Primera División - preview 23. kola

05.02.2016, 08:46, aktualizováno 08.02.2016, 08:36
Previews
Pondělní dohrávka nás tentokrát zavede do Barcelony. Espanyol, jenž se pohybuje těsně nad sestupovou hranicí, čeká utkání s Realem Sociedad, který si rovněž nemůže příliš vyskakovat...

Granada CF - Real Madrid 1:2

07.02.2016 20:30

Góly: 60. Youseff El Arabi - 30. Karim Benzema, 85. Luka Modrić

Real Madrid opět na hřišti soupeře nepodal ani zdaleka přesvědčivý výkon, přestože nastoupil proti strádajícímu celku ze dna ligové tabulky. Zatímco s Realem Betis Bílý balet dříve pouze remizoval, tentokráte nakonec v Granadě ukořistil cennou výhru 2:1 skrze fantastickou trefou Luky Modriće v samém závěru utkání.

Tým kouče Zinedina Zidana poslal do vedení Karim Benzema po půlhodině hry, ale domácí se odmítli podvolit nepříznivému vývoji utkání a zaslouženě se dočkali vyrovnání díky trefě Youssefa El-Arabiho. Přesto nadějný stav nakonec granadským nevydržel, a to kvůli dalekonosné ráně Modriće. Před zápasem Zidane prohlásil, že nedělní vítězství je životně nutné pro udržení nadějí na možný zisk ligového titulu, a nakonec se jej také dočkal. Ztráta na Barcelonu (čtyři body) s Atlétikem Madrid (jeden bod) tak zůstává totožná.

V prvním vzájemném zápase se Real rovněž na výhru pořádně nadřel, neboť doma Granadu přehrál pouze 1:0. Domácí tak navzdory svému umístění v oblasti sestupu neměli důvod přistupovat k soupeři s přílišným respektem a pořádně se do něj v úvodu utkání obuli. Nebezpečný náběh si připsal Adalberto Penaranda a tentýž hráč posléze i skóroval, jenže byl ve viditelném postavení mimo hru, které čárovému sudímu neuniklo. Real zareagoval přízemní střelou Ronalda, která prosvištěla těsně vedle.

Madrid se zprvu potýkal s vážnými problémy s rozehrávkou ve středu pole, ovšem když si na přelomu půlhodiny hry vše sedlo, stálo to zato. Iscova perfektní přihrávka našla nabíhajícího Carvajala, jenž míč podsekl vstříc Benzemovi a francouzský útočník potvrdil chladnokrevným zakončením na přední tyči svou výjimečnou formu - šlo již o šestý zápas za sebou, v němž se Benzema prosadil.

Granadští se přesto nevzdali a těsně před odchodem do kabin se málem zvládli prosadit, když si to David Barral namířil až do pokutového území a užuž se chystal pálit. Na poslední chvíli však přiskočil Raphael Varane, a tak se odcházelo do kabin za těsného vedení hostí. Po změně stran bylo znovu zapotřebí výtečného bránění hostujícího hráče, tentokráte Toniho Kroose, jemuž se povedlo vlastním tělem zablokovat nebezpečnou ránu Isaaca Successe. Keylor Navas pak musel zasahovat sám při hlavičce Barrala z bezprostřední blízkosti.

Uklidnit pošramocené nervy fanoušků Realu mohl hned ve dvou případech Benzema, jenže pokaždé ve slibných příležitostech selhal. A tak přišel trest. Smolná srážka Modriće s rozhodčím Jesúsem Gilem Manzanem na polovině hřiště totiž vyústila v rychlý útok domácích, který po pasu Rochiny skončil u El-Arabiho, jehož zakončení mezi Navasovy nohy zajistilo Granadě zasloužené vyrovnání. Domácí se dokonce krátce nato mohli rovnou i ujmout vedení, kdyby Successův další kvalitní náběh do šestnáctky nestihl včas zpacifikovat pozorný Navas.

Real se ve hře dopředu jevil mátožně a bez nápadu, ale nakonec jej zachránil individuální počin té nejvyšší kvality. Modrić, jenž není dvakrát proslulý fantastickou střelbou, totiž křižnou ranou po Kovaćićově přihrávce propálil vše, co mu stálo v cestě a zajistil svému týmu takřka povinné vítězství 2:1, které se rodilo daleko hůře, než by leckdo před zápasem čekal.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Sevilla FC 1:1

07.02.2016 18:15

Góly: 64. Claudio Beauvue - 43. Daniel Carriço

Celta Vigo dnes ukázala svoji lepší tvář, když na domácí půdě dokázala remizovat 1:1 s favorizovanou Sevillou. Hosté si díky gólu Carrica nesli do poločasové přestávky jednobrankový náskok, o ten však přišli v 64. minutě zásluhou Claudia Beauvuea. Domácím výrazně napomohlo vyloučení hostujcího Fazia už ve 25. minutě. Sevilla i tak udržela pátou příčku, Vigo je sedmé.

Célticos nehrají v poslední době vůbec dobře. Právě od Sevilly utržili v rámci španělského poháru tento týden jednu z nejvyšších porážek (4:0) v sezóně a do zápasu šli v roli jasného outsidera. Vigo mělo ale dnes velkou vůli hodit nepříznivé výsledky za hlavu a od první minuty hrálo velice aktivně. Ve 13. minutě pálil nebezpečně domácí Bogonda, jeho projektil ale letěl příliš vysoko.

S dalším pokusem přispěchal v 19. minutě Wass, který ale svou střelu nasměroval těsně vedle pravé tyče. Seville začátek utkání hrubě nevyšel a podtrhnul to svým vyloučením Federico Fazio po druhé žluté kartě. V La Lize debutující obránce, který do Sevilly přišel na hostování z Tottenhamu, tak začal ve svém novém působišti podobně jako v dresu Spurs. Svůj první zápas v Premier League proti Manchesteru City totiž rovněž nedohrál kvůli vyloučení.

Oslabení Sevillistas však na nepříjemnosti dokázali odpovědět tím nejlepším možným způsobem, když svůj tlak v poslední pětiminutovce úvodního dějství nakonec přetavili do vedoucí branky. Ve 43. minutě rozehrávali hosté v pořadí už třetí rohový kop v krátké době a ke střele z velké blízkosti se po šťastně odraženém míči od bráncího Beauvuea dostal Carrico. Portugalský záložník nedal brankáři Álvarezovi žádnou šanci a poslal svůj tým do vedení - 0:1!

Celta se svou přesilovku snažila ze všech sil využít i po změně stran. V 53. minutě se do skvělé pozice dostal Beauvue, francouzský fotbalista ale ze středu pokutového území střílel nad zívající branku! Zasloužená vyrovnávací branka Célticos tak přišla až v 64. minutě. Wass si na pravé straně hezky zpracoval míč na prsa a naservíroval míč přesně před branku, kam si to namířil neúnavný Beauvue. Sedmadvacetiletý rodák z ostrova Guadeloupe už další nabídnutou příležitostí nepohrdnul a střelou mezi dvěma obránci vyroval skóre - 1:1!

Sevilla se s postupujícím časem stále více uchylovala k bránění jednobodového zisku a domácí jen těžko hledali cestu před Ricovu branku. V 73. minutě se pokusil překvapit hostujícího gólmana Aspas, ale jeho tečovaná rána se mezi tři tyče nevlezla. Domácí sahali po výhře ještě v nastavení, ale bezchybný Rico si poradil i se skluzem zakončujícího Wasse a udržel tak pro své barvy alespoň bod.

Více informací k zápasu

Real Betis - Valencia CF 1:0

07.02.2016 16:00

Góly: 49. Rubén Castro

Gary Neville bude I po zápase s Betisem stále čekat na svou první ligovou výhru na lavičce Valencie. Rozhodl o tom dnes ve 49. minutě domácí Rubén Castro, jenž byl jediným střelcem večera. Zelenobílí protrhli smolnou sérii a alespoň na okamžik zastavili pád k sestupovým příčkám. Nyní mají stejný počet bodů jako právě Los Che.

Trenérská židle pod Nevillem se opět povážlivě nahla. Po drtivé porážce od Barcelony ve španělském poháru jeho tým znova padl, tentokrát na půdě tápajícího Betisu. Navrátilci do La Ligy na svém hřišti vyhráli teprve podruhé v sezóně a jsou v tomto ohledu suverénně nejhorší ze všech týmů Primera División. Navzdory chmurné statistice přišlo dnes domácí podpořit více než čtyřicet tisíc fanoušků, kteří nakonec mohli z Estadio Benito Villamarín odcházet s veselou.

První výhra pod dčasným koučem Juanem Merinem se pro domácí nerodila lehce. První půle nenabídla prakticky žádnou výraznější příležitost, jelikož se hostující kouč rozhodl pro taktičtější pojetí hry než v zápase s Blaugranas a vycházel především ze zajištěné obrany. Tu se domácím dlouho nedařilo prolomit. Největší šancí prvního dějství tak byl pokus domácího van Wolfswinkela, jenž ale mířil jen do náruče připraveného brankáře Ryana.

Rozhodující akce zápasu se narodila ve 49. minutě. Betis rozebral hpstující obranu, van Wolfswinkel našel křižným pasem přes celé vápno nabíhajícího Rubéna Castra a tomu už stačila jen jemná teč, aby rozvlnil síť za zády překvapeného Ryana - 1:0! Valencie měla ovšem vzápětí obrovskou příležitost srovnat. Rychlou akci po levé starně do úplně rozhozené obrany zakončoval ve skluzu Negredo, vracející se levý bek Vargas ale ještě stihl míč vykopnout z brankové čáry!

Hra se poté znova uklidnila a další vzrušení příšlo až v 77. minutě. Po standardní situaci hlavičkoval přesně za záda Ryana domácí Molina, ale radost Betisu zkazil pomezní rozhodčí, jenž odpískal milimetrový ofsajd. V 85. minutě s dočkal druhé žluté karty střídající José Gayá, který tak prakticky zmařil šance hostů na vyrovnání. Gary Nevillovi tak opět na tváři přibyly vrásky znepokojení. Valencie se zase o něco hlouběji propadla do spodních pater tabulky a do příštího utkání navíc Neville nebude moci nasadit vykartovaného Gayá ani zraněného Brazilce Siqueiru, jenž musel stříat už v první půli.

Více informací k zápasu

Levante UD - FC Barcelona 0:2

07.02.2016 12:00

Góly: 21. David Navarro (vl.), 90. Luis Suárez

Barcelona si dle očekávání odvezla všechny body ze hřiště Levante. Poslední celek tabulky kladl favoritovi hrdinný odpor, ale zradilo jej zakončení. Barcelona zvítězila 2:0 díky vlastní brance Navarra z první půle a v samotném závěru se ještě trefil Luis Suárez.

Iniciativu převzali hned na začátku zápasu Blaugranas, kteří jíž ve 3. minutě dopravili míč do sítě. K jejich smůle stál však Messi v ofsajdu a gól tak nemohl být uznán. Hosté se tlačili za důležitým prvním gólem a hra se odehrávala především na polovině Valencijských. Ti však nakonec úvodní nápor Katalánců přečkali a postupně vyrovnávali obraz hry. Akcie domácích pomáhal držet nad vodou i gólman Mariño, jenž v 17. minutě skěle vyrazil Iniestovu štiplavou střelu mimo tři tyče.

Vaz ale Levante zlomila akce hostů z 21. minuty. Na levé straně hezky zakombinovali Iniesta s Albou, který poslal dobrý centr do šestnáctky domácích. Tam míč neobratně tečoval do vlastní sítě domácí stoper Navarro a Mariño už nemohl nic dělat - 0:1! O pět minut později měl další branku Barcy na kopačce Suárez, který obdržel zpětnou přihrávku od Neymara, ale z bezprostřední blízkosti branku minul!

Levante zahrozilo ve 30. minutě, kdy se o přímé ohrožení branky ze standardní situace pokusil Verza a míč jen těsně proplachtil nad Bravovou svatyní. Ještě větší příležitost k vyrovnání si Levante vypracovalo ve 32. minutě. Lerma se dostal do samostatmého úniku, ovšem tváří v tvář Bravovi se situace nejspíš zalekl a vůbec netrefil branku. Neúspěšně pak skončil i nájezd Moralese, který pro změnu orazítkoval tyč!

Atraktivní podívaná pokračovala i po změně stran. Hned ve 47. minutě vyšel domácím rychlý kontr, na jehož konci se ocitl Rossi, ale toho vychytal parádním zákrokem Bravo. Hosté se znova přippomněli až po hodině hry, ale hlavičku Rakitiče po rohovém kopu dokázal Mariño vytlačit do bezpečí. Barcelonští vyrovnali statistiku trefených tyčí v 62. minutě, kdy po pasu Messiho spálil další tutovku Suárez.

Hosté tak stále kráčeli za vítězstvím, a Levante se tak pokusilo o poslední zoufalý nápor v závěrečné desetiminutovce. Kýženého vyrovnání se ale nedočkali, naopak okénka v obraně domácích využili obhájci tiulu. V 90. minutě našel Messi dalším výborným pasem Suáreze, jenž si navedl míč do šestnáctky a chytrou střelou k tyči překonal padajícího Mariña - 0:2! Pořadí na první ani poslední příčce se tak po třiadvacátém kole měnit nebude a Katalánci jsou zase o krok blíže vysněné obhajobě.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Deportivo La Coruña 1:1

06.02.2016 22:05

Góly: 32. Jony - 41. Luis Alberto

Kdyby se vyhlašovalo ocenění za remízového krále, Deportivo la Coruňa by nemělo sebemenší konkurenci. Galicijský celek z dosavadních třiadvaceti ligových kol uhrál nerozhodně hned třináct a jeho sobotní dělba bodů se Sportingem Gijón byla již čtvrtou v řadě.

Vzhledem k průběhu zápasu si ovšem hosté mohou získaného bodu považovat, neboť v zápase museli dotahovat po úvodní brance Jonyho, jehož tečovaná rána zpoza šestnáctky po půlhodině hry skončila z pohledu Deportiva smolně až v síti. Svěřenci Víctora Sáncheze se ale zvládli vzepjat k vyrovnání ještě do přestávky, když se zblízka prosadil Luis Alberto. Po změně stran měl zvláště Gijón několik příležitostí strhnout zápas na svou stranu, jenže všechny šance Antonia Sanabrii přišly vniveč a remíza tak byla nevyhnutelná.

Deportivo sice vstoupilo do utkání na stadionu El Molinón slibně, ale krátce po půlhodině hry přesto inkasovalo. Rohový kop z pravé strany dopadl až k Jonymu, jenž bez váhání vypálil do skrumáže těl, přes kterou míč s pomocí lehké teče bránícího hráče proletěl až za záda brankáře Germana Luxe a Sporting rázem vedl.

Na vyrovnání si hosté museli počkat jen do jednačtyřicáté minuty. Lucas Pérez si chytře odběhl do strany převzít míč a přesným pasem vybídl k zakončení Luise Alberta, jehož rána po břevno zblízka zajistila Deportivu poklidnější rozpoložení v poločase.

Po změně stran sice ligový nováček znovu vypálil ze startovních bloků v honbě za důležitou výhrou kvůli boji o záchranu, jenže paraguayský forvard Sanabrie, jenž v Gijónu hostuje z římského AS, hned ve dvou případech selhal. Nejprve mu jen těsně unikl centr Carlose Carmony, aby jej mohl usměrnit mezi tři tyče, a pak osm minut před koncem nezvládl ukočírovat svůj hlavičkový pokus po centru Ismaele Lópeze a poslal míč těsně nad břevno.

Deportivo se po remíze 1:1 drží v horní polovině tabulky na deváté příčce a čeká jej nyní zápas s Realem Betis, zatímco Gijón je patnáctý s jednobodovým náskokem na první sestupové místo a v příštím kole jej čeká ryze záchranářský souboj s Rayem Vallecanem.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Villarreal CF 0:0

06.02.2016 20:30

Góly: -

Villarreal si veze z Bilbaa důležitý bod za bezbrankovou remízu s místním Athleticem a udržel si tak pozici favorita na zisk klíčového čtvrtého místa v ligové tabulce. Samotné utkání příliš fotbalové krásy nenabídlo, o jediné vzruchy se hráči starali ukázkami svých nefotbalových kvalit a oba týmy nakonec musely dohrávat o desíti.

Rozhodčí Mario Melero navíc vedle dvou červených karet musel vytáhnout také stěží uvěřitelných dvanáct karet žlutých. Vyloučenými byli Iňaki Williams s Danielem Bonerou, kteří tak příští ligové kolo vinou trestu vynechají. Villarreal se každopádně udržel na čtvrtém místě a nepovolil svému soupeři, aby se k němu ze své šesté příčky bodově přiblížil.

Jedna z největších šancí první půle připadla ve dvaatřicáté minutě Williamsovi, ovšem jeho nevydařená střela nakonec skončila pouze na brankové konstrukci a víc toho ani jedna ze stran v úvodní pětačtyřicetiminutovce ani nenabídle. Až po změně stran se hra trochu otevřela a domácí měli blízko k průlomu skóre ať už po hlavičce Adurize, nebo ráně Beňata, oba pokusy však zamířily mimo tři tyče.

Až sedm minut před koncem se ke slovu v ofenzivě dostali také hosté. Roberto Soldado ale nakonec navzdory kvalitní ráně do horního růžku branky na brankáře Gorku Iraizoze nevyzrál. Krátce nato hostující záložník Denis Suárez zbrkle přestřelil a naděje Villarrealu na slibný výsledek se zvýšily, když Williams uviděl červenou kartu za dvě karty žluté. Ani jeden z celků se ovšem na žádné grandiózní finále nezmohl a místo pozdního vítězného gólu došlo pouze na vyrovnání poměru sil na hřišti, když Bonera stejně jako Williams uviděl druhou žlutou kartu a musel předčasně opustit trávník. Na výsledku to již nic nezměnilo, Athletic se rozešel s Villarrealem bez branek.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - UD Las Palmas 2:0

06.02.2016 18:15

Góly: 3. Miku, 74. Bebé

Nefalšovaný záchranářský souboj nakonec vyzněl lépe pro Rayo Vallecano, které si poradilo s Las Palmas v poměru 2:0 a vyklouzlo zpět nad hladinu sestupových vod. Důležitou úvodní branku si připsal teprve po čtyřech minutách Miku a po změně stran jej posléze doplnil gólovou pojistkou Bebé.

Rayo tak rázem poskočilo dokonce na čtrnácté místo, přestože před zápasem figurovalo o čtyři příčky níže. Svěřenci kouče Paca Jémeze se v posledních kolech daří na výbornou, což potvrzuje i šňůra čtyř zápasů bez porážky. Nováček z Las Palmas naopak propadl jak v utkání, tak i v tabulce zpět mezi sestupovou trojici.

Celek z madridského předměstí Vallecas mívá tradičně silnou druhou polovinu ligového ročníku a zdá se, že letos tomu nebude jinak. Ony zmíněné čtyři zápasy bez prohry čítají druhé vítězství na vlastním stadionu a cenné remízy z hřišť Deportiva la Coruňa či Valencie. Nyní k výhře domácí nakročili hned v úvodu, když Bebé prchnul po levé straně v honbě za dlouhým nákopem a řítil se z úhlu na brankáře Varase. Ten si sice s jeho ranou poradil, ale nepřesvědčivě ji zvládl vyrazit pouze k nohám Mikua, jenž míč dokázal v pádu procpat za brankovou čáru.

První gól domácí nakopnul k ještě lepšímu výkonu a nebylo sporu o tom, kdo první poločas herně ovládl. Přesto již k další změně na výsledkové tabuli nedošlo a na druhý gól si diváci museli počkat až po změně stran. Ještě předtím, než Bebé uklidnil situaci, však hosté několikrát nebezpečně zahrozili a brankář Juan Carlos měl co dělat, aby konečky prstů vytáhl ránu Williana Josého nad břevno. Sedmnáct minut před koncem však dodal domácím potřebný klid na kopačkách tvrdou ranou portugalský křídelník Bebé, jemuž oplatil asistenci u prvního gólu Miku, ke všemu pohlednou patičkou.

V další cestě vzhůru nyní čeká Vallecano další nováček v podobě Sportingu Gijón, zatímco Las Palmas zavítá na půdu favorizované Sevilly.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - SD Eibar 3:1

06.02.2016 16:00

Góly: 57. José Giménez, 63. Saúl Ñíguez, 90. Fernando Torres - 46. Keko Gontán

Trvalo to dlouho předlouho, ale nakonec se Fernando Torres přece jenom dočkal svého osobního jubilea v podobě rovné stovky vstřelených branek v dresu Atlétika Madrid. Španělský útočník svým gólem uzavřel konečné skóre na stavu 3:1 pro svůj tým proti Eibaru a madridský klub ukázal, že v boji o titul nehází flintu do žita.

Vítězství Atlétika nad baskickým celkem se přitom nerodilo lehce - byli to totiž hosté, kdo skóroval jako první. Šťastným střelcem úvodní branky byl někdejší odchovanec madridského klubu Keko, jenž na začátku druhé půle perfektně využil chyby Saúla Ňígueze. Hned záhy však vyrovnal José María Giménez z rohového kopu a sám Saúl své dřívější zaváhání odčinil tím nejlepším možným způsobem, když po dalším Kokeho rohu poslal favorita do vedení. Definitivní pojistku pak zajistil zmíněný Torres třetí trefou v nastavení.

Atlético do utkání rozhodně nešlo v nejlepším rozpoložení. Poslední výsledky obnášely domácí remízu se Sevillou, vypadnutí ze španělského poháru po dalším nečekaném zaváhání doma proti Celtě Vigo a naposledy navíc svěřenci Diega Simeoneho podlehli Barceloně a ke všemu dohrávali pouze v devíti. O to hůř vypadala situace v sedmačtyřicáté minutě, když se zničehonic hosté ujali vedení...

Nejlepší střelec Eibaru, Borja Bastón, sice jakožto kmenový hráč Atlétika nemohl do zápasu nastoupit, ale v dané chvíli jej jeho zástupce Sergi Enrich nahradil perfektně. Právě on totiž obral o míč Saúla a připravil palebnou pozici Kekovi, jenž si prvním dotekem míč zpracoval a pak chladnokrevně zavěsil za záda brankáře Oblaka.

V tu chvíli bylo Atlético podrobeno opravdovému testu a nutno dodat, že obstálo na výbornou. Hned deset minut nato totiž Giménez přesnou hlavičkou srovnal a Koke alias vrchní specialista na standardní situace nedlouho poté poslal další přesný centr na hlavu Saúla - obrat byl zdárně dokonán. Sobotní odpoledne posléze ještě vyšperkoval Torres, když v první minutě nastavení doklepl ve skluzu Viettův přízemní pas do sítě a mohl slavit své očekávané jubileum.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Getafe CF 3:0

05.02.2016 20:30

Góly: 9. Juanpi Añor, 23. Christian Atsu, 43. Charles

Malaga do třiadvacátého kola zvládla nastřílet pouhých osmnáct branek a o to víc musela své příznivce na stadionu Rosaleda potěšit, když neobvyklou kanonádou rozprášila Getafe v poměru 3:0. Po gólu si připsali Juanpi, Christian Atsu a Charles. Malaga tak poskočila na stejný bodový zisk, jaký má deváté Deportivo La Coruňa. Getafe zůstává jedenácté.

Úvodní gól přišel již v deváté minutě, když se Juanpi nebojácně pustil do individuálního průniku skrze tři bránící hráče a přízemní ranou na vzdálenější tyč posléze venezuelský záložník překonal i brankáře Guaitu. Patnáct minut nato přidal pojišťovací branku číslo dvě Christian Atsu, čerstvá posila z Chelsea, odkud v Malaze hostuje do konce sezony. Ghanský křídelník těžil z dobrého centru Charlese a rutinně skóroval do odkryté sítě.

Dominance Malagy byla dokonána ještě do poločasu. Dvě minuty před odchodem do šaten totiž Charles přesnou ranou pravačkou vstřelil již svůj devátý zásah sezony a zajistil domácím drtivé vedení 3:0. Po změně stran již andaluský celek mohl jen kontrolovat své vysoké vedení a odevzdané Getafe toho už ani moc nenabídlo. Šance Malagy na pohárovou Evropu tak znovu zdánlivě ožívají, stejně jako jejich ofenzivní schopnosti.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona22173256:1754
2.Atlético Madrid23163434:1151
3.Real Madrid23155366:2150
4.Villarreal CF23136429:1845
5.Sevilla FC23107632:2437
6.Athletic Bilbao23105833:3035
7.Celta Vigo23105834:3635
8.SD Eibar2396836:3133
9.Deportivo La Coruña23613431:2831
10.Málaga CF2386921:2030
11.Getafe CF23751126:3526
12.Valencia CF23510826:2425
13.Real Betis23671016:3125
14.Real Sociedad22661026:3424
15.Rayo Vallecano23651230:4723
16.Sporting Gijón22641224:3622
17.Espanyol Barcelona22641220:4122
18.UD Las Palmas23561223:3621
19.Granada CF23551325:4620
20.Levante UD23451421:4317
Zbývající zápasy
08.02. 20:30Espanyol Barcelona - Real Sociedad

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (583)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele