Primera División - preview 24. kola

20.02.2015, 08:19, aktualizováno 23.02.2015, 08:44
Previews
Tečku za čtyřiadvacátým kolem udělá záchranářský souboj mezi Levante a Granadou. Oba celky mají před vzájemným zápasem po devatenácti bodech a jen jeden z nich se může dostat do kontaktu s nesestupovými pozicemi, pokud dnešní duel neskončí nerozhodným výsledkem...
Levante UD - Granada CF  (pondělí 20:45)
Souboj na život a na smrt uvnitř sestupových vod svedou domácí Levante a Granada. Ze sedmi vzájemných duelů se čtyřikrát radovalo Levante, ale to se nyní vzpamatovává z debaklu od Barcelony.

Levante má s Granadou dobrou zkušenost. Alespoň pohled do minulosti jej může těšit, protože poslední dva duely dokázalo Levante vyhrát. Naposledy se urodila těsná výhra a na stadionu v Madridu byl jediným střelcem hostující Rubén García. Utkání mělo zároveň emotivní náboj, což bylo vidět z množství faulů, vysokého tempa a osmi žlutých karet. Minulé kolo se ale Levante nepovedlo. Provinční celek přicestoval na Camp Nou, aby se zde utkal s Barcelonou. Domácí si ale poradili a rozstříleli svého soka pěti brankami. Hattrick vstřelil Lionel Messi, jednu branku přidali Luis Suárez a Neymar.

Utkání bylo debutem pro novou posilu Levante, Jasona. Ten po utkání vzpomínal: "Jsem moc rád, že na mě trenér vsadil, vděčím mu za mnohé. Mám ze zápasu rozporuplné pocity. Na jedné straně jsem zažil svůj debut a hrál jsem na tak slavném stadionu proti těm nejlepším hráčům na světě. Na druhé straně jsme nedali ani jeden gól a pro celé mužstvo to bylo potupné. Příští zápas bude o mnoho lepší."

"Pondělní utkání bereme jako finále. Nic jiného to pro nás není. Potřebujeme hrát dobře, abychom si udobřili naše fanoušky a získali sebevědomí. Potřebujeme tři body, abychom měli další naději na setrvání v La Lize. Pro nás je důležitý každý zápas, ale když hrajete proti přímému konkurentovi v boji o záchranu, je to ještě mnohem vážnější událost. Musíme do toho dát naprosto všechno a odevzdat maximum. Budeme bojovat vším, co máme. Až do posledního dechu, abychom mohli na sebe být hrdí," burcuje Jason.

Granada v minulém kole neztratila tolik bodů. Dokázala totiž remizovat s baskickým Bilbaem. Předtím ale dostala dvě branky od Villarrealu, takže nyní je na 18. místě a má stejný počet bodů jako devatenácté Levante. Hráčem, který by jí mohl pomoci, je Rubén Rochina. Ten se definitivně uzdravil ze série nešťastných zranění, která jej limitovala. A je rozhodnut být platným hráčem. "Je to na trenérovi, ale cítím se fajn. Ještě nikdy v kariéře jsem neprožil tak špatný rok, neustále jsem byl zraněný a pořád se to obnovovalo. Teď už je to snad za mnou. Musíme porazit našeho konkurenta a já budu připraven, pokud mě trenér povolá," dodal zkušený hráč.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.00 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Sociedad - Sevilla FC  (neděle 12:00)
Nedělní program čtyřiadvacátého kola odstartují v pravé poledne Real Sociedad se Sevillou. Zatímco domácí se musí nervózně ohlížet přes rameno na chvost tabulky, Andalusané potřebují naplno bodovat, aby se udrželi na dostřel čtvrté Valencie, která již svůj zápas v tomto kole dokázala ovládnout.

Aktuální umístění Sociedadu by však nemělo hosty zmást: průběžná třináctá příčka je způsobena především tragickou formou na hřištích soupeře, kde svěřenci Davida Moyese nedokázali za celou dosavadní sezonu zvítězit ani jedinkrát. Všechna jejich prvenství tak přišla na domácí půdě, o čemž se mimo jiné přesvědčily i takové těžké váhy, jako Real Madrid, Atlético Madrid či Barcelona. Ty všechny svedli Baskové porazit, a jestli se ambiciózní Sevilla hodlá řadit mezi ligovou špičku, musí být v neděli opravdu na pozoru. Právě proti těm nejlepším předvádí Sociedad své nejkvalitnější výkony.

"Kvůli různým důvodům a okolnostem nám bylo odepřeno získávat tři body i z několika venkovních zápasů," posteskl si domácí brankář Geronimo Rulli. "Hráli jsme se stejným herním stylem i nasazením, jaké předvádíme doma, ale vždycky kvůli něčemu v posledních minutách ztratíme dva body."

"Sevilla bude v neděli opravdu náročným protivníkem," pokračoval gólman Sociedadu. "Jsme odhodlaní zahrát lépe, abychom doma bodovali naplno. Na Anoetě jsme silní, právě tady získáváme většinu našich bodů. Nedělní zápas je tak velmi důležitý, abychom naši domácí formu udrželi i nadále."

Ani příchod Davida Moyese do katastrofálně rozehrané sezony nic výrazně na výsledcích Sociedadu nezměnil. Posledních osm zápasů pod vedením skotského manažera skončilo vítězstvím Basků ze San Sebastiánu pouze jedinkrát, a tak je bodová rezerva na sestupové příčky pouze pětibodová. "V naší pozici je dalších deset týmů," poukazuje Rulli na značnou vyrovnanost letošního ligového ročníku. "Každý tým dokáže porazit kohokoli jiného, je to letos opravdu hodně vyrovnané. Každá výhra dokáže značně zamíchat pořadím a toho se musíme držet."

Sevilla poslední dobou poněkud ztrácí dech, o čemž svědčí čtyři prohrané ligové zápasy z posledních osmi. Kapitán Fernando Navarro tak dobře ví, že v boji o vysněné čtvrté místo je třeba zabrat a nic nepodcenit: "Je nám jasné, že to bude náročný zápas proti soupeři, kterému i s jeho značnou hráčskou kvalitou letošní sezona nevychází. Potřebujeme tři body."
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Zaldua, Ansotegi, Martínez, La Bella - Pardo, Granero - Prieto, Canales, Castro - Agirretxe
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Figueiras, Arribas, Kolodziejczak, Navarro - Carriço, Iborra - Reyes, Banega, Vitolo - Bacca
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.75 - 3.30 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Athletic Bilbao - Rayo Vallecano  (neděle 17:00)
Athletic se v neděli pokusí vrátit Bleskům porážku z úvodu sezóny. Athletic má nabitý program a musí se popasovat hned se třemi soutěžemi, možné únavy domácích by na San Mamés mohli využít Madridští, kteří se v La Lize drží v poklidném středu tabulky.

Sotva se Lvi vrátili z úspěšného výletu do italského Turína, už se musí Valverdeho družina soustředit na domácí soutěž. Ve čtvrtek si na půdě Evropské ligy vybojovali slibnou pozici do odvety prvního kola vyřazovací části, když díky brankám Iňakiho Williamse a Carlose Gurpegiho remizovali s italským soupeřem 2:2. Právě střelec první branky se zapsal do historie baskického celku, jelikož se stal prvním fotbalistou tmavé pleti, jenž dal branku v dresu Los Leones. Klub hrdý na svou politiku angažování hráčů jen z baskického regionu však neustoupil z nastoupeného kurzu, Williams se narodil a vyrostl v Bilbau.

Nabitý program Basků se ale podepsal na špatných výsledcích v Primera División. Athletic se aktuálně drží až na nelichotivé čtrnácté pozici s mizivou šancí zopakovat si letošní evropskou pouť. Z posledních deseti utkání vyhráli Lvi jediné a na sebevědomí domácím nepřidal ani debakl 2:5 od Barcelony z předminulého kola, v posledním ligovém zápase pak Valverdeho výběr jen remizoval v Granadě 0:0. Může se tedy klidně stát, že Rayo si ze San Mamés přece jen nějaký ten bod odveze.

"Chceme vyhrávat v každém zápase. Jsme jen jedno vítězství od osmého místa a stále se chceme dívat především na horní patra tabulky. Athletic nezačal sezónu dobře, ale stále je to velký tým. V posledních letech se pohybovali vždy těsně pod vrcholem. Rozhodně je nesmíme podceňovat," uvedl před zápasem středopolař Blesků Alex Moreno.

Vallecanos v minulém kole ukončili třízápasovou sérii porážek a vyšlápli si na favorizovaný Villarreal. "Po tom vítězství nám spadl obrovský kámen ze srdce, jsou to pro nás zlaté body," komentoval poslední zápas Moreno. Díky tomu mají Madridští již sedmibodový náskok na sestupové pozice a dokonce mají o dva body více než jejich nadcházející soupeř.

Athleticu bude v utkání chybět jen zraněný Iturraspe, naproti tomu se po jednozápasové pauze vrací do Valverdeho kádru Xabier Etxeita. Rayo se musí obejít jen bez náhradního gólmana Davida Cobeňa. Zápas začíná v 17:00, hlavním sudím bude David Fernández Borbalan.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Blaneziaga, Laporte, Gurpegi, Marcos - Rico, José - Muniain, Beňat, Susaeta - Aduriz
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Toňo - Nacho, Amaya, Castro, Tito - Jozabed, Fatau - Kakuta, Bueno, Licá - Baptistao
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.60 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Villarreal CF - SD Eibar  (neděle 19:00)
Pátý soutěžní zápas v patnácti dnech čeká v neděli večer Villarreal. Žlutá ponorka hostí Eibar, který si z prvního vzájemného zápasu v letošní sezóně odnesl bod za remízu 1:1. Baskové se ale momentálně brodí v těžké krizi, takže Villarreal má dobrou možnost odčinit výpadek z posledního ligového kola.

Villarrealu sice nevyšel první semifinálový zápas španělského poháru ani následný ligový zápas na hřišti Vallecana, ve čtvrtek však Marcelinův tým udolal na El Madrigalu Red Bull Salzburg 2:1 a v Evropské lize tak má nakročeno do další části vyřazovací fáze. Povzbudivá výhra by tak mohla dodat domácím potřebné sebevědomí pro utkání s nevyzpytatelným Eibarem.

"Chceme v lize opět nalézt naši minulou formu poté, co jsme prohráli s Rayem. Ta porážka pro nás byla velkým zklamáním, ale nyní proti Eibaru musíme být znova silní. Nemůžeme si dovolit ztrácet body před vlastními diváky, jdeme jednoznačně za vítězstvím," prohlásil před zápasem domácí Denis Čeryshev, jenž na sebe výrazně upozornil skvělým výkonem proti Salzburgu. Rodák z Nižného Novgorodu ale odmítl po vydařeném zápase spekulovat o svém návratu do domovského Realu Madrid. "Na řeči o mém návratu do Realu je stále ještě příliš brzy. Velmi si vážím šance, kterou jsme ve Villarrealu dostal. Moc si to tu užívám i proto, že mou prioritou je hrát a to bych nevyměnil za nic na světě. Až přijde ten pravý moment pro návrat, budu o tom uvažovat," zakončil čtyřiadvacetiletý Rus.

Baskové v současnosti nepůsobí tak dravým dojmem jako v první polovině soutěže. Eibar prohrál poslední čtyři ligové zápasy, když postupně nechali všechny body konkurenčnímu San Sebastianu, Atléticu, La Coruňi a Elche. V řadách týmu Gaizky Garitana však ještě není místo pro paniku. "Jsem optimista. Uhráli jsme už sedmadvacet bodů a žádný soupeř nám je nedal zadarmo. Villarreal má obrovskou sílu a lepší kvalitu než my. To nám ale nezabrání hrát naplno, také máme své silné stránky," uvedl před zápasem hostující kouč.

Hostům nepomůže potrestaný Federico Piovaccari ani zraněný obránce Abraham. Naopak Manu Moral dostal po zlomenině lícní kosti od klubových lékařů zelenou, nicméně jeho tvář bude zdobit ochranná maska. Villarreal nehlásí žádné nové absence. Utkání odstartuje v 19:00, do píšťalky bude foukat Mario Melero López.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Costa, Dorado, Musacchio, Rukavina - Gómez, Trigueros, Pina, Campbell - Giovani, Moreno
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Irureta - Lillo, Navas, Aňibarro, Bóveda - García, Borja - Lara, Arruabarrena, Saúl - Lekič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.50 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Elche CF - Real Madrid  (neděle 21:00)
Po úspěšné německé štaci v průběhu týdne musí Real Madrid obrátit svou pozornost z Ligy mistrů zpět na domácí soutěž, kde jej čeká venkovní zápas v Elche. To se v posledních týdnech těší výtečné formě, kterou se pokusí potvrdit v zápase z kategorie těch nejtěžších.

Zvláštní příchuť bude mít toto utkání pro domácího Adriána Gonzáleze. Šestadvacetiletý záložník totiž prošel právě akademií Realu a za to, že nyní patří k předním postavám v Elche, vděčí z velké části právě madridskému klubu, který mu před lety dal šanci prorazit ve velkém fotbale. "Jsem velmi vděčný za vše, co mi Real Madrid poskytl."

Vzhledem k postavení svého týmu v ligové tabulce však González musí své sympatie alespoň pro nedělní zápas odložit stranou. Elche sice zvládlo poskočit z ligového dna výše díky dvěma výhrám v řadě (a celkově čtyřem z posledních šesti kol), ale stále zůstává pouze na první nesestupové sedmnácté příčce. "Mám velkou radost z toho, jak se daří mi i celému týmu. Pokud takto budeme pokračovat, dosáhneme svého cíle, tedy záchrany v La Lize," pokračoval González.

"Bodovat proti Realu Madrid je stejně tak důležité, jako proti kterémukoli soupeři, který má stejné plány jako my. Abychom proti Realu vyhráli, bude třeba nastoupit s velkým nadšením. Nacházíme se zrovna v dobré formě a musíme si uvědomit, že když v tom budeme pokračovat, není důvod, abychom nezvítězili pokaždé, bez ohledu na to, proti komu budeme hrát," věří optimisticky González.

Zrovna Bílý balet však představuje pořádný oříšek, a to pro každého soupeře na světě. Naposledy se o tom přesvědčilo Schalke, které ani doma na svého favorizovaného soka nestačilo a podlehlo mu v rámci osmifinále Ligy mistrů 0:2. Zdá se tak, že stále nedávná drtivá prohra 0:4 od městského rivala Atlétika Madrid na svěřence Carla Ancelottiho nezanechala žádný negativní vliv. Na Elche má navíc Real příjemné vzpomínky, neboť v domácím zápase letos pohodlně zvítězil 5:1 hlavně díky čtyřem trefám Cristiana Ronalda.
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Tytoń - Suárez, Roco, Lombán, Albácar - Adrián, Pasalic - Rodríguez, Fajr, Ňíguez - Jonathas
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo - Lucas, Kroos, Isco - Bale, Benzema, Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 13.00 - 6.50 - 1.22
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Barcelona - Málaga CF  (sobota 16:00)
Barcelona se v novém kalendářním roce těší výtečné formě, která přímo souvisí s formou její největší hvězdy Lionela Messiho. I na svoje poměry prožívá argentinský ostřostřelec období mimořádné efektivity, nyní se o tom v sobotu bude moci přesvědčit také Malaga.

Messiho loňské statistiky čítající jednačtyřicet branek by u leckoho jiného značily navýsost špičkově vyvedenou sezonu, ne tak u drobného génia Barcelony. Za vše hovoří jeho statistiky z předchozích let, kdy zvládl nasázet rovných šedesát (sezoně 2012-13) či neuvěřitelných třiasedmdesát branek (sezona 2011-12). K loňskému úpadku se navíc přidaly i možné rozpory v Messiho daňových záznamech, které jen přilily olej do ohně, co se týče možného odchodu několikanásobného držitele Zlatého míče pryč z Barcelony.

Nyní je však vše zdánlivě zapomenuto. Série jedenácti vítězných zápasů za sebou posunulo Barcelonu ve všech soutěžích kupředu a zvláště v Primera División její forma znovu nahání strach vedoucímu Realu Madrid, který drží před čtyřiadvacátým kolem jediný bod náskoku.

"Cítím se dobře," potvrzuje Lionel Messi. "Jsem šťastný, jak nám teď všechno jde. Chci pokračovat v pomáhání týmu. Minulý rok pro nás nebyl velmi dobrý, měli jsme příliš mnoho problémů na hřišti i mimo hřiště. Ale doufám, že letos se všechno změní."

Messimu je sice stále teprve sedmadvacet, ale sám již uznává, že po dobré dekádě plnohodnotně vrcholového fotbalu na té nejvyšší možné úrovni již argentinský střízlík uznává, jak bude muset svou hru přizpůsobit. "Nemám už 17, 18, 19, 20 nebo 21 let, kdy ještě vaše tělo necítí každou drobnou bolístku. S přibývajícím věkem je to cítit čím dál víc. Nyní se už musím během poločasové přestávky o dost víc snažit a byl opatrný, co vůbec jíst."

"Hodně jsem se od svého příchodu sem změnil,"
pokračoval Messi ve vyprávění. "Jsem již vyspělejší a naučil jsem se dost věcí jak na hřišti, tak mimo hřiště. Ještě je ve mně zbytek toho starého Messiho, ale ne moc."

"Starý Messi" ve své aktuální podobě dříme přinejmenším, co se týče návratu výtečných statistik na scénu. Letošní sezona již Messimu přinesla sedmatřicet gólových radostí a celou řadu asistencí. Malaga jako host na Camp Nou bude mít co dělat, tím spíš přijíždí jako sedmý celek tabulky, který své momentální výhodné postavení nebude chtít zrušit.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.08 - 11.00 - 26.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Córdoba CF - Valencia CF  (sobota 18:00)
V sobotu večer se Valencia pokusí vyhrát potřetí v řadě v La Lize, když přijede navštívit Córdobu. Ta je zatím poslední a její aktuální forma moc důvěry nevzbuzuje. Córdoba prohrála poslední čtyři zápasy. Podaří se jí prolomit smůlu a překonat favorizované Netopýry.

Valencia utrpěla dva ligové šrámy, když remizovala s Celtou Vigo a prohrála s Málagou. Od té doby se ale ambicióznímu tmu opět daří a poslední dvě utkání se Valencii povedla. Nejprve si Netopýři přivezli domů výhru z Barcelony, když tamní Espanyol porazili o jednu branku. A jen jediný zásah jim stačil také v minulém kole La Ligy. Do Valencie zavítalo Getafe a nakonec odjelo pokořeno proměněnou penaltou Alvara Negreda dvacet minut před koncem. Z hlediska Valencie to možná nebyl úplně ideální výkon, ale tři body byly zachráněny. I díky nim je Valencia na kýženém čtvrtém místě, které úporně hájí před dotírající Sevillou.

Na pátý celek má náskok dvou bodů, což rozhodně není moc. Na druhou stranu, i Atlético, které je na třetí příčce, umí zaváhat. A od Valencie je vzdáleno jen tři body. Valencia může těžit z minulých zkušeností proti Córdobě. Těch sice nemá mnoho, protože se oba týmy potkaly teprve jednou, ale první měření sil na Mestalle rozhodně hovořilo právě pro Valencii. V pátém kole Primera Division se jako první trefil Paco Alcácer již v průběhu první půle, čtyři minuty nato navýšil náskok bek José Luis Gayá. Po změně stran upravil na konečných 3:0 záložník Sofiane Feghouli.

Valencia pokračuje ve vyhrávání a kvalifikace do Ligy mistrů je zatím poměrně blízko. Přesto ale hráči necítí žádný tlak, což dodává záložník Andre Gomes. "Necítíme žádný tlak od fanoušků ani trenéra. Nemyslíme na žádné specifické umístění, neklademe si konkrétní cíle. To nám hodně ulehčuje práci. Jediné, na co se soustředíme, je vyhrávání. Zatím se nám to daří a chceme v tom pokračovat. Valencia je klub, který je založen na principu vyhrávání. Cílem každého zápasu jsou tři body a my je chceme získat za každou cenu."

"Přesně víme, co máme na hřišti dělat, jaké je naše místo a co je naším cílem. Náš trenér je mistr v tomto ohledu a my jsme vždycky perfektně připraveni. Někdy to tak ale je, že uděláme hloupou chybu. Začneme si myslet, že už máme všechno vyhrané a ztratíme koncentraci. To se někdy stává každému. Pak je snadné inkasovat. V zápase s Córdobou jsme favority, ale počítáme s tím a celkem si to užíváme. Bude to hodně důležitá bitva, protože je jasné, že když jste favorit, očekává se od vás vítězství. Vzhledem k rozdílu mezi oběma kluby by si někdo mohl myslet, že to bude snadné. Ale tak to není - v opravdovém fotbale nejsou žádní lehcí soupeři, dnes se ta linie stírá pořád víc a víc. Nesmíme se nechat překvapit," míní Gomes.

Córdoba v posledních týdnech prožívá strastiplnou formu. Z posledních deseti zápasů vyhrála jen dva, ale poslední čtyři prohrála. V minulém kole dostala tři branky od Sevilly a ještě přišla o vyloučeného Patricka Ekenga Ekenga. O první gól se postaral Grzegorz Krychowiak, další dvě trefy si rozdělili Carlos Bacca a Vicente Iborra. Córdoba se netrefila ani jednou a opět podala mizerný výkon. Dvacet minut navíc dohrávala Sevilla také v početním oslabení, takže se síly vyrovnaly, ale na hře Córdoby se to nijak neprojevilo.

Córdobě bude v utkání chybět obránce Iago Bouzón, který je po operaci. Kromě něj také hříšník z minulého kola Ekeng Ekeng. Valencia bude postrádat především Paca Alcacera. Mladý útočník měl původně chybět jen dva až tři týdny, ale jeho zranění se neléčí moc dobře a není jisté, kdy se mladík dá dohromady. Poradí si Netopýři s Córdobou i bez něj, nebo se domácí konečně vzpamatují?
Córdoba CF - pravděpodobná sestava:
Carlos - Campabadal, Pantić, Crespo, Edimar - Rossi, Deivid - Bebe, Ramos, Ghilas - Andone
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Cancelo, Mustafi, Otamendi, Gayá - Parejo, Fuego, Gómes - Feghouli, Negredo, Piatti
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.30 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - UD Almería  (sobota 20:00)
Atlético se bude snažit dát zapomenout na výpadek z minulého kola a na domácí půdě proti Almeríi si půjde pro jasné tři body. Andalusané již tři zápasy v řadě neprohráli a alespoň bod by se jim do tuhého záchranářského snažení hodil. Madridští ale body na stadiónu Vicenteho Calderóna zpravidla nerozdávají.

Ztráta Atlética Madrid na vedoucí příčku se po porážce ve Vigu prohloubila už na sedm bodů. Úřadujícím šampionům se tak vidina obhajoby postupně ztrácí, avšak v kabině se letošní výsledky Madridských zatím nehodnotí příliš negativně. "Taková ztráta pro nás není nijak skličující. Držíme si třetí místo a tým pracuje výborně. Naším cílem zůstává Liga mistrů a uvidíme, o co budeme případně hrát na konci sezóny," uvedl před zápasem domácí obránce Jesús Gámez, jenž do Simeoneho výběru přišel vloni po dlouholetém působení v Malaze.

Podobně smířlivý tón ale po zápase s Celtou nevolil právě charismatický kouč Simeone, jenž prohru 0:2 vzal jednoznačně na sebe. "V prvním poločase jsem nezvolil dobré rozestavení. Ztratili jsme pětačtyřicet minut kvůli mému špatnému rozhodnutí. Popravdě jsme postrádali rovnováhu, odevzdávali moc míčů v záloze a nedokázali jsme posloužit útočníkům," komentoval Cholo zápas, který rozhodly dvě branky Galicijských ve druhé půli.

Almería se po několikazápasovém půstu konečně zvedla a po třech utkáních bez porážky se částečně vymanila z ohrožení. Příchod nového kouče Juana Ignacia Martíneze se tak vedení klubu jednoznačně vyplácí, na první sestupovou příčku už má Almería náskok čtyři body. Zásluhu na tom mají především vítězství proti Getafe a Córdobě, v posledním kole pak Andalusané po divoké první půli remizovali s Moyesovým Realem Sociedad 2:2.

Hosté si nicméně uvědomují své šance a k utkání přistupují s chladnou hlavou. "Budeme čelit jednomu z nejlepších týmů La Ligy, který není úřadujícím mistrem náhodou. Jedeme do Madridu s cílem odehrát dobré utkání, což je jediná cesta, jak si vysloužit pozitivní výsledek. Zatím jsme ve venkovních zápasech dokázali uhrát slušné výsledky, proč bychom tedy nemohli proti Atléticu zopakovat totéž?" komentoval nadcházející utkání útočník Tomer Hemed.

Na straně domácích bude chybět zraněný Koke, hostům nemůže pomoci rovněž zraněný Rubén. Zápas začíná v sobotu od 20:00, hlavním sudím bude Antonio Mateu Lahoz.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Moyá - Ansaldi, Giménez, Godín, Juanfran - Turan, Tiago, Gabi, Ňíguez - Mandžukič, Griezmann
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Julián - Dubarbier, Santos, Trujillo, Macedo - Verza, Corona - Bifouma, Soriano, Wellington - Hemed
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.20 - 6.50 - 17.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo La Coruña - Celta Vigo  (sobota 22:00)
Celta Vigo se podle všeho vrací na scénu v plné fazoně, o čemž se v sobotu přesvědčí Deportivo La Coruňa, které svého lokálního rivala v rámci prestižního galicijského derby vyzve na tvrdý souboj o lepší výchozí pozici do tabulky. Před zápasem samotným rozvířil vody štenkrování a odvážných výstřelků Pablo Insúa, pro nějž je největším klubem v Galicii jednoznačně Deportivo "ve všech myslitelných ohledech."

Hostující útočník Nolito dlouho s opovědí neotálel a na tiskové konferenci prohlásil: "Pro mě jsou v Galicii týmy dva, Celta i Depor. Insúu respektuju, ale příliš mě nezajímá, co všechno zrovna říká. Musíme se nejprve domluvit na hřišti. Ještě minulý týden by Celtě nikdo nevěřil ani nos mezi očima, ale proti Atléticu jsme nakonec uhráli tři body, a to zaslouženě," poznamenal střelec Celty k nedávné výhře svého týmu nad obhájcem titulu z Atlética Madrid. Vigo se díky tomu posunulo v průběžné ligové tabulce na devátou příčku.

"Upřímně si myslím, že derby nemá žádného favorita, každý může vyhrát," pokračoval Nolito. "Možná jsou mírnými favority oni, protože hrajou doma, zatímco od nás se čekají tři body."

Celta se bude muset obejít bez početné řady hráčů Huga Malla, Borjy Obuiny či Carlose Planase. Na opačné straně zase podobné řešení poskytovali Hélder Postiga, Luis Fariňa, Salomao a Toche.

Depor nedávno předvedl rovněž výtečně rozehraný zápas přímo na horké půdě Realu Madrid. Přesto porážku 2:0 odvrátit nedokázal, madridští tentokrát působili odhodlanějším a koncentrovanějším dojmem. Podle Insúy však zápas s Celtou nabírá na ještě větší důležitosti ne třeba zmíněný výkon i výsledek ze stadionu Santiaga Bérnabeua.

"Body jsou to stále stejné, ale kdybych si měl vybrat jeden zápas, kdy se zvítězí, dávám přednost derby," prohlásil Insúa. "Bude to pro nás obzvláště speciální zápas. O moc víc napínavou bitvu abyste v lize pohledali, lepší derby nenajdete. Soboty se již nemůžeme dočkat," dodal hráč Deportiva na závěr.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.20 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Getafe CF - Espanyol Barcelona  (pátek 20:45)
Páteční večer je v La Lize ve znamení souboje "menšího El Clásica" - madridského Getafe a barcelonského Espanyolu. Ačkoli zápasy těchto dvou týmů nedosahují takové proslulosti jako utkání jejich movitějších městských konkurentů, stále se jedná o velmi zajímavá střetnutí.

Pokud sázíte na přesné skóre, je v tomto zápase záhodno vsadit na skóre 2:0. To se v poslední době ustálilo mezi oběma soupeři jako velmi časté. Za posledních pět vzájemných duelů skončil zápas poměrem 2:0 čtyřikrát! Dvakrát se radoval Espanyol, dvakrát Getafe. Katalánský tým byl úspěšnější na domácí půdě, když v minulém utkání vyhrál. O branky se za Espanyol postarali Sergio García a Christian Stuani, který se trefil pět minut před koncem zápasu.

Právě postava Sergia Garcii, zkušeného útočníka a kapitána, je dlouhodobým symbolem Espanyolu. Jednatřicetiletý hráč samozřejmě svými výkony a věrností přitahuje jak fanoušky svého klubu, tak i zájemce z jiných zemí. A v poslední době mu na stole přistálo několik zajímavých nabídek. Proč je nepřijal, i když se jeho týmu třeba příliš nedařilo? V rozhovoru pro klubovou televizi Garcia vysvětluje: "Kapitán nikdy neopouští loď. Stoupá s ní a klesá, ale nikdy neutíká z boje. Měl jsem dvě naprosto luxusní nabídky, ale rozhodl jsem se zůstat."

"Cítím, že tohle jsou moji lidé. A tohle že je můj domov. Cítím se tu skvěle, tak proč bych odcházel? Miluji klub i jeho fanoušky, vycházím se spoluhráči a baví mě fotbal. Moje srdce mi řeklo, že nesmím odejít. Tak jsem ho poslechl. A ukázalo se, že jsem se rozhodl dobře, protože se nám teď daří, mě i po té individuální stránce. Doufal jsem, že tím rozhodnutím nepotěším jen sebe, ale také moji rodinu a fanoušky. A víte co? Jen za včerejšek mi napsalo několik lidí, jak jsou vděční, že z klubu neodcházím."

Garcia ví, že jeho spoluhráče čeká v pátek velmi náročné utkání. "Páteční zápas pro nás bude hodně důležitý. Náš soupeř je hodně nebezpečný a když mu necháme jen trochu prostoru, bude nás umět potrestat. Já ale vím, že moji spoluhráči jsou ve výborné kondici, daří se nám a proto odevzdáme na hřišti maximum sil, abychom si odnesli tři body a zlepšili své postavení v tabulce," dodává matador Espanyolu.

Getafe zažilo ostrý pád do reality. Poté, co klub trochu překvapivě porazil favorizovanou Sevillu, si vylámal zuby na dalším účastníkovi boje o evropské poháry. Nestačil na Valencii, kterou jediným gólem dvacet minut před koncem spasil Alvaro Negredo. Getafe ale nepodalo špatný výkon a stejný bude chtít zopakovat také proti Espanyolu. Do hry se mu navíc vrací záložník José Cañas, který v základní sestavě pravděpodobně nahradí záložníka Victora Sáncheze. Ten obdržel příliš mnoho karet.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Jona - Alexis, Naldo, Velázquez, Lago - Sarabia, Rodríguez, Lacen, Yoda - Sammir, Alvaro
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - Arbilla, Gonzalez, Moreno, Duarte - Vázquez, Abraham, Caňas, Sevilla - Stuani, Caicedo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.10 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid23190472:2257
2.FC Barcelona23182367:1356
3.Atlético Madrid23162547:2250
4.Valencia CF23145441:2047
5.Sevilla FC23143639:2645
6.Villarreal CF23125637:2241
7.Málaga CF23105825:2735
8.Espanyol Barcelona23851030:3429
9.Celta Vigo2377923:2428
10.SD Eibar23761025:3227
11.Rayo Vallecano23821324:4026
12.Real Sociedad2359924:3124
13.Athletic Bilbao23661120:3124
14.Deportivo La Coruña23661120:3624
15.Getafe CF23651218:3123
16.UD Almería23651222:3623
17.Elche CF23651221:4223
18.Granada CF233101014:3519
19.Levante UD23471217:4319
20.Córdoba CF23391117:3618

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (803)

Přidat komentář
dextroza_m

Jedeme Barca, drtivé vítězství, Leo tři fíky, Ney 2 a Luis také 2.

výhra 7 : 0!

Reagovat
DonAndres

4:0 myslím - Leo 2x, Suarez 1x, Neymar 1x

Reagovat
Billy McClane

Tak snad tentoraz aspon vystrelite na branu

Reagovat
DonAndres

Doma to bude jiný příběh

Reagovat
10FKK

Starej se o vaší bídu.. s Atletama 0 šancí, 3 střely celkem a s podprůměrným Schalke 1 a celý tři střely na branku!

Reagovat
Billy McClane
Reagovat
10FKK

Bale a cr16 Na půl plynu už jedete delší dobu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty tak někomu něco vyčítej ...

Reagovat
valloire

Vystřelili jste snad na bránu? Nevystřelili. Tak co?

Reagovat
Visca el barca

Však vy jste ve středu hráli taky pěknoý hovno. Další kolo letíte

Reagovat
Phillipinho

Hodne prehnany tip

Reagovat
eder

Tak Leovi nakonec chyběl do hattricku jen kousíček...

Reagovat
F.Torres

těsně

Reagovat
Mrvinho

Hmm

Reagovat
Hokaido

Reagovat
valloire

už jsme zase na zemi...

Reagovat
Slejdy

skoro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

jsem dobrý tipér... jenom o 8 golu jinde

Reagovat
Xavi

Dneska snad 0:2, Espanyol má formu, ale Getafe se mně zdá, že se taky zvedají.

Zítra pak Barca konečně na první místo.

Ale moc se těším na galicijské derby.

Reagovat
Phillipinho

Skoda, ze se hraje az ve 22:00, bude mene divaku....

Reagovat
Xavi

Já bych řekl, že tohle derby se hrálo často v tomhle čase. Já bych jim věřil, ve Španělsku to mají jinak a navíc sobota. Hlavně oba týmy mají celkem formu.

Reagovat
santini

bude určite plný dom a úžasná atmosféra... milujem tieto derby s Deporom. vzhľadom k forme oboch tímov očakávam aj celkom gólové stretnutie

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, ze dnes espanyol nevyhraje. Maximálně uhraje remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Shkodran Mustafi může během letních měsíců po pouhém roce opustit Valencii. Německý reprezentant by mohl zamířit do Premier League, kde má podle "Super Deporte" o jeho služby zájem Tottenham. Dlouhodobě pak Mustafiho sleduje rovněž Borussia Dortmund. (transfermarketweb.com) zájem mít múzou

Reagovat
smazaný uživatel

naozaj si myslite ze toto je top liga sveta?ano barcselona real atletiko. ale ostatok by bol vyklepany aj v druhej anglicke. eibar elche levante granada? trochu reality preboha. priemera division vyplachnite si oci diky peace

Reagovat
Visca el barca

Tak se podívej jak kdo hraje v pohárech a vypadni do sekce HYPE PREMIER LEAGUE. Trotle

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
dextroza_m

proto si Sevilla, Valencia a spol maže týmy z PL na chleba?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus to napsat do toho svýho španělskýho časáku.

Reagovat
smazaný uživatel

venujeme sa mode a trendi veciam ale dik. jasne ze tu miluju svoje ale povedz si elche eibar levante a chelsea tottenham sonthampton mislim ze je ti asi jasne ci uz na papieri alebo ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

dej nějakej svůj článek

Reagovat
smazaný uživatel

jednak nepisem priamo clanky som tu ako asistent taka holka pro vsechno a nedam nic bo lucsska zavist je svina.. som skor konsultant a exsper

Reagovat
smazaný uživatel

ok. Tak až zase potkáš Chola, tak ho pochval, že dělá fantastickou práci.

Reagovat
smazaný uživatel

prepac ja ho neznasam v tomto sa nase cesty rozchazeji. kebyze mam

o 39kg viac a svali a bolo by to beztrestne tak ho prigniavim ako sasanku. uz cakam na velky pad slavneho autistica

Reagovat
smazaný uživatel

že ho nesnášíš, neznamená, že mu můžeš donést pozdravy od jeho fanouška, ne?

Reagovat
patas92

za to, že si přirovnal Chelsea a Tottenham k Elche a Eibaru

Reagovat
smazaný uživatel

to "peace" na konci je gigantický.

Reagovat
smazaný uživatel

bože

Reagovat
eder

Přesně tak, jedině snad Real by mohl hrát v Premier League o poháry. A skřítka by zašlápli hned na prvním, maximálně na druhém tréninku...

Reagovat
Leo Rekordman

Presne tak ako hovoris by to bolo

Reagovat
eder

Reagovat
Mrvinho

diky peace

Reagovat
smazaný uživatel

"menší El Clásico"

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu v tom cítím rýpnutí do Atletů. Tak jak tak je to použito v souvislosti s tímhle zápasem hloupost.

Reagovat
smazaný uživatel

celkově je to prevko naprosto strašný. Strašně povrchní informace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Andis

Však arsin je teplajzník jak vyšitej ale on za to nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

To je hnus co hraje espanyol, nedají si 3 přihrávky po sobě...

Reagovat
sensei25

Bud im dame dnes riadny debakel,alebo budeme remizovat. Real zajtra vyhrra 0-5,Ronaldo 2+ golov.

Reagovat
technecium

vidím to podobně

Reagovat
smazaný uživatel

nestraš woe, Malagu doma v této formě rozjebeme na šrot

Reagovat
smazaný uživatel

Leda že by mu pískli 3 penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo 2+ golov? To už si ani nepamatuje...

Reagovat
misinho7

Tak dneska hraje Castilla o 16 00 .. dnes to hadam nebude ziadne vodne polo a konecne si pozrieme Martina v plnej parade

Reagovat
smazaný uživatel

Už se zaplatil na dresech on i jeho otec?

Reagovat
Switchback

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

pozeram ze nejaky novy vtipalek..

Reagovat
smazaný uživatel

Valec valencie dnes rozdupe Cordobu a aspoň na chvíli bude kralovat třetímu fleku snad se rozstrili Negregol a Parejo zahraje lépe než minule

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
santini

divil som sa kurzu na Valenciu...

Reagovat
Atlético de Madrid

Hele já bych vzhledem k tý venkovní formě Valencie asi byl opatrnej. Sice bych byl hodně překvapen z čehokoliv jinýho než z výhry, ale stejně tak bych byl překvapen z válce, kterej Cordobu rozdupe

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě nadsázka beru jakoukoliv výhru

Reagovat
technecium

55. Pro Messiáše s 55 góly na účtě po tomto zápase

Reagovat
smazaný uživatel

18 gólů why not

Reagovat
smazaný uživatel

Recenzia od niekoho kto má prečítanú alebo rozčítanú knihu Láska a nenávisť v La Lige?

Reagovat
smazaný uživatel

V podstatě to je jen o tom, že je Messi lepší než Ronaldo.

Reagovat
eder

Takže vlastně science fiction.

Reagovat
smazaný uživatel

doporučujem ti aspon raz si pozriet v TV zapasy Barcy a zistis, ze to sci fi nie je

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doporučuju. Lowe tu historii obou klubů podává fakt čtivě a nezaujatě, pěkně tam boří mýty o těch klubech, speciálně teda ty z časů občanský války a Francovy éry. Jednoznačně jedna z nejlepších fotbalových knih vůbec.

Reagovat
MadMrJacky

Někdo odkaz na pdfko?

Reagovat
Billy McClane

http://knihy.abz.cz/prodej/laska-a-nenavist-v-la-lize

Kup si knihu cim doplnis svoju knihovnu a este aj podporis knizny trh!

Reagovat
Billy McClane

Stoji za precitanie. Lowe je presvedceny, ze oba kluby su si az prilis podobne a ich velkost je dana prave ich rivalom. A ako pise imp, tak kapitoly z casov Francovej ery by mali byt povinnym citanim kazdeho fanusika Barcelony

Reagovat
valloire

přesně to tu tvrdím furt

Reagovat
smazaný uživatel

Kniha je to perfektní, určitě doporučuji.

Jen nějak nechápu jak mohou fanoušci Realu Madrid strkat hlavu do písku i po předložení jasných faktů a argumentů. Ale oni to zatloukaní mají v povaze. A upřímně - nedivím se.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

co?

Reagovat
smazaný uživatel

Čtivá a objektivně napsaná kniha. Je vidět, že autor o té problematice hodně zjistil a boří tam takové ty povrchní stereotypní mýty o tom, že Real Madrid je nejúspěšnější klub v historii Evropy díky Francovi apod.

Reagovat
bartlu

Barça's eleven:

13. Bravo

3. Piqué

5. Sergio

8. Iniesta

9. Suárez

10. Messi

11. Neymar

12. Rafinha

18. Jordi Alba

22. Alves

24. Mathieu

Pome 4-0

Reagovat
LAM

Mascherano a Rakitič se šetřej na City.Sestava i tak vypadá dobře.

Reagovat
2miguel1

dufam ale že Xaviho na City nešetrí

Reagovat
-Carles-

Pedro a Bartra mohli byť v základe. Inak Rafinha opäť

Reagovat
smazaný uživatel

Zostava ? Hra Messi ?

Reagovat
LAM

Reagovat
MadMrJacky

Dneska se vešel, ale jen tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Messi a jeho Barca vyhraje 4:0. .Messi minimálně 2 branky..Je nejlepší fotbalista světa..

Reagovat
smazaný uživatel

Není o čem

O tom snad mohou pochybovat pouze nejzaslepenější fanoušci na světě a všichni ví, kterému klubu takoví fanoušci fandí.

Reagovat
misinho7

tak posledne dva roky si bo lasi zaslepeni ty asi si nevidel komu isla zlata lopta

Reagovat
smazaný uživatel

No jednou hráči, který nevyhrál ani jednu jedinou trofej, náhodou se posunulo hlasování, když byl jeho největší konkurent zraněný a podruhé hráči, který naprosto vyhořel na největší a nejdůležitější akci, kde nepostoupil ani ze skupiny. A hlavně ta mediální kampaň Realu byla to nejtrapnější, co se v souvislosti se Zlatým míčem událo, tedy jen do oslavy Cristiana na předávání.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš asi nudný život

Reagovat
eder

Vůbec tomu nerozumíš. Nejlepší fotbalista světa je Zlatan Ibrahimovič!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teším sa dnes moc na Rafinhu

Reagovat
misinho7

Neviete niekto kde sa da sledovat realmadrid tv ? nemate nejaky stream?

Reagovat
misinho7

mne tam naskoci len nejake video o La decime.. aj to spadne.. nevie msa dostat priamo na TV

Reagovat
misinho7

aha uz mi to ide dik

Reagovat
Xaviercreus

pánové,nějakej stream na Barcu? díky

Reagovat
smazaný uživatel

Suareze je plné hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooooooool!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dani má rád výzvy.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
misinho7

Martiiiiiiiiiiiiiin gooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

MESSSSSSSSSSSI

Reagovat
Kokesh

Odegaaard .]

Reagovat
monty25

Dani Alves To byla hrubka...

Reagovat
smazaný uživatel

A je tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Alves like a boss

Reagovat
bartlu

Dani ty vole, v životě takhle nepřihraješ nikomu od nás, ale soupeři jak na podnose Takže to bude 4-1, nic se neděje

Reagovat
smazaný uživatel

Alvés

Reagovat
misinho7

kurva ten chlapec si ide vlastnu ligu, loptu mu len tak nezoberu vyborny je a to preslo este iba 10 min a prisli sa nanho pozreit aj Carlo s Hierrom dokonca aj perez

Reagovat
Billy McClane

Paradny je

Reagovat
misinho7

ked bude na sebe makat, a nic sa neposere tak on bude raz TOP .. verim mu

Reagovat
Billy McClane

Ten pohyb a vedenie lopty to je cisty 17-rocny Messi, cize ma rok naskos

Reagovat
misinho7

jj mame v time Ronalda , o par rokov noveho Messiho not bad ..

Reagovat
Billy McClane

Talent ma obrovsky, ale k hviezde ma este hrooozne daleko, k Messimu ani nehovorim. Ale u neho je uz od pohladu vidiet, ze chalan je naozaj zazrak a ja som rad, ze mozem jeho vyvoj sledovat u nas

Reagovat
misinho7

Reagovat
-Carles-

V tretej lige?

Reagovat
Billy McClane

Berem spät, je to jelito.

Reagovat
smazaný uživatel

V repre?

Reagovat
smazaný uživatel

Ktory z tych 4 zapasov myslis ?

Reagovat
2miguel1

Carlo s Perezom je na Nou Campe?

Reagovat
Billy McClane

Trojzubec vs Odegaard, pre madridistov momentalne jasna volba

Reagovat
celeb

Alves s prehladom narozny voley presne do pobyhu

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba se stane.

Reagovat
celeb

*narocny, ale z pohladu prednej a zadnej kamery to velmi zle vyhodnotil hlavne Bravo, 3-4 kroky dozadu po voleji a az potom sa rozbehol dopredu. Keby ho dal dole tak cervena.

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo nezaváhal, ale Dani na něj evidentně řval, že to má, tak se Bravo prostě vracel do kasy.

Reagovat
bartlu

Neymar dnes hodně slabý, zatím dost pokazil a dopředu nula nic, snad se brzy chytne.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Messi dneskam hra fakt neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

A Burgui to cislo 11 nema nahodou.

Reagovat
misinho7

sebci strasne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hra dobre Leo, už vymyslel aspon dve šance

Reagovat
smazaný uživatel

On nemluvi o te nahrazce z Argentiny, ale o pravym norskym Messim.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
pejsek5

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je to vtipné no.

A ještě to opalcují lidé, kteří Messiho nesnáší.

Ale dobrý, bavte se kluci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt na jeho odborny nazor jsme tady vsichni cekali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bolo skôr pre praváka, Ney by si poradil lepšie a škoda, že ešte vôbec nič nekopal Suarez, v Liverpoole dal zopár nádherných gólov z priamych...

Reagovat
smazaný uživatel

Udržet Malaga!!!!

Reagovat
misinho7

ale odegaard taka technika cipana vyborny je velmi , len sakra neposrat to unho a mame buducu superhviezdu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mladý útok Malágy zatiaľ vyvádza.. Tie Castillejove jasličky Piquemu hmmmmm

Reagovat
sensei25

dnes to je bieda...dnes dame gol jedine tak z penalty....

Reagovat
misinho7

cipana teraz mohol mat Martin acko keby De Tomas nezazdil tu tutovku

Reagovat
Jerichoo

Teraz som to zapol. Co sa deje?

Reagovat
Billy McClane

Odegaard si ich maze na chleba.

Reagovat
smazaný uživatel

VAAAAAAAAAREALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
misinho7

pyska ten varela vzdy ked pozeram hraje paradne a teraz taky vystavny gol rychlo v lete poslat Alvara het a Varela ako backup za carvajala

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Vzadu jsme úplně šílený. Málaga naskládaná ve vlastnim vápně, nic jinýho se čekat nedalo, zatim jim to vychází skvěle. Věřim, že to otočíme

Reagovat
2miguel1

ta malaga nam nesedi no

Reagovat
misinho7

ten burgui sa mi vobec nepaci , sice vraj dava dost golov ale strasny sebec

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej horsi Deulofeu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneskam hra snad najhorsi zapas celej sezony . Ale na mladeho hraca nesebci vobec .

Reagovat
Billy McClane

Je to tak no

Reagovat
One-Real

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Stále proste musí prísť zápas ako tento... nič to, dôležitejší bude výkon na ES- možno sú hráči hlavami už tam. Ale Malaga sa sama neporazí.

Reagovat
2miguel1

no my taketo zápasy doma v poslednom čase dosť často hravame, viď Villarreal, akoby si hrači mysleli, ved je tam Messi, on tie goly dá..trosku zodpovednejšie hrať by nezaskodilo

Reagovat
smazaný uživatel

To vypadá v druhým poločase minimálně na penaltičku a červenou kartu

Reagovat
smazaný uživatel

nejsme real

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu královskej klub fakt nejste

Reagovat
smazaný uživatel

hej co im všetky trofeje v minulosti vyhral velky madrista Franco :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pravda je krutá ..mas o tom aj knižku, spomínalo sa to tu..tak si ju prečítaj a zistíš aka je tvoja reakcia stipidná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
bayern987

Reagovat
Ángel di María 22

Castilla

Reagovat
sensei25

Dnes to nevidim ani na remizu. Hrame hrozne. Neymar uplne jalovy,kazdu jednu akciu spomaluje,nechapem naco vzdy caka. Ale na druhej strane som rad, lebo tí fanusikovia barcelony,co sa tu vysmievali Realu po atleticu budu aspon teraz drzat pi...cu....

Reagovat
Ed_Hazard

Malaga zatial velmi luxusne škoda že nedali gól aj po tej lahodnej päťičke vo vápne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Z pociatocnej peknej technickej hry plnej paradiciek, cez 1 obrovsku hrubku v obrane, zopar paradnych zakrokov obrancov Malagy, do coraz menej sebavedomej hry, plnej strat lopty a protiutokov Malagy. Nedrzi nam stred, Iniesta 1 nahravka na obsadeneho Messiho, 1 narazacka a inak nic. Rafinha s pociatku paradny, neskor sa nejak vytracal. Dani hrozny a podobne hra aj Busquets (ktory mal dostat kartu).

No nic, ide 2. polcas, musime dat co najskor gol a zlomit Malagu. Na to potrebujeme posilnit stred a zmlatit Alvesa v satni, nech zacne konecne hrat. Tento syndrom 'nezaujimavych' superov medzi zapasmi v LM dolieha uz roky prave na starych vlkov (Alves, Busq, Xavi, Iniesta).

Busq -> Masch, ak sa Iniesta nechyti, poslat tam Xaviho nalavo, alebo Rakitica napravo a presunut Rafinhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ten mač, kdy se podělá, co se podělat může. Nicméně máme v pohodě na to, to tam dotlačit. Šance byly už v první půlce, ale když je v koncovce Iniesta, tak je víceméně jasné, jak to dopadne. A když už to tam protlačíme, tak to zase vykopnou z brankové čáry.

Do druhé půlky bych co se sestavy nic neměnil. Ono to půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Naložil jsem jedničku za 1,65.

Reagovat
sensei25

ja som dal ze malaga da druhy gol..10 kurz...xD

Reagovat
Manik...

Taky o tom přemýšlím

Reagovat
Ed_Hazard

dnes nie

Reagovat
smazaný uživatel

"A když už to tam protlačíme, tak to zase vykopnou z brankové čáry." toto ale bola chyba strieľajúceho, ten hráč tam stal už pred rohom

Reagovat
smazaný uživatel

reakcia na jirku

Reagovat
bartlu

Jinak ta jejich obrana Messiho je úžasná, vůbec mu nedovolí si míč potáhnout do středu, kde by mohl zkusit střelu, či ty jeho centříky za obranu, tohle Malaga hraje chytře, ale věřím, že se Leo trhne

Reagovat
smazaný uživatel

brání hodně dobře. Kdyby neměli mezi sebou toho výmaze Lelingtona, tak by se jim dalo i fandit.

Reagovat
smazaný uživatel

kurnik tak tohle dneska nezvládneme....

Reagovat
misinho7

Martin teraz prihravka jak lusk , skoda ze to Burgui nedal..

Reagovat
smazaný uživatel

Jako je fakt jinde no. Skoda, ze ma Castilla takovou nic moc mezihru, hlavne ty neustaly nakopy.. pak Messi nema tolik micu, kolik by potreboval. Ale snad Carlo kouka pozorne.

Reagovat
misinho7

presne tote nakopy odveci nechapem .. a dalsia vec ze niekedy ignoruju Martina ktory si v kuse pyta loptu radsej to nakopnu do bludu a nic z toho.. a teraz za 5 min bol Martin casto pri lopte a hned dva tutovky

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je videt, on by si tu rad nahral a treba i narazil, ale pro ne je lepsi se s tim nesrat a nakopnout to.

Reagovat
misinho7

tak v Acku bude mat tych prihravok az az te nstyl co hrame je prenho ako stavany , s Iscom by si chalan rozumel

Reagovat
misinho7

a Carlo urcite pozera tipujem ze dostanu par minut proti schalke , oni mu ten rekord dopraju .. postup mame skoro isty

Reagovat
smazaný uživatel

Střídal bych Iniestu. Asi za Xaviho.

Reagovat
celeb

Iniesta mal tuto sezony 1-2 vyborne polcasy. 1-2 dobre a zvysok katastrofa. Dnes zas naslabsi clen zalohy. Po kolky krat tuto sezonu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Ale treba uznat, ze Malaga brani paradne.

Reagovat
smazaný uživatel

A k tomu mají hodně štěstí. Často se jim to tam tak nějak odráží ...

Reagovat
bartlu

Tohle asi neotočíme a kdo ví, jestli vůbec remíz

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta mi furt přijde, že hraje fotbal na plácku za barákem. Prostě si zakopat, vyprdět se, nezapotit se, výsledek není důležitý ...

Reagovat
bartlu

Při centrech našich obránců je to těžký, Alba trefí z pravidla hned prvního soupeře, Dani netrefí ani toho posledního

Reagovat
2miguel1

Xavi za Iniestu

Reagovat
sensei25

Nasa zaloha az na Rafinhu neskutocne pomala.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale už se smyčka stahuje.

Reagovat
Slejdy

piskej konec !!!

Reagovat
2miguel1

Alba Mathieu branit, Pique s Maschom hore

Reagovat
celeb

Wow, taku quardiolovku od Lucha som necakal

Inak pokazil sa nam Neymar. Bolo by dobre ho nejak opravit.

Reagovat
smazaný uživatel

Castillejo parádny dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Ten praporkář tam taky mávne všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

boli oba

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pomezní je řízek..

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně to dneska pískaj

Reagovat
celeb

Napriek perfektnej pripravenost Malagy a znacnej davky smoly to jednoznacne prehravame v hlavach.

Reagovat
alcantara

4 vymyslené ofsajdy, to je už moc...

Reagovat
smazaný uživatel

3 hraniční, ale tenhle poslední jasně nebyl.

Reagovat
2miguel1

to ktory kokot tam piska tie ofsajdy ?

Reagovat
smazaný uživatel

čistej zákrok a ještě karta.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca slabota

Reagovat
valloire

simulant

Reagovat
smazaný uživatel

a teď bez faulu. No to je zas komedie.

Reagovat
smazaný uživatel

Blíží se konec a už se tu zase brečí

Reagovat
sensei25

je to dnes bieda,ako keby ani nechceli vyhrat....maju to v pi.cke proste...

Reagovat
smazaný uživatel

to přece není pravda ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sensei25

och boha pedro ty drevo

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bartlu

Tohle nám není souzeno, škoda, že naše jízda se tak blbě posrala, kor před LM, to je smutný.

Reagovat
teenz

Muhehehe.

Reagovat
valloire

Reagovat
sensei25

Neymar bieda od zaciatku...spracovanie lopty horsie ako ja boha

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jestli takhle vypadá, když hráči nebojují ...

Reagovat
valloire

jasná červená pro Neymara

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga proste vie, uz druhy krat v lige.

Po 11 vyhrach, teda od zapasu s RSSS prisla dalsia slabsia chvilka. To sa stava. Ja len dufam ze to bude v utorok lepsie.

Reagovat
Switchback

snad

Reagovat
Jerichoo

To bolo aj na dve

Reagovat
smazaný uživatel

Prase Neymar trošku ztrácí nervičky

Reagovat
-Kopy-

Neymar má mít už tři žlutý

Reagovat
smazaný uživatel

frustracia... keby radsej nahral.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohlo být hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

debili hanba na sto rokov debili

Reagovat
sensei25

hanba si ty

Reagovat
smazaný uživatel

poplackaj si :D

Reagovat
sensei25

ten chuj z malagy ma pripravil o 300e dement,co sa nehodil do tej lopty,bol by gol a ja by som vyhral kurwa

Reagovat
smazaný uživatel

ja som mal dnes 100 chuti dat 02, ked som videl ze kurz na Barcelonu je 1.09. Ale nestihol som skoda.

Reagovat
bartlu

Ten rozhodčí si dělá prdel

Reagovat
smazaný uživatel

jednou piska rovinu a to je breku...

Reagovat
teenz

To je sráč ten Alba.

Reagovat
smazaný uživatel

4 minuty nastavení za CO?

Reagovat
bartlu

Za to, že se tam tak 20 minut z poločasu válí hráči Málagy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bartlu

Reagovat
Jerichoo

Barca slusne prasi a nezvlada

Reagovat
celeb

zialbohu hej. Ale to sa borci trochu neskoro zobudili. Zrazu im doslo, ze mozno stratili titul. Mozno sa konecne naucia, ze paticky, voleje, kolotoce je treba robit az ked sa vyhrava.

Reagovat
smazaný uživatel

Alba

Reagovat
ďuriLFC

absolutny nonsens,že Alba nieje výlučený.Absolútny.

Reagovat
ďuriLFC

nemyar ani nehovorim,samozrejme.

Reagovat
celeb

Alba karta!

nech sa kurva nauci ovladat

Reagovat
eder

Nejvyšší čas dát vychladit Malagelo...

Reagovat
misinho7

hovoria daco na Ronalda.. a Alba s Neymarom co stvaraju

Reagovat
JM

Reagovat
valloire

MALAGA

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Kameni jaký suverén.

Reagovat
sensei25

No čo už...stávajú sa aj horšie veci...tak ako aj my,tak isto zakopne aj madrid...

Reagovat
Switchback

no, aby to stačilo

Reagovat
smazaný uživatel

BARCAA

Prohrat doma s Malagou.. no pekny..

Reagovat
smazaný uživatel

Výborne Malaga, zaslúžená výhra, Barca nič neukázala, žiadna väčšia šanca, bez odhodlania, dokonca je pre mňa prekvapením a záhadou, že dohrali Neymar aj Alba

Reagovat
misinho7

diki malago zajtra vyhra a spat krasne 4 body naskok a barca takuto facku potrebovala, citili sa zrazu ako neporazitelny a vsetky trofeje z tejto sezone uz vo vitrine.. hold prisla malaga a je to tu

Reagovat
Switchback

hold

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes zatím skvělý den. United, Barca...

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Switchback

Strašnej zápas po všech stránkách

Reagovat
valloire

Nějak se to zadrhlo....zrovna před Ligou Mistrů....to je teda blbý.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi (0) - Messi (1)

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

dneska pekny den martin ukazal svoju genialitu a pridal premierovy gol za Castillu , Barca prehrala

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
bartlu

Tak tohle je hodně špatný, takové zbytečné zaváhání, kor před LM zamrzí, v druhém poločase se borci snažili, ale houby platný. Alba si zahrál trochu na magora Pepeho, Ney taky nemusel dohrát, Malaga přijela s tím, co na nás platí, navíc Messiho úplně vymazali, Ney prostě formu už pár zápasů nemá. Problém je i v tom, že si tam ťukáme jak ocásci na metru čtverečním, chce to i zkusit střelu z poza vápna. Na hovno, že už to nemáme ve svých rukou a musíme doufat v zaváhání Realu, ale to, věřím

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem neměl úplně šťastný den, tak jsem rád, že mě Barcelona alespoň touhle cestou podpořila

Reagovat
Switchback

Copak se ti stalo, že jsi neměl šťastnej den ?

Reagovat
smazaný uživatel

plánoval jsem cestu do Anglie a zpět a koupil jsem si blbě lístky/letenky, takže jsem vyhodil pár tisíc oknem :)

Reagovat
alcantara

Alba by zaslúžil jednu kopačku do hlavy, preventívne, ten tiež dokáže na ihrisku stvárať strašné veci. Malaga výborne, majú nás dokonale prečítaných, zaslúžena výhra.

Reagovat
Phillipinho

Jaky borec tu minuly kolo psal, ze Barca podle nej do konce sezony neztrati ani bod?

Reagovat
CHONG

Nádhera, po tom co tady kanálníci předváděli po Atléticu tohle hřeje víc než svetr od babičky

Reagovat
sensei25

sam si kanalnik...uz ma sesries ako nas nazyvas a pritom sam si k.o.k.o.t

Reagovat
CHONG
Reagovat
sensei25

trapos

Reagovat
CHONG

Jsi no, když si myslíš, že mě zajímá, co tě sere.

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal bych, že je to slušná facka, ale ono tak nějak nebylo té facky třeba - hráli jsme zase to svoje, akorát jsme narazili na výborně připravenýho protivníka. Nedá se nic dělat - takovýhle mače jsou. Tak jak my, budou ztrácet i konkurenti.

Jestli bych si z tohohle mače měl něco vzít, tak to, že Andrés je vhodný do určitých mačů, ale využíval bych ho míň a míň. Sice se na něj pěkně kouká, ale jeho produkce (a to nemyslím jen góly a asistence) je žalostná. Prakticky z něj do vápna nevypadne nic kloudnýho. Dozadu je to od něj furt stejný baroko.

Sudí zase strašný, ale podělal něco na obě strany. Praporkář děsivý. Tomu by měli to jeho zařízení nacpat tam, kde končí záda.

Gratulace do Andaluzie. Takhle kvalitně hranou defenzivu jsme letos nepotkali ani v Madridu, ani v Paříži. Vlastně nikde.

Zítra může jet Real na San Mamés s o hodně lepší náladou - ikdyž zaváhají, nestane se jim nic. Prostě - když je zápas blbec, tak i v nejhorší možnou dobu.

Reagovat
Atlético de Madrid

Iniesta by si v Atleticu nekopnul

Reagovat
smazaný uživatel

he?

Reagovat
Atlético de Madrid

Je strasnej, ty hre nedava vubec nic uzitecnyho krome obcasny kontroly balonu.. parkrat byl uzasnej ale jinak to tam uplne brzdi.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, však jsem to tam psal.

On je krásný na balonu, ale většinou to končí nicneříkajícím finále. To třeba Xavi je okolo vápna o parník nebezpečnější. A to to od něj taky není žádná sláva.

Reagovat
Visca el barca

A mně tenhate přijde přehnanej Ano nemá formu, ale takhle ho odepsat?

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne dalsi nazor zmeneni o 180 stupnov

Reagovat
Atlético de Madrid

Co zas? S timhle pristupem by si nekopnul, jinak je to samozrejme vynikajici hrac do specifickyho fotbalu. Asi jako Pirlo, ten je taky specifickej, toho opravnene vyhnali z AC...

Reagovat
CHONG

A že jim to pomohlo.

Reagovat
Atlético de Madrid

No myslim, ze maji problem v uplne jinych oblastech. AC jsem dost sledoval, Pirlo byl vycpely a jejich hre toho moc nedaval.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tu narazam na to ze si tu este pred par tyzdnami vychvaloval Iniestu aky je uzasny

Reagovat
Atlético de Madrid

Ale on je v určitym smyslu úžasný.. Samozřejmě by si teda nekopnul v Atléticu ani v roce 2012 když byl na vrcholu sil, protože dozadu nikdy nepracoval a zajímala ho jen kontrola míče. V tom zápase proti nám se mi opravdu hodně líbil, ale dneska je zase strašnej.

Reagovat
CHONG

San Mamés?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to si Barca riadne posrala v case ked nas stiahli na 1 bod. Zajtra vyhrat a mame opat kraaasny 4 - bodovy naskok

Reagovat
CHONG

Hlavně to nezakřiknout.

Reagovat
sensei25

neboj,aj vy este stratite...vasa hra je katastrofalna...zatial stoji pri vas stasticko,ale to nikdy netrva vecne...vid dnes

Reagovat
smazaný uživatel

jasne iba to stoji pri nas videli sme s Atleticom. vy sa matenaco stazovat, videli sme pomoc rozhodcov od 2009 do 2011. Katastrofalna? no dnes sme videli ako vyzera taka hra

Reagovat
Jackmaker1989

Ja som fanusik Realu ale neviem kde mnohi beru istotu, ze zajtra Real vyhra...

Reagovat
smazaný uživatel

ja som nepisal, ze to vyhrame ale ze musime

Reagovat
Atlético de Madrid

Malaga

Reagovat
Al Capone

Reagovat
2miguel1

škoda že si viac nejdeme po penaltu v takychto zapasoch blbec...celta a malaga, zbytočných 6bodov

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že si viac nejdeme po penaltu..............

Reagovat
2miguel1

Real to robí stále viď tabulka odpiskanych penalt v la lige

Reagovat
JM

Vždyť by ji stejně zase Messi, Neymar nebo kdokoliv nedali

Reagovat
celeb

Prehrali sme si to sami. Facka zasluzena, zial moze nas stat vela. Malaga bola perfektne pripravena, vedeli co maju/musia hrat, podali koncentrovany vykon na hranici moznosti a so slusnou davkou stastia sa im to podarilo.

Poucenie? Nepodcenovat supera a hrat co mozno najefektivnejsie, nie najefektensie (vid Dani, ktory tiez chcel ukazat, ze to s loptou vie).

Uz 2. krat tratime body, ked jeden s krajnych obrancov sposobi gol a nevieme na to rychlo odpovedat. Par stastnych zakrokov brankara/obrancov, par zlych rozhodnuti rozhodcov a sme dole.

Ze sme nastupili so zostavou akou sme zacali by som Luchovi nevycital, Iniesta v poslednych 2-3 zapasoch az tak tragicky nebol, tak sa to mohlo/malo odskusat s nim (ale s Rakiticom podla mna namiesto Rafinhu). To, ze nebol schopny reagovat na vyvoj zapasu a nestiahnut Iniestu po 1. polcase uz ako chybu beriem. Vtedy sme este kludne mohli ten zapas otocit. Stiahnutie Rafinhu, ktory mal slusne sance a nechat sa trapit par minut Iniestu, kym mu doslo, ze hovno vyriesil a dal namiesto neho Pedra (a oslabil stred) ...

Preco kurva Lucho ANI RAZ nestriedal hned po polke. Kopec trenerov to spravi, ked vidia, ze je to potrebne, on strieda zasadne v 70.-75. minute.

Messi bol prikladne braneny a po case znechuteny ako uz dlho nie. Neymar sa zacal prebudzat az ku koncu.

Najhorie je, ze Malaga ukazala ucinny sposob, ako hrat proti nam. Mame sa na co tesit.

Reagovat
smazaný uživatel

ukázala způsob, jaký platí na každýho. A nás takovýhle způsob porazil už nesčetněkrát. Prostě se stane mač, kdy to tam nespadne a naopak inkasuješ. Soupeř ještě víc zaleze a dostane ještě víc šťávy do nohou. Nakonec - šance tam byly, ale nedaly jsme je.

Ale souhlasím s tím Adrésem. Ten prostě na tý ploše hraje veteránský ťukýsek ... a hrál ho překvapivě moc dlouho.

Reagovat
celeb

lenze my vieme hrat (tento rok) efektivnejsie a Lucho mal vysvetlit hracom dolezitost toho zapasu. Tie picovinky so zaciatku bez golu nas nakoniec stali 3 body.

Ak sa Iniesta do konca sezony neda dohromady, tak zbytocene preplatime kopec millionov eur do konca zmluvy a navyse bude treba hladat nahradu a Andresa sa zbavit. Mozno sa Inde restartne, ale v Barce je uz tak navyknuty na ten 'tukes v suchom triku', ze uz ho tazko naucit neico ine.

To inak hadze novy pohlad na problemy s Alvesovou zmluvou. Jeho forma je uz jasne za horizontom a on chce 3 rocnu zmluvu. Rok a pol max. To radsej odohrat jesen s Montoyom, nez s mozno rovnakym Alvesom a platit dalsie 2 roky za nic.

Ale tak vyzierame si nas diletansky management za posledne 3 roky. Raz mame v strede X zbytocnych hviezd, tak sa ich vsetkych zbavime a nechame 2 ikony zostarnut a hrat bez formy. Potom sa skusa diRoberto, ci by nemohol byt aspon nahradou Rafinhu/Rakitica.

Alves a stoperi detto - tam sa aspon konecne kupili ti dvaja lavi CB.

No nic, klasiko musime vyhrat a Real este viac-krat zakopnut (lebo my urcite este zakopneme).

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jak včera hrála Malaga platí hned dva způsoby. Centry do vápna na hlavičkáře schopného se prosadit (takového ovšem Barca nemá) a střely z poza vápna a ze standartek (bohužel hráči se to snaží vždycky vykombinovat až na malý vápno a potom střílet). O tom, že by třeba zkusily hru po křídlech, místo neustálé snahy probít se přes obsazený střed ani nemluvím.

Hra Barcy je prostě proti soupeři odhodlanému to odběhat až do konce strašně impotentní a šablonovitá, hráči nedokáží změnit styl a připraveného soupeře něčím překvapit. Což dokazuje, že měla za celý zápas doma jen 5 střel na branku, a z toho opravdu razantní a nebezpečné byly snad jen dvě. Hrát doma s Malagou a připravit si jednu střelu na bránu za 18 minut? To si opravdu výhru nezaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

na tohle se dá napsat jen to, že jsme teda asi potkávali jen týmy, co nebyly odhodlaní to odběhat ...

Sorry, ale tohle jsou takové knížecí rady. Prostě se jeden mač nepovedl, protože se v něm seběhlo příliš mnoho negativních věcí. KDYBY Dani nedaroval soupeři gól. KDYBY nevykopnul soupeř Rafinhovi střelu z brankové čáry. KDYBY nebyl praporkář podělaný až za ušima a nemával každé nebezpečí Barci. KDYBY sudí fouknul pentli za ruku obránce Málagy. KDYBY Pedro ve vyložené šanci trefil alespoň kasu. KDYBY byl na místě Iniesty v šanci lepší zakončovatel. KDYBY se nějaký balon odrazil trochu míň šťastně pro hosty ...

Ano, Málaga hrála výborně, ale na výhru potřebovala několik příznivých okolností. Jsem si skoro jist, že se to takhle už v sezoně dvakrát do jednoho zápasu nesesype.

Reagovat
smazaný uživatel

Odegaard je výborný. Umí dát míč z první přesně rychle od nohy, umí ho i podržet, skvělá přihrávka i zakončení, čtení hry, prostě až neuvěřitelně vyzrálý hráč. V 16ti letech převyšuje Castillu, je na vyšší úrovni než dvacetiletý Jesé z před dvou sezón, který překonával rekordy Butragueňa. Jen tak dál!

Reagovat
smazaný uživatel

zase prrrr . 2 liga je nieco ine ako 3

Reagovat
smazaný uživatel

V tom máš pravdu. Je otázkou, jak to pak bude vypadat v konfrontaci třeba s La Ligou, ale ten jeho potenciál je neskutečný, v 16ti hraje lépe než třeba Burgui nebo Medrán a to jsou hotoví dospělí fotbalisti, kteří mají cca 20, on je sotva mladší dorostenec. Pokud bude trpělivý, pilný a srovná si to v hlavě, může z něj být za několik let hvězda áčka.

Reagovat
smazaný uživatel

takto to nemozes porovnavat . Burgui hral dneskam snad najhorsie za celu sezonu .Inak celu sezonu tahunom . Medran hral dost zatiahnuto . A nemyslim si ze su to hotovy hraci .

Nehovoriac o tom ze 2 liga je proste vysie a hovorit teraz ze je lepsi ako Jese( co aj nieco dosiahol je proste vtipne ) .

Ja som zvedavy co urobime po sezone ci pojde na hostovacku alebo bude hrat 2 ligu .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Burgui má 21, Medrán 20 a Odegaard 16, přičemž Odegaard z nich, co se týče herních dovedností a vyzrálosti, působí jasně na nejvyšším levelu. To ani tak není jejich kritika, jako spíš kompliment Odegaardovi, který je na to, že má před dvěma měsíci bylo 16, fakt vynikající.

A já netvrdím, že je lepší než současný Jesé, ani že toho dokázala více. Já jsem napsal, že je momentálně na vyšší úrovni, než byl Jesé před dvěma lety, když byl taky hráčem Castilly s ambicemi dostat se do áčka.

Reagovat
smazaný uživatel

*mu, dokázal

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stale toto je iba prvy zapas kedy naozaj vysiel Martinovi a pred 2 rokmi Jese hral 2 ligu a dal a prekonal Butragueňa . . To je proste nezrovnatelne .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak viděl jsem ho proti Pekingu, což je druhý tým čínské ligy, takže žádní nazdárci a tam měl dvě asistence a předvedl prakticky stejný výkon. Vodní pólo z minulého týdne nejde brát vážně. Jako je mu teprve 16, má před sebou ještě dlouhou cestu, ale potenciál má fakt neskutečný. Raúla nebo Butragueňa v Castille samozřejmě nepamatuju, ale za posledních hodně let tam nikdo lepší nebyl a v takovém věku už vůbec ne.

Reagovat
teenz

Nevim jestli mám jen špatnou náhodu, ale vždy když vidím tvůj příspěvek kolem Odegaarda, tak tam zmíníš i Jesého v negativním úhlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem tady psal o Odegaardovi jen asi 2x a Jesého jsem u toho podle mě nezmiňoval, u Jesého jsme se bavili akorát nedávno, co s ním v áčku v případě, že by přišla nějaká posila typu Reus.

Reagovat
Kyrill

Reagovat
misinho7

Reagovat
Kenneth

Katalánci, gratulace ke 3 bodům. A Jirko, tobě k úspěšnému tipu.

Reagovat
smazaný uživatel

jirka je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A co ten, jehož jméno se nesmí vyslovovat? Pomohl dneska lůze ke třem bodům?

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě něco teda - zajímala by mě statistika Kameniho proti Barce, protože já si ho pamatuju jako našeho největšího hrobníka. Atlete, nemáš něco takovýho?

Reagovat
Atlético de Madrid

Jj mam, podivam se doma

Reagovat
smazaný uživatel

Dik no ...

Reagovat
sensei25

Stoka z Madridu tu už hviezdi....

Reagovat
smazaný uživatel

posílám pusu

Reagovat
smazaný uživatel

nebyli bychom jiní

Reagovat
teenz

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Real, Barcelona, všechno stejná žumpa

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád si myslím, že ty všechny Kennethy, valoáry, Čongy v demenci nepředžene nikdo.

Reagovat
CHONG

Ale děláte, co můžete

Reagovat
patas92

Ale furt je to málo

Reagovat
valloire

Reagovat
Kenneth

Na tebe, Bolu, Barcaka1 potřebujeme stále světelné roky.

Reagovat
godwood

Reagovat
CHONG

Po tom kabaretu, který jste tu předvedli do derby, je tohle prohlášení opravdu komické

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MadMrJacky

Vždyť je to pořád dokola a pořád stejně trapný z obou stran...

Reagovat
Kenneth

Nejen, oni se vysmívali i po výhrach. Ale ego spadlo zase na bod mrazu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

každý není tak labilní, jak ty. Jedna výhra = všechno růžovoučké. Jedna výhra = všechno napiču.

Nakonec - hned zítra se můžete dostat na "bod mrazu" taky. To budou mít asi zas navrch Atleti. Akorát že ti jsou relativně v pohodě furt.

Reagovat
smazaný uživatel

Prohra? Jemu stačí jeden nepovedený centr... a po zápase je to ten nejvíce nad věcí ňouma. Prostě Kenneth.

A teď přijde se super stěrem, dívej.

Reagovat
smazaný uživatel

jdi si hrat ruletu s pornohereckama co maji vysokou

Reagovat
CHONG

Jak bylo na párty Brazzers Chucku, snad jsi tam na nikom nemusel demonstrovat svou bohatou bojovou průpravu.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo smrtící

Reagovat
CHONG

Až tak jo, tak snad nedopadneš jako Cameron Poe.

Reagovat
sensei25

najdi jeden jediný komentár po derby z mojej strany, ktorý bol nejaký priblblý?Nenájdeš ani jeden. Ale ked to tu teraz citam, tak aj tych par ludi zo strany madridu o ktroych som si myslel,ze nieco v tej hlave maju,tak som sa velmi mylil. Vid Chong,artoais,i love madrid,valloire a kopec dalscih sraciek z madridu.

Reagovat
valloire

Copa jsem napsal tak strašnýho?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Nebyli a za včera se za nás stydím. Trapný bezkrevný výkon, ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak. Ale...překvapuje tě to u kanálistů ještě?

Reagovat
-Kopy-

To je zase bída, Parejo zase nehraje, De Paul hraje hrot Rodrigo na křídle a Feg na lavičce, dneska to Nuno nepostavil dobře...

Reagovat
-Kopy-

gooooooooooooooooooooooooooool Andrééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Slejdy

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Phillipinho

Parejovi bud dlouhodobe spoluhraci nekrici zada anebo je to uplnej mental.

Reagovat
Phillipinho

nemuzi pochopit, jak tenhle clovek muze byt kapitan a playmaker tymu- laxnost, soluje do 3 hracu a mic ztraci, uspesnost prihravek pod 50 procent. Naprosta katastrofa

Reagovat
-Kopy-

předtím nehrál až tak zle ale poslední dva zápasy to je fakt špatné

Reagovat
-Kopy-

heldon je simulant jak kráva

Reagovat
-Kopy-

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Snad zítra ztratí i Real, ať je ten boj o špici zajímavější.

I když jak si vzpomenu, jak je minule dotlačil k výhře rozhodčí, tak je mi pořád špatně, jednoznačně největší zářez poslední doby a že jich má Real ve svůj prospěch opravdu hodně

Reagovat
JM

Reagovat
CHONG

Jak přesně nás minule rozhodčí dotlačil k výhře?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tě zmátlo, že hrálo Elche v bílém, ale tehdy fauloval pepe a penalta to mohla být opravdu pouze ve světě madridistů.

Reagovat
CHONG

Jasná pentle.

Reagovat
misinho7

Boze uz dalsieho exota tu trebalo.,..naco si sa tu registroval? Zeby si provokoval a spraval sa jak debil ? Chod si na fan stranky barci a tam si navzajom hovorte ako za vsetkym stoji franco, za vsetkym su sudi a barca su chudacikovia

Reagovat
Visca el barca

Tak tahle včerejší sranda mě stála dvojku.Čert to vem, den na píču. Co mě sralo nejvíc byl Leo. Alibistickej přistup k mači, nevím jestli jem si toho všiml jen já, ale od 60 minuty nic navíc, když se láme sezona. Jsem fakt zklamanj

Reagovat
eder

Leo už lepší nebude. Teď už to s ním půjde jen s kopce. Ach, ti jihoameričané...

Reagovat
LAM

Přesně tak.Je jedno že teď hrál 10 zápasů jako bůh a v únoru má k tomu 14+9 Chyba je jinde.Jemu se po deseti zápasech nepovede jeden a ostatní ho prostě nejsou schopný nahradit.Messi dělá 80% výkonů Barcelony a to je smutný.

Reagovat
Visca el barca

Možná 95%. Pokud měl v hlavě rodinu asi jako, že měl. Protože takhle špatně tuto sezonu nehrál, měli ho nahradit neymar a spol a ono nic. je mi z toho smutno

Reagovat
eder

Bůh hraje až dnes večer od 21:00.

Reagovat
Visca el barca

Nebudu srovnávat génia s obyčejnym střelcem

Reagovat
smazaný uživatel

Genius se včera předvedl

Reagovat
Visca el barca

Až ti přepadnou rodinu, tak si povíme jestli budeš mít myšlenky na fotbal

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Visca el barca

Teď čtu, že přepadli Leovu rodinu. V tuhle chvíli jde fotbal a prohry stranou. Sorry Leo. Pak ten výkon chápu.

Reagovat
Hokaido

tak snad neměl hrát, né? Budto to nebylo tak hrozný a jsou to výmluvy, nebo se na to měl vysrat, nikdo by mu to nevyčítal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kterej to tady psal, že Barca už do konce sezony neztratí?

Reagovat
sensei25

Barca odmietla predat Busa za 75 do PSG...dementi,uz mal byt davno za take prachy prestahovany...radsej pogbu na jeho miesto...ten ma aspon rychlost

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10FKK

Ty vole to už je moc... Tobě už definitivně přeskočilo? Nejdřív tu skáčeš šipky běluhám do řití, který se ti pak zaslouženě vytleměj a teď napíšeš takovouhle blbost! Bus hraje od 22! let na velmi vysoké úrovni a kolik zápasů se mu vyloženě nepovedlo? Pak si spočítej zápasy ve kterých byl naprosto famózní, jak dozadu, tak dopředu! Když mu dal Pepek přednost před Yayou, tak jsem si myslel, že se zbláznil a Buse jsem nesnášel za jeho simulace, ale teď je to v podstatě nenahraditelnej hráč..

Reagovat
Hokaido

a to jsi vyčetl kde ?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tě zmátlo, že hrálo Elche v bílém, ale tehdy fauloval pepe a penalta to mohla být opravdu pouze ve světě madridistů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Na zapas Jonathas vs Real asi nema ani cenu koukat...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tipujete dneska Real s Elche? Doufám že to balet zvládne a v Barceloně zase bude mrznout -4

Reagovat
smazaný uživatel

9:0 pre Elche

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 po prodloužení, 9:8 na penalty (Ronaldo svoji penaltu promění)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě :) a stale by to bylo lepší jak Barča s Malagou

Reagovat
misinho7

Dnes cakam konecne nejaky poriadny golovy pridel 0:5 snad

Reagovat
Visca el barca

Ty furt na něco čekáš

Reagovat
misinho7

no uz dlho cakam nato kedy sa spametas...

Reagovat
Visca el barca

Ale notak, dneska kolik 0:7 ???

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bude - 4 :D

Reagovat
blaugrana

Sevilla.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy Real přejmenuje ten stadion? Nějaké info, jestli to bude už od další sezóny? Kříž ze znaku už odstranili, teď je na řadě tohle. No jo, hrdý madridský klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Proč si nejdřív nezjistíš nějaké informace, aby ses nemusel ztrapňovat hned první den registraci?

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké informace?

Kříž byl ze znaku Realu pro arabské země natrvalo odstraněn, to je holý fakt.

A stadion taky přejmenují, to je jen otázka času. Ale tam je to vcelku jedno, jestli název podle korupčníka a frankisty nebo nějaký arabský paskvil.

Reagovat
CHONG

No jo, za vším je Franco, já zapomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže žádné informace, nic jiného jsem ani nečekal

Reagovat
Ángel di María 22

Vale má o malinko těžší los než Sevilla, ale těch 5 bodů + 1 vlastně, to už je dost dobrý. Myslim si, že tu LM uhrajou. Málaga je taky super tým, až se divim, po tom krachu s majitelem, po odchodu Pelleho, kterej tam zažil úžasnou sezónu, hlavně v LM, jsem čekal, že ten tým spadne do slabšího průměru, ale naopak, bojujou o poháry a hrajou hezkej fotbal. Castillejo je dobrej.

Jinak si myslim, že Ponorka a Sevilla jsou ideální pro EL. To jsou týmy, který to nevypustí, budou tam mít úspěchy a navíc to se svym kádrem zvládnou, myšleno tak, že je to nepohřbí v lize, hrát 3 soutěže naráz. Jsem zvědavej hlavně na progres Vietta, kterej tu okozlil nejen mě, ale styl jeho hry se mi fakt líbí a doufám hlavně, že takovejhle hráč se nepůjde prznit za prachama do PL, snad bude dál bavit španělské pažity

Boj o titul je mezi Realem a Barcelonou, Atletico nemá šanci do toho zasáhnout, pro ně je to zkrátka absolutně předplacený třetí místo, i když teď koukám na los, Sevilla venku, pak Vale, jestli to nějak projedou, tak by to mohlo být i předkolo LM, uvidíme, titul z jejich strany nehrozí. My naopak musíme využít tu ztrátu Barcelony, naprosto bezpodmínečně, snad to dneska nebudou žádný nervy, ale klídek a 4 body náskok, minimálně tenhle rozestup udržet do clásica je klíč k úspěchu. Viva Luka Modrič

Jak tak na to koukám, na tu techniku týmů, super zápasy i ve spodní části tabulky, Sociedad ala Robin Hood, vůbec to baskicko v čele s Eibarem super oživení, mám tu ligu vážně rád

Za válec španělských týmů v Evropě a stálý rozkvět La Ligy

Reagovat
Switchback

Hlavně za poslední větu

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico bude este musiet o to 3 miesto sa hodne zapotit . Valencia doma je velmi silna ak zlepsia este vysledky vonku tak to 3 miesto by mohli dat . A neverim tomu ze zo zapasov v Atleticu , Real, FCB urobi Valencia 0 bodov .

Ak by aspon trosku zlepsil Ancelotti rotaciu tak by som Vietta bral uz v lete do Realu . Skor ci neskor budeme musiet kupit mlady back up ku Karimovi . V lete zrovna vela utocnikov nebude dostupnych . O dalsii rok moze byt Viettova suma cca 40 mega .

A moc neverim ze odola peniazom . Villarreal dost nakupuje z JA . Nahuela , Lea Suareza , Acostu a idu kupovat dalsich .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

hoši neblbněte, prečo veríte tak málo Atletom? sice je pravda že majú ťažký los, ale je do konca 14 zápasov ja ich tipujem na tesnú druhú/tretiu priečku, rozhodujúci bude 6 bodový zápas proti Barce

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

REAL MADRID XI:

Casillas

Carvajal Pepe Varane Marcelo

Silva Kroos Isco

Bale Benzema Cristiano

https://pbs.twimg.com/media/B-eGMTOIMAAWklI.jpg

Reagovat
Fairplay

Tak ať se ukáže Lucas

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Ed_Hazard

Illarovi sa čudujem, že s týmom ešte trénuje Tak sa drž Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme, ako sa Silva rozohrá, po strede sú na tom rovnako

Reagovat
Ed_Hazard

to už je jedno viac menej, Carlo mal víťaza z tejto dvojky už pri podpise zmluvy. až moc to bije do očí, proste sa s Illarom už nepočíta, je u nás prebytočný a jeho letný odchod je tým pádom tutovka

ale som zvedavý na Lucasa dnes

Reagovat
smazaný uživatel

ja tiež

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mňa teda v stredu sklamal, nič dopredu nevytvoril

Reagovat
misinho7

Lucas hral velmi dobre.. taky Illara je proti nemu nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

neviem ci sme pozerali kazdy iny zapas ale podla mna hral dobre Illara vzdy jak hraje katastrofa... lucas sa to nebal dat aj dopredu.. no ale sak dnes uvidime co znova ukaze

Reagovat
smazaný uživatel

páčil sa mi v ligovom, kde nastúpil na 20-25min, tam hral slušne, myslenie, ako poslať loptu dopredu ... naproti tomu, proti S04 to bola tragédia, mal som problémy ho nájsť na trávniku, dopredu nič nevymyslel, som zvedavý na dnes

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

ale houbeles

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Hokaido

Jedeme Real, drtivé vítězství, Cris 3 fíky, Benz 2 a Gareth také 2.

Výhra 7:0!

Reagovat
Switchback

doma možná ale venku? to by byl velkej nášup

Reagovat
Ed_Hazard

Treba brať tú eufóriu z vašej straty s rezervou každá výhra bude dobrá, kludne aj 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

To chceš zakřiknout jako dextroza_m?

Reagovat
Ángel di María 22

Luciano Dario 69' in, 72' golaso.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně basket

Reagovat
smazaný uživatel

Vietto Uz sa ide obehnut Sevillu .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

neviete kto to zomrel? pozeram ze vela fanusikov tam place .. nejaky hrac?

Reagovat
misinho7

prdele skoda tej tycky

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to půjde

Reagovat
smazaný uživatel

Benz ubránil svůj dres

Reagovat
Ed_Hazard

kurnik buď Bale alebo Lucas by mali zmeniť kopačky, väčšinou netuším kto je pri lopte....obaja pôsobia troška zlaknutým dojmom

Reagovat
misinho7

zatial hrame velmi dobre

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

Bale dneska zatial vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

Bale

Reagovat
smazaný uživatel

z Balea by i něco mohlo být kdyby hrál v lize kde mu každý nechá 5 metrů

Reagovat
misinho7

no tie jeho rychlostne sola cez 5-6 hracov nemaju chybu

Reagovat
smazaný uživatel

Je jen otázka času kdy to tam spadne dneska hrajeme moc dobře!

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole už to mělo ale byt

Reagovat
misinho7

dneska hrajeme vyborne len to chce ten gol

Reagovat
misinho7

tak toto mal Cris davat .. Bale mu to naserviroval paradne

Reagovat
smazaný uživatel

CR7 je strasna vagina

Reagovat
misinho7

no Bale si z nich dnes robi kuzelky

Reagovat
Manik...

Ještě že to nedal, to bychom si zase vyslechli, ale už tref bránu

Reagovat
Magic player

Branici hraci Elche jsou fakt idioti, misto aby Balea atakovali uz pri prebirani mice, tak ho nechaji zpracovat, rozbehnout a jeste ho pak ani poradne neumi zdvojit, takze si je jen muze obhazovat.

Skoda, ze takovou tupou PL obranu nema vice tymu v La lize.

Reagovat
misinho7

Lucas je totalne vyborny, vie aj 1vs1 , dneska hraje dobre.. a vy ho tu chcete porovnavat s Illarom

Reagovat
smazaný uživatel

tak je konštruktívnejší ako Illarra, len som hovoril, že ma v stredu dosť sklamal tým, že nič nevytvoril

Reagovat
Miguel19

Reagovat
misinho7

sakra skoda tych sanci.. hrame dobre ale chce to ten gol nech je pokoj

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, ten Silva vobec hraje?

Reagovat
misinho7

si robis srandu? sak na pravej strane si to v kuse kombinuje s Garethom

Reagovat
smazaný uživatel

hej? zaujimave, kedze Balea uz asi 15 minut ani nie je vidiet

Reagovat
misinho7

nekomentujem ta vazne... ako dnes je skoro najcastejsie pri lopte ale ty ho nevidis ...

Reagovat
smazaný uživatel

fakt? to je super, este som nevidel, zeby urobil nieco ine ako prihral na najblizsieho hraca..

Reagovat
Miguel19

Takže jako proti Schalke...

Reagovat
misinho7

kto Bale? sak on si ich tam obchadzal ako sa mu chcelo .. a Silva si tam tiez par hracov obchazdal.. .ty si riadne zaaslepeni..

Reagovat
smazaný uživatel

bavime sa o Silvovi...co si tam obchadzal? ja neviem, ale neurobil nic za ten polcas...ja ho vidim prvy krat, ma zuajimalo co to je za hraca, ale toto je zatial nejaky posuvac na najblizsieho hraca

Reagovat
misinho7

tak asi si nepozeral akurat ked si tam tocil hracov na pravej strane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Nějaký kvalitnější link než TV na tipsportu?

Reagovat
Sali5
Reagovat
Fairplay

Dneska mě již podruhé zachraňuješ, díky

Reagovat
Sali5

Jojo, všiml jsem si, není zač

Reagovat
smazaný uživatel

At se na mě ta pyča rozhodčí nezlobí ale tohle posral solidně!!!

Reagovat
misinho7

jasny goool.. kurnik taky benzovi zobrali?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi 4tej vymyšlenej offside

Reagovat
Pipo123

Ten rozhodca odpískal už asi 3x neexistujúci ofsajd

Reagovat
Jerichoo

To je picus ten ciarovy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle offside asi nebyl

Reagovat
Fairplay

Čůrák rozhodčí Benzemu obral o gól kariéry

Reagovat
smazaný uživatel

ani nahodou ofasjd, skoda, krasny gol by bol

Reagovat
smazaný uživatel

Totální retard ten čárový. Už někde pískl 3x ofsajd, který nebyl.

Reagovat
alcantara

Včera nám, dokonca možno štyrikrát

Reagovat
smazaný uživatel

ale barcelona tu nikoho nezaujima tak zalez

Reagovat
smazaný uživatel

Zas neprehanej offside nebyl max 1 z tech tvych 4. To ze to je hranicni situace neznamena ze to neni offside.

Reagovat
Kenneth

Kurvy nam uz ukradli dva goly...

Reagovat
smazaný uživatel

Není to ten stejne postranní jak včera s Barcelonou tohle není možný co ty koštata pískaj

Reagovat
Miguel19

Dobrá sázka na to, že padne 6 a více branek...už jenom 6

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mishko

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Minuto 39

Reagovat
smazaný uživatel

At jde do prdele praporkar zkurvenej..

Reagovat
smazaný uživatel

vyjebany rozhodca to co piska??? sak im piska kazdu kktinu a nam ruka, vymyslene 2 ofsajdy, to co tam dali?

Reagovat
Fairplay

Oproti Schalke zase je ta hra o něco lepší, bohužel dneska to totálně zabíjí rozhodčí, ať už ty ofsajdy, ruka po Lucasově nahrávce...

Reagovat
misinho7

rozhodcovia v PD ..

Reagovat
misinho7

co to je tam dens za rozhodca?

Reagovat
Fairplay

Isco si z nich zase dělá kuželky

Reagovat
smazaný uživatel

To je komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je extrémně na facku s těma pádáma po minimálním kontaktu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teda ta ruka v obliceji tam predtim byla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Manik...

Ten rozhodčí je z Barcelony ne?

Reagovat
sensei25

Ronaldo je šašo neskutočný...

Reagovat
smazaný uživatel

az po tom vasom

Reagovat
sensei25

otvor oči prosím ta a nebud kkt...pada aj ked nemusi,rozculuje sa na rozhodcu...uz len cakam kedy sa rozplace...keby ustoji aspon 50% percent z toho co messi,ta sa na toho baletaka pozera lepsie...

Reagovat
smazaný uživatel

za to ty uz places

Reagovat
smazaný uživatel

zato ten vas je podvodnik co neplati dane

Reagovat
sensei25

aaaaa....aj xabi mal s tym problemy,cassilas tak isto...to ze je v spanielsku bordel je verejne zname...ja na ich mieste by som sa tiez snazil ojebkat system aj ked to robil urcite nevedomky,nakolko ma nato ludi...a radsej podvodnik na daniach ako jebly filmar,co sa aj pri jemnom vanku jebne o zem....ronaldo je na facku...je to spickovy futbalista,ale toto by si mohol odpustit...tka fyzicky namakany futbalista a pada ako chuj

Reagovat
smazaný uživatel

ruka, fauly na CR, Balea, nam nic ten kkt neodpiskal

Reagovat
sensei25

dnes sa udeluje Oscar...Ronaldo asi nieco dnes v noci vyhra...je to skurveny filmar,nic viac...

Reagovat
smazaný uživatel

skurveny ako ty

Reagovat
sensei25

ako cely madrid si chcel napisat...nevadi,chapeme to vsetci...

Reagovat
smazaný uživatel

nie nechcel napisal som to spravte ako ty

Reagovat
2miguel1

Po prestavke Jese za Ronalda

Reagovat
Kenneth

Perez se doufam postara o to aby si ten fanousek Barcelony par zapasu nepiskl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
2miguel1

ofside to bol, ajked o centimetre, ale bol

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik těch centrimetru bylo když o nich tady mluvíš?

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Manik...

nebyl, podle několika zpomalených záběrů, nebyl. Teda podle mého úsudku, škoda, že se nesmí dělat ta čára .

Rozhodně já jsem pro, aby se tyhle mini offside pouštěly (A to komukoliv - Barceloně, Realu, United, Plzni )...

Reagovat
smazaný uživatel

Kenneth pls

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ pekný výkon od nás, škoda, že tam zatiaľ nič nepadlo, celkom tomu pomáhajú aj rozhodcovia, gól Karima bol jasne regulárny ... špeciálna kapitola dnes CR, ktorý sa asi zle vyspal, ale dnes je suverénne najhorší, kazí, čo sa dá, často padá bez príčiny

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me CR nehraje tak zle, prvnich 25 minut mel slusnych, pak to bylo horsi, ale i tak je docecla pri chuti. Celkove BBC dnes hodne slusny.

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa nepáči, ako sa hádže, dnes bezdôvodne, nejaké akcie tam nezakončil / nevyriešil lepšie ... podľa mňa to vychádza z jeho celkového dlhodobého rozpoloženia, ktoré zrejme nie je najideálnejšie a podpisuje sa to na jeho výkonoch za posledný cca mesiac

Reagovat
smazaný uživatel

Nahodou ta finalni i predfinalni faze je dobra, akorat tomu vzdycky chybel malej detail, zkratka tam vidim zlepseni.

Reagovat
smazaný uživatel

jasny gol Benzemu a potom tu cules picuju, ze pri nas su rozhodcovia?

Reagovat
smazaný uživatel

Nooo.. konecne se na to zase da divat, jen skoda, ze z tech sanci tam nic nepadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Padlo. Ale nekdo na postrani byl proti.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale i tak toho mohlo padnout vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky krasny gol zobrat karimovi to uz je na basu

Reagovat
2miguel1

na canal+ to ukazovali, offside, aj ked ja by som tieto offsidy nepiskal

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Je to offside. Ber ramena hracu a maly vapno, tesny offside.

Reagovat
2miguel1

dali tam žltu imaginarnu čiaru, benzema bol v offside,lava noha

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jseš taky žlutá imaginární čára tvl

Reagovat
Kenneth

Na canal+ prece ukazalovali ze je to ofsajd, tak je to proste ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebol to offside

Reagovat
CHONG

Zopakuj to ještě 98x, stokrát opakovaná lež se stává pravdou.

Reagovat
teenz

Reagovat
teenz

Tak kde je ten o deset parníků lepší Illara ?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky z neho teda netecu jak ostatni. Vsechno mu hrozne trva a zariskovat se teda taky zatim boji. Akorat ma lepsi pohyb.

Reagovat
smazaný uživatel

A je to trochu agresivnejsi v soubojich.

Reagovat
teenz

Jo, možná jedno plus.

Reagovat
teenz

Zatím teda úplně zbytečnej přestup.

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem co cakate od chlapca, co nema poriadne ani 2 sezony v Brazilii. Aj ked na druhu stranu, najlepsiaho DM SEA som si predstavoval inak...Myslim, ze sa do toho este len dostane.

Taky Illara ako opora 4 timu, po tych 3 gigantoch je skor na zamyslenie. Aklimatizovany v lige a sedi na ukor Lucasa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem uprimne cekal dlouhy pasy, ktery ma podle videii hodne slusny. Zatim jsem nevidel ani jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak este sa istotne boji. Urcite to radsej hodi na istotu, akoby mal nieco pokazit. Chce to len cas...

Reagovat
Manik...

též si myslím

Reagovat
One-Real

Za poločas tam jednou někoho parádne obral, ale tyhle okamžiky mel i Illarra. Akorwt je tady v diskuzich nepřítel a stejnej výkon se u Lucase hodnotí jako slušný a u nej jako na vyhazov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ángel di María 22

Víš co, tady jde o to, že přišel z Jižní Ameriky, hraje druhej zápas v základu a minimálně neni horší, jak Illarra za sezónu a půl aklimatizace. Hraje víc dopředu, je rychlejší a teď už jde jen o to ukázat, jestli má na to bejt solidní backup. Do základu s nim samozřejmě nikdo nepočítal.

Reagovat
smazaný uživatel

Odporné výkony rozhodčích ve Španělsku (čest výjimkám) už ani nemá smysl komentovat.

Hrajeme dobře, ale potřebujeme být přímočařejší a víc se tlačit do zakončení, zpřímočařit hru. Je to takové ospalé, moc na efekt, několikrát jsme mohli střílet a zbytečně hledáme někoho lépe postaveného. Taky děláme zbytečně moc nepřesností, přihrávky do špeku nebo zas na paty. Máme na víc. Věřím, že to půjde.

Reagovat
MadMrJacky

A když nás včera čároví řezali, tak jsem byli uplakánci...

Reagovat
sensei25

Vcera tu madridcania pisali aky sme plackovia...co ti jebe,sak teraz to tu je udolie slz...demencia ala madrid

Reagovat
2miguel1

maju najviac penalt, chcu aby im platili goly z offsidu, čo ešte? buduce kolo ligy majstrov len porto alebo bazilej

Reagovat
smazaný uživatel

No až na to že nám rozhodčí vzal regulerní gol a jsme lepším tymem vy jste včera vystřelili na bránu 3 krát a lepším tymem jste nebyli

Reagovat
smazaný uživatel

pekne to nezvladas

Reagovat
Billy McClane

Mne sa lubi ako sa u väcsinu casu hras na normalneho a objektivneho. No a potom pride takyto vylev

Reagovat
sensei25

a vies preco?Lebo clovek sa snazi byt uctivy k ostatnym a co z toho ma?Urazky zo strany madridu,napr Chong nas nazyva kanalnici a to ma neskutocne nasralo...preco nas tak vola nechapem...to vas mam volat buzny z madridu alebo co? Jebem na vas,s vami sa proste neda diskutovat normalne.

Reagovat
Billy McClane

Proste si to nevsimaj a nepodporuj to hlupymi reakciami. Rypni si raz, dvakrat, ale nie ze dnes vecer som sa rozhodol do niekoho kopat tak tu budem mat 20 pispevkov o nicom.

Reagovat
sensei25

ved mas pravdu,ale ma to vcera normalne nahnevalo...pytam sa conga preco nas tak volas a on posle smajlika ci co to poslal ako dement...tak som si povedal,ze bolo dost ucty k superovi,ktory sa sprava ako dement...

Reagovat
CHONG

Tak tebe to nahněvalo, to mě vážně mrzí

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda, ako ste sa včera smiali miestnym "culés", že vyplakávajú na rozhodcov (ja som sa tiež smial, najmä na FB) silný paradox

Inak v druhom polčase to Real po tých šanciach asi ukope, takže rozhodca sa môže snažiť ako chce

Reagovat
smazaný uživatel

Elche odejde fyzicky a kolem 60 minuty to tam začne padat

Reagovat
sensei25

ved to je jasne ze real vyhraje...ale je sranda,ze po vcerajsku,kde sme tu vraj plakali tak dnes to je tu udolie slz....xD

Reagovat
smazaný uživatel

zopakuj to este raz aby si bo leste trapnejsi

Reagovat
sensei25

a ty tak isto,aby vsetci vedeli ze kto je Andrejo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak už jsem ti tady jednou psal jsme lepším tymem na hřišti a rozhodčí nám ukradl regulerní gol vy jste včera lepším týmem nebyli a měli jste 3 střely na bránu druhý poločas dokonce žádnou :D

Reagovat
sensei25

a?

Reagovat
Ángel di María 22

Pochcanej sudí sebere Benzovi takovejhle wondergoal... TVL

Jinak oproti Illarrovi, Silva hraje dopředu!!! A hraje dost solidně. I Bale dneska ujde, tohle musíme vyhrát, už to mělo bejt v klidu, snad proměníme.

Reagovat
teenz

Spletl sis Garetha se Silvou.

Reagovat
misinho7

si strateny pripad

Reagovat
teenz

Reagovat
Ángel di María 22

Dneska se mi Bale líbí, tak snad z toho něco bude.

Reagovat
teenz

Jo, protože mu dovolí hrát jeho hru. Takovejch moc neni.

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne vybojuje viac lopt

Reagovat
Jackmaker1989

Milujem Real, ale Ronalda by som nafackal. To je ostuda, zasluzil by si par zapasov na lavicke alebo riadny dohovor.

Reagovat
JIMMY-PO

real dostava vyzrat minulu navstevu Elche jak tak pozeram. kompenzacia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Jinak nevim jestli se mi to zdálo ale Carlo vyklidil střed, Isco hodne zleva, Toni a Lucase vzadu, Ronaldo s Karimem nahoře veprostred a Bale vpravo. K tomu krajní obránci a Elche to hůř bráni; zezacatku ten blok dobře postavili a vypadalo to těžko prostupny, snad to pude.

Reagovat
smazaný uživatel

A další vymyšlenej

Reagovat
sensei25

teraz bol....pri tom gole nebol urcite...som dal na real ze da gol v oboch polcasoch a rozhodca mi to takto dojebe...

Reagovat
Kenneth

Dalsi neofsajd. Dneska uz 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Za toto dá žlutou????????????????????????,,

Reagovat
Miguel19

No to je rudá.

Reagovat
misinho7

kurva sak toto bolo na cistu redku

Reagovat
Mishko

červenú zabudol v šatni? jediné vysvetlenie

Reagovat
sensei25

za toto by som dal cervenu....

Reagovat
smazaný uživatel

ten rozhodca s asistentom si robia srandu? dalsi vymysleny Baleov ofsajd

Reagovat
Fairplay

Červená

Reagovat
smazaný uživatel

jasna cervena

Reagovat
Kenneth

Ti jebe... Jasna ruda....

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna redka a on da len zltu

Reagovat
misinho7

dneska rozhodca neskutocny keket... akoze totalne vsetko zle rozhodnutia

Reagovat
alcantara

Vrah

Reagovat
Fairplay

Úplně jasná červená, rozhodčí píča neskutečná

Reagovat
smazaný uživatel

Ja už se fakt musím jen smát tohle ŽLUTÁ KARTA?

Reagovat
ACSeRw!n

prasata

Reagovat
Miguel19

To je fakt hrozný, jaký likvidační zákroky poslední dobou hráčům prochází..

Reagovat
smazaný uživatel

zastřelil bych toho zmrda

Reagovat
smazaný uživatel

a sudího taky

Reagovat
smazaný uživatel

Zluta pico..

Reagovat
smazaný uživatel

hajzel spinavy tak by som mu kopol do holene sak toto bol likvidacny faul!

Reagovat
One-Real

Kdyby Ronaldo vrátil Karimovi aspoň desetinu těch přihrávek co mu Karim dá tak uz vedem.

Reagovat
ACSeRw!n

Ok.

Reagovat
Fairplay

Na ochranu sudích zruší kreslení ofsajdových čar, na ochranu hráčů přestanou dávat červený...

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOL DE KARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM

Reagovat
misinho7

kurva joo Benz

Reagovat
Miguel19

JEŠTĚ 5!!!!

Reagovat
sensei25

boha luckery....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Billy McClane

Dneska ides.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně tyvole, Karim.

Reagovat
Aldeano

Benz

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

KARMA!

Reagovat
Fairplay

Pojďte ještě přidat další

Reagovat
smazaný uživatel

Kráľ

Reagovat
smazaný uživatel

tak tenhle víkend jsou rozhodčí fakt příšerní. moc nevím, jak je to ve Španělsku, ale dostávaj tam nějaký tresty za takovýhle výkony, nebo je to stejný jak v Anglii, kde jsou pod slepou ochranou svazu?

Reagovat
smazaný uživatel

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
smazaný uživatel

to už máme problémy i s Elchem

Reagovat
smazaný uživatel

skor s tymi dvoma spinami co hraju proti nam

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je dnes strasne na facku

Reagovat
smazaný uživatel

co drží si svoji formu s předešlých kol?

Reagovat
smazaný uživatel

JASNĚ........ NEPÍSKEJ TU RUKU V PENALTĚ

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
patas92

v penaltě

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka nebyla? nebo co tím chtěl básník co fandí Barčeloně říci?

Reagovat
smazaný uživatel

líbil se mu výraz ,,v penaltě,,

Reagovat
patas92

líbil

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dnes je Bale vyborny, na obranu Elche plati

Reagovat
smazaný uživatel

ten rozhodčí je hustej. nejdřív ukáže, že to hrál hrudí a pak se opraví, že to vlastně bylo rameno. už fakt neví

Reagovat
Fairplay

Ronaldo jaká nahrávka

Reagovat
2miguel1

Benzema velmi dobre, Bale Cristiano to si asi robia srandu ...nadavam na Neymara ako hra teraz aletak toto je neakceptovatelne

Reagovat
misinho7

akoze v com je dnes Bale zly? sak mu to ide paradne..

Reagovat
smazaný uživatel

CRISTIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANOOOOOOOOOOOOOO!!! Nádhera!!!!

Reagovat
misinho7

Konecne Ronaldoooooooooooooooooooooooooooo ... Boooh je spat aj v lige a Isco krasny center

Reagovat
Visca el barca

Mi chceš říct, že je po jednom golu zpět?

Reagovat
Aldeano

Paráda

Reagovat
Fairplay

Ronaldoooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

HATERS GONNA HATE, RONALDO GONNA SCORES

Reagovat
Aldeano

Tu hlavu má prostě neskutečnou

Reagovat
Kenneth

Isco opet bozi

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOL CRISTIANOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Fairplay

Jak se tu stupňovaly řeči na něj, tak jsem si říkal, že toho góla prostě dneska dá. Snad je všechno zase OK

Reagovat
misinho7

gareth a este ty zostavas tak pod

Reagovat
teenz

Reagovat
misinho7

samozrejme myslel som ten priamy kop.. ale Ronaldo mu nenechal

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je prostě něco neskutečného. Nejlepší hlavičkář nejen fotbalu ale i v dějinách všech míčových her.

Reagovat
alcantara

Sándor Kocsis

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo ma na priamaky v Reale monopol? Ved je v nich uz dlhodobo na smiech

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jseš solidní hater

Reagovat
Fairplay

No zrovna tohle bylo asi to lepší řešení. Cpát to přes zeď z téhle vzdálenosti, nevím nevím

Reagovat
smazaný uživatel

tu stranu zvolil dobře, ale kdyby to býval kopal Bale, tak to tam ta opačná rotace pošle do sítě a máme 3 góly

Reagovat
Kenneth

Ty si sem zase prisel objevit Ameriku co?

Reagovat
smazaný uživatel

je fajn ze o tom vsetci viete

Reagovat
Aldeano

Je dobře, že to dokážeš ocenit

Reagovat
misinho7

to uz vieme dlho skoda ze to castejsie nenechava garethovi ten je v tom o dost lepsi nez on

Reagovat
smazaný uživatel

to i Kroos je v tom lepsi

Reagovat
Visca el barca

On to musí kopat stejně tak i Messi páš soupeřej tejden co tejden. Já je zas třeba v tomhle chápu

Reagovat
Aldeano

Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska si to Ronaldo fakt už zasloužil. ještě 1-2 bych mu přál, ať může bejt spokojenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně kopnutý škoda že nevyšlo!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale konecne to kopl tak, jak bych to po nem chtel. Mrda na stranu golmana.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz tam daj Jeseho

Reagovat
Fairplay

Bale dnes jeden z nejlepších na hřišti

Reagovat
misinho7

Reagovat
CHONG

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

ale od těch přímáků ho už někdo odstavte. takovejch gólů, co jsme bývali mohli skórovat z těchto pozic a ten matlák se tam dycky natlačí

ten mýtus ještě z Manchesteru, že Ronaldo umí přímáky, by už měl někdo zakopat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo sice gol ..ale hra slabá , toto ak vám stačí na " najlepsieho hraca" na svete tak prosim, ale podla mna je to strasne malo... Ronaldo je s Messim iba tak najlepsi strelec, ale od najlepsieho hraca ma daleko..len moj nazor..tak prosim ronaldohonicov nech saq moc na mne nevyburia :D

Reagovat
Fairplay

Což o to, že jen za první půlhodinu měl asi tři nádherné pokusy. Nebo ta průnikovka na Bejla, prostě nezavděčí se

Reagovat
Fairplay

Že byl jako na Schalke u obou gólů, o tom už vůbec nehovořím

Reagovat
CHONG

Dneska byl taky u obou.

Reagovat
smazaný uživatel

hento ma Messi v kazdom zapase , herne najlepsi na svete nie je a to je fakt a moze mat zlatu loptu, len skoda je to , ze sa prihliada hlavne len na statistiky

Reagovat
smazaný uživatel

hento maďare zavři už tu svoji dyslektickou hubu...

Reagovat
Fairplay

A co je u tebe herně nejlepší? Poněvadž mně se třeba nejvíce z Realu líbí Isco, ale za nejlepšího fotbalistu světa ho nepovažuji.

Reagovat
smazaný uživatel

proste najlepsi hrac nemoze byt ten, co sam skoro nic nevymysli a je odkazany hlavne na druhých ..jeho finalova prihravka nepatri urcite k tým najlepsim a to jeho správanie na ihrisku sa mi tiez hnusi

Reagovat
smazaný uživatel

Ale keby to ešte trochu spresnil a predvádzal takto skvelé výkony zápas čo zápas tak by najlepším hráčom byť mohol. Lenže u neho viazne produktivita ktoru ma naopak Ronaldo úžasnú. Kdežto Messi má oboje a aj tak ho kopa ľudí nevidí ako naj hráča. Ono je to v tých anketách o sympatiách a štatistikách proste.

Reagovat
smazaný uživatel

že tě to baví pořád, se ti fakt divím, kolik ti je kiddo? 12?

Reagovat
smazaný uživatel

je mi o dost viac, za to, ze vravim pravdu a niekolko par jedincov ju tu nevidi , za to hold nemozem, len vravim, ze herne Ronaldo ani zdaleka nie je najlepsi..a to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Tvuj subjektivní názor nazýváš pravdou? no hezkypěkně

Reagovat
CHONG

Jo my víme, Cristiano je jenom doklepávač a kopáč penalt a Messi je génius, ale včera se mu nedařilo, protože mu přepadli rodinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole, tebe když někdo probudí ve 3 ráno, tak na něj vybleješ tohle ne? Vždyť to tady každý týden napíšeš minimálně 3x v pátek, 6x před zápasem a 10x po zápase..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Leo aj ked vcera neskoroval hral dobre

Reagovat
Visca el barca

Leo včera nehrál dobře, fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

na svoje pomery mozno nie, ale co by za to dali iný

Reagovat
Visca el barca

To zas jo

Reagovat
Leo Rekordman

taky šebo

Reagovat
Fairplay

Viděl jsem u Lucase dobře 40/57 u přihrávek?!

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo.

Reagovat
Fairplay

nic moc statistika

Reagovat
smazaný uživatel

protože narozdíl od Illari nahrává aj dopředu a ne jenom Kroosovi na 2m vedle sebe.

Reagovat
misinho7

Isco dnes znova vyborny dokonca aj domaci tam skanduju jeho meno uz asi tretikrat

Reagovat
misinho7

teraz dokonca standing ovation

Reagovat
smazaný uživatel

ISCOOO ISCOOO ISCOOO

Reagovat
Fairplay

Isco od odmácích fans standing ovation

Reagovat
smazaný uživatel

On ma snad vatsiu podporu fanusikov ako CR7

Reagovat
smazaný uživatel

a sa cudujes tomu ??

Reagovat
alcantara

Elche>Schalke

Reagovat
smazaný uživatel

To nevim, meli jednu slusnou strelu, jinak vubec nic, Schalke brevno.

Reagovat
smazaný uživatel

Isco a fanoušci Elche

btw: co je to za toho druhýho komentátora na BeIn s tím příšerným přízvukem? ten z Isca stříká každej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Ray Hudson

Reagovat
smazaný uživatel

já ho mám teda hodně rád, ale z toho přízvuku nemůžu taky když se dostane do laufu, tak dokáže mluvit o jednom hráči třeba 3 minuty a úplně igorovat, co se děje na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho mam rad dava do toho emocie . Strieka aj z Messiho ci Neymara .

Reagovat
C0br

on stříká za všeho

Reagovat
misinho7

Jese dopadol... chodit tam na 10 sekund

Reagovat
Fairplay

Legendaris dneska vlastně zase vysvobodil

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo zase u obou golu!!!iHALA MADRID v Barceloně by se měli oblect začíná mrznout

Reagovat
CHONG

Hodně důležité vítězství, šašci s píšťalkou a praporkem dneska celou dobu proti nám, ale jak říká klasik: https://www.youtube.com/watch?v=HKFv67PYjbk

Reagovat
valloire

kuča

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne jsem se zas u vykony bavil, hrali fakt dobre. A Isca s Marcelem si fakt uzivam.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý výkon. Naozaj ten tým je podľa mňa komplexnejší ako má konkurencia. Možno ešte keby sa toľko nehladelo na štatistiky v prípade Ronalda a sem tam Balea tak by to mohol byť špičkový technický kombinačný futbal so všetkým čo k tomu patrí a tá ofezíva ešte produktívnejšia. Marcelo a Isco fakt výborní. S Pepem v základe mi príde aj tá obrana proste istá a keď ešte bude fit Luka myslím že budete hrať to čo na jeseň. Kebyže za vás hrajú napr Lucas (v prípade kúpy) a James na krídlach namiesto Balea a Ronalda tak by som sledoval asi váš každý zápas s nadšením

Reagovat
Al Capone

paráda kluci. Pomezní teda dneska úřadoval, asi 5x odmávnul špatně a posral Karimův nádherný gol, ale vyhráli jsme a 4 bod jsou zpět a to je to hlavní. A Bůh z Madeiry opět gol

Reagovat
smazaný uživatel

Varane neskutecne dominantni, spolu s Iscem je ceka zarna budoucnost

Bale konecne zase ukazal co v nem je, ted uz jen zopakovat proti lepsim tymum. Krajni beci tez super.

A Lucas ukazal, ze lepsi jak Illara je a bude.

Hala Madrid!

Reagovat
Fairplay

Jinak k těm standardkám, prostě jich většinu kope i kvůli individuálním statistikám Ronaldo, to samé zase v Barceloně Messi a penalty, také tam chodí jako největší hvězda si dát góla, ačkoli čistě ze sportovního hlediska se asi nejedná o nejlepší volbu.

Reagovat
alcantara

A kto je najlepsia volba?

Reagovat
CHONG

Gareth, Sergio a Toni.

Reagovat
alcantara

V Barcelone...

Reagovat
CHONG

To je váš boj.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar?

Reagovat
alcantara

Myslis, ze naposledy si pomohol?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu, jak to myslis. Jestli jde o tu penaltu nebo neco dalsiho. Ale on za repre dava pravidelne, tak treba jo.

Reagovat
alcantara

O tu penaltu. Messi tiez dava pravidelne v repre, celkovo tu uspesnost v kariere nema vobec spatnu. Ako osobnost c.1 a hrac s najlepsou strelou v time cez to vlak proste nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle me to Messi spatne nekope, spis to zakazte Xavimu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz vidim ty Iscovy strely plackou zpoza vapna, tak si rikam, ze by byl na ty nejblizsi k vapnu mozna nejlepsi z tymu.

Reagovat
Kily

by někomu menší školení mohl dát Zidane, jsem si vzpomněl, co předvedl kdysi ještě za Juve v zápase na Old Trafford

Reagovat
smazaný uživatel

Mas odkaz?

Reagovat
Kily

nemám hledal jsem na youtube a nezadařilo se, ale trestňák ze 17 metrů pro praváka a luxusně překopl zeď a nádherně to zapadlo do šibenice, Schmeichel se jenom díval

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej Ronaldinhovskej.. jo, toho se v Realu jeste dlouho nedockame.

Reagovat
Xavi
Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne toho Isca nebo Kroose vidim.

Reagovat
ACSeRw!n

normalne zahranej trestnak jak to kopou tisice dalsich..

Reagovat
valloire
Reagovat
smazaný uživatel

Isco je pre mňa najväčší faí Barcelony v jej prestupovej politike od dňa čo jej fandím. Ten hráč sa v podstate svojimi výkonmi A štýlom hry Barce priaamo núkal. Dokonca bol jej fanúšikom a obdivovateľom Lea. Pre mňa by bola super náhrada za Iniestu a oni o neho ani len neprejavili záujem. Real neváhal a pomaly ale isto za to bude zberať ovocie. Proste hráč s veľkou budúcnosťou, ktorého nebyť jeho prestupu do Realu obdivujem a sledujem úplne najviac. Tieto typy hráčov sú mi strašne blízke a u Isca hrá rolu rada podobností ( čisto náhodných ) s mojou osobou. Škoda že ho uchmatol Real. Každopádne prajem mu len úspechy a budem mu fandiť. Dúfam však viac v jeho individuálne úspechy ako týmové

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar, Luis alebo Rakitič ale myslím, že Leo by sa len sem tam s nimi mohol prestriedať ale väčšinu by si aj tak mal brať on, pretože podľa môjho názoru ich z nich kope najlepšie. Len niekedy si to berie aj z blbých pozícií pre laváka a je z toho hovno.

Reagovat
alcantara

Co sa tyka priamych kopov, tam je to jasne, aj kvoli vacsej variabilnosti a necitatelnosti by som to striedal castejsie. Rakitic kopol tie dva PK pekne, dal by som mu sancu. A Neymar tiez nie je marny, o Luisovej urovni netusim.

Reagovat
MadMrJacky

Z větší dálky pro praváka určitě Rakitič

Reagovat
smazaný uživatel

reakcia na Alcantaru. Blbne mi prehliadač Sorry

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele