Primera División - preview 2. kola

28.08.2015, 09:37, aktualizováno 30.08.2015, 08:45
Previews
V neděli patrně ve Španělsku nejvíc potáhnou zápasy hrané od půl deváté našeho času. Tehdy vzájemné měření sil načnou ambiciózní celky Seville a Atlétika Madrid, ale i Valencia s Deportivem. O něco dříve se Athletic představí v Eibaru, zatímco celý dnešní program završí duely Getafe-Granada a Las Palmas-Levante...
SD Eibar - Athletic Bilbao  (neděle 18:30)
Estadio Municipal de Ipurua bude hostit velmi zajímavý duel, protože domácí Eibar v něm uvítá Athletic. Čerstvý přemožitel slovenského týmu MŠK Žilina se může těšit na základní skupiny Evropské ligy, ale ještě před tím se chce posunout vzhůru tabulkou.

Athletic v prvním ligovém utkání na domácí půdě neuspěl. Na druhou stranu, proti favoritovi jako Barcelona se body sbírají opravdu velmi těžko. První poločas se ještě baskický celek srdnatě bil a bránil, ale deset minut po změně stran jej nakonec srazil na kolena Luis Suárez. Blaugranas mohli přidat další branky, ale na ty se už nedostalo. Domácí mužstvo tak nepodalo špatný výkon, jenže teď k němu chce připojit i body.

První prohra v nové sezoně chlapce z Bilbaa nezlomila a naopak je motivovala k lepšímu výkonu. Když se brány stadionu San Mamés znovu otevřely, oponentem Lvů byl soupeř možná méně věhlasný, ale souboj to byl možná o to významnější. Jednalo se totiž o odvetné utkání 4. předkola Evropské ligy. První utkání nedopadlo pro hráče z Bilbaa příliš dobře, protože na Slovensku dostali od Žiliny tři branky. Dvě ale dali, takže jim nyní stačila i výhra 1:0. Přesně takovým výsledkem nakonec domácí hosty udolali, když se trefil Gorka Elustondo.

Athletic tedy v pohárech pokračuje a nyní se snaží upřít pozornost znovu k La Lize. V ní jej čeká tým, který v minulém kole leckoho překvapil. Eibar přicestoval do Granady a hrál poměrně otevřeně. Jeho hra se vyznačovala agresivitou a dobrou obranou. Díky tomu a troše štěstí vedl o poločasové pauze už o dvě branky a poměrem 3:1 nakonec utkání vyhrál, když se mezi střelce zapsali González, Escalante a Arruabarrena.

Je jasné, že trenér Jose Luis Mendilibar byl po utkání nadšen. Není divu, protože jeho tým je nyní díky skóre na prvním místě ligy. A to se jedná o tým, který v minulé sezoně skončil na třetím nejhorším místě a zachránil se jen díky tomu, že Elche bylo přeřazeno do druhé ligy. V rozhovoru s médii Mendilibar prohlásil: "Jediné, co se počítá, je vítězství. To, že jsme první, je samozřejmě jen malý vtip. Znamená to, že si necháme výtisky novin, abychom si to první místo zapamatovali, ale tím to končí," žertuje Mendilibar.

"Velmi tvrdě jsme trénovali, abychom se dostali do formy a dokázali být Granadě vyrovnaným sokem. To se nám také podařilo a my na sebe můžeme být hrdí. Nesmíme ale zapomínat na to, že jsme teprve na začátku. Byli jsme klidní a dařilo se nám, snad jen pár minut po změně stran jsme trochu polevili. Doufáme, že něco podobného jako v minulé sezoně už nezažijeme," přeje si trenér Mendilibar.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.10 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - Atlético Madrid  (neděle 20:30)
Stadion Ramona Sancheze Pizjuána se stane dějištěm dalšího vydání velmi napínavého duelu mezi domácí Sevillou a Atléticem Madrid. Domácí mají co napravovat, protože v minulém kole se jim příliš nedařilo. Atlético by rádo konečně zlomilo nadvládu dvou klubů a více se zapojilo do boje o titul.

Atlético Madrid není příliš oblíbeným soupeřem Sevilly. Poslední vítězství týmu z Andalusie je datováno až do roku 2010! Od té doby vyhrává převážně Atlético, a to na hřišti svém i soupeřově. V minulém vydání tohoto duelu se ale přeci jen Sevilla mohla alespoň částečně radovat, protože negativní série byla přerušena - Sevilla se s Atléticem na stadionu Ramona Sancheze Pizjuána rozešla bez branek a tudíž s bodem na kontě.

Atlético začalo zbrojit již v rámci letní přípravy a celý tým především v ofenzivní části hodně změnil tvář. Odešli například tahouni jako Arda Turan nebo Mario Mandžukić, do nových rolí se budou pasovat Yannick Ferreira-Carrasco, Jackson Martinez nebo Luciano Vietto. Zatím se Colchoneros sehrávají, což bylo vidět i z posledního klání. Na stadionu Vicenteho Calderóna se dostavil nováček z Las Palmas a pravděpodobně i on čekal mnohem větší podívanou. Atlético zvítězilo jen díky jediné brance, kterou vstřelil francouz Antoine Griezmann. I o něho stálo množství klubů, ale trenér Simeone nechtěl o jeho prodeji ani slyšet.

Přesto vládne v Madridu nadšení a z úst mnoha hráčů můžeme slyšet odvážná tvrzení. S jedním takovým přišla i opora záložní řady, oceňovaný záložník Koke. Toho čeká emocionální víkend, protože pokud proti Seville nastoupí, bude to jeho jubilejní zápas číslo 150. A mladý záložník se na něj moc těší. V rozhovoru pro deník Marca sdělil: "Máme skvělý tým plný jedinečných individualit. Hodně jsme se oproti minulému roku posilnili. Myslím, že máme ten nejlepší tým v novodobé historii Atlética. Musíme jen poctivě pracovat."

"Naší výhodou je také to, že jsme schopni hrát několika způsoby, neustále tvořit. Trenér má k dispozici hodně variací. Mezi našimi nejvýraznějšími oponenty je určitě Sevilla, Valencia a Villarreal. Musíme být nejhůře třetí, to je náš úkol. Samozřejmě bychom všichni byli první až skončí sezona. Ale naším cílem je nejdříve třetí místo. A všechno, co přijde nad to, bude jen příjemné," dodává mladý záložník Koke.

Sevilla je jedním z oponentů, kteří se pokusí dostat bezprostředně za za vedoucí dvojici Barcelonu a Real Madrid. Třebaže se jedná spíše o pohárový tým (vzhledem k nedávným úspěchům Sevilly na poli Evropské ligy), ani šance týmu trenéra Unaie Emeryho rozhodně nejsou malé. A aby byly ještě větší, vedení přivedlo svému trenérovi několik náhrad za odcházející hráče. Do útoku přibyl například italský talent Ciro Immobile a ještě jednu velkou "rybu" Sevilla ulovila v městském konkurentu Juventusu. Do Španělska se totiž vrátil Fernando Llorente.

A jeho příchod vítá i Kevin Gameiro, který plnil roli náhradníka za Carlose Baccu. V rozhovoru pro deník AS Gameiro zmínil: "Pokud přijde hráč jako Fernando Llorente, pro celý tým je to jen dobře. Čeká nás hodně zápasů v mnoha soutěžích a musíme mít opravdu co nejlepší tým. Já osobně samozřejmě tvrdě pracuji na tom, abych patřil do základní jedenáctky, ale když nás bude víc, určitě nám to jen pomůže. Trenér je ten, kdo má poslední slovo. My se jen musíme všichni snažit, abychom byli připravení," dodal závěrem Gameiro. Dostane šanci zazářit proti Atletům?
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Beto - Tremoulinas, Escudero, Rami, Coke - N'Zonzi, Iborra - Vitolo, Banega, Reyes - Gameiro
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Gimenez, Godín, Luis - Mendes, Gabi, Torres, Koke - Martinez, Griezmann
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.20 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Valencia CF - Deportivo La Coruña  (neděle 20:30)
Na půdu Valencie zavítá v neděli v podvečer Deportivo La Coruña. Netopýři prožívají euforii po vytouženém postupu do Ligy mistrů a budou chtít vsítit svůj první gól a získat premiérové tři body v novém ročníku La Ligy. Deportivo v minulém kole stejně jako domácí pouze remizovalo 0:0, na stadionu Mestalla se však od týmu Víctora Sáncheze bodový zisk příliš nečeká.

Začátek La Ligy byl v táboře Valencie jednoznačně zastíněn soubojem o Ligu mistrů, který Los Che svedli s AS Monako. Valencijští zvítězili v první utkání 3:1 a na hřišti soupeře uhráli s velkým štěstím postupovou porážku 2:1, když rozhodující branku trefil už ve 3. minutě utkání útočník Álvaro Negredo. Geniální oblouček posunul třicetiletého útočníka mezi Valencijské legendy a madridský rodák po zápase děkoval kouči Nunovi za projevenou důvěru i po nepříliš úspěšné první sezóně v klubu.

Valencie si tak jako pátý španělský tým zahraje Ligu mistrů, ve které se v základní skupině H střetne s relativně přijatelnými soupeři - Zenitem Petrohrad, Lyonem a Gentem. "Celý tým odvedl skvělou práci a z postupu jsme stejně jako naši fanoušci nesmírně nadšení. Máme čas si užít zápasy se skvělými soupeři, tvrdě na sobě pracovat a zlepšovat naši hru," komentoval postup Negredo.

"Nebudu pokrytec a neřeknu, že máme nejtěžší skupinu. Pro nás by však bylo obrovskou chybou myslet si, že máme hotovo. Tento přístup si jednoduše nemůžeme dovolit. Budeme chtít získat maximum bodů a postoupit, nicméně stále si pro všechny soupeře udržujeme velký respekt," uvedl po losu domácí trenér, jenž si pochvaloval i příchod nové posily v podobě brazilského obránce Aderlana Santose. Ten by měl nahradit dosavadního lídra valencijské defenzívy Nicolase Otamendiho, který přestoupil do Manchesteru City za 45 milionů eur.

Deportivo zahájilo novou sezónu podobně jako jeho nadcházející soupeř bezbrankovou remízou. Proti silnému Realu Sociedad se nedokázalo prosadit i přes zlepšený výkon v druhé půli, a tak muselo brát za vděk jen bod. Rozmnožit své bodové konto v tabulce La Ligy ale nebude pro Depor na půdě Valencie jednoduché. Naposledy zde borci z La Coruni prohráli 2:0 a příliš nadějné vyhlídky nyní nevyjádřil ani kouč Víctor Sánchez.

"Vždy očekáváme, že bude soupeř hrát v té nejlepší formě. Snažíme se proto připravit na všechny možné varianty, se kterými na nás může Valnencie vyrukovat. Mají velmi široký kádr a jsou vysoce takticky vyspělí. Fakt, že hráli v týdnu těžké utkání v Lize mistrů, nebude hrát velkou roli. V této fázi sezóny dokáží hráči bez problémů absolvovat zvýšenou herní dávku a rychle regenerují," prohlásil Sánchez.

Bude favorizovaná Valencie proti Deportivu slavit první ligové vítězství? To se dozvíme v neděli od 20:30. Zápas bude řídit z pozice hlavního sudího José Luis González.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Ryan - Gayá, Mustafi, Vezo, Cancelo - Parejo, Fuego, Paul - Piatti, Alcácer, Mina
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Lux - Navarro, Lopo, Sidnei, Laure - Mosquera, Borges - Cani, Fajr, Juanfran - Pérez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.33 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Granada CF  (neděle 22:30)
Jedno ze dvou pozdně nočních utkání druhého kola La Ligy sehrají Getafe s Granadou. Obě mužstva budou chtít napravit neúspěšný vstup do sezóny a očekává se vyrovnané utkání. Vzájemný souboj obou týmů by také mohl mít význam v konečném účtování boje o udržení.

Getafe se v prvním kole Primera División představilo na půdě Espanyolu. Smolné utkání pro Madridské odstartovala brzká branka soupeře už ve 3. minutě, na níž tým vedený Franem Escribá už nedokázal najít gólovou odpověď navzdory dobrému celkovému dojmu. Getafe znova ukázalo, že je pro něj složité diktovat tempo hry a spíše mu sedí hra na rychlé protiútoky. Pro domácí tak bude důležitý zejména vstup do zápasu a první vstřelená branka.

"Pracovali jsme celý týden naplněni optimismem, jelikož naše první vystoupení v lize nebylo špatné bez ohledu na celkový výsledek. Proti Granadě musíme být jen více ostražití, protože náš soupeř disponuje velmi rychlými hráči. Jsme si vědomi jejich kvalit," prohlásil pro klubový web domácí kouč.

Andalusané rovněž nevykročili do sezóny zrovna šťastně. Z domácího utkání proti podceňovanému Eibaru si odnesli porážku v poměru 3:1 a proti dalšímu potenciálnímu soupeři v boji o sestup proto musí předvést daleko lepší vystoupení. Granadě nevyšel především závěr utkání, kdy byl vyloučen Ruiz a Eibar si díky proměnění jedné z mnoha šancí mohl zajistit rozhodující dvoubrankový náskok.

"Zápas se vůbec nevyvíjel podle našich plánů. I přes dobrý start se utkání hrálo přesně tak, jak Eibar potřeboval. Nevyvarovali jsme se velkých chyb a soupeř nás náležitě potrestal," postěžoval si po zápase kouč Sandoval. Soustřednější výkon v obraně by tak mohl dovést Granadu k lepšímu výsledku, než v úvodním duelu.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Vigaray, Alexis, Velázquez, Suarez - Lacen, J. Rodríguez - V. Rodríguez, Sarabia, Lion - Alvaro
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Fernández - Delicious, Mainz, Babin, Foulquier - Márquez, Pérez - Piti, Rochina, Ibanez - El-Arabi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.20 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
UD Las Palmas - Levante UD  (neděle 22:30)
Do Gran Canaria po celé léto proudily davy turistů, dnes je ovšem vystřídají zástupy fotbalových fanoušků, kteří se do Las Palmas sjíždějí k prvoligové podívané vůbec poprvé po 14 letech. A pokud hubená prohra s Atlétikem nováčka nabudila, nyní je už potřeba proti Levante alespoň nějak bodovat...

Týden staré měření sil se šampiony z roku 2014 skutečně nebylo ani zdaleka tak nevyrovnané, jak by se dalo automaticky očekávat. Rozhodl ho tečovaný Griezmannův přímý kop, který navíc následovalo několik slibných příležitostí hostů k vyrovnání.

Las Palmas nyní tedy bude k úspěchu potřebovat mimo jiné lepší koncovku a v tomto směru se dozajista bude chtít spoléhat na mladého argentinského forvarda Sergia Arauja, jenž k postupu přispěl rovnou 25 zářezy. Záložní řadu teď nově vyztuží Emmanuel Culio, když první kolo proseděl s trestem za krkem.

Levante sezonu odstartovalo rovněž prohrou o gól, a přece podstatně hůře. Simão se nechal vyloučit už po pěti minutách hry a následně ze šaten přihlížel sice hrdinskému, ale neúspěšnému pokusu svých kolegů o vydolování alespoň jednoho bodu.

Porážka 1:2 s Celtou Vigo nakonec Levante jedině připomněla thriller, jakým pro něho byla uplynulá sezona, kdy se valencijský celek zachraňoval jenom s dvoubodovým náskokem.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.30 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Sociedad - Sporting Gijón  (sobota 18:30)
V sobotu v podvečer zavítá na stadion Anoeta klub, který zažil premiéru mezi elitou jako hrom. Sportingu Gijón, který je nováčkem soutěže, totiž nedokázal vstřelit branku ani slovutný Real Madrid. Zopakuje Sporting odvážný výkon i v San Sebastiánu?

Jen málokomu se podaří něco takového, co prožil Sporting Gijón. Čerstvý nováček v La Lize a zároveň jeden z hlavních aspirantů na boj o záchranu uvítal před nadšenými diváky slovutný Real Madrid. Jednoznačný favorit utkání se však jen zastřeloval a nakonec se body dělily. Obrana Sportingu byla oslavována po cenné remíze 0:0. Mnozí experti navíc chválí Sporting Gijón za nebojácný a odvážný výkon, který se neomezoval pouze na obranu.

Nadšený byl i trenér Abelardo Fernandez, který před zápasem s Realem Sociedad San Sebastian v narážce na poslední remízu sdělil: "Už před začátkem sezony jsem do našeho slovníku vepsal dvě slova: užívat si a bojovat. Nemůžete si totiž podle mě fotbal užívat, pokud nebojujete a neodevzdáváte mu všechno. Myslím, že remíza s Realem Madrid byla zasloužená a rovněž to byl skvělý výsledek. Naše výkonnost se neustále zlepšuje a my nyní jsme na mnohem vyšší úrovni než v minulé sezoně."

"Chceme hrát intenzivně, nebojácně a s odvahou. Naším úkolem proti Realu bylo to, abychom je zastavovali ještě v zárodcích akce. Měli jsme také své šance, díky akcím Tonnyho Sanabriy a Carlose Carmony. Navíc musíme pochválit naše fanoušky, kteří byli jednoznačně skvělí. Bylo to mé první vystoupení jako trenéra v La Lize, takže jsem byl hodně nervózní. Proti Realu Sociedad už to třeba bude lepší. Čeká nás velmi zajímavý soupeř a my chceme opět hrát aktivně a bez strachu," dodal někdejší obránce Barcelony.

Sporting Gijón se v oficiálních zápasech za poslední dekádu utkal s Realem Sociedad šestkrát. Nemá na něj ale příliš dobré vzpomínky - alespoň pokud jde o první ligu. Zatím v Segunda Division byl Sporting králem a dvakrát svého soka porazil, mezi nejlepšími naopak nezvítězil ani jednou a čtyřikrát s Realem Sociedad prohrál. V lednu roku 2012 od něj dokonce dostal pět branek.

Real Sociedad na úvod jen remizoval s Deportivem La Coruňa. Na Estadio Riazor nakonec nepadla ani jedna branka a příliš nepotěšil ani výkon Moyesových svěřenců. Přesto měli fanoušci důvod k oslavě. Domů se totiž vrátil velký talent Realu Sociedad a miláček fanoušků, záložník Asier Illarramendi. Ten odešel do Realu Madrid před dvěma lety právě ze San Sebastianu, ale nedokázal se prosadit. Nyní má v plánu pomoci týmu. Na tiskové konferenci prozradil: "Jsem moc šťastný, protože tohle je přesně to, po čem jsem toužil a v co doufal. Jsem doma, před lidmi, které mám rád. Chci se hned zapojit a tvrdě na sobě pracovat," dodala posila.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Zaldua, Reyes, Martinez, La Bella - Pardo, Illarramendi - Prieto, Vela, Bruma - Jonathas
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Lora, Hernandez, Bernardo, Meré - Carmona, Alvarez, Cases, Jony - Sanabria, Guerrero
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.60 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Málaga CF  (sobota 20:30)
Camp Nou v Katalánsku se otevře poprvé v sezoně, aby byl svědkem prvního domácího utkání prvního týmu. Obhájce titulu z minulé sezony na úvod nezklamal, ale má co zlepšovat. Hostující Málaga v minulém kole jen remizovala, zato však ráda vzpomíná na poslední vzájemné měření sil.

Ani kouzlo domácího stadionu, na kterém bývá Barcelona jen těžko porazitelná, v minulém střetu nezabralo. Už po sedmi minutách totiž Málaga nad lídrem překvapivě vedla, když se trefil Juanmi a Blaugranas museli dotahovat. To se nakonec nepovedlo, takže se zrodilo překvapení. A Málaga by jej samozřejmě ráda zopakovala, i když nezažila právě nejpovedenější start do nového ročníku.

S hostující Sevillou remizovala bez branek a ani výkon nebyl příliš pozitivní. Málaga si sice vytvářela menší šance, ale její souhra vázla především ve finální fázi. Nově poskládaný útok se jmény jako Adnane Tighadouini nebo Duje Čop není sehraný a v premiérovém utkání to bylo jasně vidět. I proto se vedení rozhodlo jednat a přivedlo do týmu nového hráče. Respektive, staronového, protože z mexického celku Cruz Azul přišel vyhlášený kanonýr Roque Santa Cruz! Ten opustil Málagu teprve v zimě, ale mexické angažmá mu příliš nevycházelo. Nastoupil jen do deseti zápasů a proto se rozhodl pro odchod.

Za Málagu nastupoval dva a půl roku a během té doby vstřelil 21 branek. Šance ale umí také perfektně připravovat, takže by měl být cennou posilou. A přichází právě včas, neboť dalším oponentem jeho již současného celku je slovutná Barcelona. Katalánský gigant po zisku treblu nedokázal přelstít Athletic a prohrál s ním v duelech o Superpohár, náladu si ale spravil v neděli, v ligovém souboji vyloupil Bilbao a vyhrál 1:0.

Barceloně bude znovu k dispozici Sergio Busquets, jehož zranění kotníku nebylo vážné. K dispozici naopak nebude zkušený brazilský bek Dani Alves (tříslo), který stráví na marodce měsíc. Největší starost dělá trenéru Luisi Enriquemu střed obrany. V něm totiž postrádá dlouholetou oporu jménem Gerard Piqué. Zkušený španělský stoper v superpohárové odvetě s Athleticem neudržel nervy na uzdě a slovně napadl pomezního rozhodčího. Za to dostal čtyřzápasový trest a nepomohly mu ani protesty ze strany vedení Barcelony. Hrát by měl brazilský střelec Neymar, což bude citelná podpora.

Jednou z opor Barcelony je rovněž argentinský univerzál Javier Mascherano. Ten se v rozhovoru pro Radio Metro podělil o své pocity a pohledy na utkání s Málagou. "První utkání se nám poměrně povedlo, druhé už bude zase něco jiného. Těšíme se na naše fanoušky a doufáme, že předvedeme pohledný fotbal. Už trochu přemýšlím o tom, co budu dělat, až skončím. Rád bych se stal trenérem. Když jste hráč, všechno je jednodušší. Ale když máte trénovat, věci se zkomplikují. Chci předávat vědomosti, které mě naučili skvělí trenéři," dodala ikona argentinského fotbalu.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Bravo - Roberto, Vermaelen, Mascherano, Alba - Busquets, Iniesta, Rakitić - Neymar, Messi, Suárez
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Rosales, Boka, Albentosa, Angeleri - Tissone, Darder, Horta, Amrabat - Charles, Čop
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.10 - 10.00 - 26.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Celta Vigo - Rayo Vallecano  (sobota 22:00)
Estadio Balaídos ve Vigu otevře své brány, aby uvítalo střet dvou týmů, z nichž ani jeden v prvním zápase nezklamal. Domácí Celta Vigo v úvodní premiéře nového ročníku vyloupila Levante a ani Rayo nemohlo být s výsledkem nespokojeno. Jak dopadne jejich duel?

Celta Vigo je dalším z řady kandidátů na konečné postavení v klidném středu tabulky. Mladý celek získal několik posil, z nichž například jméno švédského střelce Johna Guidettiho zní velmi zajímavě. Do Celty Vigo se vrátil také jinde nepříliš úspěšný útočník Iago Aspas. A ten prožil start. Celta Vigo totiž první utkání odehrála na půdě soupeře, když ji vyzvalo Levante. Celta nakonec utkání zvládla lépe, hodně jí pomohla vlastní branka Ivána Lopéze. Aspas odehrál celý zápas a pomohl svému klubu ke třem bodům.

Ani Vallecano se nemusí stydět za to, jak odehrálo poslední zápas. V prvním kole španělské nejvyšší soutěže příliš mnoho branek nepadalo a potvrdilo to také utkání mezi Valencií a Rayem. Domácí dokázali udržet střelce Netopýrů na uzdě a nakonec brali bod. Oba soupeři se velmi dobře znají a Rayo si dobře pamatuje na poslední vzájemný zápas a udělá všechno pro to, aby se jeho průběh neopakoval. Celta Vigo totiž na domácí půdě v minulé sezoně naprosto dominovala a deklasovala svého soka šesti brankami. Čtyři branky si připsal Santi Mina, dvě pak Joaquín Larrivey.

O to, aby se něco podobného nestalo, se chce pokusit také zkušený veterán Razvan Rat. Rumunský defenzivní univerzál opustil PAOK Soluň a jako volný hráč se upsal klubu, kde již dříve působil. A je odhodlán svou cenu dokázat a prodat letité zkušenosti: "Když mi Rayo nabídlo kontrakt, neváhal jsem ani minutu. Znám to tu moc dobře, mám rád tohle město i klub. Doufám, že budu moci přispět k dobrým výsledkům a že se nám v celé sezoně bude dařit," dodává posila do obrany. Podaří se Rayu odčinit poslední vzájemný debakl?
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Alvarez - Mallo, Cabral, Fontás, Jonny - Wass, Fernandez, Hernandez - Orellana, Aspas, Nolito
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Toňo - Tito, Llorente, Castro, Nacho - Trashorras, Baena - Ebert, Bebé, Fariňa - Manucho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.45 - 4.50 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Real Betis  (sobota 22:30)
Sotva ve Španělsku začala ligová sezona, kouč Realu Madrid Rafael Benítez se již ocitá pod tlakem. V prvním kole totiž Bílý balet ztratil dva body bezbrankovou remízou s Gijónem, a tak domácí zápas proti dalšímu nováčkovi v podobě Realu Betis prakticky nesmí vyústit v cokoli jiného než vítězství.

K nepříznivému výsledku a vůbec celému hernímu projevu se navíc přidává i rozptýlení v podobě aktivit na přestupovém trhu, které patřičně vyživují jednotlivá média. V poslední době se středobodem spekulací stal brankář Manchesteru United David de Gea, jehož možný přesun do hlavního města Španělska je na pořadu dne už několik měsíců, avšak nic stále nenasvědčuje tomu, že se nakonec vůbec uskuteční. Dle deníku Marca je poslední šancí až pondělí 31. srpna, kdy se letní přestupové okno definitivně uzavírá.

Benítez však moc dobře ví, kde momentálně leží klubové priority. "Čeká nás zápas proti Betisu, a to je to nejdůležitější. Soustředím se jen na to a chci, aby nám zítra všechno vyšlo. Nesleduju přestupový trh. Už nyní máme velice dobrý tým s hráči, kteří se dokáží přizpůsobit různým rozestavením. Na trhu s hráči nehledáme nic speciálního, protože již máme velmi vyvážený kádr. Mou prioritou je Betis."

A sevillský klub, který předloni sestoupil a okamžitě se znovu vrátil mezi prvoligovou elitu, dle Beníteze není žádný otloukánek, jehož by bylo radno podcenit. "Očekávám podobné utkání jako proti Sportingu. Betis se vrátil do Primera División a je opravdu namotivovaný."

Dobrou zprávou pro španělského trenéra a vůbec všechny příznivce Realu je návrat Karima Benzemy, jehož na úvod sezony přibrzdilo poraněné stehno. "Po třech týdnech individuálního tréninku Karimovi schází čas strávený se spoluhráči," pokračoval Benítez. "Přesto může v sobotu nastoupit, jen nevím, na kolik minut."

Vzhledem k tomu, že zrovna v tomto týdnu proběhl los základních skupin Ligy Mistrů, musel se kouč desetinásobného šampiona vypořádat i s otázkami na nadcházející soupeře. Postupně s Realem změří síly Šachtar Doněck, bohaté PSG a také švédské Malmö. "Jsou to silné týmy, pokusíme se postoupit," ohlásila na sociální síti Twitter momentální ikona madridského klubu Cristiano Ronaldo. Od portugalské superstar se stejně jako ve všech předešlých sezonách i letos čekají divy, ovšem alespoň vyrovnat loňských osmačtyřicet ligových branek bude mimořádný počin na hranici možností.

Ronaldo ostatně vyšel naprázdno v Gijónu a nijak zvlášť nezářil ani během letní přípravy, avšak trenér Betisu Pepe Mel se jen zasmál zmínkám, že by snad Ronaldo či Real jako celek měli problém v ofenzivě. "To je vtip léta," prohlásil pobaveně Mel. "Real má Cristiana, Benzemu, Garetha Balea, Jamese... Vždyť Cristiano měl na konci minulé sezony víc nastřílených gólů než Betis a třináct dalších klubů dohromady. Jsem si jistý, že pokud Realu dovolíme nabíhat a otevírat prostory, prohrajeme alespoň o tři góly. Musíme je zastavit, ještě než se rozběhnou. Očekávám, že budou plně soustředění."

Stejně jako madridský gigant také Betis ve svém úvodním kole nové sezony vyšel s jedním bodem za remízu 1:1 s Villarrealem. Zvláštní příchuť bude mít sobotní návštěva stadionu Santiaga Bérnabeua pro letní posilu hostí Rafaela van der Vaarta, jenž dříve v Realu strávil dvě sezony.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Danilo, Varane, Ramos, Marcelo - Kroos, Modrić - Isco, Bale, Ronaldo - Benzema
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Piccini, Pezzella, Bruno, Vargas - N'Diaye - Cejudo, Torres, Digard, Portillo - Castro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.10 - 10.00 - 26.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Espanyol Barcelona  (pátek 20:30)
Stadion El Madrigal poprvé v nové sezoně otevře své brány, aby podpořil domácí hráče v boji o tři body. Villarrealu se první kolo příliš nepovedlo, i když se trefila nová posila. To Espanyol Barcelona si vedl mnohem lépe, když doma zvládl duel s nováčkem ligy z Betisu.

Espanyol jezdí do Villarrealu poměrně rád. Důkazem může být jejich poslední střetnutí na této půdě. Žlutá ponorka byla tehdy favoritem, ale ani to ji neochránilo. Espanyol Barcelona se v 30. kole La Ligy v loňské sezoně svezl na vlně vynikajícího výkonu Felipeho Caiceda, který se stal hlavní hvězdou večera. Žlutou ponorku potopily dva góly právě útočníka Felipe Caiceda a třetí branku hostů přidal Víctor Sanchez. To byl pro Villarreal šok, na který nechce vzpomínat.

Útěchou může celku z Villarrealu být to, že se mu povedlo přestupové období. Absence talentovaného střelce Luciana Vietta, který dal villarrealu vale a odešel do Atlética Madrid, je sice znát, ale nové posily spolu kooperují poměrně dobře. Hned v prvním utkání se prosadilo hlavní útočné eso. Villarreal přicestoval na Estadio Manuel Ruiz de Lopera, aby se zde utkal s domácím Betisem Sevilla. A velmi dobře začal.

Jako první se prosadila právě Žlutá ponorka, když se po třiceti minutách trefil Roberto Soldado. Ten přišel z Anglie právě proto, aby nastartoval svou kariéru a začal opět střílet důležité branky. Slabší už to ale bylo ke konci utkání, protože Žlutá ponorka ztratila síly a tři minuty před koncem utkání inkasovala. Trefil se domácí Rubén Castro, který rozesmutnil davy hostujících fanoušků.

Espanyol zvládl své první utkání mnohem lépe. Zvítězil totiž nad madridským Getafe, když se jediným úspěšným střelcem stal Salva Sevilla. Do utkání se po více než 55 minutách dostal i mladý útočník Gerard Moreno, který přišel do Katalánska před sezonou. A jeho někdejším působištěm byl právě Villarreal. Hbitý útočník má zacelit mezeru po odcházející ikoně Sergio Garciovi, který již působí Al Rayaanu. Mnoho lidí proto Morena s Garciou srovnává, ale to sám útočník odmítá.

"Nechci, aby mě někdo srovnával s někým jiným. Každý hráč má svůj styl a já nechci být srovnáván ani s takovýmn hráčem jako Garcia. Pro mě to bude hodně emotivní utkání, protože ve Villarrealu jsem strávil pět sezon a cítil jsem, že mě fanoušci mají opravdu rádi. Byl jsem spokojený ve městě, v týmu i se všemi mými spoluhráči. Bude to hodně těžké, protože se na nás určitě skvěle připraví. Je to výtečný tým plný skvělých hráčů, ale my jsme odhodláni získat tři body a potvrdit naši formu z prvního utkání," dodává Gerard Moreno. Povede se mu utkání proti někdejším spoluhráčům?
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Areola - Costa, Ruiz, Bailly, Mario - Castillejo, Trigueros, Pina, Nahuel - Baptistao, Soldado
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Pau - Arbilla, Raillo, González, Duarte - López, Sánchez - Pérez, Sevilla, Burgui - Caicedo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 3.75 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.SD Eibar11003:13
2.Celta Vigo11002:13
3.Espanyol Barcelona11001:03
 Atlético Madrid11001:03
 FC Barcelona11001:03
6.Villarreal CF10101:11
 Real Betis10101:11
8.Valencia CF10100:01
 Málaga CF10100:01
 Real Sociedad10100:01
 Sevilla FC10100:01
 Deportivo La Coruña10100:01
 Rayo Vallecano10100:01
 Real Madrid10100:01
 Sporting Gijón10100:01
16.Levante UD10011:20
17.UD Las Palmas10010:10
 Getafe CF10010:10
 Athletic Bilbao10010:10
20.Granada CF10011:30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (712)

Přidat komentář
dextroza_m

Barca 3b.

Reagovat
Billy McClane

Nech na nich zostane aj po tomto kole

Reagovat
dextroza_m

to by se Ti líbilo... Ale aby to nebylo pořád víc, než s Rafou uhrajete za 2 matche

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

+ hlavně žádný další zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to už ohraná písnička, ale mohl by někdo osvícený napsat info, jestli už tohle kolo uvidíme na NS?

Reagovat
smazaný uživatel

koukám do jejich programu a zatím teda nic ani na Fandovi, ani na NS.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nova Sport (vlastník CET 21) prý oficiálně oznámila, že žádná práva nevlastní ani o ně nemá zájem. Spekuluje se o tom, že jediný reálný zájemce je DigiSport, který jedná s těma tureckýma překupníkama.

Dajto má právo na 39 zápasů na rok. První kolo byly dva + teď každé kolo jeden zápas. Teď tam mají Barcu s Malagou.

Reagovat
smazaný uživatel

Dajto mi nefakčí, takže tak jako tak zase nekvalitní net.

NS na chvíli vypadalo jako kanál, který chce na televizním trhu něco znamenat. Ale opravdu jen na chvíli.

Reagovat
alcantara

O Digi som tiez pocul, ze tam existuje zaujem, tak snad to vyjde. Jeden zapas kazdy tyzden si neviem predstavit, to je fakt k hovnu. Nervy na streamy uz jednoducho nemam.

Reagovat
celeb

pozeram dlhodobo cez acestream linky z rojadirecta a som spokojny. 2350 kbps streamy su kvalitnejsie nez analog, vacsinou po spanielsky, co je niekedy vyhoda, ze nerozumiem dristom komentatorov.

Sopcast bol mor, ten vedel spadnut a uz sa nenahodit, lahko ho blokovali/sabotovali (provideri aj autorske spolocnosti), s acestreamom fungujem bez problemov na 3 roznym miestach (rozny poskytovatelia netu) a zatial super. Akurat netreba instalovat vsetko, co ponuka (TS Magic player nahradzoval reklamne bloky vlastnym contentom = ruske reklamy). Jedine, co je treba je samotny Acestream player (uprevene VLC) a vo firefoxe/chrome mam Ace Stream P2P Multimedia Plug-in.

Reagovat
celeb

* roznych miestach

** rozni poskytovatelia

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak , ja mám tiež dobré skúsenosti s acestreamom (kedysi torrentstream) a samotné linky si vyhľadávam na http://www.torrent-tv.ru/category.php?cat=4 http://www.arenavision.in/agenda alebo príp. cez nejakú iptv stránku (iptvsaga.com, iptvlinks.com) a sú tam všetky možné športové stanice od Nova Sport po BT Sport..

Reagovat
celeb

linky pridane do zoznamu, dik

na ten https://plus.google.com/explore/EXTINF treba mat nieco specialne nainstalovane? Vyzera to zaujimavo.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že nie, malo by to byť tiež na acestream/sopcast, ono je to priebežne aktualizované z rôznych iptv stránok, ale tam sú odkazy na všetky možné stanice (nielen športové), ako to používam len v krajnom prípade (keď nič iné nenájdem alebo hľadám nejakú špecifickú stránku), lebo na torrent-tv.ru alebo arenavision.in je veľký výber športových staníc

Reagovat
smazaný uživatel

*špecifickú stanicu

Reagovat
hntlyl

Nesetkal se náhodou někdo s problémem, že Ace Stream nebere ty odkazy? Dávám to tam správně, ale najednou to nejede (nejnovější verze 3.0.12).

Media -> Open AS content ID -> link

Do toho pole "please enter a content id" nejde nic psát nebo vložit. Zkoušel jsem reinstall, starší verzi, nic nefunguje. Googlil jsem, ale taky žádná rada.

Reagovat
smazaný uživatel

tam ide vložiť už len ten 40-miestny kód nič iné, napr. nova sport je momentálne: 2dd6f07b0f6b600ee0ced7e9e8af352939b0d2e9

ak to ani tak nejde vložiť, tak si to hoď do prehliadača v tvare acestream://40miestnykód

napr. acestream://2dd6f07b0f6b600ee0ced7e9e8af352939b0d2e9 a daj si to otvoriť ace playerom, tak ti to už určite pôjde

Reagovat
hntlyl

Wow super, to jsem nevěděl, díky moc.

Jsem právě zkoušel ten Villarreal a dával jsem to tam celý. Předtím jsem měl myslím 3.0.2 a tam mi to šlo no. Tak ještě jednou vďaka.

Reagovat
smazaný uživatel

neni zač

Reagovat
Visca el barca

Hlavně ten druhej kanál Nova sport bude až od 5 září. Já to vidim, doufám, že se digi sport dohodne po repre pauze s těma turkama. Tím, že mám o2, je mi jedno kde to bude. Ale průser je, když to není nikde. Hrůza......

Reagovat
Visca el barca

Jako dajto je nám v čr k hovnu.....

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli máš satelit, tak není... ale moc lidí satelit nemá.

Reagovat
Al Capone

Tak já ho mám i přes kabelovku. Sice kvalita nic moc, ale pořád lepší než to hledat na netu.

Reagovat
smazaný uživatel

ľudia čo to nepozeráte na internete, je toľko kvalitných prenosov v španielčine, angličtine, príp. ruštine. Stránky ako http://www.arenavision.in/ http://torrent-tv.ru/channels.php https://plus.google.com/explore/EXTINF

stačí mať nainštalovaný sopcast a acestream a dá sa pozerať v dobrej kvalite Sky Sports, BT Sport, BeIn Sports, atď...

Reagovat
smazaný uživatel

napr. Villarreal - Espanyol Sky Sports 3 acestream://790ae5bc4ef54c62c55b68957bdd51769cbf8d55

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla s Atletama by mohl být fantastickej zápas. Sevilla to na Atlety neumí a ten kurz na dvojiku je docela pěknej a je asi hřích to nezkusit. Nebo teda minimálně 02.

Reagovat
smazaný uživatel

Porteros: Casillas, De Gea, Sergio Rico;

Defensas: Juanfran, Carvajal, Piqué, Ramos, Bartra, Azpilicueta, Jordi Alba, Bernat;

Centrocampistas: Koke, Busquets, Mata, Silva, Cesc, Cazorla, Iniesta, Isco;

Delanteros: Vitolo, Pedro, Alcácer, Diego Costa.

Reagovat
smazaný uživatel

Thiaga nezobral Preco tam je Mata . Celkom velke sance vidim pre Slovensko

Reagovat
misinho7

no budme realisti bez Skrtela, Kucku , Duricu a vladka to urcite nevyzera na velke sance...4 hraci zakladu mimo a to este nemec v tej MLS vobec nehra tusim je uz 6 zapasov na tribune... som zvedavy ako posklada obranu ale podla mna to tam bude horiet..ja budem rad ak nedostaneme vyprask ale samozrejme verim v dobry vysledok

Reagovat
valloire

ja nie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To ma brat toho lazara? Mata ma kvalitu, sa zobud

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Manik...

Reagovat
Kokesh

Bratra a Albiol, to by byla dvojka.

Reagovat
alcantara

Busquets v nominacii, to je take Barcelonske

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Bartra je tam snad omylom

Reagovat
celeb

na nasu zdecimovanu zostavu, ktora nebude mat ani chut ani pokyny nieco vymyslat, ale setrit sa na Ukrajinu bude stacit aj:

Juranfran, Barta, Albiol, Bernat

Mata, Cesc, Isco, Silva

Vitolo, Alcacer

Akurat Bosque bude najskor posrany a bude hrat 4-5-1

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

To bude anal rape.... Auuuuuuuuu

Reagovat
madridcan

Platini: ,,The winner of UEFA best player award is Mes.."

Ronaldo: ,,Siiiiiii!"

Reagovat
Billy McClane

Tak to je prijemne prekvapenie

Reagovat
LAM

Dajto

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Pecka!! Když to tak bude každý víkend tak budu hodně spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

http://as.com/diarioas/2015/08/28/english/1440777141_732094.html

Rafa jede. Jaká to změna proti Carlovi, který si liboval v jednoslovných odpovědích.

Reagovat
Ángel di María 22

Teď ještě vyhrát v lize, no.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

1. zápas remíza, Barça výhra, max. remíza, Atlètico-Sevilla- neprehra Sevilly a neprehra Realu....wait for it........still keep waiting........ Betis

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona player Denis Suarez (21), now on loan at Sevilla, will join Villarreal on loan. He will travel to Villareal tonight. [rac1] Hehe, celkom sranda poslať na hosťovanie hráča, čo je na hosťovaní. Vyzerá to preňho celkom fajn, v Seville niečo zahral ale očakávam, že vo Villareale bude mať istý základ.

Reagovat
patas92

Jde tam nejspíš na přestup, s buy-back klauzulí pro Barcu.

Reagovat
Jordi Alba

3-6 Mega odkup.

Reagovat
smazaný uživatel

Vo Villarreale urcite zaklad isty mat nebude .

Reagovat
smazaný uživatel

Až teď jsem si všiml, že Denis není zase v nominaci. Takže opět otočka o 180 a odchod?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska opět Barcelona na Dajto... Mohli by jí dávat každé kolo, koho by zajímal Real...

Reagovat
10FKK

Reagovat
monty25

Ale ona tam dneska bude Barca i Real...

http://dajto.markiza.sk/aktualne/1803458_la-liga-sa-opat-hlasi-o-slovo.-dajto-prinasa-dalsie-dva-zapasy

Minule jsem se díval na stream, ale dneska už se snad podívám na televizi. Mně to bohatě stačí, že Dajto bude dávat 1-2 zápasy z každého kola (počítám s tím, že převážně Barcu a Real). Je to neplacený kanál na satelitu, takže paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska budou dávat jen jeden zápas a to od půl deváté...

Reagovat
monty25

V tom článku se ale píše něco jiného...

Reagovat
Ed_Hazard

Nabuduce si info radsej over, pises sracky a este sa ides hadat. Debilita ozaj..

http://tv-program.aktuality.sk/stanica/dajto/

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže na stránkách http://dajto.markiza.sk/tv-program je jen ten zápas s Barcelonou... :P

Reagovat
smazaný uživatel

Aj mne písali na fb, že budú dávať len Barcu. Oni sami nevedia čo robia

Reagovat
CHONG

Minimálně stejný počet lidí jako ti katalánští vidláci

Reagovat
patas92

Co do toho pleteš Espanyol?

Reagovat
smazaný uživatel

Ti katalánští vidláci založili ten tvůj slavný madridský cirkus, tak šoupej doma nohama a před zápasem Realu hezky odzpívej katalánskou hymnu.

Reagovat
CHONG

Díky za radu, ale kdybych se chtěl za každou cenu pozvracet, tak do sebe radši hodím decinku režné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na tohle já mám Starobrno.

Reagovat
santini

Celta dnes za 3 alebo kľudne aj za 1 ale s lepším výkonom ako vo Valencií

Reagovat
smazaný uživatel

bude zas neco na Dajto?

Reagovat
smazaný uživatel

Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aj Real asi

Reagovat
CHONG

Manchester United hodlá nabídnout Realu Madrid brankáře Davida De Geu a 65 milionů liber k tomu – to vše za křídelníka Garetha Balea. (Daily Star)

To by šlo, škoda, že máme v prezidentské sesli tu katalánskou kundu.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

max 30 k tomu

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
aither

To je strašně moc

Reagovat
smazaný uživatel

Daily Star.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně to by byl naprosto boží obchod.

Reagovat
LAM

to by byl od United nejhorší přestup historie

Reagovat
smazaný uživatel

spis ta castka, prichod Garetha zpatky na ostrovy by mu prospel + saga De Gea je uz stejne jen cekani na to kdy teda vypadne

Reagovat
F.Torres

to by byl asi nejlepší obchod v historii

Reagovat
smazaný uživatel

NE!!!!! NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec, Bale zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jen mediální spekulace a otázkou je, nakolik se jí dá věřit, nicméně 90 milionů euro + De Geu, jehož tržní hodnota je 30 milionů euro, to snad nejde nevzít. Dostat 120 milionů euro a zbavit se Balea. Pérez je ale schopný to nepříjmout, i kdyby mu to fakt nabídli.

Reagovat
madridcan
Reagovat
Masi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Škoda, že ten idiot neprodá Balea ani kdyby někdo nabídl 200.

Reagovat
CHONG

Z Péreze se prostě na stará kolena stal zkurvený culé, jinak se jeho počínání vysvětlit nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt je takovej celou dobu. S Beckhamem to bylo podobny.

Reagovat
CHONG

Nejde jenom o toho Garetha, poslední dobou se totálně pomátl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak to i tehdy. Beckham, Makelele, Bosque, Hierro, obrana.. ja tam nevidim rozdil, porad stejna komedie.

Reagovat
CHONG

Tak výměna Carletta za Rafu jde podle mě za hranu ještě víc.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dokázal by mi někdo poradit jak splašit lístky na Real? Krom oficálního webu? díky...

Reagovat
misinho7

Ronaldo vraj dnes hrot a pod nim isco,Gareth,James tak to je parada tesim sa ale ja by som este bral variantu Ronaldo hrot a Benzema podhrovy a na krajoch Isco a James, vraj aj takata varianta tam je raz ked bude karim zdravy uplne a podla mna by to mohlo fungovat

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to zas za napady s tim Benzemou pod CR?

Reagovat
misinho7

tak to pisali na Marce raz ale sak co je na tom podla mna by mu to dost vyhovovalo..urcite lepsi ako Gareth ale on by nebol klasicky podhrot skor ako druhy utocnik, sak podla mna by sme mali hrat nieco ako za carla ked bol Bale zraneny ..nieco ako 4-4-2...vtedy sme vsetkych nicili a isla ta paradna seria vyhier

Reagovat
Kokesh

To mě taký zajímá, Cris je zadama k bráně úplně neškodný.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
F.Torres

jo,třeba na PC by to fungovalo v realitě ovšem

Reagovat
Switchback

Dneska bude ta výhra moc potřeba, před repre pauzou + snad Celta ty slabochy porazí.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro pohodovou výhru nad Betisem

Reagovat
el Principito

Barcelona line-up (official): Bravo - SergiRoberto Mascherano Vermaelen Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar

Reagovat
Switchback

Reagovat
Afrokrecek

Věříš Vermaelenovi?

Reagovat
Switchback

Minule zahrál slušně a dneska to bude další těžká zkouška, tak ať se ukáže, moc takových šancí by v budoucnu mít nemusel

Reagovat
Afrokrecek

Je pravda, že jiných variant moc nemáme, ale i tak se toho dost bojím.. Minulý zápas jsem bohužel neviděl, ale podle ohlasů opravdu dobré a dneska už budu koukat, tak snad mě ten kluk překvapí

Reagovat
smazaný uživatel

Po poslednim zápase s Bilbaem

_______________

Among Barça players vs ATH, Vermaelen had the most:

- Clearances 16

- Interception 4

- Aerials won 4

- Touches 106

- Passing accuracy 90.4%

Reagovat
Afrokrecek

A hrálo se Pique - Vermaelen?

Reagovat
smazaný uživatel

Pique má trest ze superpoháru, hrálo se Masch - Verma. Na pravym beku Sergi Roberto

Reagovat
el Principito

Vermaelen - Mascherano

Reagovat
smazaný uživatel

Super zostavička, presne ako som očakával.

Na Dajto dnes s komentárom Otčenáša a hosť je Marián Zeman. Hm som zvedavý na tie komentáre Otčenáša...

Reagovat
Jerichoo

Lepsie ako Jurko

Reagovat
smazaný uživatel

Hm ani nie

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

please lidi nějakej stream na barcu ? prosím NE hd..klidně nějakou šunt kvalitu, ale aby se to necukalo pokuď možno...nejlíp toho bláznivýho anglickýho komentátora ( Roy Hodson?) co je hotovej z Messiho :))) předem díky !!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

díkes !!! Barca 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

skvělej stream ! fakt díky přitom je i poměrně kvalitní ,)

Reagovat
smazaný uživatel

nz

Reagovat
smazaný uživatel

sknazivom.com tak nájdeš niekoľko linkov

Reagovat
smazaný uživatel

*sknazivo

Reagovat
smazaný uživatel

díky, ale jedu přes ten doporučený LM a je fakt dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci rejpat, ale ta hymna se mi zdá taková divá. Jako když si pustím starou hru IL2-Šturmovik. Taky mohli říct Jordimu Savallovi, ať jim něco složí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dajto....co to je doprdele za televizi

Reagovat
Switchback

nějaká maďarská prej

Reagovat
smazaný uživatel

zahranicni liga na kanale zdarma o tom se snad uz nikomu ani nesnelo v tehle dobe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Stream na Barcelonu,nesekajuci

http://zonasports.in/canal-1.php

Reagovat
Switchback

Reagovat
nani92

tesne

Reagovat
Switchback

2 na 1 a takhle to posrat, hm

Reagovat
smazaný uživatel

Masch mnohl dát gól...to už se dalších 50 zápasů nestane

Reagovat
smazaný uživatel

že on zatim nedal ani jeden za celou dobu v Barce ve všech soutěžích ? (nic tim nevyvozuju, jen se ptám jestli mam pravdu)

Reagovat
smazaný uživatel

Andres docela namlsaný

Reagovat
smazaný uživatel

Je to takové pomalé, ale nebezpečné situace si vytváříme. Jde o koncovku.

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

bez penalty? Neskutečný

Reagovat
Switchback

čuráček, co to píská? vymrdanec jeden

Reagovat
smazaný uživatel

spíš nepíská. Obě měly být

Reagovat
Switchback

ha-ha-ha... však víš, jak jsem to myslel

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten se s tím nesere.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ta ruka byla spis takova nestastna a ani tim nezmenil drahu mice, jen Neymar uklouzl... ted ted tu na Sauareze bych asi piskl

Reagovat
smazaný uživatel

tak nešťastná ... jde do skluzu a ruce nechá za sebou. To je prostě penalta.

Reagovat
Teoretik

nekontrolovaný pohyb, rozhodčí podle současných pravidel asi správně neodpískal, to že to současný pravidlo o hraní rukou je dementně vymyšlený je věc jiná. Zákrok na Luise pískat měl

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby Suarez nebyl takovej známej simulant, sem přesvědčenej, že by to písknul..Takhle, bejt ta samá situace, jen na místo Suareze Messi, tak by to písknul a tim nemyslim proto, že by na něj byl větší tlak, ale proto, že oni prostě ty hráče znaj, maj je nastudovaný a ví jak kdo simuluje. Tak to alespoň říkal v jednom rozhovoru Colina, když dělal předsedu komise rozhodčích (možná snad furt dělá, nevim)

Reagovat
smazaný uživatel

nekontrolovaný pohyb? Takhle to pravidlo nezní.

Reagovat
Teoretik

tak když při pádu se dotkne omylem rukou míče, to je fuk ne? je to dementní pravidlo

Reagovat
drussbarb

Není to tak dávno a něco podobného udělal Pique, jasná odpískaná penalta ...

Reagovat
Rattlesnake

a druhá a ništ...

Reagovat
Dr. Admess

Že tohle nebyla penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

netrefil míč - penalta

Reagovat
smazaný uživatel

proklatá Malaga...ono to zase může skončit klasicky 0:0

Reagovat
sensei25

Sme jasne lepší. Rozohdca tragéd. Za takúto ruku Piqueho kopal Madrid penaltu minulú sezonu. Ale to je jedno. Ak budeme pokracovat v tejto hre druhy polcas,tak sa o vysledok nebojim.

Reagovat
Kokesh

Ten Madrid, pro který se minulé kolo nepiskla nejjasnější penalta na Crise? Že si ještě někdo nezvykle na španělské sudí...

Reagovat
smazaný uživatel

jemu šlo ssamozřejmě o to, že za podobnou ruku se kopala penalta proti nám, ale pro nás ji nefoukl.

Reagovat
smazaný uživatel

Slušnej beton tam Malaga umíchala.

Reagovat
stas87

To Suarez takto teatralne pada stale? Ten hrac Malagy ho nezasiahol a nezasiahol ani loptu.Tu ruku ale mal odpiskat,hrac za nu zodpoveda a tu nenastala situacia ked si ju sam nastreli.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbosť, štrajchol ho. Nie dosť aby spadol ale dosť aby spomalil a nemohol dostihnúť loptu. Preto by mala byť penalta.

A čo tá malá domov? Už si ani nepamätám, kedy bola nejaká odpískaná, možno na to rozhodcovia aj zabudli, že niečo také existue.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda

Reagovat
Dr. Admess

WTF? Že ho nezasáhl?

Reagovat
stas87

Ale nie vylozene bez lopty a trafil ho tak ze to bolo na prvy pohlad jasne.Ja ani neviem kde bol rozhodca a co vlastne videl.

Reagovat
smazaný uživatel

ale samozřejmě, že ho trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Mně by zajímalo, co těm hráčům sudí k těm situacím řekne. Baví se s něma o tom? Řekne jim, že tam ruku neviděl? Nebo jim řekne, že se takováhle ruka nepíská? A to druhé - řekne jim, že ten hráč trefil balon? Já se bojím, že jsou ti sudí tak omezení, že se s hráčema ani nebaví a jen si pak vymyslí, co všechno jim hráči řekli, aby je mohli co nejvíc natřít, aby se pak mluvilo o hráčích a ne o demenci sudích.

Reagovat
Kokesh

On jim musí vysvětlovat proč ji piskl popřípadě nepiskl?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasny, kdyz tam na neho tak stekaji.

Reagovat
smazaný uživatel

musí? Sudí nemusí nic, ale pokud je to sebevědomý sudí, který věří svým rozhodnutím, tak by je měl být schopen hráčům vysvětlit. V Anglii se tohle děje standardně a situace to uklidňuje.

Jenže španělští sudí nejsou sebevědomý, svým rozhodnutím nevěří, takže nemají co obhajovat. Proto tam stojí jak kašpaři a nechají na sebe od hráčů štěkat. Ti nejsebevědomnější z nich pak hráčům ukážou kartu, což situaci většinou ještě víc vyhrotí. Prostě šašci

Reagovat
smazaný uživatel

to je absurdní, sudí není na hřišti od toho, aby během hry diskutoval s hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně Málaga to hraje zase dobře. Oni na nás tu obranu hrát umějí. Ale zdá se mi, že oproti minulýmu roku tam mají více děr. Uvidíme, kdo fyzicky vydrží. Trochu se o naši fyzickou přípravu bojím, ale na druhou stranu - Andalůzani hrají obranu, která vyčerpává víc. Tak jako tak to bude zajímavé. Já jsem si skoro jist, že příští situaci zavánějící penaltou už nám foukne a bojím se, že to bude nějaká neoprávněná penalta. A zase to bude o tom, jak Barcu tlačí sudí ...

Reagovat
smazaný uživatel

A Messi ju nedá a valloire tu bude do 5 minut.

Reagovat
valloire

Reagovat
madridcan

Tu ruku som nevidel...aka bola? Podla komentarov si predstavujem nieco take ako Pique u nas minuly rok.

Reagovat
Jerichoo

Pique tam siel ako volejbalista, tato vyzerala neumyselne a hrac uz lezal na zemi

Reagovat
smazaný uživatel

Kurna, Leo.

Reagovat
smazaný uživatel

RM XI: Navas, Danilo, Ramos, Varane, Marcelo; Kroos, Modric, James, Bale, Cristiano, Benzema

James, Benzy

Danilo

Reagovat
smazaný uživatel

Ceballos v základu za Betis, takže bůhví jak to s tím přestupem bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uz to zas zacina.

Reagovat
smazaný uživatel

Becka jedna zkurvena.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho nemuzu ani videt. Ale rikal jsem si, ze ze zacatku budu hodnej a dam mu sanci... nasrat.

Reagovat
Kokesh

Tak oproti Carlovi by to měl se sympatiemi těžký skoro každý...ale k podobným urazkam bych si počkal až bude mít třeba tak trspnou sezónu jako Bale.

Reagovat
teenz

Reagovat
Matić

Danilo teď bude hrát každej zápas jako Bale, protože stál 30 mega Carvajal je o parník lepší než on, ale on tam stejně bude rvát Danila.

Reagovat
Ángel di María 22

Nevim. Já už nevim. Kompletně, jak jsem se na to těšil, už mě sere uplně všechno. Batis snad nějak 1:0 uhaluzíme, ale s takovouhle to je zabitý celý.

Reagovat
Kyrill

Dani, Isco

Reagovat
Jerichoo

Zmrd

Reagovat
hntlyl

Reagovat
Ed_Hazard

Mna už j-bne naozaj, na Danila s Baleom sa nedá pozerať, naopak Isco s Danim na lavičke Kedy budú voľby prezidenta k-rva?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam prší nebo proč v tom vápně všichni padaj?

Reagovat
Ángel di María 22

To je takovej vymrdanec ten Benítéz. Nejen že znova postaví tragickýho Danila, ale ještě k tomu i Isca. Fakt, ať radši skočí ze skály.

Reagovat
Ángel di María 22

posadí Isca*

Reagovat
CHONG

Pérezův nový impulz v plné nahotě, díky moc, ty debilní sráči

Reagovat
Switchback

božeeee až moc nahrávek, nějakej lethal finish pls

Reagovat
Ángel di María 22

Jedna věc mě vážně zaráží. Hraje Bale, za prachy. Hraje Danilo, za prachy. Oba hrajou hovno, za oba máme daleko lepší varianty, ale hrajou oni. Jaká je to logika teda, proč ten dement neposadí Kroose? Illarra na plac do píči, tak si za tím stůjte. Illarra byl o 15 mega dražší než Kroos. Posaďte Toniho. Pokrytci. Peréz i Benítéz. Illarra na plac vy hovna!

Reagovat
Switchback

Tak Danilo se dá pochopit ne? nějakou dobu to bude trvat, než se rozehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak at se rozehrava, kdyz ma Carvajal formu jak prase.

Reagovat
Switchback

Tak to jsem nevěděl, že má Carvalaj formu jak prase no ... aspoň, když to píšeš ty

Reagovat
CHONG

Reagovat
Ángel di María 22

Jakože máme rozehranýho odchovance na lávce, kterej je 2x lepší, ale dává smysl čekat na novýho hráče, kterej hraje hovno, aby se rozehrával v základu?

Reagovat
Kokesh

A proč se má rozehrávát na úkor lépe připraveného hráče? Mne to štve dost, ale je to druhy zápas, nedělat z toho kpvbojku ...

Reagovat
smazaný uživatel

S Galatasarayem potreti zaklad v rade.

Reagovat
Switchback

Tak tak, pokud dnes nezahraje dobře, tak je snad jasný, že příště už bude sedět ... sráčové

Reagovat
Kyrill

Tak ať je aspoň točí ob zápas hergot, ale čistej základ pro Danila je na pěst.

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste koupili Illarru zpátky?

Reagovat
Ángel di María 22

Dobrý, no. Tak ho měl místo Kroose Peréz prosazovat do základu loni.

Reagovat
smazaný uživatel

to nemůžou vydržet proboha

Reagovat
smazaný uživatel

To je vul ten Neymar, kdyby to konecne jednou vzal na sebe, tak neni o cem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Sergi Roberto se mi strašně líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by tim získat důvěru a hrát častěji, je to sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

Žeby tu rostl kamarád do týmu Alcantarovi? ( )

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne mu našli správny post fakt tam hraje parádne

Reagovat
smazaný uživatel

to už není možné ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

zatím je to hra s kamením

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

s ním je to tak vždycky. Ten nás trápí už od dob v Espanyolu.

Reagovat
Mercury

hrozne nedoceneny golman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to muže rozhodnout jen Messi...bud golem nebo genialni prihrou...Inesta vy v tom mohl mit prsty taky, ale Neymar a Suarez ? Tolik chyb na tak věhlasný útočníky ???

Reagovat
Mercury

a nebo Vermaelen zejo

Reagovat
smazaný uživatel

mě prostě sere, když hráči jejich formátu maj mít jistou kvalitu, ale v podstatě víc jak 2/3 věcí co na hřišti udělaj, nevyřešej vůbec dobře, nebo uplně pokazej...teď ten prudkej centr od suareze byl dobrej, ale tak má hrát furt, když je fotbalovou veřejností pasovanej na jednoho z nejlepších útočníků vůbec. O Neymarovi dneska ani nemluvě, má už snad číslo 10 v kontaktu zadku s trávou...

Reagovat
valloire

jistě

Reagovat
Switchback

Rozhodčí je naprostej tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

VERMAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Dr. Admess

Ku*va, konečně! Thomaaaas!!

Reagovat
smazaný uživatel

Verma se s tím nesral. Konečně.

Reagovat
Switchback

JUDE LAW

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vermaelen spasitel

Reagovat
smazaný uživatel

Thomas hraje výborně, ale mě to nepřekvapuje

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

buzeranstká betonující Malaga woe

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ta Málaga je vtipná, prohrávají, ale stejně budou všichni hráči maximálně 30 metrů od brány těžká defenzíva.

Reagovat
Kokesh

Dominance Barcy už skončila, všichni musí hrát na ferovku

Reagovat
smazaný uživatel

What? Jen se podivuju, že když prohrávají, tak nezkusí trochu zapresovat, zatlačit soupeře. Taktika to ubránit jim nevyšla, tak proč to nezkusit, je přece docela jedno, jestli prohrajou o dva nebo tři góly, ale prostě zkusit vyrovnat.

Reagovat
Kokesh

Jjo vetsina tymu v PD proti Barce I Realu odpadava v druhym polocase a oni to po 60/70 minutach betonku otevrou a zacnou pressovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli maj fyzičku na pi*u to je zas věc druhá, každopádně Málaga je snad jeden z těch lepších týmů ne? Podle mě by měli být schopni alespoň neodpadnout po hodině hry.

Nicméně mi jde celou dobu o pitomou taktiku Málagy, kdy ani toho jednoho útočníka nevytáhla ke stoperům. A to ani po tom, co dostali gól. Však Amrabat měl 7 přihrávek? To je strašný.

Reagovat
stas87

Zaujimavy zapas vo Vigu.Redka opravnena,penalta tiez.

Reagovat
Switchback

To je dobře, snad dostanou bídu.

Reagovat
sensei25

Dnes výborný výkon. Zaslúžené 3 body. Veľmi sa mi páči Roberto na RB. Verma výborný,neprehral ani jeden súboj. A spolu s Masche im to klape. Lepší pocit mám z neho ako ked tam je Pique. Messi,Neymar výborný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby mi někdo 2 roky zpátky řekl, že u nás někdy bude Mathieu střídat Vermaelena, tak bych se mu vysmál. Ale na to, jak se s Thomasem po loňsku skoro nepočítalo, je to moc příjemný překvapení

Reagovat
One-Real

1 spanel v zakladu, tohle hovori za vse. Dva lepsi "domácí" hrací na lavicce na úkor předražených a neporovnatelně horších. Kde je ta láska k Madridu, Spanelsku a domácím hráčům Rafo? Zmiz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
CHONG

Rafa je jenom vděčná loutka, kariéra ve slepé uličce a najednou bum Real Madrid, ten by Pérezovi klidně i vykouřil cara.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi vás fakt docela líto, dokážu si představit, jak by něco takovýho sralo mě, ještě když tam mohl zůstat Carlo. Ale někdo má trochu jiný plány.

Reagovat
Kokesh

Kolik jich mel Carlo v jeho nejstabilnejsi 11, kdyz nepocitam Ikera??

Reagovat
Ed_Hazard

O to vôbec nejde, príchod Rafu sa obahajoval práve jeho láskou k Madridu a preferovaním domácich hráčov. Čo je ako vidíme totálna 3,14čovina..

Reagovat
Raul=Real

verim, ze sa Perezove dni kratia

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
I am Mancunian

fakt saskovia

Reagovat
valloire

to nedal jo?

Reagovat
nani92

ach, po tomto trápení príde konečne ofenzívne Galacticos

Reagovat
Switchback

Reagovat
Ángel di María 22

Jseš si tim jistej?

Reagovat
nani92

som..prišiel chýbajuca časť ofenzívnej skladačky..Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

tutovka Gareth 2+1 . Zajtra toci novy rozhovor ako mu vsetci krivdia

Reagovat
nani92

jj, ale už v MAnchestri odkiaľ odchádza helikoptérou po tomto zápase za hlasného bučania domácich

Reagovat
nani92

Reagovat
sensei25

trápení?Velmi dobrý futbal.

Reagovat
nani92

nato, ako je latka postavená vysoko ani nie..ale lepšie ako minule

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatý tři body. Výkon výborný, ale v zápasech s Málagou mám vždycky pocit, že už dopředu vědí, co v těch akcích budeme dál hrát. Prostě jsou na nás vždycky výborně připravení. Když připočtu toho robocopa v bráně a chybujícího sudího, tak to prostě nemůže být lehká výhra.

Začátek sezony herně zatím docela dobrý a ještě lepší je to, že se nám to zatím daří proměňovat v bodové zisky. Líbí se mi, jak jsme zamakali na deffenzivní fázi. Popravdě - když jsem viděl superpoháry, tak jsem se toho hodně obával. Ale teď je to jak nebe a dudy.

Lucho

Verma

Reagovat
smazaný uživatel

Strašne hrozná efektivita...navyše boli aj okienka vzadu, hlavne v 1.polčase, kde chýbal Malage možno jeden schopnejší hráč, ktorý by vedel dať presnú prihrávku. Ale šancí si chalani vytvorili mnoho a to je pozitívum.

Reagovat
Switchback

Na to jak se někteří smáli naší defenzívě, tak nic moc ... 2 čisté konta v suchým triku

Reagovat
valloire

tak směšná byla

Reagovat
Switchback

ty ligový zápasy už né

Reagovat
garruklol

Stream na Real nekdo?

Reagovat
Ángel di María 22
Reagovat
garruklol

dekuju moc

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime, snad posledny Garethov zapas za Real

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
garruklol

prosim

Reagovat
Raul=Real

dnes sa presadi a uz ho nikdy nikto zo zostavy nedostane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, uz maju argument preco ho nepredat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Bože ten Otčenáš to bol typický komerčný komentár....a teraz tragéd Špaček. Ale Bohu vďaka za Dajto aj tak

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to Markízu napadlo? Nebo spíš jak si můžou dovolit Primeru?

...dávají i jiné ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

Baleeeeeeeeeeeeeeeee!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

James 95% zásluhy na gólu

Reagovat
aither

Tak aspoň v tý sestavě bude celou sezonu

Reagovat
hntlyl

Reagovat
valloire

gol gol daly sme gol gareth je buh

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
fefo

Skor len poloboh, teraz uz uplne vyzera jak sunwukung. http://www.comicvine.com/api/image/scale_super/4055576-5144526196-55258.jpg

Reagovat
CHONG

Miláček

Reagovat
sensei25

Pomaly sa naplnaju nase slova...isco,carvajal lavička...toho daniho bude škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mu ty goly proste ani nepreju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To uz je fakt takova nechut k nemu, ze se to nezmeni.

Reagovat
Ángel di María 22

Ja taky ne. To je hrozny ale.

Reagovat
garruklol

Snad ho United vysvobodi

Reagovat
smazaný uživatel

ja som podobne pocity zazival pri Capitals v nhl jeden cas, ked som chcel nech vyhodia GM, tak mi nevadili ani prehry a to sa s tym neda nic robit, to chapem, ta nechut ta proste neprejde ani keby dnes dal 5 golov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
garruklol

Jameeees

Reagovat
smazaný uživatel

Boooze, to sa neda pocuvat takeho komentatora, ktory vytiahne vsetky bulvarne sracky, to je fakt strasne

Reagovat
smazaný uživatel

Proste Markíza....

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý jak furt říká 'Němec Kroos'

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to do kometovania vobec nepatri podla mna. A robi to uz aj Merciak. Uplne je mi trapne aj za neho a hned mam na jeho reci iny pohlad.

Reagovat
Jordi Alba

On dal fakt góla ?

Reagovat
smazaný uživatel

A Bartra v nominácií repre Si robí prdel Del Bosque

Reagovat
misinho7

Pici karim toto si mal nahrat ronaldovi do prazdnej

Reagovat
Kokesh

There will be haters.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Reagovat
One-Real

James Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Toto ale bude nakladacka, Betis vyzera zufalo

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne diky Karimovi, co tam dokaze podrzet balon a nahrat, to zas vepredu dava trochu smysl.

Reagovat
Ángel di María 22

Nádherně Cris.

Reagovat
misinho7

Nepochopim toho Danila tam..carvajal je o uroven lepsi

Reagovat
Ed_Hazard

Na počudovanie dnes nie je zlý, iba tie centre strašne preháňa. Veľa krát by mal radšej prihrať nakrátko

Reagovat
Ángel di María 22

To je mongol, takovej centr

Reagovat
smazaný uživatel

Vidět Ronalda, když mu někdo nenahraje - k nezaplacení...

Reagovat
smazaný uživatel

fakt zvláštní..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne kdyby mu Benz nahral, tak je to 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ano, ale já nemyslím jen tuhle akci... Co tak občas sleduji Real, tak on to dělá docela často a to i když je v daleko horší pozici jak ten, co mu nepřihraje a raději vystřelí...

Reagovat
garruklol

Reagovat
smazaný uživatel

ten "centr"

Reagovat
nani92

Špaček ma dosť velke problemy s nazvom štadionu Realu..

Reagovat
Pepe1911

Někdo kvalitní stream na Real?

Reagovat
smazaný uživatel

Toni, přezout!

Reagovat
stas87

Mel je srab. Madrid si mohol povodit kuzel a on ho necha na lavicke.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká by byla ideální sestava bez Balea?

Reagovat
Ángel di María 22

Jakákoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

To beru a vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Keylor - Dani, Varane, Sergio, Marcelo - Toni, Modric - CR, James, Isco - Karim

Reagovat
smazaný uživatel

Nemuzes myslet vazne

Reagovat
smazaný uživatel

prvoplánová?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že má blbě pomlčky jen, nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Este mozno vymenit pozicie Isca s Jamesom .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Isco, Modrič, Kroos, James - CR, Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Presne. Aby byl CR po Benzemovi nejbliz brane soupere a Isco pomahal Marcelovi s levou stranou je pro me zaklad uspechu. James dneska napravo zase acko. Neni o cem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to už je detail

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tezko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

To je horor kolik je tam nepřesností.

Reagovat
smazaný uživatel

a hodně podškubnutí...buď to přehnal trávnikář (Xavi), nebo někdo těm našim opiloval kolíky

Reagovat
I am Mancunian

ronaldo pod casnikom je fakt vyborny

Reagovat
Ángel di María 22

Vidim to správně? Kolik toho zkazí Modrič i Kroos. Co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Na to ze hrame doma ta hra zase ide do ......

Reagovat
misinho7

Pod rafom zacina hrat Ronaldo hru este z cias Manchestru..sice je to pekne ale mne sa skor paci ako cista golova masina

Reagovat
smazaný uživatel

v United nedaval goly?

Reagovat
misinho7

Vies ako to myslim..daval ale nie tolko a hral inac kluckoval robil paradicky zapajal sa do hry viac a mal aj vacsi prinos pre hru ak neratam goky

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by ostal v United, tak by daval rovnako goly ako v Reale, to je iba jeho prirodzeny vyvoj, uz tie posledne dve sezony v United naznacili, ze to bude masina na goly...a teda ten prinos pre hru neviem, vo väcsine velkych zapasov podaval trapne vykony

Reagovat
Kokesh

Nedával no.

Reagovat
smazaný uživatel

preco by nedaval?

Reagovat
Atlético de Madrid

Loni dal tolik golu vlastne hlavne proto, ze ze svoji hry uplne vypustil nejakou mezihru. Nabeh, strela. Gol. Nabeh, strela. Gol. Penalta. Gol. Nabeh, strela.Gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Zabudol si este 3x doplnit slovo "penalta"...

Reagovat
Atlético de Madrid

Kdybych chtel byt jizlivy, tak pred to napisu i simulace, ale to by mi pak bylo vycitano, ze ho nemam rad

Reagovat
smazaný uživatel

A co? Ved je to hovado egomaniacke...

Reagovat
Atlético de Madrid

Ja ho mam rad, je roztomily

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, ale ja to vidim tak, ze tu rolu by dostal aj v United a jeho prinos pre hru v United bol tiez hlavne iba o goloch

Reagovat
nani92

konečne info, ktoré so o Ronaldovi nevedel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten přechod do útoku je tragédie...proti tomu, co s týmem dovedl Mou? jinej sport....

Reagovat
Switchback

Ronaldo co to tam zkouší ?

Reagovat
Switchback

Nolitooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

James je inde

Reagovat
Ángel di María 22

hehe

Reagovat
Ángel di María 22

James je jinde

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

co je pravda, je pravda

Reagovat
misinho7

James dava len wonder goly parada

Reagovat
Jerichoo

To neni normalne co dava ten james

Reagovat
Switchback

Reagovat
Kokesh

Ty piiiico....zase takovéj výstavní.

Reagovat
Mishko

James je božíííí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

typičo, taková mrda ... tak to ne

Reagovat
smazaný uživatel

On nedá prostě škaredý gol..... ŠÍLENOST

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne oficialne prvni gol sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jakej přímák

Reagovat
smazaný uživatel

Woooooow

Reagovat
smazaný uživatel

Woooooow

Reagovat
smazaný uživatel

James

Reagovat
valloire

gol gol taki James je buh

Reagovat
Ed_Hazard

hehe, tieto Jamesoviny možem

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On by měl mít v Puskas award vlastní kategorii. Neuvěřitelný kolik takovejch sexy gólů dává.

Reagovat
Switchback

Hlavně já čekal kdo na ten míč naskočí a najednou byl v síti ... neuvěřitelnej gól prostě

Reagovat
misinho7

Nestavajme buduci tim na garethovi ako kazdy v madride avizuje..ale na Jamesovi a Iscovi

Reagovat
Ángel di María 22

Keylor jak kočka

Reagovat
CHONG

Miláček je prostě neskutečný, jestli se mu vyhne zranění, tak to bude tuhle sezónu náš nejlepší hráč, a to o parník

Reagovat
smazaný uživatel

A čo Isco, zahrá si ? AK to bude stáť na Jamesovi, tak potm tam neni pre neho miesto ... lebo v Perézových očiach je jediný do rotácie James. Bale a CR sa nestriedajú ...

Reagovat
smazaný uživatel

sak ono to bude rotacia Jamesa/Isca + zranenia . To bolo jasne hned a zahra si dost

Reagovat
smazaný uživatel

Mne je toho Isca ľúto, že je pred ním Bale v hierarchii tímu ... Veď ten základ by sa tak pekne dal vyskladať bez neho (Balea). Takisto mi tam nesedí ten Danilo. Carvajal mi príde lepší. Ale tak biznis no

Reagovat
smazaný uživatel

SUPERMAN

Reagovat
misinho7

Navas

Reagovat
Atlético de Madrid

Garethe pojd

Reagovat
Jerichoo

Hra famozne v druhej minute dal gol a odvtedy mal 3 krat loptu a z tohp to dva krat skurvil

Reagovat
Atlético de Madrid

Haters gonna hate

Reagovat
smazaný uživatel

Ten centr z prava byl famozni. Jeste lepsi nez dnesni Navasova strela.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Co contr, ale centry. On když uz se i náhodně u lajny uvolní tak to tam neprocpe...nedivim se Crisovi že se kolikrát rozčílí, zase si musí počkat na něco od Jamese nebo Karima.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prý offside, teď nám sebral jasný katalnáský gol

Reagovat
Kokesh

Zase Luka?

Reagovat
smazaný uživatel

Modric

Reagovat
CHONG

Jebat na DDG

Reagovat
Switchback

Modrič, wow

Reagovat
Ángel di María 22

No, tak teď ať Lukovi nic neni..

Reagovat
Switchback

Ti rozhodčí jsou fakt tragédi, neskutečný.

Reagovat
teenz

Tomuhle nejde ani prat.

Reagovat
smazaný uživatel

Strasna nechut sledovat ten zapas + Modricove zranenie .

Reagovat
CHONG

Reagovat
teenz

Mam prat tlustochovi nebo Danimu s Iscem na lavicce ?

Reagovat
CHONG

Máš přát Realu, v časech dobrých i v časech zlých, tečka.

Reagovat
valloire

Reagovat
teenz

Zle casy by to nebyly, kdybychom postavili hrace, kteri na to maji.

Reagovat
CHONG

To nerozporuji, ale nemění to nic na tom, co jsem řekl.

Reagovat
teenz

Je to proste nechut, videt tohle za klub, kterymu fandis a pak hrajou tihle drevaci a sympataci sedi.

Reagovat
CHONG

Tomu rozumím, ale Realu budu prostě přát za všech okolností.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano Tomi?

Reagovat
CHONG

Ty jsi neskutečně otravný člověk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten Ceballos hra celkom slusne Na lopte ho je radost sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ma takovej na prvni pohled divnej drevenej styl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zase tu najvacsiu sancu betisu vymyslel on

Reagovat
smazaný uživatel

moja reč ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pritom drevak neni ani nahodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni, len tiež mám z neho pocit, že má takú neohrabanú techniku ... každopádne je šikovný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Hrůza samozřejmě. Jenom proto, že se hraje doma, tak to vypadá líp, jinak je to stejná kravina jak proti Gijonu. Už je to teda míň ulítaný, ale těch ztrát je šíleně moc. Jet příští kolo na Calderón, tak dostanem přes držku a manitu navrch. On i ten Espanyol nám zavaří šíleně, ty venkovní zápasy budou průser. Dneska musíme tak zdvojnásobit skóre ještě, Cris by se měl trefit. A hlavně, ať je Luka ok.

Reagovat
smazaný uživatel

To bol fakt nepríjemný zákrok na neho ... až som sa zlakol, že má po členku ...

Reagovat
Ángel di María 22

Kdo sleduje poločasový studio na skysports, tak to tam teď kluci popisujou uplně přesně.

Reagovat
Switchback

James > Hazard

Reagovat
misinho7

Reagovat
Switchback

... a to o parník

Reagovat
smazaný uživatel

Snad da hned po polcase Kovacica .

Reagovat
misinho7

On James neni tak vyhypovany ako niektori ostatni hraci ale podla mna...Ronaldo Messi..vacsia medzera Neymar Kun Suarez James Hazard ...

Reagovat
misinho7

Posledni 4 mozno narovnako a Neynar pred nimi

Reagovat
smazaný uživatel

Depay > Hazard

Reagovat
misinho7

po sezone sa mozme o tom bavit teraz je priskoro

Reagovat
smazaný uživatel

neviem v com by mal byt momentalny Ronaldo pred Kunom...a vobec, chyba ti tam David Silva..

Reagovat
One-Real

Tak Rafa si očividně naplánoval hru na 11 strojů. Upřímně nerozumim, z jakýho důvodu může Danilo dostávat přednost před Danim. Možná by se našel jeden, ve vlastním vápně drží líp pozici a je vyšší, podle týhle logiky půjde další z kola ven Marcelo na úkor Morena nebo někoho nově příchozího, kdo mu tam bude stát podle plánu. Celá ta taktika vypadá založená na tom, aby nikdo nikde nepropadl, všude byl zhuštěnej prostor a na třičtvrtě hřiště hra na minimální riziko. Dobře je to vidět při každém volnějším přechodu přes půlku, kdy prostě stojíme v liniích, aby náhodou soupeř nešel do přečíslení.

Protiútoky až na jeden řešený strašným způsobem, vždycky to někdo z trojky Bale, Ronaldo, James zadrbe a místo rychlýho řešení zvolí kličky. Další dnešní průser, že jedinej kdo si dovolí jít přes 1-2 hráče v poli a vytvoří nějakou zajímavější situaci je Modrič. Ronaldo se v tom zatim utápí, Marcelo hraje zataženěji než kdy dřív a další hráč schopnej udělat 10 metrů tam neni.

Co se týče ESP hráčů, tak je to ostuda. Roky voláme po někom jako je Isco a když ho konečně máme, tak při plný sestavě sedí. Pravýho beka jsme taky roky lepili, když tam máme skvělýho odchovance a pracanta, hraje na jeho úkor posila. Tenhle Real mě úplně nebaví, sympaťáci a lepší hráči sedí a někteří mají nejspíš místo předplacené. Do role trenéra přijde "srdcař" Benítez a od prvního dne dělá sluhu a nosiče zodpovědnosti Perézovi.

Jo a Bale je kretén, nejen proto jak vypadá nebo hraje, ale že jeho přítomnost snižuje výkon Jamese, kterej jako třetí bránící záložník nikdy nebude tak skvělej, jakej umí být když má před sebou jen 2 ofenzivnější hráče a za sebou tři defenzivnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutne sa nebojim o Isca . Ta jeho absencia bude strasne do oci bijuca . Pretoze Marcelo bude horet bez jeho podpory .

A co je na 2 strane nemame ziadneho dribllera ktory potiahne lopty 20/30 metrov . Proti silnejsim superom to bude uplne znacne

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Ángel di María 22

Uff.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásne rozohraté ...

Reagovat
smazaný uživatel

Žeru tu znělku na stadionu

Reagovat
Ángel di María 22

Tak tohle byla nádherná akce. Benz

Reagovat
smazaný uživatel

Bale, no hra dobre

Reagovat
misinho7

Uzasna akcia teraz este Ronaldo jeden

Reagovat
smazaný uživatel

fanousci budou po Baleovi jeste plakat, az prestoupi

Reagovat
valloire

ani ne hele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

slzy kapat budou, radostí

Reagovat
Kokesh

Gareth. zjebu ho za centry a on hned první pošle Karimovi na jasný gól.

Reagovat
valloire

gol gol daly sme gol wenger ma smolika karim je nas

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Betis bráni hrozne slabo ... veľmi nedôsledne. Medzihru májú fajn ale obrana a finálna fáza slabota.

Reagovat
smazaný uživatel

King is back..

Reagovat
misinho7

James ten snad nikdy nedal normalny gol

Reagovat
smazaný uživatel

JAMESKO

Reagovat
smazaný uživatel

James uzasny

Reagovat
vocasisko

no James

Reagovat
Kokesh

Crisi, tiše zavid.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Nene Jááááááááááááámes Pane jo to je borec

Reagovat
Jerichoo

James sa uz neda ani komentovat

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

Reagovat
smazaný uživatel

překvapuje to někoho ještě?

Reagovat
smazaný uživatel

James bůh!

Reagovat
nani92

nakoniec by sme mali kúpiť Ronalda, lebo dostane zachvíľu z Jamesa depku

Reagovat
smazaný uživatel

James > Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

ten obrance Betisu, co to odkopaval z vapna hral dopoéledne jeste nekde okres, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Čo ti jebee on je cheater Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

50 minuta prve striedanie . Tak to Rafa palec hore

Za Ancelotti to prichadzalo 80 +

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keď je to za rozhodnutého stavu a strieda hráča, ktorý mal nejaké tréningové resty nie ?!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten Betis, to je dezorganizácia, chaos ... hrúúza

Reagovat
Ángel di María 22

Isco Už se cejtim trošku líp. A Musim najít první pozitivum, aspoň malý, Benítéz nečeká na střídání do 80. minuty jak Carlo.

Reagovat
2miguel1

James ide bomby

Reagovat
valloire

gol gol zase sme daly gol JAMES

Reagovat
CHONG

Miláček si jede trošku jiné rejdovánky

Reagovat
Ángel di María 22

CR se musí trefit.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď to je jedno niee ?!

Reagovat
smazaný uživatel

proč to nepískl?

Reagovat
misinho7

Ten rozhodca piska jak debil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Marxwlo taky arogantny picusik

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo*

Reagovat
smazaný uživatel

sudí je divnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapi, kdo by byl v případě absence SR4 kapitán?

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo

Reagovat
smazaný uživatel

Díky ti i Impovi

Reagovat
smazaný uživatel

marcele

Reagovat
smazaný uživatel

Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Captain, Leader, Legend

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Ronaldo kurnik

Reagovat
nani92

odkedy začal CR7 dávať fotky na FB tak mu to strelecky nejde..

Reagovat
smazaný uživatel

Adanovi ho asi nedá no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

James pekné nožnice....Btw. James sa mi páči ako najlepší hráč Realu ovela viac ako nejaký slizký homosexuál

Reagovat
Ángel di María 22

Rafo

Reagovat
Jerichoo

Rozhodcom dnes ide

Reagovat
misinho7

Jebme ma DDG mame Keylora

Reagovat
Ángel di María 22

Srát na De Geu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí je idiot, sází tam jeden větší nesmysl než druhý dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Keylor . Nech ide do prdele ten atlet

Reagovat
Ed_Hazard

Keylor frajeer. Ale velmi zle kopnuté

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Navas Pro chcete DDG?

Reagovat
Kokesh

Navas je úžasný.

Reagovat
smazaný uživatel

To je borec.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento ročník vidím už tretí zápas Španielskej ligy a treba napísať, že rozhodcovia sú v PD totálni kkti ako každú sezónu. To je proste úbohosť ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta penalta byla jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorší na tom je, že každý to ví ale nikdo s tím nic nedělá

Reagovat
smazaný uživatel

Keylor si tu šanci prostě zaslouží. Ať se Perez vzpamatuje a na DeGeu minimálně letos hodí bobek.

Reagovat
smazaný uživatel

Keylor fantazie!!!

Reagovat
valloire

Keylor

Reagovat
Ángel di María 22

Nedá nic, hrozný dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

přitom nehraje špatně. Zápas blbec

Reagovat
smazaný uživatel

Ma to zatim letos stejne jak Kun za City.

Reagovat
smazaný uživatel

Super pohyb, plno sanci, zadny goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Jak dnes?

Reagovat
smazaný uživatel

To je bezmoc.

Reagovat
Kokesh

Jen ať si to Cris vyzere zase až do dna...

Reagovat
nani92

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem prečo to nevracal pred bránu ale z uhla to jebne silou mocou on

Reagovat
smazaný uživatel

wow, Kroos dole a to vedem jen o 4 goly

Reagovat
Ed_Hazard

A znova musím napísať, že mi Ronaldo pripadá vyšumelý. On by aj chcel, ale mu to proste nejde..

Reagovat
smazaný uživatel

taky nemladne, nebude to donekonecne po 50ti golech za sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

A je to asi stejna pravda jako to, ze Kroos odebira lip balony nez Xabi.

Reagovat
Kokesh

Není vysumely. Příští zápas tam pošle hattrick. Jen tyhle výkyvy jako dnešní zápas kdy udělá při zakončení vše špatně má sezónu co sezónu...o to příjemnější je pak ale návrat na trůn.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak loni tam mel obdobi, kdy nedaval ani do prazdne.

Reagovat
Kokesh

A zakopaval před brankou o svoje nohy...proto jsem psal, ať si to dnes vyzere. To ho zase vystřelí do výšin...on se umí z neúspěchu nalopnout jako nikdo.

Reagovat
Ed_Hazard

Aký časový úsek považuješ ty za to "odobie"? Ved je hotovyý odkedy dostal Zlatú loptu, mesiace sa to zvalovalo na rozchod s Irinu, potom dal v niekoľkých zápasoch góly, hattricky ale inak nič. Nehovorím, že je z neho drevo, len to nie je ten Ronaldo ktorého poznáme z minulých sezón..

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zas meles? Jaky zas nic? Vzdyt od Clasica sel zase nahoru a daval gol za golem az do konce.

Reagovat
smazaný uživatel

Kroos střídá.. Do píči Rafa taková revoluce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jsme podle mě dobře organizovaní, proto nedostáváme góly, ale naopak vepředu občas svázaní. Za Carla měli hráči více volnosti, takže vepředu nebyli tak svázaní, ale vzadu byly větší mezery. To jsou prostě plusy a mínusy rozdílných přístupů. Pamatuju si první zápas Carla na Bernabéu, který byl shodou okolností taky proti Betisu, ten byl tehdy o něco slabší a vyhráli jsme po horším výkonu 2:1.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

ten gareth tam je ale vážně totálně na pi*u....vždyť hrajeme v 10ti dozadu i dopředu, je naprosto neviditelný, bez míče, bez pohybu, do defenzívy taky nepomůže....střelit do United dokud to jde :D

Reagovat
smazaný uživatel

74. a třetí střídání

Reagovat
Aldeano

Vítej Mateo

Reagovat
teenz

Dani 2 zapasy - 0 minut. Rafa

Reagovat
smazaný uživatel

7 minut.

Reagovat
teenz

Ok, uz si nezaslouzi zlamat nohy, ale jen pres drzku.

Reagovat
Kokesh

Carlo dva zápasy, náhradníci dohromady 15 minut. co chete Rafovi za dnešek vyčíst, HM?

Reagovat
teenz

Ja nevim.. Je to pica ?

Reagovat
Kokesh

Měl jsem se zeptat zdi, to bych se dozvěděl vic.

Reagovat
teenz

Treba.

Vsak je Dani asi o tri glalaxie dal, tak proc nehraje ? Spanel, odchovanec, sympatak.

Reagovat
Kokesh

Vyhravame 4:0, rychle protocili všechny náhradníky. Loni pod Carlem ho Arbeloa třeba posadil v LM...je to Rafuv boj, ale zatím děláte z komára velblouda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Benítezova rotace.

Reagovat
smazaný uživatel

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, to je škoda sergio

Reagovat
Aldeano

Sergio

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni jeb** do Balea ale mě přijde hroznej Marcelo. Ten nedokáže normalne přihrát, milion zabitejch míčů.. Fábio go back

Reagovat
smazaný uživatel

A nepustim nikoho !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo to kope Ronaldo ???????

Reagovat
smazaný uživatel

Z téhle vzdálenosti to má kopat prostě James....

Reagovat
smazaný uživatel

Kroos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten trávník je katastrofa! co za výmysl to tam položili letos?

Reagovat
Ed_Hazard

Po rokoch nie je na SB slovenský trávnik, to je hneď vidieť

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro hroznej řezník jako štít super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, mne ten Ronaldo tak lezie na nervy ... Fakt, to je hráč, ktorému keď nejde tak sa na neho nedá pozerať. A ešte je aj zbytočný pre mužstvo ...

Reagovat
CHONG

Case je slušný hrobař

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro dostane tak 15 žlutejch za sezonu..

Reagovat
misinho7

Pici Gareth

Reagovat
Ángel di María 22

Ta pizda se takhle trefí.

Reagovat
Aldeano

Casemiro a Bale

Reagovat
smazaný uživatel

první dotyk s míčem v druhém poločase

Reagovat
smazaný uživatel

Bale 2+1

Reagovat
smazaný uživatel

2+1 Hovorim od zaciatku najblizsich 5 zapasov ma vyhovorku

Reagovat
smazaný uživatel

MANITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Betis by se měl fakt zamyslet, dostat dva goly od Balea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

To uz je uplny dno.

Reagovat
smazaný uživatel

Who cares

Reagovat
Jerichoo

Vyborna Gareth, natiahneme Eda aspon na 120mil€

Reagovat
valloire

ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Ale "fans" Realu sa netesia z golov Balea, ale dopraju radsej golik zalostnemu C.Ronaldovi aj napriek nizsej vyhre

Reagovat
smazaný uživatel

ty o "fans" prosímtě nic nepiš, co si dneska předváděl u Lovrena

Reagovat
smazaný uživatel

Porovnavat skvely vykon Balea s Lovrenovym? To chce debilitu.

Reagovat
teenz

Vsak tenhle vykon mu dovoli dva tymy za sezonu v PD, tak ted ma jeden za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

A to dneskam ani nemal hrat pretoze zapas proti novacikovi doma by mali hrat nahradnici . Ale chapem ze dneskam ta suhra pola potrebna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Ja sa tesim!!

Reagovat
smazaný uživatel

Cest vynimkam

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

to su neni ani fans

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole co to je za řeč?

Reagovat
valloire

Reagovat
I am Mancunian

madarstina

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

*nie su; a

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
CHONG

Pěkně Gareth, konečně si rozpomněl na časy v Londýně a zkusil to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Ronaldo i Messi 2 kola po sobě střelecky na prázdno. To se asi taky dýl nestalo.

Reagovat
misinho7

zaujimave no..je mozne ze sa to ale pretiahne.. barca ma atletov a cris kto vie ci sa chyti nabuduce

Reagovat
smazaný uživatel

@MisterChiping

No goals or assists for Messi in the first two matchdays of La Liga. That hasn't happened in 8 years.

Reagovat
One-Real

Pekne si drevak zvedl cenu, tak snad koukal Edo.

Reagovat
teenz

Snad nekoukal Perez.

Reagovat
Ángel di María 22

What difference does that make?

Reagovat
One-Real

Jinak jak je Danilo zatim herne daleko za ocekavanim, tak jediny predskakovani hracu ma fakt paradni, dneska z toho bylo nekolik balonu.

Reagovat
misinho7

Ako carvajal je podla mna lepsi ale asi Danilo je pre Rafu lepsi dozafu a je hlavne dost vyssi..on to asi riesi tak ze Marcelo je utocnejsi tym padom pravy kraj cvce mat viac zaisteny ..co ke ale skoda lretoze Dani je spicka a musi hrat

Reagovat
Ángel di María 22

Akorat ma uplne mimozni myslenkovi pochody aneb centrovani do vapna z nakejch 50ti metru od brany.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Cules, jak to vypadalo? Nechce se mi to tu ted cist. Vermabauer zas MOTM?

Reagovat
10FKK

Celej zápas do autobusu Malaga jedovatý protiútoky, velmi důsledný bránění + prasení, sudí slabej.. Nám ještě chybí lehkost, ale dobrá práce od všech a nadstavba od Lea, Dona a Neye s buldočí snahou Luisita dopředu s velmi slušným výkonem obrany přinesla zaslouženou odměnu.. Verma má velmi slušnou fazónu a hrál stejně jako proti Bilbau výborně! MOTM asi Leo o kousek před Vermou...

Reagovat
patas92

Díky díky...takže v podstatě klasika od Malágy, aspoň že tam padnul ten jeden

Reagovat
10FKK

Jo.. Na ně neumíme...

Reagovat
smazaný uživatel

YPC tam dneska musí jít doprdele.

Reagovat
Ángel di María 22

Misto "P" "F" a chybí ti tam čárka před prdelí, ne?

Reagovat
patas92

mezera za "do"

Reagovat
Ángel di María 22

Taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, díky za upozornění. YFC. A tobě chybí čárka v prdeli, máš srostlé půlky.

Reagovat
10FKK

Reagovat
Phillipinho

Ja se bojim, ze zas zustane na tribune.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě se toho taky bojím.

Reagovat
smazaný uživatel

Malaze citelně chyběl a pořád chybí zakončovatel. A kvalitnější řešení finální fáze. Bylo to tak jak proti Seville, tak i teď. Herně obstáli a Barcelonu mohli porazit, brejků tam bylo více než dost. Tragédie však je, že poserou finálku a když ne tu, tak ve vápně zase nikdo není. A když už je tak se chová jak neškodný výletník.

Reagovat
smazaný uživatel

A vlastně to je dlouhodobý problém Malagy.

Reagovat
smazaný uživatel

Z těch slabších, co jsem zatím viděl doufám v bodové zisky Gijonu, Eibaru, Las Palmas. Granada a Betis zklamání.

Reagovat
smazaný uživatel

Sympatičtější než Gijon mi tam zatím nebyl nikdo. Getafe a Levante těžko začnou být. Myslím si, že Granada bude mít obrovské problémy. Neviděl jsem tam proti Eibaru nic, co by nasvědčovalo opaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe, Levante a Granada by asi bylo ok. První dva jsou hnusná klíšťata. Nováčci ok. Betis chtěl hrát fotbal, z toho snad vystřízliví a budou něco sbírat.

Reagovat
Phillipinho

Getafe a Levante maji slusny kadry, ti bohuzel letos dolu podle me urcite nepujdou.....

Reagovat
smazaný uživatel

To se jeví docela jasně. Ale bylo by to fajn. Ti nováčci jsou sympatičtí.

Reagovat
smazaný uživatel

A Depor, ať jsou bídní jak jsou, tak z nostalgie je tam chci.

Reagovat
Phillipinho

Na Depor letos koukni. Minulou sezonu byli spatni, ale v lete posilili velmi dobre-Cani, Fede, Luis Alberto, Navarro, Mosquera, Fayr a hlavne jim zustal Lucas Perez. Ja jim fandim a podle me se letos zachrani uplne v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za tip. I když mě svým profilem z minulé sezony dost odrazují, tak tenhle přehled o posilách mě docela navnazuje.

Reagovat
Phillipinho

Betis se zachrani, posilili slusne, kdyby jeste prisel Joaquin, to by byla parada. Palmy sympaticti proti nam, ale tezko rict, jestli to nebylo nasim bidnym vykonem. Gijon pekny vykon proti Realu. Ja na sestuo vidim Granadu, Palmy a Eibar/Gijon.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, hluboko uvnitř tam taky vidím Granadu a Palmy. A ten třetí budu doufat v to, že to Eibar nebo Gijon nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

na zostup vidím nás ak sa neporieši nejaký útočník, lebo Manucho neni gólový hráč, Miku je "žolík" Fariňa sa v Depore nejak nepredviedol, hviezda Bebé je Bebé, loptový virtuóz Ebert momentálne vymetá nočné kluby, Lass je nególový a to isté aj Adri...

Paco si postavil hlavu, že Baena musí hrať, tak hráme bez DM, čo sa pri pohybových schopnostiach Trashorrasa rovná defenzívnej samovražde

ak sa Zé zle vyspí, tak hráme s poplašeným madridistom na stopérovi, resp. s hyperpomalým Amayom

našťastie máme Toňa, ktorý keď zatiahne roletu, tak je nepriestrelný viz Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám horší sezónu, ale tak nějak nepochybuju, že se zachráníte.

Reagovat
smazaný uživatel

Sledoval niekto posledný zápas Gijónu ? Neviete ako zahral Alen ? Díky za info

Reagovat
Atlético de Madrid

Sevilla je hodně nabouchaná, jsem zvědavej, jak budou hrát proti nám. Abych totiž pravdu řekl, tak se mi ten tým aspoň teoreticky jeví líp složenej, i když tak kvalitní stopery, CM ani útočníky jako my nemaj..ale u nás mám pořád pochyby, co s těmi kraji zálohy.

Reagovat
Phillipinho

Sestava proti Seville by mela byt stejna az na vynucenou zmenu nalevo, kde nastoupi Gamez a vedle Griezmanna by mel nastoupit Torres. Daleko radsi bych tam videl Jacksona nebo Vietta, ale co se da delat. Cholo jeste vaha, jestli nasadi Olivera nebo RG. Jestli tam da RG, tak to mozna ani nebudu zapinat. Pral bych si videt Carrasco, ale pochybuju, ze se vubec dostane na lavku . Na strane Sevilly se nevi, jestli nastoupi vedle Krycha Krohn nebo Iborra, ale tipnul bych si Iborru. Llorente by mel naskocit z lavicky a na jeho ukor zustal mimo nominaci Immobile.

Reagovat
Atlético de Madrid

Já jsem celkem optimista. Ze začátku sezony se dá čekat, že nový hráči jako Vietto, Carrasco a Correa hrát nebudou, stejně jako loni Griezmann. Pak se snad všichni do hry budou dostávat, i když s tim Correou nevim nevim, no. Ten RG na křídle je smrt veškerýho fotbalu, ale výsledky to občas má

Reagovat
smazaný uživatel

Gameiro tam nic nahoře sám neudělá, ale Emery si zas nedovolí postavit od začátku Llorenteho když je tu chvíli a to se mu ani nedivím, proto čím dál víc nechápu to s tím Immobilem...každopádně pokud nastoupí Gameiro, tak doufám, že pod ním Iborra a Banega na středu vedle Krycha. Chytat bude asi opět Beto, čili Rico dle očekávání odstřelen, to mě taky sere.

Reagovat
smazaný uživatel

Sport TV jsou dobrý jebky. Monako - PSG nic, AS Řím - Juve taky nic. Díky bohu za Dajto!

Reagovat
smazaný uživatel

uuuuu Llorente od začátku tak to je slušný a příjemný překvápko, do toho zápasu se hodí stokrát víc než Gameiro...no uvidíme co vymyslí

Reagovat
Ángel di María 22

Beto, Coke, Rami, Carriço, Tremoulinas, Iborra, Krychowiak, Banega, Vitolo, Reyes y Llorente.

Reagovat
Phillipinho

Oblak-Juanfran Gimenez Godin Gamez-Oliver Gabi Tiago Koke-Griezmann Torres

lavicka: Moya,Savic,Saul,Carrasco,Correa,Vietto,Jackson

RG na tribune Cholo

Reagovat
Masi

Ta lavička... to tam jsou 3 skoro top útočníci, to se atletům povedlo letos, aby nakonec o Griezmanna nepřišli, pokud na deadline příjde nějaká šílená nabídka.

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak když Atleti nebudou chtít prodávat, tak o něj nepřijdou...

Reagovat
Masi

Jj, ale kdyby přišla fakt velká nabídka, on by to zase takovej problém nebyl, ty náhrady jsou .

Reagovat
Atlético de Madrid

nejsou

Reagovat
Masi

Jasně že jsou

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou. Griezmann je momentálně nenahraditelný. Ta hra na něm pomalu začíná záviset jako na Diego Costovi. Je to všudybyl, jeho střela je jedna z nejlepších, co jsem kdy viděl. Málokdy mine zařízení. V mezihře dokonalý. Tvrdý, agilní, jistý na míči. Dneska tam Banegovi šoupl takové jesle až se mi z toho protočily panenky. Borec.

Reagovat
Masi

Jo já se nesnažím říct, že máte na lavce druhýho Griezmanna, ale že tam máte alternativy a ne jednu a ne zrovna špatnou .

Reagovat
-Kopy-

Ryan, Barragan, Mustafi, Vezo, Gayà, Fuego, Danilo, De Paul, Santi Mina, Negredo, Rodrigo

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduje niekto Castillu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Si.

Reagovat
smazaný uživatel

strasna nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda slaby slovo, to byla hruza uplna. Se divim, ze jsem vydrzel tak dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje v nové sezoně Odegaard?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc. Prvni zapas sice vytvoril tri cisty tutovky (ani z jedne samozrejme gol), ale bylo hodne videt, jak je otravenej. Furt si sbiha do zony mezi zalohou a utokem, aby se tam nejak otocil s balonem a neco vymyslel, ale ti zaloznici za nim bud nahraji do strany, dozadu nebo to nakopnou. Takze ve vysledku nebyl tolik u balonu, jak by potreboval, a docela ztracel a kazil. A vcera jsem videl jen polocas, travnik klasicky hruza, pod vodou, Castilla si nedala tri nahravky za sebou, ale on se mi libil asi nejvic z ofenzivy, protoze jako jedinej vzdycky umi zachovat chladnou hlavu a sehrat to konstruktivne. Ale jemu se tam urcite moc dobre nehraje, zas takova individualita to neni a Castilla hraje strasne hloupej hura fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento rok si zacina viac verit a tie lopty zacina viac tahat a viac hrat na seba .

Reagovat
smazaný uživatel

Co to jako Valencia predvadi??

Reagovat
-Kopy-

hrůza no.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelná sračka. Kombinace nesehraných průměráků a 30-milionových hvězdiček s pětinovou hodnotou vede k tomu, že nás doma přehrává v rámci ligy (pod)průměrný Depor. Tak to snad Lim s Mendesem zachrání ke konci přestupáku nějakým dalším předraženým žhavým artiklem, nejlépe třeba z Bragy. Místo druhého poločasu jdu radši sledovat Sandru Bullock za volantem smrtícího autobusu. Hnůj.

Reagovat
Phillipinho

Tak ja nechapu, co Nuno dneska touhle sestavou sleduje.

Reagovat
smazaný uživatel

Netuším, nemá to žádný systém, dopředu tragédie. Když už to stálo za hovno, dokázal to na sebe urvat často třeba Feg, místo kterého tam dneska operuje tragický Mina, který je na zemi víc než na nohách.

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann dive Tuto malo ist na redku

Reagovat
smazaný uživatel

Som v tunisku a zapol som to tu na hoteli bein sport v katarcine, kukam to od 37. minuty a nechapam preco zase hraje santi mina... preco trener neda sancu Bakkalimu od zaciatku ? V priprave to bol nas najlepsi kridelnik, hra velmi dobre, Mina je slaby, neohrabany, musi este makat, je dobre ze chalani dostavaju sancu, ale treba ich striedat, lebo z toho budu aj kabine problemy. JE DOBRE ze divaci sa sem tam odhdlaju k piskotu, leb o aj tak hra sa uz trocha lepsila v ii. polcase

Reagovat
smazaný uživatel

aký jazyk je katarčina?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Torres je stasny kazdu situaciu vyriesi na hovno zbytocnou kluckou zasebci alebo zle nahra kazdi brejk zabije . To moze byt trestuhodne ked tam Sevilla poslala cely arsenal co ma .

Reagovat
Kokesh

Pod Emerym hrají riskantne jako prase, ale já mám Sevillu zafixovanou za největší palice. Chvílemi se na to opravdu pěkné dívá, ale proti Atletum nemají šanci... Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

hm jedna chyba na tiketu, zpicena valencia

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobre ze to takto dopadlo a hlavne doma s relativne slabsim superom. a je dobre ze santo spravil to s triedanie negredo paco aby si divaci zapiskali. cim skor pride to odvolanie trenera tym lepsie. ale chapem ze to chce este nejake 3 ligove zapasy biedy. toto nema buducnost. na tomto sa neda budovat

inac nepozeral som atletico cely zapas, ale je videt ze Simeone je niekde inde a ma to pod kontrolou, Emery by sa mal zamyslet, lebo toto bola bezradnost jeho taktiky. dneska skoncil ako arsene wenger

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost. Sevilla hrála skvěle. Měli tam 15 minutovku, kdy nás točili jak Barca na Nou Campu. Absolutorium zaslouží stoperská dvojka Gimenez - Godin. Dovolím si tvrdit, že Real by proti dnešní Seville prohrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla byla hrozná. První poločas tragédie, režiséři Banega s Reyesem úplně mimo, kazení jednoduchých příhrávek každou minutu, Tremoulinas na kraji celej zápas špatnej..druhej poločas začal hrát Reyes a tak ho Emery geniálně (opět) stáhl v době kdy za 20 minut se vše hrálo jen na jeho straně...mít v týmu hlavičkáře jako Rami, Krycho, Iborra a Llorente a asi z 12 rohů, 5 standartek neudělat absolutně nic je tak špatnej result...Atletico prostě klasicky účelově zničilo soupeře, Griezmann fantasticky, Carrasco bude taky dobrej a dnes se mi dost líbil Juanfran a Oli Torres v první půlce. Oblak bez ztráty kytičky, Godín skvělý ale ty jeho dvojitý nůžky nevím jestli byly pokaždý na místě, jednou vyšly, jednou ne...Gimenez paradni. Zkrátka a jednoduše účel světí prostředky

Reagovat
smazaný uživatel

Ten entuziasmus byl heroický. Vždyť dávali Atléticu kotel, který tomuhle Atléticu ani Barca nedává. Ani finální fázi neřešili špatně, bylo tam zkrátka klasicky husto. V zahuštění prostoru je Cholova ekipa nejlepší mužstvo na světě. To byla prostě zeď. Nebyl bych tak kritický. Góly Atlética byly dost nečekané, s tím se dalo málo dělat, i když Beto u Jacksona trochu zaváhal. Co mi přišlo špatné byla remíza s Malagou. Tam byla Malaga lepší. Dneska vyrovnaný remízový zápas, s neskutečnými individuálními výkony Atlética. Plus síla Cholovy lavičky.

Reagovat
Ángel di María 22

Byl to hodně pod úroveň výkon. Hlavně co se týče kreativity. Atletico dostalo ty body dost zadarmo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele