Premier League - souhrn 6. kola

27.09.2014, 15:43, aktualizováno 29.09.2014, 22:58
Komentáře a souhrny
Newcastle prohrál ve Stoke a zůstává předposlední. Po liverpoolském derby vítěze nenašlo ani to londýnské mezi Arsenalem a Tottenhamem. Další tři body má Chelsea, která porazila Aston Villu a drží se na čele tabulky. Druhý je po vítězství nad Queen's Park Rangers Southampton. Vítězně zahrály oba kluby z Manchesteru a Crystal Palace. Sunderland se rozešel se Swansea bezbrankovou dělbou...

Stoke City - Newcastle United 1:0

29.09.2014 21:00

Góly: 15. Peter Crouch

Alan Pardew to má spočítané; tentokrát už vážně musí mít. Newcastle pod ním nedokázal vyhrát už šestkrát v řadě, což se mu nepřihodilo více než 10 let, a majitel klubu Mike Ashley tak docela pravděpodobně zažije menší déjà vu. Rovněž Sama Allardyce totiž roku 2008 vyhazoval po utkání se Stokem...

Pořádný liják od počátku brnkal na nervy všem aktérům i fanouškům; a že to zejména ti hostující v žádném případě nepotřebovali. Co pak zároveň (ne)potřebovali, byl také brzký gól Stoke City, na který došlo v 15. minutě. Tehdy se Crouch vyšplhal na Colocciniho kobylku a ve vzduchu již bez problémů usměrnil Mosesův centr do sítě.

Anglický forvard se tak sám trefil ve druhém po sobě jdoucím zápase, což oba tábory fanoušků výmluvně kvitovaly oblíbeným pokřikem "Ráno budeš vyhozen", adresovaným nikomu jinému než Alanu Pardewovi.

Jeho ovečky dnes opravdu nepředvedly nic moc. V první půli zaujala snad akorát Tiotého nepřesně zakončená individuální akce z 21. minuty, potažmo Janmaatův dalekonosný pokus ze samého sklonku poločasu, který konečně přinutil Begoviće k pořádnému pádu na zem.

Na opačném konci hřiště měl především Victor Moses jeden z těch dnů, kdy je v absolutní pohodě a většinu akcí řeší uspokojivě, přesto - i díky neodpískanému penaltovému zákroku na nigerijského dribléra - se už Stoke do konce poločasu neprosadil.

Těsně po přestávce to už mohlo být o něčem jiném, Arnautović ovšem sice příhodně odražený balon z voleje dobře přiklopil, natrefil však pouze na tyč. Už tehdy mohlo dojít k potvrzení, že Newcastle nestrhne na svou stranu již 82. utkání v řadě, v němž prohrával v poločase. Místo toho ale Potters nechali své soky podusit ve vlastní šťávě...

Magpies tedy sice mohli odpovědět okamžitě z brejku, prohra zakončujícího hráče s gravitací však spíše dokonale shrnula dosavadní obrázek hry (jenž k NUFC dvakrát přívětivý nebyl). Navíc šlo o velkou výjimku a Stoke si i nadále v poklidu udržoval monopol na tu efektivnější iniciativu. Zanedlouho se například po hrubém nedorozumění dvou obránců v tmavém dresu v další zajímavé pozici ocitl aktivní Moses. Sám před Krulem ale z otočky neuspěl.

Za poslední kapku stračí tragédie by se pak dala považovat 84. minuta a Colbackovo břevno po překvapivě propadnuvším Obertanově centru z pravé strany. Pak už o komplexní mizérii Newcastlu doopravdy nemohlo být nejmenších pochyb.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Burnley FC 4:0

28.09.2014 17:00

Góly: 30. Craig Dawson, 45. Saido Berahino, 56. Saido Berahino, 90. Graham Dorrans

West Bromwich se rozhicoval a vyhrál podruhé v řadě; naopak Burnley je na tom hůř a hůř. Impozantní série Claret bez inkasovaného gólu byla rázně ukončena rovnou čtyřbrankovým přídělem, o který se z poloviny zasloužil talentovaný Saido Berahino; zrovna slavící první výročí své premiérové branky v Premier League...

Burnley v posledních třech kolech vždy hrálo bez branek a za podobným výsledkem se vykročilo také do tohoto osiřelého nedělního klání. Prvně se sice tleskalo již v 10. minutě, to však "pouze" na podporu exfotbalistů trpících na mozkové příhody. První zajímavý moment se přímo na hřišti odehrál až o dalších devět minut později, když se v rychlosti otočil Berahino a zacílil jen těsně vedle.

West Brom se znovu ocitl poměrně blízko gólu ve 26. minutě, když si vlastní gól divže nevstřelil stoper Duff, a konečně se dočkal přesně po půlhodině hry. Tehdy se při rohu vznesl do vzduchu Craig Dawson a Tom Heaton po dlouhé době konečně kapituloval. Ne naposledy.

Baggies se totiž namlsali a okamžitě se jali zasypat někdejšího gólmana Bristol City několika solidními pokusy. Nejprve nemířil přesně Brunt, posléze už Heatona k těžšímu zákroku donutil svou dalekonosnou bombou Dorrans. Těsně před přestávkou potom přišla další standardka a ještě jedna podpásovka pro Clarets: tentokrát hostujících zmatků při bránění rohového kopu zužitkoval Berahino, jenž tak mohl velmi stylově oslavit jednoleté výročí své první dospělácké trefy do sítě ManUtd.

A mladému forvardovi bylo dnes ještě lépe. V 55. minutě to přitom měl snad ještě lehčí než napoprvé - stačily dvě nahrávky středem pole, jeden Berahinův banální záběh, rutinní koncovka pravou nohou a bylo v podstatě vymalováno. Burnley inkasovalo poprvé od úvodní kola gól ze hry; a v tu chvíli už to s ním bylo definitivně špatné.

Ve zbývajících minutách se konečně i Clarets sem tam k něčemu odhodlali, zpravidla to však nestálo za nic. K prvnímu zákroku byl Foster donucen až v 66. minutě a nejlépe Moorites vypadali těsně po příchodu žolíka Sordella, který jednak sám střílel, jednak chystal zajímavou palebnou pozici pro Barnese.

Posléze došlo ještě na jednu slabší ránu Kightlyho, potažmo jednu tvrdší, ale zablokovanou Barnesovu; a pak už WBA napsalo definitivní tečku za dnešní mizérií BFC. V poslední minutě si na pravé straně na větším prostoru výborně narazil střídající Gamboa, pod sebou našel Dorranse a jeho ušmudlaná střela v 90. minutě zapadla tak akorát ke vzdálenější tyči.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Tottenham Hotspur 1:1

27.09.2014 18:30

Góly: 74. Alex Oxlade-Chamberlain - 56. Nacer Chadli

Sobotní program Premier League byl až přespříliš nabitý. Obě derby, jak liverpoolské, tak i severolondýnské však skončilo z neutrálního (a možná i pro fanoušky obou domácích celků) zklamáním. Herní obraz rozhodně nenapovídal atmosféře utkání Arsenalu s Tottenhamem - a stejně jako na severu Anglie, i horní část Londýna byla svědkem remízy 1:1.

Severolondýnské derby mělo nejlepší předpoklady stát se vůbec nejgólovějším zápasem historie Premier League. Stačilo nastřílet "pouze" čtyři góly, což fanoušci na Emirates Stadium v tomto klání moc dobře znají. Výsledky jako 5:2 nebo 4:4 jsou běžnou praxí. Dnes však po velké fotbalové bitvě volali angličtí fajnšmekři marně. Šancí bylo poskrovnu, atmosféra jednoho z největších světových derby tatam a góly? Dva... No, aspoň něco.

Prvních pětadvacet minut se totiž na hřišti Arsenalu nedělo vůbec, ale vůbec nic. Domácí i hosté pokračovali v mizérii, která je provází povětšinu posledních týdnů a jen pohledná akce Ramseyho, Welbecka a zakončujícího Wilshera rozčísla nudu, která zklamala většinu fotbalové Anglie.

Tottenham, který bojuje hlavně sám se sebou a schopností vůbec vystřelit na branku, se poprvé probral až pět minut před koncem úvodního dějství. Jan Vertonghen si naskočil na vysoký míč velice dobře, ale zakončení nezvládl tak, jak by si sám představoval. Szczesny měl situaci usnadněnou.

Největší šanci prvního poločasu zmařil Alex Oxlade-Chamberlain, který na hranici vápna dostal perfektní přihrávku od Ramseyho, ale následovná přízemní rána byla pro Llorise jen pokynem k robinzonádě. Aaron Ramsey se při akci předvedl pohlednou patičkou, ale byla to pro něj poslední zajímavá akce. Stejně jako před ním Arteta totiž kvůli zranění musel opustit trávník ještě do přestávky.

Místo kapitána Artety se na hrací plochu dostal Manuel Flamini a právě on hrál hlavní roli v první desetiminutovce druhé půle. Nejprve byl sám blízko vstřelení branky, když se opřel do odraženého míče po rohovém kopu. Mířil však mimo, a když za dvě minuty ztratil míč na agresivnějším Eriksenovi, Lamela chytře přihrál Chadlimu a ten otevřel skóre, mohl si Francouz ždímat tvář zmarem dvojnásob.

Od té doby nicméně Arsenal zvýšil úsilí na vstřelení alespoň jedné branky. Hned vzápětí byl strašně blízko vyrovnání hlavičkující Per Mertesacker, ale Hugo Lloris si vybral dobrý den a skvělým zákrokem udržel merunu vlastně na brankové čáře. Rozhodovat musel až brankový systém, který přisoudil radost hostům.

Arsenal se dočkal vyrovnání až ve čtyřiasedmdesáté minutě. Neschopnost Tottenhamu odpravit míč do bezpečí z okolí vápna nakonec vyplodila střelu Santiho Cazorly. Ta se po několika odrazech a promáchnutí Welbecka dostala až k Oxlade-Chamberlainovi, jenž nekompromisně vymetl šibenici z bezprostřední blízkosti.

Závěrečná čtvrthodina už měla jasný scénář - Arsenal toužil po druhé brance, ale v ofenzivě byl naprosto nulový. Technické i taktické chyby stály domácí řadu snadných míčů a Tottenham neměl vůbec žádný problém ubránit cennou remízu. Fanoušci na Emirates Stadium tak museli odcházet s lehkým zklamáním, domácí remíza 1:1 z derby je ztrátou spíše pro Arsenal.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Swansea City 0:0

27.09.2014 16:00

Góly: -

Sunderland dál čeká na svou první výhru v sezoně a již podruhé v řadě přitom vyšel střelecky naprázdno. Dnes si v nepříliš záživném duchu připsal bezbrankovou remízu se Swansea, které takto netriumfovalo pro změnu třikrát po sobě...

Zápas, v němž si dva bývalí brankáři Arsenalu připsali čisté konto; zhruba tak by se dalo vzpomínat na dnešní duel mezi Sunderlandem a Swansea. Jinak se ale na nic moc odvolávat vpravdě nepůjde; obě strany nastoupily s osamoceným hrotovým útočníkem, kterému se v obou případech jen sotva dostávalo adekvátní podpory.

Zejména host Gomis se prakticky nepotkal s balonem, a když už ano, nestálo to za nic. Naopak domácí Black Cats alespoň do zápasu vstoupili s tím, že budou po většinu času kontrolovat míč i efektivně napadat soupeře. Nějaké ty (polo)šance si potom Sunderland vytvářel takřka výhradně ze standardních situací, kdy mu ale pozici notně komplikovalo Fabianského kralování vzdušnému prostoru.

První poločas tedy ukončila série rohových kopů pro SAFC jakožto jeho zdaleka nejzajímavější pasáž a ani do druhé části se nevstoupilo nijak raketově. Swansea si sice prostřednictvím Sigurdssona v 55. minutě konečně připsalo premiérovou střelu mezi tři tyče, navázat se mu už ale bůhvíjak nepovedlo. Teprve s příchodem Bonyho v 72. minutě se labutě zmohli na další střelecký pokus, leč tentokrát výrazně nepřesný.

Veškeré ofenzivní choutky čím dál aktivnějších Swans nicméně v 81. minutě definitivně utnulo vyloučení Rangela po druhé žluté kartě, po kterém se do pomyslného sedla opět vyhouplo nesmělé domácí mužstvo. Ani Fletcherova hlavička z dobré pozice (trestuhodně mířící mimo) ani Jordi Gómez se svou dalekonosnou ránou přímo doprostřed Fabianského svatyně už nicméně na bezbrankovém stavu nic nezměnili.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Queens Park Rangers 2:1

27.09.2014 16:00

Góly: 54. Ryan Bertrand, 68. Graziano Pellè - 66. Charlie Austin

Southampton pokračuje ve spanilé jízdě a po sobotním odpoledni už drží bilanci šesti soutěžních výher v řadě. Těsný úspěch proti trápícím se hráčům QPR je především výsledkem nepřesného zakončení, ani to ovšem nezabránilo dobře hrajícím Saints k udržení druhého místa v tabulce. To Harry Redknapp musí řešit problémů o poznání více, ať už v koncovce či nedůsledné defenzívě.

Od úvodního hvizdu šlo znát, který z týmů jede v současné době na úspěšnější vlně a Green se tak musel mít neustále na pozoru, aby se Pellè či Fonte neradovali z brzkého gólu. Ve 20. minutě mohl převahu přeci jen proměnit v první gól Tadić, ten po odraženém centru pálil pohotově, ovšem jen do tyče. Za okamžik se díky Manému dostal ke střele sebevědomý Pellè, ten ale z rohu šestnáctky rozvlnil síť pouze z vnější strany.

Postupem času stále výraznější Saints naráželi především na vlastní neschopnost v zakončení. Na to doplatil také Schneiderlin, který další výborné přihrávky Maného využil pouze k nepřesné střele mířené na vzdálenější tyč Greena. K vzrušení nevedlo ani šestiminutové nastavení, které nepovedenou střelou z dobré pozice zakončil Austin. Veškerá snaha domácích tak měla přinést ovoce až devět minut po přestávce.

U toho samozřejmě nesměl chybět Mané, který po nepovedeném centru Tadiće nabil patičkou Bertnardovi, který propálil balón pod Greenem do sítě. Jen pár desítek vteřin poté se po líbivé kombinaci dostal sám před brankáře Tadić, ten však zapomněl mířit a napálil jen bezmocného Greena. Chutí naplnění Saints mohli vedení pojistit za další moment, jen kdyby závar před brankou po rohovém kopu zakončil přesněji Pellè.

Místo toho tak přišlo překvapivé vyrovnání, a to vpravdě exkluzivním způsobem, kdy se sérií rychlých přihrávek dostal k míči Austin a z otočky nedal Forsterovi šanci. Nerozhodný stav ale zůstal jen necelé tři minuty, Tadić sklepl centr na Pellèho, který přes hlavu poslal balón do branky a zasadil se o další parádní kousek do sbírky krásných gólů.

O pojistku se tentokrát chtěl postarat Steven Davis, jeho dělovku však odvrátila branková konstrukce a Austin tak pár minut poté mohl opět vyrovnat, kdyby svou hlavičku z pár kroků dokázal lépe usměrnit. Záživný závěr mohl domácím fanouškům znechutit Niko Kranjčar, jenže z přímého kopu zamířil pouze do spojnice Forsterových tyčí. Své pokusy v gólovou radost neproměnili ani Davis s Tadićem, Saints se tak mohli po dalším solidním výkonu těšit z těsného vítězství.

Více informací k zápasu

Manchester United - West Ham United 2:1

27.09.2014 16:00

Góly: 5. Wayne Rooney, 22. Robin van Persie - 37. Diafra Sakho

Inu, takovým způsobem se na krizi ideálně nezapomíná, ale tři body ze zápasu s West Hamem má Manchester United v kapse - a to teď všechny zainteresované bude zajímat ze všeho nejvíc. Řešení Rooneyho absence v dalších třech zápasech počká až do zítra...

Brankář WHU Adrián si loni na Old Trafford odbyl vlastní debut v Premier League a tenkrát se zápas nevyvíjel úplně dle jeho představ, když inkasoval dvakrát ještě během prvního poločasu. Dnes šlo v jistém smyslu o dokonalé repete; akorát s tím rozdílem, že Adrián poprvé kapituloval ještě dříve než posledně...

Mohla za to van Persieho houževnatost, Rafaelův úprk po pravé straně, exkluzivně načasovaný centr a takové Rooneyho jemné prodloužení na zadní tyč - to vše již ve čtvrté minutě. Přesto to pro Hammers nemusel být vůbec špatný start, hned za pár vteřin se totiž otřesnou zpětnou přihrávkou "blýskl" Daley Blind a vyrovnáno nebylo jen kvůli Valenciově příšerně horkokrevné koncovce.

Jinak to ale v následujících pasážích bylo zejména o favoritovi. Rafael se kupříkladu na pravé straně prosazoval i nadále, když se především ve 21. minutě nádherně prodral k přízemnímu centru na osu hřiště, kde se Rooney protentokrát ošklivě ustřelil.

Rooneyho parťák Robin van Persie se do sítě West Hamu dokázal trefit v pěti po sobě jdoucích zápasech, a také dnes si tuto "povinnost" odbyl. Všechno přitom odstartovalo přespříliš pomalé Songovo rozhodování a rychlá předávka Falcaa, po níž si Nizozemec jenom banálně přehodil míč na pravačku a křižnou ranou ve 24. minutě zvýšil.

Samu Allardyceovi patrně plány těsně před výkopem nabouraly již náhlé zdravotní problémy Marka Noblea, a vývoj zápasu mu v improvizaci vskutku nijak nepomáhal. West Ham takto brzy mohl děkovat di Maríově nepřesné koncovce, že ještě do přestávky neinkasoval i potřetí.

Nakonec to tedy s Hammers před výkopem druhé části nevypadalo nijak špatně, a to zvláště díky událostem z 37. minuty. Tehdy se de Gea při rohu nesmyslně vydal boxovat, a dal vzniknout pořádnému zmatku, v jehož rámci nejprve van Persie odhlavičkovával gólový projektil z brankové čáry a pak konečně skóroval Sakho.

Těsně po přestávce si obě strany prostřednictvím Falcaa, respektive Sakha, vyměnily první letmé pozdravy, aby k doopravdy důležité akci došlo teprve přesně po hodině hry. Tehdy relativně pohodlně vedoucí Red Devils naprosto zbytečně přišli o kapitána Waynea Rooneyho, jenž patrně z frustrace způsobené neodpískanou rukou nepochopitelně nakopl unikajícího Downinga a po právu uviděl červenou kartu.

Hned nato si Sakho připsal na konto další střelecký pokus, načež van Gaal raději přeskupil formaci a na úkor Falcaa Fletcherem vyztužil střed pole. Tenhle tah se ve finále nizozemskému generálovi jakž takž oplatil, i když to všechno úplně bezproblémové také nebylo.

Mladíček McNair svůj tým v jednu chvíli zachraňoval excelentně zvládnutou hlavičkou v nesmírně složité pozici a speciálně v 89. minutě si ďáblové museli sborově oddychnout, když po Jenkinsonově centru z pravé strany sice skóroval Nolan, avšak asistent rozhodčího správně zdvihl praporek na znamení těsného ofsajdu.

V nastavení Louis van Gaal daroval debutový start za áčko také druhému povolanému mládenci Tomu Thorpeovi a ten ještě mohl být rád, že jeden nepřehledný šrumec před de Geovou klecí nevyústil v nějaký ten příznivý odraz balonu. Takhle se k němu Nolan včas nedostal a ManUtd se tak bez kapitána nepotopilo, nýbrž protrápilo za povinnými třemi body...

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Aston Villa 3:0

27.09.2014 16:00

Góly: 7. Oscar, 59. Diego Costa, 79. Willian

Chelsea pokračuje ve své suverénní jízdě novým ročníkem, když si ve velkém a především pohodovém stylu bez nejmenších komplikací došla pro výhru 3:0 nad Aston Villou. Birminghamští ještě v první půli skvěle vzdorovali, pak se však ani oni - jako už trojlístek ligových soupeřů před nimi - nadílce tří gólů neubránili...

Jose Mourinho se dnes postavil již ke 250. zápasu na lavičce Chelsea a vstup do něho si těžko mohl vysnít lepší. Blues se poprvé prosadili již v sedmé minutě, když Ivanović na pravé straně vypustil Krakena v osobě Williana a ten po svém vlastním neúspěchu při pokusu překonat Guzana raději přihrával pod sebe na skórujícího Oscara.

Právě někdejší záložník Šachtaru byl dnes zdaleka nejaktivnějším mužem v modrém trikotu a o další příležitost vlastního mužstva se pokoušel již v 15. minutě, když jeho centr jen taktak odkláněl do bezpečí Baker.

Druhý poločas ovšem zakončila lépe Aston Villa, která Blues otevřenost zápasu připomněla skrze dalekonosnou pumelici Delpha těsně vedle jedné z tyček či rovněž nepřesnou hlavičku Bakera. To po přestávce Costa okamžitě tvrdou hlavičkou přetavil Azpilicuetův precizní centr ve svůj osmý ligový gól sezony a dál už nebylo příliš co řešit.

Za další čtyři minuty stála jedna z více lahodných kombinací u zrodu Oscarova sólového úniku, Brazilcova koncovka však byla až příliš ležérní. Aston Villa si mezitím v 69. minutě díky Huttonově slabém pozdravu konečně připsala svou první a poslední střelu na bránu, a pak zhruba deset minut před koncem díky šťastnému odrazu Costova projektilu definitivně rozhodl Willian.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Leicester City 2:0

27.09.2014 16:00

Góly: 51. Fraizer Campbell, 54. Mile Jedinak

Crystal Palace dokázal po dvou porážkách a dvou remízách také dvakrát zvítězit a posunuje se tabulkou vzhůru. Uzívaný zápas rozhodly dva slepené zásahy brzy po změně stran, na které porážkou po třech kolech doplatil marně se snažící Leicester, jemuž by k dnešnímu gólu nepomohlo ani dalších devadesát minut.

Rozpačitý úvod zápasu mohl ve 13. minutě protnout Vardy, který se vlastním umem dostal v šestnáctce tváří v tvář brankáři, Speroni ovšem jeho rázný pokus dokázal vyrazit. O něco aktivnější Eagles se k první nebezpečné střele dostali až ve 28. minutě, Puncheon zachytil odražený centr za vápnem a pohotovou ranou protáhl do té doby strádajícího Schmeichela.

Připravené obrany a nepříliš kreativní útok obou stran zazdívali jakoukoli šanci na zajímavější moment, o které se snažil snad jen Bolasie, jeho střelecké pokusy z každé pozice však mnoho vzrušení nenabídly. Přímočaré akce Crystal Palace tak sice končily střelou častěji, než pomalé přesuny hostů, nicméně ke gólu měly oba celky stejně daleko. To se ovšem mělo změnit během prvních devíti minut druhé půle.

Základním stavebním kamenem přitom byly standardní situace. Nejprve se po rohovém kopu dostal dva kroky od branky k míči Campbell a v tísni dokázal tečovat za bezmocného Schmeichela, dvě minuty poté si na přímý kop á la zkrácený roh od Puncheona vyskočil Jedinak a hlavičkou k tyči vedení bleskurychle pojistil.

Deprimovaní hosté se sice snažili, dnešek však nebyl dobrým dnem snad pro žádného hráče v dresu Leicesteru, a tak se pasivní Eagles ani nemuseli snažit, aby i nadále utkání dominovali. Ke škodě fotbalu jim dvougólový náskok stačil, diváci si poslední půlhodinku spíše protrpěli, nepřinesla totiž absolutně nic, u čeho by chtěli být.

Více informací k zápasu

Hull City - Manchester City 2:4

27.09.2014 16:00

Góly: 21. Eliaquim Mangala (vl.), 32. Abel Hernández (pen.) - 7. Sergio Agüero, 11. Edin Džeko, 68. Edin Džeko, 87. Frank Lampard

Edin Džeko svými premiérovými zásahy v letošní ligové sezóně strhl vydřené vítězství na stranu Manchesteru City, který postavení Mangaly do základní sestavy málem zaplatil třetí remízou v řadě. Hull City tak sice od prvního kola stále čeká na vítězství, svým sobotním výkonem však zavdal naději na lepší zítřky.

Již po 38 sekundách vlétl kolem přihlížejících soupeřů do vápna Agüero a z ostrého úhlu prověřil pozornost McGregora u bližší tyče. Počáteční tlak hostů mohli narušit domácí v páté minutě, když Livermore centroval na penaltu k naprosto osamocenému Jelavićovi, ten však jen promáchl a míč tak letěl decimetry vedle zkamenělého Caballera.

Hned následující útok favorita pak zachmuřil domácí fanoušky podstatně více, když chaotická obrana nedokázala dostatečně odvrátit množství balónů do šestnáctky a zarputilý Zabaleta mohl přes Livermora posunout na Agüera, jenž se deset metrů od branky s ničím nepáral a nechytatelně napálil poskakující merunu na vzdálenější tyč.

McGregor neměl mnoho šancí na úspěšný zákrok ani tři minuty poté, to Silva posunul na vápno Džekovi, který si balón zasekl a povedenou technickou ranou do horního rohu branky rychle pojistil vedení. Klidný náskok vydržel do 20. minuty, kdy se kolem pravé lajny prosmýkl Rosenior a jeho centr nešťastně hlavičkoval Mangala do vlastní sítě.

Vzápětí si pas před vápno skvěle zpracoval Agüero a z šestnácti metrů jen nepatrně minul tyč bezradného McGregora. Nikterak atraktivní část zápasu utnul v 31. minutě nešťastník Mangala, který neohrabaně kopl ve vápně Hernandeze, který z následné penalty hravě vyrovnal - brankář skákal na opačnou stranu.

Za dalších deset minut se už podstatně lépe hrající Tigers mohli radovat dokonce z obratu, Hernandezova hlavička z deseti metrů pod břevno však skončila v rukavicích Caballera. V samém závěru pak na druhé straně mířil po centru Milnera nad branku Džeko a zajímavá první půle tak vítěze nepoznala.

Pohnout miskami vah ve svůj prospěch chtěl krátce po přestávce Huddlestone, jeho dalekonosnou střelu k tyči musel Caballero krotit nadvakrát. A vlastně o to samé se pokoušel v 50. minutě Yaya Touré, ten svému pokusu dal podstatně více razance a stadionem se tak rozlehla kovová rána po odrazu balónu od tyče.

Favorit sice posléze získával více ze hry, Tigers však nezůstávali nic dlužni své přezdívce a přes koncentrovanou obranu dokázali čas od času vycenit zuby v útoku. To by ovšem nesměli Citizens využít první šanci za dvacet minut, když Silva přesnou asistencí našel ve vápně Džeka, který v pádu přes obránce křížnou střelou poslal hosty do vedení. A v táboru Manchesteru mohlo být ještě veseleji za minutu, Yaya Touré dostal čas připravit si další střelu z pětadvaceti metrů a McGregor se musel vytáhnout bravurním tygřím skokem.

Poslední nádech domácích k vyrovnání přišel v 86. minutě, Ramírezův tvrdý pokus z první však brankář zneškodnil, aby vzápětí ztuhle sledoval, jak tečovaná střela Huddlestona končí těsně nad břevnem. Následná protiakce pak přinesla konečné rozuzlení, Zabaleta vběhl do vápna z pravé strany a naservíroval míč před odkrytou branku Lampardovi, který se z malého vápna nemýlil.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Everton FC 1:1

27.09.2014 13:45

Góly: 65. Steven Gerrard - 90+2. Phil Jagielka

Liverpool sice na Anfieldu uhájil dlouhotrvající neporazitelnost, způsob, jakým toho dosáhl, se však jistě nebude pozdávat žádnému fanouškovi. A totéž vlastně platí v opačném gardu - Everton totiž v závěru nehrál tak, aby vyrovnal, přesto se mu to díky zázračné trefě Phila Jagielky záhadným způsobem povedlo...

Pokud jsme loni v rámci 12. kola na Goodison Parku přihlíželi divoké remíze 3:3, také toto podzimní Merseyside Derby zprvu neslo známky abnormální zběsilosti. V úvodní desetiminutovce se koneckonců mohly kopat hned dvě penalty; a zejména tedy na straně Liverpoolu, když Sterlingova rána zcela jasně skončila na Barryho lokti.

Co se střeleckých pokusů týče, také tam se činil spíše Liverpool, aby dokonce úvodní část zakončil se stěží uvěřitelným počtem 16 vyslaných projektilů. Již v 11. minutě například Balotelliho zákeřný přímý kop ústil v roh, po němž Hibbert pozdě zaregistroval neobsazeného Lallanu a Howard se musel vytasit s prvním opravdu složitým zákrokem.

Na opačné straně hřiště alespoň něco předváděl pouze Lukaku. Ten to hned dvakrát zkoušel z uctivé vzdálenosti spíše propagační cestou, přičemž docela brzy pro jistotu přišel o svého dvorního podporovatele v Kevinu Mirallasovi. Ten se ve 29. minutě při běhu zničehonic chytl za zadní stehenní sval a bylo zle.

Poslední slovo měl v první půli opět Liverpool, když nejprve Howarda k rutinnímu zákroku přiměl Balotelli, a pak americkému brankáři o něco těžší robotu připravil z poněkud těžšího úhlu Sterling.

Do druhé půle se vstoupilo v o poznání klidnějším tempu, až (znovu)otevírací pasáže dokonce mírně nudily. Naismithova střela ze střední vzdálenosti se pouze zařadila do dlouhé řady těch neškodných, a diváky tak z letargie musel vytrhnout až Gerrardův přímý kop z 65. minuty. Ačkoliv tehdy šlo o rozhodně chytatelnou vlaštovku, Howard se namísto efektivního skoku raději rozhodl pro ten efektní a Everton musel rázem dotahovat...

... na což evidentně neměl ani tu nejmenší náladu. Toffees okamžitě jako by pod tlakem očekávání ztěžkly nohy a žádný okamžitý tlak se tak nekonal. Přesně naopak - rozhozený Howard se pak bizarním způsobem projevil ještě jednou, když si odmítl dojít pro nízký Sterlingův centr na Balotelliho a Italova rána z voleje ke štěstí hostujícího týmu akorát orazítkovala břevno.

Utkání tedy užuž směřovalo k povědomému výsledku - výhře domácích -, když se ve druhé nastavené minutě stalo něco, s čím doopravdy vůbec nikdo nepočítal; zřejmě ani sám autor branky. Phil Jagielka totiž rozhodně vstřelil nejkrásnější gól své kariéry, když odražený míč zpoza šestnáctky bez rozmyslu vnějším nártem tak akorát vsadil pod břevno. Nádherná záležitost; a pořádný šok pro domácí...

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC651019:716
2.Southampton FC641111:413
3.Manchester City632112:711
4.Arsenal FC624011:710
5.Swansea City63128:610
6.Aston Villa63124:710
7.Manchester United622211:98
8.Tottenham Hotspur62228:78
9.Crystal Palace622210:108
10.West Bromwich Albion62227:78
11.Stoke City62225:58
12.Leicester City62229:108
13.West Ham United621310:107
14.Liverpool FC62138:97
15.Everton FC613212:146
16.Hull City61329:116
17.Sunderland AFC60515:65
18.Queens Park Rangers61144:134
19.Newcastle United60335:123
20.Burnley FC60331:83

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1291)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Skoda, mali sme to už nejak ukopať, zbytočná strata 2och bodov. Ale nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

hrali sme dobre

Reagovat
avicii

mne ale stale chyba akysi ten X faktor v utoku

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

za pozitivní přístup

Reagovat
smazaný uživatel

taký je futbal

Reagovat
Shevchenko

Co to je 2och?

Reagovat
jenage

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana

Markovic

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelliho nejde Liverpoolu nepřát...

Reagovat
smazaný uživatel

To skore Toffees se vyjímá

Reagovat
EXoRcIsT

Stones a Jagielka

Reagovat
Liquid

krásně to trefil Jagielka

Reagovat
smazaný uživatel

EVERTOOOON !!!! A Jagielka paráda. Zaslouženě.

Reagovat
avicii

zaslouzene

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melda

Změň dealera, nebo dávku Ale rána to byla parádní, to ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak..... v klidu

Reagovat
Melda

No sorry mě todle prostě dokáže nasrat, když zápas, který se měl vyhrát jen z hecu někdo označí za "zaslouženě".

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bod je dobrý ne? Pro oba.

Reagovat
Melda

Ani náhodou.My bychom jich teď potřebovaly tak 6 a ne jeden A navíc po takovém zápase, ikdyž od nás taky nic moc, tak to měly dohrát na 1:0, nebo ještě přidat.

Reagovat
smazaný uživatel

njn.

Reagovat
Azazelo RD

V klidu, letos se zase zachráníte.

Reagovat
Melda

Doufám, že vy také.

Reagovat
vladis271

Akko ja nemám nervy robiť pri Ballotelim to, čo robili Panike a jeho ekipa pri Welbeckovi. Fakt sa mi nechce obhajovať priemeráka v útoku čo nedáva góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeckovi jdou odpustit ty zahozené útoky. U nás toho zahodil taky dost za těch pár zápasů, ale odmaká si to

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Balotelli si to odmaká taky, ale útočník je na hřišti od toho aby dával goly.

Reagovat
Maresma

Balotelli je střelec, pár zápasů bez gólu na tom nic nemění.

Reagovat
Lacko_Boh

Danny nedava goly..on dava goly a asistencie

Reagovat
nani92

on je celkom veľký palič..jeho štatistiky zachranovali penalty a priame kopy..aleked sa to tak vezme, tak z hry ako klasický hrot až tak golov nedáva..ale s Danielom to može byť dobrá dvojka

Reagovat
wild

V poslednych 20zapasoch PL dal len jediny gol..

Reagovat
nani92

a jednu skurvenu asistenciu

Reagovat
Counter

Oba dva jsou to nadprůměrní hráči.

Reagovat
fff

Po dlhsej dobe celkom solidne zahrala obrana. Celkovo zapas v pohode, ale bez Dannyho nevieme dat gol. Mario je v zakonceni zatial hrozny odkedy je u nas.

Inak Lallana dnes vyborny, tolko lopt co ziskal, on s Hendom su v tom pressingu neskutocni.

Reagovat
avicii

Lallana vyborny

Reagovat
Melda

Jj Lalana parádní.

Reagovat
Melda

A myslím, že Coutinho hro hodně oživil, doufám, že na Lm bude hrát od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam pocit ze vo vsetkych tych emociach a vybornom lallanovom vykone sa nejak straca iny dobry vykon. Snad prvykrat zahral naozaj dobre Lovren.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen škoda té hlavičky z vápna, kterou to nalil Jagielkovi, neříkám, že to byla chyba, Jagielka měl prostě štěstí a stál tam kde měl být.

Reagovat
Melda

Markovič-bída, má na víc, doufám.Balotelli taky nic moc, kdyby více hrál a méně padal a kecal bylo by to lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím kdo je po tomhle zápase větší blb. Jestli Rodgers nebo Martinez. Z jedný strany opět nepoučitelnost z chyb a pasivita na konci zápasu + debilní střídání Balotelliho, za kterýho měl přijít defenzivní hráč pokuď se to chtělo zavřít a ne kus za ku. Když už kus za kus tak v nastavení na natažení času ale ne v 86. minutě. Z Martinezovi strany zase nepochopitelný nevystřídání tragéda Barryho. Utápění Lukaka na pravým křídle po celý zápase, kde asi měla být znát síla hráče přes Morena ale nakonec to dopadlo tak, že Moreno si s Lukakem vytíral prdel a další věc Naismith na ozs, kde ten hráč byl jak alenka v říši divů a absolutně tím zabil jeho přednosti(nasazení, důraz).

Vyjma prvních 20 minut, kdy měl zápas pěkný nasazneí absolutně nudný derby s pěknou ale nasírací tečkou v podobě Jagielkova wonder gólu.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vladis271

Reagovat
Melda

Řekl bych, že Lukaku hrál ze strany spíš proto, aby buď donutil Morena nepodporovat útok, nebo využít jeho výletů, každopádně výsledný efekt známe.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidic mal počúvať Moyesa

Reagovat
monty25

Bohužel, Jagielka v nastavení trefil životní ránu a pro Liverpool jsou to ztracené dva body. Třetí zápas v řadě bez výhry a situace v tabulce už začíná být kritická... Vypadá to, že minulou sezonu jsme promarnili velkou šanci na titul, kterou už zase jen tak mít nebudeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
castelL

To nieje o jednej sezóne! Ten tím a hlavne tréner, ma schopný spraviť celok - tím, ktorý bude, je schopný bojovať dlhodobo o TOP5. Takéto výkony a hlavne tí šmatláci v zostave, tomu veľmi nepomáhajú.

Reagovat
tomasinho

Tohle prostě ne, tohle nepřebolí jen tak. Nejhorší moment, jak ztratit vyhraný zápas. Everton neměl jedinou gólovou šanci, absolutně nic a pak to ten dřevák takhle haluzácky trefí. Tak je fakt na posrání tohleto. Absolutetně si ten bod nezasloužili, ale můžem si za to sami, že jsme nedali druhý a že jsme pak zalezli jak magoři zas. Podobně jako se Saints, taky jsme pak posraně v závěru čekali, co udělá soupeř, nedokázali jsme podržet míč.

Místo nakopnutí po výhře v derby a povzbuzení pro Gerrarda tu máme další ránu, která může udeřit daleko víc než třeba porážka. Mě tohle dokáže složit daleko víc než porážka po bídném výkonu jako posledně.

Nic no, musíme se hecnout na LM a zkusit nějak v Basileji uhrát aspoň bod.

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Ta poslední věta.

Tam se jede vyhrát.

Reagovat
tomasinho

Po tom, co jsme doma neporazili ani Bulhary? Od venkovních zápasů v LM moc nečekám teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je 2:1 když ne výhra?

Reagovat
tomasinho

Mělo být skoro. Basileji nevyšel zápas na Bernabeu, ale pořád jsou jinde jak Ludogorets.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ty Bulhary tak nepodceňoval. Pokud budou hrát to, co s náma, tak bude mít Basilej velký problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melda

Reagovat
GEGE

Suso je pouze křídlo nebo zahraje i RCM?

Reagovat
tomasinho

No nejlépe ti podle mě zahraje jako na AM. Jako CM jedině v tříčlenném středu, v mádežnické repre hrával hlouběji, v Almerii ale spíše jako pravé křídlo. Svoje přednosti ale nejlépe ukáže uprostřed.

Jak hrajete vůbec?

Reagovat
GEGE

čuměl sem na něj na youtube a nejčastěj tam byl na pravé straně právě...takže ho chce Pippo asi jako backup za Hondu...já spíš doufal,že zahraje pravého střeďáka víc s hloubky...4-3-3 a poslední zápas 4-2-3-1 v,kterém se těd asi bude pokračovat...

Reagovat
tomasinho

Tak ve 4-2-3-1 ti zahraje v té ofenzivní trojce kdekoliv, jak na AM, na napravo, i nalevo, i když tam nejhůře asi. Ve 4-3-3 by taky měl, ale zase bych moc nečekal, že bude nějak válet v defenzivě, museli by s ním hrát hráči, kteří by ho jistili.

Reagovat
smazaný uživatel

on se bude ještě krystalizovat, začínal jako pravé křídlo. Typ Maty/Silvy, akorát,že on tu lajnu nikdy nebrousil,jako ti dva zmíňování v počátku kariéry. Itálie by mu měla sednout.

Reagovat
papos182

Zase ta posranost, pasivita a neustale si nahravani na vlastni pulce na konci zapasu. Uplne jsme si koledovali, jako vzdy, kdyz k tomu dojde.

Reagovat
vrabejka

Musíme se někde nastartovat, věřím že na Basileji. nejake reci o tom jak muzeme byt treti zahodte za hlavu. Mame nepovedeny start, nejlepsi stredaky a utocnika zraneneho, vubec to nevidim dobre. Snad se cely tym co nejdriv sehraje a Mariovi to tam zacne padat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme v píči...nechtěli jsme dopadnout jak Tottenham a dopadli jsem přesně stejně.Lepší jak 6 místo z toho nebude.Nemají na to.

Reagovat
Liquid

Reagovat
vrabejka

Furt si myslim ze kdyby jsme se co nejdriva sehrali a mel ivsechny hrace zdrave meli by jsme o nejake 4 body vic. Ale takovy je holt fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nejde teď vůbec o nějaký 4 body nebo že je někdo zraněný.To co zdobilo Livec loni, je letos pryč.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
minoLFC

Everton z hovna nezaslúžený bod...bohužial bez Sturridga tam nemáme strelca

Reagovat
smazaný uživatel

BVB, Sportingu ani LFC, sa zatial nejak nedarí

Reagovat
norton

stream na utd? :)

Reagovat
nani92

streamsp.com :)

Reagovat
norton

heslo?

Reagovat
smazaný uživatel

hovno kleslo

Reagovat
Maresma

Reagovat
Lacko_Boh

kreslo

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný,nepískne nám jasnou ruku,Mario trefí jen břevno (dneska se mi líbil,jen tak dál) a pak dostaneme gol, jehož autor už to takhle nikdy netrefí

Přitom v tom zápase se dá vyloženě kritizovat jen Markovič, jinak si všichni své odehráli.

Reagovat
C-M@ster

Mně přišlo, že mu to na to břevno vytáhl gólman.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, nebol vobec dotyk. Proste to netrafil tak dobre.

Reagovat
johnik

ale Balo to napral do golmana a od nej to slo do brevna, proto potom reklamoval roh

Reagovat
johnik

ale Balo to napral do golmana a od nej to slo do brevna, proto potom reklamoval roh

Reagovat
Melda

Jj tečnul to.

Reagovat
SunFells

Tu ruku by pískl jen lofas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je divný, že to Atkinson nepískl.

Reagovat
j_mrazik

Takže "Liverpool"?

Reagovat
j_mrazik

Tak to jsem netrefil. To mělo patřit k tomu "hovno kleslo".

Reagovat
vladis271

nj, si klesol

Reagovat
johnik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A prečo by mal prosím ťa pískať takú ruku? Veď ho (Barryho?)trafil asi meter za 16-kou a ten bol vo výskoku a ruku mal nad hlavou... Hádam nepotrebuješ mať veľkú predstavivosť na to, aby si si v hlave urobil obrázok, kde by tá lopta letela a následne skončila, keby netrafí Barryho ruku... Môj názor je, že asi tak do 20. rady..... Takže ako ovplyvnila ruka hru, že by sa mala pískať penalta?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kurva argument

Reagovat
Zaschrona

Hmm, na nepiskle penalty to bylo 1:1, na brevno to vyrazil Howard... A ten primak, z ktereho padl vas gol se taky zrovna piskat nemel, byl to jasny dive od Balotelliho... Od vas to taky nebyla zadna slava, ale porad to bylo lepsi jak od nas, to jo...

Reagovat
smazaný uživatel

ta ruka Barryho byla 1000%, penalta Romela se klidně písknout dala,taková ta klasika 50 na 50, v klidu obhajitelná, fakt bych to nesrovnával jako 1:1 na penalty.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fff

Prosim Ta kolko este budes fnukat, ze nemal byt priamy kop . Normalny faul.

Reagovat
Zaschrona

Tak se na to podivej znova...

Reagovat
fff

Skor Ty

Reagovat
Ritchie

ono hlavně tomu předcházel faul Maria, aspoň tedy podle mého streamu

Reagovat
fenixLFC

za co mala byt penalta pre everton?

Reagovat
Zaschrona

Na zacatku zapasu na Romela

Reagovat
fenixLFC

az nato ze to bol faul mimo vapna ale nevadi. lukaku sa vyvalil vnutri

Reagovat
smazaný uživatel

berie sa to ako faul vtedy, ked hrac spadne..

Reagovat
fenixLFC

faul to bol to nepopieram ale fauloval ho uz pred vapnom to ze lukaku cakal dokial bude vo vapne neznamena nic. piska sa odtial odkial bol faul nie kde spadol

Reagovat
smazaný uživatel

toto je taky nezmysel

Reagovat
smazaný uživatel

To není pravda.

Reagovat
kiwwi

pri drzani je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ani ty neovladas to?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

sledovat to a nevediet pravidla

Reagovat
kiwwi

nielen ze nevediet ale este sa aj vysmievat tym co vedia

Reagovat
Mada

Reagovat
kiwwi

neni ti ani kus trapne?

Reagovat
Mada

a tobě?

Reagovat
kiwwi

zato ze viem pravidla? nie

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

tak co sa smejes nie, zeby ste boli radi, ze ste sa dozvedeli konecne ako to je vlastne, ale naopak, idete robit debilov z tych, co to viedia..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neeeeee

Reagovat
castelL

Mário sa ti páčil? Si slepý? Viac sa hádže na zem ako poriadne hraje na lopte. A aj keby nedal brvno brankár to chytí.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl som druhý polčas, ale ten Lukaku tak slabý výkon. Prečo nehrá Eto´o namiesto neho v základe?

Reagovat
smazaný uživatel

Možno preto lebo má 40 rokov

Reagovat
C-M@ster

Asi je ještě brzo na předhazování těch trapných výroků kouče... "Bez Suareze budeme silnější"

Reagovat
Hai

ten vyrok mohl napsat jen blazen

Reagovat
minoLFC

ktorý kouč to povedal?

Reagovat
kiwwi

Balotelli uz nedal gol v 20 zapasoch PL po sebe

Reagovat
fff

Najvacsia kktnost celeho nasho prestupaku ... Mario ...

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to tu zas.

Reagovat
fff

Jake zas, u mna je to tu stale.

Precenovany hrac, work rate zly (aj ked aktualne sa zatial snazi), v hlave to uplne v poriadku nema a az tak golovy nie je.

Cize ako nahrada za Suareza, o ktorom sme dlho vedeli, ze pojde prec a mali sme peniaze, velmi zla volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhrada za Suareze je přece Markovic.

Reagovat
fff

jaj tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

statistiky mluví jasně, golový je, dneska to byla tak trochu i smůla, Howard to ještě tečnul.

Nicméně dalo se pořídit lépe, to víme všichni.

Reagovat
fff

Statistiky mluvi jasne?

Reagovat
smazaný uživatel

najdi si počet zápasů a golů za oba Milány a city,prostě mluví.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

To znie zle iba keď nepozeraš na kontext... Kolko z nich hral od zaciatku v ManCity? Samozrejme nie je to ideálne ale ešte je skoro na nejaké závery, pred týždňom bol Balo stale v pred sezonej kondičke...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne mimo jiny City zachranil prvni titul prihravkou na volnyho Aguera v 93. Minute..

Reagovat
Zaschrona

To byla smerem dopredu silena bida. Alespon je pozitivum, ze Stones s Jagielkou zahrali hodne dobry zapas, bez nich by jsme dneska dostali strasnou cocku, predevsim Stones jasne nejlepsi hrac zapasu... McCarthy taky vyborny a Browning taky snad uz priste dostane prilezitost pred Hibbem, nikdo by se nezlobil, kdyby se timhle derby rozloucil, ale to je asi bohuzel nepravdepodobny... Ale jinak to byla proste hruza neskutecnych rozmeru, kterou znacne podporil Martinez - k cemu na hristi byl jak Besic tak Barry tak dlouho a proc byl cely zapas Lukaku a pak i Eto'o na kridle... Jak mohl Barry a Naismith tenhle zapas odehrat cely. Nechapu. Bod po takovym wondergoalu je totalne zlaty a nezaslouzeny, ale nas to asi tolik bolet nebude, tyhle remizy jsou mnohem horsi pro ten tym, ktery ten gol dostane... Snad se stane zazrak a ten gol nas nakopne nekam uplne jinam. Zapasy v Krasnodaru a na Old Trafford by bylo strasne dulezity zvladnout...

Reagovat
smazaný uživatel

Everton si nezasluzil ani len bod za dnesny vykon, na druhej strane Lpool dopredu slusne s ohladom na to ako v tejto sezone hraju. Hned je vidno, ze ak hraju proti superovi co hraje futbal, nie brani cely zapas na svojej polovici, tak je to kombinačne lepsie.

Co sa tyka toho konca zapasu a zatiahnutia sa vsetkymi 11timi na svoju polovicu? Tymto si len vypytali inkasovany gol.

Pozitivne vykony: Lallana, Henderson, Sterling

Ostatni len priemer..a na zaver jeden odkaz pre Lazara: TAKE THE F*CKIN SHOT!

Reagovat
Melda

Ten odkaz sedí, ta jeho nahrávka na Sterlinga???PRooooč?!

Reagovat
fenixLFC

na zapase nie je moc co hodnotit. minula sezona je ta-tam ale pozitívum je ze napriek tak malo bodom co sme ziskali mame uz za sebou derby, city tottenham, a saints. uz to ale chce zacat pravidelne zbierat body a drzat sa na dohlad do zimy kde kupit konecne niekoho do utoku...

dnes balotelli a lallana hrali sutaz, kto viackrát spadne, ale inak fajn vykon od ooch az na tu mega sancu to sa proste musi davat.

Kazdopadne z nasich posil sa mi zatial najviac pozdava moreno, tomu solidne prichadzam na chut.

a kazdopadne pre dejana, ktory aspon raz nemal hrozny zapas

a barry je debil, jagielka haluzak ale gol skvely a mirallas dostal co si zasluzil

Reagovat
smazaný uživatel

Z dalších 4 zápasů musíme udělat maximum. Očekávám teda jednu ztrátu. Vůbec bych se nedivil plichtě s WBA doma.. no a pak Chelsea. Tý se hodně bojím ale umíme se na ní celkem vyhecovat občas, tak snad Stevie nepodklouzne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johnik

WBA dame kua jedu zafandit na Anfield

Reagovat
smazaný uživatel

WHU musí otočit

Reagovat
smazaný uživatel

gooool Bertrand

Reagovat
smazaný uživatel

Už to začíná, plešoun jde do sprch

Reagovat
smazaný uživatel

Pan rozhodca videl ofsajd

West Ham by si minimalne bod zasluzil

Reagovat
Arbiter

s absolutním přehledem v poklidném tempu bez zranění 3 branky Spokojenost

Reagovat
Whitemedia

ale první poločas teda hnus

Reagovat
kvasha16

Reagovat
C-M@ster

Palec nahoru pro rozhodčího MU - WH, že i přes nastavené 4 minuty přinastavil další 1,5 minuty za zdržování, kéž by to tak dělali všichni.

Dokud to nebudou dělat i další, bude se vyplácet zdržování a simulování.

Reagovat
smazaný uživatel

HURAAAAAAAAAAA...parada

Reagovat
Whitemedia

West ham tragédie...

Reagovat
iamek

Rozhodci tlacil co to slo, ale ruda masina se rozjizdi. A pred Liverpoolem

Reagovat
fantomas

Tlačil jako koho, tu vaši rudou mašinu?

Reagovat
C-M@ster

Jj, nic nepotlačí mašinu víc, než neodpískání ruky a následná redka pro kapitána.

Reagovat
smazaný uživatel

nas tlacil?

Reagovat
kiwwi

tebe uz uplne mrdlo v tej hlave?

Reagovat
supporter

Reagovat
Sandstorm

Jj tou červenou kartou pro Rooneyho nám přímo daroval vítězství.

Reagovat
fantomas

Aby bylo jasno, netlačil vůbec nikoho, Mason odpískal naprosto bezchybnej zápas. Já jen čumim, na co všechno si fanoušek MU dokáže stěžovat.

Reagovat
fantomas

Nebo ne bezchybnej, ale normální, standardní výkon prostě.

Reagovat
kiwwi

a na konci to bolo akoze co to nadstavenie? minimalne 4 utoky im este daroval

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

a co ten odpisakny ofsaj nolenovi pred koncom ?

Reagovat
kiwwi

to je snad normalne, ze sa piskne ofsajd nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Naše výhra, remíza v derby, teď ještě by se hodila plichta z NLD, ale rád bych viděl rozdupané slépky

Reagovat
iamek

A Banik gol v 91 minute. Nadherny den

Reagovat
smazaný uživatel

No v poklidném až nudném utkání lehce 3 body. Krasavec Teď ještě druhou dnešní derby nulu a budu spokojený!

Reagovat
Miguel19

Konečně utkání, které jsme zvládli s naprostým přehledem. Nevybavuji si jedinou šanci Villans. Obrana parádně, jen s malými chybkami. Výhra s nulou je teďka sakra důležitá.

Pro mě MOTM Oscar, hrál skvěle. Willian taky v pořádku. Pěkné 3 body.

Reagovat
Arbiter

já mám dneska za MOTM Ivanoviće Ten chlap je prostě neskutečný

Reagovat
Miguel19

Tak to bude mít každý jinak. Kdo byl vlastně oficiálně nevíš? Já to hned vypnul, akorát jsem viděl záběry na Costu, jak jestli on?

Jak jsem psal, Ivanovič je aktuálně nejspíš nejlepší RB vůbec..

Reagovat
Arbiter

Cesc byl oficiálně

Reagovat
Miguel19

Wow

Reagovat
Sandstorm

Roja bych si dokázal představit na stoperovi i nadále.

Reagovat
kiwwi

prekvapil ma, hral dost skusene

Reagovat
Sandstorm

Překvapil mě i ten McNair. Premiéra jak hrom.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ma rozohravku

Reagovat
smazaný uživatel

a Persie to tam inak odmakal paradne, ked tam ostal hore..kapitan

Reagovat
Sandstorm

Konečně se do toho zase dostává.

Reagovat
iamek

Reagovat
kiwwi

nechapal som preco vsetci picovali ked stiahol Falcaa a nechal tam Persieho...rozhodol by som sa tak isto...dneska bol vyborny, bojoval jak lev (aj ked Falcao tak isto ale predsa len Robin je skusenejsi)

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

tak mame vykrystalizovanu stopersku dvojku...McNair - Blackett

Reagovat
Sandstorm

Rafa - McNair, Blackett - Shaw, obrana na minimálně 10 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
niflheim

Kapitán další kolo? Robin?

Reagovat
smazaný uživatel

ked nebude v zaklade Fletch, tak urcite

Reagovat
wild

Urcite.

Reagovat
kiwwi

tak tu asi nie je o com

jedine zeby hral v zaklade Fletch

Reagovat
Whitemedia

https://pbs.twimg.com/media/Byi_lK0IcAAxO9X.jpg

Kruci Samueli, do čeho se to oblékáš

Reagovat
smazaný uživatel

Eťák je fešák.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney asi 3 zápasy, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze urcite

Reagovat
Sandstorm

Šance pro Matu s Januzajem.

Reagovat
wild

Uff, konecne! Takato ubojovana vyhra nas snad nakopne. Rooney spravil strasnu picovinu, mohol ho nechat ist alebo ho len normalne zatiahnut a dostal by zltu ale to co spravil bola strasna blbost..teraz bude chybat 3zapasy? (Everton,WBA,Chelsea) to nam fakt pomohlo..

Ale predtym golom nedoslednost zo strany Shawa a nasledne jasna neodpiskana ruka. Ku koncu to bol strach o vysledok a vdaka Bohu za ten offside..dalsia strata by bola velmi zla.

Reagovat
Spasitel

Záložník Lampard zachvíľu prekoná Henryho proste legenda PL.

Reagovat
Whitemedia

4 branky za jeden týden, super Frank

Reagovat
kiwwi

ja uz som sa tak tesil ze da Rooneymu pokoj a ten si uz moze ist kludne dalej sam v tabulke strelcov a Frankie takyto navrat dpc je to fakt kral

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Tak ono se dá očekávat, že za pár let předběhne Shearera a bude jedničkou...

Reagovat
hribco

Krasny zapas. Skoda toho Kevovho golu, kvoli sekajucemu streamu vlastne ani neviem ci to bol offside alebo nie, ale to je jedno. Na takýchto výkonoch treba stavať do budúcna

Reagovat
blade115

Výborný, skvěle odvedená práce, tři body, čisté konto, zabiják gól, Oscar špičkový výkon, chyběla jen asistence Cesca. Ani Willian mě tolik netočil, i když vlastně jen dobře nahrál po nepovedené střele a nechal míč, aby se od něj odrazil do brány. Ale nakonec je to vlastně víc než dost.

Z ostatních zápasů mrzí jeden gól pro WHU, remíza by byla fajn. Roonyeho výstup jsem neviděl, ale pokud by platil třízápasový trest, tak nás nestihne, což je další pozitivum. City celkem jednostranný výkon, kdyby se Mangala nezbláznil. A Lamps je světovej, takových hráčů se moc nerodí. Trochu mě mrzí Swans, začátek sezóny vycházel skvěle, teď už to ale skřípe. Saints naproti skvělí, po tom létu, kdy z nich někteří dělali kandidáty na sestup je to fajn zadostiučinění. Škoda, že Foxes vysílali ve stejný čas jak nás, chtěl jsem na ně mrknout. Nakonec to ale asi z jejich strany nebylo nic moc, tak snad příště.

Teď by bodla neprohra Tottenhamu, spíš asi remíza. Wenger si ani nic jinýho za toho Özila nezaslouží.

Reagovat
mimi_united

Benjamínkov sme vedeli vždy zapracovať do týmu, och

Reagovat
The Krupy

OT: X-Box One alebo PS4? Zatiaľ som viac naklonený Playku, ale ešte nie som definitívne rozhodnutý.

Reagovat
smazaný uživatel

ps4

Reagovat
smazaný uživatel

ps4

Reagovat
ďuriLFC

Kvoli čomu skor ps4 chlapci?

Reagovat
smazaný uživatel

Víc her. PS+

Reagovat
Mimalu

Podívej se na exkluzivní tituly a vyber podle toho

Reagovat
niflheim

Přemýšlím o tom, že si udělám radost na Vánoce, jen právě pro xbox hovoří již zvyk na ovladač a kinect. Co vůbec to eye od PS? Stojí to vůbec za něco?

Reagovat
The Krupy

Ja som sa hry nehral dlho, konzolu som naposledy kupoval PS2 pred cca siedmimi rokmi, preto ak by tu bol niekto znalý, a vysvetlil mi výhody či nevýhody oboch konzol, bol by som vďačný :)

Reagovat
mickey mouse

PS4 rozhodně. O exkluzivitách co teď Sony vydá během půl roku si Microsoft bude muset nechat jen zdát.

Reagovat
Mimalu

to je ale blbost

Reagovat
mickey mouse

co je blbost

Reagovat
Mimalu

ty exkluzivity, pro člověka co upředňostňuje závodní hry je Xbox lepší volba. Naopak třeba pro adventury je lepší volba PS4 atd. http://www.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_Games_vs_Xbox_One_Games

Reagovat
mickey mouse

Ok uznávám, jediná hra kterou Xboxu závidím je Forza. Pak ale fakt nevidím žádný vyloženě kvalitnější titul v porovnání s PS4.

Reagovat
CHONG

Kvalitní PC.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Pro hraní strategií a first-person stříleček jednoznačně, navíc jsou tam lépe vypadající multiplatformy (za předpokladu, že si dají tvůrci záležet na optimalizaci), ale zas hry jako Bloodborne, The Last of Us, The Order nebo Uncharted si na PC holt nezahraješ…

Reagovat
CHONG

The Last of Us mě mrzí obzvlášť.

Reagovat
Kenneth

Milion lidi si kvuli ty hre koupilo PS3.

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

PS4. Co se týče exkluzivních her, tak to zatím není žádný zázrak, ale v následujících měsících s nimi zadupou celý XBOne hodně hluboko do země. Navíc je PS4 výkonnější, takže většina multiplatformních her tam vypadá lépe než na XBOne (vyšší rozlišení, více FPS).

Reagovat
The Krupy

to som potreboval vedieť, ďakujem

Reagovat
smazaný uživatel

PC.

Konzole vyjdou daleko dráž. Platíš za multiplayer, hry drahý jak svina, ale každýmu jak je libo.

Reagovat
Manik...

PS4

Reagovat
Rarášek

Amy ti poradí

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačne ps4 nebuť labuť! Zadarmo online!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Online zdarma má PS3. U PS4 si musíš platit PS+.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Všetko sa dá :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusí se platit jen u free-to-play her.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

PS+ se vyplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

No rozhodně se to nevyplatí, nebo jen málokomu, jsou za to hry "zadarmo", které jsou většinou o ničem.

A už jenom z logického hlediska, určitě bude PS nabízet něco, aby se ji to nevyplatilo.

Reagovat
bobis21

taky jsem si říkal, že se to nevyplatí, ale od té doby co PS+ mám (na PS3) jsem změnil názor. Za tu dobu už tam mám několik her zdarma (Uncharted 3, NBA 2K14, GRID, Crisis 3). Kdybych si je všechny kupoval tak zaplatím stejně, jako PS+ tak na 4 roky ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi
Reagovat
niflheim

Reagovat
Mada

Reagovat
Swarley

jinak vlastně tímhle oslavil Wazza deset let v United...tomu teda říkám stylová oslava

Reagovat
kiwwi

kazdopadne 5 zapasov - 3G + 2A...v tomto je neskutocny

Reagovat
Swarley

to rozhodně, navíc dneska se mi hodně líbil, konečně ho bylo plný hřiště a lítal nahoru dolů...škoda, že to nakonec vedlo k té redce...na kolik to bude zápasů? 3?

Reagovat
Infernoqt

fifa by měla stanovit verdikt a my se můžem zkusit odvolat ještě, očekávám však nejmín 2 a nejvíc 5

Reagovat
CHONG

Teď fakt nechci rýpat, ale co je na 3+2 v pěti zápasech neskutečného?

Reagovat
Swarley

tak na to, že rozhodně nehraje v nejlepší formě, jsou to na PL výborný statistiky

Reagovat
kiwwi

Ze on si to drží celu kariéru rok co rok

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě dneska hrál snad pokaždé bídu a stejně má takové statistiky.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Živě jsem to neviděl, ale tohle je blbý úhel na posouzení, dle týhle fotky bych se spíš přiklonil k tomu, že ofsajd byl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Tak podle fotky to jednoznačně ofsajd byl

Reagovat
Ritchie

offside, těsný, ale byl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo Mufani, užijte si výhru, nejspíš si dlouho další neužijete, nebo aspoň s takovýmhle losem ne

Everton (H), WBA (A), Chelsea (H), Man City (A), CP (H), Arsenal (A)

Reagovat
Swarley

jn, Everton je neuvěřitelně nebezpečnej, WBA je totálně nehratelnej soupeř, Chelsea určitě nepřijede betonovat...City beru, to bude těžké, CP musíme porážet a Arsenal je Arsenal, s ním snad ani nemůžeme prohrát

Reagovat
smazaný uživatel

čekám, že z toho shrábnete max. 7 bodů(CP výhra, WBA remíza/výhra a Arsenal nejspíš remíza, ostatní skoro jistá prohra), a cokoliv nad už byste mohli považovat za velký úspěch

Reagovat
Swarley

jasné no, hned zápas doma s Evertonem je jistá prohra

Reagovat
Zaschrona

Zatim s vama ma Martinez 100% bilanci, z urciteho pohledu by to jasne byt melo.

Reagovat
Swarley

tak pokud půjdeme dál do historie, tak mu to trošku kazí ty zápasy s Wiganem

Reagovat
Zaschrona

To jo, ale zase to byl on, kdo nad vama zaznamenal historicky prvni a zatim jedine vitezstvi a jestli se nepletu, tak i zisk bodu. Moyesovu bilanci taky prekonal hned. Ale jestli se nebudem prezentovat vyrazne lepsim vykonem, tak tentokrat tutove dostanem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

Ty dement, pozri sa na našu bilanciu proti top tímom za posledný rok. Vlastne ManU nie je ani zďaleka top tím, tak nič... 0:4 dostanete a Van Gaal skončí.

Reagovat
Swarley

já si poslední zápas na OT pamatuju a rozhodně to nebylo nic, z čeho bych si měl sedat na prdel...přijeďte, porazte nás a můžeme se bavit, ale rozhodně není z naší strany důvod, proč se toho zápasu obávat...bude to těžké, jste jasnej favorit na titul, ale že byste nás měli takhle smáznout, tak to si rozhodně nemyslím

Reagovat
smazaný uživatel

Já si ho taky pamatuju, naprostá připosranost z naší strany, ale mělo to důvod - šel z vás ještě strach, v té době(konec Srpna, pokud se nepletu) to ještě vypadalo, že budete horkými kandidáty na titul, a Mourek to prostě nechtěl posrat tak postavil beton. A pokud si pamatuješ druhý zápas na SB, tak jsme s vámi už neměli sebemenší problém.

A když si vezmeš současnost kdy Mourek moc dobře ví, co od vás má očekávat, tak prostě nečekám, že nad námi budete mít jakoukoliv šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

*Ale pokud (a pár čárek chybí.. stává se)

Reagovat
Swarley

moc nemám co k tomu dodat, prostě si fakt nemyslím, že se máme bát toho, že by nás Chelsea doma na OT měla přejet a vypráskat...

Reagovat
smazaný uživatel

no jsem na ten zapas zvedavej. Na City jste se treba moc nepredvedli, to jsem od vas cekal daleko odvaznejsi vykon. Pokud by se nam podarilo vyhrat s Evertonem a WBA, tak by se Mourek mohl zase trosku obavat a hrat zandoura.

Reagovat
Infernoqt

jak se Chelsea na OT otevře, tak dostanou na prdelku.. naše obrana možná láká, ale dokud je DI Maria zdravej, to jsou protiútoky jako prase. Falcao by se mohl začít prosazovat a dcla rád bych poslal na tento zápas i Valenciu... stejně bude Herrera zraněný nějakou dobu, Rooney vykartovaný a do obrany se nejspíš vrátí Jones

Reagovat
smazaný uživatel

on se zranil? Ja to dneska nevidel, az ted jsem si to pustil.

Reagovat
fajdax

Jojo Swarlíku, výborný porovnání

Reagovat
Swarley

pracoval jsem na tom několik dnů, mám i validní grafy, statistiky, výsledky jsem shrnul do tabulky a samozřejmě naší výhru mohu garantovat

Reagovat
kvasha16

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Uz se tesim jak se budu smat nasim haterum az vyhrajem vsecky zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nemyslím nějak zle(možná jenom trošku), ale vždyť vám dělali problémy všechny týmy ze druhé poloviny tabulky, a když člověk vidí, co vás čeká v následujících kolech za zápasy, tak vám holt vůbec nevěří ..

Reagovat
smazaný uživatel

je dobre ze se nam neveri, o to vic pak bude chutnat vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně vám pogratuluju

Reagovat
niflheim

Danny klasik

Reagovat
Talker

Jinak kdo sleduje Soton pravidelně, jak hraje Bertrand? Ve fantě nosí pravidelně kupu bodů.

Reagovat
SunFells

Produktivně, dobře. Zatím to vypadá, že i ta vysoká opce by se jim vyplatila.

Reagovat
Zaschrona

Je skvelej, zatim zapas co zapas. Ztrata Shawa se herne absolutne neprojevila, spis v tomhle Saints az mozna paradoxne posilili, Bertrand se casteji dohrava do hry, ma lepsi centry, zvlada branit i utocit, dostava se i do zakonceni, jak ukazal dneska... A to jsem zrovna v tomhle pripade takovy optimista urcite nebyl. V soucasnosti se zda byt vyuziti opce naprosta povinnost, nedokazu si predstavit, ze by tu moznost Ryan odmitl, v Chelsea by si stejne nezahral...

Reagovat
vitasrp

Na kolik ta opce vůbec má být? 10 mega liber?

Reagovat
Zaschrona

Mela by byt na tuhle hranici stanovena.

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

*Jj

Reagovat
Zaschrona

Moje mama me vzdycky ucila odpovidat hezky pekne celou vetou.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Talker

Já jsem říkal, že překvapí ty, kteří říkali, že na to nemá a bude průměrák. Přitom on má na to být širší špička PL dlouhodobě.

Reagovat
Zaschrona

Ja jsem cekal, ze by mel potvrdit, ze to je celkem solidni bek, ale on tohle zatim prekonava, jestli tyhle vykony udrzi, tak do te sirsi spicky bude rozhodne patrit.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fantomas

Nemá na Chelsea no. To sem řikal, řikám a řikat budu vždycky; jeho výkony v Sotonu na tom nic nemění.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto mali byť 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

to si říkám už tak počtvrté tuto sezonu

Reagovat
FUnk

tjn ten gol jste nemuseli dat

Reagovat
Miguel19

Čím více Wenger utratí, tím větší hovno hraje.

Reagovat
SunFells

moudro

Reagovat
smazaný uživatel

Od nas nejlepsi Ozil, od rivala prekvapive Kaboul

Reagovat
SunFells

Poche zabil NLD.

Reagovat
Amos

Letos ma Chelsea ten titul fakt jistej. Dnes hrál Arsenal fakt mrdku a Spuds ještě větší, takhle to ty Chelsea ulehčit..

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal ma byt nejake velke nebezpeci pro Chelsea v boji o titul? A kor Tottenham...

Reagovat
smazaný uživatel

To už je jasné dávno, že jediný, kdo to Chelsea může letos znepříjemnit je jenom Man City. Já už jsem s titulem Chelsea smířený, nesleduju je a beru to jako nutné zlo.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

co tím chceš říct? je zjevné, že to není ofsajd

Reagovat
C-M@ster

Asi si dám tu práci a graficky ti dokážu, že je...

Reagovat
smazaný uživatel

to budu jen rád, protože ho prostě nevidím

Reagovat
C-M@ster

http://s28.postimg.org/vhyuaomb1/notoffside.png

Toto sem udělal ve Photoshopu, mělo by to více-méně sedět

Reagovat
Darren Fletcher

ja by som tieto sračky púšťal v prospech útočiaceho hráča

Reagovat
SunFells

Já v tomhle případě taky.

Reagovat
smazaný uživatel

podle toho je jeho pravá a rojova levá noha na stejné úrovni

Reagovat
SunFells

Na nohy se to nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

no ale to pak je strašně subjektivní a záležící na úhlu pohledu, toto by se mělo pouštět

Reagovat
Mimalu

Rozhodující je jakákoliv část těla kromě ruky

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ale takových postavení útočníka a bránícího hráče, kdy je toto splněno, najdeš v každém zápase tunu, to vůbec není tak jednoduché posoudit a proto by se to mělo pouštět

Reagovat
Ritchie

bohužel na to se nemůžeš odvolávat, podle pravidel to offside je

Reagovat
kiwwi

je to ofsajd ci nie?

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
kiwwi

spamataj sa a zajdi si k ocnemu

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsie 4 zápasy LFC West Brom (H), QPR (A), Hull (H) & Newcastle (A). Potrebujeme aspoň 10 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

vidím to na 8 West Brom výhra, QPR výhra, ale Hull a Newcastle budou jasný kříže

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Mesut dnes žiaril. Ak bude mať Ramseyho zranenie nejaké pozitívum, tak to, že snád pôjde Ozil do stredu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co prosím dnes Mesut?

Reagovat
J0EL

Reagovat
fantomas

Zářil je Yungova klasická hyperbolizace, nicméně nejlepší z Arsenalu asi fakt byl. Welbz s Clichym (u mě) v těsnym závěsu.

Reagovat
fantomas

Clichym No tý vole, sorry Gibbsíku, taková degradace.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Ztrata dvou bodu no, dneska se melo jednoznacne vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

hehe

Reagovat
Nikikrew

No ty vole ved ste boli megaslaby. Klaun

Reagovat
Minister

Reagovat
SunFells

Vyjadřuj se radši k vašim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Něco jako Everton

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mada

jj jako vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale... still unbeaten

Reagovat
smazaný uživatel

Invincibles p.2

Reagovat
smazaný uživatel

tímhle stylem Vám to přeju pokud byste pokračovali stylem 4 remízy a 2 výhry do konce sezóny tak to bude krásných 64 bodů +-

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, měli jsme je na lopatě. Chadli za oslavu

Reagovat
smazaný uživatel

#MOTD @ 10.30pm: 1.Hull/MCity, 2.ManU/WestHam, 3.Chelsea/Villa, 4.Liv/Eve, 5.Soton/QPR, 6.Arsenal/Spurs, 7.Palace/Leics, 8.S'land/Swansea

Reagovat
smazaný uživatel

Docela projebané body. Jak jsme dali gól, tak jsme úplně přestali hrát a dostali jsme. Ani nevím nějaká pozitiva, protože jsme hráli strašně. Rozhodčí taky tragický, co se týče udělování karet.

Reagovat
C-M@ster

Pokud se dává žlutá za přiložení ruky k uchu, tak se Waynově červené nedivím.

Reagovat
ElectrickMann

wenger by měl přejít k tomu 4231 a neprotežovat wilshera s ramseym, hráče na to má naprosto ideální... a ty brejky -> příští kolo mu dá mourek zase na prdel a bude to opět drsné

Reagovat
Lacko_Boh

buduce kolo budem mať už pri zápase na sebe dres,neprehráme

Reagovat
ElectrickMann

nepomůže

Reagovat
Lacko_Boh

nerozumieš futbalu

Reagovat
ElectrickMann

ale wengerovi ano, prohraje, bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

bod je pre nás skvelý. NLD chýbala poriadna šťava, ale aspoň sme nedostali naložené, ako bolo zvykom v minulej sezóne v súbojoch s top týmami. Je potrebné robiť postupné kroky.

veľkým prekvapením pre mňa bol výkon Kaboula, snáď jeho najlepší od sezóný 2011/12, teda pred jeho dlhým zranením. Chvalitebný a tak trochu aj očakávaný výkon od Masona v strede zálohy. Sledoval som celú letnú prípravu, a podľa mňa tam bol spoločne s Holtbym náš najlepší hráč.

Negatíva: zbytočne zdlhavá a nepresná rozohrávka z obrany, slabý pressing, aj keď sme tam asi išli hrať s určitou taktikou, založenou na protiútoky. Veľmi biedna forma Adebayora, ktorý je všade len nie vo vápne. Zlý výkon od Chadliho, až nato, keď sa zakopol pri strelení gólu a čo je podstatné, strašne veľa faulujeme. To snáď nikto nemá väčší priemer faulov na jeden zápas ako Tottenham.

Koniec koncov, bod je platný, navyše z ihriska súpera v NLD. Teším sa na Besiktas a v nedeľu na Southampton. Dúfam v dobrý výkon.

Reagovat
Darren Fletcher

OT: dopozeral som Homeland, co dalej?

Reagovat
smazaný uživatel

Sharknado 2, anebo Blbec k večeři

Reagovat
smazaný uživatel

Sharknado už nikdy víc

Reagovat
smazaný uživatel

dvojka je dost možná ještě lepsí

Reagovat
smazaný uživatel

Arrow, Sherlock,........

Reagovat
Darren Fletcher

jasne diky, pri sherlockovi ma trosku odradza 90min... mozno skusim ten arrow :-)

inak nikdy som nepozeral dextera, lebo ma raz nezaujal.. prichadzam o vela?

Reagovat
SunFells

Jop.

Reagovat
smazaný uživatel

tých 90 minút je úplne v pohode, zbehne to vždy rýchlo

Reagovat
smazaný uživatel

ale zase těch dílů máš jen 9

Reagovat
Whitemedia

První 4 série jsou úžasné, skvělé, absokurvalutně nejlepší.. další 3 jsou pořád super, ale už to jde kvalitou dolů.. poslední série je jen vtip.

Reagovat
Darren Fletcher

nieco take som citil u himym :-) az na to, ze k poslednej som potom ani nedosiel

Reagovat
Talker

Dexter je fajn, ale chce to začít od první serie, protože ten seriál se vyvíjí (především) na jedné postavě. Takže pokud jsi viděl něco z vyšší serie, tak je to naprd.

Reagovat
Darren Fletcher

nie nie, praveze uvod, ale nejak mi to nerezalo..no bolo to pred rokmi

Reagovat
Lacko_Boh

True detectiv

Reagovat
Darren Fletcher

uz videl

Reagovat
Lacko_Boh

bricklebarry

Reagovat
Whitemedia

Bates Motel, The Strain

Reagovat
TopinB

House of Cards, Firefly, Peaky Blinders

Reagovat
Darren Fletcher

house of cards som vypol po 4tej casti cca, malo akcne..

zvysne 4 idem checknut, diky (tvoje a tie nad)

Reagovat
SunFells

A chceš stejný level nebo něco lepšího?

Reagovat
Darren Fletcher

co ti poviem... :)) zatial ma zo spomenutych najviac zaujal Peaky Blinders, ten asi zhltnem a o tri dni vyberiem zo zoznamu dalsi

Reagovat
niflheim

Ray Donovan?

Reagovat
Talker

Na to hodnocení dost nudné, po pěti dílech jsem vypínal. Čekal jsem to méně příběhové a akčnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

A jinak samozřejmě 24 - nejlepší volba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Suits, house of lies.

Reagovat
smazaný uživatel

Strain, Knick

Reagovat
smazaný uživatel

Boardwalk Empire.

Reagovat
REPLIKATOR

Expreska:

Nejdříve střídal Mikel Arteta pro opětovně natažený lýtkový sval, vzápětí jej následoval Aaron Ramsey, který koncem úvodního poločasu ucítil hamstring.

Angločeština

Reagovat
Liquid

Reagovat
Murtago

Šunkovej provázek

Reagovat
Liquid

viděl jsem až posledních 20 minut, jestli komentátor na digi nekecal, tak se Arsenalu zranili 3 středopolaři, Arteta, Ramsey i prý zraněný dohrával Wilshere, tzn je tu pro příště šance pro dřeváka Rosu

Reagovat
Murtago

Sklenička za skleničku, tak je to správně.

Reagovat
vitasrp

Dneska naprosto pohodový výkon, trochu mi zatrnulo snas jen v 5 minutách druhý půle, kdy měla Villa pár standardek, pak to ale Costa zabil a zbytek naprosto v pohodě.

Poprvý jsem byl na Shed Loweru a paráda. Sice je to dost malá tribunka, ale seděl jsem hned v 9. řadě, což bylo luxusní. Atmoška je sice lepší na Matthew Harding, poněvadž je tam víc lidí a nejsou tam away fans, na druhou stranu člověk pak sedí až těsně pod střechou.

Čekal jsem to trochu tězší, Villa hrála hodně defenzivně, brániladost hluboko a na úzkém prostoru, takže třeba Ivanovič měl spoustu prostoru, jenže bylo těžký ten val otevřít. Mně se líbila i první půlka, kdy to sice bylo dost zdlouhavý obléhání a zabralo dost času, než jsme si vypracovali nějakou slušnější pozici, jinak to ale proti TOP celkům nejde.

Fantastickej Oscar, hodně kvalitní Willian a Costa, kterej se mi herně zas až tolik nelíbil (ať prosím nejede na repre sraz), ale branku stejně dát dokáže.

Takhle se na tu tabulku skvěle kouká.

Reagovat
Whitemedia

Z té repre pauzy mám strach.. celý lékařský a trenérský tým má spoustu práce s tím udržet Costu fit a nakonec to bude k hovnu, protože se určitě zraní v repre..

Reagovat
Miguel19

Taky jsem to čekal těžší. AV jsem řadil mezi týmy, které nám budou dělat problémy, když nastoupí Cesc na pivotovi. Ale ono nic, což je pro mě velké pozitivum (a i díky skvělé práci Oscara)..

Reagovat
Ritchie

Reagovat
LGT

Origi další gól

Reagovat
Miguel19
Reagovat
smazaný uživatel

To bude fakt štýlové, keď nás akurát mancs vyjebú z top4

Reagovat
wild

Reagovat
papos182

To je neuveritelne, ze po tak tragickem uvodu chybi LFC na LM 3 body.

Reagovat
fajdax

Tak ono skoro všechny velký týmy měly špatný úvod.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Máte někdo tip kde koupit levněji FIFU 15?

Reagovat
fajdax

heureka.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Na jakou platformu? Pokud na PS4, tak mi napiš zprávu...

Reagovat
smazaný uživatel

Na počítač no. Jinak díky

Reagovat
Darren Fletcher

ja som dnes objednal za 40eur, can´t wait

Reagovat
wild
Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
wild

len upozornujem, ak si si nahodou nevsimol, ze ti neposlu krabicu s DVD ale len kod na mail a hru si stiahnes cez origin

Reagovat
smazaný uživatel

skro

Reagovat
Bennhy

g2a

Reagovat
smazaný uživatel

čo sa stalo inak so Sandrom, že musel hneď na začiatku striedať, nevie niekto náhodou?

Reagovat
smazaný uživatel

zrazil sa hlavou s Maném...

Reagovat
smazaný uživatel

dík za reakciu. snáď bude v poriadku

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Pochetino je tak neskutečný alibista, že bych blil....to prostě nemůžem mít normálního manažera tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

mám vás rád

Reagovat
blade115

Zhruba na jak dlouho budou mimo Arteta s Ramseym? Pokud proti nám nastoupí střed Flamini - Wilshere, tak by to mohla být eventuálně cesta k úspěchu.

Reagovat
Heisenberg

Proti Galatasarayi ani Chelsea nebudou hrát určitě. Od Wengera čekám 4-1-4-1 s Cazorlou a Jackem (u něj se ještě neví, jestli bude chybět) ve středu, pod nimi Flamini a Ozil na kraji, protože podle slov AW tento systém je více zodpovědnější dozadu. Pokud to takhle dopadne, tak zas můžete vyhrát větším rozdílem. Nevidím moc možností, kde bychom my mohli brát body, snad 4-2-3-1 s Ozilem veprostřed a na krajích Alexis a Ox, kdy dáme brzký gol a pak se děj vůle boží, ale stejně tam AW pošle 4-1-4-1 a když ne, tak budou všichni unavení ze zápasu s Turkama, takže ani to nepřipadá v úvahu. I kdyby se vše sešlo a nějakým způsobem bychom vedli, tak stejně Mourinho povolá Lucifera a otočíte z 0:2 na 3:2 za minutu.

Reagovat
Deywid

ten posledný riadok

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci ti brát iluze, ale zranění Artety oslavuje každý fanoušek Arsenalu, Ramsey totálně z formy. Flamini-Wilshere/Rosa bude naprosto luxusní střed v rámci možností

Reagovat
Miguel19

No on ten Wilshere taky není jasný

A dát do jedné věty Flaminiho a luxusní střed (i když je tam v rámci možností)...

Reagovat
fajdax

luxusní střed

Reagovat
smazaný uživatel

Teď když to tak vidím, tak se mi chce grcat. Naprosto na píču střed.

Reagovat
blade115

Jo tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Mada

idiote

Reagovat
C-M@ster

Ještě mě napadlo s tou fotkou ofsajd/neofsajd udělat toto

http://s13.postimg.org/knpr8egmf/ofsajd.png

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

, teda nevím jestli je tato úprava "regulérní"(nepokřivily se nějak roviny), ale pokud ne, tak správné rozhodnutí

Reagovat
smazaný uživatel

Však to každý člověk co má alespoň torchu rozvinutou prostorovou orientaci musí poznat už z té první fotky, ne? nechápu, co se tady řeší

Reagovat
smazaný uživatel

Normalne bych poslal do p.ce Smallinga i s Evansem. Jak Blackett tak McNair hrajou super, a aspoň odehrají víc než dva zápasy za sebou (alespoň Tyler teda )

Reagovat
fajdax

Reagovat
minoLFC

podobne ste uchcavali aj zo Smallinga a Evansa

Reagovat
smazaný uživatel

opravnene

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Graziano si tu PL dava s prstem v nose, presne jak jsem rikal.

Meli jsme vzit jeho misto Balotelliho.

Reagovat
Zaschrona

A Dusana misto Lallany.

Reagovat
ďuriLFC

Lallana je boh.Dnes si ma úplne získal a už bude len lepší.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

A Tobyho misto Lovrena, co ti budu povidat vid.

Ale Duso je celkem srac povahove, ja osobne bych ho teda za Lallanu nemenil.

Reagovat
Zaschrona

v cem je srac, proc myslis?

Reagovat
smazaný uživatel

jen pokud by byl Dušan do 10 mega

Reagovat
SunFells

To by pro ně bylo jen ekonomičtější.

Reagovat
Zaschrona

nene, i kvalitativne lepsi

Reagovat
SunFells

To určitě né

Reagovat
Zaschrona

Urcite ano, je na tom lepe fyzicky, ma lepsi oko pro prihravky, umi lepe nacentrovat, je lepsi predevsim v te finalni fazi, spise zrychluje hru. Lallana naopak nejvetsi prednost ma driblink a hru spis casto zpomaloval. Tadic je urcite horsi v driblinku, ale prijde mi jako vic tymu prospesnejsi hrac, je schopny vytvorit vic sanci, dostat vic do hry svoje spoluhrace, ciste s kopaci technikou na tom je lepe. I kdyz dost mozna nektery veci z toho mohou byt zpusobeny i tim, ze se zatim Koeman jevi jako lepsi trener nez Pochettino. Ale je fakt, ze sledovat v Sotonu Lallanu 1 vs 1, kdyz mel cas, to bylo neco skvelyho.

Reagovat
Mada

Reagovat
SunFells

Hm, to jsi prostě ty Mám dlouhodobě pocit (a to jsem to hodně zlehčil ), že přeceňuješ hráče svých oblíbených klubů.

Asi bych souhlasil s tím lepším okem pro přihrávky, nikterak výrazně, a to je asi tak všechno.

Reagovat
Zaschrona

No, nazory lide mohou mit ruzne, nic proti tomu. Tak jako tak ale, a zrejme kazdy s tim bude souhlasit, Southampton vymenou Lallany za Tadice zrejme vubec hracsky neutrpel, podobne s Pellem. Je hezky mit jako bonus k tehle vymene kus za kus jeste Maneho, ktery se krasne zaplatil ze zisku tehle vymeny.

Reagovat
SunFells

A teda i s tím, že má Lallana lepší dribling.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec jsem mu nevěřil, ale palec hore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

V drese Saints si ju daval aj Lambert...

Reagovat
mickey mouse

Sakho na twitteru:

I really want to apologise to the club, the supporters and every person who felt offended when I left the stadium this afternoon.

I’m aware that it was a bad choice from my part to go isolating to watch the game!

Reagovat
smazaný uživatel

BR je kkt

Reagovat
tomasinho

Odjíždět neměl, bylo to špatné rozhodnutí, ale omluvil se a nic to nemění na tom, že BR s ním fakt jedná, jak jedná a že bych se nedivil, kdyby brzo odešel.

Reagovat
stiflerovamama

Ako snim jedna, bohuzial Sakho nepresvedcil zatial ani v jednom zapase sezony. Takze sancu teraz dostal na lavicke Toure. V kazdom zapase, niekomu ostane cierny peter, ale ako by to vyzeralo keby sa zacali vsetci urazat ? Tak sa timovy hrac nesprava. Radsej nech na sebe poriadne zamaka a dokaze, ze na to ma.

Reagovat
tomasinho

Dokázal. Ve 3 zápasech, co hráli společně s Lovrenem, byl v každém z těch zápasů lepší. Nemůže to dokázat, když dostane 1 zápas za měsíc a možná ani to ne. Jasně, nemá se urážet, to byla chyba. Možná tam na lávce Toure i proto, že zahraje v přpadě zranění Javiho RB. Ale on prostě Sakho hůř jak Lovren nehrál a tu důvěru nemá. Nedivím se mu, že je nasraný.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice sa nezachoval spravne, ale jeho frustraciu chapem, hral zapasy po boku Lovrena a bol lepsi od neho, zatial co Lovren hra vzdy.. A horsi ako Toure tiez nie je..proti Boro hrali obaja vcelku dobre...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro lepší zítřky u LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vobec nechapem ale, preco hrava tolko Markovic, kt.by si mal zvykat a hraat poslednych 20 -30 min max. Ä ked vobec hra, preco kua nehra vlavo alevo v strede, kde je nebezpecnejsi? Napravo je uplne mimo a to este nehovorim o sanci pre Susa a zabchadzanie so Sakhom.. BR robi vela chyb...

Reagovat
smazaný uživatel

na levé straně by měl nejplatnější. Nevím,kdy jindy by měl dostat šanci než při zranění Sturridge,Cana a Allena+ špatná forma Coutinha/Markovice.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu prvu vetu ako myslis? S ostatnym suhlas no.. Stale nechcem uverit tomu, ze odide... Ta logika, ze musi hrat drahsi hrac(Suso x Markovic) sa nam nemusi vyplatit

Reagovat
smazaný uživatel

Markovic na levé straně by měl nejplatnější.

Takhle to bohužel občas chodí. Každopádně mezi Susem a Rodgersem se něco muselo stát,to je dost evidentní,ale nikdo neví co.

Reagovat
Infernoqt

To tehdy byla moc velká tma a Susho šel po večerním tréninku, který pořádal jeho Brendanův asistent, domů. Chtěl na to doma hned hupsnout se svou mladou a tak otevřel dveře a začal jí to pěkně dělat zezadu jako pes. Jenže si po chvíli uvědomil, že pozval svého trenéra na večeři a zároveň v ten moment jeho žena rozsvítila. A to byl konec příběhu.

Reagovat
smazaný uživatel

krásný

Reagovat
smazaný uživatel

Niet co dodat

Reagovat
fajdax

Možná za pár let Až vám dorostou ti mladí hráči

Reagovat
Whitemedia

Look at his face, just look at his face. konečně MOTD

Reagovat
Whitemedia

Mangala úžasný poločas

Reagovat
stas87

preco vlastne skoncil hrubas?chcel to zabalit uz dlhsie alebo skoncil zo dna na den?

Reagovat
nani92

však on neskončil,len tu mai ny nick..nevšimol si si,že ako odišiel zrazu tu prišiel nejaký hcytrý Srandastrom?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

celý hrubas

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
stas87

ja nesledujem diskuise pod kazdym clanok PL

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mamrd bohužel jenom přesedlal z CSFD.

Reagovat
fantomas

Heh, 30 bodů

Reagovat
miky10

Reagovat
Whitemedia

Rooney přímo před rozhodčím, geniální !

Reagovat
Infernoqt

aspon proti vám nastoupí Mata a bude se snažit předvést, že jste jeho prodejem udělali chybu

Reagovat
hitZor

S naši současnou sestavou by si zahrál asi tolik minut, co Salah, možná ani to ne

Reagovat
Infernoqt

takovej nahrávač Costovi by nemusel být špatnej ... to vidim na naší hře když hrají spolu Mata a Herrera, stejná zem, stejný mrav... ted u vás společně Costa, Azpi, Fabregas a Mata, určitě by se uplatnil

Reagovat
hitZor

Nahrávky Costovi by byla jedna věc, ale to že je totálně pomalý a defenzivně k ničemu by v našem systému znamenalo velký problém. Včera se i Hazard vracel až někam k našemu rohovému praporku, makal celý zápas i dozadu a dopadlo to krásně a bez problému 3:0. Když na to bránění loni Hazard sral, tak to dopadalo hodně blbě a dostávali sme hromady úplně zbytečných gólů (nejviditelněji to šlo vidět v zápase s Atleticem, kde centry na dva góly šly od Juanfrana). Oscar, Willian a případně Schurrle toho taky odběhají a odbrání neskutečně. Oscar chvilku napadá rozehrávku stoperů a za pár vteřin ho vidíš kousek od našeho vápna. V tomhle stylu, který je založený na běhavosti, napadání a prolínání by byl Mata absolutně k ničemu a pár gólů po jeho nahrávkách navíc by bylo k ničemu.

Reagovat
Infernoqt

ten Herrera mě štve, to zase budem měsíc bez něj -.-

teď se u nároďáku znovu oddělá Jones a můžeme slavit

jinač pro fans Arsenalu, Willshere, Ramsey i Arteta přibyli do Injury League, na diagnostiku se ještě čeká

Reagovat
smazaný uživatel

I Wilshere, jo? Jestli vážně je jeho kotník už ve stavu, že nevydrží takové obyčejné ťuknutí v souboji, tak to ať jde někdo do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť brečel

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, celých 10s.

Reagovat
Miguel19

ťuknutí

Reagovat
smazaný uživatel

owny

Reagovat
SunFells

Jak jste si tu všichni mysleli, že bude střídat? Komediante.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

já bych i věděl kdo

Reagovat
SunFells

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

odkaz ?

Reagovat
fantomas

Bych tě taky ťuknul.

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
justcall
Reagovat
smazaný uživatel

mal dostať žltú za ten miss

Reagovat
SunFells

Brilantní oklamání soupeře, to ho Giroud učil.

Reagovat
PePiG7

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck: "Tak takhle se davaji goly"

Reagovat
PePiG7

Reagovat
SunFells

Za ten gól bych teda Flaminiho nevinil, ten jde na Perovo triko.

Reagovat
smazaný uživatel

ved flamini stratil zbytocne loptu pred 16tkou

Reagovat
SunFells

Per mu tam přihrál, když měl Flamini hráče za sebou, o kterém evidentně sám nevěděl podle toho, jak tu přihrávku přijímal.

Reagovat
Carrick

Hráč si má hlídat záda v první řadě sám.

Reagovat
SunFells

Kde jsi na takovou cypovinu přišel? Ten nahrávající má mnohem lepší přehled o situaci u toho hráče, kterému přihrávku dodává. Tohle jsou věci, které se učí od žáčků a pak připomínaj na každé další úrovni, ale prostě se nad tím jen na okamžik zamysli a asi se dostaneš ke stejnému závěru. A to si ještě představ, že v té Premier League je to tak rychlé, že před vlastním vápnem tohle není při čistém čtyřmetrovém rádiu bezpečné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

Reaguju hlavně na tu věc, že "o kterém evidentně sám nevěděl". To má být jako pro Flaminiho omluva? I když to byla těžká přihrávka, mohl a měl si s tím poradit líp. To, že ztratil míč a nevěděl o hráči za sebou, je jen a jen jeho chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Uh, ahoj

Reagovat
Carrick

to jsou základní věci proboha

Reagovat
SunFells

Právě no. A ty o nich podle všeho nemáš povědomí a ještě sis vytvořil nějakou svou nelogickou iluzi.

Reagovat
Carrick

evidentně ti chybí herní praxe v nějaké vyšší soutěži, jinak si to neumím vysvětlit, nazdar

Reagovat
smazaný uživatel

no tebe tiež, kedy naposledy si nastúpil v základe?

Reagovat
SunFells

Teď asi mluvíš o nějaké počítačové hře, kde máš pohled z tribuny, ne? Ahoj čau freddy.

Reagovat
kiwwi

SunFells - gaucovy odbornik, co cakas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Slova od klasika, který se chce bavit o něčem, o čem nic netuší. Kiwwi, udělej si službu a první si ty hovna napiš nanečisto než je někde zveřejníš.

Reagovat
kiwwi

pokracuj sefe, si vo forme

Reagovat
SunFells

Ale ty zjevně ne, velice často. Máš úplně nulovou sebereflexi.

Reagovat
vladis271

najviac ma baví, ked kiwwi začne kastovať scouserov podľa kvality ich príspevkov. KIWWI!!!!! On vážne ani len netuší čo to sebareflexia je.

Reagovat
kiwwi

vlado sa zapojil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mada

Reagovat
Carrick

alespoň jsem už pro příště poučen, s kým rozhodně nemám o fotbale diskutovat

Reagovat
Mada

kiwwi - dement.....

Reagovat
kiwwi

dosiel Mada a rozdal 100 smajlikov

Reagovat
Mada

a kiwwi milion sraček....

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tady porad meles? Snad kdyz nahrajes obsazenymu hracovi, tak to asi 100% neni jen jeho chyba, ne? To jsou prene zakladni veci, hmmm.

Reagovat
smazaný uživatel

presne*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem uz tomu

Reagovat
Carrick

Jako nerozumím tomu, že člověku, který tak intenzivně sleduje fotbal, nedochází tyto věci. Neskutečné.

Reagovat
smazaný uživatel

tak kazdy ma iny pohlad na situacie, ja respektujem kazdy normalny nazor, ale neznasam to povysovanie v ramci toh

Reagovat
kiwwi

vsak klasicky sunfells, ze to este niekoho prekvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale ked chalan dáva nelogické a scestné veci, tak čo sa čaká?

Reagovat
kiwwi

tak dokonca nelogicke

Reagovat
smazaný uživatel

Sunfells dava nelogicke a scestne veci a este sa aj povysuje, to fakt by som necakal

Reagovat
smazaný uživatel

ale nie, nedava scestne veci, podobna situacia ako u nas Mata pred tyzdnom, ale vadilo mi skor iba jeho prejav, ale chapem, ze to moze vidiet aj viac ako chybu Pera..

Reagovat
smazaný uživatel

na ot jsem si taky vzpomnel. hodne podobna situace. oba dostali ne uplne jednoduchou prohravku, ale oba to mohli a meli vyresit daleko lip.

Reagovat
SunFells

Flamini moh, neměl. Za toto on nemůže být primárně zodpovědný a nazývejte si to povýšeností, ale pro mě je to jak řeč s někým, kdo právě zjistil, že míč je kulatý a je velice málo seznámen s praktickým fotbalem.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no on si to blbe zpracoval, do prostoru, kde netusil, ze ma hrace.. kdyby si to zpracoval pred sebe, tak byl v pohode a mohl to odkpnout nekam na tribunu a melklid. Takhle to proste posral no. :) a jasne, byla to chvilka a nebyla to jednoducha situace. ale proste to udelal spatne a rozhodne bych tak jednoznacne netvrdil, ze za ten gol vubec nemuze.

Reagovat
Mada

Reagovat
blade115

Reagovat
Trand

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

hmm nie

Reagovat
J0EL

Reagovat
Miguel19

Tak to je stejný nesmysl jako z toho gólu nevinit Flaminiho..

Reagovat
smazaný uživatel

to je pekná hlúposť, má mať krk jak sova, aby si videl na chrbát?

Reagovat
kiwwi

ked potrebujs krk jak sova aby si videl co je za tebou, tak si daj vysetrit zrak pretoze ti nefunguje periferne videnie...vzdy musis mat aky taky prehlad o postaveni hracov na ihrisku a hlavne tych pri tebe - ked nemas prehlad o postaveni hracov tak co, preberies loptu a az potom sa rozkukas kto kde stoji a zacnes nieco vymyslat?

Reagovat
smazaný uživatel

tebe teče na maják? jak má v milisekunde zistiť, či má za sebou alebo vedľa seba protihráča? Vy ste už úplne mimo? na to má spoluhráčov (a hlavne toho, čo mu nahráva), aby s ním komunikovali a dali mu vedieť, kde má protihráča, či si môže prebrať loptu alebo čo, ved to nemôže vedieť sám.

Reagovat
kiwwi

to prave nie je o milisekunde, ty si mas sledovat hracov predtym nie vo chvili ked preberas prihravku...Flamini mal proste o tom hracovi vediet uz predtym

Reagovat
smazaný uživatel

no to je take jak z nasej ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak muze, v idealnim svete mas porad mit prehled o tom, co je za tebou. Kdyz to je ale v takovy rychlosti a jeste nahravku neceka, tak to proste neni pouze Flaminiho vina.

Reagovat
SunFells

Periferně vidíš za sebe, uhm. Periferně jsi schopný vidět v rozsahu zorného pole, tedy asi 140%, plus tomu můžeš ještě pomoct nějakým rozhlédnutím, ale když přijímáš přihrávku, tak nemáš čas podívat se dokolečka za sebe. Když ti stoper přihraje před vápno, tak máš důvěru v to, že ti přihrává jako neobsazenému, popřípadě je-li tomu jinak (což je stejně už chyba přihrávající), tak ti někdo musí křiknout, že jsi v ohrožení, asi nejznámější výraz v praktickém fotbale. To by i marty vyčetl v kapesní příručce.

Reagovat
kiwwi

periferne ked vytocis krk co ti dovoli do jednej strany, do druhej strany a vidis 360 stupnov...cele to trva asi tak pol sekundy...a tak si pripraveny na prebratie prihravky...samozrejme ze ked uz prihravka ide na teba, tak je neskoro

Reagovat
SunFells

Jak hurvínek válku To není pravda, zaprvé si to zkus jen tak sám a řekni mi, co na to krk ...a zadruhé se podívej na chování hráčů, kteří přehledem kolem sebe vynikaj, nikdo takovou blbost nedělá.

Reagovat
kiwwi

ty nedokazes dvoma otoceniami hlavy ziskat prehlad 360 stupnov okolo seba?

a je uplne bezne ze sa hraci (a prave takyto hraci ktori chodia zbierat lopty od stoperov) obzeraju - vsimaj si to lepsie ty hurvinek...hurvinek je ten, co si mysli ze moze preberat loptu s tym, ze sa nepoobzera a spolahne sa na to ze mu to budu kricat spoluhraci

Reagovat
Arbiter

zkus švihem otočit hlavu doleva a doprava, nikdy nedosáhneš radiusu 180° (za předpokladu, že nevynaložíš příliš úsilí na otočení krku). Když k tomu vezmeš, že zorné pole je +-140°, pořád ti nějakých 40° chybí. Ano, za vynaložení většího úsilí přehled získáš, ale je to nekomfortní záležitost a dost pochybuju, že by ses o to v zápase snažil...

Reagovat
kiwwi

ja nepotrebujem otocit hlavu o 180 stupnov aby som videl kompletnych 360 styupnov okolo seba - o to sa prave stara periferne videnie asi mate nejake problemy so zrakom alebo krkom ja neviem, ale trva mi to pol sekundy a viem co je predomnou vedla mna a zamnou a nie je to vobec nic nekomfortne

Reagovat
Arbiter

takže mi chceš říct, že ti nedělá problém vytočit krk o nějakých 110° za předpokladu, že 0° je hlava ve standardní poloze?

Reagovat
kiwwi

mne staci ze ju vytocim o 90 st. doprava, 90 st. dolava a vidim 360 st. ... a nemyslim si zeby som mal nejake specialne schopnosti...hlavu k plecu snad dokaze vytocit kazdy nie?

Reagovat
Arbiter

ano, hlavu k ramenu jde relativně snadno, do nějakých 80°, když to dáš až na 90°, tak už jsou ty svaly v napětí, když ale přirozeně švihneš hlavu ze strany na stranu, tak máš nějakých 80°. Ale to je nepodstatné, chybí ti do 360° nějakých 180° - to ale není zorné pole člověka. Zorné pole je nějakých 140°, tj. 70°na každou stranu. 180+140=320. Kde máš těch dalších 20° na každou stranu?

Reagovat
vodka

takto matematicky ti to sice nevyjde, ale já když otočím standartně hlavu doleva a podívám se no nejvíc doleva, periferně vážně vidím i to, co je přímo za mnou...

Reagovat
kiwwi

asi mame nejake superschopnosti

Reagovat
Arbiter

samozřejmě, že pokud se vyloženě snažíš, tak uvidíš, protože vytočíš s trochou snahy hlavu víc jak o 90°, jenže prostě na to, aby viděl periferně víc jak 140°, potřebuješ buď vypouklé oči nebo oči jako ryba.

Reagovat
kiwwi

to uz snad nemyslis vazne...sa bradou dotkni pleca jedneho druheho a ziskas 360 stupnovy prehlad...ty fakt nedokazes vidiet otocenim krku to co je za tebou?

Reagovat
kiwwi

to je normalne smiesne ked viem ze to dokazes a ty ma presviedcas ako nedokazes

Reagovat
vodka

já se ani moc nesnažím, protože mám teď krk stejně v prdeli. Ale zkus si to, 2 m za záda si dej židlu, otoč se jenom tak trochu, u mě stačí brada na úrovni klíční kosti a už ji vidím periferně i tak.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Arbiter

takže buď se směješ své blbosti nebo jsi mutant. Si zajdi k očaři, aby ti změřil zorné pole, budeš možná překvapený...

Reagovat
kiwwi

no ja k ociarovi chodit nemusim, ale pozeram ze vela ludi tu by asi zajst malo

Reagovat
vladis271

a kvôli takýmto diskusiám sa mám viac zapájať? Nemal by si skôr ty zvolniť?

Reagovat
kiwwi

vsak sa bavime o futbale

Reagovat
smazaný uživatel

my máme problémy so zrakom a s krkom a ty ako profi futbalista by si behal po ihrisku, mihal hlavou jak ventilátor s polsekundovou periódou a ešte stíhal aj preberať prihrávky, viesť loptu a prihrávať. Skús to, spravíš kariéru určite.

Reagovat
kiwwi

ty to kludne rob cely zapas, ja to robim len pred preberanim prihravky

Reagovat
kiwwi

minule som videl take video kde bolo porovnanie Carricka a Busquetsa s takymi popismi ich hry a presne toto tam typek popisoval v style "vsimnite si ako sa vzdy obzeraju a sleduju si postavenie vsetkych hracov na ihrisku" - to je proste nutnost u tohto typu hracov

Reagovat
smazaný uživatel

Pletes dve veci dohromady porad. Samozrejme, ze stredaci a vlastne vsichni hraci musej sledovat prostor za sebou a taky to delaj, je to uplne normalni vec. V tomhle pripade ale proste tu nahravku absolutne necekal a byl rozhozenej, v tom je ten rozdil... Ale jen tak dal, zkus treba najit naky inovativni videorozbory o tom, jak treba zaloznici nahravaj placirkou a pak nas pojd zas poucovat.

Reagovat
kiwwi

siska pls

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, takze jsme zase na svym.

Reagovat
vodka

sorry, ale od tebe se snad logicky na DM čeká, že na přihrávku budeš připravený pořád, i kdybys ji měl z první napálit zpátky na golmana, případně poslat do prdele. Nikde netvrdím, že to neposral i Mertesacker, ale jeho přihrávka přímo neni chyba vedoucí ke gólu, to je až Flaminiho laxnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to už se možná shodneme. Já netvrdim, že je v tom Flamini uplně bez viny, ale zároveň to prostě neni celý jenom jeho chyba.

Reagovat
vodka

jenom jeho ne, ale tak 85 % jde podle mě na jeho triko.

Reagovat
smazaný uživatel

No asi jo, možná i víc. Já na to teď koukám znova a ono to teda v takový rychlosti nebylo, navíc mi teď skoro přijde, že si Flamini i pro tu nahrávku sám šel. Sorry hm, napoprvý mi to fakt přišlo, že k sobě byli Flamster a Merte blíž a že Eriksena(?) měl hned za prdelí. Takhle bych tam viděl mnohem víc chybu v komunikaci a Flaminiho hře, než chybný nahrávce Mertesackera, kterej neudělal nakonec nic špatně.

To ale nemění nic na těch obecnejch věcech, který sem napsal vejš.

Reagovat
kiwwi

ale to nikto ani netvrdil...

kiwwi28.09.2014 14:12

a ked uz tu niekto spomenul to porovnanie s Matom, podla mna totozne situacie, primarne chyba preberajuceho hraca, sekundarne chyba nahravajuceho hraca - prihravka nahovno, ale nie nic, co by sa automaticky muselo posrat a stratit tu loptu

Reagovat
Mada

to nedokáže nikdo

Reagovat
kiwwi

Reagovat
j_mrazik

Nikdo takovou blbost nedělá? Tohle byla prostě školácká chyba od Flaminiho. Netušil, že má toho hráče za krkem. Měl si ten balon líp pokrýt. Vždycky to dělá, ale tohle bylo extrémně laxní.

Reagovat
vodka

Reagovat
r.mrazik

horsi chyba jak minule od Maty...

Reagovat
j_mrazik

Tu samou věc udělal v podstatě Darida a byl taky za to pr*anej.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

ty jsi fakt neskutečně hloupej...

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, to by som ako argument prijal mozno v nasej lige, aj tak by to nepreslo..

Reagovat
smazaný uživatel

predstav si, že tie veci platia v každej lige

Reagovat
smazaný uživatel

no ty si predstav, ze od hraca v PL sa caka nieco ine ako od hraca vo FL

Reagovat
SunFells

Právě v PL jsou ti hráči vzhledem k tempu v takovém případě tím spíš znevýhodněni, ne? Chtěl bych viděl v nějaké FL (vy už nemáte Corgoň?), aby byl hráč dostoupen tak rychle na takovou vzdálenost.

Reagovat
kiwwi

prave preto si hrac vo FL nemusi tak intenzivne a pozorne sledovat ostatnych hracov na ihrisku a v PL musi

Reagovat
kiwwi

a ked uz tu niekto spomenul to porovnanie s Matom, podla mna totozne situacie, primarne chyba preberajuceho hraca, sekundarne chyba nahravajuceho hraca - prihravka nahovno, ale nie nic, co by sa automaticky muselo posrat a stratit tu loptu

Reagovat
SunFells

Musí všude, v PL o to víc. Ale né že by to vzhledem k tomu tempu lépe mazalo to riziko.

Reagovat
smazaný uživatel

no hraco vo FL si moze dovolit loptu prebrat, otocit sa s nou a nikto ho neatakuje, v PL hrac musi byt pripraveny na nieco trosku ine, este teda taky skuseny ako Flamini a potom, ked urobi to co vcera a nedavat mu to za chybu, tak to mi pride fakt divne..no jj, uz je to Fortuna liga

Reagovat
SunFells

Protože to bylo běžné přebrání míče, když jsi v domnění, že máš kolem sebe čisto.

Což povede zas k těm vašim ...domněnkám o hráčově přehledu a řešit dokola, co už bylo napsané, si odpustím.

Reagovat
kiwwi

ked si v domneni ze mas okolo seba cisto a za tebou stoji hrac, tak si naprd futbalista bo nemas prehlad co sa deje na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

tohle sis spatne vyvodil z vasich trenerskych lekci, nebo ses k tomu dopracoval uplne sam?

Reagovat
kiwwi

uuuuuuuuu ster

Reagovat
Carrick

trochu zjednodušeno, ale v podstatě máš pravdu

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

To teda rozhodne neni, no.

Reagovat
Nikikrew

Jasne, bola to aj chyba Pera ale hlavne to bola chyba Flaminiho predsa. Takyto hrac si v prvom rade ked dostava prhravku musi pozriet za seba a potom konat. Mal to riesit spatnou prihrakou na Pera a nie hentak lacno stratil loptu, alebo si ju mal poriadne pokryt. A toto sa uci predsa u mladsich ziakov --> tym padom ide gol urcite viac na vrub Flaminiho, ale Per ma tiez podiel na gole.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutočne trápny trolling, už to nechaj tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
justcall

Per je zvyklý na Artetu, že by si s tím nějak poradil, ale jinak se mi taky nelíbil

Reagovat
SunFells

To je možné, Arteta je v tomhle špičkový. Ale i tak chyba Pera.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

http://www1.skysports.com/football/news/11095/9493348/premier-league-chelsea-in-talks-to-move-to-rugbys-twickenham-hq-for-a-season?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Tak ak by toto vyšlo, to by bolo neskutočne prospešné. Zvýšiť kapacitu SB je už dosť horúca téma dlhšiu dobu, tak dúfam, že sa to podarí :)

Reagovat
smazaný uživatel

Twickenham je nádherný stadion, tam bych klidně šel nastálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ani nie. Bude úplne výborné, keď sa zvýši kapacita SB :)

Reagovat
smazaný uživatel

http://tinypic.com/r/34yo8dk/8

nopadlo mi spravit screenshot vcera pocas motd.. takze teraz je to uz uplne definitvne....

...ze mufani budu vidiet nolena off a ostatni on side :D

Reagovat
Miguel19

Podle pravidel jasný offside, tady snad není o čem..

Reagovat
jenage

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

sice bych tohle poustel, ale podel pravidel offside a co si budem povidat, jsem rad, ze to vcera neputil.

Reagovat
Side

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

jasny offside, neviem co Nolan a Sam nacvicovali v tom pozapasovom rozhovore.

Reagovat
kiwwi

akoze ty ho stale vidis onside?

Reagovat
smazaný uživatel

nie nevidim..po tom ako som videl tento zaber to bol podla mna tesny offside.. good work referee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Samozřejmě offside..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

zatial najrozumnejsie co z teba vyslo k tejto situacii

Reagovat
vladis271

uuuuuuuuuuuuuuuuuuu ster

Reagovat
kiwwi

vlado, dajaky si nesvoj dneska, nasrany, podrazdeny...co az teraz si si kukol tabulku PL ci co?

Reagovat
fenixLFC

jaj tak preto si vyliezol z kanalu

Reagovat
blade115

Reagovat
minoLFC

nejak si začal opäť pyskovať po včerajšej výhre....

Reagovat
smazaný uživatel

The supposed deal is rumored to be worth around £25M per year which is roughly £7M more than what Samsung was paying.

Reagovat
hitZor

Pokud to logo bude čistě bílé, jako teď u Samsungu, tak s tím, myslím si, nikdo mít problém nebude. Ale bude to nezvyk, Samsung už k nám tak nějak patří

Reagovat
Woods

ale platit by mohli viac ....

Reagovat
hitZor

Tak nárust by to měl být prý o 40%, což je celkem dost Jako někdo sice může namítnout, že Arsenal dostává o dost víc, ale pokud vím, tak ni z části těch peněz snad ještě pořád splácejí stadion, takže na tom dost možná sme líp.

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Vie mi niekto poradit dobry notebook za cca 650e?

Hladam dobry allround (filmy, hry, velkost), ktory budem nosit aj so sebou, ale chcem aby mi utiahol co najviac. Na porovnanie: http://www.smart.sk/acer-aspire-v3-571g-73638g1tmaii-i7-3632qm-2-20ghz-8gb-1tb-15-6-fhd-ips-matny-gt730m-2gb-dvdrw-bezos-seda-2r-nx-m6aec-009/

Za vsetky rady som velmi vdacny.

Reagovat
vladis271

Som kukol tabuľlku PD. Tí pičusi Suáreza ani nepotrebujú. Dúfam, že to tam krachne všetko a ľahne popolom. Ako Barcelona, a kľudne može aj Real.

Reagovat
vladis271

Som kukol tabuľlku PD. Tí pičusi Suáreza ani nepotrebujú. Dúfam, že to tam krachne všetko a ľahne popolom. Ako Barcelona, a kľudne može aj Real.

Reagovat
papos182

Nejaky podrazdeny, Vlado.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: fappening 3

Reagovat
Side

steve o?

Reagovat
kvasha16

davaj nejaky odkaz nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

anna kendrick

Reagovat
fantomas

Strašně vošklivá ženská a ještě horší leaky.

Reagovat
smazaný uživatel

nahodou aspon srandovne fotky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

pro mě je nádherná

Reagovat
smazaný uživatel

koukl jsem na google, kdo to je, a musim rict, ze teda nemas uplne nizko nastavenou latku

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Když já to zas neberu jen z fotek no. Stačí ji vidět v jedný roli a uděláš si o ni jinačí obrázek. A vůbec... ta její pusa.

Reagovat
smazaný uživatel

neni moc hezká no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
Maresma

byla už miley cyrus?

Reagovat
minoLFC

veď ta sa odhaluje každý mesiac pred mediami sama, ksicht strašný, telo ničom

Reagovat
Maresma

Však to byla sranda, já to nesleduju.

A Miley je krásná v obličeji, super nohy.. topka

Reagovat
Maresma

+ účes

Reagovat
tomasinho

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk ví, že to je nic moc, když vrcholem jsou fotky Kendrick hulící trávu a šňupající koks.

Reagovat
Side

Reagovat
fantomas

Reagovat
mickey mouse

Arya Stark

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde? Tý není ani 18 snad ne? Ty lidi jsou fakt blbý.

Reagovat
smazaný uživatel

Kozy ma paradni

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Tak která je nemá parádní v 17 Když ona je ale hrozně malá mi příde v GoT. Zase výhoda je, že ti může kouřit ve stoje pomalu. Škoda, že není nemá nějaký leaked fotky ta co hraje Sansu. Zrzky jsou hrozný dračice a ona je fakt výborná.

Reagovat
mickey mouse

V tom odkazu výše, ve Fappening 3 je tam pojmenovaná jako Arya Stark, ale je tam jen ve spodním prádle...ale docela masakr 16ti letá Bella Thorne, ta se vyfotila dokonce nahoře bez , ale to je teďka už asi nevyhledatelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě ten odkaz nejde právě.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Se mi nezdá, že by to byla ona. V těch blond vlasech.

Reagovat
smazaný uživatel

to ste na tom kluci tak spatne, ze koukate na fotky nahejch celebrit tesne nad 15 a mate z toho vanoce?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem jen překvapen z toho jak jsou blbý.

Reagovat
j_mrazik

Tobě nikdy holka neposlala svojí polonahou fotku (bez ohledu na věk)?

Reagovat
smazaný uživatel

Poslala a od takových se držím dál.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

lol to neni ona. To je nejaka jej dvojnička... Ona ma nete snaď len jednu fotku ktorú spravila spolu s tou druhou 15 ročnou zo srandy

Reagovat
smazaný uživatel

1,3 a 4 jsou jí dost podobný, ale podle tý druhý fotky je víc než jasný, že to není ona.

Reagovat
minoLFC

nahá?

Reagovat
blade115

Na to jsem taky včera koukal a vůbec tomu nerozuměl...

Reagovat
Swarley

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sledoval míč

Reagovat
PhilipS

prostě mu lezl do prdele...

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

však jasné, dávejte cyklistiku 5 hodin a pak to na závěr přepněte na basket, to je nápad panečku

Reagovat
wild

dokonca je este 50km..

Reagovat
Swarley

to hej, ale od 80ého kilometru se už začalo zajímavě závodit

Reagovat
wild

ja sa k tomu chystam az na koniec..je niekto v uniku? Ako sa drzi Sagan s Velitsovcami?

Reagovat
Swarley

40 vteřin je tam odskočená skupina, zatím si tam zkouší Tony Martin své kulišárny a jen ať peloton blbne

jinak Sagan je normálně v pelotonu, nejspíš i s bráchama...Štybar je tam taky, uvidíme jak to bude dál...

Reagovat
kiwwi

STV 2

Reagovat
Swarley

bohužel nemám, protože v případě finiše Sagana bych si to hned pustil

Reagovat
Swarley

vím, ale sere mě ten princip, proč bys chtěl takhle vysílat sport...chápu, že to může určitým způsobem nasmlouvaný a něco prostě musíš dávat, ale nechápu, jak si takovou akci jako MS v cyklistice nedokážeš domluvit a dát tomu celej čas...

Reagovat
smazaný uživatel

rozumiem, ale ono ten basket skončí skôr, navyše sú to MS, zmluvy (ako hovoríš) ... tie argumenty sa nájdu

Reagovat
Swarley

ho hoooo, tak ten je vypekl jak nic, pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

keď nie Sagan, tak som to prial Kwiatkovi

Reagovat
Zaschrona

Alespon vyhral velkej sympatak... A Valv zase s medaili, ale bez zlata.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Neskutecny Ryder Cup. Jednu chvili to vypada na vyhru povstaleckych kolonii a za pet minut Evropa vede o 5...

Reagovat
smazaný uživatel

a tahnou to dva Mufani McIlroy a GMac.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Zaschrona

Jeste k tomu, v jakym okamziku tohle zahral... Parada.

Reagovat
smazaný uživatel

a docela nas muze tesit, ze si ucast vybojoval u nas na Albatrosu.

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tu, Evropa obhajila vitezstvi. Paradni golf, Rory, GMac, Kaymer a Donaldson dneska neskutecni.

Reagovat
smazaný uživatel

Po domluvě s manažerem Paulem Lambertem má být blízko nové vylepšené smlouvě s Aston Villou talentovaný křídelník Jack Grealish. Irskému rodákovi má stávající kontrakt vypršet na konci této sezony, 19letému fotbalistovi už nicméně na stole leží zbrusu nová čtyřletá smlouva, která údajně vyhovuje všem zainteresovaným stranám.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
wild

Sagan je tam zase sam..to ma potom strasne tazke.. kde odpadol Velits?

Reagovat
smazaný uživatel

41. Peter Sagan +42, 87. Peter Velits +13:43

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz pozerám MotD a ten Rooney to čo ako malo znamenať?

Reagovat
niflheim
Reagovat
aither

Packers

Reagovat
aither

vedle kurva

Reagovat
Trand

WBA, parádička. Musí se udržet.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kvasha16

pekna rana

Reagovat
Zaschrona

666. pro Alana Irvinea

Reagovat
fantomas

Radši Dyche

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

nj, ja jsem holt ovlivnenej jeho praci u nas...

Reagovat
smazaný uživatel

Viete, že ste mali dobré kolo vo fante, keď vám najviac bodov spravil brankár. Berahino mi ostal samozrejme na lavičke...

Reagovat
Infernoqt

tak přeci jen má Rooney stopku až do zápasu se Citizens

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

700. pro výhru Potters

Reagovat
niflheim

Zoufalče

Reagovat
smazaný uživatel

zoufalý muž, zoufalé činy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vodka

Reagovat
SunFells

Pochettino says Lloris one of top 3 keepers in world. Neuer & Szczesny his other picks.

Jasný, že bude chválit svého brankáře, ale ty další výběry ...Poche ví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je blázon

Reagovat
niflheim

Reagovat
minoLFC

a to povedal kedy? pred zápasom aby ho rozhodil?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Mignolet

Reagovat
kiwwi

...je supak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

je šupák

Reagovat
Miguel19

šupák je

Reagovat
Willy Wonka

je to tak, je šupák.

Reagovat
Zaschrona

mind games

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
justcall

Tak Ramsey má chybět víc než měsíc.. a Wenger tomu nerozumí, protože ho v týdnu nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může teoreticky vypadat XI proti nám?

Wojta - Gibbs,Per,Koscielny,Chambers - Diaby,Flamini - Ox,Ozil,Alexis - Danny

Jestli nebude fakt Jack, tak bych to stáhnul na 433 s Oxem vzadu, protože s Flaminim,Diabym a Ozilem si bude náš střed dělat co chce.

Reagovat
justcall

to záleží na tom kdo se zraní proti Galatasarayi ( ), ale já doufám že Jack teď v týdnu hrát nebude o víkendu už jo.. do středu může jít případně hrát i Rosa nebo Cazorla..

Reagovat
fff

Inak Sakho zrejme dostane nejaku pokutu za ten odchod.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm... ale aké to bude riešenie?

Reagovat
fff

Tak za toto by som mu dal pokutu aj ja.

Ako som uz pisal faktom je, ze zatial nehral tak dobre u nas, aby si mohol akokolvek vyskakovat. Viem, ze Lovren tiez nie (co mi tu kazdy pisal, ked som to pisal minule) ale to je jedno, ked sa bavime o Sakhovi.

On v podstate odkedy je u nas tak je to s nim stale tak na hupacku, raz dobre raz zle. Musi aj on akceptovat, ze sa musi vyrazne zlepsit.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokutu mu dať ale nebude riešenie. Trebalo by ísť na neho skôr psychologicky, keďže nieje spokojný. Ja by som mu skôr doprial teraz pár zápasov v rade, nech sa ukáže a potom by som z toho vyvodil dôsledky. Ale to musí vedieť sám BR, že čo je najlepšie.

Ja aj tak vidím problém obrany LFC v tom, že tam nieje líder, ktorý by to viac- menej organizoval. Napríklad ani taký Škrteľ nieje ten typ obrancu a Lovrena som videl málo hrať na to, aby som ho vedel typologizovať. Možno keby mal Sakho vedľa seba niekoho, kto by ho neustále dirigoval, tak by hral lepšie.

Reagovat
fff

Tak pre mna nie je riesenie to, co pises Ty. Nehra dobre, urazene odide zo stadiona a este mu mam dat za odmenu par zapasov v rade, nech si zahra? Urcite nie, taka hviezda nie je, aby si toto mohol dovolit.

Ono on sam vravel, ze on sa citi ako tne lider. Zatial to neukazal, mozno je to fakt tou aklimatizaciou u nas. Snad sa v tomto casom prejavi. Skrtel urcite lidrom nie je, to mas pravdu.

Ono Lovrena sme kupovali ako lidra obrany. Cize cisto teoreticky do buducna Lovrena na RCB a Sakha na LCB. Len zatial co sme takto hrali, tak to bolo dost zle.

Reagovat
fff

Ono k tomu ukazaniu sa, on zas za nas nema odohratych nejako malo zapasov za nas. Aj minulu sezonu hraval dost, najma na jar.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm... ale čo vyrieší tá pokuta? To akože bude potom už spokojný? Skôr by som povedal, že bude viacej frustrovaný, nie? Sám si uvedomil, že spravil chybu a už sa ospravedlnil. Ja viem, že sa to nerobí, on to vie, že sa to nerobí, skrátka všetci to vieme. Pochybujem, že to urobí znovu. Ale na jeho mieste by som tiež cítil krivdu. Taký Lovren má už v PL čo- to odkopané a podáva rovnako biedne výkony ako samotný Sakho.

Reagovat
fff

Ako je pekne, ze sa ospravedlnil, ale taketo nieco mu nemozme tolerovat. Kopa hracov je nespokojnych ked nehra, to patri k futbalu. Skrtel bol na odpis, ked prisiel BR, makal, dostal sancu a chytil sa. Hendo bol skoro na odchode, neurazil sa, makal a kde je teraz? Ako co si Sakho o sebe mysli? Hrac ako kazdy iny, urobil chybu, mal by dostat pokutu. Agger tiez bol nespokojny, mal toho odohrateho nepomerne viac a inu poziciu v klube, nez Sakho, no toto by si nikdy nedovolil.

Reagovat
smazaný uživatel

To pochopitelne nie, s tým úplne súhlasím! Takéto veci sa nerobia... Keď dostane pokutu, tak záleží, ako si to vezme. Či bude pokorný a pokutu prijme so sklonenou hlavou, alebo bude ešte viac nespokojný a cez zimu bude chcieť zdupkať...

Reagovat
j_mrazik

To je pěkný gesto pro hráče. Odejdi ze stadionu a buď nespokojený. Pak dostaneš x zápasů v řadě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

myslis toto?

Diafra Sakho may face a Football Association charge after Luke Shaw suffered a black eye from an alleged headbutt from the West Ham United forward during Manchester United’s 2-1 win on Saturday.

The incident is thought to have occurred in the second half at Old Trafford. While Shaw could be seen complaining to the assistant referee, Andrew Garrett, it was shrugged off, with the left-back displeased with the response

co sa tam vlastne stalo? nejak som to nezaznamenal

Reagovat
minoLFC

myslí nášho Sakha....

Reagovat
kiwwi

hej uz mi to napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal?

Reagovat
fff

Pred zapasom s Evertonom, ked zisitl, ze nie je ani na lavicke, tak sa zobral a odisiel zo stadiona. Zjednodusene povedane sa urazil no . Uz sa za to obratom aj ospravedlnil, ale pokutu by som mu dal tak ci tak.

Reagovat
smazaný uživatel

LOL

Reagovat
tomasinho

Správně, tohle si dovolit nesmí, ať mohlo být jeho naštvání jakkoliv oprávněné. Pokuta je určitě na místě.

Reagovat
fff

Ja chcem hlavne stale verit, ze sa chyti. Ked prisiel som v nom videl nasu stopersku jednotku na mozno 7-8 rokov, potencial na to ma, len tie vykony ...

Stale verim tomu, ze s Lovrenom im to moze spolu fungovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nevěřim tomu, že tomu věří Rodgers.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Já taky. Však jsme to plánovali, každý počítal, že jednička bude Sakho a kolem něj obranu postavíme. Pak přijde Lovren a všechno je vzhůru nohama. Klidně, ať hraje Škrtel, ale já prostě Sakha chci vidět na hřišti

Reagovat
kiwwi

http://i.imgur.com/66D7BJX.png

Most loyal players currently in Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

Anderson verný reštauraciam v Manchestri od roku 2007

Reagovat
Zaschrona

Hmm, Wazza bude relativne brzo zrejme hodne blizko prvenstvi v tehle statistice, i kdyz Noblea asi neda, ale stejne...

Reagovat
smazaný uživatel

chjo, marně jsem tam hledal Lampse...

Reagovat
minoLFC

dobré vieš že z whu odišiel ku scumom

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj, Lamps v dresu Liverpoolu, děsná představa

Reagovat
vladis271

Samosup pls.

Reagovat
smazaný uživatel

jj,ale to už v roku 2001,keby bol zostal v Chelsea, tak je v tej tabuľke priHibertovi

Reagovat
Sandstorm

V té době to ještě scumové nebyli. Scumové jsou to až od roku 2004.

Reagovat
smazaný uživatel

To ses narodil?

Reagovat
Sandstorm

Pravě že jako jeden z mála tady pamatuju Chelsea i před rokem 2004 Sezona 99/2000 čtvrtfinále s Barcelonou. Šlo to i bez ruských peněz, jak vidno. Hráči jako Tore Andre Flo, Deschamps, Desailly, Zola, Wise...to byla Chelsea. Ne tahle umělotina s Abramovičem.

Reagovat
Sandstorm

*čtvrtfinále LM.

Reagovat
kvasha16

neslo by to bez ruskych penazi, klub sa dostal do dlhov a bez Romana (pripadne ineho kupcu) by sme mali kurva problemy prezit a PL by sme mozno museli dat zbohom, takze bud sleduj poriadne alebo nekomentuj

Reagovat
Svatej

fňuk

Reagovat
Sandstorm

Andy

Reagovat
Arbiter

zajímalo by mě, jestli je někde statistika, jak dlouho jsou v klubu hráči základu

Reagovat
tomasinho

Ach jo, za 7 let s Lucasem bychom měli dostat nějakou odměnu, že jsem to vydrželi.

Reagovat
papos182

Treba titul v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

plážový lakros?

Reagovat
vladis271

čukotka to posrala. Ako vždy. Uhaluzia LM. čo ju budúci rok nemali hrať a potom nám vezmú titul. Celé zle s tým klubom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Titul vám vyklouzl z rukou kvůli Gerrardovi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

To by bol jediný možný spôsob ako by to mohol LFC dosiahnuť

Reagovat
papos182

To ne, jeste by mohl podplatit celou FA.

Reagovat
SunFells

loajální Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

to je něco jako loajální Diaby

Reagovat
SunFells

Do toho bych případného kandidáta na zlatý míč vůbec nezatahoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Však o Townsendovi taky nikdo nemluví...

Reagovat
fff

A inak Origi zatial v lige 3 goly a asistencia, naposledy vitazny proti Bastii.

https://www.youtube.com/watch?v=3BV015GvQWY

Tesim sa uz nannho neskutocne.

Reagovat
smazaný uživatel

Měli jste si ho vzít už letos, fakt nevěřím, že by byl tak horší jak Batolelli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslím, že problém bol skôr v tom, že by ho inak ani nekúpili... Skrátka musel zostať na hosťovaní

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě, no. Spíš by si vedl jak teď Markovič a tady by zas bylo plno sraček o tom, jak je naše náhrada za Suareze tragická.

Reagovat
kiwwi

to ze vasa nahrada za Suareza je tragicka mozete napisat aj teraz s Balotellim

Reagovat
tomasinho

Tak vzhledem k tomu, že jsme už počítali s náhradou ve smyslu lavičkového hráče jako Rémy, tak to ujde. Bylo jasné, že Suáreze nenahradíme a už vůbec ne jedním hráčem.

Reagovat
kiwwi

no nahradili ste ho dvoma hracmi, ale stale je to podla mna tragedia

Reagovat
tomasinho

Jaké má dva máš ny mysli? Balo a Origi nebo Markovič? Byla snad do útoku k mání lepší možnost? Nejsem z Balotelliho odvařený, ale ostatní varianty jako Benzema, Cavani, Falcao byly nedostupné.

Reagovat
kiwwi

myslel som Balotelliho a Lamberta - viem ze Lambert je na lavicku, ale proste kupili ste dvoch utocnikov a je to slabota...bez Sturridga ste totalne mimo

Reagovat
tomasinho

Tak Lambert by přišel i bez Suáreze, ten je fakt na lavičku a podle výkonů snad ani na to zatím. A jo, bez Sturridge jsme mimo. Položím ti tu otázku ještě jednou, koho jsme měli koupit do útoku, abys mohl říct, že jsme ho nahradili dostatečně?

Reagovat
kiwwi

no nikoho pretoze tak kvalitny hrac by k vam nesiel resp. by ste na neho nemali peniaze

Reagovat
fff

Ja som strasne chcel Aubameyanga .

Reagovat
tomasinho

No vidíš, takže nejde o nahrazení, jak píšeš, ale o ten jeho prodej, protože takového hráče jen tak nenahradíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim, ze uplne nahradil, ale byl by nejlepsi a zroven i dostupnej.

Reagovat
smazaný uživatel

zas bych nepřeháněl. Ty možnosti byly. Radši bych místo Balotelliho a Markovice viděl hned několik hráčů. Lavezzi a Griezmann by byli určitě lepší než Markovic tuhle sezonu. Přímo do útoku jsme se mohli pokusit o Bonyho,Mandzukic,Negredo,Remy (ten navíc zahraje dva posty). Můžeme se bavit o tom,jak moc se zmínění hráči nám hodí do systému. Nicméně a Balotelli se nám do toho systému hodí?

Remy by byl zkrátka k ceně a k tomu,že zahraje více postů to nejlepší za málo muziky......

Reagovat
tomasinho

Nevím no, Bony ani Negredo mi nepřijdou lepší než Balotelli teda. Remy by byl fajn, ale nevím no, já ho chtěl jako náhradníka a ne jako hráče do základu. Pořád si myslím, že Balotelli má větší kvalitu teda. BR raději kupuje mladší hráče, proto i ten Markovič. Problém je akorát to, že teď při těch zraněních hraje, jinak by si na to nikdo nestěžoval. Griezmann je záhada, proč jsme ho chtěli, ale s jeho stylem a postavou bych o něj měl v PL trochu strach. Samozřejmě bych ho ale bral. Teď ale vlastně neměla být řč o Markovičovi, ale o útočníkovi, což jsme začali řešit s kiwwim.

Reagovat
smazaný uživatel

tak já do toho zapletl oba hráče,kde se dle mě dalo koupit lépe. Ona kvalita u těch útočníků je hodně podobná a spíš bych ty hráče vybral na základě sympatií. Nikdy netvrdím,že by moji vypsaní útočníci byli lepší, ale zkrátka varianty byly srovnatelné.

Reagovat
tomasinho

Bony by byl dražší, Negreda by Ctiy nepustili k nám podle mě. Remy ok, Mandžukiče jsme zkusit mohli, ale BR prostě takového hráče nejspíše nechtěl.

Reagovat
fff

Ja by som fakt milion krat radsej bral Remyho nez Balotelliho. Strasna skoda toho medical.

Reagovat
tomasinho

Tak typoligcky ano, ale kvalitu má větší Balotelli.

Reagovat
fff

O tom ja osobne presvedceny nie som, podla mna je to precenovany hrac . Ale tak to uz som pisal, ostava cakat, ci ma presvedci o opaku.

Reagovat
tomasinho

Přeceňovaný je, ale kvalitní taky.

Reagovat
fff

Ja budem len rad, ak sa rozbehne, bude davat goly a budem tu do konca mojho EF posobenia znasat narazky v style, ha a Ty si mu neveril, hihi a pod.

Reagovat
tomasinho

Tak já si pořád myslim, že to nebyla ideální volba, nechtěl jsem ho, nesedí mi k nám, ale kvalitu prostě má. Musíme si jen na něj zvyknout, protože je to úplně jiný typ útočníka než Sturridge se Suárezem.

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

tak to si nemyslim...u mna Remy > Balotelli v kazdom smere

Reagovat
tomasinho

Ten hype okolo Remyho je vskutku směšný

Reagovat
fff

Skor hype okolo Balotelliho podla mna .

Reagovat
tomasinho

Ten byl spíše kdysi, teď je daleko spíše podceňován, protože ten údajný top potenciál zatím nenaplnil. Za to Remy taky kolikrát herně není žádné terno, má mezi fanoušky PL až přílišnou hodnotu. Pro klub hrající LM je to ideální hráč na lavičku. A i když si nemyslím, že někdy Balotelli úplný top striker, má pořád potenciál jít nahoru.

Reagovat
kiwwi

*Balotelliho

Reagovat
smazaný uživatel

ten je jen z řad italských fanoušků,nikdo normální nad ním ani nemůže onanovat.

Reagovat
fantomas

Minimálně hold-up play má Balo na uplně jinačí úrovni.

Reagovat
vladis271

no neviem

Reagovat
smazaný uživatel

náhrada za Suáreze jsou v podstatě všichni ofenzivní hráči (Markovic,Balotelli,Lallana) kromě Lamberta, u toho bylo jasné,že přichází na lavičku.

Reagovat
tomasinho

No, Lallana by přišel podle mě i tak na rozšíření kádru, ten nedá brát jako náhrada za Suáreze.

Reagovat
smazaný uživatel

ono je to ve výsledku jedno, prostě jsme rozložili prachy za Suáreze v podstatě do pěti hráčů, čtyři zmiňovaní + Can =70mega liber.

Reagovat
vladis271

a furt sú Luisove čísla u nás úplne inde než súčet tebou zmienených. Ja ho chcem späť. A divadelníci ho aj tak nepotrebujú.

Reagovat
smazaný uživatel

A ona zatím není? Píšu, že by nebyl horší, ne že je skvělý.

Reagovat
fff

Ktovie, ale fakt je ten, ze keby sme ho nenechali na hostovacke, tak by sme ho nekupili. Bola to podmienka, ktoru sme museli splnit.

Ktovie aku bude mat teraz sezonu, zatial vyzera dobre a mozno, ze v dalsom prestupaku by sa nam ho nepodarilo kupit, ked by sa predviedol. Takze mozme byt aktualne radi, ze je to nas hrac.

A aj tak si myslim, ze by bolo moc po nom chiet, keby sme ho nejako ziskali uz na tento rok, aby mal v time poziciu Balotelliho, teda de facto druhy utocnik za Dannym. Ma 19, prisiel by do novej ligy, tazko od nheo cakat hned zazraky.

Chyba bola podla mna prave nakup na tu Balotelliho poziciu timovej dvojky, ktora by sa Origiho aj tak netykala, kedze ten by aj tak bol 3. ci 4. volba.

Reagovat
vladis271

Reagovat
tomasinho

Reagovat
r.mrazik

debata o perifernim videni...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Bayern +

Reagovat
hitZor

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Pigeon

je to super pouštěl jsem si kvůli tomu znovu MOTD abych ten gol posoudil, ale ta debata nemá chybu

Reagovat
smazaný uživatel

perifierni vidění 360°

Reagovat
kiwwi

arbiter si to ty?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ale beru tě za klauna uplně stejně

Reagovat
kiwwi

alebo uplne rovnako nedokazes pochopit pisany text

Reagovat
smazaný uživatel

dobře, tak odpouštím ti tuhle diskusi. Tak, a nezměnilo se na mém postoji nic

Reagovat
kiwwi

Správny prístup...

Reagovat
SunFells

kiwwi je mutant.

Reagovat
vodka

a zkusil sis dat něco ty 2 metry za sebe a otočit se zhruba po tu klíční kost? já si teda nepřipadám jak ryba, ani jak sova, ale regulérně tu věc vidím...

Reagovat
Wat

Reagovat
r.mrazik

ja se do toho asi radeji nechci poustet,nebo to dopadne tak jak nahore...

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew táhni už, takhle dokurvit sympatický Newcastle, to uní málokdo.

Reagovat
kiwwi

co to tam ten ginger Pirlo skusal z 3 metrov taku do brvna napalit?

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

fuj, to sú pekne hnusné dresy

Reagovat
smazaný uživatel

Obertan je skvelej

Reagovat
smazaný uživatel

takže Pardieux letí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Na konci vypadal, ze snad bude brecet.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Infernoqt

tak v neděli nás píská Kevin Friend, což je paráda a Chelsea - Arsenal si bere na starost Atkinson

Reagovat
Whitemedia

V prdeli tohle, zase ten břídil..

Reagovat
Pigeon

neuvidím ani jeden. Fakt "díky" za vesnické zápasy v neděli

Reagovat
Infernoqt

http://livetv.sx/en/videorecords/

full match records ^^

a nebo tv od o2 :)

Reagovat
Pigeon

díky to se bude hodit, ale už to není živě ty nervy a prožitek

Reagovat
soukup

proboha Fantomasi, piš normálně, píšeš o fotbale a ne diplomku na sociologii!

Reagovat
Whitemedia

máš snad něco proti monopolu a komplexní mizérii?

Reagovat
soukup

jo mám, podobnýma výrazama jsem plnil minulej semestr 80 stránek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale možná je to nějakej souboj s ustym, kdo tam bude psát větší sračky.

Reagovat
smazaný uživatel

šilenej souhrn

Reagovat
fantomas

Už sem měl i horší.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Pff, vždyť je to masterpiece, najdeš tam úplně všechno:

Zvířata - Colocciniho kobylka, Pardewovy ovečky, stračí tragédie

Interpunkční orgie - dva středníky, dvě závorky, jedna pomlčková vsuvka a dvě třítečková zakončení věty.

Nějaké drobné chybky - "své soka", 2x "už" v jedné větě.

No a pak samozřejmě ty komplexní perly, na které má fantomas opravdu efektivně iniciativní monopol.

Reagovat
fantomas

Teď si vlastně uvědomuju... mý reporty musej bejt kvůli podobnym perlám zdaleka nejčtenější na webu. (Tak co bych je omezoval, viď.)

Reagovat
Counter

Dělají z tebe karikaturu, zatímco má hvězda stoupá, jen tak dál

Reagovat
fantomas

Ty seš známej akorát jako neúnavnej kritik redaktorů; o tom, že vůbec pro EF něco píšeš, nemá nikdo ani šajnu.

Reagovat
Counter

Jsem tady jeden z mála progresivních vizionářů

Reagovat
fantomas

*kecalů

Reagovat
Counter

Vizionářů

Reagovat
fantomas

Mhm, obávám se, že to neni ani tak muj slovník, jako spíš ten tvuj, co potřebuje úpravu.

Reagovat
smazaný uživatel

( )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

To je famozni pocteni. Chtel bych nekdy slyset fantika komentovat nejake utkani, Stepan z CT by proti tomu zrejme byl hodne slabej odvar...

Reagovat
Wat

Mně právě taky úplně připomíná Štěpána.

Reagovat
Zaschrona

Jen teda narozdil od Stepana fotbalu rozumi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

*aspon obcas

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

To je na Štěpána, né tebe.

Reagovat
Zaschrona

Stepana jsem naposled slysel na MS, tam nepredvadel zrovna presvedcive vykony - nepozna, co je offside, jako v zapase Svycaru s Ekvadorem, netusi, jake kridlo hrava Valencia atp... A to jsem se ani nedostal k jeho komentari zaznamu zapasu EFC na jare s ManU, na ktery se tehda rozhodne vubec nepripravil. Ale poslouchat jeho rozmanity komentar, to je nutno uznat, celkem fajn zabava.

Reagovat
Sandstorm

Jakože fantomas rozumí fotbalu? Fakt by mě kluci zajímalo, co jedete za matroše...

Reagovat
smazaný uživatel

Michal, prosím

Reagovat
Swarley

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mada

Reagovat
kvasha16

chuju, najprv kecas o Chelsea a ani neodpovies ateraz zas (v tej istej diskusii) kecas

Reagovat
smazaný uživatel

*Dělá, že rozumí.

Reagovat
Sandstorm

To tady dělá 90% lidí. I ty. Já ne. Já si tady na experta nehraju.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
TopinB

Protože by ti to nikdo nesežral

Reagovat
Mada

Reagovat
fajdax

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fantomas

Solidní mindrák sis ze mě vypracoval. To už skoro zní jak diagnóza fanouška LFC (všechna čest, Tome)...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Potrefený husy se nemohly ozvat úhlednějc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi prostě obětní beránek. Smiř se s tím.

Reagovat
fantomas

Jakej obětní beránek? Ne, prostě ti z nákýho důvodu moje názory nejdou pod nos a odmítáš se s tim smířit, tak ses rozhod mě doslova na každym kroku prohlašovat za rádobyanalytika (nebo jak to furt nazýváš) - takle jednoduchý (a smutný) to je.

Ale je fakt, že proti Ol!verovi seš pořád malý pívo.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Já tvoje názory respektuju i když dávám najevo, že se mi často nelíbí ale respektuju je. Každej má prostě svůj pohled. Co se mi nelíbí je jakým stylem se tu prosazuješ. Působí to jako bys měl pravdu jen ty a nikdo jinej. Jinými slovy, míň povýšenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba u MS si ale odvedl s ostatníma super práci. Tam jsem i chválil jestli sis nevšiml. Ale jak začla PL tak mi příde, že přeháníš strašně.

Reagovat
fantomas

Ok, beru na vědomí.Ale pořád mi nák nejde dohromady "respektuju tvoje názory" - "jen děláš, že tomu rozumíš".

Reagovat
smazaný uživatel

Občas to tak vypadá ale to je spíš tím psaným projevem.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom si zrovna vy dva můžete podat ruce

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fantomas

Reagovat
Sandstorm

Bude to podobnej kokot no.

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
Sandstorm

"efektivně iniciativní monopol. " Přijdeš si tím aspoň zajímavý nebo jsi pouze sebestředný ňouma Cuntere?

Reagovat
Cunter

Reagovat
Counter

Kdyby sis ten zmiňovaný report přečetl, všechna tato slova bys v něm našel. Jde o cílenou ukázku toho, jak dementně to vypadá

Reagovat
fantomas

Reagovat
Svatej

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

On ty jeho souhrny někdo čte?

Reagovat
r.mrazik

clovek to musi cist pripadne vickrat...

Reagovat
blade115

To se to tu bude řešit po každém kole? ...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Whitemedia

Ta Crouchova oslava co to jako bylo?

Reagovat
Counter

19 points from 81 since Boxing Day #nufc

to je děsivé

Reagovat
smazaný uživatel

desive je, ze to Pardew ustal vsechno

Reagovat
Counter

Nejděsivější je to, že dýl než on je v PL u jednoho klubu jen Wenger

Reagovat
fantomas

Dřív ho kvůli tomu kontraktu vyhoit prostě nešlo. Už tak z něj stihla uběhnout jen čtvrtina. :))

Reagovat
fantomas

Jakou hádanku sem tam nechal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já tu tenkrát schytal pořádnej diss, když jsem nadával na délku tý jeho smlouvy. Zbytečnost úplná.

Reagovat
fantomas

Já myslim, že ta smlouva tehdy přišla (přinejmenšim) divná uplně každýmu.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

schytal diss? to je česky?

Reagovat
smazaný uživatel

v 1:33 v Hospodský verzi jo

Reagovat
fenixLFC

to sme az 14.?

Reagovat
Zaschrona

Jen 3 body za LM, pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

a 3 na sestup.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fff

Horsi uvod do sezony a uz zacina bulvar

http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/liverpool-news-transfers-reds-favourites-4343158

Hamsik, Gignas, Higuain .

Reagovat
smazaný uživatel

Gignaca bych bral jen protože ho mám fakt rád, jinak je to hráč jako Lambert, i v podobnym věku.

Ten Neapolskej odpad je snad jen výmysl a naopak jim ještě pošlem Lucase.

Reagovat
smazaný uživatel

Gignac by byl super, ale tak je to spíš spekulace, že se jim jemu aktuálně celkem daří.

Reagovat
fff

Podobny vek myslis 28 rokov ?

Ja by som ho moc nechcel, na co? Balotelli tu uz je, pride Origi, mame Lamberta, Gignac by bol navyse.

Reagovat
smazaný uživatel

Jéé, to já myslel že už je starší. On na základ u nás nemá, já ho tenkrát chtěl třeba v tom Newcastlu, o tom se tehdy hodně spekulovalo, tam by zářil... Ale on je boží, fakt by mi nevadilo, kdyby přišel.

Když už, tak by to chtělo nějakou top kvalitu, ale jak víme, žádná dostupná do útoku v současnosti není.

Reagovat
smazaný uživatel

V podobném věku A samozřejmě Gignac je úplně někde jinde, než Lambert.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

"Neapolskej odpad"

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

https://pbs.twimg.com/media/ByuztRPIcAAHAM6.png

nech sa ide cely Pelle s tymi jeho blbymi kecami zahrabat, hrame tebo co potrebujeme

Reagovat
kiwwi

tebo

Reagovat
smazaný uživatel

We play what we want

Reagovat
smazaný uživatel

*We play tebo what we need

Reagovat
smazaný uživatel

ahojte, zkuste novou domenu" jindraTip.webnode.cz" .... je to nová stránka s tipama na zápasy, budu rad když se mrknete, připadně přidáte svoje názory. Je to zatím na začatku, tak prosím s kritikou šetřete diky

Reagovat
protiproudu

Kamo udělej si nějaký blog, klidně i google+ at se to dá sledovat nějak plynule. Na web nikdo pravidelne chodit nebude, ten si udelej casem az se ti to rozjede resp. to bude mít nějakou návštěvnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Adieu Pardieu

Reagovat
kiwwi

Paddy Crerand: "United & Liverpool were in for you weren't they?"

Ashley Young: ".. And the Blue side."

Paddy: "Who Birmingham City?"

placem z toho Paddyho

Reagovat
niflheim

Co ten Pardew? Dostane dneska novou smlouvu?

Reagovat
smazaný uživatel

History of Football Tactics: 1863-2014

http://thumbnails-visually.netdna-ssl.com/_5428301bdd2bd.png

škoda, že sa už nepoužíva 1-2-7. Revolučná taktika

Reagovat
fantomas

Kde to vidíš?

Reagovat
smazaný uživatel

hned prva ofenzivna taktika (1860-1880) a vyššie ti tam píše, že prvý medz. zápas sa hrali s tou taktikou, teda konkretne 2-2-6 vs 1-2-7

Reagovat
fantomas

Jo, já koukal jen na ty schémátka pod tim.

Reagovat
fenixLFC

2-2-6? betonari

Reagovat
Arbiter

Ha, máme své místo v historii taktiky

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

jo, Giroud ...

Reagovat
Side

to je nějaká kundovina ne? to sedí tak an Diabyho a ne na Girouda

Reagovat
smazaný uživatel

...ach fans Arsenalu, nevedia pochopiť joke

Reagovat
Side

prmoiň

Reagovat
SunFells

To zahrnuje celý tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Už jsi na to taky přišel, jo?

Reagovat
Side

aha, tak to potom jo

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho 3/4 je Diaby.

Reagovat
Infernoqt

ta holka má krásnej hlas ... a i jiný přednosti =)

https://www.youtube.com/watch?v=f13y9afopgY

Reagovat
kiwwi

Podľa viacerých správ z anglických zdrojov povolilo vedenie červených diablov zimný odchod ľavému záložníkovi Ashleymu Youngovi. O tohto 29-ročného hráča sa zaujímajú kluby ako Sunderland, Southampton, či jeho bývalý klub Aston Villa

Reagovat
Arbiter

heh, spíš jste ho těm klubům nabídli. Jsem zvědav, jestli se bude držet jako klíště svých prachů nebo ne.

Reagovat
kiwwi

bude, buzerant jeden

Reagovat
Sandstorm

Ne, nikomu jsme ho nenabízeli. Je celkem logický, že se o něj zajímají takový to kluby, protože jim má stále hodně, co nabídnout. Samozřejmě by musel jít s platem o poznání dolů a v tom bude samozřejmě problém. Těžko se ho budeme zbavovat.

Reagovat
vladis271

samozrejme že bude. Má 120k p/w. V novom klube by dostal max. 40-50

Reagovat
kiwwi

ma uz ale len rok a pol do konca zmluvy, cize toto resp. letne prestupove okno budu posledne prilezitosti preo nas nieco za neho dostat...ja dufam, ze ho vysupeme

Reagovat
Arbiter

má dva roky do konce smlouvy? Ha, tak toho se už nezbavíte

Reagovat
fenixLFC

snad hej

Reagovat
Swarley

Sunderland by mohl

Reagovat
r.mrazik

akorat ze cast platu budeme platit stale my...pripadne pujde zadara...

Reagovat
kiwwi

odkedy pri prestupe plati plat byvaly klub?

Reagovat
r.mrazik

jsem si to spletl s NHL? ze by?

nekde jsem to tenkrat zahlidl...ze ten hrac prestoupil,ale minuly klub doplacel nejaky prachy z platu....jenze ted si vubec nejsem jisty,jestli nekecam

Reagovat
niflheim

Adebayor?

Reagovat
smazaný uživatel

Je viac pripadov...

Reagovat
Sandstorm

Ne celý plat ale část platu do konce původní smlouvy. Si nikdy nehrál FMko brumlo? Zrovna Younga se tam jinak nezbavíš, než že mu budeš platit nějakých 30k měsíčně do června 2016.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Zaschrona

Hlavne ne Saints, sotva se prestalo strasit s Townsendem, uz by tu zase melo byt neco podobnyho...

Reagovat
kiwwi

Townsend k nam

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
niflheim

Reagovat
fantomas

To bych si fakt hrozně přál

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Daniel Sturridge out of Liverpool's trip to Basle through injury. Mamadou Sakho is fit but has been left out of the squad.

Reagovat
smazaný uživatel

LFC team in training: Migs; Manquillo, Skrtel, Lovren, Enrique; SG, Hendo; Markovic, Cou, Sterling; Balo. 4-2-3-1

Reagovat
smazaný uživatel

Agger, Sakho , Mbiwa... co s nima maji ti treneri za problem?

Reagovat
Sandstorm

Ten Sakho fakt v lednu odejde...

Reagovat
smazaný uživatel

někdo by ho měl vysvobodit z liverpoolského vězení, když si ho tam neváží.

Reagovat
fff

On sa rozhebne a bude drtit PL v nasom drese este vela sezon... ... snad

Reagovat
vladis271

Jose

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

At jdou doprdele

Reagovat
Zaschrona

S tim Sakhem to absolutne nechapu. Kdyz uz jste za nej vyhodili minule leto takovou palku, tak by clovek cekal, ze se to kolem nej bude stavet...

Reagovat
SunFells

Kde je prosímvás ten návod na nahození zdejšího discuss cleaneru do rozšířeních prohlížeče?

Na novém stroji mi tu vyskakují sandstormové a to se nedá číst.

Reagovat
Sandstorm

A teď si vezmi, že normálním uživatelům tady vyskakují SunFellsové a podobní nezajímaví, sebestřední blbečci.

Reagovat
Arbiter

tak to ať raději vyskakuji SunFellsové než Sandstormové...

Reagovat
Sandstorm

Lepší pár SunFellsů než jeden Arbiter.

Reagovat
Sandstorm

A ano tebe se měl na mysli, když jsem mluvil o podobných nezajímavých, sebestředných blbečcích.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

díky

Reagovat
Svatej

Reagovat
SunFells

To říkám. Nikdo si teda nepamatuje?

Reagovat
smazaný uživatel

a mohlo by se to rozšířit i na Safari...

Reagovat
niflheim

Že si lidi radši nekoupí ekvivalentní PC a auto k tomu.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
mithro

Reagovat
Kowe

Reagovat
fff

Reagovat
TopinB

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Sandstorm

A k čemu by to bylo tobě dobré, když tady dlouhodobě píšeš sračky? Občas se nad tou klávesnicí zkus trochu zamyslet, než napíšeš kravinu jako Gignacovi je podobně jako Lambertovi (přitom je Gignac o 4 roky mladší), Hamšík a Higuaín odpad Neapole (když to jsou jejich nejlepší hráči) a do teď mě rozesmívá tvoje expertní vsuvka, kdy se Kagawa znovu sejde s Reusem v BVB (přitom se před tím v BVB nikdy nepotkali a Reuse tehdy přišel jako náhrada za Kagawu)

Reagovat
smazaný uživatel

a je to remíza, jeden proti milionu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Counter

Skrz Greasemonkey?

Reagovat
SunFells

Vidím, že to je nějaké rozšíření pro Firefox ...mám Chrome.

Reagovat
vodka

taky sem přeinstaloval komp a je fuč... mně by stačilo přihrát ten odkaz, kde to bylo...

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
kiwwi

Manchester United’s absence from the Champions League and their early departure from the Capital One Cup this season has led the club to explore the possibility of playing lucrative mid-week friendlies in the Middle East.

Reagovat
I am Mancunian

to je riadna blbost

Reagovat
Sandstorm

Na první pohled ano, ale jinak to může být revoluční krok s obrovským finančním potenciálem.

Reagovat
vladis271

čo to ttu zas idete závadzať? Komedianti.

Reagovat
kiwwi

prasule treba vlado, bo ideme kupovat Ronalda

Reagovat
Sandstorm

Podle Ballagua ho za rok ještě nezískáme. Asi až potom bude šance...

Reagovat
minoLFC

komercna sracka

Reagovat
Sandstorm

To se dá teoretický říct i o Lize mistrů.

Reagovat
Arbiter

Aha...

Reagovat
Sandstorm

Tak pokud se něco takového domluví, tak to bude první krok v novém trendu, kdy si evropské velkokluby začnou uvědomovat, že nejsou závislí na Lize mistrů a že jsou v dnešním globálním prostředí i jiné možnosti s větším finančním potenciálem a jen to bude umocňovat snahu velkých klubů vytvořit superligu. Ono doopravdy do budoucna není současný stav ligových + klubových soutěží pod Uefou udržitelný a snaha velký klubů se od těchto soutěží oddělit a vytvořit vlastní ligu a možná i unii bude za několik let stoupat. Tohle může být opravdu revoluční krok z naší strany.

Reagovat
smazaný uživatel

koukám že vy jste poslední dobou pořád revoluční . Jakmile chybíte v lize mistrů, tak je to vlastně nepodstatná a komerční sračka, která nemá budoucnost Bohužel hráči mají jiný názor ale to je nepodstatné

Reagovat
Sandstorm

Tak sportovní stránka Ligy mistrů je nenahraditelná. To je jasné.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

take keci som cital pred nejakym casom pri F1-tke, a bol z toho rovnaky chuj tak ako z toho co si zo seba vypotil ty

Reagovat
minoLFC

som myslel váš klub...

Reagovat
r.mrazik

tak jestli chteji soupere,tak tady nejakych 15 lidi dohromady dame ne?

Reagovat
Sandstorm

Proč ne. Kádr máme širokej a mohli by tam hrát nepotřební hráči jako Anderson, Young, Lindegaard + mladíci. Prachy by za to byly asi slušný.

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Tak pokud by to hrávali hráči širšího kádru, tak proč ne.

Reagovat
Swarley

to si právě moc nemyslím, tam by určitě chtěli nějakou záruku, že tam přijedou hráči jako Rooney, Angel nebo Robin...druhá stránka věci jsou prachy, protože to by mohla být naprosto neskutečná palba za takové zápasy...

Reagovat
Miguel19

Konig do Sky

Reagovat
Swarley

pořád jsem doufal, že by mohl někam jako leader, ale tak Sky je Sky...

Reagovat
Kowe

na leadra se musí ještě učit, rok u Frooma mu pomůže

Reagovat
kubys

Reagovat
Kowe

facepalm jeho vlastním slovům

Reagovat
kubys

Facepalm jeho píčovině. Sám řekl, že chce být leaderem na Tour pro příští rok a podle toho se bude rozhodovat, prostě debil.

Reagovat
Kowe

třeba mu to nikdo nenabídl

Reagovat
kubys

Byl v kontaktu se čtyřmi týmy, těžce o tom pochybuju, že by mu to nikdo nenabídl po jeho letošním představení.

Reagovat
vodka

já sem právě četl, že chce být lídr na některé z grand tours a podle toho se bude rozhodovat...

Reagovat
Swarley

tak spíš jsem myslel, kdyby poskočil jen o stupínek dál...ne úplně do Top stáje dělat leadra, to je jasné

Reagovat
Kowe

Jo taky jsem myslel, že zvolí tuhle cestu. Na druhou stranu se bude učit od nejlepších a pak může leadrovat větší stáji líp, než kdyby šel rovnou z Net Appu.

Reagovat
kubys

Kdyby šel do Etixxu, OGE, tak by udělal daleko líp. Pokud vím, tak i Lotto NL (Belkin) o něj měl zájem a vzhledem k tomu, že odchází Mollema.

Reagovat
kubys

Sky je Sky...

Reagovat
Swarley

tak co? není to výzva? vždyť je to jeden z nejlepších týmů nebo myslíš, že šanci nedostane vůbec?

Reagovat
kubys

Já teda Sky nepovažuju za nějakou super výzvu. Daleko větší výzva by bylo setrvání v Boře. Druhá věc - letošní výsledky Sky mluví o jisté věci - v roce 2012 prostě prodělalo několik jezdců neskutečný progres, s tím, že se do "výzkumu" zapojil další stáje. Všichni víme o jaké stáje jde a hlavně o co jde při tom výzkumu...

Hlavně vy tady děláte ze Sky nějaký super team, přičemž letos měli přesně 0 vítězství na GTs.

Reagovat
Swarley

ale tak se hned nerozčiluj, já se v tom zase až tak neorientuju a rád se nechám poučit

není to myšleno tak, že to jsou nějací polobohové (sám je nemám rád), ale je to jeden z těch úplně největších týmů vůbec a dokážu pochopit, že pro mnohé jezdce je to prostě neopakovatelná výzva...

Reagovat
kubys

A pro mě je celkem nepochopitelný tam lézt, vzhledem k níže uvedeným skutečnostem.

Jak říkám, kdyby šel třeba do Quickstepu, tak tam by bla hierarchie jasná, dropli by Kwiata na monumenty a stage hunt a Leo by byl leader pro Tour. U Belkinu nebo OGE nota bene.

Reagovat
Swarley

ok, jak píšu nahoře, čekalo to hodně lidí už podle toho, co prostě celou dobu kolem Tour vyhlašoval...tak uvidíme, co z toho bude...

jakou pozici by mohl mít u Sky?

Reagovat
kubys

To fakt nevím, ale asi ta druhá garnitura. Něco jako byl Uran (který kvůli tomu taky odešel ).

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Kowe

měl by být leader pro Giro Vueltu, popř. č.2 pro Tour

Reagovat
Zaschrona

Tim bych si vubec nebyl jisty, porad je tam Henao a porad i Porte muze urcite jako lidr dostat sanci, Nieve, Poels a pravdepodobne hlavne Roche taky asi budou mit ambice i na sebe. Nebude to bohuzel asi tak jednoznacny...

Reagovat
Kowe

to jsou zprávy od něj co dostal jakože přislíbený (pokud se něco neposere)

Reagovat
Zaschrona

Tak to by bylo celkem fajn, kdyby se to realne povedlo, treba dostat prostor pro prvni pulku sezony, vcetne lidrovani pro Giro a pak jet na Tour pomahat Froomovi, to by nebylo nejhorsi...

Reagovat
Mindas

Reagovat
kubys

Zaprvé bylo to jasný už asi měsíc zpět, za druhé si pěkně nasral do huby.

Reagovat
Miguel19

Jn sorry, ale tak je to divné, že to nevěděli ani odborníci při MS..

Reagovat
kubys

http://sport.aktualne.cz/tesar-konig-s-froomem-ve-sky-dovedu-si-to-predstavit/r~c4ee3d70160711e4abac002590604f2e/

Ne, nikdo o tom nevěděl.

Těch indicií bylo plno i na zahraničních serverech, jen König musel do konce září mlčet.

Reagovat
Kowe

to je jak s fotbalovýma přestupama.. a u cyklistiky když se o to nezajímáš nějak víc, tak si těžko nějakých indicií všimneš

Reagovat
kubys

No ale u mě u toho palce šlo spíš o to, že se ukázal prostě jako dement. Celou dobu plácá o tom, že chce být leader a najednou se zapojí do Sky trainu...

Reagovat
Kowe

Záleží co mu slíbili, pokud by dostal Giro/Vueltu tak by to z jeho pohledu mělo být super, protože i z pozice "superdomestika" (pokud se tomu tak dá říct) u Sky se toho může naučit hodně. Pokud by dostal jen nějakou klasiku, i když prestižní, tak je to docela chyba no.

Tak i tak má smlouvu jen na rok, tak by to nemusel být problém.

Reagovat
kubys

Ani s jedním nesouhlasil v NetAppu a najednou jim na to skočí ve Sky jo? Vysoce nepravděpodobné, avšak je skoro jasné, že s ním takhle "vyjebou", ale koho tam bude mít jako podporu? Henaa, který je dost podivný navíc by určitě s ním soupeřil? Kennaugha, který kdo ví jak no. Boswell nikdy nejel GT. Kiryienka, Roche, Porte jsou pro Frooma. Zbývá Sivcov s Lópezem (?), což je meh. Sice lepší než Huzarski a De la Cruz, ale i tak.

Na klasiky není stavěný, max na Lombardii.

Reagovat
Kowe

Tak Net a Sky je furt rozdíl že jo. A nevím jak to tam má domluvený, zas tak do toho nevidím, ty se vyznáš líp. Ale zkusím to zjistit.

Reagovat
kubys

Teď rozpis nikde nezveřejní, já jenom říkám, že pokud už měl přestoupit do WT, což chtěl (nedivím se mu), tak zvolil snad nejhorší variantu vzhledem k jeho ambicím.

Reagovat
Kowe

Nezveřejní, ale on by to mohl vědět ne?

Reagovat
kubys

To určitě ne.

Reagovat
Kowe

myslíš že si něco takovýho nesjednal před podpisem?

Reagovat
kubys

Tak určitě mu něco řekli a slíbili, ale prostě na začátku sezóny se většinou tým rozdělí do tréninkových skupin, kdy máš víceméně stejný tréninkový program jako ti, o pojedou podobné závody Spíš jde tady o to, že to určitě nemůže říct. Navíc to může dopadnout tak, že prostě mu slíbí Giro, on onemocní/raní se a nakonec pojede třeba Tour jako domestik.

Reagovat
Kowe

on to říct nemůže, ale znám skulinku jak to zjistit

Reagovat
Kowe

chtělo ho Sky, Shinamo a Movistar

Reagovat
kubys

https://twitter.com/Kenny_Pryde/status/508877202726072320

http://www.bikeradar.com/forums/viewtopic.php?t=12969845&p=19074768

Je toho daleko víc, hlavně tyhle rumours nebyly vytažené jen tak z prdele, víceméně se s tím počítalo od poloviny srpna.

Reagovat
Zaschrona

Nejhorsi mozna volba...

Reagovat
Kowe

no.. Shinamo je pro něj málo a v Movistaru ani ve Sky by leader na Tour nebyl, a z těch dvou bych radši asi taky Sky.

Reagovat
kubys

Za prvé - je to Shimano, za druhé - Movistar absolutně nedává smysl a Unzué o něm ani jednou nemluvil. Za třetí - agent mluvil o čtyřech týmech, jestli máš nějakého insidera tak prosím, ale fakt by mě zajímalo, kdo to je. Jestli ti to řekl Leo, tak je to na pováženou.

Reagovat
Kowe

mám právě

Reagovat
kubys

A jak se dívám, tak se dívám, tak hlavním soupeřem byla nakonec Kaťuša. No nic, money talks.

Reagovat
Zaschrona

Katusa by byla naprosto paradni volba, jasnej lidr pro Tour nebo Giro/Vueltu, dle toho, co by se rozhodl jet Purito... Skoda.

Reagovat
Zaschrona

Giant by byl nic moc, to souhlasim, to je plne spurterskej tym, Movistar se mi moc nechce verit, tam je lidru dost. Ale tech tymu, ktere by pro nej byly fajn je porad hodne - Garmin, Trek, BMC,...

Reagovat
Kowe

asi ho nechtěli, nevím. Leo nejdřv něco takovýho chtěl, ale nic zajímavýho asi zezačátku nebylo a pak po nabídce Sky začal uvažovat, že se bude učit právěu nějakýho giganta aby pak mohl leadrovat on.

Reagovat
kiwwi

@ManUtd: We’ll have an exciting announcement tomorrow surrounding Ji-sung Park and #mufc. Stay tuned!

no to som zvedavy...ale podla mna sa vrati do klubu ako nejaky ambasador alebo take nieco

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
r.mrazik

za kagawu...potrebujeme nejakyho sikmace

Reagovat
Svatej

Reagovat
Side

TEAM NEWS: Wilshere in squad. No Ramsey, Arteta or Diaby #AFCvGAL

co zas je s tím Diabym ty vole? Na jak dlouho má ještě smlouvu?

Reagovat
SunFells

Do konce sezóny.

Reagovat
niflheim

Lexa někde pálí dres?

Reagovat
smazaný uživatel

jsem v Praze a dres mam na Kladně, chtěl jsem tam jet až v pátek, ale možná...

Reagovat
smazaný uživatel

Remember when Rodgers said that you don't train players, you train dogs? Now he's leaving Sakho outside to think about what he's done.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to správný. Já bych ho taky nevzal za to jak se zachoval. Nebylo to profesionální.

Reagovat
Sandstorm

U kopírování cizích příspěvků se drž. Je to hned o něco snesitelnější, když to nepochází z tvé hlavy.

Reagovat
Swarley

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kowe

kdyby místo mně hráli dva trapáci a na lavičce byl děděk tak jdu pryč taky

Reagovat
fff

Ale dobre robi.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Preco nema uzivatel Sandstrom este ban? Ved to odradza cloveka sem chodit.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
SunFells

Je to zarážející no, ale být tu pro každého za čuráka tu bohužel není trestné

Reagovat
Sandstorm

BAN!

Reagovat
kvasha16

este ja sam si to pyta, robte s tym niekto nieco

Reagovat
Wat

Reagovat
fff

Reagovat
TopinB

Reagovat
Sandstorm

A co jsem udělal tak hrozného? To, že napíču pravdu nebo někoho zkritizuju a místní "smetánce" to není recht? Tak to hold sem potom nechoď a nebo se tak tupě neptej

Reagovat
Svatej

Krásně sis na konci odpověděl

Reagovat
TopinB

Sandstorm je troll? Protože se mi nechce věřit, že by člověk mohl být takový debil, to už kiwwi je snesitelnější

Reagovat
Sandstorm

Povědztě mi, Kefalín, čo si představujetě pod takým slovom troll?

Reagovat
Sandstorm

Opravdu by mě zajímalo, jaký je tady věkový průměr. Že by sorta lidí ve věku 15-20 nagelovaní frajírci? Vysvětlovalo by to, proč jsou skoro všichni tady tak náhlí, neschopní nadhledu, často namyšlení a neschopní pochopit neinfantilní druh humoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale uz!

Reagovat
Sandstorm

Neměl by ses tak rozčilovat. Zvlášť pokud máš slabé srdíčko. Pokud ne, tak to i přesto není zdravé a měl by ses domluvit se svým lékařem na uklidňujících medikamentech.

Reagovat
smazaný uživatel

nemam rad gel, radšej lak na vlasy

Reagovat
vladis271

(ale ked to píšeš ty, hm. Som zapochyboval teraz o svojej orientácii.).

Reagovat
blade115

To mi úplně připomnělo tohle -

vladis27127.04.2014 17:08

ak CP neprehrá vyfajčím Pulisovi vtáka

ja si fakt nerobím pcu. Ak by na tom záležal titul, tak to spravím. Videl som cigáňa, čo vyfajčil mojho kamaráta za 15 éčok. Ako nechápal som to, nechápem to doteraz, ale fakt sa to stalo. :D A nebolo to tak strašné.

Reagovat
papos182

Legendarni

Reagovat
Svatej
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
minoLFC

tak kvôli tomu Pulis odstúpil.....

Reagovat
smazaný uživatel

lol, tak to jsem jaksi přehlídl, i když jsem v tom článku napsal asi 30 komentářů

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Sandstorm

a lubrikant na zadeček.

Reagovat
LGT

Miluju tvůj neinfantilní druh humoru

Reagovat
Sandstorm

v případě Lolkyho to není humor, ale každodenní rutina.

Reagovat
Kowe

Reagovat
SunFells

Reagovat
norton

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kvasha16

neveril som ze niekedy s tebou budem suhlasit v podobnych veciach ale nastal ten cas

Reagovat
Pigeon

už to neřeš. si to bereš moc osobně

Reagovat
Sandstorm

Je třeba to brát s humorem a ne vážně, ale občas už mi vadí místní poměry, kdy je tady několik jakoby respektovaných uživatelů, kteří dělají, že fotbalu rozumí víc a povyšují se nad ostatní, kteří jim za to pak strkají palce do zadku a to i přesto, že často napíšou stejnou nebo i větší sračku, než nějaký neznámý uživatel.

Reagovat
Pigeon

jsou tady trollové, co z toho mají prdel, jsou tady normální a jsou tady fakt jednodušší lidé. Stejně se v reálném životě drtivá většina chová jinak, takže tady můžeš vystupovat jen za svůj nick, který je ti stejně k ničemu. Člověk tu najde užitečné články a v diskuzi zase novinky a odkazy. Jinak si tady samozřejmě několik jedinců na tom jen hodní ego, tak proto je ta úroveň jaká je

Reagovat
Sandstorm

Jo je to jako na každý jiný diskuzi....

Reagovat
smazaný uživatel

už ale stačilo Michal...

Reagovat
Trand

Jo, já patřím třeba do týhle skupiny, je mi 18 a geluju si vlasy a co jako? Už sem skoro nepřispívám, protože už mě přestává bavit hra Arsenalu a už tu ani není moc s kým pokecat. Já třeba nemám problém uznat chybu, už několikrát jsem to udělal, hodně lidem to tady dělá problém. No a pak tady jsou blbečci jako ty, kteří celou tu diskuzi kazí těma svýma dementníma příspěvkama a hodně jí degradujou.

Reagovat
Zaschrona

Nesmis si to nechat zkazit, chce si to drzet ten nadhled, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

nejaký precitlivený, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi už táák trapný a ty tvoje rádoby provokace jsou táák ohrané, že už fakt nemá vůbec cenu dávat tvému slovu vůbec nějakou váhu.. Ještě, že pro takové trapky jako jsi ty byl vytvořen speciální smajl -

Reagovat
Arbiter

Lloris (Tottenham) - Azpilicueta (Chelsea), Kaboul (Tottenham), Jagielka (Everton), Bertrand (Southampton) - Henderson (Liverpool), Dorrans (WBA), Willian (Chelsea) - Berahino (WBA), Costa (Chelsea), Pelle (Southampton).

Dva leví obránci, to snad ještě v sestavě kola ani nebylo, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tiote has nearly as many wives as Nufc have points!

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
fff

Nechapem, preco dostava Markovic tolko sanci. Zatial fakt nic nepredviedol a mal by si chvilu posediet. Suso fakt pojde prec.

Ze nebude hrat Sakho to beriem, tiez by som mu k pokute dal este aj takyto trest, nech na sebe zacne makat.

Reagovat
fff

Mala byt reakcia .

Reagovat
vladis271

už dobrý rok pravidelne unikajú zostavy viac ako 24 hod. pred zápasom. U žiadneho inúho klubu som to nevidel. Nič pozitívne to teda nieje.

Reagovat
Kowe

občas se to stane každýmu a LFC se to taky nestává zápas co zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Podla mna to nie je ani nic negativne, nic co by bolo treba riesit. Raz za cas sa to stane kazdemu.

Reagovat
papos182

S tim Markovicem je to neskutecne. Kdyz uz si ma jindy Suso zahrat, nez kdyz jsou hraci zraneni nebo absolutne z formy. Vypada to, ze se Rodgers zasekl v minule sezone, ze si mysli, ze nema nikoho na stridacce.

Reagovat
fff

Ono minule som si tak prechadzal diskusne forum na oficilnej LFC strankach a bola tam zacata tema, ci ma BR nejaky problem obcas v komunikacii s hracmi.

Ako nechcem to nejako zvelicovat, ale napr. Downing, Agger, Sakho, Suso, Borini, Aspas ... nemam pocit, ze by tie vztahy a komunikaciu s BR mali uplne v pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto az prilis pripomina Rafu, co je velmi zle znamenie..

Reagovat
smazaný uživatel

Blues, kolik že jsme to na něm vydělali?

Reagovat
blade115

Nikde to nebylo oficiálně potvrzeno, ale pokud by platily zprávy z dob jeho přestupu do Benfiky (tedy že dostaneme 50% z další přestupní částky), pak by to mělo být 12,5 milionu eur.

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera to je zase ztráta

Reagovat
Counter

Ander Herrera sustained a fractured rib vs West Ham. We'll continue to monitor his progress over the next few weeks.

MU s náma pořád bojujou

Reagovat
r.mrazik

zlomeny zebro? no tyvoe,to jsou zraneni

Reagovat
Swarley

ještě podle všeho blbě zezadu, když se držel někde v oblasti beder

Reagovat
r.mrazik

zajel do nej slusne debilne,to je fakt...ale takovy blby zraneni,hrozny pech...

Reagovat
Swarley

jako čekal jsem, že to bude jen naražený, ale jestli má zlomený žebro a bude měsíc out, tak je to fakt dost smolný zranění

Reagovat
blade115

Je něco nového ohledně Wilshera? Naposled jsem akorát četl, že ho Wenger oznámil na seznam zraněných, ale už jsem se nedopátral na jak dlouho.

Reagovat
Side

je v pohodě, dneska normálně trénoval

Reagovat
blade115

Ok, díky.

... člověk vám teda ty absence už ani přát nemůže, ale na střed Flamini - Rosa proti nám jsem se docela těšil.

Reagovat
Side

dostanem čočku tak jako tak, to už je jedno

Reagovat
blade115

Tak to samozřejmě není pravda.

Reagovat
vodka

takže měsíc out...

Reagovat
smazaný uživatel

fuck. to byl zas zapas. Herrera out, Rooney out...

Reagovat
Sandstorm

Aspoň, že z toho byly tři body. Jinak by to byla fakt utopie už...

Reagovat
mithro

hrac, kt nam bude chybat najviac. to zase bud zaloha

Reagovat
niflheim

Reagovat
Infernoqt

nebojujem, my ji vedeme na plné čáře, ale nemůžeš se nám divit, máme spoustu soutěží

Reagovat
blade115

Neměl Pardew dostat padáka po případné prohře se Stoke? Že by ten Newcastle konečně mohl vzít někdo schopnej, kdo by tolik nemrhal potenciálem kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

Problemem Newcastlu je majitel, ktery nevi co dela. Trener je jenom hromosvod.

Reagovat
blade115

No nevím, když máš celkem kvalitní kádr a hraješ s ním hluboko pod jeho možnosti, tak to jde spíš na vrub trenéra, ne? Majitelova blbost je to, že ho už dávno nevyhodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže majitel klubu je zodpovědný za fungování řízení klubu, tzn. jeho vlastně jediná povinnost je vybrat schopný lidi, kteří tým povedou.

Pro Newcastle je 4 roky priorita každý přestupák kvalitní stoper. Po 4 letech přišel Mbiwa a ten dostal od trenéra šanci jak v nějakym školnim týmu - buď zahraješ teď okamžitě perfektně, nebo si vyber jiný kroužek.

Jasně, že Pardew nese hlavní díl viny za předváděnou hru, ale všechno od sezony, kdy Demba s Cabayem životní formou uhráli 5. fleka jde mimo. A ani tu sezonu se nehrálo nijak extra, ale zachraňovali všechno individuální kvality. Pod Pardewem jsme nikdy nedominovali tak jako pod Hughtonem a to měl o třídu horší kádr.

Reagovat
blade115

Já teda nechci Ashleyho nějak bránit, ale mi přijde, že pořád jmenuješ záležitosti trenéra a dáváš je za vinu majiteli, přitom (alespoň u nás) je za ně odpovědný trenér. Za Mbiwu může Pardew, za předváděnou hru může Pardew - a to je to, o čem já jsem v prvé řadě mluvil. Tak v čem je vlastně problém? Ano, je tu další rušivý element v podobě majitele, ale to přece s myšlenkou původního příspěvku nesouvisí.

Reagovat
Infernoqt

tak doufám, že se Herrera stihne uzdravit do zápasu s Chelsea, protože bez něj vyhrajem jen o dva goly

jinač Carrick se nám vrátí po repre pauze

Reagovat
Swarley

a Fellaini bude teď na víkend už ready?

Reagovat
Infernoqt

Fellaini má status na jeden týden ještě, takže asi ne

Reagovat
Sandstorm

Takže teď o víkendu záloha Blind, Fletcher, Di María...to je pořád slušný, ale Ander bude samozřejmě hodně chybět.

Reagovat
Sandstorm

Jo aha on bude chybět měsíc. Tak to je citelná ztráta.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je tam pak reálně na střídání?

Reagovat
kubys

Jak se tak zatím LvG profiluje tak asi Pereira, Pearson a Harrop.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

jedine, co to je slusny pruser, dvojka blind fletch, to bude

Reagovat
vodka

Ando

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

preco? Fletch zapas zvladne, nie je to az taka tragedia na jeden zapas

Reagovat
mithro

nestiha ani omylom uz, on a blind, to bude dynamika ako remen. nas prevalcuju v strede.

Reagovat
smazaný uživatel

prehanas zase si naladeny negativisticky velmi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele