Premier League - souhrn 8. kola

03.10.2015, 15:39, aktualizováno 04.10.2015, 18:53
Komentáře a souhrny
Arsenal porazil Manchester United, Swansea se rozešla smírně s Tottenhamem. Everton se rozešel s Liverpoolem v derby nerozhodně. Chelsea nestačila na Southampton a po osmi zápasech zůstává na stejném počtu bodů. Manchester City po přestávce rozstřílel Newcastle United a vrátil se do čela tabulky.

Arsenal FC - Manchester United 3:0

04.10.2015 17:00

Góly: 6. Alexis Sánchez, 7. Mesut Özil, 19. Alexis Sánchez

Arsenal v ostře sledovaném duelu porazil Manchester United jednoznačně 3:0, když o svém vítězství rozhodl během první čtvrtiny zápasu. Na trochu překvapivém výsledku se dvěma góly podílel Alexis Sánchez a jednou se prosadil i jeho spoluhráč Mesut Özil.

Úvod utkání byl pro domácí fanoušky opravdu jako z říše snů. Co lepšího si mohli přát než vést po sedmi minutách 2:0. Skóre otevřel Alexis Sánchez, který zužitkoval výbornou přihrávku Mesuta Özila a zblízka doklepl míč do sítě. Německý špílmachr se pak přeměnil v zakončovatele - pár vteřin po Sánchezově gólu sám rozjel rychlou akci, na jejímž konci mu vrátil balón přesně na kopačku Theo Walcott a David De Gea se za přesnou střelou stihl jen ohlédnout.

Třetí úder přišel ve 20. minutě. Další asistenci si na své konto připsal velmi dobře hrající Walcott, jenž rozehrál doleva na rozběhnutého Sáncheze, chilský křídelník se štěstím prošel přes Darmiana s Matou a pak nechytatelnou dělovkou do šibenice rozradostnil zaplněný Emirates Stadium potřetí. Bývalý hráč Barcelony potvrdil svůj návrat do optimální formy a po hattricku proti Leicesteru se dnes trefil dvakrát.

Opařený Manchester se dlouho nezmohl na jakoukoliv odpovědět. Až těsně před odchodem na poločasovou přestávku odcentroval Matteo Darmian svou slabší levou nohou, našel Athonyho Martiala, jenž se po rychlé otočce ocitl sám před Čechem, český gólman však předvedl vynikající zákrok a zakončení talentovaného útočníka z deseti metrů zlikvidoval.

Letní posila z Chelsea si poradila i s další nebezpečnou šancí Red Devils, po hodině hry vyrazil prudkou ránu Rooneyho k levé tyči a udržel si čisté konto. Wengerova družina pak mohla svůj už tak komfortní náskok několikrát navýšit, závěrečná fáze už ale nebyla tak kvalitní jako v úvodním dějství. Mrzet ji to však příliš nemusí, díky tomuto výsledku svého dnešního soupeře v tabulce předskočili a vyšvihli se na druhé místo.

Více informací k zápasu

Swansea City - Tottenham Hotspur 2:2

04.10.2015 17:00

Góly: 16. André Ayew, 31. Harry Kane (vl.) - 27. Christian Eriksen, 65. Christian Eriksen

Tottenham Hotspur na Liberty Stadium dvakrát prohrával, vždy je však dokázal spasit Christian Eriksen, který se dnes dvakrát trefil z volného přímého kopu.

Swansea šla do vedení po čtvrthodině hry. Jefferson Montero unikl po levém křídle, odcentroval a André Ayew přesnou hlavičkou rozvlnil síť. Ghanský fotbalista potvrdil, že letos patří k nejlepším hráčům v celé Premier League a Hugo Lloris jen marně plachtil vzduchem.

Vyrovnání přišlo za jedenáct minut. Christian Eriksen se postavil k přímému kopu nějakých dvacet metrů od brány nařízeného za faul Federica Fernándeze, využil špatného výhledu Lukasze Fabianskeho, který udělal dva kroky za zeď, jenomže střela dánského playmakera letěla na druhou stranu a polský brankář už nedokázal zasáhnout.

Náskok Labutím vrátil Harry Kane. Anglický reprezentant při snaze odkopnout do bezpečí centr Jonja Shelveyho od rohového praporku míč netrefil ideálně a uklidil ho pod břevno vlastní svatyně. Hugo Lloris neměl žádný nárok zareagovat, s něčím takovým rozhodně nepočítal. Kane si tak připsal svou druhou trefu v sezóně, takhle si ji ale zřejmě nepředstavoval.

V 65. minutě přišel další faul kousek před domácí šestnáctkou, Shelvey poslal k zemi Alliho a zřejmě by si podobný přestupek odpustil, kdyby věděl, že Eriksenovi dnes tyto situace prostě vycházely. Bývalý hráč Ajaxu podobně jako u prvního gólu zamířil na stranu, kterou by měl pokrýt Fabianski, jenomže tento projektil zapadl přesně do levého horního růžky a polský brankář se natahoval marně.

V závěrečné čtvrthodině si vytvořili velké příležitosti oba týmy, Lloris i Fabianski ale předvedli dobré zákroky a potřetí v zápase neinkasovali.

Více informací k zápasu

Everton FC - Liverpool FC 1:1

04.10.2015 14:30

Góly: 45+1. Romelu Lukaku - 41. Danny Ings

Liverpool protáhl svou neporazitelnost v Merseyside derby na úctyhodných jedenáct klání, po šesté za sedm setkání ovšem pouze remizoval. Po skvělém prvním dějství totiž druhé takřka nic fotbalového nepřineslo a výsledek tak určily góly vstřelené těsně před přestávkou.

Reds vstoupili do utkání výrazně aktivněji a nepříliš kompaktní defenzíva domácích hasila hořící situace na poslední chvíli. Jen centimetry před Milnerem sebral nebezpečným skluzem první šanci hostů Howard. Poté se Sturridge a Ings v rychlém sledu drželi za hlavu, když je o souboj tváří v tvář brankáři obral Jagielka. Právě Ings se tak nijak nerozpakoval a z hranice šestnáctky napálil poskakující balón těsně nad břevno. Běžela dvanáctá minuta.

Vysoké tempo plné tvrdých soubojů, které k nelibosti většiny diváků nechávaly Atkinsona chladným, zbrzdilo poranění Martina Škrtela, jenž tak 70 minut odehrál s obvázanou rukou. Nikterak ale neovlivnil ofenzivní choutky svého týmu, Coutinho parádním lobem na malé vápno pustil za obranu Milnera, ten ale přízemní střelou na Howarda nevyzrál.

Své kvality tudíž musel prokázat i Mignolet, z prvního zajímavého přímého kopu domácích totiž našel Barkley Naismitha, který z hloubi šestnáctky posílal neúspěšně balón pod břevno. Nepochopitelně se přitom zachoval Sakho, jenž o jediného soupeře ve vápně nejevil pražádný zájem. Ve 30. minutě zahrozili Toffees znovu, když sražený centr procedil mezi obránci jedovatou ranou z patnácti metrů McCarthy a brankář hostů předvedl další excelentní zákrok.

Své emoce ve vyhroceném derby nejhůře krotil Emre Can, ten si chvíli po strkanici s Barkleym, za níž viděli oba žlutou kartu, koledoval o rychlý konec nůžkami, kterými ohrozil hlavičkujícího Barryho. Atkinson sice uznal, že německý hráč šel za hranice pravidel, ze hřiště ho však nevyprovodil. Podstatně lépe se projevoval Danny Ings, kterému na třetí pokus vyšlo vše dle jeho představ a po centru z rohového kopu nedal přesnou hlavičkou Howardovi šanci. Dohady mohou nastat snad jen ohledně toho, zda Američan až přespříliš nespoléhal na Barkleyho, jenž na balón v malém vápně nedoskočil a úspěšný střelec tak neměl problém pokořit brankáře stojícího dva metry od něj.

Jen čtyři minuty poté, v prvních nastavovaných vteřinách, ovšem zapracovala hříčka osudu. Centr Deulofeua napálil Emre Can do nic netušícího Škrtela a Lukaku vyslal levačkou nechytatelnou bombu ke vzdálenější tyči. Pro 22letého Belgičana to byl již pátý ligový zásah do sítě Liverpoolu, pouze Newcastle je tak pro něj stejně gólově oblíbeným soupeřem.

Nečekané vyrovnání těsně před odchodem zchladilo tempo hostů, zároveň však jen poskrovnu nalilo energii do žil domácím, ve druhé půli tak místo fotbalového umění dvacet minut vládla pouze bojovná nálada plná horkokrevných střetnutí, kolikrát naprosto zbytečná. Až v 65. minutě dostal spoustu prostoru Barkley, ten se ovšem unáhlil a střelou z dvaceti metrů přes Škrtela bránu těsně minul.

V 70. minutě mohl sám zvrátit výsledek Lukaku, po chytře zahrané akci se ocitl sám před Howardem, který jeho další pumelici dokázal vyrazit. To bylo zase na dlouhou dobu vše. Nejzajímavějším momentem v hluché části tak zřejmě byla hloupost Lucase Leivy, který se žlutou kartou nepochopitelně podkopl nohy protihráči, kterému již očividně nestačil, Atkinson i tentokrát nechal v tomto derby tak oblíbenou červenou v kapse. Ani samotný závěr nejevil známky po nějaké touze zvítězit, emoční drama vrcholící potyčkou, kde si hlavní role střihli Lukaku a Sakho, tak skončilo nerozhodně.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Southampton FC 1:3

03.10.2015 18:30

Góly: 10. Willian - 43. Steven Davis, 60. Sadio Mané, 72. Graziano Pellè

Že je Chelsea v herní krizi už fanoušci Premier League ví nějaký ten pátek. Avšak způsob, jakým obhájce titulu prohrál utkání se Southamptonem, nemá obdoby. Zmar, zoufalství, bezmoc. Chelsea si nevytvořila jedinou opravdu gólovou šanci, zatímco u každého útoku hostí příznivci Blues trnuli. Ostudnou obranu Mourinhova celku nakonec sestřelili Davis, Mané a fantasticky hrající Pellé.

V historii Premier League se žádnému týmu s osmi či méně body po osmi utkáních na kontě nepovedlo skončit v nejlepší čtyřce tabulky. Žádná převratná myšlenka, pokud si neuvědomíte, že v této pozici je celek, který loňskou sezónu suverénně ovládl.

A Mourinhova Chelsea do utkání se Southamptonem nevstoupila špatně. Cíl byl jasný. Ukončit špatnou sérii, před reprezentační přestávkou získat v lize tři body a načít tak pro změnu dobré období týmu. Už v desáté minutě předvedl ve čtvrtém utkání po sobě Willian báječný přímý kop, který zastavila až síť. V tu chvíli byli fanoušci na Stamford Bridge v dokonalé náladě.

Jenže místo toho, aby situace hráče nakopla k pohodovému sebevědomému výkonu, šla Chelsea ve všech myslitelných směrech takříkajíc do kytek. Už dvě minuty po gólu se měla kopat penalta, když Ivanović naprosto očividně stáhl ve vápně Van Dijka. Rozhodčí Madley si nicméně vybral první ze svých špatných momentů v utkání.

Jenže Southampton na každý pád začal utkání ovládat. Po čtvrthodině utkání se do obrovské šance dostal Steven Davis, ale ke štěstí Chelsea vůbec netrefil branku. Po krátkém intermezzu, kdy se dvakrát napřáhl Oscar a jednou Hazard, se opět ke slovu dostal rozhodčí Madley, jenž tentokrát přehlédl faul Ramirese na Maného a odepřel Saints druhou penaltu.

Svěřence Ronalda Koemana to však příliš trápit nemuselo. Pět minut před přestávkou ještě na Begovićovi ztroskotal Bertrand, ale když Pellé sklepl vysoký míč na Davise, jehož bránění odflákl Fábregas, mohl se Bosňan po nádherném voleji jen zoufale natahovat.

Chelsea v závěru poločasu absolutně přestala hrát a dalo se očekávat, že po změně stran nastane něco podobného jako v Newcastlu, kdy se hráči po Mourinhově proslovu až neuvěřitelně zvedli. Jenže místo toho přišel pravý opak. Den hrůzy si užil Nemanja Matić, který na trávník přišel se začátkem druhé půle, ale nevydržel na ni ani půl hodiny.

Důvod? Byl prostě úděsný. Už pět minut po obrátce ve spolupráci s krajanem Ivanovićem předvedli na nejvyšší úrovni nevídanou show, kdy svým protivníkům bez přehánění darovali dvě gólové šance. Maného však nejprve vychytal Begović, podruhé zase střelu zblokoval jeden z obránců.

Jenže ani tohle varování Chelsea nestačilo a po hodině hry přišel trest. Tentokrát se vyznamenali oba stopeři domácích - Cahill přenechal míč Tadićovi, Pellé nahrál do obtížné pozice Manému, jenže zoufalé bránění Terryho dovolilo agilnímu křídelníkovi proniknout do samostatného nájezdu. Begović si na míč sice sáhl, ale v cestě za jeho záda mu nezabránil.

Šampion náhle prohrával. Jenže není květen jako říjen a sebevědomí může během pár měsíců klesnout ze sta na absolutní nulu. A tak nejlepší fotbalista na Ostrovech Eden Hazard na půlící čáře zkazil banální přihrávku, Sadio Mané přihrál na roh vápna Grazianovi Pellému a ten se po dvou asistencích prosadil i gólově. Parádní křížnou ranou nedal Begovićovi šanci.

V závěrečné dvacetiminutovce se Chelea pokoušela s výsledkem něco udělat, ale její snažení bylo křečovité, bezútěšné a smutné. Jedinou nebezpečím zavánějící příležitost vytvořil spolu s Hazardem Rémy, ale Stekelenburg vlastně ani nemusel pořádně zasahovat. Southampton po vítězství 3:1 na Stamford Bridge poskočil na deváté místo. Mistr Anglie je šestnáctý.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Watford FC 1:1

03.10.2015 16:00

Góly: 28. Glenn Murray - 45. Odion Ighalo

Souboj dvou nejlepších týmů loňské Championship skončil zřejmě zaslouženou remízou. Obě branky padly paradoxně v první půli, která nabídla přesně dvě šance. Druhé dějství bylo o parník zajímavější, jenže z hostí nikdo na Ighalův gól po šílené minele Boruce nenavázal a ani Glenn Murray z penalty svůj gólový účet nedokázal navýšit.

Jako první zahrozil Bournemouth už v páté minutě. Matt Ritchie z pravé strany odcentroval na hlavu Glenna Murrayho a náhrada za zraněného Calluma Wilsona přestřelila bránu. Zápas loňských druholigistů neměl úplně strhující náboj a kvalitou byl spíše na úrovni Championship. Nebyla však odehrána ani půlhodina a domácí po stejné ose jako zpočátku už udeřili gólově. Ritchie tentokrát centroval levou nohou a Murray za přihlížení o "půl metru nižšího Prödla" poslal hlavou míč do šibeniec Gomesovy branky.

Tato akce byla po hříchu jedinou nebezpečnou situací až do samého závěru prvního dějství. Poslední minuta úvodního poločasu však utkání zcela klíčovým způsobem definovala. Noční můry budou ještě nějaký čas strašit Artura Boruce, který s přihrávkou Distina naložil naprosto katastrofálním způsobem, doslova přihrál na nohu Ighala, jenž prakticky neměl na výběr. Pátým gólem v sezóně vyrovnal na 1:1.

Bournemouth tato minela zasáhla a v počátku druhého dějství měli Cherries obrovské štěstí, že neinkasovali podruhé. Ighalo si na kraji vápna dvakrát poradil s Distinem a mířil poměrně přesně, jenže narazil na jednoho z blokujících obránců. Krátce nato dokonce Ben Watson nastřelil břevno. Watford byl ve druhé půli lepším týmem, což potvrdila i devětašedesátá minuta, kdy měl velkou šanci Anya. Artur Boruc však tentokrát svůj přehmat z první půle alespoň částečně napravil.

Závěr zápasu nicméně patřil jeho protějšku Heurelhu Gomesovi. Gólman Watfordu nejprve vytáhl úchvatný zákrok proti ještě úchvatnějším nůžkám Cooka z hranice šestnáctky; ještě větší majstrštyk však předvedl vzápětí. Souboj Capoueho se Smithem posoudil sudí Oliver jako faul a Glenn Murray se chopil pokutového kopu. Králem zápasu byl však jednoznačně Gomes, jenž jeho střelu vyrazil.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Stoke City 0:1

03.10.2015 16:00

Góly: 55. Marko Arnautović

Hráči Aston Villy si připisují na své konto další těsnou porážku, tentokráte na vlastním stadionu nestačili na Stoke City. O jediný gól zápasu se postaral Marko Arnautović a ačkoliv by tomuto zápasu slušela spíše remíza, domácí se na vyrovnání nezmohli.

V poslední době velmi dobře hrající Rakušan si svůj moment slávy užil v 55. minutě. Bývalý obránce Liverpoolu Glen Johnson převzal míč ve středu pole, aby pak vynikající kolmicí oslovil právě Arnautoviće, jenž sám před Schmeichelem nezaváhal a zaznamenal tak svůj letošní první gól ze hry.

Nutno dodat, že do této doby byli Potters lepším týmem a vedení si plně zasloužili. Již v prvním dějství si vytvořili několik zajímavých příležitostí, hlavičku Jonathana Walterse ale zlikvidoval Brad Guzan a trefa Arnautoviće z 35. minuty ještě pro ofsajd nebyl uznána. Fanoušky pobavila také typická kulišárna Charlieho Adama, jenž se z poloviny hřiště pokusil překvapit Guzana, balón však nakonec skončil vedle.

Villans probudil z letargie až inkasovaný gól. O velmi rychlou odpověď se málem postaral Micah Richards, který stál na konci akce střídajícího Grealishe s Westwoodem, kapitán birminghamského celku ale nedokázal hlavou zamířit mezi tři tyče. Svou dobrou formu se snažil potvrdit i Rudy Gestede, jenže ztroskotal na Jacku Butlandovi.

Třináct minut před koncem pak za talentovaného brankáře zaskočil obránce Pieters, když vykopl ránu Veretouta, a přičinil se tak o to, že Stoke ve Villa Parku udrželo čisté konto a odváží si cenné tři body. V tabulce díky tomu Hughesovi svěřenci poskočili na čtrnáctou příčku, zatímco Sherwoodova parta zůstává na sestupových pozicích.

Více informací k zápasu

Manchester City - Newcastle United 6:1

03.10.2015 16:00

Góly: 42. Sergio Agüero, 49. Sergio Agüero, 50. Sergio Agüero, 53. Kevin De Bruyne, 60. Sergio Agüero, 62. Sergio Agüero - 18. Aleksandar Mitrović

Sergio Agüero se zapsal do historie Premier League. V utkání Manchesteru City s Newcastlem totiž nasázel neuvěřitelných pět gólů, čímž vyrovnal rekord Shearera, Andyho Colea, Berbatova a Defoea. Stihl to však rekordně rychle, za pouhých 21 minut. Především díky němu porazili Citizens svého soupeře jasně 6:1 a minimálně do zítřejšího večera se posunul do čela tabulky.

Svěřenci Manuela Pellegriniho měli v zápase co napravovat, předchozí dvě ligové utkání totiž prohráli. Vstup se jim povedl, do desáté minuty mohli otevřít skóre hned několikrát. De Bruynův přímák Krul vyrazil, ale Silva vrátil míč před branku, kde Krul ani nevěděl, jak nadvakrát Fernandovi šťouchance zastavil při cestě do sítě. O minutu později měl šanci Silva, který lobem překopl i branku.

Po čtvrthodině hry však Newcastle domácí naprosto šokoval. Mladý Mbabu lehce přešel přes Zabaletu, a přestože Mangala jeho centr odvrátil, Wijnaldum míč obratem posadil na hlavu Alexandru Mitrovićovi. Hlavička bývalého forvarda Anderlechtu byla jeho prvním v černobílém dresu a v této sezóně vůbec první pro Newcastle na hřišti soupeře.

Manchester City si však z této situace ponaučení nevzal a do deseti minut byl Joe Hart opět v ohrožení. U obou akcí byl opět zakončující Mitrović, který nejprve pálil za vápnem nad branku, aby na druhý pokus po Sissokově přihrávce úplně sám před Hartem na anglickém gólmanovi ztroskotal. Zaplaťpánbůh, že selhal, jelikož v době nahrávky stál v poměrně zřetelném ofsajdu.

V závěru poločasu už se ale do jasné převahy dostali domácí. Ďábelskou desetiminutovku načal i uzavřel Sergio Agüero. Argentinec pálil z hranice vápna těsně vedle, v čemž jej posléze napodobil i Fernandinho. Taktovky se tak musel chopit uzdravený Silva, jenž krásným centrem vybídl Fernandinha na zteč a jeho vracečku před prázdnou branku uklidil do sítě právě Agüero.

Gól do šatny Manchester City obrovsky pomohl - především tedy Agüerovi. Nejlepší střelec minulého ročníku totiž rozjel neuvěřitelný gólostroj, který se může měřit i s nadpozemským představením Roberta Lewandowskiho z Bayernu Mnichov. Sergio Agüero do pěti minut po obrátce zkompletoval hattrick a za dalších patnáct už na jeho kontě svítilo číslo pět. K těmto zásahům mu navíc stačilo neskutečných deset dotyků s míčem.

Všechno začalo v minutě číslo 49, kdy Agüero po přihrávce Silvy vypálil a i díky teči Gouffrana vstřelil vítězný gól utkání. Jen o minutu později si Sergio Agüero naběhl pro změnu na pas De Bruyneho a jemným obloučkem překonal Krula potřetí. Právě Kevin De Bruyne po dalších třech minutách Agüerovu kanonádu přerušil, když centr Navase nádherným a obtížným volejem poslal do sítě.

Pak už to ale byla zase jen Argentincova jízda. Čtvrtý zásah a celkově pátý pro Manchester City přidal nový rekordman v šedesáté minutě, když převzal Silvův pas a po pěkné individuální akci obstřelil Mbembu i Krula. Jen dvě minuty poté navíc vsítil finální pátou trefu, na kterou mu nahrála druhá hvězda zápasu Kevin De Bruyne.

Možnost k překonání rekordu Agüerovi nesebral žádný z obránců nebo Tim Krul, ale jeho vlastní manažer. Manuel Pellegrini velmi necitlivě stáhl svou útočnou hvězdu jen pár desítek vteřin po páté brance a de facto tak zápas ukončil. Duel se půl hodiny prakticky dohrával, s výjimkou šancí střídajících Bonyho a Iheanacho se vlastně ani nebylo na co dívat.

Více informací k zápasu

Norwich City - Leicester City 1:2

03.10.2015 16:00

Góly: 68. Dieumerci Mbokani - 28. Jamie Vardy (pen.), 47. Jeffrey Schlupp

Skvělý start Leicesteru do sezony pokračuje. Foxes dnes zvládli zrádný zápas na půdě Norwiche, kde vyhráli 2:1 dokonce i bez pomoci talismana Riyada Mahreze, který byl překvapivě vynechán ze základní sestavy. Skóre otevíral ve formě hrající James Vardy, rozhodující trefu si připsal Jeffrey Schlupp..

Bylo to tvrdě vybojované vítězství, taková ale často chutnají nejlépe. Vardy se prosadil z penalty už v první půli, Schlupp pak krátce po změně stran zvyšoval na 2:0, a domácím už nebyl nic platný ani korigující gól střídajícího Dieumerci Mbokaniho. Hosté mohli dokonce přidat ještě jeden zářez, hlavička Leonarda Ulloy však nebyla uznána pro faul na gólmana.

Norwich přitom nezačal vůbec špatně. Foxes obměnili po posledním debaklu s Arsenalem svoji obrannou linii, čehož se domácí snažili využít; po chytré akci Wese Hoolahana s Grahamem Dorransem zakončoval Cameron Jerome, mířil však těsně nad. Netrvalo však dlouho a Leicester se dostal do hry. První jeho šanci zahodil Daniel Drinkwater, který zblízka nechal pouze vyniknout Johna Ruddyho; ještě předtím se pas letící napříč vápnem snažil zasáhnout Vardy, leč neúspěšně. Po 27 minutách hry už Ranieriho svěřenci slavili: N'Golo Kanté našel ve vápně Vardyho, kterého fauloval Sebastien Bassong a sám poškozený z nařízené penalty nezaváhal.

Nutno dodat, že šlo o trest poměrně kontroverzní; jenže Leicester zároveň dělal vše pro to, aby umlčel kritiky, kteří by snad poukazovali na spornost Bassongova zákroku. Zatímco Norwich ne a ne nabýt zpět herní pohodu z úvodních minut, hosté nadále útočili: Schluppovi chybělo pár centimetrů k tomu, aby uklidil do brány Albrightonův střílený pas, a Okazaki pálil těsně vedle tyče.

Teprve po změně stran se domácí opět dostali do hry, i když jim v tom hodně pomohla slabá chvilka od do té doby dominantních Foxes: Christian Fuchs si hlavou málem vstřelil vlastní gól, míč však těsně přelétl břevno. A pak už se hostující fanoušci mohli radovat podruhé: rychlý brejk potáhl Kanté, který narýsoval perfektní pas na Schluppa a jeho přízemní rána zapadla přesně do rohu Ruddyho klece.

Rozhodnutí poslat do hry čerstvého Mbokaniho se pro domácí málem ukázalo jako mistrovský tah už pár vteřin po Konžanově pobytu na hřišti, když jeho hlavičku musel Kasper Schmeichel likvidovat konečky prstů (navíc s pomocí břevna). Nováček na hřišti se však nakonec přece jen prosadil. Psala se 68. minuta, když Mbokani chytře usměrnil Howsonův pas ke Schmeichelově tyči - 1:2.

Ulloa málem po rohovém kopu vrátil Foxes dvougólové vedení, sudí však viděli faul Roberta Hutha na Ruddyho; právě Huth byl mimochodem dnes vynikající, skvěle organizoval hostující defenzivu a zásadní měrou tak pomohl uhájit těsnou výhru i při závěrečném sílícím náporu Neilova týmu. Schmeichel se ještě jednou musel vytasit s parádním zákrokem proti Redmondovi, nakonec však hosté vedení udrželi.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - West Ham United 2:2

03.10.2015 16:00

Góly: 10. Steven Fletcher, 22. Jeremain Lens - 45+1. Carl Jenkinson, 60. Dimitri Payet

Blízko blizoučko byl Sunderland k prvnímu vítězství v Premier League. Nakonec však byl doma s West Hamem rád za zisk jednoho bodu a protáhl svoje čekání na výhru na osm. V prvním poločase přitom svěřenci Dicka Advocaata vedli 2:0, jenže gól do šatny a brzké vyloučení Lense po změně stran celý vývoj zápasu obrátily. Utkání nakonec rozhodl Dimitri Payet, jenž vyrovnal na konečných 2:2.

Sunderlandu vyšel vstup do utkání a už v desáté minutě zužitkoval nacvičenou situaci z tréninkového hřiště. Steven Fletcher si ze zadní tyčky naběhl doprostřed vápna, odkud zatloukl pod břevno M’Vilovu přihrávku.

Za dalších deset minut vedli domácí dokonce 2:0. Dimitri Payet šokoval fanoušky Hammers nepřesnou přihrávkou, po níž nakonec M’Vila poslal Jeremaina Lense do samostatného úniku. Křídelník Sunderlandu zakončil akci nadpozemským obloučkem, který při cestě za Adriánova záda ještě škrtl o břevno.

Mackems první dějství ovládli - třetí trefu mohl přidat O’Shea, jenž ztroskotal na vynikajícím Adriánovi. Dvakrát potom selhal i Fabio Borini, jenž ani jednu ze svých střel nenasměroval mezi tři tyče. Sunderland to mohlo mrzet, protože v nastaveném čase zamotal Cattermoleovi hlavu Moses a jeho přesný pas proměnil ve snížení Carl Jenkinson.

Klíčové momenty, jež definovaly zápas, se udály ještě do šedesáté minuty. Ambice Sunderlandu dostaly dva poměrně rychlé direkty - v sedmapadesáté minutě uviděl druhou žlutou a červenou kartu Lens a jen o tři minuty později vyrovnal na konečných 2:2 Dimitri Payet. Lanziniho střelu z dálky totiž Pantilimon po hříchu neudržel a čtvrtý nejproduktivnější hráč Premier League snadno doklepl balón do brány.

Po změně stran byl i vlivem těchto dvou situací na hřišti jenom jeden tým. West Ham hru naprosto opanoval a tlačil se za úplným obratem v utkání. Třetí gól však přidat nedokázal; vůbec měl problém si z územní převahy vytvořit jakoukoli kloudnou šanci. Tu největší měl zřejmě Aaron Cresswell, ale Pantilimon proti jeho ráně zasáhl tentokrát stoprocentně.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - West Bromwich Albion 2:0

03.10.2015 13:45

Góly: 68. Yannick Bolasie, 89. Yohan Cabaye (pen.)

Víkend začal zcela dokonale pro Crystal Palace. Tým Alana Pardewa doma snadno porazil bezzubý West Bromwich Albion a poskočil na skvělou třetí pozici v ligové tabulce. Výborný Boaz Myhill kapituloval až ve druhém dějství, kdy se nejdříve prosadil Yannick Bolasie, aby krátce před koncem skóre uzavřel Yohan Cabaye z pokutového kopu.

První poločas, to byla hra na jednu branku. Boaz Myhill v první pětačtyřicetiminutovce kryl hned pět ran Eagles, z nichž ty nejnebezpečnější měl na svědomí jednoznačně Wilfried Zaha. Rychlý křídelník startoval na pravé straně, kde motal hlavu Chrisu Bruntovi. Po půlhodině hry se přes něj dostal i do zakončení, ale Myhill předvedl jeden ze svých skvělých zásahů.

Ještě větší porci práce předvedl krátce před přestávkou, kdy Zaha opět pronikl celou obranou a pálil z úhlu. Na Myhilla si ale opět nepřišel. Uspěl až Yannick Bolasie po celých 67 minutách hry. Do role asistenta se dokonale vžil Yohan Cabaye, jenž v tísni vykouzlil naprosto dokonalý centr na zadní tyč, kde Bolasie díky svému důrazu dokázal hlavou zakončit.

Crystal Palace svůj jednogólový náskok ani nemusel nikterak střežit, jelikož West Brom byl v ofenzivě absolutně nulový. Přesto měli Orli štěstí, to když Zaha se žlutou kartou na kontě přifilmoval pád po kontaktu s Bruntem a rozhodčí místo vyloučení záložníka ukázal na puntík. Yohan Cabaye jej snadno proměnil a korunoval zasloužené vítězství svého celku.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City860219:718
2.Arsenal FC851213:716
3.Manchester United851212:816
4.Crystal Palace850311:715
5.Leicester City843117:1515
6.West Ham United842217:1114
7.Everton FC834112:813
8.Tottenham Hotspur834111:713
9.Southampton FC833213:1012
10.Liverpool FC83328:1012
11.Swansea City824210:1010
12.Watford FC82426:710
13.Norwich City823312:149
14.Stoke City82338:109
15.AFC Bournemouth822410:128
16.Chelsea FC822412:178
17.West Bromwich Albion82246:118
18.Aston Villa81168:134
19.Sunderland AFC80358:183
20.Newcastle United80356:173

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1278)

Přidat komentář
Mastný Chobot

Kebab už robí tie body

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero triple C, konecne se hnu z posledniho mista v chazy league

Reagovat
smazaný uživatel

ale proc sel dolu tak brzo

Reagovat
smazaný uživatel

dal pět branek navíc bude potřeba v jiném zápase, zranění, úspora a šance pro bonyho, ale bony nemá zájem

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Eagles

Reagovat
smazaný uživatel

Kun konecne. Ale fakt nechapu tu logiku, ze stahnu hrace po pul hodine, kdyz hraje zivotni zapas.. Pellegrini

Reagovat
smazaný uživatel

S jeho šťastím na zranenia?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ta jedna pulhodina v cele sezone (pochybuju, ze takovej zapas jeste nekdy bude mit) je vylozene klicova.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanúšik CRka ťažko pochopí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste lepsi logika. Od Cules to ale nemohlo chybet.

Reagovat
smazaný uživatel

No tvoje logika je mimo, ale to je jedno. Z manažerského pohledu to prostě bylo adekvátní rozhodnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny.

Reagovat
smazaný uživatel

Kašli na to. Dobre to píšeš, najldôležitejšie je aby dal hráč 7 gólov, kľudne nech marodí ďaľši mesiac. Rekordy a počet gólov = najdôležitejšia vec !

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole chces nam tvrdit, ze hrac s 5 goly ma vetsi nachylnost na zraneni nez dalsich 9 bez golu?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne tech 30 minut z celkovych tisice za sezonu na to maji obrovskej vliv. Kdyz se dneska posetril, tak se priste urcite nezrani.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam ide predsa o to aby sa nezranil v rozhodnutom zápase = zbytočne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak on ty zraneni proste ma. Kdyz ne dnes, bude ho mit jindy, tomu se proste nejde vyhnout. Pelle dneska snizil ty sance asi o 0,0001 % v jeho zivotnim zapase, to me proste nasralo. Jinak ta citace od vraha to vysvetluje, takze to uz neni potreba dal resit.

Reagovat
smazaný uživatel

za poslednú vetu

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Ty musíš byť neskutočne inteligentný. No tak dobre teda. Vysvetlím ti to. Aguero je pre ten tím ďaleko dôležitejší ako ktokoľvek z ofenzívy, je veľmi často zranený a aj v poslednej dobre mal nejaké zdravotné problémy, zápas bol rozhodnutý, Aguero odviedol skvelú prácu a tréner sa ho rozhodol pošetriť, dopriať mu standing ovation a v rozhodnutom zápase dal priestor iným. Proste ak by sa zranil Sergio malo by to väčší dopad na tím ako Nasri, Bony ... Dúfam, že si pozorne čítal a nabudúce už budeš mať väčší rozhľad čauík

Reagovat
smazaný uživatel

takze kdyby city vedli po pulhodine 3:0, tak by ho mel stridat taky?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie ! Čas hrá v tomto dôležitú rolu. Dúfam, že nemusím vysvetlovať prečo a on ho striedal, keď bolo skôre o 4 v prospech City nie o 3 (to len ako malá korekcia)

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Aldeano

Datum registrace: 3.10.2015?

Reagovat
smazaný uživatel

tak jelikoz jsem se registroval dnes, tezko tam muzu mit rok 2013 ze

Reagovat
Aldeano

Teď jde jen o to, kdo jsi...

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

masopica

Reagovat
smazaný uživatel

a fotbal viděl poprvé o týden dřív...

Reagovat
smazaný uživatel

chi chi

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

takže kdyby dal jenom dva, tak by ho tam nechal?

Reagovat
smazaný uživatel

po jake pulhodine tvl

Reagovat
smazaný uživatel

tvl

Reagovat
Talker

Jako s ohledem na to, že další zápas máte za 2 týdny ho tam asi mohl nechat. Ale možná nechtěl prostě riskovat zranění. Zápas byl vyhraný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je tam repre pauza, kde sa pôjde naplno, keďže pri zranení Messiho je celá ťarcha výsledkov ARG na ňom a predtým mal pár problémov. Ja by som to nijak nerozpitvával, Pellegrini ho stiahol, pretože mu to prišlo ako najlepšia voľba. Nič za čo by mal byť kritizovaný ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pelle: "He was not upset about going off. He was having treatment at half time and it was a risk for him to finish the whole game."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taková logika je úplně normální. A to napříč všema sportama. Kuna by v takový situaci vystřídalo 99% koučů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, asi jo, ale ne dnes.

Reagovat
Miguel19

Ve fantě mi "hrálo" 7 hráčů = 49 bodů. Z toho Kun 44

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero v suchém triku

Reagovat
Nikikrew

Kun je neskutocny, dnes moja Fanta bude ziarit!!!

Reagovat
Aldeano

Kun

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem se asi moc dlouho na prvním místě EF fanty neohřál.

Reagovat
smazaný uživatel

To je to City, ktorému sa dával titul do ruky?

Reagovat
smazaný uživatel

resp. to, ktoré malo byť velkým adeptom na vypadnutie z big 4

Reagovat
Counter

Holt z extrému do extrému

Reagovat
Kang & Kodos

Aguero 20 minut? Ještě se má co učit.

Reagovat
M.Vaza

Lewa o level výš

Reagovat
Counter

F O X E S !

Reagovat
Counter

Samozřejmě klasika, že zrovna když tu vyplodím takový dlouhatánský chvalozpěv na Mahreze, tak chudák ani nenastoupí...

Reagovat
smazaný uživatel

holt na to asi nemá no

Reagovat
fenixLFC

ani ho nepotrebovali nakoniec, zvladali to celkom aj bez neho

Reagovat
Counter

Proti bubliňákům to jde samo

Reagovat
alcantara

Jak je na tom Bojan po zraneni, ide mu to?

Reagovat
Counter

Kuna mělo ve fantě jako kapitána 22,5 % hráčů. Naštěstí jsem jedním z nich

Reagovat
13

Reagovat
tomasinho

Někomu zachránilo prdel to, že kapitán Mahrez nenastoupil

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
13

Reagovat
Mastný Chobot

ja tiež kapitán

Reagovat
Civers

Manchester Oilers pěkně, ale hlavně že v Evropě zas bouchnou

Reagovat
Liquid

Villans konečně na cestě do Champu ?? Není Benteke, nebude PL.

Reagovat
smazaný uživatel

ale je Gestede

Reagovat
Marv

Proč tam Mou furt cpe ty 3 marný Brazilce?

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

De bruyne: 4 Goals, 3 assists in the last 5 starts

Reagovat
smazaný uživatel

nick

Reagovat
diastan

Super čísla

Reagovat
Counter

Willian je supr

Reagovat
Counter

Kua o vlákno výš to mělo jít (-.-)

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny Goly Kuna s Fj komentářem

https://streamable.com/uv1g

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som, ze toto sa tolko vychvalovanym drsnym hochom z Premier League stat nemoze. Aguero za 20 minut 5 golov.

Reagovat
Aldeano

Nakonec se prý i Silva prosadil..

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero konecne dosiahol Luisovu uroven?

Reagovat
smazaný uživatel

Agüero

Reagovat
Free_player

on nepotřebuje dávat goly průběžně on si to prostě schová na jeden zápas ...buuum

Reagovat
smazaný uživatel

Na lewandovskeho nema !!!!! Lewandovski 5 golu za 9 min proste borec aguero , ronaldo , messi se mohou jit zahrabat !!!!!! Aguero je buííííkk !!!!!!!

Reagovat
Hokaido

Tohle je opět fanta kolo pro mě Redmond střídal, Mahréz a Zouma ani nenastoupili a na lávce mám zraněný Colemana, Bentekeho a Kose

Reagovat
Counter

Já si aspoň prozíravě koupil Vardyho

Reagovat
Hokaido

tak mě ještě hraje Lukaku a Gomis, když daj oba hattrick, tak na tom nebudu tak špatně

Reagovat
Hokaido

Jinak přemýšlel jsem nad nákupem Aguera, ale nedaly by mi na něj prachy... nějakej hattrick u něj už úplně visel ve vzduchu

Reagovat
Counter

Já Kunovi uzpůsobil celou svou soupisku, takže bylo načase, aby konečně přispěl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
13

Kolo snů jsem zažil teď, skokan roku.

Reagovat
fenixLFC

robila sa sice sranda z hviezdnych stoperov mangala-otamendi (a zasluzene) ale to ako bol uuuuplne k hovnu cely slavny sterling, to bolo totalne super on fakt neurobil nic v tom zapase

Reagovat
smazaný uživatel

sterling ak sa im nevyplati tuto sezonu tak buducu urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea Hned je sympatická

Reagovat
REPLIKATOR

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman

Reagovat
smazaný uživatel

Willian ty přímáky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
boryland

Chels do 2 ligy mourek do Porta C.......neskutecny kurvici tiketu voe!!!! Abram zavrit !!!!

Reagovat
vanGomm

20 275 diváků to je průměrná dnešní návštěva na 10.kolo II kigy v Anglii !

Reagovat
Riviera Kid

Sestoupime??

Reagovat
Hokaido

Stoke se nebezpečně vzdálilo

Reagovat
F.Torres

Chelsea

Reagovat
iamek

Chelsea Chelsea Chelsea ... Chelsea Chelsea Chelsea !

Reagovat
Hokaido

Dneska jsme si nezasloužili prohrát, důkazem je držení míče, kde jsme jasně dominovali s celými 56 procenty a rozhodčí Sotonu odpustil penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Jdu na pivo, hodte sem pak prosím Mourkova vyjádření

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechlastej tolik před zápasem.

Reagovat
Counter

Jsem jediný, kdo si je jistý, že jde o ironii?

Reagovat
Aldeano

Ne.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riviera Kid

Taky jsem čekal, že to pochopil každý.

Reagovat
Hokaido

alespon Foxes potesili

Reagovat
Aldeano

Ještě na jaře každý psal jak je jasný sestup. A letos Ranieri

Reagovat
Counter

No letos byli taky pasovaní na jasný sestup

Reagovat
Hokaido

Ano, v nejakych amaterskych predikcich tomu tak skutecne bylo...

Reagovat
Counter

Ale tipovala je tam jednoznačně i zahraniční média, Eurofotbal v tomhle nebyl sám.

Pro Daily Mail jmenovitě Martin Keown, Mike Keegan, Craig Hope, Sam Cunningham, Matt Lawton, Chris Wheeler, Matt Barlow, Lee Clayton, Jeff Powell, Rob Draper, Riath al-Samarrai

Pro Guardian jmenovitě Daniel Taylor, Barney Ronay, Simon Burnton, Dominic Fifield, Andy Hunter, David Hytner, Jamie Jackson, Jacob Steinberg, Paul Wilson

Pro Telegraph jmenovitě Alan Smith, Chris Bascombe, Jim White, Matt Law, Jeremy Wilson,

Pro Mirror jmenovitě Dave Kidd, John Cross, James Nursey, David McDonnell, Adrian Kajumba, Darren Lewis, Mike Walters, Neil McLeman.

Na BBC píše tyhle predikce klasicky Phil McNulty, který tam Foxes taky šoupl.

Suma sumárum: bez přehánění jde o drtivou většinu.

Reagovat
Aldeano

Daily Mail a Mirror

Reagovat
Counter

Nj, dal jsem tam i bulvár, v tomhle případě je to snad jedno, ne? Leicester prostě na sestup tipovali všichni.

Reagovat
Aldeano

O to víc jsem na sebe hrdý

Reagovat
Counter

Jestli to myslíš tak, že jsi Foxes na sestup nepasoval, tak to jsme dva

Reagovat
Aldeano

I Hokaido. Už je nás více. Založíme fanklub?

Reagovat
Hokaido

Mahrez kapitan v 1. kole ve fante, existuje vetsi dukaz ?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Tebe neberem, ty jsi zkazenej

Reagovat
smazaný uživatel

? Promiň, jdu změnit svůj předsezónní tip. A vůbec, přestanu přát Foxes, jsem zkaženej, začnu fandit Chelsea.

Reagovat
Hokaido

však v pohodě, těžko říct, jak bych se k tmu stavěl já sám, kdybych neměl Foxes tak rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Parodie na Joseho..

Reagovat
vladis271

jj je tam, a je strašne vidieť. Nechápem tie smutné smailíky, totálne to nedali.

Reagovat
I am Mancunian

narazka na LVG

Reagovat
Ritchie

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infi

myslíš sarkasmus a ne, sám nejsi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
DelPiero137

Zato Southamptonu neodpisakali dve jasne.

Reagovat
smazaný uživatel

Well, that weas terry-ble...

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto zasloužená výhra na SB. It doesn't get much better than that.

Jinak obrana fakt solidní oproti začátku roku. Návrat Bertranda určitě pomohl, Cedric velice pozitivní progres ve výkonech a VVD naprostá bestie ve vzduchu.. a to na obou stranách hřiště. Zrovna u něj jsem fakt rád, že takovej hráč je podepsaný na 5 let dopředu.

Reagovat
fenixLFC

cedric teda uz nieco ubranil?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, dneska s Pellém, Maném a VVD nejlepší na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tam vubec hraje Romeu?

Reagovat
smazaný uživatel

Zvládne všechno, co se od takovýho DM potřebuje. Umí odebírat míče, není to žádný tintítko, co se nechá odstrčit a zároveň mu nepřekáží míč a umí dát dobrou přihrávku. Za těch 5 mega, co se kupoval, si absolutně nestěžuju. "Problém" akorát je, že se teď uzdravil Clasie, takže pravděpodobně přijde o místo, i když teda teoreticky by asi mohli hrát všichni 3 najednou.

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Tak to Mourinho skončil, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Být fanoušek Chelsea, sledovat zápasy v téhle sezoně a poslouchat Moua, jak je všechno v pohodě je asi tak stejně super zážitek jako vidět jistý sluncem rozzářený lidičky, jak na nádražích a náměstích rozdávají v dobré víře proviant hordám arabskejch imigrantů. A stejně jako Mou prohlašujou že je všechno v pohodě.

Reagovat
Counter

Mou ale už neříká, že je všechno v pohodě. Naposledy přiznal, že to je nejhorší chvíle jeho kariéry.

Reagovat
Miguel19

Tuto už se musí řešit. Dokud je ještě aspoň teoretická šance na top4, tak musí Mourinho vypadnout. Od začátku sezony jenom žvatlá, kope kolem sebe a nic nedělá. Člověk už se na ty zápasy ani nemůže těšit (pokud jsi teda fanda CFC).

Blbě je mi z toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud bude hrát Branislav tak je všechno špatně. Když už si člověk myslí, že hůř hrát nejde, on dokáže přesvědčit o opaku. Musí nastoupit Baba. Stejně tak RLC na plac, když dostal šanci hrál dobře a záloha je teď naprosto žalostná...

Reagovat
Sandstorm

Klopp je volný. Záleží jen kdy se Roman rozhoupe, ale José už to má asi spočítaný.

Reagovat
Jazdec

Chelsea mi síce dojebala tiket, ale stálo mi to za to

Reagovat
Spasitel

Solídny trapas čo predvádzajú hráči Chelsea akoby chceli vyštvať Mourinha inak si to vysvetliť neviem

Reagovat
afc

Mourinhove tretie sezony Dufam,ze opat poleti. Aspon si Wenger odfukne.

Reagovat
Miguel19

Jaké třetí sezony?

Reagovat
REPLIKATOR

1, 2, 3 ... třetí

Reagovat
afc

Chelsea,Real,Chelsea vsetko prepadaky.

Reagovat
Miguel19

Kde máš Inter?

Reagovat
Sandstorm

Tam nebyl tři sezony.

Reagovat
Miguel19

To je fakt, sorry

Reagovat
Riviera Kid

Boha jeho

Reagovat
kvasha16

ani u nas ani v Reale to ziadne prepadaky neboli, akurat tuto sezonu mozes nazvat prepadakom, aj ked to je asi slabe slovo no

Reagovat
smazaný uživatel

Mou poletí, ne?

Reagovat
Counter

Doufejme, že ne a že se ztrapní ještě víc :-)

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

José síce urobil krásny titul s obrovským náskokom a o parník, ale všetko ostatné dojebal. Začnem od prestupov, síce mu to na 1 titul stačilo, ale v dlhodobom horizonte káder oslabil. Dnes sa tam mali biť o 3 body DeBruyne Mata a Lukaku. Namiesto toho tam je vyšinutý Fabregas, a Falcao (!!!). A keď nie on, tak prepnutý Costa. Nie len, že máme snáď najnesympatickejší káder ever, je horší než mohol byť.

Nepoučí sa z toho, že máva príliš úzky káder. Odohral jednú sezónu so 14 hráčmi, mnoho slušných hráčov ušlo. Teraz sa mu to vracia. Neprestáva staviať svojich obľubencov, ktorých dobehol vek/forma/whatever. Za 4 mesiace je z najlepšieho kádru v lige tragicky zle vyskladaný káder ktorý treba znova prebudovať.

Vrchol toho všetkého je ale mimo ihriska. Mourinho tomu nasádza korunu tým, aké sračky vypúšťa z úst a ako si rozhádal zase polku klubu. Veril som mu že sa poučil, ale jeho ego sa nepoučí nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
forrest

Reagovat
Riviera Kid

Bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

o to smutnější je, že se najdou takoví, kteří jej obhajují

Reagovat
Matić

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte by som dodal, že pre to všetko si omnoho viac vážim a teším sa z titulu z 2010, z ktorého šla radosť. Nad každým Mourinhovým úspechom je čierny mrak, ktorý nejde prehliadnuť.

Reagovat
smazaný uživatel

ako vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

něco podobného jsem tvrdil loni a fans Chelsea se mi vysmáli

Reagovat
smazaný uživatel

Alex (Arbiter)?

Reagovat
smazaný uživatel

co já vím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Tak nejsi jediný, kdo to tvrdil... Já to tvrdím už pomalu 10 let...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mada

Reagovat
TopinB

Reagovat
Swarley

nový José, nová dlouhodobá vize a nová Chelsea...no, skoro, ale že se tomu ani nepřiblížil...

Reagovat
Counter

Reagovat
vladis271

Reagovat
Dawon

Mourinho ted slusny 5minutovy monolog pri pozapasovem rozhovoru

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Mimalu

This is Chelsea's worst start to a season for 37 years. The last time they had a start as bad, they were relegated

Reagovat
One-Real

I to málo dobra z Chelsea odešlo společně s Čechem, jen ať se v tom teď stratég Mou vykoupe.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fajdax

Reagovat
Manik...

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

With eight points from eight games, Chelsea is off to its worst league start since 1978-79, when the Blues were relegated from Division One.

My chceme repete

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

"If they sack me, they sack the best manager the club has had."

Už to jede.

Reagovat
Dawon

"We are in such a bad moment. We should not be afraid to be honest. The referees are afraid to give decisions for Chelsea." kampan

Reagovat
smazaný uživatel

To řekl Mourinho nebo Rodgers?

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

som si predstavil Rodgersa, no to me poser

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Fenri

Reagovat
Rišty

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vodka

Reagovat
tomasinho

Kdo dřív, Žozé nebo Brenton?

Reagovat
vladis271

začínam sa Romana báť. Ale zas on pôjde jedine po Carlovi (a ktovie, či sa on bude chcieť vracať). Klopp je nepredstaviteľný pre nich. My by sme z toho mali vyjsť dobre tak, či tak. Ak im neprepne a nevezmé Debora.

Reagovat
One-Real

Druhá nejhorší obrana, to je pro mě asi největší šok.

Reagovat
smazaný uživatel

Což jde z největší části na Braňovo triko. Azpi je pořád dobrý a Terry/Cahill/Zouma jsou sice slabší než minulou sezónu, ale pořád umí něco zahrát(i když těžko se hasí ty idiotské chyby Ivanoviče).

Reagovat
smazaný uživatel

Na Ivanove a Fabregasove triko.

Reagovat
Usty

Řeknu jen, že jsem asi v podání Chelsea ještě neviděl méně důstojný výkon. Absolutní zmar a bezmoc... ani se mi nechce hanět hráče, protože z toho musí být snad ještě ve větší depresi než fanoušci.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak. Hráči sú z toho úplne zdeptaní. A to striedanie Matica je symbol všetkého. Mourinho netuší. Absolútne.

Reagovat
DelPiero137

Nemoze to byt nejake vzbura proti nemu? Mozno hracom zacal vadit a preto to takto bojkotuju.

Reagovat
Aldeano

Ještě horší než 16. příčka musí být pro Mourinha to, že je před ním v tabulce Ranieri a Wenger...

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi to úplně poslední, co ho teď štve...

Reagovat
Sandstorm

To zjištění, že není neomylný a nejlepší, je daleko horší no...

Reagovat
Aldeano

Já si právě nemyslím

Reagovat
vladis271

Aj Rodgers

Reagovat
Aldeano

Tak ten pod ním pracoval. Nebo mezi nimi panuje nevraživost?

Reagovat
afc

To je ako nejaka novinka,ze Wenger je pred Mourinhom?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
afc

Si normalny?

Reagovat
Mastný Chobot

samozrejme, že je, veď pred ním nikdy neskončil

Reagovat
afc

Som myslel,ze sa bavime pocas ligy a tak to aj pisal Aldeano.

Reagovat
forrest

Po dlouhé době zase, opět a stále krásný pohled na tabulku Premier League...

Reagovat
Sandstorm

Di Matteo je volný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
Uwe háže buly

16. místo je hovno, sestup by byl větší sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl vrchol celé téhle frašky.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Talker

Já v létě říkal, že je absolutní demence podepisovat s Mourinhem novou smlouvu.

Mourinho je prostě krátkodobej kouč. Přijde, udělá nějaké výsledky a jde do hajzlu. My mu naprosto nesmyslně prodloužíme smlouvu, kterou měl ještě na 2 roky - přitom nikde ty 4 roky nedokončil.

Navíc nikdy takovou výsledkovou krizi ani neřešil. Tohle není jeho teritorium, nezná ho a je očividně absolutně bezradný a zabředáváme do krize víc a víc. Už několik týdnů se tu hejtuje Ivanovič (naprosto zaslouženě). Co udělá Mourinho? Dá mu pásku nechá ho hrát každý zápas v základu. Přitom jsme koupili nejlepší LB bundesligy.

Kdokoliv jinej by letěl už po Evertonu. Mourek to přežil, ale tohle snad už přežít nemůže. Teď je ideální čas vyměnit trenéra - máme 2 týdny, abychom ho dohodli, dali mu prostor pro práci a aby měl šanci si to nějak připravit. Pokud bychom čekali, tak pak naskočí trenér do rozjetého vlaku a bude to ještě horší.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Counter

Wenger by neletěl ani po pěti Evertonech

Reagovat
Talker

U nás... Každopádně po Evertonu to bylo 1 vítězství, 1 remíza, 4 prohry.... To je celkem šílenost.

Jako krize OK, ale mít stejně proher jako výher a remíz dohromady mi přijde jako celkem peklo. A to už jsme potkali 2 nejslabší týmy sezony, které můžeme potkat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mönchengladbach

Favre

Reagovat
Talker

Ten asi v nominaci nebude, ale když jsme brali Mourinha, tak jsem o něm přemýšlel taky...

Reagovat
Mönchengladbach

Je to sice Švýcar, ale imho angličtinou nevládne.

Reagovat
smazaný uživatel

kto by mohol byt nahrada? Carlo ani Klopp asi ne, tak je este nejaky top trener volny?

Reagovat
Godwinson

Guus

Reagovat
Carrick

Reagovat
Mönchengladbach

Wenger!

Reagovat
Talker

Klidně to může vzít i Franta Straka, horší než Mourinho to asi nebude. A to asi neumí ani anglicky...

Reagovat
Tomanatura

Allardyce, Carver, Redknapp, Lambert

Reagovat
Sandstorm

Spalletti.

Reagovat
TopinB

vitasrp

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
Counter

To Mourinhovo interview

Reagovat
Dawon

Kazdopadne je nutno rict, ze krom nekolika ptakovin mel v tom svojem monologu Jose ve spouste veci pravdu...

vina by nemela padat jen na jeho hlavu, zodpovednost musi prijmout i jini, protoze proste neni mozne, aby prakticky kazdy hrac zaznamenal tak drasticky pokles ve vykonnosti, aby se naprosto vsechno, co obvykle zdobi Mourinhovy tymy, rozpadlo, aby z jedne z nej obran v evrope meli behem par mesicu akorat vsichni prdel

Reagovat
Miguel19

Tak jasně že to není jenom na něm, ale on, jako trenér/manažer má tu největší zodpovědnost.

A třeba ten bod, že všichni hráči (až na 2-3 výjimky) jsou najednou v naprosto tragické formě, jde podle mě právě na Mourinhovo triko.

Reagovat
Dawon

tak samozrejme, vzdycky to odnese trener, jina moznost v podstate ani neni...navic casto fakt staci jen nejaky takovy novy impulz, a ti hraci se proberou

Ale kdyby to nebyl takovy ocas, tak by mi ho snad i bylo lito, protoze je to fakt silene

Reagovat
Talker

A jako kdo jinej by za to mohl moci?

Reagovat
Talker

Počkej, to nechápu

Ve chvíli, kdy všichni hráči hrají o 2 úrovně hůř, než před pár měsíci nepadá na hlavu trenéra? Naopak. Ve chvíli, kdy je z formy pár hráčů, tak je možné, že s tím trenér nemá co dočinění a hráč prostě je mimo formu.

Když jsou v hajzlu všichni, vše, co mourinhovy týmy zdobilo se rozpadá, tak jak to může nebýt vina Mourinha?

Můžou za to ilumináti, USA, Rusko, Čína nebo uprchlíci?

Reagovat
Dawon

Nevim, oni jsou ti hraci nejaci nesvepravni retardi? Jak ja mam vedet co se tam deje? jestli pred zapasem chlastaji a fetujou, nemakaji na treninku nebo je doma sere manzelka...

Jsou to snad do prdele profi sportovci na te nejvyssi urovni Ano, trener nese svoji cast viny, ale vocamcad pocamcad...co budes delat, az ho vyhodite a ten tym bude nadale hrat stejnou sracku? Ci chyba to bude pak?

Reagovat
Talker

Takže všichni najednou začali fetovat, chlastat, přestali makat nebo je začala srát manželka... To mi přijde asi jako stejně pravděpodobné jako vyhrát ve sportce, aniž bych si koupil tiket.

A o tom, jak to bude v píči se psalo už při předchozím vykopnutí Mourinha. Potom Grant (kterého mnozí považují za absolutního amatéra, který nemá ani na champ) málem udělal titul a dostal CFC do finále LM a league cupu.

Reagovat
Dawon

Ja taky netvrdim, ze na tom Mourinho svuj podil nema...ale tohle je naprosty extrem ve vsech smerech, a asi by neskodilo, kdyby si hraci poradne sahli do svedomi

A nevim no, jasne, mozna ze by se ten tym zvedl a jeste v tehle sezone neco predvedl, ale zas brat to jako samozrejmost pri kazdem odvolani trenera mi taky neprijde uplne rozumne

Reagovat
smazaný uživatel

Ako Mourinho ovplyvni Mourinho napr to, co urobil Cahill pred tretim golom? To su podla nepochopitelne veci, ktore nemoze chapat ani Moruinho, ti niektori hraci maju fakt brutalny vypadol formy, ze to ani je normalne.

Reagovat
Dawon

Reagovat
Talker

Jak píšu. Ano, výpadek jednoho hráče beru. Jenže když je v píči celý tým, tak to prostě nejde svést na hráče. Špatná příprava, špatná psychika, nevím. Ale v téhle oblasti má prostě zakročit manažer a ty hráče správně namotivovat, má změnit přípravu.

Kdyby šlo o 1-2-3 zápasy, tak se to dá brát jako nějaká krize. Ve chvíli, kdy jde o sérii 12 zápasů, kdy jsme porazili jen 2 slušné soupeře, tak je to prostě extrémní krize.

Když je z nejlepší obrany (dlouhodobě) 2. nejhorší, tak je to prostě taky k zamyšlení.

Když poslední 4 goly jsou jedna wonder střela, kterou Ramires promění jednou za rok a 3 goly z přímáků.

**********

A nejde o to, že padne jeden gol po individuální chybě. Soton nás rozebíral celou dobu a klidně mohl nasázet těch golů 6. Stejně tak i v předchozích zápasech byly ty výsledky občas dost shovívavé.

Reagovat
Talker

Jinak těch individuálních chyb je hromada. Ale stejně tak i systémových. Dost často někdo vypustí souboj s hráčem, pokrývá špatný prostor, nehlídá si hráče a podobně. A to nejde o dnešní zápas, ale o celou dosavadní část sezony. Ano, druhý gol byl shodou náhod, kdy se prostě sešly 2 věci na facku.

Ale první gol? Davies naprosto osamocený na hranici pokutového území. S volnou střelou.

Třetí gol? Ano, protiútok je složité ubránit, když se jde 3 na 2, ale nakonec tam bylo 5 hráčů CFC na 3 hráče. Přihrávka do šířky na Pelleho a nikdo ho nejde pokrýt, nikdo ho neblokuje.

Reagovat
smazaný uživatel

neovlivní, ale to není ten hlavni problém. Ten tým nefunguje, absolutně nic, Falcaa sem si všiml v 60 minutě když presoval golmana, Oscar to samé a Hazard naprosto v piči celý svět. Ten samý hráč co si mazal Yayu loni na chleba teď vypadá jak by před zápasem měl dva litry růžového na lačno, celá ta zadní lajna je na úrovni Baníku. Kdyby nebylo toho přímáku tak je to 0-3 doma, u Mourinha něco nepochopitelného.

Reagovat
Riviera Kid

Faktor Čech

Reagovat
smazaný uživatel

Čech a Carneiro

Reagovat
smazaný uživatel

Bů! Mourek ven!

Reagovat
Honza Matoušek
Reagovat
Honza Matoušek

To interview s Mourinhem, samozřejmě.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Taková fotbalová verze Davida Ratha.

Reagovat
smazaný uživatel

...jak tam na konci k rozhodčím prohlásil "Be loayal with us"

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo je to pravda a hned na začiatku. "I sink"

Reagovat
Uwe háže buly

dobrá angličtina, aspoň mu je rozumět.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Falcao...

Reagovat
Sandstorm

Člověk by si řekl, tak ať dá šanci jiným hráčům, ale on tam moc alternativ nemá. Víc by mohl využít asi jenom Rémyho a Babu, kterému ještě nedal šanci. Ani při tragických výkonech stálých beků. Což je po osmi zápasech pro hráče s 25ti milionovou cenovkou dost špatný. Proč ho potom kupoval? Pedro ukazuje, že je hráčem do klubu, kde všechno funguje, ale jakmile je krize, tak se sveze na té krizi s ostatními a není schopen jako nový hráč tým oživit. Čili další hráč k ničemu.

Reagovat
Talker

Tak alternativ má dost - vedle jednoduchých výměn jeden za jednoho může zkusit defenzivnější rozestavení - na DM dát Mikela/RLC a před něj běhavé duo Willian-Ramires s defenzivními povinnostmi. Může vyhodit ze sestavy tragického Ivanoviče a dát tam Babu.

A hlavně to, že nikdo nemá formu padá na jeho hlavu. Kdyby formu neměl třeba jen Hazard a Ivanovič, tak se to může hodit na psychiku, formu, cokoliv. Ve chvíli, kdy je tragická drtivá většina týmu, tak je to asi na trenérovi prostě.

Stejně tak ty incidenty. Neustálá ublíženost směrem k rozhodčím, roztržka s Evičkou, kdy kdyby nebyl naprostý kokot, tak to vyřeší v klidu a potichu. Tohle všechno týmu škodí.

K tomu je absolutně bezradný.

Reagovat
Sandstorm

Je to tak. Mně z toho vychází, že změna manažera by tomu týmu prospěla. Vyčistil by se vzduch a začalo by se nanovo. Hráči by dostali tolik potřebný nový impuls.

Reagovat
Talker

Hlavně jak píšeš, že alternativy nemá - tak to je jeho fail.

Kdyby se lépe choval k těm hráčům širšího kádru (pozice 14.-20.), tak by mohl mít slušnou lavičku. Jenže to on neumí a prostě ti hráči mu zdrhají.

Reagovat
Pasha

Čo tam po Babovi, nech sa raduje ako Cuadrado z toho, že je v modrej rodine.

Reagovat
smazaný uživatel

Agüero 5 fíků za 20 minut? Heh, nechápu to nadšení..má se ještě co učit...11 minut rozdíl je slušná propast

Reagovat
smazaný uživatel

Sezonu sme pokazili uz pocas prestupaku, ked sa dva mesiace riesil Begovic a potom Rahman..prestupy ktore boli uplne zbytocne kedze v klude mohol chytat Cech a Rahman hral jeden zapas...keby sa mou zameral len na pogbu a napr. griezmanna tak by to bolo uplne o inom a urcite ziadny ,,provar,,. takze za tuto situaciu moze neschopny manazment a tvrdohlavy mourinho...a najvacsia komedia bola situacia okolo Stonesa , pretoze riesit prestup klucoveho CB posledny prestupovy tyzden je naivne

Reagovat
smazaný uživatel

Ved Dzumandzi bol top prestup. Nechapem ze este nedostal sancu

Reagovat
M.Vaza

Klopp již brzy obdrží nabídku, která se neodmítá Abra

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si to preju

Reagovat
Infernoqt

tímhle tempem Chelsea bude schopna přesvědčit člověka, že jsou schopni doma prohrát i nad Aston Villou

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si dám Chelsea do oblíbených týmů. Už dlouho mě žádný jiný klub krom Barcelony tolik nebavil.

Reagovat
Tomanatura

Nemeli by ho vyhazovat, lepsiho nenajdou.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som fakt zvedavy, ako sa teraz zachova Abra, ale ak sa aspon trosku poucil a chce robit futbal v Chelsea inak, ako pred rokmi, tak ho teraz nevyhodi..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, do konce sezóny by měl zůstat. Nevěřím, že by se Carlovi do toho znovu k nám chtělo, Klopp by byl šílený brát takhle nebezpečnou pozici a ostatní volní trenéři nás jen tak nevyšvihnou..

Reagovat
smazaný uživatel

Já je teda viděl jen dneska, ale byl to hodně velký děs - Terry se tam motá jak ožralej, Ivanović vystresovanej, Cesc v křeči ... Tohle nemá šanci Mourek zvednout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono nie nadarmo sa vravi, ze po uspesnej sezone treba tim posilnit resp. trochu obmenit. Proste ak by prislo par vazne slusnych hracov tak je konkurencia v time silnejsia a novy hraci su nepochybne silno motivovani. Ale ak ma skoro cely kader iste miestecko v zostave tak je to tazko.

Napriklad taky Real sa nebal po decime predat AdM a Alonsa a nahradit ich....

Reagovat
Pasha

V Reale je faktor Pérez, to je tiež demoš na pohľadanie. Neriešil by som, že predali AdM. Florentino je jednoducho obchodník, tak ho proste predal a priviedol inú hviezdu.

Reagovat
smazaný uživatel

"If the club wants to sack me, they have to sack me. To be champions is obviously very difficult because of the distance [to the top], but I am more than convinced we will finish in top four. When the season is so bad and you finish in the top four, that is okay.

"The message is again if there are bad results, the manager is guilty. This is a moment to assume responsibility. I assume mine, the players should assume theirs and other people in the club should also assume theirs and we stick together.

"I have a big ego, I consider myself the best. This hurts me a lot. We have players that are performing really, really badly. I think it’s clear that we are being punished for too many individual mistakes.

Reagovat
Sandstorm

Pro vedení klubu teď bude nejdůležitější analyzovat, proč ti hráči hrají tak špatně. A v tom momentě prostě Mourinho končí.

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl nic špatného, se vším souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

AGUERO

Reagovat
Cizinkx

Takové menší OT: Jak moc se liší PRO EVO 2016 na konzoli oproti té verzi(kravině) na PC? Uvažuji si to koupit na ONE, ale jenže verze na kompa je naprosto žalostná kravina co mě zklamala. Měl někdo možnost zkusit si obojí ? Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Verzia na konzoly je tá pravá, plná, vytuningovaná. Verzia pre PC je značne orezaná graficky.

Reagovat
Kaze

To si pletes s Fifou.

Reagovat
r.mrazik

Neplete...PES na PC je oproti konzolim docela niz..graficky urcite,herne mozna taky

Reagovat
Manik...

Co je na verzi pro PC špatného? Uznávám, že fyzika byla v PES2015 lepší, ale pořád je to lepší než FIFA

Reagovat
Willy Wonka

Ten pozápasový monolog Josého byl tedy fakt masakr. Ten člověk nemá moc soudnost. Skoro mi je té Chelsea i líto. I když vlastně moc ne. Alespoň internet produkuje fajn gify.

https://twitter.com/JOE_co_uk/status/650375814127742976

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea ti je líto?

Reagovat
Infernoqt

If a girl gives you as many chances as Mourinho does for Ivanovic, MARRY her

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Infi

Reagovat
Talker

Jinak kdyby Mourinho stáhl z hostovaček 20 hráčů a postavil z nich tým, tak by to dost možná vypadalo lépe, než teď...

Reagovat
smazaný uživatel

to by byl i z hráčů, kteří by po stáhnutí těch 20 ještě na hostaoačce zůstali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Mourinho

Reagovat
madlucas

mourinho sa strasne opustil

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, jsem asi měkký, ale pomalu mi začíná být Mourinha líto, jak sám sebe( hrou, tiskovkama) čím dál víc ztrapňuje

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho si za to může sám. Celou loňskou sezónu odehrál de facto v jedenácti lidech a letos nepřivedl jedinou posilu. Plus nasazování hráčů bez formy a ignorace Baby a Kenedyho, kteří se těmi posilami mohli stát, nevyústí v nic jiného, než jejich nespokojenost a další fluktuaci možných alternativ základní jedenáctky.

Reagovat
eder

Neměli prodávat Fernanda Torrese, teď tam nemá kdo střílet góly.

Reagovat
Aldeano

"letos nepřivedl jedinou posilu" ? Pedro,Baba,Falcao...

Reagovat
smazaný uživatel

ok Pedro, Baba hral jeden mač, Falcao není posila

Reagovat
Infernoqt

kdo by to byl řekl před třemi lety

Reagovat
Whitemedia

Tak co, už ho vyhodili?

Reagovat
bbbauch

Jo, tuhle Chelsea muzu

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanouškovi liverpoolu se mi to jistě škaredě vrátí ale přesto: chelsea

Reagovat
Whitemedia

V příštím zápase už prostě musí přijít změny v sestavě, jinak ať to raději Mourinho zabalí.. Hodit tam Loftuse, Kenedyho nebo Traoreho, do obrany Bábu místo Ivana, Zouma taky zpět do sestavy..

Reagovat
Talker

Jenže do dalšího zápasu to jsou 2 týdny. Do té doby Mourinho na špatné výkony zapomene a jede se dál...

Reagovat
Whitemedia

A jo, ona je zase repre pauza..

Reagovat
Miguel19

To je dobře. 14 dní bez toho hnusu je ok..

Reagovat
Miguel19

Příští zápas to bude stejné. Po repre, začne žvatlat, že s týmem 14 dní pracovat na nových věcech atd. a hovno z toho...

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

moc teda nevim, jak a s kym bude pracovat, kdyz prakticky cela sestava bude tech 14 dni na repre srazech

Reagovat
Miguel19

On ty hráče někdo nominoval?

Reagovat
Dawon

uz to tak bude

Reagovat
vitasrp

No jo, tak ho raději vyhoďme, na světěje tolik lepších trenérů, což jsme si v posledních 10 letech měli možnost ověřit.

Reagovat
bbbauch

Kdyby mi nekdo pred sezonou tvrdil, ze Chelsea bude mit po 8 kolech o 12 obdrzenejch branek vic, nez my, kdyz sme nikoho do obrany nekoupili a vsechny zapasy na stoperu odehraje Blind, dlouho bych si tukal na celo. (I kdyz United zapas jeste ceka..)

Ja proste neverim, ze tohle je jenom poklesem/ztratou formy. Podle me ti hraci nemuzou mit cisty svedomi..

Reagovat
Talker

Jinak loni jsme měli 5 proher za celou sezonu (55 zápasů). Letos těch proher máme už 6..

Reagovat
Infernoqt

tak už v přípravě bylo znát, že je něco špatně

Reagovat
Talker

Tak ono ani na jaře to nebylo žádné terno, ale tam se to ještě urvalo silou vůle a sebevědomím. To vyprchalo a je to v prdeli, no...

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero nakonec 75 bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Ještě že mi udělali radost Payet s Vardym, oba hezky sbalili i maximální bonus.

Reagovat
smazaný uživatel

Payeta mam tez a zitra mi hraje jeste pulka kadru, takze nejspis udelam vic bodu nez za predchozich 7 kol dohromady

Reagovat
Counter

Reagovat
Coutinho10

dej link na tvoji sestavu

Reagovat
smazaný uživatel

Begovic - Toby,Azpi,Darmian - Alexis,Payet,Barkley,Mehrez - MBD,Martial,Kun

Reagovat
Mastný Chobot

Aguera, Vardyho a Payeta mám aj ja... okrem nich mi nikto body nespravil ale.

Reagovat
Counter

Reagovat
Aldeano

Ale celé Mourinhovo angažmá se zatím moc nepovedlo z pohledu transferů.

Hráče jako Schürrle,Salah,vanGinkel,Cuadrado,Filipe Luís se po příchodu nepovedlo zapracovat vůbec. Naopak odchody jako Mata,De Bruyne,Lukaku. Cameo v podobě Drogby a u Mourinha i návrat k Eto'ovi. Letos Pedro,Baba,Falcao...

Reagovat
smazaný uživatel

At jde Mou k portugalsky repre. Strihne si s nima jedno ME udela titul a muze jit zase dal

Reagovat
smazaný uživatel

Robert Lewandowski - 5 goals in 9 minutes

Sergio Aguero - 5 goals in 20 minutes

Mario Balotelli - 5 goals in 16 months

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Spasitel

Falcao - 5 goals in 12 months to sa tiež dá :)

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipný, že se tihle tragédi pořád drží ve velkých klubech.

Reagovat
Counter

Nikdo jiný by je nezaplatil.

Reagovat
Counter
Reagovat
Mimalu

Moses

Reagovat
Miguel19

https://vine.co/v/e2a0lBL3Apq

Škoda že nemáme náhradu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Náhrada ještě není sehraná s týmem, možná někdy v lednu už by mohla naskočit..

Reagovat
Talker

V lednu půjde na hostovačku... A přivedeme někoho jiného, aby se mohl před svojí hostovačkou aklimatizovat...

Reagovat
smazaný uživatel

V lednu půjde na hostování.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Miguel19

José Mourinho: "Je zřejmé, že rozhodčí se bojí rozhodnout v náš prospěch. Ten penaltový incident (Falcaa) byl velký okamžik. Pokud mě FA chce potrestat, může to udělat. Ostatní manažery netrestá. Já říkám, že rozhodčí se bojí rozhodnout v náš prospěch."

To vážně řekl?

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, me to sasek, ten jeho monolog to bylo velky divadlo...

Reagovat
mojmira

kousek výš je celý rozhovor, strašnej blbeček ten crying-one

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
bbbauch

Kdyby jenom jednou, prakticky to opakoval sedm minut

Reagovat
Mimalu

hmm... ne

Reagovat
bbbauch

Hmm.. Nadsazka? To s tim rozhodovanim zopakoval vazne dostkrat

Reagovat
Mimalu

Jo zacal tim, dost tim shodil veskerou myslenku ktera nasledovala, ale fakt to nebylo jenom o tom...

Reagovat
bbbauch

Jak rikam, nadsazka/vtip..

Reagovat
vitasrp

To s tím rozhodčím byla klasika, ale co říkal poté, mělo hlavu a patu a bylo to rozhodně zajímavý.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
bbbauch

Jojo, bez toho by ta tiskovka nebyla to pravy, ale to co rikal po tom bych mu i veril ze mysli uprimne a otevrene, coz si u nej nejak casto myslet nemuzu

Reagovat
smazaný uživatel

ale to ze Sotonu nepiskol 2-3 penalty to nic

Reagovat
Counter

jj, a nejednou, pořádně to pro jistotu ještě znovu zopakoval na konci toho svého sedmiminutového monologu

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Karma power

Reagovat
Sali5

No ve fantě zatím 3. v ČR a 2 784. celkově.. takhle vysoko už asi nikdy nebudu

Reagovat
Counter

Reagovat
13

Reagovat
Talker

Jinak práce Mourinha se širším kádrem je jasná...

Za těch 5 přestupových období teď:

8 útočníků (Torres, Lukaku, Demba, Etoo, Torres, Remy, Costa, Falcao)

9 křídel a AM (Oscar, Hazard, KdB, Schurrle, Mata, Willian, Moses, Salah, Cuadrado) + Kennedy + Cesc

V předchozím angažmá u nás:

cca 20 záložníků (včetně křídel) během 3 let.

Celkem psycho čísla

Reagovat
fenixLFC

stream na MOTD?

Reagovat
Counter

Filmon

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

uz sa to naucte konecne

Reagovat
nani92
Reagovat
Counter

KdB si to zatím vodí parádně

Reagovat
nani92

naproti tomu Sterling..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

to bylo jasné, má málo talentu

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, je dobrý, ale asistence sbírá i na soupeřově straně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kolik má golů a asistencí? v PL

Reagovat
Counter

3+2

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Bayern +

Reagovat
CHONG

Otázka pro fandy Chelsea, můžete mi někdo stručně popsat co se to letos děje, jak může tým, který si vloni vodil ligu s prstem v nose hrát naráz takovou tužku, když mu neodešli žádní klíčoví hráči, v čem je problém?

Reagovat
Whitemedia

Kdo ví, kde je zakopaný pes.. vedení to posralo, Mourinho to taky dost sere, ale i tak vůbec nerozumím, jak je možné, že naráz 9/10 našeho týmu chytlo nejhorší formu jejich života a dělají chyby, za které by je seřval i trenér v žácích...

Reagovat
smazaný uživatel

Karma za všetko.

Reagovat
CHONG

A co přesně Mou sere, staví si pořád svoje koně, i když hrají pendrek nebo co?

Reagovat
Whitemedia

Jo přesně tak.. jako i on už pochopil, že některé hráče musí za jejich výkony posadit, jako třeba Matice.. ale Hazard mu na to od začátku sezony kašle a hraje pořád(až na první poločas proti Portu), Ivanovic hraje taky každý zápas.. a spousta dalších.. ale na druhou stranu, ono se těžko rotuje, když tužku hraje většina hráčů..

Reagovat
CHONG

Je to skoro až neskutečné, jak se může tolik hráčů během tak krátký doby tak zhoršit. Mou to bohužel soudě dle té poslední tiskovky začíná hodně nezvládat a dělá ze sebe kašpara, což mě mrzí, protože ho na rozdíl od většiny Madridistů mám hodně rád, co myslíš, jak moc to má u vás nahnuté?

Reagovat
Whitemedia

Nedávno prodloužil kontrakt, jenže Abra je dost velký šílenec, aby vyhodil trenéra, který má ještě čtyřletou smlouvu kdo ví, jak moc to má nahnuté

Reagovat
CHONG

No, každopádně jsem zvědavý na jeho další působiště.

Reagovat
Whitemedia

zpátky do Realu, vystřídá Rafu

Reagovat
CHONG

Já bych ho bral

Reagovat
el Principito

dej s nim pokoj

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi jeho pusobiste bude repre Portugalska a titul na ME

Reagovat
smazaný uživatel

ten klub je zevnitř hodně shnilý, prostě se to konečně naplno začíná projevovat

Reagovat
fenixLFC

co sa vlastne stalo v pripave ze sa tak casto spomina?

Reagovat
Talker

Byla relativně krátká - hráči dostali delší volno a pak byl COC. A asi jí ani nevzali hráči úplně vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak pro zajímavost... Kolik jste uhráli bodů od vyhazovu Carneiro?

Třeba hráčům její přítomnost v kabině chybí...

Reagovat
vladis271

tvoj milovaný Mourek nie je taký džínius za akého ho máš.

Reagovat
CHONG

Jestli je nějaký trenér, kterého miluji, tak je to Carletto, Moua mám jen hodně rád, protože si vážím toho, že nás vytáhl ze sraček a odvedl u nás pořádný kus práce, jestli je to génius nebo ne nebudu rozebírat, jeho úspěchy mluví hlasitěji než naše slova

Reagovat
Talker

Tak jistý důvody ti nikdo asi nedá... Všechno to jsou spekulace...

Možnosti jsou

1) Krátká a špatná příprava - začali jsme později, díky COC to bylo kratší taky, výsledky taky nic moc. Je možné, že se to na hráčích ze začátku podepsalo...

2) Pocit uspokojení --> krize. Hráči byli mistři, takže to nebrali možná úplně vážně. Nedávali do toho všechno a zvrtlo se to do krize, kdy naopak sebevědomí nemají žádné a dělají chyby, které nikdy nedělali.

3) Systémové problémy a nasazení hráčů. Když už loni někdo loni něco posral, tak za ním byl většinou ještě jeden hráč, který to stihl zachránit. Teď to často tak není. Hráč vypustí sprint, souboj, je nepozorný a stojí mimo pozici, kde by měl stát a nekryje správný prostor.

4) Hazard je absolutně z formy. Na jaře byla celá ofenziva slabší, ale Hazard to stále táhl. Teď to ani on netáhne. Poslední 4 goly byly 3 standartky a wondergol Ramirese, který se mu povede většinou jednou za sezonu.

5) Mou vsází na stejné koně. Když se mrkneš na sestavy, tak je tam prostě minimum změn. Ono je fajn, že nahradí Matiče, jenže když je z formy nějakých 6 hráčů, tak to prostě moc nepomůže... K tomu nejhorší hráč podzimu Ivanovič nevynechal jediný důležitý zápas.

6) Špatná rotace a práce s hráči. Mourinho vsází na svých 13-14 hráčů a ostatní jsou víceméně do počtu. Ve chvíli, kdy chtějí hrát, tak prostě odchází. Jak už jsem psal, během těch 5 přestupových období jsme prostřídali 17 hráčů do ofenzivy (a to tam nepočítám Kennedyho a Fabregase).

6b) Špatná rotace a nerozehranost hráčů - často prostě hráč nehraje prakticky vůbec dokud není potřeba a pak není rozehraný a když naskočí, tak se čeká skvělý výkon, kterým si řekne o sestavu. To, že ten hráč hraje jednou za měsíc se nebere v potaz

Abych to shrnul - prostě všechno špatně.

Reagovat
Counter

LOL Mourinho v tom rozhovoru pro BBC.: Přesně do puntíku sjede rozhodčí za jednu neodpískanou penaltu, kterou viděl zcela jasně, a když se ho zeptají na ty dvě neodpískané pro Saints, "no comment" a jde pryč

Reagovat
I am Mancunian

saso pocmarany

Reagovat
Ritchie

mourinho no

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Je to turd

Reagovat
I am Mancunian

lens aky gol

Reagovat
Counter

Pan Milion Ale Payet si zaslouží pochvalu za náběh na dorážku, zatímco všichni ostatní se jen kochali.

Reagovat
Mastný Chobot

Len my, Maccabi a WBA sú tímy, ktoré s Chelsea v tejto sezóne nebodovali.

Reagovat
Mastný Chobot

Ale Mourinho potešil, nie že nie. Toho chcem viac.

Reagovat
Counter

Je to sice frustrující, ale vzhledem k tomu, jak ten zápas probíhal, to prostě nemá cenu rozpitvávat.

Reagovat
Mastný Chobot

OT: videl tu niekto Wilsonov? Akože námet dosť pičovina, ale nasmial som sa na tom dosť. Milujem rasistický a čierny humor.

Reagovat
CHONG

Škoda, že tam hraje Dyk, jinak bych na i zašel, ale dívat se dvě hodiny na toho krypla bych fakt nevydržel.

Reagovat
Mastný Chobot

ja skôr nemusím toho Macháčka, ale Kraus, Kostelný, Pauhofová sú super

Reagovat
CHONG

Macháčka mám celkem rád, hlavně z divadla Sklep, ale na Dyka jsem vyloženě alergický.

Reagovat
minoLFC

Dyka poznám len z Show Krausa kde bol s tým Pracharom. Nevidel som ho teda v žiadnom filme ale oproti tomu pripečenemu pracharovi mi prišiel ešte normálny.

Reagovat
CHONG

Prachař je stejný dement, svůj k svému.

Reagovat
smazaný uživatel

to prijmeni nema nadarmo...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Ty rasistická píča, by Ti napisal Dominik 2 z EF

Reagovat
Mastný Chobot

ak ma seriózne prirovnávaš k Masopustovi, tak si asi nemáme čo povedať už viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

naozaj neviem, čo si tým chcel povedať

Reagovat
smazaný uživatel

Asi dobre nepoznas dominga ....

Reagovat
Mastný Chobot

jaj táák

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust je Tomáš

Jinak spojení téma rasismu a Dominik = nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Mne pisal do sprav asi 5 mien, tak Tomas, diky .

Reagovat
smazaný uživatel

Yung je masopust 2

Reagovat
smazaný uživatel

*Dominik 2

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, Yung je jednotka...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nie Mastný Chobot, len stary dobry Yung .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mönchengladbach

Tak kdy půjde? Po prohře na Dynamu?

Reagovat
vladis271

A na Maťana čo vravíte? Podľa mňa to bola rozprávka pre dopselých. Sladučký čaj. Neskutočný happyend, až to volalo po cukrovke.

Reagovat
Counter

Nj, měl sis raději zajít na V hlavě

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Counter

Výborný film!

Reagovat
Aldeano

Snad všechno od Pixaru.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto uzasny film

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Ještě jsem neviděl, ale už Interstellar mě neskutečně zklamal. Jdou ty filmy porovnat?

Reagovat
misinho7

sklamal? sak to bol jeden z najlepsich filmov za posledne roky velmi vyborny film a ten mindfuck bol paradny

Reagovat
smazaný uživatel

Od Nolana, ale jeden z nejslabsich

Reagovat
misinho7

no mne sa pacil najviac ale tak isto aj pociatok ci jeho uzasne batmanovky

Reagovat
F.Torres

jednoznačně, o proti dark knight to bylo něco na úrovni parodie

Reagovat
Aldeano

No, vzhledem k tomu, že se psalo o nové Vesmírná odysee, tak to byl spíše nový Armageddon

Reagovat
smazaný uživatel

Interstellar je pre mňa neskutočná pecka, celkovo téma vesmír, čierne diery, cestovanie časom atď. ma zaujíma a v tomto filme bolo všetko, bolo to dobre spracované, tie mindfucky...

Reagovat
misinho7

Reagovat
F.Torres

miluju sci-fi, miluju vesmír, na toto téma jsem viděl asi všchny filmy, ovšm interstellar je největší zklamání, vždyt to nedávalo vůbec smysl. Na té planetě, kde byly ty vlny to mělo skončit a bylo by to na 80 % poté to byla totální sračka a pokud jsi měl zapnutý mozek po celou dobu filmu, tak potřeboval po té sračce a nesmyslu asi tvrdý restart, jinak to vstřebat nešlo, prostě blbost neskutečná

Reagovat
kvasha16

nedavalo zmysel? ... no neviem kto nemal zapnuty mozog

Reagovat
vladis271

ved to bolo plné logických nezmyslov.

Reagovat
F.Torres

jasný, pokud si deš užít film a nechceš o tom přemýšlet, tak jsi jim to musel zbaštit, ovšem pokud rád přemýšlýš u těch filmů, tak prostě tam bylo pár nesmyslů a to ten film úplně znehodnotilo. Řikám, všechno super, nádherná hudba jako vždy od Zimmera, ale posledních 50min bylo na odpad + to laciné hraní na city, to prostě bylo tak laciné, až to snad není možný, režisér jako Nolan se nemusí do takových sraček pouštět.

Reagovat
celeb

na 50% max. Vsak to bola americka trapna blbost od zaciatku do konca. 36 rocny Alien ponukol viac efektov, o nejakom deji, napati, zapletke ani nehovorim. Film trapny, ako ten chodiaci varovnik na mokru podlahu - TARS.

Reagovat
Posledni Kovboj

neskutecna nudna mrdka bez cehokoli zajimavyho, zato s milionem nesmyslu a klisovitou picovinou misto konce

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Martan jde mimo me. Ja to mam do unora krasne nalinkovane. Zari - Everest, rijen - Sicario, listopad - Spectre, prosinec - Most spionu, leden - Zmrtvýchvstání Revenant. A nemuzu byt proste zklamanej

Reagovat
misinho7

prosinec-star wars ...toto si tam pridaj to bude neskutocna pecka, strasne sa tesim a tipujem ze prekona vsetky rekordy co sa tyka kin

Reagovat
Aldeano

Návštěvnost bude už kvůli té značce skvělá, ale jsem zvědavý jestli bude i důstojná ostatním dílům

Reagovat
misinho7

ja si myslim ze hej, zatial to vyzera uzasne aj z tych malo detailov co vieme, paci sa mi je J.J abrams neche pustat este velmi detaily nie jak niektore filmy ked uz vieme polku filmu len z trailerov...ale myslim si ze to dopadne velmi dobre, velmi mu verim tesim sa znova na staru partu, Luke,Han atd....ja som obrovsky fanusik SW cize pre mna to bude velky sviatok tak snad ma nesklamu

Reagovat
Aldeano

Že se to ho ujal J.J Abrams je určitě dobře.

Reagovat
misinho7

jj jeho filmu sa nebojim skor sa bojim dalsich casti ze J.J proste zacne velkolepu seriu a dalsi za nim to poseru

Reagovat
CHONG

Důstojné ostatním dílům? Vždyť epizoda I. a II. byly sračky a epizoda III. sice ušla, ale do prdele ji poslal tragický představitel Anakina.

Reagovat
misinho7

ale az take tragicke to nebolo, sice prva cast bola taka nic moc jak dajaka rozpravka abo co..ale dvojka aj trojka boli dobre

Reagovat
CHONG

Dvojka mi přišla strašná, trojka by byla výborná, kdyby Anakina hrál herec a ne parodie na něj.

Reagovat
misinho7

neviem ja som si to uzil dost, mozno preto ze proste ja som velky fanusik a keby to aj nebolo take dobre tak proste to nevidim mam klapky na ociach

Reagovat
CHONG

Já mám taky původní trilogii rád, ale ta nová mi prostě nesedla, zvlášť teda Anakin, nechápu, proč do jedné z nejvíc ikonických filmových postav obsadili takového neschopného mamlase.

Reagovat
misinho7

mohli tam dat aj niekoho lepsieho ale tak co uz no ja som hlavne zvedavy na toho noveho v force awakens....nie ze by som bol rasista ale tak radsej by som bol za nejakeho belocha hlavneho hrdinu...to iste ako v Mafii 3 ani v jednom mi nesedia

Reagovat
CHONG

To mi povídej, GTA: San Andreas bylo utrpení

Reagovat
misinho7

ale tak tam mi to sedelo uplne tam som to neriesil...ta doba a to prsotredie hudba atd bolo paradne k tej postave a tej skupine tam....ale MAFIA nie je ziadna skupina ciernych hlav so svojim gangsta rappom....tam proste nesedi..SW to iste, mace windu v pohodke ale hlavna postava cernoch..no way

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

tak v gta ti to sedlo ale nova mafia(gta) je taky v jinym prostředí a čase. tam by se běloch v kvádru moc nehodil

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Aldeano

To propojení se staršími díly mi přišlo dobré. To, že první dva díly bylo v podstatě čekání na díl třetí mi tolik nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem nedávno kouknul na všech šest dílů. a první dvě epizody byli natočený jenom kvůli tomu aby vzniknula třetí. a i když jsem měl rád původní trilogii, tak epizoda tři je podle mě úplně nejlepší ze všech. trikově je to nejlepší a hlavně je tam úžasný ten přechod na temnou stranu a i když je Christensen kritizovaný tak to podle mě zvládnul dobře. a hlavně to uzavírá a spojuje celý příběh

Reagovat
smazaný uživatel

Plus Tarantino v lednu. Ale ten me podle ukazek a popisu moc neoslovil

Reagovat
misinho7

no hateful eight vyzera tak vselijako zatial..ale ja si myslim ze to bude dobre, tazko sudit z trailerov aj ked tie ma tak nenadchli zatial

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zboznuju Finchera. To je podle me naprostej filmovej genius, kterymu bych dal Oskara pomalu za vsechny jeho filmy

Reagovat
misinho7

gone girl bola uplna pecka od neho, strasne sa mi to pacilo ake to bolo zamotane

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne Klub rvacu, Sedm

Reagovat
misinho7

taktiez

Reagovat
smazaný uživatel

Skvele zaranou od Rosamundy Ale tam to bylo asi vdecny tema, pac ta knizka je skvela

Reagovat
Aldeano

Taky.

Reagovat
CHONG

Žádný strach Quentin nikdy nezklame

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ideálny film, na ktorý ísť s priateľkou? (áno, chválim sa týmto spôsobom) Nebude to ani nejaká drbnutá prestrelka, zároveň sa nebudem nudiť a budeme mať happy end?

Reagovat
smazaný uživatel

Co je spatnyho na happy endech? Ja uz mam fakt dost, jak kazdej lepsi film nebo serial v poslednich letech konci sad endem..

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni serie Temnyho pripadu by bejvala naprosto dokonala, kdyby jeden z hlavni dvojice nakonec umrel

Reagovat
smazaný uživatel

Proc?

Reagovat
misinho7

nieee mne sa pacil ten koniec, skor ma nastvala druha seria ked mi zabili oblubenu postavu....colin farrel to mal prezit kurnik, uplne ten jeho koniec bol nahovno....ale tu postavu zahral uzasne on to tam cele drzal podla mna

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho nesnasel, fakt mi predtim vadil, ale tou postavou si me silene ziskal

Reagovat
misinho7

napodobne ja som ho tiez nemusel neprisiel mi nijak excelentny ale tam to zahral uzasne

Reagovat
smazaný uživatel

Ale treba druha serie TP, uplne zbytecne tam pochcipalo spousta lidi. Nebo HoC, taky zbytecny smrti, nemluve o GOTu nebo BB atd. Vsude proste musel nekdo z hlavnich hrdinu zhebnout.. PRooooc?

Reagovat
misinho7

no druha seria ten koneic bol nahovno

Reagovat
CHONG

Podle mě ten konec k celkovému ladění druhé série sedl jak hrnec na prdel.

Reagovat
misinho7

Colina nemali sundat a este nestihol ani poslat sms synovi..cele to bolo nahovno s nim..osudy ostatnych mi boli viac menej uprdele

Reagovat
smazaný uživatel

Vince mi bylo taky lito.. A toho teplouse taky.. Jako ja to chapu, ze umiraj, ale ja uz to moc dobre neunasim, fakt mi to vadi, jsem z toho pak tyden v prdeli.

Reagovat
misinho7

i mne to vadi no ale zas niekedy som rad aj ked to nie je happy end lebo potom to su take ocakavane konce a milujem ked to nie je tak...ale Vinca zabit kurna nemali

Reagovat
misinho7

preklep s vincom ...

Reagovat
CHONG

Jinak Vince mě hodně příjemně překvapil, četl jsem na něj dost kritiky, ale dle mého názoru to zahrál výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

No.. ale spis az ke konci, hodne dlouo trvalo, nez jsem si na nej zvyknul.

Reagovat
CHONG

Já jsem po těch kritikách a po tom, co jsem ho viděl jako Normana Batese v remaku Psycha, čekal jen to nejhorší, takže jsem byl příjemně překvapen už od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tezky, kdyz na nej od zacatku koukas akorat jako na komika.

Reagovat
CHONG

On i komik dokáže překvapit, viz Adam Sandler ve Volání o pomoc, neskutečný herecký výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

To samozrejme souhlas. Skoda, ze zustalo jen u toho.

Ja nejsem zavislackej typ.

Reagovat
CHONG

To, že Colin umře bylo jasné od začátku, sám říkal, tomu kazateli, že další život už by nesnesl a navíc mu tu smrt přesně předpověděl jeho otec v té vidině, kterou měl poté, co ho na konci druhého dílu postřelili, a to, že se nestihla odeslat ta sms krásně korespondovalo se syrovostí celé té série.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhou jsem radsi nesledoval. Stejne jako jsem po ukonceni hlavni dejove linky skoncil s Twin Peaks. A to je to pro me naprosta srdcovka

Reagovat
smazaný uživatel

u HoC stojí za zmínku jen první série imho..

Reagovat
Mastný Chobot

Ten koniec bol neskutočne napiču pritiahnutý za vlasy, ale inak fajn

Reagovat
misinho7

Ked sa tu rozbehla uz taka debata...sledujete tu niekto Rick and Morty? pre mna to je najlepsi animovany serial....taka miesanina simpsonovcov a south parku..a je to neskutocna parada

Reagovat
smazaný uživatel

Je to skvele,ale druha serie mi prijde precejen o neco slabsi, zadny dil se zatim ani trochu nepriblizil twisted ending, vsechny ty jakoze vazne sceny mi prijdou slabsi...

I kdyz zase je v teto serii vyborna autorska hudba, dil s Ice-T a Schwifty byl neskutecny

Jinak jestli mas rad podobne uchylarny doporucuji Man seeking woman, je to sice hrane ale v mnoha pripadech to jde i za hranu animovanych serialu

Reagovat
misinho7

druha seria je trosicku slabsia ono to vazne ani velmi nemoze byt sice v prvje niektore sceny boli ale teraz to je naozaj uchylarna,sekacka a vsetko dohromady som si precitla popisal toho serialu....Josh (Jay Baruchel) je sedmadvacetiletý snílek, který žije ve svém světě a to doslova. Ve světě, kde se randí s trolly a kde s jeho bývalou dívkou, na kterou stále nemůže zapomenout, chodí Adolf Hitler. wtf?

Reagovat
r.mrazik

Ten popis je mimo...jsou tam dany do extremu vztahovy veci...ale silene

Treba ze po rozchodu se te snazi pribuzny seznamit za kazdou cenu a nabizi ti jety zbozi (troll)

A jho bejvalka si najde starsiho partnera,kterej je pro neho magor (hitler) atd atd...

Je to fakt dobry

Reagovat
CHONG

Měl jsi jít radši na Gangster Ka

Reagovat
smazaný uživatel

Knizka je naprosto super

Reagovat
Swarley

hrozná sračka z mého pohledu, prostě americký kovboj ve vesmíru...co tě zachrání, když tě nechají kamoši na Marsu? hlavní je být neustále cool, celou dobu si ze všeho dělat prdel a být naprosto v pohodě, však jde o hovno...ta hlavní postava je z mého pohledu těžko uvěřitelná a Matt Damon tohle všechno umí vždy ještě poslat do extrému...

Reagovat
smazaný uživatel

tak v knižce je to všechno odůvodněný. a na druhou stranu co by měl v takový situaci dělat? jít se rovnou zabít a vzdát to hned na začátku když si vypočítal že tam může přežít do příletu další plánovaný posádky

Reagovat
Swarley

jako to by samozřejmě taky nebylo řešení, ale to je zase z extrému do extrému...on právě udělal úplný opak té sebevraždy, samé cool hlášky, samá pohodička...nějak to prostě na mě nezapůsobilo, neuvěřil jsem tomu...hláška o hudbě při setkání s kapitánkou mě jako první fakt rozesmála, ale dost ironicky...

Reagovat
smazaný uživatel

film jsem ještě neviděl ale v tý knížce je všechno dobře popsaný a odůvodněný, včetně tý hudby. tam je pospaná i psychologie tý postavy a proč se právě takhle chová.

Reagovat
Swarley

možná tomuhle v tom filmu nevěnovali tolik pozornost, možná proto jsem to já nepochopil...absolutně tím nechci říct, že ten příběh je slabý a že ta knížka je špatná, prostě film to někdy nedokáže tak dobře vystihnout..

Reagovat
smazaný uživatel

jj chápu. já si ři čtení často řikal jak to chce v tom filmu vyjádřit, protože těch drobností co dávají dohromady logičnost a uvěřitelnost příběhu tam bylo opravdu hodně

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle by ta tabulka už mohla zůstat.

Reagovat
smazaný uživatel

"A za třetí, což je nejdůležitější - tento okamžik považuji za klíčový v historii tohoto klubu, protože pokud mě vyhodí, tak vyhodí nejlepšího trenéra, kterého kdy měl.

To fakt rekl?

Reagovat
Counter

jj. Ale to přece nemůže nikoho překvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne tak to nemuze ani nikdo poprit.

Reagovat
Aldeano

Může. Tohle mohl říct spíše Carletto v roce 2011...

Reagovat
smazaný uživatel

Carletto nepatri narozdil od Moua ani do TOP10 treneru historie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Ty s tím nedáš pokoj jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrat za svoji karieru vyhral Ancelotti se svym tymem ligu a to si prosimte uvedom, kolikrat trenoval velkoklub.

Reagovat
Aldeano

Krom Realu vyhrál domácí ligu v každém angažmá (Ligue 1,Serie A,PL) plus ještě 4 finále LM a to 3 vítězná

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pocet titulu a pak pocet let odtrenovanych ve velkoklubech danych statu, prosim.

Reagovat
Aldeano

To je přece dost relativní. Mourinho nikde nikdy 8 let ani netrénoval.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Hokaido

čemu se divíte? Je to pravda

Reagovat
stas87

Tak to sem napis,kto v tej TOP10 vlastne je.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem nechtel.. Ja fakt nevim, ale proste Mou je porad jeste pred Ancelottim. Aby tomu bylo naopak, tak by musel mit Carlo tak o 6 titul vic.

Reagovat
stas87

Asi poznam odpoved vopred ale skusim to..je u teba Mourinho pred Michelsom aj Lobanovskym?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepoznas odpoved, ja to nedokazu porovnat. Pro me je Mourinho top a neni nikdo vic. Ale stejne tak nedokazu rict, kdo byl lepsi, zda Bican, Pele, Puskas, Platini, Cruyff, Maradona, Ronaldinho, Ronaldo, Ronaldo, Messi, Zidane atd. Tehdy byl fotbal uplne jinej, nez dneska, dokazu porovnat v rozmezi treba jedny dekady, ale ne vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi trenera v Chelsea nebo nejlepsiho trenera celkove?

Reagovat
smazaný uživatel

V Chelsea. Celkove to je diskutabilni. Tam bych kousicek pred Moua dal SAFa.

Reagovat
smazaný uživatel

Až si Mourinho někde udrží konzistentní výkony dýl než 3 sezony, nebo si sám vybuduje špičkovej tým, tak ho budeš moct řadit kosuek za sira. Momentálně je mezi nima propast jako kráva.

Reagovat
smazaný uživatel

SAF mel taky horsi sezony. Uvidime jeste jak dopadne tato. Jak bys ho posuzoval, kdyby letos dejme tomu urval 4. misto a pristi rok tesne druhy a ten dalsi titul? Porad neuspech? Vzdyt jeste to porad muze hodne otocit. Kazdej se nekdy dostane do srabu, napriklad lonskej Dortmund. Lepsi priklad snad neni.

Reagovat
smazaný uživatel

taky snad Kloppa nepovažuje nikdo za nejlepšího trenéra historie nebo o kousek druhýho..

Tak by měl za sebou 5 slušných sezon... SAF má kolik, 13 titulů v PL?

Reagovat
Aldeano

Jenže Mourinho se ještě z krize v žádnám angažmá nedostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako kdyby tech krizi a angazma bylo tolik. Mluv konkretne. Poprve byl vyhozen hodne predcasne z Chelsea, tam tu sanci se dostat z krize proste nedostal. A podruhe odesel z Realu a pritom skoncil druhej. Ano, nebylo to idealni, ale kdovi, jak by vypadala dalsi sezona.

Reagovat
Aldeano

Je vůbec otázka proč byl vyhozen a proč vždy případně po úspěchu odešel... Vzhledem k tomu, jak ty týmy dokázal na konec svých angažmá poničit...

Reagovat
smazaný uživatel

S Interem vyhral LM a titul a odesel do Realu. Benitez pak se stejnym tymem nebyl schopnej uhrat ani TOP5 v lize.

A jak prosimte znicil Mourek Real? A zkus to porovnat oproti tomu stavu, kdy do nej prisel.

Reagovat
Aldeano

Ikdyby po něm Inter nevzal Rafa, tak každý trenér po něm by tam vyhořel. O tom jsem přesvědčený. Tituly tam naopak před ním získával Mancini...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale neuspel v LM, Mourek vyhral titul i LM. Schvalne se zeptej fans Interu, jestli by ho brali zpatky - 9/10 ti rekne, ze jo.

Reagovat
Aldeano

Jen jednou ze 3 sezón v Realu získal více bodů než Pelle

Reagovat
smazaný uživatel

Nasel ale recept na jeden z nejlepsich tymu historie.

Reagovat
Aldeano

Proč ho ve své poslední sezóně nepoužil, když ho měl? Proč na Barcu ztratil 15 bodů?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze zazil spatnou sezonu, to se stava kazdymu, i tomu SAFovi. Krom toho, v Realu byl tym plnej curaku a jsem rad, ze je pryc.

Reagovat
Aldeano

Podívej, já mám Mourinha celkem rád, před angažmá v Realu jsem ho měl dokonce hodně rád, ale déle nikde prostě nevydržel a to už nemůže být náhoda. Ale reagoval jsem na tebe proto, protože napsat, že Carlo není top trenér, který není minimálně na stejné úrovni jako Mourinho je prostě blbost.

Reagovat
vitasrp

Řekl, ale taky je to pravda no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ani nevim, co se s tim da delat? Je snad lepsi vymenit vsechny 4 hrace v obrane? Dneska tam nebyl nikdo dobrej, ani ten Azpik, tolik chyb a ztracenych balonu jsem od nej jeste nevidel. A ta forma hracu se porad jeste zhorsuje. Fabregas nema na hristi absolutne co delat, nejhorsi stredak co tu kdy byl Matic to odnesl dneska nevim proc. Hazard je kokot linej a hraje velkou picu. Jedinej kdo jakz takz neco hraje, je Ramires a Willian. A to je vsechno, absolutne vsechno. Anio Pedro, ani Oscar, ani nikdo jinej proste nema na hristi co delat.

Reagovat
smazaný uživatel

Matic to odnesl dneska nevim proc...to myslis vazne? vsak on za tu pol hodinu co tam bol predviedol nieco tak strasne, ze to ani nejde opisat

Reagovat
smazaný uživatel

Mourek a Chelsea na věčné časy , doufám, že tam zůstane, co nejdéle tento skvělý stratég

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

03.10. Mourinho: Nikam neutíkám

Další nezdar má za sebou Chelsea, která nezvládla utkání se Southamptonem. "Zaprvé - já nikam neutíkám. Zadruhé - pokud mám odejít, klub mě bude muset vyhodit, protože já svůj tým ani své přesvědčení neopustím," prohlásil po další porážce manažer José Mourinho. "A za třetí, což je nejdůležitější - tento okamžik považuji za klíčový v historii tohoto klubu, protože pokud mě vyhodí, tak vyhodí nejlepšího trenéra, kterého kdy měl. A sdělením toho všeho bude, že za špatné výsledky může trenér," dodal portugalský stratég, jenž zůstává přesvědčený, že CFC dokončí sezónu do čtvrtého místa. (ČTK)

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím tohle je průser a ne to jestli utíká nebo to co prohlašuje možná by bylo lepší buď odchod a nebo radikálí změna ve stylu hry!

Reagovat
habinity

V piatok priblizne o 4 rano miv bratislave ruzinov ukradli skoda octavia rs combi cierna metaliza spz bolo 1bc 6395 za kazdu pomoc dakujem.rok 2013

Reagovat
I am Mancunian

to ma mrzi pato, snad ju najdete este

Reagovat
habinity

Hm tazko sa uz najde co uz pekna bola, dobre vozenie je prec teraz busom a elektricku cista katastrofa

Reagovat
I am Mancunian

casom kupis nove, musus nejake ksefty porobit

Reagovat
habinity

Ja ksefty nerobim som obycaj krupier v herni ...a neee uz len do domu budem davat a feliciu mj nikto neukradne ..mozno za par rokov nejake lepsie teraz urcite nie.a bojim sa ze havarijna z ceskej kooperativy proti kradezi budu vymyslat a nebudu chcet vyplatit auto

Reagovat
Mimalu

tak kooperativa je v zásadě, drahá ale problém s vyplácením by snad neměl být. Jinak smím se zeptat proč jsi měl českou spz? ono to možná i bylo větší lákadlo

Reagovat
habinity

Prepac nemozem tu teraz hovorit nejake veci..ale je to ok vserko zaplatene legalne ...len tie spiny ma uz odpocuvaju pocujem ozvenu v tel ked volam, myslia si ze sme ho dali sami sebe ukradnut..prvy podozrivy je majitel auta vzdy.

Reagovat
habinity

A mas nejaku skusenost s ceskou kooperwtivou? Alebo poznas niekoho co snou mal nejake docinenie?

Reagovat
Mimalu

nn, jen takové poznatky. Snad ti to v pohodě proběhne

Reagovat
Manik...

Kvůli likvidaci, se hodí mít nějaký záběr třeba z kamery, nemáš? Jinak samozřejmě je pravda, že jsi 1. podezdřelý, ale vyplatit by ti to měli. Akorát zaplatíš spoluúčast a to taky může být dost peněz, podle toho, jakou sis domluvil...

Reagovat
habinity

1000 e spoluucast na kradez..27 000 kc a kamera nebola tu neni na celom sydlisku v ruzinove.

Reagovat
Manik...

To je škoda, tak hodně zdaru. Je smutné, že krádežím aut nelze jinak efektivně zabránit

Reagovat
afc

Davaj bacha na revizorov. Tie kurvy teraz neskutocne chodia.

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

můžu potvrdit

Reagovat
Mastný Chobot

si bol v BA? si mal dať vedieť, sme mohli dať nejaký nezvládací večer v barone

Reagovat
smazaný uživatel

ne, chodí i v Brně nezvládací večer

Reagovat
smazaný uživatel

jsem nepotkal jak je rok dlouhej

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole. Na hlavaku to napisu a na grohovce uz me kontroluje. Jsem poucen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

chodí, no, to vždycky na začátku školního roku, na studentech mají žně, naštěstí mám tolik času, že můžu chodit i pěšky

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

vidíme sa v X13

Reagovat
Mastný Chobot

wtf tá ŠPZ

Reagovat
habinity

Co je stu spz

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

pekný pes

Reagovat
el Principito

nemá někdo odkaz na Mourinhovu tiskovku po zápase?

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych se chtěl pokochat

Reagovat
Swarley

https://www.youtube.com/watch?v=zTZmPCSCa-E

jen tohle jsem viděl, nevím, jestli ještě někde něco bylo

Reagovat
el Principito

díks

Reagovat
smazaný uživatel

má smůlu, že se nenarodil o pár desetiletí dřív - mohl si narůst apartní knírek a mohl udělat super kariéru ...

Reagovat
alcantara

3. minuta videa a on stale zvani o penaltach, to je neskutocne, aky placlivy uboziak to je, ze to ma stale za potreby

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vraj sú Saints prvým klubom, ktorý dal Mourinhovi 3 góly na Stamford Bridge.

Reagovat
bbbauch

Zacina mit sezonu jako pred dvema lety clovek, ktery prekonal spoustu rekordu, navic se narodil ve stejnem roce jako Mourinho a jeho prijmeni zacina take na Mo.

Nahoda? Nemyslim si

Reagovat
habinity

Keby mi niekto pomoze najst auto 1000 euro je odmena

Reagovat
smazaný uživatel

opet musim pogratulovat mourinhovi, konecne se nejakemu trenerovi chelsea podarilo naordinovat fotbal, na ktery se radi podivaji i fandove jinych klubu

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

"I'd insult Chelsea...but I don't think there is any need"

tohle docela dobre vystihuje ten soucasnej stav si myslim

Reagovat
Swarley

tak kdyby to nebyl José a Chelsea, možná bych souhlasil

Reagovat
Mimalu

jenom se opičí po Scolarim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Talker

Special one

Reagovat
Mada

Reagovat
Counter

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
bbbauch
Reagovat
kiwwi

Zaha fantasticky vykon

Reagovat
Mastný Chobot

aj fantastický dive

Reagovat
kiwwi

pri penalte? vobec

Reagovat
Mastný Chobot

samozrejme, že hej, padal ešte obranca ani nebol na zemi.

Reagovat
kiwwi

hmm ne

Reagovat
Counter

Taky mi to tak přišlo, což zvláště ve srovnání s jejich hodnocením pádu Falcaa působilo šíleně (jedno odsoudí za dive a druhé, co je jak přes kopírák, je pro Shearera "clear penalty")

Reagovat
kiwwi

ja to napriklad tiez vidim takto...Falcao ocividne padal uz pred zakrokom, Zaha az po kontakte

Reagovat
Mastný Chobot

tak sa pozri poriadne

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

Van Dijk má na drese Virgil? Nech idú doprdele všetci tí Memphisovia, Virgilovia a Alexisovia cirkusantskí.

Reagovat
nani92

tak zrovna u neho to je pochopiteľné, určite nechce o sebe počuť ako van dick

Reagovat
Counter

Akorát u těch Jihoameričanů to chápu.

Reagovat
Mastný Chobot

chápem to u takých, čo majú 4 priezviská... Alexis Alejandro Sánchez Sánchez je, myslím, jasné

Reagovat
Aldeano

Mimochodem, když se tu řeší jména na dresu, tak není zvláštní, že v ČR byl Bony Wilfried a on je to Wilfried Bony?

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Mastný Chobot

z Maného sa pomaly ale isto stáva najväčší simulant v lige

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

jedina (ale o to vacsia) chyba na jeho vykonoch

Reagovat
smazaný uživatel

Byl uz minuly rok.

Reagovat
nani92

nie, to bol v lige ešte Januzaj

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim
Reagovat
Mastný Chobot

podľa hajltajtov tie lahodné výkony Ivanovića, Terryho a Cahilla

Reagovat
Mastný Chobot

a Mourinho zasa ukázal, aký je to chudák. Najprv sa vyplače, ako sú všetci rozhodcovia proti nemu a potom povie no comment na penaltové zákroky Ramiresa a Ivanovića. Čo na to tí, čo ho bránia? je tu taký niekto ešte vôbec?

Reagovat
smazaný uživatel

Už asi fakt nikto.

Reagovat
Counter

Reagovat
vitasrp

Já tu třeba jsem stále a to, že není ani náhodou objektivní (obvykle bývá jen v minimu případů), mi v zásadě nějak nevadí - mnohem horší jsou pro mě osobní útoky, který si někdy neodpustí, tahleta vyjádření z mýho hlediska nějak hrozná nejsou.

Reagovat
nani92

Pedrito

Reagovat
icemike

jak hrozný musí být Baba na tréninku, že stále je Ivan volba číslo 1. To už raději hrajme 3-5-2

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že stejně vzadu hrajete na 3 tak by to nemusela být špatná volba

Reagovat
Miguel19

Masopust ti to vysvětlí..

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho - New specialist in failure. Vždy musí v niečom vynikať, Special One túto sezónu, asi sú tu dvaja manažéri ktorí si môžu dovoliť mať hocijaké výsledky.

Reagovat
mojmira

Velký respekt pro Mourinha, že konečně dostal Chelsea tam, kam patří.

Reagovat
SunFells

Krásně Saints, podle sestřihu to vypadalo, že je mohli rozdrbat ještě víc. Mané s Tadicem královsky

Reagovat
kiwwi

Koeman asked about Mourinho on penalty decisions: "Maybe so. It would have been 5-2, then, even worse for them."

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fff

Zapas absolutne o kkte.

Medzi obranou a utokom akurat cierna diera vyplnena Milnerom a Lucasom, utok odrezany a nakopavame to tak, ze ani Jozko Adamec by sa nehanbil.

Uplne o nicom, prosim nech uz BR ide do prec.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašný rozdíl mezi prvním a druhým poločasem. V prvním celkem slušný výkon a ve druhém jsme se nedostali do vápna pomalu.

Chce to změnu už.

Reagovat
stiflerovamama

Tak prvy polcas bol z nasej strany vyborny, druhy uz sme odpadli, najma zaloha, Hendo tam strasne chyba, jednoznacne treba posilu do stredu zalohy. Coutinho s Danielom nevyrazni

Reagovat
tomasinho

2 posily do středu zálohy, DM a nějakého kreativního hráče klidně k tomu ještě. A vzhledem k tolmu, jaký prd hrajou Lallana s Ibem, tak i křídlo

Reagovat
fff

Mamadou Sakho's Merseyside derby:

37/38 passes completed

100% tackles won

75% headers won

7 clearances

1 block

Beast.

K tym reciam o dreve a pod.

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells
Reagovat
fff

Reagovat
iamek

Jak byl nasranej, tak bych ho potkat nechtel.

Reagovat
SunFells

Navlečený v jeho dresu bych si troufl

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

... k nezaplacení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Rodgers 6 zápasů v řadě neprohrál ...kdo ho zastaví?

Reagovat
jacobT

vedenie

Reagovat
cristiano.K.

kéž by

Reagovat
monty25

Kolikrát bude muset Liverpool ještě ztratit, aby toho blbce konečně vyhodili?

https://pbs.twimg.com/media/CQetVxsWoAAzR7c.jpg

Fakt nechápu, proč se v Anglii tak bojí vyměnit kouče, když to týmu evidentně nejde a zrovna v takových klubech, kde jsou potřeba úspěchy. Netýká se to jenom Liverpoolu (Mourinho v Chelsea by měl taky letět, Wenger v Arsenalu už taky přesluhuje), ale podstatný rozdíl je v tom, že Liverpoolu se nedaří už druhou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Najviac ma šokovala diera medzi zálohou a obranou Liverpoolu. Nebyť Škrteľa tak sa škaredo zosypú. Rodgers je síce nahovno tréner, ale tá absencia svetového streďáka je do očí bijúca. Každopádne pre dobro LFC by mal vypadnúť. Potešil Sturridge a Ings, tým dvom to sadne s dobrou podporou zálohy.

Reagovat
tomasinho

Kterou dneska taky neměli (podporu) a proto byli druhý poločas k ničemu. Hlavně Ings je pracant, ale dřevák prostě, lepší Borini no.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesúhlasím. Ings je narozdiel od Boriniho gólový. A nezadrbáva akcie, zbytočne nevymýšľa -> viac sa správa ako hrot.

Reagovat
tomasinho

Však ano, je lepší, lepší zakončení, lepší hrot. Ale pořád maximálně 3. útočník, na všecko ostatní je slaboučký.

Reagovat
Zaschrona

No, zase strasny fotbal, jako uz vlastne tradicne. Vzhledem k nasemu vykonu v druhe puli ale jednoznacna ztrata 2 bodu. Docela trapas, ze Rodgers jeste nikdy s nama derby neprohral. A jako uz skoro tradicne rozhodci predvedl naprosto strasny vykon. Naopak je derby vzdy docela pekny indikator o novych hracich v sestave. A Funes Mori byl dneska naprosto excelentni, asi nas nejlepsi hrac. Naopak Howard... snad uz je to s nim posledni sezona jako s uplne jasnou jednickou.

Reagovat
cristiano.K.

remíza je naprosto zasloužená.

Reagovat
cristiano.K.

prvních 30. minut hodně slušný fotbal, zbytek zápasu nuda. Druhý poločas jedna střela doprostřed od Coutinha, jinak bez šance, to je prostě málo a snad to dojde už i vedení.

Reagovat
cristiano.K.

Jednoznačně to chce Cana do zálohy, on je v tý obraně strašně nevyrovnaný, tyhle ty odkopy, kdy to urve jen k prvnímu protihráči má fakt často, nyní ve dvou zápasech po sobě.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
king23

Ta kvalita PL je žalostná. Po delší době koukám na "šlágr kola" a připadá mě to jako česká liga v trochu větším tempu. Večer to jistí derby Madrileno.

Reagovat
smazaný uživatel

trošku slabší troll

Reagovat
I am Mancunian

#MUFC PL away record under LvG before this:P22 W8 D8 L6 F26 A26 PTS 32.Going to take something special to stop that dismal run getting worse

vonku sa tazko vypracuje aj strela na branu, nie to este aby sme bodovali

Reagovat
smazaný uživatel

tempo je strašný z naší strany .... snad se to ve druhém poločase zlepší ... zatím bída ...

Reagovat
tomasinho

On ještě BR není odvolaný?

Reagovat
monty25

Reagovat
fff

Niekto spolahlivy realne inak tvrdil, ze po derby by mohol ist? Neviem, az tak som to nesledoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji pane van Gaal za zkaženou krásnou neděli

Reagovat
minoLFC

Večer v MOTD poprosím oznámiť meno nového trénera LFC

Reagovat
fenixLFC

advocaat

Reagovat
smazaný uživatel

najpohodovejsi zapas proti united aky pamatam

prvy polcas uplna lahodka, druhy sme hrali maximalne opatrne, co je jednak na chvalu, ale tiez uz to bolo o nicom

Reagovat
Swarley

výbuch

Reagovat
smazaný uživatel

a cech, po prvych zapasoch kedy bol slaby, chyta uplne neuveritelne, skoro vzdy 100 percentny, to je strasny rozdiel oproti wojtovi aj ospinovi

Reagovat
Counter

Poslední kola už tam předvádí superzákroky, radost pohledět.

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

http://bit.ly/1iWtUTb

kok*ti vyj*bani

Reagovat
kiwwi

no solidna sprcha dneska...tento zapas ide cisto na LVGho triko

vsetko je to o pohybe - Arsenal neustale v pohybe a my v stoji, no a ked k tomu Arsenal prida individualne technicky skvelo vybavenych hracov, ktori v rychlosti vedia kombinovat, tak vela lepsich timov na svete nie je - ich problem je, ze su psychicky labilni a to treba vyuzit

my svojim drzanim lopty a statickejsim stylom vieme prehrat takmer kazdy tim v lige ale Arsenal to proste nie je, na nich sa treba pripravit inac a vieme ze LVG sa pripravit vie - dneska to ale nebolo

Reagovat
smazaný uživatel

LVG sa pripraviť vie, ale neurobí to lebo je to arogantný dement.

Reagovat
kiwwi

pozri sa ako sa pripravil na velke zapasy minuly rok

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to tiež nebolo nič extra. Ale ako sám píšeš,"ale Arsenal to proste nie je"

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

No, loni to byl taky zápas Arsenalu, jen neproměňoval šance a tak United vyhráli.

Reagovat
EXoRcIsT

vsetci experti vraveli ze nesmie hrat Carrick a Basti spolu lebo je to staticke a LVG na just tam da obidvoch

Reagovat
kiwwi

chcel to proste kontrolovat od zaciatku, ale preratal sa no...ako hovorim, toto ide jednoznacne na jeho triko

Reagovat
Bayern +

* LVG triko. Skratky sa neskloňujú.

Reagovat
Infernoqt

no, tak za dva týdny porážka od Evertonu a pak se snad chytnem

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/clanky/dallas-ziskal-novou-posilu-116861/

NFL diskuze, Sport sice nedává nic, ale HD streamy se najdou a pravidla vysvětlí.

Reagovat
J0EL

Sliepky tiez nesklamali, skvela nedela

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Moze my niekto prosim povedat ako sme hrali druhy polcas

Reagovat
HanziDrown

Bezzubo do plnych ...

Reagovat
EXoRcIsT

a martial ako hral ?

Reagovat
smazaný uživatel

super, bude z neho velky hrac

Reagovat
HanziDrown

Urcite patril k tomu lepsiemu, ale to nie je velmi meritko po dnesnom vykone

Reagovat
Dawon

jedine pozitivum na dnesku, ten kluk je super...

Reagovat
iamek

Nelepsi na hristi. Uplne nekde jinde je. Snad se anglicky nenauci.

Reagovat
smazaný uživatel

Martial byl vynikající.

Reagovat
iamek

Dneska se krasne ukazalo jak LVG neni schopen ani trosku reagovat ne vyvoj zapasu. A kdyz uz chudak aspon vystrida, tak tam posle Loketnika a Jednu klicku. Clovek by cekal, ze kdyz tam bude Loketnik, tak se bude pohybovat ve vapne a budeme na nej trapne nakopavat, ale on se Loketnik pohyboval uplne v jinych prostorach. Krome Martiala a DDG dneska kazdy hrac pesky do Manchesteru . Taky se ukazala " sila " nasi lavicky. Nemel tam ani jednoho hrace co by byl schopen s vyvojem zapasu neco udelat. Prvni polocas naprosty fekal. Fuj. Druhy trosku lepsi, ale to uz Arsenal jen kontroloval hru. Rooney se sice snazil, ale fotbalovost nulova. Sice vybojuje balon, ale nasledne dalsi dva nesmyslne ztrati nebo fauluje jako zacek. Depay by si z mel prestat na neco hrat a makat jako Martial. Martial cely zapas makal, behal, sel 1 on 1, byl nebezpecny. Pan hracik uz v tomhle veku. Kraje obrany naprosto hruzostrasne cely zapas. Jak smerem dozadu, tak smerem dopredu. Jsem strasne rad za repre pauzu, protoze tim jak LVG netoci sestavu ( nema ani cim ), tak mi pripada, ze ti hraci jsou nejak unaveni, coz je smutne v tomhle mesici. Palecek pro Martialka

Reagovat
smazaný uživatel

a este treba pochvalit arseneho, na co sa casto zabuda, aj ked na kritiku nikdy, tim bol skvelo pripraveny a motivovany

Reagovat
Counter

Reagovat
EXoRcIsT

len sa nenechajte zaslepit timto vitazstvom Wenger uz davno nema byt trenerom Arsenalu ked chcu Gunners nieco vyhrat

Reagovat
Counter

A jako uvědomuješ si, že Arsenal v posledních dvou letech vyhrál dvě trofeje, a to ani nepočítám dva Community Shieldy?

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělá reakce na hlášky typu "to je tak předvídatelná sestava, Arsene neumí nijak překvapit, #WengerOut"...

Reagovat
Jardin

Reagovat
Heisenberg

I takticky to zvládnul velice dobře, konečně se neútočilo jen po levé straně.

Reagovat
papanegra

Nechápu, jak muže mít LFC po těch sračkách ve kterých jsou jen 6 bodovou ztrátu na první místo...

Snad tenhle pohled neovlivní vedení v tom, aby BR šel sviňskym krokem..

Reagovat
Infernoqt

Nepochybuju, že je na Old Trafford přejedem, jen je škoda, že nepohlídali začátek. Teď Everton, Man City a Crystal, chce to trochu štěstí zapojit, ikdyž nemyslím, že Everton venku dáme, ale se současnou formou Chelsea a Liverpoolu bychom tu top4 dát měli.

Reagovat
iamek

Snad aspon bod s Crystalem

Reagovat
Cobra

Já jen nechápu, proč do TOP4 počítáte s Live, ale se Spurs ne.... Kvalitativně soupiska rovnocenná(i když si to docela nemyslím), trenéra máme lepší, formu lepší, hrajeme pěknější fotbal...

Reagovat
Fenri

Páč Tottenham končí za Arsenalem a Arsenal končí 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Infernoqt

síla zvyku, možný je všechno

Reagovat
Nikikrew

tesim sa na to ako nas prejedete

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
afc

Ty si velky sef,ked uz vies co bude o polroka a doma nas prejedete.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
J0EL

Reagovat
Fenri

škoda, že jsme je dneska nezatloukli, prvních 30 minut byli úplně na ručník, slušela by tomu aspoň čtyřka. Ale co, i tak moc dobrá výhra, druhej poločas už jsme to jen hlídali, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
m.sali

mimochodem je celkem sranda, jak Kane a za nás Schneiderlin povídaj v rozhovorech, jak umlčeli kritiky a pak příde tohle

Reagovat
kiwwi

vsak to tak byva vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, hrali sme super. Bod nie je zly, ale s tymto vykonom mali byt jednoznacne 3.

Vystrelili vobec Swans na branu? asi iba raz nie?

Aspon ta cukotka potesila. Analy dnes konecne dobry zapas a uz su najlepsi na svete to nikdy neomrzi

Reagovat
Counter

jj, všichni tu píšou, že je Arsenal nejlepší na světě

Reagovat
Lexi Belle

Walcott > Kane

Reagovat
smazaný uživatel

v sprintoch a v tvojich mokrych snoch urcite no

Reagovat
Lexi Belle

Flamini

Reagovat
smazaný uživatel

Uz sa tesim na ligu ako si vas zase namazeme. Harry si povodi mantakov ako Kos a Merte a ste v pici

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
J0EL

Jednosezonna "hviezdicka"... takych uz bolo

Reagovat
Minister

Reagovat
bakasa

Co si vymýšlíš za hovna o nejlepším na světě ty šašku?

Reagovat
nani92

ked sa to tak vezme, tak v PL na nás vyšli dve mužstvý s pohyblivým a rozmanitým útokom a nie pomalou sračkou..Swansea a Arsenal...a v oboch sme v obrane dosť horeli..

Reagovat
vodka

a soton byl taky problém.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

triezvy mufan, dobrý mufan

Reagovat
smazaný uživatel

dnes stratené 2 body proti slabučkej Swansea, ktorá sa herne trápila a z 2 striel na bránu dala 2 góly. Zápas v Monacu stál Tottenham množstvo síl a dnes sa to ukázalo. Otrasný Townsend, ktorý pokazil všetko, čo mohol. Kane je úplne mimo, dnes dokonca si strelil vlastný z ľahkej pozície, kde to mal bez problémov zaistiť. Skvelý Eriksen a Alli.

O 2 týždne Liverpool a bez Diera, to bude krst ohňom.

Reagovat
smazaný uživatel

Slaboučká Swansea? Spíš jen lehce z formy, jinak je to pro mě tým na stejný úrovni s váma.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, videl si ju dnes? asi nie....

Reagovat
wesleyborland

Počítají se Kaneovi i vlastní góly do tabulky střelců?

Reagovat
smazaný uživatel

nie

Reagovat
wesleyborland

Tak to potom bude mít chůdák letos hodně těžký ...

Reagovat
EXoRcIsT

i ked Wenger pripravil tentoraz muzstvo dobre tak by mal Arsenal opustit a Gunners by sa mali pokusit prilakat jedneho z trojky Klopp Ancelloti Guardiola

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola Jednak nevěřim, že by do Arsenalu šel, jednak bych ho tam teda echt nechtěl.

Reagovat
Nikikrew

Super vykon. Skoda ze som nestihol zaciatok, tym padom ani 2 goly ale vyhrat konecne nad United v takom pomere je naozaj sladke. Dnes Mesutek so Sanchezom perfektny, krajny obrancovia na jednicku a golman Cech je naozaj istota. Velmi dolezite 3 body pre nas, konecne sa nieco zmenilo

Reagovat
smazaný uživatel

rozjebali nas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Ox v závěru nezavěsil. Krása. Škoda, že to takhle nejde vždycky, takhle aktivní začátek by nám zajistil spousty bodů, který nemáme, napříč soutěžema.

Reagovat
afc

Dnes hraci ukazali naco maju,ked chcu. Skoda,ze dokazu byt taki flakaci. Mohli byt niekde inde.

Reagovat
Zdechlina

Arsik pěkně. Mohlo to být i víc, ale důležité jsou 3 body. Jinak totenhaim potěšil a kejn ještě víc. Moc pěkně to trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger dnes nezlyhal

Reagovat
bakasa

Kane šílenej žebrák

Reagovat
Lexi Belle

Akorát hype

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
mojmira

Reagovat
VasAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
protiproudu

:D:D

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, ten Bayern to je uplna ina trieda, ti by nas rozsekali jak smradov, mohli by sme na nich narazit v LM, chcel by som vidiet to porovnanie

Reagovat
iamek

Radsi ne. Jedno ponizeni stacilo dneska.

Reagovat
vladis271

nechcel

Reagovat
Dawon

to se rikalo i pod Moyesem, a nakonec to nebyla az takova katastrofa...ona je proste pravda, ze LVG loni velke zapasy docela zvladal, dneska to byl totalni kolektivni fail na vsech frontach, coz se snad opakovat nebude

Reagovat
Dawon

cimz samozrejme nechcu rict, ze si myslim, ze bysme s nema hrali nejak extra vyrovnane jen bych asi uplnene necekal naky totalni vyprask

Reagovat
Counter

Můžeš si to porovnat na Arsenalu, jak Bayern rozseká nás, a pak to vynásobit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

uz som sa ti isiel vysmiat ale pozrel som tabulku a vy ich mate v skupine? vy mate bodov a to vas teraz caka dvojzapas s Bayernom...nechcel by som

Reagovat
smazaný uživatel

sme v pejči no..

Reagovat
kiwwi

*0 bodov

Reagovat
Counter

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
vladis271

dobré ránko stará mama.

Reagovat
teenz

Reagovat
I am Mancunian

este potrenujeme tak 500milionov

Reagovat
Cobra

Jinak Alli neskutečný talent. To, jaký má v jeho věku přehled, drzost a techniku je radost pohledět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Si robite srandu zo mna? Wow, ok. Konecne to funguje s Theom v zostave a nic mi nerobi vacsiu radost momentalne. Super.

Reagovat
Infernoqt

Stejně nevím, proč z té prohry děláte vědu. Před sezonou byl jasný cíl udělat top4. Gaal to měl jasně určený a ten tým má ještě rok na přestavbu. Ikdyž nejsem zastáncem Gaalových metod a praktik, tak dneska s tím moc nešlo udělat. Arsenal to chtěl víc. Doma to zvládneme (snad) zase my.

Reagovat
Miguel19

Však top4 byl cíl loni ne? Utratíte x desítek milionů a cíl je furt stejný?

Reagovat
Infernoqt

je to tak, cílem je top4 a boj o trofej ve všech soutěžích...

ono to může znít jakkoliv, ale i já si osobně myslím, že víc jak na 3. místo nemáme

Reagovat
Counter

Tohle se mi strašně líbí, jak v poslední době mufani totálně poklesli na očekáváních. Nejbohatší klub v lize, utracené stamiliony na přestupech, ale v pohodičce akceptujou, že LVG si zcela otevřeně jde akorát pro umístění v Top4.

Reagovat
Dawon

nemam pocit, ze by tohle byl nejak rozsireny nazor pokud by se nepridal nejaky necekany uspech v LM nebo aspon vyhra v FA cupu, tak by bylo pouhe 4. misto obrovske zklamani...nebo teda zklamani by to bylo i v pripade poharovych uspechu, ale zkousavalo by se precejen trochu lip

Reagovat
Counter

No tak to je jasné, ale já bych čekal, že bude zklamání i třetí místo. Že bude zklamání i druhé místo, byť překousnutelné.

Reagovat
Dawon

Hodne zalezi "jake" by to 3. nebo 2. misto bylo, neda se to asi jen tak jednoznacne urcit...taky bude hodne zalezet na tom, jak bude vypadat nase hra nekdy v unoru/breznu, vzhledem k tomu, ze se ten tym porad nakym zpusobem prestavuje, tak se musi brat v potaz i jine veci, nez jen postaveni v tabulce

Ale jasne, spokojeny bych nebyl ani s 2. mistem...ale zaroven by to asi nebylo zklamani, snad muze byt i neco mezi tim...musi tam byt proste videt posun jak herni, tak vysledkovy, pak se muzem o necem bavit

Reagovat
I am Mancunian

v pohodicke akceptujeme ?

Reagovat
Counter

Fajn, jsou tu nějaké výjimky potvrzující pravidlo, spokojený?

Reagovat
I am Mancunian

lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

přeci to nebude někdo vytahovat po výhře... navíc já osobně jsem o tom mluvil už dříve, takže mám čisté svědomí

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prd. Nikdo nika nepoklesl. Chceme se porvat o titul. LVG tam přišel za jediným účelem - pozvednout klub. Což se mu podařilo. Ale on má takové ego, že tu trofej musí získat. A nic menšího než titul se nepočítá. A tým je tak poskládaný, že o něho zabojovat prostě musí. Kór když Chelsea je v kelu a Liverpool není soupeř.

Reagovat
Counter

Sám LVG otevřeně prohlásil, že letos titul nedáte. Neviděl jsem tu, že byste ho za to kritizovali.

Reagovat
kiwwi

ale neprehlasil, ze onho nezabojuje, len ze ho zrejme nevyhra, pretoze tim na to este nie je pripraveny

Reagovat
kiwwi

minulu sezonu bol ciel top4, tuto top4 + nejaka trofej a dalsiu uz musi byt ciel len a len titul

Reagovat
wild

*top3

Reagovat
vladis271

ved vy sami vždy na túto tému hovoríte, že cieľ je vždy titul, že inaký cieľ ani mať nemôžete.

Reagovat
Infernoqt

to je z nadsázky, já osobně o tom nemluvil a na druhou stranu je to směšný si přiznat pravdu... na třetí stranu tým nepřebuduješ za rok, ikdyž by se to zvládnout dalo, jen postupujem moc pomalu

podle mě tomu týmu ted chybí jeden individuální (rozdílovej hráč) v útoku nehledě na šířku kvality v obraně

Reagovat
Dawon

letosni cil urcite musi byt vyssi...tim tuplem, kdyz lonsky sampion zatim hraje jak na drogach...musime minimalne byt tomu titulu mnohem bliz/mnohem dal od jakekoliv nejistoty okolo top 4

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak s Walcottem už se to psalo tak před 4 lety, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

haha, Vlado skoro Ti vysiel tip ... som rad aj za facku fanatikom typu kiwwi ci Palike, zasluzena . Arsenal parada .. teraz uz len vyhodit Brentona a bude to pekny PL vikend

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Alexis je už každopádně znovu ve fazoně (možná to není až tak úplně náhodička, že se oba s Kunem po Copě chytili v podobné době), snad se tam před střídáním na konci zápasu nezranil...

Reagovat
nani92

teraz by to podobne rozbalil aj Di maria

Reagovat
kiwwi

Reagovat
teenz

Ten už to rozbalil někde jinde.

Reagovat
I am Mancunian

ten taha uz PSG, nevadi, je to kokot

Reagovat
Infernoqt

nakonec všechno bude koučem

Reagovat
I am Mancunian

no ved cigan mal problemy s lvg, ale stale je to kokot

Reagovat
Infernoqt

on měl potíže hlavně v té kombinaci, ale zase LVG je extrémně náročný na to držení míče, kde potřebuješ jedince jako Basti a Carrick, abys udržel týmy s větším napadáním... prostě nám nic neříká fotbalová jednoduchost, o to se snaží Martial,ale stále hrát do plných úspěch nepřinese

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lexi Belle

Reagovat
smazaný uživatel

ještě obnovit Ramseyho ze sezony 13/14 a bude to

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Kane 11 z 1 g 1 a 1 owg

Reagovat
Cobra

Ty z něj máš strašný komplex co? A teď si to představ za 2 roky, až ho Peréz koupí za 80 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bakasa

Možná aby mu tam dělal roztleskávačku

Reagovat
smazaný uživatel

Pan Gaal hučí od United teda pěknej fotbal ... Jestli má jejich vedení rozum tak v létě kontaktujou Guardiolu/Kloppa. Jinak Arsenal za tu první 20ti minutovku Druhej poločas MU převahu a ani jeden gól čekal jsem víc. Jinak ten Martial bude top dnes jejich nejlepší hráč, ten gól by si zasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska dobrý výkon, i když se špatnou efektivitou a jedním gólem zcela darovaným, byli jsme lepším týmem.

Dier hrál super, nezkazil snad jedinou přihrávku. Eriksen naprosto fenomenální a svými dvěma góly z přímého kopu ukázal, že v tomto nemá na světě konkurenci. Alli též super, je až k neuvěření, že kluk, který hrál minulou sezonu třetí ligu, rázem hraje tak dobře v předním klubu PL.

Příště bych Kanea zkusil z lavičky, odpočinek mu prospěje, už tak hraje každý zápas, a unavenou obranu soupeře třeba víc provětrá. Chadli byl celkem neviditelný, snad chytí formu, co nejdříve. Townsend sice párkrát vyzkoušel Fabianskiho, ale to je tak všechno, vyloženě mě naštval, když při jednom protiútoku a přečíslení nesmyslně zasobčil.

Ale na to, že má dle některých fantomasů Swansea lepší zálohu než my a na konci sezony má skončit tutově před námi, tak teda nic moc výkon na domácím hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Son na hrot?

Reagovat
Cobra

Son, Clinton... u Chadliho bych tam klidně zkusil

Reagovat
smazaný uživatel

je to jedna z možností

Reagovat
Counter

Wow, Rodgers přece jen!

Reagovat
Azza

Rodgers out

Reagovat
smazaný uživatel

teraz na sky sport breaking news BRENDAN RODGERS HAS BEEN FIRED

Reagovat
tomasinho

YEEEEEEEEEEEEES! Rodgers out!

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING: Brendan Rodgers SACKED by Liverpool.

"It's an exciting challenge for me at the club", he remarked.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland have announced that Dick Advocaat has left the club. Just in time to hire Brendan Rodgers when he's sacked later today.

Reagovat
R22

jes BR konečně pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Hokaido

wow ted jsem to teda nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

A do třetice ještě LVG

Reagovat
nani92

Reagovat
Counter

Longest serving managers in the Premier League:

Arsène Wenger (19 years, 3 days)

Eddie Howe (2 yrs, 356 days)

Mark Hughes (2 yrs, 127 days)

Koncepce

Reagovat
masly008

AW

Reagovat
Counter

A čtvrtý je už Mou

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Whitemedia

že v tomhle zrovna my budeme na čtvrtém místě

Reagovat
smazaný uživatel

ona ta loajalita je sice hezká, ale zrovna ve vašem případě má i hořkou příchuť

Reagovat
Counter

Za celých těch 19 let jsme udrželi Tottenham za sebou. To mi přijde docela sladké.

Reagovat
teenz

Máme teda daleko větší ambice.

Reagovat
Counter

To bezesporu, a taky se jich v celé řadě sezon podařilo dosáhnout a do budoucna to vypadá pořád slibně.

Reagovat
teenz

Pod Wengerem ?

Reagovat
Counter

Unbeaten třeba?

Reagovat
teenz

To je dávno pryč. On je sice super, ale na ten vrchol, kam bych třeba já chtěl Arsenal on nedostane - určitě jako výkonama proti Olympiakosu nebo Dynama. To je akorát pro smích.

Reagovat
Counter

jn, je to trapas a Wengera to provází celou dobu. Jestli kvůli tomu půjdem do EL, může to poznamenat celou sezonu.

Jde o to, že ta minulost pod Wengerem prostě byla dobrá - nejprve měl parádní úspěchy a pak se stavbou stadionu a nástupem CFC s MCFC uhrát trofeje a zůstat na špici tabulky nebyla zrovna legrace. Mohl za tu dobu určitě urvat aspoň nějaký pohár, ale neberu to jako důvod, proč by ho měli vyhodit. Teďka v posledních dvou letech je už Arsenal finančně konkurenceschopnější a je to vidět na přestupovém trhu i novém nárůstu trofejí. Uvidíme, co letošní sezona, jestli tam bude další progres vpřed, anebo další 3./4. místo.

Reagovat
vladis271

Reagovat
J0EL

Reagovat
SunFells

Cože? Snažíš se trumfnout tady to tottenhamské eso?

Reagovat
teenz

Nechápu, proč všechno vidíte tak růžově.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak to je neuvěřitelný výsledek devatenáctileté koncepční práce

Reagovat
Counter

A jako uvědomuješ si, že za tu dobu Arsenal získal i spoustu trofejí?

Reagovat
smazaný uživatel

jistě, ale 2 FA cupy za posledních 10 let nejsou tak moc na velkoklub, na který si hrajete, ne?

Reagovat
Counter

Určitě by to mohlo být lepší. Jenže to samo o sobě nepovažuju za důvod k vyhazovu manažera.

Reagovat
wesleyborland

povíme si owny, až budete stavět ten stadion a nebudete mít za prdelí ropáky, jak se udržíte mezi prvními 8 týmy. My byli vždy do 4 a to od nás každý lepší hráč hned odešel. V tomhle má Wenger respekt, protože to moc dobře věděl, že tak 5 až 10 let těžko něco uhraje. Teď už je to bohužel proti němu, protože fotbal se mění a bohužel bez každoroční investice do hráčů nám pořád bude něco chybět, ale kdo ví. Paradoxně pokud bychom vypadli z ligy mistrů, tak bychom ten titul klidně dát mohli, uvidíme jak to vůbec dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

však ten proces šetření peněz už nějaký čas trvá, schválně máme trenéra, co upřednostňuje mladé hráče a teď máme i nejmladší tým v PL, za hráče utrácíme jenom z peněz za ty, co odejdou, výsledky nejsou priorita č. 1, ale i tak si kvalitu celkem držíme a i tu EL hrajeme zatím každý rok

Reagovat
Fenri

No vidíš to, vyměň "EL" za "LM" a takhle přesně jsme obhajovali Arsenal posledních deset let my.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Usty

Tak s obrovskými výdaji za stadion a nutnou zdrženlivostí na trhu je to velkej úspěch. Teď se poslední roky konečně nedrží zpátky, přivádí světový hráče a hned je to znát.

Reagovat
kiwwi

cim, 3. miestom v lige a vypadnutim v osemfinale? Resp. tuto sezonu dost mozno nepostupom zo skupiny a zasa nejakym 3. miestom?

Reagovat
vodka

2 FA cupy v řadě...

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

ja mam teda FA cup rad a v ziadnom pripade nechcem znizovat jeho vyznam, ale na FA Cup ti netreba svetovych hracov, stabilitu a dobre fungujuci klub - liga a LM je uplne iny level a tam sa Arsenal zasekol a absolutne nikam sa neposunul, to je proste fakt

Reagovat
smazaný uživatel

staci pozriet superov vo finale

Reagovat
Counter

Jasné no, nebo se stačí podívat na soupeře vyřazené cestou.

Reagovat
Counter

Uvidíme letos.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Dawon

a ty budes kritizovat ambice mufanu?

Reagovat
Counter

Samozřejmě :-) MU je větší klub než Arsenal a já osobně chci od letošní sezony jedině boj o titul, nic míň.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Lexi Belle

Reagovat
nani92

a u vás to isté platí o tej koncepcí..

Reagovat
smazaný uživatel

v čem? cíle stanovené vedením pravidelně plní a klub předvádí to co se očekává

Reagovat
Mastný Chobot

tituly, nový štadión, tréningové centrum, finančná stabilita, momentálne skvelý káder? ja si myslím, že Wenger môže byť s tým, čo s Arsenalom dokázal, právom hrdý a že nám to môže závidieť každý klub na svete. Ty to samozrejme nepriznáš a možno to tak akurát vysmeješ, ale vnútri, vnútri pod svojou naoko tvrdou schránkou zvládajúceho Yida tušíš, vieš, že mám pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

ty už Wengera nevyhazuješ?

Reagovat
Mastný Chobot

môj názor na Wengera je stále rovnaký. Teraz sa bavíme o minulosti, nie o budúcnosti. Nezahováraj, Jano.

Reagovat
vodka

když končil pardieux v NU, tak byl s přehledem druhý...

Reagovat
Zaschrona

hmm, to musi byt nas Bob uz fakt vysoko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Graham Beecroft: "Carlo Ancelotti will be the man who comes in and takes over from Brendan Rodgers." #lfc

Reagovat
smazaný uživatel

Graham Beecroft: "Carlo Ancelotti will be the man who comes in and takes over from Brendan Rodgers." #lfc

Reagovat
R22

General consensus is Mike Edwards is the man warning FSG against hiring Klopp.

Mike Edwards je head of performance and analysis - no co to musí být za kkta

Reagovat
tomasinho

Ježiš, čurák

Reagovat
smazaný uživatel

Gordon, Edwards a Rodgers no. Ta trojka se hledala.

Reagovat
stiflerovamama

Kvalita, ale radsej by som bral Kloppa

Reagovat
tomasinho

Reagovat
minoLFC

ja naopak

Reagovat
stiflerovamama

Carlo je vyborny, ale skor mi pasuje k uz vyzretému timu, skusenemu. Klopp by sa knam v sucastnej situacii podla mna hodil viac, nehovoriac o tom, ze je to proste sympatak, jeho energia, lojalita, srdciarstvo, proste podla mna by k nam dokonale pasoval. + je vacsia prevdepodobnost, ze Klopp by tu mohol ostat vela rokov, zatial co Carlo mi pride ako take riesenie na 2-3 roky

Reagovat
tomasinho

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo je taky sympaťák. Má daleko víc zkušeností a už v Anglii trénoval. Mě je to fakt jedno.. hlavně ať je to Klopp nebo Carlo.

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infernoqt

Je to jedno, Ancelotti nebo Klopp, bral bych je oba do United. Ať už jeden, nebo druhý, můžou vás jen posunout dopředu.

Reagovat
minoLFC

tak Klopp mi sympatický nieje..práve u Carla by som si mohol hovoriť ak by sa nedarilo, že máme aspoň kultivovaného sympaťaka, u Kloppa keby sa nedarilo, že máme na lavičke cholerického blázna

Reagovat
vladis271

úprimne neviem. Bije sa to vo mne. Teraz ked som si istý, že to bude jedn z nic (a že Paľo bude mať pekný nový nick) ma to doháňa stále viac. Obaja sympaťáci, Klopp trocha väčší, slabiny oboch sú známe, rovnako ako aj ich silné stránky.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/clanky/dallas-ziskal-novou-posilu-116861/

NFL diskuze, Sport sice nedává nic, ale HD streamy se najdou a pravidla vysvětlí.

Reagovat
smazaný uživatel

https://gyazo.com/a2b9f1e12962ac13427f27fc7d6428ed di marziov človek !!!!!!!!!!!!!! DON CARLOOOOOOOOOO

Reagovat
LGT

I přes to, že potom co málem vyhrál titul, se začal chovat jako kretén, je mi líto, že Rodgers de, fakt sem myslel, že sme našli manažera, kterej u nás vydrží dlouho a něco vybuduje. No nevyšlo to, ať se mu daří někde jinde. Jestli Klopp nebo Carlo? Spokojenej budu samozřejmě ať příjde kterejkoliv, ale ten Carlo je asi větší záruka kvality Snad se to nevyřeší liverpoolsky a nepříjde De Boer či někdo podobný.

Reagovat
Robbie

Carlo má jedinou blbou stránku a to je že netočí sestavou

Reagovat
Miguel19

Liverpool stejně nemá kvalitu na točení sestavy.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
LGT

Reagovat
teenz

Reagovat
iamek

Reagovat
Kucka

Reagovat
raduinho

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

ono tiez ma mrzi ze ho vyhodili ale nedalo sa inak, ten tim uz nemal kam posunut....z tych dvoch by som bral fakt radsej kloppa nez carla ale aj tak dojde nakoniec ten traged de boer alebo niekto podobny klopp je kazdopadne passe

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Ty voe, já z tem z toho regulérně smutnej. Ach jo.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
LGT

Prostě je mi líto, že mu to u nás nevyšlo. I přes všechna jeho negativa.

Reagovat
tomasinho

Tak to jo, to já taky, ale smutnej fakt být nedokážu.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

tak po 6-1 uz som stratil vsetku nadej v neho.

Reagovat
LGT

To se ti nedivím

Reagovat
fenixLFC

ja po bentekem

Reagovat
Kowe

já jsem regulérně šťasnej jak blecha

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp sa nám núkal a nechceme ho to musí byť Carlo potom!! Alebo Monk?

Reagovat
Maresma

Monk

Reagovat
avicii

kurva anoooooooooooo

Reagovat
Infernoqt

James Chapman - Memphis Depay is the worst big-money signing in Manchester United's history. No pace. No Skill. Nothing. WHAT A PATHETIC WASTE OF MONEY.

To se mi líbí · Odpovědět · 3.388 · 2 hod

taky se mi nelíbí, ale že až tak?

Reagovat
vodka

zatím rozhodně

Reagovat
smazaný uživatel

to je nějaký mufanský Piers Morgan?

Reagovat
Infernoqt

to je z fb, ale těch lajků jeden koment...

Reagovat
smazaný uživatel

bude mu treba dat cas, to sa cakalo, preto ked Ferguson kupoval Naniho, tak z neho neurobil hned hraca zakladu, ale postupne z neho urobil hraca, Depay hraje kazdy zapas v zaklade, to nie je dobre..

Reagovat
smazaný uživatel

Měl se ještě letos pravidelně točit s Youngem

Reagovat
smazaný uživatel

No pace. No skill povedal by som že hlavné problémy mu robí robenie rozhodnutí, konzistencia no a príde my, že nieje taký snaživý, ale to sú všetko veci, ktoré sa dajú zlepšiť - fyzické a technické predpoklady má už teraz na svetovej úrovni

Reagovat
Counter

Však na jakékoli soudy je ještě brzo. Marní byli ve své první sezoně po přestupu i lepší hráči.

Reagovat
Zaschrona

Naismith

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kowe

Reagovat
vladis271

Reagovat
HanziDrown

Bohuzial ten prechod do Premier League nezvlada vobec. Ale toto vyhlasenie je urcite este velmi predcasne a treba mu dat cas, predsa je to mlady chlapec. Mna viac znepokojuje ze hraje kazdy v zakladnej zostave a topi sa stale viac a viac

Reagovat
Infernoqt

svým způsobem mi taky nesedí a je pravda, že na Younga na křídle nic nemá... ale zase jsme u toho, že je chyba manažera, který měl v létě dost času na to, aby posílil posty v obraně a neřešili bychom takovéto věci... kor ted, když je i Rojo na odchodu

Reagovat
HanziDrown

Dnes bola super prilezitost nechat Depaya sediet a postavit lavu strau z minulej sezony Blid Young, ktora by bola defezivnejsia. Co uz po vojne kazdy general.

Reagovat
Infernoqt

je to škoda, osobně mi Gaal vadí, ale nejsem si jistý, jestli by nám změna kouče víc neublížila, než prospěla...přeci jen změnit styl a zase přeskupit nějakou strukturu, kterou se ted snažíme budovat... takhle můžeme být za rok hotoví

Reagovat
HanziDrown

Mne na nom strasne vadi, ze absolutne nepracuje so zostavou. Pred zapasom ziadny moment prekvapenia, tie iste striedaia kazdy zapas ako cez kopirak. Pre supera sme horzne citatelny. Stale to iste ako cez kopirak. Napriek tomu by som sa k zmene nenahlil. Pomer utratene peniaze a vykony je sice alarmujuci ale sezonu dokonci urcite.

Reagovat
SunFells

To je zas předčasné panikaření.

Reagovat
nani92

ale posadiť ho treba..aspon na PL, kedže LM mu celkom ide

Reagovat
SunFells

Třeba no. Taky je na něj vzhledem ke konkurenci nakládána větší zodpovědnost než by v jeho věku při přechodu z Holandska být měla.

Reagovat
minoLFC

to je predčasne, je mladý talent..ale zatiaľ tam na ihrisku skôr zavadzia

Reagovat
smazaný uživatel

je mladý, poprvý v top lize a hned se čeká že je bude táhnout. navíc v útoku to neni nějaký extra festival a má to celkově těžký. v noze to má a pokud ho nebude přetěžovat a dá mu čas tak se chytne

Reagovat
smazaný uživatel

Po zopar zapasoch odsudit hraca? S tym chodte do prdele. Labilni debilci co prehnane reaguju na kazdu kokotinu. Dalsi zapas sa mu podari a zase bude novy Ronaldo

Reagovat
Infernoqt

tak já to sdílel, abych zjistil, jak to vidí ostatní... pro mě sympaták, ale strašně nezvládá větší utkání

Reagovat
smazaný uživatel

zatial nezvlada ale ja mu verim. Najskôr na konci sezony by som si dovolil hodnotit ci to je waste of money alebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

A ja tu sranda ligu nevidel.

Reagovat
Grahf

Brenton out...kedy dojde na toho nášho kuzelnika?

Reagovat
R22
Reagovat
tomasinho

Carra evypadá nadšeně

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
pa3ce

Thierry

Reagovat
kiwwi

asi sa zacal obavat o 4. miesto pre Arsenal

Reagovat
Rohlíček

3:0

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Usty

Reagovat
Jazdec

Reagovat
R22

Ben Smith ‏@BenSmithBBC 3m3 minutes ago

FSG have long admired Jurgen Klopp, philosophically he fits and the 'project' #LFC now is, certainly appeals to him

Reagovat
LGT

Jay Riley ‏@Jay_78_ 2 min.před 2 minutami Zobrazit překlad

Jurgen Klopp to become new #LFC manager

Jay je je fakt spolehlivej...

Reagovat
fenixLFC

ako moc spolahlivy?

Reagovat
LGT

Hodně. S Graemem Kellym asi nejspolehlivější insider. Uvidíme

Reagovat
vodka

Rodgers se spekulacemi neznepokojuje, o práci se nebojí

Reagovat
fenixLFC

naco sa budes bat o nieco co vies ze uz nemas?

Reagovat
SunFells

Nesebevědomé působení by mu v jeho situaci asi nepomohlo

Reagovat
Mimalu

vždyť to je vyjádření snad každého trenéra před vyhazovem

Reagovat
Bayern +

Pozerám, že vynikajúce výsledky toto kolo. Síce nechápem, ako sme v 20. minúte mohli prehrávať 0:2 na SoL, ale nevadí. Ostatok dokonalosť, akurát Arsenal - MU, škoda, že nestratili obaja.

Reagovat
Counter

Koukni na ten Lensův gól, to byla lahůdka :-)

Reagovat
smazaný uživatel

akých má ancelotti asistentov?

Reagovat
Miguel19

Klopp by se hodil k nám. Má zkušenosti v boji o záchranu i v boji o titul..

Reagovat
vodka

to vedení lfc je fakt k smíchu, oni rodgersovi v létě nakoupí hráče, na které si ukáže, a pak mu dají 10 zápasů a dotáhnou někoho jiného

Reagovat
LGT

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

uplná píčovina vyhodit tu hromadu peněz za Bentekeho, bylo jasný, že se Rodgers bude pakovat... už v létě uvažovali o jeho vyhození.. tak proč potom takovýmu člověkovi dát tyhle prachy

Reagovat
fff

Sak toto

Reagovat
vladis271

Spurs to isté. Moyesovi dali prachy tiež. Toto neni len o nás. Takto to teraz chodí.

Reagovat
smazaný uživatel

u nás dostali ty prachy zrovna největší tragédi poslední desetiletky

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

chyba to je,ale ještě větší mu dávat ted další šanci

Reagovat
tomasinho

Rodgers ještě nemá článek?

Reagovat
REPLIKATOR

Rodgers out joooooooo. Nejlepší zpráva tohoto roku!

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to klopp ancelotti mal v new yorku rozhovor s Wenerom a aj keď záujem z oboch strán bol, Ancelotti by asi nebolo riešenie z dlhodobého hľadiska

Reagovat
minoLFC

A čo je dlhodobé hľadisko? Ani jeden u nás nevydrží dlhšie ako 5 rokov. Keď sa bude dariť tak Klopp by aj tak o pár okov išiel do Bayernu alebo Realu/barcy

Reagovat
misinho7

carlo je najvacsi borec nereisil by som ci vydrzi 3 roky ale to ze hned z vaas srpavi lepsi tim pre mna to je najlepsi manazer a perezovi neodpustim len tak lahko ze ho prepustil

Reagovat
REPLIKATOR

Yoann ‏@YoannArsenal 3 min.před 3 minutami

Petr Cech could have saved Brendan Rodgers' job

Reagovat
Mimalu

"Liverpool are becoming Spurs. Think they are a big club, but the real big clubs aren't worried about them." Jamie Carragher

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

Ked ro vravi Carra je to pravda

Reagovat
smazaný uživatel

kokot

Reagovat
SunFells

Reagovat
Spasitel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

on Rodgersa žral

Reagovat
kiwwi

Reagovat
J0EL

Reagovat
Counter

Reagovat
bbbauch

Reagovat
niflheim

Reagovat
Usty

skvělý

Reagovat
Jazdec

Reagovat
vodka
Reagovat
I am Mancunian

LvG league aways: P23 W8 D8 L7 F26 A29 PTS 32. something has to change away from home.

idem na titul

Reagovat
Infernoqt

už jsem to říkal... já chtěl od léta někoho s útočnějším a jednodušším fotbalem- Klopp, Giggs, Ancelotti, ale nejsem si jistý, jestli by nám změna kouče víc neublížila, než prospěla... máme jistý tým, jistou strukturu a na něco jsme navyklí, příští léto bychom mohli být za vodou... nebo taky ne, no

Reagovat
Dawon

Giggs... to jako vazne? Z ceho prosimte usuzujes, jaky fotbal hraje GIggs?

Reagovat
Infernoqt

ten člověk by chtěl pro United jen to nejlepší a nebál by se sáhnout k rychlejší hře s defenzivnější sestavou...

Reagovat
Dawon

takze LVG jako nechce pro nas to nejlepsi? co to je zase za uvahy proboha

Reagovat
Infernoqt

nesedí mi už, může chtít to nejlepší, ale je mentálně chorej, že nedokáže přizpůsobit taktice soupeře a každého chce přehrát touhle sračkou, která je někdy i pěkná, ale prostě neúčinná

Reagovat
Infernoqt

nehledě na to, že rozprodal tým a my jsme v takových sračkách, že nemáme pořešenou situaci v obraně, aby Young mohl s klidem nastoupit na křídle

Reagovat
SunFells

Do kdy měl Rodgers smlouvu?

Reagovat
smazaný uživatel

51.6 - Brendan Rodgers has the second best win percentage of any PL manager for Liverpool (after Benitez, 55.3%). Departed.

Reagovat
liquicitizen

*Luis Suarez

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

to potom můžeme vzít zásluhy každému manažerovi, co má v týmu top hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Liverpoolu se to tak často nestává...

Reagovat
Hokaido

Tenhle týden se povedl.

Ponděli: Kane konečně umlčel kritiky

Čtvrtek: Schneiderlin: konečně jsme umlčeli kritiky

Pátek: Hymnus na Mahréze, kterej radši nenastoupil

Sobota: Rodgers se o práci nebojí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

hymnus

Reagovat
Hokaido

fantomasovinka, no

Reagovat
I am Mancunian

kurva klopp nieee, ten mohol pockat este mesiac a ist k nam

Reagovat
smazaný uživatel

LGV neodejde za měsíc. Ani za rok.

Reagovat
I am Mancunian

ja dufam, ze po sezone, ale klopp je jediny trener, ktoreho do lfc nechcem, ohromny sympatak

Reagovat
smazaný uživatel

Ale není žádná záruka že tam něco dokáže. On vypadá že je to polobůh taktiky a koncepce, ale to může klamat. Aji v tom Dortmundu potřeboval čas a nevyhnul se krizím. A hlubším než Rodgers. Vladis ho sice vidí jako člověka co Liverpool dotáhne k titulu, ale to je šílenec, ten tak viděl aji Dalglisha. Liverpool potřebuje koncepci víc než co jiného. Páč nemá peníze aby konkuroval ropákům a nám. A jediná šanca jak se dostat na vrchol je každoroční mravenčí práce..

Reagovat
I am Mancunian

na kazdorocnu mravenciu pracu mi pride prave on najvhodnejsi

Reagovat
vladis271

A preto je u mňa vyššie Carlo, alebo nie je? Ja fakt nvm, toto je silné. Ja fakt nvm koho z nich chcem. To je ako vybrať si medzi víťazkami miss blonckou a brunetou. Aj keĎ viem, že ani jedna z nich nezaručuje šťastné manželstvo.

Reagovat
bbbauch

Prirovnani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

Samo, nemel sračky

Reagovat
I am Mancunian

ty si dneska zahviezdil tiez dacko, tak ticho

Reagovat
wild

pice mna to tak sere, ze to tak blbo vyslo ze SAF skoncil vo chvili ked boli obsadeni Klopp Guardiola ci Ancelotti..teraz su volni a zase nic z toho a ked skonci LVG tak zas budu obsadeni.. hlavne teda ten Klopp ma neskutocne stve, ze to nevyslo

Reagovat
I am Mancunian

este nanonec pojde klopp do liverpoolu, to znamena, ze nas uz nikdy nebude trenovat

Reagovat
vladis271

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
nani92

ale bude voľný Mourinho

Reagovat
I am Mancunian

to by nam prestal fandit aj ivan

Reagovat
nani92

po tour by to už bol special one

Reagovat
I am Mancunian

vlastne fakt, uz si to viem zivo predstavit

Reagovat
kiwwi

vy ste fakt dvojka na pohladanie

Reagovat
Infernoqt

na druhou stranu, já bych bral i Mourinha já moc nemusím tenhle fotbal na držení míče ... pokud to není nějakej pěknej tlak před šestnáctkou soupeře

navíc máme základ týmu, na kterém by Mou uměl stavět

Reagovat
I am Mancunian

nikdy, to radsej filizofia este 5rokov

Reagovat
smazaný uživatel

stavět na hráčích v klubu? nakoupil by si pár hráčů. pak by si vybral 15 zkušených a zbytek by poslal na hostování a nebo by se s nima nebavil. united potřebují hlavně stabilitu. už lvg tam dělá pěkný bordel a s mourinhem by to bylo ještě horší. mourinho neni manager pro united a ani jeho styl hry

Reagovat
Infernoqt

jj, to my potřebujem, Herrera na SOZ, Schneiderlin pevně na DM s Bastim, Carricka jen na lavičku a na hrot střídat Martiala s Rooneym... prostě tu jednoduchost potřebujem

Reagovat
smazaný uživatel

Blanc nebo nikdo. A místo Moyesa jsme měli zkusit Oleho. Větší průser by to nebyl.

Reagovat
wild

Ale to by bol zase velky risk..ako hej, horsie by to dopadnut asi len tazko mohlo..ale kto mohol vedet ze Moyes tak pohori? Bol to uz pomerne skuseny manazer, ktory mal dobre vysledky s Evertonom a zdalo sa, ze to bude dobry nastupca SAFa

Reagovat
kiwwi

teraz nas to uz nemusi zaujimat, pretoze po LVG ide na senu Giggsy

Reagovat
wild

zrejme ano, ono aj tak moc inych kandidatov volnych nebude. Mna mrzi to, ze to nevyslo pred LVG

Reagovat
Mastný Chobot

na polroka

Reagovat
Grahf

toto aj mňa serie, proste dívať sa na ten náš futbal a krížovkara a pri tom sú volní skvelí treneri...vnútorne ma to zabíja

Reagovat
Infernoqt

ironií bude, kdyby se mu fakt ta přestavba za rok nepovedla a my ho konečně vyhodili, tak žádný trenér těchto kvalit už volný nebude

Reagovat
nani92

ved je jasné, že to dostane Giggs..

Reagovat
Swarley

Giggsy

Reagovat
I am Mancunian

to este vobec nevieme, aky bude manazer, mne by sa pacila aj cesta klopp na 10rokov, giggsy zatial niekde inde potrenovat a potom k nam na 30rokov prekonat safa

Reagovat
kiwwi

ano, do 80ky bude trenovat

Reagovat
I am Mancunian

ano, s jeho jogou vpohode

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Masopusta:

6 - Since his Premier League debut in Sept 2013, Christian Eriksen has scored more direct free-kicks than any other player.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska z toho něco bylo?

Reagovat
Hokaido

dneska celá jedna třetina z toho

Reagovat
smazaný uživatel

2 góly

Reagovat
smazaný uživatel

super

Reagovat
Nikikrew

Máte niekto oficiálny statement ohľadom Rogersa?

Reagovat
smazaný uživatel

já mám jenom vyjádření

Reagovat
Wat

Tak moje predikce se potvrdila a Kun řádil, zvíře.

Reagovat
Tomanatura

Co uz, tak se prohralo, nechytil se zacatek a uz se to vezlo. Sere me ten Depay, on je uz vylozene na facku.

Basti bozi, jsem rad, ze jsem se mylil. Cech

Reagovat
kiwwi

Basti hral prvy polcas tusku, az potom ho LVG poslal vyssie na Cazorlu a uz to bolo OK...ale to jeho nasadenie je nieco uzasne, to je fakt bojovnik na pohladanie, som za neho neskutocne rad

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Swarley

se to tak mělo třeba vyřešit i v první půlce...tohle byl prostě od LVG prokauč nebo hráči neplnili to, co chtěl, což naznačil v rozhovoru po zápase...

a jsem z toho docela nemile zaskočenej, protože pokud se něco loni dařilo, tak to byly velké zápasy, vždy jsme byli dobře připravení...včera to byl propadák po všech směrech...

Reagovat
Counter

Však on byl i v prvním poločase vysoko na Santim. Jenže to totálně hořelo. V druhém poločase Arsenal zalezl, přestal herně dominovat a už to logicky MU šlo.

Reagovat
Swarley

jo jo, píšu vedle, ten střed prostě nefutoval absolutně celej a ta druhá půle už odpovídala stavu, tam se z toho žádné velké závěry dělat nedají...v tomhle mi šlo jen o to, že Basti zvládl 90 minut v absolutním nasazení, takže fyzička by měla být v pohodě i když se o tom hodně spekulovalo...

Reagovat
Counter

No já viděl poznatek, že on si těch devadesát minut odkluše na úrovni, ale takovéhle hektické začátky mu prostě nesedí a není schopný se v nich chytit.

Reagovat
kiwwi

nebol tak vysoko, sam LVG hovoril, ze mu dal do druheho polcasu ine pokyny, aby siel vyssie a viac Santiho napadal

Reagovat
SunFells

Často nám tam svým vystupováním proti Coqovi se Santim otevíral prostor pro akce. To jsem čuměl, že na to LVG celý poločas nereagoval.

Reagovat
Counter

Vždyť to rozebírali jak na Sky, tak v MOTD, si to znova pusť, kde všude tam lítal. Daniel Storey dokonce zjistil, že Schweinsteiger byl na hřišti výš než ronei...

https://twitter.com/danielstorey85/status/650696842779488256

Reagovat
smazaný uživatel

si sa vratil, aby si si pravidelne zbieral palce co

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal have not conceded a Premier League goal this season with @gpaulista5 on the pitch.

Reagovat
smazaný uživatel

tím bych se radši nechlubil

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

protože se nechal vyloučit

Reagovat
Hokaido

na druhou stranu se hloupě nechal vyprokovat a oslabil tým...

Reagovat
smazaný uživatel

..vlani s nim spravil villareal defenzivny rekord..je skvely

Reagovat
Fenri

Uvidíme, jak na tom bude s konzistentností, ale letos hraje velmi dobře... Zatim si hodně řiká o základ.

Reagovat
J0EL

Na rychlejsich utocnikov by som radsej siel s dvojkou Kos-Gabriel.

Reagovat
smazaný uživatel

v obou dvou zápasech LM byl v základu a hned 5 gólů, zas bych to s tím hodnocením nepřeháněl

Reagovat
Fenri

chichichi

Reagovat
smazaný uživatel

Ztrapňuješ se.

Reagovat
Counter

Chjo, vy jste taaak otravní...

Reagovat
smazaný uživatel

Otravný bylo chichi toho hňupa na ownyho koment, který byl k věci a dával perfektní smysl. Záleží na úhlu pohledu.

Reagovat
Fenri

Ok, nabídnu ti svůj úhel pohledu.

Owny je pro mě dost záhadnej člověk, nedokážu u něj odhadnout, kde je hranice toho, co si doopravdy myslí a co píše jenom proto, aby (se) pobavil. Navíc jsem si ho na základě některejch příspěvků neonálepkoval jako hňupa a myslím si, že není blbej. Z toho jeho příspěvku jsem cítil dost velkou nadsázku (a navíc, že chce fanouškům Arsenalu po sladcé výhře připomenout trochu hořké chuti, jak jsme zpackali LM) a právě proto jsem dal sakrasticky najevo, že to beru jako vtip a že oba víme, že ten jeho věcný argument mnoho neustojí. Protože se mi nechtěly psát protiargumenty, o kterých owny určitě ví. Ale když sis o to tak hezky požádal, dobrá, k věci:

1) Hráč může hrát dobře a přitom jeho tým může prohrávat. Težko můžeš dávat za vinu Begovićovi, že má v PL 2 obdržené góly na zápas. Právě proto je potřeba podívat se, jak ten hráč hraje...

2) Když se podíváš, jaký góly Arsenal v LM dostal, v žádnym neměl vyloženě prsty on.

Proti Záhřebu jsme dostali gól po poziční chybě Debuchyho a lenosti Oxe, u druhého gólu si neuhlídal hráče Koscielny a prohrál s ním hlavičku. Hráli jsme v deseti, kvůli demenci Girouda.

Jinak se veskrze všechna média a fanoušci shodli na tom, že Gabriel podal dobrý výkon a někteří ho měli za motm.

Zápas proti Olympiacosu - tam chyby určitě byly (+ tam měl hodně tvrdé zákroky; celkově jeden z jeho nejhorších zápasů za nás, přesto to katastrofa od něj nebyla), ale zase, první gól šel mimo něj, druhej gól si dal Ospina, třetí gól pramenil z nedůrazu Mertesackera.

3) Gabriel tuto sezónu opravdu hraje dobře a nevidí to možná tak člověk, co se na Arsenal nedívá. Jinak je ale v mnohem lepší než formě než Mertesacker, který se mi letos moc nelíbí. Takže si fakt nemyslím, že to s hodnocením přeháním, když řeknu, že si říká o základ.

Reagovat
smazaný uživatel

Ownyho argument samozřejmě dost obstojí. Říkáš tedy, že Gabriel zahrál zatím cca 5 dobrých zápasů (4 v lize a 1 v LM). Olympiacos špatnej, Chelsea špatná (Costa stranou, nebýt hňup, vyloučenej taky není). A z pěti povedenejch zápasů tragický Zámky a Stoke.

Říká si o základ? V konkurenci Mertesackera nepochybně. Hraje výborně? S tím bych fakt počkal, až odezní Chelsea a výbuchy v LM.

Reagovat
Fenri

Aha, proč teda samozřejmě obstojí? Napsal jsem tři body, proč podle mě neobstál, pokud mě chceš přesvědčit, možná by to chtělo nějaký protiargumenty.

Jo, těch zápasů je pořád málo, ale je to dost na to, abych řekl že hraje velmi dobře (ne výborně, jak mi vkládáš do pusy) a že si zatim říká o základ, na tom opravdu nevidím nic, co bych přeháněl.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný tři body, základ každé přesvědčivé powerpointové prezentace.

"v obou dvou zápasech LM byl v základu a hned 5 gólů, zas bych to s tím hodnocením nepřeháněl" - na tom prostě není vůbec nic špatně a ztotožňuji se s tím.

Reagovat
Mada

Reagovat
Fenri

Dají se tomu vytknout ty tři body, což se ti snažím vysvětlit už třetí příspěvek, čteš to vůbec? Tím powerpointem chceš dokázat co? Můžeš mi teda ještě ukázat, kde jsem přeháněl? Že si říká o základ jsi koneckonců uznal...

Reagovat
smazaný uživatel

Že je pěkný, že svý myšlenky roztřídíš do tří bodů, jako že máš tři argumenty. Přitom je to třikrát vyřčená a mírně pozměněná jedna myšlenka. Nicméně se na mě snažíš vyrukovat s tím, ať předvedu 4 nebo víc "bodů" proti. Mám jeden. Moc malý vzorek zápasů. A podle mě stačí. Uvidíme v zimě, jestli náhodou stejně nebudete hledat stopera do základu.

Reagovat
Fenri

To mi zase vkládáš věci do úst, který jsem nikdy neřekl. Prej že mám tři argumenty proti. A už vůbec ne, že jich máš říct víc. Chtěl jsem aspoň nějakej, kromě "ten argument samozřejmě obstojí" a "není na tom nic špatně a ztotožnuji se s tím". Jestli ti vadí, že jsem tu kritiku ownyho argumentu strukturoval do menších částí, tak promiň, přijde mi vždycky lepší to trochu rozdělit, ale tak proti gustu...

Na malém vzorku se opět shodnem, ale to působí jako dvojsečná zbraň. Stejně tak ti můžu říct, že to byly jen dva zápasy v tý LM, žejo. No a za druhé to pořád neříká, kde tenhle fakt z výroků "letos hraje velmi dobře" a "zatim si říká o základ" dělá přehánění.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě mi ty už podruhé argument od úst kradeš. Můj argument je malý vzorek. Napsal jsem to snad dost jasně. V tom malém vzorku byl nevyrovnaný. Check. Počkejme s těma soudama (=tady jsme zas u kořene, ownyho komentáře).

Nevim v jakym vesmíru bych považoval "ten argument samozřejmě obstojí" a "není na tom nic špatně a ztotožnuji se s tím" za argumenty.

K tomu členění, viděl jsem v tom takový ten sugerující podtón zapálených prezentátorů, kteří věnují více času prezentaci, než samotnému prezentovanému předmětu (které k smrti nesnáším).

Reagovat
Fenri

Já ti ho nekradu, však jsem ti dvakrát na to napsal, že s tím souhlasím Ale musím se opakovat: "To pořád neříká, kde tenhle fakt z výroků 'letos hraje velmi dobře' a 'zatim si říká o základ' dělá přehánění."

Jestli si to interpretoval takhle, tak to je škoda, protože mým jediným záměrem bylo to udělat přehlednější. Ale ono je častokrát lepší se nejdřív zamyslet nebo zeptat, co kdo jak myslel, než se uchylovat ke "hňupům", "powerpointům", apod...

Reagovat
smazaný uživatel

Tady na tom serveru radši začnu s hňupem a nechám si dokázat opak, než začít v dobré víře sáhodlouhou diskusi s kokotem (vzhledem k četnosti výskytu). A co se týče věcí jako "powerpoint", je to prostě můj styl, nejdřív použít, pak vysvětlit

Reagovat
Counter

Jde o to, jak se tyhle komentáře opakují naprosto ke všemu, co tady napíšeme. Cokoli kdykoli někdo z fandů Arsenalu zkouší vyzdvihnout, naběhne owny (nebo někdo jiný) a zkouší to mermomocí shodit. Přesně jak Fenri píše, člověk už absolutně nemá ponětí, co je myšleno vážně, co je myšleno jako provokace, co je myšleno jako vtípek, je to prostě úmorné.

A když někdo nakrátko klesne na tuhle úroveň, tak ho samozřejmě hned podrobíte kritice, označíte za hňupa a jedeme dál...

Reagovat
smazaný uživatel

& vice versa

Reagovat
smazaný uživatel

já nic neshazuju, pouze ukazuju na trhliny v tom, jak si to malujete, pokud nějaké jsou

Reagovat
Fenri

Já nevim, když někdo napíše koment ve stylu "Ozil je dneska boží" a ty na to "Eriksen je lepší", to děláš co? Když Counter napíše, že Gabriel vypadá jako dobrý nákup za hubičku, tak zase přiběhneš a začneš si poměřovat pindíky. Pak ta vaše kampaň o zaujaté redakci vůči Tottenhamu tady na EF...

Kritiky si vážím a občas máš dobré připomínky, ale není lehké se vyznat v tom, co myslíš vážně, co s nadsázkou a jestli někdy jenom nechceš provokovat (a častokrát to právě vyznívá tak, že děláš spíš ty poslední dvě věci). A vzhledem k tomu, že jsi jeden z těch aktivnějších diskutérů a velká část tvých komentů má tuhle konotaci, tak to prostě otravné být začne. A když se k tobě přidají další fanoušci Spurs, kteří nechodí daleko pro silácké řeči, stěry a nadávky, tak už tuplem.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Jardin

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mada

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Counter

Reagovat
Fenri

ok

Reagovat
Counter

Rozhodně se jeví jako povedený kauf, přesně takový ideální "under the radar" za hubičku. A když člověk vidí, jaký je problém sehnat kvalitního stopera i se čtyřiceti miliony liber na stole, tak tím spíš

Reagovat
Lacko_Boh

až na to že je to dilino

Reagovat
Mastný Chobot

asi hej, ale v páre s Kosom si ho moc neviem predstaviť. Obidvaja sú dosť často ako Zajo. Ujebaní.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

není problém sehnat levného kvalitního obránce, když se vytipuje dobře, třeba Alderweireld stál přibližně stejně jako Gabriel, a to je o level výš, nebo Dier

Reagovat
Mastný Chobot

o level výš ako každý hráč vo vašom kádri v porovnaní s naším, však?

Reagovat
smazaný uživatel

jen na určitých pozicích

Reagovat
SunFells

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

Prečo v takom neapole trvá proces pár mesiacov a hneď je vidieť zmeny a u nás rok a pol a vidieť hovno?

Reagovat
Lacko_Boh

chaloši nejaký fanuškovsky souhrn ?

Reagovat
Counter

Arsenal v tomhle týdnu krásně ukázal, čeho všeho je schopný. Zápasy s Olympiakosem a MU vytvořily dva krásné protipóly a nezbývá než doufat, že se častěji přiblížíme tomu druhému.

Alexis znova ve fazoně, Mesutek konečně ve velkém zápase zahrál fantasticky, Theo na hrotu začíná vypadat jakože tam patří, Santi si to dneska vodil v takovém stylu, že i fandové Barcy se měli čím pokochat... Je paráda zase po letech porazit v lize MU, navíc takovýmhle přídělem

A po sestřihu MOTD by to chtělo zpětně pochválit i jinak kritizovaného Ramseyho, první i třetí gól začaly u něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen > Özil

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že jsem to neshrnul moc dlouze.

Reagovat
Nikikrew

Zhrnul ale nespravne. Mas to za 5.

Reagovat
smazaný uživatel

Agüero > Sterling

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

v přímácích bez debat.. Jinak ve hře stále ne..

Reagovat
Mastný Chobot

Ok, takže to je naozaj pravda. Góly nádherné, hlavne ten druhý bol ukážkový, rýchly prechod do útoku, 3 milimetrové prihrávky a strela. Človeku to je ale ľúto, keď vidí, ako dokážeme rozdielom triedy vyklepať MU v jeden deň a potom sa strápniť s Olympiakosom/Dinamom na druhý deň. Obrovský potenciál a zároveň strašná labilita. Škoda, no. Ale toto by mohol/mal byť fakt veľký boost (koľkýkrát už to píšeme, že...) k väčšej výsledkovej stabilite.

P.S.: Theo na hrote = každý zápas min. gól alebo 2 asistencie = budúcnosť = sen

Reagovat
mr.Silver

Srat na LM, letos jdeme na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

už zase?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Holt mame vetsi ambice nez souperit s West Hamem a Liverpoolem o Evropskou ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, vaše ambice v LM jsou vidět dost jasně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Kdy naposledy?

Reagovat
smazaný uživatel

minulý rok

Reagovat
Counter

Aha aha, ten rok, kdy jsme byli nahraní hned po začátku sezony a na konci jen naoko dotahovali.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger by ho nevyhrál ani s Barcelonou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Pohoda, dali sme United dame ja Bayern.

Reagovat
Mastný Chobot

Resp. Pohoda, dostali sme od Zágrebu, dostaneme aj od Bayernu.

Reagovat
PP

tak ono prohrávat 2:0 v 7. minutě zahýbe s každým týmem na světě a zvlášť Arsenal, když má nahrané, tak to sebevědomí, lehkost a co si hráči dovolí (a vychází to) - to pak není moc lepších týmů na světě.

Z toho přijedou dřeváci z Řecka, dají z jedné šance 2 goly a hra Arsenalu se totálně rozsype..

Reagovat
Mastný Chobot

to je práve tá labilita, no

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší výkon tohoto kola Man City, Arsenal a Southampton pro mě

Reagovat
smazaný uživatel

Wayne Rooney s manželkou Coleen utratili 150 tisíc liber za novou kuchyň, přestože ani jeden z nich nevaří. (Sun on Sunday) hraje ho.no, hlavně že má kuchyň

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, vidím v tom přímou souvislost

Reagovat
Jardin

Reagovat
Bayern +

OT: Čo všetko sa počíta do ofiko asistencií v štatistike hráča?

Reagovat
PP

Skvělé kolo.. Chelsea v prdeli, Arsenálek klep ManU skvělým výkonem a během prvního poločasu bylo hotovo..

U City se potvrzuje, že Aguero je naprosto klíčovým hráčem pro City. Jedinou kaňkou kola je odvolán Rodgerse..mohli si ho kluci Poolští nechat co nejdýl..

Reagovat
kiwwi

naprosto klucovym hracom pre City je Silva, nie Aguero

Reagovat
PP

já si to taky myslel a v PL nejspíš jo, ale co jsem je viděl třeba proti Juve, kde byl Silva a Aguero ne, tak si ManC vepředu ani neškrtli..

Reagovat
Bayern +

To preto, že majú v útoku Aguera, ozónovú dieru, dlho nič, a potom niekde Bony.

Reagovat
mr.Silver

Pustit Dzeka a nechat si Bonyho, byla fakt hloupost, zvlast kdyz je Aguero, bohuzel, neskutecna sklenenka...

Reagovat
PP

toto jsem nepochopil.. Džeko je skvělý univerzální útočník a moc jsem si ho přál do Arsenalu (po Benzemovi a Lewovi samozřejmě, jenže ti jaksi nebyli reální)..

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

bony

Reagovat
kiwwi

LM je uplne ina pesnicka no...v lige ich jednoznacne taha Silva, ale v podstate sa da povedat, ze ich hra stoji na 4 hracoch - Kompany, Toure, Silva a Aguero - ked im vypadne jeden, z nich, tak uz zacinaju mat problemy...ked im vypadnu dvaja a viac, tak su naprosto bezzubi

Reagovat
PP

bez debat.. občas se blýskne Kolarov, ale jenom dopředu.

Reagovat
Bayern +

Ale postupom času si myslím, že Silvu už preberie De Bruyne v prípade absencie.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nahodou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele