Prezident Neapole De Laurentiis potvrdil příchod obránce Tonelliho

23.05.2016, 16:10
Aktuality
Neapol má první posilu pro ligovou sezonu 2016/2017, v zadních řadách SSC bude nově tvrdit muziku Lorenzo Tonelli. 26letý obránce přichází na přestup z konkurenčního Empoli, kde měl kontrakt ještě na tři roky...

Kluby se na podmínkách transferu dohodly již před několika dny a Tonelli se minulý týden podrobil zdravotní prohlídce. Celý přestup pak dnes oficiálně potvrdil prezident Aurelio De Laurentiis, který na svůj twitterový profil umístil fotografii s hráčem a pod ní slova "Lorenzo Tonelli, vítej do neapolského světa".

Tonelli strávil v Empoli celou svou dosavadní kariéru a v posledních pěti sezonách si na své konto připsal celkem 146 startů v první a druhé italské lize. Situaci v Neapoli mu usnadní trenér Maurizio Sarri, který se po stejné trase vydal před rokem.

Zatím není jasné, kolik Neapol za italského obránce zaplatí, podle médií se suma může pohybovat okolo deseti milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (58)

Přidat komentář
Majk91

Kral

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní sezónu klíčovej 90% golů začlo u něj.

Reagovat
jany kozak

Reagovat
GEGE

hm pěkně Neapol...

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Neapol dobře, Lottito tohle posral, výbornej dostupnej obránce

Reagovat
olis

Benvenuto Lorenzo!

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p480x480/13267860_1204570682909837_537872544283733355_n.jpg?oh=615cd958babdf9917e27ce351ce394f4&oe=57D244A9

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/l/t31.0-8/13235173_1740707126174463_1322137200239181646_o.jpg

som zvedavy ci este budu na stoperovy nejake zmeny alebo to ostane tak ako to je, momentalne to vobec nevypada zle

tiez uz maju byt rozpracovany Klasen, Vrsa a Lapadula a Lapadula vyzera z nich najblizsie, tipujem ze sa z nich podari priviest max. tak jedneho

Reagovat
smazaný uživatel

umí se podepsat i bez dívání, to bude dobrá posila

Reagovat
smazaný uživatel

albiol na odchodu, vrsajko o něj je znovu zájem. Klassen už říkal v únoru že nikam nepůjde. Lapadula už podepsal před týdnem cca

Reagovat
olis

Albiol na odchode mozno, Klasen povedal ale rokovania vraj prebiehaju, Lapadula nic nepodpisal

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím odkud to bereš ale klassen určitě nepřijde a lapadula už podepsal jen to není oficiální.. Příště ažbudeš dávat facepalm tak si ověř informace ať pak nevypadáš za trolla ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Furt se píše o leicesteru a laziu ale lapadula půjde do neapole... Předevčírem jsem viděl jak odcestoval do neapole .. Pochybuju že na dovču

Reagovat
olis

ok pardon

Reagovat
Pipo123

Práve dnes sa dosť píše o tom že sme ponúkli 10 mil za Lapadulu, to by ma hodne prekvapilo, dať za hráča Serie B 10 mega nie je style Lotita. Radšej by som išiel na istotu a tou je Pelle.

Reagovat
olis

ale ty to nechapes, on uz odcestoval do Neapolu a podpisal zmluvu len to este nie je oficialne

Reagovat
Pipo123

Tak ono sa to podľa posledných správ naťahuje kvôli záujmu Leicestru a práve Lazia, Lapadula o prestupe nerozhodne, ak ešte Lazio či Leicester preplatia vás tak prezident Pescary otočí plány. Momentálne sa hodne píše o tom že jeho prestup sa natiahne, lebo jeho cena každým dňom rastie viac a viac a Pescara toho chce využiť. Já to chápem až moc dobre, ale píšem len to čo sa dnes rieši v taliánsku a to je ponuka Lazia o ktorej sa malo jednať v sobotu v Ríme.

Reagovat
olis

tak prezident Pescary povedal ze su s Neapolom dohodnuty a ze to bude na hracovi ako sa rozhododne on... akoze samozrejme keby prisiel Leicester a ponukol zrazu 15-20 mega tak to meni situaciu, ale pochybujem ze v ramci talianska sa niekto pojde s nami preplacat, mozno Juventus keby velmi chcel

Reagovat
Pipo123

No veď práve, ak je pravda že Lotito dal na stôl 10 mil tak teraz je rada na vás a ak budete naozaj moc chcieť Lapadulu tak nás preplatíte, na druhej strane som čítal že vy chcete počkať kvôli Zapatovi a Gabbiadinimu ako sa vyvinie ich situácia.

Reagovat
olis

ADL by to chcel uzavriet praveze najrychlejsie ako sa da, aspon to povedal prezident Pescary, do karat nam hraju velmi dobre vztahy s Pescarou, neviem ako ste na tom vy, spekulovalo sa ze by sme spolu s Lapadulom kupili aj 3-4 mladikov z Pescary ktory by potom ostali este rok hrat v Pescare, no uvidime, Pescara bude hrat este playoff a podla mna sa Lapadula rozhodne az potom, cize este si asi pockame...

Reagovat
Pipo123

Práve, Play off môže zvýšiť jeho cenu, respektívne postup do Serie A

Reagovat
10

Že se Empoli od Neapole nechá vykrádat za takový drobáky...Hysaj + Tonelli za nějakých 14 mega? To je velkej provar konkurence.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to co pro ně udělal sarri si myslím že je to fér... Akorát by jim mohli poslat zpět valdifioriho.. Je ho škoda je to dobrej stoper sle při formě jorginho, allan a hamšík prostě musí sedět no

Reagovat
Pipo123

Já som čítal že Valdifiori by mohol do Lazia ako náhrada za Bigliu, to by bolo docela dobré riešenie

Reagovat
olis

Lazio sa dost spomina ale chcu ho aj iny, jeho odchod je takmer isty, inak on nehral zle, len Jorginho bol proste lepsi, od Valdiho sa cakalo viac ale zle to nebolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj ten biglia ten letos hrál výborně no.. jen forma lazia :/

Reagovat
smazaný uživatel

jsme se přepsal myslel sjem střední záložník ....

Reagovat
The Krupy

Je mi z toho zle.

Reagovat
Alberto Aquilani

Mne sa na Tonellim páči to, ako sa nebojí zodpovednosti, nie je to ten stopér typu Astoriho, ktorý sa celý zápas niekde zašíva, ale ide do toho nebojácne. Každopádne by som sa celkom stavil, že sním bude dostávať Neapol viac gólov ako s Albiolom.

Reagovat
smazaný uživatel

Tonneli je dobrý stoper s dobrou přihrávkou a silný na 1v1 ale někdy bohužel uděla takovej kiks, že jsem vždy nechápal... Snad se toho vyvaruje hlvně, jestli neapol bude hrát jako letos

Reagovat
Alberto Aquilani

Hlavne by ma zaujímalo, ako horké muslo byť to pred mesiacom každodenné dohodnutie Tonelliho od Lázia. Od začiatku som tomu nedával ani 1%. Takto spravil dobrý krok dopredu.

Reagovat
Pipo123

Kopec serióznych médii o tom prestupe informovalo, ale zase a vždy sa Lazio nedohodlo na cene, veď vtedy sa tuším spomínalo 6 mega od nás. Lotito možno chcel získať Tonelliho ešte v čase keď sním nejednal Neapol, ale akonáhle sa do toho vložili tak Lotito nemal šancu. Čo je ale horšie tak Tare je v Portugalsku a loví nejaké no name, takže sa nič moc nezmenilo

Reagovat
10

loví novýho Mauricia a trénovat vás bude Malesani voe

Reagovat
smazaný uživatel

rytmus

Reagovat
efellipe

Tak snad Koulibaly k nám

Reagovat
olis

Reagovat
efellipe

nereálné? za kolik by ho tak aurelio střelil?

Reagovat
olis

60

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vyměnit ligu mistrů? Letos určitě ne :) letos ještě zazáří v lm a pal příští rok za 50 :P

Reagovat
smazaný uživatel

Raisport say they've a video of Allegri telling De Sciglio "I'll take you to Turin soon." after Juve-Milan was over.

Budu tajně doufat.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Ghoulam-koulibaly-tonelli-hysaj... Konečně trošku vypadající obrana která nás vždy tak trápila.... Ještě golmana za prodání gabbiadiniho a spokojenost :)

Reagovat
Pipo123

Finito incontro Lotito-Prandelli, un biennale per la fumata bianca

Tak žeby Prandelli upútal Lotita ?

Reagovat
olis

neviem co sa ti vkuse nepaci, dalsia super moznost, radsej oslavuj ze k vam nepojde Di Matteo

Reagovat
Pipo123

Chcem aby zostal Simone, tak uvidíme, Lotito robí kurva konkurz na trénerov, tak snad vyberie dobre

Reagovat
Pipo123

Pantaleo Corvino už není sportovním ředitelem Bologny. Ten u Rossoblu působil od začátku minulého roku, nyní se obě strany dohodly na ukončení vzájemné spolupráce. "Děkujeme Pantaleo Corvinovi za práci, kterou pro klub odvedl a přejeme mu všechno nejlepší do budoucna," stojí na webu Bologny.

Dosť prekvapujúce

Reagovat
olis

a nahradit ho ma Bigon

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Pipo123

Teba tu potrebujem, počuj čo hrával Prandelli vo Fiore a v repre ? Já si ho vôbec nevybavujem a ak je pravda že preberie Lazio tak by som rád vedel na čo sa má tešiť

Reagovat
Tomanatura

Ve Fiore hraval dost na balone, s bombardakem vpredu (Pazzo, Gila, Osvaldo, Vieri), kouzelnikem pod nim (Mutu, Jove) a pracovityma kridlama (Santana, Vargas, Semioli). Byl to dost Montella style, jsou si podobni.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli skončí Saba, Pantaleo by byl výbornou variantou.

Bohužel se spekuluje, že se vytvoří tým skautů bez jasného vedoucího.

Reagovat
Pettirosso

Pry by se mohl vratit do Violy

Reagovat
Tomanatura

Pry je to dost vazne. Asi dobry krok, Prademu se posledni prestupaky nepovedly vubec. Neschopnost prodat Gomeze, prichody jen, aby nekdo prisel a podivne zbaveni se Rossiho ho budou stat krk.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou bych chtěl vidět Pradeho se silnějším kapitálem než to, co měl posledních deset let u nás a u vás. Tedy v podstatě nic. Tohle vaření z vody mu nemohlo fungovat věčně.

Reagovat
The Krupy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele