Premier League v kostce (5. kolo)

21.09.2016, 13:33
Názory a komentáře
Starý král umírá, ať žije král? Ne, teď není řeč o úžasném De Bruynovi. A ano, je v tom značná míra ironie. Třetí soutěžní porážka Manchesteru United v řadě je však poměrně mimořádnou událostí - alespoň v konotaci papírové kvality kádru a osobnosti manažera Josého Mourinha. Na každý pád, sociální sítě mají pré...

Vedle BBC z Realu a MSN z Barcy se nyní utvořilo další poetické trio. Seskupení Rooneyho, Ibrahimoviće a Pogby, příhodně zvané RIP však v posledních dnech nepůsobí zkázu soupeřům. Překvapivou prohru z Rotterdamu totiž Rudí ďáblové nedokázali odčinit a po nepříliš pozitivním výkonu podlehli i na hřišti Watfordu. A to měli fanouškům po domácí prohře v derby s Man City co vracet.

A právě druhý celek z Manchesteru zažívá naopak zlaté časy. Pep Guardiola si s týmem evidentně dokonale sednul, vyhrál všech osm soutěžních zápasů a dá se s klidem tvrdit, že je to každým týdnem lepší a lepší. Na zmíněný triumf na Old Trafford totiž Citizens navázali skvělými výkony a shodnými výsledky 4:0 proti Mönchengladbachu a Bournemouthu.

Chelsea naopak nezvládla duel s Liverpoolem, na třetí místo se tak probojoval úsporně vyhrávající Tottenham. Čtvrté místo si uzurpuje lišák Wenger. Everton pod Koemanem dál vzkvétá a užívá si druhé pozice; naopak Hughes začíná ztrácet půdu pod nohama. Třetí čtyřgólový nášup v pěti zápasech by mu mohl zlomit vaz.
Zápas 5. kola: West Brom vs. West Ham

Taky West Ham dostává "čtyřku" nějak podezřele často. Po výprasku od Watfordu se obrana Kladivářů rozpadla i podruhé v řadě, tentokrát s West Bromwichem. Baggies se už do poločasu dostali do vedení 3:0, které po přestávce ještě o gól navýšili. Ani hosté se však v útoku nevzdali a především Dimitri Payet se opět zaskvěl. Na jednu branku nahrál Antoniovi a druhou trefu zařídil vybojovanou penaltou. Bilićův tým však ve zbylých pětadvaceti minutách nedokázal stav srovnat.



Podrobnější záznam v lepší kvalitě, včetně toho z Match of the Day od BBC, si můžete prohlédnout zde.
Gól 5. kola: Jordan Henderson

Marko Grujić čučel jako sůva z nudlí, tohle byla životní trefa. A nejen co se týče vizuálního hlediska. Jordan Henderson využil chybného odkopu Garyho Cahilla, z nějakých pětadvaceti metrů napřáhl a úchvatnou ranou donutil Thibauta Courtoise k bezvýznamnému plachtění. Granit Xhaka dělal proti Hullu, co mohl, ale na tento projektil nestačil.



Zákrok 5. kola: Jordan Pickford

Vypadalo to, jako by se snad míče ani nedotkl. Jordan Pickford však proti milimetrově přesné ráně Erika Lamely vyrukoval s titěrným dotykem, který vychýlil míč z dráhy letu a posunul jej mimo tři tyče. Mladý gólman Sunderlandu předvedl proti Tottenhamu skvělý výkon, jenž korunoval tímto tygřím skokem.



Hráč 5. kola: Kevin De Bruyne

Málokdy můžeme v Premier League vidět od jedince takto dominantní výkon. Přeci jen - v Anglii nemáme Ronalda, Messiho, Suáreze či Neymara. Kevin De Bruyne se ovšem při nejmenším pro jeden víkend postavil po jejich bok. Proti Bournemouthu byl mimořádný, kromě gólu a asistence navíc řídil oba brejky, z nichž padly zbylé góly. Belgický zrzek fascinuje úžasnou technikou, herní inteligencí a perfektním rozhodováním pod tlakem. Podobně komplexní ofenzivní hráč na Ostrovech asi neběhá.



Břídil 5. kola: Arthur Masuaku

West Ham inkasoval čtyřikrát už doma s Watfordem - dostat totožnou nálož i od West Bromwiche, jehož trénuje defenzivní labužník Tony Pulis, to je opravdu kumšt. Velkou "zásluhu" nese levý bek či wingbek Arthur Masuaku, který sám zavinil hned tři branky. Nejprve hloupou rukou způsobil penaltu, pak odflákl bránění Chadliho při rohovém kopu, no a nakonec totálně zmrvil centr ve chvíli, kdy všech devět jeho spoluhráčů v poli bylo u vápna.



Hvězdy 5. kola dle WhoScored.com

1. Kevin De Bruyne (Man City) - 10.00
- gól, asistence, 3 klíčové přihrávky, 4 přesné kolmice, 4 střely - všechny na branku

1. Raheem Sterling (Man City) - 10.00
- gól, asistence, 10 úspěšných průniků, 5 střel, z toho 3 na branku

3. Dimitri Payet (West Ham) - 9.13
- asistence, 6 klíčových přihrávek, 5 úspěšných průniků, 5 přesných centrů
Ideální sestava 5. kola

obrázek

Autor: Víťa Horák

Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Jen v první čtvrthodině předvedl tři vynikající zákroky proti střelám z bezprostřední blízkosti, ve druhém dějství přidal další čtyři, včetně naprosto excelentního zásahu po ráně Lamely. Jordan Pickford prožil velmi povedené odpoledne a svůj tým zachránil od výprasku. Kromě toho byl navíc jedním ze tří (!) hráčů Sunderlandu, který si připsal klíčovou přihrávku. S jediným gólem Kanea nemohl dělat vůbec nic.

Na pravé obraně konečně zazářil Seamus Coleman, který proti Middlesbrough nejenže vstřelil vítězný gól, ale také zkompletoval hned 5 úspěšných průniků. Gólem se blýskl i Dejan Lovren, jenž pomohl porazit Chelsea. Chorvatský stoper byl navíc velmi precizní i v defenzivní práci, připsal si třeba 4 obranné zákroky a 7 odklizených míčů.

To Aleksandar Kolarov moc obranné práce neměl, zato se však prezentoval ryze "Bonucci-Boatengovským" výkonem z Eura. Hned jedenáctkrát přesně našel spoluhráče na dlouhou vzdálenost; a vedle toho udělal 6 obranných zákroků. Takový Christian Fuchs si pak udělal radost asistencí a dalšími 5 klíčovými přihrávkami.

Uprostřed pole vládlo více borců - v dresu Evertonu byli dominantní Idrissa Gueye i Gareth Barry - překonal je však Jordan Henderson, střelec geniálního vítězného gólu proti Chelsea, jenž přerušil 4 útoky soupeře. Nacer Chadli byl pak dokonale produktivní, když West Ham zničil dvěma góly a dvěma asistencemi.

Nejvíc však na hřišti kralovali borci v dresu Manchesteru City. O Kevinu De Bruynem se dočtete výše, ale ani Raheem Sterling za ním příliš nezaostával. Jeho průniky klidně mezi pěti, šesti hráči soupeře braly dech, drzý křídelník navíc dal gól a na další nahrál.

Sestavu pak doplňuje dvougólový útočník Leicesteru Islam Slimani a křídelník Crystal Palace Andros Townsend. Na levé křídlo se vedle něj mohli postavit klidně tři hráči, Payet, Iwobi i Son zahráli vynikající zápas. Townsend měl nicméně prsty prakticky ve všech ofenzivních akcích Eagles a kromě gólu také na další nahrál.
Statistické okénko 5. kola

- obrana Stoke City je naprosto úděsná, proti Crystal Palace inkasovala čtyřikrát; v posledních 11 zápasech je to už pošesté (!)

- Manchester United prohrál ve Watfordu 3:1, což je pro něj už třetí soutěžní porážka v řadě; José Mourinho zažil takovou negativní sérii poprvé od srpna 2006

- ten zápas byl mimořádný i pro Hornets, kteří přerušili třicetileté období jedenácti porážek proti Manchesteru United

- Antonio Conte proti Liverpoolu prohrál první domácí ligový zápas od ledna 2013; předtím držel 30 zápasů bez porážky

- Gareth Barry dovršil proti Middlesbrough 600 zápasů v Premier League; je teprve třetím hráčem historie po Ryanu Giggsovi a Franku Lampardovi, který této mety dosáhl
Nejvtipnější momenty 5. kola

1. Zlatan a sprejer Michael



2. Masuakuho svíce

3. Vykulenec Grujić


To nejlepší ze světa Premier League, včetně odkazů na články, naleznete i na naší Facebookové stránce. Staňte se fanoušky a žádná zajímavost z anglického fotbalu už vám neunikne!

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (226)

Přidat komentář
Free_player

Ibra to je pán

Reagovat
PePiG7

Reagovat
smazaný uživatel

o co tam slo nejde mi zvuk

Reagovat
Free_player

sudí si omylem během diskuze stříknul sprej do xichtu tak ho Zlatan trošku protlemil

Reagovat
smazaný uživatel

kdb

masuaku

Reagovat
blaugrana

KdB neskutočný. Ten by sadol na post Dona ako uliaty.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Zalez.

Reagovat
blaugrana

Madrid ma tento rok slušný draft.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo z arsenalu

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Směšný no

Reagovat
Counter

Zasloužil by si to max. Iwobi.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jsou to přesně tři roky, co to zdejší uživatel C-M@ster na haxballovém srazu zkusil. Chyběly centimetry!

https://www.youtube.com/watch?v=ZznBwFvUUdc

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

321 smich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chňo

Reagovat
smazaný uživatel

jak ten fail hned ospravedlnil

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
risk je zisk

KdB

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Masuaku musel mít vsazeno, protože to je naprosto otřesný

Reagovat
r.mrazik

Grujič jeste ted nemuze uverit,jak se mohl drevorubec takhle ukopnout...

Reagovat
JacksLFC

To se ukopává nějak často ne?

Reagovat
r.mrazik

takhle? rozhodne...minimalne jednou za 5 let

Reagovat
JacksLFC

Proti norwitchi 2013, proti City 2014 (skoro totožný) , proti Swansea 2014 parádní byl i proti Burnley 2015

Reagovat
r.mrazik

takze jednou rocne? to je vykon i na drevorubce

Reagovat
JacksLFC

Já zapomněl, že takhle výstavní góly dávaj i dřevorubci...on neni od toho aby dával goly ale řekni mi kolik takových gólů má Fellaini? Nebo Carrick? Asi nic co

Reagovat
r.mrazik

Carrick???

Reagovat
cristiano.K.
Reagovat
r.mrazik

smutny,ze za celou karieru ma pet slusnych momentu

Reagovat
cristiano.K.

https://www.youtube.com/watch?v=bfRT_i03g7o

a to byl v Sunderlandu zábavnější hráč.

Reagovat
r.mrazik

to jsem ho tak nesledoval...ale fakt,ze kdyz se chtel clovek pobavit,tak se na nej stacilo zamerit v zapasech Poolu...

sorry za ty blby kecy...ale ty si tak nabihas,to se musi vyuzit

Reagovat
cristiano.K.

jako původně jsem ti to nechtěl ani psát,ale za trotla jsi tu ty

Reagovat
r.mrazik

A to vis ze jo joudo

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiwwi

tak viacere media dosli nezavisle od seba s tou istou spravou, ze klub sa postavil za Mourinha a dal mu maximalne volnu ruku v jeho metodach

takze niekto sa asi fakt stazoval, ale bude mu to prd platne

https://www.theguardian.com/football/2016/sep/20/manchester-united-jose-mourinho-criticism-luke-shaw-efl-cup-northampton?CMP=fb_gu

http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/manchester-united-news-united-feel-jose-mourinho-is-closest-they-have-had-to-sir-alex-ferguson-a7319411.html

It is understood, however, that United have no problem with their manager’s methods, seeing them as part of the approach which has brought the Portuguese so much success over the years including league titles in four countries and two Champions League triumphs.

United believe Mourinho’s attitude is reminiscent of the club’s most successful manager, Sir Alex Ferguson, and are happy to allow the 53-year-old to employ whichever methods will be beneficial to the team’s development.

Reagovat
Grahf

to nič neznamená. Podobné reči boli aj u LVG, jak za ním stojí vedenie. Ak si hráči postavia hlavu, tak je to bez šance a vždy to končí vyhadzovom manažera, skôr či neskôr. To najdôležitejšie u manažera je to, aby presvedčil hráčov, aby šli za jeho víziou.

Reagovat
kiwwi

no ked tu revoltu maju na svedomi dvaja-traja tak je jednoduchsie vymenit hracov ako manazera

Reagovat
Busby babes

takze Wazza v zime do Ciny a Jose pujde za Bastim?

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně ty primadony po 3 letech někdo seřval a hned se z toho chudáci hroutí. Když budou jezdit po prdeli, tak každej přehlídne občas nějakou hrubku, ale pokud zápas odchodí a ještě si stěžují, že na ně někdo zvýší hlas, tak prosím támhle jsou dveře.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Nech kritizuje tých, čo si to zaslúžia. A pred médiami to platí 100x viac (Shaw)

Reagovat
vladis271

ale je to divné. Také leaky bývajú u Joseho až v tretích sezónach pri "obhajobe" titulu. Nie v prvej.

Reagovat
I am Mancunian

uz straca kabínu, ani to dlho netrvalo

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když se kácí les, lítají třísky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Místo Henda mohl klidě být McArtur, kterej byl horší snad jen po estetický stránce golu.

Reagovat
Pospovič

Doufám, že KdB se do Chelsea někdy vrátí

Reagovat
Whitemedia

jojo, stačí nabídnout tak 120-150 mega a možná to klapne

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Amos

City by ho nepustili ani za 150

Reagovat
smazaný uživatel

len to nie

Reagovat
smazaný uživatel

Zákrok kola to rozhodne nebol, lebo po strele Lamelu nasledoval odkop od brány. Tým pádom tam podľa rozhodcu žiadny dotyk Pickforda s loptou nebol.

Reagovat
jk

Mě teda přišlo že byl. I Lamela na to po te strele poukazoval... Spíš si rozhodčí nevšimnuli.

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling ako liverpoolsky, zvladame?

Reagovat
Maresma

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

narazam na tych borcov co nezvladli to, ze sterling chcel odist z LFC a mysleli po prvej sezone, ze uz je jeho kariera snad stratena

Reagovat
cristiano.K.

v pohodě, Ibe má jen slabší tým

Reagovat
smazaný uživatel

To bránění West Hamu je něco neuvěřitelného

Reagovat
Kucka

Reagovat
Maresma

Hendo poslední zápasy hraje vážně výborně

Reagovat
smazaný uživatel

A to ho niektorí fans posielali naspäť do Sunderlandu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase on hrál fakt tragicky minulou sezónu. Asi už doléčil tu zraněnou patu.

Reagovat
fenixLFC

minulu sezonu skoro nehral....a aj v tej sucasnej sa furt kritizuje

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Free_player

dal ještě někdy takovej podobnej gol ?

Reagovat
Maresma

Dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Od neho som to vobec necakal.

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Zase bych to nepřeháněl.

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

ten Masuaku pri tej ruke robil dab ci ako?

Reagovat
CHONG

Jednu věc ale musím Gurdiolovi přiznat, konečně nějaký trenér City pochopil, že Kolarov je hráč do základu.

Reagovat
Svatej

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

To teda je.. Hlavně že na jeho post furt museli někoho kupovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
Cipinho

Z Arsenalu nikdo tak nevynikal, aby mohl byt v sestave kola?

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Alexis nic?

Reagovat
Counter

Za co? Že nedal penaltu?

Reagovat
Manchestersky Krocan

Xhakov gól sa mi páčil o dosť viac a tá zostava sa mi zdá taká fantasy...Chadli v strede?

Reagovat
JacksLFC

Xhakov gol hlavně nic neřešil a takových přímočarých šibenic padne x navíc délka letu xhakovo a hendersonova golu byla úplně jinde

Reagovat
Usty

Jo, hrál CAM, na krajích běhali Phillips a McClean.

Reagovat
smazaný uživatel

Kevin De Bruyne je strasne paradny hrac, genius. Ako to nemohol Mourinho vidiet ?

Reagovat
smazaný uživatel

Uplakánci z FArsenalu pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Zvládaš či nie?

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Jako vždycky jsi dostál svému jménu

Reagovat
Cipinho

Ja se normalne zeptam, protoze jsem ten zapas nevidel, ale stejne neni nikdo schopen normalne odpovedet.

Reagovat
Usty

Vždyť píšu v článku, že by si zmínku zasloužil i Iwobi, ale Townsend byl lepší. Nestačí to?

Reagovat
Mastný Chobot

Bez Iwobiho, vam to musi jebat, chalani

Reagovat
smazaný uživatel

grow up

Reagovat
afc

Dat Sanchez penaltu, mal by hetrik. Ani vtedy by nebol v zostave kola?

Reagovat
smazaný uživatel

a dal? nedal

Reagovat
Ragnar Lothbrok

I tak tam má bejt

Reagovat
Usty

Odpověděl sis sám.

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš?

Reagovat
afc

Pal do riti.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

boze tak si tu napis svoju zostavu kola

Reagovat
fenixLFC

keby dal je tam, takto nech si nasere

Reagovat
smazaný uživatel

Najvacsie pozitivne prekvapene zatial je Sterling. Videl som len highlights z posledneho zapasu, ale to je brutalne co on tam robi jak si s prehladom solovo prehadza 3-4 hracov. Trebalo nam saleneho Pepa do ligy? kurva

Reagovat
smazaný uživatel

prechadza*

Reagovat
nevros

Ty 3 roky to budem muset vydrzet, pak snad pujde terorizovat Italii.

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze ho to prestane bavit a pojde inde. Do Juve by som ho bral. Ked sa udrzi kvalitativne obdobny kader tak by mohol kludne dat LM. Za tie 3 roky uz bude AC aj Inter medzi top klubmi a SA bude zase ovela atraktivnejsia a vyrovnanejsia liga, takze mohlo by to tak dopadnut

Reagovat
vladis271

vždy to v sebe mal. To bola stávka na istotu od City.

Reagovat
JacksLFC

že na to loni vypadal

Reagovat
smazaný uživatel

zrazu stavka na istotu

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Pred sezonou sa tu Sterlingovi kazdy posmieval a bol to uplne odpisany hrac. Este aj ked prisiel Sane tak ho kazdy oznacoval ze to bude rovnaky fail ako sterling

Reagovat
BBystr

tak to v anglickej lige musia byt riadne slabi ti obrancovia ked proti Hubocanovi si ani netukol

Reagovat
smazaný uživatel

takym sposobom hodnotit hracov je blbost.

Reagovat
BBystr

priznavam ze trochu je ... no ja som ho videl asi styri zapasy v repre a ani v jednom sa nedokazal vyraznejsie presadit

Reagovat
smazaný uživatel

pozri si highlights na youtube z poslednych zapasov

Reagovat
vladis271

No ja som sa určite neposmieval. Dokoncal som tu mal ešte silné battles s južanmi kde som ho bránil.

Reagovat
fenixLFC

ked ho nauci zakoncovat, vtedy bude majster

Reagovat
JacksLFC

a bránit

Reagovat
Nikikrew

Tak to som teda velmi prekvapeny ze tam nikto nie je z Arsenalu. Vyhral na Hulle 1-4 je paradny vysledok.

Reagovat
Usty

Iwobi si zasloužil zmínku v článku, ale zkus mi pomoct - koho z těch 4 ofenzivních záložníků měl vyřadit? Všichni čtyři byli lepší.

Reagovat
PP

to mě spíš zarazilo, že chybí Payet místo Townsenda..

Reagovat
Nikikrew

no najviac asi ten Iwobi

Reagovat
Usty

ah

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš?

Reagovat
salami

víc jak 50 minut proti 10 a dvěma golama v závěru, jako něco zázračnýho to teda neberu

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Ajax - Willem II bude první oficiální zápas s videorozhodčím.

http://www.dutchnews.nl/news/archives/2016/09/video-referee-to-assist-at-cup-matches-dutch-claim-a-worlds-first/

Reagovat
smazaný uživatel

a co jako to už se ví déle

Reagovat
LFC182

Jakto že tam není ten nejdražší hráč světa ? ? ? ? ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pretoze hral sracku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

řádně nezvládáš, ne jen tady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

KDB tam je

Reagovat
LFC182

Vůbec bych se nedivil kdyby City vládly teď pár let PL jako třeba bayern...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
bandwagoner

Ja bych se docala divil. Pep se aklimatizoval sakra rychle a city se pod nim zvedlo. Ale nadvlada jednoho klubu styl Bayernu podle me v PL nema sanci.

Reagovat
diastan

Reagovat
Talker

Cekal jsem, ze Mourinhovi potrva dele postvat si proti sobe kabinu. ale je videt, ze se vyviji a jeho neotrele metody maji uspech.

Reagovat
LFC182

jn, dávám mu čas tak do ledna , a v MU bude zas rádi za Evropskou ligu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jose bude mat minimalne jednu celu sezonu. LVG tiez dostal kopec casu a prilezitosti dokazat svoje kvality a kazdy iny klub by ho v minulej sezone vyhodil uz v decembri.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho metody su ok. Pep aj Klopp maju tiez svoju jednu metodu ktoru budu do nekonecna recyklovat. V zapase s Watfordom zlyhala obrana a hlavne individuality. Ked si videl Rooneyho vykon musis uznat ze s tym by ziadny trener nedokazal urobit nic. Asi 5 krat mal loptu otoceny ku superovej brane, vsade okolo neho kopec moznosti kde nahrat a on Hollywoodsky center do rovno outu. Ked v klucovej pozicii na ihrisku v strede diania je taky kripel tak to sa neda. Ptm su vsetci demotivovany ked vydia ako kazdu druhu nahravku zbytocne lacno odjebava. ROONEY OUT

Reagovat
smazaný uživatel

A čí je to chyba že hraje Rooney?

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu. som cakal ze Jozko ma gule a bude hrat najsilnejsi mozny team, ale zatial ma v tomto sklamal. Rooney este pre United moze byt uzitocny, ale ani zo srandy nema co robit v zaklade v PL kazdy zapas. Max na lavicke obcas prist v 70. minute a na EL, FA cup a league cup. Hrac ma hrat podla svojich kvalit a ne preto ze dostava 300k .

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu posadit člověka jako je Rooney mohl by rozesrat celou kabinu.

Reagovat
smazaný uživatel

tam je kopec silnych ambicioznych osobnosti ktore sa len tak nenechaju demoralizovat. Ibra je sice kontroverzny, ale v pristupe ku zapasom a treningu je prikladny a vzdy ma ambicie dokazat velke veci. Ptm drava mladost Martial, Shaw, Rashford, Bailly, ptm Pogba ktory si nemoze dovolit robit zo seba urazeneho a nechcet hrat pretoze sa mu nepaci trener. Mata, Herrera, Smalling su povahovo taky ze to by klubu neurobili. Praveze v nich vidno ze citia zodpovednost ked su na ihrisku a vazia si klub. Ked rooney sadne mame este dost vela osobnosti ktore ho z vysoka oseru a budu vyhravat aj bez neho

Reagovat
kiwwi

nemusi to byt nutne manazerova chyba...objavili sa spekulacie, ze dost tlacia na pilu sponzori, pretoze Rooney je hlavnym marketingovym tahakom

Reagovat
Busby babes

coz by pak byla velka chyba klubu. Zas bych se docela divil, kdyby si to zrovna Mou nechal libit. Ale kdo vi, no.

Reagovat
r.mrazik

kdyz mame Ibru a Pogbu,tak mi to prijde divny...

Reagovat
kiwwi

lenze stare zmluvy boli podpisane s tym ze Rooney je hlavna tvar tej reklamy...prisiel s tym novinar z MEN, ale su to samozrejme len spekulacie...zmysel davaju len z toho pohladu, ze uz treti manazer v rade je z Rooneyho posraty aj ked hra velke hovno

Reagovat
r.mrazik

Možné to je...jen když teď máme lepší marketingové hráče,tak by rooney na lavici měl být ok...ale kdo vi

Reagovat
Mastný Chobot

jj, Mourinho je určite niekto, kto si nechá skákať po hlave od sponzorov

Reagovat
smazaný uživatel

demotivovani*

Reagovat
Talker

Jeho metody znamenaji, ze ho dvakrat za sebou vykopli a kdyby nezdrhl do Realu, tak ho vykopnou i z Interu.

A pepa bych nesrovnaval. Toho jeste nevyhodili a jeho tymy dominuji i po jeho odchodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked Jose odisiel z RM tak hned vyhrali LM a povec mi kto viedol ten klub 3 roky? Ancelottiho tiez vykopli a je to teraz horsi trener? RM je v tomto specificky klub. Ako by to dopadlo v Interi nemozes vediet a ten klub zacal upadat kôli financiam, Ked ho prvy krat vyhodili z CFC tak to kazdy bral ako velku chybu Abramovica a fans cfc sa na to cely cas stazovali ze klub nema ziadnu stabilitu a kazde 2-3 roky pride iny trener a zacina odznova. Velky fail bol len druhy krat v CFC, zbytok sa len hateri snazia nafuknut.

Reagovat
smazaný uživatel

"Toho jeste nevyhodili a jeho tymy dominuji i po jeho odchodu."

Tento tvoj argument je dvojsečná zbraň. Dominujú, naozaj, keďže sa jedná o Barcelonu a Bayern. Inter je niečo iné, Madrid dominoval pod Carlom len vďaka tomu že mu Mourinho vybudoval káder, ešte aj s Modričom ako čerešničkou na torte. V chelsea josé spravil toľko práce, že jeho meno nemôžte ani v zlom spomenúť.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby Mourinho mal v semifinále také sračky ako Zidan, tak by aj on vyhral LM s prstom v nose.

A Guardiola dobre vie prečo je v každom teame 3 roky...aby odišiel so ctou, sa bojí vyhadzovu, ale je to obyčajný alibizmus.

Reagovat
Talker

Mourinhovi ho zas vybudoval Pellegrini...

Reagovat
smazaný uživatel

ved pred mournhom koncil real v LM pravidelne v osemfinale a v lige dominovala Barcelona. Strasne jake kktiny si ty vies navymyslat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

dnes to owny bude mít těžké s Nezvládačem dne

Reagovat
PP

já už bych ho taky zpátky přejmenoval na ownyho.. On totiž Nezvladajka zneužívá, schovává se za něj a vlastně mu to umožňuje oficiálně nezvládat. Viz jeho představení tady..

Reagovat
smazaný uživatel

Masuaku ta svíce

Reagovat
vladis271

Hendo späť v skvelej forme.

Reagovat
PP

Jinak Hendersonova trefa je nádhera jakou jsem už nějakou dobu neviděl... Těžká situace, z kroku a taková dokonalost.

Reagovat
Hokaido

A jinak Hendova pravandule. Hmmmm

Reagovat
mikelinos

OT: neznáte nějakou dobrou hospodu v Brně s Digi sportem? Díky za tipy

Reagovat
CHONG

Nejlepší hospoda v Brně je Duck Bar, akorát se obávám, že tam nemají ani signál, natož televizi.

Reagovat
jk

Tak s tím Duck barem to je trochu kontroverzní tvrzení :)

Reagovat
CHONG

Znáš to tam?

Reagovat
jk

Párkrát jsem tam byl ale mě to tam tak neokouzluje :) To už radši do Dezertu nebo Mýdla

Reagovat
CHONG

Mně se tam líbí ta "vidlácká" atmosféra, jezdím do Brna tak třikrát do roka, takže takhle čas od času je to osvěžující

Reagovat
jk

:) Jo tak ono to tam není vyloženě špatný. Navíc občas tam bývá i nějaká kultůra a tak...

Reagovat
jk

Možná Arena na Hybešce. Sport je tam ledajaký ale dobrá hospoda to nijak zvlášť není :)

Reagovat
mikelinos

Ok, asi zajdem tam, díky

Reagovat
Kowe

ty možnosti to ale dost vynahrazují asi neznám lepší místo na fotbal než tam

Reagovat
jk

Já nevim. Mě normálně třeba Starobrno nevadí, ale tam mi prostě nechutná. Je to možná tím, že sem tam vždycky byl po draku jinak si to nedovedu vysvětlit

Reagovat
Maresma

Starobrno se dá pít snad jen v pivcu

Reagovat
jk

Jak je to z tanku a umí to načepovat tak je to regulérně dobrý pivo. Především 12°. Ale v pivovaru a v jedný hospodě v Židenicích mia si chutná brno nejvíc no :)

Jenže jak to dycky (i z toho tanku třeba v té Areně) přinese brigádnice s tou polystyrenovou pěnou kterou se člověk musí překousat k odstátýmu pivu tak je to těžký no. Jenže takhle jde zkurvit i Matuška. Ony se daj na žízeň chlastat i ty gambáče a podobní neřádi ale musí to umět někdo načepovat, jenže na to sou výčepní většinou zdechlí...

Reagovat
Maresma

není to jen o pivu, ale musí se to umět načepovat

Reagovat
Kowe

no mě tam první tři piva taky nechutnej, pak už je to ok ale jde spíš o ten prostor a ty možnosti zápasů, to je jedinej důvod proč tam chodit.

Reagovat
jk

To máš pravdu.

Reagovat
Maresma

Reagovat
Pospovič

To by mě taky zajímalo ale v Ostravě, zdá se, že tu nic není

Reagovat
JacksLFC

Když je Hendo zdravej tak umí zahrát, jen ať mu držej kolena a výkony z poslední doby zopakuje

Reagovat
pepinho2

OT: Černý dneska začne za Ajax na lavičce, stejně jako třeba Nouri(vyplatí se ho sledovat). V základu bude De Ligt, který si to na to, že mu je 17, neskutečně dává.

Reagovat
smazaný uživatel

placky z ARSEnalu to tu zase zacmudili kukam

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

tak sa ale Andriyove priezvisko nepíše.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lvrpl

KDB je fantasticky. Tam to Chose posral neskutocne. A co sa tyka Henda tak stale ho mam za kadroveho hraca, nieto este kapitana... Ale golik vystavny

Reagovat
smazaný uživatel

off topic: neviete, nieje tu nejaká NHL yahoo liga?

Reagovat
Kovi81

http://www.eurofotbal.cz/clanky/ayala-by-rad-do-manchesteru-28048/ neviem, ci uz nemaju plno, keeper plny mame

Reagovat
nani92

Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

zostava kola:

De Gea - Valencia, Bailly, Smalling, Shaw - Fellaini, Pogboom - Rashford, Rooney, Martial - Ibrahimovic

Reagovat
jk

vítězná

Reagovat
Edgewalker

Super, nikdo z Arsenalu, aspoň na nás nebude tlak

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, můžu být dnes kokotko dne? Nebo aspoň nezvladajko.

Hele, MU dnes porazí Northampton, postoupí do dalšího kola díky Rooneymu. Dá hattrick. Zasloužím si to?

Reagovat
smazaný uživatel

big kokotko dne: Paty z Česka

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

KDB je prostě mozek !

Reagovat
PP

To City pod Pepkem je šílené...

Reagovat
smazaný uživatel

neznasam tie svine

Reagovat
smazaný uživatel

idú na titul to je jasné, buďme realisti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čekalo se, že City pozvedne o level výš... ale že takto rychle, to nečekal asi ani jeho nejzarytější fanoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ví, třeba rychlý start bude znamenat pomalý konec :)

Reagovat
Free_player

kdo taky čekal něco jinýho .. ?

Reagovat
JacksLFC

Arsenal si ponadával jakto že tam neni ani jeden jejich hráč po tak dobrém výkonu, ale jakto že tam neni ani jeden hráč red devils To je zajímavé překvapení

Reagovat
blaugrana

200. pre titul City

Reagovat
cristiano.K.

to není přání, to je skutečnost.

Reagovat
blaugrana

Len som to podporil. Pepek si ten úspech zaslúži.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
eder

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Presne to iste ako minuly rok. Zase vsetci po 5 kolach davaju city titul

Reagovat
technecium

Guardiola >>> Pellegrini

Reagovat
Zaschrona

Za zminku Barryho s Gueyem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele