Previews

Další články

Eredivisie - preview 26. kola: PSV hájí neporazitelnost proti Twente

PSV Eindhoven může udělat další krok k zisku titulu, jeho nedělním vyzyvatelem bude Twente. Feyenoord se představí na půdě Heerenveenu, Alkmaar pro změnu vyběhne ve Volendamu. Ajax cestuje do Rotterdamu k souboji se Spartou.

LaLiga - preview 29. kola: Atlético Madrid - Barcelona

Nedělní program LaLigy ovládne večerní šlágr mezi Atléticem Madrid a Barcelonou, která se chce vrátit na druhé místo před Gironu. Real Betis může udělat krok k pohárovým příčkám na půdě Raya Vallecano. Valencia se představí ve Villarrealu.

Bundesliga - preview 26. kola: Leverkusen reaguje na výhru Bayernu

Leverkusen cestuje do Freiburgu s vědomím, že potřebuje vyhrát, aby na druhý Bayern Mnichov obnovil náskok deseti bodů. Zvítězit musí rovněž Dortmund, který proti Eintrachtu Frankfurt bude usilovat o návrat do nejlepší čtyřky.

Serie A - preview 29. kola: AC Milán háji druhou příčku před Juventusem

Vedoucí Inter si chce po vyřazení z Ligy mistrů zlepšit náladu v ligovém souboji s Neapolí. Juventus, který hostí FC Janov, má šanci se posunout na druhé místo před AC Milán, jenž může reagovat ve Veroně. AS Řím narazí na Sassuolo. Atalanta doufá v ukončení ztrát proti Fiorentině.

Ligue 1 - preview 26. kola: Vrátí se PSG na vítěznou vlnu?

Paris Saint-Germain uzavře 26. kolo Ligue 1 na půdě Montpellieru, kde bude chtít ukončit sérii tří po sobě jdoucích remíz. Brest se pokusí uhájit druhou příčku proti LOSC Lille. Na případné zaváhání bude čekat AS Monaco, jehož dalším soupeřem je Lorient. Stade Rennes poměří síly s Olympique Marseille.

FORTUNA:LIGA - preview 25. kola: Čtyři nedělní zápasy

Netradičně čtyřmi zápasy v neděli pokračuje FORTUNA:LIGA. Vedoucí Sparta bude hájit těsný náskok v duelu s Hradcem Králové. Tou dobou už však může být v čele odvěký rival Slavia, která hostí Liberec. Plzeň se představí v Jablonci, Baník Ostrava zajíždí do Pardubic.

Premier League - preview 29. kola: West Ham proti Aston Ville

Nedělní program anglické nejvyšší soutěže nabízí jediný zápas, v němž West Ham United poměří síly s Aston Villou. Londýnský klub se nachází za pohárovými příčkami, zatímco soupeř si může upevnit postavení v nejlepší čtyřce.

Dokáží Rudí ďáblové opět odolat náporu Liverpoolu?

Když se dva odvěcí rivalové v podobě Manchesteru United a Liverpoolu utkali v této sezoně poprvé, byl z toho na Anfieldu drtivý nápor domácích. Přesto utkání skončilo bezgólovou remízou, a tak Erik ten Hag bude zajisté chtít podobný recept aplikovat i ve čtvrtfinále FA Cupu.

Niké liga - preview 2. kola nadstavby: Čtyři sobotní duely

Žilina nemá ideální formu, i tak proklouzla na druhé místo a pojistit si ho může na půdě Dunajské Stredy.

Konferenční liga - preview odvetných zápasů osmifinále

Plzeň se popere se Servette o historický postup do čtvrtfinále. Před týdnem ve Švýcarsku dopadlo utkání bez branek, teď Viktoria skórovat musí, aby se k úspěchu propracovala. Aston Villa rovněž hrála v prvním utkání bez gólů s Ajaxem, nyní bude moci využít domácí prostředí. Bruggy budou dohánět jednogólové manko proti Molde, suprově má rozehraný dvojzápas s Olympiakosem izraelský výběr z Tel Avivu.

Evropská liga - odvetné zápasy osmifinále

Slavia a Sparta nejsou v záviděníhodné pozici pro osmifinálové odvety. Přece má blíže k nějakému obratu celek z Edenu, který bude dohánět dvougólové manko, na rozdíl od výběru z Letné, který už má jen velmi naděje na to proklouznout do další fáze. Marseille má čtvrtfinále skoro v kapse, West Ham se musí oproti prvnímu klání s Freiburgem zlepšit. Představí se doma také Leverkusen, jehož před týdnem Karabach dost potrápil.

Slavia se proti AC Milán pokusí otočit osmifinále Evropské ligy

Slavie ve čtvrtek odehrají před vyprodaným Edenem odvetu osmifinále Evropské ligy proti AC Milán. Pražané se proti italskému gigantovi pokusí o senzaci a obrat dvojzápasu poté, co před týdnem utrpěli na San Siru v dlouhém oslabení porážku 2:4.

Plzeň bude v odvetě osmifinále EKL proti Servette hrát o historický postup

Plzně mohou ve čtvrtek poprvé v klubové historii postoupit do čtvrtfinále evropského poháru. Západočeši přivítají v odvetě osmifinále Evropské konferenční ligy Servette Ženeva, s nímž před týdnem ve Švýcarsku remizovali bez branek.

Sparta se představí v Liverpoolu, odveta bude nejspíš formalitou

Sparťané se ve čtvrtek představí na hřišti slavného Liverpoolu. Osmifinálová odveta Evropské ligy bude nejspíš pouze formalitou, jelikož největší favorit soutěže zvítězil minulý čtvrtek na Letné 5:1.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele