Při návratu do Ajaxu by peníze nehrály roli, přiznává Huntelaar

28.05.2016, 14:46
Aktuality
Klaas-Jan Huntelaar má ještě na rok kontrakt se Schalke, během posledních měsíců se však začíná mluvit o jeho návratu do Ajaxu. Pokud by se tak stalo, nebude zkušený kanonýr hledět na finanční stránku...

Odchovanec De Graafschapu se přes Heerenveen dostal do Ajaxu, kde si udělal jméno, načež se posléze vydal na zahraniční angažmá do Realu Madrid a milánského AC.

Výrazněji se však nizozemský reprezentant prosadil až na své třetí zahraniční štaci v S04, za které nastupuje posledních šest let a během té doby nasázel 121 gólů ve 216 zápasech.

Již během zimní přestávky se pak objevily spekulace, které Huntelaara spojovaly s návratem do Ajaxu, čemuž by se sám 32letý kanonýr nebránil. "Ptali se mě během ledna, co mám za plány do budoucna," řekl Huntelaar, jenž by případně neřešil finance. "Peníze by nebyly překážkou. Pokud bych se rozhodl pro Ajax, akceptoval bych finanční pokles," dodal. "Není to ale tak, že bych čekal na nabídku Ajaxu, pořád mám smlouvu se Schalke," uzavřel Huntelaar.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (45)

Přidat komentář
Rudnevs

Je mi ľúto, že to už neni taký kanón ako kedysi.

Reagovat
Filiposi

Třeba by se v Ajaxu roztřílel

Reagovat
Rudnevs

To je dosť možné, ale Schalke ...

Reagovat
Filiposi

Tak Luuk de Jong v Gladbachu hrál mizerně a po přestupu do PSV dává furt góly

Reagovat
Rudnevs

Asi sa moc nechápeme ... Ja som to myslel tak, že keď sa v Ajaxe presadí ( čo s najväčšou pravdepodobnosťou áno ) tak Schalke z toho už nič nebude mať ...

Reagovat
Filiposi

Aha

Reagovat
AjaxFans

To by byla bomba.Nejoblibenejsi hrac zpet doma.Ale tez by to byl Milikuv konec, ktery i tak nastane.Jen Ajax musi prvni koupit hrotaka

Reagovat
jáá

byla by to pecka, jen si teď říkám jestli by nebyla i Milika škoda....teda četl jsem zájem Lazia, AS, Lišek.....a pak nějakou zmínku o zájmu o Zahaviho z Tel Aviv...no Fischera jsem oplakal a van Rhijn asi taky půjde, takže mi toho v ajaxu už moc nezbývá..

Reagovat
AjaxFans

No Fishera bude skoda.Je to kravina.Po zraneni se do toho dostaval.S odchodem Van Rhijna jsem smireny.Jedine, ze by ho novy trener chtel.A ten Hunter by byl supa.Porad by byl obavany utocnik

Reagovat
jáá

asi tak nějak..nebo jestli ho Younnes tak jednoznačně posadil, že chtěl odejít? na Bozse jsem taky zvědavý no, to by teda byla

Reagovat
stas87

Kruse by Schalke neodmieol, ak by odisiel Huntelaar.

Reagovat
Rudnevs

Myslím, že Kruse by bola fajn náhrada. Navyše aj pre neho by bolo fajn, že po tom všetkom ešte dostane príležitosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Po cem, po vsem? Ja si pamatuju, ze mesic zpatky bylo s Krusem na netu nejaky video, kde si honil pero, uniklo to na verejnost. Byl z toho nejakej skandal?

Reagovat
Rudnevs

2009: Als "MC Max" rappt Kruse halbnackt über Sexpraktiken mit Bezahldamen. Das Video, das bei Facebook die Runde machte, sorgt für einen mittelschweren Skandal und kostet den St.-Pauli-Profi fast die Karriere.

2013: Kruse lässt seinen 450-PS-Maserati (Kosten: mehr als 100.000 Euro) in Tarnfarben lackieren. Als wenig später vom "hässlichsten Auto der Bundesliga" geschrieben wird, entgegnet er empört: "Mir gefällt es. Ich bin ein totaler Auto-Freak!"

Mai 2014: Löw verzichtet auf eine Nominierung für den WM-Kader, da Kruse gegen den DFB-Verhaltenskodex für Nationalspieler verstoßen haben soll. Im Rahmen des Länderspiels gegen England im November 2013 soll er Damenbesuch auf seinem Londoner Hotelzimmer empfangen haben.

Juni 2015: Kruse gewinnt bei einem Pokerturnier in Las Vegas 36.000 Euro, wenig später bei "TV Total" sogar 50.000 Euro.

Oktober 2015: Er stellt Anzeige wegen Diebstahls bei der Berliner Polizei. Kruse waren in den frühen Morgenstunden in Berlin-Charlottenburg 75.000 Euro in bar abhandengekommen. Das Verfahren wird im März 2016 eingestellt.

März 2016: Wegen des nächtlichen Verlusts von 75.000 Euro in bar wird Kruse von seinem Verein VfL Wolfsburg mit einer Geldstrafe von 25.000 Euro belegt.

März 2016: Kruse hatte seinen 28. Geburtstag am Samstagabend in einem Berliner Club gefeiert. Wie Kruse in der "Bild" erklärte, sei er auf der Feier mehrfach ungefragt fotografiert worden. "Natürlich war ich irgendwann genervt und habe dann vielleicht unpassend reagiert", wurde Kruse zitiert. Der Profi soll einer Frau das Handy weggenommen und Fotos gelöscht haben.

März 2016: Bundestrainer Löw streicht Kruse für die Länderspiele gegen England und Italien aus dem Kader der Nationalmannschaft. In einer Mitteilung des DFB hieß es, dass Kruse seiner Vorbildrolle als Nationalspieler nicht nachkomme und sich unprofessionell verhalten habe.

Reagovat
Rudnevs

Ešte, že sa rozišiel s agentom ( firma Arena11 ) a je na predajnom zozname VfL.

Reagovat
db18

To by bylo fajn řešení. I když by v případě odchodu Huntelaara mohl být 1. variantou di Santo (kdyby byl první volbou do útoku, tak si myslím, že by ožil) a Heidel prý chce stáhnout předčasně Avdijaje.

Reagovat
jv

Avdijaj se vrací podle plánu, hostoval ve Sturmu uplynulých 18 měsíců.

Reagovat
db18

Aha Tak mi unikl ten první rok a myslel jsem, že tam byl jen poslední půlrok/rok... Tak ale mělo by platit, že by Heidel preferoval jeho setrvání na Schalke, než aby ho poslal znovu hostovat.

Reagovat
Rudnevs

Ano mal by ostať. Čítal som, že je jeden z najväčších talentov v Nemecku, takže útok nebude treba akútne riešiť. Skôr post brankára.

Reagovat
Rudnevs

Di Santo by práve mohol odisť. Avdijaj je mega talent, ako hovorí jv tak sa vracia normálne podľa plánu. Ešte je tam Platte a Reese.

Reagovat
smazaný uživatel

Avdijaj ale není vyloženě hrot (spíš jsem ho vždycky viděl na podhrotu nebo na křídle). Každopádně jsem ho na tom hostování vůbec nesledoval, tak netuším jak na tom je

Reagovat
Rudnevs

Inak na odchode z Wolfsburgu je aj Rodriguez, záujem má Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Přes Černého se nemá moc šancí prosadit...

Reagovat
Tigerinho

chceš zabít dalšího?

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.kicktipp.de/efeuro/

Dáte někdo eurofotbal tipovačku Eura??

Reagovat
Rudnevs

Už som tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lepsi sou tipovacky u sazkovek - muzes vyhrat pekny penize

Reagovat
smazaný uživatel

sázky, peníze.....to k rozhodčímu nesedi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam že neodíde. Už to nie je taký veľký kanonier ako kedysi,no stále veľmi platný pre Schalke a je to aj prínos pre BL ako takú.

Reagovat
Rudnevs

Hoci Kruse by bola super náhrada ( teda ak by tam mal nejakú klauzulu o slušnom a neškandálovom živote )

Reagovat
smazaný uživatel

súhlas. Kruse v lete krátke liečenie niekde na samotke v lese a potom hurá do Schalke

Reagovat
Rudnevs

Hecking mu liečenie aj ponúkal, asi nebude ľahké ho tam dostať. Hore píšem, že mal problémy ešte pred Wolfsburgom.

Reagovat
smazaný uživatel

A to bol kedysi riadny sympaťák, aktuálne je to tak trocha sráč.

Reagovat
Rudnevs

Ako sympaťák pôsobil navonok, čítal som že mal nejaké problémy v roku 2009 ( ešte v St. Pauli ) a že si kúpil tak hnusné auto + som zistil, že už nejakú dobu je potetovaný.

Reagovat
Rudnevs

Na TM vidím, že záujem má HSV.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby že ide do Hamburgu tak by zle nebolo, mali by ste zvýšenú konkurenciu na post hroťáka. Lazaň by okrem Svena mal aj Maxa

Reagovat
Rudnevs

To by išiel preč ( dúfam ) Lasaggne aj Sven. Takže by tam bol Bobby a Max. A Kruse dúfam, že sa ožení, kúpi nové auto, prestane hrať Poker a začne sa správať slušne.

... Kruse je inak vraj Kühneho vysnívaná posila a už s ním HSV hovorilo. Kruse je na zozname odchodov z Wolfsburgu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne hrať poker je riadna blbosť teda, vezmi si že koľko peňazí sa len tak preserie mohol by kúpiť mercedes alebo bentley (tie sa mne páčia ).... hlavne sa teda znormalizovať

btw: potom čo Kruse dokázal sa ožení ťažko, neviem či sa nájde taká čo ho bude chcieť

Reagovat
Rudnevs

Mohol by si kúpiť napríklad VW ( ak zostane vo Wolfsburgu, možno nejaké vyfasuje zadarmo ). Ano a to Maseratti by mohol prefarbiť a predať ...

... čo sa týka manželky, tam to bude mať ľahšie ako my ( peniaze, sláva ) ale samozrejme musí prestať chodiť za prostitútkami a začať sa chovať slušne.

Reagovat
smazaný uživatel

Prestať chodiť za štetkami je vec jedna. Vec druhá je len tak bežne nezabúdať 75 tisíc €, byť žena tak za takého čo 75tis€ zabudne sa nevydám

Reagovat
Rudnevs

Zabudnutie 75 000 € je skôr zo smoly alebo neschopnosti. To ostatné vypovedá o jeho povahe. V HSV ho snáď Beiersdorfer dá do laty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

HSV predlžilo so Spahičom.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele