Premier League v kostce (19. kolo)

03.01.2017, 00:31
Názory a komentáře
Zaujalo nás
Chelsea vyrovnala rekord Arsenalu v počtu navazujících vítězství v jediné sezóně, silvestrovsko-novoroční kolo přesto patřilo jednomu z Kanonýrů. Dokonce i škorpion Henrik Mchitarjan je mírně zastíněn, protože Olivier Giroud předvedl parádu, která nemá obdoby. V utkání Crystal Palace vstřelil gól, na nějž budeme ještě dlouho vzpomínat.

Tak jako tak, Antonio Conte se svým londýnským týmem dokázal neuvěřitelné věci. Loni byla Chelsea po polovině sezóny čtrnáctá s náskokem pouhých tří bodů na sestupové příčky - dnes vede Premier League o pět bodů, a to má ještě oproti druhému Liverpoolu jeden zápas k dobru.

Sehraje ho ve středu proti Tottenhamu, který taktéž najíždí na vlnu velmi dobré formy. Svěřenci Mauricia Pochettina vyhráli na Nový rok už čtvrtý zápas v řadě - navíc se jim ve druhém venkovním duelu za sebou povedlo nastřílet čtyři góly. Obětí se stal Watfordu; Hornets naopak výrazně upadají, prohráli pátý zápas z posledních sedmi.

Jen o fous lépe je na tom v tabulce Premier League Burnley, které však těží z excelentní výkonnosti na domácím stadionu. Víc zápasů vyhrála doma jen Chelsea a ani na Silvestra to na Turf Moor nebyla žádná kocovina, leda tak z pohledu stále ještě "sestupujícího" Sunderlandu. Clarets svého soka rozstříleli 4:1 především zásluhou hattricku Andreho Graye.
Zápas 19. kola: Chelsea - Stoke

Potřinácté v řadě už to může být pro leckoho i nuda, ale tentokrát se Chelsea na vítězství hodně nadřela. Lee Grant dělal, co mohl, a zahanbit se nenechali ani borci v ofenzivě. Dvakrát se Stoke City povedlo smazat vedení lídra soutěže, až když se podruhé v zápase trefil Willian, nedokázali Potters zareagovat. Vítězství 4:2 pak v závěru pečetil nejlepší střelec Premier League Diego Costa.


Celý záznam zápasu, sestřih z Match of the Day od BBC a mnoho dalšího si můžete prohlédnout zde.
Gól 19. kola: Olivier Giroud

Gól kola. Gól měsíce. Gól sezóny. Tuhle nádheru totiž jen tak něco nepřekoná. Jak se básnilo o Mchitarjanově škorpionovi, tak se nyní básní o Giroudově akrobatickém kousku. A ještě mnohem víc. Francouzský útočník už přeběhl Alexisův centr, když do vzduchu vytrčil patu, zasáhl míč a za pomoci břevna jej dopravil do branky. Nádherné, famózní, neskutečné.


Zákrok 19. kola: Lee Grant

Jak vtipně poznamenali pánové ve studiu ESPN, Stoke sice dostalo 4 góly, ale nebýt Granta, bylo by jich 14. Lee Grant si za skvělé výkony v brance Potters vysloužil permanentní přestup z Derby a i proti Chelsea ukázal, že právem. Nejlepší kousek předvedl po půlhodině hry, kdy nejprve vyšťournul míč z kopačky Costy a pak skvostným reflexivním zákrokem zastavil i Hazarda.


Hráč 19. kola: Harry Kane

Po rozpačitém úvodu sezóny (i vinou zranění) se Harry Kane konečně dostává do formy z minulé sezóny, v níž se stal nejlepším střelcem Premier League. Proti Watfordu navíc měl prsty i v gólech Dele Alliho. Po dvou vlastních trefách totiž dvěma centry krátce před a po pauze napomohl k dalším dvěma brankám. Skvělý a komplexní výkon.


Břídil 19. kola: Papy Djilobodji

To je sešup. Ještě před Vánoci se dostal do ideální sestavy kola, poslední duel roku mu však nevyšel. Že by se Papy Djilobodji nedržel přes svátky či ráno na Silvestr příkladné životosprávy? V Burnley to tak vypadalo. U prvního gólu nesmyslně dubloval O’Sheae při hlavičce, u druhého nestíhal rychlostně a závěr akce snad i odflákl. Andrému Grayovi pak dovolil završit hattrick špatným pozičním bráněním.


Hvězdy 19. kola dle WhoScored.com

1. Harry Kane (Tottenham) - 9.80
- 2 góly, asistence, 3 klíčové přihrávky, 2 úspěšné průniky

2. André Gray (Burnley) - 9.36
- 3 góly, 7 střel, z toho 3 na bránu, 1 úspěšný průnik

3. Anthony Martial (Man Utd) - 9.33
- gól, 4 střely, z toho 3 na bránu, 2 klíčové přihrávky, 7 úspěšných průniků
Ideální sestava 19. kola

obrázek

Autor: Víťa Horák

Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Kasper Schmeichel je zpět, je fit a v mistrovské formě. Proti West Hamu pomohl k čistému kontu hned pěti zákroky a blýskl se hlavně proti Payetově ráně z bezprostřední blízkosti a tečovaném pokusu Cresswella.

První nominaci v sezóně získal taky Kieran Trippier, který tak proměnil úplně první účast v základní sestavě. Zasloužil si ji dvěma asistencemi na góly Harryho Kanea. Opačný pól defenzivní čtyřky obsadil James Milner, anglický univerzál proti Man City působil, jako kdyby hrál levého beka odjakživa. Sterlinga nepustil do hry a posílal do vápna nebezpečné balóny.

V obraně se v rudém dresu dařilo i Ragnaru Klavanovi, jenž pro změnu vymazal Agüera a byl to on, kdo defenzivu držel pospolitou. Mezi stopery se na Silvestra vedlo i Garymu Cahillovi. Chelsea sice dostala od Stoke dva góly, ale anglický zadák otevřel skóre na druhé straně a pomohl svému týmu třeba i sedmi odklizenými míči.

Z kolegů v modrém dresu ho v ideální sestavě musel doprovodit Willian, autor dvou gólů včetně toho vítězného. Křídelní prostory opanoval taky Matt Phillips, jehož však do sestavy nepustil Anthony Martial. Sedm úspěšných průniků, gól a neúnavné atakování obrany Middlesbrough, to byly jeho devízy.

I Manchester United má v ideální jedenáctce dvojí zastoupení, parádní formu si totiž z Boxing Day přenesl Paul Pogba, střelec vítězného gólu a král středu pole. Totéž platí o Dele Allim, jenž dokonce zopakoval své dva přesné zásahy.

Utkání na hřišti Watfordu ale ještě o fous víc ovládl Harry Kane, o jehož výkonu se dočtete v rubrice Hráč kola. Tam se místo něj málem dostal Andre Gray. Útočník Burnley oslavil Silvestr hattrickem do sítě Sunderlandu.
Statistické okénko 19. kola

- Chelsea vyhrála 13 zápasů v řadě a vyrovnala rekord Arsenalu v rámci jediné sezóny; absolutní rekord Gunners je ještě o jedno utkání delší

- proti Stoke se dařilo Cescu Fábregasovi, který nahrál na dva góly a zkompletoval v Premier League už 100 asistencí; povedlo se mu to úplně nejrychleji ze všech hráčů, přičemž víc nahrávek má pouze Ryan Giggs, Frank Lampard a Wayne Rooney

- Ki Sung-yueng dostal žlutou kartu po pouhých 30 vteřinách zápasu; je tak vlastníkem vůbec nejrychlejší karty v letošní sezóně

- Arsenal porazil Crystal Palace 2:0 a udržel si kontakt s čelem tabulky; je taky jediným týmem v Premier League, který ještě ani jednou neprohrával po prvním poločase

- André Gray nastřílel Sunderlandu tři góly a je prvním hráčem Burnley, který dal v Premier League hattrick; před necelými třemi roky přitom slavil jiný hattrick v páté anglické lize (Conference)
Nejvtipnější momenty 19. kola

1. Flaminiho ‚dab‘ dokonce ještě před gólem!

obrázek

2. Ve studiu Sky Sports je pořád veselo

3. Bilić to má pořád v rameni

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (320)

Přidat komentář
kiwwi

ten Flaminiho dab

Reagovat
TheTopFootbaler

Fantastickej.

Reagovat
smazaný uživatel

Kane po 10 gólech poprvé v sestavě kola.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Harakan

ty už nezvládáš ani tohle

Reagovat
fantomas

"Ani"... však to je na prvnim místě jeho agendy od doby, co se kostka dělá.

Reagovat
smazaný uživatel

já se jenom divím, ty šašku

Reagovat
Harakan

Poprvé si to zasloužil. Tady není čemu se divit. Gumo

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, já nechci rozhodovat, kdo si to zaslouží a kdo ne, ale prostě mi přijde krajně podezřelé, když fanoušek Chelsea vybere do sestavy svého oblíbeného Hazarda pětkrát a neoblíbeného Kanea jednou, přestože je Kane produktivnější. Zkrátka se často nechává strhnout emocemi. To není problém, je to jeho názor, problém je to, jak tady v těch kostkách visí ve vzduchu jakýsi konsensus, že se prostě nekritizuje a autor má pravdu, protože buďme rádi, že vychází aspoň něco.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to snad není jen o gólech, to rovnou nějakou sestavu kola můžou zrušit a napráskat tam prvních 11 borců z tabulky střelců. Hodnotí se snad i jiný věci než produktivita. A proč se třeba nemrkneš na sestavy kola nebo hodnocení hráčů na jiných webech, kolikrát je tam Hazard a kolikrát Kane. Já si třeba jen tak z prdele teď otevřel whoscored a mrkl se na hodnocení v posledních deseti zápasech a krom dnešního tak Kane neměl žádnej, kde by měl vyšší rating než Hazard (nebo možná v jednom, teď si nejsem jistej nechce se mi to znovu rozklikávat).

Reagovat
smazaný uživatel

*posledního ne dnešního

Reagovat
Kovi81

Hlavne Hazard ma uz devet golu a neni hrot. Navic kopal jen dve pencle.

Reagovat
smazaný uživatel

no life

Reagovat
Svatej

Hazard nema evidentne takovou konkurenci na kridle jako Kane na hrotu, kde jsou lepsi borci.

Reagovat
smazaný uživatel

No a co, že není hrot. Tohle škatulkování v tom, co efektivně hrajeme, fakt neplatí. Ale když chceš, tak ani víc asistencí z křídla nemá.

Reagovat
Svatej

Nepochopil jsi to. Do sestav kola se vejde jen omezenej pocet utocniku a ve dnech, kde se Kaneovi darilo, se nasli dalsi a lepsi utocnici, kteri si tam zaslouzili byt.

Takze klidne mohl mit Kane trikrat lepsi statistiky, ale pokud budou pred nim tri dalsi hroti, tak ho tezko narves nekam mezi stopery jen proto, aby tam byl taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mustang™

Jak můžeš porovnávat křídlo a hrot? Úplně jiný pozice s odlišným hodnocením..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mustang™

Reagovat
vodka

Reagovat
Usty

Nechceš rozhodovat, kdo si nominaci zaslouží a kdo ne, ale troufáš si hodnotit, kdo je můj oblíbený a neoblíbený hráč?

Tady není žádný konsenzus, jestli chceš kritizovat, tak kritizuj. Ale dělej to jako inteligentní člověk, s argumenty, a když to dává smysl. Ty bohužel reaguješ afektovaně, pokud se tvoje reakce vůbec dají definovat nějakou emocí, jako pes, kterýho přivázali řetězem, a tak aspoň nahlas štěká a slintá všude kolem.

Jestli se chceš chovat racionálně a máš o to zájem, klidně ti můžu podrobně vypsat, proč Kane v zápasech, kdy skóroval, nebyl v ideální sestavě.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, vysvětli.

Reagovat
popltak

Protože jsi piča, čus.

Reagovat
smazaný uživatel

BAN

Reagovat
smazaný uživatel

Chobot je největší dno eurofotbalu.

Reagovat
Mastný Chobot

som myslel, že sme kamaráti

Reagovat
smazaný uživatel

to zmizelo, když ses do mě začal denně navážet

Reagovat
Azazelo RD

Reagovat
Mastný Chobot

ja?!

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Usty

4. kolo (1 gól) - Lukaku hattrick, Costa 2 góly, excelovali i další ofenzivní hráči, včetně Sona od vás. Kane nikterak nezářil, jeho gól byl už za jasně rozhodnutého stavu.

5. kolo (1 gól) - Slimani 2 góly a obrovská konkurence v ofenzivní části záložní řady.

11. kolo (1 gól z penalty) - Průměrný výkon, bez šance. Navíc obrovská konkurence v útoku, kam se nedostali ani skvěle hrající Costa nebo Firmino (je tam dvougólový Ibra)

12. kolo (2 góly, 1 z penalty) - Jeden gól do prázdný po chybě gólmana, druhej z penalty, předtím 88 minut zcela nevýrazný. Konkurenci mu dělali Rondón (1+1) a úžasný Anichebe (2+0), ale tady moc nebylo o čem, góly nejsou všechno, Kane hrál průměrně.

14. kolo (2 góly, 1 z penalty) - Alexis hattrick, Costa 1+1 a naprosto úchvatnej výkon proti City, přes ně dva se dostat nemohl. Rozhodoval jsem se mezi ním a Phillipsem (LW), ale Kane oproti němu nebyl nadstandardní, navíc ho v tom utkání zastínil Eriksen - Phillips táhl WBA úplně sám a taky se mi víc hodil do systému.

19. kolo (1 gól) - Carroll a Ibrahimović byli lepší, nebyl důvod o něm přemýšlet. Už takhle jsem musel jednoho z nich šoupnout na křídlo.

Reagovat
Usty

v posledním řádku 18. kolo samozřejmě

Reagovat
Svatej

Pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden za argumentáciu a jeden za trpezlivosť.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře investovaná půlhodina.

Reagovat
MySch017

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

díky za shrnutí, sice s něčím nesouhlasím, ale ani se mně to nechce rozebírat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

To je škoda.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já nechápu proč se nad tím někdo rozčiluje. Já tyhle kostky ani nečtu, žádnou informační hodnotu to pro někoho kdo PL sleduje to nemá a to komu autor fandí je z toho jasně znát. K tomu jakou hodnotu to může mít, když autor ani ty zápasy nevidí. Prostě to přeskočit a jít rovnou do diskuse ale rozčilovat se na tomhle amatérském webu nad prakticky jednim blogem Chelsea fanatika proč?

Reagovat
Svatej

Reagovat
Usty

a pak že owny je vrchol

Reagovat
Mastný Chobot

skôr dno ako vrchol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ja halvne nechapu, proc se kvuli tomu nekdo rozciluje. Jasne, ze to vzdycky bude trochu subjektivni. Ale pises to dobre, u kazdeho hrace napises proc tam je a co se mu povedlo a proc si ho treba i uprednostnil pred nekym jinym...

Ze nekdo jinej by tam treba vybral par jinych hracu, tomu se nejde vyhnout...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
blade115

A nešlo takhle reagovat už od začátku místo těch výsměchů a facepalmů?...

Ale teda k dobré kritice tomu chybí ještě nějaký návrh na zlepšení. Říct, že je něco špatně, umí každý. Ono se prostě v těchto článcích subjektivitě autora vyhnout nejde.

Reagovat
icemike

nejsi s Ovčáčkem do rodiny?

Reagovat
Whitemedia

drž piču

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

docela logické

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Kane je tam jen proto, aby byl od toho ufňukánka chvíli pokoj ne ?

Reagovat
Counter

A stejně není

Reagovat
vilp

Bravo zase čaroval, koukám.

Reagovat
Counter

https://streamable.com/xq9ei

Parádní na tom je, jak publikum reaguje úžasem i při opakovačkách

Reagovat
Whitemedia

Úchvatné.. Já už jen čekám, kdy na mě tenhle gól bude vyskakovat i z ledničky..

Reagovat
nani92

chod spať, ked si nervozny

Reagovat
Whitemedia

OK, ale beztak se mi o Olího brance bude zdát..

Reagovat
smazaný uživatel

Si pust tuhle nádheru a ani neusneš...

https://streamable.com/77syx

Reagovat
Whitemedia

Tak tahle nádhera zavinila, že máme po polovině soutěže nejlepší obranu

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud má úplně vtipný běh, když se snaží sprintovat. Takovej ten styl špekounů z tělocviku základní školy :D

Reagovat
TopinB

Reagovat
CubONE

Preco je Tottenham v ankete o velkokluboch?

Reagovat
Whitemedia

To by Usty Jankovi nemohl udělat.

Reagovat
kiwwi

aby nebolo treba velmi rozmyslat nad odpovedou

Reagovat
Svatej

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Ligter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Harakan

Reagovat
Gareth Bale 11

A vy, který jste sama definice velkoklubu máte druhý největšípočet hlasů, buď rád, že tam jsme.

Reagovat
nani92

my by sme to mali, aj keby sme boli prvý

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Counter

První šestka je už docela jasně narýsovaná (a s výjimkou CFC navzájem vyrovnaná), hodí se tam uvést všechny.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš CEFC

Reagovat
efjay

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Protože vy jste z ní dávno vypadli, ale redakce vás stále drží nad vodou.

Reagovat
RicardoCOYS

definuj velkoklub

Reagovat
smazaný uživatel

totenham to rozhodně není

Reagovat
RicardoCOYS

#argument

Reagovat
smazaný uživatel

Klub vyhrávající trofeje alespoň posledních 25 let?

Reagovat
RicardoCOYS

takže když třeba Real nevyhraje 25 let trofej tak už není velkoklub?

Reagovat
smazaný uživatel

Pozitívna diskriminácia Tottenhamu vošla kedy do platnosti?

Reagovat
smazaný uživatel

To je v prdeli. Usty tam hodí 3 hráče Slepic a stejně se nezvládá

Reagovat
FUnk

nezvlada porad jeden, ale ze zbytek fora nezvlada toho jednoho jedince je smutne

Reagovat
PP

taky mi je ho občas až líto..

To samé měl loni kiwwi.. I když ten si to pak za Mourinha zasloužil..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

tak staří dobří United jsou opět tu - uplakánek na lavičce, zmrdi v sestavě, jasné redky se jim odpouští, jejich soupeřům se dávají za každou prkotinu, uznávají se branky z jasného offsidu atd...

jinak to holt asi nejde

Reagovat
jenage

Reagovat
HanziDrown

Reagovat
C-M@ster

Taky jsem rád

Chtělo by to ještě dát nějaký vítězný góly po vypršení nastavení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

suhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Neasi, prostě hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a ich fans si to ešte aj užívajú.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

odpady skrz na skrz.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi strach, který zase všichni maj

Reagovat
andrew96

Enormní

Mám trochu strach, aby z toho sám Štáfek nezmagořil a nestal se opravdovým Lavickým v herecké kultuře, ale zatím vypadá nad věcí.

Reagovat
patas92

Kámoš byl na svatbě jedné herečky z Ulice kde byl i Štáfek, a co se týče chlastu a fetování, tak v tom k Lavickému nemá moc daleko

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mě bude bavit vždycky

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
minoLFC

snáď "dub", nie?

Reagovat
Mastný Chobot

ten robí Fellaini

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RicardoCOYS

Giroud pecka

Reagovat
r.mrazik

Gól tisíciletí

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud opravdu super !

za mě by klidně mohlo být "Statistické okénko . kola" větší...

Reagovat
smazaný uživatel

"Utkání na hřišti Watfordu ale ještě o fous víc ovládl Harry Kane, o jehož výkonu se dočtete v rubrice Hráč kola."

Poučen z předchozích nezdarů ...

Giroud to trefil perfektně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych pochválil i Giroudův sprint přes skoro celé hřiště.

Reagovat
FUnk

techniku behu ma zvlastni, ale dobehl tam akorat

Reagovat
smazaný uživatel

Navic si to tam vlastne sam rozjel patickou..jeste na nasi pulce

Reagovat
PP

já sem si u toho záklonu vzpomněl na Michaela Johnsona..

Reagovat
smazaný uživatel

Zivotny sprint. Pripominal mi trochu jedneho pana, s poriadnou nadvahou, ako bezal za autobusom.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je Alli v infografice v černém dresu?

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý čo nezvláda...

Reagovat
FUnk

co je na tom spatneho, ze ma cerny dres?

Reagovat
smazaný uživatel

DeformFCB je ten druhý čo nezvláda. Bola to taká reakcia na FUnk03.01.2017 08:57#

Reagovat
smazaný uživatel

Já tvrdím, že je to špatné?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty len nezvládaš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

protože měl v černé png, v bílé ne

Reagovat
Mastný Chobot

https://twitter.com/TikiTakaConnor/status/764441857690656768

nič iné než vypatlaný kokot a ľudský odpad, keby FA nebola tak rigidná a skostnatelá inštitúcia, tak by ho už dávno poslala pískať 7. ligu pičusa

Reagovat
smazaný uživatel

taky fandí Spurs, co bys o něj čekal

Reagovat
smazaný uživatel

I rozbitý hodiny mají dvakrát za den pravdu. A teď nemluvim jenom o tobě, ale hlavně o tom lemplovi, co tam mele v tom studiu.

Reagovat
Mastný Chobot

dnes nejaká dobrá nálada na tvoje pomery

Reagovat
SunFells

https://www.youtube.com/watch?v=mM747L9Wf8M

Tento kanón dneska šéfuje rozhodčím

Reagovat
EXoRcIsT

co rozhodca ale tie zapasy medzi MU a Arsenal

Reagovat
Ondiis

tak to je hnus

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
monkej

Vtedajší united bol neskutočná žumpa...

Reagovat
PP

tento kokot?? No to snad.. jinak v tom zápase se divím, že nedával mufanům pusu..

Reagovat
Usty

Tak jestli tady vznikla Wengerova plačtivost vůči každýmu spornýmu momentu v neprospěch Arsenalu, začínám ho chápat.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Gunner14

Smutný

Reagovat
Gunner14

Taky to byl zápas kdy Reyesovi domrdali schválně kotník, špíny a pak Neville řekne že je Reyes soft

Reagovat
Baronne

Neville byl vždycky čůrák

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
MySch017

no ty vole

Reagovat
Swarley

Wazzinka

Reagovat
kvasha16

spodinka

Reagovat
Swarley

vůbec, tam byla ta dravost, kterou jsem si tak zamiloval

Reagovat
Nikikrew

tam bola hlavne jasny dive, ziadna dravost.

Reagovat
Baronne

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvtipnější zhodnocení kariéry Phila Nevilla. "Ostatní prasej, zkusim to taky.. hmm smůla, já to mam za kartu. "

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Neville byl hrozný prase...

Reagovat
vodka

ale z této doby najdeš spoustu šílených zákroků, kde by se dneska sypaly červené karty...

Reagovat
SunFells

To tomu moc neubírá no.

Reagovat
vodka
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

same old arsenal, always cheating

Reagovat
SunFells

To je vidět

Reagovat
kvasha16

neskutocne ako aj pri takom videu dokaze otocit debatu tak, aby nevysla v neprospech MU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ElectrickMann

nevadí

Reagovat
J0EL

Si curak no

Reagovat
Infi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Nikikrew

njn stare zname video. Nechcem to uz ani radsej pozerat. Takto zastavit nas 49 zapasovy unbeaten, na

Reagovat
13

jestli vyhrát titul takhle, tak to snad radši vůbec.

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sa ti prišli vysmiať vrchní gloryhunteri a honiči ega na výsledkoch

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Však se smějou právem. Radši vyhraju titul takhle než 30 let nemít žádnej.

Reagovat
Swarley

jako od fandy Liverpoolu to prostě zní vtipně, to je jedna věc...

druhá věc je, jak zůstavají pořád ty fámy, že jsme takhle vyhrávali pořád, že jsme to měli koupený, že byl Keane jenom prase, že Becks uměl jen kopnout přímák...nejlepší tyhle názory z jednoho videa někde na youtube...

Reagovat
13

to video hezky vystihlo proč jsou united neoblíbení, ne není to kvůli úspěchum. Právě jako fanda lfc si mohu dovolit to napsat, protože nemam pocit, že by lfc nějak fa tlačila za tu dobu co to sleduju. pořád jste asi nevyhrávali takhle, ale prostě win jako je v tom videu by mě netěšil. (to s titulem jsem napsal schválně). už jsem tu ale xkrat psal že nesouhlasim s prostym you play to win.

Reagovat
Counter

Tohle byl hlavně zápas, který nám ukončil Unbeaten.

Reagovat
13

Reagovat
kiwwi

a hlavne zapocal eru vyplakavania a hladania si vyhovoriek preco nemozete vyhrat dalsi titul

Reagovat
Counter

Boha ty seš debil.

Reagovat
Swarley

já taky rozhodně za ty roky nemám pocit, že by nás rozhodčí někam tlačili...že ty to vystuduješ z jednoho videa, to už je jen tvůj problém, ne můj...

Reagovat
13

Tu pl už nějakej čas sleduju, abych si udělal obrázek ( i když v těhle dobách jsem jí nesledoval, ale předpokládám, že pozici mělo MU dříve ještě lepší, než kolem roku 08/09 kdy jsem objevil Pl.)

A ještě k těm řečem o respektu, vidím to tu od tebe často.. Kdo z uživatelů tu o tom respektu psal? já treba zachytil uznání po SAFovo konci, že toho dost dokazal, ale za jeho dob tu byl nenáviděnej snad od všech fandů LFC a skoro si myslím že i oprávněně.

Reagovat
Swarley

však nás nenáviděli úplně všichni a pak je směšný se dočíst to, že tehdy nás snad všichni nějak respektovali, ale teď jsme totální špíny a já nevím co všechno...nikdy žádný respekt jsme neměli, protože jsme tak dlouho kralovali a úspěch se samozřejmě neodpouští...nikdo ten respekt po nich nechtěl tehdy a už vůbec ne teď nějak zpětně, na to fakt seru

jediná cesta jak ty pusy zase pozavírat je vyhrát, tak snad se to povede...s Josém to bude svým způsobem ještě taková hodně zvláštní třesnička na dortu...

Reagovat
13

not arrogant just better? Tyhle časy už se nesmí vrátit. Právě proto se o ten respekt zajímam, je to totiž fakt tak jak říkáš. k 2. odstavci snad jen, pane bože tohle přece nemůžeš dopustit.

Reagovat
kiwwi

opravnene...ale kvoli tomu, ze vas vykopol z bidla a tak ste si museli zacat vymyslat vselijake konspiracky o tom jak to ma dohodnute s rozhodcami, FA a pod.

Reagovat
nani92

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Baronne

Nejlepší sestava Arsenalu ever , všechny jsem je zbožňoval.

Reagovat
13

? za tohle se ve fife hralo jedna basen.

Reagovat
Baronne

Nač ten otazník? A souhlasim

Reagovat
13

preklep, psano z mobilu.

Reagovat
Ángel di María 22

Neville taková špína.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dean, Kokotburg, Atkinson a Taylor najslabší a najvypatlanejší rozhodcovia v PL.

Reagovat
Mastný Chobot

Kokotburg je fajn

Reagovat
Whitemedia

není

Reagovat
Mimalu

do této společnosti ale určitě nepatří

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

A úplne najhorší z nich je Moss.

Reagovat
Cipinho

Opravdu Cahill hrál tak dobře? Zdá se mi divné, aby obránce týmu, který inkasuje 2 goly byl v sestavě kola.

Reagovat
livefan

Ono v tom kole spíš žádný stoper ničím nevynikl.

Reagovat
Bakary3

Pro fandy Arsenalu především...

Jak vnímáte celkový přínos Özila ?

Tak si říkám, že třeba tuhle sezonu se vyloženě nabízí Giroud a podhrot Alexis, jenže to se nikdy nestane, protože Mesut za sebou potřebuje dva dříče, na lajně bránit nebude a Wenger ho ani nevystřídá, natož neposadí...

Ve výsledku je tak Arsenal poutanej k jednomu rozestavení cca 4-5-1, ve kterým hraje už 10 let, je to přečtený...

Nejradši bych byl, kdyby ho střelili - a spolu s ním i Ramseyho, v útoku Giroud, Alexis, Lucas, Danny... kraje Walcott, Ox, Iwobi, Joel... střeďáci Xhaka, Coq, Elneny, Santi, Jack...

Myslím, že by to ve výsledku bylo efektivnější, bylo by možný vyzkoušet i nějaký jiný rozestavení, Alexis by tam snad byl i produktivnější... a tým by nebyl závislej na Ozilovi, což se v některých zápasech, kdy ho nenechá soupeř hodně dýchat, hodně nevyplácí...

Mimo to by bylo místo něj na hřišti (ať by to byl kdokoliv) o hráče, co to odmaká, víc...

Reagovat
patas92

Jj, největší problém Ozila je jeho nepoužitelnost jinde než na AM. Tým s ním v sestavě pak úplně ztrácí variabilitu a musí hrát to 4-2-3-1, které už je navíc podle mě docela přežité....Já bych strašně rád viděl v Arsenalu 4-4-2 s Alexisem a Giroudem na hrotu. S tím Wenger hrál nejlepší fotbal a slavil úspěchy. Holt s Ozilem na hřišti to ale nejde

Reagovat
SunFells

Akorát že celou sezónu hrajeme s tím Özilem v sestavě 442 mnohem spíš než to, co vy tu píšete.

Reagovat
Counter

Reagovat
vodka

Reagovat
Kokesh

S Ozilem tym ztraci variabilitu? Wow....

Reagovat
patas92

Co se týče systému, stylu. Ne kreativity

Reagovat
Kokesh

To je ale pekny nesmysl, pod Mourinhem byl snad nejvice variabilni z cele zalohy...leva, prava, stred, vyborny do protiutoku i na podrzeni mice. To, ze v Arsenalu zlenivel je vec druha...

Jestli ti jde o to hrat vylozene 442, tak Ozil nemusel vubec prichazet a asi to, co chou hrat v tehle sezone vidis lepe ty, nez Wenger.

Reagovat
patas92

Lol. Píšu jen, co bych rád viděl v Arsenalu já, tj Giroud na hrotu a vedle něj Alexis, který by nebyl nějak pozičně a takticky svázaný..Ozila nevyhazuju a Wengerovi do toho nekecám

Reagovat
Bakary3

Zajimavy, ze to pises jako fanda Realu, ktery zacal hrat mnohem variabilnejsi a rychlejsi fotbal po odchodu prave Ozila s Di Mariou.

Reagovat
Bakary3

A to, ze v Arsenalu zlenivel, neni vec druha, je to ten nejvetsi problem..

Reagovat
Counter

Nezlenivěl.

Reagovat
13

Zestárl?

Reagovat
vilp

Spíš byl líný už v Madridu.

Reagovat
Counter

Však běhá furt stejně, ne-li víc. Zapracoval i na síle a už tak neodpadává v soubojích. Směrem dozadu to od něj nikdy žádná hitparáda nebyla a ani nebude.

Reagovat
13

tak je pomalejší nebo je to dáno stylem arsenalu, ale v realu a v repre, když tam začínal, mi přišel rychlejší.

Reagovat
Hachim Mastour

Nemá zmysel sa nad takýmito vecami teraz zamýšľať.Možno, keď odíde Wenger.

Reagovat
Rišty

na mesuta se rozjela slušná hysterie, myslím, že mnozí nejsou schopni objektivně hodnotit jeho přínos, přidali se k plivajícímu davu...

Reagovat
Bakary3

Nevim, proc hysterie, jeho prinos si uvedomuju, ale spis pro me prevazuji nedostatky, nemuzu si pomoct..

A pry spis 4-4-2? Hm, nevim, ..

Myslim si, ze by se dal vic nez dobre zpenezit kvalita hry by vyrazne neutrpela - v urvitych fazich jo, celkove mam ale pocit, ze by to bylo lepsi..

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil dokázal přesvědčit celý svět, že je lepší hráč, než doopravdy je.

Reagovat
Trand

Já osobně bych ho rád střelil. Je to skvělý hráč, ale hodně nás limituje. A není zas tak dobrý, abychom si tohle mohli dovolit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Tak jsem rad, ze si to nemyslim sam..

Reagovat
Trand

Stačilo ti dát palec, ale já si nejdřív přečetl první větu, napsal koment a pak až ten zbytek tvého příspěvku.

Reagovat
Counter

Reagovat
Kucka

Reagovat
Counter

https://streamable.com/nnn9q

Giroudův gól s 21 různými komentáři. Fini asi nejlepší

Reagovat
Counter

"Sexy-Ollie scores. Astonishing goal, unbelievable beauty. Not the man but the goal"

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

*

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
TopinB

Fini

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

on to ještě celý začal patičkou blázen

Reagovat
smazaný uživatel

Poliaci

Reagovat
smazaný uživatel

http://jenprofotbal.cz/do-ciny-v-petadvaceti-letech-to-mi-vazne-hlava-nebere-nechapu-to-rika-klopp-26122016 Jsem netušil že Jürgen je až tak moc hloupý, že nedokáže pochopit, že čím víc let v tý Číně stráví, tím víc peněz si vydělají.

Reagovat
smazaný uživatel

On to asi bere z fotbalové a ne ekonomického hlediska...

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi to jasný, ale tyhle vyjádření mi přijdou naprosto nelogický. Snad to není debil a chápe že tam choděj kvůli prachům, tak ať řekne že nesouhlasí s tím, aby hráči chodili za prachama do Číny nebo že nechápe jak někdo může preferovat prachy před fotbalem ale ať neříká že nechápe, proč tam jdou. No možná jsem jen hnidopich.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo :D

Reagovat
skteel

OT: Tak hlášky prý letos definitivně nebudou

Reagovat
Mastný Chobot

aj tak by to vyhral Jany a potom by bol namyslený

Reagovat
Counter

Vůbec, ani by neprošel redakčním výběrem

Reagovat
JarousFCB

To vyhrává už od narození?

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

hmm, takže nový králové uplakánků už oficielně?

Reagovat
Busby babes

asi. aspon v necem prvni. Ale tak hodi se to, kdyz se tu zas objevuje jak vyhravame jen diky rozhodcim.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono když vidíš to video s Rileyem

Reagovat
Busby babes

jo on, obcas se upiskl i spravnym smerem, to uznavam.

Reagovat
Ligter

hm, ale třeba proti tomu Watfordu jsme hráli tak děsně, že si ani na nějaký minely rozhodčích vůbec snad ani nepamatuju

Reagovat
Busby babes

ja az po precteni jsem si vzpomnel na ten faul na Martiala pred prvnim golem. ale hrali jsme mizerne no.

Reagovat
Ligter

ajo, vidíš, pravda

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

to sú zúfalci. Musíme ich zotet to sa nedá čítať tieto splašky čo ich fans a tlač píšu.

Reagovat
Busby babes

tak vcera tu zas brecelo lidi jak nam rozhodci pomahaj...

Reagovat
kiwwi

takze ked niekto pise, ze nam sudi pomohol pise pravdu a ked niekto napise ze nas poskodil tak su to splasky?

objektivita level: scouser

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Gareth Bale 11

OT: Jak to vidíte s těma spekulacemi okolo Dele Aliho a Realu Madrid? Myslím, že by si museli připlatiti o dost víc, než nějakých 60 milionů euro, už jen kvůli Levymu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, že ho Real vůbec chce. Zrovna na ten post co hraje Alli tam je už asi miliarda hráčů..

Reagovat
Svatej

Reagovat
Rssa

Hlavne lepsich hracu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vím v jaký se nacházím sekci, nechtěl jsem to tady pokoušet.

Reagovat
minoLFC

Tottenham nieje veľkoklub, tak som musel kliknúť na ManU....

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
mojmira

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Kos sa zranil?

Reagovat
Counter

Prý jen křeče.

Reagovat
Lacko_Boh

300.pre lidl

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně nedokážu pochopit, že někteří ti burani mají čas, chuť a energii na to, aby si stěžovali obchodu za černýho modela

Reagovat
smazaný uživatel

Nepodcenuj hloupe lidi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele