Premier League - souhrn 4. kola

09.09.2017, 15:29, aktualizováno 11.09.2017, 22:52
Komentáře a souhrny
Debaklem Liverpoolu odstartovalo čtvrté kolo anglické ligy. Reds vybouchli v Manchesteru, Citizens jim nasázeli pět branek. Arsenal si nedělal problémy s Bournemouthem, Tottenham odvezl všechny body z půdy Evertonu. Stoke zaskočil Manchester United a vyžádal si na něm bod...

West Ham United - Huddersfield Town 2:0

11.09.2017 21:00

Góly: 72. Pedro Obiang, 77. André Ayew

Huddersfield cestoval do hlavního města s cílem bodovat a udržet si skvělou bilanci v nové sezoně, ve které doposud neprohrál. West Ham United čekal náročný duel, ve kterém šlo o budoucnost chorvatského manažera Slavena Biliče. K tomu je třeba připočítat, že se jednalo o vůbec první vzájemné utkání těchto týmů.

Na hráčích West Hamu bylo vidět, že vědí, že dnešní měření sil musí vyhrát. The Hammers se do nováčka pustili skutečně tvrdě, aktivitou hýřil hlavně zkušený útočník Andy Carroll, který se do sestavy United vrátil po delším čase. V dresu Huddersfieldu se v dobrém světle ukazoval Rajiv van La Parra, přičemž šlo zřejmě o nejnebezpečnějšího hráče The Terriers.

V minutě číslo 13 mohl skórovat Javier Hernández, ale nastřelil jen břevno hostující svatyně. V 27. minutě byl ke gólu blízko James Collins, jeho pokus byl zblokován. Pět minut před koncem prvního poločasu mohl být hrdinou Cheikhou Kouyaté, jenomže jeho střela putovala těsně vedle pravé tyče.

Muži Slavena Biliče pokračovali v aktivním výkonu i ve druhé části hry. O první šance druhého poločasu se postarali Billing z Huddersfieldu a Kouyaté z West Hamu, skóre se však neměnilo. Překvapivým střelcem se stal v 72. minutě Pedro Obiang, který jako první v této sezoně překonal defenzivu Huddersfieldu.

Hned za pět minut Kladiváři slavili druhý gólový úspěch. K odrazenému míči se po skrumáži dostal připravený Andre Ayew, který zvýšil vědění domácích na 2:0. Huddersfield Town na rychlé dva góly nedokázal odpovědět a zaknihoval první porážku v novém ročníku. Třeba ale napsat, že West Ham United byl lepším týmem a premiérové body v sezoně 2017/2018 získal zaslouženě.

Více informací k zápasu

Swansea City - Newcastle United 0:1

10.09.2017 17:00

Góly: 76. Jamaal Lascelles

Newcastle United si připisuje první venkovní výhru v sezóně. V neděli večer přehrál domácí Swansea nejtěsnějším možným rozdílem, když o vítězství hostů rozhodl čtvrt hodiny před koncem Lascelles.

Utkání přicházelo k životu pozvolně, v prvních minutách se oba celky pouze oťukávaly, do velkých šancí se ale ani jeden mančaft nedostal. První možnost, která stála opravdu za řeč, přišla po pětadvaceti minutách hry. Po dlouhém pasu se uvnitř pokutového území dostal k zakončení Murphy, ovšem v krkolomné pozici pálil vysoko nad. Po půlhodině hry měl největší šanci první půle na hlavě Joselu, ovšem jeho umístěnou hlavičku dokázal parádním reflexivním zákrokem Fabianski posunout na rohový kop. O minutu později pak ještě Merino vyděsil svým skokem v pokutovém území hráče i fanoušky, hlavní rozhodčí však zcela správně zůstal ledově klidný.

Těsně před pauzou konečně zahrozili i domácí - střelu Ayewa ze střední vzdálenosti však Elliot v klidu zlikvidoval. Po rohovém kopu se následně nejvýše vyšplhal Mawson, ovšem své zakončení do správného prostoru nenasměroval.

V druhém dějství to byli domácí fotbalisté, kteří byli dlouho ti aktivnější - Elliota nejprve vyplašil střelou z úhlu Carroll, o chviličku později měl úvodní gól na kopačce Abraham, který se vyhnul i brankáři hostí, ovšem jeho střelu na brankové čáře zblokoval Lascelles.

A byl to právě stoper hostujícího týmu, který se stal hrdinou duelu. Zatímco na jedné straně brance zabránil, na té druhé ji sám vstřelil - patnáct minut před koncem si naskočil na centr Richieho a hlavičkou vsítil jedinou branku zápasu. V závěru se ještě pokusil odpovědět Narsingh, ovšem s jehou střelou si Elliot poradil - Newcastle tak ve Walesu vyloupil všechny tři body.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Crystal Palace 1:0

10.09.2017 14:30

Góly: 3. Chris Wood

Trápení Crystal Palace nezná konce. Londýňané krom čekání na první body protahují také čekání na první ligovou trefu. Je tak docela dobře možné, že Franka de Boera už na lavičce Orlů příští týden neuvidíme.

Burnley přitom nepodalo nikterak znamenitý výkon, na branku svého soupeře vyslalo jen dva přesné projektily, ovšem i to domácím stačilo na zisk všech tří bodů.

Klíčový moment celého zápasu přitom přišel už po pouhých třech minutách hry a hosté se při něm takříkajíc sami střelili do vlastní nohy. To si záložník Lee chtěl vypomoci zpětnou přihrávkou, jenže ji nasměroval tak nešikovně, že do samostatného nájezdu poslal útočníka Wooda. Ten si počínal chladnokrevně a precizním obstřelem nedal Hennesseymu vůbec žádnou šanci zasáhnout.

Palace přitom na tragický start zareagovali velmi dobře a odpovědět mohli hned z následující akce. Po rohovém kopu se k přízemní střele dostal stoper Dann a jeho pokus musel až na brankové čáře vykopávat jeden z obránců. O chviličku později o sobě dal také Benteke, který ale centr Townsenda nakonec nasměroval těsně vedle levé tyče. Atraktivní desetiminutovku uzavřel Vokes, jehož hlavička si ale prostor mezi třemi tyčemi také nenašla.

V následující pasáži hra přece jenom ubrala na atraktivitě, převážná většina dění se odehrával uprostřed pole a brankáři museli být v pohotovosti jen zřídkakdy. Po jednom z rohových kopů hlavičkoval těsně mimo McArthur, to ale bylo z první půle vše.

Ve druhém dějství se velmi dlouho vůbec nic nedělo - jestliže výkon hostí v první půli nebyl špatný, v poločase druhém to byl už totální zmar. Nebezpečnější možnost si hosté vypracovali až dvacet minut před koncem, ovšem hlavička střídajícího Lumeky byla zblokována nad. Vyrovnat mohl posléze i Schlupp, který ovšem z hranice pokutového území branku vysoko přestřelil.

Jednoznačně největší šance k vyrovnání si hosté schovali na posledních deset minut. Nejprve se po přihrávce Pucheona dostal sám před brankáře Popa Benteke, jenže ani tentokrát jej prostřelit nedokázal. Stejně dopadl i Dann, který se po rohovém kopu dostal k dalšímu zakončení a světě div se, i tentokrát jeho pokus vykopl obránce z brankové čáry. A když tentýž hráč po centru Cabayeho minul i ze dvou metrů, bylo nad slunce jasné, že tři body tentokrát zůstanou na domácí půdě.

Více informací k zápasu

Stoke City - Manchester United 2:2

09.09.2017 18:30

Góly: 43. Eric Choupo-Moting, 63. Eric Choupo-Moting - 45. Marcus Rashford, 57. Romelu Lukaku

Už ani Rudí ďáblové nejsou stoprocentní. Může za to remíza na půdě Stoke, kde celek Joseho Mourinha nejprve zvládl otočit nepříznivé skóre, aby jej následně o tříbodový zisk připravil nepohlídaný rohový kop.

Stoke zápas zahájilo bez bázně a hany a v prvních minutách představoval ten aktivnější celek - krom střel ze střední vzdálenosti si však žádnou výraznější příležitost na své konto nepřipsalo. To United se rozjížděli postupně, s přibývajícím časem však získali územní převahu, ovšem dlouho ji nemohli přetavit v žádné nebezpečnější zakončení. Mezihra tak trochu vázla a vážnější příležitosti přicházeli pouze po dlouhých míčích za obranu - nejprve pálil vedle Rashford, později musel střelu Lukaka vyrážet Butland a brankář domácího celku musel ještě zakročit po další chytré přízemní střele Rashforda.

Skóre se však měnilo poprvé na druhé straně - ofsajdovou past hostí překazil zapomenutý Baily, za záda Darmiana se tak snadno dostal Diouf, který stříleným centrem našel Choupo-Motinga, který zblízka překonal De Geu. Z vedení se však Hrnčíři neradovali příliš dlouho, neudrželi jej totiž ani do poločasu. Jeden z rohových kopů totiž na bližší tyči prodloužil Matič, načež se na tyči zadní prodral k hlavičce Pogba a od něj míč putoval do Rashforda a následně do sítě.

Zkraje druhé půle United dokonali obrat ve skóre - Allen ztratil míč ve středu pole, rychlý brejk pak vyřešil Mchitarjan kolmicí na zcela osamoceného Lukaka, který nadvakrát překonal Butlanda. Manchester United však byl až překvapivě nedůsledný v defenzivě - po hodině hry se do obrovské šance dostal Jesé, jehož zakončení senzačním zákrokem vytáhl De Gea na rohový kop. Po něm už ale byl stav opět nerozhodný - Jones totiž neuhlídal Choupo-Motinga, který hlavičkou z malého vápna srovnal na 2:2.

Hosté se s bodem spokojit nechtěli a v závěru ještě měli příležitosti strhnout vítězství na svou stranu. Po centru Valencii však Lukaku trestuhodně přestřelil a v nastavení zase po nešťastném odrazu od Zoumy vytasil parádní reflexivní zákrok Butland, čímž svému celku zachránil cenný bod.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - AFC Bournemouth 3:0

09.09.2017 16:00

Góly: 6. Danny Welbeck, 28. Alexandre Lacazette, 50. Danny Welbeck

Po dvou prohrách na hřišti soupeře potřeboval Arsenal znovu zabrat a stejně jako v zahajovacím duelu sezony proti Leicesteru si diváci na Emirates Stadium mohli užít brzký gól zásluhou Dannyho Welbecka. Útočník Arsenalu pak asistoval u branky Alexandra Lacazetta a po změně stran přidal sám ještě jednu trefu, díky čemuž Kanonýři suverénně zvítězili 3:0, přestože museli závěr utkání dohrávat o desíti vinou zranění střídajícího Coquelina. Bournemouth podal žalostný výkon a nadále čeká na první bod v sezoně.

Uběhlo sotva pět minut, když Sead Kolašinac prchnul po levé straně a naservíroval do pokutového území perfektní centr na hlavu Dannyho Welbecka. Přestože anglický forvard nedokázal míč trefit čistě, na překonání Asmira Begoviče to stačilo i tak.

Zatímco hosté se v prvním poločase marně hledali, Arsenal zůstával při chuti. Blízko měl k navýšení náskoku Mesut Özil z přímého kopu, avšak Begovič předvedl výtečný zákrok a dokázal střelu německého záložníka vytěsnit na roh. V osmadvacáté minutě už ale ani bosenský dlouhán nedokázal zabránit dalšímu gólu ve své síti. Vše odstartovala Özilova průniková přihrávka, kterou nedokázal vypíchnout Nathan Aké, kvůli čemuž se v přečíslení ocitlo duo Welbeck-Lacazette a po rychlé narážečce francouzský forvard skóroval parádní ranou pod břevno zpoza šestnáctky.

Osm minut před odchodem do kabin mohl Alexander Lacazette skórovat ještě jednou, když Welbeck stihl zablokovat Begovičův odkop, ale gólman Bournemouthu stihl své zaváhání napravit a Lacazetův pokus na poslední chvíli zachytil. Přesto mohli být domácí s první půlí plně spokojení, zatímco Eddieho Howea čekal v kabině kus práce.

Hned dvě minut po změně stran mohl anglickému manažerovi zlepšit náladu Jermaine Defoe, ovšem svou hlavičku nasměroval pouze do tyče. Místo zdramatizování skóre tak v padesáté minutě bylo o vítězi rozhodnuto, neboť se po Goslingově selhání ve středu pole podruhé v zápase prosadil Danny Welbeck. Tentokráte reprezentant Albionu ukázal výtečné zakončení levačkou, když po Ramseyho přistrčení křižnou přízemní ranou poslal míč přesně k tyči.

V šedesáté minutě mohl Welbeck potvrdit titul muže zápasu dokonáním hattricku, ovšem jeho technické zakončení obloučkem nakonec skončilo těsně vedle. Zdálo se, že Arsenal již bude zápasu dominovat až do konce, obzvláště s nasazením Alexise Sáncheze s Olivierem Giroudem, avšak třetí střídající Francis Coquelin si nešťastně přivodil svalové zranění a musel odstoupit bez další náhrady v červeném dresu.

Až v posledních minutách během početní převahy dokázali hosté soupeře zatlačit, ovšem vyjma jedné Moussetovy hlavičky mohl být Petr Čech v klidu. Arsenal si tak pohodlně došel pro vítězství 3:0, které Kanonýrům před nadcházejícím výjezdem na půdu Chelsea rozhodně prospěje. To Bournemouth zůstává nadále bez bodu předposlední.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - West Bromwich Albion 3:1

09.09.2017 16:00

Góly: 45. Pascal Groß, 48. Pascal Groß, 63. Tomer Hemed - 77. James Morrison

West Bromwich Albion byl v úvodu ročníku milým překvapením. Tým Tonyho Pulise doposud neprohrál a na body si brousil zuby taky na hřišti nováčka. Brighton naopak získal v prvních třech kolech jenom jeden bod a vítězství potřeboval jako sůl.

V základní sestavě Seagulls dostal příležitost německý útočník Gross, který ji chytil za pačesy. Téměř to vypadalo, že první poločas skončí bez branek. Těsně před jeho závěrem se k míči dostal již zmíněný Pascal Gross a poslal nováčka do vedení.

Tři minuty po začátku druhého poločasu vyprodaný stadion bez výjimky skandoval jméno tohoto německého zakončovatele, protože se do střelecké listiny zapsal podruhé. West Bromwich nevěděl, co má hrát.

Nastala minuta číslo 63, když si na skvělý centr zaběhl domácí Tober Hemed a skóre upravil již na 3:0. V té chvíli bylo každému jasné, že The Baggies už bodovat dnes nebudou. Konečný výsledek zpečetil Oliver Burke z WBA, který skóroval na 3:1.

Více informací k zápasu

Everton FC - Tottenham Hotspur 0:3

09.09.2017 16:00

Góly: 28. Harry Kane, 42. Christian Eriksen, 46. Harry Kane

Tottenham zvládl těžký výlet na půdu Evertonu skutečně na jedničku. V Goodison Parku jasně dominoval, domácí skoro k ničemu nepustil a v ofenzivě mířili jeho hráči hned třikrát přesně.

Úvod utkání přitom byl ještě poměrně vyrovnanou záležitostí, v Liverpoolu byl vidět docela otevřený fotbal a s první vážnější šancí přispěchali domácí - po kombinaci Martiny s Rooneym se v solidní pozici objevil Ramirez, ovšem svůj pokus nasměroval mimo tři tyče. Hosté odpověděli o pár minut později, kdy Dele Alli sklepl míč pro Eriksena, který mířil necelý metr vedle pravé tyče Pickforda.

Po půl hodiny hry se hosté konečně dostali do vedení. Po rohovém kopu se mimo pokutové území dostal k balónu Harry Kane, kterému plánovaný centr uletěl tak šikovně, že zapadl za záda Pickforda. Anglický brankář ve službách Evertonu si tento kousek za rámeček jistě nedá.

Everton se z tohoto direktu nedokázal otřepat a těsně před pauzou bylo ještě hůř. Centr Alliho z pravé strany totiž Martina nedokázal odvrátit, tudíž se ke střele dostal Davies, jehož střelu brankář domácích vyrazil jen před Eriksena, který následně prostřelil vše, co mu stálo v cestě.

Jakékoliv sny o obratu Karamelek vzaly za své hned po minutě druhého poločasu. To totiž centr Daviese do sítě usměrnil opět kanonýr Kane a bylo takříkajíc vymalováno.

Navýšit vedení mohla o chvilku později dvojice Alli - Kane, oba pokusy těchto hráčů však Pickford dokázal zneškodnit. Zbývající čas toho už moc atraktivního nenabídl - hráči domácích byli naprosto opaření a nezmohli se již na žádný odpor, zatímco Tottenham pohodlně kontroloval své vedení. Utkání tak bez většího vzruchu dospělo ke konečnému skóre 3:0 pro hosty.

Více informací k zápasu

Leicester City - Chelsea FC 1:2

09.09.2017 16:00

Góly: 62. Jamie Vardy (pen.) - 41. Álvaro Morata, 50. N'Golo Kanté

Fotbalisté Leicesteru City se na mistra ligy připravili velice dobře a od úvodu moc rozumně bránili. Chelsea mněla s poctivou defenzivou Foxes veliký problém. Domácí se do ofenzivy pouštěli jen málo, ovšem když byli v útoku, obrana The Blues měla co dělat. V prvním poločase se celkově hrál vyrovnaný fotbal, i když nebezpečnější byla Chelsea.

Odměna pro anglického šampiona přišla krátce před koncem první části hry. Do černého se trefil hlavou španělský kanonýr Alvaro Morata. The Blues měli do přestávky možnost přidat taky další branku, ale stav se již nezměnil.

Leicester se snažil srovnat, ale v útoku se mu absolutně nedařilo a přišel trest. Velice šikovně z dálky vypálil N'Golo Kanté a Chelsea již vedla o dva přesné zásahy. Následně se zápas zdramatizoval, když hosté faulovali ve vápně a Jamie Vardy snížil stav utkání na 1:2.

The Foxes žili až do konce zápasu a hráli na hranici rizika. Hosté se dostávali do brejků, ale skórovat nedokázali. V nastaveném čase druhé půle téměř domácí vyrovnali, ale branka již nepadla a Modří si zapsali důležité tři body.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Watford FC 0:2

09.09.2017 16:00

Góly: 38. Abdoulaye Doucouré, 66. Daryl Janmaat

The Saints byli proti The Hornets favoritem zápasu, ale Premier League opět ukázala, že je absolutně nepředvídatelná a přináší velice zajímavé výsledky. Absencemi zmítaný Watford cestoval na jih Anglie skromně, ale nakonec zaslouženě slavil úspěch.

První poločas byl z obou stran opatrný a týmy si dávaly veliký pozor na to, aby se v defenzívní činnosti nedopustily žádné chyby. Důsledkem byl fakt, že jsme nebyli svědky velikého počtu šancí. Skóre zápasu otevřel v 38. minutě hostující Abdoulaye Doucoure, kterého pokus k pravé tyči byl absolutně přesný.

Domácí trenér Mauricio Pellegrino poslal o poločasu na hřiště Dušana Tadiće, protože Svatí museli bezpodmínečně skórovat. The Saints byli po změně stran aktivnější, dařilo se jim Watford dostávat pod tlak, ale nedokázali dat gól.

Právě naopak. V 66. minutě se do střelecké listiny zapsal Daryl Janmaat, který prudce vystřelil z dálky a poslal The Hornets do vedení o dvě branky. Watford hrál v závěru zápasu velice rozumně a domácí neměli téměř žádné šance.

Více informací k zápasu

Manchester City - Liverpool FC 5:0

09.09.2017 13:30

Góly: 24. Sergio Agüero, 45+6. Gabriel Jesus, 53. Gabriel Jesus, 77. Leroy Sané, 90. Leroy Sané

Šlágr čtvrtého kola Premier League nabídl jednoznačnou záležitost - domácí Citizens svého soupeře rozdrtili pěti brankami a posouvají se na průběžnou první příčku. Klíčovým okamžikem bylo jednoznačně vyloučení Maného těsně před poločasovou pauzou.

Úvodní minuty přitom vůbec nenaznačovaly, že by hosté měli odjet s debaklem. Naopak byl to právě Liverpool, který působil jistějším dojmem a průběh utkání měl po většinu času pod kontrolou. Celek Pepa Guardioly měl problémy se zakládáním svých útočných akcí a v defenzivě nepůsobila příliš jistě dvojice Otamendi - Mendy.

Právě pravá strana hostů obraně City zle zatápěla - aktivní Salah svým strážcům několikrát pláchl, ovšem zuby si vylámal ve finální fázi, kdy ani jednou ze tří případů nedokázal najít svého spoluhráče. První branka zápasu pak přišla jako blesk z čistého nebe - ze středu pole načasoval parádní kolmici De Bruyne, hostující stopeři vůbec nezachytili náběh Agüera, který si tváří tvář Mignoletovi počínal chladnokrevně.

Na druhé straně mohl kontrovat Salah, ten ale svůj únik zakončil předvídatelným obstřelem, který Ederson pohodlně zlikvidoval. Pět minut před poločasovou pauzou pak přišel klíčový okamžik celého utkání - Sadio Mané se dostal za obranu domácích, proti němu vyběhl brankář domácího celku a hostující forward ve snaze zahrát balón zdvihl svou nohou proklatě vysoko, a to dokonce tak, že svými kolíky orazítkoval obličej brankáře Edersona. Když sudí Moss vytáhl červenou kartu, pravděpodobně to vůbec nikoho nepřekvapilo.

City svou početní výhodu využili už do konce první půle - nejprve jejich radost překazilo ofsajdové postavení Jesuse, tentýž hráč si však jen o pár chvilek později ofsajdovou linii pohlídal dokonale a hlavičkou z malého vápna nedal Mignoletovi pražádnou šanci.

Druhý poločas už se nesl ve znamení hry kočky s myší - Citizens využívali své početní převahy, svého rivala jasně přehrávali a v podstatě jej nepouštěli z vlastní poloviny. Po pěti minutách Etihad vybuchl potřetí, ačkoliv po pár sekundách zjistil, že předčasně, jelikož ani Agüerův gól nemohl být uznán pro ofsajdové postavení. Jenže Liverpool byl nepoučitelný a již o pár sekund později se do dalšího samostatného nájezdu řítila dvojice Agüero - Jesus. Prvně jmenovaný vybídl ke skórování do prázdné branky svého brazilského kolegu a bylo to o tři branky.

Na poslední patnáctiminutovku si svěřenci Pepa Guardioly schovali ještě další dva zásahy a o oba se postaral Sané. Nejprve po centru Mendyho prostřelil Mignoleta na bližší tyči, v nastaveném čase se pak prosadil parádní ranou zpoza šestnáctky a stanovil tak konečnou podobu výsledku.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester United431012:210
2.Manchester City431010:210
3.Chelsea FC43018:59
4.Watford FC42207:38
5.Tottenham Hotspur42117:37
6.Huddersfield Town42114:27
7.Burnley FC42115:47
8.Liverpool FC42118:87
9.West Bromwich Albion42114:47
10.Newcastle United42024:36
11.Arsenal FC42027:86
12.Stoke City41214:45
13.Southampton FC41213:45
14.Brighton & Hove Albion41123:54
15.Swansea City41122:54
16.Everton FC41122:64
17.Leicester City41036:83
18.West Ham United41034:103
19.AFC Bournemouth40041:80
20.Crystal Palace40040:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (853)

Přidat komentář
nani92

#OxEffect > #KloppEffect

Reagovat
smazaný uživatel

Brendan Rodgers P72. Pts 138

Jurgen Klopp P72. Pts 131.

Reagovat
iamek

Reagovat
Hokaido

#KloppDefect

Reagovat
Azazelo RD

#KloppDownSyndrome

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Ale Suarez...

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers měl aspon nějakýho kloudnýho stopera + Suareze...Klopp se soustředí hlavně na ofenzivu, která je celkem dobrá ale vzadu to šíleně hoří...

Reagovat
spider_8

A kolik už měl přestupáků na to, aby toho kloudnýho stopera přivedl?

Reagovat
vodka

+ má Maného s Firminem

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik z těch 72 zápasu hráli ? :D

Reagovat
icka

Taka naivni odpoved.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak naivní ?? Mane odehrál jen 25 zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

dost

Reagovat
smazaný uživatel

+ Skrtela.

Reagovat
spider_8

Ale tady se stejně budou Rodgersovi vysmívat a z Kloppa dělat boha.

Reagovat
smazaný uživatel

Není pravda, Rodgers mohl mít titul kdyby Steven Gerrard tenkrát neuklouznul...A to že jeste nepřivedl stopera mě sere (jo sorry, přivedl Lovrena a Klavana, nevim co na to říct :D )

Reagovat
smazaný uživatel

Lovrena přivedl Rodgers, Klavan je nějaký omyl asi

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dva nelze srovnávat... Od odchodu jednoho a příchodu druhého tam zůstal snad jen Hendo, Mignolet a Sturridge. Klopp přivedl několik na LFC top hráčů, Rodgers měl k dispozici Suareze a ještě SG8. Podle mě Rodgers je konec jedné éry (SG8) a Klopp může být začátek nové éry... Přišel kvůli dlouhodobé koncepci, ta netrvá rok dva ale třeba 5. Já Kloppovi věřím ...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Stejně ale oba patří do top10 současných klubových manažerů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A tolik kritiky na Brendana bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tuxedo

Liverpool skusene

Reagovat
minoLFC

červená zaslúžená, vyhrá City rovnako, paradoxne dnes Mignolet dobrý zápas pri tej tragickej obrane, Ox úplne k ničomu, síce prvý zápas ale mám obavu, že bude k ničomu aj v ďalších, ten nákup zatiaľ nedáva zmysel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono bolo jasné, že to nie je hráč, ktorý by mal Liverpool niekde posunúť, nie je lepší ako hráči v kádri na jeho pozícii a bude slúžiť zrejme len ako squad player, viac by som od neho nečakal...

Reagovat
minoLFC

veď dnes nastúpil do druhého polčasu ako squad player(za 35 mil. libier) a iba sa tam motal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proti City v rozhodnutom zápase by som mu to ešte nejako prepáčil. Ale mám pocit, že Klopp s ním nemá nejaký konkrétny plán, ako ho využiť. Na tú ofenzívnuz trojku podľa mňa nemá, na wingbacka, kde hral v Arsenale asi najlepšie zase Klopp nehraje. Zrejme ho bude točiť v tej stredovej trojke, ale po návrate Lallanu a Coutinha nebude hrať ani toľko, čo v Arsenale...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool na titul a semifinále LM

Reagovat
oli9

sis spletl ligu ne ? pockej na utery a Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Muhahaha ty jeblý kinder fan, čo fandí tomu, kto aktuálne vyhráva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Bude to s tatarkou alebo horčicou?" To je to jedine čo chcem od teba počuť...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdo se te na to ptal? nauc se prijimat prohry gumo

Reagovat
icka

klokan je znamy tim jak fandi tomu kdo vyhrava, A byt tebou tak drzim hubu. Kazdemu se smejes a sam si neunasel 2x vice. K tomu sis radeji odstranil hlavni klub. Ostatni obrazek ohledne tebe uz maji.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavni jsem tam nikdy nemel obrazku, nejbliz tomu ma Zbrojovka a tu asi nemyslis (a je mi to jedno)

Reagovat
Black Jagir

Nechceš si už konečně smazat účet?

Reagovat
smazaný uživatel

nie dakujem, ef je lajfstajl

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Nezvládáš.

Reagovat
smazaný uživatel

grcám grcám grcám... ešteže nám došli posily Henderson s Lallanom a nemusíme kupovať do obrany nikoho, pretože tam máme úžasného Lovrena s Morenom etc. Instantne grcám

Reagovat
avicii

pekna facka kazdopadne prehra na City sa da preglgnut, totalne sme sa rozpadli po tom vyluceni, podstatne je sa s toho otriast a dokazat na to zareagovat, pochvala len pre Mignoleta za niektore zakroky...k stoperom sa asi netreba ani vyjadrovat...

Reagovat
Swarley

big statement

Reagovat
smazaný uživatel

Riadna kanonáda, ale Liverpool sa z toho rýchlo dostane.

Reagovat
TheTopFootbaler

To jo, v Champu bude co nevidět a tam proti City už nastupovat nebude muset.

Reagovat
oli9

No obran směšná... vlastně my spoléháme na to, že nějake goly dostaneme ale aspon 4 dáme... Dnes by to nestačilo no.. Nejvetší ztráta bude ale to,že Mané bude stát

Reagovat
Svatej

Hmmm, může teď Ox na výjimku přestoupit k Citizens ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tak nakonec celkem debakl....velká škoda, že to ta redka takhle hodně ovlivnila, ale nedá se nic dělat...nemůžeme pořád porážet soupeře z top 6...klíčový bude porážet ty ostatní

Reagovat
smazaný uživatel

druhý polčas som nevidel, nemal som už na to nervy.

ale predpokladám, že to bola krásna ukážka toho, čo dokážu Klavan s Morenom proti presile súpera.

To, že sme dostali debakel ma ani tak neštve, zápas blbec po nejakej redke si vyberie v PL každý, ale to neriešenie stopérov ma už vytáča do nepríčetnosti.

Čo sa týka Maného zákroku, jasná redka. Síce sledoval len loptu a potom sa už ťažko dalo uhnúť, ale pri takýchto nebezpečných kontaktoch to čk musí byť, bez ohľadu na úmysel.

do čk remízový zápas, škoda, mohol to ešte dokonca byť parádny súboj.

Reagovat
blaugrana

To ma pool za to, ako sa zachoval ku Coutinhovi a uväznil ho.

Reagovat
smazaný uživatel

omg zase

Reagovat
smazaný uživatel

tvle, niekto vám odmietne predať hráča a už sa správate ako deti v škôlke

... nepatrí vám celý svet

Reagovat
blaugrana

Nepatrí? Tak to ma oklamali.

Reagovat
Svatej

Reagovat
avicii

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pospec7

"uvěznil" se sám podepsáním 5-leté smlouvy, dube

Reagovat
Svatej

ty krávo

Zachovali by jste se k Neymarovi jinak, kdyby jste vůbec měli na vybranou ?

Reagovat
oli9

banda dementů jste tam klidně jste si toho cigána mohli vzít..jen to chtělo zaplatit

Reagovat
vladino10

Áno no, to barcelona rada dala neymarovi slobodu

Reagovat
blaugrana

Ale to je úplne jedno, čo Barca dala a nedala Judášovi 2. Tu ide o to, že pool platí.

Reagovat
vladino10

Pool platí za to, že geniálny coutinho podpisal v januári zmluvu na 5 rokov a teraz zistil, že chce odísť

Reagovat
blaugrana

Hnusne ho obalamutili.

Reagovat
vladino10

Reagovat
vladino10

Seri súhlasí

Reagovat
blaugrana

Seri mal smolu, keďže Barca už mala maestra Paulinha.

Reagovat
TheTopFootbaler

Maestro a Paulinho v jedné větě?

Reagovat
blaugrana

Samozrejme.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Counter

Imagine today's deadline day and the same pundits from last week are asked again to evaluate Liverpool's transfer summer

Reagovat
Fenri

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Mané prase a hra Liverpoolu špatná.

Reagovat
Hai

Hra liverpoolu spatna to je divny v 10 lidech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Vysmievat sa pred tym ako hral moj tím nie je dobre...

Reagovat
Manik...

Ideál

Reagovat
smazaný uživatel

Prohra zasloužená. Radši facku teď než v lednu. Prokaučnul to Jürgen, kdyby každý kolo neměnil sestavu, tak si to možná už sedne a už vůbec nerozumím proč tam dal Oxe, když většinou každýmu hráči dával víc času na adaptaci a až pak ho nasadil..

Reagovat
Hokaido

Vysoký výhry City jsou na EF vždycky skvělý. Nikdo se to nepovyšuje a neotravuje, jen se kolektivně smějeme poraženým.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fajdax

Reagovat
pepinho2

Kubajs chybí

Reagovat
diastan

co jste mu vůbec udelali ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechybí je to ten mcfccityzen sem tam něco postne

Reagovat
pepinho2

No oproti původnímu Kubajsovi přispívá tedy výrazně méně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Stejně to byl něčí sociální experiment.

Reagovat
Svatej

jop, však i jejich tituly jsou tu to nejmenší zlo v případě, že to nevyhraje klub, kterýmu fandíme.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jupííííííí vyhráli jsme proti 10, hurááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Hokaido

*tu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Něco podobnýho jsou vysoký výhry Spurs.

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Kooooohr

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, to malo byť pod BL

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně slušný zápas škoda te redky mohlo být větší drama každopádně Kevin Jesus Mendy a střídající sané famózní výkon snad se z toho Liverpool oklepe dostane se do hry už coutinho a začnou zas vyhrávat

Reagovat
blaugrana

COutinho bude mať celú sezónu problémy s chrbtom, ale na repre pauzy sa dá vždy dokopy.

Reagovat
smazaný uživatel

To dělá ta socha Krista v Riu, ta léčí

Reagovat
blaugrana

Ježiš je náš Boh.

Reagovat
Lacko_Boh

Manchester City - Liverpool FC 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

=> Manchester City - Arsenal FC 9:0

Reagovat
smazaný uživatel

==> Manchester City - Chelsea 0:1

Reagovat
Counter

Kola je bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Kloop nie len rozdáva, ale aj príma :D:D

Reagovat
minoLFC
Reagovat
smazaný uživatel

to je vyhrážka?:D

Reagovat
monty25

To je ostuda, ještěže jsem to neviděl. Ta obrana Liverpoolu fakt neodpovídá týmu, co chce hrát na špici tabulky a Mané je blázen. Ale stejně se těším ve středu na LM. Myslím si, že tam má Liverpool větší šanci na úspěch než v lize, protože Klopp poháry umí...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
vladis271

Trapne city. Tim co si veri by pri 3:0 prestal utocit a nechal nas tak. Vidno, ze este nemaju sebavedomie.

Reagovat
Counter

Však to hráli na 3:0, akorát blbý Sané se chtěl ukázat.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
diastan

A ti nejlepší, jmenovitě třeba týmy z HET ligy by to tak zahráli už ze stavu 1:0, či 0:0

Reagovat
BílíAndelDrcKo

a to ked sa dostali do šance tak nemali pokračovat či mal zakopnut loptu alebo čo? treningove tempo neznamena nezakončit

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Nihilister

Reagovat
papanegra

Hodně to ovlivnilo vyloučení a otřesná obrana... Každá facka k něčemu dobrá

Reagovat
eder

No Lucas, no party...

Reagovat
smazaný uživatel

Zpátky do reality

Reagovat
blaugrana

www.navratdoreality.cz/liverpool-raped-5-0

Reagovat
Svatej

Jestli jim chceš co nejvíc ublížit, začni fandit Southamptonu.

Mezi váma a zhrzenýma bejvalkama posedlýma pomstou vůči expřítelům není sebemenší rozdíl.

Reagovat
blaugrana

To je len hecovačka, aké ubližovanie. Barca dnes mrdne a zhŕknu sa tam poolisti a silno mi to vrátia.

Reagovat
Svatej

ok

Reagovat
vladis271

Uz to prekusni.

Reagovat
smazaný uživatel

počkaj ked dá tej blaugrane Asensio kefu

Reagovat
blaugrana

Čo mám čakať?

Reagovat
smazaný uživatel

Ked bude el klásiko a Asensio vás zotrie

Reagovat
blaugrana

A čo to mám čakať?

Reagovat
smazaný uživatel

ten odkaz nefunguje

Reagovat
blaugrana

vlado ho dal stiahnut

Reagovat
smazaný uživatel

zapas sem nevidel ale podle vysledku to musel bejt slusnej debakl.

Reagovat
smazaný uživatel

houby

Reagovat
Coutinho10

do redky vyrovnany mozna jsme byli i lepsi, ale pak uz bylo rozhodnuto

Reagovat
minoLFC

lepší sme neboli

Reagovat
Coutinho10

spis ze zacatku jsme tam meli naky sance...kdyby treba Mane byl rychlejsi nez Ederson, tak mohl u toho mice bejt on driv a treba by redku on dostal za zmareni golovy sance...skoda

Reagovat
BílíAndelDrcKo

vela vašich fanušikov dnes nemá sudnost...

Reagovat
Mastný Chobot

Nedokážem si predstaviť, koľko by dostal od City Arsenal.

Reagovat
M0rb1D4S

Kolo se uzavře, až City přijedou na Emirates a dostanou 6:0.

Reagovat
LAM

Chudák Coutinho

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Je v Liverpoole a v Premier League. Lepšie to už zrejme nejde.

Reagovat
alcantara

Samozrejme, ze ide. Preto chcu ti hraci prestupovat.

Reagovat
smazaný uživatel

On to má trochu popletené, ale snáď to pochopí.

Reagovat
alcantara

Jojo, aj Suarez aj Xabi aj Masch aj... Vsetci to maju popletene, len ty si lietadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Switchback

#freecoutinho

Reagovat
Maresma

Chudák je v klubu, ve kterém před půl rokem podepsal pětiletou smlouvu

Reagovat
icka

ty vase krecovite nareky. Typical 09.

Reagovat
Nihilister

*Debil

Reagovat
smazaný uživatel

Zraněný stehenní sval si ze včerejšího utkání v Hamburku odnesl Naby Keita, záložník RB Lipsko tak možná přijde o duel Ligy mistrů proti AS Monaco.

ešte ani nie je v Liverpoole a už chytá naše náviky

Reagovat
smazaný uživatel

Everton hotová katastrofa. To rozostavenie očividne nefunguje ani defenzívne ani ofenzívne. Veď oni sa len zúčastnili zápasu, aj proti Chelsea, aj Spurs, ale nič viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako náhradu za Sterlinga som si vybral Bernanda z dvojice Bernardo-Sané, a pásku som prvýkrát zobral Kaneovi a dal Firminovi .

Reagovat
Whitemedia

Tak ten exot na TSN byl fakt nejhorší komentátor v mém životě, to se nedalo.

Reagovat
Nikikrew

Mega easy win, mali sme vyhrat min 6:0. Tolko nadejnych akcii sme dnes predrbali, to sa musi proste vyuzivat. MOTM Welbz, ale vsetci hrali velmi dobre. Super vykon, aj ked Cherries totalne zufali.

Reagovat
fajdax

Wenger vám na týden ucpal pusy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka - Ramsey proti Chelsea a 6-0 incoming

Reagovat
Lacko_Boh

ozaj, aky dres si si napokon kupil? Dost som nad tym premyslal a Kolasinac by nemusel byt bad choice.

Reagovat
vodka

Welbeck

Reagovat
Lacko_Boh

bohuzial, s nim to skonci bud tak ze odide do Barcelony alebo do Bournemouth. Nedavam mu vela rokov Arsiku.

Reagovat
Counter

Spíš nám všichni odejdou a Welbz bude s třicítkou na krku náš hrot číslo jedna.

Reagovat
Hokaido

Jak znám Chobota, tak bych tipovat Bellerina.

Reagovat
Lacko_Boh

to sa mu na tu jednu sezonu neoplati. Ale inak by bol jasna volba, najvacsi sympatak v time. Asi.

Reagovat
Hokaido

*omg tipoval, fakt nevím, proč furt dělám tyhle debilní překlepy

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taky ale. Slovesa soustavne nechavam v infinitivu a podstatny jmena v prvnim padu.

Reagovat
Lacko_Boh

Designer, skr skrr

Reagovat
Mastný Chobot

do Bournemouth

Reagovat
Lacko_Boh

Malo tam byt "do Cherries"

Reagovat
smazaný uživatel

Ox

Reagovat
Mastný Chobot

napokon ešte žiaden, ale až , tak to bude Rambo

Reagovat
smazaný uživatel

ja cekam, az zacne hrat iwobi v zakladu at nejsem za debila, ze mam squad playera

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak budes hipster

Reagovat
Lacko_Boh

sak povedal ze nechce byt za debila Kubo, co je kua?

Reagovat
Rišty

Reagovat
smazaný uživatel

uz tak mam tezky zivot

Reagovat
smazaný uživatel

po te nakladace od Poolu jsem ho hned vzal a jen cekam az ho da do zakladu a on to rozjede

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som si chcel kupit mahreza ale neprisiel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Svatej

Kolem Hazarda je taková boží aura. Každýho našeho hráče Lester rychle dostupoval a my ztráceli balóny, ale jakmile přišel Eden, šlo nádherně vidět, jak ten výpad proti němu neudělá nikdo, dokud se Eddie sám nerozběhne. Tenhle klid na míči nám v něm chyběl.

Ubojovaný 3 body. Morata je zajímavej šutér a Bakayoko strašně zaímavej. On tolik míčů podělá a přesto jsem z něj měl ještě relativně dobrej pocit Každopádně Matiče v přínosu podle mě zatím zdaleka nedohnal.

Zappa neměl nic, čím by se mohl předvést, jinak dobrý. Výkon celkově nudnej, ale 3 body jsou skvělý.

Reagovat
guzman

Reagovat
Hokaido

Já se nemůžu zbavit dojmu, že Morata je hroznej spalovač a končí u něj strašně akcí, ale čísla má zatím prostě luxusní.

Reagovat
Pospovič

všechny čísla má hlavou, počkej až sehraje i nohy

Reagovat
Svatej

Jop. Já si ještě před gólem říkal, že mi spoustou akcí připomíná v zakončování Torrese a pak zas dá z úplně běžnýho centru takovej gól. Dokud to bude dělat takhle, tak je to v pohodě, ale nejsem si moc jistej jak často mu bude Azpi schopnej dávat takoýhle centry

Taky ti jinak příjde, že má furt takovej neskutečně ustaranej výraz ve tváři ? S Jesusem jsou to dva hráči v lize, kteří mi při plným soustředění příjdou skoro na rozbrečení

Reagovat
icemike

Bakayoko běží s balónem, už jen to je obrovský update

Reagovat
Svatej

ale zas ho nenahrává

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Gareth Bale 11

Dneska fajn výkon, ale Everton byl absolutně odevzdaný a směrem dozadu naprostá hrůza. Kdyby to skončilo 0:6, nikdo by se nemohl divit.

Všichni hráli dobře, překvapivě i Sissoko, snad už se nebude cpát na kraj, kde hraje příšerně. Jinak Sánchez naprosto klidný při debutu, tohle bude fajn posila.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sanchez mě pěkně překvapil

Reagovat
fajdax

Eden okamžitě po nástupu dělal z protihráčů kužely

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik dětí dneska napadl?

Reagovat
fajdax

bože ty ses tak otravnej....autisto

Reagovat
icka

s titulem zadny,,,teda aspon zidacky..

Reagovat
kvasha16

ziadne.. aj ked ty vyzeras celkom urazene

Reagovat
Svatej

takovej prcek a byl nejděsivějším hráčem na hřišti

Reagovat
fajdax

Reagovat
Whitemedia

a nejlepší je, že se u toho ani pořádně nerozběhl

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Reagovat
smazaný uživatel

Christian Eriksen is now the joint-highest scoring Danish player in Premier League history with 32 goals.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil > Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil dneska zase 0+0?

Reagovat
Svatej

a přesto platí Ozil > Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

unsuccessful troll is unsuccessful

Reagovat
Svatej

Dáváš příklad všem špatným trollům, že se nikdy nemají vzdávat, takže jen teď čelíš vlastním výtvorům.

Reagovat
Counter

jj

Reagovat
smazaný uživatel

V tom pripade Welbeck > Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Winks > Ozil

Reagovat
Counter

Who-inks?

Reagovat
smazaný uživatel

Nartoun > Ozil

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne slabucke Cherries dneska. Cekal jsem hate na Wengera s vedenim a nic

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
FUnk

super tymovy vykon, sanchez vypadal, ze hraje sty zapas za nas, tohle bude super kauf. Jinak everton slaboucky. Nase zakonceni taky slabe, mohlo to byt 7. Kazdopadne body z godisonu casto nevozime, takze parada

Reagovat
smazaný uživatel

It took Harry Kane 169 games to score 100 goals for Spurs; 12 games fewer than Thierry Henry to score 100 for Arsenal (181).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

Thierry dával góly aj v auguste.

Reagovat
icka

a titul stejne nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Harry když neni srpen tak to hned jde

Reagovat
kiwwi

jak to bolo? Koeman material pre Barcelonu a Everton krali prestupoveho obdobia?

Reagovat
alcantara

Nie, Lukaku, Barkley a Stones nikdy s platnou zmluvou neprestupia.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň dá chvíli klid

Reagovat
Counter

Zasch po deadlinu říkal, že přestupák Evertonu zklamání.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
valek9610

Jak to mrzí ta porážka s Burnley mohlo být 12 bodů,ale hlavní je,že jsme se vzpamatovali a vyhráváme !

Reagovat
Pospovič

to teda jo, ale zlomilo se prokletí venkovních zápasů v Září viz

Swansea - Chelsea 2:2

Arsenal - Chelsea 3:0

Everton - Chelsea 3:1

Newcastle - Chelsea 2:2

Man City - Chelsea 1:1

Everton - Chelsea 1:0

Spurs - Chelsea 1:1

QPR - Chelsea 0:0

Arsenal - Chelsea 1:2 (29.9.2012)

prokletí H. Kane hadra

Reagovat
Visca el barca

Coutinha ty záda asi jen tak nepřestanou bolet co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ved nehral, lebo Klopp nechcel.

Reagovat
Pasha

Budú ho bolieť až do januára.

Reagovat
smazaný uživatel

Bavi me ti kasparci z uefalony jak se tu chodi vysmivat... soudnost level 0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
avicii

Su strasne trapny...zacnem fandit tomu komu sa dary a potom som majster sveta a odbornik na vsetko...

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Tak když se schováváš v PL sekci

Reagovat
cristiano.K.

Real nevyhrál, LFC prohrál, nic lepšího se jim nemohlo stát.

Reagovat
Hai

je to banda uplakanku jednou se jim neco nepovede a vsude vyplakavaj.... madristi to maj s nima tezky v te sranda lize sekci

Reagovat
smazaný uživatel

madridisti jsou nejvetsi odpad na ef

Reagovat
smazaný uživatel

Vobec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

No ak dostat takyto debakel od niekoho tak od City Mane skusene poslal do brany Brava, ale bohuzial moc svojich spoluhracov precenil resp. cakal asi len zltu kartu. Klopp aspon videl ako nemusi posilnit obranu, ale nevadi on sa nepouci dokial mu ten jeho plan A nevyjde tak bude tvrdohlavy. Cez zimu posilnit obranu a semifinale LM s prstom v nose, ak niekto sudi podla jedneho zapasu tak je hlupak resp. Barceloncan.

Reagovat
maxton

a ty preco sudis podla jedneho zapasu ze bude slaba obrana, si hlupak ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tymto si utvrdil, ze si hlupak ty. Dakujem. PS: Nesledujem LFC prvy zapas. Resp. sledujem LFC zapasy s otvorenymi ocami, co ty asi nie ked si myslis, ze si fanda Realu.

Reagovat
maxton

som hlupak preto, ze sa pytam ci si hlupak ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie si hlupak lebo si myslis, ze obranu LFC sudim na zaklade jedneho zapasu. Ale asi nesledujes PL a LFC tak si len neznaly hlupak.

Reagovat
maxton

z tvojho prispevku sa neda vycitat, ci sudis alebo nesudis obranu len zo zapasu so City

Reagovat
Busby babes

Tak to vypada, ze Bob pojede na MS a Koeman si zahraje Champs.

Reagovat
GarethBaleCZ
Reagovat
Pospovič

Reagovat
Cobra

Reagovat
protiproudu

Reagovat
masly008

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

18:22 Kane zaokrouhlil svůj gólový účet

Harry Kane dnes dvakrát zavěsil do sítě Evertonu a za Tottenham se takto ve všech soutěžích trefil už přesně ̶s̶t̶o̶k̶r̶á̶t̶ sto jedenkrát.

Reagovat
smazaný uživatel

výborně watford, žeby letos titul hornets?

Reagovat
Counter

Silva do Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

jsem myslel že Hurikán zuří v Karibiku a on dva fíky zas

Reagovat
smazaný uživatel

Ale slusny zapas aj od Stoke najma druhy polcas, vobec neboli zalezeni cely cas v svojom pasme a Butland Koho zaujima nejaky Oblak. Uz pred zranenim som tajne dufal v Butlanda, ale Kloppinho asi bude verit v Kariusa

Reagovat
Busby babes

hlavne zacatek polocasu, to na nas vlitli paradne, tam jsme nebyli schopni podrzet balon a dostali nas pod tlak. Paradoxne ten gol dali az ve fazi, kde rozhodne lepsi nebyli.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke po Arsenale ďalší skvelý vybojovaný match.

Reagovat
smazaný uživatel

A pre Butlanda.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole vyhráme niekedy na Stoke ?

Reagovat
kiwwi

no dneska si nasi stoperi vybrali horsi den, ale na Stoke proste vyhravat nevieme a treba dat kredit aj im, odohrali velmi slusny zapas...keby tam padol ten Zoumov vlastenec tak by mi ich bolo az luto

Reagovat
Busby babes

dneska to bylo spatny. Matic zahral docela spatne, hodne micu poztracel. Parkrat to pak vybojoval zpatky, ale misto utoku jsme se tim dostali o 30 metru k nasi brane a zacinali od znova. a chce to vetsi pohyb a rychlejsi prechod dopredu.

Reagovat
vodka

Reagovat
r.mrazik

druhy gol stoke po faulu...defenzivni fotbal od nich "uzasny"...ztraceny dva body

Reagovat
kiwwi

jo, tam bola skoda ze to sudi nespravne neodpiskal, celkom jednoznacny faul na Pogbu

Reagovat
Busby babes

jako jo, ale tohle tezko muze chtit nekdo piskat. Jones se nemuze nechat takhle zahodit.

Stoke hralo chytre. meli i par dalsich sanci. My teda taky, mohli vyhrat oba tymy.

Reagovat
kiwwi

ma na mysli faul na Pogbu este pred tym wonder sejvom DDG z coho bol roh po ktorom padol gol

Reagovat
Busby babes

aha. tak to sorry.,

Reagovat
r.mrazik

nene,jones byl cisty...myslim faul pred sanci Jeseho...tam byl jasny faul na pogbu

fotbal stoke byl takovy...asi na co maji...braneni ve vsech a dopredu v par lidech...samozrejme nase chyba,ze jsme gol nedali,ale i tak odmitam chvalit stoke

Reagovat
vodka

stoke to takto bude hrát proti silným letos furt. loni měli extrémně nepovedenou sezonu a to hlavně kvůli zoufalé obraně, tento systém s Fletchem a Allenem v rpincipu kopíruje loňskou CFC, akorát s míň kvalitním materiálem...

Reagovat
r.mrazik

Jasný...to chápu...hrajou na co mají...

Mě srali pak tím zdržováním golmanem, simulaci wimmera a "vrácení" míče od dioufa...jinak nic proti

Reagovat
icka

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Nagelsmann do arsenalu pls

Reagovat
Counter

*Silva

Nebo Rafa

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Skoda, dneska urcite nejhorsi vykon sezony, hlavne smerem dozadu to bylo hodne vachrlate. Jones i Baily si vybrali spatnej den, coz je proste problem, kdyz se to takhle sejde.

Celkove takove nic moc, Stoke hodne solidni vykon. Rozhodne mame na vic. Nicmene bod ze Stoke, ok. Zadna tragedie, porad jsme prvni.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea super tazky zapas a dolezite body Hazard je král

Reagovat
nani92

nevadí, na Stoke by ani Messi neurobil lepší výsledok

Reagovat
Infernoqt

No... furt jsem toho názoru, že cokoliv do top 4 potěší. Když vidím, jak hrajou ostatní soupeři, tak stále tu kvalitu na hřišti prostě nemáme, ale zase je to o něco lepší než předchozí roky.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
SpecialOne

Tady ty alibismy nech sportovcům. Chelsea, City a United chtěj titul a všechno ostatní je zklamání. Navíc pro mě jste více nebezpeční vy s Mourinhovou druhou sezónou než City, z kterých vůbec nemám strach.

Reagovat
Busby babes

jedine titul. vsechno ostatni je zklamani. a tak to plati porad.

Reagovat
Hokaido

Tak to má být, cokoliv jinýho od Mufana by prostě byl jen alibismus.

Reagovat
Svatej

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Svatej

Reagovat
vodka

Reagovat
Infernoqt

Mourek měl v Chelsea v druhé sezoně lepší tým a soupeři ještě nebyli tak nadupaní jako letos Liverpool a ostatní týmy s TV právy. Níže jsem vysvětlil, co si myslím, že nám v porovnání s ostatními týmy chybí. Přeju nám to asi víc než kdy jindy, ale upřímně bych byl hodně překvapenej, kdyby se nám to podařilo.

Reagovat
Busby babes

kteri ostatni souperi predvadi ten super fotbal? Arsenal? Liverpool? City, kteri sice dneska dali bura ale jindy se taky trapili? Tottac, kterej dneska konecne zahral poradne. Ale zas Everton byl uplne marnej...

fakt moc nevim o cem mluvis?

Reagovat
Infernoqt

Tak třeba pokus sleduješ ostatní zápasy, například tedkon Chelsea, v jejich hře vidíš odhodlání udělat pro výsledek cokoliv. Někdy to ztrácelo fotbalovost, ale zrovna oni se o výhru perou jak nikdo, což u nás (hlavně některých jedinců) furt nevidíš.

City maj nejdražší kádr na světě a papírově nejlepší na ostrovech, nebojí se útočit a přečíslovat, a když náhodou dají první gol, tak mají vymakané protiútoky, ze kterých jsou možná ještě nebezpečnější.

No a pak Liverpool a Arsenal... to je spíš taková klasika, ale třeba proti Arsenalu se nám poslední roky spíše nedaří než daří a Liverpool (v plným počtu) hraje nejlepší fotbal, jakej jsem měl možnost ze všech týmů vidět. Nehledě na jejich výdrž přes všechny ty naběhané kilometry, na to se prostě my nechytáme.

Spurs vždy opomíjím, ale nehrajou zle a myslím si, že s nimi můžeme zahrát vyrovnané utkání. Stejně jako dneska proti Stoke, protože poslední tři roky máme se všemi soupeři téměř totožná utkání.

Z té fotbalové stránky jsme nejslabší článek ze všech vyjmenovaných týmů, z taktické stránky jsme první, možná druzí nejlepší. Z kvality týmu ale nevím nevím. Darmian špatnej dopředu i dozadu, prakticky od odchodu Evry nemáme levého beka, Fella a Lingard naštěstí už jen náhradníci, Herrera dobře bojuje, ale kolikrát tam nechává průchodák... máme dva dobré stopery, konečně útočníka do vápna a křídla, pokud Martial udrží „formu“, taky jakžtakž dobrý. Ale na tu celkovou kvalitu nás řadím spíše za Chelsea a City někam mezi Arsenal a Pool.... což když to shrnu, furt nám k té dokonalosti, co je k titulu potřeba chybí v každé části nějaký kousek.

V celkovém souhrnu jsem rád za předváděnou hru, užívám si to, ale furt to není ono. A ono to nebude ani v případě, pokud přijdou zranění jak v útočné, tak defenzivní části z toho, co v současné době dáváme do základu.

No a abych nezapomněl, další nevýhodou je i ten samotný los. Máme lehčí začátek, což nám umožní dobrý rozjezd, ale pak jak začne LM, tak se tam poskládají těžcí soupeři a my budeme mít minimum času na oddych. To se netýká týmů jako City, Poolu nebo Chelsea, co si tím prochází převážně teď.

Takže nakonec jak říkám, cokoliv nad čtvrté místo a mickey mouse cup k tomu a jsem spokojenej. Mourinho sám říkal, že bude potřebovat tři letní přestupová okna, aby měl úplnej tým, ale čekat nehodlá a bude se pokoušet bojovat o titul i letos. Já ale neříkám nebojujme o něj, jen že na to nemáme - viz důvody výše. Sám jako manažer bych nemluvil jinak a bojoval o první příčku, ale chybu jsme udělali už toto léto, kdy jsme nenašli plnohodnější náhradu na kraj obrany, přinesli zatím nevýrazného Lindelofa a ještě jednu útočně laděnou posilu (Griezmanna) nechali na příští léto. Takže nás nečeká nic lehkého.

Reagovat
Busby babes

ani jeden z tech tymu v prvich 4 kolech nepredvadel nejak vyrazne lepsi fotbal nez my. a rekl bych ze ani nepredvadle lepsi fotbal. vsichni se v nejakem zapase trapili, stejne jako my dneska, a hrali spatne...

Reagovat
Infernoqt

Jinak dneska remíza nejspíš zasloužená. Stejně jako vyhrát jsme to mohli i prohrát a Stoke si pro ty body prostě šlo. Což navazuje na to, co jsem psal výše, že proti stejným soupeřům máme poslední 4 roky podobné zápasy (výsledky) a na Stoke se nám vůbec nedaří. No a ted se to zkus odnaučit, když delší dobu se v tom topíme, hodně i díky Van Gaalovi, a oni si na tebe začnou věřit. Škoda, ted ani ten Everton nebude nic jednoduchého, protože už je na čase, aby na ty výsledky odpověděli, ale budu nám věřit.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Infernoqt

S čím nesouhlasíš?

Reagovat
smazaný uživatel

city maj nejdražší kádr na světě?

Masopust pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Hokaido

Však nemáte jen LB, jinak se můžete na každým postu měřit s každým top týmem.

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom zrovna Darmian dneska zachránil jasnou gólovku a založil akce na druhej gól. Bych ho zase nezatracoval, navíc v PL... kdo má vyloženě lepšího volbu na levej kraj? Chelsea v podobě Alonsa a my v podobě Mendyho (kterej snad zlepší důraz směrem dozadu) a Danilla, kterej tam zahrál hodně slušně.

Reagovat
Hokaido

Z top týmů úplně každej kromě Liverpoolu Jak píšeš, plus Arsenal Kolasinace, Spurs Rose a Daviese.

Na podobný úrovni pak je řada beků z menších týmů, třeba Holebas, Brunt nebo Bertrand...

Reagovat
smazaný uživatel

No, budiž, nicméně z dnešního Darmiana se dělal úplnej tragéd a přitom byl pro celkovej výsledek jeden z nejdůležitějších hráčů. Navíc mi přijde, že v tom systému, co United hrajou ani není tolik potřeba, aby obě dvě křídla pendlovala po lajně nahoru dolů.

Reagovat
kiwwi

aj s Tottenhamom?

Reagovat
smazaný uživatel

njn, nebudes prece brat masopusta vazne

Reagovat
Hokaido

(akorát jsi nepochopil, že je to od kiwiho ironie)

Reagovat
smazaný uživatel

Chapani nech na me a vrat se ke psani sracek

Reagovat
Hokaido

To je fakt kouzelný, jak si myslíte, že máte nejlepší tým v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, o tom někdo pochybuje?

Reagovat
Hokaido

Například výsledky o tom pochybují docela jednoznačně.

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

a to uz hodne dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Například výsledky, že jsme za poslední 2 sezony bezkonkurenčně nejlepší tým PL?

Reagovat
kvasha16

* bezkonkurenčně nejlepší 2. tým PL

Reagovat
kiwwi

len skoda ze sa to po kazdej sezone vynuluje, co?

Reagovat
Counter

A teď si představ, že když vezmeš v potaz přesně posledních 97 ligových utkání, je ze všech v PL nejlepší Arsenal! #mindblown

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, čím víc se dostáváme do minulosti, tím víc je to o ničem.

Reagovat
Counter

Tak hlavně že tu točíš o dvou uplynulých sezonách.

Reagovat
icemike

Reagovat
icemike

není pochyb, počet trofejí to dokazuje...oh wait!

Reagovat
smazaný uživatel

Coz asi maji.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnatelny s MU a City. Je to jen o forme.

Reagovat
icka

Reagovat
Le Gunner

No právě. Na papíře je to spíš na úrovni Evertonu, als Poche ty lemply umí vybičovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Na papire je to srovnatelny s MU a City. Podle formy je to pak o tom, kdo je lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo priposrane.. hrajem na titul, jsme United

Reagovat
smazaný uživatel

To nic neznamená, o titulu může uvažovat třetina ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

I Watford tak bacha na to..

Reagovat
kiwwi

dokonca aj vedenie Arsenalu o ňom uvažuje ako o cieli...

Reagovat
Teoretik

Co to tam ten Hughes po zápase ukazoval? Mourek mu nepodal ruku?

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdepodobne zase nezvládal.

Reagovat
Zaschrona

Jak dlouho tam hodla Koeman cpat Martinu, Klaassena, Williamse nebo Schneiderlina s timhle vykonem? A neni to poprve, co hraji takhle bidne. Kenny za anglickou U21 byl opet hodne dobry, ale zas nic. Proc nehral DCL misto Sandra? Proc hraje Rooney i Gylfi na kridle, proc tam neni nekdo trochu rychlejsi, treba Lennon, ktery zatim letos vzdy hral hodne slusne? Hodne velka bida...

Reagovat
Busby babes

a hele, blizime se do faze 2, Koeman ven... vidim to tak na listopad...

Reagovat
iamek

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robertson
Reagovat
Counter

#KoemanOut

Reagovat
Hokaido

IT'S COMING!!!

Reagovat
Busby babes

Presne dle rozvrhu.

1. XY je nejlepsi trener na svete...

2. XY by mel zacit delat neco s tim stavenim hracu ZW a AB...

3. XY out.

Reagovat
Zaschrona

Hmm, kdy jsem tvrdil, ze je Koeman nejlepsi trener na svete?

Reagovat
Busby babes

ale no tak.

Reagovat
Zaschrona

Mam vam pripomenout vsechny ty vase oslavne kecy na Moyese nebo LVG?

Reagovat
Busby babes

pripomen, at se zasmeju/zastydim za svoji naivitu

Reagovat
Zaschrona

Styd se!

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, jsem rad, ze nejsem sam, kdo si toho vsimnul.

Reagovat
r.mrazik

Tak tohle neni nic tajneho...to tady vime vsichni

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Whitemedia

Až přijdeš na to, že je Koeman marný a nemá na to, tak mi dej vědět, zase si tu začneme rozumět

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vladis271

idem kuknúť na profesiu, či jurgen nehľadá CB, pri kvalite našej obany ba tam nejaký impovement určite našiel.

Reagovat
SpecialOne

V Evertonu by měli hodně popřemýšlet, co chtějí změnit. Ten Sandro byl možná lákavý protože stál 5 korun, ale je to podprůměr. Rooney už asi taky lepší nebude a když jsem se podíval v poločase, koho mají na lavičce, tak tam nebylo zhola nic. A to co předvedli v posledních dvou zápasech, to je na sestup.

Reagovat
Zaschrona

Kritika ok, ale na sestup? Uzasny delat takovy zaver zrovna po zapasech s Chelsea a Spurs...

Reagovat
SpecialOne

Pokud budou hrát pořád takhle tak ano. Tam jde jen doufat, že Gylfi chytí formu a pár zápasů vyhraje sám.

Reagovat
Zaschrona

No, jestli takhle budou hrat i v dalsich kolech po zapase s MU nebo v EL, tak to souhlasim. Zatim bych z toho nedelal velke zavery...

Reagovat
Infernoqt

A přitom tým nemáte vůbec špatnej. Jsem slyšel, že má Rooney v sobotu soud a přijde o zápas... je to pravda?

Reagovat
Zaschrona

Nic takoveho jsem nikde nevidel.

Reagovat
vodka

hloupost, everton má solidní obranu a myslím, že během pár měsíců se zvedne dost výrazně. kvalita tam je, koeman přejde na svou sračku hlavně nedostat gól a nějaký tam šoupnou.

Reagovat
Vrana17

Tak Chelsea už jen bod na první místo. Rüdiger vs Cahill. Dostali jsme dva goly s Rüdigerem, jeden vlastní a druhý z penalty. 9 bodů z 3 zápasů. Já celou dobu tvrdil, že Cahill v Chelsea nemá co dělat. Sem zvědav jestli v dalším zápasu nastoupí. Byla by to velká chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

V Lige majstrov proti karabachu môže, ale v lige proti Arsenalu musí hrať Rudiger.

Reagovat
valek9610

Asi tak Rudiger by měl být základ ! no o titul si to letos rozdá City,United,Chelsea a slepičky+Arsenal se budou hádat o 4 místo.

Reagovat
TheTopFootbaler

Zbytečně podceňuješ Liverpool.

Reagovat
vitasrp

To je podaný, jak kdyby na něm ta obrana stála, přitom jak proti Burnley, tak i proti tottenhamu měl solidní potíže. Ale dobrý je, že jeho přednosti jsou trochu někde jinde než ty Cahilla, takže si Antonio může vybrat.

Reagovat
Superme

Ony ty jeho chyby žačnou být zachvíli vidět

Reagovat
icemike

Tak hlavně ať nehrají oba

Reagovat
blaugrana

Dnes zas stávkové s milionovými obratmi.

Reagovat
Counter

Chytří sázkaři sázeli na Watford s kurzem 5,2.

Reagovat
blaugrana

A za koľko to osolili?

Reagovat
Counter

Tak nuznou částku, že to ani nestojí za řeč

Reagovat
Busby babes

srabe.

Reagovat
blaugrana

Takže si vyhral menej, ako si vložil na tutový tiket, čiže si v mínuse za tento víkend.

Reagovat
Counter

Já tutové tikety nepodávám, zkouším z drtivé většiny tyhle šílenosti, kde se dle mého názoru bookies sekli. Ale je pravda, že za dnešek v plusu nejsem

Reagovat
kiwwi

budes tu davat aj tie tikety co ti nevysli a napises ze takto davali hlupi stavkari?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Counter

Ne. Ale nemám problém přiznat, že mi samozřejmě taky leccos nevyjde.

Reagovat
Busby babes

ja byl dneska linej neco zkoumat, tak jsem tam jen dal pro srandu za 10 kc asi 15 zapasu a nevyslo mi snad 10.

Reagovat
Counter

I to se stává.

Reagovat
Busby babes

tak ted hura na baseball. Tam to snad bude lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Chytrý sázkař je oxymoron

Reagovat
Counter

Když to neumíš, tak ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

to on nebude vedieť čo je Watford, je to fanúšik PD, tí berú PL rovnako ako PD. Teda City plus ešte jeden tím v lige a ostatné tímy sú pre nich len nezrozumiteľný šum.

Reagovat
Counter

vladoo

Reagovat
kiwwi

pekne sa ti to vracia jak bumerang (niekolko krat kazdy den)

Reagovat
Counter

Teď nevím, o čem mluvíš. Že jsem tady za posledních pár let asi tak pětkrát napsal, že vlado je sympaťák? Anebo nějak metaforicky o H2H fantě, kde si tě tohle kolo vodím jak malého kluka?

Reagovat
kiwwi

o Vladovi samozrejme...H2H fantu nesledujem

Reagovat
blaugrana

Dúfam, že mi do budúcna poskytneš bezplatné poradenstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

Sky se s tim hodnocenim hracu nesere

Home Team: Schmeichel (6), Simpson (6), Morgan (6), Maguire (6), Fuchs (6), Albrighton (6), Ndidi (6), James (6), Mahrez (6), Vardy (6), Slimani (6)

Subs: Gray (6), King (6)

Reagovat
smazaný uživatel

Morgan 6

Reagovat
Le Gunner

To mi připomíná, jak jeden starý učitel dával známky z výtvarky do internetového systému: "Mě ti technici naučili zmáčknout jedničku, zakliknout hromadně a potvrdit OK."

Reagovat
iamek

Bod ze Stoke beru. Tam se snad pet let nevyhralo, ale kurnik v te utocne fazi tolik paradnich nabehu a vzdy tomu neco chybelo. V utery ceka Basilej peklicko

Reagovat
Busby babes

tady se nadavalo na Darmiana, ze nechodi dopredu. No Tony chodil, ale dneska nedal snad jedinej centr pres prvniho hrace, takze platnej smerem dopredu snad jeste min nez Darmian,

Reagovat
Wat

Blbost, Darmian je totálně jalovej směrem dopředu, Tony se aspoň snaží. Akorát se divím, že to někdy nezmění a nezkusí poslat ten centr po zemi pod sebe, když vidí, že vzduchem to nejde.

Reagovat
Busby babes

sorry, ale kdyz tam budu ja, tak se snazit taky budu. To ze se nekdo snazi neni plus, to je samozrejmost. Tony tam dobre brousi lajnu ale ve chvili, kdy neni schopnej nacentrovat balon je to uplne fuk. Dulezitej je vysledek. A dneska tam Tony nepredvedl v tomhle smeru bohuzel skoro nic.

Reagovat
Wat

V tom případě bys byl platnější než Ital, kterýmu se dopředu fakt nechce. Mně jde spíš o to, že napíšeš, že je dopředu míň platnej než on, což je prostě křivda v každým případě.

Reagovat
Busby babes

no vcera sly oba goly pres akci, kterou zacal Darmian. Tak nevim, kdo byl vcera smerem dopredu platnejsi.

U prvniho vybojoval roh, u druheho akci zalozil. Tony tam asi dvacetkrat trefil prvniho hrace Stoke.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Busby babes

a hlavne bych rekl, ze Darmian bude mit jine ukoly nez Tony. Na jedne strane hral Herrera, kterej spis pomuze dozadu a tim padem muze Tony vic utocit. Na druhe strane je Darmian, kterej bude vic hrat bezpecneji a tim padem muze Rash vic riskovat. Aspon tak to na me pusobi.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
iamek

Darmian vybojoval druhy gol. Dneska Tony aspon slusne chodil do narazecek. Jeho centry jsou k smichu. Viz ty rohy nakratko. Ppak se to koplo normalne a hned gol. Kraje jsou nase nejvetsi slabina.

Reagovat
Miguel19

Dneska "dřevák" Bakayoko opět velmi dobrý výkon

Reagovat
smazaný uživatel

top hráčik

Reagovat
M0rb1D4S

Reagovat
blade115

Zatím to vypadá, že jsem mu hodně křivdil.

Reagovat
hona.kub

hraje suprově, navíc jak sem nechtěl Moratu, tak ten mi zatím taky dělá radost, snad ten náš prokaučovanej přestupák nebude zas taková bída

Reagovat
Svatej

Me prislo ze teda dost ztracel a hlavne se mu furt mota balon pod nohama

Reagovat
SunFells

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Allen pro mě snad MOTM. Neuvěřitelnej bojovník a sympaťák. Liverpool udělal chybu, že ho pustil, jako squad player by mu pořád měl co dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Allen měl teda mnohem lepší zápasy, navíc ten druhej gól jde na jeho triko. Ze Stoke byli určitě lepší Zouma, Čupa, Shaqiri i Butland.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
vodka

+ Fletcher

Reagovat
Miguel19

Druhý gól jeho. Pak tam ještě fauloval před vápnem jak žáček..

Reagovat
vitasrp

Ztratil balón na půlce, stopeři tam teda předvedli daleko větší šílenost při tom bránění Lukaka.

Reagovat
Miguel19

To jo. Jenže prvotní chyba prostě u něj no. Navíc se totálně vysral na nějakou snahu zamakat zpátky..

Reagovat
Wat

Podle mě to tam posral i Jesé, kterej místo nahrávky táhl balon celou dobu a potom to dal Allenovi pod tlak.

Reagovat
Miguel19

Taky jsem čuměl co vyvádí no. Ale víc je pak vidět ta ztráta míče

Reagovat
vodka

Reagovat
mikelinos

* jak Lucas

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
cristiano.K.

+- výměna s Wijnaldumem. Rozhodně nebrečíme, spíš měl nejlepší formu, když jsme ho akorát prodávali, tak to bylo lehce smutný.

Reagovat
Liquid

zpráva o Kloppově rezignaci tu chybí nebo jí snad nepodal

Reagovat
smazaný uživatel

po sezone leti a pak do AFC, at mas radost

Reagovat
smazaný uživatel

FSG ju odmietli.

Reagovat
vladis271

Klopp s nami vyhrá do dvoch sezón ligu, prečo by podával rezignáciu?

Reagovat
vladis271

bez bigrinnov.

Reagovat
blaugrana

Tých je tam práve málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez biggrinov to nedava smysl..

Reagovat
Ferguson6

som dufal, že bdueš mať v oblubených nejaký Bayern alebo čo, ale s Liverpoolom a Trnavou sa musíš vyžívať v desaťročiach bez titulov, tak neviem čo chceš od Kloppa

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
The Krupy

Chelsea fans, s Moratom zatiaľ spokojnosť?

Reagovat
hona.kub

Za mě jo a to sem ho fakt nechtěl

Reagovat
Svatej

Nohama zatim celkem bida, hlavou je naprosto uzasnej. Bojuje, snazi se, nabizi se, ale Costa to zatim ani zdaleka neni

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dokonce lepší, protože konečně máme útočníka, který dokáže zpracovat a nahrát balon.

Reagovat
kvasha16

je super, ale este musi potrenovat rychlost v praci s loptou, na to tempo v PL si este nezvykol

Reagovat
smazaný uživatel

Koho misto Kloppa?

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Nagelsmann

Reagovat
smazaný uživatel

Tuchel.

Reagovat
iamek

Kdo by do toho cirkusu sel ?

Reagovat
smazaný uživatel

Iwobi snad ve ctvrtek v zakladu. Nechapu, proc je Wenger posrany stahnout behem zapasu Ozila a dat tam ho

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Counter

Půl xG je zanedbatelné, stačí se podívat na Brighton

Reagovat
Busby babes

vsak jo.

Reagovat
Hokaido

Když ono je to strašně zkreslený tím, že Lukaku dorazil tu svou střelu a Pogba hlavičkoval do Rashforda.

Reagovat
Hokaido

(Pogbova hlavička byla 0,23 a Lukakova první střela 0,36.)

Reagovat
Busby babes

BBC asi pouziva nekoho jineho na tohle, protoze ukazovali: Sotke 1.26: MU 2,26

Reagovat
Counter

https://twitter.com/benmendy23/status/906516508989444096

Mendy na twitteru je dokonalost sama

Reagovat
Busby babes

vypada to, ze jeden z uctu, ktery si hrac dela sam.

Reagovat
Counter

Rozhodně je sranda ho sledovat. Předtím si dělal srandu z policajtů, že mu vystavili pokutu za parkování na zákazu stání, když šel na jídlo, nebo tak něco... Tady to zaklinčoval - https://twitter.com/benmendy23/status/901450381988945920

Reagovat
cr7sux

Reagovat
TopinB

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Cobra

Reagovat
TopinB

Reagovat
Pony Slaystation

Mourinhuv pad zacina...

Reagovat
smazaný uživatel

Rika fanousek Poolu po prohre 5:0..

Reagovat
iamek

Petkar vylezl

Reagovat
Busby babes

to jsem slysel loni. A predloni. A rok predtim...

Reagovat
Counter

Tak jestli to psal na začátku té jeho poslední sezony v CFC...

Reagovat
Busby babes

a vidis, jak bajny Fenix povstal a vyhral EL.

Reagovat
Counter

EL vyhrál i Rafa a jak ho tady przníš

Reagovat
Busby babes

I slepy kure obcas najde zrno...

Reagovat
Counter

Dvakrát. A FA Cup. A pár ligových titulů ve Španělsku. A Ligu mistrů. A...

Reagovat
Busby babes

je to stastny kure.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SpecialOne

Btw. vzal už nějak Garry zpět ty své výroky o tom, jak Mané neměl být vyloučen nebo navázal na svou reputaci z Valencie?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by mozna tak vzal zpet tu zlutou kartu a rekl ze to byl clean challenge

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli by sme všetky zápasy PL sezóny 2017/2018 odohrať vonku prosím? Skvelý výkon dnes.

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
smazaný uživatel

však to tak letos bude

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea have condemned the singing of an anti-Semitic chant by their fans.

Reagovat
Whitemedia

Co zase Mourinho vyváděl?

Reagovat
Counter

Remizovalo se, tak přenáší tlak na podávání rukou.

Reagovat
Counter

První ligový zápas v září a Kaneovi tam hned spadne i centr...

Reagovat
andrew96

Slyšel jsem v MOTD správně Czechoslovakia?

Reagovat
Counter

Kdy? To si pak najdu v záznamu

Reagovat
andrew96

Brighton-West Brom

Reagovat
Counter

Reagovat
Sali5

Jo

Reagovat
havrys99

akorát jsem to sem chtěl napsat

Reagovat
Coutinho10

no jo John Motson už toho má dost nedivim se, že po sezone končí s komentováním každopádně jeho hlas bude v MOTD chybet

Reagovat
Busby babes

http://www.bbc.com/sport/football/41215697

hehe, bude veselo. Ale lepsi se, driv by tam bouchnul vic. Jeste par let v civilizovanem prostredi United a bude vyklidnenej jak Zenovej mistr.

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Anjel.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United o bod víc než loni touto dobou. Těch 150 mega net spend se začíná projevovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

však se tady vyzdvihuje povstání fénixe, ze sestupových vod v Chelsea dokročil k 6. místu a výhře v EL, neskutečný příběh

Reagovat
Bayern +

Reagovat
iamek

Parada

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
vladis271

Reagovat
db18

Reagovat
Hyrax

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Bayern +

Choupooo

Reagovat
Pospovič

Zajímavost: Bilance finálových zápasů anglických klubů od sezony 2007/2008 včetně mezinárodních soutěží

MU: vyhrané: 13 prohrané: 5

MC: vyhrané: 4 prohrané: 3

CH: vyhrané: 7 prohrané: 10

LIV: vyhrané: 1 prohrané: 3

Ars: vyhrané: 6 prohrané: 1

Tott: vyhrané: 1 prohrané: 2

Reagovat
Svatej

AFC

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
Kixi Syhimour

Z té statistiky jsme na tom ale lépe tak co se směješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Máte horší úspěšnost.

Reagovat
Kixi Syhimour

Protože jsme se vícekrát dostali do finále

Reagovat
smazaný uživatel

*Protože jste víckrát prohráli finále.

Reagovat
Kixi Syhimour

Taky jsme se tam ale vícekrát dostali

Reagovat
smazaný uživatel

Tento fakt ale nezpůsobuje tu horší úspěšnost.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tento fakt ale způsobuje to že jsme na tom lépe

Reagovat
smazaný uživatel

Tento fakt způsobuje, že máte horší úspěšnost a v tomto ohledu jste na tom hůře.

Reagovat
Kixi Syhimour

Já se nebavím o procentuální úspěšnosti, ale o tom že jsme byli ve finále vícekrát což znamená že jsme na tom lépe

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto ohledu ano, snad vám to za to zklamání navíc stálo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jde o to jak se na to díváš

Reagovat
Busby babes

jeden tym se dostane jednou do finale a vyhraje.

druhej tym se dostane do finale petkrat a 2 krat vyhraje a 3 krat prohraje.

Kdo je na tom lip?

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasné, ale při stejném počtu výher se na to dá pohlížet různě.

Reagovat
Busby babes

ok, lepsi priklad.

My a Chelsea v LM.

v jednom obdobi jsme hrali finale 3krat ve 4 letech, Chelsea 2krat. oba tymy jedno vitezstvi. Byla teda Chelsea lepsi?

Reagovat
Hokaido

Ano.

Reagovat
Busby babes

ne.

Reagovat
blade115

Jistě, vždy a všude.

Reagovat
Svatej

podle mě určitě ne. Dostat se do finnále je taky určitej uspěch.

Ze dvou scénářů

10 účastí LM, jedna výhra, 9 prohraných finále

10 účastí LM, jedna výhra, 9 vypadnutí ve skuppinách

beru jako jednoznančýho vítěze toho prvního, i když je ve finále pokaždý za jantara, je to furt lepší z mnoha důvodů

Reagovat
Pospovič

to jo ale ta první varianta by nesla i velkou vlnu sebevražd, 9 prohraných finále za 10 let v LM

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

a to MANU tam má i 2 finále s barcou co prohráli

Reagovat
Lynx

to tam je i CS ne? Arsenal vyhrál 3 FA cupy a jednou prohrál finále ligovýho poháru..

Reagovat
Pospovič

ano, je v tom zahrnutý i CS

Reagovat
smazaný uživatel

jsme na tom nejlip

Reagovat
kiwwi

tak určite

Reagovat
kvasha16

10?

Reagovat
Pospovič

je v tom snad 4x CS, na který se očividně dost sere

Reagovat
kvasha16

na ten som uplne zabudol ale aj tak by som cakal lepsi bilanciu

Reagovat
Pospovič

+ k tomu přidej evropské "CS" + MS klubů a hned je to lepší očividně všechny superpoháry Chelsea nezajímají

Reagovat
kvasha16

Reagovat
tweek

Wengele 3x FA Cup a 3x CS A ta jedna prohra v Mickey Mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Včera mali brankári zrejme slabší deň. Toľko gólov spoza vápna, čo sa dalo chytať...

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.fullmatchesandshows.com/2017/09/09/brighton-hove-albion-vs-west-bromwich-albion-highlights/ Poslechnete si zacatek, kdyz uz i pro BBC jsme Ceskoslovensko, tak fakt nevim.

Reagovat
Venny

Reagovat
Busby babes

jezis, starej sportovni komentator rekl Czechoslovakia... hotovej skandal.

Reagovat
smazaný uživatel

Od BBC bych cekal, ze bude vic na urovni, nez BT Sports nebo Sky, ohledne takovejch veci.. Kdyby to rekli tam, tak to prejdu..

Reagovat
nani92

Bráško kľud, to že tak nie sme na papieri, neznamená že v srdci nie sme stále CechoSlováci

Reagovat
vladis271

ja som tiež v podstate čechoslovakista bro.

Reagovat
Raylan

Aké včera zase tragický

Reagovat
Busby babes

Hughes allegedly told Mourinho to fxxx off and urged ref to send #MUFC boss to stand. That's why Mourinho refused to shake hands.

Reagovat
M0rb1D4S

Dann

Reagovat
smazaný uživatel

nespavedliva vyhra pro burnley doufám že sestoupí strašně nesympaticky tym

Reagovat
smazaný uživatel

Bola to absolútne spravodlivá výhra.

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

1 gól vs 0 gólov.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak povedané, Burnley nemôže za to, že hostia nie sú schopní premeniť šance a dať gól. Výsledok je spravodlivý a má v sebe zahrnuté dianie na ihrisku.

Reagovat
smazaný uživatel

a brankar je tam na to aby chytal. Ked si ma zasluzit vyhrat tim co ma viac tutoviek tak nech sa hra bez brankara.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Hokaido

CP docela slušnej výkon, jsem zvědavej, jestli na to vedení bude brát ohled a de Boera podrží. Dneska to za ním fakt nejde, on nemůže za tu individuální chybu ani za to, že hráči spálí 5 tutovek...

Reagovat
Busby babes

u nas za to Mourinho mohl.

Reagovat
Whitemedia

Mourinho totiž může za všechno..

Reagovat
Counter

Tak je rozdíl, když se to stane v jednom zápase, anebo když se to stane na OT desetkrát, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Od cca 20. minúty do 80. to bol slabý výkon s množstvom nepresností a nulovej ofenzívy.

Reagovat
iamek

Musi podrzet, protoze TFM hraje kazdy zapas

Reagovat
TopinB

Nebralo

Reagovat
efjay

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi ľúto fans CP a De Boera. Dnes jasne lepší, ale hráči sklamali.

Reagovat
13

Fandové CP jsou super, také jim kvůli nim přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Tak že by stihli vyhodit de Boera ještě před Bilićem?

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Ten R.Sanches ....v PL bude hrozne vidět, jak je línej a laxni...

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Hokaido

Ten chant zní: He came from Real Madrid he fucking hates the yids.

A váš chant: https://www.youtube.com/watch?v=bLATNvDi4hA

Očividně to nemá nic společnýho s antisemitismem, ta kauza je úplně zbytečná.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš to přeházený, Maso. Dost podstatně by to měnilo význam věty, kdyby ses v angličtině dostal dál než k leporelu.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
icemike

Ono to slovo není moc košér, samotní fans spurs s tím měli problém, ale tu jde o tu podstatu, že zpívají "nemá rád židy", což v Anglii zpívat rozhodně nesmí.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím ťa, nadávať fanúškom Tottenhamu je potrebné vždy a za každých okolností. Chant je mierený proti fans Spurs, nie proti národu Židov...

Reagovat
nani92

Aký drsný

Reagovat
hona.kub

Reagovat
Svatej

a do nich

Reagovat
smazaný uživatel

Ach títo čukotkári...

Reagovat
samson192

Reagovat
Svatej

Hmm, dolarek n.2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
kvasha16

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
smazaný uživatel

*"nesnasi zkurvene zidaky" (nebo jak jinak prelozit hanlivy vyraz pro zida). Proste skvely chant, UNESCO by vam to melo zaregistrovat jako kulturni dedictvi.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, nikto nič lepšie na fans Spurs nevymyslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, ze to "vymysleli" modraci, vysledek neprekvapuje. Mozna trochu prekvapili tim, ze dokazali zformulovat celou vetu. Prece jenom, vas jediny nezavadny chant je vyrvavani nazvu klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

To prekvapuje iba ľudí zaslepených svojou vlastnou obmedzenosťou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se každé ráno probouzíš jak Alenka do říše divů.

Reagovat
smazaný uživatel

ešte niečo z vlastnej tvorby?

Reagovat
Hokaido

Pff, máme jeden z nejlepších chantů v PL:

https://www.youtube.com/watch?v=a67mD6im9W0

Reagovat
Hokaido

Hele já v podstatě souhlasím s tím, abychom ten chant nepoužívali/změnili, ale přijde mi fakt zbytečný dělat kvůli jednomu slovu takovou aféru. Nejspíš by stačilo to, co po zápase řekl Morata, tedy že si nepřeje, aby tenhle chant fanoušci používali.

A ten kontext je tam naprosto zřejmý, jsou tím myšlení jen a jen fanoušci Spurs. Vy třeba taky máte chant:

The thing I love most is being a Yid!

Being a Yid, Being a Yid,

The thing I love most is being a Yid!

Myslíte tím jen „židáky“? Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

being a yid

hates the fucking yids

Rozdíl, nemyslíš? Našim fanouškům chtěli zakazovat používání toho slova i v pozitivním slova smyslu, dokonce za to i někoho zatkli. Když to řešili u nášeho popěvku, musí se to bez debat řešit i v té urážlivé formě.

Tím slovem se fans Tottenhamu nepojmenovali sami. Než ho vzali za svoje, byli jím antisemitsky uráženi fanoušky ostatních klubů. Takže když ho opět používají fans Chelsea, taky se dá říct, že se vlastně vrací o 100 let dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Ježiši...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

raz za sto rokov vymyslia chant a hodinu po zápase ich klub. vyzve aby ho prestali spievať

Reagovat
Swarley

OT: Rosický hlavně vydržet

Reagovat
Ligter

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

♫ Rafa Rafael, Rafa Rafael, Rafa Rafael, Rafael Benítez ♫

Reagovat
Swarley

dneska tam nebyl, to se jim pak vyhrává

Reagovat
Counter

Rafa je takový bourák, že už na ty zápasy ani nemusí jezdit, jak dobře má své hráče připravené

Reagovat
Busby babes

jak jim to bez nej jde. Kde by jen Newcastle mohl byt...

Reagovat
Maresma

OT: Kdo nepostřehl, začala nová sezona NFL. Teď běží zápas mezi Packers a Seahawks na sport 2, takže kdo má zájem - diskuze zde:

http://www.eurofotbal.cz/clanky/brady-propusten-z-nemocnice-61948/?forum=1#forum

Reagovat
alcantara

Vamooos Rafa

Reagovat
Counter

Benítez

Reagovat
vladis271

Dajte niečo proti komárom. Raid funguje spoľahlivo ale mám v noci pocit, že nelikviduje len komáre ale aj mna.

Tá prírodná pasca s pet fľašou cukrom a kvasnicami funguje?

Reagovat
minoLFC

zavri okno

Reagovat
Lacko_Boh

Cez leto si vzdy usteliem v terariu a leguan Demeter spolu fucking lizard kingom Robertom California sa o vsetko ostatne postaraju. Ak pomohlo tak palec.

Reagovat
Hokaido

leguan Demeter

Reagovat
smazaný uživatel

plamenomet

Reagovat
vladis271

to ma raz takto ráno napadlo, síce by som nemal kde bývať ale ako by som sa smial v momente akoby horeli.

Reagovat
C-M@ster

Pomaz se vodou s cukrem.

Reagovat
salami

Důležitý 3 body a navíc teď velmi dobrej los, chtělo by to prodat zlepsenou formu a trochu odskočit, jenom teda doufám, že to nenasazeni Shelveyho bylo pouze výchovný a příště už bude na hristi.

Reagovat
smazaný uživatel

Merino hrál hodně slušně...Sanchese si mazal na chleba...ale to není měřítko no

Reagovat
salami

Je dobře, že se vzpamatoval, protože když jsem ho viděl proti Huddersfieldu, tak byl prisernej, ale podle těch delších sestřihu, co jsem viděl z West Hamu a Swansea, tak se docela rychle přizpůsobil, což se bude hodit.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
vodka

no, v té době by to asi bylo ok, protože Wengerovy nejlepší sezony teprve přišly. Následně by se nezkazil v průběhu výstavby stadionu

Reagovat
Nikikrew

Ved po odchode Safa ste uplne marni, neverim ze by AW s vami take výsledky dosiahol

Reagovat
Busby babes

FA cup, Ligovej pohar, evropska liga...

Ale ok, pokud jsme my marni po odchodu SAFa, pak je Wenger marnej uz asi 13 let.

Reagovat
Nikikrew

Porovnavas 2 rozne veci. Chcel som len povedat ze Wenger by bol rozhodne lepsia nahrada za Safa ako Moyes,LVG

Reagovat
Busby babes

ok, pak opravdu porovnavame dve ruzne veci. muj komentar byl k roku 2001, kdy se to melo odehrat. A tam by rozhodne nehrozil Moyes.

Reagovat
Busby babes

teda jako puvodni komentar.

Reagovat
vladis271

vyhrali Carling cup a mali najlepšiu sezónu hned po CFC minulý rok, to nevieš?

Reagovat
r.mrazik

pristi rok?

Reagovat
Busby babes

neser se nam do debaty s kravinama.

Reagovat
smazaný uživatel

To sa doteraz neumyl?

Reagovat
Mastný Chobot

to je pigment

Reagovat
Whitemedia

Co se musí člověku honit v palici, že si za uchem nechá vytetovat něco takového?

Reagovat
Counter

Jestli to je ten smajlík z Watchmenů, tak u mě má Ederson velký respekt

Reagovat
Whitemedia

Hrozně nudný film..

Reagovat
kvasha16

je trochu "iny" ale ja som sa nenudil,mozno trochu v uvode

Reagovat
Whitemedia

Já celkově nesnáším Snyderovy filmy, ale u Watchmenů jsem se nudil asi nejvíc.. jen teda Rorschach je parádní postava, ten to dost zachraňoval a díky němu jsem to dokoukal

Reagovat
Arbiter

takže předpokládám, že director's cut jsi neviděl, že?

Reagovat
kvasha16

ked uz sme pri director's cut, nevies kde sa k nemu daju zohnat titulky?

Reagovat
Arbiter

určitě budou na titulky.com

Reagovat
Counter

Nesouhlasím, ale chápu.

Reagovat
Fenri

Reagovat
Arbiter

pro mě asi nejlepší komiksový film...

Reagovat
J0EL

Je Dark Knight

Reagovat
FUnk

Reagovat
Ferguson6

to nie je ani najlepší Batman

Reagovat
J0EL

o tomto ale fakt nikto normalny nemoze pochybovat.

Reagovat
Ferguson6

Najlepší je Batman z 89ho.

Reagovat
TopinB

Táhne ho navrch Ledger, jinak strašně "meh" film

Reagovat
Ferguson6

Ledger bol fajn ako záporák, ale Nicholson je lepší Joker.

Reagovat
TopinB

Nicholson nevím, ale Hamill určitě

Reagovat
Ferguson6

Hamill nikdy nehral Jokera, len daboval. Takže jeho neporovnávam, aj keď samozrejme ho nadaboval super.

Reagovat
Arbiter

hm, ne...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Hokaido

Reagovat
iamek

Reagovat
Rišty

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej film.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

To je hroznej bezmozek, už mu jenom zbývá vytetovat si na čelo jitrnici

Reagovat
smazaný uživatel

S Antoniom snáď ráta aj Southgate.

Reagovat
Counter

"He is a very important player for me, much more important than you can imagine.

"I feel weaker without Fellaini in my squad, it doesn't matter if it's on the pitch or if it's on the bench. So if his condition improves then he will be selected, because I need him."

Mou ví, jak kiwwimu zvednout náladu.

Reagovat
kiwwi

tak to uz bolo jasne ked o nom hovoril v suvislosti s prestupom do Turecka

Reagovat
Mastný Chobot

"I feel weaker without Fellaini"

"I need him."

"much more than you can imagine."

Reagovat
SCELO

Reagovat
vladis271

kks, potom Ozilovom vyznaní začínam mať pochybnosti čo sa deje bežne u Mourka v kabíne.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
efjay

Reagovat
Counter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

tak to je jasne, ze Zinedina Fellainiho potrebujeme.

Reagovat
niflheim

PSG NOT WORRIED BY FFP

PSG president Nasser Al-Khelaifi says he is confident that the club have not broken any Financial Fair Play regulations.

PSG have been making the headlines this summer, having signed Neymar from Barcelona for a world-record transfer fee (£198m), and then added young French sensation Kylian Mbappe on loan from Monaco, with an obligation to buy for £165m in 2018.

He told the Daily Telegraph: "We have a year to meet FFP criteria. We have until 30 June 2018. So I tell everybody, relax and think about your project. We think about building our project.

"There is pressure from other clubs but I don't think UEFA will be influenced by the pressure because they are very professional and very serious."

Reagovat
Arbiter

přístup ala Homer Simpson => o to, co poseru, ať se stará mé budoucí já

Reagovat
smazaný uživatel

kde si majonézo!

Reagovat
Arbiter
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

po sezone bude vyprodej. Tipnul bych, ze takovy Di Maria nebo Cavani by mohli byt naprodej.Plus treba Verrati.

Reagovat
salami

Sranda bude, že PSG nebude mít zrovna dobrou vyjednávací pozici.

Reagovat
iamek

Koho chcem ?

Reagovat
Busby babes

maximalne Verratiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by ti přestala na zahradě stříkat ropa ze země!

Reagovat
J0EL

Mane 3 zapasy stopka

Reagovat
Busby babes

malo.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
diastan

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
VasAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Wow minimum za cervenu kartu.

Reagovat
Arbiter

minimum je jeden...

Reagovat
Maresma

za přímou červenou je minimum 3, ne?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
iamek

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

V případě, kdy zabráníš gólové příležitosti např. stažením za dres, dostaneš taky přímou červenou a trest je jen jednozápasový. Ne že by tohle byl ten případ :-)

Reagovat
Maresma

díky, nebyl sem si právě jistej, jak to přesně je

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, mohlo to být víc

Reagovat
Counter

To ještě není jisté. Jestli se Liverpool odvolá, mohli by mu ještě aspoň jeden přidat za maření času komise nebo tak

Reagovat
cristiano.K.

zkusil bych to

Reagovat
Maresma

Však jsme se už odvolali.

Reagovat
kiwwi

fakt? sak Klopp vravel ze to nebude skusat pretoze to nefunguje

Reagovat
Maresma

Hm, to máš pravdu. Ale psal to Joyce a teď už i BBC.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi videl kolko ludi bolo proti cervenej karte.

Reagovat
mithro

po zapase vravel, ze to je strata casu, dnes uz sa odvolavaju.

Reagovat
iamek

To chces rict, ze Klopp lze?

Reagovat
mikelinos

Však nikde netvrdil že se neodvolá, tvrdil že to je ztráta času. Takže nelže, ale ztrácí čas.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

neodvolaju sa

Reagovat
Counter

Přední britská média (Timesy, Guardian a tak) tvrdí, že ano.

Reagovat
chicuita

OT: kdyby si nekdo chtel zahrat FANTASY LM, tak tady je kod pro vstup do ligy : 44372UBE a ofiko stranky: http://uclfantasy.uefa.com/en/fantasy17

Reagovat
Maresma

Jinak fortuna vyplatila sázky za toho de Boera...

Reagovat
cristiano.K.

dpč zase ve špatný čas na špatném místě

Reagovat
Counter

pěkně

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

tak proč jsi to nenaložil víc?

Reagovat
Busby babes

vic jsem na uctu nemel a nechtelo se mi tam prevadet dalsi prachy.

Reagovat
mithro

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Coutinho10

to me tak stve aaah

Reagovat
vladis271

LOl to sú amatéri

Reagovat
Busby babes

proc? podle me tam byl uplne minimalni trafic, takze jim to zadnej system nevyhodil jako rizikovou vec. navic 1.7 jeste neni tak desnej kurz. kdyby tam meli 4, tak by to mozna bylo neco jineho.

Reagovat
vladis271

no asi hej. Keby tam niekto naložil 10 ltisíc evri asi ich to zalarmuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

aké dlhé bolo okno kým sa na to dalo vsadiť od momentu čo to uznámili oficiálne ?

Reagovat
Busby babes

ja bych prave rekl, ze to okno bylo spis od doby, kdy to zaclo BBC a spol davat jako hotovou vec, do momentu, kdy to CP dalo ofiko na stranky a tak.

Coz bylo cca hodinu, hodinu a pul. Ja to sazel jeste pred tim oficialnim potvrzenim. Jestli nekdo vsadil i po nem a proplatili mu to?

Reagovat
Hokaido

Omg, když sem přijde dement s klávesnicí z CZC, tak tu jsem, ale při tomhle ne.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Cobra

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Jinak ty manévry Kloppa vážně nechápu - posadit Mignoleta proti Arsenalu. Posadit Lovrena proti City. A když už tak proč to dělat v nejtěžších zápasech (vím, jak jsme hráli s Arsenalem)

Teď se uvažuje o nasazení Kariuse do LM. Minulý rok, když Mignolet chytal dobře, tak tam nacpal Kariuse a jeho chyby nás v podstatě stáli třetí místo.

At klidně dá dlouhodobou šanci Kariusovi, nemám s tím problém. Ale k čemu je dobré ho postavit na jeden zápas a pak ho bouchnout zase na lávku.

Reagovat
eder

Asi aby si moc nezvykali, že budou hrát pořád, parchanti...

Reagovat
tomasinho

O jaké situaci z loňska to mluvíš? Karious nechytal jenom úvod, protože byl zraněný. Po zranění dostal párkrát šanci, nepřesvědčil, až do konce krom pohárů chytal Mignolet. Kde prosímtě Karius zhatil šanci na 3. místo wtf.

A ano, loni mu vyčítali, že nerotuje, letos zase že moc. Lovrena měl dát, ale jestli cítil, že není úplně ok po repre, tak mu rozumím. Lovren sice je lepší než Klavan, ale že by to byla výhra zrovna, to ne, nespasil by to. A zrovna chybu jako u prvního gólu, na to je Lovren taky expert.

A co se týče gólmanů. Sám tvrdí, že má 3 výborné gólmany. On nechce rotovat jen teď. Podle všeho Karius odchytá LM jako to dělávala Barcelona nebo loni i Arsenal. A Ward zase domácí poháry.

Reagovat
cristiano.K.

V CC proti Leedsu vychytal Mignolet nulu. Do ligy nepochopitelně postavil Kariuse -prohra v Bournemouth 4:3 a následná remíza s WHU doma 2:2. V obou zápasech nejistej a podepsanej pod goly. Po WHU vrátil Mignoleta do brány a vyhráli čtyři zápasy v řadě, wtf.......

Lovren by to nijak nespasil, jde o to, že postaví pomalého Klavana s nejsilnějším soupeřem a světě div se nezvládal.

At to klidně takhle udělá, nemám s tím problém, jenže takhle to vypadá, že nemá žádnej řád.

Reagovat
tomasinho

Ten řád právě bude. Klava loni proti silným soupeřům hrál lépe jak proti slabým, doma proti City byl třeba skvělej.

A mimochodem, před tím pohárem byl jednička normálně Karius, takež bylo pochopitelné, že jej tam vracel do brány. Bournemouth je jedinej vyloženě jeho zápas. Wow, to nás teda stálo třetí místo. Jak kdyby se v prosinci nebo kdy hrálo o třetí místo v 1 zápase.

Reagovat
cristiano.K.

jasný no a protože chytal i proti WHU skvěle, tak ho posadil a zkazil nám pouze jeden zápas, logika

Reagovat
smazaný uživatel

Ty brankáře z minulý sezony máš nějaký pomotaný.

Reagovat
cristiano.K.

v čem? možná s golmany začal šachovat dřív, každopádně to bylo v době, kdy Mignolet zrovna chytal dobře a nevyplatilo se mu to. Měl Kariuse dávat jen do pohárů.

Reagovat
tomasinho

Ježiš, v té době nechytal Mignolet vůbec. To jako kurva bereš za bernou minci jeden posraný záaps s Leedsem, kdy snad na něj nešla střela? Pokud někdy Mignolet chytal dobře, tak na jaře. V té době bylo období, kdy chytal Karius, kd pak posral Bournemouth a po těch zápasech si sednul a už nedostal šanci. To jako chceš říct, že ten jeden, vyloženě jeden, zápas, který posral, ovlivnil celou sezonu jo? To je fakt na palici.

Reagovat
cristiano.K.

posral dva zápasy v řadě. V Bournemouthu to byl vyhranej zápas, zápas s WHU to samé, zkrátka 6 bodů v <> ztráta na třetí City dva body v konečném součtu.

Reagovat
Arbiter

OT: Rick and Morty jeden z nejlepších dílů?

Reagovat
Whitemedia

Já zatím viděl jen první sérii a co si z ní vybavuji, tak nejvíc mě bavil díl, kde Ricka unese skupina Ricků

Reagovat
Arbiter

Je to drsně propracovaný seriál. A máš štěstí, že máš před sebou celé dvě serie, já na tu třetí čekal docela dost dlouho

Reagovat
r.mrazik

za me zatim pickle rick....

Reagovat
Ondiis

Solenya

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
kubys

Jako je to perfektní, ten seriál miluju, ale jsou tam i celkem úlety (narážím na tu propracovanost), když se bere Birdperson a Tammy a Rick řekne, že to musí být jejich každoroční Oscar party a na to řekne, že ta planeta je 6000 světelných let daleko, tak to nedává moc smysl.

Reagovat
r.mrazik

jak to,ze to nedava smysl?

Reagovat
kubys

It looks like an egg-vite from birdperson. Must be time for his annual Oscar party. And, by the way, our TV signals take light years to reach his planet. Nobody tell him that "braveheart" wins.

Já jsem z toho pochopil, že se na to dívali v telce. Jenže teď si uvědomuju, že ta svatba byla na Squanch planet, takže birdperson možná bydlel blíž, kdy ty vlny už mohly dojít.

Reagovat
r.mrazik

aha...ok...

Reagovat
Arbiter

no nikde není řečeno, že se televizní signál šíří rychlosti světla, že jo

Reagovat
kubys

Však to jsou elektromagnetické vlny, tohle už bylo dokázáno.

Reagovat
Arbiter

ale to neznamená, že nemají nějaký nástroj, jak je dostat do obýváku dříve. Taky se nemůžeš dívat na televizní seriál z jiné dimenze... Zrovna stoprocentní fyzikální přesnost od takového seriálu čekat nemůžeš. A s trochou fantazie zas tak úplný nesmysl. co řekl, to být taky nemusí

Reagovat
kubys

No tak samozřejmě, neberu to úplně doslova. Jenom mi potom unikal smysl, proč to tam v takové souvislosti zmínili, nic víc.

Reagovat
Ondiis

Vindicators 3 Noob Noob nejlepší postava .. nebo to je Noop Noop?

Reagovat
kubys

Noob Noob imo.

Reagovat
smazaný uživatel

Už je třetí série a pořád je ta kvalita na nejvyšší stupni, to je neskutečný ale jako díl úžasný, i když zrovna za nejlepší bych ho neoznačil.

Reagovat
smazaný uživatel

díl s Poopybuttholem byl skvělej

Reagovat
Arbiter

mi se líbí díly, které zásadnějším způsobem rozvíjí příběh

Reagovat
smazaný uživatel

tak pořád je to především komedie a člověk se u toho chce bavit, a tahle epizoda byla na mě teda docela rychlá a spíš tu šlo právě o ten zajímavý příběh. I když humor taky nechyběl, pochopitelně

Reagovat
PP

určitě díl Pickle Rick.. ten je úlet..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Anatomy Park

Reagovat
patas92

Za mě zatím celkem jednoznačně Rickshank redemption, ale z třetí řady jsem viděl jen první 3 díly

Reagovat
TopinB

Ženiální, pro mě asi nejlepší díl vůbec zatím, pak Pickle Rick, pak Rickshank Redemption, zatím se mi ta třetí série líbí hodně Jsem byl z toho unešený úplně

Reagovat
Miguel19

Diego Costa se podle posledních zpráv už brzy dočká svého vysvobození z Chelsea, kde nehodlá pokračovat. O naturalizovaného španělského útočníka usiluje jeho někdejší klub Atlético Madrid a ještě v průběhu tohoto týdne má být uzavřen přestup za 60 milionů eur. Costa si ovšem v tom případě na obnovenou premiéru v Madridu počká, trh je nyní uzavřen, Atlético navíc má až do konce prosince zákaz registrace nových posil

60 mega

Reagovat
Whitemedia

Leda by jim Costa polovinu proplatil

Reagovat
hona.kub

to by byla paráda

Reagovat
Pospovič

reálně to bude tak 25, ale v případě, že 60 tak prodej Costy > prodej Oscara

Reagovat
kvasha16

tomu neverim... ale najlepsie by aj tak bolo zadara + 50 mega a k nam Griezmann

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele