Premier League v kostce (25. kolo)

15.02.2017, 17:42
Názory a komentáře
Zaujalo nás
Pamatujete na loňský Valentýn? Leicester hrál na Emirates Stadium a ani smolná porážka 1:2 ho nezastavila v senzačně suverénní jízdě za mistrovským titulem. A teď už víme, že i neopakovatelné. Střih, den po dalším Valentýnu a z kdysi načepýřených Lišek už jen lítají chlupy. Ranieriho družina bude ve zbytku sezóny svádět lítý boj o holé přežití...

Jen jeden tým v historii anglických soutěží ihned po titulu spadl do druhé ligy. V roce 1938 se to "povedlo" Manchesteru City. A Leicester má nyní dobře našlápnuto ke stejnému počinu. Až teprve s odstupem je jasné, jak strašně důležitou roli hraje v jakémkoli kádru pohoda a týmový duch. Se zkušenostmi z loňské sezóny je rovnice zhruba následovná: Spirit + Kanté = cca 30 bodů.

Francouzského středopolaře nezmiňuji náhodou, jeho role v absolutním převratu na anglických jevištích je taktéž znatelná. Že má Chelsea o 27 bodů více než loni? Že má Leicester dokonce o 32 (!) bodů méně než v minulé sezóně? Samozřejmě, zmíněná pohoda v týmu, bojovnost a v neposlední řadě životní forma hráčů obou celků (loni Foxes, letos Chelsea), to jsou hlavní rekvizity. N’Golo Kanté je však nesmírně silnou esencí.

Možná stejně silnou, jakým jsou bez nadsázky trapné výkony stoperské dvojice Huth - Morgan, podporované podobně nedůstojným Christianem Fuchsem. Ti tři můžou v neměnném složení dotáhnout Lišky k sestupu naprosto s přehledem; stejně jako je loni dotáhli k titulu. Jak ironické, že?

Chelsea na každý pád jen remizovala v Burnley a její náskok na prvním místě se ztenčil na osm bodů. V čele pelotonu stíhačů je nyní Manchester City, který potřetí vyhrál. Ztratil ale mladičkou hvězdu, zraněného Gabriela Jesuse. V rozmezí dalších dvou bodů je pak seřazen zástup natěšených čekatelů na zaváhání - v pořadí Tottenham, Arsenal, Liverpool a věčně šestý Manchester United.

Velká tlačenice je to i na sestupových pozicích, kam se definitivně přidává i Leicester. Ten zatím drží první bezpečné místo, o bod za ofenzivně impotentním Middlesbrough a o bod před zvedajícím se Hullem. Jen další bodík zpět je pak tandem Crystal Palace - Sunderland. Inu, i pokud Chelsea nedá ostatním šanci, bude v jarní části Premier League co sledovat.
Zápas 25. kola: Liverpool - Tottenham

Prvních sedmatřicet minut na Anfield Road, to byla zábavná divočina. Deset střel na branku, z toho osm od liverpoolských a rovná polovina z dílny Sadia Maného. Senegalský křídelník dvakrát skóroval a rozhodl o výsledku už v úvodu. Druhá polovina byla logicky pozvolnější a co do atraktivity taktéž slabší.


Sestřih z Match of the Day od BBC a mnoho dalšího si můžete prohlédnout zde.
Gól 25. kola: Alfie Mawson

Vzestup Labutí z popela a sestupových vod je především zásluhou nového manažera Paula Clementa. Jeho klíčovými pobočníky jsou však každopádně Gylfi Sigurdsson a taky mladý stoper Alfie Mawson. Třiadvacetiletý borec proti Leicesteru opět skvěle bránil, ale především se opřel do voleje a vstřelil fantastický gól. Z mého pohledu lepší než vystřihl Robbie Brady.


Zákrok 25. kola: Joel Robles

Valdés mu byl zdatným a přímým sokem, ale Joel Robles na konci zápasu v Middlesbrough vytáhl zákrok z té nejvyšší kategorie. Gestede patří k nejlepším hlavičkářům na celých ostrovech a jejich vzájemný souboj byl parádní. Vítězem byl zásluhou perfektních reflexů španělský brankář.


Hráč 25. kola: Sadio Mané

Tohle Liverpoolu chybělo jako sůl. Sadio Mané ve formě je pro Reds prostě nenahraditelný. Své největší přednosti - rychlost a tah na branku - prokázal v utkání s Tottenhamem, kterému během deseti minut málem nasázel hattrick. Obranu Spurs terorizoval, dal dva góly a ke třetímu mu scházelo pár centimetrů.


Břídil 25. kola: Mark Clattenburg

Hull na Marka Clattenburga nebude vzpomínat s láskou. Arsenal byl ve vzájemném utkání aktivnější, ale ke gólu se dopídit nezvládal. Až v závěru prvního dějství za pomoci ruky prosadil Alexis Sánchez a Tigers dostali první ránu do vazu. Další křivdu jim sudí přišil ve druhé půli, kdy Gibbs coby poslední hráč sestřelil Markoviće a dostal jen žlutou kartu. Místo stavu 0:0 a přesilové hry Hull prohrával a Gunners měli plný počet hráčů...


Hvězdy 25. kola dle WhoScored.com

1. Alexis Sánchez (Arsenal) - 9.20
- 2 góly, 6 střel, z toho 4 na bránu, 5 úspěšných průniků, 3 klíčové přihrávky

2. Alfie Mawson (Swansea) - 8.88
- gól, 9 odklizených balónů, 4 vyhrané vzdušné souboje, 2 zblokované střely

3. Manolo Gabbiadini (Southampton) - 8.79
- 2 góly, 5 střel, z toho 3 na bránu, 1 úspěšný průnik, 1 klíčová přihrávka
Ideální sestava 25. kola

obrázek

Autor: Víťa Horák

Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Nejlepší brankářské výkony byly k vidění v utkání Middlesbrough - Everton. Zatímco Joel Robles předvedl nejlepší zákrok, jeho protějšek Victor Valdés zastavil hned tři stoprocentní šance Toffees. V ideální jedenáctce mu dělá společnost třeba i spoluhráč Calum Chambers, který se vedle dobrého výkonu v defenzivě blýskl i fantastickým centrem před zmíněným Roblesovým zásahem.

Obranné řady doplňuje třeba Michael Keane, jeden z tahounů doma nesmrtelného Burnley. Dokázal udržet na uzdě ofenzivu Chelsea, které mimo jiné zblokoval dvě střely. Ještě lépe zahrál Alfie Mawson, autor fantastického vítězného gólu Swansea proti Leicesteru. Levou stranu hřiště opanoval Ryan Bertrand, jenž se podobně jako Mawson dokázal kromě obrany orientovat i do ofenzivy. Nahrál na první Gabbiadiniho gól.

Možná trochu překvapivou nominaci získal Alex Oxlade-Chamberlain, jemuž významně svědčí přesun do středu hřiště. Arsenal v něm konečně našel technicky zdatné dynamo, které komplexně pojme všechny povinnosti hráče v centru dění. Výtečnou sezónu po všech směrech naopak prožívá Joe Allen, hvězda Stoke City opět skórovala a jediným gólem porazila Crystal Palace.

Ofenzivní práci si v dresu Manchesteru United rozdělili Anthony Martial a Juan Mata, v sestavě kola dostává přednost druhý jmenovaný. Španělský záložník odehrál výborný zápas, tvořil hru, bojoval a navíc vstřelil vítězný gól. "Nestačil" však na Sadia Maného, hvězdu Liverpoolu v zápase s Tottenhamem a našeho Hráče kola.

Až v pondělí před půlnocí se jako poslední do ideální jedenáctky vklínil Raheem Sterling. Anglický reprezentant hrál ústřední roli při výhře Man City na půdě Bournemouthu - jeden gól dal, druhý připravil. Hned dvě branky vsítil Manolo Gabbiadini zažívající naprosto snový start do angažmá v Southamptonu. Trefil se totiž v obou startech za Saints.
Statistické okénko 25. kola

- Burnley si na Turf Moor vytvořilo nepřekonatelnou pevnost, kde si vymlátila zuby i Chelsea (1:1); Clarets doma neprohráli už pošesté v řadě, což se jim v nejvyšší soutěži povedlo naposled v září roku 1975

- West Bromwich miluje úvody zápasů, konkrétně 6. minutu; v jejím průběhu Baggies skórovali ve všech třech posledních ligových zápasech

- Leicester je prvním obhájcem titulu v dějinách anglického fotbalu, který v šesti utkáních za sebou nedokázal vstřelit branku; na gól čeká už více než 10 hodin! (610 minut)

- koresponduje to s formou nejlepšího střelce Foxes Jamieho Vardyho, jenž dlouhých 513 minut dokonce nedokázal ani vystřelit na branku

- Manchester United je prvním týmem v historii Premier League, který v novodobé historii soutěže nasbíral 2000 bodů
Nejvtipnější momenty 25. kola

1. Drop the mic, Slaven...


2. Pokus United opustit 6. místo

3. Filuta Alexis

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (186)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Herrera?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch
Reagovat
bbbauch

Ale je mi to jedno, kdo tam je. Proste to tak Usty vidi, ok.

Reagovat
Rezan

Herrera

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál parádně, co jsem zatím viděl sestavy kola, tak byl v sestavě na whoscored a ještě někde, teď nvm kde. Jinak na Whoscored byla sympatická, krom Herrery tam byl i Pogba a ještě Mata nebo Mkhitaryan teď nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

* Martial ne Mata a Mkhitaryan, ale co, je to taky od m

Reagovat
Rezan

to mě překvapuje. Tentokrát jsem zápas neviděl, ale jindy mi Herrera nepřijde tak super.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozvedes to nejak? Nebo jen automaticky vysmech na vse co se tyka United, ikdyz o tom vis prd?

Reagovat
Busby babes

to se nacekas...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim , jenom jsem chtel zjistit, jestli aspon ten zapas videl, kdyby se nahodou uracil odpovedet.

Reagovat
smazaný uživatel

Co som sa ja niekedy vyhybal odpovedat ti na nieco?

Reagovat
Busby babes

treba me vyvedes ted z omylu...

Reagovat
Counter

Nemusí, seš na omylu už od počátku.

Reagovat
Busby babes

no uz je to den a odpoved zadna... nevim, ale spis mi prijde, ze jsem mel pravdu ja...

Reagovat
Counter

Proč by na to měl odpovídat?

Reagovat
Busby babes

nevim, dostal polozenou otazku. Odpovidat nemusi a tipoval jsem, ze nebude. Ty ses do te konverzace zapojil se svym chytrackym ze se pletu od zacatku... no neprijde mi. Neodpovedel.

Reagovat
Counter

Seš na omylu s tím, že šiješ zrovna do juaa, který je jeden z nejrozumnějších scouserů na EF.

Reagovat
Busby babes

jedine co jsem napsal je, ze se na odpoved naceka... a uz je to den a nic. Takze co, mylil jsem se nebo ne?

Uprimne nejak nechapu, co to ted zkousis...

Reagovat
Counter

Všechno, co jsem chtěl, už jsem ti napsal.

Reagovat
Busby babes

to jsme dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdar. Nemohol som odpovedať, bolo pätnásteho.

Reagovat
Mastný Chobot

výplata

Reagovat
Busby babes

nazdar. tak co, rozvedes ten vysmech Herrery?

Reagovat
smazaný uživatel

No šestnásteho by som sa tiež nerád do toho púšťal

Reagovat
Busby babes

v poho, co 17.? ted uz to vyjde nebo zas ne?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
kiwwi

hra sa na juaa

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mastný Chobot

Chambo & Chambo

Reagovat
nevros

Kurna ja myslel, ze mel unavovou zlomeninu (bylo to v expreskach). Super, ze hraje. Pristi sezonu snad stoper #3 za Kostafim.

Reagovat
smazaný uživatel

Gol kola Chadli

Reagovat
Frantszek

Potom co sejmuli Feghouliho....jj

Reagovat
smazaný uživatel

co zase?

Reagovat
smazaný uživatel

"a věčně šestý Manchester United.

"a věčně čtvrtý Arsenal.

Reagovat
C-M@ster

Už moc tlačí na pilu.

Reagovat
MySch017

Možno je MU na 6. mieste, lenže na rozdiel spred mesiaca a pol, keď strácali na LM a celkovo kontakt s tímami pred nimi cca 8 bodov a viac, sú to teraz body 2, resp. 4.

Herrea a Martial zahrali fantasticky a je mi jedno, že v zostave kola nie sú. Je tam naopak hráč, ktorý z tejto trojky zahral najslabšie (srať na štatistiky).

MU proti Watfordu predviedol dokonalý výkon. Škoda večného zahadzovania šancí. Tými spálenými tutovkami počas sezóny premrhali už 12-14 bodov, čo je nemysliteľné, aby sa to zopakovalo v budúcej sezóne.

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ja lenže. Bol by som zvedavý ako veľmi by ten výkon bol dokonalý ak by si ako obvykle rozhodca vo vašom zápase nezabudol redku v šatni.

Reagovat
smazaný uživatel

Prepáč usty, ale nedať Wijnalduma, kt. previedol absolútne dominantný až božský výkon do zostavy, je na facku .

Reagovat
tomasinho

No taky se docela divím, po tom výkonu jen Mané, chápu, že v obraně i v útoku byly lepší varianty, ale Wijnalduma bych tam dal zřejmě. Ale Oxe a Allena jsem neviděl, třeba hráli ještě lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
popltak

Nikdo z Tottenhamu?

Reagovat
niflheim

Na ně stačí expresska.

Reagovat
Frantszek

Bridil kola uz byl Hughes, bohuzel.

Reagovat
Frantszek

Bridil kola uz je obsazen Clattenburgem...

Reagovat
R.Meireles

mají zápas kola

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli jsme otřesně. Tohle kolo bez nás je bohužel objektivní hodnocení. Čest výjimkám.

Reagovat
popltak

Manchester United je prvním týmem v historii Premier League, který v novodobé historii soutěže nasbíral 2000 bodů

KINGS OF UNIVERSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
nani92

bez Martiala? ok

Reagovat
Hokaido

Ox Je skvělej na tom CM, vůbec jsem to od něj nečekal.

Btw.: https://twitter.com/11tegen11/status/830865550897184768

Tohle je docela zajímavý. Je to samozřejmě jen procentuální vyjádření na základě těch 4 atributů, ale osobně bych u United čekal daleko větší číslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď sa nám toto kolo nevydarilo, tak si aspoň zaspomínajme. 6 rokov dozadu v tento deň.

http://www.metatube.com/en/videos/49965/AC-Milan-vs-Tottenham-0-1-Goal-Highlights-15-2-2011/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Abysme to měli komplet, tak 5 roků dozadu v tento den.

https://www.youtube.com/watch?v=WBSNwg3ZEfA

Reagovat
smazaný uživatel

ale to AC vtedy, neuveriteľné. Seedorf, Abbiati, Ibrahimovic, Ambrosini, Robinho, Nesta, Thiago Silva, Van Bommel, Boateng. A teraz v strede poľa .....Kucka.

Reagovat
CubONE

A to sme sa vtedy stazovali, aka kriza a slaba zostava. Kto by povedal, ze to bude este ovela horsie teraz.

Reagovat
Frantszek

Pokus United opustit 6. misto. Rozzurili tim Maneho. Tak nasranej nikdo z 6. mista jeste asi nebyl jako on. Pri kazde strele jako by vzduchem kolem mice misto sviiiissssssst znel plac vrazdeneho ManU

Reagovat
Rezan

to na konci sezony pukne Manemu srdce až Man Utd skončí 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

titul to už nebude?

Reagovat
Rezan

myslím, že ještě o něj zabojují

Reagovat
Busby babes

vrazdeneho MU? vsak hrali s Tottacem...

Reagovat
Frantszek

Vis jak to myslim. Jsi inteligentni clovek.

Reagovat
Busby babes

no ja mozna jsem, ale to tvoje nedava smysl...

Reagovat
Frantszek

Ok. Budeme premyslet vzdy jen v ramci jedne udalosti?? Vis moc dobre, co myslim, ale rypl jsem do MU, tak z toho delas frasku. Neznam te, tak nevim, jestli schvalne trolis, ale z nekterych prispevku jsem usoudil, ze nejsi hkupak. Vtipne momenty: Pokus MU opustit 6. misto. Mane je hned pote na 6 . pricku v zapase se slepicemi opet vraci a v tech okamzicich mirim na MU. Temi goly je sundal.

Reagovat
Busby babes

jj. vylozene nas zabil. jak rikas.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kiwwi

tak ten naj gol vobec...sak je to tak o 2 levely lahsi gol ako ten Bradyho...a koniec koncov ten Bradyho bol aj krajsi

ku Clattenburgovi, pri ruke sa bol poradit s postrannym takze nie je to len jeho chyba - kazdopadne vraj sa v tuneli ospravedlnil hracom Hullu a priznal si chybu, neviem co je na tom pravdy

a pri tej redke tu si tiez niesom isty ako to je, pretoze neviem ci tam nie je podmienka, ze hrac musi mat loptu pod kontrolou, co Markovic nemal...isty si sice niesom ale mam pocit ze to hra rolu pri rozhodovani

a jo, jeden z dvojice Pogba - Herrera tam v zostave mohli byt, obaja podali perfektny vykon, ale to uz len tak, aby sa nepovedalo

Reagovat
Mastný Chobot

s kokotburgom je to tak, hundredstone to povedal v rozhovore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Busby babes

http://www.skysports.com/football/news/11095/10766374/ref-watch-var-would-disallow-alexis-sanchez-goal-and-slaven-bilics-behaviour-is-unacceptable

DERMOT'S VERDICT: I think red. Because the law says the attacker must be in control of the ball or have the likelihood of being in control of the ball. All I can think is that Mark Clattenburg might think the ball is going away from Markovic.

Reagovat
kiwwi

ako on by ju na 90% spracoval a v moci by ju mal, ale v tom momente tomu tak nebolo...neviem no, jak to rozhodcovia beru

Reagovat
PP

jestli někoho od vás, tak Mchita... a z Poolu určitě Wijnaldum

Reagovat
Rarášek

Ten Alexis je super

Reagovat
Mastný Chobot

inac Ox mal tusim len nieco cez 40 prihravok cez vikend, co je na domaci Arsenal proti Hullu dost slabe. aj ked hral velmi dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady trošku autor nehraje fair play. Hvězdou kola se rozhodčí stát nemůže, jelikož je rubrika nazvaná "hráč kola" a břídilem jo? To je jednostranná kampaň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Je to trochu nefér, protože skvělej sudí je neviditelnej. Těžko si představit, co by musel udělat, aby tu rubriku vyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

to je také fakt

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/ManUtd/status/831896100114042880

Tak konecne chapu, proc se Wazza nechal zarust...

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak nechápu tu souvislost

Reagovat
Busby babes

je zarostlej jak Wolverine?

Reagovat
smazaný uživatel

souvislost ve videu mezi Rooneym a Wolverinem

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.instagram.com/p/BQiWZcQly1_/?hl=en

Nejlepší mladý hráč v Německu... Tys sem dával, že 17 mega za něj je dobrej deal, ne? Tak kdyby někdo z Anglie chtěl koupit ty další dva, tak by ho to stálo 40+...

Reagovat
smazaný uživatel

17 je dobrej deal vzhledem k tomu, že by u nás stejně nehrál. A ani si nemyslím, že by někdy měl na top klub na rozdíl od Dembeleho..

Reagovat
smazaný uživatel

To Xhaka taky ne. A přesto nakonec přestupoval za skoro 40 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on byl hlavní postavou týmu, Bentaleb u nás leštil lavičku. Kdyby tam nebyla ta opce, tak by odešel za víc, to je jasný..

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže to je to, o čem mluvím... ta opce nám aktuálně škodí, kdybychom s ním v létě šli na trh, dostali bychom daleko víc.

Reagovat
Busby babes

ted uz fakt nevim, jak lip to vysvetlit.

Reagovat
prevadec spojitosti

nejvtipnejsi momenty kazde kolo super

Reagovat
nani92

škoda, že Chelsea namiesto Luiza nekúpila toho stopera Neapola, to by bol väčší boj o titul

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Hm.. United to začíná sedat, půjdou nahoru. Tipuje je na 2., 3. místo

Reagovat
vladis271

Ja nvm. Ja mám pocit, že ten rozdiel medzi tou trojkou Bayern, Real, A Barca a kýmkoľvek z Anglicka neostáva len priepastný ale tá priepoasť sa ešte zväčšuje.

Reagovat
smazaný uživatel

To mohu posoudit, až s nimi budeme hrát my, jestli je to opravdu kýmklovek.

Reagovat
vladis271

Taký Bayern si vytiera s Arsenalom riť rok čo rok. Stačí pohľad na tabuľku PL aby som vedel, že ostatní by dopadli podobne.

Reagovat
Maresma

S tim, jak zvládáte zápasy proti silným týmům, to o moc lepší asi nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Člen_zlořádu

ta ostuda by byla nepopsatelná

Reagovat
Counter

Nejdříve se musíte naučit hrát s Leverkusenem a Monakem.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Co to s tím má společného? Arsenal očividně na tyhle nejlepší kluby nemá, u Tottenhamu o tom pochybuješ → Leverkusen s Monakem ti docela napovídají.

A jinak: Nejdříve se musíte naučit hrát s Gentem.

Reagovat
tunkic

Zajímavý, že už není "slyšet" jako u našeho zápasu

Reagovat
Counter

Je to legrační, že pod zápasem AFC má nějakých 40 komentářů, a pod zápasem vlastního oblíbeného klubu tak pět. Mohl by si Arsenal dát aspoň do vedlejších oblíbených klubů, když už nic...

Reagovat
tunkic

Do vedlejsich?? Mela by se kvuli nemu zavest specialni kolonka "Kluby, bez kterych nemuzu zit"

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

fakt bych to neporovnaval na zapase Bayernu a Arsenalu... navic kdyz Arsenal to opet zastihlo v momente, kdy moc formu nemaj.

Reagovat
icemike

Moment jménem únor

Reagovat
Busby babes

asi tak no. Ale verim tomu, ze Chelsea, my nebo Tottac by s nima uhral vyrovnanejsi zapas...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea by s nima hrála vyrovnané zápasy úplně v klidu..

Reagovat
kvasha16

neviem neviem, tuto sezonu sice sme konzistentny, ale v zapasoch so spickou PL nam to velmi dobre neslo, v tych zapasoch sa ukazalo ze aj ked s nasim kadrom pracuje Tonda takmer dokonale, individualnou kvalitou nas TOP timy prevysuju, preto by som nam tuto sezonu proti tej trojke tak velmi neveril

Reagovat
Miguel19

Jojo, hlavně ta Barca je válec jak sviň..

Reagovat
fajdax

Reagovat
vladis271

jj z jedného zpackaného zápasu robme závery. PL by vyhrali bez väčších problémov. Aj túto sezónu by nemali problém napriek tomu, že sa vraví, že sú v útlmle či čo.

Reagovat
Miguel19

Bez větších problémů

Reagovat
Busby babes

nerikam, ze by PL nevyhrali, ale bez vetsich problemu? Lol..

Reagovat
vladis271

to sa tu budete doťahovať o 2 slovíčka?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ano, protoze by PL nevyhrali.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

nepovidalo se to same o Guardiolovi, jak si PL namaze na chleba?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Zrovna tenhle rok si to neumim moc představit. I kdyby sehráli všechny zápasy v jejich soutěži stejně jako v PD a vyhráli zbývající tři, tak nemaj tolik bodů jako my a upřímně moc nevěřim tomu, že by ztratili jen 5x.

I když furt převyšujou naprostou většinu top evropských týmů, tak mají nejslabší ročník za poslední dobu. Jedna věc je mít přirozenej respekt ze síly soupeře, ale všichni jste z nich konstantně úplně posraní.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
nani92

skončila by ako Pep, kde by na začiatku predstavovala valec s ktorým sa väčšina klubov ešte nestretla a nevedela ako na ňu, ale postupom času by to mali ťažšie a ťažšie a vdaka náročnosti a tvrdosti ligy by pravdepodobnosť zranenia jedneho z MSN predstavovala pre momentálnu Barcelonu katastroficke následky...je rozdiel poraziť niekoho v dvojzápase a hrať proti anglickym klubom 38 kôl..

Reagovat
vladis271

Pozri ja tu mám povesť niekoho kto nenechá suchú niťku na PD to nie je novinka. Napriek európskej dominancii španielov nad anglánmi si stále myslím, že PL je kvalitnejšia súťaž z dôvodu roztrúsenej kvality kde tímy v anglicku na zostupových pozíciách majú hráčov o ktorých sa nesníva klubom v španielsku okolo desiateho miesta.

Ale!!!!

Vrchné pozície teda hlavne Real a Barca sú niekde inde.

Ak by na začiatku tejto sezóny vstúpúil do ligy tím vpredu s Messim, Suárezom a Neymarom? Tú ligu vyhrajú. Toto sa nedá porovnávať s Pepkom a City. Pepkovo City je mix hráčov za zenitom a mladých hráčov čo si priviedol a majú ich nahradiť. Barcaje najlepší tím posledných 10 rokov. A aj napriek ústupu formy (imho tam môže hrať úlohu aj vyhorenie a strata motivácie) som presvedčený, že by teraz boli na prvom mieste v anglicku.

Reagovat
nani92

S Enriquem určite nie, jeho slabosti sa tento rok naplno ukázali, z každého hráča čo si priviedol sa stáva pomaly flop, až na Suareza samozrejme, záloha až na na Busa a Rakitica vo forme potrebuje už rebuild a ten sa im nedarí.. nehovorím že by nemohla byť prvá, ale nemala by to také ľahké ako v PD, keď je vo forme

Reagovat
Busby babes

"Pozri ja tu mám povesť niekoho kto nenechá suchú niťku na PD "

ta povest bude o necem jinem, bych si tak tipnul...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Zaschrona

Joel Jak jsem ho tu dlouhe mesice kritizoval, uz vloni se ohromne zlepsil, i kdyz ho Martinez toho mnoho nenechal odchytat, ale letos je jeho uroven uplne nekde jinde nez driv, misto slabiny naopak na hristi pusobi jako opora a obrane dodava klid a predvadi skvele zakroky kolo co kolo. Sice odchytal jen 9 zapasu, ale definitivne si pro sebe ziskal pozici jednicky pro zbytek sezony a v tomhle useku patri mezi absolutni spicku v lize. Jestli mu takova forma vydrzi po zbytek sezony, noveho golmana v lete nepotrebujeme.

Ale Valdes v sestave kola urcite zaslouzene, chytal taky skvele.

Reagovat
Mastný Chobot

každý, kto sa volá Joel, musí byť sympaťák

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
niflheim

Barcelona legend Xavi claims his former boss Pep Guardiola will consider making a shock move for Jack Wilshere. (The Sun)

Real Madrid are considering a shock swoop for Manchester City flop Nicolas Otamendi. (The Sun)

John Terry has snubbed the chance to leave Chelsea for a move to MLS after rejecting three offers from three different clubs. (Daily Star)

Juventus striker Paulo Dybala says he is close to signing a new contract - despite reported interest from Manchester City, Chelsea and Real Madrid. (Daily Express)

Reagovat
niflheim

Arsenal striker Alexis Sanchez and Lyon midfielder Corentin Tolisso are Juventus' main priorities when the transfer window opens in the summer. (Tuttosport)

Roma are considering Benfica defender and Manchester United transfer target Victor Lindelof as a replacement for Kostas Manolas, should he leave the Stadio Olimpico. (Leggo)

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi by sa do Realu Madrid hodil náramne.

Reagovat
PP

jako, přál bych jim ho.. Ale v RM by se nedostal ani na lavku..

Reagovat
smazaný uživatel

To mi je jedno. Nech ten plačko vypadne z PL.

Reagovat
smazaný uživatel

nic než kecy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

100. Martiala

Reagovat
smazaný uživatel

Čo myslíte, kto bol väčší fail? Xhaka alebo Sissoko?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě Sissoko. Xhaka i v Německu první sezónu nehrál nic moc a až pak se rozehrál.

Reagovat
EXoRcIsT

uff to je tazka otazka ale asi obaja rovnako

Reagovat
r.mrazik

tezko vybrat jednoho...oba jsou sileny nakupy

mozna je horsi nakup xhaka z hlediska potrebnosti stredaka pro arsenal...

Reagovat
nani92

Xhaka nakoľko bol kupovaný do základu, Sissoko bol drahé rozšírenie kadru..

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko.

Reagovat
smazaný uživatel

No ja si myslím, že Sissoko, keďže sme vyhodili 30 miliónov za nepotrebného hráča na rozšírenie kádra. Xhaka nenaplnil očakávania a je to labil podľa mňa. Je dobré byť zdravo namotivovaný a bojovník na ihrisku, ale on je mimo.

Reagovat
cristiano.K.

100% Sissoko

Reagovat
Nikikrew

Hlupa otazka

Reagovat
Counter

Z Xhaky ještě bude legenda, Sissoko by far.

Reagovat
Nikikrew

.

Podudzovat Sissokove vykony ked sotva zahral 3 cele zapasy je tiez rozumne.

Reagovat
J0EL

Reagovat
raduinho

legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko byl majstrštyk, ne fail.

Reagovat
raduinho

Xhaka

Reagovat
Maresma

Referee Mark Clattenburg quits Premier League in order to take up role in Saudi Arabia.

Reagovat
Trand

Reagovat
Mimalu

Tezko se mu divit, dosahl vseho ceho mohl a ted si vydela nasobne vic nez v Anglii...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad to je poprvý, co nechává svoje rozhodování natolik ovlivnit penězma

Reagovat
r.mrazik

stejne byl prumernej

Reagovat
SpecialOne

Já ho nikdy nemusel, ale letošní rok se mi líbil, v zápasech byl dost přesný, samozřejmě vyjma toho posledního.

Reagovat
r.mrazik

mne prisel stejne jako vsichni ostrovni rozhodci...tezce preceneny...

letos jsou rozhodci celkove dost sileny v PL...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
raduinho

diletant

Reagovat
r.mrazik

Zas tak marny nebyl ale uzasny taky ne

Reagovat
vladis271

tí by si dokázali kúpiť aj zaya. Aj ked to je zlý príklad, yazo je predajný, ved fandí chelswea

Reagovat
nani92

Si si vedomý že vo vašej životnej sezóne SSS som ten titul prial vám?

Reagovat
Miguel19

Moraveeeeeec

Reagovat
Bakary3

Alexisova znamka 9,2 je snad vtip, dal gol rukou a promenil penaltu, jinak byl ale katastrofalni, on nebyl schopnej nahrat na pet metru.

Reagovat
Counter

Zařídil oba góly - ten druhý navíc založil centrem na Lucase.

Reagovat
Bakary3

Dal gol rukou, u druhyho golu utekl do otevreny obrany..

Dal bych mu milosrdnou sedmicku, vic ani nahodou...

Reagovat
Counter

S tím já souhlasím, ale rating WhoScored je založený ryze na statistikách, které Alexis má v tomhle zápasu dobré, protože zařídil oba góly zápasu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele