Premier League - souhrn 8. kola

05.10.2018, 22:55, aktualizováno 07.10.2018, 19:27
Komentáře a souhrny
Šlágr mezi Liverpoolem a Man City přinesl bezbrankovou remízu. Chelsea vyhrála na půdě Southamptonu. Arsenal ve druhém poločase dokonale rozstřílel Fulham. Man Utd otočil zápas s Newcastlem, kde již prohrával o dvě branky. Tottenham naplnil roli favorita proti Cardiffu. Everton veze cenné body ze hřiště Leicesteru City.

Liverpool FC - Manchester City 0:0

07.10.2018 17:30

Góly: -

Vrchol osmého kola Premier League mezi Liverpoolem a Manchesterem City v přímém boji o první místo v tabulce nakonec přinesl zcela jinou podívanou, než se původně očekávalo. Místo ofenzivních hodů totiž na obou stranách hrály prim obrany, které dlouho potvrzovaly, proč z celé ligy inkasovaly nejméně branek. Když navíc Riyad Mahrez pět minut před koncem neproměnil pokutový kop, taktická bitva se skrovným počtem šancí skončila bezbrankovou remízou.

Dělba bodů na Anfield Road jen potvrdila známé rčení, že když dva se perou, třetí se směje. V tomto případě lze vzpomenout na Chelsea, jíž se povedlo zvítězit na Southamptonu a vyrovnat se bodově oběma protivníkům na čele tabulky se shodným ziskem dvaceti bodů. O pouhé dva body pak zaostává severolondýnské duo Arsenal s Tottenhamem.

Již od úvodních minut bylo patrné, že se Pep Guardiola poučil z loňské sezony a porážky s Liverpoolem jak v lize, tak Lize mistrů jej přesvědčily o výrazné úpravě herního stylu Citizens. Hosté se prezentovali o poznání konzervativnějším pojetím, útokům v nižším počtu hráčů a zdaleka ne tak agresivním napadáním jako v předešlých zápasech. Důraz na eliminování obávaného liverpoolského útoku na každý pád slavily úspěch, neboť vyjma Salahovy nevýrazné střely z třetí minuty byl brankář Ederson v permanenci pouze při typické rozehrávce po zemi od vlastní branky.

Také Jürgen Klopp ve snaze zaštítit vlastní pravou stranu hřiště proti Benjaminu Mendymu sáhl k opatrnějšímu Gomezovi místo obvyklé stálice Alexandera-Arnolda, zatímco na stoperu vůbec poprvé v lize nastoupil Dejan Lovren. Pro chorvatského stopera šlo o řádný křest ohněm, který však Lovren ustál bez jediného většího zaváhání a výtečnými výpady pravidelně frustroval hráče Citizens.

Všechny změny, pomalejší tempo utkání a čekání na chybu soupeře ovšem měly za následek neurovnaný fotbal převážně ve středu pole bez jediné skutečné gólové příležitosti. Nic se na této situaci zprvu neměnilo ani bezprostředně po změně stran, ovšem na přelomu hodiny hry se diváci na Anfield Road přece jen dočkali atraktivnějšího fotbalu. První větší šanci na průlom skóre měl Riyad Mahrez, jenž se po výtečném pasu Davida Silvy ocitl sám proti brankáři Alisonovi a jedinému liverpoolskému obránci, ovšem jeho křižná rána zamířila mimo tři tyče.

Pět minut před koncem měl alžírský reprezentant ještě výraznější možnost skórovat, neboť Virgil van Dijk neodhadl svůj zákrok na střídajícího Saného a rozhodčí Atkinson nekompromisně nařídil pokutový kop. Mahrez však tíhu okamžiku neustál a Alisonovu branku přestřelil. Dramatický závěr nakopnul jak liverpoolské hráče, tak domácí publikum, ale ani v tu chvíli obrana Citizens s mladou stoperskou dvojicí Stones-Laporte s masivní podporou spoluhráčů v čele s Fernandinhem nepovolila ani o píď a připisuje si prestižní čisté konto z Anfield Road.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Chelsea FC 0:3

07.10.2018 15:15

Góly: 30. Eden Hazard, 57. Ross Barkley, 90+3. Álvaro Morata

Než se hráči Chelsea vrátí domů, bude po všem; alespoň na několik desítek minut se však tým Maurizia Sarriho může vyhřívat na samém vrcholu Premier League. Zasloužil se o to v Southamptonu, kterému sice Blues dovolili několik zajímavých šancí, ale nakonec díky skvěle hrajícím Hazardovi s Barkleym vyhráli hladce 3:0. Trefil se navíc i Álvaro Morata!

Nebezpečnější byl ale v prvním poločase Southampton, který měl jít do vedení v šestadvacáté minutě. Bertrandův skvělý centr ale Danny Ings ze tří metrů poslal fatálně přes břevno prázdné branky. No a Chelsea obratem trestala hned první střelou na bránu v utkání. Barkley obral Hojbjerga a díry v nepřipravené obraně využil pasem na zcela volného Hazarda. Ten na nic nečekal, vtrhnul do vápna a samostatný nájezd proměnil.

Ze strany Chelsea to opravdu nebyla žádná dominance a hned vstup do druhého poločasu opět ukázal, že Sarri ještě musí vypilovat určité rezervy, a to především v defenzivě. K centru z pravé strany se dostal Bertrand, ale z voleje branku ve velké šanci bohužel pro domácí netrefil. Ings byl o chvíli později úspěšnější, jenže na místě určení stál Kepa.

No a londýnskému týmu opět stačila první velká příležitost a bylo vlastně po zápase. Nacvičený přímý kop vylétl z Willianovy kopačky na Oliviera Girouda, ten vystřihl efektní nůžky a Ross Barkley na opačné tyči vděčně sklepnul balón do sítě. Byl to jeho vůbec první gól v dresu Chelsea.

Dvacet minut uspávajícího fotbalu rozčísl nádhernou střelou z pětadvaceti metrů Nathan Redmond, jehož pumelici vytáhl Kepa s vypětím všech sil na břevno. Z protiútoku po následném rohu mohla naopak definitivně rozhodnout Chelsea, ale stejně jako svou roli brilantně odehráli Jorginho a Hazard, tak ji zpackal Morata. Samostatný nájezd zakončil slabou střelou do McCarthyho.

Kepa Arrizabalaga se v úvodu sezóny nedostával do příliš velkého zápřahu, ale v posledních týdnech ukazuje, že do Sarriho systému skvěle zapadá. Hru nohama ovládá dokonale, je mrštný a má překvapivě silné paže. To prokázal ještě jednou v závěru utkání když jednou rukou zastavil tvrdou ránu Ingse mířící do horního rohu. Výrazně se tak zasloužil už o čtvrté konto v Premier League.

V závěrečných minutách to ale hráči nezabalili a takový Danny Ings se do dějin utkání zapsal hned dvakrát. Nejdřív propásl vhodný moment ke střele a nechal si míč sebrat Azpilicuetou, aby pak velmi nevybíravě zajel do Kovačiće a měl velké štěstí, že nebyl vyloučen.

Chelsea za tohle soupeře v nastaveném čase potrestala tím nejkrutějším způsobem. Hazard překvapil bleskovým průnikem a dal Moratovi druhou šanci zlepšit si sebevědomí v souboji 1 na 1. Tentokrát už se útočník prosadil hezkým obloučkem a uzavřel skóre na 0:3.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Arsenal FC 1:5

07.10.2018 13:00

Góly: 44. André Schürrle - 29. Alexandre Lacazette, 49. Alexandre Lacazette, 67. Aaron Ramsey, 79. Pierre-Emerick Aubameyang, 90+1. Pierre-Emerick Aubameyang

Šest výher v Premier League, devět ve všech soutěžích. Po úvodním trápení se Arsenal rozjíždí ve velkém stylu a atakuje čelo tabulky. Dnes to tvrdě schytal Fulham, který ještě v prvním dějství držel krok, ale pak se pod náporem Gunners zcela sesypal. Čtyři góly ve druhém poločase, skvělí Lacazette, Ramsey a Aubameyang a alespoň na chvíli třetí místo v Premier League.

Fulham má jednu z nejhorších obran v lize a dnes se to opět potvrdilo. Ani Arsenal se ovšem nemůže kasat bůhvíjak pevnou defenzivou a hned ve třetí minutě se Bellerín prezentoval úděsnou přihrávkou, jíž před vápnem Gunners sebral Vietto. Jeho ránu ale tečoval Holding a Leno ji následně dokázal vyrazit.

Arsenal navíc udělil Fulhamu brutální lekci z efektivity. Zatímco Cottagers vypálili jednadvacetkrát a jen čtyřikrát mezi tři tyče, Arsenalu stačilo na pět gólů všehovšudy devět ran. Poprvé se vlnila síť ve třicáté minutě zásluhou Alexandra Lacazetta. Sám vybojoval míč, předal ho Monrealovi a pak ve vápně skvěle ztlumil jeho zpětný pas a z otočky otevřel skóre.

Přesto se ještě do pauzy Fulham dokázal vrátit do zápasu. Tři minuty před přestávkou ještě Schürrle ve skvělé pozici selhal, protože mu míč sjel z kopačky, ale o dalších pár desítek sekund později už někdejší hráč Chelsea skóroval. Monreal zavařil svému týmu mizernou přihrávkou, Vietto posléze vysunul Schürrleho do šestnáctky, načež následoval jen gólový oblouček přes Lenovu hlavu.

Fanoušci Arsenalu kroutili hlavou a kdekdo čekal, že tenhle zásah Cottagers do druhého dějství nakopne. Jenže opak byl pravdou a záhy po startu druhého poločasu musel proti Bellerínově střele vytáhnout skvělý zákrok Bettinelli. Jenže za minutu už si třel obličej v dlaních, protože Lacazette se nádherně opřel do skákajícího míče z hlavy Welbecka a vrátil Emeryho celku vedení.

Po hodině hry měl ojedinělou šanci na vyrovnání Kamara, ale v dobré pozici "hlavičkoval ramenem". Pak přišli na hřiště Ramsey s Aubameyangem a začala jatka. Famózní ťukec zakončil patičkou po příhře Aubameyanga Ramsey, za dalších deset minut proměnil Aubameyang v gól Bellerínův centr a na samém sklonku zápasu se gabonský forvard prosadil podruhé - tentokrát ho do úniku vyslal Ramsey.

Více informací k zápasu

Manchester United - Newcastle United 3:2

06.10.2018 18:30

Góly: 70. Juan Mata, 76. Anthony Martial, 90. Alexis Sánchez - 7. Kenedy, 10. Yoshinori Muto

Divoký zápas byl k vidění na Old Trafford. Manchester United zde brzy prohrával s Newcastlem již o dvě branky, v závěrečné dvacetiminutovce se však Mourinhově svěřencům povedl dechberoucí obrat, který třetím gólem v 90. minutě završil střídající žolík Alexis Sánchez.

The Red Devils nevyhráli již čtyři soutěžní utkání v řadě a vůbec dobře nezačali ani v sobotu večer před svými fanoušky. Už po sedmi minutách hry převzal kolmou přihrávku od Ayozeho Péreze Kenedy, dostal spoustu prostoru od bránícího Ashleyho Younga a přesným obstřelem levou nohou na vzdálenější tyč překonal Davida de Geu.

Za chvíli to vypadalo s domácími ještě hůře, Jonjo Shelvey našel v šestnáctce Yoshinoriho Muta, šestadvacetiletý Japonec se za přihlížení Younga, Baillyho aspol. otočil s míčem a z prostoru penaltového puntíku prudkou ranou do středu brány propálil brankáře Manchesteru United. Muto si připsal svou premiérovou trefu v Premier League.

Znepokojený a evidentně rozhozený José Mourinho, jehož pozice v klubu rozhodně není stabilní, na krajně nepříznivý vývoj zareagoval stažením stopera Erica Baillyho, místo něhož poslal na hřiště Juana Matu. Záhy mohlo přijít snížení, Marcus Rashford ovšem ve stoprocentní pozici hlavou nezužitkoval centr Lukakua ideálně.

To byla však jediná větší šance United v úvodním dějství. Naopak The Magpies mohli ještě svůj náskok navýšit, Kenedy vrátil odvrácený míč po přímém kopu zpět do malého vápna, kde zblízka nechal vyniknout Davida de Geu hlavičkující Muto.

Po poločasové přestávce nechal Mourinho v kabině také jednadvacetiletého Scotta McTominaye, kterého vystřídal oblíbený žolík Marouane Fellaini. Výkon Manchesteru ve druhé půli byl výrazně aktivnější a kvalitnější než v půli první, Martin Dúbravka i tak dlouho držel čisté konto. Správně seřízená mířidla neměli postupně Nemanja Matić ani Marcus Rashford.

Radost divákům na Old Trafford přinesl až přímý kop Juana Maty, jenž pěknou technickou střelou přes zeď z nějakých osmnácti metrů zavelel na prahu sedmdesáté minuty k obratu. Vyrovnání přišlo pět minut nato, Anthony Martial si krásně vyměnil balón s Paulem Pogbou a zakončil nechytatelně na přední tyč.

V těch chvílích už byl na hřišti také třetí střídající hráč domácích, Alexis Sánchez, a byla to právě chilská hvězda, která dnes rozhodla o vítězství The Red Devils. Pogba přihrál do křídla Ashley Youngovi, na jehož nadýchaný centr si naskočil právě nevysoký Sánchez a Dúbravka musel potřetí, a naposled, tahat míč ze své sítě.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Huddersfield Town 1:1

06.10.2018 16:00

Góly: 20. Sam Vokes - 66. Christopher Schindler

Plichtou skončilo setkání Burnley s Huddersfieldem. Domácí se sice brzy dostali do vedení, avšak téměř po celý zbytek zápasu se bránili aktivním hostům. Ti se nakonec dočkali alespoň vyrovnání.

Clarets před týdnem uspěli na půdě Cardiffu, přesto se manažer Dyche odhodlal zasáhnout do sestavy, když českého útočníka Vydru nahradil Barnes. Také lodivod Terriers Wagner učinil jednu změnu v základní jedenáctce, do které se na úkor Kongola tentokrát vešel Van La Parra.

Jako první zaměstnali brankáře soupeře domácí, když v šesté minutě musel Lössl likvidovat hlavičku Vokese. Za dalších čtrnáct minut již byl ale útočník Burnley úspěšnější, když si naskočil na centr z pravé strany a přesnou střelou hlavou poslal svůj tým do vedení. Po vedoucí brance se Clarets zatáhli a nechali kombinovat Huddersfield, jenž však během prvního poločasu neprolomil obranu protivníka.

Vyrovnání se hosté na konec dočkali v 66. minutě, kdy si Schindler v pokutovém území naskočil na centr a zamířil do stejných míst jako v první půli Vokes. Burnley toho směrem dopředu za celý zápas mnoho nepředvedlo. Terriers byli o poznání aktivnější, nakonec ale museli vzít zavděk alespoň bod.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers 0:1

06.10.2018 16:00

Góly: 56. Matt Doherty

Trápení Crystal Palace na domácím hřišti nemá konce. Eagles se ani na čtvrtý pokus nedočkali gólu či dokonce výhry. Naopak museli zkousnout porážku od Wolverhamptonu, jemuž k zisku tří bodů stačil jediný přesný zásah.

Orli před týdnem nezvládli výlet do Bournemouthu, kterému podlehli. Jejich manažer Roy Hodgson chtěl mužstvo vzkřísit jednou změnou, když záložníka Meyera zastoupil Schlupp. Vlci na trávník nastoupili ve stejném složení jako v předchozích zápasech. Pokud to není vyloženě nutné, tak lodivod Wolves Nuno sestavu svého mančaftu nemění.

Začátek klání patřil domácím, kteří mohli jít do vedení ve 20. minutě. Wan-Bissakovu nabídku do pokutového území nešťastně tečoval zadák Coady a jen díky včasné reakci brankáře Patrícia hosté neinkasovali. Wolverhampton se poprvé ukázal o čtyři minuty později, kdy brejk táhl Jota a po jeho přihrávce si míč do středu navedl Jiménez, jenže následnou ránu těsně nenasměroval mezi tři tyče.

Vlci se za další brankou hnali ve 27. minutě, kdy opět zafungovala spolupráce mezi Jotou a Jiménezem, skvělým zákrokem jim však radost překazil vyběhnuvší gólman Eagles Hennessey. Za sedm minut vyboxoval Van Aanholtův centr Patício pouze ke Schluppovi, jehož rána těsně přeletěla břevno. V poslední minutě první půle zahrávali Crystal Palace přímý kop těsně za šestnáctkou, k jehož exekuci se postavil Milivojević, svým technickým pokusem ale na Patrícia nevyzrál.

Jedenáct minut po změně stran si pravý bek Wolves Doherty narazil míč s Jiménezem a přesnou střelou k tyči překvapil Hennesseyho - 0:1. Střelecké trápení Orlů mohl přerušit střídající Meyer, jenž se v 69. minutě opřel do voleje, který zlikvidoval Patrício. Portugalský gólman si poradil i s následnou dorážkou od Schuppa.

Jedenáct minut před koncem se ukázal další střídající hráč domácích Kouyaté, jenž po rohovém kopu sklepl balón hlavou na Schluppa, který však z otočky trefil bránícího Bolyho. Hosté mohli zápas definitivně rozhodnout v 81. minutě, kdy se Moutinhův zblokovaný centr dostal ke Cavaleirovi, jenž napálil břevno. Wolverhampton však tato šance nakonec mrzet nemusela, jelikož si i tak došel ke třem bodům.

Více informací k zápasu

Leicester City - Everton FC 1:2

06.10.2018 16:00

Góly: 40. Ricardo Pereira - 7. Richarlison, 77. Gylfi Sigurdsson

Everton si na své konto připsal druhé vítězství v řadě poté, co zvítězil na hřišti Leicesteru. Na první branku hostů ještě dokázal domácí výběr odpovědět, druhý zásah Sigurdssona byl však nakonec rozhodujícím. Utkání hodně ovlivnilo vyloučení kapitána Foxes Morgana.

Lišky v minulém kole slavily výhru v Newcastlu, a tak se jejich manažer Puel rozhodl ponechat sestavu ve stejném složení. Úspěšný byly před týdnem také Karamelky, přesto se jejich lodivod Silva odhodlal k jedné změně v základní jedenáctce, když Calvert-Lewina nahradil v záloze Bernard.

Svůj tah si Silva mohl pochvalovat již sedm minut po začátku duelu, kdy Bernard na levé straně obehrál dva protihráče a jeho centr proměnil v první branku Richarlison. Leicester se po inkasovaném gólu probudil, z jeho snahy nevzešla žádná výraznější příležitost. To na druhé straně napřáhl ve 25. minutě Sigurdsson ke střele, s níž si poradil brankář Schmeichel.

Pět minut před přestávkou se Foxes ubránily rohovému kopu, po kterém vyrazily do brejku. Pereira si pohrál s bránícím Kennym a propálil gólmana Toffees Pickforda - 1:1. Jedenáct minut po změně stran mohl obrat dokonat levý obránce Chilwell, jenž si míč navedl na střed hřiště, odkud pravou nohou vypálil jen těsně vedle Pickfordovy svatyně.

Důležitý moment se odehrál v 63. minutě. Kapitán domácích Morgan tvrdě dohrál Richarlisona, za což uviděl červenou kartu po druhé žluté, a Leicester tak utkání dohrával v deseti hráčích. Dvacet minut před koncem druhého poločasu se vyznamenal Schmeichel, jenž nejprve vyrazil Digneho střelu z dálky a následně si poradil s dorážkou.

V 77. minutě Everton přece jen využil přesilovou hru. Sigurdsson se ve středu hřiště elegantně zbavil soupeře a nádhernou ranou pod břevno překonal Schmeichela. Lišky v závěru ještě chtěly alespoň vyrovnat, což se jim však nepodařilo.

Více informací k zápasu

Watford FC - AFC Bournemouth 0:4

06.10.2018 16:00

Góly: 14. David Brooks, 33. Joshua King (pen.), 45. Joshua King, 46. Callum Wilson

Souboj dvou týmů, jejichž výsledky z úvodu sezónu patřily k nejpříjemnějším překvapením, dopadl nečekaně jasně ve prospěch Bournemouthu. Watfordu dnes na Vicarage Road nevyšlo vůbec nic a prohrál vysoko 0:4. O výsledku bylo rozhodnuto již po prvním poločase, domácí totiž již v té době prohrávali o tři góly a navíc hráli v deseti.

Začátek utkání přitom žádnému takovému debaklu nenasvědčoval, hra byla vyrovnaná a na první opravdu velkou šanci se čekalo. Ta přišla až po čtvrthodině hry a hned se měnilo skóre. The Cherries podnikli po ubráněném rohovém kopu rychlý brejk, Ryan Fraser vyslal do sprintu Joshuu Kinga, po jehož centru ještě stoprocentní příležitost nevyužil Calum Wilson, fantastický zákrok Fostera však vyšel vniveč, jelikož následnou dorážkou už rozvlnil síť David Brooks.

Klíčový moment celého zápasu nastal ve 32. minutě. Na přihrávku kapitána Francise si naběhl aktivní King, prodral se k míči přes bránícího Christiana Kabaseleho, jenž unikajícího útočníka zezadu podrazil a jelikož to už bylo v pokutovém území, kopala se penalta. Kabasele navíc už měl žlutou kartu a hlavní rozhodčí Jonathan Moss ho tak po druhém napomenutí poslal předčasně do kabin. Jedenáctimetrový kop sám faulovaný s přehledem proměnil.

Bournemouth završil poločas snů krátce před odchodem do kabin, Callum Wilson pěkným centrem na zadní tyč oslovil koho jiného než svého ofenzivního parťáka Kinga a šestadvacetiletý Nor hlavou překonal Bena Fostera.

Druhá půle už byla spíše formalitou, tím spíše, když hosté přidali ještě jeden gól a to hned zkraje druhé dějství. Prudký centr Ryana Frasere uzmul těsně před Fosterem Callum Wilson a bez problému doklepl míč do prázdné brány. Svěřenci Eddieho Howea tak získali již třináct bodů, přičemž na obdobnou porci dosáhli v loňské sezóně až o Vánocích.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Cardiff City 1:0

06.10.2018 16:00

Góly: 8. Eric Dier

Tottenham zvládl svůj domácí duel s Cardiffem, díky brance Erika Diera ze začátku zápasu zvítězil 1:0 a i nadále zůstane v popředí tabulky. Naopak parta Neila Warnocka stále čeká na premiérovou výhru a židle pod ostříleným manažerem je už pořádně rozviklaná.

The Spurs vstoupili do utkání aktivně a vedení se ujali již během úvodní desetiminutovky. Kieran Trippier si při rozehrávce rohu narazil s Lucasem Mourou, odcentroval na Davinsona Sáncheze, po jehož souboji se míč odrazil přímo ke kopačkám Erika Diera a anglický reprezentant zblízka prostřelil Neila Etheridge.

Hosté mohli záhy vyrovnat, Harry Arter si poradil s bránícím Sánchezem a proti jeho prudké střele musel zasahovat Hugo Lloris. Kapitán domácích si pak vybral slabší chvilku, zaspal a nevyběhl za hlavičkou Calluma Petersona, k níž měl jednoznačně nejblíže ze všech zúčastněných, načež ho přehodil rychlonohý Josh Murphy a jen vynikající obranný zákrok Tobyho Alderweirelda na brankové čáře před dotírajícím Hoilettem.

Neil Etheridge byl znovu v permanenci po půlhodině hry, kdy jeho pozornost z dálky vyzkoušel Harry Kane a filipínský brankář nezasáhl úplně nejjistěji. To se nedá říct o Hugu Llorisovi, který oproti předcházející situaci tentokrát už výborně a rychle vyběhl, díky čemuž zneškodnil potenciální příležitost Joshe Murphyho. Ještě před koncem poločasu mohl na opačné straně navýšit vedení Tottenhamu Lucas Moura, po brilantním průniku Alliho však těsně minul.

Další obrovská šance přišla krátce po příchodu hráčů z kabin, hlavičku Harryho Kanea po centru Dannyho Rose ještě výborně vyrazil Etheridge, na dorážku Lucase už sice nestačil, na brankové čáře ho ovšem zastoupil Morrison, jenž opravdu neskutečným způsobem zabránil jistému gólu.

V 59. minutě pohřbil všechny další naděje Cardiffu na bodový zisk Joe Ralls, když naprosto nepochopitelným způsobem sestřelil zezadu unikajícího Lucase Mouru a zkušený Mike Dean ho s chladnokrevností sobě vlastní správně vyloučil. Pochettinova družina si již těsný náskok pohlídala a ačkoliv ještě několik šancí nevyužila, tři body zůstaly ve Wembley.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - West Ham United 1:0

05.10.2018 21:00

Góly: 25. Glenn Murray

Brighton poprvé od 19. srpna zvítězil a připsal si teprve druhou výhru v letošní sezóně. V páteční předehrávce 8. kola svěřenci trenéra Chrise Hughtona porazili West Ham, jenž naopak ukončil svou čtyřzápasovou neporazitelnost. Jediný gól utkání vstřelil v první půli Glenn Murray.

Diváci na Amex Stadium dnes nebyly svědky žádné strhující podívané s mnoha góly či alespoň šancemi, mnoho akcí skončilo těsně před finální fází. The Hammers měli více ze hry, drželi míč a také se snažili častěji zakončovat. Jako třeba hned po několika desítkách minut hry Marko Arnautović, jehož střílený centr vystrašil brankáře Ryana.

Nejdůležitější moment zápasu nicméně přišel ve 24. minutě. Andrij Jarmolenko přišel o míč ve středu pole, balón následně zatáhl po levém křídle agilní Beram Kayal, načež našel na malém vápna zcela volného Glenna Murrayho a zkušený pětatřicetiletý útočník chladnokrevně překonal bezmocného Lukasze Fabianskeho.

Tým Manuela Pellegriniho byl nejblíže vyrovnání po hodině hry. Nejprve zužitkoval centr Felipeho Andersona od rohového praporku Fabian Balbuena, když hlavou těsně minul, a kousek od brankové konstrukce proletěla i o několik momentů později rána samotného Andersona z přímého kopu z nějakých 22 metrů.

Největší příležitost The Seagulls přišla čtvrthodiny před koncem a skórovat mohl opět Glenn Murray, centr Anthonyho Knockaerta však tentokráte nedokázal usměrnit do těch správných prostor a domácí se tak o výsledek museli strachovat až do samého závěru. Vedení každopádně nakonec udrželi a v duelu se svým sousedem v tabulce si připsali důležité tři body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City862021:320
2.Chelsea FC862018:520
3.Liverpool FC862015:320
4.Arsenal FC860219:1018
5.Tottenham Hotspur860215:718
6.AFC Bournemouth851216:1216
7.Wolverhampton Wanderers84319:615
8.Manchester United841313:1413
9.Watford FC841311:1213
10.Leicester City840414:1212
11.Everton FC833213:1212
12.Burnley FC822410:128
13.Brighton & Hove Albion82249:138
14.Crystal Palace82155:97
15.West Ham United82158:137
16.Southampton FC81256:145
17.Fulham FC81259:215
18.Huddersfield Town80354:173
19.Newcastle United80266:132
20.Cardiff City80264:172

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (618)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bruno bez problémov ubránil Andersona Trochu som čakal, že nebude stíhať a Anderson rozhodne zápas. Brighton skvelý tímový výkon.

Reagovat
Coutinho10

důležitá výhra po těch nepovedených posledních zápasech

Reagovat
Whitemedia

Zouma už i asistuje

Reagovat
smazaný uživatel

Cardiff predviedol bojovný, taktický výkon. od 20. do polčasu nás prehrávali a v pohode mohli jeden gól streliť. V 2. polčase už viac kontroly a pokoja na kopačkách i vďaka červenej karte. Udolované tri body a vyrovnanie najlepšieho vstupu do sezóny po 8. kolách v PL. Každopádne som rád za repre prestávku, snáď sa niektorí hráči dajú dokopy a ostatní sa nezrakvia. Predovšetkým Alli a Eriksen.

Reagovat
smazaný uživatel

Body síce sú, ale do hernej pohody sa Spurs ani dnes nedostali.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to dobré, príliš hluchých momentov, nepresností a závarov. Zvlášť pri bránení štandardiek.

Reagovat
smazaný uživatel

no, měli sme celkem lehký los, snad se to herně zlepší zápasy se silnějšími týmy

Reagovat
Berbatov9

OT: Co to je za komunitu pritomnou na chatu u livescore? Prijde mi to jak tlupa 15 letejch sazkaru co tam kontrolujou prubeznej stav svejch pulmetrovejch ticketu za dvacku ktery vsazeli se strachem v ocich aby po nich slecna v okynku nechtela obcanku a kdyz prijde nekdo s nekym pro me naprosto normalnim slusnym dotazem ohledne linku na zapas nebo cehokoliv tak hned strikaj testosteron vsude okolo s tim ze si ma dotycny poridit televizi a nebyt socka a jestli je takovej danny ci jak se to jmenuje nejakej chatbot eurofotbalu na generovani nejake fiktivni aktivity na chatu tak by rozhodne snesl poradnej servispack

Reagovat
smazaný uživatel

Nastastie pouzivam vysledky.cz, takze nejakych trapakov na chate riesit nemusim.

Reagovat
Honda

Koupe televize je myslim solidni rada, ne? Precejen je rok 2018.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to ano...

Ja mam na stene telku miesto monitora, ale samotne TV kanaly s vynimkou sportu nepozeravam uz asi dekadu. Cize vacsinou prenosov idem cez IPTV prenosy, p2p prenosy acestream, sopcast.

Hosi sa mu asi smiali, ze nech si kupi nejaky balik TV kanalov, nie telku ako taku.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti je

Reagovat
C-M@ster

Právě že v roce 2018 člověk televizi používá maximálně na pouštění staženejch filmů, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
C-M@ster

Trochu sekta, no.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

tak MU chtějí hlavu Mou už v poločase....Mou se ztrapňuje, já být na jeho místě, jdu za hráči, zeptám se, zda za ním stojí...pokud ne, tak co čeká, ODEJDU dobrovolně se ctí...i kdyby se na hlavu postavil, tak ho hráči svými výkony odstaví kdykoliv...to je dnes holt realita...

Reagovat
smazaný uživatel

Bol by blby, keby odisiel sam. Vies kolko by ho to stalo penez, ktore by inak pri vyhadzove dostal za nedokoncenie kontraktu? Uz vidim ako Ty by si odchadzal na jeho mieste a ozelel by si ten balik penazi. Hahaha.

Reagovat
Busby babes

Mourinho ma vydelano, ten ty prachy neresi. Mozna jako princip, ale ne kvuli tem penezum jako takovym.

Reagovat
Bandita_Harry

kazdy riesi prachy kto ma vela chce este viac

Reagovat
Busby babes

neni pravda. precti si nejake knizky o vrcholovych sportovcich. Ty penize jim casto rikaj uplne neco jinyho nez nam. Je to symbol. Proto se handrkujou u tech smluv, ta smlouva pak rika: ses nejlepsi na svete. Aspon tak to casto maji ti uplne nejlepsi.

Reagovat
Bandita_Harry

nehovorim ze je to na prvom mieste, no dolezite su urcite , oni ziju uplne inak a tie miliony aj minaju...

Reagovat
Busby babes

to nikde nezpochybnuju, i kdyz zrovna Mourinho nejak okazale teda nezije.

Reagovat
smazaný uživatel

on není žádný žebrák, si zjisti, kolik vydělává....

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nejde ani o ziadne drobne...

Reagovat
smazaný uživatel

pro něj v podstatě o zanedbatelné

Reagovat
Mastný Chobot

Lol

Reagovat
Neutron

tak to isto

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Je čas udělat Mourkovi pápá

Reagovat
kaaspis

To je facka všem platícím fanouškům na Old Trafford. Naprostá odevzdanost. Měli by jim vrátit vstupné z platu hráčů.

Reagovat
kaaspis

Ukvapil jsem se

Reagovat
smazaný uživatel

Man UniBusinet

Reagovat
smazaný uživatel

6. flek pro MU je jeste vyhra. Ta krize ale trva roky...Tohle jsou pouze nasledky s tajnou prisadou jmenem JM a hraci na to se.ou, ale nejen letos. Budou tam dobry sv.ne (nekteri i delsi dobu herne i lidsky) napr. Pogba, Valencia nebo Herrera s Fellaini a dalsi....

Reagovat
r.mrazik

Ty jsi neskutecna myslivna Kubajs

Reagovat
smazaný uživatel

Az na toho Kubajse, souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle takhle to ztratit vsechno

Reagovat
Rozum

To je aspoň zápas! Ne, jak ta nuda od City nebo Liverpoolu.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
BaggioRoberto

Newcastle šílenited. Ještě tragičtější než Mourinho.

Reagovat
Whitemedia

On nakonec dřív vyletí Lopetegui než Mourinho

Reagovat
vilp

Však s tím útokem se není čemu divit.

Reagovat
ADM

Ja som fakt cakal, ze sa hlavne Benz zdvihne, ale ten teda zhorel uz do tla. Cavani by tam sam hral lepsie jak ta trojka vpredu...

Reagovat
vilp

Čekal na základě čeho? Vždyt ten chlap úplně zapomněl, jak být útočníkem. Je mimo pozičně, neumí si nabíhat a už ani zakončovat. Zase měl jeden super zápas (jako loni v Supercopě proti vám) a tím to skončilo. Jediný, kdo mohl jít nahoru, je Bale.

Reagovat
ADM

No na zaklade jednoduchej skutocnosti ako napr teraz Paco, ze bude mat ovela viac sanci pre seba a opat sa to v nom prebere. O Baleovi som si myslel to iste..

Reagovat
Talker

Koukám, že to těm útočníkům poslední dobu ordinujete. Jako bys popisoval Moratu.

Reagovat
Mateo16

Lope je zrovna dokonaly trener pre technickych hracov. Je to uplna blbost ho vyhadzovat pre neschopnost muzstva.

Karim , Bale, Lucas , Asensio to su hraci urceny tak na predaj. To muzstvo by uplne inak vyzeralo s Edenom , Kovacicom , Iscom atd

Reagovat
vilp

Tak Edena on podle mě kvůli Iscovi a Asensiovi vůbec nechtěl.

Reagovat
Mateo16

Tomu aj veris ? Ja teda vobec hlavne ked Isca musi davat aj na post Modrica ktory uz ma svoje roky

Rovnako neverim ze chcel v muzstve Casemira , Lucasa a Garetha. On pri prestupoch nema ziadne slovo aj tak bude ako povie Flore

Reagovat
vilp

Věřím tomu, prostě to byli svěřenci z repre, a tak jim dal přednost. Casemira vedl v Portu a i po jeho odchodu na něj pěl ódy, Lucase zase nominoval na MS.

Reagovat
vilp

A za Garetha může být ještě rád, to je jediný hráč, co mu mezi tou bídou může pravidelně urvat body.

Reagovat
Neutron

ou ou co sa to deje, nebol Asensio vasa buduca megastar? Teraz ho zrazu idete predavat? No tak.

Reagovat
Greny

Kovac překoná oba

Reagovat
Whitemedia

ten Bayern bude taky solidní grupa hajzlíků.. Carlo, teď Kovac

Reagovat
r.mrazik

Jsem zvedav jake to bude az budeme mit utocnejsiho manazera na lavici

Reagovat
Busby babes

trochu nahled jsme meli v druhe puli. tam nebranil nikdo.

Reagovat
r.mrazik

a 3:0...

Tam je proste docela slusny material na utocny fotbal...ten zandour je k hovnu

Reagovat
Sandstorm

Vepředu ten materiál je, ale vzadu není materiál, co by takový fotbal umožňoval. Ono hrát takhle od 70.minuty doma proti NU je něco jiného, než takhle zkusit hrát s TOP týmy. A

Reagovat
Sandstorm

Ale celkově samozřejmě Mourinho nasazuje zcela zbytečně defenzivní sestavy a taktiky i proti slabým týmům.

Reagovat
Busby babes

a ted zkus Mrazikovi vysvetlit, v cem mohl pomoct ten dobrej a zkusenej stoper.

Reagovat
r.mrazik

Prosim vysvetli mi to,jak by pomohl...kdyz druhy polocas tam byl matic a smalling

Reagovat
Talker

Tak nikdo neříká, že musíte hrát otevřenou partii s MC nebo Liverpoolem. Ale ve chvíli, kdy ho nejste ochotní využít ani od začátku proti Newcastu nebo jiným týmům ze středu/spodku tabulky, tak je něco špatně.

Přednosti máte v ofenzivě a v záloze a vůbec to nevyužíváte. Vždyt ofenzivní potenciál má větší možná 5 týmů na světě.

Reagovat
Busby babes

zas takhle to otevrit proti komukoliv trochu lepsimu, tak i druhej polocas skonci 2:5

Reagovat
r.mrazik

To je mozne...samozrejme vse s mirou a hlavne bez hlubokeho bloku

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Busby babes

Lexxik muze byt dost zklamanej. Ten zapas meli ukoncit v prvni puli. Tam meli dve tutovky a bylo po zapase, plus ta ruka Younga... ale takovych zapasu jsme letos zazili taky dost no...

Druhej polocas byla aspon zabava. Prakticky nikdo nebranil. coz muze vyjit proti Newcastlu, ale ne proti lepsimy tymum.

Fakt nevim, co si o tom tymu myslet. V prvnim polocase si clovek rika, ze takhle nevypadaji hraci, co bojuji za managera a spis se snazi aby co nejdriv letel.

V druhem polocase si zas clovek rika, ze takhle nevypada tym, co to zabalil a naopak bojuje... To jim tam v polocase vedeni strhlo pulku platu nebo co?

Reagovat
Grahf

neboj sa, další zápas začneme zasa sračkou

Reagovat
Busby babes

o to strach nemam. utocit jsme zacli v momente, kdy nebylo co ztratit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pražim tu na ohni kávu a internet padnul po gólu Maty, tak jsem docela spokojenej Newcastle má prostě druholigovej kádr už druhou sezonu v PL, Rafa v útoku spolíhá na jednotlivce než na systém a s tím nejde mít dlouhodobě "úspěch". Co mě šokovalo byla informace, že Ashley prý tuhle sezonu nechce prodávat klub, takže zase otočil o 180stupňů a podporovat takovej tým je o ničem. Fandit nepřestanu, ale neprožívám to. To bych si to zítra musel hodit na nejbližšim bánonovníku..

Reagovat
Busby babes

chapu no. vy mate jeste horsi majitele nez my. a ze to je nejaka konkurence.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš mě zajímá, jestli tě to bavilo ten obrat v tomhle rozpoložení klubu, protože z 0-2 na 3-2 je vždycky super.

Reagovat
Busby babes

me to bavilo. Druha pule super. je jasne, ze to bylo dane tim, ze proste tu kvalitu nemate, Mourinho nemel co ztratit, tak to otevrel. Chvilema jsme defakto hrali na jednoho obrance, coz byl Smalling. To je silenost, ktera jindy nemuze nikdy vyjit. Ale jako fanousek si proste takovej obrat musis uzit, gol v 90. minute, co vic chces... I kdyz jsou tu taci, ze jo...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

plus jak rikas, v situaci, kdy je okolo klubu tolik negativniho... o to sladci to pak je.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jsem samozřejmě naštvanej, ale Csaplarova past, na to je i Rafa magician krátkej.

Reagovat
r.mrazik

Na koukani byl druhy polocas skvely...ostatne z 0:2 na 3:2 a gol v 90 minute? Co vic?

Reagovat
Swarley

vyhrát úplně v klidu 3:0?

Reagovat
r.mrazik

To by byla nuda...takhle prima zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je nejhorší výhra v historii klubu!

Reagovat
diastan

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
Busby babes

Reagovat
EXoRcIsT

trapko

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Mou a alexis

Reagovat
PBLead

Sančíz

Reagovat
r.mrazik

Aspon ze ho to trefilo,jinak herne zas zbytecny

Reagovat
Sandstorm

Ten obrat z 0:2 na 3:2 jsem si opravdu jako fanoušek užil. Ale smíšené pocity převládají. Myslím, že se José rozloučil statečně a hráči se hecli, ptz asi věděli, že je to jeho poslední zápas.

Reagovat
REPLIKATOR

Benítez ven!

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
eder

IN RAFA WE TRUST!

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Liquid

Reagovat
REPLIKATOR

#CsaplarovaPast

Reagovat
Azazelo RD

#NaBenitezeMast

Reagovat
ADM

Alexis KONECNE

Reagovat
Mimalu

Today's win means that Jose Mourinho now has the best win% of any @ManUtd Manager.

Jose Mourinho 60.3%

Sir Alex Ferguson 60.1%

Ernest Mangnall 54.1%

Reagovat
diastan

Reagovat
Busby babes

SAFovi to dost kazi tech prvnich par sezon. v Premier league ma 65 procent

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

ticho tam

Reagovat
Busby babes

Reagovat
cr7sux

Reagovat
C-M@ster

#vSuchýmTriku

#EasyPeasyLemonSqueezy

#KouzelníkRafa

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Svatej

i navzdory ty busbyho korekci stejne zajimavy info.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Co na to Counter? S jakou srovnavaci statistikou na tohle lze odpovedet?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem již psal, José je král!! A máte to tam! Na hřiště šlo naše srdce a Alexíček rozhodl Krásná výhra dala vzpomenout na časy SAFa. THIS IS MU!

Reagovat
vladino10

Reagovat
diastan

ty vole ty tlacis na pilu takovym zpusobem, az se bojim aby se z toho zanedlouho nestala pravda

Reagovat
Busby babes

tak z toho ani ja nemam strach.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsme mohli mít klid

Reagovat
EXoRcIsT

mohli ale i tak si zase dal prispevok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
bbbauch

Reagovat
tnt03

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

zrovna tobe to desne preju.

Reagovat
leroy

Ci kľud to tazko povedat, ale v tomto bahne sme sa uz mohli prestať brodiť. Takto sa ten hnus bude asi zas naťahovať.

Reagovat
Azazelo RD

To jsou kokoti.

Reagovat
fabec1222

Josef Csaplár Mourinho

Reagovat
Whitemedia

"This is not about me or the players...this is about the club."

"I am 55 years old and this is the first man hunt I have seen in football."

"If it rains in London it is my fault. A bad Brexit deal is my fault."

Reagovat
Busby babes

Reagovat
EXoRcIsT

Lukaku: "The manager didn't say too much after the game and shook everybody's hand."

Reagovat
mikelinos

Last 4 games:

Real Madrid: 0 goals

Morata: 1 goal

Reagovat
Mateo16

Fanusikovia Chelsea

Reagovat
mikelinos

ještěže jste nekoupili předraženého Hazarda, když máte Asensia

Reagovat
icka

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Coutinho10

i tak dobrej odhad..koukam, ze ten gol dostali z posledniho rohu v zapase

Reagovat
kvasha16

*2 goly

Reagovat
Tomanatura

hrajte furt jak v druhem polocase.

Reagovat
nani92

ak by sa Ibra ku nam v januári vrátil, tak by som Josého ešte podržal

Reagovat
Whitemedia

Tiemoué Bakayoko, posila AC Milán z Chelsea, zatím zaostává za očekáváním. Trenér Gennaro Gattuso se ale francouzského záložníka zastal. "Bakayokovi se nedaří, ale potřebuje pomoct. Naše taktika se mu zatím nedostala pod kůži, což je evidentně moje chyba. Musím s ním na tréninku prostě ještě víc pracovat. Je tady dva měsíce a zatím plně nerozumí tomu, co chceme hrát. Je naše povinnost ho to naučit, protože je to velmi kvalitní hráč," řekl Gattuso. (football-italia.net)

za dva měsíce nepochopil....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty už seš roky dement žejo..

Reagovat
Whitemedia

au

Reagovat
SpartaOvenka

Štěstí v neštěstí tohle, radost, že zmizel z Chelsea, abych ho mohl sledovat v AC

Reagovat
Whitemedia

V AC je jen na hostování a Gattuso na něj zatím docela dlabe a pokud se nezačne rapidně zlepšovat, tak ho prostě jen odepíše, může si to dovolit.. takže si nemyslím, že ho v téhle sezoně budeš sledovat často

Reagovat
Whitemedia

ale aby ti to nebylo líto, tak bych to v další sezoně viděl na hostování ve Spartě

Reagovat
SpartaOvenka

Tuhle sezónu by na ni ještě kvalitativně měl, s Kangou by byli sympatická dvojka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cristiano.K.

všichni fanoušci spokojeni, tak to má být

Reagovat
Swarley

na to, že jste skoro 30 let nevyhráli ligu, obdivuhodný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
tnt03

Reagovat
cokoliv

Reagovat
cristiano.K.

proto výhra po 30 letech bude letos dost epická, snad se toho dožiješ....

Reagovat
Swarley

aby to bylo po 30 letech a snad se toho dožijete hlavně vy

Reagovat
cristiano.K.

určitě chceš zažít taky něco co si nikdy nezažil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
kvasha16

hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Rýchlo mu dajte novú zmluvu

Reagovat
Liquid

pěkně United, je to aura Mourinha co ten zápas otočila, Newcastle sestup a Benítez návrat na lavičku Poolu příští týden

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Pět hráčů fanty, co mi zatím hrálo, nasbíralo 17 bodů a ti čtyři co mám na lávce 24b. Zabal to...

Reagovat
Mastný Chobot

Ja tiež Perreiru a Cooka na lavici jak úplný kokotik

Reagovat
smazaný uživatel

link na motd?

Reagovat
mike.84

debilní straky.. akový prima večer to mohl být a oni si to kokoti takto tragickým klubem nechají vzít.. ba paradoxně - ukrást .. mohla to byt fajn tiskovka Josého a zítra sack, ale nééé, oni vedou 2-0 a ještě z nich udělají hrdiny..

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Whitemedia

chudák, tohle se s ním potáhne do konce kariéry

Reagovat
Busby babes

ja nejdriv myslel, ze to je nejakej photoshop...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Druhá fotka dokonalost

Reagovat
Coutinho10

ajejej chudak

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
niflheim

Csapi

Reagovat
Taiger

Nekdo link na conor vs khabib?

Reagovat
Swarley

tak to byla rychlovka, zkušeně Khabib...

Reagovat
Swarley

dobrá nezvládačka ještě na závěr

Reagovat
Swarley

on ten pás nedostane? lol

Reagovat
mickey mouse

To je tak, když někdo neumí vyhrávat

Reagovat
smazaný uživatel

kontumace, zkušeně conor

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Khabib je prostě válečník z Dagestánu, ten co řekne, tak myslí skutečně vážně

Reagovat
Swarley

jako vletěl do toho Conorova kotle dost neohroženě

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte niekto z Khabibovho tímu mal ísť na McG

Reagovat
smazaný uživatel

jak mal? však to je na videu, naskočil a dal mu ránu, když to nečekal, dost hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to prepol hneď na formulu, tak som to nevidel opakovane.

Reagovat
smazaný uživatel

tak předevšim Mcgregor praštil khabibovo bráchu, kterej ho běžel zastavit když skočil do hlediště po dillonovi. teprve po tom dostal mcgregor po čuni od dalších z khabibovo týmu. jenom ten irskej sráč dostal ochutnat svojí vlastní medicínu

Reagovat
Greny

No to ho ten brácha letěl chytat do oktagonu, když Khabiba z něj vyskočil?

Reagovat
smazaný uživatel

co to meleš najdi si nějaké video kde je jasně vidět jak mu mcgregor dal jako první pěstí když přelézal klec. do tě doby si mcgregora nikdo nevšímal to on to začal

Reagovat
smazaný uživatel

tady je to jasně vidět že to byl mcgregor kdo začal

https://twitter.com/RamGilboa/status/1048808154111336448

Reagovat
Greny

Tady je jasné vidět jak Khabiba skáče celej mimo z klece ven a jde po týmu McGregora ten samozřejmě chce za nima...

Od Činohra očekávaná reakce ale vše začal a odstartoval Khabib

Reagovat
icka

zacal to cele Khabib a to srabactvi zezadu byla tresnicka

Reagovat
Swarley

jo jo, to v jednom prostřihu bylo vidět, že se tam nahání s někým zase Conor v kleci...

Reagovat
smazaný uživatel

Ktovie čo tam bolo od Conorovho tímu. Keď k tomu pripočítame fauly v zápase, New York tak sa nedal čakať pokojný koniec.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já to nechci obhajovat, ale po všech těch sračkách, co přistálo na adresu Khabiba a jeho rodiny, národnosti, náboženství apod., to i docela chápu. To napadení Connora ale ne.

Nicméně začínám docela věřit té inside informaci, že Khabib prý chce po smáznutí "ufc poster boye" ukončit kariéru

Reagovat
smazaný uživatel

UFC potrebuje Conora, nie Khabiba. Ani by som sa nečudoval keby dajú Khabibovi nejaký dištanc a zápas o "dočasný" titul Conor vs Ferguson

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Přesně tak, stačí se podívat, jak se přesel ten incident s autobusem, což byl imho o dost větší průser než tohle dneska. A navíc to pak komedianti použili ještě jako promo materiál Ale Ferguson je pán, tomu bych přál titulovej zápas, jsem rád, že jsem vstal na jeho zápas s Pettisem, to bylo psycho

Reagovat
smazaný uživatel

Ferguson - Pettis neskutečný škoda že si Pettis zlomil ruku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to bolo behom chvíle z "najnechutnejšieho incidentu" podľa Danu material do proma Ja som začal Volkov vs Lewis. Jebnuty Volkov si prehral krásne nabodovany zápas 10 sekúnd pred koncom

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Teď na to zpětně koukám, hrozný kladiva na konci

Reagovat
smazaný uživatel

možná to měl naplánované, když ho vyřadí z UFC, tak bude neporažen a nebude ani rematch

Reagovat
smazaný uživatel

A načo rematch? Veď okrem money to nemá žiadny zmysel po takomto jasnom zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak on už si v Americe stejně nezazápasí. ale ufc není jediná možnost, kariéru končit nemusí.

Reagovat
smazaný uživatel

Conor mi bol sympaticky, ale ako som pozrel na situácie do minulosti, tak ho nemám rád, provokatér a kkt. Dala sa čakať podobná dohra.

Reagovat
smazaný uživatel

Conor urážel jeho otce, zemi, kamarády, klub kde trénuje, dostal to co si zasloužil Irské kuře.

Reagovat
Switchback

neskutečně ho přejel

Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka všetkým čo zvýšili kurz na KN na 1,67. Jeho zápasy sa síce nedajú pozerať, ale on sa nedá ani poraziť.

Reagovat
teenz

Reagovat
CHONG

Hrozní debílci, oba dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Má štěstí ze Ortega je v jiné divizi. Ten by byl nejhorší možný matchup pro nej.

Dobrý standup game a nejlepší jiu jitsu ze všech.

Reagovat
smazaný uživatel

To by som si pozrel. Ale tiež by som tam veril KN.

Reagovat
smazaný uživatel

Těch špatných match upů pro Khabiba je víc, Gaethje má parádní wrestling a skvělé leg kicky, takže by zničil Khabibovy nohy. Tony Ferguson má.. snad všechno. Kevin Lee má grappling dost možná na podobné úrovni, jako Khabib, ale je zároveň hodně versatilní...

Podle mě je Khabib parádní, ale měl v té cestě k titulu protivníky, kteří mu sedli parádně do gameplanu.

Reagovat
Carrick

O co jde?

Reagovat
Swarley

pár bláznů si rozbíjí držky za miliony

Reagovat
Pigeon

Conor ukázal, že umí prohrát, zatímco Khabib ukázal, že neumí vyhrát. Obrovská ostuda

Reagovat
Switchback

Ještě o tom, že Conor hrál fér

Reagovat
Pigeon

zbožňuji, jak mi někdo vkládá slova do úst

Reagovat
Nihilister

Opálený kluci ze Španělska tohle dělaj rádi ...

Reagovat
diastan

Nekdy se prohrava mnohem snadneji nez vyhrava Obzvlast kdyz vezmes v potaz chovani pred zapasem a to jak vypadal zapas

Reagovat
teenz

Tak co měl dělat. Frajer ho dokázal mlátit i v boxu. Docela hard situation pro něj.

Reagovat
smazaný uživatel

show dementů pro dementy

Reagovat
Lech

Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že fotbal je sport pro správný chlapy

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jsi pravidelný divák?

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká je šance,že Khabiba vyřaděj z UFC???Podle mně super výkon,Conor si zasloužil dostat

Reagovat
teenz

Tak on si to asi zařídil sám a odejde jako neporažený champ, kterej zbil největšího miláčka UFC.

Reagovat
Greny

Condor odmítl podat na Khabiba a tým zalobu

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno na podcastu Rogana byl bývalej fighter z UFC, kterej říkal, že prý Khabib plánoval po tomhle fightu skončit s MMA. Možná na tom bude něco málo pravdy.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

prosím o překlad

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci, dva zlé činy to nedajú do poriadku. Conor si to nezaslúžil. Niektoré veci však nie sú na promovanie zápasu. Náboženstvo, rodina, krajina, hádzanie náradia v NYC. Pre Khabiba to nebolo promo, ale bolo to osobné. Rozdielna kultúra.

Reagovat
cristiano.K.

už někdy v životě vyhodili manažera, který otočil z 0:2 na 3:2?

Reagovat
pepinho2

Csaplárova past

Reagovat
nani92

koľko krát musí ešte Conor prehrať, aby stratil svoj hype?

Reagovat
smazaný uživatel

já doufám, že ještě bude bojovat, a lidi ho snad budou sledovat. Díky němu konečně i lidi z mého okolí ví, co vůbec MMA a UFC jsou, takže jsem za něj sakra rádl´.

Snad ho to jenom nezničí jako Rousey a nepůjde do nějaké WWE.

Reagovat
The Krupy

To, čo Ronda zarobí v "nejakej WWE" sa s miniligou UFC nedá porovnať,takže neviem, ako ju to zničilo, lol.

Reagovat
smazaný uživatel

Eh, skoro bych se vsadil, že vydělává v UFC víc. Pokud jsi hvězdou typu Rousey, Conor nebo GSP, tak v UFC dostáváš i procenta z výdělků PPV, což v jejich případě můžou být hodně velké peníze...

Reagovat
The Krupy

V WWE máš zase bonusy za merch, prachy z Networku a podobne. Top hviezdy tam niekedy platia nechutne, Lesnar berie za jeden krátky zápas po novom dva mega a viac.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.totalsportek.com/money/wwe-wrestlers-salaries/ , no nevím, podle tohohle to teda není žádné terno. Rousey ve svém posledním zápase dostala 3 miliony "na ruku", a to taky určitě měla nějaké PPV body.

Reagovat
The Krupy

Nie je to moc dobrý zdroj, to hneď na začiatku. Pohľadal by som niekde svoj starší článok, vlastne preklad jedného zo spoľahlivých insiderov. Snáď ho ešte mám v PC

Reagovat
smazaný uživatel

až ho rozbije vemola

Reagovat
Bandita_Harry

ak ho v dalsom zapase porazis ty , malo by to stacit

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle

Reagovat
Mastný Chobot

To bol najlepší Arsenal od výhry s Chelsea 3-0. Laca sa pomaly stáva mojim obľúbeným, MotM jasný. Ale nechať odísť Ramseyho bude najväčšia picovina, aku klub moze spraviť. Dnes od príchodu úplne jasné najlepší hráč na ihrisku, totálne bezchybný, 1+1 za 20 minút, wondergoal k tomu, ďakujeme, dovi. Dať Ozilovi 350k a nechať Ramseyho odísť, lebo chce 250, to je nový level kokotizmu.

Reagovat
masly008

Reagovat
norton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

So všetkým súhlas. Akurát, nevolal si tu náhodou ešte nedávno Lacu Hovnozette, alebo tak nejako? To je taktiež slušný level kokotizmu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Áno, lebo minulú sezónu aj bol hovniak. Potom sa ukázalo, že hral so zranenim, a ja som napisal, že ok, sorry, možno nie je hovniak. Tuto sezónu je náš najlepší hráč zatiaľ a ja mu fandím.

Reagovat
Lacko_Boh

nie je náš najlepší hráč ani zatiaľ

Reagovat
cejen13

Letos uplně s přehledem

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, že nehral tak dobre ako teraz, ale ako píšeš, nebol úplne fit, bola to jeho prvá sezóna mimo L1 a hral v tíme, ktorý sa nachádzal v úplnom rozklade a koučoval to Wenger, ktorý už chudák nevedel, ktorá bije. Myslím, že ten hejt na neho bol prehnaný, obzvlášť z tvojej strany, tak tragický zase nebol, aby si toto zaslúžil

Tak snáď si sa poučil a v budúcnosti sa podobným fekálnym prezývkam vyhneš

Reagovat
smazaný uživatel

Maj trochu trpezlivosť v budúcnosti, Dom .

Reagovat
Mastný Chobot

dík za radu do života, Oľ, od teba si to vždy vezmem k srdcu

Reagovat
smazaný uživatel

ako vždy háklivka

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

pokrytec

Reagovat
Mastný Chobot

tupelko

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Bakary3

A to urcite nebyl tak spatnej, jak pise....

Reagovat
Ondiis

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Rišty

milujem mldíky s jejich labilitou, proto jsi chobotem...

Reagovat
Liveral

Tak dneska pocitem jednoznačně nejběhavější výkon sezóny (asi to podpořej i statistiky) a dost to korelovalo se zábavností zápasu a naštěstí i s výsledkem. Myslím že není náhoda, že to bylo zrovna na Mesutův sick day. Jestli bysme náhodou neměli kopnout do prdele jeho a Aarona si nechat. Jestli chceme hrát dál jako dneska (což doufám, že jo) tak Ozilovi moc pšenka nepokvete...

Reagovat
mr.Silver

Ozil by mel dneska 0+3, obrana Fulhamu je hruzostrasna.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý súdny človek by poslal Ozila do prdele a radšej dal jeho prachy Ramseymu. Ale myslím, že s týmto už Arsenal nič nespraví. Prvotnou chybou bolo podpísať Ozila za tie šialené prachy, Arsenal si tým uviazal mlynský kameň na krk. Bohužiaľ, okolnosti boli vtedy aké boli...

Reagovat
smazaný uživatel

takhle jednoduché to teda neni. v predchozich zapasech hral mesut mnohem lepe nez ramsey.

byla chyba dat ty prachy mesutovi, ale dat neco stejneho aaronovi by byla jeste vetsi. mesut je lepsi hrac, pro aarona hraje, ze je vetsi srdcar a je u nas delsi dobu. nicmene ja ani o mesutovi nedokazu rict, ze by na to u nas kaslal, naopak mam tuto sezonu pocit, ze v zaverech zapasu tam obeha nejvic prostoru

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil bol lepší hráč, ale ušiel mu vlak. V minulej sezóne bol Ramsey najlepší hráč Arsenalu a aj v súčasnosti platí, že Ramsey > Ozil. Navyše je Ozil starší a pôjde už len dole.

Ozil dostal plat, akoby bol superhviezda typu Hazarda či de Bruyneho. Pritom výkonnostne už na túto kategóriu hráčov absolútne nemá a pre Arsenal nedokáže byť natoľko dôležitý a nenahraditeľný, aby poberal takú pálku. Ja hovorím, že ak by som si mal vybrať medzi ním a Ramseym, tak neváham ani sekundu. Nehovorím, že Ramsey má dostať takú šialenosť, ako dostal Ozil, to ani náhodou, len hovorím, že ak by bola možnosť zbaviť sa Ozilovho platu a ponúknuť za to Ramseymu adekvátne ohodnotenie, tak by to pre Arsenal bolo určite lepšie riešenie, ako Ramseyho odchod zadarmo.

Reagovat
Mastný Chobot

pred pol rokom som bol rád, že Ozil podpísal, ale takto spätne to úprimne celkom ľutujem, hlavne ak to bude znamenať Ramseyho odchod, tak to bolo hrozné rozhodnutie. Ak je jeho nepredĺženie finančné rozhodnutie, tak je to prekauč, ak je to športové rozhodnutie, tak je to oberkktina. Tak či tak, je to napič.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si hlavne neviem Ramseyho mimo Arsenal vôbec predstaviť a mimo ostrovov už vôbec. On by snáď aj mohol mať motiváciu podpísať, veď určite vidí, že po športovej stránke sa veci v klube začínajú posúvať k lepšiemu. Preto si myslím, že to bude skôr o tom budgete, ktorý je Ozilovou novou zmluvou značne preťažený, taktiež nedávne posily Auba, Mkhi, Laca nebudú brať nejakú almužnu... Aaron podľa mňa chce byť ohodnotený na úrovni najlepších hráčov v klube, lenže Arsenal už na ďalšiu takú zmluvu veľmi nemá priestor

Každopádne, jeho odchod bude obrovská škoda, nie len po kvalitatívnej stránke, ale predovšetkým je to hráč, ktorý je s Arsenalom už neodmysliteľne spojený, je doslova symbolom klubu a po jeho odchode tam nikto ďalší taký nezostane...

Reagovat
Mastný Chobot

ale aj po kvalitatívnej stránke, však my nemáme jediného gólového záložníka okrem neho

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, jeho odchod proste bude Arsenal bolieť. Snáď sa ešte stane zázrak...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Ramsey nikdy nebude tak zbierat body ako Ozil. Tu si niektori pamataju tak akurat tu jeho wonder sezonu a z toho vyvadzaju taketo zavery Ozil ked hra na 10tke a ma stred za sebou pokryty tak je skvely. Z Ramseyho sa tu robi superstar a pritom okrem jednej sezony skvele zapadne do toho nasho priemeru z poslednych sezon.

Reagovat
Mastný Chobot

"Ramsey nikdy nebude tak zbierat body ako Ozil"

Ramsey 17/18: 11+12

Ozil 17/18: 5+14

tjn

Reagovat
J0EL

Nj, tak si si nasiel tu jednu sezonu.

Reagovat
Mastný Chobot

No, našiel som tú najrelevantnejšiu, nemáš začo.

Reagovat
Nikikrew

nechapem co z Ramseyho robia boha . Mal 2 vynikajuce sezony z 8 ci 9, inac proste je to iba hrac na urovni Arsenalu, navyse nema ani nahodou. Ak si niekto mysli, ze Ramsey by bol pre nas platnejsi na pozicii 10 ako Ozil, tak je hodne mimo. S kombinacnou hrou co mame, Ozila potrebujeme, maximalne by tam este mohol zahrat Micky ale nie Ramsey. Jedine co si viem predstavit je stred Torreira, Ramsey a Ozil

Reagovat
J0EL

presne. Ramsey nema a ani nikdy nebude mat na to, aby mohol hrat na 10tke. Nema dostatok kreativity. Jeho pozicia je CM. Ked tam ale hraje tak je vsade a zaroven nikde. Beha az za utocnikmi a za sebou nechadza medzery. Nechcem ho nijak dehonestovat, stale je to kvalitny hrac ale toto co sa tu z neho posledne tyzne robi je smiesne. Chybat mi nebude a som si isty, ze ani Arsenalu.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Trand

Torreira je miláček ❤

Reagovat
mr.Silver

Skvely

Reagovat
Heisenberg

Za ty peníze opravdu vynikající nákup, už má i vlastní chant.

Reagovat
Mastný Chobot

ale fakt je dosť pomaly

Reagovat
Kucka

vždyť má dvakrát kratší nohy než Auba

Reagovat
Acquanni

Cazorla byl podle testů pomalejší než Mertesacker, ale zase jak byl malý, tak byl vždycky šílené mrštný a pak vypadal jako celkem rychlý hráč. Torreira si zvyká na PL, každým zápasem mi přijde, že tu rychlost zvládá lépe a lépe Už teďka ukazuje občas slušně zrychlení a to mu na CM/DM s občasným náběhem dopředu stačí

Reagovat
smazaný uživatel

Emerymu som veril od momentu, čo ho Arsenal v lete angažoval a zatiaľ odvádza perfektnú robotu. Prakticky každý hráč sa pod ním zlepšil (Ozila nerátam, ten je stratený prípad...), tím už vie, čo má hrať a má niečo, čo mu pod Wengerom zúfalo chýbalo a to mentálnu silu. Navyše, skvele pracuje s kádrom, výborne rotuje a veľmi slušne zapracoval posily. Arsenal sa silou kádra momentálne nemôže rovnať City, Chelsea a Liverpoolu, preto si myslím, že za doterajšie výsledky si Emery zaslúži maximálne uznanie a keď v tom bude pokračovať, Arsenal časom pozdvihne podobne, ako Kloppo LFC...

Reagovat
cejen13

Zase bych tu euforii krotit, doteď ty výkony stali za prd.

Reagovat
masly008

a hlavně proti většinou týmů co budou hrát o sestup, či střed tabulky.

Reagovat
wesleyborland

i tak bychom pod Wengerem právě s těmito týmy ztráceli body. My neztratili ani jeden. Radši budu sbírat body a postupně ladit tým, než hrát na krásu a být bez bodů.

Reagovat
masly008

jak se to vezme.já se radši budu dívat na zápas jako proti účkám, kdy jsme je mačkali ale prohráli, než třeba jako letos proti tragickému Cardifu kdy jsme utrpěli výhru.já se chci díváním na fotbal bavit.body jsou druhotné.

Reagovat
wesleyborland

s tím nesouhlasím. To je přesně ten důvod proč je Arsenal tam kde je teď. Navíc si myslím, že už teď vzniká plno hezkých akcí i pod Emerym. Dneska Ramseyho gól krásný příklad. Chce to jen čas. Ale vidět Iwobiho, jak ví co má s míčem dělat je super. A nechceš mi snad tvrdit, že poslední roky pod Wengerem to byl krásnej fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Většinu zápasů hraješ proti týmům ze středu tabulky a hrajícíma o sestup. Dejme tomu, že za sezónu hraješ 10 zápasů proti top týmům a 28 zápasů hraješ proti právě těm týmům, které jsi zmínil. A o titulu dost často rozhoduje to, kolik bodů ztratíš právě s těmito týmy, o top 4 to rozhoduje vždycky.

Reagovat
Heisenberg

Fulham nám dnes sednul, oproti předchozím zápasům jsme nechali soupeři více míč a snažili se je dostat přes naší levou stranu, kde a) Nacho s Iwobim zahráli super, b) měl Fulham velkou díru. Gratulace Emerymu, dnes mu to vyšlo parádně.

Kromě Lacy bych vyzdvihnul střed pole. Torreira skvělý v rozehrávce a stejně jako Coq umí předskočit hráče a vypíchnout míč, dnes takhle založil několik brejků. Xhaka dnes vyhrál hodně soubojů a oproti předchozím zápasům nepůsobil tak nemotorně.

Reagovat
Heisenberg

Jinak hejt na Ozila obecně chápu (za ty peníze nepodává odpovídající výkony), ale že jsme dnes hráli tak dobře díky jeho absenci, je blbost. Přesně tyhle zápasy Ozilovi svědčí, měl by na 10 hodně prostoru na přihrávku Iwobimu/Lacovi/Welému do mezer, který tam Fulham nechával.

Reagovat
Fenri

Reagovat
Trand

Reagovat
Nikikrew

vyhrali sme vlastne preto, lebo nehral Ozil. Fakt ta posadlost voci Ozilovi, to je uz choroba, pritom dnes by si to podla mna tam daval s prstom v nose

Reagovat
oddy

Reagovat
Fenri

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mi to pripomelo stary dobry Arsenal. Super away fans. Atmosfera v klubu i v kabine vypada paradne. Akorat ten Aaron me sere. Snad se stane zazrak a podepise..

Reagovat
Trand

Reagovat
wesleyborland

jako jo, ale nemyslím si, že by nás to v konečném důsledku nějak mělo mrzet.

Reagovat
Whitemedia

Zidanův agent: Nemyslím, že Zizou půjde do Angie

no jo, Angie holt není pro každého..

Reagovat
Busby babes

rozumnej tah. Neumi jazyk a do toho naseho bordelu aby sel a zkurvil si jmeno...

Reagovat
kvasha16

vsade kde pojde si skurvi meno, imho...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
wesleyborland

jako za starejch dobrejch časů

Reagovat
nani92

vedel som, preco mam zatial vo FUT zalohu Ramsey - Xhaka

Reagovat
Mastný Chobot

inak Emeryho win rate 81,8%, to už je pomaly na nejaké rekordy, nie? Ale nie, všetka česť tomu, čo s takou zlou obranou a pomerne zle vyskladaným tímom všeobecne zatiaľ robí. Mali sme aj kopu šťastia, ale vidno tam kopu zmien, začali sme hrať jednoduchšie a neviem, či to je jeho zásluhou alebo zásluhou Lacazetta a Aubameyanga, ale príde mi, že sme neskutočne efektívni v útoku. Pominulé roky sme často skapínali na krásu, v tejto sezóne mi príde, že skoro každá podarená akcia končí gólom.

Reagovat
Fenri

na druhou stranu, porad hrajeme v prvnim polocasech spatne, na tom se nic moc nemeni. Mame jeste tri kola (+ Sporting) na tom zapracovat, jinak muzem s Liverpoolem zase narazit a dostat tri fiky do dvaceti minut... (a samozrejme muzem narazit uz driv)

Reagovat
Mastný Chobot

akože popravde, Kloppov pressing v kombinácii s našou rozohrávkou zo zadu, to môže skončiť debaklom už v 15. minúte

Reagovat
Fenri

To teda, i kdyz zrovna v tom rozehravani vidim postupny zlepsovani, i kdyz to zatim rozhodne na ty nejlepsi tymy stacit nebude...

Reagovat
jacobT

Na ten zápas zrovna idem, tak si ma nepraj ak si to teraz privolal!

Reagovat
REPLIKATOR

Emery > Wenger

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Morata vždy som mu veril

Reagovat
Hachim Mastour

Už by mohol opäť hrať základ.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak bude dávať pravidelne každý zápas góly... som za.

Reagovat
Miguel19

Takový normální výkon. Nijak jsem se nepřetrhli, ale stačilo to. Naštěstí je Ings dřevák.

Barkley potěšil. Hazard nejlepší hráč na světě momentálně. Kepa si taky zachytal.

Nicméně stopeři opět kiksy tvl, to bych je jebal.

Reagovat
Mateo16

Eden Hazard - 650minut 8g

Neymar - 805minut 10 g

Kylian Mbappé - 479minut 6g

Come on Eden ale ten boj pre tazsiu ligu asi nevyhra,

Reagovat
Busby babes

Mbappe si to vcera mirne vylepsil.

Reagovat
valek9610

Kdo by to čekal,že Chelsea pod Sarrim bude takhle fungovat.Opravdu spokojenost jen tak dále !

Reagovat
vilp

Jinak Romeu zase parádní. I proti Liverpoolu byl ze Saints nejlepší. Nechápu, co tam s ním Hughes dělá.

Reagovat
Whitemedia

z Hughese už je definitivně tragéd

Reagovat
M0rb1D4S

Měl on vůbec někdy povedené působiště, když nebudeme počítat Blackburn?

Reagovat
Whitemedia

Mě nějakou dobu ve Stoke bavil

Reagovat
supporter

Reagovat
spider_8

Snad skoro všude ne? Blackburn super, Fulham taky i když tam byl jen rok a ve Stoke byl dlouhou dobu taky výborný, než se ke konci vyčerpal. Akorát City nic moc, tam ale za půl roku natahal spoustu dobrých hráčů, základ toho budoucího úspěšného týmu. No a loni zachránil Saints. Dělat z něj teď tragéda je fakt zbytečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

co chces od whitemedia

Reagovat
Whitemedia

najdi si jiného oblíbence, není to tak složité..

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

brutálně nepovedené angažmá bylo jenom QPR. V City hráli strašně zábavný fotbal a doplácel na šílené díry v obraně, horší je, že ten problém má teď i se Saints. Ta hra je celá nějaká nemastná neslaná...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tuard.MUTD

Hazard.

Reagovat
Svatej

Od mistrovstvi sveta je Eden nejlepsim na svete. Mam z nej fakt obrovskou radost. Takovyho hrace nema smysl poustet v lete ani za 200 mega. Kazdej rok, kterej tu stravi, se penezma vyrovnat neda.

Reagovat
smazaný uživatel

Eden Hazard parádne!

Sarri im vyšiel, hoci to boli šachy okolo jeho angažovania.

Reagovat
Nikikrew

9 vyhier v rade , to som uz davno nezazil. Zapas som nevidel takze nemozem nic hodnotit ale podla highlights sme hrali 2 polcas vyborne. Krasne goly od nasich utocnikov plus Ramseyho paticka ako ceresnicka na torte.

Laca je skvely, som nesmierne rad ze je u nas, formu ma paradnu, len nech mu to vydrzi.

Skoda ze nehral Mesut, dnes by si ich obranu dal na ranajky

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
fff

Mozme byt radi za bod, s vynimkou par momentov ten tim posobi vystavene a to sme este len na zaciatku sezony.

Ked nezacneme viac rotovat, tak takychto zapasov bude pribudat.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto robil Klopp aj v BVB, následne sa hráči začali zraňovať.... No, nechcem na to ani pomyslieť ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrali dobre

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Znovu slabší výkon, Klopp sa dúfam poučí a začne viac točiť hráčov, na druhú stranu má, čo sa týka zálohy, náročnú úlohu, keďže máme veľa zranených.

Reagovat
avicii

Ox fakt chyba

Reagovat
Remt

Do kdy má chybět?

Reagovat
Maresma

celou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Do konca sezóny.

Reagovat
Kixi Syhimour

Chybí to AMko, no

Reagovat
avicii

skoda Fekira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

šak toto..Oxovina

Reagovat
vilp

Mahrez.

Borec z posledních šesti penalta půlku zahodí a pak se k tomu nasere v takovém zápase.

Reagovat
diastan

Spíš byl Pepkem vybran, jinak si to nedovedu vysvetlit

Reagovat
Acquanni

V opakovačkách to ukazovali, Pepek ho určil, Mendy to přišel říct a Mahrez, když to oznamoval Jesusovi, vyloženě vypadal, že by to radši nekopal

Reagovat
avicii

velmi taktikou zviazane stretnutie,remize asi spravodliva..ale Mahrez

Reagovat
nani92

pod Kloppom sa už trasie stolička?

Reagovat
cristiano.K.

top humor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
9augi9

Čo mate zaujem uz o poriadneho trenera konecne?

Reagovat
Swarley

Tak loni to ani na Mourinha nestačilo, tak nevím...

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Hokaido

Mahrez prostě nemůže kopat penalty. Už v Leicesteru je neuměl. Fakt nepochopím, že se k nim pořád motá.

Reagovat
avicii

kazdopadne je za nami ten narocny program, po repre pauze sa snad znova nastartujeme

Reagovat
Mastný Chobot

narocny program za nami kktko, ale Emery red and white army pred nami

Reagovat
avicii

Reagovat
off-olda

To fakt hrajeme s MU 20.10 už od 13:30?

Reagovat
smazaný uživatel

Thought Jordan Henderson was Liverpool's man of the match. Real captain's performance today.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes hral dobre, hej.

Reagovat
Kixi Syhimour

Lovren byl skvělej

Reagovat
avicii

trpol som pri tych jeho zakrokoch v pokutovom...

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to je u něho normální

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

Reagovat
Kixi Syhimour

Za mě jo, jednou tam skvěle zastavil protihráče, kterej by šel sám, a v poslední fázi zápasů byl dobrej, překvapil mě, hrál dneska líp jak Gomez

Reagovat
smazaný uživatel

A aký je tvoj názor na dnešný výkon Hendersona?

Reagovat
Kixi Syhimour

No hej, hrál vcelku dobře, jen mě štve to jeho neustálý přihrává ní dozadu, ale taky překvapil

Reagovat
REPLIKATOR

A taky neustálý rozhazování rukama při každým sporným okamžiku. City jde proti němu do brejku a on máchá kolem sebe rukama

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mastný Chobot

to si nezažil Mustafiho, kamoško. Ten prehrá vzdušný súboj, lopta na päťke, 2 hráči okolo, v pohode ju môže odkopnúť, ale nie, on chce faul, lebo Mitrović ho poškrabal

Reagovat
norton

co ak su to pokyny od trenera ?

Reagovat
REPLIKATOR

Hrál strašně na riziko a dva jeho zákroky smrděly penaltou.

Reagovat
REPLIKATOR

smutné

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál dobře, ale muž zápasu ze strany LFC podle mě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

The Brazilian wanted to take the penalty before Mahrez claimed it.

Reagovat
Mastný Chobot

Edersonovi by som doprial

Reagovat
mr.Silver

2 body na prvni misto -> Emery

Reagovat
Hokaido

4. místo...

Reagovat
Kixi Syhimour

Mě jste třeba překvapili

Reagovat
J0EL

Reagovat
Hokaido

Vůbec jsem nečekal, že by čelo mohlo být takhle vyrovnané po osmi zápasech. Kéž by PL konečně zase zažila pořádný souboj o titul.

Reagovat
Whitemedia

s dobrým koncem(Chelsea první, Arsenal druhý a Tottenham pátý)

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Acquanni

Sice bych radši na 1. Liverpool, ale jako fanoušek Arsenalu jsem s variantou, kde jsme 2., nesmírně spokojený

Reagovat
Mastný Chobot

tak my odpadneme, Tottenham je Tottenham, vy odpadnete časom tiež imho. Otázka je, či si Liverpool s MC udrží výkonnosť. Ak hej, tak v 20. kole už to bude len medzi dvoma

Reagovat
valek9610

Ještě, že tě tu máme takového proroka

Reagovat
Mastný Chobot

v poho, napíš, ak treba niečo

Reagovat
SCELO

no ze vahas.....

Reagovat
Swarley

a od 30. kola jen City

Reagovat
Kixi Syhimour

Zcela upřímně si myslím, že to přijde dřív, už takhle Klopp nerotuje a pak přijde zima a budeme totálně v hajzlu

Reagovat
Swarley

bude dost záležet na tom, co City...ale ti ten kádr mají prostě šíleně široký a kvalitní...

Reagovat
Kixi Syhimour

Souhlas, nevypadá to, že by se měli sesypat, ty se musí zastavit sami, navíc mě teď zajímá jestli budou nový "Invincibles"

Reagovat
Swarley

To zase nasrat, to už by gunners neměli na co vzpomínat

Reagovat
El Cid z City

pep slušně rotuje stopery a kompas se i díky tomu vyhejbá zraněním,tam to vypadá hodně slibně, nejzranitejnější je střed pole,ale návrat kevina zatraceně ulehčí davidovi, bernardo ani jednoho z nich 100% nenahradí(a když už,tak je spíš typově podobnej davidovi),ale šel hoodně nahoru a není to slabina..útok-no coment...uvidíme co se stane,pokud budeme honit všechny zajíce až takřka do samého závěru,to je vždycky riziko

Reagovat
Hokaido

Vidim to podobně. My odpadneme určitě, pokud se zázračně neprobudi i ostatní hráči okolo Hazarda.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak Morata má našlápnuto, ne?

Reagovat
Hokaido

Nevěřím mu ani trochu. On na to prostě nemá.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak asi není náhodou jak byl v Juventusu, ba i v Realu ceněnej

Reagovat
Kixi Syhimour

Navíc začátek se mu v PL vydařil, dle mého to není novej Torres, já mu věřím, že se zvedne

Reagovat
iamek

Liverpool

Reagovat
avicii

ave Mourinho

Reagovat
Kixi Syhimour

Musím upozornit, že vy jste hráli nejméně zápasů s top 6 a nabrali jste ztrátu hned na začátku

Reagovat
valek9610

Neboj zachvilku dostanou opět bídu

Reagovat
Kixi Syhimour

No, nedivil bych se

Reagovat
9augi9

Ako vážne nechápem prečo sa zrovna fanúšik United smeje ale dobre.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale říkal jsem, že se Pep poučil

Reagovat
El Cid z City

jo,prakticky vaši ofenzivu vymazal,nečekal jsem to

Reagovat
Kixi Syhimour

Já už jsem si říkal, že nebude blázen, nicméně našeho ofenzíva se poslední dobou maže sama

Reagovat
olis

kua ten Liverpool sa na to tusim zas vysral

Reagovat
Kixi Syhimour

Hej, za mě asi omluva, trochu jsem to přehnal fakt jsem hráli hnus a 10 to vystihl byli jsme unavený. Klopp to stejnak takticky nezvládl

Reagovat
Kixi Syhimour

Takže sorry

Reagovat
smazaný uživatel

To nedokážeš unést ani výhru?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kloppův ofenzivní zázrak se opět nějak připosral

Reagovat
Kixi Syhimour

Dej tomu čas, leč to vypadá příšerně, tak musíme být trpěliví

Reagovat
SpecialOne

Klopp šetřil celý týden hráče pro reprezentační týmy, respect

Reagovat
Bandita_Harry

aby sa tam nezranili

Reagovat
smazaný uživatel

For the first time in #PL history, Man City left Anfield with a clean sheet.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme ani ne na půl plynu a ztrácíme 2 body na intergalaktický Liverpool. Not bad. Not bad at all.

Reagovat
Kixi Syhimour

Uvidíme vás proti City, jsem zvědavej

Reagovat
Kixi Syhimour

+Chelsea

Reagovat
Mastný Chobot

Ani ne na půl plynu Cup je tento rok váš

Reagovat
tweek

Reagovat
FUnk

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Čenda

Reagovat
fff

Ono ani my nehrame extra uzasne, ale funguje nam obrana ako roky uz nie a je to vidiet na bodoch.

Reagovat
smazaný uživatel

+ skvelo chytá Alisson...

Reagovat
smazaný uživatel

+ velmi těžký los

Reagovat
diastan

Ví se, kdo bude u nás vysílat PL další rok ? Nebo aspon nejaky favorit

Reagovat
fabec1222

OT: Ramsey zase zabíjel...

Reagovat
Mastný Chobot

Nelson ďalší gólik

Reagovat
smazaný uživatel

Bublina jmenem Liverpool nám pomalu splaskává - a to ještě můžou být rádi, že to kopyto Mahrez nedalo penaltu... Přiěli těžší soupeři = Chelsea, Neapol a Man City a "jeden z nejlepších evropských týmů" neví která bije Porážet týmy typu Southampton, West Ham, Brighton apod. není umění... Hlavně pokud vezmeme v potaz, že tenhle tým koupil nejdražšího brankáře a obránce v historii a stejně to stále nestačí... největší šance na pohár už jim proklouzla prsty (league cup), titul nepřipadá v úvahu a LM? ... takže největší šance v FA cupu...

Reagovat
9augi9

Ty si strašne zakomplexovaný blbeček A len tak pre poriadok najdrahši brankar je Kepa.

Reagovat
drussbarb

Vidím, že i v PL sekci jsou vtipalci

Reagovat
9augi9

Španělský brankář Kepa Arrizabalaga přestoupil z Athleticu do Chelsea, která za něj podle médií zaplatila 72 milionů liber (asi dvě miliardy korun) a udělala z něj nejdražšího gólmana světa.

Reagovat
drussbarb

Psal jsem to roversovi

Reagovat
9augi9

Sorry teda.

Reagovat
cristiano.K.

viděl jsem jen 30. minut, ale tohle je přesně ten bod,který beru

Reagovat
Liquid

Mahrez zachránil Kloppovi místo, přesto se Benítez nechal slyšet: "Na návrat na Anfield jsem připraven", tak uvidíme.....

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa by s tím týmem a rozpočtem co má Klopp už dávno ten titul vyhrál a přidal by k tomu další LM

Reagovat
smazaný uživatel

dnes máš formu...

Reagovat
Maresma

btw dlouho sem tu neviděl porovnání Kloppa s Rodgersem

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mikelinos

Last 4 games

Real: 0 goals

Morata: 2 goals

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp přebírá po Wengerovi titul master in failure - ikdyž ten Wenger aspoň vyhrál sem tam nějaký ten FA cup a neměl takové finanční možnosti... Tahle sezóna je pro Kloppa "do or die" pokud ani letos nic významného nevyhraje tak je načase aby dostal padáka..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Tak hlavně že se ten puštěný zápas v Neapoli vyplatil

Reagovat
Svatej

Vy jste fakt jak psychopati. Normálně si při těhlech příspěvcích představuju, jak máte pro podobný účely zřízenou prázdnou slabě osvětlenou místnost s nástěnkou, kde si všechny křivdy a fňukárny píšete.

Reagovat
Furia Ceca

Nemusíš mi vykat

Reagovat
Svatej

Kdepak, špatně jsi to pochopil, vás pošuků je mnohem víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Live fnukali. My né, my se jen smáli

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp by potřeboval aby mu do duše promluvil Alec Baldwin: I'm going anyway. Let's talk about something important. Put. That coffee. Down. Coffee's for winners only. You think I'm fucking with you? I am not fucking with you. I'm here from downtown. I'm here from Mitch and Murray. And I'm here on a mission of mercy. Your name's Klopp? You call yourself a manager, you son of a bitch?

Reagovat
smazaný uživatel

But my team is weak - the team is weak? You are fucking weak - ABW - always be winning.

You see, pal, that's who I am, and you're nothing. Nice guy? I don't give a shit. Good father? Fuck you! Go home and play with your kids. You wanna work here - WIN! You think this is abuse? You think this is abuse, you cocksucker? You can't take this, how can you take the abuse you get on a sit? You don't like it, leave. I can go out there tonight with the players you've got and win! Tonight! In two hours! Can you? Can YOU? Go and do likewise. A-B-W Always be winning. Get mad you son of a bitch, get mad. You want to know what it takes to be a football manager? It takes BRASS BALLS to be a football manager. Go and do likewise, pal. Trophy's out there. You pick it up, it's yours. You don't, I got no sympathy for you. You wanna go out on those sits tonight and win, WIN. It's yours. If not, you're gonna be shining my shoes.

Reagovat
Bandita_Harry

Nobody gives a shit about you, little hater

Reagovat
fff

Ale zaujimave dnes sledovat MC a je to vcelku kompliment pre LFC, ze po minulej sezone Guardiola prisposobil hru nam a nemyslim si, ze toto Guardiola robi casto. Zabezpecil si obranu, no iba za cenu toho, ze do utoku neboli prilis nebezpecni.

Ale prvych mozno 15 minut bolo vidiet, ze ten sialeny press na nich funguje, ale nedokazali sme to dnes hrat dlhodobejsie a ked nam to nevyslo v uvode, akoby sme zacali hrat ovela opatrnejsie.

Kazdopadne VVD je uzasny a taky vplyv aky on ma na ten tim, to je neskutocne. Podla mna je pre nas platnejsi nez by mohol byt Coutinho. Keby som si mal medzi nimi vybrat tak ani na chvilku uz dnes nevaham. VVD buduci kapitan.

Reagovat
smazaný uživatel

Musí Klopp rotovať, lebo pri takomto vyťažovaní tých tradičných borcov, kt. hrajú často základ, nedopadneme dobre.

Reagovat
Maresma

O tom, že je Virgil nejlepší stoper v lize už nemůže být pochyb. Na něj by se nemělo zapomínat ani pokud se mluví o nejlepším hračovi PL.

Reagovat
fff

Uplne uzasny je. Nic proti Sotonu a Celticu ale vcelku mi pride zahada, ze sa nepresadil vyraznejsie skor v poriadnom klube.

Reagovat
smazaný uživatel

Musel sa vyhrať, dosť častý jav u defenzívnych hráčov.

Reagovat
smazaný uživatel

Please.... rovnou by se mu mel dat zlaty mic ne?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fff

Tak najlepsi stoper, tam to je podla mna pravda bez dalsieho .

Najlepsi hrac, tam je to trosku ine .

Reagovat
Hokaido

Bez pochyb to teda určitě není, i když rozhodně patří mezi ty nejlepší.

Dneska třeba udělal tu zbytečnou penaltu a jen zázrakem vás to nestálo zápas.

Reagovat
fff

Schvalne, ktoreho stopera z PL by si mal radsej ?

To, ze niekto urobi penaltu predsa nema nic spolocne s jeho celkovou kvalitou. To je ako povedat, ze Hazard neda penaltu a zrazu nebude jeden z naj hracov na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Hazarda nema, ale v nejaky desitce nejlepsich hracu ligy by byt nejspis mel.

Reagovat
Maresma

Neříkám, že je nejlepší, ale neměl by chybět mezi hráčema jako Hazard, De Bruyne, Kane, Salah, Kante...

Reagovat
smazaný uživatel

Max v nejlepsi 11 PL

Reagovat
cristiano.K.

ono to vytáhnout zrovna po zápase, kdy zavinil penaltu. Ale samozřejmě mezi nejlepší dva stopery v lize patří.

Reagovat
fff

Ten argument, ze zavinil penaltu . Sorry, ale boli zapasy, ked Messi nedal penaltu. Podla tejto logiky po tom zapase nebol najlepsi hrac na svete....

Reagovat
cristiano.K.

já jen,že jste si vybrali špatné načasování na toto téma

Reagovat
El Cid z City

patří mezi dva nejlepší, jenom nevím,kterej je ten druhej

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Maresma

To není hodnocení dnešního zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten jak udělal tu penaltu?

Reagovat
Maresma

Ano.

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

https://www.instagram.com/p/BopLXWhhb_d/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=ick4ktvpi5ck

Už v Chelsea nějakou dobu není, ale stejně mě to vzalo. Díky za všechno, kapitáne.

Reagovat
smazaný uživatel

Captain, leader, legend! On, Carvalho, Brano, Ashley Cole, Frank, Essien, Ballack, Drogba, Anelka Nádherné časy..

Reagovat
smazaný uživatel

Plus Čechino samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

A Joe Cole i ten Ferreira s Belletim, jenom Malouda mi nějak nechybí, ten čas fakt letí...

Reagovat
smazaný uživatel

On s Frankem určitě jednou spolu zase skončí u nás, takže je na co se těšit

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by!!!

Reagovat
kvasha16

no uvidime, myslim ze John nemal velke trenerske ambicie ako Frank

Reagovat
Whitemedia

ale to víš, že má trenérské ambice.. dělá si trenérskou licenci, chodí pomáhat s tréninkem mladíků.. ale nevletí do toho tak po hlavě jako Lamps a spíš začne trénovat buď tu mládež a nebo asistent někde ve druhé lize..

Reagovat
Busby babes

https://www.youtube.com/watch?v=f3tWqZ0pNC8

zamackl jsem slzu pri te vzpomince. Diky za vsechno.

Reagovat
smazaný uživatel

V současné situaci naprosto chápu, Chelsea hraje krásný, útočný fotbal a Manu hraje Morinhovou 3ti sezónu, ještě k tomu bez té druhé. Ok

Reagovat
Hokaido

Nemám data, ale jestli je tam Moskva, tak běž doprdele.

Reagovat
Busby babes

hadej.

Reagovat
Whitemedia

nezapnu to, tutově je to Moskva a to já od přímého přenosu viděl následně za ty roky už jen jednou, když dělal frajer video o výhře v roce 2012 a jak kokot tam nacpal i záběry toho podklouznutí..

Reagovat
cristiano.K.

jéé Moskva

Reagovat
FUnk

Reagovat
kvasha16

kokot

Reagovat
kvasha16

Reagovat
tomasinho

Druhou půli mi všecko stávkovalo, tak jsem se na to vysral a dal až teď záznam. S bodem musí být spokojenost vzhledem k průběhu a penaltě. Ale. Hrajeme celou sezonu prostě daleko jiný fotbal, než na jaký jsem od nás zvyklý. A není to jen formou neformou útočného tria. Je to daleko pomalejší a čitelnější na můj vkus, měli jsme miliardu bodů, ale výkony mě moc nepřesvědčily. Jasně, o parník se zlepšila obrana a útok se snad brzy přidá, ale i tak.

Jediný vyložený průser byl s Neapolí, ale všímám si delší dobu, že to nezvládáme poslední zápasy. Druhý poločas na Chelsea, celý zápas s Neapolí, celý dnes. Teď když má Klopp konečně co rotovat, tak na to totálně mrdá a furt dookola staví to samé dookola. Odjebal tím zřejmě Milnera, Wijnaldum v úvodu sezony super, teď vypadá, že by potřeboval měsíc volna snad. Mohl zkusit Fabinha dřív, soupeři na to byli taky (Saints třeba), častěji stavět Shaqiriho, který pokaždé zahrál dobře. Nevím, moc se mi ta sezóna zatím nelíbí, musíme dobít baterky, trošku to protočit. Chápu, že chtěl mít teď na ty silné to nejlepší, ale to nejde vždy prostě. Klidně mohl v Neapoli dát Sturridge se Shaqirim, horší by to nebylo.

Ale opravdu je třeba pochválit Pepa, jak už tu bylo zmíněno, poprvé přijel na Anfield s dobrým plánem, konečně nepřijel pro výprask, ale přizpůsobil se naší hře. Celkově zápas velké zklamání, i díky tomu, že City hrálo takticky super a mělo smůlu v koncovce a díky tomu, že my jsme byli na svoje poměry až příliš pomalí. Tak či onak bod dobrý, je to nahoře vyrovnané, věřím, že minimálně Arsenal odpadne. Ale taky moc nevěřím, že bychom dokázali letos nahánět City. Ta ztráta bude menší jak loni, ale moc na titul nevěřím. Rád bych se ale mýlil.

Reagovat
smazaný uživatel

máme fakt ťažký vstup sezóny za sebou a sme na delenom prvom mieste tabuľky. je to všetko na dobrej ceste z našej strany..van dijk bol kauf storočia v LFC. do poslednej libry dobre investované prachy, príchod jedného lídra a jedného z naj stopérov sveta posunul našu obranu z katastrofálnej na solídnu úroveň. Škrípe nám útok, chýba nadstavba zo zálohy, z ktorej spĺňa prisnejšie kritéria len Wijnaldum zatiaľ. Trio vpredu je v hroznom stave, bez formy. Klopp sa hrá s ohňom s tým nevyužívaním a neskúšaním iných variant. Hlavne Shaqiri zbytočne sedáva a keď už sa dostáva na ihrisko, je to neskoro. Salah je katastrofálny palič šancí, ale svojou rýchlosťou a energiou robí stále problémy obrancom, dostáva sa do pozicii, čo je niečo, čo Mané skrátka nemá. Vyzerá dobrý kus off pace, neviem čo sa s ním deje, ale je veľmi ľahko bránitelný. Konečne nám repre pauza prišla vhod. Asi prvýkrát. Ťažší los je za nami, treba si urobiť na čele tabuľky náskok. #BeatTheDrossWinTheLeague

Reagovat
smazaný uživatel

:)

Reagovat
Whitemedia

Olivier Giroud si dnes připsal svou letošní 4. asistenci a nachází se tak na děleném prvním místě nejlepších nahrávačů.

útočník jak víno

Reagovat
smazaný uživatel

defenzivny

Reagovat
mr.Silver

Giroud > Eriksen

Reagovat
Talker

Tak pokud bude mít hromadu asistencí, ale nebude dávat goly, tak s tím velký problém osobně mít nebudu. Znamenalo by to, že produktivní budou ti hráči pod ním, což je taky fajn.

Reagovat
Coutinho10

tak jsem si stahl cely nas zapas, abych se na to podíval, nezjišťoval jsem výsledek a celkem zklamání , protože doma jsme se proti City většinou prezentovali hezkým fotbalem a často to vedlo ke 3 bodům...dnes to byla spíš taková šachová partie, která mohla skončit celkem velkým prokaučem, protože Dijk šel na velký riziko a vzít si tu penaltu někdo jinej (třeba Jesus - jak chtěl) ...tak by to asi dopadlo špatně....takhle jsou asi oba týmy rádi, když nebudeme počítat penaltu, že neprohráli a jsou neporažení, ale zase už se na nás dotáhla Chelsea a díky horšímu skore nás odsunula až na 3. místo....takže fajn, že jsme neprohráli s konkurentama, ale remízy nám taky úplně nepomáhaj....zvlášť doma

Reagovat
smazaný uživatel

2 zápasy bez gólu... to ma nebaví... Klopp out

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
C-M@ster

Tak kanonáda byla přesně to, co 4rsenal potřeboval k návratu. Jde to i bez Wengera!

Vyrovnaný čelo je super, ale mrzí mě, že tam nejsou ani United ani Leicester a už ani Watford.

Reagovat
eibe

co by tam dělal Leicester? Ten nikdy neměl na to hrát vrchol, kromě jedné sezony s titulem, kdy ostatní hráli tužku a jim to stačilo na to vyhrát..

Reagovat
C-M@ster

Man City hráli v té sezóně LM semifinále a vypadli tam s Realem 0:0, 1:0

Liverpool v té sezóně prohrál finále EL

Tužku hrála jenom Chelsea...

A když to vezmeš podle kádru, tak kostru má podle mě silnou a celkově má na to hrát o 5.-6. flek

Reagovat
eibe

v lize silní soupeři ztráceli se slabšíma a s Leicesterem taky. Nehrál nikdo špatně, ale ty TOP týmy hrály pod svůj standard v lize. Leicester toho jen využil, nehrál kdejaký pohledný a válcový fotbal.

Reagovat
C-M@ster

Hráli jako jeden muž. Dynamickej fotbal ozdobenej nadstandardníma výkonama.

Reagovat
Busby babes

tak City tenkrat dost uskodilo to oznameni Guardioly v lednu. Tam meli naslapnuto, ze Leicester prejedou, ale po tom oznameni ze 7 zapasu 2 remizovali a tri prohrali.

Reagovat
ttopi

Navíc když si tady na EF proklikám tabulku PL 20 let dozadu, tak bodový zisk Leicesteru z mistrovské sezony by stačil 4x na 1.místo a dostkrát na 2.místo, takže těch bodů uhráli relativně dost. Byla to ale opravdu náhoda. Sešlo se jim všechno, povedly se jim zápasy s těma nahoře. Přijde mi to, jaky kdyby u nás vyhrály titul teď Teplice. Prostě nereálný. Ikdyž v PL je to rozdílné v tom, že i v Leicesteru ten rok hráli dobří hráči, kteří měli životní rok (Vardy, Mahrez, Kante).

Reagovat
C-M@ster

Teplice skončily 16/17 pátí. Z českejch týmů k tomu má nejblíž třeba Hradec nebo Budějovice, ale blbě se to srovnává.

Reagovat
Talker

Tak 2x se to stalo snad v té úvodní tříletce, ne? Jinak od 01/02 to bylo 2x - jednou United za 80 bodů a podruhé Leicester za 81.

Ono se jim prostě podařilo trefit do hluchého období, kdy všichni hráli v lize "špatně". Několikrát se stalo, že by 81 bodů stačilo akorát na 4. místo, jednou titul nebral ani tým, který měl 89 bodů.

Každopádně to byl obrovský úspěch a odměna titulu skvělá, zvlášť když si vezmeš, že takový Arsenal od Invincibles překonal tu hranici 80 bodů možná 3x a Liverpool detto.

Reagovat
fajdax

Benzema v nominace na zlatej míč

Reagovat
Darren Fletcher

uz sme vyhodili mourinha?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
janinho

https://www.youtube.com/watch?v=RR8rwjs4Qb0

Mahrez

nepochybujem ze to tu uz bolo ale akurat pred vikendom som sa z toho znova po Xty krat ujebaval...

ten to perfektne kope... rikal.

Reagovat
R.Meireles

Reagovat
Nikikrew

Arsenal have agreed a new kit partnership deal with adidas, effective from July 1, 2019

https://www.facebook.com/AFTVMedia/photos/a.430549550342227/2086637361400096/?type=3&theater

nadherny

Reagovat
Busby babes

vi se za kolik?

Reagovat
smazaný uživatel

60 za sezónu na 5 let

Reagovat
maxton

sakra, ake prijmy musi mat adidas ? ved ked ma polku top muzstiev vo futbale zazmluvnenych tak len to ich vyjde mozno aj na 300 milionov rocne len za reklamu na futbalových dresoch, co ostatne sporty co ostatna reklama na nete v tv, bilboardy, dalsie odvetvia... nechapem

Reagovat
Nikikrew

To este asi nie, zatial to nie je confirmnute oficialne ale je jasne, ze budeme mat Adidas.

Reagovat
smazaný uživatel

adidas robi imho najhorsie dresy

Reagovat
Mastný Chobot

New Balance

Reagovat
Nikikrew

tvoj nazor, adidas je moja oblubena znacka a ja sa tesim, ze nas bude prave tato spolocnost obliekat

Reagovat
smazaný uživatel

Puma krajšia.

Reagovat
Lacko_Boh

chcel som Supreme

Reagovat
Mastný Chobot

a Thrasher training kity, braw

Reagovat
Lacko_Boh

lol 2016

Reagovat
smazaný uživatel

Po minulé sezóně zatim docela radost na duši. Sice je teprve brzo, ale vypadá to zajímavě a ta hra má docela nějakej systém. Emery dobře rotuje a umíme urvat i zápasy co nejsou tak povedený. Je vidět, že pokud má k dispozici slušnej kádr a možnosti, tak to jde. Je to podobné jako ve Valencii a Seville. Kéž by to vydrželo až do konce. Kádrem jsme za LFC a MC, ale ta LM by se mohla vrátit. Pokud byse povedla EL, tak bych byl dost skopojenej.

Reagovat
kiwwi

https://www.bbc.com/sport/football/45778066

20/25...stredná Amerika a USA úplne fiasko

Reagovat
vicinda07

23...norsko a jamaica ma dostali

Reagovat
Nikikrew

19...slabota. Taliansko, Nigeria a USA malo byt povinnostou

Reagovat
Liquid

Paola je povinnost vědět

Reagovat
Nikikrew

Ja som dal Zolu no

Reagovat
fajdax

14

Reagovat
r.mrazik

porad jsem tam rval za holadnsko uplne nekoho jineho....

a u italie mi to nevzalo spravnou odpoved

Reagovat
Whitemedia

Já rval u Holandska Persieho a nevzalo mi ho to, tak jsem se na to vykašlal

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
EXoRcIsT

si mal napisat van Persie

Reagovat
kiwwi

Ja som skúšal asi 5 verzii prepisu Nistelrooya ale nakoniec mi trklo

Reagovat
r.mrazik

no prave...ja se pak na to vysral,kdyz mi to nezvalo italii,tak jsem to bral za rozbite

Reagovat
kiwwi

koho si daval z talianska?

Reagovat
r.mrazik

psal jsem canio a nejak mi to nezvalo...

Reagovat
Nikikrew

mna hned napadol Zola, ked to nebol on tak som sa nato vykaslal

Reagovat
r.mrazik

toho jsem zkousel jako prvniho taky...a pak toho cania

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

taky jsem ho zkoušel a pak ještě Super Maria

Reagovat
Kixi Syhimour

To už jsem byl ale zoufalej, korunoval jsem to Borinim

Reagovat
Coutinho10

tak ten by mě fakt nenapadnul

Reagovat
patas92

Mně třeba netrklo. ..A taky jsem hodinu stravil googlenim, jak se Ruud, Islanďan a další píšou

Reagovat
vodka

Reagovat
alcantara

Mne to nebralo Yakubua.

Reagovat
bandwagoner

taky

Reagovat
mul

tiez ...inak 21

Reagovat
OranžováKarkulka

21... Jamajka, Nigérie, Skotsko, Austrálie

Reagovat
mr.Silver

Ty vole, zapomenout na Giggse

Reagovat
oddy

Taky

Reagovat
alcantara

Mne napadol Dzeko a povedal som si nie, ten predsa v PL nikdy nehral. Nevadi.

Reagovat
EXoRcIsT

co to je som tam pisal Yakubu u Nigerie a nebralo to

Reagovat
Horcmen

Reagovat
kiwwi

hej ten Yakubu fakt nejde ale Jamajku som nedal ani na druhy krat

Reagovat
vodka

skotsko a jamajka

Reagovat
Kixi Syhimour

Jej, 17

Reagovat
Mastný Chobot

Yakubu a Viduka by mi nikdy nenapadli, toho z Jamajky ani nepoznám

Reagovat
Coutinho10

zrovna na Clinta jsem si vzpomněl, ale jinak bída 13/25

Peršan mi úplně vypadl. (dával jsem Ruuda)...Berbatov či Viduka mi taky vypadl (zkoušel jsem Cahilla)

Reagovat
kiwwi

ja som za Australiu skusal Kewella najprv...popravde mi Cahill ani nenapadol

Reagovat
Mastný Chobot

som nechápal, ako je možné, že to nie je Cahill, však ten hral PL tak 30 rokov

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Costa Rica, Jamajka a Skotsko bez sance

Reagovat
Muffi

23 bez Islandu a Jamajky

u Holandska mi to došlo dost pozdě, googlil jsem, jak se správně píše Ruud, pak Hasselbaink a Bergkamp, Skotsko byl Dunc jediný, koho jsem zkusil a problémy byly i Španělsko než jsem si vzpomněl na Nanda a Itálie, kde jsem taky pořád dával Zolu a Vialliho, správně asi 10 s před koncem. Zbytek ušel, u austrálie jsem zkoušel Kewella ale viduka byl v lize dlouho a góly dával všude.

Reagovat
Liquid

taky 20/25 - Nigerie, Skotsko, USA, Jamajka, Island, // Skotsko a Jamajka nejtěžší položka

Reagovat
Carrick

24, jenom Skotsko mi uniklo.

Reagovat
Liquid

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele