Primera División - preview 20. kola

24.01.2015, 09:08, aktualizováno 26.01.2015, 08:32
Previews
Souboj mužstev s hodně špatnou formou nabídne závěrečný zápas dvacátého kola. Jak Getafe, tak hostující Celta Vigo čekají na ligové vítězství již devět kol a zejména domácí mužstvo se již hodně přiblížilo sestupovým pozicím. Příliš vyskakovat si ovšem nemohou ani hosté z Galície...
Getafe CF - Celta Vigo  (pondělí 20:45)
Coliseum Alfonso Perez uvádí v pondělí večer zajímavý souboj na předměstí Madridu. Domácí Getafe uvítá Celtu Vigo v boji o důležité tři body. Ty potřebují oba celky jako sůl, ale o něco více snad přeci jen domácí. Ti se totiž pohybují pouhý bod nad sestupovými příčkami!

Getafe vyhrálo z posledních deseti zápasů jen jeden jediný. Ale od té doby už uplynulo hodně času, protože poslední tři body si madridský celek připsal 31. 10. 2014, když porazil Deportivo La Coruňa poměrem 2:1. Od té doby se Getafe daří snad jen ve španělském poháru, kde si poradilo s Eibarem a Almeríou. Naposledy se ale také nekonala výhra, protože Villarreal byl příliš těžkým soupeřem. Utkání čtvrtfinále Copa del Rey rozhodla jediná trefa Bruna Soriana pět minut před koncem zápasu.

V minulém kole La Ligy se Getafe také nedařilo. V městském derby změřilo síly se slavným Realem Madrid, který ale Coliseum Alfonso Perez vyloupilo. První poločas ještě Getafe drželo krok se svým soupeřem a neinkasovalo ani jednou, ale vše si hosté kompenzovali druhou půli, kdy se dvakrát trefil portugalský útočník Cristiano Ronaldo a jednu branku přidal také Velšan Gareth Bale.

Celta Vigo na tom není o moc lépe. Od zápasu s Barcelonou, který vyhrála, neokusila chuť vítězství. A to už uplynulo devět dalších zápasů La Ligy. Po málo očekávané remíze s Valencií se vše vrátilo do zaběhnutých kolejí, když se v minulém kole Primera Division Celta Vigo utkala s Espanyolem Barcelona. V Katalánsku držela Celta Vigo dlouho nadějnou remízu, ale veškeré snahy přišly vniveč poté, co v devadesáté minutě vstřelil rozhodující gól Felipe Caicedo. A Celtě Vigo opět zbyl jen oči pro pláč.

Někoho by mohlo napadnout, kde se v týmu stala chyba. Mnozí odborníci se shodují, že při takto těžkých momentech je pro celou kabinu náročné zůstat kompaktní a táhnout za jeden provaz. S tím ale Celta Vigo nemá problém. Alespoň je o tom přesvědčen Sergi Gómez, který před zápasem s Getafe poznamenal: "Všichni táhneme za jeden provaz. Všichni máme v mysli jen jediný cíl a tím je záchrana co možná nejdříve. Poté bychom rádo dohrávali ligu ve středu tabulky, možná lehce nad ní. Ale jisté je jedno - tým neztratil svou tvář a každý tu dělá, co může."

"Dobře víme, že naše situace není úplně ideální. Uvědomujeme si, v čem je problém a intenzivně na něm pracujeme. Rádi bychom začali vyhrávat co nejdříve. Vím, že se to snadno říká, ale my opravdu děláme maximum. V kabině jsme všichni pospolu, tvrdě trénujeme a pracujeme na tom, abychom začali znovu vyhrávat. Getafe bude hodně nebezpečné, protože má hodně co ztratit. Myslím, že my máme podobnou motivaci. Proti Getafe se nám nikdy nehrálo snadno, protože je to hodně agresivní tým, ale měli jsme dost času na přípravu a tenhle velký test chceme zvládnout," varuje Sergi Gómez soupeře.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.20 - 3.20 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Deportivo La Coruña - Granada CF  (neděle 12:00)
Díky mimořádně zamotanému a vyrovnanému ročníku Primera División je takřka každý jednotlivý zápas buď bojem o evropské poháry, nebo o záchranu. V případě střetnutí sedmnáctého Deportiva La Coruňa s dvacátou Granadou jde o druhý zmíněný případ...

Granadská situace je již opravdu na pováženou - andaluský celek si užil chuť ligového vítězství naposledy v září loňského roku! Není tak překvapením, že momentálně okupuje poslední příčku tabulky a že klubové vedení sáhlo ke změně na trenérské lavici. Novým koučem se stal Abel Resino, jenž má se záchranářskými operacemi bohaté zkušenosti z léta 2012, kdy udržel v první lize právě Granadu, a také v roce následujícím pro změnu slavil tento dílčí úspěch na lavičce Celty Vigo. Před svým prvním zápasem ve funkci hlavního trenéra poskytl Resino pozitivně laděnou tiskovou konferenci. "Přišel jsem do Granady, protože jde o náročnou výzvu, ale hodláme s ní bojovat až do poslední vteřiny, abychom dosáhli svého cíle. Jsem optimista. Kdybych nebyl, tak bych sem vůbec nešel."

"Tým je v dobrém rozpoložení," pokračoval nový kouč Granady. "Mé první dojmy jsou pozitivní, pracovali jsme v tomto týdnu na všemožných herních prvcích, ať už na tréninku, nebo s video analýzou či osobními pohovory s hráči. Ti se teď budou muset přizpůsobit metodice svého nového trenéra a novém způsobu práce. Zatím to zvládají slušně, ale budou to ještě muset potvrdit na Riazoru. Budeme to brát jako první den nové sezony - zkoušíme smazat veškerou negativitu z dřívějška."

Situace Deportiva oproti svému nedělnímu sokovi není skoro o nic lepší. Pravda, galicijský celek momentálně figuruje na první nesestupové příčce, ovšem náskok na poslední Granadu činí pouhé tři body. Po slibném úvodu do nového kalendářního roku navíc Depor rázně usadila Barcelona drtivou výhrou 4:0. Domácím bude i nadále chybět útočník Hélder Postiga, hosté se budou muset obejít bez podstatně většího kontingentu ve složení Jeison Murillo, Eddy Silvestre, Héctor Yuse, Dani Larsson a Riki.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Fabricio - Juanfran, Lopo, Sidnei, Luisinho - Bergantiňos, Domínguez - Cuenca, Rodríguez, Cavaleiro - Riera
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Oier - Foulquier, Babin, Mainz, Insua - Iturra, Rico - Ibáňez, Piti, Lass - El-Arabi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.10 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Málaga CF  (neděle 17:00)
Domácí Athlétic Bilbao se utká s Málagou už podruhé za posledních 5 dní. Tyto dva týmy změřily síly v prvním čtvrtfinále Copa del Rey, takže se velmi dobře znají. Oběma soupeřům jde o hodně, takže se máme na co těšit.

V neděli v podvečer se stadion San Mamés stane dějištěm atraktivního duelu mezi domácím Bilbaem a hosty z Málagy. Oba týmy na sebe narazily v prvním čtvrtfinále španělského poháru. Na stadionu La Rosaleda ale sedmnáct tisíc diváků branku nevidělo. Hlavní sudí Ignacio Iglesias Villanueva udělil pouze tři žluté karty. V historii vzájemných zápasů mezi těmito dvěma týmy jinak ale příliš mnoho bezbrankových výsledků nenajdeme. Když se oba týmy utkali naposledy v La Lize na tomto stadionu, Málaga odjížděla se třemi brankami ve vlastní síti. O dvě branky se postaral Aritz Aduriz, třetí branku vstřelil Ander Herrera.

Když pomineme španělský pohár, tak v posledním utkání se nedařilo ani jednomu týmu. Athlétic Bilbao přijel na Estadio El Madrigal, ale po gólech Denise Čeryševa a Bruna Soriana z penalty prohrál s domácím Villarrealem. Ani Málaga neměla příliš mnoho štěstí, protože o body přijela hrát do Sevilly. V prvním poločase rozjásal Estadio Ramon Sánche Pizjuán domácí střelec Carlos Bacca. Na něj navázal ještě ve druhé půli Denis Suárez. Výsledek znamenal, že Málaga se nedokázala dotáhnout na šestý Villarreal.

Když se oba týmy rozcházely po posledním vzájemném pohárovém utkání, bylo trenérovi Javimu Graciovi jasné, na čem musí pracovat. "Výsledek mohl být mnohem lepší. Je dobře, že jsme udrželi čisté konto a to nám dává šanci do odvety. Jsem moc rád, že se do hry vrátil Welington. Opravdu hodně celému týmu pomáhá svou přítomností, zkušenostmi a charismatem. Když hraje, jsme vzadu mnohem jistější. Když to srovnám s našimi posledními zápasy, tak na tomto utkání se mi nejvíc líbilo, že jsme udrželi čisté konto. Pokud jde o útok, u něj máme o čem přemýšlet. Postrádáme větší agresivitu, klid v zakončení a nevytváříme si dostatečný počet příležitostí. To je něco na čem musíme pořád pracovat a zlepšovat se."

"Naším cílem pro následující dva zápasy je stát se opět tím agresivním týmem, který hraje především ofenzivně. Lidé chodí na fotbal kvůli gólům, takže jim chceme dopřát dobré představení. Jsem spokojený se šířkou i kvalitou kádru. Máme v něm hodně alternativ. Vím, že když nějakého hráče pošlu na trávník, vždycky na něm odevzdá maximum svých schopností. Pro nás bude utkání s Athléticem velkou výzvou. Je ale stále možné, abychom dosáhli na naše cíle. Chceme se dostat blíže k pohárovým příčkám a postoupit do další fáze Copa del Rey," uzavírá trenér Javi Gracia.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Iraola, Etxeita, Laporte, Balenziaga - Iturraspe, Rico - Susaeta, Beňat, Viguera - Aduriz
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Rosales, Angeleri, Torres, Antunes - Darder, Camacho - Juanmi, Amrabat, Castillejo - Guerra
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.30 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Espanyol Barcelona - UD Almería  (neděle 19:00)
Nedělní večer nabídne v Primera División mimo jiné také souboj devátého týmu tabulky s osmnáctým, na půdu Espanyolu totiž zavítá Almería. Jakkoli se rozdíl v počtu míst, která od sebe oba celky dělí, může zdát propastný, ve skutečnosti jde o těsnou záležitost, která přímo vybízí k jednomu zvratu za druhým.

Espanyol totiž drží svou pozici v horní polovině tabulky s pouhými třiadvaceti body, zatímco Almería figuruje v sestupovém pásmu s body šestnácti. Ani ve skóre si oba soupeři příliš nezadají: barcelonský celek inkasoval o jediný gól méně a zvládl jich nastřílet o pět více. Výhra hostí by rázem všechny tyto aspekty ještě více snížila... Katalánci nicméně mají v poslední době spíše důvody k oslavě. Mimo relativní zlepšení ligových výkonů v posledních týdnech totiž Espanyol přehrál ve čtvrtek favorizovanou Sevillu 3:1 a výrazně nakročil do semifinále Copa del Rey.

"Víme, že jsou nyní fanoušci spokojení, ale i zápas s Almeríí je důležitý," neztrácí koncentraci klubový kapitán Sergio García. "Jde o tým, který k nám má v tabulce bodově blízko. Abychom zvítězili, musíme je vepředu zatlačit a jít si pro tři body. Nemůžeme si dovolit podlehnout uspokojení. Nastal čas, abychom začali sbírat dobré výsledky."

Před zápasem v Barceloně si na tréninku přivodili drobné zdravotní potíže nejlepší střelec Almeríe Tomer Hemed i Ximo Navarro, avšak oba by nakonec měli být schopní nastoupit. Vzhledem ke zraněním brankáře Rubéna, záložníka Quiqueho a také absentérů Jonathana Zonga s Thievym Bifoumou, kteří reprezentují své krajiny na Africkém poháru národů, je i tak na straně hostí absencí až až. Přesto obránce andaluského celku Ángel Trujillo věří, že si jeho tým dokáže něco z hřiště soupeře vydolovat. "Každý bod je pro nás důležitý. Máme jich teď šestnáct a potřebujeme maximální možný počet k tomu, abychom se vymanili ze sestupových pozic. Věříme, že toho dosáhneme. I když se nám poslední dobou moc nedařilo, ztráta na naše soupeře je stále minimální."
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - López, Colotto, Moreno, Fuentes - Vázquez, Sánchez, Caňas, Sevilla - Caicedo, García
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Julián - Navarro, Vélez, Trujillo, Dubarbier - Thomas, Verza - Méndez, Corona, Silva - Hemed
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.75 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Sevilla FC  (neděle 21:00)
Nedělní večer nabídne v rámci dvacátého kola Primera División od jednadvacáté hodiny šlágr mezi Valencií a Sevillou. Rozdíl mezi oběma kandidáty na čtvrté místo v ligové tabulce činí momentálně pouze jeden bod. A zvláštní příchuť bude mít toto střetnutí pro Álvara Negreda, jenž momentálně hostuje ve Valencii, avšak před svým odchodem do Manchesteru City válel dlouhá léta právě v Seville.

Právě španělský reprezentační útočník tak před zápasem logicky dostal prostor k vyjádření. "Máme samozřejmě velký hlad po vítězství. Celý tým je nažhavený a dobře vědomý toho, že jde o nadmíru důležitý zápas. Potřebujeme vyhrát. Sevilla je skvělý tým s výtečnou zápasovou sérií a my se s nimi utkáme v přímém boji o kvalifikaci do Ligy mistrů."

"V předchozích letech mezi námi panovala rivalita, ale teď se především soustředíme na zisk tří bodů," pokračoval Negredo. "To po nich doopravdy jdeme. Klíčem ke všemu bude nasazení. Pokud s ním do zápasu vlétneme, je těžké nás porazit."

Kromě boje o čtvrté místo mají oba soupeři ještě jednu věc společnou: vyřadil je z ligového poháru barcelonský Espanyol. Zatímco Valencie s Katalánci padla již dříve, Sevilla utrpěla konečnou prohru 3:1 tento čtvrtek. Ligová soutěž je však jiná písnička, vždyť valencijští na domácí půdě ze svých jedenácti utkání zvládli vyhrát hned devětkrát. Sevilla zase v posledních pěti ligových zápasech ani jedinkrát neinkasovala.

"Celý tým se chce vrátit zpět do Ligy mistrů a právě za tím míříme," dodává Álvaro Negredo. "Čeká nás velmi náročná druhá polovina sezony, ale snad dosáhneme jejího konce se splněnými cíli. Osobně se cítím dobře, hráli jsme sice poslední týdny hodně zápasů, ale teď se vracíme k jednomu utkání na týden a můžeme mezitím více odpočívat. Necítím ani žádnou úzkost, chci střílet góly a přispět týmu svým dílem, od toho útočníci na hřišti jsou. Pokud skóruju, budu nejšťastnější hráč ve valencijském dresu. Nechci nikoho urazit, a tak nemíním případný gól slavit," ubezpečil své sevillské příznivce Negredo.

Valencijští se budou muset obejít bez Pabla Piattiho, jehož ve čtvrtek vyřadil z tréninkového procesu poraněný sval, ovšem Nicolás Otamendi by se měl po drobných potížích vrátit ke své roli stavebního kamene defenzivy Netopýrů. Na straně hostí stále absentuje Stephane Mbia kvůli účasti na Africkém poháru národů, zatímco obránce Nico Pareja by podle očekávání měl po vypršení karetního trestu naskočit do základní sestavy na úkor Alejandra Arribase.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Cancelo, Mustafi, Otamendi, Gayá - Fuego, Parejo - Pérez, Gomes, Rodrigo - Negredo
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Beto - Vidal, Pareja, Carriço, Navarro - Iborra, Krychowiak - Deulofeu, Banega, Suárez - Bacca
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.50 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Córdoba CF - Real Madrid  (sobota 16:00)
Lídr tabulky svůj souboj dvacátého kola La Ligy odehraje v sobotu na půdě Córdoby. Real kráčí neochvějně za titulem a zápas v Andalusii by pro něj měl být hračkou. Domácí si jako nováček soutěže mohou souboj s úřadujícími evropskými i světovými klubovými šampiony užívat.

Asi nelze vůbec polemizovat o tom, kdo je v utkání favoritem. Real si drží první pozici a v lize má stále ještě utkání k dobru. Bílý balet však od přípravného utkání s AC Milán už nepůsobí jako buldozer, který si poradí s každým soupeřem. Hned na úvod nového kalendářního roku totiž Ancelottiho výběr prohrál ve Valencii a hned nato nestačil v poháru na Atlético Madrid. Městský rival Los Blancos pak v odvetě na San Bernanbeu dokázal remizovat a minulý týden tak pro Real Copa del Rey skončila. V minulém kole už však aktuálně nejbohatší klub světa opět bodoval naplno, když s lehkostí přehrál Getafe na jeho hřišti 3:0.

Do kádru Bílého baletu přibylo nové jméno. Stal se jím teprve šestnáctiletý Martin Ødegaard z norského Strømsgodsetu. Talentovaný středopolař je však příslibem do budoucna, nikoli aktuální posilou A-mužstva. V tom před zápasem v Córdobě chybí hned několik důležitých hráčů. Především obránce Pepe, jehož zranění žeber ze zápasu s Atléticem se ukázalo jako vážné, a tak si jednatřicetiletý Portugalec nezahraje nejméně měsíc. Dalším zraněným hráčem je Luka Modrič a otazník visí i nad startem Isca, jenž se na posledním tréninku připravoval individuálně. Naopak po delší odmlce už s celým týmem trénoval James Rodríguez.

Córdoba může v tomto kole jen překvapit. Tým Miroslava Djukiče hraje o udržení a aktuální čtrnácté místo berou v Córdobě vzhledem k nepodařenému začátku sezóny jako úspěch. V posledních třech kolech se zelenobílým zadařilo s tabulkovými soupeři. Los Califas přehráli Granadu i Rayo a bodovali i v posledním kole s houževnatým Eibarem.

Poslední výsledky tak vlily outsiderovi do žil jistý optimismus. "Máme dobrou náladu, jelikož jsme z posledních devíti možných nasbírali sedm bodů. Nyní musíme začít druhou polovinu soutěže stejně dobře. Jsme si vědomi, že každý bod bude hrát velkou roli, takže je pro nás každý zápas jako malá válka," uvedl před zápasem domácí zadák Ángel Crespo, jenž neskrýval své až možná příliš nadnesené naděje. "Jdeme si pro vítězství. Víme, že je tu velká pravděpodobnost, že prohrajeme, ale my se v žádném případě nevzdáváme. Budou nás muset uběhat, protože jestli ne, neodvezou si odsud nic," burcoval své spoluhráče sedmadvacetiletý obránce.

Córdobě budou chybět zranění López a Luso a za karetní tresty bude ještě pykat Edu Campadabal. Utkání začíná v sobotu v 16:00.
Córdoba CF - pravděpodobná sestava:
Carlos - Edimar, Deivid, Pantič, Crespo - Rossi, Abel - Ghillas, Cartabia, Bebé - Andone
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Marcelo, Varane, Ramos, Carvajal - Illaramendi, Kroos, Rodríguez - Ronaldo, Benzema, Bale
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 21.00 - 8.00 - 1.14
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Elche CF - FC Barcelona  (sobota 18:00)
Zdá se, že Barcelona se navzdory zákulisním problémům ve vedení klubu a mocnému tlaku médií vypořádává s výkony na trávníku navýsost dobře, což hodlá v sobotu potvrdit i na půdě Elche. Předzápasová pozornost se tentokrát upírá především na Luise Suáreze...

Uruguayská posila z Liverpoolu, která katalánský velkoklub přišla na cifru šplhající k pětasedmdesáti milionům liber, totiž letos v novém působišti na své dřívější poměry strádá. Doposud sedmadvacetiletý útočník s pošramocenou pověstí nastřílel pouhých pět branek v šestnácti utkáních, z toho jen dva zásahy přišly v Primera División. A to přesto, že se dokonce Suárezovi uzpůsobil herní systém, který hlavní hvězdu Lionela Messiho odsunul na pravý kraj ofenzivy.

Kouč Luis Enrique si však s dosavadní střeleckou nemohoucností svého hrotového útočníka nedělá příliš těžkou hlavu a věří, že se Suárez brzy vrátí ke gólovým hodům, jak tomu bylo v amsterdamském Ajaxu či anglickém Liverpoolu. "Vůbec mě to neznepokojuje. Jsme nadšení z jeho výkonu, chování a všeho, co nabízí a co nabízet ještě bude. Každý dělá chyby: hráči, trenéři, každý. Jen málo hráčů se v pokutovém území pohybuje tak, jako Luis Suárez, tak proč bych z toho měl být ustaraný?"

Barcelona do dalšího ligového kola vstupuje z pozice druhého týmu tabulky se ztrátou pouhého jednoho bodu na vedoucí Real Madrid. Je však třeba dodat, že lídr tabulky, který v sobotu zavítá na stadion Córdoby, má k dobru ligové utkání se Sevillou. Elche pro katalánský velkoklub není žádnou neznámou - tyto dva celky se spolu totiž letos střetly již třikrát, a to jednoznačně ve prospěch favorita. Součet skóre celého tria zápasů činí děsivých 12:0. Ligový zápas na Camp Nou dopadl výsledkem 3:0 a nedávný dvojzápas v Copa del Rey dopadl dvojicí debaklů 5:0 a 4:0.

Domácí tak mají barcelonským co vracet, na druhou stranu mohou být těmito výsledky značně sklíčení. Jejich šancím neprospívá ani fakt, že Katalánci drží šňůru pěti vítězství v řadě napříč všemi soutěžemi, když mimo jiné dvakrát přehráli Atlético Madrid. Přesto Luis Enrique odmítá svého sobotního soka podcenit a ligová forma Elche mu ostatně dává za pravdu: dvě výhry za sebou nad Athleticem a Levante dokonce Elche posunuly mimo sestupové příčky. "La Liga je plná překvapení. Jsem přesvědčený, že Elche nastoupí s plným nasazením a pokusí se nás porazit skrze protiútoky."
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Tytoń - Suárez, Roco, Lombán, Cisma - Rodríguez, Adrián, Pasalic, Ňíguez - Fajr - Jonathas
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Bravo - Adriano, Piqué, Mascherano, Alba - Xavi, Busquets, Iniesta - Pedro, Messi, Neymar
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 19.00 - 7.00 - 1.17
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - Rayo Vallecano  (sobota 20:00)
Na stadionu Vicente Calderóna se v sobotu odehraje malé madridské derby. Atlético hostí Blesky ze čtvrti Vallecas a očekává se jasná výhra domácích. Ti sice aktuálně zažívají těžké časy s Barcelonou, nicméně v lize předvádí spolehlivé výkony. Hráči Raya by ale velmi rádi zopakovali překvapení z minulého kola.

Atlético v přestupovém okně přivedlo Fernanda Torrese, jenž po dvou trefách v poháru stále čeká na první ligový gól po návratu do červenobílého dresu. Pravonohý útočník byl zatím v lize jen u porážky svého klubu na půdě Barcelony a debut v základní sestavě si pak odbyl v utkání s Granadou, v němž se ze hřiště poroučel po hodině hry. Diego Simeone však sází na to, že se bývalý hráč Liverpoolu a Chelsea nakonec rozvzpomene na svou formu, kterou měl před odchodem na Ostrovy. Atlético je totiž zatím jasně nejhůře střílejícím mužstvem v první trojce a injekci gólů, které vloni obstarával Diego Costa, by mužstvo výrazně potřebovalo.

Přestože se Torresovi zatím před brankou soupeře úplně nedaří, obránci mají z třicetiletého forvarda stále respekt. "Musíme se před ním mít hodně na pozoru kvůli jeho minulosti, současnosti a budoucnosti. Neztratil nic ze svých schopností, každý fotbalista prochází ve své kariéře horšími fázemi. Nelze o něm říct nic než pozitivní věci," pronesl na adresu svého bývalého spoluhráče obránce Raya Zé Castro.

Rayo přijíždí na půdu Atlética ve slušné formě. Blesky zakončily první polovinu sezóny vítězně v San Sebastianu a aktuálně okupují slušnou desátou příčku. Díky tomu mají svěřenci Paco Jémeze nakročeno k zopakování alespoň osmé příčky, které dosáhli v sezóně 2012/2013. Hosté by však měli brzdit nadšení a mít na paměti své poslední vystoupení na stadionu Vicente Calderóna, při kterém Vallecanos utržili debakl 5:0.

V sobotu bude domácím chybět vykartovaný Diego Godín a Rojiblancos nepomohou ani zranění Tiago a Ansaldi. Na druhé straně se neobjeví hříšník Quini a nezahraje si ani bývalý hráč Atlética Leo Baptistao. Jestli se podaří Torresovi konečně vstřelit po deseti letech branku v nejvyšší španělské soutěži se dozvíme v sobotu od 20:00.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Moyá - Siqueira, Miranda, Gimenez, Juanfran - Koke, Gabi, Suárez, Turan - Mandžukič, Torres
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Toňo - Naho, Ba, Castro, Amaya - Trashorras, Baena - Kakuta, Bueno, Aquino - Manucho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.29 - 5.75 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Levante UD  (sobota 22:00)
Jednou z hlavních otázek dne je, jak se kabina Villarrealu vypořádá se stále intenzivnějšími zprávami o odchodu jednoho klíčového hráče. Nyní budou muset svěřenci trenéra Marcelina myslet jen na další zápas, protože je čeká Levante. To je jasným outsiderem, ale bojuje o záchranu, takže jeho motivace je více než jasná.

Villarreal nesmí nic podcenit a nechat náhodě. Kdyby se mu to stalo, mohl by snížit svůj náskok na nejbližší pronásledovatele. Ambiciózní tým, kterému se ve Španělsku přezdívá Žlutá ponorka, chce stůj co stůj zůstat na příčkách, které zaručují evropské poháry. V ideálním případě se Žlutá ponorka chce dostat do Ligy mistrů, ale na tu nyní ztrácí čtyři body. V současné chvíli drží Žlutá ponorka šestou příčku, která zaručuje Evropskou ligu. Na sedmou Málagu má náskok čtyř bodů, takže i kdyby prohrála, o svém místo v tomto kole nepřijde.

Navíc má Villarreal velmi dobrou formu. Z posledních deseti prvoligových utkání prohrál jen jedno jediné, navíc to bylo druhého listopadu minulého roku. Od té doby se prohra Villarrealu vyhýbá. Velký podíl na tom má i produktivní dvojice Ikechukwu Uche s mladíkem Lucianem Viettem, která táhne Villarreal za úspěchem. Villarreal vyhrál také poslední dva zápasy. Nejprve si v 19. kole La Ligy poradil s Athleticem Bilbao, kterému vstřelil dvě branky. V první půli načal skóre Čeryšev, jehož na konci zápasu doplnil z pokutového kopu Bruno Soriano.

A Villarreal byl lepším týmem také v Copa del Rey, kde narazil na madridské Getafe. Také v tomto utkání skóroval Bruno Soriano a jeho jediný zásah stačil Villarrealu k vítězství. V zápase nastoupil od začátku také obránce Gabriel Paulista, jehož budoucnost je téma, které se v klubu řeší nejvíce. O španělského hráče se zajímá mnoho evropských klubů a mezi předními je londýnský Arsenal. Gabriel Paulista působí ve Villarrealu od loňského ledna, kdy do Villarrealu přišel z brazilského celku EC Vitória. Španělský klub za něho tehdy zaplatil 3,3 milionu eur. Teď má ve smlouvě klauzuli na dvacet milionů a Arsenal je údajně blízko jeho zisku. Jak to zapůsobí na kabinu?

Levante je na tom podstatně hůř. Z posledních deseti utkání se radovalo z výhry jen jednou a jeho mizérie pokračuje. V současnosti je Levante až devatenácté, k čemuž přispěla také poslední porážka. V 19. kole nad ním vyhrálo Elche, kterému stačila jediná branka od Jonathase z dvanácté minuty. A trenér Alcaraz dobře ví, že situace jeho týmu je kritická. Nechce ale ztrácet hlavu.

Na tiskové konferenci před utkáním sdělil: "Musíme si věřit. Víme, že jsme jasným outsiderem, ale to nic nemění na tom, že se musíme pokusit o tři body. Jestli to vyjde, to už je jiná věc. Bude velmi důležité, abychom vyhráli. Pokud bychom selhali, zřejmě to nebude katastrofa, ale je to pro nás moc důležité. Víme, že umíme překvapit i ty největší týmy a to, co vidím každý den na tréninku, je skvělé. Posledních pár týdnů se nám příliš nedaří, ale nemůžu si stěžovat na přístup mých hráčů. Jsou to profesionálové."

"Přivedli jsme teď Josého Mariho, což je skvělý hráč. Dobře ho znám, sledovali jsme ho dlouho. Ztratili jsme dočasně zraněného Papého Diopa, takže Mari zaujme jeho místo. Umí vyztužit prostory v záloze, je klidný v rozehrávce a má hodně zkušeností. Budou pro nás vítanou posilou v boji o záchranu. Teď se musíme soustředit jen na zápas s Villarrealem, protože na El Madrigal nejedeme na výlet," dodává trenér Alcaraz.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Musacchio, Ruiz, Costa - Dos Santos, Trigueros, Bruno, Gómez - Uche, Vietto
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Mariňo - López, Vyntra, Adoua, Nikos - Camarasa, Sissoko - Moralez, Casadesús, Ivanschitz - Barral
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 5.50 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Sociedad - SD Eibar  (sobota 22:00)
Stejně jako v Madridu odehraje se i v San Sebastianu malé derby, domácí Real Sociedad totiž vyzve na souboj své baskické sousedy z Eibaru, kteří jsou po polovině soutěže překvapivě v pozici tabulkově lepšího mužstva. Moyesův výběr bude chtít odčinit ostudnou domácí porážku z minulého kola, Eibar může hrát vzhledem k dosavadnímu počtu získaných bodů naprosto uvolněně.

Letošní sezóna je pro Real Sociedad nejspíš prokletá. Po výměně hlavního trenéra se už zdálo, že se modrobílí konečně vydávají správným směrem, vytáhli se třeba na slavnou Barcelonu, jejich střelecká nemohoucnost je však stále sráží do ligového průměru. Naposledy fotbalisté San Sebastianu prohráli s Rayem před zraky vlastních diváků 0:1 a o týden dříve jen remizovali s Granadou 1:1. Pro tým, jenž má v dlouhodobém měřítku ambice zopakovat účast v Lize mistrů, to nejsou zrovna lichotivé výsledky.

"Všichni jsme si mysleli, že v téhle době budeme v tabulce o něco výše. Bohužel se to nepovedlo, ale věřím, že se věci změní k lepšímu a konečně se začneme šplhat tabulko vzhůru. Trenér nám neustále připomíná, že my všichni musíme předvádět výkony na hranici možností, abychom se konečně dostali ze spodních pater. Opravdu trénujeme velmi tvrdě a pracujeme na svých nedostatcích, v čemž nám nesmírně pomáhá náš kouč. Jsou to právě těžká období, jako je toto, kdy musíme být silní a zlepšovat společně, jako jeden tým," zhodnotil situaci v klubu domácí záložník Rubén Pardo.

Eibar si po historickém postupu mezi španělskou elitu stále žije svůj sen. Fotbalový trpaslík směle konkuruje matadorům La Ligy a vypadá to, že by mohl zakončit sezónu v horní polovině tabulky. Aktuální osmé místo je pro Armeros velký nadstandard, což si všichni v klubu dobře uvědomují. Relativně úzký kádr ale dostal v zimním přestupovém období tvrdou ránu. Do druholigového anglického Derby County totiž přestoupil pilíř obrany Raúl Albentosa. "Vyvinuli jsme velké úsilí, aby zůstal, ale s takto bohatým klubem jsme jednoduše nemohli soupeřit. Naštvalo nás ale, že s námi Derby chtělo mluvit až poté, co s hráčem měli podepsaný kontrakt," postěžoval si na jednání anglického klubu sportovní ředitel Eibaru Fran Garagarza. Vedení Armeros se tak přesvědčilo, že ostré lokty se vyplatí nejen na hřišti, ale i ve fotbalovém zákulisí.

Zápas Realu Sociedad s Eibarem nestihnou domácí Carlos Martínez ani Zurutuza. Na straně hostů budou chybět trestaní Navas a Piovaccari. Zápas začíná ve 22:00, hlavním sudím bude José Luis González.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Bella, Ansotegi, I. Martínez, Zaldúa - Bergara, Pardo - Canales, Prieto, Agirretxe - Vela
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Irureta - Lillo, Ekiza, Aňibarro, Bóveda - Errasti, García - Saúl, Moral, Capa - Arruabarrena
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.60 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid18150362:1545
2.FC Barcelona19142348:944
3.Atlético Madrid19132437:1841
4.Sevilla FC18123330:1739
5.Valencia CF19115335:1738
6.Villarreal CF19105432:1735
7.Málaga CF1994622:2031
8.SD Eibar1976624:2527
9.Espanyol Barcelona1965822:2923
10.Rayo Vallecano19721020:3323
11.Celta Vigo1956818:2121
12.Real Sociedad1947819:2419
13.Athletic Bilbao19541015:2519
14.Córdoba CF1939715:2818
15.Getafe CF19451014:2717
16.Elche CF19451018:3517
17.Deportivo La Coruña19451014:3117
18.UD Almería19441117:3016
19.Levante UD1937913:3416
20.Granada CF1928911:3114

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (836)

Přidat komentář
LAM

Za kolik přivedlo Ať letící Torrese? Tady se někdo moc neorintuje

Reagovat
LAM

Atletico

Reagovat
Feind

ta automaticka oprava

Reagovat
Pedro10

Barca 5:0 Luis má narodky čiže konečne to dnes zlomí

Reagovat
smazaný uživatel

co si zlomi zub na protihracovi?

Reagovat
smazaný uživatel

*mala byt reakcia na pedra

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze Atletico nema tolko kapitalu ako Real a Barca...Perez a Zubi minaju/minali neskutocne peniaze za preplatenych ci nepotrebnych hracov, pricom ostatne timy musia vynalozit kazde eurko spravnym smerom...Prial by som Atletom a Simeonemu taky 100mega budget na letne prestupy, velmi by som bol zvedavy ako by sa s tym pohral alebo popasoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

spomeň si na leto a vynásob si to 2-3

Reagovat
smazaný uživatel

V lete prakticky minul to, za čo predal dôležitých hráčov plus nejaký zlomok z revenue z CL. Ak by však dostal 100 mega a nemusel nikoho pustiť, to by ešte len bola v PD konkurencia

Reagovat
smazaný uživatel

Real tiež nakúpil za toľko, čo získal peniaze, žiaden rozdiel ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tu sa jedna skôr o záležitosť poslednej dekády, nez len o minulé leto, ktoré bolo skôr pre real len výnimka potvrdzujuca pravidlo. A nákupom lucasa je real v tejto sezóne opäť v mínuse čo sa týka rozdielu nákupov a predajov...

Reagovat
smazaný uživatel

lenže keď má marže z iných oblastí, tak tie peniaze predsa môže použiť

Reagovat
smazaný uživatel

Veď o tom celý čas hovorím

Reagovat
misinho7

Inac co hovorite na to ze mame zaujem i o Mastoura? podla mna to Perez so Zidanom idu vyriesit paradne. Kvalita Castille poslednej dobe zacala upadat a to znamenalo aj pad do tretej ligi. Ale teraz ako vidim sa zacinaju skupovat mlady hraci ktory sa rozohraju v Castile pod ZIdanom a potom to uz bude iba na nich ci budu taky dobry a presadia sa do acka. Strasne sa mi paci tato myslienka , vlastne skupovania mladych talentov ktore si vlastne sami dochovame a potom z nich moze byt superviezdy a odchovanci. Stale lepsie ako kupovat Jamesa a podnych za 80 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

čo je to za afričana? nepoznám

Reagovat
misinho7

nepoznas ? asi najvacsi talent na svete spolu s Odengaardom

https://www.youtube.com/watch?v=AnrDmSIXyns

Reagovat
smazaný uživatel

zaujímavý týpek, kľudne ho kúpme, ak nie je drahý ... prinajhoršom sa nepresadí a predáme ho

Reagovat
misinho7

tak AC ho len tak neda donho davaju najvacsie nadeje , on ma potencial byt uplna top .. tak take lahke ho kupit nebude.. tam bude cena urcite viac ako 5 melonov aj viac

Reagovat
smazaný uživatel

do 10 kľudne, ale je mi to zhruba jedno, takých ako on bolo a bude

Reagovat
misinho7

no neviem mne pride ako najvacsi talent za poseldne roky spolu s Odengaardom trosku mi stylom pripomina Isca , myslim si ze ked bude makat tak moze byt raz Best

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja všeobecne afričanom neverím, takže som tu dosť opatrný

Reagovat
misinho7

je to talian vlastne sice povodom z maroka

Reagovat
smazaný uživatel

korene nezaprie, to tam stále bude

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

meno som počul, určite aj nejaké video, ale strašne dávno, takéto veci nedržím v hlave dlho

Reagovat
smazaný uživatel

Je to projekt Real Madrid 2020. To znamena, ze Real na vacsinu postov ziska najvacsie a najlepsie talenty na svete a Zidane s nimi bude pracovat a takto ked z nich vychovame hraca svetoveho kalibru, nemusime ako pises davat velke prachy na prestupy.

Takto budu tieto talenty spolu s najlepsimi odchovancami doplnat A team, budu poznat klub, system, taktiku.

A Mastoura by som bral hned. V sucasnosti on i Odegaard su oznacovani ako najvacsie talenty do 18 rokov.

Reagovat
misinho7

ten projekt je strasne dobra vec myslim si ze to ma velku pravdepodobnost ze to bude uspesne a ked sa chyti aspon par tych megatalentov co ssme kupili tak to bude parada a nebudeme musiet kupovat hracov za sto mega.. aj ked jasne ze niekedy Perez dostane slinu a raz za cas vyhodi take prachy znova

Reagovat
teenz

Jojo projekt a v létě bum 110 za Hazard nebo Pogbu.

Reagovat
misinho7

Hazard by nam bol na hovno cez Cristiana neprejde.. skor to vidim na toho Pogbu a teraz citam ze agent jeho hovori ze bude to najdrahsi prestup... ked prestupi.. hmm a ked tka rozmyslam asi my budeme tymi rekordermi..

Reagovat
smazaný uživatel

U Pogby to vypada, ze ho media z Italie tlaci do Realu, ale ve skutecnosti se nic nedeje.

Reagovat
teenz

Pochybuju, že si ho aktuálně nechá AC pláchnout, je tam miláček.

Reagovat
misinho7

tiez to tak vidim ale real je real a perez je perez

Reagovat
Kokesh

Hlavne jde o jeho vztahy s AC, Gallianim a ty jsou vyborne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj výborné, AC nás vždycky podojí a my jim dáme hráče zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tipnu si, ze z Odegaarda neco bude a o tomhle nikdo neuslysi. Ten jeho styl je to na jak delanej. Bude rad, kdyz dopadne jak Quaresma.

Reagovat
teenz

Nedočetl jsem příspěvek a napadl mě právě Ricardo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdyz ho clovek vidi, tak techniku ma fakt od boha, takovou Ronaldinhovskou, jenze s ni akorat dela picoviny, vubec mu to nemysli. Mi prijde, ze smysl jeho fotbalu je delat si prdel z protihracu. Naopak u Odegaarda je ta mentalita takova, ze kazda klicka nebo prunik ma svuj smysl. Ten prehled a dribblink ve spojitosti s tim, co pisu, ma fakt slusnej zaklad na uspech..

Reagovat
misinho7

s tym suhlasim , Odengaard to robi vtedy ked treba a prsote vzdy s umyslom vymysliet nieco pre tim .. kdzeto Mastour to robi viacmenej pre paradu mam pocit.. ale uvidime no

Reagovat
Leo Rekordman

taky bol niekedy presne C.Ronaldo a pozri ,dnes je z neho 3 nasobny najlepsi hrac

Reagovat
misinho7

jj viem ale Odeengard sa mi viac podobna na Messiho na zaciatkoch co som videl vo viedach a Mastour presne jak hovoris Cr7 nazaciatku

Reagovat
teenz

Těžký hodnotit, Mastourovi je furt 15/16 let a už teď je technikou hrozně daleko. Chce to zkušenosti. I Cris dělal kličky k hovnu.

Quaresma to má v hlavě jinak no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, vsak jsou to tipy podle 10 minut na YouTube. Uvidime.

Reagovat
teenz

Jo to je nejlěpší, hodnotit hráče podle videí. Tam můžeš i z Garetha udělat top hráče.

Reagovat
misinho7

on top je sakra berme to tak ze neratame ze V PD proti betonarom mu to nejde.. herne ! .. tak TOP je v Top 10 je urcite ( asi som zacal dalsiu vojnu )

Reagovat
smazaný uživatel

TOP 10 drevaku?

Reagovat
misinho7

s tebou to nema zmysel.. podla teba je drevka podla futbalovych odbornikov jeden z najlepsich .. zato ze nema techniku ako Isco a Messi neznamena ze je zly hrac .. ma ine prednosti je pravda ze v PD sa tazko vyuzivaju ale tak to je uz ina vec

Reagovat
teenz

Nejde o techniku, on je jalovej celej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdyz treba koukas na 10 minutovy sestrihy ze zapasu, kde vidis kazdej dotek, tak ti to rekne docela dost.

Reagovat
teenz

Jo, to je pak jiná.

Reagovat
Leo Rekordman

presne

Reagovat
Ángel di María 22

Ted jsme meli tejden odpocinek, tak doufam v povinnou vyhru nad Cordobou!

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám, že dnes bude opět válka o to, kdo je lepší jestli Messi nebo Ronaldo, tak já vám to upravím na pravou míru :)

Fakt nechápu, jak někdo může říct, že Ronaldo je lepší jak Messi. Můžete mi říct v čem? V kopání penalt? To možná, ale co se týče způsobů střílení gólů jednoznačně Messi. Podívejte se, jak lehce Messi dokáže přejít 3-4 hráče a prakticky od půlící čáry rozject akci, po které padne gól. Co na to Ronaldo? Ten si pouze počká, až mu někdo pošle míč před prázdnou bránu, kterou kupodivu všech trefí a následně gól oslavuje tak, jakoby prošel s míčem od vlastní branky až k brance soupeře. Co třeba simulace? Snad nikdo nemůže říct ani slovo, že Messi je simulant a co se týče Ronalda, starej známej simulant, kterej si vždycky něco vybrečí. Další srovnání bych provedl v přímých kopech, i když tohle je docela směšný srovnání, protože srovnávat Americký fotbal s moderním fotbalem je fakt obtížné. Koneckonců bych to shrnul tak, že Ronaldo se NIDKY nedostane na takovou úroveň co Messi, protože pouze jeho spoluhráči z něj dělaj tak "dobrého" hráče jak mnozí tvrdíte. Arguementy, že Messimu musí připravovat šance Iniesta s Xavim jsou zcestné, sami dobře víte, že Messi kolikrát ani pomoct od svých spoluhráčů nepotřebuje.

Reagovat
teenz

Kde se tihle furt berou ?

Reagovat
valloire

Je to sekta. Mají na to manuál. Všimni si, že stejný "argumenty" používá třeba roberos a spol. A do jednoho nechápou, jak může Ronaldo mít poslední 2 Zlatý míče. Celej svět je pomýlen.

Reagovat
Kily

chodíte s Roberosem i na pivo? Pár dní zpátky jsem si všiml, že máte stejnou IP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

To už jsi psal před tuším 2 rokama, ale asi jsi to nepamatuješ.

Reagovat
Kily

fakt? Nepamatuju

Reagovat
valloire

Jo. Minimálně celej barák má stejnýho poskytovatele, ale zas tak do toho nevidím. Je to můj nějakej soused.

Reagovat
Kily

to jsi ho ještě nezkoušel vystopovat?

Reagovat
valloire

Hele, ani ne. Musel bych ho možná zabít anebo bych byl překvapenej, že někdo, koho normálně zdravím, je blb. Ale určitě jsem se s ním na pivu nikde ani náhodou nebavil. To bych si určitě pamatoval...

Reagovat
smazaný uživatel

LOL miesto toho aby si priznal ze mas dva nicky este dalej odrbkavas, to je kvalitna komedia, prosim pokracuj kolko mate asi osob v tom spolocnom baraku?

Reagovat
valloire

8 vchodů po 24 bytech. Normální panelák. Spočítej si sám. A vedle jsou další králíkárny, jak říkal Havel, ty náš novej chytráku.

Reagovat
smazaný uživatel

tak super ze si si na porovnanie z celeho eurofotbalu vybral prave tvojho suseda s ktorym mas rovnaku Ipcku, si typek !

Reagovat
valloire

No protože to tu furt dokola píše, je to to samý a protože mi to napsal i do soukromý zprávy. A jako novej tady by si se měl nejdřív držet zpátky a sledovat a ne dělat okamžitý soudy, jako bys tu byl už dýl .Ledaže...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

No já určitě nepotřebuju 2 nicky. Na rozdíl od někoho.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf? ja nemam dva nicky

Reagovat
valloire

No to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

??? ty si co za pripad?

Reagovat
valloire

To bys měl vědět. Jsi tu pár dní a všechno víš.

Reagovat
smazaný uživatel

som tu par dni a jedine ci viem podla zapasu Barca-Atletico ze si zakomplexovany fanda Madridu a placko co nevie skusknut vyhru Barcy a Messiho? dobre ?

Reagovat
valloire

Tak zrovna vedle. Já chtěl, aby se trochu navzájem vyšťavili a pokopali. Jo a ta penalta se mi nelíbila a když si mám vybrat mezi Barcelonou a Atleticem, je to pro mě podobný jako mezi Německem a Argentinou. Z bláta do louže. No, takže jsi možná jenom další novej katalánskej draft. Bezva, furt se množí

Reagovat
smazaný uživatel

no to urcite fandim vo vseobecnosti spanielskemu futbalu, ako Barce, tak mam rad aj Atletico a najkrajsie sa mi sleduju zapasy Realu, herne mi je sympaticka aj Valencia a Villareal... ale uz viem ze na teba si asi treba dat bacha

Reagovat
valloire

Hmm, fanda Barcelony a rád sleduje Real. Asi jsem ze starý školy, ale i kdyby hrála Barcelona nadpozemskej fotbal, rád se na to koukat nebudu. Atletico taky rád nemám, to je historicky daný, ale ostatní mi nevadí. Jsem prostě pouhý fanda Realu Madrid od dob Supa a Huga. Toť vše. A k tomu poháru - jenom jsem se bavil při pomyšlení, že hráči mýho klubu zrovna sledujou to divadlo na Camp Nou ( a budou sledovat ještě jedno ) a baví se u toho taky. A samozřejmě jsem trochu málo provokoval. To k tomu patří.

Reagovat
smazaný uživatel

myslis "mela"?

Reagovat
valloire

?

Reagovat
smazaný uživatel

To je prej druhy ja tvyho velmi "blizkyho" kamarada zdejsi komunity.

Reagovat
valloire

Aha. Chápu.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
alcantara

Kto je mudr Kily?

Reagovat
Kily

cf, provokather, provo

Reagovat
vacin
Reagovat
Murena

Reagovat
misinho7

dalsi velmi objektivny nazor

Reagovat
smazaný uživatel

Noo niečo na tom bude, hlavne rozdiel v strielani golov(už si ani nepamätám kedy dal ronaldo gól inak ako z piatich metrov) a simulovani

Reagovat
teenz

Reagovat
vacin

No vidíš a už jenom penalta je dál jako 5 metrů...

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, malo tam byť z penalty až z 5 metrov

Reagovat
smazaný uživatel

No, v roce 2014 dal 61 gólů a z toho 27-39 bylo dál než z pěti metrů od branky (u některých tam není přesná vzdálenost, proto to rozpětí). Navíc některé góly, co dal z pěti metrů a blíž, jsou hlavičky a podobné góly po soubojích, žádné doklepávky, to je u něj výrazná menšina gólů a to ještě spoustu těch akcí, po kterých doklepne míč do poloodkryté branky sám rozjede.

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo nic nevie

Reagovat
valloire

Taky ti to upravím na pravou míru. Messi je lama a 2 poslední Zlatý míče má Cristiano

Reagovat
Visca el barca

Tomu je konec messi teď chce a i slepej vidí, že když chce tak je prostě lepší

Reagovat
Visca el barca

A ten hype kolem Ronalda jakej je bůh, taky skončí Příští míč je Lea a to se s tebou klidne vsadim, pokud si ho cristiano nevybrečí jako ten loňskej

Reagovat
valloire

Je teprve leden...

Reagovat
misinho7

ked chce,, take vyhovorky.. ked nahodou nevyhra Cristiano dalsiu zlatu tak akoze mozem povedat ze sa mu nechelo.. chcel to konecne nechat Messimu..

Reagovat
valloire

Reagovat
Visca el barca

jenže Cristiano šel před Messiho víceméně díky zranění Lea od zápasu s PSg Celej rok pak marodil a loňský jaro to doháněl. Teď už ho bude drtit jako dřív, není o čem je lepší 4:3

Reagovat
valloire

A až zase bude neviditelnej a bude ho Barca potřebovat v LM, tak se mu zrovna jenom nechtělo?

Reagovat
Visca el barca

Budeme tu po všech těch zápasech co pro Barcu vyhrál pořád hodnotit zápas s Atletama ? Sám si viděl, že v tu chvíli to nebyl on.

Reagovat
valloire

Ale to přece není jenom zápas s Atletama. Je jich poslední roky víc. Pravidelně v play off.

Reagovat
Visca el barca

Atletico a Bayern, kde mě na sračku nohu Heleď já tě beru, ale tohle i v zášti musíš vidět i ty, že v messim je prostě víc než v cr

Reagovat
valloire

Já neříkám, že s Bayernem nebyl ve stavu, v jakým byl CR loni na jaře. Nikdo do toho nevidíme, ale zdá se mi poměrně nešťastný vyjádření, že se necítí. To jsem u CR nezaznamenal. A co to máte za blbej zvyk, že si dle vás musí všichni myslet, že v Messim je něco víc než v CR? Ujišťuju tě, že těch lidí, co si to nemyslí, je hodně. Víc než si myslíš.

Reagovat
Visca el barca

Tak samozřejmě vždy bude pro a proti. Nás zaslepujou kluby, za který hrajou. Ale jak řikám, pokud Leo nepoleví, letos bude jednička on

Reagovat
valloire

Znovu. Je teprv leden. Je jasný, že si u vás sedli a "popovídali". Od těch rozepří hraje dobře. To uznávám. Otázka je jak dlouho. A ano, asi nás zaslepujou kluby, za který hrajou. Ale už jsem psal, že se mi Ronaldovo styl líbil v MU a ten Messiho mi nějak nesedí. Ale abych řekl pravdu, ani CR není u mě úplnej top. Oba jsou, jak káže doba, efektivní stroje na góly. Ale CR do toho dává emoce a to je mi bližší.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsi to rozlousknul, uvedl na pravou míru, všem jsi to vyjasnil a nikdy už se na toto téma žádná pře nepovede.

Reagovat
smazaný uživatel

Suboj cinskeho sponzora a cinskeho akcionara a oni to nedali na nedelu o 12? Takto primera neziska cinsky trh, kedze ako je zname cinania potrebuju pravidelnu masaz Vallecaskym valcom... Teraz polka ciny umre v krcoch lebo neuvidia fenomenalneho Gaela... Ale zas tento zapas hra dokarat znudenym angolskym fanusikom, ktori nam z predaja dresov zaplatili k anoniera porovnatelneho so Suarezom - uzasneho Manucha

Rayo konecne zistuje ake tazke je uspokojit fanusikov po celom svete

Reagovat
Kokesh

Oh, zase prispevek o Cine a vysilacich casech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

REAL MADRID STARTING XI: Casillas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Khedira, Kroos, James; Bale, Benzema, & Cristiano.

REAL MADRID BENCH: Keylor Navas, Fabio Coentrao, Javier Hernandez, Alvaro Arbeloa, Nacho, Jese Rodriguez, Asier Illarramendi

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně přesně takovou jsem čekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tezkej odhad, kdyz jsou Pepe s Iscem out.

Reagovat
teenz

Ideální šance pro Garetha, zápas kdy nemusí vypadat jako největší dřevák v týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě právě překvapilo, že se strašně často v předpokládaných sestavách objevoval místo Khediry Illara.

Reagovat
LAM

Takhle asi budete hrát až do konce sezony.Jsem na vás zvědavej jestli budete hrát dobře až do konce sezony.Od února zas budete mít nabitej program a vaši hráči maj nejvíc odehranejch minut z top týmů,jelikož Ancelloti nerotuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak záložní trojka je Isco, Kroos, James s tím, že se do měsíce uzdraví Modrić, máme k dispozici i Khediru a přišel Lucas Silva, to je 6 hráčů na 3 posty + Illara, který je ale udájně na odchodu. V útoku jsou Cristiano Ronaldo, Benzema, Bale, na střídání Chicharito, Jesé a v případě nouze jsou schopni zaskočit Isco nebo James, což je 5-7 hráčů na 3 posty. Možnosti tam jsou, že Carlo téměř nerotuje, dokud se někdo nezraní, je věc druhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc nám pomohlo vypadnutí z Copy v tom smyslu, že odehrajeme za 4 týdny 5 zápasů, zatímco naši rivalové v rámci La Ligy 6 a jeden dokonce 8.

Reagovat
LAM

máte tam vloženej zápas se Sevillou takže na tom budete líp jen o trochu.Navíc to bude před zápasem na Atletiku.Já se spíš bavim o tom že vaši hráči mají asi o 500 minut víc odehráno než většina jinejch.To je docela dost a na jaře kde bude play off ligy mistrů a bude se rozhodovat liga už asi těžko bude Ancelloti rotovat.

Ono je jedno kolik máte hráčů na jaký posty když je nevyužíváte Ti na lávce musej mít fakt radost.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím vloženým zápasem se Sevillou jsem počítal. Ta (ne)rotace je Ancelottiho velká slabina, uvidíme, co to udělá, loni taky moc nerotoval a vyhrála se Liga mistrů a Copa del Rey, navíc jsme byli až do konce ve všech třech soutežích, letos už nehrajeme Copu. Uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle asi budete hrát až do konce sezony.

Reagovat
Ed_Hazard

no ja som dúfal v zálohu James - Illara - Khedira.....ten Carlo mi nechce urobiť radosť

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu deja vu, je tu opět leden a Messi je zase král a už je jasný vítěz Zlatého míče. Loňské kydy se opakuji. Nemám slov. Nebojte CR7 se teď bude šetřit a v zaří zase vypukne hon na Zlatý míč.

Reagovat
Kokesh

No Cris se setrit moc neumi...

Reagovat
smazaný uživatel

teď jede na půl plynu, navíc říkal, že má lehké zranění, takže není v top kondici + rozchod + vyhlášení ankety, takže není 100% koncentrovaný, ale samozřejmě nechme idioty jako je Visca el barca žít ve snu.

Reagovat
LAM

jj klasicky hraje dobře jen v září a říjnu a za to mu dávají GB

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, CR7 je chytrý na rozdíl od hobbita, ten si formu naplánuje vždy na leden a to je mu platné....

Reagovat
roman1978

Ano a proto má všeho víc než simulant Penaldo

Reagovat
Ed_Hazard

niekto hd stream?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

What a start..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jasná.

Reagovat
Kokesh

Sergio to neskutecne pritahuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio

Reagovat
-Carles-

Dobrý začiatok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

a uplne najkrajsi koniec...ty si urcite najradsej

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ángel di María 22

Jasná, tak hlavně, ať to Ramos ve zbytku zápasu nevyraplí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pískej konec!

Reagovat
smazaný uživatel

Varane

Reagovat
smazaný uživatel

jasný faul, neviem, čo riešiš

Reagovat
smazaný uživatel

Velkopopovický Kozel na banneroch

Reagovat
telka11

Ale Djukić tu Cordobu moc hezky nakopl, po prvních 10 zápasech jsem je viděl jasně na sestup a najednou jsou 15. a hrajou zajímavej fotbal. Tohle bude ještě zajímavý, i když Real se už pomalu rozehřívá.

Reagovat
smazaný uživatel

Clovek vsadi po dlouhy dobe na Real a oni tecou s Cordobou a Cordoba ma navic dalsi sance

Reagovat
smazaný uživatel

1.14 ? ja mam over takze zatial super ked nevyjde tak Real strati

Reagovat
smazaný uživatel

1,44 za desitku, ale nevim nevim

Reagovat
Kokesh

Marne hledam na hristi nasi zalohu...

Reagovat
smazaný uživatel

Btw je na hristi Ronaldo, nebo proc to hrajou jenom pres pravou stranu a Balea, kterej je traged?

Reagovat
smazaný uživatel

No, snad to Real otoci, protoze pak bych nechtel videt, jak nam da Elche desitku. To by bylo zase zklamani, kdybychom nevyuzili zavahani Realu...

Reagovat
Ed_Hazard

nech to nekope Ronaldo preboha....

Reagovat
Ed_Hazard

tvl ten človek už rok netrafil bránku z priameho, radšej nech to kope Carvajal dopiče ten bude mať lepšiu úspešnosť....

Reagovat
smazaný uživatel

A porad se najdou lide, co budou tvrdit, ze ma nejlepsi primaky na svete

Reagovat
Ed_Hazard

no ja som tu niečo také už pekne dlho nevidel....on kope tie priame tak 50-50%.....buď to nadrbe do múra alebo prekopne štadión

Reagovat
I am Mancunian

bebe ich tam uz mota

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych vidět video z treninku, jak Ronaldo kope přímáky, protože to je neskutečný, že ho k tomu ještě pouští.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, u nas je to zase Messi, kterej k tomu nikoho nepousti

Reagovat
Masi

Tak to ani nemusí, má to pěkně blízko když zrovna nedá gol.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale i takovy Neymar to kope hezky, mohl by to obcas zkusit. Ja jen rikam, ze ne vzdy to musi kopat Leos

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo už je opravdu horší než Xavi v tom zahrávání standartek

Reagovat
-Carles-

Kedy dal Cristiano posledný gól zo štandardky?

Reagovat
smazaný uživatel

nestaraj sa

Reagovat
Ed_Hazard

tesne pred narodením ježiša krista

Reagovat
Leo Rekordman

tak neako to sedi

Reagovat
Visca el barca

Chci se zeptat, nějaký kvalitní přenos přes ace stream ???

Reagovat
roman1978

Nepamatuji si, že by někdo kopal přímé kopy tak mizerně. Zlatý míč je ve správných rukou. Neviditelný simulant.

Reagovat
smazaný uživatel

ty by si ani nedokopol loptu

Reagovat
smazaný uživatel

ten Bebe to je ten bezdak?

Reagovat
telka11

Reagovat
Ángel di María 22

Benz pičo!

Reagovat
smazaný uživatel

Ze se zranil Pepe omg.. Ramos je zralej na rucnik posledni 3 zapasy..

Reagovat
Ed_Hazard

DOBRE KARIM Podme im tam nasúkať góly, mám real s hcp

Reagovat
Kokesh

Tak Marcela bych okamzite stridal, tenhle v pici styl absolutne nesnasim. Kariiiiiim

Reagovat
roman1978

Celkem kruté

Reagovat
smazaný uživatel

benz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

gol gol dali jsme gol

Reagovat
smazaný uživatel

Karim.

Reagovat
Ángel di María 22

Jinak samozřejmě trága, bez Isca a Modriče je ta záloha víc než poloviční. Kroos se držák, ale rozdíl dopředu neudělá jako ti dva, je to hrozně moc znát. Ale naštěstí je to jen na tenhle zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Isca taky pekne hori Marcelo. Vsechno nebezpeci jde zleva.

Reagovat
smazaný uživatel

Lava strana bez Isca nemoze existovat

Reagovat
smazaný uživatel

Uz i kdejakej bezdak to kope lip, nez Ronaldo..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych z toho blil. 9/10 nad bránu a ten, co do brány jde, je malá domu brankářovi doprostřed.

Reagovat
Ed_Hazard

Kroos tie centry dnes strašne preťahuje

Reagovat
smazaný uživatel

to je vykon nic horsiho jsem uz dlouho nevidel..

Reagovat
Ángel di María 22

Ja jo, Chelsea na Liverpoolu par dni zpatky. A to je co rict, protoze hrajeme dneska fakt hrozne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem nevidel no..

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem si vsadil že Ronaldo dá gól ale on nebyl na hřišti tak vrací vklad že?

Reagovat
smazaný uživatel

uz sa moze zasmiat?

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
valloire

bezva fór, škoda že je vobšlehnutej dle Leoše

Reagovat
smazaný uživatel

No for, ale Ronaldo snad dneska nebyl u mice..

Reagovat
valloire

byl, kopal přímák

Reagovat
technecium

Reagovat
bayern987

Reagovat
hornito

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

S Iscem a Modricem je Real daleko nebezpečnější...ten James

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

PHBARCA

Reagovat
Kokesh

Minuly tyden v Getafe to stejny. Laxni prihravky do speku, nulova kreativita...jen dlouhe mice za obranu, ktere stejne nevychazeji a jedny a ty same akce opakujici se jako kolovratek...nezbyva nez to rvat zase pres silu.

Reagovat
misinho7

Ako niekto tu hovori ze Gareth je drevak a nevie ani spracovat tak co je potom James sak ten sa casto spoti o loptu , nevie spracovat , odsakuje mu to a vyzera pri tom totalne nemotorne..

Reagovat
teenz

Ne opravdu ne, Gareth může Jamesovi leštit kopačky a nosit vodu.

Reagovat
smazaný uživatel

spracovať vie, ale strácajú rovnako lopty

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Real uhraje max bod a Barcelona půjde snížit ztrátu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Bravo, Montoya, Piqué, Bartra, Alba, Mascherano, Rafinha, Xavi, Pedro, Neymar y Messi.

Reagovat
MadMrJacky

Bojím se, že půjde poznat absence Alvese na Messiho výkonu. On má sice ty centry hrozný, ale jsou spolu neskutečně sehraní.

Ale zase konečně Masch na DM

Reagovat
smazaný uživatel

Messi bude hrat v tyhle sestave stred bych rekl, kraje Ney a Pedro. Lajos hodi 3 fiky v prvnim polocase, pak pude Luis za Pedra kolem 60.minuty

Reagovat
smazaný uživatel

a zase ramos, já to říkám pořád

Reagovat
smazaný uživatel

Real hraje v bilych dresech?

Reagovat
Greny

Ramos je úplně mimo .. snad 3:1 pro Real konec

Reagovat
smazaný uživatel

ty Ikerovy výkopy

Reagovat
smazaný uživatel

TWl čumím

Reagovat
telka11

trochu průchoďák

Reagovat
Ed_Hazard

Kristián už ten priamy nekop

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočne sa snaží a hrá ta cordoba

Reagovat
smazaný uživatel

Tribuna - splneno

Zed - splneno

Naruc brankare - ceka

Reagovat
misinho7

Boze preco to furt kope...

Reagovat
valloire

ach jo

Reagovat
misinho7

Khedira totalne dreveny hrac nechapem co u nas stale robi...

Reagovat
Miguel19

James Umírá a za vteřinu start aby dal kartu

Reagovat
Greny

Khedira dolu ještě sundat Ramose a už bude hrát Real i v 11

Reagovat
smazaný uživatel

Jese misto Ronalda..

Reagovat
smazaný uživatel

Real

Reagovat
misinho7

Dnes hrame tak hrozne ako nidky predtym..

Reagovat
misinho7

Nevedel som ze bebe je taky rychlik

Reagovat
smazaný uživatel

to ma z toho jak behal za krabicakem do Tesca

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Varane

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to fakt není den Realu Madrid už jsme mohli téct 3:1

Reagovat
Kokesh

O to dulezitejsi bude vitezstvi. Mozna teda, heh.

Reagovat
Ángel di María 22

Na to se regulérně nedá dívat.

Reagovat
Kokesh

Cordoba si z nas dela v 70 minute prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Fede je neskutocny

Reagovat
telka11

Už by si mohl příští sezonu ve Vale zahrát

Reagovat
misinho7

Nam tem tyzdem volna nepomohol ale skor uskodil...a nechapem ako mozme hrat na jesen uplne uzasne a teraz des

Reagovat
smazaný uživatel

Real se uz pres 5 minut nedostal pres pulku

Reagovat
2miguel1

ako moze byt ten penaltovy kral najlepši na svete to mi rozum nebere

Reagovat
smazaný uživatel

Pobreč si

Reagovat
One-Real

Tri stojaci ve stredu zalohy, tri stojaci pred nimi, tam vazne nikdo nebeha.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl co těm borcum z Cordoby dali do pití že tam lítaj jak motorový myši

Reagovat
One-Real

Nejpohyblivejsi z cele ofenzivy Karim.

Reagovat
vacin

Kdybys to napsal před rokem, tak se už svěrací kazajky nezbavíš

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo Ronaldo? Trošku nervíčky ne?

Reagovat
roman1978

No jo no. Ten nejlepší hráč zase beztrestně. Jasná červená

Reagovat
2miguel1

ten james cele zle ...už im nutne chýba modrič

Reagovat
Aldeano

Ronaldo > Muhammad Ali

Reagovat
MadMrJacky

Ronaldo

Reagovat
misinho7

Ronaldo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je pííííííííčus

Reagovat
roman1978

Nevěřím

Reagovat
-Carles-

Ronaldo

Reagovat
Greny

Za to by mu ten míč co dostal měli vzít .. koledoval si o to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

co udělal Ronaldo?

Reagovat
smazaný uživatel

Šel do souboje při standartce, protihráč ho držel, on se mu vysmekl a vlepil mu.

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by mu secist, ze to neni poprve, jako u suareze

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je běžná praxe, že recidiva znamená přisnější trest.

Reagovat
technecium

nejlíp ban na půl roku, přece facky do fotbalu nepatří... Jak chceme učit se chovat naše děti, když pořád tyhle ikony dělají takovejhle bordel

Reagovat
smazaný uživatel

84

Gesto CR7 při odchodu do kabin rozhodně bylo v rozporu s fair-play a je dost dobře možné, že z toho bude nějaký postih. Nyní ale sledujme opět hru, domácí přechází na polovinu Realu.

83

Červenou kartu dostává frustrovaný Cristiano Ronaldo (Real Madrid CF), který u branky Córdoby neustál souboj s bránícím hráčem soupeře, který ho nepustil do zakončení a srazil ho k zemi, pak ještě uštědřil "políček" Crespovi a při odchodu do kabin docela troufale očistil svůj dres

Reagovat
MadMrJacky

Tak měl jít o dvě minuty dřív no

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu stranu mu rozumím, protože ho tam při standartkách drželi a faulovali, ale tohle si prostě nemůže za žádných okolností dovolit, musí udržet nervy na uzdě.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
roman1978

Ty fakt nejsi normální. Každý hráč je při těch situacích držen atd. To jen ten blb to nezvládá. Není na tom nic k pochopení!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak pro Real se tim nic nemeni..

Reagovat
Aldeano

Jasná červená. Klidně mohla přijít za předcházející zákrok...

Reagovat
Ed_Hazard

toje kokot, ach megakokot

Reagovat
telka11

tak ten si pár zápasů odpočine

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je obyčajny namyslený nervozny žebrak chudačik ked neda gol tak to nezvladá už pri tom prvom udere mal byt ten vandrak vylučeny...hentak sa naj. hrač na svete nesprava

Reagovat
Greny

Tak tak... nechápu ty týmy že ho neprovokují víc klidně celej zápas do něj valit a on by nedohrál víc zápasů

Reagovat
-Carles-

Tak predsalen bol na tom ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
roman1978

Jak nekdo může o tomto individuu říct, že je nejlepší na světě. Fuj

Reagovat
smazaný uživatel

tady bude nablito ale opravnene kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea 2-3 Bradford 81 minuta :DDDDDD krása

Reagovat
Ed_Hazard

nechápem ale prečo si držal ten hráč tvár, ked ho nakopal do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Primitiv fakt..

Reagovat
misinho7

Gareth pod

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Asi mu ta Irina chybí víc, než se zdálo

Reagovat
misinho7

A teraz ma messi nejake 3 zapasy k dobru aby ho dohnal v goloch

Reagovat
smazaný uživatel

aké 3? to je aj v PD toto stupídne pravidlo?

Reagovat
madridcan

dostane ban...uplne zasluzene

Reagovat
smazaný uživatel

pojd Bale!!! gol z primaku

Reagovat
smazaný uživatel

staci

Reagovat
smazaný uživatel

jasna..

Reagovat
misinho7

Kurva gareth yees

Reagovat
roman1978

Jak jinak

Reagovat
Ed_Hazard

čo jak inak, si prijebaný alebo ano?

Reagovat
Ed_Hazard

podme goal

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně stejná jako na Ramose.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda. Spravedlnost existuje.

Reagovat
Aldeano

Kdobude kopat?

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Reagovat
-Carles-

?

Reagovat
smazaný uživatel

A stejně vyhrajem mrzuté že?

Reagovat
smazaný uživatel

Ufff, jeste, ze Ronaldo dostal redku, jinak by to kopal on, letelo by to na tribunu a nic..

Reagovat
Kokesh

Gareeeeeeeeeeeeeeth

Reagovat
vacin

Tak tady bude dnes nablito

Reagovat
Navodar

Reagovat
misinho7

Kurva tu mate hejteri garetha..tu mate

Reagovat
Greny

Super Bale ale potřebuju výhru v handicapu takže bych poprosil ještě jeden rychlej

Reagovat
Kokesh

Rozhodci dnes bezchybny.

Reagovat
telka11

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool!!!!!Nádhera spravedlnost existujeeeee!!! :DDDDDD GOLASOOOOOOOOOOOOOOO GARETH

Reagovat
smazaný uživatel

GOLASSSSSSSSSOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
misinho7

Tesis sa ? Sak rozhodujuci gol dal najvacsi drevak..

Reagovat
smazaný uživatel

A?

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Ty smejd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hntlyl

Reagovat
Ed_Hazard

dáme ešte jeden z brejku, poďme

Reagovat
smazaný uživatel

Baleeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, pěkná nespravedlnost

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooool

Reagovat
roman1978

Toto je fakt neuvěřitelné.

Reagovat
sensei25

Spravodlivosť neexistuje,cely zápas Cordoba lepšia a nakoniec prehrajú...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sensei25

Máš pocit že real bol lepší?ja nie...

Reagovat
smazaný uživatel

real má nejneobjektivnější fanoušky na světě, co myslíš, že ti odpoví

Reagovat
smazaný uživatel

nemám, ale ani to, že by bola Cordoba lepšia

Reagovat
sensei25

No real nemal v podstate žiadne šance...

Reagovat
smazaný uživatel

podľa mňa sme mali rovnaké šance ako domáci, ale ani to sa nepočíta, dôležité je víťazstvo

Reagovat
Phillipinho

Mela daleko vic sanci

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
roman1978

Spěšně

Reagovat
F.Torres

fanoušek barcelony se ohání spravedlností, ty diskuze jsou čím dál víc vtipnější

Reagovat
smazaný uživatel

Ale už jsem fakt nevěřil :DDDDD

Reagovat
Ed_Hazard

Jesé mi pripadá ako 12 ročné dievčatko uprostred hardrockového koncertu

Reagovat
2miguel1

kolko penalt kopal real a barca v lige tuto sezonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle byla uplně jasná tak nebreč :D

Reagovat
smazaný uživatel

sak by ju leos stejne nedal

Reagovat
blunted

spravedlnost?! vzdyt cordoba hrala lip celej zapas ))) ale penalta asi jo no

Reagovat
smazaný uživatel

Baví mě jak tu fans Barcelony zase brečí a brečí a brečí :DDDD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Tak nějak tady nikdo nebrečí. Ale dobrý pokus.

Reagovat
Ed_Hazard

Kompilácia tvojho plaču, lutujem tvoje slzné kanáliky

roman197824.01.2015 17:47

Toto je fakt neuvěřitelné.

roman197824.01.2015 17:44

Jak jinak

roman197824.01.2015 17:41

Jak nekdo může o tomto individuu říct, že je nejlepší na světě. Fuj

roman197824.01.2015 17:37

No jo no. Ten nejlepší hráč zase beztrestně. Jasná červená

roman197824.01.2015 17:40

Nevěřím

roman197824.01.2015 17:40

Nevěřím

Reagovat
vacin

Znáš to o té potrefené huse?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

YES!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pico, to je vyhra..

Reagovat
-Carles-

Cordoba klobúk dolu napriek prehre

Reagovat
smazaný uživatel

Žebráci z Barcelony mysleli, že ztratíme a zase hovno

Reagovat
2miguel1

s touto hrou skor či neskor stratíte

Reagovat
Ángel di María 22

V suchym triku

Jinak Ronaldovi tohle paradoxně jen a jen pomůže. Aspoň si teď zahraje Jesé a Cristiano se musí probrat, v poslední době sice góly dával, ale herně špaténka, teď si odpočine, zase se srovná, myslim, že to skoro pauzu chtělo.

Hala Madrid! takovýhle matche, když se nedaří, vyhrávají tituly.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jeste kolik zapasu ten trest zas dostane.

Jinak takhle jsem u Realu dlouho netrpel.

Reagovat
smazaný uživatel

3+ urcite

Reagovat
Ed_Hazard

dúfam že viac, škoda že nedostal redku aj Bale, niekedy v 92 minute

Reagovat
Ángel di María 22

Tak 2 jsou automaticky, tak nevim, 3? To je fuk, prijde mi, ze jakakoliv pauza je vyhra pro to, aby byl na ty nejdůležitější matche plně v pohodě.

Jako já to už skoro vypínal, to byl hnus humus. Ale aspoň je vidět, že i tým bojující o sestup v PD umí hrát s míčem líp jak třeba United.

Reagovat
blunted

po pohre v copa del rey - aspon se muzeme soustredit na ligu a LM, ronaldo ruda - skvele, aspon si odpocine... ses slusnej alibista coz nemusi byt nutne spatny, ze

Reagovat
Ángel di María 22

Ale hovno, tady nejde o to, ze bych nechtel, abychom v Copě postoupili nebo ze chci, aby Ronalda vyloucil, tady jde o to, že se snažim najít na negativech i dobrý veci. A tohle je tak bijici do oci, ze jsem nakonec rad - body nas to nestalo a Crisovi par zapasu sedet jen a jen pomuze. Srat na golovej rekord, budu 1000x radsi, kdyz realu pomuze dobryma vykonama od března dal.

Reagovat
blunted

rozumim

Reagovat
sensei25

Nevadí,teraz čaká real san Sebastián,Sevilla,Atletico....s tou hrou čo predvádzajú stratia určiťe nejaké body,my samozrejme tiež,takze to nebude tuto sezónu nuda a bude to neskutočne napínavé...a nakoniec ligu výhra atletico ako minuly rok...xD

Reagovat
Kokesh

Hraci Cordoby musi plivat krev, ale takovej je nekdy fotbal. Dali do toho vse, ale ani to nestacilo. Vykon hrozny, o to dulezitejsi vyhra. A prober se Crisi. Takhle tem haterum nikdy neukazes, ze jsi lepsi jak oni.

Reagovat
MadMrJacky

Škoda, kříž by tomu zápasu odpovídal víc. Cordoba hodně sympatický výkon s dávkou smůly ke konci. Teď hlavně ať my nezaváháme a budu za dnešek spokojenej

Reagovat
SIRBRANIKE

Link na Barcu: Channel - 255363

Reagovat
smazaný uživatel

skvelý výsledok, škoda ale zbytočného skratu CR, proti Moyesovi ho snáď nebudeme potrebovať

Reagovat
2miguel1

to budu 3+ zapasy stop

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že dneska dá Leo hattrick, ať mi aspoň něco zlepší náladu

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně důležity 3 body!!!! 3 body jsou doma jedeme dál :D

Reagovat
misinho7

Najlepsie ze vsetci tu hejtuju vkuse Garetha ze hovno hraje ale toto je on postavi sa ku priamemu vybojuje penaltu a aj ju da toto su hraci s faktorom X ktorych nemusi byt vidno ale vzdy daju gol alebo nejak rozhodnu

Reagovat
sensei25

Na tá takým hráčov ti kašlem...je to poleno z ktorého bolia oči...PL mu sedela milión krát viac...

Reagovat
sensei25

*takych

Reagovat
Kokesh

On poleno neni a nikdy nebude. Staci se podivat, co status treba vecne trojky muze udelat se Suarezem. Jak uz jsem nekolikrat psal, nekdy se ani jeho tragickym vykonum vubec nedivim.

Reagovat
smazaný uživatel

takový španělský Bořek Dočkal

Reagovat
Ángel di María 22

Dneska to bylo hrozný od celýho týmu a Bale aspoň rozhodl, tohle beru Ale nemůžeme vidět jeden zápas, snad to tak nějak hodnotíme celkově.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a ted by mohl ještě večer kopat Leoš pentli :DDD Že by 5tá mimo z posledních 6 ti pokusů? :D

Reagovat
misinho7

dnes bol Ronaldo frustrujuci z toho ze nedal gol a ze sme hrali hovno ale kvoli tej redke bude pikat.. Messi bude mat nejake 3 zapasy nato aby ho dohnal co si myslim ze prenho v sucasnej dobe to nebude problem

Reagovat
sensei25

kašlať na tabuľku strelcov,treba bodovo real dobehnúť a je úplne jedno či dá góly menší alebo hocikto iny

Reagovat
sensei25

*messi

Reagovat
Phillipinho

Penalta? Fede si kryl oblicej, tohle bych teda v 89 minute za toho stavu nepiskal. Ale ja uz se nicemu nedivim, sudi v PD jsou permanentne na fetu. Jo a Ronaldo je skvely vzor pro mlade fotbalisty

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale snad v 89 minutě je to úplně stejné jako kdykoliv jindy ne?

Reagovat
Kokesh

Asi tak nejak. Navic, kdyz uz jednu ruku ve vapne na zacatku pisknul...

Reagovat
Phillipinho

Nevim, zdala se mi prinejmensim diskutabilni. A sudi by mel reagovat na stav skore a minutu zapasu.

Reagovat
F.Torres

šak reagoval, byla plichta, už 89. minuta, tak ji fouknul

Reagovat
smazaný uživatel

Ruhu zdvihol az nad hlavu Penalta uplne jasna si to pozri este raz

Reagovat
smazaný uživatel

tá ruka bola ďaleko od tváre, toto bola jasná penalta...

Reagovat
F.Torres

komu cpeš že ty bys to nepískal? pravidla se mají dodržovat, at je jakákoliv minuta navíc ta ruka byla naprosto jasná, ale plačky si zase musí najít nějakou výmluvu koukám...

Reagovat
Ed_Hazard

Fede si kryl obličej Mne to skôr pripadalo že si myslí že je basketbalista a ide zasmečovať

Reagovat
smazaný uživatel

Basketbalista smečovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty koště koho zajímá ŽE TY BYS TO NEPÍSKAL :DDD Každopadně 2 oblíbené kluby Barca a Atletico zároven???

Reagovat
alcantara

Podla pravidiel by sa to zrejme piskat nemalo, v skutocnosti sa ale podobne chujoviny piskaju. Cit pre rozhodnutie nehladaj v Spanielsku Ked som videl ten trapiaci sa druhy polcas,nejaky podobny zaver som predpokladal Cristiano je posledne 2 mesiace famozny, snad mu to vydrzi co najdlhsie.

Reagovat
Ed_Hazard

ja sa bavím.....ako môže niekto súdny vôbec debatovať o tom že to nebola penalta

Reagovat
Phillipinho

Vy jste se to na me sebehli

Reagovat
misinho7

a priame kopy snad bude Ronaldo nechavat garethovi popripadne niekomu inemu.. lebo vobec mu to nejde a Gareth vacsinou ked sa k tomu postavi tak ohrozi branku a ne tribunu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Toni to kopať nevie? je pravák a centre má parádne

Reagovat
misinho7

zprava by to mohol skusat Toni ale aj Ramos to vie vybornekopat viem ze uz nejake goly dal.. ale zlava a zo stredu by to mohol skusat Gareth stale

Reagovat
smazaný uživatel

skôr opačne, zľava Toni/SR, sprava GB

Reagovat
misinho7

jj zle som napisal , nejak sa mi poplietli strany

Reagovat
Ed_Hazard

centre má parádne....hmm asi 2 týždne dozadu kopal 6 rohov v zápase a z toho 6 kopol na prednú tyč na prvého brániaceho hráča..

Reagovat
Kokesh

Samozrejme, ze vie. Ale to by Crisovo ego neprekouslo. S Toniho strojovou presnosti a plackou bych to nechal kopat jen jeho, ale jen z blizsich pozic...dal at si to kope Cris.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
technecium

Ale vždyť Ronalod je komplexnější než Messi už jen kvůli přímákům a střelám z dálky

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaky pekny HD na barcu ? diky borci

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/140535

Reagovat
smazaný uživatel

diky moc, jinak, flash by nebyl ?

Reagovat
smazaný uživatel

a nějaký stream na Barcu bez HD ? Taky díky předem

Reagovat
Rattlesnake
Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Rattlesnake

luis jen na lávce...

Reagovat
smazaný uživatel

snad to překousne

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak co ten FA cup ? To se vsichni po vzoru Realu soustredi na ligu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeme ELCHE!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Lucho s tím zase zatřásl.

Reagovat
2miguel1

Xavi Pedro je vonku vražedná kombinácia

Reagovat
smazaný uživatel

Lucho ví ...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ta přihrávka Mashe ...

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar zase parádní akce. Hrozně mi kličkama a vůbec celým svým postojem k fotbalu připomíná Ronaldinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Po prichodu nejak zapomnel ty jeho kouzla, ale tuhle sezonu to zase rozjizdi, moc se mi libi jak se tim bavi

Reagovat
smazaný uživatel

Právě to myslím. Je vidět, že ho fotbal (a život) strašně baví. Loni mě často vytáčel simulacema. Letos jsem si ho doslova zamiloval. Myslím si, že už za rok by mohl být u nás jednička v útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

No, s tou jednickou v utoku, pokud u nas bude porad Leos, v coz doufam, tak Ney bude dvojka. Ja bych i rekl, ze mu tahle pozice sedi a ani mu to nevadi. Nevim, k cemu bych to prirovnal, asi neco jako Daryl ve TWD

Reagovat
smazaný uživatel

letos uz se na to padani vykaslal? mne se jeho herni styl strasne libi a tohle je posledni vec, co kdyz odboura, tak nebude mit chybu

Reagovat
smazaný uživatel

já si od něj nepamatuju žádnou letošní bazénovku. Naopak se pokouší ty souboje ustát ještě víc, než ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

vyborne, kdyz uz neni v barce alexis, tak alespon jine zelizko v ohni pro me

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Nepisali na zaciatku zostavu s Pedrom? Nejak ho tam nevidim, a to uz bude 20. minuta.

Reagovat
smazaný uživatel

teď podělal přihrávku na Messiho

Reagovat
Rattlesnake

a už jsi viděl Rafinhu? protože ten hraje taky.

Reagovat
Rattlesnake

údajně..

Reagovat
celeb

tak uz viackrat vybojoval loptu, nevravim, ze ziari, ale vidim ho tam a aspon sa snazi. Pedro je absolutne mimo aj s Bartrom. Montoya nic moc, Rafinha by mohol hrat lepsie, ale to aj Xavi (a v podstate skoro vsetci)

Ono okrem Neymara a Messiho je dost bieda z nasej strany, oci z toho zatial dost bolia. Tieto zapasy vonku zatial hrame zle. A cim slabsi super, tym je to horsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Že Messiho faulovali, je pro nás výhoda. Pedro tu přihrávku podělal a Messi by to nedoběhl.

Reagovat
celeb

uff, skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nechci furt opakovat, ale někdy bych chtěl vidět Luchovi do hlavy. Já ho chápu, že chce rotovat, ale on to dělá strašně pitomě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on hlavne rotuje pulku sestavy naraz, coz podle me neni zrovna idealni, kor kdyz je to venkovni zapas, to uz je docela na facku...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně. A ještě to dělá tak, že i velkou část tý druhý půlky je postaví na jiný posty, čímž pošle celou sehranost úplně do kopru.

Reagovat
Rattlesnake

to není na facku, to si říká rovnou o šlapáka na koleno. posunovačská dvojice xavi-rafinha je spolu letos absolutiní tragédie.

Reagovat
Phillipinho

Elche je letos naprosto tragicky a jediny na co spoliha je jak se vyspi Jonathas. To na zachranu stacit nebude....

Reagovat
smazaný uživatel

Montoya stále a stále dokazuje, jak moc si to místo na place nezaslouží. Ten má taky asi v hlavě hodně velký seno, když si dovolí kvákat do médií po tom, co předvádí za výkony.

Reagovat
-Carles-

To je síce pravda, ale pokiaľ nepredĺžime s Danim (čo vyzerá dosť pravdepodobne), tak budúcu sezónu bude prvou voľbou na beka

Reagovat
SIRBRANIKE

Až keď ho vidím hrať tak si uvedomujem jak moc dobrý je Alves.

Reagovat
smazaný uživatel

já to tady melu už několikátou sezonu.

Reagovat
SIRBRANIKE

Bartra, Montoya a Rafinha sú dnes úplne mimo.

Reagovat
celeb

Rafinha z nich jednoznacne najlepsi, ani Montoya nie je az tak strasny, iba zly

Reagovat
SIRBRANIKE

Rafa je pozične hodne špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

v čem prosimtě ? x krát to zadrbal do protihráče z pár metrů, o nic se sám nepokusí, nevymyslí chytrou přihrávku, všechno dá na křídlo na albu, nebo ještě víc dozadu...Takový hráče bych do týmu fakt nepotřeboval bejt trenér Barcelony áčka.

Reagovat
2miguel1

po prestavke Pedro Xavi Montoya Rafinha out ..uplne nebude vadiť ze ich nahradíme aj tak troma hračmi

Reagovat
technecium

Reagovat
celeb

Bartra vcera chlastal? Strasny od sameho zaciatku, zle posudzovanie ofsajdov, zle nahravky, neexistujuci sprint. A to som si kedysi myslel, ze to bude nasa nastupujuca hviezda v obrane.

Aky naivny je niekedy clovek. Tuto sezonu Bartra ukazuje, ze na A team jednoducho nema. Ma na to este chalan rok, aby presvedcil o opaku. Napresrok uz budeme moct nakupovat.

Reagovat
MadMrJacky

Letos není tak špatný, dneska má asi fakt slušnou kocovinu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tam aspon nasadil cely to Becko, tak fajn, jenze tohle je zase sestava ala hovno a taky to tak vypada. Posledne kluci krasny match, tempo, akce, goly, sance, dneska je to utrpeni

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno Luchovi nejde upřít. Ti hráči pod ním docela makají. Motivátor bude asi dobrý. Ale tak jako tak - potápí sám sebe. Chápu, že má rád výzvy. Chápu, že chce dělat nový kombinace. Ale proč mění i to, co už mu fungovalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nemohl Messi vidět ...

Reagovat
Ed_Hazard

btw, FA Cup

Reagovat
smazaný uživatel

Piketáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Kurňa, joooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

golasooooooooo

Reagovat
-Carles-

Pique

Reagovat
Al Capone

Máte z toho fotbalu něco culés? Dívat se a psát tady ty vaše srance tak z toho fotbalu nic nemůžete mít

Reagovat
MadMrJacky

Ses asi nedíval na tu bídu co se hrála předtím...

Reagovat
Al Capone

Já o voze ty o koze...ani se nedivím, že fandíš komu fandíš

Reagovat
MadMrJacky

Já nepíšu hovna o vás když hrajete vy. Zvládáte to tady celkem obstojně sami, tak nechápu o co ti v tom příspěvku šlo...

Reagovat
Al Capone

Ty to fakt nechápeš? Prostě culé no

Reagovat
celeb

no dnes veru nic moc, ale aj tak viac nez ty z komentovania zapasu, ktory ta nebavi.

Reagovat
Al Capone

ale já ho nekomentuji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Snad si dneska zahraje i Luis a gólem oslaví své narozeniny.

Reagovat
smazaný uživatel

Já marně klíčuju, kde má vlastně kdo stát, protože Messi si chodí pro balony ještě hloubš než je obvyklé, Rafinha je uklizený u čáry a Pedro taky pro balon na půlce ...

Reagovat
smazaný uživatel

Luis misto Pedra a Leos na stranu, obranci uz maji karty a nemuseli by dohrat v plnem poctu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pak ti vznikne obrovská díra v ofenzivním středu zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna dneska tu zalohu vubec nemame

Reagovat
smazaný uživatel

jen dodám, že když hraje Sergio, tak tuhle práci dokáže odvést on. Popřípadě Iniesta. Jenže ... Lucho tak nějak posadil oba dva. On ví ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jonathas už mohl mít žluté 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Tie prihrávky barcy dozadu, to je strašný fail

Reagovat
SIRBRANIKE

Tak gól nás nakopol, tak snáď to bude už len lepšie, pretože sa na to doteraz fakt pozerať nedalo.

Reagovat
blunted

RUDA!

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci nikoho z ničeho obviňovat, ale všimněte si, že se některé nicky objeví tak nějak naráz ...

Reagovat
SIRBRANIKE

Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Zakončení si 3 sekundy připravoval a pak mu to stejně chytne.

Reagovat
SIRBRANIKE

No práve. Nezdalo sa mi, že by to zhakončenie vypustil pre ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

nevypustil

Reagovat
2miguel1

ani si nechcem predstaviť nejaky vonkajší zapas bez Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Verim, ze tohle uz mockrat nenapisu, ale Dani tam docela i chybi

Reagovat
smazaný uživatel

tleskající smajlík

Reagovat
smazaný uživatel

Luis, Dani, Iniesta do hry. Xavi, Pedro, Montoya out...Leos na stranu, kde si to bude soupat s Danim, Luis do stredu, verim, ze jeste 2-3 goly dame, i redka bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucho se nás snaží potopit všema svými silami, ale hráči mu to zatím hatí.

Dneska je to další těžkej kus, ale jsme lepší a zatím zaslouženě vedeme. Dneska vyloženě zbytečný na hřišti je Rafinha a Montoya zase chce všem ukázat, jak je Barca zlá, když ho nestaví častěji. Kemo, udělej v Itálii dva takovýhle nesmysly, cos předvedl dneska, a jdeš si sednout na půl sezony. Ale, hodně štěstí v Juve. Tam z tebe budou mít děsnou radost.

Nejlepší mi přijde Messi. Ten je zas plný chuti do fotbalu. Snad mu to vydrží co nejdýl. Začátek měl dobrý i Neymar, ale ten postupem času ze hřiště mizel. Snad mu nic není. Okopávanej byl slušně. Dobře hraje i Bravo a Mash.

Do druhé půlkdy bych vyměnil jen Rafinhu, protože ten sám musí cítit, že tam je navíc.

Reagovat
SIRBRANIKE

Za mňa najlepší, ak sa to dá vobec napísať Masch. Leo chce, ale moc to ťahá a má tam dosť nepresností. Zaujímalo by ma koľko krát nahral Rafinhovi. Moc sa mu do toho nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

divíš se mu ? Já se taky na tréninku snažim vyhnout nahrávkám na spoluhráče co tušim že hru zadrbou a hledám primárně ty, který maj víc fotbalový chytrosti. Rafinha už prostě dostal příležitostí až až a nepředvedl nic a nic.

Reagovat
SIRBRANIKE

No však hej. Písal som to preto, že to nie je len moj subj. názor.

Reagovat
Rssa

Co to předvádíš vůči Enriquemu?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je Kemo ?

Reagovat
smazaný uživatel

a jé, jirka tu zas řádí...

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný jak tady fanoušci Barcelony brečí.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo konkretne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele stačí si přečíst tuhle diskuzi cca od 17:45

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaky priklad toho breceni ? Prosim.

Reagovat
smazaný uživatel

do teď byl klid. Neskákej madristům na ty jejich kanalový řeči. Nech je v těch hovnech koupat samotný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
teenz

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Phillipinho24.01.2015 17:57

Penalta? Fede si kryl oblicej, tohle bych teda v 89 minute za toho stavu nepiskal. Ale ja uz se nicemu nedivim, sudi v PD jsou permanentne na fetu. Jo a Ronaldo je skvely vzor pro mlade fotbalisty

[reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

Jako tohle jo ? Ze rekl svuj nazor na to, ze by to ON sam nepisknul ? To, ze sou rozhodci v PD docela na hovno je snad pravda a s tim vsichni souhlasime, ne ? ..Jinak k Ronaldovi, to snad by nej hrac delat nemel ne ? Tak jako Messi jsou nejvic na ocich vsem, co sleduji fotbal a skutecne to neni zadne vzorne chovani.

Reagovat
Phillipinho

?

Reagovat
SIRBRANIKE

Mne príde, že i Neuer má lepšiu techniku ako Marc.

Reagovat
technecium

Messi je prostě génius, takovejch průnikovejch přihrávek a navíc přesnejch, to nikdo jinej neumí. GB příští rok!

Reagovat
smazaný uživatel

takže...Messi poprvé..budu si to počítat, kolik gólovek za zápas připraví

Reagovat
Rattlesnake

jasná

Reagovat
SIRBRANIKE

Jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

No, penalta jasna, ale zase Messi

Reagovat
smazaný uživatel

tak jo, lisacky to kopnul

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak jako nehledě na to že Messiho hodně obdivuju, přeci penaltu nechám kopat svýho nejlepšího hráče, což bezpochyby Messi je, ne ? A i ta statistika nejlepšího střelce v lize je pro klub renomé a reklama, proto když je naděje že ten hráč to získat může, tak se v tom podporuje...Jiná jsou přímáky, tam bych to nechal občas kopnout Neymara.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, hlavne by to mel kopat nekdo, kdo to umi poradne a hlavne by se melo hledet na to, ze kdyz uz ta penalta je, tak aby z toho byl gol, jde o body klubu a ne o trofeje jedince

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť píšu že první hledisko by mělo bejt aby to kopal nejlepší hráč, což Messi je, takže...Většinu penalt kope chytře, kouká na pohyb golmana, takže je to téměř jistota.

Reagovat
smazaný uživatel

penalta ako inak

Reagovat
SIRBRANIKE

wtf?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
bayern987

Reagovat
misinho7

Penalta.. dokonca druha po sebe.. och cipana idem asi vyplakavat ako cules pri kazdej penalte..

Reagovat
smazaný uživatel

ale konecne ju premenil

Reagovat
smazaný uživatel

neni penalta jako penalta

Reagovat
smazaný uživatel

jako chápu, že to v sobě nemůžeš udržet, ale fakt si neuvědomuješ, jak je to trapný, když jste dneska kopali pentli i vy a dokonce v takovým ... divným ... čase?

Reagovat
smazaný uživatel

divny cas jasna ruka ty primitiv hlavne ze ste proti atletiku kopali v prvej minute ze? boze ty si pokrytec

Reagovat
smazaný uživatel

89 je divnej čas? :DDD Divnej čas je podle mě třeba 3 minuty nastavení a gol vstřelenej v 94:04 :D

Reagovat
misinho7

ako sorry ale toto je uz vrchol... v divnom case? moze snad real zato ze ten mantak co stal v mure tak dal hore ruku v takej minute? zato je on je debil real nemoze ani rozhodca...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak do vosiho hnizda

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Messi dal penaltu? Nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

ale do poctu golov sa mu nebude pocitat podla miestnych odbornikov lebo to neni gol

Reagovat
2miguel1

dneska si Leo dáva cristiana tak o dve triedy

Reagovat
smazaný uživatel

a kdy ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dva roky...

Reagovat
smazaný uživatel

mozna golove

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze sa rok a pol kdessi prechadzal po ihrisku teraz sa mu dari 2 zapasy ale jasne co cakat od travnikarov

Reagovat
bayern987

Reagovat
2miguel1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se schválně koukni kdo byl poslední dva roky vyhlášenej nejlepším fotbalistou světa...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to moc dobre vim, to je hlavne zpusobeno tim, ze to tam ronaldovi padalo, herne je daleko za messim, ale ok. Snad priste rok pude zlaty mic Leoskovi. Jinak nebudeme se tu snad hadat, kazdy na to mame svuj nazor

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

To ale není otázka názoru, to že byl Ronaldo dvakrát po sobě vyhlášenej nejlepším fotbalistou světa je fakt...utěšovat se pak můžeš jak chceš...

Reagovat
smazaný uživatel

takze fakt, ze Messi vyhral vic zlatych micu z nej nedela nejlepsiho hrace ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle diskuze začíná být trochu infantilní, co je to proboha za argument? Bavíme se o posledních dvou letech, ne o tom, kdo má těch zlatých míčů víc ani o tom, kdo je lepší fotbalista s úspěšnější kariérou...to mi připadá jako když tu někdo napíše, proč dostal Ronaldo Zlatý míč, když v posledních zápasech hraje takový hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

aha, takze kdyz ty zminis, ze posledni dva roky je ronaldo "lepsi", tak fajn, pak tu jedes s faktama, ze dostal posledni dva mice, tak je proste lepsi, kdyz ja reknu, ze z dlouhodobeho hlediska je messi lepsi, protoze tech micu dostal vic, tak je to spatne ? ...dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Špatně to není, já s tím souhlasím...ale nebylo to téma diskuze, bavili jsme se o tom, že si poslední dva roky Messi Ronalda o dvě třídy nedával, když byl Ronaldo vyhlášenej nejlepším fotbalistou...

Reagovat
smazaný uživatel

Okej, udelam ti radost. Ronaldo je posledni dva roky lepsi, Messi je lepsi dlouhodobe

Reagovat
smazaný uživatel

Udělej radost spíš sobě a přečti si tu diskuzi od začátku, abys vůbec pochopil, co jsem psal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Vyšiel ti tiket?

Reagovat
2miguel1

poslednou dobou tak o jednu, dnes aj o dve fakt

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme, kolik dostane Cristiano mačů. Bylo to z jeho strany už potřetí ... Mohl by si měsíc odpočnout, aby zchladnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi nádherně.

Reagovat
smazaný uživatel

aj ten tam je?

Reagovat
bayern987

Reagovat
celeb

DPC aj s Pedrom.

Reagovat
smazaný uživatel

Masch

Reagovat
smazaný uživatel

okej no, ale zase ted za brzdu tahat nemusel

Reagovat
celeb

Reagovat
SIRBRANIKE

Masch please.

Reagovat
celeb

no uz by to chcelo poslat kanibala na plac. Pedrovi to dnes nejde, aspon Luis by sa mohol chytit.

Reagovat
celeb

tak nic, diRoberto, Adriano, Busq. Nad Robertom este Lucho nezlomil palicu?

Reagovat
smazaný uživatel

Montoya

Reagovat
smazaný uživatel

Messi - Neymar. To funguje. Nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

Pessi už neumí dát gol jinak než do prázdné nebo z penalty

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš fakt strašnej kretén a mrzí mě, že na tebe vůbec reaguju...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Leo

Reagovat
smazaný uživatel

Neeeeeeeeeeeeeeey

Reagovat
bayern987

Messi + Neymar to je něco!

Reagovat
SIRBRANIKE

Nádhera, Ney si to za tú snahu zaslúžil.

Reagovat
smazaný uživatel

Adriano mi připadá docela oplácanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi podruhé příprava až před kisnu a už jen golman ,) ikdyž to byla celkem snadná přihrávka hrubou chybou obrany Elche, ale co už...myslim si že Pedro by tu přihrávku prostě nevypustil :) a Ronaldo, ten by střílel...

Reagovat
smazaný uživatel

Messi skvele.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

to je týýýýpek

Reagovat
smazaný uživatel

Messi Neymar.

No to mě poser. Nádhera. Úžasné.

Reagovat
2miguel1

nieee nieeee meeessi ney

Reagovat
smazaný uživatel

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY

Reagovat
roman1978

Jo, ti dva si nikdy rozumět nebudou. Messi ho nechá vyměnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože Messi hraje fantasticky...a Neymar chladnokrevně.

Reagovat
-Carles-

Wow tak toto bola nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Proste to je uzasna dvojka

Reagovat
Rssa

Wow, wow...Messi a Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Messi potřetí.....to neskutečný....geniální.

Reagovat
I am Mancunian

messi z inej planety

Reagovat
smazaný uživatel

Je to lepsi bez Suareze, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je to spis Bez Luise i Pedra

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak Pedro neni mezi Neymarem a Messi takovej skodlivej plevel. Se mi libi, jak ti dva si rozumi a LE pak na hrot mezi nacpe toho Suareze. Bomba.

Reagovat
-Carles-

Niečo podobné ako v Madride Bale

Reagovat
misinho7

no nemam pocit.. dnes to bol on ktor rozhodol a Cr nebol ani na ihrisku

Reagovat
teenz

Reagovat
madridcan

to by som neriesil, potreboval proste spomenut Real

Reagovat
-Carles-

Nechápem o čo ti ide. Spomínam len tú pararelu dvoch najlepších hráčov čo prišli z PL. Obaja hrajú nanič a sú skôr príťažou keď sú na ihrisku.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos zatím na Zlatý míč Messi a Neymar jednoznačně

Reagovat
smazaný uživatel

Po 24 dnech pro někoho vyhlašovat zlatej balon

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

to se uděluje za leden???

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

chápete význam slova "zatím" ?

Reagovat
smazaný uživatel

možná by bylo rozumné vůbec nezmiňovat Zlatý míč, když teď jeden vyhlásili, všichni víme, že Real je mimo formu, CR7 taky mimo a ani se mu nedivím, pokud jsi zažil nějaký rozchod, tak to není, že jsi za týden v poho. Barca hraje v poho, ale pár zápasu v Lednu proti Elche nic neřeší..

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Takže kdybych napsal Letos jsou zatím jednoznačně nejlepší hráči na světě Messi a Neymar, tak bys to vzal ?

Reagovat
smazaný uživatel

ne nevzal. Bral bych, kdybys napsal, že Messi a Neymar mají nejlepší momentální formu. Řešit nejlepší hráče světa roku 2015 v lednu je blbost.

Reagovat
technecium

logicky uvažující člověk by taky býval řekl, že kopec gólů z penalt a do prázdný ti zlatej míč neudělá... ale časy se mění

Reagovat
smazaný uživatel

jdi si tyhle cinty psát jinam než pod moje vlákno prosím :)

Reagovat
technecium

Reagovat
bayern987

Já jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Rafinha je tak špatnej.

Reagovat
Phillipinho

Victor je strasnej sikovnej hrac

Reagovat
SIRBRANIKE

Sergi Roberto ma príjemne prekvapuje.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Messi má dokonce 2+3, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

2+2 ? 2x Ney a Piquemu to byl Xavi, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

hh komentátor zrovna povídá o Bartrovi jak dneska nic moc a pak taková asistence

Reagovat
bayern987

Messi.....

Reagovat
smazaný uživatel

On toho Ronalda jeste da.

Reagovat
teenz

Pšt.

Reagovat
smazaný uživatel

Noo.. Messi ted fazec, CR 3 zapasy mimo. Bude to zajimavy.

Reagovat
teenz

Napiču.

Reagovat
roman1978

V zápase padne 5 gólů a Leo jich 5 zařídí. To se tomu Portugalci nikdy v životě nepovede. Tleskám

Reagovat
teenz

Reagovat
technecium

penalty?

Reagovat
smazaný uživatel

zařídil 4, pro přesnost

Reagovat
roman1978

Ne, zařídil 5

Reagovat
smazaný uživatel

4

Reagovat
roman1978

Aha, tak to sorry. Říkal to komentátor v televizi, já ten první neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně, že už má zápas 4+1

Reagovat
roman1978

A kolik v tom zápase padlo gólů?

Reagovat
smazaný uživatel

5

Reagovat
roman1978

A co to bylo za zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

jedno je jisté, bylo to proti 11 a soupeř se snažil bránit... Uvidíme, možná ti dám další nápovědu..

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar další fantazie. No ... Paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar o parník lepší než Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Proste Neeeeeeeey

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar.

Reagovat
bayern987

Neymar, Messi, budu se opakovat ale to je něco!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

vs. CR7 & Gareth

Reagovat
smazaný uživatel

Ti borci ti asi leží hodně v žaludku...ono ani není podstatný, jak Messi zahraje, hlavně, aby zahrál líp než Ronaldo...poslední dva roky musely být muka, co?

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Prepáč, ale ja som snáď nevidel zahrať Cristiana super zápas. V rámci obj. musím dodať že som ich videl asi tak 20%. Ale vždy, keď som sa pozeral, tak hral na hovno a vobec som nemohol pochopiť jak ich niekdo vobec porovnáva. On síce gól dal, ale nemal žiadne magické momenty.

Reagovat
misinho7

CR7 + gareth si vasich dvoch poslednej dobe davali.. a vlastne aj teraz mozu mat usmev na tvari , stale sa vyhrievaju na prvom mieste

Reagovat
SIRBRANIKE

Nerozumieme si. Nemyslel som na počet gólov / tam CR7 kraľuje / ale na vzájomnú súhru a vyprodukovaný počet lahodných akcí.

Reagovat
Leo Rekordman

to hej

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
SIRBRANIKE

Pre kristove rany, to je ale nádhera.

Reagovat
celeb

vdaka bohu za Neymara. Snad aj Luis sa dostane z toho marazmu a zacne zakoncovat.

Reagovat
smazaný uživatel

M E S S I

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo, kde je marty, když mu Neymar hraje takovýhle mače.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbaloval jsem. Mám to ale stáhnutý.. Krásně ale hraje celou tuhle sezonu, jsem z něj nadšenej.

Reagovat
technecium

Pěkné Začíná to do sebe zapadat

Reagovat
SIRBRANIKE

MOTM: Neyi, sorry Leo.

Reagovat
2miguel1

uf, to asi ťažko

Reagovat
SIRBRANIKE

Messi mal na moj vkus moc strát, ale ber to s nadhľadom.

Reagovat
2miguel1

neymar tie straty ani nemal, nakolko to všetko vymýšla Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar mal tých strát porovnateľne. Dneska celozápasovo nepodal nikto úplne ideálny výkon. Možno Xavi.

Reagovat
smazaný uživatel

za mě taky ne, Messi to tam hezky hrál i první poločas a ty Neymarovo góly byly z 90% vypracovaný právě Messim. Ale jednoznačně jeho skvělej zápas. Jen tak dál ještě aby se začlenil Suarez a Barca bude mít útočný trio smrti ,)

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry ale v žiadnom prípade.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm.. snad jim to tam bude Suarez kazit jeste dlouho.

Reagovat
2miguel1

Reál zachvílu predbiehame Real má už len zotrvačnu tendenciu, teraz je tam Sociedad Sevilla Atletiko, dufam, že všetko bez Ronalda

Reagovat
Phillipinho

Sociedad na venkovnich hristich je naprosta katastrofa....v letosni sezone jeste venku nevyhrali, jen tak pro pripomenuti

Reagovat
smazaný uživatel

No však ani Cordoba nebol žiaden powerhouse .

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vonku no vidiet ako sa vyznas

Reagovat
sensei25

Čo som si všimol a veľmi má to v tomto zápase zaujalo bol moment keď dal Pedro gól na 6:0,podotýkam 6:0 a fanúšikovia domácich im zatlieskali za krásnu akciu.To sa len tak nevidí,v našich končinách by sa spoza tej brány počuli iba samé vulgarizmy namiesto pochvaly.Taky sme my spolu s Čechmi jebly národ...česť výnimkám....

Reagovat
SIRBRANIKE

Tak sa toho možno dočkáme aj u nás. Nemyslím si že by to bolo mentalitou. Ľudia ocenili futbalovú kvalitu a vieš ako sa to hovorí: kde nič nie je, tam ani smrť neberie.

Reagovat
smazaný uživatel

nojono...Je to smutný, ale je to tak. Myslim že je to tim, že fandové co chodí na zápas sou vesměs normální inteligentní lidi, ale u nás je to převážně banda zoufalců s podprůměrnym IQ a denním příjmem piv do 2 litrů, co když se vlastnímu týmu nedaří dlouhodoběji, nadávaj mu stejně sprostě jako nejhorším nepřátelům a nechoděj podporovat na stadion. Prostě pseudofanoušci, navíc sportovní nuly, který by nezaběhli stovku ani pod 20s.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemôžem si pomôcť ale musím to krotiť. Za posledné víťazné zápasy toto bol najhorší vvíťazný výkon. Nebyť Piqueho náhoďáka tak sa trápime až do poslednej minúty. Neymar bol v prvom polčase dobre, že nie na striedanie. Rafinha a hlavne Montoya veľmi slabo. Jeden zápas vonku bez Messiho a som si istý, že strata bodov. Ten hráč je alfa omega Barcelony. On je proste jediný tvorca jediný nebezpečný. On to potm bravúrne odomkol a už to šlo. Ale kým sa zbytočne hráči Elche nevykartovali a nezačali kaziť tak bol jediný schopný hráč na ihrisku práve Messi a Xavi aby som nekrivdil. Po tom momente keď už Elche vedelo, že to nezvládne tak bol Neymar užasne skvelý ale treba si zobrať z toho celý obraz. Vďaka Bohu za Messiho a to dokonca dnes tiež nebol od neho úplne najbezchybnejší zápasík. Visca el Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbosť, ľudia to vraveli aj minulú sezónu a tím hral v zime aj bez zraneného Messiho veľmi dobre. Netreba aj zabúdať, že Bčko Barcelony nadelilo Elche v pohári 4 góly vonku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, to je tvoj názor. Ten facepalm máš za to, že zápas odvety v pohári proti Elche nemá žiadnu výpovednú hodnotu. Elche hralo taktiež s hráčmi širšieho kádru a boli totálne bez motivácie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna Messi byl dneska v prvním poločase nejhorší ze všech, nebýt Neye, tak se trápíme ještě teď

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona nádherný fotbalový momenty, připomíná mi to její sezonu 10/11, takový akce a góly, když má Barcelona den tak tohle prostě neumí nikdo jinej na světě...

Reagovat
smazaný uživatel

Musí k tomu samozrejme prispieť viac faktorov ako len dobrý deň. Dneska pomohlo vylúčenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře vyloučení, ale i tak, ten tým to musí umět...Příbram nebo Cordoba by takový akce nepředvedly ani kdyby měl soupeř dva vyloučený...ale buďme přísní, na rozdíl od předešlýho zmíněnýho období má v téhle sezoně Barcelona výkonnostní výkyvy, takže jsem zvědavej, kam se to bude ubírat dál...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono tie dve super akcie boli o súhre dvoch geniálnych hráčov. Konkrétne Messi si dovolím tvrdiť, že zariadil skoro oba Neymove góly tak zo 60%. Tam to nebude o nejakej nacvičenosti. Proste ide o to či dostanú na to trošku priestoru.

Reagovat
Phillipinho

Grizi si jede svoje

Reagovat
smazaný uživatel

Antoán zatial super, rychlo sa z neho stal lider a tahun

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli za tohle CR16 nedostane minimálně 3 zápasy, tak je jasný, že má Real disciplinárku zaplacenou (což už jsme poznali v minulosti). Nakopnout protihráče a pak se pokusit o facku, to není jen jeden hloupej faul, to jsou dvě zákeřnosti najednou, Ronaldo alá Pepé, no jo, stejná portugalská krev, bezmozci..

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne za barcelona dala podruhe posobe dva goly s ofsjad a nikdo to neresy to vy mate vsechno zaplacene bo jinak byste byly v lyze na sestup

Reagovat
SIRBRANIKE

wtf, Arsine?

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

V Orlové máte asi školství na velice vysoké úrovni

Reagovat
Rage

Neposuzuj celé město podle jednoho člověka...

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
CHONG

Žádný strach, Franco to zařídí.

Reagovat
smazaný uživatel

700. pro Messiho

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
migwel

.. čtu tady stovky příspěvků o skvělým Messim - jak hraje, dává góly... kouknu na tabulku gólů... no to je asi jiný Messi ...

Reagovat
smazaný uživatel

To se dělá tak, že si otevřeš google, podíváš se, kolik dal Messi za svou kariéru gólů a asistencí, pak se podíváš na Ronalda, porovnáš to s počtem odehraných zápasů a zjistíš, že Ronaldo na Messiho vůbec nemá.

Jsem zvědavý,o kolik ho Messi ve finále trhne.Ale už teď je jasné, že vytvoří rekord, který nebude desítky let překonán.

Reagovat
Al Capone

No porad tady je Pele, Romario a Bican. Takze smula no

Reagovat
-Carles-

Hlavne ten Pele s gólmi proti amatérskym klubom a z priateľských zápasov

Reagovat
valloire

stejný jako leošovo hattricky s Elche, Almerii atd.

Reagovat
-Carles-

Iste

Reagovat
smazaný uživatel

nebo proti realu

Reagovat
smazaný uživatel

s Realem to už přátelský zápas nebyl dost dlouho :)

Reagovat
valloire

penaltový hattrick Je s podivem, že je dal.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

pravěk

Reagovat
Leo Rekordman

pekne

Reagovat
Kily

Celta bude k výhře potřebovat dát gól, tam to zavání trochu i problémem. A u toho večerního zápasu jsi spíš měl dát jistotu, že někdo dostane červenou

Reagovat
-Carles-

Jo Celty sa bojím najviac ale verím že Nolito to zachráni Keďže to je EXPERT s bonusom, tak som mohol dávať len 1,0,2.

Reagovat
Phillipinho

Bilbao-Malaga souhlas, Espanyol taky. Netopyri myslim, ze vyhrajou, ale remiza je pravdepodobna. Ale ty Celte vubec neverim.....

Reagovat
valloire

Barcelona rozcupovala Elche. Ligu Mistrů bych zrušil. Vítěz je jasnej.

Reagovat
-Carles-

A pritom práve v Elche potreboval Real (nie tak dávno) vymyslenú penaltu, aby mohol vyhrať.

Reagovat
valloire

Tak my jsme slabší. A slabším se má pomáhat.

Reagovat
-Carles-

Pravda, počet penált aj v súčasnej sezóne to len potvrdzuje

Reagovat
valloire

Nakonec se shodnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hntlyl

Nebo jsi mohl napsat váš minulý zápas (nie tak dávno). Vlastně nemohol, no.

Reagovat
valloire

To už je tak dááááávno. Na to už zapomněl.

Reagovat
-Carles-

Prečo by som to robil?

Reagovat
iamek

co řekl Ančovička po zápase?

Reagovat
valloire

Mi sme vihrály

Reagovat
iamek

špatný trávník,moc suchý.tak nemluv o Barce travnkaíři.

Reagovat
valloire

No ale stejně sme vihrály.

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo alias Mountfield:

Importancia del balón parado: "No era tan fácil jugar con el balón raso porque el césped era irregular. Una buena oportunidad para nosotros era el balón parado y lo hemos jugado bien. Hemos marcado así los dos goles".

Reagovat
valloire

Něco svýho si vymyslet neumíš?

Reagovat
smazaný uživatel

já si citace ostatních nevymýšlím. Jen je sdílím.

Reagovat
valloire

já taky

Reagovat
valloire

"Stav hrací plochy nebyl úplně ideální, snažíte se sice, aby míč jezdil, ale na takové ploše to jde špatně." Luis Enrique. Vy už brečíte, i když jste vyhráli 6-0? To je pokrok.

Reagovat
smazaný uživatel

ale vždyť ty víš, vale. Prostě se vezete v tom, čemu jste se vždycky vysmívali.

Reagovat
madridcan

my sa vezieme v tebe?

Reagovat
valloire

Asi ten trávník byl opravdu na 2 věci. Vidlákov no. Protože Carlo ještě nic takovýho neřekl.

Reagovat
Ed_Hazard

Castilla slušne už sme tesne na čele tabuľky

Reagovat
smazaný uživatel

Uz sme na cele

Reagovat
smazaný uživatel

Prisze snad s Odegaardem.

Reagovat
Phillipinho

Umi dat v athleticu gol nekdo jinej nez San Jose?

Reagovat
Phillipinho

https://vine.co/v/OTbMKDg5eVj

Prijezd hracu na Mestallu. Dobry peklo

Reagovat
Ángel di María 22

Parada. Na tenhle zapas se tesim,

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Rodrigo co viac chces ?

Reagovat
-Kopy-

byl přistrčenej

Reagovat
Ángel di María 22

Uzasnej start. Miluju ten systematickej press Vale a entuziasmus na nic nečekat a vletět do zápasu dát hned gól. Kór ty šlágry, radost na to koukat, už jen kvůli tomu napětí. Boj o LM, o fotbalovost se nebojim, tak se předveďte

Reagovat
smazaný uživatel

Taky pekny zapas a rozhodca piska uplne na kkt .

Reagovat
-Kopy-

goooooooooooooool

Reagovat
-Carles-

Negredo

Reagovat
smazaný uživatel

teba musi jebnut zatial ti vsetko vyslo nie ?

Reagovat
-Carles-

Jo už len dva zápasy, ale verím že to nakoniec skončí remízou

Reagovat
-Carles-

Tak teraz to už zaváňa prúserom...

Reagovat
Phillipinho

To rozestaveni Vale je docela blbost. Gomes ani Parejo poradne nevi, kde maji behat.

Reagovat
-Kopy-

Daniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
-Kopy-

Enzo krásná přihrávka

Reagovat
smazaný uživatel

Deulofeu a jeho standartka

Reagovat
Ángel di María 22

Krásně to nasimuloval, no.

Reagovat
-Kopy-

hm tak to penalta nebyla ani náhodou

Reagovat
LAM

Takovej dive

Reagovat
-Carles-

Bacccccaaaaaaaaaaaa

Reagovat
LAM

máš vsazeno co

Reagovat
CHONG

Snad to Valencia doklepe.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně hustej tiket

Reagovat
smazaný uživatel

pěknej tiket. Příště to rozhaž na víc papírů, a budeš mít plno peněz.

Reagovat
-Kopy-

to neni možný prostě Seville už asi 5 let v každým zápase s námi připískávají

Reagovat
LAM

Tahle byla

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
-Carles-

Pekne ho vychytal

Reagovat
Phillipinho

Cemu se jako hraci Vale divili? Cancelo tam prijede na sanich a bez mice sunda Vitola

Reagovat
-Kopy-

prvně byl míč

Reagovat
LAM

ta druhá se pískat měla.První byla blbost

Reagovat
Phillipinho

Fakt? To teda nevim nevim...

Reagovat
Ángel di María 22

Tak to ani omylem. Prvni nebyla, druha jo.

Reagovat
-Kopy-

oni dávali špatný záběry ale na jednom bylo vidět, že prvně vzal míč

Reagovat
LAM

Přijel tam jak lojza.Tohle nemůže v šestnáctce dělat.Musíte uklidnit hru jinak tam Sevilla něco určitě dá.

Reagovat
-Kopy-

snad to bude jako proti Realu, Nuno je o přestávce uklidní a druhej poločas bude lepší výkon

Reagovat
-Kopy-

Diego je bůh prostě

Reagovat
aurelio

Sakra, čo sa tam deje? Raz nemôžem pozerať a hentí šialenci kopú každých 15 minút penaltu

Reagovat
Ángel di María 22

Ty vole ted staci aby se kdokoliv ze Sevilly nadechnul a celá Mestalla vyletí jako lucifer.

Reagovat
LAM

Valencie to nezvládá.Měla by uklidnit hru,ale nechává hrát Sevillu

Reagovat
smazaný uživatel

Ref nebude mať po zápase moc dobre hodnotenie, kombinuje dobre odpiskane fauly a úplne kraviny

Reagovat
Phillipinho

Vale hodne spatna. Zadny system, nedaji si 3 prihravky za sebou . Sevilla lepsi, pokud neco Nuno nezmeni, tak 3 body doma nezustanou.

Reagovat
-Kopy-

jak lepší ? vždyt Sevilla neměla žádnou šanci a my tři

Reagovat
-Carles-

2:2 bude, Bacca pridá ešte jeden.

Reagovat
Ángel di María 22

was? Jako Vale extra dobre nehraje, ale porad byla nebezpecnejsi nez Sevilla.

Reagovat
-Kopy-

bože to je zase zápas, nervy v háji...rozhodčí z toho zase udělal komedii, naštěstí je Diego prostě král a chytí každou druhou penaltu

Reagovat
teenz

No, tak on tam byl asi hodinu předem a Bacca se nepodíval.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia = Atlético. Identická filosofie. Ale Sevilla je vyspělá (slabiny Banega, Deulofeu). Bude to ještě boj.

Reagovat
smazaný uživatel

Deulofeu je strasny traged

Reagovat
smazaný uživatel

V druhém poločase už je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

ani nie na obranu sere , zbytocne kluckuje , zbytocne straty lopty ,a jeho strandartky komedia

Reagovat
-Kopy-

gooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
-Kopy-

Beto Rodrigo Fuegoooo

Reagovat
Ángel di María 22

Ty pičo

Reagovat
-Carles-

Čo tam vzadu robia?

Reagovat
smazaný uživatel

Negredo je pro tenhle styl nesmírně důležitý.

Reagovat
smazaný uživatel

Deulofeu nehovorim on to z prvej nevie dat aj keby mal tu branu praznu

Reagovat
smazaný uživatel

Banega, Deulofeu. Ti snad nikdy nevyřeší nic v prospěch týmu.

Reagovat
-Carles-

katastrofa

Reagovat
Phillipinho

Cancelo je strasne slabej

Reagovat
smazaný uživatel

Jj.

Reagovat
Ángel di María 22

Vzhledem k tomu, že to už je jakoby odveta a Sevilla ma tu dohravku u nas, zacina mit Vale na tu LM slusny vyhlidky.

Reagovat
ďuriLFC

tiež by som bol nasraty keby ma striedal Aspas..

Reagovat
smazaný uživatel

Andre Gomez nemusí být ani tak vidět, ale ta jeho 20-30 metrová vyvážení míče Valencii neskutečně pomáhají. Tým je pod tlakem a on vezme u šestnáctky míč a vyveze ho na polovinu hřiště. Nemá žádnou nabídku, musí sám a tipnu si, že tak v 80% případů to zvládne. Takový hráč je k nezaplacení.

Reagovat
Ángel di María 22

Clovek by rekl, ze s nim, Moutinhem a Tiagem by mohlo mit Portugalsko docela slusnou zalohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

jj má neskutečný držení a kontrolu míče a to i v rychlém běhu, trochu mi tím připomíná Rosu

Reagovat
smazaný uživatel

Nuno ho celkom snazi transformovat na CM . Kope mu cestu do Realu

Reagovat
Masi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rodrigo řeší finální situace velice zle, ale jinak hraje dobře. Podobně brejkový hráč jako Griezmann, ale v horší kvalitě. Jsem rád, že Atlético vzalo Griezmanna.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný zápas. Klíčová byla nezvládnutá Baccova druhá penalta. Sevilla velmi vyspělá. Ale rozdíl dělá v dnešním fotbale důraz a efektivita. A v tom dostala Sevilla od Valencie lekci.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Kily

jj, u Valencie mi tedy chyběl dohraný závěr, těch posledních dvacet minut bylo na můj vkus až zbytečně moc pasivních

Reagovat
smazaný uživatel

http://maxifoot.fr/football/article-24227.htm

a už idú vyšetrovať aj Real, to bude zase sranda

Reagovat
dextroza_m

nám tu ŠPA ligu zavřou a budeme hledět zase na SL :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Suhrn k Ronaldovi:

1,Disciplinarka o treste rozhodne v stredu

2.O vyske trestu rozhodne komisia podla toho, ci uznaju, ze islo iba o nesportove spravanie alebo ci islo o agresivny utok. Kedze rozhodca nenapisal do zapisu nic z tychto dvoch okolnosti, ale iba ze islo o "kopnutie protihraca", komisia bude na zaklade zaznamov rohodovat o tychto dvoch variantach. V pripade nesportoveho spravania je trest 1-3 zapasy, v pripade agresie 4-12 zapasov.

3.Ak sa Real odvola, odvolacie konanie prebehne vo stvrtok

Reagovat
-Carles-

Agresia to určite bola, tak snáď aspoň tých 5 dostane

Reagovat
dextroza_m

nenech se vysmát:-) dostane dva a budeme rádi... Měl prostě jenom písek ve vagíně

Reagovat
-Carles-

Nerobím si ilúzie, ale takto sa nepredviedol po prvýkrát tak uvidíme

Reagovat
valloire

agresia?

Reagovat
-Carles-

A čo potom?

Reagovat
Ed_Hazard

ten Alex Silva pôsobí velmi skrome, až zakríknuto. Takto na mňa naposeldy pôsobil Kaká tak snaď v tom nebude žiadna analógia Som zvedavý či mu dá v najbližšom mesiaci Carlo šancu, Kroos by potreboval aspon na jeden zápas lavičku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele