Prezident Eintrachtu Frankfurt si pochvaluje práci Schaafa

23.10.2014, 09:47
Aktuality
Thomas Schaaf spojil velkou část života s Werderem, nic ovšem netrvá věčně a jeho působení v Brémách skončilo po sezoně 2012/2013. Po odmítnutí několika nabídek se letos stal novým koučem Eintrachtu Frankfurt a zatím si vysloužil slova chvály z úst prezidenta Heriberta Bruchhagena...

Schaaf ve Frankfurtu nahradil Armina Veha, který tým opustil po třech letech a vrátil se do Stuttgartu.

"V průběhu léta jsme přišli o čtyři klíčové hráče a věděli, že bude třeba přebudovat kádr. Thomas Schaaf má v tomto ohledu dlouholeté zkušenosti. Po řadu let patřil mezi největší bundesligové osobnosti a proto jsme tuto práci nabídli právě jemu. A sám už ukázal, že se s touto výzvou dokáže úspěšně popasovat," prohlásil Bruchhagen.

Německá liga za sebou má osm kol a Eintracht v tuto chvíli okupuje osmou příčku tabulky. Vše mohlo být z jeho strany podstatně veselejší nebýt nedělní porážky v Paderbornu, pokud by Frankfurtští udrželi vedení až do konce, posunuli by se na třetí pozici.

"Máme za sebou teprve osm kol, je tak těžké odhadovat, jakým směrem půjdeme ve zbytku sezony. Ale kdyby nám někdo řekl, že po osmi zápasech budeme mít dvanáct bodů, tak bychom to brali. V listopadu nás ovšem čeká náročný program, jedeme do Hannoveru a Mönchengladbachu a doma hostíme Bayern s Dortmundem," uvědomuje si Bruchhagen náročnost blížících se duelů.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HonzaKoller

Schaaf!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: podľa expresky Leverkusen sleduje Cedrica Soaresa zo Sportingu, boli sa na neho pozrieť aj v utorok v Gelsenkirchene...

Som rád, že si vedenie uvedomuje potrebu nejako riešiť pravý kraj obrany, jednoznačne je to najslabšie miesto v zostave, hoci LB aj CB mu výrazne konkurujú...Soares má aj nemecké občianstvo, je mladý, perspektívny a kvalitný, takže by som ho určite bral...snáď sa to nejako upečie a Donatiho bude niekto chcieť, predať ho hoc aj za nákupnú cenu a budem spokojný...

Reagovat
db18

Přál bych vám Kadeřábka (nebo teda spíš Kadeřábkovi bych přál angažmá u vás - to by mu mělo sednout )

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem, v Českej lige je vynikajúci, ale to bol aj Gebre...verím, že nakoniec skončí v Nemecku, možno by som ho aj bral, len neviem, či by hneď priniesol skvalitnenie obrany v porovnaní s Donatim, skôr by sa najskôr musel niekde poriadne adaptovať a vyhrať...ale som za jeho príchod do BL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele