Premier League v kostce: Srpen

29.08.2018, 17:33
Názory a komentáře
Zaujalo nás
Kvůli mistrovství světa byla ligová pauza o fous delší, Premier League se ale vrátila se všemi fanfárami a vyšňořená do svátečního. Se třemi, z většiny enormně posílenými, nováčky a hned sedmi novými manažery. Nejsledovanější soutěž světa je zkrátka zpátky a spolu s ní i tradiční rubrika Premier League v kostce, byť v pozměněném kabátu.

Poté, co jsme vás tím nejzajímavějším z anglického fotbalu v sezónách 2015/16 a 2016/17 provázeli pravidelně každý týden, uchylujeme se pro aktuální ročník ke změně. Kostky budou nově vycházet vždy po měsíci a taky v trošku jinačím provedení, které bude trošku připomínat vyhlašování výročních cen.

I na Eurofotbalu budeme rozdávat pomyslné trofeje pro nejlepšího manažera měsíce, pro nejlepšího hráče, ale taky pro nejkrásnější gól a nejpůsobivější zákrok nedávných týdnů. Ubude čtení, ale přibude vizuálních zážitků - součástí každé kostky budou dvě autorská videa, v níž si ty nejzářivější momenty uplynulých kol připomenete.

No a nebyla by to Premier League v kostce, kdybychom se společně nemohli vyřádit u ideální sestavy. Její skládání bude samozřejmě komplexnější a do stejné míry i složitější, protože nestačí hodnotit jednotlivé výkony hráčů, u každého fotbalisty je potřeba brát v potaz hned tři, čtyři, nebo třeba i sedm zápasů. Inu, máme se na co těšit, tak hurá na první kapitolu!

TOP 5 gólů měsíce srpna




TOP 5 zákroků měsíce srpna




Manažer měsíce srpna: Javi Gracia


Do karet mu hrál i los - Watford hrál v srpnu dvakrát doma, a to s Brightonem a Crystal Palace, tedy týmy, které nejspíš budeme vídat spíš v dolní polovině tabulky. Jediný venkovní duel pak Hornets odehráli v Burnley, jež se při premiérové účasti v Evropské lize tak nějak hledá. Javi Garcia však jako první v historii dokázal s Watfordem vyhrál první tři zápasy v sezóně na elitní scéně a k šoku všech usadil celek z periferie Londýna v top čtyřce. A to je i přes snazší los opravdu nadplán.

Španělskému manažerovi funguje hlavně levá strana ve složení Holebas - Pereyra, formu ale mají i útočníci Gray s Deeneym, středopolaři Capoue s Doucourém anebo gólman Ben Foster. Právě jeho postava bude klíčová, protože Watford má dlouhých letech s Gomesy, Karnezisy a Pantilimony skutečně kvalitní jedničku v brance. A pokud to jemu i výše zmíněným spoluhráčům vydrží, můžeme se těšit na dalšího černého koně v boji o pohárovou Evropu.

Zdroj: football365.com

Hvězdy měsíce srpna dle WhoScored.com


1. Sergio Agüero (Manchester City) - 8.13
- 3 zápasy, 3 góly, 3 nastřelené brankové konstrukce, 16 střel, z toho 6 na bránu, 6 klíčových přihrávek, 4 úspěšné průniky

2. Mohamed Salah (Liverpool) - 8.06
- 3 zápasy, 2 góly, asistence, vybojovaná penalta, 16 střel, z toho 6 na bránu, 12 klíčových přihrávek, 6 úspěšných průniků, 5 vyhraných vzdušných soubojů, 5 obranných zákroků

3. Sadio Mané (Liverpool) - 8.00
- 3 zápasy, 3 góly, 7 střel, z toho 5 na bránu, 5 klíčových přihrávek, 7 úspěšných průniků, 5 obranných zákroků

4. Roberto Pereyra (Watford) - 7.90
- 3 zápasy, 3 góly, 8 střel, z toho 4 na bránu, 4 klíčové přihrávky, 5 úspěšných průniků, 5 přerušených akcí soupeře

5. Lucas Moura (Tottenham) - 7.87
- 3 zápasy, 3 góly, 5 střel, z toho 3 na bránu, 5 úspěšných průniků, 6 obranných zákroků, 6 přerušených akcí soupeře

Sestava měsíce srpna


Autor: Marek Ustohal

Gólman: Neil Etheridge (Cardiff)
První Filipínec, který kdy nastoupil v Premier League. A první zápasy v dresu nováčka z Cardiffu mu nemohly vyjít líp. Neil Etheridge hned při debutu na elitní scéně chytil penaltu Callumu Wilsonovi, a byť jeho tým prohrál 0:2, určité momentum si gólman velšského celku přenesl i do dalších utkání. Pokutový kop totiž zlikvidoval i Kenedymu z Newcastlu a stal se skutečným hrdinou bezgólové remízy. Tu pomohl Cardiffu vybojovat i ve třetím kole. Dvě čistá konta, dvě chycené penalty... solidní start.

Čestná zmínka: Alisson Becker (Liverpool)

Pravý obránce: Kieran Trippier (Tottenham)
První zápas vynechal, ale pak? Pak to byl ten Kieran Trippier, na kterého jsme pěli ódy na začátku léta v dresu Albionu. Už proti Fulhamu se blýskl krásným gólem z přímého kopu, jenž měl navíc punc tří bodů. A proti Manchesteru United exceloval opět. Z rohového praporku posadil míč na hlavu skórujícího Kanea, jednu z Lucasových branek pak umožnil výborným pasem do otevřeného prostoru. A co je hlavní, neprošla přes něj ani myš.

Čestná zmínka: Trent Alexander-Arnold (Liverpool)

Pravý stoper: Virgil van Dijk (Liverpool)
Skála a jistota v obraně Liverpoolu, která v srpnu ve třech zápasech udržela tři čistá konta. Gólman Alisson čelil jen šesti střelám na branku a velkou zásluhu na tom má právě Virgil van Dijk. Je silný v soubojích - byť ve vzduchu by se svou postavou mohl ještě přidat (55% úspěšnost). S míčem na kopačce je ale jistý, rozdává míče s precizní přesností a dopředu posílá i dlouhé balóny. S téměř 94 procenty patří do top 10 nahrávačů v celé lize.

Čestná zmínka: Harry Maguire (Leicester)

Levý stoper: Aymeric Laporte (Manchester City)
Jediný člen ideální jedenáctky z nejlépe střílejícího týmu je stoper. Tuhle zajímavost ale objasňuje fakt, že Aymeric Laporte z kádru Manchesteru City jako jediný dokázal udržet vynikající úroveň po celý srpen. Využil delší přípravy k tomu, aby se stal jedničkou uprostřed obrany a vytláčel ze sestavy takové borce jako jsou Otamendi, Kompany nebo Stones. Sám se toho při herním stylu Citizens moc nenabrání, ale když už, zpravidla si vede skvěle. Wolverhamptonu dal navíc jediný gól svého celku a zachránil aspoň bod.

Čestná zmínka: Jan Vertonghen (Tottenham)

Levý obránce: Marcos Alonso (Chelsea)
Škoda, že se tým nedá složit jen z levých beků. Mendy, Holebas, Robertson, to je základní výčet fotbalistů, kteří by si nominaci stoprocentně zasloužili. To by ale nesměl Marcos Alonso zářit tak, jak zářil. Obráncem už je vlastně jen na papíře, jinak se častěji pohybuje na křídle či jako útočník. I proto má v defenzivě mezery, které našli především fotbalisté Arsenalu. Ale v útoku? Naprostý démon. Vybojoval dvě penalty, Pedrovi nahrál na gól do poloprázdné brány a další dvě trefy měl na svědomí sám (byť jednou mu pomohl tečující Yedlin). Proti Gunners i Magpies navíc v samotném závěru zápasu znamenaly těsné vítězství Chelsea.

Čestná zmínka: Benjamin Mendy (Manchester City)

Pravý záložník: Mohamed Salah (Liverpool)
V rámci zachování nějaké poziční harmonie neměl Mohamed Salah na pravé záloze pražádnou konkurenci. Jasně, asi pořád to ještě není ten Salah, který rozdováděl minulou sezónu celý svět. Anebo možná je, akorát jsme si na jeho výkony už zvykli. V prvním zápase proti West Hamu ještě s jedním vstřeleným gólem zůstal v Maného stínu, ale na hřišti Crystal Palace už zařídil obě branky svého týmu, aby poslední víkend jedinou trefou rozhodl o triumfu nad Brightonem.

Čestná zmínka: Theo Walcott (Everton)

Pravý střední záložník: James Milner (Liverpool)
Přichází Keita, Fabinho, v kádru zůstávají Henderson, Wijnaldum, no a jistou konkurenci představují i Shaqiri s Lallanou. Jamesu Milnerovi odzvonilo, chtělo by se říct. Jenže tenhle neúnavný dříč se v úvodu sezóny ujal role motoru týmu a stal se nedílnou součástí zatím skvěle fungujícího celku. Kromě toho, že klasicky naběhá kupu kilometrů, navíc často sbírá míče a zahajuje liverpoolské akce - vyjma obránců nemá nikdo víc pasů než právě Milner. Rád centruje do vápna, byť na přesnosti ještě musí zapracovat. I tak ale na jeden gól nahrál a taky proměnil penaltu.

Čestná zmínka: Rúben Neves (Wolverhampton)

Levý střední záložník: Roberto Pereyra (Watford) - Hráč měsíce srpna
Hlavní strůjce zatím největší senzace letošního ročníku a pro Eurofotbal.cz nejlepší hráč měsíce srpna. Roberto Pereyra vstoupil do sezóny jako uragán a dvěma góly porazil Brighton. Pak přenechal prostor Deeneymu s Hughesem a v plné síle se vrátil zase na domácí klání s Crystal Palace. Už v prvním poločase hýřil aktivitou a takřka všechny akce zahajoval uprostřed pole on. Po změně stran pak už klasicky z levého křídla navedl míč na střed a krásně skóroval. Ono se vlastně zdá, že jiné než nádherné góly ani neumí.

Čestná zmínka: Jorginho (Chelsea)

Levý záložník: Ryan Fraser (Bournemouth)
U nezaujatých fandů možná pořád platí za takové mladé tele, které tak nějak patří do základu Bournemouthu, ale není to žádný tahoun. Jenže brzy čtyřiadvacetiletý Ryan Fraser na levém křídle vyrostl ve velkého hráče. Srpen mu vyšel skvěle - proti Cardiffu rozhodl vítězným gólem, West Ham pomohl porazit hezkou asistencí z přímého kopu, no a i když se v duelu s Evertonem u žádné branky nenachomítl, na hřišti byl dost možná nejlepší.

Čestná zmínka: Sadio Mané (Liverpool)

Ofenzivní záložník: Richarlison (Everton)
Škoda té klukoviny na sklonku prvního poločasu v Bournemouthu. Nechat se vyprovokovat až do míry, že soupeři uštědřím políček hlavou (pravda, jen malý), to už je skutečně hloupost. Obzvlášť, když Richarlison po prvních dvou zápasech s Wolves a Southamptonem platil div ne za nejlepšího hráče probíhajícího ročníku. Dal tři góly, exceloval s míčem u nohy a svou astronomickou cenovku 50 milionů liber začal splácet extra rychle. No, a teď si tři zápasy nezahraje. Ještěže si vysloužil aspoň premiérovou pozvánku do brazilské reprezentace.

Čestná zmínka: Lucas Moura (Tottenham)

Útočník: Callum Wilson (Bournemouth)
Bournemouth dal šest gólů a tenhle chlapík se přímo nepodílel pouze na jediném z nich. A to mohl Callum Wilson svůj účet ještě rozšířit, kdyby v souboji s Etheridgem na penaltovém puntíku neprohrál. Tuhle desítku, stejně jako jednu další proti Evertonu, navíc sám vybojoval, k tomu dvakrát skóroval a na další branku nahrál. O tom, že před klíčovým gólem Akého v utkání s Toffees trefil tyčku už vám statistiky neřeknou - Wilson však bez pochyb hrál absolutně klíčovou roli téměř ve všem, co Bournemouthu přineslo bodový zisk.

Čestná zmínka: Sergio Agüero (Manchester City)

Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC33007:09
2.Tottenham Hotspur33008:29
3.Chelsea FC33008:39
4.Watford FC33007:29
5.Manchester City32109:27
6.AFC Bournemouth32106:37
7.Leicester City32015:36
8.Everton FC31206:55
9.Arsenal FC31025:63
10.Crystal Palace31023:43
11.Fulham FC31025:73
12.Brighton & Hove Albion31023:53
13.Manchester United31024:73
14.Wolverhampton Wanderers30213:52
15.Cardiff City30210:22
16.Newcastle United30122:41
 Southampton FC30122:41
18.Burnley FC30123:71
19.Huddersfield Town30121:91
20.West Ham United30032:90

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (480)

Přidat komentář
HalaMadrid_Flx

Wohoho, s radostí se pouštím do čtení!

Reagovat
Kucka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
SpecialOne

Odvolal se ten Everton? Za tohle 3 zápasy.... i FA má nějaký selský rozum ne?

Reagovat
DrQQ

Tuším je to na dva zápasy.

Reagovat
DrQQ

2 zápasy v lige a 1 v Carabao Cup?

Reagovat
Rakoid

jj

Reagovat
Svatej

Yaaaayy!

Doufam, ze se v sestavach ramci zachovani tradice vyhneme co nejvetsimu poctu hracu Tottenhamu.

Reagovat
PP

ať má diskuse grády!

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Kucka

Reagovat
jk

Reagovat
Cobra

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

zmrde

Reagovat
vladis271

Reagovat
FUnk

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
hona.kub

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Counter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
diastan

Reagovat
r.mrazik

Usty

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně nějaký hodnotný článek.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Malresi

Pecka PL v kocke chýbala !!!

Reagovat
pepinho2

Proč něco takového nebývá o české lize? Má tady nejvíce fanoušků, je o ni největší zájem..

Reagovat
livefan

Myslím, že nejvíce lidí tu chodí právě kvůli PL.

Reagovat
Seydou Doumbia

článku o české lize je tu už tak víc než dost...

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

nema a nie je. a ked ano tak sa urcite najde niekto z nich kto to napise...

Reagovat
smazaný uživatel

Tam sa zmozu maximalne na diskutovanie o tom, ze ceska liga je v top 6 najlepsich lig Europy pripadne sa posmievaju okolitym ligam. Nic hodnotnejsie z tych diskusii nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

Fakt ten domácí sranda rádoby fotbal někoho zajímá?

Reagovat
Achašveróš

Jo zajímá

Reagovat
TheTopFootbaler

Rozhodně ne, většina lidí je tu kvůli PL. Český sranda fotbal zajímá z většiny lidi bez přístupu na internet.

Reagovat
Sir Ravealot

Nebo lidi, co maj chuť pravidelně sledovat svůj tým na stadionu

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
icka

Parada. Super cteni

Reagovat
wishmaster

konečne

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Seydou Doumbia

Ted když Vardy skončil v repre tak by Wilson mohl dostat alespon pozvánku ne? Pořád lepší než Caroll, Welbeck a další podobní pokémoni. Na anglické poměry Wilson je dost dobrý útočník.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
nani92

wow, my máme druhú najhoršiu obranu

Reagovat
jenage

Treti.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Walker jasne lepsi nez Trippier... boze ten hype uz je moc nesnesitelny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
cristiano.K.

Mané do zakladu místo Frasera protočit. Milner sice dobrý, ale do základu bych ho nedal a Arnold zatím hraje dost pod své možnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Trippier roste v hvězdnýho hráče. Navíc teď nás čeká Watford, proti kterýmu je to náš klíčový hráč posledních let. Už se nemůžu dočkat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Spasitel

Super, že si sa k tomu vrátil

Reagovat
Kucka

Gomese sice moc rád nemám, ale u Hornets působil celkem jistě, pochytal toho dost a oproti předchozím letům ani nedělal fatály. Srovnání s Karnezisem a Pantem mi přijde trošku kruté

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Seydou Doumbia

Nepochopitelná kritika na něj. Na svůj věk toho vždy před děravou obranou pochytal hodně. Minimálně proti favoritům, kdy jsem ho viděl určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Co ta sestava, to jako Usty začal fandit Liverpoolu?

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

Klidne bych tam dal P.Cecha sice dostal 6 golu , ale dalsich dobrejch 6 za ty 3 zapasy pochytal

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
hona.kub

čemu se směješ, však má pravdu... ve 3 kolech na něj šlo nejvíce střel ze všech gólmanů

Reagovat
Csaplárova past

A z těch nejvíce střel se řadí taky mezi gólmany s nejvíce inkasovanými góly. Jestli je počet zachycení tak relevantní, tak je nejlepším Alisson.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, není. Každý zákrok je jinak obtížný.

Reagovat
avicii

Liverpool Alisson

Reagovat
smazaný uživatel

In another love... Another love...

Soundtrack dobrý ale do zostavy by mal patriť aj Jorginho.

Reagovat
Biozdenda

Nešlo by prosím nějak nastavit, aby si člověk mohl zvolit kvalitu videa? Jak jsou v tak vysoké kvalitě, tak jsem se musel dívat na góly cca na 10x, než se to načetlo Jinak

Reagovat
pepinho2

Měl jsem stejný problém a to nemám úplně pomalý internet..

Reagovat
Mastný Chobot

podľa mňa je to skôr tým napiču portálom/prehliadačom

Reagovat
Rakoid

Taky tak no

Reagovat
Usty

Hmm. Prověřenej Streamable nám nějak přestal fungovat, takže to bylo pokus-omyl, no. Zkusím jinej server, ale tam budu muset hodně snížit kvalitu, tak dejte feedback, jestli to fachá a jak.

Reagovat
Talker

Jinak kdyby to šlo, tak i bez hudby, přijde mi zbytečné tam cpát green day (nebo cokoliv jiného) - radši si vychutnám živý komentář.

Reagovat
Usty

Nějakou hudbu tam dávat budu, ale příště si ještě víc pohraju se zvukem - tlumení při komentáři, hudba při opakovačkách a tak

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Whitemedia

Kvalita OK, načítání taky, jen ta hudba překáží

Reagovat
Usty

I u zákroků?

Reagovat
Whitemedia

Tam už tolik ne, ale klidně by to mohlo být bez ní, jen prostě s komentářem

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kowe

tam je to ještě horší

Reagovat
smazaný uživatel

ted to jde v pohode,ale tak kvalita je nizsi.. co treba streamja, ten ted dost frci na redditu.

Reagovat
Usty

tohle je streamja ale dovolujou jen souboru do 50MB, takže jsem to musel renderovat na 480p...

Reagovat
off-olda

Hudba nevadí, jen při gólu nebo zákroku nechat vyniknout víc komentátora. A teda taky problém s načítáním.

Reagovat
Usty

I teď? No horší kvalitu už dávat nemůžu, tohle jsou 30-35MB soubory.

Reagovat
off-olda

Jo aha, jsem si nevšiml že už jsi to změnil. Teď je to v pohodě.

Reagovat
Biozdenda

Teď je to bez problémů. Díky!

Reagovat
Mastný Chobot

https://www.bbc.com/news/uk-england-manchester-43488691

City do dvoch rokov bez fanúšikov?

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Cobra

Reagovat
t0mmy33MCFC

a Utd maji jen same prave fanousky od narozeni , kteri nezacli fandit jen kvuli tomu ze porad vyhravali ( v historii)

Reagovat
Svatej

Nechces zajit na pivo ? Citim, ze s tebou bude legrace!

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
t0mmy33MCFC

klidne ale asi nejsi z moravy co

Reagovat
John Obi Mikel

Jaké pivo je vůbec na Moravě nejlepší?

Reagovat
diastan

Vsude je nejlepsi Budvar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

clovek jeste bude souhlasit s fandou City...

Reagovat
diastan

Kdyz nejde o fotbal

Reagovat
bbbauch

Z budvaru boli hlava

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u toho nečti eurofotbal..

Reagovat
oddy

Reagovat
diastan

trocha cviku

Reagovat
bbbauch

Bejvavalo..

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Cipinho

Reagovat
smazaný uživatel

sracky

Reagovat
t0mmy33MCFC

pro me asi Radegast (pokud se da ve vlastnictvi Prazdroje povazovat za Moravske) .... ale asi mi vyhovuje protoze celkove mam nejradsi Plzen

Reagovat
mikelinos

Rád mám zubra, ale už i Starobrno se dostalo na slušnou úroveň, pak je dobrá třeba ještě Litovel, naopak Radegast nemám rád, ale poslední dobou mám nejraději minipivovary

Reagovat
smazaný uživatel

tak z tech proflaklych asi urcite radegast

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Swarley

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Masi

Reagovat
Fairplay

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Hai

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

To zas bude Ownyho brekot snad Usty nepodlahne tlaku fanúšikov Spurs

Reagovat
Ligter

z piety vůči United tam není sestava zklamání, díky redakce

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Tie videá sú shit...

Reagovat
Usty

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

No keď to viac načítava ako prehráva, niekde bude problém. Zase nebuď hneď vztahovacný a nemysli si, že hovorím o ich obsahu. Ten som nevidel, pretože, no trikrát hádaj, prečo som obsah nevidel...

Reagovat
Usty

Změnil jsem providera, tak to zkus teď.

Reagovat
hona.kub

rozhodně lepší než předtím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v kolik je los Champions League?

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
FUnk

marty

Reagovat
Mastný Chobot

neviem, nezaujíma ma to

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

přirozeně, los Arsenal League je jindy

Reagovat
Lacko_Boh

wtf

Reagovat
Mastný Chobot

ASS

Reagovat
smazaný uživatel

Champions League je přeceněná ..

Reagovat
Lacko_Boh

*Money league.

Reagovat
gunner123

Reagovat
oddy

Reagovat
Counter

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kvasha16

koho zaujima nejaka liga majstrov

Reagovat
Whitemedia

letos LM není..

Reagovat
Busby babes

vsak se vsichni tesite na to, jak nam nalosujou Barcu nebo Bayern.

Reagovat
hona.kub

ono by na Vás stačilo bohatě Atletico, AS Monaco, Galatasaray...

Reagovat
Busby babes

ja chci PSG, Ajax a Bruggy, pripadne PSV misto Ajaxu. To bych pak mohl vyrazit na zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Já chci teda rozhodně jet do Plzně

Reagovat
TheTopFootbaler

Taky plánuju na United, pokud budou, do Plzně.

Reagovat
blade115

Prohra ve finále je ideál. Pěkně celý rok rozložit síly, nic nevyhrát, ale Josemu aby to stačilo na další rok.

Reagovat
Busby babes

no hele, pokud jsme dobre pochopil, dostat se do finale a to projet je zrovna tady povazovano za desne velkej uspech, ne? Nebo to plati jen u Kloppa?

Reagovat
blade115

Tak u Liverpoolu to všichni obdivovali, protože byl X let tragickej a nikdo to nečekal. Sám musíš vědět, jestli chceš, aby vás lidi vnímali stejně. Každopádně úspěch nebo ne, trofej to prostě není. A pak by bylo dost zajímavý Mourinhovi vpálit jeho komenty z před deseti let, když finále LM projel Grant.

Reagovat
Busby babes

double standards!!!

Reagovat
blade115

To si piš. A dřív jste na to byli náležitě pyšní.

Reagovat
Busby babes

ale to jste nas jeste respektovali...

Reagovat
Whitemedia

no tebe určitě ne

Reagovat
Busby babes

Tak to je jasne, vy jste respektovali jen SAFa a United.

Reagovat
Whitemedia

To vůbec, SAF byl nejhorší z nejhorších

Reagovat
blade115

Jo, to bude zhruba ta doba.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna proti Barce by se mohl Jožko dobře předvést a získat si fanoušky zas

Reagovat
Swarley

Někoho takového chci, alespoň se uvidí, jaká je naše síla po třech letech pod Josem..buď titul, výhra v LM nebo vyhazov Mourinha...jinak to bude neúspěšná sezóna..

Reagovat
John Obi Mikel

Letos nekoukám

Reagovat
smazaný uživatel

v sest

Reagovat
smazaný uživatel

who cafes?

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu je tak těžké použít rozum a google?

Reagovat
iamek

Counter to bude vědět

Reagovat
kiwwi

jj našťastie je v LM United tak mu to jeho Twitter vyhodí

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

zakroky bez cecha hlavne, ze je tam kopyto pickford, kteremu vypadne mic po strele doprostred z 50 metru...

Reagovat
Lacko_Boh

ale zaujimave tehcniky. By ma zaujimalo ci posledne tri goly nemali byt technicky spravne chytene nohou.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
off-olda

Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Na mě teda až moc opakovaček golů + zákroků. Videa bych dal kratší. Jinak super.

Reagovat
andrew96

Chápu, proč chybí anketa k zákrokům. Všechny jsou prostě super. "Nejslabší" je pro mě Dúbravka, měl štěstí, že to šlo doprostřed. Pickforda zase lehce shazuje nejistý zákrok předtím. Zbytek super.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Cobra

Pěkné.

Reagovat
Mastný Chobot

Ďalší dobry vykon

Reagovat
Snatus

To není on, ne?

Reagovat
nani92

dnes si už človek nemôže ani v súkromí zašukať

Reagovat
kvasha16

na "sukromie" ich tam bolo vela

Reagovat
Pride

To není on, nejsou si ani tak moc podobní

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Svatej

Pekne. De Gea dostal trojku, tak se Alisson hned hecnul, ze se zahanbit nenecha.

Reagovat
andrew96

Reagovat
kiwwi

(Forbes) Manchester United's value hits record $4.8B, matching the Dallas Cowboys as the world's most valuable sports team

https://twitter.com/Forbes/status/1035119945217204224?s=19

Edo si práve pistriekal celý office

Reagovat
Swarley

Edo fakt jede

Reagovat
Busby babes

muze si rict: delam to dobre, rozumim tomu, DoF budu ja. A do dvou let pak i ten manager.

Reagovat
vodka

možná by zvládl hrát pohlednější fotbal než mourinho...

Reagovat
Busby babes

jj, to urcite. v 15. sezone u nas by se ten Jones preci jen nemusel zranit a Smalling konecne ukazat, ze je dobrej stoper.

Reagovat
Swarley

Jako v tomhle není o čem, prachy přitáhnout umí perfektně...ale chtělo by tam i někoho na ten fotbal...i když posily podle mě vybíráme celkem slušně...

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle je Edo prostě špička. Too bad, že jenom v tomhle

Reagovat
iamek

V tomhle je bestie no. Měl by se věnovat jen tomuhle :)

Reagovat
Lacko_Boh

jak moze byt NFL tím tak hodnotný?

Reagovat
smazaný uživatel

Celý americký fotbal je o jedné lize. Je to sice jenom lokální sport, ale Amerika je velká a bohatá. Risk prudkého poklesu hodnoty je minimalizován tím, že z NFL nejde sestoupit.

A taky:

There's more to valuations than merely revenue though.

Yeah Real Madrid earned more in revenue than the Cowboys in 2017 but Real Madrid's Operating profit was $68M, while the Cowboys' was almost 5X that amount at $300M. This despite not winning any trophies like Real Madrid. As for the rest of your examples - United made $74M, Barcelona a measly $21M.

Reagovat
Zaschrona

A tohle je ten hlavni duvod, proc maji zamorske franchise v tehle ligach takovou hodnotu. Narozdil od fotbalu tam je realisticke, aby klub majiteli primo vydelaval.

Reagovat
Lacko_Boh

ďakujem, to so nezostúpením ma nenapadlo že môže mať tak signifikantný vplyv na hodnotu. Ale jo, má to zmysel. Čo je to prosím operating profit? Nejak konkrétnejšie ako" Operating profit is the profit from a firm's core business operations, excluding deductions of interest and tax."

.

Reagovat
Swarley

vlastní je nějakej miliardář...mrkni třeba na jejich stadion, slušný...

Reagovat
Lacko_Boh

Swarley ďakujem ale na to bohužiaľ nemám čas..

Reagovat
Grahf

s tým dallasom je to dobrá paralela, oba kluby už dlhšiu dobu hrajú prdlačku.

Reagovat
Swarley

to jo, ale v NFL fungují stropy, to v našem případě nehrozí...dlouhodobě stejně rozhodnou prachy, je to jen otázka času...

Reagovat
Sali5

Jinak dneska jsem si na tebe vzpomněl

https://youtu.be/sq8wHfiAkmk?t=35

Reagovat
Swarley

těsněěěěě

Reagovat
fenixLFC

ten gol wilsona...kks tak sa brani v MLS nie

Reagovat
r.mrazik

skvely Owen o sve kariere,jak po zraneni byl poslednich 7 let uplne jiny hrac...

https://www.youtube.com/watch?v=2YFEwTa_DjU

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem to sem dával

Každopádně trefná byla reakce Shearera - Not sure Newcastle fans, teammates or employers will want to thank him.

Reagovat
r.mrazik

Aha. Neviděl jsem...sorry

Je fakt,že ten jeho přístup je zvláštní...ale nikdo nebyl v jeho kůži,takže těžko říct

Reagovat
smazaný uživatel

TO já ho zas chápu. Co měl dělat? Pořád byl velmi dobrej útočník, ale z pozice fans NUFC a Shearera, kterýmu odmítl nastoupit kapitán a největší hvězda týmu do šestibodovýho duelu o záchranu protože se bál konce smlouvy a zranění v posledním zápase, je to prostě krysa.

Reagovat
r.mrazik

jo,brat to z pozice Strak je dost jiny

Reagovat
nani92
Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

hm, při oslavě gólu nevypadá, že by se bál sprintovat

Reagovat
Coutinho10

Gerrard dostal Rangers do skupin EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

už se těším na Lokomotiv, to je jasné...

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Swarley

mnohem lepšííííí

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba se vrací domu

Reagovat
Swarley

to spíš na internát

Reagovat
Swarley

až na ty sračky s Ronaldem, co zase všude budou...

Reagovat
Swarley

konečně po letech zajímavá skupina

Reagovat
Pinturicchio

... konečně po letech skupina.

Reagovat
Busby babes

https://pbs.twimg.com/media/Dl3G9QwXcAAaAqg.jpg

Zasedaci poradek na tom losu je super.

Reagovat
Cobra

Reagovat
vladis271

tiež som si to všimol. Mohol by si ten španielsky potkan zlomiť nohu na schodoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Ronaldo ide domov

Reagovat
Mates_Matesović

Barca

Reagovat
Cobra

Barcaaaa

Reagovat
Infernoqt

To déčko je pravidelně skupinou smrti.

Reagovat
kiwwi

jj pre nas

Reagovat
Busby babes

pokud nedame Vale a YB tak stejne nemame dal co delat.

Reagovat
Mates_Matesović

Jaktože můžou United dostat Valencii, když za ně hraje Valencia?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

a Young boys, kdyz mame Younga...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Lolol, tak takhle málo jsem nám na postup ještě nevěřil

Reagovat
Infernoqt

Mně Valencia přijde zrovna dcla hratelná.

Reagovat
kiwwi

tak co, kto ma tazsiu skupinu? My ci LFC?

Reagovat
Counter

Uvidíme podle čtvrtého. Škoda že už ani do jedné nemůže Inter

Reagovat
kiwwi

no ten stvrty to velmi nevyriesil, akurat mame lepsi trip

Reagovat
Counter

Řekl bych, že Zvezda je nepříjemnější než Young Boys, ale ti zbylí dva mi zas přijdou těžší u vás. I když Vale je zatím v lize nic extra.

Reagovat
Mateo16

Valencia je najhorsi mozny super oni proti Getafe , Levante hraju uplne hovno a potom proti FCB a Realu tam nechaju vsetko

Reagovat
Counter

Je pravda, že na Atlety se v prvním kole docela vytáhli, druhé na Espanyolu naopak bída. Mohli by United porazit jak loni Sevilla.

Reagovat
Busby babes

ja bych rekl ze Live. PSG a Juve +- stejne, ale Neapol mi prijde lepsi nez Vale a Zvezda neprijemnejsi nez YB. No uvidime jak to bude vypadat v realu.

Reagovat
smazaný uživatel

YB mi prave podle sestrihu prisli super v obou zapasech a zvezda bude pravdeppdobne nejake zapasy bez divaku (uz ted byli a vcera po postupu fans zase vnikli na hriste)

Reagovat
Busby babes

muze byt. Jen rikam, jak to na me pusobi. Zvezda bez divaku by bylo o necem jinem, to je jasne.

Reagovat
Cobra

Liverpool.

Reagovat
vladis271

Tottenham

Reagovat
vladis271

fuj to déčko je pekne hnusné

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel jsem Barcu a Ajax....skoro

Reagovat
Counter

Tak nakonec všechny anglické kluby těžký los, vyjma ManCity.

Reagovat
Cobra

To bylo tak blízko.

Reagovat
Nikikrew

Spuds

Reagovat
smazaný uživatel

Koho ma Arsenal??

Reagovat
Nikikrew

Mal 20 rokov po sebe. Vidíme sa v EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdy je los evropské ligy?

Reagovat
Swarley

zítra

Reagovat
Cobra

Nakonec nám Inter tu skupina zachránil. Těším se na odvetu, určitě nám mají co vracet.

Reagovat
Thelvin

Spíš Balemu :D

Reagovat
smazaný uživatel

Spokojenost s losem. První místo ve skupině opět reálné.

Reagovat
Coutinho10

tezka, ale zajimava skupina ...jsem rad, ikdyz YBB nebo Plzen z posledniho kose bych bral radsi

Reagovat
Mastný Chobot

Výborný los, nie že by ma to zaujímalo, ale okrem City a Bayernu to nebude mať nikto ľahké, bude haluška

Reagovat
Counter

Reagovat
Infernoqt

Dcla pohodová skupina. V tom lepším scénáři postoupíme do osmifinále LM, v tom horším spadneme do EL, kde budeme mít větší šanci na trofej. A pokud bude naše ligová sezona dál na hovno, tohle může být prakticky vysvobození.

Reagovat
Counter

EL má předplacenou Unai.

Reagovat
Infernoqt

Abych byl upřímný, my hrajeme sice špatně, ale furt nám věřím víc než Arsenalu.

Reagovat
havrys99
Reagovat
Bayern +

Skvele vyriešené. Každý týždeň to bolo až moc zdĺhavé a otravné, takto je to ideál a aj formát sa mi páči viac. Možno by som to ešte doplnil pár zaujímavosťami alebo vtipnými momentami ako vlani, aby to nebolo len čisto o zostave. Inak ale dobré.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Coutinho10

jinak krome LM se ted losuje i Carabao Cup

živě https://www.youtube.com/watch?v=ciki_LQ_66g

Reagovat
Counter

Arsenal - Brentford, nice

Reagovat
Coutinho10

tak vám to vyšlo, my jsme to bohužel odsrali

Reagovat
Counter

Brentford je jeden z nejzajímavějších klubů Champu, asi největší konkurent Midtjyllandu v nálepce moneyballového týmu.

Reagovat
Coutinho10

j všímám si, že poslední dobou se celkem zvedavej...uvidíme, jestli to bude třeba časem i na postup do PL

Reagovat
Counter

Liverpool - Chelsea

Reagovat
Coutinho10

LFC vs Chelsea twl

Reagovat
Zaschrona

Saints doma, to je celkem fajn.

Reagovat
Coutinho10

jo mate fajn skoro všichni silný doma...snad jenom MC venku, ale my dostali Chelsea ...každopádně někdo je musí vyřadit, tak uvidime

Reagovat
Zaschrona

Vas zapas jasne nejvetsi slagr, coz je ale zas fajn v tom, ze tutove budete v TV.

Reagovat
Coutinho10

jojo aspoň něco...to je fakt

Reagovat
Infernoqt

tohle mě pobavilo:

Juventus 2-0 Man United

Mourinho:

Two? That also means I have two more Champions League titles than Juventus since I started managing. One with Porto, the other with Inter. Respect me!

Reagovat
Miguel19

Tvl Liverpool hned ve 3. kole

Reagovat
Counter

MU - Derby, snad se Lampard pochlapí.

Reagovat
Infernoqt

to bych mourka hnal už i já

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Counter

krásný gól

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Counter

Brát malým dětem kopačky

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
vladis271

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
diastan

Lepsi nez po nich hazet sipky

Reagovat
J0EL

Alebo ako ich nakopat

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
Masi

Reagovat
Infi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
havrys99

Dyche to hodně obměnil, hlavně obrana je lavičkářská. V záloze týpek ročník 99. Ale Barnes - Vokes by tam mohli něco dorvat.

Reagovat
Busby babes

Skupina LM dobra. zapasy s Juve budou dobry, Valencia slusnej souper, s YB jsme jeste myslim nehrali. Zadne velke cestovani.

Ligovej taky fajn. Doma a s Derby, Lampard vs Jose. Dobrej los.

Reagovat
Whitemedia

Jedna z mála šancí, kdy si můžou kopnout mladíci a my dostaneme hned Liverpool..

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs apply to play Carabao Cup home game vs Watfford at StadiumMK. Despite admitting it “may not be an ideal destination for every fan to get to on a weekday evening”

klauni

Reagovat
Busby babes

lol, oni nemaj kde hrat...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš asi nechcem platit nájem ve Wembley pro 15000 diváků

Reagovat
Busby babes

na twitteru jsem videl, ze Wembley is not available.

Reagovat
Lacko_Boh

tak toto slušne nezvládajú

Reagovat
Nikikrew

dpc tak ked nie su schopny si postavit stadion pred sezonu, tak nech hraju potom vonku

Reagovat
kvasha16

konecne .... inak, fajn su tie cestne zmienky

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/SjorsvVeen/status/1034807888177504257

Btw presne kvuli temhle atributum me mrzelo, ze Zoze vsadil na jine stopery. Blind je bozi hrac, hrozne inteligentni a tim dokazal vyvazit jine nedostatky. Kdyz hral pravidelne, hral velmi dobre.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
bbbauch

to by byl skvelej hrac pro safa

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vodka

ale ve vzduchu a rychlostne je slabsi, jinak velky sympatak...

Reagovat
Swarley

Do toho zalezleho systému se moc nehodí...sice tam nevadí ta menší rychlost, ale ty vzdušné souboje by byly znát...na druhou stranu jsme si nechali fyzicky lépe vybavené stopery, ale hlavou dostáváme góly i tak...

Reagovat
Busby babes

clovek kterej vymazal Lukaku nemuze byt ve vzduchu tak marnej,

Reagovat
Pride

Nechápu, že po něm nešel třeba takový Southampton. Alax je pro něj obrovský krok zpět.

Reagovat
r.mrazik

chtelo by ho zkombinovat s mikem co se fyzicna tyce

Reagovat
r.mrazik

ono kdybychom nehrali hodne casto ten zatazeny blok,tak by nebyl spatny...

treba v barce by byl bozi

Reagovat
Busby babes

prave. Jak jsem rikal, vsadili jsme na jinej typ stoperu a ok, je dobre, ze odesel. Ale je to skoda.

Reagovat
r.mrazik

je fakt,ze nektere zapasy Mike x Blind byly odehrany hodne slusne...

kazdopadne stopera s lepsi rozahravkou nemame a kdybych si mel vybrat,tak radeji prodam Jonese a urcite Roja...ale on si Blind zaslouzi hrat,je to sympos

Reagovat
Carrick

je výborný, krásně se na jeho hru dívá, ta jeho herní inteligence je naprosto úžasná

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze nesel k nam

Reagovat
havrys99

Burnley lepší, tři gólovky, Vydra to půjde rozhodnout

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze tam alespon 1 nespadl, ale sance porad je

Reagovat
havrys99

2:0 uhrajou

Reagovat
Coutinho10

skoda toho inkasovanyho golu..verim, ze kdyby nedostali gol, tak po golu Vydry byli schopny ten 2. jeste dat...sance byly

Reagovat
havrys99

Při těch neproměněných šancích to bylo jasný, že ho dostanou Ale super nasazení, miluju takový zápasy, když někdo musí dohánět a ten druhý se akorát brání a válí.

Reagovat
Coutinho10

jojo taky me to bylo jasny hned po ty tycce nebo ty prvni velky sanci Vydry, jak se to k nemu odrazilo a prekopl branu...takze neda se nic delat

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý článek

Ještě to vyšperkovat nějakými zajímavostmi a statistikami.

Reagovat
havrys99

tyč, do háje to je pech

Reagovat
havrys99

McNeil hraje jako bůh, druhý Rob Brady

Reagovat
havrys99

Matěj

Reagovat
havrys99

game over

Reagovat
Counter

Škoda Burnley, snad si aspoň spraví chuť o víkendu.

Reagovat
havrys99

Matěěěěj Vydraaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
havrys99

super výkon, kdyby takhle vypadalo každé utkání, kdy se musí dohánět handicap

Reagovat
Coutinho10

Burnley sympatickej vykon ...obrovska skoda, ze si nezahrajou skupiny

Reagovat
Counter

Quite the fixture list for Liverpool between the two international breaks. #LFC

15th: A - Tottenham

18th: H - PSG (UCL)

22nd: H - Southampton

25/26: H - Chelsea (EFL Cup)

29th: A - Chelsea

3rd: A - Napoli (UCL)

7th: H - Man City

Reagovat
Coutinho10

2x s Chelsea hmmm......hezky nasekany

Reagovat
Infernoqt

vidím to na prohru se Saints jinak zbytek remízy/výhry

Reagovat
Busby babes

tak uz jsou i datumy. Zaciname venku na YB, pak doma Valencia, dvakrat Juve, nejdriv doma, pak venku, pak YB doma a konec na Vale...

To mi prijde jako dobrej los. YB a Vale doma musime porazit. Doma s Juve bude tezkej zapas, ale kdo vi, jak na tom budem za dva mesice. Strochou stesti bychom klidne mohli mit 9 bodu po trech zapasech. Anebo taky 2 no.

Reagovat
božský John

Zas jet pripadne hrat o vsecko posledni zapas do Valencie...to bude neprijemny

Reagovat
Nikikrew

Práveže posledny zapas na Valenciu môže byť rozhodujúci

Reagovat
havrys99

Nacer Barazite je volný, návrat krále?

Reagovat
nani92

Kamikazeeee

Reagovat
Lacko_Boh

hehe

Reagovat
nani92

Knock knock, let the Devil in..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Prijemny prekvapeni

Reagovat
CR7RONALDO

Škoda, že je to také krátke, je to jeho druhý najkratší album po Infinite, čo bol vlastne jeho prvý a a aj dosť neúspešný album. Takto neviem ako to hodnotiť, bolo to spravené tak narýchlo, myslím si, že to malo mať aspoň o nejaké tie 3 či 4 pesničky viac. Ale myslím si, že jeho ďalší album už bude fakt jeden z jeho najlepších.

Reagovat
Sandstorm

Choupo-Moting do PSG

Reagovat
Whitemedia

Takových možností z Německa, Francie, Španělska, Itálie, Skotska.. a my jedeme do Bulharska, Maďarska a Řecka

Reagovat
Whitemedia

a nebo teda Běloruska

Reagovat
smazaný uživatel

a to jsem se těšil na Chelsea v Edenu

Reagovat
blade115

A v čem by to jako bylo jiný?

Reagovat
Whitemedia

V zajímavějších soupeřích?

Reagovat
Ondiis

taky jsem si přál pro Arsenal úplně jiné soupeře .. tohle je prostě ztráta času na ty zápasy koukat, ale stejně to udělám

Reagovat
Counter

Jestli nastoupí mladíčci, tak to zajímavé bude. A na Sporting se těším.

Reagovat
Whitemedia

Jestli dá u nás Sarri šanci mladíkům, tak mrknu.. jestli tam ale pošle jen samé Mojžíše, Drinkwatery, Cahilly atd. tak to opravdu nemá smysl

Reagovat
blade115

Aha, mi třeba Rennes přijde zhruba tak stejně zajímavé jako BATE nebo PAOK. Aspoň že zas nemusíme někam do Karabachu...

Reagovat
Counter

Tam jedeme my A k tomu i na Ukrajinu.

Reagovat
blade115

Hezký.

Reagovat
Whitemedia

ze druhého koše třeba Celtic, Sporting, AC a nebo Marseille, ze třetího koše Bordeaux, Lipsko, Betis, Frankfurt.. mít ve skupině alespoň jeden z těchto týmů, tak ani nepípnu..

Reagovat
blade115

AC jo, Marseille taky zajímavý, Lipsko ze třetího taky spíš podle jmen... Jinak nic moc. A to je strašně málo týmů na tolik skupin, dalo se čekat, že budeš spíš nespokojenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak alespoň se nám nepodaří vypadnout hned ve skupině

Reagovat
Busby babes

Jose Mourinho: "I am the manager of one of the greatest clubs in the world, but I am also one of the greatest managers in the world"

Reagovat
Counter

Prý zas šílená tiskovka, citoval tam Hegela, opřel se do ostatních manažerů, loňskou sezonu označil za obrovský úspěch a tak.

Reagovat
Busby babes

cekam az bude celej prepis, vypada to zas vyzivne. 8 titulu, prvni v anglii, spanelsku a italii a tak...

Ja mu rozumim, kdyz se nepochvalis sam, nikdo jinej to tak dobre za tebe neudela.

Reagovat
Lacko_Boh

A on je raper ci manazer?

Reagovat
nani92

budúci účastník Farmy

Reagovat
Busby babes

tak kdyz kouknes na jeho vysledky, tak v tomhle ma pravdu.

Reagovat
r.mrazik

tam jde videt,jak si s tema novinarema navzajem naklada...neco jako Rada a ten trouba z deniku sport

Reagovat
OranžováKarkulka

pane Janega

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

jj, jde to z obou stran a Mourinho proste neni povaha na to aby se na to vysral no. Takze to jede porad dal a dal a dal...

Reagovat
Busby babes

btw, vsimni si jedny veci. Vsichni resi Mourinha a co pisou, nikdo moc neresi jak spatne nekteri hraci zahrali, at uz jake chyby vzadu udelali obranci nebo jake sance zahodil Lukaku...

Reagovat
r.mrazik

Pravda...ale on tomuhle jde naproti

To není žádná mind game....to je jeho ego

Reagovat
Busby babes

to netvrdim, jen ze to ma dobrej vedlejsi efekt.

Reagovat
J0EL

Kus arogantneho debila. Neexistuje nikto na svete, kto by sa do United hodil viac.

Reagovat
bbbauch

Tohle uz pises tak popaty ne?

Reagovat
J0EL

Minimalne.

Reagovat
Swarley

Mistr JOEL si na originalitu potrpí, to je o něm známé..

Reagovat
J0EL

Wow, pan je aj psycholog. Alebo z coho konkretne si to odvodil?

Reagovat
Swarley

Si na tom potrpis, to je jediné, co o tobě z reakcí vím..nic ve zlem...

Reagovat
J0EL

Ved prave, nevypisujem to kazdy den, aby si mohol nieco z mojich diskusii odvadzat Aj ked je pravda, ze Mou dlhodobo neznasam. Ale to iste aj drviva vacsina fans United, predtym ako k vam nastupil, ze?

Reagovat
Busby babes

chapu, ze ho ma Zoze rad: “War is progress, peace is stagnation”

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Counter

https://twitter.com/HaytersTV/status/1035512638413963265

Není to nejlepší manažer na světě, ale umí zvednout telefon

Reagovat
SCELO

jak sef

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
smazaný uživatel

typek

Reagovat
oddy

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Heisenberg

Blanc by to zvednul líp, ale za mě dobrý.

Reagovat
Lacko_Boh

asi tak.

Reagovat
Counter

*Jardim

Reagovat
jacobT

Reagovat
fenixLFC

Spurs bude hrat cez vikend davinson alebo zas lavka

Reagovat
smazaný uživatel

Lávka.

Reagovat
Mastný Chobot

Reiss vždy som ti veril

Aj tak sranda, hráč z tímu, čo hrá EL, ide zbierať minúty do tímu, čo hrá LM

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

výborne riešenie pre všetkých

Reagovat
celeb

Rusivy podmaz v 1. videu - top 5 goals (moc nahlas?), v pohode podmaz v 2. videu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Gunner14

Henrikh Mkhitaryan won't be able to play against Qarabag because Azerbaijan have banned Armenians from entering the country. The final is also played in Azerbaijan. UEFA

Reagovat
Liveral

Na tu skupinu sere pes, ale to finále může bejt nepříjemný Snad to nějak vyřešej

Reagovat
Ondiis

To bych zatím neřešil

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se to vyřeší samo...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Heisenberg

I s dědečkem hříbečkem, co došel do finále poháru UEFA naposledy před druhou světovou válkou, jsme stejně dali semifinále a vypadli s týmem, co nemá v týhle soutěži co dělat. S expertem Emerym je finále jistota.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Dostane výjimku, v tom problém nebude. Ale je možné, že ho na ten skupinový zápas nechají v Londýně tak jako tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Top 5 golu - green day - basket case

Reagovat
Error

[OFICIÁLNĚ] Tammy Abraham stráví nadcházející sezonu na hostování v Aston Ville.

picovole, to je posun

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl on loni výbornej v PL?

Reagovat
Whitemedia

Výbornej ne, ve Swansea vloni nebyl nikdo výbornej.. ale určitě patřil k těm nejlepším v té jejich tragédii..

je to každopádně směšná hostovačka, druhou ligu už si jednou povodil a nic nového mu to nedá..

Reagovat
smazaný uživatel

Právě se dost divým, že po něm neskočil třeba Newcastle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stačí, že nám CFC poslala odpad jako Kenedy a Atsu, ještě Abrahama, to tak

Reagovat
Whitemedia

No jako počkej, Abraham v týmu, kde se odváží i zaútočit, bude luxusní.. v Tottenhamu by tu dvojku zvládl v suchém triku.. jen u nás zase někomu mrdá..

Reagovat
icemike

Giroud odmítl odejít,. Morata je neprodejny (nikdo ho nechce), takže lepší, když bude hrát 2 ligu, než vůbec

Reagovat
Whitemedia

v poslední den přestupáku jste ho chtěli získat vy.. a chudák skončí ve druhé lize

Reagovat
Mateo16

OT: Nemate niaky typ na skvely serial ? Typu Black Mirror ?

Reagovat
Counter

Teď z novinek by měl být zajímavý Maniac (Emma Stone, hubený Jonah Hill, Justin Theroux), za pár týdnů to Netflix pošle do oběhu.

A kdybys chtěl něco chytrého o médiích (konkrétně zpravodajství na americké televizní stanici), The Newsroom je supr volba, jeden z mých nejoblíbenějších seriálů vůbec.

Reagovat
Whitemedia

Black Mirror jsem ještě neviděl, takže v tom neporadím, ale v poslední době mě hodně bavil nový seriál Yellowstone s Costnerem v hlavní roli a pak teda ještě Boss, to je neskutečný nářez, za který by se ani Frank Underwood nestyděl..

Reagovat
mike.84
Reagovat
Gunner14

Z noveho alba od Eminema https://i.redd.it/m78x3oz0mej11.png

Reagovat
icemike

To nemusí být o vás vůbec

Reagovat
Gunner14

Tak vzhledem k tomu že tam je : '' This bar will go over your head'' tak je dost jasný že tím myslel Arsenal. A v Americe nepoužívají slovo gunner.

Reagovat
kiwwi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele