Premier League - souhrn 36. kola

30.04.2016, 17:57, aktualizováno 02.05.2016, 22:58
Komentáře a souhrny
Anglická liga má svého nového mistra, po remíze Tottenhamu s Chelsea se jím stal Leicester. Southampton přestřílel Manchester City. Arsenal zvládl souboj s Norwichem a osamostatnil se na třetí příčce tabulky. Everton porazil Bournemouth. Newcastle United získal důležité vítězství proti Crystal Palace...

Chelsea FC - Tottenham Hotspur 2:2

02.05.2016 21:00

Góly: 58. Gary Cahill, 83. Eden Hazard - 35. Harry Kane, 44. Heung-min Son

Sen se stal skutečností, Tottenham Hotspur v londýnském derby na půdě Chelsea nedokázal udržet nadějné poločasové vedení 2:0 a konečná remíza 2:2 znamená, že se anglickým mistrem pro sezónu 2015/16 stává Leicester City! Blues dnes toužili svého rivala ze severu města připravit o titul a to se jim nakonec podařilo.

Utkání přitom mělo poměrně průhledný průběh, letos tradičně zoufalá Chelsea se v prvním poločase s výjimkou střely Cesca Fábregase těsně vedle k ohrožení soupeřovy svatyně prakticky nedostala, zatímco Spurs vyčkávali na chybu soupeře, která samozřejmě přišla. V 35. minutě využil Erik Lamela rozestoupení se středu defenzivy, aby vykouzlil parádní kolmici na Harryho Kanea, který obešel Begoviće a připsal si pětadvacátý gól v právě probíhajícím ročníku.

Krátce před odchodem na poločasovou přestávku navíc přidala ekipa Mauricia Pochettina druhý zásah. V rozehrávce chyboval Branislav Ivanović, jehož přihrávku vystihl Kane, Christian Eriksen pak vysunul Heung-Min Sona a bývalý hráč Bayeru Leverkusen podél vyběhnuvšího Begoviće bezpečně skóroval. V tu chvíli snad o vítězství Tottenhamu nepochyboval ani ten největší pesimista.

Jenomže Chelsea vstoupila do druhého dějství jako polita živou vodou a odměna za aktivitu na sebe nenechala dlouho čekat. V 58. minutě se k balónu po centru Williana od rohového praporku dostal Gary Cahill a nekompromisním volejem napálil míč do sítě. Sám Willian se pak mohl postarat o vyrovnání, pas od Costy si však špatně zpracoval a kvůli tomu vystřelil jen velmi slabě.

Dvoubrankové vedení čtvrthodiny před koncem málem vrátil hostům Ryan Mason, Asmir Begović se ale blýskl vynikajícím zákrokem a při dorážce mu pomohli obětaví obránci. A tak se radovali domácí. Eden Hazard, jenž dnes navzdory dvěma gólům v posledním zápase začal duel mezi náhradníky a na hřiště se podíval až po změně stran, když nahradil nevýrazného Pedro, získal balón na vlastní polovině, během padesátimetrového sprintu si míč vyměnil s Diegem Costou a celou akci zakončil krásnou u ranou z hranice šestnáctky do levého horního rohu Llorisovy brány.

V závěru se na hřišti hodně přiostřilo, zejména na Spurs byla znát pochopitelná frustrace z výsledku a za několik nevybíravých zákroků si vysloužili dohromady devět žlutých karet. Tvrdší fauly navíc vyvolaly několik strkanic, do nichž se zapojily i obě lavičky, a také proto je s podivem, že oba celky dohrály v plném počtu hráčů.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Manchester City 4:2

01.05.2016 17:30

Góly: 25. Shane Long, 28. Sadio Mané, 57. Sadio Mané, 68. Sadio Mané - 44. Kelechi Iheanacho, 78. Kelechi Iheanacho

Manchester City se evidentně soustředí na semifinále Ligy mistrů, ještě by se ale docela klidně mohlo stát, že v příštím ročníku milionářské soutěže vůbec nebude figurovat. Nepříjemnému překvapení pro příchozího kouče Pepa Guardiolu se teď Citizens přiblížili prohrou na St. Mary’s, kde hattrickem úřadoval Sadio Mané...

Man City utrpěl první prohru v šesti kolech, tímto však k jedné závěrečné zteči zve své městské rivaly - v případě, že United zvládnou své dohrávané utkání, budou mít dvě kola před koncem na čtvrtou příčku ztrátu jediného bodu.

"Koukáte se v Madridu?" skandovali ironicky fanoušci City závěrem utkání, které se pro jejich mužstvo od počátku nevyvíjelo vůbec dobře. Pravda, pouze tři hráči z dnešní sestavy startovali i proti Realu, právě jeden z nich - Nicolás Otamendi - ovšem zkraje zápasu zaváhal, a nechal tak napodruhé klapnout spolupráci Tadić - Long.

Man City měl svou jednu svou pěknou šanci díky Sterlingovi, jen osm minut poté ale prohrávalo už o dva góly, když Tadić znovu výborně asistoval příhrou mezi Mangalou a Kolarovem, aby Mané nekompromisně propálil bezmocného Harta.

Manchester City nakonec do kabin nekráčel zcela zlomený jenom kvůli jednomu muži, s neuvěřitelnou frekvencí skórujícímu mladíkovi Kelechimu Iheanachovi. Nigerijský reprezentant dával kontaktní branku až ve 44. minutě po šťastném odrazu balonu od Cuca Martiny.

V tu chvíli se však jednalo o pouhý záchvěv a v 57. minutě byli Saints opětovně na koni s dvoubrankovým náskokem. Joe Hart sice ještě perfektně zvládl zareagovat na Van Dijkovu hlavičku po rohovém kopu, po odrazu od břevna se nicméně balon snesl tak akorát na kopačku Maného, jenž neměl problém nablížit se hattricku. Ten potom Senegalec zkompletoval v 68. minutě, opět za asistence Tadiće.

Se ctí takto z utkání vyvázl pouze Kelechi Iheanacho, který se sám ještě jednou prosadil v samotném závěru krásnou ranou z hranice šestnáctky. "Garethe Bale, jde si pro tebe," zpívali poté o něco lépe naladění fanoušci Citizens.

Více informací k zápasu

Manchester United - Leicester City 1:1

01.05.2016 15:05

Góly: 8. Anthony Martial - 17. Wes Morgan

Tak dnes ještě ne. Leicester na hřišti Manchesteru United nedokázal zvítězit a na korunovaci mistrů Anglie si musíme počkat. Foxes musí být s remízou 1:1 spokojeni; dohrávali bez vyloučeného Drinkwatera a na Martialův gól musel odpovídat Morgan. Lídr tabulky navíc ziskem bodu dostal Tottenham pod tlak - Spurs udrží ve hře pouze zítřejší výhra na Stamford Bridge.

Dle očekávání ani jeden z manažerů do svých sestav prakticky nezasahoval. Claudio Ranieri vinou prodloužení Vardyho suspendace nasadil úplně stejnou jedenáctku jako se Swansea a Louis van Gaal udělal jedinou změnu. Místo Fosu-Mensaha nastoupil na pravém kraji obrany United Luis Antonio Valencia.

A právě ekvádorský expres stál u zrodu první gólové akce utkání. United byli v prvních minutách naprosto suverénní, vždyť Leicester úvodní čtvrthodině nedržel míč ani 20 procent času! Územní převaha Rudých ďáblů přitom rozhodně nebyla samoúčelná, což vyústilo v osmou minutu, Valenciův centr šajtlí a pohotové zakončení Anthonyho Martiala. Ten byl na zadní tyči zásluhou Simpsonova špatného bránění úplně sám.

Po chvíli mohl Manchester vést už o dva góly. Martial tentokrát centroval, Fellaini míč sklepl Lingardovi a Schmeichel se proti jeho střele na bližší tyč musel hodně zaskvět. A v sedmnácté minutě přišel pro domácí trest. Drinkwaterův přímý kop si totiž vyhlídl Wes "Captain" Morgan, jenž přetlačil zoufalého Roja a hlavou vyrovnal na 1:1.

Drtivý nápor United poté ustal, a přestože byli domácí pořád aktivnější, nedalo se hovořit přímo o tlaku. Další gólovou šanci musel Ďáblům vytvořit jejich bývalý hráč Danny Simpson, jehož přihrávka Lingardovi do samostatného úniku skutečně zaváněla nějakým "kamarádšoftem". Simpson však svou minelu dokonale napravil, Lingarda dohnal a čistým způsobem jej spolu se Schmeichelem připravil o balón.

I při druhé diskutabilní situaci se rozhodčí Michael Oliver zachoval dle svého dobrého zvyku, tedy správně. Krátce před přestávkou si Mahrez říkal o penaltu v souboji s Rojem, ale nejlepší hráč letošní Premier League do obránce spíš naskočil, než že by šlo o faul.

Na sklonku první půle ještě vyprášil Schmeichelovi rukavice Valencia, ale po změně stran úroveň hry značně poklesla. Dánského gólmana prověřil Lingard, tím však nápor United skončil. Leicester na ofenzivní hru rezignoval prakticky úplně a s výjimkou nepřesné hlavičky Ulloy se až do závěrečné dvacetiminutovky nedostal k ohrožení branky domácích.

V jednasedmdesáté minutě měl výjimečnou příležitost zazářit Riyad Mahrez. Protiútok vyřešil parádně, obtančil tři hráče soupeře, ale s jeho ranou De Gea neměl problémy. Nejblíže vítěznému gólu byl paradoxně Chris Smalling, který po centru Rooneyho hlavičkoval do tyče.

Leicester musí být s remízou spokojený, a to i proto, že pět minut před koncem přišel o vyloučeného Drinkwatera. Anglický útočník na hranici vápna lehce stáhl Depaye a uviděl druhou žlutou kartu - hosté navíc mohli být rádi, že sudí Oliver neodpískal penaltu; když už tedy odpískal faul.

Přímý kop si vzal do parády Wayne Rooney, ale Kasper Schmeichel už za záda nepustil ani jeden míč. V nastaveném čase navíc svůj tým regulérně zachránil od pohromy, protože Huthův obranný skluz nasměroval balón do běhu Juana Maty. Syn slavného brankáře nicméně včas vyběhl a odpravil předmět sváru do bezpečí. Na Old Trafford tak skončil 1:1.

Více informací k zápasu

Swansea City - Liverpool FC 3:1

01.05.2016 13:00

Góly: 20. André Ayew, 33. Jack Cork, 67. André Ayew - 65. Christian Benteke

Pokud některý fanoušek Liverpoolu ještě snil o Lize mistrů, po dnešku může zapomenout. Omlazená sestava po čtvrtečním evropském večeru vůbec nestačila na Swansea, které si skrze dominantní výhru 3:1 definitivně zajistilo účast v příštím ročníku Premier League...

Jürgen Klopp učinil rovnou osm změn oproti nedávnému vystoupení na El Madrigalu a to se zkrátka muselo projevit. Z nově příchozích jako by se uchytil pouze brankář Danny Ward, zatímco ve středu pole se topili debutant Pedro Chirivella spolu s Kevinem Stewartem.

Nad nimi vyčníval především maršál Jack Cork, který odehrál vynikající utkání, ale dominanci Swans popravdě pomohly i ledabylé výkony hvězd hostů. Například Daniel Sturridge ve 14. minutě ztratil balon a pak jenom nehnutě přihlížel, kterak labutě úspěšně budují útok, jenž málem utěšeně zakončil Ayew.

Ghanský záložník si takhle musel počkat jen o chvíli déle, aby ve 20. minutě odhlavičkoval do sítě Sigurdssonův roh. Další potenciální brance již při střele Corka zabránil Ward, i ten byl ale krátký na nadcházející průnik stejného středopolaře, který opět využil nečinnosti soupeře.

Reds se záhy pokoušel probudit teprve 18letý Sheyi Ojo, Sturridgeův lob bez přípravy ovšem natrefil pouze na boční stranu jedné z tyček. Liverpoolu tedy více pomohla až poločasová střídání. Na hřiště se dostali Lucas s Bentekem, a právě druhý jmenovaný po Ojově rohu hlavou snižoval.

Kontaktní branka však nebyla Liverpoolu k ničemu. Hned v 67. minutě, doslova za pár sekund, udělal chybu Lucas, Montero prosvištěl kolem Škrtela a Ayew už měl poměrně lehkou pozici. Se zbytkem času už potom LFC nic produktivního udělat nestihlo, naopak ještě dohrávalo o deseti, když se za dva žluté prohřešky nechal vyloučit mladý levý bek Bradley Smith.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Norwich City 1:0

30.04.2016 18:30

Góly: 59. Danny Welbeck

Arsenal doma proti Norwichi učinil výrazný krok směrem k účasti v Lize mistrů, ale v suchém triku to rozhodně nebylo. Kanonýři se ujali vedení po hodině hry skrze parádní volej Welbecka a leckdo by namítl, že se tak dělo navzdory průběhu zápasu. Odhodlaní Kanárci takhle se žádným bodem nemohou být spokojeni...

Ačkoliv si favorizovaní domácí přirozeně užívali více balonu na kopačkách, větší porci práce měl Petr Čech, který se musel s těžkým zákrokem vytasit už v šesté minutě, když nízký centr zleva našel pohotového Redmonda.

Na druhé straně Russell Martin blokoval nadějnou šanci Girouda, který v koncovce nevykázal přehršel sebejistoty, jak byste u střelce čekajícího na gól 14 ligových zápasů asi očekávali. Mimoto Norwich bránil hodně hluboko v podstatě se dvěma pravými a dvěma levými beky. Ruddy ale vesměs zůstával bez práce; i Elnenyho rána z dobré pozice byla ve 32. minutě akorát odkloněna na první roh zápasu.

Nathan Redmond se navíc na sklonku první půle dostal ještě ke dvěma zajímavým střelám, když Arsenal na pět minut kompletně vypnul. Nejprve využil špatného Monrealova odhadu centrovaného balonu a rychle si nachystal střelu, kterou výborně vyrazil Čech, a posléze si sám udělal prostor na hraně šestnáctky ke schované ráně těsně vedle.

Arsenalu krátce po změně stran zadělal na další problémy Per Mertesacker, který se chytal za zadní stehenní sval a brzy musel pod sprchy, i bez hmatatelné převahy se však Arsenal ve snaze uhrát tři body obešel. V 59. minutě Giroud pěkně sklepl míč pro střídajícího Welbecka a ten svůj volej zkrotil s velkým přehledem. Bassongova menší teč potom ke gólu přispěla nejspíš větší měrou, než se původně zdálo.

Právě po otevření skóre Arsenal vypadal zdaleka nejlépe. Probudili se i deprimovaní fanoušci a obrana Norwiche rázem sem tam nevěděla, kde jí hlava stojí. Zanedlouho se však Gunners opět vrátili ke své nepřesvědčivé dnešní klasice.

Ruddy sice jednou musel ze všech sil vyškrabávat Elnenyho ránu vnějším nártem, jinak měl ovšem více ze hry Norwich a občas i nepěkně zatápěl. Nejblíže vyrovnání se hosté ocitli patrně v 70. minutě, kdy Redmond hledal Mbokaniho a Gabriel skvělým skluzem zasáhl vysloveně na poslední chvíli.

Více informací k zápasu

Everton FC - AFC Bournemouth 2:1

30.04.2016 16:00

Góly: 7. Tom Cleverley, 64. Leighton Baines - 9. Marc Pugh

Tohle ještě Roberto Martínez přežil. Ale na jak dlouho? Everton na domácí půdě porazil Bournemouth 2:1; v utkání, kde nešlo prakticky vůbec o nic. Toffees se každopádně po výhře už i matematicky zachránili, že až dnes, to je však pro hvězdami nabitý tým velká ostuda. Po divokém začátku a gólech Cleverleyho s Pughem nakonec rozhodl Leighton Baines.

Začátek zápasu byl skutečně ďábelský. Už v sedmé minutě se prosadil Tom Cleverley, který na hranici vápna šikovně převzal Barkleyho přihrávku a mezi nohama Elphicka trefil dolní roh Borucovy branky. Jenže už za minutu Wilson (dost možná s faulem) přetlačil u lajny mladíka Penningtona, jeho centr obrana domácích nedokázala odvrátit, takže Marc Pugh mohl snadno vyrovnat.

Škoda jen, že v prvním poločase už se toho dál nic moc neudálo. Ritchieho střela byla zblokována a Barkleyho ránu vyrazil Boruc. Druhá polovina už byla otevřenější, na oba týmy dopadala únava a v obraně se otvíraly zajímavé skuliny. Využil toho Leighton Baines, který po hodině hry zatloukl pod břevna Lennonův pas přes celé vápno.

Everton tak doma konečně po čtyřech zápasech vyhrál a připsal si teprve páté vítězství v Goodison Parku. Ani to však fanoušky domácích neuspokojilo. Řada z nich stála s transparenty vyhazujícími Roberta Martíneze ještě dlouho po posledním hvizdu.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Crystal Palace 1:0

30.04.2016 16:00

Góly: 58. Andros Townsend

Newcastle nemá jen jednoho nového hrdinu, nýbrž hned dva! Andros Townsend rozhodl jediným krásným gólem z přímého kopu o vítězství Magpies nad Crystal Palace, díky čemuž se tým Rafy Beníteze poprvé od začátku února dostal ze sestupových pozic. Za výhru však vděčí i brankářské trojce Karlu Darlowovi, jenž chytil penaltu Yohanovi Cabayemu.

Tým ze severu Anglie byl před nedávnem odepisován odborníky i mnohými vlastními fanoušky. Po dnešní výhře je však na tom však z tria Newcastle, Sunderland, Norwich nejlépe. Vstup do utkání mu přitom příliš nevyšel, Crystal Palace bylo nebezpečnější, zatímco Magpies působili nervózním dojmem.

Pětadvacetiletý Karl Darlow musel zasahovat už v sedmadvacáté minutě po střele Cabayeho, krátce před pauzou navíc skvěle zabránil v cestě za jeho záda ještě střele Yannicka Bolasieho. Frustrující první dějství však domácí svým fanouškům vynahradili po přestávce.

Klíčovým momentem se ukázala 58. minuta a přímý kop Androse Townsenda. Lednová posila Newcastlu se do míče postaveného nějakých pětadvacet metrů od branky opřela razantně i technicky zároveň a Wayne Hennessey byl bez šance, přestože míč zaplul k tyči na jeho straně.

Čtvrtý gól Townsenda v 11 zápasech za Newcastle byl vítězný i díky skvělého Darlowovi. Jen deset minut po úvodní brance totiž ve vápně zahrál rukou Sissoko a Yohan Cabaye zahrával pokutový kop. Odfláknutá střela působila tak, jako by bývalý záložník Magpies snad ani gól dát nechtěl, to však slavící tým domácích trápí pramálo.

Více informací k zápasu

Stoke City - Sunderland AFC 1:1

30.04.2016 16:00

Góly: 50. Marko Arnautović - 90. Jermain Defoe (pen.)

Sunderland se zřejmě definitivně hodlá k záchraně proremízovat a bůhví, jestli se tahle strategie ukáže jako dostatečná. Black Cats dnes uhráli už šestý nerozhodný výsledek na prostoru posledních osmi kol, tentokrát za něho však budou moc rádi - rozhodla o něm totiž až Defoeova penalta z poslední minuty...

Sunderland do utkání vstupoval s vědomím, že jakákoliv výhra ho udrží mimo sestupové pozice, jenže tenhle úkol jako by mu svazoval nohy. Black Cats vypadali především v první půli velmi nervózní, což bylo skvěle vyjádřeno Allardyceovým bouřlivým vyjetím na van Aanholta, jenž v jednu chvíli namísto příhry lépe postavenému Khazrimu volil slabou střelu doprostřed brány.

Sunderland na balonu obecně postrádal představivost a utápěl se v předržovaných i naopak dlouhých, zbytečně uspěchaných balonech vstříc osamocenému Defoeovi. Právě bývalý forvard Tottenhamu měl po pěkné otočce největší šanci svého týmu před přestávkou, jinak se ale pálilo spíš na druhé straně. Crouch registroval dvě hlavičky a Arnautoviće po skvělé práci Imbuly zradilo zakončení.

Na cestě z kabin zpět na hrací plochu byli potom fotbalisté Sunderlandu povzbuzeni bouřlivým potleskem, ani to - spolu s pozitivnějším přístupem Allardyce, jenž přesunul Boriniho výše a blíže k Defoeovi - však kýžené ovoce neneslo. Naopak jen pět minut po obrátce Crouch sklepl míč ze vzduchu pro Arnautoviće, který setřásl Koného a z voleje prostřelil Mannoneho.

Allardyce byl v tu chvíli vzteky bez sebe, když si stěžoval na Crouchovo postrčení Kaboula, a jeho zloba se v nic moc dobrého nepromítla. Sunderland záhy vůbec nevypadal, že by měl vyrovnat, když Defoe nezvládl stlačit dvě své střely pod břevno.

Nakonec to však byl právě zkušený forvard, kdo vyrovnával, a pomohl mu k tomu faul Geoffa Camerona, po němž Defoe z penaltového puntíku poslal Haugaarda na opačnou stranu.

Více informací k zápasu

Watford FC - Aston Villa 3:2

30.04.2016 16:00

Góly: 45. Almen Abdi, 89. Troy Deeney, 90. Troy Deeney - 28. Ciaran Clark, 48. Jordan Ayew

Oficiálně: Aston Villa klesla na absolutní psychické dno. V zápase na hřišti Watfordu hodinu vedla, nejprve 0:1, pak i 1:2. Fantastická tříminutovka Troye Deeneyho však uvrhla oslabený sestupující celek v další smutek ztělesněný už jedenáctou porážkou v řadě! Vyrovnala tak svůj nechtěný klubový rekord. Výhru 3:2 z pohledu Hornets vedle dvougólového kapitána zaštítil ještě Almen Abdi.

Po unaveném začátku musel gólman Aston Villy Mark Bunn zasahovat proti nízké střele Odiona Ighala, zatímco Ben Watson trefil z dobrých třiceti metrů břevno. Jen o pár minut později však Aston Villa udeřila. Westwoodův rohový kop nasměroval za Gomesova záda Ciaran Clark.

Nejhorší celek letošní Premier League mohl jít ještě před pauzou dokonce do dvougólového vedení, Jordan Ayew ale hlavičkoval jenom do tyčky. V nastaveném čase prvního dějství pak vyrovnal Almen Abdi - jeho výborný přímý kop zapadl přesně k tyči - stačilo však, aby Gestede ve zdi vyskočil a střelu by zblokoval.

Jen dvě minuty po přestávce ale získala Aston Villa své vedení zpátky. Jeden z nejkrásnějších momentů Villans v této sezóně vytvořil Jordan Ayew, jenž si před šestnáctkou Watfordu narazil s Gestedem a prudkou přízemní ranou nedal Gomesovi šanci. Krátce na to mohl rozhodnout Rudy Gestede, ale jeho rána z deseti metrů vzplála nad břevno.

Klíčovým momentem zápasu se však ukázala 73. minuta. Anya prchal v protiútoku do otevřené obrany hostí a poradil si i s posledním hráčem - Alym Cissokhem, který ho ležíc na zemi fauloval a uviděl červenou kartu. Watford dlouho otálel, nakonec však přesilovku dokonale využil, a to symbolicky prostřednictvím fanouška Birminghamu City Troye Deeneyho.

První úder si nechal na devadesátou minutu, kdy v hloučku obránců Aston Villy vyskočil na perfektní centr Berghuise z pravé strany. Definitivní K.O. pak soupeři uštědřil ve třetí minutě nastaveného času. Britosův dlouhý míč se od Ighala a Lescotta odrazil právě k Deeneymu, jenž na hranici šestnáctky zachoval chladnou hlavu a placírou umístil balón mimo Bunnův dosah.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - West Ham United 0:3

30.04.2016 16:00

Góly: 34. Cheikhou Kouyaté, 45. Mark Noble, 79. Mark Noble

West Ham potvrdil výtečnou formu, porazil West Bromwich na jeho hřišti hladce 3:0 a poskočil na páté místo tabulky. Tam vydrží minimálně do nedělního odpoledne. Desátý zápas bez porážky zařídil Kladivářům dvěma góly Mark Noble, vítěznou trefu měl na svědomí Cheikhou Kouyaté.

V úvodu zápasu to však byl hráč WBA, jenž uchvátil celý stadion. Sedmnáctiletý Jonathan Leko je vůbec prvním fotbalistou ročníku 1999, který nastoupil v základní sestavě zápasu Premier League. Nervozita na něm však vidět rozhodně nebyla. Byl to on, kdo u pravé lajny neustále koupal Cresswella a připravil svému týmu i první velkou šanci.

V osmé minutě nechal Leko proletět Cresswella mimo hřiště a naservíroval Gardnerovi míč na penaltu. Ten však míč netrefil ideálně, a to ani při dorážce, kterou dobře nohou kryl Adrián. O čtyři minutky později už španělského gólmana musel fantastickým zákrokem zaskakovat Michail Antonio. Opět pálil Gardner a opět po akci Jonathana Leka. Mladičký křídelník hrozil i nadále, Adrián musel zasahovat i po jeho centru.

West Brom vlétl do utkání překvapivě sympaticky, ale jeho relativně otevřená hra se mu nakonec vymstila. V šestadvacáté minutě ještě Sakho nedosáhl na Cresswellův centr před prázdnou bránu, ale po půlhodině hry už se West Ham dostal do vedení.

Skvělou práci odvedl Winston Reid, jenž skluzem zastavil brejk domácích a zároveň poslal míč k šestnáctce na Payeta. Francouzský šikula poslal do vápna úžasný centr a Cheikhou Kouyaté mohl míč jen trknout do sítě. Kladiváři do přestávky přidali ještě druhou trefu - tentokrát se Kouyaté chopil role asistujícího, když přeběhl s míčem půl hřiště, aby jej naservíroval zakončujícímu Marku Nobleovi.

Vstup do druhého poločasu však vyšel opět lépe domácím, kteří vyprodukovali řadu náznaků, ale Adriána neohrozili. Rondón ve vápně pod tlakem Ogbonny minul, stejně jako střídající Berahino a Sandro. Na druhé straně naopak West Ham udeřil hned z první akce - a to překrásně. Payet skvěle pronikl před vápno, Carroll načechral skvělý centr před bránu a tam úřadoval senzačním volejem Mark Noble.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Leicester City362211364:3477
2.Tottenham Hotspur361913467:2870
3.Arsenal FC361910759:3467
4.Manchester City361971068:3864
5.Manchester United35179943:3160
6.West Ham United351514660:4359
7.Southampton FC361691153:3957
8.Liverpool FC3515101059:4855
9.Chelsea FC3512121155:4848
10.Stoke City361391438:5248
11.Everton FC3510141155:4944
12.Watford FC351281536:4244
13.Swansea City3611101537:5043
14.West Bromwich Albion3610111532:4641
15.AFC Bournemouth361181743:6341
16.Crystal Palace361091736:4639
17.Newcastle United36891939:6433
18.Sunderland AFC357111740:5832
19.Norwich City35872035:6131
20.Aston Villa36372627:7216

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (793)

Přidat komentář
fenixLFC

newcastle stoke West ham super ze kuchli tie prasata

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa

Reagovat
Mastný Chobot

Newcastle!

Reagovat
REPLIKATOR

Nové Zámky

Reagovat
Recoba Inter

dobrej pivásek

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle

Reagovat
niflheim

Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle Crystal Palace Sunderland Townsend Cabaye Defoe

Reagovat
Hokaido

Everton sice výhra, ale ve druhým poločase celkem tragédie. Ten tým fakt neví, co má hrát, takticky úplně neschopnej a to jde fakt na triko jednoho jedinýho člověka.

Barkley sice myslím byl u golu, ale řešení asi 95% situací nedůstojný hráče PL. Pomalej, bez tahu na bránu, strašně moc doteků s míčem a nakonec prostě nezvládne ani přihrávku na 7 metrů na volnýho spoluhráče.

V letošní PL fakt není horší trenér, kterej dokončí sezonu, než Martinéz...

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle!!!! Sice jsem zralej na trojitej bypass, ale snad aspoň ten konec sezony bude stát za to

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz ted jedu na kardiologii

Reagovat
smazaný uživatel

To já asi půjdu na pivo nebo sedm

Reagovat
Jazdec
Reagovat
smazaný uživatel

Odvážný, vzhledem k tomu, s čím nastupujeme v lize.

Reagovat
Jazdec

jn, keď som podával tiket tak som optimisticky dúfal, že po 2-och zápasoch v rade čo sme nevyhrali tak, že konečne vyhráme a urobíme si chuť na štvrtok, ale teraz keď je to už len jeden zápas tak som v pokušení tých 32e čo mi fortuna ponúka vziať

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to bral teda 100%.

Reagovat
C-M@ster

Vidím to na plichtu.

Reagovat
Jazdec

Reagovat
Spasitel

Rafa čarodej

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně mu tu záchranu přeju. Už jen za to, jak je všude nesmyslně neoblíbený.

Reagovat
B3n

Reagovat
Spasitel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Azazelo RD

Já ho mám rád. Systematicky ničí nesympatické kluby, takže ho ještě vyslat na záškodnickou misi ke kormidlu Bayernu a pak by si zasloužil sochu.

Reagovat
technecium

Reagovat
eder

Reagovat
Counter

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Busby babes

no ono je to celkem zaslouzene. Arogantni zmrd co v Liverpoolu utratil miliony a od ostudy ho zachranilo ze jeden vecer v Istanbulu nebyl panbuh doma.

Reagovat
Counter

Bla bla bla, Rafa je kouzelník

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Maresma

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si ho asi nesledoval ked trenoval Inter, Neapol a Real, pretoze vtedy to bol len arogantny zmrd. Kuzelnik bol len jednu sezonu v poole

Reagovat
Busby babes

ne jednu sezonu, jeden zapas.

Reagovat
Counter

Tak určitě, protože nikdy nic jiného nevyhrál.

Reagovat
Busby babes

ok, o rok pozdeji jeste FA cup. porad, vyrazovaci soutez. obcas stesti dela divy.

Reagovat
Counter

jj, ty dva ligové tituly s Valencií taky štěstí

Reagovat
Busby babes

mluvim jen o jeho kariere v Live.

Reagovat
Counter

Takže třeba to jeho druhé místo v lize bylo taky jen štěstí?

Reagovat
Busby babes

no vzhledem k utrate je druhe misto malo. je to jako kdyby SAF x let nevyhral a byl max druhej... asi by se taky nerikalo, ze byl uspesnej.

Reagovat
Counter

Vzhledem k jaké útratě? K té, kterou jsme řešili už kdysi a vůbec se na ní neshodli? V porovnání s FASem obstojí jen málokterý manažer - jen kvůli tomu by se asi všichni ostatní neměli označovat za neschopné.

Reagovat
Busby babes

dosad si tam klidne Wengera. a ano, pokud Benitez v Liverpoolu utracel vic nez utracela Chelsea s Abramovicem, tak to povazuju za fail, ze v te dobre ligu nevyhral.

Reagovat
Counter

Neutrácel víc.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Counter

Achjo. Přesně tenhle odkaz jsi posílal už kdysi v té zmiňované debatě. Moje reakce - http://www.eurofotbal.cz/clanky/newcastle-ma-noveho-manazera-mcclarena-strida-benitez-322933/?forum=1#post8277970

Reagovat
Mastný Chobot

"to přece ještě neznamená, že si mohl dovolit ukázat na kteréhokoli hráče"

Ako že nie? Liverpool v tej dobe bol prestížnejším než je dnes, bol na úrovni MU a nad City a Tottenhamom. A ako presne je manažér "menej vinný", ak minie (hypoteticky) 30 mega na Babela, Ngoga a Leta, než manažér, ktorý 30 mega minie (hypoteticky) na Ronalda?

Reagovat
r.mrazik

mohl nakupovat hodne a slusne...akorat mel vetsinou tragedni vyber hracu...

Reagovat
Counter

Protože když se pře Liverpool s MU o Ronalda, tak Ronaldo skončí v MU.

Neříkám, že nakupoval dobře, jen se snažím vysvětlit, jak je ta statistika zavádějící.

Reagovat
Mastný Chobot

a keby sa vtedy prel Liverpool o Ronalda s Tottenhamom alebo Arsenalom, tak kto by ho získal? To nie je nijaké ospravedlnenie, ťažké to mal v Liverpoole Hodgson (ktorý by mal byť skôr bránený pred výsmechom než Rafa) alebo aj ten Dalglish, nie Rafa. Nenakupoval dobre, nakupoval totálne zle, minul obrovské peniaze, mal obrovský net spend, ponaťahoval tam kopu odpadu a skoro žiadnu kvalitu. Tam nie je čo obhajovať.

Reagovat
Counter

Tak Hodgsona tu bráním kdykoli to jen jde.

Reagovat
Counter

A samozřejmě že je co obhajovat, když se tu ty argumenty staví do takových zavádějících rovin.

Reagovat
smazaný uživatel

Že vás ještě pořád baví tyhlety obhajoby ať už Wengera nebo dokonce trenérů Poolu, kde je ta prestupova bilance naprosto hororova, kdyz prave dnes dokazal Leicester, ze ono to jde.

Reagovat
Counter

Nevím no, ono se strašně lehko kritizuje, pak nahodíš jeden zázračný příklad jako vzor a tím je všecko jasné. Přestupová politika ManCity? K smíchu. ManUtd? K smíchu. Arsenal? K smíchu. Liverpool? K smíchu. Ono to možná není tak snadné, jak se zdá, anebo jsou nároky a očekávání až na půdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nároky jsou vyhnaný nesmyslně vysoko. Pak se tu točí manažeři, lítají prachy a kluby jsou furt bez koncepce a v Evropě k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak to ale je chlape. To je taky ten důvod, proč Anglické kluby v evropských pohárech ustoupily Španělským a Německým a proč jsou nahoře v PL letos Leicester, West Ham a Southampton, kde je ta práce výborná dlouhodobě. SAF věděl jaké hráče chce, na jaký post, proč a za kolik. Wenger dokázal vychovat kupu talentů, Mourinho dokázal postavit v Chelsea kostru teamu, který měl úspěchy 10 let. Dneska? Bohaté kluby z PL se předhání kdo utratí více peněz, chtějí úspěch hned, kupují dvousezónní hvězdy bez charakteru, nebudují funkční mužstva, jejich hra nemá řád ani myšlenku. Ranieri uspěl s jednoduchým, ale účiným fotbalem a využil na 100 silných stránek svých hráčů. Southampton může každoročně prodat tři nejcennější hráče z kádru do Liverpoolu a sousedit s ním rok co rok v tabulce, co Atletico Madrid, Dortmund, Sevilla, Porto, Šachťar? Pracují dobře, tebou zmíněné kluby nikoliv.

Reagovat
Counter

Slavit může vždycky jen pár vyvolených - mistr je jen jeden, na LM se každoročně třesou giganti a domácí poháry dospěly do fáze, kdy ani nejsou považovány za pořádný úspěch. Arsenal má třeba tak špatnou politiku, že vyhrál v minulých sezonách 2 FA Cupy a xx let v kuse končí v top4. ManCity mají tak špatnou politiku, že pár titulů vyhráli a teď nejsou daleko od finále LM. Liverpool to samé s EL.

Všecko je to pomíjivé. A situace na přestupovém trhu pro anglické kluby je už jasně nastavená - všichni vědí, že mají peníze, a tak letí částky nahoru. Navíc se ještě o těch pár dobrých hráčů, kteří mají na to daný tým někam posunout, musí poprat mezi sebou (a stejně už jen "přebírají zbytky" po Realu, Barceloně a Bayernu).

Reagovat
fenixLFC

southampton je teda strasne hore

Reagovat
Busby babes

a kupodivu, porad je to pravda a nic se na tom nezmenilo.

Jasne, ze si nemohl ukazat na kohokoliv. Ale proste pak utracel nesmyslne palky za ne dost kvalitni hrace.

Net spend vetsi nez MU, Chelsea a Arsenal, presto se v prumeru umistoval za nima.

https://en.wikipedia.org/wiki/Premier_League#.22Big_Four.22_dominance_.282000s.29

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, máš jednoznačně pravdu, zase na druhou stranu Liverpool takhle šíleně hospodaří neustále a jedinej Benitez s nim měl úspěch, 2 finále CHL, jedbo vyhrané to je velká událost. Nicméně po úspěchu s Valencií, šťastné auře v Liverpoolu(že by Šmíca?) už začínalo prosvítat ke konci v Poolu, že to žádný trenérský genius neni a v Itálii a Realu se to potvrdilo. Mám mnohem radši Carla a jeho poctivou práci, než tyhlety trenéry s piduvnou koncepcí, která funguje jen když chce pán Bůh udělat dobrý skutek. Ale Benitéz neni arogantní hajzlík, je to nudný tlouštík.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

argument

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Lacko_Boh

Honzo

Reagovat
Counter

Kdybys spravil ownysearch, tak bych ti hned našel sérii naši debat s Busbym o Rafovi :-P

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Nezvládáš

Reagovat
Busby babes

bla bla bla. Counter se zamiloval...

Reagovat
Counter

♥ Rafa ♥

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
raduinho

Reagovat
Tomanatura

Ze nesmyslne

Reagovat
r.mrazik

je to vocas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno jisty, at uz spadnou Straky a nebo Sunderland, tak mi bude jeden z techto tymu moc chybet. Naopak me stve WBA, pro me hrozne nesympatickej tym, kazdej rok jim preju sestup.

Reagovat
B3n

Sunderland i Newcastle by mi taky chyběli. Ale WBA, resp. Pulisův tým do ligy patří. Bez něj by to nebylo ono

Reagovat
fenixLFC

stoke bolo aspon ozivenie, WBA je proste spina

Reagovat
B3n

Nesouhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mam od nich rad nase kluky - Fletche a Jonnyho. Ale zbytek tymu mi neni nijak sympatickej a jejich nakupy typu Brown nebo Rondon to samy.

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
C-M@ster

Vrátí se Moyes?

Reagovat
Zaschrona

ne

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Tim to bude mít hodně složitý příští sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle Snad se udrzi. Chybelo by mi to jejich ztrapnovani Tottenhamu

Reagovat
Mastný Chobot

To bol zápas teda. Neskutočné trápenie. Už sa teším na budúci týždeň, na tú istú zostavu, na Girouda na hrote, na Ramseyho v strede, na Iwobiho, na Joela na tribúne, to bude pecka.

Dnes Čech MotM, inak v podstate nie je čo hodnotiť. Giroud za vyhrané súboje a za to, jak je strašne nemotorný s loptou na zemi.

Reagovat
Hachim Mastour

Śkoda, že Mesut musí doháňat Henryho.Inak by sa určite ešte posnažil dostať červenú kartu.

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš že to ještě dá?

Reagovat
Hachim Mastour

NIE

Reagovat
B3n

Tu červenou by mohl

Reagovat
smazaný uživatel

je to možné, třeba dneska na tom hřišti už docela neunášel, seřvával spoluhráče i rozhodčí, obvykle má v piči, že o něm člověk ani neví, ale dneska mu asi došlo, že ten rekord nestíhá, celkem i kazil přihrávky, jak byl nervózní

Reagovat
SunFells

Řekl bych, že rekord má celkem v piči, podle toho jak se posledních x kol snaží tlačit ke gólům. Je frustrovaný z té hry a výsledků, i minule neunášel.

Reagovat
Counter

Zápas jsem neviděl, ale suché triko

Reagovat
smazaný uživatel

V životě jsou 3 jistoty - smrt, daně a Counter honící si ego po výhře Arsenalu.

Reagovat
SunFells

A pak je ještě 4., že na to zareaguješ.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Jazdec

Reagovat
smazaný uživatel

není pravda, nereaguji pokaždé, stěr failed

Reagovat
SunFells

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Respektíve to, že vy skončíte 4.

Reagovat
SunFells

Se aspoň drž reality, nedělej ownyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
TopinB

Reagovat
Rarášek

Reagovat
icemike

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

Wow, krásně Darlow Pomohl NUFC k výhře a mi k luxusním bodům ve fantě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

Na lavce Ale v základu Čech, tomu jsem prostě věřil víc.

Reagovat
Counter

Tak to se ještě dá, Čech má taky bodů dost.

Reagovat
Counter

Ale dal jsem mu schválně přednost před De Geou, sázka na kouzelníka Rafu prostě vyšla

Reagovat
B3n

Pěkně

Reagovat
Coutinho10

taky na lavicce

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich o niečo bližšie k zostupu

Reagovat
fantomas

Ani ne, vždycky bylo jasný, že se bude hlavně rozhodovat v těch dvou příštích domácích zápasech a na půdě odevzdanýho Evertonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Noble

Reagovat
Whitemedia

Takhle už by ta tabulka mohla zůstat

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar dal teraz genialnejsiu vec, len nemam link

Reagovat
smazaný uživatel

still 0 assists

Reagovat
Nikikrew

*18 assist

Reagovat
Hokaido

1.To už je ale vážně sýryus biznis s tím Wengelem. Takouvou nepřátelskou atmosféru a nervozitu jsem snad ještě na Emirates neviděl. Nedokážu si představit, že by vedení Arsenalu opravdu mělo do konce sezony oznámit to prodloužení smlouvy.

2. Je to škoda, že ho nakonec budete hnát vidlema, ale může si za to asi jen a jen sám.

3. Myslíte, že po konci v Arsenalu půjde ještě někam trénovat?

Reagovat
SunFells

Jaké prodloužení? Wenger nic neprodloužil.

Ten protest teda nic moc. Takhle to působilo jako že protestující jsou ve výrazné minoritě ...což tak ani být nemusí.

Reagovat
Hokaido

Však zatím ne (nejspíš), ale mluví se o tom a já si to fakt nedokážu představit.

Reagovat
smazaný uživatel

3. PSG, mozna repre

Reagovat
Mastný Chobot

Je to smutné, že odchod najväčšej manažérskej legendy v histórii klubu bude pravdepodobne skôr úľavou pre všetkých. A nemyslím si, že niekam ešte pôjde, skôr asi dôchodok.

Reagovat
Lacko_Boh

na to futbal az moc miluje, on je fakt maniak, taky ludia nedochodkuju. Si myslim..

Reagovat
Hokaido

Až by se skoro dalo říct, že je na fotbale závyslej...

Reagovat
Lacko_Boh

kuaaaa. Z klebiet o jeho rozvode mi prislo ze to bolo viac menej kvoli kariere resp. futbalu

Reagovat
Lacko_Boh

mozte mi kupit

Reagovat
Hokaido

Já si ho jinde neumím představit, stejně jako SAFa.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Robertson

1.Tak určite...koment fandu z webu gunners,ktory bol na Emirates-' #235 msturm 2016-04-30 22:02 Mimochodem dnes měli v publiku hlasitou převahu zastánci AW před těma co ho vyhazovali. Vždy když někdo vytáhl trasparent, tak zněl chorál na AW, takže alespoň podle zvuku na stadionu má více zastánců než odpůrců..'

2.Tak určite,zmluvu má este na rok,az potom Kroenke rozhodne čo je pre neho/klub dobré...

3.Tak určite,Arsenal Tula...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Robertson

Netvrdím,ze sa to nedeje,ale kolko ich tam bolo?

A hlavne,reagoval som na '' Takouvou nepřátelskou atmosféru anervozitu jsem snad ještě na Emirates neviděl''...

Reagovat
smazaný uživatel

dnes cele zle

Reagovat
kissak

Pročpak Magpies konečně vyhráli

Reagovat
smazaný uživatel

@GaryLineker

Following the Vardy precedent I guess Özil will get a ban for disrespecting the referee.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal doma proti Norwichi učinil výrazný krok směrem k účasti v Lize mistrů, ale v suchém triku to rozhodně nebylo.

Pekne Tom. Redaktorska rivalita?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Chcel som si nahrať a ostatné príspevky sa mi nechcelo čítať ...

Reagovat
smazaný uživatel

100. Pre ownyho a organizaciu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa ta tu zastavam poobede, ze nie si fasista a neviem co a ty venujes stovku tomu kokotovi? ok

Reagovat
smazaný uživatel

Cize tvoj umysel nebol cisty a robil si to len preto, lebo si ocakaval chvalu? Ale dakujem Palo, o tebe mam dobru mienku. Si clovek, kt. sa neboji premyslat na zaklade suvislosti na rozdiel od druhych.

Ownyho mam rad. Vase osobne 'spory' neriesim . Ale teba mam tiez rad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot, na mna si picoval, nerob sa teraz, ze nic

Reagovat
smazaný uživatel

Nevzpomínám si, ale je to možné.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevzpominas si? Inak, ja proti tebe nemal som nic, vsak sme proti Arsenalu to nas spaja, ale jak si na mna napicoval, tak konec vztahu, rozumies

Reagovat
smazaný uživatel

Co si taky urazlivy.

Reagovat
Azazelo RD

Jste kokoti oba tři.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nepitchuj donho .

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Mozem byt trosku vulgarny?

Reagovat
smazaný uživatel

Mozes.

Reagovat
Busby babes

ne.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Lacko_Boh

ja mam o pouzivani vulgarizmov teoriu ze pomocou nich dostavame zo seba zlo a po dobrej pičovačke sme lepší ludia

Reagovat
smazaný uživatel

suhaslim uplne, proste si zapicujem a je mi lepsie

Reagovat
vladis271

mama ti odkazuje aby si držal piču a išel spať.

Reagovat
vladis271

heh. možno cez čiaru mierne, sry Paľo.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

haha od teba mi to nevadi, akurat ja uz nezijem s mamou, tak neviem co mi moze odkazovat

Reagovat
Dufan

Asi nemyslel tu tvoji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Man Utd v Leicester: Louis Van Gaal has spent about £100m more on transfers at Man Utd (c.£260m) than Leicester have spent ... ever.

Reagovat
Hokaido

Almen Abdi is the first Watford player to score directly from a free-kick in a Premier League history.

Reagovat
smazaný uživatel

"a PL history" ?

Reagovat
Hokaido

first Watford player

Reagovat
smazaný uživatel

https://streamable.com/rjp8

Kdybych měl sledovat celý zápas s tímto komentátorem, tak si vystřelím mozek z hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt hrozně otravnej no. Kdykoliv při hledání streamů na Real/Barcu narazím na něj, tak okamžitě hledám nový stream.

Reagovat
Hokaido

Já na to koukám docela často a baví mě to.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nezainteresovanýho fanouška super, ten hlas je boží.

Reagovat
Busby babes

Real Madrid, Atletico and Barcelona were all top of La Liga today... #boring

Reagovat
Counter

Ale vůbec nejlepší aktuální perlička o španělských klubech je tahle:

Spanish teams have won 45 of their last 48 knock-out ties against opposition from other countries. If they have "only" four teams in the semifinal, it is because it has been impossible to have more.

(tady je celý článek od Sida Lowea - http://www.espnfc.com/spanish-primera-division/15/blog/post/2861127/why-are-la-liga-teams-dominating-champions-league-and-europa-league - možná to zas přelouskám pro EF do češtiny)

Reagovat
Busby babes

ja to porad povazuju za vlnu. par let zpatky na tom byli obdobne anglicke tymy. Mozna o neco hur v EL, ale v LM to tak bylo. Ted jedou spanelske. nic proti tomu, ty trei nahore jsou momentalne fakt lepsi nez anglicke tymy. Coz tu ale nikdo moc nezpochybnoval. Ta spicka PD je lepsi nez spicka PL.

Reagovat
Counter

No ale tohle přece potvrzuje, že nejde jen o ty tři. A že je to dlouhodobé - porci 48 zápasů z vyřazovacích kol nenasbíráš jen tak za pár let.

+ tohle:

Spanish teams have won five of 10 European Cups and six of the last 10 UEFA Cups, and the trend is accelerating: four of the past six Europa League winners have been Spanish, as have three of the past five Champions League winners. Look at the finalists of the Europa League over the last decade by nationality and the table reads: Spain eight, Portugal four, England three, Ukraine two and one each for Russia, Scotland and Germany. Go two years beyond that and Valencia won it; go two more years and there's Alavés in the final.

Reagovat
Busby babes

nevim, treba se v tomhle pletu, nebylo by to prvne ani naposled, ale... Real a Barca jsou jasne. 2 z nejvetsich klubu na svete. Atleti maj ted vyjimecnou generaci (a treba nabeh byt dlouhodobe na jejich urovni). ale pak? v clanku se zminje i treba Bilbao nebo Alaves. Alaves je 15 let zpatky. chvili po tom co hrali finale UEFY tak spadli. takze spis klika. Neco jak argumentovat tim, ze Liverpool vyhral LM. v tom jsou tyhle souteze zradne.

Villareal to same. Takze pak beru tu Sevillu. Ta dokaazala obhajit, ale zas pak v LM nic moc.

Celkove... ano, spanelske tymy jsou momentlane hodne dobre. a vladnou a zaslouzene. ale ten clanek taky trochu zvelicuje uspechy.

Reagovat
Counter

Alavés je tam zmíněný jen hodně okrajově. Villarreal byl nahoře (semifinále LM), pak spadnul a teď je znova nahoře - příští rok se ho nejspíš znova dočkáme v LM. Tak jaká klika? Athletic nebo Valencie jsou docela pohárová konstanta.

Sevilla dokázala mnoooohem víc než obhájit - pak jí jednou nevyjde LM a už jsi s ní šmahem hotový.

Takže celkově vzato (ano, teď to budu zveličovat pro efekt) - Real s Barcelonou se jakoby nepočítají, protože jsou příliš bohatí, Atlético je jakási výjimka potvrzující pravidlo, Sevilla je ok, ale stejně druhořadá, protože vyhrává jen Evropskou ligu (čtyřikrát za posledních deset let a může to letos zaokrouhlit na pět) a další kluby to nedokážou potvrdit, takže jejich občasné úspěchy nemohou obstát jako argument (a jak to asi mají dokázat, když může uspět vždycky jen pár vyvolených z celé Evropy)?

Spíš než že by ten článek zveličoval španělské úspěchy, tak ty je trochu shazuješ (pravda bude klasicky někde mezi ).

Reagovat
Busby babes

tos me asi spatne pochopil. Real s Barcou se pocitaj, jen rikam, ze ti jsou tak nejak automaticky jasni. to neni snizovani niceho, jen fakt, ze jsou proste dobri (nekdo rekne nejlepsi).

Atleti momentalne spicka. o tom zadna.

Sevilla v te EL vali, nic proti tomu. Jen anglicky tymy na to vetsinou obecne kaslou. nebo spis kaslali, ted se situace obraci. Letos to tak rozhodne nebylo. A presto spis vladne spanelsko.

jen rikam, ze to povazuju za podobnou fazi, jako kdyz par zpatky vladla anglie. a predtim italie... uvidme, treba mas pravdu ty (nebo ten clanek)

Reagovat
Busby babes

plus kdyz k tomu pridas spanelskou repre jak ted vladla... meli fakt vybornou generaci.

Reagovat
TopinB

Ale zase je bez debat, že PL sekce na EF > PD sekce na EF i co se týče fanoušků tak kvality diskuze a článků

Reagovat
smazaný uživatel

Sam Wallace Telegraph: Manchester United make opening move to appoint Jose Mourinho..je to tu

Reagovat
Busby babes

jak ty to s nim vlasnte mas? Vadi ti nebo ne? sorry, pokud je to blbej dotaz, jen si u tebe nepamatuju nejakej vyhranenej nazor jako treba u Mrazika.

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi podobne ako Swarley...Nikdy som nechcel, ani ho nemam v oblube, ale Bohuzial, z moznosti, ktore mame, tak ziadna lepsia varianta sa nezda lepsia

Reagovat
smazaný uživatel

*teda ziadna iny variant sa nezda lepsi

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Mastný Chobot

Inak, ak je Bel momentálne fakt najlepší RB v lige, tak je to dosť slabá vizitka pre ligu. On sem-tam má super momenty (aj dnes tam mal jeden taký parádny prienik stredom), ale väčšinu času som jeho hrou dopredu sklamaný. Na to, že je to bývalé krídlo, tak jeho riešenia sú hrozne často také "obrancovské". Dostane loptu a jediná myšlienka, poslať center. Ocenil by som od neho trochu viac kreativity, aj Nacho je v tomto menej predvídateľný a to je čo povedať. A kvalita tých centrov je takisto dosť chabá. Z 90 % to sú tie padavé listy, čo brankár chytí a ešte si predtým stihne trenky napraviť. Dozadu tiež nie je veľmi istý často. Mám ho rád, je to sympaťák a jasné, že je stále mladučký, ale že by bol už teraz nejakou veľkou istotou, to si netrúfam tvrdiť.

Reagovat
Counter

Jako přijde mi to jako moc velká kritika, když je ještě takhle mlaďounký a je to jeho první celá sezona v top fotbale (celkem rok a půl no), ale souhlas s tím, jaká je ligová konkurence na RB marná.

Reagovat
miezto

tak ono žádněj tým letos nebyl pověstnej obranou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No... spíš momentálně nejlepší RB v lize neni, tečka.

Reagovat
Nikikrew

A kto je teda naj RB tuto sezonu?

Reagovat
fantomas

Walker / Sagna.

Reagovat
smazaný uživatel

Walker

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Amos

Reagovat
Usty

Kyle

Reagovat
Nikikrew

Sagna

Reagovat
fantomas

Nikikrew

Reagovat
Nikikrew

Neberem ti tvoj nazor ale Sagna urcite teda lepsi nebol. Sezonu mal dobry ake celkovo ibrana City he tento rok horsia ako nasa. To skor toho Walkera by som volil

Reagovat
fantomas

Celkovo horší, ale Sagna sám spolehlivější než Bellerín.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Ale je jen prostě kvůli hypeu další špatnou volbou v té nejlepší jedenáctce, lepší hráči se tam najdou. Po usazení v základu hraje dopředu vzhledem ke svým možnostem příliš opatrně, měl by být víc drzý.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z tych miest v kt. sa pohybuje je fakt dost tazke vyprodukovat nieco ine ako center alebo prihravku do zadu. Ale je pravda ze sa da hrat aj viac ako Alba alebo Marcelo. Na to ma este cas.

Reagovat
smazaný uživatel

Prijde mi, ze hraje az moc na to, ze to je jeho prvni poradna sezona. Aby to nedopadlo jak s Jackem

Reagovat
smazaný uživatel

Walker asi uz, ale Bel ho ma potencial predbehnut o parnik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tá červená pre Cissokha nemala byť či ako?

Reagovat
smazaný uživatel

trefil míč, ale pak zvedl nohu, takže jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi áno, len ma zmiatlo ako tomu domáci hráč nehorázne pridal.

Reagovat
smazaný uživatel

So Memphis Depay has cleared his Instagram of all pics & unfollowed all the ‪#‎MUFC‬ players. I'd hazard a guess he's off in the summer.....to je doba instagramove nezhody a uz ide

Reagovat
smazaný uživatel

to by bola blbost ho nechat odist po jednej zlej sezone. Stale ma obrovsky potencial a pod LVG sa nedari skoro vsetkym

Reagovat
smazaný uživatel

Blázen.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak treba sledovať len Viki Odintcovu

Reagovat
CubONE

Reagovat
racet

Reagovat
Carrick

Koukal jsi v noci na hokej? Letos bych to přál Caps, ale přijdou mi nějací zaseknutí, zatímco Pens jsou dost v pohodě. Caps budou muset zařadit trochu vyšší rychlost, jinak to s nimi vidím bledě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak blede. Asi 2 najlepsie timy v nhl, s Pens maju problemy casto no. Vcera zabrali poslednu tretinu a mali tam asi tri ciste sance, v ktorych mali rozhodnut zapas. Ja som zatial kludny, navyse ich fyzicky totalne valcuju, som zvedavy dokedy do Pittsburgh vydrzi.

Reagovat
Carrick

Popravdě si Pens zasloužili vyhrát oba zápasy, herní projev zatím od nich daleko lepší podle mě. Je třeba v Pittsburghu urvat aspoň jeden zápas, jinak bude zle.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale nie je to az taka blbost... ako napr. ked Messi dal follow CFC, tak ze tam prestupi.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Usty

Tohle už je docela vážný ale Něco jako když se rozejdeš s holkou... dokud nesmažeš společný fotky, tak pořád cítíš naději

Reagovat
cristiano.K.

já mám fotky posledních dvou bejvalek pořád na fb a ani s jednou nic mít nechci aspon budu ve stáří vědět, jak šli chronologicky za sebou

Reagovat
Usty

jo, tak někteří z nás to třeba nesou těžce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Po nejhorším výkonu sezonu si odvažíme debakl z Britannia Stadium.

Vypadá to že v lize neskončíme lépe než 7.

Kde jen začít?

Klopp to s tou sestavou přehnal. Chtěl dat šanci Chirivelovi ale ten hral strašně zle. na PL ještě prostě nemá.

Ve 2:poločase se to po nastupu Lucase zlepšilo ale jen na chvili.

A náš výkon podtrh svými chybami Škrtel. Ten už si zpečetil svůj osud a tohle byl dost možná jeho poslední zápas v červeném dresu.

Pochvalu zaslouží jen Ward, zbytek by se měl zamyslet jestli vážně má co dělat v Liverpoolu FC.

Reagovat
stas87

No,z Britannia Stadium ste si doviezli sestku.

Reagovat
stas87

Minulu sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak nějak

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam ze Skrtel este ostane v PL, ale v Poole uz fakt definitivne skoncil. Po celkom dobrej prvej polke sezony kde mal aj top zapasy proti CFC a City sa teraz uplne odpisal

Reagovat
smazaný uživatel

jdi se zabít

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Primitív.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mi prijdes nejvic normalni z tech Slovaku LFC tady, jeste s Minem....ale furt picujes do vrabejky, kterej se tu chova normalne, snazi se, nedela si z toho tady FB jak ostatni, pise jen o fotbale ( a posledni dobou mu to jde ) a furt a furt ty do nej

Se proberte...polovina tady neda vic jak dve vety dohromady...kdyby PJ odstranil emotikony, tak se druha polovina ritualne sebezavrazdi....a tady se bude sikanovat kluk, ktrej neco tedle upadajici sekci aspon neco dava...

Reagovat
fenixLFC

ked ja som ten najnormalnejsi to sme na tom fakt zle ale nie....ja som hejter sam o sebe, ale vrabejka ma fakt vytaca. ako jasne, v tych preview sa najde par zaujimavosti ale inak je to fakt neobjektivne a totalne mimo. ked nieco pisem, tiez nie som najpresnejsi a stve ma to ale snazim si davat na to pozor (ked teda nie som lenivy tu informaciu dohladavat) ale proste tolko chyb co do toho naseka to je moc. k tomu totalne neobjektivne hodnotenia, v prestupových obdobiach vyslovene debilne spekulacie uvadza skoro ako hotove, do toho odrzu to ,,fandenie'' leicesteru. viem, ze je to do velkej miery trolling, ale ja sa na tom fakt nebavim

Nehovoriac o tom, ze taketo prispevky v style zabi sa fakt nikto normalny nemoze brat vazne

Reagovat
smazaný uživatel

Když už jsi u těch vět, tak není na škodu si připomenout, že větu zakončujeme jednou tečkou a následující začíná velkým písmenem. Chceš zkvalitnit diskusi v této sekci? Zruš účet.

Reagovat
smazaný uživatel

nechci nic zkvalitnovat, jen mi vadi sikana...kor kdyz vidim, jaci ubozaci se tu po vrabejkovi vozi...nazdar

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Supaku

Reagovat
cristiano.K.

ten třetí gol byl vtip. Lucas na vycházce, to bych ještě přežil,ale místo toho,aby svoji chybu odkopem odčinil,tak on to prostřelí mezi pěti lidma

Reagovat
tulen

Lester ale boha,bavte

Reagovat
smazaný uživatel

Tento tým má reprezentovat anglii v lize mistru? ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ze bych prece jen vyhral tu lahev whiskey

Reagovat
Counter
Reagovat
Hokaido

Ale Montero

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobrej. Nechápu, proč tam půl sezony seděl na lávce.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Zaschrona

s hudbou z Benny Hill je dobry uplne vsechno, to se nepocita...

Reagovat
Counter

Však tam jsou hned níže další tři možnosti a anketa k tomu

Reagovat
WienArsch

Reagovat
zelda

OT: Vašek Černý dneska poprvý v lize v základu a hned dal gól na 1-0 proti Twente

video: https://streamable.com/5pk8

Reagovat
Usty

Reagovat
Dufan

Reagovat
WienArsch

Reagovat
smazaný uživatel

Tie góly Marka Noblea

Reagovat
smazaný uživatel

ak to skonci remizkou tak nam staci remizka s villou a mame nasu trofej

Reagovat
smazaný uživatel

sory vedla

Reagovat
smazaný uživatel

Hurá, Tottenham v LM budúcu sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nonono...jeste ne.

Reagovat
smazaný uživatel

horší jak 4. už prakticky nemůžeme být

Reagovat
Jardin

A neni tam jeste moznost City vyhra v LM a Liverpool EL?

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Toto proste Gaal v dalsej sezone posunie vyssie len tak, ze v lete tam zas nahadze aspon 150 mega

Reagovat
zelda

united potřebují posílit snad na každý pozici kromě golmana (když DDG neodejde), jednoho CB (Smalling) a tam kde zrovna hraje Martial (takže LW nejčastěji asi)...

Reagovat
kiwwi

picovina

Reagovat
Dawon

Ja teda nevim, tohle leto neutraitl zrovna malo a posunul nas opacnym smerem, tak si nejsem jisty, jestli nakupy jsou reseni

Reagovat
Dawon

No tak vyjma prvnich 20minut zase naprosto trapny a bezpohlavni vykon, tohle je fakt na bliti, a tresnicka na dortu nas "tlak" v zaveru

Reagovat
Spasitel

Ranieri skúsene nechal hráčov nech hrajú tréningovým tempom to by im stačilo na remízu a titul chcel osláviť doma. Bohužiaľ ho zajtra sklameme ale myslím, že nám prepáči bude mať už zajtra titul.

Reagovat
Swarley

to už jsme jim to mohli pustit

Reagovat
niflheim

Trapas, pár minut do konce a oni nejsou schopni si pořádně přihrát.

Reagovat
smazaný uživatel

článek není v PL sekci

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že to vyšlo tak blbo Tottenham na výhru a Foxes to potvrdia potom doma

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je chlapci, ja už dávno nie som verný fanúšik. Možno raz znova budem

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo teda ešte stále som, považujem sa za verného fanúšika

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Já tě považuju za normálního člověka.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda vlastně nepovažuju, ale jednou snad budu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybujem

Reagovat
M0rb1D4S

Bože, tvoje inteligence se bude pohybovat někde kolem Pornelly Štikové.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to si ako prišiel?

Reagovat
M0rb1D4S

Momodou#01.05.2016 17:15#

Čo je chlapci, ja už dávno nie som verný fanúšik. Možno raz znova budem

[reagovat]

Momodou#01.05.2016 17:15#

Alebo teda ešte stále som, považujem sa za verného fanúšika

Tady v těch dvou příspěvcích.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, zaujímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi normálně hloupý člověk...

Reagovat
smazaný uživatel

Túto tvoju urážku neakceptujem, keďže sa nepoznáme.

Reagovat
Hokaido

Jsi hloupý člověk Davidko, akceptuješ?

Reagovat
joshua

Tvl ty si blbeček na entou

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Ztrata 2 bodu. tenhle zapas jsme meli vyhrat.

Reagovat
Liquid

pokračujeme v seriálu "Překlady jmen a příjmení"

po Alicii Keys alias Alici Klíčové příchází

Danny Drinkwater alias Daniel Vodopyj ... omlouvám se - Vodopij, v prvé varientě by to musel být Cockwater

Reagovat
smazaný uživatel

Christopher the Bastard from Afterspoons and Without-satellites?

Reagovat
Liquid

jj znám Haranta

Reagovat
Trand

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Usty

that's just wrong

Reagovat
Willy Wonka

Myslím, že jsme mohli klidně i vyhrát. Nehráli jsme dneska vůbec špatně. Rojo na to nemá, ten gól jde na jeho vrub. Už přestávám doufat, že nepřijde ten šašek Mourinho. Bez LM LVG poletí, to je asi tutovka. Doufám, že příští rok s přestárlými třicátníky pomocí betonu, alespoň pod Mourkem budeme mít dobré výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrali ste zle? Veď do druhého polčasu ste ani nenastúpili. Rooney na pozícií Iniesty bol otrasný, neustále prihrávky dozadu a jediný hráč, ktorý od vás za niečo stal, bol Martial. Rashford neviditeľný, nedokázal podržať vpredu loptu a nevyhral snáď jediný súboj s obrancami.

Prvých 15 minút ste hrali dobre, no potom otras a katastrofa. Z Lingarda som bol zúfalý.

Reagovat
smazaný uživatel

po tejto sezone staci aj velmi malo na to aby MU fan povedal ze to nebolo az tak zle

Reagovat
Azazelo RD

Nenastoupení do druhého poločasu by bylo rapidní zlepšení oproti poločasu prvnímu.

Reagovat
Willy Wonka

První poločas jeden z nejlepších tuhle sezónu a po půli to také nebylo úplně zlé. Já rozhodně neříkám, že jsem z dnešního výkonu nějak nadšený, ale celkově to prostě byl z naší strany nadprůměrný výkon v této jinak bídné sezóně. A Rooney hrál dost slušně, jako jediný ze zálohy je schopný sem tam něco vymyslet či přenést hru. S Martialem, Rushfordem a Lingardem s tebou souhlasím. Hlavně posledně jmenovaný na to podle mě ještě nemá.

Reagovat
alcantara

Leicester & Selby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hokaido

Zítra double titul do Leicesteru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Ding do toho

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

jako pokud gaal zůstane, tak přijmu ten fakt, že jsme klesli na úroven lehce nadprůměrných klubů a zisku pozice zaručující účast v LM si budu vážit mnohem víc... to čekání je dlouhý a posun žádný, chce to pro hráče víc volnosti a nepřihrávat si furt na centry ze strany

Reagovat
Hachim Mastour

Ako chce hrať United v Lige majstrov, keď nedokáže poraziť Leicester?

Reagovat
Riviera Kid

Křeč

Reagovat
smazaný uživatel

When asked about Huth - Fellaini clash, Louis van Gaal playfully grabbed the reporter's hair & asked how he liked it

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Marveaux a Obertan oficialne propusteni klubem jeste pred koncem sezony.

Reagovat
Rarášek

Snad se Marv chytne někde ve Francii jako Hatem.

Reagovat
aurelio

Je šanca, že by Stilian Petrov nastúpil v tejto sezóne aspoň na 1-2 minúty? Hoc aj symbolicky...

Reagovat
smazaný uživatel

nie, už nie je možné registrovať voľných hráčov

Reagovat
smazaný uživatel

na Leicester už doléhá tlak

Reagovat
wild

Ranieri: "You're doing a fantastic job"

Louis van Gaal: "I am"

Reagovat
I am Mancunian

LVG: "Every human being who is grabbed by the hair, only with sex masochism, then it is allowed."

Reagovat
smazaný uživatel

On je tak neuveritelne sebavedomy a arogantny clovek, ze to nie je mozne. Cakal by som ale, ze taki budu aj hraci teda, ze to na nich prenesie, ale v tomto je to pravy opak..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

just arrogant, not better

Reagovat
J0EL

Reagovat
vladis271

Reagovat
raduinho

Takže zítra porazit Spurs a poslat titul do Leicesteru a nakonec to nebude zas tak špatná sezóna

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Dawon

Reagovat
CubONE

Viac takych pre Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

některé myšlenkové pochody fans Čukotky fakt nepobírám

Reagovat
cristiano.K.

nezvládáš=nepřekvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Takže zítra porazit Spurs a poslat titul do Leicesteru a nakonec to nebude zas tak špatná sezóna

Reagovat
Heisenberg

Že bychom mohli rozhodnout o tom, jestli do LM příští rok nepůjde Guardiola nebo Mourinho?

http://gifrific.com/wp-content/uploads/2012/08/Christoph-Waltz-Dancing-in-Chair-Inglourious-Basterds.gif

Nakonec zremizujem s Villou a pošlem se do EL sami...

Reagovat
smazaný uživatel

gif

Reagovat
nani92

cenný bod, LM volá

Reagovat
EXoRcIsT

keby sa porazil leicester tak to mame vo svojich rukach takto sa musime spoliehat nato ze Arsenal porazi alebo remizuje proti City

Reagovat
Dawon

keby keby keby...sme curaci a na LM nemame...za tyden zase uhrajem usmolenou plichtu na Norwichi, a budem brecet, jaka je to skoda, a kdyby sme vyhrali a.......

Reagovat
niflheim

Reagovat
papanegra

Dost možná si to rozdáte s WHU o LM, pokud teda ještě City prohraje..

Reagovat
spider_8

To by bylo pěkný, kdyby šel do LM Leicester a West Ham.

Reagovat
spider_8

City ještě ztratí, toho bych se nebál. Ale že vy porazíte venku West Ham, tomu nevěřím.

Reagovat
Dawon

tohle je ciste a jenom o nas...my sme meli tolik prilezitosti dostat se do dobre pozice v tabulce, City se fakt hrozne moc snazi, aby nam to 4 misto uvolnili, ale my sme proste tak ubozi, ze to je jen tezko k uvereni

Reagovat
nani92

píšeš ako keby poraziť majstra ligy bola nejaká samozrejmosť

Reagovat
smazaný uživatel

fantazii se meze nekladou

Reagovat
papanegra

Takže City s Guardiolou bez LM ?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme takovou sračku a nakonec ještě skončíme v pohodě na 3. fleku Neskutečně slabá PL letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrajete se City venku příští zápas?

Reagovat
Mimalu
Reagovat
smazaný uživatel

Je to retard, si snad myslí, že je na ruských silnicích nebo co.. vytočil mě dnes řádně..

Reagovat
nani92

Reagovat
spider_8

Takhle jsem kdysi ve formulích předjížděl, když jsem měl vypnutý poškození

Reagovat
Mimalu

https://www.youtube.com/watch?v=gnltZXEt2-Q a ještě s komentářem od Vettla, ani se mu nedivím

Reagovat
WienArsch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ve všech závodních hrách.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Hokaido

Zezadu, bez míče... Ten může být rád, že dohrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Russian rage roads - May 2016 - Part 1

Reagovat
Nikikrew

Lvg je strasne arogantny clovek .

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Where is Navas ?

https://youtu.be/GMnvFqnLfxo

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Tomanatura

City nam ide oproti, ale my je stejne nedobehneme

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik by stál cca Mahrez, kdyby ho chtěl někdo koupit?

Reagovat
Hachim Mastour

40

Reagovat
Thab

25 let, 3 roky do konce smlouvy, příliv peněz z TV, na druhou stranu zatím jen jedna wonder sezóna v celkově šlapajícím týmu - imho tak 50 v librách

Reagovat
smazaný uživatel

no právě, nechci ho podceňovat, je to skvělý hráč, ale takových one season stars už pár bylo.

Reagovat
Thab

Ale Leicester prodávat nemusí, sám Mahrez na to taky tlačit nebude (pokud nezaklepe někdo jako Barca), takže případnýho zájemce můžou oškubat slušně.

Reagovat
cristiano.K.

dejte souhrn pod PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Ferguson6

Wenger mi už začína pripomínať Fica

Reagovat
niflheim

Tak že by cesta mohla vést přes City?

Reagovat
fff

Zapas som nevidel .... mam byt rad ?

Reagovat
Counter

Jednoznačně. Tohle je všechno, co potřebuješ vidět:

https://twitter.com/Kolology/status/726757370722942976/video/1

Reagovat
fff

do pici toto nieeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
kiwwi

Reagovat
bbbauch

fantasticka obrana

Reagovat
vladis271

ani v okrese.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

"obrany v PL..." (+City)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cokoliv

A pak tě tu obviní že sovinizmu když napíšeš že skrtel nemá na LFC ..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cristiano.K.

ano

Reagovat
fenixLFC

skoda ze do derby neudrzalo ale aj tak, zobrat dva body brightonu na ich ihrisku je super Boro do ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal přes Tottenham

Reagovat
Mastný Chobot

by museli stratiť v obidvoch zápasoch ale, a my by sme museli bodovať so City... to nevyjde

Reagovat
smazaný uživatel

izy

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

treba si určiť priority. Spurs pred vami je prijateľná cena za MU bez LM.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

lol, ty si vytrety

Reagovat
J0EL

Nakoniec mame aj aj, ty kokot.

Reagovat
Blasphemer

to bude mrzení

Reagovat
Mastný Chobot

LESTEEER!

Claudiovi dnes bude chutiť

Reagovat
CubONE

Spurs 9 zltych kariet?

Reagovat
Counter

A to měli mít aspoň několik vyloučení.

Reagovat
C-M@ster

LEICESTER!!!

Jinak jak někdo může říkat, že NLD je největší derby? Žádné nebylo ani z poloviny tak nahecované, jako toto.

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda, otázka je, jak by to vypadalo, kdyby se hrálo NLD právě dvě kola před koncem

Reagovat
fenixLFC

nagasaki hadr

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, že by hráči Arsenalu dokázali odevzdat tolik, co hráči Chelsea dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

však by to ještě byl přímý souboj o 2. místo, o tom kdo skončí výš, jestli se říkalo že to březnové NLD je nejvýznamnější za poslední dobu, tak co by to bylo teď

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Jedna vlaštovka jaro nedělá. Tady víc rozhodovaly okolnosti než derby samotné.

Reagovat
smazaný uživatel

Logicky lebo v NLD sa nerozhodovalo kto získa titul. Byť tu miesto Chelsea dnes Arsenal, bolo by to ovela masívnejšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se taky nerozhodovalo. Šance Spurs na titul byla před zápasem cca 3%.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodlo sa o titule? rozhodlo.

Reagovat
tunkic

Měli Spurs před zápasem šanci na titul? Měli.... Mají jí po zápase? Nemají

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard rozhodl o titulu

Reagovat
pa3ce

Druhú sezónu po sebe v podstate

Reagovat
smazaný uživatel

Pohádka. To je prostě neuvěřitelný co dokázali.

Reagovat
Mastný Chobot

Zázrak, ktorý nemá obdoby NESKUTOČNÉ

Reagovat
F.Torres

Pohádky vždy končí happy endem

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera super skvěle Jinak S*urs jsou takový prasata, že i Costa vedle nich dnes vypadal jako sympaťák, už jen proto se jim titul nedal přát.

Reagovat
pan_Péťa

Jsme nadseny za Lester!! Normalne bych s tim nemohl souhlasit, protoze beru Costu jako nejvetsi prase PL, ale po dnesnim vykonu.. To jsou jini pani..

Reagovat
iamek

Kokutci nejak nezvladali. Nadhera

Reagovat
jacobT

JIMMY-PO02.05.2016 21:24#

nechapem ten hejt na Spurs, klub sa dostava hore bez ropnych penazi, dava sancu ostrovnym hracom, v kadri je kopa sympatakov, super manager

Reagovat
smazaný uživatel

75% pravdy, 25% souzeno podle jednoho zápasu. Stále nechápu, čemu se směješ?

Reagovat
jacobT

Tomu načasovaniu, nevybral si najlepší zápas na takúto otázku.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam teda otázku nikde nevidím, ale proti gustu...

Reagovat
Counter

Tak částečně má pravdu, ale když se naplno vybarví jejich charakter, mají na nepřátele zaděláno. Dneska to nezvládli přímo ukázkově a Clattenburg mě strašně nasral, že to nechal bez vyloučení.

Reagovat
jacobT

Clattenberg bol strašný, tam si mohol vyberať koho vylúči a nakoniec dohrajú všetci...

Reagovat
Gareth Bale 11

Jeden zápas totiž dělá všechno, bože.

Reagovat
smazaný uživatel

Kámo, z tebe ta sůl táhne na sto honů . Spurs nemůžou za vaši podělanou sezónu.

Reagovat
jacobT

kde niečo také tvrdím?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
jacobT

díky za odpoveď

Reagovat
mickey mouse

no jo, 2:0

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ZB 07

Leicesteeeer...paráda

Reagovat
smazaný uživatel

DO PICE KURVY JUCHUUU

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Leicesteru. Pohádková sezóna

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace do Leicesteru k Vardymu domů. Zcela zaslouženě.

Zápas jsme si absolutně tristním 2. poločasem prohráli sami.

Clattenburg odřídil asi nejtěžší utkání letos. Chyby co udělal byly z jeho pohledu přehlédnutelné, počkal bych na pozdější soudy disciplinárky.

Podstatnou část vidím primárně v pořádném pokopání soupeře. Jako jedni z mála si to v lize zasloužili za tu neskutečnou nabubřelost.

Reagovat
Ritchie

Reagovat
VALEN

ty poslední dvě věty jen ukazují, jaký jsi idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, posrali sme si to samy. Druhý polčas z našej strany totálny grc. Ak by Hazard hral celý zápas, tak v pohode Chelsea vyhrá. Naší hráči to psychicky nezvládli a Poche tomu veľmi nepomohol.

Každopádne obrovský gratulácia do Leicestru. Od nás parádna sezóna a 2. miesto by nám už nemalo uniknúť.

Dnes sme sa ale nevyznamenali.

Reagovat
smazaný uživatel

Herně jsme horší nebyli ani v jednom z poločasů, šancí jsme měli víc.

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak tak, dneska vážně hrůza. Kdyby se víc soustředili na hru a né na hádky.

Reagovat
smazaný uživatel

Stacilo, kdyby to Mason uklidil k tyci a bylo po zapase

Reagovat
jacobT

V každom prípade veľký palec hore pre Leicester. To je futbalový príbeh, ktorý len ťažko niečo prekoná. Titul je v správnych rukách.

Reagovat
smazaný uživatel

GRATULUJI CLAUDIO, to ti teď budou chutnat špagety s maminkou viď

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Tomuhle už chybí jenom posun Arsenalu před Spurs.

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ritchie

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Máš real v nicku a píšeš tu takový unreal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by napsal owny -> #titul #vpici

Reagovat
Gareth Bale 11

Takže gratulace Leicestru k titulu, sympatický šampion. K dnešnímu zápasu, zbytečně jsme se nechali vyprovokovat a konec zápasu byl totálně za hranou a pro lidi co na nás nekoukají normálně to vypadá, že ten tým je plný idiotů, což je po takové sezóně a předváděné hře škoda. A je taky hrozně vidět, že ten tým má mladý, ať tím nezvládnutím, tak tím sesypáním po druhém góle, není to poprvé. Na druhou stranu je tam obrovský potencionál a s Pochem slibná budoucnost.

Ale za dnešek a za konec teda

Reagovat
Al Capone

Paráda a velká gratulace

Reagovat
REPLIKATOR

Leicesteeeeeer. Přepište dějiny...

Reagovat
mickey mouse

To je něco neskutečného, tomu se ani nedá věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Eden jak řekl, tak udělal. Frajer

Reagovat
Ángel di María 22

Leicesteru jsem titul rozhodně přál, takže gratulace

Ovšem je to vlastně velká ostuda pro všechny ty větší týmy nahoře. Neřekl bych velký už, protože u některých bychom museli jít víc sezón do historie, ale minimálně ty který si dávali ambice na titul.

Ranieri

Reagovat
Robbie

u Kohoutů normálka, opět nevzládali

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

A tohle je přesně důvod, proč na titul zatím nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bandwagoner

Slepicim nemotorny ponici rozdupali vajicka a hned se takhle vztekaj...

Reagovat
smazaný uživatel

kdo od nás nedostal žlutou? Son?

Reagovat
smazaný uživatel

Son, Lloris, Chadli, Davies

Reagovat
smazaný uživatel

A zbylí hráči na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Chadli je taky horka hlava, bejt tam dyl, tak ji taky ma.

Reagovat
C-M@ster

... a ještě jedna věc.

Nechat Hazarda sedět první half byl fakt majstrštyk.

Reagovat
smazaný uživatel

Podařená sezóna

https://sli.mg/hwnTZ6

Reagovat
smazaný uživatel

FB: Funny how Chelshit fans are celebrating a draw at their home, finishing way below us in the midtable, like they won the Champions League. Sad sad plastic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

maj smutnit, ze vam sebrali titul nebo co ?

Reagovat
Counter

Ale prosímtě. Totálně příšerná sezona, ale dneska prostě mají důvod k radosti.

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Nezvládáš

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Možná prý i DVD budeme vydávat.

Reagovat
Mastný Chobot

http://postimg.org/image/dny8dy6z5/

grafické vyobrazenie nezvládania

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

to dembele dostal kartu az 90+5 som si ani neuvedomil

Reagovat
Miguel19

No Belgie má dost možná velkou kliku, protože to vypadá, že Král je zpět.

Hlavně ho hošíka udržet co nejdéle.

Reagovat
VALEN

gratulace do LEICESTERU , jinak kohouti hrajou jak prasata a nezvládaj to tfuj

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ten hate na Spurs dnes tady už přesahuje všechny meze, poprvé uvažuji, že zruším účet.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

#Sibyla

Reagovat
iamek

Do toho!

Reagovat
smazaný uživatel

vyhražka dpč

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mervin

jsi mrdka, takže s chutí do toho!

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš čest svému jménu

Reagovat
smazaný uživatel

prosím

Reagovat
fajdax

zmizni

Reagovat
Billy McClane

To je fakt vyhrazka? Na dnes bolo tych radosti uz dost

Reagovat
Counter

Reagovat
Whitemedia

Na tu tvoji stránku dlabeš, takže tě tu stejně už nepotřebujeme.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
J0EL

Reagovat
Gunner14

Takze priste vic hejtovat ?

Reagovat
Hokaido

Dnes je asi poprvé 100% oprávněný.

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

mam obavu, ze se ti tu dneska dostane spis navodu jak na to, nez nejakeho premlouvani...

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mne by si tu chýbal Janko.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tunkic

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Čím dřív tím líp

Reagovat
PP

ser na to.. Když umíš rozdávat, musíš umět i přijmout..

Reagovat
smazaný uživatel

To nerob. Hadam sa nevzdas kvoli niektorym neprajnickym zenam v muzskom tele....

Reagovat
smazaný uživatel

Super zápas. Clattenburg to chtěl nechat plynout, ale měl nastavit nějaký metr - minimálně Lamela s Dierem neměli dohrát.

Gratulace Leicesteru, v podstatě to bylo téměř jasné už po minulém týdnu, takže mě to ani moc nemrzí. Jediná komplikace je boj o druhý flek, ale ty tři (prakticky čtyři) body už snad nepustíme. Snad nebudeme muset příště hrát bez Dembélého a Lamely..

Reagovat
smazaný uživatel

Snad není šance, že by Dembélé hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

joo more joo! konecne nakej novej anglickej fackovaci panak v champions league. imho omfg detto tara netto bruttalito oh wait pls!

Reagovat
fenixLFC

neskutocne, fakt krasa leicester uplne idealne to dopadlo, sliepky potopil hrac ktory vravel ze ich chce potopit a naplno sa ukazalo to co som spominal uz pri minulých zápasoch- ten tim proste krizove situacie absolutne nezvlada. mlady tim, tak sa ukazalo ze je proste labilny. Som zvedavy kolko hracov z tej dnesnej saskarny si uz tuto sezonu nezahra. Splnilo to dalsie dve veci- newcaslte ma realnu sancu sa proti zdecimovanym sliepkam zachranit a vsetci co nepriali titul tottenhamu maju dalsi dovod preco

Seriozne, krasa Leicester, absolutne zasluzene, gratulacia neskutocna

Reagovat
smazaný uživatel

On nás ani náhodou nepotopil. Potopili sme sa samy. O titule sa nerozhodovalo dnes, a už vôbec nie gólom Hazarda. Sezónal sa lámal v našich vzájomných zápasoch s Leicestrom, kedy sme prišli o 4 body v posledných minútach a Leicester 4 body získal.

Reagovat
fenixLFC

mas pravdu, lepsie ako potopit je rozhodnut. ale s tym leicesterom mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Dej si bacha na to i/y pořád

Reagovat
Blasphemer

Tak to mělo všechno. Nasazení, emoce, 2:0 v poločase a nečekanýho hrdinu Hazarda. Schválně jestli se bude víc mluvit o tom zbytku jeho sezony nebo tomhle jediným momentu. Škoda že Tottenham nedohrál v devíti nebo v kolika to měl dohrávat, těch prasáren tam bylo tolik že už ani nemám páru. Za tohle bude ještě Arsenalu přát to druhý místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že sa miesto futbalu naší hráči venovali prasárnam. Tá šanca Masona, Toby dnes mohol za obidva góly. Som zvedavý, kto v nedeľu nastúpi. Dembele pravdepodobne dištanc, Rose a Toby zranený.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to bude jak píšeš, řekl bych že nastoupí Mason, Davies a Wimmer. Minimálně Winks a Trippier se vrátí na lavičku. Myslím, také že Dier má 10 žlutých v sezóně, to by znamenalo asi Carolla do základu. Šance hráčům širšího kádru, aby se před příští náročnou sezónou ukázali.

Reagovat
Counter

9 - Tottenham are the first team in Premier League history to have nine players booked in one game. Naughty.

Reagovat
Ángel di María 22

Ses druhej.

Reagovat
Counter

Jedno je pod prevkem, jedno pod souhrnem, ne?

Reagovat
avicii

Take ukazkove nezvladanie to sa len tak nevidi ....slepice

Reagovat
iamek

Csaplar mel opet pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

9 - Tottenham are the first team in Premier League history to have nine players booked in one game.

rekord

Reagovat
Hokaido

Jako dřív mi to 2:0 v poločase přišlo vtipný, ale už je to nějaký divný.

A FOXES!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem co je na tom vtipne vedenie 2:0 bolo vzdy klamlive

Reagovat
Swarley

takový masakry, že se to málem všechno domlátilo a přitom byl nejvíc na facku zralej Clattenburg...takhle odpískanej zápas si snad ani nemůže dovolit, to je na roztrhání papírů...

Reagovat
Counter

Reagovat
jacobT

Reagovat
vitasrp

Otřesnejvýkon, ten to zase pustil až tal daleko, že tam šlo o zdraví hráčů, fakt nechápu.

Uprostřed týdne odřídí Champions League jak největší machr a pak přijde tohle...

Reagovat
kvasha16

mu ten zapas CL stupol do hlavy

Reagovat
Swarley

je to škoda, já jsem většinou rád, že se dokáže tomu zápasu většinou přizpůsobit a najít nějakou rozumnou vlnu, na které bude ten zápas pískat...ale to se teda včera hrubě nepovedlo, alespoň teda v tom závěru...

Reagovat
cristiano.K.

tohle je fakt zápas,kterej pískat nechceš

Reagovat
Swarley

to rozhodně, ale právě to nechceš z toho důvodu, aby se to takhle nezvrtlo a pokud nezakročíš, tak se to pak brutálně sveze i s tebou...

Reagovat
cristiano.K.

o tom žádná

Reagovat
kiwwi

ja som v druhom polcase zaspal, ale dovtedy to riadil vyborne...taky Dean by tam uz najebal s tym svojim ksichtom 3 cervene a dokurvil by zapas

Reagovat
Swarley

já viděl akorát od té 70. minuty a tam už to teda bylo dost šílený, to byly zákroky na kriminál a jasné přímé redky...a on se přitom bál dát pomalu i žlutou...

já ho mám rád, ale tam to měl rozhodně zvládnout jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

4 - No team has lost more Premier League games when leading by 2+ goals at half-time than Spurs (4, same as West Ham).

njn

Reagovat
fenixLFC

pche, dva zapasy do konca, to stihame predbehnut

Reagovat
kvasha16

najhorsi mozny polcasovy vysledok no

Reagovat
fajdax

takže bys raději tekl třeba 5:0 než vedl 2:0?

Reagovat
kvasha16

EF vtipek len

Reagovat
kvasha16

Fanoušci Tottenhamu na Williana pořvávali 'You're fucking shit', ten na to zareagoval poklepáním na zlaté logo Premier League pro mistra.

https://www.facebook.com/stamfordbridge1905/videos/993351907408339/

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

špina. dobre že sme ho nedotiahli a šiel k vám.

Reagovat
Mastný Chobot

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Čo wtf? Veď nám ho vraj Chelsea schramstla pred nosom, už bola dohodnutá lekárska prehliadka.

Reagovat
smazaný uživatel

noa čo

Reagovat
smazaný uživatel

No nič. Dobre tak. Vyjadril som sa a môžeš pokračovať.

Reagovat
Mastný Chobot

reagujem na tú špinu

Reagovat
smazaný uživatel

To za to gesto, čo je na tom wtf fakt. Poklepe sa na to zlaté logo a potom si pľuvne na zem. Mám na neho svoj názor.

Reagovat
Mastný Chobot

ok, vidím, že si emotívny atm

Reagovat
Miguel19

*dobře že k vám nechtěl

Reagovat
fajdax

Reagovat
VALEN

taky to nedáváš co ? vydýchej se , budeš ok uvidíš

Reagovat
smazaný uživatel

a kto by to dával na našom mieste, ja určite nie....viem že budem ok, ale ty ma fakt nemusíš poučovať alebo písať mi, čo mam robiť. takže na mňa nereaguj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

za tohle je špína ? Tohle je zvláštně upravenej morální kompas.

Reagovat
Mada

Reagovat
Hokaido

Kdyby letos hrál on místo Lamely/Sona, tak ten titul mít budete.

Reagovat
smazaný uživatel

to je blbost, protože "You're fucking shit" se pořvávalo na Chelsea obecně, a Willian ať si pro mě za mě dělá co chce, zkurvený gloryhunter

Reagovat
iamek

. Povodil

Reagovat
VALEN

Reagovat
smazaný uživatel

Zlaté "koupené" logo Romanem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Na nás se zvrací, jak jsme si pojebali sezónu, ale pořád jsme v tabulce druhý a jaký jsme prasata a přitom tohle byl první takový zápas, ale v pořádku no.

Reagovat
smazaný uživatel

úspěch se neodpouští

Reagovat
Trand

Jojo, to bude kvůli tomu.

Reagovat
Svatej

a že těch úspěchů je

Reagovat
Mada

jaký?

Reagovat
Swarley

tak dneska jste to pak nezvládli a ono je to těžký, musí to být pekelný nápor na nervy...sudí vás měl usměrnit a nemuseli jste dnes vypadat jak blázni...na celou sezónu to nemůže mít vliv, tam se u vás udělal vělký kus práce...

Reagovat
Gareth Bale 11

To určitě nezvládli, al to co se tady předvádí, to je snad ještě větší ostuda. On to měl začít kartovat hned od začátku, jak to dojel Rose a možná by byl klid. No každopádně tu zase budeme víc nenáviděný, i přes ten předváděný fotbal a ten velký pokrok za rok.

Reagovat
tunkic

Vždyť je úplně jasný, že ten hate je jen a jen kvůli vašim fanouškům tady na EF

Reagovat
Trand

Nezvrací se na sezónu, zvrací se na dnešní show vašich hráčů. Sezóna samozřejmě velkej úspěch, to musí uznat každej.

Reagovat
fajdax

Vy jste nezvládali ani když jste vedli 2:0, to jsem nechápal

Reagovat
smazaný uživatel

fakt idioti dnes a to nehral Alli, ten by prskal jak klobása na grile

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že by ho dneska ani tak Clattenburg nevyloučil.

Reagovat
Svatej

Reagovat
icemike

Reagovat
TopinB

Za přirovnání

Reagovat
jacobT

Reagovat
fenixLFC

povaha sa ukazuje v najtazsich chvilach, nie v jednoduchých...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

Normální týmy takovouhle prasáckou šílenost nepředvedou ani jednou

Reagovat
Pony Slaystation

Csaplarova past vyhrala Leicestru titul!

Reagovat
smazaný uživatel

Trosku sa obavam o Vardyho, pride mi ako ten typ, ze jak sa rozchlasta, tak nevie kedy prestat, aby sa vobec dal dokopy do Eura

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nie je nič kľúčové pre Albion, problémy sú inde

Reagovat
smazaný uživatel

Jake problemy?

Reagovat
smazaný uživatel

také, že pravidelne vyhoria na turnaji

Reagovat
C-M@ster

Vardy přinese pohodu do kabiny. Letos to Anglie urve.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň play-off

Reagovat
TopinB

Buď pohodu nebo basu WKD

Reagovat
Swarley

jako on tak fakt působí, tak příští rok zase zpátky do fabriky no

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
_Blind_

Reagovat
Coutinho10

tjn

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
terry

Clattenburg, Lamela a Dembele by měli po dnešku zahájit předčasnou dovolenou.

Reagovat
Counter

Dier taky.

Reagovat
terry

Ale ten měl dostat kartu rovnou, toho trestat nebudou. Nebo mi něco uteklo?

Reagovat
Counter

V samotném závěru tam někoho šíleně zbrousil, ale Clattenburg nechal hru běžet dál a pak už ten incident nijak neřešil. Ale asi to bude tak, že to "rozhodčí viděl, a tudíž to nejde dodatečně potrestat" no. Což je napřesdržku.

Reagovat
terry

Jo, to jsem přesně myslel, za to trest zpětně nedostane. I kdyby měl Clattenburg vyloučit jen jednoho hráče dneska, měl to být přesně za tohle Dier.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděli jste ten závěr v opakovačce? Tam byly 2-3 pěkně ostré skluzy (tuším 2 od nás, 1 od Chelsea). Všechny přímo před Clattenburgem a klidně mohly být všechny čisté.

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla by celá akce? Tohle samotné na žlutou určitě je, ale ten, co se tady sbírá ze země (Oscar?) tam taky pěkně prolítnul.

Reagovat
Counter

Celou akci půjde najít jedině v záznamu celého zápasu, který se určitě někde online objeví. Ale myslím, že je celkem jedno, jak tam prolítl Oscar, tohle prostě na kartu bylo tak jako tak.

Reagovat
Nikikrew

Jasna zlta

Reagovat
smazaný uživatel

Přidáme do listu i tebe a plácnem si

Reagovat
Counter

Nesouhlasíš, že měl Dier dostat červenou?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsi nabyl dojmu, že nesouhlasím?

Reagovat
Counter

Já se tě ptám - na dojmy dojde až odpovíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že měl. Karty po výhodách se určitě mají dávat, i když na to rozhodčí v PL dost serou. Dneska to odnes jen Walker.

Reagovat
Counter

Tak co má potom znamenat ta reakce, když jsem nenapsal nic špatného?

Reagovat
smazaný uživatel

Tady konkrétně ne, ale bez tvého věčného rýpání do Spurs bych se konce sezóny obešel.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč takhle nehrála Chelsea celý rok? To je fakt neskutečně smešný klub. Rozhodli prakticky vyřešenou situaci, gratuluju.

A přestaňte pořád řešit sympatie k hráčům, zvlášť po dnešku. Fajn, někteří naši hráči se zachovali jako čuráci, ale rozhodně to není pravidlem. Kdo sleduje zápasy, ví. Kdo chce jen tahat špínu, prosím. Každopádně číst příspěvky o morálce od fanoušků týmu, za který hrají Costa nebo Fabregas je prostě k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Stačí srovnat vaše chování po srovnáních WBA a teď Chelsea a jak to hrál Leicester s WHU.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš to přeložit prosím do češtiny?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to už ani nemá cenu řešit. prostě orgasmus, že jsme definitivně bez titulu, ještě okořeněný tím psychickým nezvládnutím od některých našich hráčů...

samozřejmě obrovská gratulace Leicesteru. titul naprosto zaslouženě, na naší hru se sice většinou dívalo lépe, ale těch výkyvů bylo příliš (což se ukázalo i dnes). Foxes hráli účelněji, konzistentně a to tady jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nehrala cely rok? tottenham si to prehral sam tym ako nezvladali a to este ked viedli

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
TopinB

Tomu se říká coup de grâce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

spurs by sme este mohli preskocit, cakaju ich dva tazke zapasy, suspendacie a poklesly timovy duch..ak dame city sme druhy

Reagovat
Trand

To by bylo super, kdybychom po snad nejtrapnější sezóně za několik posledních let skončili druhý.

Reagovat
Mastný Chobot

a Tottenham po najlepšej sezóne za dekády zas za nami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

to by bola aj moja reakcia, no

Reagovat
smazaný uživatel

a přitom ve skutečnosti bude tvoje reakce taková, že mi půjdeš do obchodu koupit něco na zapití

Reagovat
Counter

A Pochettino zasloužený MOTY

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

to bych jim snad ani nepřál...

Reagovat
PP

nono, zase slezme z té větve.. Letos ať jsou Spurs klidně před náma - zaslouží si to. Škoda že přijdeme o hlavní argument - vždy za námi, ale co..

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to trošku vy to no....vyšperkovaný......

Reagovat
kvasha16

ale mal tam byt aj obrazok ako sme ho vyhrali my, kedze sme znicili sny o titule pre ostatne timy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
kvasha16

https://cdn.streamable.com/video/mp4/e7e0.mp4

ten Edenov gol nema chybu neviem ci sa mi viac paci tento, alebo ten proti MU

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle zakroucený střely do šibenice by si měl nechat patentovat jako proti Liverpoolu https://youtu.be/dhuDuz0LeCM?t=16

Reagovat
smazaný uživatel

perfektne trefeny, ale je potreba si vsimnout naprosto zoufalyho braneni.. Dembele se sam snazil ubranit 3 hrace, stoper Spurs hloupe vystoupil na Costu a 2 hraci se tam vraci krokem

Reagovat
kvasha16

tam bola seria chyb od nich

Reagovat
Whitemedia

https://twitter.com/Jonathankydd/status/727250401972604928 Jak je možné, že Mikel Hiddinka nechytil?!

Reagovat
Mastný Chobot

to komu tam jebalo? Roseovi?

Reagovat
Whitemedia

Jojo

Reagovat
Counter

Ohnisko bylo Costa x Vorm myslím.

Reagovat
Mastný Chobot

owny31.08.2015 14:32#

lidské odpady

Reagovat
icemike

Costa se vracel z tunelu, pak ho tam za bradu bral Verth. tam nezvladal Rose

Reagovat
smazaný uživatel

Vorm

Reagovat
smazaný uživatel

Do Vorma tam strkal ten černej plešatej asistent Chelsea.

Reagovat
Mastný Chobot

ja tam neviem nájsť ani Vorma

Reagovat
smazaný uživatel

Ta lesklá černá pleška Však to hází taková prasátka, že na Heathrow kvůli tomu zakázali přistávat. Vorm je ten, co povalil Hiddinka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl to ten samý co brečel do médií, že jak je juniorka Spurs přeceňovaná?

https://www.google.cz/webhp?gws_rd=ssl#tbs=qdr:m&q=michael+emenalo+tottenham

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

We played for the title and Chelsea played for....for....for a....win.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Sympaťák, jakýho si ani nezasloužíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nerozhoduješ o tom kdo si co zaslouží.

Reagovat
Hokaido

No pro vás to určitě škoda není, věř mi.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě je to škoda, využil bys své schopnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

700. pro Spurs

Reagovat
cristiano.K.

můžou si za to slepice jen a jen sami. Co Hazard prohlásil, to taky splnil, výjimečný výkon korunovaný golem. Hlavně na půlce ho mohl faulovat Walker, nechal ho jít, pak tam mohl faulovat stoper,ale oni je nechají jít až do zakončení gratulace lišky, jeden pohár pro vás

Reagovat
smazaný uživatel

Walker měl žlutou, ty citróne.

Reagovat
Spasitel

By to bolo jedno Clattenburg si červenú zabudol doma, ty meruňko.

Reagovat
tony223

a je to jen dobře, takhle si nemůžou fanoušci a hráči tottenhamu stěžovat, že jim rozhodčí ukřivdil, ale prohráli si to sami svojí hloupostí

Reagovat
smazaný uživatel

Prohrát v zápase, který skončil remízou. No řekněte, jaký jiný klub to dokázal?

Reagovat
tony223

prohráli souboj o titul.. nehledě na výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsme prohráli už dávno

Reagovat
Coutinho10

OT: kdo bude chtit hrat seznamovskou fantu na MS v hokeji, tak tu je link

http://fantasy.sport.cz/ms2016/mini_leagues/11399

Reagovat
smazaný uživatel

hokej je nuda

Reagovat
Lacko_Boh

ty si z casu nacas musis len tak popicovat

Reagovat
smazaný uživatel

.. jsem nervózní, potřeboval bych, aby se hrálo s Aston Villou hned teď, dneska, místo LM ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele