Preview dohrávek Premier League

08.05.2018, 09:48, aktualizováno 10.05.2018, 08:38
Previews
Manchester United se znovu pokusí stvrdit své konečné druhé místo v tabulce. Red Devils k tomu dnes stačí bod, kterou mohou uhrát na půdě West Hamu United, který už má jistou záchranu...
West Ham United - Manchester United  (čtvrtek 20:45)
Manchesteru United stačí uhrát na West Hamu bod, aby byl v příští sezoně titulován anglickým vicemistrem. O nic jiného už v tomto zápase nepůjde. Kladiváři měli ještě nedávno starosti se záchranou, s tím už je ale ámen a i v příštím ročníku nebudou mezi elitou Premier League chybět.

West Hamu nahrály výsledky ostatních celků, ale důležitý krok učinil už v minulém kole na půdě Leicesteru City. Kladiváři na King Power Stadium vyhráli 2:0 a pro zbytek sezony se dá říci, že mají odděláno. Sezona londýnskému celku nekončí, zbývá odehrát ještě dva zápasy - první proti Manchesteru United, kde se pokusí vylepšit jinak příšernou vzájemnou bilanci a druhý rovněž doma proti Evertonu.

Manchester United už směřuje svojí pozornost na blížící se finále FA Cupu proti Chelsea, což bude pro Josého Mourinha další možnost, jak získat trofej. V Premier League má však také o co hrát, stále ještě nemá jistotu druhého místa, které pochopitelně slibuje i lepší finanční ohodnocení.

Rudí ďáblové si v minulém zápase uřízli ostudu, když nestačili na nováčka z Brightonu. Senzaci zajistil jedinou brankou Pascal Groß. Pro svěřence Josého Mourinha to byla sedmá porážka v sezoně, která nebude hodnocena zrovna pozitivně. Manchester nedosáhl na anglický titul, nezvládl osmifinále Ligy mistrů ani ligový pohár.

Za deset let se West Hamu podařilo Manchester United porazit jen jednou! Téměř přesně před dvěma lety Hammers vyhráli doma 3:2, přičemž United vedli zásluhou dvou branek Anthonyho Martiala. Další vzájemné zápasy ale patřily výhradně Rudým ďáblům, včetně toho úplně posledního na Old Trafford. Mourinhova parta zvítězila v úvodním kole Premier League vysoko 4:0.

Těsně před koncem dlouhé sezony se marodka West Hamu nevyprázdnila, naopak na ní setrvávají Obiang, Reid, Byram i Antonio. Manchester United bude postrádat Fellainiho i Lukakua, u kterého José Mourinho doufá, že stihne finále FA Cupu proti Chelsea.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Hart - Cresswell, Ogbonna, Rice - Masuaku, Noble, Kouyaté, Zabaleta - Lanzini, Mário - Arnautovič
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Smalling, Lindelöf, Young - Herrera, Matić, Pogba - Lingard, Rashford, Alexis Sánchez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.61 - 3.81 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leicester City - Arsenal FC  (středa 20:45)
Po domácí rozlučce na Emirates Stadium čekají manažera Arsenalu Arséna Wengera poslední dva zápasy ve funkci na hřištích soupeřů, přičemž tím prvním bude v dohrávce jednatřicátého kola Leicester City. Oba celky do zápasu vstupují s cílem utnout šňůru mizerných výsledků.

Zatímco Leicesteru se nepodařilo na vlastním stadionu zvítězit již šestkrát za sebou, Arsenal za tentýž počet střetnutí ve venkovních zápasech dokonce neuhrál ani jeden jediný bod. Alespoň jedna z těchto černých sérií tak ve středu večer vezme za své. Hostům již stávající šestou příčku do konce sezony nikdo nevyfoukne, a tak již hrají pouze o čest a pozitivní rozlučku s klubovou trenérskou legendou, zato Foxes potřebují pro jistotu ještě jedno vítězství k zajištění konečného postavení v horní polovině tabulky.

Francouzský kouč Claude Puel se na závěr ligového ročníku ocitá před fanoušky v nelehké situaci, neboť Leicester dokázal zvítězit jen čtyřikrát z posledních devatenácti kol. "Není možné během půl roku okamžitě zařídit, abychom hráli jako špičkový tým," podotkl Puel na předzápasové tiskové konferenci s ohledem na své říjnové jmenování do funkce. "Musíme společně trpělivě pracovat, abychom do budoucna dokázali něco velkého."

To Arsenal čeká v létě trenérská výměna najisto. Po takřka dvaadvaceti letech z klubu odchází Arséne Wenger a hledání jeho nástupce je pro leckteré příznivce Kanonýrů zajímavější téma než samotné poslední dva zápasy sezony. Dle spekulací médií stále o Wengerově nástupci není jasno a seznam možných kandidátů čítá jak zkušené kouče typu Max Allegri či Carlo Ancelotti, tak mladé nastupující tváře jako Julian Nagelsmann s Mikelem Artetou.

Oba týmy čítají řadu zraněných. Arsenalu bude najisto scházet Mohamed Elneny, Santi Cazorla či Laurent Koscielny, jehož vážné poranění achillovky vyřadí až na půl roku. V dresu s kanonem na hrudi se nejspíš v této sezoně neobjeví ani Mesut Özil, jehož od semifinálového střetnutí Evropské ligy s Atléticem Madrid trápí poraněná záda, avšak jeho účast na letním mistrovství světa tím ohrožena není. Marodka Leicesteru je ještě obsáhlejší. Alespoň drobnou šanci nastoupit mají obvyklí členové defenzivy Schmeichel, Simpson či Chilwell, mimo hru jsou pak najisto James, Amartey a Ndidi. Kvůli dodatečnému trestu za chování v zápase s Crystal Palace si již letos nezahraje ani Marc Albrighton.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Maguire, Morgan, Chilwell - Mahrez, Iborra, Silva, Gray - Iheanacho - Vardy
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Chambers, Mavropanos, Mustafi, Monreal - Ramsey, Xhaka, Iwobi - Mchitarjan, Lacazette, Aubameyang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.82 - 3.87 - 1.98
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Huddersfield Town  (středa 20:45)
Před měsícem se vše zdálo ztraceno. Antonio Conte už nelítal po čáře jako čert, spíš jen odevzdaně sledoval, jak jeho svěřenci přichází o další a další body v boji o Ligu mistrů. Naděje však ještě nevyhasla, Chelsea nabrala výbornou formu a do posledního kola se bude rvát o pozici top čtyřce. Dnes musí doma jasně sestřelit Huddersfield, pro který ale sezóna taky ještě neskončila.

Blues budou možná litovat, že se do současné fazony dostali taky pozdě. Klíčovou postavou zvratu je bez nejmenších pochyb lednová posila Olivier Giroud. Francouzský forvard převzal roli jedničky v útoku od Álvara Moraty, za půl hodiny dvěma góly sestřelil Southampton - proti kterému pak rozhodl i semifinále FA Cupu - a nakonec jedinou brankou porazil i Liverpool.

No a právě proti Reds spolu s Tottenhamem vede Chelsea křížovou výpravu, aby zakončila sezónu přece jen úspěšně. Vítězství proti Huddersfieldu je nutností, stejně jako výhra v posledním kole na půdě Newcastlu. K tomu ale Conteho tým potřebuje buď domácí ztrátu Liverpoolu s Brightonem, nebo alespoň tříbodovou ztrátu Tottenhamu (doma Newcastle a Leicester). Velké tedy šance nejsou.

Naopak Huddersfield má na opačném pólu tabulky vše ve svých rukou. Proti osmnácté Swansea má náskok tří bodů a zápas k dobru k tomu. K naprosté jistotě tedy nováčkovi Premier League stačí, aby z dvojzápasu na půdě Chelsea a s Arsenalem uhrál aspoň jeden bod. No a když ne, pořád může ještě doufat, že Velšané neporazí doma Stoke.

Wagnerovu týmu hodně pomohla nečekaná remíza z hřiště mistrů Manchesteru City, kterou po nedávné domácí prohře s Evertonem potřebovali Terriers jako sůl. A třebaže na Stamford Bridge rozhodně nejsou favoritem, proč by nemohli po Citizens překvapit i dalšího giganta?

Chelsea navíc hodlá před nedělním finále Premier League trošku protočit sestavu - favority na odpočinek jsou zmiňovaný Giroud, Fábregas, Moses nebo Cahill. Taky Huddersfield možná udělá pár změn, nicméně stav Chrise Löwa a Terence Kongola bude vinou zdravotních potíží ještě posouzen. Do hry se každopádně vrací Tom Ince.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Christensen, Rüdiger - Zappacosta, Bakayoko, Kanté, Alonso - Willian, Morata, Hazard
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Smith, Zanka, Schindler, Kongolo, Malone - Hadergjonaj, Hogg, Mooy - Pritchard, Mounie
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 6.27 - 15.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Brighton & Hove Albion  (středa 21:00)
Manchester City získal trofej pro vítěze Premier League již před téměř měsícem, ale stále má o co hrát. V případě vítězství nad Brightonem může uzmout rekordy soutěže. Seagulls však nebudou chtít být v předposledním zápase sezóny pouze do počtu.

Citizens čeká poslední domácí duel v tomto ročníku a chtějí se na svém svatostánku rozloučit vítězstvím. Pokud se tak opravdu stane, dosáhnou na metu 97 bodů, čímž překonají třináct let starý rekord londýnské Chelsea, která v ročníku 2004/2005 získala o dva body méně. Pokud Manchester neuspěje proti Brightonu, bude mít ještě jednu šanci v sobotu na hřišti zachraňujícího se Southamptonu.

Svěřencům španělského manažera Pepa Guardioly chybí pouze jeden přesný zásah do sítě soutěže k tomu, aby překonali jiný rekord Chelsea. Citizens doposud v této soutěži vsítili 102 branek, přičemž doposud nejvyšší číslo londýnských Blues je o jednu cifru větší. Manchester tak má stále o co hrát, přestože trofej pro vítěze již pevně třímá ve svých rukou. Poslední utkání na Etihad Stadium čeká Yayu Tourého, který se s klubem loučí po osmi letech věrné služby.

Hosté z jihu Anglie mohou označit letošní ročník anglické nejvyšší soutěže za úspěšný. Nováček ligy se mezi smetánkou neztratil a celkem pohodlně si zajistil prvoligovou příslušnost o další sezónu. Racci položili základy k udržení se především v únoru a na začátku března, kdy neprohráli pět ligových utkání v řadě. Od té doby však čekali na další vítězství dva měsíce. dočkali se ho až v pátek proti Manchesteru United.

Rudí Ďáblové Falmer Stadium překvapivě padli po trefě Pascala Große. Seagulls se tak úspěšně rozloučili s domácím trávníkem, neboť zbylá dvě utkání odehrají na půdách soupeřů. po Citizens je čeká další těžký protivník, čerstvý finalista Ligy mistrů Liverpool. Manažer Brightonu Chris Hughton eviduje jedinou ztrátu v sestavě, když mu dlouhodobě schází zkušení anglický záložník Steve Sidwell.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Otamendi, Stones, Mendy - Fernandinho, Delph - Sterling, De Bruyne, Sané - Jesus
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Schelotto, Duffy, Dunk, Bong - Stephens, Pröpper - Knockaert, Groß, Izquierdo - Murray
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.19 - 8.05 - 15.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Newcastle United  (středa 21:00)
Tottenham si cestu za čtvrtým místem notně zkomplikoval a po sobotní prohře na hřišti West Bromu si nemůže dovolit žádné zaváhání. Newcastlu už sice o nic nejde, přesto se nedá čekat, že by tým Rafaela Beniteze dal svou kůži lacino. Tottenham navíc trápí poněkud rozsáhlejší marodka a je otázkou, jak si s tímto problémem Mauricio Pochettino poradí.

Když Tottenham na startu dubna vyhrál na Stamford Bridge, zdálo se, že Blues jsou ze hry o čtvrté místo definitivně venku. O měsíc později již Chelsea ztrácí pouhé dva body a Kohouti tedy potřebují poslední dvě utkání bez spekulací vyhrát. V posledních 4 ligových duelech však tým ze severu Londýna dosáhl na tři body pouze v jednom případě - když doma zdolal Watford 2:0 - rozhodně se tedy nedá hovořit o nějaké oslnivé formě. Obzvlášť nejlepší střelec Harry Kane působí dojmem, že se svých potíží s kotníkem definitivně nezbavil.

Newcastle sice prohrál tři poslední ligová klání, velkou hlavu si však z toho hráči dělat nemusí. Straky se totiž nachází na velmi solidním desátém místě, a kdyby takové umístění někdo nabídl Rafaelu Benitezovi před sezónou, dá se očekávat, že by jej bez váhání akceptoval.

Tottenhamu pro středeční zápas vypadla tradiční středová dvojice, Erica Diera totiž ze hry vyřadila viróza, Mousa Dembele se pak na trávníku v této sezóně s největší pravděpodobností neobjeví. Mimo bude ještě Serge Aurier a Harry Winks. Newcastle se mimo vykartovaného Islama Slimaniho bude muset obejít i bez Ciarana Clarka a Christiana Atsu.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 7.16 - 14.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Swansea City - Southampton FC  (úterý 20:45)
Ostře sledovaný duel se v úterní dohrávce 31. kola odehraje ve Walesu. Na Liberty Stadium se Swansea utká se sousedem tabulky Southamptonem. Výsledek bude důležitý nejen pro zúčastněné celky, ale taktéž pro Huddersfield a WBA.

O fotbalovém králi Anglie je již nějakou dobu rozhodnuto a pozornost fanoušků směřuje především na boj o pohárovou Evropu a také na záchranářské bitvy. Dlouho se zdálo, že Černého Petra si vytáhne trojice West Brom, Southampton a Stoke. Poslední jmenovaný mančaft už opravdu nemá šanci na zvrácení svého osudu, avšak Albion i Sants stále živí naději na záchranu. Southampton dokonce dokázal vyskočit až mimo sestupové příčky.

Za vzpruhou Světců stojí zlepšené výsledky z posledních tří ligových klání. Nejprve vydolovalo mužstvo z jihu Anglie bod na hřišti Leicesteru. Po nezdaru v semifinále FA Cupu zdolali Saints Bournemouth, když dvěma trefami režíroval výhru Tadić. V posledním utkání na půdě Evertonu sahal Southampton po dalších třech bodech, avšak Karamelky v nastavení vyrovnaly. Svěřenci Marka Hughese byli blízko ještě lepšímu postavení do závěrečných utkání, nakonec však museli vzít zavděk remízou.

Díky bodu z Liverpoolu se Světci o skóre dostali v tabulce před Swansea, která bude jejich následujícím soupeřem. Výsledek zápasu bude velmi zajímat West Brom, který potřebuje remízu, jinak se jeho sen o vzkříšení rozplyne. Swans však budou chtít doma rozhodně uspět a tím pádem si i zajistit záchranu. Před dvěma měsíci po skalpu West Hamu se přitom zdálo, že by se Labutě mohly v pohodě zachránit. Opak je však pravdou.

Od vítězství nad Kladiváři totiž Swansea ani jednou nevyhrála a ze sedmi ligových utkání vydolovala pouze tři body za remízy. Naposledy se Velšané museli sklonit nad uměním Bournemouthu, který doma uspěl díky trefě Frasera. Labutím navíc proti Southamptonu nepomůže zraněný Bartley. Světci však budou oslabeni možná ještě více, protože kromě suspendovaného Yoshidy visí otazník nad startem Davise a Leminy.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabiański - Naughton, Van Der Hoorn, Fernández, Mawson, Olsson - Dyer, Ki, Carroll, J. Ayew - A. Ayew
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Bednarek, Soares, Hoedt, Bertrand - Højbjerg, Romeu - Tadić, Ward-Prowse, Redmond - Austin
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.36 - 3.21 - 2.41
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City363042102:2694
2.Manchester United36245767:2877
3.Liverpool FC372012580:3872
4.Tottenham Hotspur36218768:3271
5.Chelsea FC36216961:3469
6.Arsenal FC361861272:4860
7.Burnley FC3714121135:3754
8.Everton FC3713101443:5549
9.Leicester City3611111449:5444
10.Newcastle United361181736:4641
11.Crystal Palace3710111643:5541
12.AFC Bournemouth3710111643:6041
13.Watford FC371181844:6341
14.Brighton & Hove Albion369131433:4740
15.West Ham United369111645:6738
16.Huddersfield Town36991827:5636
17.Southampton FC366151536:5533
18.Swansea City36891927:5333
19.West Bromwich Albion376131831:5431
20.Stoke City376121933:6730

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (459)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hodím to aj sem: UEFA has confirmed the Premier League’s top four will all qualify for the Champions League even if Liverpool win the trophy and finish fifth.

Dnes dúfam, že to Saints zvládnu. Ich zostup by bol u mňa omnoho väčšia strata než zostup Swansea.

Reagovat
Busby babes

ak tim, ze z EF nepujde Arsenal, tak to bylo jasne, ne? to, ze by 4. tym nesel hrozilo jen v pripade vitezstvi anglickeho klubu v LM a EL zaroven, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Zle som to pochopil.

Reagovat
Maresma

To je nějaká novinka?

Reagovat
smazaný uživatel

není

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne, nech sa zachráni Huddersfield. Z dvojice Swansea-Southampton mi je jedno, kto zostúpi. Dnes budem držať prsty asi skor Swansea.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
Kopac

Fekir do lfc

Reagovat
smazaný uživatel

odkiaľ to máš?

Reagovat
Kopac

niekolko dobrych ludi na twitteri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

vrabejka a?

Reagovat
Kopac

kotleba

Reagovat
RonaldinhoCFC

Agent Kenedy a Rafa podme

Reagovat
avicii

to bude dobry zapas, drzim palce saints

Reagovat
fajdax

Kez by kfc dnes ruplo. To by bylo tak krásný :))

Reagovat
fajdax

Zitra*

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně pokud by toho čukotka nedokázala využít :D

Reagovat
TheTopFootbaler

KFC asi nerupne, ale mekáč má prý celkem narváno.

Reagovat
Liquid

2 se perou, třetí se směje, aneb plichtička a populární Albion míří za záchranou

Reagovat
kolouch

To se asi nestane, Swansea by pak musela doma rupnout se Stoke

Reagovat
Liquid

ale Stoke budou bojovat o to, neskončit poslední + můžou hrát s čistou hlavou, kdežto na labutích bude tlak jak prase

Reagovat
frank

+faktor Shaquiri

Reagovat
John Obi Mikel

2 se perou, 2 vyhrají, aneb plichtička a spadne Huddersfield

Reagovat
smazaný uživatel

Saints očakávaná zostava, Swansea trochu prekvapenie so 442.

Reagovat
fenixLFC

saints dnes musi za tri body

Reagovat
smazaný uživatel

Austin....mit v tymu jeho Longa a Gabbiadiniho...bude až 3.volba

Reagovat
smazaný uživatel

Z každej akcie vidieť, že ide o všetko. Saints odvážnejší a Austin mohol a možno aj mal dať aspoň 1 gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemala byť reakcia.

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda. Je to pochopiteľne nervózne z oboch strán. Ono sa WBA nakoniec fakt zachráni.

Reagovat
smazaný uživatel

WBA proti CP len veľmi ťažko otočia skóre tak, aby ho mali lepšie než Saints.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, i Stoke asi nevyhrá vo Swansea. No stále sa bojím.

Reagovat
Nikikrew

Sotom podme!

Reagovat
smazaný uživatel

McCarthy chytá zatiaľ podstatne lepšie než Forster.

Reagovat
smazaný uživatel

Je výbornej, umí podržet a je klidnej...jasná jednička pro příští sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Swans

Reagovat
smazaný uživatel

27 gólov, s tým sa dá len ťažko zbierať body.

Reagovat
Coutinho10

je fakt, že to je málo ...trochu si říkám, že je škoda, že Abraham nedostával víc prostoru a možná by těch gólu mohlo bejt víc, ale těžko říct, jestli by to stačilo...jinak vlastně ještě šanci maj, ale Huddersfield by nesměl bodovat a Swans vyhrat poslední kolo...což se klidně může stát, tak uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Je to celkom možné, aj keď Huddersfield zopakuje výkon proti Man City, tak minimálne na Arsenal by to stačiť mohlo. V tom prípade by potrebovali vysokú výhru nad Stoke a zároveň vysokú prehru Saints proti City.

Reagovat
Coutinho10

Saints už můžou bejt vklidu...nevěřim, že by dostali např. doma bura od City a zároveň Swans porazili Stoke taky o 5 gólů....Huddersfield by mohl s Arsenalem něco uhrát, ale na závěr to pro ně bude těžkej oříšek

Reagovat
smazaný uživatel

Long

Reagovat
smazaný uživatel

Abraham pracuje vpredu skvele. V Chelsea by sa ďalšiu sezónu mal vpohode chytiť, ak mu dajú šancu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Saints

Reagovat
smazaný uživatel

Darren Moore wins the manager of the month award and gets relegated on the same day.

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Busby babes

to je jak z toho vtipu, kdy se ti zabije tchyne v tvem novem Ferrari.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak podle L'Equipe Fekir do Chelsea, měl by na to?

Reagovat
tomasinho

Taky ale zmiňují, že se měl setkat s Kloppem už a daleko reálnější je furt přestup do LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Ligue 1 teď asi nejžhavěhší zboží. Lemar tuhle sezonu strašně zklamal.

Reagovat
Mimalu

Kapitán Lyonu Nabil Fekir byl zatím spojován především s přestupem do Liverpoolu. Čtyřiadvacetiletý záložník by ale údajně klidně mohl zamířit i do Chelsea. Alespoň to píše francouzský L'Equipe. (lequipe.fr)

je to pravděpodobně blbost, ale aspoň směr spekulací se mi líbí

Reagovat
Miguel19

V létě byl směr spekulací k Lukakuovi a Aubovi a nakonec jsme dopadli dost tragicky.

Reagovat
Mimalu

a v zimě ke Carrollovi, nech mě aspoň doufat

Reagovat
avicii

Dufam ze uz je nas

Reagovat
tomasinho

Bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokážu si představit, že bychom hráli LM příští rok.

Reagovat
Busby babes

On This Day: In 2013, it was announced that David Moyes would succeed Sir Alex Ferguson as Manchester United manager on a six-year deal...

Tady se to cele posralo...

Reagovat
Miguel19

"Dami a pani toto jsou hodnoty klubu Manchester United.."

Legendární

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a ted je Moyes odpad a Mourinho milacek

Reagovat
kiwwi

Moyes neni odpad a Mourinho neni milacek...

Moyes je neschopny riadit tak velky klub a Mourinho dokazal ze to dokaze

Reagovat
smazaný uživatel

oukej, bylo to jen mirny popichnuti. Ale neda mi to se te teda nezeptat na to, jaky jsou teda hodnoty United, kdyz jste si tam dotahli Mourinha i s tou jeho historii? Dloubani do oci, odpalovani odchovancu a nechut pracovat s talentovanyma hracema? Nebo cileny rypani do ostatnich manazeru? to se slucuje s hodnotama United?

Reagovat
kiwwi

zúfalá situácia si vyžadovala zúfalý čin no... potrebovali sme okamžite manažéra ktorý to dá čím skôr dokopy lebo to išlo od 9 k 5...hodnoty museli ísť bokom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

To je to nejrozumnější a nejpravdivější, co jsi tady za dlouhá léta vyplodil.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Busby babes

porad stejny, vychovat par mladych a dat jim sanci v acku a doplnit to nejlepsim moznym ze sveta.

Reagovat
smazaný uživatel

takze nevadi, ze manazer je hovado? ikdyz uspesny hovado?

Reagovat
Busby babes

a Ferguson byl co? Arogantni zmetek, co na vsechny kaslal. Projdi si stary debraty jak se tu na nej nadavalo.

Reagovat
blade115

Wow

Reagovat
Busby babes

ja vim ja vim, vy jste ho vsichni desne respektovali.

Reagovat
kiwwi

on to ešte vezme tak ze si to o Fergiem myslíš ty... fakt sa nenamahaj

Reagovat
blade115

Fakt bych řekl, že ti uniká podstata ignorace ... Těžko můžeš někoho ignorovat, když o něm nedokážeš ani jeden den nemluvit.

Reagovat
blade115

No já určitě nechci rozporovat, že se tu na něj nadávalo, ale nikdy by mě nenapadlo, že Mufani budou dávat SAFa z hlediska nějakého, řekněme, charakteru na roveň Mourinhovi.

Reagovat
Busby babes

No hele prave co se charakteru tyka tak bych rekl ze jsou si hodne podobni. Si dohledej co SAF rikaval o Wengerovi, jak mu vzkazoval at drzi hubu, ze zrovna prisel od nekad z japonska a netusi ktera bije a podobne... To same se da rict o Benitezovi, tam se k sobe taky chovali jako arogantni kokoti.

Reagovat
andrew96

Ferguson neměl takové excesy přímo na lavičce. Ale taky jsem ho nenáviděl.

Reagovat
Busby babes

nebo jeho bitky s novinarema, to kdyby dneska predvedl Mourinho nebo asi jakejkoliv trener, tak ho sezerou.

Reagovat
mithro

Fergie ma tiez za usami. inym stylom mozno ako Mourinho ale ....

Reagovat
blade115

No právě, Ferguson přesto všechno působil do jisté míry takovým "classy" dojmem, Mourinho je prostě nepopiratelný zmrdeček ...

Reagovat
Swarley

Reagovat
ajouki

Mourinho je hlavně pokrytec. On je schopný bušit do soupeřova manažera, dělat z něj úplného loosera, ale když se mu to potom hodí, tak si na tiskovku vezme jeho dres a projevuje lítost. Obecně je ale fakt vtipné, jak se každou negativní věc snaží obhajovat tím, že Ferguson taky nebyl bezchybný.

Reagovat
smazaný uživatel

hele, tak zas nemusime skakat z extremu do extremu. Ja Fergusona uprimne nenavidel, tu rivalitu jsem prozival vic nez treba se Slepicema, ale at byl jakejkoliv, tak respekt mel (at to zni jakkoliv).

Rozhodne to neni tak, jak to ty popisujes.

Reagovat
Busby babes

btw. jak presne tohle souvisi s hodnotama United? Mozna by to chtelo neco vedet o historii klubu a charakterech manageru v prubehu tech let. Ti nejuspesnejsi si vzdycky delali co chteli bez ohledu na to, jestli se to nekomu mimo klub libi nebo ne.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Wow

Reagovat
mithro

Reagovat
Ligter

''six-year deal''

Reagovat
mithro

taka naivita po Fergiem

Reagovat
Ligter

ale dost jsem mu věřil

Reagovat
vodka

https://twitter.com/markwil147?lang=cs

Williams vyhrál MS ve snookeru a docela to oslavil

Reagovat
andrew96

I tiskovka v ručníku byla fajn.

Reagovat
Stannis Baratheon

Není to Weasley?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ondiis

Reagovat
Mastný Chobot

to je to najviac, čo som dnes videl na internetoch

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
efellipe

Reagovat
Busby babes

http://www.ceskatelevize.cz/sport/fotbal/374233-neobvykly-pohled-pri-oslavach-s-hraci-psg-vyzvedl-pohar-take-kapitan-soupere/

Sli byste tam? ja teda nevim, ale asi bych s diky odmitl. Protoze by mi to asi prislo spis potupny. Prohral jsem, tak zvedat pohar... divny.

Reagovat
andrew96

Francouzská tradice. Prohrát, ale pak se vetřít k vítězům.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
TopinB

Reagovat
Cobra

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
havrys99

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Nihilister

Reagovat
icka

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Kowe

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
hona.kub

http://www.skysports.com/football/news/11095/11364537/hazard-cl-not-my-priority

já stále věřím, že za nás bude hrát minimálně i v příští sezóně

Reagovat
Miguel19

Tak pokud fakt Real klofne Neymara, tak u nás vydrží ještě pár let.

Reagovat
hefy

Pokud vyhraje Liverpool LM, dostane Sturridge medaili?

Reagovat
Busby babes

dostane. nebo mel by, hral v zakladni casti.

Reagovat
hefy

Díky

Reagovat
TopinB

Lehké OT:

Ví někdo, kde dneska dávaj Chelsea - Huddersfield v Praze?

Reagovat
Busby babes

asi jakejkoliv irskej bar. James Joyce, JJ Murphys a tak.

Reagovat
TopinB

James Joyce má PL, tak snad, díky

Reagovat
Busby babes

Fella na zitra out, Lukaku taky ale mozna bude moct hrat finale, Alexis uz asi bude k dispozici.

Carrick bude v zakladu na posledni zapas proti Watfordu.

Reagovat
mithro

tak snad Fella uz nebude ready ani na vikend, carrick a snad zase omladina.

Reagovat
Busby babes

myslim, ze tentokrat omladina moc prostoru nedostane. Neni moc duvod, je tam pak tyden pauza. Ale uvidime.

Reagovat
kiwwi

keď uhrame proti WHU bod, tak doma proti Watford budú hrať aj mladasi

Reagovat
Busby babes

zalezi jak k tomu pristoupime. pokud jako pripravu na finale, tak asi ne. ale treba naopak da oddech oporam a zahrajou si.

Reagovat
Busby babes

Sir Alex Ferguson’s first words after coming round from brain haemorrhage surgery were: 'How did Doncaster get on?

Sir Alex joked to his family about flying to Kiev in two weeks time for the Champions League final.

Source: “Typical Sir Alex, he can’t stop talking football. He’s very chipper and his prognosis is good. He’s already re-arranging his diary.”

Sir Alex’s wife Cathy and their sons Darren, Jason and Mark have been at his bedside and are said to be “pleased and extremely encouraged” by his progress.

Tak to vypada uz lip.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Jose Mourinho has told #MUTV Ashley Young will remain a key part of his #MUFC squad next season and he hopes he will play 50 games in 2018/19

Ten nás přežije všechny

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

kam teda Shaw?

Reagovat
Svatej

Prebere casem Fellovo zezlo

Reagovat
smazaný uživatel

to vtacie hovno bolo zazracne

Reagovat
mithro

mlady talentovany ashley young

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Zaschrona

kdo?

Reagovat
Busby babes

nectes, nevis no... ignorante.

Reagovat
Zaschrona

Tohle zrovna nectu, no.

Reagovat
smazaný uživatel

On je boží sympaťák, sleduju ho dlouho, vyloženě týpek se kterym bych pokecal na pivu. NO HOMO

Reagovat
icka

Reagovat
Counter

Reagovat
Cobra

Tak jsem zvědavý. Poslední dva zápasy o všechno. V této sezóně vždy, když o něco šlo, tak jsme to dojebali (Juve, United), takže bych se nedivil ničemu.

Doufám v Sona na hrotu a Kanea na lávce.

Reagovat
Miguel19

Chelsea team: Caballero; Azpilicueta (c), Christensen, Rudiger; Zappacosta, Kante, Fabregas, Alonso; Willian, Morata, Pedro.

Subs: Eduardo, Cahill, Moses, Bakayoko, Barkley, Hazard, Giroud.

Reagovat
Whitemedia

Caba

Reagovat
Greny

rotace

Reagovat
spider_8

Jesus

Snad Conte ví, co dělá. Takováhle sestava, v kombinaci s existenčním zápasem Huddersfieldu, by se nám mohla dost vymstít.

Reagovat
Cobra

Však tam chybí jen Hazard v základu ne?

Reagovat
Whitemedia

Moses, Courtois, Giroud..

Reagovat
spider_8

I Cahilla bych tam v aktuálně viděl radši než Christensena, ale je pravda, že o víkendu hrajeme další těžký zápas proti Newcastlu a rotovat je asi potřeba. Tak snad to bude ok.

Reagovat
Svatej

vyrotoval celej tým, ale Alonsa jedinýho tam zas nechal

Reagovat
Whitemedia

měl předtím volno tři zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley je dobře v háji. Ale co čekal, jeho vina.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohla by byt nejaka pekna prestrelka jak na podzim, strasne jsem se u toho bavil, gola si dali jak Vardy, tak Shinji...ten zapas mel vsechno. Ale beru kazdou vyhru, uz se to prokleti musi zlomit, tipnu si 1:2

Reagovat
Counter

Sterling ani není v nominaci, kdo ho dal ve fantě jako kapitána krutě ostrouhal...

Reagovat
jacobT

Ja som sa práve obával, že bude hrať len 1 zápas, tak som sa rozhodol pre Kanea. Nie že by som si teda pomohol...

Reagovat
Counter

Já dal zase Jesúse, jsme na tom stejně Ale tak snad se dneska něco urodí.

Reagovat
jacobT

Nj, aspoň sme trafili hráčov, čo sú dvakrát v základe. Že som to ale nehodil Aubovi, ten by bol ešte aj rozdielovejší.

Reagovat
Horcmen

Hraje někdo Yaya dá gól @ 3,5? Jeho rozlučka, myslím to na něho budou dost cpát, penaltu by mu nechali taky

Reagovat
smazaný uživatel

Sir Alex no longer needs intensive care and will continue rehabilitation as an inpatient.

His family have been overwhelmed by the level of support and good wishes but continue to request privacy as this will be vital during this next stage of recovery.

Yes!

Reagovat
smazaný uživatel

Laca nebyl ani na lavce?

Reagovat
FFA

link na Arsenal v slusnej kvalite?

Reagovat
Counter

To nechceš.

Reagovat
Horcmen

Mason Mount hattrick za Vitesse

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Zappacosta je tak průhledný, až to bolí.

Reagovat
Counter

Iheanacho #fantadraft

Reagovat
Hokaido

Nacho ♥

Reagovat
smazaný uživatel

mislintat out !

Reagovat
Counter

Mavropanos taková koscielnovka... Teď to bude teprve sranda

Reagovat
Hachim Mastour

wtf

Reagovat
j_mrazik

Mavropanos má na to být naší jedničkou do obrany... oh wait.

Reagovat
smazaný uživatel

však to dokazuje

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Gunnersaurus

stream na arsenal? vôbec nič nemožem násjť

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal venku

Reagovat
Mastný Chobot

Mavropanos dobrá minútka najprv spôsobí gól a za minútu redka.

Reagovat
Mastný Chobot

toto striedanie pomôže aj defenzívne, aj ofenzíve

Reagovat
REPLIKATOR

domácích

Reagovat
Miguel19

Kanté

Reagovat
Herry31

Máme někdo stream na Spurs?

Reagovat
Herry31

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že zápasem s Burnley neskončila sezóna (a Wengerova éra v Arsenalu)...

Reagovat
Mastný Chobot

ešte dve utrpenia

Reagovat
smazaný uživatel

Pristi kolo v Huddersfieldu se zrani Jack a epictejsi ten konec Wengera nemuze byt

Reagovat
smazaný uživatel

nic neobvyklýho.... Venkovní zápas. Tyhle dvě slova stačí hráčům Arsenalu říct, a zapomenou na všechny dobrý výsledky a zapomenou hrát fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs si asi neuvedomili, že zápas sa už hrá. Strašné ako im odišla forma.

Reagovat
Cobra

Reagovat
kiwwi

counter ich zničil

Reagovat
Stannis Baratheon

Řek to pohřbil

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi je v zalohe fantasticky, snad tam bude hravat dalej

Reagovat
Mastný Chobot

zajebe obrovské množstvo sľubných šancí nepochopiteľnými riešeniami, pripomína mi v tomto Ramseyho v najhoršej forme

Reagovat
Nikikrew

vidno ze je taky neskúsený

Reagovat
smazaný uživatel

prave preto cim dalej od brany, tim lepsie ale je skvely v drzani lopty, prihravkach pomedzi linie a prechadzani stredom

Reagovat
Mastný Chobot

prihrávky, no... myšlienky má dobré, ale realizácia zlyháva pravidelne. Minule to niekto (Fenrík?) písal, ako dáva vždy také poskakujúce piča lopty, tak som si to začal všímať a fakt to tak je. Tá jeho technika kopu či už pri strele alebo pri prihrávke, to je silná divočina, občas pôsobí, jak keby ho zobrali z nejakej nigérijskej dediny a išiel si zakopať.

Reagovat
Fenri

Reagovat
MCFC_8

1 gol do rekordu a Bravo klasika...dostane sancu a toto vyvedie...

Reagovat
Whitemedia

Už aby tam byl Hazard..

Reagovat
off-olda

Ale jen pokud ho to bude bavit...

Reagovat
Whitemedia

I kdyby nebavilo, tak to pořád bude menší utrpení než koukat na Pedra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

strašné množství nepřesností a laciných ztrát

Reagovat
smazaný uživatel

mate nejaky normalni stream? dneska nic nemuzu najit...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Mason To je čurák.

Reagovat
hona.kub

toto sem nepochopil, proč nás nenechal ten roh zahrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohol sa už na to pozerať

Reagovat
Miguel19

Strašný plevel máme v týmu.

Reagovat
Bandita_Harry

koho

Reagovat
vitasrp

Ty kráso, to je zase rozhodnutí. Hrozně moc citlivý to písknout na sekundu přesně, když willian rozehrává roh, to je fakt magor.

Jinak je to ale nekoukatelný.

Reagovat
Whitemedia

Já toho Pedra nedávám, ať už táhne...

Reagovat
diastan

Tak zase 2*A

Reagovat
Whitemedia

Jsme bez Hazarda úplně v hajzlu..

Reagovat
Miguel19

Prodat

Reagovat
Mastný Chobot

Neskutočné, aký beztvárny a neexistujúci defenzívny systém hráme. Červená-nečervená, to je proste hnoj v tej obrane. Diletantstvo nepredstaviteľné. Už nech je tu nový tréner.

Okrem Mkhiho sa tam nedá nič hodnotiť

Reagovat
slavex

To je tragédie. My ten zápas potřebujeme nuně vyhrát, ale celý poločas tam jenom ze strany na stranu obehráváme ten obranný blok. Žádný moment překvapení, nikdo nezkusí obejít hráče nebo se pokusit o nějakou překvapivou narážečku (až na pár výjimek). Všichni jen strojově stojí na svém postu, přesně jak je sestava na papíře, občas si prohodí Willian s Pedrem stranu a tím to hasne. Prostě děs.

Nezbývá než doufat, že tam Conte pošle Hazarda co nejdřív, a že se Eden dobře vyspal a něco tam vymyslí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedostatočný pohyb, a prihrávky idú veľmi neskoro. Toto má ďaleko od levelu, na ktorom sú schopní zahrať.

Reagovat
Cobra

Těžko říct, na jaký zápas se díváš. Všichni si tu stěžují.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs.

Reagovat
Whitemedia

Podle popisu jsem myslel, že kouká na Chelsea..

Reagovat
RonaldinhoCFC

Spurs jsou ještě horší, ti si sotva dají přihrávku

Reagovat
Cobra

Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, chodte do riti.

Reagovat
smazaný uživatel

Harry . Od toho cirkusu s jeho gólom proti Stoke to ide z kopca. Pohoda sa úplne vytratila. Dnes je na ihrisku jediný nebezpečný tím a to je Newcastle.

Reagovat
Mates_Matesović

Neuvěřitelný. Celej tým se po tom hřišti plazí jak smrad, pochválit nejde vůbec nikoho.

Wanyama a Sissoko jsou špatný parodie, po týhle půli bych s nima okamžitě rozvázal smlouvu.

Reagovat
Mates_Matesović

Btw. Je více méně jasný, že tohle není náhoda. Poch by se měl zamyslet nad fyzickou přípravou, více méně pokaždý jsme pod ním na konci sezóny vypadli z tempa.

Reagovat
Cobra

Kane k smíchu už třetí zápas a stejně hraje základ. Na druhou stranu Son je dnes taky pěkně mimo.

Vlastně jediní, kdo za něco stojí je Verts a Hugo.

Poche ten konec sezóny nezvládá.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Watfordu to ešte bolo celkom fajn, dal aj gól.

Reagovat
Cobra

Od zápasu s United ho prostě nějak nemůžu vystát, jako všechny ty, kteří nemakají. 100x radši uvidím hráče jet na krev (jako proti Chelsea) a prohrát, než takový výkon, co předvádí.

Reagovat
Cobra

A zrovna u něj bych čekal, že se bude snažit ze všech nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho nasadenie v zápasoch je viditeľne slabšie, súhlasím. Možno nie je v poriadku po tom zranení...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

My a Chelsea jsme opravdu parta komiků koukám.

Reagovat
smazaný uživatel

Depoitre jak skala

Reagovat
Mimalu

tak to bychom měli...

Reagovat
smazaný uživatel

To je dneska taková bída, že se ani Arsenalu a Chelsea nedá vysmát.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně nechat odpočinout Hazarda

Reagovat
Whitemedia

¨piče, to jsou šašci

Reagovat
RonaldinhoCFC

Proti golmanovi jít kolíky napřed a netrefit míč, jak to může být gol nechápu

Reagovat
kolouch

Prave ze ten mic trefil, golman do nej pak narazil

Reagovat
Greny

Willian az bude zase nasranej tak at si vzpomene na dnesek nechapu proc neposunul

Reagovat
Whitemedia

Nevidíš, jak se věčně tváří? Ten je nasranej furt

Reagovat
smazaný uživatel

Dej tam toho Hazarda s Giroudem ty kokote

Reagovat
Cobra

Reagovat
Whitemedia

Souhlasím s hráči, srát na nějakou LM, hlavní je, že chodí plat

Reagovat
Counter

Aubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Miguel19

Takovej průšlap na Willyho Fakt plešounek.

Reagovat
Trand

Auba

Reagovat
Fenri

Maitland

Reagovat
Mastný Chobot

Fox in the box

Ainsley <3

Reagovat
smazaný uživatel

Žeru ho. Spolu s Lacou budou neuvěřitelné kombo A pod nimi Mesut s Mikhym!

Reagovat
Hachim Mastour

zabiják

Reagovat
mr.Silver

Aubaaa!!!

Reagovat
off-olda

Tak Depoitre tou kopačkou Willyho trefil jo? Celkem čistý...

Reagovat
smazaný uživatel

teraz som sa dostal k PC..niekto stream na chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

az ked nam povies preco si sa k PC dostal az teraz

Reagovat
smazaný uživatel

rozmýšľal som, či to má vyznam zapínať

Reagovat
off-olda

Nemá. My gola nedáme.

Reagovat
smazaný uživatel

tak, zapínam to kvôli huddersfieldu

Reagovat
off-olda

Reagovat
havrys99

Aubaaa

Reagovat
smazaný uživatel

krasa

Reagovat
Svatej

To už se ale zbláznil ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

giroud by sa chytil za hlavu a klakol na kolena

Reagovat
off-olda

Bůh je malej a černej...

Reagovat
Hachim Mastour

Iwobi

Reagovat
Miguel19

Cmoooooooooooooooon

Reagovat
Svatej

Tolikrát Hazard běžne nepřijde o míč za celou sezónu tyvole, teď to má za tři minuty

Reagovat
smazaný uživatel

A stejně padne gol. On prostě musí hrát, ikdyž ztrácí míče

Reagovat
Svatej

Yayyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

TY VOLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Miguel19

Parádně umístěná hlava

Reagovat
off-olda

Co to kurva jako bylo?

Reagovat
Mimalu

Alonsoooooooooooooo

Reagovat
off-olda

Gól roku

Reagovat
Whitemedia

chcípám

Reagovat
off-olda

Mačkáme ale dál. Ať třeba spadnou..

Reagovat
Mastný Chobot

Simpson trošku špina

Reagovat
smazaný uživatel

simpson strasny kktko

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mastný Chobot

Mkhi by si za dnešok zaslúžil gól, úžasný je

Reagovat
Mastný Chobot

som ho pekne dojebal teraz chudáka, sa dosral z tej chvály

Reagovat
Lacko_Boh

nepouzivaj tolko vulgarizmy prosim ta

Reagovat
Svatej

Pro kristovy rány, dočkám se alespoň ejdnoho zápasu vna profesionální úrovni, kdy někoho při pohodlným výsledku nechytí křeče?

Reagovat
off-olda

Tak ho z toho hřiště odneste. Však leží už asi počtvrté.

Reagovat
smazaný uživatel

idu vam streamy? mne vsetko seka tak ako iwobimu odskakuju prihravky

Reagovat
Mastný Chobot

http://tsmsport.blogspot.sk/p/boxing-stream.html

tento ide lahodne, ako Mkhiho narážačky

Reagovat
Fenri

Ale taky by se mi siklo, ted se mi vsecky streamy zacly hrozne mrdat

Reagovat
mr.Silver
Reagovat
jacobT

Tiež som s tým mal problém, tak kukám iba na mobile cez navixsport aplikáciu.

Reagovat
off-olda

Ježiš Mason

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozdíl mezi Giroudem a Moratou

Reagovat
off-olda

Takže co, oni prostě jen odkopávají z vlastní poloviny?

Reagovat
smazaný uživatel

Kane

Reagovat
smazaný uživatel

ramsey och

Reagovat
Counter

omg

Reagovat
Mastný Chobot

od momentu, keď som pochválil Mkhiho, tak zajebal každú jednu loptu a urobil penaltu. Už to neurobím, sľubujem.

Reagovat
smazaný uživatel

mustafi saso

Reagovat
mr.Silver

Boze

Reagovat
Fenri

Jsem byl celou dobu presvedcenej, ze to byl Xhaka, protoze jsem si nebyl schopnej pripustit, ze Mchita muze udelat takovou picovinu

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

lol to je uplne zakliate

Reagovat
havrys99

Mustafi je fakt blázen

Reagovat
jacobT

My sme tak neuveriteľne neschopní

Reagovat
smazaný uživatel

hravat s mustafim je ultimatny handicap....ten chlap je cely zly

Reagovat
Nikikrew

Tak schválne koľko ti židaci z Leicesteru kopali penalt túto sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

ak tí židáci kopali všetky také zaslúžené ako túto, tak aký s tým máš problém?

Reagovat
Nikikrew

Na zapas sa nedivam ale všetky samozrejme neboli správne odpiskane. Schválne kolko dal Vardy golov z penalty? Isto najviac

Reagovat
Mastný Chobot

A? prestaň pls

Reagovat
Nikikrew

Ziadne A. Mam alergiu na Vardyho a jeho penalticky v každom 2 kole

Reagovat
nani92

niektoré druhy alergie sa dajú liečiť alebo aspoň utlmiť, škoda, že to tak nieje aj s jebnutosťou

Reagovat
Nikikrew

Hlboká myšlienka pred spankom...

Reagovat
SCELO

ved prave portugalcan ved prave....

Reagovat
Hokaido

Wtf. Kopal jich pět, dal jen dvě.

Reagovat
Nikikrew

Tak tento fakt si veľmi rad overim

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mr.Silver

Miki blazen dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ten centr kope jak střelu omg

Reagovat
Svatej

Tyvole, tak tam tu hnátu strč Váro

Reagovat
mr.Silver

Simpson uz mel byt venku

Reagovat
smazaný uživatel

strasny kktko

Reagovat
Miguel19

Dno

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

WTF

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si zahrál na De Geu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš k čemu to ten Willian dělá...

Reagovat
off-olda

To jsou vyloženě sympaťáci. Fakt by mi v PL nechyběli.

Reagovat
Svatej

Tohle je tak strašně nedůstojnej fotbalovej výkon Huddersfieldu. Chápu veškerou kritiku i na nás, jsme hovada neschopný vstřelit branku, nicméně tohle absurdní zdržování je fakt k posrání. Mají budgety jako kráva a pak předvedou takovouhle prasárnu.

Reagovat
off-olda

Můžeš mu už dát kartu ty prasečí hlavo?

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou fakt čuráci.

Reagovat
smazaný uživatel

To není možné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Mahreeez #fanta

Reagovat
Horcmen

ten mě teda nasral, jsem ho vyměnil ač můžu být asi spokojený, něco jsem stáhl

Reagovat
Mastný Chobot

Mahrez <3

Reagovat
Fenri

Ta venkovni forma Arsenalu, to je neco neskutecnyho

Reagovat
smazaný uživatel

ten mal hrat uz dva roky za nas

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pocit, kdyz jses druhej nejlepší tym v Anglii na domácím hristi, a venku je pred tebou Swansea, huddersfield, WBA, Saints, whu....

Reagovat
smazaný uživatel

ten pocit, ked mustafi hra za tvoj tym..

Reagovat
smazaný uživatel

Saneeeee,uz dohnal v prihravkach KDB

Reagovat
diastan

Neskutečnej player. Jednou získá zlatý míč

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas

Reagovat
iamek

Chelsea

Reagovat
REPLIKATOR

Chelsea

Reagovat
13

Chelseaaaaa

Reagovat
Nikikrew

Njn away forma. Našťastie uz iba 1 zapas . Aspoň ze dal Auba gol

Reagovat
Ferguson6

forma? Aká forma?

Reagovat
avicii

Super.. Staci nam remiza mohlo by to byt kludnejsie.. Snad ale na Brighton poriadne vybehneme

Reagovat
Bandita_Harry

snad im ani rafa neda tri body

Reagovat
avicii

Reagovat
slavex

V podstatě se nestalo nic, co už bychom letos nezažili. Přesně kvůli takhle zbytečně ztraceným zápasům nejsme letos v top 4.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.sporcle.com/games/NahuOost/premier-league-top-10-scorers-each-season-since-199697

(169) - celkem nepřekvapivě si nepamatuju 90. léta a celkem překvapivě si vůbec nepamatuju hráče City.

Reagovat
mr.Silver

113

Reagovat
hefy

Dobrej kvíz. Mam 182.

Reagovat
vodka

192, ale nedát Sheringhama, ferdinanda a Wrighta ... hlavně, že tam mám agbonlahora, pelleho a daviese a dokonce i Doylea. A pěkná vzpomínka na zapomenutého Michua

Reagovat
Fenri

Ja si na Michua taky vzpomnel, ale nemohl jsem mu prijit na jmeno S hrdosti jsem ale nedal Bale, Keane a Vaart

Reagovat
Nikikrew

133

Reagovat
13

137, poškodilo mě, že jsem nevěděl jak napsat Van Nistelrooy a Hasselbaink..

Marně jsem vzpomínal na Girouda, místo toho jsem tam pětkrát zkusil Ramseyho a divil se proč to nejde.

Reagovat
Busby babes

United XI vs West Ham: De Gea, Valencia, Shaw, Jones, Smalling, Lindelof, Pogba, Herrera, McTominay, Lingard, Sanchez.

Subs: Romero, Bailly, Blind, Young, Mata, Martial, Rashford.

Reagovat
mithro

nic, jednotka na Moyesa jasna vec

Reagovat
Busby babes

jsem rad za Shawa a McTominaye, Martial a Rash snad naskoci v prubehu...

Reagovat
Busby babes

Put our three biggest clowns in front of De Gea when he can get the golden glove. Like the final boss fight in a game.

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

Reagovat
Makiii

352 / 343 / 3421 nebo jak to mame chapat?

Proc asi po 30 zapase se hraje uplne jina formace? Kor kdyz k dispozici mame Rashe Alexise Martiala dopredu... achjo fakt

Reagovat
smazaný uživatel

3421 bych tipnul

Reagovat
Busby babes

nejaka variace na 3-5-2 no. Valencia a Shaw wingbeci apogba mozna podhrot nebo vysunnutejsi z tech 3

Reagovat
mithro

Lingard and Sanchez playing in a front two in the #mufc attacking drills. Looks like it'll be 3-5-2, as teamsheet suggested.

Reagovat
r.mrazik

Krasny 532

Reagovat
kiwwi

skoro si trafil

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavá sestava. Jsem zvědavej na Shawa.

Reagovat
Grahf

žmuro dáva bomby, zostava jak z matesa. Rash a Martial už odpísaní nadobro?

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling dneska zase šíleně nejistej....

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak docela slušej pohyb od naších hráčů, což je hodně nezvyklý... Sanchez, Pogba, Shaw jsou zatím hezky aktivní...

Reagovat
mithro

to uz nie je mozne, kazdy zapas je to horsie a horsie

Reagovat
smazaný uživatel

Co je horší? Však dneska je to dobrý.. hrajeme aktivně, dostáváme se dopředu... Teď je škoda, že to tam Shawovi / Tomminayovi nespadlo...

Reagovat
mithro

proti tragedom pod moyesom je to slabe, mne pride, ze vsetko tahaju individualne. ako keby sa dnes prvy krat stretli v buse.

Reagovat
mithro

tie sive dresy su prekliate. uz nech su ruzovky

Reagovat
Busby babes

ty nase rohy jsou bozi. To je fakt uplne jedno, kdo to kope.

Reagovat
smazaný uživatel

Lingard to kopnul docela ok, jak tam byl ten souboj Pogba x Masuaku (?). ten Shawův byl strašnej no :D

Reagovat
Busby babes

jinak myslim, ze Zozeho plan, nechat hrat Smallinga protoze muze jet na MS nevyjde. Cim vic hraje, tim jsou jeho sance mensi.

Reagovat
Busby babes

Krasne jsme presli na formaci 3-7-0.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Barcelona vyhrála LM

Reagovat
Kuba94

Toho Lindelofa snad nikdy nepochopim,ten tam nema vubec co delat

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

tam mnoho hráčů nemá co dělat victor tam , ale nepatří né , že by to byl world class stoper , ale stále má čas navíc zranění se ho vyhýbají

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba dneska má zase den než aby něco vymyslel tak spadne a prosí o faul , Shaw zatím dobrý i valencia to zkouší dopředu jessie se taky pokouší sanchez zatím nic moc nejde vidět což není moc jeho vina ale snad to min. udrží na nulu kvůli DDG

Reagovat
smazaný uživatel

však v podstatě všechny naše šance šly přes Sancheze.... A Valencia se mi moc nelíbí, technicky je prostě slabej.. Smalling je slabej ve všem snad.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pokud mourek tak fakt neprodá ty hráče co u nás paběrkují tak dlouhou dobu jako blind darmian a rozhodně někdo min. z dvojice jones a samlling a taky ač ho mám rád tak matu strašné zhoršení a toho martiala taky klidně moc se mi prostě nelíbí a lidi co ho furt chtěli aby hrál místo alexise samy viděli minulej match jak to dopadá a ne poprvý

Reagovat
r.mrazik

Fakt nechapu,proc shaw nehraje vic...to bude provar az odejde

Jinak bez utocnika se hraje blbe...alexis zas beha kde nema,nikdo tam neni...

Reagovat
smazaný uživatel

nemá si s kým ťuknout max s jessiem nepočítám ty přihrávky s pogbou na naši půlce na půlce west hamu tam pogba spadne při každém kontaktu s hráčem WHU

Reagovat
r.mrazik

Nema si s kym tuknout,kdyz se vrati,otoci se smerem k souperove brane a tam logicky pak chybi...uplne na houby...mota se kde nema,chybi tam jde ma byt

Reagovat
kiwwi

zo všetkých hráčov si na kritizovanie vybrať toho najlepšieho na ihrisku je buď nechapanie futbalu alebo zaujatosť voči hráčovi... hmmm co to asi tak bude v tvojom prípade

Reagovat
smazaný uživatel

v klidu každý má jiné hlediska jak hraje nejlepší hráč na hřišti

Reagovat
r.mrazik

Nejlepsi na hristi? Proboha prober se

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě patří k těm nejlepším, co tam za nás dneska běhá

Reagovat
smazaný uživatel

no je pravda , že dnes těžko vybírat to je dneska jak nějaká exhibice

Reagovat
r.mrazik

Stejny nic jak ostatni

Ted tam akorat macha rukama a ztraci mice

Reagovat
smazaný uživatel

V prvním poločase šly všechny šance přes něj a Shawa.. Kdybych měl vybrat jednookýho, tak asi vybírám mezi němi...

Reagovat
r.mrazik

Zadnyho jednookyho tam nevidim...lingard za ty strely? Herne ale nebyl nic extra...

Fotbal k bliti...bez vyjimky

Mne jde o taktiku,vzdyt byl prostorove uplne mimo...temer zadny nabeh,roztahnuti hry...nic...ze si prijde k pogbovi narazit je ve vysledku prece k nicemu

Sikovny je...ale vsak musite i vy videt,ze to s nim je herne spatny a horsi

Kam nabiha,jak...jak se chovaji hraci okolo,jaky jsou herni situace..komu jeho hra prospiva (vlastne nikomu!!!)...

Reagovat
smazaný uživatel

tady jde těžko rozebírat já doopravdy nevím zda tohle je hráčem nebo mourkem osobně si myslíš , že spíše pogbou takhle zase mourek nemůže chtít aby hráči hráli rozhodně nejsem zastánce mourka jen mu to prostě vychází druhej flek kterej je ač mámslzu v očí úspěch po delší době rozhodně bych tam raději viděl pochettina , ale příští sezonu se toho nedočkáme pokud mourek , ale nevyhraje PL nebo LM tak končí to je jasné navíc často ta třetí sezona pro něj je poslední v daném klubu uvidíme zda je to pravda

Reagovat
Busby babes

zatim slusnej vykon od Shawa.

Reagovat
smazaný uživatel

i scott dobrej podrží nebojí se rozdávat míče

Reagovat
kiwwi

Smalling šialene podpriemerný stopér... by som ho nechcel ani keby som bol manažér Swansea... Arnautovic ho cvičí jak malého chlapca

Reagovat
Busby babes

defakto byl u vseho, z ceho WHU hrozil..

Reagovat
mithro

toto mi chcete povedat, ze je nejake zlepsenie?

Reagovat
smazaný uživatel

to je o hráčích a tenhle fakt mi nikdo nevyvrátí jaký je mourek takový i tak pochybuji , že by tohle diktoval hráčům takhle hrát a to v takovcýh pravidelných intervalech kdy hrajeme jako tým co tu ligu může vyhrát a následně jako tým co se strachuje o výhru nebo remízu v sotoně

Reagovat
Busby babes

neni. hrozne tomu chybi hrotak.

Reagovat
r.mrazik

Utocit ve trech hracich je taky slusnej vykon na bliti...a to jde vo hovno

Mourek ven!!!

Reagovat
smazaný uživatel

PogBOOM

Reagovat
ajouki

Aspoň se Martial a Rashford mohli opět utvrdit, že na základní sestavu v této konkurenci nemají. Takové důkladné plnění pokynů a bránění v desíti lidech, to pro ně není.

Už by ale mohli přestat dávat United v časech, kdy se nehraje žádný jiný zápas. Asi bych raději koukal týden co týden na West Ham. To jsou oproti United úplně luxusní akce a moderní fotbal. Moyes skvělá práce.

Reagovat
Busby babes

jako vazne? WHU stoji v deseti na vapne no. hrajou to dobre, pozorne brani a zahustujou prostor a my na to ocividne nemame abychom tam neco vymysleli. moderni fotba je to, ze to napali dopredu na Arnautovice?

Reagovat
ajouki

Vidíš, jak málo stačí, aby to bylo lepší než vaše hra. Ty jejich akce mají aspoň zaujetí a důraz od více hráčů. U vás hraje maximálně hráč s míčem.

Reagovat
kiwwi

jo tak dokonca bol WHU lepší

Reagovat
ajouki

Evidentně jsi to nepochopil. Kdo byl lepší je mi ukradené. Jen píšu, že United mi jako fanouškovi vůbec nic nenabídli.

Reagovat
r.mrazik

Moderni fotbal je,ze to napalime na lukakua

Reagovat
Busby babes

to si taky nemyslim.

Reagovat
Busby babes

vsechno stredem, jak pitomci. Kde to je samozrejme prehusteny.

Reagovat
smazaný uživatel

Noble

Reagovat
mithro

noble

Reagovat
mithro

a on mu da len zltu- to je troll.

Reagovat
Busby babes

Pogba jasna zluta, ale Noble mel byt venku teda. No nic, aspon se tam neco deje.

Reagovat
pepinho2

Noble

Reagovat
smazaný uživatel

tohle musí bejt ale redka... si dělá prdel ne?

Reagovat
iamek

To finale FA bude souboj dvou kryplu. Strasny tohle.

Reagovat
mithro

neverim, ze chelsea hra tak hrozne.

a tie striedania. young a bailly.

Reagovat
Busby babes

rikam si tu druhej polocas to samy. To bude uzasny final. To skonci 1:0 po patnacti seriich penalt a to se jeste nekdo ukopne.

Strasne se trapime. Nikdo neudela poradnej nabeh, nikdo se nehne, vsichni jen koukaj na hrace s micem co provede.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourek ty finále zas umí jako nikdo jiný to fakt věřím , že i motivace v podobě SAF bude nám nahrávat

Reagovat
vladis271

a finále LM bude súboj dvoch útočných lavín.

Reagovat
mithro

Eric Bailly Man of the Match

Reagovat
Grahf

na konci mohli spustiť aspoň nejaký ohňostroj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bailly na 2 sekundy

Reagovat
mithro

ale De Gea zlata rukavica potvrdena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
niflheim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele