Premier League v kostce (3. kolo)

29.08.2016, 23:51
Názory a komentáře
Už po třech kolech nás čeká první reprezentační přestávka. Nejlépe do ní vstupuje trio favoritů, tedy Manchester City, United a londýnská Chelsea. Právě manchesterské derby přitom hned po pauze přivítá Premier League zpět na scéně. Pravděpodobně se však při této ostře sledované taškařici budeme muset obejít bez jedné z největších hvězd anglické ligy...

Zlatan Ibrahimović i Paul Pogba (pokud se nezraní) hrát budou, nebojte. Fanoušci Manchesteru City ovšem s napětím očekávají, zda Sergio Agüero dostane distanc za úder do krku Winstona Reida. Souboj s West Hamem výjimečně matný Argentinec nerozhodl ani v ofenzivě, a tak jej musel zastoupit skvělý Raheem Sterling. Rudé ďábly pak k těsné výhře v Hullu nasměroval jiný anglický mladík Marcus Rashford.

Třetí stoprocentní mančaft má rovněž od srpna nového manažera, Antonio Conte vydoloval s Chelsea i napotřetí plný počet bodů z utkání proti Burnley. První výhru si připsaly oba loňští lídři, Leicester i Arsenal. Radují se i v Middlesbrough, nováček Premier League patří k šesti mančaftům, jež zatím ani jedinkrát neprohrály.

Na dně tabulky pak není ani jeden zoufalec bez zisku bodu. Sunderland pod Moyesem uhrál první bod na hřišti Southamptonu, totéž se ve vzájemném utkání povedlo Crystal Palace a Bournemouthu. Eagles přitom dlouho vypadali, že ani na třetí pokus nevstřelí ani gól - v nastaveném čase je však zachránil stoper Dann.
Zápas 3. kola: Chelsea vs. Burnley

Nebyla to žádná přestřelka, ani strhující podívaná nahoru-dolů. Od londýnské Chelsea jsme však podobně perfektní výkon neviděli dobře rok a půl. Alespoň do nějaké šedesáté minuty, kdy hráči začali polevovat v koncentraci i nasazení. Do té doby to však byl výjimečný koncert ofenzivních kvalit, který dirigoval Eden Hazard - věřme, že zpátky ve své nejlepší formě. Právě on po krásném sólu otevřel skóre, druhou trefu přidal Willian a na 3:0 uzavřel v závěru střídající Victor Moses.



Podrobnější záznam v lepší kvalitě, včetně toho z Match of the Day od BBC, si můžete prohlédnout zde.
Gól 3. kola: Jamie Vardy

Takový Leicester nám chyběl! Tohle bylo jako za mistrovských časů - pouze Kantého při odebrání míče nahradil Amartey. Pak už to jelo podle plánu. Mahrez, Drinkwater a prchající Vardy. Kombinace země-vzduch byla pohledná, stejně tak zakončení. Jamie Vardy z bezprostřední blízkosti div nepřelomil tyčku, balón se však k jeho štěstí odrazil do sítě.



Zákrok 3. kola: Michel Vorm

Když střelec stojí nějakých pět metrů od brány a gólman proti němu nestihne vyběhnout, jsou jeho naděje na úspěšný zákrok velmi mizivé. Občas se ale stane zázrak, šutér selže a dovolí brankáři vytáhnout parádní reflexivní zásah. Tak jako v utkání Liverpoolu s Tottenhamem, kdy se do hlavních rolí pasovali Coutinho a Michel Vorm. Holandský strážce svatyně má vskutku rychlé nohy.



Hráč 3. kola: Raheem Sterling

Minulý ročník mu moc nevyšel, ale pod Pepem Guardiolou je Raheem Sterling jako vyměněný. Na stadionech Steauy a Stoke nahrál dohromady na tři góly, no a doma s West Hamem se konečně prosadil i sám. První branku dal hned v úvodu utkání po přihrávce Nolita do poloodkryté brány. Druhou pak uzavíral skóre na konečných 3:1, přestože byl téměř v nulovém úhlu.

I v konkurenci Silvy, De Bruyneho či Agüera byl Sterling největší hrozbou Manchesteru City - z deseti faulů West Hamu bylo hned pět na něj. Takový Masuaku by se na něm byl býval vykartoval, kdyby měl Marriner přísnější metr. Mladý křídelník však i přes tuto "péči" soupeřů hned třikrát pronikl do nitra obrany soupeře, připravil svým kolegům dvě šance a přidal dva obranné zákroky.



Břídil 3. kola: Sergio Agüero

Po minulém týdnu, kdy dvěma góly popravil Stoke, se od něj na domácí půdě čekala další hitparáda. Sergio Agüero však proti West Hamu mlčel, z pěti střel ani jednou netrefil branku a čtyřikrát přišel při útoku o míč. V jednom souboji s Reidem navíc úmyslně stopera Kladivářů udeřil rukou do krku. Červenou kartu nedostal jen díky slabému zraku sudího Marrinera, třízápasový distanc ho však nejspíš nemine. A přitom ho hned příští duel (ne)čeká manchesterské derby...



Hvězdy 3. kola dle WhoScored.com

1. Alexis Sánchez (Arsenal) - 9,76
- gól, asistence, vybojovaná penalta, 3 střely na branku, 5 úspěšných průniků

2. Jason Puncheon (Crystal Palace) - 9,16
- asistence, 6 klíčových přihrávek, 5 úspěšných průniků, 5 obranných zákroků, 6 přesných centrů

3. Raheem Sterling (Manchester City) - 9,06
- 2 góly, 3 úspěšné průniky, 2 klíčové přihrávky, 2 obranné zákroky
Ideální sestava 3. kola

obrázek

Autor: Víťa Horák

Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Dva skvělé zákroky a k tomu chycený pokutový kop, Artur Boruc dlouho držel Bournemouth u třech bodů. Až v závěru o dva přišel nechytatelnou hlavičkou Scotta Danna. Právě stoper Crystal Palace svého soka v ideální sestavě kola doplňuje, kromě gólu totiž vyhrál i pět vzdušných soubojů a přerušil stejný počet akcí soupeře. Dařilo se i Hectoru Bellerinovi, pravý bek Arsenalu sice nepředvedl bůhvíjak úžasný výkon, ale kvalitně podporoval útok a vzadu přes něj nešla žádná velká šance Watfordu.

Naprosto ukázkový výkon předvedl zase Curtis Davies, jehož bych tímto rád označil jako nejlepšího hráče měsíce srpna. Proti Man Utd byl jako skála, odklidil neskutečných 17 míčů, přerušil pět akcí soupeře a zblokoval pět střel. Jediný gól prošel přes pravou stranu obrany Hullu. Opětovně se do ideální sestavy dostal i Danny Rose z Tottenhamu, jenž byl aktivní hlavně v ofenzivě a navíc dal jediný gól svého týmu.

N’Golo Kanté už na své heroické výkony navazuje i v Chelsea. Proti Burnley teoreticky nebyl tak potřeba, přesto byl úplně všude, tradičně pokryl celé hřiště a obránci Blues si vskutku mohli dát pohov. Podobně zahrál záložník Middlesbrough Adam Forshaw, jenž taktéž uprostřed pole sbíral jeden míč za druhým a šikovně je rozdával. To Danny Drinkwater k zodpovědnému výkonu do obrany přidal ještě nádhernou asistenci u Vardyho gólu.

Všechny tyhle "všudybyly" o víkendu překonal Raheem Sterling, o jehož výkonu se dočtete výše. V ofenzivním trojzubci jej doplnily další dvě hvězdy světového formátu. Eden Hazard vstřelil vítězný gól a měl výrazný podíl na další brance Chelsea. Alexis Sánchez pak zařídil hned všechny tři trefy Arsenalu. Jednu sám dal, na druhou krásně přihrál a vrchem vybojoval i pokutový kop.
Statistické okénko 3. kola

- Artur Boruc chytil v zápase proti Crystal Palace penaltu Yohanu Cabayemu; byla to už třetí penalta v řadě, kterou polský gólman zlikvidoval...

- ...naopak Riyad Mahrez prohloubil svou negativní sérii, když neproměnil pokutový kop v duelu se Swansea; z posledních čtyř "desítek" spálil již třetí

- James Milner proti Tottenhamu skóroval z penalty a Liverpool uhrál remízu 1:1; bojovný záložník už 42 zápasů v řadě nebyl na straně poraženého, když dal gól (delší sérii drží jen Darius Vassel - 46)

- a opět penalty, z puntíku totiž skóroval i Arsenal, který kopal již druhý pokutový kop v letošní sezóně; Gunners tak stihli vybojovat stejný počet penalt jako v celém ročníku 2015/16!

- Crystal Palace dokázal v nastaveném čase alespoň zremizovat zápas s Bournemouthem; v posledních 22 utkáních však Eagles vyhráli pouze dvakrát
Nejvtipnější momenty 3. kola

1. Hladovec Schmeichel



2. Kanté jako stěna

3. Dirigent Koscielny


To nejlepší ze světa Premier League, včetně odkazů na články, naleznete i na naší Facebookové stránce. Staňte se fanoušky a žádná zajímavost z anglického fotbalu už vám neunikne!

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (229)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Danny Rose nejlepší levý bek v PL

Reagovat
Usty

Čert a owny nikdy nespí...

Reagovat
tony223

Luke Shaw

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

"...naopak Riyad Mahrez prohloubil svou negativní sérii, když neproměnil pokutový kop v duelu se Swansea; z posledních čtyř desítek spálil již třetí"

To neni tak spatne nedat jen 3 penalty ze 40.

Reagovat
bayern987

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
C-M@ster

Vy se smejete, ale vypada to fakt divne napsane, byt jsou tam uvozovky.

Reagovat
smazaný uživatel

navic se mi zda, ze "desitka" se pouziva nejaky posledni tri roky a zni mi to hrozne americky.. nebo s emi to jen zda a pouziva se to odjakziva?

Reagovat
m.sali

se ti zdá

Reagovat
smazaný uživatel

jedenactka

Reagovat
Kaze

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
papos182

Uvozovky tam byly pridany az pozdeji.

Reagovat
FUnk

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Ligter

Reagovat
ZB 07

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

bez hráčov United mi príde tá zostava strašne slabá

Reagovat
kiwwi

ono si vezmi jak paradne hra cela obrana a zvlast Bailly a Tony a nedostanu sa do zostavy pretoze sa to berie tak nejak za samozrejmost

zo zalohy by som teraz asi nevypichol nikoho extra a trebars Rashford sa dostal do zostavy kola na BBC (a nie kvoli golu)

Reagovat
Usty

Crookse nemůžeš brát jako měřítko ale.

Reagovat
kiwwi

tak 8 hracov sa vam zhoduje

ale moja pointa bola ze castokrat sa pri tych zostavach tyzdna stava, ze nejaky dobry hrac poda dobry vykon ale na svoje pomery nic vynimocne a nejaky horsi hrac poda na jeho pomery super vykon ale stale je to horsi vykon ako ten dobry vykon lepsieho hraca a ten horsi hrac sa dostane do zostavy kola

ako velmi tieto vybery neriesim pretoze sto ludi sto chuti a nikdy ta zostava nebude taka aby na nej nikto neurobil nejaku zmenu

Reagovat
Usty

Já aspoň nevolím rozestavení 3-3-4, no

Myslíš, že tohle je ten případ? Že Davies nebo Dann zahráli hůř než Bailly? Já jsem třeba na RB strašně dlouho zvažoval, jestli Valencia nebo Bellerín, no a nakonec rozhodlo, že Valencia dal z 14 centrů jen 3 přesný. To je hrozný číslo, a i když se mi třeba opticky líbil víc než Bellerín, rozhodl jsem se pro něj. Snažím se to dělat co nejobjektivnějc, i když to samozřejmě úplně nejde.

Reagovat
kiwwi

myslim, ze v tomto pripade u nas hra rolu to, ze obrana funguje zatial super ako celok (vratane zaloznikov) a preto sa zda ako keby ti obrancovia nepredviedli nic vynimocne, ale trebars taky Bailly bol 2x MOTM a hra neskutocne, take dominantne vykony sa u stoperov nevidia casto

ale hej, bolo tazke tam nedat Davisa pri vsetkom co tam zblokoval Dann tam je podla mna skor kvoli tomu ze aj skoroval, nie?

Reagovat
Usty

Rozhodně i za gól, i pro obránce je to velmi podstatný. Ale ten dal třeba i Morgan a nemám ho tam, Dann i dobře bránil.

Reagovat
Grahf

tak zas by bolo dobré porovnávať aj to, v akom systéme tí obrancovia pôsobia. Trebars určite je ľahšie brániť v betone, kde je 9 hráčov na kope (Davies), ako keď musí stoper vysoko zachytávať protiútoky, kde je na to viacmenej sám a každá chyba býva osudová (Bailly/Blind).

Reagovat
Usty

9 hráčů na kupě, ale stejně 2/3 všech akcí přerušil jeden jedinej hráč

A rozhodně si nemyslím, že to je jednodušší. Na Hull šlo za ten zápas třeba 40-50 útoků, na Man Utd když hodně, tak 10.

Reagovat
Usty

A kdybych takhle uvažoval, tak by se třeba přes Rose dostal Galloway, kterej zahrál taky moc dobře. Přes Danna možná Ayala. A ještě by se tak možná někam dostal Puncheon.

Reagovat
Busby babes

zas je pravda, ze toho zas tolik resit nemusel.

Reagovat
smazaný uživatel

Po x letech jsem zahráli tři zápasy dobrej fotbal a hnedka se to bere jako samozřejmost

Reagovat
Usty

Tak sis aspoň zahlasoval pro Zlatana, ne?

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

owny?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

Hnusne slizka fotka . Usty zmenit!

Reagovat
Zaschrona

Holgate, Gueye?

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

1) Hele, může Aguero dostat ban za snahu uděřit ho loktem?

https://twitter.com/thomasdeeacon/status/769992600933789697?s=09 protože,z tohodle záběru to vypadá, že se ho ani nedotkl.

2) jak by se ten ban řešil, když je nejšpíš zraněnej?

Reagovat
Usty

Udeřil ho zápěstím do krku, no. Zranění by na to nemělo mít vůbec žádnej vliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to blbě napsal, předpokládám, že bude stát během toho zranění a nebudou čekat až bude zdravej co?

Reagovat
Usty

Jo takhle, tak to určitě ne Pokud dostane stopku, začne se počítat ihned, i když bude zraněnej.

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal are prepared to loan out Jack Wilshere to get first-team football. Juventus interested if Matuidi won't come.

Nech ide, nemám s tým problém.

Reagovat
Swarley

Jackieho je škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že už mu někdo nerozbil hubu možná tak.

Reagovat
Nihilister

Ty jsi opravdu šupák nevídaných rozměrů.

Reagovat
10

to určitě...

Reagovat
Free_player

Reagovat
afc

este do Juve. Hlavne ked sa nam v zime zrania 4 stredaci,tak chcem vidiet ako s tym nebudes mat problem.

Reagovat
Mastný Chobot

Keďže jedným z tých zranených bude vždy on, tak žiaden.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Ja by som si ho teda urcit nechal nakolko pozname ako to u nas chodi.

Reagovat
SunFells

To by jim dobře jebalo, kdyby ho pustili na hostování.

Reagovat
Mastný Chobot

ak by mal zaručený hrací čas, tak prečo nie? Na prestup by som ho predsa len nepúšťal a u nás hrávať v základe nebude. Ak sa do toho dostane niekde inde, odohrá solídnu sezónu, zbaví sa tých zdravotných problémov, tak to bude pre všetkých lepšie.

Reagovat
SunFells

Měl se prodat (už před rokem), nějaké zbavení se zdravotních problémů je pochybné v nejvyšší míře. Když už si ho Wenger chce nechat, tak ať si ho aspoň nechá pro lepší šířku kádru.

Reagovat
Pinturicchio

Zaručený čas by neměl a šance dostat se na hřiště v Juve by byla ještě menší než v Arsenalu. Už proto je to nesmysl, pokud mu chce Wenger tím hostováním zajistit herní čas na rozehrání.

Reagovat
Mastný Chobot

ok, tak Juve snáď nebude jediná destinácia, nech ide aj do Turína s Hartom, šak sú kamoši

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Pinturicchio

Wilsh si asi spletl tým.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
FUnk

jeste odejde son a budeme hrat s dorostencema nebo jak?

Reagovat
jk

Son neodejde

Reagovat
smazaný uživatel

Stridani se precenujou, rotace je uplny nesmysl

Reagovat
FUnk

a proc jsme loni odehrali nektere zapasy EL s komplet pozmenenou sestavou? Co budeme delat letos jak se nekdo zrani a budeme hrat LM, FA,CC a samozrejme ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

Myšleno ironicky, samozřejmě. Každopádně jak řekl vrabejka, zítra je deadline. Takže když už nic, tak aspoň ty nervy nebudou trvat dlouho. K N´Koudou někoho, kdo zahraje CM i AM a ono to půjde. Možná škoda toho Silvy, který míří do Leicesteru, ten by se hodil.

Reagovat
FUnk

Tak hrac typu modric, hbity stredak s kvalitni rozehravkou nam chybi uz doby kdy odesel, ale jeste to chce nekoho na kridlo, krome zakladu tam je Son, onomah a nkoudou coz neni nic moc....chadli bude chybet...

Reagovat
smazaný uživatel

Na podhrot bude možná ještě Tommy C. Minulý rok a CM byl jen Pochův masterplán, jak ho zocelit pro hru na AM, kde letos zazáří. Taky ironie, než se zeptáš.

Reagovat
FUnk

tak snad jo a snad jeste neco s levym vymysli do zitra

Reagovat
vodka

bych se nedivil, kdyby Moyes nakonec zkusil Wilsherea na hostovačku místo Masona...

Reagovat
salami

kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

Ludia ináč aj vám tak blbne ten jeblý facebookový prehrávač, že to strašne pomaly načítava niekedy?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Zdravím, kdyby měl někdo chuť si zahrát dost možná nejlepší český fotbalový manažer, tak máte jedinečnou šanci. Právě probíhá nábor nováčků a pokouší se co nejvíce zaplnit. Snad někdo najde chuť a bude s námi hrát ve skvělé komunitě. Pokud se registruješ, tak já hraji ve španělské lize a tým se jmenuje FC Marná snaha. Rád zodpovím ve hře všechny dotazy.

P.S. Koho to nezajímá nebo uráží, ať to nečte díky :)

http://www.brejk.cz/index.php?p=uvod_registrace&pozvanka=S4KW7R

Reagovat
Whitemedia

Lepší je se registrovat pod tímhle odkazem

http://www.brejk.cz/index.php?p=uvod_registrace

Reagovat
Nihilister

Heeej to P.S. jsi nemohl napsat na začátku ? Jak to mám nečíst , když vzkaz ať to nečtu je až na konci ? Teď jsi mě hrozně naštval !

Reagovat
guzman

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
nani92

Lebo si ignorant

Reagovat
FUnk

lebo hrajete jinou ligu

Reagovat
tunkic

Reagovat
J0EL

Ownyho tapeta

Reagovat
smazaný uživatel

ROSA DNES DO AC SPARTA PRAHA!!! POTVRZENO!!!!

Reagovat
MCFC_8

Dufam ze Kun nebude potrestany, spravil hlupost, to je pravda, som zvedavy ako to FA posudi, ale na Costu to aj tak nema...v prvych 2 kolach mal byt vyluceny

Reagovat
Tuxedo

Takže podľa tvojej logiky je iba Costa zly a zbytny nech rozdavaju lakťovky beztrestne ?? Dufam že dostane aspoň 3 zápasy

Reagovat
M0rb1D4S

Jo jo na Costu to nemá, ten totiž hráče rovnou zabil.

Reagovat
icemike

A pak mu urezal hlavu a poslal jeho matce

Reagovat
Svatej

Reagovat
vrabejka

Zítra je DEADLINE!!!!

Reagovat
Busby babes

prvni relevantni informace od tebe, gratuluju, zlepsujes se.

Reagovat
FUnk

Reagovat
jk

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Manik...

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Melda

Nic vyjímečného pro fanouška the reds, můžeš zůstat v klidu

Reagovat
RicardoCOYS

dobrej bod

Reagovat
Mateo16

http://www.abc.es/real-madrid/abci-realmadrid-fichajes-isco-james-201608300818_noticia.html

PL sa baví 190 mega za posledné hodiny , asi také lákadlo PL nebude

Reagovat
Swarley

nerozumím tomu, co tam je španělsky a bohužel ani tomu, co jsi napsal česky

Reagovat
Swarley

*slovensky

Reagovat
Mateo16

Tak si to hod do translatora

Reagovat
Swarley

takhle to nefunguje

Reagovat
smazaný uživatel

Ten dokáže zhruba přeložit text z jiného jazyka, ne najít smysl ve větě psané šimpanzem.

Reagovat
Svatej

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni hráči Realu zmínění v článku prostě a jednoduše zpochybnili spekulace ohledně přestupů s tím, že chtějí zůstat v "nejlepším klubu světa".

Jsou tam i částečně vysvětleny jejich pozice, které hrají a proč s nimi Zidan počítá.

Reagovat
Mastný Chobot

Kaveh Solhekol

Sky in Germany: Bayern Munich signing Serge Gnabry from Arsenal and sending him on loan to Werder Bremen

dafuq

Reagovat
Swarley

hm, ten píše i o tom Draxlerovi

Reagovat
SunFells

Hmm, to by byla docela zrada. Ale tak má jen rok do konce smlouvy a možná se bude chtít hnát za jistějšími příležitostmi, tak bychom z něj po dobré Olympiádě aspoň něco vytřískali.

Reagovat
Mastný Chobot

s rokom do konca zmluvy by to aj tak bola almužna, snáď predĺži

Reagovat
SunFells

By nám hádám zaplatil 3/4 Péreze, ty almužno Lepší než dostat za rok výchovné dva milióny ...u nás si letos sotva čutne a těžko ho pošlou hostovat s rokem do konce smlouvy, teďka by měl hrát, když nabyl sebevědomí.

Reagovat
Mastný Chobot

no jo, čo to dneska je 10-15m za taký talent? radšej mu nejako nanútiť predĺženie kontraktu... hocijako

Reagovat
teenz

Reagovat
SunFells

Tak mu běž držet pistol u hlavy no. Za daných podmínek je 10-15m dost, bez olympiády by stál sotva sedm.

Reagovat
Mastný Chobot

za daných podmienok asi áno, ja sa bavím o normálnych okolnostiach

Reagovat
SunFells

Já se radši držím reality.

Reagovat
j_mrazik

Co ho takhle nechat hrát, když naše křídla nestojí za moc?

Reagovat
SunFells

Já bych rozhodně neřekl, že na ně křídla nestojí za moc a on zároveň těžko teďka stojí za víc.

Každopádně ještě jednou, já se radši držím reality ...Wenger ho hrát moc nenechá.

Reagovat
SunFells

*naše křídla

Reagovat
stas87

Pre Werder to nema ziadny zmysel, pretoze Bayern nam opciu neda, takze zas budeme mat v kadri cudzieho hraca. A po skusenosti s Öztunalim nic take nechcem a nebude chciet ani vedenie.

Reagovat
vodka

Stoke vážně potřebuje aspoň jednoho stopera a útočníka, su zvědavý, jestli se jim něco z toho podaří. Berahino vypadá, že zůstane ve WBA a příští rok půjde zadarmo. Bonyho chce EFC a WHU, navíc city chce 20 mega, Stoke hostovačku s opcí. Se stoperem je to ještě větší bída podle drbů

Reagovat
Swarley

to celý s Berahinem nakonec vypadá jako hodně slušnej provar ze strany WBA...

Reagovat
vodka

hraje hovno a částka z té arbitráže bude asi taky nic moc, zvlášť pokud bude pokračovat v loňských výkonech.

Reagovat
Swarley

právě no, tehdy ho měli prodat do Spurs nebo kam a byl by klid

Reagovat
Swarley

Draxler nakonec teda do PSG?

Reagovat
Svatej

Jak to tam chtěj krucinal cely narvat

Reagovat
nani92

Cavani ide k vam

Reagovat
Svatej

Z toho přestupu by měl radost jen jedinej člověk ze vsech

Reagovat
Swarley

budou to asi muset hodně točit

ale kdo ví, co je na tom pravdy

Reagovat
Svatej

Reagovat
Godwinson

Však to tam nemají nijak zvlášť narvaný. Pokud nakonec pustí Matuidiho, tak takovýho hráče i potřebujou. Samozřejmě to chtělo řešit i hrot, ale na to je i pro Araby pozdě

Reagovat
Svatej

Ook, me to přijde hrozne našlapaný, což jim vlastně celkem zavidim

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení PSG se už několikrát vyjádřilo že žádně posily už nepříjdou, tak nevím co je na tom pravdy

Reagovat
smazaný uživatel

Rose je star, kdo mi to tehdy nevěřil by si měl dát výchovně hlavu do hajzlu poprosit někoho o vykonání potřeby a spláchnutí

Reagovat
r.mrazik

misto Boruce bych dal Jakupoviće,protoze chytal skvele a jiny zapas jsem nevidel...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co sakra ten obránce? Zatím nejaktuálněji vypadá Marcos Alonso, což mi nejpřijde jako větší posílení obrany. Nehledě na to, že pořád potřebujeme stopera. Ta obrana je u nás fakt prokletá.

Reagovat
tomasinho

Tak tím, že přijde LB Alonso by mohl hrát Azpi RB a Ivanovič brán jako možnost na CB ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Právě si nejsem úplně jistý tím, že by Alonso skočil okamžitě do základu.

Reagovat
SunFells

To to vůbec neznamená no

Reagovat
tomasinho

Však to nemyslím, ale mohla by to být jedna z variant.

Reagovat
Deywid

lenže to je taká možnosť na zaplakanie

Reagovat
vodka

to je ten samý Alonso, co byl v Boltonu?

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
blade115

Ne nutně, teď posledně proti Chievu odehrál dost solidní zapas na stoperu. Je to takový Ivanovič na levou stranu. Akorát asi ne tak kvalitní jako byl Ivan na vrcholu sil.

Reagovat
Miguel19

Tak pokud se tím zbavíme Ivanoviče v základu, tak to posila bude..

Reagovat
Swarley

"Wayne's position has changed at Manchester United, and that's the way I would like to play him."

i v repre na desítce, kapitán...ízy pízy

Reagovat
smazaný uživatel

Čím skôr povie nahlas niekto z kompetentných, že Rooney hrá hrozne, tým lepšie aj pre samotného Rooneyho. Však on musí žiť v nejakej bubline, kde ho všetci len vychvaľujú a ignorujú jeho tragické výkony. Je potrebné, aby ho konečne niekto skritizoval a posadil na lavičku. Myslím, že to je posledná možnosť, ako z neho získať nejaké zlepšenie - poriadne ho nasrať.

Reagovat
Swarley

u nás může mít problém, ale v Anglii stejně nikdo lepší není, tam je to jedno

3 zápasy, 1+2, co chceš

Reagovat
Pagy

jenže hráč na jeho pozici by měl být neustálou hrozbou pro soupeře, ale on to všechno brzdí stejně jako mata, co z toho, že dá jednu nebo dvě hezké přihrávky za zápas, když zbytek nemá žádný vliv na hru

Reagovat
smazaný uživatel

Pri Matovi sa aspon nebojím, že si nespracuje prichádzajúcu prihrávku. Keď ide lopta na Rooneyho, tak si to povedať nemôžem. A myslím, že ani Swarley.

Reagovat
vodka

měl, ale těch marných zápasů na AM má spousta hráčů. si vem Oscara, Fabregase, Ramseyho, Barkleyho atd. Uznávám, že Rooney teď působí fakt zoufale a není to otázka jednoho zápasu, ale zatím je produktivní, proti Hullu to zařídil on, Ibrovi předtím hodil nádherný centr. Mata taky hrál často hovno a pak měl jedno přicmrdnutí o metr a asistenci. Dokud má produktivitu, tak s tím problém nemám.

Reagovat
M0rb1D4S

Fabregas byl na AM marný vždycky, to není jeho pozice. Oscar měl většinou 1 dobrý zápas na 10 špatných

Reagovat
Swarley

a není snad? jeho problém je v mezihře a v tom, že zbytečně ztrácí balony, ale rozhodně není problém v tom, že by nebyl nebezpečný pro soupeře...on se pravidelně do toho zakončení dostává a nebo dokáže vymyslet nebezpečnou finální přihrávku...určitě by toho mohlo být víc, ale do těch šancí se dostává nebo je dokáže vytvořit...

Reagovat
mithro

Reagovat
Pagy

už by to chtělo, aby mu rio, giggs nebo paul pořádně naložili ve studiu

Reagovat
smazaný uživatel

Sporting odmítnul 25 mega za Slimaniho, Adriena Silvu pustí jenom za výkupku (výši nevim). A WBA prý zkusili W. Carvalha za 25 mega - neuspěli.

Reagovat
jk

Výprodej v Lisabonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Včera to tak vypadalo. Pak odmítli 3 nabídky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Slimani asi půjde, tam jen šponují cenu. Za poslední týden koupili 3 útočníky. U Silvy by mě zajímala výše výkupky.

Reagovat
smazaný uživatel

Klauzule prý 45 mega. Tak ten možná zůstane.

Reagovat
jk

U něj bych se docela divil kdyby šel, je to v Lisabonu ikona. Na druhou stranu to pro něj byla dobrá šance na zahraniční angažmá. Ale když pustili Jao Maria do Milána tak by ten odchod nemuseli rozdýchat... Slimani je asi jasný no.

Reagovat
tomasinho

Mazec, Pulis nahání Camacha s Carvalhem a my nic, začínám panikařit

Reagovat
Maresma

Už nikoho nečekám, no

Reagovat
tomasinho

https://pbs.twimg.com/media/CrGRRJjWEAACBb9.jpg

A pak že Studge nehraje

Jinak já taky ne, jen odchody.

Reagovat
tomasinho

Prej 8 týmů chtělo Ingse a jeden byl ochotný dát 20 milionů

Reagovat
Maresma

Nevěřím tomu ani v nejmenším, to by se nedalo odmítnout.

Reagovat
tomasinho

Taky myslím no.

Reagovat
Maresma

Lazar Markovic is considering an approach from Newcastle, who are very keen on him

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle rule out moves for Ravel Morrison and Lazar Markovic

Reagovat
fenixLFC

keby niekto chce dat zanho 20 mega tak ho predame

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Maresma

Jako bral bych Jacka na hostovačku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Bamford v Burnley a Atsu v Newcastli, obaja na hosťovania. Tí asi idú prekonať Mosesa...

Reagovat
Godwinson

Proč se na tu Chelsea Bamford už nevysere

Reagovat
smazaný uživatel

To neviem. Každopádne ak sa nechytí v Burnley tak už neviem kde inde. U nich by mal byť najlepší útočník, aby ešte vôbec nakopol kariéru.

Reagovat
tomasinho

Lepší než GRay? Nevím no

Reagovat
smazaný uživatel

Pokiaľ má mať na veľký futbal, tak áno.

Reagovat
Godwinson

Nevím, jak odehrál to málo loni v CP, ale nakopnout, ti nevím. Je mu 22 a má za sebou už asi tři dobrý sezóny, u něj je samozřejmě problém, že sebou nechá zametat v rámci hostovaček. Mně se vždycky líbil, přál bych mu, aby se na tohle vysral, našel si klub, který do něj vloží důvěru a pak o něj nemám strach :)

Reagovat
salami

tak prosadil se zatim jenom v champu, v CP i Norwichi nic neukázal a to nějakou extra konkurenci v utoku neměl

Reagovat
smazaný uživatel

Atsu je s opcí prý.

Reagovat
terry

Ten Kanté je fakt zvíře.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
Mastný Chobot

Isca na WHL tam nemas?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Sanchezova fotka v sestavě

Reagovat
vodka

ono všechny fotky včetně té úvodní s guardiolou vypadají jak fota vybrané naschvál co s nejdebilnějšíma výrazama.

Reagovat
iamek

Podle DP ma jit W. Keane na prestup do Hullu.

Reagovat
kiwwi

*hosťovanie

Reagovat
iamek

Pisu co pise DP

Reagovat
Busby babes

Prestup. Uz mel podepsat smlouvu na 3-roky.

Reagovat
kiwwi

Super... Este včera sa písalo o hostovacke a krútil som hlavou načo by to uňho bolo ešte dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan nejlepší hráč srpna

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele