Premier League v kostce (36. kolo)

10.05.2017, 12:15
Názory a komentáře
Zaujalo nás
Oslavy mistrovského titulu jsou naplánovány na páteční večer! Šestatřicáté kolo Premier League se ukázalo býti přelomovým. Tottenham po devíti výhrách v řadě selhal na hřišti West Hamu, zatímco Chelsea doma hladce smetla Middlesbrough a definitivně ho poslala do Championship. Sama naopak potřebuje vyhrát jediný ze zbylých tří zápasů - a první hraje už za dva dny.

Klíčový okamžik se určitě stal na olympijském stadionu, protože s pondělním vítězstvím Chelsea se dalo počítat. Kohouti ale v posledních týdnech nabrali úchvatnou formu a kdekdo si uměl představit, že už do konce ročníku neztratí ani bod. Nakonec je ale úpadek neminul a nyní je jejich šance čistě teoretická. Aby totiž Conteho výběr nezískal ze zápasů s WBA, Watfordem a Sunderlandem ani tři body, to je ryzí utopie.

První dvě pozice jsou de facto rozebrány, o třetí a čtvrtou pozici se ale neustále bojuje. No, i když... Manchester United, zdá se, rezignoval, když přenechal tři body ve vzájemném utkání Arsenalu. V roli hlavního favorita je tak Manchester City, jenž pod tvůrčím velením Davida Silvy a Kevina De Bruyneho smetl Crystal Palace. Blízko Ligy mistrů je i přes remízu se Southamptonem Liverpool.

Na dně tabulky se to naopak začíná vyjasňovat. Po Sunderlandu se s Premier League loučí i Middlesbrough a "k mání" je poslední, přesněji osmnáctá, sestupová pozice. Hull si nechal vyrazit trumfy z ruky, když dopustil šok a prohrál doma s Black Cats. Swansea naproti tomu udolala Everton a má před finále soutěže bod k dobru. Do sestupových vod pak může být paradoxně namočeno ještě Crystal Palace...
Zápas 36. kola: Man City - Crystal Palace

Svěřenci Sama Allardyce se na Etihad Stadium potýkali velkými problémy, hned trojice stoperů skončila na marodce a Eagles nastoupili v dost improvizované sestavě i rozestavení. Nevyplatilo se, Manchester City zápas opanoval, nasázel soupeři pět gólů a Crystal Palace nyní čelí skutečnému ohrožení. O víkendu totiž hraje proti Hullu, a když prohraje, ve finálovém klání bude bojovat o holé přežití.


Sestřih z Match of the Day od BBC a mnoho dalšího si můžete prohlédnout zde.
Gól 36. kola: Vincent Kompany

Jak tenhle borec Manchesteru City scházel. Při vzpomínce na nedávné dva mistrovské tituly Citizens se nám vybaví především holohlavý lídr, který držel obranu kvalitou i vůdčími schopnostmi. K tomu navíc občas přidal důležitý gól, stejně jako v utkání s Crystal Palace. Jeho pumelice pod břevno byla nejkrásnější brankou celého kola.


Zákrok 36. kola: Adrián

Španělský gólman především v úvodu sezóny působil arogantním dojmem, což úplně nekorespondovalo s matnými výkony. A tak jej nahradil Darren Randolph. Adrián se až před třemi koly znovu vrátil do základní sestavy a Slavenu Bilićovi svou důvěru dokonale splácí. Tři čistá konta, devět zákroků a jeden z kategorie kouzelných. Harry Kane už se málem radoval, když jednička West Hamu vytrčila levou nohu a vychýlila míč nad břevno. Paráda.


Hráč 36. kola: Kevin De Bruyne

Když má belgicko-španělská spojka v srdci sestavy Man City formu, jen těžko jsou k poražení. David Silva byl spouštěčem jasné výhry, ale největší zásluhu měl na konečném výsledku Kevin De Bruyne. Zase tvořil šance jako na běžícím páse, ze sedmi klíčových přihrávek ostatně vzešly dva góly. Celkem už má ryšavý génius 15 asistencí. K tomu se proti Crystal Palace navíc jednou trefil i sám.


Břídil 36. kola: Alfred N’Diaye

Tohle možná bude nigerijského záložníka strašit ještě hodně dlouho. Domácí zápas s již sestupujícím Sunderlandem měl být jasnou záležitostí, vždyť Hull doma pod Marcem Silvou vyhrál šest ze sedmi zápasů! Klíčový duel však skončil šokující porážkou, které mohl ještě za nerozhodnutého stavu snadno zamezit Alfred N’Diaye. Míč se mu na zadní tyči snesl ke kopačce, místo úklidu do poloodkryté svatyně ale balón poslal do zámezí.


Hvězdy 36. kola dle WhoScored.com

1. Kevin De Bruyne (Man City) - 10.00
- gól, 2 asistence, 7 klíčových přihrávek, 3 úspěšné průniky, 89% úspěšnost přihrávek

2. Fraser Forster (Southampton) - 9.11
- chycená penalta, 8 zákroků, 1 zachycený centr

3. Cesc Fábregas (Chelsea) - 8.99
- 2 asistence, 7 klíčových přihrávek, 2 přesné průnikové přihrávky, 130 doteků s míčem
Ideální sestava 36. kola

obrázek

Autor: Víťa Horák

Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Mezi gólmany prahnoucími po nominaci byl tentokrát mimořádný nával. Jordan Pickford chytal výtečně, dobrými zákroky si vysloužil nulu i Adrián a Kasper Schmeichel. Oba dva ale stojí ve stínu Frasera Forstera, autora osmi zásahů z Anfield Road. Přestože většina z nich patřila do kategorie povinných, chycená penalta a zákrok z posledních minut proti Grujićově hlavičce zachránily Southamptonu bezgólovou remízu.

Stoperské pozice mohly v klidu patřit čistě hráčům Manchesteru City, protože gól a dobrý výkon s čistým kontem evidoval i Vincent Kompany. V zápase s Crystal Palace ho ale předčil učedník Nicolas Otamendi, jenž měl výraznou roli i v několika obranných situacích. Klíčovou postavou Swansea při výhře 1:0 nad Evertonem pak sehrál Alfie Mawson. Stěžejní muž obrany Velšanů odklidil hned 16 míčů.

V utkání Bournemouthu se Stoke si oba týmy definitivně zajistily záchranu, v dresu domácích pak exceloval Adam Smith. Pravý bek Cherries byl nejlepším hráčem zápasu, nachystal oba góly svého týmu a navíc trefil břevno. Překonal tak i Alexe Oxlade-Chamberlaina. Opačný kraj obrany má naopak jediného kandidáta, Marcos Alonso na levé straně zářil a svůj výkon korunoval gólem.

Proti Middlesbrough se blýskl i Cesc Fábregas, jenž zase potvrdil, že skoro vždy, když dostane příležitost, chytí ji za pačesy. Nejlepší hráč Chelsea rozdával přihrávku za přihrávkou, vytvořil sedm šancí a nahrál na dva góly. Aaron Ramsey pak v duelu s Man United představoval nejživější element, který připomínal blonďatého draka z Eura a soupeři dělal velké problémy.

Zmínku si jednoznačně zaslouží Manuel Lanzini, jemuž účast unikla vyloženě o fousek. Přednost před ním dostali hned dva borci z Manchesteru City, včetně nejlepšího hráče celého kola Kevina De Bruyneho. Možná ještě větší vliv na hru Citizens měl ale David Silva, který se po zranění vrátil do sestavy a v prvním poločase neměl konkurenci. Za šestašedesát minut stačil dát gól a několikrát rozložit obranu Eagles skvělým pasem, hbitým průnikem nebo jen aktivním pohybem.

Vůbec poprvé se do ideální sestavy dostal Riyad Mahrez. Nejlepší hráč loňského ročníku se většinu sezóny trápil, teď ale po vzoru svých kolegů pookřál a kromě gólu do sítě Watfordu předvedl i řadu svých fines. Takový Sam Vokes podobně jako Alonso těžil i z toho, že útočníci v uplynulém kole nepředvedli kdovíco. Jeho dva góly do branky West Bromwiche na nominaci bez problémů stačily.
Statistické okénko 36. kola

- série neporazitelnosti Manchesteru United je u konce, trvala 25 zápasů; v neděli ji na Emirates Stadium přerušil Arsenal

- penaltový specialista James Milner po dlouhé době selhal; jeho neproměněný pokus proti Southamptonu přerušil sedm a půl roku trvající sérii čítající 11 úspěšných penalt

- Cesc Fábregas zlomil Middlesbrough dvěma asistencemi a celkem jich nasbíral už jedenáct; je vůbec prvním hráčem historie Premier League, který se dostal na dvojciferné číslo gólových nahrávek už pošesté v kariéře

- José Mourinho nevyjíždí na stadiony velkých soupeřů s otevřenou náručí, což se potvrdilo i na půdě Arsenalu; celkem sehrál Manchester United čtyři venkovní duely s týmy z top šestky a nedal jeden jediný gól

- Arsene Wenger díky tomu na portugalského stratéga poprvé v Premier League vyzrál; porazil ho až na třináctý pokus (7 remíz, 5 porážek)
Nejvtipnější momenty 36. kola

1. Soustředění je důležité a Alberto Moreno to ví...


2. Něco na zub?

3. Ta láhev se rána nedožila...

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (440)

Přidat komentář
Miguel19

Mladičký Španěl Fabregas

Reagovat
hyper01

Reagovat
SunFells

Mamadou Sakho has been nominated for Palace player of the season, despite only making 8 appearances.

Reagovat
Nikikrew

to je sila

Reagovat
Kucka

Reagovat
FUnk

Reagovat
hyper01

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Reagovat
pantondavo

City když chtěj a soupeř to dovolí, tak podle mě předváděj nejhezčí kolektivní fotbal aktuálně.

Jen nechápu, co se vždycky posere a i přes svoji hru končí bez výraznějšího úspěchu.

Reagovat
pepinho2

"a soupeř to dovolí" to je možná ono

Reagovat
TopinB

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
kvasha16

Reagovat
hyper01

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
popltak

Reagovat
pantondavo

Tak kdo hraje hezčí fotbal? A nepiš MU, prosimtě

Reagovat
Hokaido

Minimálně Chelsea a Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen když to soupeř dovolí!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
prazakj

Souhlasím, že mají zápasy, který se povedou. Tohle byl jeden z nich. Dokonce i obrana fungovala. Ale pak jsou zápasy za který by si polovička týmu nezasloužila základní sestavu. Škoda, že nejsou vyrovnaný delší dobu. Štve mně to na ně.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě je největší problém v obraně a od toho se odvíjí zbytek....

Reagovat
prazakj

To každopádně. Otamendi hraje strašně nevyrovnaně, zápas s CP byl fajn, ale v některých by bylo lepší, kdyby tam nebyl. Stones je ještě mladej na to, aby dokázal obranu korigovat a dělá strašný minely. Kompany je lídr, ale s jeho zraněním se s ním nedá moc počítat. Kolarov hrál sice docela slušně i centr beka, když bylo potřeba, ale je na něm vidět, že už mu nějakej pátek je. Zabaleta je pro mně docela machra na svůj věk, na to jakou má rychlost. Ale nedá se s ním moc počítat do budoucna. A Clichy se Sagnou, no, nikdy jsem je moc nemusel. Clichyho možná trochu, ale oba dva mi přijdou, že nemají na to hrát se City tak, aby se pořádně ukázali. Typově je za ně potřeba najít náhradu, moderní krajní obránce, útočný typy.

Reagovat
smazaný uživatel

stejný pohled, hlavně v létě pořádně nakoupit do obrany + něco málo do zálohy a hlavně také už prodat hráče co už nemají pod Pepkem být... Bony, Mangala atd. atd. + ty starší

Reagovat
smazaný uživatel

Zaba, Kolarov?

Reagovat
prazakj

Nejen ti. Zaba končí, Kolarov na to už asi moc nemá, i když jsem ho měl vždycky rád. Ale hlavně Clichy, Sagna, Navas, za mně ideálně Fernando a Fernandinho (oba dva jsem nikdy moc nemusel), za mně klidně i Nolita a v tom nejideálnějším případě vypakovat Brava.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Wanker si splnil konečně porážku Mourka, tak po sezóně out!

Reagovat
Mastný Chobot

O City a ich hráčoch sa až tak moc nehovorí, lebo nemajú moc fanúšikov (hlavne tu), ale De Bruyne je zárak. Keby mal ešte lepších spoluhráčov, tak je schopný robiť 2+2 každý zápas. A má najlepší pomer asistencia/zápas v histórii ligy (pre ownyho; Mesut je tretí po Cescovi).

Reagovat
Mastný Chobot

*zázrak

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

nelže, de Bruyne je sráč a i sám velký José to poznal, kdyby měl na to leštit lavičku, tak si ho The special one nechá, ale on je jen marný hype

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Baronne

Reagovat
prazakj

A to ukazuje celou sezonu, right.

Reagovat
mul

toto je 1. statisticky zla sezona mesuta nie ?

Reagovat
Mastný Chobot

v asiastenciách zaostáva určite, ale zas je to myslím jeho najgólovejšia

Reagovat
ouninpohja

Zajímavý, že bavíme-li se o hráčích s nejlepším poměrem asistence/zápas v historii ligy, tak všichni 3 jsou nyní aktivní. Nikdo z minulosti...

Reagovat
Ondiis

V minulosti beztak všichni sólovali.

Reagovat
smazaný uživatel

tak driv se to nepocitalo ne?

Reagovat
Pato44

Reagovat
raduinho

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

On ty asistence a goly sbirat bude, ale jinak je ve hre napr. Silva lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

(pro chobota: Tak se tím utěšuj)

Reagovat
Mastný Chobot

nie je nutné to písať, keď tým priamo na mňa reaguješ ja som len vedel, že ťa to bude zaujímať. Btw, Eriksen nie je ani v top 10.

Reagovat
smazaný uživatel

btw, fucks given: 0

Reagovat
Hokaido

My ti věříme.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
Harakan

Tak určitě

Reagovat
prazakj

Letos hraje výtečně.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: RIP Robert Miles

Reagovat
smazaný uživatel

RIP Taky jsem ho měl rád. Bohužel poměrně nedoceněný hudebník...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kucka
Reagovat
Usty
Reagovat
Kucka

Reagovat
Ondiis

Ramsey a jeho stříbrný přeliv. Miss those days

Reagovat
PP

Ramsey a jeho přínos Arsenalu - Miss those days too..

Reagovat
Kucka

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Ondiis

Včera si vzal tvá slova k srdci

Reagovat
prazakj

Reagovat
ouninpohja

Osobně se mi v zápase víc líbil David Silva než De Bruyne. Tím pádem i hráč kola.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To je ten jak navrhovali fanoušci ne? Real má podobnou píčovinu.

Reagovat
Baronne

To se vyrojí všude tisíc píčovin a návrhů, myslim že oproti těm Barcelonskejm je tohle ještě relativně vpohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

to nemyslim, to by mel byt az ten treti. tohle je venkovni sada inspirovana dresem z 90. let. daval jsem odkaz do minule diskuze.

Reagovat
SunFells

Eh, tak to se moc nepovedlo

Reagovat
avicii

vyraz tvare hovori za vsetko nie su moc vydarene...

Reagovat
vladis271

zdiaľky vyzerali lepšie ked neboli na žiadnom hráčovi. Ono možno je to aj tým na hentej mrdke by nevyzeral pekne žiadny dres.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
avicii

ako my sme mali od worioru vacsie ulety ale tento je podla mna fakt nepodareny...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Hodně pěknej.

Reagovat
spider_8

To je asi nejnesympatičtější kombinace dres/hráč/výraz, co jsem kdy viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

focení pro nějakej New Yorker

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hokaido

Ok, vyhráls.

Reagovat
Svatej

Se vzdas takhle bez boje ? Stacilo tam dat Alliho s Dierem, ti jsou trumf prakticky na cokoliv

Reagovat
Hokaido

Když já mám Alliho strašně rád. I přesto, že je to takovej zmrdeček.

Reagovat
Svatej

Mas v sobe evidentne kus zensky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Azza

BAN

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Euphael

Reagovat
Busby babes

me se libi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Devadesátkovej design

Reagovat
Rarášek

no fuj ...

Reagovat
mithro

paradne

Reagovat
iamek

Nadhera

Reagovat
mul

dresy v poho, ale keby su uplne jednoduche, teda bez vzoru a chevroletu by nevadlo odstranit znacku (zostal by nazov) tak by to boli pre mna asi najkrajsie dresy celkovo

Reagovat
smazaný uživatel

Strih a to vsechno v pohode, dokonce uz ladi i ten Chevrolet s barvou (jedina pohledna kombinace-cerna/zlata), jen to vzorovani Hezkej dres az na ten odkaz na devadesatky...

Reagovat
Swarley

ten znak Chevroletu je celkově prostě průser, jakákoliv jednoduchá kombinace vyzní blbě...když tam nebude žádný vzor, tak to jejich logo úplně totálně vystupuje a dres vypadá blbě...pro Chevrolet super, tak by asi měla reklama působit a být viditelná, ale pro tvorbu dresu je to utrpení...nemyslím si, že je ten trend se vzory v posledních letech náhodný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V tom by sa nehanbil odchytať zápas ani Laco Molnár.

Reagovat
smazaný uživatel

KDB

Reagovat
popltak

BDP

Reagovat
smazaný uživatel

To je opravdu Silva teprve poprvý v sestavě kola?

Reagovat
Hokaido

Já bych tomu věřil, letos bohužel nemá moc skvělech zápasů. S touhle ofenzivou City se jeho čas v PL asi pomalu chýlí ke konci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Ok, zkusím to. Reaguješ na první nebo druhou část?

Reagovat
smazaný uživatel

Na obě, protože tohle může napsat jenom mimoň

Silva je mozek zálohy a ano, má svůj věk, ale i přesto letos hrál velmi dobře.

Nic nezkoušej a udělej to Stejný jako myslet a vědět

Reagovat
Hokaido

Letos mi právě nepřišel tak úžasnej jako v předchozích sezonách. Zase na druhou stranu neříkám, že je to průměrák nebo něco takovýho.

Ale jeho pozice je primárně AM, kde prostě bude jasná jednička v podobě KdB. Zahraje i na kraji, ale nemyslím si, že v Pepově fotbale. V tom jsou Sané/Sterling rozhodně lepší. V double pivotu s top DM by asi hrát mohl, ale nejspíš ne proti úplně top týmům se skvělým útokem, to by hořelo. S nějakým průměrným DM - jako třeba s Fernandinhem - by to byla proti takovým týmům tragédie. Viz třeba dvojzápas s Monakem, kde jste, pokud se nepletu, s touhle dvojkou hráli.

I z těhlech důvodů si myslím, že ho čeká poslední sezona v Anglii.

Reagovat
vodka

nemyslím si, to stažení hlouběji ukazuje, jak je to super hráč, jenom se nedostává do tolika pozic před bránou, ale pro hru je fakt extrémně platný.

Reagovat
Hokaido

V týmu bez KdB by byl, ale tady si fakt myslím, že pro něj bude méně a méně místa. Tobě ten střed s ním přijde nějak pevnej?

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj pohled beru ale opravdu je platný na více pozicích, ale pravda není "koncovek" spíše to právě "vytváří"

Tenkrát to byl "mega" super nákup z Valencie už tam jsem ho sledoval... a u nás se z něj stal mega hráč do zálohy na více postech

Uznávám věk nejde zastavit, ale pokud se cítí dobře, tak bude pokračovat a Pep ho má v oblibě

Reagovat
prazakj

Souhlas. Silva je pro City mega důležitý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, že to letos bylo jiný, když hraje pod Pepkem jinak... + jeho věk a výkonnost je také občas znát, ale i přesto je nesmírně platný, ať už ve vymýšlení akcí nebo jeho střel, které jsou často z pozic, které ten brankář a obrana nečekají. Jeho výhodou je určitě výška a pohyb s balónem + "vymýšlení" akcí... společně s KDB nebo Tourém atd.

pro mě je v City určitě mezi prvníma nej.

Reagovat
TopinB

Žes to zkoušel

Reagovat
smazaný uživatel

Topine o co jde, normálně jsme si napsali Já jeho názor beru

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě ho klidně hned vyměníme třeba za Lingarda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Víte, že Sparta nastřílela v lize mistrů víc gólů než Totenham?

Reagovat
smazaný uživatel

To má jakože někoho šokovat? Však jsme ji hráli 2x

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Když už se tomu směješ, tak schválně. Kdo hrál LM víckrát? Man City nebo Sparta?

Reagovat
technecium

A kdo se dostal do semifinále?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

níže

Reagovat
technecium

Vidíš, i Sparta je z Evropského hlediska významnější klub

Reagovat
Swarley

teď nevím, jestli jsi to úplně zachránil

Reagovat
Counter

Však dlouhá léta byla LM pod jejich úroveň. Pravé důležitosti nabývá až od příští sezony, pokud ji teda Arsenal fakt nedá.

Reagovat
Swarley

jj, můžou navázat na vaše výsledky v LM

Reagovat
fenixLFC

Vzhľadom na tento rok..kiezby

Reagovat
Counter

My nikdy ve skupině nevypadáváme

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

Normálne verím, že nám to dnes Soton vyhrá, určite viac než, že si to vyhráme samy.

Reagovat
Hokaido

https://streamable.com/4keci

Už je to rok, co se WHU rozloučil a Upton Parkem. Strašně ten stadion v PL chybí.

A Payet jak v tom zápase sázel jeden skvělej centr za druhým, na to nejde nikdy zapomenout.

Reagovat
smazaný uživatel

Pep Guardiola plans to sign Víctor Valdés

Reagovat
Busby babes

Wayne Rooney:

Q: Would you like to stay?

A: "I have been here 13 years, of course. I want to play football."

Q: Here?

A: "Of course."

to jsem zvedavej. muj tip je, ze pristi rok uz bude jinde...

Reagovat
iamek

Maybe podepise novou smlouvu, pujde s platem brutalne dolu a prijme asi roli nahradnika.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna se demonstruje v Praze, Brně, Plzni, Liberci, Budějovicích, Zlíně a Olomouci. Běžte tam někdo s transparentem Wenger out, ať je sranda.

Reagovat
Mimalu
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
FUnk

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
frank

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING: @ManUtd captain Wayne Rooney says he wants to stay at the club next season.

Wayne Rooney on his Manchester United future: "I've been at this club for 13 years, of course I want to stay."

Reagovat
Hokaido

Zajímá vůbec někoho, že dnes hraje Arsenal?

Reagovat
Nikikrew

jasne

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ano! Už to ladííím

Reagovat
avicii

Saints

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
vladis271

ano

Reagovat
Hachim Mastour

Digi to nezaujíma

Reagovat
smazaný uživatel

Nevysielajú. To je zvláštne.

Reagovat
Minister

Reagovat
Hokaido

Koukám. Někdo dobrej stram? Na soccerstreams.net mi poslední dobou nic kloudnýho nejde.

Reagovat
Hachim Mastour

Ani ja si tam teraz nič neviem vybrať.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hachim Mastour
Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

vsivak jeden

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Jediní Spurs, kteří mohou něco vyhrát

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 nebo 1:0 polocas nekam kam. Za zahradu

Reagovat
smazaný uživatel

Klasicka vyjebana underova premier league. Tady se chodi a v Madridu uz dva goly. Spiny prepLACENE

Reagovat
Tommy the Gunner

Vystydni, Kájo.

Reagovat
vladis271

ja že je to job done a Atléti sa rozhodli bojovať. Pekne, ale aj tak neverím. Realu stačí gól.

Reagovat
Hachim Mastour

omg real

Reagovat
Tommy the Gunner

Snad se proberou

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil..

Reagovat
smazaný uživatel

Ma to v pici. Hlavne, ze mu jde plat. Cigosovi zkurvenemu

Reagovat
smazaný uživatel

ozil

Reagovat
Nikikrew

do pici nam sa zrani OX

Reagovat
smazaný uživatel

* liverpoolu

Reagovat
Nikikrew

iste

Reagovat
vladis271

To fakt ked odíde Studge pôjdeme po INOM ip ABY MALI čO ROBIť?

Reagovat
smazaný uživatel

Pojdete cela shit league. Tragedi zkurveni, bezgolovi. Hlsvne, ze si nahrabete miliony za shit vykony. Abyste chcipli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ward-prowse mal dostat cervenu, xhakovi by ju moss dal

stream mi dost sekal, ale rozhodol som sa konecne spocitat to gibbsovi. 12 krat mal loptu, 10 krat ju zasekol a nahral najblizsiemu hracovi. dozadu. toto je profesionalny futbalista hrajuci za arsenal??

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne, ze munjde plat. Nech vychcipa kokot cerny

Reagovat
Counter

Však právě, Xhakovi by ji dal, ale nikomu jinému

Reagovat
smazaný uživatel

kampaň

Reagovat
Lacko_Boh

Andreji, prosím Vás...

Reagovat
Counter

Reagovat
Lacko_Boh

a ako to máš s P. Čechom?

Reagovat
smazaný uživatel

zdal sa mi uz dost slaby tuto sezonu, ale posledne zapasy je vyborny..aj tak by som v lete zobral kaspera

Reagovat
Counter

Aby dělal náhradníka Wojtovi?

Reagovat
Hokaido

Ouzil v týhle formě je snad jeden z nejzbytečnejších hráčů v PL.

Reagovat
Counter

A zrovna asistence

Reagovat
Hokaido

Nemáte zač. Ale stojím si za tím, je příšernej.

Reagovat
Side

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
mr.Silver

Mustafi ty skluzy dneska

Reagovat
Tommy the Gunner

ALEXIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSS

Reagovat
Counter

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
Nikikrew

Saaaaaaaaaaaaaancheeeeeeeeeeez

Reagovat
mr.Silver

ALEXIIIIIIIIIIIS, kraaaasa

Reagovat
Rohlíček

ALEXIIIIIIIIIIIS

Reagovat
smazaný uživatel

kua to bol gol

Reagovat
Lynx

Alexis zmátl i kameramana

Reagovat
cejen13

Dej toho Ozila dolu.

Reagovat
Nikikrew

Girooooooooooooooooooooud

Reagovat
Counter

Krása

Reagovat
Rohlíček

Olivaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

girouud, ramseey

my tu lm dame, aj ked mne by sa el zdala asi zaujimavejsia

Reagovat
Counter

Nevěřím, že to LFC zazdí. Vlastně ani nevěřím, že uděláme tolik bodů, aby to vůbec mohli zazdít

Reagovat
smazaný uživatel

ze by jsme vyhrali v jednom tydnu na Sotonu a Stoke se mi nezda..

Reagovat
smazaný uživatel

.. a ten pas napric vapnem od Alexise na Aarona byl taky skvelej

Reagovat
Tommy the Gunner

GIROUUUUUUUUUUU

Reagovat
Nikikrew

MUstafi dnes paradni vykon , trojka Musfafi Kos Holding by mohla fungovat

Reagovat
smazaný uživatel

heh, kde byla obrana Saints u toho golu?

Reagovat
Tommy the Gunner

Paráda

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Miguel19

To bude ještě sranda. Liverpool určitě na WHU ztratí..

Reagovat
Counter

My na Stoke taky.

Reagovat
Gunner14

Na Southamptnu jsme naposled v lize vyhráli v roce 2003. Když jde o TOP4 nemá AW hranice

Reagovat
smazaný uživatel

ked ide o titul, uplne sa zosypeme, ked ide o top4, sme najlepsi tim na svete

Reagovat
Counter

Jsme viděli v NLD.

Reagovat
Miguel19

Tak když Live padne a vy remizujete, tak to půjde na skóre..

Reagovat
Counter

To by se mi libílo, poslední kolo přestřelka na dálku.

Reagovat
vodka

na současném spíš ne. Stoke snad neuhrálo žádný výsledek pořádně s týmama první 6... Celkově je to letos dost na hovno, ta loňská lehkost ve hře je fuč a víceméně všechno jde vepředu za individuální hrou. Příští sezonu se snad probere Berahino, Shaqiri zůstane zdravý a hlavně by mohl nastupovat aspoň Bojan, který by tu mezihru zvedl výrazně. Ale to by musel hrát trošku jinak, než co letos v těch pár zápasech předvedl (bohužel si myslím, že asi půjde ).

Reagovat
vodka

hm, tak sem si to prošel, stoke má 2 remízy s MU, jednu remízu s Man City, jednu s EFC... ze 13 zápasů 4 body...

Reagovat
Counter

Remíza by odpovídala no.

Reagovat
captain18

Aby to bolo take liverpoolske tak na WHU vyhra a posledne kolo s Boro krasnych 0:0

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy jsem si nemyslel, že budu tak fandit Liverpoolu a City.

Reagovat
cristiano.K.

jdeš do sebe

Reagovat
Counter

Jose Mourinho claims the Europa League semi-final is the "most important" match in Manchester United's history.

Eh.

Reagovat
diastan

Reagovat
kvasha16

nieeee

Reagovat
kiwwi

ano, urcite myslel v celej historii United

Reagovat
Counter

"I think in terms of motivation, we are even," the United manager said.

"For Celta it is, in their words, the most important match of their history.

"And my feelings, it's also the most important match of our history.

Jako chápu, jak to myslí, ale působí to prostě směšně.

Reagovat
Busby babes

tak si byl rychlejsi.

ja nevim, ale je to teda mysleno vzhledem k motivaci, ne? Jakoze hraci ted berou kazdej zapas jako ten nejdulezitejsi v historii...

Reagovat
Counter

Jsme viděli proti Arsenalu... Prostě to takhle vyřčené působí legračně, nic víc.

Reagovat
Busby babes

a vsak jo. Ok, tak to upravim na kazdej zapas EL... (a uplne vidim, jak to zitra odchodime)

Reagovat
nani92

tak sorry, proti vám to nebude nikdy doležitý zápas, aj keby sme hrali o zostup

Reagovat
Counter

Cože?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rišty

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
tunkic

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

mozna si to poslechni, cca okolo 6.minuty.

https://www.youtube.com/watch?v=09zRaLA37Bk

Reagovat
Counter

Proč?

Reagovat
Busby babes

viz vyse. protoze ten kontext byl jinej nez v tom uvodnim prispevku vyzniva.

Reagovat
C-M@ster

Ten bulvární novinář se v tobě nezapře.

Reagovat
Counter

Tím, že něco napíšu do diskuze?

Reagovat
C-M@ster

Ano.

Reagovat
Counter

Aha. Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Co na tom nechápeš? Bulvární novinář se projevuje tím, že píše bulvární články, ne že něco píše do diskuze.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Counter

Smutné.

Reagovat
nani92

myslel som, že EF má troška úroveň..žiaľ nemá

Reagovat
Counter

Co s tím má EF společného?

Reagovat
nani92

ako zamestnanec EF reprezentuješ EF aj v diskusiách

Reagovat
vladis271

namiesto toho aby si pľuval na Mourinha za takú nehoráznosť čo povedal sa odbavuješ na Counterovi.

Reagovat
nani92

ale on sa odbavovať môže

Reagovat
vladis271

ked mou povie hento? Veď to je horšie ako ked nejaký slabý klub prišiel na OT a Moyes povedal, že ste sa im snažili sťažiť hrať ich hru. Alebo niečo také.

Reagovat
nani92

Tak sa pozri najskôr čo povedal c kontexte a potom moralizuj

Reagovat
vladis271

pozrel a stále to vyznieva rovnako hrozne.

Reagovat
Rssa

Reagovat
Counter

Ne. Stejně jako si lidi pracující v médiích obvykle na twitter/facebook obvykle hází do profilu formulku, že jejich názory neodráží stanovisko daného média.

Reagovat
Usty

Reagovat
Mastný Chobot

voľajaký si nabrúsený, Zayomil

Reagovat
nani92

ty by si nebol cca 24 hodín pred najdôležitejším zápasom v historii tvojho obľúbeného klubu?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Ligter

Reagovat
cristiano.K.

ještě nejste ve finále.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
FUnk

Reagovat
M0rb1D4S

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Cobra

Reagovat
efellipe

Reagovat
icemike

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
FUnk

one year history

Reagovat
Mastný Chobot

Aaron Alexis super, nečakal som, že vyhráme

Niekto dlhé hajlajty nemáte po ruke?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

no, to som pozeral, on tam pár hodín po zápase potom dáva HD extended, tak počkám asi na to.

Reagovat
nani92

starý lišiak Wenger

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
vladis271

Bez srandy, ak Stoke nevezme aspoň bod Arsenalu tak o LM prídeme aj ked to máme vo svojich rukách. Ten tím na to niemá mentálnu silu. Videli sme to so Sotonom. Milner, kapitán, spoľahlivosť sama o sebe, dáva všetky penalty, ale pravdepodobne tú poslednú v sezóne a najdôležitejšiu nedá po tom čo ho vyhodí z miery nejaký Foster. Ak Arsenal vyhrá na Stoke presereme to.

Reagovat
vodka

nějaký foster je poslední 2 sezony jeden z nejkonzistentnějších golmanů v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Minimalne letos je spatnej.

Reagovat
vodka

Forster ano, Foster ne

Reagovat
smazaný uživatel

To mě ani nenapadlo, že to napsal špatně.

Reagovat
fenixLFC

a hlavne v tom zapase ani nehral

Reagovat
M0rb1D4S

A tak nějak nechytá za Southampton, ale za WBA

Reagovat
vodka

to je fakt, já sem myslel bena, sem to pořádně nečetl. Forster je letos ale dost dole oproti předchozím sezonám.

Reagovat
Counter

Reagovat
cristiano.K.

po včerejší výhře Arsenalu jsme téměř bez šance

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

A takéto mužstva by mali hrať LM

Reagovat
smazaný uživatel

#mindgames

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

přišel čas, aby ten váš šašek konečně ukázal nějakej ten heavy metal fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

On ho ukazuje tak pravidelně, že se při sledování jejich zápasů mlátí fanoušci Poolu do hlavy.

Reagovat
cristiano.K.

u nás je všechno opačně, z Anfieldu jsme udělali pevnost,kde soupeři nemůžou prohrát. Venku body sbíráme. Popravdě nám proti WHU věřím víc než proti Sotonu, takže místo remízy 0:0, to bude remíza 1:1

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

1.Chelsea 2. slepice 3. City 4. Arsenal 5. LFC 6. MU

Svět se zbláznil, slepice jsou před Arsenalem, další nečekaná věc, že by se Arsenal neumístil na čtvrtém místě fakt nečekám

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Neposereme to uz.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, neviem prečo, ale od niemá som to začal v hlave čítať s ruským prízvukom.

Po zápase s WHU bude jasno...

Reagovat
fenixLFC

myslim ze o nu prideme tak ci tak klopp je skvely a vsetko, ale mam pocit ze tie naozaj klucove zapasy nezvlada, vid ejho bilanciu vo finále v BVB aj u nas...a my sme na to experti aj bez toho, ze v klucovom momente sa polozime

Reagovat
vladis271

ešte tí naši mentálni atléti rozjebali Coutinhovi sklo na aute. Jj, toto je najlepšia cestaako ho presvedčiť aby ostal. Si asi seba pomýlili s Cosa Nostra. Toto by možno fungovalo v Neapole nie v Liverpoole.

Reagovat
fenixLFC

co?

Reagovat
tomasinho

10 years ago today, @LucasLeiva87 signed for Liverpool for £5 million.

Captain, leader, legend

Reagovat
pa3ce

Fanta OT: Ako to vyzerá s Fabregasom pred týmto kolom, po tom minulom výkone bude hrať aj ak sa Kante uzdraví alebo bude Conte isto do dvojky Kanté-Matic?

A gunneri, Holding sa udrží v základe aj keď bude hrať Koscielny s tým, že Monreal by šiel na wingbacka alebo tam zostane náš motáčik Gibbs?

Reagovat
Svatej

Nejspis bude hrat Kante a Fabre dostane zas lavicku

Reagovat
M0rb1D4S

To snad ne. Doufám, že si Antonio pamatuje, jak vypadal první zápas s WBA a zlomilo se to až po příchodu Fabregase.

Reagovat
Svatej

ja bych se nebal rict ze patri k dulezitejsim hracum nez pulka zakladni sestavy. Pokazdy, kdyz nastoupi, je zkratka uzasnej a zveda nasi hru o uroven vejs

Reagovat
Mastný Chobot

Holding sa udrží snáď, on LCB a Nacho LWB.

Reagovat
smazaný uživatel

co je s Mertem vubec? dostane jeste sezonu? ani nevim jestli je zdravej, v nominacich na zapasy nebyva

Reagovat
Mastný Chobot

tak je momentálne až 6. stopér, s čím ja a vyzerá, že ani on, nemá problém.

Reagovat
j_mrazik

Za kilíčko týdně se to kouše vcelku snadno.

Reagovat
smazaný uživatel

dik, trosku smutny zjisteni, kdyz je pred nim i cucak Holding a on je v mych ocich furt kapitan.

A tu sezonu jeste dostane, nevis? Protoze citim v kostech, ze by jeste mohl na tehle urovni hrat a kdyby v kadru byl, tak by mohl jeste do toho nejak vyznamneji zasahnout, kor v tom novym rozestaveni.

Reagovat
salami

taky si myslim, že by mu ta hra na 3 stopery sedla

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz vidim "dedky" Chielliniho s Barzaglim, jak si to davaj s prstem v nose, tak si to taky myslim. Per je navic chytrej hrac s perfektnim citem pro hru, jemu by to sedlo

Reagovat
Ondiis

Úplně vidím ten jeho "výběh" proti Monaku, jak jsme dostali gól na 1:3. To jsem si řekl, že hráč s horším citem pro hru nemůže existovat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam bude strasit Mustafi, kterej se jak prvnacek hlasi u kazdyho mice za obranu,misto toho aby dal hral..si nevyberes

Reagovat
Ondiis

Tohle mě taky neskutečně štve nechápu, že s tím Wengele nic nedělá. Ale pořád zlatej Mustafi proti Gabimu a Perovi. Holding, Kosc a Mustafi je nadprůměrná trojka, minimálně na poměry Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, uz taky zacinam brat na milost Shkodrana, ale nesympatickej je mi porad. Jemu tenhle system tez pomuze, protoze posledni mesice to nebyla zadna hitparada. Hlavne at necha Wenger (klidne i dalsi sezonu ) tohle rozestaveni, tuk, tuk, tuk

A Gabi je fajn, snad v dalsi sezone umlci i posledni kritiky

Reagovat
pa3ce

náš ideál, bohvie či aj Arsenov

Reagovat
Erdovec

do pí*i stačilo o víkendu vyhrát a už by to bylo v klidu, takhle je to v prdeli...

Reagovat
Mastný Chobot

Alexis has been involed in 70 goals in his first 100 Premier League games.

klenot proste

Reagovat
Counter

Letos zatím 25+15.

Reagovat
Busby babes

ted ho jen udrzet...

Reagovat
Swarley

...ledažeeee...

Reagovat
Mastný Chobot

ty kktko

Reagovat
Swarley

pošleme Younga

Reagovat
Svatej

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

One-man team.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby přišel on, Morata a stáhl se Christensen byl bych s přestupáku hodně rád. Za předpokladu že zůstane Fabre, Zouma, Aké a nějaký odchovaný střeďák. Akorát nevím, kdo v případě odchodů Costy a Batse, by dělal dvojku na hrot. Conteho rotaci zná každý.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Everton midfielder Ross Barkley has until the end of the Premier League season next weekend to sign a new contract or he will be sold, says manager Ronald Koeman.

To uz tak nejak vypada na to, ze Koeman s jeho pripadnym odchodem nema problem. No nevim, ja mam pocit, ze pro vsechny strany by to byla chyba.

Reagovat
Busby babes

a kdo o nej ma zajem? zadne drby jsem moc nevidel...

Reagovat
Zaschrona

Nejvic se psalo o zajmu Spurs, to slo i o celkem seriozni zdroje. A bulvar ho spojil postupne snad s kazdym klubem v tabulce nad nama, teda krome Liverpoolu, samozrejme.

Reagovat
tuny

brali byste za něj Sissoka?

Reagovat
Zaschrona

Ja bych proti nemu v kadru nebyl, vloni jsme se o nej zajimali, asi to neni uplne vylouceny. Ciste vymena kus za kus ale fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko > Pogba

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho nechcem. V základe by nehral a bol by som pekne nahnevaný, ak by kradol minúty Winksovi.

Reagovat
tuny

Kradl minuty... v evropě dojíždíme na úzký kádr, na to CM/DM máme Wanyamu, Dembeleho, Winkse, (Diera), a to není moc. Navíc by zahrál i na těch ofenzivnějších pozicích, takže já bych byl pro. Třeba takový deal jako Sissoko + 15 by mi ani nevadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak počkaj, tým som nechcel pvoedať, že by som nebol rád za posilu. Ale určite nebude lacný, a za tie prachy by som očakával niekoho do základu, nie ako rozšírenie kádra do pohárov. Určite sa nájde lepšia alternatíva, lacnejšia, niekde v zahraničí napríklad.

Reagovat
tuny

Ze zahraničí už máme podle mě dost nkodou, njieu apod., btw když chceš posilu do základu, tak koho bys ze základu vyndal? Podle mě by Barkley o základ klidně bojovat mohl, jak na CM, tak na AM.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rozhodne RB miesto Walkera alebo niekoho podobného Dembelemu, ktorý toho veľa premarodí. Obávam sa ale, že o podobné CM je veľký boj.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovýchto hráčů mají kluby, kterým teď konkurujem, plné lavičky. Otázka je, jak dlouho ještě vydrží Dembélé. Barkley by podle mě byl výhledově za něj slušná náhrada kus za kus. Dier ani Wanyama by mu rozhodně nebyli konkurencí, takže by konkuroval Dembélému a Winksovi... Kdyby Moose dal ještě rok - dva a pak odešel (nebo se přesunul na lavičku) s tím, že Barkley by do té doby sbíral minuty na AM, určitě by to šlo.

Já bych ho bral, jako největší nákup tohohle přestupáku určitě radši než třeba Zahu, u kterého by se podle mě po přestupu k nám ukázalo, že do plné obrany je poloviční než v Palace, kde má na útočení víc prostoru. Ale reálně si myslím, že pokud půjde, tak spíš skončí v nějakém ropném klubu jako přeplacená oběť homegrown regulací.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoducho si nie som istý a presvedčený, že Barkley je ten pravý. Oveľa radšej by som bol, ak by na CM hrával Sissoko, keď ho tam už máme a nie niekde na RW.

Dembele bude mať v lete ešte len 30, tak si myslím, že ešte toho ma veľa čo ponuknuť.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi by dopadl jako Gylfi-po case by zjistili, ze ho nepotrebuji.

Reagovat
cristiano.K.

nikdo

Reagovat
blade115

Everton je přesně tým pro něj, výš by minimálně v tuhle chvíli chodit neměl.

Reagovat
Zaschrona

Otazka je, jestli Barkleymu nehrozi, pokud prodlouzi, ze se na lavicku dlouhodobeji posune i u nas. Koeman se z nej ocividne nezblazni, nedela z nej superhvezdu, skoro opacny postup nez od Martineze. Navic je u nas sakra pod velkym tlakem od fanousku, jinde by to mel lehci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jamie Vardy by si mohl vyzkoušet španělskou LaLigu. Zájem o zkušeného útočníka Leicesteru City má podle posledních zpráv Atlético Madrid, které možná bude muset hledat náhradu za Antoine Griezmanna.

Trosku vtipna predstava, ale ja ho loni chtel taky a ted ma zas formu, tak bych se asi nebranil jeho prichodu/nevadil by mi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

OT:: má tu niekto mobilného operátora 4ka? Vaše názory, dojmy, skúsenosti, hlavne ako to je s pripojením?

Reagovat
smazaný uživatel

napicu

Reagovat
Mastný Chobot

ja len na internet... v poho

Reagovat
Spasitel

Mám To.nekonecno a som spokojný kedže som väčšinou v meste používam to v práci aj na doma (PC, notas a mobil). Načítavanie stránok, videá idú v pohode dokonca aj live prenosy my iba raz za čas seknú. Pravdaže odvrátená tvár mimo mesta kde nemá 4ka signál ťa hodí do romingu a v ňom budeš rád ked sa ti načíta stránka ale také miesta sa nájdu aj v meste ale tých nie je veľa

Reagovat
Lacko_Boh

Pred sezonou by som ho ako operatora nebral ale teraz treba brat vsetkymi desiatimi.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=5jZWwedH9j8

po 5. minutě, takže pokud do tří let nevyhrajeme pár trofejí, Harry odejde, tož se snaž

Reagovat
niflheim

400. za minipivovary

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
Maresma

Reagovat
Zaschrona

Milost pro Kajinka... Co prijde dal?

Reagovat
Swarley

ty vole tak tady už je fakt možný všechno

Reagovat
Whitemedia

Konečně dostane Kajouš milost

Reagovat
Mimalu

nj, holt je třeba odvést aspoň trochu pozornost a tímto se to Zemanovi dozajista podaří...

Reagovat
Mastný Chobot

jaký je dôvod jakože?

Reagovat
Arbiter

prý existují důvodné pochybností o tom, že byl odsouzen oprávněně Aneb jinými slovy - lidi, nevěřte justici a nevěřte v právní stát...

To, že tím Milda jasně porušil svůj slib (z čehož už se nemůže jen tak snadno vykroutit), je věc druhá)...

Reagovat
nani92

takže bude dvojka?

Reagovat
smazaný uživatel

S takovou asi moje změna občanství.

Reagovat
smazaný uživatel

taky do Kanady jako půlka američanů těsně po volbách?

Reagovat
Arbiter

teď otázka, kolik zemí ti nabídne lepší podmínky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Wau

Reagovat
kiwwi

ty kokos pri Zemanovi vyzera aj Meciar jak kompetentny statnik

Reagovat
vodka

tak s mečiarem bych to nehrotil ale když k tomu přičteš jeho období vlády, tak už se bude k mečiarovi trošku blížit.

Reagovat
niflheim

Miloš dohání filmy?

Reagovat
icemike

doufám, že defenestrace

Reagovat
Fabregas@ole

Guzan třikrát jesle

Lloris, to měla být jasná redka, ne?

Jinak za mě nejlepší zákrok Forster při penaltě.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele