Premier League v kostce (23. kolo)

26.01.2016, 09:38
Názory a komentáře
Už v sobotu se fanoušci Premier League měli co otáčet, aby stihli všechno zajímavé, co anglická liga nabídla. Začněme devítigólovým thrillerem, z něhož se především fanoušci Liverpoolu dlouho vzpamatovávali. Přes zajímavý obrat malého londýnského derby Crystal Palace, dalšímu zklamání Manchesteru United, až po další krásný duel West Hamu s Man City. V neděli Everton potvrdil roli nevypočitatelného celku, když prohrál se Swansea, načež Chelsea překvapila Arsenal...

Právě duel Arsenalu s Chelsea byl pro mnohé úplným šlágrem; avšak nikoli co do atraktivity. Chelsea sice svého soupeře opět nepustila ke třem bodům, již podeváté v řadě, jenže taky mu nedovolila už pošesté v řadě skórovat a ve své početní převaze předvedla trestuhodně pasivní výkon. Na hubené vítězství jí to však stačilo.

Do čela Premier League se tak místo Gunners posunul Leicester, jenž překvapivě snadno smetl Stoke City 3:0. Pohádka Foxes tak stále pokračuje a kdo ví, kde vlastně skončí - pokud vůbec. Kromě Arsenalu, Manchesteru City a Tottenhamu totiž žádný ze zbylých celků nepodává vyrovnané výkony a laťka pro Ligu mistrů je tak nezvykle nízko.

Příliš se o ni nehlásí ani Manchester United, jenž pod Louisem van Gaalem předvádí jeden hrozný výkon za druhým. Především na vlastním stadionu, kde v prvním poločase neskóroval už čtyři měsíce a v sobotu dokonce podlehl Southamptonu.
Zápas 23. kola: Norwich vs. Liverpool

Bizarní, šílený, neuvěřitelný. Uktání na Carrow Road si zaslouží leckteré přízviska, ale asi žádné nebude hodno jeho průběhu. Skutečnost, že v něm padlo devět branek a vedoucí celek se do výhodnější pozice dostával celkově čtyřikrát, už je skutečně solidní počin. Nejvýraznějším momentem je rozhodně vedení Norwiche 3:1, které během dvaceti minut Liverpool otočil na 3:4. Příběh v nastavení by pak stál za scénář sám o sobě.

Hvězdou utkání byl Roberto Firmino, který především v prvním poločase předvedl fantastický výkon. Už první gól vzešel z jeho dílny po přihrávce Milnera. Jenže Norwich okolo přestávky nasázel zásluhou Mbokaniho, Naismithe a Hoolahana tři góly a náhle byl na koni. Jenže tři zásahy v krátkém časovém sledu zvládl dát i Liverpool, který vrátil do sedla Henderson, kdo jiný než Firmino a Milner. Opravdový thriller pak přišel v nastaveném čase, když nejprve vyrovnal Bassong, aby v poslední minutě rozhodl Adam Lallana. Emoce prýštily na všechny strany, přesně tak, jak to máme ve fotbale rádi.



Podrobnější záznam v lepší kvalitě, včetně toho z Match of the Day od BBC, si můžete prohlédnout zde.

Gól 23. kola: Dele Alli

Teprve devatenáctiletý záložník Tottenhamu Dele Alli se v Premier League rozkoukává opravdu velkolepě. Pozici v základní sestavě má více než jistou a teď patří i k vůbec nejlepším hráčům ligy. Proti Crystal Palace se prezentoval výborným výkonem a tímto neuvěřitelným gólem. Kaneův centr sklepl Allimu hlavičkou Eriksen a ...na zbytek už se podívejte sami.



Zákrok 23. kola: Joe Hart

Dimitri Payet vlastně už slavil. Jeho přímý kop byl dokonalý a mířil přesně pod břevno - podobně jako před dvěma týdny proti Bournemouthu. Jenže tentokrát se proti postavil gólman Manchesteru City Joe Hart, který se vymrštil do vzduchu a předvedl naprosto fantastický zákrok. Mrštný reprezentant Anglie o víkendu neměl konkurenci - jeho zásah se dost možná objeví i v nominaci na zákrok celé sezóny.



Hráč 23. kola: Roberto Firmino

Pětigólová ofenziva Liverpoolu měla několik produktivních hvězd. Přes Lallanu i Milnera však zcela jasně září hvězda Roberta Firmina. Brazilec prvních 70 minut nezastavitelný, měl prsty prakticky ve všem, co Norwichi způsobilo nebezpečí. Dva góly dal, u třetího asistoval a zapojil se i do presinku, jež vyústil v chybu Russela Martina a čtvrtý gól Reds.

Brazilský útočník nejprve otevřel skóre, když po přihrávce Milnera prokázal perfektní střelecký instinkt a v nevýhodné pozici našel jediné místečko, kam šlo zakončit. Po jeho přihrávce následně uháněl Milner sám na bránu. Po obrátce Firmino prodloužil Clyneův centr a Henderson skóroval. Své galapředstavení zakončil Roberto Firmino gólem na 3:3, když využil díry v defenzivě Canaries a přehodil bezmocného Rudda.



Břídil 23. kola: Russell Martin

Pět gólů v jednom utkání, to není pro žádného obránce, stopera a kapitána obzvlášť, dobrá vizitka. Russell Martin v listopadu a na začátku prosince vypadl ze základní sestavy, kam se však přes Vánoce definitivně vrátil. Utkání s Liverpoolem však Martin vůbec nezvládl, celá obrana Norwiche byla děravá jak ementál a Martin vše korunoval minelou před čtvrtým gólem. Zmateně chtěl z půlící čáry nahrát gólmanovi, což Milner využil v proměněný samostatný nájezd.



Sestava 23. kola

obrázek

Za výslednou grafickou úpravu sestavy patří velké díky Víťovi Horákovi.
Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Do základní sestavy WBA se vrátil po deseti měsících. Tak dlouho Ben Foster nechytal v Premier League; a vrátil se ve velkém stylu. Pochytal všechny čtyři střely hráčů Aston Villy a minimálně jeden zásah byl prvotřídní. Spolu s ním se do ideální sestavy kola dostal i obránce Craig Dawson, jenž k čistému kontu přispěl precizním výkonem a přidal i jeden klíčový zákrok na brankové čáře, když odhlavičkoval míč letící do jasné pozice.

Další výborný výkon předvedl v centru obrany Southamptonu Virgil van Dijk, jenž - když nepředvádí některé ze svých neobratných kousků - patří k elitním stoperům Premier League. V sobotu pomohl Saints udržet čisté konto proti Manchesteru United, byť ho to nestálo zas až tak sil. Skvěle zahrál i Craig Cathcart z Watfordu, jenž vedle dobrého defenzivního výkonu navíc vstřelil Newcastlu vítězný gól.

K vítězství bohužel pro Bournemouth nevedl vynikající výkon Juniora Stanislase, jenž byl v celém utkání společným jmenovatelem všeho nebezpečného. Nahrál na gól a na další minimálně dvě gólové šance Cherries, které však brankou neskončily. Jeho show ukončil až ošklivý zákrok Billyho Jonese. Na víc než na remízu nestačil ani vskutku nádherný výkon Dimitriho Payeta, jenž působí v Premier League jako romantický kouzelník mezi suchary. Jeho technika očarovala i protivníkům z Manchesteru City.

Ještě širší ústa do kořán museli mít fotbalisté Crystal Palace, kteří přihlíželi neuvěřitelné brance Dele Alliho. Vítězný gól navíc teenager Tottenhamu podpořil asistencí u Chadliho gólu nebo krásným sólem zakončeným střelou do břevna. Nic z toho by se možná nestalo, kdyby proti němu stál N’Golo Kanté, který v Leicesteru plní roli neviditelného, zato všudypřítomného defenzivního štítu. Jeho energie prýští na všechny strany a fotbalisté Stoke musel ibýt z jeho poziční hry zoufalí.

Největší nátřesk však byl v útoku. Nevešel se tam Diego Costa, Enner Valencia nebo André Ayew, své místo však našel Hráč 23. kola Roberto Firmino, o jehož výkonu se dočtete výše. Výjimečný výkon předvedl i Sergio Agüero, který dal oba góly Manchesteru City, navíc vybojoval penaltu, jíž sám proměnil. Hvězdou Watfordu byl opět Odion Ighalo - jeden gól, jedna asistence a již obvyklá porce práce okolo soupeřova vápna, která dělá z obránců klauny.
Statistické okénko 23. kola

- Liverpool sice porazil Norwich, ale v utkání potvrdil svoji defenzivní nemohoucnost; ve všech čtyřech utkáních roku 2016 totiž inkasoval hned z první střely na branku

- výsledek 5:4 z onoho utkání se v historii Premier League zopakoval teprve počtvrté; zajímavé je, že dvakrát v něm figuroval Norwich - a pokaždé prohrál

- Charliemu Austinovi stačilo při debutu za Southampton 7 minut a 43 vteřin, aby vstřelil první gól; a na hodnotě mu neubírá ani to, že jej vstřelil proti Van Gaalově Manchesteru...

- Sergio Agüero je expertem na zápasy na hřištích londýnských soupeřů; v posledních deseti utkáních na půdě celků z hlavního města nasázel 13 gólů

- Arsenal je proti Chelsea naprosto bezmocný; svému městskému rivalovi nedal gól už 9 hodin a 32 minut


To nejlepší ze světa Premier League, včetně odkazů na články, naleznete i na naší Facebookové stránce. Staňte se fanoušky a žádná zajímavost z anglického fotbalu už vám neunikne!

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (229)

Přidat komentář
Swarley

"a na hodnotě mu neubírá ani to, že jej vstřelil proti Van Gaalově Manchesteru... "

tohle se dá vyložit různě

Reagovat
kiwwi

jj, ja si to napriklad vykladam tak, ze Usty je retard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
Swarley

kdyby tam bylo "a na hodnotě mu neubírá určitě ani to, že jej vstřelil proti Van Gaalově Manchesteru... ", tak by to vyznělo tak, jak to asi vyznít mělo, protože proti nám není jednoduché vstřelit gól...

ale takhle to vypadá, jak kdyby to měla být samozřejmost a to je pochopitelně blbost

Reagovat
Pigeon

mi se takové drobnosti v článcích líbí. Sám to v psaném projevu občas dělám a čekám, zda si někdo všimne. Třeba to brát s nadhledem

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Co na tom, že je to naprostá píčovina a blábol, když skóroval proti druhé nejlepší defenzivě ligy...

Reagovat
Usty

Ty jsi expert na zvládání rýpnutí, to je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
puji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně se neposer.

Reagovat
minoLFC

sa odúvaš jak baba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

jinak ještě otázka, kolikrát byl v sestavě kola někdo od nás?

Reagovat
Pagy

DDG tam byl se mi zdá několikrát, Rojo tam byl jednou pokud se nepletu, Smalling minimálně jednou se mi zdá taky, MArtiala si jednou pamatuju a to je asi všechno

Reagovat
Swarley

Rooney tam byl nedávno taky...

rozhodně to není o tom, že bych s tím měl problém, jen mě to právě vzhledem k té tragédii zajímá...

Reagovat
Free_player

Co by tam taky někdo od vás dělal?

Reagovat
Usty

Přesně 10x. A 5x v měsíční.

Reagovat
Swarley

díky dík, to je ještě docela slušný číslo, i když půlku z toho bude mít DDG

Reagovat
Usty

Spíš Smalling Mám ti to poslat podrobně? Mám to všechno zaznamenaný

Reagovat
Swarley

vlastně jo, ten tam měl slušnou sérii

klidně můžeš, vyfiltrovaný z excelu to je hned

Reagovat
Usty

nene, píšu si to ve wordu, stará škola, znáš to...

V týdenní De Gea 2, Smalling 2, Martial 2, Darmian, Blind, Schweinsteiger, Rooney

V měsíční Smalling 3, Martial, Rojo

Reagovat
Busby babes

Rojo byl letos tak dlouho zdravej aby byl v mesicni sestave?

Reagovat
Usty

v říjnu odehrál tři zápasy ze čtyř - třikrát čistý konto a jedna asistence k tomu (ten čtvrtej zápas nehrál a dostali jste trojku od Arsenalu, což mu taky částečně pomohlo jakože přinesl zlepšení)

Reagovat
Swarley

jj, to byla ta Smallingova série...no každopádně je to bída no, jak jsem si myslel...

já jsem byl nucenej začít dost výrazně pracovat v excelu a teď už na něj nedám dopustit...nejenom tedy ve zpracování veškerých číselných dat, ale rozhodně mi i přijde většina věcí v excelu mnohokrát logičtější než ve wordu...ten mě dokázal vytáčet neskutečným způsobem...bakalářku napíšeš za týden a další týden se jebeš s formátováním toho dokumentu...

Reagovat
Usty

je pravda, že word je při formátování na pěst ale si u těch hráčů netvořím nějaký složitý algoritmy, prostě jen píšu jména a čísílka

Reagovat
smazaný uživatel

S Chelsea si letos každý vytírá prdel, jen Arsenal s nima samozřejmě rupne, to už musí být nějaký blok...

Reagovat
Kucka

Reagovat
Lifted

Asi 10x jsem si pustil toho Harta, a fakt ač ho teda moc nemusím tak to přehnal Absolutně TOP zákrok.

Reagovat
Free_player

Zachránil jim bod

Reagovat
smazaný uživatel

Je niekde k dispoziícii štatistika počtu ofsajdov čo sa týka jednotlivých hráčov v zápase?

Reagovat
smazaný uživatel

Inzaghi index

Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka Našiel som to. Costa 3 ofsajdy a Remy tiež 3 proti Arsenalu. Zdalo sa mi, že Costa bol mimo hru každé 3 minúty

Reagovat
Gareth Bale 11

Vede to Wallcot a nemusíš ani nic hledat.

Reagovat
vladis271

Firmino sa prebúdza.

Reagovat
Mastný Chobot

Welbeck has been at #Arsenal for 512 days and has missed 316 days to injury in total (61.7% of his time).

FFS

Reagovat
hyper01

Ten Russel Brand v zákroku kola

Reagovat
minoLFC

a Gallagher má v p...

Reagovat
vodka

ten fandí city, brand whu, takže logicky...

Reagovat
minoLFC

no veď práve by ten zákrok mal prežívať

Reagovat
vladis271

owny, povedz Counterovi, že je utorok a už môže vyliezť ak chce.

Reagovat
Mastný Chobot

vy ste v inom?

Reagovat
vladis271

má to viac sekcií. A owny je tam CEO.

Reagovat
Mastný Chobot

jáj, tak, ja sa tu ešte nevyznám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ti už tam dokončují podzemní paláce, v podstatě nová civilizace

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Busby babes

abysme ji brzy neobsadili my.

Reagovat
Swarley

co už, podstatný je, že je i v tomhle porazíme

Reagovat
Mastný Chobot

to by bola krásna pomsta s odstupom pár storočí, keby váš juhoamerický kartel http://pbs.twimg.com/media/CV9OijmWUAAqsPd.jpg obsadil životný priestor britským priemerným predraženým kolonizátorom

Reagovat
Mastný Chobot

vlastne Rip in piece Valdes, Rafael, DiMa, Januzaj & Falcao

Reagovat
vodka

januzaj už se stihl aj vrátit

Reagovat
vladis271
Reagovat
smazaný uživatel

Potrebuje pokropit zivou vodou zo Stoky

Reagovat
smazaný uživatel

Noo, ten článek bych bral s hodně velkou rezervou, protože Sport je katalánský. Vyčítat mu, že se v 16 letech neprosadil do první týmu Realu Madrid je naprostá píčovina. Ta zmínka, že z 25 zápasů byl v základu jen v 10, je pak naprostá lež. Letos odehrál 19 zápasů a 18x z toho byl v základu, loni pak 9x z 12. Zbytek je pak čistě ve spekulativní rovině.. ta částka, která může vzrůst až skoro na 7 mega (to slyším úplně poprvý), plat, to jeho nevycházení se spoluhráčema.

Jediný v čem mají pravdu a co je trochu zárážející jsou ty jeho statistiky. On doopravdy z 31 zápasů má jen 1+2. Nicméně, když se někdy podívám na zápasy Castilly, tak je pokaždý vidět, jak je technicky a myšlením někde úplně jinde než ostatní. Poslední zápasy navíc chytl formu a je pravidelně nejlepší hráč celýho týmu. Celkově Odegaard je těžko nějaký fail (a už vůbec "jeden z Florentinových největších", jak tam píšou). Odegaard je projekt, který se bude nějak reálně dát hodnotit až za 3-4 roky třeba.

Reagovat
vladis271

Mne práve ide o tie štatistiky. Ja by som mu tiež nevyčítal, že nie je v áčku, to mohol očakávať iba totálny blázon.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty statistiky taky zkresuji. Co se golu tyce, tak tam je to jasny, on skoro nestrili, kdyz muze, tak nahraje a kdyz by to mel vzit na sebe, tak taky nahraje. Ale kdyz jsem koukal na Castillu nebo na Norsko, tak skoro v kazdym zapase vytvoril minimalne 1-2 cisty tutovky.

https://youtu.be/nrgm7BO4S1s?t=3m2s

Typicky zakonceni tech sanci. I v tom zapase za acko s Getafe tam se stesim nahral do sance Jesemu, samozrejme nedal.

Reagovat
Kowe

ikdyž to, že uplně nesedí do kabiny se může vcelku lehce zakládat na pravdě

Reagovat
Mada

Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Busby babes

a asi nejvystiznejsi koment: Woodward probably still thought the Titanic would arrive in New York when it split in half in the movie.

Reagovat
kiwwi

kazdopadne van Gaal by mal zobrat sudnost do hrsti a vyhodnotit tu situaciu ako neakceptovatelnu z kazdeho uhla pohladu a rezignovat

Reagovat
habinity

Vsade pisu ze uz rezignoval, a ze dnes po prilete do manchestru odstupi..bodaj by, este sa da zachranit fa cup europska liga a domaca liga ..

Reagovat
Busby babes

jj, LVG odejde a najednou neprohrajem ani jeden zapas do konce sezony. To bude valec.

Reagovat
habinity

Ja si myslim, ze hraci by boli ako po trave uvolnenejsi keby isiel lvg dpc..on im zopina nohy z jeho systemom ..a hrac sa boji robit nieco ine ako prikazal lebo bude buduci zapas na lavicke.je prestupove obdobie aj kok vidi ze utok treba posilnit a nic sa nedeje ..ani stoper ani utocnik..a keby edo ho fakt odmluval od rezignacie tak je uplny dement....aj tak podla mna Gill bol ambicioznejsi a rozumnejsi od eda..okrem martiala za dva roky samy soc priniesol rojo mata blind a spolok

Reagovat
minoLFC

kým tam bude škodca Giggs tak bez šance

Reagovat
habinity

Co tam take zle robi jako giggs? Okrem toho ze trtkal bratovy manzelku, a este jej aj dieta spravil a poslal ju na potrat, tak nicoho ineho nevhodneho sa za tie roky nedopustil a bol prikladna legenda

Reagovat
Busby babes

treba je spoluzodpovednej za tu sracku co ted hrajem.

Reagovat
habinity

Tak chudak giggs ich isiel burcovat v dazdi a nabadal ich k utoceniu, co je asi podobne ako ked v osobitnej skole hovoris ziakom aby nerobili zle

Reagovat
vodka

zkusenosti z osobitnej skoly

Reagovat
Swarley

vůbec, pod SAFem dostal lekci, jak se to dělat má a teď od Moyese s LVG, jak se to dělat pro změnu nemá...ideální, příští rok s ním máme titul...

Reagovat
Busby babes

pak v poradku.

Reagovat
Dawon

na me ted na twitteru ze vsech stran vyskakuje, ze LVG nabidl svou rezignaci a Edo ji neprijal...coz je snad jen bulvarni sracka, jinak bych se asi regulerne rozbrecel

Reagovat
Swarley

a Edo je teď ředitel zeměkoule nebo co, že rozhoduje o všem?

Reagovat
Dawon

no ziju v dojmu, ze nase zivoty ma ciste ve svych rukou

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

edo a lvg

Reagovat
Talker

Byla by prdel, kdybychom měli titul ve vlastních rukách v posledním kole. Což se klidně může stát - hrajeme s jedním z největších favoritů.

Regulérně bych jim odevzdal 3 body a zlepšil skore o +25, pokud by měli slušnou šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

To děláš schválně, abych musel naklikávat váš rozpis?

Reagovat
vladis271

Reagovat
Talker

Jako o kom se dá uvažovat? Myslíš, že bych fandil Arsenalu nebo Tottenhamu?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

jn, před sezónou si člověk říkal Leicester doma, to by mohly být pěkné oslavy

Reagovat
smazaný uživatel

A následně o skóre sestoupíte

Tohle pro ně vypadá víc než dobře.

http://e0.365dm.com/16/01/768x432/leicester-man-city-arsenal-spurs_3404880.jpg

Reagovat
Talker

Očekávám, že v té době budeme na nějakém 7.-8. místě

Reagovat
Talker

Jinak teoreticky to pro ně hraje, ale taky je možné, že Arsenal vypadne z LM okamžitě (2 zápasy ze 7) a v FA Cupu můžou vybuchnout taky - a maj 18 zápasů do konce sezony.

Reagovat
vladis271

Inak ak nerátam ťakých anglických priemerákov ako Carroll, Benteke, a jeden, ktorého nemôžem na pár dní kritizovať po nedeli kvôli jeho výkonu, tak by som asi po Alexovi išiel aj napriek tej sume. Teda nie na 38 mega. Dal by som poslednú ponuku o 3 mega vyššiu a potom odkráčal.

Chceli sme Mkhitrayana. Ukazuje sa, že sme vedeli prečo. Chceli sme Williana, a síce mu to chvíľu trvalo, tak sa ukazuje, že tie peniaze by boli investované dobre. Firmino sa prebúdza tiež. A síce na tom hrote nepôsobí ako nejaká superstar, technik, či whatever, tie čísla začína zbierať. Myslím, že podobný prípad by bol aj Alex. Bohužiaľ ten trh je tak v prdeli, že už aj ukrajinský klub si môže pýtať peniaze, ktoré sa donedávna odvážili pýtať len veľké kluby pri proven playeroch.

Reagovat
minoLFC

Benteke je angličan?

Reagovat
fff

Zrejme myslel hracov z PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro velké týmy je fakt problém sehnat kvalitní hráče. Ty cenovky jsou čím dál tím vyšší. Z marketingového hlediska je pro nezaujaté fanoušky docela fajn, že třeba nějaký TOP tým přivede hráče za 40 mil. liber, ale angličtí fanoušci z toho podle mě moc radost nemají. Mnohem raději by viděli v týmu odchovance. Peníze fotbalu hodně škodí, to je vidět na Anglické reprezentaci. Strašnej průser jsou nákupy anglických hráčů, kteří vetšinou ani nejsou prověřeni evropskými soutěžemi a jejich cenovka je navíc tak trojnásobně vyšší než u srovnatelně kvalitního hráče ze zahraničí. Pro TOP tým je tudíš mnohem levnější koupit "levné" hráče z Francie, Španělska či Německa než srovnatelně kvalitního anglického mladého hráče. Navíc ty nákupy Anglických talentů jsou dost často provar, protože kolikkrát ani nemají čas se pořádně sehrát.

Reagovat
fff

Ale ak pojde Teixeira za 35m libier ci viac, pride mi to uz dost ... sak Mkhitaryan siel za 20, nie? A cisla mal podobne. Nevem teraz, mozno mu koncila zmluva, ze siel za taku sumu.

Reagovat
smazaný uživatel

teraz je este viac doondeny trh, ako ked siel Henrik

Reagovat
Maresma

Na druhou stranu, mluví se o platu 45k týdně..

Reagovat
smazaný uživatel

Mkhitaryan měl za 29 zápasů 25+10. Teixeira má za 15 zápasů 22+3. Navíc jak píše Maresma, tak by měl mít malej plat.

Reagovat
fff

Mozno Klopp pocita s Firminom dlhodobejsie ako s utocnikom. Minule v nejakom rozhovore vravel, ze definicia utocnika je pomerne siroka a Firmino to tiez splna.

Reagovat
Wat

Rozhodně nejlepší volba, dokud se nevrátí Sturridge.

Reagovat
Kowe

no ono se potichu šíří to, že se taky nemusí vrátit vůbec kvůli psychickým problémům. A i kdyby se vrátil tak furt potřebujem jedničku do útoku.

Reagovat
fff

Co? Co? CO sa siri? Napis viac.

Reagovat
Kowe

No že má psychický problémy a proto nehraje. Otázka jestli to bude dočasný nebo ne, z hamstringu se vyléčíš, z mentálních problémů už je to horší.

Však to ticho kolem něho je podezřelý, tohle určitě není "jen" hamstring.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna on mi vždy přišel, jako hráč který si věří snad ve všem, ale možný to klidně je.. u něj už nemůžeme vyloučit nic..

Reagovat
Kowe

no sobě, on za všechno děkuje bohu atd. To mi příjde spíš opak, že nevěří sám sobě a proto se tak silně obrací na víru.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no mě to tolik nepřijde..Přišel na Saints po takové době a sestřelil je krásnejma brankama..kdyby si nevěřil nepřijde mi, že by si počínal tak jak si počínal..

Reagovat
tomasinho

A psychický problémy jako díky těm zraněním? Nebo, že je to prostě hypochondr?

Reagovat
Kowe

Netušim, ale dovedu si představit, že se kvůli těm zraněním stal hypochondrem.

Reagovat
tomasinho

Tak on to naznačil i Klopp pár týdnů po nástupu, když řekl, se musí naučit, co je bolest a co bolest, co jde snést. Nebo tak nějak. Podle mě fakt může být hypochondr no

Reagovat
smazaný uživatel

Ked si predstavite ze je cely ten cas fyzicky zdravy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

může to být z hamstringu, já to měl taky a psychický to nebylo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kowe

zrovna tohle mi příjde asi jako až moc velkej extrém, ale to že je v tom psychika, tomu 100% věřím

Reagovat
johnik

Tady jde vidět jak může víra krásně vymýt mozek.....

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš co udělá vymytý mozek s vírou.

Reagovat
johnik

to rozhodně ne.....

Reagovat
vodka

to by byla strašná prdel

Reagovat
fenixLFC

takze navzdy

Reagovat
smazaný uživatel

Vertonghen zraněný, medial collateral ligament. Dobu nenapsali, ale pro tenhle typ zranění prý 3-8 týdnů podle závažnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

LM zase nedáte.

Reagovat
fff

Podla mna tento rok daju.

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud ne letos, tak už nikdy

Reagovat
Trand

Tak to se říká i o Arsenalu a titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Koukejte to dát! Jinak už vám to snad i přestanu přát, přestává mě to bavit

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Trand

Nejsi sám.

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

A obojí je nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

krc

Reagovat
fff

Som zvedavy ako to ovplyvni Spurs, stoperska dvojka im slapala uzasne.

Kto naskoci miesto neho?

Reagovat
smazaný uživatel

Wimmer.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím je výborný, nemám strach.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Gareth Bale 11

Ale je tam Wimmer, aspoň kloudná náhrada a myslím, že kdyby to nešlo, tak se tam může posunout Dier a to by bylo taky v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Wickham dostane aspoň zpětně flastr, prasisko jedno. Jan bude chybět víc než se může zdát. Poslední dobou hodně nedoceněný. Naštěstí máme toho Keva.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas uplne se vsim. Je to ale strasna smula, kdyz dostanes do xichtu a spadnes na travnik tak blbe, ze si zranis koleno. To jsem jeste nevidel.

Reagovat
PP

Tak Toby by byl citelnější, ale je fakt, že máte letos zázračně zdravý tým.

Nesrovnávám s námi a ani si nestěžuju - u nás je to součást sezony a jsme na to zvyklý.. U vás vypadnout Kane či Ali, tak jste tam kde vždycky..

Reagovat
PhilipS

Dawson a Foster z WBA? Si ten zápas asi neviděl co? Já shodou okolností jo a zdá se mi to jako špatnej vtip. Jenom takovej Bellerin podal výkon někde úplně jinde ze zápasů, co jsem viděl...Fakt random

Reagovat
wild

#MUFC should accept Van Gaal's offer to resign, because by offering he's accepted that he's finished and his heart is no longer in it

This is the THIRD time Van Gaal has offered to resign in a month. He's given up. The fight & desire has gone. #MUFC have to accept it today

If Van Gaal survives today, #MUFC will be lumbered with a manager who admits the task is now beyond him and is literally begging to leave

@sampilger

Ktovie ci to je pravda, BBC prislo s tym, ze nie..kazdopadne mal by fakt vypadnut, najlepsie hned..

Reagovat
wild

Any talks between Woodward and Van Gaal today are unlikely to be face to face as Woodward is not due in Manchester

Reagovat
smazaný uživatel

#MUFC should accept Van Gaal's offer to resign, because by offering he's accepted that he's finished and his heart is no longer in it

Bullshit, Van Gaal has no heart.

Reagovat
Mastný Chobot

West Ham dalším zájemcem o Debuchyho

to bude ako tá výmena v Moste špiónov, oni nám Jenkinsona, my im Pupuchyho

Reagovat
smazaný uživatel

To by West Ham dost vyhrál. Tomkins by konečně nemusel hrát krajního.

Reagovat
Mastný Chobot

tak už kúpili Byrama, to by mohol byť podobný zázrak ako Cresswell

Reagovat
smazaný uživatel

na to jsme uplne zapomnel

Reagovat
SunFells

A studenta Oxforda bokem.

Reagovat
FUnk

tak andros prej za 12M liber do newcastlu, tak privedem toho utocnika nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.marca.com/futbol/betis/2016/01/24/56a551aeca4741a7798b462b.html

Asi nám ho ukradne Betis To už bude po VdV druhá naše legenda tam

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FACT: 21% of Chelsea's points this season have come against Arsenal.

Reagovat
Mastný Chobot

to je v prdeli proste, Everton s nimi uhrá 4 body, prehrajú doma s Bournemouthom, Sotonom, CP, prehrajú s WBA, ale my im darujeme 6 bodov

Reagovat
Trand

Prostě některý věci se nemění no. Už je to hodně dávno, co jsme vyhráli na SB 5:3 a doma 3:1. Víc výher kromě Community Shieldu snad ani nepamatuju.

Reagovat
Mastný Chobot

je to neskutočne trápna vizitka celého klubu spolu s tou štatistikou Wenger x Mourinho, no. Tá 5-3 sranda bola tiež skôr vďaka Boasovi než Wengerovi.

Reagovat
vitasrp

Akorát teda s WBA máme letos výhru a remízu, prohra byla na konci loňské sezóny.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
tunkic

Vostuda s velkým V!!!!

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mada

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

- Arsenal je proti Chelsea naprosto bezmocný; svému městskému rivalovi nedal gól už 9 hodin a 32 minut, k tomu ho nedokázal, již po deváté v řadě porazit

Reagovat
Talker

Stability

Reagovat
PP

já to psal už v preview, že beru bod proti Chelsea všema deseti.. Tady ta hra proti Chelsea jde téměř pokaždé na vrub Wengerovi, že se nepoučí a hraje proti Chelsea stejně jako proti komukoliv jinému..

Reagovat
smazaný uživatel

=

Reagovat
smazaný uživatel

to jako nebylo nic proti, jen jsem to tam dopsal protože je to fakt masakr 9krát

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Martin je neskutečný šašek. Nechápu, jak něco takového může běhat v PL. Chybuje téměř v každém zápase a stejně se furt drží v základu, to snad i ten Whittaker by byl lepší..

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland offer Fabio Borini and £10m for Andre Ayew of Swansea

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že tam mají typově podobného Lense, proboha.

Reagovat
smazaný uživatel

Crystal Palace very close to signing Emmanuel Adebayor #cpfc

Reagovat
Coutinho10

Confirmed #LFC team to face @stokecity: Mignolet, Flanagan, Toure, Sakho, Moreno, Lucas, Can, Henderson, Milner, Lallana, Firmino.

Confirmed #LFC substitutes against @stokecity: Ward, Lovren, Benteke, Allen, Ibe, Teixeira, Smith

Reagovat
justcall

tak Teixeira už na lavičce? se divim Shaktharu že ho prodali..

Reagovat
Coutinho10

TEAM NEWS #SCFC Starting XI v @LFC: Butland; Johnson, Wollscheid, Muniesa, Pieters; Whelan, Afellay; Walters, Bojan, Arnautovic; Crouch.

#SCFC SUBS v @LFC: Haugaard; Bardsley, Joselu, Wilson, v.Ginkel, Adam, Shaqiri #Believe #GoArnStoke

hmmm Crouch v zakladu....na toho jsem zvedavej

Reagovat
Coutinho10

Congratulations to @LucasLeiva87 who makes his 300th #LFC appearance this evening.

Reagovat
Mastný Chobot

v piči proste, ten prežije aj Swarleyho

Reagovat
Coutinho10

neskutecnej borec ale

Reagovat
minoLFC

a aj tak hrajem

Reagovat
Coutinho10

ted Milner ten press po ztrate

Reagovat
fenixLFC

sakho zas v prdeli

Reagovat
Coutinho10

uuuffffff....

Reagovat
cubazi

Neznašam ked Emre skuša technicku strelu... ked hoci aj delovka do stredu branky can do the trick

a delovku ma dobru

Reagovat
Coutinho10

j pomerne skoda, ze to takhle zahodil po tom uvolneni...

Reagovat
cubazi

Bože Hendard

Reagovat
Coutinho10

ouuu Can co chybelo...

Reagovat
cubazi

Average lallana

Reagovat
fenixLFC

hendo je dnes hrozny

Reagovat
cubazi

čo nákop do predu to nepresnosť hodná dioptrie č20

Reagovat
cubazi

Bože moj zase tie nakopy od brankara ako za éry Dalglisa

Reagovat
Coutinho10

omg

Reagovat
cubazi

Ach jo tak to je

Reagovat
Coutinho10

a navic ofaajd

Reagovat
smazaný uživatel

a slusny.

Reagovat
Hai

To je fakt hrůza se tam dívat na shitnera s Lallanou a navíc dneska i Hendo se k nim přidal

Reagovat
minoLFC

Milner a Lallana minulý zápas narozdiel od henda hrali dobre

Reagovat
Kowe

Milner a dobře? však on hrál uplný hovno, byl produktivní to jo, ale jeho hra rozhodně dobrá nebyla.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
johnik

Benteke na plac

Reagovat
cubazi

Hendo nato nemá

Reagovat
johnik

Reagovat
johnik

nejkonstruktivnější přihrávka zápasu od Bentekeho...... jde vidět proč sme tam kde sme

Reagovat
johnik

ten ho tam drží a rozhodčí čumí

Reagovat
Azazelo RD

Come on Stoke!

Reagovat
cubazi

Allen>>> Henderson

Reagovat
Coutinho10

uffff a mohlo bejt po zapase...

Reagovat
minoLFC

Benteke pán

Reagovat
johnik

Reagovat
johnik

Je dobře že sme postoupili.... i přes ten hrozný zápas.... YNWA

Reagovat
Zaschrona

Hmm, takze Howard opet unikl bridilovi. Na konci sezony to uz ale musi mit jiste.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele