Premier League v kostce (2. kolo)

23.08.2016, 12:53
Názory a komentáře
Druhé kolo Premier League je za námi a doposud se nám vykrystalizovaly dvě zajímavé věci. Největší favorité plní své úkoly - Manchester United, Manchester City i Chelsea vyhrály oba své zápasy a s šesti body vládnou tabulce. Totéž se však podařilo i nováčkovi z Hullu, jenž pouze dotváří nadmíru pozitivní stopu loni druholigových celků.

Právě druhé kolo totiž novicům vyšlo absolutně skvěle. Hull vyhrál 2:0 na hřišti Swansea, Middlesbrough v derby vyplenil půdu Sunderlandu, takže jediným nováčkem hrajícím doma bylo Burnley. Liverpool se na Turf Moor snažil, co to šlo, ale stejně si odvezl tutéž porážku, jakou musela snést Swansea. Není divu, že skoro třetina (7 z 22) dosavadních aktérů ideálních sestav kola se rekrutuje právě z řad nově postoupivších týmů.

Nejlepším celkům minulé sezóny to naopak příliš nefunguje. Leicester dal doposud jediný gól z penalty a s jedním bodem se krčí v dolní polovině tabulky. Totéž platí také o Arsenalu. První a druhý tým loňské Premier League se spolu střetly ve vzájemném klání, které bohužel nepřineslo ani jednu branku.

Bez gólů se málem hrálo i na olympijském stadionu, který slavnostně otvíral svůj trávník ligovému fotbalu. West Ham přivítal Bournemouth, který dlouho odolával, ba co víc, byl mnohdy i lepším týmem. Jeho záložník Harry Arter nicméně neudržel nervy na uzdě a i díky novému (a dle mého názoru vynikajícímu) pravidlu o zvýšeném respektu sudích byl ve druhé půli vyloučen. Michail Antonio pak ještě stačil rozhodnout.
Zápas 2. kola: Stoke vs. Manchester City

Pět gólů, dvě penalty a hned dva dvougóloví střelci. To je ve zkratce utkání Stoke City s Manchesterem City, které skončilo na první pohled hladkou výhrou favoritů ze severozápadu Anglie. Ono to však nebylo vůbec jednoduché. Agüero sice dvěma góly poslal hosty do vedení, ale díky Bojanově proměněném pokutovém kopu držela Guardiolova parta hubené vedení až do úplného závěru. Teprve pak se dvakrát prosadil střídající Nolito.



Podrobnější záznam v lepší kvalitě, včetně toho z Match of the Day od BBC, si můžete prohlédnout zde.

Gól 2. kola: Cristhian Stuani

Jeden z nejlepších debutů v Premier League v historii soutěže? Bezpochyby. Cristhian Stuani sice za Middlesbrough nastupoval už v minulé sezóně, ale elitní scénu si poprvé vyzkoušel až nyní. A uvedl se perfektně. Oba jeho góly byly krásné - ten první nicméně o fous pohlednější. Stuani napřáhl z pořádné dálky, ale Mannoneho se na jeho "raketu" natahoval marně.



Zákrok 2. kola: Eldin Jakupović

Zápas Hullu se Swansea rozhodl až v závěru Shaun Maloney, ale už na jeho úplném začátku vytáhl klíčový zákrok Eldin Jakupović. Sigurdsson mířil pod břevno, jenže Jakupović reflexivně vytrčil ruku a posunul jeho tvrdý pokus na břevno.



Hráč 2. kola: Paul Pogba

89 milionů liber. Paul Pogba je nejdražší fotbalista historie této hry a logicky se od něj při debutu hodně očekávalo. Francouzský záložník svůj návrat do Manchesteru United pojal ve velkém stylu a předvedl opravdu excelentní výkon. Uprostřed pole byl nesmírně silný na míči, neustále pronikal do obrany soupeře, střílel, nahrával a navíc poctivě bránil. Jeho výkonu chyběl pouze gól.



Břídil 2. kola: Harry Arter

Nestává se často, aby manažer hodil porážku svého týmu na vlastního hráče. A už vůbec se nestává, aby to udělal de facto manažer-kamarád Bournemouthu Eddie Howe. Přesto se to stalo. Donutil jej k tomu svoji nedisciplinovaností záložník Harry Arter, který se po půlhodině ironicky obořil na asistenta rozhodčího a viděl dle nového pravidla žlutou kartu. Ve druhém dějství na to navíc nedbal a zezadu neobratně fauloval Kouyatého. V deseti pak West Ham Cherries zlomil.



Hvězdy 2. kola dle WhoScored.com

1. Curtis Davies (Hull) - 8,97
- asistence, 9 přerušených akcí, 5 odklizených balonů, 3 zblokované střely

2. Paul Pogba (Manchester United) - 8,85
- 4 střely, 2 klíčové přihrávky, 9 úspěšných průniků, 4 přerušené akce

3. Cristhian Stuani (Middlebrough) - 8,69
- 2 góly, 3 vyhrané souboje, 2 přerušené akce

Ideální sestava 2. kola

obrázek

Autor: Víťa Horák

Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Pět zákroků, hned dva mimořádné a čisté konto k tomu vynesly Adriánovi místo v brance v sestavě 2. kola. West Ham hlavně díky němu porazil Bournemouth 1:0. Bez obdržené branky zvládl utkání i Arsenal, což bylo po debaklu s Liverpoolem pozoruhodné. Velkou zásluhu na tom má Laurent Koscielny, jenž se do sestavy vrátil po prodloužené Euro dovolené.

Vynikající sezónu naopak prožívá nováček z Hullu, jehož hlavní hvězdou je stoper Curtis Davies. Parádní výkon v obraně doplnil i aktivitou při standardních situacích a jedna jeho hlavička vyplynula až v Maloneyho gól. Pravý kraj obrany tentokrát obsadil Mason Holgate, jenž zahrál výborně na pozici pravého stopera a nahrál na vítězný gól Evertonu. Nalevo byl nejlepší Danny Rose, který podpořil čisté konto Spurs hned devíti vyhranými souboji.

Kraje záložní řady patří nováčkům. Oba dva vyhráli svému týmu zápas. Christian Stuani dvěma góly porazil pro Middlesbrough v derby Sunderland a Shaun Maloney stihl za pouhých 18 minut na hrací ploše vstřelit vítězný gól Hullu a ještě popravit Swansea asistencí před poloprázdnou branku.

Všechny ale trumfnul Paul Pogba. Ten sice v žádné brance prsty neměl, jenže přesto zahrál v duelu Manchesteru United se Southamptonem tak skvěle, že je Hráčem 2. kola. Více si o jeho výkonu přečtete výše. Uprostřed pole jej pak doplnil Gareth Barry, autor výše zmíněné branky po Holgatově asistenci. K tomu navíc třeba vyhrál pět vzdušných soubojů a tři bitvy na zemi.

Ofenzivní linie pak patří dvěma nejlepším střelcům Premier League - a pravděpodobně prozatím (spolu s Daviesem) i nejlepším hráčům. Sergio Agüero i Zlatan Ibrahimović vstřelili jeden gól hlavou po centru z pravé strany, no a ten druhý z pokutového kopu.
Statistické okénko 2. kola

- Burnley drželo proti Liverpoolu míč na svých kopačkách ubohých 19,4 % času, přesto dokázalo vyhrát; od počátku statistického měření (2003) nikdy tým s nižším držením míče nevyhrál...

- ... nebude proto překvapení, že Liverpool se svými 80,6 % je naopak co do držení míře nejdominantnějším týmem, který od stejného data zápas Premier League prohrál

- Hull zatím nebývale válí a podmaňuje si i historické tabulky; je teprve druhým týmem v historii Premier League, který po postupu vyhrál oba úvodní duely následující sezóny (2001/02 Bolton)

- Ryan Shawcross je sice stoper, ale pokutovému území by se měl možná raději vyhýbat, od debutu v roce 2008 totiž zavinil už 9 penalt, což je spolu se Sebastianem Bassongem nejvíc v Premier League; v zápase s Man City nicméně jeden pokutový kop i vybojoval a je prvním mužem po 5 letech (od Thea Walcotta), jemuž se povedlo udělat penaltu pro oba týmy v jediném klání

- zůstaňme ještě u penalt, Sergio Agüero se totiž z puntíku prosadil v prvním i druhém kole; je tak teprve čtvrtým fotbalistou, kterému se to v Premier League podařilo (Ferguson, Lampard, Soldado)

Nejvtipnější momenty 2. kola

1. Muž na stromě při zápase Stoke - Man City

2. Lamelovy housle a bezelstná reakce Rose

3. Originální pozdrav Pogby s Baillym


To nejlepší ze světa Premier League, včetně odkazů na články, naleznete i na naší Facebookové stránce. Staňte se fanoušky a žádná zajímavost z anglického fotbalu už vám neunikne!

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (175)

Přidat komentář
Ligter

jen dva hráči v ideální sestavě, přestává se mi to líbit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Hull je letos nováček. Já bych nebyl tak přísný.

Reagovat
Ligter

Reagovat
vodka

no hlavně to měl být tým úplně v rozkladu a oni mají 6 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

V rozkladu

mají jen velkou marodku, nic víc.

Reagovat
HullCity

Asi o ničem nevíš,tak radši nic nepiš.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, ty jsi ale důležitej frajer. Místo toho arogantního chování bys mi to mohl sdělit, ale co už.

Reagovat
fenixLFC

si si mohol zvyknut

Reagovat
HullCity

Aha takže ty svoji nevědomost a to,že si neumíš najít informaci sám otáčíš ve svoji výhodu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Majitel chce klubu zbavit a chce odejít s co největším rancem, takže po postupu do PL nekoupili jediného hráče. Trenér rezignoval před pár týdny. Fanoušci proti majiteli protestují. Jak ty si představuješ rozklad?

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn, moje chyba. O tom majiteli jsem nevěděl, myslel jsem, že jde pouze o rezignaci Bruce a více než polovinu týmu na marodce.

Reagovat
HullCity

No,alespoň přiznal chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, narozdil od tebe ktery toho neni schopen

Reagovat
smazaný uživatel

Takto škaredo jednať s Dani Daniels

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HullCity

Ano,vzpomínej tady x let starou diskuzi.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

ta reakce Rose je ale boží

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí mi Stones nebo aspoň Otamendi.

Reagovat
Usty

Oba jsem zvažoval, ale Koscielny zahrál srovnatelně dobře, navíc pro něj hovoří to, že dokonale srovnal tu děsivou obranu Arsenalu. A Davies tam být musí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase tam měl ten spornej penaltovej zákrok, pokud si dobře pamatuju, oproti tomu Stones prakticky neudělal žádnou větší chybu, naopak to tam i stejně jako Otamendi hasil (hlavně v prvním poločase, kdy to byl fotbal nahoru/dolů) + přidal skvělou rozehrávku (51 míčů, 92% úspěšnost přihrávek) a párkrát se vydal i na půlku soupeře, kde dokázal založit akci a přeci jen, ofenziva Liverpoolu je něco jiného než Leicesteru, pokud nehraje do tak skvělého obraného bloku jako mělo Burnley.

S Daviesem souhlasím, ten byl skvělej a klidně bych ho dal i na hráče kola, i když Pogba hrál fakt skvěle a sebejistě.

Reagovat
aramaki

Tak naproti tomu, čo vyrobil Bellerin v závere, čo mala byť jasná penalta,, Koscielneho zákrok bol čistý a jeden z naj tohto kola, pretože zabránil takmer istému gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to hodně na hraně a v ten moment by se neměl co divit, kdyby mu tam písknul penaltu (takovej Dean, ten by si při tom zápase užil). Tak či tak, důvody, proč bych tam dal radši Stonese jsem vypsal.

Jinak Dean by si taky zasloužil special zmínku, protože to co předváděl bylo fakt drsný. Nejdřív sporná penalta od Shawcrosse, pak jasná neodpískaná penalta na Allena, výsměch při penaltě "zaviněné" Sterlingem, kde si i Shawcross myslel, že mu odpískal útočnej faul a jako bonus odpískáný bodycheck proti Zabaletovi, po kterém kopalo Stoke přímák a nepokutovaná kravata na Sterlinga při prvním Nolitově gólu.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

tak leicester zacal konecne ztracet

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool taky

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ještě nepřestal...

Reagovat
JacksLFC

to tě překvapuje

Reagovat
fenixLFC

takze dobre som si pamatal toho artera. to je odpoved vsetkym tym hlasom za costu ze by bolo prisen niekoho vylucit ked dostal prvu kartu za kecy

Reagovat
smazaný uživatel

Pogback

Reagovat
HullCity

Curtis Davies 2/2!

Reagovat
Zaschrona

porad hrozne nedoceneny stoper

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Ten Litrpůl to ale dojebal

Reagovat
Swarley

a to prý hrál Pogba blbě, tak já nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál dobře

Reagovat
Mateo16

Wau Pogba az 4 krat potiahol loptu . MotM celeho kola . Dpc owny ma pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Po 2. kole napsat, že Hull "prožívá vynikající sezónu"..

Reagovat
Jeňa

Hull stejně spadne. Jejich na dlouho poslední body.

Reagovat
kiwwi

skusas ci to nebude fungovat tak ako minuly rok na Leicester?

Reagovat
HullCity

No máme 5 těžkých zápasů v řadě,ale potom až do zápasu s Tottenhamem bude zase sbírat body neboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Debakl by snad byl 4:0 a ne 4:3, ne? O_o

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud ti nevadí dostat doma ctyri fiky tak asi pohoda

Reagovat
JacksLFC

kort když jsme přestali hrát

Reagovat
smazaný uživatel

lol City venku prejede Stoke skoro rozdilem tridy a to u nich osm let nevyhrali a do sestavy se dostane jen Kun

Reagovat
Ligter

jako myslíš osm let do loňského února?

Reagovat
smazaný uživatel

Žádní hráči Newcastlu. Usty

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Hokaido

Co Newcastlu... Už jsou dvě kola, Chelsea má 2 výhry a 0! ( slovy nula, nu-la, N-U-L-A) hráčů v ideální sestavě. Začínám mít vážný pochybnosti, kdo tu Kostku vlastně dělá.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jasné, Usty nefandí Chelsea, ale Mourinhovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
JacksLFC

třeba hrajete tužku i přes výhry ?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Error

Jsem prostý fanoušek. Vidím Chelsea, dávám hlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže si vlastně úplně normální neobjektivní fanoušek, jako všichni fanouošci Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba zahrál dobře, ale hráč kola? Za co konkrétně?

Reagovat
smazaný uživatel

Usty píše článek pro masy. Typickému fanouškovi Manchesteru United, kterých je nejvíc, to stačí.

Reagovat
kiwwi

som teda zvedavy ci ten skript bude fungovat aj na teba

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Ptám se na názor autora, ne ukňouraného kokota.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
MySch017

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Usty

Hráč kola nemusí být vždycky jen střelec nebo asistent, ne? :) mně se Pogba od nějaký 20. minuty strašně líbil, byl neuvěřitelně silný na míči, uprostřed pole dělal v obou směrech klíčovej rozdíl. A ty jeho průniky byly úžasný :)

Reagovat
smazaný uživatel

tak ako niektore ratingy su totalne mimo..Darmian 81? pre porovnanie - Clyne 80 Walker 79 Sagna 81 Coleman 81 Ivanovic 80 Bellerin 77

AOX 78 Origi 77 Ineacho 74 Lamela 80 a Raschford 76?

Reagovat
CubONE

Po prve nie su to konecne ratingy, po druhe ratingy su zalozene na viacerych sezonach, nie len jednej, takze si hraci dokazu udrzat rating aj po zlej sezone. A naopak nedaju niekomu velmi velky rating po jednej uspesnej sezone.

Reagovat
smazaný uživatel

+ prostě na ty celkový ratingy má vliv miliarda různých atributů, na který by lidi měli spíš koukat. Např. i když má Bellerín 77, tak ho třeba kvůli rychlosti vezmu 100x radši než Ivanoviče.

Reagovat
niflheim

Overal je holt u některých primární ukazatel, takhle jsou i lidi posraní i z ratingů v Maddenu každý rok

Reagovat
CubONE

To hej. Aj ked akurat Bellerin mi pride ako strasne priemerny hrac az na tu rychlost vo fife.

Reagovat
CubONE

A to je tam este tzv. International Reputation, ktora pridava k overallu 0/+1/+2/+3 podla toho, ako je hrac znamy, ci hra za repre a podobne.

Reagovat
Svatej

Kde tyhle informace bereš?

Reagovat
CubONE

Napr.

Renato Sanchez: http://sofifa.com/player/230767 mladik, nikto ho doteraz nepoznal, ma reputaciu 1* z 5 (co sa urcite zvysi v dalsej fife, aj taky Mahrez ma este vo fife16 1*), ziaden bonus.

Ronaldo: http://sofifa.com/player/20801 svetoznamy hrac, hviezda, 5* z 5, pridava mu to +3 do overallu.

Tych 5* ma len zopar hracov (do 10), bonus je od 3*.

Reagovat
CubONE
Reagovat
Nikikrew

Za Koscielneho

Reagovat
Miguel19

Jakupovič Fanta bargain

Reagovat
kiwwi

najviac ma aj tak tesia vykony Tonyho, neskutocne delo zatial

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně!!! se mu daří

Reagovat
smazaný uživatel

Dopředu je výborný, jsem na něj ale zvědavej, jak zahraje proti ofenzivnějším a kvalitnějším soupeřům.

Reagovat
Pagy

On hraldobre i za lvg, jen dopredu tolik nemohl hrat a taky yo casto nebylo do vapna komu davat

Reagovat
Le Gunner

Bailly?

Reagovat
r.mrazik

je vyhoda,ze muze konecne asi dopredu a ze tam neni jenom jeden hrac ve vapne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně bych tam čekal Sancheze, Walcotta a Chamberlaina, kteří zničili obranu Leicesteru. Oh wait.

Reagovat
Nikikrew

oh to bolo teda vtipne.

Reagovat
j_mrazik

U tebe je nějaký samospouštěč, že pokud v sestavě kola nejsou Alli, Eriksen, Rose a Kane, tak píšeš hovna?

Reagovat
SunFells

Pokud jo, tak se spustil jednou a už nevypnul.

Reagovat
Hokaido

+ Tom Carroll

Reagovat
smazaný uživatel

To je ubohý i na tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

tvoja oddanosť svojmu nicku je obdivuhodná.

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Pro ty nechápající si dělám s Ustyho odvážného tipu před zápasem.

Reagovat
Swarley

*z

(pozdrav od Countera)

Reagovat
smazaný uživatel

+tam jeste evidentne chybi mininalne jedno slovo

Reagovat
Swarley

ano, čurinu, ale tak to snad došlo každému

Reagovat
Mada

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Ryan Shawcross je sice stoper, ale pokutovému území by se měl možná raději vyhýbat, od debutu v roce 2008 totiž zavinil už 9 penalt, což je spolu se Sebastianem Bassongem nejvíc v Premier League.

No jasně, kdo jiný by měl držet prvenství než Bassong.

Reagovat
smazaný uživatel

http://i.imgur.com/TjFy2f4.png

K příležitosti gólu Wanyamy, 138. hráče, co v PL skóroval za Tottenham. Aspoň v něčem nás ta divoká přestupová politika let minulých dostala na první místo

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, nedokážu si ujasnit, jestli je to lichotivá statistika nebo naopak :D

Reagovat
smazaný uživatel

:D

Reagovat
liquicitizen

V ankete nejak chyba Liverpool, veď predsa nemala existovať obrana ktorej by nedali gól, debakel proti Arsenalu a teraz navyše 80,6 % držanie

Reagovat
Hai

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepsi brankar sveta odletel do Manchestru.

Reagovat
kiwwi

... pred piatimi rokmi

Reagovat
smazaný uživatel

*sedmi

Reagovat
SunFells

*jedenácti

Reagovat
smazaný uživatel

2.února

Reagovat
SunFells

Tak ten to vzal spíš hadraplánem než aeroplánem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

*šestnácti

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

ten už tam dávno nějaký pátek je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Bravo... bravo...

Reagovat
Swarley

http://www.thesportbible.com/football/news-joe-hart-appears-to-leave-manchester-city-training-after-pep-talk-20160823

každopádně kam teda s Hartem? nějak nevidím vhodný místo, vzhledem k jeho ambicím a k jeho požadavkům na plat

Reagovat
Swarley

tak prý nic, šel jen trénovat s gólmanama...ale i tak, ten odchod je tam jasnej..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

A ten Bravo teda nakonec co?

Reagovat
smazaný uživatel

Kuča odletěl do Manchesteru?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v sobotu nas ceka souboj zatim jedinych hracu co maji v sestave kola 2/2 uvidime, kdo tam bude priste, jestli Ibra, nebo Davies

Reagovat
Le Gunner

Byl strašný rozdíl vidět Holdinga hrát s někým, kdo si umí obranu pošéfovat. Pro mě jasný stoper číslo 3. Doufám, že ten Mustafi fakt klapne. Jinak střed Coq - Xhaka z nouze ctnost. No a hroťák je stále nutnost, dívat se na Alexise bylo utrpení.

A taky bylo utrpení sledovat, jak bez Özila nejsme schopní vymyslet něco nápaditého v okolí vápna.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak stoper číslo 3 bude ještě pořád Gabriel. Sice to není žádná výhra, ale po pár špatných výkonech bych ho neodepisoval.

Reagovat
smazaný uživatel

bez iwobiho*

Reagovat
SunFells

Signings worth £20m+ since 2004:

Man City - 22

Chelsea - 18

Man Utd - 15

Liverpool - 14

Arsenal - 3

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Zaschrona

Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

ale za to inak

Reagovat
Hokaido

Ta neschopnost Liverpoolu na přestupovým trhu je fakt alarmující.

Reagovat
Maresma

Torres, Suarez a 12 propadáků

Reagovat
Hokaido

Počítá se tam vůbec Suarez?

Hlavně jeden dávnej FA Cup, jeden ligovej pohár a jen 4x TOP4.

Reagovat
Maresma

Proč by ne?

Reagovat
Hokaido

Já myslel, že stál těsně pod 20M liber.

Reagovat
Maresma

Mělo by to být něco kolem 23m liber.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád splácíte stadion?

Reagovat
SunFells

Jj, ještě dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia boss Pako Ayestaran: "Mustafi is not for sale and will not be leaving the club."

To je groteska.

Reagovat
spider_8

Burnley

Reagovat
Ligter

přesně před deseti lety měl svůj debut Michael Carrick. hard to believe it's not Scholes

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiwwi

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Ligter
Reagovat
EXoRcIsT

pecka zapas nehralo sa to na boxing day ?

Reagovat
Ligter

jojo, v hlavní obranné roli nebožák Jonny Evans

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika Ferguson.. z ofsajdu v 90 minutě

Reagovat
kiwwi

Klasika lexess, vidí ofsajd aj tam kde nie je

Reagovat
Willy Wonka

Scholes je úplně jiná liga, ale i tak palec nahoru pro Carrase.

Reagovat
Ligter

pro mě snad nejdůležitější hráč a první reakce je výtlem

Reagovat
Ligter

bože, měla být reakce

Reagovat
SunFells

Je to holt vtipná nadsázka

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan!

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Burnley, Hull a Middlesbrough

Reagovat
Coutinho10

Liverpool FC ‏@LFC

#LFC team to face @burtonalbionfc: Mignolet, Clyne, Lovren, Matip, Milner, Henderson, Can, Lallana, Firmino, Mane, Origi #BAFCvLFC

zive na Novasport 2

Reagovat
Coutinho10

#LFC substitutes: Manninger, Klavan, Moreno, Stewart, Wijnaldum, Ings, Sturridge #BAFCvLFC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele