Previews

Bundesliga - preview 6. kola

Freiburg prožívá hodně mizerný start do sezony, zatím je předposlední a ze sestupových pozic by rád zmizel po souboji s Herthou. Nejlépe na tom nejsou ani Stuttgart a Eintracht Frankfurt, minimálně jeden z nich dnes rozšíří svou šestibodovou sbírku...

Ligue 1 - preview 6. kola

Souboj dvou největších favoritů na titul završí šesté kolo, PSG večer hostí AS Monaco. Už před tím jsou na programu tři další duely - Lorient přivítá Bordeaux, Valenciennes se představí v Nice a Lyon zkusí ukončit černou sérii proti Nantes...

Serie A - preview 4. kola

Dva zápasy by měly být ozdobou čtvrtého kola italské ligy - už odpoledne se v Římě koná tradiční derby mezi AS a Laziem, večer pak dnešní program a celé kolo zakončí souboj AC Milán s Neapolí. Juventus chce nezdar z Kodaně odčinit proti Hellasu Verona, Inter Milán se na vítěznou vlnu bude chtít vrátit v Sassuolu...

Premier League - preview 5. kola

Arsenal dal už dávno zapomenout na prohru s Aston Villou, po níž přišla série výher a další chce přidat proti Stoke City. Londýnský rival cestuje do Cardiffu a rovněž on má možnost posunout se do čela tabulky. Crystal Palace hostí Swansea, jednoznačným tahákem je ovšem manchesterské derby...

Portugalské okénko (5.) - preview

Neděle bude v Portugalsku patřit nejprve prozatím nepřesvědčivé Benfice a posléze také suverénnímu, dosud stoprocentnímu Portu. Lisabonští přitom vyrážejí na horkou půdu v Guimarãesi, Draci se představí v Praie...

Corgoň liga - preview 11. kola

Středobodem středečního programu slovenské ligy je souboj dvou velkých rivalů Spartaku Trnava a Slovanu Bratislava. Domácí jsou zatím šestí, Slovan může zvýšit náskok v čele ligy. Senica hraje v Nitře, Trenčín se představí v Banské Bystrici, Ružomberok hostí Dunajskou Stredu.

Manchesterské derby okoření souboj debutujících manažerů

Vůbec poprvé od roku 1947 registruje manchesterské derby dva zelenáče na lavičkách. David Moyes zažil několik velkých regionálních bitev, to však v jiném velkém městě severozápadu; Manuel Pellegrini je pak úplným nováčkem na celých Ostrovech. Tak tedy - kdo s koho?

Evropská liga - preview prvních zápasů základních skupin

Liberec začíná svou pouť základní skupinou Evropské ligy ve Freiburgu, fanoušci dnes celkem dostanou porci čtyřiadvaceti zápasů. Frankfurt bude proti Bordeaux spoléhat na góly Václava Kadlece, Zdeněk Ondrášek s Trömsö se postaví Tottenhamu. K nejzajímavějším by mohl patřit zápas Betisu s Lyonem, Lazio hostí Legii.

Liberec chce pohárovou jízdu vylepšit i ve Freiburgu

Před třemi týdny si vyplnili velký sen, když proklouzli do základní skupiny Evropské ligy a teď si fotbalisté Liberce přejí uspět také v ní. Se sebevědomím dnes vyrazili do Freiburgu, kde si odbudou křest ve skupinové fázi, v níž narazí ještě na FC Sevilla a Estoril.

Corgoň liga - preview 10. kola

Na čele slovenské ligy se senzačně vyhřívá Myjava, s tím ale může být dnes konec. Vedení chce vrátit do svého držení mistrovský Slovan Bratislava, který na závěr vloženého desátého kola hostí Nitru. Hosté zatím získali jen dva body a jsou poslední.

Neapol čeká ostrý start proti Dortmundu

První kolo Champions League pro fanoušky nachystalo také zajímavé porovnání dvou lídrů - Neapol se jakožto vedoucí celek Serie A poměří s poraženým finalistou a aktuálním vládcem německé nejvyšší soutěže Borussií Dortmund.

Arsenal vstoupí do skupiny smrti v Marseille

Özil a spol. V severní části Londýna to poslední dobou vypadá jako one-man show a německý záložník, který před dvěma týdny přestoupil z Realu Madrid, je jejím hrdinou. Teď s ním jako s esem z rukávu Arsenal vyrukuje i na startu Ligy mistrů v Marseille.

Leverkusen na úvod cestuje na půdu Manchesteru United

Úterní várka zápasů nejprestižnější evropské klubové soutěže si pro nás nachystala také střetnutí na Old Trafford, kde Manchester United přivítá Bayer Leverkusen. Oběma stranám se tak jistě připomenou více než deset let staré vzájemné bitvy...

Plzeň podruhé vstoupí do skupiny LM, na úvod chce zaskočit City

Plzeňští v úterý večer načnou své druhé účinkování v základní skupině Ligy mistrů a poprvé se v hlavní fázi prestižní soutěže představí doma ve Štruncových sadech. Na úvod skupiny D přivítají Západočeši jeden z nejbohatších klubů světa, loňského anglického šampiona Manchester City.

Premier League - preview 4. kola

Liverpool zůstal jediným neporaženým týmem Premier League, dnes se pokusí přidat čtvrtou výhru na hřišti Swansea. Domácím se vstup do sezony příliš nevydařil, jelikož získali pouhé tři body. Proto potřebují další, aby opustili sestupové příčky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele