Premier League v kostce (32. kolo)

12.04.2017, 19:26
Názory a komentáře
Věčně čtvrtí, říkali. Co by teď Arsenal za tuto "jistotu" dal. Anebo naopak? Dočkají se snad fanoušci Gunners odchodu Arséna Wengera, pokud francouzský manažer klubu nezajistí účast v Lize mistrů? Na hřišti Crystal Palace to byla zase jednou tragédie, Arsenal prohrál čtvrtý venkovní zápas v řadě a na ono oblíbené čtvrté místo ztrácí celých sedm bodů. Bon voyage, Arséne?

Vzpomínáte, jak nad Hawthorns létaly letadla s nápisem "Wenger Out" a vzápětí vzlétl naopak letoun, který Francouze podporoval? V Selhurst Parku to bylo dost podobné. Pro legendu Arsenalu je však smutné, že zatímco na hřišti WBA nebylo jasné, kdo transparenty vyslal na oblohu, tentokrát o pozadí pokřiků nebylo sporu. Gunners posílali svého šéfa z klubu pryč, zatímco fanoušci Crystal Palace zpívali posměšné "We want you to stay, Arséne Wenger, we want you to stay."

Ofenzivní letka Zaha - Benteke - Townsend byla asi to nejlepší, co uplynulé kolo Premier League nabídlo, ale krásné akce byly k vidění i od jiných londýnských celků. Skvěle zahráli pod vedením Sona či Alliho Spurs a dařilo se i Chelsea, jejíž Eden Hazard má rovněž náramnou formu. Tak náramnou, až to vypadá, že si lídr tabulky spolu s Tottenhamem povleče sedmibodový rozestup až do konce sezóny. Ani omylem to totiž nevypadá, že by jeden nebo druhý tým měl ztratit jakékoli body.

Dole to naopak začíná vypadat na souboj dvou týmů. Sunderland ztrácí na záchranu deset bodů, v Middlesbrough spíš spadne bomba, než aby domácí dali gól, naopak Crystal Palace s West Hamem se od sestupových pozic vzdálily. Kdo si tedy vytáhne onoho třetího černého Petra? Hull, nebo Swansea?
Zápas 32. kola: Everton - Leicester

Třicet vteřin, 1:0. Deset minut, 1:2. Zápas loňského mistra v Goodison Parku měl raketový začátek, který si před každým úvodním hvizdem přeje většina nezaujatých diváků. Celý první poločas byl excelentní, protože Everton na obrat Leicesteru zareagoval dokonale a ještě před pauzou už zase vedl. Na konečných 4:2 pak po pauze uzavíral dvougólový hrdina zápasu Romelu Lukaku.


Sestřih z Match of the Day od BBC a mnoho dalšího si můžete prohlédnout zde.
Gól 32. kola: Roberto Firmino

Až příchod brazilského dua vytáhl Liverpool z bryndy. Coutinho vyrovnal a Firmino fantastickým gólem skóre otočil. Během pouhých dvou minut! Přitom to bylo veskrze jednoduché - Wijnaldum za půlící čárou postřehl Firminův náběh, poslal mu vysoký míč a pak bang! Rána ve stylu Jamieho Vardyho pod břevno a Grant plachtil marně.


Zákrok 32. kola: Simon Mignolet

Že by se z gólmana na odpis stal hrdina? Pro zápas se Stoke City rozhodně. Simon Mignolet toho na bet365 Stadium příliš nepochytal, ale jeho dva zákroky mají cenu tří bodů. Ten skutečně vítězný zákrok předvedl už za vedoucího stavu pro Liverpool, kdy reflexivně vytrčil koleno proti ráně Berahina z bezprostřední blízkosti. Paráda.


Hráč 32. kola: Son Hueng-min

Byl dokonce blízko hattricku, v jedné vyložené šanci ale selhal a pak nastřelil břevno. Přesto měl Son Hueng-min stěžejní vliv na výkon Tottenhamu a jeho vysokou výhru 4:0 nad Watfordem. Zdá se, jako by mu absence Harryho Kanea prospívala, hrál lehce, nekazil a na své poměry se zlepšil i v zakončení. Dal dva parádní góly a na další nahrál Allimu.


Břídil 32. kola: Ahmed Elmohamady

Neděle ráno, za chvíli zápas a kocovina jako blázen. Tohle asi spousta z vás dobře zná, jenže v 1.A třídě se to ještě nějak skousne. Nechci nařknout Ahmeda Elmohamadyho z porušení životosprávy, ale egyptský zadák skutečně chvílemi vypadal jako po večírku. Při vlastním gólu působil, jako by ani o míči nevěděl a troufám si říct, že fotbalista s nabystřenými smysly by na brankové čáře s trochou štěstí mohl zabránit i trefě Agüera. Elmohamady by ji nezastavil, ani kdyby střela šla dvakrát pomaleji...


Hvězdy 32. kola dle WhoScored.com

1. Andros Townsend (Crystal Palace) - 9.25
- gól, vybojovaná penalta, 3 střely, z toho 2 na bránu, 4 klíčové přihrávky, 4 úspěšné průniky

2. Son Hueng-min (Tottenham) - 9.22
- 2 góly, asistence, 6 střel, z toho 2 na bránu, 2 centry

3.Kevin Mirallas (Everton) - 9.05
- 2 asistence, 4 klíčové přihrávky, 5 úspěšných průniků, 5 centrů, z toho 3 přesné
Ideální sestava 32. kola

obrázek

Autor: Víťa Horák

Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Kde je Simon Mignolet? Inu, belgický gólman předvedl výtečné dva zásahy, které by vyhrály zákrok kola asi skoro pokaždé, jenže Fraser Forster měl zákroků třikrát tolik, celý zápas na hřišti West Bromwiche byl úžasný a třeba v nastaveném čase se vyznamenal hned dvakrát. Excelentní výkon.

Je fuk, jestli hraje podle mnohých nejlepší pravý bek Premier League Kyle Walker, nebo jeho náhradník Kieran Trippier. Ten totiž předvedl proti Watfordu výkon, jímž by hvězdného soka s klidem vyšoupl ze sestavy. Kromě jedné asistence připravil kolegům hned pět dalších šancí. Marcos Alonso byl na levém kraji obrany Chelsea také neustále roztahaný po celé délce a navíc vstřelil parádní gól z přímého kopu.

Podruhé v řadě je v sestavě kola Phil Jagielka, leč tentokrát mu k tomu nepomohl jen výtečný defenzivní výkon. Proti Leicesteru totiž pomohl taky v ofenzivě - jeden gól dal a u druhého asistoval Lukakuovi vyhraným soubojem po standardce. Zato James Collins zářil výhradně vzadu, který držel obranu Kladivářů proti Swansea pohromadě, odklidil hned dvanáct míčů a jednou odpravil balón takřka z brankové čáry.

Po kratší odmlce předvedl výtečný výkon N’Golo Kanté. Zase připomínal stroj na odebírání míčů a k tomu přidal nádhernou asistenci na Hazardův gól. Ve středu pole pak na Etihad Stadium zářil Fabian Delph. I on vybojoval víc míčů než kterýkoli záložník City a blýsknul se parádním gólem. Návrat do sestavy si dokonale užívá a oproti Tourému nabízí pohyblivější alternativu.

V pondělí v Premier League létali Orli, a to doslova. Po těch pravých však na trávník vpadli další dravci - Wilfried Zaha potvrdil úžasnou formu, nahrál na dva góly a neustále pronikal do obrany Arsenalu. Özilovi dal navíc jesle patičkou. Andros Townsend měl prsty dokonce ve všech třech gólech. První sám dal, další připravil průnikovou přihrávkou právě na Zahu a nakonec vybojoval (a trochu nasimuloval) penaltu.

V ofenzivě byla skutečně veliká konkurence. Nominaci by si zasloužili Hazard, Sterling i Mirallas. Nejlépe ze všech však zahrál Son Hueng-min, hráč kola. V útoku pak dostal před další hvězdou Evertonu Romeluem Lukakuem přednost nestárnoucí Zlatan Ibrahimović. Jeho přínos pro leckdy impotentní Manchester United je naprosto klíčová, v Sunderlandu zazářil gólem a asistencí.
Statistické okénko 32. kola

- Arsenal ztrácí na Tottenham 14 bodů; to se stalo naposledy 5. května roku 1963

- Arséne Wenger prohrál čtyři venkovní ligové zápasy v řadě; vůbec poprvé na lavičce Arsenalu

- Sunderland nedal gól už 675 minut, přestože za tu dobu vyprodukoval 79 střel

- Manchester United drží nejdelší neporazitelnou sérii v top 5 evropských ligách; přemožitele nenašel už 21 utkání

- Crystal Palace doma porazil Arsenal po téměř 38 letech a třinácti neúspěšných pokusech
Nejvtipnější momenty 32. kola

1. Wenger. Out. Bleacher. Report.



2. Netřeba komentáře

3. Nechutný projev hooligans

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (552)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Arsenal ztrácí na Tottenham 14 bodů; to se stalo naposledy 5. května roku 1963

Reagovat
popltak

Ale pořád budou Tottenham větší klauni.

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim si

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Arséne Wenger - vyhořelý trenér, který neví že je vyhořelý trenér

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak, když se sejde egoistický trenér a vedení, které se nestará, dokud neuvidí schodek v účetnictví.

Reagovat
smazaný uživatel

prej bon voyage. spis au revoir senile debile.

Reagovat
Fairplay

To je docela hrůzná bilance pro útočníky, že v sestavě roku dle počtu nominací bude Ibra, co má dvojnásobný počet big chance missed proti komukoli jinému v Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan hral objektivne velky hovno.

Reagovat
masly008

Takže teď se nasimulované penaltě říká vybojovaná jo. Tak to je suarez největší bojovník.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná přihraná, ale 100% pískatelná, protože byl Martinez pomalý. Hádám, že sis nestěžoval, když ještě horší penalty pískali před pár měsíci pro Arsenal nebo jak jste dávali góly rukama.

Reagovat
gocii

ale tohle nebylo přihrany, golman tam šel dobře a hráče se vůbec nedotkl, takže to je uplně mimo, ne že by se to nějak dotklo výsledku, akorát by ten třetí padl jinak

Reagovat
smazaný uživatel

nešel tam dobře, na balon nedosáhl a akorát vletěl do cesty Townsendovi, kterej sice začal padat o trochu dřív, ale ten kontakt by tam byl i tak

Reagovat
Robertson

..."kontakt" tam bol,akurát že od kokotka Townsenda do Martineza... http://arsenalist.com/f/2016-17/crystal-palace-vs-arsenal/andros-townsend-dive-to-win-penalty.html

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně stejně by spadlo 10/10 hráčů, když ti gólman nabídne svoje ruce pod nohy, tak bych chtěl v dnešní době vidět někoho, kdo nespadne, protože to je penalta zdarma.

Reagovat
Robertson

Však nech padajú,podstatné je,aby za to boli potrestaní všetci zainteresovaní.Veď ten chujko v čiernom,to mal,ako v prvej rade divadla,a aj tak to pískol zle.Schválne?Neplačem nad "nespravedlnosťou",to,že tam Martinez išiel zbytočne,je jasné,lopta išla v "ostrom" uhle od brány,a zvnútra to istil Bellerín.Nesúhlasím len s Tvojím krivým pohľadom,100% pískateľná nebola,pretože kontakt by tam v žiadnom prípade nebol,keby ten zmrd schválne a jednoznačne nenakopol nohou do brankára.Podstatné sú fakty,a ak má hocičo svoje nastavené pravidlá,musí byť ich porušenie,nespoliehajúc sa na ľudský faktor,jednoznačne vyhodnotené akýmikoľvek dostupnými technickými prostriedkami...video!

Reagovat
TopinB

No, ale on tam ty pracky dal. Townsend padal už předtím, ale Martinez míč netrefil, trefil Townsendovi nohy, nedovolený kontakt, protože Martinez se míče nedotkl, Townsend jo. Není poviností útočícího hráče vyhnout se debilně vysunutým končetinám soupeře. To, že tam Townsend "schválně" zakopnul o Martineze vůbec, ale vůbec nehraje roli.

Prostě penalta.

Reagovat
masly008

on se nemusí vyhýbat,ale podívej se co dělá s pravou nohou,on s ní nepokračuje rovně,ale dává jí od sebe do golmana aby tam byl kontakt,to je jako by do tebe někdo naskočil a chtěl faul,to p´řece nejde.ty mu nemusíš uhýbat ne?golman mu jeho dráhu nepřerušil on do golmana lehce kopl.

Reagovat
Robertson

To snáď nemyslíš vážne...bez invektív,pusť si to video niekoľkokrát,prípadne si ho postupne stopuj.Tak ako píše masly008,bol to schválny pohyb,bez ktorého,by dotyk s gólmanom nebol!Neriešme prosím hlúposti,ak by som túto situáciu mal posúdiť voči akémukoľvek klubu,bude rovnaká!

Reagovat
TopinB

No právě jsem se na něj díval asi 4x, ale furt nevidím, to co ty chceš abych tam viděl. Martinez se ho už rukama dotýkal ještě než "vykopl". Přihrál to jako svině, ale kontakt tam byl, od Martineze, penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Forsterov výkon som nevidel, ale treba spomenúť, že Mignolet by si zaslúžil tiež nomináciu. Predviedol svetový výkon.

Reagovat
Trand

Kde je Simon Mignolet? Inu, belgický gólman předvedl výtečné dva zásahy, které by vyhrály zákrok kola asi skoro pokaždé, jenže Fraser Forster měl zákroků třikrát tolik, celý zápas na hřišti West Bromwiche byl úžasný a třeba v nastaveném čase se vyznamenal hned dvakrát. Excelentní výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba to aj tu v diskusii .

Reagovat
smazaný uživatel

Lol Ibrahimovic pred Lukakem

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger a Big Sam... Jeden nechava hrace, aby se pripravovali sami a bere za zo miliony tydne, a druhy zas korupci pri prestupech. Pak ty tymy nemaji hrat, tak jak hraji. Oba dva arogantni bezpateraci

Reagovat
smazaný uživatel

UNBEATEN

Reagovat
Swarley

Wenger se svým nástupcem

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=o9OIT1UPE0I arsenal fan tv nejlepší prostě

Reagovat
Edgewalker

Ve které africké zemi se to vůbec natáčí?

Reagovat
tunkic

ty budes taky skrytej fanousek Arsenalu, kdyz porad projizdis jeho stranky a kazdej tvuj koment je na nej smerovanej, co Owny 2.0?!

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Snad im to Atleti vratia na ihrisku

Reagovat
NickyZabaleta

Epic fotka

Reagovat
smazaný uživatel

WENGER OUT!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Jen jeden hrac Evertonu, kampan!

Reagovat
Zaschrona

Everton will try to sign Virgil Van Dijk in the summer, but are reluctant to match the £55m asking price. (Liverpool Echo)

Ok.

Reagovat
blade115

Tak jestli bude někdo tak mimo, že vám dá nějakých 80 mega za Lukaka, tak proč ne... Rooney, Siggy, VVD a třeba konečně v tabulce poskočíte. Jen ať je ta konkurence co největší.

Reagovat
Zaschrona

Proc mimo, vsak jde o nejlepsiho strelce v lize, kteremu bude za mesic teprve 24 a jeste ma dva roky smlouvu, ma HG status. Chapu, ze ho treba nekdo do tymu nechce, zvlast za tyhle penize, ale tezko si lze predstavit, ze by mel v soucasnem fotbalovem svete pripadne prestupovat za castku v jine financni relaci, neni na svete moc lepsich utocniku.

Kazdopadne tohle snad muzeme koupit i bez prodeje Romela. Deulofeu 10, Niasse 10, Cleverley 8, McCarthy 20, Lennon+McGeady 5, Funes Mori 12? To muze byt nejakych 65 mega jen z prodeju nepotrebnych hracu, to na tuhle partu pomalu muze stacit, teoreticky.

Reagovat
blade115

Nejlepší střelec sice je, ale světová topmodelka prostě není, na to má až moc zápasů, kdy je absolutně k ničemu. I když vezmu v úvahu dnešní zvrácený trh, tak mi vychází částka lehce pod 70 mega a už to se mi zdá jako zbytečně moc. Myslím, že jsou k dispozici i jiné, levnější a možná i vhodnější varianty.

No 20 za McCarthyho mi přijde celkem odvážných... A Moriho chcete prodávat? Ale jinak jo, teoreticky by to stačit mohlo. Peníze za Lukaka to ale kryjí stoprocentně a ještě skončíte v plusu.

Reagovat
Whitemedia

světová topmodelka?

Reagovat
blade115

Tvl, já už vážně musím přestat psát z mobilu...

Reagovat
Zaschrona

a ja si myslel, ze to je nejaky vtipek, kterym chces rict, ze jeste neni svetove vyhypovany

Reagovat
blade115

Nn, to si ze mě jen zas jednou autokorekce udělala prdel...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Zaschrona

Uz vloni jsme od vas odmitli nabidku 70 milionu, myslis, ze po tehle sezone ta cena nesla vys?

Za McCarthyho nabizel v zime Newcastle 16, to jsme odmitli s tim, ze chceme aspon 20. Minimalne tolik urcite dostaneme i v lete. Mori by sel skoro urcite, pokud by prisel nekdo typu VVD, by si nezahral a nahradnika radsi muze delat Jagielka. A penize za Lukaka by stejne z vetsiny museli jit na noveho utocnika

Reagovat
blade115

Já neříkám, že za tu moji cenu půjde, ale že víc bych nedal.

S McCarthym se uvidí, no. A místo Lukaka by přišel Rooney, nebo ty bys ho radši narval do zálohy?

Reagovat
vodka

Rooney už na hrot nemá výbušnost...

Reagovat
blade115

To může být jen otázka taktiky, někteří hroťáci taky nemají výbušnost nebo dynamiku a stejně hrajou dobře.

Reagovat
Zaschrona

Z pohledu Chelsea to i chapu, podle me ho uplne nepotrebujete. Pro to, co Chelsea hraje, tak tam vam Costa sedi lip.

A Rooney urcite nemuze hrat vetsinu zapasu primo misto RL, mnohem spis ho vidim na podhrot, na trochu ofenzivnejsi pozici, kterou ted hraje Davies, pripadne vedle Romela, kdyz v zaloze bude diamant. Pokud Lukaku odejde, tak urcite musi prijit i jiny utocnik smerem do zakladu. A rozhodne jeste dalsi za Valenciu, ledaze by pro tu roli mel stacit Mirallas a mladici. Uplne idealne bych tam videl nekoho jako Defoe a tocil ho s Rooneym vedle Romela.

Reagovat
Svatej

Ja doufam ze to poodmitate znova, nedejte se

Jinak ale proti vam oproti minulym prestupaku hraje to, ze ma zas o rok min do konce smlouvy, to je zas vec co tu cenu snizuje, ne naopak i s prihlednutim k tem minulorocnim skutecnostem

Reagovat
Zaschrona

No jo, ale porad to jsou dva roky. Treba Sanchez ma jen rok, tahne mu na 30 a stejne se spekuluje o pripadnych 50 milionech. Romelu je mladsi, delsi smlouvu, HG status a zrejme je to hrac uz ze stejne kvalitativni kategorie.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku stejná kvalitní kategorie jako Alexis?

Reagovat
Zaschrona

Je hvezdou tymu, kde to ma 23+6 bez penalt, 2727 minut. Alexis je hvezdou tymu, ktera je jen o neco v tabulce pred nama, kde to ma za 2538 minut 18+10, z toho dve penalty. To mi celkem prijde srovnatelny.

Reagovat
Svatej

Jop, vsak u toho Alexise to povazuju za stejnou blbost

Jediny, co by u Alexise davalo smysl s navysenim ceny je to, ze by prestoupil k mestskymu rivalovi a konkurentovi o titul ( haha, ale fakt ). Dva roky jsou samozrejme jeste celkem dost, ale pokud se nedohodnete na prodlouzeni smlouvy, tak urcite rok na to prestoupi za polovinu nebo za dva roky za nic a to jak potencialni kupci, tak vy, musite vedet

Reagovat
Zaschrona

No jo, ale takovy uz je dneska trh.

Reagovat
spider_8

Pokud prodáte všechny tyhle hráče, tak budete muset za podobné částky přivést jejich náhrady. Takhle to ve fotbale nefunguje. Obzvlášť pokud chcete hrát nějakou větší roli v Evropské lize.

Reagovat
Zaschrona

Deulofeu, Niasse, Clev a McGeady v klubu uz ted nejsou, McCarthy je temer celou sezonu zraneny a jeho pozici muze prevzit Besic, ktery byl taky cely rok mimo. Lennon se nedostava ani na lavicku a RFM by nahradil VVD. Zadnou nahradu v pripade prodeje tehle hracu v podstate kupovat nemusime. Jen doplnovat o klicove posily.

Reagovat
spider_8

No máte hodně mladíků, kteří se tlačí do sestavy, což je super. Ale jestli chcete uspět i v EL a dostat se alespoň do jarních bojů, tak to podle mě nestačí.

Reagovat
Zaschrona

S tim souhlasim, urcite potrebujeme nejakych 7-8 posil na idealni doplneni kadru. Golmana, dva stopery, krajni beky dle toho, jestli jsou pripraveni mladici/jak moc vydrzi Baines a Coleman, box-to-box zaloznik, kreativni zaloznik, mozna kridlo, utocnik. Vesmes spis ale nove doplnit, nez nahradit to, co odejde. Snad jen Deulofeu by mel sanci si dal tady zahrat, McCarthy je uz asi odepsany, RFM dle toho, jestli se podari sehnat nekoho lepsiho.

Reagovat
Svatej

Utocniku je na svete lepsich jeste zatim furt dost, pro Romela hrajou do ceny hodne ty vedlejsi tebou zmineny faktory

Reagovat
Zaschrona

Nevim, tohle asi necham na posouzeni jinych, objektivne se mi to hodnoti blbe.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

The Tony Adams revolution has begun at Granada.

Kieran Richardson & Nigel Reo-Coker are on trial.

Reagovat
nani92

Autor článku je sám impotentny..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MySch017

Ten Ibrahimovic pred Lukakuom prekvapil aj mna, ale nehnevam sa

Reagovat
Azazelo RD

Není ten břídil kola trošku přísný? Minimálně na tom videu mi přijde, že to dost ovlivnil ten obránce před ním, co se ohnul místo, aby míč odhlavičkoval.

Reagovat
pingla

Břídil kola jednoznačně Benalouane z Lestru, byl u všech 4 gólu a je to tragéd.

Reagovat
tunkic

"Zaha....Ozilovi dal navic jesle patickou" Neskutecnej uspech proti tyhle nasi neprostupny defenzivni zdi

Reagovat
Mastný Chobot

https://pbs.twimg.com/media/C9PcMkiXsAIjJR2.jpg:large

When a Barcelona fan is crying at not winning 6 trophies in a season but you're an Arsenal fan

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Neon

Reagovat
Kokesh

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

OT: zda se mi to nebo fantomas alias danicek uz skoro nepise do diskusi? Je mu stydno z toho, jak tady 10 let kopal do tottenhamu a ted musi spolknout 13b ztratu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten do něj zrovna moc nekopal, řekl bych.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mu stydno za to, jaký jsi debil.

Reagovat
Recik

Měl by být podle všeho v Africe. Světe div se, že není 24/7 na EF, co?

Reagovat
vladis271

Dobrovolnici tam?

Reagovat
Recik

Nejspíš, psal to tu myslím nedávno v diskuzi. Jen už nevim kde. Někdo musí poslat ownymu bůra aby dal do provozu EF search.

Reagovat
Mastný Chobot

v Etiópii

Reagovat
smazaný uživatel

Picha tam negrice.

Reagovat
smazaný uživatel

to mohl i v cr, ne

Reagovat
Lacko_Boh

tie nemaju obrizeku

Reagovat
smazaný uživatel

světe div se, že nejsem jeho kamos a nevim, ze je podle vseho v africe dik

Reagovat
Svatej

Tak nemas hned rejpat, svete

Reagovat
smazaný uživatel

kazdy to snad pochopil ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Janka už jsem taky dlouho neviděl.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě určitě Delph, příjemně překvapil a z dalších klubů třeba Son a Townsend.

Jinak dobře napsaná kostka. anketa zatím jednoznačná.88%

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsou ty doby, kdy jsme byli věčně čtvrtí, spláceli jsme stadion a naivně si mysleli, že po splacení začne vedení klubu konečně utrácet za skutečné posily.

Reagovat
smazaný uživatel

No defender has recorded more assists (3) in 2017 than Kieran Trippier.

He's only played 5 games

Reagovat
kiwwi

Shaw ma tiež tri a tiež toho neodohral bohvie koľko

Reagovat
smazaný uživatel

V roku 2017?

Reagovat
kiwwi

aha, to som si nevsimol

v roku 2017 ma 2 asistencie v 2 zapasoch

Reagovat
smazaný uživatel

PL? A počkaj, tá nastrelená ruka vo vápne a následná penalta je braná ako asistencia? Ak áno, tak to je pekná sračka.

Reagovat
kiwwi

vo ofiko fante na premierleague.com hej

Reagovat
Zaschrona

No, nezlobil bych se, kdyby na tech spekulacich s nama neco bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď nie. Je to vynikajúci back up. Proti silnejším tímom vzadu horí ako papier, ale proti zatiahnutej obrane je veľmi platný. Jeho centre sú luxusné.

Reagovat
Zaschrona

Z vasi strany bych ho urcite neprodaval, lepsiho nahradnika tezko sezenete.

Reagovat
Snatus

OT Chelsea: Dlouho se diskutuje o návratu Lukaku do Chelsea, nemyslíte si, že by bylo lepší přivést hráče jako je Mbappé? I když nevím, jestli by se k nám zrovna hrnul, když vidí, jak se u nás těžko prosazuje Michy.

Reagovat
FUnk

co by delal mbappe ve vitesse?

Reagovat
Snatus

Reagovat
Kixi Syhimour

Myslím že Mbappé k vám asi nepůjde. Takhle Mpabbé je ještě mladej s zatím jednou dobrou sezónou a navíc Ligue 1 nemůžeš srovnávat s PL. Lukaku je podle mě sázka na jistotu v PL je celkem dlouho, fantastickej střelec, táhne Everton. A navíc sám Lukaku chce přestoupit i do Chelsea.Mbappého bych ještě nechal růst.

Reagovat
Snatus

Lukaku už jednou u nás vyhořel, navíc mi nepřipadá jako hráč, který by nás někam posunul. Navíc by mě zajímalo při rotaci Conteho, jak by vypadala sestava...

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku vas neposunie ale Mbappe hej, to si vazne myslis??

Reagovat
Snatus

Jeho potencionálem určitě, zas by záleželo, zda by dostával příležitost ten potencionál ukázat nebo na tom byl stejně jako Michy.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/henrywinter/status/852439477813489664

Nominace na hrace roku:

Hazard

Ibra

Kante

Lukaku

Kane

Alexis

Tezko rict, komu bych to dal. Lukaku tahne Everton, ale mistr bude chelsea, takze se asi bude priklanet spis k hraci od nich a pak to teda asi bude Hazard?

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy jsem moc nechapal to vybirani nej hrace na zaklade uspesnosti klubu. Z logiky veci ti nej hraci v tech nej klubech budou, ale vzdy me treba dojima sestava LM vybrana jen z finalistu nebo semifinalistu.

A propos tyhle ankety beztak nemaj smysl, radeji bych zvolil proste top5-10 nej hracu. Kdo rozhodne, zdali je lepsi utocnik nebo golman nebo obrance? Ale chapu, ze lid potrebuje uctivat viteze a EF potrebuje hadky v diskuzich

Reagovat
mikelinos

Ibra

Reagovat
Busby babes

tak nas celkem tahne. ma velmi dobrou sezonu. Nerikam, ze by to mel vyhrat ale to, ze je v tom vyberu je imho ok.

Reagovat
mikelinos

nvm no, asi bych tam raději viděl Maneho nebo i Alliho, podle mě by se i v Utd našel platnější hráč jak Ibra

Reagovat
kiwwi

Nenašiel

Reagovat
kiwwi

A najlepší hráč PL Costa ani v nominácii

Reagovat
blade115

Kdyby se na druhou půlku sezóny nesesypal, tak tam je a nejspíš to i vyhraje. V době, kdy jsme tohle o něm tvrdili, byl skutečně nejlepší, teď už není, ale taky to už nikdo nepíše. Tak nechápu, o co ti zas jde...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Hokaido

Reagovat
kiwwi

Ze ste zase mali predčasný výron

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne, v ty forme byl proste top, ted je top nekdo jinej, bezna vec

Reagovat
blade115

Ne, nemali. V té době byl nejlepší.

Reagovat
kiwwi

Ani vtedy nebol najlepší ale to je jedno... Pointa je ze nebudem po prvom kole o niekom co da hattrick písať ze je to najlepší hráč PL

To sú tie overreactions

Reagovat
Svatej

to neni mozny tohle

Reagovat
blade115

Po prvom kole... Psali jsme to v prosinci, tak se na to radši vyser. A psali jsme, že je momentálně nejlepší, tak se přestaň chovat jak kiwwi.

Reagovat
kiwwi

To je hyperbola ty trkvas a tiež by si v tom vašom ponímaní mohol o takom hráčovi povedať že je momentálne najlepší a bola by to kravina

Reagovat
Svatej

neverim ze to pises ty, to je prilis i na tebe

Reagovat
blade115

To je hyperbola, která je použitá na úplně špatném místě. Jeden zápas nevypovídá o ničem, půl roku je oproti tomu nesrovnatelně delší horizont, na tom se dá už takové prohlášení udělat, zvlášť když se bavíme v podstatě v rámci jedné sezóny... Ale ne, jen si tu trapči klidně dál.

Reagovat
Mastný Chobot

"To je hyperbola ty trkvas"

Mourinho style, pekne

Reagovat
smazaný uživatel

jezisi

Reagovat
smazaný uživatel

masopust PLS

Reagovat
Snatus

Je pravda, že ty reakce byly přehnané, ale to je přirozené, však i ty dokážeš občas ohledně hráčů MU pěkně přehánět.

Reagovat
Svatej

Lol. Od nekoho, kdo ma monopol na predcasny vynaseni soudu, to zni strasne legracne

Reagovat
Snatus

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

mel tam bejt misto Ibry

Reagovat
blade115

Myslím, že to dají Hazardovi. Ale nebyla by to vyloženě chyba ani u jednoho z nich, snad jen u Kanea s Ibrou bych trochu pochyboval. Hazard táhne tým za titulem i přes slabší začátek sezóny, Kanté je podobně boží jak loni, Lukaku nejlepší střelec a Alexis je z nich asi nejkonzistentnější, i když je Arsenal tak tragický.

Reagovat
Busby babes

Alexis je poslednich par zapasu celkem neproduktivni, ne?

Reagovat
Miguel19

A i herně nic moc..

Reagovat
Busby babes

takz mi to tak prijde. ale zas prvni pulku sezony mel famozni. a kazdej z toho listu mel slabsi obdobi.

Reagovat
blade115

Podle Fanty jo, ale posledních pár zápasů jsem Arsenal neviděl, tak nevím, jak je na tom herně.

Reagovat
nani92

A kde je hviezda Coutinho?

Reagovat
vladis271

vedie svoj tím do LM. Už si počul tú správičku, že ak sa nekvalifikujete do LM Zlatanko vám dá papá?

Reagovat
kiwwi

Som zvedavý na ten zdroj co vytiahnes

Reagovat
Busby babes

Vladisuv sen?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho denicek..

Reagovat
Busby babes

pokud se tak stane, tak myslim, ze Griezmann by mohl byt dobrou nahradou.

Reagovat
Busby babes

btw. jedinej o kom se v souvislosti se Zlatanem mluvi je LA Galaxy. tam tu LM asi taky hrat nebude, nemyslis?

Reagovat
nani92

Niečo by si mohla o Zlatanovi vedieť..On neuteká od nedokončenej roboty

Reagovat
vladis271

inak ako to ten Mourinho zvláda? Mať v tíme útočníka čo bojuje o zlatú kopačku, mať v tíme posilu za 100 miliónov, megachváleného Bailyho, najlepšieho golmana na svete a popritom bojovať s Evertonom o EL. On je fakt special one.

Reagovat
nani92

Reagovat
kiwwi

vlado to je slabe aj na tvoje standardy

Reagovat
smazaný uživatel

Křeč

Reagovat
Busby babes

jen pockej az vyhrajem ty dve dohravky a budem pred vama.

Reagovat
Kowe

ne že bych united chtěl podceňovat, ostatně furt mám bobky ohledně postupu do LM, ale že byste ty dva zápasy vyhráli alespoň sedmibrankovým rozdílem, se mi moc věřit nechce.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

no bude to mozna trochu vyzva...

Reagovat
kiwwi

nj, lenze aj v tom pripade to zrejme nebude boj o EL s Evertonom, ze ano?

Reagovat
Kowe

a co já s tím?

Reagovat
kiwwi

tak zapojil si sa do konverzacie s nejakym kontextom

Reagovat
Kowe

ale už sám příspěvek Busbyho byl trochu na odlehčenou, tak čo tu skúšáš

Reagovat
kiwwi

kokos hned utocne kazdy to je uroven toto

Reagovat
Kowe

no právě

Reagovat
blade115

Na to serte, vyhrajte EL, ať má Anglie další rok v LM 5 týmů.

Reagovat
fenixLFC

v novembri sa zrakvil a odvtedy to az take genialne ako predtým nebolo....ale ako to ze tam nie ej mane, to nechapem

Reagovat
spider_8

Správný výběr, rozhodovat by se mělo mezi Hazardem a Kantém.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Alli?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.squawka.com/comparison-matrix#premier_league/2016/2017/dele_alli/641/641/18185/0/p|premier_league/2016/2017/eden_hazard/641/641/454/0/p#goals_scored/assists#total

Reagovat
bbbauch

Bit.ly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

U tehle squawka linku je to hrozny no a Alliho absenci moc nechapu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

V total score ho Edoš docela válcuje..

Reagovat
smazaný uživatel

To ovšem všechny.

http://bit.ly/2o9Kods

Reagovat
Svatej

Wow

Reagovat
smazaný uživatel

A že má Ibra víc než Lukaku naznačuje, že je to úplná pičovina

Reagovat
Miguel19

Tak Lukaku hraje jednoznačně v nejhorším týmu, to má taky trochu vliv. Ale jo, je to píčovina. Vyhraje Edoš nebo N´Gološ..

Reagovat
Svatej

A vis ze Hazarduv prinos neni ani zdaleka vyjadrenej jen v golech a ackach, zejo?

Reagovat
smazaný uživatel

A Alliho snad jo? Ale o to až tak nejde, já neříkám, že má Alli lepší sezónu než Hazard, ale má lehce lepší ty dvě nejhlavnější statistiky, podle kterých se posuzují útoční hráči a ani se nedostal do nominace. A jako příměr jsem mu schválně vybral toho nejsilnějšího soka, abych vyjádřil jaká pičovina to je, že v tom výběru nefiguruje.

Reagovat
Svatej

Hele podle me tam mel bejt taky, viz niz muj prispevek, kazdopadne takhle do detailu jsem to brat nechtel.

Myslim si, ze ti, co tu nominaci sestavovali si vsimli toho, ze mu Alli v golech nakopal prdel, takze jim evidentne jeho celkovej prinos mimo tyhle dve dulezity cisla prisel o dost lepsi nez u vsech ostatnich..

Reagovat
spider_8

Jenže Hazard není ve statistikách zdaleka ten nejsilnější sok, to by si mohl vybrat spíš Alexise. Obecně u Hazarda statistiky dost podhodnocují jeho přínos.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, no.

Reagovat
spider_8

Lépe řečeno, hlavně góly.

Reagovat
vodka
Reagovat
smazaný uživatel

Jn, vybral jsem to nejzákladnější, v ostatních věcech ho Eden maže. Eden je prostě z toho ranku hráčů, kteří udělají jednak hrozně moc bodů, ale taky kopec v mezihře a to i díky skvělému driblingu, jako Messi, Alexis nebo Suaréz. Alli je od nich trochu odlišný a asi nikdy nebude dosahovat téhle úrovně vlivu.

Reagovat
vodka

Alli má ale zase ukázkový čich na góly, v tomto fakt druhý Lamaprd...

Reagovat
smazaný uživatel

Better.

Reagovat
Svatej

Mohl by ho predehnat, uvidime za par sezon

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho góly mi připomínají Ronalda. Ne v jeho věku, toho současného.

Reagovat
vodka

současného ronalda už vidím 3x za sezonu a nijak mi to nechybí, takže těžko říct...

Reagovat
smazaný uživatel

Měl tam být místo Kanea.

Reagovat
Usty

Reagovat
Svatej

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Whut? Ibra rozhodně nemá lepší sezónu než Kane.

Reagovat
kiwwi

to sa da povedat aj opacne

Kane ma viac golov, Ibra zase viac asistencii, viac vytvorenych sanci, viac klucovych prihravok a podla mna ma aj vacsi prinos v defenzive

kazdopadne povedat kto ma lepsiu sezonu je tazke, Kanea trochu zraza ale aj to, ze ma menej odohratych zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

Tyjo, kdyby se jednalo o všechny soutěže, tak není o čem, ale v lize toho Ibra dost popálil a zas mi nepřijde jako takový dříč, který strhne celý tým jak Kane...Ale je to celkem fuk, zas tolikrát jsem vás neviděl, ale asi mají docela podobnou sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Ibry, no. Kane má dvě zranění, hromadu "zbytečných" gólů a penalt. Ibra je zase letos největší spalovač šancí v lize a má jenom o jeden gól víc než Alli. U mě by byl nad oběma.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
vladis271

jasný Hazard.

Reagovat
Hokaido

Vyhraje na 99% Kanté. Pokud by se chtěl někdo o něco vsadit, příjímám úplně všechno.

Reagovat
fenixLFC

wtf kde je mane?

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Kowe

mě to teda jako šok nepříjde, mohl tam být asi místo Zlatana, ale to i Alli.

Reagovat
smazaný uživatel

a co by tam dělal, když tam není ani gólovější Alli?

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

trapné

Reagovat
Svatej

Alliho bych tam dal asi taky, ale hadam ze bude v jedenactce roku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

a neprídú vam to vyhlásenie nominácii troška skoro? však teraz sa začne lámať chlieb a naplno sa môže ukázať kvalita jednotlivých hráčov..napr. aj ten Alli, mal neskorší nástup a teraz si to dáva vo veľkom, ak by takto pokračoval do konca ligy, tak by tam mohol byť aj namiesto Alexisa, ktorého dominanciu som si v tomto roku tak nevšimol ako to bolo na jeseň..aj toľko omielaný Ibra by si tú nomináciu mohol obhájiť ešte viac, ak by nás do tej LM dostal a pod., príde mi to skoro, aj ked je jasné, že víťaz bude Hazard

Reagovat
Svatej

Mam dojem ze to say se resilo nejakej rok zpatky s Aguereem. Je to blbost no

Reagovat
kiwwi

praveze je to neskoro...malo sa to zverejnovat v decembri aby tam mohol byt Costa

Reagovat
nani92

Reagovat
Mastný Chobot

*po prvom kole

Reagovat
kiwwi

nj, to by tam bol Coutinho a gol roka by vyhrala Snodgrassova levandula

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

ty si strasny chuj

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznacne kante

Reagovat
smazaný uživatel

ujelo ti tam písmenko T

Reagovat
Kixi Syhimour

Já bych to dál rozhodně na 100% Kantému.

30 zápasú v PL (z 31 možných)

sice má jenom 1 gól a 1 asistenci, ale hraje DM a tam tomu odpovídá tolik odebraných míčů, 4. nejvyšší v počtu přihrávek

prostě dobrej záložník

Reagovat
Snatus

Reagovat
SunFells
Reagovat
bbbauch

Premyslim, jestli bysme dnes v te EL nemeli prohrat, abysme vedeli, jestli je Counter v poradku

Reagovat
Nikikrew

Ja si myslim, ze vas ma Counter tazko v pazi, on nie je ako Owny

Reagovat
bbbauch

naopak, vzdyt vzdycky rad pribehne s necim z twitteru, hlavne kdyz lameme negativni rekordy.. kterejch par Arsenal zlomil v pondeli

Reagovat
bbbauch

Ale teda s ownym bych ho taky neporovnaval

Reagovat
Nikikrew

tak on ide hlavne proti Mournhovi comu uplne chapem

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

dle twitteru zije.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hokaido

Taky o něj mám strach, hlavně od úterý, kdy nechal bez palce temhle příspěvek:

http://www.eurofotbal.cz/liga-mistru/2016-2017/reportaz/juventus-fc-fc-barcelona-480649/?forum=1#post9326319

Reagovat
bbbauch

Tipnu si - kopnuti do mice po odpiskani?

Reagovat
bbbauch

Uz to tam vidim

Reagovat
FUnk

ten suší triko..

Reagovat
smazaný uživatel

*pere slipy

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Miguel19

Wtf, 100 mega za Belottiho?

Reagovat
blade115

Ty vole... Měním názor, Lukaku za 90 je bargain!

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

http://www.manchestereveningnews.co.uk/news/greater-manchester-news/manchester-united-can-afford-it-12886475

ze nas okradaj ostatni kluby behem prestupu, to uz jsem si zvykl, ale tohle uz je nejak moc, ne?

Reagovat
Usty

Jezis to je super

Btw, 600 liber, sedm lidi, to by snad u nás byl ještě přestupek, nebo se to takhle nedělí?

Reagovat
smazaný uživatel

nedělí

Reagovat
kiwwi

Lol

Reagovat
SunFells

Welbeck Street

Reagovat
smazaný uživatel

Hádám ta pětice negrů a Pákistánec na titulce asi nebudou vyšetřovatelé co

Reagovat
Busby babes

predstav si, ze v Anglii ziji cernosi. To je co?

Reagovat
smazaný uživatel

ale vsak jo, to slozeni te zlodejske bandy je ciste nahodne, ze ano

Reagovat
Busby babes

ja nevim, v anglii kradli anglicane... me to nejak neprekvapuje. kdo jinej by tam mel pachat kradeze? Filipinci?

Reagovat
smazaný uživatel

jj pockej az te tihle anglicane okradou v domazlicich, budes prekvapenej

Reagovat
Busby babes

kdyz zustaneme u fotbalu, vsiml sis, ze v repre anglie jsou hraci jako Welbeck, Rashford, Walcott, Rose, Defoe, Clyne, Bertrand, Sterling nebo Ox. To taky nejsou ti pravi anglicane asi, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pičus.

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

A jeste jeden peknej clanek z poslednich dni:

http://www.espnfc.com/uefa-champions-league/2/blog/post/3096715/once-cristiano-ronaldo-and-lionel-messi-fade-so-will-the-european-dominance-of-barcelona-and-real-madrid

I'd bet on Bayern and Manchester United to win more Champions Leagues from 2020 to 2030 than Real and Barcelona.

Kdo by si na tohle taky vsadil?

Reagovat
Svatej

Clanek jsem necetl ale celkove to tema Ronalda a Messiho po jejich ustupu ze slavy me dost zajima. Posledni dobou si furt rikam, ze bez tech dvou ta superdominance Barcy a Realu opadne a zase se to srovna..to ti dva delaj naprosto silenej rozdil a vedle nich rostou i ti ostatni.. tak snad, chci PL zpatky na vrcholu

Reagovat
smazaný uživatel

zpet na vrchol cestou oslabeni konkurence neni podle me zadne terno, co takhle vychovat konecne anglicana, ktery by byl stejne rozdilovy?

Reagovat
bbbauch

Jako by Messi a Ronaldo byli spanele

Reagovat
Svatej

? Proc to delat jnak nez ti uspesni, kdyz to funguje ?

Real oslabil evropskou konkurenci utocnou trojici za 250mega, Barcelona, byt byl Neymar z JA, ma utocnou trojici koupenou za 180 mega.

Jop, jsou i jiny zpusoby cesty na vrchol, ale ty to prezentujes jako neco ubohyho, pritom to prave ti giganti dotahle az takhl daleko tomhle zpusobem

Reagovat
smazaný uživatel

no vsak jo, tak bud si je koupim nebo vychovam...ke koupi uz nejsou, takze..

Reagovat
vladis271

Na tom môže niečo byť. Ak by sa postavila CFC, LFC MU v rokoch ked vyhrali LM vo finále proti Realu, či Barce posledných cca 5 rokov. Nvm, veľké šance by nemali.

Ale ten článok mi príde skôr ako čo sa babe chcelo to sa babe prisnilo. MU nedominovalo LM ani v časoch Fergusona a Real, či Barca majú stále tú silu prilákať to najlepšie z Anglicka resp. byť stále cieľovou destináciou pre 90 percent svetových futbalistov. Už toto leto môžete vy stratiť Hazarda, my Coutinha a MU DDG práve v prospech Barcy a Realu. A vďaka charaktere ligy, konkurencii a TV právam budú mať top kluby v Španielsku vždy silnejšiu vyjednávaciu pozíciu lebo je tam silnejší predpoklad vyhrať ligu a vďaka absencii christmas break či viacerých jdnoduchších zápasov priestor pre šetrenie síl na LM a tým väčšia šanca vyhrať aj LM.

Reagovat
Svatej

U toho prvniho odstavce netusim. K Barcelone poslednich let i pres to, co za hnusny divadlo predvadeji, chovam obrovskej respekt, ale minimalne Safovi v top sezonach, Wengerovych invincibles a Mourinhove CFC 2005 ( ? Cca ) bych celkem veril, stejne tak spravne namotivovanej Pool pod Benitezem by s nima mohli sehrat minimalne slusny prestrelky.

Co se tyka druhyho odstavce tam si to stejny uplne nemyslim. Byvavaly casy kdy se bral i AC milan i Juve jako jeden z uplnych vrcholu a dneska tomu tak neni, byt k tomu Juventus ma zase velkem blizko. Sice ma ten real s Barcou takovou auru topovosti, ale jsou urcity obdobi, kdy jsou jiny fotbalovy destinace presto porad.pritazlivejsi a nevidim duvod proc by se to nemohlo dit zas. PL furt roste a treba se z ni jednoho dne fakt stane nejakej castecnej ekvivalent NHL. V tom fotbale se fakt hrozne tezko predvida. Pamatuju si 6 let zpatky, jak jsem byl posranej z toho, ze ma Barcelona tym poskladanej na dalsich 10 let absolutni dominance dopredu a nikdo.je nebude.schopnej ohrozit a dneska jim davaji 4ku francouzi a 3ku italove. Je taky mozny ze to s PL pujde totalne do prdele, fakt nevim.. Uvidime

Reagovat
Busby babes

vsak to jde ve vlnach. deset let zpatky byla PL na vrcholu, kdy 3 ze 4 semifinalistu byly z anglie. No a to je ted nemyslitelny. Podobne to klidne muze dopadnout ve spanelsku.

Reagovat
vladis271

Hej lenže ked bola na vrchole PL nvm si predstaviť, že by tie tímy mohli súťažiť s terajším Realom, Barcou, Bayernom, dokonca s Atlétmi. Ale to je len môj pocit.

Reagovat
Busby babes

tak do toho se poustet nechci, dle meho tehdejsi Barcelona byla nejsilnejsi tym za poslednich 10 15 let. dvakrat nas porazili ve finale, jednou jsme je vyradili v semi. Dnesni Barcelona treba neni tak dominantni. to utocne trio je skvele, ale pak uz to tak slavne neni.

Reagovat
vladis271

S týmto samozrejme súhlasím. Vravel som o PL tímoch vtedajšej doby. Vtedajšia Barca bola najdominatnejší tím Ive ever seen. A nemyslím si, že niečo dominatnejšie niekedy ešte uvidím. Na druhú stranu je to zaujímavé nemali MSN a Messi by mal byť v najlepších rokoch až teraz.

Reagovat
Busby babes

no nemeli MSN ale meli zalohu Busquets ve vrcholne forme, Xavi a Iniesta ve vrcholne forme. To ted nemaj a musi to prave nahrazovat ti tri vepredu.

Reagovat
vodka

plus tam byl v nejlepších letech Alves, držák Puyol a spolehlivý univerzál Abidal...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea 2005 bola defenzívne tak dominantná ako Atletico v najlepšom pod Simeonem, ak nie ešte dominantnejšia. Man United 2007-2009 bol takmer dokonalý tím bez výraznej slabiny. No a Liverpoolu bolo jedno, ktorí hráči nastúpia na zápas, vedeli to aj tak uhrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on se posunul celý fotbal někam jinam. Jak srovnávat Maradonu s Henrym? Míče, hřiště, taktika, tréninky, lékařská péče - všechno jinak. Vývoj nezastavíš.

Reagovat
SunFells

Jen blázen. Kdo by chtěl čekat 13 let na vyhodnocení sázky za směšný kurz

Reagovat
Hachim Mastour

Real by dokázal vyhrať LM aj bez BBC.

Reagovat
smazaný uživatel

To si myslel vážne?

Reagovat
Hachim Mastour

Prečo nie ? Aj bez nich má Real vysoko kvalitný tím.Góly by dávali Morata a James.

Reagovat
Dufan

Ten bridil kola jako fakt? U prvního gólů mu obránce před ním ihned hlavou a u druhého to jako vážně měl zastavit? Tam je to jen o štěstí. Možná měl proti Aguerovi vyběhnout z čáry aby mu zmenšil úhel. Jako neviděl jsem tenhle zápas, takže hodnotím jen tyhle dvě situace. Spíš to vypadá že si prostě vybral den blbec. Stane se.

Reagovat
smazaný uživatel

"Tohle asi spousta z vás dobře zná, jenže v 1.A třídě se to ještě nějak skousne."

Až do dneška jsem měl 1. A za poměrně kvalitní soutěž ....

Reagovat
vladis271

AC Milan v čínskych rukách. Ono dobre, tá dominancia Juventusu lige škodila.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlépe placený hráč v lize v klubu s možnostmi Arsenalu? To nemůže dopadnout dobře.

Reagovat
Thab

dokonce ze slušnýho zdroje ale nedivil bych se, kdyby to byl jen leak od klubu ve snaze trochu namazat fanouškům med kolem huby, když se blíží obnovování permic...

Reagovat
Mastný Chobot

nj, a za 2 roky bude Iwobi pýtať 200 a Mustafi 250. Asi nie najlepšia cesta.

Reagovat
nani92

ale keby to pýtali takí priemeráci, tak ich môžete hned poslať dop*če

Reagovat
SunFells

Komu? Bulvárům?

Kdyby tento blud byl pravdivý, tak ať si k vedení klidně sednou labilové, kteří živí ten srandovní fanouškovský kanál.

Reagovat
Nikikrew

Hej, 300K je samozrejme ze prehnana suma, ale snad vedenie uvazuje aspon o 200 - 220 K weekly, tolko si zasluzi urcite

Reagovat
SunFells

Nabídku s 200 věřím, že má už dlouho na stole a nestačí mu to. Trochu přitlačit třeba, ale za 300K nestojí.

Reagovat
smazaný uživatel

300k, nebo Alexis v dresu Chelsea?

Reagovat
masly008

jako že by chelsea dale cca 30 mega a jemu 300?

Reagovat
SunFells

Kdybych si musel vybrat, tak to spíš těch 300K, ale nebylo by úplně racionální rozhodnutí.

Ale Alexis je žhavé zboží, tady šanci čukotce můžou dát jen ti naivnější z jejich tábora.

Reagovat
Mastný Chobot

Exclusive: #afc offer to make Alexis Sanchez the highest-paid player in Premier League history on £300k-a-week.

týjo, to už je humus

Reagovat
Busby babes

tak jeden z nejlepsich hracu v lize bude dostavat jeden z nejlepsich platu. neprijde mi na tom nic divneho.

Reagovat
Mastný Chobot

nie jeden z najlepších, ale zďaleka najlepší. A nemôžeš na to pozerať len takto, ide o celkovú štruktúru platov a dlhodobý vývoj.

Reagovat
vladis271

som si to musel prečítať 3 krát aby som pochopil čo si chcel povedať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

zdaleka nejlepsi v lize neni ani nahodou, ale to je fuk. mezi tech top 5 patri.

ze ma ta dlouhodobe platovou strukturu vuci ostatnim bohatym klubum podfinancovanou je fakt. chapu, ze se driv setrilo, ale jste porad jeden z nejbohatsich klubu, takze se nedivim, ze si Alexis o takovou castku rika. Imho by u vas nejlepsi hrac mel brat podobne penize jako u nas, City nebo v Chelsea...

Reagovat
Mastný Chobot

zdaleka nejlepsi v lize bol myslený plat, samozrejme...

A my nemáme štruktúru podfinancovanú, to vy ju máte nadfinancovanú. V porovnaní s Anglickom a hlavne celým svetom.

Reagovat
Busby babes

ale i v City berou nejlepsi 250 +-, v Chelsea okolo 2 kil? u vas 130 +-

Reagovat
smazaný uživatel

Nemaj platovou strukturu podfinancovanou. Kolem 55% na platy, stejně jako City, Chelsea a Liverpool.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

no Arsenal ma hrozne rovnostarskou tu strukturu, ne? kdyz nejlepsi hrac bere v tuhle chvili polovinu toho, co nejlepsi hrac ve srovnatelnem klubu. tak jsem to myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Maj jí rovnostářskou, no. Nebo spíš si jí ještě nenechali nabořit, jako jste si to nechali udělat vy. Ale srovnávat jenom ty nejvíc vydělávající je strašně zavádějící. U vás mají takovou pálku jen Wazza, Ibra a Pogba, ne? Dva z nich přišli v létě, zbytej vašeho kádru bere srovnatelně s hráči Arsenalu, ne?

Reagovat
kiwwi

> Nebo spíš si jí ještě nenechali nabořit, jako jste si to nechali udělat vy

u nas najlepsi hraci vzdy brali o dost viac ako priemer a boli jedni z najlepsie platenych hracov v celej PL...pre United je dolezita celkova suma ktora ide na platy resp. pomer tejto sumy k prijmom (to co uvadzas nizsie) a ten mame dlhodobo najlepsi v celej PL (za minulu sezonu to bolo tusim 51%)

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fff

Ja by som sa necudoval, keby povedal nie a chcel odist.

Reagovat
Mastný Chobot

Však ani ja.

Reagovat
Mastný Chobot

Alexis mi zrovna nepríde ako hráč, ktorý by za 300k/w ostával v klube, kde nič nedosiahne. Radšej by asi išiel aj za 150k/w do Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

tak to je jasný, u Sancheze prostě hlavní téma při tom zvažování setrvání nejsou prachy i když je to určitě zajímavej argument

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prý je to £300k-a-week bez bonusů. S bonusy za vyhrané tituly se to může vyšplhat až na £300k-a-week.

Reagovat
Busby babes

takze stejna bonusova struktura jako ma Kane a Alli?

Reagovat
cristiano.K.

to si pleteš s Ibramovičem a Pogbou

Reagovat
Busby babes

Pogba vyhraje titul driv nez Alli.

Reagovat
fenixLFC

alli do troch rokov odide, takze sotva

Reagovat
cristiano.K.

tuhle sázku si uzavři s nezvladajkem, za slepice se tu bít nebudu

Reagovat
Busby babes

nesazim, jen si myslim, ze se nase financni sila projevi i na hristi.

Spurs budou hrat pristi rok ve Wembley, je otazka, co to s nima udela. staci kouknout na WHU, jak jim to neprospelo. Spurs klidne muze potkat to same. A taky myslim, ze tomu nasemu tymu chybi uz jen kousek k tomu, aby zacal hrat podstatne lepe. nebo spis aby mel podstatne lepsi vysledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, vypadá to, že s LFC fans máte vlastní svět, ve kterém my samozřejmě v budoucnu nefigurujeme, nechám vás v tom.

Reagovat
Busby babes

tak to ctes spatne. ja nerikam, ze je jasne, ze se to stane. ja rikam, ze jsem zvedavej, jak se poperete s tim, ze nebudete mit domaci prostredi. A tim naznacuju, ze to pristi rok budete mit tezsi. Nic vic, nic min. Klidne muzete byt jeste lepsi nez letos. Prekvapenej nebudu.

Reagovat
cristiano.K.

kde tu mluvím o LFC?

Reagovat
fenixLFC

evidentne owny

Reagovat
Mastný Chobot

to by bolo prijateľné

Reagovat
SunFells

To je fajn

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

Vraj sa o neho zaujíma Manchester City. Nepríde mi to ako dobrá voľba pre City.

Reagovat
Mimalu

To se tvrdí o každé překonané hranici, zase si na to lidi zvyknou, stejně jak před lety na 100k, 200k... Těžko se těm hráčům divit, každou chvilkou kluby podepisují nové sponzorske smlouvy na kdejakou blbost, za tv práva padaji neskutečné částky. Potom se těžko divit hráčům/agentům že chtějí větší porci z koláče

Reagovat
nani92

myslím, že je to adekvátna suma za tú psychickú ujmu, ktorá by mu zotrvaním u vás bola spôsobovaná

Reagovat
Mastný Chobot

pozri, z Arsenalu si môžeme robiť srandu my, gooneri. Ty nie. Tak prestaň.

Reagovat
nani92

Pozri, ste pod nami, tak môžem

Reagovat
Mastný Chobot

Nemôžeš a dávaj si pozor, keď pôjdeš v noci domov.

Reagovat
nani92

V noci chodia domov len zlodeji

Reagovat
SunFells

Ti chodia do domov, ne domov

Reagovat
vladis271

Aha :)

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
nani92

:-)

Reagovat
kiwwi

daj nejaku metaforu Vlado

Reagovat
Svatej

A ty nejakou dalsi hyperbolu

Reagovat
kiwwi

aj tak by si ju nepochopil tak naco...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Rssa

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Jardin

Reagovat
Svatej

Reagovat
Grahf

a to mu radí zrovna ten, čo prešiel od vás do čukotky

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě k tomu vrtulníkem

Reagovat
Mastný Chobot

Tony Cascarino: "Granit Xhaka has been one of the worst signings of the season, maybe the worst of all-time. He's been very poor."

vraj mal otrasnú aj prvú sezónu v Nemecku. Talent má, ale musí neskutočne zamakať, hlavne v posilke a pri bránení.

Reagovat
vrabejka

PFA nominovala na fotbalistu sezony v PL

Hráčská asociace (PFA) oznámila jména šesti nominovaných fotbalistů na ocenění pro nejlepšího fotbalistu anglické Premier League letošní sezony. Zálusk na cenu si mohou dělat Eden Hazard, N'Golo Kante (oba Chelsea), Zlatan Ibrahimović (Manchester United), Harry Kane (Tottenham), Romelu Lukaku (Everton) a Alexis Sánchez (Arsenal). (espnfc.com)

Kde je Mane?!!!!

Komici

Reagovat
smazaný uživatel

A co by tam dělal útočník s 12 góly?

Reagovat
vrabejka

Nejde jen o statistiky. S ním v sestavě jsme vyhráli všechny zápasy jeho impact na naší hru je obrovský. Kromě pár zápasů si výkonnost drží na vysoké úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

"S ním v sestavě jsme vyhráli všechny zápasy."

Proč kecáš o takový píčovině, která se dá lehoučce vyvrátit?

Reagovat
vrabejka

Protože je to pravda. V lize jsme bez Maneho nevyhráli žádný zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, jenom zápas se Stoke, který se hrál teď v sobotu.

A taky sakra:

"S ním v sestavě jsme vyhráli všechny zápasy" a "V lize jsme bez Maneho nevyhráli žádný zapas" jsou věty, který mají naprosto odlišný význam.

Reagovat
Busby babes

a ani jedna neni pravdiva, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Ať žije výroková logika!

Reagovat
fenixLFC

ty si fakt chuj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

''impact na naší hru''

tahle hezounká mixáž mě vždy pobaví

Reagovat
SunFells

Křídlo s 13 góly, když už. Třeba místo huhňi tam mohl být. A taky Lukakua ...a Ibry.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo místo Alexiska, kterej si to teď taky zrovna nedává.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže přece jenom je to nakonec mezi Edenem a N'golem

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vyhrajete titul, tak pro mě za mě.

Reagovat
SunFells

Teď je celý tým špatný, ale když někdo kraluje půl roku celkem kraluje, tak ho pak asi nevynecháš jen proto, že polevil právě na úroveň těch pochybně nominovaných.

Reagovat
icemike

To je za sezónu, ne za půlku

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra

Reagovat
pingla

Alli (který tam není) > Mané

Reagovat
Whitemedia

Ronald Koeman: "Lukaku mi řekl, že s Evertonem nepodepíše novou smlouvu. Netuším, kam chce jít. Možná že musím počkat na telefonát od Drogby, aby mi řekl, kam chce jít." nezvládání

Didier Drogba totiž v rozhovoru pro stanici Sky Sports prozradil, že ví, jaké jsou plány belgického útočníka, ale odmítl je prozradit.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Miguel19

Hmm. Snad zasáhnou United.

Reagovat
Whitemedia

Real by si ho mohl koupit

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
blade115

Tak snad abychom začali chystat transparenty...

Reagovat
Zaschrona

Ocividne to ten, ktery to prelozil, nepochopil. Nebo to zamerne prelozil takhle nesmyslne. Koeman reagoval na otazku, kde se ho ptali na to, co rikal Drogba. Zminil, ze on vi jen to, co Lukaku pred par tydny rikal do medii, ze on jednani nevede. A pak si takhle rejpnul. Naopak zvladani dost dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale určite sa to dá preložiť mnohými spôsobmi

Reagovat
Zaschrona

Ocividne da.

Reagovat
Whitemedia

Koeman on Lukaku's future "He told me he wasn't signing a new contract. Maybe I'll wait for the call from Drogba to let me know"

Já bych to teda přeložil stejně, asi jsem stejně nechápavý pro mě je tohle prostě nezvládání

Reagovat
smazaný uživatel

Prvá posila tohto leta je jasná už v apríli

Reagovat
Whitemedia

Tak jasná naštěstí není, mohl by zasáhnout Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Jakoby vam nestacila saga se Stonesem...

Reagovat
smazaný uživatel

Tá našťastie dopadla pre nás so šťatsným koncom, takže nechápem, čo by nám nemalo stačiť.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Co je na tom za nezvladani? Jen trefne rejpe.

A nic o tom, ze by mel Lukaku odchazet nebo ze nevi, kam pujde, nerikal. Co plati, tak je to, ze Lukaku v tuhle chvili neprodlouzil smlouvu, coz Everton zduvodnil tim, ze nebude prijimat zadne nesmyslne nizke vykupni klauzule, Lukaku to zduvodnil tim, ze nechce v klubu prodlouzit, dokud neuvidi, ze se slova o ambicich meni na ciny. Nezvladnuti je to ze strany prekladajiciho, lzive si vymysli neco, co Koeman vubec nerekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells
Reagovat
Mastný Chobot

veni vidi wich

Reagovat
kiwwi

Wau

Reagovat
Busby babes

snad tu karieru jeste rozjede. hodne bych mu to pral.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Stridal novyho Cristiana

Reagovat
cristiano.K.

Mignoleta nedat do sestavy kola

Reagovat
smazaný uživatel

09:53 Paulinho nakonec do Barcelony?

Barcelona hledá posily a jedna by do katalánského velkoklubu mohla zamířit z Číny. Blaugranas údajně zvažují možné angažování Paulinha, který momentálně obléká dres Guangzhou.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, v Cine uz ho nechtej

https://mobile.twitter.com/BrazilStat/status/852291234672640002?ref_src=twsrc^tfw&ref_url=https:%2F%2Fd-6179784092765727099.ampproject.net%2F1492014732688%2Fframe.html

Reagovat
Pospovič

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

V balíku je aj niekoľko účesov k tomu

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby se nerozčiloval jak malý děcko, tak je to vcelku normální zatočení hlavy, ale ten dětskej vztek a bezmoc je směšná

Reagovat
bbbauch

co je na tom smesnyho, ze ho sere, ze se malem dostal diky dobrymu pressingu do velky sance, akorat mu to nevyslo?

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopis, az vyrostes

Reagovat
bbbauch

ty si nikdy ve vzteku nebouchnes do stolu? Ja v praci obcas jo mozna bys mel vyrust ty, takhle primitivni poznamky mivaj hlavne deti

Reagovat
bbbauch

A pochjinak dost smesny od nekoho, kdo si tu porad stezoval na hrace v sestave kola

Reagovat
smazaný uživatel

Praskni, bublino.

Reagovat
Swarley

to brzo čeká Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

One season team?

Reagovat
Swarley

no, trošku kvalitnější bublifuk

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Zaschrona

Sissoko > Pogba

Reagovat
Snatus

Je vidět, že ho jeho výkony štvou, to není nic k smíchu dle mě.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Mastný Chobot

Wenger says Walcott's comments that Palace "wanted it more" on Monday night are "not acceptable."

Hej, no, jediné, čo hráči môžu povedať je, že stoja za trénerom a že chcú vyhrať ďalší zápas, že? Teraz ho starec strčí na mesiac do rezervy, lebo povedal pravdu...

Reagovat
SunFells

Nebuď zase drama queen.

On je hlavně problém, že to ta pravda byla. Přiznat to je pak už docela stupidní malování terče na sebe.

Reagovat
Mastný Chobot

No, nie je, všetci vedia, že to tak je a nie je na tom nič neakceptovateľné, ak to niekto povie nahlas.

Reagovat
SunFells

Co na tom není hloupé, když i přiznáš, že jako tým ve sračkách nemáš touhu po vítězství větší než soupeř a tedy neděláš vše pro nápravu?

Reagovat
Mastný Chobot

nie že neděláš, ale neudělal si a všetci to videli. A ak nie si narcistický chumaj, čo si nevie priznať chybu a nevie, kedy skončiť, tak nemôžeš mať problém s tým priznať to.

Reagovat
smazaný uživatel

narcisticky chumaj? Zas ti spoluzak krade slavu ve tride?

To sou strasny hovna a kolotoce co ty tady predvadis...

Reagovat
Usty

Reagovat
Maresma

Virgil Van Dijk is Klopp’s first choice for defensive reinforcements.(Paul Joyce)

Reagovat
smazaný uživatel

To bude peněz. Stejně nemáme šanci půjde do Evertonu

Reagovat
vladis271

City a CFC a vraj ideme do bidwar s nimi.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je v poho oni nás stejně přeplatí. Ta cena bude někde u 50 mega a to bych radši poslal do Bayeru za Wendella a Taha.

Reagovat
vladis271

ja nvm. Mám z toho obavy. V Sotone vypadal ako dobrý stopér aj Lovren. Toto zaváňa ohromným prúserom najmä ak hlavný problém tkvie v zonal marking a celkovej organizácii obrany pri štandardkách. Tam by potom možno nepomohol ani Thiago Silva.

A VVD bude pekelne drahý.

Reagovat
Kowe

Reagovat
Zaschrona

No, VVD se celkem v pohode da vzit do konverzace o nejlepsim stoperu ligy. U Lovrena to takhle fakt neslo.

Reagovat
Maresma

Reagovat
cristiano.K.

Lovren patřil ten rok před přestupem taky k nejlepším pěti stoperům ligy.

Reagovat
Zaschrona

Ve vsi ucte k Lovrenovi bych tam tehdy z tymu Saints spis zahrnul Fonteho nez Lovrena. A do top 5 i tak tezko.

Reagovat
Rssa

Pri vsi ucte, ne. Lovren byl dominantnejsi tehdy.

Reagovat
Zaschrona

Jo, uplne si vzpominam, jak vetsina fanousku po Lovrenovi tehdy touzila...

Reagovat
Rssa

To, ze Lovren hral pomerne stabilne dobre uz od angazma Lyonu byl prislib, ze zvladne jeste krok o kousek vyse. No, zatim svoji cenu nesplatil, ale uplne vyhoreni to taky neni.

Reagovat
Zaschrona

Vsak to ani netvrdim, ale VVD je hrac v uplne jine kategorii. Dokazuje uz to jen hype v mediich, kdy jeho chteji temer vsichni, u Lovrena to byl snad jen Liverpool, ktery mel zajem.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

+ prej Keita do zálohy a FSG podle Joyce připraveno na největší přestupák v klubové historii. Budem utrácet

Reagovat
smazaný uživatel

prumerak k prumeru, to spojeni je pevny na ose Soton -> Live

Reagovat
Error

Takze co Damn.?

Reagovat
Mastný Chobot

idem vypočuť

Reagovat
smazaný uživatel

..nevracej se uz

Reagovat
smazaný uživatel

Celé to má téměř bez chyby Akorát stopera bych za nás dal Vertse a hádám, že modráci by dali Luize.

Reagovat
Mimalu

Azpilicuetu

Reagovat
smazaný uživatel

Cahilla.

Reagovat
Usty

Reagovat
Usty

Jsou tam aspoň 4 posty, který by stály za změnu, v čele s gólmanem.

Reagovat
mikelinos

jj, gk s obranou se mi taky moc nelíbí, Cahilla bych vyměnil za Luize nebo Azpiho a popřemýšlel bych nad Bainesem a možná i Valenciou a na hrot bych propašoval Sancheze místo Ibry, který tam toho sice moc neodehrál, ale má smůlu, že hraje na Hazardově postu

Reagovat
Usty

Lloris je nonsens, minimálně 3 brankáři měli letos lepší sezónu Na stopera nejspíš Luiz a jak říkáš, Valencia by si možná to místo taky zasloužil. A pak útok, tam může jít 5 hráčů, bude záležet na těch posledních kolech no.

Reagovat
smazaný uživatel

O tvé neschopnosti dát dohromady dobrou sestavu všichni moc dobře víme

Reagovat
Usty

O tvé rozdvojené osobnosti už nyní také.

Reagovat
Hokaido

Azpiho.

Reagovat
Usty

záloha

Reagovat
Hokaido

Tory Aldgrweireld

Reagovat
mikelinos

však to je jasny B, spíš Saido Mané

Reagovat
smazaný uživatel

stejně nechápu, proč se hlasuje už 7 kol před koncem ligy. Vždyť se toho může ještě změnit, Tottenham může vyhrát ligu, Chelsea spadnout na 4. místo a všechno by bylo jinak...

Reagovat
Snatus

Zajímalo by mě, proč tam dal toho Cahilla, to je fakt na hlavu.

Reagovat
vladis271

OT:

najčerstvejšie info o ej modrej veľrybe.

http://www.manmagazin.sk/nove-desive-informacie-o-hre-modra-velryba-tito-ludia-za-nou-stoja/

kks, ako môže toto niekoho napadnúť? Je tam aj motív prečo to vytvorili tú hru.

Reagovat
smazaný uživatel

darwinismus v plný kráse, pokud je někdo tak blbej, aby si jakkoli ubližoval a ve výsledku zabil kvůli hře, tak světu asi moc chybět nebude

Reagovat
kvasha16

akurat mi je luto ich blizkych rodin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

hrozně nafouknutá bublina zase

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

fake

Reagovat
fenixLFC
Reagovat
vladis271

ptred pár minútami som to dočítal. Lenže toho sa museli chytiť nejakí heckeri potom. Bežný prežúvavec alebo uhrovitý puberťák by z teba vydierateľného neurobil.

Reagovat
smazaný uživatel

nezklames

Reagovat
Hokaido

OT:

http://www.csfd.cz/film/484253-13-reasons-why/prehled/

Wow. Viděl nekdo? Včera jsem dal 11 dílů v kuse, dneska poslední 2.

Naprostá pecka, doporučuju.

Reagovat
vladis271

ok chystám sa na to niekoľko dní, tých referencií je veľa, asi to bude mustwatch.

Reagovat
Hokaido

Je. A právě teď sedím, přemýšlím o životě, piju latte a poslouchám úžasnej soundtrack od Seleny Gomez (wtf? ).

Jako vážně pecka, 11 hodinových dílů jsem dal za den poprvé v životě.

Reagovat
nani92

A na modrú veľrybu sa nechystas? Počul som že to je mustplay

Reagovat
vladis271

Nie, ale rozmýšľam, že ti kúpim lístok na banzai skidiving. Pošli mi adresu kde ti to kuriér doručí.

Reagovat
nani92

Pereš

Reagovat
vladis271

a vôbec čo by si tu bezomňa ty robil?

Reagovat
nani92

nemal by som EF život a musel by som sa začleniť do tenisportalu

Reagovat
TopinB

Reagovat
patas92

Reagovat
Coutinho10

ok taky casem mrknu....vypada to zajimave

Reagovat
Higi

jo, je to petarda. Akorát já musím čekat na titulky, anglicky bych to nedal . Jinak už bych měl hotovo, 90% na csfd jednoznačně zasloužených.

Reagovat
smazaný uživatel

Já dám každý den tak 1-2 díly a dál nemůžu. To téma sebevraždy mi hrozně vadí. Ale je to bomba, dlouho mě žádný seriál takhle nevtáhnul.

Reagovat
vladis271

no dal som prvú časť. Mám dnes povinnosti, ale zajtra ma asi čaká maratón.

SPOILERY ALERT z prvej časti.

prvý veľký problém. Vybrali do role Hannah neskutočne sympatickú herečku. Takže vžiť sa do príbehu skrz ňu nebude žiadny veľký problém.

Ale aj tak mi to takmer celú prvú časť prišlo ako blabla. Tupka si vybrala miestneho grázla, ktorý ju ojebal. Navyše mala vedľa seba kamoša ktorý bol do nej crushnutý, kto sa v podobnej situácii nikdy neocitol? Som si povedal, tak si to vyžer. Lenže najsilnejší moment celej epizódy prišiel na konci ked si išla s ním pokecať k stolu a on ju odbil, že Sometimes Its better to wait alebo niečo také. A jej sa nahrnuli slzy do očú. Vtedy som si uvedomil, že toto bude asi dosť psychicky náročný seriál. Po prečítaní referencií som sa v tom utvrdil. SOM ZVEDAVý.

Reagovat
Hokaido

Je to psychicky náročný, a bude hůř Vlado, jsi teprve u první epizody. Občas mi bylo fakt až nepříjemný se na to koukat. To jsem snad ještě u žádnýho seriálu nezažil. U filmu snad jednou - u Honu (Jagten).

Reagovat
smazaný uživatel

psychicky náročný?

Reagovat
patas92

Poslední tři epizody docela jo

Reagovat
smazaný uživatel

ty mě čekají asi dnes večer, tak uvidim.. zatím mi přijde, že to může takhle vnímat akorát člověk, který je právě na střední :)

Reagovat
patas92

Tak zas já sem docela citlivka, no

Reagovat
Hokaido

Já jsem taky docela citlivka, takže jsem to prožíval.

Ale fakt si myslím, že je to tak psychicky náročný, jak jen film/seriál může být. Nebo s tebou to nic nedělalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, chápu. Já se taky dojímám až moc Ale tady.. nevim. Přijde mi, že ta holka nezažívá nic, co bychom na střední nezažívali my. Nechci tu spoilerovat, tak se nebudu rozepisovat nijak víc.

Reagovat
vladis271

Na druhu stranu je to zlatanina podla knihy. Take prays for bobby je podla skutocnosti.

Reagovat
Hokaido

Třeba pro mě je úplně irelevantní, že něco je nebo není podle skutečný události... Tohle je třeba tak reálný a uvěřitelně zahraný a napsaný, že se mě to dotklo daleko víc, než kdejaký film založený na skutečnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

ten kokot vsechno videl

Reagovat
Rssa

Naucil ses davat "spoilert alert"

Reagovat
smazaný uživatel

Ta představitelka Hannah je cute as fuck, ale ta postava právě že moc sympatická není. Jak tu někdo psal, je to hrozná drama queen, pokrytec jak kráva a prostě v mých očích si za některý ty důvody může sama (nechci spoilerovat, ale třeba kazeta s tím asijským klukem..).

Reagovat
smazaný uživatel

Mám problém s FM17. Po dlhšom uvažovaní som si zakúpil originál, a počas klasického procesovania medzi jednotlivými dňami mi hra zamrzne. Som veľmi nespokojný, myslím si, že je to službou steam. Určite nikomu neodporúčam kupovať túto hru. Pri zakúpení originálu človek očakáva bezproblémový chod. V mojom počítači určite chyba nie je, zvláda aj oveľa náročnejší software. Má/mal niekto podobný problém?

Reagovat
nani92

Nie, je to tvojim PC

Reagovat
Zaschrona

Co to znamena, ze hra zamrzne? To muze byt nejaka chyba primo v te tve ulozene hre, pokud ti to hlasi crash dumps.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, žiadnu chybu mi to nehodí. Jednoducho FM zamrzne a to koliesko, ktoré znázorňuje loading, sa prestane točiť. Potom to musím vypnúť na tvrdo cez správcu úloh. Nechápem tomu. Ako to môže byť mojim PC, ak ostatné FMka mi išli úplne v pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, už som sa na to pozeral. Zatiaľ to skúšam vyriešiť.

Reagovat
icemike

to přeinstaluj, to vypadá jako nedokonalost pri instalaci

Reagovat
fenixLFC

je to tebou nie steamom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Som veľmi nespokojný, myslím si, že je to službou steam. Určite nikomu neodporúčam kupovať túto hru. Pri zakúpení originálu človek očakáva bezproblémový chod

sorry za to ze to tebe nejde neznamena ze to nepojde inym. mne to funguje uplne v pohode. to ako keby som pindal ze nekupujte si shadows of mordor pretoze mne to nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Noa? Je to moja skúsenosť s tou hrou, prečo by som na ňu nemohol napísať môj názor, zvlášť na futbalovom portále? Fakt nevidím dôvod, prečo by sa mi hra mala počas loadingu medzi zápasmi sekať a zmrznúť. Mojim pc to fakt nebude, keďže mám herné delo. Človek dá 30 € za hru a potom si to nemôže zahrať. Mám nervy.

Reagovat
Coutinho10

dneska se hraje cely kolo Championship

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Aiden McGeady will join Preston on a permanent deal in the summer. Fee in region of £2.5M.

Wow, jeste na nem vydelame.

Reagovat
Snatus

Ten dopadl, chudák.

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli dneska sestřelí Terriers.

Reagovat
Coutinho10

Knockaert gooooaaaaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
Coutinho10

neskutecnej frajer 0:2 a PL už je skoro doma

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele