Premier League - souhrn 5. kola

15.09.2018, 15:30, aktualizováno 17.09.2018, 22:52
Komentáře a souhrny
Liverpool ve šlágru 5. kola vyhrál ve Wembley nad Tottenhamem a zůstává nadále bez bodové ztráty. West Ham vyhrál v Evertonu a poprvé bodoval. Wolves těsným rozdílem vyhrálo nad Burnley. Plný počet bodů má Chelsea a výhru o tři branky si na své konto připsal i Manchester City, Arsenal veze triumf z Newcastlu. Manchester United zase z půdy Watfordu...

Southampton FC - Brighton & Hove Albion 2:2

17.09.2018 21:00

Góly: 35. Pierre-Emile Højbjerg, 65. Danny Ings (pen.) - 67. Shane Duffy, 90. Glenn Murray (pen.)

Žádný nudný pondělní zápas dvou týmů z dolní poloviny tabulky, ne, ne. Nefalšované jižanské derby. Southampton doma přivítal Brighton a vypjaté klání nabídlo atraktivní podívanou. Saints nestačil famózní gól Højbjerga ani dvougólové vedení. Skvělý výkon hostí ve druhé půli totiž vedlo k zaslouženému vyrovnání, které v nastaveném čase zařídil z penalty Glenn Murray.

Southampton od začátku zápas kontroloval - v prvním poločase Brighton přestřílel trojnásobně a nedovolil mu ani jediný projektil mezi tři tyče. Alex McCarthy, který se minulý týden blýsknul na hřišti Crystal Palace, tak musel na práci počkat až do druhého dějství - zato jeho protějšek měl plnou hlavu starostí už před pauzou.

Už po dvaceti minutách hry ho musel zachraňovat obránce Duffy, který po zmatené skrumáži v šestnáctce a střele Ingse musel vykopávat míč z brankové čáry. Nakonec ale Matty Ryan kapituloval, když velmi dobře hrající Elyounoussi odcentroval do vápna. Dunk sice míč odvrátil, ale pouze k nohám Pierra Højbjerga. Ten se k překvapení všech z dobrých 30 metrů do meruny opřel a fantasticky ji uklidil za vzdálenější tyč.

Vrátit se do zápasu bylo pro Brighton těžké, přesto jsme po pauze viděli značné zlepšení. Hosté byli aktivnější a úspěšně soupeře atakovali po stranách i středem. Šest minut po obrátce se dostal k velmi zajímavé střele Knockaert, avšak McCarthy si s jeho tvrdou ranou doprostřed poradil bez větších problémů.

Hosté si ale nemohli oddechnout ani vzadu, vzápětí totiž Ings překonal vysoko postavenou obranu skvělým pasem a rychlík Shane Long uháněl sám na bránu. Míč si však před Ryanem pokopl příliš daleko a nedostal se k zakončení. Jen chvíli nato se Danny Ings rozhodl vzít situaci do vlastních rukou, vřítil se do vápna, kde ho srazil zběsilý Bong, a nařízený pokutový kop sám s přehledem proměnil.

Jenže hosté se nevzdali a ukázali, zač je toho derby. Jen dvě minuty poté, co se Ings trefil z puntíku, totiž Anthony Knockaert výtečně rozehrál volný přímý kop a trestuhodně nehlídaný Shane Duffy hlavou vrátil utkání zápletku. No, a když stopera Brightonu v samotném závěru a ve vápně příliš tvrdě atakoval Ward-Prowse, dočkali jsme se i rozuzlení. Glenn Murray se totiž při penaltách nemýlí a divoký zápas tak skončil nerozhodně.

Více informací k zápasu

Everton FC - West Ham United 1:3

16.09.2018 17:00

Góly: 45+2. Gylfi Sigurdsson - 11. Andrij Jarmolenko, 31. Andrij Jarmolenko, 61. Marko Arnautović

Nedělní večer, v pondělí volno a zhruba čtyři hodiny v autobuse před vámi. Každý, kdo někdy hrál fotbal, asi tuší, že řidič týmového vozu West Hamu bude na kruhových objezdech pod náporem alkoholem opojených hlasů kroužit dlouhé vteřiny. Kladiváři si připsali první výhru v sezóně, díky skvělým výkonům Arnautoviće s Jarmolenkem zvítězili na hřišti Evertonu 3:1.

Velmi překvapivé vyústění utkání se začalo rýsovat už po deseti minutách, kdy si Pedro Obiang akrobatický narazil s Arnautovićem a vyslal rakouského útočníka do samostatného úniku. Urostlý střelec si ale všiml lépe postaveného Andrije Jarmolenka, jenž si připsal takový o fous náročnější "ronaldovský tap-in".

Everton měl více ze hry, byl nebezpečnější a objektivně lepší. V prvním poločase ale West Ham hodně držel Lukas Fabianski, který se prvně předvedl v pětadvacáté minutě proti nebezpečné hlavičce Tosuna. No a za chvíli Pickford hodil míč k nohám Nobleovi, míč si na pravé straně vzal znovu Jarmolenko a bylo vymalováno. Klička, potažení a parádní rána k tyči - 0:2.

Fabianského hvězda nejvíc zářila na konci poločasu, kdy si na něm vylámali zuby hned tři muži v modrém. Theo Walcott se do letícího míče opřel z poměrně ostrého úhlu, ten ale zaplul krásně poblíž břevna, odkud ho polský gólman vyškrábl nad. Neuspěl ani Tosun, po jehož ráně Fabianski hbitě skočil - zatímco Sigurdssonův přímák mohl sebrat pohodlně do koše.

Až v poslední minutě nastaveného času poslal Jonjoe Kenny parádní centr do vápna a Gylfi Sigurdsson ještě parádnější hlavičkou snížil. Vstup do poločasu souzněl s tím, jak ten první skončil, ale Toffees z toho nevytěžili nic kloudného. No a pak přišel zase trest - Holgate nezvládl souboj s Arnautovićem, Obiang mu balón posunul přímo před Pickforda a gólový skluz poslal hostující tým do dalšího víru oslav.

Trenér Evertonu Marco Silva vysílal z postranní čáry ještě smutnější pohledy než předtím a jeho svěřenci působili od té chvíle na hřiště podobně. West Ham se hned dvakrát dostal k zajímavému brejku, který nedotáhl do konce; a Everton se zmohl jen na břevno Niassem.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Burnley FC 1:0

16.09.2018 14:30

Góly: 61. Raúl Jiménez

Wolverhampton přehrál Burnley a připsal si druhou výhru po návratu do nejvyšší soutěže. Domácí mohli vyhrát i vyšším rozdílem, avšak především v prvním poločase čaroval brankář Clarets Hart. Hosté po další ztrátě zůstávají na sestupových pozicích.

Vlci do utkání nastoupili ve stejné sestavě, která před reprezentační pauzou zařídila výhru na hřišti trápícího se West Hamu. Hostům se naopak před dvoutýdenní přestávkou nepovedlo klání s Manchesterem United, což chtěla napravit částečně pozměněná jedenáctka vyvolených. Nově se do sestavy zařadili záložník Gudmundsson a útočníci Barnes s Vokesem.

Wolves měli v první pětačtyřicetiminutovce více ze hry, ale žádnou z příležitostí nedokázali přetavit v gól. Obrovskou šanci měl v jedenácté minutě obránce Boly, jehož po rychlé rozehrávce rohového kopu vychytal zblízka gólman Clarets Hart. Další skvělý zákrok si bývalý anglický reprezentant připsal po půlhodině hry, kdy kryl střelu asi z deseti metrů. Dorážku hlavou od Jiméneze zase odvrátil obránce.

Hart byl jednoznačným hrdinou první půle, což potvrdil ve 31. minutě, kdy nejprve kryl střelu z pravé strany, následnou dorážku zblokoval opět obránce a s dalším centrem do pokutového území si zase poradil strážce svatyně Burnley. Těsně před přestávkou se pumlíč po rohovém kopu odrazil na kraj velkého vápna k Bolymu, jenž vystřelil těsně nad břevno.

Dvě minuty po změně stran mohl velkou chybu v rozehrávce soupeře potrestat domácí Jiménez, avšak po rychlém protiútoku přestřelil bránu. Po hodině hry se Wolverhampton konečně dočkal zasloužené branky. Doherty vnikl do pokutového území Clarets, kde předložil míč Jiménezovi, jenž se ve své další šanci tentokrát nemýlil a přizemní střelou k pravé tyči překonal Harta.

Hosté se po inkasované brance konečně probudili. Přispěl k tomu také střídající Vydra, který v 67. minutě vypálil z ostrého úhlu těsně vedle brány, kterou hájil do té doby nepříliš zaměstnaný Patrício. Kromě této akce se však Clarets nezmohli na větší odpor, naopak mohli dostat ještě jeden gól. Bonatinimu se sice nakonec nepodařilo úspěšně zakončit akci od Traorého, přesto se Vlci po záverečném hvizdu mohli radovat ze zisku tří bodů.

Více informací k zápasu

Watford FC - Manchester United 1:2

15.09.2018 18:30

Góly: 65. Andre Gray - 35. Romelu Lukaku, 38. Chris Smalling

Po pátém kole bude mít Premier League už pouze dva týmy, které zatím neztratili ani bod. Dosud suverénní Watford, velké překvapení začátku sezóny, před vlastními fanoušky nestačil na Manchester United, který se naopak posune z hloubi tabulky vzhůru.

Tři body dnes pro The Red Devils zařídili svými góly Chris Smalling a Romelu Lukaku, dvěma fantastickými zákroky pak také brankář David de Gea, jenž po nevydařeném mistrovství světa opět ukazuje svou extratřídu. Španělská reprezentační jednička zazářila poprvé po čtvrthodině hry, kdy po spolupráci s Pereyrou z hranice vápna vypálil pod břevno Troy Deeney.

Na opačné straně rovněž konečky prstů zneškodnil pokus Alexise Sáncheze z ostrého úhlu pro změnu domácí gólman Ben Foster. Letní posila z West Bromwiche nicméně v závěru poločasu hned dvakrát inkasovala. Nejprve za jeho záda v 35. minutě doklepl centr Ashleyho Younga Romelu Lukaku, o chvíli později další pobídku Younga vrátil od šestnáctky Fellaini a zkušeného brankáře Watfordu z malého vápna přímo z voleje prostřelil Chris Smalling.

Nutno dodat, že Ben Foster ještě před odchodem do kabin dvakrát zneškodnil gólové střely Paula Pogby a jenom díky němu měli domácí po změně stran ještě o co hrát. Jiskřičku naděje vykřesal v 65. minutě Andre Gray, jenž tentokráte už naprosto nechytatelně uklidil do horního rohu brány zpětnou přihrávku Abdoulaye Doucorého.

Závěr byl ještě velmi dramatický a zapříčinila to i červená karta Nemanji Matiće. Srbský záložník v nastaveném čase poslal zezadu sestřelil unikajícího Willa Hughese a Mikeu Deanovi nezbylo nic jiného, než Matiće po druhé žluté vyloučit. Po následném přímém kopu se hlavičkoval stoper The Hornets Christian Kabasele a ve chvíli, kdy už většina Vicarage Road viděla míč v síti jej skvěle vytáhl do bezpečí David de Gea.

Watford tak letos poprvé prohrál, naopak Mourinhova družina si připisuje letošní třetí vítězství.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Leicester City 4:2

15.09.2018 16:00

Góly: 19. Ryan Fraser, 37. Ryan Fraser, 41. Joshua King (pen.), 81. Adam Smith - 88. James Maddison (pen.), 89. Mark Albrighton

V předešlých dvou ligových kolech se zdálo, že Bournemouthu po výtečném vstupu do sezony mírně dochází dech, ovšem svěřenci Eddieho Howea po reprezentační pauze vlétli do Premier League jako uragán. Na vlastní kůži se o tom přesvědčil Leicester, který až dvěma slepenými góly v posledních minutách symbolicky korigoval původně čtyřbrankový debakl, který zvyšuje tlak na osobu manažera Clauda Puela.

Vše podstatné se událo již v prvním poločase. Přestože hosté do zápasu nevstoupili vůbec špatně, v devatenácté minutě překvapivě inkasovali. Rychlý protiútok Joshe Kinga skončil u Ryana Frasera, jenž si pohotovým zakončením připsal první gól odpoledne. Ani nepříznivý vývoj zápasu hráče Leicesteru nerozhodil a hned dvakrát měli blízko k brzkému vyrovnání. Samostatný únik Jamieho Vardyho však zneškodnil brankář Begović, jenž následně vyškrábl Maddisonovu dorážku na břevno.

To domácí byli v zakončení nekompromisní. Tentokráte se role asistenta zhostil další z útočníků Callum Wilson, jehož přesný pas zužitkoval opět nezastavitelný Fraser. A aby toho pro Leicester nebylo málo, za Pereirovo nešťastné zahrání rukou ve vlastní šestnáctce se Cherries dostali ještě k pokutovému kopu, který Joshua King bezpečně proměnil do Schmeichelova protipohybu.

Také po změně stran se leicesterští sympaticky snažili s hrubě nepovedeným výsledkem něco udělat a Begović se musel znova ohánět proti pokusu Maguira. Pak ale Maguirův stoperský kolega Wes Morgan uviděl druhou žlutou kartu za faul na Smithe a Bournemouth vzápětí přidal gól číslo čtyři. I tentokráte v něm měl prsty všudypřítomný Fraser, jenž si kraji hřiště poradil s Pereirou a přesným pasem vybídl ke gólovému zakončení volného Smithe.

Jediným skutečným pozitivem Foxes z jinak příšerného odpoledne je fakt, že se ani za stavu 4:0 nevzdali, a nakonec se skutečně dočkali alespoň kosmetické úpravy skóre. Nejprve se z pokutového kopu, nařízeného za faul Rica na Pereiru, prosadil James Maddison, jehož jen pár minut nato doplnil na střelecké listině střídající Marc Albrighton povedenou hlavičkou z Iheanachova centru. Víc toho už ale hosté nestihli, a tak zůstávají na devátém místě, zatímco Bournemouth drží skvělou pátou příčku.

Více informací k zápasu

Huddersfield Town - Crystal Palace 0:1

15.09.2018 16:00

Góly: 38. Wilfried Zaha

Přestože hráči Crystal Palace na půdě Huddersfieldu nepodali nijak oslnivý výkon, měli k dispozici Wilfrieda Zahu. To samo o sobě stačilo, aby tým Roye Hodgsona ukořistil všechny body za výhru 1:0, neboť právě Zaha, nejlepší střelec týmu a klubový talisman, se exkluzivním průnikem a zakončením postaral o jediný gól zápasu.

Domácím nebyla převaha po valnou část utkání nic platná, neboť podobně oslnivý zakončovatel jim v týmu schází. Zatímco hosté ukončili černou sérii tří porážek v řadě, Huddersfield stále čeká na první ligové vítězství.

Plán Davida Wagnera k dosažení gólového úspěchu tkvěl k rozesílání míčů do stran křídelním obráncům, jejichž centry do ohně měly hledat hlavu Stephena Mouniého. Skrze míčového dispečera ve středu pole Aarona Mooye a beka Chrise Lowea se touto cestou v 17. minutě málem Terriers skutečně zadařilo, jenže Mounié ve vyložené příležitosti svou hlavičku neukočíroval a za strnulého přihlížení brankáře Hennesseyho poslal míč nad břevno.

To hosté byli v zakončení efektivnější. Wilfried Zaha se sice po zranění třísel vrátil do tréninkového procesu teprve před několika dny a jako obvykle byl středobodem zájmu defenzivy soupeře, která s ním nezacházela ani trochu šetrně, stejně jako domácího publika po vlastním faulu z frustrace, ovšem sedm minut před koncem první půle všechny příznivce Huddersfieldu ukázkově umlčel. Po narážečce s útočným kolegou Ayewem si to Zaha odvážně namířil do pokutového území navzdory početné hráčské přesile a exkluzivní ranou na zadní tyč z výrazného úhlu překonal i marně plachtícího brankáře Lössla.

Od průlomu skóre se domácí ujali tvorby hry a na přelomu hodiny hry je od vytouženého vyrovnání dělily jen centimetry. Aaron Mooy však svůj kvalitní výkon gólem neokořenil, neboť jeho ukázková rána z voleje skončila jen na tyči. S postupem času se hostům dařilo využívat čím dál větších mezer v otevřené obraně soupeře a Ayew, Zaha či McArthur měli všichni slibné šance na pojištění náskoku. Když se pak Cheikhou Kouyaté skutečně prosadil, jeho trefa nebyla uznána kvůli předcházejícímu faulu na brankáře Lössla. Nakonec ale Eagles nic z toho mrzet nemusí, neboť ani v dramatickém závěru díky včasnému zásahu McArthura proti ráně Billinga neinkasovali, a tak si zpět do Londýna odváží cenné tři body za výhru 1:0.

Více informací k zápasu

Manchester City - Fulham FC 3:0

15.09.2018 16:00

Góly: 2. Leroy Sané, 21. David Silva, 47. Raheem Sterling

Po měsících spekulací a kritických slov ze všemožných stran to vypadá, že se Leroyi Sanému konečně zase začíná blýskat na lepší časy. Německý křídelník totiž během reprezentační přestávky oslavil narození potomka a nyní se vůbec poprvé v letošní sezoně ocitl v základní sestavě Manchesteru City, což proti Fulhamu stylově oslavil vítězným gólem, který přispěl ke konečnému skóre 3:0.

Domácí favorit na ligového nováčka nekompromisně vystartoval a ujal se vedení hned ve druhé minutě zápasu. Pomalou přihrávku Jeana Michaela Seriho vystihl Fernandinho a založil tak bleskový protiútok, na jehož konci našel výtečným pasem Leroye Saného, pro nějž už nebyl žádný problém uklidit míč zblízka do prázdné branky.

Ani to Fulham neodradilo od ofenzivně laděného pojetí hry, které proti kvalitnějšímu soupeři nemělo větší naději na úspěch. Citizens pravidelně těžili z fulhamských ztrát míče a otevřenou obranu soupeře častovali jednou šancí za druhou. Raheem Sterling nejprve s přispěním brankáře Betinelliho trefil pouze břevno, ovšem krátce nato se již diváci na Etihad Stadium pojišťovacího druhého gólu dočkali. Během svého jubilejního 350. startu v bleděmodrém dresu se prosadil David Silva, jenž dorazil do sítě zablokovanou ránu Agüera. Pro španělskou legendu City šlo o kulatý padesátý gól v Premier League.

Zatímco hosté se zmohli jen na občasné dalekonosné ostřelování Edersonovy brány, tým Pepa Guardioly pokračoval v honbě za dalšími góly. Saného trefa ještě nebyla sporně uznána kvůli Otamendiho postavení mimo hru, ovšem krátce po změně stran Sergio Agüero prchnul po pravé straně a perfektním stříleným centrem našel v malém vápně Raheema Sterlinga, jenž podobně jako v první půli Sané takřka nemohl neskórovat.

Jedinou kaňkou na jinak perfektním vystoupení domácích bylo zranění nejlepšího střelce Agüera, který již před uplynutím hodiny hry odkulhal ze hřiště kvůli poraněnému kotníku. I v nepřítomnosti argentinského forvarda si Citizens vytvářeli další skvělé šance, ovšem zakončení Gabriela Jesúse či Bernarda Silvy se nakonec neujala. Výsledek 3:0 je tak pro Fulham ještě lichotivým.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Arsenal FC 1:2

15.09.2018 16:00

Góly: 90+1. Ciaran Clark - 49. Granit Xhaka, 58. Mesut Özil

Střetnutí Newcastlu s Arsenalem přineslo prodloužení výsledkových sérií v případě obou zúčastněných. Zatímco domácí Magpies prohloubili své trápení v podobě třetí porážky za sebou, Arsenal naopak navázal na předešlé triumfy a potřetí v řadě slaví plný bodový zisk, byť herně ani tentokráte příliš nepřesvědčil. O výhře hostí 2:1 rozhodly slepené góly na začátku druhé půle, na něž Newcastle zareagoval jen pozdním snížením Clarka.

Po úspěšném vystoupení v Cardiffu se Unai Emery rozhodl vítěznou sestavu neměnit, ovšem po první půli byl nucen své záměry přehodnotit. Hráči v červeném se sice těšili takřka dvoutřetinovému držení míče, ale takřka všechny nebezpečné situace se odehrávaly před brankou Petra Čecha. Zatímco v předešlých zápasech s favorizovaným protivníkem sázel Rafa Benítez na hlubokou zataženou obranu, tentokráte svým svěřencům udělil pokyn agresivně napadat nejistou rozehrávku Arsenalu, který si pod soustavným tlakem nebyl schopen vytvářet žádné větší příležitosti.

Chvílemi se zdálo, že defenziva hostí drží čisté konto jen s vypětím všech sil, k čemuž bylo mnohdy zapotřebí defenzivních zákroků na poslední chvíli, avšak nakonec to byli právě Kanonýři, kdo se mohl v závěru první půle ujmout vedení. Výtečné prostrčení Lacazetta poslalo do úniku Aarona Ramseyho, jemuž stačilo poslat zdánlivě jednoduchou přihrávku nabíhajícímu Aubameyangovi před prázdnou branku. Velšský reprezentant však místo toho míč nešikovně zakopl mimo hřiště, a tak se do kabin odcházelo za bezbrankového stavu.

Po změně stran na trávník St. James‘ Parku vyběhl zcela jiný Arsenal. Zlepšenému hernímu projevu hostí pomohlo okamžité nasazení Lucase Torreiry, stejně jako brzký gól, který soupeře s nalomeným sebevědomím poslal do kolen. V 49. minutě se totiž po faulu na Aubameyanga dostali Kanonýři k přímému kopu ze slibné pozice, čehož beze zbytku využil Granit Xhaka exkluzivní ranou před zeď, po které se Martin Dúbravka natahoval marně.

Arsenalu bylo najednou plné hřiště a sotva devět minut po průlomu skóre zaskočené domácí dorazili druhým gólem odpoledne. Povedená kombinace po levé straně vyústila v Xhakův přízemní centr k volnému Lacazettovi, jehož ránu sice defenziva Newcastlu zvládla zablokovat, jenže odražený míč se odrazil k Mesutu Özilovi, jenž pohotovou ranou bez přípravy gólově oslavil svůj jubilejní dvoustý start v londýnském klubu.

Ani tentokrát se ale nakonec Unai Emery prvního čistého konta v novém působišti nedočkal. S hlavičkou Joselua si ještě Petr Čech zvládl poradit, ale pár minut nato již v nastaveném čase na tvrdé zakončení hlavou v podání střídajícího Clarka neměl nárok. Přesto může být Arsenal spokojen, neboť si odváží všechny body za výhru 2:1 a slaví třetí triumf v řadě, zatímco Newcastle naopak potřetí za sebou prohrál.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Cardiff City 4:1

15.09.2018 16:00

Góly: 37. Eden Hazard, 44. Eden Hazard, 80. Eden Hazard (pen.), 83. Willian - 16. Sol Bamba

Chelsea i nadále zůstává stoprocentní a v tabulce se díky lepšímu skóre dostala před Liverpool do čela. Dnešní povedený zápas proti Cardiffu řídil především Eden Hazard, jenž zaznamenal hattrick. Warnockova parta se sice brzy ujala vedení, poté ale na Sarriho svěřence nestačila.

Víceméně očekávané sestavy obou celků vstoupili do utkání opatrnou hrou. Poklidný začátek zápasu jako by domácí ukolébal a vzbudil je až blesk z čistého nebe v podobě vedoucího gólu Cardiffu. Po čtvrthodině hry posunul vysoký centr Rallse hlavou Sean Morrison do nebezpečného prostoru, odkud doklepl míč do sítě důrazný Sol Bamba, jenž v souboji přetlačil bránícího Jorginha.

Inkasovaná branka The Blues konečně zaktivovala a záhy mohlo být vyrovnáno. Nejprve Neil Etheridge vytěsnil přízemní pokus Matea Kovačiće a filipínský brankář vyšel vítězně i z dalšího vzájemného souboje, když se na něj chorvatský záložník řítil sám po pěkném přiťuknutí Girouda. Výborným vyběhnutím a mrštným zákrokem Etheridge jenom znovu ukázal, proč patří k největším pozitivním překvapením letošní Premier League.

V závěru poločasu už ovšem hosté stoupajícímu tlaku nedokázali odolat a dvakrát kapitulovali. V 37. minutě se Eden Hazard brilantně vyhnul obránci Bennettovi, několika rychlými kroky si připravil střeleckou pozici a perfektní přízemní ranou na zadní tyč nedal Etheridgovi nárok zasáhnout. Ještě před odchodem do kabin pak hráči Chelsea předvedli vynikající kombinaci, po ose Alonso - Pedro - Giroud balón doputoval opět ke kopačkám a agilní Belgičan s přispěním teče Bamby otočil skóre.

Po změně stran Londýňané ještě více dominovali v držení míče a opticky měli hru pod kontrolou, pojišťující branku se jim však dlouho nepodařilo vstřelit. Hosté dokonce mohli z ojedinělé šance vyrovnat, Bobby Reid si připravil míč na pravačku a mezi nohama blokujícího Azpilicuety mířil jen těsně vedle vzdálenější tyče.

Vítězná definitiva přišla až v závěrečné desetiminutovce. Výraznou měrou se o to přičinil střídající Willian, který na hřišti nahradil vyčerpaného Pedra. Sol Bamba dnes svůj ambivalentní výkon podtrhl docela nesmyslným faulem právě na brazilského křídelníka, jehož následkem byl pokutový kop. Penaltu Eden Hazard s přehledem sobě vlastním proměnil a zkompletoval hattrick.

To ovšem ještě nebylo všechno. O chvíli později vystřihl Willian nádherný fotbalový moment, když dokonale technicky provedeným obstřelem do vzdálenější šibenice nechal Etheridge efektně, ale ne efektivně proletět vzduchem a rozradostnil zaplněný Stamford Bridge. Domácí příznivci pak ještě v samém závěru ocenili jediný dnešní vážnější zákrok Kepy Arrizabalagy a to proti hlavičce Calluma Patersona.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Liverpool FC 1:2

15.09.2018 13:30

Góly: 90+3. Erik Lamela - 39. Georginio Wijnaldum, 54. Roberto Firmino

Liverpool si nadále drží stoprocentní bilanci. V ostře sledovaném duelu zvítězil ve Wembley nad Tottenhamem. Kohouti si nechali svého soupeře utéct na rozdíl dvou branek. V závěru ještě snížili, ale druhé prohře v sezóně již nezabránili.

Manažer domácích Mauricio Pochettino musel při skládání sestav počítat s absencemi brankáře Llorise a záložníka Alliho. Prvně jmenovaného nahradil mezi třemi tyčemi holandský gólman Vorm. Dále argentinský stratég vsadil na čtyřčlennou obranu, před kterou v záloze operoval také Winks, jenž měl zacelit díru právě po Allim.

Lodivod Liverpoolu Jürgen Klopp nemusel řešit tolik trablí jako jeho protějšek na lavičce Tottenhamu a na trávník poslal veskrze očekávanou jedenáctku. Mírným překvapením byla možná absence Hendersona, jenž zůstal sedět na lavičce náhradníků. Největší hrozbou pro obranu Kohoutů pak měla být zabijácká trojka Salah, Firmino a Mané.

Zápas začal zhurta, když se hosté již v první minutě radovali z branky, ale veselí jim překazil asistent rozhodčího, jenž správně signalizoval Maného postavení mimo hru. Také další akce patřila Reds. Firminovi se sice nepodařilo míč propasírovat před bránu, ale svou snahou jasně ukázal, které mužstvo vstoupilo do utkání lépe.

Po šesti minutách hry zahrával Liverpool standardní situaci z nadějné pozice. K míči se postavil Alexander-Arnold, avšak svým pokusem příliš starostí Vormovi nenadělal. Spurs se poté konečně ukázali i vepředu, ale po tišší pasáži si další příležitost opět připsali hosté. Dier ve 22. minutě přihrávkou dozadu namazal Salahovi, jenž při postupu na bránu vystřelil na Vorma. Strážce svatyně Tottenhamu si s ránou egyptského šikuly nadvakrát poradil.

Sedm minut po Salahově šanci dostali i domácí šanci z přímého kopu, avšak exekutor situace Eriksen vypálil pouze do náruče připraveného brankáře Alissona. Ve 35. minutě zkusil štěstí Mané, ale Vorm jeho pokus bez potíží lapil. Gólově se poprvé urodilo ve 39. minutě. Rohový kop Liverpoolu vyboxoval s potížemi Vorm, následnou hlavičku Wijnalduma už ale holandský gólman chytal za brankovou čárou, což sudímu Oliverovi potvrdila také branková technologie.

I vstup do druhé půle vyšel lépe Reds. Vorm musel hned ve 49. minutě likvidovat pokusy Keity a Maného. Na druhé straně se k vyrovnání málem procpal Moura, k jeho smůle však šikovnou akci zakončil střelou po zemi, která skončila těsně vedle tyče Alissonovi brány.

V 54. minutě vedl útok hostí z levé strany Mané. Jeho pobídku před bránu ještě srazil bránící Vertonghen do tyče, odražený míč si ale našel Firmino, který jej doklepl do sítě a zvýšil vedení Liverpoolu. Za dalších děvě minut mohl Tottenham prohrávat o tři góly, když při brejku soupeře posunul Mané na volného Keitu, jehož ránu levou nohou musel vyrazit Vorm.

V 66. minutě chtěl snížit Eriksen, avšak pálil pouze těsně vedle. Devět minut před koncem se o slovo přihlásil také Salah, když zakončoval brejk. Vorm si jeho pokus pohlídal a podobně si poradil o několik okamžiků později, kdy štěstí zkoušel Mané. V 85. minutě vystřelil vedle brány na druhé straně Lamela.

V nastavení vyrobil velkou chybu domácí Trippier a Mané mohl definitivně rozhodnout, vystřelil však mimo cíl. Svého zaváhání ještě mohl litovat, neboť Tottenhamu se ještě podařilo snížit. Rohový kop Spurs propadl až na zadní tyč k Lamelovi, jenž propálil vše, co mu stálo v cestě. Víc už ale Kohouti nestihli.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC550014:415
2.Liverpool FC550011:215
3.Manchester City541014:313
4.Watford FC540110:512
5.AFC Bournemouth531110:710
6.Tottenham Hotspur530210:69
7.Arsenal FC530210:99
8.Manchester United53028:89
9.Wolverhampton Wanderers52215:58
10.Leicester City52038:96
 Everton FC51318:96
12.Crystal Palace52034:66
13.Southampton FC51226:65
14.Brighton & Hove Albion51227:95
15.Fulham FC51137:124
16.West Ham United51045:113
17.Cardiff City50233:92
18.Huddersfield Town50232:112
19.Newcastle United50144:81
20.Burnley FC50143:101

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (332)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Liverpool úplne zaslúžene. Tottenham si nezaslúžil ani bod, veľmi zlý výkon. Individuálne chyby. Vorm pri góloch nemá čisté svedomie, ale niekoľko krát veľmi dobre podržal. Rose už prosím žiadny základ, po zranení nechytil formu a nezahrál ani jeden dobrý zápas. Eriksen, Kane, Trippier, Dier chabý výkon.

Reagovat
danielfc

LFC hrali kompaktne, organizovane bránili, dôsledne presovali, klasické protiútoky a spústa šancí dať góly, chýbalo iba dôsledné zakončenie a mohlo byť úplne kludne aj 5:0. Sliepky vôbec netušili ako majú v tomto zápase hrať

Reagovat
Coutinho10

je to tam dalsi dulezity 3 body, ale ukazalo se, ze kdyby to LFC dohraval jako klasicky na 0:1, tak by z toho byla jenom remiza...takhle nastesti ten gol Spurs vysledek neovlivnil

Reagovat
Mates_Matesović

Dneska Livec o třídu lepší, nebýt těch zahazonejch šancí, mohli jsme dostat bůra.

Reagovat
JIMMY-PO

pozitívum bol Lucas, inak strašná sračka dnes a mohlo to kľudne skončiť jasným debaklom. keby na konci nebol posraný odpískať tu podla mna jasnú penaltu a skoncilo by 2:2 bol to to neskutocne nezasluzeny bod

Reagovat
Malresi

Podstatne su dalsie 3 body, ale trochu mrzi nepremienanie sanci, dnes sme to mohli a mali ukoncit golom na 0-3 skor.

Reagovat
vicinda07

jeden z najhorsich vykonov od nas za Mauricia, Liverpool lepsi vo vsetkom a velmi hlupymi chybami a pokazenymi jednoduchymi rozohravkami sme im to len ulahcovali, nastastie nemali den v zakonceni...v podstate sme zahrali dobre len 3 minuty a mohla to byt remizka, keby Oliver nebol posrany pisknut jasnu penaltu

Reagovat
Counter

Pochemu teď nevyšly už dva zápasy za sebou, divné je to.

Reagovat
Lacko_Boh

ešte jeden a verím že budú odvolávačky...levy sa nemení

Reagovat
tomasinho

Prý poprvé snad prohrál 2x v řadě.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužiaľ výsledok zabil Oliver neodpískanou penaltou...

Reagovat
smazaný uživatel

No neviem teda, podľa mňa žiadna penalta. Ale videl som to len raz.

Reagovat
vicinda07
Reagovat
smazaný uživatel

Asi faul, nie?

Reagovat
danielfc

asi si pamätal zápas na Anfielde, kedy prišiel LFC kvôli hereckým výkonom sliepok a chybám rozhodcov o výhru... :-) LFC úplne zasúžené 3 body a Slepky môžu byť rady že nedostali výklep 0:5

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné penalty na Anfielde a toto podľa opakovačky mala byť tiež.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak ta první nebyla, že ano

Reagovat
danielfc

Ani jedna nemala byť! prvej predchádzal ofsajd Kanea a druhej bol oscarový diving Lamelu.

Reagovat
DeformFCB

Vždyť ho Van Dijk nakopl, magore.

Reagovat
Bandita_Harry

osacarovy diving to teda bol , ak by si sa ty po takom nakopnuti hentak zlozil to musis byt riadna slecinka

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Bandita_Harry

je mi jasne ze na to ani nemas co povedat bolo to v sestnastke citil kontakt tak sa zlozil jak kabela a ziskal co chcel... normalne na ulici by to s nim ani nepohlo

Reagovat
DeformFCB

Prosím, už se dál neztrapňuj.

Reagovat
Bandita_Harry

Choď prosiť pred kostol možno si niečo zarobis

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

asi určitě

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
JIMMY-PO

vysledok zabili hraci lebo hrali dnes ako kokoti az na Lucasa

Reagovat
vodka

Hlavně rose s dierem vypadali, jak kdyby včera dali 10 piv...

Reagovat
vicinda07

sice by bola nezasluzena, lebo sme hrali fakt zle ale to je ich problem ze nevedia premienat sance...Oliver to zabil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Není video, stane se.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole

Reagovat
tomasinho

Ach jo, mísí se ve mně radost se zklamáním, že jsme zas z toho museli udělat nějaké drama. Celý zápas jasně lepší, i když ne úplně top výkon, pořád to byla úplná pohoda. Třetí gól měl ale přijít daleko dřív, těch šancí bylo milion, to by ale nesměli Mane se Salahem soupeřit o to, kdo je větší sobec a kdo dá gól z co nejtěžší pozice. Oba dva by si zasloužili profackat, měli by si vzít příklad z Firmina, který na ně dře, stahuje se do hloubky, vytváří jim prostor a ještě často spíš přihrává. Mrzí taky že to není s čistým kontem.

Ale pořád je to výhra, navíc venku na hřišti top týmu. Ten sice zahrál velký kulový, ale i tak velmi cenná výhra. Vzadu až na výjimky výborné. Pět zápasům pět výher, zatím si nemůžeme stěžovat. Příští kolo doma Saints, navíc po LM, tam bych klidně trošku zarotoval, dal prostor Studgovi se Shaqirim, Fabinhovi atd.

Reagovat
cubazi

Reagovat
Malresi

Reagovat
cristiano.K.

Gomez naprosto boží druhý poločas, ten kluk už měl hrát jaro v základu vedle Dijka a mohl jsem mít při našich zápasech méně stresu. Klidně stáhnout Maného nebo Salaha v 60. minutě, protože je to fakt hrozný sledovat to sobectví. Třeba Mané měl možnost nahrát Keitovi nebo Salahovi a vybral si dle mě špatně na Keitu, to řešení je obecně zlé.

Reagovat
vodka

gomez zatím super, snad ho nedojebou zranění, protože extrémně těží ze své rychlosti a fyzických předpokladů, ale pokud si bude věřit jak teď, tak máte časem top stopera...

Reagovat
tomasinho

Smůlu na zranění si snad už vybral po tom příchodu k nám. Pak byl moc namakaný a Klopp mu radil, ať shodí, aby byl rychlejší.

Reagovat
Miguel19

Však ho tam ve druhé půli Lucas vykoupal jak malého kluka.

Reagovat
vladis271

tak ani Vidič, či Kompany nikdy nebol 100percentný

Reagovat
Carrick

Reagovat
tomasinho

A jednou namazal na ten brejk, ale jinak fakt super. S Brightonem i Leicesterem předčil i VVD, fakt roste parádně.

Reagovat
r.mrazik

Tak koho si Lucas nenamazal že jo...navíc když má formu

Reagovat
Coutinho10

ten los pro nás teď v následujících dnech nebude úplně easy, ale těšim se

https://imgur.com/a/EgtkAST

Reagovat
vladis271

Hendo bude proti PSG v základe, dal by som tam aj Shaqua, Fabinho lavička a počas zápasu in. Viac zmien očakávať nemôžeme. Možno ešte Studge namiesto Bobbyho. Poraziť Soton, na LC poslať Béčko a na ligu proti CFC opäť v plnej poľnej.

Reagovat
Coutinho10

j uvidime...Shaqua bych taky rád pořádně viděl

Reagovat
smazaný uživatel

kdy jindy na takový los vlítnout než teď, když se tak daří a tým se oklepsal z prohry ve finále LM

Reagovat
Coutinho10

j navic by nam to mohlo daleko vic sedet, protoze vetsinou se nam hur hralo proti papirove slabsim souperum, takze i z toho hlediska by se mohlo zadarit + ten super zacatek v PL bude taky velky povzbuzeni

Reagovat
vladis271

Ale ako obrana je absolútne fantastická. Boli tam chybičky krásy, ale tie sa nájdu v každom zápase. Naša hra nie je tak okulahodiaca ako minulý rok, ale ide to aj na úkor toho, že sme si vedomí defenzívnej sily a sústredíme sa viac na obranu.

Reagovat
vladis271

Aj CFC by už mohla začať strácať. Aspon, že hrajú EL.

Reagovat
Miguel19

Aspoň Myslím, že je to pro vás horší.

Reagovat
vladis271

no nvm, štvrtkové zápasy, a pri vašej kvalite skupinu prelezete. Každý anglický tím, hrajúci EL, mal problémy v lige kvôli tomu.

Reagovat
Miguel19

Tak já doufám, že v základní skupině bude hrát minimum hráčů ze základu.

Reagovat
Whitemedia

Pokud je Sarri rozumný, tak tam pošle B tým a Kantého a zvládneme skupinu úplně v pohodě..

Reagovat
vladis271

vzhľadom na ligu by pre vás bolo lepšie aby ste vyleteli ešte v skupine.

Reagovat
Whitemedia

To nevím proč, tým je široký a v pohodě se dá zvládnout na ligu a EL ve skupině poskládat dvě rozdílné jedenáctky..

Reagovat
vladis271

akože titul a EL? to mi nejde dokopy. Ale uvidíme, začína to už tento týždeň.

Reagovat
Mimalu

no myslím že kdyby jsme nějakým zázrakem šli na titul, tak EL určitě vypustíme

Reagovat
Kixi Syhimour

Zázrakem

Hej, po 5 kolech vedete ligu, jasný aspirant na titul

Reagovat
Mimalu

možná před dvěma roky by se to tak brát dalo. Ale pořád má sestava Chelsea až moc velké problémy na to, aby si v konkurenci City a Liverpoolu dělala nějaké přehnané nároky na první místo...

Reagovat
Whitemedia

Já si nemyslím, že letos na vás a nebo City budeme stačit.. vůbec té stoperské dvojici proti těžkým týmům nevěřím, Luize si vodí úplně každý, jen má zatím kliku, že nás to nestálo body..

Reagovat
Whitemedia

o titulu se tu vůbec nebavím, bohatě se spokojím s umístěním v první čtyřce

Reagovat
fenixLFC

sranda by bola keby sarri vypusti EL a dopadne uplne presne ako vlani

Reagovat
chavi.27

Akorat teda moc nechapu proc u toho golu Tottenhamu tam ty hraci liverpoolu zustali stat a nesli proti nemu

Reagovat
Counter

Klasický Vertonghen.

Reagovat
Whitemedia

Torres tenkrát moc dobře věděl, co dělá

Reagovat
Mates_Matesović

Tohle bych mu nevyčítal, Firmino ho tím faulem rozhodil v pohybu.

Reagovat
Azazelo RD

Takhle Fella vypadá normálně.

Reagovat
vodka

Fraser na lávce ve fante se ukazuje jako prozretelne rozhodnutí

Reagovat
Counter

Reagovat
tomasinho

Nápodobně a bohužel až úplně poslední na lávce

Reagovat
FCSL

2. venkovní výhra za sebou To se stalo kdy naposled. 9b si snad ani nezasloužíme + ted solidní kalendář. Doma Everton, doma Watford, venku Fulham, doma Leiceister, venku Crystal Palace... Z toho chci 15b, beru i 13

Reagovat
Mastný Chobot

Ten druhopolčasový výkon by vcelku ušiel, Lucas - Xhaka je určite lepšie fungujúca dvojka než hocičo s Guendouzim. Tak či tak sa musíme ešte veľmi, veľmi, veľmi, veľmi zlepšiť, ak chceme konkurovať aspoň periférnej špičke. S takými výkonmi, ako bol prvý polčas, nemáme na lepšie miesto ako minulý rok.

Naša obrana + brankár sú (pod)priemerní hráči v nevhodnom/nefungujúcom systéme. To je popič.

Reagovat
Mastný Chobot

btw, Xhaka dnes MotM, od gólu zahral exkluzívne, bodaj by si to udržal, aj keď tomu sám neverím. Mäsut a Laca tiež výborní. Naopak, Ramsey s Mustafim hrozní.

Reagovat
Counter

Reagovat
Miguel19

Skvělý zápas, nečekal jsem tak přímočarý výkon.

Parádní akce, parádní góly. Hazard je jinde jak zbytek ligy.

Giroud byl na tom hrotu hrozně moc znát. I když už to ve druhé půli i přeháněl, tak ty akce na jeden dotyk má perfektní a nepotřebuje 5 dotyků jak Morata. Ten si po dnešním zápase asi bude muset najít psychologa, pokud ho ještě nemá.

Dnes se mi líbil i výkon Barkleyho. Willian parádní gól a vybojovaná penalta. Snad mu to pomůže.

Reagovat
Mastný Chobot

Giroudova hra na jeden dotyk je najlepšia na svete, to je bez debaty.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak.

Reagovat
hona.kub

na něho je radost pohledět, oproti Moratovi je to balzám na duši

Reagovat
Whitemedia

Nejlepší je, že on nijak zázračný výkon nepředvedl, ale jsme z něj hotoví úplně všichni, protože Morata

Reagovat
mesyas

srovnávat se s moratou, to by byl lepší i lafata

Reagovat
pepinho2

Reagovat
technecium

To že je nejlepší v kopáč lize ještě neznamená, že i na světě

Reagovat
Mastný Chobot

Asi by si mohol trénovať čítanie.

Reagovat
Amos

Olly G je strasne nedocenenej hrac.. doted me jeho odchod mrzi.

Reagovat
Whitemedia

s dvojicí Laca a Auba tě to moc mrzet nemusí

Reagovat
smazaný uživatel

Laca taky umí parádně tvořit akce, Oli mrzí hlavně kvůli tomu, že je to extrémní sympaťák

Reagovat
El-Pistolero-68

Vzdyt oba zatim celkem tezce za ocekavanim, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
mesyas

joo, kdyby se tehda dotáhl aspoň ten lukaku. to by byla jiná písnička

Reagovat
valek9610

Už aby byl zápas Chelsea vs Liverpool to bude boj !

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Tak už jsme bodově dotáhli nedostižný Tottenham, jen tak dál.

Reagovat
Mastný Chobot

tak hrali sme s troma najtragickejšími tímami v lige asi

Reagovat
Counter

To je druhá věc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3 - This is the third time in English top-flight history, and first time in 110 years, that two clubs have won their opening five games of the season (1905-06 and 1908-09). Antique.

Reagovat
Mastný Chobot

počkaj 2 hodinky a bude prvýkrát v histórii, čo vyhrali tri

Reagovat
smazaný uživatel

hm ne

Reagovat
Heisenberg

Střed zálohy bez Torreiry je tak na pěkný 10. místo. Xhaka s dorostencem si vůbec nerozumí, hrají alibisticky (když se dostanou k míči, tak je to na 95 % přihrávka na krajního beka), ani při bránění si nevyhoví. Do toho Ramsey, jehož silná stránka je využití volného prostoru, naopak kreativní záložník ani 10 to není. První poločas proto vypadal dost podobně jako loni (a předloni, a předpředloni od zranění Cazorly).

Ozil se snaží i z křídla zapojovat, ale radši bych ho viděl na 10, kde by měl vedle sebe Aubu, Lacu a nabízejícího se Aarona.

Reagovat
Mastný Chobot

najväčší problém Xhaka - Guendouzi je ten absolútny nedostatok pohybu a zrýchlenia, ako pri útočení, tak pri bránení. Oni sú obaja traktory, dlho im trvá, kým sa s loptou otočia, nepošlú rýchlu prihrávku a takisto majú problém urobiť rýchly zákrok a vystúpiť proti hráčovi. V tom všetkom je Lucasova prednosť. Úprimne nechápem, ako to, že Emery ich hrá spolu a bez Torreiru.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Lacko_Boh

Guendouzi prišiel pred Torreirom, či?

Reagovat
smazaný uživatel

to bych nerekl, guendo ma imo dobre zrychleni s micem. u nej spis vidim, ze hraje strasne rizikove a nema takovy prehled jako a torreira

spolu s xhakou je tam prilis casovanych bomb

Reagovat
Whitemedia

Hazard za 308 minut 5+2

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně hraje Chelsea styl co mu sedí a ne beton.

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Mastný Chobot

https://twitter.com/HenryM131/status/1040995027676225537

trošičku gólik v debutovom štarte. Keď už tento sa nepresadí, tak to zavrime.

Reagovat
Lacko_Boh

Najnormalnejší gól aký som kedy videl.

Reagovat
Lynx

Reagovat
Pride

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
king23

Reagovat
FUnk

Reagovat
Kixi Syhimour

Ta Chelsea mě fakt štve

Reagovat
smazaný uživatel

radsej uzivaj ze lfc nehra o zachranu

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale jo

Reagovat
blade115

Reagovat
Busby babes

v suchem triku koukam.

Reagovat
lajka30

tak určitě

Reagovat
iamek

Dneska to bylo slušné. Až na ten závěr. Taková ta klasika.

Reagovat
Busby babes

kouknu az prijdu k wifi. ted se chystam na Ajax a oblibence Daleyho.

Reagovat
Miguel19

United tvl..to je fakt neskutečná sračka

Reagovat
kiwwi

prvy polcas sme boli jasne lepsi a hrali sme celkom solidny futbal, v druhom sme zasa hrali na brejky a keby to skoncilo o 4 goly tak nikto nemoze povedat ani makke f

Reagovat
Miguel19

Ok

Reagovat
r.mrazik

No...ono to taky mohlo být 2:2 a nikdo by se nedivil...

Ten druhý poločas a konec byl o držku

Reagovat
Lacko_Boh

Ako hral Pogba?

Reagovat
kiwwi

dost dobre dneskaj

Reagovat
iamek

Pogba Lukaku DDG i ten Afro

Matic Sanchez Lingard

Reagovat
kiwwi

Matic za co ?

Reagovat
iamek

Od 70 minuty mi připadalo, že nestíhá a asi 2x nahrával do autu, ale zase měl krásné ty průniky 1 na 1 u vlasntí brány.

Reagovat
Nikikrew

ved Matic hral super

Reagovat
REPLIKATOR

Zk*rvenej Watford! Když má vyhrát, tak nevyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten druhý gól United je presne spôsob, ako zahrávam rohy vo fife.

Watford neodohral zlý zápas, ale United ich ani nemali pustiť do toho záverečného tlaku - toľko zle vyriešených brejkov sa len tak nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Další sracka která zachrání Mourinhovi prdel

Reagovat
Svatej

Reagovat
king23

buď rád, že vás netrénuje nějakej Wenger

Reagovat
mimi_united

Škoda že sme poriadne neposilnili, mohli sme útočiť na titul. Plus máme kopec hráčov ktorí by sa dali dobre speňažiť a nepotrebujeme ich

David

Posila - Baily - Lindelof - Shaw

Matic

Pogba - Ramsey (ten príde zadarmo)

Posila Alexis

Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

Dalot je posila na RB, už se rozehrává v u23, možná bych ji ve středu dal do základu

Reagovat
king23

za mě by to chtělo posilu i na stopera. Lindelof není taková hvězda, aby hrál základ v týmu, co chce hrát o titul...

Reagovat
Nikikrew

Videl som asi tak 15 minut a akurat tie nase pekne goly . Prvy polcas ze opat bieda, druhy lepsi. Opat hral Mesut prvy polcas na kraji a druhy v strede?

Ten impact Torreiru na ihrisku je badatelny, dufam ze proti Evertonu uz v zaklade aj ked Guendouzi zevraj zahral opat velmi dobre.

Hlavne su 3 body, na Newcastle sa vzdy tazko bodovalo

Reagovat
blade115

Tak podle všeho docela pěkný zápas. Hlavní jsou tři body. Při tom gólu Cardiffu Alonso s Jorginhem úplně mimo, hlavně Alonso se svojí výškou nemůže takhle dostat na prdel ve vzdušným souboji. Olíčko při gólech výborný, ačkoliv je na jednu stranu smutný, jak málo stačí, aby byl člověk spokojený oproti Moratovi.

Zranění Kovačiče je průser, navíc to ani nutně neznamená šanci pro RLC, to spíš o to víc budou hrát Barkley a teď už i Fabregas... Zappacosta hrál pak na křídle? To je snad vtip... Si úplně umím představit tu sestavu v EL.

Reagovat
Whitemedia

Kovacic nebude mimo dlouho.. a sestava EL by měla vypadat nějak takhle

Caballero – Zappacosta, Christensen, Cahill, Emerson – Ampadu, Cesc, Barkley – Odoi, Morata, Willian

Reagovat
blade115

Snad nebude no.

Můj tip je trochu jiný. Kepa - Zappacosta, Christensen, Luiz/Rüdiger, Emerson - Jorginho, Fabregas, Barkley - Hazard, Morata, Willian. A to jsem se ještě možná až moc odvázal na krajích obrany, možná bude hrát jen jeden z nich a druhého nahradí stálice. Plus bude záležet na stavu Fabregase, jestli je už schopen od začátku.

Reagovat
Whitemedia

jestli Sarri do EL bude nastupovat s něčím podobným, tak se hrozně dojebe no

Reagovat
blade115

Však to přesně udělal loni s Neapolí. Oni až prakticky na úplně poslední zápasy se vysrali, protože chtěli všechny síly vynaložit v boji o titul. Ale jinak hráči jako Koulibaly, Hysaj, Allan, Hamšík, Insigne nebo Mertens nenahráli okolo 50 zápasů náhodou. Prostě hráli všechno. Jestli bude hrát Christensen, je to úspěch. Sarri mluvil o tom, že obranu ze začátku nechce měnit vůbec. Jorginho s Hazardem odehrají podle mého téměř vše. Kanté možná taky. K nim se pak budou točit už jen Barkley/Kovačič/Fabregas, Pedro/Willian a Giroud/Morata.

Reagovat
Talker

Ty ho budeš hejtit i když vyhraje 5 z 5 a neudělal zatím nic špatně. Navíc okamžitě dokázal překopat herní systém, Hazard zatím nejproduktivnější start v karieře, zatím nic špatně. A stejně...

A ta rotace - ty tu píšeš, že se budou točit 3-4 hráči. Kolik manažerů ti udělá více změn?

Reagovat
Miguel19

No špatně. Nenosí oblek, hraje Luiz, nehraje Ampadu nebo Odoi, žere cigarety. Prostě v píči to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Oblek a cigára jsou pro mě nepodstatné, takže teoreticky Luiz (i s ním v sestavě jsme vyhráli 5 z 5) a junioři, které nikdy nikdo u nás nehrál. Pokud nebudou hrát ani v EL, tak budu taky nadávat (v zimě), ale po pěti zápasech v PL mi to přijde zbytečné kritizovat.

Reagovat
blade115

A ještě se tváří jako debil.

Reagovat
Talker

Takže z tvého pohledu by byl třeba lepší volbou Mourinho? Nosí sako, usmívá se, nežere cigára. Přitom je to arcikokot.

Reagovat
blade115

Tak pro mě to jsou jen vedlejší faktory, co spíš jen dotváří pohled na toho trenéra spíš z té lidské stránky, důležité jsou tak možná pro nějaké sympatie, ne po sportovní stránce. To jen Miguel nějak moc nezvládá to, že Sarriho nemám rád, tak má potřebu takhle tupě reagovat.

Mourinha bych momentálně fakt radši nechtěl, dřív možná, protože uměl alespoň oproti Sarrimu vyhrávat trofeje, ale teď už ani to ne. Už jenom to, že zmíníš Mourinha, značí to, že tu většina z vás prostě jen automaticky prská, když řeknu něco proti Sarrimu, ale málokdo se obtěžuje zamyslet, co mi vlastně vadí, co bych si od našeho trenéra sliboval a proč mi ani nějakých pět výher nestačí ke spokojenosti. Přitom už to ani nejsou jen výkřiky do tmy jako zkraje, ale klidný kritický pohled na věc. Akorát tady obecně je na EF často důležitější nick než obsah komentáře.

Reagovat
Talker

Tak ty jsi začal prostě s hatem před Sarrim a pokračuješ v něm nonstop. To jsem chápal u Beniteze, kde ta historie byla. Ale u Sarriho? Na základě zatím předvedené práce nemůžem být úplně nespokojení. Hrajem celkem fajn fotbal, vyhráváme. Pokud nebude stavět mladé v EL ani z lavičky, budu taky prskat.

Teď mu můžu maximálně vyčítat nasazování Luize a to, že na lavičce je občas Moses a občas Drinkwater. Pedro hrál líp než Willian, začal v základu. Teď se to třeba zas vymění. Prostě momentálně důvod k nějaké kritice není. Že nezapracovava hráče, kterým je 17 chápu. RLC z mého pohledu nemá ještě ani zdaleka na základ v CFC.

Reagovat
blade115

Z toho, co zatím předvedl, se nedá vytknout moc věcí. Rozdíl je v tom, že na základě toho, co řekl, co udělal, jak pracoval v Neapoli atd, prostě tuším, že některé věci se ani nezlepší a čekat je od něj nemůžu. Že se teď daří je super, fakt jsem nečekal, že mu to ze začátku půjde tak dobře a i cením, že si vzal "jen dva měsíce". Ale výměna trenéra často takový efekt má. Já už ale teď vidím potenciální problémy, které s tím jeho přístupem, stylem a vším mohou nastat a dost pravděpodobně nastanou. Že mi nesednul lidsky, to je prostě jiná věc, přes to se i dokážu přenést, pokud bude mít úspěch a půjde cestou, která se alespoň trochu bude slučovat s tou mou vysněnou.

Ve čtvrtek už se na zápas podívám, ta sestava bude první věc, která ukáže, jak to tu bude pod ním zřejmě bude fungovat. Ale tak nějak si myslím, že vím, co dostaneme.

Reagovat
Talker

Jenže ty to bereš čistě podle Neapole. V Neapoli měl taky jen základ a pár slušných hráčů do rotace - a tím to skončilo. Juniorku měli tragickou.

Já chápu tvůj pohled, sám jsem Sarriho nechtěl, ale vzhledem k tomu, že přišel, tak věřím/doufám, že to dělat stejně nebude. Přece jen to není na základě 5 angažmá, kde dělal vždy to samé (jako Mourinho), ale na základě jednoho angažmá. V Empoli zas postavil mladý kádr, ze kterého si i pár hráčů přivedl do Neapole.

Každopádně máš pravdu - kdyby to napsal kdokoliv jiný, tak se tu o tom neargumentuje. Jenže ty ho prostě hejtíš víc než třeba Beniteze. I když k tomu úplně nedává důvod - 19 hráčů do pole už se podívalo na hřiště (18, pokud neberu CHO). Kromě obrany to celkem slušně točí.

Reagovat
blade115

Od začátku připouštím, že se můžu mýlit a že to tak vůbec nemusí být. Ale prostě v to momentálně vůbec nevěřím. A ani nějakých pět vyhraných zápasů, třeba i celý rok s titulem mě neodradí od toho, abych se tu vyjadřoval na jeho adresu kriticky, když budu mít důvod.

Na druhou stranu, já tu jsem pro nějakou koncepci, kontinuitu a jasné a správné vedení klubu. Takže ani nechci, aby hned zmizel a vrátili jsme se k něčemu předtím... Chci, aby uspěl, ale jinou cestou a asi i v trochu jiném směru, než si to představuje i on sám. Já a on máme ale naprosto odlišné preference co se týče fotbalu jako takového, takže je to o to těžší.

A znovu říkám - ano, nemám ho rád, ale poslední dobou, když o něm něco napíšu, tak kritizuju jen konkrétní věci, co dělá, ne jeho jako takového. Většinou i napíšu proč to kritizuju, z jakého důvodu se mi to nelíbí a jak bych to nejradši viděl provedené já. Nepřijde mi to proto až tak nesnesitelný, aby se pokaždé muselo dopodrobna rozebírat, že ho prostě nemám rád a jsem na něj, na chudáka, zlej. O ubohých výkřicích typu "ty už piš jen o Derby" nemluvě.

Reagovat
blade115

Spíš kolik dalších trenérů běžně využívá z 22 členného kádru jen 14 hráčů, to bude asi jednodušší spočítat. Ale předbíháme, já si zatím jen myslím, že to tak dopadne.

Reagovat
technecium

Hned několik. Běžně například Ancelotti, Valverde, Mourinho, Simeone... Obvykle ti nejúspěšnější

Reagovat
blade115

U Simeoneho mělo třeba snad 20 hráčů kolem třiceti odehraných zápasů nebo víc. Hlavně i s tou svou (ne)rotací dokázal zapracovat třeba Saúla. To u nás nejspíš nehrozí.

Reagovat
smazaný uživatel

Conte například?

Reagovat
blade115

Conte první sezónu hrál jeden zápas týdně, pak ta rotace vypadá trochu jinak no. Ale určitě to měl dělat víc, možná by pak borci jako Ake nechtěli odejít a my je nemuseli nahrazovat tím póvlem.

Reagovat
smazaný uživatel

No pockejme si na ctvrtek, ale na 90 procent takova rotace nenastane ani nahodou.

Reagovat
Counter
Reagovat
Counter

https://twitter.com/Caley_graphics/status/1040955468699643904

Liverpool to samé. Všichni ostatní žabaři.

Reagovat
ADM

Masaker bol, čo všetko dokázali nedať

Reagovat
diastan

Reagovat
technecium

Kdy měla Barca 6, jak o tom tam píšou?

Reagovat
Counter

Netuším.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool o parník lepší a zasloužená výhra. Sere to o to víc, když finálku měli naprosto příšernou a tu výhru nakonec berou po dvou chybách gólmana, naší ještě tragičtější koncovce a nepísknuté pentli na Sonnyho, protože šancí jsme měli i na 4 góly (Liverpool na 10). Po druhém gólu jsme se úplně sesypali a to hlavně při rozehrávce od obrany. Moose slabý, Kane nikde, Rose děs. Lucas smolař. Lamela se Sonnym okamžitě do základu. Winksy slušný. A chtělo to proti tomuhle válci 3 stopery. No nic, teď chci vidět kurva šňůru výher.

Reagovat
Carrick

Smalling s Fellainim už tady přece dávno neměli být. Achjo.

Reagovat
r.mrazik

První poločas prima...druhý sračka

Místo 4:0 to mohlo být 2:2...ale výhra venku se počítá

Taktika s fellainim před stoperama vypadá zajímavě když uvolňuje naše beky...ve druhým poločase to už bylo moc zatažený...

Jinak...Alexis pěkně nahradil ve zbytečnosti Matu...to.je děs na něj koukat jak hraje špatně

Reagovat
r.mrazik

A jo....Rashford ani na lavici?? Po té repre si to zasloužil!

Reagovat
Miguel19

Podle mě si to zasloužil za tu červenou kartu.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Carrick

Reagovat
Busby babes

vis, ze dostal cervenou a ma na tri zapasy stopku, ze jo?

Reagovat
r.mrazik

Ne..úplně jsem zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Gini první gól na hřišti soupeře v PL. Pěkně on

Reagovat
Kixi Syhimour

Když dá venku góla v PL, tak zatím vždy vyhrajem

Reagovat
kiwwi

Zlatan just got his 500th and in typical Zlatan fashion.

https://twitter.com/mls/status/1041120441820016641?s=21

Reagovat
nani92

dnes môžem hrdo nosiť jeho tričko

Reagovat
Wat

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
TopinB

Reagovat
nani92

Pozerám, že sme vyhrali. Popiči

Reagovat
Busby babes
Reagovat
olis

Sarri ako to vyzera herne? pozeral som zapas minuleho kola a prislo mi ze ten jeho system tam zatial nie je prilis vidiet a ten zapas sa vyhral hlavne vdaka individualnej kvalite, kazdopadne vysledky ma zatial skvele takze moze byt kludny, hra pojde hore skor ci neskor urcite tiez

Reagovat
RonaldinhoCFC

Hry vypadá tak, že má cfc největší držení míče a počet přihrávek v PL. Do ofenzivy je to vpohodě, především pokud hraje dobře hazard a především pokud hraje Giroud místo Moraty.

Největší slabina je rozhodně obrana, ale těžko říct jestli to je systémem, nebo hráči, protože Sarri ještě nezměnil složení od začátku sezony, ikdyž si o to takový Luiz říká každý zápas.

Reagovat
olis

ked prisiel do Neapolu tiez trvalo dlhsi cas kym obrana zacala pracovat dobre a hlavne podla jeho predstav a to mal u nas k dispozicii celu letnu pripravu. Neviem ci dokaze urobit s Luziom zazraky, z mojho pohladu je to velky traged ale ponuka sa mi porovnanie s Albiolom a Koulibalym. Oboch posunul za pol roka na uplne inu uroven, tak mozno sa mu nieco podobne podari aj v Chelsea

Reagovat
vilp

A Albiol udělal progres už pod Rafou? Protože když odcházel z Realu, tak byl ještě mnohem horší než Luiz.

Reagovat
olis

pod Rafom bola cela obrana tragicka a Albiol to tam jediny ako tak drzal, jemu velmi pomohlo uz len to ze hral pravidelne v zaklade

Reagovat
Mimalu

Herně to vypadá nad očekávání dobře, zvlášť v kontextu jak k radikální proměně oproti minulým sezónám došlo. Ono to samozřejmě není ideální a minulý zápas tomu je dobrým důkazem, ale reálně málo kdo čekal že úvodních 5 kol bude vypadat až takhle dobře.

Úplně to nedokážu porovnat s tím co hrál v minulosti v Neapoli, ale jeho rukopis, respektive to po čem vedení s čelem s Abramovičem volalo roky tam už vidět je. Ale je to samozřejmě strašně brzo vytvářet nějaké soudy, čeká ho ještě moře práce aby dotáhnul k úspěšnému cíli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som Sarrimu aj celkom veril (resp. bál som sa toho, že Chelsea pod ním začne šľapať). Napoli sledujem takmer v každom zápase a Sarri tam odviedol parádnu robotu. Vôbec si nemyslím, že pod Ancelottim sa posunú ešte o ten krok vyššie, pustiť Sarriho bola chyba.

Reagovat
olis

Reagovat
fff

Potesil m,a ten vykon vcera z pohladu, ze Spurs sme skoro k nicomu pocas zapasu nepustili. To zlepsenie obrany od 1-4 od Spurs v minulej sezone je uzasne.

Ale teda Salah a mane vcera, dpc to uz si robili srandu . Tak dodrbavat akcie. Je super, ze sa do tych situacii vedia pravidelne dostavat ale vcera to hrali tak na seba az mi z toho bolo zle. Klopp vyzeral tiez riadne nasraty, urcite im dohovori a snad to bude lepsie. Firmino na druhej strane, neskutocne. Tak nesebecky hrac a zaroven tak produktivny, neviem ani ktory utocnik na svete je mu podobny.

Reagovat
smazaný uživatel

Žiadny, aspoň mňa nikto nenapadá. Klopp tým dvom dohovoriť musí. Zatiaľ sme na to nedoplatili, ale je to len otázka času.

Reagovat
vladis271

Firmino je taký nesebecký, že dúfam, že ho nikto nezoznámi s Terrym alebo Giggsom.

Reagovat
Busby babes

v cem byl giggs sobecky fotbalista?

Reagovat
Kixi Syhimour

Neřekl, že fotbalista

Reagovat
Busby babes

nerekl. ale jaka je pak souvislost mezi chovanim mimo hriste a na hristi?

Reagovat
Kixi Syhimour

Bych i řekl, že velká, sobec na hřišti nemusí znamet sobec v životě, ale spojitost tam bude

Reagovat
Svatej

noták

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš ten Terry no, ten se věčně utápěl v kličkách a vůbec nepřihrával

Reagovat
Kixi Syhimour

však to myslel za ty sexuální skandály, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

by mu mohli říct, jak vypadají trofeje...a nejen ty v ložnici...

Reagovat
smazaný uživatel

V niektorej diskusii som včera čítal, že Spurs polievali trávnik cez polčas len na jednej polovici. Čo je na tom pravdy?

Reagovat
DeformFCB

SDÍLEJTE NEŽ TO SMAŽOU!!!

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frezi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vodka

Reagovat
FUnk

Reagovat
Neon

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

Reagovat
king23

Snad Mou místním hejtrům ještě vytře zrak. Věřím mu. I když s tou mizernou obranou to na lepší než 4 místo asi nebude, ale tak pokud přidá nějakej ten pohár...

Reagovat
Kixi Syhimour

mizernou obranou

Reagovat
king23

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako sorry, on si do tý obrany ty hráče přivede a pak budete říkat, že má mizernou obranu

Reagovat
kiwwi

Troch zo štyroch hráčov včerajšej obrany priviedol ešte SAF a to už je čo povedať

Reagovat
Kixi Syhimour

Nevidím důvod to vztahovat na včerejšek, mluvíme o sezóně.

Vsadil na mládí a ne na zkušenosti, měl si koupit hotovýho obránce, neudělal to. Stopeři v primárním složení tj. Linelof + Bailly, není asi to co si představoval, ale přivedl si je tam sám. LB a RB nepřivedl (Dalota nepočítám), měl si dobře rozmyslit za koho ty peníze utrácí

Reagovat
kiwwi

A vieš o tom ze tých skúsených hráčov chcel ale nedostal ich?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ano, ale taky si koupil 2 stopery, kteří jaksi nehrají to co chtějí, dostal ty stopery co chtěl, jeho problém, že nehrajou asi dobře, podruhý už mu Ed nevěřil

Reagovat
kiwwi

Si úplne vedľa

Reagovat
Kixi Syhimour

Nuže, jak to tedy bylo?

Reagovat
cr7sux

Reagovat
nani92

ked kupoval Baillyho a Lindelofa, tak mal dôveru v SJ duo, ale po 2 rokoch zistil, že sa na nich nedá absolutne stavať, tak už chcel niečo skusene

Reagovat
Tolstobik

Kiwwi s Busbym budou Mourinha branit dokud od nas nevypadne...pak to zase bude hejt jako kdyz byl manazer Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Busby babes

ja mel mourinha rad vzdycky. relativne.

Reagovat
FUnk

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

"mel si koupit hotove obrance, neudelal to"

"ale on je chtel.."

"to je jdho problem..."

hele, jak by ses tvaril, kdyby vase vedeninposlalo Kloppa do pice s VVD s tim, ze stopery uz ma...

Reagovat
Kixi Syhimour

No, oni ho, ale fakt poslali někam. Však to znáš, ale Klopp trval na svym a obětoval půlku sezónu, kvůli jednomu hráči, to udělal Klopp

Reagovat
Whitemedia

na stopery on se ale vymlouvat nemůže, stoperskou dvojici si přivedl.. akorát holt Lindelof byl obrovský krok vedle, asi mu ho skautoval fantomas, který tu z něj dělal super obránce spíš by mě ale zajímalo, co se děje s Baillym, protože to je u vás o parník nejlepší stoper a chodí ze střídačky na poslední minutu..

Reagovat
r.mrazik

Lindelof je hlavne prace Ibrahimovice....

Reagovat
Busby babes

neni to jedno? Klopp si taky privedl stopery, pravda, za malo ale to je asi fuk, kdyz se argumentuje stylem: obrance si privedl, tak at nepicuje.

A k situaci u nas. Ano, privedli jsme dva mlade stopery. Ukazuje se, ze na nich to uplne postavit nelze a proto jsme chteli zkusenejsiho, vedle ktereho by vyrostli. Stejne funguji prakticky vsechnky velkokluby. Ramos - Varane, Pique - Umtiti, Bayern ma zkusene stopery, Juve taky. Nevim o velkoklubu, kde by zaklad tvorila obrana dvojice s vekem 22 - 23 let. Nehlede na to, ze teda uplne pomijime tu moznost, ze se proste obcas prestupy nepovedou.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jste tu loni z Baileyho nedělali nejlepšího stopera ligy, tak se teď třeba s takovými komentáři nemusíte potýkat.

Reagovat
fenixLFC

klopp si priviedol matipa a potom vvd...jeden hrava a druhy je vecne zraneny

Reagovat
Busby babes

Klavana taky ne? Jasne, zadarmo, ale privedl. Nebo se pletu?

Reagovat
fenixLFC

jj na toho som zabudol. takze si dotiahol najskor jedneho stopera do zakladu a jedneho na lavicku. ten do zakaldu zaklad hral a potom mu chcel priviest partaka. ked ho najskor nedostal, tak hral s tym co mal a pockal si na dalsiu prilezitost. zatial tam nechaval hrat odchovanca. mourinho si priviedol dvoch stoperov a ked mu nezharlai a chcel noveho ktoreho nedostal, tak zacal plakat ako mu vedenie nedotiahne posily...

Reagovat
Busby babes

hele, Bailly mel super prvni rok. Od te doby je bud zranenej nebo jeho vykony taky nedosahuji te vykonnosti z prvni sezony. Mozna logicky diky tem absencim. Ale ta tvrzeni jak je o parnik nejlepsi stoper... no nevim. I Mike se jednu dobu jevil jako skvelej stoper. U Baillyho to klidne muze byt podobny. Ale je porad mladej, tak uvidime. Doufal jsem, ze to prave na dvojici Bailly - Lindelof postavime, kdyz neprisel ten zkusenej. Ale oba udelali chyby a velky, sanci dostal Smalling a ten ji zatim vyuzil. A s Lindelofem jim to zatim funguje dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite mas pravdu s tim, ze chybi jasnej vudce obrany. Clovek by tak nejak cekal, ze jim za tu dobu Smalling bude, vsak uz ma skoro 30 let ne? Skoda, ze ani on ani Jones nevyrostli ve stopera v jaky SAF asi doufal.

Reagovat
Busby babes

ja nevim, u nej je to rposte jak na houpacce. Ted zas hraje dobre, ale ja mu proste neverim. To je tak 8 let. par dobrych zapasu, zacnej doufat a pak tri mesice marnej no. A tak porad dokola. Jones je mimo, ten je proste porad zranenej, s nim se neda vubec pocitat. Bailly ma super predpoklady, stejne jako Lindelof, ale jeden je zbrklej, druhej zas taky dela zbytecne chyby...

Reagovat
Carrick

Lindelöf bude skvělý, o toho vůbec nemám obavy.

Reagovat
r.mrazik

Hlavně díky rozehrávce

Reagovat
Busby babes

privedl si dva hrace do obrany.

Reagovat
Kixi Syhimour

Dalot?

Reagovat
Busby babes

jako vazne chces argumentovat 18 letym hracem, kterej byl doted zranenej? to uz je dost zoufale, ne?

Reagovat
kiwwi

Hlavne keď vyššie sám napísal že ho nepočíta

Reagovat
Kixi Syhimour

Hej, ale koupil si ho

Reagovat
kiwwi

Ale bol zranený

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč zoufalé?

Reagovat
Busby babes

protoze byl doted zranenej a ty jim nejak argumentujes. Navic to neni hrac pro ted, ale pro budouctnost.

Reagovat
PP

pravda.. Já si vytírám nevěřícně zrak kdykoliv vidím zápas MU po Mourinhem! Z té hry tak bolí oči, že si je žmoulám ještě ráno..

Reagovat
smazaný uživatel

easy peasy West Ham

Reagovat
Liquid

Zalepíme tabulku ? Za mě ano, titul Chelsea, do LM Watford, EL do Bournemouthu a sestup Newcastle.

Reagovat
smazaný uživatel

Zalep si klidně prdel, ale takhle ta tabulka nezůstane!

Reagovat
Miguel19

WHU má tu ofenzivní sílu hodně slušnou.

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

a obranu tak na urovni cardiffu

Reagovat
RadekVonCZE

Doufám že se rozjede WHU. Přeji jim to po těch mega nákupech.

Reagovat
Kixi Syhimour

"Nedělní večer, v pondělí volno a zhruba čtyři hodiny v autobuse před vámi. Každý, kdo někdy hrál fotbal, asi tuší, že řidič týmového vozu West Hamu bude na kruhových objezdech pod náporem alkoholem opojených hlasů kroužit dlouhé vteřiny. Kladiváři si připsali první výhru v sezóně, díky skvělým výkonům Arnautoviće s Jarmolenkem zvítězili na hřišti Evertonu 3:1. "

Reagovat
PhilipS

Jak hrála Vydra?

Reagovat
REPLIKATOR

Celkem slušně. Dostal se do jedné šance, po standartce si počíhal na odražený míč na zadní tyči a z voleje nastřeloval před bránu, před prázdnou bránou spoluhráč rychlý míč netrefil. Podobná situace, ze které dal Lamela gól Liverpoolu včera. Jinak to měl těžký, Wolves hrálo skvěle, naopak Burnley strašně.

Reagovat
PhilipS

dík

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
smazaný uživatel

Everton - WHU bol podľa očakávanie veľmi dobrý zápas, ktorý musel baviť. Prispeli k tomu aj niektoré zbytočné individuálne chyby, ale išlo sa na doraz a to tempo bolo super. Trochu to zabil ten gól na 1-3, kde sa už Everton neprebudil.

Za domácich sa mi pozdával Lewin, Digne a Walcott...naopak Pickford už druhá dosť veľká chyba, aspoň čo som videl ja.

WHU vpredu všetci skvele, a to sa im ešte vráti Lanzini.

Reagovat
smazaný uživatel

Pickford není žádný skvělý golman. Řekl bych, že patří spíš mezi ty horší jedničky v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

K úrovni De Geu alebo brazílskeho dua má ďaleko, ale aby patril medzi horších, to sa mi nezdá...napr. Lloris robí v posledných sezónach množstvo chýb a ani tých "super zákrokov" nemá oproti nemu nejak veľa, to isté Čech. Kepa zatiaľ nebol dostatočne preverený, a potom by už mal nasledovať Schmeichel, Foster, Pickford, Fabianski...

Reagovat
smazaný uživatel

a Dúbravka.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě si myslím, že Hennesey, Schmeichel, Foster, FAbianski jsou lepší golmani. U Pickforda si nějak nepamatuju, že by vyloženě někoho třeba vychytal narozdíl od výše zmíněných.

Reagovat
Mastný Chobot

Hennessey fakt ne

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Pickfordovi poslední rok nějak moc stoupl do hlavy, je na facku.. ale zápas super, jen to skore neodpovídá tomu, co jsem sledoval

Reagovat
Pride

Reagovat
vrabejka

Záznam zápasu LFC?

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah, Jané mimo

Reagovat
Kixi Syhimour

*Mané

Reagovat
smazaný uživatel

Už nám někdo řek, že máme hrát tužku?

Reagovat
Hokaido

https://streamable.com/lojht

Škoda, že to s ním takhle dopadlo. Strašně mi v PL chybí.

Reagovat
Mastný Chobot

ten rok a pol s ním som pozeral asi každý zápas WHU kvôli nemu

Reagovat
cristiano.K.

zrovna gol brankáře

Reagovat
Mastný Chobot

Snáď táto výhra WHU naštartuje už Everton dosť tragédia, Silva out?

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham konečne zabral a odpútal sa z dna. Najbližšie kolo doma s Chelsea...no, to bude asi zaujímavé! Káder majú na stred a nie na boj o udržanie.

Reagovat
Swarley

a Pellegrini má zkušeností hromadu...nový kouč, těžký los...o West Ham bych fakt s tím kádrem a s takovým trenérem strach určitě neměl...

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže sú krajiny, kde by po druhom kole, keď podľahli doma Bournemouthu, bolo znelo : "Pellegrini ven".

Toto sa mi na Albione páči, že veci neriešia "latinos mentalitou"...teda nie všetci. Veď kluby vlastnia boháči z celého a mnohí nezdieľajú anglosaské zvyklosti.

Reagovat
Swarley

tak v Anglii zejména bulvár moc jiný není a fanoušci umí být taky pěkně netrpěliví...

Reagovat
Free_player

Roberto Firmino has been given the all clear by the club's eye specialist. The doctor told him to look down and tell him what he can see.

Man United, Man city, Tottenham and Arsenal was the correct answer.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Rozum

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
kvasha16

Reagovat
havrys99

Reagovat
PhilipS

Mimochodem jak se tady teď jede kampaň proti Čechovi, tak má mezi gólmany v lize suveréně nejvíc přihrávek, doteků a je třetí v počtu zákroků. Na to, že hraje v novým systému navíc s apokalyptickym Mustafim mi ty výkony přijdou dost slušný. Kouknul jsem na tu poslední "chybu" s Newcastlem a nechápu jak tohle mu může někdo vyčítat. Tam tu přihrávku vůbec neměl dostat.

Reagovat
smazaný uživatel

mne je fuk ze ma najviac prihravok, ked kazdy zapas az na newcastle nahral utocnikom. uz vlani sa to stavalo relativne casto a dostali sme z toho viacero golov. pritom je to ta najvacsia hlupost, aka sa moze timu stat. vlani mal najviac chyb zo vsetkych brankarov veducich ku gole, tuto sezonu uz mohol mat tak 4-5, ale zatial mal stastie ze neboli potrestane. proti newcastlu to bolo prvykrat len kopnutie na roh. co sa tyka zakrokov, mal naozaj viacero slusnych tuto sezonu, ale dostal aj take goy, kedy sa hodil na zem ako vrece zemiakov a dali sa chytit. za mna fakt bieda. hlavne ked je skoro jasne, ze po sezone odide, nechavat ho hravat zo slusnosti je absurdne. ak neni leno ready, nech hraje martinez. kazdy si vie kopnut do almuniu aky to bol neuveritelny traged. ten robil kiksy, ale nie kazdy zapas ako momentalne cech. len lahsie sa kope do neha, kedze k nam prisiel ako no name, na rozdiel od legendy cecha

Reagovat
PhilipS

Chlapče, jenže ono je to taky o tom do jakejch situací a jak často ho tam ti obránci dostávaj. Za Mustafim by se nechytalo dobře ani Neuerovi. Minulou sezónu měl nejhorší v kariéře, to nepopírám. Letos mi ale vůbec nepřijde tak špatnej, jak se tady z něho dělá. Navíc podle dat bude Leno špatnej. Nemůžu se dočkat až odehraje dost zápasů a tahle bublina konečně splaskne. Jedinej gól, co se letos dal chytit byla ta střela z dálky. Jinak mu není moc, co vytknout.

Reagovat
oddy

Reagovat
Fenri

Srry, ale ty a ten tvuj Martinez

Reagovat
Rssa

Naprosto zcestne. Katastrofalni neni.

Reagovat
smazaný uživatel

a hovoris to na zaklade toho, ze sledujes nase vsetky zapasy alebo na zaklade toho, ze si cech?

Reagovat
smazaný uživatel

katastrofalny je mozno silne slovo, to som ani nepouzil, ale naozaj sa u neho stalo normou, ze za zapas aspon jednu katastrofu vyrobi. ano, ani obrana neni najlepsia a moze to vplyvat na neho, ale rovnako vplyva aj on na obranu

Reagovat
vodka

no, největší problém vaší obrany mi pořád přijde absolutně nevyzpytatelný Mustafi.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je druha vec

Reagovat
Nikikrew

Wilshere vyřešil problémy s kotníkem operací

Poměrně vážné je zranění kotníku, které nedávno utrpěl Jack Wilshere. Záložník West Hamu se dokonce musel podrobit operaci, po níž bude mimo hru zhruba měsíc a půl.

Jack bude mat tu smolu asi navzdy

Reagovat
Coutinho10

OT: Kdo by si chtěl taky zahrát ofiko fantu na letošní ligu mistrů, tak tady je ta možnost

link: https://gaming.uefa.com/en/uclfantasy/create-team

Svůj název týmu pojmenujte ideálně podle svého EF nicku pro přehlednost

Tu je kód pro vstup do naší EF ligy: MJER4TFQTC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele