Preview evropské kvalifikace o postup na MS 2018 - neděle 11.6.

11.06.2017, 08:46, aktualizováno 11.06.2017, 08:46
Previews
Souboj o první příčku ve skupině G budou na dálku opět svádět vyrovnané celky Itálie a Španělska; fotbalisté z Apeninského poloostrova hostí Lichtenštejnsko, jejich rivalové zajíždí do Makedonie. Napínavý souboj druhého s prvním slibuje duel Islandu s Chorvatskem, přičemž ve skupině D se Wales pokusí vylepšit své postupové vyhlídky na půdě prvního Srbska a Rakousko zase v prostředí druhého Irska...
Skupina D
Moldavsko - Gruzie  (neděle 18:00)
Na posledních dvou místech kvalifikační skupiny D se aktuálně nacházejí Moldavsko s Gruzií a jejich vzájemný duel je tak šancí pro ten, či onen tým ještě zabojovat o vyšší příčky a šanci na světový šampionát. Oba celky ale nepatří k favoritům.

Skupina D je na prvním pohled velmi vyrovnaná, pokud se ale někomu dávají výrazně menší šance na případný postup, pak rozhodně Moldavanům a Gruzincům.

Moldavsko v dosavadním průběhu kvalifikačního cyklu získalo jen jeden bod za remízu právě s Gruzií. V onom prvním zápase v Tbilisi dlouho prohrávalo po brance Kazilašviliho, jenomže čtvrthodinu před koncem našel odpověď záložník Rostova Gatcan. Moldavané zatím doplácejí především na katastrofální defenzívu. Tým už inkasoval 13 branek, což je ze všech účastníků skupiny D nejvíce. Vstřelit pak dokázal pouze dvě branky.

Gruzie má v tabulce jen o jeden bod navíc a to díky překvapivé remíze ve Walesu. Jinak tým všechna zbylá utkání prohrál. Postupně podlehl Rakousku, Irsku i Srbsku.

Zápas v Kišiněvě nebude mít favorita a i když se to na prvním pohled nemusí zdát, půjde odůležité utkání, které může jeden z celků vrátit do hry. Situace ve skupině D je pořádně zamotaná a rozhodně tu je prostor pro případné překvapení.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.70 - 3.20 - 2.26
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Irsko - Rakousko  (neděle 18:00)
Druhé Irsko stíhá lídra tabulky ze Srbska a nyní má další šanci na zisk tří bodů. Proti němu se ale postaví hodně ambiciózní a nebezpečný tým, kterým bude Rakousko. To je až na čtvrtém místě tabulky a nutně potřebuje bodovat, aby si uchovalo naději na postup.

Dění ve skupině D je rovněž hodně zajímavé. Mezi prvním a čtvrtým týmem tabulky panuje rozdíl pouhých čtyř bodů, takže nás čeká ještě hodně napínavých soubojů. Dlouhou dobu se ve vzájemných duelech Rakouska s Irskem radovalo právě Rakousko, které především v 70. a 90. letech minulého století mělo jasně navrch. Naposledy se ale Irové vzepjalik hrdému výkonu a Vídeň vyloupili.

V listpadu minulého roku se o to jediným gólem postaral James McClean, který se prosadil hned po změně stran. Do konce utkání už Irsko dokázalo udržet hubené vedení a připsalo si cenné tři body. Hned poté čekal na Iry Wales a v ostrovním derby bylo vidět hodně emocí. Branek jsme se ale nedočkali a obra týmy se rozešly s remízou. I proto teď Irové potřebují znovu zabrat.

Manažer Martin O'Neill před utkáním řeší post jedničky. Bude v bráně Darren Randolph nebo jej nahradí Keiren Westwood? "Tohle rozhodně s médii řešit nebudu. Nechci v nikom vyvolávat dojem, že mám nějakou jedničku a ta má postavení v bráně zajištěné na deset let dopředu. Vždycky vybíráme tým podle aktuální formy. Já svým brankářům věřím a rozhodneme se až před zápasem."

Do něj určitě nenastoupí Seamus Coleman, který si zlomil nohu a čeká jej ještě hodně dlouhá pauza. K dispozici nebude ani David McGoldrick, kterého zase trápí problémy s kolenem. Ani Rakousko nepřijede kompletní, neboť mu schází vykartovaný Marko Arnautović. To je pro Rakušany velká ztráta, obdobně jako v případě Andrease Ulmera, který taktéž nebude připraven nastoupit.

Martin O'Neill ale stále považuje Rakousko za favority. "Je to velmi kvalitní tým s ambicemi, hvězdnými hráči a dobrým trenérem. Hrají rychle a agresivně, i když někdy ztráceli body, o kterých možná uvažovali jako o jasně získaných. Třeba všechny tři proti nám. Stále to jsou ale favorité, na tom se nic nemění. Bude to hodně těžké utkání, ale věřím, že ho s pomocí našich fanoušků zvládneme."

Rakousko má nyní sedm bodů a sídlí na 4. místě tabulky. Může za to právě porážka od Irů, ale kromě jiného také ztráta se Srbskem nebo Walesem. V minulém kole si Rakousko vedlo o mnoho lépe, protože zvládlo porazit Moldavsko. Ani v tomto případě se výhra nerodila snadno, neboť 75 minut panoval bezbrankový stav. Ten pak zrušili svými góly až Marcel Sabitzer a Martin Harnik.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.40 - 3.20 - 3.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Srbsko - Wales  (neděle 20:45)
Wales usiluje o tři body, které by mu pomohly v boji o postup. Aktuálně třetí celek tabulky však narazí na vážnou absenci, neboť se musí se Srbskem poprat bez vykartovaného Garetha Balea. Srbové navíc po parádní části kvalifikace hájí první místo ve skupině.

Srbsko je zatím na první příčce a nechce o ni za žádnou cenu přijít. Druhé Irsko má totiž stejný počet bodů, tedy jedenáct. Jen má horší skóre, teré prozatím zachraňuje horkokrevné Srby. Teď před domácími fanoušky v Bělehradě přivítají velmi těžkého soka, který je zvyklý hrát hodně fyzicky náročný fotbal. Srbsko může těšit alespoň fakt, že se hosté musí obejít bez své nejzářivější hvězdy.

Gareth Bale je hlavní persónou Walesu, nejhvězdnějším hráčem a rozdílovou osobností na hřišti i mimo něj. Teď se bude na své kolegy jen dívat, protože v minulém kole dosta další žlutou kartu a nebude moci nastoupit. Navíc se Walesu vůbec nedaří. Po skvělém mistrovství Evropy, ve kterém skončil až proti Portugalsku, začal ještě kvalifikaci vysokou výhrou nad Moldavskem.

Po ní ale následovaly již jen remízy, přičemž minimálně ta s Gruzií byla hodně nečekaná. V minulém kole zase Wales remizoval s Irskem a navíc dohrával bez vyloučeného Neila Taylora. Kromě něj tedy nebude moci nastoupit ani zmíněný Gareth Bale. A to v zápase o všechno, který Wales nesmí prohrát. Spoluhráči jsou ale klidní a Joe Allen vysvětluje proč.

Před utkáním se Srby Allen zmínil: "Vidíme tuto situaci jako skvělou šanci ukázat, kdo doopravdy jsme. Bojujeme jeden za druhého, máme v týmu dostatek kvality i bez Balea, třebaže je hlavní postavou. Teď se musíme ještě víc semknout. Máme ale na to, abychom si přivezli dobrý výsledek. Navíc máme pokaždé více plánů, a to i když je Gareth na hřišti. Nikdy nespoléháme jen na jednu kartu."

Wales se ze Srbska nevrací moc rád. Dosud se na jeho půdě ukázal jen jednou, před necelými pěti lety. Ale nedopadlo to moc dobře, protože domácí Srbsko zvítězilo nad Walesem vysoko 6:1. Gareth Bale tehdy sice skóroval, ale vysoce efektivní hráči Srbů neměli se soupeřem slitování. Šest branek je podle Allena dostatečnou výzvou a Wales podle něj chce odplatu.

"Pamatuji si to utkání bohužel velmi dobře. Musím říct, že to byla ta vůbec nejhorší noc v dresu reprezentace, jakou jsem kdy prožil. Teď nás čeká stejný výlet, ale já doufám, že uděláme všechno pro to, abychom se vraceli v mnohem lepší náladě. Gareth Bale bude hodně chybět, ale o to větší motivaci každý z nás teď cítí," dodává Allen.

Srbsko je zatím první, vstřelilo už 12 branek a dařilo se mu také minule. Proti Gruzii sice Srbové nezačali nejlépe a brzy prohrávali, ale dokázali utkání otočit. Dušan Tadić byl tehdy hlavní hvězdou, neboť si připsal jednu branku a dvě asistence. Dokáže Wales zaskočit ve formě hrajícího favorita i bez Balea?
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 3.70 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Srbsko532012:611
2.Irsko53207:311
3.Wales51408:47
4.Rakousko52128:77
5.Gruzie50234:82
6.Moldavsko50142:131
Skupina G
Izrael - Albánie  (neděle 20:45)
Španělsko s Itálií si "zarezervovaly" první dvě místa v kvalifikační skupině G, ale narušit očekávaný vývoj chtějí ambiciózní Izrael a především Albánie. Oba se spolu utkají na mezinárodním stadionu v Haifě.

Karty jsou ve skupině G rozdány jasně, obrovskými favority na postup jsou Španělé a Italové a zbytek nechť si to rozdá mezi sebou o další, pochopitelně nepostupové, pozice. Pokud se od někoho očekávalo, že by mohl španělsko-italskou nadvládu ve skupině narušit, měl to být účastník letošního evropského šampionátu ve Francii Albánie.

Ovšem ta dosud získala jen šest bodů a nepatří jí ani třetí místo. Albánci přitom začali dobře, na úvod porazili jak Makedonce, tak i Lichtenštejnce, ale v dalších konfrontacích zle pohořeli. Především nezvládli zásadní domácí duel s Izraelem (0:3) a dle očekávání podlehli jak Španělsku, tak i Itálii. Suma sumárum, Albánci třikrát v řadě nezískali ani bod a dokonce přitom nevstřelili jediný gól.

V Haifě to budou chtít změnit, ale čeká je hladový tým, který každý kvalifikační cyklus usiluje o prolomení smůly. Izraelci by se konečně rádi dostali na závěrečný turnaj, ale postup jako by byl pro ně zakletý. Letos navíc ještě doplatili na přetěžký los. Izrael ale nic nevzdává a minimálně by rád jednomu z dvojice Španělsko - Itálie pořádně zatopil.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.14 - 3.30 - 3.95
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Itálie - Lichtenštejnsko  (neděle 20:45)
Italové si ve skupině G mohou připsat relativně snadné tři body, které by jim hodně pomohli před vzájemným duelem se Španělskem. Proti nim totiž stojí Lichtenštejnsko, které zatím sídlí až na posledním místě skupiny a ještě nezískalo ani jeden bod.

Duel obra s trpaslíkem, v němž jsou role favorita a outsidera předem jasně dány. Italové, ačkoli již nemají takovou sílu jako kdysi a catenacciem dávno neválcují soupeře, jsou stále pojmem. Navíc se jim pod vedením trenéra Ventury rodí nová a zajímavá generace kolem Verrattiho, Insigneho, Pellegriniho, Florenziho, Donnarummy, Belottiho, Bernardeschiho nebo Romagnoliho.

Mnoho z těchto hráčů by mělo být pilířem nadcházející éry Itálie, která začíná opět vystrkovat růžky. Aktuálně se jí daří držet krok s prvním Španělskem, od něhož ji na druhém místě dělí jen o něco horší skóre. Před vzájemným zápasem jsou potřeba tři body a ty by Azzurri mohli získat právě nyní. Lichtenštějnsko je jejich oblíbeným soupeřem, v minulém utkání mu nadělili čtyři branky a udrželi neprostupnou defenzívu.

Aby hráči získali po konci sezony pojem o sehranosti a znovu byli v top formě, sehrála Itálie přátelské utkání s nevyzpytatelnou a silnou Uruguayí. Poradila si i bez Verrattiho nebo Emersona, kteří jsou zranění, celkem snadno a jednoznačně 3:0. To s povděkem kvitoval i zkušený trenér Giampiero Ventura, jenž zatím na lavičce Itálie odráží nápadníky z řad klubů.

Před duelem s Lichtenštejnskem sdělil novinářům: "Jsem moc rád, že se nám podařilo sehrát se. Hráči potřebovali soupeře, se kterým by si poradili, ale který by je zároveň vyzkoušel. Uruguay byla lepším týmem, než by výsledek mohl napovídat. Jsem rád, že jsme si mohli vyzkoušet nějaké alternativy a dál na sobě pracovat. Jako kolektiv máme jasnou vizi, silné osobnosti a krůček po krůčku se přibližujeme našemu cíli," dodal Ventura.

Italové naposledy v Palermu porazili Albánii rozdílem dvou branek, o které se podělili Daniele De Rossi a Ciro Immobile. Brankář Buffon navíc udržel další čisté konto a opět ukázal, že obrana zůstává silným bodem Itálie. Lichtenštejnsku se dařilo mnohem hůř, protože po čtyřech inkasovaných brankách od Italů dostali tři také od Makedonie. Dvakrát se prosadil Ilja Nestorovski.

Je asi jasné, že toto utkání by pro favorita mělo sloužit jako možnost zlepšit si svůj střelecký účet, neboť Lichtenštejnsko zatím dostalo poměrně strašlivých 19 branek! Jeho ofenzíva se navíc trefila dosud jen jednou. Je tu tedy další příležitost pro trenéra Venturu, aby protočil kádr a zkusil další změny. Nebo se snad dočkáme také v neděli šoku jako u Andorry s Maďarskem?
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.00 - 30.00 - 55.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Makedonie - Španělsko  (neděle 20:45)
V posledních letech bývá dobrým zvykem, že během kvalifikačních utkání na fotbalové šampionáty dojde ke střetnutí Španělska s Makedonií. V obou zápasech o postup na předešlé mistrovství Evropy, stejně jako v probíhající kvalifikaci mistrovství světa doposud vždy triumfovali Španělé, kteří budou jednoznačnými favority i tentokráte.

Zatímco v domácích zápasech La Roja pokaždé triumfovala drtivým rozdílem čtyř branek, zápasy hrané v Makedonii již byly povážlivě vyrovnanějšího rázu. Jak v roce 2009, tak 2015 zde Španělsko zvítězilo nejtěsnějším možným rozdílem. Příliš sebevědomí svěřenci Julena Lopeteguiho nenabrali ani v nedávném přátelském utkání s Kolumbií, kde jen s odřenýma ušima na poslední chvíli zachraňovali alespoň remízu 2:2.

Makedonci se doposud ve skupině G bezmocně trápí, o čemž svědčí čtyři prohry s Albánií, Izraelem, Itálií a právě Španělskem. V každém z těchto klání navíc tým Igora Angelovského inkasoval přinejmenším dvakrát. Přítrž této černé sérii učinilo až březnové vítězství v Lichtenštejnsku 3:0, které následně podpořil tentýž výsledek i v přátelském zápase s Běloruskem. Příprava na Španěly v podobě bezbrankové remízy proti Turecku napovídá, že o stabilizování defenzivy je již konečně postaráno, bude to však v neděli večer stačit?
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 19.00 - 7.90 - 1.16
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Španělsko541019:213
2.Itálie541013:413
3.Izrael53029:99
4.Albánie52034:86
5.Makedonie51047:113
6.Lichtenštejnsko50051:190
Skupina I
Finsko - Ukrajina  (neděle 18:00)
O naději ve své skupině ještě bude bojovat Finsko, které hostí Ukrajinu. Domácí dosud získali jeden bod a jejich vyhlídky na zapojení se do bojů o postup nejsou příliš valné. Oproti tomu Ukrajinci jsou třetí a rozhodně se chtějí dotáhnout na Chorvatsko, respektive Island.

Finové už před začátkem kvalifikace nepatřili k favoritům na postup, přesto se ale od nich čekalo lepší vystoupení. Seveřané dokázali bodovat jen v domácím prostředí s Kosovem (1:1), jinak vše prohráli. Na druhou stranu doma hráli ještě s vysoce favorizovaným Chorvatskem, kterému podlehli 0:1, jinak hned tři zápasy sehráli na půdě soupeře.

Ve zcela jiné pozici je Ukrajina, aktuálně se nacházející na třetím místě. Hosté mají osm bodů a na druhý Island ztrácejí dva body. Ze zadních pozic se navíc dere vzhůru Turecko, takže skupina I slibuje napínavý boj až do konce cyklu.

Každopádně Ukrajina si nemůže dovolit v Tampere zaváhat. Nejlépe by potřebovala tři body, aby udržel kontakt s vedoucími celky Chorvatska a Islandu. Jakkoliv je postavení obou celků odlišné, nečeká Ukrajince nic jednoduchého. Dosud se spolu týmy utkaly jen jednou v tom prvním vzájemném zápase této skupiny. Vyhráli Ukrajinci, ale vítězství se nerodilo lehce, zařídil ho jedinou brankou Anton Kravec.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.30 - 3.43 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Island - Chorvatsko  (neděle 20:45)
Island ještě nikdy Chorvatsko neporazil a bude se o to pokoušet nyní. Má k dobru domácí prostředí stadionu v Reykjavíku i dobrou formu. Proti jsou ale silní Chorvati, kteří vládnou skupině I díky hvězdnému kádru a pyšní se především parádní obranou.

Jeden z nejpopulárnějších reprezentačních týmů posledního šampionátu, alespoň mimo Británii, je Island. Minule dosáhl po fantastické jízdě dokonce čtvrtfinále, ačkoli jej málokdo tipoval vůbec na postup ze skupiny. Island ale udivoval takticky vyspělou kopanou, atraktivním herním pojetím a jednoduchostí, s jakou eliminoval hrozby protivníků.

To jen podtrhlo zlepšení, jakým islandský fotbal v posledních letech procházel. A toto zlepšení může nadále pokračovat, protože Island je v tuto chvíli na skvělé druhé příčce skupiny I o tři body za Chorvatskem. A právě s ním se na domácí půdě nyní utká. Náskok nepříliš rozdílových dvou bodů drží na Ukrajinu s Tureckem, takže ani Island si nemůže dovolit zaváhat.

To si uvědomuje i Gylfi Sigurdsson, který před duelem s Chorvaty sdělil: "Čeká nás souboj o první místo s týmem, který má plno hvězd. Mnozí hráči patří mezi absolutní světovou špičku a my jsme rádi, že se s nimi můžeme poprat o dobrý výsledek. Je to pro nás velká motivace. Všichni tu táhneme za jeden provaz a každý z nás chce vydat maximum pro dobro národního týmu," naznačil záložník Islandu.

Právě Sigurdsson v minulém kole vstřelil rozhodující druhou branku zápasu s Kosovem, který Island vyhrál těsně 2:1. Chorvatsko je jasným favoritem, formu má obdobně výbornou. Naposled si doma poradilo se silnou Ukrajinou, s níž udrželo čisté konto. Utkání rozhodl jedinou trefou zkušený útočník Nikola Kalinić, který si přenesl do reprezentace dobrou formu z toskánské Fiorentiny a stal se hrdinou utkání.

V kádru Chorvatů je samozřejmě daleko víc hvězd, které by měl rád v týmu snad každý trenér. Hlavní osu týmu tvoří Vida, Rakitić, Modrić, Badelj, Perišić nebo Mandžukić se Subašićem. Kromě nich jsou v pořadí ale také čekají mladíci jako Rog, Jedvaj či Pjaca s Čorićem. Zkrátka správný mix na to, aby se konečně Chorvatsko dočkalo zajímavého umístění.

To by si přál přirozeně také Milan Badelj, který kromě řešení vlastní budoucnosti řeší právě start v reprezentačním dresu. "Víme o zbraních Islandu, známe jeho hru a při několika příležitostech jsme je měli možnost vidět. Je to velmi kvalitní tým, jehož úroveň a technika se v posledních letech hodně zlepšily. Doufám, že budeme připraveni vyhrát a obětovat se pro tým, abychom se vrátili s dobrým výsledkem. Bude to těžké, ale máme dobrý tým a hodně si věříme," dodal záložník Fiorentiny.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.10 - 3.36 - 2.07
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Kosovo - Turecko  (neděle 20:45)
Kvalifikační skupina I o postup na mistrovství světa v Rusku 2018 patří k těm nejvyrovnanějším. O postup se zde uchází hned čtveřice mančaftů, a to nikoli vinou překvapivých výsledků, ale i papírově. Turecko momentálně tahá za kratší konec než Chorvatsko, Island i Ukrajina, a proto musí bezpodmínečně vyhrát na hřišti otloukánka skupiny a novice mezi evropskými reprezentacemi Kosova. I bez kapitána Ardy Turana...

Kvalifikace se zatím pro Atatürkovy dědice nevyvíjí zrovna dvakrát skvěle. Turci v první polovině kvalifikačního cyklu dokázali zdolat jen papírové outsidery z Finska a Kosova, kteří se s jediným bodem krčí na samém dně tabulky. V klíčových soubojích Turecko prohrálo na Islandu, remizovalo doma s Ukrajinou, a to ještě dost se štěstím; jediným pozitivním výsledkem je tak zůstává remíza na hřišti lídra skupiny Chorvatska.

Pětibodové manko na první místo už se bude dohánět velmi těžko, a tak se Turecko musí soustředit především na boj o druhou pozici, jež pravděpodobně zajistí účast alespoň v baráži. Turci jsou hladoví po úspěchu, vždyť naposledy se na mistrovství světa ukázali před 15 lety a hned z toho byl bronz. Jediná předchozí účast mezi světovou elitou se pak datuje z roku 1954.

Svěřenci Fatiha Terima aktuálně na kýžené druhé místo ztrácí dva body, takže je pro ně naprostou povinností brát ze hřiště Kosova všechny tři. Zvládnout to musí i bez svého kapitána a největší hvězdy Ardy Turana. Záložník Barcelony cestou z přátelského utkání v Makedonii fyzicky napadl jednoho z novinářů, načež ukončil reprezentační kariéru. Jeho absence by však měla bolet především v závěru kvalifikace v zápasech se silnějšími soupeři.

Přestože Kosovo už v oficiálních zápasech prokázalo, že se nebude kvalitativně řadit k fotbalovým trpaslíkům typu San Marino, proti Turecku moc šancí nemá. Bod zatím uhrálo jen na hřišti Finska, byť třeba doma s Islandem prohrálo jen o gól. První kvalifikace však pro svěřence Alberta Bunjakiho znamená spíš oťukávání a seznamování se s prostředím velkého fotbalu.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 17.00 - 7.10 - 1.21
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chorvatsko541011:113
2.Island53118:610
3.Ukrajina52217:48
4.Turecko52217:58
5.Finsko50143:81
6.Kosovo50142:141

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (25)

Přidat komentář
Kixi Syhimour

Wales

Reagovat
Bandita_Harry

Hajde Srbi srce na teren! <3 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Čo hráte večer? Potrebujem odrobiť tu moju polmiliónovú stratu, tak sem s návrhmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Moldavsko-Gruzie -3,5 g

Srbija dá gól

Finsko-Ukrajina 02

Kosovo-Turecko 2

Izrael-Albánie 10

Reagovat
blaugrana

To sú tie tkzv. tutové tikety.

Reagovat
ronaldik

Srbsko - Wales 02

Makedonie - Španělsko 2 v HC 2:0

Itálie - Lichtenštejnsko 1 v HC 0:3

Kosovo - Turecko 2 v HC 3:0

Reagovat
blaugrana

Taliani a Turci moc gólov nedávajú.

Reagovat
Shevchenko

Na tohle se fakt vyser

Reagovat
ronaldik

Za ty moje drobný je to fuk

Reagovat
Hokaido

Wawrinka vyhraje alespoň set za barák.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Coutinho10

tenisova sebevrazda

Reagovat
Hokaido

https://www.theplayerstribune.com/marek-hamsik-napoli/

Koukám, že Hamšík je snad první contributor z Čech/Slovenska.

Reagovat
smazaný uživatel

mluvi tam i i o slovensku?

Reagovat
Hokaido

Skoro vůbec.

Reagovat
stas87

Österreich Signal z Werderu si preniesli do repre a Hinterreger to pekne upratal k zrdke. Paci sa mi Rakusko o nieco viac ako domaci, hlavne na lopte su istejsi. Snad vrati irom prehru z Viedne a vecer vyhra aj Srbsko.

Reagovat
Kaspar

Konoplyanka gol, si tim zvysuj cenu ty magore, ale pak nebrec az na tebe nebudeme mit

Reagovat
stas87

Dragovic. to je fakt guma. Oni ich mozu dptiahnut na bod a on sa takto lajdacky necha obrat.

Reagovat
smazaný uživatel

ti Welšani pořád jenom padají tvl

Reagovat
blaugrana

Ppci Izrael. Ale na druhu stranu sa v tej skupine hra uz o hovno, tak co som prekvapeny.

Reagovat
Coutinho10

Iceeeelaaaaaaaaaand parada

Reagovat
stas87

Magnussonnnnnnnnnnnnnnn Fantazia, snad uhraju tu baraz.

Reagovat
Shevchenko

Jedou na přímý postup

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele