Premier League - souhrn 6. kola

23.09.2017, 15:28, aktualizováno 25.09.2017, 22:52
Komentáře a souhrny
Liverpool nakonec zvládl nervózní zápas v Leicesteru, Mignolet likvidoval penaltu. Ofenzíva Manchesteru City opět úřadovala, Morata hattrickem znemožnil Stoke. Everton spasil zapomenutý muž Niassé, za United se při těsné výhře opět trefil Lukaku. Kolo vykopla pětigólová přestřelka v malém londýnském derby a výhra Tottenhamu, tečku za ním udělal triumf Arsenalu...

Arsenal FC - West Bromwich Albion 2:0

25.09.2017 21:00

Góly: 20. Alexandre Lacazette, 67. Alexandre Lacazette (pen.)

Londýnský Arsenal potvrdil roli favorita a porazil West Bromwich Albion v poměru 2:0, přičemž o oba góly Kanonýrů se postaral letní rekordní nákup Alexander Lacazette. Triumf domácího celku se však nerodil vůbec hladce a tým Tonyho Pulise může po zápase notně žehrat na smůlu v zakončení i nepřízeň rozhodčích.

Přestože se Arsenal podle očekávání ujal drtivého 80% držení míče, první šance utkání připadla hostům, a to hned dvojnásobná. Jay Rodriguez si nejprve poradil v souboji s Mustafim a místo snahy vymodlit si pokutový kop se jal svůj únik zakončit přízemní ranou, kterou Petr Čech výtečně konečky prstů vytěsnil na tyč. Odražený míč v tu chvíli připadl dobíhajícímu Livermorovi, jenž však trestuhodně odkrytou bránu vůbec netrefil.

Poté, co domácí přežili tento kritický moment bez újmy, se sami ve dvacáté minutě ujali vedení. Špičkově zahraný přímý kop Alexise Sáncheze sice Ben Foster dokázal zastavit, jenže míč vyrazil pouze před sebe, na což nejrychleji zareagoval Alexander Lacazette a snadnou hlavičkou vsítil svůj třetí zásah sezony.

Průlom skóre utkání rozhodně prospěl a držení míč se po zvýšené aktivitě West Bromwiche začalo vyrovnávat. Sedm minut před koncem první půle měli hosté druhou obrovskou šanci ke skórování, když po Ramseyho ztrátě založil Krychowiak bleskový protiútok, na jehož konci našel skvělým centrem volného Rodrigueze. Anglický útočník sice hlavou překonal Čecha, jenže na brankové čáře se na poslední chvíli zjevil Nacho Monreal a perfektním obranným zákrokem odpálil míč nad bránu. Do kabin se tak odcházelo za těsného vedení Arsenalu, přestože měli více příležitostí hráči Baggies.

Šest minut po změně stran měl druhý gól večera na noze Alexander Lacazette, když mu Kolašinac s Elnenym připravili palebnou pozici z oblasti značky pokutového kopu, avšak Kieran Gibbs dokázal na poslední chvíli ránu francouzského forvarda tečovat na rohový kop. Přesto se Lacazette o čtvrthodinu později dočkal, a to z pokutového kopu poté, co sudí Madley posoudil Nyomův zákrok na Ramseyho jako penaltový.

Letní posila z Lyonu byla viditelně při chuti a po špičkovém zpracování před vyběhnuvším Fosterem neměla daleko k dosažení hattricku, z ostrého úhlu už však Lacazette nedokázal trefit odkrytou bránu. Když pak v závěru nezakončil gólově rychlý protiútok ani Ramsey, skončilo utkání vítězstvím Arsenalu 2:0.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Newcastle United 1:0

24.09.2017 17:00

Góly: 51. Tomer Hemed

Druhou výhru v letošní sezóně zaznamenal nováček z Brightonu, když na svém stánku přehrál Newcastle United tím nejtěsnějším možným způsobem. Utkání nabídlo značně vyrovnaný souboj, o jehož osudu rozhodl na startu druhé půle Hemed.

První nebezpečí přišlo ve druhé minutě, když se po signálu z rohového kopu dostal k zakončení hostující Yedlin, Ryan však jeho ránu s vypětím všech sil zneškodnil. Domácí odpověděli velkým závarem po rohovém kopu, ovšem míč za brankovou čáru se jim protlačit nepodařilo. O chvilku později hlavičkoval Hemed ze solidní pozice vysoko nad. Tentýž hráč pak o minutu později vyzkoušel pozornost Elliota střelou ze střední vzdálenosti, brankář Newcastlu se však nachytat nenechal.

Zápas se odehrával v solidním tempu, ovšem větší šance dlouho nepřicházely. Na tu první opravdu vyloženou si museli fanoušci počkat do dvacáté minuty, kdy po centru Ayoze vyrobil nesmyslnou hrubku stoper Dunk a nabídl míč na stříbrném podnose hostujícímu útočník. Joselu se však nabídnuté šance zalekl a vůbec netrefil prostor mezi třemi tyčemi.

Straky byly v tuto chvíli tím lepším týmem a po další povedené akci pálil Perez z prostoru penalty těsně nad. Poločas první tak žádný přesný zásah nepřinesl.

Co se fotbalistům nepodařilo za celých prvních pětačtyřicet minut, to se domácím povedlo hned zkraje druhé půli. Standardní situaci vrátil do ohně Stephens a před brankou byl nejdůraznějším mužem Hemed. Druhý gól mohl o chvilku později March, jeho zakončení do odkryté svatyně však neskutečným způsobem vykopl Elliot.

Dvacet minut před koncem mohl skóre srovnat Shelvey, který brankáře domácích překvapil rohovým kopem zatočeným přímo do branky, nicméně Brighton pro tuto chvíli zachránila dobře postavená tyč. Další příležitost měl na kopačce Atsu, ten ale nezvládl těžký volej a na Ryana vyslal jen velmi slabý projektil, se který si brankář domácích pohodlně poradil. A když se neujala ani rána Gameze, dospěl zápas k hubenému vítězství domácího týmu.

Více informací k zápasu

Leicester City - Liverpool FC 2:3

23.09.2017 18:30

Góly: 45+3. Shinji Okazaki, 69. Jamie Vardy - 15. Mohamed Salah, 23. Philippe Coutinho, 68. Jordan Henderson

Liverpoolu se podařilo ukončit sérií zápasů bez vítězství, když přehrál Leicester 3:2. Vítězství se ale nerodilo lehce, sice se zdálo, že mají hosté utkání pod kontrolou, když se dostali do dvoubrankového vedení, nakonec o něj ale málem přišli a mohou být hodně rádi, že Jamie Vardy svůj pokutový kop neproměnil.

Utkání začalo pěkně zhurta a již v šesté minutě se do dobré pozice protlačil Vardy, jeho střelu z úhlu však Mignolet zlikvidoval, zatímco dorážející Mahrez mířil nad. Liverpool odpověděl střelou Cana, která orazítkovala tyč, dorážející Salah pak nemířil přesně.

Tentýž hráč si však náladu spravil jen o chvíli později, když si naběhl na centr Coutinha a hlavou míč usměrnil za záda zkoprnělého Schmeichela. Lierpool byl v těchto chvílích tím lepším a nebezpečnějším celkem, po faulu na Moreno rozehrával ze střední vzdálenosti přímý kop Coutinho a vystřihl fotbalovou parádu - míč totiž nasměroval přesně k tyči a zvýšil vedení hostujícího týmu již na 2:0.

Liverpool však tenhle stav do konce poločasu neudržel, těsně před pauzou se totiž po rohovém kopu prosadil Okazaki a dostal Leicester zpátky do hry.

V poločase druhém nejprve vyplašil obranu Liverpoolu Vardy, který se protlačil až do pokutového území, ovšem jeden z obránců na poslední chvíli jeho pokus zblokoval. Z následného protiútoku navíc hosté opět odskočili na rozdíl dvou branek. Sturridge potáhl míč a na druhé straně našel úplně volného Hendersona, který tento kontr vyřešil gólově. Z dvoubrankového vedení se však Liverpool neradoval dlouho, prakticky hned z dalšího útoku totiž Mignolet vyrazil zakončení Graye pouze k Vardymu, který dorazil míč do odkryté branky.

Patnáct minut před koncem mohl být dokonce vyrovnáno - Mignolet při pokusu o odkop minul míč, trefil pouze holeň forwarda Leicesteru a byla nařízena penalta. Svoje zaváhání však belgický brankář ihned napravil, když se mu pokus právě faulovaného hráče podařilo zneškodnit.

V posledních deseti minutách sice ještě domácí tlačili a snažili se dosáhnout na vyrovnání, žádnou výraznější příležitost si však již nevypracovali, a tak se ze tří bodů radovali hosté z Liverpoolu.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Huddersfield Town 0:0

23.09.2017 16:00

Góly: -

Souboj dvou celků ze středu tabulky, kterým se nevydařil předchozí zápas v rámci Ligového poháru, dopadl asi spravedlivou remízou. A stalo se tomu tak poprvé od roku 2012, kdy se ještě Burnley i Huddersfield potkávaly v minulosti v druhé nejvyšší soutěži. V posledních šesti vzájemných zápasech bylo jinak k vidění vždy vítězství některého z nich.

Šancí na obou stranách opravdu nebylo mnoho. Vůbec první střelu na bránu, která ale nakonec neskončila mezi třemi tyčemi, vyprodukoval až ve 23. minutě svou hlavičkou Wood, nutno ale podotknout, že jediný hrot v sestavě domácích byl v opravdu velmi dobré pozici. Huddersfield zahrozil až ve 42. minutě, jenže ani Kachunga nenašel správnou mušku.

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe hostům, kteří tři minuty po obrátce mohli načít účet tohoto střetnutí. Avšak Depoitreho pokus pravačkou dokázal zlikvidovat brankář Pope. Huddersfieldský gólman Lössl si poprvé výrazněji sáhl na balón v 56. minutě, překonat se ho snažil Wood, ovšem jeho počínání vyšlo do ztracena.

V 65. minutě si určitě odfrkl Pope, že Ince nemířil přesněji a poslal míč pouze vedle jeho brány, o deset minut později už ale zasahovat přece jenom musel, neboť ho svým zakončením prověřoval střídající van La Parra. Šest minut před koncem se snažil prosadit znovu aktivní Wood, s jeho šancí si však Lössl poměrně hravě poradil.

Více informací k zápasu

Everton FC - AFC Bournemouth 2:1

23.09.2017 16:00

Góly: 77. Oumar Niasse, 82. Oumar Niasse - 49. Joshua King

Ještě loni v říjnu si Oumar Niassé stěžoval, že dochází na tréninky rezervy Evertonu a nenachází svou vlastní skříňku. Nyní dost možná zachránil trenérovi Ronaldu Koemanovi holou kůži, když se z pozice žolíka a náhradníka Rooneyho dvakrát prosadil při obratu proti Bournemouthu, který dál čeká na bod z cizích hřišť...

Až do 77. minuty to skutečně byla další frustrující záležitost pro domácí. Everton užuž směřoval za čtvrtou ligovou prohrou v řadě, která by dost možná stála místo kritizovaného lodivoda Koemana.

Wayne Rooney při loktu Francise jen marně žádal penaltu, zatímco Joshua King přízemní ranou ve 49. minutě otevíral skóre a Jermain Defoe následně ihned měl zvyšovat, když ho vychytal skvělý Pickford.

S Evertonem to tedy dlouho vypadalo zle nedobře, klíčovým se však nakonec ukázalo být střídání Oumara Niassého z 55. minuty. Právě on ukončil více než šestihodinové čekání Evertonu v Premier League poté, co se v barvách Toffees na ligovém trávníku objevil poprvé od května 2016.

Niassé nejprve po hezké příhře Toma Daviese udeřil tak, že Begović neměl šanci, a pak během pěti minut Begoviće překonal alespoň z dorážky poté, co mu bosenský brankář vykryl hlavičku.

Více informací k zápasu

Manchester City - Crystal Palace 5:0

23.09.2017 16:00

Góly: 44. Leroy Sané, 51. Raheem Sterling, 59. Raheem Sterling, 79. Sergio Agüero, 89. Fabian Delph

Když jim zápas sedne, jsou ofenzivní pušky Manchesteru City doslova k nezastavení. To se opět potvrdilo i dnes, když Citizens potřetí v řadě v Premier League dosáhli na hranici pěti vstřelených branek v utkání. Tentokrát to odneslo stále nulabodové Crystal Palace, který dokonce dorážel sváteční střelec Fabian Delph...

Ať už výsledek vypadá jakkoliv špatně, nutno začít tím, že Eagles do utkání vstoupili organizovaně a Citizens duel zprvu pořádně znepříjemňovali. Loftus-Cheekova ztečovaná střela dokonce v jednu chvíli skončila na tyči, situace ze 44. minuty a stylová, lobovaná úvodní branka Leroye Saného však zápas uvrhla do úplně jiné dimenze.

Po pauze už byl Manchester City nezadržitelný a Pep Guardiola ani nemusel využít služeb jinak fenomenálního Gabriela Jesuse. Na 2:0 zvyšoval Sterling krásnou hlavičkou po centru Saného a stejný hráč doručil i třetí branku po hezké zpětné příhře Agüera. Ten sám následně využil další precizní dodávky Saného a vše završil Delph nekompromisní ranou po břevno.

Manchester City se tak stal prvním týmem v nejvyšší anglické soutěži od Blackburnu sezony 1958/59, kterému se povedlo dát alespoň pět gólů ve třech kolech v řadě. Crystal Palace naproti tomu už sedmkrát vyšel střelecky naprázdno; Citizens ve stejném intervalu vsítili rovnou 29krát.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Manchester United 0:1

23.09.2017 16:00

Góly: 20. Romelu Lukaku

Rudí ďáblové i nadále pořádně šlapou na paty svým kolegům ze stejného města, když zvládli i duel na půdě Southamptonu. O jejich vítězství rozhodl ještě v první půli svým dalším zásahem Romelu Lukaku.

Rozhodně se nejednalo o nejdominantnější zápas Manchesteru United v této sezóně, ovšem na to se již historie ptát nebude. První nebezpečí přišlo z kopaček hostujících hráčů, když se po pěti minutách hry dostal k zakončení zpoza vápna Mchitarjan, ovšem Forstera svou střelou příliš nevyděsil. Na druhé straně se k odraženému míči dostal Redmond, který jen těsně minul levou tyč.

Rozhodující okamžik celého duelu přišel po dvaceti minutách hry. Přesný centr Ashleyho Younga našel Lukaka, jehož hlavičku nejprve famózním způsobem zlikvidoval Forster, ovšem proti jeho dorážce již byl zcela bezmocný.

Pojistku mohl o chvíli později přidat Rashford, ovšem jeho střela z přímého kopu přece jenom o kousek minula pravou tyč branky Forstera. Do kabin se tak šlo za stavu 0:1.

Hned na začátku druhé půle mohlo být srovnáno, když se po rohovém kopu protlačil k zakončení Romeu, naneštěstí pro domácí však svou střelou těsně minul. O chvilku později zahrozil přízemní střelou Bertrand, De Gea však byl opět pozorný. Další rohový kop pak přinesl opět hlavičku Romea, tentokrát ji ale zlikvidoval ještě před brankářem Fellaini.

Manchester United se po většinu hracího času jen bránil, navzdory tomu do větší šancí svého protivníka nepouštěl. Výjimku představovala 77. minuta, kdy se po kombinaci s Tadičem dostal do solidní pozice aktivní Romeu, ovšem přízemním projektilem minul zadní tyč.

Definitině rozhodnout mohl Herrera, který se na hranici pokutového území objevil zcela osamocen, ovšem branku přestřelil. Hosty to však mrzet nemuselo, jelikož se jim nakonec podařilo své vedení udržet.

Více informací k zápasu

Stoke City - Chelsea FC 0:4

23.09.2017 16:00

Góly: 2. Álvaro Morata, 30. Pedro, 77. Álvaro Morata, 82. Álvaro Morata

Stoke City nakonec loňskému mistrovi podlehlo jednoznačně a po hattricku Alvara Moraty odešlo s prohrou 4:0. Ačkoliv výsledek naznačuje jednoznačný průběh, pravda byla trochu jiná - Hrnčíři byli po většinu času aktivnějším týmem, jenže londýnský celek se blýskl famózní produktivitou, když ze čtyř přesných střel vytěžilo čtyři branky.

Horší úvod si domácí příznivci snad ani přát nemohli. Uběhlo sotva devadesát vteřin, když Azpilicueta parádním pasem za vytaženou obranu našel Moratu, který nabízenou příležitostí nepohrdl a bleskově poslal hosty do vedení. Svěřenci Marka Hughese se však psychicky nesložili, ba naopak - svému věhlasnějšímu sokovi začali zle zatápět a byla to především levá strana hostí, která příliš nestíhala. Dvakrát se za záda Alonsa dostal Diouf, ovšem oba centrované míče zvládli obránci z nebezpečného prostoru odklidit.

Po půlhodině hry pak obrovskou minelu vyrobil Fletcher - ten při snaze zpracovat míč na hruď zaváhal a nabídl tím samostatný nájezd Pedrovi, který přesnou střelou zpoza šestnáctky rozvlnil síť podruhé.

Do konce první půle zahrozil ještě Shaqiri, jehož přímý kop zeď zblokovala těsně vedle branky Courtoise, a Diouf, který vystřihl na oko pěkné nůžky, kterými však taktéž netrefil branku.

Poločas druhý nabídl nejprve nedisciplinovanost levého křídelního obránce Chelsea, Marcose Alonsa. Ten totiž během tří minut předvedl dva žluté fauly a může děkovat benevolenci sudího Deana, že nebyl po druhém napomínání vyloučen. Po přímém kopu Shaqiri se pak k zakončení ze solidní pozice dostal Allen, ten však branku těsně přestřelil.

Jednoznačně největší možnost ke snížení stavu měl dvacet minut před koncem Fletcher, který se po dalším přímém kopu ocitl zcela sám na malém vápně, trochu nepochopitelně však nezvládl zakončit a Chelsea tak přežila další kritický moment.

Necelou čtvrthodinku před závěrečným hvizdem navíc jakékoliv debaty o podobě výsledku utkání utnul španělský forward Chelsea. Ten využil ztráty Johsnona, hravě přesprintoval bránícího Fletchera a chladnokrevně obstřelil i padajícího brankáře Stoke.

Definitivní podobu skóre pak dal opět Morata, který dalším zásahem dovršil premiérový hattrick v modrém dresu. To Fabregas našel fantastickým pasem Azpilicuetu, který míč nesobecky naservíroval na stříbrném podnose svému španělskému kolegovi, který se z blízka již mýlit nemohl. Chelsea tak těžké utkání zvládla na jedničku a odvezla si jednoznačnou výhru 4:0.

Více informací k zápasu

Swansea City - Watford FC 1:2

23.09.2017 16:00

Góly: 56. Tammy Abraham - 13. Andre Gray, 90. Richarlison

Watford veze z Liberty Stadium tři body, protože bojoval až do závěru. Právě v něm se totiž po hrubce domácí obrany trefil Richarlison a svým druhým letošním gólem v Premier League strhl vítězství na stranu hostí.

Swansea uvítala doma Watford a chtěla potvrdit fakt, který je mezi oběma týmy znám. V jejich vzájemných duelech totiž vítězí vždy tým, který hraje doma. Dnes v domácím dresu nastoupili van der Hoorn, Mawson, Fer, Carroll nebo Wilfried, zatímco hosté se opírali o brankáře Gomise, Greye, Kabaseleho, Doucourého nebo Cleverleyho.

Hosté začali na Liberty Stadium velmi aktivně a do první šance se prodral útočící Andre Grey. Rekordní přestup v historii klubu pálil z nadějné pozice po rychlé kombinaci, jenže po teči obránce se nakonec dočkal jen rohového kopu. Další rychlá souhra Watfordu už ale brankou skončila. Opět byl na konci celé akce Andre Grey a ostrý centr spoluhráče Andrého Carrilla poslal po chybě obrany do sítě - 1:0 pro Watford.

Swansea reagovala zvýšenou aktivitou a několik chvil soupeři balon téměř nepůjčovala. Domácí byli hnáni vpřed také fanoušky a hodně času trávili před bránou gólmana Gomese trávili hodně času, jenže nápad zkrátka chyběl a finální fázi vždy něco scházelo. Po třiceti minutách hry se naopak hosté opět dostali díky jednoduché kombinaci k zakončení a vstřelili branku, ale ta jim správně nebyla uznána z důvodu ofsajdu.

Krátce před odchodem obou týmů do šaten se pokusil srovnat skóre Bony Wilfried, jehož hlavička vůbec nebyla špatná. Mířila však těsně vedle tyče! Stále to nebylo ono a ve druhém poločase byla třeba změna. Tu si domácí nachystali díky střídání, protože do hry se dostali Mesa s Abrahamem. A právě druhý jmenovaný měl v utkání velkou roli.

Po deseti minutách pobytu na hřišti se totiž dostal k balonu Bony Wilfried a jeho střelu ze středu vápna dokázal brankář Gomes vyrazit jen před sebe. Toho si všiml bystrý Tammy Abraham, kterého nikdo pořádně nepokryl. Jednoduchá dorážka zakončila dost chaotickou akci, která však zařídila remízu.

Domácím samozřejmě bod nestačil a rádi by v síti brankáře Gomese viděli další góly. O jeden takový se hlavou po centru ze strany pokusil Ayew, jenže jeho hlavička mířila jen do míst, která Gomes kryl. S postupujícím časem se množil počet standardních situací a to především na straně domácích. Jednu takovou ze slibných dvaceti metrů napálil Tom Carroll jen do zdi.

Plno práce pak měl také polský brankář Fabiański, který musel krýt ránu střídajícího Troye Deeneyho. To sice perfektně zvládl, ale jen o pár minut později přesto kapituloval. Swansea byla v závěru lepší na míči, ale v 90. minutě vyrobil obrovskou chybu zkušený stoper Fernández. Posílal totiž míč zpátky směrem k vlastnímu brankáři, jenže našel jen nabíhajícího mladíka Richarlisona. Ten obešel posledního hráče v poli a přehodil i brankáře Fabiańskiho!

Více informací k zápasu

West Ham United - Tottenham Hotspur 2:3

23.09.2017 13:30

Góly: 65. Javier Hernández, 87. Cheikhou Kouyaté - 34. Harry Kane, 38. Harry Kane, 60. Christian Eriksen

Poprvé v dějinách Premier League se Tottenhamu podařilo zahájit sezonu třemi venkovními výhrami, proti West Hamu se však nakonec Spurs možná až zbytečně nadřeli. Situaci jim zkomplikovalo vyloučení Serge Auriera za dvě žluté karty - první po více než dvou letech - a pozdní kontaktní gól Kouyatého...

Po hodině hry to přitom vypadalo tak, že je dobojováno. West Ham vypadal krutě nesourodě, bezzubě, a Tottenham byl v tu chvíli už tři góly napřed díky opětovně řádícímu triu Alli-Eriksen-Kane. Tento potentní triumvirát zakombinoval před prvním gólem, kdy se Kane hlavou prosadil po příhře Alliho, a následně i před druhým, kdy Kane dorážel Alliho střelu poté, co ho on sám vysílal do šance.

Po přestávce se pak v 60. minutě do zápisu o utkání prosadil také Eriksen, když pro změnu odpaloval do sítě od tyče odražený Kaneův přímý kop. V tu chvíli domácí fanoušci začali směrem ke Slavenu Bilićovi skandovat "ráno budeš vyhozen", Chorvatův tým však následně přeci jen předvedl comeback.

Tedy alespoň ten neúplný. Nejprve v 65. minutě Chicharito hlavou snížil, potom Aurier za hloupý zákrok na Carrolla uviděl druhou žlutou kartu v krátkém sledu a v 87. minutě se ze vzduchu prosadil také Kouyaté. Na další trefu už nicméně Hammers, kteří v první půli přišli o Michaila Antonia, síly nesesbírali.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City651021:216
2.Manchester United651017:216
3.Chelsea FC641112:513
4.Tottenham Hotspur632110:511
5.Liverpool FC632112:1111
6.Watford FC63219:1011
7.Arsenal FC63129:810
8.Huddersfield Town62315:39
9.Newcastle United63036:59
 Burnley FC62316:59
11.Southampton FC62224:58
12.West Bromwich Albion62224:68
13.Brighton & Hove Albion62135:77
14.Everton FC62134:117
15.Swansea City61233:75
16.Stoke City61235:105
17.Leicester City61149:124
18.West Ham United61146:134
19.AFC Bournemouth61054:113
20.Crystal Palace60060:130

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (615)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
PePiG7

Reagovat
FUnk

Jak rika counter? Suche triko?

Reagovat
smazaný uživatel

Nakoniec veľmi dobré derby, Spurs dôležité 3 body a West Hamu môže ten comeback pomôcť napriek 0 bodom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečně zkomplikovaný druhý poločas, ale nevadí, píšeme historii:

3 - Tottenham have won their first three away games in a top-flight season for the first time since 1991-92.

Reagovat
Svatej

Pááni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jinak aurier hral vyborně,tohle byla chyba pochettina ze ho nevyndal driv

Reagovat
smazaný uživatel

Ťažký zápas proti nepríjemnému West Hamu vonku za nami a 3 body do tabuľky. To je tak jediné pozitívne. Allimu by mal niekto streliť po papuli, nech sa zobudí. Zbytočná dráme za stavu 0:3 v štýle Tottenham. Aurierov zákrok jasná červená, aspoň sa za to ospravedlnil spoluhráčom. Znovu gól po rohu WHU, Sissoko bránenie nula bodov. Už nech Pochettino prestane zmätkovať a nechá hrať DEmbelého ligu a na Barnsley nech postaví Sissoko a podobné hybridy. Potrebujeme naspäť Wanyamu s minulosezónnou formou na takéto zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Po inkasovaní druhého gólu som to vypol a na livesporte čakal najhoršie.

Reagovat
Mastný Chobot

hehe

Reagovat
smazaný uživatel

osvedčená taktika, keď prehráš boj sám so sebou :D tiež s tým mám svoje skúsenosti

Reagovat
FUnk

victor chybi hodne, kdy se ma vratit?

Reagovat
smazaný uživatel

Z oficiálnych zdrojov toho klasicky veľa nevieme, ale má poranené koleno a zatiaľ ani netrénuje. Nie som optimista.

Reagovat
vodka

Alli si díky Mendesovi připravuje půdu

Reagovat
smazaný uživatel

Na co? Aby svými výkony nikoho nezaujal?

Reagovat
smazaný uživatel

3 body byly povinost z tohodle odpadu a jde se koukat na ty šašky z manchesteru

Reagovat
Glonden2

Který z nich máš na mysli?

Reagovat
fenixLFC

west hamu to prehralo zranenie antonia. dovtedy boli lepsi, aj ked sance z toho prilis neboli. to ale rovnako plati aj pre sliepky, ktore vlastn na co siahli, to skoncilo golom. ale o tej gol nakoniec lepsi boli, skoncit to 0:3 tak by to bolo celkom wtf...ale west ham je strasny. obranna faza nulova a prechod do utoku bol vacsinou do placu. jedine co vedi su standartky alebo nejake zablesky arnautovica s hraskom. noble by sa na to mal vykaslat, vazne nechapem na co tam je...tak ci tak mi je jasne ze v zapase s nami vyhraju kvoli nasmu braneniu standartiek

aurier je presne hrac do tottenhamu, vypatlany kripel. sice bol vacsinu casu na hovno ale aj tak dobre ze letel. kto okrem neho lietal bol alli. taky talent, ale taka nesympaticka mrdka ze to az mozne nie je a inak rozhodcovia tiez na facku, co tam zabili brejk hernandeza to neriesim ale hracom spurs stacilo castokrat spadnut a hned sa to piskalo. oliver to celkom nezvladal a na konci sa mu to pochopitelne vymklo z ruk

Reagovat
FUnk

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Nie je dôležitá cesta, ale výsledok..

Reagovat
SpecialOne

Zvykejte si, příští sezónu tak budete hrát za stavu 1-0 doma se Swansea od 26. minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

A nakoniec ten zápas skončí 2:2 a Mourinho vyhodí doktora/ku

Reagovat
Busby babes

v suchem triku.

Reagovat
Busby babes

Jones MOTM, zivotni forma. Jinak to byl bidnej zapas, ale ubojovalo se to a to je hlavni. Druha pule spatna, nedokazali jsme podrzet balon, hlavne ta utocna 4ka byla opravdu spatna. Hrozne chybel Pogba.

slovy klasika: dulezity jsou body, ty mame 3 a na ostatni se muzem vy..

Reagovat
HorajzmAmmann

2. poločas hrozný, lituju že jsem si místo toho nepustil Bohemku s Jabloncem

Reagovat
Busby babes

no tam je to taky krasnej defenzivni vysledek zatim.

Reagovat
EXoRcIsT

obrana v pohode ale ta utocna trojka Rashford Miky a Mata bola hrozna a aj pre ich neschopnost udrzat loptu nas dostaval Soton pod tlak

Reagovat
Busby babes

presne tak. ale vyhralo se, to je hlavni. Pristi zapas to bude lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Morata je fakt geniální nákup, když vezmu v potaz, že za ty stejný peníze se prodal trucující Costa.

Reagovat
ADM

a báli ste sa (neviem či aj ty konkrétne)

Reagovat
smazaný uživatel

Já ne

Reagovat
teenz

Reagovat
Busby babes

nechci to snizovat, psal jsem ze to bude dobrej nakup uz v lete, ale hrali jste proti Stoke, kterym se totalne rozpadla defenziva..

Reagovat
Woods

Crystal bez bodu a golu.... a to najblizsie zapasy hraju na United a s Chelsea

Reagovat
Whitemedia

Jak je možné, že na obrázku není Morata?!

Reagovat
smazaný uživatel

Bude

Reagovat
hona.kub

přesně tak...

Reagovat
Miguel19

Výkon strašnej, ale 4:0 dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Strašní byli hlavně Pedro s Willianem a Alonsem... Už by to chtělo, aby Musonda byl o pár let starší a hrál s Hazardkem na křídlech

Reagovat
Miguel19

Ti dva vepředu byli jasně nejhorší. Alonso taky slabej no, ale tam to hodně snižuje ta žlutá a pak možná červená (neviděl jsem opakovačku). Ale on byl vyhecovanej, že těsně před tím nepískl Dean jasnej loket, ani nepřerušil hru..

Nicméně mně se ten výkon nelíbil celkově. Poslední 2 ligové zápasy byly od nás tragédie. Největší problém byli právě Pedro a Willian, protože oni ztratili každý balon a pak tím trpí celá hra. Jak jsem již psal, nepříchod top ofenzivního hráče nás bude trápit celou sezonu. V některých zápasech už to bylo vidět. Dneska strašně moc, ale na výsledek to naštěstí vliv nemělo.

Nikterak nepočítám, že Conte by do takových zápasů nasadil Musondu, i když by tam byl platnější. V lednu musíme někoho zkusit.

Pro mě dnes jasně nejlepší Azpi. Jeho nejlepší zápas v sezoně. 2 áčka, vzadu bez chyby.

Reagovat
spider_8

Obecně to nezvládnuté léto nás bude trápit celou sezonu. Třeba za Alonsa nemáme žádnou smysluplnou náhradu a pokud nebude moct hrát, tak budeme muset překopat celou obranu, případně i změnit rozestavení.

Reagovat
fajdax

Reagovat
EXoRcIsT

CP zase nedali gol ale trosku sa obavam ze prave proti United sa im to konecne podari

Reagovat
TheTopFootbaler

To bych neřekl.

Reagovat
fajdax

Morata, Cesc a Eden když jsou spolu na place tak to je vážně radost pohledět. S něma můžeme dojít v LM hodně daleko.

Reagovat
Pipo123

Pep už rozbehol svoju mašinu, hokejové výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

tak proti takovejm nýmandům..

Reagovat
hona.kub

proč není na úvodní fotce Morata, za hattrick si to snad nezaslouží?

Reagovat
lucius6

Sané 1+2 Aguero 1+1, to je dohromady víc než hattrick Moraty.

Reagovat
smazaný uživatel

A Raheem 62,5 minuty na gól v PL tuhle sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lucius6

Přijde mi, že jeho výkony nejsou nejlepší, ale gólů dává opravdu hodně a to dneska ještě netrefil prázdnou branku, bude to zajímavá sezona.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto kolo je kolo City.

Reagovat
smazaný uživatel

protože čukotka smrdí

Reagovat
hona.kub

Alvaro, woaaaho...Alvaro, woaaaho. He comes from sunny Spain. He's better than Harry Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Alvaro, woah, Alvaro, woah. He comes from sunny Spain, he is just shitty Harry Kane.

Reagovat
fantomas

Kolem šestý, kdy v Evropě naráz končí největší porce zápasů za víkend, holt hledání a ořezávání nový fotky nemůže uplně bejt prioritou.

Reagovat
hona.kub

děkuju za korekci

Reagovat
Afrokrecek

Sranda liga. 5:0, 0:6, 5:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepšia liga. 5:0, 0:6, 5:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

M-R-D-*-A

O

U

R

I

N

H

O

Predvádzať takýto betón s toľkými hráčmi za milióny je úbohosť, africké ManU

A ešte Lemina >>>Pugba, mohli ste kúpiť jeho, z toho istého tímu, tiež Afričan, kaderníka sa tiež nebojí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládaš

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

2x nezvládaš

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

3x nezvládaš

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

A koľko si si tých smajlíkov zobral domov?

Reagovat
smazaný uživatel

Delph výborne

Reagovat
smazaný uživatel

City sa rozohrali k vynikajúcim výkonom. Myslel som si, že z Manchesterských klubov budú mať krízu ako prví, ale nakoniec aby to neboli United...

Reagovat
smazaný uživatel

2. veta

Reagovat
Svatej

Jak hrál Loftus Cheek ?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem to zhodnotiť, nesledoval som celý zápas.

Reagovat
EXoRcIsT

tak zranil sa Pogba to je dost velka strata . Ja som zvedavy ako zahraju City proti Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

ten tým si to má mazat na chleba i bez Pogby

Reagovat
smazaný uživatel

Ako ludia sa tu smiali pepkovym ranam za obranu, ale 6 zapasov 2 goly na City je

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak mě ta PL přestává bavit, je to letos moc jednoznačné. Vyloženě koupené úspěchy MU, MC a Chelsea, kdy to nedosáhli tvrdou prací, ale prostě vykoupili nejlepší hráče, a tak se jim daří. Niasse zachraňující křeslo Koemana a šaškující Crystal Palace, které nedá za 6 kol ani jeden gól, tomu taky nepřidají.

Reagovat
Miguel19

My nejlepší hráče nekupujeme. My koupíme "průměrné" hráče a ty nejlepší z nich uděláme..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně španělský mistr Morata za 70 mega nebo francouzský mistr Bakayoko za 40 mega jsou vyložení průměráci.

Reagovat
Miguel19

Kdyby byl Morata nejlepší hráč, tak nedělá náhradníka. O Bakovi tu drtivá většina psala, jaký je to kopyto a průměrák.

Reagovat
smazaný uživatel

A přesto zasáhl do 40 zápasů a dal v lize 15 gólů, btw. hypovaný polobůh Griezmann jich dal 16 a Neymar 13. O Bakaykovi to psali taky hlavně fanoušci Chelsea a ti mají ve zvyku plácat hovna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Hokaido

Dnes jsi nějaký nabroušený, Jany.

Reagovat
M0rb1D4S

Tak ve Wembley vyhrávat nebudou a ostatní očividně nechtějí ztrácet tolik, kolik by si přál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

O danilovi se psalo že je dřevák a je k ničemu a o walkerovi že si přestupem pohoršil Bernardo zatím nic nepředvedl takže zatím jen výrazně lepší posila ederson navíc koupit úspěch je úplně něco jiného pokud pro chtěl hrát o čelo nákup obrany a brankáře byla povinnost

Reagovat
cristiano.K.

většina nerovná se blade že jo

Reagovat
Svatej

bohužel my průměráky nemáme

Reagovat
Bandita_Harry

Co si to povedal ?! TOmu sam nemozes verit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cas prejst do Spanielskej sekcie

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

To by mohla bejt docela prdel

Reagovat
smazaný uživatel

nestraš

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
spider_8

Reagovat
Hachim Mastour

jeho kecy o Baleovi a Realu su neznesitelnejsie, nez hocico, co pise sem

Reagovat
teenz

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřijde mi, že by si teda Chelsea koupila úspěch v posledních dvou letech...

Reagovat
10

ještě si zapomněl na Gent...jak se s takovýma týmama s neomezenýma možnostrma může chudej Tottenham vůbec poměřovat? je to nefér

Reagovat
Svatej

Reagovat
spider_8

Fandové Spurs po 2 letech opět přecházejí do tradičního ubrečeneckého módu. Svět je zpátky v rovnováze

Btw Chelsea je v posledních 2 letech hlavně o tvrdé práci (a Conteho umu). V létě jsme naopak spíše oslabili.

Reagovat
Svatej

první odstavec

Sice jsme oslabili, ale prachů letělo z klubu ven hrozně moc

Reagovat
spider_8

Ani ne. Když do přestupové bilance započítáš ještě prodeje Oscara a Costy (které tam logicky patří, protože náhrady za ně přišly tohle léto), tak jsme co se týče přestupů v plusu.

Reagovat
FUnk

jeste sis nezvyknul na ownyho a brita ?

Reagovat
spider_8

Tak by jste si je mohli trochu srovnat

Reagovat
Mates_Matesović

Je to teda celkem jedno, ale jedinej kdo tady "brečí" je owny, jinak jsem tu za dnešek ničí stížnosti na přílišnou sílu soupeřů, přípískáváni rozhodčí a tlačenku od FA nečetl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

Alvaro oooh, Alvaro oooh, he came from Real Madrid, he hates fucking yids, Alvaro oooooh

Reagovat
Robochelsea

*the

Reagovat
Pony Slaystation

Tady bych se zastal Chelsea. Manchestery skutečně skoupily kvalitu z ostatních týmů, ale Chelsea ani náhodou...

Reagovat
smazaný uživatel

A spolupraca Azpi - Morata

Reagovat
smazaný uživatel

Cesar Azpilicueta's game by numbers vs. Stoke:

100% tackles won

100% aerial duels

100% take-ons

4 clearances

2 assists

Captain fantastic.

Reagovat
Miguel19

Pro mě MOTM.

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

De Bruyne běž do prdele hajzle, ani gol ani asistence, humus svine

Reagovat
chicuita

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hornito

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
smazaný uživatel

Hh

Reagovat
vilp

Morata.

Reagovat
Whitemedia

U vás to prý nikoho nezajímá

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Whitemedia

tak teď nevím.. nemíval si v oblíbených týmech Real Madrid a nebo si tě s někým pletu?

Reagovat
vilp

Neměl, ale oblíbený určitě je. Jinak Moratovi budu fandit pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

(ale sere mě to)

Reagovat
smazaný uživatel

Mě sral jeho přestup k nám, ale teď mi krásně zavírá hubu. Vůbec jsem nečekal, že bude střílet góly každý zápas. Snad mu to vydrží co nejdéle.

Reagovat
masly008

proti arsenalu nedal

Reagovat
teenz

Reagovat
GEGE

Morata už si "nečekaně" maže dřeváky na chleba...

Reagovat
Zaschrona

Vic stesti nez rozumu...

Reagovat
Whitemedia

Niasse

Reagovat
Zaschrona

Nejen on, i Kenny a Davies. Ale ten pribeh fakt nema chybu uz ted. Hrace, ktereho chce dve leta po sobe prodat jako nepotrebneho a rika mu to i pres media, tak mu ted dost mozna zachranil angazma. Kez by si z tohohle Koeman odnesl pouceni, ze to opakovane stavi uplne dementne...

Reagovat
Pospovič

výsledek super, za Moratu jsem strašně rád ale co kua předvádí mistr světa Willian mě zvedá ze židle

za týden s City, to bude masakr

Reagovat
TheTopFootbaler

Aspoň 5:3.

Reagovat
Pospovič

nemáš youtube the top?

Reagovat
TheTopFootbaler

Nikoli, je mi líto.

Reagovat
Trapper

Bakayoko je boží.

Reagovat
PP

Výsledky úplně nahovno..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hokaido

Netrastá se v La Lize už simulování? Hned bych mu dva zápasy dal.

Reagovat
Hokaido

*e

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on ještě letos nedal gól a Messi už má 9, zoufalá situace vyžaduje zoufalé činy.

Reagovat
technecium

Reagovat
Dayman

tak toto bylo ve vlastním vápně, což je snad ještě horší, protože to myslím nepískli a míč letěl do těch míst

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Bylo to při bránění rohu, né při útočný akci.

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
smazaný uživatel

Komediant

Reagovat
Azazelo RD

Na Chramostu se nechytá.

Reagovat
cristiano.K.

kretén

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pony Slaystation

v tomhle je skutečně král

Reagovat
dextroza_m

Tuším byla dobrá volba si nechat Benzemu a prodat Alvára

Reagovat
Hokaido

Něco jako prodat Neymara a koupit Paulinha.

Reagovat
dextroza_m

Tam je rozdíl, že ovlivnit jsme to nemohli, nicméně Pulinho se zatím ukazuje moc dobře.

Reagovat
vladis271

A ja som Moratovi neveril.

Zatiaľ to vypadá, že sa CFC vracia do boja o titul. 3 ťažké váhy, najlepší káder asi o chlp City. Najlepšie taktické schopnosti žmurí)no, najšľastie vieme ako poväčšinou dopadajú jeho súboje o titul s Pepkom.

Takže z toho vychádza jasný titul pre Conteho.

Reagovat
RKBoy

Conte mi v súčasnosti príde po taktickej stránke o trocha lepší a hlavne "pružnejší" ako José.

Reagovat
technecium

Mourinho je taktický dinosaurus, nehledě na to, že s Classic proti Pepkovi většinou odcházel poražen

Reagovat
Svatej

Ty taktický schopnosti jsou celkově dost zajímavý na porovnávání. Mourinho je obecně považovanej za krále v soubojích o 6 bodů, mezitím co Contemu jdou podle všeho hlavně zápasy se všema ostatníma, kde prakticky neztrácí, naopak moc našich výher proti topkám mi nepřišlo extra přesvědčivých. Taktik je naprosto skvělej, ale proti těm nejlepším mu v mých očích zatím něco chybí, tak to snad vypiluje, furt je mladej.

Reagovat
Fairplay

při loňské sezoně se mi proti TOP týmům vybaví akorát luckerské body snad nikoho jsme nepřejeli

Reagovat
Svatej

Akorat Mourinha dvakrat, jednou to 4:0 a pri ty druhy vyhre jsme je snad ani nepustili k brane i pred vyloucenim i po nem, ale jinak taky ne

Reagovat
Fairplay

jo to jsem zapomněl, zkusím to svést na to, že loňští United nebyli TOP tým

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, podle mě to bude do posledních měsíců souboj 2 Manchestrů a potom to CFC vyhraje.

2 se bijou 3 se směje.

Zatímco Pep a Mou tuto sezonu musí vyhrát PL/LM, Contemu stačí LM+ semi

Reagovat
vladis271

žiadny anglický klub nemá kvalitu ani na semifinále LM. Ak si tam zoberieme, že momentálne najlepšia svetová štvorka sú Barca, Real, Juventus a Bayern a vzálohe Simeonove Atletico. Samozrejme, papier futbal nehrá a tak by som sa nečudoval ak by jeden anglický tím to semifinále uhral, ale tam ho zabije kvalita súpera.

Reagovat
johan14

Jasné, ani PSG si tam nedal. Odborník

Reagovat
vladis271

to len potvrdzuje moje slová. Rozhodnev äčší favorit s kvalitnejším kádrom ako ktorýkoľvek anlgický tím.

Reagovat
smazaný uživatel

momentálně mi teda City přijdou silnější než Real, i když mají zraněné klíčové hráče, a Barcelona nakonec bez Neymara bude mnohem slabší. Chelsea i United se s nima taky můžou úplně v klidu rovnat.

Naopak bych teda považoval za hodně velký trapas, kdyby se aspoň jeden anglický tým do semifinále nedostal...

Reagovat
smazaný uživatel

Manchestre, Chelsea majú minimálne na semi. Spurs by som veril tiež v prípade postupu zo skupiny.

Reagovat
vladis271

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastne aj Liverpool. Tie vyraďovačky sú presne pre Kloppa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johan14

Len United ma trénera bez skúseností s LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopil som tvojmu príspevku.

Reagovat
nani92

jj, lebo tam ho vždy vyradia

Reagovat
smazaný uživatel

Na samom konci.

Reagovat
nani92

to je jedno kde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

minimálně na semi? Tak určitě... Když se dostane někdo do semi, tak to bude úspěch a finále by rozhodně nebylo něco očekávaného. Fakt nechápu kde se pořád v tobě bere s prominutím zaslepenost k anglické lize a ignorace všeho okolo

Reagovat
smazaný uživatel

Na semi majú kvalitu mnohé tímy, medzi nimi aj Chelsea a Man City s United. Kto sa tam napokon dostane, ukáže čas. Neviem kde si v mojom príspevku našiel ignorovanie všeho okolo. Ostatné ligy nesledujem, ale viem že tam sú kvalitné tímy. Rozhodne momentálna forma, počet zranení, pozícia v lige, atď..

Reagovat
Mimalu

Tak pak asi oba chápeme význam slova minimálně značně rozdílně. Pro každý jeden z nich by bylo případné semifinále úspěch. V současnosti máš po Evropě minimálně 4 týmy, které jsou z několika různých důvodů většími favority dostat se do finálové čtyřky...

Reagovat
smazaný uživatel

Real bol za posledný rok herne inde, ale (za predpokladu že medzi tie 4 tímy rátaš Barcelonu) prečo by mala byť Barcelona väčší favorit na semi ako City a United?

Reagovat
Mimalu

upřímně, v současnosti ji mám těsně na 5 místě za Bayernem, ale i u té Barcelony vidím dlouhodobě sehraný tým, budou chtít odčinit minulý rok, opět klasika v podobě zimní přestávky, v určitých ohledech méně náročnější liga. Dále nejsem přesvědčený fotbalem Guardioly. Když mu to bude fungovat, tak super ale mám takový pocit že tak unikatní tým jako měl v Barceloně se mu postavit nepodaří a na Evropské scéně by mohl narazit trochu podobně jako s Bayernem. U United vidím úspěch pouze v případě, že se Mourinhovi podaří přesvědčit všechny jeho hráče o jeho způsobu vedení boje proti top týmům. A tady si nejsem přesvědčený že se mu to úplně s tím co má podaří.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kto je tam potom - Real, Bayern, Juventus, a ten štvrtý?

Reagovat
Mimalu

PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, jasné. PSG má vďaka Neymarovi kvalitnejší útok v porovnaní s United, ale dovolím si tvrdiť, že tí zase majú navrch v brankárovi a zálohe. Na každom tíme by sa dalo nájsť niečo v ich prospech a niečo proti, ale chcel som poukázať na to, že až také veľké rozdiely to v konečnom dôsledku podľa mňa nerobí.

Reagovat
Mimalu

Tak jasně že by případný postup do semi pro týmy z Manchesteru nebyl něco nepředstavitelného a na jaře může situace vypadat ještě líp. Ale teď bych byl opatrný s něčím jako že minimum semi. Měl by to být cíl, ale který je třeba brát s rezervou a respektem k ostatním účastníkům, kteří mají svou kvalitu nemalou.

Za mě mají United jednoznačně převahu v brankáři, ale zálohu si soudit netroufnu, ještě jsem ji proti vyloženě top klubu (kromě Realu) neviděl, tam se teprve ukáže až nebudou nutně moct kvalitou 90 minut dominovat na míči

Reagovat
h8_sfatto

Atlético Madrid, 5. PSG...pak dlouho dlouho nic a pak teprve Mancherster City,Chelsea United

Reagovat
vladis271

Ehm messi, suarez? Hraca tohto kalibru mu nemaju.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez je momentálne z formy. V City je na rovnakej úrovni Aguero. United podobného útočníka zatiaľ nemajú, s tým súhlasím, aj keď sa Lukaku dosť rýchlo zlepšuje.

Reagovat
johan14

2010 ste mali Xaviho, Iniestu, Zlatana, Messiho a posledný LM, PD, CdR no aj tak vás José vyradil.

Reagovat
h8_sfatto

i PSG má lepší kvalitu než City a United

Reagovat
smazaný uživatel

tento rok v semi budu 2 anglicke timy minimalne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

jasny...

Reagovat
Kenneth

Alvaro

Reagovat
Infernoqt

Jinak dnešek zase ukázal, jak je Pogba důležitý hráč. Jestli se vrátí na Liverpool, tak to bude super. V opačném případě nevím, jak dlouho by chyběl, kdyby šel na operaci.

Reagovat
Busby babes

ma chybet mesic. Operace nemusi rekonvalescenci vubec prodlouzit. muze ale nemusi. prakticky se nevi o co by melo jit, tak tezko soudit...

Reagovat
johan14

Za čo bol Mourinho vykázaný na tribúnu?

Reagovat
smazaný uživatel

Suche triko aj ked sa rozhodca snazil. Uz len vyrazit s treningovym tempom na Spartak a potvrdit 1. miesto v skupine.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne, Mignolet podržal. Nemám ani slov, taký to bol napínavý zápas. Chvála Bohu za 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ jeden z najlepších zápasov sezóny. Mignolet výborný pri penalte, Coutinho je top, Sturridge by bol tiež nebyť jeho zranení, Firmino mohol spraviť aspoň asistenciu, keď som zase zabudol na fantasy, Henderson dobrý zápas, Gray potrebuje viac hrávať, rozhodca chyba pri góle Okazakiho, následne nevideli Canovu ruku, viac ma zatiaľ nenapadá.

Reagovat
Setwo

dobre zhodnotene

Reagovat
REPLIKATOR

Mignolet výborný při penaltě? Tak hlavně on tu penaltu vyrobil že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr by som pochválil Vardyho, ktorý je v týchto situáciách skvelý.

Reagovat
Infernoqt

Mignolet zase chytil penaltu? Já jsem ho neviděl ještě žádnou pustit, viděl jsem ho snad chytit už 6 za sebou. On musí mít nějaký rekord na tohle, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

On aj ked nechyti penaltu tak snad vzdy vystihne stranu

Reagovat
monty25
Reagovat
Infernoqt

A to je jenom PL

Reagovat
cristiano.K.

proti Hofe v kvaldě LM nás taky zachránil

Reagovat
CubONE

*mi zatial nenapada

Reagovat
vrabejka

Tady někdo viděl jen 1.poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdiel medzi tímami bol Coutinho, ináč podobne kvalitné ofenzívne výkony od oboch tímov.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
johan14

Dosť málo na titul.

Reagovat
Kowe

bez Coutinha je to průměr všech průměr tenhle tým. Pokud budou hrát Mané, Coutinho a Firmino, tak je šance na dobrý umístění, ale pokud chybí víc než jeden, tak je hroznej průser. Dneska body zajistil vpodstatě samotnej Coutinho, když nebudu počítat Vardyho penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Modlím se, aby Lipsko pustilo Keitu už v lednu.

Reagovat
smazaný uživatel

A doufám v co nejrychlejší návrat Lallany.

Reagovat
cristiano.K.

k čemu bude dobrej na lavičce, však nemá šanci na základ

Reagovat
Rssa

Lallana musi hrat zaklad

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson, Can, Lallana - Coutinho, Firmino, Mane/Salah může být úplně v klidu. Nemusí hrát furt ta stejná jedenáctka. City to taky točí.

Reagovat
cristiano.K.

však nebude, ta rotace Kloppa mi přijde někdy až moc. Pro mě v ideální sestavě Lallana nefiguruje a myslím si, že to Klopp uvidí stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

No v ideální možná ne, ale kolikrát jsme taky měli naší ideální sestavu. Nejdřív nehrál Coutinho a teď zase Mane. A to je teprve září.

Reagovat
vladis271

bol by Lescott horší ako Lovren?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřil bych, že to někdy řeknu, ale myslím si, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Setwo

je to možné? aby ho pustili skor

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že se při tom potvrzení toho přestupu psalo, že záleží na tom jak na tom Lipsko bude. Pokud budou mít o co hrát v lize a LM, tak ho určitě nepustí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezabúdaj na Lallanu, kt. síce nie je tak dobrý ako spomínaní, ale kvalitu ukazoval. A aj Salah má svoju kvalitu a aktuálne presne vie, kde má stáť v súperovej 16ke, má formu....

Reagovat
Kowe

ten se na ty tři nechytá. bude sice posilou, ale nic co by vytrhlo trn z paty.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Salah je stejně duležitej jako zminovaný, statistiky i předvedená hra mluví jasně

Reagovat
monty25

No, ještěže ten Vardy nedal penaltu. Tak aspoň odveta za pohár...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
stiflerovamama

Som zvedavy na to nase skore na konci sezony

Reagovat
Kowe

zatím se jede na 70 gólů víc než co mívaj sestupový týmy, ta obrana je fakt hrozná ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

rozdíl byl rozhodčí

Reagovat
Coutinho10

yes 1+1 a 3 body do tabulky ...hodně důležitá výhra obzvlášť kvůli tý penaltě

Reagovat
vladis271

kde sa vytratil yazo, tu machroval počas zápasu a teraz ho tu neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

čo by si rád?

Reagovat
smazaný uživatel

Len ťa chceme vidieť, zayačik ♥.

Reagovat
nani92

chápem, na vrch tabuľky sa ťažko pozerá ♥ .

Reagovat
smazaný uživatel

Aký narcisko, ani nehráš za mancs...

Reagovat
vladis271

a hlavne sú prvé City.

Reagovat
Mastný Chobot

som nevedel, že si taký romantik, vlado

Reagovat
fenixLFC

jj coutinha nepotrebujeme a podobne sracky po tych dvoch zapasoch s hoffe a arsenalom nebyt neho tak sme klasicky uplne v prdeli, jasny MOTM. skoda dannyho zraneni, dnes to tam super rozhybal. kazdopadne sa zas ukazalo ze ked ma moreno proti sebe niekoho aspon trochu schopneho tak je v haji..migno nech je hocijaky priemerak, aspon tie penalty vie chytat. a snad sa coskoro vrati lallana aby wijnaldum konecne siel na lavicku

Reagovat
fenixLFC

a inak ked som pindal na rozhodcov pri sliepkaach tak taylor ich este prekonal...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Gray je šikovnej fotbalista, který dokáže točit i lepší obránce než je Moreno.

Reagovat
cristiano.K.

Mané,Firmino,Salah,Coutinho......jak tam chceš narvat Lallanu? není jedinej důvod posadit Salaha a o dalších se taky není třeba bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Can, Lallana-Coutinho, Mané-Firmino-Salah.

Reagovat
cristiano.K.

moc ofenzivní a stejně Henda neposadí

Reagovat
fenixLFC

hendo-emre-lallana a pred nimi coutinho firmino mane, tak ako vlani

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
adoxx

To snad ne s Arsenálem ó 1 gól ,s Chelsea o 1 gól a teď s Liverpoolem ó 1 gól ,mě z toho snad jebne

Reagovat
technecium

Ten pocit, když Crystal Palace má po šesti kolech stejně gólů jako Cristiano Ronaldo

Reagovat
Tuxedo

až na to že Ronaldo odohral zapasy 2

Reagovat
h8_sfatto

City je letos tak suverennim tymem jako uz v Anglii dlouho nikdo nebyl, konecne z toho tymu nekdo vydupal maximum

Reagovat
smazaný uživatel

loni měli víc bodů

Reagovat
smazaný uživatel

hned jsem si vzpomněl, jak se musí Mata v šatně United https://i.imgur.com/JJqsnS2.gifv

Reagovat
smazaný uživatel

cítit*

Reagovat
technecium

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
niflheim

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

boli to riadne nervy... ale konečne 3 body. Byma zaujimalo, akú má Mignolet štatistiku v tých penaltách, ich snáď polku chytil :D

Lallanu do toho stredu strašne potrebujeme. Každopádne, ďalší epický zápas pre nestranného fanúšika

Reagovat
Kixi Syhimour

15 a 7 chytil tuším

Reagovat
technecium

Takovej učeň Diega Alvese

Reagovat
Bandita_Harry

Nebojim sa ani ja, len do tej obrany treba jednoducho aj 2 ludi a hned by to bolo omnoho lepsie VVD je super a knemu kludne aj niekoho okolo 30 ale overenu kvalitu nie chalana na pokraji 2. bundesligy

Reagovat
mr.Silver

22:00 Geubbels si odbyl debut v Ligue 1

Velkou hvězdu budoucnosti dnes dost možná poznala francouzská Ligue 1. Teprve šestnáctiletý Francouz Willem Geubbels se v 84. minutě zápasu s Dijonem stal prvním hráčem narozeným v tomto tisíciletí, který se objevil na francouzských prvoligových trávnících. (squawka.com)

Jak se cte to prijmeni?

Reagovat
johan14

Gebels

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky na (.)

Reagovat
johan14

Normálne. Josef Gebels.

Reagovat
Mates_Matesović
Reagovat
stiflerovamama

potom hodte link na MOTD pls

Reagovat
Whitemedia

Nehodím, protože mně se kurva dnes všechny streamy MOTD sekají..

Reagovat
vrabejka

Výkon opět špatný ale dali jsme víc golů takže jsme vyhráli. Ale jak se ten tým po golu do šatny sesypal to byl děs. Ve 2. poločase místo pokračování dominatního výkonu jsme se srabácky zatáhli a měli jsme obrovské štěstí že jsme tu výhru uhájili.

Opět obrovský chaos v obraně, dnes se přidal i Mignolet ještě že umí aspoň chytat penalty.

A to nám ještě rozhodčí odpustil další penaltu po jasné ruce Cana.

Jo konečně výhra a posun na 5.místo. Ale opět další výkon, který mě velice znepokojil.

Nejhorší na tom je to, že tato výhra uklidní ovce z řad fans a možná i Kloppa že se zvedáme a jsme na správné cestě. Což je naprostá lež.

Dnes potěšil Coutinho a velice dobře hrál i Sturridge.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Whitemedia

Já toho Kloppa prostě nemám rád

Reagovat
vrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Podla mna mega nesympatak. S Mourinhom moji najmenej oblubeni treneri.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Sandstorm

Co je s tím Crystalem? Papírově mi nepřijdou tak strašný.

Reagovat
Mates_Matesović

De Boerovi trvalo 3 zápasy než si to sedlo, ve čtvrtým už to za něco stálo, ale to zase měli smůlu na neproměněný šance, takže bohužel letěl. A pod Hodgsonem mají dost těžkej los, takže zlepšení a první body asi přijdou až po zápasech s United a Chelsea.

Reagovat
vrabejka

Trénuje je nejhorší anglický trenér v historii.

Reagovat
Carrick

Ještě ke včerejšku. Ta hra zatím není moc dobrá. Drží nás výborná defenziva s DDG. Ten počet nastřílených branek to dost zkresluje, protože jsme hodně z nich dali v závěrech do otevřené obrany odevzdaným soupeřům. Ale ta ofenzivní výstavba na útočné polovině, diktování tempa a ovládání hry jsou dost průměr. Nechci sýčkovat, ale tuším, že až přijde těžší los a kvalitnější soupeři, začneme hromadně ztrácet. Stále platí to, že titulu věřím minimálně, TOP4 pravděpodobně ano.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že s Pogbou a bez Maty by nám to šlo o dost lépe..

Reagovat
Pagy

Reagovat
Manik...

TOP4 vzhledem ke kádru a konkurenci bych viděl jako povinnost.

Ten tým už je letos hodně dobrý, jen si to musí sednout. Já vás letos tipuji na vicemistry.

Reagovat
vodka

ale je to dost absencí pogby...

Reagovat
vladis271

NWD je prvý zápas po repre pauze?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Pospovič

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mastný Chobot

Takže čo, Lukaku do roka preč kvôli rasistickým fanúšikom?

Reagovat
avicii

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim mě přijde 24 palců docela dost

Reagovat
smazaný uživatel

12:57 Benteke si poškodil kolenní vazy

V potenciálně velice svízelné situace se ocitá Crystal Palace, to totiž neregistruje žádnou přirozenou náhradu za hrotového útočníka Christiana Bentekeho, přičemž belgický forvard si včera poranil koleno. Vážnost zranění zatím není známa, Eagles se takhle každopádně dál komplikuje cesta za prvním gólem sezony.

Jeho góly budou chybět ... oh wait...

Reagovat
Spasitel

Hádam Morata bude pokračovať v týchto výkonoch A Fletcher čo predvádzal to sa nevidí ani v našej lige

Reagovat
raduinho

Morata ukázal dřevákům Fletcherovi s Johnsonem co je to vrcholový fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice dostal včera rudou, ale přesto byl na hřišti sakra znát a je asi dvojnásobně fotbalovější než Walker. A tenhle super tackle, fantazie.

https://facebook.com/story.php?story_fbid=854737268018279&id=119060018252678

Reagovat
Whitemedia

fakt super tackle

Reagovat
El Cid z City

no jestli je dvakrát fotbalovější,tak to musí hrát skoro jako messi, páč walker je zatím úžasnej, skvělý centry, výtečnej do kombinace, jeho kolmice za obranu paráda, výborně brání, mraky náběhů, pomohl dostat defenzivu city o level výš

Reagovat
Hokaido

Nemyslíš vážně, že je dvakrát fotbalovější, že ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl ve schopnosti práce s balonem je markantní.

Reagovat
Cobra

Walker>Aurier

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Cobra

Tohle mi prostě nikdo nevymluví.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Svatej

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Pagy

Pereira s Januzajem jen na lávce

Reagovat
Pospovič

Zajímalo by mě jak vidíte budoucnost PL v příštích 5. letech (počet titulů)

Chelsea: 2

City:2

United/Spurs: 1

Reagovat
blaugrana

City: 5

Reagovat
El Cid z City

jedině v případě, že k nám půjde messi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Podle kádru to tak mělo vypadat i v předchozích 5 letech.

Reagovat
smazaný uživatel

bez obrany

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Cid z City

city 2

united 2

spurs/chelsea 1

Reagovat
Busby babes

United 5.

Reagovat
Hokaido

Myslím, že minimálně 3 zůstanou v Manchesteru. Jeden bychom mohli urvat my a jeden může být menší překvapení (Spurs, Arsenal, Liverpool). I když Liverpoolu teda věřím nejmíň, Klopp podle mě s jeho přístupem k obraně nikdy nebude schopnej vyhrát PL v současný konkurenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Arzén? Nevím, přijde mi, že už na to nemá a nedokáže ten tým namotivovat na celou sezónu. A že by s nima udělal titul do dvou-tří let? No, bude záležet v jakémstavu ten klub bude při jeho odchodu.

Reagovat
C-M@ster

United 3

City 2

Reagovat
nani92

Ťažko povedať, ale jedno viem určite

Liverpool: 0

Reagovat
smazaný uživatel

*Arsenal/Liverpool 0

Reagovat
cristiano.K.

....Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Cobra

Reagovat
Kenneth

Chelsea 2

United 2

City 1

Reagovat
smazaný uživatel

United 2

City 1

Chelsea 1

Spurs 1

Reagovat
tunkic

Arsenal 4

Reagovat
Hokaido

.

Reagovat
tunkic

Čekal jsem to

Reagovat
smazaný uživatel

tak proč jsi jí vynechal?

Reagovat
tunkic

Nechtěl jsem jí tam

Reagovat
mithro

Chelsea return over 1,000 tickets to Atlético as fans fail to sell out allocation for Champions League match.

je tam nejaky dovod v pozadi?

Reagovat
nani92

Costa

Reagovat
Whitemedia

Němci si dobře zvolili

Reagovat
Busby babes

budou mit tezky povolebni vyjednavani..

Reagovat
spider_8

Svobodní a zelení jsou v podstatě 2 protipóly. Asi nejodlišnější prodemokratický strany, co můžou být.

Reagovat
Busby babes

kazdopadne je vtipny, jak nasimi experty odepisovana Merkel zase vyhrala. Ze si ti Nemci od nekterych nasich expertu porad nechtej nechat poradit.

Reagovat
Kenneth

"Experti". Bylo jasne ze opet vyhraje.

Reagovat
vodka

kdo ji odepisoval? akorát tady zase nějací proti EU tragédi...

Reagovat
Busby babes

Robejsek nebo Plesl ji odepisujou uz asi 3 roky.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

teda Robejsek letos, Jaryn uz nekdy pred 3 lety. aby to neznelo jakoze, Robejsek ji odepisoval pred 3 lety. Pred 3 lety Robejsek nikoho nezajimal.

Reagovat
Kowe

Bohužel se našli lidi, kteří museli do školy recenzovat jeho knihu. Už tam mě zaujal.

Reagovat
Busby babes

au. a proc vam zadavali Robejska a ne knihu, ze ktery to obsleh?

Reagovat
Kowe

netušim, ale alespoň jsem tím zjistil, co je to za magora a nemusel to o něm bolestivě zjišťovat v posledním půl roce každopádně Svět viděný z Řípu, je bídná hovadina.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Mastný Chobot

aj včera na RTVS zas robil hanbu. Arogantný čurák. Škoda.

Reagovat
vodka

+ ty komedie, jak si jeho a celou SaS totálně maže na chleba s přepočtem odvodového bonusu a jeho dopadech na státní rozpočet

Reagovat
vodka

* na chleba ten blogger

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

kdo predvidal, ze merkel prohraje?

Reagovat
minoLFC

bolo jasné, že jej strana vyhraje, ale aj tak to nieje až taký úspech

Reagovat
TopinB

Všichni předvídali jenom, že utrhnou menší kus koláče než předtím, což se taky stalo (BBC dokonce říkail, že nejhorší výsledek pro ně od roku 1949).

Reagovat
vodka

no, pár šašků tvrdilo, jak budou tyto volby její konec. Zvlášť ve chvíli, kdy SPD je v preferencích dorovnala.

Reagovat
TopinB

Aha, tak to se omlouvám, toho jsem si nevšiml, maximálně v tom kontextu, že se jim to posere, a ona pak odstoupí někdy v budoucnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Jedni říkají, ze dovedla svou stranu k nejhoršímu výsledku od druhé světové války. Druzí zas, že vlastně vyhrála, pač ji "naši experti odepisovali" Dá se to vyložit různě.

Reagovat
vodka

získala prakticky ty stejné procenta, jako v roce 2009.

Reagovat
vodka

+ je trochu nefér to to srovnávat s výsledkama od II.WW, protože až do posledních pár let to bylo vysloveně o CDU/CSU a SPD, FDP se zelenýma mívali kolem 15 % v součtu...

Reagovat
smazaný uživatel

A o to vic je pri ni zavazne, ze jeji volici presli ke strane, ktera nejsou zeleni nebo FDP, ale strana zalozena na odporu k jeji politice.

Reagovat
TopinB

Reagovat
vodka

1. dalo se to do jisté míry čekat, máš tam další vlivy jako únava z její politiky apod. + spousta haló okolo migrace celkově. Posilování těch "národních" stran je celoevrospký trend (někde je to tak, že lidi straší i ty hlavní strany - Polsko, Maďaři apod.)

2. CDU/CSU má víc hlasů celkově, než ve volbách 2009.

V té situaci je to výhra, přestože o něco slabší, než se v posledním čtvrtroce čekalo. A celkově ty volební výsledky před sjednocením německa podle mě nejsou vůbec relevantní, zvlášť když je pořád tak velký rozdíl, kdo koho kde volí.

Reagovat
spider_8

Souhlas Ta východní část Německa udělá velký rozdíl, takže se to nedá moc porovnávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro me za me si to muzes podat tak, ze ma nejhorsi vysledek od slouceni Nemecka, a porad to bude fakt. Vic hlasu celkove muze znamenat dve veci, ktere se navzajem nevylucuji:

1) Z migrace se stalo tema a i lide, kteri normalne volit nechodi, prisli vyjadrit svuj nazor, at uz pro, nebo proti.

2) Pocet volicu je v Nemecku rekordne vysoky. Take diky migraci.

Reagovat
vodka

nevim, já si myslím, že na to, kolik tam bylo těžkých momentů v průběhu těch 4 let, tak je to pořád hodně solidní výsledek.

Reagovat
Busby babes

tak ona vyhrala jednoznacne, ale proste bude tezky s nekym dat dohormady koalici. Kdyz je velka koalice shozena ze stolu... To same se muze stat i u nas Babisovi.

Reagovat
kiwwi

s tym rozdielom, ze u vas by to bolo k uzitku

Reagovat
smazaný uživatel

Po socanech by si Babis mohl nejlip rozumet s komunistama...

Reagovat
Zaschrona

O co lepsi by byla nejaka silenost ctyr nebo peti stran ciste zamerem proti Babisovi? V jedne vlade ODS i CSSD by mohlo ve vysledku udelat snad jeste vic skody do budoucna nez jedno obdobi s kombem typu Babis, komunisti a Okamura...

Reagovat
kiwwi

blbost

Reagovat
Zaschrona

Jestli ODS pujde do vlady s CSSD, tak si tim uz navzdy podrezou pod sebou vetev. U CSSD to dost mozna bude platit uplne stejne. Nedokazu si predstavit nejaky funkcni program, ktery by takova vlada mohla mit. Byla by to nejlepsi cesta k tomu, jak tuhle zemi politicky privest do totalni riti. Nechci si ani predstavit pro ktere silence pak teprv budou nasrani lide hlasovat...

Reagovat
kiwwi

akože máte ešte väčších šialencov ako Babis, komunisti a Okamuru?

Reagovat
Zaschrona

Jasne, v zaloze jich ceka mimo PS hafo, jen potrebuji jeste vetsi nasrani vetsiny naroda.

Reagovat
smazaný uživatel

1. už do toho spolu jednou šli a retardovaný ovečky jim za to hlasy dávat nepřestaly

2. v zoufalý situaci zoufalej čin

3. jaká vláda měla nějaký funkční program, natožpak který program fungoval v praxi?

4. ta země v politicky totální řiti už je, tak co?

5. budou hlasovat a už právě hlasujou ještě pro větší mrdky, který jsi právě předtím vypsal - ano, bolševici a spd

6. když už se tak naivně zajímáš o koexistenci programu ods a čssd, tak jak si takovou koexistenci programu představuješ v případě ano, spd a bolševiků?

Reagovat
Zaschrona

Tak mi rekni, pro koho ma sakra ted hlasovat pravicove zalozeny volic, ktery zaroven chce, aby ten hlas jen nezahodil?

Reagovat
smazaný uživatel

poslouchej se

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vodka

Reagovat
Zaschrona

Dnesni FDP je mnohem spis nekde u stredu nez pravicova strana. Zas takovy rozdil tam neni. Stredoleva vlada.

Reagovat
Hokaido

Fucking sluníčkáři

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Hokaido

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Reagovat
Ligter

Reagovat
Cobra

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Docela zajímavá situace je kolem Eddiho Howea. Na první pohled před startem sezony jeden z trenérů s nepevnější pozicí v klubu, ale zatím to vůbec nezvládá a silně si koleduje o vyhazov. V létě dostal každýho hráče, na kterýho si ukázal a navíc udrželi Kinga. V příštích 4 kolech mají ještě docela špatnej los (Foxes H, Spurs A, Stoke A, Chelsea H). Je docela možný, že po 10 kolech uhraje nějakých 5 bodů, což by začínala být hodně kritická situace a jsem zvědavý, jak moc velkou trpělivost bude vedení mít.

Byla by ho teda škoda, protože tam odvádí skvělou práci.

Reagovat
frank

Snad se dají do kupy, u nich je hrozně vidět půlroční absence Akého na stoperu. Od té doby byla obrana v rozkladu a zatím se to nesehrálo ani po jeho návratu do kádru. A příchodem Defoa ztratili takovou svěžest a drive, ale snad je to jen otázka času.

Reagovat
smazaný uživatel

Príchodom Defoea môže klub ako Bournemouth len získať. A tým nemyslím len na samotnom ihrisku, ale aj v kabíne a na tréningoch.

Reagovat
vodka

nemyslím si, doma prohrál akorát s Watfordem a City. Venku měli WBA, Arsenal a Everton a tam se moc body čekat nedaly. Možná tak proti EFC, kde měli smůlu...

Reagovat
Cobra

Pro mě osobně největší sympaťák z řad trenéru v PL.

Reagovat
vodka

pořadí je: Hughes, Dyche, Howe

Reagovat
Pasha

Furt radím Bournemouth ku klubom s filozofiou, ktorá je môjmu srdcu blízka, čiže dúfam, že ho podržia aj v neľahkých časoch. Howe je vynikajúci kouč a myslím si, že raz sa presadí aj na vyššom leveli.

Reagovat
vodka

tomu až tak moc nevěřím, protože si neumí vůbec pošéfovat obranu...

Reagovat
fenixLFC

klopp dokazuje ze to ide aj bez toho

Reagovat
cristiano.K.

"jde"

Reagovat
jacobT

Takze Arsenal alebo Liverpool.

Reagovat
Hokaido

Mimo špatný obrany zatím snad nikdy neudělal žádnej dobrej větší nákup, takže to vypadá na Liverpool.

Reagovat
Hokaido

Já si to taky myslím. Tu šanci v top 6 klubu jednoho dne určitě dostane, tak snad jí neprováhá a nezapadne do šedi britských trenérů.

Reagovat
Hokaido

https://www.clippituser.tv/c/rvalaa

Idiot. Snad dostane alespoň 3 zápasy.

Reagovat
Busby babes

no tady bych si nebyl jistej, ze v tom byl umysl. Je videt, jak tam stoji na spickach a prepadava a pak uz to neustoji a udela ten rychlej krok dopredu aby chytil balanc. Tam se pak hrozne blbe ovlada, kam tu nohu das, protoze vaha tela uz jde nejakym smerem...

Tim nerikam, ze to tak je, jen, ze mi prijde, ze by to mohlo byt mozne vysvetleni.

Reagovat
smazaný uživatel

Když přepadáváš dopředu a potřebuješ chytit balanc, tak právě dupneš někam hodně před sebe, ale on celkem jasně šlápne hrozně blízko k pravé noze, úplně nepřirozeně. Mě to přijde jako jasný úmysl.

Reagovat
Busby babes

tak do hlavy mu nevidim, jen se mi neco podobneho taky parkrat stalo a prave ze ne vzdycky slapnes daleko, ale udelas jen kratkej krok, protoze uz vlastne tou vahou prepadavas a proste neni cas slapnout dal.

Ale ok, vidite v tom umysl, muze byt...

Reagovat
smazaný uživatel

Umysl, Hlavne se mu ani neomluvil a hral dal, jako by se nic nestalo

Reagovat
vodka

taky mi to nepřijde úplný úmysl.

Reagovat
Hokaido

Mně to teda přijde úmyslný. Řekl bych, že tou nohou by přirozeně šlápl o kus dál.

Reagovat
Busby babes

stalo se mi to parkrat a ten krok jsem taky udelal hodne rychle a kratce, ale jak pisu vys, do hlavy mu nevidim. ze v tom vidite umysl, chapu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

To je dost dobrej dobytek, vidíš to jsem vůbec nezaregistroval. Byl jsem frustrovanej z toho výkonu a výsledku

Reagovat
Mastný Chobot

náboženstvo mieru, čo?

Reagovat
salami

Mně teda ten pohyb přijde taky prirozenej, na druhou stranu to neomluveni se naznačuje, že v tom úmysl byl.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: V Anglii za poslední roky klesl divácký zájem o televizní zápasy Ligy mistrů. Červnové finále Ligy mistrů mezi Realem Madrid a Juventusem bylo dokonce sledovanější ve Spojených státech amerických než ve Velké Británii. Velkému propadu sledovanosti čelí zejména utkání v základních skupinách této milionářské soutěže.

Reagovat
kiwwi

PL > LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Cid z City

jj, na zápas o víkendu se těším mnohem víc, než na to nutné zlo v tejdnu!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

nic nove

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
VasAFC

Reagovat
smazaný uživatel

no jasný tak když to jejich týmy vypouštěj a hrajou v LM úplnou šišku tak na to bych se taky jako angličan vysral. a od čtvrtfinále tam už pak na to konto ani nikdo z anglie neni, tak neni motivace

Reagovat
Busby babes

" bylo dokonce sledovanější ve Spojených státech amerických než ve Velké Británii." Tohel je teda argument. Jestli to teda spis nebude tim, ze roste popularita fotbalu v zemi, ktera ma 5krat vic obyvatel.

Reagovat
kvasha16

+ fakt ze anglicke timy posledne roky nehraju v LM tak ako niekedy a neni sa co cudovat ze zaujem klesol

Reagovat
Busby babes

o to nejde, jako klidne to muez byt tak, ze zajem o LM jde v anglii dolu, ale chtit to dokazat tim, ze 300 milionovej narod dokazal k obrazovkam dostat vic lidi nez 60 milionovej, no nevim.

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

ako s tymto suhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sorry jako, ale v tý zemi jsou nejmíň 4 sporty s mnohem větší popularitou, kdežto v anglii je to jasná jednička. takže pro mě to stále argument je

Reagovat
smazaný uživatel

To ale neznamená, že když má někdo nejradši jinej sport, že se nepodívá ani na fotbal.. to se prostě nevylučuje a ta kvantita je nesrovnatelná

Reagovat
smazaný uživatel

podívá, ale zdaleka ne tolik

Reagovat
Busby babes

no jde ale o to, ze tim nedokazes, ze jde fotbal v anglii dolu. I kdyby v anglii na fotbal koukalo 50 mega lidi a v USA i presto, ze to bude az 5. nejsledovanejsi sport, tak to klidne muze byt vic. Proste proto, ze ta zeme je 5krat vetsi a fotbal tam zacina byt velmi popularni.

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo ale nemluvil o tom, že jde fotbal dolu. pouze LM. což je logický, protože tam jejich koně hrajou hovno a tahákem č.1 je stejnak PL.

dobře no, je to spíš jako taková kuriozitka, aby to podtrhli, jasně, že je to i tou vzrůstající popularitou, ale i tak, však to ani neni jejich soutěž a pokles zájmu v UK tam určitě bude

markantní

samozřjejmě by bylo lepší to podpořit číslama

Reagovat
Busby babes

no ale prave ta kuriozita vubec nepotrhuje jejich tvrzeni, ze zajem o LM v Anglii klesa. Ta dve tvrzeni proste nemaj nic spolecneho. To, ze se v USA kouka vic lidi na finale LM muze by zpusobeno hlavne tim, jak tam roste zajem o evropsky fotbal.

Takze kdyz reknu, ze se v USA diva vic lidi na LM, tak tim fakt nedokazuju, ze zajem o LM v Anglii klesa.

Reagovat
Busby babes

btw. ja nerikam, ze zajem v anglii neklesa, jen, ze tahle veta je v tomhle ohledu nesmyslna.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, Niasse Vtipný, že Koeman ho nezařadil na soupisku pro Evropskou ligu, takže jejich jediný hráč ve formě a ve čtvrtek bude na tribuně

Reagovat
Zaschrona

Alespon bude cerstvy na ligu.

Reagovat
Infernoqt

OT: Chce se někdo připojit do NHL fatnasy? Hrajeme přes yahoo, draft za týden v pondělí v devět večer. Napište zprávu, kdyžtak vše potřebné vysvětlím.

Reagovat
norton

OT: Caute viem ze sa to tu uz riesilo vela krat. Chcem mobil do 200 eur. Stale tu omielate Xiaomi. Nasiel som na ebay Xiaomi mi5C za 188. Mam to brat? Ci je blbost kupovat mobil cez ebay ? Vobe sa tymto veciam nerozumiem tak poradte. Pripadne dajte ine navrhy do coho ist. Pripadne co tento ? https://www.androidlevne.cz/mobilestore/eshop/5-1-Xiaomi/0/5/805-Xiaomi-Redmi-Note-4-32-GB-GLOBAL-stribrny//description#anch1

Reagovat
smazaný uživatel

ten obchod je sice pofidérní - https://obchody.heureka.cz/androidlevne-cz/recenze/

ale ten telefon je dobrý, kup ho jinde a neřeš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Z vlastní zkušenosti ti ten obchod nedoporučuji..

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Nebelung

Redmi Note 4 jsem teď koupil, ale hodnotit nemůžu (64GB/4GB ram). Zatím mě nic nezklamalo. Ale ta cena je dost podezřelá. 32 GB stojí kolem 4500 a to už je dost málo s ohledem na výkon toho telefonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Telefony se dají vyrobit hodně levně, hlavně pokud nějak neinovuješ HW a jen ti to někdo složí a ty tam dáš OS.

Ceny bych se nebál, bude to stejná kvalita jako se prodává za 7k

Reagovat
smazaný uživatel

ja som veľmi spokojný s tou značkou...

Reagovat
twelwer

Ja som kupil priamo z ciny z gearbest-u Xiaomi mi5, minulorocna vlajkova lod za 180€ a som nadmieru spokojny. Ked tak odporucam portal Fontech.startitup.sk ... napis im napríklad spravu na FB a vzdy ochotne poradia ohladom mobilov.

Reagovat
kvasha16

ked uz sa tu riesia tie Xiaomi, ako je na tom ten vyrobca so spolahlivostou? kedze to je v podstate jedina vec "navyse" ktoru od telefonu chcem (teda okrem tych zakladnych ako telefonovanie, a tak ), na nejake super parametre si nepotrim, skor ma trapi ci vydrzi napr. 3+ rokov alebo sa po roku dojebe, pripadne bude tak pomaly ze ho rozjebem o stenu sam

Reagovat
smazaný uživatel

spolehlivost standardní, dřív ten telefon morálně zastará než technicky odejde

Reagovat
Gunner14

Jestli bude mít Ramsey někdy sochu, tak bude s rozhozenýma rukama.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Achašveróš

Reagovat
kiwwi

(ale po včerajšku po práve... toľko dobrých nabehov co tam. dal a ani jedna normálna lopta sa k nemu nedostala...)

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Nikikrew

Uf, vybojovane 3 body ale nasa hra teda daleko od idealne. Pulis prekvapil, hraci docela napadali a robili nam aj problemy. Prvy polcas strasny od nas, dve standartky z ktorej 1 gol sme dali, inac malo WBA lepsie sance a mali mat penaltu. Druhy polcas ovela lepsi, super kondicne odpadol a boli sme lepsi. Penalta na Ramseyho jasna, bol pred Nyomom ktory nehral vobec loptu tvrdo isiel rameno na rameno.

Nasa kreativita dnes zalozna, prekvapivo najlepsi zo zalohy bol Elneny.

Docela stastne a ubojovane vitazstvo, vykon tymu priemer

Reagovat
jacobT

Zalozna kreativita

Reagovat
Nikikrew

zalostna

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ozil stále 0+0 v lize.

Reagovat
kvasha16

owny stale 0+0 v zivote

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Doomblade

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Gunner14

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Nikikrew

znova ti sem mam hodit statistiku Ozila odkedy je v Anglicku na ktoru si bol priposraty reagovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ji sem hoď a já si ti vysměju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

smejes sa vlastnej demencie?

Reagovat
smazaný uživatel

udělal, co slíbil, co se ti nezdá

Reagovat
iamek

Reagovat
Bakary3

Na ten zapas se podivat musim, ale casto uz se netesim tak, jako driv...

Vykon zas takovej nijakej, kolikrat v zapase vidime neco prekvapivyho? Furt stereotyp...

Mustafi je snas nejhloupejsi stoper na svete, udela nesmyslnym skluzem jasnou penaltu.. Nastesti nepiskal. Jeho rozehravka a hra na lidra k smichu.

Bellerin jde silene dolu, na to se neda koukat.

Xhaka, to je ocekavani, co zas vyvede..

Ramsey je s vyjimkou jedny sezony traged, prumernej hrac, ale porad patri nejakym nedopatrenim do zakladu.

Casto, kdyz to vidim, rikam si, ze bych to totalne rozprasil, nechal si jen par hracu, ktery z myho pohledu nejakym zpusobem delaji Arsenal Arsenalem, jsou anglicani nebo maji kvalitu ci potencial (nacho, kos, chambers, holding, coq, elneny, kolasinac, iwobi, giroud, laca..) a zbytek doplnil uplne nove, ten kadr uz na me pusobi uplne hrozne..

Lpool koupil za slusny penize salaha, juve howedese, spurs auriera, byla treba vykupka na ceballose, v nemecku se da lovit nadherne, moznosti tri prdele, ale jen arsenal si radsi bude drzet trucijiciho alexise, kteryho stejne za rok nahradi nejakym prumerem.. S nim pujde i ozil (ktery mi chybet nebude), ale pri predstave jeho nahrady tam moc kvality nebude a dela se mi zle.

Reagovat
masly008

ten problém letošní sezony je ten debilní systém na 5 beků,jednou s tím chelsea uhaluzila titul a AW si myslí že je to top.není, jenom se čeká kdy něco někdo vymyslí individuálně,nic víc a při rozehrávání snad každé akce mít za balonem 5-6 hráčů je k smíchu.toto není už asrenal

Reagovat
mikelinos
Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Mimalu

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Side

Reagovat
Gunner14

Reagovat
spider_8

Reagovat
bbbauch

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
VasAFC

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Christian Eriksen has more assists and created more chances in 2017 than any other player in Europe.

Reagovat
smazaný uživatel

Deluded owny

Reagovat
Svatej

Avg PL midfielder

Reagovat
kvasha16

toho nepoznam, to bude nejaky priemerak

Reagovat
Nikikrew

to je teda porovnanie

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Do piči

Reagovat
Busby babes

zaver, je lepsi nez prumer. gratulki.

Reagovat
smazaný uživatel

chudák Ozil jak utřel

Reagovat
oddy

Reagovat
SunFells

Eriksen pod Pochettinem a před.

Reagovat
blade115

Reagovat
Zaschrona

Tohle je nuda, chtelo by to srovnani Eriksen vs Ozil.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Busby babes

ja bych teda v tuhle chvili radsi bral Eriksena nez Ozila.

Reagovat
Miguel19

To snad každej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marosh16

OT: nestalo sa Vam niekomu ze na fb nastenke vam prestalo zobrazovat vsetky stranky co mate lajknute? ze vidite v podstate len aktivitu svojich priatelov????? ak ano viete mi poradit ako to dam do povodneho stavu? dakujem

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale stává se mi, že tam zahlídnu něco zajímavého, pak se na to za hodinu chci podívat znova a nemůžu to najít, protože se mi zobrazují místo toho týden staré píčoviny, které už jsem viděl.

Reagovat
Kowe

Proto je tam kolonka ulozit

Reagovat
Swarley

tomu se říká karma

Reagovat
Busby babes

me se stava, ze vidim nejakej prispevek jakmile zapnu appku na mobilu, ale jak hned nabehne aktualizace, tak to zmizi a uz to pak vzdycky blbe dohledavam.

Reagovat
Dayman

To mě taky sere, to seřazování podle "hlavních příspěvků", zbytečně dvakrát klikat navíc, abych to měl seřazený podle nejnovějších a nejde to tak nastavit defaultně . Ještě nechápu, proč jim už asi půl roku blbne search, když mám FB v angličtině, to je skoro nepoužitelný. V češtině je to ok.

Reagovat
patas92

Protože FB filtruje příspěvky podle toho na co klikáš, co lajkuješ, s kým si nejčastěji píšeš atd. A je to na píču, no.

Reagovat
Mastný Chobot

hm, mne to stále ukazuje Oľa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fb filtry fungujou na principech rulety

Reagovat
smazaný uživatel

7 - Harry Kane is the 7th different English player to score a CL hat-trick (after A. Cole, Newell, Owen, Rooney, Shearer, Welbeck). Super.

Nejvíc WTF je na tom asi ten Welbeck.

Reagovat
kiwwi

sam si najviac WTF

Reagovat
Mastný Chobot

podľa mňa skôr Kane

Reagovat
vodka

kdyby to dal za spurs v EL, tak by to sedělo víc...

Reagovat
smazaný uživatel

v provinčním klubu se střílejí branky lehce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Godwinson

Saša

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele