Premier League - souhrn 8. kola

18.10.2014, 15:43, aktualizováno 20.10.2014, 22:55
Komentáře a souhrny
Manchester United znovu neuspěl a veze ze hřiště WBA pouze bod za remízu 2:2. Chelsea vyhrála na hřišti Crystal Palace a drží pětibodový náskok před ManCity, které přehrálo Tottenham. Southampton roznesl Sunderland, Everton si nedělal problémy Villans a Arsenal remizoval s Hullem. QPR dalo v duelu s Liverpoolem čtyři góly, přesto prohrálo 2:3. Stoke udolalo Swansea...

West Bromwich Albion - Manchester United 2:2

20.10.2014 21:00

Góly: 8. Stéphane Sessegnon, 66. Saido Berahino - 48. Marouane Fellaini, 87. Daley Blind

Dvě střely stačily WBA ke dvěma gólům a remíze 2:2. Louis van Gaal tak ve službách Manchesteru United svoji sbírku vítězství nerozšířil a jeho ztráta na vedoucí Chelsea je po kompletním osmém kole už desetibodová.

Už po sedmi minutách se fantasticky trefil Stephane Sessegnon. Propadnutí Shawa na levé straně United využil André Wisdom, jenž hbitě utekl po lajně a poslal přízemní centr na vápno. Sessegnon dlouho nepřemýšlel, opřel se do balónu a famózním způsobem otevřel skóre.

Prakticky okamžitě mohli hosté vyrovnat - Ángel Di María nádhernou přihrávkou vysunul Van Persieho, jehož rána však postrádala kvalitu. Po půlhodině si oba svou roli vyměnili, Argentinec byl sice v úhlu, ale neváhal a technicky pálil. Boaz Myhill v brance měl velké problémy, ale vyražený míč odpálila do bezpečí obrana.

Manchester United se dočkal až po přestávce. Na místo Andera Herrery přišel Marouane Fellaini a Van Gaalovi se jeho tah okamžitě vyplatil. Di María poslal centr z levé strany na hranici vápna, kde Belgičan ošálil svého soupeře, a byť si míč nedal do ideálního prostoru, fantastickou střelou vymetl šibenici Myhillovy branky.

Od toho momentu byli United lepším týmem, především přes Di Maríu se dostávali do nebezpečných situací, jenže kýženého druhého gólu se nedočkali. A udeřil naopak West Brom. Obrovská a málokdy vídaná díra v obraně vyloženě vybízela Brunta v šestašedesáté minutě k pasu na Saida Berahina, jenž tak postupoval sám na bránu dobrých 40 metrů. Únik zakončil přesnou střelou a domácí znovu vedli.

Red Devils se ale nevzdali a už za sedm minuty byli zatraceně blízko vyrovnání. Robin van Persie si zpracoval vysoký míč, nerozpakoval se a vypálil. Jenže zamířil až příliš přesně, orazítkoval pouze tyčku. Gólu se hosté nedočkali ani záhy, když reklamovali penaltu za Pocognoliho hraní rukou ve vápně.

Nakonec ale kýžené vyrovnání přišlo - a zařídil ho svým debutovým gólem Daley Blind. Rafaelův centr se odrazil přesně do běhu nizozemského střelce, jehož přízemní střela z hranice šestnáctky zapadla přesně k tyčce.

Více informací k zápasu

Stoke City - Swansea City 2:1

19.10.2014 17:00

Góly: 43. Charlie Adam (pen.), 76. Jonathan Walters - 34. Wilfried Bony (pen.)

Swansea se dál propadá tabulkou. Po dnešku už na ligovou výhru čeká dlouhých pět kol a vynikající vstup do sezony se pomalu zdá být zapomenut. Naopak Stoke pomalu, ale jistě opět začíná měnit Britannia Stadium ve svou tvrz - po Newcastlu zde rozdílem jedné branky porazil i Swans...

Dominantním motivem první půle byly protiútoky a penalty, přičemž ze hry mělo více Swansea. To se mohlo ujmout vedení již v sedmé minutě, když Routledge šikovnou prostrkávačkou vyslal před Begoviće Sigurdssona, tomu ale při snaze udělat brankáři kličku míč utekl.

Ještě hezčí kombinaci středem hřiště, tak trochu na styl Chelsea a včerejší branky Fábregase, potom labutě předvedly jen o tři minuty později - tehdy pro změnu Ki Sung-yueng po Sigurdssonově finální patičce zakončoval pouze do Begoviće.

Zatímco Swansea selhávalo v koncovce, Potters se zpravidla nic nedařilo dotáhnout ani do té finální fáze. Pomineme-li Adamovu spíše zoufalou ránu z větší vzdálenosti, nemusel být Fabianski vůbec ve střehu - a tak ani nebylo divu, že první gól padl do sítě Stoke. Velšané k němu nicméně potřebovali Shawcrossovo očividné držení v pokutovém území a suverénní penaltu Bonyho.

I přesto, že toho směrem dopředu v úvodní části mnoho nepředvedli, dočkali se Potters vyrovnání ještě do pauzy - a rovněž jim k tomu musela dopomoci výhoda pokutového kopu, tentokrát notně kontroverzního. Rozběhnutý Moses ve 42. minutě spíše jen chytře využil situace a vyloženě si došel pro Rangelův "faul", to však penaltového exekutora Charlieho Adama nemuselo příliš zajímat a do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Ve druhé půli už to nebylo to iniciativní Swansea z poločasu prvního; a stejně tak již divák nepřihlížel takovému množství zajímavých situací. Mezi ně by se jedině s přivřením oka dala počítat Bardsleyho nepřesná pumelice po závaru před bránou Swansea, a tak rozhodující branku museli vyrobit až dva střídající hráči.

V 76. minutě z levé strany pravačkou odcentroval Assaidi, Jon Walters se vecpal před Taylora a slušně umístěnou hlavičkou překonal podivně skákajícího Fabianského. Trefil se tak letos vůbec poprvé, teprve z druhé střely na bránu.

A Stoke to bohatě stačilo. Swansea totiž na vyrovnání ani při své největší vůli nemělo - Ki Sung-yuengův střílený centr si bez problémů pohlídal Begović a Bonyho rána z nastavení pro jistotu ani zdaleka nemířila mezi tři tyče.

Více informací k zápasu

Queens Park Rangers - Liverpool FC 2:3

19.10.2014 14:30

Góly: 87. Eduardo Vargas, 90+2. Eduardo Vargas - 67. Richard Dunne (vl.), 90. Philippe Coutinho, 90+5. Steven Caulker (vl.)

Těžko hledat slova pro zhodnocení zápasu Liverpoolu na hřišti Queens Park Rangers. Za sebe můžu říct, že grotesknější utkání jsem ještě v životě neviděl. Čtyři góly od 87. minuty, dva vlastní góly, rekordman Dunne nebo obludně špatný Balotelli. Harry Redknapp odchází bez bodu naprosto nezaslouženě, ale fotbal je především show. A tohle byla show s přívlastkem 1A.

Zpočátku to přitom vypadalo na takové líné nedělní odpoledne, při němž nám Liverpool vykouzlí pár úsměvů z trapnosti a Rangers možná využijí jedné z nejhorších obran v dosavadním průběhu Premier League - a dojdou si pro zasloužené tři body.

Jako první darovali Reds gólovou příležitost propracovanou spoluprácí. Při nejmenším zvláštní bránění Hendersona, Johnsona a Škrtela vedlo až k tomu, že se Austin zjevil před Mignoletem. Belgičan však nakonec souboj vyhrál a s dorážkou už si útočník QPR poradit nedokázal.

Za hlavu se však museli držet i domácí, protože takové pálení šancí se prostě zákonitě vymstít musí. Jak se říká, Rangers urazili fotbalového boha. Největší hřích spáchal Leroy Fer. Aktivní Zamora dostal skluzem míč krásně ve vápně do mezery mezi obránci a nabíhajícím Ferem. Nizozemec však v tisíciprocentní šanci zklamal - tlačil míč nad blokujícího Johnsona, ale přehnal to a trefil břevno.

Liverpoolu tahle facka nestačila a ve své apatičnosti nechala QPR vytvořit další obrovskou šanci. Zamora měl dostatek času na dvojnásobný centr, Mignolet prolétl a Fer opět rozezněl břevno. Jen díky obrovskému štěstí a Johnsonovi pak neskončil míč po důrazném dobíhání Austina a Sandra v brance.

Celým utkáním se vedla jedna červená dějová linka s názvem Mario Balotelli. Někdy nazývaný "SuperMario" dnes skutečně "exceloval" a svým výkonem překonal i ta nejděsivější představení Fernanda Torrese z Chelsea. Těsně po zmíněné šanci QPR pálil zpoza vápna a bránu přestřelil asi o deset metrů...

Až minutu před koncem úvodního dějství se výborně ve vápně uvolnil Steven Gerrard a jen těsně minul tyč McCarthyho brány. Byla to však jen malá exkurze Liverpoolu ve vápně domácích, ihned po obrátce měli další velkou šanci právě Rangers. Sandrovu křížnou ránu nicméně dobře vyrazil Mingolet.

Svěřenci Harryho Redknappa si ovšem přece vybrali slabou chvíli a po hodině hry si vyloženě říkali o gól. To nejdřív odmítl Balotelli, před nímž po střele Lallany zívala úplně prázdná brána, což ale Ital považoval za příliš snadné a míč poslal přes břevno.

QPR se ale nedalo. Absolutní ztrátou koncentrace dovolilo hostům bez dozoru rozehrát přímý kop, na jehož konci stál Richard Dunne. Nejlepší střelec vlastních gólů v celé galaxii se nemýlil a desátou trefou v Premier League poslal Liverpol do vedení.

A tak to vlastně celé začalo. Co přesně mám na mysli? Tu dost možná nejabsurdnější podívanou v novodobé historii anglické kopané. Queens Park Rangers nemohli zůstat na nule, na to byli hosté v obraně příliš prostupní. Se střelou Austina a hlavičkou Traorého z malého vápna si ještě Mignolet poradil, ale v závěru zápasu už jen přihlížel šílenému sledu událostí.

Tři minuty před koncem si střídající Eduardo Vargas brilantně narazil s Austinem a tváří v tvář Mignoletovi vyrovnal. V poslední minutě však utekl obraně QPR Coutinho a i díky jemné teči Caulkera vrátil vedení na stranu Liverpoolu. Jenže Vargas měl dnes střeleckou a po rohovém kopu, následujícím ihned po rozehrávce z kruhu, za pomoci tentokrát Gerrardovy teče srovnal na 2:2.

V tu ránu se o slovo ještě naposled přihlásil SuperMario a jeho kouzelná patička. Sám před McCarthym se pokusil o akrobatické zakončení a minul branku. Hoops ovšem naprosto nezvládli úplný konec utkání. Ve čtvrté minutě nastavení měli přímý kop, a byť nechali pro jistotu na půlící čáře celou obranu, z brejku je překonal jediný Sterling, jehož pas si srazil do sítě Caulker.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Leicester City 1:0

18.10.2014 17:00

Góly: 71. Gabriel Obertan

Alan Pardew si zase může načas oddychnout, i když spíš jen kosmeticky - i navzdory těsné výhře díky jedinému zásahu Gabriela Obertana jeho Newcastle zůstává v sestupové zóně, vzdálen na dva body od svého dnešního soupeře z Leicesteru...

Kvůli technickým problémům s velkou obrazovkou na stadionu se toto utkání muselo odkládat o celou jednu hodinu, čekat se však nikomu v retrospektivě nevyplatilo. Šlo o poněkud nezáživnou podívanou, které ta zcela minimální porce vstřelených branek doopravdy sluší.

Newcastlu přípravu na důležité utkání kromě nuceného odkladu ztížila také ztráta Cheicka Tiotého, který se zranil během předzápasové rozcvičky. Přesto Straky odstartovaly lépe než soupeř - po osmi minutách to vnějším nártem zkoušel netradiční zakončovatel Coloccini a alespoň nějakým způsobem Schmeichela později prověřil Dummett.

Na opačném konci hřiště pro změnu debutant James spálil jedinou skutečně obří šanci úvodní části, když nevhodně navázal na pobídku od Leonarda Ulloy. Na druhé straně se pak ještě do poločasu zčistajasna rozezvonila tyč, na kterou docela náhodou natrefil Albrightonův centr.

O přestávce se Alan Pardew nadechl ke svému jubilejnímu 700. proslovu ke kabině a ten měl alespoň nějaké speciální kouzlo v tom směru, že předcházel vítěznému poločasu.

Ten sice kvalitativně první půli nijak zvlášť nepřevyšoval a Papiss Cissé se dokonce v jednu chvíli musel chytat za hlavu po netrefení odkryté klece, jenže ten jeden gól tam zkrátka padl, a to je hlavní. Postaral se o něho Gabriel Obertan 18 minut před koncem, když zvládl při zemi ideálně zakončit hbitý brejk.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Sunderland AFC 8:0

18.10.2014 16:00

Góly: 12. Santiago Vergini (vl.), 18. Graziano Pellè, 37. Jack Cork, 63. Liam Bridcutt (vl.), 69. Graziano Pellè, 78. Dušan Tadić, 79. Victor Wanyama, 86. Sadio Mané

Čtvrté nejvyšší vítězství v dějinách klubu kontra nejhorší ligová prohra v historii Sunderlandu. Fanoušci Southamptonu jen těžko zapomenou na tuto sobotu, během které Saints využili každé chyby tragikomické defenzívy soupeře. Exkluzivním výsledkem si navíc udrželi třetí příčku, zatímco Mannone tahal za devadesát minut balón ze sítě častěji než za předešlých sedm kol.

První momenty u Saints nic zajímavého nenabídly, hned v druhé desetiminutovce už ale stadion nestíhal utichnout. Ve 12. minutě se pokoušel středem hřiště proskákat Long, na vápně ho ovšem zastavil Vergini parádní střelou z první, která se stočila perfektně k tyči, nešťastný vlastní gól tak přeci jen přinesl i fotbalovou krásu. Jen pár momentů poté přišel další kiks s pokusem o odkop, to Brown trefil záda Wickhama, balón sebral Davis a přihrávkou přes malé vápno namazal Pellèmu před odkrytou branku - 2:0.

Vůbec první větší hrozna Black Cats přišla až ve 34. minutě, Fletcher dostal na milimetr přesnou kolmici za obranu, Forster ovšem včas vyběhl a zmatkující útočník poslal balón mimo tři tyče, aby se neúspěšně pokusil pádem přes brankáře o penaltu. Místo drama tak přišel únik už na rozdíl tří branek. Zřejmě tragickou obranou frustrovaný Mannone propustil nikterak kvalitní volej Corka těsně za brankovou čáru. Ač tentokrát hosté nepomohli špatný odkopem, naprosto vypustili z hlavy levou část svého pokutového území, přestože i centrující Tadić stál již ve vápně.

Druhá půle se téměř dvacet minut nesla v pachuti marné snahy hostů a lehkonohé kontroly vedení domácích. Ti se naštěstí pro diváky s jasným náskokem nespokojili a za další pomoci soupeře se opět prosadili v 63. minutě, kdy nehlídanému Pellèmu přistál balón na noze deset metrů od branky. Jeho střelu dokázal Mannone výrazně zpomalit, jenže přání soupeře docílil "nemehlo" Bridcutt.

Sám Pellè však gólově ostrouhal jen šest minut, po přihrávce Tadiće od pravé lajny pálil přes obránce naprosto přesně ke vzdálenější tyčce překvapeného brankáře. Kdyby to bylo vše, dalo by se mluvit o trpce nevydařeném utkání Sunderlandu, jenže po dalších minutách si fanoušci Black Cats museli myslet, že si jejich oblíbenci dělají z vlastních příznivců srandu. Jak jinak vysvětlit další fatální zaváhání při odkopu, tentokrát od samotného Mannoneho, jenž precizně nalil Tadićovi ke snadnému zásahu, aby jen pár vteřin poté stejný hráč přihrál Wanyamovi, který se ve vápně, v němž bylo dvakrát tolik bránících hráčů co útočníků, prosadil střelou bez přípravy.

Definitivní tečku za úchvatným dějem udělal Sadio Mané v 86. minutě, který hravě předběhl unaveného obránce a prudkou ranou ze sedmi metrů rozvlnil síť po osmé. Asistentem nemohl být nikdo jiný než Dušan Tadić, který si tak k jednomu zásahu připsal hned čtyři přihrávky a nejvýraznější měrou (snad kromě samotných hostů) se podílel na bezesné noci v postelích hráčů Sunderlandu.

Více informací k zápasu

Everton FC - Aston Villa 3:0

18.10.2014 16:00

Góly: 18. Phil Jagielka, 48. Romelu Lukaku, 76. Séamus Coleman

Ross Barkley je zpátky a s ním i suverénní Everton. Talentovaný záložník si odbyl vůbec první ligové minuty v tomto ročníku a hned se významně podílel na nejvyšší výhře svého týmu v sezoně. Aston Villa na Goodison Parku padla 0:3 a na vstřelenou branku tak čeká již neuvěřitelných 441 minut...

Byl to shodou okolností zrovna Ross Barkley, talentovaný playmaker Toffees, kdo se zasadil o první nebezpečnější střelecký pokus zápasu - a jeho Guzanem vytěsněná stoupající rána z 18. minuty zároveň nepřímo položila základy úvodního gólu zápasu. Z následného nakrátko rozehraného rohového kopu totiž vzešel Bainesův centr pravačkou (!) a nekompromisní hlavička Phila Jagielky.

Barkley byl dál při chuti a brzy málem vymyslel druhou branku, když vyzýval Colemana. Ten sám ještě sice na Guzana nevyzrál, to Lukaku už ale amerického brankáře po další pěkné příhře Barkleyho zaskočil. Ačkoliv Belgičan ve 48. minutě nestřílel nijak slabě, o střelu šlo jistě chytatelnou.

Ross Barkley nakonec arénu opustil po 65 minutách, kdy už bylo o výhře nad odevzdanou a totálně bezzubou Aston Villou fakticky rozhodnuto, a vysloužil si přitom ovace vestoje.

Barkleyho spoluhráči potom i bez jeho pomoci upekli ještě symbolickou tečku v podání bezchybné spolupráce obou krajních beků - Baines centroval tentokrát zleva, svou silnější nohou, a Coleman se už v další zajímavé situaci nemýlil.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Chelsea FC 1:2

18.10.2014 16:00

Góly: 90. Fraizer Campbell - 6. Oscar, 51. Cesc Fàbregas

Fotbalisté londýnské Chelsea zvítězili na půdě Crystal Palace 1:2 a udrželi si tak luxusní pětibodový náskok v čele tabulky Premier League. Blues poslal do vedení již v úvodu z přímáku Oscar a ve druhé půli přidal druhý gól Fabregas. Za domácí v závěru snižoval Campbell. Oba celky dohrávali zápas v deseti bez vyloučených obránců.

Chelsea nastoupila do utkání bez zraněného kanonýra Diega Costy, jehož v základní sestavě nahradil Loïc Rémy. Nicméně Blues to v úvodu zápasu nikterak nevadilo. Ve druhé minutě přečkali nebezpečnou situaci Crystalu, kterou vyřešil Courtois a o chvíli později na druhé straně udeřili. Domácí zadák Delaney asi osmnáct metrů od branky fauloval Williana a k následnému přímáku se postavil Oscar, aby úchvatnou střelou do šibenice rozvlnil síť za bezmocným Speronim.

Diváci v Selhurst Parku se rozhodně nenudili. V 11. minutě se k míči dostal Campbell, ovšem tváří v tvář Courtoisovi si neporadil ideálně a kromě belgického brankáře přehodil i bránu. Rychlonohý Fraizer Campbell dělal defenzivě Chelsea problémy, po čtvrthodině hry z úhlu těsně minul zadní tyč a v publiku to jen zahučelo.

V 18. minutě o sobě opět dali vědět hosté. Po rohovém kopu se k hlavičce dostal John Terry a za již překonaným Speronim musel na brankové čáře zaskakovat jeden z obránců Crystalu Palace. Ještě do poločasu přišla pro Josého Mourinha první komplikace. Azpilicueta nesmyslně na půlce hřiště zajel do Mileho Jedinaka a přestože nakonec kapitána Eagles trefil jen minimálně, tasil hlavní sudí Pawson zřejmě po právu červenou kartu.

Mourinho na to okamžitě zareagoval střídáním, když ze hřiště stáhl ofenzivně laděného Williana a na trávník poslal na Azpilicuetovu pozici Filipe Luíse. Za tři minuty se však množství sil opět vyrovnalo - Damien Delaney totiž chytil za dres Rémyho a po druhé žluté musel také předčasně pod sprchy.

Druhé dějství tak začalo deset na deset a scénář se opakoval - Chelsea opět po šesti minutách skórovala. Tentokráte se po neuvěřitelné kombinaci na jeden dotek doputoval míč k Fabregasovi, jenž poslal Speroniho na druhou stranu a střelou na přední tyč zvýšil na 2:0.

Další průběh druhé půle již mnoho vzruchu nenabídl, Blues v pohodě kombinovali a domácí nekladli výraznější odpor. V těchto chvílích ukazoval poměr držení míče 24 : 76. Až v 74. minutě trochu rozproudil fanoušky Eden Hazard, který předvedl svou typickou akci, navedl si míč na pravačku a pálil kousek vedle.

Když už to vypadalo, že celé utkání v tomto velice chabém tempu skončí, Crystal ještě závěr trochu zdramatizoval. Zaha obešel Luíse a na zlatém podnose připravil gól pro Campbella, který se před prázdnou brankou nemýlil. Naštěstí Chelsea svého soka k žádnému tlaku nepustila a nechala tak zapomenout na jarní porážku.

Více informací k zápasu

Burnley FC - West Ham United 1:3

18.10.2014 16:00

Góly: 60. George Boyd - 49. Diafra Sakho, 54. Enner Valencia, 71. Carlton Cole

West Ham pokračuje v kvapném postupu tabulkou, když v sobotu přečkal úvodní tlak nováčka z Burnley a bleskurychlým vstupem do druhé půle si zajistil devátý bod za poslední čtyři kola. Domácí fanoušci naopak ani na osmý pokus nemohli oslavit první ligové vítězství v sezóně.

Chyběly jen centimetry, aby většina diváků radostí vyskočila už po pěti minutách hry, Boyd však ze sedmnácti metrů pouze rozezněl břevno. Jen o pár desítek vteřin už stadion burácel. Zbytečně. Jutkiewicz dorážel Ingsovu střelu do prázdné z ofsajdu. Výrazně lepší domácí kontrolovali prvních pětadvacet minut, scházela však finální myšlenka i přesnost. Trestat tak mohl Sakho, jen kdyby po centru Creswella, který prvotřídně převzal dalekonosný pas, zamířil o trochu lépe.

Po půlhodině hry měl ještě blíže k otevření skóre Downing, jenž se hravě uvolnil od pravé lajny a střelou ke vzdálenější tyči nechal diváky po druhé ztuhnout při ozvěně břevna. Stále aktivnější Kladiváři pak převzali iniciativu v závěru první půle, stejně jako jejich soupeř však nezvládali završit vznikající šanci koncovkou.

Vše ale měla změnit přestávka. Jen čtyři minuty po ní si centr Cresswella našel Sakho a procedil míč pod vyskakujícím Heatonem. Uběhlo pouze pět minut a po příkladu od spoluhráče si s centrem od Jenkinsona poradil i Valencia, který přesnou hlavičkou pojistil vedení hostů. Definitivní pohřbení domácích nadějí měl minutu po svém vstupu do zápasu na hlavě Cole, jeho oslavám zabránil až výkop z brankové čáry, který nastartoval protiútok Burnley, jenž dospěl až na rohový kop, po kterém zcela zvrátil předchozí běh událostí Boyd, když pro Adriána nechytatelným pokusem snížil.

Nicméně centry měnily v rychlosti skóre nadále. V 70. minutě si na jeden takový z rohu vyskočil Sakho a Carlton Cole svou dorážkou mohl slavit opětovné vedení o dvě trefy. Závěrečné trápení v podání domácích dovršil tři minuty před koncem Barnes, který chytře tečoval centr nohou, nicméně pouze potřetí v zápase rozezvučel břevno.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Hull City 2:2

18.10.2014 16:00

Góly: 13. Alexis Sánchez, 90+1. Danny Welbeck - 17. Momo Diamé, 46. Abel Hernández

Úvodní patnáctiminutovka a dvě krásné sólové akce Alexise Sáncheze - krom toho Arsenal doma proti Hullu nepředvedl zhola nic a nakonec může být rád, že vyvázl alespoň s jedním bodem. Kdyby býval prohrál, šlo by o dělený nejhorší start Gunners do sezony pod vedením Arsena Wengera...

Přitom Kanonýři doopravdy neodstartovali špatně, to spíš naopak. Harper musel již v sedmé minutě zasahovat nejdříve proti Welbeckově střele a pak i proti Alexisově pohotové dorážce, přičemž po deseti minutách se pro jistotu musel proletět až do levé šibenice pro lahodnou ránu Santiho Cazorly.

Arsenalu se dokonce prvotní tlak povedlo i náležitě zúročit - to když jednou Alexis na pravé straně zamotal hlavu svému obránci a z poměrně nesnadného úhlu nachytal Harpera u vzdálenější tyče.

Domácí takto vsítili rychlou branku, přesně jak si museli přát, a s radostí pokračovali ve využívání jednosměrné silnice vstříc Harperově brance. Hostujícímu brankáři brzy musel s klíčovým blokem pomáhat jeden ze stoperů, jinak by zřejmě exnewcastleský brankář okamžitě inkasoval i podruhé skrze projektil Oxlade-Chamberlaina.

Místo toho však raději kapituloval Harperův protějšek, a to rovnou za lehce kontroverzních okolností. Diamé si totiž při pronikání skrz Flaminiho rukama očividně pomohl víc, než by se slušelo, nicméně nepískalo se... a Hull z první šance, ba vůbec první akce na soupeřově polovině, docela jednoduše udeřil. Diamé jenom tak jemně přehodil Szczesného a bylo to 1:1.

Posléze se zápas uklidnil a vyrovnal; Arsenal jako by zdánlivě nenávratně ztratil to nadšení, které ho zdobilo v úvodních minutách. A žádný zvrat v jeho prospěch nepřinesla ani 42. minuta, během níž musel pro zranění pravé ruky odstoupit ze zápasu i náhradní brankář Hullu Steve Harper.

Gólmanská trojka Tigers Eldin Jakupović se nicméně neměla proč třást, opravdu. Ihned po přestávce ostatně Ábel Hernández ve vzduchu předskočil Mertesackera a další dominantní hlavičkou nasměroval outsidera do senzačního vedení.

Reakce Arsenalu potom byla stoprocentně z těch nejhorších možných. Veškeré přihrávky Gunners jako by byly o pár centimetrů vychýlené; domácímu projevu zoufale chyběla šťáva, ba snad i základní chuť. A když už se někdo z hráčů v červeném odhodlal ke střele, zpravidla do ní vstoupil obětavý Michael Dawson - tak jako v 75. minutě do té Cazorlovy nebo o něco později do jiné Alexisovy.

Právě Sánchezova bomba do kotníku nakonec bývalého zadáka Tottenhamu po 83 minutách přiměla k vystřídání a teprve záhy Arsenal jakž takž viditelně začal usilovat o dotažení manka. Nejprve se Jakupović vytáhl proti solidní hlavičce Alexise a pak už byl přeci jen krátký na Welbeckův přesně umístěný finiš po dalším úchvatném slalomu chilského štírka.

Po vyrovnávací brance Arsenal konečně začal něco hrát, to už ale bylo na vše příliš pozdě. Cazorla tak akorát ještě jednou vyprášil Švýcarovy rukavice, aby se oba celky na Emirates Stadium rozešly smírně 2:2.

Více informací k zápasu

Manchester City - Tottenham Hotspur 4:1

18.10.2014 13:45

Góly: 13. Sergio Agüero, 20. Sergio Agüero (pen.), 68. Sergio Agüero (pen.), 75. Sergio Agüero - 15. Christian Eriksen

Šest pět čtyři. Tottenham se pomalu lepší, ale pořád z kopaček fotbalistů Manchesteru City inkasuje jednoduše příliš často. Tedy fotbalistů - v tomhle případě fotbalisty jednoho jediného, a sice fenomenálního Kuna Agüera. Tomu na druhou stranu notně pomohly tři penaltové příležitosti, z nichž si ještě jednu dovolil promarnit...

Takhle bláznivých zápasů Premier League do roka vážně moc není, a konkrétně duel Manchesteru City s Tottenhamem se ani s ničím moc nezdržoval - ke zběsilému tempu nasadil prakticky okamžitě.

Již po pár vteřinách Ryan Mason profrčel kolem nečinně přihlížejících Lamparda s Clichym a zničehonic se po výzvě Soldada ocitl sám před Hartem. Ten jej nicméně vychytal bystrým zákrokem levou nohou, a proti příští Eriksenově prudké křižné ráně už pro jistotu nemusel zasahovat vůbec.

Odpověď Manchesteru City již byla z řad kvalitnějších. Nejprve to byl ještě ofsajd, co zmařilo akci Silvy s Ag§uerem, pak ale ve 13. minutě stačil druhému jmenovanému pouhý kousek prostoru k úkroku doprava, delší švih pravou nohou - a Lloris neměl šanci včas doskočit na vzdálenější tyč.

Zde se ještě nicméně Tottenham zmohl na gólovou reakci. Neuběhly ani tři minuty a Mason zaskočil Fernanda agresivním napadáním vysoko v poli, aby si již následně duo Soldado-Eriksen proti dvěma obráncům ManCity vědělo rady zcela samo. Španělský forvard předal míč doprava a Eriksen tvrdou ranou procedil míč skrz Harta.

Ani tím však neuspořádaná úvodní dvacetiminutovka nekončila a diváci se brzy těšili z dalšího gólu. Tentokrát nejprve Lamela odevzdal míč, pak v pokutovém území příliš natěsno dorážel na Lamparda a jeho vychytralý skok ústil v suverénní Agüerovu penaltu i brzké skóre 2:1.

Na Etihad Stadium se v první půli stále něco dělo, a to i když měly další branky přijít na řadu teprve po přestávce. Takhle se "alespoň" ve 27. minutě zranil Lampard, aby záhy Agüero po nekontrolovaném Kaboulově skluzu na Silvu zahodil pokutový kop.

A argentinskému útočníkovi časný hattrick očividně nebyl přán - hned poté totiž sice v souboji 1 na 1 svého strážce výtečně oklamal, pak ale z těžšího úhlu zakončoval přímo do Llorise. Na opačném konci hřiště se pro změnu hlásil o slovo aktivní Eriksen, ten však v rozhodující chvíli zapomněl pálit levou nohou a Lamelova koncovka již byla zablokována Kompanym. Navazující Masonovu střelu potom pro změnu zlikvidoval brankář Hart.

Druhý poločas už nezačal tak zhurta jako ten první, zato se ovšem vesměs celý odehrával v režii Manchesteru City, respektive Agüera. Ten se okamžitě po změně stran odhodlal k zákeřnému přízemnímu pokusu ze střední vzdálenosti, aby pak nedoklouzal včas za Silvovým polocentrem polostřelou.

Následovalo menší intermezzo v podání Soldada - který si sám doslova vymodlil penaltu, aby si později vylámal zuby na skvělém Hartovi - a jakmile se penaltový puntík ocitl v centru pozornosti ještě jednou a naposledy, byl z toho konečně hattrick pro Agüera. Tentokrát už i v kombinaci s červenou kartou pro Fazia, který nestíhal z druhé vlny nabíhajícího Argentince a pomohl si jeho přespříliš okatým zatažením Argentince za ruku.

Sám Agüero pak tedy dosáhl již svého třetího hattricku v bleděmodrém dresu a ani tehdy, věřte nebo ne, neměl dost. Hned v 75. minutě si ještě jednou zaběhl za obranu Spurs, oklamal právě vystřídavšího Vertonghena a levačkou zamířil na zadní tyč, jako by šlo o nejsnazší myslitelnou aktivitu.

Po Džekovi (srpen 2011) se tak proti Tottenhamu opět zvládl jeden jediný střelec prosadit rovnou čtyřikrát; a tak nebylo divu, že závěrečné minuty už byly v podání Tottenhamu hlavně o čekání na smilování - na závěrečný hvizd. A ten ještě poměrně dlouho nepřicházel; však třeba Milner stihl úplně ke konci po krásném Jovetićově přiťuknutí patou natrefit na tyč...

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC871023:822
2.Manchester City852118:817
3.Southampton FC851219:516
4.West Ham United841315:1113
5.Liverpool FC841313:1213
6.Manchester United833215:1212
7.Arsenal FC825113:1111
8.Swansea City832311:1011
9.Tottenham Hotspur832310:1111
10.Stoke City83238:911
11.Hull City824213:1310
12.Aston Villa83144:1210
13.Everton FC823316:169
14.West Bromwich Albion823310:119
15.Leicester City823311:139
16.Crystal Palace822411:148
17.Sunderland AFC81528:158
18.Newcastle United81438:147
19.Burnley FC80444:134
20.Queens Park Rangers81166:184

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1105)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kun je proste fenomén

Reagovat
smazaný uživatel

Na MS hrál strašně.

Reagovat
smazaný uživatel

a? každý má chvíľku zlé obdobie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když nehrál na středu :-)

Reagovat
PBLead

A nebyl po zranění?

Reagovat
smazaný uživatel

KUN

Reagovat
smazaný uživatel

Tie penalty... Ale Kunovi doprajem

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně zajímavý zápas. Škoda, že ho domrdal rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý zápas až do tej červenej karty. veľmi som sa bavil, len škoda tej nepremenej Soldadovej penalty, veď to je činnosť, kvôli ktorej ho Tottenham kupoval

pozitíva: Lloris, Eriksen, Soldado, Mason, Dembele, vytváranie si gólových príležitostí,

negatíva: obranná činnosť, predovšetkým pozičná hra Fazio, Rose a Capoue

Vynikajúci výkon od Aguera, úplne úžasný.

Škoda zase vysokej prehry, podľa mňa výsledok nezodpovedá priebehu zápasu. Ale rozhodli individuálne zlyhania a faktor Aguero. Teším sa na už na ďalší zápas proti Newcastlu

Reagovat
smazaný uživatel

Fazia som ani veľmi nezaznamenal, ale Capoue bol hrozný... Mason super, škoda, že mu to tam nepadlo aj Soldado v pohode.

Skvelý zápas najmä veľa šancí ale po červenej som to už nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

A najlepší hráč z T. jednoznačne Hugo , skoro ako vždy...

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele ?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, osobný názor. za ten krátky čas, čo prišiel, tak nič nepokazil, podržal a nahrával presne, pravý opak Capoueho, ktorého nahradil. góly som od neho nečakal ani nejaké finálny nahrávky

Reagovat
fenixLFC

ale u tottenhamu je vidiet progres- minuly rok proti Liverpool to bolo 5 a 4:0 teraz iba 3. proti city vlani dostali 6 a 5 golov, teraz iba 4

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

a proti West Hamu a Arsenalu 4 prehry, teraz 1 výhra a 1 remíza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Přál jsem City, ale rozhodčí to dnes opravdu nezvládl. Ať už penalta po zákroku na Lamparda, ta ČK je naprosto směšná, Tottenham penaltu podle mě kopat neměl, to bylo na čáře - ale to bych mu nevyčítal. Jsem rád, že Kun dal 4 góly . Tottenham dostal naloženo, co víc si v tomto kole přát. Jen tak dál Man City

Reagovat
Devil

Když už se v tom štouráš........tak Tottenham měl každopádně kopat penaltu za ruku.

Reagovat
Counter

Vůbec, za tohle se penalty pískat nemají.

Reagovat
Devil

At se ti to líbí nebo ne,pokud není ruka u těla,tak by se pískat měla.....a v tomhle případě u těla nebyla ani náhodou.

Reagovat
Counter

Tak to vůbec.

Handling the ball involves a deliberate act of a player making contact with the ball with his hand or arm. The referee must take the following into consideration:

• the movement of the hand towards the ball (not the ball towards the hand)

• the distance between the opponent and the ball (unexpected ball)

• the position of the hand does not necessarily mean that there is an infringement

Reagovat
smazaný uživatel

Když má ruku od těla a je to sřela na bránu, tak je to penalta

Reagovat
Counter

Ne.

Reagovat
Devil

Jo

Reagovat
Devil

Rozhodčí nesmí považovat hru rukou jako přestupek, když :

- míč je nastřelen na ruku, kterou má hráč u těla, nebo

- hráč po souboji o míč upadne na míč nebo se po pádu nechtěně dotkne míče rukou, nebo

- hráč se po pádu na zem snaží vstát, přitom se rukou opře o zem a míč se zastaví o jeho ruku, nebo

- hráč si instinktivně a reflexivním pohybem chrání před prudce vystřeleným míčem choulostivou část těla, např. obličej, genitálie, ale i hrudník apod., nebo

- se míč odrazí od ramena hráče, nebo

- při odkopu míče si hráč nastřelí vlastní ruku

Reagovat
Counter

A? I to, cos sem napsal, potvrzuje, že nastřelení Sagnovy ruky nebyla penalta.

Reagovat
Devil

To co jsem zde vložil potvrzuje že měla být......

Rozhodčí nesmí považovat hru rukou jako přestupek, když :

- míč je nastřelen na ruku, kterou má hráč u těla, nebo........bla bla bla

A Sagna tu ruku očividně u těla neměl!!!! Tudíš penalta se v tento moment pískat co,pískat měla!

Reagovat
Counter

nn, šlo o reflexivní pohyb před prudce vystřeleným míčem.

Reagovat
Devil

Reflexivní pohyb by se počítal v úvahu pouze tehdy,když si hráč chrání choulostivá místa-to jest obličej,koule,hrudník.......ne když mává rukou vedle těla jako Sagna.

Podívej,mě osobně se taky tyto penalty nelíbí,pokazí to celej zápas.Kdybych pískal já,musel by to být likvidační nebo nějakej brutální faul-či jasná schválná ruka abych foukl do píštalky.

Kolikrát by rozhodčí měl použít víc cit pro fotbal,než li nějaké tabulky. Ale pravidla praví takto!

Pokud hráč vystřelí na bránu a nastřelí tím ruku obránci,která není u těla,je to ruka,která se normálně píská a pískat se dle pravidel měla i včera v případě Sagni!

Reagovat
Counter

Ne.

Reagovat
Devil

Takže podle tebe,když hráč hraje rukou od těla(nebo je do ní míč střelen jak v případě Sagni),tak to není ruka............v tom případě bud neznáš pravidla,nebo neumíš uznat fakt,že nemáš pravdu!

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to jasná ruka.To že to rozhodčí nemusel vidět je druhá věc,ale tohle se běžně píská!

Měla to být penalta.

Reagovat
Counter

Když si znovu přečteš ty body, které jsem vypsal výše (jsou z of. stránek FIFA), tak tahle situace přesně splňuje všechny zmíněné body.

1) ruka nebyla úmyslná

2) ruka nešla proti míči, naopak míč šel prudce proti ní

3) vzdálenost byla bezprostřední, nešlo uhnout

4) pozice ruky není sama o sobě nutně důvodem k odpískání penalty

Penalta to být neměla.

Reagovat
Devil

Ruka úmyslná nebyla,ale to není z 80% případů a stejně se právem píská!

To druhé pravidlo je totální blbost,nikdy jsem neslyšel o tom,že by se ruka pískala jen tehdy,když jde ruka k míči! To je zas trochu jiná situace než tato!

Za třetí,uhnout nešlo,ale předejít tomu ano,obránce prostě musí v tyto chvíle dávat pozor a mít ruce u těla,v opačném případě se píská penalta.

Fakta jsou takové,že Sagna měl ruku od těla a míč se ruky očividně dotknul-za tohle se píská ruka-v tomto případě penalta! Jestli tohle nevíš,zeptej se druhých,řeknou ti to samé.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Devil

Reagovat
Counter

Nepíská!

Reagovat
Devil

Nj,v Obecné škole snad....ale realita je jiná!

Reagovat
Devil

Nejlepší výkon podal sudí.......

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně nebrečme

Reagovat
smazaný uživatel

veď to asi nikto. Manchester City je kvalitné mužstvo, čo i len bod očakával snáď len najväčší optimista. Osobne ma potešil výkon mužstva predovšetkým prvých 10 minút zápasu a v druhom polčase až do červenej karty. veľmi som sa bavil. len si nie som istý či City potrebovali tú pomoc od rozhodcu pri pisknutí prvej penalty a uznania prvého gólu, kedy bol Lampard evidentne v offside a bránil Llorisovi vo výhľade. Podobný gól neuznali práve proti City v Newcastli Tiotemu. Takže dvojitý meter.

Reagovat
smazaný uživatel

kun je uzasny, vsetko robi tak jednoducho..ale prave preto sa lepsie pozera na nepredvidatelneho genia suareza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Andis

Uplakánci no...Aguero je prostě malej řízek, je to střelec

Reagovat
smazaný uživatel

Ví někdo proč byl zpožděn zápas Newcastle United - Leicester City?

Reagovat
I am Mancunian

Arsenal

Reagovat
Zaschrona

Dneska to je jak davka nejake hodne prijemne silne drogy.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je prúser, 2 výhry z 8 zápasov je veľmi zlá vizitka, niečo by sme mali začať s tým robiť. Dnes to mala byť jasná, jednoduchá výhra a Hull vyzeral, že s tým bude rád súhlasiť. Ox dnes odohral asi najhorší zápas za Arsenal, neskutočne biedny. Cazorla mi takisto pije krv. Keď má vystreliť, tak prihráva a naopak. Flamini je takisto trúbka, to ani nekomentujem. Potešili Hector, Nacho a Joel.

Reagovat
smazaný uživatel

... a Alexis, samozrejme, ale to ani netreba spomínať.

Reagovat
fantomas

Trubka... obdivuju tvou mírnost, já bych tady musel zeblít celou diskuzi, abych se k němu moh vyjádřit. Ani Denilson neměl sekvenci takle špatných zápasů.

Reagovat
papos182

Jaky pruser? Zatim prohral jen 1x. Lepsi jsou jen Chelsea.

Reagovat
fantomas

Mhm. Fantazie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto je argument teda

Reagovat
smazaný uživatel

pravda

Reagovat
Miguel19

Co má říkat takový WHU, který už padl 3krát..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po osmi kolech na nás Arsenal ztrácí už 11 bodů. Snad Wenger prodlouží. Ten chlap neví co je dno.

Reagovat
smazaný uživatel

neví no,ale tady se skoro všichni za něho bijou,takže AW we trust? Nebo jak to Tragédi píšou? Já začínám mít toho šaška rád

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland vysoká kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
fantomas

Wenger ven

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

ale až po sezóne

Reagovat
smazaný uživatel

(ked bude voľný Klopp, ktorý dnes zas prehral)

Reagovat
smazaný uživatel

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jj, at nemá s tou kvalifikací do LM uplně čistej rejstřík zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy!

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
J0EL

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Furt jak malý ...pepík.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vodka

Reagovat
PhilipS

Rosicky musí v lednu pryč. To už nejde. Když nedostane čuchnout ani v takovymhle zápase. Alexis je démon. Takhle dobrej hráč nebyl v Arsenalu dlouho. Jinak mecht. Campbell musí pryč. Pomalej, těžkopádnej na Arsenal nemá ani náhodou. Belerin slibnej výkon...

Reagovat
smazaný uživatel

dnes mal rosa striedat, ci uz miesto oxa, alebo ramsey nemal vobec ist, bol prd platny

Reagovat
smazaný uživatel

Campbell musí pryč? Nemá na Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

pomalej težkopádnej? si si ho nepomýlil s Oxom dnes?

Reagovat
Miguel19

Arsenal Po 8 zápasech ztrácet 11 bodů..Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za gólové kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká je situace v Dortmundu - je šance, že by vzali Rosického? Po dnešku bych ho tam rád viděl - jestli by měl odejít - a asi by fakt měl

Reagovat
smazaný uživatel

Looks like Liverpool bought the wrong half of Southampton.

Reagovat
smazaný uživatel

máme sa pripraviť na ďalšiu smršť tvojich akože vtipných sračiek, či týmto končíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Není třeba. Ty jedné z těch vtipných sraček fandíš. <3

Reagovat
smazaný uživatel

very joke, so laugh, wow

Reagovat
vladis271

to povie fanúšiik Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda vidím Chelsea na čele tabulky a 11 bodů před Arsenalem. Co je na tom k smíchu?

Reagovat
vladis271

Nvm, možno sa len domnievam, ale podľa mňa je to klub, ktorý sa rozhodol vybudovať svoj odkaz čisto na finančnom kapitále. A v tom pokračuje aj vo chvíli, kedy by si mohol dovoliť obetovať zopár bodov v prospech vychovania nového Lamparda, či Terryho namiesto neustáleho kolotoču nákupov nových hráčov. A kvôli tomuto je smiešny aj ten banner "pride of london", príde mi, že v ňom parodujete sami seba. Na druhú stranu je to hlavná chyba Abry, ten by nezniesol nejaké 2 neúspešné roky v prospech hráčov v akadémii, ktorí sú možno najlepší v Anglicku, ale ktorých vychovávate ako otrokov len pre FFP.

Reagovat
smazaný uživatel

17ti letý otrok si dnes skoro zahrál.

Reagovat
vladis271

"skoro"

Reagovat
papos182

Jestli znamena posadit hrace z tribuny na lavicku, protoze tam nikoho jineho nemate a je az ta nejzassi moznost, aby sel do hry, ze si skoro zahral, pak ano, skoro si zahral.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

a btw, kedy naposledy sme si mohli dovolit obetovat zopar bodov?

Reagovat
papos182

To je hodne povrchni pohled.

Reagovat
smazaný uživatel

Povrchní pohled je ten, že cokoliv řekne fanoušek Chelsea je hned špatně, protože fandí Chelsea.

Reagovat
lucius6

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Normální lidi by Chelsea nikdy nefandili...

Reagovat
papos182

Ja myslim, ze i normalni se najdou. Jednak ti, kteri fandili pred tim, nez jim klub "ukradl" Abra, nebo ti, kteri kvuli nizkemu veku jeste nedokazali poradne uvazivat a videli jen "trofejeeeeee" a "Ceeeeech".

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fajdax

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

To je rozumný pohled.

Reagovat
smazaný uživatel

Ona ta Sparta není o nic lepší.

Reagovat
vladis271

teraz som si všimol, vo vvedľajších máš BBV. Kombinácia BBV a CFC je ako ISIL a križiacky rytieri z 11. storočia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna to bolo vtipne, superfrankie je obetou svojej reputacie

Reagovat
smazaný uživatel

nepodporuj ho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ferguson6

Arsenal a Sunderland

Reagovat
Ferguson6

Arsenal a Sunderland

Reagovat
Counter

... spolu hrajou příští kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Souboj gigantů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza 4:4

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už ale... To bude buď naša výhra 12-0 alebo 0-1 s Verginiho screamerom v 90'.

Reagovat
Counter

To druhé

Reagovat
Ferguson6

Asi som rád, že to neuvidím

Reagovat
arsavin

Tak konečně 3 body..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

takovej lepší Sterling

Reagovat
C0br

It's all over. 8-0. Sunderland will now officially be the biggest catastrophe to leave Southampton since the Titanic.

Reagovat
smazaný uživatel

ale keby to sem dal SuperFrankie, tak sa nezasmejem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Filozofie z Uher.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu sa tiež nezasmejem, to určite ani nie je z twitteru, Mišo.

Reagovat
smazaný uživatel

Není, Dominiku.

Reagovat
smazaný uživatel

tomu ver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
wild

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
db18

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Saints dobrej válec! Jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Pochetino génius tři výhry zatím jenom nechápu co na něm kdo viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je to spíš tím, že až na pár vyjímek jsou v Tottenhamu strašně nudní a nezajímaví hráči, kteří ničím nevynikají.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavý, že Redknapp byl schopný skončit čtvrtý a Boas s nejvíce body v historii a tenhle mouhla nedokáže ani to..

Reagovat
fenixLFC

pozri sa co tam mal redknapp..toto je proste totalne nezaujimavy tim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neřekl bych, že Redknapp měl nějaké super top hvězdné hráče třeba Defoe, Crouch nebo Van der Vaar nebyly žádný top světoví hřáči... jedinej kdo byl nadrůměrnej byl Bale a Modrič...

Reagovat
smazaný uživatel

a to navíc Bale pod Redknappem nebyl ještě tak dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Bale a Modrič dělají docela dost podle mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela a Eriksen maí taky velký potenciál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

pod redknappom ste mali najlepsiu zalohu v lige. Nehovoriac o tom ze nemusis mat superhviezdy ale proste ten tim teraz neponuka skoro zaiden dovod preco ho sledovat

Reagovat
Miguel19

Jinak u nás špatný výkon. Začátek hrozný, ty dvě gólovky CP nás mohli stát draze. Hrozně jsme propadali, Cahill vůbec netušil, bránil jak žáček. Po tom góle se to zlepšilo, v dalším průběhu už neměli žádné šance.

Druhý poločas kromě gólů hrozná nuda. CP hrát nechtěli, my teda taky ne. U toho gólu to posral nejvíc asi Luis s Braněm.

Jinak nejlepší Oscar, pak Matič. Důležité 3 body do sbírky..

Reagovat
smazaný uživatel

Po tej repre pauze je to celkom ospravedlniteľné :) teda ja som žiadne zázraky nečakal

Reagovat
smazaný uživatel

Špatný výkon? To, že Cahill udělal několik minel, neznačí špatný výkon celého týmu. Sice tam bylo pár nepřesností, ale minule jsme tady prohráli po skutečně ŠPATNÉM výkonu.

Kdyby hrál Costa, dali bychom víc gólů, protože jsem neviděl, že by Remy dělal moc náběhů za obranu, spíš stál celou dobu čelem k naší bráně a snažil se dostat míč na nohu.

Reagovat
TopinB

Díky, zrovna jsem se chtěl zeptat jak jsme hráli

Reagovat
fantomas

D82 @Detective82

I like most of the players in the squad - I don't like the balance, the preparation, the tactics. Repair is not about transfers any more.

Uplně přesně řečený

Reagovat
smazaný uživatel

ale v obrane je to stále o transferoch

Reagovat
fantomas

No, to tušim chtěl vyjádřit tim "balance".

Reagovat
smazaný uživatel

have to pay tribute to alexis again. he's so magnetic he appears to have absorbed all the abilities of our other top players.

Reagovat
afc

Nemam slov na nasu obranu.Je neuveritelne na smiech.Sanchez,Wellbeck uzasne posily,ale takto dojebat tu obranu,toto proste Wenger fakt pojebal a vsetko sa mu to vracia aj s urokmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Southampton

Reagovat
smazaný uživatel

zbavili se Pochetina a hned to jde

Reagovat
papos182

Zbavili se Shawa a hned to jde.

Reagovat
Infernoqt

Zbavili se Lallany, Lamberta a Lovrena a hned to jde

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar Fabregas Hazard Matič

Reagovat
tomasinho

Dušo 1+4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Emqick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Whitemedia

Jo, dnes byli dementní

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

To snad není možné, jak si nad tím pořád honíte.

Reagovat
TopinB

Ale nech je, když na nás nestíhají v tabulce, tak se musí uklidňovat něčím jiným

Reagovat
papos182

Nikdo necekal, ze bude CP pred Chelsea v tabulce.

Reagovat
Ritchie

Reagovat
kvasha16

Reagovat
papos182

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Holmsdale stand nikdy nezabudnem na ten zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

CLASS indeed. And we'll certainly concede that Roman's riches could certainly have been put to better use in London. It could, for instance, have been invested in the schools of southeast London in order to better educate the denizens of Selhurst Park on proper apostrophe usage. Or even lessons in how to make punchier rhetoric, or verb tenses, or ... oh hell, I'll let John Cleese do this for me.

Reagovat
hribco

Jenkinson rastie od zapasu k zapasu, skoda, ze to je iba hostovanie. Sakho, Valencia krasne akcie a Song za prehlad . Bolo vidno, ze na stoperovi je Collins niektore momenty sa dali riesit konstruktivnejsie, ale celkovy vykon tymu super

Reagovat
Counter

Za Jenkse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland went full Brazil, man. Never go full Brazil...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

"Mourinho na to okamžitě zareagoval střídáním, když ze hřiště stáhl ofenzivně laděného Williana"

Opravte to, nebo vas Talkers zabije

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Ale dost neuvereitelne, ze keby zajtra vyhrame tak napriek tragickemu vstupu do sezony mozme teoreticky byt 4. - 6.

Reagovat
tomasinho

Jojo a ztrácet na City 4 body jenom

Reagovat
fff

Keby Danny bol zajtra aspon na lavicke vyzeralo by to celkovo ovela lepsie

Reagovat
tomasinho

Zítra musíme vyhrát, i kdyby vepředu hráli Ngog s Voroninem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Balotteli a Borini...to neni daleko od pravdy,

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
papos182

Proste s poslednim tymem to musi byt vyhra i bez Dannyho.

Reagovat
smazaný uživatel

S takovym kadrem udelat za 8 zapasu jenom 11 bodu... Wenger

Reagovat
TopinB

Sice tohle není Championship, ale UP THE CHERRIES!

Reagovat
db18

Reagovat
kiwwi

pred Arsenalom so zapasom k dobru ... LVG

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
SunFells

50 - Southampton are the first team to hit 50 shots on target in the PL this season & also have the best defence (5 gls conceded).

Reagovat
fff

O rok to tam vykupime znovu a uvidime, co to urobi .

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Co by, vy ty hráče zničíte a bude zas jejím náhradám čumět na záda

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Vergini je kráľ, to sa vie, ale takto by to nezakončil ani kráľ Thierry samotný

Reagovat
Miguel19

Krásně na zadní

Reagovat
SunFells

Schneidy áčko

Reagovat
db18

Nebýt tam ta grafika, tak ani nepoznám, kdo hraje za koho

Reagovat
TopinB

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
bobis21

asi si říkal, že taková krásná kombinace si gól zaslouží

Reagovat
SunFells

Dusan Tadic only the 6th player to give four assists in a PL game. The other five? Bergkamp, Reyes, Fabregas, Adebayor and Cazorla.

Reagovat
Wat

Reagovat
Mimalu

ten Adebayor tam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal...

Reagovat
SunFells

šak právě

Reagovat
smazaný uživatel

akorát adebayor to udělal až u nás, tak to trochu kazí

Reagovat
SunFells

On kazí kdeco.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ade

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, co je na Adebayorovi smiesne, lebo boli casy, ked bol dokonaly

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Je to ale celkem překvapivé.

Reagovat
smazaný uživatel

to hej no

Reagovat
fantomas

Byla taková jedna sezona no, ale teda čtyři áčka - to se taky divim.

Reagovat
SunFells

I dvě, on nehrál jen u nás.

Reagovat
fantomas

Nikde už bych ho pak nenazval dokonalym. První sezona se City byla asi nejblíž, ale to bych musel hodně mhouřit oči teda.

Reagovat
SunFells

Tak byl dvě sezóny skvělý, dokonalý není ani Messi.

Reagovat
fantomas

Já tu terminologii nenastavoval.

Reagovat
SunFells

tak si slovíčkař jak lofas no.

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

úžasný

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád ztrácíme na vysněnou metu jen 2 body, pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool vykoupí půlku Southamptonu a stejně jim je to prd platné!

Reagovat
papos182

To se tak nekdy stava. Uvedu priklad: ManU vykoupi pulku sveta a stejne je jim to prd platne.

Reagovat
Darren Fletcher

uvidime ten prd

Reagovat
smazaný uživatel

Protože sezona už skončila.

Reagovat
vrabejka

vy jste koupili nejlepší utočníky Evropy a stejně máte obranu na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem čekal, že to příchod útočníků změní

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva fest pešek. Kun dneska neskutečný, ale i tak jsme sahali po bodech. Strašná škoda a to Bobby při penaltách vždycky působí totálně s přehledem. Bohužel Hart si jeho taktiku asi trochu vočíhl a prostě se mu odmítl pohnout. Výborně chytlá pecka od něj

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně nebyla nějak světoborně kopnutá, takovou šmudlu vystřelil..

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, protože on takhle kope všechny. Počká kam se pohne golman a foukne šmudlu na opačnou stranu. Když se nepohne, tak to nefunguje.

Reagovat
J0EL

Fakt nechapem tu zaslepenost niektorych nasich fans, co sa tyka Wengera. Respektujem ho za to co dokazal s obmedzenym rozpoctom, ze vytvoril Invincibles, ze priniesol na ostrovy uplne novy styl, ale jednoducho uz nedokaze ist s dobou. Momentalne je jeho jedina prednost to, ze velki hraci chcu pod nim trenovat a neboja sa presupu k nam. Ale to je uz vsetko. Takticky je na tom snad horsie ako Pardew, striedania casto neskore a nevhodne, posobenie na prestupovom trhu prinajmensom diskutabilne (vid. absencia stopera). Takto to dalej nejde, ale poniektori stale radsej zavru oci a budu hrat mrtveho chrobaka no.

Reagovat
Counter

viz / vid se píše bez tečky. Mor napříč jazyky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Ak je to jedina vec, ktoru si k tomu chcel napisat, tak si sa nemusel ani unuvat.

Reagovat
Counter

Jde o to, že to je veřejná reakce. Má poučit nejen tebe, ale i ostatní, kteří sem chodí a tohle si přečtou. Tvoje chybička k tomu jen dává záminku.

Reagovat
papos182

Reagovat
J0EL

Ok, tak v tom pripade je tam este minimalne jedna dalsia chybicka. Podme si dat hodinu slovenskeho a ceskeho jazyka.

Reagovat
Counter

Ty další si netroufám opravovat, protože slovenštinu na takové úrovni neovládám

Reagovat
smazaný uživatel

3

Reagovat
smazaný uživatel

zostava aj striedania boli fajn, prisli celkom skoro a boli dost odvazne..skor by som spochybnil nasu mentalitu, zosypali sme sa psychicky po ich goloch..a tiez sa mi strasne nepaci ten tukes futbal okolo sestnastky od jacka a spol, z toho vzisiel jeden dokonaly gol a miliarda pokazenych akcii na ktore sa neda pozerat

Reagovat
J0EL

Nenarazal som len na dnesny zapas, ak si si nevsimol. Je to dlhodoby problem u Wengera.

Reagovat
smazaný uživatel

možná už se ta doba fakt nachýlila..

Reagovat
J0EL

Uz nejaky ten rok.

Reagovat
Counter

A zas ta ztráta zabolí o to víc, že Cesc v tu samou dobu uhrál Chelsea vítězství.

Reagovat
Bayern +

Big Four

Reagovat
SunFells

Reagovat
Bayern +

Že tá pôvodná je už len história, dneškom sa vymodelovala nová.

Reagovat
SunFells

Ano, je to historie. Teď je to Big 5 či 6 a WHU je od ní na míle vzdálen.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Zakryj se zrůdo

Reagovat
Zaschrona

Nic takovyho jako "Big neco" uz neni.

Reagovat
SunFells

Ale jo, akorát už to není takový pojem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Whitemedia

Robbie první zápas a první výhra Schalke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Legenda Lazia

Reagovat
Coutinho10

koukam, ze ikdyz Mannone dostal osmicku, tak ve fante mam -1 bodu, coz je jeste dobry

Reagovat
SunFells

Asi dostal za asistenci nějaké body.

Reagovat
Coutinho10

- 0,5 bodu za gol, 1 bod za zakroky a 2 body za zapas...takze slusny

Reagovat
FiX

Může mi někdo vysvětlit, proč když Arsenal prohrává, tak Wenger vystřídá jen 2x?

Reagovat
SunFells

Protože to byl vhodný tah.

Reagovat
J0EL

Reagovat
SunFells

Reagovat
J0EL

No obycajne ak niekto ide za vitazstvom, tak stiahne obrancu a posilni utok. Navyse pri takom betone, aky Hull ku koncu zapasu predvadzal, bolo uplne zbytocne tam nechavat vsetkych styroch obrancov.

Reagovat
SunFells

LOL, si děláš prdel. Per se pohyboval chvilkami i kdesi dopředu, beci v podstatě hráli křídla a skvěle jsme do nich bušili. Na lavičce nebylo nic, co by tomu mělo nějak pomoci a ten konec zápasů byl od nás kreativně skvělý. Jedinou možností tam byl Rosa za Oxe či Cazorlu, ale zatím se mu vůbec nedaří, v týdnu byl ještě zraněn a je horší do koncovky než oba, takže nic lepšího tam ani poslat nemoh a znovu, poslední fáze zápasů se nám opravdu vyvedla, není důvod zasahovat do fungujícího, kór když máš na piču alternitivy.

A pohled "prohráváme, tak tam lupnem za obránce někoho do ofenzívy" mi přijde dosti jednoduchý (né že by to Wenger v minulosti nkrát neudělal a s n-1 negativním výsledkem)

Reagovat
J0EL

Prave o tom hovorim, Per v predu dava asi taky isty zmysel ako slon v porcelane. Mal isto dole Bellerin (aj ked dnes mu ten zapas celkom vyssiel) a mal prist Rosicky. Ina moznost na lavicke zial nebola.

Reagovat
SunFells

Per dává smysl při standardkách a při takovém tlaku, jaký nastal, kreativně jsme na tom byli skvěle. Toto mě fakt nebaví, na moment se zamysli.

Reagovat
J0EL

No prave ty by si sa mal zamysliet. My nie sme muzstvo co by malo hrat na remizu s Hullom. Preto tam malo priste este dalsie ozivenie (kludne aj Ox mohol ist dole). Si prilis zwengerovatel a evidentne ti staci aj to malo. Preber sa.

Reagovat
SunFells

Hmm, ty s fotbalem nejsi kamarád.

Reagovat
J0EL

Ty to urcite poznas.

Reagovat
SunFells

Tady to není nějaký hlavolam

Reagovat
J0EL

Zlaty kiwwi oproti tomu, co tu predvadzas.

Reagovat
SunFells

Házel bych mancata, ale ty tak nějak střílíš na prázdno.

Reagovat
J0EL

Uz prestan prosim ta.

Reagovat
SunFells

Tobě bych doporučil příště ani nezačít, chceš-li to vést takhle.

Reagovat
-Kopy-

jak vůbec se mu nedaří ? vždyt má za sebou jeden průměrný zápas proti Sotonu a dobrý zápasy za repre...Rosa to vždy oživí a jasně měl jít na plac místo Santiho či Oxe, kteří oba hráli druhej poločas hrozně. Pan Ozil může hrát pět zápasů za sebou katastrofálně ale má jistej základ pořád, Rosa zahraje průměrně v jednom duelu v kterym dostal šanci od začátku a je odepsanej, takže asi tak.

Reagovat
SunFells

Má proti sobě jeden hrozný zápas proti Sotonu a pak drobky, ze kterých měl jediné přesvědčivější střídání, asi je důvod proč nehrává. Asi je důvod proč je aktuálně tak málo využíván, ale já se tu nebavím o tom, zda by měl být či neměl být opomíjen, nýbrž o tom, že by ze zcela pochopitelných důvodů opomenut. Ty důvody jsem uvedl, zatímco chlapec mi tu sere akorát srandy o tom, jak by to oživilo hru, která byla v poslední fázi perfektní a nebyl důvod ji měnit a ani nedávalo smysl ji takovýmto způsobem měnit, znova už kolikrát zmíněné.

Reagovat
SunFells

že byl ze zcela pochopitelných důvodů dnes opomenut

Reagovat
-Kopy-

Hrozný určitě ne, zavinil penaltu to se stane ale jinak kazil málo, viděl sem to utkaní. Ty tvoje drobky jsou o ničem, co má předvést za pár minut ? a dneska zase..nemyslím, že tam měl jít to oživit v 85. minutě ale měl tam jít aspoň na třicet minut.

Reagovat
SunFells

Byl hrozný Mega nevýrazný, s míčem si nerozuměl.

I s přípravou měl jeden dobrý zápas, ten úvodní v přípravě, jindy byl skoro k nepoznání.

Střídání Wengerovi vyšla, ta hra od nich byla znatelně lepší a ať se teda furt opakuju, když je to nutné, závěr byl parádní a tým fungoval. Tobě je si myslím jen líto, že Rosa nehrál

Reagovat
-Kopy-

No jak myslíš, já mam jinej názor.

Reagovat
-Kopy-

a jen si užívám jak to Arsenalu bez Rosy nejde.

Reagovat
celeb

* s Wengerom

Reagovat
papos182

Nechava se stridani jako tajne eso, kdyby se mu nekdo zranil.

Reagovat
Counter

Proč by ne, prostě nevěřil, že by někdo další z lavičky pomohl ke zlepšení hry. Někdy je lepší do toho příliš nezasahovat, aby se souhra týmu udržela na úrovni.

V tomto případě je na místě snad jen otázka, zda nešlo vyměnit Rosu za Santiho, kterému to fakt moc nešlo. Jenže i tak má pořád Cazorla na své straně lepší střelu, lepší standardky, lepší centry.

Reagovat
Hokaido

ježiš to sou kecy je to posera, máte 5 remíz z osmi zápasů, jednou jste to teda dokázali urvat v nastavení. Tak souhra týmu asi není na takový úrovni, né?

Reagovat
Counter

Problémy jsou tam hlubší, to by jedno střídání na poslední čtvrthodinu nezměnilo.

Reagovat
fantomas

A že ta souhra včera, to byla lahoda!

Reagovat
Counter

Reagovat
risk je zisk

Vyprodej Southamptonu celkem pomohl :) jak tak koukam, a to nemluve, kolik lidi je pasovalo na sestup :).

Reagovat
Counter

jen pár jedinců jejich letní aktivity považovalo za úspěšně zvládnuté ( )

Reagovat
SunFells

o_O

Reagovat
Counter

O_o

(jestli mi fakt nevěříš, tak to budu muset pohledat ve starší diskuzi)

Reagovat
SunFells

Takové kecy jsem zaregistroval akorát u Replikatora a pak v článcích o odchodech, což není vhodný vzorek. Nemám pocit, že by většina byla po příchodech nějak skeptická, byly pochybnosti, ale to je snad jasné. Já byl rozhodně na konci okna spokojený.

Reagovat
Counter

Ah, tak to jsem nemyslel až tak zásadově, jako že po konci přestupáku je všichni tipovali na propadák. Jen si pamatuju, že jsem do diskuze hodil tabulku se všemi odchody a příchody, napsal k tomu něco jako "parádně zvládnuté" a setkal se s odmítavými reakcemi.

Reagovat
SunFells

Tož to si nevybavím nebo jsem to ani neviděl. Taky vždycky uvažuju jen osvědčenější lidi z těch, kteří se účastní.

Reagovat
Counter

Tam se právě ozvali ti osvědčenější.

Yung mi tam hodil " "

djourou napsal "akoze nakoniec sa im to asi podarilo relativne ukocirovat ale , na to ze su len dvacku v pluse ta kvalita je o doost nizsia", což mj. opalcoval vodka.

miky dodal "Tadic, Toby a Forster paráda, jinak to zase taková sláva neni teda", což zas opalcoval tomasinho.

Ale jako nechci tady nějak frajeřit, obavy byly opravněné, Pellé mi samotnému zatím vyráží dech a uznání si zaslouží předně Zasch.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Soton - nejsympatičtější tým světa a to ještě nehraje Jay Rodriguez. Pellé mi hrozně připomíná Michu z tý první sezony ve Swans. Tomuhle prostě nejde nepřát

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis je buh, proste buh !!

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Hokaido

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Ritchie

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

fuu riadne ho davala dole, to je holka pre fantomasa

https://www.youtube.com/watch?v=28IBdLJA3Ag

Reagovat
J0EL

Z tej poslednej otazky sa uz nevykrutil

Reagovat
I am Mancunian

, skoda ze fantomas je gay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoj brat je gay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

why always me?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
minoLFC

Reagovat
fantomas

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
vladis271

Reagovat
Trand

Our keeper had two shots on goal.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal pěkně teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyž od ní teda pěkný amatérizmus samozřejmě.

Reagovat
Counter

Tak to nesouhlasím, mi se její otázky líbily moc.

Reagovat
smazaný uživatel

To, že se ti líbily, na tom nic nemění. Takhle agresivní by určitě být neměla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Mi nepřišlo, že by byla agresivní, i rozhovory na ČT jsou tvrdší než tohle.

Spíš to právě nebyla nuda a člověk dostal šanci se něco i dozvědět. Vsadil bych se, že třeba ty otázky na (ne)koupi obránce udělaly velkou radost drtivé většině fandů AFC. I lidi, které sleduju na twitteru, se shodují, že z toho vyšel špatně Wenger, a ne ona.

Reagovat
Counter

https://twitter.com/GaryLineker/status/523609674508402688

Jasně, brání kolegyni, ale i na základě reakcí jde leccos odhadnout.

Reagovat
SunFells

Ano, lze odhadnout, že jsou kolegové Byla příliš hrubá, on se měl líp kontrolovat. Nějak to považuju za větší amatérismus z její strany, možná trochu ze zvyklosti, že Wenger sem tam ujede ...ale nakonec s ním šijou v tu chvíli emoce, ne s ní ...a narovinu, je to jen holka od médií

Reagovat
Counter

Chválili to i novináři z jiných médií.

Reagovat
SunFells

Dobře jim tak.

Reagovat
fantomas

Amatérismus od Wengera čirá arogance, od novinářky ideálně vedenej rozhovor.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

kazdou otazkou na neho utocila, cely cas jej slo len o to, to podla mna nie je idealne vedeny rozhovor

Reagovat
fantomas

Ale prdlačky útočila. Chtěla znát odpovědi na otázky, který chce znát každej druhej fanoušek; jinými slovy kladla otázky, který se opravdu po něčem pídily, a neplnila si jen otráveně nějakou povinnost. Takle to má vypadat; a nemá to ted nic společnýho s mou "nevraživostí" vůči AW.

Reagovat
kiwwi

OT: Juventus drop their first points (1-1 vs. Sassuolo) in Serie A since 30th March. Last 14 games:

WWWWWWWWWWWWWD

https://pbs.twimg.com/media/B0QcshbCEAERA9F.jpg:large

Reagovat
Hokaido

to byla tutovka, protože jsem si na ně asi po roce vsadil ten konec každopádně zase docela komedie, za to by se nestyděli ani ve španělsku

Reagovat
cristiano.K.

taky plus under na Lille,samozřejmě to byl jediný over

Reagovat
smazaný uživatel

och rozhodcovia nepomohli?

Reagovat
Infernoqt

vy hrajete až zítra

Reagovat
cristiano.K.

no

Reagovat
tomasinho

Kde je Lineker?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak Forster měl jít ven.

Reagovat
Zaschrona

Uplne jasne...

Reagovat
tomasinho

Dušo krásný pas na Corka

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

človek sa teší na MotD a nájde tam ženskú čo ide kecať do futbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Sergio Aguero has scored a goal once every 59.1 minutes in the Premier League this season.

A Suárez zatím ani jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Loni pod 90.

Reagovat
Counter

108 - Sergio Aguero has scored at a rate of one goal every 108 mins in the Premier League, the best rate in the competition's history. Icon.

Prostě mašina rok co rok

Reagovat
hitZor

Čistě statisticky je Costa o hodně lepší, ale má jen sedm zápasů..

Reagovat
Ángel di María 22

Budete nekdo koukat na NHL v noci?

Reagovat
nani92

ano

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

jestli neusnu

Reagovat
Ángel di María 22

Lepe receno na jakej zapas? A hodte naky predikce na letosni sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

klasika bude letos, St. Louis si bude typicky honit triko před po a vyletí v prvním kole, to samé Pens s tím rozdílem, že vyletí ve druhém a Crosbyho zas budeme hledat do začátku další sezóny. SC vyhraje jeden ze trojice Ducks/Hawks/Kings, a letos se mi dost líbí Dallas

Reagovat
nani92

Ducks

Reagovat
Ángel di María 22

Nj, zmrdi StLuis nám vyfoukli Paulieho a zas nam bude trvat, nez nasadime viteznou vlnu

Jinak k nim bych ještě přidal tradiční Sharks, který v play-off taky poletí v prvnim. No a s favoritama souhlasim, z nich bych to přál nejvíc Ducks. A ještě si myslim, že černej kůň bude Minnesota.

Reagovat
Godwinson

Za Wild

Reagovat
Ángel di María 22

Jn, ale jsou to curaci.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

úplně stačí že tam hraje Cooke

Reagovat
Godwinson

U Wild se z něj stal hotový milius, až jsem ho téměř začal mít rád, což mě samotného dost děsí. Ale ne, zmrd to je, no :))

Reagovat
Ángel di María 22

Jj milius my ass. Ještě mám v živý paměti jak loni v play-off vyřadil Barrieho tim hnusnym zákrokem na koleno, píčus jeden.

Reagovat
Godwinson

Tenhle zákrok se mně zjevně podařilo vytěsnit. Nešťastná situace, no

Reagovat
fantomas

Nešťastná

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Stastneho mám celkem u prdele. Dost se po vypadnutí Blues minulý rok mluvilo o tom jak nemají 1st line centra, tak si přivedli prakticky to samé co mají v první lajně. Spíše jsem zvědavý na Keslera, tam to je jiná káva JInak východ je zas tragicky trapný, vůbec bych se nebál říct to, že o vítězi SC se bude rozhodovat ve finále západní konference.

Reagovat
Ángel di María 22

Tak ja jsem to myslel spis s ohledem na Avs, taky je mi u prdele, co bude predvadet u Blues. A ten zapad je jasnej valec, taky myslim, ze vitez bude odtamtud, jeste bych to specifikoval na centralni divizi.

A jen tak btw, nam se pro jistotu zranil Varlamov i Berra. Abychom ten vstup do sezóny neměli moc lehkej.

Reagovat
SunFells

Pickard dnes ovšem dobře drží.

Reagovat
Honza Matoušek

Wiiiild

Reagovat
smazaný uživatel

Ducks na to zatiaľ nemajú, oni budú mať peak niekedy o 2-3 sezóny, teraz to bude "len" finále konferencie, na východe by to mohlo byť medzi Canadiens a Bruins

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

RW klasika

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Bruins - Sabres

Reagovat
nani92

wow

Reagovat
TopinB

Bruinsfan masochista

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Tampa je na tripu na západě, takže ne. Do 4 fakt nevydržím.

Reagovat
SunFells

jak sledujete teďka?

Reagovat
nani92

VLC

Reagovat
SunFells

A ten playlist tam, kde vezmu? Měl jsem ho, ale už nějak nefakčí, asi to chce něco aktuálnějšího.

Reagovat
nani92

no na tuto sezonu to je komplikovanejšie rozbehnuť,ale už to ide..ak chceš,možem ti dať stranku s podrobným navodom

Reagovat
SunFells

To by bylo super

Reagovat
nani92
Reagovat
SunFells

Dík

Reagovat
nani92

v poho..prípadne dosť vecí je aj v komentároch vyriešených,ak by sa vyskytli problemy

Reagovat
SunFells

Rozjel jsem to, ale teda komplikovaná instalace

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

NHL gamecenter.

Reagovat
SunFells

Tož ptám se kvůli sobě a když se na tohle ptám, tak jsem asi neplatič, ne?

Reagovat
TopinB

Reagovat
mickey mouse

Jsou tam furt blackouty?

Reagovat
TopinB

Ano

Reagovat
fantomas

Ne

Reagovat
TopinB

Ano Zrovna Habs - Bruins jsem měl blackout

Reagovat
fantomas

Wtf já sleduju skoro každej den góly z naprosto všech zápasů a ještě sem se s nim nesetkal. Chyba bude ve tvym přijímači, se obávám.

Reagovat
TopinB

Tak já jsem v UK, tady se některé hry vysílají na takové relativně malé stanici, která ukazuje jenom reklamy na hokejový časopis, britskou Elite Ice Hockey League a sem tam nějaké NHL

Reagovat
fantomas

Jo aha, tak to jo

Reagovat
smazaný uživatel

neuveriteľný príbeh brankára

Reagovat
smazaný uživatel

Graziáník mi hezky splácí lásku a důvěru a ještě krásnějš plive do ksichtu všem, co mu před sezonou nevěřili.♥♥♥♥♥

Reagovat
TopinB

Ty vole, Piers Morgan se neukázal jako idiot

https://twitter.com/piersmorgan/status/523606715560755201

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mimalu
Reagovat
kiwwi

nefunguje

Reagovat
Mimalu

bez enjoy?

Reagovat
Mimalu
Reagovat
smazaný uživatel

máte niekto link na ten addon na ef, čo niekto urobil, aby linky boli hypertextové?

Reagovat
Counter

owny je autor. Kromě toho existují do každého prohlížeče různé doplňky, které to taky zvládnou.

Reagovat
smazaný uživatel

woo, ale owny má moc nemá rád

Reagovat
Counter

Ať už má, nebo nemá, s tímhle ti určitě pomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

no, neviem

Reagovat
pa3ce

Ak používaš Chrome, tak ti stačí doplnok Clickable Links

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo v Sotone vždy dostane 10, ktorá by mala byť to najžiadanejšie číslo v klube, nejaký ťuťko alebo mamlas?

Reagovat
smazaný uživatel

Haha, hajlajty zo zápasu City - Spurs sú v podstate 10 minútové video Aguerovej streľby, Eriksenovho driblingu a Lamelových chýb.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Tadič s páskou nasbíral za jeden zápas víc než já s celým svým týmem, zatím

Reagovat
smazaný uživatel

ja som na fantu zabudol, takže toto si dovoľ:

http://postimg.org/image/a22r9ws83/

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pořád máš 26 bodů jenom za Sancheze, já mám 29 bodů za 6 hrajících hráčů.. A to se ještě narozdíl od tebe snažím

Reagovat
blade115

Ty góly Sotonu, to snad ani není pravda.

Reagovat
homeles8

OT https://www.youtube.com/watch?v=RrX7G-1xPLs

Co říkáte na hru Hatred? Kdo se třeba bude v práci nudit, tak doporučuju přečíst různé diskuze o tom, někteří to chtějí zakázat vůbec vydat :)) Jinak mě se to líbí, a fandím tomu, snad to vývojaři nějak neposerou. Když přijdu domů unavenej a nasranej z práce, tak je to ideální na zahrání.

Reagovat
kiwwi

Manchester United si vyhlédl jednu posilu v Itálii. Anglický celek by údajně rád získal Matteo Darmiana z Turína, který by za svoji oporu měl inkasovat zhruba 15 milionů liber. Rudým ďáblům se 24letý obránce zalíbil díky své univerzálnosti - zastane oba kraje defenzivní čtveřice, včetně pozice křídla. (football-italia.net)

kto to je?

Reagovat
smazaný uživatel

24letý univerzální obránce z Turína, umí zahrát z obou krajů i z křídla.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

křídlo už je minulost...

Reagovat
smazaný uživatel

nebo spíš.. ideální krajní bek Serie A

Reagovat
smazaný uživatel

a Express pise jak mame nejakou preddohodu s Dani Alvesem. me jebne. ale tak nastesti je to bulvar.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na MS hrál v základu všechny zápasy, tam se mi hodně líbil

Reagovat
Swarley

se dalo čekat, že se kolem něj začnou rojit spekulace... než nějaké šílenosti s Alvesem, tak tohle by mohla být rozhodně úplně jiná káva

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

Matteo Darmian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

trapny vtipek a este aj ten dojebes...yung pls

Reagovat
smazaný uživatel

mám piči že si serem do huby, moj život je naplnený, chodím kŕmiť holuby

Reagovat
smazaný uživatel

to znie ako typek z Omena

Reagovat
Zaschrona

OT: NBA FANTASY 2014/15

Na Yahoo draftujeme uz tuhle stredu, tudiz posledni sance se do letosni fanty zapojit je tady. Zadam kohokoliv zainteresovaneho, aby mi napsal do zprav a prohledl a dal si sledovat diskuzi, na niz je odkaz nize. Pro ty co jsou na vazkach, jen upozornuji, ze to je uplne neco jineho, nez klasicke fotbalove fantasy, ktere vsichni zname, takze to stoji minimalne za vyzkouseni, pro ty, ktere NBA bavi, to je temer povinnost.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/everton-posiluje-28080/?nocount=1#forum

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Mertesacker s Flaminim u prvního gólu Hullu

Reagovat
SunFells

Mertesacker, hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Koukni jak tam přestal hrát a mával na rozhodčího místo toho aby se pokusil blokovat.

Reagovat
SunFells

Viděl evidentní faul a neměl šanci jej blokovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je tech pruseru vic.. Monreal se nechal uplne smesne obejit, pak se tam Flaminimu pripletl Cazorla, a pak to jeste Mertesacker vypusti... A uz vubec nechapu, proc to Flamini neposlal nekam do autu, klidne i na roh. On se snazi prihravat jeste nasemu Jinak Szczesny sel podle me moc brzo dolu. Diame jeste ani nevystrelil a Szczesny uz k nemu doklouzal po prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta zaloha je strasna Gerrard by si zasluzil posadit na lavicku, Emre tam nema co robit ani ofenzivne ani defenzivne, Henderson to tam sam nevybeha.. krajny obrancovia ako keby nehrali pol roka futbal

Lallana neviditelny (ani sa necudujem pri tom co ma za sebou) Sterling priemer asi najlepsi z nasich ......a Mario je snad najvacsi sebec v historii LFC

na cele s panom manazerom, ktory ak im neprehovori do duse a nepripomenie im co je to prihraj a bez a co je to bojovat za tim, mozu ist spolu vsetci zbierat body za vydrete remizy proti timom ako QPR

2. polcas a cely zbyto ksezony CHCEME VIDIET FUTBAL YNWA

Reagovat
vitasrp

Ten závěr byl sice od obou mužstev absolutní faul na všechny fotbalový zásady snad, ale koukalo se na to naprosto fantasticky.

Reagovat
Maresma

5. místo

Reagovat
Infernoqt

už jste před náma

Reagovat
madridcan

500 pre stredajsiu vyhru Realu a Cristianov hattrick

Reagovat
Maresma

Nereálné.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

2 mužstvá s najidiotickejšou obranou v Premier League..Neskutočný zápas...

My musíme konečne niečo spraviť s štandartkami pretože do vianoc zomriem

Reagovat
smazaný uživatel

AHAHAHAHAHA tá tabuľka je joke

https://pbs.twimg.com/media/B0UQDfkCYAA19aJ.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

ufff....what the hell was that?

dneska som sa pri zapase spotil viac ako niektori nasi hraci

ale 3 body sa vezu domov

Reagovat
fenixLFC

nasi hrali tak zle ze som to mal totalne na haku a uz som sa len smial

Reagovat
smazaný uživatel

ja som sa snazil.. aj mi to bolo celkom lahostajne, ale ked sme dostali gol na 1-1, bol som vytoceny maximalne.....no a potom si predstav co som prezival nasledujucich 8 minut

Reagovat
Liquid

ten fotbal je nespravedlivý, QPR měl dnes vyhrát, přesto zase 0 bodů

Reagovat
Infernoqt

tak oni si to vyberou pak na Chelsea nebo na nás

Reagovat
Devil

Tak kdyby ten hráč QPR nezahrál tu poslední standartku v 94 min jak cyp,byla by plichta!

Reagovat
Liquid

oni chtěli prostě vyhrát, většina týmů by po 1:1 a 2:2 už neblbla, oni to prostě otevřeli

Reagovat
Dawon

Kde to otevreli prosimte? Vsak nechali na tu posledni standardku oba stopery pro jistotu vzadu

Reagovat
Devil

Jo to já beru,ale on to kopl jak Lojza,bez razance.....bylo jasný že takovej šufan je bonbonek pro stopery!

Reagovat
smazaný uživatel

je mi ľúto redknappa a cely QPR...toto si rozhodne nezaslúžil..prakticky bol v zápase lepší a zaslúžil si minimálne bod, ak nie výhru..nebyť geniality sterlinga a coutinha tak plačeme a nemáme snáď ani šancu

Reagovat
smazaný uživatel

nič si nezaslužil nikto. Ak by bol zápas keď si nikto nezaslúžil žiadny bod tak to bolo dneska. Až na Vargasa/Zamoru a Coutinha/Sterlinga boli všetci jak z pomocnej školky

Reagovat
smazaný uživatel

netrep pičoviny..QPR si zaslúžilo viac, boli lepší

Reagovat
smazaný uživatel

ban

Reagovat
Maresma

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

nechápem prečo ho palcujete, za tu obranu si nikto nič nezaslúžil...

Reagovat
nani92

ale vy ste si ani az ten utok no..minimalne 1.polčas

Reagovat
fenixLFC

lebo ty hodnotis jednu chybu ktora ich stala zapas. V tom zapase boli podstatne lepsi tak ako skolabovala ta ich obrana, nas kolabovala totalne pravidelne

Reagovat
k0udy

Reagovat
fenixLFC

ved do polcasu sme mali prehravat 0:3

Reagovat
fff

Reagovat
Dawon

A to je co za kec tohle prosimte? QPR po vetsinu zapasu o 2 levely nad vama, jednoznacne si zaslouzili body

Reagovat
Miguel19

No když nedáš takové šance jako QPR, tak si nic jiného nezasloužíš

Ještě dostat 2 totožné branky, kdy ještě před pár sekundami měli standardku na útočené polovině

Reagovat
Devil

Ten závěr vypadal,jak kdyby hráli proti sobě postížení...

Reagovat
minoLFC

QPR by si zaslúžilo 3 body a nemá ani jeden, my sme ako tak niečo začali hrať až po príchode Coutinha....nečakal som až tak herný prepad po odchode jedného hráča a príchode x ďalších v rámci rozšírenia základnej kostry...dík Luis za ten boj o titul a LM

Reagovat
smazaný uživatel

We are the best shit team in the world!

Reagovat
fff

1. Absurdny zapas, neskutocne daco

2. Allen brani tycku a dostane gol medzi nohy, si robi srandu hadam

3. Simon stale nevie vybiehat.

4. Hrali sme hrozne, neskutocne hrozne. Uplne tragedia.

5. Balotelli je absolutne neschopny, dnes mohol dat 4 goly, resp. ten jeden musel... odkedy je u nas toto bol tusim 8. jeho zapas, jeden gol a asi 8 nepremenenych cistych sanci. Wow.

6. Sklamal ma Can, strasne nedynamicky a ten vyklus pri Ferovom brvne, to je na pokutu a facku.

7. Napriek vsetkym prechadzajucim bodom sme 5. a mame rovnako bodov ako 4., zajtra budeme prinajhorsom 6. a stracat bod na 4. miesto. Neuveritelne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako povedal BR takú pamätnú vetu, že s mužstvom, ktoré minulo na prestupy 100 mil. eur, by sa malo bojovať o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes od nas dost katastrofa.

Balo sa zaradil vykonnostou k Lucasovi a Glenovi.

Hendo hral dnes znesitelne.

Can po zraneni a v tak trapiacom tyme zahral celkom slusne (mal zopar zableskov)

Dnes bolo perfektne vidno chybu v BRovom rozmyslani a strasne prestupove okno, ktore nas talci do stredu tabulky namiesto toho aby nas zaparkovalo v LM.

Este stale sa nikto z letnych prichodov okrem Lallanu a morena poriadne neukazal.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný zápas, ale zasloužili jsme si odvézt body, že jsme to nevzdali. Teď ještě návrat Sturridge a udržet se do top4. To je priorita

Reagovat
smazaný uživatel

Okay teraz vážne

Balo bol abolustne mimo. Ak by sme prehrali tak by som ho asi v noci šiel zaškrtiť. Zatiaĺ jeho najhorší výkon, uplna tragedia, musí hrať lepšie...

Reagovat
wild

QPR si zasluzi zostup a nic ine..to je neskutocni ako to dnes dovrzali..viac sa to nedalo ani keby velmi chceli

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím ať už BR nehraje tu sračku na jednoho útočníka a ještě ke všemu lemru Balotelliho. Ať tam klidně Balotelli je ale ne sám. Dal bych tam Raheema ať tam lítá všude.

Reagovat
monty25

Stručně řečeno: Liverpool dneska utrpěl vítězství. Dát jeden gól a přitom vyhrát 3:2, to se jen tak někomu nepoštěstí. Podstatné jsou 3 body, ale jestli něco podobného budeme předvádět ve středu proti Realu, tak se obávám krutého výsledku...

Reagovat
smazaný uživatel

Redknappe skonči v QPR z těch tragédů tým neuděláš a vrát se ke Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

ak je aspon mala sanca ziskat cez zimu Lacazetta, siel by som do tho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono konci v lete viacym zaujimavym hracom zmluva:

Schar, Konoplyanka, Ayew, MBia

Sezona je este dlha a uvidime, kde nastanu problemy.

Viac ako Lacazetta by som chcel nejake kridlo, aby mohol Studge hrat na hrote, ale aj takto by to bol urcite posun.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nejaké krídlo skôr ako útočníka? Ani Studgeovi to nejde samému na hrote až tak dobre, ako keď má pohyblivého a technického partnera...

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

BR to bolo cielené, bolo to vidieť. Po tomto nás buzny v stredu podcenia a zakopeme ich do zeme. Len nesmie hrať v útoku ten debil.

Reagovat
smazaný uživatel

Biely Yaya znici Modrica a Kroosa .

Reagovat
smazaný uživatel

díval ses dneska? Ten výklus v prvním poločase u šance Fera byl Yaya prostě

Reagovat
smazaný uživatel

dival Mna najviac dostal Mario tolko sanci sand ani Karim v najvatsiej krize nezadrbal

Reagovat
smazaný uživatel

tak Benz je legenda o něm jen v dobrém

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj Ancelotti vás podcení

Reagovat
vladis271

musí. Vole kukal si nás dnes? Na svete neni nikto kto by nepodcenil klub, ktorý hral dnes tak ako my.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se díval na první poločas, kdyby to bylo 3-0 tak nikdo nemůže říct ani hovno, naprostý děs od vás nicméně Ancelotti vás nepodcení, po Istanbulu na vás do konce života nezapomene

Reagovat
vladis271

vlastne hej

Reagovat
LGT

Reagovat
tomasinho

Z toho se musí budit ještě teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani CR7 vas nepodceni ten si ide po GB

Reagovat
TopinB

Otázka je, jestli to bude podcenění, nebo přesný odhad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

sam si buzna akurat tak.

Reagovat
madridcan

Bodaj by si do Mariachi baru s dlhymi vlasmi dosiel...

Reagovat
smazaný uživatel

4/5 goals were scored by QPR

Reagovat
smazaný uživatel

Stary dobry Glen..je az uplne smiesne ze je to jediny pravy obranca, ktoreho liverpool vlastni. On je tak tragicky, az mi je ho luto. Tie jeho vypady z pravej strany na stred a strela lavackou..

Reagovat
smazaný uživatel

nemusím sice naši českou ligu, ale takticky jsou na tom všechny naše týmy o hodně líp než QPR myslím si, že ani jeden náš tým by nedostal gól v poslední minutě pokud je v držení míče

Reagovat
Azazelo RD

Zde by zcela jednoznačně postačovala expreska.

Reagovat
rickroll

Reagovat
Azazelo RD

Jak výstižné.

Reagovat
fff

A ak mam dnes hladat pozitiva, tak Coutinho dnes po dlhsej dobe zahral fajn. Keby mu tak toto vydrzalo, tiez by nam to ohromne pomohlo.

Reagovat
LGT

Motal to parádně

Reagovat
smazaný uživatel

když Glen vydrží tak jak hraje tak pomůže ostatním

Reagovat
tomasinho

To by nesměl být Coutinho, teď zas třikrát zahraje prd

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Carrick

Koukal jsi na Murrayho? Celkem bláznivý třetí set.

Reagovat
tomasinho

Jo, po LFC jsem to hned zapnul, od stavu 2:4 ve třetím jsem to viděl. Hodně důležitá, možná i klíčová výhra.

Reagovat
Coutinho10

nn to horsi uz si vytrpel a ted bude zase top

Reagovat
LGT

V posledních 10 minutách toho zápasu sem si připadal jak ten borec z Diktátora, když mu doktoři řekli, že je HIV Aladin Fakt nemožnej zápas.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
LGT

Neil Jones ‏@neiljonesecho 2 minpřed 2 minutami

Redknapp on Adel Taarabt. "He played for the reserves, and I could have run around more than he did"

Reagovat
LGT

Bože to sou bomby dneska

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
misinho7

pri Ronaldovej forme kde kazdy zapas da minimalne 2-3 goly a pri liverpoolskej obrane to nevidim nerealne ze Cristiano im tam supne 3 a viac golov

Reagovat
smazaný uživatel

pojebaní šťastlivci

Reagovat
LGT

Luckypool

Reagovat
smazaný uživatel

vcera dostali len 4

Reagovat
smazaný uživatel

co to plácáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
castelL

tvoji mamľasi dostali len 4 góly včera a OD JEDNÉHO HRÁČA chapendis

Reagovat
smazaný uživatel

A čo to má spoločné s tým, že sú dnes (a aj inokedy)scouseri ,,pojebaní štastlivci"? Ty chapendies

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

desi ma ze tych paralel s minulorocnym tottenhamom je viac- okrem nákupov aj totalna sracka hra a haluzacke vyhry

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou jsou to haluzácké výhry a jednou je to, že vyhrávat po špatným výkonu umí jenom velký týmy.

Reagovat
fenixLFC

u nas to bolo dnes oboje

Reagovat
smazaný uživatel

ano, každý si to interpretuje, jak se mu to hodí

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
#33CCCC

Liverpool hral tak hrozne, ze som ako ich fanusik zo zufalstva vsadil na QPR a zacal im(QPR) drzat nech daju gol. ...

Reagovat
vodka

600. pro MU

Reagovat
Devil

Reagovat
LGT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Reagovat
J0EL

Reagovat
kvasha16

Reagovat
oli9

Reagovat
icka

Reagovat
castelL

No je to tu zase, Liverpool s pred posledných rokov. Od zápasu k zápasu hrajú hrozne a nepomáhajú ani tie maličké svetlé momenty. Tá obrana, tomu nerozumiem fakt. Dneska to bola pekná paródia.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy to moc podcěnujete, na titul to sice nebude, ale na to dostat se před United nebo Arsenal máme, Tottenham ani nepočítám. Je to ušmudlané vítězství, ale každý bod se počítá. A kolik takových ušmudlaných výher si přičtou i jiné týmy. Příště nám holt sedne jiný zápas. Máme zasebou City a Spurs venku, tam se zapotí i ostatní.Stále vidím, že to může skončit takto.

1.Man City

2.Chelsea

3.Liverpool

4.Arsenal

5.Spurs

6.United nebo Southampton

7.Everton

Reagovat
smazaný uživatel

LFC 3.? Tak to si zabiiiiil

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne? Koukni se kdo všechno ztrácí body. Kdo by čekal, že Arsenal doma uhraje remízu s Hullem nebo United padnou na Leicesteru, nedají gol Burnley. Kdo by čekal, že bude Everton tam, kde teď je. Arsenal se zvedne, protože má lehčí zápasy, United spadnou a Everton se bude pohybovat na tom středu. Jen Chelsea se City neztrácej a po tom titulu půjdou hlava nehlava. Myslím, že mám dost reálný pohled na věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nie, pretože United, či sa to niekomu páči alebo nie, tak budú hovoriť do boja o minimlne prvé tri fleky, ak nie viac. Skrátka s tým mužstvom čo majú to nejako ukopú.

Chelsea alebo City titul. Zatiaľ to vyzerá s prehľadom na Chelsea.

Arsenal sa bude s LFC a Spurs biť o štvrtú priečku. Všetci sa zatiaľ trápia, majú zlú formu, veľa strácajú, ale myslím, že horšie by skončiť nemali. Majú kvalitné mužstvá, ktoré sa jednoducho musia presadiť.

Everton môže len prekvapiť, ale to by bolo naozaj veľké prekvapenie.

Reagovat
Infernoqt

Hezká úvaha. Také si myslím. Jak ale dáme doma Chelsea, bude to nejlepší sebevědomí, co letos v sezoně nabudem a pokusíme se jít do boje o titul. Ale fakt nám stačí málo, potřebujem čas na souhru hráčů bez zranění. Opravdu si nemyslím, že bychom měli velké slabiny v obraně. Věřím v obrannou dvojici Rojo - Jones časem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Chelsea doma nedáte To si môžeš uložiť

Reagovat
Infernoqt

bude to s největší pravděpodobností plichta, záleží jak moc se otevřou, ale stále počítám na Falcaovy instinkty, rozhoduje velké zápasy, tak doufám, že to prokáže

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslím, že Chelsea vyhrá. United nemá momentálne nič, čo by mohol použiť, aby vyhral. A Chelsea to neotvorí, to bude opäť o defenzíve a protiútokoch...

Reagovat
Infernoqt

Pravděpodobně přijedou bez Costy a nám se do týdne vrátí celá sestava krom Lingarda, který je vážně zraněný. Věřím na zkušenost a opatrnost Van Gaala a očekávám podobnou situaci a taktiku jako proti Evertonu.

Reagovat
Infernoqt

něco na tom přeci jen bude...

Reagovat
fenixLFC

ok tak konecne som sa dostal k tomu zhodnotit tento..hm ako to nazvat? trapas? komedia? groteska?

Proste cele zle. Katastrofa hroza a des. Na to sa fatk nedalo pozerat. Ako uz oznamenie zostav s hlenom slubovalo ze to bude ,,zabava'' tak potom sa to len zlepsovalo. Hrame proti jednoznacne najhorsiemu timu celej ligy a ten si nas maze na chleba. Ziaden pressing, pohyb, nahravky, kombinacie, bojovnost, proste nic. Totalne bez nabehov (skvela situacia ked sterling kombinuje s josem a zvysok stoji, mario pred vapnom ani sa nepohne a pritom miesta pre cely autobus) Bez najmensieho prehanania to bol horsi vykon ako vo fortuna lige. A to som videl zapasy pod royom a toto bolo doslova na rovnakej urovni. Ako som spominal, najlepsie za polcas za nas hrala konstrukcia...Druhy polcas viacmenej zachranilo striedanie allena a coutinha.

S mariom som to po dnesku zabalil. Neveril som mu doteraz ale teraz uz mi fakt liezol na nervy. To bol jeho tradicny vykon ked bolo vidiet ze je mu to totalne jedno. On nespravil prisambohu nic dobre. Dva vlastne goly vlastne by sme mali oslavovat dvojnasobne lebo za tym hracom bol vzdy mario a ten by to posral. Jedine co mu ide ku cti je ta jeho radost po tretom gole (ked som si ho nepomylil ) kde aspon trosku ukazal ze mu na tom zalezi.

MArio bol jednoznacne najhorsi a to sa mu okrem klasického hlena (furt uplne mimo pozicne aj technicky, je to totalny zúfalec a len som sa modlil aby ho vylucili za hocico alebo co) a najme Emre. To bola hroza- neviem ci si to dakto vsimol ale proste on bol horzny. Vyklusy ako lucas, totalna nepohyblivost a tie prihravky. On kazil prihravky na hraca co bol meter od neho a podobne.

Fakt sa bojim stredy, real nad znici. nasou jedinou sancou je skvely anfiled a namotivovany steve ktory sa na velke zapasy vie vybicovat (poprosim bez debilnych poznámok) a okolo neho sa snad chyti zvysok. hlavne nech nehra hlen. A mario bude mat poslednu sancu daco ukazat, ked nie nech hra trebárs aj borini alebo hocikto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

a inak od na

Reagovat
fenixLFC

od nas MOTM asi migno

Reagovat
Maresma

Coutinho

Reagovat
fenixLFC

pri nom by som sa nehadal no...jedina konkurencia

Reagovat
smazaný uživatel

A Sterling?

Reagovat
fenixLFC

nie

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
cristiano.K.

suveréně,čtyři goly zachránil, ještě Sterling byl u všech třech golů

Reagovat
smazaný uživatel

Až se vrátí Sturridge tak si Balotelli ani nekopne. On potřebuje nějakej podpůrnej motor, co ho bude motivovat a manipulovat s ním. Jinak si vklidu vyklusuje a má to vše u prdelky. Dneska bylo zase vidět, že se nám nejlépe hraje se zhuštěným středem. Absence Morena byla více než znát a Škrtela by bylo na čase vyměnit, nebo o tom aspoň pouvažovat. Věřím, že se nám zvedne sebevědomí jak uhrajeme aspoň remízu doma s Realem. Kluci se dají do pohody. I kdybychom to měli hrát převážně na breaky, s čímž taky počítám. Musíme zlepšit standardní situace a pohlídat náběhy Ronalda. Ale celkově stojím za svým rozhodnutím, že nemáme nejhorší tým. Na tu top4 máme a chce to jen, abyhcom byli v plné síle. A hlavně tou vzpruhou začít. Zápas s Chelsea nebo Realem. Musíme hrát na 110% a bude to cajk.

Reagovat
fenixLFC

skrtel jediny z nasej obrany ktory to drzi nad vodou

Reagovat
fff

po dnesnom zapase kydat na Skrtela, to je uz fakt nejaka zotrvacnost . Urobil tam chybu na zaciatku, z coho malo QPR sancu, inak zachranil dva goly a bol z tej obrany najlepsi.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

tiež mám toho v hlave po dnešku dosť, ale povedal som si, že ten výkon nestál za to aby som si takto dral prsty na klávesnici.

Reagovat
fenixLFC

tak chcel som to dostat von zo seba a uz som rozpisany po seminarke no

Reagovat
smazaný uživatel

presne takt som to videl aj ja.. dokonca este aj s tym prianim nech Johnson dostane červenu a na druhej strane Enrique tiez poriadne mimo ale tam je fakt vidno ze dlho nehral

Emre sa ma este vela toho ucit ..celkovo zaloha na mna posobila neelasticky a strasne pomalym dojmom, nevyhravali hlavicky..boli strasne neskoro v subojoch..ziadne vysoke napadanie (prakticky skoro ziadne napadanie) ..nedokazal ich strhnut svojim vykonom ani Henderson a tak zapadol do priemeru

S tym Gerrardom nie tak celkom suhlasim..ano na real nech ho postavi..kludne aj na cely zapas, ale v sobotu by som sa nebol proti keby zacal na lavicke a na jeho miesto by isiel Allen (+Coutinho za Cana)..uz to nie je ten Steven..treba si povedat pravdu minuly rok bol vo forme a to mu takpovediac zahranilo kozu, no tieto vykony..

Reagovat
fenixLFC

tak aj emre je po zraneni to uznavam ale to bolo desne. Zaloha proste neexistovala skoda slov. jose mi az tak hrozny neprisiel parkrat ho tam sice vykupali, druhy gol bol jeho ale posobil miliónkrát lepsim dojmom nez druha strana. jeden z mala ktory vedel tu loptu potiahnut poprípade aj branit

Reagovat
smazaný uživatel

a este k tomu predsa len je novacik v PL, este pomerne dost mlady, nezohraty...palicu nad nim urcite lamat nebudem..podla mna je to skvely prospekt..nuz musi vela trenovat..

Jose sa mi zdal nesvoj..ked hraval pravidelne bolo vidiet sebaistotu, ako si veri v subojoch, defenzivne bol solidny (aj ked vzdy sa nasla chyba tak ako dnes a nepokryje svojho hraca) + dopredu bol vzdy skvely.. a to mi dnes chybalo.. no da sa povedat ze to bolo celkovou hrou ked nasa zaloha malo drzala loptu a LIV nediktoval hru.. verim ze ked bude mat viac priestoru tak sa rozohra este k lepsim vykonom.. predsa len zapasov bude este dost a hlavne vela v kratkom case za sebou..

Co mi neda a musim povedat je, ze ak sa nenajde nieco alebo niekto, co (kto) usmerni alebo prinuti balloteliho pracovat pre tim..tak to bolo vyhodenych 20mega do vzduchu.. je jasne vidno ze on na to ma rychlost, prehlad, futbalove myslenie.. ale on vyzera byt sakra prilis pysny aby behal cely zapas a napadal a nabiehaval a hral to na 1-2 dotyky.. ak toto rogers s timom nedokazu, nech radsej pojde uz teraz v lete aj za 10 niekde do udinese

Reagovat
smazaný uživatel

nema niekto 3% zlavovy kupon na alzu?

Reagovat
I am Mancunian

vies aku mam skusenost ? nahadz si veci do kosika, ak si tam registrovany a ak si to nekupis, tak ti pride po par dnoch mail aj so zlavou na ten nakup

Reagovat
nani92

ty ojebávač

Reagovat
I am Mancunian

prisla mi zlava 3% ked som hefymu skladal pocitac, cize nic som z toho nemal

Reagovat
minoLFC

čo kecal Rodgers po zápase?

Reagovat
Infernoqt

že sex je lepší, když jsou na to dva

Reagovat
minoLFC

už ho nechala teda? nedarí sa mu

Reagovat
fenixLFC

pls. vcerajsi MOTD

Reagovat
nani92
Reagovat
fenixLFC

dakujem ti dobra vila

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, bylo to dneska jak za Hodgsona nebo Kennyho. S tim rozdílem, že s nima, když nás porazil třeba Blackburn a my hráli podobnou sračku, nám pak nezachránili prdel Sterlingové nebo Coutinhové.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes vám riť zachraňovali akurát tak obrancovia QPR

Reagovat
smazaný uživatel

dík za info

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Za Kennyho?

Reagovat
smazaný uživatel

Za Kennyho.

Reagovat
papos182

Za Kennyho v prvni pulsezone jsme hrali vcelku slusne, kdy jsme spise vyhravali a podavali prumerne az lehce nadprumerne vykony s Flanaganem a Robinsonem na becich a s Lucasem a Spearingem ve stredu zalohy, v dalsi sezone jsme hrali fantasticky, meli jsme kazdy zapas miliony sanci, hodne tycek a zahodilo se i neskutecne, ale mnohdy jsme smolne prohrali, navic obrana hrala slusne diky Clarkeovi.

Kdy jsme tedy za Kennyho hrali naprosto priserne, obrana strasidelna, kdy kazda akce smrdela golem, souper nas drtil mnoha sancemi, ale jen diky obrovskemu stesti jsme neprohrali? (Mozna v 80. letech, to jsem nezkoumal. )

Reagovat
tomasinho

Na jaře po tom, co to každý zabalil.

Reagovat
papos182

Bylo to slabsi, ale predevsim vysledkove. Tak spatna ta predvedena hra jako dnes nebyla.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kowe

ale rozhodně nebyla fantasická jak prezentuješ ty, fantastická hra byla loni.

Reagovat
nani92

Leicester..s TOP týmami dokážu zbierať body a potom ich porazí Newcastle

Reagovat
Infernoqt

to nepískal Clattenburg

Reagovat
smazaný uživatel

Fabianu Schärovi končí smlouva teď v 2015, ne? Ten by byl fajn.

Reagovat
fantomas

Jojo, ale po něm pudem my, vy si vyžerte toho svýho průměráka Lovrena.

Reagovat
smazaný uživatel

To se ještě uvidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zitra naše vyhra 2-1 opět Falcao a Angel

Reagovat
Infernoqt

asi nastoupí Herrera s injekcí na 45 minut, možná dýl. Jsem zvědavý, ale s ním ta záloha dává největší smysl

Reagovat
smazaný uživatel

REDAKTOR : Neměl jstě chuť zkusit spíš Chelsea? V Londýně jste se narodil a hráči ze Stamford Bridge byli vaši hrdinové. Chelsea nakonec cukla, prý jste chtěl moc peněz. Co vy na to ?

SHAW : Moc se nestarám o to, co o mně kdo trousí. A trenér Mourinho není vyjímkou. Nejsem chamtivý a rozhodně si nevydělám víc peněz než hráči na mé úrovni. Já myslím, že se Chelsea jen trochu vymlouvala, protože jsem si nakonec vybral Manchester Utd. Je pravda, že v dětství jsem měl k Chelsea velmi blízký vztah, ale zároveň jsem vždycky chtěl hrát na Old Trafford. Manchester byl můj favori

Reagovat
smazaný uživatel

Zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

z rozhovoru v Profootball

Reagovat
nani92

ProFootball aspoň tam som to čítal ja..

Reagovat
Mimalu

Škoda ho no, ale zase se nemyslím že to co o tom utrousil Mourinho bylo mimo mísu

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně Luisovi nesahá ani po kotníky, tak nevím, co se řeší.

Reagovat
smazaný uživatel

A uvědomuješ si, že Luis je o 10 let starší, že? Tohle srovnání je mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

A uvědomuješ si, že už teď Shaw bere o 50 tisíc týdně víc?

Reagovat
smazaný uživatel

to ma Luiz jen 30K tydne?

Reagovat
Infernoqt

mno, jelikož Shaw bere 50, tzn. že Luiz pracuje zadarmo

Reagovat
Svatej

Jo tak ted už dokonce 50

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

"Nevydělám si víc peněz, než hráči na mé úrovni"

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Not Brian Kettle ‏@briankettle 49 minpřed 49 minutami

Apparently Hodgson left the #QPR-#LFC game in the 83rd minute, and missed four goals. Perhaps he was tired.

Reagovat
fenixLFC

ked odisiel uz sme mu nemuseli ukazovat ako sme hrali pod nim

Reagovat
tomasinho

Reagovat
13

Hele nevíte někdo kde by se dalo kouknout na těch závěrečnejch pár minut QPR LFC?

Reagovat
fff

Ja uz chcem Origihoooooooooooo .

Reagovat
Maresma

Těším se na něj čím dál víc, když vidím ty naše vemena v útoku. S Dannym by mohli být zajmavá dvojka.

Reagovat
fff

To urcite, podla mna ale bude ovela platnejsi aj ked bude pri Dannyho absencii hrat sam. Mariovi ja uz proste fakt neverim, nejaky ten gol mozno da za nas, ale podla mna u nas nema buducnost.

Reagovat
vladis271

a ja späť Suáreza.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
papos182

I Can byl mnohymi zvolavan

Reagovat
tomasinho

Mně teda nepřišel tak tragický. V té jedné situaci určitě, ale jinak ani tak ne, měl i dobré momenty.

Reagovat
papos182

Vsak takovy Lucas.

Reagovat
tomasinho

Daleko důraznější s lepším přistupováním k hráčům.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Hazard dneska předvedl fantastickou asistenci http://fat.gfycat.com/TepidIncredibleAbyssiniangroundhornbill.webm

Reagovat
Maresma

neuvěřitelná

Reagovat
Arbiter

teda včera

Reagovat
smazaný uživatel

tomu se mi nechce ani věřit

Reagovat
smazaný uživatel

neverím tomu, čo som práve videl

Reagovat
smazaný uživatel

BŮH TEN HAZARD!!!

Reagovat
Lacko_Boh

Lacko_Hazard

Reagovat
Lacko_Boh

fake

Reagovat
J0EL

Boze

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Maresma

Reagovat
J0EL

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Dlouho mě nic tak nepostavilo na nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Tady strašně páchne závist

Reagovat
fantomas

Vůči komu? Middlesbrough, jehož se za pár let stane legendou?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Glen ho vymaže

Reagovat
smazaný uživatel

Večerní vtip?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

nad podobnými obrázkami s Luisom minulú sezónu som si spokojne pohmkával. Teraz sa mi to ale nepáči.

Reagovat
vladis271

každopádne ale očakávam, že vyhráme. Real, Anfield, LM po x rokoch. Nahypovaný Gerrard. Po dnešku tam bude slušný kurz. S o španielmi som do toho nešiel, ale druhý krát chybu neurobím. Za kilo nie, ale takých 30 obetujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Kazdopadne ocakavam aj ja, ze vyhrame. Real, Anfield, LM po x rokoch. Nahypovany Gerrard, ktoremu ked sa neodpiska penalta, tak je dobry akurat na odjebanie titulu. Po vikende na Real otrasny kurz. So spanielmi som do toho neisiel, ale druhy krat to urcite nepodam, lebo na Real je kurz smiesny. Za kilo nie, ale ani tych 30 na cistu dvojku neobetujem. Jedine ak na handicap 2:0...

Reagovat
wild

Reagovat
Mimalu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
papos182

Proc dnes LFC hral tak, jak hral? V poslednich dejme tomu 2 zapasech (EFC, WBA) to bylo uz lepsi. Co se tedy zmenilo? Co myslite, ze bylo pricinou?

1. Na DM nenastoupil Gerrard.

2. Na AM nastoupil Gerrard.

3. Na becich nebyly prvni volby.

4. Unavenost z repre.

5. V hlavach byl Real.

Reagovat
smazaný uživatel

4 je blbosť, 4 hráči boli v repre; 5 tiež nemysliteľné v profi športe

Reagovat
fenixLFC

hm mozno keby bol gerrard hlbsie a dostavalo sa k nemu viac lopt (ked dosiel allen tak ten hral vyssie mi prislo a bolo to o cosi lepsie) 3. urcite, 4 nemyslim a 5 tazko...

Reagovat
Robochelsea

6. Liverpool je od odchodu Suaréza na piču, keď je zranený Danny tak to platí duplom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe
Reagovat
Miguel19

7.-18. místo ve 3 bodech

Reagovat
vladis271

0:20

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
papos182

Co tam s nima dela Borini?

Reagovat
Wat

Hehe, pěkně rozhodnuto v závěru.

Reagovat
vodka

někdo link na MOTD? viděl sem akorát první poločas LFC, pak první Stoke..

Reagovat
tomasinho
Reagovat
smazaný uživatel

Ta poslední standartka QPR.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes okrem vybiehania Mignolet skvelý výkon...

Reagovat
cristiano.K.

on posral jeden výběh a chytil čtyři goly, bez něj bychom byli v prdeli dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Ale stejně to vyběhnutí prostě nasere...

Reagovat
fff

Reagovat
stiflerovamama

Oliver tie penalty

Reagovat
smazaný uživatel

jasný faul na Wilfrieda od Shawcrossa. takéto zákroky obrancov, ktorí si myslia, že pri bránení vo vlastnej šestnástke sa môžu vešať po hráčoch, by sa mali trestať. ten druhý penaltovy zákrok som nevidel

Reagovat
stiflerovamama

Ale tu obranu mame strasne neorganizovanu. Strasne zmatky, na tom musíme jednoznacne zapracovat, najslabsia obrana za posledne roky

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí Carra.

Reagovat
fff

Nieco na tom bude ... Lovren mal byt lider ale na to vobec nevyzera, Skrtel to v sebe nema a Sakho ... najprv musi hrat nejako schopne a potom sa mozme bavit o vedenie obrany ... .

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavne zaloha

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene Wenger po zápase s Hullom: "Jsme z výsledky velmi zklamáni, protože jsme měli velkou smůlu s rozhodčími, kteří neměli uznat první gól. Soupeř vystřelil dvakrát a dal dva góly - my po celou dobu na hřišti dominovali a stejně jsme nevyhráli. Dostáváme příliš mnoho gólů. Někteří týmy nakoupí hodně více obránců a góly dostávají pořád, takže si nemyslím, že by to bylo o tom, že máme málo obránců. Zranění Jacka Wilshera nevypadá nejhůř."

Reagovat
smazaný uživatel

typický tragický,ubrečený Wenger !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Všetko dopadlo dobre nakoniec. Bubble nebude mať iPhone a vladis bude mať chlpaté vajcá.

Reagovat
niflheim

Škoda, tři body to mohly být. WBA toho moc nepředvedlo, celkem jsme kontrolovali. Jen škoda těch chyb. Robina vyfackovat.

Reagovat
smazaný uživatel

David Moyes beat West Brom 0-3 at the hawthorns last season...without 150 million spent

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

posledné body United na hooodne dlhú dobu..Odteraz pôjdu len nižšie a nižšie.

Reagovat
smazaný uživatel

bod, Dušo

Reagovat
smazaný uživatel

diky domino

Reagovat
smazaný uživatel

v pohode, Dušo, na to som tu.

Reagovat
Kowe

na dvě kola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

800. Pre LFC

Reagovat
kiwwi

no nadavat sme mohli pocas zapasu, ale ked sa na to tak spatne pozriem, tak zapas to bol vyzivny, malo to tempo, WBA sme prehravali da sa povedat cely zapas okrem prvych 10 minut, dali sme dva pekne goly a supera sme za cely zapas pustili k dvom vaznejsim sanciam - z oboch padli goly....

cele nam to prehrala len a len obrana - to je nieco neskutocne

Dean vyborny vykon, sice par chybiciek tam bolo, ale pekne to pustal na obe strany

sice to niesu 3 body, ale niesom uplne sklamany

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Upřednostnit už tak rok marnýho Matu před Falcaem, je vztyčenej middle finger všem fanouškům United. Už jenom za tohle manažerský rozhodnutí si United nezasloužili ani bod. DiMaria zraněnej, Januzaj nějak ztratil herní sebevědomí. Van Gaalovi se snad s tímhle týmem podaří skončit za Arsenalem... To gratuluju...

Reagovat
smazaný uživatel

Anchel sa zranil?

Reagovat
PhilipS

vypadalo to tak....nemusí to být ale nic vážnýho...na lavičce mu ledovali horní stehenní sval, mohl to být jenom koňar...

Reagovat
Infernoqt

stehenní sval...

Reagovat
Infernoqt

Letos tu LM budu přát asi Southamptonu, my si to doopravdy nezasloužíme, jen doufám, že nejpozději příští léto složíme tým schopný a adekvátní pozic ligy mistrů. Fotbal je hlavně o hlavě a ta souhra nám chybí převážně v obraně. Máme tam dost individuálních hráčů, kterým chybí souhra.

Reagovat
kiwwi

Southampton sa o chvilu vrati na zem a postupne ho pohltia Spurs, Arsenal aj United

Reagovat
Infernoqt

j tuším to, ale budu doufat, že to udržej co nejdyl, my jsme tým tak na 6. příčku letos, uvidíme jak zahrajem a ztratíme body spolu se spurs

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam že nás si nespomenul zámerne po vzore Fergieho

Reagovat
smazaný uživatel

pred zápasom RVP na fotke, teraz Blind..vam to už jebe z toho genia pokurovaného s holandskom? Dajte tam Berahina

Reagovat
smazaný uživatel

alebo obrázok iPhonu

Reagovat
smazaný uživatel

alebo vladisove vajcá

Reagovat
smazaný uživatel

alebo oliverov pásik v strede hlavy, čo si nechal po vzore Balotelliho

Reagovat
smazaný uživatel

vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Dusoooooo, to je vtip boha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papanegra

zase před tima chcankama... ooooohh

Reagovat
smazaný uživatel

https://vine.co/v/ObIvTEigOQH fucking waste of money

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rýchlo som sa doškeril

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fff

Reagovat
LGT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Nikikrew

zapas WBA - United je takmer totozny ako my s Hullom. Chybalo to povastne stasticko no.

Reagovat
smazaný uživatel

vy ste mali ten tlak v závere trikrát väčší

Reagovat
Nikikrew

Asi ano. Ale nakolko United hrali vonku tak mali fakt slusny tlak

Reagovat
smazaný uživatel

čo z toho, keď im skoro z každého vážnejšieho prečíslenia WBA narobilo škodu, nerátajúc ruku Rafaela, čo bola lopta do šance alebo penaltový zákrok od Jonesa

Reagovat
Infernoqt

WBA to měla vyhrát a Liverpool je nejlepší

Reagovat
iamek

Reagovat
Tomekcz

doufam ze uz lvg pussyho nakope do prd.le, nic neda ten drevak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Takze pristi kolo muzem hodne realne jit zpatky pred United, to je fajn.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Liquid

prohodit Aston Villu s QPR a takto liga může klidně skončit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

No zase pred United, uz som bol v depresii.

Reagovat
afc

Rozmyslam,kto ma viac tragicku obranu,my,LFC alebo United?

Reagovat
kiwwi

neviem ci prave fanusik Arsenalu by si mal pri obranach moc vyskakovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

To my tam nevidis?

Reagovat
kiwwi

ah

Reagovat
fajdax

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ivo ty kokot

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Ta stvrocia LFC, MU, AFC a Spurs su v tomto dost smiesni tuto sezonu zatial.

Ako sa vravi, kazdy chvilku taha pilku .

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

fuj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

ježiši toho bych se štítil vůbec dotknout

Reagovat
Swarley

zajímavý, že o tom uvažuješ

Reagovat
fajdax

Reagovat
iamek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Swarley

a znova a znova a znova a znova...tohle jsou prostě body, který musí zákonitě pak chybět...nemůžeme je takhle nechávat a prosírat vlastníma kravinama...já z té naší obrany prostě seru, jak my dokážeme z naprosto mírumilovných situací udělat 3. světovou válku, to je na palici...to ani nejsou brejkové situace, my hlásíme poplach a tvoříme chaos v situacích "bacha, panika, naserme si do trenek, jdou celí 4 hráči a nás je tu jen 8 !!!"...stačí tak máááááálo, aby ta naše papírová obrana udělala chybu...jeden jde na výlet, propadne, nepřeruší, druhej nezajistí, stojí, čumí, brání prostor, kde není vůbec nikdo, ale ještěže ho brání dobře...druhej gól zase chaos, buď se nedomluvili a měli vyběhnout všichni a nebo Jonesovi hráblo, protože to nepochopím, kam se vydal...to je taková škoda prostě, to je špatně...takhle můžeš vepředu dělat co chceš a odstřelí se ti ten zápas takovýma hovnama, nad kterýma zůstane rozum stát...a kdyby jen jednou, ale to každej druhej, spíš ještě častěji...

vepředu suprovej Blind a Angel, zbytek o ničem...pak Fella, možná pak místama Falcao...Robin je mimo, v minulých zápasech se z toho alespoň vylízal gólem, ale teď ani to...na ten tým je to fakt málo...

Reagovat
Sandstorm

Máme jediný štěstí, že ztrácí i Arsenal, Liverpool a Spurs, jinak bychom na tom byli fakt bledě. Ztrácet 4 body na třetí místo není zas tak špatný vzhledem k tomu, že máme po 8 zápasech jenom 12 bodů!

Reagovat
iamek

Vzhledem k losu to spatne proste je ...

Reagovat
smazaný uživatel

konečně reálný pohled

Reagovat
Dawon

Vzhledem k tomu, ze z dalsich 4 zapasu se tam na nas smejou celkem realne 3 prohry a asi 34 obdrzenych golu, tak bych rekl, ze je to kurva spatny

Reagovat
Svatej

Smějou

Reagovat
Infernoqt

a víš co je na tom vtipný? že Chelsea tam přijede parkovat autobus, neotevře se, ale 2 střely jim budou stačit na dva goly přes 2 směšné kolmice, máme mnohem lepší kombinační tým, kterému chybí souhra, vy si to ubráníte

Reagovat
Spasitel

Vidieť, že si tento rok Chelsea nevidel kombinácie čo dáva Fabregas Oscar Hazard a Costa je krása proste :)

Reagovat
Infernoqt

já to beru, ale ADM je lepší, asi hrát nebude, což je škoda, ale i tak se letos zajímám víc o NHL jak o fotbal, MU minimálně rok bude trvat, než si ty sestavy sednou a to ještě počítám, že 2 - 3 změny přijdou v průběhu zimy a léta

Reagovat
kvasha16

tak jasne, nedari sa tak naco to sledovat

Reagovat
Infernoqt

j, přišel bych o nervy, stačí mi občas přečíst pár komentů

Reagovat
Svatej

Prvně mě napadlo ti normálně odpovědět, ale myšlenka na to, jak na svou aroganci dojedeš, až se s váma utkáme, mě donutila si počkat

Jinak snižovat tu naši ofenzivní čtyřku pod úroveň jednoho Di Marii je mimořádně bezva. To ani nemluvim o tom, ze kombinačně lepsi tým momentálně nemáte

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku jsem přehlédl. Jakou má Chelsea ofenzivní čtyřku, když autobus parkuje v obranném pásmu. Já jen abych si ujasnil jak vypadá ofenzivní hra, když se parkuje v šestnáctce. Nemyslíš náhodou toho jednoho útočníka co čeká na pulící čáře na dlouhé balony a vy se při tom vždycky ožerete na tolik, že ho vidíte 4x? Pche...

Reagovat
Svatej

Jestli chceš kritizovat, tak nepouzivej jako argumentaci zalasy z roku 2012. Mame nejlepsi utok v lize a fotbal hrajeme paradni, vic ti k tomu nereknu

Reagovat
kvasha16

ty si fakt neskutocny kokot

Reagovat
smazaný uživatel

aaale no

Reagovat
Dawon

Sorry no, rikam, dneska posrany den, a takovou tecku tomu nasadit...mam kurva blbou naladu

Reagovat
Infernoqt

máš pravdu, taky jsem znechucenej, ale já s tím počítám už od hry ze swansea, budu rád za evropskou ligu, tu máme šanci "vyhrát" nebo aspon dojít nejdál, na LM nejsme patřičně sehraní a nerad bych dělal ostudu

Reagovat
Infernoqt

se Sw*

Reagovat
smazaný uživatel

Persie za zenitom, ten nezahral dobrý zápas už 2 roky

Reagovat
iamek

Reagovat
Sandstorm

Tak to vůbec. Loni dal 12 gólů z 18ti zápasů v základu. To je dost dobrý na to jak sme hráli celkově špatně. Opravdu mimo je až od vyřazovacích bojů na MS.

Reagovat
Dawon

I loni to byl jen stin toho RVP co nam vystrilel titul...furt sme to hazeli na zraneni, ale letos je zatim celou dobu fit a stoji to uplne stejne za hovno...a do toho jeste prestal davat ty goly, tak to uz vubec nevim co na to hriste prinasi

Reagovat
smazaný uživatel

čo dva... naposledy v Arsenale ešte

Reagovat
smazaný uživatel

Persie je strašně overrated všude. Ale je dobře, když si Fan Chál drží své ovečky u sebe.

Reagovat
LGT

Westbrom Je fakt neuvěřitelný, že po tom jakou hrajeme sračku jsme 5., 4 body od druhýho místa

Reagovat
smazaný uživatel

a bude líp

Reagovat
LGT

Jinak Berahino se mi hodně líbí, dáme lednovej change za Balotelliho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Museli by vo WBA byt retardovani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

nechte ho tam kde je, má formu,ale nemusí dopadnout jako další nadějní briti v top klubu (Sinclair,Moses a další....)

Reagovat
smazaný uživatel

Moses je brit

Reagovat
smazaný uživatel

Má i anglické občanství.

Reagovat
icka

a?

Reagovat
vladis271

ide o to, že Berahinho by nám typologicky sedel. Šikovný, mrštný, silný na lopte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláštní, jak ty ztráty MU dokážou ještě někoho překvapovat. Nová obrana, záloha i útok a mufani by hned chtěli 3 body každé kolo...

Reagovat
Pigeon

Chtěli no. Ty nechces dycky tři body?

Reagovat
Infernoqt

Owny?

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
Infernoqt

už nic

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně tak, jak ty ztráty Spurs ještě dokáží někoho překvapovat, kdyže to hrajeme spolu příště?Abych si připravil popcorn.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

900. pre najlepsiu a najvyrovnanejsiu ligu vo fubale PL

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Synot Ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

WBA aj slepy im da gol

Reagovat
REPLIKATOR

WBA ztratil dva body

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Infernoqt

Podle Injury league, Di Maria jeden týden mimo. Takže to nám moc neřekne, jestli bude schopný hrát o víkendu. Možná pár minut, pokud začne trénovat do pátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

už jsou zase pod námi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Kdyby Moyes po dnešku řekl "We played our best match", to by byl lynč...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se konecne prokousal hejty... no jednou vetou" lekce z produktivity. 2 chyby, 2 sance, 2 obdrzene goly. to je proste strasny. U druheho golu mi prislo, ze chybi ta souhra, to se nam proste nemuze stavat, takhle na Buttnera tam prolitnout. A prvni Shaw nesmyslne riskantne a pak Rojo nevystoupil vcas, paradne trefeny, peknej gol, ale zas púo dvou nasich chybach.

Vepredu jsme zas selhali v koncovce. Di Maria mel peknou sanci, Persan taky, ale zakonceni slabe. Mata hruza, ale taky mi prislo, ze casto dostal mic dvacet metru pred obranu kouknul dopredu a tam... Persan stoji mezi bekama. I kdyz to bylo v prvni puli pohyblivejsi nez obvykle tuhle sezonu, tak je proste linej jak vandrak v cervenci. :-( Nechapu. Vzdycky naznak snahy a pak deset minut nic... Pak kdyz prisel Falcao, tak mi to rpislo lepsi. Vic bojoval, sklepl par micu, nejakej naznak tam byl... Proste prijde mi, ze i kdyby Falcao priletel vcera z cesty okolo sveta a sedel 40 hodin v letadle, tak bude platnejsi nez Persan.

Januzaj si asi uz tolik neveri jak loni, nepousti se tolik do souboju 1-1... sice udela par tanecku okolo mice, ale casto to pak vraci zpatky... sice neztrati mic, ale nic z toho taky neni. skoda. Ale druha pule urco lepsi, dostal se vic do hry. Blind se mi libil, ten zahral pekne, gol si zaslouzil. jedina chyba snad pred tim prvnim golem, ale tam to vic vycitam Shawovi.

A rohy u nas asi trenuje Jarda Plasil, protoze jinak nechapu jak z 11 rohu muzem vyjit bez jedineho naznaku sance.

Jo a Fella, jsem rad, ze se prosadil a vubec celkem ty souboje konecne vyhraval. Tak ze by snad konecne zacal ukazovat na co ma?

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne tenhle zapas jsme meli vyhrat a tym kterej chce hrat o celo roste tohle musi urvat. Ted to zas bude podstatne tezsi se tam nahoru dostat. Ano ztracime malo, ale to jsme si loni taky porad rikali: jen 4 body, jen 5 bodu na tretiho... a jak to nakonec dopadlo. Sice hrajem daleko lepe, ale body ztracime uplne stejne.

Reagovat
smazaný uživatel

Shrnutí pěkné, ale fotbal se hraje na goly a nestačí mít jen hráče za miliardy, ale hlavně mít v hlavě a umět hrát týmově. A v tomto vás, nezlob se na mě, West Brom úplně smetl. Proto si na vás většina týmů věří a minimálně doma (čti na venkovních hřištích soupeře) na ně nevyzrajete. Dávám vám 2, maximálně 4 venkovní výhry tuto sezonu. Sám jsi viděl jak jsou schopní hrát QPR, tam bych s body taky moc nepočítal, vlastně kde se na jistotu dá počítat dneska? Budete to mít ještě sakra těžké.

Reagovat
kubys

Wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, hraje se na goly a proto jsem rekl, ze jsme dostali lekci z produktivity. Smetl? v cem? tymove pjeti, kterym se dostali za pulku s micem asi 4krat za celej zapas, nemeli jedinej roh, jednu utocnou standardku? Pomerne dobre branili, ale bezchybny to taky nebylo, jen jsme zas selhali v koncovce (again, lekce z produktivity...)

Reagovat
kiwwi

ah, tak oni nas smetli

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

omlouvam se jestli to uz tady bylo...

kolik zbejva do tech 3 mesicu ktery lvg v novym pusobisti vzdycky nesly?

Reagovat
smazaný uživatel

zalezi odkdy to pocitas, pokud od zacatku ligy, tak ma jeste asi dve kola. pokud od zacatku pusobeni tak to uz bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu ještě někdo, kdo by pochyboval o mém proroctví? Věděl jsem, že devils spadnou a my se zvednem S tou tužkou co hrají nebudou ani v evropě příští rok, ale to nám nikomu nevadí, že. Arsenal možná taky, ale ten to kupodivu ještě dožene, pokud teda nějaký outsider nezabojuje a nevyžene je ze 4. příčky.

1.Citizens

2.Chelsea

3.Liverpool

4.Arsenal

5.Spurs

6.Saints

7.Everton

8.Devils

9.Hull City

10. Swansea, West Ham, West Brom, Stoke, Crystal, Newcastle, Leicester, Villa a sestupové příčky pro Sunderland, QPR a Burnley.

Opravdu nám věřím, teď se zvednem. A kdo z LIVE fans věří se mnou, palec nahoru! YNWA

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

radšej nevyskakuj, my hráme oveľa väčšie hovno, oni majú aspoň v tom útoku kopu top class hráčov

Reagovat
smazaný uživatel

treba ted o vikendu jste hrali daleko hur, ale ty tri body ukopali. a to same jsme meli udelat my. No uvidime, ty chyby podle meho byly hlavne z nesehranosti, tak snad se te obrane ted vyhnou zraneni a zlepsi se to.

Reagovat
Sandstorm

Nad tvými příspěvky opravdu zůstává rozum stát. Nejhorší je, že to asi myslíš vážně.

Reagovat
SunFells

http://tinyurl.com/komacyy

Jak se ho snažil vylekat

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea si to dává. Letos to bude o minimálně 10 bodů. Nepřekvapilo by mě ani 15.

Reagovat
Arbiter

City se nás nejspíš bude držet a ke konci to bude o chlup, 10 bodů možná bude mít ta dvojice, ne vítěz PL...

Reagovat
Mindas

City se pomalu rozjíždí. Spíš tedy Kun a uvidí se, co Yaya. Vše bude dost závislé od LM. Pokud se opět vyhoří, tak i následná výkonnost může jít opět do kšá. Přelom roku bude zase klíčový.

Reagovat
Arbiter

Tak hlavně se uvidí, jak moc dokážeme utéct vám předtím, než se pořádně rozjedete A souhlas - přelom roku (tradičně) bude stěžejní. Každopádně ten nástup je z naší strany víc než dobrý

Reagovat
Mindas

Já si myslím, že v první mistrovské sezóně to bylo u City ještě markantnější. Tam padaly výsledky 3:0 nebo i 5:0 celkem pravidelně a stejně nakonec to bylo drama až do 94. minuty celé sezóny. Yaya je zatím dost z formy nebo spíš začíná pomalu jít za svůj zenit, ale stejně může po novém roce opět chybět. Vám bude v tomto případě chybět akorát Mikel, ne? A to není zase až taková ztráta. Každopádně zatím věřím víc vám.

Reagovat
Arbiter

to je fakt, na druhou stranu se vám za prdeli SAF držel i v tom období, měli po osmi kolech ztrátu dvou bodů Snad se Yaya nerozjede nebo snad mu nepošlete dort a tak bude trucovat

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně není o čem.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Celkem parádní kolo - všechny nesympatické týmy ztratily a CFC, Soton, Liverpool, Everton braly 3 body

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
SunFells

Humorný po ránu.

Reagovat
fajdax

až na ten Liverpool

Reagovat
minoLFC

až na to CFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

až na ty nesympatické týmy, CFC a Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že ztratil Arsenal

Reagovat
Counter

DMNT

Reagovat
smazaný uživatel

city bohuzel neztratili

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Je tazke pre fanusika United, pozerat sa na to trapenie V utoku to ale pomalicky zacina fungovat, AdM hra vyborne, postupne si zacina zvykat aj Rado a ak sa este spolu zohraju aj Herrera, Mata ci Januzaj, moze to byt super. Horsie je to ale v obrane. Zatial si spolu obrancovia nerozumeju, Rojo, Jones ani Shaw a Rafael si nevedia drzat tu defenzivnu liniu a pustaju supera do jednoduchych protiutokov Myslim si ale, ze tomu vsetkemu treba dat len cas a tento rok bude dolezite dostat sa hlavne do CL, nedari sa ani Lpoolu, Spurs, Arsenalu a Evertonu, S´hampton postupne urcite zacne odpadavat... no bude to zaujimave, ale TOP 4 nie je nerealne.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna vcera mi prislo, ze to bylo smerem dopredu daleko slabsi nez predchozi kola. Kazdopadne takhle uz nesmime ztracet. Ted ty dalsi dve kola, to bude velka zkouska.

Reagovat
smazaný uživatel

smutne hlavne je, ze sme z tohto neskutocne lahkeho uvodneho zrebu ziskali z 8 zapasov iba 12 bodov... dalsie kola budu peklo a na to aby boli body, bude treba hrat zatial najlepsi futbal v sezone...

Reagovat
Sandstorm

Ale aspoň už to neni trápení jako za Moyese, kdy hráči neměli chuť hrát a nevěděli, co mají hrát. V útoku je třeba začít stavět od začátku Falcaa. V obraně to bude dlouhodobější proces. Není sehraná a je hodně mladá, chybí zkušenosti, ale věřim, že postupně půjde nahoru. Nicméně hráči musí vydržet zdraví. To je zatím taky problém.

Reagovat
Arbiter

Tak zatím je ta vaše bilance pod LVG jen o bod lepší než pod Moyesem, tomu se říká progres

Reagovat
Sandstorm

Jo výsledkově je to zatim dost podobný a to měl Van Genius ještě lehčí los.

Reagovat
kiwwi

hovori o hernom progrese nie vysledkovom

Reagovat
smazaný uživatel

Což ten progres je super platný, když je postavený na nákupu individualit. Když si vezmu, že by Moyes mohl mít s Mařkou víc bodů, než Gaal s herním progresem, no nevím.

Reagovat
Sandstorm

OMG. Ale vždyť nejdřív musíš začít právě herním progresem a postupně přijde i výsledkový progres. Aby během pár týdnů přišel naráz herní i výsledkový progres prostě nejde. Fakt nevim jak si to představujete. Herní progres je znatelný a brzy se to jistě začne projevovat i na výsledcích.

Reagovat
fenixLFC

tak vas herny progres je zalozeny len na nakupe lepsich hracov nic viac

Reagovat
smazaný uživatel

Tak too že to není trápení jako za Moyese bohužel por vás není způsobené nějak převratnou taktikou nebo hrou, ale tím, že jsou tam do ofenzivy rozdíloví hráči, co za to umí sami vzít. Hlavně Mařka teda, bez něj si troufám říct byste byli daleko níž v tabulce a Van Gaalova židle už by stála jenom tak na dvou nohách, z nichž by se jedna vyklala.

Reagovat
smazaný uživatel

tiez sa mi to zatial paci viac ako za Moyesa, hlavne v utoku, ale je to zamozrejme aj novymi hracmi. Rado urcite musi hravat od zaciatku a RvP sa musi opat dostat do formy. Rooney na CF alebo CAM a na krajoch AdM a Januzaj. Inak sa mi vcera velmi pacil Fellaini. Toho by som dal kludne do zakladu miesto Robina, momentalne je "Strom" platnejsi ako v ofenzive, tak aj v defenzive. Skoda, ze je tiez uplne mimo Mata a tak sa mi zda, ze mu vsetky jeho ulohy prebral Angel a Juan nevie co ma na tom ihrisku robit... No a obrana, nikdy sme si ani neuvedomovali, aky je platny v zostave aspon jeden skuseny stoper, teraz chyba vodca typu Vidis alebo Rio, ktory by tu obranu vedel vdaka skusenostiam podrzat a vyburcovat, dnes to tam zatial chyba a v najblizsej dobe tam ani nevidim podobneho vodcu...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi líbil Fella s Falcaem, to by mne bavilo sledovat, kdyby jim to sedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Rado a Fella by bola spolu s Rooneym zaujimava kombinacia v utoku. podporovani Angelom a Januzajom, hmmm pekna predstava

Reagovat
smazaný uživatel

Januzaj je bublyfuk, dopadne ako Zaha

Reagovat
fff

Inak ten Valdez tusim padol, BR v nejakom rozhovore povedal, ze ziadny spaniel v blizkej dobe k nam nepride.

Ani by mi to nevadilo, keby napr. v lete prisiel nejaky poriadny brankar, Begoviiiiic

Reagovat
Kowe

Lenooo

Reagovat
smazaný uživatel

Čech.

Reagovat
fff

Bodaj byyyyyyyyyyy. ALe asi bez sance .

Reagovat
smazaný uživatel

Však Valdés je Katalánec, né Španěl.

Reagovat
fff

Bol v spanielskej repre? Bol .

Reagovat
fajdax

Valdez hraje nekde v Asii, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale furt by byl lepší jak Balotelli...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Ty,co se týče paličství jsou asi tak na stejné úrovni.

Reagovat
fff

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fff

Este som aj premyslal, ci je to Valdez alebo Valdes ale bol som lenivy si vobec to najst, tak som to riskol .

Reagovat
cristiano.K.

když už tohle téma, chceš vést,tak aspon né po zápase,kdy Mignolet je naším nejlepším hráčem se Sterlingem. Mimo jiné byl i v Basileji,kde bychom jinak dostali trojku a proti W.B.A nám taky 2x zachránil prdel.

Prostě má svý dny občas,centry jsou jeho slabinou, ale i tak bychom měli být rádi,že ho máme a né přemýšlet,kdo ho nahradí a už vůbec né po duelu,který nám vychytal, i když jednou pochybil.

Reagovat
fff

Je mi jasne, ze tento zapas nam pomohol.

Ale vseobecne je slabina. Napriek tomu, ze nam zachranil zapas opat sa ukazala jeho slabina, to vybiehanie. Ta tu bude vzdy a bude nas to este stat zapasy.

Ano naposledy nas zachranil ale ked to bude brat vseobecne, tak radsej by som v lete videl urcite noveho brankara.

Reagovat
cristiano.K.

mě hlavně přijde,že tohle téma řešíš za poslední dobu asi po čtvrtý.

Sorry, ani omylem není dlouhodobá slabina. Má velký podíl na druhém místu z minulé sezony. Letos udělal nějaký tři chyby dokopy,kde ty chyby primárně nebyli ani jeho (solový nájezd Aguera nebo gol Ludogotse=slabší výběh). Neviděl jsem tedy zápas s WHU.

Reagovat
cristiano.K.

*chyby nebyly

Reagovat
smazaný uživatel

No to buď rád žes neviděl, tam se to projevilo hlavně.

Reagovat
fff

Dostali sme 50 golov minulu sezonu a nebola to chyba len obrany. Nemat taky utok ovela viac by sa to vsimalo. Porobil dost chyb aj tuto sezonu.

Pre mna skratka nie je dost dobry a mimo striel z dialky je priemerny vo vzduchu, v hre nohami ako aj v organizacii obrany.

Reagovat
cristiano.K.

kolik z těch 50 šlo čistě na jeho vrub? bylo jich cca pět. Mignolet>>>obrana. Uvědomuješ si vůbec letos kolik golů šlo jen přes Lovrena?

Ta organizace? z tohodle prostě fanoušek od tv nemůže poznat, jak kdo organizuje.Byly kecy,jaký je Lovren skvělý organizátor a kde to je vidět? V zápase vidím mluvit,jak stopery,tak Mignoleta,ale výsledek nikde. Fakt si netroufnu říct,kde je chyba v organizaci,každopádně vypadají všichni u toho komicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak je neskutečný, že má Chelsea stejně výher jako United a Liverpool dohromady nebo City a Arsenal dohromady.

Reagovat
r.mrazik

priste rozhodne Mata na lavici...trpelivost presla,at si jde zakopat do becka...takhle zbytecny hrac v MU nehral pekne dlouho...a v zime prodat...

pokud se bude hrat na jednoho utocnika,tak urcite Falcao..chodici Robin at jde do kelu...

a misto Roja nasadit Blacketta...

kazdopadne druhy polocas vcera sel...po golu Kvetaka jsem myslel,ze to nakonec otocime...skoda toho kiksu Jonese,do te doby to zvladal slusne...vzhledem k zapasu je bod dobry,ale dostat ze dvou sanci dva goly proste nasere...

Reagovat
Arbiter

"...takhle zbytecny hrac v MU nehral pekne dlouho..."

To píšeš o týmu, kde hraje Young?

Reagovat
smazaný uživatel

"hraje"

Reagovat
kubys

*Januzaj

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Arbiter

včera byl lepší než Mata?

Reagovat
kubys

Řekl bych tak na stejno. Mata se prostě kvůli sobě nedostane k míči, protože je furt někde v prdeli nebo pozdě. Januzaj se k němu dostane, ale pak ho nesmyslně ztratí. Otázka, co je horší.

Reagovat
kiwwi

a kto sa tu bavi o vcerajsku?

Reagovat
Arbiter

byl Januzaj zatím v průběhu této sezóny lepší/užitečnější než Mata?

Reagovat
Sandstorm

Nebavíme se o tom, kdo byl včera lepší nebo horší, ale o tom kdo je zbytečný.

Reagovat
Sandstorm

Januzaje poslední dobou moc nemusim, ale řikat o něm, že je zbytečný je fakt kravina. Je mu 19, hraje druhej rok mezi muži. To je trochu jiná situace než Mata s Youngem, nemyslíš?

Reagovat
r.mrazik

jojo...i v kombinaci s youngem...momentalne je Mata totalne k nicemu

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je Mata skvělý hráč, ale když jsou v týmu hráči jako DiMaria, ale třeba i Herrera, kteří více méně tvoří hru, tak je Mata stracený, tudíž jak píšeš zbytečný. Možná právě proto ho Mourinho prodal. V Chelsea byl dva roky po sobě hráčem roku, nicméně to se třeba takový Hazard ještě jen rozkoukaval. Mata navíc není žádný dříč, který by bojoval na hřišti jako třeba Oscar. Ale je to jen můj názor. Možná by mu slušel víc tým, kde by byl hvězdou on a ne někdo jiný. Takový tým však v PL momentálně není, alespoň né takový ve kterém by naplnil své ambice.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ho koupí Atletico nebo někdo takový, on pořád může být obrovská hvězda, když se to kolem něj poskládá.

Reagovat
kubys

Atlético bych zrovna hned vyřadil z možných zájemců.

Reagovat
smazaný uživatel

Vale

Reagovat
smazaný uživatel

On by im tam moc nepasoval . A Fede a Gil maju velky potencial .

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Whitemedia

Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna tam si nejsem uplně jistej jak by zapadnul.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

V Atléticu by to kolem něj teda rozhodně neposkládali a přijde mi, že se tam hodí ještě míň jak do MU.

Reagovat
cristiano.K.

když nám prodají Ardu,tak budeme spokojeni všichni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
r.mrazik

tak kdyz prisel,tak tou hvezdou byl...

je to sympatak...ale postupem casu kvuli vykonum zacal lezt na nervy...

porad se u nej hledaji vymluvy...nemuze hrat na kridle,nemuze tohle,nemel by tamto...on je dobry v tomhle a v tamto...jenze za chvili to bude rok a on jde stale niz a niz...

cim drive se proda,tim vice penez se z nej dostane (a hlavne ho jeste nekdo bude chtit..)

a ano...u modraku hvezdou byl...jen je pak otazka,zda byl tou hvezdou jen proto,ze modraci sli dolu a nikdo poradny tam nebyl...

hraje děsně...

Reagovat
smazaný uživatel

me prijde, ze mu vcera dost skodilo to, ze mel mic a Persan nebyl snad nikdy v zadnem nabehu. Tak to pak daval do stran nebo zpatky...coz si pak samo vsichni reknou ze hraje tuzku. Parkrat zkousel dopredu ale nevyslo to. Byla to bida, to je jasne, ale ze by mu to Persan nejak usnadnil, to taky moc ne.

Reagovat
smazaný uživatel

peršan už je zralej leda tak na nějaký Turecko, hola hola, Fenerbahce volá!

Reagovat
r.mrazik

jo,to jo...ti dva se vcera potkali...

jenze opet to je vymluva na nekoho jineho...

Reagovat
smazaný uživatel

rikam, nelibil se mi. Prijde mi, ze si moc neveri to nejak vzit na sebe. obecne to bylo v malem pohybu. Meli to vic rozhybat, to by pak Matovi sedlo asi vic. bohuzel ani on se nejak moc nesnazil to zrychlit.

Reagovat
r.mrazik

jj...on je fakt mimo...nekolikrat to mohl dat treba z prvni,ale radeji zpracuje,da jeste jeden dotek a pak to vrati na stopery a jde zpatky k Persiemu

navic tam mel opet vcera tu debilni ztratu uprostred hriste,kdyz mel dalsi hrace uz v nabehu,nastesti se stacil Blind vratit...

kdyz si vezmu,ze jsme pustili kagawu a nechali si jeho,tak je to sileny...jinak to edovo vcerejsi video o vyhozenych penezich se muselo vztahovat k nemu

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pro Angela di Mařku

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Nějaké menší zranění by se hodilo, ale takové, aby nestihl nás a na City byl zase zpět

Reagovat
alcantara

On tam fakt posobi ako zjavenie medzi tymi hracmi, a to moze hrat hlboko pod svojim priemerom.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, i nezaujatýho fandu musí hrozně bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

hlavne si zatim vubec nevyhovi se Shawem, se tam plantají pod nohy. A jeho standartky jsou teda hrůza...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tie rohy su katastrofalne od neho

Reagovat
Kenneth

Co byste cekali od hrace Youngova levelu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
EXoRcIsT

Len sa treba zohrat tento rok staci ked budeme v Top 4 a buduci rok mozeme uvazovat o vyssich prieckach

Reagovat
smazaný uživatel

nj ešte 150-200 miliónov a môžte uvažovať o Top3

Reagovat
Sandstorm

Někdy opravdu zůstává rozum stát nad tím, co tady je někdo schopný vyplodit za kravinu. Ten kádr už je potřeba doplnit pouze tak o 2 hráče. To by mohlo 50 mega spravit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

100

Reagovat
smazaný uživatel

75

Reagovat
minoLFC

len za pribraté momentálne podpriemerné ucho Shawa dali cez 30...ak to majú byť top hráči tak pridaj

Reagovat
Sandstorm

Tak těžko už budeme kupovat někoho jako Di Maria. Klidně to může být někdo jako Blind nebo Rojo.

Reagovat
Svatej

To vás těžko někam posune

Reagovat
Sandstorm

Blind nás posouvá hodně a je to naše nejlevnější posila. Fakt nejde o jméno nebo nějakou hvězdnost.

Reagovat
smazaný uživatel

¨Jeho naklonovat ještě 2x a máte hotovo, teda jestli si udrží výkonnost.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, já myslel, že smlouváme.

Reagovat
Sandstorm

50-100

Reagovat
Svatej

Heh

Reagovat
Sandstorm

Tedy záleží samozřejmě jací dva hráči, ale více jak 100 mega bychom utratit neměli. Může to být někdo jako Blind + Rojo a nebude to ani těch 50 Nebo to samozřejmě může být třeba Falcao + Hummels a bude to tip ťop těch 100 mega...

Reagovat
Infernoqt

Rojo hraje super, líbí se mi jeho produktivita, skluzy, bojovnost. Shaw je mega provar a první gol jde na jeho hlavu. Jones je pro mě klasické DM, trochu RB, ale ne stoper. Vůbec netuší, kde se pohybovat. Určitě se ho tu bude někdo zastávat, ale on ikdyž kolikrát dobře zabojuje, chybí mu základní instinkt a znalosti co má středopolař mít. Tam bych to zaplnil Piquem, Hummelsem, možná Vlaarem jak přijde. Někdo ho nemá rád, pro mě je to opora a hlavně zkušenost do zadních řad, co to tam bude koordinovat. Do útoku jak jsme se bavili postačí Depay, který by mohl zbytek sezony dohostovat v PSV a nebo Kelvin. Do zálohy Strootman nebo Vidal, protože Mata je jako SZ jalovej jak psí hovno. Peršan má protekci, ale když už ho na hřišti musíme mít, nechal bych ho kopat rohy. Angel je borec, ale moc je přetahuje a Peršan je aspon pálí do náběhu ke golmanovi.

Reagovat
r.mrazik

shaw megaprovar...a prvni gol jeho...

pique,vlaar...

a sakra a sakra...

Reagovat
Miguel19

Zrovna Rojo hrál včera hovno..

Reagovat
Sandstorm

Říkat o Shawovi v jeho 19ti letech po třech zápasech mega provar je dost přitažený za vlasy. Dozadu to zatím moc nezvládá a vznikají tam po něm díry. Buď se nesmí tolik vytahovat a nebo to tam za něho musí někdo jistit. Zatím se vytahuje, ale nikdo to tam nejistí. A tak vznikl první gól.

Reagovat
r.mrazik

prvni gol vznikl,ze svyho hrace nezachytil di maria a rojo byl spatne pozicne...

shaw sel do souboje a tam proste nikdy nevis,jak to dopadne...tam byla spis chyba tech druhych

Reagovat
smazaný uživatel

zostava rozum stat, ak ste tieto slova adresovali k citizens, kolko utracaju aby poskladali team , ci nic aj tak nevyhraje, ale kedze vasa cesta neutracania a vychova supertalentov (cim ste sa smiali vasim nenavidenym "umelinam") zostala na bode mrazu, tak musite utracat este viac nez kluby bez "historie", ako sa hovori, dojde na psa mraz

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
minoLFC

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

to je jasne k Matovi...

Reagovat
r.mrazik

protoze takhle se tvarim taky,kdyz vidim,co tam predvadi

Reagovat
Swarley

ten přímák

Reagovat
Infernoqt

Tos nevěděl? Mata, Lescott a Januzaj se včera sázeli, kdo napálí okno za stadionem. Mata to lehce začal. Lescott tomu dodal konkurenční hlavičku jako odpověď a Januzaj vyhrál.

Reagovat
r.mrazik

presne!

Reagovat
wild

alebo Shaw

Reagovat
r.mrazik

to teda nevim proc zrovna Shaw

Reagovat
smazaný uživatel

tučný, pomalý, lenivý

Reagovat
smazaný uživatel

a falešný

Reagovat
kiwwi

tak to dokopy moze davat jedine Rodgersa

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

tak ja len dedukujem kto pripada v uvahu z posil..drahych posil.. AdM to nebol, Herrera tiez nie, lebo nebol uplne fit. Rojo drahy nebol..takze zostava Mata a Shaw

Reagovat
niflheim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele