Previews

Evropská liga - preview třetích zápasů základních skupin

Devět týmů dnes bude útočit na třetí výhru v základních skupinách Evropské ligy, v dalších třech skupinách je situace vyrovnanější bez lídra se stoprocentní bilancí. V liberecké skupině může o postupových ambicích mnohé napovědět utkání Freiburgu s Estorilem.

Liberec zkusí v EL po sedmi letech znovu bodovat se Sevillou

Liberečtí téměř na den přesně po sedmi letech znovu přivítají Sevillu. V sezoně 2006/07 uhráli v Poháru UEFA s tehdejším obhájcem prvenství remízu 0:0 a zabojovat o úspěšný výsledek chtějí i ve čtvrtečním duelu 3. kola základní skupiny H Evropské ligy.

Real Madrid v souboji velikánů změří síly s Juventusem

Šlágr středečního programu Ligy mistrů bude k vidění v Madridu, kde na půdu tamějšího Realu zavítá turínský Juventus. Oba giganti svých lig mají o co hrát, výsledek může hodně napovědět o dalším vývoji ve skupině.

Plzeň chce proti Bayernu odcházet ze hřiště se vztyčenou hlavou

S cílem odcházet ve středu večer ze hřiště se vztyčenou hlavou vyrazila Plzeň do Mnichova k utkání Ligy mistrů proti Bayernu. Německý mistr je jako úřadující šampion soutěže jasným favoritem, plzeňští hráči se však chtějí pokusit o senzaci, kterou by byl případný bodový zisk. Především však chtějí předvést výkon, za který se nebudou muset stydět.

Schalke hodlá proti Chelsea uhájit vedení ve skupině

Kromě jiných nabízí úterní menu nejprestižnější evropské klubové soutěže pohled také do Veltins Areny, kde Königsblauen přivítají londýnskou Chelsea. Dojde tak na střetnutí žhavých kandidátů na postup do další fáze. Schalke je zatím stoprocentní.

Arsenal si to v ostře sledované repríze rozdá s Borussií Dortmund

Po dvou letech zas a znovu. Arsenal se letos v Lize mistrů potkává se dvěma starými známými - a po zvládnutém repete výjezdu do Marseille, kde naplno bodoval také předloni, přichází na řadu zřejmě o něco těžší oříšek v podobě Borussie Dortmund. Ta je dnes sice bez Kagawy, tehdy jediného střelce hostů v Londýně; ovšem pořád z ní jde řádný strach. Do tohoto ročníku ostatně vstupuje s cejchem finalisty.

Milánské San Siro hostí souboj dvou starých známých

Již téměř tradiční duel milánského AC s katalánskou Barcelonou zastihl oba soupeře v nepříliš impozantní formě. Rossoneri se potýkají s řadou absencí, což činí jejich misi ještě obtížnější. I přesto však netřeba italského giganta odepisovat - poslední vzájemné klání v Miláně domácí vyhráli...

Gambrinus liga - preview 11. kola

Teplice se v dnešní prvoligové dohrávce představí na hřišti Brna, kde mají šanci se posunout na druhou příčku tabulky. V případě vítězství by Severočeši přeskočili Plzeň, kterou v dalším kole přivítají doma. Body z Brna by se jim hodily o to více, že je vzápětí po Viktorii čekají i lídr tabulky Sparta a další tým ze špičky Liberec.

Primera División - preview 9. kola

Atraktivní podívanou slibuje večerní zápas Athletiku s Villarrealem. Oba týmy vstoupily do sezony dobře a nechtějí ztrácet body v bojích o evropské poháry. Ve druhém pondělním utkání předposlední Celta Vigo hostí Levante, které se pohybuje ve středu tabulky.

Premier League - preview 8. kola

V pondělní dohrávce Premier League budou londýnské kluby Crystal Palace a Fulham tvrdě bojovat o body, které by vylepšily jejich postavení v tabulce. Domácí jsou zatím předposlední, Cottagers na tom nejsou o moc lépe, s průběžnou sedmnáctou pozicí v klubu spokojenost nepanuje.

Serie A - preview 8. kola

Nedělní program otevřou Atalanta s Laziem, šlágr dne se ale hraje ve Florencii, kam zajíždí mistrovský Juventus. Poslední Sasuolo hostí předposlední Bolognu, Sampdoria zajíždí do Livorna, Hellas se utká s Parmou, Janov hostí Chievo a ve večerním utkání se Inter představí na půdě turínského FC...

Bundesliga - preview 9. kola

Hamburger SV i Stuttgart začaly sezónu špatně a byly nuceny vyměnit trenéra, v poslední době jde ale jejich forma rapidně nahoru. To se nedá říct i druhé dnešní dvojici, Augsburg si sice vede na své poměry slušně, ale jeho dnešní soupeř z Wolfsburgu zatím rozhodně nenaplňuje své ambice...

Ligue 1 - preview 10. kola

Poslední Sochaux s novým koučem Renardem hostí Monako, které by rádo zareagovalo na včerejší vítězství konkurenta z Paříže. I ve druhém utkání figuruje tým ze sestupových příček, kterým je Lorient zajíždějící na hřiště Saint-Étienne, kolo pak uzavřel utkání mezi trápícími se Lyonem a Bordeaux...

Nizozemská Eredivisie - preview 10. kola

PSV Eindhoven zajíždí do Groningenu a může se osamostatnil v čele, protože Twente včera remizovalo s Ajaxem. Alkmaar s novým trenérem Advocaatem čeká duel s Cambuurem, Zwolle změří síly s Den Haagem a poslední Nijmegen zajíždí do Almela k zápasu s místním Heraclesem...

Corgoň liga - preview 14. kola

Trnava má velmi dobrou formu a potvrdit jí bude chtít v souboji s Myjavou, která by se ráda vrátila na druhé místo tabulky. Ružomberok se představí v Banské Bystrici, Senica je favoritem utkání v Dunajské Stredě...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele