Premier League - souhrn 36. kola

28.04.2018, 15:33, aktualizováno 30.04.2018, 22:57
Komentáře a souhrny
Tottenham v pondělní dohrávce přehrál ve Wembley Watford a v tabulce Premier League si pojistil čtvrté místo. Tři zápasy před koncem má před Chelsea pohodlný pětibodový náskok. Hosté prodloužili sérii bez vítězství, která trvá už šest utkání...

Tottenham Hotspur - Watford FC 2:0

30.04.2018 21:00

Góly: 16. Dele Alli, 48. Harry Kane

Tottenham si po skalpu Watfordu pojistil čtvrté místo a zase se přiblížil kvalifikaci do Ligy mistrů. Hosté prodloužili čekání na výhru na sedm zápasů. Domácí svého soupeře nepřehráli, ale díky trefám Alliho a Kanea uzmuli tři body.

Kohoutům nevyšlo poslední utkání, v němž v semifinále FA Cupu podlehli Manchesteru United. Přesto se manažer Mauricio Pochettino odhodlal pouze k jedné očekávané změně, když brankáře Vorma nahradil francouzský reprezentant Lloris. Lodivod Sršňů Javi Gracia zamíchal sestavou v ofenzivní části rozestavení. Odpočinku na lavičce se dočkal útočník Deeney, za něhož zaskočil Gray. Šanci ukázat se dostali taktéž Richarlison a Femenía.

Svůj sezónní střelecký účet chtěl rozšířit domácí kanonýr Harry Kane, jehož slabou střelu ze čtvrté minuty v pohodě lapil Karnezis. Úvod zápasu patřil podle očekávání Spurs, kteří však z převahy dokázali vytěžit pouze nepřesnou hlavičku Diera. Hornets se v průběhu zvedli, v 15. minutě však schytali tvrdý direkt. Karnezis neudržel centr Trippiera, vypadnutý míč přistrčil Eriksen Allimu, který střelou do odkryté svatyně otevřel skóre.

Následující hluchou pasáž přerušila chyba v rozehrávce od Diera, kterou zachytil Capoué, ale po jeho přihrávce vychytal Graye Lloris. Do další příležitosti, která zaváněla vyrovnáním, se ve 36. minutě dostal Doucouré, avšak po krkolomném postupu pálil pouze do gólmana Tottenhamu. Tři minuty před přestávkou unikl po křídle Richarlison, Lloris však opět znamenitě zasáhl. Přes řadu šancí Watfordu dopadla první půle lépe pro Kohouty.

Pochettino dal v kabině svým hráčům pravděpodobně co proto, a podle toho vypadal vstup domácích do druhého poločasu. Při přihrávce Sona se ještě Kane netrefil do pumlíče, záhy však nasměroval další pas od Trippiera neomylně mezi tři tyče Karnezise - 2:0. Tato branka utlumila Hornets a následující minuty dlouho nepřinášely příležitosti. Až v 67. minutě si na přímý kop naskočil Vertonghen a hlavičkou rozezvučel tyč.

Nelze rozhodně říct, že by hosté byli neškodní. K čemu jim však bylo kvantum šancí, když s nimi nedokázali adekvátně naložit. V 70. minutě sklepl Holebasův centr Deeney na Richarlisona, který z pěti metrů nepochopitelně přestřelil. Svoji druhou branku přidal Kane šestnáct minut před koncem, ale asistent rozhodčího správně zamával ofsajd a gól neplatil. V závěru ještě toužil po třetí brance Tottenhamu střídající Sissoko, ale pálil pouze nad břevno.

Více informací k zápasu

Manchester United - Arsenal FC 2:1

29.04.2018 17:30

Góly: 16. Paul Pogba, 90+1. Marouane Fellaini - 51. Henrich Mchitarjan

Černá šňůra Arsenalu na hřištích soupeřů nebere konce. Kanonýři s Manchesterem United prohráli už šestý venkovní zápas Premier League za sebou a jsou v tomto ohledu vůbec nejhorší ze všech anglických ligových soutěží. Na úvodní gól Pogby ještě dokázal zareagovat uzdravivší Henrik Mchitarjan, avšak v první minutě nastavení rozhodl o výhře United přesnou hlavičkou střídající Marouane Fellaini.

Díky výhře 2:1 si již United definitivně zajistili umístění do čtvrtého místa, a tedy účast v příštím ročníku Ligy mistrů. To Arsenal zůstává šestý, tři body před dotírajícím Burnley, byť se zápasem k dobru. Po této porážce však tým Arséna Wengera přišel o poslední naději na předskočení týmů před sebou a skončí tak v tabulce podruhé v řadě za úhlavním rivalem z Tottenhamu.

Základní sestava Arsenalu podle očekávání doznala početných změn oproti prioritnímu semifinále Evropské ligy s Atléticem Madrid, a tak dostali šanci nastoupit i nezkušení mladíčci jako Nelson či debutující stoper Konstantinos Mavropanos. Ještě před úvodním hvizdem se Arséne Wenger dočkal vřelého přijetí od samotného Sira Alexe Fergusona u příležitosti blížícího konce na lavičce Arsenalu po takřka dvaadvaceti letech.

Do utkání ovšem United vstoupili nekompromisně. Již po čtvrthodině hry měl gól na hlavě Alexis Sánchez, jehož pokus sice vytěsnil na tyč Héctor Bellerín, ale míč se odrazil k Paulu Pogbovi, pro nějž už nebyl problém napálit jej zblízka do sítě. Hosté ovšem navzdory poslepované sestavě byli favoritovi vyrovnaným soupeřem a obzvláště Ainsley Maitland-Niles ve středu pole i ve dvaceti letech působil jako zkušený harcovník. Právě po jeho patičce nebezpečně pálil bývalý hráč United Henrik Mchitarjan, avšak těsně minul.

Šest minut po změně stran se už ale arménský reprezentant nemýlil. Jeho přízemní rána mezi nohami stínujícího Lindelofa skončila přesně u tyče a ani David de Gea již situaci nestihl zachránit. S blížícím se závěrem utkání ovšem domácí začali utahovat šrouby a střídající Rashford se dokonce prosadil z dorážky po Fellainiho hlavičce do tyče, jenže mu radost zhatil odmávaný ofsajd. Nedlouho poté ale Marouane Fellaini znovu předvedl svou dominanci ve vzdušném prostoru a výtečně usměrnil Youngův pas na zadní tyč, kam se David Ospina natahoval marně.

Více informací k zápasu

West Ham United - Manchester City 1:4

29.04.2018 15:15

Góly: 42. Aaron Cresswell - 13. Leroy Sané, 27. Pablo Zabaleta (vl.), 53. Gabriel Jesus, 64. Fernandinho

Titul v kapse, to se na vavřínech usíná hodně snadno. Šampaňské a tak... jenže nikoli v případě Manchesteru City, který pořád připomíná neporazitelný stroj. Tedy, připomíná... on jím jednoduše je. Dnes na to doplatil nebohý West Ham, který dokázal držet míč jen čtvrtinu času a navíc čtyřikrát inkasoval. Na rozdíl od Citizens tak v závěru sezóny ještě bude muset zabrat - to aby se vůbec zachránil.

Tým Pepa Guardioly už jen slaví zisk trofeje, i když po svém, na hřišti, dalšími a dalšími fotbalovými koncerty. Jeho vidinou jsou teď rekordy Premier League, z nichž ty nejlákavější jsou už vyloženě na dosah. K překonání bodovému rekordu Chelsea (95) jim stačí jediné vítězství, totéž platí i o maximu téhož celku v počtu výher (30). No a na střelecký rekord, opět Blues (103), musí ve zbylých třech kolech dvakrát skórovat.

To by vzhledem k formě Manchesteru City měla být naprostá formalitka. Proti West Hamu nebylo o čem už po sedmadvaceti minutách zápasu, což je pro Guardiolovu bandu takový průměr. Už po 12 minutách se za vápnem napřáhl Leroy Sané a díky Evrově teči překonal bezmocného Adriána. Čerstvý PFA Young Player of the Year se tak stal prvním hráčem v sezóně, který v kolonkách gólů i asistencí pokořil dvoucifernou hranici (10+12).

Ke druhé trefě ve zmíněné sedmadvacáté minutě významně Citizens pomohli Rice se Zabaletou. De Bruynův centr totiž Adrián tečoval právě k této dvojici, od níž se balón odrazil do sítě. Do přestávky ještě vykřesal naději na zvrat výborně zahraným přímým kopem Aaron Cresswell, ale West Hamu to samozřejmě k zisku bodů nepomohlo.

Před obrátkou odstřelovali hosté bránu Adriána jako při zákopových válkách, ale třetí branku se dočkali krátce po pauze. De Bruyne dostal do vápna Sterlinga, ten zatancoval a předal míč do stoprocentní šance skórujícímu Gabrielu Jesusovi. City bylo v ofenzivě neuvěřitelně rychlé a trestalo každou chybu. Konečné skóre stanovil Fernandinho, který získal míč ve středu pole, narazil si se Sterlingem a pohodlně zakončil.

Více informací k zápasu

Swansea City - Chelsea FC 0:1

28.04.2018 18:30

Góly: 4. Cesc Fàbregas

Že by se mizerná sezóna Chelsea ještě převážila do pozitiva? Po remíze s West Hamem se Blues prakticky dekovali z bojů o čtvrté místo. Proti Swansea však modrá skvadra vyhrála čtvrtý soutěžní zápas v řadě a kromě postupu do finále FA Cupu se navíc hlásí i o účast v Lize mistrů na příští rok. Jediný gól zápasu dnes vstřelil už v samém počátku Cesc Fábregas.

Z deseti bodů ztráty jsou najednou dva, což vypadá setsakra líp i přesto, že Tottenham má pondělní zápas s Watfordem k dobru. Ještě zajímavější je ale souboj s Liverpoolem, na který sice Chelsea kouká s šestibodového odstupu, ale zápas k dobru má naopak ona - a navíc v příštím kole přivítá doma právě Liverpool.

Vaše starosti na mou hlavu, říkají si asi ve Swansea. Ta si dnes zadělala na problém, protože na rozdíl od úplné spodní trojice nebodovala a v závěru sezónu bude mít velké záchranářské starosti. Southampton už je vzdálen jen jediný bod, Stoke ztrácí tři body a West Brom bodů pět.

Příběh dnešního klání napsal už po třech minutách Cesc Fábregas, který se na Rosického rozlučku ladí do slušné formy. Vypomohl mu k tomu tedy Tom Carroll, který nezpracoval Mawsonovu přihrávku a nechal Kantého předat míč Hazardovi do nepřipravené obrany. Fábregas si našel místo mezi obránci, převzal Belgičanův pas a krásnou střelou vsítil už svůj padesátý gól v Premier League.

V prvním poločase viděli diváci na Liberty Stadium jen jednu střelu na bránu, ale Alfie Mawson si málem vstřelil parádní vlastenec. Když odvracel míč z nebezpečí, olízl jeho nešťastný pokus břevno. Ve druhé půlce předvedl solidní sólo Emerson, ale střela už byla slabší, zatímco Moses v nepřehledné situaci u brankové čáry nedokázal míč zasunout do sítě.

Swansea pořádně hrozila až v závěrečné čtvrthodině, třeba André Ayew jen těsně minul bránu v hodně dobré pozici na hranici vápna, o fous minul i Carroll a Naughton konečně prověřil i Courtoise. Jenže rána šla přímo na něj - stejně jako v případě Clucase. Když minutu před koncem dopadl stejně i Routledge, odvezla si Chelsea body za nejtěsnější možnou výhru.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Brighton & Hove Albion 0:0

28.04.2018 16:00

Góly: -

Burnley pouze remizovalo s Brightonem a pravděpodobně definitivně propáslo šanci dostat se na šesté místo před londýnský Arsenal. Hosté po dělbě bodů stále nemají jistou záchranu v Premier League.

Manažer Clarets Sean Dyhce si na výsledky svých svěřenců v této sezóně rozhodně nemůže stěžovat a sestavou Burnley málokdy rotuje. Nejinak tomu bylo i v dnešním zápase. To lodivod Seagulls překvapil nenasazením útočníka Murrayho, kterého na hrotu zastoupil Ulloa. Kromě této změny vyběhli na hřiště stejní muži, kteří vybojovali v posledním zápase remízu s Tottenhamem.

První vzrušující moment nastal na Turf Moor ve 24. minutě. Pokus domácího fotbalisty Barnese vyrazil gólman Ryan před sebe. Následně vypukl v pokutovém území Brightonu zmatek, který Ryan hasil společně se svými spoluhráči a výsledkem byl nakonec rohový kop pro Burnley. Hosté se osmělili po půlhodině hry, avšak střela Izquierda letěla vedle svatyně brankáře Popa. Kombinaci Racků ze 34. minuty zase zakončil Kayal slabou střelou.

Ve 37. minutě zakončil brejk domácích Wood, ale trefil pouze Ryana. Tentýž hráč protáhl brankáře Brightonu i za dalších pět minut z přímého kopu. Po změně stran vystrašil domácí publikum Lowton, který v 62. minutě nepřesnou přihrávkou znepokojil Popa. Pět minut před koncem zápasu pálil z voleje Knockaert, jeho pokus měl však spíš ragbyové parametry. Více zajímavých akcí již zápas na Turf Moor nenabídl a tak se protivníci rozešli smírně.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Leicester City 5:0

28.04.2018 16:00

Góly: 17. Wilfried Zaha, 38. James McArthur, 81. Ruben Loftus-Cheek, 84. Patrick van Aanholt, 90. Christian Benteke (pen.)

Crystal Palace deklasovali Leicester a udělali další krok směrem k záchraně. Hosté se během utkání téměř k ničemu nebezpečnému nedostali a po červené kartě Albrightona dohrávali v deseti. Domácí vstřelili během posledních minut tři branky.

Eagles v minulém kole vybojovali remízu na půdě Watfordu a totožná sestava se snažila o další bodový zisk i proti Liškám. Těm stále chyběla jednička mezi třemi tyčemi Schmeichel, kterého nahradil Hamer. Fit již byl naopak Morgan, který se ve stoperské dvojici postavil vedle stálého parťáka Maguira. Šanci ukázat se od začátku dal manažer Claude Puel taktéž Choudhurymu.

Po devíti minutách hry byli domácí blízko vedení. Hamer nevyboxoval rohový kop ideálně a Tomkinsovu hlavičku vykopával až z brankové čáry Iheanacho. V 15. minutě vysunul na druhé straně Iheanacho Vardy, který už překonal gólmana Hennesseyho, avšak toho podobně jako Hamera před chvílí zachránil spoluhráč, kterým byl obránce Ward.

V 17. minutě vybojovalo Crystal Palace míč na útočné polovině, kombinaci zakončil McArthur patičkou na Zahu, který střelou pod břevno rozradostnil Selhurst Park poprvé. Druhý zásah mohl Zaha přidat po půlhodině hry, kdy se po nečekaném odrazu objevil ve velké příležitosti, avšak skvělým zákrokem se předvedl Hamer. Ve 38. minutě opět zafungovala spolupráce McArthura se Zahou, kterou zakončil první jmenovaný přesnou střelou do dolního rohu - 2:0.¨

I po přestávce měla obrana Leicesteru problémy z bráněním Zahy. Ten v 57. minutě pláchl Albrightonovi, který jej zastavil pouze za cenu faulu, po kterém viděl od rozhodčího Deana červenou kartu. Dvacet minut před koncem zakončoval brejk domácích Loftus-Cheek, avšak trefil jen bránícího Maguira. O minutu později si McArthur narazil s Van Aanholtem, ale samostatný únik záložníka Crystal Palace zneškodnil Hamer.

Závěrečná desetiminutovka byla pro domácí jako z říše snů. Nejprve vyvezl míč stoper Sakho a parádní kolmicí vysunul Loftus-Cheeka, který po kličce Hamerovi pohodlně přidal třetí branku svého týmu. V 84. mintutě vyslal Zaha do šance střídajícího Schluppa, toho ještě vychytal Hamer, ale z následné dorážky zvýšil náskok Van Aanholt. Búra pak zkompletoval z penaltového puntíku Benteke, který si v 90. minutě vymodlil penaltu po faulu Maguira.

Více informací k zápasu

Huddersfield Town - Everton FC 0:2

28.04.2018 16:00

Góly: 39. Cenk Tosun, 77. Idrissa Gueye

Veskrze pozitivní sezóna Huddersfieldu se nepěkně kazí. Minulý týden sice nováček soutěže porazil Watford, dnes ale v důležitém domácím zápase s Evertonem selhal a po prohře 0:2 je v nebezpečné blízkosti sestupového pásma. Na osmnáctý Southampton shlíží už jen s tříbodovým náskokem. Toffees naopak díky gólům Tosuna a Gueyeho udržel na osmém místě naději na pohárovou Evropu.

Byť tedy titěrnou... Burnley doma proti Brightonu odmítlo definitivní ztvrzení historické účasti v Evropské lize, když jen bezgólově remizovalo, a oba soupeře od sebe dělí jen šest bodů. To nicméně pořád znamená, že Everton by musel oba zbylé zápasy vyhrát, Clarets naopak oba prohrát, a ještě nějak zázračně přijít o patnáctigólovou výhodu ve skóre.

Důležitou postavou by v takovém případě rozhodně byl Theo Walcott, který se stává esenciální součástí Allardycova týmu. I dneska měl na svědomí první branku svého mančaftu, když svižně pronikl středem hřiště a vypustil do nájezdu Cenka Tosuna. Ten se zachoval chladnokrevně a křížnou přízemní střelou otevřel v závěru poločasu skóre.

Huddersfield v první půli dominoval, ale odměny se nedočkal. Naopak po obrátce už se zpět do hry a byl to Everton, kdo trestal. V sedmapadesáté minutě ještě Lössl Colemana vychytal na přední tyči, ale když po Bainesově přiťuknutí napřáhl z hranice vápna Idrissa Gueye, míč už se třepotal v síti a stanovil konečný výsledek.

Více informací k zápasu

Newcastle United - West Bromwich Albion 0:1

28.04.2018 16:00

Góly: 29. Matt Phillips

West Bromwich Albion alespoň po vlastním zápase nadále dýchá mezi anglickou fotbalovou elitou. Brankou Phillipse dokázal uspět na hřišti Newcastlu a přiblížil se předposlednímu Stoke. Magpies i po prohře zůstávají v klidném středu tabulky.

Manažer Strak Rafael Benítez vsadil na klasickou sestavu i se slovenským brankářem Dúbravkou. Benítezův protějšek Darren Moore taktéž vsadil na stejné muže, kteří v minulém kole vybojovali remízu se silným Liverpoolem. Do vedení se ve 29. minutě dostali překvapivě hosté. Livermore vysunul pasem za obranu Phillipse, který se nemýlil a otevřel střelecký účet zápasu.

Domácí mohli na zásah Baggies odpovědět ve 34. minutě. Pérez obloučkem vysunul Kenedyho, který však levou šajtlí těsně minul tyč Fosterovy brány. V úplném závěru poločasu se o vyrovnání snažil Diamé. Ten se k zakončení dostal po rohovém kopu, ale jeho tvrdou ránu zastavil Foster.

Po přestávce se Newcastle snažil o vyrovnání, ale za celých čtyřicet pět minut se nevytvořil žádnou pořádnou příležitost. Nesportovní vložkou se v 80. minutě prezentoval Slimani, který zezadu nakopl Dawsona. Sudí však tento moment přehlédl a útočníka Newcastlu nijak nepotrestal. Za pět minu s na centrovaný míč naskočil Joselu, ale ani on nezamířil přesně. Zbytek utkání již žádné vzrušení nepřinesl.

Více informací k zápasu

Southampton FC - AFC Bournemouth 2:1

28.04.2018 16:00

Góly: 25. Dušan Tadić, 54. Dušan Tadić - 45. Joshua King

Konečně! Po osmi neúspěších Southampton konečně potěšil své fanoušky a veze si z ligového zápasu tři body. Hrdinou jižanského derby s Bournemouthem se stal Dušan Tadić, který při výhře 2:1 vstřelil obě branky domácích. Ti se tak přiblížili sedmnácté Swansea na rozdíl jediného bodu a výrazně oživili šance na záchranu ligové příslušnosti.

Cherries jsou naopak už nějaký ten pátek v klidném středu tabulky a tyhlety záchranářské trable jdou mimo ně. Motivaci do zápasů tak rozhodně nemají takovou jako trápící se Southampton, který se mohl dostat do vedení už ve čtrnácté minutě, ale tehdy Redmonda i Romeua zblokovala obrana soupeře.

Pak ale po rohovém kopu Bournemouthu uprchla trojice Svatých, Lemina před vápnem vyšperkoval brejk dobrým pasem na volného Tadiće a ten křížnou ranou překonal Begoviće. Ještě do přestávky ale hosté dokázali vyrovnat - chvilka nepozornosti při tentokrát skvěle zahraném rohu, odražený míč na zadní tyč k volnému Joshuovi Kingovi a 1:1.

Bournemouth ale chyboval víc. Jako krátce po změně stran, když Cook zpracoval dlouhý míč přímo pro Tadiće a ten úprk zakončil parádní šajtlí přesně k tyči. Southampton si vzal vedení zpět a už se ho do konce zápasu nevzdal. I díky skvělému McCarthymu v bráně, který reflexivně vyčapal Defoea a poradil si i se střelou Frasera, jenž se o korekci snažil v úplném závěru.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Stoke City 0:0

28.04.2018 13:30

Góly: -

Tři zásadní zjištění přinesl souboj Liverpoolu a Stoke City. Zaprvé, Liverpool si poněkud zkomplikoval závěr ligové sezóny, v němž se ještě bude mít co ohánět, aby uhrál TOP čtyřku. Zadruhé, Stoke sice po remíze 0:0 získalo cenný bod, ale ten je v jejich situaci pořád málo na to, aby vykřesalo naději na záchranu. No a třetí a nejzásadnější - Mohamed Salah je opravdu jen člověk.

Egyptský křídelník v posledních týdnech fascinuje celý fotbalový svět, kdekdo by mu v současné formě přiřkl i titul nejlepšího hráče planety. V zakončení a vlastně kdekoli okolo vápna je dokonalý, nemilosrdný a maximálně efektivní - což dokázal třeba v semifinále Ligy mistrů, kde dal dva úžasné góly a další dva naservíroval svým kolegům de facto před prázdnou bránu.

Jenže právě tento polobůh se v páté minutě po Hendersonově přihrávce řítil opět sám na gólmana - tak rychle, že se Jack Butland nestihl ani pokřižovat. Anglický komentátor už prakticky ohlašoval střelce gólu, když Salah vytáhl další cizelérský lobánek,... který však k šoku všech přítomných skončil dobrý metr vedle bližší tyče.

I tak má ale Liverpool po dnešní ztrátě vše ve svých rukou, což se o Stoke říct nedá. Ve zbylých dvou zápasech musí brát Potters plný počet bodů - a ani to pravděpodobně nebude stačit na udržení se v Premier League. Proto musí svěřence Paula Lamberta mrzet každá dnešní zmařená šance - jako když Diouf sám hlavičkoval na zadní tyči a trefil jen boční síť.

Víc možností, jak prolomit bezgólový stav, měl ale jednoznačně Liverpool. Tomu se to ostatně málem povedlo na sklonku prvního dějství, ale čárový sudí při oslavné radosti Dannyho Ingse správě zvedl praporek nad hlavu.

Po změně stran jako první zahrozil Alberto Moreno, který pro dnešní zápas nahradil běžně startujícího Robertsona. Španělský levý bek napřáhl ze slušné dálky, ale zařízení minul jen o kousek. Liverpool byl o dva body ve finále dost možná obrán rozhodčím, protože v závěru utkání Wijnaldumův centr zřetelně zasáhl Pietersovu ruku. Penalta se ale nepískala a zápas skončil nerozhodně.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City353032102:2693
2.Manchester United35245667:2777
3.Liverpool FC362012480:3772
4.Tottenham Hotspur35218668:3171
5.Chelsea FC35206960:3466
6.Arsenal FC351761267:4857
7.Burnley FC3614121035:3254
8.Everton FC361391442:5448
9.Leicester City3511111349:5244
10.Newcastle United351181635:4441
11.Crystal Palace369111641:5438
12.AFC Bournemouth369111642:6038
13.Watford FC361081842:6238
14.Brighton & Hove Albion358131432:4737
15.West Ham United358111643:6735
16.Huddersfield Town35981827:5635
17.Swansea City35891827:5233
18.Southampton FC356141535:5432
19.Stoke City366121832:6530
20.West Bromwich Albion365131830:5428

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (549)

Přidat komentář
Setwo

jasnejšiu ruku ako tú čo mal na konci hráč Stoke som dlho nevidel... akože toto sa ako nedalo vidieť? nebyť nej Firmino by dával do prázdnej brány... + Pieters celý zápas používal v súbojoch viac ruky ako nohy a ani len karta

Reagovat
smazaný uživatel

asi je jasne, preco nie su anglicky rozhodcovia na MS....a kym nebudu za taketo chyby, co ovplyvnuju zapasy trestani, tak ta uroven pojde len dole...

Reagovat
kiwwi

wow

Reagovat
Kopac

Kde si bol s tvojim wow v utorok kokotko

Reagovat
Kopac

Srandujem, si v pohode chalan

Reagovat
smazaný uživatel

Nesranduj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to je teď v souboji o 4. místo? Kdyby Chelsea všechno vyhrála a porazila LFC, tak je stejně 5. kvůli skóre, ne?

Reagovat
Setwo

ak by Liverpool vyhral posledný zápas, tak ide do LM Liverpool

Reagovat
SpecialOne

Jojo Liverpoolu stačí neprohrát s námi nebo porazit Brighton.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, to je pitomý. A úplně nevěřím tomu, že by Spurs dvakrát prohráli.

Reagovat
SpecialOne

Mají 3 lehčí zápasy doma a venku odepsaný WBA. Jsme bez LM, je to prostě tak.

Reagovat
kiwwi

by ste museli v 3 kolách nahrať skóre +16 a v poslednom zápase o gól lepšie skóre ako oni... nereálne

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
icemike

Reálné to je, ale ne od nás

Reagovat
Counter

Chtělo by to Chelsea na třetí místo, Spurs na čtvrté, LFC páté + LFC a Arsenal vyhrát LM a EL.

Výsledek = Spurs bez LM a perfektní Wengerova rozlučka

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžeš mít 6 týmů v LM, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Max 5

Reagovat
kvasha16

to by slo

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zkurvyďáble jeden

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

oni jsou zvykli

Reagovat
Busby babes

na tom je nejlepsi, ze nejrealnejsi je ta vyhra LFC v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kucka

Reagovat
PP

toto budu říkat synovi při usínání jako pohádku a smíchy mi neusne..

Reagovat
Counter

Reagovat
Rarášek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
9augi9

Čomu sa smeje fanúšik Arsenalu?

Reagovat
Hachim Mastour

Lenivým Prascom z Liver Poolu

Reagovat
9augi9

1:1 s Atléticom a hráte od 10. min presilovku, hm, stále mi tento termín vychádza skôr na hráčov Arsenalu. A ešte niečo, keď tak lenivým prascom z Liverpoolu.

Reagovat
Hachim Mastour

Ja som iba reagoval na to, ako si lenivým prasaťom nazval Mesuta Ozila.

Reagovat
9augi9

Očividne som zaťal s Mesutkom do živého.

Reagovat
SCELO

co by som dal zato mat ozila alebo mchytariana v LFC...

Reagovat
Hachim Mastour

hej no, taká kvalita sa na trhu ťažko hľadá

Reagovat
Hachim Mastour

hej dopiči

Reagovat
vladis271

platíme daň za LM. Ale to je jedno, súťaže sa hrajú aby sa vyhrávali, kľudne by som obetoval miesto v top 4 za čo najvyššiu šancu vyhrať LM.

Reagovat
SpecialOne

Spíš zápas blbec, to se stane. Neviděl jsem to celé, ale šance Salaha + Arnolta a podle komentů i nějaké neodpískané penalty. Top 4 si pohlídáte jak nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud by LFC postoupilo v LM dál, bude proti Brightonu logicky šetřit hráče.

Reagovat
SpecialOne

Mezi těmi zápasy je 14 dní mezera.

Reagovat
cristiano.K.

proč kvůli zápasu, který se hraje 26.5. by šetřili hráče?

Reagovat
SpecialOne

Tak Salaha po zápase na Chelsea umístí do vystlané místnosti bez ostrých předmětů a najmou mu ochutnávače jídel.

Reagovat
cristiano.K.

Salah bude hrát, protože chce překonávat rekordy.

Reagovat
Coutinho10

no jo, ale hrat to na 1 kartu neni uplne idealni viz nedavno sazka na EL a pak rupnuti ve finale a bylo po vsem

Reagovat
vladis271

vyhrať LM je niečo viac. Nejde mi o budúcu sezónu v LM ide mi o ušatú trofej, nie sme trapáci, čo sa nechajú vyzuť Sevillu, musí nám ísť o celkový triumf.

Reagovat
Coutinho10

jo jasny...taky chci LM vyhrat, kdo by nechtel, ale klidne uz mohl bejt klid a mohli jsme treba i vic zarotovat na LM, ale misto toho budeme pravdepodobne posledni zapas pod tlakem

Reagovat
nani92

Reagovat
9augi9

Závisť je veľmi smiešna, však?

Reagovat
Coutinho10

dalsi zbytecna komplikace o LM a asi se budeme klepat do posledniho kola

Reagovat
smazaný uživatel

Enrique by chtěl velké peníze na přestupy

V Arsenalu bude končit manažer Arséne Wenger a mezi kandidáty na uvolněné místo je i Luis Enrique. Někdejší trenér Barcelony, Celty nebo AS Řím ovšem nebude nejlevnější, požadovat bude atraktivní plat a draho případně vyjdou i letní přestupy, španělský kormidelník na ně údajně požaduje 230 milionů liber. (sport-express.ru)

Reagovat
blade115

Tak to asi bude dál bez práce.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
cristiano.K.

Začínáme mít všeobecně smůlu. Jednak na zranění, protože nám chybí tři střední záložníci. Lallana by měl být na případné finále LM k dispozici, Emre by mohl být taky na lavičce připraven. O poločas jsem usnul a probral se v 75. minutě. Jasnější penalta za ruku snad ani neexistuje. Ings nehraje nijak špatně, přesto bych to upřednostnovaní před Solankem fakt nedělal.

Reagovat
Zaschrona

Vseobecna smula.

Reagovat
smazaný uživatel

YNWA

Reagovat
Zaschrona

Jako kdybych v nejakem paralelnim vesmiru byl fanouskem LFC, tyhle konstrukce by me fakt bavili.

Reagovat
Rssa

Hochu, vzdyt ty tvoris konstrukce jiz pri rozlosovani ligy v lete...

Reagovat
Zaschrona

To se smejes sam sobe?

Reagovat
Kucka

Solanke je hrozný dřevo, vždyť nedal góla za celou sezonu. Proč víc nehraje Woodburn btw?

Reagovat
cristiano.K.

Ings je větší dřevo, Solanke má alespon určitej potenciál

Reagovat
danielfc

V tomto zápase platili asi nejaké iné, zvláštne futbalové pravidlá. Taký som mal z toho pocit. Meriner aj s asitentami tolerovali hru rukou, dokonca aj v 16ke, Neuastále ťahanie z adres, za rameno, za ruku, dokonca aj v 16ke. Sklz štupľami proti hráčovi nebol ani faul , nieto za kartu.Naopak čisté odobratie lopty pískal ako faul za žltú..... , no bolo toho neúrekom, fakt dnes sa pískalo podľa zvláštnych pravidiel....

Tak ako ide kvalita PL lineárne hore tak neskutočne klesajú rozhodcovia.

Stačí sa pozrieť ako píska Felix Bricht LM, to je iné kafe

Reagovat
Setwo

Pieters hral nechutne rukami... celý zápas mal ruky na Salahovi a žiadna karta ani odpískaný faul... rozhodca korunoval zápas neodpískaním jasnej ruky.. nebyť nej Firmino dá do prázdnej brány gól... celkovo LFC rozhodcovia nepískajú žiadne penalty v ich prospech...

Reagovat
Zaschrona

Tak na co to svede pani Kloppova dneska?

Reagovat
9augi9

Na to, že hrá s Liverpoolom semifinále LM, kam sa Everton nikdy nepozrie.

Reagovat
Zaschrona

Proc to vytahujes netusim, trochu styl Babis - kdyz nevis, hod tam Kalouska. Ale jinak mas pravdu, kdyby to hrozilo, tak pro jistotu vasi fanousci zas zaridi ban anglickym klubum do Evropy, pripadne proti nam UEFA posle rozhodciho, ktery uz jinak ukoncil karieru, aby nas brutalne zariznul. Jsme uplne bez sance.

Reagovat
9augi9

Áno to sú jediné dôvody prečo sa tam nedostanete.

Reagovat
Zaschrona

Pche, ono se to prorazi. LM vyhrajeme driv nez vy.

Reagovat
icemike

Anebo Zem ovládnou mravenci....

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Trent má v 19 letech odehráno víc zápasů v LM než celý Everton

Reagovat
Zaschrona

Ze zrovna fanouskovi LFC musim pripominat, ze fotbal nevznikl v roce 1992...

Reagovat
cristiano.K.

nemusíš mi tu psát, kdy ses narodil

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Bandita_Harry

Ty tiez reagujes len preto ze je to Liverpool Neni sa co cudovat ze niekto vytiahne Everton

Reagovat
Zaschrona

Ja to pisu predevsim proto, ze je Klopp nejubrecenejsi kouc v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho mu zdatně sekunduje.

Reagovat
Zaschrona

Ano, ale na nej uz se plive vsude az moc. Na media darling Kloppa nic.

Reagovat
Bandita_Harry

kedy brecel ? tak ked pioukaze na nejake chyby rozhodcov je to plakanie ?

Reagovat
Kopac

Nepocut z dola

Reagovat
Ranoth

aku jasnejsiu ruku by chcel ten primitivny rozhodca aby ju odpiskal

Reagovat
Zaschrona

Kdyz nema video, muze si nevsimnout...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavny ano, ale postranny to na 100 percent musel vidiet, zial tuto sezonu proti Liverpoolu sa tendencne jasne veci nepiskaju a blbosti, co ani nie su faulom (ako penalte pre Everton) sa ihned odpiskaju....nepoviem, keby ze je to raz za 10 zapasov, ale napr teraz je to hned druhy zapas v lige po sebe, kde jasne penalty neodpiskali....tuto sezonu minimalne 10 bodov stali rozhodcovia Liverpool...

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

tak potom je ako mozne, ze take strety/suboje v strede ihriska, ktorych je za zapas minimalne 2 na oboch stranach velmi casto ani len nepiskaju...za mna to istotne penalta nebola... jasne fauly na zltu kartu velmi casto krat ani len neodpiskaju a potom taketo bezne suboje posudia ako penaltu, tak to je uplne chore.....

Reagovat
kiwwi

fúú možno aj o titul vás pripravili

Reagovat
avicii

posledne 2 zapasy sme hrali slabo v PL ale teda aspon rozhodcovia si mali spravit svoju robotu poriadne a dnes jasna penalta a minule jasna cervena pre Heghaziho..snad Swansea dnes pomoze trosku

Reagovat
smazaný uživatel

aj jasna neodpiskana penalta v minulom zapase za faul na Ingsa.....

Reagovat
TheTopFootbaler

Dost zprasený zápas od Stoke, no. Ty highlighty za moc nestály.

Reagovat
Counter

OT: Montella vyhozený ze Sevilly. Od výhry na OT 4 remízy, 5 proher a skóre 7:19.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Coutinho10

klasika

Reagovat
TopinB

Reagovat
Kucka

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho ho zničil

Reagovat
kiwwi

tvoja twitterova timeline znova funguje?

Reagovat
Counter

Ses nějak pozapomenul připomenout s wow factorem v úterý, co se stalo?

Reagovat
Busby babes

nejvic wow bylo jak naivne Rim k tomu zapasu pristoupil.

Reagovat
Counter

To nic nemění na tom, že Liverpool hrál výborně.

Reagovat
Busby babes

hral.

Reagovat
kiwwi

keď ono je to ťažké... spurs a Liverpool majú teraz toľko wow factorov že to už ani nestíham všetko sledovať

Reagovat
smazaný uživatel

Ty s tím tvojím mindráčkem, že bys nesledoval v úterý Liverpool?

Reagovat
kiwwi

mindracek z Liverpoolu?

Reagovat
Busby babes

neunesl tu vyhru.

Reagovat
smazaný uživatel

Se divim, ze tu resite jen tu ruku. Offside pred Forminhovym golem bych s VAR nemavl. Ne ze bych to carovemu vycital, tohle snad ani nejde 100% posoudit, ale za me regulerni gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sa mozes divit, ta ruka bola jasna aj bez videa. Kdezto take milimetrove offsidy/neoffsidy sa daju royzhodcom prepacit, ale oni jasne veci neposudzuju spravne...tak potom sa aj na forach skor riesia tie jasne neodpiskane veci, ktore sa lahko daju postrehnut...

Reagovat
smazaný uživatel

Může se WBA ještě nějak zachránit? Pokud ano, co k tomu potřebuje?

Reagovat
Setwo

aby Swansea nezískalo viac ako bod

Reagovat
smazaný uživatel

+vsechno vyhrat, coz je asi vetsi problem.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi nepřijde zase takový sci-fi teda.

Reagovat
TheTopFootbaler

Ta šance je třeba dvouprocentní, ti už jsou v podstatě jistí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale byl by to hezkej příběh. Ty já mám na fotbale nejradši.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten los tomu moc nenahrava

Reagovat
TheTopFootbaler

To by byl, no.

Reagovat
Kucka

+ Soton a Stoka s minimem bodů

Reagovat
LokoLFC

jinej vesmír...

Reagovat
smazaný uživatel

Zas ten Tadic

Reagovat
SpecialOne

S Huddersfieldem to vidím bledě, City a Chelsea venku a pak Arsenal alá nostalgické loučení Wengera. To bude sestup.

Reagovat
Counter

Nostalgické loučení Wengera bude ukázková venkovní prohra 1:2, tak jako celou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Přijde vám normální, aby si dvě mladé holky kupovaly v supermarketu jenom pár pivek a jednu příhodně tvarovanou okurku nebo jsem jenom já moc zvrácený?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

masopust pls

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Já za to ani nemůžu a už to palcuju skoro automaticky, no.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Treba uz mely doma rozpity Gin a dolplnovaly zasoby...

Reagovat
Kucka

Reagovat
PP

zásadně s citronem.. Ale zase nejsem holka no..

Reagovat
Taiger

Gin Tonic aka nejlepší drink ever.

Reagovat
PP

paradoxně, já si je dávám v baru na vystřízlivění..

Reagovat
VanKun88

Reagovat
Hokaido

Je to normální a nikdo si toho nevšimne, Jany, takže je klidně pošli, ať ti to koupí.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
blade115

Nepřijde mi to normální, čekal bych místo piva víno a ty okurky dvě.

Reagovat
hitZor

Reagovat
Taiger

Proč dvě? Jako by ta jedna nemohla bejt využívána oběma.

Reagovat
blade115

Taky si po kámošovi nevezmeš použitou šprcku, všechno má své hranice.

Reagovat
negrles

Tak ale okurka má dva konce

Reagovat
blade115

Jj, ale ten druhý musíš uchopit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

jak to schoval za dve mlade holky

Reagovat
smazaný uživatel

Neni. Jedna si narve okurku do prdele a druha plechovky do pici.

Reagovat
TheTopFootbaler

BAN

Reagovat
Sandstorm

Soton ještě zabojoval. Stoke už nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke ať už konečně spadne. Vůbec mi chybět nebudou.

Reagovat
Mates_Matesović

Foxes jsou posledních pár kol naprosto příšerní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Tosun v PL zatim 167 minut na gol, to je lepsi prumer nez ma Romelu za MU. Theo skvely zatim, jsem zvedavy, jestli ho vezmou na MS. Zimni nakupy se teda snad povedly. Koukat se na to ale neda.

Reagovat
Kucka

Tosunovi jsem vůbec nevěřil, ale zatím jede slušně

Reagovat
Wat

Jak (kromě gólů) působí v zápasech?

Reagovat
Zaschrona

Pokud ma podporu spoluhracu, tak docela fajn, je docela pohyblivy, dokaze se zapojit do kombinace, vyhrat souboj. Ale tu podporu bohuzel skoro nikdy nema, takze je jinak uplne utopeny mezi obrancema.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hokaido

Tajně jsem doufal, že tohle na EF projde bez povšimnutí.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Euphael

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
spider_8

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Tadić > Özil

Reagovat
stiflerovamama

FA

Reagovat
Hachim Mastour

"I can't honestly produce any more than I'm doing," said Allardyce, who has lifted the Toffees from 18th to eighth place in the Premier League.

"I'm sorry if some fans don't like it, but we're trying as hard as we possibly can, both myself, the staff and the players."

Reagovat
Whitemedia

Hnus nekoukatelný..

Reagovat
Miguel19

Easy 3 bodíky. Krásný výkon k tomu.

Liverpool i Spurs už jsou zesraní.

Reagovat
smazaný uživatel

heh, hento nikdy neporazi LFC

Reagovat
Whitemedia

v hnusném triku?

Reagovat
blade115

Výkonnostně a kvalitou je na špici našeho týmu Kanté, pak několik světelných let za ním Willian s Azpim, no a kdesi v dáli, odkud už N'Golo není vidět, se plácá zbytek týmu. Je to děsně frustrující, do jakých sraček vždycky po titulu spadneme. Pár let zpátky jsme měli náběh na konečně pořádnou koncepční práci, letos už by byl i ten odchovanec v základu, jenže my to prostě museli totálně zesrat a teď zas stojíme na rozcestí ... Utratit v létě zas stovky milionů a ten kádr přebudovat? Doufat, že se to nějak zlepší, a přešlapovat na místě? Odhodit ambice stranou a budovat ten kádr postupně? Z první možnosti by už člověk zvracel, ale asi by se i dala za krajního sebezapření přežít, kdyby člověk nevěděl, že do pár let se zas něco posere a můžeme jet na novo... Klíčové budou podle mě letní změny ve vedení. Pokud přijde někdo rozumný na post sportovního ředitele, má to smysl. V opačném případě si zas vedení pojede svou, trenér jinou a nepovede to nikam...

Reagovat
Hokaido

Craig Shakespeare - Stats

Played: 26

Won: 11 Drew: 6 Lost: 9

Win rate: 42.3% Loss rate: 34.61%

Claude Puel - Stats

Played: 32

Won: 12 Drew: 9 Lost: 11

Win rate: 37.5% Loss rate: 34.37%

Zajímavý. Puel měl skvělej začátek, ale v poslední době se mu to strašně sesypalo. Nutno říct, že mu bohužel najednou vypadla většina střeďáků a hraje v podstatě celou sezonu bez levýho beka + Morgan momentálně asi ani nemá na PL. Snad v létě přijdou nějaký posily do obrany a zase se to zlepší.

Reagovat
Mates_Matesović

Moc nechápu, proč už dávno nepřišel RB. Simpson je hráč na pomezí PL a Champu, čekal jsem, že ho vyměněj už po tý mistrovský sezóně.

Reagovat
Hokaido

Přesně. Napsal jsem to samozřejmě špatně v tom původním příspěvku, myslel jsem RB, naopak LB mají pořešený dobře. Simpson je fakt dřevo. Že místo něj hraje levý křídlo Albrighton asi mluví za vše.

Reagovat
Mates_Matesović

Mně to přišlo divný, zrovna Chilwell se mi docela líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Ale o cem to ma jako vyovidat? Ranieri vyhrál titul, ale jakmile se dalsi sezonu zacali motat tesne nad sestupem tak ho vyhodili, Sheakspeare je vytahl do stredu tabulky, ale v nove sezone nezacal dobre tak taky sel, Puel opet vytahl tym do stredu tabulky, ale jestli v pristi sezone nevyjde zacatek tak taky pujde. Jako ono je to tezky, ti hraci nemaji motivaci, na prvni sestku realne nemaji, jenze po tom titulu pro ne placani uprostred tabulky poatrada motivaci. Se divim, ze Mahrez a Vardy nekam neprestoupili, s Leicestrem uz vic dosahnout nejde a navrat do reality pro ne musi byt nuda.

Reagovat
Mates_Matesović

Vardymu už je 30, v nějakým větším klubu by asi nehrál a v Leicesteru může v klidu dohrát kariéru a získá tam navíc status totální legendy.

Mahréz chtěl prokázat loajalitu a zahrát si s Foxes LM, teď po sezóně ale už odejde.

Reagovat
TheTopFootbaler

Otázka je kam.

Reagovat
Bandita_Harry

Arsenal ? Oni kridlo potrebuju

Reagovat
Nikikrew

Jezis to by bolo sladké keby Spurs skončili 5 a my vyhrali EL

Reagovat
smazaný uživatel

Jež to je krásne že sa Arsenalu nepodarí prejsť v EL cez Atletico a my skončíme v lige minimálne 4

Reagovat
Hachim Mastour

Domenico Tedesco bude i v dalších sezonách trenérem Schalke. To je s výkony týmu pod vedením mladého kouče spokojeno a obě strany se už ústně dohodly na prodloužení kontraktu.

Ďalší z kola von.

Reagovat
Spalovač šancí

Mladičký Španěl Cesc Fabregas

Reagovat
diastan

Pablo si ten náš stý zasloužil

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, ať West Ham konečně spadne. Ten kolchoz si nic jinýho nezaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino podpísal

Reagovat
Mates_Matesović

Firmino fichado?

Reagovat
Zaschrona

Breku kvuli nejakym penaltam tu bylo vcera dost, ale ze Salah macha pestickou, to fanousci LFC nezminili ani jednou. Neprekvapujici.

https://streamable.com/tbs58

Reagovat
fenixLFC

co sa ti nepaci, rozhodca ho predsa nevidel takze je to jeho sikovnost nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

To Salaha ovsem nijak neomlouva.

Reagovat
Maresma

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
C-M@ster

Potom, co na něm borec visí jak vánoční ozdoba...

Reagovat
r.mrazik

To je prece sumak...na kazdym hraci nekdo visi...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

offended by everything, ashamed of nothing.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vicinda07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Ty si posadnuty nami.. Pricom to co si tu uz vypustil za nehorazne kktiny...

Reagovat
Zaschrona

Misto vyjadreni k Salahovi radsi do protiutoku. Smesny.

Reagovat
avicii

Vsak samozrejme na zltu... Frustracia ktora prameni ze sa ho snazia zastavit mimo pravidiel.. Tu mas normalne vyjadrenie.. Asi lepsie ako od teba

Reagovat
Zaschrona

Jakoze kdyz se po nekom ozenes rukou smerem do obliceje, tak je to na zlutou? Tak to jo.

Reagovat
Whitemedia

Hodný, milý a skromný chlapec

Reagovat
smazaný uživatel

dve podobné situácie, chválim ťa. Dedukcia na 1 s *.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

řekl si o červenou, naštěstí ho netrefil a nikdo si toho nevšiml.

Reagovat
madridcan

Trenery ho odcenili, hraci sa dokazali zanho bit 90. minut a este kvoli nemu rozhodcovia nastavili 4 minuty. Slza

Reagovat
madridcan

Trenery Slza. Štúr sa zabil znova...

Reagovat
Mastný Chobot

Škoda, no, mohlo to byť milé prekvapenie, bolo tam pár pekných výkonov (Mavropanos, Iwobi, Mkhi, Ainsley)

Reagovat
Busby babes

ten Mavropanos byl dobrej. Pokud takhle bude hrat dal, bude to dobra posila.

Reagovat
smazaný uživatel

vyzera ze by mohol byt bargain, aj ked nie az taky ako pogba

Reagovat
Busby babes

tak to je malokdo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to 1 zapas. ten se povedl i kalasovi

Reagovat
Busby babes

vsak to pisu ne? pokud takhle bude hrat dal...

Reagovat
smazaný uživatel

tak sorry, ze jsem to zdůraznil

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som už čítal Masopust.

Reagovat
smazaný uživatel

KUA skoda..to striedanie willocka bolo hrozne a podla mna nam prehralo zapas, zaloha vypadla, prestali sme hrat, neboli sme nebzpecni..amn, iwobi boli skveli a mavropanos kolosalny, z neho bude velky hrac, skoda ze bol zraneny a sancu nedostal skor..

oboch brankarov by som v lete predal

Reagovat
Fenri

Skoda, na to, jaka to byla sestava, jsme zahrali docela dobre. Sice prohra, ale jsem docela spokojenej. Mavropanos dneska vypadal skvele, Mchitarjan je velky oziveni do odvety s Atletama

Reagovat
Busby babes

Fergie style vitezstvi a rozlucka s Wengerem, hezky. Jinak tezka bida, pochodove tempo, bez nasazeni. Rekl bych ze dost hracu ted dostane od Mourinha fen.

3 body, 2. misto by melo byt zajisteny, tak aspon nejaky pozitivum.

Libil se mi celkem Lindelof, krajni beci priserni oba. Young dal asi jen ten jeden centr(zaplatpanbuh za nej), Tony vubec nic. Desny jak posledni tydny sel dolu. Martial to ozivil, zkousel veci. Blby bylo, ze vzdycky presel pres dva hrace a pak totalne zajebal prihravku. Lingard nic moc, Alexis se druhej polocas vytratil, Rash se taky moc nepredvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

V ten fén doufám.

Reagovat
ajouki

Fergieho jméno bych s touto bídou fakt raději nespojoval, pro něj to musí být urážka. Ten ty těmhle dorostencům nadělil 8 branek, a ne že se necháte doma přehrávat. I kdyby se to dotáhlo v nastavení, tak určitě ne nakopávanými míči na květáka.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas nuda. Tak jenom řeknu, že se docela těším, až Fellaini odejde, a že Martialovo místo jako prvního náhradníka na kraj útoku je pro něj v současnosti naprosto přiměřený.

Reagovat
Busby babes

on opet ukazal, ze sve vyuziti ma. Ale moc nechapu, proc je v tuhle chvili vubec v sestave. Nechce prodlouzit, chce odejit...

Reagovat
bbbauch

No v soucasnosti.. tak ono ta mince ma dve strany zejo. Treba je jenom nasranej a ma jasno v tom, ze po sezone jde. A ja bych se mu nedivil

Reagovat
bbbauch

Pro me je porad dulezitejsi to, jak hral kdyz mel dostatecnej herni prostor. Ne to, jak hraje ted, co se prived hrac na jeho post, kterej ho musel okamzite nahradit a kdyz bere 300k nebo kolik, tezko bude delat misto Tomymu..

Reagovat
smazaný uživatel

Sanchez je v základní sestavě před Martialem ale zaslouženě.

A jak říkám. Hraje v Manchesteru United. Pokud se i my chceme někam posouvat, tak tohle je prostě to, co dělá rozdíl mezi náma a City. Oni tu konkurenci na ty posty v útoku mají a ti hráči o ně bojují. Pokud chce hrát Martial na nejvyšší úrovni, měl by si zvykat.

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouženě? Sanchez hral hovno, až na poslední zápasy. Martial byl do ledna jeden z nejlepších hráčů od nás s výbornou formou.

Reagovat
smazaný uživatel

Do ledna, to určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivil. Hraje za Manchester United a na jeho postup je prostě kvalitou mnohem lepší hráč, což je samozřejmě pochopitelný, vzhledem ke zkušenostem Alexise.

Osobně bych očekával, že ho alespoň dorovná svým nasazením a přístupem ke hře, což se neděje a tenhle jeho přístup fakt není otázka posledních 3 měsíců. To je to, co dělá obrovskej rozdíl mezi ním a Rashfordem.

Dneska sice běhal s míčem dopředu, což je super, ale snad každou akci snad s jedinou výjimkou totálně zadrbal do třech hráčů. O balon nebojoval, nemakal. Tohle se těžko obhajuje.

Reagovat
r.mrazik

Vzdyt tam udelal nejmin tri sance...

Reagovat
Tomanatura

Okamzite znamenal hrozne nebezpeci pro Arsenal, aktivni dobry vykon. Navic dal ten centr Fellainimu minutu pred jeho golem.

Reagovat
r.mrazik

To nepochopis...alexis neviditelny,pak napravo jak kdyby tam nebyl...rash vlastne taky nulovy...jediny martial tam smerem dopredu pak neco udelal,ale tady se bude resit ze ma spatny pristup ke hre?? Nektery se tady normalne zblaznili a nakonec budou tleskat,ze se alexis jednou vrati a dopredu neudela nic...takovy torres syndrom

Reagovat
Busby babes

aspon vidis jaky to je, kdyz nadavas na Alexise i v zapasech, kde hral dobre.

Reagovat
r.mrazik

V tech dvou? Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Lol zrovna ty tady budeš moralizovat nad nějakou "přehnanou a nepřiměřenou kritikou".

Reagovat
r.mrazik

Jj,zrovna ja

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
r.mrazik

Ale jaky to rozdil oproti sanchezovi,kterej s tim micem dopredu ani nebezi ze jo

Reagovat
Busby babes

tak prisnej bzch nebyl, dneska zahral slusne. bohuzel finalni prihravka vetsinou stala za houby no.

Reagovat
smazaný uživatel

V čem zahrál slušně? Tohle prostě není komplexní výkon od někoho, kdo chce hrát základ v týmu s nejvyššími ambicemi.

Reagovat
Busby babes

byl tvorivej, jak dostal balon, tak sel do utoku, zkousel prejit pres hrace, to mu casto vychazelo, ale pak to vetsinou pokazil finalkou no. Horsi nez Alexis, Lingard nebo Rash dneska urcite nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál jen dopředu. Vůbec nebojoval. Za stavu 1:1, když přicházel z lavičky. Sorry jako...

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

To nemyslíš vážně, ne? Martial musí být naše priorita číslo jedna na podepsání, vždyť on je jedinej, co tam včera v té druhé půlce něco hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, tohle je pro mě prostě málo na někoho, kdo se chce urazit proto, že nehraje v základu.

Reagovat
r.mrazik

Tyvoe...a uz je i urazeny...

Reagovat
smazaný uživatel

Však se tady píše, že se mu nechce hrát, protože má konkurenci.

Reagovat
r.mrazik

No píše se,že chce odejít protože přišel Alexis a on hraje málo ...o urazeni píšeš ty

Bych řekl že Martial právě hrát chce

Reagovat
smazaný uživatel

A že to svým nasazením a bojovností dokazuje A taky teda tím, že po pár měsících se roztočí kolotoč o tom, že bude odcházet.

Reagovat
r.mrazik

Myslíš po roce přesvědčování mourka který nakonec na jeho pozici koupi Alexise jo?

Dokazuje to tím že je směrem dopředu mnohem nebezpečnější než ta nová posila...že se někdo ukaji nad tím že se Alexis vrátí zpátky je pěkný...ale on tam má být od hry dopředu

Reagovat
r.mrazik

Asi stejný jako si slintat nad tím že se vrací hazard a dopředu by byl nulovej...fotbalový gurmani

Reagovat
smazaný uživatel

Jak byl Martial nebezpečnej prosimtě? Však jen vzal balon, běžel rovně a pak zahnul do tří hráčů a o míč přišel. To je teda super. S takovou si v létě přejte ať přijde Bale, ten tohle zvládne s přehledem taky. Není náhodou, že na webech, kde hodnotí výkon mechanicky, tzn. co nejméně subjektivně patřil Martial k nejhorším na hřišti. Co se týká těch útočících hráčů, tak s tím souhlasím.

A to co ty se tady snažíš vykonstruovat je jen a pouze tvoje klasicky idiotská demagogie. Nikdo neříká, že se maj u křídla sledovat hlavně jejich obranná aktivita. Sám jsem psal, že je pochopitelný, že není tak komplexní a kvalitní jako Alexis, což prostě není, a že bych od hráče, kterej teda tak hrozně bojuje o základ a všichni kolem mu ubližujou, čekal mnohem bojovnější výkon. Ne jeho typickej výkon "mám to v píči". To že se prostě nezapojoval vůbec do soubojů, aby ten míč získal je taky pravda. Pressing nulovej. To není nic, co by mělo bejt čistě o obranný aktivitě. Se podívej třeba na Firmina.

A pokud chceš pokračovat k argumentaci, kde si budeš vytvářet vlastní realitu vymýšlením vlastních absurdních pravd, tak si další reakci můžeš odpustit.

Reagovat
r.mrazik

Možná bude lepší na ten fotbal koukat a ne pak hledat čísla na nějakých webech...

Tyhle hloupý kecy po včerejším zápase kdy udělal druhý poločas tři hotový šance je hrozná prdel...hlavně prskat na to,že nenahani zbytečně soupeře po hřišti jak Alexis..kterej ale dopředu udělal hovno,ale má výraz jako že se extrémně snaží ...jak už klasicky...ale můžeš jít na web najít nějaký číslo

Reagovat
smazaný uživatel

Tři hotový šance udělal jo? Jednou nacentroval Fellainimu, zas nepřehánějme.

Nebo ty můžeš začít použít nějakej alespoň trochu hodnotnej argument místo neustálýho vylejvání srdíčka svýma pocitama.

Reagovat
r.mrazik

Centr na fellu,prizemni na vapno kde to netrefil mike,prizemni na vapno pogbovi ktery to zadrbal misto strely z prvni...koukej na to lepe

Reagovat
smazaný uživatel

"hotový" šance no

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vodka

tak centr na smallinga byla jasná tutovka, jak to promáchl...

Reagovat
TheTopFootbaler

Jako mohl by bojovat ještě víc, ale každý má v sestavě danou svou roli, a to zvláště pod Mourinhem. Trenér po něm nechce, aby hrál komplexněji. Anthony má prostě být kdykoli připraven vyrazit do protiútoku a proto se nemůže vysilovat nějakým pressem nebo bráněním, což Mourinho ví. Kdyby to po něm chtěl, věřím, že by to Martial plnil, ale je to nesmysl.

A k tomu, že by se měl víc snažit a hrát lépe... Myslím, že to jak hraje, úplně stačí. Včera bylo myslím každému jasné, že patřil k nejlepším na hřišti od té doby, co přišel (srovnej s Rashfordem, kterému to teda včera vůbec nesedlo). Vytvořil spoustu šancí, svým pohybem proháněl obránce Arsenalu. Plnil přesně to, co mu Mourinho bezpochyby dal za úkol.

Reagovat
vodka

no, hlavně toho sice dost zadrbal, ale na druhé straně alexis zase zmizel úplně...

Reagovat
TheTopFootbaler

Alexis se fakt vypařil.

Reagovat
Busby babes

docela by me zajimalo, jak moc je to ovlivneny Tonyho formou, ze ta prava strana absolutne nefunguje...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
r.mrazik

Martial...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal druhy rok za sebou za Tottenhamom. Pekny den. strmy pad Arsenalu.

Reagovat
Mates_Matesović

Trofej 2 roky po sobě, hezky si ty hejtry mažeme na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Heh počkaj ako ta vysmejem ked náhodou vyhrame EL

Reagovat
smazaný uživatel

Stále budete ve stínu Tottenhamu.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Nikikrew

Tak to sme uz potom 10 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger končí svoje pôsobenie na Old Trafford tak trochu symbolicky.

Ako sympatický, trochu nešikovný hrdina, ktorý bojuje proti badassom.

Niektorí sú sympatickejší, iní menej. A potom Mourinho.

Prehráva, je občas ponížený, no nevzdáva sa.

Má ambície a charakter, bojuje.

Vyhráva, so šťastím, s odhodlaním, rozprávkovo.

Príde final boss, napínavý súboj.

Prehráva.

Rocky to nakoniec nedal.

Ľudia však veria, že ďalšia epizóda dopadne lepšie.

Lenže ono to nedopadne dobre ani v celovečernom filme.

No on sa nevzdáva a bojuje ďalej.

Lenže ten príbeh prestáva baviť, nemá happy end.

Až to omrzí a musí sa to skončiť.

Wenger je presne ten kladný hrdina, ktorý to nedotiahne do úspešného konca.

Nikdy.

A presne takto ilustruje jeho kariéru (jej druhú časť?) aj dnešný zápas.

Koniec, bodka.

Ďakujeme, Arsene, boli to skvelé roky, ako sme sledovali tvoj boj proti badassom a všetci ti aspoň tajne fandili.

Dnes ti tvoj arcirival ukázal, že ani v poslednom skeči sa nedočkáme šťastného konca.

Tak symbolicky končí sympatický hrdina, ktorý mal stať sa šancu superhrdinom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Reagovat
smazaný uživatel

no tak pořád může udělat master move a masterskeč v Madridu

Reagovat
oli9

to s tím Fellainim skákali 3 obránci Arsenalu ?

Reagovat
Zdechlina

Dobra prohra o gol. Cekal jsem kolotoc s takovou sestavou jaka nastoupila.

Reagovat
Hachim Mastour
Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
bbbauch

Mourinho out, Wenger in

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

vaši krabici na trofeje?

Reagovat
Taiger

S Mikhym to bude na odvětě ještě zajimavý, bychom to mohli nějak uhrát. Ale stejně nastoupí Welbz místo něho.

Reagovat
Mastný Chobot

Welé nastúpi určite, ale možno aj Mkhi. Wilshere by nemusel hrať.

Reagovat
Taiger

Jakože by šetřil Mesuta, Aarona, Lacu, Jackieho a nakonec jeho jedinýho nechal na lávce? Nah.

Reagovat
Nikikrew

Micky Welbz kraje, Ozil stred

Reagovat
Nikikrew

Boha ja son dnes fakt otočený s tými palcami

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho confirms United want Fellaini to stay and thinks he will stay at the club - “it’s nearly there”. #mufc [BBC]

tak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
Tommy the Gunner

Legenda

Reagovat
Busby babes

Mourinho on Fellaini: "I think a player that grabs the crest after scoring is telling clearly that he wants to stay. I want him to stay, the club wants him to stay, I think he will stay, it is nearly there."

A jsme v pici.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Fuck

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
iamek

Ten přežije vše.

Reagovat
smazaný uživatel

0 - Arsenal are the only side in the top four tiers of English football yet to win a single point in an away league game in 2018 (P6 W0 D0 L6).

Reagovat
Whitemedia

wow

Reagovat
Busby babes

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
ajouki

Vidím, že jsem nebyl jediný, kdo závistivě sledoval výkon United. Úplné nadšení, že bych tohle mohl sledoval každý týden. Ten posun je neskutečný. Už to není jen pomalá rozehrávka jako za LvG, ale i jeden povedený centr na květáka nebo Lukaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Tie spekulacie o Sokratisovi asi nebudu uplna blbost. Ja si prajem aby to vyslo a za 17 mega k tomu, ot je prijemny bonus. BVB ma uz teraz lepsieho stopera v Akanjim. Je to Mislintatova robota, ze chce Arsenal prave Sokratisa? Ci tam hra rolu to, ze mu o rok konci zmluva?

Reagovat
Nikikrew

pre vedenie United pred zapasom. To bolo pekne gesto od Mourinha a Safa takto to ma v Športe vyzerať

Zapastsom nevidel ale asi dobrý výsledok počnúc zostavou. Snad niečo mladíci získali. Poďme sa uz sústrediť jedine na Štvrtok

Reagovat
Nikikrew

Samozrejme som mal na mysli

Reagovat
smazaný uživatel

UnitedBus

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Miguel19

Plekanec zase na MS

Reagovat
Mates_Matesović

Hlavně ten Hyka s Hrachovinou Ale až na 5-6 jmen docela slušná nominace.

Reagovat
C-M@ster

V čem konkrétně je Hrachovina horší než třeba Francouz?

Vtipný možná je, že ho doteď nepovolal, když je mu 23 a chytá ve špičkovým finským týmu a příští sezónu prý pude do KHL...

Nakonec je v nominaci prý jen proto, že Furch nechtěl být trojka, aspoň to říkal tommrkev, nebo jakej tady má nick

Reagovat
Mates_Matesović

Já mám problém právě s tím nepovoláváním. Jandač pořád kecal, jak musí všechny vyzkoušet a pak mu musí jet na MS gólman bez startu za nároďák (kterýho předtím bezdůvodně ignoroval).

Reagovat
Miguel19

Upřímně, já z té přípravy neviděl jediný zápas, tak třeba nevím, jak se ti mladí z NHL/AHL uvedli. Všichni brečí, že nejede Zadina, Frk atd. S Hrachovinou problém není. Furch jet nechtěl, on válí ve Finsku už delší dobu, chytat stejně nebude.

Ale Plekanec je v repre marnej už jakou dobu. Loni se propadl do 4. lajny a letos jede zase. Další jméno co nechápu je Musil. To je jasná protekce.

Reagovat
C-M@ster

Jenže loni měl Plekanec celou bídnou sezónu a povolali ho, tak jel (vždycky, když ho povolají, tak jede), kdežto letos měl to Play off celkem dobrý. Určitě jeho účast na MS dává větší smysl letos jak loni.

Reagovat
stas87

Funny obrana, to sa musi nechat. Cervenka tam bude strasit do konca kariery zrejme. No toho Frka by som nezobral tiez, teraz na tom turnaji asi nepresvedcil. Hrachovina kritizoval v minulosti pomery v ceskom hokeji, tak som prekvapeny, ze oblubenec Furch bude sediet doma.

Reagovat
Miguel19

Jo, ta obrana je vtip. Opět tam není obránce, co dokáže kloudně založit útok.

Furch by samozřejmě jel, ale sám odmítl..

Reagovat
stas87

Tak to dame sem, nech to nezabera miesto pod aktualnymi clankami:

http://www.eurofotbal.cz/clanky/danove-doufaji-ze-je-k-postupu-dovede-novy-laudrup-151180/

Reagovat
vilp

Gudas.

Reagovat
Hokaido

Gudas je taky hroznej. V PO za Phily byl asi nejhorší hráč série.

Reagovat
vilp

Je možné, že nemá formu. Jeden zápas jsem viděl a posral tam asi dva góly, takže to souhlasí. Ale rozehrávku imho zkrátka má, loni na MS byl TOP po všech stránkách. Pamatuji si, jak mě štvalo, že s tou svoji střelou nechodí na přesilovky, když je přitom zbytek beků odehrál dost tragicky.

Reagovat
jiriczeQ

Reagovat
Zaschrona

Proc porad ten hejt proti Cervenkovi? Je to hrac, ktery ma historicky nejvic golu v play-off zapasech za ceskou repre. Na olympiade byl spolecne s Repikem a Kovarem nas nejlepsi strelec... Se ve vsem u nas porad musi hledat nejaky Kalousek, na kteryho se vsechno hodi, relevantni kritika pak neni mozna...

Reagovat
stas87

Naplnil on niekedy predpoklady a zahral tak, ze nebol dovod na kritiku? Lebo on v zapasoch PO byva casto nulovy a jeho herny prinos je zanedbatelny. No a ty tu vytiahnes olympiadu, kde nebola okrem rusov poriadna kvalita.

Reagovat
Zaschrona

"ma historicky nejvic golu v play-off zapasech za ceskou repre" vs "on v zapasoch PO byva casto nulovy"

Taky bych chtel byt takhle nulovy hrac jako Cervenka.

Reagovat
stas87

Sorry, to som nejako prehliadol. Moja hlupost. Kde mas tu statistiku PO zapasov? Sak kvoli tomu ho hlavne kritizovali, nie? Aspon co si ja pamätam.

Reagovat
andrew96

Řekl bych, že po sezónách ve Slavii a Omsku se nějak čekalo, že bude na MS zářit, což se však nikdy nestalo. Je výborný, ale zároveň to není žádný Jágr. Takže asi hlavně proto.

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
stas87

Ale väcsinu ma z doby, kedy bol mladsi, nie? Ono ta kritika bola na neho teraz, ked by mal byt lidrom a tiahnut ten tim co sa tyka bodov. A to on casto nerobil. Ak je to inak, tak sa ospravedlnujem.

Reagovat
Zaschrona

Hattrick na MS 2011 v zapase o bronz, 2 goly v osmifinale OH 2014 proti Slovensku, gol v ctvrtfinale MS 2014 proti USA, letos na OH 2 goly v zapase o bronz s Kanadou.

Co se tyka bodu na MS, tak historicky je v obdobi 1993-2018 na 7. miste mezi hraci Ceska. Bodovy prumer ma v podstate stejny jako Voracek nebo Plekanec.

http://shorturl.at/tv348

Reagovat
smazaný uživatel

nechápem to podceňovanie Červusa a Plekanca...

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde o to, že Červenka má bejt lídr a to nikdy nenaplnil. On nehraje špatně, jenže je to strašnej palič. Znovu se to potvrdilo na OH a je to pořád dokola, přijde rozhodující zápas o medaile a naši jsou impotentní a nejvíc vidět je v tu chvíli Červenka, kterej vystřelí do rohu kluziště. Jasně na tu repre co vozí čtvrtfinále stačí, jenže někteří fanoušci chtějí víc a věří, že na to máme, jenom je potřeba dávat hráčum sehraným z klubů, co o sobě ví. Jenže je to těžké, když v extralize se přestal hrát náš typickej kombinační hokej vhodný na velká kluziště a všichni hrajou agresivní fujtajbl s minimem hezkých akcí. Jo a bilanci Červenky v gólech neberu jako argument, když jezdí každej rok a ty góly dával, když mu to Plekanec s Jágrem dávali před prázdnou. A Plekanec už tam taky nemá co dělat. Loni byl absolutně příšernej! Já vim, že řeknete, že teď nebylo z čeho vybírat, ale takhle se nikam neposunem ani v budoucnu.

Reagovat
vodka

přesně, Červenka je super v tom, že se do těch šancí jako jeden z mála dostane, ale pak s něma udělá houby a akorát tě nasere...

Plekanec za mě může jet, v PO na něj šla chvála a pokud bude hrát 3. lajnu, respektive defenzivnějš, tak to není problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Plekanec byl naopak dobrý v PO jen po tom co hrál cca 17 minut za zápas. Hlavně hrál proti nejlepším lajnám bostonu, ne jako nějaké ofenzivní eso

Reagovat
smazaný uživatel

hral kvalitne...

Reagovat
vodka

jo, já sem to tak myslel

Reagovat
Busby babes

z toho ale plyne, ze opravdu dulezite goly byly ty proti Rusku, kdy pomohl k bronzu. a ok,to je uspech, ale je to taky 7 let zpatky... V tech poslednich letech rozhodne tahounem nebyl.

Reagovat
Busby babes

hattrick proti Rusku v zapase o bronz 201, 2 goly proti USA ted na OH v zapase o bronz za stavu 2:6 a zbytek teda jsou 3 goly na 9 velkych turnajich.

Reagovat
andrew96

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Plekyho nech být... Ten když může tak jede, větší srdcar není, 35 let, bez smlouvy a přesto jede...

Reagovat
C-M@ster

To neměla být kritika na Plekyho, že jede, ale na Jandače, jestli ho měl povolat.

Že je Pleky srdcař, to nikdo nezpochybňuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Srdcař je, ale už na to nemá. Navíc byl vždycky přeceňovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Cervenka kapitan.

Reagovat
andrew96

Klasická nominace vzbuzující vášně. Rošáda gólmanů je celkem vtipná, Hrachovinu tam asi protlačil někdo jiný než Jandač. Obrana vypadá na první pohled slabě, ale vzhledem ke zraněním a omluvenkám neměli trenéři moc na výběr. Snad se vypravuje zase nějaký Šimek. Škoda Zadiny, ale stejně jsem nečekal, že veme všechny mladíky. Absenci Frka chápu, mě taky moc nezaujal. Plekanec fajn, ale bojím se, že ho zase budou cpát do blue line, na což už nemá. Na druhou stranu by se mně jako kapitán líbil víc než Červenka.

Reagovat
Busby babes

2006 - MS

2007 - MS

2008 - MS

2009 - MS

2010 - ZOH

2011 - MS

2012 - MS

2013 - MS

2014 - ZOH

2015 - MS

2016 - MS

2017 - MS

2018 - MS

Jedno jméno: Tomáš Plekanec.

Z toho seznamu ctu jedine: Montreal byl fakt bidnej tym.

Reagovat
Hokaido

*je a bude Navíc se tam Plekanec dost možná vrátí.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

bikini tentokrat poodhalily i to co tam vube neni

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

prave ze jo, musis cist mezi radky. Kdyz jedes kazdej rok na MS, tak to PO NHL nebylo asi moc slavny.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak jasny ale ten seznam je i umele natahnutej tema olympiadama. A nekdy prijel (myslim) i po prvnim kole

Reagovat
Azazelo RD

Jak uměle? Montreal na OH nebyl ani jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

RB Leipzig midfielder Naby Keita, who is joining Liverpool in July, was sent off for the fourth time this season as his team lost at struggling Mainz.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, celý Xhaka.

Reagovat
Trand

Já se něčeho takového bál, když přicházel, ale on trpí spíš opačným problémem, než je přemotivovanost.

Reagovat
smazaný uživatel

Vôbec.

Reagovat
smazaný uživatel

aj Mane mal byt problemovy a ako to dopadlo redka za to ze ederson nabehne do jeho kopacky

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jinak

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

. V Saints bol problémový.

Reagovat
vrabejka

njn už od Ledna je hlavou v LFC. Je hezké že také nebudeme muset za něho tolik zaplatit když Lipsko nedá EL.

Reagovat
Carrick

To bude podobný omyl jako Xhaka.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/Db9sWaNW4AAZg60.jpg:large Pogkrál! Nejlepší hráč na světe

Reagovat
Miguel19

Můžeš si to nalhávat.

Reagovat
Busby babes

rozhodne nema tak spatnou sezonu jak se tu obcas pise. Zaroven dokaze byt jeste lepsi. coz je dobre.

Reagovat
fff

Rumours o Buvacovi ste citali? Spominal to aj niekto doveryhodny?

Reagovat
Maresma

Tedka paul joyce

Reagovat
Maresma

Liverpool assistant manager Zeljko Buvac not working with first team between now and end of the season. Story at @TimesSport

Assistant manager Zeljko Buvac 'will spend time away from #LFC's first-team between now and the end of the season, for personal reasons. He remains a Liverpool employee and his position at the club is not effected by this absence.'

Reagovat
vodka

a Emre Can asi 5letá smlouva v Juve...

Reagovat
Maresma

To uz je bohuzel jasny tak pul roku, sem zvedavej, kym ho nahradime.

Reagovat
pepinho2

Keita?

Reagovat
Maresma

Potrebujem DM.

Reagovat
fff

Tak nakoniec su novinky take, ze vacsina novinarov pise, ze si iba berie osobne volno a neodchadza z klubu ale akooise Joyce a to bude zrejme pravday tak Buvac sa citi odpojeny od diania v klube a zvazuje realne odchod a uvidi sa asi v lete co a ako.

Reagovat
Maresma

Pochybuju, ze se jeste vrati.

Reagovat
Grahf
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Fenri

He, zrovna jsem rozlikl clanek o tom, jak se Tottenhamu ten stadion prodrazuje...

https://www.theguardian.com/football/2018/apr/30/tottenham-reality-check-stadium-costs-escalate-mauricio-pochettino

Bohuzel ten titulek slibuje vic nadeje na pruser Tottenhamu, nez co vyplyva se samotnyho clanku

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem četl, prostě to bude stát o něco víc, než se plánovalo a někde bude potřeba ty peníze vzít/ušetřit. Ale Levy to má určitě už dobře spočítané na to, aby z toho byl nějaký průser.

Reagovat
Fenri

Jj, ono skoro vzdycky ty velky stavby nakonec stoji vic, nez je puvodni plan, to neni nic novyho. A Tottenham prave pusobi tak, ze to maj naplanovany dobre. Navic jim hrajou do karet ty narustajici prachy z televiznich prav atd., plus ta inflace na prestupovym trhu pro ne muze bejt taky plus (pokud by uz doslo na to, ze se ty prachy musi vzit z prodeje hracu).

Reagovat
Taiger

Graeme Souness on Sky: "Arsenal in recent years have not come anywhere near Man United"

Arsenal have finished above Man United in the Premier League for the last 4 years in-a-row, winning 3 trophies and spending half a billion less in that time

Facts

Reagovat
blade115

Reagovat
Nikikrew

Souness je strany curak, nech uz ide kade lahsie. Skor by som pocuval pilku ako jeho hovna

Reagovat
smazaný uživatel

16:38 De Ligt nakonec do Tottenhamu?

Hodně žádaným zbožím na přestupovém trhu bude Matthijs de Ligt. Defenzivní univerzál Ajaxu vzbuzuje zájem celé řady evropských velkoklubů, zamířit by pak mohl do Tottenhamu, který se měl dokonce již setkat se zástupci nizozemského celku.

Další kolo vykrádačky Ajaxu?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že jsme vzali Lindelofa. Ligta bych bral hned.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Lindelof vypada hodne dobre a ja treba verim tomu, ze bude skvelej. Ten kluk ma naprosto vsechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to se s tím, co jsem napsal nevylučuje. Máme Lindelofa, tak bych mu dával šanci a Ligta nebral, kdybychom ho neměli, tak bych Ligta upřednostnil kvůli jeho organizačním schopnostem.

Reagovat
Carrick

budoucí světová extratřída, je skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To byl zas úplně zoufalej výkon.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Humus, ale důležitý jsou 3 body.

Mimochodem, nutně potřebujem v létě sehnat pořádnej back-up za Harryho (snad Austin), už toho má chudák zase plný brejle.

Reagovat
smazaný uživatel

Austin? Nesúhlasim. Je vkuse zranený a rozhodne by to nebola vhodná posila podľa mojho názoru. To už radšej Vincent Janssen. Ja by som teda najradšej šiel do ďalšej sezóny s triom Kane, Janssen a Griffiths. Reo by si zaslúžil šancu aspoň v príprave a postupne by som ho zapojil do A tímu. Určitý potenciál tam musí byť.

Reagovat
Mates_Matesović

S tím Janssenem nevím no, on se vlastně ani pořádně nechytil v tom Turecku.

Austin je sice trochu ze skla, ale ty góly dává.

S Griffithsem souhlasím, ten kluk bude výbornej a určitě bych mu šanci dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechytil no, ale prakticky od Decembra až do Apríla bol zranený. Jeho posobenie v Istanbule sledujem celú sezónu. Aj keby s ním nerátal Pochettino, tak by som radšej niekoho iného ako Austina.

Každopádne Llorente musí preč.

Reagovat
smazaný uživatel

všechny vyhodit,Janssen je bojovnik ale na nas nema,třeba časem,hrac co odehral jednu sezonu mezi dospelima v holansdku a pak hura do PL je silna kava,mel zvolit mensi klub nebo jeste rok zustat no

Reagovat
smazaný uživatel

Griffiths

Reagovat
smazaný uživatel

Austin je skleněnej jak rosickej toho važne ne,moje představa je dat sanci nekomu z lavicky,kdyz bude harry fit tak odehraje 95% zapasu a na těch par staci nejakej odchovanec + tam muze hrat son

Reagovat
Gareth Bale 11

Viděl jsem jen první poločas a hrůza. Harry mi příjde fyzicky úplně mimo. Aspon, že máme 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

harry je mimo ale stejně mohl mit při troše štěstí hattrick,čekám od harryho ještě pořádný drama o krále střelců,jako v minuly sezone kde dal na konci sezony za dva zapasy 7 golu

Reagovat
janinho

toto som hovoril celu sezonu ze pokial ho Pocche nebude šetriť aspon v pohároch proti 4-ligovym tímom tak ku koncu sezony uz bude o top forme len snívať. a na MS to bude ešte horšie . počítam ze po 2 slabých výkonoch poputuje na lavičku.

na CR je to šetrenie vidiet parádne. vďaka zizouovi ma posledne 3 roky v klucovej časti sezony najlepšiu formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto bol rovnako zlý výkon ako proti Stoke alebo Brightonu. Našťastie máme z týchto zápasov 7 bodov. Dembele, Son, Kane, Dier otrasné výkony. Lloris dnes chytil 2-3 góly, kvoli tomu ho tam ale máme. Trochu napravil chyby z posledných týždňov. Vertonghen a Trippiers najlepší hráči dnes. Watford mal dnes smolu a cýbala mu kvalita, lepší tím by dnes bral minimálne bod.

Reagovat
smazaný uživatel

10 - Christian Eriksen (10 goals, 10 assists) is the third Tottenham player to hit double figures for both goals and assists in a single Premier League season, after Jurgen Klinsmann in 94/95 and Emmanuel Adebayor in 11/12.

A Dele má momentálně 9+10 btw.

Reagovat
ďuriLFC

A nikoho to nezaujíma btw.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dostanete přes držku ve finale od top tymu a mozna budete bez LM,prej se hoši z brightonu hecnou na vas a pak pltu nebude nikoho zajimat vas brek a plačky jak je svet nespravedlivý jedný bandě usmrkaců kde nebejt nadživotní formě jednoho čmouda tak by v bitvě o EL mělo Burnley misto jednoho krypla rovnou dva zajemce,tak nevim na co si tu hraješ

Reagovat
Kopac

finale LM, vies to vobec vyslovit?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Radši zkus popřemýšlet, jak je možné, že intergalaktický heavy metal superpressing tým Liverpoolu skončí celkem pravděpodobně po osmé za posledních 9 let opět za Spurs.

Reagovat
blade115

Pokud by se jim podařilo vyhrát LM, tak jim to bude asi celkem u prdele.

Reagovat
nani92

a ked ju nevyhrajú?

Reagovat
SixtoRodriguez

tak je aj tak každému Tottenham u prdele?

Reagovat
nani92

okrem Chelsea a Arsenalu, ktorí vdaka nemu nebudú hrať LM?

Reagovat
SixtoRodriguez

Tá strata LM bude skôr kvôli tomu, že sú oba tímy celú sezónu nebohé. Arsenal aj Chelsea majú proti nim výhru a prehru, čiže... tri body dostaneš, tri body odovzdáš. Chápeš starký.

Reagovat
nani92

ty píčo, to je úvaha, dobrú noc

Reagovat
SixtoRodriguez

Po prepitom večeri počas grilovačky pred sviatkom sa tie úvahy samé ponúkajú, ale dobrú, dobrú.

Reagovat
nani92

To si musel toho veľa popit, keď dokážeš písať na internete hluposti bez gramatickych chýb.. nabudúce si daj aspoň o 5 poldeci viac

Reagovat
SixtoRodriguez

Vezmem si tvoju skúsenosť k srdcu.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
SixtoRodriguez

Bol si môj favorit, že túto myšlienku podporíš, snáď nabudúce

Reagovat
smazaný uživatel

cettomatics approves

Reagovat
Lacko_Boh

Arsenal vyhra EL, aj ked teraz neda gol Atleticu. Uvidis.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý nick. A to je tak vše...

Reagovat
cristiano.K.

tak budeme mít pořád úspěšnější sezonu, takže nám to bude taky jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudete.

Reagovat
Busby babes

budou. vyhrajou hovno, stejne jako vy, ale finale LM je preci jen asi lepsi sezona nez 3. misto v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže najednou je už 0 trofejí víc než 0 trofejí?

Reagovat
Busby babes

kde neco takoveho pisu? 0 trofeji = 0 trofeji. 3. misto mirne lepsi nez 4. misto, ale v zasade stejny. Finale LM o dost vic nez osmifinale LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reálně osmifinále nebo finále LM vyjde úplně nastejno, tým z toho má hovno, význam to má jenom v hlavách fanoušků, třeba Arsenal žil z jednoho finále LM 10 let.

Reagovat
oddy

Jasně no, ono i finále LM nebo vypadnutí ve skupině vyjde nastejno. Vlastně ne, máš pak víc sil na ligu, takže to vyjde lépe.

Reagovat
Kopac

spurs potom nemaju z coho zit

Reagovat
Busby babes

v tom pripade budete mit stejne na hovno sezonu. btw. z jakeho jineho uhlu pohledu, nez pohledu fanousku to chces tady hodnotit?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

je to objektivne lepsie z financneho hladiska, ale aj zo sportoveho hladiska je proste finale LM viac ako osemfinale, ide o prestiz, superenie s najlepsimi atd.... druha vec ale je, ked z toho niekto zije 10 rokov

Reagovat
cristiano.K.

pokud pro vás byl cíl osmifinále LM, tak to chápu, pro malé kluby malé cíle

Reagovat
blade115

Vždyť jsi to od začátku ty, kdo tvrdí, že skončit za nebo před Tottenhamem by někomu mělo dělat vrásky. Přitom za to se trofej taky neuděluje, pokud vím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Busty začal něco o tom, že neúspěch v jedné soutěži (LM) je víc než neúspěch ve druhé soutěži (PL). Přitom by to mělo být přesně naopak, v LM stačí mít štěstí na los a vyhrát několik zápasů, aby se tým dostal do finále, v PL je potřeba být konzistentní celý rok a všechny týmy mají stejné podmínky => je to mnohem více vypovídající o síle týmu a úspěšnosti sezony než nějaká náhodná účast ve finále.

Reagovat
blade115

No to sice jo, ale vůbec to nesouvisí s tím, co jsem ti psal.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo jenom prostě nechápeš.

Reagovat
blade115

Tak já nevím ... V jednom příspěvku píšeš, že by měli brečet za umístění pod Tottenhamem, ale za chvíli píšeš, že nula trofejí je prostě nula trofejí. Tak těžko říct, co to je za dvojí metr.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jenom říkám, že za předpokladu, že LFC nevyhraje LM, tak se Spurs mají podobně (ne)úspěšnou sezonu s 0 trofejemi. Ale kdyby někdo náhodou chtěl tu úspěšnost porovnat, tak říkám, že umístění v PL je víc než umístění v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
popltak

Souboj kripl týmů, neskutečný úspěch.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, ale ten Watford je teď daleko horší než za Silvy.

Reagovat
mul

skoda,ze nevypadnu

Reagovat
cristiano.K.

Luis Alberto v Laziu letos 11+13 nejlepší nahravač ligy= to mě až tolik nepřekvapuje, ale těch 11 golů..... Takový Suso má jen 6+5.

Reagovat
smazaný uživatel

Alderweireld by mohl odejít do Juventusu

Ale jo, to bych ještě unesl...

Reagovat
smazaný uživatel

40 mega alebo nič.

Reagovat
pepinho2

Tak za rok by za nič mohl odejít.

Reagovat
smazaný uživatel

Za rok by odišiel za 20 mega, čo bude jeho klauzula v lete 2019. Zmluvu má až do 2020. Ja osobne by som si ho ponechal v tíme, radšej kvalitný CB ako prachy. Ale ak by Juventus alebo hocikto iný mimo ostrovy dal 40 a viac, tak by som ho pustil. Za predpokladu, ak chce odísť.

Reagovat
Mastný Chobot

Radšej kvalitný CB na 4 zápasy za polroka ako prachy, to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja z tych prachov nemam nic a kde je napisane, ze odohra len 4 zapasy?

Reagovat
Mastný Chobot

ty z tých prachov nič nemáš, ale tvoj klub za ne môže kúpiť poriadnu náhradu. 4 zápasy odohral od nového roka, tak tam je to napísané

Reagovat
smazaný uživatel

Bol zranený, takže odohral len 4 zápasy. Tottenham kúpil za 42 mega Davinsona, takže prachy evidentne má. Ak by som si mal vybrať, či predať Alderweirelda za 35 mega v tomto lete alebo za 20 mega v 2019, tak radšej ta druhá možnosť. Jedine, ak by Alderweireld išiel mimo ostrovy, inak radšej zotrvať.

Reagovat
Lacko_Boh

aaa keby jel do Skotska?

Reagovat
smazaný uživatel

To je ok.

Reagovat
pepinho2

Aha, já myslel, že má smlouvu do 2019.

Reagovat
Busby babes

nedivil bych se, kdybyste za nej nakonec dostali okolo 25. Ty kluby to vedi, ze za rok bude k mani za 20 a ze musite prodavat. Nebudou chtit preplatit tolik. Ale zas Levy no...

Reagovat
Hokaido

Ale to víš že budou. Podívej se na Alexise nebo Barkleyho.

Reagovat
Busby babes

tak zrovna Alexis byl swap za Henrikha, kterej byl defakto taky nechtenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Levy ne-Levy, Toby půjde za 35-50. Výkupka za rok je na 25. Z pohledu Tottenhamu nemá smysl přijít o sezónu s ním a nedostat za to adekvátně zaplaceno. A on nemá žádnou jasnou preferenci, takže zájemců bude několik. A čím víc bude zájemců, tím lépe se bude tvořit cena.

Reagovat
smazaný uživatel

Prý máme zájem o Ruganiho, takže by se nabízela výměna + doplatek.

Reagovat
smazaný uživatel

Furt někdo vytahuje hráčské výměny, přitom je to naprosto ojedinělý způsob přestupu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Což nemění nic na tom, že když maj dva kluby vzájemně zájem o hráče na stejnym postu, tak se to nabízí.

Reagovat
smazaný uživatel

A furt si jede svoje

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímala by mě tvoje definice "naprosto ojedinělý způsob přestupu". A můžeš ubrat na facepalmech, to ti na ničem nepřidá.

Reagovat
smazaný uživatel

To nesleduješ fotbal, nebo co? K výměně hráče za hráče kluby sahají ojediněle, jelikož nikdy se nejedná pouze o dohodu mezi 2 kluby, musíš zohlednit i další aktéry jako agenty, bývalé kluby (s podílem za prodej), sponzory atd.

Nebo tady budeš zpochybňovat, že se jedná o ojedinělé případy? Potom si zasloužíš banán.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tady mluvíš o "naprosto ojedinělém způsobu", jako by se to dělo jednou za dekádu. Já mluvim jenom o tom, že se to nabízí; těžko v tom najdeš, že bych tvrdil, že je to běžnej a častej způsob přestupu, i když mi to podsouváš.

Nicméně to, že se to v tomhle případě nabízí má několik důvodů: 1) Jde o hráče na stejnym postu, když Tobi odejde, potřebujem za něj náhradu, když půjde do Juve, Rugani by si nekopnul (už takhle dostává málo minut), takže ho spíš pošlou o dům dál. 2) Juve má zřejmě zájem o Tobiho a Tottenham o Ruganiho. Neni to tak, že by nám vnucovali hráče, o kterýho nestojíme. 3) Kluby neriskujou, že posílí konkurenta v rámci ligy. My bysme třeba Tobiho do United posílali neradi. 4) V Serii A jsou hráčský výměny mnohem častější, protože kluby nejsou při penězích, Juventus se snaží ušetřit hotovost takovým způsobem často. 5) Výměna dává smysl pro oba hráče: Rugani by dostal víc minut, zřejmě by hrál LM a zřejmě by se vešel do platovýho stropu Tottenhamu. Tobi by dostal víc peněz, bezpochyby vyhrál nějaký tituly a měl jistotu LM.

Tudíž: Nejedná si sice o častej způsob přestupu, ale rozhodně není "naprosto ojedinělý", viz swap Alexise za Michtarjana v nedávný době, kdy Alexisovi taky končila smlouva a nechtěl podepsat novou. A za druhý je tu pár důvodů vyjmenovaných nahoře, proč se ta výměna nabízí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopitelně si vzpomenul Alexise a Michtarjna z nedávné doby, ale kdy je další takový příklad? Hmm? To už by si musel jít pár let zpátky.

Takže jasně, banáne, už se těším na tebou zmiňovaný a logický swap Juve-Spurs

Reagovat
mikelinos

Lukaku - Rooney?

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nijak zvlášť nemyslim, že se to stane. Jen to považuju za jednu z těch reálnějších spekulací v záplavě fantazijních výměn, který bulvár produkuje.

Reagovat
vodka

Cole - Gallas ještě

Reagovat
blade115

Ale teda pokud by už k tomu mělo dojít, tak s Italama je ta šance nejvyšší, ti tohle praktikují asi nejčastěji.

Reagovat
pateres

Reagovat
smazaný uživatel

Trippier je takovej kryptonit Watfordu.

Reagovat
Miguel19

OT: Nevíte, jak je to s TV právy na PL v ČR? Příští sezonu má ještě Digi? A další se už tak nějak tuší?

Reagovat
Mates_Matesović

Digi to má ještě na příští sezónu, na ty další se zatím neví.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Digi příští sezonu, ale počítám, že budou mít i na další období, je to jejich vlajková loď, nenechají si to vzít...Podobné je to i letos s La Ligou, kde by měli brzy oznámit, že budou mít další tři roky práva

Reagovat
blade115

Na to je ještě hrozně brzo. Digi letos teda muset trochu zabojovat o zdražená práva na La Ligu, která jim po této sezoně končí. Tak jedině kdyby se museli nějak extra vydat z peněz, tak by je pak mohl u PL přeplatit třeba Kellner. Ale spíš si myslím, že to opět zůstane na Digi, tohle oni si v podstatě nemůžou dovolit pustit. Spousta lidí má Digi právě jen kvůli PL. A u O2 nejspíš nebude taková motivace se o PL rvát, když budou mít exkluzivně LM, což je asi ještě větší trhák.

Reagovat
Hokaido

Ale kdyby mělo O2 naší ligu, PL a LM, tak se z něj v podstatě stane monopol a do dvou let by totálně ovládli trh. Takže naopak - po PL půjdou.

Reagovat
blade115

Tak jako chtít by samozřejmě mohli, ale otázka je, jestli na to mají dostatek kapitálu.

Reagovat
cristiano.K.

Spousta lidí má Digi právě jen kvůli PL

já si udělal před x lety Digi kvůli PL, pak jsem si udělal O2 tv jako debil kvůli PL. Zpátky už nic měnit nebudu. Hází si s tím jak chtějí a ošetřený to není nijak mám pocit.

Reagovat
blade115

Jasně že to není ošetřený, práva od Anglánů má v první řadě Pragosport a ten to prostě dává nejvyšší nabídce. Viz tenkrát ta ubohost se Slovak Sportem. Já mám teď O2 a zpátky k Digi bych nešel ani náhodou, internetová TV je prostě úplně někde jinde, S digi byly navíc vždycky problémy. A v neposlední řadě jsem zjistil, že je do jisté míry lepší koukat na stream s anglickým komentářem než na TV s českým...

Reagovat
smazaný uživatel

ja si bral O2 prave kvuli PL, na nejakou Ligu Mistru kaslu. A O2 se mnou vyjebalo po roce, kdy to nechali Digi...na ktere je LM taky + nove i Lal Liga

Reagovat
blade115

Nenechali ... Už předtím to mělo Digi, které dalo jen na rok O2 sublicenci. Že se pak další rok Digi rozhodlo jim to znova nedat, to je jiná věc. Ale O2 to teda taky nemuselo podávat tak, že prostě tu PL mají pevně, to je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, ja jim to sezral i s navijakem. To bys musel videt, jak jsem je zmrdal po telefonu, protoze na te jejich nabidce byl teda i Sport 1+2, kde jsem byl roky zvyklej i na LL, kterou jim vyfouknulo tez Digi. Nemluve ze nove od letoska uz neni na Eurosportu Bundesliga, takze mam exkluzivni LM (digi taky) a ceskou ligu-coz je sice fajn, ale za litr mesicne je to moc penez za hodne malo muziky...plus teda internet, ale i tak Proto se modlim, at Kellner trochu zabojuje. Sice HD streamy v dnesni dobe jsou fajn, ale ten komfort u TV to na tabletu/telefonu proste neni

Reagovat
blade115

Litr? To snad máš nějaký jejich nejdražší balíček, ne? My máme snad 600 dokupy s netem i službami HBO, tuším.

Reagovat
smazaný uživatel

mam ten duo link, hd STB, internet...kazdej mesic cca 950 korun. A o HBO si muzu tak snit (stejne bych se nedival )

Reagovat
smazaný uživatel

jo a sportovni balicek + dokumenty balicek, vic nic

Reagovat
smazaný uživatel

buvac do arsenalu?

pol hodinu dozadu som nevedel kto to je ale teraz si neviem predstavit arsenal bez buvaca

Reagovat
Fenri

A kdo to je? A co ma s Arsenalem?

Reagovat
smazaný uživatel

kloppov asistent, mozog gegenpressu. doveryhodne bosniacke media pisu ze nahradi wengera

Reagovat
Mastný Chobot

týjo dôveryhodné bosniacke médiá

Reagovat
pejsek5

Reagovat
smazaný uživatel

nechcelo sa mi rozpisovat, on je bosniak, to iste medium ako prve pisalo, ze klopp a buvac idu do liverpoolu

Reagovat
Mastný Chobot

hehe šak ok

Reagovat
Hachim Mastour

To, že sa to médium volá Pravda BL, ešte neznamená, že musí byť dôveryhodné.

Reagovat
smazaný uživatel

nechcelo sa mi rozpisovat, on je bosniak, to iste medium ako prve pisalo, ze klopp a buvac idu do liverpoolu

Reagovat
Mastný Chobot

hehe šak ok

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Lacko_Boh

slovaci s Pravdou zrovna dobre zkusenosti nemaji

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Gegenpress

Reagovat
Hokaido

To by byla hodně zajímavá volba.

Reagovat
smazaný uživatel

:D

Reagovat
blade115

Gerard Pique: "To be fair we told Real Madrid we won’t do a guard of honor when they won the CWC because we didn’t compete in it so we shouldn’t ask them to do the same when they clearly didnt compete in La Liga."

Hehehe.

Reagovat
Fenri

To fakt rekl?

Reagovat
blade115

Nevím, video se mi dohledat nepodařilo, ale spíš ne, co jsem si teď tak zjišťoval... Škoda.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele