Premier League v kostce (35. kolo)

02.05.2017, 15:20
Názory a komentáře
Zaujalo nás
Jsou momenty, jež zastíní vše, co se v předchozích zápasech událo. K těm by možná býval patřil i fenomenální gól Emreho Cana, který nejenže doteď opanuje všechna fotbalová fóra a sociální sítě, ale navíc Liverpoolu významně pomohl v boji o Ligu mistrů. Přesto se o víkendu v Premier League udála ještě jedna výraznější věc. Po deseti letech opouští elitní společnost Sunderland.

David Moyes nedokázal to, co se v předchozích sezónách povedlo Dicku Advocaatovi, Samu Allardycovi nebo Gusi Poyetovi. Sunderland hraje příšerně, v posledních deseti zápasech získal nedostačující dva body, ba co víc, vstřelil jenom dva góly. Jeho sešup do Championship je zcela zasloužený.

Na špici tabulky je taktéž živo. Chelsea sice zvládla klíčové zápasy se Southamptonem a na Evertonu, takže má výtečnou výchozí pozici pro závěrečný finiš. Tottenham ale vyhrál už devět zápasů v řadě a rozhodně se nehodlá vzdát bez boje. V neděli si bez větších problémů poradil i s Arsenalem, po 22 letech skončí v tabulce nad ním, a symbolicky tak nastolil novou situaci na severu Londýna.

V posledních třech kolech bude rozhodně o co hrát, což všichni kvitujeme. S trendem posledních týdnů je však poměrně pravděpodobné, že o některém konečném umístění rozhodne chybující sudí nebo podvádějící hráč. Úspěšné simulace Rashforda a Saného budiž důkazem, směšný a kartou oceněný pokus Lucase naopak příkladem pro rozhodčí.

Takový Marc Clattenburg už dal raději Premier League vale, zápas West Bromwiche s Leicesterem byl jeho poslední. Od příští sezóny bude vydělávat tvrdé valuty v Saúdské Arábii.
Zápas 35. kola: Middlesbrough - Man City

Tak přece nám Middlesbrough po dlouhé době ukázal, že umí o naději setrvání v Premier League zabojovat. Dvakrát měl proti favorizovanému Manchesteru City navrch a může ho ještě tuze mrzet, že jeden z gólů inkasoval po nafilmované penaltě. Za Boro exceloval Negredo, který zařídil oba góly domácích, v dresu Citizens se prosadili Agüero a navrátilec Gabriel Jesus.


Sestřih z Match of the Day od BBC a mnoho dalšího si můžete prohlédnout zde.
Gól 35. kola: Emre Can

Obligátní "gól roku"? To padnout muselo, jasně. Byť má Emre Can převelikou konkurenci v Giroudovi, Carrollovi nebo Mchitarjanovi, jeho nůžky patří k tomu nejkrásnějšímu, co jsme v posledních měsících v Premier League viděli. No a proto si zkrátka nějaké ty superlativy zaslouží. Nádherná byla navíc celá akce, od Lallanovy finesy u lajny, přes Lucasův pěkný bochánek, až po Canův šmikanec. Čestnou zmínku zaslouží také prvotřídní petarda Španěla Pedra. A nejen kvůli následné oslavě s odvážným fanouškem.


Zákrok 35. kola: Eldin Jakupović

Heurelho Gomes vytáhl v závěru zápasu s Liverpoolem výjimečný reflexivní zákrok proti střele Sturridge, který byl srovnatelný, ne-li snad ještě lepší než ten Jakupovićův. Pro gólmana Hullu hovoří to, že Tadićova penalta byla dobře kopnutá a jeho zásah tudíž vyžadoval extrémní brankářskou dovednost. Především byl ale nesmírně důležitý - na půdě Southamptonu vyloženě zachránil bod za bezgólovou remízu.


Hráč 35. kola: Álvaro Negredo

Škoda, že se španělský útočník probral tak pozdě. Tři góly v šesti zápasech, to je na poměry Middlesbrough hodně slušné, jenže dlouhodobě to taková sláva nebyla. Proti Manchesteru City se ale Álvaro Negredo blýsknul. Jeden gól dal, druhý připravil neúnavným bojem v šestnáctce pro Calluma Chamberse. Stačilo to však jen na remízu a Boro je jednou nohou v Championship.


Břídil 35. kola: Maarten Stekelenburg

Everton má s gólmany zkrátka trable. Když už to vypadalo, že Joel Robles bude kvalitní jedničkou, začal dělat chyby. Proto Koeman povolal do zbraně Maartena Stekelenburga, který se proti Chelsea vskutku nevyznamenal. Už v úvodu nezasáhl zrovna jistě proti ráně Cahilla a právě anglickému stoperovi ve druhém dějství cvrnknul mičudu přímo na nohu. Gól na 2:0 byl definitivní tečkou za nadějemi Toffees.


Hvězdy 35. kola dle WhoScored.com

1. Gary Cahill (Chelsea) - 8.87
- gól, 9 odklizených balónů, z toho jeden klíčový, 2 střely, obě na bránu

2. Wilfred Ndidi (Leicester) - 8.65
- 7 obranných zákroků, 6 přerušených akcí soupeře, 6 vyhraných vzdušných soubojů, 3 odklizené balóny

3. Joshua King (Bournemouth) - 8.52
- gól, 4 střely, z toho 3 na bránu, 5 klíčových přihrávek, 4 obranné zákroky, 93% úspěšnost přihrávek
Ideální sestava 35. kola

obrázek

Autor: Víťa Horák

Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Ach, jak jen nám Jack Butland v Premier League chyběl. Budoucí anglická jednička se po déle než roce předvedl na domácím stadionu Stoke City a hned zazářil. Své typické reflexivní zákroky tahal jako králíky z klobouku, celkem zasáhl čtyřikrát a zařídil v zápase s West Hamem bezgólovou remízu.

Na stoperské pozici zahrálo skvěle několik fotbalistů. Dařilo se Vertonghenovi i Chambersovi, ale ještě o fous lépe zahrál jarní spasitel Hullu Harry Maguire. Předvedl klasický zvířecí výkon a hlavně ve vápně Tigers exceloval. Čisté konto Burnley do největší míry zařídil Michael Keane, zatímco Chelsea vděčí za tři body Garymu Cahillovi. Ten hned v úvodu zachránil gól při dorážce Lukakua, aby ve druhé půli naopak sám skóroval.

Uprostřed zálohy nemůže chybět Emre Can, který i bez onoho zázračného gólu odevzdal výborný výkon. Vedle něj se mohli postavit Wanyama i Alli, já jsem však dal přednost Christianu Eriksenovi pro jeho schopnost vytvořit šance. Proti Arsenalu připravil čtyři a navíc se úžasně zbavil dvou hráčů před prvním gólem Spurs.

Krajní obránci se v uplynulém kole moc nepředvedli, alespoň na levé straně však zahrál Stephen Ward z Burnley. K první výhře sezóny na hřišti soupeře pomohl nejen poctivou prací v defenzivě, ale také asistencí u prvního gólu. Druhu stranu záložní řady obsadil Pedro, hrdina Chelsea v zápase s Evertonem. Jeho branka byla excelentní a otevřela do té doby dobrou obranu Toffees.

Velmi živo bylo v útoku, kde nejvíc exceloval Álvaro Negredo, hráč kola. V sestavě by našel místo i Sergio Agüero, jenže se nedostal přes dvojici Joshua King, Jamie Vardy. Norský forvard je plný sebevědomí a jediným gólem zápasu poslal Sunderland do Championship. Skvěle zahrál i druhý jmenovaný, neúnavný bojovník a taktéž autor jediné branky svého zápasu.
Statistické okénko 35. kola

- Manchester United neprohrál už 25 ligových zápasů v řadě, a byť téměř polovinu tvoří remízy, jde o velmi výrazný počin; v historii Premier League vzniklo jen šest delších sérií (2x Man Utd, Chelsea i Arsenal)

- Chelsea na půdě Evertonu vyhrála hladce 3:0; po dlouhých 11 zápasech se jí tak konečně povedlo udržet čisto konto

- Burnley uspělo na hřišti Crystal Palace, kde vyhrálo 2:0; je to jejich první prvoligové vítězství v Londýně od ledna 1975

- Joshua King vstřelil Sunderlandu už svůj 15. gól v této sezóně Premier League; je tak teprve druhým norským fotbalistou, jenž této mety dosáhl (po Ole Gunnaru Solskjaerovi)

- Tottenham se po 22 letech umístí v Premier League nad Arsenalem
Nejvtipnější momenty 35. kola

1. Barnesova kocábka ztroskotala...



2. St. Totteringham's Day - denied

3. Ramsey šikula

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (549)

Přidat komentář
Free_player

Barnes jak si myslel

Reagovat
Ligter

mě ale teda i facinuje jakým způsobem vůbec do toho kopl

Reagovat
Ondiis

Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

Wanker+Ramsey out

Reagovat
smazaný uživatel

Sané dvě simulace - dva góly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

A to je dobře, nebo špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

špatně je že rozhodčí jsou čím dál víc k ničemu

Reagovat
Hachim Mastour

Je to chytré.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icemike

zas tak hrozné to nebylo, Rashford byl uplně jiný level...nebo opožděný Kane

Reagovat
smazaný uživatel

naštvalo mě to docela dost.. Middlesborough bojovali jak sviňa a kvůli simulantovi přišli o dva body.

Reagovat
icemike

Reagovat
Busby babes

to se fakt zpochybnuje ten Kane?

Reagovat
Rezan

že se dokáže podívat na sebe do zrcadla.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/unitedrant/status/859397533038247937

dobre porovnani. hodnota kadru a poradi vs poradi v tabulce...

Zoze ma co zlepsovat, Conteho reci o tom, ze uspech nelze koupit taky dobry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

me to prijde zajimave srovnani. A to z toho vychazime nejhur...

Reagovat
smazaný uživatel

Po xyz-krát. Conte sa vyjadroval k aktuálnej sezóne, kde máme net spend okolo 30 mil. libier. Pripadá ti to ako kupovanie úspechu čo sa týka Conteho a jeho osoby? Táto tabuľka zohľadňuje cenu mužstva, na ktorú mal veľmi malý vplyv. Navyše ten rozdiel medzi tými, čo si úspech chceli kúpiť a Chelsea je priepastný.

Reagovat
bbbauch

Takze kdyby od nas hypoteticky odesel Mourinho, prisel kdokoli jinej a nikoho uz nekoupil - vyhral ligu, tak jsme si to nekoupili?

Reagovat
smazaný uživatel

Neodbočuj od témy, dík.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

Chápeš vůbec psanej text?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

klasik

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Lacko_Boh

inak super pivo teda na flaškové pomery samozrejme.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

dobrý lahváč je klášter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Vidis Olo aku ma reputaciu? A ty sa mi cudujes, ze s nim odmietam viest debatu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

good point.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lenckoj

Reagovat
Busby babes

net spend je dost zkreslenej jednim velkym prodejem do Ciny.

Nakupy maj imho v tomhle porovnavani vetsi vahu...

odejdou vam 4 mladi drazsi hraci, koupite si jine mlade, dobre hrace. utrata +- v net spend nula.

Tym B pusti 4 starnouci/horsi hrace za levno/ zadarmo, privede misto nich 4 mladsi drazsi hrace. Net spent vysokej v neprospech.

Imho dva tymy delajici totez, ale u jednoho se bude rikat, jak neutraceji... pro me je to divna logika.

Reagovat
smazaný uživatel

A to sa dá aj o vás povedať, že máte cenu mužstva skreslenú jedným hráčom. Tiež divná logika. Ale čo má táto tabuľka spoločné s Conteho vyjadrením?

Reagovat
Busby babes

ze ma k dispozici treti nejdrazsi kadr v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

A celý sa kúpil túto sezónu?

Reagovat
Busby babes

ne, ale to my treba taky ne. A Conte utratil pres sto mega taky,.

Reagovat
smazaný uživatel

Minuli ste viac než Conte?

Reagovat
Busby babes

utratily, proc?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak keby to aj Conte myslel tak, ako si to stále mylne vysvetľuješ, tak by ste si ten úspech aj tak kupovali viac...

Reagovat
Busby babes

jen jsem poznamenal, ze v situaci, kdy mam k dispozici treti nejdrazsi kadr a utratim pres sto mega je prohlaseni typu: uspech si nemuzes koupit, vtipny.

Reagovat
smazaný uživatel

No keď keď jeho vyjadrenie mylne chápeš, tak je to pochopiteľné

Reagovat
Busby babes

ja to chapu dobre, jen je to porad vtipny.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápeš to zle.

Reagovat
Busby babes

kdyz myslis...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

nebo takhle. pokud bychom ted vedli ligu a Mourinho prisel s rejpnutim do Guardioly, ze si uspech nelze koupit, jak by to vypadalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ako to mám vedieť?

Reagovat
smazaný uživatel

Hloupe, kdyz jste utratili jeste vic nez oni. Chelsea tam ma porad 60% porizovaci cenu kadru a ma skoro o 20 bodu vic. Navic loni tam byl Mourinho a ten tym vypadal jako banda zebraku. Odesel do MU, koupil se Pogba, Bailly, prisel Ibrahimovic a stejne jsou mimo top 4. Naopak Conte privedl Kanteho, Batsuhaiye a Luize, coz se pokrylo odchody Oscara, Ramirese a Mikela a Chelsea je k nepoznani od te Mourinhovy, takze Conte si muze do Mourinha rejpat horem dolem a porad to nevyjadri o kolik lepsi manager v soucasnosti je. Mpurinhova era uz je par let pasé.

Reagovat
Busby babes

City utratilo nejvic.

Reagovat
Busby babes

tohle: pokrylo odchody... fakt nevidim rozdil mezi tim, ze oni si nakupy pokryjou prodejem hracu a my prodejem reklamnich ploch...

Reagovat
Svatej

Pro me je zas divny si dokola hledat i sebetiternejsi duvody pro to, abychom mohli nekoho nenavidet a neprat uspech ( ted nemluvim jen o tomhle ).. Uz jen cekam, kdy se provali nejaka blbina na Pocheho a Zidanea, abychom i ten jejich stit mohli konecne trosku pospinit

Reagovat
Busby babes

vsak my jsme v tom nejhorsi. je tam dobre videt uspech Tottenhamu i Chelsea.oba tymy jsou na pozicich lepsich nez je v tom money poradi. a docela me prekvapilo to WBA.

btw. nikde nezpochybnuju Conteho uspech.

Reagovat
Svatej

Taky me to WBA prastilo do oci, velka parada, naopak jsem cekal vetsi propad Leicestru.

Jasny, to jsem tim ani vubec nechtel rict

Reagovat
Mastný Chobot

a prečo do toho ťaháš Conteho osobu? Conte hovoril o Chelsea a o ostatných kluboch, Conte nehovoril o Contem a ostatných manažéroch. Skús sa niekedy aj zamyslieť nad tým, čo píšeš, trilobit.

Reagovat
smazaný uživatel

Neotravuj, kokot.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Náklady na pořízení kádru by asi bylo blízko správnému překladu, případně cena. Určitě to není hodnota kádru.

Reagovat
Busby babes

ted fakt nevim, co zkusis. asi kazdej z toho pochopi, co se porovnava, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
Busby babes

no kdyz myslis. hodnota hrace se ovsem da urcit jen v momente prestupu, takze ano, ze to je cena, za kterou tymy jednotlive hrace privedly. nebo mela by byt, zas tak jsem to nezkoumal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mr.Silver

CP promrdali 199 M Euro?

Reagovat
masly008

Jinak sane 2x simulace a city z toho 2 goly.

Reagovat
REPLIKATOR

A druhej ještě + ofsajd

Reagovat
wild

Trocha OT : O akej "unbeaten run" nejakych 25zapasov ci kolko sa to spaja suvislosti s nami, ked sme asi 10zapasov dozadu prehrali na Chelsea? Videl som vela stats ohladom toho, ze sme vytvorili novy rekord ale moc tomu nechapem

Reagovat
wild

Ci to sa jedna len o ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
bbbauch

Je to brany v lize, prohra s chelsea byl fa cup

Reagovat
kiwwi

aj Arsenalsky unbeaten je takyto "unbeaten"

Reagovat
J0EL

Tak k tomu mate daleko, neviem naco to sem tahas.

Reagovat
Busby babes

logika tam je stejna. neprohrali jste v lize, ale v poharu jo.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
kiwwi

LoL

Reagovat
Svatej

Ligovy

Reagovat
Busby babes

Chudak Stekelenburg za toho bridila. imho tezke. udelal zakrok a mel smulu, kam se to odrazilo. imho teda nic moc jineho delat nemohl. teda jeste to mohl pustit rovnou.

Cekal bych jako bridila Rashforda nebo Saneho.

Reagovat
verv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Chtěl jsem dát Rashforda, ale nakonec jsem si uvědomil, že tím vlastně nepoškodil výsledek vlastního týmu, což je základ tý rubriky. Tak jsem mu věnoval aspoň tu čestnou zmínku...

Reagovat
Busby babes

ok. zas je tam obcas i rozhodci a ten svuj tym nema.

Reagovat
Usty

U něj beru, jakože jsou oba týmy "jeho" a když to dosere, tak...

Reagovat
mikelinos

Někdy to právě vypadá že má

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jednou napiš imho prosím.

Reagovat
Ligter

imho nenapíše

Reagovat
Bakary3

To se zase naucili slovo

Me to vylozene vytaci..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

imho přeháníś

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

sorry no, dam si priste pozor.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Bayern +

Reagovat
REPLIKATOR

Imhotep

Reagovat
Busby babes

imho.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mr.Silver

Korpo slang -> imho, fakap, asap

Reagovat
Zaschrona

Absolutni nesouhlas, je jim zaslouzene. Pri vsech golech mohl Stek resit celou situaci mnohem, mnohem lip. A to nejsou jen goly, i mimo ne byl slaby, Chelsea napriklad temer dala gol po rohu, kdy mu mohl uplne v pohode zabranit, kdyby se nevybodl na celou situaci, pak ta prvni situace na jeho sestrihu. Prvni gol byl sice dobra strela, ale co to postaveni golmana, mel by byt mnohem bliz care a co ten zakrok? Na strelu, ktera jde z jeho pohledu nalevo se snazi dosahnout pravou rukou, vazne? Ta strela nebyla uplne nechytatelna. Pri druhem golu to je sice naprosto strasne pokryte od cele obrany, ale co to je za zakrok? Pomaly, nepresvedcivy, tohle golman musi chytat do rukou, pripadne teda alespon vyrazet smerem na predni tyc. A pri tretim naprosto nesmyslne vybiha a umoznuje Chelsea dat jeste snazsi gol, nez to mohl byt.

Joel je mnohem lepsi golman, prestoze pri derby vybuchl a s Leicesterem taky nebyl uplne presvedcivy, jinak ve velke vetsine zapasu prokazal, ze je slusny brankar.

Reagovat
Busby babes

ty bys takhle hejtil; vaseho golmana i kdyby u vas byl DDG krizenej s Buffonem ve vrcholny forme...

pri prvnim golu mel byt bliz care? stoji metr pred carou, coz je normalni, mirne snizuje uhel. Pedro to posle paradne do vika a ty napises, ze se to dalo chytit. Btw. golmani tam takhle chodi tou jakoby opacnou rukou. dela to tak DDG, i treba Cech. ono mas tou rukou vetsi dosah, protoze kdyz skocis doprava, tak pravou ruku mas nizko, ale levou vejs takze vetsi sance, ze dosahnes na vysokej balo je tou levou rukou.

Druhej gol reflexni zakrok. no nic. klasika.

Reagovat
Busby babes

a treti gol, jako vazne? to mel zustat na prostredku brany a nechat Fabregase dat pomalu do prazdne? Ze se tam na to Holgate uplne vysral asi neni jeho chybam ne?

Reagovat
Zaschrona

No, rozhodne nemel vybehnout uplne mimo branu... A jako v dalsich pripadech netvrdim, ze za to muze jen Stek. Jen to, ze by si mel pri tech situacich poradit lepe. Samozrejme, ze si mohl vest i mnohem hur, ale bavime se o nejvyssi urovni, na tu to je proste bida. Napriklad pri tom prvnim golu Pedra je prilis na jedne strane a skoro na malem vapnu, pak tam logicky nemuze dosahnout.

Reagovat
vodka

Reagovat
icemike

klasika, za vsechno v Evertonu může golman

Reagovat
Zaschrona

To nikde netvrdim.

Reagovat
verv

Ten gól bych Stekelenbugovi tolik nevyčítal, bylo to asi dvakrát tečovaný, dost těžká a nepřehledná situace. Větší břídil je pro mě Rashford.

Reagovat
blade115

Wow, King teprve poprvé v sestavě kola... Konkurence je zřejmě až moc velká, no. Bude zajímavý, jestli po něm někdo lepší nesáhne.

Reagovat
Usty

Zaprvý konkurence, zadruhý když dal hattrick, bylo to tamto podivný kolo, který se dohrává po zbytek celý sezóny, takže není kostka A když dal dva góly, bylo to v zápase 3:6 s Evertonem...

Reagovat
blade115

Jj, chápu to, nekritizuju. Ono by se asi našlo víc hráčů, co tam mohli být víckrát, ale prostě mají obdobnou smůlu. S tím nic nenaděláš.

Reagovat
smazaný uživatel

Např. hráči Spurs, ti mají obdobnou smůlu na redaktora. Nenaděláš nic.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Ondiis

Místo Eriksena radši Wanyamu. Ten naprosto dominoval v NLD.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se Ustymu nehodí do systému.

Reagovat
smazaný uživatel

Teba som hladal pocuj kedy konecne planujes daco spravit s efsearchom?

Reagovat
Ligter

dnes se to tady sešlo

Reagovat
smazaný uživatel

boha, vy jste otravní, dneska na tom začnu dělat

co takhle příspěvek třeba pár stovek?

Reagovat
Ligter

možná nad tím popřemýšlím, trochu mě tam ten Walcott začíná už vysírat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

A taky si z owny.cz odstranil Micka, ty hajzle!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Az ted vidim ten Rashforduv dive tohle uz se ma trestat nekolik let.

Reagovat
frank

Chybí mi tam Vertonghen, parádní výkon.

Reagovat
Cipinho

Ten Rashford To je tak na 5 zápasů stop. Naopak u Saného bych to zase neviděl moc jako simulaci, každý víkend vidím penalty za daleko menší prohřešky.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten motiv toho hrace byl uplne stejny, obe dve situace stenje hnusne

Reagovat
Busby babes

Lucas ma stejne asistenci jako Pogba... A fans se ho chtej zbavit. pritom 100 milionovej hrac...

Reagovat
frank

Tak nabízejte.

Reagovat
Miguel19

Pogba není měřítko. Však polovina našich obránců má v PL víc gólů než on..

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Pogba

Reagovat
avicii

ved prave preto...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

cech mel asi 50 lepsich zakroku nez ten prumerak, co nahodne skocil a mel stesti, ze ho trefila penalta

Reagovat
fenixLFC

tieto mereho noznicky sa mi pacia viac nez giroudove. kazdopadne golom roka hnedo proti chelsea napriklad

Reagovat
Ondiis

Za objektivitu Giroudův gól bych nenazval "nůžkami"

Reagovat
vladis271

sú úžasné, ale sú to nožničky no. Škorpión je ultrazriedkavý práve preto by to mal vyhrať.

Reagovat
fenixLFC

Tak je to súťaž o najkrajší gól, nie najneobvyklejsi alebo o technický najtazsi

Reagovat
Mastný Chobot

najkrajší je subjektívna záležitosť, technicky najťažší vieš aspoň ako-tak kvantifikovať alebo porovnať

Reagovat
Spalovač šancí

U Canova golu bych vyzdvihnul Lucasovu přihrávku. Mrdnu to dloubákem do vápna, on z toho někdo dá góla nůžkami. Klasik, kam se na něj hrabou Platini, Zidane, Xavi, Messi

Reagovat
pantondavo

Ramsey Clumsey.

Reagovat
Mimalu

byl jsem skeptický, když to mělo být v pondělí večer, ale ve čtvrtek?, v době internetu? Před x lety fajn, ale dnes mi to fakt přijde poměrně zbytečné a ne zcela dobře investované prachy

https://twitter.com/lukas_pecene/status/859416692400717824

Reagovat
Ligter

kdy bude zaktualizovaný ownysearch?

Reagovat
Miguel19

Až to zaplatíš.

Reagovat
Hokaido

Hlavně by to chtělo zpátky pikachua.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
pingla

Čech měl být v sestavě...

Reagovat
smazaný uživatel

Každý triezvy fanúšik PL, ktorý túto súťaž sleduje dlhšie ako 2 roky, vedel, že Everton ide do sezóny so snáď najhoršou brankárskou dvojicou v PL. Stekelenburg bol katastrofou už vo Fulhame, Robles sa nepresadil ani cez Al-Habsiho vo Wigane.

Inak dúfam, že sa Hull zachráni. Klub pred sezónou v obrovských problémoch, preto im prajem. Aj keď s tým trávnikom by mohli niečo urobiť, aj keď rugby má v Hulle asi prednosť.

Reagovat
Dufan

Měli koupit Buttlanda než prodloužil ve Stoke. Ale když už konečně máme peníze tak by to zase neměl být takovej problém ani teď. A pokud bude držet zdraví, tak na 10 let vystaráno. Ale na jednu stranu se musí nechat, že oba hodněkrát letos podrželi. Občas se prostě stane.

Reagovat
smazaný uživatel

Cez leto asi Pickford nie? To by pre vás mohla byť dobrá alternatíva.

Reagovat
Dufan

Taky vypadá hodně dobře. Určitě další z variant. Jen že Jack má už víc odehráno. Zase ale to jeho zdraví.

Reagovat
Mastný Chobot

Toho by som bral aj ja do Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

To aj ja, ale bola by škoda, aby sedel na striedačke. Nebude mi vadiť, ak Lloris odchytá ešte ďalších 10 sezón. U Vás by dostal skôr šancu.

Reagovat
Whitemedia

Begovic

Reagovat
Mimalu

Otočbýka na tebe, však proč se zase celou dobu neklepat, že se nám zraní jednička...

Reagovat
blade115

Ale Begovič nejspíš tak či tak bude chtít jít, na gólmana nemá žádný vysoký věk a kvalitou má na spoustu klubů v okolí špičky.

Reagovat
Miguel19

Ten půjde. Už chtěl jít teďka v lednu..

Reagovat
blade115

Koho ale místo něj? Ideálně HG hráč... Jenže to se tenkrát mluvilo jen o Greenovi a ten už má docela věk.

Reagovat
Miguel19

To netuším. V lednu se objevovaly 2-3 jména.

Reagovat
Mimalu

to sice jo, ale to neustále stěžování si na něj od Whitemedia prostě nechápu, roky jsme se klepali jen aby do brány nemuseli Hiláriové, Otočbýkové apod. Begovic je luxusní dvojka a najít kvalitní náhradu nemusí být zas tak jednoduchou záležitostí...

Reagovat
blade115

Já s tebou v tomhle souhlasím, taky ten hejt absolutně nechápu. Begovič je dost možná nejlepší dvojka v PL.

Reagovat
Zaschrona

Pickford nebo Bultand by byli oba fajn, celkem bych bral i Heatona. Hlavne ne Forster.

Reagovat
Zaschrona

Vzdyt prave Al-Habsiho ve Wiganu z branky Robles vytlacil. A i u nas nakonec urcitou kvalitu prokazal, jako s dvojkou s nim nemam problem. Se Stekelenburgem souhlas. Jako trojka mozna, jestli je alespon fajn hrac do kabiny, coz mi teda uplne neprijde. Ze je nova jednicka potreba, to si uvedomoval i Koeman pred sezonou, jednicka ale nepochopitelne neprisla, nevim proc...

S Hullem souhlas.

Reagovat
PP

OT: Pád vlády... Napsal bych, že děj se vůle boží, ale vzhledem k tomu, že to má v rukou ta kreatura z Hradu, tak se spíš hodí Pánbů s námi..

Reagovat
Mastný Chobot

Ramsey by potreboval nejakého mentora alebo čo, ktorý by mu vysvetlil, ako riešiť situácie a prehovoril mu do duše. On dokáže zahrať skvelo, ale skoro vždy ho zrážajú presne také momenty, ako aj v tom videu. Jednoduché veci rieši vždy najzložitejšie, ako sa dá, stále sa snaží o nejaké spektakulárne megajeby. Keby sa sústredil na jednoduché veci a robil poctivo to, čo sa od neho chce a nie stále niečo navyše, tak je to náš najlepší záložník so Santim.

Reagovat
PP

Kdyby jsi to napsal před 5ti lety, tak se s tím dá souhlasit, ale za poslední dobu asi 3 let mimo repre Walesu na ME hraje naprosté hovno s ojedinělými záblesky fotbalovosti. V současné době nemá co dělat v základu a pokud je na hřišti ještě společně s Ozilem, tak je to úplná katastrofa.

Reagovat
Mastný Chobot

No jo, asi už iný nebude.

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Není už na mentora trochu pozdě?

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš, že už je akože starý? To teda vôbec...

Reagovat
smazaný uživatel

Ročník 90, žádný formovatelný mladík, který by se mohl v budoucnu hodně zlepšit, to určitě není.

Reagovat
Mastný Chobot

jeho netreba formovať, on už je hotový fodbalista, ide len o jeho psyché

Reagovat
Ligter

fodbalista hlavně, žes to zakončil takovým slovem jako ''psyché''

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

to je taký insajdík

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teraz neviem, ako to myslíš, ale mentor mu má pomôcť hlavne po psychickej stránke. Alebo máš pocit, že sa človek mentálne nevyvíja po dosiahnutí istého veku? Ďaleko starší chlapi potrebujú mentorov, obzvlášť dnes, kedy je to globálny problém a kde sa ako chlap správa možno tak 1/10 mužskej populácie.

btw. po sezóne 13/14 je hádam jasné, čoho je ako futbalista schopný. Práve jeho hlava je problém, prečo na to nenadviazal.

Reagovat
smazaný uživatel

A co mu má nějaký mentor teď poradit? "Hele, nestřílej to z dálky jak kokot"? To na svoje chyby nepřijde sám? To mu nikdo na tréninku neřekne? To s ním nikdo na tréninku nepracuje na odrstraňování chyb ve své hře? Vypadá to, že asi ne. Podle mě žádný mentor neopraví, to co je rozbité, určitě to není jenom o nějakých psychických problémech, které by se daly snadno odstranit. Podle mě je hlavní problém v Arsenalu jako klubu a jeho metodách tréninkových a tak motivačních celkově, proč by se taky dřel s nějakým zlepšováním, když mu stejně Arséne bezmezně věří.

Reagovat
Mastný Chobot

Najprv píšeš, že je na mentora neskoro, teraz, že je asi chyba v prístupe tréningového a tímu Arsenalu. Tak čo si teda myslíš, Janík? Či len zasa prudíš, ako bratia Česi hovoria? Ja súhlasím s tebou, že asi bude chyba niekde v metódach Arsenalu, riešením ktorých by mohla byť nejaká psychologická práca s hráčmi, hlavne s Aaronom. To je v podstate to, čo si napísal ty teraz a ja na začiatku. Vidíš to. Palček

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mentor mu určite nebude dávať rady, ako má hrať futbal. On hlavne často stavia seba vyššie ako tím, po tej skvelej sezóne je určite sám na seba kritický a viacej tlačí na pílu, lebo chce byť zase v hajpe, nekonečný kruh, s tým mu niekto môže pomôcť, napríklad hráč, ktorý si týmto prešiel. On si dobre uvedomuje, čo robí zle. Tak to vidím ja.

Reagovat
smazaný uživatel

ale morálka tímu je určite nízko, čiže trénerský kolektív toho môže spraviť určite viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Netvrdím, že to tak musí byť, ani podobne, len uvažujem.

Reagovat
Lacko_Boh

Keby si automaticky dával na konci svojich príspevkov "Môj názor" tak by si to nemusel riešiť takto nemotorne cez reakcie. Môj názor.

Reagovat
Lacko_Boh

Niekto tu pred nedávnom napísal že mu tá super sezóna stúpla do hlavy...do vtedy ma to vôbec nenapadlo lebo Aaron na mňa pôsobi v pohode..ale niečo na tom môže byť, jednoducho mu jeblo a chce hviezdiť.

Reagovat
Lacko_Boh

prednedávnom

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle si cetl? Vcera sme se zrovna o Tonym bavili

http://bit.ly/2p5AcDR

Reagovat
Lacko_Boh

Nie. A prepáč že som neodpísal.

No on nech si počká na Khabiba pekne.

Reagovat
smazaný uživatel

U toho Khabiba to neudeleani vahy bylo pry ze zdravotnich duvodu, ten se muze vratit treba pozdejc nez si vsichni mysli. Tony chce vydelat, protoze Conor se vratit nemusi a Diaz by na nej cekal rok a pak z te III sejde? Snad to Nate vezme, prestrelka by to byla slusna

Reagovat
smazaný uživatel

ten je na to, ze nevadi, vedel sem, ze te to zajima a ze odpovis... Ze si ma Tony pockat na Khabiba s tebou nesouhlasim

Reagovat
cejen13

Ale tak od toho by tam měl bejt manager, aby tomuhle zamezil a dal mu na hřišti jasný úkoly... Bojim se, že ho pustíme a v jinym týmu se přepne do 13/14 modu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude FA nějak řešit ty simulace Rashforda a Saného nebo to smetou pod stůl?

Reagovat
smazaný uživatel

Ramseyho mám rád, ale to videjko... skillful Ramsey

Reagovat
REPLIKATOR

Sané

Reagovat
REPLIKATOR

Emre Can

Reagovat
smazaný uživatel

jak je v kanálech gunners? bejt váma tak si to tam pěkně zabydlim, protože tohle budou dlouhy prazdniny SPURS vládci severního londýna

Reagovat
PP

no zahřáté to tu máme hezky. Teď ještě čekáme na Mouriňovce..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že slepice nestvořili svět, tohle kvokání by se nedalo poslouchat věčně.

Reagovat
smazaný uživatel

nestvořily kua

Reagovat
Lexi Belle

Trochu sebereflexe by vám neuškodilo, vzhledem k tomu, že jste tam měli 21 let trvalý bydliště. A pak se divte, že vás předchází taková pověst...

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nám to kazíš?

Reagovat
Cobra

Vám? Myslíš, že za nickem BRIT94 je víc lídí jo?

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Herry31

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Sandro se naucil trosku cesky?

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň že už můžete být vládci té severní části, to musí být radosti

Reagovat
M0rb1D4S

Samozřejmě že jen severní. Zbytek Londýna a vlastně i celé Anglie je momentálně náš

Reagovat
smazaný uživatel

Here is my boy

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Free_player

náhodou Londýnský stoky jsou dost rozsáhlý a prostorný nic jim tam nebude chybět

Reagovat
pepinho2

OT: Sadílek trénuje s A týmem PSV.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Sané hroznej dement.

Reagovat
fenixLFC

to je mozne, ale byt rozhodcom tak poslem doprdele aj toho debilka fabia

Reagovat
norton

hral si niekedy futbal a bola odpiskana proti vam podobna penalta?

Reagovat
fenixLFC

je jasne ze bol nasrany ale hentak tam vyvadzat je proste moc, aj tak by rozhodnutie rozhodcu nezmenil. pol timu ho posielalo doprdele ale on proste furt tam musel bliakat

Reagovat
Gareth Bale 11

Ten o už taky přeháněl, ale to se dá furt jakž takž pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

Od nasledujúcej sezóny bude uvoľnené ďalších 18 000 permanentiek.

Reagovat
nemamvasrad

Reagovat
Busby babes

zajimavej nazor.

jen se mi trochu nelibi to, jak rika, ze Smalling dostava cocku, protoze Mourinho neco rekl... kdyz vezmu jeho posledni tweet, tak tam je 292 reakci, z nich je hodne negativnich, ale videl jsem tam i pozitivni... a 7 tisic lajknuti.

Takze 7K pozitivnich reakci vs 292 negativnich. a ani to ne, protoze ne vsichni tam pisou neco debilniho... No nevim...

Reagovat
vodka

sere mě s tím, mourinho plive do médií na víc hráčů a podle mě nemůže dlouho vydržet, pokud nebude každý rok obměňovat půlku nasraného kádru a to teda odmítám. Serou mě už jenom ty spekulace o odchodu Jonese, Smallinga, Shawa a taky mě neskutečně sere jeho vyjadřování vůči nim.

Reagovat
nani92

To nie su spekulacie, ale fakty

Reagovat
vodka

potom je mourinho ještě větší hňup, než jsme doufali a o nějakých hodnotách a tradicích se v MU může definitivně přestat mluvit. Pak už budeme stejný paklub, jako byla CFC po příchodu abry.

Reagovat
nani92

Prečo? Lebo predáme hráčov ktorí sú viac na maródke ako zdraví? Ak je toto definícia paklubu, tak fajn, budeme paklub

Reagovat
vodka

protože se hráči točí jak pokémoni a za pálky se skupuje to, co se hypuje. Jak Smalling, tak Jones ukázali, že mají na to být v základu a lídrama. Jones letos předvedl kromě toho prvního zápasu po zranění stabilně dobré výkony.

A nebaví mě tu číst, jak byste všichni furt někoho vyhazovali a kupovali. Rojo by byl loni a předloni vyhozený asi milionkrát, letos nás nejlepší stoper. Smalling dtto, akorát se zase dostal na té sinusoidě dole. Jednou tam ty hráče máme, většina ukázala, že na to mají, tak nechápu furt to brečení po nových a nových posilách.

Ten tým měl na titul už letos.

Reagovat
Busby babes

tak treba Baillyho tyden pred prestupem skoro nikdo neznal... a jakej je to stoper. tak uvidime.

Kupuje se co se hypuje. Takze Pogbu, Henrikh a Zlatan byla chyba privest? Nebo jak tomu mam rozumet? Privedli jsme 4 hrace. coz kdyz se podivas ke konkurenci je velmi podobne cislo jako u nich. tak o cem je rec, ze se hraci toci?

Driv hraci neprichazeli a neodchazeli?

Jones letos hraje dobre ale na ta zraneni ma proste pech/je k nim nachylnej. Muzem s nim nejak extra pocitat? To je otazka.

Smalling letos hraje relativne tuzku. Tak je otazka, zda ta sezona a pul pod LVG nebyl spis vykyv nebo zda je schopnej se na tu uroven zas dostat... Nerikam, ze maj odejit, ale rozhodne to nejsou hraci v kategorii neprodejni/nenahraditelni...

Reagovat
vodka

Pointa jde trochu jinam, proti samotným přestupům nemám nic. Ale mám problém s prodáváním hráčů, kteří jsou v MU delší dobu, něco si za nás odehráli a teď se posílají hromadně do prdele.

A ano, zkupování pokémonů jako v CFC by to fakt bylo, kdyby se pustili jones se smallingem a přišel by co já vim třeba ten lindelof a fabinho. Podobně debilní příklady jsou Depay, Schneiderlin. Koupili se za nějakým účelem, aby pak byli po chvíli odstřelení. A já tam prostě moc velký rozdíl v chování proti CFC po příchodu abramoviče nevidím.

Reagovat
Busby babes

Depay a Morgan doplatili na zmenu trenera. stejne jako treba Kagawa predtim no... To je ale tak nejak vsude stejny, kdykoliv prijde novej trener, privede si hrace, kteri mu vice vyhovuji...

Reagovat
vodka

to je jenom taková omluvná berlička. Koho odpálil Ancelotti, Zidane, Enrique, Conte? Guardiola odstřelil Harta, to je ale taky jenom jeden hráč.

Reagovat
Busby babes

Conte: Oscar, Ivanovic, Mikel, Bamford, Kennedy, Remy,Djilobodji, Salah. Neodstrelil, ale prodal.

Pepek: Hart, Nasri, Jovetic, Mangala, Bony, Dzeko

Enrique: Bravo, Vermaelen, Song, Alves, Bartra.

Zidane: Jese, Cerysev, Arbeloa..

Reagovat
smazaný uživatel

mas tam zopar chybyciek.

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
smazaný uživatel

Bamforda, Djilobodjiho a Remyho snáď nejde ani myslieť vážne. Kennedy je stále v tíme.

Reagovat
Busby babes

dal jsem znamejsi jmena. vzhledem k tomu, ze argument je proti nesmyslnemu toceni hracu, tak proc je tam nedat. Kennedy ok..

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože napríklad Bamford nebol nikdy ani len súčasťou tímu, a Djilobodji odohral v áčku ani nie minútu. Ja som ti to chcel len upraviť na pravdivejší zoznam, to je Oscar, Ivanovič a Mikel, pričom Ivanovič a Mikel už boli na rozhraní áčka a rezervy, a Conte ich už jednoducho nepotreboval. Jonesov a Smallingov prípad je podľa mňa trochu iný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale samozrejme do zoznamu patria, aj Salah.

Reagovat
Busby babes

hele Bamford ok, jen jsem tady projel odchody a on je preci jen znamejsi... ale ok, nepatri tam. ostatni ale imho jo. Remy byl pomerne draha posila. Djibodjili taky nebyl zadarmo a za rok odesel. imho oba logicky a ja to treba nevidim jako negativni vec. jen to davam jako priklad, ze i v konkurencnich klubech hraci odchazi v podobnem poctu jako u nas, pokud se neprosadi/nehodi novemu trenerovi...

Neni to zadnej hejt na Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Ivanovič ani Mikel rozhodně nebyli na rozhraní áčka a rezervy, však když Conte přišel k týmu, tak Ivanovič loni odehrál v základu snad celou sezónu a Mikel byl po příchodu Hiddinka taky téměř nepostradatelnou součástí základní jedenáctky.

Reagovat
Busby babes

a taky je mozne, ze nekteri odesli jeste pred nastupem Conteho, nebot o bylo domluvene driv nez nastoupil...

Reagovat
Svatej

No do zbytku se nepustim,tak jen trochu pridam vlastni pohled u nas

Ivanovic byl na odstrel uz pod tretim trenerem a byl za zenitem, Mikel dosluhoval a Bamford u nas ani nehral.

Jedinej odstrel byl Oscar, kterej ale pod Contem na podzim hral dulezitou roli a prisla za nej nesmyslna nabidka, to podle me neni odstrel ani nahodou..tam je to takovy sporny.

Nejvic asi ten Salah, Djilobodji a na koleckovym kresle jezdici Remy, kazdopadne ani jednohobych teda k Depayovi neprirovnal

Reagovat
Busby babes

ale ja jen rikam, ze to jsou hraci, ktere prodal/odesli. ne ze je odtrelil. nic vic. bavime se o tom, jak hraci rotuji. a jestli u nas rotuji vic nez jinde. Ja si myslim, ze ne, a vyjmenoval hrace, kteri odesli z jinych klubu. proc odesli uz je imho trochu jedno...

Reagovat
Svatej

Tak jsem to asi pochopil spatne. Ja mel vzato ze to srovnavas se Schneiderlinem, Depayemn a podobne

Reagovat
Busby babes

ne, to vubec. slo i jen ciste o to srovnani, kolik hracu odeslo...

A duvody jsou pak ruzne.

Reagovat
B3n

"Jedinej odstřel byl Oscar...To podle mě není odstřel ani náhodou"

Ivanovič nebyl tak hroznej, jak se tu z něj dělalo. Loňskou sezónu měl špatnou, ale kdo ne ? Rok předtím byl jeden z nejlepších na svým postu v lize, vyhrál double... neříkám, že jeho odchod je chyba, svým způsobem jsem za něj i rád, kvůli větším možnostem pro Akeho, nebo Zoumičku, ale jako backup za Azpiho třeba mohl klidně fungovat, si myslím. Ale to je přesně to, o čem je řeč. Přišel novej trenér a viděl to jinak a má na to právo a já s ním souhlasím.

Mikel už asi chtěl jít i sám, ale pořád to byl hráč na 4./5. Místě na dva posty. A hlavně srdcař. Znovu to stejný, nemám nic proti jeho odchodu, i když mě mrzí, z pohledu trenéra ok, jeho volba a jsem rád, že místo něj mohl sbírat minuty Chalobah.

Oscar podle mě odstřel je. Nic ve zlým, znovu, je to Conteho volba a takhle to prostě chodí. Ale klidně měl na to, hrát nějakou roli v týmu. Podobné jako Depay, bych řekl.

Bamford a Papy se nedá počítat, Salah zřejmě chtěl zůstat v Itálii a na Rémyho bohužel není spoleh, tam se vůbec nedivím.

Kenedy by se asi taky dal brát jako odstřel, páč pod Josém dostával čuchnout a nevypadal, že by na to neměl. Za to pod Contem jen trénuje a s týmem snad ani necestuje. U něj by se dalo říct, že taky doplatil na změnu trenéra. Ale to je fotbal.

Reagovat
Svatej

Heh, jak jsem ten svuj text zpetne opravoval, tak jsem to slusne pomotal

Ivanovice jsem se moc dlouho zastaval a vylozene k nicemu byl az posledni dva roky, kazdopadne uz v ty druhy Mourinhove sezone, byt hral furt dost slusne, taky uz semtam dozadu nehral tak, jak jsem byl zvyklej..

Nicmene jeho odchod byl nacasovanej perfektne. Zkusilo se to s nim, nevratil se do ty potrebny vykonnosti a tak uvolnil misto mladsim, zaroven to ani nebylo prilis pozde na to, aby byl fandama vyhanenej nasilim.

Mikel pro me stejnej pripad. Hrac co neremcal, hral furt svou klasiku a nakonec odesel ve spravnej cas a uvolnil misto mladasum.

Tady se neshodneme, ale to nevadi, o tom je diskuze. Dokud se hralo 4-3-3, tak byl clenem zakladni sestavy a vytezovanej byl celkem dost i prvni 3-4 zapasy ve 3-4-3, dokud se neprislo na to, ze fabregas tu stejnou roli v novym systemu zahraje xkrat kvalitneji. Neprijit ta nabidka z ciny, tak u nas urcite par sezon jeste zustane, pro Tondu to byl idealni makac s slusnou urovni hry na mici..

Yup, zbytek souhlasim

Reagovat
B3n

Jo, ono s tím Oscarem asi hodně rozhodovala výška té nabídky z Číny. Já právě před sezónou počítal s tím, že ho Conte bude hodně využívat. Připadal mi jako ideální hráč pro něj, resp pro spoustu Italů asi. I se dřív psalo, že ho chtěl Juve atd. Těžko říct, jestli by odešel i za nějakou "běžnou" nabídku.

Hlavně jsem teď zvědavej jak ho nahradime.

Reagovat
vodka

ok, u Guardioly beru ještě Bonyho a Nasriho, ostatní byli na odstřel už dávno. (koneckonců i ten Nasri).

Enrique Brava neodstřelil, protože měli rovnocennou náhradu, Vermaelen tam neodehrál nic, Song úplně v lese. Alves chtěl odejít sám, Bartra ok.

Jeseho by taky každý za tu cenu prodal, Arbeloa tam neměl co dělat už roky předtím a Cerysev nebyl v béčku?

Reagovat
Busby babes

vsak rikam, ze to neberu jako odstreleni hracu, ale jako prodeje. kritizujes rotaci hracu, kteri prijdou a odejdou.. no a jinde je to podobne. prijde dobra nabidka, trenerovi se nehodi, nepocita s nim... duvody jsou ruzne, ale ti hraci odchazi. v podobnem poctu, jako odchazi od nas...

Reagovat
vodka

ale neodchází hráči, co rok předtím přišli a mají v klubu budoucnost, případně aspoň odchází za víc, než za kolik přišli, případně nebyli fakt vůbec potřeba. U nás kdyby mourinho rotoval trochu víc, tak by si Schneiderlin určitě místo našel, zvlášť když Carrick víc jak další rok už asi nedá.

Reagovat
Busby babes

Morgan proste nepresvedcil. Depay se vubec neprosadil. Za Morgana jsme dostali +- to same, Depay se proste nepovedl.

Morgana je mi lito, doufal jsem, ze se chyti lip. ale prave proto, ze se zas tolik neprosadil mi to neprijde jako tragedie, ze odesel. Mohli jsme ho udrzet do konce sezony, stejne tak Bastiho. Zas jsme jim vysli vstric, to se taky muze hodit.

Reagovat
Busby babes

Arbeola byl starsi, takze logickej odchod, Cheryshev ale myslim celkem i hral, ne? ale nesleduju je, takze zas tolik nevim. ale bylo to znamejsi jmeno.

Reagovat
smazaný uživatel

Cheryshev mal jednu dobru polsezonu, na ktoru od vtedy nenadviazal. V Reale nikdy nehral. Nastupil v pohari z ktoreho potom kvoli nemu Real vyradili

Reagovat
smazaný uživatel

Bartra na to nemal.

Reagovat
Busby babes

jak pisu jinde, duvody odchodu nejsou moc dulezite v tehle debate... aspon dle meho.

Reagovat
smazaný uživatel

ok... cele vlakno nesledujem, len som reagoval na konkretne prispevky.

Reagovat
vodka

každopádně kromě Pepa, který má fakt specifický styl fotbalu, nikdo nebyl z pozice hráče, který je v nejlepším fotbalovém věku, respektive s největší pravděpodobností má to nejlepší před sebou.

Reagovat
nani92

Reagovat
Kovi81

Podle me uz Conte na odchod Salaha nemel zadny vliv.

Reagovat
Whitemedia

Salah byl prodaný dlouho před příchodem Conteho

Reagovat
Busby babes

to jsem si myslel. jak rikam, ej to ale celkem jedno.

Reagovat
B3n

Tak Conte třeba Ivanoviče, Oscara a Mikela, že jo.

Zidane možná Jamesa ?

Reagovat
vodka

Ivanovič byl out, Oscara prodalo hlavně vedení, protože za takovou raketu by ho prodal každý. Mikel je něco, jak když se u nás pustil Fletcher.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

Všechny tři jsem popsal výš. Navíc třeba si nejsem vůbec jistej, jestli by Oscar odešel, být u týmu furt José.

Reagovat
Busby babes

zas druhou ligu by asi hrat nechtel...

Reagovat
B3n

José by nesestoupil.

Reagovat
nani92

Sám si to napísal, Jones môže hrať dobre ale čo z toho keď je stále na maródke a Smalling už mal.byt lídrom a on je stále na sinusoide..a to trvá už pár rokov, však ešte od Safa...nemusia odísť obaja, ale ak namiesto nich príde niekto na koho sa bude dať spoľahnúť, tak s tým nemám problém. Aj Saf hovoril, že emócie musia ísť bokom a treba vedieť kedy nechať koho ísť preč..

Reagovat
Busby babes

predpokladam, ze reakce na vodku?

Reagovat
nani92

Reagovat
Busby babes

ten tym mel mit na titul i pod Moyesem i LVG...

Reagovat
vodka

pod moyesem určitě. Ale pak ta jistá přestavba byla nutná.

Reagovat
Busby babes

ale ta prestavba porad probiha. prisel novej trener no, tim je to dane.

Mel se podrzet LVG a pak by takove zmeny treba nebyly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

kdyz jak mas pocitat s hraci, kteri ti vetsinu sezony zustanou na marodce. To je preci taky tezky.

Smallingovi je 27 a zraneni ho provazi celou karieru. tezko se da cekat, ze se to ted zmeni. Navic letos ani ty vykony nebyly kdovi jake.

Reagovat
vodka

každopádně je zajímavé, jak se ze mourinha - věčného obhájce svých hráčů za každou cenu, který díky mindgames "přenášel tlak z týmu na sebe" stal asi největší kritik vlastního týmu, co pamatuju. A když se zrakvili Jones se Smallingem, tak o obou řekl, že to jsou zranění na dlouho (zlomený prst a smalling chodil s kolenem v ortéze taky jakou dobu) a teď do nich furt rýpe, jak mají být stateční a jak on by na jejich místě hrál. fakt scumbag jak vyšitý...

Reagovat
Busby babes

jo, tohle je divna taktika. mohl/mel by s tim ubrat.

Reagovat
B3n

https://youtu.be/TknTiyIomOg?t=4m26s

Stačí minuta a něco.

Reagovat
vodka

a oblbnout se nechali skoro všichni...

Reagovat
niflheim

Umí Grie7man stopera?

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Kovi81

Nainggolanovi se nechce z Rima do Londyna kvuli pocasia kvulo tomu, ze by zacinal od nuly, uz ho vidim jak jde do Manchesteru

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Drž se chlape

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

mať za spoluhráčov ľudské odpady by položilo aj toho najsilnejšieho jedinca.

Reagovat
nani92

Koeman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DeformFCB

Ty si kkt

Reagovat
vicinda07

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
masina_LFC

clovek sa ide poprechadzat po dialnici a hned ho strcia na psychiatriu...

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa má čo človek prechádzať?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Roy Keane (bývalý hráč Manchestru United): "Keď vidím, že kluby ako Liverpool a Manchester United oslavujú miesto v TOP4, je mi do smiechu. Myslíte, že niektorý z veľkých klubov ako Barcelona alebo Real Madrid oslavujú postup do Ligy Majstrov? Ale no tak... Všetko je o tom, získať trofej. Ľudia hovoria, že postup do Ligy Majstrov je skvelý hlavne po finančnej stránke. Súhlasím, ale len pre kluby ako je Leicester. Ale aby veľké kluby ako Man United, Chelsea či Arsenal oslavovali štvrté miesto v tabuľke??? Hanba vám."

Reagovat
vrabejka

Aby jsme příští sezónu mohli slavit zisk LM musíme se do ní teprve kvalifikovat to je jasné. Keane je kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

kokoti ste obaja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Vráble už nás nech

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

Roy a jeho brek zas. kdo v United oslavuje umisteni v top 4? zas jeho tradicni hejt na United. Je uz celkem trapnej jak je i po deseti letech zhrzenej, ze ho SAF vyrazil...

Reagovat
Grahf

však nikto, lebo tam nie sme

Reagovat
Busby babes

jenze i kdybychom top 4 nakonec dali, tak si nemyslim, ze by to nekdo nejak zvlast slavil. dulezity bude vyhrat EL.

Reagovat
Grahf

však aj tá výhra v EL je dôležitá hlavne preto, aby sme sa dostali do LM. Proste ak sa do LM dostaneme, bude to dobrá sezona, ak nie, tak špatná.

Reagovat
Busby babes

vyhra v EL je dulezita proto, ze se dostaneme do LM a proto, ze to je proste dalsi trofej.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mithro

united rozhodne oslavovat 4. miesto nebude

Reagovat
cristiano.K.

Keanovi by měl někdo říct, že v době kdy hrál on, existovali o dva umělé kluby méně

Reagovat
Malresi

Tak ja PL sledujem od roku 2006, ale dovolím si tvrdiť, že tá súťaž je v posledných rokoch vyrovnanejšia ako v dobách, kedy hral Keano, čiže aj umelé kluby, ale taktiež ostatné kluby robia ten rozdiel, že aj TOP 4 je pre kluby ako Liverpool a Man Utd do istej miery úspech.

Reagovat
cristiano.K.

však právě. Dřív byli tři stále kluby - LFC,AFC,MU. Pak přišli dva zbohatlíci a v Tottenhamu začali odvádět skvělou práci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Kdy dřív ? Kdo byl 4. tým do Big4?

Reagovat
Busby babes

https://en.wikipedia.org/wiki/Premier_League#.22Big_Four.22_dominance_.282000s.29

big 4 bylo oznaceni pro United, Arsenal, Liverpool a Chelsea.

Reagovat
Nihilister

Já to samozřejmě vím, Já jen narážel na záměrný vynechání CFC.

Reagovat
cristiano.K.

Tak ale Kean hrál do roku 2005, takže zažil s umělou Chelsea pouze dvě sezony nebo kdy se ten ruskej mafián odkoupil modrou lůzu. V tu dobu to byla sranda se dostat do LM.

Reagovat
Busby babes

Jones, Pogba, Smalling and Bailly training at Carrington this morning ahead of Celta game. No Shaw, Rojo, Ibrahimovic or Fosu-Mensah.

tak mame 3 stopery.

Reagovat
B3n

Pěkně je José vyhecoval.

Reagovat
Busby babes

tak snad jsou uz v poradku.

Reagovat
B3n

Snad jo. Ale zrovna teď je vážně ten moment, kdy se musí ti hráči kousnout. Přesně tohle, podle mě, po nich José chce. Trošku obětavosti pro tým. V těžkým momentu. Pokud to třeba Mike Smalling zvládne, určitě hodně stoupne v Josého očích. Přesně tohle chtěl docílit těma vyjádřeníma. Stejně jako na začátku sezony s Mkhytarianem, kdy se mu tady za to lidi smáli.

Reagovat
vodka

proti CFC šel Smalling taky do hry ještě zraněný a byl nejhorší hráč na hřišti a snad u 3 ze čtyř gólů...

Reagovat
vodka

když už má někdo hrát, tak kdo je fakt připravený, třeba ten Tuanzebe může dostat šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

Jak se to vezme, no. Já naprosto chápu pohled, kdy do nejdůležitější fáze sezony nechceš dávat na stopera mladýho, nezkušenýho kluka, pokud máš možnost. Navíc já třeba ani pořádně nevím, jestli na to Axel má, resp. Jakej je rozdíl ve výkonnosti oproti ostatním. Ale my samozřejmě přesně nevíme, jak na tom Mike a Jonesy jsou, takže těžko říct. Ale i Tvůj pohled na věc chápu a beru.

Reagovat
Harakan

Přesně. Tohle celý smrdí. Nerozehranej Smalling se kouše v semifinále poháru... Už teď mám z toho zápasu bobky.

Reagovat
Ligter

a jak se vlastně daří Borthwicku-Jacksonovi v těch Wolves?

Reagovat
Busby babes

nijak. nestavili ho, uz je u nas zpatky a hraje za U23 protoze nejak neslo to hostovani ukoncit nebo co.

Chteli pak jeste Pereiru, golmana, ale to uz jsme je poslali do hajzlu, prave kvuli tomu, jak se zachovali k nemu...

Reagovat
vodka

hlavně k wolwes přišel pak lambert, který ho odstřelil, no. hlavně, že to tam teda úžasně vylepšil, s tím kádrem se měl pohybovat výš.

Reagovat
Busby babes

jj.

Reagovat
iamek

Za rezervu hraje CB a nehraji nic moc. Misto toho, aby hral na LB, tak na jeho postu hraje leve kridlo

Reagovat
Busby babes

nemuze hrat za acko. protoze je porad na hostovani ve Wolves. aspon na papire...

Reagovat
iamek

Ja to chapu, ale nechapu, ze v rezerve hraje CB misto LB. Na LB ma slusny potencial. Celkove Butt v rezerve odvadi silene spatnou praci. Oproti dorostu, kde prisel trener ze Spurs, ktery to naopak vytahl neuveritelne nahoru.

Reagovat
Busby babes

tak ono jde spis o to, ze U23 nema utocnika. takze celej rok hraje na hrotu nekdo ze zalohy. A celkove je slabej rocnik.

Naopak ta U18 je ted naslapana. Gomes, Tuanzebe, kterej porad muze hrat za U18, Chong, Williams, Barlow, Bufonge, Gribbin maj slusnej potencial.

Reagovat
iamek

To taky nechapu proc U23 nema utocnika. To je ostuda proste. Tam hraje nekdy Willock, ktery v U18 hral DM a hral tam dobre. Celkove ta U23 ma strasne slabej kadr a nechapu proc tam nehral treba TFM nebo kdyz tolik nehral Young a dalsi. Idealni na rozehrani. LVG U23 vyuzival lepe. U18 vypada hodne dobre a kezby se aspon jeden hrac chytil casem v acku. Slabina je jen v brane. Fojticek a ten Arab dost chybuji. Ted naposled nastoupil uplne jiny golman, ktereho neznam. U Chonga je skoda tezkeho zraneni a u Gomese cekam odchod do Barcelony, protoze spekulace porad jsou a Gomes porad ceka na prodlouzeni smlouvy.

Reagovat
Ligter

dík za info oběma

Reagovat
smazaný uživatel

noa? Všetci chlapci v jeho veku fandili Chelsea kvôli Drogbovi. Teraz samozrejme chce ísť do United.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fotka dresu, keď bol na skúške v Chelsea. Vtedy ale nemohol podpísať zmluvu zo zahraničným klubom, lebo ešte nemal 16 rokov.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím dodať, že mal veľké šťastie

Reagovat
Svatej

kurva

Reagovat
smazaný uživatel

To by ma nasralo, kebyze fandim Vitesse

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mimalu

Reagovat
ondris

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
niflheim

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chuďátko Jidášek.

Reagovat
Mateo16

Bakayoko To je traged

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Kicking off at the start of the 2017/18 EFL season, overseas subscribers will pay the equivalent of £110 per season for the service which will provide coverage of up to 46 live games per club. More than 1,500 matches will be available in HD quality, with iFollow showing every EFL league match live unless that match has been selected by the EFL’s overseas broadcast partners.

Super.

Reagovat
tuny

Moje angličtina není nic moc, ale znamená to, že zaplatím nějaký 4 litry za rok, a když pak bude můj klub pořád vysílat Digi (nebo vlastně jakýkoliv zahraniční EFL partner), tak tento zápas přes tuto službu neuvidím?

Reagovat
Zaschrona

Melo by to tak byt. Nicmene to v pripade z klubu League One nebo League Two u nas urcite nehrozi.

Reagovat
kiwwi

Takže zo všetkých semifinále v Európe pôjde v odvetach o niečo len v tom našom...

Reagovat
SCELO

samozrejme, hra predsta Drawchester United

Reagovat
nani92

nech hráme kdekoľvek a s kýmkoľvek stále si to vieme podmaniť

Reagovat
Lacko_Boh

dec d spirit

Reagovat
nani92

Pancier proti neúspechu

Reagovat
Lacko_Boh

a vkusu

Reagovat
nani92

a Redbullu

Reagovat
Lacko_Boh

518?či iné?

Reagovat
Lacko_Boh

môžem sa venovať svojmu vlogu

Reagovat
Zaschrona

Aneb jen dalsi potvrzeni toho, ze system play-off doma-venku je prezita hloupost. Mnoho lidi si pristi tyden zadny zapas nepusti, mozna krome toho vaseho. Mnohem zajimavejsi by bylo hrat ve skupinach treba 10 zapasu a pak hrat play-off jen na jeden zapas vzdy na stadionu lepsiho tymu ze skupinove faze.

Reagovat
nani92

Reagovat
niflheim

Co mi to jen připomíná

Reagovat
Maresma

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo by zrušit to zpíčené pravidlo o venkovním gólu.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Ondiis

Arsene approves.

Reagovat
blade115

Reagovat
icemike

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

*

Reagovat
TopinB

Reagovat
Zaschrona

To by v tomhle pripade stejne moc nicemu nepomohlo, fakt tezko predpokladat, ze Real nebo Ajax ztrati naskok 3 golu nebo Juve doma prohraje aspon o 2 goly.

Reagovat
M0rb1D4S

Ale pořád máš rozdíl v tom, že Atlético by potřebovalo k postupu 4 branky a Lyonu by stačily jen ty 3.

Reagovat
Zaschrona

Chapu, souhlas, ale na nezajimavosti odvetnych zapasu to nic nemeni.

Reagovat
TopinB

Já myslím, že jo, je rozdíl když ti dá soupeř na začátku gól a ty víš, že musí dat ještě další tři a když víš, že musí dát dva (a má na to třeba 80 minut).

Je pravda, že v tomto případě by to až tak moc neudělalo, ale celkově by to pomohlo, si myslím

Reagovat
Zaschrona

No jo, ale je to o necem jinem, nez na pocatku pisu ja. V drtive vetsine pripadu tyhle odvety jsou brutalni nuda, zapasy o nicem.

Reagovat
TopinB

Jo, já reagoval na to pravidlo o venkovních gólech, jako mnoho tvojich návrhů, tenhle je příliš radikální, aby se udělal na jeden zátah, ze sezóny na sezónu Já osobně souhlasím s Kohoutem, že by stačilo zrušit venkovní gól a uvidělo by se podle toho

Reagovat
Zaschrona

Podle me by ta zmena toho moc neudelala, pokud jeden tym vyhraje zapas 2-0 nebo 3-0, tak tezko druhy zapas neco zmeni, to je fakt malokdy, bez ohledu na to, jestli to je doma/venku.

Reagovat
TopinB

Je to málokdy, ale bylo by to podstatně častějc, kdyby se venkovní góly zrušily

Reagovat
Zaschrona

Na zajimavosti odvet? To temer vubec. Kdyz je prvni zapas 2-0 pro favorita, tak druhy zapas bude pravdepodobne temer vzdy velka nuda o nicem.

Reagovat
TopinB

Ale když první zápas venku vyhraje favorit 1:3, tak když dojde host k favoritovi, a dá gól brzo, tak favorit bude muset zabrat, protože hostovi-nefavoritovi by stačilo vyhrát 2:0, místo 3:1

Reagovat
vilp

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Nihilister

Reagovat
vladis271

Kuci a 2holky. Bol niekto z vad v minulosti, ale je alebo sa chysta do Kanady?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

30.5. odlétám na rok do Calgary. Co bys potřeboval?

Reagovat
smazaný uživatel

Abych byl přesný, do Calgary letím, ale žít mám v plánu v Kelowně.

Reagovat
vladis271

Rocne pracovne vizum? Co vsetko si potreboval vybavit, ako si si nasiel pracu etc....kludne mi do spravy napis ak sa ti chce. Dik.

Reagovat
smazaný uživatel

Napisu ti sz az budu mit chvilku.

Reagovat
vladis271

Reagovat
patas92

Závist. Já vízum nedostal

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, loterie. Ale tak za me lepsi nez ten zpicenej "kdo driv prijde, ten driv mele" system co byl driv a porad je na Zelandu. Proste jen vyplnis zadost a cekas. Zadny stres s vyplnovanim picovin na cas nekdy ve dve rano...

Reagovat
patas92

Jj, Zeland taky fail...Než sem se tím zalagovaným formulářem proklikal na konec, tak to bylo samozřejmě obsazené. Btw proč zrovna Kelowna? Máš tam už domluvenou práci?

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel jsem hory, takze BC nebo alberta. Nechtel jsem uplnou prdel, takze Van, Calgary nebo Okanagan. V calgary je kosa a ve Vanu furt chcije. Ale uvidim, zatim mam jen robotu v sadu, takze pokud bych sehnal kvalifikovanou praci ve Vanu nebo i Calgary, tak mozna skoncim tam...

Reagovat
patas92

(jak tak o tom mluvíš, tak mě to zas začíná srát)

Reagovat
vladis271

Zrovna dnes v rádiu dávali, že Kanada má jednu z najstraších populácii na svete a aby zachovali súčasný hospodársky rast budú sa musieť otvárať emigrantom. Čiže nvm ako to momentálne funguje s tými žrebmi ani aká je šanca, že ťa vyberú (snáď mi to tu priblížite guys. ). Kanada je krásna krajina a začína byť okolo nej veľký hype ako kedysi okolo GB. S tým, že ostrov nebola pekná krajina asi nikdy. Navyše má láka to jednoročné vízum. Nie je to ani veľa ani málo. Ideálne. 3 mesačne pčoviny v USA nech si nechajú pre Mexičanov.

COYS

Reagovat
patas92

Nevím, jak to je u vás, ale v ČR je ta kvóta 1000 míst a zájem je cca 3x větší. Pošleš tam žádost a oni z nich pak průběžně losujou. Když tě vyberou, tak máš tuším 30 dní abys jim dodal všechny papíry, zaplatil nějaký poplatek a podle toho pak to vízum dostaneš nebo ne (ale většinou už máš vyhráno, pokud tě vylosujou).

Reagovat
vladis271

A ako často môžeš podať tú žiadosť? Plus akou formou sa zháňa práca?

Reagovat
patas92

Můžeš tuším kdykoliv, ale pro letošní rok se začalo losovat v prosinci a pro ČR zbývá už jen posledních 9 míst.

Reagovat
patas92

A práca nevím, to se zeptej Kohouta, já se nedostal, takže sem ani nesháněl.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdarec. Vidím, že diskuse tu ještě žije, tak ti to napíšu sem.

Začni tím, že se podíváš na http://www.cic.gc.ca/. Tady najdeš všechny relevantní informace. a vlastně tady probíhá celá procedura žádání a udělování víz.

Ve zkratce je to tak, že si zjistíš, kdy se otvírá a zavírá Pool do kterého jsou v daném časovém úseku nahrávány všechny žádosti a formou loterie se z nich losuje. První věc je teda vytvoření aplikace, kde vyplníš základní informace o sobě, vytvoříš si profil a získáš GCKey, přes který se přihlašuješ. Pokud tě vylosují, tak máš cca 20 dní na to, abys uploadoval všechny požadované dokumenty, zaplatil poplatek 250CAD a pak čekáš na POE letter, kterým tě zvou ke vstupu do Kanady. V tu chvíli máš 365 dní aby ses dostavil na hranice s Kanadou a požádal o Work Permit, opět se všema dokumentama k předložení. Pokud vše proběhne bez zádrhelu, tak dostáváš pracovní povolení na jeden rok.

Co se týče práce, tak na CIC.CG je i job bank, kde jsou inzeráty ze spousty job webů. Jinak klasicky indeed, craigslist, monster, workopolis, workbc atd. Záleží taky co hledáš. Na FB jsou skupiny čechů a slováků, kteří si snaží vzájemně pomáhat a i tam se dá najít facha a hlavně spousta rad.

Reagovat
vladis271

chápem to správne, že ak si vylosovaný tak work permit je potom vlastne len formalita (teda asi ak nemáš kriminálnu minulosť etc.) A teda máš rok na požiadanie o WP od momentu kedy dostaneš ten list. Hranice Kanady sa berie aj veľvyslanectvo Canady v danej krajine predpokladám A teda tých 365 dní dostatok času na získanie práce pred fyzickým vstupom do krajiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, to chapes zle. Work permit officialne neobdrzis pred vstupem do Kanady. To znamena proci shanis driv nez dostanes Pracovni povoleni. Coz celou vec lehce komplikuje a dodava na stresovosti. Spousta lidi resi praci az na miste. Ja uz praci shanim vic jak mesic, ale protoze se snazim o inzenyrskou pozici, tak to neni uplne easy. Bulharinu na to abych mel na najem a neco do huby uz ale mam. Porad ale shanim neco lepsiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom USA, ale do Kanady se mám v plánu taky někdy podívat.

Reagovat
Miguel19
Reagovat
smazaný uživatel

Veď to pošleme obratom za Lukakua

Reagovat
blade115

Navíc to mají v eurech...

Reagovat
spider_8

Prý za něj máme požadovat 150 To chce celkem koule říct si o takovouhle částku za 28letého hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Víc? buďte rádi za 90

Reagovat
Zaschrona

Za hrace v takovem veku a s takovym pristupem k praci... hodne pohadkovy, da-li se tomu verit...

Reagovat
kvasha16

akyze to ma pristup k praci?

Reagovat
Zaschrona

diskutabilni

Reagovat
kvasha16

no, co viem tak treningy neflaka, ked hra vacsinou neflaka.. akurat mal jeden problem s meirnou nadvahou pred zaciatkom minulej sezony, nic hrozne

Reagovat
Whitemedia

Psalo se o 120 milionech.. tahle částka je docela zklamání

Reagovat
Busby babes

http://www.bbc.com/sport/football/39798344

zajimavej navrh. zmena systemu poradi na penaltach.

Reagovat
Zaschrona

Konecne.

Reagovat
niflheim

400. za ten náš lazaret

Reagovat
icemike

Batshuay, Traore, Abraham, Solanke....Ale i tak se mluví o Mega nákupu... Škoda, Conte by mohl jít trochu proti proudu a někoho si během přípravy vychovat

Reagovat
Busby babes

Conte si nebude chtit koupit uspech...

Reagovat
smazaný uživatel

nezvladas

Reagovat
Busby babes

Reagovat
RonaldinhoCFC

Traore nejspíše dostane sanci jako jediny, ostatni hostovacky nebo prodej.

Mel by taky odejit William, kterého by nahradil Sanchez nebo nejaky jiny podobnych kvalit.

Costa lukaku bude vymena hrace za hrace

Mluvi se i o stoperovi, kteremu udela misto zouma

Jednoduše v každé řadě se nejspíše bude měnit hráč, což je uplne vpohodě

Reagovat
Mastný Chobot

hehe

Reagovat
Svatej

Vyser se na to a pojd k nam taky.

Reagovat
haracky

Reagovat
Mastný Chobot

hehehe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

WilliaN .. N .. N .. N

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Ja si taky furt rikam, proc to nutne musime na silu rvat pres nejakej velkej nakup, kdyz mame takovou bestii jako je Abraham v tymu.. Tenkrat se jevil jako mega hrac Kakuta, poslali jme ho doprdele, potom McEachran, ted to vypada na Loftus Cheeka a za dva roky i Tammy... achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Daň za kupovanie úspechu...

Reagovat
Miguel19

Takže do sezony jít s dvojkou Abraham a Solanke nebo jak?

Reagovat
Svatej

Lukaku Abraham, Costa Abraham, Morata Abraham, je mi to fuk. Tammyho chci v tymu proste

Reagovat
smazaný uživatel

mas ho nasledovaneho? Ja som kusok videl, ale moc ma neoslovil.

Reagovat
Whitemedia

Tak jeho hra nikdy nebude líbivá, ale branky bude střílet všude.. já bych ho v příští sezoně viděl rád někde na hostování v PL, hrát znova v druhé lize by u něj byla ztráta času..

Reagovat
smazaný uživatel

Aby dopadol ako Bamford?

Reagovat
Whitemedia

Uplne jiny typ hrace...

Reagovat
smazaný uživatel

A čo to s tým ma čo spoločné? Kluby v PL nebudú predsa skúšať šťastie s neovereným hráčom v lige, navyše mladíkom a hlavne nie kmeňovým hráčom. Keby sme ho na hosťovanie v rámci PL poslali s klauzulou, že musí odohrať nejakú porciu minút, zaplatili by sme si za to, tak v pohode, ale len tak ho niekam poslať, ako Bamforda do CP, je nezmysel.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Zaschrona

Lukaku k vam za 100, vy nam nechate Batshuayiho za 25 a Solankeho zadarmo po konci smlouvy. Deal?

Reagovat
Mimalu

tak Solankeho si za těch 8 mega nebo kolik to bylo za výchovné klidně vemte, tam vám nikdo nebrání, za Michyho přihoďte ještě tak 5 míčů a vzhledem k tomu že Lukaku snad ještě pořád není splacený, tak i tam by se šlo s cenou dolů...

Reagovat
Zaschrona

Ja to prave myslel tak, aby to slo u Solankeho i bez te kompenzace. A teda, pokud si dobre pamatuji urcite spekulace behem nakupu Romela, tak uz by to splacene byt melo cele, melo to byt rozlozene do splatek do tri let, coz uz by teda melo byt hotove. Navic, i kdyby splaceny teda nebyl, tak nevim, proc by mela jit cena dolu. Everton ty penize nepotrebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Boha jen to ne to bych vam spis poslal Tammyho na rozehrani stejne jak Romela, ale tentokrat radsi s nejakou buyback klauzuli

Kazdopadne moc dobre vim, jak se k tomu postavite, ale vic jak 65 za Romela dat nechci, takze se dej vule bozi

Reagovat
Svatej

A hlavne ne vam dat Batsmana pod cenou, Solankeho zadaco a Romela preplatit za 100 mega, to by byla.naprosta uchylarna, u ktery me jen samotna predstava privadi vztek do zil.

Reagovat
Zaschrona

To pochybuju, ze o takovy prestup by u nas byl zajem. Depay dost mozna u nas neskoncil prave kvuli tomu, ze Lyon MU nabidl buy-back klauzuli. A pokud prodame Romela za velke penize, nejake nakupy, kde hlavnim smyslem ma byt vam rozehrat dalsiho hrace, to fakt ne.

A teda - nevim proc by 25 za Batshuayiho melo byt nejak extra pod cenou, vsak toho u nas moc nenahral. Ale mozna je dnes uz trh tak divny, ze vydelate i na hraci, ktery u vas skoro nehraje a dokonce ani nehral nikde na hostovani.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je skvelá správa pre kluby, ktoré potrebujú útočníka. Najmä teda Traore a Michy.

Reagovat
Kenneth

Vy urcite.

Reagovat
blade115

Traoré je ale stejně lepší na křídle. Abraham by šanci jednoznačně dostat měl, ale proboha... Má za sebou první úžasnou sezónu v Champu, to je docela šílený jít s ním do sezóny jako s dvojkou. Michy očividně nebyl Conteho nákup a Antonio o něj moc nestojí. Solanke jde v létě pryč a je to jen dobře, takhle šílený plat už jsme dali RLC a ne že by to za to úplně stálo...

Možná by bylo nejlepší, kdybychom měli trojici - hlavní útočník (Costa/náhrada), Michy a Abraham. Tam by dost možná dostal Tammy ještě víc příležitostí než Batshuayi, ale v případě nouze by tu pořád ještě někdo o něco zkušenější byl.

Uvidíme, každopádně to bude zajímavé léto. Já jen doufám, že to nedojebeme něčím jako Lukaku, Bakayoko a třeba Van Dijk, to by bylo docela na mašli...

Reagovat
Miguel19

Bamford měl taky nějakou super sezonu ne? A kde je teďka..

Reagovat
smazaný uživatel

jeden drahý útočník prostě přijít musí, o tom žádná. Spíš abychom dokázali udržet Michyho jako dvojku, a jestli ho Conte udržet chtít vůbec bude...

A na redditu hodně lidí chce Belottiho. Vůbec ho neznám, ale nevypadá špatně. Přece jenom je z Itálie a nemusel by být tak drahý jako Lukaku

Reagovat
Miguel19

Myslíš?

Andrea Belotti se zatím z Turína do Chelsea nestěhuje. Londýnský klub údajně za žádaného útočníka nabídl 60 milionů eur plus možné bonusy ve výši dalších 40 milionů, ovšem Granata tuto nabídku odmítli. (football-italia.net)

Reagovat
smazaný uživatel

No teď vidím, že má 100 mega release clause a United ho chtějí taky. Ale je mi to jedno, pokud ho Conte bude opravdu chtít a udělá z něj hvězdu, klidně ať si stojí kolik chce.

Reagovat
Miguel19

"Naše peníze to nejsou a my to neplatíme"

Reagovat
smazaný uživatel

tak to sa celkom divim.

Ak by mal robit dvojku v style Michyho, tak mu staci aj to co nahral v Champe, ved ak sa nedalo s Costom, tak hral F9 Hazard ci kto...

A co by bolo na maslu s tymi troma hracmi akoze?

Reagovat
blade115

Hrálo no, jenže to další rok nebude úplně možný, až přibudou zápasy v LM. Bude se chtě nechtě muset rotovat víc, svůj herní čas by si tam rozhodně našel. Ale je to otázka no, jestli by pro něj nebylo jít hostovat někam do Německa nebo v rámci PL.

Na mašli by bylo to, že Lukaku je nechutně předraženej, přitom ani nepatří mezi světovou špičku na své pozici. Na trhu jsou podle mě daleko lepší varianty. Bakayoko je tragéd, někteří lidi ho tu chtěli místo Matiče, ale on rozhodně není v ničem lepší. Navíc za 40 mega, hnus. Ani tu pozici tak bytostně posílit nepotřebujeme, pokud se bude víc využívat Fabregas a Chalobah. No a VVD je sice super hráč, ale naprostá zbytečnost (navíc taky dost drahá), když Conte rád hraje svou stabilní trojku a navíc máme Akého s Christensenem a případě Zoumou, kteří mají minimálně stejně tak velký potenciál. U nás to je celé jen o tom dát někomu šanci. Nic víc.

Nevím no, možná se prostě jen nechci smířit s tím, že odteď se bude za každou hvězdičku dávat tolik prachů.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku je ale špička v PL. Neviem, ako si predstavuješ, že má byť svetovou špičkou, keď hrá v nejakom Evertone. ,,Gólov v lige" dal ale porovnateľne s tými svetovými hráčmi (Suaréz, Higuaín, Lewandowski, Aubameyang, Cavani), ktorých máš asi na mysli.

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=2454846.html

Novšie zhrnutie som nenašiel, ale tie čísla má vynikajúce.

Reagovat
blade115

Právěže tou světovou špičkou by se měl stát až v top klubu. On góly nějakým záhadným způsobem dává často, to mu rozhodně neberu, stejně tak je to kvalitní hráč. Ale když už bychom měli lámat přestupové rekordy, tak teda nevím, jestli právě kvůli Lukakovi...

Ono teda u nás to je podle všeho bitva dvou hegemonů uvnitř klubu. Emenalo chce Lukaka, Conte Moratu. Já pevně doufám, že vedení dá přednost někomu, kdo s tím týmem bezprostředně pracuje a kdo by měl nejlíp vědět, který hráč se mu nejvíc hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Chcel som ti len ukázať, že Lukaku momentálne stojí za tie peniaze a nie že nie. Okrem tých čísel je to nákup v rámci ligy, takže aj to s tou cenou spraví svoje. Ale ak chce Conte priviesť Moratu, tak by som bol rozhodne radšej za túto variantu. S tým sa dokážem stotožniť. Ale asi to nie je beštia ako Costa.

Reagovat
smazaný uživatel

Smolova by už mohol niekto vykúpiť z Ruska, nech je viac na očiach. Skvelý hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

ok to chapem.

Reagovat
vitasrp

Tragéd

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Zaschrona

Ronald Koeman: "Look, I have two dreams. Coach of Netherlands is the first. That possibility was there but my contract with Everton has kept me. The other dream is to one day coach of Barça. That's the truth. But now I fully focus on Everton and will remain so. I say one day, because I'm at Everton and we have a powerful and exciting project. We will strenghten the squad to try to reach the Champions League next season."

Ok, radsi ocekavam, ze tohle leto zas dopadne hodne mizerne: mam pocit, ze cim vetsi jsou u nas ocekavani, tim to pak hur dopada.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
FUnk

nevi... IN

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro Rodriguez neboli Pedrito je velky sympatak

Reagovat
vladis271

http://hnonline.sk/slovensko/955266-prvy-prieskum-v-banskobystrickom-kraji-zupne-volby-by-jasne-ovladol-kotleba

banánistán po**baný

Celá koalícia s opozíciou tartlíkujú o tom ako sa dohodnú na ejdnom kandidátovi proti Kotlebovi. Čísla ukazujú, že ak by to spravili porazili by ho. Lenže sú tak zaujatí mocou, že to neurobia a nechajú to radšej Kotlebovi než by sa spojili v jednom kraji. Vjednom jedinom kraji, tam kde vypuklo SNP. Choďte do četa vy smažka neschopná.

Reagovat
Lacko_Boh

Kanada?

Reagovat
vladis271

Reagovat
Lacko_Boh

Kamarát by sa na teba nahneval, nechce aby nefašistický slováci odchádzali Ja to chápem, dobrodružné srdce

Reagovat
Swarley

v tomhle případě dobrodružná Kanada, to neví, co je čeká..

Reagovat
vladis271

Bohužiaľ ani nie. Ja sa ľahko nadchnem pre čokoľvek ale veľmi rýchlo ma to prejde. Šance, že o rok budem v Kanade, no nvm nevidím to veľmi ružovo.

Dokonca už som aj Paľa volal do GB ale neodpísal mi ten kktko.

Ja bych fakt potreboval na niečo takéto wingmana. Nemám asi dosť železné gule na to sadnúť a ísť sám.

Ale chcel by som, kua strašne by som chcel.

Reagovat
Mastný Chobot

počkaj, kým nás s Lacom vyhodia zo školy (4 týždne max) a sme tvoji

Reagovat
vladis271

Reagovat
Lacko_Boh

ja skoncim v londone skor ci neskor, aspon na par rokov laska proste. Mozno je to tym ze som toho moc neprecestoval (Kanade by som sa fakt nebranil ) ale som viac Londyncan ako Trencan

Reagovat
Mastný Chobot

mám to takisto vo vzťahu s Londýnom. London vibes je to najlepšie. Nechápem, kam by chcel Alexis preč odtiaľ.

Reagovat
cejen13

Ale je tam nechutně draho.

Reagovat
mul

za predlzeny vikend tam vie clovek slusny pocet libier otocit

Reagovat
J0EL

*odovzdat (urcite nie otocit )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Nešiel by som voliť 0.3 To má potom veľký význam, keď potom reálne je volebná účasť do VÚC ani nie 25 %. A kotlebovci toho svojho trtka voliť pôjdu, tí, čo nepôjdu, sú tí ostatní, čiže aj keby sa ostatok spojil, tak si nemyslím, že vyhrá niekto iný.

Reagovat
kiwwi

https://refresher.sk/43147-Slovensko-aj-Cesko-patria-k-najrasistickejsim-krajinam-Europy-V-testovani-nedopadlo-dobre-ani-USA

Co by si chcel od tak rasistickeho naroda...kazdopadne Cesi su na tom najhorsie v celej EU

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že byhc to chtěl zpochybňovat, ale třeba Srbové a spol. jsou pověstní svojí rasovou snášenlivostí. Každopádně tak jako tak je to reálně prostě hroznej průser.

Reagovat
minoLFC

Ale tu kravinu s jednokolovou voľbou vymyslela koalícia. B kraj je tým pádom jasný, ale hrozí zvolenie fašistov ešte v dvoch krajoch vďaka jednokolovej voľbe.

Reagovat
Mastný Chobot

500. pre vlada

Reagovat
Lacko_Boh

ty si neskutočne falošný, včera mi v maily vypisuješ aký je to s prepáčením (citujem) "*****" a teraz ho tu hypuješ.

Reagovat
Mastný Chobot

*pre vlada v Kanade

Reagovat
smazaný uživatel

mail? nechcem vediet ako ste komunikovali predtym, chudata holuby

Reagovat
Mastný Chobot

holuby sú istota, kým Danko nie je ornitológ

Reagovat
Lacko_Boh

nehnevaj sa na mna ale toto uz co je...

Reagovat
smazaný uživatel

jak se chtěl pochlubit, že si s chobotem posílá maily

Reagovat
Lacko_Boh

I'm a Nigerian Prince and I need 200$ to pay my lawyer to get my bonds out of the bank in Switzerland that is worth 350,000,000. I will grant you 1,000,000$ for your effort

Reagovat
smazaný uživatel

Vlado je nigerian prince? Nějaká šifra?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Vrchol nechutnosti a nevkusu.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Ozil potvrdený, už sa čaká len na Wengera

Reagovat
Nikikrew

?

Reagovat
Coutinho10

kdo nevidel highlighty tohodle kola a chtel by se podivat na zpracovani od CT Sport, tak premiera dnes ve 23:20

http://www.ceskatelevize.cz/porady/11843317118-premier-league/217471291127201/

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele