Previews

Liga Portugal - preview 21. kola: Vizela cestuje do Barcelosu

Portugalská nejvyšší soutěž má ještě v úterý odpoledne na programu jeden zápas. Hrát se bude v Barcelosu, Gil Vicente se bude chtít odpoutat dále od sestupového pásma, přičemž po papírové stránce uvítá přívětivého soupeře. Na jeho půdu pocestuje poslední Vizela...

Obhájce triumfu zahájí vyřazovací fázi na půdě dánské senzace z Kodaně

Letošní vyřazovací část prestižní Ligy mistrů započne na severské půdě a má obrovského favorita, neboť jedno z největších překvapení podzimní části Kodaň přivítá úřadujícího šampióna a možná i v současnosti nejlepší klub světa Manchester City. Dánský výběr naprosto šokoval svým postupem do osmifinále z velmi těžké skupiny, jeho další posun mezi osmičku nejlepších se na první pohled zdá být spíše utopií.

Real chce v Lipsku zadělat na postup

Horkého favorita má osmifinále Ligy mistrů mezi domácím RB Lipskem a slavným Realem Madrid. Španělský kolos je letos těžko k zastavení, zatímco Lipsko ani zdaleka neprohání čelo Bundesligy. Přesto německý celek může neúspěšnější tým této soutěže zaskočit, což se mu mimochodem v loňském ročníku skupinové fáze povedlo.

LaLiga - preview 24. kola: Athletic favoritem v Almeríi

Beznadějně poslední Almería má před sebou další těžkou zkoušku, v pondělní dohrávce poměří síly s Athleticem. Baskický klub má o motivaci postaráno, výhra ho totiž posune na úroveň čtvrtého Atlética Madrid.

Serie A - preview 24. kola: Juventus reaguje na Inter

Juventus po dvou zaváháních musí porazit Udinese, jestliže si chce udržet alespoň teoretickou naději na titul. "Stará dáma" momentálně ztrácí na vedoucí Inter již sedm bodů.

Premier League - preview 24. kola: Malé londýnské derby

Za očekáváním zůstávají v letošním ročníku anglické nejvyšší soutěže Crystal Palace a Chelsea. Zatímco domácí celek má jenom pětibodový náskok na sestupové pásmo, Blues se pohybují hluboko uprostřed tabulky.

Niké liga - preview 19. kola: Do jara vstupují Trenčín a Košice

Trenčín měl parádní start do sezony a po slabší druhé půlce podzimu se chce vrátit na vítěznou vlnu. Jaro odstartuje domácím soubojem s Košicemi.

Eredivisie - preview 21. kola: Do akce jdou těžké váhy

PSV Eindhoven má na čele tabulky desetibodový náskok a ten bude hájit ve Volendamu, večer ho pak bude zajímat výsledek rotterdamského derby mezi Feyenoordem a Spartou.

Bundesliga - preview 21. kola: Stuttgart hodlá potvrdit formu

Stuttgart nepolevuje ani ve druhé polovině sezony, tentokráte hostí Mainz a může si pojistit třetí příčku tabulky. Hoffenheim bude měřit síly s 1. FC Köln.

Ligue 1 - preview 21. kola: AS Monaco cestuje do Nice

AS Monaco se nedaří, v týdnu navíc senzačně vypadlo z poháru a sérii nezdarů potřebuje ukončit v Nice. Lyon cestuje do Montpellier.

FORTUNA:LIGA - preview 20. kola: Slavia odpovídá Spartě

Sparta po sobotním programu vede už o osm bodů a Slavia si tak na úvod jara nesmí dovolit žádné zaváhání, roli favorita bude nejprve plnit proti Jablonci.

Liga Portugal - preview 20. kola: Pondělí souboj sousedů v tabulce

Žádný velký náskok nemají na pásmo sestupu Casa Pia ani Boavista. Ava sousedé v tabulce se hodlají ve vzájemném zápase hlavně poprat o to, kdo se červeným příčkám vzdálí na trochu bezpečnější odstup...

LaLiga - preview 23. kola: Estadio de Vallecas uvítá Sevillu

Sevilla se nachází nebezpečně blízko sestupovému pásmu, potřebovala by tak zabrat, aby se jí uvolnilo dýchaní. V pondělí dohrávce zavítá na Estadio de Vallecas, kde si Rayo bude chtít upevnit postavení ve středu tabulky...

Premier League - preview 23. kola: Man City míní dohnat Arsenal

Manchester City je aktuálně až na třetím místě a samozřejmě že taková skutečnost se úřadujícímu šampionovi nikterak nelíbí. Aby mohl předskočit aktuálně druhý Arsenal, bude muset zvítězit v Brentfordu...

Serie A - preview 23. kola: AS Řím se chce přiblížit čtvrtému místu

AS Řím není úplně daleko od první čtyřky v tabulce a v pondělí dohrávce by určitě potřebovalo vyhrát nad Cagliari, aby se přiblížilo téhle metě. Jedině umístění do čtvrté pozice totiž zaručuje účast v Lize mistrů v příští sezóně...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele