Primera División - preview 2. kola

29.08.2014, 08:49, aktualizováno 31.08.2014, 08:36
Previews
Barcelona před týdnem porazila Elche, nyní jí na půdě Villarrealu čeká tvrdší oříšek. Snadné to nebude mít ani Real Madrid, ten se představí v San Sebastianu. Deportivo hostí doma Rayo, v nočním zápase se proti sobě postaví Elche a Granada...
Villarreal CF - FC Barcelona  (neděle 19:00)
Nedělní porce zápasů druhého kola Primera División začne soubojem dvou úspěšných týmů z prvního kola. Barcelonští zavítají na stadion El Madrigal ve Villarrealu, kde je čeká skvěle rozjetá Žlutá ponorka. Zatímco Blaugranas stále ještě doplňují kádr a odehráli jen jedno ostré utkání, Villarreal má před sebou už čtvrtý soutěžní zápas, přičemž o skvělém startu do sezony svědčí především impozantní skóre 9:0.

Vstup do nového ročníku se Villarrealu povedl na výbornou. Svěřenci trenéra Marcelina dokázali přes kazašskou Astanu s přehledem postoupit po skóre 7:0 do základní skupiny Evropské ligy, kde je čeká Apollon Limassol, Mönchengladbach a Curych. "Byly tam ještě náročnější skupiny, takže náš los bereme jako povedený. Nemusíme ani tak daleko cestovat a navíc jsou soupeři velmi kvalitní. Jsme velmi šťastní, že můžeme opět hrát Evropskou ligu. Náš tým si prošel sestupem z nejvyšší soutěže, druhou ligou a po skvěle vydařeném minulém ročníku máme nyní nový cíl, který je neméně vzrušující. Totiž kvalifikovat se do Ligy mistrů," naznačil Marcelino své ambice vyhrát celou Evropskou ligu, což by jeho klubu zajistilo vstupenku do milionářské soutěže.

Villarreal si kromě úspěchu v play off Evropské ligy počínal úspěšně i na domácí scéně. V prvním kole si Žlutá ponorka bez větších problémů poradila s Levante, kde svému týmu zajistily důležité venkovní vítězství góly Ucheho a Čeryševa. Ligová premiéra v novém ročníku před vlastními diváky by ale měla prověřit pevnost obrany Villarrealu více než týmy Astany a Levante, takže se doposud čisté konto gólmana Sergia Asenja může rázem stát minulostí.

Barcelona před letošní sezónou výrazně obměnila kádr a na lavičku katalánského velkoklubu usedl nový kouč Luis Enrique. Tomu se první vystoupení na Camp Nou nakonec povedlo a po vítězství 3:0 nad Elche si Blaugranas připsali plný počet bodů. Nutno však dodat, že Elchce rozhodně nemá kvalitu Barcelonských, kteří svého protivníka hladce přehrávali i v deseti. Výlet do Villarrealu by ale už měl být pro Katalánce větší prověrkou a také náznakem, co s týmem v posledních měsících dokázal Enrique udělat.

Zatím nejnovější a v pořadí již sedmou letní posilou Blaugranas je brazilský obránce Douglas, jenž v minulé sezóně oblékal dres Sao Paula. Jeho transfer přišel vedení Barcelony asi na 5,5 milionu eur, ale částka se ještě může změnit v závislosti na počtu startů mladého beka. Jenže Douglas stejně jako nejdražší posila Luis Suárez do utkání ve Villarrealu nezasáhne, mimo hru je rovněž Iniesta a hrát nemůže ani potrestaný Mascherano, na jehož místo naskočí s největší pravděpodobností Piqué. Do nominace se vrací uzdravený Neymar. Zápas začíná v 19:00 a utkání bude řídit Carlos Velasco.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Costa, Ruiz, Gabriel, Rukavina - Čeryšev, Bruno, Trigueros, Cani - Uche, Giovani
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Bravo - Alba, Mathieu, Piqué, Alves - Rakitic, Busquets, Xavi - Munir, Messi, Rafinha
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo La Coruña - Rayo Vallecano  (neděle 21:00)
Po roce stráveném v druhé lize se fanoušci Deportiva La Coruňa mohou opět těšit na soupeře z La Ligy. Jako první v nové sezóně zavítá na stadion Estadio Riazor madridské Rayo Vallecano. Oba soupeři by měli dle papírových předpokladů bojovat o samé udržení mezi španělskou elitou, takže zápas je kromě velké premiéry domácího kouče Fernándeze před vlastními diváky okořeněn i faktem, že půjde i o potenciálně důležité body.

Deportivo prodělalo za toto léto velké množství změn včetně střídání na trenérském postu. Novému kouči Víctoru Fernándezovi se ale první zápas na půdě Granady příliš nepovedl, jeho mužstvo totiž podlehlo Andalusanům 2:1, přestože se jako první ujalo vedení. "Musíme pořádně zlepšit bránění přímých kopů. Druhou branku jsme si dali vlastně sami. Soupeř rozehrával opravdu z velké dálky a my jsme bránili blízko vlastního vápna, čímž jsme ztížili práci našemu brankáři. To se v přípravných zápasech nestávalo, musíme na tom zapracovat," zklamaně komentoval prohru v Granadě pravý obránce Deportiva Laure.

Je jasné, že la Coruňa musí v boji o udržení spoléhat hlavně na domácí prostředí, což se jim ale překvapivě nedařilo ani v druhé lize, kde si z jednadvaceti zápasů na svém stadionu připsali jen osm výher a v tomto ohledu patřili mezi průměr Segunda División. "Pro záchranu bude životně důležité, abychom z Riazoru udělali nedobytnou pevnost. Místo, kde se budeme cítit dobře, a naši fanoušci budou mít radost z naší hry. Musíme začít sbírat body, co nejdřív, abychom nabrali sebevědomí," dodal zkušený bek. Zda Laure nemluvil do větru, bude jasné po zápase s Vallecanem.

Rayo Vallecano vstoupilo de sezóny překvapivou remízou s Atléticem Madrid, což se i kvůli městské rivalitě obou klubů cenilo na stadionu Vallecas dvojnásob. Bezgólová remíza s obhájcem titulu však Bleskům nebude nic platná, pokud nepotvrdí dobrý výsledek i proti svému předpokládanému tabulkovému soupeři. "Nikdo by neměl žít z minulosti. Vše, co jsme proti Atléticu předvedli, byl dobrý druhý poločas a přijatelný výkon v prvním. To nám nezajistí vůbec nic, naši hráči musí vědět, že minulý zápas je pryč. Deportivo nás zcela jistě přehraje, pokud bychom jakýmkoli způsobem zmírnili své tempo," poznamenal na tiskové konferenci hostující kouč Paco Jémez.

Rayo na stadionu Riazor v La Lize ještě nikdy nevyhrálo, ale tato statistika Jeméze neznepokojuje. "Můj tým má rád výzvy. Vítězství by nám zařídilo fantastický vstup do sezóny a v průběhu ligové přestávky bychom byli v dobrém psychickém rozpoložení, jelikož bychom věděli, že máme v kapse důležité body," dodal Jémez, v jehož výběru by se mohl poprvé objevit i Leo Baptistao, jenž se do svého předchozího působiště vrátil v průběhu léta z Atlética. Hostující trenér ovšem varoval, že brazilský útočník ještě nemá kondici, aby zvládl celých 90 minut.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Lux - Canella, Insúa, Lopo, Laure - Domínguez, Rodríguez - Luisinho, Fariňa, Cavaleiro - Toché
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Nacho, Ba, Castro, Tito - Trashorras, Baena - Kakuta, Bueno, Aquino - Baptistao
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Sociedad - Real Madrid  (neděle 21:00)
Podobně jako Barcelona zamíří i Real Madrid ve druhém kole Primera División na hřiště těžkého soupeře. Bílý balet cestuje do San Sebastianu, kde na něj čeká sedmý tým loňské sezóny Real Sociedad. Po vypadnutí z Evropské ligy a překvapivé prohře s Eibarem mají domácí co napravovat, Ancelottiho výběr se na druhé straně bude muset obejít bez své největší hvězdy Cristiana Ronalda.

Real Sociedad nevstoupil do nového ročníku příliš šťastně. První zápas s ruským Krasnodarem sice svěřenci Jagoba Arrasateho zvládli a vyhráli 1:0, jenže v odvetě je ruský celek jednoznačné přehrál v poměru 3:0, takže letos si Baskové na rozdíl od loňska evropské poháry nezahrají. Slavný nebyl pro tým ani začátek domácí ligy. Na hřišti nováčka soutěže SD Eibar nedokázal Arrasateho výběr ani jedinkrát skórovat a po brance Javiho Lary slavil překvapivé vítězství outsider. V součtu posledních tří soutěžních zápasů tak má Real Sociedad nelichotivé skóre 1:4.

Jakého soupeře si ale více přát k nastartování obratu od nepříznivých výsledků než Real Madrid? "Neskutečný tým. Vloni získali svoji desátou trofej pro vítěze Ligy mistrů a byli i velmi blízko triumfu v La Lize, takže to pro ně musel být úspěšný rok," poznamenal před zápasem domácí záložník Esteban Granero, jenž se postaví proti svému bývalému klubu poprvé po svém odchodu ze Santiago Bernabéu v roce 2012. "Bude to pro mě výjimečný zápas po tom, co vše jsem v Realu prožil. Stále tam mám mnoho přátel," dodal sedmadvacetiletý Granero.

Madridští sice nedokázali využít první letošní příležitost k zisku domácí trofeje, když v odvetném zápase španělského Superpoháru padli na hřišti konkurenčního Atlética, ale na rozdíl od svého aktuálního soupeře zvládli první ligové kolo. Bílý balet si s nováčkem z Córdoby poradil 2:0, když se trefili Benzema a Ronaldo. Jenže právě portugalský kanonýr bude muset vynechat zápas proti Baskům, aby doléčil lehčí zranění a byl fit pro další část sezóny. "Cristiano je v pořádku, jen jsme chtěli využít tento a následující dva týdny k tomu, abychom se ujistili, že se kompletně zotaví a nabere kondici na zápasy proti Atléticu a v Lize mistrů," uvedl na tiskové konferenci Carlo Ancelotti.

Italský kouč se bude muset rovněž obejít bez Xabiho Alonsa, jenž se v průběhu týdne upsal Bayernu Mnichov a za 10 milionů eur opustil klub, ve kterém strávil pět sezón. "Odchod Xabiho byl pro mě překvapením, protože bylo vše v pořádku. Udělal toto rozhodnutí sám a my to respektujeme. Vždy byl vůči nám a celému Realu čestný a my si jej stále velmi vážíme," dodal na adresu Alonsa Ancelotti.

Kromě Alonsa a Ronalda nebude Ancelotti moci nasadit ještě zraněného Jesého. Arrasate pak nebude mít k dispozici Ansotegiho ani islandského kanonýra Finnbogasona. Zápas začíná ve 21:00 a hlavním sudím bude Juan Martínez Munuera.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Zubikarai - Yuri, I. Martínez, Elustondo, C. Martínez - Bergara - Cstro, Pardo, Canales, Prieto - Agirretxe
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Marcelo, Ramos, Pepe, Carvajal - Rodríguez, Kroos, Modrič - Isco, Benzema Bale
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Elche CF - Granada CF  (neděle 23:00)
Tečku za druhým kolem La Ligy udělá v neděli večer zápas mezi Elche a Granadou. Domácí čeká po Barceloně další nepříjemný soupeř, ale kouč Fran Esrcibá věří ve vydatnou podporu fanoušků navzdory pozdní noční hodině. Naopak Nazaríes jsou po vítězství nad La Coruňou nažhavení na dalšího papírově slabšího soupeře.

Vloni dělil Elche od sestupu zpět do Segunda División pouhý bod, takže v druhé sezóně v řadě po návratu mezi španělskou fotbalovou elitu se budou chtít v Elche boji o sestup jednoznačně vyhnout. Lehké to však rozhodně mít nebudou. To ukázal již první zápas, ve kterém Franjiverdes podlehli Barceloně 0:3. Před vlastními diváky ale domácí slibují zcela jiný obraz hry.

"Když si znovu nakloníme naše diváky a získáme jejich podporu, bude to pro nás největší úspěch. Nemyslím, že musíme naše fanoušky vyzývat, aby dorazili i takto pozdě večer. Vím, že dorazí ve velkém počtu. Na rozdíl od zápasu s Barcelonou budeme více útočit, protože nás poženou dopředu diváci. Oni nás přinutí nechat na hřišti všechno," vyjádřil se Escribá bojovně. Domácí kouč však vyjádřil i respekt k soupeři: "Granada je sehraná a její hra už jednoznačně nese rukopis trenéra Caparróse, bude to velmi těžký zápas."

Joaquín Caparrós přišel do Granady v létě a celé léto pracoval na dobudování kádru. Znovu nabytá sebedůvěra týmu se projevila hned v prvním kole La Ligy, kdy Granada otočila vývoj utkání a nakonec přehrála Deportivo La Coruňa v poměru 2:1. Na obratu se jedním gólem podílel i Rubén Rochina, jenž se před zápasem vyjádřil na adresu svého aktuálního soupeře. "Proti Elche musíme předvést stejný výkon jako ve druhém poločase prvního zápasu. Z naší strany musí být vidět odhodlání a disciplína stejně jako v zápase s Deportivem," uvedl třiadvacetiletý útočník se zkušenostmi z anglického Blackburnu.
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Tyton - Albácar, Pelegrín, Lombán, Suárez - Ángel - Rodrigues, Mosquera, Pašalič, Coro - Jonathas
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Dimitrievski - Sissoko, Mainz, Babin, Nyom - Carlos, Yuste, Rico, Rochina - Machís, El-Arabi
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Athletic Bilbao - Levante UD  (sobota 19:00)
Přestože zatím nemají v domácí soutěži ani bod, mohou hráči Athleticu jít do zápasu s Levante s pořádným sebevědomím. Jak je něco takového možné? Odpověď je nasnadě - svěřenci Ernesta Valverdeho si totiž ve středu poradili v předkole Ligy mistrů s nepříjemnou Neapolí a po výhře 3:1 slaví postup do milionářské soutěže po dlouhé šestnáctileté absenci.

Prohra s Malagou 1:0 z prvního kola však znamená, že další zaváhání by bylo značnou a především zbytečnou komplikací, což si Valverde dobře uvědomuje. Trenér baskického klubu tak před utkáním s Levante kladl důraz na to, aby hráči neztratili koncentraci a věnovali se aktuální prioritě. První zápasy skupinové fáze Ligy mistrů přece jen začínají až v polovině září...

"Je třeba odložit euforii ze zápasu s Neapolí stranou, protože jsme bodově na nule a potřebujeme je začít sbírat," prohlásil Valverde na tiskové konferenci. "Samotný fakt, že jsme minulý týden prohráli, nás nutí k tomu, abychom Levante porazili, zvláště když v třetím kole jedeme na Nou Camp."

Trenér Athleticu dále potvrdil, že obránce Andoni Iraola se po zápase s Malagou stále necítí být plně fit, což by mělo automaticky znamenat start Oscara de Marcose na pravém kraji baskické defenzivy. Dalším z náznaků směrem k sobotní základní sestavě byla chvála na hlavu Ibaie Gómeze, debutanta Unaie Lópeze a také stopera Mikela San Josého. "Ibaiovo zranění z minulého roku nám způsobilo spoustu problémů, má ohromnou kvalitu a čich na góly," řekl Valverde na adresu svého útočníka, jenž kvůli svalovým potížím vynechal závěr minulé sezony, ovšem proti Neapoli již oslavil svůj návrat třetí brankou večera.

"Jsem si jistý, že (López) pro nás bude v budoucnu důležitým hráčem, věděl jsem, že si v tomto roce odbude svůj soutěžní debut," pronesl ještě Valverde na adresu vysoce ceněného osmnáctiletého záložníka.

Stejně jako Athletic se i Levante musí po prvním kole zkusit vzpamatovat z nepříjemného vstupu do soutěže, prohrálo totiž doma 2:0 s Villarrealem. Obránce Pedro López si Athleticu cení stejně jako loni, kdy tento klub z Bilbaa skončil na výtečném čtvrtém místě, zároveň však věří, že jeho vlastní tým dokáže těžit z mátožných noh svého soupeře díky náročnému zápasu s Neapolí. "Mají velmi dobrý tým, který je patřičně stabilní. Skvěle se navzájem znají a všechno jim vychází. Hráli ovšem tři zápasy v rychlém sledu za sebou a můžeme je přistihnout v slabší chvilce, kdy budou trochu unavení."

Do sestavy Levante se vrací záložník Pape Diop, zato Rubén García i Andreas Ivanschitz se na zápasovou soupisku Josého Luise Mendilibara vůbec nedostali.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Marcos, Gurpegi, Laporte, Balenziaga - Iturraspe, Rico - Susaeta, Beňat, Muniain - Aduriz
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Jesús - López, Navarro, Adoua, Nikos - Xumetra, Diop, Simao, Zhar - Casadesús, Barral
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Córdoba CF - Celta Vigo  (sobota 19:00)
V jednom ze dvou úvodních sobotních zápasů hraných od sedmi hodin se představí ligový nováček z Córdoby na domácí půdě proti Celtě Vigo. Oba celky mají důvod k tomu jít do zápasu dobře naladěny, na stadionu Nuevo Arcángel se schyluje k zajímavému duelu.

Los Califas se do Primera división vrací po dlouhých dvaačtyřiceti letech díky nečekanému úspěchu v loňském play-off druhé španělské ligy. V prvním kole sice prohráli 2:0, ovšem když takováto porážka přijde na stadionu Santiaga Bérnabeua, těžko lze před prvním domácím zápasem sezony krotit nadšení. Trenér Córdoby Albert Ferrer to ostatně na tiskové konferenci vystihl docela přesně: "Vidím, že celý tým je v pořádku a natěšený, připravený rvát se o každý zápas. Snad se nám zítra podaří vyhrát."

"Euforie je tady znatelná, zvláště ve městě, fanoušci nám svou pozitivitou pomohou," pokračoval někdejší obránce londýnské Chelsea. "Bude to pro nás těžký ročník, ale stejně jako v každém následujícím zápase se i zítra pokusíme vyhrát."

A nutno přiznat, že Celta Vigo se jeví jako pořádně tvrdý oříšek. Způsob, jakým totiž v prvním kole dokázala rozebrat Getafe, svědčí o dobré připravenosti Galicijců, kteří s odchodem trenéra Luise Enriqeuho do Barcelony zdánlivě nic neztratili ze své kvality. Pod novým koučem Eduardem Berizzem je cíl jasný - i ve třetí sezoně za sebou se na prvoligové úrovni udržet co nejdále od sestupových příček a pokud možno, tak se i pokusit vylepšit skvělé deváté místo z loňska.

Sám Berizzo jako někdejší populární hráč Celty se těší velké oblibě a naděje v klubu na blížící se úspěchy jsou přímo hmatatelné. Přesto se argentinský kouč nechce nechat unést: "Je sice důležité mít své sny, ale jen potud, dokud stojí na pevných základech. Čeká nás ještě mnoho náročných krůčků vzhůru."
Córdoba CF - pravděpodobná sestava:
Carlos - Gunino, López, Pantic, Pinillos - Garai, Rossi - Matos, Silva, Fede - Havenaar
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Jonny, Cabral, Fontás, Planas - Fernández, López - Orellana, Krohn-Dehli, Nolito - Larrivey
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - SD Eibar  (sobota 21:00)
Jestli v prvním kole prožil nováček z Eibaru křest ohněm v podobě lokálního derby s Realem Sociedad, dá se zápas týden nato označit rovnou za výlet do pekla. Baskické překvapení totiž zavítá do Madridu na půdu obhájce ligového titulu Atlético Madrid, který má obzvláště co napravovat...

Stejně jako Eibar zvládnul zaskočit favorita a připsal si hned ve svém premiérovém zápase na prvoligové úrovni vítězství za výsledek 1:0, dokázalo pro změnu v madridském miniderby šokovat i Rayo Vallecano, které ofenzivu Colchoneros dokázalo udržet na uzdě a vydřelo bezbrankovou remízu. Záložník ligového nováčka Dani García si dobře uvědomuje, že ukázat soupeři příliš mnoho respektu může mít za následek ošklivý debakl. "Jsme oba velmi soutěživé týmy. Oni akorát mají více kvality, ovšem nakonec stejně vyhraje ten, kdo ukáže více právě v soutěživosti, zaujetí."

"Půjdeme do Atlética naplno, protože kdybychom tak neučinili a nechali je hrát s míčem, pořádně by nám uškodili. Když budeme couvat, prohrajeme," má o správné taktice jasno García a dodal, že sobotní utkání bude pro něj i celý tým něco jako finále Ligy mistrů. "Jejich rozpočet je asi tak desetkrát tak velký, jako ten náš, ale tohle nebude žádná paralela se soubojem Davida s Goliášem. Každý tým má nějaké slabé místo a my z něj musíme těžit."

Mistři z červenobílé části Madridu mají po remíze s Vallecanem co napravovat a možnou nejistotu z řad příznivců se před druhým kolem jal odstranit záložník Raúl García. "I loni se několikrát říkalo, že si náš tým nevedl fyzicky příliš dobře, ale nakonec jsme ukázali, že to není pravda. Fanoušci si rovněž musí uvědomit, že máme za sebou už dva náročné zápasy v jednom týdnu (vítězný Superpohár s Realem Madrid)."

"Proti Rayu jsme hráli v první půli velmi dobře a mohli v tu chvíli zápas zvrátit ve vlastní prospěch, jenže pro nějaký neznámý důvod se nám to nepodařilo. Po změně stran už tempo naší hry opadlo, což je normální. Na začátku sezony je spousta zápasů. Není jednoduché odehrát je všechny ve stejné intenzitě, ale kdybychom minulý týden skórovali v prvním poločase, mluvilo by se teď úplně o něčem jiném," upozornil García.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Moyá - Juanfran, Miranda, Godín, Siqueira - Griezmann, Gabi, Suárez, Koke - Mandžukić, García
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Irureta - Bóveda, Albentosa, Navas, Abraham - Capa, Errasti, García, Lara - Arruabarrena, Ángel
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Sevilla FC  (sobota 23:00)
Souboj dvou celků, které si v prvním kole nové sezony připsaly po remíze, nabídne utkání Espanyolu se Sevillou. Zatímco domácí mohou vyválčený bod ze hřiště Almérie považovat za malé vítězství, hosté z Andalusie naopak přišli v závěru o vedení v prestižním zápase s Valencií.

Atmosféru v katalánském klubu ovšem navzdory vyrovnávacího gólu Sergia Garcíi z 94. minuty trochu narušuje situace okolo záložníka Davida Lópeze. Ten si v prvním kole přispal obvyklých devadesát minut pobytu na hřišti, jenže poté byl ve zbytku týdne spojován s odchodem do Neapole. Avšak italský klub se zdráhá uvolnit peníze na přestup rovnou v jediné platbě, což celý proces zpomalilo a López by se tak dokonce mohl objevit na trávníku i proti Seville...

Aspoň tak se na předzápasové tiskové konferenci k situaci okolo čtyřiadvacetiletého Španěla vyjádřil trenér Espanyolu Sergio González. "Když je fit a má chuť hrát, tak bude součástí kádru. A pokud uznáme za vhodné, tak bude i v základní sestavě," nevidí González v celé záležitosti žádný problém. "Z pohledu naší defenzivy není mimo něj v klubu žádný podobně laděný záložník. Nenechám se tím ale rozhodit, jediné na co musím myslet, je Sevilla, Sevilla a Sevilla."

González také odtajnil, že se v sobotu na hřišti před domácími fanoušky nepředstaví ekvádorský útočník Felipe Caicedo. "Není stoprocentně fit. Proti Almérii se nemohl pořádně dostat do zápasu, i když si myslel, že je v pořádku. Rozhodli jsme se jej raději tentokrát nenasadit jako opatření, aby mohl začít hezky od píky," vyjádřil se nástupce Javiera Aguirreho i k tomu, proč Caiceda stáhnul již v poločase kola minulého.

Seville se navzdory slibně rozjetému zápasu nepovedlo zajistit si všechny body a nakonec doma proti oslabené Valencii vybojovala jen jediný. Navíc se v průběhu utkání zranila brankářská jednička Beto, jehož nyní poraněné stehno nepustí na trávníky ještě alespoň měsíc. Stejně tak budou trenéru Emerymu chybět Cristóforo s Gameirem a trenér Andalusanů přiznal, že úplně fit ještě nejsou ani posily Trémoulinas, Banega i Deulofeu.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - J. López, Colotto, González, Álvarez - Sánchez, D. López - Montaňés, García, Sevilla - Stuani
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Barbosa - Coke, Pareja, Carriço, Navarro - Iborra, Krychowiak - Deulofeu, Suárez, Vitolo - Bacca
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Getafe CF - UD Almería  (pátek 20:00)
Páteční předehrávka španělské nejvyšší soutěže nabídne souboj Getafe s Almeríí, tedy dvou celků, jež zatím čekají na první ligovou výhru v novém ročníku. Zatímco madridský klub ošklivě narazil a poroučel se v prvním kole s porážkou 3:1 proti Celtě Vigo, Almería alespoň bodovala v domácím zápase s Espanyolem za remízu 1:1.

Trenér Getafe Cosmin Contra uznal, že jeho svěřenci si připsali zcela zaslouženou prohru a především mu scházela adekvátní agresivita. Záložník Diego Castro tak musel uklidňovat fanoušky, aby zatím nepodléhali panice, jejich oblíbenci totiž dovedou zahrát podstatně lépe. A kdy jindy své kvality ukázat, když ne doma proti Almeríi.

"Zrovna jsme prohráli, a i když liga teprve začala, ohromně se těšíme na náš první domácí zápas a zisk tří bodů," prohlásil Castro bojovně na předzápasové tiskové konferenci. "Zítra se znovu představíme před vlastními fanoušky, a jelikož nás loni tolik podporovali, zvláště na konci sezony, potřebujeme jim dát patřičný důvod k radosti a věnovat jim vítězství."

Kromě tvrdé porážky ve Vigu navíc madridský celek utrpěl i několik šrámů ve středu obrany. Stoper Alexis Ruano totiž přijde ještě minimálně o tři týdny sezony kvůli zraněnému stehennímu svalu. Ani Rafa López zápas z minulého týdne pro zranění nedohrál... Absence Contrových dvou prvních voleb do srdce defenzivy může znamenat velkou šanci pro mladíčka Carlose Vigaraye po boku Juana Domíngueze, původním povoláním spíše záložníka.

Navzdory výše uvedeným problémům Diego Castro nepodléhá pesimismu. "Jestliže nás mnozí lidé tipují na sestup, musíme udělat všechno proto, abychom je vyvedli z omylu. Máme prostor na zlepšení a během sezony budou tito skeptici měnit svoje názory."

Almería, jak již bylo řečeno, uhrála v prvním kole remízu 1:1 s barcelonským Espanyolem. Vzhledem k průběhu zápasu je však zisk jednoho bodu jednoznačným zklamáním a snad až příliš podobným selháním, jako tomu bylo před rokem. Tehdy se totiž tento andaluský nováček takřka vyžíval ve ztrátě dobře rozjetých zápasů a na první výhru si musel počkat až do jedenáctého kola.

Trenér Francisco Javier Rodríguez však tvrdý start na lavičce ustál a dotáhl svůj tým až k úspěšné záchraně. Ani tentokrát tak nepodléhá panice a spíše hledá pozitiva. "Analýza našeho výkonu musí jít hlouběji než jen ke ztrátě náskoku v posledních minutách. Udělali jsme spoustu věcí správně, i když se najdou i oblasti, kde se potřebujeme zlepšit. Nemyslím si, že výsledek z prvního kola nějak přílišně ovlivní náš zbytek sezony."
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Valera, Domínguez, Vigaray, Lago - Rodríguez, Lacen - Sarabia, Sammir, Castro - Álvaro
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Rubén - Macedo, Dos Santos, Trujillo, Dubarbier - Verza, Thomas - Méndez, Soriano, Jonathan - Hemed
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Málaga CF  (pátek 22:00)
Druhou z pátečních předehrávek obstarají po desáté hodině večerní Valencie s Malagou. Hosty rozhodně nečeká nic lehkého a favority nejsou ani náznakem, byť si nesou z prvního kola nečekaný a o to cennější skalp silnějšího soupeře. Výhra na Mestalle by Andalusanům vysloužila nejlepší možný ligový start za poslední dekádu.

Naposledy začala Malaga prvoligovou sezonu dvěma výhrami v roce 2002 a po nečekané domácí výhře 1:0 nad Athleticem mohou jet do Valencie s patřičným sebevědomím. Budou ho potřebovat míru vrchovatou, na valencijském svatostánku totiž ještě nikdy ve své jakkoli krátké dvacetileté historii nedokázali zvítězit. V dosavadních třinácti návštěvách Mestally došlo z pohledu Malagy na deset porážek a pouhé tři remízy...

Ani fousatý předchůdce dnešního klubu, CD Malaga, se bilancí na půdě Los Che nemůže chlubit ani v nejmenším. Museli bychom jít ve výsledkových listinách až do sezony 1954-1955, kdy naposledy Mestalla pod náporem Malagy padla. Nástupce Bernda Schustera, Javi Gracia, si tak velmi dobře uvědomuje, jak značné překážce bude v pátek čelit, ovšem víru v příznivý výsledek neztrácí.

"Jsem si dobře vědom přínosu, jaký nám přineslo poražení Athleticu. Musíme z těchto pocitů vytěžit ve Valencii maximum. Je tady šance vyhrát naše první dva zápasy sezony, což není nikdy jednoduché. Zrovna na tomhle stadionu nemáme dobrou bilanci, ale pokusíme se ze všech sil odjíždět domů s dobrým výsledkem," doufá Gracia.

"Historicky byla Valencie vždy tím klubem, který disponoval silným kádrem a kvalitními hráči, se spoustou zkušeností i potenciálem, proto je bylo těžké porazit," pokračoval trenér Malagy. "Snažíme se nahlížet na každý zápas tak, že hledáme soupeřovy přednosti i slabiny. Zrovna ten náš nejbližší se poněkud změnil, ovšem pořád je velmi nebezpečný, pracovitý, rychlý na křídlech a se solidním útokem."

Výkon Valencie z prvního ligového kola ostatně Graciova slova potvrzují. Odvézt si z horké půdy v Seville bod, přestože za nepříznivého stavu dohráváte o desíti, si vyžaduje pořádnou dávku síly jak fyzické, tak té mentální. Nyní se Netopýři pokusí o zisk prvního vítězství v nové sezoně, které by zároveň bylo i premiérovým pro nového kouče Nuna. Situace je o to zajímavější, že tento čtyřicetiletý trenér v roce 2010 působil právě v Malaze, kde měl na starosti brankáře.

"Během své kariéry si trenér vždy musí projít i zápasy, kdy čelí svým bývalým zaměstnavatelům. Nic se kvůli tomu nemění, zítra na ně budu pohlížet jako na rivaly," tvrdí Nuno. "V Malaze jsou lidé, o kterých mám velmi vysoké mínění a prožil jsem tam dobré časy, ovšem zítra jsou jen mými soupeři."
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Barragán, Vezo, Otamendi, Gayá - Parejo, Fuego - Rodrigo, Gomes, Piatti - Alcácer
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Rosales, Sánchez, Weligton, Boka - Camacho, Darder - Horta, Alberto, Juanmi - Santa Cruz
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona11003:03
2.Celta Vigo11003:13
3.Real Madrid11002:03
 Villarreal CF11002:03
5.Granada CF11002:13
6.Málaga CF11001:03
 SD Eibar11001:03
8.UD Almería10101:11
 Valencia CF10101:11
 Espanyol Barcelona10101:11
 Sevilla FC10101:11
12.Atlético Madrid10100:01
 Rayo Vallecano10100:01
14.Deportivo La Coruña10011:20
15.Real Sociedad10010:10
 Athletic Bilbao10010:10
17.Getafe CF10011:30
18.Córdoba CF10010:20
 Levante UD10010:20
20.Elche CF10010:30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (895)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pohled na sestavu Valencie je rok od roku smutnější.

Reagovat
-Kopy-

? Co se ti nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel

Působí to na mě jak nesourodá parta nadprůměrných fotbalistů.

Reagovat
-Kopy-

Právě, že je to skvělá parta.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Phillipinho

Jestli opravdu jeste do konce prestupaku prijde Enzo Perez a kvalitni hrotak, tak jsou pro me Netopyri favorite na 4.misto. Maji kvalitnejsi tym nez minuly rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak min kvalitni tym nez vloni uz snad mit nejde

Reagovat
Phillipinho

Proc jste si misto Varase poridili toho Barbosu?

Reagovat
smazaný uživatel

právě že ne,Valencia de celkem nahoru...

Reagovat
smazaný uživatel

v súboji poplašencov Guaita vs. Rubén bude remízka

haluzák v bráne Malagy si pripíše prvú prehru

Reagovat
smazaný uživatel

Guaita muž zápasu podle whoscored

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak bych se chtěl zeptat proč hraje pořád Tonda Barragánů a nehraje Cancelo či Joao?

Reagovat
-Kopy-

Cancelo přišel před týdnem teprve a je ještě dost mladej, Joao byl na odchodu, teď to Nuno snad přehodnotil, tak uvidíme jak to sním bude...

Reagovat
sensei25

My sme už uzavreli prestupový trh,alebo je možné, že by k nám ešte niekto prišiel???

Reagovat
smazaný uživatel

po Douglasovi uzavřenej

Reagovat
sensei25

som,že ešte príde niekto do defenzívy,ale tak som spokojný

Reagovat
smazaný uživatel

no ten douglas nevim ale...

Reagovat
boryland

Dnes Vale 3 body doma...

Reagovat
-Kopy-

Paco v repre

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by mohol byť vo Valencii parádny futbalik snáď bude 1.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.asm-fc.com/en/article/the-as-monaco-squad-against-lille-65640.html

Falcao v nominaci na zítřejší zápas. To vypadá dobře.

Reagovat
-Kopy-

Alves, Barragán, Vezo, Otamendi, Gayà, Javi Fuego, Parejo, André Gomes, Feghouli, Piatti, Alcácer.

AMUNT

Reagovat
GEGE

Takze Mustafi zacina sezonu na lavicce jo?skoda byl sem na neho zvedavy ale i tak to dneska zhlednu ta sestava Vale mrte sympaticka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Minule zahrála obrana dobře, tak to asi nechtěl měnit no...

Reagovat
GEGE

Tak ted se ten sudi posral asi...za tohle redku

Reagovat
-Kopy-

Pacooooooooooooooooooooooooooo

tohle je jeho !!!

Reagovat
-Kopy-

Gaya krásný pas

Reagovat
smazaný uživatel

Gaya bude objav jesene už minulý týždeň zahral parádne

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
-Kopy-

olééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

no prvy polcas vysledkovo pohoda, ale vykon zatial nemastny neslany. nejake novinky o Perezovi alebo to padlo.

Reagovat
-Kopy-

No nebudem si nic nalhávat, špatnej poločas od nás a to přesto, že vedem 2:0...v jedenácti nás Malága docela přehrávala, Barragan tam byl pořád přečíslovanej - Feg někde v hajzlu vepředu a střední záložníci, že by ho zastoupili ? Vezo špatný, dvě nebo tři chyby - příště Mustafi...Dani Parejo špatný, zas to tam dvakrát zbytečně motal na půlce, kdyby to rači dal hned...André Gomés špatný taky, všechno mu uskakovalo a je tam v tom středu takovej ztracenej...Feg dvě simulace a pak zadrbe takovej brejk ale naštěstí měl štěstí a bylo z toho penalta...no šťastnej poločas jako blázen, jo a ta červená nebyla ale taky blbost toho hráče, takhle tam chodit...

Reagovat
-Kopy-

ježiši, vždyt to žádnej ofsajd nebyl, to je konec s těma rozhodčíma, člověk ani nemůže mít radost z toho vedení....

Reagovat
-Kopy-

gooooooooooooooooooool pabloooooooooo

Reagovat
-Kopy-

Paco 1+1

Reagovat
-Kopy-

Vezo Diego

Reagovat
DeformFCB

Málaga naprosto zaříznutá rozhodčíma. Regulérní gól a neregulérní vyloučení

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

+ vymyšlená penalta

Reagovat
-Kopy-

? jasná ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, tohle byl jasný případ situace, kterou pravidla popisují jako nikoliv nedovolenou.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětli prosím.

Reagovat
-Kopy-

jaká nedovolená wtf ? tak zpracuje rukou míč a podle tebe to není penalta ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak zpracuje rukou? Padal na zem ve skluzu a hráč Valencie do něj nakopl míč. Ještě se Wellington snažil na zemi míči rukou vyhnout. Tohle prostě není "faul" a nemůže to být penalta. Na nakopnutí míče proti ruce v pádu nemohl přece zareagovat.

Reagovat
-Kopy-

jak nakopl ? on přihrával a Welli šel do skluzu a rukou ten míč zablokoval, to je pro mě faul

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mne šel totiž do skluzu dřív, než váš hráč přihrával.

Reagovat
stas87

omg zasa Rayo hodi na 21 hodin v nedelu ked stavam na 5 rano bolo by fajn zacat sezonu vonku vyhrou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na Sociedad prý bez Crise.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsme jeli i loni a jak to nakonec dopadlo.

Reagovat
madridcan

Na Barcu je 1,6 kurz a na Real 1,45...kurzovo sa to zacina opat vraciat do normalnu hoc by som na Real dal vyssi kurz.

Reagovat
smazaný uživatel

barca má těžšího soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

Jak chytal šutrovič? potřebuju poradit do fantasy ligy :) a kdyby někdo chtěl máme volné místa :)

Reagovat
smazaný uživatel

akej fantasy?

Reagovat
madridcan

predpokladam, ze yahoo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kenneth

Zatím žádný Vidal nebo Negredo?

Reagovat
Kenneth

Zatím žádný Vidal nebo Negredo?

Reagovat
madridcan

https://www.youtube.com/watch?v=EBFasyXHUWw&feature=youtu.be

Nominacia...bez Cristiana. Neni nominovany ani v Portugalsku, takze aspon si konecne oddychne.

Reagovat
misinho7

uz vidim tych honicov s Barci ako budu pocitat statistiky po druhom kole.. Messi das 3-4 goly a CR 1

Reagovat
Leo Rekordman

nieco ,ako to robis ty?

Reagovat
misinho7

nie .. to robia tvoji katalanski kamarati

Reagovat
Leo Rekordman

aha,ty len prepocitavas od decembra,kto dostane zlatu loptu,tak prepac

Reagovat
madridcan

Song ofi vo West hame

Reagovat
smazaný uživatel

Na niektorych zdrojoch tvrdia, ze Falcao ide na hostovanie k nam za 20 mil eur s opciou na prestup 45 mil.

Reagovat
LAM

Co je s tim CR?Odehrál celej zápas s Cordobou a najednou nemůže vůbec hrát?

Reagovat
misinho7

potrebuje proste odpocinok , stale to koleno neni asi uplne ok ... tie dva tyzdne sa mu zidu paradne

Reagovat
sensei25

ale je to nelogické...už proti Cordobe mal oddychovať a nie teraz keď máte San Sebastian..

Reagovat
LAM

Co je s tim CR?Odehrál celej zápas s Cordobou a najednou nemůže vůbec hrát?

Reagovat
madridcan

Nenormalne ako hra Fabregas v Chelsea. Costa tiez. Zato Felipeho asi kupili nato, aby ich zase nedojebal v drese Atletica.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska zatím válec. (Ale minule to žádná sláva nebyla.)

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo, co se stalo s Bolou/Špaňhelem? Odstěhoval se do Hongkongu nebo sází v Monte Carlu?

Reagovat
smazaný uživatel

Bola byl spanhel?

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/BwTXF2NIYAAXq1O.jpg

Měl to tam chviličku a pak to smazal. Ty vole jestli fakt přijde.

Reagovat
misinho7

ja som rad , je to neskutocny zabijak sice nnviem ako sa uplatni pri Crisovi a Garethovi ale verim mu Falcao idess

Reagovat
smazaný uživatel

Prestupak ako sa patri vsetko v prdeli . Zlaty Negredo . Aspon ze Granero si otvoril usta .

Reagovat
smazaný uživatel

hneď to odmietol

Reagovat
Atlético de Madrid

neměl to tam nikdy, teď napsal, že je to photoshop

Reagovat
smazaný uživatel

Photoshop je fakt blbá výmluva, protože to ten tweet viděli stovky lidí a nezávisle na sobě vzniklo x stovek fotek toho tweetu. Navíc tady - http://es.favstar.fm/users/FALCAO/recent ten tweet furt je (má to být nějaká služba, která monitoruje twitter a jak ho lidi využívají).

Kdyby napsal, že mu někdo hacknul účet, tak to beru, bylo by to stokrát uvěřitelnější, ale s tím photoshopem to fakt nedal. Těch důkazů proti tomu je strašně moc.

Reagovat
Masi

Susaetu vytlačil ze základní sestavy Ibai nebo to je prostě jen momentální rotace?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš rotace. Susaeta navíc nikdy nebyl hráč, kterej by odehrál všechny nebo skoro všechny zápasy.

Reagovat
Masi

Dík. Je to trochu překvapení, Markel byl opora, dal košem MU, tohle se bude muset nějak vyřešit no. Ale z lavičky ho top tým nekoupí další sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nemyslím, že by někdo chtěl Markela prodávat. A ten MU musela být kachna, na MU Susaeta nikdy neměl a nikdy mít nebude. Athletic je pro něj ideální destinace.

Reagovat
Masi

Myslel sem, že sem to tenkrát četl tu na EF, ale není to tu, tak přesně nevím. Na googlu něco o tom odmítnutí je, možná to říkali na ČT kdysi Nicméně vždycky byl hodně dobré tak je mi to trochu líto, Ibaie sem zatím neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibai je alebo bude lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se o tom spekulovalo, ale v té době se spekulovalo o tom, že velkokluby chtějí celou naší sestavu. Amorebieta do Arsenalu (do jejich obrany by zapadl, o tom žádná), mladej Muniain do Barcelony, Llorenteho chtěl celej svět, divím se, že Real Madrid nechtěl Toquera.

Vždycky byl celkem solidní, ale jak se říká, jeho výkony nebyly úplně vyrovnané. Pro nás dobrý křídlo. A je mu teprv 26 - a to má možná už tak 250 zápasů v primeře za sebou. Poslední slovo ještě neřekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jestli bude standardky kopat takhle i dál, tak Markela možná fakt vytlačil

Reagovat
smazaný uživatel

no je fakt ze Susa ze zacatku sezony moc dobrou formu nema, naopak Ibai zapas vzdycky dokaze ozivit. Vzdycky to byl skvelej zolik, ze by ted ziskal i misto v zakladu? Kazdopadne ma z naseho tymu nejlepsi kopaci techniku.

Reagovat
smazaný uživatel

Moyá - Juanfran, Miranda, Godín, Siqueira - Gabi, Mario, Koke, R. García - Griezmann, Mandžukić

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia prestavi " velkeho" utocnika . povedal Nuno .Ja tipujem Chicharita

Reagovat
sensei25

ja falcao,alebo Negredo

Reagovat
Kily

prý se zase měla rozeběhnout jednání o Jacksonovi

Reagovat
smazaný uživatel

A vida, Eibárek načal obrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Di marzio nas spaja s Chicharitom

Reagovat
smazaný uživatel

Ibai je skvělý.

Reagovat
madridcan

Preco uz pod zapasom v preview nie su kurzy?

Reagovat
smazaný uživatel

"Jenže Douglas stejně jako nejdražší posila Luis Suárez či zraněný Neymar do utkání ve Villarrealu nezasáhne,"

--- Neymar je v nominácií na dnešný zápas....je aj dokonca v predpokladnaj základnej zostave denníka Sport.es: http://forcabarca.sk/clanok/13990/villarreal-barca-predpokladane-zostavy

Reagovat
smazaný uživatel

A chýbať bude Iniesta

Reagovat
LAM

Tak Iniesta po těch problémech s kolenem ještě hrát nebude(doufám že se vyprdne i na repre)

Takže sestava asi nějak takhle:

Bravo-Alves,Pique,Mathieu,Alba-Busquets,Rakitič,Rafinha-Neymar,Messi,Pedro.

Reagovat
smazaný uživatel

místo Pedra čekám Munira. Jinak souhlas.

A jen podotknu, že pro tuhle zálohu bude dnešní zápas prubířským kamenem.

Reagovat
Phillipinho

Tenhle stred spolu bude hrat v podstate poprve. Proti skvele sehranym Sorianovi a Triguerosovi to bude hodne tezky. Tipuju plichtu. Villarreal mel paradni pripravu a skvele vkrocil i do sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak si nezacnu zase strielat vlastne tak kludne aj 1tku .

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta neni nominovaný ani v repre

Reagovat
smazaný uživatel

Je nominovany . Teda ak sa nic nezmenilo

Reagovat
smazaný uživatel

Nominovaný je, ale vzhledem ke zranění bude z nominace vyřazen.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad zobere Ikera .

Reagovat
smazaný uživatel

problém na DM vyriešime nejakým nerozohraným černoškom z Granady? to vážne?

kua, zobrať Canasa a je vybavené, ale prečo si to spraviť také jednoduché...

na Riazore by som začal s Manuchom na hrote a od nejakej 60. minuty poslať na plac Lea... inak by som zostavu nemenil

Reagovat
stas87

Galvez vcera odohral zapas na DM a bol dobry,v Rayu ale nikdy nenastupil v zalohe ze?nakoniec aj vyrovnal na 1:1,podareny domaci debut

Reagovat
smazaný uživatel

je to DM, v mládeži hral dm, v Béčku, pod Sandovalom, pol sezóny pod Pacom a nakoniec skončil na stopérovi

akurát som kukal ako rutinérsky to zakončil

Reagovat
stas87

tak ja som ho stihol uz len na CB no prekvapil ma,znamena to ale ze posadi Kroosa ktoreho mam dost rad

jj,upratal to pekne,je to aj sympatak,myslim ze fanusikov si ziska rychlo,rovnako ako to dokazal Garcia

Reagovat
smazaný uživatel

on je ten typ hráča, ktorý by začal makať viac na tréningu skôr či neskôr by sa do zostavy dostal, buď ako stopér alebo do zálohy...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak trochu OT: Jaký je důvod, že včera nehrál za Monaco Falcao? Nechci tu vyvolat nějaké teorie, ale je zraněný, nebo nějaký problém? Jen otázka.

Reagovat
smazaný uživatel

Prestupuje do City .

Reagovat
misinho7

nejde nahodou k nam? ja som uz s toho jelen... raz ide k nam tak tam..

Reagovat
Kily

nejpravděpodobněji chystaný odchod, včera někdy odpoledne nebo večer se začalo spekulovat, že by mohl k Citizens a ti by obratem poslali do Realu Negreda

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle výměny fakt zbožnuji. Slyšel jsem o tom no. City chtějí mít Jovetiče, Aguera, Falcaa?!

Reagovat
smazaný uživatel

Negreda este dost bojuje Valencia . Neviem ci vobec z nasej strany je zaujem .

Reagovat
madridcan

Valencia podla mna urve Martineza

Reagovat
smazaný uživatel

Že prý padla i nějaká nabídka za Chicharita. Tak backup k Benzemovi asi by šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, já bych řekl, že to je momentálně mezi trojicí Falcao/Negredo/Chica. Někdo z těch tří určitě přijde. Ten Chica vypadá asi nejpravděpodobněji.

Reagovat
madridcan

Nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

to sme si mohli nechat aj Alvara

Reagovat
smazaný uživatel

Jako taky nesouhlasim, ale někdo by přijít měl, těch hráčů je tam nedostatek, dle mě teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Negredo alebo nikdo .

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Negreda taky nějak nemusim, navíc je spojován s Valencii dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ma lepsiu medzihru ako chicarito aj Falcao . A nevadilo by mu sediet ako backup za Karima a ma Real rad . + je to spaniel . Skoda len toho zranenia .

Reagovat
smazaný uživatel

Vim, vim. Ale já mám dost oblibenýho Falcaa a byl by to splněný sen Každopádně Benzema potřebuje konkurenci..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

hruza des... to sme si mali nechat Moratu , bud nech pride mozno najlepsi hrot tyger ( po Ibrovi ) alebo nikto

Reagovat
madridcan

Prestupuje a pravdepobne do City. Zacal sledovat na twittri Davida SIlvu

Reagovat
misinho7

Inac ocakavate este nejaky prestup k nam? neviem ale mam pocit ze mame dost uzky kader , aj na marce bol clanok ze najuzsi od roku 04-05 a pritom bojujeme este o 4 trofeje ... ja predpokaldam ze este niekto dojde a ci to nahodou nebude nejaka bomba v podobe Vidala ci Pogbu

Reagovat
Kenneth

Odesli dva nejlepsi zaloznici, takze nekdo prijit musi. Jestli ne, tak at se jde Perez vysrat i s celym Jamesem.

Reagovat
smazaný uživatel

Já budu spokojený, když příjde jeden defenzivně laděný záložník a jeden útočník, který se spokojí s rolí dvojky za Benzemou, kdyby to byl univerzál, který je schopen zahrát i z křídla, byla by to paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Do zálohy nikdo. Na hrot Falcao/Negredo/Chicarito a Carlovi se prý líbí i Destro.

Reagovat
smazaný uživatel

DM (Luiz Gustavo alebo nikto) a FW (Negredo/Falcao (skôr do City)/Hrášok (toho nechcem)

Reagovat
dextroza_m

pojďme Barca, jako minulý zápas, rozebíračka! Leo dva fíky, Neymar jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Ponorce? Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ponorka je Cádiz

Reagovat
smazaný uživatel

doplnil bych to tvoje rezolutní "Ne" tím, že to jistě bude "Nesmírně těžké, ale ne nemožné ..."

Reagovat
smazaný uživatel

tak dnes prvýkrát s ružovými dresmi

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo, Dani Alves, Piqué, Mathieu, Jordi Alba, Sergio, Rakitic, Rafinha, Pedro, Munir y Messi

Reagovat
dextroza_m

proč tam nedal Neymara?

Reagovat
smazaný uživatel

Escalação do Barcelona x Villareal : Bravo, Dani Alves, Piqué, Mathieu, Jordi Alba, Sergio, Rakitic, Rafinha, Pedro, Munir e Messi

Reagovat
LAM

slaboučká sestava.Neymar asi ještě není na základ a Iniesta zraněnej.Suarez trest.Jestli s timhle dokážem vyhrát na Villarealu tak to bude klika.

Reagovat
smazaný uživatel

nejaké banány, vlastence a máte zase 3 body...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar, Masip, Montoya, Xavi, Bartra, Sergi Roberto and Sandro.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Rafinhu jsem zvědavý skoro stejně jako na Čeryševa. S Messim celkem klíč k vítězství, jestli to zvládne.

Reagovat
smazaný uživatel

Villareal XI vs. Barcelona: Asenjo; Mario, Musacchio, V.Ruiz, Jaume Costa; Pina, Bruno, Trigueros, Cani; Cheryshev, Giovani.

Reagovat
smazaný uživatel

celkom nadupana zostava

Reagovat
smazaný uživatel

teším sa som zvedavý na Denisa

Reagovat
Phillipinho

Marcelino sikovne zesilil stred pole. Dneska to Barca neda....

Reagovat
LAM

Tak jedinej kdo nám tam zbyl ze základu je Leo

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš mimo Rafinhy, Pedra a Munira to je základ ne?

Reagovat
LAM

No jo ale Suarez,Neymar,Iniesta víš.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez toho už v Barceloně předvedl opravdu hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě to není klíčový duel o titul, ale o Vaší síle to napoví dost. Pokud vyhrajete (jakkoliv), tak to bude známka, že LE je na taktické úrovni, aby Vás dotáhnul k titulu.

Reagovat
LAM

Tak když ti chybí 3 ze 4 hráčů který maj tvořit ofenzívu,tak to zatim moc nenapoví,nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto to píšu ... Kdyby jste ponorku porazili v plné síle, tak ok, máte za sebou jedno z těžších a důležitých venkovních vítězství. Když je porazíte v téhle sestavě, tak asi máte na lavičce někoho, kdo opravdu ví, co dělá a může Vás těmihle obdobími, kdy nebudou nejlepší hráči k dispozici, provést. Navíc to napoví, jak moc máte silný širší kádr (třeba co se týče té ofenzivy).

Jak islní jste mentálně to napoví až nějaké větší, nebo menší krize. Samozřejmě pořád můžete mít dneska víc štěstí než rozumu, nebo můžete ponorku přehrát a může mít štěstí ona, ale ten vývoj zápasu něco řekne.

Reagovat
Ángel di María 22

Tak snad jim body seberou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád že postavil místo Iniesty Rafinhu protože tohle je jeho post!

Reagovat
Ángel di María 22

Ok, my privedeme Chicharita, tak to je fór tvl

Reagovat
LAM

Je to pravda?

Reagovat
Ángel di María 22

Doufám, že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ach jaaj naco by sme kupovali spanielskych hracov ? ktory su lepsi .Radsej si kupime zahranicnych a potom to tak vypada ze tu mame tolko malo spanielov . Hmm zase na hovno prestup .

Reagovat
smazaný uživatel

Podle všeho hostovačka. V pohodě, to mi nevadí.

Reagovat
Ángel di María 22

Aspoň, že tak. Ale stejně..

Reagovat
smazaný uživatel

A jestli se United nechají natáhnout s platem stejně jako s Nanim, tak se vůbec nebudu zlobit.

Reagovat
smazaný uživatel

Naozaj by som sa zasmial keby Chicharitovi platili plat

Reagovat
misinho7

prve som jiriho reci neriesilale tiez zacinam mat pocit ze oslabujeme kader predame Angela a dovedieme Jamesa ktory urcite este nie je na jeho urovni a mozno ani nikdy nebude , Kroos je na rovnakej urovni ako Xabi a este je aj mladsi cize tu nieje problem ... ale zas trosku sme podrbali utok , radsej mal zostat Alvaro ako si tu tahat Chicharita ktory urcite neije lepsi ako Alvara a ten je este k tomu odchovanec... keby zostal Angel aj Xabi a odisiel by Illara na hostovacku tak to by bola neskutocna parada teraz mam pocit ze sme sa oslabili o dvoch klucovych hracov a nejak nam to je jedno dufam som ze sa dame na nieco ako Bayern ten ma neskutocne kvalitny tim a to aj na lavicke , my tam mame Isca Khediru a Varaneho ostatok stoji za prd... tak sklamany som s prestupoveho obdobia dlho nebol

Reagovat
smazaný uživatel

Útok zůstal kvalitativně beze změň, stejně tak obrana. Brána se vylepšila po těch experimentech. Jediná řada, která byla výrazěn změněna je záloha, pokud by přišel dobrý DM, tak se to dá klidně zkousnout - plus jsme teda nahradili stárnoucího Xabiho Tonim v tom nejlepším možném vývoji.

Zase takové zklamání to fakt není. I když James je nahovno no a štve mě kvůli ceně, momentální nepoužitelnosti a hlavně dopadem na DiMara.

Reagovat
misinho7

tak ja Jamesa nezatracujem podla mna byt potencial byt najlepsi ale neni to prsote Angel , zostava nam proste verit v Jamesa , nejake zablesky geniality uz mal a mozno dnes nam ukaze dalsie tak ale je tam vyrazna zmena v zalohe co je vlastne velmi podstatna cast muzstva a este Angel a Xabi boli jedni z klucovych hracov timu cize to je zasah velky ... no ja by som nejake DM bral ale najradsej by som bol za Vidala , je to neskutocny borec

Reagovat
misinho7

podla mna ma potencial byt najlepsi *

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě na hostovačku ... Uvidí se za rok, jaký progres udělal Morata, případně se hostovačka prodlouží, nebo ne. V mezihře stejný jako Falcao, nebude mu vadit, když bude sedět. Svých pár gólů proti slabším asi dá a úplný nýmand to není ani z pohledu Realu Madrid. Z dalšího vývoje ideální přestup, než tam mít Falcaa nebo Negreda, kteří chcou ve velkoklubu prostě hrát základ a pro naši hru by byli o polovinu méně platnější než Benzín. Teď si jenom přát, aby Karim odehrál szeonu bez zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ved je celkom pekny, nie?

Dresy urcite pojdu na dracku...

Reagovat
Ángel di María 22

Jsem zvědavej, když dneska pravděpodobně nastoupí James na kraji, jak si tam s nim a bez Ronalda povedem. Navíc bez Xabiho ve středu, kdo tram bude, zkusí Carlo Khediru? Sociedad nemá formu, to musíme dát i tak kurňa.

Reagovat
misinho7

no budeme si musiet zvykat na obodobie po Xabim ale neviem ci to bez neho bude tak dobre fungovat

Reagovat
Dr. Admess

Messi kapitán.

Reagovat
monty25

Reagovat
ACSeRw!n

clovek s povahou Messiho kapitana delat nemuze.. tim hur pro vas

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
monty25

Tak doufám, že Barca udrží neporazitelnost mých oblíbených týmů o tomto víkendu a převáží počet výher nad remízami...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte někdo link na stream s anglickým komentářem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sportz-hd.eu

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Dík moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím nic moc ponorky

Reagovat
smazaný uživatel

Takze Dani ma dozivotni zaklad, nice

Reagovat
smazaný uživatel

hm super, takže totální žlutej blok...a zhustěj spíš levou stranu, protože na pravý je Alves, kterej je bez obav s jeho centrama ale hrajou to chytře ponorky.

Reagovat
Switchback

Reagovat
technecium

Alvés to je stín stínu Alvese z před 4 roků

Reagovat
smazaný uživatel

Boze ten Pedro je fail

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to měl být gól

Reagovat
patas92

Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Co to Pedro vymýšlel?

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro u fotbalu nikdy nemyslel, tak co řešíš...

Reagovat
Kokesh

Rocni hostovani...a za rok to opet resit? Nechapu...letos je prestupak na facku.

Reagovat
smazaný uživatel

Radsej sa to bude riesit ako by sa mal kupit Alvaro .

Reagovat
Kokesh

Za slusnou cenu by byl Alvaro vyhra. To, ze je po odchodu Moraty potreba backup za Karima se vedelo celou dobu, proc se to resi formou hostovani den pred koncem prestupaku ale nepochopim...

Reagovat
vocasisko

s tímto ať jde Pedro do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

já vůbec nečekla, že dřevo..éé teda chci říct Pedro...v Barce zůstal no..ještě chvilku maj, rychle s nim pryč !

Reagovat
smazaný uživatel

teda že by zůstal...A Alvese bych zabalil jako bonus k Pedrovi, sem zvědavej, kdo by po nich sáhnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí je Pedro dřevák

Reagovat
smazaný uživatel

No ale úplně čistej ten zákrok nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta úplně jasná, měl mu ještě přidat červenou na cestu. Bohužel Florentino vycítil šanci na ztrátu, tak se spojil s bývalými socios a máznuli sudího no

Reagovat
Dr. Admess

No vůbec nebyl čistej, však balonu se ten borec z Ponorky vůbec nedotkl.

Ale nechci se Pedra zastávat, protože to stejně dojebal...

Reagovat
smazaný uživatel

Pedra s Alvesem bych dal do balicku 1+1 zdarma. Za 1 mega

Reagovat
smazaný uživatel

S tim, ze to mega zaplatime tomu, kdo si je veme...

Reagovat
patas92

Zkušeně Dani o svoji nohu

Reagovat
smazaný uživatel

Alves

Reagovat
smazaný uživatel

Marca, Confidencial, Cope všichni hlásí Chicarita na roční hostovačku s opcí. Tady je asi hotovo už.

Reagovat
smazaný uživatel

První kolo dvě břevna. Dneska už další tyčka. Nemáme to štěstí úplně pořešený.

Reagovat
Switchback

škodaaaaaaaaaa

Reagovat
patas92

Messi je génius...škoda, že tam má dneska dva dřeváky

Reagovat
SIRBRANIKE

Nech ide už do piče ten Dani, samé debilné centre a potom ešte začne simulovať...

Reagovat
smazaný uživatel

Dani, tahni prosim nekam pryc. Prosim

Reagovat
technecium

To Messiho fotbalový myšlení... Nikdo se mu nemůže v tomhle rovnat

Reagovat
smazaný uživatel

Až na Riquelmeho

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu to naše finální řešení. Messi to tam rozdává a jak Pedro, tak Rafinha ještě vymýšlí kraviny místo střely ...

Reagovat
ACSeRw!n

Denis se zatim moc nedostava do hry

Reagovat
smazaný uživatel

Prvních 10 minut byl u balonu hodně často.

Reagovat
ACSeRw!n

jo tak prvnich 10 minut sem nestihnul..

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitić hraje dozadu fantasticky.

Reagovat
patas92

Rakitič je všude

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pedro je fakt mental

Reagovat
SIRBRANIKE

Ale Rakitič bol skvelý nákup.

Reagovat
smazaný uživatel

přemejšlí vůbec ??? Přízemní pomalej centr na totálně obsazenýho Messiho - proč jako, proč doprdele ??

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

coje kurva ? dyť je to debil bez fotbalovýho myšlení...Jeho centry postrádaj myšlení..Já fakt nevim, ale hráč Barcelony by kurva mohl dát centr alespoň na metr čtvereční přesně...ale metr kde nejsou protihráčí nebo tráva, samozřejmě...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on ma v hlave nasrano a bohuzel v nohach uz to taky nema

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro už by o pauze mohl zůstat v šatně.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že si se ho minulou sezonu děsně zastával, když sem ho tu totálně kritizoval viď

Reagovat
smazaný uživatel

co to je zase za škvár? Reaguju na to, co hraje dneska. Nevyhazuju ho jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

žádnej škvár, takhle hraje už dlouho, nedává tý hře absolutně nic, už ani nelítá za balonem jako kdysi (kterak málokdy nějakej vybojoval) a hanil sem ho tu skoro celou minulou sezonu a tys mi za to nadával...

Reagovat
smazaný uživatel

protože mu nadáváš už z principu. Nadávej mu, když hraje blbě.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar už je ready na 100%?

Reagovat
technecium

Messi místo Daniho na pravýho obránce ! Vždyť Enrique říkal, že tam může hrát

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Denis klouže jak na ledě. Padne na Rakitiće, a je to faul pro Ponorku.

Reagovat
SIRBRANIKE

Pedro Ja to nepochopím. Také behavé, snaživé kopýtko by mohlo hrať tak možno v zálohe, ale v útoku ani omylom...

Reagovat
Kokesh

Ta opicka je taaaak smesna, kdyz se rozciluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo hraje až od devíti.

Reagovat
technecium

Reagovat
Switchback

Neymar hned od ZAČÁTKU druhýho poločasu hlavně ...

Reagovat
ACSeRw!n

proc ten komentator rika Munir a ne El Haddadi ?

Reagovat
patas92

protože říká Pedro a ne Pedro Rodríguez

Reagovat
ACSeRw!n

takze je to kokot. ja si to myslel

Reagovat
patas92

ne

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Ve španělsku je běžné říkat hráčům křestním jménem nebo přezdívkou. Xavi, Xabi...

Reagovat
ACSeRw!n

ja vim, ale tady k tomu nevidim duvod jako u ruznejch Garciu, Sanchezu, Hernandezu apod..

Reagovat
smazaný uživatel

El Haddadi je arabský jméno. Nechceme se tu pouštět do teorie arabských, že ne? Arabská jména se obvykle skládají cca ze čtyř částí. Je tu křestní jméno (obvykle tradiční, často varianta biblického - Yakub/Jákob/Jakub, Harun/Aron, Jicchak/Išak, Barak/Baruch, Butrus/Petr, Fariz/Perez, Musa/Moše/Mojžíš...), potom tradiční varianta božího přívlastku (al Rashid - spravedlivý), potom jméno po otci, prípadně i po matčině otci a nakonec příjmení typu Kaddáfí, Glaoua - z kmene Kaddáfa, z kmene Gláwa, případně jméno které označuje geografický původ. A dále tu může být titul El Hadž, označující pouť do Mekky a nebo třeba nějaký "cognomen" - El Mansour.

Každopádně je i u Arabů nebo Berberů s arabským jménem běžný, že se jim říká křestním jménem nebo přezdívkou. El Haddadi pravděpodobně znamená "z kmene Haddada" a z kmene Haddada bude pocházet spousta lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinými slovy kdyby hrál za Barcelonu Caesar, trval bys na tom, že ho komentátor musí jmenovat "Julius".

Reagovat
Mercury

Zajímavé. Dík za osvětu.

Reagovat
ACSeRw!n

pokud je to vsechno pravda, tak diky ..

Reagovat
smazaný uživatel

Přibližně by snad být měla.

Reagovat
smazaný uživatel

ešte si zabudol meno deda, ktoré nasleduje po mene otca

čiže Mustafa (abú) Musa (ibn/bin) Fariz al Rashid Kaddáfí

Reagovat
smazaný uživatel

Chudacek Dani, radsi bych to neriskoval a hned ho vystridal, preci jen, aby se mu to nezhorsilo...

Reagovat
Dr. Admess

Ty máš z něho fakt slušnej mindrák.

Reagovat
smazaný uživatel

strašný. On nepíše vlastně nic jinýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on uz na to druhou sezonu absolutne nema. Nechavame si ho a pak pude zadara. Co je horsi, tak sere proste hru...

Reagovat
Dr. Admess

Co třeba dneska sere? Lítá tam za dva posty, stíhá se i vracet a po dlouhý době zrovna dneska už tam poslal asi 3 nebo 4 kvalitní míče do vápna.

Reagovat
SIRBRANIKE

Tak teraz to faul bol, ale ŽK mal dostať za to predchádzájúce číslo jak si zakopol o nohu...

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase dement ten sudí.

Reagovat
vocasisko

nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakej vyhecovanej zápas

Ale rozhodčí jako obvykle v primeře úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Spravne rozhodnutie sudiho Zlta na mieste

Reagovat
SIRBRANIKE

To je španielsko. Ten rozhodca je úplne mimo.

Reagovat
Ángel di María 22

Villarreal hraje příšerně, oni si nedaj ani ty nejjednodušší přihrávky, nechápu, co to do nich vjelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou strašně zatažený, nenapadají.

Reagovat
smazaný uživatel

Ponorka úplně marná, to je čekání na gól...

Reagovat
Mercury

Pěkný poločas. Messi a Rakitic zatím nejlepší. Dani mě sere. Obrana solidní, Mathieu doposud velice spolehlivý a jistý. Chce to Neymara a možná i Xaviho a věřím, že to půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas.

Já bych jen doplnil, že mi ta hra připadá taková konzistentnější. Řady se prolínají. Dneska zas chybí trochu pohybu. Jedinej, kdo tam lítá, je Dani.

Reagovat
smazaný uživatel

Guarin do Valencie .

Reagovat
smazaný uživatel

Ponorka strašne pasívna, všetci na svojej polovici, prakticky nemali šancu, na druhej strane Barcelona tam nemá nikoho, kto by tam niečo vymyslel, a tak to stále končí centrom a odkopom

Reagovat
smazaný uživatel

Messi tam tři situace vymyslel.

Reagovat
smazaný uživatel

práve pozerám, že mi "zmizla" zátvorka (okrem Messiho)

Reagovat
smazaný uživatel

Villareal vyborne bani katalanci budu mat problem dat gol . Snad tam nieco padne .

Reagovat
X-bano-X

Vole takúto zaslepenosť som tu snáď ešte nikdy nečítal. Tak ponorka dobre bráni a barca bude mať problém(zatiaľ tam boli 3 pekné šance), na druhej strane ponorka bez poriadne strely, nie to šance snáď dá gól

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel pravda

Reagovat
LAM

Hrozná nuda.Zatim žádný zlepšení proti loňsku+Rozhodčí opět úplně mimo.

Neymar a Xavi na plac.Munir a rafinha out.

Reagovat
smazaný uživatel

prej zlepšení...tyvole hraj si proti takovýmu 10-ti členýmu obrannýmu bloku

Reagovat
LAM

Na to se nejde vymlouvat.Takhle proti nám hraje 90% týmů

Reagovat
X-bano-X

Podľa mňa je tam zlepšenie celkom viditeľné. Ubudlo istiacich prihrávok dozadu resp do šírky, pribudlo rýchle prenesenie hry a celkovo sa hra v stredovej zóne rapídne zlepšila. Chýba presná finálna prihrávka. To sa bohužiaľ bez Iniestu dalo čakať.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
dextroza_m

Alves sice kličku udělá, ale nenahraje na metr... a to simulování! Neymar na plac

Reagovat
dextroza_m

Čučíte na to taky přes ace streamy?

Reagovat
technecium

OT: Kdy začínají grupy LM?

Reagovat
smazaný uživatel

16/17.9.

Reagovat
ACSeRw!n

utfg

Reagovat
smazaný uživatel

Cerci do Atletica

Reagovat
smazaný uživatel

Poctivy ale neucinny futbal. Lucho bude musiet este takticky vyzriet.

Reagovat
vocasisko

zakažte někdo Alvésovi centrovat pls

Reagovat
Dr. Admess

Dneska první nepovedený centr...

Reagovat
smazaný uživatel

první ???????? tyvole...

Reagovat
vocasisko

jo, aha

Reagovat
smazaný uživatel

navíc myslíš, že Barca má stavět hru na centrech do vápna s jejich hráčema ? Možná až tam bude Suarez, nebo bude standartka a bude tam Mathieu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proc to tam ten kokot porad centruje ? :D

Reagovat
smazaný uživatel

supeeeer centr !!! ještě hledající Pedra....já se zbláznim

Reagovat
Kenneth

Co říkáte madridisti na Hráška?

Reagovat
Ed_Hazard

už je niečo oficiálne?

Reagovat
smazaný uživatel

radšej by som Negreda, ale na hosťovanie nemusí byť zlý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uffffff

Reagovat
smazaný uživatel

Ma uz niekto zostavu ??

Reagovat
Ed_Hazard

nie, čakám kým ju sem niekto z vás postne

Reagovat
smazaný uživatel

James místo Crise, Isco v záloze. Zbytek klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Isco ALELUJAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Navas, Varane, Khedira, Arbeloa, Nacho, Illarra, Raul de Tomas

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro

Reagovat
Dr. Admess

Rafinha, Munir a Pedro naprostá tragédie.

Reagovat
Ángel di María 22

Casillas; Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo; Kroos, Modric, Isco; Bale, James y Benzema

Je to měkký, ale pokud se opravdu Isco přetransformuje na defenzivnějšího hráče, může to být zajímavá varianta.

Reagovat
smazaný uživatel

to by bola skoda zabijania jeho talentu .

Reagovat
Kokesh

Naslapana lavicka.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro. U něj je fakt konečná všech akcí.

Reagovat
smazaný uživatel

Real Sociedad Starting XI: 13.Zubikarai.4.Elustondo.5. M. Bergara.6.Iñigo.8.Granero.9.Agirretxe. 10.X. Prieto (c).17.Zurutuza.18.Chory.20.Zaldua.24.De la Bella

Reagovat
Kenneth

Pirata

Reagovat
Ángel di María 22

Nehraje Vela?

Reagovat
smazaný uživatel

a Canales je zranený?

Reagovat
smazaný uživatel

Banquillo #RealSociedad: 31. Bardají (p.s). 2. C. Martínez. 3. Mikel. 11. Carlos V. 14. R. Pardo. 16. Canales. 19. Yuri.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba to je shoda okolností, že Villareal hraje fakt zle, ale Barca hraje dobře. Zatím je Rakitič naprostý top nákup, úplně úžasný a dravý. Za Xaviho do té zálohy skvělý nákup. Vzhedem k tomu, že v ofenzivě chybí tři rozdíloví hráči, tak si to u nich dávají. Pokud prolomí to čekání a vyhrají, tak si LE může k gratulovat k prvnímu důležitému vítězství.

Reagovat
Kokesh

Proc se tu tak na opicku nadava i z vlastnich rad? Za ty dva povedeny centry za celou dobu co je v Barcelone, by mel byt vynasen do nebes.

Reagovat
smazaný uživatel

A Pedro porad na hristi, co rict...

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitic

Reagovat
Dr. Admess

To měl Ivan pálit nebo dát pod sebe. Ale určitě ne, jak to dával. Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod mi Vietto rozhodnut

Reagovat
Ed_Hazard

omg zapnem zápas a Cheryshev akurát strieda vie niekto ako hral?

Reagovat
smazaný uživatel

nič neukázal, ponorka zalezená na vlastnej polovici

Reagovat
smazaný uživatel

Od Ponorky strašnej výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

vida a hned nastřelí tyčku

Reagovat
Kokesh

Spatne, tak jako cela Ponorka. Nedostal se vubec do hry.

Reagovat
Ed_Hazard

škoda, dúfal som že naviaže na posledný výkon....dík obom

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no, do prdele.

Reagovat
-Carles-

To je pech...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mel Messi davat driv..

Reagovat
smazaný uživatel

Mama mía, to je smůla.

Reagovat
Ángel di María 22

Uf, ještě že to Messi zjebal. Ale tohle ponorka neudrží, celej zápas jsou fakt mimo a teď už je to příliš.

Reagovat
patas92

Neymar mu málem ukopl hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

to byl tak naivní pokus, ale zato aspoň komickej moment v tý bramboračce na Madrigalu

Reagovat
smazaný uživatel

Omg co viac chcu to naozaj cakaju ze si ponorka znova zacne strielat vlastne ?

Reagovat
SIRBRANIKE

bože, my ho nedáme

Reagovat
Ed_Hazard

Messi to je buk

Reagovat
Dr. Admess

To ne, ty vole...

Reagovat
smazaný uživatel

To nemuzou udrzet...

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar a jeho zakoncenie

Reagovat
smazaný uživatel

uffffffffffffffffff

Reagovat
Ángel di María 22

Škoda, i přes sračku Villareal trefil už 2x tyč. Smůla.

Reagovat
patas92

Mathieu

Reagovat
smazaný uživatel

ak toto udržia 20 minút bez inkasovaného, tak to bude len nemohúcnosťou Barcy

Reagovat
technecium

ouuu nedáš dostaneš, come on !!

Reagovat
smazaný uživatel

Messiasiiii

Reagovat
Ed_Hazard

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ponorka

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste k tem statistikam.. najdes je na Marca. Ja myslel, ze nemam jiny statistiky krom tech ligovych (jako LM, Copa, Supercopa atd..)

Reagovat
dextroza_m

no fuj

Reagovat
dextroza_m

pan hráč na plac! Xavi golova nahrávka

Reagovat
smazaný uživatel

Proste Dani

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Alves vyzera, ako by mal zaradene o dva prevodove stupne menej nez zvysok timu, s vynimkou Pedra. Uvidime, co Xavi.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 na tyče.

Reagovat
smazaný uživatel

Tie rohove kopy Barcelony su neskutocna tragedia.

Reagovat
smazaný uživatel

Když to dá Dani z rozmyslel a při zemi, tak z toho jsou nebezpečný balony. Když to tam mlátí vzduchem, tak to je jeden z deseti.

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
patas92

golasoooooooooooooooooooo

Reagovat
vocasisko

Sandro pičo

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam.

Reagovat
dextroza_m

už jsem nevěřil, ted jim ještě ze dva přidat

Reagovat
Dr. Admess

Huráááááá!

Sandro! Messi! Neymar!

Reagovat
Switchback

Messi to vyřešil pěkně

Reagovat
-Carles-

Sandrooooooo

Reagovat
dextroza_m

goooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

bohužiaľ zaslúžene

Reagovat
monty25

Góóóóól!!! Messi Sandro

Reagovat
SIRBRANIKE

Fuj, ale boli to nervy...

Reagovat
X-bano-X

jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to je ten Sandro?

Reagovat
X-bano-X

Z Bečka, tuším bol minulý rok na hosťovaní

Reagovat
X-bano-X

Tak nakoniec nebol, ale len minulý rok za nás debutoval v Béčku. Inak dobre zahral aj v príprave, také zjavenie z ničoho nič. V B som ho vôbec nejako neevidoval.

Reagovat
misinho7

kto je ten sandro?

Reagovat
teenz

Když tak koukám na tu naší sestavu, tak je Perez buď neskutečný frajer a předvídal, co se stane nebo je to píčus a pěkně to rozmrdal. Tak či tak, už vyhlížim návrat Jesého. Protože neni koho střídat moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Šak příde Falcao, uzdraví se Jese a Cris, a okamžitě budeme mět dopředu těch variant tolik, že nebudeme vědět jak to poskládat.

Reagovat
Kokesh

Falcao urcite neprijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Co chces na ceste je Chicharito

Reagovat
smazaný uživatel

Ten může jit možná tak k Zidanovi do Castilly

Reagovat
teenz

Určitě lepší jak Falcao. Na hostování proč ne.

Konečně je tu zase cesta pro Jesého.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som cakal navratilca Alvara ( ktory smeruje do Valencie ) .

Reagovat
teenz

Takhle ideální kádr. I když je to smutný, někdy jsme se bez Xabiho naučit museli. Škoda je Angela.

Reagovat
smazaný uživatel

Alvaro by byl nejlepší na ten hrot

Reagovat
teenz

Reagovat
misinho7

sak na lavicke nie je nikto kto by to rozhybal... keby sme nerpedali angela a Xabiho tak mame neskutocny kader , teraz mame neskutocnu zakl.11 a lavicka taka nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš pořád brat v potaz, že Cris a Jese jsou mimo hru.

Reagovat
teenz

Cris je out -> Isco/James na lavičku. Spíš bych to viděl, přeučit Isca do tý zálohy, jako hrál v LM a bude to paráda vedle Kroose a Modriče -> střídání James. A Jesého místo Crise nebo Geretha, což s jejich nachylností na zranění nebude problém. Ideál takhle, když už to tak je, konečně se musíme obejít bez Xabiho.

Reagovat
Dr. Admess

Ten rozhodčí je fakt jebnutej.

Reagovat
raduinho

Krásně to Neymar rozjel, Messi si už jen pohrál a věděl moc dobře co dělal Ted udržet !

Reagovat
smazaný uživatel

teď sem zvědavej jak zahraje Vill. podle mě půjde dopředu blbě a dostane ještě jeden...od Messiho :) ten si ho zaslouží, opět hráč utkání...On je vážně hráč utkání snad v 90% zápasech, který hraje ...neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Mathieu

Reagovat
Masi

Ta Barca má v juniorce 2 hráče na každé post, který může postavit a nebude znát rozdíl. To by se mi taky líbilo.

Reagovat
patas92

Mathieu je druhý poločas hrozný

Reagovat
raduinho

Dani je fakt strašný

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten Mathieu...začínám si ho zamilovávat ....působí tam krásně jistě, silně, sebevědomě...to s tou tyčkou měl spočítaný, to tam jít nemohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar je docela spalovač, že?

Reagovat
smazaný uživatel

To byly nervy.

Reagovat
misinho7

skoda no mohla ponorka jeden bodik urvat

Reagovat
Switchback

Zasloužená výhra

Reagovat
monty25

3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Body Barcelona ztratí holt až příště.

Reagovat
monty25

No nevím, Bilbao je nebezpečné hlavně doma...

Reagovat
smazaný uživatel

letos nám los přinesl docela těžkej začátek.

Reagovat
vocasisko

jinak se mi Sandro za tu chvíli líbil víc, jak Munir

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je neporovnatelný. Munir hrál do obrany v plný síle a s Pedrem po boku. Sandro hrál s Neyem a do unavený a už pootevřený obrany.

Reagovat
Ángel di María 22

Tak a teď jedem, Gareth by se mohl konečně trefit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Chicharito by mohl byt super, v ManU to byval neskutecnej zolik, co dokazal rozhodovat velky zapasy. K Benzemovi neni nic moc jinyho potreba.

Reagovat
Infernoqt

j, on zapadá skvěle do vaší hry, hlavně je to hráč pro rychlé přechody a dlouhé centry... což u nás nějak nehrajem

Reagovat
patas92

Ten hate na Daniho je celkem přehnaný a dost nefér vůči němu. Všichni vidí jen zkažené centry, ale že 90 minut odjezdí celou lajnu, naprosto spolehlivě si odbrání co má, už nikdo nevidí. Že má úspěšnost centrů asi 5% je sice smutné, ale z těch 5% vytvořil 3 gólovky.

Jen pro srovnání Alba poslal před bránu 3 míče a ani jeden úspěšně.

Reagovat
smazaný uživatel

To neni jen o centrech, videl si jeho prihravky ? Pulka konci pravidelne na kopackach soupere...

Reagovat
smazaný uživatel

A to mluvime o prihravkach na 2-3 metry.

Reagovat
patas92

Tak to asi myslíme každý jiného Daniho

Reagovat
Dr. Admess

Cože?

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdy zapas odevzda neskutecne kvantum micu souperovi.

Vim, ze ho tu neskutecne hejtuju, ale tohle je proste pravda, kazi uz i obycejny prihravky...

Reagovat
smazaný uživatel

Dani hraje za dva. To je nepochybné. Nicméně z tý jeho hry prostě ten tým má docela malý užitek.

Reagovat
patas92

To si nemyslím

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna potrebuje zlepsit fyzicku.

Reagovat
Mercury

Dobrý výkon, od ponorky jsem teda čekal víc, ale i tak hezký zápas, dost šancí a tyček. Rakitic se jeví jako trefa do černého, jen tak dál. Messi výborný, škoda, že nemůže nahrávat sám sobě. Velice cenné tři body dnes. A co mě těší nejvíc - mám pocit, že ten tým maká, běhá a věří tomu, co Lucho zatím ordinuje. Líbí se mi to.

Reagovat
Kokesh

Jen ruuuzova to muze byyt...

Reagovat
smazaný uživatel

to je grc, tá farba

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
-Carles-

Kde majú kabelky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
ACSeRw!n

v satne, kde asi ? hrat s nima nemuzou

Reagovat
-Carles-
Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

No být tebou tak držim hubu. Barcelona taky trénuje v růžových. A každý druhý hráč má růžový kopačky. Tu růžovou v tom fotbale dneska serou všude

Reagovat
smazaný uživatel

Máš sice pravdu, ale tahle vaše růžová je čistokrevná. To prostě nejde popřít.

Reagovat
smazaný uživatel

Já neřikám, že je to pěkný.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, kdo z nich je dneska " La Real"?

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě to tady nepadlo, ale dneska ten zápas zlomil nástup Neymara. Ten byl oproti těm křídlům z první půlky na úplně jiný úrovni. Munir dneska neviditelný a Pedro úplně špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám ale pocit, že až bude moct nastupovat Suarez tak na Neymara rychle zapomenete. Suarez + Messi může být neskutečnej kolotoč.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si zas myslím, že by to mohlo být Neymar a Suarez vepředu a Messi jim to bude připravovat za něma. A to by mohlo být ultimátní.

Reagovat
ACSeRw!n

sergio

Reagovat
smazaný uživatel

Růžový dresy? Oni maj fakt růžový dresy?

Reagovat
Kokesh

Toni je fakt vyborny pri odebirani micu, cumim.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty rohy.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

už som to tu pár krát písal, v tomto je ovela lepší ako Xabi

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim, ze statistiky ti nic nerikaji. A furt tu kravinu budes psat, i kdyz to neni pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

RAmooooos

Reagovat
Kokesh

Sergiooooooooooooooooooooo

Reagovat
Kokesh

Nejlepsi hlavickar vsech dob.

Reagovat
ACSeRw!n

je Repka

Reagovat
smazaný uživatel

Kroos ty rohy kope skvele zatim.

Reagovat
Kenneth

Legenda.

Reagovat
teenz

No neboj, až zase někoho vyfackuje.

Reagovat
hntlyl

Sergiooooooo

Snad mu to pomuze.

Reagovat
smazaný uživatel

No, málem druhej.

Reagovat
smazaný uživatel

Krooos je neskkutocny .

Reagovat
smazaný uživatel

Ramoooos

Reagovat
hntlyl

Zlaty mic!

Reagovat
ACSeRw!n

GBBBBBB

Reagovat
hntlyl

Gareeeeeeeth

Reagovat
smazaný uživatel

Ale že jim ta růžová svědčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Baleeeeeeee

Reagovat
Kokesh

Tyyy vole >] Sergio tycka a Bale takova parada ve vapne ....neskutesny kolotoc.

Reagovat
Kokesh

brevnoo...

Reagovat
smazaný uživatel

tak a ešte Isco gól a budem spokojný úplne

Reagovat
teenz

Gereth vážně vypadá jak buzerant.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Bale musi mit bez Ronalda co zapas to gol.

Reagovat
smazaný uživatel

easy katka

Reagovat
ACSeRw!n

ten je ale sikovnej, chlapec jeden usatej

Reagovat
misinho7

Gareth neskutocny a kroos je pan

Reagovat
sensei25

San Sebastian tragicky...asi ako Villareal s tým rozdielom,že oni sa nepostavia všetci 10 pred brankára. Tým pádom to má real jednoduchšie.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
sensei25

neznášam ked niekto reaguje prostredníctvom smejka...to si dementný a nevieš nič napísať alebo čo?

Reagovat
ACSeRw!n

uz ted meli Socky vic sanci nez Villa .. a hlavne si musel najit neco, aby si snizil vykon Realu

Reagovat
sensei25

ja neznižujem výkon realu,iba hovorím,že dnes San Sebastian tragédia ako aj Villareal. Nedá sa nato pozerať.

Reagovat
smazaný uživatel

Dá, přinejmenším v životě neuvidíš vtipnější dresy.

Reagovat
sensei25

tie dresy sú fajn,my máme také na tréning a nikto to nerozoberá...a ak ti to vadí,kukaj na čiernobiely TV...xD

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, vadit mi bude, až je bude mít někdo, komu se dá fandit nebo koho se dá brát vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

jo cekal si ofenzivni smrst na obou stranach a skore 5:5

Reagovat
sensei25

nie,čakal som,že San sebastian bude hrat futbal a nie antifutbal. Podobne som to ocakaval aj od Villarealu. Cely tyzden cakam kedy bude vikend a nakoniec pozeram na nie moc okulahodiace zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš si pustit bundesligu

Reagovat
ACSeRw!n

no tak proti Barce nebo Realu to nebude zrovna lehky.. hrajou na co maj

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že tím poměrně sofistikovaně vyjádřel jak je trapný, že si fans Barcy po pěti minutách zápasu soupeře přišli poměřovat pindíky.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, vyjádřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sensei25

boha ďaľší taký..xD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Socky začaly hrát za stavu 0:2. To už je docela pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Modric zobere loptu a ide az do brany

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dresy růžové jsou úlet.. snad budou hrat víc v těch černych, ty se hodně povedly

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, jsou skvělé. Ani mi nevadí, že v nich Madrid dává góly, protože se musím pořád smát.

Reagovat
Kokesh

A cemu se smejes? Paradni dresy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, do Lego Friends jako dělaný.

Reagovat
Kokesh

Nejlepsi, aby vsichni meli bily a cerne dresy, co?

Reagovat
smazaný uživatel

takže mezi bílejma a černejma už je jen růžová ...

Reagovat
Kokesh

Barva jako barva Jiriku, nechapu, o co se snazis...to, ze tu ma vetsina tupe spojenou ruzovou s buzerantama me fakt nezajima...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč s LG? S malejma holkama přece.

Reagovat
ACSeRw!n

brava jako barva? ses snad buzik? kolik mas doma ruzovejch veci? a jakou barvu maj tvoje tanga?

Reagovat
smazaný uživatel

Zas to nepřeháněj. Dneska růžovou nosej (za mne bohužel) i chlapi. Třeba Palermo mělo růžový dresy. Ale ne takhle celo a kompletně totálně růžový, samozřejmě.

Reagovat
ACSeRw!n

jo v dnesni dobe je sice buziku stejne jako driv, ale uz se neboji to skryvat

Reagovat
smazaný uživatel

Říká se, že problém s nima maj jen ti, kdo to v sobě potlačují.

Reagovat
ACSeRw!n

ja s nima urcite problem nemam

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ve skutečnosti právě ani není. Růžová se ve světelném spektru nevyskytuje. Funguje to nějak tak, že si ji mozek domýšlí, protože funguje na principu barevnýho kruhu a potřebuje něco mezi červenou a fialovou, ale růžový světlo prej neexistuje. (Nejsem ani trochu odborník.)

Reagovat
smazaný uživatel

To zas ne, ale mě ta růžová prostě přijde děsně směšná. Ale už s tím dám pokoj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

Jsou fakt otřesné:)

Reagovat
teenz

Nehral Toni dřív taky klasickou 10 ? Takže máme zálohu jen z předělanejch desítek.

Reagovat
hntlyl

Hral.

Reagovat
Kokesh

Vidis Jiriku, ty o Marcelovi....jenze ten hraje trochu v jine pohode, nez ta vase zurici opicka.

Reagovat
ACSeRw!n

wtf co se to tam deje

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byla pentle.

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Já si taky myslím, Carvajal šel do souboje loktem, zdálo se mi.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, nebyla. Jen měla být.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

a stop na 5 zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Možná aj na redku. Naštěstí mámě španělskej svaz pod palcem

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný zápas zatím a ty dresy jsou taky pěkné (no irony)

Reagovat
teenz

Karim má v píči rychlejší krok.

Reagovat
smazaný uživatel

Inigolazo pojdme ještě!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos dpc

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas

Reagovat
Matić

Roh já už se tomu musím smát...

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

ZURU!!!

Reagovat
ACSeRw!n

pffffff, hustej gol

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný, bude to ještě zajímavý... kterej fanda barcy tu po pěti minutách psal že jsou Socky špatný?

Reagovat
smazaný uživatel

krásně si na ten centr naběhl

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, Xabii..

Reagovat
misinho7

Nedali sme sance ta tak nam treba

Reagovat
smazaný uživatel

Střed zálohy nezachytil náběh...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

letos musime soupere prestrilet

Reagovat
teenz

Je jasný, že bude trvat než si to aspoň nějak sedne.

+ Jsem celkově zvědavej, kdo zaujme úlohu ve "vypomáhání Marcela" až budeme hrát proti lepšímu týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti silnějším bude hrávat Coentrao tak jak loni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i tak potrebujes na lajnu dva hrace, protoze i souper tam ma dva, hlavne v Evrope. Hazard se dvakrat vysral na Juanfrana a Chelsea sla do prdele. Jinak to zas bude zaloha ve slozeni Bale, Modric, Kroos, Isco.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: LVGenius tvůj názor evidentně nesdílí.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

tohto mal mať Toni zrejme

Reagovat
smazaný uživatel

aspon je to opat zaujimave a dramaticke

Reagovat
misinho7

James zatial slabota..

Reagovat
Kokesh

On bude spatna volba na kraj, ani tam nema podle me co nabidnout.

Reagovat
misinho7

On to hlavne dost brzdi a mam pocit ze prava noha prenho neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

on hraje? tyjo. To si teď nedělám srandu.. fakt jsem ho vůbec nezaregistroval.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď třeba zahrával přímák, po kterým zakončoval Ramos. Hraje a měl pársvětlejch momentů, je ale poměrně nevyužitej. Jednou pěkně uvolňoval benzemu olmicí do těsnýho ofsajdu.

Reagovat
ACSeRw!n

Ramos si to vzdycky najde, to je neskutecny

Reagovat
celeb

tiez pozeram. Uz mohol dat 4 goly za ten polcas.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím o třídu lepší zápas než na Madrigalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutna spokojnost nepametam si kedy naposledny sme takto hrali na jesen na superovom ihrisku ?? O vyhre nemam pochybnosti .

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Esi nevyhrajem, tak si mě nepřej

Reagovat
celeb

nema problema

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Kenneth

Vyhrajeme. Každopádně by mě zajímalo co má James za pokyny. Zatím se tam motá jako špina v kýblu a neví co a jak.

Reagovat
smazaný uživatel

toto přirovnání mě vždycky dostane

Reagovat
misinho7

Asi tak ale zas dvakrat si dobre nabehol keby mu to Marcelo pustil tak uz jeden golik ma

Reagovat
smazaný uživatel

No zatiaľ spokojnosť celkom, aj keď škoda tých 2 defenzívnych chýb; čo ma zatiaľ sklamalo najviac, je Isco a jeho nezapojenosť do hry

Reagovat
smazaný uživatel

ja som zatial spokojny na to ze zaklad hral pred ani neviem kedy . Hra slusne nebrzi tvori kombinuje a zbytocne nekluckuje a mal tam par za.rbanych prihravok ( ale to snad kazdy ) . Cakal som horsie .

Reagovat
smazaný uživatel

tiež si hovorím, že dlho nehral v základe, potrebuje sa rozohrať chlapec

Reagovat
smazaný uživatel

ale na druhej strane asi ma celkom ine povinosti pri Marcelovi .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

To sis asi spletl s Jamesem. Isco tam už vedl x útoků, po jedný jeho akci zakončoval Benzema a golman mu to vytáhl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jamesa škoda hodnotiť, ten je na krídle totálne mimo, ale od Isca som proste očakával viac no

Reagovat
teenz

Už v minulé sezoně bylo vidět, že Isco potřebuje důvěru a zápřah herní. On bude zase top.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad tu doveru dostane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje Isco na křídle? V Málaze z kraje hrával, ne?

Reagovat
teenz

Tam to taky neni žádnej med, stejně jako F9. Ideál je klasická 10, ale na tu nehrajem. V minulé sezoně byl už v LM v té zaloze dobrej.

Reagovat
hntlyl

Idealni to ani tam neni, ale porad lepsi nez zleva v zaloze.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalita jasně na naší straně a my za stavu 2:0 místo aktivního přístupu a pohodového kombinování, kterým bychom zápas dovedli k vítězství a možná ještě nějaké góly přidali, hrajeme nahoru-dolů a svojí nekoncentrovaností dostaneme soupeře, který je psychicky úplně dole, zpátky do hry. Za Kroosem někdy zůstává volný prostor a silnější soupeři by to mohli trestat, je vidět, že o tom ví a snaží se dávat si na to pozor, ale stejně se mu to čas od času stane.

Reagovat
Kenneth

Jinak Benzema zase ukazuje, že by potřeboval Falcaa jako sůl. Nová smlouva v kapse, nový Bugatti v garáži, takže zase klasicky mám v piči na lehátku.

Reagovat
teenz

Stačí když příjde ten Chicharito.

Reagovat
smazaný uživatel

Útočník jako je Chicharito je nám platnej jak hadovi nohy

Reagovat
teenz

Karimovi to stačí. Jakmile budem hrát zase s Crisem/Gerethem tak neni lepšího útočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

No pár bych jich našel...Ale je pravda, že je často přehlížená ta práca kterou Karim dělá a CR a Bale z ní těží

Reagovat
teenz

Určitě třeba takovej Kun by byl suprovej. Ale to je nonsense.

Reagovat
Matić

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Škodááá.

Reagovat
smazaný uživatel

Iker, choď už s tými výbehmi do prdele, na toto fakt nie je nikto zvedavý

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

fakt nikdo?

Reagovat
X-bano-X

Pozerám že "lietajúci Casillas" úraduje

Reagovat
smazaný uživatel

nekukal náhodou niekto Rayo? ako to vyzerá?

1:1 je zatiaľ pohoda

Reagovat
Kokesh

Tam doprdele musi v malym vapne litat trisky. To je porad dokola, v tomhle je Iker totalne, ale totalne tragickej.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byl CR7 aspoň na lavičce pro příapad nouze, ti šmatláci v čele s Benezemou .......

Reagovat
smazaný uživatel

Raúl de Tomás

Reagovat
smazaný uživatel

no nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Kakuta ak nechce príjsť o členky tak by mohol dávať tú loptu aj skôr

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechci říkat, že jsem to říkal, ale já jsem to fakt říkal. Real je dozadu v záloze špatnej.

Reagovat
teenz

On to vlastně nikdo neřikal.

Reagovat
smazaný uživatel

keď nechceš nič hovoriť, tak proste .... nič nehovor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už konečně spláchni po sobě, dneska stačilo ne?

Reagovat
Kenneth

Co bysme tu bez tebe experte dělali.

Reagovat
Matić

Ten James je uplně v lese

Reagovat
smazaný uživatel

Je na něm vidět, že vůbec nezná spoluhráče. Čeká co udělají. Až si zvykne, bude dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Paco vypustil LEA

Reagovat
smazaný uživatel

Keby Jamesovi davali pokuty za zbytocne straty tak dneskam je bezdomovec

Reagovat
smazaný uživatel

tak naivní ztrátu jako teď Modrič teda ještě neudělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Granerko ukaž, že si správný madrista

Reagovat
Kokesh

Na Karimovi obcasny spatny vykony jsem si zvykl...ale Luka?

Reagovat
smazaný uživatel

dive roku

Reagovat
Kenneth

Diver Vela.. Humus

Reagovat
smazaný uživatel

Zuruválec!!!!!!!!

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
JacoBee

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOP

Reagovat
smazaný uživatel

No heleme se ...

Reagovat
patas92

gooooooolasoooooooooooooooooooo

Reagovat
Dr. Admess

Góóól.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakže to tady ten kašpar psal? Marcelo je fakt v pohodě.

Reagovat
k0udy

Pěkně Real, kupte dalšího Jamese

Reagovat
smazaný uživatel

Ty záběry na hráče Pusinek po gólech jsou k nezaplacení.

Reagovat
placa

RS pěkně

Reagovat
sensei25

Nie,že by tento gol bol Ikerov,ale vsimam si ho cely zápas a je velmi neistý pri výbehoch. Prečo nedostane šancu Keylor nechápem.

Reagovat
Kluivert9

Krásná práce.

Reagovat
patas92

Tohle je sice pro brankáře dost těžké, ale ta nahrávka šla malým vápnem, asi metr do Ikera

Reagovat
patas92

*od

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně s ní měl počítat.

Reagovat
Kokesh

Zase v klidu, tohle neni chyba golmana. Ne vsechno se da na Ikera hodit...

Reagovat
smazaný uživatel

hehe

Reagovat
Firkraag

WTF Real? Jsem chvilku koukal, říkal jsem si, že jim to šlape i bez Ronalda a najednou vidím 3:2, jak je to možný? Může mi někdo udělat krátký výtah ?

Reagovat
smazaný uživatel

3 defenzívne chyby

Reagovat
smazaný uživatel

nepokrytí hráči

Reagovat
sensei25

tých chýb tam bolo viac,ale iba 3 potrestali....

Reagovat
smazaný uživatel

Real rychle vedl 2:0 a měl další šance, ale nechal Errealu, aby se oklepala a začala hrát, neuhlídal standardku, potom náběh Zurutuzy ze zálohy na centr do vápna a ve druhý půlce si popravdě řečeno zatím ani neškrt.

Reagovat
Firkraag

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas

Reagovat
smazaný uživatel

Karim to si robi srandu ?

Reagovat
Atlético de Madrid

Real si to zaslouží už jenom za ty dresy

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Kenneth

Strašná tragédie ... A na lavičce ... nikdo..

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to přijde až nechutně úzký ten kádr a ty poslední prodeje jako neskutečnej provar. Ještě když si představím, že by se Realu zranilo tolik hráčů jako Arsenalu nebo MU..

Reagovat
Kluivert9

Khedira, ofenzivni eso.

Reagovat
ACSeRw!n

no a jasne a ted tam posle toho Barose krizenyho s Grygerou

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Může my někdo vysvětlit smysl těchhle rozehrávek, proti kterejm vždycky někdo vyběhne a exekutor ho pak napálí?

Reagovat
ACSeRw!n

tohle sem uprimne jeste taky nepochopil..

Reagovat
smazaný uživatel

BUENOOOOOOOOO

Aquino výborné napádanie po strate lopty + pekný center

Reagovat
Dominator

Druhy-krat rovnaky asistent a hlavne strelec - BUENO?

Reagovat
Kenneth

Toho Khediru tam posílá brzo...

Reagovat
smazaný uživatel

Velazooooooooo!

Reagovat
smazaný uživatel

No to je mazec.

Reagovat
patas92

Reagovat
ACSeRw!n

Ancelotti ven

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
-Kopy-

PRIMERA DIVISION

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sensei25

boha ten Casillas je tragéd...on nie že by chytal ale on ide diskutovať boha...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Carlo, chraň tě ruka páně, jestli tam dáš Arbelou.

Reagovat
Atlético de Madrid

chce to ještě Falcaa!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zcela zaslouženě toto není tým ale cirkus. Po vítězství LM, když všechno začalo šlapat a já sem byl přesvědčenej, že tato sestava bude kralovat ještě nějakej čas, se prodají 2 pilíře - Xabi a ADM. To může vymyslet jenom čurák. Zcela se ukazuje že Isco není adekvátní náhrada jak mě tady místnívědma Zupillo tvrdil, zatím na to nemá a kromě sólování a zpomalování hry nic neumí. Další kašpaři včele s Fildem, kterej by snad obhájil i kdyby Real prodal Crise, psali, že Xabi je vlastně starej a je na hovno. Ten tým je absolutně v hajzlu - James neví co má hrát a Bale se jeví jako dobrej propadák, absolutně nic nepředvádí - jen mě zase nezapoměntě napsat, že vlastně rozhodl Copu a finále LM - uvědomte si, že dal pouze vítěznej gól, a hlavně v LM, kdyby to nebyl on byl to někdo jinej = jeho přínos za ty prachy solidní provar. Ač zas bude většina z vás zastávat se Benzemy, jak je důležitej pro naši hru, tak to je celkem k ničemu, když má jako Ozil často nevyrovnaný výkony. Myslím, že potřebujem lepšího snipera. Když to shtnu: tým neví co má hrát, Isco nenahradil ADM, James je k ničemu, Xabi chybí jako blázen a znovu se sehráváme. A ještě nění září a už znovu ztrácíme 3 body na čelo ligy. Katastrofa a znovu říkám nezapoměň Fildo zase napsat jak je všechno v pohodě. Toto je průser vedení a Peréz by měl rezignovat. Fakt cirkus

Reagovat
smazaný uživatel

Bale je skvely nakup, za poslednu sezonu mal vyborne statistiky, nechapem co tu trepes za nezmysly ohladne jeho. James potrebuje viac casu a Xabi sice teraz chyba ale musime ho nahradit este do konca prestupoveho obdobia. Ano snipera potrebujeme

Reagovat
smazaný uživatel

to sem čekal, takže vlastně všechno v pořádku neskutečná ostuda, abyste si přiznali, že sme toto léto posrali tak takhle kecáte. že James pořebuje čas.. ale na co čas, když už sme byly sehrání, zase se budeme 3 měsíce sehrávat ?. A nějaký statistiky mě moc nezajímají - zajímá mě Baleův přínos pro hru, ten je mizernej. Jesé byl lepší a zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Prinos pre hru je pocet golov a asistencii a ten mal lepsi Jese??

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k odehratým minutám si myslím že jo. Ale je mě jedno kdo dá góly, záleží mě na herním přínosu a s Jesém na křídle to byl kolotoč

Reagovat
cristiano.K.

fandi radši LFC

Reagovat
smazaný uživatel

nevím prodáme jednoho magora Suaréze a přiveme Mariá

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Lol klasicky spanele prestanou hrat, ale raminko na pohodu

Reagovat
smazaný uživatel

Byla?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný obrat...

Reagovat
smazaný uživatel

pekná ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta kterou se Iker hlásil?

Reagovat
smazaný uživatel

Iker este pred zakrokom dvihat ruku .

Reagovat
DieFohlenBMG

vamos real dobře jim tak

Reagovat
sensei25

Vy prehravate a on tam posle Khediru a teraz sa oblieka Arbeloa...Ancellotimu jebe ci co? ALe di maria chyba riadne,ten prechod do utoku s Jamesom je velmi pomaly...hladajte pozitiva madridisti,po dnesnom zapase je jasne,ze do zajtra do polnoci este niekoho kupite,ak nie,tak sa uz len modlit aby bol ronaldo fit,inak tragedia

Reagovat
smazaný uživatel

lavička Navas, Arbeloa, Nacho, Varane, Khedira, de Tomás a Illarra

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se podiv na tu lavku. Tam nikdo dopředu neni.

Reagovat
sensei25

a preto trebalo predat di amriu a alvara...nechapem preco predate kostru rimu,ktory slapal ako hodinky...myslim tym mariu a xabiho...este ste mali ronalda predat a bolo by to uz totalne v pi..ci

Reagovat
DieFohlenBMG

80

Reagovat
smazaný uživatel

eibar > real madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Kennethov milacik Iker

Reagovat
mickey mouse

Už se těším na Navase. Ikera do branky už nepustí.

Reagovat
technecium

Ale jako proč ne... Perez asi jede na to, že budou vyhrávat 5:4. Akorát na to dneska chybí Kristýna. Těším se na klásika

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy naposled dostal real v lize 4 goly?

Reagovat
ADM

El Clasico..

Reagovat
Manik...

Spíš mimo něj, by to bylo zajímavé

Reagovat
-Carles-

Skvelý večer

Reagovat
DieFohlenBMG

zítra oznámí falcaa

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra

Reagovat
smazaný uživatel

Do realu

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole to je stejně drak ....a Barca ho tehdy prodala za 20 nebo 30

Reagovat
smazaný uživatel

protože Messi si na něho stěžoval Messi = pro mě bezcharakterní děvka...

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole...viděl sem na livesportu ještě stav 2:0 pro Real tak si říkám, že dneska už sem měl fotbalu dost a jdu si pustit strategii...teď sem na chvíli šel do winů a nevěřil svejm očím ale taaak šťastnej !!! :)) co to je za fail proboha ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tady brečíte, že nedávat Khediru, Arbelou, ale sakra kdo je lávce do ofenzívy? Varane?

Reagovat
smazaný uživatel

Aj kdyby hrál Carvajal jenom levou nohou tak bude 10x lepší jak arbeloa

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nebyl ok, jinak by tam zustal..

Reagovat
k0udy

Nojo, Isco, Kroos, Modrič přeci bude v pohodě fungovat, na co DM

Reagovat
smazaný uživatel

minulu sezonu sme vyhrali s tim LM .

Reagovat
patas92

pojďme bůra

Reagovat
smazaný uživatel

Florentino bude zítra honit posily po celý Evropě.

Reagovat
DieFohlenBMG

Koupí Falcaa za 75 na tutti

Reagovat
ADM

Dotaz - zajtra je predsa 1.9., či okno sa zatvára až zajtra?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně sem na to fakt zvědavý. Hrot (Chica) přijde stopro, ale sem zvědavý jestli po dnešku koupí nějakýho záložníka nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to píšu opakovaně, ale jestli půjdete do sezony s tímhle středem, tak se na vás budu koukat asi každý mač. To je záruka gólů na obou stranách.

Reagovat
iamek

bude honit

Reagovat
stas87

dobre mu tak,bodaj by ho vsade odmietli a on zahnany do kuta by vypalil treba 130 mega za jedneho hraca sasek,ak by Real nechal ten tim z minulej sezony+Kroosa tak by väcsi adept na obhajobu LM snad nikdy nebolmohli to dokazat,takto sa podla mna budu pakovat mozno uz v osemfinale

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě Real růžovoučkej, to mě poser

Reagovat
smazaný uživatel

Víš jakou barvu mají tréninkový dresy tý vaší bandy žejo?

Reagovat
smazaný uživatel

to je fuk, taky bych se smál Barce prosimtě, neber to jako reakci z totálního antagonismu, já takovej nejsem, jen mě to pobavilo ..růžovej balet zní to děsně teple...ještě s těma informacema, jaký to sou všechno v Realu šampónci v čele s Ronaldem...haha

Reagovat
smazaný uživatel

to je hrozně laciný humor, proč fanoušcí FCB musí být zákonitě takový gumy

Reagovat
sensei25

nehadz vsetkych do jedneho vreca,lebo sa urazim...xD

Reagovat
smazaný uživatel

Takový výbuch se dal čekat, dost dobře, že to přišlo tak zkraje. Navíc chybí nejlepší hráč světa a bez něho je Real sotva poloviční, navíc pustili ADM druhého nejlepšího hráče, takže nemám slov

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz sa tam ukazuje, ze ofenzivni hraci typu James ci Isco nevedia tak adekvatne branit, Kroos nie je ten typicky defenzivny cistic. Hadam si kompetentni vsimnu, ze na DM po Xabim nutne potrebujeme hraca typu Vidal, ktory vybojuje za zapas vela lopt a tiez lepsieho snipera. Ziaden nadpriemerny Negredo ci Chicarito, chce to ozajstnu kvalitu. Inak toto je hnus, blamaz, takto stratit zapas. HANBA!!!

Reagovat
sensei25

v podstate treba ešte 5-6 hracov do zakladu...ty si ako ten perez...toto nie je fifa15...nemali ste predat mariu a xabiho,dokupit 2-3 hracov a tim ktory bol zohraty nechat hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi je pomaly, v tych velkych zapasoch uz nestiha ale po jeho odchode tam mame uz len Khediru ale toho by som skor videl na lavicke. Ziadna Fifa, chce to do stredu hraca s vynikajucimi statistikami v osobnych subojoch, ziskavani lopt.

Reagovat
sensei25

máš modriča,kroosa,khediru...dokážu zahrat na tom istom poste ako xabi a čo z toho?Nič,dnes neviem ani že hrali. Vidal je risk,nakolko jeho koleno je asi na tom zle a vysolit za takeho hraca 50-60mega je risk. Teda podla mna.

Reagovat
smazaný uživatel

vy ste zlati

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi Prieto výbornej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej nejlepší hráč na place, hned po Zuru

Reagovat
smazaný uživatel

No vaše obraná čtyřka po těch prvních 10 minutách taky dobrá. Obecně Erreala dneska vynikající výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně, že se prodávají dresy

Reagovat
CHONG

No, zkurvili jsme to solidně.

Reagovat
Kenneth

Ten Xabiho podraz se zítra těžko vyřeší. Ale tak hlavně že máme toho super Kolumbijce. Cítím že tahle sezona bude jedna velká fraška...

Reagovat
Matić

A dost.

Všichni se chovají jako nehorázní šampioni, hlavně Bale s Benzemou to je až nechutný jak se plazej po hřišti. Luka oproti minulé sezóně poloviční, Isco se snaží ale nejde mu to a Kroos hold není klasický DM, ale on spíš odehraje post Modrice, takhle je mezi zálohou a obranou obrovská mezera.

Dále rohy, to je prostě stále dokola. Casillas u všech gólů rozhazuje rukama (neříkám, že všechny byly jeho) jako neviňátko a obrana neví kdo koho hlídá. Snad už dostane Navas šanci.

James zatím neskutečný provar, bez pohybu jako všichni a končí u něj všechny akce, nedokáže přihrát. Marcelo ať jde do háje a vezme s sebou i Ramose, oba hrozně nezodpovědní hráči a bohužel Pepe dneska taky nic moc.

Nechápu, jak mohou prohrát zápas z výsledku 0:2 na 4:2 to jsem snad ještě nazažil, místo toho aby tu hru uklidnili, tak si nechají dat hloupé góly. A konečně nehorázně slabá lavička, nebyl tam nikho, kdo by tam naskočil a oživil tu hru, protože Khedira určitě není ten pravej na oživení ofenzívy.

Suma sumárum, ten tým potřeboval nějakou sprchu, protože jak už jsem psal, teď si akorát myslí, že když vyhráli LM, že jsou nejlepší na světě a můžou zápas odchodit a odfláknout, ale není to tak. Doufám, že se po repre pauze trochu dají do kupy a uvidíme zase ten starej dobrej Madrid z konce minulé sezóny i když bez ADM a Xabiho to bude ještě běh na dlouhou trať.

Reagovat
sensei25

Bale je kopyto a James slimáčik.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hntlyl

James bez pohybu ma nejvic nabehano.

Reagovat
Matić

špatně jsem to napsal, on běhá tam kam vůbec nemá, pozičně je uplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

mám z něj pocit, že si vůbec neví rady s tím, co od něj spoluhráči potřebují a nerozumí tomu, co mu mohou nabídnout

Reagovat
smazaný uživatel

což by nebylo asi ani tak divný, když tam odehrál naostro teprve třetí zápas a je s týmem něco přes měsíc....

Reagovat
smazaný uživatel

vždy´t právě, pořád si myslím, že to nakonec bude pro real velká posila, s reusem jsou to hráči, kteří mají potenciál naučit je hrát fotbal

Reagovat
Kokesh

To je tak, kdyz chybi bojovnici...

Reagovat
misinho7

James a arbeola hroza

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda nevím, ale mě James fakt dneska nepřijde o nic horší než Modrič nebo Bale. A navíc mu aspoň jdou standardky.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, vratim se a co nevidim. Holt to bude horet no..

Reagovat
Dominator

Nevidel si, ako sa Ramos a hlavne Pepe vehementne rozculoval nad volnym priestorom, ktory pred nimi dvoma nechavala zaloha...

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky podle ocekavani. Xabiho pozicni hra se oceni az v dobe, kdy se o ni prijde. S tou zalohou si jeste uzijeme. Kroos ma vyborne nakroceno, mnohem lip, nez jsem cekal, ale holt to ten rok po Xabiho poku minimalne chtelo. Kor pokud odejde motor jako Di Maria.

Reagovat
hntlyl

Kroos je skvělý, ale on toho Xabiho ani nehraje. Vyrovnávací gól byl právě jeho prostor.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nebude to trvat ze dne na den.

Reagovat
smazaný uživatel

blby vikend co?

Reagovat
smazaný uživatel

Videl jsem z toho celkove jen 45 minut, takze to tolik netrapi.

Reagovat
Dr. Admess

Tu diskutujete o různejch posilách, přitom byl Perez dneska odfocenej s agentem Reuse...

Reagovat
smazaný uživatel

Který je zároveň i agent Kroose no..

Reagovat
smazaný uživatel

skusíme na DM alebo na F9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stará fotka a nebyl to prý ani agent Reuse

Reagovat
Atlético de Madrid

Sociedad, Dortmund, Alcorcon, Liverpool, Sevilla...když odečteme Barcu, tak jen pět soupeřů dalo Realu čtyři góly od roku 2008 Barcu nepočítám, to už je spíš rutina. Jinak pět dostali (zas kromě Barcy) naposledy v supercopě 2007 od Sevilly

Reagovat
smazaný uživatel

"To je už spíš rutina."

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečnej ubožák

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší na tom, že já tu moc nepřispívám a pouze čtu. Měl jsem ho za normálního člověka, ale poslední dobou, to je strašný, jakleze Barceloně do zadku.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Switchback

Reagovat
Dominator

Ten Alcorcon v tom zozname

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz si liec komplexy menovanim statistik kedy ste dostali vy 4 a viac

Reagovat
smazaný uživatel

To nemá smysl, to je rutina.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern a ?...mrk mrk ,) možná vlastně ten šílenej zápas snad 5:4

Reagovat
smazaný uživatel

On se ptá na Atlético.

Reagovat
Masi

A co sezona 11/12?

Reagovat
Masi

Jo tam to bylo opačně sem blbě viděl. Ta obrana je zlá ale víc mě třeba trápí že nedáváme goly s útokem co máme

Reagovat
smazaný uživatel

jrikovatíš

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho se tu budeš ještě tak ponižovat? To nemáš hrdost chlape, je mi z tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě zareaguju, rutina: 29.11.10 dostali jste od FCB víc jak 4 goly, 23.3. 14 dostali jsme víc jak 4 goly. To je teda rutina

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
ACSeRw!n

boze to je drevo

Reagovat
Minister

Real

Reagovat
smazaný uživatel

Karim.

Reagovat
smazaný uživatel

První podařená akce Pusinek ve druhý půlce. Sociedad je prostě přehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, je to hrozny. Podle ocekavani.

Reagovat
smazaný uživatel

Po prvních deseti minutách jsem to teda nečekal.

Erreala

Reagovat
smazaný uživatel

Exhibice ...

Reagovat
smazaný uživatel

Chtelo by to jeste ten patej gol, treba by si pak Florentino vytahl hlavu z prdele a zacal myslet nejen po marketingovi strance. Dobre nam tak, co jsme si uvarili to at si taky cely sezerem. Aspon toho Gustava zitra...

Reagovat
smazaný uživatel

Gustava bože takový odporný průměrák Navíc se bojím, že si zve po večerech domů chlapečky

Reagovat
Kluivert9

Růžovej dres by mu slušel...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, hlavne ze budem mit Falcaa a Reuse a Chica kdyz budem kazdej zapas dostavat minimalne trojku s timhle branenim. Uz to tu nekdo psal, ale Gustavo je absolutne nedocenenej a do defenzivy kterou momentalne potrebujem kurevsky vyztuzit potrebnej boric

Reagovat
smazaný uživatel

Ale existuje vůbec takovej rumor, nebo je to lokální přání?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejakej rumor snad byl, ale nic ofiko asi...spis prani otcem myslenky. Z dostupnych branicich stredaku moc na vyber neni a Gustavo by byl za tehle situace super na cernou praci k Tonimu a Modricovi, Illara na to podle me nema. Zkratka nekdo prijit do stredu musi jinak to bude totalni pruser.

Reagovat
smazaný uživatel

Khedira je několikanásobně lepší než celý slavný Gustavo

Reagovat
C0br

real

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooooo! Neskutečná paráda!

Reagovat
placa

Reagovat
smazaný uživatel

dneska jste výjimečně králové Euskadi vy.

Reagovat
Kokesh

Zaslouzene.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, Carletto, zase máš čo skladať ... Peréz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Zajímal by mě kurz na výhru RS v hcp 0:1 za stavu 0:2 pro Real.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jsou takovýty herosázky, který ti vyjdou jednou, dvakrát za život.

Reagovat
Dr. Admess

Přesně tak. Ale stejně by mě ten kurz zajímal. Věřím tomu, že když toto hrál zrovna Real, že tam klidně mohl bejt už takovej ten vysokej kurz 50, 100...

Reagovat
smazaný uživatel

to i víc

Reagovat
Dr. Admess

Teď si vlastně uvědomuju, že tou sázkou by klient vsadil na to, že Socky dají 4 góly a k tomu nesmí žádnej dostat. Takže jo, tam byl kurz buď 300 nebo 500. No, do hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak to mohlo být

Reagovat
smazaný uživatel

kurz 70 byl na vyhru bez hcp

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

to ani nebylo vypsaný podle mě...fortuna to určitě neměla (s tim hadnicapem)

Reagovat
smazaný uživatel

kua, penalta

Reagovat
Dominator

Tak na konci...

Reagovat
smazaný uživatel

tak keď sa Ba zahral na brankára

Reagovat
smazaný uživatel

Byla?

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, Ba ešte môže byť rád, že nedostal červenú

zrazil sa s Cristianom, ktorý to vyboxoval na niekoho z Deporu, ktorý strielal viac menej do prázdnej, tak Ba to spomalil rukou a Cristian to potom chytil

ale za gól si môžme sami, v obrane je to hrôza a zbytočne sa serkáme s rozohrávkou za stavu 1:2 v 90 minute

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, zrovna na to koukám, nešťastná situace. Tohle rozhodčí podle mne vyřešil citlivě, tady ta žlutá asi stačila, ačkoliv je to relativně nestandardní řešení.

Reagovat
smazaný uživatel

a zrovna henten barcelonský papagáj

Reagovat
smazaný uživatel

Rekapitulacia

1.gol - Ramosov

2gol - Kroosov

3 gol - Marcelov , Iscov

4 gol - Ikerov , Pepeho

Standartky klasika na hovno

James tak tragicky vykon tazko hodnotit pre mna FotM .

Modric tiez mu nevysiel zapas

Kroos sa velmi sklamal musi sa zlepsit hlave branenia dneskam to bola tragedia Xabi to teda neni

Benzema - stary dobry Karim je spat

Reagovat
Miguel19

Divný že to není Xabi, když bránit neumí

Reagovat
smazaný uživatel

real1031.08.2014 21:09

Krooos je neskkutocny .

Reagovat
smazaný uživatel

napisal som v defenzive . Dlhe loty tie ma neskutocne .

Reagovat
stas87

aky zmysel ma kopirovat sem po zapase nieco zo zaciatku zapasu kde Kroos asistoval na gol ale potom spravil chybu?ved je to smiesne

Reagovat
Ángel di María 22

Však vám řikám, že je to vidlák. Já nevim, co se furt lidi diví

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nám ani nemusíš říkat.

Reagovat
smazaný uživatel

aaa, koukám, že si na jirkovi chladíme vzbouřené nervy. Jen houšť, kluci, já vám rozumím.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem vyrovnaný, jenom tady Ángel říkal, že mu o tobě někdo říkal, že jsi prý buran a mě to vzhledem k tvému zdejšímu vystupování nepřekvapuje. Jinak tě (bohudíky) neznám, takže nevím.

Reagovat
stas87

tka ja sem pridem len kvoli Rayu,viem co je jiri zac ale dufal som ze s tym co predvadza ten jeho smiesne nafuknuty kolos poslednu sezonu ze sa ukludni njn stareho vola nic nove nenaucis

Reagovat
patas92

A jaký má smysl psát o hráči, že je neskutečný, po 10 minutách hry?

Reagovat
stas87

tak treba ze sa mu jeho vykon na zaciatku zapasu pacil ked hral dobre?vysmievat sa po konci zapasu ked chyboval trosku jebnute nie?

Reagovat
patas92

Tak jde o to, že teď real10 sám napsal, že zklamal, když předtím napsal pravý opak. Naběhl si sám víceméně, jirka jen "zasmečoval". Zrovna tohle bych moc neřešil.

Reagovat
misinho7

On je neskutocny len nemoze,na,nom vysiet cela tiaha branenia .

Reagovat
smazaný uživatel

nenapisal, v akom kontexte myslel to neskkutocny

Reagovat
smazaný uživatel

Vedle Pirla a Xaviho má asi nejlepší dlouhý pasy a dloubáky za obranu na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Trashorras

Reagovat
smazaný uživatel

klasik

Reagovat
smazaný uživatel

minulú sezónu mal najviac úspešných prihrávok v lige

Reagovat
smazaný uživatel

Ono takových hráčů bude víc.

Reagovat
smazaný uživatel

ako môže byť viac hráčov ktorý majú niečoho NAJviac

Reagovat
smazaný uživatel

nedokážu si představit, co s nima udělá letos barca, když je baskové přejeli na celé čáře

Reagovat
smazaný uživatel

vyzera to, ze tuto sezonu naozaj budu medzi slepymi ako jednooki krali, la liga s tymi kolosmi naozaj kazdym rokom upada, ale aspon obcas (nechtiac) bavi

Reagovat
celeb

nema probleman, socky rozbijeme, otazne je len akym rozdielom, ...

Neskutocne sebavedomie. Prave za toto si miestni madridistas mensi vyprask zasluzili. Na zaciatku ligy navyse tak neboli a dava este sancu vyuzit posledne hodiny na nakup posily do stredu.

Pre nas samozrejme vitana strata rivala.

Reagovat
sensei25

my stratime tiež a nie jeden krat nakolko sa snazime prebudovat tim...takže pokora,inak sa nam budu smiat za malo chvilu oni....

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle je ale něco trochu jinýho, protože my jdeme do sezony v úplně jiný pozici. Oni jsou (po tom výprodeji teda už asi byli) favoriti a my můžeme jen překvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Boze to je ale neskutocny alibizmus. Uz si chystate pôdu, ked to nahodou nevide?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste kouzelní. Smějete se tady Barce víceméně den co den, posilu co posilu ... Máte (dle vás) jasně nejlepšího hráče světa. Messi je (dle vás) na úpadku ...

... a pak byste snad napsali, že má být Barca favorit ligy.

Já se ve vás nevyznám.

Reagovat
asskicker

Alibista si ty a tvoji kumpani, ved ste najlepsi tym na svete, kto iny by to mal vyhrat? Barca, kde ste sa kazdej posile vysmiali - tak to by ste ligu mali s prehladom opanovat, ci Perez bol spokojny s 3 miestom?

Reagovat
celeb

to nie je o tom, ze by som sa chcel smial madridistom, ze prehrali. Skor reagujem na tie posty z polcasu, co ma uz vtedy prekvapovali.

My samozrejme stracat budeme (snad co najmenej), ale nie az tak koli prestavbe, lebo tim z minulych rokov uz jednoducho nefungoval tak ako by mal a stracali sme tak-ci-tak.

Zato Real mal vyborne vyskladany tim a nemusel nic menit. Mozno vhodne posilnit, ale megalomanstvo Galacticos zapracovalo zas a funkcny tim sa zbytocne rozlozil a sklada znovu. Pritom si nemyslim, ze napr. James/Kroos/... hraju zle, akurat je v tom time zbytocne vela zmien (aj vynutenych) a hraci sa tym padom zapracuju tazsie. Real si zbytocne vybera straty z dovodu prestavby timu, ked ten tim vobec prestavovat nemusel.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz vobec nerozumiem naco mame Khediru na lavicke ako DM, ved on mal hrat miesto Isca. Chyba tam typicky cistic, Vidal by sa k nam hodil ako ucho k hrncu

Reagovat
sensei25

chceš hrráča,ktorý ma zrejme kolena v pici a vyolit zan 50-60mega?no ja by som už potom radšej na vašom mieste bral toho gustava.

Reagovat
smazaný uživatel

jako fanoušek barcy bych si do Realu taky přál Gustava

Reagovat
sensei25

mne sa tiež nepáči,ale je lacný a nie je dojebkaný ako Vidal,ktorý bude pauzovat kazdy druhy mesiac...

Reagovat
smazaný uživatel

Mal jednu operaciu ale taky typ tam presne chyba. A koho potom? Matuidi, Veratti,...To chce rychleho hraca co sa neboji ist do suboja, prerusi akcie, ubrani svoj priestor, vybojuje toho vela

Reagovat
smazaný uživatel

Že vy chcete Makeleleho?

Reagovat
smazaný uživatel

Perez by mal ostat pri riadeni, ekonomike, marketingu klubu, tam je perfektny. Ale do zlozenia ruky prec!

Reagovat
k0udy

No, Real se mi jako soupeř v LM začíná líbit čím dál více

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Sak vy uvidite ako vas vitaz LM znici. Jeden zapas nerobi celu sezonu

Reagovat
k0udy

Jojo, v čele se Benzemou, Jamesem a tragickou obranou, jediné co nás může zničit bude super den CR, kdy mu tam padne vše.

Reagovat
smazaný uživatel

CR mít ani super den nemusí ale jo, v pořádku, sebevědomí je potřeba mít

Reagovat
k0udy

Asi ani ne no, jelikož na RB, ten nás asi bude slušně větrat, pokud nebude zraněný. Ale zbytek týmu trošku provětráme my, hlavně tu díru v brance

Reagovat
smazaný uživatel

Je jedno koho kdo bude větrat, hlavně ať to je pěkný zápas

Reagovat
k0udy

jelikož na RB nemáme kvalitu*

Reagovat
misinho7

Boze , liverpool mi bol sympaticky ale fanusikov ma hrozny po sto rokoch ste v LM a uz idete rozbijat vitaza Lm a najlepsi tym v europe

Reagovat
k0udy

loni možná, ne letos

Reagovat
misinho7

bol to druhy zapas ligi , nemozes hned cakat ze kazdemu budeme davat 5

Reagovat
k0udy

v té sranda lize by jste měli, ale chápu že to je těžký, když jako nejlepší tým v Evropě před novou sezonou oslabíte, místo posílite.

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda lize? Viděl jsi tenhle víkend obrany v Anglii?

Reagovat
k0udy

nejde o obrany, spíše o to, že každý rok je to ve Španělsku to stejné, 2 týmy které mají okolo 90 bodů (loni vyjímečně 3), kdežto v PL daleko častěji překvapujou outsideri

Reagovat
Kluivert9

Ta sranda liga si dava celou evropu s prstem v riti a tymy nemusi byt ani plny zoldaku...

Reagovat
k0udy

To bude možná tím, že nikdo z Anglie vyjma Chelsea nebo City jednou za 5 let neutratí za přestupák 150m €.

Reagovat
Kluivert9

United... a uz ses tam, kde ve Spanelsku.

Reagovat
k0udy

Ano letos, po jaké době? Kdy naposledy takhle nakupovali? Real a Barca skoro každý rok.. Real za 2 roky nakoupil snad za 200m €

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale pořád jsou v Primeře soupeři, kteří dokáží R&B potrápit. Nepamatuju, že by byl někdo "invincibles" jako Arsenal, ty ano?

Souhlasím, že EPL je vyrovnanější, ale Primera je neustále - překvapivě! - konkurenceschopná. A co dokáže za pár šupů takové Levante nebo Rayo, letos Eibar... Vždyť Sevilla nebo Valencia, Athletic a Sociedad mají rozpočet podobný částce, kterou Aston Villa vydá jen na platy. Aston Villa. A dokonce i Blackburn Rovers měli na platy hráčů v roce 2013 víc, než kolik je medián rozpočtů klubů PD. O takovém Boltonu, West bromu nebo Stoke nemluvě. I Wigan a Swansea by byly v PD za bohaté kluby.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo ještě jinak - Everton i Sociedad hráli teď o víkendu srdcem, Everton na to aby ztracený zápas otočil na rozdíl od Sociedadu neměl kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Ak si si nevsimol sranda liga si natiera anglicke kluby v LM , a pozri si aj koeficient a uvidis rozdiel

Reagovat
sensei25

jedna lastovicka leto nerobi

Reagovat
Kokesh

Cris vs. Glen, taky se tesim.

Reagovat
k0udy

Snad Manquillo

Reagovat
smazaný uživatel

bitkař už bude zase na chvíli zdravej?

Reagovat
smazaný uživatel

doufejme, ze zase nekomu nalozi, aby ses z toho mohl posrat treba

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lars Bender na DM je zaujimavy. Nechyba mu rychlost, bojovnost, odobera lopty.

Reagovat
smazaný uživatel

Máte zájem o Bendera? To by byla bohužel vynikající volba.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele