Previews

Bundesliga - preview 31. kola

Mönchengladbach hraje proti Kölnu a v případě výhry se na jediný bod dotáhne na třetí Schalke, hosté se budou snažit polepšit si v boji o záchranu. Ve druhém nedělním utkání přivítá Freiburg Hoffenheim.

Druhý finalista FA Cupu vzejde ze souboje Tottenhamu s Chelsea

Ve finále FA Cupu už čeká Liverpool, ale pohárový program ve Wembley ještě nekončí. Rozhodnout se totiž musí také o druhém finalistovi nejstarší klubové soutěže světa. Ten vzejde z londýnské dvojice Tottenham, Chelsea, která proti sobě vyběhne v neděli od 19 hodin.

Lyon čeká na trofej. Ligový pohár chce získat i Marseille

Slavné 'Olimpico', souboj velkoklubů z Lyonu a Marseille, zaměstná v sobotu večer celou Francii. Finále Ligového poháru, jehož vítěz si zajistí účast v příštím ročníku Evropské ligy, je již dlouho zcela vyprodán.

Serie A - preview 33. kola

Další kolo italské ligy startují milánské kluby. AC v boji o titul bere doma proti Janovu jedině tři body, jelikož mu Juventus nyní ukazuje záda. Inter taktéž potřebuje naplno bodovat, protože nechce chybět v evropských pohárech. Na půdě čtvrtého Udinese ho ale nečeká snadná práce.

Corgoň liga - preview 27. kola

Trnava se včera ujala vedení, Žilina ji dnes může vrátit na druhé místo, za soupeře má Trenčín. Slovan jede do Banské Bystrice, Zlaté Moravce hostí Prešov. Dunajská Streda potřebuje bodovat v Nitře a Ržomberok přivítá Košice.

Brány semifinále FA Cupu otevře liverpoolské derby

V lize proti svému rivalovi Everton zůstává třikrát v řadě bez výhry, ovšem v rámci FA Cupu je to čerstvě jiná písnička. Od milénia se spolu liverpoolští konkurenti potkali jen ve dvou pohárových duelech. Před třemi lety ze čtvrtého kola téže soutěže postupovaly skrz odvetu Karamelky; a dnes jsou prý "ve vrcholné formě". Povede se jim to tedy znovu?

Nizozemská Eredivisie - preview 29. kola

De Graafschap hostí Utrecht a rád by se konečně odpoutal od posledního místa, hosté si zase budou chtít definitivně zajistit záchranu. Venlo by se rádo vyhnulo baráži a jeden krok může udělat proti Vitesse, Den Haag přivítá Groningen...

Serie A - preview 32. kola

Zápas, v němž proti sobě nastoupí dva o záchranu bojující celky, uzavře vložené 32. kolo italské ligy. Domácí Bologna se dělí o patnáctou příčku a na osmnácté Lecce má k dobru už jenom tři body, hostující Cagliari je na tom lépe jenom o jeden bodík...

Primera División - preview 33. kola

Sevilla ještě nevzdává boj o Ligu mistrů, k oživení nadějí ale potřebuje porazit Zaragozu a musí doufat, že Malaga nevyhraje ve Villarrealu. Ten hraje o záchranu, což platí i o Racingu Santander, jenž hostí Mallorku...

Anglická Premier League - preview 33. kola

Manchester United bude potvrzovat vedoucí pozici na půdě zachraňujícího Wiganu. Na ztrátu rivala čeká Manchester City, který hostí West Bromwich. Poslední Wolverhampton hraje s rozjetým Arsenalem, Queen's Park přivítá Swansea.

Bundesliga - preview 30. kola

Německo se těší na zápas roku, ve kterém Dortmund hostí Bayern a který může hodně napovědět, kdo získá letos titul. Schalke bude potvrzovat dobrou formu proti Norimberku, poslední Kaiserslautern potřebuje nutně bodovat v Norimberku, jemuž se také nedaří. Hoffenheim hraje s Hamburkem, Hannover hostí Wolfsburg.

Primera División - preview 32. kola

V pondělní dohrávce španělské ligy jde oběma týmům o hodně. Ambiciózní Málaga útočí na třetí místo, hostující Santander potřebuje bodovat, aby se přiblížil záchraně, která je nyní sedm bodů vzdálená.

Gambrinus liga - preview 24. kola

Slavia stále čeká na výhru a už se propadla na dvanáctou příčku. Dnes se v malém derby pokusí porazit Žižkov. Ten je sice poslední, v posledních zápasech ale sbírá body.

Bundesliga - preview 29. kola

Hamburk potřebuje bodovat, aby se odpoutal od sestupových příček. Dnes má příležitost doma porazit Bayer Leverkusen. Zajímavější utkání by nicméně mělo být k vidění v Gelsenkirchenu, kde hraje Schalke s Hannoverem...

Corgoň liga - preview 26. kola

Také na Slovensku se hraje v neděli jen jediné klání, zato však velice zajímavé. V přímém souboji o druhé místo si to rozdají Slovan Bratislava a Spartak Trnava...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele