Premier League v kostce (22. kolo)

19.01.2016, 09:48
Aktuality
Třetí kolo roku 2016 nejvíce potěšilo Manchester City, který rozdrtil Crystal Palace a posunul se pouhý bod od čela tabulky. Stáhl tak náskok vedoucího dua Arsenal - Leicester, oba tyto celky totiž o víkendu pouze remizovaly. V boji o Ligu mistrů neztratil Tottenham ani Manchester United, naopak West Ham je vysněnému cíli zase o kousek dál.

Dimitri Payet nezopakoval dokonalý výkon z Bournemouthu a v Newcastlu se musel sklonit před dvojicí špílmachrů z opačné strany. Parádní debut má za sebou Jonjo Shelvey, který měl při vítězství Magpies prsty v obou gólech svého týmu - stejně jako Giorginio Wijnaldum.

V sestupových vodách nicméně Straky plavou i nadále, jelikož Labutě ze Swansea splývaly o stejný kus dál - když zdolaly včera Watford. Poslední dvě příčky pak patří Sunderlandu a Aston Ville. Ta je zoufale poslední i přesto, že z posledních dvou utkání brala na její poměry neskutečné čtyři body.

Právě její mač s Leicesterem byl vůbec "nejnudnějším" sobotním duelem, co se gólů týče. V ostatních zápasech totiž padly minimálně tři branky, bylo tedy skutečně na co koukat. Senzační přestřelka byla k vidění na Stamford Bridge, kam přijel Everton. Naopak v neděli a v pondělí přišel půst a jen dvě trefy ve třech kláních.
Zápas 22. kola: Chelsea vs. Everton

Premier League je soutěž netušených možností. Aby však po prvním otřesném prvním poločasu, na který se nedalo koukat, předvedla Chelsea s Evertonem po obrátce šestigólový thriller se dvěma "rozhodnutími" v nastaveném čase, to tu asi ještě nebylo. Everton vedl 2:0 a 3:2, přesto si ze Stamford Bridge odnáší jen bod. V osmé nastavené minutě zachránil domácím remízu kapitán John Terry.

Anglický stoper nejprve krátce po změně stran gólostroj zahájil, když si srazil do vlastní sítě centr Bainese. Pro Chelsea bylo ještě hůř, když další Bainesův pas proměnil v gól Kevin Mirallas. Jenže domácí se nevzdali a během tří minuty srovnali zásluhou Diega Costy a Cesca Fábregase. Pak ale přišel další "blackout", když na začátku nastaveného času vrátil Evertonu vedení Funes Mori. Dlouhé oslavy se mu však nevyplatily, protože v osmé minutě původně sedmiminutového nastavení srovnal na konečných 3:3 opět John Terry. Byť z ofsajdu, i takové však někdy platí.



Podrobnější záznam v lepší kvalitě, včetně toho z Match of the Day od BBC, si můžete prohlédnout zde.

Gól 22. kola: James Ward-Prowse

V týdnu vyčaroval dokonalý přímák Dimitri Payet, o víkendu se jej pokusil napodobit James Ward-Prowse. Záložník Southamptonu sice tak přesný nebyl, přesto jeho rána neměla daleko k dokonalosti. Gólman WBA Boaz Myhill se ani neobtěžoval skákat a mladý záložník mohl záhy slavit vítězný gól zápasu.



Zákrok 22. kola: Petr Čech

Měl víc práce, než si před utkáním představoval, ale nakonec se stal oprávněně mužem zápasu Arsenalu na půdě Stoke. Nejlepší zákrok, respektive tzv. double save, si připsal proti střele Joselua, při níž musel využít reflex, zručnost i mrštnost. Tu pak obzvlášť, když s dorážkou do prázdné branky přispěchal Bojan. Petr Čech však i jeho pokus brilantně lapil.



Hráč 22. kola: Sergio Agüero

Na podzim se gólově prosadil jen ve třech zápasech, v novém roce už má po třech utkáních na kontě tři góly. Sergio Agüero snad konečně dokázal prolomit krizi způsobenou zraněními a dostal se do své staré formy. Proti Crystal Palace byl k nezastavení a při vítězství 4:0 zařídil tři branky svého týmu.

Po výstavní ráně Delpha se z dálky napřáhl i Agüero, a byť ani on se neobešel bez pomoci protihráče, mrzet jej to nemuselo. Gól na 3:0 pro něj byl snadným soustem, jelikož po přihrávce De Bruyneho mohl jen zasunout míč do prázdné sítě. To nejlepší si ale schoval na závěr, kdy využil svou obrovskou rychlost, přesprintoval Warda a předložil Davidu Silvovi na stříbrném podnose čtvrtý gól svého týmu.



Břídil 22. kola: Jan Kirchhoff

Tohle byl vskutku úděsný debut. Hodný dost možná srovnání s podvodníkem Ali Dia, jenž před lety přesvědčil vedení Southamptonu, že je bratrancem George Weaha. Podepsal měsíční kontrakt a po prvním ostudném vystoupení byl z klubu vyhozen. Taky Jan Kirchhoff si první duel "užil" až coby využitý náhradník, a byť jej Sam Allardyce nejspíš nevypoklonkuje okamžitě, dobré jméno si rozhodně neudělal.

Špatný výkon se omluvit dá, ne však odfláknutý a tím spíš u "Big Sama", který rád nahání své nezdárné ovečky do sprch už před přestávkou. Že Kirchhoff odehrál celých 31 minut plus nastavení, je pro mě osobně obrovskou záhadou. Po jeho příchodu okamžitě Tottenham vstřelil branku na 2:1, na níž německý zadák ještě neměl negativní zásluhu. Jeho show teprve přišla...

Poprvé se Kirchhoff předvedl v 67. minutě. Christian Eriksen postupoval s míčem k brance Sunderlandu, zatímco novic v dresu hostí poskakoval na místě a než aby se pokusil ránu zblokovat, pouze laxně natáhl nohu a zavinil plachtící trajektorii končící v síti. Za pět minut ztratil míč na půli Tottenhamu a vůbec se neobtěžoval vrátit. O dalších sedm minut později už se sice po propadnutí vrátil, ale své neohrabané nohy rozpohyboval ve vápně do kopačky Dannyho Rose. Penalta. 4:1. Vítej v Premier League, Jane!



Kirchhoff neměl o víkendu konkurenci, byl bych ale nerad, kdyby se zapomnělo na další "hnusný" výkon od Roberta Hutha. Kromě toho, že hrál špatně - chyboval u gólu Gestedeho a daroval samostatný nájezd Liboru Kozákovi - navíc českého útočníka sestřelil loktem ve vápně, za což měla určitě následovat penalta a možná i červená karta. Nemyslím si totiž, že by Huth máchl paží bez úmyslu. Obzvlášť, když letos předvádí podobné odpornosti na pravidelně - viz zde a tady.

Sestava 22. kola

obrázek

Za výslednou úpravu sestavy patří velké díky Vojtovi Ustohalovi.
Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Mezi gólmany o víkendu kraloval Petr Čech, který vychytal Arsenalu čisté konto na hřišti Stoke City. Český brankář pochytal čtyři střely a hned několikrát musel vytáhnout prvotřídní zákrok (viz zákrok kola). Na levé straně obrany předvedl dokonalý výkon Charlie Daniels z Bournemouthu, který taktéž pomohl týmu k čistému kontu a navíc neustále podnikal výpady do útoku. Měla se na něj pískat penalta, jiný pokutový kop proměnil a nakonec ještě parádně asistoval u dalšího gólu Cherries.

Mezi stopery naprosto zazářil Ashley Williams, jenž v centru obrany Swansea působil jako nepřemožitelná skála. Především jeho zásluhou vystřelil Watford na branku jen dvakrát a ještě k tomu slabě. Sám navíc gólem rozhodl o vítězství. Výborný výkon předvedl i Fabricio Coloccini z Newcastlu, jenž rovněž přitahoval míče jako magnet a kraloval defenzivě Newcastlu. Jeho spoluhráč Daryl Janmaat zase vedle poctivé defenzivní práce ještě parádně asistoval u vítězného gólu.

Životní výkon má za sebou Fabian Delph, jenž byl rovnocenným sokem v bitvě o hráče kola Sergiu Agüerovi. Ze záložníka Man City prýštila energie na všechny strany a střed pole Pellegriniho celku konečně nebyl mučen líným kralováním Yayi Tourého. Delph vedle toho navíc vstřelil vítězný gól z třiceti metrů. Hned dvakrát se prosadil James Ward-Prowse, který nejprve proměnil výstavní přímý kop, aby přidal další branku ještě z penalty.

Jojno Shelvey byl blízko nominaci, ale podobně jako třeba Cesc Fábregas se do ní nakonec těsně nedostal. I proto, že parádní výkon předvedl Christian Eriksen, jenž dal Sunderlandu dva góly a svým spoluhráčům přichystal šest klíčových přihrávek. Prsty prakticky ve všem důležitém měl i Georginio Wijnaldum - ten jeden gól dal, na další přihrál, pročež spoluhráče Shelveyho zastínil i svým širokým "work-ratem".

Bournemouth zničil Norwich v důležitém utkání o udržení 3:0 a vedle kompletního výkonu Danielse na tom měl velké přičinění i jeho kolega z levé strany pole Marc Pugh. Nikterak hvězdný fotbalista, který často nepatří ani do základní sestavy Cherries, tentokrát zazářil, krásně nahrál na vítězný gól a byl faulovaný i na penaltu (jíž proměnil výše zmíněný). Králem dvaadvacátého kola se pak stal Sergio Agüero, o němž se více dočtete v rubrice Hráč kola.
Statistické okénko 22. kola

- Wayne Rooney nastřílel v dresu Manchesteru United už 176 ligových gólů a dostal se na vrchol další tabulky; nikdo jiný totiž v Premier League nedokázal dát tolik branek za jediný klub

- "Wazza" si poslední z golů připsal proti Liverpoolu a potvrdil, jak efektivní umí být tým Louise van Gaala; proti Liverpoolu Rudí ďáblové v letošní sezóně vystřelili na branku čtyřikrát a vstřelili čtyři góly

- utkání Chelsea s Evertonem bylo na branky bohaté, a to především na ty v nastaveném čase; vyrovnávací gól Johna Terryho z času 97:53 byl nejpozdějším gólem v Premier League od listopadu 2011, kdy se ještě později prosadil Victor Anichebe (98:14)

- Vedle Petra Čecha zachytal fantasticky i Jack Butland, který jen navázal na své perfektní výkony z průběhu celého podzimu; jeho reflexivní zákroky jsou přitom jen kapka v moři; mladý Angličan pochytal nejvíc střel ze všech brankářů Premier League (dle premierleague.com 80, dle Opty dokonce 81)

- Christian Eriksen je učiněným expertem na utkání proti Sunderlandu; proti Black Cats nastoupil už počtvrté a zatím se vždy gólově prosadil - tuto sobotu dokonce dvakrát


To nejlepší ze světa Premier League, včetně odkazů na články, naleznete i na naší Facebookové stránce. Staňte se fanoušky a žádná zajímavost z anglického fotbalu už vám neunikne!

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (620)

Přidat komentář
Free_player

Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen ožil

Reagovat
Free_player

Reagovat
frank

No pořád mi přišlo, že se celkem trápil, ale dva góly jsou dva góly, ať jsou sebevíc slepený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lifted

Pítrs!!!

Reagovat
smazaný uživatel

"Za výslednou úpravu sestavy patří velké díky Vojtovi Ustohalovi"

Reagovat
smazaný uživatel

Už se z toho stává rodinný byznys.

Reagovat
Cipinho

Aspoň, že Péťa už má správnej dres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Richards vypadol zo základu Villans či ako? Posledné 2 zápasy na lavičke a sú z toho 4 body

Reagovat
Mastný Chobot

šak lebo to je drevák

Reagovat
smazaný uživatel

V City bol perfektný, škoda ho.

Reagovat
smazaný uživatel

V Premier League sa ale zišla riadna brankárska špička - Čech, De Gea, Lloris, Butland, Hart - všetci sú fantastickí túto sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

A TC?

Reagovat
Fojcek

Teď 3 měsíce chyběl.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Begovic > TC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Deluded David.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

curtiose vynechat v takový větě ale je přehnaný

plus teda se ještě mluví dost dobře o tom Hennesseym a Schmeichel taky nebude zrovna děravej, však?

Reagovat
smazaný uživatel

Hennessey nemá teraz dobré obdobie a Schmeichel je dosť v tieni ostatných väčšich mien, ale chytá spoľahlivo no.

Reagovat
smazaný uživatel

Kasper chytá spolehlivě. Curtois momentálně nepatří ani do top 5 golmanů PL.

Reagovat
kvasha16

a ktorych 5 je pred nim?

Reagovat
Hokaido

Hennesseyho mám rád, ale mezi ty jména ho nikdy nemůžeš počítat... Navíc je mu už 28, žádnej talent.

Schmeichel je to samý, obyčejnej průměr.

Reagovat
Mariano13

tak ked sa hovori o extratriede nik iny tam byt nemoze mozno Coutois no aj postavenie Chelsea a aj to ze doteraz vacsinu zapasov nechytal ho odsuva ... a nejaky Smeichel, Hennessey atd.. su dobry ale nie extratrieda

Reagovat
technecium

Všechno gólmani bez kopací techniky... Fotbal je už jinde

Reagovat
kvasha16

nj, ked to takto pojde dalej, tak zachvilu budu utocnici chytat goly a brankari ich budu davat

Reagovat
Mariano13

Neuer je inde ... su brankari ako Trapp ci ter Stegen co sa snazia o nieco podobne ale dost kiksuju radsej potom spolahlivost v brane a nejaku schopnost aspon rozohrat a to minimalne DDG a Hart maju

Reagovat
smazaný uživatel

Super článok Usty, ako vždy . Aj Spurs tam majú svojho hráča, takže sa nikto nemôže sťažovať.

Reagovat
niflheim

Manchester United's players were screaming at each other so loudly at Anfield that Liverpool players could hear them from their own dressing room. (Daily Mail) WTF?

Reagovat
fff

Reagovat
kiwwi

But French midfielder Schneiderlin says there was a lot of angry players in the changing room at the interval and even Liverpool players overheard the rows.

“In the first half, we didn’t win enough second balls. Sometimes we won the first ball but not the second ball,” Schneiderlin said.

“When we came into the dressing room after the first half, there was some screaming and shouting but of course that is normal because in a derby you cannot lose the battle."

Reagovat
nani92

Reagovat
Swarley

velký bič a malý dvůr

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
r.mrazik

ty zijes v pohadce?? v pralesni lize by se i poprali...

Reagovat
raduinho

West Ham a poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Huth

Reagovat
Dufan

Jako jedinej jim kazí dojem z největšího překvapení letošní sezóny. Občas podá super výkon, ale taky se nebojí udělat prasárnu. Villa teď měla mít dvě pentle po jeho loktech v ksichtu Kozáka.

Reagovat
Bayern +

Kirchhoffovi sa ani nečudujem, veď dva roky nehral futbal poriadne

Reagovat
SunFells

Twitter je dole, zachovejte paniku.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec neva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
FUnk

Reagovat
Ritchie

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Darren Fletcher

?

Reagovat
Mastný Chobot

už ide

Reagovat
smazaný uživatel

Vojta Ustohal > Marek Ustohal

Reagovat
Tsigi

V poslední době moc na eurofotbal nechodím, tak nevím, jestli už tady v diskuzi byli footballleaks? Během posledních pár dnů se tam objevila komplet přestupová dohoda na Martiala, nebo např. na Mangalu, je to minimálně zajímavý čtení, jak jsou ty dohody dávány dokupy. Jestli se tam toho bude objevovat povíc tak jen dobře

Reagovat
pepinho2

Martial tu byl.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tak jen dobře?

Reagovat
Mastný Chobot

Ashley Williams

Reagovat
Mastný Chobot

Eboué by se rád vrátil do Arsenalu

Akože, je to jeden z najobľúbenejších hráčov Arsenalu, ale maximálne ako zabávač. Snáď Wengerovi nadrbne, nepredá Debuchyho a ako náhradu neprivedie jeho.

Reagovat
VasAFC

Jako Gunnersaurus

Reagovat
Erdovec

Yarmolenka prosím

Reagovat
Erdovec

hned Kloppe!

Reagovat
Erdovec

a Konoplyanku!

Reagovat
fff

Co Ta chytila taka panika ? Nejake nove info?

Reagovat
Erdovec

nene, po půl roce jsem se rozhodl zase více fandit, takže si to hodlám přetvořit k obrazu svému, navíc, vedení trošku vypadá, že potřebuje radu i k tomu, jak se otevírají dveře

Reagovat
Swarley

a ženicha!

Reagovat
vladis271

Reagovat
iamek

OT - Staci mit v USA cesky ridicak, abych tam mohl ridit auto z pujcovny nebo musi clovek projit nekakym kurzem/testem nebo tak.?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
iamek

Diky! Boha to je papirovani.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

choď na políciu a tam sa ich spýtaj, myslím, že potrebuješ k vodičáku ešte nejaký dokument, čo tam hneď vybavíš a nevyjde to viac ako 10€.

Reagovat
iamek

No jeste musim vyplnit ESTA formular a podle toho budu zarizovat dal.

Reagovat
vladis271

kvôli čomu tam ideš?

Reagovat
stas87

Gaal sa nejako z letiska musi dostat do Mexika.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

V New Yorku pristani a pak to procestovat autem. Cil bude v LA, kde auto vratim a pak zpet. Jen potrebuju jeste udelat plan cesty a co chci videt. Vzhledem k tomu, ze mam rad ZOO a prirodu, tak se budu soustredit na tohle. A hlavne v San Diegu kousek od LA je nej. zoo sveta, tak tam poud ukoncim. Co tak ctu diskuze, tak kombinace pujceni auta + prespani v motelech vychazi cenove fantasticky. Hlavne palivo tam je smesne levne. Akorat jedu se starou, tak snad se nebudeme lezt na nervy. Teda jedem pokud dopadne dobre ESTA. Ona tam byla uz minulej rok, tak tam problem nebude. Ja zaznam nebo tak nikde nemam, tak snad to bude ok.

Reagovat
patas92

nice

Reagovat
iamek

Je to muj sen cislo dva no. Sen cislo jedna je nerealny stejne . Akorat nvm zda tento rok nebi dalsi. Je toho moc a casu malo

Reagovat
patas92

Víš nějak orientačně, jak dlouho by to zabralo, a kolik by cca pak stálo půjčení auta?

Reagovat
iamek

Kamosi to meli minulej rok. Ale bylo jich pet plus amik kamos, ktery byl v CR na vysce. Tak meli vyreseneho sofera. Ja si to budu muset odridit sam. Meli usa a cast kanady. Oni jsou zase jiny typ cestovatelu. Spali pod stanama nebo v aute a ujizdeji na prirode ( zoo ne ). Zacli new york - pak smer nahoru ke kanade - la - zpet smer new york ) pres floridu. Byli na nhl, nba a basebalu. Listky na miste se sehnali bez problemu. Vse jim zabralo 30 dni a to pry nejak nespechali. Ja pocitam taky ten mesic. Pujcovne vychazi na den kolem 500 kc. Pokud si das rezervaci dopredu treba mesic - dva. Pri pujceni na mesic a dyl jde cema pry i na 400 kc i s pojistkou.

Reagovat
patas92

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
FUnk

Reagovat
Swarley

tohle by mě lákalo neskutečně, ještě to trošku víc popotáhnout do Kanady

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Pigeon

světový mír?

Reagovat
Usty

Co přes Work and Travel? To mám letos v plánu já.

Reagovat
Mastný Chobot

Tak sa možno vidíme

Reagovat
Usty

stát?

Reagovat
Mastný Chobot

Ideme to zrovna riešiť, ale ideálny plán by bol začať v jednom štáte a postupne sa premiestňovať. Kamarát tak minulý rok bol, robili sťahovákov, kúpili/predali auto na tú dobu a prešli celé pobrežie a ešte aj krásne zarobili. Mne nejde ani tak o peniaze, skôr o to, aby som niečo zažil a videl.

http://www.janmacinsky.com/tag/work-and-travel-usa/

tu o tom má viac

Reagovat
wild

Podobne Tiez chcem hlavne precestovat a vidiet kus sveta, ako zarobit. Taktiez sa chystam tento rok..do konca januara to uz snad budem mat vybavene. Momentalne tiez rieisim pracu stahovakov bud WSH alebo Boston.

To si kupili auto na 3tyzdne ci ako?

Reagovat
Mastný Chobot

on tam bol dlhšie a boli štyria. Auto kúpili tam, kde ho aj potom predali so stratou pár desiatok dolárov, čiže v podstate si ho požičali. Vraj je to celkom bežné riešenie.

Reagovat
wild

Moze byt a takisto celkom dobre riesenie. Lebo pozicanie auta na 2tyzdne moze vyjst aj na 2k dolarov, takze takto sa to urcite viac oplati ak si to vies zariadit.

Reagovat
Usty

2 týdny - 2 tisíce dolarů? To asi ne, ne?

Reagovat
wild

No hej, to som vela povedal..ale ono su tam este rozne poplatky, napr. ked ma vodic menej ako 25r tak sa plati nejak 200 sa mi zda, plus dalsi vodic keby chce soferovat tak sa tiez plati poplatok nejak na kazdy den, pripadne GPS..

Potom samozrejme cim viac ludi, tym lepsie, lebo to vyjde lacnejsie na osobu

Reagovat
iamek

Pod 25 let pokud ma ridic, tak se tam plati docela palka. I na miste. Ideal je co nejdrive sopredu si vzit auto a tydne te to aspon podle diakuzi vyjde na 3500 - 4000 korun. Zalezi taky na aute no. Ja chci Mustanga, tak pocitam klidne i s dvojnasobkem

Reagovat
Usty

To je supr, no Ale asi se to hůř zařizuje.. já už mám domluvenýho plavčíka v krásným resortu v Pensylvánii za 9 na hodinu teď jen aby klaply státnice

Reagovat
Mastný Chobot

na plavčíka nemám postavu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Usty

součást plánu - posilka a plavání, pak postava bude

Reagovat
smazaný uživatel

není 9 málo?

Reagovat
wild

ani nie..minimalka je 7, vacsinou dostanes 8-10 ked ides prvykrat..niekde aj 12

Reagovat
Usty

Co jsem slyšel nějaký cápky v šalině, tak se bavili o sedmi, těch 9 je na první výjezd dobrý (kór když máš ubytko a jídlo all-inclusive + všechny vymoženosti toho resortu za 150 na měsíc).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Plavčík láka aj mňa, ale tá vstupná investícia je o dosť vyššia ako pri inom zamestnaní môžem sa ťa spýtať, o koľko viac ťa to vyšlo/výjde oproti iným programom, myslím tie poplatky za kurz a pod.

Reagovat
Usty

Já na tom docela ušetřím, protože práci si zařizuju sám, nikoli přes agenturu (takže platím jen prac. povolení, vízum a reg. poplatek). A v resortu snad ani kurz nevyžadují, jediný, co po mě chcou je, abych uplaval 300m v kuse (neomezenej čas ) a byl schopen během 1:40 uplavat 20 metrů, vylovit z hloubky nějakou 5kilovou kokotinu a plaval s ní nad vodou zase 20m zpátky...

Reagovat
pa3ce

Hmm, a to čo si napísal asi platí iba pre ten resort a asi to nie je tak, že potom môžeš robiť plavčíka po celom US čo a s tou prácou to máš fajn, ja som ale počul, že zháňať takto robotu na vlastné triko a bez kontaktov je celkom hard, že ťa tí americkí zamestnávatelia, keď to robíš bez agentúry, väčšinou ignorujú a tak. Tak neviem, tebe sa to podarilo samému, či cez nejaký kontakt?

Reagovat
Usty

to těžko říct, ale myslím, že univerzální certifikát za to nedostanu docela mě šokuje, že po mně nechcou třeba základy první pomoci (na ty si ale stejně zajdu... se mi tam pak nějakej tlustej zkurv začne topit a co pak)...

kontakt na ten resort je přes kámošku, která nás doporučila. jinak, jak říkáš, by to bylo asi bez šance každopádně do agentury tak jako tak musím, jen trochu ušetřím za shánění práce, no

Reagovat
pa3ce

Veď práve, mi neprišlo, že by po takom kurze niekto dokázal zachrániť topiaceho amíka po troch hambáčoch

No máš to podľa mňa skvele vyriešené, mňa ten Independent cenovo veľmi lákal, aj napriek časovej strate kvôli vybavovačkám, len škoda, že to niekomu bez kontaktov nefunguje. Každopádne závidím tú istotu super pozície aj lokácie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Statnice su v poho

Aku tam mas pracovnu dobu u plavcika? Ja som nad tym tiez rormyslal, akoze to je taka exkluzivna roboticka ze nic nerobis len sa valas na plazi a to by ma prave nebavilo, ja som neni ten typ co by cele dni tam sedel/lezal a opekal sa na slnku

Reagovat
Usty

už jsem je jednou nedal, takže bych se ti odvážil oponovat každopádně teď dobrej pocit (písemná), tak snad mě nepozmrdí hodnotící... Co mi řekla šéfka, tak 40-50 hodin týdně, a de facto flexibilní pracovní doba. Na EURO si dám volno, pak odmakám šestku, atd snad teda... a zábava to není, ale nenadřeš se navíc můžeš bejt jednou u bazénu, jednou u jezera (a můžeš se snad točit i nějak na baru)

Reagovat
wild

Tak to mi nevyslo Tak nech Ti to vyjde tentokrat

Tak to znie celkom fajn, budes mat pekne leto. A ides sam alebo viaceri?

Reagovat
Usty

Teď už to vyjít musí, díky!

Jo, akorát to Euro a Olympiáda, no Snad to nějak skloubím, abych z toho něco měl... Chystám se s přítelkyní.

Reagovat
wild

nj, toto aj mna stve + este pre mna Wimbledon a US Open..ale nato US Open by som chcel zajst osobne ak sa podari.

EURO bude asi niekedy v noci, takze obetujeme spanok

Reagovat
Usty

Euro právě v noci nebude, hledal jsem si to

Třeba v Pensylvánii je časovej posun 6 hodin, takže časy se z českých 15, 18, 21 posunou na 9, 12, 15... Na kokot!

Reagovat
wild

Vlastne hej, tam je +6..to je nahovno. Tak potom len pocas vikendov Museli by sme do Australie ist aby to bolo v noci

Reagovat
Usty

Tak na 2018, hm?

Reagovat
wild

lenze tam je v lete zima

Reagovat
Usty

Brekeke...

Reagovat
stas87

Ked ta bude srat,hodis ju v ZOO levom,probem vyrieseny.

Reagovat
iamek

*Pout

Reagovat
minoLFC

to by sa mi pačilo a potom si ešte skočiť na Hawai posledný najlepší štát USA

Reagovat
Usty

Reagovat
13

doporučuju dobře prostudovat kde co v té zoo je.. Neseknout se u ptáků a podobně nudných zvířat a pošetřit síly na opice.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Busby babes

Zoo v San Diegu neni spatna, je to dobrej vylet. Pak je dobry jeste muzeum na letadlovy lodi v pristavu a kousek od SD je nejaky vodni svet, ale tam jsem nebyl.

Jinak prazska Zoo mi prijde lepsi nez ta v San Diegu. Kazdopadne mas peknej plan.

Reagovat
iamek

V Praze je pekna. V Evrope uz jsem krome Berlina byl snad v kazde lepsi zoo. Berlin davam v breznu. Dik za tipy. Musim vse zapisovat

Reagovat
VasAFC

Muzeum na letadlové lodi je top, když jsem tam byl tak tam měli nejakej sraz veteráni a měli tam takovej ten řečnický pult no napadlo mě že by to mohla být fajn fotka, klukům válkou ošlehaným se to sice moc nelíbilo nakonec mě tam teda pustili, to ale netušili jakou lavinu asijských turistů strhnou co potřebovali mít tu samou fotku

Reagovat
Erdovec

mě by zajímalo, kde se to v těch Asiatech bere, že i když jde tříčlenná rodina, tak má každý svůj foťák

Reagovat
r.mrazik

hlavne to jsou magori...v muzeich (Louvre) chodi od obrazu k obrazu stylem fotka stitku x fotka obrazku....fotka stitku x fotka obrazu...

nezastavi se,nekouknou...hlavne fotka a hned na dalsi

Reagovat
iamek

Tohle pasuje

Vždycky když se na ně dívám, mají v očích takový zvláštní výraz. Štěstí je to nebo zoufalství, když se to zrovna nedaří. Soustředění a obdiv. Pohled do očí sama sebe. Já Bůh. Vše je zapomenuto. Ježíš, Hospodin i Mohamed. Všichni jsou pryč. Teď vládnou krabičky a tyčky. Vládneme my sami. Jsme bohové. Protože teď už si to můžeme dovolit. Zbožnit se můžeme jen obyčejným stisknutím knoflíčku. Nemusíme nic nastavovat, nic řešit, jen cvaknout a odeslat se na svůj virtuální oltář.

Svět se trochu změnil. Možná teda trochu víc. Nikdy dřív jsem nemusel cestou skrz Kuala Lumpur šermovat. Teď je to nezbytné. Pokud nechcete dostat tyčkou nebo být převálcováni někým, kdo si zrovna kontroluje oltář, musíte si dávat bacha. Všechno na světě je už vyfotografováno. Ze všech možných i nemožných úhlů. V různých atmosférách a pokaždé s jiným bohem v hlavní roli. Lidem už je v podstatě úplně jedno kde jsou. Dívám se na ně, jak přijdou, automaticky se zastaví před sochou, stavbou, žebrákem, květinou u cesty, hrábnou pro destičku a vystřílí po tom sadu fotografií. Bezmyšlenkovitě potom odejdou. Jen tak, jako kdyby to snad někdo řídil odněkud shora. Když se na takových místech zastavíte a budete se chvíli dívat, začne to být chvli legrační, chvíli to bude děsivé a chvíli i smutné. Jedna krabička a co to dokáže. Neuvěřitelné. Klobouk dolů.

NIkdo mě nevnímá. Před lety, když jsem si chtěl někoho vyfotit, tak se na mě do pěti sekund zadíval a pak jsem to s ním buď musel vyhandlovat nebo jsem prchnul někam do pozadí. Teď tu sedím, u věží Petronas a nikdo si mě nevšímá. Uprostřed schodů. Fotím, a dívám se na lidi. Na mě se nedívá nikdo. Svět se opravdu změnil. Nikdy mě to nepřestane fascinovat.

Každopádně, já nechápu, co pořád řešíme za problém s těma bláznivýma radikálama v Sýrii. Proč proboha někdo nezavolá do Applu, ať jim dolů shodí deset kontejnerů s mobilama s neomezným připojením a tyčku na selfie a návod na to, jak si vyfotit ksicht a do několika týdnů je po problému. Stačí, když jim to jenom olajkujeme. Platit mi za to nemusí, tahle rada je zdarma a jsem si skoro jistý, že by byla funkční. A to je trochu děsivé. Ať žije nový Bůh. Bůh Já...

Reagovat
r.mrazik

kdo to psal? Ruda Havlik?

Reagovat
iamek

jj

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
VasAFC

Nechápu jsou to hrozní úleťáci

Reagovat
Busby babes

ja kdyz tam byl, tak tam bylo Red bull Air race, to byla taky pecka. sice jen trenink, ale i tak to stalo za to.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mám něco takovýho v plánu v nejbližších letech. Akorát bych musel jet sám, protože nevím, jak bych něco takovýho plánoval a koordinoval ve víc lidech, ale sám se zase bojím.

Reagovat
iamek

Tak ja bych sam nejel. Anglicky moc neumim extra. Pritelkyne anglictinu vyucuje na jazykovce a v usa uz byla, tak problem nebude. Sam bych mel strach cestovat i po evrope.

Reagovat
FUnk

tak to ja cestoval po evrope, vetsinou zapadni a vsude byli lide celkem ochotni, mozna jsem mel stesti ale prislo mi, ze to je horsi jenom u nas....

Reagovat
iamek

Nejhorsi byla Pariz. Stredni generace tam vubec neumela anglicky. U mladsi to bylo bez problemu. Kazdopadne do konce Dubna chci stihnout - Varsavu, Poznan, Wroclaw, Salzburg, Bojnice, Budapest, Bratislavu, Berlin a Mnichov. Pak pauza a MFFKV na dva tydny. Pak pauza a pak bych rad USA. A pokud ne letos, tak misto USA na tyden - dva Anglii no.

Reagovat
Erdovec

nene, Paříž je skvělá, jen tam bohužel žijou Francouzi...

Reagovat
FUnk

oni ang umi ale nechteli mluvit, jsou strasne hrdi na fran.

Reagovat
Hokaido

Můžu se zeptat, čím se živíš? Parádní prgram, ale časově i finančně určitě náročnej.

Reagovat
smazaný uživatel

.... koukám, že plno lidí má tekéto plány...

Musím se přiznat, že i já bych hned někam vyrazil... na dobu neurčitou snad i...

jen mě napadá a mám takový dotaz.. nic osobního. kolik vám chalani tak různě vlastně je?

vždy jsem to tak nějak bral podle sebe. čili 3-4 rokem na výšce...

je mi 23..

Reagovat
iamek

27

Reagovat
FUnk

27 leti to...

Reagovat
smazaný uživatel

24

Reagovat
Mastný Chobot

20 a pol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
ZB 07

Reagovat
vladis271

úplne vidím Swarleyho ako číta tento tvoj koment a vraví si:

https://www.youtube.com/watch?v=da6NwoFko2s

not this shit again.

Reagovat
smazaný uživatel

věřil jsem, že i on se pochlubí...

Reagovat
Swarley

27, psal jsem to tady stokrát

Reagovat
smazaný uživatel

*72

Reagovat
patas92

ptají se na věk, ne na rok narození

Reagovat
Counter

Reagovat
Masi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Mada

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
ZB 07

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
jacobT

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hyrax

Reagovat
TopinB

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

Reagovat
FUnk

Reagovat
TopinB

Reagovat
J0EL

Za chvilu 26. V ten isty den aj rok, co Peto Sagan

Reagovat
FUnk

me se libi hodne severske zeme a premyslel jsem nad tim udelat neco podobneho treba v norsku/svedsku. Akorat jsem se ted dal na rekonstrukci domu, tak neni penez na zbyt a norsko se svedskem jsou navic drahe, ale snad pristi rok

Reagovat
Trand

Palivo je tam až směšně levný. A s Estou by neměl být problém. Přes jakou společnost si to půjčuješ? Já můžu za sebe doporučit National, všechno bylo v pořádku, mají pobočku na každém větším letišti. Jinak snad ti to vyjde, ten výlet zní hodně lákavě. Mimochodem na hranicích států jsou infocentra a v nich takové letáčky s kupony do motelů. Je to obyvkle výhodnější a levnější než přijet do motelu jen tak a navíc tam je většina motelů v okolí, takže máš přehled, kde co je, to určitě doporučuju brát, aspoň v těch státech, kde budeš chtít spát.

Reagovat
wild

tiez som to nedavno pozeral..treba nejaky medzinarodny vodicak, ktory sa da jednoducho vybavit na policii. U nas to stoji 6,5 €

Reagovat
Nikikrew

Kurzom nie, podla mna na policii to lahko vybavis, stoji to iba nejaky poplatok

Inac toto som si strasne presral ze som nesiel na work and travel. Fakt asi najlepsie vec pre studenta cez leto. Toto ma bude asi mrziet do konca zivota

Reagovat
smazaný uživatel

Mezinarodni (stoji asi 50 kc a je na pockani), pokud jsi dyl nez 90 dni, musis si udelat zdejsi. Nicmene, na ESTU to asi netreba resit. Jestli chces nejaky info, dej vedet. Jsem pracovne v Chicagu a uz jsem to tu docela ohrabl.

Reagovat
kiwwi

Yaya Toure's agent: "We are ready to listen to offers in the summer. Inter? Who knows..."

som fakt zvedavy kym ho nahradia...

Reagovat
Mastný Chobot

50-miliónovým Wilsherom?

Reagovat
smazaný uživatel

V mojom FMku Bentalebem.

Reagovat
vladis271

pomohol by som mu zabaliť a doviezol by som ho autom pred Melwood.

Reagovat
fff

Neblazni Vlado.

Reagovat
vladis271

Aj by som predlžil zmluvu Kolovi a použil ho ako lákadlo pre brata.

Reagovat
kvasha16

aspon niekto by si nanho spomenul na narodky

Reagovat
Mastný Chobot

a odtiaľ by si ho už nechal ísť pešo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
minoLFC

Pogbom

Reagovat
mul

Vidal

Reagovat
minoLFC

Morata za 60?

Reagovat
mul

ako seriozny je football italia ?

Reagovat
13

Tak pánové, už jsem si zvykl, že EF je slušná poradna, třeba mi někdo pomůže..

Mám problém, když spím doma v menším městě, tak mám okno do zahrady, v domě absolutní klid, jsem zvyklý na svou postel a usnu tam jako miminko.. V Praze je v paneláku slyšet chůze, pouštění vody, neustále něco + tu mám už i velké psychické problémy s usnutím. Co s tím? špunty do uší moc nezabírají, slyším i přes ně. Máte někdo zkušenost se spánkovou laboratoří?

Reagovat
smazaný uživatel

Štuple do uší nezaberajú? Skúsil si ich vyskúšať viacej druhov?

Reagovat
13

jak viacej druhov?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sú mäkšie štuple, tvrdšie alebo potom sú rozdielne aj čo sa týka priepustnosti decibelov....

Reagovat
I am Mancunian

ja som sa na intraku naucil so sluchadlami a nejaky podcast/hudbu, inak sa to ani nedalo, tam bol taky hluk, ale clovek si na to casom zvykne

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som sa na intráku prispôsoboval väčšine, vtedy sa to dalo

Reagovat
smazaný uživatel

*väčšine, čo ten hluk robila

Reagovat
Mastný Chobot

podcast

Reagovat
kvasha16

to sa mas, co ja by som dal za hluk na intraku, u nas skapal pes

Reagovat
Swarley

dá se to lehce vyřešit, pokud ti teda nějak šíleně nevadí následné problémy s alkoholem

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
13

no vzhledem k tomu, že potřebuju spát, abych byl fit do práce ( A nejsem topič nebo tak něco)

Reagovat
Swarley

chápu, já to měl podobné, hlavně byl pro mě strašný problém se naučit chodit spát brzo, třeba někdy před jedenáctou, abych ráno vstal v šest a byl jakž takž použitelnej...

samozřejmě jsem jen vtipkoval, žádnou dobrou radu ti nedám, já jsem si prostě nějak zvykl usínat u zapnutého ntb a nějakého seriálu, ale to spousta lidí taky nesnese...na druhou stranu i při bydlení s hodně spolubydlícími to pomohlo, prostě neregistruješ okolní zvuky, ale jen ty ze seriálu a to mi ten chaos okolo nějak utlumilo...sice je to takové vybíjení klínu klínem, ale pomohlo mi to...teď už jsem na to závislej a naopak mám problém usnout při absolutním klidu a tmě...

Reagovat
Tomoro

Dostal jsem se do podobneho stadia.. kdy pri klidu a tme mam problem s usnutim.. vzdycky kdyz si zapomenu sluchatka a jedu nekam kde spi v mistnosti vice lidi, tak me berou mory

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

což je právě šílený a rozhodně asi ne úplně zdravý, když člověk nedokáže usnout u naprostého klidu...jako nastaveno to mám samozřejmě tak, že dohraje díl a ntb se vypne, ale i tak no...

Reagovat
Tomoro

je to tak jak rikas.. prave kdyz je uplny klid, tak jedine co mi pomuze je povolit uzdu fantazii a fantazirovat, pripadne ten alkohol no

Reagovat
Trand

Já zas nejsem závislej na zvuku, ale na světle. Vždycky usínám se zapnutou televizí beze zvuku, akorát když někde nemám TV, tak jsem třeba hodinu a půl vzhůru.

Reagovat
Counter

Úplně tě vidím, jak vždycky zalomíš v křesílku před obrazovkou s Nemocnicí na kraji města.

Reagovat
vladis271

som čakal kto s tým príde prvý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Rišty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

Jak dlouho tam bydlíš a trvá ti spánkový problém? Třeba si časem zvykneš.. Zkus nějaké zelené uklidňující čaje apod. když jsem měl problém se spaním kvůli změně času usínání a vstávání tak pár dnů jsme spal dvě hodiny apod., je to fakt na hovno. No já si jeden den zakouřil travku a ta je na spaní perfektní. Samozřejmě nedá se to dělat pořád, mi stačil jeden večer, kdy jsem díky ni spal jak zabitý a další dny si už spánek na režim zvykl.

Reagovat
smazaný uživatel

Meduňka. Ja mam obrovske problemy so spankom. Pomaha my mysliet na jednu vec. Napriklad hram DM v LFC alebo tepre a musim riesit situacie. Druha vec je, ze chranim Prahu pred cudzou armadou, vymyslam strategie a tak. Sice zabijem par tisic hnusakov, ale uspi ma to. No dalsia moznost je citanie knihy. Inac teda nemam problem zaspat i pri zbijacke, ale nejak to nedavam kvoli hlave.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebolo by jednoduchšie myslieť na hru United?

Reagovat
Pigeon

To je samý chtíč, Rooneyho góly, Martialovy kličky, bouřící stadion, nejlepší fandové prozpěvující glory glory Man United, samá oslava titulu, emoce...nic co by se slučovalo se spánkem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

"Napriklad hram DM v LFC alebo tepre a musim riesit situacie."

ty vole tak to jsem měl ale hodně podobné, někdy jsem dal před spaním i celou sezónu za MU, ale postupem času se to stáhlo jen na EURO a to stejně většinou jen na základní skupinu a pak už jsem usnul...teď už se nedostanu ani k základním sestavám...

Reagovat
smazaný uživatel

Tss to ja som uz teda parkrat bol vo finale Eura

Reagovat
Swarley

a jako fanda Liverpooli jsi tam ale nemohl přece vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Tak do konca to uz nikdy nenecham zajst, to by som zase nezaspal. Ale v utoku je problem stalle, ja zahram len jeden post. Cize vo finale sa to casto prejavuje uz.

Reagovat
13

hrám DM

Meduňkový čaj na mě nezabral, ale možná to byl nějký šmejd, zkusím dnes koupit jiný ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky občas používám tu DM taktiku. Jedeš si skluzy a dlouhé míče do křídel, až najednou...Zzzz... S jiným postem by mě to ani nenapadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

čo ste tu za ľudia

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

a co jako? jako fanda United to mám v pohodě, ale že si tu někteří podobní blázni hrajou na Lucase, to teda nepobírám

Reagovat
smazaný uživatel

Ved ale ja som jeho nahrada, konecne DM-ko na ktore sa cakalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Však já jsem Scholes v lilywhite dresu

Reagovat
Mastný Chobot

tak ako, predstavovať si futbalový zápas pri zaspávaní ja niekedy, keď ma niečo osobnom živote sere, tak rozmýšľam nad tým, ako to bude vyzerať s kádrom Arsenalu za rok, dva, kto odíde a kto príde a kto sa presadí, aby som nemusel rozmýšľať nad tým, čo ma serie. Ale vyslovene používať to ako nástroj na zaspatie, to by ma nenapadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej to robim tiez

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Tak lepší usínat při představě fotbalového zápasu, než u toho myslet na šestnáctileté mladíky toužící se zavděčit Wengerovi, ne?

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Swarley

je to podobné, akorát zapojíš ještě trochu víc představivosti...

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
pa3ce

EF ťa vždy dokáže niečim prekvapiť

Reagovat
Counter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Ritchie

Reagovat
vladis271

toto tiež. Mňa uspáva myšlienka na apokalypsu, mimozemskú inváziu a predstavujem si tie bojové situácie.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mastný Chobot

inak, ozaj... vážne ti pomáha zaspať predstava, že si Lucas Leiva?

Reagovat
smazaný uživatel

Berete to zo zleho konca. Lucas je takych momentoch davno na smetisku futbalovych dejin. Ja prave do toho stredu prinasam to, co tam uz davno chyba.

Reagovat
fajdax

Wtf

Reagovat
smazaný uživatel

ty si představuješ, jak šlapeš na šlapadle, tak se moc nesměj

Reagovat
Usty

křidýlka, pocem kamdeš, chrrrr...

Reagovat
smazaný uživatel

ty vol. tady je to občas jak v ústavu 13ácko vem si nějaký prášky na spaní, to přeci zabírá každému popř. musíš hold odhlučnit byt, jak se to dělá např. při nahrávání hudby ve studiu

Nebo další možnost, spi v zavřeném nábytku (skříň, postel)..

Reagovat
Swarley

"spi v zavřeném nábytku" - tak tohle hlavně spolubydlící určitě ocení

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš

Reagovat
13

vem si prášky.

To jako že do konce života budu na práškách? To asi ne hele. Potřebuju tak nějak ten problém vyřešit a ne ho odsunovat.

Reagovat
smazaný uživatel

napsal jen další z x názorů, ještě je tu možnost nespat v Praze

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Najdi si holku a dál už to asi znáš, to na usnutí pomáhá

Reagovat
13

To je pravda, ale holka momentálně studuje na zkoušky 100 KM od Prahy

Reagovat
Erdovec

jsi v nouzi, takže by ti měla pomoct

Reagovat
Kowe

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

je k dispozicii info ako a preco ti Erdovec sluzi ako nick?

Reagovat
Swarley

no nevim, buď se jí nechce a ty pak usínáš nasranej, nebo se jí chce a pak se tulí celou noc, což je asi pro mě ta největší překážka v usínání vůbec...nesnáším když nemám prostor...

Reagovat
13

To se musí přitulit člověk sám počkat až usne a pak odtáhnout.

Ale trochu mi kazíš poradnu člověče

Reagovat
Swarley

jj, se odtáhneš, ona se na moment vzbudí a zase se přisune

Reagovat
Mastný Chobot

tzv. dôchodcovský sex

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
matZz

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Usty

Reagovat
fantomas

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

jo pokud ji furt nebolí hlava, záda, je unavena, nemá chuť, má dovolenou atd. atd. jinak např. 1 v měsíci ti pomůže

(je to jen humor)

Reagovat
Erdovec

tzv.humor

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Tak to se asi máme smát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Má dovolenou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

jojo...odhlucnit byt jak hudba ve studiu...hlavne krocejovka se takhle vyresi uzasne

Reagovat
TopinB

(...rakev...)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

ty si fakt mental

Reagovat
Pasha

Reagovat
FUnk

ja pokazdy kdyz zacnu cist knihu tak se mi za 15 min chce spat a to muze byt rano, odpoledne nebo vecer....

Reagovat
smazaný uživatel

v posledni dobe vubec nemuzu cist knizky.... Jednu uz ctu asi 2 mesice, v urcite chvili jsem se proste zasekl a nemuzu naraz precist vic nez treba 3 stranky...

Reagovat
Nikikrew

skus si dat pred spanim pohar tepleho mlieka s medom, to uspava. Potom podla mna si casom zvyknes.

Reagovat
Mastný Chobot

alebo sa dosereš

Reagovat
Swarley

což by mohlo odradit alespoň ty spolubydlící

Reagovat
13

Reagovat
13

těm to bude fuk když budu zavřenej ve skříni.

Reagovat
Swarley

je fakt, že když to dáš všechno dohromady, tak tě najdou posranýho ve skříni, kde si zrovna představuješ, že jsi Lucas...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomoro

po delsi dobe jsem se u diskuze na netu hlasite zasmal diky za to kluci

Reagovat
Usty

Reagovat
Mada

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jazdec

Reagovat
Ritchie

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
jacobT

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

Reagovat
Nikikrew

nedoseres sa. Mam to odskusane

Reagovat
Swarley

z těch fakt normálních rad si jít ještě zaběhat nebo se jinak unavit fyzicky...pokud jsem psychicky v prdeli a utahanej, tak je nejlepší se na to zničit fyzicky...

Reagovat
vlastik

Buddenbrookovi,dve tri strany a spis jak miminko

Reagovat
liquicitizen

http://www.popsci.com/article/science/fyi-why-does-white-noise-help-people-sleep

toto je pomerne zaujímavé, ale ja nemám problémy zo spánkom tak neviem posúdiť

Reagovat
Liveral

Co se týče špuntů do uší (viz někde výše) tak mě se nejlépe osvědčili ty od Moldex (třeba tady: http://www.lekarna.cz/chranic-sluchu-zatky-spark-plugs-7812-blst-5paru/ ) Když se pořádně upevní dle návodu, tak tlumějí fakt parádně.

Reagovat
13

díky, poškodit sluch to nemůže?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to z lekarne

Reagovat
smazaný uživatel

Nemôže. To by musel byť také dlhé, že by sa ti museli dotýkať ušného bubienka a tieto zaberajú iba začiatok zvukovodu.

Reagovat
Liveral

Ne to určitě ne, zároveň jsou i docela pohodlný. Spím s nima už tak 2 roky téměř každou noc a všechno je Oka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa im snažím vyhýbať najviac ako sa dá a dávam si ich len v najnevyhnutnejšom prípade. Ani nie preto, že by mi vadili, ale aby si telo nezvyklo.

Reagovat
TopinB

Dlouhá horká sprcha nebo se podívej na nějaké porno Pomáhá mi ale třeba i to, že si na mobil nahodím dvě série nějakého amerického sitcomu (u těch se nemusí moc přemýšlet) a nechám si to hrát dostatečně nahlas na to, aby je to přehlušilo ale ne až tak aby mě to budilo (špuntové sluchátka pomáhají)

Source: Spolubydlící vedle se pravidelně o třech ráno dívá na Bratrstvo Neohrožených a ten nade mnou hrává do čtyřech LoLko a vzteká se

Reagovat
13

to není až taková sranda, spolubydlící má ve zvyky hrát wowko do noci a komunikuje přes TS se spoluhráčema (komunikací myslím hádání se.)

Reagovat
PP

Vyzkoušet ne zrovna v tomto pořadí:

- chlast

- hulení

- četba náročnější knihy

- mluvené slovo ve sluchátkách

V žádném případě budící drogy, zelený čaj, techno, prášky na spaní.

Reagovat
Pigeon

nevím jak u ostatních, ale jak po pití sice spím dlouho ale určitě ne kvalitně. ve finále by stejně vyspaný nebyl. po Mary Jane je spánek hluboký a kvalitní

Reagovat
vladis271

taký spánok je napiču to je pravda. Pri jednej brigáde, v práci, ktorá ma dosť stresovala z určitých dôvodov som nemohol spávať. Nočné som mal rád, ale ranné bol horor. A vždy to boli 12tky. No, tak som to občas riešil vínom, ked sa to nedalo vydržať. Lebo aj nekvalitný spánok je lepší ako žiaden, lenže som vtedy nevedel to, čo viem teraz. A to, že nakoniec by som v najhoršom prípade aj bez povzbudzovákov zaspal na nejaké 3 hodiny, čo nie je žiadna sláva, ale lepšie ako nič, alebo to riešiť drogami.

Reagovat
PP

nemyslím se zliskat jak prase.. Ale třeba sedmička vína je v pohodě tak akorát do naládičky.

Jinak hulení mám od známých a přátel, kteří bez brka neusnou - na mě má opačný vliv.

Ale mluvené slovo - takový Havel, Schwarzbenberg nebo jiný hypnotický hlas je jistota.

Reagovat
pepinho2

z toho hulení by na něj mohl přijít velký hlad ale ta četba a mluvení slovo

Reagovat
vodka

pokud si dá pár prásků a hned zavře oči, tak je to na spaní ideální, problém potom nastane, když si těch pár prásků nedá, to pak 2 týdny usnout nejde skoro vůbec...

Reagovat
Rišty

Reagovat
PP

jak píšu - na mě to má opačný efekt. Klidně hodinu - dvě po brku neusnu, pač mi lítají myšlenky všudemožně. Jediné co, tak mě dokázalo brko uspat po techno párty - x let zpět..

Reagovat
vodka

7 piv

Reagovat
vladis271

kks, pár mesiacov dozadu si pamätám podobnú debatu. Ty so swarleym. A vtedy bolo tých 4.

Reagovat
vladis271

*tých pív

Reagovat
vodka

po 7 pivech spíš hned, ale ráno není ideální, po 4 si ráno jak rybička

Reagovat
smazaný uživatel

desina alebo dvanástka?

Reagovat
norton

no tak mne po 4 pivach byva rano horsie ako keby som vypil pol litra vodky

Reagovat
vodka

ale reálně fakt pomáhá si něco číst, hlavně teda nečumět do mobilu nebo kompu...

Reagovat
vodka

jinak teda, mě co štve nejvíc, tak je jakékoliv světlo, já musím zakrývat i ten displej rádia, co ukazuje hodiny a naučil sem se spát s hlavou pod polštářem....

Reagovat
Erdovec

pod?

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Si pořiď masku/škrabošku na oči, skvělá věc.

Reagovat
SunFells

Ta mě srala, už ji používám jen jako prak.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš potom citlivé oči?

Reagovat
Counter

Používám ji už asi několik let a nepřijde mi. Jen díky tomu mám kvalitnější spánek a odpočatější oči.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jednu doma mám a keď som ju používal, najmä po nočnej, tak som mal od nej dotlačené oči a cca 2-3 minúty po zobudený rozmazaný zrak. Tak som ju prestal používať...

Reagovat
Counter

nj, každý jsme jiní. A určitě závisí i na masce samotné.

Reagovat
Swarley

*zavislí

si tady z nás děláte prdel, přitom vy si hrajete před spaním na Batmany a podobně maskované hrdiny

Reagovat
Counter

Pořád lepší než strkat hlavu pod polštář

Reagovat
Swarley

tak po sedmi pivech, co bys čekal za zázraky

Reagovat
vodka

po těch pivech mě už zase to světlo tak nesere A jinak je docela důležité říct, že já spávám zásadně na břichu, takže to s tím polštářem je pohoda, já sem ho předtím používal stejně málo, protože mi to vyvracelo hlavu moc dozadu...

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

Mám to stejně. Klidně jsem se budil už v 5.. Škraboška pomohla a s kvalitnější ani nevíš, že spíš..

Reagovat
smazaný uživatel

*že ji nosíš

Reagovat
Trand

Reagovat
kvasha16

ja svetlo riesim tak, ze si prelozim ruku cez hlavu... spat pod vankusom by som nemohol z obav ze sa zadusim

Reagovat
Ritchie

no přesně s tou rukou

Reagovat
kiwwi

tie led svetielka su zlo no...hlavne ked ti to svieti z TV, settopboxu, predlzovacky, routra (tie este aj blikaju), telefonu, notebooku...

kazdopadne ja vzdy zaspavam pri pustenej TV, takze pohoda, len si musis pustit nieco na co sa nemusis sustredit (priatelia, frasier)

Reagovat
Mastný Chobot

takže zaspávaš okolo 1-2 a pustenú máš TV Doma

Reagovat
kiwwi

nie

Reagovat
Ritchie

taky, prostě absolutní tma, jinak je problém

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

sa poriadne unav pred spánkom(šport, sex, masturbácia )

Reagovat
smazaný uživatel

Unaviť sa z masturbácie?

Reagovat
Mastný Chobot

musíš na to ísť ale ako maratónec, nie ako šprintér.

a nejde ani o únavu, ale skôr o ten pocit uvoľnenia, po ktorom sa dobre zaspáva

Reagovat
smazaný uživatel

Ako maratónec? To aj keby som bol Keňan, tak mi to trvá dve hodiny a to ešte nie je vôbec isté, že by som sa unavil.

Reagovat
nani92

Reagovat
kvasha16

nie je umenie vyhonit si, ale len tak pohonkavat

Reagovat
smazaný uživatel

Myšlienka

Reagovat
Pigeon

roumen?

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

co to je?

Reagovat
Lacko_Boh

rozmyšlam či ti mam dat link...lebo..už nikdy nebudeš ako predtým. Je tam jedna sekcia, na strednej sme tam chodievali..ťažko sa mi o tom rozpráva...

Reagovat
Pigeon

Maso nebo Maso gifník?

Reagovat
Lacko_Boh

vtedy tuším gifnik ešte nebol

Reagovat
Pigeon

pravda, ze od doby co pravidelne navstevuju maso jsem celkem otupel. v patky je to tam nejaktivnejsi

Reagovat
Lacko_Boh

kámo ale to už fakt začni čosi robiť s tým

Reagovat
Pigeon

jako ja ty patecni temata nevyhledavam, ale cloovek se k tonu stejne proklika. Spis me prekvapuje ta fasinace od uzivatelu v tomto ohledu

Reagovat
smazaný uživatel

MHT pátky jsou nejlepší

Reagovat
kvasha16

risknem to

Reagovat
Pigeon

zabavna stranka. Taky je tam osobita komunita se svou kulturou a prave to pohonkavani tam k te jejich kulture patri, tak jsem myslel, ze to mas z tama.

Reagovat
kvasha16

nie nie, mam to od kamosa, tak mozno on to tam odtial

Reagovat
13

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
TopinB

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

Pár prásků nějaký lepší indiky...

Reagovat
Lacko_Boh

zajeb si horucu sprchu ...pokial ta sere že stale počuješ niečo tak to prebi nejakou relaxacnou hudbou, jazz,klasika....kludne aj tie pojebane velryby, nastav si nech sa ti to do cca hodiny vypne a...a dobrú noc prajem

Reagovat
smazaný uživatel

zacni psat knihu

Reagovat
Dray

Lleyton Hewitt

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Kun a Delph

Reagovat
FUnk

nacho new long term od toho zacatku co prisel do PL se hodne zvedl, ze zacatku to vypadalo na tezky provar....

Reagovat
terry

Zejména pro fanoušky Chelsea a případně všechny, koho zajímá finanční problematika.

Swiss Ramble odvedl tradičně skvělou práci a do poslední libry rozebral finanční situaci Chelsea. Je to delší čtení, ale koho tato problematika zajímá, je to must-read.

http://swissramble.blogspot.ch/2016/01/chelsea-accidents-will-happen.html

Zkusím z toho nicméně vypíchnout to, co mě nejvíc zaujalo.

- Zajímavé jsou tzv. mimořádné výdaje. Od roku 2005 se zvedly o 127 milionů liber. Z toho jsme například zaplatili 61 milionů vyhozeným manažerům a 26 milionů jsme zaplatili za předčasné zrušení kontraktu s bývalým sponzorem na dresech (to asi ještě nebude Samsung).

- V příštím roce dojde kvůli nové smlouvě k zásadnímu zvýšení výnosů z televizních práv. Švýcarův odhad je, že místo v první čtyřce zajistí navíc 50 milionů liber.

- Pokud letos neuděláme Ligu mistrů, bude nás to stát zhruba 40 milionů liber.

- Negativní je propad commercial revenue. Sice je to pouze o jeden milion, ale nikdo jiný (!) loni v Premier League nezaznamenal propad. Pomůže nám sice nově Yokohama (dvojnásobek proti Samsungu) + 10 milionů víc od Adidasu od roku 2013, ale pořád zásadně ztrácíme proti Manchesterům (MU 196 milionů, City 173 milionů).

- Poprvé od roku 2010 jsme měli loni nejvyšší výplaty v lize (216 milionů liber). Je to samozřejmě dáno bonusy za vítězství v lize, nicméně MU měli 203, City 194 a Arsenal 192.

- V sezoně 2015/2016 můžeme čekat vyšší výnosy od Yokohamy (22 milionů navíc) a víc peněz z Ligy mistrů (dost pomáhá i fakt, že jsme tam šli jako šampioni – když jdete z dalších míst, nemáte ten podíl takový). Nicméně budeme odečítat Mourinhovo odstupné (spekuluje se, jaké vlastně je) a také horší umístění v lize. Rozdíl mezi prvním a čtrnáctým místem je 14 milionů. Zároveň by se ale měly snížit bonusy a tím pádem výplaty.

Nakonec jsou ale asi nejlepší dva poslední odstavce, ty už nechám v originále:

"It’s incredible what a difference a year can make: twelve months ago everything looked rosy in Chelsea’s garden, but this season has seen one problem after another. The vast majority of other clubs would still prefer to be in their position, but the Roman empire has looked shakier than at any other period in recent times.

Nevertheless, it would be a brave man that bet against a Chelsea recovery, though a lot will depend on who arrives as permanent manager in the summer."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy je lepší, takové věci nevědět

Reagovat
Counter

Reagovat
Dray

https://www.youtube.com/watch?v=ebhO7izbpok

Dominika Myslivcová - Tomáš Kuča hledá lásku

Jako pár hlášek dobrých, ale čekal jsem víc

Reagovat
Pigeon

to se dva sešli

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Osobní highlight tady:

http://imgur.com/bFmzcUW

Tam se jí podařilo vecpat ty kozy dvakrát do jednoho obrazu. Jinak teda strašná sračka.

Reagovat
pepinho2

highlight z highlightu http://imgur.com/36pR3FW btw. to je tak vymašťená holka, že to není možný

Reagovat
Honza Matoušek

Proč se letos neběží SP v Novym Městě?

Reagovat
Erdovec

je jich myslím celkem 9, 7 stálých a 2 se rozdělují mezi 4(?) města a střídá se to

Reagovat
Counter

Reagovat
Kowe

s těma návštěvama u nás je to biatlon škoda

Reagovat
smazaný uživatel

ale jede se tedka o vikendu SP v klasickem lyzovani , skoda ze to tedka malokoho zajima...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, Digi dáva z La Ligy najbližšie 9 zápasov

Reagovat
smazaný uživatel

20 nejproduktivnějších hráčů (góly/asistence) v probíhající sezoně z TOP 4 lig.

1. Neymar – 25 (16/9)

2. Luis Suárez – 24 (18/6)

3. Gonzalo Higuaín -23 (20/3)

4. Pierre Aubameyang – 22 (18/4)

5. Gareth Bale – 21 (13/8)

6. Cristiano Ronaldo – 21 (16/5)

7. Riyad Mahrez – 20 (13/7)

8. Romelu Lukaku – 20 (15/5)

9. Paulo Dybala – 19 (11/8)

10. Mesut Ozil – 19 (3/16)

11. Jamie Vardy – 19 (15/4)

12. Thomas Muller – 16 (13/3)

13. Robert Lewandowski – 16 (15/1)

14. Odion Ighalo – 16 (14/2)

15. Lionel Messi – 15 (10/5)

16. Borja Bastón – 15 (12/3)

17. Lorenzo Insigne – 15 (8/7)

18. Aritz Aduriz – 15 (11/4)

19. Lucas Perez – 15 (12/3)

20. Nikola Kalinič – 14 (11/3)

Reagovat
smazaný uživatel

Lukakuovi to nejde nepriať

Reagovat
Usty

Ighalo > Messi

Reagovat
I am Mancunian

dybala ten chalan bude uplny top utocnik

Reagovat
kiwwi

to mi nejak nesedi...kde je Benzema?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Masi

Ti to nějak nesedí teda, Neymar bude mít asistencí víc (zase asi záleží, co bereš jako asistenci), 16 gólový Benzema ti tam taky chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

ale Neymar má opravdu 9

Reagovat
Masi

Jo to už jsou asi jen detaily . Karimovi TM počítá třeba toto https://www.youtube.com/watch?v=1bKIm41yeJQ#t=3m40s

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by mu to počítat nemělo?

Reagovat
Masi

Nevím, jaký je jeho zdroj. Pro mě to asistence je.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak já to taky beru tak, že pokud se míč odrazí od hráče soupeře, tak už se nepočítá předchozí přihrávka, ale chápu, někde to počítaj, někde ne. třeba na Whoscored taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
vladis271

Everton má lepšieho útočníka než my.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tento rok maju lepsieho utocnika ako ktokolvek iny.

Reagovat
Zaschrona

nejen utocnika

Reagovat
Counter

Kromě brankáře všechno.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

správná verze s Benzemou samozřejmě:

1. Neymar – 25 (16/9)

2. Luis Suárez – 24 (18/6)

3. Gonzalo Higuaín -23 (20/3)

4. Pierre Aubameyang – 22 (18/4)

5. Gareth Bale – 21 (13/8)

6. Cristiano Ronaldo – 21 (16/5)

7. Riyad Mahrez – 20 (13/7)

8. Romelu Lukaku – 20 (15/5)

9. Paulo Dybala – 19 (11/8)

10. Mesut Ozil – 19 (3/16)

11. Jamie Vardy – 19 (15/4)

12. Karim Benzema – 17 (16/1)

13. Thomas Muller – 16 (13/3)

14. Robert Lewandowski – 16 (15/1)

15. Odion Ighalo – 16 (14/2)

16. Lionel Messi – 15 (10/5)

17. Borja Bastón – 15 (12/3)

18. Lorenzo Insigne – 15 (8/7)

19. Aritz Aduriz – 15 (11/4)

20. Lucas Perez – 15 (12/3)

Reagovat
smazaný uživatel

Furt ne.

Higuaín 20+2

Ronaldo 16+7

Dybala 11+7

Messi 10+4

Baston 12+2

Reagovat
smazaný uživatel

různé zdroje počítaj asistence jinak

Reagovat
kiwwi

Čiže všetci horšie len Ronaldo lepšie hej?

Reagovat
smazaný uživatel

No evidentně jo. Právě kvůli Ronaldovi jsem to vůbec začal překontrolovávat, protože jsem stoprocentně věděl, že asistencí má 7.

Reagovat
Hokaido

Borja Bastón

Reagovat
smazaný uživatel

ten muže být pro Atlety ještě hodně platnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Tak Premier league v kostce a prakticky celá diskuze je o tom, jak jede iamek do Ameriky a 13ka nemůže usnout v Praze..

Reagovat
Usty

mimibazar pro chlapy no

Reagovat
smazaný uživatel

Tolko emotikonov tu nastastie ale neni.

Reagovat
PP

dobře to děláte chlapci.. Hlavně nepřidávat zobrazování fotek!!!

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Na tohle už musí být Usty zvyklý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když není co zkritizovat ve článku, tak se musej řešit jiné věci

Reagovat
kvasha16

EF

Reagovat
ZB 07

Reagovat
TopinB

Tak to je zase PL sekce v kostce

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Makiii

OT: Football manager 2016:

Vim, ze se o tom psalo 2 dny zpatky, ale bohuzel, i kdyz jsem psal pod prispevek, tak mi zadna zprava nedosla, tak se jen ptam, jestli ma nekdo opravdu spravny ''crack'', proste jestli mu FM16 jede normalne a nema problem s fake jmenama, jako ja.

Pokud ma nekdo odkaz na stahnuti fajn verze, tak muze ho sem prosim hodit? Dekuji

Reagovat
fajdax

http://tracker.cztorrent.net/torrent/football-manager-2016-v16-2-0-2015-cz/362243

Snad nebudou admini kundy a nesmažou to Vše naprosto funkční a bez problému. Mám už únor 2016

Reagovat
Makiii

Díky moc

Reagovat
naheCZ

Nejlíp koupit...teď se jim to teda asi vážně povedlo cracknout, ale vyjde update a budeš hrát dost dlouho na staré verzi, i když tato už by měla být dost odladěná, ale engine má trošku problém s tím, že za zápas až moc často míč trefí brankovou konstrukci, což snad do jarního updatu trošku vyladí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ma tu niekto citacku e knih ? Ake mate s tym skusenosti a co by ste poradili pri kupe cloveku, ktory s tym skusenosti zatial ziadne nema. Dik.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby si nechal raději poradit od fanoušků nejlepší ligy světa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Reagovat
masly008

Reagovat
Rarášek

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
jacobT

Reagovat
mojmira

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Counter

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jazdec

Reagovat
bbbauch

Reagovat
tunkic

Reagovat
FUnk

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Kindle, bez debat. Zpracování, výdrž, podpora, design. ..mám Kindle 4, už 3x jsem ji utopil ve vaně a stále jede. Mohu doporučit

Reagovat
Hokaido

Diskuze.

Reagovat
Nikikrew

paradna nahodou

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonalost.

Reagovat
smazaný uživatel

PL sekcia

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

jednoducho vau

Reagovat
ZB 07

Jak PL sekci většinou ignoruju, tak tady jsem se fakt pobavil

Reagovat
smazaný uživatel

tohle by se melo vysilat v tv namisto tech serialu, filmu atd... ten, kdo jako prvni o Eurofotbalu napise knihu, nebude uz muset nikdy pracovat, jak vytriska prachy za prava na zfilmovani

Reagovat
Lacko_Boh

trošku to tu precenuješ,podla mna sme proste iba v piči

Reagovat
smazaný uživatel

reknu ti to takhle, chtel jsem se divat na narcos, tak jsem to stahl, titulky pridal, vsechno perfektne pripravene uz jsem to i pustil a uvodni znelku si poslechl, ale pak najednou... proste jsem citil, ze se jeste musim podivat na EF, tak kliknu na kostku a... konec proste neslo prestat cist... ty vtipy na Swarleyho atd., to nikdy nezestarne

to myslim hovori za vse

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

alebo ujebaný?

Reagovat
Lacko_Boh

neviem

Reagovat
nani92

*ujebaní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
vladis271

chcem túto diskusiu vziať von a chcem s ňou mať deti.

Reagovat
kvasha16

stale lepsia love story ako pozeranie na cigana

Reagovat
nani92

stačí sa urobiť na monitor a možno sa zadarí

Reagovat
vladis271

uh

Reagovat
FUnk

ve vesmiru je rovnovaha ...

Reagovat
smazaný uživatel

500. pre PL komunitu a EF a nasu organizaciu (zasväteni vedia)

Reagovat
Pigeon

(jelikož nejsem zasvěcený)

Reagovat
smazaný uživatel

Možno len o tom nevieš.

Reagovat
Maresma

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

prečo ma nechceš zasvätiť?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si, ze by si nebol diskretny ...

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot

by si to vyspoiloval

Reagovat
kvasha16

Reagovat
madridcan

Za polhodinu ti ide bus!!

Reagovat
smazaný uživatel

Palo pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Tak Pato fakt k nám. Super přestup, nemáme co ztratit.

Reagovat
smazaný uživatel

kdy, kde, kdo, v kolik, proč, za kolik

Reagovat
smazaný uživatel

Už som čítal, že by to malo byť hosťovanie s opciou. To by bol ten lepší prípad, než rovno prestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Sa nám to tam pekne plní tými borcami z Brazílie

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne, pokud je to dobrý hráč jako např. Willian, kterého mám rád, tak ať jich tam máte např. 5 kousků Ono z Chelsea i dost fotbalistů odejde, tak už snad připravíte pořádný tým, který bude hrát normálně.

Krysy jako Costa, Hazard a Fàbregas by měli vypadnout co nejdříve i když Costa se rozehrál slušně, přesto je to vymletá opice. Pedro a Kakao taky ať odejdou Vím, že spoustu fanoušků má rádo Anglické hráče ale hold nejde to vždy jich tam mít více než cizinců, takoví Watford na to s.re z vysoka

Reagovat
smazaný uživatel

Willian se strašně vypracoval na tahouna

Reagovat
Svatej

to snad ne.

Reagovat
Darren Fletcher

tak dnes idem skúsiť 20 eur na Leicester. Oplatí sa kombinovať s over 2,5? lebo jednotka a viac ako 2,5 góla zárovEň v zápase má kurz 4,4 :) jeden kolega ma tu presviedča o under 2,5 a tam je v kombinácii s výhrou Leicesteru až 6.00

Reagovat
Hokaido

Minimálně bych si teda počkal na sestavy, pokud to vezmou Spurs vážně, tak ta šance na over a 1 není moc velká. Já bych nejspíš nedal ani samostatnou jedničku...

Reagovat
Darren Fletcher

jj tiez chcem cakat, len ci nepadnu kurzy. vazne to moze vziat aj leicester no, zatial predpokladane zostavy su take beckove :D

Leicester possible starting lineup: Schmeichel; De Laet, Wasilewski, Benalouane, Chilwell; Inler, Kante, King, Dyer, Gray; Ulloa

Tottenham possible starting lineup: Vorm; Trippier, Alderweireld, Wimmer, Davies; Carroll, Dier; Chadli, Eriksen, Onomah; Son

Reagovat
Hokaido

Pokud by to bylo takhle, tak nejlepší sázka asi na postup Spurs za 1.80... Snad se mýlím.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkaj si na zostavy, sleduj kurzy ako pôjdu do začiatku zápasu a striehni niečo live.

Reagovat
Mariano13

OT: Viete mi niekto vysvetlit, co je ten Africky sampionat narodov?? Ja to chapem ako nieco mensie ako pohar narodov a kaslu na to aj najlepsi hraci.

Reagovat
Darren Fletcher

turnaj, na ktorom hraju iba hraci z domacich lig ucastnikov

Reagovat
Mariano13

Vdaka

Reagovat
Usty

Karjala Cup

Reagovat
smazaný uživatel

OT: jede nekde diskuze k AO?

Reagovat
Darren Fletcher

http://www.tenisportal.cz/

skoro ako ef a nemas to OT :)

Reagovat
Hokaido

Ta Kvitová je fakt kráva...

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele