý, i se mi libí, že se snaží napadat rozehrávku Athleticu, ale k čemu mu to je, když na něj přitom Ronaldo s Benzemou čuměj a ani se nehnou.

Reagovat
misinho7

tak neviem ake su tam pokyny od Zidana ale to napadanie je neikedy smiesne ..dokonca aj Kroos uz s nim parkrat vystartoval sa stopermi ale dokym k nim dobehnu oni to stihnu rozohrat a potom tam je diera...skor by tam mal napadat aktivnejsie Ronaldo a Benz s podporou Matea

Reagovat
Heisenberg

Pressing ala chytrá horákyně.

Reagovat
Switchback

James další dive

Reagovat
JM

Reagovat
Ángel di María 22

♥Toni♥

Paráda. Nacho doleva, Carvajal na svoji pozici a Danilo do piče a můžem to v pohodě dohrát.

Reagovat
Hachim Mastour

Toni konečne.

Reagovat
misinho7

Toni peknee Inac Ronaldo dens vyborny, po minulom vykone konecne zasa vyborne beha snazi sa taha loptu a samozrejme gol + asist

Reagovat
Heisenberg

Po prvním golu jsem si myslel, že to Bilbao zabalí a Madrid je přejede, ale moc pěkně mne překvapili, solidní výkon. Dozadu výborně zhušťují prostor, nedávají hráčům moc prostor, zálohu Realu prakticky vymazali. Dopředu chodí po krajích a dobíhají z druhý vlny, což jim funguje, měli šance jít do vedení.

Real nic moc, dozadu je Atletic dokáže dostat z protiútoků z krajů a druhou vlnu záloha nepokrývá. V útočný fázi se naopak nemůžou dostat přes tu hráz těl a musí spoléhat na individuální kvalitu. Nezasloužené vedení, remíza by tomu slušela víc......

...A pak přišel gol Kroose.

Reagovat
Switchback

Celkem smůla pro Bilbao, chtělo by to real zase zchladit nějakým výpraskem

Reagovat
Ángel di María 22

Rapha dneska den blbec docela. Caravjal mimo pozici, Danilo - na hřišti.. Ta obrana nepůsobí uplně kompaktně, ale naštěstí mámě dobrý kombinace nahoře a jsme produktivní. Je ale vidět stále na šířka kádru, kdy prostě na pozicích hrota a krajních obránců především nemáme nikoho solidního a lepíme to jak se dá. To je potřeba vyřešit přes léto.

Jinak Kovačič je na míči i při bránění/pressingu super. Každej jeho dotek navíc vypadá hodně šikovně, připomíná mi Rosu trochu, i v tý otočce a zrychlení hned na bránu soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Rosu Aj mne ho pripomína pohybom s loptou.

Reagovat
One-Real

Tohle mě hodně baví. Parádní fotbal. Celý poločas reklama na PD z obou stran. Agresivita v soubojích, spoustu zakončení, rychlý technický fotbal. Hrajeme hodně svižně, nikdo nepředržuje míč a na polovině Athleticu máme v kombinaci minimum ztrát, takže skoro každý útok znamená zakončení, nebo neúspěšnou finální přihrávku. Je tam dostatek kolmic a hlavně prvních 30 minut minimum přihrávek do šířky, pak už jsme to trochu uklidnili. V první polovině byl na můj vkus trochu málo ve hře Toni, ale vzhledem k dnešnímu způsobu hry to dává smysl. Danimu je směrem dopředu očividně jedno kde hraje. A absolutorium pro Adurize. Dneska famózní výkon, nebezpečný kdekoliv ve vápně. Snad ho Lesák vezme.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádny futbal to teda nieje. Veď zálohy a obrany oboch tímov vyzerajú absolútne nekompaktne. Je tam nedôraz, veľa stupídnych strát a hrá sa proste minimálne takticky. Ako nič proti gustu ale parádny futbal si ja predstavujem inak.

Reagovat
One-Real

Při fotbale nahoru dolu to takhle zkrátka je. Obě zálohy fungují dobře, vždyť se v podstatě ani nezastaví, liítají od vápna k vápnu. To zapojení všech záložníků tam je patrné. Krajní obránci směrem dopředu fungují taky jak mají, těch centrů a průniků do vápna je tam z obou stran dostatek.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Ako ja súhlasím, že je to hore dole ale príde mi to proste chaotické a bez nejakej réžie. Príde mi, že Real je tým pádom veľmi zraniteľný. Ako jasné, keď sa hrá takto tak väčšinou rozhodne individuálna kvalita v prospech Realu ale ja v tom nevidím proste smer, ktorým chce Real hrať. Pretože takýto nestabilný koncept hry môže byť obzvlásť v Európe kameňom úrazu. A nepríde mi, že je to len otázka tohto zápasu. Uvidíme čo ďalej. Aspoň ako píšeš aj ty, sú zápasy zaujímavejšie pre divákov ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako fajn zápas, veľa šancí atď ale tie obrany sú neskutočne komické. O trošku horšia je tá Bilbaa takže výsledok je zaslúžený aj keď asi 2:1 by bolo adekvátne. Každopádne Real hrá fakt slabúčko a nezdá sa mi to o nič lepšie ako proti Granada. Jediný kto si zaslúži pochvalu je Cristiano. Maká, snaží sa o prieniky, dal gól plus pekne to pripravil Tonimu. Dneska jemu Ale inak mi to príde taký ten zápas Premier league. Obrany úplný bordel. Dosť veľa nepresností a zbytočných strát. Každopádne Real mi príde trochu mimo formu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao mohlo z toho vytěžit více.. škoda.

Reagovat
Switchback

Real má poslední dobou štěstí ale to nebude trvat věčně.

Reagovat
CHONG

Hecy, kecy, plác, plác, dres číslo tři, kecy, plác.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně si se vysihl

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
teenz

Skolka hadr.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
JM

Nebreč, čuráku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

no nic stačilo, jdu se dívat jak to Athletic otočí.. Aduriz hattrick

Reagovat
JM

Reagovat
patas92

Ban

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Co se děje s přímákama od Ronalda?

Reagovat
Robbie

neumí je, to je jednoduchý

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedna z věcí, ve které byl nejlepší na světě. Jeho přímáky v MU byly světový.

Reagovat
teenz

I prvni sezonu v Realu. Pak to slo dolu.

Reagovat
Robbie

ono je jasný že ze stovky přímáků dáš jeden světový gól

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že na jeden gol z přímaku potřeboval x pokusů? Hovadina, dřív jsem se těšil když se k němu stavěl CR protože jsem čekal že to zakroutí a spadne to tam. Ted mu to jde mimo, do zdi nebo to jsou takový kopy o ničem

Reagovat
Robbie

James je špatnej, minulou sezou měl formičku, ale jinak jeho technika žádná užasná nikdy nebyla

Reagovat
Visca el barca

James je hlavně hrozně těžkopádnej.

Reagovat
misinho7

U jamesa je skoda ze je strasne pomaly, na tom kridle si to neikedy ziada prsote zrychlenie ma tam vela priestoru ale on to zasekne pretoze nema dostatocnu rychlost co je skoda pretoze vsetky ine vlastnosti ma spickove

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno ofsajd..

Reagovat
One-Real

Rozhodčí.

Reagovat
Heisenberg

Modrič

Reagovat
misinho7

tie vybehy Navasa

Reagovat
Ed_Hazard

Konečne, Dani si ešte pripíše jedno Ačko za dnes

Reagovat
Hachim Mastour

Rozhodcovia La Ligy.

Reagovat
misinho7

wtf ...rozhodca je smiesny..za taketo dva zakroky cervena..jemu jebe

Reagovat
Magic player

Klidne mohl jit dolu Luka a Kova si dohrat zapas... Holt je Zizou hodne opatrny, nemuzeme mu to mit za zle, sam asi vi, ze muze hodne rychle skoncit a chce to hrat na jistotu.

A Rapha ted jen korunoval svuj dnesni vykon...

Reagovat
One-Real

Řídit to takhle každý rozhodčí, tak má Ramos v každém zápase tak sedm žlutých.

Reagovat
Magic player

To ano, Rapha mel ale celkove zapas blbec a vsechno se obratilo proti nemu. Ted si odpocine a snad se vrati s cistou hlavou, posledni dobou je to bida.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ángel di María 22

Criiiiiis

Sudí teda takovýhle 2 žk pro Varana, hodně úzkostlivý..ale snad bude už ok Pepe příště.

Reagovat
misinho7

Ronaldooo dneska korunoval svoj vykon

Reagovat
smazaný uživatel

wtf Isco

Reagovat
smazaný uživatel

CR Lucas Danilo by to poslal na prvého hráča

Reagovat
Ed_Hazard

Isco niečo famózne dnes

Reagovat
misinho7

Lucas je strasne vyborny hrac pre nas ked treba nastupi z lavicky ci zaskocit na dajake miesto snad ho v lete nikde neposleme

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej, v kolik sem nakluše ten ňouma se statistikou, proti komu dal Ronaldo letos gól...a hořím nedočkavostí, jestli Bilbao vyhodnotí jako silnýho nebo slabýho soupeře...

Reagovat
Robbie

nejlepší by bylo kdyby Lucas hrál pravýho beka a Dani levýho, dokud se neuzdraví Marcelo, Lucas je trošku podobný Danimu

Reagovat
Ed_Hazard

To by bolo super. Ale je to utopia. Zizou nemá gule nechať 30M pokémona na lavičke. Neviem či by vlastne nejaký tréner toto urobil..

Reagovat
Al Capone

CR7 Nejlepší hráč historie

Reagovat
ADM

..Realu Madrid

Reagovat
JM

A Real Madrid je nejlepší klub historie! Takže to sedí

Reagovat
ADM

hlavne to slovíčko Historie

Reagovat
JM

Historie = všech dob

Reagovat
Generalní Gladiator

vítězit nad nýmandama- vo ničem,ale není nad to si mazat nejlepší klub fšech dob na chleba

Reagovat
JM

Nad to možná není, ale nic takového se neděje, takže je vše v pořádku

Reagovat
Generalní Gladiator

5:0, 4:0

Reagovat
JM

Každý má někdy den blbec 11:1

Reagovat
smazaný uživatel

10:2

Reagovat
JM

Přesně

Reagovat
JM

Rayo>Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Alebo proste.. minulosť

Reagovat
JM

Ano, ale úplně vše bude jednou minulostí

Reagovat
ADM

už je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V tuto chvíli nejlepší střelec PD i Ligy mistrů v sezoně...bezkonkurenční...

Reagovat
smazaný uživatel

njn mufan

Reagovat
smazaný uživatel

vsak uz si tady

Reagovat
smazaný uživatel

culé intelectuals a.k.a messijugend už úradujú

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

jedna domaci vyhra a jak jim narostla kridla

Reagovat
smazaný uživatel

domáca výhra?

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

messijugend

Reagovat
Ed_Hazard

A neodpovedal si mi na otázku hore

Ako hodnotíš Diega Llorenteho? Vidím že sa mu zatiaľ darí nastupovať pravidelne a vsietil aj 2 cenné góliky.

Reagovat
smazaný uživatel

síce je to yolo a nerozmýšla pri futbale, ale jeho nadšenie a elán to trochu kompenzuje, teraz posledné kolá začal nastupovať v zálohe a je to lepšie, za mňa pohodová hosťovačka...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobré,když se tvými sympatizanty stali merengues,které podle vlastních slov máš rád stejně jako culés.

Reagovat
smazaný uživatel

gary valec, tady uz jsou slova zbytecna..

Reagovat
Ángel di María 22

Pápá Gary Jestli po tomhle nepůjde, tak už nevim.

Reagovat
vrabejka

Blíží se konec Garryho Nevilla ve Valencii :(

Reagovat
sensei25

jebne ma z tej Valencie pojebanej

Reagovat
Switchback

1:1, snad otočej

Reagovat
Switchback

máš to tam

Reagovat
sensei25

je to doma....dik Valenciaaaaa....skoda,ze nebol vacsi vklad,ale posledne prachy na ifortuna ucte

Reagovat
Switchback

moc pěkný, užívej

Reagovat
sensei25

boha kaurat dalo juve gol,snad tam este dva nepadnu,bo by ma jeblo

Reagovat
patas92

Paráda, gratuluju

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný tiket.

Reagovat
smazaný uživatel

krása

Reagovat
smazaný uživatel

dobře ty

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Hustý

Reagovat
10FKK

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sensei25

Este jeden vy banda drevakov.

Reagovat
vrabejka

Negredooo. Vamos :) tak se bojuje za managera :)

Reagovat
LAM

Zejtra máme Celtě co vracet a jelikož Real očekávaně nezaváhal,tak je výhra povinnost.Máme teď brutální los kdy hrajem 4 utkání za 10 fní a z toho 3 venku,tak se musíme dobře rozjet.

Reagovat
Phillipinho

Bude pohodova vyhra. Na Nou Campu, Celta je z formy navic bez nejlepsich hracu(Nolito, Orellana, Aspas)

Reagovat
valloire

Tak mi sme vihrály Nebyl jsem tu. Kdyby chtěl někdo vědět, kde jsem byl, tak jsem byl na Šumavě. Hafo sněhu a jsem utahanej jako Messi na MS 2014.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už si to moc nepamatuju ,je to ten turnaj,kde Ronaldo vypadl už ve skupině?

Reagovat
vocasisko

Ok

Reagovat
Generalní Gladiator

Nechci to zakřiknou,ale dnes čekám tři body, doma, oslabená Celta, týden odpočinku, zatímco Celta zápas ve čtvrtek, u nás nastoupí asi plná palba, atletico vyhraje, real už vyhrál-my musíme taky držet náskok co nejdýl a v týdnu konečně vyhrát ten vloženej duel..Ty venkovní dvě utkání nebudou vůbec snadné, kór ještě před duelem v LM, jsem zvědavej, jak to lucho prorotuje, ale šest bodů z nich by byl další krůček k obhajobě titulu.Rozhodně bych nenasazoval nějaké béčko kvůli odpočinku na LM.Konec února celkově v La Lize asi dost naznačí, my končíme se Sevilou a atletico v realu..jeden soupeř by mohl odpadnout, ale to jen za předpokladu, že my vyhrajeme vše, takže dnes nesmíme zaváhat a doufám, že nás barca i pobaví!

Reagovat
smazaný uživatel

"Je normální, že fanoušci Realu Madrid nechtějí vidět Barçu vyhrát Copa del Rey na Bernabéu. Já se o to ale nestarám. Budu se dívat, protože mám rád dobrý fotbal a nezáleží na tom, kdo zvítězí," řekl trenér Realu Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

je chytrej, ten tam dlouho nevydrzi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

po sezóně balí, tohle kokot Peréz neskousne

Reagovat
lucius6

Torres is back

Reagovat
smazaný uživatel

Borja je proste super

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo; Alves, Piqué, Mascherano, Alba; Sergi Roberto, Busquets, Iniesta; Messi, Suárez, y Neymar

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

milacik

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto Correa excelentne posral.

Reagovat
REPLIKATOR

Correa

Reagovat
REPLIKATOR

Vyplatit hned 316,- nebo risknout 484,-?

Reagovat
smazaný uživatel

Risknout. Sice to bude mrzet jestli to nevyjde, ale vsazená pětikačka a ušlá pětistovka nejsou věci kvůli kterým by se ti měl zhroutit svět.

Reagovat
smazaný uživatel

kdybys vsadil litr, tak jsi boháč

Reagovat
REPLIKATOR

Kdybych vsázel pokaždé litr, tak jsem bez baráku

Reagovat
smazaný uživatel

ale zrovna dnes bys ho vyhrál zpátky

Reagovat
REPLIKATOR

Dnes už bych nežil

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Nastupuje Celta Vigo.

http://replygif.net/i/1503.gif

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
drussbarb

Reagovat
valloire

Nastupuje FC Barcelona.

http://1url.cz/YtL9q

Reagovat
REPLIKATOR

valloire.rajce.idnes.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prej hory

Reagovat
smazaný uživatel

prosím nějakej link, klidně horší kvalitu jen aby se nesekal....pls pls nechce se mi do zakouřený hospody

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
smazaný uživatel

to se mi strašně seká :/ ale díky..

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Moji pratele Bileho baletu, na jak dlouho to jeste vypada s Balem a Marcelem?

Bale, jsem cetl, si to obnovil. A u Pepeho pocitam tak tyden max.

Reagovat
bartlu

auu

Reagovat
patas92

Tvl to je nepřesností

Reagovat
technecium

Reagovat
Switchback

To zase bude porod

Reagovat
ADM

Ja vám nevím kluci, ale ten náš futbal v poslednej dobe nestojí za vela až na niektoré výnimky

Reagovat
smazaný uživatel

je to celé jakési strašně nepřesné zatím...ale zábava to je, to zase jo

Reagovat
Switchback

se bavíš, jo? hmmm

Reagovat
ADM

do "zatím" myslíš kolko týždnov dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo je bůh!!!!!!!!

Reagovat
valloire

Barcelona má veliké štěstí, že neinkasovala.

Reagovat
dextroza_m

ty máš veliké štěstí, že můžeš sledovat tak skvělě fungující tým

Reagovat
valloire

to mám, sledoval jsem jich už spoustu

Reagovat
technecium

Boha jeho, zas tam každej vymejšlí patičky a dloubánky na vlastní půlce

Reagovat
patas92

Luis

Reagovat
bartlu

bozeee

Reagovat
patas92

Reagovat
bartlu

buuuuuuh

Reagovat
smazaný uživatel

chacháááá už sem se lekl, že si přímáky vybral proti Seville

Reagovat
technecium

Letos mu to z nich střílí hodně

Reagovat
smazaný uživatel

Krááál

Reagovat
smazaný uživatel

Messi náááááááááááádhera

Reagovat
REPLIKATOR

Messiáš Tak ještě dva.

Reagovat
I am Mancunian

messi nie je clovek, boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Krása

Reagovat
SIRBRANIKE

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

on je geenius, nikto sa nanho ani nechytaa

Reagovat
Switchback

Pěkný ale takovej DDG by to měl

Reagovat
I am Mancunian

ten by to vyrazil nohou

Reagovat
Switchback

do protiútoku z kterýho by dal Martial gól

Reagovat
Generalní Gladiator

hrajem špatně,málo běháme,fůra nepřesností, ale máme messiho..

Reagovat
valloire

skoro jako Zico

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na Vasconcellose se stejně nechytá.

Reagovat
smazaný uživatel

pfff, ze Zico, to je nymand v porovnani s Vasconcellosom

Reagovat
ADM

Neymar sa utápa v klučkách každým kolom viac stratil troška lahkosť

Reagovat
technecium

Strašně mi to připomíná Cristiana

Reagovat
ADM

to trio vystihovala minulu sezonu lahkosť a to tomu momentálne najviac chýba ..hlavne Neymar sa donekonečna snaží vymyslieť niečo extra a stráca mnoho lôpt

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar to dneska předržuje až hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

a zas ...

Reagovat
smazaný uživatel

3x za poslednych 10 minut

Reagovat
I am Mancunian

strasne co zadrbe

Reagovat
bartlu

Ney to dnes drbe o 106.

Reagovat
smazaný uživatel

ty voe, kolik už Neymar dnes zadrbal akcí

Reagovat
smazaný uživatel

Leoš dnes dobře jede

Reagovat
smazaný uživatel

leo, jeho ball control, nesktocne

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná střela.

Reagovat
smazaný uživatel

wtffff

Reagovat
smazaný uživatel

Jordi

Reagovat
smazaný uživatel

toto sa odkopava do autu

Reagovat
smazaný uživatel

Alba to hezky dojebal, zbytečné

Reagovat
valloire

Barcelona nestíhá a prasí a výsledkem je penalta. První v sezoně.

Reagovat
dextroza_m

hlavně, že ty stíháš...

Reagovat
technecium

jasná, ale strašně hloupá

Reagovat
-Carles-

Strašne lacný faul. Jordi

Reagovat
smazaný uživatel

Guidetti si Albu odstrkoval rukama, ale když to ten sudí nefoukl, tak pak pentle jasná a strašná hloupost od Albu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Albo, ty seš kokot

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, hezky po tom Bravo šel

Reagovat
Jordi Alba

Joj

Reagovat
valloire

REPLIKATOR14.02.2016 21:11

Albo, ty seš kokot

Reagovat
Jordi Alba

Je to hnusný, no.

Reagovat
roberos

kokot seš ty a tvoje kecy

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

ale no, nenadavaj si !

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
valloire

gol gol Celta dala gol

Reagovat
smazaný uživatel

njn, co všechno může způsobit nepřesná střela

Reagovat
blaugrana

Neymar ma totálne piči, Bus tam ani nie je, obrana tragická komplet.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar právě nemá v piči, ale má dneska nějakej spasitelskej pocit, že by to měl dneska táhnout a rozhodnout on. Zbytečně.

Reagovat
smazaný uživatel

chcel to vyriesit futbalovo, ale nakoniec to zadrbal neskutocne...nabuduce jednoducho odkop do autu a hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

takhle to ale nehrajeme ... A doufá, že hrát ani nebudeme.

Reagovat
smazaný uživatel

taky Pique si s tym nelame nikdy hlavu a preto uz ani nekiksuje, alba to v takejto tazkej situacii mal proste odkopavat

Reagovat
smazaný uživatel

neměl. Kdybysme hráli takhle jednoduše, tak ztrácíme spousty balonů a pouštíme soupeře do hry.

Jednou to nevyjde stokrát jo. Je nutný zůstat u své hry a stylu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty skoky by si mohly odpustit... jasný, fauly to byly, ale tohle...

Reagovat
ADM

Potrebujeme Zidana na lavičku, ten by z nás spravil valec

NEYMAR KATASTROFALNY. Nepresnosti akoby sme boli zo 4. tej ligy ..grc grc grc

Reagovat
smazaný uživatel

Neymareeee

Reagovat
roberos

Tak Neymar je z formy už několik zápasů!

Reagovat
smazaný uživatel

od te doby co se vratil Messi jde dolu...

Reagovat
ADM

Od tej doby má ten spasitelský pocit, čo sa spomína vyššie. Má menej loptu a vždy ked ju má, chce rozhodovať..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Další první poločas co stál za hovno, klasika

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna bol vyborny, rychly a plny dobrych polosanci, ktore vsak Neymar nekutocne velakrat zadrbal este ze je tam Leo, ten v prvom polcase ukazal preco je najlepsi hrac na svete

Reagovat
Switchback

nevím, mně příjde že většina naších prvních poločasů je strašná bída oproti druhým ...

Reagovat
ADM

Zhruba posledné tri mesiace až na nejaké výnimky sa pravidelne nevieme prvý polčas absolutne dostať do zápasu..to je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

nebyla to žádná hitparáda, ale poctivej výkon, kterej mohl vést k vedení. Bohužel nevedl a do druhé půlky musíme ještě přidat.

Reagovat
Switchback

takovej výkon bych si spíš představoval venku, doma bych čekal trochu víc ... ale možná je to tím, že Neymar zajebal x šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Být na ceduli skore 3:1, tak tě ani nenapadne to kritizovat.

Reagovat
ADM

ja si zas myslim ze to dosť prehliadame ale pre mna tie vykony nie su zdaleka top a nie len Neymara posledný týždne ale dajme tomu aj Barcelony posledne dva mesiace. Viem, že nemozme byť stale vo forme, ale prave teraz by sme sa do nej mali začať dostávať, kedže prichádza LM a suboj s ofenzivne celkom nebezpečným Arsenalom

Reagovat
ADM

Reagovat
REPLIKATOR

Střídej Nezmara

Reagovat
celeb

Poslal by som Neymara do servisu na kalibraciu, nejaky je vychyleny v poslednej dobe.

Reagovat
-Carles-

Veľmi sme ho vychválili za ten prvý polrok

Reagovat
celeb

ako on je stale paradny vo vsetkom, okrem strelby.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zaslouženě, každý má právo na slaběí chvilku, nedělejte z toho drama.

Reagovat
-Carles-

Pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Ney dneska zahodil, zadrbal a popálil dobrou desítku dobrých akcí. Snad se ještě nějakým gólem vykoupí, protože tohle je od něj zatím hodně smolnej mač.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Převzal Luisitovu roli, strašně ztrát, vůbec se mu nedaří věci, díky kterým by získal sebevědomí. Potřebuje akutně dát gól, pak bude opět řádit.

Reagovat
roberos

JInak S.Roberto dost v úvodu kazil .

Reagovat
-Carles-

Nečakal som tak zlý prvý polčas, Ney katastrofa. Dnes to zachráni Leo ale bude to drina.

Reagovat
valloire

Barcelona má jako vždy štěstí, že soupeř není kompletní. Po takovém výkonu by v poločase už ztrácela nebýt Claudia Brava.

Reagovat
smazaný uživatel

to prvni s tim druhym souhlas

Reagovat
ADM

jj presne tak, opakujem sa scenar z minuloročnej LM, ked sme dostali šampiona každej ligy ale ani jeden nebol kompletný kampaň

Reagovat
roberos

Real má štěstí každej druhej zápas !!!

Reagovat
roberos

Neymar často zbytečně sóluje a střelba nu taky teď nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

to prvni a s tim druhym souhlas...uz sem ti to jednou rikal!

Reagovat
roberos

Ty si se nevšiml že mohl přihrát a místo toho kličkoval ?

Reagovat
REPLIKATOR

Tiket v p*či

Reagovat
smazaný uživatel

Možná si ještě nezvykl na nový účes

Reagovat
technecium

jj s pleší hrál nejlíp

Reagovat
valloire

nejlíp hrál bez Messiho

Reagovat
technecium

ne, teď má moc velkej odpor vzduchu

Reagovat
smazaný uživatel

Tobe by se taky lepe zilo bez messiho, zavist neni zdrava

Reagovat
valloire

je to jenom pravdivej fakt, víc za tím nehledej

Reagovat
smazaný uživatel

Bez messiho je barca polovicni tak jako s neymarem bez formy, treba se sebrat...

Reagovat
Visca el barca

Upřímně kolik měl Neymar gólů v lize než se vrátil Leo ? Se trošku zasekl, protože to hraje na efekt a je z toho hovno

Reagovat
smazaný uživatel

urveme to, o to se nebojím...ale čekal sem trošku lepší výkon

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň budeme muset makat naplno

Reagovat
patas92
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On se probije cenou obranou a pak mu to před gólmanem odskočí.

Reagovat
smazaný uživatel

fuuuuck! ale toto bylo krásne od Neymara

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle bylo do borce nakonec

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ale nadherne Ney

Reagovat
ADM

Inak aj Sergi dneska velmi zly, dal by som tam Ardu

Reagovat
smazaný uživatel

Guidetti je strašně namistrovaný machýrek

Reagovat
ADM

Neymar zázračný zatial ale jeho rolu prebral druhý brazílčan na irhisku

Reagovat
smazaný uživatel

to nemůžou vydržet

Reagovat
Switchback

Neymar je úplně vymrdanej, wtffffffffffffff

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, tak se mi to líbí, ale už do brány!

Reagovat
smazaný uživatel

5 gólovek za 12 minut. To je zakletý.

Reagovat
ADM

Messi neskutočneee

Reagovat
smazaný uživatel

Andres co dokaze Barca zahodit to je az neuveritelne

Reagovat
dextroza_m

nádhera!

Reagovat
valloire

Barcelona tlačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera. Luisitoooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

kráááása!!! trapná celta nemá šanci

Reagovat
patas92

Messi

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Leo

Reagovat
smazaný uživatel

leeoooo, to bol pas Luis konecne

Reagovat
smazaný uživatel

takto vypadá "milimetrová" přihrávka, doslova

Reagovat
valloire

Pěkná přihrávka od Lea Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Dani dneska hrál hodně dobře.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dneska fakt ne.

Reagovat
ADM

hmmm strašne vela lopt postracal, hlavne druhy polčas

Reagovat
smazaný uživatel

dnes naopak najslabsi na place

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůžeš myslet vážně

Reagovat
roberos

Profesor Messi vyučuje !!! Messi je geniální jinak to mělo být tak 4:1 škoda že Inniesta neumí střílet.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Neskutečný Messi, Lucho super střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

Sergi Roberto o poznání hůř.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes na to ako hra v tejto sezone len "priemerny" vykon. ale aj tak tam mal par peknych momentov

Reagovat
ADM

Obaja striedaný boli najhorší na ihrisku dnes.

Reagovat
patas92

Reagovat
ADM

+ Neymar prvy polčas

Reagovat
smazaný uživatel

a válcovat dál hoši, nepřestávat

Reagovat
Jordi Alba

Leo a Luis

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je dnes výtečný

Reagovat
smazaný uživatel

Dani si o to vystřídání evidentně řekl...

Reagovat
smazaný uživatel

Leo neskutocne vyučuje

Reagovat
-Carles-

Messi dnes ide výborne

Reagovat
smazaný uživatel

to Guidettimu patří

Reagovat
blaugrana

Dnešná hra obrany nie je ani na úrovni krajského preboru...des.

Reagovat
_Blind_

Reagovat
blaugrana

A zasa.

Reagovat
smazaný uživatel

Mrtvak!

Reagovat
patas92

Konečně

Reagovat
smazaný uživatel

dnes to prostě celé zařídil Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Z hovna bič ...

Reagovat
blaugrana

Chvalabohu.

Reagovat
smazaný uživatel

je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Pak že Ronaldo je doklepavač :D Suarez ho začína předhánět :D I v těch super pádech :)

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je u balonu hrozně málo, ale vždy je z toho gól

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Kokesh

Dela si srandu? Co Messi pokazde vymysli za situaci, on snad udela vzdy to nejidealnejsi reseni, ktery by ale nenapadlo 90% fotbalistu...

Reagovat
smazaný uživatel

To zase nie ale on je fakt geniálny. Proste neskutočné vnímanie hry ...

Reagovat
valloire

To byl krásnej doklep.

Reagovat
smazaný uživatel

takže ho má Suárez megabomber

Reagovat
smazaný uživatel

jo to je ten magor s tou raketou na hlavě

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta dneska s Messim a Bravem nejlepší?

Reagovat
smazaný uživatel

mě se jako vždy i dnes moc líbil Luis

Reagovat
patas92

Neskutečný

Reagovat
ADM

Messi je dnes neskutočný

Reagovat
dextroza_m

ty vole co Messi předvádí

Reagovat
blaugrana

On by dnes nedal ani do prázdnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten si dneska straáááááááášně zamrdá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ney, famozne

Reagovat
smazaný uživatel

ty voleeeee, to je síla jak si je namazal

Reagovat
smazaný uživatel

leooo

Reagovat
ADM

Reagovat
patas92

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyar penalta a zas zadrbe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Messi dnes má nejlepší výkon tak za posledních 15 zápasů, fantazie

Reagovat
SIRBRANIKE

Chalani sa bavia.

Reagovat
I am Mancunian

M E S S I

Reagovat
I am Mancunian

O R G A Z M U S

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Arsenal toto spravil asi naposledy nie ? :D

Reagovat
Switchback

Reagovat
valloire

To je skokan !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

cooo tak to uz je moc

Reagovat
patas92

neregulérní

Reagovat
bartlu

Messi je nejvetsi buh, ten ty goly a individualni trofeje ma fakt v pejci...

Reagovat
dextroza_m

chcou nasrat Kikinu, aby neměl nej.střelce

Reagovat
smazaný uživatel

děláš si prdel?????!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

hezkyyyyy, parádně tu vyjebanou Celtu zesměšnit

Reagovat
Hristo Stoichkov

To jdi do prdele

Reagovat
monty25

Já si to normálně myslel, že provedou nějakou kulišárnu. Akorát teda nevím, jestli tam Suárez nevběhnul moc brzy...

Reagovat
patas92

vběhnul

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

livesport to nepobral a ukazuje ze to dal messi :D

Reagovat
FCSL

To odkoukali od Příbrami

Reagovat
monty25

Ani mi nemluv, ti to udělali proti Teplicím (a neregulérně).

Reagovat
_Blind_

Neuvěřitelné, to je prostě tým!!! <3

Reagovat
Generalní Gladiator

messi-chápu,proč ho spoluhráči tak zbožňují, suarez v těch rozhovorech o něm fakt nekecá

Reagovat
-Carles-

wtf

Reagovat
Jordi Alba

Oooo

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nedal penaltu

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

tak alespoň nějaká dobrá zpráva pro tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát si myslím, že to mělo jít na Neymara

Reagovat
I am Mancunian

teraz maju este 7 minut na to aby mu to nachystali do prazdnej

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo dostal jasny odkaz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

https://ctrlv.cz/u7r1 Livesport nepobral

Reagovat
REPLIKATOR

Messi zase nedal penaltu

Reagovat
cubinho

Reagovat
roberos

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

hohoo

Reagovat
smazaný uživatel

no to mě poser toto :D za toto PALEC nahoru PRO kluky... toto mě vážně pobavilo :D

Reagovat
ADM

Hotovo. Neskutočné

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

a druhý poločas opět paráda, proč máme pořád tak blbé první poločasy fakt nechápu

Reagovat
valloire

Okoukáno u Cruyffa....

Reagovat
smazaný uživatel

Raketááááááá

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
I am Mancunian

oni hraju snad iny sport ako united

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
valloire

lze říct, že ano

Reagovat
smazaný uživatel

Další taková akce. A Raketovi to strašně přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

to je koncert woe, když budem hrát proti Arsíku na plné koule tak nemají šanci

Reagovat
valloire

Reagovat
raduinho

Doufám, že dostanou podobnou nálož

Reagovat
smazaný uživatel

Leo rozdavač penalt...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Raketa parádní řešení, aby nedostal žlutou

Reagovat
-Carles-

Druhý polčas skvelá show

Reagovat
raduinho

Barcelonu si prostě musí užívat každý fanoušek fotbalu

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
roberos

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

100%

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Tak promiň, ale je to blbost. Když tvůj největší rival, kterého nesnášíš hraje výborně, tak se přece nebudeš tou hrou kochat...

Reagovat
Afrokrecek

Když Real trénoval Carlo, tak jsem se taky kochal. Pokrytče...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já jsem se hrou Realu nikdy nekochal,ani pod Carlem když hráli velmi dobře. Radost mi to prostě nedělalo,u úhlavního soka ne. Ale uznám ,že hráli dobře,kdežto většina bělogvardějců tu rivalitu schovává za výmysly o špatné hře,rozhodčích,štěstí apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jen blázen řekne, že Barcelona teď nehraje dobře.. Ono je fajn pocit vědět, že když se nebude dařit Messimu, tak je tam pořád Neymar a Suarez, kteří si každý zápas 3-4 velké šance připraví a naopak..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsi výjimka a všechna čest tobě

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušek fotbalu. Ne Realu . Čti to poctivě!

Reagovat
smazaný uživatel

Říká fanda klubu, který ještě nedávno hrál ten nejodpornější fotbal..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy nedávno? Myslíš za Pepa?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

,myslím,že tehdy by nás porazil i současný Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně zdraví.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Celtě to strašně přeju i s tou penaltou něměli si dovolovat nám dávat čtyřku

Reagovat
Switchback

jo, hajzli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

svině

Reagovat
cubinho

6

Reagovat
raduinho

Olaláááááá Neymáááár

Reagovat
dextroza_m

taky máš ESP komentář? Neříkal tam něco o Panenkovi?

Reagovat
raduinho

Nn mám to v angličtině na ziveprenosy.cz

Reagovat
smazaný uživatel

To vravel ešte k tej penalte.

Reagovat
ADM

Suarez 3 goly, 2 asistencie .. A aj tak najlepší Messi dnes

Reagovat
dextroza_m

ty vole, to je prostě nejlepší tým světa! VISCA!!

Reagovat
Switchback

Konečně

Reagovat
monty25

Dneska Liverpool šest, Barca šest.

Reagovat
Generalní Gladiator

nejgalaktičtější trio, jaké jsem kdy viděl hrát, něco neuvěřitelného

Reagovat
smazaný uživatel

MSN, to je neskutocnee

Reagovat
smazaný uživatel

Má ho

Reagovat
smazaný uživatel

hehehehehhehe to je snad nejlepší poločas sezony

Reagovat
-Carles-

Ney, konečne

Reagovat
SIRBRANIKE

Neyi...

Reagovat
smazaný uživatel

ted už to má Celta i s úroky zpátky

Reagovat
I am Mancunian

vsetci 3 su uz momentalne lepsi ako ronaldo, to je nieco uzasne

Reagovat
valloire

Reagovat
roberos

To už víc jak rok a ne jen oni !

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase byť lepší ako Ronaldo posledné obdobie (rok aj niečo) nieje nijak ťažké

Reagovat
patas92

Bůh žehnej Messimu

Reagovat
patas92

Bůh žehnej Messimu

Reagovat
Jordi Alba

Ney

Reagovat
REPLIKATOR

Teď budeš dělat machry Nezmare, celej zápas jsi hrál hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Dát šestku osmému týmu, to by se v lepších ligách nestalo.

Reagovat
ADM

Kolko to dostal Arsenal od United par rokov dozadu? 8?

Reagovat
smazaný uživatel

jenže tady je to každý druhý týden

Reagovat
smazaný uživatel

v "lepších" ligach nehra táto Barcelona

Reagovat
fenixLFC

to ciselko v pocte golov Liverpoolu nie je sest....to sa pise takto-6

Reagovat
kubys

Ale rozdíl je stejnej, takže to je úplně jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

Napríklad Spurs by chytilo tiež aspoň štvorku

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá odveta za podzim.

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez ale už jede vážně tak na 65 gólů Zlatý míč čeká

Reagovat
ADM

Ronaldovi nedáme GB za goly a Suarezovi ano? Na to je Zlatá kopačka .. aj ked je zatial skvelý, ale musí mu to vydržať celu sezonu ... Inak su Ney a Messi väčší favoriti

Reagovat
smazaný uživatel

on nemá jenom góly, dře pro tým a nahrává na ně...dnes dvě asistence

Reagovat
ADM

Ved vravím že je skvelý, žeriem ho, len si to napísal v súvislosti s tymi golmi. Ak mu to vydrží tak mu ju neskutočne prajem !

Reagovat
valloire

Reagovat
ADM

má pravdu

Reagovat
misinho7

asistencie ma aj Ronaldo to je take proste... davat Suarezovi GB zato co Ronaldovi nechcete davat

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam ještě ten rozdíl,který vám pořád uniká. Tyto góly vedly k titulům a pokud tomu bude tak i letos,tak nemůže člověk, který má nejlepší individuální statistiky ,ale jeho tým nic, být vyhlášen nejlepším hráčem. Pořád se tu vykřikuje,že Messi není nejlepší,protože nevyhrál MS ,ale Ronaldo být nejlepší může,byť si na MS neškrtl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, šance vyhrát MS s Portugalskem je stejná jako s Argentinou..

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdo neposuzoval, Messi zde není uznáván ,protože nevyhrál MS a spoluhráči v těchto úvahách jaksi nidy nebyli zohledňováni.

Reagovat
valloire

A kam prosím tě vedli Messiho góly v roce 2012? Já to teda vím, co ty?

Reagovat
valloire

Ronalda ale nikdo nezkouší srovnávat s Pelém nebo Maradonou. To ti uniká.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keď Luisito tomu tímu dáva viac než len góly ...

Reagovat
roberos

Góly nejsou vše . Messi jede na zlatý míč letos už 12 gólů a 5 asistencí a to není koncový hráč!

Reagovat
valloire

Ronaldo má 21 + 8

Reagovat
ADM

až bude hrať dlhodobo 5-6 zápasov skvelo, možme sa začať baviť..ale v poslednom zápase to bez debaty

Reagovat
Generalní Gladiator

tento kalendářní rok?

Reagovat
valloire

proč nezpochybňuješ toho nademnou?

Reagovat
Generalní Gladiator

roberose protože messiho čísla nějak tuším a vím, že to není za letošek, ronaldovi ne, tak proto se ptám..ale jinak mi připomínáš zloděje, který křičí chyťte zloděje

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

to určite ...

Reagovat
REPLIKATOR

Tiket v suchým triku

Reagovat
valloire

Zkušený mužstvo dá přesně tolik gólů, kolik na vítězství potřebuje. To nepotřebuje hysterický výsledky 6:1 a tak podobně. Takový výsledky jsou naopak znakem nezralýho mužstva.

Reagovat
smazaný uživatel

opakovany vtip nie je vtipom slabucky trolling

Reagovat
valloire

je to pravda, takže to neuvidíš naposled

Reagovat
smazaný uživatel

suchy humor, slabota

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, proto fandis realu, protoze si nezraly.

Reagovat
pingla

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Diego2

Reagovat
roberos

Ty debile Real se proti slabochům včetně Penalda může roztrhnout aby dal co nejvíc gólů. Real dal v lize nejvíc branek a komu - slabýkům !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem hrozně rád, že fandím takhle nezralýmu mužstvu. Co víc - jsem na ty nezralce dokonce pyšnej.

Reagovat
smazaný uživatel

kam vítr, tam plášť

Reagovat
smazaný uživatel

pokud vítr ke trofejím, tak plášť taky

Reagovat
smazaný uživatel

když vyhraje real 6:1 a barca tu haluzí ukope 2:1, tak tady prohlašujete jak hrajem naivně a jsme nezrálí a vy jak jste takticky dokonalí, že šetříte síly...když to je naopak, a nehodí se vám to do krámu, tak je samozřejmě vše naopak

Reagovat
smazaný uživatel

zkus nějaké příklady, ať vím, na co reaguješ

Reagovat
smazaný uživatel

Tady tohle píše pouze tvůj kolega valoár.

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Tchoříku, zas nezvládáš. Tobě ten čerstvý šumavský vzduch nedělá dobře. Měl bys zůstávat už jen ve své tchoří žumpě a nevylejzat.

Reagovat
loki5

Až to tu napíšeš po 257 to bude něco

Reagovat
Visca el barca

Slušná exhibice Tahle Barcelona mě ohromně baví

Reagovat
smazaný uživatel

možno španielska liga je najlepšia na svete ale koho sa baví divať na rozhodnutý zápas barcy popr realu kde je ten boj o titul ako v anglicku to nasadenie proste barca vyklepe arsenal 10:0 (aj s odvetou) trebars ale aj tak si radšej pozrem ten arsenal už len z princípu že tam dokáže potrapit posledny prveho a je to vyrovnany zapas namiesto tejto hádzanej

Reagovat
raduinho

Takže se radši podíváš na sračkoidní kopanou, kde jsou ty týmy vyrovnané jen díky jejich nekvalitě než na pořádný a špičkový fotbal. Inu proti gustu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sám jsi sračkoidní kopaná

Reagovat
Generalní Gladiator

nejsi horníčkův potomek?

Reagovat
raduinho

Od borce, který ví o fotbale úplné hovno tohle potěší

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

ano asi je to tak ze sa radšej pozrem na ten sračkoidný fotbal ale záživný oproti tej "hádzanej" o čom je podla teba pozerat futbal ? o tom že všetci vedia ze barcelona nevyhra 5:0 ale 5:1 to musí byť zaujimave jak prasa

Reagovat
technecium

Ok, jsi troll, tomuhle nemůže nikdo říkat házená

Reagovat
_Blind_

Reagovat
roman1978

a tak jsi nám to tady musel sdělit, co?

Reagovat
raduinho

Dobře.

Reagovat
roberos

Házená - Barca může za to že každý soupeř strachy zaleze?

Reagovat
smazaný uživatel

pri dobrej konkurenci je aj kvalita dobrá ale ked je niekto monopol ako Barca tak to ťažko....pre Barcu je to super ale tych fanušikov važne lutujem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Generalní Gladiator

koho?třeba mě to dost baví

Reagovat
-Carles-

A koho baví komentovať zápasy ktoré ho nebavia?

Reagovat
loki5

No já dneska koukal na Arsenal lišky a MC vs tot. A musím říct že první zápas byl skvělí a ten druhý stál za bačkoru. A to že je PL varovnaná ještě neznamená že je lepší

Reagovat
eden_h

Tak co Suarez aspirant na Zlatu loptu?

Reagovat
technecium

Teda na ten druhej poločas jsem koukal s otevřenou pusou Jak když koncertuje Morriconne

Reagovat
smazaný uživatel

je to až neskutečné, jak se ty naše první a druhé poločasy liší...ale možná je to otočená šetřící taktika od Enriqueho

Reagovat
smazaný uživatel

Dokáže prostě parádně reagovat na vývoj zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proč tady všichni obdivují něco, co bylo proti pravidlům?

Reagovat
technecium

To všechny góly byly proti pravidlům? Dneska jeden lepší než druhej

Reagovat
ADM

Nevbehol skor do 16ky. Davali spomaleny zaber. Navyše už to davnejšie uznali v Anglicku..je to proti pravidlam? Osobne neviem

Reagovat
smazaný uživatel

ne nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

On to přihrát může, ale zakončovatel nemůže vběhnout do určeného území dříve, než se střelec penalty dotkne míče. Suarez to porušil o půl metru.

http://s24.postimg.org/idb3j6k05/Bez_n_zvu.jpg

Reagovat
alcantara

Mas to skvele zaostrene, navyse Messi uz podla obrazku rozohral, cize to dost skresluje.

Reagovat
smazaný uživatel

je to půl metru, nejde o zaostření...

Reagovat
ADM

Teba majú v partii radi čo?

Ak si všimneš, tak v dobe presne kedy Messi rozohral, Suarez mal pravu nohu ešte vo vzduchu a lavu presne na čiaru, na zem došliapol až ked Messi posunul loptu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, on má nohu na čáře 16ky. Pokud chceš hrát ale chytrého, tak bys měl vědět, že jde o ten půlkruh za 16kou, ne přímo o velké vápno. Suarez je v půlkruhu naprsoto bez jakékoliv diskuze.

chytrolíne ;)

Reagovat
ADM

jj to som skutočný chytrolín, ked kusok vyššie píšem že osobne neviem ako to je s pravidlami pri tejto situácií a len diskutujem. Nevedel som o tom, že sa jedná aj o ten polkruh..

Reagovat
-Carles-
Reagovat
smazaný uživatel

Jenže on měl stát za tou další čárou (penaltový oblouk), proto tam taky je.

Reagovat
-Carles-

V takom prípade je to jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo kolik zdejších odborníků ví, na co tam ten oblouk vůbec je...

Reagovat
hntlyl

Reagovat
smazaný uživatel

proč ze sebe děláte dobrovolně hlupáky?

Reagovat
-Carles-

Tým že sem priložím screen z momentu kedy sa Messi dotkol lopty?

Reagovat
smazaný uživatel

tým že nevíš, na co tam je ten kruh?

Reagovat
-Carles-

A na to si prišiel ako? Postol si sem obrázok ktorý zachytáva moment po dotyku navyše v otrasnej kvalite. Čo som sem priložil je v lepšej kvalite a zachytáva presne ten moment, kedy má penaltové pravidlo vstúpiť do platnosti

Reagovat
valloire
Reagovat
-Carles-

Pravdu má, pravidlá sú jasné. Akurát že zrovna toto je pravidlo, ktoré sa celkom bežne porušuje a nikto sa nad tým nepozastavuje. Respektíve rešpektuje sa keď je porušené, niečo ako hraničný ofsajd

http://i.imgur.com/BqGR6pz.jpg

Reagovat
ADM

Nie každý pobral všetku múdrosť sveta ako ty.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, tak se nabav o něčem čemu nerozumíš ne? chceš si hrát na fotbalového odborníka a neznáš základní pravidla...

Reagovat
ADM

ADM 14.02.2016 22:27

Nevbehol skor do 16ky. Davali spomaleny zaber. Navyše už to davnejšie uznali ..je to proti pravidlam? Osobne neviem

Reagovat
smazaný uživatel

tak proč na mě reaguješ? já nikde o 16tce nic nepsal, tak proč mi píšeš něco o 16tce?

Reagovat
ADM

Reagoval som na teba asi preto, že som nepoznal tie pravidla do detailu a diskutoval o tom, či to platilo alebo nie, preto som hore poukazal na to ze Suarez do 16ky nevbehol skor, pretože som v tom príspevku ešte nevedel, že plati aj ten polkruh. Ale už na teba reagovať teda nebudem, ked si z diskusie o takejto banalite pohoršený..

Reagovat
smazaný uživatel

bolo to v poriadku

Reagovat
smazaný uživatel

ne nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde jsem nečetl,že by proti tomuto gólu někdo protestoval, takže existuje jen jediná správná možnost,jsi nejen největší,ale i jediný skutečný odborník na fotbalová pravidla.

Reagovat
valloire

nebylo, má pravdu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Někdo odkaz na tu Neymarovu parádičku ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc ze všeho se me na Barcelone líbí to,jak ti 3 v utoku absolutně vubec nezávidí branky jeden druhému....Klobouk dolu před Messim jak to dal Suarezovi na Hattrick to by Ronaldo třeba Balemu nikdy nedaroval..... Barca je válec a ten kdo miluje fotbal tak muže jen tleskat...

Reagovat
Generalní Gladiator

, máme štěstí my všichni, co zbožňují fotbal a barca jim neleží v žaludku

Reagovat
roberos

Reagovat
roman1978

první poločas taková údržba. lucho to má popletené. druhý poločas naprostá dominance a hlavně krása. měl by si konečně odpočinout pique, protože dneska pokazil snad vše - špatné přihrávky, každý přes něj přešel, zmatkování, zbytečné skluzy - prostě nejhorší na place. útok paráda. jen, kdyby ta úspěšnost začala trošku stoupat.

messi mohl dát gól číslo 300, ale raději udělal něco pro fanoušky (taky pro luise) a zase ukázal, jak má v piči nějaké góly. nejdůležitější je pohoda v týmu a hlavně v útoku. vypadá to, že ta jejich vyjádření o tom, jak jsou kamarádi i mimo, nejsou lživá. bylo by super, kdyby spolu zůstali ještě pár let. (ať se ten madridský mafián zblázní).

takhle půjdu s dobrou náladou spát. a taky bubu závidět penaldovi, že je mladý, krásný a bohatý. jak jsem se dneska dozvěděl.

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
roberos

Reagovat
roberos

Pravda MSN jsou opravdu parťáci - jim je jedno kdo dá gól,protože vědí že důležitý je tým! Real a Ronaldo - tam je dúležité aby CR dal nejvíc branek aby netrpělo jeho ego.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se na to fakt vykašli.

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo; Aleix Vidal, Piqué, Mathieu, Adriano; Busquets, Rakitic, Arda Turan; Messi, Luis Suárez y Neymar Jr.

Reagovat
blaugrana

Uzasne, ze si bol v strede ihriska Jeremy...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele