Premier League - souhrn 4. kola

01.09.2018, 15:23, aktualizováno 02.09.2018, 18:55
Komentáře a souhrny
Chelsea zdolala Bournemouth a dotáhla se na Liverpool, jenž si pro změnu poradil s Leicesterem, stoprocentní je po triumfu nad Tottenhamem i Watford. Manchester City porazil podle očekávání doma Newcastle, Arsenal udolal Cardiff, Manchester United zvládl souboj s Burnley...

Burnley FC - Manchester United 0:2

02.09.2018 17:00

Góly: 27. Romelu Lukaku, 44. Romelu Lukaku

José Mourinho se konečně může s klidnou hlavou přestat ohánět svými úspěchy s jinými týmy, Manchester United podal na hřišti Burnley dominantní výkon a zaslouženě zvítězil 2:0. Výsledek navíc mohl být ještě vyšší, Lukaku mohl dát ne dva góly, ale čtyři, Pogba nedal penaltu a Rashford se ke všemu nechal vyloučit. Domácí si naopak ani v přesilovce nevytvořili pořádnou šanci a dál se noří ke dnu tabulky.

Burnley bude mít letos velké problémy. Tým, který se vlastně odjakživa honosil skvělou defenzivou, brání příšerně, celkem dostal už devět gólů, což je víc než 17 dalších celků Premier League. V útoku navíc přidanou hodnotu nemají, a tak dnes hlavní v první půli působili na hřišti skoro nepatřičným dojmem.

První štulec za krk schytali Clarets v sedmadvacáté minutě po fantastickém centru Alexise z levé strany, který zaplul za hlavu obou stoperů a naopak na čelo Romela Lukakua. Spolupráce obou dvou se za deset minut opakovala při brejku a hře po zemi, Joe Hart ale tentokrát vyšel ze souboje s urostlým střelcem úspěšně.

Přesto se United ještě do pauzy dočkali druhého gólu, i když tentokrát to teda žádná krása nebyla. Povedená akce vyšperkovaná patičkou Alexise dosáhla až k Lingardovi, jehož projektil našel překážku hned ve dvou hráčích Burnley a biliár dohrál koženou kouli až k Lukakuovi ve vápně. Pohotovost, přesnost, 0:2.

Tragické bránění domácích pokračovalo i po pauze, United pak stačilo poslat míč z volného kopu na vlastní polovině a defenzivní čtyřka byla překonaná. Tarkowski ale nakonec skvělým skluzem zaváhání celé defenzivy napravil a dobře hrajícího Alexise o balón připravil.

United měli možnost zápas ukončit, Lennon totiž ve vápně sešlápl střídajícího Rashforda a musela následovat penalta. Paul Pogba však na svůj tradiční pomalý rozběh nenavázal dokonalou střelou a Joe Hart jeho ránu se štěstím vyrazil mimo tři tyče. No a vzápětí přišla naopak zápletka, když Rashford tzv. "na Richarlisona" zatlačil hlavou do Bardleyho a dostal červenou kartu.

Hra se pak otevřela, ale Burnley do konce zápasu zahrozilo jen ze vzduchu - dvakrát Vokesem a jednou Matějem Vydrou, jenž na place i s nastavením strávil 10 minut. Naopak Romelu Lukaku mohl zdvojnásobit svůj účet, když nejprve nedotáhl samostatný nájezd a pak mu střelu lapil Hart.

Více informací k zápasu

Watford FC - Tottenham Hotspur 2:1

02.09.2018 17:00

Góly: 69. Troy Deeney, 76. Craig Cathcart - 53. Abdoulaye Doucouré (vl.)

Každý rok přináší oproti prvotním předpokladům zklamání i překvapení. Zatím nejvýraznějším pozitivním šokem oproti předsezonním očekáváním je Watford, který zůstává i po čtyřech odehraných kolech bodově stoprocentní, a drží se tak na samém čele tabulky společně s Chelsea a Liverpoolem. Naposledy svěřenci kouče Gracii zvládli utkání s favorizovaným Tottenhamem, přestože na Vicarage Road inkasovali jako první. Trefy kapitána Deeneyho s Craigem Cathcartem však zápas otočily ve prospěch domácích.

Opanovat všechny čtyři střetnutí na úvod ligové sezony se Watfordu podařilo teprve podruhé v klubové historii, a vůbec poprvé na prvoligové úrovni. Dlouho tomu ovšem v neděli nic nenasvědčovalo, neboť první půle se snad jen s výjimkou Deeneyho hlavičky po Janmaatově centru obešla bez větších vzruchů vinou špatné finální fáze a do kabin se odcházelo za bezbrankového stavu. Po změně stran pak bylo pro Hornets ještě hůře, neboť v 54. minutě využil nesouladu brankáře Fostera se stoperem Kabaselem Lucas Moura, jehož gólovou pobídku si kuriózně srazil do vlastní sítě Abdoulaye Doucouré.

Štěstí Spurs pokračovalo i nadále, neboť na opačné straně si mohl rovněž vsítit vlastence Toby Alderweireld, avšak jeho hlavička po stříleném centru aktivního Deeneyho skončila k úlevě hostí jen na břevně. Watford ale inkasovaný gól spolu s touto šancí vybičoval ke zlepšenému výkonu a netrvalo dlouho, než se skutečně dočkal zaslouženého vyrovnání - neúnavný kapitán Deeney se prosadil ze vzduchu po excelentně zahraném přímém kopu Holebase.

Od té chvíle byli domácí definitivně na koni a pouhých sedm minut od Deeneyho trefy zvládli původně nepříznivý stav zcela zvrátit. U zrodu gólové akce byl znovu José Holebas, jehož pobídka z rohového kopu pro změnu přistála na hlavě vytáhlého stopera Cathcarta, který překonal brankáře Vorma podruhé. Tottenham tak musel v závěrečných minutách přejít do ofenzivy v honbě za vyrovnáním, ovšem střídající Llorente v zakončení selhal a hlavička Harryho Kanea skončila pár decimetrů nad břevnem. Po triumfální výhře na Old Trafford tak Tottenham překvapivě kapituloval hned v následujícím kole a připisuje si první bodovou ztrátu sezony.

Více informací k zápasu

Cardiff City - Arsenal FC 2:3

02.09.2018 14:30

Góly: 45+2. Víctor Camarasa, 70. Danny Ward - 11. Shkodran Mustafi, 62. Pierre-Emerick Aubameyang, 81. Alexandre Lacazette

Ani na čtvrtý pokus se londýnskému Arsenalu nepodařilo udržet čisté konto, přestože nováček z Cardiffu do nedělního střetnutí naopak ani jednou neskóroval. Navzdory dvěma inkasovaným brankám však tým Unaie Emeryho bláznivou přestřelku ve Walesu zvládl, a to především zásluhou Alexandra Lacazetta, jenž se na konečném výsledku 3:2 podílel vítězným gólem a asistencí.

Střetnutí dvou celků s děravou defenzivou slibovalo atraktivní podívanou, a především první půle v tomto ohledu nezklamala. Cardiff s Arsenalem se předháněli v chaotičtějším bránění a brzy bylo jasné, že góly na sebe nenechají dlouho čekat. Více ze hry sice měli podle očekávání hosté, ovšem podobně jako v předešlých zápasech měli s pozemní rozehrávkou od vlastní branky výrazné potíže a Petr Čech hned v sedmé minutě trestuhodně namazal Harrymu Arterovi, jenž však ze slibné pozice na hraně pokutového území zbrkle přestřelil.

Pak se ke slovu dostali hráči Arsenalu. Ramseyho přízemní ránu ještě brankář Etheridge zlikvidoval, stejně jako pokus Bellerína, ale z následného rohu již byl filipínský gólman na prudkou hlavičku Mustafiho krátký. Krátce nato mohl zmatky cardiffské obrany potrestat Nacho Monreal, ovšem Etheridge svůj tým včasným vyběhnutím opět podržel.

Když krátce po půlhodině hry napálil Alexander Lacazette technickou křižnou ranou tyčku, zdálo se, že se Arsenal bude muset smířit v poločase s hubeným jednobrankovým vedením. Nakonec však neplatilo ani to, neboť v samém nastavení se domácí dostali k poslednímu útoku po špatné Xhakově rozehrávce a Bennettův centr propadl až na zadní tyč k Victoru Camarasovi, jenž s trochou štěstí obelstil Monreala a tvrdou ranou skóroval první gól Cardiffu v letošní sezoně.

Také po změně stran Petr Čech odstartoval rozehrávku nepřesným pasem na nohu hráče v modrém a góly přibývaly na obou stranách. Nejprve tlak Arsenalu vyústil v povedenou ránu Piérra Emericka Aubameyanga, po které se Etheridge natahoval marně, avšak s inkasovaným gólem pro změnu přešli do ofenzivy domácí Bluebirds a v 70. minutě se po sérii standardních situací dočkali opětovného srovnání skóre. Základ úspěchu položil vyhraný hlavičkový souboj Morrisona s Ramseym, po němž se dostal k zakončení Danny Ward a perfektně umístil míč s pomocí tyče za záda bezmocného Čecha.

Iniciativy se tak museli do třetice chopit hráči Arsenalu a do třetice se s tímto údělem popasovali úspěšně. Devět minut před koncem základní hrací doby vybídl střídající Torreira k zakončení aktivního Lacazetta, jenž využil hraničního postavení na ofsajdové linii a nedostatečného dostoupení domácí obrany k excelentnímu zakončení pod břevno, na které neměl Etheridge nárok, přestože šlo o ránu na přední tyč z ostrého úhlu.

Ani tentokrát se bránění náskoku neobešlo bez pořádných nervů, ovšem navzdory zmatku po další standardní situaci se nakonec Arsenalu přece jen povedlo stav 3:2 udržet až do konce a připsat si druhé vítězství za sebou. Kromě samotného výsledku a výkonu muže zápasu Lacazetta však Unai Emery nemůže být se svým týmem příliš spokojen.

Více informací k zápasu

Manchester City - Newcastle United 2:1

01.09.2018 18:30

Góly: 8. Raheem Sterling, 52. Kyle Walker - 30. DeAndre Yedlin

Manchester City měl v domácím prostředí s Newcastlem větší potíže, než se očekávalo, nakonec však dokázal svou územní převahu přetavit ve dva góly a zásluhou Raheema Sterlinga a Kylea Walkera. Hosté Edersona příliš neohrozili, dvě střely na bránu znamenaly jeden gól z kopačky Deandreho Yedlina.

Citizens chtěli před fanoušky na Etihad Stadium odčinit nezdar s Wolverhamptonem z minulého týdne a od začátku se hrnuli před Martina Dúbravku. Střela Riyada Mahreze se ještě mezi tři tyče nevešla, pokus Raheema Sterlinga už ano. Anglický křídelník si v 7. minutě navedl míč do středu hřiště na pravačku a pak vypálil na zadní tyč naprosto přesně - 1:0.

Výborný nástup Guardiolovy squadry pokračoval. Sergio Agüero z nějakých dvaceti metrů mířil těsně vedle, o chvíli později pak argentinský kanonýr vyslal do sprintu svého útočného druha Gabriela Jesuse, ten si pohrál s bránícím Clarkem, zakončil však slabě a přímo do rukavic připraveného Dúbravky.

Po půlhodině hry přišla pro domácí studenta sprcha. Otevřené obrany využil Kenedy, přihrál do strany na Salomona Rondóna, jenž perfektním centrem oslovil na zadní tyči volného Yedlina a pravý obránce z USA zblízka uklidil míč do sítě.

Manchester inkasovaná branka evidentně zaskočila, v kabině se ale hráči uklidnili a po přestávce znovu předváděli výkon jako v úvodní dvacetiminutovce. V 52. minutě také přišla odměna. Se zahustěným středem hřiště si nelámal hlavu Kyle Walker, z nějakých pětadvaceti metrů se opřel do míče a nechytatelnou přízemní trefou vstřelil rozhodující gól zápasu.

The Magpies si již žádnou další příležitost nevytvořily, naopak hráči City mohli několikrát skóre navýšit. Domácí hvězdy si ovšem nepřišly na výborného brankáře Dúbravku. Slovenská reprezentační jednička se blýskla zejména v 64. minutě, kdy v krátkém časovém sledu zlikvidovala hlavičku Fernandinha i dvě dorážky Davida Silvy.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Fulham FC 2:2

01.09.2018 16:00

Góly: 67. Glenn Murray, 84. Glenn Murray (pen.) - 43. André Schürrle, 62. Aleksandar Mitrović

Pořádně živo bylo v sobotu odpoledne na Amex Stadium, kde domácí Brighton pohrdl výhodou pokutového kopu a trestem mu byly dva inkasované góly, jež poslaly soupeře z Fulhamu vstříc cennému vítězství. Tým Chrise Hughtona však nesložil zbraně a dvěma góly Glenna Murrayho nakonec vyválčil bod za remízu 2:2, kterou lze vzhledem k okolnostem považovat takřka za vítězství. Oba celky tak zůstávají v tabulce natěsno vedle sebe se shodným ziskem čtyř bodů.

Úvod zápasu patřil Brightonu, který podobně jako proti Manchesteru United zaskočil protivníka agresivním napadáním a slavil tentýž úspěch v podobě vybojované penalty za faul Vietta na Murrayho. Přestože si obvyklý exekutor Pascal Gross nevedl vůbec špatně, Marcus Bettinelli předvedl fantastický zákrok a zvládl míč vytěsnit mimo tři tyče.

Když pak aktivní Murray minul hlavou o pár decimetrů, přežili hosté to nejhorší a sami přešli do ofenzivy. Krátce před poločasovým odchodem do kabin předvedl Jean Michel Seri naplno své kvality nadýchanou kolmicí k nabíhajícímu Andrému Schürrlemu, jenž zblízka zabořil míč za bezmocného brankáře Ryana.

Také po změně stran měli nejprve více ze hry domácí Seagulls, jenže Davy Propper v úniku tváří v tvář Bettinellimu zbrkle přestřelil a Fulham nekompromisně trestal i napodruhé. Aleksandar Mitrović sice s první přízemní ranou na Ryana nevyzrál, ale míč se k němu odrazil zpátky a srbský forvard jej bezpečně dorazil do sítě. Sotva pět minut nato však doposud svědomitá obrana hostí přece jen kapitulovala, když Knockaertovu nesobeckou přihrávku proměnil neúnavný Murray a nálada na stadionu rázem ožila.

Šest minut před koncem základní hrací doby se brightonští příznivci skutečně dočkali. Dosavadní hrdina Mitrović se totiž proměnil v zápornou postavu odpoledne, neboť ve vlastní šestnáctce zahrál nešikovně rukou a Glenn Murray potvrdil výtečný výkon druhým gólem a srovnáním na 2:2. V samém závěru ještě málem strhnul výhru zpět na stranu Fulhamu střídající Sessegnon, ovšem Ryan si jeho pokus pohlídal a přispěl tak k bodovému zisku.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - AFC Bournemouth 2:0

01.09.2018 16:00

Góly: 72. Pedro, 85. Eden Hazard

Také druhý ze zatím stoprocentních týmů hrající v sobotu, Chelsea, zvládl svůj duel vítězně a pokračuje bez ztráty kytičky. The Blues před svými fanoušky porazili nepříjemný Bournemouth 2:0, přesnými zásahy se o to přičinili Pedro a Eden Hazard.

Ačkoliv ekipa Maurizia Sarriho dominovala v držení míče a čas od času zaměstnávala svého někdejšího hráče Asmira Begoviće, o procházce růžovým sadem rozhodně nemůže být řeč. Koncentrovaná a trpělivá hra však přinesla ovoce. Poprvé musel Begović zasahovat po na krátko rozehraném rohu Williana, bosenský brankář nejprve vyrazil prudký centr agilního Brazilce a trochu nevědomky si poradil i s následnou střílenou dorážkou.

V první půli byl nejblíže ke gólu Marcos Alonso, nejlépe hodnocený fotbalista svého mužstva v právě probíhající sezóně. Po Kantého přetaženém centru ho ke střele slabší pravou nohou vyzval přihrávkou Eden Hazard a skákavá rána orazítkovala levou tyč hostující svatyně. Podobná spolupráce se opakovala i krátce po změně stran, další Hazardův zpětný pas vyústil v povedený Alonsův pokus, který však zlikvidoval pozorný Begović.

Následně si největší šanci v zápase vytvořili také The Cherries. Na rohový kop Diega Rica si naběhl další bývalý hráč Chelsea Nathan Aké, ze tří metrů ovšem překopl poloprázdnou bránu a možná ještě teď zpytuje svědomí.

Mrzet ho to mohlo obzvláště, neboť to netrvalo dlouho a domácí šli do vedení. Mauriziu Sarrimu se po hodině hry povedl mistrovský tah, když na hřiště místo nevýrazného Moraty a Williana vyslal Oliviera Girouda a Pedra. A právě spolupráce těchto dvou vyústila v úvodní gól, zpoza vápna se po pěkné kombinaci trefil Španěl Pedro.

Definitivní pojistka přišla pět minut před koncem. Opět zafungovala kooperace mezi Alonsem a Hazardem, přičemž druhý jmenovaný přesně podle trenéry tolik omílaného pravidla "přihraj a běž” se po narážečce se svým španělským parťákem ocitl, ač z úhlu, sám před Begovićem a předpisovým zakončením na zadní tyč uzavřel na konečných 2:0 pro Chelsea.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Southampton FC 0:2

01.09.2018 16:00

Góly: 47. Danny Ings, 90+2. Pierre-Emile Højbjerg

Jestliže si některý z účastníků Premier League zaslouží označení týmu jednoho muže, je jím Crystal Palace. Výsledky týmu Roye Hodgsona lze totiž dlouhodobě rozlišit jako úspěšné s Wilfriedem Zahou v sestavě a neúspěšné s Wilfriedem Zahou mimo hru. Vinou pátečního zranění na tréninku chyběla ústřední hvězda Eagles v zápase se Southamptonem, který si v Selhurst Parku vystřílel výsledkem 2:0 první vítězství sezony, a to dokonce i navzdory zahozené penaltě.

Od začátku loňské sezony chyběl Zaha svému týmu v deseti ligových zápasech, z nichž Crystal Palace vzešlo ve všech případech do jednoho jako poražený. Útěchou příznivců londýnského klubu může být alespoň fakt, že po čtvrtém kole následuje reprezentační přestávka, během níž by se Zaha mohl dát zdravotně do pořádku.

Hosté působili již v první půli lepším dojmem, ovšem na průlom skóre si museli počkat až po změně stran. Největší šanci měl zprvu ve dvacáté minutě Shane Long, jehož gólovou ránu zastavili na poslední chvíli společnými silami obránci Wan-Bissaka se Sakhem. Když na opačné straně selhal v hlavičkovém zakončení Christian Benteke, přestože před ním zívala odkrytá branka, šlo se do kabin za bezbrankového stavu a nic na tom nezměnila ani nešťastná teč Milivojeviće směrem k vlastní brance, kterou taktak vytěsnil Wayne Hennessey.

Stav 0:0 ale vzal po opětovném nástupu na hřiště brzy za své. Hned v 47. minutě totiž stoperská dvojice Sakho-Kelly trestuhodně zaspala při bránění zdánlivě neškodného centru Cédrica. Ten propadl k nehlídanému Dannymu Ingsovi, jenž zblízka bezpečně skóroval a připsal si po letním příchodu z Liverpoolu již svůj druhý zásah sezony.

Krátce po hodině hry se hostům naskytla ideální možnost k navýšení vedení, když Wan-Bissaka zahrál ve vlastní šestnáctce rukou a Charlie Austin se zhostil nařízené penalty. Wayne Hennessey však jeho ránu dokázal zneškodnit vlastní kopačkou a chvíli nato parádně vyrazil i gólovou ránu Redmonda, přičemž dorážející Elyounoussi pro změnu orazítkoval brankovou konstrukci.

Domácí tak zůstali ve hře o bodový zisk až do samého konce a nebýt marnosti v zakončení, která se už dlouho drží Christiana Bentekeho jako klíště, bylo skutečně vyrovnáno. Belgický forvard však zblízka před McCarthym poslal svou hlavičku jen do nohou anglického brankáře, a tak místo stavu 1:1 padl záhy gól na opačné straně. Otevřenou obranu Eagles provětral Piérre Hojbjerg a svým vůbec prvním gólem v Premier League stanovil konečné skóre 2:0 pro tým Marka Hughese.

Více informací k zápasu

Everton FC - Huddersfield Town 1:1

01.09.2018 16:00

Góly: 36. Dominic Calvert-Lewin - 34. Philip Billing

I když se hráčům Huddersfieldu nepodařilo ani napočtvrté připsat si první ligové vítězství v nové sezoně, ukázali na půdě Evertonu, že je s nimi potřeba počítat. Tým Davida Wagnera si totiž z Goodison Parku odváží zasloužený bod za výsledek 1:1. Oba góly padly kuriózně v rozmezí necelých dvou minut, když na trefu Billinga dokázal okamžitě odpovědět Dominic Calvert-Lewin. Víc toho však svěřenci Marca Silvy nepředvedli a připisují si tak letos již třetí remízu.

Domácí se museli vypořádat s absenci rekordní letní posily Richarlisona, jenž si odpykává třízápasový distance za vyloučení v předešlém zápase s Bournemouthem, a nepříjemnou ztrátou navíc bylo i zranění Thea Walcotta, který musel opustit hřiště krátce před uplynutím hodiny hry. V tu chvíli již na světelné tabuli zářil stav 1:1, neboť v závěru první půle došlo na bláznivou sekvenci, která dvěma góly nastartovala nevýrazný zápas k životu.

Jestli mají domácí během reprezentační přestávky na čem pracovat, tak na bránění standardních situací. Liverpoolský celek tímto způsobem inkasoval v předešlých zápasech Wolverhamptonem, Southamptonem i zmíněným Bournemouthem a nejinak tomu bylo i tentokrát. V čtyřiatřicáté minutě přizvedl Calver-Lewin nešťastně Loweův rohový kop na hlavu nehlídaného Philipa Billinga a dánský mládežnický reprezentant snadno zblízka poslal hosty do překvapivého vedení.

Odpověď Evertonu ovšem byla bezprostřední. Lucas Digne, jenž dostal poprvé od příchodu z Barcelony v lize přednost před Leightonem Bainesem na postu levého beka, poslal do šestnáctky centr přesně k všudypřítomnému Calvertu-Lewinovi, jenž po dvou trefách v nedávném pohárovém duelu s Rotherhamem přidal třetí zásah sezony a postaral se o srovnání pouhých 87 vteřin od Billingova gólu. Jednadvacetiletý forvard pak málem dokonce dokonal obrat ještě do přestávky, ovšem Walcottův centr nakonec hlavou nezkrotil.

Po změně stran sice měli domácí více ze hry, ovšem neprostupná defenziva soupeře čistila před brankářem Lösslem prostor příkladně a dánský gólman se snad jen s výjimkou nepřesné hlavičky Tosuna nedostal do ohrožení. To Huddersfield působil nebezpečnějším dojmem a opakovaně vyrážel do rychlých protiútoků. Přestože nakonec Terriers favorizovaného soupeře v přesných střelách mezi tři tyče porazili 6:1, skóre již zůstalo neměnné, a tak se oba celky musí spokojit s bodem za remízu 1:1.

Více informací k zápasu

West Ham United - Wolverhampton Wanderers 0:1

01.09.2018 16:00

Góly: 90+3. Adama Traoré

Mizérie West Hamu pokračuje, družina Manuela Pellegriniho i po čtvrtém kole zůstává bez bodu. The Hammers předvedli proti Wolverhamptonu další nevýrazný výkon a když už to vypadalo, že se oba týmy rozejdou smírně, skóroval hostující žolík Adama Traoré.

Utkání nepřineslo zrovna atraktivní podívanou a dle průběhu zápasu by duelu zřejmě více slušela remíza. První zajímavá situace před brankou přišla již po čtyřech minutách hry, kdy přízemní ránu Felipeho Andersona zpoza vápna Rui Patrício vyrazil a včasným vyběhnutím zhatil i následnou dorážku Arnautoviće. Z dílny Wolves stojí v první půli za zmínku pouze střela Raúla Jiméneze z voleje kousek vedle.

Hosté si větší příležitosti vypracovali až po změně stran. Nejprve se proti střele Bonatiniho vyznamenal Lukasz Fabianski, ještě větší tutovka ale přišla o chvíli později. Rúben Neves v 79. minutě nádherně přenesl hru na rozběhnutého Matta Dohertyho, irský zadák zatáhl míč po pravé straně, načež našel v šestnáctce zcela volného Jiméneze, jenomže letní posila z Benficy Lisabon před malým vápnem místo zakončení zakopla o balón a z celé akce tak zakončení nevzešlo.

Klíčový moment zápasu nicméně nastal až v třetí minutě nastaveného času. Při relativně klidné rozehrávce Carlos Sánchez tak dlouho váhal, až ho o míč připravil napadající Neves. Přes Moutinha a Arnautoviće se pak balón dostal až k Adamu Traorému, jenž přišel na hřiště v 62. minutě místo Joty, a ten tváří v tvář Fabianskemu nezaváhal.

Wolves si tak připisují první vítězství po postupu mezi elitu. Naproti tomu West Ham bude muset urychleně něco změnit, pokud si nechce již na začátku sezóny zadělat na velké problémy.

Více informací k zápasu

Leicester City - Liverpool FC 1:2

01.09.2018 13:30

Góly: 63. Rachid Ghezzal - 10. Sadio Mané, 45. Roberto Firmino

Vítězná série Liverpoolu trvá, tým Jürgena Kloppa veze po výsledku 1:2 tři body i z Leicesteru. Ani The Foxes se nepodařilo udržet na uzdě útočné trio Salah - Firmino - Mané, posledně dva jmenovaní se dnes opět gólově prosadili. O čtvrté čisté konto v řadě se dnes připravil sám brankář Alisson, po jehož hrůzostrašné minele zápas zdramatizoval Ghezzal.

The Reds vykročili za dalším letošním vítězstvím rázně od samého začátku. Jen chvíli po úvodním hvizdu se v obrovské šanci ocitl po Salahově kolmici Roberto Firmino, proti němuž skvěle zasáhl Kasper Schmeichel, dorážku pak sám Mohamed Salah ze se stoprocentní pozice poslal levou nohou trestuhodně mimo.

Netrvalo to však dlouho a hosté už šli na prosluněném a velmi dobře zaplněném King Power Stadium do vedení. Andrew Robertson předvedl zarputilý průnik po levém křídle, přihrál před bránu nabíhajícímu Manému, senegalský reprezentant si míč s trochou štěstí zpracoval přesně do běhu a nekompromisně překonal bezmocného Schmeichela.

Leicester zahrozil v prvním poločase pouze jednou, Rachid Ghezzal vyslal perfektní průnikovou přihrávkou do úniku Demaraie Gray, jehož vychytal pozorný Alisson. Liverpool přidal do přestávky ještě jednu trefu a to ze standardní situace. Na centr Jamese Milnera od rohového praporku si naskočil nikým nehlídaný Roberto Firmino a přesnou hlavičkou k pravé tyči zvýšil na 2:0.

The Foxes naběhli po příchodu z kabin na trávník jako politi živou vodou a jejich výkon byl diametrálně odlišný od toho z první poloviny utkání. Velkou příležitost měl v 52. minutě James Maddison, po jeho vynikajícím uvolnění na hranici šestnáctky mu ovšem do možná gólové rány skočil na poslední chvíli obránce Joe Gomez.

Zasloužená odměna pro domácí přišla deset minut po Maddisonově šanci. Dosud opěvovaný brankář Alisson přišel o svou neprůstřelnost vlastní obrovskou minelou. Po malé domů van Dijka mu nevyšla klička proti střídajícímu Kelechi Iheanachovi, nigerijský forward se balónu zmocnil, po pár vteřinách pobytu na hřišti přihrál před prázdnou branku Ghezzalovi a ten zřejmě mnoho jednodušších gólu v kariéře nedal. Kuriózní moment plynul z možná až přílišného Alissonova sebevědomí, podobnými triky totiž nejednoho soupeře v úvodních třech kolech obalamutil, v tomto případě ale potlesk nesklidil.

Svěřenci Claudea Puela se v závěru snažili o vyrovnání, před hostující bránu vyběhl na pomoc dokonce i Kasper Schmeichel, ani on však k druhé brance Leicesteru nepomohl. Liverpool tak pokračuje ve spanilé jízdě bez ztráty kytičky.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC44009:112
2.Chelsea FC440010:312
3.Watford FC44009:312
4.Manchester City431011:310
5.Tottenham Hotspur43019:49
6.AFC Bournemouth42116:57
7.Everton FC41307:66
8.Leicester City42026:56
9.Arsenal FC42028:86
10.Manchester United42026:76
11.Wolverhampton Wanderers41214:55
12.Southampton FC41124:44
13.Fulham FC41127:94
14.Brighton & Hove Albion41125:74
15.Crystal Palace41033:63
16.Cardiff City40222:52
17.Huddersfield Town40222:102
18.Newcastle United40133:61
19.Burnley FC40133:91
20.West Ham United40042:100

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (522)

Přidat komentář
avicii

Alisson to sa dalo cakat lebo az prilis si dovoloval aj ked ma skvelu rozohravku hento sa odkopava.. Kazdopadne 3 body

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
13

Stále v čele

LFC

Reagovat
KarlVonBanhof

Allison

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná tabulka

Reagovat
Malresi

Škoda toho zbytočného gólu, ale paradoxne to Alissonovi môže pomôcť, nabudúce si snáď už podobné zbytočné pičoviny odpustí. Výkon nemastný, neslaný, ale najdôležitejšie sú 3 body. Je super, že pred repre pauzou a tým nabitým septembrovým programom máme plný počet bodov.

Reagovat
masina_LFC

aj ja si myslim, ze to moze paradoxne pomoct jemu samemu, lebo to co si dovoloval bolo trosku moc uz aj na moderneho brankara 12 bodov zo 4 zapasov je pred tym narocnym programom super a obrovsky rozdiel oproti minulym sezonam je, ze dokazeme vyhravat zapasy, v ktorych nie sme lepsi

Reagovat
Malresi

Len by som ťa poopravil, dokážeme vyhrávať zápasy, v ktorých nehráme dobre... nepovedal by som, že by bol dnes Leicester lepší. Gól sme im darovali a okrem neho tam mali len jednu či dve pološance.

Reagovat
Acquanni

Hlavně Vás to nestálo body, ten gól mu rozhodně může pomoct, aby nevymýšlel cocotiny, navíc za stavu 2:0 což není nic hotového.

Reagovat
smazaný uživatel

Víťazstvo Mourinho style... 4 víťazstvá, ale výkony také kadejaké, dobré minúty striedané dosť nevýraznými

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Fotka s horším účesem nebyla?

Reagovat
Salfovic
Reagovat
Carrick

Nekoukatelná hnojová mrdka, přesto tři body. Ale i to je známka velkého týmu. Nicméně PSG je vypráší jak malé fakany.

Reagovat
fenixLFC

nie nutne, kazdy zapas je iny a naopak ich mozme prevalcovat my, to neodhadnes

Reagovat
Carrick

Ale ta vaše záloha v tomto složení, to je něco otřesného. Není divu, že neudržíte míč a dostáváte se pod tlak.

Reagovat
13

Keita musí hrát místo Giniho/Hendersona.. V této trojici je to hrozně profesorské a málo překvapivé.

Reagovat
fenixLFC

jednak bude hrat keita a najma aj tato zaloha bola schopna predviest famozne vykony vo velkych zapasoch. dnes nehral dobre skoro nikto ci uz zo zalohy alebo aj z utoku priapdne z obrany

Reagovat
Malresi

Tak na ten výprask sa teším

Reagovat
13

Odvážné tvrzení, vsaď si na to dům.

Reagovat
k0udy

Jojo protože PSG válcuje Ligue 1

Reagovat
Hai

Gomez byl dneska uzasnej doufam ze mu vydrzi zdravy co nejdele s VVD jim to funguje

Reagovat
Hai

*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Až na ty závěrečné dva dlouhé auty do vápna když potřebujeme zdržovat.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
avicii

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

slabe, pomale nepresne. nechcelo sa ani hracom ani fanusikom ani komentatorovi. tak ako tak tri body. co sa tyka allisona furt lepsie goly z privelkeho sebavedomia (ktore sa da ukludnit) nez byt cednik a pustat strely z dialky

Reagovat
R.Meireles

Co to jako mělo znamenat?! To odmáznu a když je balon na druhý straně, tak pak se podívám na ty kozy.

Reagovat
SCELO

Reagovat
Minister

Reagovat
PePiG7

Reagovat
Coutinho10

hodně zbytečná komplikace díky Alissonovi, když ten jejich tlak ze začátku 2. poločasu jsme přečkali, ale pak už neměli moc šancí, takže po gólu jsem se obával víc....ale máme 3 body a to je teď hlavní ...Alisson se musí ale poučit a dokázat si vyhodnotit, kdy jde do velkýho rizika, protože začíná bejt celkem čitelnej

Reagovat
smazaný uživatel

LFC titul, is this year, that year?

Reagovat
smazaný uživatel

Kapustka zamířil do druhé polské ligy

Jenom druhou belgickou ligu bude hrát Bartosz Kapustka, polský záložník odešel z Leicesteru na hostování do Oud-Heverlee Leuven.

GJ

Reagovat
Erdovec

to musí být super, spoluhráči přijedou na trénink na kole a Kapustka ve svém Ferrari

Reagovat
Mastný Chobot

ale aspoň sa nevolajú Bartosz Kapustka

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, to je naprosto genialni jmeno.

Reagovat
oli9

Co ze sel tak dolu ?

Reagovat
pepinho2

Byl to hype.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ten belgický klub vlastní ten, čo aj Leicester

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DrQQ

2 ligy naraz, aj keď iba druhé, to mu dá zabrať. :-)

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
RadekVonCZE

This year is our year!

Reagovat
jk

wtf ty chelski dresy

Reagovat
hitZor

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Mane stejně gólů jako united

Reagovat
Busby babes

ma o zapas vic.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Infi

Reagovat
Nebelung

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

skvele a dulezite 3 body

Reagovat
Hafna

Je to super Konečně jsme začali vyhrávat takovéto zápasy, kde jsme favoriti. Celkově vypadá i ten tým jako stabilizovaný, nejsou zde přebyteční hráči (snad jen Lallana, ale ten asi jen kvůli zranění Oxe) a má to řád. Fakt se mi to líbí, LFC fandím 17 let, ale tento tým se mi zatím líbí asi ze všech nejvíc Akorát neví někdo proč nedostává žádnou příležitost Fabinho?

Reagovat
Erdovec

myslím, že Klopp rád hráče zapracovává do zápasové praxe a celkově do týmu pomaleji, když zrovna něco úplně nehoří a nemusí s tím spěchat, nevím, jestli je to tento případ, ale myslím, že se nám ještě ukáže

Reagovat
Mastný Chobot

z tribúny bude tú zápasovú prax naháňať dlho ale

Reagovat
SCELO

tak aj ox od vas alebo robertson, zacali hrat az neskor, takze este pokoj, mna skor aby henderson nehovoril kloppovi, ze ho fabinho ohovara aby mohol hrat a nemusel byt on na tribune

Reagovat
fenixLFC

snad bude na tribune wijnaldum

Reagovat
SCELO

wijnaldum je lepsi ako henderson podla mna

Reagovat
fenixLFC

oni su na rovnakej urovni s tym ze wijnaldum hviezdi vo velkych zapasoch ale inak je to sialeny posuvac. hendo sa na rozdiel od neho neboji hrat viac dopredu

Reagovat
Maresma

Hendo a hra dopredu je hodne vtipny spojeni

Reagovat
13

Nebývalo. Zranění ho zničila.

Reagovat
Maresma

whatever, momentalne je to hrozna brzda

Reagovat
Acquanni

Mě taky přijde lepší Wijnaldum, zdá se mi trochu živější a agilnější proti Hendersonovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako posledni zaloznik je jednoznacne lepsi Wijnaldum momentalne.

Reagovat
Hafna

děkuji. Já jen jestli tam není nějaké zranění nebo tak... Každopádně si myslím, že Fabinho by měl být pátý hráč do tříčlenné zálohy, tak doufám, že brzy dostane příležitost, sezona bude dlouhá, tak ať je rozehraný

Reagovat
smazaný uživatel

presne a vacsinou to funguje dost dobre vid. Ox alebo Robertson

Reagovat
smazaný uživatel

protože Winjaldum ho do sestavy svýma výkonama nepustil zatim

Reagovat
smazaný uživatel

To si zase nemyslím , Wijnaldum hrá skvelé ale není to dovod prečo Fabinho nehrá... Podľa mňa ho Klopp do zostavy dá postupne ako napr. Oxa alebo Robertsona , veď Klopp aj pred sezónou hovoril že Fabinho sa bude musieť adaptovať a zvyknut na jeho štýl hry

Reagovat
Ed_Hazard

Reds parada, len tak dalej

Reagovat
smazaný uživatel

káááámo neee, málem jsem se posral smíchy :D :D :D tohle dělal nějaký slepičák?

spoiler update: pochcal jsem se smíchy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

na takový věci nemam čas

Reagovat
hona.kub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Benfica

Liverpool si vie vyberať brankárov..

Reagovat
Malresi

What? Alisson je zatiaľ perfektný a jedna hlúpa chyba, ktorá nás nestála ani bod, to nezmení.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím skvělej

Reagovat
Benfica

hlúpa chyba..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

55. Pro zrušení dosavadních bodů ve fantě a pro nový začátek sezóny od příští kola

Reagovat
fenixLFC

zda sa mi to alebo je zatial viac nepremenenych nez premenenych penalt? dve sli proti etheringtonovi, dnes nedal jednu austin a grob. skoroval sice murray ale to bude skoro vsetko nie?

Reagovat
smazaný uživatel

kenedy taky nedal, letos to vsechno chytaj golmani zatim

Reagovat
Malresi

Etherington hral za WHU ne ?

Reagovat
fenixLFC

etheridge alebo jak sa vola

Reagovat
smazaný uživatel

Pedrátor

Reagovat
valek9610

No nic extra dnes,ale 3 body jsou a 4 výhry ze 4 zápasu,takže spokojený jsem. Giroud je,ale fakt bestie ten musí hrát základ.

Reagovat
Zaschrona

Jedna strela na branu je malo, dost trapny, ze Huddersfieldu stacil tenhle vykon na bod... Na druhou stranu to neni zas tak spatne v situaci, kdy mame zranenou nebo vykartovanou pulku zakladni sestavy. Poradne potrenovat to pitome zonove braneni standardek, uzdravit se a po repre pauze to snad bude vypadat lip. Jasne pozitivum Zouma, jasne negativum vykon Daviese. 6 bodu z 12 moznych neni tak spatne, ale melo se uhrat vic.

Reagovat
Zaschrona

A teda ty stridani Silvy taky hruza. Lookmanovo vynucene ok, ale proc pak stridal Gylfiho s Dignem za Bainese s Niassem? Zpetne to fakt nechapu, vsak jasny kandidat na stridani byl Davies a DCL. Uz aby byl zdravy Gana i Gomes, at Davies nehraje.

Reagovat
twelwer

Ten Davies isiel tak dole ? ... najskor isla na neho aj chvala celkom

Reagovat
Zaschrona

No, spis se od te doby nijak neposunul. A pokud ma Everton chtit hrat o lepsi pricky, tak je dost luxus davat takovy prostor Daviesovi ve snaze rozvijet ho...

Reagovat
Kopac

len si spomen na vas zapas na anfielde v minulej sezone

Reagovat
Zaschrona

A proc ho zminujes?

Reagovat
fenixLFC

fulham cely cas to vyzeralo ze to, ako prerhali s crystal palace ked boli lepsi, sa im dnes vrati a vyhraju ked boli horsi. brighton nedal penaltu a potom stopercentnu sancu marcha. a oni to aj tak dodrbu ako su smerom dopredu skveli, tak vzadu to proste nefunguje. serri vyborny, schurrle tiez zahral dobre, ale s tou obranou to bude tazke. pokojne mohli mat 9 bodov...

Reagovat
Whitemedia

Není Kalas, není obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hral Seri? Ridil jim zase hru? Dnes zas acko, minule i gol. Zacatek chytnul, mel jsem o nej celkem obavu, je to preci jen dost specifickej hrac...

Reagovat
fenixLFC

yup, bol u vsetkeho doleziteho, dost si to tam sefoval

Reagovat
smazaný uživatel

dik, loni se o nej zajimala i Barca. Fulham ziskal velmi dobreho hrace..

Reagovat
amaral

cital som rozhovor so Serim tusim vcera v Times - mal tam pekny koment, nieco v style - kym Barcelona, Arsenal a Manchestre sa o mna zaujimali, vo Fulhame ma chceli - co mu vraj velmi ulahcilo rozhodovanie, kam prestupi. Vybral si super, nie je co riesit :)

Reagovat
Acquanni

Hlavně má ještě čas na větší klub, ve Fulhamu se může parádně zlepšit a zatím to vypadá, že se fakt rozhodl dobře. A je sympatické, že se chopil opravdové šance, místo čekání, jestli náhodou nebude něco většího.

Reagovat
Whitemedia

A příště už zase v základu Pedro a s ním i Giroud.. ale ona teď vlastně bude repre pauza

Reagovat
vilp

Taky mi to vychází jako nejlepší trojka. Girwood má hru zády k bráně a Pedro se tam díky svému stylu a neskutečnému presinku taky hodí víc, navíc střílí góly.

Reagovat
Raylan

Mitro hodně zbytečná penalta, ale jinak je to bestie. Patricio chytá jak bůh a Neves skončí v City dřív nebo později, ideální náhrada za Fernandinha.

Reagovat
vilp

Rui si měl vybrat lepší klub, třeba Chelsea, škoda ho.

Reagovat
Manik...

Chelsea . Hraje nad moje očekávání

Reagovat
technecium

Konečně mají zas trenéra no

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Svatej

Reagovat
The Krupy

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
blade115

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
spider_8

Mně se teda dnešní zápas hodně nelíbil. Do stavu 1:0 měl Bournemouth minimálně stejně šancí jako my, ale opět jsme je uzemnili produktivitou. Jako už několikrát letos. Zatím bych řekl, že máme víc bodů, než si zasloužíme.

Reagovat
Manik...

Ale máme . Letos nečekám ani LM, takže pro mě překvapení.

Reagovat
spider_8

Ok, pokud máš takový očekávní, tak v pořádku Já když vidím United a Arsenal, tak v tu LM docela věřím

Reagovat
icemike

jop, klidně to mohlo být 2.0 pro Bournemouth a nemohli bychom se divit

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

Sarri on Marcos Alonso threat: "I think Alonso in this position at left back, he is the best in Europe. He has top qualities but he can improve in the defensive phase. He could become the best left back in the world"

Reagovat
Whitemedia

Sarri ví, Alonso je bůh

teď už jen odstřelit Luize..

Reagovat
pepinho2

Takže nejlepší LB na světě momentálně hraje mimo Evropu podle Sarriho?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Nejlepší LB na světě je Marcelo, což je Brazilec a Brazílie jak víme do Evropy nepatří

Reagovat
SCELO

mozno tak vo fifa ratingoch...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Je čím dál horší, z něj se regulérně stává čistě playmaker a nic víc, což je u beka docela problém.

Reagovat
misinho7

Reagovat
vilp

By mě zajímalo, s čím jako nesouhlasíš, když ho pravidelně vidíš. Naposledy ho Julen nestřídal jen tak náhodou, ale protože dělal taktické chyby a celkově má nějaké sprinty dozadu čím dál víc na párku.

Reagovat
vilp

A taky se podívej, kolik dostáváme (resp. jsme loni dostávali) gólů, srovnej si to se zbytkem ligy, a kolik z nich jde přes levou stranu, v lednu to bylo 46 %, co si pamatuji. I úspěšnost tacklů mu klesla. Takže příště klidně použij víc smajlíků, ale stejně to neokecáš.

Reagovat
Kokesh

Tak to rovnou vytahni utocne akce a porovnej si z lonska pravou stranu s Garethem a Carvajalem a levou s Marcelem a Cristianem.

Takticke chyby dela i Carvajal a kdokoliv jiny. Roky se jeho vyjimecna utocnost resi tymovou spolupraci a vzdy nam to fungovalo, i kdyz se na braneni musi obetovat dalsi hrac, nejcasteji Isco/Case/Ramos.

Byt cim dal horsi, s prezentaci hry co predvadela Brazilie na MS by neodehral ani vterinu a hral misto nej Filipe.

Reagovat
vilp

Tak zaprvé mu jeho útočný přínos nikde neberu. Zadruhé je Carvajal zrovna další příklad beka, co šel poslední rok v defenzivě dolů a těch taktických a pozičních chyb taky začal dělat čím dál víc, poslední dva zápasy v lize ale odehrál skvěle a ten rozdíl je hned vidět, navíc zatímco Dani (a možná i kdokoliv jiný) vždy naplno maká, aby stihl napravovat, Marcelo čím dál víc vyklusává a zpovzdálí sleduje spoluhráče, jak to hasí za něj, i na tom tvém MS měl plno takových momentů. Poslední odstavec pobavil, to je podobně úžasný argument jako tehdy s Malcomem.

Reagovat
vilp

Pokud ti Marcelova defenzivní disciplína přijde stejná jako dřív a vyhovuje ti, dobře pro tebe, ale tvoje nároky budou asi hodně nízko.

Reagovat
Kokesh

Neprijde. Ale za ty roky s tak vyjimecnymi fotbalisty, co nam Brazilie do RM prinesla, jsem si uz zvykl. Nekdy se mu nechce, ne kazdy umi jeho lecky lezerni styl prejit...ale pak na mici dela takove veci, co ti treba Alba v zivote neudela a nevymysli.

Roky uz dostavame vice golu, nez Barcelona. V tomhle bohuzel tezko hledej individualni chybovost...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Rssa

* Alba

Reagovat
mikelinos

Mohl by hrát na hrotu místo Moraty

Reagovat
hona.kub

Morata je dřevák, Olie na pláč!

Reagovat
hona.kub

*plac (kurva fix)

Reagovat
smazaný uživatel

*k pláči

Reagovat
hona.kub

*k pláči je celej Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

ještě tě nepovýšili na vedoucího směny v Kfcčku, že jsi tak útočný, hňupe?

Reagovat
hona.kub

tvoja mamka je hňup

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec nevim, proc je hrac hrajici na tomhle postunran za beka. Respektive jediny rozdil oproti klasickemu krajnimu zaloznikovi z 442 je, ze za sebou nema beha, ale tri stopery...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
blade115

Nerad bych ti křivdil, ale nejspíš ti toho od května hodně uniklo.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad senenaucil branit?!

Reagovat
Whitemedia

Braniporadstejnedobrejakovzdy, aniprechodnajinysystemhonerozhodil, Emersonchudaksedinatribune

Reagovat
smazaný uživatel

Huawei klavesnice me zabiji no :-(

Reagovat
Whitemedia

ten tvůj první příspěvek luštím ještě teď

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec nevim, proc je hrac hrajici na tomhle postu bran za beka. Respektive, jediny rozdil oproti klasickemu krajnimu zaloznikovi z 442 je, ze za sebou nema beka, ale tri stopery...

Chtel jsem tim rict, ze srovnavat treba jeho a Marcela, je jak srovnavat jeho a treba Sona. Vsichni hraji nalevo, ale kazdy jiny post.

Reagovat
Whitemedia

Marcelo hraje ve čtyřčlenné obraně levého obránce, Alonso hraje ve čtyřčlenné obraně levého obránce.. já myslím, že je srovnávat můžeme

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ted hrajete na 4 vzadu s Azpim na RB?

Reagovat
Whitemedia

jo, jedeme 4-3-3.. proto ta bladeova reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ja uz bral Azpiho automaticky jako stopera a to jak horel s tim Arsenalem teda neni dobra vizitka pro LB. A navic je to vrahoun.

Reagovat
Maresma

Vsak on je dopredu super, ale branit moc neumi, povazovat ho za svetovou spicku je vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Kdo je teda podle tebe špička? Se docela těším na ty děla, když Alonso je vtip.

Reagovat
Maresma

Uz jen v PL jsou Mendy s Robertsonem lepsi LB. Nesleduju vsechny ligy, tak se do toho asi poustet nebudu, urcite bych nektery zapomnel.

Reagovat
blade115

Tak Mendy má ještě hodně co dokazovat. V City právě oproti němu Walker vypadá jako ještě o úroveň výš, Mendy je akorát hrozně produktivní. Robertsona jsem tak nějak čekal, ale nemyslím si, že by měl být až tak daleko před Alonsem, aby se dalo mluvit o "vtipu". Zvlášť když dáš dokupy stěží dvě jména. V Evropě bych čekal jména jako Alba, Alaba, Luis, Marcelo a Sandro. Akorát dvěma posledním hrozně klesá výkonnost a Alba mi přijde, že už se tam řadí tak nějak ze setrvačnosti. Luis ztratil základ i v Atleticu. O Alabovi taky moc nevím, BL vůbec nesleduju. Nicméně dali jsme dokupy jen pár jmen a skoro žádné z nich není vůbec na světelné míle daleko od Alonsa, aby na to bylo potřeba tak expresivně reagovat.

Reagovat
Maresma

Stěží dvě jména, ale jen v PL Všichni, který si vyjmenoval ty, jsou daleko lepší hráči než Alonso. A teda taky nevím, v čem je zrovna Walker lepší bek než Mendy...

Reagovat
blade115

Podle mě nejsou no. Respektive momentálně ne, nedávno bych ještě Marcela řadil o dost výš, ale teď už to není ono. Dvě jména v PL... No, ani si nejsem jistý, že by kdokoliv z nich stoprocentně Alonsa vytlačil, kdyby k nám měli přijít. Lepší možná o něco jsou, samozřejmě jen teda směrem dozadu, ale vůbec ne o tolik, jak se tady snažíš naznačit.

Walker je bezchybný bek, podle mě možná nejlepší na světě. Defenzivně prostě vynikající, důrazný, pozičně vždy správně, velká podpora útoku, z každého jeho projevu na hřišti je cítit class. Mendy je dobrý a určitě má na to, aby se jednou dostal na podobnou úroveň, ale má za sebou rok bez fotbalu a ještě mu to chvíli dá, než se tam dostane.

Reagovat
Maresma

Walker je možná rychlej a důraznej, ale právě pozičně není nic moc a jeho podpora útoku je taky dost průměrná, centrovat neumí.

Reagovat
blade115

Pozičně je dobrej, pomohlo mu i to, že v repre hraje stopera. Víc je tam vázaný a musí hrát zodpovědně dozadu. Mendy má do něj daleko, i Robertson.

Mimo to se tady pořád zmiňuje bránění Alonsa, ale jeho zatím akorát rychlostně vykoupal Bellerin, což třeba vůbec není žádná ostuda, a jinak se přes jeho stranu soupeř dostává i díky tomu, že vedle něj je tragický Luiz. Víc se tak ty jeho nedostatky zvýrazní. Osobně bych to bral tak, že Top 3 jsou momentálně v Anglii na té pozici Mendy, Robertson a Alonso, mezi nimi jsou minimální kvalitní rozdíly. A v Evropě je jen pár hráčů, co jsou na stejné nebo lepší úrovni.

Takže opět - styl, jakým jsi to tady podal, je k smíchu.

Reagovat
Svatej

Jeste dodam, ze je Luiz po jeho boku plus pred nim Hazard...

Reagovat
Svatej

Jak jinak

Reagovat
Hokaido

V čem jsou Robertson a Mendy o tolik lepší? Zrovna Mendy má v bránění obrovský, ale fakt obrovský problémy. Letos je šíleně produktivní, ale lepší než Alonso není. A loni odehrál asi 5 zápasů. Fakt by mě zajímalo, na základě čeho soudíš a kolikrát jsi je viděl hrát.

Reagovat
fenixLFC

alonso v obrane nema obrovske medzery?

Reagovat
Hokaido

Ne takový jako Mendy.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Maresma

Reagovat
Whitemedia

Alonso mezi špičkou vtip, v PL lepší Mendy, který tam dohromady odehrál nějakých 700 minut.. no je to vtipné..

Reagovat
Maresma

Moc nechápu co tím chceš říct. Třeba Fabinho v PL ještě neodehrál ani minutu a i tak je to o třídu lepší hráč než Henderson.

Reagovat
Svatej

To srovnani dost kulha. Srovnavas evidentne sotva prumernyho hrace Hendersona s hracem, kterej svoji tridu ukazuje podstatne dele a zranenej kompletni seuonu nebyl. My tu nesrovnavame prumeraky ale ty nejlepsi v lize.

Reagovat
Maresma

To byla reakce na argument, že Mendy odehrál v PL jen 700 minut, přestože svoje kvality prokazoval jak v L1, tak v LM.

Reagovat
Svatej

Rozumim... Jen jsem chtel rict svou cast. Snad ti Alonso ve vzajemnym zapase vytre zrak

Reagovat
Maresma

Muze byt, vsak ja z nej nedelam zadnyho trageda a nepopiram, ze dopredu je skvelej.

Reagovat
Acquanni

Pravda, Alonso se při útoku stane skvělým křídlem ale při bránění hoří hrozně. Proti nám jednou naprosto vyklepne Bella skvělým náběhem, že Bell vůbec neví a stojí, za chvíli se nechá vykoupat úplně stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

skús niečo iné

Reagovat
blade115

Jasně že jo, jinak by místo něj Scolari stavěl Gallase.

Reagovat
Detektiv

Marcelo a Alba.... dlouho nic a pak Alonso a jeho povedene 3 zapasy...

Reagovat
Whitemedia

je vidět, že ho máš poctivě nasledovaného

Reagovat
Detektiv

Jn minulou sezonu hral uplne stejne jako zacatek tehle... ja jsem zapomnel sry kamo

Reagovat
RKBoy

expert.

Reagovat
Whitemedia

sry kámo, nerozumíš tomu kámo

Reagovat
Detektiv

Vidim ze jsem se dotknul mistni smetanky blues... kdyz byl Diego Costa v chelsea tak jsem sledoval skoro vsechny zapasy blues a Alonso v sezone kdy vyhrali titul byl fantasticky. Minulou sezonu byl tak max prumer a proto ani nejel na Ms. Marcelo a Alba jsou konzistentni. Alonso zatim ne. Uvidime na konci sezony jestli mu tahle forma vydrzi, protoze potencial tam urcite je.

Reagovat
Whitemedia

Azpi je už šest let konzistentně top obránce ať hraje napravo, nalevo a nebo uprostřed a v repre je vždy rád za lavičku.. to já jen k tomu tvému repre argumentu..

Reagovat
Detektiv

Azpi je trosku different story nez Alonso... Azpiho je mi celkem lito protoze mel/ma na to aby hral zaklad ve spanelske repre.

Reagovat
Whitemedia

A jinak ano, vloni měl nějaké ty výkyvy formy, ty ale z největší části přičítám únavě.. Conte ho totiž stavěl prakticky pořád, uprostřed týdne v pohárech, o víkendu v lize a Alonso na to holt nebyl zvyklý, do té doby do nikdy nezažil.. má za sebou jednu top sezonu, jednu hodně nadprůměrnou sezonu a letos se zase pořádně rozjíždí, tak se nediv, že reaguji tak, jak reaguji, když napíšeš: "Marcelo a Alba.... dlouho nic a pak Alonso a jeho povedene 3 zapasy..."

Reagovat
Detektiv

Jako trochu jsem to prehnal... chlastam na svatbe momentalne Alonso je dobrej o tom zadna ale jen mi vadilo ze je hned nejlepsi LB a to je teprve zacatek sezony. Potencial tam je a doufam ze ho naplni.

Reagovat
diastan

Pri svatbe cist EF To už je jiny level

Reagovat
Detektiv

Netancuji kamo takze casu je dost...

Reagovat
Whitemedia

a proč ne.. pokud to teda není jeho svatba

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hokaido

Luis > Alba

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

tvl

Reagovat
Hokaido

? Co je na tom vtipnýho?

Reagovat
smazaný uživatel

tak myslis tim felipeho ne?

alba je podle me skoro tak dobry a stabilni jako byval alves.

Reagovat
smazaný uživatel

Alex Sandro, defensivnější pak určitě Davies a Robertson...

Reagovat
smazaný uživatel

WHU palte uz konecne do hajzlu vy ostudy. Pristi rok champ, poloprazdny stadion, bankrot a zruseni klubu nadobro.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Sandstorm

No jo to mají za to, že nepodrzeli Moyese, kterej je bez problémů zachránil a už tak špatně sestavenej kádr doplnili o další odpad z velkoklubů. To nemůže nikdy fungovat... očista v Champu a změna majitele by mohla pomoct...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nechci aby jim cokoliv pomohlo. Jen at shnijou nekde v League two.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

amen

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hona.kub

Reagovat
hona.kub

btw. jediný co se jim kdy pozitivně povedlo je, že stvořili Franka Lamparda!

Reagovat
janinho

a este joe cole.

ale to ako sa spravali k vlastnemu odchovancovi Lampardovi som snad este nikde inde nevidel...

Reagovat
pepinho2

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
tomasinho

Už to tu bylo řečeno. Jdeme dolů zápas od zápasu, nepochopil jsem posazení Keity. Úvod super, od 25. minuty slabší až špatné. Nakonec ale komplikace jen dík Alissonovi, věřil si až moc. Tři body jsou 3 body, ale ta záloha dneska fakt špatná, každý jeden z nich, Wijnaldum začal sezonu výborně a dneska byl příšerný například. Milnerovi oddech teď prospěje. Důležité jsou hlavně body, 4 výhry ze 4 jsou před tím brutálním obdobím výborné.

A teď jediná velká pochvala za dnešní zápas. Gomez On nejenže roste vedle VVD, on poslední dva zápasy VVD i přehrál teda, dneska na plné čáře, vynikající výkon, ve všech ohledech, fakt roste neuvěřitelně. Lovren se do sestavy nebude dostávat jen tak teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl teda celý zápas pocit, že je to celý docela v pohodě, krásně si to hlídali, Leicester nebyl tak nebezpeečnej, jak jsem čekal a až na toho Alissona dobrý. Budu velmi spokojenej když takhle budeme hrát s ostatními týmy ze středu tabulky (Wolves, Fulham...)

Reagovat
Rssa

Nevim jestli je to hrou nebo ne, ale dneska jsme to meli pod kontrolou totalne cely zapas. Mozna hrajeme podle soupere, ale nedali jsme jim moc cuchnout, hlavne teda diky obrane a utoku. Zaloha je porad nase nejslabsi misto, ale s Keitou a Fabinhem to bude snad jen lepsi.

Reagovat
fenixLFC

je to zvlastne ale minule proti brightonu som aj napriek tej ich obrovskej sanci v zavere nemal vobec pocit ze by nam mohli cimkolvek ublizit a mali sme to pod kontorlou. dnes leicester taku mega sancu ani nemal a napriek tomu mi neprislo ze by sme to uplne kontrolovali. a najma som nemal pocit ze nam nemozu nic spravit

Reagovat
smazaný uživatel

Skore 3:6 ze zápasů se Spurs, CFC a City moc týmů mít nebude, v tomhle to Rafa hraje dobře. Problém je, že pak neporazíme Cardiff ani Nottingham.

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez už začína hrať ako TOP stoper

Reagovat
tomasinho

Reagovat
PP

Kdo to týden zpět psal o tom Allisonovi, že z těch jeho parádiček jednou porodí??

Reagovat
Whitemedia

Bylo nás víc, já teda nepsal o porodu, ale o tom, že se na podobných píčovinkách jednou dojebe.. ale nečekal jsem, že to bude hned za týden

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hona.kub

Alonso je famózní ve hře směrem dopředu, Edena netřeba komentovat, tam je jasnej vždy nadprůměrnej výkon, Morata už konečně na tribunu a Olie na plac. Christensen místo Luize a Kovačiče s Barkleym rotovat... proti soupeřům ze spodní poloviny tabulky se nebát postavit v základu Loftuse na úkor Kantého a mohlo by to fungovat... Pedro je pro mě příjemným překvapením a přeju mu, ať mu letos střílí dál, tudíž Willian na lavku!

Reagovat
smazaný uživatel

Kovačiče s Barkleym rotovat

Loftuse na úkor Kantého

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
valek9610

Čemu se směješ vole ? však má pravdu tam se starej o to aby jste vyhráli dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

kvoli comu si dneska Morata zasluzi kritiku a Giroud pochvalu?

Reagovat
hona.kub

nemám ho rád a Olie je hezčí

Reagovat
mikelinos

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Jděte do háje s touhle tichou poštou

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Acquanni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Nad Moratou jsem definitivně zlomil hůl. Je to flop.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si Alvaro za ramacek asi neda..

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Coutinho10

ja mu dam asi v klasice jeste posledni sanci po repre pauze, kdy mate doma Cardiff

Reagovat
kvasha16

prave po dnesku? ved sa hralo do plnych, pomaly sa ani nedostal k lopte

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bolo by to asi Call of Duty

Reagovat
TopinB

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

son měl být na obálce jiné hry??

Reagovat
icemike

Měl jít do armády

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

hrozně krásné jak to prožívali tu výhru více než vítězství v LM. A nedivím se jim

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Azza

Reagovat
Mastný Chobot

2 výhry z posledných 2 zápasov, ale obidve idú na vrub tragickosti súpera skôr než našej schopnosti. Vďakabohu za tú dobrú ofenzívu. Tak či tak, ak sa rapídne nedvihneme od ďalšieho zápasu - čomu zatiaľ teda moc nenasvedčuje - tak nás čaká hrozná sezóna, regulérne sa obávam, aby sme boli v prvej polovici tabuľky, ak chce Emery pokračovať s takouto hrou, na ktorú jednoducho nemáme hráčsky materiál. Aspoň ten Lucas vyzerá, že je fakt to, čo som si predstavoval, že s ním získame, snáď už nabudúce v základe. Laca si musí základ udržať. Len škoda, že namiesto Mustafiho nemáme koho dať.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Letos budeme suverénně nejoblíbenější tým pro nezaujaté fanoušky, každý zápas tragikomická přestřelka

Reagovat
smazaný uživatel

Jste suverénně na úrovni Tottenhamu před 10 lety.

Reagovat
Mastný Chobot

vtedy ste vyhrávali trofeje, že?

Reagovat
SunFells

Jj, jeden League Cup.

Reagovat
Counter

A to je dobře, nebo špatně?

Reagovat
Fabregas@ole

Fans Gunners, koho byste zatím preferovali do obranné dvojice ke Kosovi, až se vrátí?

Jaké jsou zatím patrné rozdily ve hře pod Emerym oproti AW?

Reagovat
Miguel19

No největší rozdíl asi je, že dokázali vyhrát venku.

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Preferoval bych stávající stoperskou dvojici a Kose na lavičce.

Reagovat
Fabregas@ole

Protože dostat za 4 zapasy 8 gólů je v pořádku?

Reagovat
Counter

Protože ty inkasované góly nejsou jen o stoperské dvojici a Kosc podle mě už nebude po tomhle zranění tak dobrý jako kdysi.

Reagovat
Ondiis

včerejší góly bych vytkl špatné organizaci při přímáku (Ramsey brání Morrisona ) a bekům s Granitem (ztráta míče a nepokrytí centrujícího hráče a střelce)

Reagovat
Mastný Chobot

no, Sokratis pôsobí ako menšie zlo momentálne.

Reagovat
masly008

největší rozdíl je naivita fotbalu co se snaží UA hrát.s PSG to šlo ale tady fakt ne.

Reagovat
Fabregas@ole

Mi to přijde dozadu s UA velmi podobné. Prakticky každá šance soupeře je 100% šance

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielneho, ten zbytek nestoji za rec.

Ale asi nejspis Sokratise, ten mi i diky tomu, ze jsem ho videl i ve forme a nedelal chujoviny, dodava jakous takous nadeji, ze bych se nemusel bat soupere s micem na noze na nasi pulce.

Zadne, ten chlap se jevi jako jeste vetsi palicak jak AW

Reagovat
Trand

Příště poprosím Lucase do základu, pokud nebude hrát ani příště, tak už nevím..

Reagovat
Counter

Ledaže by se vrátil až nějak pozdě z Uruguaye, jinak už do základu prostě musí.

Reagovat
Hachim Mastour

Je jedno či bude hrať Guendouzi, Xhaka alebo Elneny, ale naozaj by už mal hrať Torreira. Laca ešte na začiatku roku slabučký v osobných súbojoch a teraz úplná topka.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Heisenberg

Emery bohužel ještě neumí tak dobře anglicky, ale Čech, Xhaka=bad, Torreira=good by se po 4 zápasech naučit mohl.

Ozil musí hrát níž a víc se zapojovat do hry. Jenže je to těžký, když máš jako střední záložníky idiota a dorostence, který se bojí tvořit hru. S Torreirou si on i zbytek rozumí a najednou jsme vypadali dobře, jako tým co by mohl za příznivých okolností bojovat o top 4.

Reagovat
SunFells

Guendouzi se ničeho neboji kámo.

Reagovat
Heisenberg

Fajn, snad se nebude bát ani lavičky.

Reagovat
Hachim Mastour

Nižšie by mal hrať Ramsey.

Reagovat
Trand

Vždyť jeho největší zbraň jsou nabehy a hra okolo pokutového území soupeře.

Reagovat
Ondiis

Ale sem tam se vrátit taky není od věci

Reagovat
FCSL
Reagovat
Mastný Chobot

fakt ťažké nepodliehať kultúrnym stereotypom pri tejto rodine

Reagovat
Bandita_Harry

Idealne by konkurent mohol dnes body stratit a timy zo stredu tabulky nech si rozdelia po bode

Reagovat
smazaný uživatel

Emery < Wenger po 20ti letech

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
cristiano.K.

Já jsem popravdě fakt rád, že MU vyhrají. Při prohře bych se fakt o Josého začínal bát, takhle klídek

Reagovat
Fenri

Me na dnesnim zapase nejvic asi tesi to, ze ackoli se vsichni bali, jestli muze hrat Auba s Lacou spolu, tak naopak vypadaji, ze jsou jedni z mala dvojic, ktera si na tom hristi rozumi a dokaze si vyhovet. Imho Laca loni trochu trpel za Alexise s Ozilem, od navratu ze zraneni je ale jako vymenenej, snad ten trend udrzi. Pokud jo, tak proste musime hrat takhle, s Aubou zleva a Lacou na hrotu, Auba si ty goly snad najde i z kridla.

Jinak podle me ten Bellerinuv oslavovanej ofenzivni prinos je jen diky Mchitarijanovi, kterej ho dokaze dobre uvolnit. S Ozilem ten tandem tak nefunguje a konci to centrama na prvniho obrance. Moc rad bych vyzkousel, jak to bude vypadat s Lichsteinerem...

Guendouzi by si mel sednout, Torreira do zakladu, a dal bych sanci i Elnenymu, jestli by to treba nefungovalo. Podle me je to momentalne nase nejvetsi slabina a nemuzeme nic ztratit s experimentovanim.

Reagovat
Euphael

A s ohledem na los se musi zkouset. Pri vsi ucte k souperum, kdy hrajeme az na konci listopadu s NLD a Utd. tak musime sbirat body se vsema.

Reagovat
Fenri

Reagovat
Counter

Tady ohledně Auby s Lacou měl někdo pochyby? Vždyť už loni jim to společně šlapalo.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

viditelně ty pochyby má jenom UA.

Reagovat
Fenri

Myslim to, kdyz Auba prichazel... Jen jsem chtel vypichnout, ze to funguje dal, no

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Elneny zas bude fungovat jako takovej mentor v sestave, co bude chodit na tu Evropskou Ligu, coz je skoda, chtel bych ho v sestave videt casteji

Reagovat
Whitemedia

Jsem fakt rád, že jsme Watford ze začátku sezony nechytli i my..

Reagovat
Cobra

Co na to říct... ten vyhraný zápas na Old Trafford naprosto spláchnutý do hajzlu. Prohru hodit za hlavu, těch bude v sezóně víc, každopádně co mě nejvíc mrzí na dnešní prohře je výkon Kanea. Absolutně bez zájmu bojovat (do 85min,), gól na 2:1 šel přes něj a když už se dostal do šance, tak ji nedal. Nepodržel většinu míčů a i 60 kilový Lucas jich vybojoval víc.

A teda Watford super výkon. Od 60. minuty si zasloužili vyhrát i díky té bojovnosti.

Reagovat
Herry31

Reagovat
Euphael

Ty si myslis, ze Kane muze vydrzet celou sezonu? Na tom frajerovi se proste zacne projevovat vytizenost z lonska + MS. To neni mozne aby vydrzel psychicky.

Reagovat
Mates_Matesović

Kane je snad nejpřetěžovanější hráč v Anglli, už dávno měl přijít schopnej útočník, kterej by mu na 10 zápasů ročně snížil zátěž

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Cobra

O tom žádná. Takže pevně doufám, že o repre pauze si dá leháro a když už ne, tak se vrací Son, který na tom hrotu umí taky zahrát, což nám ukázal minulou sezónu. Z mého pohledu schopný útočník není třeba a navíc si myslím, že stejně by jsme lepšího útočníka, než Son, na pozici dvojky nedotáhli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Watford sice tým na hovno, stadion na hovno, fanoušci na hovno, ale hra teda letos zatim

Od nás nikdo nezaujal, akorát Winksiesta zpátky na place Za těch 5 minut předvedl 2 famozní sóla, budeme ho určitě potřebeovat.

Reagovat
Busby babes

V suchem triku. Prvni polocas dobrej, druhej horsi, ale mozna jsme v tom druhem meli paradoxne vic sanci. Lukaku mel dat minimalne dva goly navic. Co tam predvedl Moss, ty vole.. to jsme dlouho nevidel. Nastesti nas to moc srat nemusi,

Lukaku bozi, ale tech tutovek co zahodil... Vzadu v pohode, souper mel snad jednu nebezpecnou strelu a ted na konci tu jednu hlavicku? Fella bozi. To jak te obrane pomohl bylo hodne znat. Shaw, Lingard, Alexis, Pogba ok vykony. Na tomhle by se dalo stavet. Jeste by to chtelo vic agresivity, vic presingu ale tohle slo.

Reagovat
kiwwi

zdá sa ako keby sa trochu všetci spamätali a pripustili si ze nikto im nedá nič zadarmo len preto ze hrajú za Manchester United... začali makať a je to na tom ihrisku poznať

dneska som nám vôbec neveril a fakt ma milo prekvapili

Reagovat
Swarley

No to teda hodně brzo...

Ale jako vypadá to tak...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

tak ono uz minule hrali dobre v tomhle smeru. Proti spurs taky dreli, jen udelali ty chyby no. Rozhodne nepusobime jako tym , kterej se snazi zbavit managera a v satne se to jen hada.

Reagovat
Grahf

tldr verzia - všetko je boží

Reagovat
Busby babes

jak rikam, ty mas s tim porozumenim psanemu textu velke problemy. Nevadi, uzivej si vyhry.

Reagovat
Grahf

ty máš problém s chápaním futbalu

Reagovat
Busby babes

to je mozny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Watfordu stačilo zapnúť na 10 minút, a na dnešný Tottenham to stačilo. Škoda straty bodov. Alli a Kane na facku, obrana tiež nepodržala.

Reagovat
smazaný uživatel

hezky KFC a Rashfordovi zrejme ta ruzova moc nepomohla

Reagovat
Ferguson6

Ten Čech sa snaží silou mocou mať asistenciu alebo prečo zase prihráva súperom pred bránou?

Reagovat
mimi_united

back in business

Reagovat
smazaný uživatel

Chalobah späť na ihrisku.

Reagovat
Whitemedia

To se až teď vrátil po tom loňském zranění?

Reagovat
smazaný uživatel

Odohral už Carabao Cup minulý týždeň, ale áno...vracia sa až teraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United up to 10th in the Premier League as we go into the International Break. #MUFC

10.místo neskutečná paráda, jen tak dál

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Whitemedia

Dej si od fandění pauzu, jinak ti praskne cévka..

Reagovat
EXoRcIsT

boze co tu predvadzas je neskutocne to ani nieje trolling to je proste len ubohost az mi ta je trochu luto

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tnt03

Reagovat
mimi_united

A Rash hosťovačko do nejakého menšieho klubu, najlepšie v inej lige (nemecko, francúzsko). Nech ukáže že nie je len ďalší anglický hype

Reagovat
Svatej

Ke to jasny, Rose musi hrat od zacatku, jinak bude dal platit moje fantakletba

Reagovat
Cobra

Reagovat
Mastný Chobot

Nedokážem si predstaviť, že by Watford niekedy nevyhral

Reagovat
Counter

Příští kolo MU, tak doufejme, že trend udrží.

Reagovat
kiwwi

dikes

Reagovat
Infernoqt

No nic, tak budeme kritizovat zase až po repre pauze.

Reagovat
smazaný uživatel

For only the second time in Premier League history, 3 teams have won their opening 4 games – also in 2009-10.

Reagovat
Mastný Chobot

Emery on Cech playing out from the back: “He has experience & he is intelligent. He is doing what we want. It’s very important for me to continue doing this & to keep improving. When you break the risk & their pressing, you find space. We need to continue with this personality.”

achjo

Reagovat
Euphael

nee

Reagovat
Counter

Nejde čekat, že od téhle rozehrávky Emery upustí. Jen je fakt bizarní, proč na lávce tvrdne Leno.

Reagovat
J0EL

Ved ma v tomto pravdu. Takto vznikaju precislanie. Problem je skor v tom, ze Cech na tento styl nema. Otazne je ako je na tom Leno pri hre nohou, ked ho Emery nechce postavit do brany.

Reagovat
Counter

Leno je na tom ve hře nohou mnohem lépe než Čech.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi si jistý ? Nebo to máš jen z novin, protože Leno taky nikdy nehrál v nějakých top týmech, většinou jeho týmy hráli na breaky a on se 100% nezapojoval tak jako je zapojen čech momentálně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Je mi celkem jedno, jak moc se zapojoval, stačilo mi ho vidět v přípravě, abych poznal, že je na tom ve hře nohama mnohem lépe než Čech (ono to totiž ani není moc těžké).

Reagovat
Mastný Chobot

no však preto achjojkám. Ja s tým nemám problém. Problém mám s tým, že to hráme s Čechom

Reagovat
Busby babes

jo a mame o dva goly vic nez Mane.

Reagovat
Counter

A jste v tabulce pod Arsenalem

Reagovat
Busby babes

to je pravda, tuhle ostudu budeme muset rychle napravit.

Reagovat
Nikikrew

vlastnu ostudu?

Reagovat
Whitemedia

Jenže kvůli repre pauze to rychle nenapravíte..

Reagovat
Busby babes

s tim uz nic nenadelam. Trpelivost, ruze a tak, vsak to znas...

Reagovat
PP

dočkej času jako husa klasu, nechval dnes před večerem, kdo si počká, ten.. atd..

Reagovat
tnt03

Reagovat
Counter

S výjimkou loňska je to v posledních letech tradiční záležitost

Reagovat
Busby babes

loni to nebyla vyjimka, to byl navrat k zavedenym poradkum.

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Jose Mourinho" sing @ManUtd fans. Still behind the manager.

Těm bych odebral permanentky na doživotí

Reagovat
Whitemedia

Mourek tohle umí no, my byli pár bodů od sestupu a fanoušci na stadion chodili s transparenty o zrádcích ve vedení a mezi hráči

Reagovat
kiwwi

vaši hráči už porazili nie raz

Reagovat
spider_8

Taky to bylo hned po zisku titulu a s manažerem, který nám už předtím 2 tituly vyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a pak prisel Conte a začali (jsme) zpívat trochu jinou píseň

Reagovat
Busby babes

to ty nemuzes pochopit. Rekni mi, chodis nekam na stadion v CR? Fandis nejakemu tymu? Treba tomu Slovacku?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych to neměl pochopit? Já bych manažera klidně podpořil, ale musel by to být manažer který nedělá klubu ostudu, který hraje koukatelny fotbal, který nebrečí že nedostal toho a toho a maká s čím co má, umí pracovat s hráči atd..

A co se týče Slovácka, nechodím na každý zápas, ale občas zajdu.

Reagovat
Busby babes

no chces tu odebirat permanentky...

Reagovat
smazaný uživatel

A fandit manazerovi co viedol chelsea, na vsetkych prskal, pourazal united este ked nebol ich manazerom, nasledne ich urazil ako manazer je ok. Ako za tymto moze niekto stat ?

Reagovat
Busby babes

ja fandim klubu. Mourinho muze klidne zitra odejit, to je mi fuk. Dokud bude u nas, tak si preju aby se nam darilo dobre, coz tak nejak znamena, ze by se i jemu melo darit dobre.

Ad chelsea... byl rival, ted neni rival. Jednoduche.

Reagovat
smazaný uživatel

velmi pekne povedane . Ale hentakej kurve nikdy v zivote.

Reagovat
xfox88

hm..a čo tak dobrovoľne odovzdať doklady na fizlici?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Nikikrew

Z golov ma stipali oci, najma z toho prveho, to bol zas totalny joke. Auba a Luca nadherne goly, najma Laca to je ciste delo Dostat 2 goly od Cardiffu je opat zla vizitka, snad uz ten Torreira od zaciatku

Reagovat
Tomanatura

Jak muze fanouskem ubited fandit proti tomu tymu?

Reagovat
PP

Watford teda ve slušném laufu.. Ne, že bych neměl radost, ale toto je forma jak blázen.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Ale jo dneska to bylo dobrý . Akorát Lukaku by teda mohl mít větší produktivitu a Rash se vzpamatovat.

Reagovat
Makiii

Dneska dobry!

Jedina vytka - tak Rash redka, vedeme 2:0 mame zapas pod kontrolou, on sam hraje dobre, co dosel na hriste a udela tohle. To ze to cervena nemela byt je jedna vec... Bardsley nesmyslne ho podkopl bez balonu za lajnou a mimo hru, pokud chtel rozhodci dat redku tak mel jit on a nebo kdyz uz Rash za oplaceni(i kdyz to nebylo nic strasnyho) tak oba, ale ne urcite, ze Bardsley dostal zlutou a Rash redku.

Druha vec, Lukaku kdyz uz obesel i Harta, tak kdyz si veri, ze i kdyz ho trefil obrance evidentne do noh, tak ale musi dat gol... to jak obrance dal ruku, kdyz ho Lukaku pretlacil a sel by sam na branu, je dalsi zkrat rozhodciho...

Ale vem to cert. Lukaku dnes mohl resp mel dat 4-5 golu... to byla jedina kanka na jeho vykone, protoze hral jinak fantasticky ... udrzel balony, dal dva goly, chystal sance pro spoluhrace. Fakt jen ty sance musi davat... jeste ze dnes nas to nemuselo mrzet, ale je to skoda, bylo by sympatictejsi po tom vsem, co se kolem nas delo/deje, tak vyhrat rozdilem 4-5 golu, coz bezproblemu mohlo byt.

Fellaini presne typ zapasu pro nej, podle me dnes neudelal zadnou vec spatne, ba naopak vsechno jak mel! Jeden z nejlepsich a nejzodpovednejsich vykonu u nas

Smalling Lindelof oba ok, az na par momentu u Victora, ale jinak oba fajn.

Valencia Shaw opet Shaw lepsi, ktery roste kazdym zapasem, mam z nej radost! Valencia takovej svuj klasickej vykon.

Matic to svoje, rozhodne to bylo lepsi nez se Spurs, to byla katastrofa, ale po operaci a 1. Spil se to dalo pochopit.

Pogba odehral super utkani, byl focusovanej na zapas a slo to videt, nevymyslel zadny nesmysly... skoda te penalty, asi jedinej spatnej moment u nej jinak ho bylo plny hriste.

Alexis klidne mohl mit po prvni pulce 3 asistence a ne 1. Ted si spocne 14 dni nabere kondici, co ho nachvili vyhodilo z tempa a bude to dobry. Stejnak nechodi uz 1v1 a spis hleda finalni nahravku, tak proc ho nezkusit vpravo, a Martial at si chodi zleva 1v1.

Lingard me potesil v tom, ze konecne vypada, ze dokaze kontrolovat balon lip nez posledni roky i v rychlosti. Do sanci se dostaval dost...

Co me mrzi, tak je Pereira, po jednom horsim polocas od zacatku pripravy si tohle nezaslouzi... kor kdyz v tom zapase zahrali tragicky vsichni.

Kdyby takhle hrali s Brightonem, tak jsme nemohli prohrat... a se Spurs je to fakt skoda, tam jsme si tu remizu zaslouzili, ale nic jede se dal.

Snad se trosku nastartujeme, uz je na case. Ted nekteri spocnout dalsi nabrat kondici a jdeme na vylaufovanej Watford.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetko fantasticke... mozno zeby hrali proti burnley ktore sa trapi ? Vykon od burnley otrasny a toto nie je meritko. Jozkoout :)

Reagovat
Makiii

Neni pravda, ze vse fantasticke... i se Spurs to melo dobry parametry... az na vysledek.

Nikdo ani nerika, ze Burnley je meritko, ne neni. Ale ten vykon byl rozhodne dobry. 0:2 je doppravdy zkresleny o proti tomu co se odehravalo na place.

Reagovat
Busby babes

focusovanej na zapas...

Reagovat
Makiii

Nejak mi to tam vlitlo, misto soustredenej

Reagovat
Sandstorm

Možná byl focusovanej až moc, když nedal ani penaltu

Reagovat
Makiii

Myslim, ze uz se to stalo vic hracum, ze nedali penaltu. Jasne, mohlo to zabit totalne spil uz, ale tak stalo se. Dulezitejsi byl jeho celkovej vykon, tak vykon celyho tymu.

Reagovat
vladis271

nejaký súhrn z tohoto?

Reagovat
Makiii

Uz tohle je strucne napsano

Reagovat
Whitemedia

je fajn vědět, jak podle tebe vypadá stručně

Reagovat
Counter

Na Víťovy slohy to ale pořád nemá.

Reagovat
Neutron

ako v pohode, ale focusovanej?

Reagovat
smazaný uživatel

btw, laca > giroud

Reagovat
Nikikrew

Nepochybne

Ja som veľmi rad ako to celé v Januári dopadlo. Mat Lacu a Auby ako útok je obrovský luxus a istota gólov. Girouda som mal rád ale teraz hráme rýchlejšie, presnejšie a mame viac možností v utoku.

Reagovat
Whitemedia

No teda, tohle je fakt neuvěřitelné zjištění

Reagovat
salami

No nevím, zase tak jednoznačný to teda rozhodně neni.

Reagovat
smazaný uživatel

tri stvrtina gunnerov alebo taky deschamps by s

tebou minimalne este dost nedavno nesuhlasili

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne ja suhlasim ze je to dost jednoznacne

Reagovat
Counter

Jsou to jiní hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

giroud je defenzivny utocnik, laca ofenzivny no

Reagovat
Counter

Laca je "lepší", ale to neznamená, že by Giroud byl na jeho úkor ve francouzské repre neprávem. Z pohledu AFC jsme si polepšili.

Reagovat
Ondiis

Giroud lepší pro Francii, Laca lepší pro Arsenal. Tak jsem to bral po příchodu Lacy k nám. V dresu Francie jsem ho popravdě ale ještě neviděl hrát a netuším, jak by se dokázal poprat s Giroudovou rolí "defenzivního útočníka"

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem odkial sa berie ze defenzivny utocnik je nieco pozitivne

Reagovat
Ondiis

To nikde nepíšu ale na souboje a na podržení míče je Oli prostě asi pořád ještě lepší. A pokud Francie nepotřebuje od hrota nic víc ...

Reagovat
Counter

Reagovat
norton

tazko porovnavat. kazdy ma ine ulohy

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Mastný Chobot

Neskutočný pribeh

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Whitemedia

snad podobně zazáří i Sarri a věnuje někomu tepláky

Reagovat
Mastný Chobot

Alebo žlté camelky v mäkkom

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Trand

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mates_Matesović

Nebo naopak, blade by mu mohl věnovat sako

Reagovat
Busby babes

virginko.

me to prislo jako hehky gesto, ale je to Mourinho no, takze reakcevocekavane...

Reagovat
Cobra

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Rssa

Prenasi tlak na fanousky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Slušný výsledek, ale proti trápicímu Burnley, to není velké měřítko. I přes různé nedostatky, bylo videtbl nasazení a snaha. Určitě výkon a výsledek od kterého se dá odrazit. Nicméně proti TOP týmům a týmům s formou nam vůbec nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhé době klidná výhra... Smalling klasik, náš nejlepší stoper. Lindelof zase zmatkoval jsme si radši mohli nechat marného Blinda, který by aspoň měl tu rozehrávku, když jsou oba dva stejně marní.

Rashfordovi to prospeje, už přes půl roku je na facku. Lukaka góly fajn, ale jestli tohle nebude proměňovat, tak prostě nikdy nebude world class. Pogbad

Reagovat
Alan_Shearer

OT: Nemate tip na nejakej dobrej web nebo pdf ohledne statistiky? Pravdepodobnost, centralni limitni veta, chi kvadrat, hypotezy atd.

Reagovat
Mastný Chobot

Konečne to punditovanie začínaš brať vážne

Reagovat
smazaný uživatel

punditovanie

Reagovat
Fenri

V jakym oboru, resp. jaky level matematiky?

Reagovat
smazaný uživatel

pokud tomu chceš rozumět, tak ti neporadim, ale pokud chceš jen projít semestrem, tak takhle:

https://files.klaska.net/sites/files.klaska.net/files/manual_files/cvut/statistika/Statistika%20pro%20fl_ka_e_W.pdf

Reagovat
Busby babes

https://www.khanacademy.org/math/statistics-probability

muzes zkusit i tohle. Nevim teda jak ses na tom s anglictinou. A ani jsem zrovna tyhle kurzy nevidel, tak nevim, jestli to muze byt to, co hledas, ale obecne tam mivaji dobry kurzy, dobre a nazorne vysvetlene.

Reagovat
13

OT: Fanta letos slušnej začátek, ale jestli něco nesnáším, tak když si v H2H týpek na vás použije wildcard, opráskne kostru týmu a jen si to doplní lepším plevelem.

Reagovat
C-M@ster

Koho máš v útoku?

Jinak diskuze k fantě je tady, jestli tam náhodou nejseš, ale povětšinou se tam řeší spíš draft než klasika:

http://www.eurofotbal.cz/clanky/mcphail-bude-hostovat-v-millwallu-28130/?forum=1#forum

Reagovat
13

Aguero King Zaha - King ne na dlouho.

Díky za odkaz, příště rovnou tam.

Reagovat
C-M@ster

Borci, kde se dá stáhnout celej zápas, kdybych chtěl dejme tomu United vs Spurs?

Google mám, ale vyjedou mi povětšinou jen odkazy na online video, který je kvůli autorským právům smazaný.

Vím, že na to byl nějakej web, tak snad někdo poradí, dík. ♥

Reagovat
Busby babes

obcas neco byva na torrentech.

Reagovat
C-M@ster

Hej, dík, právě jsem našel https://www.reddit.com/r/footballdownload

Tak snad odkaz bude funkční.

Reagovat
smazaný uživatel

kup si DVD

Reagovat
C-M@ster

Mně je jasný, že ho z toho budete mít.

Jinak zpičenej odkaz na https://www.inclouddrive.com mi hodil error a když to zkusím znova, tak mi to píše, že nemůžu stahovat víc než jeden a ať koupím premium.

Reagovat
Busby babes

budou k tomu mit i pohar.

Reagovat
icemike

full match a koukni do komentů, byvaji tam odkazy na stáhnutí

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
nani92

Prehrali sme 3:0, nemáš začo

Reagovat
smazaný uživatel

savage nani92

Reagovat
Mastný Chobot

spoiler kkt

Reagovat
nani92

aj tak všetci zomrieme

Reagovat
Lacko_Boh

spoiler kkt

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Rišty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Mourinho: "They say I'm in danger, but I don't think so. If they sent me away, do you have any idea how much money they would have to give me?!"

Nadeje?

Reagovat
kiwwi

zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.msn.com/en-gb/sport/premier-league/mourinho-jokes-over-cost-of-man-united-sacking-him/ar-BBMO6M3

Podle všeho gazetta dello sport, ale originál nejsem schopen ověřit.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Busby babes

mail, takze mozna rise fantazie.

Reagovat
nani92

mohli by sme ho vyplatiť v naturáliach, konkrétne v podobe Lindelofa, ktorého by si mohol zobrať od svojho budúceho pôsobiska zadarmo

Reagovat
Mastný Chobot

načo by mu bol v Pohrebisku dejín?

Reagovat
Lacko_Boh

Neviem sa k tomu vyjadriť, lebo nie som historik.

Reagovat
nani92

toto je už príliš, ak je on v Pohrebisku dejín, tak kde je potom wenger?

Reagovat
Lacko_Boh

na tobogáne dejín

Reagovat
kvasha16

skor naopak, Wengele uz je na pohrebisku dejin, ale Žoze sa tam ruti statocnou rychlostou na tobogane dejin

Reagovat
Lacko_Boh

omfg

Reagovat
Mastný Chobot

v srdciach

Reagovat
Carrick

Reagovat
Svatej

Reagovat
Infernoqt

OT: NHL fantasy, má někdo zájem? Teprve se začínám rozhlížet, ale rád bych do týmu hlavně aktivní lidi... máme stabilní jádro, co to hraje už 4 roky a každou sezonu se tam protočí někdo nový. Jedeme přes yahoo, draft klasickou formou, chat tady na EF. Podrobnosti vysvětlím pak skrze PM. Času máme ještě dost, ale pokud jste zvědaví, tak pište.

Reagovat
havrys99

rád bych vyzkoušel

Reagovat
Malresi

Robertson novým kapitánom Škótska. Kto by to bol po prestupe k nám povedal, že sa tak chytí a urobí taký progres za rok ? Totálny bargain

Reagovat
smazaný uživatel

konečne slovo bargain použité v správnom význame :D

Reagovat
Lacko_Boh

Celkom áno ale pri tom ani nie. Skorej:

Případ Čapí hnízdo se týká rekonstrukce bývalého dvora Semtín, který vlastnila společnosti ZZN Agro Pelhřimov, spadající pod holding Agrofert Andreje Babiše, v jehož představenstvu seděl i Jaroslav Faltýnek. V roce 2007 vydala společnost anonymní akcie, nebylo tak jasné, kdo firmu vlastní. Babiš později přiznal, že majiteli byly jeho děti, jeho partnerka a její bratr. Firma byla zároveň přejmenována na Farma Čapí hnízdo a získala dotaci 54 milionů na podporu malého podnikáni. Agrofert by na ni nárok neměl. V roce 2014 se farma stala součástí společnosti Imoba, jejímž jediným akcionářem je SynBiol, patřící do holdingu Agrofert.

Totálny bargain

Reagovat
kiwwi

A Pat Rice story about his time at Arsenal:

"Gervinho was bullied the most, three players, Frimpong, Wilshere and Jenkinson all had warnings for calling him 'Retardinho'."

Reagovat
Liveral

Že zrovna Jenkinson někomu říká Retardinho je

Reagovat
Lacko_Boh

chcel zapadnúť tak sa pridal :)

Reagovat
Liveral

asi jo no

Reagovat
pepinho2

Tak to se dá říct i o Frimpongovi

Reagovat
Fenri

To uz se resilo driv...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ze zrovna nula jako Frimpong nebo Jenkinson maj odvahu se nekomu smat...

Reagovat
Nikikrew

Frimpong bol a je uplny kkt, ani neviem preco stale sledujem jeho FB. O Jenkinsonovi by som to nepovedal, Jack je tiez otazny. Smutne ak je to pravda

Reagovat
pepinho2

Za tohle si tu helikoptéru zasloužil

Reagovat
Counter

Tohle je tak tři roky staré fake news

Reagovat
Fenri

dik... navedlo me to na ten Jenkuv volej ze triceti metru, docela me to zase rozesmalo

Reagovat
Counter

Klubová legenda, už je u nás sedm let!

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

dik... blokujem ďalšiu stránku

Reagovat
Counter

Reagovat
vladis271
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele