Přikryl litoval, že se Boleslav nechala v úvodu zbláznit

24.09.2017, 10:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (110)

Přidat komentář
Pablos

tak už to přiznejte, že chcete odstřelit Uhrina

Reagovat
FiX

Ty si taky talent

Reagovat
dinss

"Kdyby to bylo 0:0, bylo by to pro Plzeň taky horší, museli by to víc otevřít.'' Kdyby tyvole...

Reagovat
smazaný uživatel

Ví někdo, jak hraje Chaluš?

Reagovat
meno

Dobře

Reagovat
smazaný uživatel

On a přikryl jsou to jediný, co se v současné době v bolce může posunout dál

Reagovat
smazaný uživatel

Šašek v manéži.

Reagovat
smazaný uživatel

Prikryla bych bral k nam.

Reagovat
dinss

Jako...proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pripada mi jako mladsi Petrzela. Mne by se u nas proste libil.

Reagovat
Blasphemer

Je fakt, že koncovku má zhruba stejně příšernou.

Reagovat
dinss

Reagovat
Josifek

U nás moc neuspěl, ale tak to ani lepší fotbalisté. Pro vás by to byla asi dobrá posila, Vrbův fotbal by mu určitě seděl..

Reagovat
Bex5

nepřipomíná mi tolik Petrželu jako spíš Kopice, v něčem lepší, v něčem horší ... má výbornou techniku, umí celkem dobře 1:1, ale hlavně podle mě mu to na hřišti myslí ... není to fotbalovej debil. Navíc má skvělou pravačku, umí i levou. Dřív, byl skleněnka, ale jak dlouho už nebyl zraněnej?

Reagovat
db18

Navíc hrával z donucení i pravýho beka, tak by snad byl schopný se vracet dozadu... (a rovnou bych s ním přivedl i Jánoše )

Reagovat
Bex5

Hrával beka, jo? To jsem myslel, že hrál ten Jánoš. Já bych spíš už z nostalgie aspoň na moment vzpomněl na Martina Sladkýho. Starej neni, techniku má výbornou (taky hrával CM, no ne), přišel mi docela i běhavej, akorát to neni teda asi žádnej blesk, Jánoš je teda bojovník, ale před 3 rokama jsem od něj čekal daleko víc.

Reagovat
db18

Oba... Přikryl ještě myslím ve Spartě občas.. a Jánoš skoro pořád (občas to střídal s DM/CM, kde mi přišel lepší) a teďka začal nastupovat i na kraji... a Jánoš mi taky teda nepřijde jako nějaký extra rychlík...

Reagovat
Bex5

Jánoš není žádnej rychlík, to ne. Ale na kraje obrany to podle mě prostě chce rychlost, odvahu a zároveň dvoje plíce - druhýho Rajtyho nemáme a jestli kdy budeme mít.

Reagovat
db18

Já s ním spíš jakoby počítal na pravý kraj, případně na to CM, kdyby odcházel Hořava, prostě takový univerzální backup...

Reagovat
smazaný uživatel

Coufal, Janos, Sladky.. Nikdo z nich by mi nevadil.

Reagovat
Bex5

nevadili by mi ... au Coufala bych věřil, že Řezníka by dokázala výkonama minimálně vyrovnat, navíc je to větší buldok. I když v posledních zápasech hraje Řezník velmi dobře, nějak už bych za něj hledal náhradu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mame v sestave 3 posty, na ktery je treba se zamerit a do budoucna nekoho pritahnout.

Pravej bek, kridlo (Pilar asi finito) jsou jasny.

No a treti je nejspis stoper. Protoze Hubnik uz mladsi nebude a Baranek ma nejspis po kariere.

Reagovat
Bex5

Baránek je prej hotovej ....

Reagovat
HorajzmAmmann

to snad ne.. :-/ I když to byl třeba Mičola taky a ještě se z toho dostal, tak snad...

Reagovat
Bex5

slyšel jsem to od kámoše, od zdroje, a je to rok zpátky ... ten má tak na 1 rok hry někde ... kdekoliv jinde, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Sladký ....

Kdysi ho Vrba označil jako potenciálního nástupce Horvátha.

Fakt.

Dneska už to zní neuvěřitelně .............

Reagovat
dinss

Petržela občas udělá něco fantasticky a pak začne hrát volejbal. Prostě klasika. Přikryla moc nesleduju ale pokud se víc vrací a drží si formu, tak je lepší než Petržela.

Reagovat
Bex5

přijde mi, že až v MB se začal zase někam posouvat. Ve Spartě strašně usnul ....

Reagovat
dinss

Stejně jako Hořava u nás.. Je poměrně mladej, určitě bych ho viděl hrát raději než Petrželu.

Reagovat
Bex5

já si myslím, že Hořka dřív nebo pozdějc půjde zpátky do Olomouce. Sedělo by mi to i k jeho naturelu ... Já prostě Petrželu mám rád v tom, že nebrečí, když nehraje, ale začne jako žolík ještě víc makat.

Reagovat
matZz

je dobrej s balonem, ale finální fáze - zakončení, přihrávka pořád špatný i když v Boleslavi se hodně zlepšil. Důležitější mi přijde faktor ex-sparťan, s Čermákem by mohli bejt v Plzni nová generace rudých renegátů

Reagovat
Bex5

Já právě koukal na nějaký jeho střely a docela mě překvapil, i když včera to zas tak nepotvrzoval.

Ale vykrást Letnou stran hráčů i titulu - historie by se mohla zopakovat ... a ještě k tomu by v balíčku mohli přihodit nehrajícího Karavajeva a kdyby odcházel Krmelec, možná i Vencu Kadlece.

Reagovat
Blasphemer

Finálku má příšernou. Jako asi by u nás nebyl nejhorší volba na kraj, ale zase nevidím důvod ho přivádět. Kdyby mu bylo alespoň o tři roky míň, je mu pětadvacet a moc nevěřím, že půjde ještě nějak výrazně nahoru.

Reagovat
Bex5

souhlas, není důvod ho na kraj přivádět. Podle mě doplnit 1 spolehlivýho stopera, 1 neunavitelnýho, rychlýho RB, 1 obratnějšího DCM a 1 pořádnýho hroťáka .... ne, že by bylo kde brát, aspoň v ČR.

Reagovat
Blasphemer

Pravýho beka potřebuje opravdu nutně. Stopera nevím, asi spíš podle toho, jak bude hrát po návratu Hubník. A taky podle toho, jak dopadne další Baránkova rekonvalescence. Na střed máme čtyři hráče a hrají stejně akorát tři, takže tam bych nikoho asi nepřiváděl. Útok bych taky neřešil. Krmenčík jasná jednička. Řezníček snad bude mít alespoň na to, aby byl dvojka. Bakoš byl užitečný v předkole, tak se mu snad ještě zadaří.

Reagovat
KingMaster13

U vás hlavně ty křídla krom Kopice tam nemáte nikoho moc kvalitního, RB a možná stoper

Reagovat
Blasphemer

Kdyby byl Pilař v pohodě, tak na křídlo nepotřebujeme nikoho. Bohužel je opět zase mimo a kdoví, jak to bude vypadat dál.

Takže pokud by se s ním nedalo dál počítat, tak bych určitě někoho přivedl. Na Petržolovo výkyvech se stavět nedá a Zemana s Kovaříkem raději nebudu komentovat. Ale ze zmiňovanýho Přikryla bych asi odvařenej nebyl. Lepší než Kopic a Pilař by nebyl, na druhou stranu byl byl asi lepší než ti ostatní, ale my bychom měli jít po top kvalitě (v rámci ligy) a ne po někom, kdo by nebyl tak špatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo je teda podle tebe ta top kvalita?

Reagovat
Blasphemer

Já bych bral Granečnýho. Je mladej, zahraje v obraně i na křídle. Možná by na to neměl hned, ale za rok nebo za dva určitě.

Pokud bychom hledali nějakou okamžitou kvalitu, tak bych zkusil klidně Faltu, i když by to byl asi větší risk než u Přikryla, tak by se podle mě mohl víc vyplatit.

Ale jako nejraději bych přivedl někoho z Balkánu/Rumunska, což se u nás stejně nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

Granecny je talent, ale v soucasnosti neni lepsi, nez Havel, takze by si vubec nezahral. Ale do budoucna ho podepsat a nechat v Baniku..

Jinak na kridlo proste kvalita neni nikde a kdyz vidim, co si tam pritala Sparta ze zahranici, tak radsi zustat s tim co mame. A nekoho kvalit Stocha nezaplatime. Prikryl by byl podle me uplne ok. Mozna ten Falta, ale ja ho hrat nevidel jen vidim, ze ma dobry hodnoceni ve Sportu.

Reagovat
Blasphemer

Já Olomouc letos už párkrát viděl a přišel mi hodně dobrý. Ale nějak dlouhodoběji ho nesleduju.

Já tady tu top kvalitu v lize taky nevidím, proto bych zkusil východ. Jasně,povést se to nemusí, ale taky může přijít někdo jako Karavajev, Rybalka nebo Sobol.

Stoch nevím kolik může brát, ale my máme Ivanschitze za 400k na tribuně, takže bych úplně neřekl, že si nemůžeme dovolit vyhazovat.

Reagovat
Bex5

Granečný ok, ale spíš ho pořád vidím jako beka než křídlo. Na pravý křídlo Přikryl nebo Špalek ze Žiliny?

Reagovat
ratusek

Špalek je v letošní sezoně stín toho minuloročního, ničím letos nevyčnívá a pod tlakem má problém, což se ukázalo proti Kodani. Na ligu to stačí, ale určitě se do formy dostane časem zpět

Reagovat
db18

Jedno křídlo by to chtělo určitě, i kdyby byl Pilař fit... Kopic teď nalevo hraje dobře, ale napravo to je pořád nic moc... Zeman je mimo, Kovaříka už bych raději ani nezkoušel... a Petržela sice může hrát v každém zápase, ale to tak do 60. minuty, pak ho musí někdo střídat...

Reagovat
Blasphemer

Tak Kovaříka Vrba zkusí, to bych bral jako tutovku. A myslím, že v hierarchii u něj bude určitě před Zemanem, který nejpozději v létě půjde.

Reagovat
dinss

U Pilaře nejde o koleno ale o kotník takže o to je to lepší,...

Reagovat
smazaný uživatel

Akorat teda Krmelec pujde driv nebo pozdeji pryc, tak bych okamzite podepsal Choreho a nechal hostovat v Sigme, dokud tu Krmelec bude.

Reagovat
Blasphemer

Krmelce udržíme maximálně do léta si myslím. Takže jo, strikera by to chtělo. Chorého bych bral, ale psalo se o nějakým zájmu Slavie, takže pokud bude chtít jít za penězma, tak asi nemáme šanci.

Reagovat
Uwe háže buly

Pořád je tu Mihálik, kterej bude i lepší.

Reagovat
Blasphemer

Toho z nemám vůbec nasledovaného, akorát vím, že čísla má na tu minutáž pěkný.

Reagovat
Bex5

přijde mi takovej nenápadnej, ale šikovnej je ... má dobrý navedení na střed a střelu ... trochu Pilka style, ale křídlo to samozřejmě není.

Reagovat
db18

Jenže to je spíš tahový hráč, který bude ztracený, když bude muset hrát zády k bráně, ne? (Krmelec s tím měl taky docela problém se té hře přizpůsobit, a to je oproti Mihálikovi docela hovado)

Reagovat
matZz

posily budou potřeba (Kovařík už je marnej, Petrželovi už je přes třicet, Pilař věčně zraněnej... ) a vzhledem k tomu, že není kde brát, tak by možná nebylo špatný ho zkusit třeba na hostovačku jako předtím Chramostu, nebo pospíšila, třeba by se chytil.

Jinak by mohli zkusit třeba Skaláka, ten taky splňuje kritéria

Reagovat
Bex5

Skaláka už nezaplatí, řekl bych. Myslím, jako že ho nevykoupí. Jinak by to byl kauf podle mě dobrej. Budu se opakovat - co Špalek ze Žiliny?

Reagovat
smazaný uživatel

Se tady všichni bavíte o posilách, ale stejně víte, že se v létě akorát vrátí Procházka s Ďurišem, jinak nic

Reagovat
db18

A Petržela prodlouží smlouvu.

Reagovat
Blasphemer

(a pryč půjde Zeman, Ivanschitz, Řezníček a Krmenčík)

Reagovat
Blasphemer

a ještě vlastně Živulič, když už mu Vrba dává nepřímo sodu v rozhovorech

Reagovat
dinss

Hájovský hraje za Domažlice...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my nepotrebujem posily. Ale Prikryla bych pripadne bral.

Reagovat
dinss

Potřebujem.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Jj kdybychom se ridili vasema kecama z pred sezony, tak mame pulku novyho kadru a ted jsme nekde za Spartou..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ten tvuj pohled chapu, tebe zajima obdobi max rok dopredu, coz s tema duchodcema sice Plzen uhraje, ale co potom dal, obmena potreba bude. Ale to tobe nevadi, ty za rok zacnes fandit zase nekomu jinemu, videl bych to na navrat ke slavii

Reagovat
db18

Jenže pravda je někde mezi... Petržela nemá na to, aby hrál každý zápas celých devadesát minut... a hráči, kteří by ho z našeho kádru mohli nahradit stojí za hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byl Pilar fit, tak se tady vubec o petrzelovi nebavime..

Reagovat
db18

To si nemyslím, protože napravo by Kopic pravděpodobně hrál na hovno, jak má ve zvyku...

Reagovat
dinss

Navíc Vrbovo protěžování svých starých známých je neskutečný...

Reagovat
dinss

Sorry ale potřebujeme. Jednoho útočníka, jedno křídlo, střeďáka schopnýho hrát na CM-CAM a beka. Bakoš na to už nemá, Petržela je dobrej tak na slabší soupeře, Řezník je na RB sám a na LW teď máme jen Zemana... Hořava stagnuje a to, že vzadu rozehrává míče mezi obráncema mi fakt jako terno nepřijde. Z ligy se aktuálně nabízí docela dost hráčů. Neříkám, že by hráli hned ale Plšek či Chorý z Olomouce + Falta, který prý taky nehraje špatně. Přikryl z MB, Coufal na beka z Liberce, Mašek z Bohemky, Trávník z Jablonce nebo i ten Budínský, který mi minulou sezonu v Karviné přišel hodně dobrý. Možností je dost... Hráči jako Hubník, Petržela, Bakoš nám na EL/LM prostě stačit nebudou. Jediný kdo si drží svojí formu v celku pořád je Limba a Kolář se teď taky pěkně rozehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Vis, ze mame Cermaka a Havla? A dal jsem to ani necetl, protoze to je snuska blabolu, stejna jako se tu objevovala pred sezonou.

Reagovat
Uwe háže buly

Tobě přijde normální jít do sezony se skleněnym Řezníkem, pomalu 35 letym Limberským a za ně mít jedinou náhradu?

Reagovat
dinss

On je fakt jinde. Nejraději by měl jen 11 hráčů.

Reagovat
dinss

Občas ty tvoje názory. Sám si po odchodu Matějů psal, že by jsi přivedl pravého obránce. Je přece úplně nenormální mít zdvojené posty. Kort když hrajeme tři soutěže a polovině opor je přes 30 let. Snůšky keců tady píšeš akorát ty. A vůbec, reagovat tím, že sis to ani nepřečetl?

Reagovat
Kaká10

Mašek je uz nejaky cas dost mimo, absolutne bez formy.. Ale libi se mi u nas na kraji Reither, snazivej a rychlej, pristi rok uz bude nekde jinde, protoze my nebudeme schopny ho koupit

Reagovat
dinss

Mašek bez formy? Minulý rok patřil k nejlepším vaším hráčům, ne?

Reagovat
Rarášek

Na jednu stranu ty jména, co si napsal, jsou dost mimo.. Snad kromě Plška potažmo Budinskýho .. Na druhou stranu ten dolarův postoj je tak neskutečně vtipnej .

Každopádně správně říkáš, že to potřebujete a že v lize na výběr rozhodně je ..

Reagovat
dinss

Proc mimo? Coufal by tady možná hrál misto Řezníka. Chory je o parník lepší než Bakoš. Falta pokud si udrží formu tak proc ne? Přikryl by musel podávat konstantní výkony a Trávník mi na lavičku misto Hořky, který hraje furt stejne přijde taky dobrej... Koho mas na mysli ty?

Reagovat
Bex5

nějak doplnit bychom to asi měli, ať tam fakt nehrajeme do 2020 Kozáčik-Limba-Hubník-Hořava-Hrošovský-Petržela-Kolář-Bakoš ....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli zvládnete odehrát celou sezonu vč. evropských pohárů s 6 obráncema, tak to klobouk dolů.

Reagovat
dinss

Nejhorší je to na RB kde máme jen Řezníka..

Reagovat
db18

Máme tam i Havla, ale to by Řezník nejdřív musel odejít, aby to Vrbu vůbec napadlo.

Reagovat
dinss

Tak Havla bych raději viděl na LB...

Reagovat
db18

Já bych ho hlavně rád viděl na hřišti...

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Havel hrál někdy RB? Pro vás by byl ideální Sladký, Karavajev nebo Coufal..

Reagovat
dinss

Sparta by za něj chtěla strašný prachy...

Reagovat
dinss

Každopádně bych to zakončil tím, že se těším na nové FM.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekni Paclíkovi, ať ti ho koupí.

Já bych zase rád, aby už se zapracovávalo víc odchovanců. Aby se tam časem taková kvalita objevila.

Olmík

Reagovat
smazaný uživatel

Pfeifer vypadal v priprave nadejne. Ted se snazi v DOmazlicich, takze do budoucna proc ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vzpomenme na Koncala se Stipkem. Oba u nas fans tlacili do zakladu a jeden nehraje ve Zline a druhej se neprosadil v Jablonci a nehraje zaklad ani v Sokolove.

Reagovat
db18

Tak tam byl u obou problém už v přístupu hráče... Jinak letos byl k mání třeba Todor Nedelev, který nakonec šel zpátky do Botevu, to mi přijde docela škoda...

Reagovat
dinss

Kdo to je?

Reagovat
db18

Pravé/levé křídlo s dobrou technikou střely a celkově zahráváním standardek. Když prvně vyletěl jako hvězdička a naděje bulharského fotbalu, tak se dost zasadil o to, že Stuttgart vypadl s Botevem z EL, pak přestoupil do Mainzu, ale tam se nedokázal prosadit (mj. přišel už se zlomeninou, protože ho klub koupil někdy v průběhu podzimu a pak se zranil - no a nohu si pak zlomil i někdy během svého angažmá v Německu), ale po návratu do Bulharska zase ožil a v minulé sezoně měl za 33 zápasů 11 gólů + 15 asistencí...

...podle mne by si fotbalově skvěle rozuměl s Pilařem.

Reagovat
dinss

A Viktorka o něj měla nějak zájem?

Reagovat
db18

Neměla, což mi přijde škoda...

Vždyť jsme měli zájem jen o Živuliče/Traoreho...

Reagovat
dinss

Víš proč Traorého nakonec nekoupili? Protože nemluví česky a hůř by zapadl... Tohle byl podle mě hlavní důvod..

Reagovat
db18

Mne stejně přišel zbytečný, navíc už je dost starý...

Reagovat
dinss

Tak Vrba o něj zájem projevil a nakonec asi chtěli tu levnější variantu...

Reagovat
smazaný uživatel

Dikybohu.

Reagovat
dinss

Ty už raději nic nepiš.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte někdo info, jak to jde Hlavatýmu v Sokolově ?

Ve Viktorce se v zimní přípravě nejevil zle. Teď v sezoně v Sokolově jen střídal, minule na Žižkově konečně v základu ....

Reagovat
Bex5

dneska hraje, tak uvidíme ...

Reagovat
Bex5

to jsem zaznamenal taky ... ale už holt je zase v Bulharsku na přestup.

Reagovat
El Campeon

jo kdyby byly ryby

Reagovat
Skalda29

Vždyť jsou

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole tohle myšlení lepší by určitě bylo hrát první poločas hovno na 0:0 a od 60. minuty něco teda zkusit dopředu a prohrát 0:1 haluzí minutu před koncem proč hrát fotbal směrem dopředu na goly, když muzeme posetrit sily a mrdat na to. Delaji jako kdyby hrali s Realem a ne proti Plzni...posrani ze soupere v ramci CR pro klub typu Boleslav je ostuda

Reagovat
Hunt

Reagovat
Sosi

Tady se ukazuje, jak nadstandartne hral s bolkou Jarolim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele