Premier League v kostce (24. kolo)

08.02.2017, 13:37
Názory a komentáře
Není mnoho hráčů, kterým se podařilo dát v jednom utkání Premier League víc než tři branky. Před Romelu Lukakuem jich bylo přesně 24. Belgičan se do této vybrané společnosti zařadil v utkání s Bournemouthem, svým mimořádným čtyřbrankovým výkonem se navíc postaral o sedmý nejgólovější zápas v historii novodobé soutěže.

Soutěže, jejíž aktuální ročník se stává čím dál pohodlnější modrou procházkou pro londýnskou Chelsea. Kritická část jarního programu dopadla pro Conteho svěřence nadmíru dobře, po remíze v Liverpoolu totiž Hazard a spol. porazili Arsenal a podle většiny odborníků už by je o titul připravil jen zázrak nebo fatální selhání.

Nejbližším pronásledovatelem je městský rival Tottenham, který ani mizerná koncovka jeho ofenzivních hvězd nepřipravila o důležité tři body z klání s Middlesbrough. O pouhý bod zpět je náhle Manchester City poháněný doslova boží silou. Teprve devatenáctiletý mladík Gabriel Jesus porazil Swansea dvěma góly a pokračuje ve snovém startu v novém angažmá.

Výtečný debut si i v Hullu užil Andrea Ranocchia, jenž s kolegy porazil Liverpool a udělal výrazný krok k případné záchraně. Dařilo se i Sunderlandu, a to víc než skvěle. Crystal Palace smetl čtyřmi góly v prvním poločase. Do bojů o záchranu se nicméně zapojuje i obhájce titulu Leicester, který v letošním roce ještě nedal ani jeden gól.
Zápas 24. kola: Everton - Bournemouth

Jak jsem avizoval již v úvodu článku, příliš gólovějších zápasů Premier League ve své téměř pětadvacetileté historii nenabídla. Přesně jich bylo šest - a poslední duel s deseti brankami byl zároveň poslední v kariéře Sira Alexe Fergusona (West Brom 5:5 Man Utd, květen 2013). Shodou okolností v něm vstřelil hattrick Romelu Lukaku.

Goodison Park už jednou podobnou kanonádu zažil, tentokrát však fanoušci domácích odcházeli domů šťastní. Namísto nedokonalého kanára od Chelsea (0:5) tentokrát Everton "tenisový set" jaksepatří vyhrál. Bournemouth bránil trapně, branky soupeři nabízel opravdu zdarma, to ovšem nic nemění na tom, že Toffees předvedli výtečný ofenzivní výkon korunovaný střeleckou explozí od Lukakua.


Video si v případě technických potíží můžete prohlédnout i zde.
Gól 24. kola: Eden Hazard

Tři zápasy nevystřelil na branku, pokud se ale šetřil na derby s Arsenalem, stálo to za to. Eden Hazard si krátce po přestávce převzal míč na půlící čáře a jeho sólo zastavila až síť za Petrem Čechem. Coquelin sebou při bránění praštil o zem, Koscielnymu se div nezamotala hlava. Parádní gól každopádně vstřelil i Manolo Gabbiadini debutující v Southamptonu.


Zákrok 24. kola: Tom Heaton

Nejlepší gólman Premier League v letošní sezóně? Možná. Tom Heaton je rozhodně největší oporou Burnley, které se díky němu v náročné nováčkovské sezóně zatím nemusí ohlížet po záchranářské vestě. Proti Watfordu sice Clarets k bodům nepřivedl, ale jeden excelentní reflexivní zákrok si neodpustil. Troy Deeney nechápal, jak jeho střela mohla zůstat před brankovou čarou.


Hráč 24. kola: Romelu Lukaku

Jiná možnost neexistuje. Zbrusu nový nejlepší střelec ligy odehrál proti Bournemouthu úžasný zápas, vždyť i bez čtyř gólů by jeho statistiky byly výtečné. Belgický útočník zvládal tvořit hru, vyhrávat osobní souboje, obranu Cherries zkrátka po celých 90 minut šikanoval. No a pochopitelně, jeho střelecký účet mluví za vše. Před ním se naposled čtyřikrát prosadil Wijnaldum v listopadu 2015 (proti Norwichi).


Břídil 24. kola: Petr Čech

Každý si někdy vybere den blbec. Ale zrovna v ostře sledovaném derby proti týmu, se kterým prožil nejlepší období v jeho historii? Petr Čech se vrátil na Stamford Bridge, kde ho stále uctívají coby nejlepšího gólmana v dějinách klubu. V sobotu ale svou pověst nepotvrdil, už v prvním poločase neudržel slabou Pedrovu střelu a pouze ji vyrazil na roh. V závěru utkání pak vypil pohár hořkosti, když tristní rozehrávkou věnoval míč Fábregasovi, a pak jen sledoval, jak míč padá do odkryté brány.


Hvězdy 24. kola dle WhoScored.com

1. Romelu Lukaku (Everton) - 10.00
- 4 góly, 5 střel, z toho 4 na branku, 5 úspěšných průniků, 2 klíčové přihrávky

2. Ross Barkley (Everton) - 9.86
- gól, asistence, 3 klíčové přihrávky, 3 úspěšné průniky, 5 obranných zákroků

3. Pedro Obiang (West Ham) - 9.31
- gól, asistence, 3 obranné zákroky, 3 přerušené akce soupeře, 3 vyhrané vzdušné souboje

3. Henrik Mchitarjan (Manchester United) - 9.31
- gól, asistence, 4 střely, z toho 2 na bránu, 3 klíčové přihrávky, 2 úspěšné průniky
Ideální sestava 24. kola

obrázek

Autor: Víťa Horák

Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Čisté konto, osm zákroků a především heroický výkon v závěru zápasu, to byl Vito Mannone v utkání s Crystal Palace, které Sunderlandu vyšlo naprosto dokonale. V sestavě kola nemůže chybět ani stoper Lamine Koné, autor vítězného gólu a neprostupná skála v defenzivě hostí. Třetím borcem Mackems v ideální jedenáctce je Bryan Oviedo, při svém debutu se zaskvěl úžasnými devíti obrannými zákroky (tackles).

Dokonalý první zápas v novém dresu prožil také Andrea Ranocchia, jenž angažmá v Hullu zahájil senzační výhrou nad Liverpoolem. S kolegou Maguirem nedal Reds pořádně šanci dostat se do zápasu a navíc nahrál na gól Niassemu (!). Na pravé straně obranné řady byl o víkendu nejlepší Antonio Valencia, který vedle vytrvalé podpory útoku taktéž zaznamenal jednu asistenci.

Zatímco v obranné čtyřce nebylo moc o čem přemýšlet, záložní řada už skýtá řadu otazníků. Excelentní výkon nepomohl do sestavy kola Tomovi Cleverleymu z Watfordu, nedostalo se ani na znovu precizního N’Gola Kantého. Místo nich jsou v sestavě dva borci, kteří svůj tým dovedli k vítězství gólem, asistencí a mimořádně bojovným výkonem směrem dozadu. Totiž Ross Barkley a Pedro Obiang.

Křídelní prostory mohly též vypadat o fous jinak, protože další opora Watfordu M’Baye Niang zahrál taktéž skvěle a i on si připsal dva kanadské body. Jenže na parádní výkony hvězdného dua Eden Hazard - Henrik Mchitarjan nestačil. Belgický záložník byl proti Arsenalu nezastavitelný, provedl hned 10 úspěšných průniků a svůj výkon korunoval fantastickým gólem. Jeho arménský kolega rovněž v sestavě nesmí chybět, jelikož vedle gólu a asistence opanoval celé hřiště technickou dokonalostí a bojovností.

Útočné řady jsou ochuzeny o dvougólové forvardy Jermaina Defoa a Joshuu Kinga, kteří by za jiných okolností patrně v sestavě kola byli. To by ale nesměl Romelu Lukaku nastřílet čtyři góly a být dokonce nejlepším hráčem víkendu. Druhou nominaci ze dvou startů pak proměnil Gabriel Jesus, jemuž Manchester City vděčí za úspěch proti Swansea. Dal totiž oba dva góly při výhře 2:1.
Statistické okénko 24. kola

- prokletí je u konce, Jack Rodwell konečně vyhrál; na triumf v základní sestavě čekal dlouhých 39 zápasů!

- Manchester United vyprodukoval během čtyřiadvaceti utkání 146 střel na bránu; to je víc než dokázal za celý minulý ročník (144)

- Sunderland nasázel Crystal Palace všechny čtyři góly už během prvního poločasu; něco takového dokázali Black Cats naposled v prosinci roku 1999 (proti Chelsea)

- Tom Heaton pochytal v letošní sezóně už 103 střel, což je nejvíc ze všech brankářů v top 5 evropských ligách; druhý Guillermo Ochoa má o 15 zákroků méně

- Leicester v úvodních pěti ligových zápasech nedokázal vstřelit jedinou branku; je prvním prvoligovým týmem od Tottenhamu z roku 1986 s tak tristní bilancí
Nejvtipnější momenty 24. kola

1. Barkleyho předčasná oslava


2. Same Old Arsenal by Joe.co.uk

3. Conte hraje spolu s týmem

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (373)

Přidat komentář
Free_player

Lukaku snad v té nadílce bude pokračovat ... Jinak kdo ho má ve fantě ? Já kokot ho 2 kola před tím prodal

Reagovat
smazaný uživatel

tiež som ho predal

Reagovat
Hokaido

Kapitán.

Reagovat
Coutinho10

ja ted koupil ...skoda, ze ne o kolo driv

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
vicinda07

inak to co predviedol Barkley pred golom sa necharakterizuje ako zosmiešnenie supera a mala by za to nasledovat zlta karta??

Reagovat
risk je zisk

Urcite se chtel protahnout pred tou strelou.

Reagovat
miezto
Reagovat
Usty

mně se líbí ještě tohle https://www.youtube.com/watch?v=0WKp-2nBlUw

Reagovat
off-olda

To si pamatuju!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
Free_player

sakra

Reagovat
Frantszek

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
hyper01

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Swarley

sympoš Ruud

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
salami

co je na tom zesměšnujícího?

Reagovat
Free_player

co udělal ?

Reagovat
Usty

viz nejvtipnější momenty

Reagovat
Free_player

Reagovat
Zaschrona

A nemel by nahodou dostat treba Bolt nebo Farah diskvalifikaci za to, ze zvedaji ruce jeste pred tim, nez dobehnou do cile? Nema dostat trest biatlonista za to, ze si vezme vlajku nebo si placa s trenery jeste pred dojetim do cile? V rugby taky nedostavaji hraci nic za to, ze slavi petku jeste pred tim, nez ji polozi. To, ze vyhrajes zavod nebo vsitis gol ci udelas body a mas z toho radost driv, nez se to realne stane, to prece neni zesmesnovani soupere...

Reagovat
Cipinho

Reagovat
salami

to už je zesměšňování blíž, když už hráč ten gol ani neslaví

Reagovat
C-M@ster

Klidně mohla. Tady to borca stálo medaili na olympiádě.

https://www.youtube.com/watch?v=hjvm1zJHHic

Reagovat
Zaschrona

Tohle je neco uplne jinyho, on tam nebyl problem v predcasnem radovani, ale v tom, ze ten Mongol odmital boj a byl pasivni, cimz dle pravidel daroval souperi bod, cimz se ten zapas bodove srovnal. A protoze v zapasu funguje system, kdy se zapasnik muze odvolat proti verdiktu, ktery se mu nelibi, ale kdy v pripade neuspechu dostane souper trestny bod, tak nakonec ten zapas prohral.

Predcasne radovani muze byt prenesene treba problem i v americkem fotbale. Tam se uz parkrat stalo, ze hrac mimo hriste nabehl predcasne na hriste, nez jeho spoluhrac udelal touchdown a vysledkem bylo, ze tim vytvoril penalty illegal formation, cimz celou tu akci zmaril. A i tam trestaji penaltou excesivni oslavy po touchdownu. To je ve fotbale taky, kdy hrac nemuze skakat mezi fanousky nebo sundavat dres. Ale samo o sobe predcasne radovani neni duvodem pro to, aby se za nej udelovala zluta karta nebo nejaky trest, nikde.

Reagovat
C-M@ster

Long story short, předčasná oslava ho stála medaili na olympiádě?

Reagovat
Mustang™

podle toho videa jo, ale v práci mi nejde zvuk

Reagovat
Zaschrona

ne

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

No, lže. Co jsem mu měl na to napsat.

Reagovat
Mariano13

tiež som si to pomyslel, a podľa mňa to nebola radosť, ale naozaj zosmiešnenie súpera .. príde mi to dosť podobné ako napr. dať loptu na čiaru a strčiť ju do brány hlavou

Reagovat
salami

to mi právě přijde diametrálně odlišný, když dá gola hlavou, tak je zesměšnuje, tohle je obyčejná radost, protože už prostě překonal i posledního soupeřova hráče a zívá na něj prázdná brána

Reagovat
Mariano13

asi závisí na uhle pohľadu .. lebo aj mňa napadlo že sa radoval, že ich prešiel .. ale skôr sa prikláňam k tomu že ukázal aha čo si ešte môžem dovoliť ... ale tak ako vravím asi to každý zhodnotí podľa svojho gusta .. a obe rozhodnutia sa dajú obhájiť

Reagovat
salami

můžeme se dohadovat, jak to myslel, třeba to fakt myslel jako výsměch, ale každopádně bych to netrestal, na základě čeho by měla FA rozhodovat zda měl radost nebo si z nich dělal srandu, do hlavy mu nevidí a nějak pohoršující mi to vlastně ani nepřijde, mě by nenaštvalo, kdyby tohle dělal hráč, kterej vstřelí gola mýmu oblíbenýmu týmu, ale zase uznávám, že jsem v tomhle jinej a mám rád emoce i provokace ve fotbale

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
andkoo

ani Mignolet prilis neexceloval

Reagovat
smazaný uživatel

U neho to je ale taký (...akoby som to...) trademark.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku do CFC i tak nepôjdeš.

Reagovat
madridcan

Za tretiu moznost v ankete zatial hlasoval len Kiwwi

Reagovat
risk je zisk

So sad.

Reagovat
kiwwi

tebe zacalo solidne jebat na hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to ten Barkley nedal, bylo by to ještě vtipnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvíľu príde Zasch a vysvetlí ti to

Reagovat
Zaschrona

Byl by za hlupaka, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Čechíno je zpátky!

Reagovat
off-olda

Snad si Heaton příští kolo vybere pár slabších chvilek.

Reagovat
Le Gunner

Vito

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland paráda. To tu určite ešte nebolo, aby 3 hráči Sunderlandu boli naraz v zostave kola. A to ešte Defoe určite nebol ďaleko.

Reagovat
Frantszek

Skoda ze se zacina se zachranou tak brzo. Bude chybet sranda na konci sezony

Reagovat
smazaný uživatel

udrží se

Reagovat
smazaný uživatel

Za Kantého Za pravopis Tristní.

Reagovat
Frantszek

Mel by se delat jeste specialni clanek Arsenal x. kola v kostce

Reagovat
Nikikrew

dovod?

Reagovat
Frantszek

Protoze takova komedie si zaslouzi podrobne rozebrat

Reagovat
tunkic

Reagovat
Nikikrew

jaj tak. Vacsie komedia sa udiali na United a City, tuto to bolo klasicky proti Chelsea este ,,akceptovatelne''. Chvalabohu ze to mame za sebou uz

Reagovat
Taiger

Hráči slepic znovu v sestavě kola Ustrouhali.

Reagovat
spider_8

Reagovat
Svatej

Reagovat
TopinB

Reagovat
icemike

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Euphael

Reagovat
raduinho

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Nikto z Tottenhamu? WTF? Usty, Usty...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Do tohoto rozestavení? Neblázni.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno, hráči Tottenhamu tam musia vždy byť predsa

Reagovat
smazaný uživatel

"Manchester United vyprodukoval během čtyřiadvaceti utkání 146 střel na bránu; to je víc než dokázal za celý minulý ročník (144)"

to je na toho defenzivniho kouce docela dobra statistika, ne?

Reagovat
r.mrazik

skoda,ze se to neprojevuje v golech a nasledne i bodech...kazdopadne herne to spatny vetsinou vubec neni a da se na to dobre koukat (pokud nepocitame divny prvni polocasy )

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale to jde vylozene na vrub hracum, protoze spalujou neskutecny, trefujou tycky, brevna, golmany..

Reagovat
r.mrazik

jj,to za to spatny zakonceni Mourek rozhodne nemuze...tam si musi hraci hrabnout do svedomi

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jako i me, jakozto nekritickyho fanouska Mourka sere, ze nestavi Martiala a ze neni schopnej posadit Pogbu, ikdyz hraje silenou picu..

Reagovat
r.mrazik

treba u pogby ho chapu,ze ho neposadi...u martiala ho nechapu,proc nehraje..takze tohle mam tak napul

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja chapu, proc hraje, protoze mel silenou cenovku, ale nekvituju to.

Reagovat
r.mrazik

asi to je taky jedna z veci....

ale on i pres tu svoji mensi formu dokaze vymyslet neco,co zadny ze zbylych zalozniku...i kdyz hraje blbe,tak tu golovou prihravku udela,do sance se dostane...ja to celkem chapu,ze hraje

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vodka

bodově je to tragédie a po takovém posílení sme měli být někde jinde. šak je před náma furt aj liverpool, který pořádně neposílil...

Reagovat
r.mrazik

jj,bodove to je marnost a ostuda...o tom se nic jineho rict neda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty tyčky a břevna jsou neuvěřitelný... Mohl by si někdo dát práci a spočítat kolik bodů by to hodilo, kdyby to byly goly samozřejmě je to nic neříkající, protože by pak i ty zápasy vypadaly jinak, ale celkem by mě to zajímalo...

Reagovat
smazaný uživatel

A mohol by aj niekto spočítať, koľko bodov by ste mali, ak by sa proti vám brankári nesnažili.

Reagovat
smazaný uživatel

72

Reagovat
kvasha16

a potom odcitat body za zapasy, kedy sa rozhodcovia snazili malo

Reagovat
bbbauch

kiwwi neco placnul, tak to tu musis palit do ksichtu kazdymu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

A jak by zo vypadalo, kdyby spravne piskali ofsajdy a nebyli posrani davat hrac united redky?

Reagovat
bbbauch

A jak by to vypadalo, kdyby k tomu nebyli posrany nam obcas pisknlu penaltu, a kdyby tamhleto a tamhleto... tady aby se mohl clovek na neco zeptat, tak se prvni musi omluvit vsem za to, ze rozhodci udelali chyby, ze kterejch jsme tezili (a ty, kde delali chyby, ktery nas staly body, na ty nasrat)

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Bud trošku objektivní a nesnaž se jen trapně kopat do ostatních kvůli vlastnímu mindráku

Reagovat
smazaný uživatel

si uvedomuješ, koľko ste za posledné roky minuli na nových hráčov svetovej kvality?? A po troch sezónach napísať, že to nie je zlé, ako chce fakt odvahu. Nezískať tohto roku titul a dokonca o neho ani nebojovať je fail jak sviňa.

V mužstve Mata, Pogba, Ibrahimovič, De Gea, Mkhitaryan, Rooney.

Reagovat
smazaný uživatel

já pod Mourkem nečekal ani top5 pro takhle mladý tým, nemít Ibru, tak sestupuje

Reagovat
r.mrazik

pokazdy me fascinuje,jak nekdo z nejakyho textu dokaze vytahnout nejakou myslenku,ktera tam vubec neni...

jen jsem psal,ze je skoda,ze nedavame vic golu,kdyz sance na to jsou a hra taky spatna neni a do tech sanci se hraci dostavaji...

samozrejme ze bodove to je pruser...a pisu to tu celou dobu...

Reagovat
smazaný uživatel

Prepáč, možno som to zle pochopil. Mne to vyznelo tak, že on tam Mourinho robí zatiaľ dobrú robotu a tešíme sa z predvedenej hry. To sa mi zdá málo.

Reagovat
r.mrazik

aha...ok

castecne dobrou praci dela...oproti zapasum zelvy a moyese se na ten fotbal da vetsinou dobre koukat a sance si kazdy zapas vytvorime slusny vcetne strel na branu...co se tyce bodu je to ale spatny,to je jasny...

a jo...zezacatku to taky tak prima nebylo...mourek to hledal docela dlouho,mozna za to mohla ta tour,kde se ty veci delaji spatne...kdo vi,ale az s nasazenim carricka nekdy v rijnu/listopadu (??) se to zlepsilo...

ted uz jen ty goly a nasledne body...tam je pruser ted nejvetsi...

Reagovat
B3n

Reagovat
Talker

Tak ono kdyz mas vepredu Ibru a za nim to kombo s Matou, Mikym Pogbou a Rooneym aby to taky nevypadalo lepe... to jsou 3 novi world class hraci k tomu, co jste meli.

Reagovat
r.mrazik

to mas taky pravdu...sice rooney je uz dva/tri roky prumerne hrozny a ted skoro nehraje a mata mel pod zelvou jen zablesky...ale mas pravdu,ze kvalita prisla a nejak se to projevit muselo...

ale oni hraci a jmena to jen nevyhravaji,ale samozrejme ta kvalita je tam o dost vetsi nez drive...tezko rict,jestli by to treba pod zelvou vypadalo lepe,tipuju ze ne...

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

Zase se na to nejde dívat jenom takhle. Všichni ti hráči, kteří jsou sice super a drazí, hrajou pod nový koučem, kterej po nich chce jiný věci. Až na Zlatana, ale i tam jsou určitě odlišnosti oproti minulé spolupráci. Ta změna stylu hry oproti LVG je obrovská, v podstatě úplně na ruby. To nevtlučeš všem hráčům do hlavy během půl roku tak, aby to skvěle fungovalo. A jestli jo, tak je to obrovskej úspěch, ne obrovský selhání, když se to nepovede. Nehledě na to, že Mourinho si snad vždy první sezonu tým chystá a vrchol přichází až ve druhé sezoně.

Je potřeba širší rozhled. Napsat, že utratili půl miliardy za tři roky a letos není titul, takže fail, jak sviňa, je strašně zjednodušený a furt mě udivuje, že se to tu objevuje tak často i od lidí, co ten fotbal zřejmě sledují a netrollují.

Reagovat
Busby babes

a vsiml sis, ze se parkrat zmenil trener za tu dobu, ze jo? Takze neco jak pise Mrazik, bodove je to spatny, herne tam je pomerne slusnej posun oproti lonske sezone.

Reagovat
Busby babes

protoze porad strili zpoza vapna. ti to rikam porad.

Reagovat
r.mrazik

vzhledem k tomu,co neda Mata a dalsi,tak zlaty strely zpoza vapna!!

Reagovat
Busby babes

Mata holt musi jeste bliz.

Reagovat
r.mrazik

na Old Trafford by byl v tom pripade v taxisove prikopu

Reagovat
B3n

Reagovat
iamek

Utratil hodne penez. Povinost.

Reagovat
B3n

Jakože když si koupím drahý auto, tak musím vyhrát závod ? Takhle to přece nefunguje.

Reagovat
iamek

Staci, kdyz dosahnes nejvyssi rychlosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tomhle trhu se kupujou akorát sporťáky, takže nekupuješ Bentley. A jo, jestli nedokážeš s Porsche porazit hot hatche, seš kokot.

Reagovat
B3n

Jak jsem psal výš... jen o penězích to prostě není. A United ani nejsou týmem, co tuto sezonu utratil nejvíc, sluší se dodat.

Reagovat
kiwwi

len aby bolo jasne, Arsenal ma net spent cca 90m libier, United cca 100m libier a City cca 165m libier...Chelsea ma sice netspent cca 51m libier ale viacmenej vdaka predaju Oscara do Ciny za naprosto prestrelenu ciastku, inac by boli na podobnej urovni

tazko to mozes prezentovat tak, ze my sme kupili Porsche a ostatni hot hatche

Reagovat
Mastný Chobot

lenže vy už kupujete tretie porsche tretí rok

Reagovat
kiwwi

Rok predtym mal Arsenal netspent 13m, my sme mali 28m, dva roky predtym mal Arsenal 65m, my 104

nato ze sa tu s trochou prehanky Arsenal prezentuje ako najsetrnejsi klub na svete a United najvacsi rozhadzovaci, tak tie rozdiely niesu az take velke, co povies?

btw. City za to iste obdobie 73, 60 a 90m libier (+ teda tych 166m od prichodu Guardiolu) - trochu iny level

Reagovat
kiwwi

tomu City som tam zaratal o sezonu viac (tych 90m) - vtedy mal United 66 a Arsenal 32

Reagovat
pa3ce

A tých 28 nebolo náhodou kvôli predaniu flopu menom Di Maria?

Reagovat
kiwwi

ano, lenze kvoli flopu menom Di Maria bola sezonu predtym netspent 104

Reagovat
pa3ce

Tak mne išlo hlavne o to, že u nás taký flop nenajdeš a to s tým chobotovým tretím porsche nie je tak scestné aj napriek nie tak veľkým rozdielom medzi United a Arsenalom.

Reagovat
kiwwi

Tiež nemáte tretieho manažéra za 4 roky... A áno Di Maria bol najhorší nákup v celej histórii United, ale nakoniec strata "len" par miliónov

Reagovat
Busby babes

ktereho jsme taky predtim museli koupit a proto tech 104?

Reagovat
Svatej

Hlavně že u nás zmínil Oscara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A hovno z toho.

Reagovat
fenixLFC

co je to za argument s tym oscarom? rovnako ako u vas sa moze argumentovat ze by ste net spend vlani mali tragickejsi keby ste za obrovsku palku nepredali di mariu...po jednej sezone

Reagovat
smazaný uživatel

rovnako?

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

uplne stejnej pripad no. btw. ten Di Maria je tam preci zohlednenej rok pred tim, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jste tak hloupý nebo to děláte schválně? přečti si znovu co je napsáno víš...

Reagovat
Mastný Chobot

mať najviac striel nerovná sa vyhrať závod. To je tak dosiahnutie najvyššej rýchlosti. A to je s najdrahším autom predpokladané.

Reagovat
B3n

Jo, já si to uvědomil až zpětně na co reaguju, takže uznávám, že to přivonání úplně nesedí. Nicméně nejvyšší rychlost bych čekal od nejvýkonějšího auta, ne od nejdražšího. A ani tohle nesedí úplně, protože United neutratili tuto sezonu nejvíc.

Reagovat
Svatej

hloupý přirovnání. Tady auto kupuješ kvůli závodům a ne pro potěšení.

Reagovat
Svatej

respektive když koupíš mnohem dražší auto než mají ostatní, tak se přirozeně očekává, že vyhraješ.

Reagovat
B3n

Reagovat
Svatej

Jup, ja to cetl od zhora

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

+ gramatika

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Frantszek

Necekal jsem, ze se tak pomaly hrac jako Ranocchia chyti v PL. A on hned v prvnim zapase hvezda tymu.

Reagovat
smazaný uživatel

Serie A > PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Uvidíme v dalších týdnech. Přece jenom ne každej zápas hraješ s Liverpoolem...

Reagovat
smazaný uživatel

v druholigovém Hullu by vyčníval i Rooney

Reagovat
Frantszek

Asi uplne nerozumim logice tohoto prispevku. Jsem jen prosty hlupacek.

Reagovat
smazaný uživatel

Asio

Reagovat
vodka

reklama, BAN http://www.asio.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Zas nepřeháněj...

Reagovat
smazaný uživatel

Tzv. Macheda efekt.

Reagovat
M0rb1D4S

Kaveh Solhekol ‏@SkyKaveh 3 hod.před 3 hodinami

Atlético Madrid president denies Griezmann is joining Manchester United in the summer. Calls United "a small club"

Reagovat
Frantszek

Proc small club kdyz patri do velke sestky?

Reagovat
smazaný uživatel

A W.B.A. do velký osmičky

Reagovat
kvasha16

Reagovat
minoLFC

Reagovat
wild

ked v lete ten "small club" aktivuje vykupku tak ten chujko moze ist Griezmannovi akurat tak zamavat na letisko

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

huu...to je teda rebel...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiwwi

really?

Reagovat
Zaschrona

Ja jsem celkem pro kazdej slusnej vtipek.

Reagovat
kiwwi

co ma s tymto vyssie spolocne co?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
madridcan

Citam to vsade asi...on to fakt povedal?

Reagovat
M0rb1D4S

http://www.antena3.com/noticias/deportes/futbol/enrique-cerezo-griezmann-al-united-es-poco-equipo_201702075899f5450cf2a328aa9f5db0.html

Pokud umíš španělsky, podívej se na video Jelikož já neumím ani slovo, budu věřit těm, kteří to překládali

Reagovat
SunFells

Šikovně, toto Edo neunese a aktivuje výkupku

Reagovat
wild

uplne vidim Eda ako sa nasral a hned tam tych 85mega jebne ak sme ho doteraz nahodou nechceli, tak teraz ho urcite kupi

Reagovat
Busby babes

presne. pokud jsme ho doted nechteli tak ted ho koupi jen z trucu.

Reagovat
C-M@ster

Ty to bereš jako fórek, ale ten člověk je tak jednoduchej, že to třeba fakt udělá...

#WoodwardOut

Reagovat
vladis271

Reagovat
spider_8

Reagovat
spider_8

Mohli by s ním United udělat podobnou botu, jako my tenkrát s Robinhem a pak bychom si ho vzali my.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

to mu poradil Levy, ne?

Reagovat
nani92

trápne ako rezeň vo vani

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

I Giggs ma vic titulu, nez tenhle provincni klub, kteremu se povedli 3 sezony

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
raduinho

Reagovat
Busby babes

btw. jinak teda od nej dost neprofesionalni a potencialne kontraproduktivni. Jsme jeden z mala klubu, kterej jim muze za Griezmanna zaplatit to, kolik budou chtit. A pokud teda fakt budou potrebovat prachy na novej stadion, plus jim treba i Griezmann bude chtit odejit, tak si takhle nasrat potencialniho kupce... majstrstyk no.

Reagovat
Mastný Chobot

pochybujem, že Atlético musí alebo bude musieť kvôli peniazom predávať svojich najlepších hráčov a takisto ak je pravda, že Griezz má výkupku, ktorú môžu aktivovať aj iné kluby mimo RM a FCB, tak na tom nič kontraproduktívne nie je. Skôr je to také detinské alebo sedlácke.

Reagovat
Svatej

Je to hloupost tak jako tak.. Az budou chtit naopak atleti nekoho nekdy chtit koupit od united, kdo by jim perfektne sednul do systemu, tak dostanou akorat tak nasrat. Jako na zasmati dobry, ale United jsou porad mnohem vetsim klubem, nez Atleti v pristi dekade budou. Jen to podtrhuje, ze ta spanelska arogance uz se rozsirila i kimo tu prvni dvojku

Reagovat
Busby babes

vsak rikam jeden z mala... kdo to da? My, RM, Barca, Bayern, PSG, city, Chelsea, Arsenal? z toho nektery sice penize maji, ale nebudou je chtit dat... a u prestupu nekdy hrajou roli i takovehle picoviny, kdy je jeden na nekoho nasranej. nerikam, ze se to stane, jen rikam, ze to je pekne debilni vyrok, ktery jim muze spis uskodit nez nejak pomoct.

Reagovat
Busby babes

btw. vsak Atleti nejsou zas az tak bohatej klub ne?

Reagovat
cristiano.K.

myslím,že to je uplně jedno,ale finanční injekci od vás dost evidentně nechtěj

Reagovat
Busby babes

muze byt. ale muzou pak nekdy chtit treba nekoho od nas nebo tak.. proste uplne zbytecnej a hloupej vyrok.

Reagovat
Swarley

tak celou dobu stejně víme, že to bude primárně o tom, jak se rozhodne samotný Griezmann

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

GJ 33

Reagovat
smazaný uživatel

Španělský noviny Sport píšou, že v létě natrvalo podepíšem Pau Lopeze za 6m GBP. Což by mohlo znamenat odchod Vorma

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď nie. Vorm nech ešte zostane, v lete kúpme Pickforda, ktorého necháme 2 roky na hosťovaní v Sunderlande.

Reagovat
Zaschrona

Nene, ten pujde k nam. Nebo mozna do City.

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaky uzivatel bet365?

Reagovat
wild

ja

Reagovat
smazaný uživatel

mas spravu

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
mato Kreator

Conte a jeho reakcia po gole Hazarda stale sa natom bavim

Reagovat
nani92

Mannone

Reagovat
Mastný Chobot

Ranocchia prvý zápas v základe a jeb - zostava kola

Reagovat
smazaný uživatel

Jesus druhý zápas a podruhý sestava kola Nováčci se nezdaj

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

príde odpad z Talianska a wonderkid kdesi z Palmeirasu a hneď sú hviezdy.

čo je to za liga

Reagovat
B3n

Předpokládám, že wonderkid kdesi z Palmeirasu byl i Rivaldo, nebo Roberto Carlos...

Reagovat
Mimalu

Ale ani jeden to nedotahl na místo v Ustyho sestavě kola...

Reagovat
B3n

To je fakt... měli by se zabít.

Reagovat
Mimalu

Tak to minimálně

Reagovat
Usty

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Anglicka

Reagovat
smazaný uživatel

sorry ale to je maloikjm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Oviedo Ještě, že ten Aanholt šel.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vladis271

Chcel by som sa niečo spýtať, ale viem aké cynické hovädá sa to zvyknú vyskytovať. Jedna známa píše diplomovku na tému resocializácia bývalých chovancov detských domovov. Vedel by mi niekto poradiť literatúru pls?

Reagovat
Mastný Chobot

myslíš, že ti dá za literatúru? kurva vysokoškolská

Reagovat
smazaný uživatel

nepřeháníš to už trochu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm a veď na to je vedúci práce, nie?

Reagovat
nani92

na takú tému neexistuje literatúra, príbehy píše sám život

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale aby si nevrzol profak, ale ty, tak skus hladat na theses prace na resocializaciu a tam toho musis najst mnoho. Nevravim, ze odpisovat prace, ale nejak sa odrazit v literature.

Reagovat
smazaný uživatel

Za dobrotu na žobrotu.

Reagovat
Lacko_Boh

Čenkovej deti

Reagovat
Lacko_Boh

aj keď tam ide o resocializáciu z opatrovnických rodín, ak to kundičke nebude vadiť..

Reagovat
Lacko_Boh

plot twist: vladino je z deckeho domova a nevie sa zaclenit

Reagovat
TheTopFootbaler

No, jestli Valencia za nás hrál tak světoborně teda nevím, jestli tam chtěli mermomocí někoho od nás, rovnou můžou šoupnout do obrany Matu.

Reagovat
Arbiter

docela se divím, že tam v sestavě kola není Kanté, na druhou stranu chápu, Arsenal není soupeř...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
pa3ce

zaujímalo by ma kde si bol zalezený s týmito rečami počas minulej sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Ako myslíš v súvislosti s tými dvomi zápasmi v lige, v ktorých Chelsea s Arsenalom vyhrala?

Reagovat
Nikikrew

Njn tym padom si mozeme mi povedat to iste ze ( aj ked iba pri jednom vitastve)

Reagovat
smazaný uživatel

Vy určite cry

Reagovat
Svatej

Má ale pravdu, Kanté byl znova bestie

Reagovat
pa3ce

Tú časť samozrejme vôbec nespochybňujem.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
bbbauch

kdyz se nedari, tak je zalezlej a jak se zacne darit, zacne arogantne rejpat

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

Reagovat
J0EL

klasik

Reagovat
teenz

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Nikikrew

skoro podareny vtipek no, na teba klasicky ubohy

Reagovat
Dufan

Výhra Romelu ale dostat doma 3 fíky

Reagovat
homeles8

OT: 15. Března letím pryč a v 5 hodin ráno musím bejt na letišti. Takže bych to nestih z Budějovic do Prahy ani prvním vlakem. Takže musim do Prahy přiject už 14. Je tu někdo z Prahy, u koho bych moh přespat?

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Nick

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Ovcacek by mozno mal volnu izbu.

Reagovat
C-M@ster

Napiš Bejrovi, ať ti něco sežene.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu sú všetci kreténi.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
minoLFC

Určite

Reagovat
Kucka

na letišti nebo v nonstopáči, izi

Reagovat
Mastný Chobot

couchsurfing... teda, ak nechceš len niekoho z ef

Reagovat
Jordi Alba

To je ale fajn věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cizinkx

To z Plané nic nelétá do Prahy :D :D

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Odvoz autem na letiště bys k tomu nechtěl ? Bo ti pražští taxikáři umí být pěkný svině

Reagovat
off-olda

U mě bys mohl, ale nechci.

Reagovat
PropanbutanovaBomba

vrchol

Reagovat
smazaný uživatel

U mě můžeš.

Reagovat
Rišty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nereaguj na mě prosim tě. Nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
tunkic

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

jasný kámo, pojď klidně ke mě https://www.google.cz/maps/@50.1319253,14.4792524,3a,44.2y,91.6h,65.68t/data=!3m6!1e1!3m4!1sGHli29PS0sbcTgIaZqhhSA!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1?hl=cs , ale tu v budce mám už zamluvenou já, takže jedině tu vedle nebo se nějak dohodni s babičkama

Reagovat
hntlyl

Krásný odkaz. 2017...

Reagovat
ZB 07

Reagovat
FUnk

podle nicku ti jedna noc venku nebude vadit

Reagovat
smazaný uživatel

V Plzni no problem, tak az budes, tak se ozvi

Reagovat
smazaný uživatel

Pracuju v hotelu přímo na letišti. Škoda, že nefandíš United, mohli jsme se nějak dohodnout

Reagovat
homeles8

balo to myšlený spíš na ty co mě znají a samozřejmě to nechci zadarmo, ale levnějc než hotel :))

Reagovat
smazaný uživatel

Jason Bourne a jeho argonauti si dříve poradili s kdečím, ale Romeo Lukaku byl už nad jejich síly. Ovšem vrchol kola? Určitě přistřižení liverpoolských křídel donem Andreou. A pak že budeme na super šok čekat od titulu Leicesteru dlouho. Netrvalo to ani rok a máme tady daleko větší.

Reagovat
smazaný uživatel

Romeo

Reagovat
Zaschrona

Everton's Morgan Schneiderlin: "Liverpool are six points clear, Manchester United are five...we can catch them"

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje?

Reagovat
Zaschrona

Chytl se hodne dobre, je na hristi hodne znat. Zacal hned fungovat neco jako dispecer nasi hry zazadu - kdyz neni komu, dej balon Morganovi, protoze se ti porad nabizi, on si s tim poradi. Smerem dozadu funguje dobre, s Gueyem by si meli sedet. A z ceho mam nejvetsi radost - na hristi si zarve, hned se ukazuje jako lidr.

Hezky je jeho role videt pred nasim ctvrtym golem ted z vikendu.

https://twitter.com/ToffeeTVEFC/status/828734439647752192

Reagovat
smazaný uživatel

Supr.

Reagovat
M0rb1D4S

OT: Takhle by mohly vypadat naše dresy pro příští sezonu. https://pbs.twimg.com/media/C4KZvJSWcAAeKm_.jpg:large

Za mě teda

Reagovat
Svatej

ten bílej <3

Reagovat
ACSMan

Swansea - složenina slova Swansea a Chelsea pro ty co nechápou

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle zabít relativně slušnej vtip

Reagovat
Mimalu

Nike dělá v mých očích dlouhodobě podprůměrně vypadající dresy a pochybuji že se u nás něco změní. Vypadá pěkně, ale tuším že realita bude na míle vzdálená...

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo, vypadají skvělě.

Reagovat
Wat

Ta kombinace oranzove s cernou je desny porno, uzasny.

Reagovat
Koubic_

PornHub

Reagovat
smazaný uživatel

Ten bílý mi přijde strašně moc na RM styl...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
B3n

Na modrým není co zkazit. Bílej je fakt skvělej, ale ten třetí je naopak úplně hroznej.

Reagovat
Spasitel

Ten tretí otrasný

Reagovat
B3n

Jinak ale čekám něco konzervativnějšího. Max třetí dres zase bude jinej.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
B3n

A ještě mi něco říká, že jsem někde četl, že Yokohama trvá na svým logu v nezměněné podobě.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

Tonight's starting XI:

City: Zieler, Amartey, Wasilewski, Benalouane, Chilwell, Mendy, King (c), Albrighton, Kapustka, Gray, Musa

Subs: Hamer, Fuchs, Ndidi, Drinkwater, Mahrez, Okazaki, Slimani. #LeiDer

zajimava...sem hodne zvedavej na Kapustku

TEAM: #DCFC starting XI vs @LCFC: Mitchell, Christie, Keogh (C), Shackell, Lowe; de Sart, Butterfield, Johnson; Camara, Anya, Blackman

Reagovat
Coutinho10

TEAM: #DCFC substitutes vs @LCFC: Carson, Russell, Ince, Baird, Pearce, Vydra, Nugent

a Vydra zase na lavicce

Reagovat
smazaný uživatel

Jako není se co divit, když dostal šanci od začátku tak hrál dost podprůměrně a Derby má bohužel útočníků strašně moc.

Reagovat
Coutinho10

j bohuzel ten zacatek nezvladl a pak uz to je slozity...tak snad se dostane aspon jako stridajici hrac

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to je se Skálakem? Všiml jsem si, že začal střídat, to je dost špatný na to, že byl minulou sezónu skoro nejlepší tam.

Reagovat
Coutinho10

jo no...ten je na tom pomerne taky spatne ...hodne do formy se dostal jeho konkurent Knockaert, takze Skalak chodil vetsinou na par minut jako stridajici....ted ale v poslednim zapase na hristI Brentfordu hral prekvapive v zakladu, ale bohuzel po polocase prohravali 2:0 a Skalak sel dolu a pak to najednou Brighton uhral na remizu 3:3...takze mu to noc nepomohlo...zrovna tenhle zapas nebyl nikym vysilanej, takze sance ho videt v zakladu se zase zmensila

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, diky za info.

Reagovat
salami

koukal jsem, že nějakej zápas hrál i střed zálohy, jestli to teda měli dobře na livesportu, tam si ho moc nedokážu představit

Reagovat
Hokaido

Zieler, Amartey, Wasilewski, Benalouane, Chilwell a před nimi Mendy

Ty vole, to bude průůůser.

Reagovat
Coutinho10

musi to nak protocit no

Reagovat
Coutinho10

* a zive na Novasport 1

Reagovat
Hokaido

OT: Dneska po dlouhý době vyšel článek na twenty-minute read od Thore Haugstada.

http://twentyminutereads.com/2017/02/08/capellos-masterpiece/

Pokud tu stránku někdo nezná, tak doporučuju si něco přečíst, protože jsou tam úplně skvostný články. Je tam třeba i Conte nebo Zeman.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Coutinho10

Gray nadherne..skoda, ze Musa nedosahnul

Reagovat
smazaný uživatel

Takový kamikaze

Reagovat
Coutinho10

Vydra na plac uz v 53. minute

Reagovat
kiwwi

Chilwell tzv. na Nasriho

Reagovat
Coutinho10

Vydra tzv. na Girouda

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hrá Benalouane?

Reagovat
Busby babes

lol, takova ruka.

Reagovat
Busby babes

a ted ted ahodne na pana, hrudi si zpracovat o tycku.

Reagovat
Coutinho10

twl Lowe malem hezkej vlastnacek

Reagovat
smazaný uživatel

Payet první fíkus za Marseille

Reagovat
Coutinho10

joj nadhernej golik od Ndidiho

Reagovat
Teoretik

K čemu ten Vydra je dobrej? A toto furt tahaj do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Derby County Teraz sa sústrediť na boj o play off.

Reagovat
salami

6. místo by urvat mohli, ale na postup jim moc nevěřim

Reagovat
smazaný uživatel

My hlavně musíme být první nebo druzí, v PO bych nám absolutně nevěřil

Reagovat
salami

jako bez těch nervů v PO se docela rád obejdu a taky bych to neviděl nějak extra optimisticky, každopádně, los je ted hodně zajímavej, příštích 8 kol je stěžejních, hrajeme s Brightonem, Huddersfieldem a Readingem, k tomu Norwich a Fulham, který ještě jsou taky ve hře o PO a nevyzpitatelný AV s Wolves, jedinej oddechovější je tam Bristol, chce to vydřít maximum bodů, snad už by měl bejt ready Gayle a Atsu s Diamem se budou rozhodně hodit

Reagovat
smazaný uživatel

výhodou je, že nám stačí stejná forma jako týmům pod náma, nemusíme být lepší.. samozřejmě bych rád vyhrál Champ, ale tím, že Brighton trénuje Hughton, tak i za ně budu případně rád, zvlášť po tom nešťastnym vyřazení loni na goal difference

Reagovat
salami

to bezpochyby, hlavní je bejt do druhýho místa, jenom je otázka v jaký formě ted vlastně jsme, je to takový rozháraný, zranění, APN, frustrace z neposílení, snad se ale zkonsolidujeme, a v Brightonu si to zasloužej, za poslední 4 roky byli 3 krát v baráži, ale ideálně by to mohlo skončit, tak jak to je s tim, že to doplní Leeds

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tony223

Chudák Coquelin. Je mi ho až líto jak trapně při tom Hazadrovem gólu působí. Ale hlavně mi ho je líto tak nějak celkově. Měl jsem ho za nadějného hráče.

Reagovat
Svatej

Gabriel Jesus: ,,Moje oslava gólu směřovala na mou ex-přítelkyni, protože mi nedpovídala na telefonáty když jsem byl v Palmeiras, ale ozvala se okamžitě když jsem přestoupil do Manchesteru City."

Reagovat
Svatej

Typický čubky, v tomhle fakt zensky nenavidim

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Fake

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Svatej

Doufam ze ne od.nas

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa radšej nevyjadrujem

Reagovat
Zaschrona

Pri nejhorsim.

Reagovat
Spasitel

Courtoisov zákrok v 77 minúte sa mi ľúbil viac ale Heaton tiež pekne Inak som zvedavý kde skončí Lukaku po sezóne škoda, že takého hráča sme pustili

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že u nás. Pokud Costa odejde, tak obratem posíláme nabídku za Lukaka.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger: Arsenal fans need to be more like Tottenham Hotspur supporters

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele